Tüm Versiyonu Göster : Replik/ Senaryo/ İzlenme oranları Yorumlari

Sayfalar : 1 2 [3]

suavikolik
25-08-08, 13:18
Kızlar yorumlarınız için teşekkürler sizi güldürebildiysem ne mutlu bana..
Suavikolikçim kötülükte üstümüze yoktur:D.Daha doğrusu Cevriyeye kötülükte:img-hyste..Helal olsun bize kene için cenaze töreni düzenledik,şimdi halvasını yemeden olmaz:img-hyste

kız ben gece kardım helvayı ya...cenazeden hemen sonra yedim kenemizin helvasını:img-hyste:img-hyste

hadi bugün de yapalım da bütün forumca yiyelim...

sen kenenin bütün ısırıklarını bağışla ya rabbim...bütün günahlarını cevriyeye aktar...:img-hyste

valla kızlar süpersiniz ! .. hayali fragmanlar süper hatta süper ötesi olmuşlar ! ..
mügecim şulecim suaviciğim ve sehercim .. :D ellerinize sağlık ..
ben şu dersi çıkardım ..
Fikretle tahsine dokunmayan cevriye bin yaşasın !!:img-hyste son günlerde gündemi en çok kaplayan kene olayı bile cevriyeye karşı koyamadığına göre ..
süpersiniz tekrar .. :img-hyste

ama benim hayalimdeki fragman daha değişik ..
bizim forumca tutturduk bir yeğen gidiyoruz .. umarım fragmandada fikret karnı burnunda çıkar karşımıza ! .. gört 8 16 gözle artık bekliyorum yeni fragmanı ..
cevriyesiz tabiki ... o kadar bekliyoruz değsin beklediğimize bare :)

saol canım sizleri güldürebildiysek ne güzel...

ama seninde fragman hayalin muhteşem ötesi olmuş valla...

keşke fikret hamile olsa:happy0064

seher_vakti
25-08-08, 13:22
kız ben gece kardım helvayı ya...cenazeden hemen sonra yedim kenemizin helvasını:img-hyste:img-hyste

hadi bugün de yapalım da bütün forumca yiyelim...

sen kenenin bütün ısırıklarını bağışla ya rabbim...bütün günahlarını cevriyeye aktar...:img-hyste

Aşk olsun kız bizi beklemeden mi yedin bak kene arkadaşımız üzülür sonra..:D
Aman bugünde yaparız elimize mi yapışçak tüm foruma dağıtırız..Bide tüm forumca kene için bi Fatiha okuduk mu tamamdır tüm günahlar CEVRİYE ye aktarılır:img-hyste

seher_vakti
25-08-08, 18:11
thurcher arkadaşım o nasıl fragman olmuş öyle valla ağzından yada klavyenden bal damlıyor..:DEllerine sağlık...

tahsin~fikret
27-08-08, 13:08
thurcher o nasıl bir fragmandır öyle yaa.Hem güldüm hem bayıldım:img-in_loFikret'in hamile olması...Ne kadar başka bir duygu.İnşallah bu sezon olur inşallah.Ellerine sağlık harika olmuş fragman...
Sehercim canım benim.Senaryona her zamanki gibi bittim canım ama sonu:img-cray:Noldu Fikretimize umarım hamiledir.Fragman vermediler o konuyla ilgili bari senaryomuzda olsun demi ama:img-blush:icon_sorrEllerine sağlık canım yine süper yine süperr:happy0064

seher_vakti
27-08-08, 13:13
Sehercim canım benim.Senaryona her zamanki gibi bittim canım ama sonu:img-cray:Noldu Fikretimize umarım hamiledir.Fragman vermediler o konuyla ilgili bari senaryomuzda olsun demi ama:img-blush:icon_sorrEllerine sağlık canım yine süper yine süperr:happy0064

Yeşimcim sende medyumluk falan mı var nasılda aklımı okumussun.:D
Tüyoyu verdim anlayan anlasın..Yorumun için teşekkürler..

tahsin~fikret
27-08-08, 13:25
Yeşimcim sende medyumluk falan mı var nasılda aklımı okumussun.:D
Tüyoyu verdim anlayan anlasın..Yorumun için teşekkürler..

Canım benim medyumluk demeyelim de Fikret'in hamile olmasını aşırııı derecede istiyoruz diyelim:DNe demek hayatım sen hep yaz senaryonu hemen ardından benim yorumum gelir hiç merak etme.Senin senaryoların nerde benim yorumum orada biliyorsun:img-hyste

Leylaci
27-08-08, 17:35
Sehercim senaryon cok guzel, artik iki senaryo birden ha, vala Melike hanimalr korksun senden.

Cevriye yine giciklik pesinde,ama fikretin espiris cok zekiyce,ucundan:img-hyste
Umarim Fiko hamiledir bizde artik bebegin cinsiyeti ve ismi hakinda tahminler yapariz, belki senaristimiz bizi ciddiye alir::img-wink:

emeli
27-08-08, 23:40
sehercim senaryonu yeni okudum canım süper olmuş ellerine sağlık...
devamını merakla bekliyorum:img-wink:

umut özlem
27-08-08, 23:43
Sehercim senaryon yine çok güzel olmuş canım ellerine sağlık..:good: umarım Fikretin mühim birşeyi yoktur bende arkadaşlar gibi hamile olmasını o yüzden bayılmış olmasını umuyorum..:D çünkü bu gidişte y.d de Fikreti hamile felan göreceğimiz yok..:icon_sorr

thurcher senaryonu çok beğendim:img-wink:..hepimizin dörtgözle beklediği şeyi sen senaryonda gerçekleştirmişsin ellerine sağlık..

hilal&zeynep seninde ellerine sağlık..:img-wink:

seher_vakti
28-08-08, 11:02
Berivancım,Emelcim ve Özlemcim yorumlarınız için teşekkürler..Merak etmeyin ben Fikrete kötü bişey yapmam zaten akşamki fragmandan sonra anladım yine pasif Fikret bizi bekliyor bari benim senaryomda yüzleri gülsün..
Berivancım Melek hanımlar korksun mu yok artık ya onları rakip düşünemem kendime hiç:D..

aylaayla
30-08-08, 10:21
Seher, yeni senaryolarını da okudum, epey bir aradan sonra arka arkaya iki senaryo iyi geldi doğrusu:)
Eline sağlık, yine tatlı tatlı yazmışsın:)
Piknikte çocukların futbol oynama isteğini okuyunca eyvah dedim, şimdi top Fikret'in karnına doğru şutlanır! Neyse ki öyle bir şey olmadı:img-wink:
Bayılmanın ardından ne gelecek bakalım?
Bizi bir sonraki bölümde sürpriz bir haber mi bekliyor?

seher_vakti
30-08-08, 11:21
Seher, yeni senaryolarını da okudum, epey bir aradan sonra arka arkaya iki senaryo iyi geldi doğrusu:)
Eline sağlık, yine tatlı tatlı yazmışsın:)
Piknikte çocukların futbol oynama isteğini okuyunca eyvah dedim, şimdi top Fikret'in karnına doğru şutlanır! Neyse ki öyle bir şey olmadı:img-wink:
Bayılmanın ardından ne gelecek bakalım?
Bizi bir sonraki bölümde sürpriz bir haber mi bekliyor?

aylaayla yorumun için sağol beğenmene sevindim...
Topu Fikretin karnına şutlamak aşk olsun ben o kadar kötümüyüm:D..Tabi Tahsine beyin kanaması geçirttiren insandan buda beklenir:D..Ay ne KÖTÜMÜŞÜM:D
Gelecek haberler bomba gibi senaryomu takip edin:)

aylaayla
30-08-08, 12:45
hilal&zeynep, ilk senaryo için gayet iyisin:)
Cevriye'nin çocukluklarını çok güzel yazmışsın, bazen çok çocuk oluyor ama bazen de tehlikeli oluyor. Keşke her zaman senin senaryondaki gibi çocukça hareketlerle yetinse... Devamını bekliyoruz.

thurcher, senin fragman çok komikmiş :img-hyste
Cevriye'yi çok aşağılamışsın ama gerçekten çok güldüm. Eline sağlık.

seher_vakti
01-09-08, 12:01
Berivancım uzun aradan sonra atmıssın gülüm bölümü ellerine sağlık..
Süpersin ya hele şu Cevriyenin bizim siteye üye olması falan koptum ya:img-hyste çok hoş olmuş..Nicke bak ne Anti-Gelin:img-hyste:img-hyste...
Devamını sabırsızlıklan bekliyorum arkadaşım..

umut özlem
01-09-08, 16:17
"Leylacı" senaryoların çok güzel olmuş ellerine sağlık..
Cevriye'ye çok güldüm valla..:) ha bir de Leylayla Necla arasındaki atışmalara..:img-hyste

aylaayla
01-09-08, 16:42
Leylacı yeni senaryolarını okudum, eline sağlık.
Senin senaryoların gerçekten komik oluyor, iyi hiciv yapıyorsun. :good
Hem gülüyor, hem düşünüyoruz.
Çevreye ve dünyada olup bitenlere duyarlılığın çok hoşuma gidiyor, tüm bunları komedi tarzında YD karakterlerine yorumlatıyor olman da büyük başarı.

KEREMCEMHAYRANI
01-09-08, 16:49
leylacı senaryona bayıldım hem de arka arkaya döktürmüşsün yine,tabi ki en komiği cevriye hanımdı,ratinglere de çok doğru bir bakış açısı getirmiş yakında yok bu dizide yine baş karakterler evlendi,yok en sevdiğim kaynana öldü,bu dizilerde halkın görüşüne önem verilmiyor diye rtük'e başvurursa hiç şaşırmam.

