Tüm Versiyonu Göster : Smallville-Spoiler
Hiç farketmemiştim michael in 2.sıraya geçtiğini.lionel ı kimin kurtardığınıda merak ediyorum ama chloe ye ne olduğunu daha çok merak ediyorum.yani bu kız her birisine hayat verdiğinde bir kaç saat ölücek mi??değişik bir güç oldu,şimdiye kadar gördüklerimizden.bu arada şarkı hakikaten güzeldi,netten bakıcaktım bende,senin söylemen iyi oldu saol sbr
güzel bir noktaya değinmişsin hakkaten yani chole nin bu yeteneği nasıl olacak bende merak ediyorum ama sezon içinde bir kaç kez kullanacaktır yeteneğini :img-wink: zaten şu anda kendide farkında değil nasıl olduğundan bu konu ile ilgili biraz beklememiz gerekiyor sanırım .
Bana önemli gelen bir başka sahnede chole nin bizarro nun uçtuğunu öğrendikten sonra clark a sende öğrenmelisin demesi benim dikkat ettiğim sahneler arasındaydı .
KUZEYSANTA 01-10-07, 16:06 eskıden ne kadar lex rol alsada şuan lana dızıde en az görülecek karakter ıbı gelıyor buda onu kademe duşurdu lex bu sezon baya görünecek o bı kesın gıbı her bölümde belti chloe nın gucunu saten her zaman kulanamaz ama ne olursa olsun lio yu kımın goturdugu bence cok onemlı ılşerkı bolumlerde o kımse karşımıza cıkacak fine nın oldugunu sanmıyorum daha once lio tek dokunuşla onu durdurdu jol-el sayesınde gıne yapar fine ondan korkar hem fine galıba sezon ortasına kadar anca cıkar
eskıden ne kadar lex rol alsada şuan lana dızıde en az görülecek karakter ıbı gelıyor buda onu kademe duşurdu lex bu sezon baya görünecek o bı kesın gıbı her bölümde belti chloe nın gucunu saten her zaman kulanamaz ama ne olursa olsun lio yu kımın goturdugu bence cok onemlı ılşerkı bolumlerde o kımse karşımıza cıkacak fine nın oldugunu sanmıyorum daha once lio tek dokunuşla onu durdurdu jol-el sayesınde gıne yapar fine ondan korkar hem fine galıba sezon ortasına kadar anca cıkar
bu sezon tabii clark-lex kanlı bıçaklı birde clark lana yüzünden suçluyor lex i 7.01 de sizde gördüğünüz sağ bırakmayacaktım diyor :img-wink: clark lex arasındaki durum lana ya bağlı :img-wink: lana nın ne zaman ortaya çıkacağı önemli bekleyip görelim neler olacağını :img-yes:
bu arada 7.03 fierce bölümünün konusu ne olacak merak ediyorum koskoca bölüm kara nın mısır güzeli seçilmesine harcanmaz inşallah :icon_whis
KUZEYSANTA 01-10-07, 17:07 7-3 pek bişeye benzıcege benzemıyor belkı bı meteor ucubesı ortaya cıkar o bölümde
Smallville18 01-10-07, 20:55 bölümü henüz izlemedim ama dayanamayıp spoilleri okuyunca izlemiş kadar oldum.bu arada 45 bölüm öncesine gidip 5. sezonun ilk bölümünün kimin anısına olduğunu bilen var mı.
sam bilmem kim sam jones III olmadığı kesin bilen varsa yazarsa iyi olur.
lioneli kurtaran karaktere gelince bölüm resimlerine baktım özel güçleri olan birisi olabilir.uzun süredir ormanda yaşayan birisi görüntüsünü vermiş giyiminden anlaşıldığı gibi.
KUZEYSANTA 02-10-07, 01:14 sam loeb
Tam Olarak Söyle Yazıyor
In Memory Of
SAM LOEB
(1988-2005)
A True Superboy
genç ölmuş Allah Rahmet Eylesın
Smallville18 02-10-07, 11:43 bölümü izledim ve lioneli kurtaran şu esrarengiz adam kesinlikle lexin cyborglarından biri hatta adamıda lexin dediği gibi en önemlisinin kaybolduğunu onayladı.çokta kafa karıştırıcı bir sorun değilmiş.asıl önemli olan 6.sezonun sonunda bir kişinin öleceği konuşuluyordu bu kişi kim şimdi???????????
bölümü izledim ve lioneli kurtaran şu esrarengiz adam kesinlikle lexin cyborglarından biri hatta adamıda lexin dediği gibi en önemlisinin kaybolduğunu onayladı.çokta kafa karıştırıcı bir sorun değilmiş.asıl önemli olan 6.sezonun sonunda bir kişinin öleceği konuşuluyordu bu kişi kim şimdi???????????
o kişi chole dir :) yalan yok son sahnede öldü ama sonra yine dirildi nasıl olduysa :icon_whis bence ölme meselesi bu çünkü diğer bütün karakterler yerinde duruyor :img-wink:
martha kent karakteri bu bölüm yoktu ama ilerki bölümlerde olacak sanırsam :img-wink:
Bende dün akşam izledim yeni bölümü gerçekten güzeldi lexin clarkın sırrını öğrenme teklifi beni gerçekten çok ama çok şaşırtı belki phantom hemen saldırmasa lexe belki vazgeçebilirdi ama olsun 3 sezondur bana göre ilk defa doğru iş yaptı.Yanlız lexin artık anlaması lazım ama hala şüpheleniyor clarktan ya garip olan olayların ve adamların ki bir çoğunun uzaydan geldiğini bilio clarkla uğraşıyolar yani vede phantom söyledi clark kent gizemini çözmek istemiyormun diye yani normal bir insanın aklına gelir bence clarkta bunlardan biri diye ama lex su an lanayı oldu diye bildiği için bu konuya su aralar fazla odaklanmayabilri diye düşünüyorum.lanada shangayda ii yaşıyo valla millet üzüntüsünden kahroluyo lana anca aya baksın işte acaba clarkta bakıomu diye düşün dur.Ve bölümün son dakikalarında lois ile clarkın sarılması sanki clark bi ayrı oldu yani o an dan sonra bakışı duruşu belki yavaş yavaş loise ibreyi döndürürler diyorum ama eğer lana varken böyle bir şey yaparlarsada çok saçma olur yani clark lanayı olse bile 10 yılda anca unutur yani belkide hala unutmaz clark bu bakalım inşallah süpergirl ü bu bölümde daha çok izleriz
Smallville18 02-10-07, 23:11 7.sezona güzel bir başlangıç olmuş.seyirciyi meraklandırmak yerine lanayı daha ilk bölümden göstermeleri çok iyi olmuş.ölüm olayı hiç gerçekçi değildi zaten smallville fanlarıda hiç inanmamıştır öldüğüne senaristlerde olayı fazla abartmadan lanayı gösterdiler:D
lioneli kurtaran kişiye gelince lexin cyborglarından en önemlisi bakalım ilerki bölümlerde ne gibi bir faydası oalcak ya da zararı.senaristlerde seyirciyi ters köşeye yatırmak istemiyorsa kesinlikle lexin cyborgu belkide hayalet çocuğun içindeyken doktorun askerlerininz için jet yakıtları hazır derken belkide kaşla göz arasında ona enjekte etmişlerdir:D
bizarroda nerdeyse öldürüyordu clarkı martian manhurter olmasa clarkın vay haline.bizarro bile fırsatları değerlerdiriyor.clarkın tüm benliğine sahip olunca gitti lois asıldı.demekki clarkta loise karşı boş değil fakat sonuçta clark işte napalım:D
hem kal-el hemde bizarro fırsatları değerlendiriyor.clarkında bunlardan birşeyler öğrenmesi gerek.clarkın choleyle phantom uçabiliyor konuşması biraz saçmaydı clark sende öğrenmelisin söyle phontomada sanada öğretsin:D
artık supergirl bir elinden martian manhunter öbür elinden tutar clarka uçma dersleri verirler.
clark zaten uçmayı biliyor sadece yükseklik korkusu var bunu bir türlü yansıtamadılar diziye.nezmaan yükseklik korkusunu yenerse ozaman uçar.
bizarroda hakkındada superboy dizisinden bir kaç şey.
superboy dizisinde bizarro superboyun doktor arkadaşı tarafından bir kaza sonucu oluşmuştu.dizide doktor nesnelerin betenumsu kolnlarıın yaratmaya yarayan bir makine icat etmişti.ve bu yaratılan kopyalarda bir süre sonra patlıyordu ve kaza sonucu superboyun kopyasıda oluştu derken bu kopya tam patlamak üzereyken tam hatırlamıyorum ama kripton olabilir patlaması durdu.
ve superboyun arkadaşı olmuştu.
öte yandan clarkın yetenekleriin öğrenemsi hep birşeyin soucunda olmuştu.
bunları hatırlayan var mı benim hatırladıklarım lazer ışınları seksi öğretmenin sayesinde andrealin seviyesi yükselince gözlerine hakim olamıyor:D
süper işitmesi gözleri kör olunca kulakları açıldı garibin.süper nefese gelince ilk defa hasta olup hapşırmaya başlamasıyla nesnelerin öbür tarafını görebilme yeteneğinin nasıl gerçekleştiğini hatırlamıyorum o bölümü izlememiştim.x-ray bölümü oluyor galiba ama hafızasını unutup choley yardım etmeye başladığında kendiliğinden oluşmuştu bir nesneye odaklandığı zaman farketmişti.
hızına gelince daha ilk bölümden gördük hızlı haraket edebildiğini bir olaya bağlamadılar bu yeteneğini keşfetmesini.
uçma olayıda yükseklik korkusunu yendiğinde gerçekleşecektir senaristlerin böyle saçma birşey yaptığına inanamıyorum choley derki clark sende öğrenmelisin clark devam eder hemen phantomu bulup nasıl uçtuğunu öğrenmeliyim.....
clark ın uçmasına dair çeşitli varyasyonlar var tabii arkadaşlarında dediği gibi sevdiği birini kurtarmak için ne bileyim ona koşarak yetişemiyeceği bir anda uçma olayı olabilir veya yine arkadaşın dediği gibi yükseklik korkusunu yenip ondan sonra uçabilir yada benim tahminime göre jor-el den alacağı eğitim sonrası uçabilir .7.01 de gördüğümüz sende öğrenmelisin clark replikleri vardı belkide uçma işi eğitim ile birlikte çözülecek .baktığımız zaman bu eğitim işi sürekli erteleniyor 5.sezonda gündemdeydi şuanda 7.02 de yine ertelenecek . zaten senaristlerde şu anda uçurmak istemiyorlar bence eğitime bağlanabilir bu uçma işi bekleyip görelim .
KUZEYSANTA 04-10-07, 22:51 7-2 kara bölümünü şuan bıttırdım bölüm güzeldıclark loıse ılk basta smallvılleden ayrılacagını soyledı tabı kara gelınce ve babası egıtımı karayı durdurduktan sonra verecegını soyleyınce bu fıkrınden vazgeçmıştır ayrıca lex lananın olmedıgını ogrendı ve cın gıdıp onu buldu bu arad lananın arabaya kendı yerıne ne kattıgını görünce (patlayan araba ) cok şaşırdım dıyebılırım lex lanaya artık babasının olmadıgını ve smallvılle ye gelıp yenıden başlamalarını soyledı cokılgıç bı konuşmaydı kara gezegenının yok oldugunu ve dunyaya geldıgınden berı 17 yıl geçtıgını ogrendı ve karanın gemısının askerıye bulmuştu gemı kara gıdınce yok oldu ama ıcındekı bı krıstal vardı kaledekınler gıbı araştırma basındakı adam onu coktan almış buda galıba ıcımden bı ses buyuk bı konu yaratacagını soyluyor...
Izleyın en kısa Zamanda
7.02 yi izlemedim daha ve birazda geç izleyebilecem bu hafta ama 7.03 den bahsetmek lazım yayınlanan promo da lana var ve 7.03 fierce bölümünde lana smallville e geri dönüyor resimleri ilgili bölümde bulabilirsiniz .clark ilk şaşkınlıktan sonra yelkenleri indiriyor hemen :) bölümde lana nın nasıl tuzağı kurduğuda açıklanıyor ama bu resimlerden pekte anlaşılmıyor iyi yorumlar:img-wink:
KUZEYSANTA 05-10-07, 12:45 7-2 lananın nasıl yaptıgını anlattılar hatta şu kayıp lex askeri de vardı ışın ıcınde dıyelım segredınce anlayacaksınız buda gıne lıon u kımı kacırdıgını yıne akla getırıyor o kayıp asker olamaz bu kesın galıba
resımle baktım bu arada lananın suratında aceyıp bı bakış var endışelı gıbı sankı bışelerın olmasını bekler gıbı
7-2 lananın nasıl yaptıgını anlattılar hatta şu kayıp lex askeri de vardı ışın ıcınde dıyelım segredınce anlayacaksınız buda gıne lıon u kımı kacırdıgını yıne akla getırıyor o kayıp asker olamaz bu kesın galıba
resımle baktım bu arada lananın suratında aceyıp bı bakış var endışelı gıbı sankı bışelerın olmasını bekler gıbı
clark-lana karşılaşması 7.03 te olacak sanırsam promo görüntülerine göre öyle gözüküyor ama 7.02 de açıklamışlar demek ki ben izlemediğim için :)
son resimdeki endişeyi bende fark ettim ama ne olduğunu kestiremedim 7.02 yi izlemiş olsaydım bir tahminim olurdu belki ....:img-wink:
Smallville18 05-10-07, 15:16 bölümü bende henüz izlemedim ama ilnginç bir haber buldum.
lananın eski sevgilisi Whitney Fordman yani Eric Johnsonsın şu an yeni bölümleri çekilen Flash Gordonın dizisinini başrol oyuncusu.
daha önce smallvilleden oliver aquamon dizisini çekmişti sadece pilot bölümü çekilip tutmadığı için kalkmıştı ama bu dizi yani flash gordon tutacağa benziyor.
linklerini verebilirim izlemek isteyenler mesaj atsın
türkçe alt yazılı
KUZEYSANTA 05-10-07, 15:17 aslında olayı lex çözdü telefonundanda ız surduler
Smallville18 05-10-07, 20:53 bölümü izledim alt yazısı olmadan akıcı bir şekilde konuyu takip etmek her nekadar zor olsada dikkatimi çeken bu son sezonda clarka lexten kötülük gelmeyeceğidir.her sezon clark-lex kapışması kasmaya başlamıştı.
KUZEYSANTA 06-10-07, 07:28 bölümü izledim alt yazısı olmadan akıcı bir şekilde konuyu takip etmek her nekadar zor olsada dikkatimi çeken bu son sezonda clarka lexten kötülük gelmeyeceğidir.her sezon clark-lex kapışması kasmaya başlamıştı.
