Tüm Versiyonu Göster : Derin Su

ECE...:)
05-11-06, 20:48
Bu sezon tarihi film bollugu var .. Sonunda Dumplupınarr .. DERİN SU !!

10 yıl önce gündeme gelen ancak finansal nedenlerden çekilemeyen Dumlupınar denizaltısının batış hikayesi sonunda film oluyor. G.O.R.A.'nın yönetmeni Ömer Faruk Sorak 12 milyon dolarlık proje için parayı buldu!. Ekim 2007'de vizyonda

DENİZ ŞEHİTLERİNİN ANISINA "DERİN SU"

İlk kez 10 yıl önce gündeme gelen Dumlupınar denizaltısının filmi, çekim aşamasına geldi. 'Derin Su' adı verilen filmde; rekortmen dalgıç Yasemin Dalkılıç ile Haluk Bilginer başrolde.

4 Nisan 1953 yılında, Eceabat Nara açıklarında İsveç bandıralı Naboland adlı şileple çarpışarak batan Dumlupınar denizaltısının filmi, çekim aşamasına geldi. 81 denizcinin şehit olduğu facia; 'Derin Su' adıyla Böcek Yapım ile Fida Film ortaklığında beyazperdeye yansıtılacak. Sorak'ın 12 milyon dolar bütçeyle çekeceği film; Yasemin Dalkılıç'ın Dumlupınar'ın batışının 50. yıldönümünde batığa bir dalış yapmasıyla başlayacak. Haluk Bilginer'in kurtarma operasyonun başındaki Albay Altan'ı canlandıracağı filmin ortak yapımcısı ve yönetmeni Sorak, 2007'nin ekim ayında vizyona girmesi planlanan 'Derin Su' ile ilgili sorularımızı yanıtladı:

PARA SORUNU ÇÖZÜLDÜ

* Dumlupınar'ın öyküsünü sizden önce iki yapımcı filme çekmek istedi ama olmadı. Film bu kez gerçekten çekilecek mi? Evet... Projeyi tamamladık, çekim aşamasına geldik. Haziranda çekeceğim 'Sınav' filminden sonra 'Derin Su'nun çekimlerine başlayacağız. Bu projede en büyük sorun paraydı. Böcek Yapım ve Fida Film olarak parasal sorunları çözdük. Senaryo da tamam. Oyuncu kadrosunun büyük bir bölümü de tamamlandı.

KREDİ YETERLİ OLMADI

* Parasal sorunları nasıl çözdünüz? Bizim senaryoyu tam anlamıyla bitirdiğimiz günlerde Kültür Bakanlığı'nın 'iyi projelere maliyetlerinin üçte biri kadar kredi verebileceği' şeklinde bir açıklaması olmuştu. Biz de 'Derin Su' için bakanlığa başvuruda bulunduk. Ne var ki; çıkan kredi sadece 200 bin YTL olunca güzel bir rüyanın sonuna geldiğimizi düşündük. Epey bir süre bekledikten sonra benim başka bir projem olan 'Sınav' için, Fida Film'in sahibi Murat Akdilek ile görüştüğümüzde kendisine 'Derin Su'dan söz ettim. Hikayeyi anlattıktan sonra Murat, 'Bu filmi ne zaman çekiyoruz?' dedi. Oturduk hesap yaptık ve bu filmi iki şirketin ortaklığında çekebileceğimize karar verdik.

KALANLARIN ACILARI...

* Dumlupınar'ın batış öyküsü filmre birebir anlatılacak mı? Bizim kurduğumuz hikaye; sadece erkeklerin yaşadığı bir faciaya yönelik değil. Dumlupınar'ın öyküsünün içine Atalay denizaltısı ile Ertuğrul fırkateyninin facia öyküleri de girecek. Bu facialarda erkekler şehit düşmüştür ama bizim hikayemizde; şehit olan askerlerin geride bıraktıklarının ve kurtarmak için canla başla çalışıp da bunu başaramayanların acıları da olacak.

* Filmde Yasemin Dalkılıç da rol olacak. Bunun özel bir nedeni var mı? 'Derin Su'da geçmişle bugün arasında bir aracı görevi yapacak birine ihtiyacımız vardı. Ciğerindeki kısıtlı hava ile o kadar derinlerde hangi duyguların ortaya çıktığını bilen üç beş kişi var. Bunlardan biri de Yasemin Dalkılıç. Yasemin'in başarısının ne büyük ölçüde olduğunu Türkiye'de bağlı bulunduğu federasyon anlamıyor ama onu bütün dünya alkışlıyor. Biz de 'Derin Su' ile Yasemin'in başarısına bir şekilde alkış tutmak istiyoruz.

* Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'ndan destek istemeyi düşünüyor musunuz? Deniz Kuvvetleri Komutanlığı ile görüşmeyi düşünüyoruz. Gemilerin ve denizaltıların tamiri için kullanılan havuzlara, hidrolik sistemlere ihtiyacımız olacak.

* Filmde Dumlupınar'ın adı Derin Su, çarptığı İsveç bandıralı şilebin ismi ise Oscar olarak işlenecek. Neden Oscar? Önce Oscar ile bir çarpışalım, belki sonra alırız diye Naboland'ın adını Oscar olarak değiştirdik.

MEHMET ÇALIŞKAN /

15-12-06, 15:54
G.O.R.A.'yla güldürdük bu kez yüzde yüz ağlatacağız!

http://arsiv.sabah.com.tr/2004/12/27/gny/im/68C72E75BDF0144984D77BD0b.jpg

"G.O.R.A. ile çok güldürdük şimdi de ağlatmak istiyoruz" diyen Böcek Yapım'ın ortakları Ömer Faruk Sorak ve Nuri Sevin iddialı ve büyük maliyetli bir projeyi çekmenin peşinde. Atalay Denizaltısı, Ertuğrul Firkateyni, Dumlupınar Denizaltısı ve Çanakkale Savaşı'nda yaşananlardan kolaj yapacakları 'Derin Su' isimli filmde büyük ses sanatçımız Hamiyet Yüceses'i canlandıracak oyuncu arıyorlar.

Ömer Faruk Sorak, uzun yıllar TRT'de kameramanlık yaptıktan sonra görüntü yönetmeni ve yönetmen olarak çalıştı. 1998'de de Böcek Yapım'ı kurdu. Pekçok reklam, video klip, TV programı, belgesel ve sinema filmine imza attı. Bugün Türkiye'nin en çok izlenen ve en çok beğenilen kliplerinde onun imzası var. Gülşen'in 'Of Of'u, Emre Altuğ'un 'Aşk-ı Kıyamet'i, Hande Yener'in 'Kırmızı'sı, Mahsun Kırmızıgül'ün 'Hayat Çok Garip'i onun elinden çıkma. Hülya Avşar'ı Türkpetrol'ün reklamında 'rapçi kız' kılığına sokan da Sorak; Türkiye'nin en çok izlenen filmi Vizontele ve onun rekorunu kıran G.O.R.A. yı çeken de... Nuri Sevin ise borsacıydı. Çeşitli borsa ve ekonomi dergilerinin yayın yönetmenliğini yaptı bir ara. Sonra da bir kamera alarak Böcek Yapım'a ortak oldu. Şirket kendi yağında kavrulup, kendi çapında başarılı işlere imza atarken G.O.R.A. filmiyle birlikte herkes tarafından bilinir oldu. Şimdiye kadar hep perde arkasında kalan adları birden ön plana çıktı. Böcek Yapım'ın ortakları Sorak ve Sevin şimdi daha iddialı projelerin peşinde. Büyük maliyetli, uluslararası piyasaya da sokmayı düşündükleri 'Derin Su' projesi için emek harcıyorlar şu sıra. Atalay Denizaltısı, Ertuğrul Firkateyni, Dumlupınar Denizaltısı ve Çanakkale Savaşı'nda yaşananlardan yola çıkarak kolaj yapacakları fantastik bir film olacak bu. Üstelik yüzde yüz ağlatma garantili!

* G.O.R.A.'yla birlikte şirketinizin de popüler bir ismi var artık! Ne düşünüyorsunuz, G.O.R.A. sizin şans mıydı?
ÖMER FARUK SORAK: Aslında ondan önce Vizontele vardı ama bu kadar duyulmamıştık. G.O.R.A.'da belki şaibeli bir süreç yaşanmasaydı ve o sürecin lokomotifi olan taraf biz olmasaydık, belki yine aynı şey söz konusu olacaktı. Kamera önü işler yapan bir firma değiliz çünkü.

* Ama G.O.R.A. kamera arkasındakileri de tanıtan bir filmdi...
Ö.F. SORAK: Aslında olması gereken oydu da, bu kısmıyla ilgilenilmiyordu. Dediğim gibi G.O.R.A. süreci böyle yaşanmasaydı, belki biz derdimizi anlatmaya çalışan insanlar olarak ortada kalacaktık. 'Aslında bunu hayata geçiren taraf var ya, o bizdik' başlığı altında bir şeyler yapmaya çalışacaktık ama belki olmayacaktı. G.O.R.A.'nın şansı dediğimiz şey budur belki; olması gereken bir şey ancak böyle oldu.
NURİ SEVİN: Sonuçta biz kahveciyiz ve kahveye insanlar geldiler. İki çay içtiler, okey oynadılar, paralarını kestik, gönderdik! Ömer Faruk klip çekiyordu daha çok; kendimizi orada göstermiştik. 98'de, Amca'ya çektiğimiz Rüzgar klibini seyretmiş Yılmaz Erdoğan; "Süper bir klip olmuş, ben de bir şiir kaseti çıkarıyorum, bana da bu çocuklar klip çeksin" diye şirketin kapısını çaldı bir gün.
Ö.F. SORAK: Aslında biz Böcek Yapım olarak sektör içinde bir marka olmuştuk zaten. Yaptığımız işlerle fark edilelim ve her yaptığımız iş bir sonraki işimizin referansı olsun mantığıyla yürüyorduk. Yılmaz'ın (Erdoğan) bizi bulması, o klibi çekmemiz bizi Vizontele'ye taşıdı. Yılmaz'ın teklifi önce, 'sen çeker misin'di, sonra 'birlikte çekelim' oldu.
N.SEVİN: Sinan Çetin'e 'bunu birlikte çekelim' diyemeyeceği için!
Ö.F. SORAK: "G.O.R.A.'yı yaptık, hayatımız değişti, bundan sonra bizim de kapımızı çalacaklar" gibi bir düşüncemiz olmadı. Böyle yaşamadık hiçbir zaman. Aksine kahveci örneğindeki gibi çayı marketten, şekeri bakkaldan alan, onunla çay yapıp karıştıran, o sunulan şeye tat katan bir şirket olduk hep. Bu tadın farkına varan herkes kapımızı çaldı.

* G.O.R.A. projesine nasıl bulaştınız peki; beklentileriniz neydi ve bu beklentilerin karşılığını aldınız mı?
Ö.F.SORAK: Her yönetmen, hele yapımcısıyla aynı şirket içinde bir ortaklığı da paylaşıyorsa, her zaman en tehlikeli adamdır! 'Para katili' denir ona. İşin maddi kısmıyla zaten ilgilenmiyorum ama manevi olarak bu filmi yapmış olmak, şirket olarak da kişi olarak da şöyle bir duygu uyandırdı içimde: Biz G.O.R.A. filmiyle bundan sonra yapabileceklerimizin sınırlarını görmüş olduk.

* Rakamsal anlamda, eleştiriler anlamında sonuç sizi tatmin etti mi? 'Çok çektim, çok bekledim ama değdi' diyor musunuz yani?
Ö.F.SORAK: Kesinlikle değdi! Zaten şu an sadece gişe rakamıyla ölçülecek bir şey değil bu. Bireysel olarak da Böcek Yapım'ın bu işi yapabilme kabiliyetine de hayranlıkla bakılıyor.

* Türkiye'de çekilmiş bir uzay filmi mutlaka eleştirilecekti. Nasıl oldu da 'evet' dediniz? Cem Yılmaz'ın adı mı cazip geldi?
Ö.F.SORAK: Bana Cem Yılmaz değil de, başka kim 'Biz bir uzay filmi çekmek istiyoruz' dese, gözüm kapalı girerdim.

* Peki G.O.R.A.'nın yapımcıları şimdi neyin peşinde?
N.SEVİN: Şu anda Böcek Yapım iki kadın arıyor! Biri Funda, biri Hamiyet. İki ayrı proje. Biri uzun metraj bir sinema filmi 'Derin Su' yani gişeye çıkacak bir film. G.O.R.A.'dan daha yüksek bütçeli bir proje. Bunun altından nasıl kalkacağımızı Ömer anlatsın, para kısmını da ben...

ŞİRİN SEVER

OZKORKMAZ
22-12-06, 19:07
sinemada tanıtımını izledim çok etkileyiciydi bütün herkes dikkat kesilip izledi süperdi ben önce yabancı bi yapım sandım daha sonra anlaşıldı ama gercekten gzl olacaga benzioor

sudem
22-12-06, 21:57
Fragmanını 3 kere izledim. Mükemmel bir tanıtım yapmışlar. Hiçbir şey söylemeden çok şey anlatan bir fragmandı. Vizyona girmesini heyecanla bekliyorum.

hoe
27-12-06, 17:33
aranızda bileniniz warmı bilmiorm ama birkaç kötü adam yani mehmet günsür fikret kuşkan nejat işler warsa bunun yanında ismail hacıoğlu ozan güven haluk bilginer warsa memo hayranı olarak asla kaçırmam filmi

hoe
27-12-06, 17:43
Fragmanını 3 kere izledim. Mükemmel bir tanıtım yapmışlar. Hiçbir şey söylemeden çok şey anlatan bir fragmandı. Vizyona girmesini heyecanla bekliyorum.
cnm fragmanını nereden bulabileceğimi bi şekilde söleyebilir misin ??

Şah-Rû
28-12-06, 09:21
İlk bakışta Hollywood yapımı zannedilen çok güzel ve etkileyici bir fragmanı var. Umarım gerçeklere ve tarihi bilgilere sadık kalarak çekilmiştir. Ama denizde süzülen alyanslar eminim ki olayı bilenlerin gözlerini yaşartmıştır.

sudem
28-12-06, 13:27
cnm fragmanını nereden bulabileceğimi bi şekilde söleyebilir misin ??

Ben filmin fragmanını sinemaya gittiğim zaman izledim. Ne kadar çok sinemaya gidilirse DERİN SU filminin fragmınını görme şansı yükseliyor. :)
Ben bu filmde popüler olan oyuncuları görmek istemiyorum. Zaten her yerdeler.

padme_01
28-12-06, 13:43
sinemada fragmanını ilk izlediğim zaman tamam, ben bu filme gitmeliyim dedim kendi kendime. hele yönetmenin ömer faruk sorak olduğunu görünce dahada bir heveslendim mutlaka gidicemm

hoe
28-12-06, 15:42
tmm tşk cnm ;)

ben istiorm gitmeyi çünkü memoyu zati artık göremiorm fazla hem güsel bir film bence bu arada bişi daa sorcam fragmanda mehmet günsür çıkmış mıydı??

sudem
28-12-06, 18:29
Filmin fragmanında ne oyuncular ne de filimden sahneler gösteriliyor. Sadece deniz. Denizin içinde su üstüne çıkmaya çalışan bir denizci şapkası, şapkanın iç yüzünde bir aile fotoğrarı, bir çift alyans, eski cep saati... Ben bunları hatırlıyorum. Bu nesneler gösterilirken de bir ses konuşuyor.

28-12-06, 18:50
Bn de Sınav filmi icin gittiğimde izledim fragmanı tam hatırlamıyorum ama bnm izlediğimde de oyuncu yoktu sanırım ..

Bn de merakla bekliyorum umarım guzel olur,

dilan_şahin
29-12-06, 07:38
Fragmanda oyuncuların gösterilmemesi normal çünkü daha çekimler bile başlamadı.Çekimler mayıs ayında italyada başlıyacakmış.Ve 29 ekim 2007 gösterime yetiştirmeye çalışacaklarmış.Mehmet günsur ve nejat işler kesin değil ama haluk bilginer ve fikret kuşkan kesin olacakmış.Ömer faruk sorak röportajında söyledi tüm bunları.Ayrıca flmde çetin tekindor meltem cumbulda var

nivea
03-01-07, 09:56
filmde
haluk bilginer
çetin tekindor
fikret kuşkan
nejat işler
mehmet günsür
meltem cumbul
okan bayülgen
timuçin esen
ozan güven
ismail hacıoğlu
ve bruve willis ya da nick nolte varmış...

ezgo
21-02-07, 19:08
filmde
haluk bilginer
çetin tekindor
fikret kuşkan
nejat işler
mehmet günsür
meltem cumbul
okan bayülgen
timuçin esen
ozan güven
ismail hacıoğlu
ve bruve willis ya da nick nolte varmış...

[I]Bu kadronun olup olmadığını bilmiyorum ama eğer doğruysa tadına doyulmaz bu filmin...Hele de Timuçin Esen]

kaya_maniaa
21-02-07, 20:27
Bu filmin reklamını 1 ay yada daha fazla bi süre önce gördüm hatta beğenmştim ama sonra haber cıkmadı ne zamanmış bilen varmı?

lindsay
21-02-07, 21:01
ya filmin fragmanını iki kere görmüştüm ilk başta yabancı bi film zannettim sonradan anladım türk yapımı olduğunu fragman muhteşemdi gözlerimin yaşarmasına yetti yani oyuncu kadrosu da harikaymış bir an önce gelse ne zaman filme gitsem inşallah derin su nun fragmanı çıkar diyorum ama uzun zamandır göremedim artık nerdeyse fragman için sinemaya gidicem:):)

nes_rial
30-04-07, 15:47
Bruce Willis’e teklif götürdük

Senaryosu Onur Tan’a ait olan "Derin Su" üzerine uzun zamandır çalışıyoruz. "Derin Su", 12-13 milyon dolarlık bütçesi olan bir film. Böylesi büyük bir bütçe için Fida Film’den Murat Akdilek ile bu yola baş koyduk. Filmin dünya dağıtım haklarını bir yabancı ortakla paylaşacağız. Ön hazırlıklar 15 Kasım’da başlayacak. Çekimler ise haziranda yapılacak. Aralık 2007’de de vizyona girecek. Planımız bu... Filmde oynaması kesinleşen isimler, Fikret Kuşkan, Ozan Güven, Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Meltem Cumbul, Okan Bayülgen ve Yasemin Dalkılıç. Bir de dolaylı olarak haber gönderdiğimiz ve teklifimize sıcak baktıklarını söyleyen Mehmet Günsür ve Nejat İşler var... Yurtdışından da Bruce Willis ve Nick Nolte ile görüştük. Prensipte anlaştık. NATO’ya bağlı geminin komutanı rolünde yer alacaklar. Bu film, sadece Dumlupınar denizaltısının batış hikayesini anlatan bir film değil. Bu filmde, Dumlupınar ve Atalay denizaltılarından, Ertuğrul Fırkateyni ve Çanakkale Savaşları’ndan esintiler var. Bizim denizaltının adı ise Derin Su.

http://kelebek.hurriyet.com.tr/magazin/5421844.asp?gid=90

demek nejat işler yok=(

ecr
11-11-07, 07:38
Çok güzel bir film olacak. Onur Tan Sağır Oda'yı yönetmişti. Şimdi senaryosunu yazmış. Ömer Faruk Sorak iyi bir yönetmen. Sınav, Gora ve Vizontele ile kendini gösterdi.

Oyuncularda ancak sinemada buluşabilecek kalitede. ÖMF gene bir yabancı oyuncuyu kadrosuna katmak istemesi iyi bir fikir.

Filmin çekimleri sanırım henüz başlamadı. Ama bir an önce başlamalı. Çok iyi bir proje olacak.

Ayrıca arkadaşlar o yayınlanan fragman değil, teaser. Teaser da tanıtıcı reklam demektir ;)

hüsnanur
11-11-07, 14:29
ay süper birsey olucak galiba
cook merak ettim simdi
sevdim oyunucular var ufffff catlicam ya
:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064

erten07
05-01-08, 08:48
Bu yıl 50’ye yakın yeni Türk filminin çekilmesi planlanıyor.

İşte onlardan bir kısmı:

DUMLUPINAR:
Yönetmen: Onur Tan ve Hakan Akol
Oyuncular: Bruce Willis, Nick Nolte, Fikret Kuşkan, Ozan Güven, Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Meltem Cumbul, Okan Bayülgen, Mehmet Günsur, Nejat İşler ve Yasemin Dalkılıç.
13 milyon dolara mal olacak olan filmde 4 Nisan 1953'te tatbikattan dönerken, Çanakkale’de batan Dumlupınar Denizaltısı’nın öyküsü anlatılacak. ..

ecr
05-01-08, 15:06
Anlaşılan Ömer Faruk Sorak filmi yönetmeyecek. Keşke o yönetse. Ama karar verilmiş. Senaryosunu da yazan Onur Tan yönetiyor. Hakan Akol sanırım bir dönem Avrupa Yakası'nı yönetmiş, editörlüğünü üstlenmişti.

Filmde değerli oyuncular var. Ancak gelecek sezon izleyebileceğiz sanırım. Heyecanla bekliyorum.

hüsnanur
04-03-08, 15:13
ya arkadaslar bu film simdi nezaman vizyona giriyor
bu sene olabilirmi????
kimse böyle bir projeden bahsetmiyor

ecr
04-03-08, 17:53
Bu arada filmin ismi değişmiş: Derin Su değil Dumlupınar olmuş...
Oyuncular çok çok iyi. Senaryo da iyi olursa en kaliteli filmler arasına girebilir Dumlupınar. Zaten çok şey bekliyorum böyle bir kadrodan. Onur Tan da zaten Sağır Oda'yı yazmıştı sanırım. Ya da yönetmişti. Umarım hayal kırıklığına uğramam.

Film bu sene değil ancak gelecek sene vizyona girer. Henüz çekimler başlamadı. Gelecek seneye kadar vizyonda olmasını bekliyorum.

denizimsi
08-03-08, 11:57
Süper bir kadro ya inanmıyorum Bruce Willis bile oynuyor Haluk Blginer ve Çetin Tekindor'u da aynı filmde görmek süper bişey :)

ecr
09-03-08, 09:10
Umarım bu sene çekimlere başlarlar. Böyle bir kadroyu, böyle bir filmi izlemek çok güzel olacak. Gişesinin de fena olmayacağını düşünüyorum. Sonuçta filmde Bruce Willis, Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Mehmet Günsür, Fikret Kuşkan, Nejat İşler var. Böyle bir kadro sürekli bir araya gelemez.

Filmi heyecanla bekliyorum.

zulıs
09-03-08, 13:48
Bu yıl 50’ye yakın yeni Türk filminin çekilmesi planlanıyor.

İşte onlardan bir kısmı:

DUMLUPINAR:
Yönetmen: Onur Tan ve Hakan Akol
Oyuncular: Bruce Willis, Nick Nolte, Fikret Kuşkan, Ozan Güven, Haluk Bilginer, Çetin Tekindor, Meltem Cumbul, Okan Bayülgen, Mehmet Günsur, Nejat İşler ve Yasemin Dalkılıç.
13 milyon dolara mal olacak olan filmde 4 Nisan 1953'te tatbikattan dönerken, Çanakkale’de batan Dumlupınar Denizaltısı’nın öyküsü anlatılacak. ..
haber için teşekkürler derin su olarak fragmanını izlemiştim çok etkileyici gelmişti şimdi adı değişmiş oyuncular çok iyi konu da süper zaten kesin izlenecek bir film vizyon tarihi ne zaman acaba?

ecr
10-03-08, 14:32
Vizyon tarihi belli değil.

hüsnanur
21-03-08, 12:15
arkadaslar bu filmde mehmet günsürde yer alcakmi???
cünkü gecen bi haberde okudum monica diye bir italyan oyuncuyla sinema filminde rol alcakmis peki bu proje ne oldu ??

ecr
21-03-08, 12:18
Mehmet Günsür'ün rol alacağı belirtiliyor ama çekimler başlamadığı ve basına bilgi sızdırılmadığı için kimin oynayıp kimin oynamayacağını, ne zaman vizyona gireceğini bilemiyoruz.
Bana göre eğer çekimler hala başlamadıysa [ki başlasa haberimiz olurdu] bunun nedeni mali sıkıntıdır. Mehmet Günsür şu an oynadığı diziyi bile zor yürütüyor. Sonuçta onun asıl yaşadığı yer İtalya. Bıçak Sırtı'nı da 1 sezonluk bir dizi olduğu için kabul etmiş. Filmde rol alacağını pek sanmıyorum ama olabilir.

hüsnanur
21-03-08, 12:22
insaallah rol alir ya cünkü gerek konusu gerek oyuncu kadrosu süper
onu o filmde cok görmek isterim