*Sultan*
05-11-06, 21:42
Arkadaslar, buraya Replik ve Senaryo yorumlari ´ni paylasalim
|
Tüm Versiyonu Göster : Replik/ Senaryo/ İzlenme oranları Yorumlari Sayfalar :
[1]
2
*Sultan* 05-11-06, 21:42 Arkadaslar, buraya Replik ve Senaryo yorumlari ´ni paylasalim *Sultan* 16-11-06, 22:08 Replik ler icin cok tesekkürler denizb :) paçiii_melos 16-03-07, 22:14 Replikleri ekleyen herkese çok teşekkürler. Özellikle Forever_Bim, Sedef ile Ferhunde'nin repliklerini eklediğin için de çok çok teşekkürler. Okuyunca bile o karşılaşmalarını hatırlayıp gülümsedim. İkiside çok ii oynuyorlar, rollerinin hakkından da geliyorlar. Seker_Esra 17-03-07, 17:42 murat2007 ekledigin replikler icin tskler!:img-yes: murat2007 18-03-07, 17:33 murat2007 ekledigin replikler icin tskler!:img-yes: Sağol biraz uğraştırdı ama olsun:D:D:D Neyse güzel sahneler olunca eklemeye devam edeceğim:img-wink: paçiii_melos 04-05-07, 09:03 Murat2007; Ferhunde'nin Ali Rıza Bey'i taklidini yaptığı ve de Şevket'in ona kızma sahnesindeki repliklerini eklediğin için çok teşekkürler ;) ;) Şimdi aklıma geldi de gene çok güldüm. Alem Ferhunde valla, o sırada da çok gülmüştük :) Stormy; Fikret ile Ali Rıza Bey'in konuşma sahnesindeki repliklerini eklediğin için çok teşekkürler. O an ben çok kötü olmuştum. Dizinin hiç bir sahnesi gözümüzn önünden gitmiyor. Fikret Ablam gene üzüldü, zaten hep üzülne o oluyor, inş. bir gün çok mutlu olur ;) ;) stormy 04-05-07, 16:41 Stormy; Fikret ile Ali Rıza Bey'in konuşma sahnesindeki repliklerini eklediğin için çok teşekkürler. O an ben çok kötü olmuştum. Dizinin hiç bir sahnesi gözümüzn önünden gitmiyor. Fikret Ablam gene üzüldü, zaten hep üzülne o oluyor, inş. bir gün çok mutlu olur ;) ;) Sagol..gecen bolumun en guzel sahnesi bana gore oydu..Fikret babasina bile ders verdi..Ferhunde evde herkesi kandiriyor ama Fikreti degil.. BERNA 31-10-07, 10:43 Değerli üyelerimiz Lütfen bu başlığın adına uygun mesajlar ekleyiniz. Eklenen replikler ve dizi ile ilgili yazılan senaryolara yapılan yorumlar dışında bu başlığa mesaj yazmak yasaktır. Lütfen kurallara uymaya özen gösteriniz. Saygılarımla Dizi Film Mod. BERNA ay çarpması 15-11-07, 12:39 raitingleri gördünüz mü süper ötesi :happy0064 yılın rekorunu yine yaprak dökümü kırdı. Totalde 20 raiting 46,5 share... AB'de 22.9 raiting 52,2 share.. 70 milyonun yaprak dökümünü izlemesine az kaldı. heyooo:happy0064 Onu® 15-11-07, 12:43 raitingleri gördünüz mü süper ötesi :happy0064 yılın rekorunu yine yaprak dökümü kırdı. Totalde 20 raiting 46,5 share... AB'de 22.9 raiting 52,2 share.. 70 milyonun yaprak dökümünü izlemesine az kaldı. heyooo:happy0064 Hakketten reytingler birkez daha kanıtladı ki en çok izlenen dizi Yaprak Dökümü Türkiye'nin yarısı bu diziyi izlemiş :good: deadly_angel 15-11-07, 12:46 Bu haftaki reytingler gerçekten muhteşem, dizi kalitesini bozmadan devam ediyor ve buda reytinglere en iyi şekile yansıyor, bu kaliteyle devam ederse daha çok izleyici kazanacak, eminim. trueblue 07-03-08, 16:23 Reytingler süper. Şu anda gösterimdeki diziler içinde hem en yüksek reytingi hemde en yüksek share'i almış. Totalde 20,8 reyting 46,3 share almış, A/B'de ise 20,8 reyting 48 share almış ve tüm bölümlerin reytingleri aynı istikrarı koruyor. Reşat Nuri'nin eserini senaristler çok iyi geliştirdiler ve başarıyı hak ettiler. emeli 22-03-08, 20:11 deniz-fan senaryo süper olmuş cnm bütün o hayal ettiğimiz şeyleri yazmışsın muhteşemsin senaryolarının devamını bekliyorum:P apple-core 22-03-08, 23:28 öncelikle gülşahcığım senaryon mükemmel hatta mükemmel ötesi olmuş 2 kere okudum walla...ellerine sağlık cnm devamını bekliyoruz... gülcüm ben senin senaryonu görmemişim cnm kusura bakma bazen okunmuş olarak işaretleniyor bende konular seninki okundu işaretlenmiş o günden sonra da bir şey yazılmamış bakmadım senaryolar kısmına...çok güzel olmuş ama çok güldüm keşke daha önce okusaymışım. neyse zararın neresinden dönersek kardır...ellerine sağlık cnm:img-wink: ~*~NaR-ı GüL~*~ 23-03-08, 23:07 öncelikle gülşahcığım senaryon mükemmel hatta mükemmel ötesi olmuş 2 kere okudum walla...ellerine sağlık cnm devamını bekliyoruz... gülcüm ben senin senaryonu görmemişim cnm kusura bakma bazen okunmuş olarak işaretleniyor bende konular seninki okundu işaretlenmiş o günden sonra da bir şey yazılmamış bakmadım senaryolar kısmına...çok güzel olmuş ama çok güldüm keşke daha önce okusaymışım. neyse zararın neresinden dönersek kardır...ellerine sağlık cnm:img-wink: Önemli degil canim begenmene sevindim güzel yorumun icin cok tesekkür ederim :img-wink: apple-core 23-03-08, 23:09 Önemli degil canim begenmene sevindim güzel yorumun icin cok tesekkür ederim :img-wink: iltifat değildi gerçekleri söyledim..çok güzelolmuş çnkü:img-wink: apple-core 29-03-08, 21:16 Allahımmmm Gülşahcığım bu ne senaryo yaaaaa...yok cnm yok senarislerden biri de kesin sen olmalısın artık dizi reyting rekorları mı kırar yutdışına mı pazarlanır...:D walla o kdr güzel olmuş ki senin senaryolarından sonra diziyi izlemek sönük kalıyor ya 4'te 1'ini bile yazmıyor senaristlerimiz (fikret-tahsin açısından).. ellerine sağlık cnm ve biliyorsun ki "devamını bekliyoruz"....:img-wink::img-yes: gökhanizm 29-03-08, 22:19 yaa süperrrr bi dizi bir bölümünü bile kaçırmadan izliyorum valla tek favorim :img-yes: ~*~NaR-ı GüL~*~ 29-03-08, 23:25 Deniz-fan, arkadasim senaryon harika olmus ellerine yüregine saglik...:good: sabah_güneşi 30-03-08, 11:26 Gülşah'cımm yeni senaryon çok güzel çokk! :happy0064 Harikasın canım sen!! :D Bu arada Bennu ablamızın başlığında "toparlamanda sonuna kadar arkandayım" demişsim canım o yazına cevap yazmıştım ama sitede problem olduğu için gelmemiş sanırım... :img-blush Sonraki günlerde de foruma girememiştim... Kusura bakma canım.. =)) Çok sevinirim canım yardımcı olursan... :img-icecr Senin hayalgücünün sınırı yok... :D:D aylaayla 30-03-08, 12:59 Arkadaşlar senaryolarınız çok güzel, hepinizi tebrik ederim. Aslında daha detaylı yorumlar yazmıştım ama sanırım yanlış yere yazmışım (sitede yeniyim), silmiş moderatörler:( deniz-fan 30-03-08, 14:18 Arkadaşlar teşekkür ederim .. Bizim senaristlerde gerçekten işlerinde çok iyiler ama nedense fikret ve tahsin için çook yavaş gidiyolar .. bizde bunu istemiyoruz tabiki .. Canım elifçim valla elimde olsa ben yaprak dökümünün senaryosunu yazmak için neler yapmazdım ama sonra ne olurdu tam kestiremiyorum .. heralde millet sırf fikret tahsin izlerdi .. ama olsn ben sadece onların kısmını yazmaya da razıyım .. :) yeşimcim evet benim hayal gücümde sınır yok .. ve bu durum en sevdiğim yönlerimden biri .. fikretle tahsin için çalışıyorum şu aralar :D:D Arkadaşlar senaryomu beğenen beğenmeyen herkese sonsuz teşekkrler .. sizin olumlu düşünceleriniz beni daha da şevklendiriyo yazmam için .. teşekkürler .. bye deniz-fan 30-03-08, 21:19 Yeşimcim süper süper valla .. benim senaryonun arkasına tam oturmuş bir senaryo süperiz .. (tabi bennu yıldırımlar ailesi olarak ) .. Biz de yılmak yok çabalayarak ilham gelince süper şeyler yazıcaz .. bende senin senaryonun arkasına umarım güzel bir şeyler yazarım .. bu haftaki bölümü de izleyelimde kafamızda bişeyler olşsun .. :D Tekrar ellerine sağlık canım .. apple-core 30-03-08, 21:20 way bee meğer benim arkadaşlarımın içinde gizli senaristler yatıyormuş da benim haberim yokmuş:D Yeşimciğim mükemmel olmuş senaryon ya bir de koymakta tereddüt ediyordun şimdi sorarım sana bumuydu koymakta tereddüt ettiğn senaryon...tereddütsüz koyacaklarını merak ediyorum doğrusu...arkadaşlar mükemmelsiniz ya böyle devam edin ben size sonuna kdr destek olurum... deniz-fan 30-03-08, 21:36 way bee meğer benim arkadaşlarımın içinde gizli senaristler yatıyormuş da benim haberim yokmuş:D Yeşimciğim mükemmel olmuş senaryon ya bir de koymakta tereddüt ediyordun şimdi sorarım sana bumuydu koymakta tereddüt ettiğn senaryon...tereddütsüz koyacaklarını merak ediyorum doğrusu...arkadaşlar mükemmelsiniz ya böyle devam edin ben size sonuna kdr destek olurum... bende ilk okuduğum anda senin gibi düşündüm elifçim .. bumuydu tereddüt edilen senaryo die .. Bizim fikrt- tahsin hayranlığmız içimizdeki saklı yetenekleri ortaya çıkardı yeşimLe .. sizin destekleriniz olmadan da olmaz tabi .. Sonuçta biz kimiz ..? Bennu yıldırımlar ailesiyiz !!!! sabah_güneşi 30-03-08, 21:37 Yeşimcim süper süper valla .. benim senaryonun arkasına tam oturmuş bir senaryo süperiz .. (tabi bennu yıldırımlar ailesi olarak ) .. Biz de yılmak yok çabalayarak ilham gelince süper şeyler yazıcaz .. bende senin senaryonun arkasına umarım güzel bir şeyler yazarım .. bu haftaki bölümü de izleyelimde kafamızda bişeyler olşsun .. :D Tekrar ellerine sağlık canım .. Evet canım Bennu Yıldırımlar ailesi gibi bir aile yok!! http://img527.imageshack.us/img527/5613/smiley32zq3.gif (http://imageshack.us) Süperiz hepberaber :D:D Beğenmene çok sevindim canım =)) Benimkinin arkasından gelecek senaryonu da bekliyorum(z) :)http://img527.imageshack.us/img527/5613/smiley32zq3.gif (http://imageshack.us) way bee meğer benim arkadaşlarımın içinde gizli senaristler yatıyormuş da benim haberim yokmuş:D Yeşimciğim mükemmel olmuş senaryon ya bir de koymakta tereddüt ediyordun şimdi sorarım sana bumuydu koymakta tereddüt ettiğn senaryon...tereddütsüz koyacaklarını merak ediyorum doğrusu...arkadaşlar mükemmelsiniz ya böyle devam edin ben size sonuna kdr destek olurum... Elif'cimm canım çok çok sevindim beğenmene =)) Hiç yazmamıştım daha önce böyle birşey, emin olamadım =)) O yüzden tereddüt ettim ama Gülşah'tan destek alınca ekledim... Daha sonra bir Gülşah-Yeşim ortak yapımı görebilirsiniz!! :img-hyste:img-hyste apple-core 30-03-08, 22:03 Daha sonra bir Gülşah-Yeşim ortak yapımı görebilirsiniz!! :img-hyste:img-hyste süper olur walla ya....zevkle okuruz...:happy0064 gokce1987 31-03-08, 09:07 arkadaşlar çok güzel olmuş senaryolar ellerinize sağlık devamını bekiyorumm *MeRaL* 31-03-08, 12:12 Yeni Bölüm Süperdi Yaaaaaaaaaaaa Wayyy Walla çok Begendimm Ama Bişi Sorcam Gelecek Bölümde Neler Olacak:(:(:( deniz-fan 31-03-08, 16:53 Valla yeşimle bi yazmaya başlayalım neler dökülücek parmaklarımızdan hesab edemiyorum .. biz bi girişirsek yazmaya fikret tahsin ikilisinin içinden ne konular çıkar ne konular .. ama emin olabilirsiniz kesinlikle görmek istediklerinizi okursunuz bizim senaryolarda en azından bennu -ahmet fanlarına garanti verebilirim :):) Şimdi ben çarşamba gününü bekliorum .. iyi bi ince eleyip sık dokuyup konu edineyim kafamda sora yeşimciğimle birlikte görücüye çıkartacağız senaryolarımızı :):):) deniz-fan 31-03-08, 16:55 Yeni Bölüm Süperdi Yaaaaaaaaaaaa Wayyy Walla çok Begendimm Ama Bişi Sorcam Gelecek Bölümde Neler Olacak:(:(:( canım valla gelecek bölümlerde ne olur bilmem :icon_whis:) tiyo vermeyelim şimdi heycanlı olsn :D:D ;) Daha bende bilmiorum açıkçası :D bizi takip edin :):) emeli 31-03-08, 21:15 canım valla gelecek bölümlerde ne olur bilmem :icon_whis:) tiyo vermeyelim şimdi heycanlı olsn :D:D ;) Daha bende bilmiorum açıkçası :D bizi takip edin :):) cnm süpersin ellerine sağlık arayı fazla uzatma hemen yaz yenileri:P gokce1987 04-04-08, 20:49 denizfan senaryonu şimdi okudum cnm ve bayıldım çok güzel ellerine sağlık :happy0064:happy0064 devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: umut özlem 04-04-08, 21:13 bencede çok güzel olmuş:happy0064 ilham perin başından hiç eksik olmasın inşallah..:img-yes::img-hyste emeli 04-04-08, 22:51 denizfan cnm senaryolar mükemmel ellerine sağlık o gülüşmeler o kadar güzel olmuş ki devamını sabırsızlıkla bekliyorm:P apple-core 05-04-08, 00:27 allahım ya gülşahçım ben karar verdim dizinin devamını senin kanalından izliycem:img-hyste sende daha güzel bölümler yayınlanıyor yaa...walla süpersin cnm ne desem az kalır...devamını bekliyorum 4444 gözle :D Sahte-Prenses 05-04-08, 10:55 Gerçekten'de deniz-fan senaryolarin çok güzel :) Bir dahaki senaryonu dört gözle bekliyorum bende:happy0064 Fikret & Tahsin...:img-in_lo:img-in_lo deniz-fan 05-04-08, 14:06 arkadaşlar beni şımartıyosunuz valla :D elifçim bende sana katılıyorumsenin yerinde olsam bende benim kanaldan izlerdim .. ben sizin görmk istediklerinizi yazıyorum bu yüzden hoşunuza gdiyo .. merak etmeyin arkadaşlar ilerleyen bölümler tam istediğiniz gibi oluck :):) hepinize teker teker teşekkürler .. sabah_güneşi 06-04-08, 17:20 Oy oy oy!! Neler yazmış benim arkadaşım öyle!! :D Gülşah'cım ne diyim sana yaa harikasın! :happy0064:happy0064 Nasıl bir heyecanla okudum senaryonu anlatamam! Yazdıklarını gözümde canlandırınca... Mükemmel bir senaryo olmuş!! Aşk dolu...:img-in_lo:img-in_lo Tahsin & Fikret fanları olarak artık senin kanalından izliyoruz Gülşah'cım!:D:D Devamını bekliyorum sabırsızlıkla!! :img-wink: deniz-fan 06-04-08, 17:23 Oy oy oy!! Neler yazmış benim arkadaşım öyle!! :D Gülşah'cım ne diyim sana yaa harikasın! :happy0064:happy0064 Nasıl bir heyecanla okudum senaryonu anlatamam! Yazdıklarını gözümde canlandırınca... Mükemmel bir senaryo olmuş!! Aşk dolu...:img-in_lo:img-in_lo Tahsin & Fikret fanları olarak artık senin kanalından izliyoruz Gülşah'cım!:D:D Devamını bekliyorum sabırsızlıkla!! :img-wink: senaryolarımı size sunmaktan gurur duyuyorum arkadaşım .. beni takip etmeye devam edin :):) aylaayla 07-04-08, 05:50 Deniz-fan maşallah sana arkadaşım. Diğer arkadaşların yorumlarına katılıyorum. Senin kanal daha güzelmiş! Ben de buradan izleyeyim bari, ne de olsa senaryonda aşk kokusu var:) Devamını bekliyorum... aylaayla 07-04-08, 06:34 .. tahsin fikreti kucaklayıp arabaya doğru ilerler .. Cevriye: aa nooldu oğlum öldümü yoksa ? . :img-hyste :img-hyste :img-hyste Bu repliğe o kadar güldüm ki sabah sabah, ilahi Deniz-fan. Süpersin, inan bir yandan yazıyorum bir yandan gülmeye devam ediyorum :img-hyste aylaayla 08-04-08, 12:48 Hangi bölümdeydi bu replik, ben hatırlamıyorum. Senaryolar bölümünde Deniz-fan'ın son senaryosunun ilk kısımlarında:) Aşağıya kopyalıyorum.. .. tahsin fikreti kucaklayıp arabaya doğru ilerler .. Cevriye: aa nooldu oğlum öldümü yoksa ? . Tahsin: anne ne diyosun ya saçmalama biz hastaneye gidiyoruz .. Fikret kendine gelmiştir .. mırıldanır halde .. Fikret: Tahsin korkma iyiyim Tahsin: Dur canım hastaneye gidiyoruz .. Tahsin fikreti arabaya bindirmiştir .. Ve bi hayli tedirgindir .. Fikret: Tahsin iyiyim .. qerçekten .. Tahsin: Öyle yığılınca çok korktum fikret .. Bi gidelim de ilaç felan bişey yapar doktorlar .. Fikret: Ne oldu bilmiyorum ki birden yer ayaklarımın altından kaydı sanki .. Tahsin: Dün geceden başladı dimi ondan önce bişeyin yoktu .. Fikret: yoktu hayır .. Yorgunluktandır hayatım şevkete falan üzüldüm ondandır .. Tahsin fikretin dediklerine tatmin olamıyordur .. İçinde hala büyük bir tedirginlik vardır .. hastaneye gelmişlerdir .. Fikretin hiçbirşeyi yoktr .. Tahsinler tekrar eve dönerler .. Cevriye: Ne olmuş nesi varmış .. konuşsanıza oğlum .. Tahsin : anne dur zaten yüreğim azıma geldi .. bi soluk aldır .. FikreT: Bişeyim yokmuş cevriye hanım .. rahat olun .. Cevriye : Neyin olcak tabi kötüye bişey olurmu .. Tahsin: Fikret hadi sen odaya git canım yat dinlen .. Çoçuklar nerde ? .. Cevriye: Deniz odasında çoçukların ödevlerine bakıyodu .. derken odadan deniz çıkar .. Fikretin boynuna sarılır .. Deniz: Fikret ablacım iyisin dimi bişeyin yok .. Fikret :iyiyim canım yok bişeyim .. Caner: Fikret abla hasta mı oldun ? Fikret: Küçük bişey canercim .. Hadi siz ödevlerinizi yapın .. Tahsin: Hadi çoçuklar yormayın fikret ablanızı .. fikret odasına girer .. tahsin yatağın üzerine otrmuş düşüncelidir .. Fikret yanına oturur .. Fikret: Tasin .. Tahsin: Efendim canım .. Fikret: Ne düşünüyosun .. Tahsin: Hiiç .. öyle Fikret: Yalan söylemeyi beceremiyosun canım .. Tahsin :Bi an .. öyle kucağıma bayılıverince .. Fikret: Yapma hayatım iyiyim ben .. Tahsin: Ya seni de kaybedersem diye düşündüm .. Sensiz ne yaparım ben .. Fikret: Şiişşt sus .. düşünme böyle ... biyere gitmiyorum ben .. Tahsin: Sakın beni bırakma .. Sen benim hayatımsın .. kalbimsin .. sensiz yarım kalmam .. ölürüm ben .. Fikret: Tahsin .. Tahsinin gözlerinden yaşlar süzülür .. Fikret tahsine sıkıca sarılır .. Fikret: Seni asla bırakmam .. ----------------------------- DEVAMI HAFTAYA !!! :):):) sabah_güneşi 13-04-08, 15:33 Gülşah'cım... Yine coşturmuşsun senaryolar başlığını! :happy0064 Canım müthiş olmuş senaryon her zamanki gibi... Tahsin bahçeye yönelir .. fikret masanın başında çiçekleri incelemeye dalmıştr tahsin birden fikretin yanağına bi öpücük kondurur .. Fikret: Nerden çıktı şimdi bu .. =) Tahsin: İşten gelince öpmedim ya gecikmeli hoşbuldum öpücüğü Fikret:o zaman bi eksik oluyo .. Tahsin: Neymiş o eksik .. Fikret tahsinin beklemediği bir anda dudağına bir öpücük kondurur .. Tahsin gülümser .. Fikret: Gecikmeli hoşgeldin öpücüğü =)=) Bu kısım beni bitirmiştir! :img-in_lo:img-in_lo asli_şevvalist 13-04-08, 15:56 Gülşahcımm valla süpersinn ellerine sağlık:D :good: bnde en çok ''Gecikmeli hoşgeldin öpücüğü =)=) '' kısmına bittim :love05: haftaya senaryonun devamını bekliyoruzz canım :D:img-wink: şu bebiştee olsaa artııkk:icon_whis deniz-fan 13-04-08, 16:09 Gülşahcımm valla süpersinn ellerine sağlık:D :good: bnde en çok ''Gecikmeli hoşgeldin öpücüğü =)=) '' kısmına bittim :love05: haftaya senaryonun devamını bekliyoruzz canım :D:img-wink: şu bebiştee olsaa artııkk:icon_whis sabırsızlandığını biliyorum aslıcım daha doğrusu sabırsızlandığınızı =)=) merak etmeyin benimde isteğim o =)=) :):) çok yakında!!! gokce1987 13-04-08, 17:10 gülşahcım senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık cnm devamını sabırsızlıkla bekliyorum :happy0064:happy0064:happy0064 emeli 13-04-08, 19:50 gülşahcım yine gönlümüzü fethettin senaryonla gecikmeli hoşgeldin öpücüğü kısmı beni de bitirdi harika olmuş ellerine sağlık devamını en kısa zamanda bekliyorummm:P apple-core 13-04-08, 21:12 gülşahçığım yeni okudum senaryonu cnm her zmnki gibi muhteşem hatta ötesi:happy0064 bayadır senaryo eklemiyordun özlemişiz valla.... ve her zamanki gibi bu seferde devamını bekliyoruz cnm... bu arada senin dialoglar çok gerçekçi ya gerçekten bunlar çekilecek olsa aynı dialoglar geçerdi herhalde... sabah_güneşi 13-04-08, 21:41 gülşahçığım yeni okudum senaryonu cnm her zmnki gibi muhteşem hatta ötesi:happy0064 bayadır senaryo eklemiyordun özlemişiz valla.... ve her zamanki gibi bu seferde devamını bekliyoruz cnm... bu arada senin dialoglar çok gerçekçi ya gerçekten bunlar çekilecek olsa aynı dialoglar geçerdi herhalde... Evet canım ben de aynı şeyi düşünüyorum... =)) Bu kadar geçekçi olduğu için, gerçekleşmesi çok zor gelmiyor bize okurken.. Bu yüzden bu kadar beğeniyoruz herhalde... :):) Bu da Gülşah'ın farkı! :):good: deniz-fan 13-04-08, 21:46 Evet canım ben de aynı şeyi düşünüyorum... =)) Bu kadar geçekçi olduğu için, gerçekleşmesi çok zor gelmiyor bize okurken.. Bu yüzden bu kadar beğeniyoruz herhalde... :):) Bu da Gülşah'ın farkı! :):good: Canlarım benim ya siz olmadan benim yazdığın senryoların tadı mı çıkar !! Bence bu fikret ve tahsin farkı çünkü onların öyle güzel bir aşkın mensupları ki bana bu kadar hissetriyorlar o aşkı vebenden böyle güzel senaryolar çıkıveriyor .. Yanımda olduğunuz için çok teşekkürler canım arkadaşlarım =)=) aylaayla 13-04-08, 21:51 Deniz-fan, yeni senaryonu da okudum, tebrik ederim, gayet güzel olmuş. İzlemeye gerek kalmadı, demek Tahsin kaşıkları buluyor:) deniz-fan 13-04-08, 21:55 Deniz-fan, yeni senaryonu da okudum, tebrik ederim, gayet güzel olmuş. İzlemeye gerek kalmadı, demek Tahsin kaşıkları buluyor:) vlla cnm benim senaryoda öle ama yaprak dökümünde ne olur bilemicem bence yinede seyret ne olur ne olmaz :img-wink:=)=) sabah_güneşi 13-04-08, 22:10 Canlarım benim ya siz olmadan benim yazdığın senryoların tadı mı çıkar !! Bence bu fikret ve tahsin farkı çünkü onların öyle güzel bir aşkın mensupları ki bana bu kadar hissetriyorlar o aşkı vebenden böyle güzel senaryolar çıkıveriyor .. Yanımda olduğunuz için çok teşekkürler canım arkadaşlarım =)=) Canım benim... Her zaman yanındayız, destekçiniz... :good: Tahsin ve Fikret aşkları o kadar güzel yansıtılıyor ki dediğin gibi... :img-in_lo Bu aşk senin hayalgücünle birleşince de bunlar çıkıyor ortaya... :):) Devamı da gelecektir umarım :) deniz-fan 13-04-08, 22:12 Canım benim... Her zaman yanındayız, destekçiniz... :good: Tahsin ve Fikret aşkları o kadar güzel yansıtılıyor ki dediğin gibi... :img-in_lo Bu aşk senin hayalgücünle birleşince de bunlar çıkıyor ortaya... :):) Devamı da gelecektir umarım :) qelmez olur mu güzelim .. tahsinin ve fikretin o efsane aşkları devam ettikçe gelecek emin oLun !! =)=) apple-core 14-04-08, 00:10 Canım benim... Her zaman yanındayız, destekçiniz... :good: Tahsin ve Fikret aşkları o kadar güzel yansıtılıyor ki dediğin gibi... :img-in_lo Bu aşk senin hayalgücünle birleşince de bunlar çıkıyor ortaya... :):) Devamı da gelecektir umarım :) ewet yeşimcim aynen öyle... bu arada senin güzel hayalgücünü de unutmuş değiliz cnm senin senaryolarını da bekliyoruz dört gözle:img-pilot deniz-fan 14-04-08, 18:30 ewet yeşimcim aynen öyle... bu arada senin güzel hayalgücünü de unutmuş değiliz cnm senin senaryolarını da bekliyoruz dört gözle:img-pilot evet canım benim senaryolara daldık yeşimciğimi unuttuk .. yeşiminde senaryolarını bilioruz hayal gücün senindde iyi işlior .. e o güzel senaryolarından beklioruz .. dört gözle :) sabah_güneşi 14-04-08, 20:14 Canlarım benim! =)) Çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca :) Ben de planlıyorum birşeyler, toparlayabilirsem bende eklerim senaryo :) Şimdi daha kolay olur toparlamam, eminim :icon_whis:) apple-core 14-04-08, 21:58 Canlarım benim! =)) Çok mutlu oldum yazdıklarınızı okuyunca :) Ben de planlıyorum birşeyler, toparlayabilirsem bende eklerim senaryo :) Şimdi daha kolay olur toparlamam, eminim :icon_whis:) sabırsızlıkla bekliyoruz cnm... yardım gerekirse biz buradayız:img-wink: emeli 15-04-08, 07:28 oh oh süper yeni senaryolar geliyor demek=) bende mi yazsam ne=) doktorlara senaryo yazmıştım ordan biraz antremanlıyım gerçi ne dersiniz denesem mi? =) apple-core 15-04-08, 11:11 oh oh süper yeni senaryolar geliyor demek=) bende mi yazsam ne=) doktorlara senaryo yazmıştım ordan biraz antremanlıyım gerçi ne dersiniz denesem mi? =) aa dene tabii emelcim biz sana güveniyoruz...hem doktorlar'a yazıp bizi mahrum bırakmaz olmaz:img-wink: apple-core 15-04-08, 21:35 yeşimcim mükemmel olmuş senaryoların ya ağzım kulaklarımda okudum:happy0064 walla gülşahla sen bizim senaristleri solda sıfır bırakırsınız yaaa:good: sabah_güneşi 15-04-08, 21:44 yeşimcim mükemmel olmuş senaryoların ya ağzım kulaklarımda okudum:happy0064 walla gülşahla sen bizim senaristleri solda sıfır bırakırsınız yaaa:good: Elif'cim canım benim çok saol güzel yorumun için... :):img-blush Çok sevindim beğenmene gerçekten... :img-wink: Devamında da birşey düşündüm ama yazamadım... Onu da eklerim en kısa zamanda... Gülşah'ınkilere de diyecek yok zaten... :happy0064 emeli 16-04-08, 08:57 aa dene tabii emelcim biz sana güveniyoruz...hem doktorlar'a yazıp bizi mahrum bırakmaz olmaz:img-wink: :P ilk bölümü yazdım cnm en kısa zamanda ekleyeceğim derslerden pek vaktim olmuyo ama inş bu akşam eklerim emeli 16-04-08, 09:04 yeşim o ne senaryodur ya harika olmuş ellerine sağlık bnm senaryo biraz farklı arkadaşlar yine fikret tahsin üzerine ama...:P gokce1987 16-04-08, 09:41 yeşim gerçekten senaryon harika olmuş canım devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: aylaayla 16-04-08, 14:07 Yeşim senaryoların bir harika:) Gülşah-Yeşim ikilisi hiç boş durmayıp bize Fikret-Tahsin ziyafeti çekiyorlar. :happy0064 Bize de tebrik etmek düşüyor:good: sabah_güneşi 16-04-08, 21:07 yeşim o ne senaryodur ya harika olmuş ellerine sağlık bnm senaryo biraz farklı arkadaşlar yine fikret tahsin üzerine ama...:P Emel'cim teşekkür ederim güzel yorumun için... =)) Senin senaryonu da okumayı çok isteriz ;) Merak ettim doğrusu... =)) yeşim gerçekten senaryon harika olmuş canım devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: Gökçe'cim beğenmene çok sevimdim arkadaşım... Devamını da ekledim...:img-wink: Yeşim senaryoların bir harika:) Gülşah-Yeşim ikilisi hiç boş durmayıp bize Fikret-Tahsin ziyafeti çekiyorlar. :happy0064 Bize de tebrik etmek düşüyor:good: Ayla'cım çok teşekkürler, çok mutlu oldum gerçekten... Gülşah'tan da bekliyoruz hepimiz devamını... :img-wink: Biribirinin devamı olarak yazıyoruz zaten, öyle daha keyifli oluyor... Bence hepiniz deneyin yazmayı... :img-wink: apple-core 16-04-08, 21:13 yeşimcim yeni senaryon da her zmnki gibi muhteşem:good: ama gelecek bölüm şu gecelik olayıyla çok üzüleceğiz seninki gibi mutlu bir sahne olmayacak maalesef:img-tomat hep derim ya ben diziyi gülşahla senin kanalında izliycem diye:img-wink: gokce1987 16-04-08, 21:22 yeşimcim ellerine sağlık senaryon yine süper ne yazık ki böyle sahneleri göremiyoruz:icon_sorr inş ilerleyen bölümlerde görürüz sabah_güneşi 16-04-08, 21:38 yeşimcim ellerine sağlık senaryon yine süper ne yazık ki böyle sahneleri göremiyoruz:icon_sorr inş ilerleyen bölümlerde görürüz İnşallah Gökçe'cim inşallah! Hepimiz çok istiyoruz bir 62. bölüm daha izlemeyi, yazdıklarımızı izlemeyi ama... Cevriye Hanım ölmeden bunun imkanı yok galiba! :icon_sorrhttp://img413.imageshack.us/img413/8894/smiley35ml9.gif (http://imageshack.us) Nefret ettim bu kadından bu bölüm... Hatta gelecek bölüm daha da nefret edeceğim! http://img413.imageshack.us/img413/8894/smiley35ml9.gif (http://imageshack.us) sabah_güneşi 16-04-08, 21:40 yeşimcim yeni senaryon da her zmnki gibi muhteşem:good: ama gelecek bölüm şu gecelik olayıyla çok üzüleceğiz seninki gibi mutlu bir sahne olmayacak maalesef:img-tomat hep derim ya ben diziyi gülşahla senin kanalında izliycem diye:img-wink: Evet Cevriye Hanım işleri karıştırıyor yine!http://img413.imageshack.us/img413/8894/smiley35ml9.gif (http://imageshack.us) Gitsin bu kadın artık yaa! lütfen! Artık kendi kanallarımızdan izliycez Elif'cim dediğin gibi... Görmek istediklerimizi görüyoruz hiç değilse... :icon_whis Stres olmuyoruz bu kadar! =)):img-wink: apple-core 16-04-08, 21:52 emelciğim bombasın walla ya:happy0064 sen resmen yepyeni bir konu üstünden gittin ya bravo...çok güzel olmuş yanlız konuları bağlaman fln...senin kanalı da sevdim ya sonu mutlu bitti hiç değilse:img-wink: gelecek sezon senarist koltuğumuzda yeşim ve gülşahın yanında sana da yer açalım:happy0064 emeli 16-04-08, 21:56 emelciğim bombasın walla ya:happy0064 sen resmen yepyeni bir konu üstünden gittin ya bravo...çok güzel olmuş yanlız konuları bağlaman fln...senin kanalı da sevdim ya sonu mutlu bitti hiç değilse:img-wink: gelecek sezon senarist koltuğumuzda yeşim ve gülşahın yanında sana da yer açalım:happy0064 cnm yorumun için çok saol ah keşke biz olsak dizinin senaristleri neler yazıcaz ama nerdee=) ikinci bölümü şimdiden planlamaya başladım fikret ya önümüzdeki bölüm ya da sonraki istanbula gitcek kızmayın ama hemen akşam tahsin de gitcek oraya=) apple-core 16-04-08, 22:00 cnm yorumun için çok saol ah keşke biz olsak dizinin senaristleri neler yazıcaz ama nerdee=) ikinci bölümü şimdiden planlamaya başladım fikret ya önümüzdeki bölüm ya da sonraki istanbula gitcek kızmayın ama hemen akşam tahsin de gitcek oraya=) aaaaaaaaa üzme kız bizi ztn üzüyor diğer senaristler:img-wink: şaka cnm şaka sen ne biliyorsan onu yap nasılsa güzel olacak:img-icecr emeli 16-04-08, 22:01 aaaaaaaaa üzme kız bizi ztn üzüyor diğer senaristler:img-wink: şaka cnm şaka sen ne biliyorsan onu yap nasılsa güzel olacak:img-icecr ah cnm benim siz üzülmeyin yeter ki ben Reyhan'ı akşam için çocuklara yollar onları beraber yollarım sen hiç merak etme:P gokce1987 16-04-08, 22:04 yeşimcim sana katılıyorum cnm cevriye ölmeden fikret ve tahsine huzur yok bu arada emelcim senaryon süper devamını bekliyorum:img-wink::img-wink: emeli 16-04-08, 22:05 yeşimcim sana katılıyorum cnm cevriye ölmeden fikret ve tahsine huzur yok bu arada emelcim senaryon süper devamını bekliyorum:img-wink::img-wink: yorumun için saol cnm sınavlarım bitmek üzere şöyle bir rahatliyim bol bol eklerim artık=) sabah_güneşi 16-04-08, 22:11 Emel'cim nerden aklına geldi bu yaa müthişş olmuş!!! :happy0064:happy0064:good: Çok güzel olmuş gerçekten, çok yaratıcı ve aşk dolu...:img-in_lo:love05::img-blush Devamını bekliyoruzz canım! :good: emeli 16-04-08, 22:13 Emel'cim nerden aklına geldi bu yaa müthişş olmuş!!! :happy0064:happy0064:good: Çok güzel olmuş gerçekten, çok yaratıcı ve aşk dolu...:img-in_lo:love05::img-blush Devamını bekliyoruzz canım! :good: cnm çok teşekkür ederim aslında bir anlık bir şey deil uzun süredir düşünüyordum inş ilerki bölümlerde de bu bölüm kadar yaratıcı olabilirim=) sabah_güneşi 16-04-08, 22:30 cnm çok teşekkür ederim aslında bir anlık bir şey deil uzun süredir düşünüyordum inş ilerki bölümlerde de bu bölüm kadar yaratıcı olabilirim=) Canım, ona ne şüphe...:img-wink: İlk deneme böyleyse diğerleri nasıl olur kimbilir! :D;) aylaayla 17-04-08, 10:22 Emeli sağ gösterip sol vurmuşsun! Aşk dolu sahneler, hem de dolu dolu! Ama YD'de göremeyiz böyle sahneleri, özellikle de Fikret-Tahsin cephesinde sanmıyorum :( emeli 17-04-08, 14:29 Canım, ona ne şüphe...:img-wink: İlk deneme böyleyse diğerleri nasıl olur kimbilir! :D;) ah cnm utandım valla:img-blush inş beklentilerinizi karşılayabilirim Emeli sağ gösterip sol vurmuşsun! Aşk dolu sahneler, hem de dolu dolu! Ama YD'de göremeyiz böyle sahneleri, özellikle de Fikret-Tahsin cephesinde sanmıyorum :( cnm keşke görsek böyle sahneler ama nerde birlikte uyumalarını bile çok nadir gösteriyolar deniz-fan 17-04-08, 16:50 Arkadaşlar süpersiniz süper ya !! Yeşimcim emelcim biz ne tahsin fikret fanlarıyız böyle yaa süper şeyler çıkmış ortaya bayıldım senaryolara müthişler mükemmeller :):) .. Yeşimcim en kıza zamanda senaryonun arkasına benden de bir senaryo gelecek inşallah sende yaz böyle bana da ilham oluor .. Emelcim seninde senaryoların devamını bekliorum .. çok güzel olmş farkılı bi boyuttan çok güzel bağlamışsın olayları ... ellerine sağlık ! Yeşiiiim'cim bebek gelio galiba he ne dersin ??? ... sabah_güneşi 17-04-08, 18:05 Arkadaşlar süpersiniz süper ya !! Yeşimcim emelcim biz ne tahsin fikret fanlarıyız böyle yaa süper şeyler çıkmış ortaya bayıldım senaryolara müthişler mükemmeller :):) .. Yeşimcim en kıza zamanda senaryonun arkasına benden de bir senaryo gelecek inşallah sende yaz böyle bana da ilham oluor .. Emelcim seninde senaryoların devamını bekliorum .. çok güzel olmş farkılı bi boyuttan çok güzel bağlamışsın olayları ... ellerine sağlık ! Yeşiiiim'cim bebek gelio galiba he ne dersin ??? ... Canım beğenmene çok sevindim :) Seninkileri de bekliyorum benimkinin arkasından... Seninkiler de bana ilham oluyor :):) Evet, bebek geliyor galiba Gülşah'cımm... http://img396.imageshack.us/img396/336/smiley32es6.gif (http://imageshack.us)http://img396.imageshack.us/img396/336/smiley32es6.gif (http://imageshack.us) :D Dizide göremiyoruz bari biz yazalım! emeli 17-04-08, 20:16 Arkadaşlar süpersiniz süper ya !! Yeşimcim emelcim biz ne tahsin fikret fanlarıyız böyle yaa süper şeyler çıkmış ortaya bayıldım senaryolara müthişler mükemmeller :):) .. Yeşimcim en kıza zamanda senaryonun arkasına benden de bir senaryo gelecek inşallah sende yaz böyle bana da ilham oluor .. Emelcim seninde senaryoların devamını bekliorum .. çok güzel olmş farkılı bi boyuttan çok güzel bağlamışsın olayları ... ellerine sağlık ! Yeşiiiim'cim bebek gelio galiba he ne dersin ??? ... cnm bnm çok saol yorumun için. dizide göremiyoruz böle sahneleri biz de kendimiz çalar kendimiz söleriz dimi=) deniz-fan 18-04-08, 16:59 Canım beğenmene çok sevindim :) Seninkileri de bekliyorum benimkinin arkasından... Seninkiler de bana ilham oluyor :):) Evet, bebek geliyor galiba Gülşah'cımm... http://img396.imageshack.us/img396/336/smiley32es6.gif (http://imageshack.us)http://img396.imageshack.us/img396/336/smiley32es6.gif (http://imageshack.us) :D Dizide göremiyoruz bari biz yazalım! aLdım mesajı yeşim !! .. en kısa zamanda bennu-ahmet fanlarının görmk istedikleri senaryolar kısmında yerini alacak :D:D Biz birbirimize ilham verelim arkadaşım :) Emel'in dediği gibi madem dizide göremioruz biz yazalım biz okuyalım :):) sabah_güneşi 19-04-08, 16:48 aLdım mesajı yeşim !! .. en kısa zamanda bennu-ahmet fanlarının görmk istedikleri senaryolar kısmında yerini alacak :D:D Biz birbirimize ilham verelim arkadaşım :) Emel'in dediği gibi madem dizide göremioruz biz yazalım biz okuyalım :):) Heyecanlandım ben şimdi! :happy0064 Evet canım kendimiz yazar kendimiz okuruz daha güzel! Senaristlere kaldıysak işimiz var! :img-beee::D Biz birbirimizin arkasından yazmaya devam edelim :) Senin yazdıkların olmadan benim kafamda da birşey oluşmuyor zaten... :) Seninkilerinde Emel'inkilerininde devamını bekliyorum... emeli 19-04-08, 17:08 en kısa zamanda diğer bölümü ekliycem arkadaşlar kafamda senaryo şekillenmeye başladım oturup konuları bağlamak kaldı=) apple-core 19-04-08, 17:15 en kısa zamanda diğer bölümü ekliycem arkadaşlar kafamda senaryo şekillenmeye başladım oturup konuları bağlamak kaldı=) Sabırsızlıkla bekliyoruz Emelciğim...:img-wink: gokce1987 19-04-08, 21:47 gülşahcım senaryon süper olmuş :happy0064 canım devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink::img-wink: aylaayla 20-04-08, 06:27 Gülşah senaryon bir harika! Araya bir de Gıda sorumlusu, kıskanmak v.s. sıkıştırmışsın :img-hyste Bravo sana, devamını bekliyorum :) Yeşim'le de gayet güzel paslaşıyorsunuz, hadi bakalım kim tutar sizi :happy0064 apple-core 20-04-08, 11:55 :happy0064gülşah ya süpersin cnm walla:happy0064...siz de olmasanız biz böyle bir sahne hayal edemycez...walla muhteşem olmuş cnm artık söyleyecek kelime bulamıyorum sen biliyorsun ne kdr beğendiğimi...devamı çok önemli tahminimce tahsine söyleyecek çünkü...o yüzden sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: emeli 20-04-08, 15:04 gülşahçım süper olmuş cnm süper ellerine sağlık devamı merak içinde bekliyorummm:P sabah_güneşi 20-04-08, 16:26 Gülşah'cım yine müthiş bir iş çıkardın!! :happy0064:happy0064 Süpersin canım süper!! İzlemek istediğimiz en güzel sahnelere geldik... Şimdi daha heyecanlı oluyor okumak!! Devamını da bekliyoruz :icon_whis;) apple-core 20-04-08, 19:02 ben size ne diyim siz beni öldüreceksiniz:img-blush:img-wink: gülşahla yeşim elbette... ya artık ne desem her mesajımda aynı şeyi tekrar ediyorum ama mükemmel işte ben napıyım başka:happy0064 süpersiniz kızlar ya devam...walla siz de olmasanız... deniz-fan 20-04-08, 19:07 ben size ne diyim siz beni öldüreceksiniz:img-blush:img-wink: gülşahla yeşim elbette... ya artık ne desem her mesajımda aynı şeyi tekrar ediyorum ama mükemmel işte ben napıyım başka:happy0064 süpersiniz kızlar ya devam...walla siz de olmasanız... Elifçim çok sağol .. yeşimle bi giriştik işe mükemmel şeyler çıktı orataya .. okurken gözlerim doldu .. yani yeşimle kendi senaryolarımızı okluyorum ve gözlerim doluyo .. buna sulu gözlülük mü denir yoksa fikret ve tahsinin aşkı bu kadar mı etkileyici olur bilemicem .. yazarken birde hayal etmek var .. okurken olduğu gibi .. yani bütün bi hafta ben senaryo işleriyle uraşsam çarşambaları diziyi izlemeye gerek duymicağımdan korkuyorum .. tahsinle fikret olmasa .. Onların üstüne aşk tanımıyorum !! sabah_güneşi 20-04-08, 19:15 apple-core tarafından gönderildi ben size ne diyim siz beni öldüreceksiniz gülşahla yeşim elbette... ya artık ne desem her mesajımda aynı şeyi tekrar ediyorum ama mükemmel işte ben napıyım başka süpersiniz kızlar ya devam...walla siz de olmasanız... -- Elifçim çok sağol .. yeşimle bi giriştik işe mükemmel şeyler çıktı orataya .. okurken gözlerim doldu .. yani yeşimle kendi senaryolarımızı okluyorum ve gözlerim doluyo .. buna sulu gözlülük mü denir yoksa fikret ve tahsinin aşkı bu kadar mı etkileyici olur bilemicem .. yazarken birde hayal etmek var .. okurken olduğu gibi .. yani bütün bi hafta ben senaryo işleriyle uraşsam çarşambaları diziyi izlemeye gerek duymicağımdan korkuyorum .. tahsinle fikret olmasa .. Onların üstüne aşk tanımıyorum !! Elif'cimm canım çok saol güzel yorumların için :) Gülşah'la birlikte yazıyoruz senaryoları ve gerçekten çok güzel şeyler çıkıyor ortaya... Gülşah'cım buraya yazdıklarımızı okurken benim de gözlerim doluyor gerçekten...:img-cray: İzlesek nasıl oluruz kim bilir! :D Tahsin'le Fikret olmasa dizi gerçekten sıkıcı geliyor bana artık! ve Gülşah'cım sonuna kadar katılıyorum: "Tahsin ve Fikret aşkının üstüne aşk tanımıyorum!" :img-in_lo gokce1987 20-04-08, 20:11 canlarım süpersiniz yine harika senaryo yazmışsınız devamını sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064:happy0064 emeli 20-04-08, 20:11 gülşahcım yeşimcimmm ya ne diyebilirim ki harikasınız kızlar ya okurken o kadar duygulandım ki anlatamam bizimle böyle güzel bir senaryoyu paylaştığınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tebrik ederimmmm :P:P:P sabah_güneşi 20-04-08, 20:16 canlarım süpersiniz yine harika senaryo yazmışsınız devamını sabırsızlıkla bekliyorum:happy0064:happy0064 gülşahcım yeşimcimmm ya ne diyebilirim ki harikasınız kızlar ya okurken o kadar duygulandım ki anlatamam bizimle böyle güzel bir senaryoyu paylaştığınız için çok teşekkür ederim tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tebrik ederimmmm :P:P:P Canlarım benim, çok teşekkürler güzel yorumlarınız için :):) Emel'cim, ne demek biz teşekkür ederiz asıl, beğendiyseniz ne mutlu bize... :img-wink: Gökçe'cim, devamı da gelicektir yakın bir zamanda :img-wink: gokce1987 21-04-08, 18:39 gülşahcım süpersin canım ya devamını merakla bekliyorum emeli 22-04-08, 08:51 gülşah süper süper ellerine sağlık cnm öyle duygu yüklü bir bölüm olmuş ki devamını en kısa zamanda bekliyorum ayrıca ben bu yeni gıda sorumlusunu hiç sevmedim umarım başa bela olmaz=) kızlar size bişey sorucam şimdi bende fikretin hamile kalması yolundayım yani hadi ip ucu veriyim yeni bölümde fikret hamile ama yardımınzı istediğim bir konu var fikretin kızı mı olsun oğlu mu ve ismi ne olsun hadi hep birlikte karar verelim buna=) aylaayla 22-04-08, 11:26 Valla senaryolar çatır çatır yazılıyor. Bravo demekten başka ne diyebilirim ki? :good: Fikret'in kızı olsun :) umut özlem 22-04-08, 11:28 bencede Fikretin en az onun kadar güzel bir kızı olsun..:love05: deniz-fan 22-04-08, 16:35 gülşah süper süper ellerine sağlık cnm öyle duygu yüklü bir bölüm olmuş ki devamını en kısa zamanda bekliyorum ayrıca ben bu yeni gıda sorumlusunu hiç sevmedim umarım başa bela olmaz=) kızlar size bişey sorucam şimdi bende fikretin hamile kalması yolundayım yani hadi ip ucu veriyim yeni bölümde fikret hamile ama yardımınzı istediğim bir konu var fikretin kızı mı olsun oğlu mu ve ismi ne olsun hadi hep birlikte karar verelim buna=) valla arkadaşım şimdi ben sana bişi dicem umarım yanlış anlamassın fikret ikimizin senaryosundada hamile .. bence ikimizde senaryolarımızda beraber hareket edelim ki bizim senaryomuzda fikret hamileyken senin senaryonda çoçuk olmasın .. bu şekilde daha çeşitli senaryolar olur örneğin biz bi kıskançlık senaryosu yazdığımızda senin hayal gücün başka yerlere yönlendirir bizi .. Umarım yanlış anlamamışsındır arkadaşım .. Birbirimizin senaryolarından ilham almak amaçlı bu yönde bir fikir de bulundum .. tabi karar senin .. Ama bencede fikretimizin fikret kadar güzel bir kızı olsun=)=) .. ad hakkındada bişeyler var aklımda ama süpriz olsun :):) sabah_güneşi 22-04-08, 18:11 Gülşah'cım öncelikle yani senaryo yine muhteşem! Özellikle gıda sorumlusu mevzusu çok güzelmiş!! http://img397.imageshack.us/img397/5390/smiley32xt5.gif (http://imageshack.us)http://img397.imageshack.us/img397/5390/smiley32xt5.gif (http://imageshack.us):icon_whis Ve hapinize katılıyorum arkadaşlarım bence de Fikret'in kızı olsun!! :img-blush:img-in_lo:img-icecr emeli 23-04-08, 08:24 valla arkadaşım şimdi ben sana bişi dicem umarım yanlış anlamassın fikret ikimizin senaryosundada hamile .. bence ikimizde senaryolarımızda beraber hareket edelim ki bizim senaryomuzda fikret hamileyken senin senaryonda çoçuk olmasın .. bu şekilde daha çeşitli senaryolar olur örneğin biz bi kıskançlık senaryosu yazdığımızda senin hayal gücün başka yerlere yönlendirir bizi .. Umarım yanlış anlamamışsındır arkadaşım .. Birbirimizin senaryolarından ilham almak amaçlı bu yönde bir fikir de bulundum .. tabi karar senin .. Ama bencede fikretimizin fikret kadar güzel bir kızı olsun=)=) .. ad hakkındada bişeyler var aklımda ama süpriz olsun :):) aslında haklısın ama bnm aklımda fikretin hemen doğum yapması yok zaten çeşitli olaylar yaşatıcam yani aklımda değişik olaylar var özelden bunları anlatırım sana, arkadaşlara sürpriz olsun=) bu arada bence de fikretin kızı olsun ama adını bulamıyorum, ada mı olsa ne?=) deniz-fan 23-04-08, 12:46 isimler için kampanya mı başlatsak ne ? isimi ne isterseniz yazın 3003 'e gönderin die =)=) şaka bi yana akjlına isim gelen arkadaşlar yazsınlar bizde en güzel uyanı seçelim :D:D Senaryolarımızda kullanalım .. benim aklımda da var ama .. emin olamıyorum .. Bekliorum isteklerinizi :):) apple-core 27-04-08, 13:52 gülşah ve yeşim; canlarım bu seferki gerçekten bi başka güzel olmuş...süpersiniz ya ben ne diyim ki size:happy0064 replikler fln çok gerçekçi sanki izliyormuşum gibi gözümde canlanıyor... deniz-fan 27-04-08, 14:19 gülşah ve yeşim; canlarım bu seferki gerçekten bi başka güzel olmuş...süpersiniz ya ben ne diyim ki size:happy0064 replikler fln çok gerçekçi sanki izliyormuşum gibi gözümde canlanıyor... Canım benim çok sağol .. Bu hafta 2.fragman olmassa fikretle tahsin hiç gözükmedi .. çok üzücü bir durum .. bende senaryoya yansıttım o üzüntümü böyle bişey çıktı .. ondan bu kadar çok beğendin heraLde .. Zaten biz yeşimle kararımızı verdik .. Senaryolarını biz yazıoruz fikretle tahsinin .. srf o bölüm yeter bize ! =)=)=) apple-core 27-04-08, 14:22 Canım benim çok sağol .. Bu hafta 2.fragman olmassa fikretle tahsin hiç gözükmedi .. çok üzücü bir durum .. bende senaryoya yansıttım o üzüntümü böyle bişey çıktı .. ondan bu kadar çok beğendin heraLde .. Zaten biz yeşimle kararımızı verdik .. Senaryolarını biz yazıoruz fikretle tahsinin .. srf o bölüm yeter bize ! =)=)=) ewet cnm yeter de artar bile:D fragmanda hiç gözükmediler maalesef sanırım bu bölüm şevketin bölümü olacak...bize yine beklemek düşüyor:icon_sorr siz de olmasanız napardık walla... sabah_güneşi 27-04-08, 14:38 ewet cnm yeter de artar bile:D fragmanda hiç gözükmediler maalesef sanırım bu bölüm şevketin bölümü olacak...bize yine beklemek düşüyor:icon_sorr siz de olmasanız napardık walla... Evet canım galiba öyle olacak... Şevket ağırlıklı olacak ve Fikret ve Tahsin'ciler için sıkıcı bir bölüm olacak... :icon_sorr Fragmanda hiçbirşey yoktu maalesef Fikret ve Tahsin adına.. Geçen bölümde de istediğim gibi bir elektrik hissedemediğim için yeni bir senaryo yazmak için kuvvet bulamadım kendimde...:icon_sorr Umarım böyle devam etmez! Öncekileri beğenmene çok sevindim canım bu arada... Gülşah'la da anlaştık zaten :D:D Fikret ve Tahsin'li kısımlar bizim...:icon_whis:img-in_lo:D deniz-fan 27-04-08, 14:48 yeşimin dediği gibi fikret&tahsinciler için sıkıcı bir bölüm bizi bekliyor arkadaşlar .. yani bizim için .. İlham kayboldu .. nasıl yazarım bilmiyorum şimdi .. Yeşimcim aklında birşeyler varsa paylaş arkadaşım bu haftaki hayal kırıklğını biz kapatmaya çalışalım .. ( Fikret:Tahsin açısından ) =)=)=) deniz-fan 27-04-08, 16:30 emelcim emeğine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş senaryo .. tahsinin köşkte öğrenmesi çok ayrı ve güzel olmuş .. devamını beklioruz .. :D:D emeli 27-04-08, 17:27 emelcim emeğine sağlık arkadaşım çok güzel olmuş senaryo .. tahsinin köşkte öğrenmesi çok ayrı ve güzel olmuş .. devamını beklioruz .. :D:D cnm yorumun için çok saol devamını da en kısa zamanda yazmaya çalışıcam yeni senaryo veya ondan sonraki senaryo da acık üzülcez=) ama kızmayın bana deniz-fan 27-04-08, 17:44 cnm yorumun için çok saol devamını da en kısa zamanda yazmaya çalışıcam yeni senaryo veya ondan sonraki senaryo da acık üzülcez=) ama kızmayın bana kavga mı yoksa .. :(:( valla emelcim aslında aralara biraz tatsızlıkllar katabiliriz doğal ama uzun sürerse çok üzülürüz ya :icon_sorr emeli 27-04-08, 17:56 kavga mı yoksa .. :(:( valla emelcim aslında aralara biraz tatsızlıkllar katabiliriz doğal ama uzun sürerse çok üzülürüz ya :icon_sorr cnm bu senaryoların tadı kavga olunca çıkıyo=) tabi ki uzun olmamak şartıyla henüz kavga yok onu da yaparız ama şu an aklımda başka bişey var deniz-fan 27-04-08, 17:58 cnm bu senaryoların tadı kavga olunca çıkıyo=) tabi ki uzun olmamak şartıyla henüz kavga yok onu da yaparız ama şu an aklımda başka bişey var bebeğe bişey olmasın aman :D o zaman forumca biteriz canım :D:D ama senin düşüncelerinin arkasındayım şaka yapıorum bakma bana sen canım yeni senaryolarını bekliorum .. sabah_güneşi 27-04-08, 19:17 Emel'cim çok hoş olmuş senaryon!! :img-wink::img-in_lo:good: Fikret'in hamile olduğunu köşkte söylemesi de güzel olmuş... İki farklı şekilde yazınca daha bi güzel oluyo sanki :) Gülşah'cım valla aklımda tam olarak birşey yok ne yalan söyliyim...:icon_sorr Çünkü ilham yok... Fikret ve Tahsin'li bölümler çok az ve bizi tatmin etmiyor çoğu zaman... :icon_sorr Ama birşeyler planlarım(z) illa ki...:icon_whis:icon_whis apple-core 27-04-08, 19:23 emelcim senaryon muhteşem olmuş cnm...arkadaşlarımın dediği gibi köşkte söylemesi ayrı bi güzellik katmış. herkes fikretin ne kdr mutlu olduğunu gördü sayende:D devamını bekliyoruz cnm biraz üzülcekmişiz ama olsun ben sana güveniyorum:img-wink: Sahte-Prenses 28-04-08, 10:10 Emeli senaryon harika olmus :happy0064. Digerlerini dört gözle bekliyorum. Tahsin & Fikret :img-in_lo:img-in_lo aylaayla 28-04-08, 13:12 Emeli senaryon çok çok güzel. Valla yazdıkça açılıyorsunuz arkadaşlar, hadi bakalım, kim tutar sizi :happy0064 Köşkte söylenmesi çok iyi fikir, hepsi şahit oldu Tahsin'in güzel tepkisine:) Ferhunde uyanık tabii, hepsinden önce anladı:icon_whis emeli 28-04-08, 20:27 Emeli senaryon çok çok güzel. Valla yazdıkça açılıyorsunuz arkadaşlar, hadi bakalım, kim tutar sizi :happy0064 Köşkte söylenmesi çok iyi fikir, hepsi şahit oldu Tahsin'in güzel tepkisine:) Ferhunde uyanık tabii, hepsinden önce anladı:icon_whis cnm çok saol eeeeeee ferhunde bu o anlamıcak da kim anlıcak dimi=) şaka bi yana kim anlasa önce diye hiç düşünmedim hemen aklıma ferhunde geldi=)zeki kadın ne de olsa=) Emeli senaryon harika olmus :happy0064. Digerlerini dört gözle bekliyorum. Tahsin & Fikret en kısa zamanda yazıcam cnm sınavlardan bir vakit bulayım haftaya sınavım yok hafta sonu yazarım belki daha önce bile olabilir=) emelcim senaryon muhteşem olmuş cnm...arkadaşlarımın dediği gibi köşkte söylemesi ayrı bi güzellik katmış. herkes fikretin ne kdr mutlu olduğunu gördü sayende:D devamını bekliyoruz cnm biraz üzülcekmişiz ama olsun ben sana güveniyorum:img-wink: bnm de çok istediğim birşey bu zaten aile bireylerinin fikretin ne kadar mutlu olduğunu görmesi dizide böyle bişey göremiyoruz maalesef=( merak etme üzücü olayın da sonu güzel=) Emel'cim çok hoş olmuş senaryon!! :good: Fikret'in hamile olduğunu köşkte söylemesi de güzel olmuş... İki farklı şekilde yazınca daha bi güzel oluyo sanki Gülşah'cım valla aklımda tam olarak birşey yok ne yalan söyliyim...:icon_sorr Çünkü ilham yok... Fikret ve Tahsin'li bölümler çok az ve bizi tatmin etmiyor çoğu zaman... :icon_sorr Ama birşeyler planlarım(z) illa ki...:icon_whis ewt güzel güzel senaryolarımızı biz kendimiz yazarız senaristlere güvenirsek daha çok bekleriz biz=) bebeğe bişey olmasın aman :D o zaman forumca biteriz canım :D ama senin düşüncelerinin arkasındayım şaka yapıorum bakma bana sen canım yeni senaryolarını bekliorum .. merak etme cnm öyle bişey yapar mıyım hiç aşk olsun o bebek bizim bitanemiz =) aylaayla 30-04-08, 11:12 Paso Tahsin-Fikret okuyoruz:) YD'de imkansız böyle şeylerin olması ama çok hoşuma gidiyor:) Sırıta sırıta okuyorum valla:) Tebrik ederim, kalemine sağlık. Gıda sorumlusu da dert oldu başımıza:icon_evil umut özlem 30-04-08, 11:44 bencede dizide böyle sahneleri görmek çok zor ama en azından burada arkadaşlar sayesinde istediğimiz hayal ettiğimiz senaryoları okumakla kalmıyor bir yandanda bu güzel duyguları yaşıyoruz:img-in_lo bu yüzden emeği geçen arkadaşlara sonsuz teşekkürler..:happy0064 devamını sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum arkadaşlar..:img-wink: sabah_güneşi 30-04-08, 14:03 Gülşah'cım yine harikalar yaratmışsın...!! :img-wink: Nerden aklına geldi yahu, süper!! :happy0064 Çok sevdim ben bu gıda sorumlusunu, baksanıza nelere vesile olmuş! :img-hyste:icon_whis(:icon_twis) Bu arada haklısınız arkadaşlar Yaprak Dökümü'nde böyle sahneler görmek imkansız maalesef... :img-tomat Biz de kendimiz yazıyoruz bence daha güzel oluyor!! Tam istediğimiz gibi! :icon_whis Tam gaz devam Gülşah'cım! Süpersin! deniz-fan 30-04-08, 17:00 dizide böyle sahneler görmek hayal arkadaşlar .. zaten hep diyorum biz sade ve sadece tahsin fikret yazıyoruz .. çünkü onları seviyoruz önemsiyoruz onları bu şekillerde görmek istiyoruz ve farkındayız ki bu hayal biz de boş durmuyoruz kendi yağımızda kavruluyoruz .. kendi kendimizi mutlu ediyoruz bu şekilde .. aklıma geldikçe sizin sırıta sırıta okuyacağını senaryolarımı yazıcam ayLa'cım :D ve asla durmak yok yeşimcim tam gaz devam edicem sizi mutlu etmeye :D:D Ama dizidede istiyoruz bizim senaryoların %30unun dizinin senaryosuna yansımasını .. çok şey deil istediğmiz ! sevgili senaristlerimiz çok görmeyin .. :img-in_lo:):) sabah_güneşi 30-04-08, 17:10 dizide böyle sahneler görmek hayal arkadaşlar .. zaten hep diyorum biz sade ve sadece tahsin fikret yazıyoruz .. çünkü onları seviyoruz önemsiyoruz onları bu şekillerde görmek istiyoruz ve farkındayız ki bu hayal biz de boş durmuyoruz kendi yağımızda kavruluyoruz .. kendi kendimizi mutlu ediyoruz bu şekilde .. aklıma geldikçe sizin sırıta sırıta okuyacağını senaryolarımı yazıcam ayLa'cım :D ve asla durmak yok yeşimcim tam gaz devam edicem sizi mutlu etmeye :D:D Ama dizidede istiyoruz bizim senaryoların %30unun dizinin senaryosuna yansımasını .. çok şey deil istediğmiz ! sevgili senaristlerimiz çok görmeyin .. :img-in_lo:):) Kesinlikle!... Ama böyle sahneleri geçtim... Fikret Tahsin'in söylediklerine kayıtsiz kalmasın geçen haftaki gibi... Ona da razıyım ben!! Yani soğuk davranmasın bu kadar... :icon_sorr Senaristler!! Size sesleniyoruzz! Bir kere okuyun şu yazdıklarımızı yahu! :img-tomat deniz-fan 30-04-08, 18:03 Kesinlikle!... Ama böyle sahneleri geçtim... Fikret Tahsin'in söylediklerine kayıtsiz kalmasın geçen haftaki gibi... Ona da razıyım ben!! Yani soğuk davranmasın bu kadar... :icon_sorr Senaristler!! Size sesleniyoruzz! Bir kere okuyun şu yazdıklarımızı yahu! :img-tomat yeşimcim bence sen 21.bölümü bi izle hele 7.kısmını kesin izle ! bu fikret mi dersin .. hatırlarsan bi ara aykut bey vardı oğluna ali riıza bey ders veriyodu .. fikret ona karşı boş değildi hani .. yani ona karşı bile tahsine olduğundan daha samimi gördüm fikreti ben bu bölümde .. açıkça söyliyim çok sinirlendim .. Lütfen yani tahsin fikretin kocası .. nedir bu soğukluk anlamıyorum !! Yeşimcim sinirlenme izlediğin zaman o bölümü yada bizim senaryoları oku rahatla :D :D emeli 30-04-08, 20:54 gülşahcım süper senaryon ellerine sağlık cnm çok tatlılar tahsinle fikret kıskançlık da çok güzel olmuş=) bi de tahsini görsek kıskanırken ne güzel olur dimi dizide fikret kıskanmıştı reyhandan şimdi sıra tahsinde=) Duygu~Aydin 02-05-08, 16:39 Hasancim bu Müthis Sahnenin Repligi icin.. emegine Saglik.. Okurken bile o ana dönüp tekrar duygulandim.. PAMUK_MELEGIM 03-05-08, 23:06 reytingler harika:) Aliyeden Sonra en cok Reyting Alan Dizi Yaprak Dokumu.. Umarim reytingler yeni sezonda dusmez=)) aynen boyle devam yanii=) PAMUK_MELEGIM 03-05-08, 23:14 37 & 48 bolumun repligi icin cok tesekurler hasan..:) tullerim diken diken oldu.. apple-core 04-05-08, 16:49 gülşahçığım son senaryonu yeni gördüm cnm...benim bilgisayar bazı konuları okunmuş olarak işaretliyor ben de senaryolar gelmiyor son zamanlarda bir tuhaflık var bunda diyerek bir kontrol ediyim dedim bir de ne göreyim. mükemmel bir senaryo kaçırmışım! walla o kadar güzel olmuş ki cnm...sevdiği için kıskandığını da belirtmişsin...gerçekten çok güzeldi...bir de şu gıda sorumlusunun adı neydi ya bir adı var mı yoksa isim koyalım ona maşallah çok büyük önem teşkil ediyo:D senin kanalda da emelinkinde de yeşiminkinde de hamile fikretimizi ama bir tek kanald'dekinde değil:icon_sorr gülsem mi ağlasam mı karar veremedim walla...doğal olarak size de ilham vermiyor izlediğiniz bölümler sizde başka onlarda başka...ama olsun siz devam edin cnm siz de olmasanız ne yaparız biz sonra:icon_whis deniz-fan 04-05-08, 19:35 gülşahçığım son senaryonu yeni gördüm cnm...benim bilgisayar bazı konuları okunmuş olarak işaretliyor ben de senaryolar gelmiyor son zamanlarda bir tuhaflık var bunda diyerek bir kontrol ediyim dedim bir de ne göreyim. mükemmel bir senaryo kaçırmışım! walla o kadar güzel olmuş ki cnm...sevdiği için kıskandığını da belirtmişsin...gerçekten çok güzeldi...bir de şu gıda sorumlusunun adı neydi ya bir adı var mı yoksa isim koyalım ona maşallah çok büyük önem teşkil ediyo:D senin kanalda da emelinkinde de yeşiminkinde de hamile fikretimizi ama bir tek kanald'dekinde değil:icon_sorr gülsem mi ağlasam mı karar veremedim walla...doğal olarak size de ilham vermiyor izlediğiniz bölümler sizde başka onlarda başka...ama olsun siz devam edin cnm siz de olmasanız ne yaparız biz sonra:icon_whis kanal d'dekinde deil die biz okuyucuları mutlu edioruz canım fikret ve tahsin yönünden .. gül güzel arkadaşım sen hep =)=) eninde sonunda bizim hayallerimiz gerçekleşçek fikret tahsin açısından .. unutmayalım bunun daha 3.sezonu var kısmetse bizde görücez o günleri :D:D şimdilik avıtalım kendimizi böyLE :d:D ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 19:54 Deniz-fan senaryon harika olmus ellerine yüregine saglik insallah dizidede bol bol böyle tahsin-fikret sahneleri görürüz :img-wink: bu arada cevriye nerdeydi o sira sasirdim onu göremeyince malum kendisi fikretten sorumlu devlet bakani oldugu icin onu ignelememesine sasirdim :D:D sabah_güneşi 04-05-08, 19:59 Deniz-fan senaryon harika olmus ellerine yüregine saglik insallah dizidede bol bol böyle tahsin-fikret sahneleri görürüz :img-wink: bu arada cevriye nerdeydi o sira sasirdim onu göremeyince malum kendisi fikretten sorumlu devlet bakani oldugu icin onu ignelememesine sasirdim :D:D Gül'cüm biz gönderdik Cevriye'yi!! :icon_whis:icon_twis O yüzden Fikret'i iğneleyemiyor maalesef! (:img-hyste) ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 20:02 Gül'cüm biz gönderdik Cevriye'yi!! :icon_whis:icon_twis O yüzden Fikret'i iğneleyemiyor maalesef! (:img-hyste) Deme yahu siz cok yasayin emi :happy0064 ohhhhhh 80...90..100...yar saclarin lüle lüle cevriye sana güle güle hadi canim :img-hyste :img-hyste :img-hyste apple-core 04-05-08, 20:04 Deme yahu siz cok yasayin emi :happy0064 ohhhhhh 80...90..100...yar saclarin lüle lüle cevriye sana güle güle hadi canim :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste:img-hyste:img-hyste ne kdr çok seviliyor (!) cevriye ya kıskandım walla :D sabah_güneşi 04-05-08, 20:16 :img-hyste:img-hyste:img-hyste ne kdr çok seviliyor (!) cevriye ya kıskandım walla Deme yahu siz cok yasayin emi :happy0064 ohhhhhh 80...90..100...yar saclarin lüle lüle cevriye sana güle güle hadi canim :img-hyste :img-hyste :img-hyste Gül'cüm koptum yazına yahu! Alemsin valla! :img-hyste Sen de bizim kanaldan izle bundan böyle :D Elif'cim evet çok seviliyor Cevriye Hanım (!), bizde kıskandık napalım!! :img-hyste deniz-fan 04-05-08, 20:21 Deme yahu siz cok yasayin emi :happy0064 ohhhhhh 80...90..100...yar saclarin lüle lüle cevriye sana güle güle hadi canim :img-hyste :img-hyste :img-hyste gülcüm ben gelemem huzur bozan insana .. ondan kısa yoldan gönderdik cevriyeyi biz .. haklısın valla ...yar saçların lüle lüle cevriye sana güle güle .. :D:):):):):):img-hyste:img-hyste ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 20:21 Gül'cüm koptum yazına yahu! Alemsin valla! :img-hyste Sen de bizim kanaldan izle bundan böyle :D Elif'cim evet çok seviliyor Cevriye Hanım (!), bizde kıskandık napalım!! :img-hyste Sagol canim valla sizin kanalin frekansini söyle de bizim televizyona ayar cekeyim :img-hyste :img-hyste Bu arada elif cevriyeye laf yok onu benden baska kimse daha cok sevemez :img-hyste :img-hyste canim o benim caniiiiim (duyun da inanmayin arkadaslar :img-hyste :img-hyste) deniz-fan 04-05-08, 20:23 Sagol canim valla sizin kanalin frekansini söyle de bizim televizyona ayar cekeyim :img-hyste :img-hyste Bu arada elif cevriyeye laf yok onu benden baska kimse daha cok sevemez :img-hyste :img-hyste canim o benim caniiiiim (duyun da inanmayin arkadaslar :img-hyste :img-hyste) ayy canım valla gece gece hiç gülüceim yoktu .. yaşa sen emi ! yeşimin dedği gibi koptum yazına .. buarada ben yeni senaryo ekledim bi okuyun .. alayım yorumlarınızı .. :):):) sabah_güneşi 04-05-08, 20:23 Gülşah'cımm!! O nasıl bir senaryodur yahu!! Yerimde duramadım okurken!! :happy0064:happy0064 Müthişşş!!! Yalnız 5 ay ne çabuk geçmiş öyle! :icon_whis 4 ayımız kalmış :D Canım çok güzel olmuş cidden, çok özlemişim senin senaryolarını! :img-wink: Keyiflendim birden! deniz-fan 04-05-08, 20:26 Gülşah'cımm!! O nasıl bir senaryodur yahu!! Yerimde duramadım okurken!! :happy0064:happy0064 Müthişşş!!! Yalnız 5 ay ne çabuk geçmiş öyle! :icon_whis 4 ayımız kalmış :D Canım çok güzel olmuş cidden, çok özlemişim senin senaryolarını! :img-wink: Keyiflendim birden! ben öyle birden 5 ay atladım canım :):).. geri kalan kısımlar yavaş geçer artık ! Aklıma geliverdi .. bebeğimizde kız oluyor bu arada .. ad düşünelim bi an önce .. :) aklında isim olan varsa ömle bildirsin arkadaşlar .. yada kampanya başlatalım .. adı yaz 3333 'e gönder:D:D apple-core 04-05-08, 20:27 :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 alkışla başlamak istiyorum yorumuma.... gülşahçım her zmnki gibi mükemmelll....ben şimdiden bebeğe isim düşünmeye başladım hep birlikte düşünüp bulalım bi isim...hatta okurken senin kız diyeceğini tahmin etmiştim:img-wink: çok sosyal içerikli, bilgilendirici bir senaryo olmuş hamileyken yürüyüş yapın fln :D başka ne denilebilir ki her zmnki gibi ağzım kulaklarımda okudum... sizin kanalın reytingleri tavan yaptı ben sana söyleyeyim:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064 deniz-fan 04-05-08, 20:32 :happy0064:happy0064 alkışla başlamak istiyorum yorumuma.... gülşahçım her zmnki gibi mükemmelll....ben şimdiden bebeğe isim düşünmeye başladım hep birlikte düşünüp bulalım bi isim...hatta okurken senin kız diyeceğini tahmin etmiştim:img-wink: çok sosyal içerikli, bilgilendirici bir senaryo olmuş hamileyken yürüyüş yapın fln başka ne denilebilir ki her zmnki gibi ağzım kulaklarımda okudum... sizin kanalın reytingleri tavan yaptı ben sana söyleyeyim:happy0064:happy0064: Canım çok teşekkür ederim ..:):) Sosyal oldu biraz evet .. kulaktan dolma şeylerle yazdım o yürüyüş olaylarını .. Canım reyting önemli tabi ama herşey fikret tahsin için :):):):) ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 20:37 ayy canım valla gece gece hiç gülüceim yoktu .. yaşa sen emi ! yeşimin dedği gibi koptum yazına .. buarada ben yeni senaryo ekledim bi okuyun .. alayım yorumlarınızı .. :):):) Canim yeni senaryonu okudum vallahi süper olmus harika olmus ellerine yüregine saglik...:good: eger dizidede fikret hamile kalirsa ki insallaaaaahhh :happy0064 ve bebek kiz olursa cevriye kesin kendi adini koydurur nar-i gül dediydi dersiniz :img-hyste :img-hyste Bende bi senaryo yazdim cevriye icin bi bakin bakalim nasil olmus :):) devami az sonraaaa :img-hyste sabah_güneşi 04-05-08, 20:40 Gül'cüm ne yaptın sen yaa! :img-hyste:img-hyste Süper olmuş! :D Gülüyorum ama korkuyorum bir yandan! Yine saçmalamasın şu Cevriye!! :img-fie: Devamını bekliyorum/z!! ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 20:43 Gül'cüm ne yaptın sen yaa! :img-hyste:img-hyste Süper olmuş! :D Gülüyorum ama korkuyorum bir yandan! Yine saçmalamasın şu Cevriye!! :img-fie: Ay cidden güzel olmusmu canim sevindim tesekkür ederim :) yok yok ben varken o cadaloz fikrete dokunamaz adamin alnini karislarim ben :img-gun: cevriye senaryolari artik benim elimde siz hic merak etmeyin kizlar :img-wink: :D sabah_güneşi 04-05-08, 20:52 Ay cidden güzel olmusmu canim sevindim tesekkür ederim :) yok yok ben varken o cadaloz fikrete dokunamaz adamin alnini karislarim ben :img-gun: cevriye senaryolari artik benim elimde siz hic merak etmeyin kizlar :img-wink: :D Ohh iyi bari rahatladım şimdi! Fikret'e dokunamasın da ne yaparsa yapsın! :img-hyste Bir senarist daha eklendi aramıza arkadaşlar!! :happy0064 Cevriye senaryoları da süper olcak demekki bundan sonra! Valla süpersin canım! deniz-fan 04-05-08, 20:53 ayy gülcüm ben devamını sabırsızlıkla bekliorum yaa .. Cevriyenin yaptığı büyüler hep fiyasko nasıl olsa .. :):) biz gülüyoruz sadece onlara! Aman fikretimizle tahsine bişi olmasında .. çoçuklara da tabi :) emeli 04-05-08, 21:06 ~*~NaR-ı GüL~*~ cnm süper olmuş senaryo ya bu cevriye ortalığı karıştırmasın yine gül gül bi hal oldum ama ellerine sağlık=) gülşahcım cnm harika senaryon ellerine sağlık ah ah ne güzel ultrasonda falan bebeklerini gördüler ya çok tatlılar devamını en kısa zmanada bekliyorum:P deniz-fan 04-05-08, 21:08 ~*~NaR-ı GüL~*~ cnm süper olmuş senaryo ya bu cevriye ortalığı karıştırmasın yine gül gül bi hal oldum ama ellerine sağlık=) gülşahcım cnm harika senaryon ellerine sağlık ah ah ne güzel ultrasonda falan bebeklerini gördüler ya çok tatlılar devamını en kısa zmanada bekliyorum:P Canım sağol bende gülü okuyorum şuan gülüyorum .. süper komedi valla .. gül nerdeydin sen ya !! süper yazıosun valla ..!! devamını çok merak ettim .. ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 21:08 ~*~NaR-ı GüL~*~ cnm süper olmuş senaryo ya bu cevriye ortalığı karıştırmasın yine gül gül bi hal oldum ama ellerine sağlık=) gülşahcım cnm harika senaryon ellerine sağlık ah ah ne güzel ultrasonda falan bebeklerini gördüler ya çok tatlılar devamını en kısa zmanada bekliyorum:P Canim cok tesekkür ederim begenmene sevindim :img-wink: yok yok merak etmeyin ben varken biseycik yapamaz o cadoloz cevriye iciniz rahat olsun :) sabah_güneşi 04-05-08, 21:15 Gül valla sandalyeden düşüyordum yahu! :img-hyste:img-hyste Süper!! Tam komedi olmuş! Nasıl üzülüyorum şu Cevriyeye bi bilseniz!! :img-hyste Yazık kadıncağıza! ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 21:30 Gül valla sandalyeden düşüyordum yahu! :img-hyste:img-hyste Süper!! Tam komedi olmuş! Nasıl üzülüyorum şu Cevriyeye bi bilseniz!! :img-hyste Yazık kadıncağıza! Ay canim dikkat et yahu sandalyeden de düs demedik :D:D begenmene sevindim cok tesekkür ederim canim devamini daha sonra yada yarin yazarim artik :img-wink: apple-core 04-05-08, 21:39 :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste Gülcüm koptum koptum yarıldım ya gözlerimden yaşlar geldiii....okurken cevriye canlandı resmen gözümde:img-hyste:img-hyste özellikle; Cevriye: cüssss...kiralik katil tutsam daha az alir be! Adam: valla sen bilirsin hanim canin isterse o zaman gelininle mutlu mesut yasa! kısımlarına koptum yaaa süpersin... sen de en iyisi cevriye sahnelerini yaz çok gerçekçi oluş...kadın kendi ayağıyla gittiği büyücüyü bile azarlıyor ya:img-hyste devamını da dört gözle bekliyorum...:img-pilot ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 21:50 :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste Gülcüm koptum koptum yarıldım ya gözlerimden yaşlar geldiii....okurken cevriye canlandı resmen gözümde:img-hyste:img-hyste özellikle; Cevriye: cüssss...kiralik katil tutsam daha az alir be! Adam: valla sen bilirsin hanim canin isterse o zaman gelininle mutlu mesut yasa! kısımlarına koptum yaaa süpersin... sen de en iyisi cevriye sahnelerini yaz çok gerçekçi oluş...kadın kendi ayağıyla gittiği büyücüyü bile azarlıyor ya:img-hyste devamını da dört gözle bekliyorum...:img-pilot Canim benim cok tesekkür ederim hepinize tesekkür ederim bu kadar begeneceginizi tahmin etmedim valla sagolun varolun :happy0064 devami gelecek elbette :img-wink: deniz-fan 04-05-08, 21:59 ayy emelcim senaryon harika .. ama tahsine nolcak yaa .. üzüldüm ben şimdi .. arabamı çarptı .. :icon_sorr off .. bişi olması tahsinime .. uzatma arayı arkadaşım ! meraktan ölürüm !:icon_sorr:icon_cry::not_i: suavikolik 04-05-08, 22:02 Adam: öhöm...mesela 500 ytl kadar... Cevriye: cüssss...kiralik katil tutsam daha az alir be! Adam: sus kadin sus carpilcan! Cevriye: sen carpil sahtekar herif! :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste süper bi şey olmuş bu ay... cevriyesiz cevriye hocaya sahtekar diyo koptum... ellerine sağlık yüreğine sağlık gülcüm tebrikler ... çok güzel olmuş devamını merakla bekliyorum...:img-hyste:img-hyste emeli 04-05-08, 22:03 ayy emelcim senaryon harika .. ama tahsine nolcak yaa .. üzüldüm ben şimdi .. arabamı çarptı .. :icon_sorr off .. bişi olması tahsinime .. uzatma arayı arkadaşım ! meraktan ölürüm !:icon_sorr:icon_cry::not_i: canım bnm merak etme çok uzatmiycam arayı elimden geldiğince hızlı bir şekilde ekliycem üzülme nolur ya sonu güzel ya onu düşün=) ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 22:04 Emelcim senaryo muhtesem olmus valla ellerine yüregine saglik ta ama tahsine noldu ya...:icon_sorr ya ben cevriyeyi onlardan uzak tutayim bisey yapmasin derken sen öldürcen tahsini olmuyor ama :) ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 22:09 Adam: öhöm...mesela 500 ytl kadar... Cevriye: cüssss...kiralik katil tutsam daha az alir be! Adam: sus kadin sus carpilcan! Cevriye: sen carpil sahtekar herif! :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste süper bi şey olmuş bu ay... cevriyesiz cevriye hocaya sahtekar diyo koptum... ellerine sağlık yüreğine sağlık gülcüm tebrikler ... çok güzel olmuş devamını merakla bekliyorum...:img-hyste:img-hyste Canim benim cok tesekkür ederim begenmene cok sevindim....valla cevriyedir ne yapsa yeridir...degil hocaya bakana bile kafa tutar alimallah :img-hyste :img-hyste emeli 04-05-08, 22:10 Emelcim senaryo muhtesem olmus valla ellerine yüregine saglik ta ama tahsine noldu ya...:icon_sorr ya ben cevriyeyi onlardan uzak tutayim bisey yapmasin derken sen öldürcen tahsini olmuyor ama :) aşk olsun canım yapar mıyım hiç öyle şey ben=) güven sen bana merak etme cevriyeyi de yakında yollarım ben=) bu arada senin senaryoyu şimdi okudum koptum ya:happy0064 Adam: destuuuuuuuuuuurrrrrr.....tü tü tü tü tü...derdiniz nedir ey bacilar? Cevriye atilir: aman hoca efendi dert bende derman sende... süpersin canım ya nerdeydin sen devamını merakla bekliyorum:happy0064 ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 22:16 aşk olsun canım yapar mıyım hiç öyle şey ben=) güven sen bana merak etme cevriyeyi de yakında yollarım ben=) bu arada senin senaryoyu şimdi okudum koptum ya:happy0064 Adam: destuuuuuuuuuuurrrrrr.....tü tü tü tü tü...derdiniz nedir ey bacilar? Cevriye atilir: aman hoca efendi dert bende derman sende... süpersin canım ya nerdeydin sen devamını merakla bekliyorum:happy0064 Aman yolla canim yolla ama gidis bileti olsun dönüs olmasin :img-hyste Yahu arkadaslar bu kadar begeneceginizi hic tahmin etmezdim hangi birinize cevap yazacagimi sasirdim...okuyan kopuyor...senaristligemi baslasam ne :) Hepinize güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum devami gelecek...hic merak etmeyin...yaktim seni cevriye :img-hyste apple-core 04-05-08, 22:20 Aman yolla canim yolla ama gidis bileti olsun dönüs olmasin :img-hyste Yahu arkadaslar bu kadar begeneceginizi hic tahmin etmezdim hangi birinize cevap yazacagimi sasirdim...okuyan kopuyor...senaristligemi baslasam ne :) Hepinize güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum devami gelecek...hic merak etmeyin...yaktim seni cevriye :img-hyste ya gülcüm bir yandan sana gülüyorum senaryona ve "yaktım seni cevriye" demene bie yandan da emelin senaryosuna üzülyüroum...farklı telden senaryolar geldi duygularım karman çorman oldu walla:img-hyste ama ikiside havada kaldı ya bir an önce devamları gelsin... emel sen ne yaptın ya of off....yine de çok güzel olmuş her zmnki gibi kafamı kaldırmadan okudum bir solukta...ama ben sonunu tahmin edebiliyorum sanki o yüzden içim rahat:img-blush ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 22:42 ya gülcüm bir yandan sana gülüyorum senaryona ve "yaktım seni cevriye" demene bie yandan da emelin senaryosuna üzülyüroum...farklı telden senaryolar geldi duygularım karman çorman oldu walla:img-hyste ama ikiside havada kaldı ya bir an önce devamları gelsin... emel sen ne yaptın ya of off....yine de çok güzel olmuş her zmnki gibi kafamı kaldırmadan okudum bir solukta...ama ben sonunu tahmin edebiliyorum sanki o yüzden içim rahat:img-blush Valla canim bende tahsine üzüldüm cidden ama bi yandanda kendi yazdigima gülüyorum sasirdim kaldim :D:D Bu arada 3. bölüm senaryolar basliginda arkadaslar umarim begenirsiniz devamida gelecek :img-wink: yengecs 04-05-08, 22:45 ~*~NaR-ı GüL~*~ cook guzel yazmissin gercekten.. cidden son zamanlarda hic bu kadar gulmemistim =))). Bidahaki bolumde neler olucak cok merak ediyorum =) ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 22:47 ~*~NaR-ı GüL~*~ cook guzel yazmissin gercekten.. cidden son zamanlarda hic bu kadar gulmemistim =))). Bidahaki bolumde neler olucak cok merak ediyorum =) Cok tesekkür ederim canim begenmene sevindim valla biraz bekliceksiniz öyle pat diye aklima gelmiyor ne yazicagim =) apple-core 04-05-08, 22:53 gülcüm ağır ama amin edımlarla büyü senaryosunun asıl noktasına geliyorsun:D yine çok güldüm özellikle de; Cevriye: hayir efendim ben ingiltere kralicesi elizabet!yüksek müsaadenizle oglum tahsini rica edebilirmiyim acaba? bu kımına:img-hyste:img-hyste tam cevriye hanım replikleri...yoksa cevriye'nin repliklerini sen mi yazıyorsun cnm ya çok gerçekçi. okurken gözümde canlanıyor sinirim bozuluyor accık:img-hyste walla ben o ipi tahsine verdiği anı çok mrk ediyorum dolayısıyla sabırsızlıkla devamını bekliyorum cnm... walla 4 tane birbirinden bomba senaristimiz oldu...yaşasınnn:happy0064 ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 23:01 gülcüm ağır ama amin edımlarla büyü senaryosunun asıl noktasına geliyorsun:D yine çok güldüm özellikle de; Cevriye: hayir efendim ben ingiltere kralicesi elizabet!yüksek müsaadenizle oglum tahsini rica edebilirmiyim acaba? bu kımına:img-hyste:img-hyste tam cevriye hanım replikleri...yoksa cevriye'nin repliklerini sen mi yazıyorsun cnm ya çok gerçekçi. okurken gözümde canlanıyor sinirim bozuluyor accık:img-hyste walla ben o ipi tahsine verdiği anı çok mrk ediyorum dolayısıyla sabırsızlıkla devamını bekliyorum cnm... walla 4 tane birbirinden bomba senaristimiz oldu...yaşasınnn:happy0064 Tüh yaw ortaya cikti sonunda :img-hyste bak bu sirrimi yanliz sana söylüyorum :img-hyste evet ben yaprak dökümü senaristlerinin ciragiyim :img-dirol canim kimligimi sakliyordum aslinda ama kismet bugüne kadarmis tüh aman ha kimseler duymasin yerin kulagi vardir sey aman forumun :img-hyste :img-hyste apple-core 04-05-08, 23:03 Tüh yaw ortaya cikti sonunda :img-hyste evet bende yaprak dökümü senaristlerinin ciragiyim :img-dirol canim kimligimi sakliyordum aslinda ama kismet bugüne kadarmis tüh aman ha kimseler duymasin yerin kulagi vardir sey aman forumun :img-hyste :img-hyste :img-hyste:img-hysteher yerde güldürüyorsun beni kız :D neyse bizden sır çıkmaz yeter ki sen senaryolarına dewam et:img-wink: ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 23:15 :img-hyste:img-hysteher yerde güldürüyorsun beni kız :D neyse bizden sır çıkmaz yeter ki sen senaryolarına dewam et:img-wink: Ne mutlu bana seni güldürebiliyorsam :) edicem canim insallah yarin devam yazarim artik :img-wink: yada daha sonra bana belli olmaz :img-hyste apple-core 04-05-08, 23:20 Ne mutlu bana seni güldürebiliyorsam :) edicem canim insallah yarin devam yazarim artik :img-wink: yada daha sonra bana belli olmaz :img-hyste biz takip ediyoruz bu başlığı sürekli... artık daha bi heyecanla takip edicem walla 4 bir yandan senaryo yağıyor dizinin kendi senaristlerine kalsa bu kdr izleyemeyeceğiz adapazarı sanelerini...sayenizde yüzümüz gülüyor:good: ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 23:24 biz takip ediyoruz bu başlığı sürekli... artık daha bi heyecanla takip edicem walla 4 bir yandan senaryo yağıyor dizinin kendi senaristlerine kalsa bu kdr izleyemeyeceğiz adapazarı sanelerini...sayenizde yüzümüz gülüyor:good: Valla canim baktim ki y.d senaristlerinden hayir yok cevriyenatörü bas taci yapiyolar bende dedim ki madem siz cevriyeyi bas taci yapiyosunuz bende ayaklara paspas yapayim da görün! :img-hyste (gerci ondan paspas bile olmaz ya neyse :img-hyste) fikretimin yüzü dizide gülmedi bari bizim senaryolarimizda gülsün...:img-yes: apple-core 04-05-08, 23:27 Valla canim baktim ki y.d senaristlerinden hayir yok cevriyenatörü bas taci yapiyolar bende dedim ki madem siz cevriyeyi bas taci yapiyosunuz bende ayaklara paspas yapayim da görün! :img-hyste (gerci ondan paspas bile olmaz ya neyse :img-hyste) fikretimin yüzü dizide gülmedi bari bizim senaryolarimizda gülsün...:img-yes: :img-hyste:img-hyste ay üslubun çok komik kız yarıldım okurken...cevriyeanatör:img-hyste walla kolu çatlayınca hiç değil biras acı çekti içimin yağları eridi:happy0064 sadist etti bu kadın beni ya ki o kdr merhametli bi insanımdır.... yok yok bu insan değil mutant daha doğrusu cevriyeanatör! :img-hyste ~*~NaR-ı GüL~*~ 04-05-08, 23:41 :img-hyste:img-hyste ay üslubun çok komik kız yarıldım okurken...cevriyeanatör:img-hyste walla kolu çatlayınca hiç değil biras acı çekti içimin yağları eridi:happy0064 sadist etti bu kadın beni ya ki o kdr merhametli bi insanımdır.... yok yok bu insan değil mutant daha doğrusu cevriyeanatör! :img-hyste Hahahaha mutant ha :img-hyste :img-hyste sende süpersin kiz :) yahu sende sadece kolunu catlatmissin kafasini catlatsaydin ya daha estetik olurdu :img-hyste Bende merhametli bir insanimdir ama bu cevriye insani yoldan cikariyo ya cidden sadist yapti benide ama dur dur ben daha ona neler yapacam!:img-hyste apple-core 04-05-08, 23:45 Hahahaha mutant ha :img-hyste :img-hyste sende süpersin kiz :) yahu sende sadece kolunu catlatmissin kafasini catlatsaydin ya daha estetik olurdu :img-hyste Bende merhametli bir insanimdir ama bu cevriye insani yoldan cikariyo ya cidden sadist yapti benide ama dur dur ben daha ona neler yapacam!:img-hyste yap valla biz sonuna kadar arkandayız. hatta yardım gerekirse elimizde oklava, tava, terlik ve bilumum şiddete meyilli eşyalarla bekliyor olacağız:D apple-core 05-05-08, 00:24 :img-hyste:img-hysteilahi cevriye ya evde düğümcüklü ip olması uğursuzşukmuş muş... Tahsinin yüzüne tükürür: tüüüüüüüüüüüü Tahsin yüzündeki tükürügü eliyle siler: anne napiyosun yaaaaaa şu sahne gözümde canlanınca koptum gülmekten...bi de şaka maka tahsin de annesie çekmş alaycı espriler konusunda başbakan aradı falan:img-hyste gülcüm süper devam ediyor valla mükemmelsin:happy0064 ~*~NaR-ı GüL~*~ 05-05-08, 00:39 :img-hyste:img-hysteilahi cevriye ya evde düğümcüklü ip olması uğursuzşukmuş muş... Tahsinin yüzüne tükürür: tüüüüüüüüüüüü Tahsin yüzündeki tükürügü eliyle siler: anne napiyosun yaaaaaa şu sahne gözümde canlanınca koptum gülmekten...bi de şaka maka tahsin de annesie çekmş alaycı espriler konusunda başbakan aradı falan:img-hyste gülcüm süper devam ediyor valla mükemmelsin:happy0064 Bende sahneleri gözümde canlandiriyorum zaten öyle yaziyorum :img-hyste :img-hyste Cok sagol elifcim begenmene sevindim :happy0064 evet tahsinide anasina benzettim sonunda :img-hyste valla devami artik yarin cevriyenatörle verdigimiz yayinimiz sona ermis bulunuyor yarin görüsmek dilegiyle iyi geceler forumdaslarim her nerde yasiyor ve yasatiliyorsa!!!:) bye suavikolik 05-05-08, 08:10 Cevriye: hadi bi dügüm kaldi.... Tahsin son dügümüde cözer... Tahsin: iyi cözdük iste.... :img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hysteİYİ ÇÖZDÜK İŞTE:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste Gül sen çok yaşa emi,yarıldım valla... ay hala gülüyom...:img-hyste devam harika gidiyo gül...tebrikler.... :img-hyste iyi,beyendik işte... heeee:img-hyste:img-hyste yengecs 05-05-08, 10:28 :img-hyste:img-hysteilahi cevriye ya evde düğümcüklü ip olması uğursuzşukmuş muş... Tahsinin yüzüne tükürür: tüüüüüüüüüüüü Tahsin yüzündeki tükürügü eliyle siler: anne napiyosun yaaaaaa şu sahne gözümde canlanınca koptum gülmekten...bi de şaka maka tahsin de annesie çekmş alaycı espriler konusunda başbakan aradı falan:img-hyste gülcüm süper devam ediyor valla mükemmelsin:happy0064 Benimde koptugum andir :D ahuahua Bu arada yasasin Cevriye hanim ve seruvenleri :D Gulcum, bu haftaki bolumden sonra oldukca ilham alicagini dusunuyorum, devamini bekliyoruz efendim =)) umut özlem 05-05-08, 13:07 bence bu senaryolardan sonra bu dizi "sonbahar yaprak dökümü" yerine "ilkbahar yeşeren yapraklar" olmalı..:) senaryolar çok güzel olmuş arkadaşlar keşke dizidede böyle sahneler görebilsek hem okuyor hem gülüyorum walla ellerinize sağlık..:img-hyste:img-hyste:happy0064 sabah_güneşi 05-05-08, 13:30 Gül! Kızım delisin sen yahu!! :img-hyste Süper birşeysin!!! :img-hyste Valla okuldan geldim sinirim bozuk olarak ama senaryonu okuyunca hiçbirşeyim kalmadı! Sen beni bu halimle güldürdün ya Allah da seni güldürsün! :img-hyste Ayy hâlâ gülüyorum yahu! Tahsinin yüzüne tükürür: tüüüüüüüüüüüü Tahsin yüzündeki tükürügü eliyle siler: anne napiyosun yaaaaaa Özellikle bu kısımı okuyunca yarıldım resmen! :img-hyste Emel'e geçelim bari de kandime geliyim... Emel'cim ne yaptın sen öldürücen mi Tahsin'i! :img-hyste Şaka maka gerçekten çok merak ettim noldu acep Tahsin'ime!! Aman çok kötü bişi olmasın! :icon_sorr Süper olmuş canım ama bayıldım! müthişsiniz!! :happy0064 ~*~NaR-ı GüL~*~ 05-05-08, 13:58 Suavikolik, yengecs, umut özlem, sabah_günesi (unuttugum biri kaldiysa affedin hangi birinize cevap yazacagimi sasirdim :D) güzel yorumlariniz icin hepinize cok cok tesekkür ederim senaryolarimla sizi güldürebiliyorsam ne mutlu bana :happy0064 devami elbette gelecek hic merak etmeyin cevriyeye dünyayi zindan edicem! :img-yes: sabah_güneşi 05-05-08, 14:44 Gül'cüm her seferinde daha komik oluyor senaryolar!! :img-hyste Cevriye: kac gün oldu ses seda yok....pis sahtekar! Ahhh ahhhh suc sende cevriye adama 500 ytl mi verilirmis...zirnik vermicektim ya ben ona! ------ Tahsin: ne oldu gene... Cevriye: tansiyonum firladi...sekerim tavan yapti... Tahsin: seker? Cevriye: seker ya... Tahsin: anne sende seker yok ki! Cevriye: ama artik var! Oglum birakma beni bu evde daha fazla ölüp gidicem... Ayy şeker muhabbeti kopardı beni! :img-hyste ----- Caner telefonu alir: alo babaanne? Cevriye: caner napiyosun? Caner: iyim babaanne sen napiyosun? Cevriye: napayim oglum sizi cok özledim sizde beni özlediniz dimi! Caner: yooo... Cevriye: :blink: aaaa özlemedinmi beni! Caner: özlemedim.... İşte favori bölümüm!! :img-hyste:img-hyste Müthiş yaa!! Böyle bir sahne izlesek süper olurdu!! ----- Cevriye kizar: cocuklarida kendine benzetti musibet ver babani ver! Tahsin telefonu alir: anne bi istegin va rmi? Cevriye: var Tahsin: söyle? Cevriye: bosanmani istiyorum! Tahsin biraz sinirli: iyi günler anne! der ve kapatir telefonu Cevriye: aman kapat kapat...! Boşanmanı istiyorum!! Puhahahah! :img-hyste Yok ya! ----- Cevriye: ay bunlarin arasi bozulacagina dahada düzelmis...sahtekar heriiiiiiif...göstericem sana dünyanin kac bucak oldugunu! Sahtekar heriiiiiiiff! :img-hyste Yine sandalyeden düşme tehlikesi geçirdim bunu da okuduktan sonra!! :img-hyste Gül'cüm harikasın canım yaa! Harika! Hala gülüyorum kahkahalarla!! :img-hyste ~*~NaR-ı GüL~*~ 05-05-08, 14:54 Gül'cüm her seferinde daha komik oluyor senaryolar!! :img-hyste Cevriye: kac gün oldu ses seda yok....pis sahtekar! Ahhh ahhhh suc sende cevriye adama 500 ytl mi verilirmis...zirnik vermicektim ya ben ona! ------ Tahsin: ne oldu gene... Cevriye: tansiyonum firladi...sekerim tavan yapti... Tahsin: seker? Cevriye: seker ya... Tahsin: anne sende seker yok ki! Cevriye: ama artik var! Oglum birakma beni bu evde daha fazla ölüp gidicem... Ayy şeker muhabbeti kopardı beni! :img-hyste ----- Caner telefonu alir: alo babaanne? Cevriye: caner napiyosun? Caner: iyim babaanne sen napiyosun? Cevriye: napayim oglum sizi cok özledim sizde beni özlediniz dimi! Caner: yooo... Cevriye: :blink: aaaa özlemedinmi beni! Caner: özlemedim.... İşte favori bölümüm!! :img-hyste Müthiş yaa!! Böyle bir sahne izlesek süper olurdu!! ----- Cevriye kizar: cocuklarida kendine benzetti musibet ver babani ver! Tahsin telefonu alir: anne bi istegin va rmi? Cevriye: var Tahsin: söyle? Cevriye: bosanmani istiyorum! Tahsin biraz sinirli: iyi günler anne! der ve kapatir telefonu Cevriye: aman kapat kapat...! Boşanmanı istiyorum!! Puhahahah! :img-hyste Yok ya! ----- Cevriye: ay bunlarin arasi bozulacagina dahada düzelmis...sahtekar heriiiiiiif...göstericem sana dünyanin kac bucak oldugunu! Sahtekar heriiiiiiiff! :img-hyste Yine sandalyeden düşme tehlikesi geçirdim bunu da okuduktan sonra!! :img-hyste Gül'cüm harikasın canım yaa! Harika! Hala gülüyorum kahkahalarla!! :img-hyste :img-hyste Cok sagol canim benim begenmene sevindim :happy0064 dur ben daha neler yapacam cevriyeye :icon_twis yasasin kötülük....tövbe tövbeee :D deniz-fan 05-05-08, 15:56 Gülccüm valla süpersin .. yorgun argın döndüm eve okuldan .. keyfimi yerime getirdin resmen .. Cevriye kizar: cocuklarida kendine benzetti musibet ver babani ver! Tahsin telefonu alir: anne bi istegin va rmi? Cevriye: var Tahsin: söyle? Cevriye: bosanmani istiyorum! Tahsin biraz sinirli: iyi günler anne! der ve kapatir telefonu Cevriye: aman kapat kapat...! özellikle bu bölüm ! yeşimin dediği gibi bende sadalyeden düşme tehlikesi ile karşı karşıya kaldım .. süpersin sen yaa .. cevriyeye senin gibi gelin lazım ..o göstersin ona el mi yaban beymi yaban =)=):img-hyste:img-hyste:img-hyste gokce1987 05-05-08, 16:12 gülşah emel ve gül ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş senaryolarınız devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: emeli 05-05-08, 20:56 gülcüm süper olmuş senaryo yaa ellerine sağlık:happy0064 valla koptum okurken oh canıma değsin cevriye bütün bunları haketti:cheer: valla sen üstesinden gelcen bu kaynananın :happy0064 emeli 05-05-08, 21:03 Emel'e geçelim bari de kandime geliyim... Emel'cim ne yaptın sen öldürücen mi Tahsin'i! :img-hyste Şaka maka gerçekten çok merak ettim noldu acep Tahsin'ime!! Aman çok kötü bişi olmasın! :icon_sorr Süper olmuş canım ama bayıldım! müthişsiniz!! :happy0064 valla ne yaparım bilemiyorum:img-hyste şaka şaka merak etme ben onlar birbirinden ayırır mıyım hiç:img-wink: ama belli de olmaz hani:icon_whis:img-hyste:img-hyste emel sen ne yaptın ya of off....yine de çok güzel olmuş her zmnki gibi kafamı kaldırmadan okudum bir solukta...ama ben sonunu tahmin edebiliyorum sanki o yüzden içim rahat:img-blush cnm sen hiç merak etme ben bir yolunu bulur onları gene mutlu ederim sağlıklı ve 4(!) :P çocuklarıyla beraber gülşah emel ve gül ellerinize sağlık arkadaşlar çok güzel olmuş senaryolarınız devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-wink: canım yorumun için çok saol devamı en kısa zamanda inşallah=) apple-core 05-05-08, 22:32 gülcüm gecenin bu vaktinde rastladım senaryona ve evdeki sessizlil sırassında bi kahkaha patlattım ev halki salak sanacak beni:img-hyste vay be fikrete bak şekeri olmayan kadını şeker hastası yaptı:img-icecr Tahsin telefonu alir: anne bi istegin va rmi? Cevriye: var Tahsin: söyle? Cevriye: bosanmani istiyorum! bu seferde yukardaki kısıma koptum. kadın ne güzel gayet kısa ve öz bir şekilde anlatıyor derdini ama dinleyen mi var :icon_whis ah tahsin ahh (!) gülcüm süpersin cnm devam devam devam... ~*~NaR-ı GüL~*~ 06-05-08, 18:44 Gokce1987, emeli, apple-core güzel yorumlariniz icin cok cok tesekkür ederim beni cok mutlu ettiniz senaryonun devami gelicek biraz sabir :img-yes: Nickini hatirlayamadim simdi :icon_sorr ama biriniz "cevriyeye senin gibi bir gelin lazim" demis :img-hyste :img-hyste ay Allah yazdiysa bozsun diyorum arkadaslar cevriye gibi bir kayinvalide düsman basina :img-cool2 aman aman ya fikretim nasil dayaniyor o kadina valla ben olsam coktaaaaaan halletmistim onu ben öyle birine sabir gösteremem :):) aylaayla 07-05-08, 05:42 İlahi Gül, yine çok komik olmuş senaryon, 500 YTL haa! :img-hyste "aman kapat kapat...!" bu da süpermiş :img-hyste YD yorumlarında sürekli Fikret'in isyan etmesini, Cevriye'ye ağzının payını vermesini istiyorsun ya, artık senden öyle replikler bekliyorum. Ama bunlar yerlere yatırdı beni :img-hyste Emel, yine çoşmuşsun, sen bu işi gayet ciddi götürüyorsun:) Tahsin için kötü planların yoktur herhalde, yoksa Bennu Yıldırımlar forumunun gazabına uğrayacaksın, dikkat et:icon_whis Şaka bir yana, elinize sağlık arkadaşlar, çok iyi oluyor senaryolarınız, tebrikler :) deniz-fan 07-05-08, 16:30 Gokce1987, emeli, apple-core güzel yorumlariniz icin cok cok tesekkür ederim beni cok mutlu ettiniz senaryonun devami gelicek biraz sabir :img-yes: Nickini hatirlayamadim simdi :icon_sorr ama biriniz "cevriyeye senin gibi bir gelin lazim" demis :img-hyste :img-hyste ay Allah yazdiysa bozsun diyorum arkadaslar cevriye gibi bir kayinvalide düsman basina :img-cool2 aman aman ya fikretim nasil dayaniyor o kadina valla ben olsam coktaaaaaan halletmistim onu ben öyle birine sabir gösteremem :):) ben dedim canım valla sen hakkından gelirsin sana bişi olmazda .. kaynananı düşünemiorum .. aman boşver cevriye gibiyse müstahak ona zaten :):):) dişi_kartal 07-05-08, 20:10 arkadaşlar senoryolarnz çook güzl olmş bnde uzun süredr burdn takp ediorm fakat aktive olmayı başaramıştm ama bgn yaptm bn sabah_güneşi yani yeşmcmn tavsyesi üzrene üye oldm iikide olmuşum:img-pilot:happy0064 emeli 07-05-08, 20:49 İlahi Gül, yine çok komik olmuş senaryon, 500 YTL haa! :img-hyste "aman kapat kapat...!" bu da süpermiş :img-hyste YD yorumlarında sürekli Fikret'in isyan etmesini, Cevriye'ye ağzının payını vermesini istiyorsun ya, artık senden öyle replikler bekliyorum. Ama bunlar yerlere yatırdı beni :img-hyste Emel, yine çoşmuşsun, sen bu işi gayet ciddi götürüyorsun:) Tahsin için kötü planların yoktur herhalde, yoksa Bennu Yıldırımlar forumunun gazabına uğrayacaksın, dikkat et:icon_whis Şaka bir yana, elinize sağlık arkadaşlar, çok iyi oluyor senaryolarınız, tebrikler :) aman aman taşlarlar beni valla:img-hyste şaka bir yana öyle birşeye öncelikle benim kalbim dayanmaz merak etme:P tahsini de çok severim ben zaten tahsini fikretsiz, fikreti de tahsinsiz düşünemiyorum:love05: dişi_kartal 09-05-08, 19:36 arkadaşlar bn yaptığnz senaryolarım çoook beğeniyorum ve devamını bkliorm:img-wink: özzllkle nar-ı güln son yazdığı senaryolarda koptm:img-hyste sabah güneşi ve deniz fan da ççoook başarılı senaryolar yazıyolr yeşmcm başarılrnzn devamını diliormm..:img-wink::happy0064 dişi_kartal 09-05-08, 19:41 Caner telefonu alir: alo babaanne? Cevriye: caner napiyosun? Caner: iyim babaanne sen napiyosun? Cevriye: napayim oglum sizi cok özledim sizde beni özlediniz dimi! Caner: yooo... Cevriye: aaaa özlemedinmi beni! Caner: özlemedim.... bu bölüm süper olmuşş:img-hyste yeşimle okulda aklımaza her geldiğinde gülmkten kopuoruzzzz:img-hyste :img-hyste sabah_güneşi 09-05-08, 21:53 Caner telefonu alir: alo babaanne? Cevriye: caner napiyosun? Caner: iyim babaanne sen napiyosun? Cevriye: napayim oglum sizi cok özledim sizde beni özlediniz dimi! Caner: yooo... Cevriye: aaaa özlemedinmi beni! Caner: özlemedim.... bu bölüm süper olmuşş:img-hyste yeşimle okulda aklımaza her geldiğinde gülmkten kopuoruzzzz:img-hyste :img-hyste dişi_kartal'ım benim! Hoşgeldin! :happy0064 Arkadaşlar dişi_kartal (yani Hilal) benim sınıf arkadaşım olur... :) Okulda bile sizi ve senaryolarınızı konuşuyoruz kızlar! :img-hyste Bu bölüm favorimizdir... :D:img-pilot ~*~NaR-ı GüL~*~ 09-05-08, 21:59 Arkadaslar senaryolarimi cok begendiginizi hep ifade ediyorsunuz utanmaya basladim valla mahcup oluyorum :img-blush cok tesekkür ederim hepinize senaryolarin devami yakinda gelicek :img-yes: yanliz deniz-fan ve emeli'nin yazdiklari senaryolarida göz ardi etmemek lazim tahsin ve fikret icin öyle güzel senaryolar yaziyorlarki insan hayran kaliyor ellerine yüreginize saglik arkadaslar :good: :good: umut özlem 09-05-08, 22:01 gelecek haftanın bölümündende hiç umudum yok fragmana bakılırsa Fikret ve Tahsin yine pek gözükmicek gibi..en azından sizin senaryolarda bolca görebiliyoruz hatta hep onlar varlar ne güzel..:love05: sizler yazmaya devam edin arkadaşlar :good: dizi senaristlerine iyiden iyiye gıcık olmaya başladım ben..:img-tomat dişi_kartal 10-05-08, 16:22 hoşbuldum canım:D canım hiiç çıkmak istemio siteden yaa:D:D gerçekten bu bölüm favorim oldu:img-dirol habire kopuorz bu bölüm aklımıza gelnceee canm bnm ama senn de senryolrn çook güzl...:img-blush:img-wink: gokce1987 11-05-08, 14:30 yeşimcim süpersin cnm yine senaryon harika olmuş devamını yakında bekliyorum gülşah, emel ve gül sizinde senaryonuzu bekliyorum en yakın zamanda:img-wink: emeli 11-05-08, 15:00 yeşim ya bu nasıl senaryodur harikasın fikret tahsin ve bebekleri süperler ellerine sağlık canım valla ağzım kulaklarımda okudum:happy0064:happy0064 gökçecim en yakın zamanda yazmaya çalışıcam suavikolik 11-05-08, 15:11 Cevriye: tansiyonum firladi...sekerim tavan yapti... Tahsin: seker? Cevriye: seker ya... Tahsin: anne sende seker yok ki! gülcüm tebrikler.valla şu şeker muhabbetine koptum... yakında tuzu da çıkar bu kadının husubetinden... baharat çeşitleri de çıkarsa şaşırmam yani cevriyesiz cevriye nolcek:img-hyste:img-hyste ama senaryon harika gidiyo devamını bekliyoruz dört gözle sevgiler... yeşimcim sende süpersin,bebek olayı çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık arkadaşım sevgilerimle.:happy0064 ve tüm senaryo yazan arkadaşlarım... hepsini okudum ve çok beyendim... devamlarını bekliyorum büyük bir zevlede okuyorum... ama biraz daha cevriyesiz cevriyeye saldırsak olmaz mı? ah ah keşke bende senaryo yazacak kabiliyet olsaydı valla cevriyesiz cevriye cevriyeli cevriyeye döner idi netekim:img-hyste:img-hyste deniz-fan 11-05-08, 16:43 yeşimim süpersin !!! :happy0064:happy0064 bittim senaryoya :D:D devamı gelecek bugün inşallah .. :D:D arayı fazla açma /mayalım :D:D ~*~NaR-ı GüL~*~ 11-05-08, 19:27 Cevriye: tansiyonum firladi...sekerim tavan yapti... Tahsin: seker? Cevriye: seker ya... Tahsin: anne sende seker yok ki! gülcüm tebrikler.valla şu şeker muhabbetine koptum... yakında tuzu da çıkar bu kadının husubetinden... baharat çeşitleri de çıkarsa şaşırmam yani cevriyesiz cevriye nolcek:img-hyste:img-hyste ama senaryon harika gidiyo devamını bekliyoruz dört gözle sevgiler... yeşimcim sende süpersin,bebek olayı çok güzel olmuş ellerine yüreğine sağlık arkadaşım sevgilerimle.:happy0064 ve tüm senaryo yazan arkadaşlarım... hepsini okudum ve çok beyendim... devamlarını bekliyorum büyük bir zevlede okuyorum... ama biraz daha cevriyesiz cevriyeye saldırsak olmaz mı? ah ah keşke bende senaryo yazacak kabiliyet olsaydı valla cevriyesiz cevriye cevriyeli cevriyeye döner idi netekim:img-hyste:img-hyste Canimcim cok tesekkür ederim begenmene sevindim....:happy0064 yorumunuda koptum tuzu da cikar...:img-hyste :img-hyste :img-hyste Ask olsun ne demek "bende kabiliyet olsa..." sanki ben de cok kabiliyet varda...:img-hyste senaryo yazmak icin kurs vardi da biz mi gitmedik looo :img-hyste Saka bi yana senaryo yazmak kabiliyet isi degil, biraz hayal gücü yetiyor :img-wink: suavikolik 11-05-08, 19:35 :img-wink:Canimcim cok tesekkür ederim begenmene sevindim....:happy0064 yorumunuda koptum tuzu da cikar...:img-hyste :img-hyste :img-hyste |