Okonuya nerden vardım anlamadım :icon_whis sonuçta ılk bölümde lex hayatı pahasına clark sırrını ögrenmek ıstedı aslında bence lanadan bıle daha cok clark sırrını ıstıyor :img-wink: lana ıkıncı sırada onun ıcın bıde lanaya smallville donmesı gerek oldugunu artık babasının ortalıkta olmadıgını söyledı sankı evlılıklerının yıkılmasının babasının sucu gıbı gösterdı :icon_whis lana smallville dondugu bölümdden sonra soyluyorum kesın dıger sezonlaran daha fazla clark-lana-lex kavgası tam başlıyacak :icon_sorr hem artık clark'ın lex karşı acıma duygusu yok :good: aslında bu ıyıye ışaret adam olmaya başlıyor bızım clark :img-pilot
clark-lex arasında lana için bir kavga olacağı kesin lexte clark ta lana ya karşı saplantılı .clark-lex arasında bir savaş durumu olacağı kesin gibi sadece lana ile ilgili değil bu lex in kurmak istediği ordu yaptığı çalışmalar ortada bu sezon diğerlerinden daha sert geçecek bana kalırsa :img-wink: clark-lana-lex arasındaki durumu izlemek keyif verecek bana göre tabii birde kara var .bekleyip görelim neler olacağını :img-wink:
sonunda izledim 7.02 kara bölümünü başlangıçtaki sahneleri beğendim :img-icecr bölümde kara nında sadece uçabildiği görüldü diğer yetenekler yok clark sağ olsun öğretir bazılarını ki öğretti de zaten :)
son sahnelerde jor-el clark ın eğitim hakkında konuşmasında jor-el in eğitimin kara ile başlıyor demesi ilginçti :img-wink:
her bölümde clark ın bu uçma işi ele alınacak sanırsam .ilk bölümde chole ile bir konuşma olmuştu bu bölümde de kara ile clark arasında bu uçma konusu ile ilgili konuşmalar oldu tabii bir sonuca varamadık yine :)
bir sonraki bölüm fierce de kara nın smallville alışması veya alışmaya çalışmasını göreceğiz ve tabii ki lana nın dönüşü bekleyip görelim .kara ile birlikte diziye yeni bir hava geldiği kesin :img-wink:
fierce bölümünden bazı resimler yayınlandı isteyen resimler bölümünde bulabilir resimleri herkese iyi yorumlar :img-wink:
KUZEYSANTA 08-10-07, 22:20 hep korkuları yüzünden egitimle sanmıyom bu uçma işini e kara
da gelir gelmez uçtu sonuçta o da egitimini almadı ılk defa uçuyor clark hala korkuları çok fazla olan bı karakter
bu arada lananın kopyası aklıma takıldı açaba tekrar karşımıza cıkabılırmı sonuçta lex onuda uzaylı dna sı vermıştır paatlamadan cıkıpta gine ılerkı bölümlerde görünme gibi ihtimal varmı
bu arada lananın kopyası aklıma takıldı açaba tekrar karşımıza cıkabılırmı sonuçta lex onuda uzaylı dna sı vermıştır paatlamadan cıkıpta gine ılerkı bölümlerde görünme gibi ihtimal varmı
Ne kopyası? Ben hangi bölümü atladım. Lex, Lanadan umudu kesince kendine oyuncak mı yaptı yoksa. :icon_whis Bana biri anlatabilir mi detaylı olarak? :img-blush
Ne kopyası? Ben hangi bölümü atladım. Lex, Lanadan umudu kesince kendine oyuncak mı yaptı yoksa. :icon_whis Bana biri anlatabilir mi detaylı olarak? :img-blush
bu olay 7.02 kara bölümünde açıklandı hemen değineyim . lex lana dan ümidi kesmiş olacak ki lana nın benzer bir kopyasını yapmış .bundan haberi olan lana da lex e tuzak kurarken o patlayan arabanın içine bu kopyayı koymuş DNA lar aynı olduğundan arabanın içinde olanın lana olduğu sanıldı ve lex ede hapis yolu kaçınılmaz oldu:img-wink:
bu arada sevgili arkadaşlar resimler bölümüne 7.06 lara ile ilgili resimler ekledim son resimde zor-el var .bu karakteri bizim herkül(kevin sorbo) oynamıyacak mıydı ??? yoksa ben mi yanlış hatırlıyorum :img-wink:
Üşenipte altyazısını indiremedim ama izledim bölümü:)şu kripton dan gelen herkes uçabiliyor bi bizim kal-elcan öğrenemedi:)Lex,lana yı buldu,gitti yanına,lana ya tam olarak ne söylediğini anlamadım ama gördüğüm net olan şey bizim aklı başında lex hala lana yı unutamamış:)Bu arada yanlış anlamadıysam,chloe daily planet teki işinden çıkarıldı yerine lois geldi.lois i zaten bir türlü sevemedim,birde üstüne böyle bişi yaptıysa,yazık chloe nin onun için yaptıklarına...zaten bu kıs bir türlü hakettiği sevgiyi alamıyor çevresindekilerden.başta clark tabiki...
Üşenipte altyazısını indiremedim ama izledim bölümü:)şu kripton dan gelen herkes uçabiliyor bi bizim kal-elcan öğrenemedi:)Lex,lana yı buldu,gitti yanına,lana ya tam olarak ne söylediğini anlamadım ama gördüğüm net olan şey bizim aklı başında lex hala lana yı unutamamış:)Bu arada yanlış anlamadıysam,chloe daily planet teki işinden çıkarıldı yerine lois geldi.lois i zaten bir türlü sevemedim,birde üstüne böyle bişi yaptıysa,yazık chloe nin onun için yaptıklarına...zaten bu kıs bir türlü hakettiği sevgiyi alamıyor çevresindekilerden.başta clark tabiki...
yanlış anlamışsın arkadaşım :) daily planet in yeni editörü lois ide işe aldı hemde chole nin masasının yanına :img-wink: o sahnede chole biraz şaşırdı tabii normal olarak :img-wink:
lex orda lanaya yeniden başlıyalım tarzında bir şeyler söyledi.artık smallville e geri dönebileceğinden bahsetti :img-wink:
yanlış anlamışsın arkadaşım :) daily planet in yeni editörü lois ide işe aldı hemde chole nin masasının yanına :img-wink: o sahnede chole biraz şaşırdı tabii normal olarak :img-wink:
lex orda lanaya yeniden başlıyalım tarzında bir şeyler söyledi.artık smallville e geri dönebileceğinden bahsetti :img-wink:
öyylleemii???hıımm altyazısını indireyim bari ben bugün,yanlış anlamışım:)ama olsun ben hala sevmiyorum lois i:)
Lex in o tarz bişi söylediği zaten anlaşılıyodu.ama lana nın hala clarkı sevdiğini bilirken neden böyle bişi yaptı anlamak güç.hani bunu clark gibi duygusal bi çocuk yapsa anlarımda Lex gibi akıllı,güçlü birisi nasıl yaptı bak ona anlam veremedim.zaten bu sezon yeni lex karakteri yüzünden bayağ şaşkınlık yaşıycaz sanırım.saol buarada aydınlattığın için:)
bu olay 7.02 kara bölümünde açıklandı hemen değineyim . lex lana dan ümidi kesmiş olacak ki lana nın benzer bir kopyasını yapmış .bundan haberi olan lana da lex e tuzak kurarken o patlayan arabanın içine bu kopyayı koymuş DNA lar aynı olduğundan arabanın içinde olanın lana olduğu sanıldı ve lex ede hapis yolu kaçınılmaz oldu:img-wink:
Çok teşekkürler açıklama için. Ben gerçekten çok şaşırdım. Lex'ten her şeyi beklerdim ama bu kadarını kaldıramadım. Lex'in çaresizliğine mi yoksa Lana'nın zekasına mı şaşırsam onu da bilemiyorum ya neyse. Lana'ya kim söyledi acaba klon olayını? Dizide Kara'dan sonra dikkat çeken ikinci olay bu bence.
Çok teşekkürler açıklama için. Ben gerçekten çok şaşırdım. Lex'ten her şeyi beklerdim ama bu kadarını kaldıramadım. Lex'in çaresizliğine mi yoksa Lana'nın zekasına mı şaşırsam onu da bilemiyorum ya neyse. Lana'ya kim söyledi acaba klon olayını? Dizide Kara'dan sonra dikkat çeken ikinci olay bu bence.
rica ederim . lana nın klonu lex in kurmak istediği ama henüz harekete geçiremediği askerlerinin olduğu laboratuvarda bulunuyordu:img-wink: bölüm sonlarında lex-lana konuşmasında lex daha klonun harekete geçirilemediğinden bahsediyordu bayağı kararlı bu konuda :) lana nın bu klonu nasıl öğrendiği açıklanmadı yani en azından ben hatırlamıyorum sadece bir klon yapıldığı ve arabanın içindekinin lana nın klonu olduğu gösterildi . ama muhtemelen bir şekilde lex in bu bölümdeki adamlarından biri ile temasa geçmiştir .lana ilk sezon ki saflığından çok uzakta gerçekten luthorların arasında eğitimini tamamlamış :)
bu sezon kesinlikle kara diziye bir hareketlilik getirecek ve clark-lana-lex üçlüsü arasındaki olaylarda güzel olacak :img-wink: lois ise kendisini işe alan daily planet in yeni editöründen etkilenmişe benziyor hadi hayırlısı :)
KUZEYSANTA 09-10-07, 15:43 yeni editörele cıkacagı sezon başlamadan once duyurmuştu evet buraa sbr jor-el karakterini herkül deki yada o.c dede oynuyan kevin sorbo ayrıca lara-el karaterini helen slater eskı supergril oyuncusu
Ben hala bu kopya lanayı görecegimiz konusunda umutluyum bu arada lion hala -kayıp ve galıba 2 - 3 bölüm daha ortalıkta olmıyacak 7-3 tede yok resimler den gördügümce
Bu Sezon En Cok Merak etigim Sezon LARA bölümü Diyebilir
bu arada lois gelecekteki işini buldu yakında clarkta ışe başlıya bılır :)
yeni editörele cıkacagı sezon başlamadan once duyurmuştu evet buraa sbr jor-el karakterini herkül deki yada o.c dede oynuyan kevin sorbo ayrıca lara-el karaterini helen slater eskı supergril oyuncusu
Ben hala bu kopya lanayı görecegimiz konusunda umutluyum bu arada lion hala -kayıp ve galıba 2 - 3 bölüm daha ortalıkta olmıyacak 7-3 tede yok resimler den gördügümce
bu arada lois gelecekteki işini buldu yakında clarkta ışe başlıya bılır :)
benim haberim yoktu bu editör işinden ama belli oluyordu zaten bölümü izledikten sonra bu kanıya vardım hemen :) valla klon araba ile havaya uçtuğu için benim öyle bir beklentim yok ama lex stok yapmıştır muhakkak :img-pilot
valla resimler bölümüne ekledim ben belki bakmışsındır ve bazı sitelerde zor-el karakterini christopher heyerdahl ın oynuyacağı yazıyor hatta 7.06 lara bölümünde resimleri var resimleri incele istersen :img-wink:
KUZEYSANTA 10-10-07, 00:03 ilk önece kopya lana konusuna deyinim benim aklımda söyle bi düşünce var bence lex kopya lanayı tutkusundan yapmadı clark ıcın yaptı sırlarini ögrenmek için onu kulanmayi düşünüyor olabılır tabi yanılıyor labılırımde sadece var sayım yakinda kokusu cıkar
resimlere daha yeni baktim gerçekten christopher heyerdahl daha önce malum sitede görmedim kevin sorbo oynıyacagi kesinleşmişti galıba tam anlaşamamışlar hem bence kevin sorbo bu karaktere çok güzel uyardi
christopher heyerdahl stargate atlantis'ten hatirliyorum pek bildik bi aktör degil bı kaç dizide oynamış galiba
ilk önece kopya lana konusuna deyinim benim aklımda söyle bi düşünce var bence lex kopya lanayı tutkusundan yapmadı clark ıcın yaptı sırlarini ögrenmek için onu kulanmayi düşünüyor olabılır tabi yanılıyor labılırımde sadece var sayım yakinda kokusu cıkar
resimlere daha yeni baktim gerçekten christopher heyerdahl daha önce malum sitede görmedim kevin sorbo oynıyacagi kesinleşmişti galıba tam anlaşamamışlar hem bence kevin sorbo bu karaktere çok güzel uyardi
christopher heyerdahl stargate atlantis'ten hatirliyorum pek bildik bi aktör degil bı kaç dizide oynamış galiba
klon geri gelebilir ki bence o klon un yedeğini felan yapmıştır lex.çünkü hiç umarsamadı bu olayı sanki 10 tane klonlamışta 1 gitti kaldı 9 tane havasında :) bu konu ilerki bölümlerde netleşir sanırsam :img-wink:
resimlerde christopher heyerdahl zor-el diye geçiyor bölüm çekilmiş kevin sorbo haberi ya gerçek değildi yada anlaşamadılar :img-wink:
resimler bölümünde zor-el karakterinin resmi bulunmakta isteyen arkadaşlar bakabilirler :img-icecr
bu arada 3 bölüm daha açıklandı ,
7.08 Blue
7.09 Gemini
7.10 Persona
herkese iyi bayramlar henuz yeni bolumu izleyemedim ama yeni haberlerde geliyo yavas yavas 10. bolumde brainiac diziye geri geliyo tabi nasil geri dondurcekler orasi mechul ama benim tahminim karanin kaybolan kristaliyle bisi yapcaklar:img-blush 11. bolumdede oliver queen gelio guzel bolumler bizi bekliyo :img-yes:
7. sezona henüz başlayamadım ama introyu izledim. Bazı karakterlerin sırasında değişme olmuş. Jimmy ve Kara introya eklenirken, Martha gözükmüyor. Zaten onun düzensiz rol alacağını biliyordum.
Clark- Lex- Lana- Chloe- Lois- Jimmy- Kara- Lionel şeklinde sıralanıyorlar.
Lex in Lana nın önüne alınmasını, Lana nın daha az aktif olacağı şeklinde bir müjdeye bağlayabilir miyiz acaba? :)
Chloe- Jimmy - Kara üçgeni oluşma ihtimali de beni korkutuyor.:icon_sorr
7. sezona henüz başlayamadım ama introyu izledim. Bazı karakterlerin sırasında değişme olmuş. Jimmy ve Kara introya eklenirken, Martha gözükmüyor. Zaten onun düzensiz rol alacağını biliyordum.
Clark- Lex- Lana- Chloe- Lois- Jimmy- Kara- Lionel şeklinde sıralanıyorlar.
Lex in Lana nın önüne alınmasını, Lana nın daha az aktif olacağı şeklinde bir müjdeye bağlayabilir miyiz acaba? :)
Chloe- Jimmy - Kara üçgeni oluşma ihtimali de beni korkutuyor.:icon_sorr
Ben de jenerikten bahsedecektim. Sanki yeni bir dizi başlamış gibi oldu. Zaten Jonathan yok. Martha'nın adı bile geçmiyor. Kara ile Jimmy dakika bir gol bir jenerikte yer aldılar. Benim bünyemi sarstı bunlar ama Lana'nın biraz daha arka planda olacak olması hoşuma gitmedi değil. Ama tabi ne olursa olsun ondan asla kurtulamayız. :hıh
fierce bölümünü izledim sonunda bu bölümde chole için çanlar çalmaya başladı diyebilirim :img-wink:
bölüm başında clark-kara konuşması çok güzeldi clark uçmak yok diye iyice tembihledi kara ya :) kara ise kendi halinde tabii daha sonra mısır şenliğinde jimmy i gördü gözlerden nerdeyse ateş çıkıyordu tıpkı clark a lana da olduğu gibi:img-yes: kara jimmy den etkilendi buna şüphe yok ama bölüm sonunda gördük ki jimmy ninde bakışları normal değildi onda da bir etkilenme vardı :icon_whis
bölüm başlarında lana da geldi clark biraz ürktü tabii ama sonra yelkenler fora :) tam bu sırada kara girdi bikini ile o anda lana nın surat ifadesi değişti tabii ama clark ın kuzenim demesiyle her şey normale döndü :img-wink: bu sahneler gerçekten çok keyifliydi :img-icecr
clark tam bir abi gibi kara yı kısıtlamaya çalıştı bölüm başlarında yarışmaya dikkat çekeceği için katılmamasını istedi kara onu dinledi mi tabii hayır :happy0064 bölüm sonlarında kara nın clark ı kurtardığı bir sahne vardı güzel efektlerdi ne yalan söyliyeyim :img-icecr
chole den bahsetmek gerekirse o da zor zamanlar geçirecek gibi .bir yandan kuzeni ile rekabeti ki bu rekabeti yeni editör yarattı lois den hoşlanması ile beraber chole ye geride kaldın imajı veriyor hep :mad72:birde cholecik diye hitap etti ben bu editörü sevmedim arkadaş:icon_whis diğer taraftan kara var o da jimmy den hoşlandı bu üçlü arasında (chole-jimmy-kara ) bir takım olaylar gelişecek gibi .
bölüm sonlarında lana nın clark a smallville e seni için döndüm,birlikte yaşlanalım replikleri vardı clark konuşmazken sadece mimikleri ile mennuniyetini dile getirdi .
en son sahnede lex sonunda kara yı buldu bazı sorular sordu kara bunları savuşturdu tabii ama lex sırrını biliyorum bana güvenebilirsin diyerek bu işin peşini bırakmayacağını gösterdi clark ın bu duruma el atması gerekiyor sanırsam :img-wink:
herkese iyi bayramlar henuz yeni bolumu izleyemedim ama yeni haberlerde geliyo yavas yavas 10. bolumde brainiac diziye geri geliyo tabi nasil geri dondurcekler orasi mechul ama benim tahminim karanin kaybolan kristaliyle bisi yapcaklar:img-blush 11. bolumdede oliver queen gelio guzel bolumler bizi bekliyo :img-yes:
ben henüz izleyemedim yeni bölümü belki bu haftakiyle birlikte izlerim:)eklediğin özet için teşekkürler sbr .chloe ciğimin zaten bir türlü yüzü gülmedi şu dizide.:(mesleği tehlide,lois ve yeni editör yüzünden,jimmy kaçıyo elden.bi clark kaldı elde.onda zaten 7 sezondur hiç gülmedi yüzü,şimdide lana dönmüş.oof ooff.yazık bu kıza yaf:(...demek lex buldu kara yı.bırakmaz onun peşini lex,clark araya girse falanda farketmez...demek 11.bölümde oliver queen geliyor:)hımm,lois in tepkisi ne olucak acaba bu duruma??
Ben de jenerikten bahsedecektim. Sanki yeni bir dizi başlamış gibi oldu. Zaten Jonathan yok. Martha'nın adı bile geçmiyor. Kara ile Jimmy dakika bir gol bir jenerikte yer aldılar. Benim bünyemi sarstı bunlar ama Lana'nın biraz daha arka planda olacak olması hoşuma gitmedi değil. Ama tabi ne olursa olsun ondan asla kurtulamayız. :hıh
:) Doğru kazık attı diziye, kurtulmak zor Lana dan.
Jimmy nin geçen sezon da rol aldığını sayarsak, jeneriğe alınması kabul edilir. Ancak ben Kara nın jeneriğe alınmasından hoşnut değilim, bu onun 5-10 bölümlük değil sezon boyu geldiğini gösteriyor. Geçen seneki jenerikte de Lois in Chloe den önce olması sinirimi bozmuştu, neyse ki öne aldılar Chloe yi, ne kıymet bilmez bu senaristler. :hıh
arkadaşlar uzun zamandır foruma giremiyordum dönüşümün şerefine size bir kıyak geçeyim..season 7 episode 3 ün sonundaki muhteşem ötesi parça Morcheeba/Gained the World.. hadi şimdi saldırım emule ya limewire e :D Ben öyle yapıyorum şu an..şarkı iner inmez cd ye yazıp arabam da dinleyerek eve gidecem..
KUZEYSANTA 15-10-07, 23:14 ilgiç bi bölümdü kara-clark lana-clark arasında geçen bi bölüm diye biliriz en ilgiç olan ar ise yani bölümün önemli ayrintilari ise su yardim cagrisi lananın kent ciftliginde kalmasi lex hukumetle ış bırlıgıne girmesi ve karayı bulmasi
ve bu arada malum sitede glover walks (lion) la ılgılı bı yazı var alzheimer hastalıgınamı yakalanmıs bırı bunun hakında tam bı bılgı verebılırmı ?
bu arad wrath bölüm resimleride çok ilgin lana tam bir savaşci gibi olmuş neyin peşınde gine clark yanında olması baya degiştirmiş gibi
ilgiç bi bölümdü kara-clark lana-clark arasında geçen bi bölüm diye biliriz en ilgiç olan ar ise yani bölümün önemli ayrintilari ise su yardim cagrisi lananın kent ciftliginde kalmasi lex hukumetle ış bırlıgıne girmesi ve karayı bulmasi
ve bu arada malum sitede glover walks (lion) la ılgılı bı yazı var alzheimer hastalıgınamı yakalanmıs bırı bunun hakında tam bı bılgı verebılırmı ?
bu arad wrath bölüm resimleride çok ilgin lana tam bir savaşci gibi olmuş neyin peşınde gine clark yanında olması baya degiştirmiş gibi
valla sadece malum sitede değil başka yabancı sitelerde de geçiyor bu alzheimer olayı :img-yes: malum john glover (lionel luthor) gözükmüyor bu ara belkide gözükmemesi bu hastalıktan dolayı :sad53:
Wrath bölümünde ise klon devreye girebilir çünkü hiç normal değil lana nın yaptıkları :img-wink:
KUZEYSANTA 16-10-07, 10:18 lana orda edidöte bişey veriyor kaset gibi bişey galiba
yani 3 bölüm oldu halen clark ve lex i karşılaştırmadı bizim senaryo :icon_whis gerçi lex lana ile konuşmak için geldi kent farm a ama karşılaşamadılar bir türlü :)
bu arada 7.05 action bölümünde clark hediye alıyor bir bayan tarafından kırmızı pelerin tarzında bir şey :icon_whis resimlerden ben onu çıkardım hadi hayırlısı :img-icecr
KUZEYSANTA 17-10-07, 19:58 bu haftaki bölümde cure de clark lex karşilasiyorlar galiba lex birini vuruyuyor galiba su meteor ucubuleri iglestiren doktorun oldugu bölüm bu hatirladigimca
3. bolumun sonunda calan sarkinin ismi nedir? (liriklerden bulamadim da :()
bu konuda bir yardımım olabilir kanımca :)
parçanın ismi "Gained The World" ve seslendirende Morcheeba . bu şarkı 7.03 fierce bölümünün son 2-3 dk. çalındı :img-wink:
hakkaten bölüm parçaları çok güzel oluyor yani kara bölümünde çalan ''sober'' (kelly clarkson) şarkıda çok iyiydi :img-icecr
KUZEYSANTA 18-10-07, 19:24 diziyle beraber zaten müzikleride arsiv yapiyoz h.d doldu dizilerden :)
hemen bir sayfa geriye alsaydın görecektin 4 gün önce vermiştim..
zorunlu edit..Morcheeba bir gruptur..sabit bir solistleri yoktur.aslında wardır zenci bir abla ama ortalıkta yok bu aralar.bu şarkıyı Gained The World u seslendiren ablamız ise bir fransız ve adı gülmeyin sakın yada gülün siz bilirsiniz Manda ADN.bu ADN ne demek inanın hiç bir fikrim yok:D
7.05 action bölümünden yeni resimler geldi :img-wink: resimlerden gördüğümüz Kent Farm da bir dizi veya film çekiliyor (smallville tarzı:)) bir set ortamı var ilk resimlerde clark a hediye veren kızımızda burda oyunculuk yapıyor :img-wink: tabii bir kaza durumu oluyor ve clark kızı kurtarıyor değişik bir bölüm olacak sanırsam :img-icecr resimler ilgili bölümde bulunmaktadır :img-wink:
KUZEYSANTA 20-10-07, 13:59 7-4 u yeni segrettim ılk once bölüm iyi sayilirdi baya biolaylar gerçekleşti tek tek ona deginelim aslinda benim ilk aklıma takılan dr.knox clarkla doguşurken senın gıbı bırınle daha once dogustum dedı acaba bu kim jor-el olabılırmi daha daha eskiden dunyaya gelmiş biri olabilir bu önemli bi ayrinti ve galiba dr.knox gine karşimiza ilerki bölümlerde intikam icin cikabilir bu arada
lex kara tarafindan kurtarildigindan beri iyi biri olmaya calisiyor
VE kara-clark ayrildilar bizim marsli işe kalkisinca jimmy de chole ile tartişti ayrildi bu karayi memnun eder :) bu arada lana bi yilan gibi davranmaya devam ediyor bakim bizim lana lex nasil sirlarini ögrenmek icin duzenlen kurmuş
ben daha izlemedim bölümü ama kara jimmy nin peşinden koşacaksa gitsin zaten kent farm dan :icon_whis tamam kara yı ben sevdim hakkaten clark ile atışmaları güzeldi ama gidipte jimmy e sulanması kabul edilemez orda chole var bir kere :good: clark bu konuda tavrını koyacaktır chole yi kaybetmeyi göze alamaz clark :img-yes:
burda jimmy de ayar çekilmeli 7.03 fierce bölümünün sonlarında kara ya nasıl baktığı gördüm ve hiçte mennun olmadım jimmy nin burnu havaya kalktı biraz ama çabuk indiririz chole ona mı kaldı yahu :img-blush bölümü izledikten sonra daha net bir fikire sahip olurum kanımca .
yeni bolumu 30. dk ya kadar izleyebildim dr. knox clarka cok guclusun ama kendine esit biri karsinda diyor gibime geldi ayrica dr. knox justice league'deki vandal savage karakterini canlandiriyo ama burda henuz o ismi telaffuz etmediler. bi yeni spoiler vereyim bide Bizarro, the Green Arrow, and Brainiac will be back yazio sitede yani yakin zamanda bizarroda geri doncek galiba ne guzel:happy0064
ben daha izlemedim bölümü ama kara jimmy nin peşinden koşacaksa gitsin zaten kent farm dan :icon_whis tamam kara yı ben sevdim hakkaten clark ile atışmaları güzeldi ama gidipte jimmy e sulanması kabul edilemez orda chole var bir kere :good: clark bu konuda tavrını koyacaktır chole yi kaybetmeyi göze alamaz clark :img-yes:
burda jimmy de ayar çekilmeli 7.03 fierce bölümünün sonlarında kara ya nasıl baktığı gördüm ve hiçte mennun olmadım jimmy nin burnu havaya kalktı biraz ama çabuk indiririz chole ona mı kaldı yahu :img-blush bölümü izledikten sonra daha net bir fikire sahip olurum kanımca .
Kesinlikle katılıyorum:good: Daha sezon başlamadan bu spoiler canımı sıkmıştı. Chloe i hep üzüyor bu senaristler:icon_evil:fighting2:img-gun:, eminim Chloe de tavrını koyacak ama üzülecek garibim. Jimmy de az değilmiş ama Kara ile macerası olacak gibi görünüyor. :icon_sorr
Clark- Lana- Lex ilişkisinin seyirciyi nasıl sıkboğaz ettiğini gördü bu senaristler, yeni bir üçlü icat ettiler. :icon_evil
Kesinlikle katılıyorum:good: Daha sezon başlamadan bu spoiler canımı sıkmıştı. Chloe i hep üzüyor bu senaristler:icon_evil:fighting2:img-gun:, eminim Chloe de tavrını koyacak ama üzülecek garibim. Jimmy de az değilmiş ama Kara ile macerası olacak gibi görünüyor. :icon_sorr
Clark- Lana- Lex ilişkisinin seyirciyi nasıl sıkboğaz ettiğini gördü bu senaristler, yeni bir üçlü icat ettiler. :icon_evil
maalesef öyle bir şey olacak gibi yani 7.03 fierce bölümünde jimmy nin kara ya bakışı belli etti zaten bazı şeyleri :mad72: chole canım benim tavrını koyacaktır en sert şekilde dediğin gibi bu senaristler bir mutlu etmedi şu kızı :mad72:
chole zaten o zamanda bir şeyler sezmişti aslında fierce bölümünde bakışlarından bir endişe duyduğu gözüyordu :sad53: ben bu konuda clark ın tavrını bekliyorum tek dostu olan chole yi hayal kırıklığına uğratmaz inşallah en kısa zamanda bölümü izlemek şart oldu artık :img-yes:
KUZEYSANTA 20-10-07, 18:30 yeni bolumu 30. dk ya kadar izleyebildim dr. knox clarka cok guclusun ama kendine esit biri karsinda diyor gibime geldi ayrica dr. knox justice league'deki vandal savage karakterini canlandiriyo ama burda henuz o ismi telaffuz etmediler. bi yeni spoiler vereyim bide Bizarro, the Green Arrow, and Brainiac will be back yazio sitede yani yakin zamanda bizarroda geri doncek galiba ne guzel:happy0064
knox orda clark güclüsün diyr ama tam dedigi şu senın gibi güçlü birinle daha öncede karşilaştim buda başka bi uzayli yada kriptonlo meteor ucubesi olmaz çunku adam en az 600-700 yaşinda
aslında bu bölüm biraz bana batman deki buz adam vardiya karisini igleştirmeye çalişan onu hatirlatti
yeni bolumu 30. dk ya kadar izleyebildim dr. knox clarka cok guclusun ama kendine esit biri karsinda diyor gibime geldi ayrica dr. knox justice league'deki vandal savage karakterini canlandiriyo ama burda henuz o ismi telaffuz etmediler. bi yeni spoiler vereyim bide Bizarro, the Green Arrow, and Brainiac will be back yazio sitede yani yakin zamanda bizarroda geri doncek galiba ne guzel:happy0064
orada knox tam olarak clarka ölümlülerin ötesinde güçlerin olabilir ama sana denk biriyle karşılaştın diyor yani kendisini kastediyor.
wikipedia göre knox milattan önce 50 bin yılından beri hayattaymış.
