Tüm Versiyonu Göster : O da Beni Seviyor (2001)

halukpiyeskolik
11-11-06, 21:08
http://www.resimhost.com/images/111711508417358iz.jpg (http://www.resimhost.com)
Yapım Yılı: 2001
Süre: 105 dk

Oyuncular
Lale Mansur-- Saliha
Ece Ekşi-- Esma
Haluk Piyes-- Hüseyin
Ayla Algan-- Kerime
Ali Ökçelik-- Şahin
Ayşe Nil Şamlıoğlu-- RabiaCezmi Baskın-- Rıza
Serra Yılmaz-- Şefika
Uğur Polat-- İbrahim
Burak Sergen-- Necmettin
Yönetmen
Barış Pirhasan
Senarist
Gül Dirican
Barış Pirhasan
Yapımcı
Mine Vargı
Müzik
Mare Nostrum
Ulaş Özdemir
Görüntü Yönetmeni
Jürgen Jürges

1970’lerin Malatya’sında, 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi Esma, kırıklarla dolu karnesi yüzünden babasının askerlik arkadaşı Kemal’in Arguvan yakınlarındaki evine sürgün edilir. Aynı gün, yıllar önce sözlüsünü terkedip sevdiği adamla kaçmış olan, Kemal’in kız kardeşi Saliha’da eve dönmüştür. Çocukluğundan beri çok sevdiği Saliha, Ergenlik çağındaki Esma’ya iyi bir arkadaş olacaktır. Kemallerin yakın dostu olan bir Alevi ailenin oğlu Hüseyin ise, hayatında ilk kez aşk duygusunu tattıracaktır Esma’ya. Fakat bu aşk tek taraflı mıdır acaba?

reene
20-07-07, 20:10
Filmi izleyenlerin kafasında soru işareti bırakan bir yapımdır..Haluk Piyesi'in hayat verdiği Hüseyin karakterinin aslında Esma karakterini mi Saliha karakterini mi sevdiği konusunda tam bir fikir sahibi olunamasa da gözden kaçan bir iki detay sonucunda cevaba ulaşılabilecek,izlenebilecek bir filmdir..

I-sun
19-09-07, 21:50
Ya ben bu filmin hastasiyim.. super bir film...
Bencede dedigin gibi bende anlamadim Haluk kime asikti...
Ama cok guzeldi ...izlemeyenlere tavsiye ederim....

ebrucu_ze
20-09-07, 20:27
bu film bende var ama sadece ilk başını ve sonunu seyrettim.çünkü Uğur Polat sadece oralarda çıkıyordu:) ama izlenecek filmlerimin başında en kısa zamanda tamamını izleyeceğim:img-yes:

_BeRFiN_
04-11-07, 17:12
bu filmi izlediğim yıllarda çok begenirdim hele filmdeki şarkılar harikaydı bide filmin görüntülerinden oluşan bir klip vardı bir ay doğar türküsüyle harikaydı

elif salihoğlu
05-02-08, 20:44
bnde izledm bu filmi geçen gün güzel bi filmdi de hüseyin kime aşıktı yha filmin sonu biras saçmaydı yhani bnce ama gzl bi film

reene
28-06-08, 05:29
bnde izledm bu filmi geçen gün güzel bi filmdi de hüseyin kime aşıktı yha filmin sonu biras saçmaydı yhani bnce ama gzl bi film

Ben de ilk izlediğimde aynı soruyu sormuştum kendime..Film boyunca Esma'yı sevdiğini düşündüm sonunda ise Saliha'yı..Hatta çok şaşırmıştım..Ama sonrasında Saliha'nın fotoğrafını isteme sebebi acaba şu tapu olaylarıyla alakalı olabilir mi diye düşünmüştüm..Hani satış işlemleri için gereklidir belki diye..Nitekim bir başka yerde de böyle bir yoruma rastlamıştım..Bence bu bir detaydı..Ama emin misin dersen kesinlikle değilim..Gerçekten insanı muallakta bırakan ama yine de güzel bir film..

Kadrosu da şahaneydi:good: