PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmzalara/Özel Çalışmalara Yorumlar

Sayfalar : 1 [2] 3 4

MUSTAFA KE
25-12-06, 11:46
MUSTAFA KE bayıldım bayıldım resmen.
Çok güzel olmuş. Fermuarını açık unutmuş ve suratına flaş patlayan bir Mehmet bravo bravo.
Ellerine sağlık, klavyene de sağlık, fikrine,zikrine de sağlık.
Yeni senaryolar bekliyorum.
Yankalarından şapur, şupur öpüyorum.
Senaristim sultanım benim.

Ay ay ay..teşekkür ederim..Sağol..varol..repliklerin sultanı, büyük insan..daha neler yapardım ben senin için de O Mehmet'e ,neyse..Aslında şu paparazzi olayına da el attım buralarda ama çok cıvıyacak baktım vazgeçtim,yazdım buraya birkaç sayfa önce,senaryo bölümünün büyüsü bozulmasın diye ..Yoksa rezil edecektim memlekete göreceklerdi..:img-hyste

MUSTAFA KE
25-12-06, 12:28
mustafa ke senaryon süper süper olmuş.:good: .ne kadar özenli yapıosun yaptıın şeyleri en ufak bişiye bile çok dikkat edip onu ortaya çıkarıosun..
ve bu forumdaki herkesi mest ediosun...lakin bizler gercek senaryoya ait görüntüleri izleyince dumur olup kalıoz.:D
işallah yakında çok yakında gerceğinde de senin yazdıgın gibi şeyleri izlemek mümkün olur...amin amin amin

Şeytan ayrıntılarda gizlidir..:img-yes: Ben de hiç kaçırmam.:img-wink: Sadece eğlenmek için yazıyorum bunları, sizi de eğlendirmek.Ben Gümüş'ü seçtim çünkü gerçek hayata mutlu bir tebessümle mola vermek istiyorum.Bu mükemmel casting ve ekip sayesinde bu tebessümü yakalamıştım.Umarım artık aksayan yönleri oturtmayı başarırlar da yeniden eski tebessümlere kavuşuruz..ve güzel bir "dalya" yaparız..teşekkür ederim hepinize..bye

SNT
25-12-06, 13:02
Bu arada ben şöyle bir sahne ekleyecektim sonunda,sonradan vazgeçtim..Haber gazeteler çoktan baskıya girdiğinden ertesi gün çıkmaz.

M.F televizyonu açar.Kanal kanal gezerken bir magazin programına denk gelir.O sırada Bahar içeri girer.M.F kanalı çevirmeden konuşmaya dalar.
M:F: Gel kızım.
B: Dedeciğim? Ne izliyorsunuz?
M.F: Hiç öylesine karıştırıyordum kanalları..
B: (oturur ve O da televizyona bakar.)
G.G: Birazdan ekranlarınıza ilginç bir görüntü getireceğiz.Bu görüntü son anda ulaştığı için montajlamaya vaktimiz olmadı.Görüntüler İş Dünyasının tanınmış ailelerinden Şadoğlu Ailesi'yle ilgili..
M.F: !!??
B: ??!!
G.G: "Kıskanç,Maço ,Bencil,Beceriksiz ... Ama kesinlikle daha aşık.. Bu sözler ailenin gelini ve Şadoğlu Textilin başındaki bir numaralı ismi,başarılı işkadınlarından Gümüş Şadoğlu'na ait..Bu sözleri eşi Şadoğlu şirketleri Y.K.Bşk.Mehmet Şadoğlu'na söylerken kameralarımız oradaydı..( Bunları, Gümüş kapıya çıktığından beri habersiz görüntü almaya devam eden kameraman çekmiştir.) İşte söz konusu haberle ilgili görüntüler az sonra ekranlarınıza gelecek."
(O sırada altında az sonra yazan kamera görüntüleri gelir.Gümüş'ün ve Mehmet'in kapıdaki halleri, kapı kapandıktan sonraki konuşmaları..Bahar ve M.F birbirlerine şaşkınlıkla bakarlar.O sırada Pınar'ları gösterir,aynı kanal açıktır ve ailece izlemektedirler: Görüntülerle birlikte fondaki ses şöyle devam etmektedir: )
"Mehmet ve Gümüş Şadoğlu otel köşelerinde polis tarafından yapılan bir aramada uygunsuz pozisyonda basıldılar.. Canlı Canlı bu görüntüleri ele geçiren ilk program oldu..Az sonra.." G.G: Hülya Avşar geçen gün katıldığı...( Pınar ve Onur Defne'yi hemen odasına gönderirlerken şaşkınlıktan küçük dillerini yutmak üzeredirler.O sırada yalıda: )
M.F: Gelin!!!
Hülya Avşar haberi de bitmiştir...Yine az sonra diye Mehmet-Gümüş görünteleri gelir..
Ş: Efendim Babacığım? (Şeref habersiz gelir.)
M.F: Bu da ne demek oluyor?!
Haber nihayet verilir.Öncesinde Kız Kulesi'ne gittikleri,yemek yiyip dans ettikleri de tanıkların söylediğine göre diye restoran görevlilerinin ağzından haberde verilir.Çiftin ayrılmak üzere olduğu açıklamalarına yer verilir.Sonunda da şöyle demektedir:
" Çiftin neden böyle otel köşelerinde buluşma gereği duydukları ise merak konusu olmaya devam ediyor."

:icon_whis hadi buraya ekleyivereyim..

Bundan bahsediyorsun değilmi?Bence hiç cıvımamış,gayet güzel olmuş.Bizim seyrettiğimiz temcit pilavları gibi senaryodan bin kat,on bin kat güzel,değişik,ve HARİKA.:img-wink: :img-yes: Aslında Mehmetin yaptığı -evliliğimize zon veriyoruz açıklamasından sonra,böyle bir rezilliği hak etti Mehmet.Ama arada Gümüş'te yanıyor işte.Fakat olsun,temel fıkrasında ki gibi Bİ Sizden bir bizden...:icon_whis

MUSTAFA KE
25-12-06, 13:11
Bundan bahsediyorsun değilmi?Bence hiç cıvımamış,gayet güzel olmuş.Bizim seyrettiğimiz temcit pilavları gibi senaryodan bin kat,on bin kat güzel,değişik,ve HARİKA.:img-wink: :img-yes: Aslında Mehmetin yaptığı -evliliğimize zon veriyoruz açıklamasından sonra,böyle bir rezilliği hak etti Mehmet.Ama arada Gümüş'te yanıyor işte.Fakat olsun,temel fıkrasında ki gibi Bİ Sizden bir bizden...:icon_whis

İşte onun devamı da gelecekti ama neyse..Böyle kalsın..Böyle büyük lokma yesen de büyük konuşmayacaksın..Mehmet de bunu öğrensin..

dizi_tirya
25-12-06, 15:24
Sevgili Mustafa Ke,
Acaba bir daha ne zaman senaryo yazacaksın?
Daha önce de söylediğim gibi doyamadım senaryolarına.Uzun zamandır yoktun.Özlettin kendini.

MUSTAFA KE
25-12-06, 16:24
Sevgili Mustafa Ke,
Acaba bir daha ne zaman senaryo yazacaksın?
Daha önce de söylediğim gibi doyamadım senaryolarına.Uzun zamandır yoktun.Özlettin kendini.

Bu bir öç almaydı,(aslında yazmayacaktım)..Biraz daha vakit var. Canım düşüncelerin için teşekkür ederim..Bekletmeyi ben de istemem de...Sen yazmaya devam et,biliyorum seni yalnız bıraktım ama..

MUSTAFA KE
25-12-06, 17:39
Yalnız bölümler kısmına yazmış olduğum bir şeyi buraya da yazıyorum. Çünkü bu da benim kendi senaryolarımla ilgili yorumum..
"...Fikir tamamen benim senaryodakinin aynısı.Bu dizi de bu kanalda yayınlanıyor.İsim vermeyeceğim ama alınan senaryo çiftlerden birinin diğerine silahını doğrultturup, vur da bitsin bu işkence demesi ile başlıyor.Okuyanlar benimkini hatırlayacaklardır..Şimdi sevgili forumu ve bu bölümü okuyan ve dizide çalışan herkes..Benim bu duruma itirazım var:
Bu senaryoları ben sadece Gümüş dizisi için yazıyorum.Başka diziler alıyor bunları, kendi senaryolarına adapte ediyor ve seyircileri bayılıyorlar, bizim dizi ise saçma şeylerle uğraşıyor..Gerçekten sinirleniyorum..Buna bir son verin..Benim senaryolarım sadece Gümüş dizisi içindir.Başka hiçbir dizi için değil.Bunun bu şekilde kullanılmasını istemiyorum.Başka diziler sonra senaryosu beğenilen ağır dizi oluyor, bizimkinin esamesi yok! Bu sahne benim Gümüş için yazdığım bir sahne.Lütfen buna bir son verin...Bakın zaten eski senaryolarımın hepsini sildim. Bu son yazdığım da birilerince bir yerlerinden alınırsa iyice sinirleneceğim..Lütfen gerçekten yapmayın bunu..Lütfen.. "

PAN ZEHİR_
26-12-06, 11:39
MUSTAFA KE ben bu senaryoyu hatırlıyorum.Daha öncede eklemiştin sanırım.Ben ozaman ilk partı okumuştum sonrasını okuyamamıştım.Mehmet'in yaşadığı gel-gitler mezarlık sahnesi hepsi çok güzeldi.Yüreğine sağlık...İlham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

MUSTAFA KE
26-12-06, 13:11
MUSTAFA KE ben bu senaryoyu hatırlıyorum.Daha öncede eklemiştin sanırım.Ben ozaman ilk partı okumuştum sonrasını okuyamamıştım.Mehmet'in yaşadığı gel-gitler mezarlık sahnesi hepsi çok güzeldi.Yüreğine sağlık...İlham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

Evet canım.Ben bu bölümü bilerek yeniden yükledim.Bu senaryoyu Gümüş forumu dışında başka okuyanlar ve sevenler var anlaşılan..Sizlerin beğendiğinize sevindim.

SNT
26-12-06, 13:23
Canım benim,MUSTAFA KE'CİM,ne iyi ettin bu muhteşem senaryoyu eklemekle.Çok iyi oldu,hem ekleme sebebin açısından,hem de bizim tekrar okuyabilme şansımız olduğu için.:img-yes: Bak şimdi bunu yaptınya ben sana nasıl HARİKASIN demiyeyim.HARİKASIN,HARİKASIN,HARİKA:img-wink:

rihanna
27-12-06, 14:00
mustafa ke senaryonu eklemene sevindim o anları yine okumak güzeldi acep yeni bir senaryo yazcanmı:icon_whis

turkey-princess
27-12-06, 16:15
sevgili mustafa ke sana diyecek söz bulamiyorum.tek kelimeyle süper.:happy0064
bir insan bukdarmi güzel senaryolar yazar??
gümüsdeki senaristler senin senaryonu okuyupda biraz örnekler alisnlar.
devamini sapirsizla bekliyorum.umarim cok bekletmesin bizi.

MUSTAFA KE
27-12-06, 20:56
Ay ay ay oldum olası mutlu sonları sevmişimdir zaten..Ellerine sağlık.Nasıl da güzel olmuş..Sevmek güzel bir kelime gerçekten..Demek dans ederken başardı ha?..Güzel..

ladydemir
27-12-06, 22:39
sevgili mustafa ke seni tanımıyorum ama çok seviyorum..ne tatlı şeysin sen öyle.sen songülümüzün bahsettiği en bilinçli seyircisin bencebye

MUSTAFA KE
28-12-06, 12:33
Sevgili mavis09,rihanna,ladydemir düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Rihanna,dediğim gibi en yenisi biraz öç almak içindi bu izlediğimiz garip bölümlerden.Bakalım belki yeni yılda yeni bölümler daha ilham verici olur,bekleyelim.Bu arada yudumsun yine bir gittin pir gittin! Gel de bitir şu senaryoyu,merakla bekliyorum.
Ladydemir sana da teşekkür ederim,ben de tanımıyorum ama sizleri ben de seviyorum.Böyle görünmeden de tatlı diye nitelendirilmek de ayrı bir gurur,teşekkür ederim tekrar.Bilinçlilik konusuna gelince..Hala Kütük Mehmet için Kıvanç Tatlıtuğ'a acı biberli lokum yediresim ve o yerken de gözlerinden yaşlar gelirken izleyesim var..tekrar sormak istiyorum emin misin?
Mavis09 canım arkadaşım, senin arkamda olduğunu görmek çok güzel..

ayshe_yeshil
28-12-06, 19:21
mustafa ke senaryonu çok beğendim yüreğine sağlık...

mavıs09
28-12-06, 19:44
Sevgili mavis09,rihanna,ladydemir düşünceleriniz için çok teşekkür ederim.Rihanna,dediğim gibi en yenisi biraz öç almak içindi bu izlediğimiz garip bölümlerden.Bakalım belki yeni yılda yeni bölümler daha ilham verici olur,bekleyelim.Bu arada yudumsun yine bir gittin pir gittin! Gel de bitir şu senaryoyu,merakla bekliyorum.
Ladydemir sana da teşekkür ederim,ben de tanımıyorum ama sizleri ben de seviyorum.Böyle görünmeden de tatlı diye nitelendirilmek de ayrı bir gurur,teşekkür ederim tekrar.Bilinçlilik konusuna gelince..Hala Kütük Mehmet için Kıvanç Tatlıtuğ'a acı biberli lokum yediresim ve o yerken de gözlerinden yaşlar gelirken izleyesim var..tekrar sormak istiyorum emin misin?
Mavis09 canım arkadaşım, senin arkamda olduğunu görmek çok güzel..
sevgili MUSTAFA KE,
sen böyle güzel yorumlar yaptığın ve bu kadar güzel senaryolar yazdığın ,bu kadar mükemmel bir insan olduğun sürece hep yanındayız canım. iyi ki varsın.
sevgilerimle

s_maa
29-12-06, 21:46
yaa gümüşte çalan bi müzik war iki deli gönül felan dio sözlerinde o şarkıyı kmse sölüo we şarkının adı ney???yardımmmmmm

turkey-princess
30-12-06, 16:55
yaa gümüşte çalan bi müzik war iki deli gönül felan dio sözlerinde o şarkıyı kmse sölüo we şarkının adı ney???yardımmmmmm

sarkinin adi dayan gönlüm, ama kimin söyledigini bilmiyorum.

mavıs09
30-12-06, 17:15
kimin söylediğini de ben söyleyim. uğur aslan yani ygümüş dizisinde ki orhan karakterini oynayan oyuncu.
sevgilerimle

dizi_tirya
30-12-06, 20:52
turkey princess canım ellerine ve yüreğine sağlık.
Mustafa Ke,senaryon hakkında bana bir açıklama yaptın.İnşallah en kısa zamanda yine görürüz senaryolarını.Aslında çok başarılısın,yaratıcı fikirlerin var.Yazman daha iyi olurdu.(senin takipçin ve okuyucun olarak söylüyorum)Tabiki karar senin ama benim içimden gelen bu.
Sevgiler..

emirdag_güzeli
04-01-07, 19:57
Turkey-princess 79.bolumle ilgili senaryo cook guzel olmus..gercekten ellerine saglik...ama biz daha bu barisma sahnesini cook bekleriz..yada hix olmaz..ama guzel yazmisin..
77.bolumun devami olacak mi??

...Özlem...
05-01-07, 03:13
senaryon cok güzel olmus turkey-princess digerlerini daha okumadim okuyunca yorumumu yapacam

turkey-princess
05-01-07, 14:53
sevgili diti_tirya,emirdagüzeli ve ..özlem.. yorumlariniz icin cok tesekür ederim.

calino
08-01-07, 01:18
gümüş_neşe'ciğim çok güzel olmuş senaryon güzelim. Ellerine sağlık.

gumus_nese
08-01-07, 01:22
gümüş_neşe'ciğim çok güzel olmuş senaryon güzelim. Ellerine sağlık.

yorum için saol canım begenmene çokk sevindim

turkey-princess senaryonu yeni okudum ellerine sağlık çokk güzel olmuş

MUSTAFA KE
08-01-07, 11:14
gümüş_neşem,ağzından bal damlamış güzelim be! Ne güzel ah ah..Keşke mutlu son olsa..Nerede..?
Ama konuşmalı olanı daha güzel.Yani ilki.Sen neden gittin,ben neden gittim..Dökülsün tüm defterler..Böylesi daha iyi.Konuşsunlar artık.Adam gibi!!

gumus_nese
08-01-07, 15:47
gümüş_neşem,ağzından bal damlamış güzelim be! Ne güzel ah ah..Keşke mutlu son olsa..Nerede..?
Ama konuşmalı olanı daha güzel.Yani ilki.Sen neden gittin,ben neden gittim..Dökülsün tüm defterler..Böylesi daha iyi.Konuşsunlar artık.Adam gibi!!

saol yorumunu eksık etmediğin için begenmenede çok sevindim evet haklısın konuşmaları şart oluyo....

turkey-princess
08-01-07, 16:14
gümüs-nese canim yorumun icin tesekürler.
senaryonda harika olmus.seske mutlu sonla bitse 79.böülm (nerde??!!)

gumus_nese
08-01-07, 16:31
gümüs-nese canim yorumun icin tesekürler.
senaryonda harika olmus.seske mutlu sonla bitse 79.böülm (nerde??!!)

yorum için saol canım ahhhh keşke ( bu arada şu ana kadar fazla keşke kelimesini kullanmazdım)

SNT
08-01-07, 17:22
gumus_nese tebrikler canım.Böyle yeni yıla giriş mükemmel olurdu inanki.Böyle bir bölüm izlemeye can kurban.Ellerine sağlık canım:good:

gumus_nese
08-01-07, 19:04
gumus_nese tebrikler canım.Böyle yeni yıla giriş mükemmel olurdu inanki.Böyle bir bölüm izlemeye can kurban.Ellerine sağlık canım:good:

yorumun eksık etmediğin için çok saol begenmene çokk sevindim ahhh boyle bi yeni yıl girişi nerdeee bizim hayallerimiz dışında

gümüş kalp
09-01-07, 11:37
sevgili calino ellerine sağlık replikler güzeldi ama senin yaptığın yorumlar müthişti.o güzel anları bize hatırlattığın için teşekkür ederim.

MUSTAFA KE
09-01-07, 12:43
Calinom var ya..Sen bir tanesin,bir! Repliklerin sultanısın..Bu yorumlar...üfff üff..Yıktın beni gülmekten.Bence de Mehmet anlamadı..Bence de o kimseyi korumaya ve kollamaya kalkmasın,burnunu neye soktuysa sarpa sarıyor.. Bence de Nihan metamorfoz geçirmeden önce çok ama güzel konuşuyormuş.. Bence de sen bir bir bir muhteşem birşeysin!!!Senin de alnından öpüyorum,kucaklıyorum!!Alkışlıyorum...
Sen ve repliklerin 4 M'siniz: Mükemmel,Muhteşem,Müthiş,Mucizevi..Daha ne diyeyim bilmem ki!Kelimeler kifayetsiz kalıyor..

aygüzeli
09-01-07, 12:58
Calinom benimde agzimi bantlarmisin yoksa gülme krizlerine girecegim bu okudugum repliklerle..:img-hyste harikka,muhtesem,süper ötesi.:good:
bak güzelim zaten gümüs engini vurmasaydi kim gidecekti öbür tarafa biliyorsun neyse iyiki kalmis kereste ,mereste, odun seyrediyoruz tombaladan.:img-hyste portekizde kereste iyi yontulurmus.
replilerde yardim edim diyorum ama zamanim inan yok yoksa seni yanliz birakirmiyim...repkilerini güzel yorumlarinla okurken inan cok gülüyorum ellerine,yüregine,emegine saglik...devam böyle repliklerin sultani.
bant isterim bak.

calino
09-01-07, 13:01
Beni yaptığın yorumlarla utandırıyorsun MUSTAFA KE.
Canım MUSTAFA KE'm çok teşekkür ederim. Beğenmene sevindim. Hazır ilhamlarım gelmişken attırı vereyim repliklerin arasına bir kaç yorum dedim.

Tekrar teşekkür ederim, teşekkür ederim, teşekkür ederim
repliklerimin devamı gelecek.

gümüş kalp canım beğenmene sevindim. Yorumun için teşekkür ederim.

calino
09-01-07, 13:11
AYGÜZELİM canım benim senin ağzını bantlayamam ben. Gül sen gül. Krizlerimiz yeter ki gülmekten olsun, sinirden değil.

Gümüş Engin'i vurmasaydı bilmez miyim kimin öteki tarafa gideceğini?
Valla bu duruma sevinsem mi, üzülsem mi bilemiyorum.
Portekiz'de kereste iyi yontulacaksa bende razı geleyim o zaman, Mehmet yontulurken Gümüş bizzat başında dursun.

Ahh canım benim beni yalnız bırakmak istemiyorsun biliyorum ama şimdilik idare ediyorum bakalım.
Haaa ben işe gireceğim zaman paylaşacağız replikleri ona göre, kaçamazsın. :)

Canım beğenmene sevindim.
Bant konusunda da, bant istersen göndereyim ama ağız bantlamam ona göre.

SNT
09-01-07, 13:15
calinocum canım şu an yüzümde kocaman bir gülümseme var,yani gülmekten yarıldım be güzelim...Annem gelse odaya bu kız kesin deli der inanki.Replikler harika olmuş,ama yorumların yok mu işte ben buna bayılıyorum.Süper olmuş süper,süperrr.....

Bu arada ben sana da hiç harika olduğunu söylemiş miydim?MUSTAFA KE zaten tescilli harika da sende öylesin bunu bil.Hatta bizim buraya HARİKALAR SAHİLİ açıldı,Sizin heykelinizi koyucam oraya:icon_whis :img-wink:

calino
09-01-07, 13:23
Ayy canım benim, canım arkadaşım sizi güldürebildiysem ne mutlu bana o zaman. Beğenmene çok sevindim.

Sen bana hiç harika demiş miydin?
Hıııııım düşünmem lazım.
Vallahi hatırlamıyorum dedin galiba SNT.
Olsun şimdi de dedin.

Demek sizin oraya Harikalar Sahili açıldı haa.
Tamam güzelim yaz gelemeden oradayım.
Hem sahili görürüm, hem de seni.
Ama ben gelmeden heykelimi dikersin herhalde değil mi? :)

MUSTAFA KE
09-01-07, 16:53
Canım benim,bu replikler az yorumlu ama öz yorumlu..Ben sana söyleyeyim, bu kıza daha çoook sana ne diyeceğiz! Göbeğinden bağlı Mehmet Efendi sayesinde tabii.Ama dur sen ben o göbek bağını kullanıp bu ikisini denize atacaktım, Nihan gittiğine göre O'nu İzmir'de denize dökeyim diyorum,artık yalıda bulamayız. (tabii gebe olduğu söylenen bu iki bölüm ucube bir sürpriz doğurmazsa) ,Mehmet'i de göbeğinin bağından tutup atayım.Başka çaresi yok.

Ama sen bu bölümleri yaz,sonra ben senden bu sezon Mehmet'in Gümüş için dediği o cümlelerden bol yorumlu bir kolaj isteyeceğim. Mehmet neydi ne oldu,ne dedi ne oldu kolajı! Tüylerim diken diken oldu.

MUSTAFA KE
09-01-07, 17:02
Ay calinom,hakikaten bu adamı atmak farz oldu.Şu bölümlerin iğrenç replikleri sen ve o muhteşem yorumların olmasa hiç çekilmeyecek! Mehmet bu eşek patron havasından bir kurtulsun zaten kurban keseceğim!
Mehmet tam sopalık,Ahmet babası sudan gelinceye kadar dövmek lazım!!

calino
09-01-07, 17:14
MUSTAFA KE Mehmet'e göbeğinden bağlı olarak getirilen Nihan'la diziye 1-0 önde başladı. Mehmet'in göbeğine bağlı 2 kişi hemde. Nihan ve Mehmetcan.

Bu Gümüş'e haksızlık, Gümüş'ünde göbeğinden bağlı birisi olsun diye iç geçiririm bazen.
Senaryo cıvıtırdı kesin ama olsun ben isterdim.
Hem nasıl göbekten bağlı biliyor musun?
Beşik kertmesiyle.
Olmaz, olamaz deme.
Olur, Nihan nasıl dirilirse çocuğu ile birlikte Gümüş'ün de bir beşik kertmesi olur.
Arada bazen kurguluyorum da kafamda çok komik olurdu herhalde.
Koskoca yönetim kurulu başkanı Mehmet Şadoğlu'nun yanında beşik kertmesinin ezik olmasını istemem şahsen.
Aklımdaki aborijinlerde kabile reisi olabilir mesela ki bu en komik olanı.
Neyse iyice uçtum.

Sen yeter ki iste tüm bölümler sana feda olsun bacım.
Kolaj, molaj yaparız bir şeyler.

gumus_nese
09-01-07, 19:18
calino replikleri özletmiştik helede o yorumlarını daha fazla özlemiştik uzun lafın kısası süpersin canım ellerine sağlık

gümüş kalp
09-01-07, 20:14
calino cnm ya müthişsin bi tanesin harikasın sen bizi güldürmeye devam et yoksa biz kafayı yemek üzereyiz.yorumların sayesinde o acı sahneleri bile gülerek hatırlıyorum.bende sana katılıyorum nihana ne?

SNT
09-01-07, 22:29
calinocum,canımcım be ne hız yahu..Dha dün gece 63.bölümde değil miydin sen.Yoksa yine sabahladın mı?Neyse bu emek karşısında maşaallah,nazar değmez inşaallah,devamını bekleriz burada denir...Yine muhteşem olmuş replikler..
Ya bu adama şimdi nasıl ben şey demeyeyim,hani varya şey işte,ya anladın sen hani ilk harfi O'da son harfi N ...:img-wink:

aygülen
10-01-07, 00:20
Sevgili calino replikler ve senin yorumların bir harika olmuş ellerine sağlık.Foruma nasıl bakıyorsam replikleri çok geç farkettim.Mehmet'in içimize dökülen o tavırları yorumlarınlarınla biraz olsun hafiflemiş.Ayrıca şu gümüşün beşik kertmesi durumunu beğendim neler canlanıyor bakalım gözünde bizimle de paylaş.

başak_mu
10-01-07, 10:21
calinocum replikler için çok saol..ellerine saglık..bu berbat replik ve senaryonun için de gülmemizi saglayan aradaki yorumların için de aklına saglık....replikleri okuyunca iice gerildim......karısı hapisten yeni çıkmış tam kabus bitti derken...onunsa takıldıgı şeye bakar mısınız:BİR PSİKOPATIN,SAPIGIN İDDİALARI.........karısı o berbat ruh hali içindeyken onun düşündükleri sacmalıklar...hey Allah ım sen akıl fikir ver......hiç akıl karı şeyler mi bunlar....bu adamın katli vacip gercekten...bu sahneler gözümde yeniden canlandıktan sonra şu odunu bogaza atma işinde ben de yardıma gelmeye karar verdim size..tamam çok güçlü sayılmam ama çok pis çimdiklerim.az biraz da olsa bir faydamız olur belki....çorba da azıcık bizim de tuzumuz bulunsun:D

calino
10-01-07, 10:58
gumus_nese:Beğenmene sevindim güzelim, teşekkür ederim.

gümüş kalp:Değil mi ama Nihan'a ne yani, karışmasın, merek etmesin her şeyi. Sağol canım.

SNT:Evet ben geçen gün 63. bölümdeydim, hatta seninle konuşurken ben hala videoyu yüklemeye çalışıyordum.
Valla sabahlıyorum gecem gündüzüm belli değil artık ama ne yalan söyleyeyim replik için değil elimdeki koca koca kitapları bitirme derdindeyim.
Anlamaz olur muyum be güzelim, anladım.
Hani sende bir şarkıyı değiştirmiştin, hani benim favori şarkım işte ondan değil mi? Hak ediyor ama.

aygülen:Sağol ablacığım beğenmene sevindim.
Beşik kertmesi olayına girersem bir daha çıkamam ama MUSTAFA KE senaryo yazma yeteneğim olsaydı emin ol bunu foruma yazardım.

başak_mu:Ahh Başak ahh biz Mehmet'e boşuna odun demiyoruz. Ne sinir sahneler, ne sinir replikler yarabbim. Ben bile yazıp, buraya eklerken iyice geriliyorum.
Demek sende bize katılıyorsun haa? Tabi canım gel gel.
Bizde güçlü sayılmayız ama birlikten kuvvet doğar değil mi ama?
Beğenmene sevindim güzelim. Teşekkür ederim.

Arkadaşlar asıl sizin yorum yazan ellerinize sağlık.
Sağolun, var olun.

SNT
10-01-07, 11:41
Yok canım bu adamın canı boğaz çekiyor.Bak kaç bölüm önceden başlamış,bir boğaz duşu şart..:icon_whis Yani dibe vuruş repliklerini okuyunca bu adamın ,sinir kat sayım çoğalıyor.Hem yüzük alıyor,hem ne düşünüyor.Saf mısın be adam,bu kadın senin için katil oldu be...Yok yok erkek milletine fazla değer vermiyeceksin.Benim diziden aldığım en önemli ders budur.:img-wink:

Canım ellerine,gözlerine,sabrına ve MUHTEŞEM YORUMLARINA sağlık...Bak alkış geliyor...:happy0064 :img-clapp

mehmet_şevin
10-01-07, 11:46
hayatımda iki mehmet var bir gümüş dizisinde oynayan kıvanç tatlıtuğ birde gönlüme çoktan tatht kuran MEHMET GÜNSUR:)

SNT
10-01-07, 14:23
Bende diyorum doktorcuğum nerde,yemeğe gitti heralde diye düşünüyordum,meğersem senaryo yazıyor muşsun.Canım benim,yine HARİKA bir senaryo okudum.Merak,heyecen sevinç duygularını yaşadım valla.Ellerine,aklına,kalbine sağlık.Senaryoların sultanısın sen...:img-kiss: :img-yes:
Bu ne güzel bir başlangıç böyle,demek herkes barıştılar sanıyor öyle mi?:icon_whis Sırt sırta gelmişken,birde kucak kucağa gelseler daha ne isteriz.:love04: :love09: Neyse devamında neler olucak bakalım.

calino
10-01-07, 14:57
Anam MUSTAFA KE senaryo yazmış. Şu dizinin yokluğunda forumumuz sessiz kalmıyor ya ne güzel.

MUSTAFA KE anca senin senaryonda Mehmet'e o yalı dar geliyor Gümüş'süz.
Dizide öyle mi halbuki?
Adam ıslık çalıyor be.

Çok güzel bir başlangıç yaptın MUSTAFA KE herkes merak içinde.
Hadi bakalım devamını bekliyorum.
Tam da heyecanlı yerinde bıraktın.

Bir şey sormak istiyorum.
Sen peki senaryonda bu kumruları Lizbon'a gönderecek misin?

Ellerine sağlık, senaryoların kraliçesi.

calino
10-01-07, 15:05
Yok canım bu adamın canı boğaz çekiyor.Bak kaç bölüm önceden başlamış,bir boğaz duşu şart..:icon_whis Yani dibe vuruş repliklerini okuyunca bu adamın ,sinir kat sayım çoğalıyor.Hem yüzük alıyor,hem ne düşünüyor.Saf mısın be adam,bu kadın senin için katil oldu be...Yok yok erkek milletine fazla değer vermiyeceksin.Benim diziden aldığım en önemli ders budur.:img-wink:

Canım ellerine,gözlerine,sabrına ve MUHTEŞEM YORUMLARINA sağlık...Bak alkış geliyor...:happy0064 :img-clapp

Saf tabi SNT. Aslında safta demek istemiyorum, saf temiz kalplilere, aklına kötülük getirmeyen, kötülük, fesatlık düşünmeyenlere denir. Onun için Mehmet başka bir şey.
Adını koyduk ne olduğunun ama bazen kelimeler yetmiyor, eksik kalıyor onu tanımlamak için.

Benimde diziden aldığım en büyük ders aynı senin gibi erkeklere güvenmemek, bir de bu dizinin senaristlerinin bir daha hiç bir dizisini seyretmemek.

Canım çok teşekkür ederim. Alkışlarının önünde saygıyla eğiliyor :img-hi: seni kocaman öpüyorum.:love05:

karam20
10-01-07, 15:06
Sevgili MUSTAFA KE gene harika bir senaryo yazmışsın. Ellerine sağlık. :good:
Dizi geçen hafta yoktu, bu haftada yok haftayada olmazsa ben sonumu iyi görmüyorum. Bu diziyi izlememek bana yaramıyor. Bu güzel senaryon imdadıma yetişti sayende keyfim yerine geldi.:img-grin2 Umarım en yakın zamanda devamını yazarsın. (Bizi hazla bekletme olur mu?:img-yes:)

Sevgili calino yazdığın replikler eklediğin yorumlarla daha bir güzel olmuş. Okurken çok keyif aldım. Ellerine sağlık:good:

rihanna
10-01-07, 15:17
mustafa ke cim senaryon çok güzel ellerine sağlık bi döndün tam döndün;)calino replikler senden sorulur burda valla okurken izliyomuş gibi oldum ayrıca yaptığın yorumlara çok güldüm şu halimle bile beni güldürdün ya ALLAH ta seni güldürsün:img-hyste :img-hyste

burrcu
10-01-07, 15:37
MUSTAFA KE seneryon çok güzel.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.İnan izlerken bile bu kadar merak etmedim ilerisini.(Son sezon ki bölümlerde yani:D)

SNT
10-01-07, 15:45
Yaaa,oldu mu şimdi?Yarını bekleyeceğiz hee,ne yapalım bekleriz,büyük bir zevkle,hem senin senaryolar beklemeğe de fazlasıyla değer MUSTAFA KE'M.Çok güzel gidiyor senaryo üstadım,çok özlemişiz inan ki..Aygülen iyiki istemiş yazmanı senden..
Bravo,bravo,bravoooo.:img-clapp

Calinom ben orada yumuşattım yoksa ona hiç saf dermiyim ben.Bu kelime ona hafif kalır hafif,senin dediğin gibi...Lugatımdaki kelimeleri bir döksem sayfalar yetmez ona:img-wink: :icon_whis Bu arada öpücük için teşekkür ederim:img-blush

gumus_kivanc
10-01-07, 15:58
MUSTAFA KE harikasin .. senaryo muhtesem .. böyle bi sahneyi izlemeyi okadar çok istiyorumki .. oof oof .. senaristler seni bi örnek alamadilar kendilerine .. neyseh .. devamini sabirsizlikla bekliyorummm .. :happy0064

berivan_
10-01-07, 15:58
MUSTAFA KE senaryolarini özledik vallah:)senin yazdigin gibi olsa dizide de diyecegim ama nerdeeeeeeee.ama cok heyecanli yerinde birakmisin.devamini dört gözle:img-pilot bekliyorum(yarina nasil sabredeceksek simdi) :icon_sorr

gümüş kalp
10-01-07, 16:01
of offf...diziden geçtim bari MUSTAFA KE'min senaryosu çabuk gelse.tam ağzımın suyu akacaktı ki devamı yarın demişsin umarım öğlene kadar yazarsın yoksa akşamı zorederim dışarı çıkacağım ama aklım burda kalacak.o güzel aklına sağlık. dilerim bu yazdıklarını biz kendi dizimizde de görürüz en kısa zamanda inş.iyi varsın bu forum sensiz ne yapardı acaba?senin senaryoların olmasa bu haftalar zor geçerdi inan ki...:good:

twtynina
10-01-07, 17:15
10,9,8...6,5..4,3,2,1

mustafa ke harikasın sen ya:happy0064 senaryonun devamını sabırsızlıkla bekliyorum, ekranda göremediğimiz o barışma sahnelerini senin senaryonla hayal gücümüzü kullanarak doyasıya yaşayalım.sende olmasan bizim halimiz ne olur?

hadi...hadi...bak ben senaryonun devamı için geri sayıma başladım 10,9,8,7,6,.....evet çok az kaldı dimi?

emlylove
10-01-07, 17:46
MUSTAFA KE ne diyim valla süper olmuş tadı damağımda kaldı ellerine yüreğine sağlık canım benim.:happy0064 :good: :happy0064
Diziyi izlerken bile senin senaryolarında olduğu kadar zevk almıyorum..Senaristler görsünlerde biraz örnek alsınlar seni (tabi serenat gibi mahvetmesinler) bizde televizyon karsısında şöyle rahat rahat gerçek bir senaryo izleyelim
yarın okul geçmek bilmez şimdi:icon_sorr

emlylove
10-01-07, 18:35
:img-clapp calino canım replikleri yeni okuma fırsatı buldum ellerine yüreğine sağlık canım.
sinirlerim tepeme zıplaya zıplaya okudum mehmet odununun o harika repliklerini uyuz herif:icon_evil :icon_evil ama yorumların o kadar iyi geldiki Mehmete rağmen bile yüzümde kocaman bir gülümseme olustu:)

tekrar ellerine sağlık canım devamını sabırsızlıkla bekliyorum:img-kiss:

aygülen
10-01-07, 20:44
Sevgili MUSTAFA KE bizleri kırmayıp senaryona başladığın için ne kadar teşekkür etsem az.Bütün yaz senin senaryoların olmasa ne yapardık nasıl geçerdi bilmiyorum.Ama bu iki hafta sanki daha uzun gibi geldi.
İnşallah senaristlerde senin kadar yaratıcı bir karşılaşma düşünürler.(hiç umudum yok ama) Eve gelir gelmez senaryolar bölümüne baktım ve yazdığını görünce nasıl sevindim anlatamam.Allah da seni hep sevindirsin.

dizi_tirya
10-01-07, 21:15
Mustafa Ke,
Senaryo yazdığını görünce ışık hızıyla geldim başlığa:)Kısa olmuş ama haklısın heyecanlı olmuş.Yarını sabırsızlıkla bekliyorum.Ellerine sağlık..

başak_mu
10-01-07, 21:23
mustafa ke canım harikaısn sen ya h-a-r-i-k-a...akşamı zor ettim dışarda gezerken eve gelip senaryonu okuyabilmek için...eve gelir gelmez de hemen pc nin başına geçip senaryonu okumaya koyuldum...ama yine çok heyecanlı yerde bırakmışsın yaw....yarın ders çalışırkene ben hiç kendimi veremiycem şimdii..aklım senin senaryonda olcak çünkü....tekrar tekrar teşekkürler bu muhteşem senaryoların içiin....

aygülen
10-01-07, 22:12
Sevgili calino, repliklerin çok güzel devam ediyor.Bu bölümde şu gazeteleri bir türlü saklayamamaları bana kafayı yedirmişti.O ona veriyor,o ona veriyor bunlar açıklama özürlü bir aile. Konu ne olursa olsun birbirlerine açıklama yapamıyorlar.Teşekkürler canım.

SNT
11-01-07, 11:02
''M.F: Ben teşekkür ederim,ikinize de.(M.F yanyana duran Mehmet ve Gümüş'e bakar.) Beni bu gece nasıl mutlu ettiğinizi bilemezsiniz.Sizden ümidimi kesmişken, bayramın kutsadığı bu yeniyılın umudunu geri getirdiniz bana. Bayramda küsler barışır,dargınlıklar unutulur.''

Ben bu senaryonun üstüne şimdi 80.bölümü nasıl izleyeceğim.:img-cray: Sen SENARİSTLER HARİKASISIN DOSTUM....Dizide neler görmek istiyorsak yazmışsın.Harçlık topmalar,M.fikri dedenim torunların para alması ...Hele şu yukarıda ki konuşması yok mu,gülerken birden bu repliği okuyunca gözlerim sulandı...Bunu ne zamandır yaşamadık dizide.Bak yine ağlıyacağım:img-cray: :icon_sorr

MUSTAFA'M KE'M ellerine,eklıne,kalbine sağlık.Şimdi ben nasıl demeyeyim hee...Söylüyorum işte.HARİKASIN,HARİKASIN,HARİKA:love05: :img-clapp

gümüş kalp
11-01-07, 11:21
olay budur arkadaşlar...MUSTAFA KEsenaryon her zaman ki gibi bir harika.okurken olaylar gözümde canlanıyor ve yüzümde bir tebessüm beliriyor.yeni bölüm (eğer bir gün yayınlanırsa)nasıl olur bilmiyorum ama sanırım senınkilerin yerini tutmayacak.onların bizi mutlu etme gibi bir niyetleri yok ne yazik ki .aklına fikrine sağlık devamını bekliyoruz en azından şöyle biraz konuşmalrını mehmetin özürlerini okumak istiyoruz senin düşüncelerinden.teşekkür ederiz bizi mahrum bırakmadığım için.:img-wink:

berenberen
11-01-07, 12:48
Kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durumdayım. Senaryonuz hakkında ne söylesem yetersiz kalacak. Elinize yüreğinize sağlık Mustafa Ke

berivan_
11-01-07, 13:25
MUSTAFA KE senaaryonun geldini görunce bir cirpida okudum:)yorumum tek kelime ile SUPER(herzaman oldugu gibi)gumusle mehmet eski zamani hatirliyarak birbirlerinin agiz payini verdiler(scorlar1-1) simdi gumus imzaladi kagitlari ve bosanma islemlerini baslaticaklar...simdi dönus yok gibi görunuyor....ama belki bir umut vardir diye dusunuyorum(tabiki senin senaryonun devami nasil olur bilmiyorum)ellerine saglik,bekliyoruz devamini dört:img-pilot gözle

ışıl türkay
11-01-07, 13:44
MUSTAFA KE ellerine, yüreğine sağlık seneryon çok güzel olmuş.Ama ben ayrılık görmek istemiyorum sen ayrılık sahnelerini sakın uzatma ne olur.Hiç değilse senin seneryolarında güzel günlere dönelim.

_mervevrem_
11-01-07, 13:57
MUSTAFA KE baş tacımız harikasın keşke gümüş mehmet tartışmaları da bu goller gibi ufak tefek olsa
ama o kadar süründü ki senaryo....
BARİ SEN AYRILIKK YAZMA LÜTFEEEEN

calino
11-01-07, 15:56
MUSTAFA KE canım bize bu güzel senaryondan mahrum bırakmadığın için çok ama çok teşekkür ederim.

Boşanma işlemleri başlatıldı, Portekiz'de aynı yatakta geçirilen bir gece ooff ooff.
Ben dizide de böyle güzel sahneler seyretmek istiyorum.

Ellerine, kollarına, parmaklarının ucuna sağlık.
Süpersin.

calino
11-01-07, 16:00
Sevgili

karam20
rihanna
emlylove
aygülen

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Beğenerek okumanız beni mutlu kılıyor arkadaşlar.
Sağolun.

berivan_
11-01-07, 16:12
MUSTAFA KE ne diyeyim bilmiyorum vallah.helal olsun sana varya,senaristlerin yapamadigini sen yaptin:happy0064 bizimkiler ayni odada kaliyorlar,ikiside sarhos ve...sabah kalktiklarinda ikiside ciplak ve birbirlerine soramiyorlar birsey yasadilarmi diye... en heyecanli yerinde kesmisin:icon_sorr ama insallah en kisa zamanda yazarsin devamini.... ellerine saglik

dizi_tirya
11-01-07, 16:45
Mustafa Ke,harikasın.
Yarını sabırsızlıkl bekliyorum.Ellerine sağlık.

MUSTAFA KE
11-01-07, 17:15
Ay calino ay,sen var ya sen MUHTEŞEM ÖTESİNİ ÇOKTAN GEÇTİN ya BRAVO,YAŞA,VAROL..Hele o son cümlenin altına imzamı basmak istiyorum. Yontmak istiyorum ben Mehmet'i! Tutmayın beni..Hay şaşkın hay!! Böylesi kötü bir günde sen de beni güldürdün calinom!! Allah da seni güldüren birilerini tez vakitte hayatına soksun inşallah!

aygülen
11-01-07, 17:42
Sevgili MUSTAFA KE iş yerinde baktım senaryonun devamı gelmiş ama özellikle okumadım eve gidip şöyle keyfini çıkarayım diye.Şimdi eve geldim bir de kahve koydum keyfe bakarmısın tüm bunlar senin harika senaryonu okumak için yaptığım hazırlıklar tamam olunca okuyacağım zevkle.

MUSTAFA KE
11-01-07, 17:43
Arkadaşlarım isimlerinizi saymadan herbirinize ayrı ayrı yorumlarınız için teşekkür ederim.Hepiniz çok incesiniz..
Şimdi yarının özetini veriyorum:
Daha Mehmet'le Gümüş başlarına geleceklerden habersiz..Yarın o büyük olaylara gebe Portekiz'i göreceksiniz..Bir de böyle deneyelim bakalım..:)
Asıl tebrikleri yarın kabul edeceğim.Uzun uzun isim isim hepinize teşekkür edeceğim.Şimdi izninizle bir dostun hüznünü paylaşmaya..

aygülen
12-01-07, 01:01
Sevgili büyük senaristimiz MUSTAFA KE, bütün hazırlıklardan sonra okudum muhteşem senaryonu çok çok güzeldi.Tekrar tekrar teşekkür ediyorum.Senin yazdıklarını izlemek en büyük dileğim.

gümüş kalp
12-01-07, 01:05
calinom arkadaşım birtanesin ya...artık söyleyecek söz bulamıyorum sana...en son da ki yorumun pek bir manalı olmuş.bi söz ancak bu kadar uyar.yüreğine sağlıkbye

MUSTAFA KE
12-01-07, 08:30
Canım bi'denem calinom,Mehmet'in sayısız eşekliklerinden birine senin sayısız replik şovlarından birini eklemiş bulunuyorsun,seni alnından öpüyorum canım benim.Özellikle bu bölümlerde sinir katsayımızın nasıl attığını görsünler okurken birileri, güzelim senaryolarını kendi elleriyle..Şimdi burada Mehmet olsa ne derdi? Hep beraber söyleyelim: Üç-iki-bir Mustafa Ke Sakin ol, Mustafa Ke sakin oltroest ..Tövbe tövbe... (Hele bundan sonraki bölümün replik yorumlarını hasretle bekliyorum.Bize cevap vermeye çalıştıkları-dikkat ettiyseniz çalıştıkları diyorum,naçizane beceremediler kanaatindeyim- ilk bölümdür.Umarım da son bölümdür.Bu sürpriz kelimesinin özetlerde geçmeye başladığı kaçıncı bölüm, bilen var mı?)

calino
12-01-07, 09:36
Canım MUSTAFA KE'm sağol, var ol.
Diğer bölümün repliklerini yazmaya başladım. Yazarken yine sinirlerim zıplıyor malesef. Ya sabır diyorum.

Bu süpriz kelimesi kaçıncı bölüm özetinden itibaren geçiyor hemen yazayım. 3. bölüm. Bu süpriz diğer bölümlerde de var. Şöyle bir bakayım dedim, bakmaz olaydım. Hangi bölümü açtıysam süpriz kelimesiyle karşılaştım.

gümüş kalp; teşekkür ederim canım. Beğenmene sevindim sağol.

aygülen
12-01-07, 11:25
Sevgili calino 64. bölümün sadece gümüşün o muhteşem son çıkışlarının olduğu kısmını tekrar izlemiştim hepsini izlemeye Mehmete tahammülüm yoktu.Şimdi replikleri okuyunca senin yorumların sayesinde hiç gerilmeden hatta gülerek tekrar izlemiş gibi oldum.Süpersin canım ellerine sağlık çok teşekkürler.

SNT
12-01-07, 11:26
Calino'm ve MUSTAFA KE'M,biriniz replik sultanı,diğeriniz senaryo.:king:

64.bölüm sinirlerim gerim gerim gerildiği bir bölümdü(gerçi ondan sonraki bölümler de hep öyleydim ya,Ada Meleğin doğumu hariç.neysee)Ama senin şu yorumların yok mu bittim ben..Ellerine sağlık canım benim,valla afiyetle ve zevkle okudum...

MUSTAFA KE'M senaryo müthiş gidiyor,demek AB zengin şaşkın,hatasını anladı sonunda..Çok şükür...Çok sıcak,heyecanlı,komik,duygulu yani kısacası dolo-dizgin gidiyor senaryon.Ellerine sağlık canım benim...

İkinizde beni gülümseyerek güne başlattınız,sağolun varolun...:happy0064 Çiçeklerinizi nereye göndereyim arkadaşlar???Odanıza mı??:icon_whis

berivan_
12-01-07, 11:41
MUSTAFA KE mehmet AB hakkinda konusuyor ama aslinda kendini anlatiyor gumuse...bizim saf gumuste anlamiyor bunu tabiki:) yuregine saglik

ışıl türkay
12-01-07, 11:47
MUSTAFA KE senaryon yine çok güzel.Özellikle AB' nin sorunları ile onların evliliklerinin sorunlarını özdeşleştirmen harikaydı. Eline, yüreğine sağlık.

karam20
12-01-07, 13:01
Sevgili MUSTAFA KE senaryonu büyük bir keyifle okudum. Sen bu konuda harikasın.:good: Ellerine sağlık canım. Sana boşuna senaryoların sultanı demiyorlar.:img-yes:

Sevgili calino izlerken gerildiğim bir bölümün repliklerini bu kadar keyifle okuyacağım hiç aklıma gelmezdi. Yaptığın o güzel yorumlar sayesinde bu replikleri gülümseyerek okudum. Bu konuda harikasın canım.:good:

calino
12-01-07, 14:45
MUSTAFA KE'm tatlım benim. hHarikasın sen be, aslanım benim. Bir tanesin sen bir tane.

Gümüş'üm hamile demek. Hay Allah ya, olacak şey mi bu? Tam da boşanma arifesindeyken.
Sakın ama sakın şimdi Gümüş hamile olduğunu öğrendiğinde Mehmet'e söylememezlik etmesin?
Hani benimle bu çocuk için tekrar birleşecek gibi klişe bir düşünce aklına gelir mi ki?
Aklına getirir misin sen?

MUSTAFA KE'ciğim seni de pek çok pek çok seviyorum biliyorsun bunu değil mi?
Yani bilmiyorsan ya da unuttuğun, hatırlamadığın zamanlar olursa tekrar söylerim güzelim.
Devamını sabırsızlıkla ve büyük bir heyecan ve merakla bekliyorum.

Artık elini, kolunuda geçtim. Allah bedenine zeval vermesin.
Öpüldün canım.

emirdag_güzeli
12-01-07, 14:55
Mustafa Ke senaryo harika yaa...cok guzel..ellerine saglik ...simdi gumus hamile..ne guzel...!1 devamini en kisa zmanda yazrsin insallah..

artn
12-01-07, 15:27
MUSTAFA_KE senaryon herzamanki gibi süper olmuş :happy0064 ellerine sağlık
yeni bi bıcırık geliyo bizimkilere hadi hayrırlısı ayrıca şu AB olayıda çok güzel olmuş. devamını sabırsızlıkla bekliyorum...

gumus_nese
12-01-07, 15:49
MUSTAFAKE ellerine sağlık senaryon muhteşem olmuş bu arada baharla onurda az deil yani tek gönmdermek için 2 takla atıcaklardı nerdeyse :img-wink:

gumus_nese
12-01-07, 15:50
calino repklikler için sağol canım ellerine ve yüreğine sağlık

MUSTAFA KE
12-01-07, 17:21
Gümüş üşütmüştür.Mehmet,önce polikliniğe götürür,serum takılır.İshal olmuştur.Sonra bütün gün evde tepesinde bekler.Sürekli midesi bulanır,kusar tuvalete taşınır..Ada'yı babaannesine göndermişlerdir.Bir iki gün sonra biraz daha iyileşir.Bu arada da boşanma işlemleri bitmiştir.Mehmet-Gümüş artık resmen evli değillerdir. Mehmet Ada'yı getirmeye yalıya gider:

Bu paragrafı yeniden düzenlediğimden boşanmaları gözden kaçmış olabilir.Hatırlatayım dedim.Umarım beğenmişsinizdir.şimdiden opkuyan herkese teşekkürler.

MUSTAFA KE
12-01-07, 17:33
gümüş_neşe,artn,emirdağ güzeli,calino,karam20,SNT,ışıltürkay,berivan,aygül en..hepinize candan teşekkür.:img-blush 'ım yani..
Calinom, Allah hepimizi hastalıktan, sökelden korusun canım! Hepimizi.Senin ağzını yerim ben,bu zaman kadar nerelerdeydin sen...:)

emlylove
12-01-07, 17:55
MUSTAFA KE sen harikasın senaristlerin şahısın :happy0064 :happy0064 Allah her diziye (öncelikle Gümüşe)senin gibi senaristler nasip eylesin(AMİN)...
Okuldan geldim direkt bilgisayarıma koşup foruma geldim bir çırpıda okudum o mükemmel senaryonu her ayrıntıyı o kadar güzel işlemişsinki :good: ellerine yüreğine sağlık
Şu AB ilk defa bir konuda işe yaradı yani meğersem AB-TÜRKİYE ilişkisi ne kadarda Mehmet-Gümüş ilişkisine benziyormus:icon_whis
Umarım dizideki barısma sahnesi senin senaryonu bana mumla aratmaz en az seninki kadar(asla seninkini geçemezler)güzel bir barısma sahnesi vede replik bekliyorum

ask_gülü
12-01-07, 18:32
mustafa ke valla bravo harika olmuş ne güzl gümüş bidaha hamiel kalsa ama uzun uzun gösterseler 3ay sonra demesinler ne güzl olur gümüş aşerir mehmet gece uyanır açık manav aramaya başlar bulamaz bi bahçeye girer sonra ew sahibi görür noluo der oda karım aşeriyo der ne güzl olur senden böle senaryolarda bekliorum inş beni kırmazsın:D

kmnç2
12-01-07, 18:46
MUSTAFA KE ellerine sağlık.senaryon çok güzel olmuş.okurken insanın gözünde o mutlu sahneler canlanıyor.keşke dizide de böyle olsa...:happy0064

gümüş kalp
12-01-07, 20:08
calino,SNT,MUSTAFA KEbu şiir benden sizlere daha iyilerine layıksınız ama elimden bu kadar geliyor.yazdıklarınız beni büyülüyor...:good:
biz size mecburuz bilemezsiniz
adınızı mıh gibi aklımızda tutuyoruz
okudukça okuyasımız geliyor
haftayı yazılarınızla geçiriyoruz

kanalda yeni bölüm yok
bu forum o eski forum mudur?
foruma kimseler uğramıyor
bir tek sizin yazılar düzenli geliyor
forumda bir mutluluk tablosu
biz size mecburuz siz kurtarıyorsunuz bu formu

bu kanalı izlemekten korkulur
forum üyeleri gümüşsüz zor durur
tutsak her cumartesi kanala
kimi zaman oynar dokuz otuz da
birkaç yetenek çıkar bu forumda

gumus_kivanc
12-01-07, 20:26
MUSTAFA KE senaryo çok güzell .. ellerine emegine saglik .. umarim yazdigin gibi güzell seyler izleriz artik .. az kaldi bitecek bu ayrilik :)

SNT
12-01-07, 21:33
Dokturcuğum,derdime dermanda,çarede senin senaryondaymış.Bu nasıl bir senaryodur,aşk,romantizim,hüzün,mutluluk,tutku,sev gi,VE ,VE İŞTE en güzeli yeniden aile oldular ve 2.bebek yolda...

Ben şimdi sana ne diyeyim,ne yazayım buraya??Kaldım valla...Sadece şunu söylüyorum HA-Rİ-KA-SIN...Bir kere söylemek yetmez

2:Harikasın
3:Harikasın
4:Harikasın
5:Harikasın..Devam edeyim mi?Neyse devam edersem sayfayı doldururum...
Ellerine,aklına,kalbine sağlık dostum.Yine muhteşem bir senaryo ile uçurdun bizi...:img-clapp :love01: :img-kiss: :love05:

aygülen
12-01-07, 21:40
calino,SNT,MUSTAFA KEbu şiir benden sizlere daha iyilerine layıksınız ama elimden bu kadar geliyor.yazdıklarınız beni büyülüyor...:good:

kanalda yeni bölüm yok

Sevgili gümüş kalp ne kadar güzel yazmışsın bu sevgili yetenekli arkadaşlarımıza.Diğer sayfada kalmasın diye alıntı yaptım sana da teşekküler bu güzel çalışman için.

SNT
12-01-07, 22:30

kanalda yeni bölüm yok

gümüş kalp,sevgili arkadaşım,sen ne yaptın böyle ya canım.Hem çok sevindirdin hemde çok utandırdın inanki.:img-in_lo Böyle düşünmene çok sevindim ve böyle bir şiir yazman bizim için çok onur verici.Okuyunca çok şaşırdım ,çok mutlu oldum...Çok sağol canım ya çok incesin...:img-kiss:

AYGÜLENİM,çok sağol sen alıntı yapmasaydın ben bunu görmezdim..:img-yes:

mavıs09
12-01-07, 22:31
sevgili MUSTAFA KE,
canım bu neydi böyle. hala kendime gelemedim. bulutların üzerinde gibiyim. ne kadar bir senaryo bu böyle. SNTcim ne güzel söylemiş. ne ararsan var. sevgi, hüzün, aşk ve en önemlisi ikinci bebek. harikasın canım. yüreğine sağlık. sensiz bu forumu düşünemiyorum bile. teşekkür ederim canım. beni aldın götürdüm bir yerlere.
6. harikasın
7. harikasın
8.harikasın
9. harikasın
10. harikasın
11. harikasın
12. harikasın
( SNTciğimin kaldığı yerden devam edeyim dedim ama bu kadar harikasında az gelir sana canım)
sevgilerimle

gümüş kalp
12-01-07, 23:01
SNTciğim cnm arkadaşım beğenmene çok sevindim.sizlerin yaptığı güzellikler yanında benim ki hiç kalır.
AYGÜLENarkadaşım okuyup beğendiğin önemsediğin için çok teşekkür ederim.

MUSTAFA KE
12-01-07, 23:07

kanalda yeni bölüm yok

Ya ben de utandım.Hem de çok.:img-blush :img-blush :img-blush Böyle düşündüğünüzü görmek onur verici gerçekten de.Ne denir ki? Ellerine sağlık...Siz okumasanız ne işe yararlar değil mi ama?

MUSTAFA KE
12-01-07, 23:13
sevgili MUSTAFA KE,
canım bu neydi böyle. hala kendime gelemedim. bulutların üzerinde gibiyim. ne kadar bir senaryo bu böyle. SNTcim ne güzel söylemiş. ne ararsan var. sevgi, hüzün, aşk ve en önemlisi ikinci bebek. harikasın canım. yüreğine sağlık. sensiz bu forumu düşünemiyorum bile. teşekkür ederim canım. beni aldın götürdüm bir yerlere.
6. harikasın
7. harikasın
8.harikasın
9. harikasın
10. harikasın
11. harikasın
12. harikasın
( SNTciğimin kaldığı yerden devam edeyim dedim ama bu kadar harikasında az gelir sana canım)
sevgilerimle

Canım maviş09'um,asıl harika sizsiniz yahu.Beni utandırmayın artık.Bakın utanacak yüz kalmayacak sonra senaristlerimiz güzel bir u dönüşü yapınca utanamayacağım.2 bölüm kaldı hele.. Gel 81. bölüm gel gel gel!!!

mavıs09
13-01-07, 01:05
Canım maviş09'um,asıl harika sizsiniz yahu.Beni utandırmayın artık.Bakın utanacak yüz kalmayacak sonra senaristlerimiz güzel bir u dönüşü yapınca utanamayacağım.2 bölüm kaldı hele.. Gel 81. bölüm gel gel gel!!!

canım benim,
senaristler şu senaryoyu adam gibi toparlasınlar hepimiz utanacağızda, sen bu senaryoyu yazdığın için hiç utanma. senin bu yeteneğinin ne kadar güzel söz söylesekte değerini veremeyiz canım. ah duygularımı bir yazıya dökebilsem sen ve diğer arkadaşlar için ne methiyeler yazacağım ama yok öyle bir yetenek işte bende ne yapayım. sadece şunu söyleyebiliyorum hepinizi bu sayfalarda tanıdığım için çok MUTLUYUM. sizler benim monoton giden hayatımı değiştiriyorsunuz. hepinize gönülden TEŞEKKÜR EDERİM.

gummuss
13-01-07, 01:14
hepinize tesekkurler senaryon cok guzel mustafa siirlerde superr:happy0064 herkes guzel yaziyo bitek dizinin bitmesini istemiyelim ben yikilirim:img-hyste

berivan_
13-01-07, 01:38
mustafa ke ellerine saglik.gumus ve mehmet isi pisirmisler bile kimsenin haberi olmadan.senaryolarini okumayi cok seviyorum zaten,öyle bir sekilde anlatiyorsunki yazdiklarin gözlerimin önunde canlani veriyor:)bunlara benzer komik sahneler birde dizimizde görsek fenami olurdu yani,bunlarin kacak gibi birbirleriyle bulusmalari falan.... ellerine saglik

mavıs09
13-01-07, 01:41
calinocum,
repliklerini çoktandır okumamıştım. ellerine sağlık canım. teşekkürler zamanını bizim için replik yazmaya ayırdığın için.
sevgilerimle

calino
13-01-07, 12:43

kanalda yeni bölüm yok

gümüş kalp çok teşekkür ederim bu mısralar için. Utandım vallahi. Seni de yabana atmamak lazım. Ne güzel yazmışsın öyle. Ellerine sağlık seninde. Tekrar teşekkür ederim güzelim.

Sevgili

aygülen
SNT
karam20
gumus_nese
mavıs09

Canım arkadaşlarım yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim. Sağolun, var olun.

başak_mu
13-01-07, 14:09
mustafa ke canım çok çok sağol bize senin senaryonda muhteşem bir barışma sahnesi yaşatıgın için...ya ne de güzel tasarlamışsın herşeyii.ben senaryonun özellikle AB-Türkiye ilişikileriyle mehmet-gümüş ilişkisini özdeşleştirmeni beğendim..ama türkiyeyle ab hiçbir zaman kavuşamıycak iki aşık gibiyken sen gümüşümle mehmedimi yaratacılığnla çok güzel bir şekilde barıştırmışsın..ama ya şimdi senin bu senaryondan sonra bizim senaristleirn bunları yalapşap bi biçimde barıştırması çok yavan kalacak bizler için ya.....dilerim onların senaryosu da en az seninkisi kadar doyurucu olur(çok zor hatta imkansız gibi gözükse de) ha bi de onurun pınara beni yanıltmıycanı biliodum zaten dediği zaman koptum:img-hyste ya ne de güzel tanımışsın karakterleri....

calinocum ve de replik yazan bol 9 lu arkadaşım sizlerin de ellerine saglık....ah ah calinom senin yazdıgın bölümleirn replikleri bizleri kanser edecek cinstenmiş ya sayende bol bol gülerek okuyoruz....çok sagolun arakdaşalr hepiniz ii ki varsınız....hepiniz 10 numarasınız:good:

sda
14-01-07, 00:20
mustafa ke;senaryoların süper ellerine saglık..senaristlerimiz okur da örnek alırlar inşallah!:img-hyste

yudumsun
14-01-07, 23:24
Sevgili MUSTAFA KE harika senaryon ve harika sonu için teşek ederim birde ikiz olsaydı katmerli olurdu ama neyse başka bir seneryoda işallah.
Sevgili calion replikler için teşekür ederim ellerine emeğine sağlık .
Birde başka bir arkadaş daha senaryo yazmıştı kim olduğunu unutum senaryo yazan arkadaşların ellerine sağlık.
Buralara pek sık gelemiyorum ama aklımdasınız şu hastalığım bir türlü geçmedi işler derseniz azalacaklar derken çoğaldı Cumartesi pazar ful dolu arada forma uğruyorum ama sık kalamıyorum.
İçimden yorum yapmak hiç gelmiyor zaten okadar çok yorum yapılmışki hepsini okumak mümkün olmayacak sanırım.
Ama senaryo ve replikler kaçmaz.
Son yorumları okuya biidim müjdeli bir haber var barışma.
Melek( (ada) bebeğimiz hasta olması üzücü.
Neyse kendinize iyi bakın olurmu bu tatil bana yaramadı iyice üşütüm. ateşim düşmez oldu.
Bu arada çok geç olmakla bereber yeni yılınızı ve geçmiş bayramınızı kutluyorum.
Yeni yılınızın önce sağlık sonra huzur mutluluk ve başarı getirmesi dileğiyle hepinizi öpüyorum edişe yok uzaktan::kahve :bırr sofa

_ArZ_
14-01-07, 23:46
Mustafa Ke senaryon harika olmuş.O kadar gerçekçi okadar sürükleyici yazıyosun ki hiç bitmesin istiyorum valla:)
Ellerine sağlık.Devamını en kısa zamanda yazarsın inşallah:img-wink:

gümüş kalp
15-01-07, 13:25
gumuş_songülarkadaşım bence senaryon çok hoş olmuş ellerine sağlık.hiç durma devamını getir.böyle güzel sahneleri okumak bile bizi mutlu ediyor.:img-wink:

SNT
15-01-07, 16:17
gumus_songül ellerine sağlık canım.Demek odaya kilitledi Mehmet Efendi ,gümüşü...Baklaım devamı nasıl gelecek...:img-wink:

gumus_songül
15-01-07, 16:30
sağolun arkadaşlar beğenmenize sevindim devamı inşallah gelicek

mavıs09
15-01-07, 17:42
sevgili gumus_songul,
senaryon çok güzel olmuş. devamını bekliyoruz merakla. yüreğine sağlık.
sevgilerimle

sda
15-01-07, 19:24
gumus_songül

senaryonu cok beendım ne gusel böle bölümler cekılse ne hos olur walla:)
devamını beklıoruzzz

gumus_nese
15-01-07, 20:12
gumus_songül
senaryonu az önce okudum çokk güzel olmuş eminim devamını getirirsin canım

gumus_songül
15-01-07, 21:21
çok sağolun arkadaşlar....
şımartıyorsunuz benii!:img-hyste

sda
15-01-07, 21:28
yaa gene cok gusel olmuss devamını beklıoruzzzz hatta bı suru beklıoruuzz:sad53:

berivan_
16-01-07, 15:09
gumus_songul senaryon cok guzel ellerine saglik canim...mehmetin nu kiskanc tavirlarina hic sasirmadim...adam zaten gumusle baristiktan sonra hemen bzuyor herseyi tekrardan:icon_whis önce dusunupte sonra hareket etmek mehmet icin cok zor ne yaziki:icon_sorr mehmet gumusun gönlunu nasil alicak?? bekliyoruz devamini

MUSTAFA KE
17-01-07, 09:43
M:Sakin ol, hiçbir şey yapmadın, hiçbir şey. Tek suçun iyi ve güzel bir insan olman. Canım gel(alnından öper yine) Özür diliyorum senden, özür diliyorum, hem de binlerce kez(forumdaşlarım, arkadaşlarım özürleri kabul ediyor musunuz?)
Cevap veriyorum: Hayıııırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!Grrrrrr!!!

G:Mehmet senin suçun değil ki, herife baksana ya kışkırtmış herif resmen.(?????????????????????)
Ekliyorum: ????????????????????????????????????? Haaaayır!
..Keşke bana sorsaydın Mehmet, o zaman ikimizde bu kadar acı çekmezdik.(Mehmet’te o akıl var mı acaba?)
Cevap veriyorum: HAYIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRR!!!GRRR!!!
M:Haklısın, haklısın Engin’e inanmamalıydım, sana güvenmeliydim, hata ettim. Affedecek misin beni? (canım arkadaşlarım affediyor musunuz Mehmet efendiyi?)
Cevap veriyorum: HAAAAYYYIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRR!!!!GRRRRR!!!!

G:Bir şartla(bende Mehmet’i bir şartla affederim)
M.K: Ben de calino'm ben de..

M:Şart mı?( ne oldu, korktun mu?)
M.K: Nerede O'nda o kabiliyet?O korkmaz, batırır!

G:Evet, yanıma uzanıp bütün gece benle uyursan.(Gümüş’ü size havale ediyorum canım forumdaşlarım)
Gönderme canımcım, havale parası falan sana yazık!Biliyorsun o da artık yetmez oldu, şömine başında öyle uyandılar da ne oldu?

..(benim de bir şartım vardı ben de yazıyorum. Mehmet/Kıvanç bize zorluk çıkartmadan kendini boğazdan aşağıya atsın.)
M.K: Atsın!!! Atsın!!! Atsın!!! İğneci geldi hanım!!

M:Tabi ki.(Mehmet/Kıvanç bize böyle bir cevap vermez di mi?) sonsuza kadar(hele böyle bir cevap hiç vermez)
M.K: Vermez canım vermez,ama o cevabı bekleyen kim?

..(aha da sonsuza kadar dedi. Seni yalancı seni. Hani be hani kaç bölüm oldu o yatak sana bir kere bile batmadı be Gümüş’süz. Sonsuza kadarmış peehh)

Der O mendebur, calinocuğum, der,hatta demekle kalmaz,odun,yüzsüz,gıcık bir şekilde de sırıtır sonra..

Ben de buradan kazmaya bunca zamandır yaptığı odunluklarını affettiniz mi sorusuna yanıt olarak toptan şu cevabı seslendirmek istiyorum,düzelene kadar da fikrim budur:
Makam: Nihâvend
Usûl : Düyek
Beste: Yıldırım Gürses
Güfte: Mustafa Sevilen

Ateş olup yaksan da
Gonca güller taksan da
Ahu olup baksan da
Affetmem asla seni

Som altından taç olsan
Aşkıma muhtaç olsan
Derdime ilaç olsan
Affetmem asla seni

Yakut yüklü dal olsan
Al ipekten şal olsan
Peteklerde bal olsan
Affetmem asla seni

Şarkı olsan dillerde
Gonca olsan güllerde
Leyla olsan çöllerde
Affetmem asla seni

Som altından taç olsan
Aşkıma muhtaç olsan
Derdime ilaç olsan
Affetmem asla seni

Yakut yüklü dal olsan
Al ipekten şal olsan
Peteklerde bal olsan
Affetmem asla seni

MUSTAFA KE
17-01-07, 09:49
Eklemeyi unuttum..Calinocuğum repliklerin sultanı,ciğerim canım cicim, bu nasıl bir güzel bölümdür böyle?! İzlerken hiç de öyle gözükmüyordu ama! Ne diyeyim?Allah seni bize bağışladı,her gün dua ediyorum,hiç bu kadar eğlendiğimi hatırlamıyorum bu bölümü izlerken,hatırlarken,vs...Böyle bir güzellik olmaz!Olamaz! Bravo!!

MUSTAFA KE
17-01-07, 10:17
Bir de o repliklerin şöyle olduğunu hayal edin:

P: Dede genç o bir sakin ol ne var bunda bu kadar kızacak?
M.F: Onun gençliğine lafım mı var benim? Bizde genç olduk ama her şeyin bir adabı vardır ya edebini bilsin….
Ş: Haklısınız baba bu kez haddini aşmış ama yine de çok üstüne gitmeyin çocuğun.
M.F: Ben ne yapacağımı bilirim gelin.
M: Dede, dede ya dedeciğim (M.Fikri kulağına yapışır)
Aaaaaaa!
M.F: Gel buraya!
M: Ya dede ne oluyo ya?
M.F: Bu ne rezillik ha, bu ne edepsizlik?
M: Aaaaa!Dede dede lütfen dede, dede dede ne olur !
Ş: Babacığım!
M.F: Karışmayın!
M: Aaaa!
M.F: Sus eşek kadar adamsın!
M: Aaa ya!
M.F: Sızlanma!
M: Eşek kadar adamsam (ki bence kadar burada fazla) niye kulağımı çekiyorsun dede ya?
M.F: Müstahak sana, müstahak
M: Valla özür dilerim dedeciğim ya mecbur kalmasam yapmazdım biliyosun.
M.F: Sen adam olmicak mısın ha? Düğününden kaçarsın, gizli gizli binbir numaralar çevirip Gümüş'e kendini rezil edersin, bizden habersiz Nihan'a gidersin, kime çektin sen ha kime? Var mı senin gibi sorumsuz biri bu evde?
M: Ya valla dede ben boşanmak istemedim ya.
M.F:Sus bir de utanmadan yalan söylüyo. Bundan sonra nereye gidersen git benim haberim olacak. Bugün boşanma işlemlerini durduracaksın. En kısa zamanda Gümüş'e kendini affettireceksin tamam mı?
M:Tamam dede affettireceğim söz valla tamam.
M.F:Yürü marş marş hadi! Sizde dağılın bakiyim hemen.

Hayali bile güzel ya! Calino'm ne dersin,Mehmet'in tarafımızdan yontulması vaciptir!

O güzelim elcüğezlerin dert görmesinler,klavyeler sana kurban olsun,canım calinom!

calino
17-01-07, 10:33
Canım MUSTAFA KE'm tatlım, canım, güzelim forumumuzun gülü çok sağol. Asıl Allah iyi ki seni bize bağışladı. Sen olmasan ne olur bu forumun hali?
Şarkıyı tuttum.
Replikleri Mehmet tarafından değiştirmişsin süper olmuş.
Harikasın. Valla hayali bile pek bir güzel.
Yorumların için çok çok teşekkür ederim.
İyi ki varsın, iyi ki bizimlesin.
Bir tanem benim.
Öpüldün şapur, şupur en ıslak tarafından. :)

başak_mu
17-01-07, 11:49
calinocum replikler için çok teşekkürler...şimdi bu sahneleri tekrar hatırladıktan sonra mehmet efendiye odun denmez de ne denir he söyleyin bana.tabi burda gümüşü de anlayış abidesi yapmanın ne anlamı var birisi onu da anlatsın bana bir zahmet. mehmete bi teşekkür etmediği kalmış ondan şüphelendiği için.böle yüzüne şaaaaak diye bir osmanlı tokadı çakması gerekirken hem de..ah var ya şu dizi bitecek ve ben hala gümüşten mehmede şöle bi okkalı tokat izleyemiycem ya yanarım işte buna... hey allah ım sen bana akıl fikir ihsan eyle.....şu eski replikleri senaristlerimiz de bir okusa da karakterleri nasıl dansöze çevirdiklerini bir görse..bi öleler bi böle...

calino
17-01-07, 11:59
Sorma başak_mu ya bende yanarım yanarım ona yanarım. Gümüş bir kerecik, bir kerecik Mehmet'e patlatsın ne olur sanki?
Her zaman yazarım bunu foruma. Şiddete karşıyım ama Mehmet'e uygulanmasına karşı değilim.

Evet Mehmet'e odun denir, başka da bir şey denmez. Aslında denecek çok güzel kelimeler mevcut ama o kelimeler burada söylenmez. Ölçülü olanı ODUN'dur.

Gümüş'cüğüm de bizi çileden çıkaran replikler sarf ettiye vallahi tebrik ediyorum kendisini.
Aslında can alıcı replikler ve bize göndermede bulanan cümleler ileriki sahnelerde.
Vallahi onları yazmaya elim varmıyor.

Yorumun için teşekkür ederim canım. Öpüldün.

MUSTAFA KE
17-01-07, 12:17
Canım calinom ve başak_mu diyorum ya şu geçen kıyısına kadar gelip de zile basamadıkları, kapıyı açıp arkasından seslenemedikleri o bölümden beridir: Elini korkak alıştırmayacaksın! Basıvereceksin zile, açıvereceksin kapıyı, ee gerektiğinde de tam yerine rastgelecek basıvereceksin tokatı en Osmanlısından! Ama nerede? Korkak bunlar,tırsık,tırsık..

gümüş kalp
17-01-07, 15:05
gumuş_songülarkadaşım senaryoya devam çok güzel gidiyor.ellerine sağlık.
calinosanırım sen imzanda dediğin işini dört dörtlük yapanlardansın.ellerine sağlık

SNT
17-01-07, 15:08
Calinom seni alnından ve yanaklarından,ayrıca bu şahene yorumları yazan ellerinden öpüyorum.:love05: :love01: Bu bölümde Mehmet'in odunluğu tescil edilmişti artık.Eğer senin yorumların olmasaydı bu bölümün repliklerini okumaya kalbim dayanmazdı.Ama öyle büyük bir zevk alarak okudum ki,hatta gülmekten ölüyordum desem yalan olmaz,çünkü öksürüğe takıldım,tıkandım :icon_whis :img-wink: ...

aygüzeli
17-01-07, 18:27
calinom replik üstadim 65.bölüm o bölüm yokmu yani mehmetin tokadi yemesi gereken o bölüm ama halen tokat atilmadi sirasi gelir elbet birgün..

Hastanede doktorun yaptigi ultrason kontrolda bu doktor kerata cok saglikli diyor kerata erkek cocuklarina denmezmis normalde....burlar cocuk erkektide yine senaryoda bir U dönüsmü oldu yoksa...
he he he 66...bölüm benim sansli oldugum bir gün yaliya gidip o sahneleri izlemem oldu yani anim...
bakalim nisanda bize hangi bölüm denk gelcek bu sefer?:img-pilot

calinom yüregine araya katigin o güzel yorumlarina saglik...:happy0064

gumus_nese
17-01-07, 18:44
calino canım replikler için çokk sağol ya o yorumlar süperdi ahh m.fikrinin şimdiye kadar çoktan mehmetin kulağını çekmesi gerekiyodu ama neyi bakliyo belli deil........
gumus_songül senin senaryonda gayet iii gidiyo devamını beklıyorum

gumus_songül
17-01-07, 22:14
yorumlar için çok sağolun arkadaşlar.....:img-wink:
devamını yazıcam...:good:

emlylove
18-01-07, 17:06
calino canım replikler için çok sağol.O güzel yorumların sayesinde bu bölümüde sinir krizi geçirmeden okudum.Ellerine yüreğine sağlık arkadaşım
Tokat demeyin arkadaslar o benim içimde öyle bir kaldı ki yani en olmadık yerde bile Gümüş Mehmete bir tane patlatıverse rahatlıyacağım.Olmadı gidip ben patlatıcam en okkalısından bir tane.
Aslında bu bölüm en çok Gümüşe uyuz olmustum ama birşey demiyeceğim yaptığı şeyin cezasını ilerleyen bölümlerde çekti çünkü.

emlylove
18-01-07, 17:18
gümüş_songül canım senaryonu yeni okudum ellerine sağlık çok güzel olmus devamını bekliyorum

gümüş kalp
19-01-07, 10:02
calinocnm çok sağol bize o anları yeniden yaşattığın için.ne kadar da özlemişiz huzur dolu bölümleri.görünen o ki mehmet gümüşü yeteri kadar üzmemiş baksana daha soraki bölümlerde gümüşü çıldırtmak için elinden gelenii ardına komadı BİLMİYORUM yani.neyse herşeye rağmen o böllümleri hatırlamak çok güzeldi.ellrin dert görmesin bilgisayarın hiç kilitlenmesin.:img-wink:

calino
22-01-07, 17:16
Ne ben sana sahip olabilirim ne de bir başkası.Sen kimsenin malı değilsin Gümüş...

Bu cümlene bayılıyorum MUSTAFA KE.

Yeniden bu güzel senaryolarını bizimle paylaştığın için teşekkür ederim.
Ellerine sağlık senaristlerin kraliçesi. Öpüyorum seni.

MUSTAFA KE
23-01-07, 09:10
Ben de sana bayılıyorum calino.Ama senden bir ricam var mümkünse Mehmet'in yaratıcılığını falan görmeyelim,görünce nedense içim bir tuhaf oluyor.Hani şu bol sürpriz ve felaketli bölüm özetleri var ya..Hatırlatırım adam sürpriz yapmaktan şaklabanlık,dumura uğratma,korkutma,Nihan'a gidip kendini öptürtme gibi şeyler anlıyor.Son olarak Sri Lanka!Yani Mehmet mümkünse ağzını da açmadan öylece otursun, dediğin gibi gözleri konuşsun.
Bu arada bunca emeğinin karşılığını biz sana forumcak nasıl ödeyeceğiz ben de onu düşünüyorum! En iyisi gidince yalıya, Mehmet'e anladığı gibi bir sürpriz yaptıralım sana! Ağır Abi bakışlarını da aldık mıydı..Hani denizin mavisine gömülürken de mavi mavi güzel bakar..Acaba rica etsek bizim için şu garaj sahnesindeki kıyafeti giyer mi ki o gün? (Bunu kendim için istemiş oldum sanırım ama neyse..)
Canım ellerine sağlık! Repliklerin Sultanı! Bir tanesin!

.baranduygu000
23-01-07, 20:41
arkadaşlar replik başlığında aklıma şu geldi gümüşte bi replik vardı gümüş mehmete diyodiki her daldığında onumu düşünüyosun diye düşünerek yaşayamam falan demişti öyle bişey hatırladım hatt aynısını haziran gecesinde söylemişti duygu ben çok benzetiyorum bu diziyi haziran gecesine acayip benziyo ya ordada aynı olaylar burdada ama tek farklılık var mehmet karısına aşık ama baran karısına aşık değildi neyse çok benziyo ben pek izlemiyorum ama şunu sorcam melek te hasta dimi

emlylove
23-01-07, 22:18
calinom replik üstadı ellerine emeğine sağlık.Sayende yeniden izler gibi oluyorum.Yorumlarına diyecek söz yok herzamanki gibi muhteşemler.Hislerime tercüman oluyorsun.
Bebişimizin kız olmasına en çokta Şeref Teyzemin örümcek ağıyla kaplanmış düşünceleri yüzünden sevinmiştim.Herkesi,herşeyi geçtim kendiside bir kadın olarak böyle düşünmesi büyük bir utançtır bence.

MUSTAFA KE senaristlerin şahı o eşsiz senaryolarını yeniden eklediğin için çok sağol.Hepsini bir çırpıda okudum ve yine aynı keyfi aldım.Ellerine yüreğine emeğine sağlık.

SNT
30-01-07, 18:20
calinom benim,en sonunda birazcık gecikmişte olsam replikleri okudum.

''M:Her hatada, seni her kırdığımda beni affediyorsun. (tabi bu sende yüz verdik astarını isteme sözüne uyuyor)
G:Çünkü seni seviyorum Mehmet. (Gümüş bu Mehmet’in odunluklarını affetmende hafifletici bir sebep midir?) Her insan hatalarıyla, kusurlarıyla vardır hayatta, kimse dört dörtlük değil ki. Her hata da bir insanı silip atarsak mutsuz oluruz. (Gümüş ne diyorsun kızım, kendine gel, aklını başına devşir. Bak geri dönülemeyecek hatalar yapıp, foruma laf çarpıtıyorsun. Sonradan pişman olacağın cümleler kurma gözünü seveyim. Forum arkadaşlarım ne diyor bu yav? Birisi Gümüş’ü durdursun) Ben seni her şeyinle seviyorum. (hey Allah’ım sen bana sabır ver, Gümüş’e de akıl. İyi halt ediyorsun devam et böyle, gör başına gelecekleri.)
M:Keşke herkes senin kadar anşayışlı olsa. (ağlamak istiyorum ya, ağlamak istiyorum. Odun sen niye olmuyorsun?) Çok büyük ve temiz bir kalbin var Gümüş. (tabi buldun saf kızı oyna oyna dur. Hem saf, hem anlayışlı zaten) Bu güzelliklerinle daha fazlasını hak ediyorsun. (evet bence de. Mesela başta seni hak etmiyor.)''

Hele bu kısıma yazdığın yorumlar var ya,süper süper..Ne diyeyim ben sana ,repliklerin sultanı.Şu muhteşem yorumları yazan ellerine ve aklına sağlık.Şu yemek işkencesini sayende çok büyük bir zevkle okudum.:img-kiss:

SNT
30-01-07, 21:28
MUSTAFA'M KE'M,canımcım senaryolarını iyiki yeniden ekledin buraya,yoksa gerçekten muhteşem bir senaryodan mahrum kalacakmışım.Hangi birisini övsem bilemedim şimdi,Berk ve Didem'in asasörde mahrum kalışları,afyon'a gidiş,Serhat ve gonca,Defne'nin yumurta hikayesi,Pınar ve Onurun geçim sıkıntıları olduğunu zannetmeleri,Brad piit,sessiz sinema yani hadi anlat bakalım oyunu ve Gümüş'ün muhteşem anlatımı:img-wink: ,Güven testi,17 Ağustos,istikbal çiçekleri çocuklar,düğünlere kan bulaştıran kurşunlar,Mehmet ve Gümüş'ün hesaplaşmaları.....say say bitmiyor.daha da bitiremedim.Dedim ya sindire sindire okuyorum diye..Valla arkadaşım süper olmuş süper.Hiç sıkılmadan,bazen gözlerim dolarak bazen gülerek okuyorum.Kahramanları bildiğim için gözümün önünde canlanıyorlar,epey etkileniyorum.Sen HARİKASIN üstad..Ellerine,yüreğine sağlık..Bu arada şarkılarda gözümden kaçmadı hani:img-ok: :img-kiss:

MUSTAFA KE
31-01-07, 00:09
SNT'em,canım benim birşey değil.Sevdiysen ne mutlu bana..Sanıyorum şarkılarımızı gözünden kaçırmayan bir biz değiliz SNT'em:) Ben işte eminim bundan çok daha güzel,eğlenceli sahneler ve replikler yazabilen senaristlerimiz bize istedikten sonra çok mutlu ve eğlenceli sahneler izletebilirler.Ben de açıkçası şu çekişmeli sahnelerin yanında bunları da görmek istiyorum.Bunca kuzen ve eşleri,birbiriyle dost ve genç çiftler bir ailede bir aradaysa bence başka güzellikler,şamata gırgır da yaşanır,yaşanmalıdır.Bize de yaşatsınlar lütfen.Böyle bir sahne dizinin ilk bölümlerinde vardı,onda da barda Mehmet Gümüş'ü kıskanınca,orada çok mutlulardı,güle oynaya döndüler,M.F Pınar'ı neredeyse vuracaktı.Diğerinde de Bahar'lara güle güle oturuna gittiler,onda da kavgalılardı.Şimdi mümkünse birbirlerine sonradan ailecek girmedikleri şöyle eğlenceler yapsınlar, değil mi?

MUSTAFA KE
31-01-07, 00:23
Calinocuğum şu bölüm var ya okuyup okuyup duruyorum sinirlerimi yine bozuyor.Topluca dizifilm.com. Gümüş'e cevap günü (pardon gecesi) yapmışlardı bu bölümü.SNT'min sözüne ettiği şu senin müthiş yorumlarınla
donanmış olan bölüm hele..Affetmekmiş,her hata yapanı affetmemeye kalkarsakmış..sonradan affetmenin adı yüce gönüllülük oldu..Allah Allah,M.F Dedem, Gümüş'ün bu zamanlarda yaptığı yüpyüce gönüllülük oldu ki buna bizim orada enayilik diyorlar..Daha ne diyecekti ki Mehmet Bey Engin meselesinde? Senin yüzünden ben gittim Nihan'a ve O da beni öptü mü?Hay Allahım.. Bir de anlamadığım madem öyle idi,Gümüş neden sonra Mehmet'i affetmedi Nihan meselesinde? Affetseydi,bu kadar uzatmasaydı? Sanırım bu işte bir hata var ama ben hala bu muammayı çözemedim..Bu bölüm çok tuhaf ve yanlış bir bölüm oldu gibime geliyor bilmem katılır mısınız?..Bize laf çakmak nereden akıllarına geldiyse artık?
Canım calinom ellerin dert görmesin!

burrcu
31-01-07, 01:55
MUSTAFA KE.Ablacım vaktin varmı bilmiyorum ama senden bir 81.Bölüm seneryosu istiyorum(z).Diziyi izlemeden önce senin seneryolarını okumak büyük zevk veriyor bana.

MUSTAFA KE
31-01-07, 10:42
Burccucuğum,aslında twtynina.ya da bir düğün hediyesi sözüm var ama bunu şu an yapacak vaktim yok,cts.ye kadar olursa hemen yazacağım,sana da söz. Cts.ye vaktim olmazsa da bir sürpriz senaryo istekler doğrultusunda yazacağım ilk fırsatta.

başak_mu
01-02-07, 16:07
calinocum replikler için çok teşekkürler canım..bebeğin cinsiyetini öğrenme anının sevincini bile yaşatmamış bize sevgili senaristlerimiz.halbuki biz böle mi hayal etmiştik bunları.bu sahneler bizim en zevk alarak izlediğimiz sahneler olucaktı..ben şeref teyzemin bebegin kız olduunu ögrendiği zaman morarması dışında hiç zevk almadım bu bebegin cinsiyeti ögrenme işinden..nihan bozuntusu her zamanki gibi yırtık dondan çıkarmış gibi fırlamış meydana..gıcık nolcaak.
eline ve aklına saglık canım.

gumus_songül
01-02-07, 22:23
calino replikler çok hos hele aralara yazdigin o komik ve hos yorumlar
harika devamini beklerim canim...:img-wink:

gümüş kalp
01-02-07, 23:41
calino eklediğin replikler çok güzel gerçi yorumların onlardan da güzel ya.ellerine sağlık.sanki o gün değil de ertesi gün gitselerdi parka mehmet can babasını unutacaktı.bunlar adamı deli ederler.teşekkürler

sevimli.girl
02-02-07, 14:16
varya ablam la ben hiç sevmiyoz içimizi baydı artık dizi annem bayılıyo seyretsin diye. son bölüm uçtularya arabayla. biz şimdi ablamla diyoa bunlar ölür sonra aradan yıllar geçer melek le mehmet ( hani memetin kıvanç tatlıtuğun çocukları) sevgili olurlar. aman tanrım artık bu diziden bunu bile beklerim.:img-meeti :img-hyste

SNT
02-02-07, 19:03
calinom,replikler yine harika ama yorumların ondan daha da harika.:good: Mehmet'e sinir olduğum,Nihan'a sinir olduğum yerde bile güldürdün ya beni ben sana daha ne diyeyim,Allah'ta seni güldürsün,repliklerin sultanı ve güzeli..:love05: :img-ok:

MUSTAFA KE
03-02-07, 00:47
O: Doğru. İşler yolunda kaptan. Mermer ve nakliyat toparladı iyice. Sonunda eski günlerimize dönücez galiba.
M:Senin gibi iyi bir genel müdürle çalışmamın faydaları. Senden iyisini bulamazdım Onur. İyi ki buradasın.

İşte bu geleceğin habercisi repliklere bir örnek.Pek bir fala,falcıya,geleceği görmeye ve göstermeye pardon gözümüze sokmaya meraklılar bu senaristler.