KUZEYSANTA 21-10-07, 14:00 knox karsilastigi digeri kimse yardim cagiran kriptonlu olabilir 7-3 deki mesaji birakan kişi aslinda karanın onun ne anlama geldigini bildigini duşunuyorum
bölümü izledim ve şuana kadar olan 4 bölümün en vasıtı 4.bölüm olan cure bölümüydü :img-yes: lana clark dan gizli işler peşinde lex in malikanesine kameralar döşemiş her yeri görüyor tabii lex in bilgisayarınıda :) lex ten aldığı 10 milyon doları bu şekilde kullanmıştım tabii bir kısmını :img-wink:
kara olayında ise kara clark tan bir tercihte bulunması istedi kara ya ben ya martian maunter deyince kara ya yollar göründü :img-wink: kara bölümde jimmy i kullandı aslında uzay gemisini bulmak ve dolayısıyla kristal için büyük bir adım attı :img-wink:
chole söyleyemedi jimmy e kendisininde bu meteor olayından etkilendiğinden jimmy nin bu insanlara bakışı çok net :img-wink: oluşan bu belirsizlikler sonucu bir ayrılık dönemine geçildi .
bu bölümde jor-el in clark a neden kara ya dikkat et dediğinide anlamış olduk kara güvenilir değil clark ta yakında anlar kanımca bu sezonda izlediğim en vasat bölümdü ama yinede güzel vakit geçirtti:img-icecr
karanın kötü olma gibi bi ihtimali olamaz sadece senaristler diziye heyecan katmak için yapıyolar o kadar
karanın kötü olma gibi bi ihtimali olamaz sadece senaristler diziye heyecan katmak için yapıyolar o kadar
kara karakteri için ne planlandı bilmiyorum ama sonuçta babasının yaptıkları ortada ve insan avcısı clark ın en yakın dostlarından :img-wink: heyacan muhakkak katılmak isteniyor zaten kara nın diziye girmesi ile birlikte bir heyacan geldi neler olacağını şimdiden tahmin etmek çok zor tabii bekleyip görelim :img-wink:
KUZEYSANTA 23-10-07, 19:05 kara aslinda babasinin ne yaptigini yada planinin ne oldugunu bilmiyoruz benim tahminim bazi sorularin lara bölümünde cikmasi acaba laraya yani clark annesine zor-el aşık olmasın bu yüzden aralarinda bi kavga olmasın lara bölümünde zor-el d var kepce kulaklı :)
kara aslinda babasinin ne yaptigini yada planinin ne oldugunu bilmiyoruz benim tahminim bazi sorularin lara bölümünde cikmasi acaba laraya yani clark annesine zor-el aşık olmasın bu yüzden aralarinda bi kavga olmasın lara bölümünde zor-el d var kepce kulaklı :)
kara nın babası zor-el ile olarak martian maunter hainlik kelimesini kullandı ve jor-el ile kavgalı oldukları söylendi kara nın babasının yaptığı bir ihanet var sanırım bu konu zod ile ilgili olabilir :icon_whis valla öyle bir senaryo olduğunu pek sanmıyorum ama entrika konusunda smallville yazarları sınır tanımıyor belli olmaz :img-wink: zor-el 7.06 lara bölümünde karşımıza çıkacak resimleri ilgili bölümde bulunmakta :img-wink:
7.05 action bölümünü daha izlemedim ama gelen bilgiler ışığında lionel luthor bulunuyormuş bu iyi oldu :img-yes: resimlerden görüldüğü üzere clark ın kurtardığı kız clark a aşık olacakmış vede lana yı ortadan kaldırma planları yapıp uygulamaya koyacakmış :img-icecr ilk gelen bilgiler bu yönde lionel in ortaya çıkması iyi oldu hakkaten :img-wink:
clark'a aşık olup lanayı ortadan kaldırma planları mı yapıcakmış ????? :icon_whis :P yok hocam böle bişiy, nerden, kim sallamış???
clark'a aşık olup lanayı ortadan kaldırma planları mı yapıcakmış ????? :icon_whis :P yok hocam böle bişiy, nerden, kim sallamış???
evet arkadaşlardan özür diliyorum gelen bilginin yanlış daha doğrusu yarısının yanlış olduğu anlamış bulunmaktayım :) kusura bakmayınız lütfen kim sallamış konusu ise bende kalsın deşifre etmeyelim şimdi :) iyi yorumlar .
bu sezon için lana karakteri ölecek gibi bir tahminim vardı ve bu bölümde gördüm ki büyük ihtimalle yaptığım tahmin tutacak . bölümde bir çizgi romandan bahsedildi aslında bu çizgi roman daha önceki sezonlarda gündeme gelmişti çizgi romandaki en önemli olay kötü adamın kahramanın sevdiği kızı öldürmesi . bu hikaye smallville e taşınacak gibi sezonun sonlarına doğru lana lex tarafından öldürülebilir :img-wink:
bölüme gelecek olursak 7.04 cure bölümünden daha iyiydi kesinlikle . bölümde lionel luthor ı lana nın kaçırdığı ortaya çıktı lana tam bir şizofren ilk sezonlardaki lana dan eser yok :img-yes:
en güzel sahnelerden biri hiç kuşkusuz bölümde kötü adamın lana yı yüksek bir binadan aşağı atması sonucu clark ın havada iken lana yı yakalaması oldu bir nevi yarım uçtuda diyebiliriz :) clark lana ile birlikteyken süpermenlik olayını ve insanları kurtarmayı pek düşünmüyor sadece smallville e bakarım gerisi beni kurcalamaz havasında :img-wink:
işte o yarım uçma sahneleri merak eden tıklasın tam net değil ama idare ediverin artık :)
http://img526.imageshack.us/img526/1520/bscap0000wx0.th.jpg (http://img526.imageshack.us/my.php?image=bscap0000wx0.jpg) http://img228.imageshack.us/img228/1521/bscap0001kw3.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=bscap0001kw3.jpg) http://img526.imageshack.us/img526/6105/bscap0002bx8.th.jpg (http://img526.imageshack.us/my.php?image=bscap0002bx8.jpg) http://img228.imageshack.us/img228/6549/bscap0003sg5.th.jpg (http://img228.imageshack.us/my.php?image=bscap0003sg5.jpg) http://img526.imageshack.us/img526/9674/bscap0004gk8.th.jpg (http://img526.imageshack.us/my.php?image=bscap0004gk8.jpg)
Bölüm fena değildi lionel ın kolunu kapandan kurtarma anı fenaydı. Lana clarkı artık iyice netleşti olumsuz yönde bir afyon gibi uyuşturuyor. Doğru düşünmesine engel oluyor. Eğitimi bile aksadı. Lana bir an önce ölsede kurtulsak. Gerçekten iyice şizofren bir hale bürünmüş. Christina millan renk katmış lanayı bi haklasaydı:img-yes:
En iyi sahne evet clarkın lanayı düşerken yakalamasıydı ama yapımcılar bir türlü uçurmuyorlar, ben bunu bilinçli yaptıklarını düşünüyorum artık. Ya da sona saklıyorlar. Ben clarkın yerinde olsam kara nasıl yapıyor diye merakımdan denerdim:img-yes:
Bu arada sonunda rachel ın (christina millan) clarka verdiği teşekkür hediyesi oldukça anlamlı geldi. Kırmızı şalımsı bir pelerin):img-wink:
Bölüm fena değildi lionel ın kolunu kapandan kurtarma anı fenaydı. Lana clarkı artık iyice netleşti olumsuz yönde bir afyon gibi uyuşturuyor. Doğru düşünmesine engel oluyor. Eğitimi bile aksadı. Lana bir an önce ölsede kurtulsak. Gerçekten iyice şizofren bir hale bürünmüş. Christina millan renk katmış lanayı bi haklasaydı:img-yes:
En iyi sahne evet clarkın lanayı düşerken yakalamasıydı ama yapımcılar bir türlü uçurmuyorlar, ben bunu bilinçli yaptıklarını düşünüyorum artık. Ya da sona saklıyorlar. Ben clarkın yerinde olsam kara nasıl yapıyor diye merakımdan denerdim:img-yes:
Bu arada sonunda rachel ın (christina millan) clarka verdiği teşekkür hediyesi oldukça anlamlı geldi. Kırmızı şalımsı bir pelerin):img-wink:
gerçektende öyle lana clark ı çok olumsuz etkiliyor ve ileri derece şizofren olmuş lana . eğitim ve uçma olayı birlikte olabilir bu iki konuda hep erteleniyor ve hala bir sonuca bağlanacak gibi değil :img-wink:
rachel in verdiği hediye anlamlıydı ama clark ın son sahnede ne yaptığı gördük zaten clark lana nın ölümünden sonra kaleye gidip eğitime başlamak istediğini jor-el e söylemişti lana varken clark ın kesinlikle kaderi üzerine yoğunlaşacağını düşünmüyorum büyük ihtimalle lana bu sezon sonu ölecek yani öyle ümit ediyorum .
baktığımızda lana biraz amacından saptırıldı iyice .dizinin sonunda büyük ihtimalle clark-lois olayı ucu açık olarak bırakılacak ama lana olayı o kadar kötü yönetildi ki bu saatten sonra clark-lois in en ufak bir belirtisi bile bana inandırıcı gelmez ...lana karakteri 5.12 de öldürülmeliydi yapmadılar dizi gereksiz uzadı ve amacından sapmaya başladı .
7.bölüm oldukça güsel bi bölüm olmuş.. hem aksiyon iyiydi, hem de adeta clark, kara, lana, zor-el, jor-el, lara hakkında bilgiye doyduk.. zor-el iimiymiş kötümüymüş belli oldu, ve daha da önemlisi clarkın annesi lara ile ilgili bi çok şey ortaya çıktı, hele bişiy var ki... :img-yes::icon_whis izleyip görünüz... :img-icecr:good:
7.bölüm oldukça güsel bi bölüm olmuş.. hem aksiyon iyiydi, hem de adeta clark, kara, lana, zor-el, jor-el, lara hakkında bilgiye doyduk.. zor-el iimiymiş kötümüymüş belli oldu, ve daha da önemlisi clarkın annesi lara ile ilgili bi çok şey ortaya çıktı, hele bişiy var ki... :img-yes::icon_whis izleyip görünüz... :img-icecr:good:
ben daha izlemedim bölümü ama bayağı bir merak sardı şimdi beni zor-el in ne olduğunu az çok tahmin ediyorum da lara konusunda hiç bir tahminim yok paylaşım için teşekkürler yanlız bölüm 6. bölüm 7 daha yayınlanmadı :) herkese iyi yorumlar
bu arada 7.07 ile ilgili resimler geldi lana bir kaza sonucu bir yeteneğe sahip oluyor daha doğrusu güçleniyor ve bu güçleri lex üzerinde kullanmaktan geri kalmıyor :) merak edenler resimler bölümüne uğrayabilir :img-wink:
Burası spoiler bölümü rolling bey :) Biraz detaya girer misiniz?
Lana ile ilgili detaylı bilgi alabilir miyim? Baya bir Luthor olmuş galiba.
Zor-el kimdi? İyi miymiş kötü mü?
Kara ile ilgili neler öğrendik?
Hele bir şey var ki dediğin şey nedir?
Burası spoiler bölümü rolling bey :) Biraz detaya girer misiniz?
Lana ile ilgili detaylı bilgi alabilir miyim? Baya bir Luthor olmuş galiba.
Zor-el kimdi? İyi miymiş kötü mü?
Kara ile ilgili neler öğrendik?
Hele bir şey var ki dediğin şey nedir?
prd 6.bölüm olucak tabii ki..:img-blush
evet spoiler bölümü ama hani görünce heyecanı kaçmasın bi de meraklanın die sölemedim.. :img-icecr söliim o zman;
lananın çevirdiği işler ortaya çıktı, o bilgisayarlı odalar fln; meteor freakleri koruma derneği tarzı bişiy kurmuş, chloe bunu görüo ama clarka söyleme die tutturuor lana.. (neden acaba?? :icon_whis)
bölümde oldukça fazla karanın eski yaşamından kesitler var, ilk önce zor-el in karayı kriptondan kaçırma sahnesi, ki bu sahnede zor-el gayet melek yüzlü ii biri gibi..
ama ilerleyen dakikalarda lara ve karanın daha önce dünyaya gelmiş olduu ortaya çıkıor, lara hamile olduğunda clark'ın nasıl bi yerde büyüyeceğini görmek için kentlerin evine gelior, kara da onu takip etmiş, zor-el den habersiz.. nese onlar orda konuşurken birden zor-el gelior, ve karaya dışarı çıkmasını söylüor, içerde lara ve zor-el konuşurken (bomba gelio) zor-el in lara'ya abayı yaktığını, bu uğurda jor-el i öldürmeye bile kalkıştığını öğreniyoruz.. :img-yes: bu sırada tabii ki bunları tahmin edebileceiniz gibi kara duyuyori, zor-el de hemen gidio ve karanın hafızasından o günü silior..
genel olarak böle, atladıım şeyler vardır..
bide son olarak karanın kristali ile ilgili oldukça önemli bişiy daha var, kristalde laranın dna'sı var ve onu yeniden canlandırmak için kullanılaiblir sanırsam.. :good:
7.08 blue ile ilgili bazı resimler geldi bu bölümde clark amcası zor-el ile karşı karşıya gelecek yanlızlık kalesinde yine o sahnede kara-lara da olacak :img-wink:
bir bilgide bizarro ile ilgili 7.09 gemini bölümünde sanırım bizarro geri gelecek .
rolling çok güzel anlatmış bende biraz chole ye değineyim bu bölümün sonlarında jimmy ve kara yı görüyor daha doğrusu kara ile jimmy nin yemeğe çıkacağını öğreniyor jimmy de çok mutlu bu arada :icon_whis
Lana nın kurduğu derneği (meteor dan etkilenenler vs.. merkezi :)) chole tesadüfen buluyor lana clark a söyleme diyor yeni bir planı var demek ki lana nın ...
Son sahnede clark annesi Lara nın DNA sını sakladığı yeri lana ya gösteriyor (niye gösteriyorsa :icon_whis ) bölüm sona eriyor ....
Bir ekleme yapayım bölümde kal-el isminin kara tarafından konulduğu gösteriliyor ... ayrıca lionel clark buluşuyorlar sarılıp öpüştükten sonra lionel kara yı soruyor ailenin hangi tarafından olduğunu soruyor clark ise baba tarafından diyor lionel üsteliyor tabii hangi baban diyerek clark ise beni evlat edinen babam şeklinde cevap veriyor .....
Son günlerde haberlerde görmüşsünüzdür hollywood da dizi senaristleri grev kararı aldı ve uygulamaya geçecekler sanırım :img-wink: Smallville , Heroes , Lost ve 24 benim bildiğim ve bu grevden etkilenecek olan diziler :img-wink: .... İlerki zamanlarda neler olacak çok merak ediyorum herkese iyi yorumlar ........
Bu arada Al Gough & Miles Millar dan gelen açıklamalar var tam olarak ne bahsedildiğinden anlamadım ama grev devam edecek gibi ayrıca 15.bölüm e kadar yeni bölümler çekilmiş sonrası soru işareti .......
Smallville18 07-11-07, 12:43 siz ayrı dünyaların insanlarısınız sözü gerçek oldu ya bu bölümün tek güzel tarafı budur:good:
clarkın kristalin karayla bir ilgisi olmadığını öğrenince ona aldığının söylememesi normal fakat bölümde bir mantık hatası var karaya enjekte edilen meteor sıvısı karanın hayati fonksiyonlarıın durdurdu ama clarkta sanırım vuruşuyla kalbini çalıştırdı ve hayata döndü.sonuçta karanın içindeki meteor sıvısı tamamiyle temizlenmeliydi.bir anda iyişelmesi tamamiyle mantık hatası.daha önceki sezonlarda clark futbol oynarken amigo kızlar meteor sıvısını kullanarak erkekleri etkiliyorlardı clarkta bir yudum içince tüm gücünü kaybettti ve terleyerek atınca iyişleşti.tamamiyle mantık hatası seyirci sanki anlamıyor:D
bizarronun dönme ihtimalide bir nevi martian manhunteri suçlu durumuna düşürüyor.belkide karanın deyimiyle aramzıdaki tek hain insan avcısı:D
clarka karşı bizarro ölümsüz doktor ve kendisi bir savaş verse ne güzel olur dizi.
siz ayrı dünyaların insanlarısınız sözü gerçek oldu ya bu bölümün tek güzel tarafı budur:good:
clarkın kristalin karayla bir ilgisi olmadığını öğrenince ona aldığının söylememesi normal fakat bölümde bir mantık hatası var karaya enjekte edilen meteor sıvısı karanın hayati fonksiyonlarıın durdurdu ama clarkta sanırım vuruşuyla kalbini çalıştırdı ve hayata döndü.sonuçta karanın içindeki meteor sıvısı tamamiyle temizlenmeliydi.bir anda iyişelmesi tamamiyle mantık hatası.daha önceki sezonlarda clark futbol oynarken amigo kızlar meteor sıvısını kullanarak erkekleri etkiliyorlardı clarkta bir yudum içince tüm gücünü kaybettti ve terleyerek atınca iyişleşti.tamamiyle mantık hatası seyirci sanki anlamıyor:D
bizarronun dönme ihtimalide bir nevi martian manhunteri suçlu durumuna düşürüyor.belkide karanın deyimiyle aramzıdaki tek hain insan avcısı:D
clarka karşı bizarro ölümsüz doktor ve kendisi bir savaş verse ne güzel olur dizi.
Olaya bu şekilde bakarsak bence yanlış olur . Bence bu bölüm Martian Manhunter ın ne kadar haklı olduğunu gördük :img-wink: Manhunter sanırım 7.03 Fierce bölümünde Kara nın babası zor-el için hain demişti ve kara ya dikkat etmesi gerektiğini söylemişti clark a ... Bu bölümde gördük ki zor-el clark ın babası Jor-el i öldürmeye çalışmış ve annesi Lara ya karşı sapkın duyguları olduğunu öğrendik sonuçta Manhunter haklı çıktı :img-wink:
Kısaca 7.06 Lara bölümü için Kara nın babasının ne mal olduğunu anladığı bölüm diyebiliriz :img-wink:
gemini bolumunde bizarro gelmiyo ama eski bolumlerden kotu biri geliyomus kim oldugunu yazmamislar ama 10. bolumde brainiac gelicek ve buyuk ihtimallede wrath bolumunde kirilan bi siseden siyah bi sivi gidiyo bence lexin sakladigi deneylerden birisidir tabii nerden bulmus nasil saklamis orasida malum...
#7-8 - Blue - 15/Kasım/2007
#7-9 - Gemini - 13 Aralik 2007
#7-10 - Persona - 3 Ocak 2008
#7-11 - Siren - 10 Ocak 2008
#7-12 - Fracture - 31 Ocak 2008
#7-13 - Hero - 7 Şubat 2008
#7-14 - Traveler - 14 Şubat 2008
#7-15 - Veritas - 21 Şubat 2008
Aslında tam bir yorum gibi değil uzun bir bölümü özeti olacak bölümde önemli olaylar olduğu için izleyemeyenler için bu şekilde bir özet yaptım ...
Öncelikle bu bölümde Clark Lana nın kendisinden gizli ne işler çevirdiğini öğrendi başlarda inanmak istemedi tabii... Lana bölüm başında bir kaza sonucu Clark ın güçlerine sahip oldu . İlk bakışta son derece masum gözüken Lana sonra gerçek yüzünü gösterdi ve Lex in peşine düştü ...
Bölümde Lionel ve Martha nın telefon görüşmesine tanık olduk ne yazık ki Martha nın sesini duyamadık :sad53: Clark Lana ya olanları Lionel e anlattı Lionel ise bunun çok tehlikeli bir durum olduğunu Lana nın eski Lana olmadığını ve kendisini kaçıran kişinin Lana olduğunu söyler Clark a .. Clark başta inanmaz tabii ama ne yapsın eli mahkum ... :img-wink:
Clark ve Chole Lana yı bulmak adına ipucu aramak için ISIS vakfına giderler burda Clark Lana nın Lex i gizlice izlediği bölümü bulur Chole çok şaşırır ..
Lex te bu ara yeni bir şey bulmuştur Örümcek Adam ın düşmanlarını iyi tanıyanlar bilir venom tarzında siyah bir madde bir kutunun içinde hapsedilmektedir üzerinde bir takım deneyler yapılmaktadır ..Bu maddenin bulunduğu labaratuvarda Lana Lex i bulur amacı öldürmektir ...
Lex konuşur Lana dinler Lex Lana ya biz clark gibi değiliz der ve aslında beni öldürmek istemiyorsun diye ekler ve Lana yı öper ..Lana da kısa bir süre buna karşılık verir sonra kendini geri çeker tam bu sırada C.K olay mahalline gelir Lana Clark arasında şu sıradışı replik geçer...
CLARK: Lex i ben hallederim :img-icecr
LANA: senin hiç bir şeyi halledeceğin yok sahip olduğun yeteneklere rağmen bir çiftlikte saklanıyorsun :img-blush
(Sanırım replikler böyleydi yanlış hatırlamıyorsam ..)
Bunun üzerine süper Lana-Clark karşılaşması olur. Bu olaylar sırasında Lex in araştırdığı siyah maddenin kutusu kırılır ve madde dışarı çıkar ..Clark kontrolü eline alır sonuç olarak Lana güçlerini kaybeder ve yine ezik Lana olur ..:)
Lex te labaratuvarda çalışanlarına siyah maddeyi bulmalarını söyler bu sırada madde de labaratuvarda çalışan bir kadının içine girer ...( Bire bir olmasa bu sahne örümcek adam 3 te ki sahne ile aynı sayılabilirdi senarist grev yapacığına farklı sahneler yazsa iyi olacak :icon_whis )
Geldik belki de bölümün önemli kısmına Lana-Chole konuşması ..Aralarında ki konuşmanın özeti şu repliktedir bana göre ;
CHOLE: Clark ı mutlu edecek kişinin sen olduğunu düşünmüyorum
( Tam böyle olmasa bile bunun gibi birşeydi replikler Lana da bir şeyler söyledi ama önemsiz olduğu için eklemeyi uygun görmedim ...)
En son sahnede Clark Lana yüzleşmesi vardı ..Lana yine bir şeyler söyledi ama Clark ın gözleri açılmıştı bir kere ..Lana beni sevdiğini bileyim bana yeter der Clark tan ise hiç bir cevap gelmez ve bölüm biter ...
( Bu arada Lois ile daily planet editörü güzel bir birlikteliğin temelini attılar ..Bölümde genel olarak bunlar gerçekleşti .... Bölüm Lana nın çevirdiği gizli işlerin ortaya çıkması açısından önemli ...)
sbr ellerine sağlık, Chloe- Lana konuşmasını az buçuk biliyordum da, Lana nın Clark a söylediği o cümleyi okuyunca dumur oldum yani. Lana, Lex ten bu kadar nefret etmesi inandırıcı gelmiyor bana. Anlaşılan Clark ın Lana dan vazgeçmesi için Lana nın ölmesine gerek kalmayacak, Lana yapıyor gerekli şeyleri. Clark da otursun düşünsün, 6 sezon bir kızın peşinden salya sümük koştum, mutlu muyum şimdi diye.:hıh
sbr ellerine sağlık, Chloe- Lana konuşmasını az buçuk biliyordum da, Lana nın Clark a söylediği o cümleyi okuyunca dumur oldum yani. Lana, Lex ten bu kadar nefret etmesi inandırıcı gelmiyor bana. Anlaşılan Clark ın Lana dan vazgeçmesi için Lana nın ölmesine gerek kalmayacak, Lana yapıyor gerekli şeyleri. Clark da otursun düşünsün, 6 sezon bir kızın peşinden salya sümük koştum, mutlu muyum şimdi diye.:hıh
Söylenenleri duyunca bende bir şaşkınlık oldu Lana da sonra zaten kendimde değildim felan dedi ama Clark bunu yemedi bana göre :) Bence en önemli olan Chole replikleri idi Chole Lana konusunda bazı şeylerin farkına vardı bu bölümde . Lana nın Clark ı sevdiğini düşünmüyorum :icon_whis Lana Luthor ların yanında bambaşka biri olmuş Clark ne zaman görecek bunu gerçekten merak ediyorum .
Bu arada bölümde Martha karakterinin sesini duyamadık acaba o rolü canlandıran Annette O'Toole ile yapımcı arasında bir anlaşmazlık mı var diye düşünmeye başladım ...Bir sonraki bölümde (7.08 Blue) Clark ın öz annesi geri gelecek bu sahnelerde Martha karakterini göremezsek hakkaten bir sorun olduğu kesinlecek bana göre .....
ya lana bu sezon gerçekten çok güzel aynı season 1 deki gibi. sanırım senaryoya göre bir çirkinleşiyor bir güzelleşiyor.lois çok çirkin bu sezon.sanırım buda senaryo icabı.ama kara yı hiçbir makyöz çirkinleştiremez.kusursuz bir kadın nasıl olur deseler.aha bunun gibi olur derim:img-yes: bölüme gelecek olursak inanın yazacak hiçbirşeyim yok o kadar sıkıcı o kadar gereksiz bir bölümdü..
KUZEYSANTA 14-11-07, 17:22 kara aslinda babasinin ne yaptigini yada planinin ne oldugunu bilmiyoruz benim tahminim bazi sorularin lara bölümünde cikmasi acaba laraya yani clark annesine zor-el aşık olmasın bu yüzden aralarinda bi kavga olmasın lara bölümünde zor-el d var kepce kulaklı :)
ne zaman dir yorum yapamiyom suan bi firsat buldum ilk once lara bölümü hainda gecikmeli bi yorim yapim tam dusundugum gibi cikti ölüm daha önce bu bölüm hakinda biraz dusunmustum zor-el in lara asik olasi kara da nihayet
dunyadaki benligine alismaya basliyacak
son bölümde bi kac dikat edilmesi gerek unsur var artik clark lanain pesinden ayrilmaya bilir ne isler cevirdigini cözmek icin su siyah madde bana baya tanidik geldi o galiba bizim manyak brainiac degilmiydi ona benziyordu :img-cool2 bölüm zaten rezaletti tek kelimeyle ama blue bölümü baya ilginc olacaga benziyor
Bu grev işide kötü oldu yahu eskisi olduğu gibi spoiler gelmiyor artık :sad53: 7.07 Wrath bölümü Lana nın çevirdiği işlerin ortaya çıkması için harcandı ..
Blue bölümü ise güzel bir bölüm olacak bu bölümde Clark annesi Lara yı diriltecek :img-pilot Bir bölüm sonra Kara ve Zor-el karakterlerinide görmüş olacağız :)
çok karışık bir bölümdü hiç biryere bağlayamadan bitirdiler.kara ya ne olacak.zor-el ile loura nereye gittiler.editör nasıl ne şekilde lex in kardeşi bu kadar zamandır neredeydi:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
kafam karıştı yaw..
çok karışık bir bölümdü hiç biryere bağlayamadan bitirdiler.kara ya ne olacak.zor-el ile loura nereye gittiler.editör nasıl ne şekilde lex in kardeşi bu kadar zamandır neredeydi:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
kafam karıştı yaw..
Bölümü izlemedim daha ama yine uzun bir özet yapacağım gibi bu bölümde olan şeyler çok daha önemli özellikle editör ün Lex in kardeşi olması kısmı hakkaten enterasan en kısa zamanda bölümü izlemek şart oldu :img-wink: Bilgiler için teşekkürler ..
Smallville18 17-11-07, 12:08 bölümü bugün izlicem.lexin çıkar artık bir sürü kardeşi.
babasının ne yaptığı belli değilki:D
senaristlerde kafayı yemiş durumda.görüceksiniz bu kardeş olayda loisn daily planette çalışması kadar saçma birşey olacak.
Lex'in başka kardeşi daha mı varmış? Şok oldum. Senaristler sıkıldıkça Lana'ya sevgili, Lex'e de kardeş buluyorlar. :)
Dikkat ettinizmi bilmem ama yeni editörümüz benim adım julian luthor dedi lex e.ve lex de bu ev dışında değil gibi birşey söyledi.yani bizim grant gabriel imiz lex in bebekken annesinin öldürdüğünü sandığımız küçük kardeşiymiş meğer.yalnız eskiye dönük kafama takılan birşey var lex bunu sonradan mı öğrendi.çünkü en başından julian ın yaşadığını bilseydi o kafayı yeme ve bell reeve e kapatılma durumlarını hiç yaşamazdı galiba.ve bunu lionel ın bildiğinden bile şüpheliyim.bu sezon gerçekten sürprizlerle dolu.bakalım ilerleyen bölümlerde neler göreceğiz.
altyazı gelmedi hala.darkopal gecikmezdi bu kadar bir sorun yoktur umarım..
Nightfire arkadaşım Julian evet Lex'in bebekken öldürdü dediğimiz kardeşi ama Lionelin haberi yok çünkü eğer babam öğrenirse ikimizide mi öldürür yoksa senimi öldürür ona benzer bir şey dedi hatta Lex2in son lafı bu odanın dışında sen Gabriel G. sin dedi kimse senin Julian Luthor olduğunu bilmneyecek dedi Lara ve Zor-El e gelirsek kristali yokedince onlarda gitti ama Kara hafızasını yitirdi bana öyle gelioki sanki güçleride gitti çünkü kapıyı itikliyodu ama kapı kırılmadı :) Bakalım Jor-El Clark'a bana yine meydan okudun ve bunun bedelini ödiyeceksin dedi bakalım gene neler olucak bu akşam çıkıo yeni bölüm ama galiba daha çoğu arkadaş altyazı sorunundan dolayı izleyememiş ama bu bölüm güzeldi özellikle Clark o yüzüğü takınca bu sefer uçaçcak galiba dedim ama meğeer tam tersi oluyomuş bütün güçleri gitti ve hala yüzük zannedersem onda takılı ve güçsüz neyse artık yeni bölümde ne olur bilmem aama bunuda senaristler yüzünden erken finalle bitirmezler inşallah....
KUZEYSANTA 22-11-07, 22:08 ah ah 11 bölüm hemen gelsede green arrow tekrar görsek bari biraz aksiyon görürüz bu arda o bölümde baska bi superkahraman varmis kadin bi oyuncu oliver sevgilisi olarakmi geliyor yada kötü bi karaktermi duyan oldumu bu konuda :img-cool2
bu gecen haftaki bölüm gercekten cok ilgicti karanin babasini:img-pilot teredut etmeden oldurmeye kalki clark böyle bisey yapmazdi sanirsam :icon_sorr
Julian'ın ölmemiş olması çok saçma. Senaristler ne yapacaklarını şaşırdılar bence. Düşünsenize Lilian, bebeği yastıkla boğdu. Lex olaya sonradan tanık oldu. Üstelik yaşı daha küçüktü. Öyle Julian'ın öldüğü konusunda ikna etmek, sonra onu bir güzel saklayamak.. Bunlar 12-13 yaşındaki çocuğun yapabileceği şeyler değil. Yeni bir kardeş çıksaymış daha mantıklı olurmuş.
Julian'ın ölmemiş olması çok saçma. Senaristler ne yapacaklarını şaşırdılar bence. Düşünsenize Lilian, bebeği yastıkla boğdu. Lex olaya sonradan tanık oldu. Üstelik yaşı daha küçüktü. Öyle Julian'ın öldüğü konusunda ikna etmek, sonra onu bir güzel saklayamak.. Bunlar 12-13 yaşındaki çocuğun yapabileceği şeyler değil. Yeni bir kardeş çıksaymış daha mantıklı olurmuş.
Saçmalığın dik alası başka bir şey değil :icon_whis Hiç bir şekilde bu olay inandırıcı gelmez izleyenlere senarist grev yapacağına düzgün , kaliteli senaryo yazsın :img-wink: Tabii şimdi bir sürü soru işareti belirdi madem Lionel in bu işten haberi yok Julian ı kim büyüttü bu Luthor lar öldü diye Julian ı gömmemişler miydi :) Neresinden bakarsanız bakın senaryo hamlesi tam bir fiyasko bu sezon hakkaten bitmez böyle giderse :img-wink: Lana ve Lex kardeş çıkarsa kimse şaşırmasın :img-pilot Yandın sen Clark yandın .... :)
ah ah 11 bölüm hemen gelsede green arrow tekrar görsek bari biraz aksiyon görürüz bu arda o bölümde baska bi superkahraman varmis kadin bi oyuncu oliver sevgilisi olarakmi geliyor yada kötü bi karaktermi duyan oldumu bu konuda :img-cool2
bu gecen haftaki bölüm gercekten cok ilgicti karanin babasini:img-pilot teredut etmeden oldurmeye kalki clark böyle bisey yapmazdi sanirsam :icon_sorr
11.Bölümde Green Arrow geri gelecek yanında yeni bir süper kahraman olacak adı da Black Canary ( Siyah kanarya ) olacakmış Green Arrow un sevgilisi olan bu hatun ayrıca motorsikletede iyi biniyormuş :happy0064 Daha ne diyelim Allah mesut etsin :)
7.09 Gemini bölümünde Julian ın nasıl hayatta kalacağı açıklanacakmış ayrıca Jimmy ve Chole nin bomba yüklü bir şeyin içinde tutsak kalacağı yazılmış ne olduğunu tam bilmiyorum ama anladığım kadarıyla Chole Clark tan yardım isteyecekmiş Jimmy ise ne ayak diye soracakmış :) Yahu ölecen hala Clark ı kıskanıyon bu Jimmy hakkaten adam olmaz :img-pilot
Gerçekten sezonda izlediğim en iyi bölümlerden biriydi sonu çok merak uyandırdı tabii bir nevi sezon finali gibi bir bölümdü :img-wink:
Bölüme gelecek olursak Clark annesi Lara nın yardım et Kal-el sözlerini duyuyor ve annesinin DNA sının bulunduğu kristali alıp kalenin yolunu tutuyor . Tabii orda babası Jor-el ile konuşmaları geçiyor Jor-el bunu yapmaması gerektiğini söylüyor peki Clark onu dinliyor mu tabii ki hayır :) Bu arada Lara ile birlikte Clark ın kötü amcası Zor-el de karşımıza çıkıyor ...
Bu arada editörümüz ile Lois arasında ki birliktelikte dolu dizgin devam ederken Chole tesadüf eseri bu birlikteliği öğrenir ve Lois e bunun yanlış bir yol olduğunu bu durumun öğrenilmesi sonucunda iyi şeylerin olmayacağını Lois e hatırlatır bir bakıma görevini yapar ...
Zor-el kendisini gösterir sonra ki sahnelerde ve kızı Kara ya yeniden bir aile olmak istediğini ve artık değiştiğinden bahseder Kara ya .. Kara ise bunu inanır ve Zor-el planları kurmaya başlar ilk önce Lionel Luthor ı görmeye gider .. Zor-el Lionel den Clark a kendisinin değiştiğini anlatmasını ister Lionel ise şu cevabı verir ..
Lionel Luthor : Senin sözlerin burda geçmez Zor-El :good:
tabii bu cevabı beğenmeyen Zor-el şunları söyler :
Zor-El : Kardeşim kadar inatçısın ve onun gibi öleceksin (İnsanın içinden hadi ülen demek geliyor yani :)
Lionel tam öldürücü vuruşu yiyecekken olay mahalline C.K tam zamanında yetişir ve olaya müdahale eder Zor-el ilk karşılaşmayı kaybeder ... Clark annesi Lara yı kimsenin bilmediği bir yere götürür ama Kara yı kandıran Zor-el yeri öğrenir ve olay mahalline gider ...Bu sırada Lara Clark dan babasının yüzüğünü takmasını ister Clark yüzüğü takar ve güçleri kaybolur mavi renkli yüzük kriptonda ayrı dünya da ayrı bir tepki göstermektedir ...Gücü olamayan Clark Zor-el e direnemez ve Zor-el Clark ı bir güzel ezer ..:) )
Clark taktığı yüzükten kurtulmak için elinden geleni yapar ama boşuna sonra eline kriptonit taşı alarak Kale nin yolunu tutar burda Zor-el i bulur ve taşın yardımı ile Zor-el i bir güzel yamultur ve annesi Lara yıda dinleyerek kristali yok eder Lara ve Zor-el ortadan kaybolur Kara da aynı şekilde ....Kara yı sokağın ortasında bayılmış bir halde Detroit de buluruz Kara uyanır ama hafızası ile birlikte güçlerinide kaybetmiştir ....
Bölümde editörümüz Julian ve Lex konuşmaktadırlar Lex Julian a Lois ten uzak durmasını onun çok meraklı olduğunu ve her şeyi açığa çıkarabileceğinden endişe duyduğunu söyler .. Lex ise Lois durumunu Julian ın suratına bakarak anlayacak değildi meğerse verici yerleştirmiş Daily Planet e ordan biliyormuş seni sapık Lex seni :img-pilot Lex ise bu sırrın açığa çıkmamasını söyler ve eğer Lionel öğrenirse seni öldürür gibisinden iddalı bir lafta söyler ve şu cümleleri kurar...
Lex Luthor : Dünyanın seni Gabriel Grant olarak bilmesi daha iyi ...
editörümüz şu cevabı verir ...
Julian Luthor : Benim adım Julian Luthor ...
Lex ise hemen cevabı yapıştırır kel felan ama şu hazır cevaplılığını seviyorum bu adamın :img-pilot
Lex Luthor : Bu odanın dışındayken değil .....:img-icecr
Daha sonra Clark bu olayların muhasebesini yapar her zaman olduğu gibi nasıl olduda Jor-el i dinlemedim der hep aynı replikler aslında :img-wink: Clark hiç bir zaman babasının sözünü dinlemez daha sonra da pişman olur :img-wink: Bölümün son sahnesinde Clark Kara yı bulması için Jor-el den yardım ister Jor-el den şöyle cevap gelir ...
Jor El: Uyarılarımı dikkate alsaydın bunların hiç biri olmazdı ... Kara nın durumu artık bizi ilgilendirmez Kal-El .. Der ve Kara nın akıbiyetini Zor el bilir diye ekler ...
Clark Zor El yok oldu der babası Jor-el konuşmaya devam eder ...
Jor-El : Yine bana karşı gelmeyi seçtin der ve Dersini alacak kapasiteden yoksun olduğunu görüyorum üzgünüm bana karşı gelmenin sonucuna katlanacaksın der ve bölüm biter :sad53:
Bölümü izleyemeyenler için bu şekilde bir özet yaptım bölümün tamamına yakınını özetledim sanırsam izleyemeyenler resimlerede bakarlarsa bölümü izlemiş gibi olacaklardır iyi yorumlar herkese......
aynen katılıyorum.muhteşem bir bölümdü.bir sezona sığacak kadar aksiyon oldu..ama hepinizin atladığı bir ayrıntı war.zor-el lionel e jor-el in elçisisin bu jor-el in kanı dedi.yani lionell ile jor-el arasında çok kuvvetli bir bağlantı var.hemen gidin 5. sezona lionell in akıl hastanesinde yaptığı değişik şekilleri hatırlayın.gelelim 2. ayrıntıya.sanırım yine 5. sezon.geçmişe gidiliyor ve jor-el ile lana nın teyzesimi yada bir akrabasımı yasak bir aşk yaşıyorlar dı.ikiside aynı clark ve lana idi.dikkat edin clarkın annesi lara clark ı ilk gördüğünde jor-el dedi clark düzeltti hyr kal-el.buradan anlıyoruzki clark ile babası birbirlerinin tıpatıp aynısı.annesi bile jor-el zannediyor.artı bir önceki bölüm kara rehin alınıp beyin okuma makinesine takıldığında gördüğü düşü hatırlayın.daha clark doğmadan annesi lora ile birlikle kent çiftliğine geliyorlar daha sonra zor-el falan geliyor.en sonunda da zor-el kara ya bunları unut diyerek hafızasını siliyor.hadi bakalım dersimiz matematik:D clark daha doğmadan kara çiftliğe gidiyor.en az 20 yaşında.şu anda da clark ile aynı yaşlarda gibi görünüyor.ne yaptı 20+20= 40.:sad53::sad53::sad53: yani kara şu an 40 yaşinda olması lazim.buradan da anlıyoruzki kriptonlular yaşlanmıyor.yada çok geç yaşlanıyor..
şimdi bütün bunları ne diye yazdım..arkadaşlar hepimizin gözü war kulağı war.izlediğimiz bölümü aynen aktarmaktansa bu tür ayrıntıları yakalamaya çalışalım derim ben.zaten spoiler topic ininde anlamı bu değilmi..huh bunca zamandır üyeyim ilk defa bu kadar uzun yorum yazdım:img-wink:
Jor-el'in Lionel ile bağlantılı olabileceğini zaten 5. sezon bölümlerinde görmüştük arkadaşlar!Yine de bazı ayrıntıları atlamayan coolwater adlı arkadaşımızı kutlamak isterim.Smallville bakalım bu hafta bzilere ne gibi ilginçlikler ve ayrıntı dizilimleri! sunacak...:img-wink:
şimdi bütün bunları ne diye yazdım..arkadaşlar hepimizin gözü war kulağı war.izlediğimiz bölümü aynen aktarmaktansa bu tür ayrıntıları yakalamaya çalışalım derim ben.zaten spoiler topic ininde anlamı bu değilmi..huh bunca zamandır üyeyim ilk defa bu kadar uzun yorum yazdım:img-wink:
Bu paragraf bana söylenmiş gördüğüm kadarıyla hemen cevap vereyim öncelikle ben bu özetleri size veya diziyi izleyebilen bir başkasına yapmıyorum . Sizde bende bu diziyi izliyoruz ama diziyi herkes takip edemiyor kendimden örnek vereyim bundan 1 yıl önce ben takip edemiyordum sadece burada yazılan spoiler sayesinde bilgim oluyordu o bilgilerde yetmiyordu açıkçası.. Benim o özetleri yapmamın sebebi diziyi izleyemeyenler içindir her detayı yazmaya çalışıyorum ki izleyemeyen insanlar izlemiş gibi olsunlar aynı şekilde resimleri o yüzden ekliyorum ... Ben bu durumun eksikliğini yaşadığım için yapıyorum bu özetleri .... Özetin son paragrafında neden bölümün tamamını özetlediğim çok açık bir şekilde yazıyor halbuki ona rağmen yazılan bu yorumun maksatı başka olsa gerek ....
Gelelim Kriptonlular yaşlanmıyor meselesine bu yeni bir şey değil ki yani Lara bölümünde ortaya çıkmadı bu durum ilk olaraktan Fierce bölümünde kendini gösterdi o bölümde Kara Clark a Lana ile yaşlanabileceğini mi sanıyorsun ? demiştir bence bu repliğin anlamı çok açık ....Kriptonlularda hızlı olmayan bir yaşlanma söz konusu ama bu durum Fierce bölümünde dile getirilmişti zaten yeni bir şey değil .
başka bir maksat yok arkadaşım.teşekkürler özet için..:good:
aynen katılıyorum.muhteşem bir bölümdü.bir sezona sığacak kadar aksiyon oldu..ama hepinizin atladığı bir ayrıntı war.zor-el lionel e jor-el in elçisisin bu jor-el in kanı dedi.yani lionell ile jor-el arasında çok kuvvetli bir bağlantı var.hemen gidin 5. sezona lionell in akıl hastanesinde yaptığı değişik şekilleri hatırlayın.gelelim 2. ayrıntıya.sanırım yine 5. sezon.geçmişe gidiliyor ve jor-el ile lana nın teyzesimi yada bir akrabasımı yasak bir aşk yaşıyorlar dı.ikiside aynı clark ve lana idi.dikkat edin clarkın annesi lara clark ı ilk gördüğünde jor-el dedi clark düzeltti hyr kal-el.buradan anlıyoruzki clark ile babası birbirlerinin tıpatıp aynısı.annesi bile jor-el zannediyor.artı bir önceki bölüm kara rehin alınıp beyin okuma makinesine takıldığında gördüğü düşü hatırlayın.daha clark doğmadan annesi lora ile birlikle kent çiftliğine geliyorlar daha sonra zor-el falan geliyor.en sonunda da zor-el kara ya bunları unut diyerek hafızasını siliyor.hadi bakalım dersimiz matematik:D clark daha doğmadan kara çiftliğe gidiyor.en az 20 yaşında.şu anda da clark ile aynı yaşlarda gibi görünüyor.ne yaptı 20+20= 40.:sad53::sad53::sad53: yani kara şu an 40 yaşinda olması lazim.buradan da anlıyoruzki kriptonlular yaşlanmıyor.yada çok geç yaşlanıyor..
biraz gec oldu ama kara geldigi bolumde clarka sen kal-el olamazsin daha miniciktin diyo clarkta karanin barajda kalmasina bagliyo yaslanmama olayini yani ikisi ayni yasta
mukemmel bi spoiler pete ross 13. bolumde geri geliyo hele sukur:img-yes:
Smallville18 08-12-07, 01:32 geliceği belliydi zaten.önemli olan ne amaçla geleceği.
umarım clarka önemli bir katkısı olur boşuna gelmesinde.
geliceği belliydi zaten.önemli olan ne amaçla geleceği.
umarım clarka önemli bir katkısı olur boşuna gelmesinde.
Pete Ross un geri gelmesi iyi olacak hiç kuşkusuz ama ne kadar duracağı önemli bana göre :img-wink: Büyük ihtimalle bir gücü olacak onunda bölümün başlığıda Hero zaten bu başlık onunda özel güçlerinin olacağını gösteriyor bir yerde bekleyip görelim :img-wink:
sonunda bizarro geri dondu:img-yes:
mangalyurekli 17-12-07, 22:22 7.Sezon 10.Bölüm (Persona-Kişi)
-Bizarro sonsuza kadar Clark kalabilmek için Brianiac tan yardım isteyecek.
-Lois ve Kara bu bölümde yer almayacak.
-Julian ile Lionel arasında baba oğul iletişimi olabilir.
-Bizarro ve Lana nın arasındaki ilişki Clark ı mutsuz edecek.
-Superman filmlerinde Jimmy Olsen rolünde oynayan Marc McClure bölümde Dax-ur adında bir kriptonluyu oynayacak.
10.Bölüm 31 Ocak veya 7 Şubatta
Chloe sonunda söyledi Jimmy e freak olduğunu.:happy0064 Jimmy nin tepkisi ise süperdi:img-blush
Zavallı Clark a ne olmuş, mıymıy Lana ne alemde umurumda değil. Chloe- Jimmy için izlenebilecek bir bölümdü.:img-in_lo
Bölümden bayağı bir önce Bizarro nun bu bölümde olacağını biliyordum ama sonra unutmuş olacağım ki bölümde hiç aklıma gelmedi bu olay ne bileyim Chole yi felan kurtarınca hiç şüphe çekmedi yani :img-wink: Aslında bir noktada ayırt edilebilirdi Clark daha doğrusu Bizarro uçmuştu bombanın patlamasına yakın :img-wink: C.K ise kalede maruz kalmış durumda hapis gibi bir şey olmuş onunkide yahu :sad53: Chole de yeteneğini kontrol etti bu bölümde Jimmy ilede arayı düzeltti :) Şimdi bekle Persona yı yine güzel ve heyacanlı bitirdiler bölümü :img-icecr İyi yorumlar ...
Bölümün son sahnesinden 2 resim (kalitesi iyi olmasa ...) Bir tarafta Bizarro diğer tarafta Clark :img-wink:
http://img100.imageshack.us/img100/7572/bscap0000ct3.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/6346/bscap0001tf4.jpg
SBR,
Bizarro'nun sarıldığı kız Lana mı? Ben ne diyim bu kıza. 7 yıl oldu hala mı tanıyamadı Clark'ı. Üstelik kırmızı kriptonitten, gümüş kriptonitten, yeşil kriptonitten nasıl etkilendiğini biliyor. Nasıl güldüğünü, nasıl konuştuğunu da artık bilmesi lazım. Bizarro bu kadar iyi oynamayamaz Clark'ı. Lana'yı hiç sevmiyorum. Bir kere de doğru bir şey yapsa. 5. sezon finalinde de bedeni Zod tarafından ele geçirilmiş Lex'i de tanımamış. Bir güzel ''ben senin yanındayım'' demişti.
Smallville18 20-12-07, 00:06 son bölüm baya ilginçti.
jor-elin clarka bir önceki bölümde bu meydan okuman karşılıksız kalmıcak sözünden sonra
bizarronun jor-elin kontrolünde tekrar geri döndüğüne ihtimal vermeye başladım.tabi spoillere bakılırsa tamamen kalıcı olmak için yapay zekadan yardım isitcekmiş ya da benim tahminimce ki düşük bir olasılık yapay zekayı yok edebilir bir faydası olsun dimi:D
spoiller olmasa son bölümün son saniyesine kadar aslnıda clarkın bizarro olduğu anlaşılmıyor yani uçmasının dışnıda calrk o merdivenleri hızıyla çıkardı uçarak değil.ve anlıyoruz ki gerçek clark bu bölümün son saniyesi hariç hiç görünmedikaleye gidip oraya bizarro tarafından nasıl hapsedildiği bir sonraki bölümden açıklık kazanıcaktır muhtemelen.senaristlerde bu düşünceyi heroesten galiba:D
daha önce hatırlamıyorum smallvillenin hiçbir bölümünde bir sahnede meydana gelen olayların bir sonraki bölümde açıklığa kavuşturulduğunu.
SBR,
Bizarro'nun sarıldığı kız Lana mı? Ben ne diyim bu kıza. 7 yıl oldu hala mı tanıyamadı Clark'ı. Üstelik kırmızı kriptonitten, gümüş kriptonitten, yeşil kriptonitten nasıl etkilendiğini biliyor. Nasıl güldüğünü, nasıl konuştuğunu da artık bilmesi lazım. Bizarro bu kadar iyi oynamayamaz Clark'ı. Lana'yı hiç sevmiyorum. Bir kere de doğru bir şey yapsa. 5. sezon finalinde de bedeni Zod tarafından ele geçirilmiş Lex'i de tanımamış. Bir güzel ''ben senin yanındayım'' demişti.
Evet sevgili Sudem sarıldığı Lana aslında yazacaktım resmin altına ama unuttum :) Şöyle bir durum var yani önceden spoiler okumayan biri izlesin bölümü hakkaten ayırt etmesi zor ama olaylara bakış açısı belli aslında Clark ın başlarda Lana bile şaşırdı Lex olayına bakışından dolayı ama Bizarro da iyi oynadı yani :) Bizarro nun ayırt edileceği tek sahne bombanın patlamasına yakın uçmasıydı (Lex konusunda ki tavrı hariç çünkü Clark la çelişiyor bu tavrı .. ) belki burdan anlaşılabilirdi bende son sahneye kadar Bizarro yu Clark sananlardanım :)
Bölümde Julian Luthor unda bir klon olduğu ortaya çıktı Lex klonu ürettikten sonra anılarıda beyne yüklettirmiş bir kardeşim olsun bana destek olsun diye :) Tabii ilk klonda başarıya ulaşamamış Adrian isminde başka bir klon daha var aynı DNA ile ama sonuç başarısız olmuş :img-wink: Bu adrianda intikam almak için Lex in bu soy(gemini) projesi ortaya çıkarması için Lois i haber yapması konusunda zorlar bunuda Chole ye yerleştirdiği bomba ile yapar genel konu buydu :img-wink:
Bu resimlerde Chole nin yeteneğini Jimmy üstünde kullandığı sahneden :) İyileştirdikten sonra Chole de bir yan etki oluyor ama kısa süreli :img-wink: İyi bayramlar .....
http://img207.imageshack.us/img207/4615/bscap0000xm4.jpg
http://img262.imageshack.us/img262/2189/bscap0001wf3.jpg
http://img297.imageshack.us/img297/6241/bscap0002gs0.jpg
Smallville18 ve SBR bilgiler için teşekkürler.
Kota problemim olduğu için diziyi indiremiyorum. Fierce indirdim geçen ama bir sürü yerinde duruyor. Rengi kaliteli ve hatalı. O yüzden deneme yanılma şeklinde diziyi indiremiyorum. Böyle olunca sadece spoiler okuyorum. :img-cray:
Neyse, eğer kimse anlayamamışsa Lana'yı da normal karşılıyorum. Ama yine de sevmiyorum onu. :)
Senaristler, Julian olayını resmen kapak olarak yapıştırmışlar yüzümüze. :) Nasıl kıvırmışlar ama. Neyse mantıklı olmuş şimdi. Yoksa cidden gözlerimizin önünde ölen ve Lex'in akli dengesinin yitirilmesine yol açan bir olayın olmamış gibi gösterilmesi çok saçmaydı.
Bu arada Jor-El'in de dediği gibi Kara kötü mü?
Smallville18 ve SBR bilgiler için teşekkürler.
Kota problemim olduğu için diziyi indiremiyorum. Fierce indirdim geçen ama bir sürü yerinde duruyor. Rengi kaliteli ve hatalı. O yüzden deneme yanılma şeklinde diziyi indiremiyorum. Böyle olunca sadece spoiler okuyorum. :img-cray:
Neyse, eğer kimse anlayamamışsa Lana'yı da normal karşılıyorum. Ama yine de sevmiyorum onu. :)
Senaristler, Julian olayını resmen kapak olarak yapıştırmışlar yüzümüze. :) Nasıl kıvırmışlar ama. Neyse mantıklı olmuş şimdi. Yoksa cidden gözlerimizin önünde ölen ve Lex'in akli dengesinin yitirilmesine yol açan bir olayın olmamış gibi gösterilmesi çok saçmaydı.
Bu arada Jor-El'in de dediği gibi Kara kötü mü?
Kota problemi herkeste sorun ama Allah tan Telekom 4 GB dan 6 GB a yükseltti kotayı artık bende sorun olmaz :img-icecr ( Telekom yetkililerine selamlar , sevgiler aldıkları bu karardan ötürü :)) Benim indirdiklerimde hiç sorun olmadı şimdiye kadar o kadar bölüm indirdim ama seninle farklı şekilde indiriyoruz demek ki :img-wink: Anlaşılması gerçekten zordu zaten Bizarro nun suratı bölümün sonunda o şekilde oldu (hani eklediğim resimde olan surat parçalanması :img-wink:)
Diğer bir konuda ise izlediğim bu kadar bölümde Kara nın kötü olduğunu düşünmüyorum bir şey yapmadı kız zaten :img-wink: Şöyle ki 8.bölüm Blue da babasının oyununa gelerek Clark ın yerini söyledi ama bunu Clark ın kötülüğü için yapmadı babası Zor-El in oyununa geldi :img-yes: Jor-El babasından dolayı Kara ya biraz önyargı ile bakıyor malum Zor-El inahet etmişti :img-wink:
http://img208.imageshack.us/img208/6050/battlestaraarondouglas1cm9.jpg
Battlestar Galactica dan tanıdığımız Aaron Douglas diziye 7.14 Traveler bölümünde konuk olacak :img-wink: ... Bu oyuncunun dizideki ilk tecrübesi olmayacak Dougles daha önce smallville in ilk sezonunda ki 1.20 Obscura bölümündede oynamıştı :img-yes:
Kaynak:Kryptonsite
http://img131.imageshack.us/img131/6213/ginaholdenhj5.jpg
Gina Holden da bu sezon Smallville de yer alacak . Oynayacağı karakter Patricia Swann yani Dr. Virgil Swann ın kızı rolünde olacak :img-wink: Kryptonsite haberine göre karakter diziye ilk olarak 7.14 Traveler bölümünde gözükecek fakat kaç bölüm dizide yer alacağı tam olarak belli değil .
Bir diğer haber ise dizi 31 Ocak ta Persona bölümü ile geri gelecek . Bu haberden anladığımız kadarıyla hasret sürecek :icon_sorr
Kaynak:Kryptonsite
31.01.2008 : 7.10 Persona
07.02.2008 : 7.11 Siren
14.02.2008 : 7.12 Fracture
20.03.2008 : 7.13 Hero
27.03.2008 : 7.14 Traveler
Tarih belli değil !! 7.15 Veritas (Sezon Finali )
arkadaşlar ben cnbce den diziyi takip ettiğim için bilmiyorum heralde 7.sezon yayınlanıyo 7.sezonda clark ın kimnle birlikte olduğunu gerçekten merak ediyorum loisle mi lana??
arkadaşlar ben cnbce den diziyi takip ettiğim için bilmiyorum heralde 7.sezon yayınlanıyo 7.sezonda clark ın kimnle birlikte olduğunu gerçekten merak ediyorum loisle mi lana??
Clark şuanda Lana ile birlikte diyebiliriz :) Zaten Lois in olacağı yok bu saatten sonrada kimse inanmaz Lois-Clark olursa inandırılığı olmaz bir kere :icon_whis Clark ın Lana ya olan aşkı 7.sezon itibariylen hastalık düzeyinde bir saplantı gibi bir şey oldu :mad72: Şu anda Cnbc-e de 5.sezon yayınlanmakta Clark-Lana ayrıldı bu hafta :happy0064 Bu olaydan sonra Clark 6.sezonun ilk yarısını boş geçecek Lana , Lex ile birlikte olacak . 6.16 Promise bölümünde Lana Clark ın yeteneklerini öğrenecek ama o bölümde Lex ile evlenecek Lionel in Clark ile ilgili tehditi üzerine :img-wink: Lana daha sonra yani 6.sezonun sonlarına doğru Lex e tekmeyi vuracak Clark a kollarını açacak :) Şu anda 7.sezondayız Clark-Lana-Lex baymış durumda ama Cnbc-e den takip edenler için daha her şey yeni başlıyor tabii :)
Grevden dolayı değişen yayın akışlarında son durum :img-wink:
Tarih belli değil !! 7.15 Veritas ( Büyük İhtimalle Sezon Finali )
çok teşekürler SBR süper açıklamışsın ,
ya neler oluyomuş neler bende biyerlerden bulup izlicem hızlıca;)
Smallville18 17-01-08, 09:45 dizimizin erken final yapması çok kötü birşey.
6. sezonda rayanın dünyada kripton gibi yok olcak sözü herhalde gerçekleşmicek.lanaın ölümüyle biten bir son yaparlar ama dizi 15. sezonda final yapsa bile en etkileyici son clark veya lex ten birinin ölmesi. iyi bir son olmasa bile etkileyici bir son olabilir.lananın ölümü hiç yakışmaz finale.
bölümün ismi (gerçek) artık bu kelimeden ne çıkarsa nasıl bir final çıkar belli değil.smallville tam olarak grevden etkilenmese bile grev sözü diziyi erken final yapmaya zorlamış belli.
Dizinin 7.15 te biteceğini kesinlikle düşünmüyorum büyük ihtimalle 8.sezon olur . Kim ölür kim sağ kalır bilinmez tabii ama Michael Rosenbaum un artık bu projede yer almak istemediğini okumuştuk :img-wink: Lex Luthor karakterinin öldürülmesi dizi için ağır yara olur ama illa biri ölecekse bence bu Lana olmalı artık hakkaten zamanı geldi bunun :img-yes: Gençlik aşkı olmaktan çıktı bu durum Lois muamelesi görüyor dizide :hıh Eğer 8.sezon olacaksa ve dizi Clark-Lois olarak ucu açık bitirilecekse artık Lana karakterinin yavaş yavaş etkinliğinin azalması gerekiyor :img-wink: Bekleyip göreceğiz neler olacağını .
7.11 Siren bölümünden biraz söz etmek gerekirse bu bölümde Green Arrow geri dönecek :img-wink: Ayrıca bir karakter daha gözükecek o da Black Canary (Siyah Kanarya ) :) Bu karakterin yeteneği ise kuvvetli bir şekilde bağırması :) Karakteri aşağıda resmi olan Alaina Huffman canlandıracak :img-wink:
http://img91.imageshack.us/img91/2149/panikillerjanehuffman13vu6.jpg
Yayın tarihlerinde yine bir değişme var CW rahat durmuyor bu ara :) Bu sefer iyi bir değişme var bazı bölümler öne alındı tarih olarak :img-icecr
13.03.2008 : 7.13 Hero
20.03.2008 : 7.14 Traveler
27.03.2008 : 7.15 Veritas (Büyük ihtimalle sezon finali )
dizimizin erken final yapması çok kötü birşey.
6. sezonda rayanın dünyada kripton gibi yok olcak sözü herhalde gerçekleşmicek.lanaın ölümüyle biten bir son yaparlar ama dizi 15. sezonda final yapsa bile en etkileyici son clark veya lex ten birinin ölmesi. iyi bir son olmasa bile etkileyici bir son olabilir.lananın ölümü hiç yakışmaz finale.
bölümün ismi (gerçek) artık bu kelimeden ne çıkarsa nasıl bir final çıkar belli değil.smallville tam olarak grevden etkilenmese bile grev sözü diziyi erken final yapmaya zorlamış belli.
Clark'ın ölmeyeceği zaten kesin,eğer ölürse Superman serisi yalan olur.Aslında inceden o seriyle bağlantılı gidiyor.Supermen 4 ü izleyen varmı bilmiyorum.
Lex'de ölmez.Eğer biri ölecekse bu Lana olacaktır :icon_sorr
Tabii bunlar sadece Büyük Final olursa,tahminler.
dizimizin erken final yapması çok kötü birşey.
dünya'ın kripton gibi yok olacağı çizgiromanlarda işlenen bir konu superman ne yaparsa yapsın sonunda hassan sabbah dünyaya tekrar dönüyor ve superman dahil bütün kahramanları öldürüyor.(bu olay superman #654-658 sayılarında anlatılıyor).
dizide ise clark veya lex'in ölmesi mümkün değil annesi,chloe ölebilir veya smallvile'e birşey olur ve clark metropolis'e taşınmak zorunda kalır.ben dizinin superman'in en güçlü düşmanı oaln darkseid'ı göstermeden bitmesini istemiyorum.
Persona bölümüne fazla bir şey kalmadı (31 Ocak 2008) bölümün posteride yayınlandı her ikiside iyi bakmış hakkaten :img-icecr
http://img262.imageshack.us/img262/2640/personaad2as6.jpg
Smallville18 26-01-08, 19:05 süpermenin çizgi romanlarını takip etmedim ama 5 sezonluk justice league unlimited çizgi film serisni izledim herkese tavsiye ederim.orada süpermenin ezeli düşmanı doomsaydi ki çizgi romanında da bu böyle yanlık hatırlamıyorsam darkside değil.yinede yanılyıor olabilirim sonuçta pek fazla takip etmedim superman doomsday çizgi romanları hariç
dizi devame der ve 8 sezon olursa çizgi romanlarından yola çıkarak birçok senaryo oluşabilir aksiyon macera kısacası herşey ama bide şu var süpermenin beyaz perdede efsanesinin devam etmesi için dizisinde hiçbirşeyin gösterirmemesi gerek.bu böyledir yani senaristlerin eli kolu bağlanıyor ve meteor ucubeleriyle sağdan soldan dc nin izin verdiği karakterlerle diziye devam ediyorlar.yani şu ana kadar birçok süper kahraman gösterirdi dizide bunların herhanhi bir programı olsaydı hiçbiri olmayacaktı.
evet gercekten darkside gelse harika olur ama oda tek bolumde biticek nasilsa, onuda vandal savage(dr. knox) gibi yapicaklar olmeyecek ama nolucagida mechul olcak. gerci vandal savage son bolumlere dogru bi daha diziye geri doncek dendi ama senaristlerin grevi saolsun dizi erken biticek su grev artik bitsede dizilerimizi rahat rahat izlesek.
Smallville18 08-02-08, 11:58 eeee 10. bölüm yayınlandı 11. bölümde çıktı kimse bu bölümler hakkında yorum yazmamış:D
sanırım artık herkes sıkıldı smallvilleden.
11 izlemedim ama 10. bölüm tek söyleyeceğim şey lex yine karanlık tarafına yenildi ve julian luthoru öldürdü.
lex ve babsı ikisi birbirine karşı büyük bir savaş veriyor bu bölümde onu gördüm.julianı bir klon olsada babasının bağrına basacağını biliyordu ve onu öldürtmek zorunda kaldı.çok duygusal birsahneydi gerek çalan müzik gerese lexin acınası hali.
bizaroya gelince clarkın tüm benliğini almış durumdaydı ve lanayı clarktan daha çok sevdi clarkın kal-el hali ve bizarro clakın olması gerektiği kişilikleri yansıtıyor ve bizim clark tam bir mısır gevreği durumunda.bizarronun lana ile birlikte yaptığı konuşma son ana kadar beni yanılmıştı dedim işte lana bir kez daha sattı clarkı.ama olmadı ve bizarronun yaşamasını istesemde öldü.
sonuçta istediği kötülük değildi ölmemesi gerekirdi.superboy dizisinde daha önce bahsetmiştim bizarro clarkın klonu olarak oluşmuştu ve clark onu öldürmemişti.ve yapay zeka asla ölmeyen fine gelince kriptonlu bilim adamının tüm bilgisine sahip oldu artık bu bilgiden neler yapar bilinmez zod gerimi döner yoksa lexin etrafındamı dolaşır hiç bir fikrim yok.ama karanın gidişi kötü oldu:img-hyste kara karakterinin işleri vardı ve senaristler onu yolladırlar.artık nasıl birşekilde girer diziye bilinmiyor bunca zaman dizi akışına göre ne yaptı oda gösterirmez:D
en güzeli dizi uzamadan fine clark savaşı ile final yapsın:happy0064
persona gerçekten güzel bir bölümdü.benim en çok begendiğim sahne lananın clark a bizarroyla daha mutlu olduğunu söylemesiydi.zaten ondan sonra clark bişe söylemesede lanadan daha uzak durmaya başladı.bence clark bundan sonra lanadan vazgeçmeye başlayacak ama senaristler clarkı lois e nasıl aşık edecek gerçekten merak ediyorum... ayrıca lex in kardeşinin öldüğü sahnede ilk defa lex e üzüldüm...
ama senaristler clarkı lois e nasıl aşık edecek gerçekten merak ediyorum... ...
bu dizide öyle bir sey söz konusu değil :sad53:
smallville de lois clark aşkı yok hatta lois clark aşkı diğer yapımlarda da yok
superman lois aşkı var- ki bu dizide superman yok:icon_sorr
mangalyurekli 16-02-08, 10:39 smallville in yeni bölümleri 17 nisanda başlayacak ve 5 bölüm yayınlanacak.
Smallville18 16-02-08, 12:33 bizarronun öldüğü bölümde mantık hatası var gibi sanki.lana bizarroya clark olduğunu bilerek söyledi ama daha öncesinde clark kaybolmadan ortada yapay zekanın bir virüs bulaştırdığı hasta bir kadın vardı ve lana bunun üzerinde araştırma yapıyordu clarkta lana ile bu kadını kontrol etmişti kadının söylediklerini lana anlamıyor clarkta kripton dili demişti.önceki bölümlerde bölümleri izleyip sildiğim için tam net bir yorum yazamıyacağım hatırladığım kadarıyla.bence lanınn clarkta bir ihaneti yok eğer lanın clark diye bizarroya söylediği başka bir hasta kadın değilse ki sanırım öyle.başka bir hasta kadınsa ve lana gerçek clark varken bunu ondan sakladı ve bizarro mutlu olmaya başlıyınca clarka daha çok güvendi ve bizarroya olayı çözerek yapay zekayı bulmasına yardım etti.
zaten dizinin uzaması bakımından olayların bu şekilde gelişmesi gerek.
mangal yürekli arkadaş 5 bölüm yayınlancak demiş ve sezon biticek ozaman.
8.sezon olucaksa her türlü lexi kararından vazgeçirmeye çalışacaklardır ama dizi sarpa sarmaya başladı.bunlar kesin değil forum sitelerinin polemikleri ve izleyicilerin isteği herşey senaristlerin elinde.
ama artık güle güle smallville:sad53:
valla onu bunu bilmem bu dönem son 7. sezon sonu süperman kıyafetini giyecek clark cunku. ben 9. bolumu izledim en son episode 10 u arıyorum şuan adresini bilen varsa bana verebilirmi
.Sezon bölümleri!!
#7-1 "Bizarro"
#7-2 "Lana"
#7-3 "Return"
#7-4 "Quiver"
#7-5 "Freeze"
#7-6 "Terra"
#7-7 "Outsiders"
#7-8 "Kara"
#7-9 "Questions"
#7-10 "Revenge"
#7-11 "Knight"
#7-12 "Finest"
#7-13 "Supernatural" (Cross-Over Episode)
#7-14 "Foundation"
#7-15 "Elseworlds"
#7-16 "Leagues"
#7-17 "Livewire"
#7-18 "Valor"
#7-19 "Legion"
#7-20 "Alias"
#7-21 "Planet"
#7-22 "Superman"
SIRASINDA Bİ YANLIŞLIK OLABİLİR KUSURA BAKMAYINIZ
mangalyurekli 16-02-08, 14:58 .Sezon bölümleri!!
#7-1 "Bizarro"
#7-2 "Lana"
#7-3 "Return"
#7-4 "Quiver"
#7-5 "Freeze"
#7-6 "Terra"
#7-7 "Outsiders"
#7-8 "Kara"
#7-9 "Questions"
#7-10 "Revenge"
#7-11 "Knight"
#7-12 "Finest"
#7-13 "Supernatural" (Cross-Over Episode)
#7-14 "Foundation"
#7-15 "Elseworlds"
#7-16 "Leagues"
#7-17 "Livewire"
#7-18 "Valor"
#7-19 "Legion"
#7-20 "Alias"
#7-21 "Planet"
#7-22 "Superman"
SIRASINDA Bİ YANLIŞLIK OLABİLİR KUSURA BAKMAYINIZ
sırasında değil ama adlarında bir yanlışlık var.
#7-1 "Bizarro"
#7-2 "Kara"
#7-3 "Fierce"
#7-4 "Cure"
#7-5 "Action"
#7-6 "Lara"
#7-7 "Wrath"
#7-8 "Blue"
#7-9 "Gemini"
#7-10 "Persona"
#7-11 "Siren"
#7-12 "Fracture"
#7-13 "Hero"
#7-14 "Traveler"
#7-15 "Veritas"
Smallville18 16-02-08, 18:17 bu bölüm isimleri daha 7. sezon başlamadan önce millete heycan olsun diye bir site çıkartmıştı.
mangal yürekli arkadaş araştırdım ama bulamadım 8.sezon olucağından eminmisin?
yeni bölümün 17 nisanda olduğunu ve 5 bölüm sonra biteceğini nerden öğrendin?gördüğün giib 15 bölüm final olarak görülüyor
En son gelen bilgiler bu şekildeydi :img-wink:
Tarih belli değil !! 7.15 Veritas ( Büyük İhtimalle Sezon Finali )
Grevin bitmesi ile bölüm eklemesi olacak sanırsam mangalyürekli arkadaşın bu konuda dedikleri doğru :img-wink: Şu an için 5 bölüm olacak gibi gözüküyor 20 bölümde 7.sezonun bitmesi muhtemel :good:
Tabii bu yeni gelişmeler ışığında dizi bu sezon bitebilir :img-wink: Sonuçta Michael Rosenbaum ( Lex ) diziye devam etmek istemiyor burdan baktığımız zaman dizinin bu sezon 20 bölümde bitmesi beklenebilir :img-yes:
mangalyurekli 16-02-08, 22:32 bu bölüm isimleri daha 7. sezon başlamadan önce millete heycan olsun diye bir site çıkartmıştı.
mangal yürekli arkadaş araştırdım ama bulamadım 8.sezon olucağından eminmisin?
yeni bölümün 17 nisanda olduğunu ve 5 bölüm sonra biteceğini nerden öğrendin?gördüğün giib 15 bölüm final olarak görülüyor
Birazcık yanlış anladın yeni bölüm dediğim 16.bölüm cwtv,yazarlardan 5 bölüm istedi.dün açıklanan bilgilere göre 16.bölümün 17 nisan olduğunu açıkladılar.
mangalyurekli 16-02-08, 22:35 orijinal mesaj
Mark Your Calendars: CW Announces Return Dates of Original Shows
The wait for new shows is shorter than we thought! The CW has just announced the return dates for its original programs -- and some shows will be back in just over a month. Here's the scoop:
The Game will return on March 23 with an expected 9 new episodes.
One Tree Hill will return on April 14 with an expected 6 new episodes.
Smallville will return on April 17 with an expected 5 new episodes.
Gossip Girl will return on April 21 with an expected 5 new episodes.
Reaper will return on April 22 with an expected 5 new episodes.
Supernatural will return on April 24 with an expected 4 new episodes.
Arkadaşlar,
Lex karakterini oynayan oyuncunun oynayıp oynamamak istememesi kimsenin zerre kadar umurunda olmaz.
Dizide sadece Clark Kent önemli karakterde (en önemli) başka bir Lex bulmak hiçte zor değil bence.
Ayrıca Clarkta da ne mide varmış.Lana Lex'den çocuk yaptı.Clark hala Lana'nın yanında.
Bu dizide olması gerekn birliktelik ne olursa olsun Lois&Lana dır
arkadaşım lana hamile değil o bolumlerde sadece knedini hamile sanıor buda lex in ona hazırladığı bir tuzak ileri ki bolumlerde goreceksiniz :D
Arkadaşlar,
Lex karakterini oynayan oyuncunun oynayıp oynamamak istememesi kimsenin zerre kadar umurunda olmaz.
Dizide sadece Clark Kent önemli karakterde (en önemli) başka bir Lex bulmak hiçte zor değil bence.
Ayrıca Clarkta da ne mide varmış.Lana Lex'den çocuk yaptı.Clark hala Lana'nın yanında.
Bu dizide olması gerekn birliktelik ne olursa olsun Lois&Lana dır
Bence durum o kadar basit değil :img-wink: Lex Luthor bu dizide 7 sezon boyunca yer almış ve Süperman in en büyük düşmanı olmaması sebebiyle dizide ki önemi çok büyüktür :img-wink: Yapımcılar bu büyük açığı ancak Clark ı Süperman a dönüştürerek kapatabilirler bana göre . Onu da yapabilirler mi bilinmez çünkü Clark yükseklik korkusu ayağına 7 sezondur her yere koşarak yetişiyor :icon_whis Bekleyip göreceğiz neler olacağını ....
Herkese iyi yorumlar .....
arkadaşım lana hamile değil o bolumlerde sadece knedini hamile sanıor buda lex in ona hazırladığı bir tuzak ileri ki bolumlerde goreceksiniz :D
tamam hamile değil ama ,kendini buna inandırmış.Demekki Lex'den bu bebeği istiyor gibi görünmekte.istemese başka bir DR.a gidip bebeği aldırabilirdi,(o zamanda gerçekle karşılaşırdı)
tamam hamile değil ama ,kendini buna inandırmış.Demekki Lex'den bu bebeği istiyor gibi görünmekte.istemese başka bir DR.a gidip bebeği aldırabilirdi,(o zamanda gerçekle karşılaşırdı)
Lana başlarda bayağı bir mutluydu Lex ile :img-wink: Hatta 6.sezonun başlarında Clark a bile hararetli bir şekilde Lex i savunuyordu :mad72: Clark ise o dönemlerde ne kadar inkar etsede Smallville in kahramanıydı zaten 6.sezonda izlemeyenler görecek Lex-Lana birlikteyken bile Clark kaç kez kurtamıştır bu ikisini :img-wink: Lana-Lex ilişkisi daha sonra raydan çıkacak Lana Clark ın yeteneklerini öğrenmesi ile ona yanaşacak :mad72: Clark ın hastalığı ise maalesef Lana kanser gibi kurtulamadı ondan :icon_sorr
İyi yorumlar herkese ...
mangalyurekli 18-02-08, 22:47 12.bölümü izlediyseniz clark lana dan iyice nefret etmesi lazım ve yeni bir aşka (lois) açması lazım.
yatakta lex ile birlikteyken seni daima seveceğim diyor clark ın yanında.
Clark'ta mide nasıl dayanıyor anlamıyorum.Lois tam Clark için biçilmiş kaftan.
Ayrıca,Lana'nın yaptığı iğrençlik akıl alır gibi değil. Clark'ın güçlerini öğrendikten sonra yanaşıyor iyice.Bence 7.sezonun finalinde Lana'yı öldürsünler.8.Sezonda Clark onu unutup Lois'e yelken açsın.
Aslında Lois'in üstüne gitse, Lois'in ona olan ilgisi de ortaya çıkacak.S06E13 de olduğu gibi.Aslında ben gerçekten Clark'ı öpmek mi istedim dedi :)
evet bu sezonun 20 bölüm olması kesinleşti sanırım.Bu sezon 20 bölüm olacak.
Smallville18 19-02-08, 10:39 dizide 8. sezonda olursa stargatenin rekorunu geçmesini isterim.
süpermanin filmi çıkacak diye smallville can çekişiyor.senaristlere oyuncu lisansları konusunda bir türlü izin çıkmadıki ortaya güzel bir süperman doğuşu hikayesi çıksın.dizide bu engeller yüzünden doğru düzgün özel efekt bile yok.
her geçen bölümde bu özel efekt oranı azalıyor.lois clark aşkı hiçbir süperman hikayesinde yok.lana clark aşkı var.lana süpermene aşık olamaz loisde clarka.
clark süperman olursa dizide ozaman lois aşkı olabilir.bu da şuan için mümkün değil.8. sezon olursa dizi bir rekora gidebilir lexin olup olmaması hiç önemlide değil.clark süperman olmasa bile eğer özel efekt yaratmak içinde senaristlerin mali durumu iyiyse bir sonraki sezon justice leaguenin maceraları diziyi bir anda diziyi zirveye çıkartır.zaten dizide herkesin hikayesi bu sezon bitiyor.kara dünyaya babasının bilmedende olsa kötü emellerini gerçekleştirmek için geldi şuan ortada yok ne yaptığıda belli değil.marta beyaz saraya doğru gidiyor.lionel vasiyetini yazmaya hazır.(herşeyim clarkın)lana clakrtan ayrıldı.
lois oliver aşkı bitti.ayrıca lex bir klonda olsa kardeşini öldürdi ve lionel bunu asla affetmicek lexin ölmesini isterim bu sezon dizi finalie öyle yakışırki.
dizi biticekte bile ölmesi herkes için güzel olur.
hmmm acıklamalar güzel. bende izledim bugun 7. sezon 10. bolumu ama dediğin gibi efektler iice azaldı dizide biraz daha efekt lazım bakalım nasıl bir son bekliyor diziyi
Lois Superman aşkı var ama,supermen serisine bakılırsa bu görülecektir.Hatta kurcalarsanız Superman'ında loise hafiften ilgi duyduğu anlaşılır :img-wink:
Smallville18 21-02-08, 15:05 süpermen returns filminde süpermenin loisden çocuğu oluyor:D
bu aşk herzaman var ama smallvillede yok.
herşey şuan bir hayal olan 8. sezona bağlı.
lana clark lois ve süperman.
hepsi bu.
yinede senrsitler dizi bitimine lana clark aşkını bitircek ve lois clark aşkına kapı aralığı bırakabilir.süperman fimlerinde kimse clarkın süperman olduğunu bilmiyordu lois dışında ve ailesi.
ama smallvilede durum çok farklı clark süperman olucak olsa ortada gizlilik denen hiçbirşey kalmıcak.
smallville dizisinin ilerde justice league olarak devam etmesini isterim.
ortaya birçok süepr kahraman çıktı ve bunlar bir adalet ligi kurup kötülüklere karşı mücadele edebilir.süpermenin hariç diğerlerinin lisans sorunuda yok sü |