Tüm Versiyonu Göster : Replik/ Senaryo/ İzlenme oranları Yorumlari

Sayfalar : 1 [2] 3

sabah_güneşi
19-05-08, 16:11
Emel !!?!:blink::img-huh::img-fear2
Güzelim ne yaptın sen yaa! Valla gözlerim doldu okurken... :img-cray:
Çok üzüldüm gerçekten... Umarım kötü bişey olmaz (Ayla'nın dediği gibi aforoz edilirsin valla! :img-hyste:img-hyste)
Aslında haklısın, mutluluğun katlanması için hüzün olması gerekiyor ama Tahsin'in söyledikleri çok kötü dokundu bana! :img-cray: Ayy Allah korusun!!
Emeğine sağlık canım...! :img-wink: Senaryo üzücü olsa da harika... =)

deniz-fan
19-05-08, 18:26
ah emel'im naaptın canım sen ?_
dokundu valla senaryo .. gözlerim doldu yeşim gibi ..
aman ha sonu kötü olmasın .. yoksa bende katılıyorum ..
kurtuluşun yok elimizden :) ..

hepsinin yanı sıra süper gidiyosun maşallah ! .. devamı 4 gözle bekliyorum açma arayı :):)

emeli
19-05-08, 21:33
ah emel'im naaptın canım sen ?_
dokundu valla senaryo .. gözlerim doldu yeşim gibi ..
aman ha sonu kötü olmasın .. yoksa bende katılıyorum ..
kurtuluşun yok elimizden :) ..

hepsinin yanı sıra süper gidiyosun maşallah ! .. devamı 4 gözle bekliyorum açma arayı :):)

Emel !!?!:blink::img-huh::img-fear2
Güzelim ne yaptın sen yaa! Valla gözlerim doldu okurken... :img-cray:
Çok üzüldüm gerçekten... Umarım kötü bişey olmaz (Ayla'nın dediği gibi aforoz edilirsin valla! :img-hyste:img-hyste)
Aslında haklısın, mutluluğun katlanması için hüzün olması gerekiyor ama Tahsin'in söyledikleri çok kötü dokundu bana! :img-cray: Ayy Allah korusun!!
Emeğine sağlık canım...! :img-wink: Senaryo üzücü olsa da harika... =)

tamam tamam üzülmeyin nolur
en yakın zamanda geliyor güzel mutlu senaryolar
canımı kurtaramıcam yoksa:img-hyste

sabah_güneşi
19-05-08, 21:46
tamam tamam üzülmeyin nolur
en yakın zamanda geliyor güzel mutlu senaryolar
canımı kurtaramıcam yoksa:img-hyste

"Canımı kurtaramıcam yoksa" !! :img-hyste:img-hyste Ayy Emel'cim alemsin! :img-pilot
Canım bekliyoruz devamını en kısa zamanda, hatta acilen!!...:img-wink::D

emeli
19-05-08, 23:29
"Canımı kurtaramıcam yoksa" !! :img-hyste:img-hyste Ayy Emel'cim alemsin! :img-pilot
Canım bekliyoruz devamını en kısa zamanda, hatta acilen!!...:img-wink::D

valla topa tuttunuz beni:img-hystehaklısınız ama
merak etme canım pembe gözlükleri en yakın zamanda takçam:img-hyste

deniz-fan
20-05-08, 12:19
valla topa tuttunuz beni:img-hystehaklısınız ama
merak etme canım pembe gözlükleri en yakın zamanda takçam:img-hyste

canım pembe gözlüklerin çok güzel bir bakış açısı olduğunu bilirdim ama ;
pembe gözlüklere bu kadar ihtiyacımız olucağını bilmezdim :D helal sana .. :D
hani biraz korktuk üzüldük ama değdi ..
yeşime katılıyorum .. aciLen tak şu pembe gözlüklerini .. :)
Bak ben hiç çıkartıyomuyum ;);)

aylaayla
20-05-08, 13:01
Sevgili Emel, şaka bir yana senaryo için seni tebrik ederim.
Ayrıca ben sözlerimi geri alıyorum. Senaristi etkilemek istemiyorum. Seyirci istedi diye :img-hyste aklındakini değiştirme sen. Ne istiyorsan yaz.
Hadi kolay gelsin :img-icecr

apple-core
20-05-08, 13:16
Sevgili Emel, şaka bir yana senaryo için seni tebrik ederim.
Ayrıca ben sözlerimi geri alıyorum. Senaristi etkilemek istemiyorum. Seyirci istedi diye :img-hyste aklındakini değiştirme sen. Ne istiyorsan yaz.
Hadi kolay gelsin :img-icecr

ewet cnm haklısın ya bence de senaristi etkilemeyelim :D napalım hep mutlu mesut senaryolar da olmaz ya. hem onları da gülşah yeşim ve gül'den okuruz arada da hüzünlenelim...ama ölüm de çok ağır olur ya:icon_sorr ( ben yine etkilemeye başladan sussam iyi olur :D )

apple-core
21-05-08, 01:14
gülşahçım senaryon müthiş her zmnki gibi....:happy0064 emelin senaryosunun şokunu az da olsa atlattık walla ama emelcim seninki de ayrı bir güzeldi arada hüzün de iyi oluyor yani:img-wink:

sen ne yaptın gülşahçım ya cevriyeyi yine saldın fikretin üstünde:icon_sorr hem de tahsin çaordı ya nasıl kıydı fikrete ve bebeğe:D neyse devamında göreceğiz neler olduğunu...

emeli
21-05-08, 08:28
merak etmeyin zaten bu hüzün bir bölümlüktü
etkilemediniz beni yani etkilendim tabi de:P
zaten sadece bu bölümlük böyle bir hüzün yazıcaktım gelecek bölüm mutluluk var:P

gülşahcım süper senaryon canım ellerine sağlık
cevriye yine neler karıştırıcak acaba:P

aylaayla
21-05-08, 08:38
Gülşah yine döktürmüşsün:)
İçimiz açıldı valla, devam devam :happy0064
Cevriye geliyor, cefalar getiriyor :icon_whis

Pamuk_melegim, eline sağlık arkadaşım.
Ama Necla'yı tam kötü karakter yapmışsın, acıdım valla.
Osmanlı tokadını Necla hakketti gerçi ama ben tokadın davranışlarla atılmasını tercih ederdim. Devamı da gelecek mi senaryonun? Bekliyoruz:)

deniz-fan
21-05-08, 16:12
pamuk_meleğim .. senaryon süper ..
bende neclayı sevemiyorum .. sevmekte istemiyorum ..
senaryon sayesinde daha da bi soğudum ..
neclaya tokat değilde .. iyi bi ağız payı verilşse yine içim gam yemicek ..

seher_vakti
23-05-08, 12:33
Merhabalar
Ben yeni uye oldum ama sizin senaryolarinizi hep okuyodum cok guzel yaziyosunuz bende bir fikret&tahsin hayrani olarak cok beyeniyorum senaryolarinizi hep boyle devam edin...

gokce1987
23-05-08, 16:51
gülşahcım senaryonu şimdi okudum yine süper olmuş cnm
pamuk meleğim seninde senaryon süper:happy0064:happy0064

arzu!!
28-05-08, 21:03
seher vakti !arkadasim senaryon super olmus bayildim yani ben sahsen cok begendim !!fikretahsin uludagada degisik olmus heleki o atismalarina bayildim bak sakin devamini getir bekliyoruz burda bizi merakta birakma sakin !!tebrik ederim ya ben okurken cok guldum heleki cevriyenin repliklere daha cok konustur onu seviyorum neyse cok begendim ellerine saglik cnm benim!!

seher_vakti
28-05-08, 21:06
seher vakti !arkadasim senaryon super olmus bayildim yani ben sahsen cok begendim !!fikretahsin uludagada degisik olmus heleki o atismalarina bayildim bak sakin devamini getir bekliyoruz burda bizi merakta birakma sakin !!tebrik ederim ya ben okurken cok guldum heleki cevriyenin repliklere daha cok konustur onu seviyorum neyse cok begendim ellerine saglik cnm benim!!

sagol arzu yorumun icin diger arkadaslarin da yorumunu alayim cogunluk evet derse devam ettircem

emeli
28-05-08, 21:18
seher vakti süper canım senaryon süper=)
ellerine kollarına aklına sağlık
devamını da bekliyorum=)

seher_vakti
28-05-08, 21:33
seher vakti süper canım senaryon süper=)
ellerine kollarına aklına sağlık
devamını da bekliyorum=)
canim cok sagol devami gelicek ama sende fazla acma arayi cok heyecanli yerde kalmisti

aylaayla
29-05-08, 13:12
seher_vakti, senaryon için tebrik ederim. Uludağ değişik olmuş.
Devamını bekleriz tabii ki:)

seher_vakti
29-05-08, 15:30
seher_vakti, senaryon için tebrik ederim. Uludağ değişik olmuş.
Devamını bekleriz tabii ki:)

Canim yorumun icin tesekkurler devami yakinda gelicek sinavlar yuzunden rahat yazamiyorum

seher_vakti
29-05-08, 20:54
Emeli fikret ile tahsinin konusma sahnesini ekledigin icin tesekkurler:img-wink:

emeli
29-05-08, 20:57
Emeli fikret ile tahsinin konusma sahnesini ekledigin icin tesekkurler:img-wink:

bişiy diil canım
benim için zevkti:P

seher_vakti
29-05-08, 22:22
Nar-i Gul ilk yorumu ben yapmis olayim canim super olmus senaryon Cevriyenin seruvenleri okurken bittim resmen oldum gulmekten devamini sabirsizlikla bekliyorum...

umut özlem
29-05-08, 22:41
bende çok beğendm senaryoyu..:img-hyste tam gaz devam..:img-wink: ellerinize sağlk..:happy0064

deniz-fan
30-05-08, 16:48
güL'cüm süpersin .. ellerine sağlık
devamını bekliyoruz :):)

emeli
30-05-08, 20:51
gül canım ellerine sağlık
devamını merakla bekliyorum:P

arzu!!
31-05-08, 17:38
seher vakti oncelikle senaryonun devami icin tesekkur ederim gercekten buda cok hos olmus...ilk yorum benden gelsin..yine cok begendim...cevriye hanim ztn soylemeye gerek yok ellerine yuregine saglik arkadasim sevgilerle cnm...:good:

seher_vakti
31-05-08, 17:44
seher vakti oncelikle senaryonun devami icin tesekkur ederim gercekten buda cok hos olmus...ilk yorum benden gelsin..yine cok begendim...cevriye hanim ztn soylemeye gerek yok ellerine yuregine saglik arkadasim sevgilerle cnm...:good:

Canim cok sagol yorumun icin umarim senin gibi diger arkadaslarda beyenir ilk yorumu yaptigin icin tesekkurler:img-wink:

yengecs
13-06-08, 01:34
turkiye maci ile yaprak dokumu basa bas gitmis inanilir gibi degil sahiden =))

seher_vakti
13-06-08, 18:26
Emelcim ilk yorumu ben yapmış olayım senaryon süper olmuş arkadaşım demek olanlar bir kabustu bizde Tahsine bişey olucak diye öldük öldük dirildik.6. bölümün özetini okuyunca diğer bölüm bayağı bir heyecanlı olacağına benziyor umarım yakın zamanda 6.bölümü bizlere sunarsın:img-wink:

emeli
13-06-08, 18:35
Emelcim ilk yorumu ben yapmış olayım senaryon süper olmuş arkadaşım demek olanlar bir kabustu bizde Tahsine bişey olucak diye öldük öldük dirildik.6. bölümün özetini okuyunca diğer bölüm bayağı bir heyecanlı olacağına benziyor umarım yakın zamanda 6.bölümü bizlere sunarsın:img-wink:

canım yorumun için çok teşekkürler.elimden geldiğince çabuk yazıcam.okullar da bitti artık bol bol senaryo yazarız.sen yazmıyor musun?

seher_vakti
13-06-08, 18:37
canım yorumun için çok teşekkürler.elimden geldiğince çabuk yazıcam.okullar da bitti artık bol bol senaryo yazarız.sen yazmıyor musun?

Canım evet yazıyordum hatta ilk 4 bölümü eklemiştim ama bizim Yunanistanda sınavlar nedeniyle ara vermiştim şimdi inşallah yazın devam edicem.

deniz-fan
13-06-08, 19:04
emelcim kısa öz .. çok güzel bi senaryo olmuş ellerine sağlık ..
özet süper ..
meraklandrdın yine beni ..
beklioruz yeni bölümü

gokce1987
13-06-08, 20:50
emelcim süper yine senaryon devamını
en yakın zamanda bekliyorum:img-wink:

emeli
14-06-08, 11:50
emelcim süper yine senaryon devamını
en yakın zamanda bekliyorum:img-wink:

cnm beğenmene çok sevindim
inş çok bekletmicem sizi=)

emelcim kısa öz .. çok güzel bi senaryo olmuş ellerine sağlık ..
özet süper ..
meraklandrdın yine beni ..
beklioruz yeni bölümü

yorumun için çok saol gülşahcım
bu sefer kısa oldu kusura bakmayın devamında telafi etcem ama
(bu arada söylemeden geçemicem imzan süper):img-in_lo

emeli
16-06-08, 08:10
gülşahcım şimdi de yüreğimize indirme sırası sende galiba
süper olmuş cnm fikretle tahsinin odada konuşmaları falan harika
ama noldu fikretimizin bebeğine ya
inşallah bişi olmaz cnm ben sana güveniyorum:P

sehercim replikler için saol cnm:img-wink:

seher_vakti
16-06-08, 11:32
Gülşahçım senaryon çok güzel olmuş canım ellerine sağlık umarım Fikretimize ve bebeğe bir şey olmaz devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink:

Emelcim bi şey değil canım:img-wink:

deniz-fan
16-06-08, 16:29
emelcim sen hiç merak etme :D
ben onLara hiçbişey yapmam :D 'da .. bazılarının burnu sürtçek biraz .. :D anLadın sen onu :D "sebep olanLarın"

sehercim yorum için sağol güzelim :D

emeli
17-06-08, 13:37
valla acıdım cevriyeye=)
snn eline düştü o yandı yani yandı
oh ama müstehak ona beşına ne gelirse haketti bundan sonra
merakla bekliyorum cnm:happy0064

umut özlem
17-06-08, 13:43
senaryo dediğin işte böyle olur..:good: ne o ya takmışlar tek bir karaktere dönme dolap gibi dön babam dön..bulantı yapıyo walla..:img-hyste
ellerine sağlık canım süper olmuş..:img-wink::love05:

deniz-fan
17-06-08, 13:52
aman emelcim acıma cevriyeye :D:D
yaptıklarını hepimiz biliyoruz sonuçta .. :);)
yorumun için sağol güzelim :D

özlemcim haklısın valla ne diyim ..
çok sağol yorumun için ..

aylaayla
18-06-08, 16:18
Yeni senaryolar gelmiş...

Emel, eline sağlık, demek rüyaymış:) Korkudan değiştirmemişsindir umarım, malum baskı pek çoktu:)
Özetler çok iyi bu arada, heyecan katmış olaya:good:

Gülşah, teşekkür ederiz verdiğin emekler için. Cevriye zaten hep densiz densiz söylenir ama bu sefer çok ağır konuşmuş! Galiba kendi burnundan gelecek, Fikret düşük tehlikesiyle yatar, işleri Cevriye yapar :img-hyste
Ya da Tahsin mi yapar ki? :) Galiba öyle olur :)

azizoz
19-06-08, 11:22
Reytingler ve İzlenme oranları bu hafta coşmuş.A/b De 61 share almış ve milli maçı bile geride bırakmış.Dünkü bölüm bunu haketmişti.Gerçekten harika:good:

emeli
21-06-08, 12:06
Yeni senaryolar gelmiş...

Emel, eline sağlık, demek rüyaymış:) Korkudan değiştirmemişsindir umarım, malum baskı pek çoktu:)
Özetler çok iyi bu arada, heyecan katmış olaya:good:

yok yok zaten böyle düşünmüştüm ama tırsmadım deil:)
baya ezmiştiniz beni:img-hyste:img-hyste
özeti yazdım ama konuları bağlamak zorluyo acık=)
bütün olayları düzgün bağlamaya çalışıyorum bakalım nasıl bişey çıkçak ortaya:)

umut özlem
01-07-08, 12:01
senaryonun devamı neden gelmedi ki..sabırsızlıkla bekliyorum walla..:)

tahsin~fikret
01-07-08, 16:03
senaryonun devamı neden gelmedi ki..sabırsızlıkla bekliyorum walla..:)

aynen yaa 15 gündür büyük bir merakla bekliyorum.ahh o cevriye ahh.her yerde yapıyor yapacağını:icon_twis

emeli
01-07-08, 18:00
gülşahcım süper senaryon süperrr ellerine sağlıkkkk:happy0064:happy0064

bebeklerine bişey olmadı ya süper inş bundan sonra da bişey olmaz:happy0064:happy0064

cevriyenin nasıl ödü patladı ama oh canıma değsin:img-hyste:img-hyste

devamını merakla bekliyorum cnm:good::good:

deniz-fan
01-07-08, 18:23
gülşahcım süper senaryon süperrr ellerine sağlıkkkk:happy0064:happy0064

bebeklerine bişey olmadı ya süper inş bundan sonra da bişey olmaz:happy0064:happy0064

cevriyenin nasıl ödü patladı ama oh canıma değsin:img-hyste:img-hyste

devamını merakla bekliyorum cnm:good::good:

sağol canım .. seninkini de en yakın zamanda bekliorum ..:):):)

gokce1987
01-07-08, 20:34
gülşahcım senaryon süper olmuş canım
ellerine saglık devamını en yakın zamanda
bekliyorum

aylaayla
02-07-08, 06:58
Gülşah, baskılara dayanamayıp senaryonun devamını getirmişsin:)

Doktor da bir alem:) Doğrudan Cevriye'yi adres göstermiş:img-hyste
"bu gibi durumlara sadece hastanın stresli olduğu zamanlar yoğun üzüntü içinde olduğu zamanlar rastlıyoruz .. "
:img-hyste :img-hyste

Dizide değil ama sonunda senin senaryoda cümbür cemaat gittiler Adapazarı'na:good:

Dikkatimi çekti. Cevriye'ye bilerek mi "kızım" dedirttin kazara mı oldu?
(CEvriye : geçmiş olsun kızım .. çok korkuttun bizi .. )
Galiba suçlu psikolojisi ile dedi değil mi? Yoksa Cevriye Fikret'e kızım falan demez, buzdolabı der, sinsi der, en iyi ihtimalle Fikret Hanımmm der... :img-hyste

Devamını bekliyoruz efendim:)

sabah_güneşi
02-07-08, 09:22

Doktor da bir alem:) Doğrudan Cevriye'yi adres göstermiş:img-hyste
"bu gibi durumlara sadece hastanın stresli olduğu zamanlar yoğun üzüntü içinde olduğu zamanlar rastlıyoruz .. "
:img-hyste :img-hyste

Dizide değil ama sonunda senin senaryoda cümbür cemaat gittiler Adapazarı'na:good:

Galiba suçlu psikolojisi ile dedi değil mi? Yoksa Cevriye Fikret'e kızım falan demez, buzdolabı der, sinsi der, en iyi ihtimalle Fikret Hanımmm der... :img-hyste

Devamını bekliyoruz efendim

:img-hyste:img-hyste Ayla'cım bayıldım yorumuna! :img-hyste
"Buzdolabı der, sinsi der, en iyi ihtimalle Fikret hanım der!"

Gülşah'cımm, harikasın güzelim her zamakki gibi bayıldım senaryona!! :img-icecr Özellikle Ali Rıza'yla Tahsin'in konuşmaları çok hoşuma gitti... :blush:

Bu olaydan sonra Cevriye'nin Fikret'e olan tavrı değişir mi acaba??

seher_vakti
02-07-08, 13:10
Gülşahçım döktürmüssün yine ellerine sağlık bebeğe bişey olmadığına çok sevindim Allah korusun yeğenimize bişey olsaydı heralde biz buradan Cevriyeyi bombalardık:img-hyste

Ali Rıza ile Tahsinin konuşmalarına bayıldım zaten dizide Ali Rıza bey Tahsin bey diyor damadına sinir kaldırıyor bari senin senaryonda oğlum demesi çok hoşuma gitti:img-wink:

Devamını sabırsızlıkla bekliyoruz seninkinide Emel:img-wink:

tahsin~fikret
02-07-08, 14:38
gülşah senaryona bayıldım gerçekten.ayy nasıl okuyacağımı şaşırdım vallahi.zaten acayip merakla bekliyordum bebeğe ve fikrete ne olacağını.içim rahatladı.ellerine sağlık canım çok güzel olmuş her zamanki gibi.düşünüyorum da keşke yaprak dökümünün senaristi sen olsaydın.fikreti sevmeyenler kafayı yerdi sanırım:img-hysteçok teşekkürler senaryon için:img-in_locevriye çok komikti yalnız.süt dökmüş kedi gibi.gıkını bile çıkaramamış biliyor tabi kabahatini:icon_whis

deniz-fan
02-07-08, 16:33

Doktor da bir alem Doğrudan Cevriye'yi adres göstermiş:img-hyste
:img-hyste

Dizide değil ama sonunda senin senaryoda cümbür cemaat gittiler Adapazarı'na

Devamını bekliyoruz efendim:)
sorma aylacım sorma :):) :img-hyste:img-hyste
sezon finalinde cevriye bütünüyle eve geldiya hırsımı senaryomda aldım ..
hatta bi ara fikretin cevriyeyi şikayet etmesini bile düşündüm ama bunu fikrete yapamazdım herhalde .. öyle kişilikli bi insana ikayet etmek yakışmazdı ..

o kızım lafı tamamıyla suçluluk psikolojisi ..
Yeşimcim tam üstüne bastın .. değişmez olur mu hepimiz biliyoruz cevriyein huyunu ..

doktor konuşmasını 40 takla atarak yazdım .. saçmalarmıyım saçmalamazmıyım nasıl olur diye .. ama suçlu cevriyeydi ve bunu bi şekilde tahsinin anlaması lazımdı .. o bölümde biraz acemiğilim yansıdı ama .. maruz görün beni .. :D

tahsin-fikret .. valla dizinin fikret-tahsin kısımlarını yaz deseler azardım ne yalan söyliyim ama senin dediğin gibi siz bayram ederdiniz fikreti sevmeyenler diziyi izlemezlerdi herhalde ..

tüm yorumlarınız için çook teşekkür ederim arkadaşlar .. çarşamba günleri yazarım artık ben hep .. sizi yaprak dökümü olmadan daha doğrusu fikretsiz tahsinsiz bırakmayı kaldırmaz içim :):)

umut özlem
02-07-08, 16:42
bende şimdi okudum gerçekten çok güzel bir senaryo olmuş..Tahsinle Alirıza beyin diyaloğu da süper..ellerine sağlık canım..:img-wink:

aylaayla
03-07-08, 13:13
İlk yorum benden olsun Emel:)

Teşekkürler, eline sağlık. Dizi burada devam ediyor sayenizde, ama sadece Tahsin-Fikret cephesinde :img-hyste

Tahsin kötü davranmış annesine, YD forumundakiler haklı çıkacak bu gidişle.
"Öbür kolunu hala kullanabiliyorsun."
"Sana bakıcı bulalım evine git" çok fena!

Reyhan'ın bebeğine kıyamadığına sevindim:)

Caner-Mehmet'in gönlü alındı neyse ki:)

Her zamanki gibi yine Tahsin-Fikret duygusal sahneleriyle bitirmişsin, eferim:)

Şu önümüzdeki senaryonun reklamları da harika oluyor! Heyecan katıyor:)

emeli
03-07-08, 13:21
İlk yorum benden olsun Emel:)

Teşekkürler, eline sağlık. Dizi burada devam ediyor sayenizde, ama sadece Tahsin-Fikret cephesinde :img-hyste

Tahsin kötü davranmış annesine, YD forumundakiler haklı çıkacak bu gidişle.
"Öbür kolunu hala kullanabiliyorsun."
"Sana bakıcı bulalım evine git" çok fena!

Reyhan'ın bebeğine kıyamadığına sevindim:)

Caner-Mehmet'in gönlü alındı neyse ki:)

Her zamanki gibi yine Tahsin-Fikret duygusal sahneleriyle bitirmişsin, eferim:)

Şu önümüzdeki senaryonun reklamları da harika oluyor! Heyecan katıyor:)

beğenmene sevindim cnm=)
ben cevriyeye karşı çok acımasızım galiba, sinir oluyorum ona ve senaryoya yansıyor=)
ama öyle davranmasını sebebi cevriyenin fikretin hamileliğine söyledikleriydi

reklam da öyle birden aklıma geldi ama güzel oldu=)

seher_vakti
03-07-08, 13:28
Emelcim şimdi okudum senaryonu ve hemen yorumumu yazmak istedim..Gerçi fazla söze gerek yok her zamanki gibi müthiş ötesi döktürmüssün dur bir de Bülent Ersoy lafı ekleyeyim 'Fevkaladenin fevkinin fevkinde'

Fikret'in karpuz aşerdiği sahneye bayıldım hele ikisin karşılıklı karpuz yiyişine bittim keşki gerçek dizide de böyle sahneler görebilsek...Bunun yanı sırada Reyhan'ın bebeği aldırmamasına ve Caner ile Mehmet'in gönüllerinin alınmasınada sevindim...Kısacası bütün senaryoya sevindim:D

Gelecek bölümüde meraklan bekliyorum umarım yeğenimizin ciddi bir problemi yoktur...Şu Cevriye de bi huzur versin evine gitsin..

emeli
03-07-08, 13:32
Emelcim şimdi okudum senaryonu ve hemen yorumumu yazmak istedim..Gerçi fazla söze gerek yok her zamanki gibi müthiş ötesi döktürmüssün dur bir de Bülent Ersoy lafı ekleyeyim 'Fevkaladenin fevkinin fevkinde'

Fikret'in karpuz aşerdiği sahneye bayıldım hele ikisin karşılıklı karpuz yiyişine bittim keşki gerçek dizide de böyle sahneler görebilsek...Bunun yanı sırada Reyhan'ın bebeği aldırmamasına ve Caner ile Mehmet'in gönüllerinin alınmasınada sevindim...Kısacası bütün senaryoya sevindim:D

Gelecek bölümüde meraklan bekliyorum umarım yeğenimizin ciddi bir problemi yoktur...Şu Cevriye de bi huzur versin evine gitsin..

yorumun için çok saol cnm
başımdan geçen bir olayı alıntı yapıcam
bu risk kardeşimde olmuştu 1,5 yıl önce
ama şimdi bir yaşında
bu olay beni çok etkilemişti o yüzden senaryoma da aktarmak istedim

bu arada cevriye öyle kolay bırakır mı yakalarını:img-hyste

seher_vakti
03-07-08, 13:35
Canım kardeşin için geçmiş olsun şimdi sağlıklı olmasına sevindim:img-wink:
Senariste lafımız yok senaryoyu istediği gibi yazar şimdi bu riskin ne olduğu bende çok merak ettim..Ama sen onlara kötü bişey yapmassın heralde.:icon_whis

emeli
03-07-08, 13:38
Canım kardeşin için geçmiş olsun şimdi sağlıklı olmasına sevindim:img-wink:
Senariste lafımız yok senaryoyu istediği gibi yazar şimdi bu riskin ne olduğu bende çok merak ettim..Ama sen onlara kötü bişey yapmassın heralde.:icon_whis

saol cnm=)

aşk olsun ben onlara hiç kötü bişey yapar mıyım ya
şekerlerim onlar benim=)

gokce1987
03-07-08, 15:17
emelcim senaryon süper olmuş yine
devamını sabırsızlıkla bekliyorum

tahsin~fikret
03-07-08, 18:38
Emel senaryon süper olmuş yine.Yaa senaryolar o kadar gerçekçi yazılıyor ki burada diziyi izlemiş gibi oluyorum(hoş dizide böylesine muhteşem sahneler yok ama:icon_sorr)Seninki de çok çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.Şu gelecek bölümle ilgili sorularda fragman tadında olmuş.Resmen dizinin yeni bölümünü izlemiş gibi oldum.Zaten tahsin-fikret demek Y.D demek benim için.Gerçekten bayıldım.Karpuz ve Caner'le Mehmet'in gönüllerinin alındığı bölümlere bende bayıldım.Ayrıca özellikle Emel'in senaryolarında Cevriye'nin gitmesini istemiyorum.Çünkü Emel'in senaryolarında Tahsin Cevriye'ye çok kötü davranıyor.Ben de böylelikle biraz olsun rahatlıyorum.Ohh canıma değsin hakediyor o lafları.Dizinin önceki bölümlerinde ağlattığı yetmiyormuş gibi senaryoda da ağlatıyor Fikret'imizi ya pes doğrusu!!Helal olsun!!Bence tamamen hakediyor o "bir kolun hala sağlam anne" yok "ayağın değil kolun kırıldı anne biliyorsun değil mi" gibi lafları!!Cevriye'ye ölüm!!!(şaka tabi biraz gaza geldim ama arasıra onun da üzülmesi gerekiyor bence)tekrardan teşekkür ederim...

_seboist_s
03-07-08, 18:58
Kızlar senaryolar çok tatlı:D
Başarılarınızın devamını diliyorum;) Ayrıca senaryoların devamını da diliyorum:D:D

Keşke Yaprak Dökümü'nde de görsek dediğimiz sahneler... Görmüş kadar olduk, ellerinize sağlık:img-wink:

deniz-fan
03-07-08, 20:52
emelcim süper senaryo ellerine sağlık ..

kızımız olsun yaa :D kız bir yeğen süper olur ! :D
tabi sağlıklı olsun emelcim :P herşeyden önce o :D

canım ellerine sağlık arayı açmadan :D yenisi gelsin inşallah ..

yengecs
04-07-08, 01:04
Yaprak Dokumu haberleri kisminda cokca karsilastigimiz Yuksel Altintug'un yazilarini arastirdimda pekte hos olmayan seyler buldum hakkinda.

eksiden alintidir..

bugun yine sozlukten okudugu dizi ele$tirilerini yapi$tirmi$tir ko$esine. (bkz: copy paste)

http://xxxxxxxx/...ef9464ccf94132933d2d9509e.html

i$ledigi konular yaprak dokumu dizisinde, ailenin fakir olup da surekli taksi kullanmalari, onca sorunun arasinda hayriye'nin saclarini aksatmadan boyatmasi, binbir gece 'deki dukkanlarina haciz gelmi$ fakir ailenin zengin bir semtte manzarali evde oturmasi ve kocaman lcd televizyonlari.

tum bunlar bir cok sozluk suserinin kelimesi kelimesine yaptigi tespitler olunca yuksel altug 'a cok ayip ediyorsunuz demek gerekiyor.

umut özlem
04-07-08, 15:14
Emel senaryon çok güzel olmuş canım..bir yandan okuyup bir yandan da gözümde canlandırdım..ellerine sağlık..:img-wink:

emeli
04-07-08, 21:25
Emel senaryon çok güzel olmuş canım..bir yandan okuyup bir yandan da gözümde canlandırdım..ellerine sağlık..:img-wink:

canım beğenmene çok sevindim gerçekten=)

emelcim süper senaryo ellerine sağlık ..

kızımız olsun yaa :D kız bir yeğen süper olur ! :D
tabi sağlıklı olsun emelcim :P herşeyden önce o :D

canım ellerine sağlık arayı açmadan :D yenisi gelsin inşallah ..

bende öyle düşünüyorum canım
bir kız yeğen gerçekten süper olur=) hem de fikretimiz gibi güzel ve asil bir kız yeğen=)
=)snnkini de bekliyoruz=)

Emel senaryon süper olmuş yine.Yaa senaryolar o kadar gerçekçi yazılıyor ki burada diziyi izlemiş gibi oluyorum(hoş dizide böylesine muhteşem sahneler yok ama:icon_sorr)Seninki de çok çok güzel olmuş canım ellerine sağlık.Şu gelecek bölümle ilgili sorularda fragman tadında olmuş.Resmen dizinin yeni bölümünü izlemiş gibi oldum.Zaten tahsin-fikret demek Y.D demek benim için.Gerçekten bayıldım.Karpuz ve Caner'le Mehmet'in gönüllerinin alındığı bölümlere bende bayıldım.Ayrıca özellikle Emel'in senaryolarında Cevriye'nin gitmesini istemiyorum.Çünkü Emel'in senaryolarında Tahsin Cevriye'ye çok kötü davranıyor.Ben de böylelikle biraz olsun rahatlıyorum.Ohh canıma değsin hakediyor o lafları.Dizinin önceki bölümlerinde ağlattığı yetmiyormuş gibi senaryoda da ağlatıyor Fikret'imizi ya pes doğrusu!!Helal olsun!!Bence tamamen hakediyor o "bir kolun hala sağlam anne" yok "ayağın değil kolun kırıldı anne biliyorsun değil mi" gibi lafları!!Cevriye'ye ölüm!!!(şaka tabi biraz gaza geldim ama arasıra onun da üzülmesi gerekiyor bence)tekrardan teşekkür ederim...

yorumun için çok saol yeşimcim
gerçekçi yazabiliyorsam ne mutlu bana=)
aynen katılıyorum ben de sinirimi bu senaryolardan alıyorum:img-hyste

emelcim senaryon süper olmuş yine
devamını sabırsızlıkla bekliyorum

çok saol gökçecim
valla yorumlarınızdan o kadar mutlu oluyorum ki daha bir yazasım geliyor=)

arkadaşlar size bir sorum olucak
şimdi ben reyhanın bebeğinin babasına "reyhanın bebeğinin babası" :img-hyste deyip duruyorum ya
bu adamın bir ismi vardır heralde=)
sizce isim ne olsa?????

umut özlem
04-07-08, 21:53
arkadaşlar size bir sorum olucak
şimdi ben reyhanın bebeğinin babasına "reyhanın bebeğinin babası" :img-hyste deyip duruyorum ya
bu adamın bir ismi vardır heralde=)
sizce isim ne olsa?????

Reyhan'a Ayhan güzel uyar Emelcim..:img-hyste

emeli
04-07-08, 22:01
Reyhan'a Ayhan güzel uyar Emelcim..:img-hyste

aaa güzel fikirmiş çok saol cnm
ben bunu bir düşüneyim

reyhan ayhan güzelll:img-hyste

deniz-fan
04-07-08, 22:23
aaa güzel fikirmiş çok saol cnm
ben bunu bir düşüneyim

reyhan ayhan güzelll:img-hyste

ayhan güzel olur ama kafiyeli ya :D ciddiyeti bozabilir ..
tabi senaroyunun gidişatına göre düşünebilirsin ..

bence şöyle sert isimler daha iyi olur ..
kemal kenan cemal öyle yani .. :D

seher_vakti
04-07-08, 23:09
Emel bende Gülşah'a katılıyorum biraz sert isim olabilir...Bak mesela Tunç veya Alp olabilir ama yine bu senin kendi fikrin karışmak istemem...

sabah_güneşi
05-07-08, 12:40
Gülşah'cımm!!! Harika harika harika olmuş senaryon, bayıldım!! :D
Da... Bu Cevriye'nin tavrını anlayamadım yahu :img-hyste Hasta falan mı acep, yazık! Gerçi sadece Fikret'in yüzüne karşı iyi... Tahsin'in Fikret'e söylediklerini öğrenmesinden korktuğu için mi acaba?? :icon_whis
Neyse...

o sırada bahçede oynayan mehmet duraksar ..
mehmet: canerr ..
Caner: ne oldu ya atsana topuu ..
Mehmet: (gülerek) benim gördüğümü gördün mü ..
Caner: yoo ne gördün kii ..
Mehmet: babam fikret ablayı öptüü..
Caner: öpeerr .. karısı değilmi oğLum ..
Mehmet: doğru yaa hem ben fikret ablayı çççooook seviyorum zaten ...
Caner: bendeee ..
Mehmet: hadi geç karşıyaa .. kaleye geç oğlum.. gol atıcam şimdi ağlıcaksın ..
Caner:o zor biraz ..

Bu kısma bayıldım ve çok güldüm! :img-hyste Süpersin güzelim! :happy0064

gokce1987
05-07-08, 12:58
canım süpersin çok güzel yazıyosun ellerine saglık
cevriyenin tavırları neydi anlayamadım o
kolay kolay kızım yavrum demezdi
neyse devamını bekliyorum
en yakın zamanda

tahsin~fikret
05-07-08, 13:00
Gülşahh yine bayıldım senaryona.Her seferinde böyle oluyorum.Süper yaa süperr!!!Çok güzel diyaloglar vardı bu sefer daha çok güldüm.Böyle eğlenceli sahneler süper oluyor yaa.Hele cevriyenin fikrete iyi davranıp da tahsine "hııh" demesine koptum harika yaa.Ben de canerle mehmetin konuşmalarına,tahsinin ali rızayla konuştuktan sonra fikretle konuşma üzerine değerlendirme yapmalarına,denizin fikrete değer verdiğini belli etmesine ve cevriyeye bayıldım.Cevriye yine muhteşemdi yaa.Kısacası bütün senaryoya bayıldım.Ellerine sağlık canım devamını bekliyoruz merakla:happy0064

deniz-fan
05-07-08, 13:02
arkadaşlar cevriyeyi bilmezmisiniz ..
tahsinin dedikleerini öğrenmesinden korkuyor :D
fikrete iyi tahsine tam gaz devam söylenmekte :D
tahsinin yanında yapıyor bide ..
başına iş açıcak haberi yook :D

bu arada teşekkür ederim :D

yeşimcim beğendiğin kısımı b ende çok beğendim ne uyalan söyliyim :D
araya onları da katayımda espiri olsun dedim :D

emeli
05-07-08, 14:01
gülşahcım ellerine sağlık canım o kadar eğlendim ki okurken
fikret tahsin kısımları süperdi=)

ayrıca;

Mehmet: (gülerek) benim gördüğümü gördün mü ..
Caner: yoo ne gördün kii ..
Mehmet: babam fikret ablayı öptüü..
Caner: öpeerr .. karısı değilmi oğLum .. :img-hyste:img-hyste:img-hyste

CEvriye : sus tabi yaa .. açıklıcaksın yaptığını.. alışık o oğlum 7/24 telefon kulağında davul çalsam banamısın demez .. peeh !!..
Tahsin: töbee .. :img-hyste:img-hyste:img-hyste

bu kısımlara koptum ellerine sağlık canım=)

emeli
05-07-08, 14:04
Emel bende Gülşah'a katılıyorum biraz sert isim olabilir...Bak mesela Tunç veya Alp olabilir ama yine bu senin kendi fikrin karışmak istemem...

aaa ne demek sehercim karışmak aşk olsun
özellikle sizin fikrinizi almak istedim zaten
tunç olabilir aslında=)

ayhan güzel olur ama kafiyeli ya :D ciddiyeti bozabilir ..
tabi senaroyunun gidişatına göre düşünebilirsin ..

bence şöyle sert isimler daha iyi olur ..
kemal kenan cemal öyle yani .. :D

dediğin gibi olabilir gülşahcım
bir türlü karar veremiyorum ya
kenan olabilir=)

umut özlem
05-07-08, 14:13
demek Ayhanı yumuşak buldunuz haa..o zaman Bayhan nasıl olur yeterince sert mi?..:img-hyste

emeli
05-07-08, 14:33
demek Ayhanı yumuşak buldunuz haa..o zaman Bayhan nasıl olur yeterince sert mi?..:img-hyste

cnm süpermiş yorumun
bayhan:img-hyste allah iğiliğini versin

seher_vakti
05-07-08, 16:12
Gülşahçım ellerine sağlık süper olmuş senaryon şimdi okudum ve yorumu yazayım dedim... Memet ile Caner'in konuşma sahnelerine bayıldım çok komikti ayrıca tahsin'in Ali Rıza'ya baba demesi çok hoştu keşke YD'de böyle sahneler görsek...Sen en iyisi YD'de Fikret-Tahsin sahnelerini yaz tam bizim istediğimiz gibi yazıyorsun..Devamını bekliyorum/z..

Özlem Bayhan haa bayıldım 'Bayhan canım gelir misin?':img-hyste

umut özlem
05-07-08, 18:27
Gülşah senaryo çok güzel olmuş..aralarında geçen diyalogları okuyunca sanki gerçekten izliyormuşum hissine kapılıyorum acaba senaryoya fazlamı dalıyorum..:img-hyste dizide de böyle sahneler görmeyi çok isterim..ellerine sağlık devamını bende bekliyorum..:happy0064Emelcim ve Sehercim demek BAYHAN ı beğendiniz..:img-hyste

deniz-fan
05-07-08, 18:59

yok cnm ayhanı yumuşak bulmadık ..
reyhanla kafiyeli olduğu için eğer üzgün bir senaryoyla devam ederse gülünç olur diye düşündüm kendi şahsım adına ..

bu arada emel 'cim yorumun için sağol canım :D

emeli
05-07-08, 19:12
Emelcim ve Sehercim demek BAYHAN ı beğendiniz..:img-hyste

oo beğenmek ne kelime bayıldık
aslında öle olsa komik olabilir=)

hep trajedi nereye kadar azcık komedi olsun=)

seher_vakti
05-07-08, 22:25
oo beğenmek ne kelime bayıldık
aslında öle olsa komik olabilir=)

hep trajedi nereye kadar azcık komedi olsun=)

Emelcim katılıyorum trajedi nereye kadar azıcık komedi de olsun ama Bayhan gerçekten süpermiş yaaa ama bakın Bayhan da olmaz dersin bide Reyhan'a uyumlu isim Kayahan'da var o da olabilir:img-hyste

aylaayla
06-07-08, 13:34
Bayhan ha! :img-hyste :img-hyste
Reyhan'a pek uymuyor ama ben de HAYDAR diyeceğim. :img-tomat
Tam erkek ismi, sapına kadar :img-hyste

Gülşah şaka maka 22 bölüm yazdın ha :img-wink:
Gerçekten tebrik ederim.
Bölüm güzel olmuş, hep duygusal yazıyorsun, babacım, Fikretçim.. gönlünden geçeni kalemine döktürmüşsün :good:

deniz-fan
06-07-08, 18:30
Bayhan ha! :img-hyste :img-hyste
Reyhan'a pek uymuyor ama ben de HAYDAR diyeceğim. :img-tomat
Tam erkek ismi, sapına kadar :img-hyste

Gülşah şaka maka 22 bölüm yazdın ha :img-wink:
Gerçekten tebrik ederim.
Bölüm güzel olmuş, hep duygusal yazıyorsun, babacım, Fikretçim.. gönlünden geçeni kalemine döktürmüşsün :good:

teşekkür ederim ayLacım ..
içimden ne geliyorsa diziye dair size yansıtıyorum ..
22.bölüm yansıttım inşallah devam edicem .. bi engelimiz olmassa ..
beğenin için teşekkür ederim :)

emeli
06-07-08, 18:32
vayyyyy haydar mı=))))))
süpermiş ya:img-hyste

benim için baya bir anısı var
iki isimli mi olsa ne:img-hyste

aylaayla
13-07-08, 07:36
Leylacı, son zamanlarda okuduğum en komik, en matrak senaryo seninki:img-wink: Teşekkür ederiz, bunca kasvet-tantana ve üzüntünün ardından yüzümüz güldü sayende :img-hyste
Valla baştan sona her cümlede güldüm, eline sağlık.

Ali Rıza ile Hayriye evlerinin ortasındaki yangını unutmuş, küresel ısınmaya takmış kafayı! Ayol dünya sıcaklık ortalamasını sizin ev yükseltti farkında değil misiniz? Sorumsuzlar! :img-hyste

Mızıkçı Bush n'olucak, bir Kyoto imzalamadın gitti, küstüm senle:icon_whis

Ferhunde için "adamın başının etinin yer" cümlen çok komikti:)

Cevriye Oya'ya terapiye giderse bence şahane olur! Can Bey'in Oya'nın hastalarına karşı zaafı var, hani diyorum ki... Olur mu olur! Leyla da kurtulur Fikret de :img-hyste

Adapazarı'ndaki sohbet de çok matrakmış:) Fikret şimdiki gençleri anlatırken Cevriye "kardeşlerinden bahsediyor da haberi yok" diyor ya, orada koptum işte :img-hyste
Tahsin'i bayağı bir tiye almışsın "Fikret ne derse ben onu derim" :img-hyste

Leylaci
13-07-08, 13:24
Leylacı, son zamanlarda okuduğum en komik, en matrak senaryo seninki:img-wink: Teşekkür ederiz, bunca kasvet-tantana ve üzüntünün ardından yüzümüz güldü sayende :img-hyste
Valla baştan sona her cümlede güldüm, eline sağlık.

Ali Rıza ile Hayriye evlerinin ortasındaki yangını unutmuş, küresel ısınmaya takmış kafayı! Ayol dünya sıcaklık ortalamasını sizin ev yükseltti farkında değil misiniz? Sorumsuzlar! :img-hyste

Mızıkçı Bush n'olucak, bir Kyoto imzalamadın gitti, küstüm senle:icon_whis

Ferhunde için "adamın başının etinin yer" cümlen çok komikti:)

Cevriye Oya'ya terapiye giderse bence şahane olur! Can Bey'in Oya'nın hastalarına karşı zaafı var, hani diyorum ki... Olur mu olur! Leyla da kurtulur Fikret de :img-hyste

Adapazarı'ndaki sohbet de çok matrakmış:) Fikret şimdiki gençleri anlatırken Cevriye "kardeşlerinden bahsediyor da haberi yok" diyor ya, orada koptum işte :img-hyste
Tahsin'i bayağı bir tiye almışsın "Fikret ne derse ben onu derim" :img-hyste

Begendinize sevindim ,gercekten Cevriye &Can aski olabilir bunu dusunmedim,buylece ilerki bulumlerde bana kunu cikti :good:sag ol.

Artik sevket ,ferhunde ve sedef olayi8 ne olacak ona bakicagiz,

BENIM TURKCEM IYI DEGIL YOKSA BU SEZON BASLAMADAN BEN yAPRAK DUKUMU fINALINI YAPARDIM SIZDE GELECEK SENE RAHATLARDINIZ,YANI IZLEMEK ZORUNDA KALMAZDINIZ:img-hyste

aylaayla
17-07-08, 07:27
Leylacı, 82. bölüm senaryonu da okudum.

Çok güzel tiye alıyorsun, ihtiyacımız varmış biraz da gülmeye, eline sağlık:)

En çok da Ali Rıza'nın "aslinda bu koca Deniz ve ben Koca Cinar bunlari asla haketmemistik" deyişine güldüm :img-hyste

Bir de Cem'in bozuk plak gibi özür dileyişine :img-hyste

KEREMCEMHAYRANI
17-07-08, 12:56
not:aside (ingilizce) günümüz yazınında kendisine çok fazla yer bulamadıysa da, 18. ve 19. yüzyıl tiyatrosunda çokça kullanılmış bir anlatı tekniğidir. gerçek etkisini okunmak üzere yazılmış oyunlarda gösterse de, sahnelere de gerilim artırıcı bir unsur olarak taşınmış olan aside, kurgunun lineer akışının (genellikle doruk, zirve ya da kilit noktası diye bilinen) climax'in hemen öncesinde duraklatılmasına ve araya betimleme ya da açıklama türünden bir pasajın girmesine (sahne söz konusuysa, alçak bir sesle okunmasına) dayanır.
İroni:(eski yunanca eironeía) Söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.Mizahdan farkı olarak ,ironi daha eleştirel yaklaşır .İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.

seher_vakti
17-07-08, 13:35
Leylacı senaryonu okudum ve PC'nin başında gülmekten öldüm diyebilirim..
İhtiyacımız varmış gülmeye yeni bölümü bekliyorum...

~*~NaR-ı GüL~*~
17-07-08, 15:15
deniz-fan, emeli, seher vakti ve leylaci senaryolariniz harika olmus ellerinize yüreginize saglik :good:

Uzun zamandir yazamiyodum buraya...vaktim olunca bende yeni senaryolar yazicam...tabi senaryolarimi özlediyseniz :)

suavikolik
17-07-08, 16:09
deniz-fan, emeli, seher vakti ve leylaci arkadaşlar senaryolarınız süper...yüreğinize ellerinize sağlık

Leylaci
17-07-08, 18:46
not:aside (ingilizce) günümüz yazınında kendisine çok fazla yer bulamadıysa da, 18. ve 19. yüzyıl tiyatrosunda çokça kullanılmış bir anlatı tekniğidir. gerçek etkisini okunmak üzere yazılmış oyunlarda gösterse de, sahnelere de gerilim artırıcı bir unsur olarak taşınmış olan aside, kurgunun lineer akışının (genellikle doruk, zirve ya da kilit noktası diye bilinen) climax'in hemen öncesinde duraklatılmasına ve araya betimleme ya da açıklama türünden bir pasajın girmesine (sahne söz konusuysa, alçak bir sesle okunmasına) dayanır.
İroni:(eski yunanca eironeía) Söylenenin tam tersinin kastedildiği ifadedir. Söylenen ya da yapılan eylem, ciddi görüntüsü altında, karşıt söylenceyi ya da eylemi, çelişki noktasına çekmeyi hedefler.Mizahdan farkı olarak ,ironi daha eleştirel yaklaşır .İroni mimik, jest ve tonlama ile söylemek istenenin altını, dolaylı çizer.

Arkadasim cok guzel anlatmissiniz ben bunu basaramam . Aslinda edebiyatta pek zayifim ,cunku benim okudugum bolum daha cok Matematikle ilgili ama neyse sevindim aciklamaniz icin.

Siz bilgilisiniz bu kunuda galiba,peki ben Aside ve Ironi dogru kullanmismiyim acaba?

Eger cevaplarsaniz lutfen ,Senary yorumlari bulumunde cevaplayiniz. Sanirim burda yorum yapmak yasak sadece senaryo yaziliyor.

Hadi.cevabinizi bekliyorum. Yardim ederseniz illerde birlikte yazabiliriz (yaprak Dukumu senaryosunu):good:

Leylaci
17-07-08, 18:56
Hepinize tesekkur edrim okudugunuz ve yorum yaptiniz icin. Yakinda devam edecek .

Demek Cem konusu begenilmis :good:yakinda Oguz ,Necla ve Cem ucgeni vede Aylaaylanin aklima getirdigi ikinci ucgense Leyla, Can ve Cevriye hata Oyada dahil olabilir.

gelecek hafta yeni bulumde (83)bulusmak uzere.

seher_vakti
18-07-08, 12:52
~*~NaR-ı GüL~*~ ve suavikolik yorumlarınız için teşekkürler..
~*~NaR-ı GüL~*~ senin senaryonunda devamını en yakın zamanda bekleriz canım...

aylaayla
18-07-08, 15:31
seher-vakti, epey ara vermiştin, yeniden yazmaya başladığına sevindim:)

Düğüne mi gideceklerdi en son? Unutmuşum ben...
Cevriye bir alem, kırmızı elbise:img-hyste
Hani şu Ferhunde'nin kırmızı elbiseleri var ya, onlardan mı yoksa? :img-hyste
Yalnız kadın bir konuda haklı, Fikret Tahsin'e büyü mü hipnoz mu başka bir şey mi yaptı bilinmez ama adam kendini ölesiye kaptırmış canım... :)
Hmmm... ne olabilir bir düşüneyim... AŞK?
Tabii ya, aşk! Zavallı Cevriye ne bilsin onu, ancak büyü sanar kadıncağız:)

Eline sağlık, devamını bekliyoruz...

seher_vakti
18-07-08, 18:27
seher-vakti, epey ara vermiştin, yeniden yazmaya başladığına sevindim:)

Düğüne mi gideceklerdi en son? Unutmuşum ben...
Cevriye bir alem, kırmızı elbise:img-hyste
Hani şu Ferhunde'nin kırmızı elbiseleri var ya, onlardan mı yoksa? :img-hyste
Yalnız kadın bir konuda haklı, Fikret Tahsin'e büyü mü hipnoz mu başka bir şey mi yaptı bilinmez ama adam kendini ölesiye kaptırmış canım... :)
Hmmm... ne olabilir bir düşüneyim... AŞK?
Tabii ya, aşk! Zavallı Cevriye ne bilsin onu, ancak büyü sanar kadıncağız:)

Eline sağlık, devamını bekliyoruz...

aylaayla yorumun için çok sağol canım evet epey bi ara vermiştim pek boş vakit bulamıyordum ama artık daha sık yazarım..Evet en son düğüne gideceklerdi orada bırakmıştım..Şu Cevriye dikmiş gözünü Ferhundenin elbiselerine oda istiyor zavallı Tahsin..Bide çok haklısın canım büyünün adı AŞK!!

deniz-fan
18-07-08, 19:36
seher'cim süper senaryon ellerine sağlık :D
cevriyeyi komplekse sokmuşsun yaa çok güldüm ..
keşke tahsin alsaydı o kırmızı elbiseyi :D
eminim çok güzel yakışrdı ! :img-hyste:img-hyste

bu arada koptuğum replik !:
cevriye: hep yapmacık hep yapmacık !!:img-hyste:img-hyste
ilahi sehercim '' süper yaa !

Leylaci
18-07-08, 20:17
Sevgili Sever Vakti , senaryonuz cok guzel,Adapazarindaki sohbetler cok guzel . Cevriye benim Favorim valah ,cok komik kendisi. Heleki::good:

güzelliğimi saklacak ama neyse, repligi cok hosuma gitti.

ellerine saglik ,devamini bekliyoruz.

Ben bu isi hic sevmedim, Seher Vakti guclu bir rakip . :kahve

seher_vakti
18-07-08, 20:50
Gülşahcım ve Leylacı yorumlarınız için teşekkürler devamı en yakın zamanda gelicek ah ben Cevriyeye daha neler yaptıracam..
Leylacı ne demek canım rakip ya aşk olsun olur mu öyle şey hiç senin senaryolarında çok güzel ve insanı çok güldürüyor!!

KEREMCEMHAYRANI
18-07-08, 20:55
Arkadasim cok guzel anlatmissiniz ben bunu basaramam . Aslinda edebiyatta pek zayifim ,cunku benim okudugum bolum daha cok Matematikle ilgili ama neyse sevindim aciklamaniz icin.

Siz bilgilisiniz bu kunuda galiba,peki ben Aside ve Ironi dogru kullanmismiyim acaba?

Eger cevaplarsaniz lutfen ,Senary yorumlari bulumunde cevaplayiniz. Sanirim burda yorum yapmak yasak sadece senaryo yaziliyor.

Hadi.cevabinizi bekliyorum. Yardim ederseniz illerde birlikte yazabiliriz (yaprak Dukumu senaryosunu):good:
ben de senaryoyu okurken bilmiyodum anlamını okuduktan sonra merak edip araştırdım muhtemelen doğru kullanmışsınız

piano_lover
18-07-08, 23:06
Leylacı,82.bölüm senaryon süperdi,gülmekten öldüm:D Özellikle de ferhundenin alışverişi bölümü:happy0064 en çok güldüğüm kısmıydı.cemin özür dilemeleri de öyle gerçi:D.Diğer senaryo yazan arkadaşları da tebrik ediyorum.hepsi birbirinden güzel,okumak çok zevkli oluyor...

Leylaci
19-07-08, 01:21
Leylacı,82.bölüm senaryon süperdi,gülmekten öldüm:D Özellikle de ferhundenin alışverişi bölümü:happy0064 en çok güldüğüm kısmıydı.cemin özür dilemeleri de öyle gerçi:D.Diğer senaryo yazan arkadaşları da tebrik ediyorum.hepsi birbirinden güzel,okumak çok zevkli oluyor...

Begendinize sevindim . Yorumunuz icin tesekkurler .

Keremcemhayrani. aslinda Aside ve Ironi senin anlatin gibi ama acaba aside leri dugru kullanmismiyim bilmiyorum yada bazi yerlerde yanlis yapmis olabilirm, cunku soliloquy, kendi kendine kunusmaktir ama aside daha cok konusup diger karakter yokmus gibi hissetrmek . Yani tiyatro sahnesine konusursun diger karakterler duymaz . Simdi ,bizim karakteler(yaprak dukumndekiler)bazen kendine kendine ama biraz sesli kunusuyorlar ama digerleri duymiyo. Ama Ironi icin eminim, suylemek istediginin aksini soyliyorsun ayada tam tersi,soylediginin tersin kastediyorsun.

Neyse uzattim , umarim kafani daha cok karistirmadim, cunku yazim biraz karisik oldu.

aylaayla
19-07-08, 07:43
Keremcemhayranı, Necla-Cem senaryonu okudum, eline sağlık:)
En sonu en komik olanıydı.
"Necla'nın burnu düşer ve eğilip almaz. Çaresiz Cem alır." :img-hyste
Fanatik Neclacılar görmesin senaryonu:)

emeli
19-07-08, 11:11
sehercim çok güzel senaryon canım ellerine sağlık
çok güldüm valla cevriyeye
en kısa zamanda devamını bekliyorummm=)

seher_vakti
19-07-08, 11:19
sehercim çok güzel senaryon canım ellerine sağlık
çok güldüm valla cevriyeye
en kısa zamanda devamını bekliyorummm=)

Canım yorumun için teşekkürler en kısa zamanda devamı gelicek..
Beni takip edin..(Reklamıda yaptım süperim:img-hyste)

deniz-fan
19-07-08, 11:42
keremcem hayranı senaryon çok komik .. çok güzel llerine sağlık ..
bende aylaya katılıyorum ama fanatik neclacılar okumasın ! =)=)

seher_vakti
19-07-08, 11:50
keremcem hayranı senaryonu okudum çok komik..
kızlara katılıyorum aman necla fanatikleri okumasın!!

KEREMCEMHAYRANI
19-07-08, 14:37
beğenmenize çok sevindim:cheer::cheer::bella

umut özlem
19-07-08, 22:38
Sehercim senaryon çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..:good:
bende devamını beklicem..:img-wink:

seher_vakti
20-07-08, 10:22
Sehercim senaryon çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..:good:
bende devamını beklicem..:img-wink:

Beğenmene sevindim Özlemcim yorumun için teşekkürler..
Yeni bölümüde Çarşamba eklemeyi düşünüyorum bir terslik çıkmassa...

umut özlem
21-07-08, 14:22
Sehercim senaryonu okudum ilk yorumu da ben yapiim:D
gülmekten koptum ya..Cevriye hanımı sevebileceğimi hiç sanmazdım ama senin senaryoların sayesinde sevmeye başladım :img-hyste
Fikret:Bu yaşta ne kınası Cevriye hanım..
Cevriye:Bu yaşta düğün olurmuşta kına gecesi niçin olmazmış..Oynardık azıcık..
Tahsin:Sen?
Cevriye:Ne o beğenemedin mi?
Tahsin:Hadi annnecim hadi acele et biz eve gelince seninlen çiftetelli oynarız karşılıklı..
Cevriye:Söz mü?
Tahsin:Söz hadii..:img-hyste
tuvalet meselesini çocukların üstüne atması da komiktii..:img-hyste
ellerine emeğine sağlık canım..:good:devamını bekliyorum/z..:img-wink:

deniz-fan
21-07-08, 14:45
sehercim ellerine sağlık valla çok güzel olmuş !
bende düğünü 4 gözle bekliyorum :D:D
ellerine sağlık tekrardan
bye

aylaayla
21-07-08, 18:39
Seher, eline sağlık.
Cevriye yine koparıyor, konsolosa göz dikti :img-hyste
Düğünde Cevriye kırmızı eteği, Ferhunde kırmızı elbiseyi giyecek.
Edi ile Büdü gibi olurlar artık :img-hyste
Cevriye=Büdü tabii ki:)

Kına gecesi olsaydı kesin oynardı, dizide Mehmet-Caner'in sünnetinde sakat beline rağmen oturduğu yerde omuzlarını oynatıyordu :img-hyste

Bir sonraki senaryoda Fikret'in mor elbisesine tekrar değinirsin değil mi? :)

piano_lover
21-07-08, 18:39
seher_vakti senaryonu ben de çok beğendim,çok eğlenceliydi:happy0064 cevriyeli kısımlara ztn diyecek sözüm yok süperdiii:img-hyste:img-hyste bu arada acaba cevriye neden konsolosu sordu ki??:img-grin2:img-grin2 ellerine sağlık seher_vakti...

gokce1987
21-07-08, 20:44
sehercim canım senaryon çok güzel
ellerine saglık devamını en yakın zamanda
bekliyorum

seher_vakti
22-07-08, 11:37
Özlemcim,Gülşahçım,aylaayla,piano_lover ve Gökçecim yorumlarınız için çoook teşekkür ederim senaryomu takip ettiğiniz için beni çok mutlu ediyorsunuz...

aylaayla yorumuna koptum ya Edi ile Büdü:img-hyste çok güzel yakıştırma yapmıssın..Sonraki bölümde tabiki Fikretin mor elbisesine değinirim aklımda birşeyler var zaten..

piano_lover Cevriye artık konsolosu neden sordu orası bilinmez bekleyelim ve görelim bakalım...(bu arada bana Seher diye hitap edebilirsin)

gokce1987
22-07-08, 15:03
Özlemcim,Gülşahçım,aylaayla,piano_lover ve Gökçecim yorumlarınız için çoook teşekkür ederim senaryomu takip ettiğiniz için beni çok mutlu ediyorsunuz...

aylaayla yorumuna koptum ya Edi ile Büdü:img-hyste çok güzel yakıştırma yapmıssın..Sonraki bölümde tabiki Fikretin mor elbisesine değinirim aklımda birşeyler var zaten..

piano_lover Cevriye artık konsolosu neden sordu orası bilinmez bekleyelim ve görelim bakalım...(bu arada bana Seher diye hitap edebilirsin)

sehercim sen yazarsında biz okumazmıyız canım ayıp ettin:icon_sorr
sen yaz biz seve seve okuruz

seher_vakti
23-07-08, 11:43
Gökçecim o güzel yorumun için çok teşekkürler çook mutlu ettin beni..:img-in_lo

aylaayla gelelim senaryona...Ya o nasıl bir senaryo koptum resmen:img-hyste...Ferhundeye öyle davranmalar falan müthiş..180 derece değişmek buna derim ben sen nasıl yapmıssın Fikreti öyle zavallı Tahsin korktu canım yaa...Cemde tam aptal aşık çocuk özür dileye dileye dilinde tüy pitti...

Senaryon tek kelime ile muhteşem...Devamını getir,gülmek yarıyor insana..

aylaayla
23-07-08, 12:02
Seher, geyik olsun gülelim diye yazdım işte bir şeyler:)
Teşekkürler iltifatların için:)
Devamını yazmam herhalde, bu da bir çeşni işte, yazarken ben de eğlendim :img-hyste

Arkadaş, senin senaryonu okudum, eline sağlık.
Ayşe'nin geleceğini ben de parlak görmüyorum :img-hyste

BERNA
23-07-08, 12:03
Aylaayla senaryon için teşekkür ederim, uzun zamandır bu bölümde bu kadar rahat şekilde bir yazı okuyup, bu kadar eğlenmemiştim :img-hyste

Ama ben sizin kredi borcunuzu da ödedim. Yine olsun, yine öderim. Ayrıca bunun için de özür dilerim, yani sizi mahçup ettiğim için. Her olayda suçluyum ben zaten.

Ayşe geçen gün "okulu bırakıp Aborjinlere katılacağım" dedi, "tabii kızım, kendi kararlarını kendin verecek yaştasın, buna engel olacak değilim" dedi, düşünebiliyor musun? Göbeğine piercing yaptırmış küçücük çocuk, "çok yakışmış bir de gençler şimdi hızma takıyorlar burunlarına ondan da taktır" dedi!

Bütün kısımlar çok komikti ama bu iki kısımda kahkahalarla güldüm :img-hyste Burnunda hızmayla gelince Ali Rıza Bey'in hakiki tepkisini düşündüm bir de :img-hyste

piano_lover
23-07-08, 13:14
aylaayla,ellerine sağlık...dehşet bi senaryo olmuş:happy0064:happy0064 hele de fikretin adapazarında terör estirmesi:img-hyste ali rızanın büyük değişimine zaten söylenecek söz yok:img-hyste ayşeye bi de hızma taktır demesi bile yeter:D bence de mutlaka yaz devamını...gerçekten çok eğlenceliydi:good:

aylaayla
23-07-08, 13:25
Berna, teşekkürler. Temmuz sıcağında gülelim diye bir deneme yapayım dedim, beğendiğine sevindim:)

Piano_lover, teşekkür ederim, evet ya Fikret çok çaçaron olmuş, okurken ben bile utandım :img-hyste

deniz-fan
23-07-08, 14:43
ayLacım süpersin yaa!! sıcakta serin serin senaryo olmuş müthişsin !!

fikret adapazarında terör estirdiği sahnelerde bende bittim diyebilrim !
tahsinin korkmaları falan süperdi yaa müthişti !
ellerine sağlık canım !! :img-hyste:img-hyste:img-hyste

Leylaci
23-07-08, 14:50
Sevgili Aylaayla senaryonu okudum valaha cok guzel omus.

NECLA hanim kendini coktan bedavaya satmissta haberi yok.:img-hyste

Leyla icin yazdiklarin cok guzel. Tabi Ferhundede gunah kecisi olmaktan kurtuldu.:good:

Demek senaristlerin yapmadigini sen yaptin ,fikrettin gercek yuzunu oratay cikardin:img-hyste cok guzeldi,ellerine saglik.

aylaayla
23-07-08, 14:51
Teşekkürler Gülşah, senin senaryolar gibi romantik olmadı ama hiç olmazsa güleriz diye düşündüm:)

Leylacı, teşekkürler. Senin komik senaryoları okuyunca aklıma geldi, ben de komik yazayım dedim:)

emeli
23-07-08, 19:51
aylaayla cnm süper olmuş senaryo okurken koptum resmen ellerine sağlık=)))

fikretin terör estirmesi gerçekten çok hoştu dizide içine içine nereye kadar
bu kadarı da biraz fazla olurdu tabi=))

tahsin de amma tırstı ama:img-hyste

bu arada ali rızadaki değişim de süper olmuş hızma falan:img-hyste

ferhundeyi değişmiş göremedim ama yine çıkar peşinde koşuyor=))))

aylaayla
23-07-08, 21:16
Emeli, teşekkürler:)
Ferhunde değişmedi. Tekin ailesinden saymıyoruz onu, malum :img-hyste
Değişen Tekin ailesi fertleri sadece, Ali Rıza, Hayriye ve beş çocukları, diğer tüm karakterler normal:)

umut özlem
23-07-08, 22:36
aylaayla bende arkadaşların yorumlarına katılıyorum..komik bir senaryo olmuş okurken eğlendim gerçekten..:img-hyste yalnız Leylaci nickli arkadaşın "Fikretin gerçek yüzünü ortaya çıkardın" sözüyle ne demek istediğini anlayamadım..Fikret sahtekarmı duyguları ve verdiği tepkiler yalanmı yani..:bilmim her neyse güzel bir senaryoydu ellerine sağlık..:good:

Leylaci
23-07-08, 22:50
aylaayla bende arkadaşların yorumlarına katılıyorum..komik bir senaryo olmuş okurken eğlendim gerçekten..:img-hyste yalnız Leylaci nickli arkadaşın "Fikretin gerçek yüzünü ortaya çıkardın" sözüyle ne demek istediğini anlayamadım..Fikret sahtekarmı duyguları ve verdiği tepkiler yalanmı yani..:bilmim her neyse güzel bir senaryoydu ellerine sağlık..:good:

Arkadasim ben AFikretii cok severim aslinda, ben orda bazi arkadaslar,Fikretin sinsi oldugunu suyleyen, bir gunderme yaptim . Ama yanlis anlasildim galiba.

paçiii_melos
24-07-08, 08:30
Hayret ediyorum açıkçası tekrar bölümleri bile günün 2. olabiliyor....
Gerçekten tebrik ediyorum.

piano_lover
24-07-08, 14:22
cevriye ve konsolos aşkı:img-hyste:img-hyste konsolos,cevriyenin nasıl biri olduğunu bir bilse...Değil dansa kaldırmak,arkasına bile bakmadan oradan kaçar:D:D ellerine sağlık seher,devamını sabırsızlıkla bekliyorum:good:

tahsin~fikret
24-07-08, 15:47
Sehercim senaryona bayıldım.Çok güzel ve komik olmuş.Cevriye ağırlıklı olması da cabası:img-hysteEllerine sağlık canım çok güzel gerçekten.Ama özet çok heyecanlı olmuş.Söz konusu Fikret olunca ve böyle gizemli bir özet olunca sabırsızlıktan çatlamamam elde değil yani.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım...

umut özlem
24-07-08, 19:44
Sehercim yine süpersin senaryo çok güzel olmuş canım..:good: ee bir dahakine de Cevriye-konsolos düğünü için Alirızanın bahçesini yine işgal ederler artık..:) kız istemeye Adapazarına giderler düğün erkek tarafı olaraktan yine Alirıza beyin köşkünün bahçesinde olur.:D bu bahçe ne günler gördü ama..:img-hyste
Sehercim ellerine sağlık canım..devamını merakla bekliyorum Fikreti bekleyen sürpriz ne acaba..:icon_whis

Neverland
24-07-08, 20:38
KEREMCEMHAYRANI senaryolarındaki neclalı bölümlere resmen kopuyorum. özellikle necla-cem diyalogları tek kelimeyle süper. hayır korkum yarın öbürgün cem gerçekten dünyanın gidişatı için bile necaladan özür dileyebilir..

uzun lafın kısası senaryoların baya eğlenceli.

umut özlem
24-07-08, 22:10
Arkadasim ben AFikretii cok severim aslinda, ben orda bazi arkadaslar,Fikretin sinsi oldugunu suyleyen, bir gunderme yaptim . Ama yanlis anlasildim galiba.

Leylaci bende zaten o cümleni anlayamadığım için tekrarladım..okuduğum zaman o şekilde yorumladım çünkü öyle anladım ama demekki ben yanlış anlamışım kusura bakma açıklama yaptığın için teşekkürler..:img-wink:

Leylaci
24-07-08, 22:31
Seher vakti ,senaryon cok guzel olmus. Bakiyorumda Cevriye basrol oyuncusu galiba,asklari ,kiskancliklari vs. valah guzel artik devami ne olacak merak ediyorum:kahve elline saglik.

Keremcem hayrani, senaryon guzel ve cok komik ,tabi sosyal mesajlari vermissin ve cok guzel. Buyle devam ett bence. Neclaya kafayi taktin galiba :img-hyste kopekte guturdu mali :img-hyste

aylaayla
25-07-08, 07:58
Seher, senaryonu okudum, eline sağlık:)
Cevriye başrol olmuş, gerçekten de:) Önce Hayriye'yi, sonra Ferhunde'yi kıskanıyor :img-hyste

Cevriye'yi anlarım da, bu konsolosun başına taş mı düştü? :img-hyste
Dertsiz başına dert=Cevriye mi arıyor :img-hyste

Fikret ışıl ışıl, herkesi kendine hayran bıraktı bebeğim :)
Alacağı haberi merakla bekliyorum...

Keremcemhayranı, eline sağlık, yine komik bir senaryo yazmışsın:)
Ali Rıza Fransız kültürü bilen adam, Adana kebabın acı yenileceğini ne bilsin :img-hyste
- vulavu dance?
- anjante!

Necla'ya taktın sen gerçekten de:)
Cem zaten yerlerde sürünüyor garibim, artık ağzıyla kuş tutsa gözümüze giremez :img-hyste

KEREMCEMHAYRANI
25-07-08, 09:43
yorumlarınıza gerçekten çok teşekkür ederim biz bu kebap esprisini kardeşimle hep yapıyoruz,Ali Rıza adanada urfada antepte...bazen kayseride mantı yerken..

seher_vakti
25-07-08, 10:24
piano lover,Yeşimcim,Özlemcim,Leylacı ve aylaayla yorumlarınız için çook teşekkür ederim,sizin yorumlarınızı okurken çok mutlu oluyorum..
Bu bölüm biraz Cevriye ağırlıklı oldu haklısınız,gülelim diye onu bu bölüm daha çok kullandım fakat önümüzdeki bölüm asıl başrolleri içerecek ve yeni bölümde o kadar güleceğimizi pek zannetmiyorum...:icon_whis

Keremcem hayranı senaryon çok güzel ellerine sağlık..

aylaayla
25-07-08, 12:49
arkadaş, senaryo için teşekkürler, aileyi perperişan etmişsin :img-hyste
Necla-Cem hariç! Onlara niye torpil geçiyorsun peki? :)

Dizi bir an önce başlasa iyi olacak.
Yoksa biz senaryolarımızla dizinin karizmasını yerle bir edeceğiz :img-hyste

arkadaş
25-07-08, 13:14
arkadaş, senaryo için teşekkürler, aileyi perperişan etmişsin :img-hyste
Necla-Cem hariç! Onlara niye torpil geçiyorsun peki? :)

Dizi bir an önce başlasa iyi olacak.
Yoksa biz senaryolarımızla dizinin karizmasını yerle bir edeceğiz :img-hyste

dur daha dur necla ve cem de perişan olacak :)

piano_lover
26-07-08, 00:42
Arkadaş,sen ne yaptın öylee:D bence diziye yeni bi ad bulmak gerekecek bu durumda: skandallar ailesi:happy0064 gerçi şimdiki haliyle de öyle....ellerine sağlık arkadaş,gerçekten çok güzel olmuş:good:

gokce1987
26-07-08, 09:32
sehercim senaryonu şimdi okudum çok güzel olmuş ellerine
sağlık baya yetenek varmış sende devamı ne zaman ekliyceksin
fikret alacağı haber ne çok merek ettim şimdi neyse devamını
sabırsızlıkla bekliyorum canım

arkadaş
26-07-08, 10:31
Arkadaş,sen ne yaptın öylee:D bence diziye yeni bi ad bulmak gerekecek bu durumda: skandallar ailesi:happy0064 gerçi şimdiki haliyle de öyle....ellerine sağlık arkadaş,gerçekten çok güzel olmuş:good:

çok teşekkür ederim canım.beğenmenize çok sevindim
yepyeni sürprizler sizleri bekliyor:img-wink:

seher_vakti
26-07-08, 10:51
sehercim senaryonu şimdi okudum çok güzel olmuş ellerine
sağlık baya yetenek varmış sende devamı ne zaman ekliyceksin
fikret alacağı haber ne çok merek ettim şimdi neyse devamını
sabırsızlıkla bekliyorum canım

Gökçecim o güzel yorumun için çook teşekkürler canım birşeyler yazmaya çalışıyorum işte..Yeni bölüm yarın burada olmayacağım için büyük ihtimal ya Pazartesi veya Salı eklerim diye düşünüyorum...

emeli
27-07-08, 14:05
sehercim ellerine sağlık canım süper bir senaryo olmuş
fikreti o elbise içinde görmeyi isterdim gerçekten
herkesin gözlerini aldı=))

gerçi o herzaman gözkamaştırıcı=)))

seher_vakti
27-07-08, 21:57
sehercim ellerine sağlık canım süper bir senaryo olmuş
fikreti o elbise içinde görmeyi isterdim gerçekten
herkesin gözlerini aldı=))

gerçi o herzaman gözkamaştırıcı=)))

Canım yorumun için çok teşekkürler...
Fikretimiz her zaman gözkamaştırıcı.:img-in_lo

aylaayla
28-07-08, 13:29
Seher, iyi güzel başladın ama ne bu böyle yaz sıcağında arkadaşım?
Ne güzel mutlu mesut okuyorduk romantik romantik...
Neyse, senariste karışılmaz, sadece esef edilir. Eseflerimi sunuyorum!
Eline sağlık, yazdıklarımı ciddiye almadığını umuyorum:)
Teşekkür ederiz, emek veriyor ve bizi boşta bırakmıyorsun:)

Arkadaş, hayalgücün çok geniş, tebrik ederim:)
Cem-Can'ın kızı, Neyyir-Şevket, Sedef-Kahveci, Tahsin-Ayşe, Levent-Deniz :img-hyste
Hepsi çok komik! Fikret ve Cevriye'ye de bulursun birilerini, düşün biraz:)
Mesela Ali Rıza Ferhunde'den para aldığını öğrenince Hayriye'yi boşayıp Cevriye'yi alabilir :img-hyste

seher_vakti
28-07-08, 13:39
aylaayla yorumun için teşekkürler beni eleştirmeniz hoşuma gidiyor,çekinmeden eleştirebilirsiniz..Şimdi yaz sıcağında aslında çok düşündüm böyle bişey yapayım mı diye,hep mutlu mutlu senaryo ilerlemiyor azıcık hüzün koymaya karar verdim..Umarım üzmemişimdir sizi ilerleyen bölüm de daha çok üzülebilirsiniz..:icon_whis

_seboist_s
28-07-08, 13:39
Seher’cim ellerine sağlık şekerim;)
Dediğimiz gibi iyi günler de yaşayacaklar, kötü günler de… Ama çok kötü günler de olmasın yane:D
Biz yine romantik romantik takılalım...
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum;)

Arkadaş; sen ne yaptın yahu:D İyice hallaç pamuğuna döndü ortalık:D Bu tip senaryoları okuyunca çok gülüyorum.
Fikret’e çok güldüm özellikle:D Neyyir’in başka bir akrabası mı? Eheh süper düşünmüşsün bunu… Özellikle Neyyir’in cevabı komedi… Demek bekar akrabası kalmadı:D
Bir de Cevriye izdivaç programında mı? Yok artık:img-hyste Rica etsem o programın repliklerini de yazar mısın?:img-hyste

seher_vakti
28-07-08, 13:43
Şulecim yorumun için teşekkürler güzelim, onlara çok kötü günler yaşatmaya kıyamam zaten bu kadar kötü değilimdir..Yine romantik anlara döneriz en yakın zamanda..

arkadaş
28-07-08, 13:47
Seher’cim ellerine sağlık şekerim;)
Dediğimiz gibi iyi günler de yaşayacaklar, kötü günler de… Ama çok kötü günler de olmasın yane:D
Biz yine romantik romantik takılalım...
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum;)

Arkadaş; sen ne yaptın yahu:D İyice hallaç pamuğuna döndü ortalık:D Bu tip senaryoları okuyunca çok gülüyorum.
Fikret’e çok güldüm özellikle:D Neyyir’in başka bir akrabası mı? Eheh süper düşünmüşsün bunu… Özellikle Neyyir’in cevabı komedi… Demek bekar akrabası kalmadı:D
Bir de Cevriye izdivaç programında mı? Yok artık:img-hyste Rica etsem o programın repliklerini de yazar mısın?:img-hyste

beğenmene çok sevindim canım.merak etme.programdaki dialogları yazıcam:)

piano_lover
28-07-08, 14:57
sehercim ellerine sağlık,yine çok güzel bir senaryo olmuş:good: ama sonu çok fena bitti yaa:img-cray:

piano_lover
28-07-08, 15:04
arkadaş,aileyi iyice birbirine kattın sen:img-hyste:img-hyste bu işin sonu nereye varacak merak ediyorum:D acaba necla ne yapacak cemin vukuatından sonra?:img-hyste oldukça farklı ve komik bir senaryo,ellerine sağlık,devamını bekliyorumm:good:

seher_vakti
28-07-08, 15:07
sehercim ellerine sağlık,yine çok güzel bir senaryo olmuş:good: ama sonu çok fena bitti yaa:img-cray:Yorumun için sağol canım..
Bu sefer azıcık hüzün kattım ortaya..:icon_whis

piano_lover
28-07-08, 15:19
arkadaş,hazır ortalığı birbirine katmışken,talat-leyla veya talat-necla ikilisini de düşünebiliriz:img-hyste mesela avukat canı kıskandırmak için leyla-talat:img-hyste veya cemin canın kızıyla olan ilişkisini öğrendiği için necla-talat:img-hyste

umut özlem
28-07-08, 21:15
Sehercim senaryonu bir nefeste okudum canım çok güzeldi taa ki son satır a kadar..:( trafik kazası olayı herkes gibi benide üzdü..durumu ağırmış umarım bişey olmaz..ellerine sağlık canım.:good:

arkadaş seninde ellerine sağlık senaryonu okurken çok güldüm yaa..bütün karakterler için yazdıkların çok komikti ama özellikle Cevriye hanım için yazdıklarına bittim..demek izdivaça başvurdu keşke aradığını bulsaydı Fikretle uğraşmaktan vazgeçerdi belki..:img-hyste

arkadaş
29-07-08, 13:20
Sehercim senaryonu bir nefeste okudum canım çok güzeldi taa ki son satır a kadar..:( trafik kazası olayı herkes gibi benide üzdü..durumu ağırmış umarım bişey olmaz..ellerine sağlık canım.:good:

arkadaş seninde ellerine sağlık senaryonu okurken çok güldüm yaa..bütün karakterler için yazdıkların çok komikti ama özellikle Cevriye hanım için yazdıklarına bittim..demek izdivaça başvurdu keşke aradığını bulsaydı Fikretle uğraşmaktan vazgeçerdi belki..:img-hyste

çok mutlu oluyorum sizlerden böyle güzel tepkiler alınca.yazdıkça yazasım geliyor valla:)

seher_vakti
29-07-08, 13:55

Canım beğenmene sevindim yorumun için teşekkürler güzelim..
Of ya şimdi kendimi kötü hissettim,acaba çok mu acımasızım,ama kaza yaptırmak zorundadım senaryoya azıcık tempo gelsin diye..Merak etmeyin ben Tahsine kıyamam..

gokce1987
29-07-08, 14:06
sehercim süper bir senaryo yazmışsın
tahsine bişe olmasın ya çok üzülürüm
ama olmaz herhalde senaryo biter
devamı ne zaman ekliycen
merakla bekliyorum

seher_vakti
29-07-08, 14:23
Gökçecim güzel yorumun için çook teşekkürler canım..
Tahsin hakkında tüyo vermek istemiyorum,yoksa senaryoyu açıklayacağım onun için ağzımı kapayayım..:D
Yeni bölüm canım kafamda çizik fakat yazık değil,onun için en geç Cuma günü eklerim diye düşünüyorum..

umut özlem
29-07-08, 14:25
"arkadaş" sen komedi yazsana yaa..:img-hyste ayy gülmekten karnıma ağrı girdi..nerdende aklına geliyo böyle şeyler..yeni senaryon yine çok komik olmuş ellerine sağlık..:good: yalnız aileyi karakterleri öyle bir karıştırmışsın ki çözebilene aşk olsun..:D kimin eli kimin cebinde belli değil walla..:) Ayşe Caner ve Yağmur bile aşk konularına bulaşmış ya bu aile asla bir daha paklanamaz..:img-hyste

seher_vakti
29-07-08, 14:45
Arkadaş senaryonu hep takip ediyorum fakat yorum yazmadım bugüne kadar..
Çok güzel ve komik yazıyosun tebrik ederim devamını bekliyorum/z..
Özlem şu aileyi belki deterjan ile yıkarsak paklanabilir..:img-hyste

_seboist_s
29-07-08, 18:01
Arkadaş; öncelikle çok teşekkürler beni kırmayıp izdivaç programının repliklerini de yazdığın için:D Maşallah orada da göstermiş kendini Cevriye Annemmm:D (O kadar ki içten söyledim:D)

Senaryoya çok güldüm yine... Buna artık Yaprak Dökümü demeye dilim varmaz:D

KEREMCEMHAYRANI
29-07-08, 20:37
arkadaş senaryonu çok beğendim özellikle cemin bavulunu toplayıp gitmesi ve şevketin ferhundenin şöförü olmayı reddetmesi çok komikti:)tam gaz devam

sssunaaa
29-07-08, 23:24
:img-hysteGerçekten senaryo bir alem olmuş bence de... Gülümsemekten öte kahkaha attırdı bana da...

gokce1987
30-07-08, 09:09
arkadaş senaryon okudum çok komik
ellerine saglık devamı ne zamana

sehercim bizi fazla bekletme canım
cumaya bekliyorum

arkadaş
30-07-08, 10:44
arkadaş senaryon okudum çok komik
ellerine saglık devamı ne zamana

sehercim bizi fazla bekletme canım
cumaya bekliyorum

beğenmene çok sevindim canım.yeni bölüm en yakın zamanda:)

aylaayla
30-07-08, 11:20
Arkadaş, senin senaryo gittikçe çetrefilleşiyor :img-hyste
Cevriye TV'den koca bulamadı ama anlaşılan daha yağlı kapıya kapak atacak :img-hyste

Tahsin de çok yüzsüzmüş, geri mi dönecek Fikret'e? Eminim affedilir!

Jülide Abla pansiyonu :img-hyste

Eline sağlık, devamını bekliyorum. Nereye gidecek sonu bu işlerin, onu da merak etmekteyim :)

gokce1987
30-07-08, 11:42
beğenmene çok sevindim canım.yeni bölüm en yakın zamanda:)

bekliyorum canım en yakın zamanda

aylaayla
30-07-08, 13:40
Seher, teşekkürler yeni bölüm için:)
Üzücü sahneler, gerçi YD'den alışığız ama yine de içim burkuldu okurken. :img-cray:
Ece ve Melek Hanımlar buraları okumuyorlardır umarım!
İlham almalarını istemem doğrusu...

Fikret'in Cevriye'ye anne demesi güzeldi:) YD'de Cevriye'nin Fikret'e kızım demişliği var, gerçi samimiyetten değil de laf öyle geliştiği için. Ama Fikret'in bu konuda bir adım attığını görmedik. Belki önümüzdeki sezon görürüz. Önce burada okumak hoşuma gitti. Emeklerin için teşekkür ederiz, özellikle de tatile gitmeden yetiştirmeye çalıştığın için :)

gokce1987
30-07-08, 13:57
sehercim canım çok teşekkürler erken eklemişsin
ellerine saglık tahsine çok üzüldüm devamı nezaman
çok merak ediyorum
fikret baya bi şoka girmiş gerçekten canım benim
cevriye hanıma anne dedi ya:img-hyste

KEREMCEMHAYRANI
30-07-08, 18:29
merhaba arkadaşlar
senaryom uzun bir aradan sonra çok yakında sizlerle
zaten aklımda yeni fikirler vardı ama genellikle neclayı eleştiriyorum ve geçen gün hasta halini görünce eleştirmeye dayanamamıştım neyse bugün baktım kendini toparlamış acımam geçti yazıyım dedim

seher_vakti
30-07-08, 21:27
Seher, teşekkürler yeni bölüm için:)
Üzücü sahneler, gerçi YD'den alışığız ama yine de içim burkuldu okurken. :img-cray:
Ece ve Melek Hanımlar buraları okumuyorlardır umarım!
İlham almalarını istemem doğrusu...

Fikret'in Cevriye'ye anne demesi güzeldi:) YD'de Cevriye'nin Fikret'e kızım demişliği var, gerçi samimiyetten değil de laf öyle geliştiği için. Ama Fikret'in bu konuda bir adım attığını görmedik. Belki önümüzdeki sezon görürüz. Önce burada okumak hoşuma gitti. Emeklerin için teşekkür ederiz, özellikle de tatile gitmeden yetiştirmeye çalıştığın için :)

aylaayla yorumun için teşekkürler..Bu bölüm aşırı hüzün koydum ama önümüzdeki bölüm acısını çıkaracam..Ece ve Melek hanımlar hii:img-pilot aman okumasınlar yok yasak onlara bakmasınlar bana ben öyle yazdım..Fikretten Cevriyeye karşı hep anne diye hitap etmesini istemişimdir senaryomda bunu belirtmemin nedenimde bu..Beğenmene sevindim.:img-wink::happy0064

seher_vakti
30-07-08, 21:30
sehercim canım çok teşekkürler erken eklemişsin
ellerine saglık tahsine çok üzüldüm devamı nezaman
çok merak ediyorum
fikret baya bi şoka girmiş gerçekten canım benim
cevriye hanıma anne dedi ya:img-hyste

Canım beğenmene sevindim:happy0064..Fikret baya bir şoka girdi doğru ama Cevriyeye anne demesini hep istemişimdir o yüzden senaryomda bunu belirttim..Yeni bölüm gün söylemeyeyim belli değil nasıl Cuma ekleyeceğim dedim fakat bugün ekledim,onun için gün söyleyip sonra başka gün eklersem sizi şaşırtmak istemiyorum..

umut özlem
30-07-08, 22:23
Sehercim senaryonu şimdi okudum ellerine sağlık canım..biraz üzüldüm ama olsun ben senin Tahsine zarar getireceğini sanmıyorum..:D umarım en kısa zamanda iyileşir Fikret çok kötü durumda olsa gerek.:icon_sorr .sevdiği adamın kalbinin durduğunu duydu ve belkide o an aklından kazadan önce son kez ona sarılmak bir güzel söz söylemiş olmayı geçiriyordu..:icon_sorr:img-cray:
ama Tahsine birşey olmayacak onlar yine mutlu olacaklar demi Sehercim..:)

_seboist_s
30-07-08, 22:30
Seher'cim süpersin güzelim:D Senaryoyu yeni okudum... Çok beğendim, özellikle tez yazdığın için çok sevindim! Devamı ne zaman gelecek bakalım? Hadii biz de tatile gidicezz ama devamı gelsinn:D:D

Bu arada canım favori sahnem, Fikret'in Cevriye'ye anne dediği sahnedir... Esra Erol gibi olmasa da (Annemmmm:D) Fikret'te çok güzel söylemiş:D Ellerine sağlık kuzumm;)

KEREMCEMHAYRANI; alemsin ya:D Necla iyileşince sende işbaşı yapıyorsun yane, hadi bakalım:D

seher_vakti
30-07-08, 22:30
Sehercim senaryonu şimdi okudum ellerine sağlık canım..biraz üzüldüm ama olsun ben senin Tahsine zarar getireceğini sanmıyorum..:D umarım en kısa zamanda iyileşir Fikret çok kötü durumda olsa gerek.:icon_sorr .sevdiği adamın kalbinin durduğunu duydu ve belkide o an aklından kazadan önce son kez ona sarılmak bir güzel söz söylemiş olmayı geçiriyordu..:icon_sorr:img-cray:
ama Tahsine birşey olmayacak onlar yine mutlu olacaklar demi Sehercim..:)

Beğenmene sevindim canım..
Canım Tahsin hakkında yorum yok,senaryo açıklanıyor sonra:icon_whis

seher_vakti
30-07-08, 22:35
Seher'cim süpersin güzelim:D Senaryoyu yeni okudum... Çok beğendim, özellikle tez yazdığın için çok sevindim! Devamı ne zaman gelecek bakalım? Hadii biz de tatile gidicezz ama devamı gelsinn:D:D

Bu arada canım favori sahnem, Fikret'in Cevriye'ye anne dediği sahnedir... Esra Erol gibi olmasa da (Annemmmm:D) Fikret'te çok güzel söylemiş:D Ellerine sağlık kuzumm;)

KEREMCEMHAYRANI; alemsin ya:D Necla iyileşince sende işbaşı yapıyorsun yane, hadi bakalım:D

Canım beğenmene sevindim:img-wink:
Hmm tatile çıkacaksan tatile çıkmadan önce yazmaya çalışırım ben güzelim.:img-wink:

emeli
30-07-08, 22:42
sehercim çok saol çok duygulu çok güzel bir senaryo olmuş ellerine sağlık...okurken bir tuhaf oldum ya...bi de yd de bu gibi bölümler izlersek ne halede oluruz kimbilir...devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım...umarım tahsine bişey olmaz...ben sana güveniyorum canım, sen yapmazsın tahsinimize bişey...üzmezsin fikretimizi:img-wink:

seher_vakti
30-07-08, 22:46
sehercim çok saol çok duygulu çok güzel bir senaryo olmuş ellerine sağlık...okurken bir tuhaf oldum ya...bi de yd de bu gibi bölümler izlersek ne halede oluruz kimbilir...devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım...umarım tahsine bişey olmaz...ben sana güveniyorum canım, sen yapmazsın tahsinimize bişey...üzmezsin fikretimizi:img-wink:

Yorumun için sağol güzelim..Yd'de böyle bölümler izlemeyiz inşallah...
Ben Fikreti üzermiyim bilinmez,ama yok ya o kadar kötü olamam heralde..Ama Tahsin hakkında yorum yok.:icon_whis:img-icecr

Leylaci
30-07-08, 22:48
:Seher cim senaryon cok acikli bu sefer uzelikle Fiko ve Cevriye hanim sahnesi a:img-cray:cok doygulandim.

Keremcem hayrani ,senryonu bekliyorum, Neclaya acimak yok :good:sen ona bildigini yap.

Arkadas ,zaten sen karakterli bir karakter birakmamisin yahu :img-hyste yakinda ali riza bey ve Ferhunde ask yasarsa hic sasirmam valah.Ama cok eglenceli ,Aylaaylanin deigi gibi insalah senaristlerimiz senaryolardan ilham almazlar yoksa durum fena :img-hyste

seher_vakti
30-07-08, 22:50
Leylacı yorumun için sağol,aa şimdi kendimi kötü gördüm herkezi üzmüşüm:img-cray:..Diğer bölümde acısını çıkaracağım söz!!

_seboist_s
30-07-08, 23:51
Canım beğenmene sevindim:img-wink:
Hmm tatile çıkacaksan tatile çıkmadan önce yazmaya çalışırım ben güzelim.:img-wink:

Eee aslındaaa çıkadabilirim, çıkmayadabilirim:D:D Ben onu espri amaçlı söylemiştim;) Sen biran önce yaz, çok güzel oluyor gibisinden;)

seher_vakti
31-07-08, 11:37
Eee aslındaaa çıkadabilirim, çıkmayadabilirim:D:D Ben onu espri amaçlı söylemiştim;) Sen biran önce yaz, çok güzel oluyor gibisinden;)

Demek erken yazıp eklemem hoşunuza gidiyor ben aceleciyim biraz...:D
En yakın zamanda eklemeye çalışıcam güzelim..:img-wink:

piano_lover
01-08-08, 00:05
sehercim senaryon yine süper olmuş,ellerine sağlık:good: ama Tahsini bir an önce iyileştir:img-wink: hem belki firet ile cevriyenin arası da bu vesileyle düzelir:img-wink:tekrar ellerine sağlık...

seher_vakti
01-08-08, 11:41
sehercim senaryon yine süper olmuş,ellerine sağlık:good: ama Tahsini bir an önce iyileştir:img-wink: hem belki firet ile cevriyenin arası da bu vesileyle düzelir:img-wink:tekrar ellerine sağlık...

Yorumun için teşekkürler!!
Beğenmene sevindim canım..:img-wink:

gokce1987
01-08-08, 12:11
arkadaş senaryonu okudum ellerine saglık canım
gülmekten öldüm gerçekten devamını bekliyorum

arkadaş
01-08-08, 12:41
arkadaş senaryonu okudum ellerine saglık canım
gülmekten öldüm gerçekten devamını bekliyorum

beğenmene çok sevindim canım.her bölüm şaşırtmayı istiyorum sizi.bu yüzden de biraz ara veriyorum kusura bakmayın
ama can alıcı bölümler bekliyor sizleri:)

Leylaci
01-08-08, 19:03
Sevgili KeremcemHayrani senaryon cok hos, valah yakinda ali riza beyin elestirmedigi kalmicak ,tabi cocuklari disinda.

Dipnotlarin cok hos zaten devamini bekliyorum. :good:

_seboist_s
01-08-08, 22:13
Senaryolar için yorum zamanı:D

Valla arkadaşlar senaryolar başlığı kıpır kıpır, ellerinize sağlık ; )

En son kime yorum yapmışım, devam edeyim kaldığım yerden:D

Arkadaş; senaryonu okurken koptum resmen:D Her karakter ayrı bir felaket yaa:D
Tam bir Yaprak Sökümü… Hayal dünyan çok geniş:D

En çokta Tahsin’in bronzlaşmış haline koptum:D Demek tanınmayacak kadar kararmış hee, helalll be Tahsin'im:img-hyste

KEREMCEMHAYRANI; Öncelikle seni tebrik ediyorum verdiğin mesajdan ötürü... Hayriye Hanım da Ali Rıza Bey’de her gün bir/birkaç defa kahve içiyor, o yaşta o kadarı sağlıksız değil mi canım aaa:D Hiç eksik günleri olmuyor mübarek, benim de çok dikkatimi çekmişti:D

Hayriye Hanım’ın flashbackine bayıldım yaa… Ali Rıza Bey’in masaya yumruk çaktığı sahne gözümde canlandı…

A.R:YETEEEER!(masaya bi yumruk indirir)Bıktım artık sizin bu para hırsınızdan ihtirasınızdan Değiştiğiniz yok ,bizden bir şey öğrendiğiniz yok.Alaka beklemiyorum sadece saygı bekliyorum.

Bu repliği gittiğim yerlerdeki garsonlar üzerinde deneyeceğim:D Belki işe yararda hesap vermeden çıkarız ehehe:img-hyste

Ellerinize sağlık arkadaşlar… Devamını bekliyoruz… Ayy hayır olsun şeytan yokladı:D

umut özlem
01-08-08, 22:21
arkadaş senaryonu okurken yine çok eğlendim :img-hyste ellerine sağlık..

Cevriye hanım, Yaman beyin yanında kalmaya devam ediyordur.Rahatı yerindedir.Kalbi uzun zamandır ilk kez böyle çarpıyordu.Aşık mı oluyordu ne?Yaman bey de Cevriye hanıma karşı boş değildir

Fikret,yeni kısmet arayışlarına aralıksız devam ediyordur.Aradığı kişiyi bulmuştur.Er ya da geç bu acının intikamını alacaktır.Canerle işi iyice koyulaştırmıştır.
Birgün kapı çalar,kapının ardındaki Fikreti bu acılara boğan,şeref yoksunu Tahsindir.Fikret şok olmuştur.Ugandanın sıcağından kapkara olan Tahsini tanıyamamıştır önce ama dikkatli bakınca o olduğunu anlar ve..
Fikret:Allah belanı versin senin,sen ne yüzle kapımı çalarsın ha!ne yüzleee!
Tahsin:Fikret ne desen haklısın,nolur affet beni.bi hata yaptım evet ama 60 yaş sendromu.nolur anla beni
Fikret: Defol Tahsin.Defoool!senden intikamımı acı alıcam ama bunu bil.Yakında Canerle nişanlanıcaz.Unutma Tahsin,intikam soğuk yenen bir yemektir

der ve kapıyı suratına kapatır.Tahsin inanamaz.bu kadar da olamaz.oğlu ve karısı evlenecektir.Tahsin açlığın da etkisiyle oracıkta bayılır.

Neclanın haşladığı Cem ve sevgilisi Yağmur hastanededir.5.derece yanık teşhisiyle yatıyorlardır.
Sedef çok mutsuzdur. aklı hala şevket ve azgın annesindedir.bu şoku hala atlatamamıştır.Ahmet beyle olan zoraki evliliğe dayanamaz ve pılını pırtını topladığı gibi Mor Çatı görevi gören Alirıza beylere sığınmıştır.Alirıza bey bir boğaza daha nasıl katlanacaklarını kara kara düşünüyordur.

Alirıza bey bu olanlara canı sıkkın vaziyette odasına uyumaya gider.Yatağının üstündeki mektubu fark eder merakla okur.Mektupta şunlar yazıyordur:
Alirıza
Bize bu kadar yıl baktın,besledin,büyüttün.ama artık yeter.herkes her istediğini yapıyor,yaşıyor,bi ben miyim bu köyün delisi,benim neyim eksik?
saç boyamı 6 senedir yapamıyorum.sırf senin pintiliğin yüzünden.yeter Alirıza.ben dayanamıyorum artık
Fikretle bi karar aldık.Fikret üvey oğlu Canerle yarın evleniyor,onların yanına yerleşiyorum.bu sefalete,pespayeliğe dayanamıyorum,gelmek istersen buyur sen de gel...Hoşçakal
Sedef:Alirıza amca Allah belalarını versin napalım,Annem de sevdiğim adamla kaçtı ama napalım.Ayakta durmalıyız,direnmeliyiz.
Alirıza:Haklısın yavvrum.

özellikle bu repliklere bittim çok güzel olmuş yaa..:img-hyste:img-hyste

asituba
02-08-08, 11:37
tüm senaryolar çok hoş ama arkadaş sen müthişsin ya.gülmekten öldüm resmen:img-hystebence sen ciddi ciddi senaristliğe soyun:img-hyste

piano_lover
02-08-08, 20:10
sehercim,senaryona bayıldıım:img-cray: her zamanki gibi çok güzel olmuş,ellerine sağlık...ferhunde yine yaptı ferhundeliğini:icon_whis

piano_lover
02-08-08, 20:12
arkadaş,yine döktürmüşsün:img-hyste benim kafam karıştı,kim kimle belli değil yaa:img-hyste ama süpper senayo olmuş,ellerine sağlık:happy0064

umut özlem
02-08-08, 20:22
Sehercim yeni senaryon içime su serpti canım teşekkürler..nihayet sonunda Tahsin gözünü açtı..tabii Fikretin aşkı ve Tahsinin azmi sayesinde..
demek bütün tekin ailesi damatları için hastaneye koşturdular..ailenin gitmesini anlayabilirim de Ferhunde de gitmiş yaa..hayret walla ondan hiç beklemezdim kesin orada da patavatsızca konuşacaktır..:)
ellerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş..:love05:

gokce1987
02-08-08, 20:57
sehercim süpersin canım ellerine saglık devamı ne zaman eklersin bizi bekletme nihayet tahsin kendine geldi gözümüz aydın arkadaşlar:img-icecr çok mutlu oldum valla

emeli
02-08-08, 21:25
sehercim süper bir senaryo olmuş canım ellerine sağlık...valla çok duygulandım okurken...tahsin hemen nasılda kendine geldi ama...ferhunde de az diil yani çok güzel moral verdi kıza...ama ben tahsinin kısa bir süreliğine hafıza kaybı yaşamasını isterim...fikret yaşadıklarını anlatarak kendini ona hatırlatmalı...bu süreç güzel olabilir...

tahsin~fikret
03-08-08, 00:14
Sehercim ellerine sağlık canım.Hariikaa.Tahsinimiz kurtuldu yaşasın.Ama bence de hafıza kaybı olursa hiç fena olmaz yani daha heyecanlı olur.Fikret'e yeniden aşık olması filan.Bir de Cevriyeyi temelli unutursa çok sevinirim canım:img-hyste(Cevriye kapı dışarı):happy0064Teşekkürler çok güzel gerçekten...

aylaayla
03-08-08, 07:12
Sayfaya bir girdim, baktım üç yeni senaryo birden :happy0064

Arkadaş, sen kendini aştın vallahi, her karakter bir alem:)
Tahsin'in Uganda'ya tanınmayacak kadar kararmış olması çok komiğime gitti. Demek dikkatli bakınca tanıyor Fikret :img-hyste

İpek de satış temsilcisi oldu ha :img-hyste

Ben Ali Rıza ile Cevriye'yi yakıştırıyordum, hani ikisi de karakter bakımından birbirne çok yakınlar, memnun olmayan suratı asık tipler... Ama Sedef'i hiç düşünmemiştim doğrusu:)

Keremcemhayranı, öncelikle dipnotların benim hoşuma gidiyor:)

Hayriye'nin falda kebap anlamına gelen şekli görüp geçmişi hatırlaması çok komik. Falda ağaç, yol, kısmet görülür ama kebap! İlahi :img-hyste

Ali Rıza'nın masaya vurması ve meşhur replikleri benim aynen aklımda. Ama senin senaryoda okuyunca tekrar yerlere yattım gülmekten :img-hyste

Hayalgücün çok geniş, eline sağlık.

Seher, senaryonun tekrar mutluluğa bağlanıyor olmasına sevindim :happy0064
Senin senaryoları hep bir gülümseme ile okuyorum:)

Ferhunde'ye bayağı bir gıcıksın galiba, kötü olan her repliği ona yazıyorsun :img-hyste

Fikret'in Tahsin'in elini tutup söylediği sözler çok romantik ve insanın içini yumuşatıyor :love05: Ah bu sizin senaryolar da olmasa asla duyamayız böyle süslü cümleleri Fikret'ten. Teşekkürler, emeğine sağlık.

seher_vakti
03-08-08, 10:33
piano_lover,Özlemcim,Gökçecim,Emelcim,Yeşimcim ve aylaayla o güzel yorumlarınız için çoo..ook teşekkürler..Beğenmenize sevindim..
Tahsini daha çok uyutmaya kıyamadım hemen uyandırdım onu, ama hafızasını kaybedebilir olasılığını hiç düşünmedim ama bi düşüneyim belki koyabilirim belki koymam çünkü kafamda başka planlar var..Yeni bölüm ne zaman gelir bilmem arkadaşlar çünkü hazır değil ama yine arayı fazla açmam..Aylaayla çok haklısın Ferhundeye accayip gıcık oluyorum..Sinirimi senaryomda çıkarıcam:D

_seboist_s
03-08-08, 11:57
Seher'cimm ellerine sağlık güzelim... Senaryonu zevkle okudum;)
Her zamanki gibi yumuşak yumuşak, tatlı tatlı bir senaryo:D Sen de dayanamadın tabii Tahsin'i daha fazla uyutmaya:D Ama en güzel şekilde uyandırmışsın, Fikret'in aşkıı:D Hadi bakalım devamını bekliyoruz;)

seher_vakti
03-08-08, 21:04
Seher'cimm ellerine sağlık güzelim... Senaryonu zevkle okudum;)
Her zamanki gibi yumuşak yumuşak, tatlı tatlı bir senaryo:D Sen de dayanamadın tabii Tahsin'i daha fazla uyutmaya:D Ama en güzel şekilde uyandırmışsın, Fikret'in aşkıı:D Hadi bakalım devamını bekliyoruz;)

Şulecim o güzel yorumun için çoo..ook teşekkür ederim,beğenmene sevindim canım:img-wink:..Tahsini o yatağa mahkum etmeye daha fazla dayanamadım uyandırdım hemen,artık gerçek hayatta beyin kanaması geçiren bir insan bir günde uyanır mı orası bilinmez ama benim senaryoda hani 24 saat içerisinde uyandırdım.:D..Devamı en yakın zamanda gelecek güzelim..

gokce1987
07-08-08, 13:54
sehercim süpersin canım ellerine saglık tahsin uyandı sağ salim fikretide
hatırlıyor:img-hyste devamını ne zaman ekliyceksin sabırsızlıkla bekliyorum

Ferhunde:Noldu uyandığında direk seni hatırlayabildi mi?
Fikret:Hatırladı Ferhunde hatırladı...Merak etme bi problem yaşamadık..
çok güldüm:img-hyste
Ferhunde:Taşralı maşralı ama sağlammış..
Şevket:Hey Allahım akıl fikir ver..
ferhundeye sinir oldum yine
bakılırsa şevkette sinir olmuş:img-hyste

tahsin~fikret
07-08-08, 14:08
Sehercim ellerine sağlık canım fazlasıyla süper olmuş senaryo.Okurken çok hoşuma gitti ama Hayriye'yle Ferhunde beni gülmekten bayıltıyorlardı az daha.

A.Rıza:Noldu kızım?
Fikret:Uyandı
Hayriye:heh çok şükür ,neyse ağzımızn tadı bozulmadan çok şükür tatlılığa bağlandı..:img-haha:
Şevket:Enişte nasıl?
Fikret:Uyandı konuştuk azıcık..Taburcu olmak istiyor canı sıkılmış...
Leyla:Uyandığına göre taburcu olur yakında..
Fikret:4-5 gün buradamış daha...
Necla: desene canı tam sıkılacak..
Fikret:Yaaa
Ferhunde:Noldu uyandığında direk seni hatırlayabildi mi?:img-hyste
Fikret:Hatırladı Ferhunde hatırladı...Merak etme bi problem yaşamadık..
Ferhunde:Taşralı maşralı ama sağlammış..:img-hyste
Şevket:Hey Allahım akıl fikir ver..

Bu kısımlarda gülmekten öldüm resmen.Dizideki karakterler senaryoya bu kadar mı güzel yansıtılır yaa.Resmen dizideki karakterleri gördüm çok sağol canım:happy0064

umut özlem
07-08-08, 14:53
yeni senaryonu şimdi okudum Sehercim yine çok güzel olmuş ellerine sağlık..ben nedendir bilmem ama Tahsinin Fikrete seninle yatmayı özledim kısmına güldüm:D :img-blush
en kısa zamanda devamını okumak için sabırsızlanıyorum canım..:img-wink:

piano_lover
07-08-08, 18:36
oh bee tahsin sonunda kendine geldi:happy0064 hafızasını da kaybetmedi:) hayriye herzamanki lafını söyledi,ferhunde de yine ferhundeliğini yaptı:img-hyste doktor ile tahsin arasında geçen konuşmalar da çok şirindi yaa:) çoooook güzel bir senaryo olmuş,ellerine sağlık:good: tahsin ve fikret forever:)

Leylaci
08-08-08, 00:08
Sevgili seher ve keremcem Hayrani, ikinizinde senaryolarini okudum elinize saglik. Devamini bekliyoruz canlarim:good:

seher_vakti
08-08-08, 12:48
Gökçecim,Yeşimcim,Özlemcim,piano_lover ve Berivancım yorumlarınız için teşekkürler çok mutlu ettiniz beni beğenmenize sevindim..Yeni bölüm bilmiyorum arkadaşlar bu aralar pek evde olamıyorum yazmak için, en kısa zamanda eklemeye çalışırım.

piano_lover
08-08-08, 23:42
Sevgili Nar-ı Gül gece gece güldürdün beni:img-hyste senaryon için söylenecek tek kelime var:muhteşem:happy0064 en çok güldüğüm kısım

Hayriye:Cehenneme kadar yolu var!!
Ferhunde:Biraz daha beklersek oraya gidecek zaten:img-hyste

Bir de en son kısım var orada da koptum resmen:img-hyste çok güzel olmuş,ellerine sağlık.Bu arada daha önceki Cevriyeli senaryolarını okumuştum,çok güzeldi:) devamını yaz bence,Cevriyeli senaryolar acayip eğlenceli oluyor:img-hyste

~*~NaR-ı GüL~*~
09-08-08, 07:52
Sevgili Nar-ı Gül gece gece güldürdün beni:img-hyste senaryon için söylenecek tek kelime var:muhteşem:happy0064 en çok güldüğüm kısım

Hayriye:Cehenneme kadar yolu var!!
Ferhunde:Biraz daha beklersek oraya gidecek zaten:img-hyste

Bir de en son kısım var orada da koptum resmen:img-hyste çok güzel olmuş,ellerine sağlık.Bu arada daha önceki Cevriyeli senaryolarını okumuştum,çok güzeldi:) devamını yaz bence,Cevriyeli senaryolar acayip eğlenceli oluyor:img-hyste

Seni güldürebildiysem ne mutlu bana pian_lover arkadasim senaryomu begendigin ve güzel yorumun icin cok tesekkür ederim... :img-blush cevriyeli senaryolarimi sagolsunlar bütün arkadaslar begeniyolar...:D

Yeni bi senaryo geldi simdi aklima birazdan veya daha sonra yazarim :)

Seher_vakti arkadasim senaryon harika olmus ellerine yüregine saglik :good:

gokce1987
09-08-08, 11:01
Nar_ı Gül beni gülmekten öldürdün çok komik yaaa süpersin
ellerine saglık devamını bekliyorum

seher_vakti
09-08-08, 11:33
Nar_ı Gül senaryonu şimdi okudum ellerine sağlık süper olmuş accayip güldüm..Hele o film sahnesinde Cevriyeninde filme cevap vermesi çok güzeldi,arayı fazla açma devamını bekliyorum/z...

Senaryomu beğenmene sevindim:img-wink:

umut özlem
09-08-08, 13:27
NaR-ı GüL senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık çok güldüm walla..:img-hyste devamını bekleriz..:img-wink:

arkadaş senin senaryolarını okumaktan çok keyif alıyorum gerçekten çok komik eğlenceli sahneler oluyo..:img-hyste
ama niye son verdiğini anlamadım kendi adıma üzüldüm yani..:(

~*~NaR-ı GüL~*~
09-08-08, 14:46
Seher_vakti, gokce1986, umut ozlem güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ederim cok mutlu oldum arkadaslar senaryomu begenmenize sevindim...vaktim ve imkanim oldugunda devam ederim...:img-wink:

aylaayla
09-08-08, 15:52
Seher, yeni bölüm için teşekkürler. Yine çok severek okudum, suratımda senin senaryolarını okurken ister istemez takındığım her zamanki sırıtma :img-wink:
Tahsin'in çabucak taburcu olmak istemesi çok hoşuma gitti. Fikret'in replikleri de hiç YD'de duyamayacağımız türden, eline sağlık:)

Keremcemhayranı, eline sağlık. Sonunda Hayriye'nin neden sürekli "ağzımızın tadı bozulmasın" bozuk plağını çaldığını anladık:)
Eee... tabi, empati de yapmak lazım, Ali Rıza da bir insan sonuçta :img-hyste

Nar-ı Gül, her iki senaryon da güzel, eline sağlık:)
Ali Rıza'yı severdin sen, nasıl kıydın adama?
Cevriye'li senaryoların daha bir güzel oluyor ama, itiraf edeyim :good:
Cevriye'nin Meksika dizisine sürekli yorum yapması çok matraktı.
Arayı çok açmıştın, yeniden senaryolarını gördüğüme sevindim.

Arkadaş, senin final tam önceki bölümleri aratacak cinsten olmuş!
Fikret'in Caner'le evliliğinden olan oğluna Tahsin adını vermesi ne büyük incelik!
Eee... kayınbaba tabi, torununa onun adı verilmeyecek de kimin verilecek :img-hyste
Oğuz'a çok üzüldüm, halen ağlamaktayım :img-hyste
Cevriye'ye de maşallah! Tüp müp, hala çocuk doğurabiliyor yani :img-hyste
Bir de yumurtaları Leyla'dan alsaydı tam süper olacaktı:)

piano_lover
09-08-08, 17:59
Tahsin'in Brezilya uyarlaması:img-hyste:img-hyste:img-hyste Ee Cevriye sevmeyecek de o kaynanayı kim sevecek değil mi:) Fakat Cevriye bence o kaynanaya bile pabucunu ters giydirir:img-hyste Ellerine sağlık Nar-ı Gül,senaryon yine harika olmuş:good:

piano_lover
09-08-08, 18:06
Arkadaş,senaryon yine muhteşem:good: Demek Ferhunde'nin o kadar uğraşıp yaptıramadığı konağı satma olayını Sedef hemen yaptırdı ha:) Ylnız senaryonun en bomba kısımları da Oğuz-Nuniş veeee Cevriye-Yaman:img-hyste:img-hyste Ellerine sağlık Arkadaş.

seher_vakti
09-08-08, 18:56
aylaayla o güzel yorumun için teşekkürler..Senaryomu okurken yüzünde tebessüm yaratabiliyorsam ne mutlu bana..:img-wink:..Çok mutlu ettin beni..

Nar_ı Gül bana Seher diye hitap edebilirsin arkadaşım:img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
09-08-08, 22:26
Tahsin'in Brezilya uyarlaması:img-hyste:img-hyste:img-hyste Ee Cevriye sevmeyecek de o kaynanayı kim sevecek değil mi:) Fakat Cevriye bence o kaynanaya bile pabucunu ters giydirir:img-hyste Ellerine sağlık Nar-ı Gül,senaryon yine harika olmuş:good:

Öncelikle cok tesekkür ederim arkadasim begenmene sevindim :happy0064

:img-hyste valla carmen cevriyenin yaninda solda sifir kalir cazgirlikta canim cirkeflikte hic bi kaynana cevriyenin eline su dökemez cok haklisin!:img-hyste

Nar_ı Gül bana Seher diye hitap edebilirsin arkadaşım:img-wink:

Tamam sehercim sende bana Gül diye hitap edebilirsin :img-wink:

~*~NaR-ı GüL~*~
09-08-08, 22:28
Arkadas, sen naptin yaaa ay yaprak dökümünü arap sacina cevirmissin :img-hyste :img-hyste :img-hyste nehirle canerin mutlu evliligi haa...:img-hyste ellerine saglik :)

umut özlem
10-08-08, 12:24
:img-haha:Arkadas, sen naptin yaaa ay yaprak dökümünü arap sacina cevirmissin :img-hyste :img-hyste :img-hyste nehirle canerin mutlu evliligi haa...:img-hyste ellerine saglik :)

:img-hyste nehirle caner değil canerle fikret.:img-wink::) nehirle şevket..:D:img-hyste gerçi şevket nehirden ayrılıp ferhundenin şöförü oldu..:img-haha:

emeli
10-08-08, 22:11
sehercim yeni okudum cnm senaryonu süper olmuş süper:happy0064:happy0064

ellerine dert görmesin cnm...devamı dört gözle bekl