Leylaci
01-09-08, 19:29
Sevgili Aylaayla, Sehercim ,sevgili Umut ozlem ve sevgili Kerekmcemhayrani .hepinize tesekkur ederim. Valaha Cevriye herkesin ilham perisi olmus cikmis. Bende bu durumdan istifade edeyim dedim. Su dizi baslamadi ,bari biz baslatalim dedik. Begendinize sevindim:good:

Olanlardan etkilenmemk icin .insanin tas olmasi lazim valah. Baksaniza Amerika Curcistana tonlarca icme suytu gondermis, oysaki Afrikda insanlar bir damla suya muhtac. Peki neden suyu olana gonderirsin, cevabi belli aslinda. Bu yuzden senaryoda yazmak istiyorum, eger bir insana bile duyursam ne mutlu bana.

aylaayla
08-09-08, 07:43
İlk yorum benden olsun Seher:)

Ehehe, bebek geliyor, ne güzel:)

Tahsin'e çok güldüm, "şaşkın vaziyette..:Hamile kim ben mi hamile..Fikret Allaahhh baba oluyorum.." :img-hyste Bu kısmı çok iyi düşünmüşsün.

Fikret ne diye hemen cinsiyetini soruyor ki? Önce biraz sevinir insan, valla şaşırdım yani, Tahsin daha çok sevindi sanki... Her konuda olduğu gibi bu konuda da duygularını dışarı vurmadı Fikret, eee. pes yani!

Cevriye'nin replikleri de güzeldi :img-hyste
Cevriye:Erkek evlat dayıya çekermiş..Aman erkek olursa o senin kardeşin olucak hırsıza çeker aman Allah korusun..
Tahsin:Anne neler söylüyorsun?
Cevriye:Kız olsunda,kız evlat halaya çeker ee Tahsin senin kardeşin olmadığına göre bana çeker artık..

Teşekkür ederiz, çok severek okudum:)

seher_vakti
08-09-08, 11:38
aylaayla yorumun için teşekkürler..
Beğenmene sevindim,Tahsinin o repliğini yazarken kırk tüllü takla attım hani şöyle yazsam Tahsine yakışırmı,başka tüllü yazsam nasıl olur diye sonunda böyle bişey çıktı umarım beğenmişinizdir..
Cevriyenin zaten replikleri standart kadın hep iğnelemede onda pek bir problem olmadı..
Fikrette tabi doğa üstü varlığımız duygularını her zamanki gibi dışa vurmamıştır:D

_seboist_s
08-09-08, 13:12
Seher'cim senaryonu şimdi okudum güzelim ellerine sağlık... Kaç senaryo birden idare ediyorsun bakayım sen:D:D

Mutlu bir sahneydi bugünkü... Özellikle Tahsin'in mutluluğu çok güzeldi:D Fikret ama hiç sevinmedi mi nedir... Ayla'ya katılıyorum, insan bir şaşırır sevinir falan:D Direk cinsiyetini ne zaman öğrenicez dedi... Ona göre mi sevincek yoksa:P

Ellerine sağlık canım, devamını bekliyoruz;)

seher_vakti
08-09-08, 13:35
Seher'cim senaryonu şimdi okudum güzelim ellerine sağlık... Kaç senaryo birden idare ediyorsun bakayım sen:D:D

Mutlu bir sahneydi bugünkü... Özellikle Tahsin'in mutluluğu çok güzeldi:D Fikret ama hiç sevinmedi mi nedir... Ayla'ya katılıyorum, insan bir şaşırır sevinir falan:D Direk cinsiyetini ne zaman öğrenicez dedi... Ona göre mi sevincek yoksa:P

Ellerine sağlık canım, devamını bekliyoruz;)

Şulemm canım sağol yorumun için,şu anda iki senaryo birden idare ediyorum güzelim..
Sende Fikretten mi şikayetçisin bakim:D..Durun ya kız şok geçirdi ondan öyle aa az sabredin..:D
Şimdi okullarda açılıyor bizim burada Perşembe günü,artık yeni bölüm ne zaman gelir bilemem..:icon_whis

umut özlem
08-09-08, 14:06
Sehercim yeni senaryon harika olmuş canım..nihayet sabırsızlıkla beklediğimiz o sahne gerçekleşti..en azından burada gerçekleşsin çünkü dizide böyle bir şey olacağına ihtimal veremiyorum:icon_sorr (ama inşallah yanılırım..):img-wink:

ellerine sağlık canım..ee bizde bu durumda teyze olacağız artık kendimizi hazırlayalım demi..:D Tahsinin şaşkınlığı ve tabi Cevriye efsanesinin o nevi şahsına münhasır halleri de gerçekten komikti..:) devamını bekliyorum/z.:img-wink:

seher_vakti
08-09-08, 14:11
Özlemcim sağol yorumun için..
Valla isteyen teyze hala olabilir açıkız yani..:D
Tekrar teşekkürler..

gokce1987
08-09-08, 19:45
Sehercim canım şimdi okudum senaryonu süper olmuş ellerine sağlık
devamını bekliyorum en yakın zamanda bebiş yolda hadi hayırlısı:img-wink:

yaprak dökümü
08-09-08, 20:55
ya ben bisey sorucaktim ben yeni üye oldumda buraya pek cok sey bilmiyorum ama bende senaryolar eklemek istiyorum nasil yapicami söyleyebilirmisiniz bana lütfen???yani ariyorum ariyorum bakiyorum ama hicbisey bulamiyorum nerden eklicemi bilmiyorum lütfen yardimci olun eger yardim ederseniz ssevinirim simdiden tesekkürlerbye

seher_vakti
08-09-08, 20:56
Sehercim canım şimdi okudum senaryonu süper olmuş ellerine sağlık
devamını bekliyorum en yakın zamanda bebiş yolda hadi hayırlısı:img-wink:

Gökçecim kuzum yorumun için teşekkürler beğenmene sevindim..
Evet bebiş yolda hadi hayırlısı bakim:)

tahsin~fikret
09-09-08, 16:46
Sehercim senaryona bayıldım canım.Yorumum biraz geç oldu ama üzgünüm canım kusura bakma nolur:img-cray:Ne müthiş bir bölüm yaa!!!Tahsin'e koptum resmen kim ben mi hee:img-hysteEvet sen:Deheh..Yaa Sehercim senin yüzünden Cevriye fan olup çıkıcam hee(Tamam kendi ebsosumu kendim temin ediyorum:img-tomat)Bu ne komik ne muhteşem ne nadide replikler yaa bayıldım gülmekten.Ellerine sağlık canım:happy0064

seher_vakti
09-09-08, 16:54
Sehercim senaryona bayıldım canım.Yorumum biraz geç oldu ama üzgünüm canım kusura bakma nolur:img-cray:Ne müthiş bir bölüm yaa!!!Tahsin'e koptum resmen kim ben mi hee:img-hysteEvet sen:Deheh..Yaa Sehercim senin yüzünden Cevriye fan olup çıkıcam hee(Tamam kendi ebsosumu kendim temin ediyorum:img-tomat)Bu ne komik ne muhteşem ne nadide replikler yaa bayıldım gülmekten.Ellerine sağlık canım:happy0064

Canım ne kusuru ya aşk olsun..Yorumun için teşekkürler..
Ol canım ya Cevriyeyede fan ol!e.b.s.o.s hazırlamana gerek yok bende kaba kuvvet yok:D..Tekrar teşekkürler yorumun için..

Leylaci
10-09-08, 15:57
Ayyyy sonunda Fiko anne ve Tahsin tekrar baba oluyor:happy0064
Cevriye manyak yani, herseye maydanos, hic sevinmedi, hata Fiiko orda kalacak diye cok buzuldu. :img-beee:

Cevriey:erkek olursa dayisina ceker, hirsiz olur ayyyy cok komik:img-hyste

Kiz olursa ve Cevriyenin teorisi gerceklesirse Fiko bitti:img-eat:

Stresten uzakmi? peki Cevriye ne olacak acaba?:img-help:

Artik geleck bulumde bebegin cinsiyettide soylersin:img-wink:

Cok guzel olmus canim , elline saglik.

seher_vakti
10-09-08, 16:03
Berivancım teşekkürler yorumun için..
Cevriye işte bu herşeye maydonuz olacak bir kere napalım..
Stresten uzak zıt anlamı Cevriye dimi:D..Ama ben bu meseleyi hallederim herşey kontrol altında..
Canım bebeğin cinsiyetine bir kararverebilsem söyleyeceğim inşallah öbür bölümde ama bakalım..

umut özlem
20-09-08, 13:49
Sehercim yeni senaryon harika olmuş canım ellerine sağlık..Tahsin Fikretin hamile olduğunu öğrenince birden Fikretin annesi konumuna geçiverdi..:img-hyste tuzlu kurabiye hiç yemedim acaba nasıl olmuştur gerçi yiyenlerin yüz ifadesi değişmişti demi..demek ki pek te güzel olmuyormuş..:) Cevriye her yerde Cevriye işte burda bile rahat durmuyor.:img-hyste
ama Tahsinin Fikretin etrafında pervane olması onu kendi elleriyle beslemesi çok güzel sahneler bayıldım.inşallah dizide de bu muhteşem sahneleri görebiliriz..:img-blush
senaryonun devamını merakla beklicem canım emeğin için çok sağol..:img-wink:

seher_vakti
20-09-08, 13:54
Sehercim yeni senaryon harika olmuş canım ellerine sağlık..Tahsin Fikretin hamile olduğunu öğrenince birden Fikretin annesi konumuna geçiverdi..:img-hyste tuzlu kurabiye hiç yemedim acaba nasıl olmuştur gerçi yiyenlerin yüz ifadesi değişmişti demi..demek ki pek te güzel olmuyormuş..:) Cevriye her yerde Cevriye işte burda bile rahat durmuyor.:img-hyste
ama Tahsinin Fikretin etrafında pervane olması onu kendi elleriyle beslemesi çok güzel sahneler bayıldım.inşallah dizide de bu muhteşem sahneleri görebiliriz..:img-blush
senaryonun devamını merakla beklicem canım emeğin için çok sağol..:img-wink:

Özlemcim sağol canım yorumun için..Tahsin evet anne oldu biraz:D,ama napalım Y.D de böyle karaler görmediğimiz için bende senaryoda yazdım..Özlemcim tuzlu kurabiye istersen Tahsin sana hemen yapar güzelim,çok güzel yapıyor tavsiye ederim:D
Tekrar teşekkürler canım yorumun için:)

emeli
20-09-08, 13:57
sehercim süper olmuş senaryon canım ellerine sağlık=)

kurabiyeyi de yemiş kadar oldum valla:)

ayrıca fikretle tahsini hep birileri basıyo ya, isyan etçekler sonunda:img-hyste

seher_vakti
20-09-08, 14:00
sehercim süper olmuş senaryon canım ellerine sağlık=)

kurabiyeyi de yemiş kadar oldum valla:)

ayrıca fikretle tahsini hep birileri basıyo ya, isyan etçekler sonunda:img-hyste

Kuzum çok teşekkürler yorumun için...Bakıyorum kurabiyeleri herkes çok beğenmiş:img-hyste..Tahsin abiniz hep yapar size..:D
Dimi ya hep basılıyorlar,nedir bu üzerlerindeki karabulut:D

aylaayla
22-09-08, 15:34
Ben görmemişim 15. bölümü...
Şimdi okudum, eline sağlık Seher:)

Cevriye'yi delirteceksin bu gidişle! Ortada bir şey yokken yani Fikret evde kul köle dolanırken söylenen kadın şimdi Tahsin'in evde Fikret'in dibinde dolaşmasına, üstüne titremesine kalp krizi geçirmezse başka ne krizi geçirir bilmiyorum :img-hyste

Tahsin'in kurabiye yapması çok hoş, tuzlu yapmasaymış iyi olurmuş:)
Şeker koyacağı kadar tuz koyduysa zaten kavrulmuşlardır :img-hyste

İyi de işe güce gitmiyor mu bu adam?
Bu gidişle Tahsin tarlaları satıp hastabakıcı olarak çalışmaya başlayacak :img-hyste

seher_vakti
22-09-08, 18:15
Ben görmemişim 15. bölümü...
Şimdi okudum, eline sağlık Seher:)

Cevriye'yi delirteceksin bu gidişle! Ortada bir şey yokken yani Fikret evde kul köle dolanırken söylenen kadın şimdi Tahsin'in evde Fikret'in dibinde dolaşmasına, üstüne titremesine kalp krizi geçirmezse başka ne krizi geçirir bilmiyorum :img-hyste

Tahsin'in kurabiye yapması çok hoş, tuzlu yapmasaymış iyi olurmuş:)
Şeker koyacağı kadar tuz koyduysa zaten kavrulmuşlardır :img-hyste

İyi de işe güce gitmiyor mu bu adam?
Bu gidişle Tahsin tarlaları satıp hastabakıcı olarak çalışmaya başlayacak :img-hyste

Çok teşekkürler o güzel yorumun için..:)
Ben niyetlendim Cevriyeye olan hıncımı senaryomda alacağım,başka tüllü olmayacak:D
Tahsin yazık işte karıştrmış tuz ile şekeri sen çok güzel yazmıssın cümbür cemaat kavruldular:D
Tabi canım işe gideceği günlerde olacak,biz bugünü hafta sonundan sayalım;)

Tekrar teşekkürler!!

eliiffff
26-09-08, 14:24
seher_vakti senaryonu yeni okudum...
çok başarılısın ellerine sağlık canımmmm
nasıl yazıyorsunuz anlayamıyorum ama yetenek bu olsa gerekk:)

seher_vakti
26-09-08, 14:36
seher_vakti senaryonu yeni okudum...
çok başarılısın ellerine sağlık canımmmm
nasıl yazıyorsunuz anlayamıyorum ama yetenek bu olsa gerekk:)

eliiffff arkadaşım yorumun için çok teşekkürler..Elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum..Yorumun çok mutlu etti beni çok sağol:)..Senaryomu beğenmenede sevindim;)

GÖK-HAN
02-10-08, 13:49
yaprak dökümü gündemdeki en güzel ve en acıklı aile dizisidir ama ben bu filmi zamanında çekilen aile şerefi adlı sinemaya benzetiyorum bu filmdede aynı olaylar var hemen hemen farkındaysanız...
aile şerefinde adile naşit ve münir özku oynamıştı hatta orada munir özku nun ismi bile rızay dı sucu rıza bu filmdede ailenin başına şerepsiz bir çocuk dadanıyor o çocuk bu alilenin kızına tacavüz etmeye kalkıyor ama...
benzetmeyi yapmama rağmen farklı yanlarıda var aile şerefindeki aile gerçekten şerefli mutlu bir aile bu aile içerisindekilerin birbirine ve başkalarına zararları yok
fakat yaprak dökümünde hem içten darbeler hemde dışarıdan darbeler söz konusu edilmiş örneğin şevket ferhundeyle evlenerek dışarıdan bir darbe yer ve ferhunde aileye çok zarar verir ,
necla oğuzla beraber olarak aile yine bir darbe yer + kardeşi leyla tecavüze uğrar
necla 2. kez yaptığı hatayla oğuzla kaçar ailele içten çöküştedir...
aile içerisinde yapılan hatalara rağmen , herkez hatasını anlar necla eve döner...leyla ile barışırlar ....şevket hem ferhunde ile evlendiğine hemde bankayı dolandırğına çok pişmandır ...

ve bana kalırsa bu dizinin son bölümünde herşey ilk gün kü gibi olacak yani mutlu sonnn... ve yine bana kalırsa dizi son bölümünde bazı kayıplar verecek örneğin ailenin babası ali rıza gibi...

piano_lover
11-10-08, 19:27
Sehercim,senaryon çok güzel olmuş,ellerine sağlıkk:good: Hehehe Cevriye herzamanki gibi formunda:)

seher_vakti
12-10-08, 11:41
Sehercim,senaryon çok güzel olmuş,ellerine sağlıkk:good: Hehehe Cevriye herzamanki gibi formunda:)

Yorumun için sağol canım,beğenmene sevindim:)

aylaayla
12-10-08, 13:14
Seher, bir yandan Tehlike'yi yazarken YD senaryolarını da hiç unutmuyorsun, helal olsun valla :good:

Demek bebek sırtını dönmüş, olsun! Cevriye'nin repliği iyiymiş ama:)
Fikret:Bebek sırtını dönmüş,cinsiyeti belli olmuyor..
Cevriye: Desene çocuk senin gibi gıcık olucak..

Ya 3 haftalık tatil çok pahalıya patlamaz mı Sehercim? Hem ne lüzumu var cümbür cemaat. Zaten gıcığım Cevriye'ye de Tekinlere de. Bence FikreTahsin başbaşa gitsin, veya çocuklarla birlikte gitsinler. Mesela son dakikada Cevriye'nin ahretliği Nuniş başka bir plan yapsın. Hayriye de Neyyir'le aniden büyük bir iş almış olsun, otursun dikiş makinasının başına çalışsın... Nasıl? İyi değil mi?
Musallat olmasınlar bizimkilere...

Eline sağlık:) Bakalım devamında neler olacak...

seher_vakti
12-10-08, 13:32
Seher, bir yandan Tehlike'yi yazarken YD senaryolarını da hiç unutmuyorsun, helal olsun valla :good:

Demek bebek sırtını dönmüş, olsun! Cevriye'nin repliği iyiymiş ama:)
Fikret:Bebek sırtını dönmüş,cinsiyeti belli olmuyor..
Cevriye: Desene çocuk senin gibi gıcık olucak..

Ya 3 haftalık tatil çok pahalıya patlamaz mı Sehercim? Hem ne lüzumu var cümbür cemaat. Zaten gıcığım Cevriye'ye de Tekinlere de. Bence FikreTahsin başbaşa gitsin, veya çocuklarla birlikte gitsinler. Mesela son dakikada Cevriye'nin ahretliği Nuniş başka bir plan yapsın. Hayriye de Neyyir'le aniden büyük bir iş almış olsun, otursun dikiş makinasının başına çalışsın... Nasıl? İyi değil mi?
Musallat olmasınlar bizimkilere...

Eline sağlık:) Bakalım devamında neler olacak...

Yorumun için teşekkürler aylaayla,evet belki iki senaryo yazmak zor oluyor bu okul temposu arasında ama zevkli olduğu için yorulmuyorum:)
Sende Özlemde tatili başbaşa yapsınlar dediniz ee madem başbaşa istiyorsunuz sizi mi kırıcam ben bi şekilde Tekin ailesini ve Cevriyeyi oldukları yerde bırakırım..3 hafta biraz pahalıya patlacak doğru hele ada da ama şimdi biz para meselesini düşünmeyelim..
Tekrar teşekkürler..

umut özlem
12-10-08, 14:02
Sehercim senaryo yorumumu yapmıştım canım ama yanlışlıkla senaryolar başlığına yaptığım için silinmiş maalesef..:bilmim ne kadar da özenerek yapmıştım yazık oldu valla..:) insan sileceğine yorumlar başlığına taşır ama değil mi?:bilmim

neyse ben yeniden yorumumu yapiim..öncelikle ellerine emeğine sağlık Sehercim devamını daha kısa bir zamanda bekliyorum/z..;)

bizde en az Tahsin ve Fikret kadar merak ediyorduk.. bebeğin cinsiyetini öğrenmek için bekliyorduk ama bebek hepimize oyun oynadı..:) napalım artık mecburen 3 hafta daha beklicez..:)
bence bebeğin cinsiyeti kız çünkü arkasını dönmüş göstermiyor..ee kız kısmı edepli olur öyle ulu orta göstermez demi..erkek olsaydı yayıla yayıla gösterirdi..:)

doktor sıcaktan korunun diyor Cevriye hanım kaplıcalara gitmekten bahsediyor..Cevriye teyze biliyoruz Fikret umrunda değil onu da torununu da düşünmüyorsun ama sıcak ayrıca tansiyon hastalarına da hiç iyi gelmez..bu durumda kendini düşünmen gerekiyor.. bu arada henüz dünyaya gelmemiş bir çocuğa da "gıcık" etiketini yapıştırıverdin ya pes..:bilmim

yaw Tahsin memlekette yer mi kalmadı simi adası da nerden çıktı..illa adaya gitmek istiyorsan büyükada gökçeada...neyine yetmiyo..Fikretin de dediği gibi bari maldivlere gitseydiniz:) bence yurtdışına başka bir zaman Fikretle başbaşa gidin öyle cümbür cemaat hiç güzel olmaz..:img-wink:

Tekin ailesinin de onayı alındığına göre artık hiç bir sorun kalmadı demektir..:) yalnız ben Hayriye hanımın oralarda nasıl yapacağını merak ediyorum..ahlıya ofluyo bir yandan da ağzımızın tadı bozulmasın diyerekten gezinir artık..:)
Sehercim tekrar sağol canım..

seher_vakti
12-10-08, 20:04
Özlemcim bende teşekkür mesajımı senaryolar başlığına yapmıştım..Buraya da yazayım:)..canım benim, mesajı üşenmeden bir kez daha yazdığın için çok mutlu ettin beni;)
bebeğin cinseyetini biraz daha merak edin,3 hafta gelir geçer:)..Simi adasına gidilecek ama bir değişiklik yapacağım,Cevriye ve Tekin ailesi evlerinde kalacaklar,Fikret-Tahsin ve çocuklar tatile gidecekler..Bunu daha açık şekilde bölümde göreceksiniz zaten:)..Özlemcim Cevriye bu kendini bile düşümez işte..hem bakalım tansiyon diyor ama gerçekten tansiyonu var mı?:bilmim..
Neyse..Tekrar teşekkürler canım..:img-wink:

piano_lover
18-10-08, 16:08
Sehercim yine döktürmüşsün:) Tarkan konseri ha:img-hyste Nuniş ve Cevriye'yi düşünüyorum da Tarkan konserinde dans ederlerken falan:img-hyste:img-hyste Hatta Cevriye hızını alamayıp sahneye fırlasa:img-hyste

Çok eğlenceli bir senaryo olmuş canım,ellerine sağlık:) Hayriye'nin gelmemesine Cevriye'den daha çok sevindim ne yalan söyleyeyim:D Şimdi oralarda bir patavatsızlık eder meder neme lazım:)

Devamını sabırsızlıkla bekliyorum:good:

seher_vakti
19-10-08, 00:09
Sehercim yine döktürmüşsün:) Tarkan konseri ha:img-hyste Nuniş ve Cevriye'yi düşünüyorum da Tarkan konserinde dans ederlerken falan:img-hyste:img-hyste Hatta Cevriye hızını alamayıp sahneye fırlasa:img-hyste

Çok eğlenceli bir senaryo olmuş canım,ellerine sağlık:) Hayriye'nin gelmemesine Cevriye'den daha çok sevindim ne yalan söyleyeyim:D Şimdi oralarda bir patavatsızlık eder meder neme lazım:)

Devamını sabırsızlıkla bekliyorum:good:

Kuzum çok teşekkürler o güzell yorumun için,çok mutlu ettin beni..
Hehe Cevriyeyi Tarkan konserinde göreceğimizde varmış bakalım..:D
Çok haklısın ya,Hayriye gitseydi kimbilir neler yapardı oralarda:D
Tekrardan ellerine sağlık yorumun için..:img-wink:

aylaayla
20-10-08, 12:28
Yeni bölüm gelmiş:)
Ali Rıza'nın yayınevinden izin alamamasına ne üzüldüm ne üzüldüm:img-hyste
Hayriye de kıymetli kocasına bakmak için otursun evinde, heh he:)

Cevriye ile Nurinisa'nın haftasonu çok eğlenceli geçeceğe benziyor. İyi seçim yapmış Cevriye, suratsız gelini yerine Tarkan! (Sehercim anladın sen).
Ben olsam ben de öyle yapardım. Hatta madem 3 hafta kalınacak Simi Adası'nda, ben Cevriye'nin yerinde olsam iki tarafı da kaçırmazdım, önce konsere, konser bitiminde de doğru adaya, Nuniş'i de alırdım yanıma...
Tahsin ahretliğe bir şey diyemez nasılsa :img-hyste
Cevriye niye düşünemedi ki bunu :icon_whis

Neyse, sonuç itibariyle çekirdek aile olarak gitmeleri en iyisi olmuş, Fikret'in sağlığı bakımından:)

Tatil maceralarını dört gözle bekliyorum:)

seher_vakti
20-10-08, 18:12
Yeni bölüm gelmiş:)
Ali Rıza'nın yayınevinden izin alamamasına ne üzüldüm ne üzüldüm:img-hyste
Hayriye de kıymetli kocasına bakmak için otursun evinde, heh he:)

Cevriye ile Nurinisa'nın haftasonu çok eğlenceli geçeceğe benziyor. İyi seçim yapmış Cevriye, suratsız gelini yerine Tarkan! (Sehercim anladın sen).
Ben olsam ben de öyle yapardım. Hatta madem 3 hafta kalınacak Simi Adası'nda, ben Cevriye'nin yerinde olsam iki tarafı da kaçırmazdım, önce konsere, konser bitiminde de doğru adaya, Nuniş'i de alırdım yanıma...
Tahsin ahretliğe bir şey diyemez nasılsa :img-hyste
Cevriye niye düşünemedi ki bunu :icon_whis

Neyse, sonuç itibariyle çekirdek aile olarak gitmeleri en iyisi olmuş, Fikret'in sağlığı bakımından:)

Tatil maceralarını dört gözle bekliyorum:)

Ya bak şimdi A.Rızanın yayın evinden izin alamamasına üzüldüğün için bende üzüldüm..Madem üzüldün ben senin için tekrar onları gönderirim adaya:D
Öhöm öhöm şaka bir yana,çok teşekkürler yorumun için..Valla Tarkan-Cevriye sahnesi olacak hazırlanın..:D
Ayrıca adada bir sürü sahne olacak fekat yeni bölüm için belki biraz arayı açabilirim,zira okulda tempo en yüksek seviyede bakalım nolucak..
Tekrar teşekkürler..

umut özlem
25-10-08, 20:09
valla ne yalan söyliyim bende Alirıza amcamın Hayriye teyzemin ve tatlı dilli Cevriye ninemin tatile gitmesine hiç üzülmedim..:) aferin ninecim ilk defa çok doğru bir karar verdin..:good: aslında çocukları da Tarkan konserine götürseydin hem Deniz Tarkan konserini kaçırdığı için çok üzülecektir..Fikretle Tahsin başbaşa bir tatil yapsalardı çok daha güzel olurdu ya neyse buna da şükür..:)
bende Cevriye ninemin konser mecarasını çok merak ediyorum..Tarkana onun konsere gideceğini haber verselerdi Tarkan konseri iptal ederdi heralde..:) düşündüm de Cevriyenin dansçı kızlarla dans etmesi süper olurdu..:img-hyste
bizim tanıdığımız Cevriye Tahsinle Fikreti asla rahat bırakmaz onlara eziyeti sürdürebilmek için peşlerine takılırdı yaa tarkan hayranlığı ağır bastı galiba..:)
Fikretle Tahsinin tatil mecaralarını bende dört gözle bekliyorum merak içindeyim valla..:)
ellerine sağlık Sehercim.:good:

seher_vakti
26-10-08, 11:26
valla ne yalan söyliyim bende Alirıza amcamın Hayriye teyzemin ve tatlı dilli Cevriye ninemin tatile gitmesine hiç üzülmedim..:) aferin ninecim ilk defa çok doğru bir karar verdin..:good: aslında çocukları da Tarkan konserine götürseydin hem Deniz Tarkan konserini kaçırdığı için çok üzülecektir..Fikretle Tahsin başbaşa bir tatil yapsalardı çok daha güzel olurdu ya neyse buna da şükür..:)
bende Cevriye ninemin konser mecarasını çok merak ediyorum..Tarkana onun konsere gideceğini haber verselerdi Tarkan konseri iptal ederdi heralde..:) düşündüm de Cevriyenin dansçı kızlarla dans etmesi süper olurdu..:img-hyste
bizim tanıdığımız Cevriye Tahsinle Fikreti asla rahat bırakmaz onlara eziyeti sürdürebilmek için peşlerine takılırdı yaa tarkan hayranlığı ağır bastı galiba..:)
Fikretle Tahsinin tatil mecaralarını bende dört gözle bekliyorum merak içindeyim valla..:)
ellerine sağlık Sehercim.:good:

Yorumun için çok teşekkürler Özlemcim..!:)..Oh iyi bari Cevriyenin Adapazarında kalmasına herkes memnun..;)..Tarkan konseri iptal ederdi:img-hyste koptum ya..Ayrıca dansçı kızlar ve Cevriye:img-hyste yapıcaz artık bişeyler...Tahsin ile Fikrete hem güzel hemde romantik sahneler yazmayı düşünüyorum..
tekrar yorumun için teşekkürler..!!