Şu romantik yemeğe gelince..Ah ah! Görün işte bu bölümleri yazdınız senaristler, şimdi ağzı olan hakkımızda konuşmaya başladı orada burada..Bize laf yetiştireceğinize Onları sustursanıza?!

Gümüş'üm dikkat ettim de sen hakikaten bu bölüme paralel demeçler vermişsin. Seni bu senaristler fena doldurmuş hakkımızda herhalde.Dönülmez akşamın ufkundayız şarkısı calinom arka fona iyi giderdi.Ancak sanki yanlış hesap Bağdat'tan döner'e mi döndü nedir bu aralar,pek bir istediğimiz oluyor gibi? Gümüş'üm unutma laf büyükelçi değildir ki geri çağırasın,olmasın bir daha lütfen..

Calinom o koyu yazdığın yer var ya tam duy da inanma.lık. Ayrıca hakikaten Nihan'ın yanında söyledikleri kalp kırıcı.Bu adam Nihan'ın yanında odun, Gümüş'ün yanında daha odun...Eğitim şart!

Calinom genele gelince, sen mükemmel bir replik yazarı ve yorumcusun, sen bu bölümün tekisin.Yok başkası!Harika ötesi,muhteşem vs. vs. vs.Bildiğin gibisin yani..

(Bu arada senaryo,replik falan deyince,Pluton son zamanlarda çok sıkıcı galiba...Ziyarete gelenler var oralardan.Hazır bu aralar tüm kılıç ve savaş baltalarını kuşanmışken,isteyenlere Mars'ı gezdirsek mi ne dersiniz? Mazeretim var asabiyimdir ben..)

calino
03-02-07, 01:02
MUSTAFA KE
AYGÜZELİM
SNT
gümüş kalp
gumus_nese
emlylove
başak_mu
gumus_songül

Canım arkadaşlarım yorumlarınız için hepinize tek tek teşekkür ederim.
Yorumlarınız yüzümü aydınlatıyor inanın.
Buradaki yüreği geniş ve içten herkes için yeniden teşekkür ederim.

mavıs09
03-02-07, 21:25
calinocum,
canım harikasın ya. replikler süper. hele hele senin yorumların çok güzel. okurken gülmekten çatladım. harika olmuş. ellerine ve yüreğine sağlık canım. teşekkürler. yaptığın iş gerçekten çok zor. kolay gelsin canım. yardım istersen elimden geleni yaparım canım.
sevgilerimle

çağloş
05-02-07, 14:03
neşecim ellerine sağlık canım çok güzel yazmışsın

gumus_nese
05-02-07, 14:07
neşecim ellerine sağlık canım çok güzel yazmışsın

o güzel yorumunu eksık etmediğin için çokk sağol begenmenede çokk sevindim

_-_ilke_-_
05-02-07, 14:16
gumus_nese gerçekten çok güzel olmuş devamını biran önce yaz;)

zynp-34
05-02-07, 14:57
gümüş_neşe cnm çok güzl olmuş inş böle olur ya senaryonun devamını çok mrk ediorum bian önce tamamlaman çok ii olur yoksa çatlarım cnm başarılar muncuk

berivan_
05-02-07, 15:13
gumus_nese senaryon cok guzel gidiyor...gumus hani cicegim ve cikolatam diyor ve mehmet hemen almaya gidiyor...adam en sonunda anlamaya basladi gumusumuzun kiymetini:happy0064 pinar ve onuru nasil ikna edicekler eve gelmeleri icin iste onu cok merak ediyorum:img-yes: yuregine saglik bekliyoruz devaminibye

emlylove
05-02-07, 18:26
gumus_nese senaryon çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık.
Devamını bekliyorum. bakalım Onurla Pınar bizimkileri dinlemeye tenezzül edicek mi?

gümüş kalp
05-02-07, 18:46
oldu mu be gümüş-neşe en güzel yerinde kesmişsin çabuk ol tamam mı devamını bekliyoruz.aklına sağlık.

başak_mu
05-02-07, 19:06
gümüş_neşe canım senaryon çok güzel ilerlio..özellikle mehemtin tanere karşı isabet olur demesi çooook hoşuma gitti..en kısa sürede devamını okuruz umarım..aklına,eline saglık..

gumus_nese
05-02-07, 21:11
başak_mu,_-_ilke_-_,zynp-34,berivan_,emlylove,gümüş kalp
hepinize çokk teşekkür ediyorum o güzel yorumlarınızı eksık etmediğiniz için begenmenizede çok ama çok sevindim

berivan_
06-02-07, 15:14
gumus_nese ellerine saglik canim...ne yapip edipte pinarlari sahit yaptilar:)neyse mutlu son okumak herzaman cok guzeldir....yeni senaryolarda bulusmak dilegiylebye

MUSTAFA KE
06-02-07, 15:40
gumuş_neşe çok güzel,sevimli bir senaryo olmuş.Ellerine sağlık canım.İnşallah böyle güzel sahneler de izleriz.
Sevgili başak_mu, yazacağım ama inanın vaktim olmadı.Çok yakında yazacağım umarım. Biraz bu bölümlerin de nereye gideceğini görmek istiyordum aslında.Endişelerim var,hayal ettiğimiz gibi olmayabilir,yeniden hevesimin kırılmasını ve bu yazdıklarımı başka dizilerde seyretmek hüznünü yaşamak istemiyorum.Zira bu sezonki ilk Nihan olayı üzerine yazdığım senaryoyu bu hafta yine başka bir kanalın başka bir dizisinde görmüş calinom. Ama twty.ye olan hediye sözümü mutlaka yerine getireceğim ve senin istediğin şeylerin de olacağından emin olabilirsin..

başak_mu
06-02-07, 23:23
gümüş_neşe canım o güzel senaryon için çok teşekkürler..dizimizde böle hoş karelerin daim olması dileğiyle...

MUSTAFA KE cnm şu senaryo konusunda senin başına gelen pişmiş tavuğun başına gelmez heralde..gercekten bu ülkede emege hiç saygı kalmamış..bugün başka bir olay hakkında duydugum şeyler de bana bunu çok net bir şekilde gösterdi..ama herşeye ragmen bizleri o güzel senaryolarından mahrum etmediğin ve bu sayede bizi mutlu ettiğin için teşekkürler..ben senin senaryonu sabırsızlıkla bekliorum(tıpkı pusuda senin senaryonu bekleyen diğerleri gibi ama bir farkla ben emege saygı duyuyorum)

SNT
07-02-07, 00:16
gumus_nese 82.bölüm senaryon güzel olmuş canım,ben en çokta evlilik işine sevindim.Yani evlenip gitmeleri çok yerinde,ve çok güzel olmuş.:good: Ellerine sağlık canım.:img-clapp

MUSTAFAKE'M iyiki şu senaryonu yeniden ekledin de,bende böyle güzel bir senaryodan mahrum kalmamış oldum.Her satırı ayrı bir heyecandı.Ne yazacağımı bilemedim inanki,hangi satırını beğendiğimi söylesem acep?Ağaçları mı,Yalova köşkünü mü,av meselesi ve Mehmet'in kafasının danklamasını mı,bostan sulamağı mı,Yüksel BEY-HANIMı mı,Serenad-merdiven-düşüşü mü,
kapadokya2ya mı.Hepsi ayrı ayrı çok güzel,duygulu satırlardı arkadaşım.
Ellerine,yüreğine sağlık..Ya işte boşuna demiyorum HA-Rİ-KA-SIN diye..:img-yes::love05:

MUSTAFA KE
07-02-07, 09:14
M: Sana karşı olduğum falan yok benim. Ama bu davranışın yanlış. Ya kimseye danışmadan birdenbire yani acelen neydi oğlum? Kabul et düşüncesizce davrandın.
Be: Ya anlayamıyorum ya anlamıyorum sizi. Sevdim ve evlendim bunun nesi kötü? Her şeyi, herkese danışmak zorunda mıyım ya? Herkesten tek tek izin mi alacağım Abi?
M: Hayır ama bilseydik iyi olurdu.
Be: Niçin bilmeniz gerekiyor ha niye?Sizin için mi evleniyorum ben?
M: Berk biz bir aileyiz. Aile olmanın da belli kuralları var. İyi günde de, kötü günde de beraber olmak lazım Berk’ciğim.
Be: İstemiyorum aile falan istemiyorum hayatımda Abi.
M: Öyle mi?
Be: Öyle
M: O zaman 1 saatir boşuna konuşuyoruz zaten. Hadi. (Mehmet odadan çıkar.)

(Berk M.Fikri’yle evliliğine onay alamayınca evi terk etme kararı almıştır)

P: Berk ne oldu?
Ş: Ne konuştunuz?
P: Ne oldu, ne oldu? Ne konuştunuz? Berk konuşsana!
Be: Dedem size anlatır ne konuştuğumuzu.
M: Hayda!
P: Bu hep böyle uyuz muydu?

Calino: Mehmet bu cümleler sende sanki emanetmiş gibi duruyor yav. Komik oluyorsun yani.
Mehmet her zaman uyuz muydu? Cevabın evet ise kardeşine çekmiş demektir.

Canım benim,repliklerin Sultanı,güzel yorumcu bu iki cümlende var ya koptum resmen.Berk o zamanlar Mehmet'in değişik bir versiyonuydu,şimdi odunluk mertebesini de eline aldı.Yalnız Didem'le ikisinin bu metamorfozik hali çok göze batıyor.Gerçekten bunlar bu evlilik kararlarını yeniden gözden geçirmeli olup,sıkıntılar çekip,çocukluklar edip sorun yaratacaklarına birer canavara dönüşmek üzereler.Hele Berk'in Onur'un kendisine ve ablasına yaptığı iyilikleri unutması..Hala bu son bölümdeki o toplantıda yumurtladıkları aklıma geldi de çok üzüldüm Onur'a resmen..Ben Onur'u (ve Pınar'ı) çok seven bir seyirci olarak bu enişte tavırlarını takdir ederken,Berk'in etmemesi içler acısı..Keşke Berk böyle olmasaydı.Çok iğreti olmuş..

Şimdi bu sahnelerin böyle olduğunu düşünün:
Be: Sana karşı olduğum falan yok benim. Ama bu davranışın yanlış. Ya kimseye danışmadan birdenbire yani acelen neydi Abi? Kabul et düşüncesizce davrandın.
M: Ya anlayamıyorum ya anlamıyorum sizi. Olmadı ve boşandım bunun nesi kötü? Her şeyi, herkese danışmak zorunda mıyım ya? Herkesten tek tek izin mi alacağım ?
Be: Hayır ama bilseydik iyi olurdu.
M: Niçin bilmeniz gerekiyor ha niye? Sizin için mi boşanıyorum ben?
Be: Abi biz bir aileyiz. Aile olmanın da belli kuralları var. İyi günde de, kötü günde de beraber olmak lazım Abiciğim.
M: İstemiyorum aile falan istemiyorum hayatımda Berk.
Be: Öyle mi?
M: Öyle
Be: O zaman 1 saatir boşuna konuşuyoruz zaten. Hadi.

P: Mehmet ne oldu?
Ş: Ne konuştunuz?
P: Ne oldu, ne oldu? Ne konuştunuz? Mehmet konuşsana!
M: Dedem size anlatır ne konuştuğumuzu.
O: Hayda!
P: Bu hep böyle uyuz muydu?

Nasıl,çok da birşey farketmiyor değil mi?

Sana pekiyi MUH-TE-ŞEM-SİN demiş miydim calinom? Aradaki yorumlarının HARİKULADE olduğunu? Pekiyi MÜKEMMEL? :img-yes: Diyorum işte..Diyorum...:good:

başak_mu
07-02-07, 10:46
calinocum replikler çok güzel cnm ama aralara serpiştirdiğin yerinde yorumların daha da güzel..ellerin dert görmesin..ya bişi sorcam sen hiç uyumuo musun..sabahın köründe yazmışsın replikleri..vallahi bravo....

bu arada canım ben senden bişiy rica edicem..eger mümkünse 81. bölümün repliklerini de yazabilir misin müsait oldugun bir zamanda? replik yazan diğer arkadşlarımız bunu şimdilik bıraktığı için benim başka rica edeceğim kimse yok..eger yazarsan çok sevinirim..

SNT
07-02-07, 12:53
Calinom benim,yine sabahladın anlaşılan..Ama yine uykusuz kalmana değmiş canım benim.Bu bölümde Berk bangır bangır bağırdı nankörüm diye..Ama senin yorumların yokmu o nankör tavırlarını şimdiden alt etti valla.Mehmet'in repliklerinde ki yorumların yine benim favorilerim.Şu düşünce ve davranış konusunda.:img-yes: Yani kısacası yine repliklerin sultanı olduğunu ispatladın canım benim.Sen birtanesin..:love05: :img-clapp Ellerine,aklına,fikrine sağlık..

gumus_nese
07-02-07, 13:27
berivan_,mustafake,başak_mu ve snt o güzel yorumlarınızı eksik etmediğiniz için çokkk sağol ayrıca begenmenize çok sevindim sağolun
calino canım muhteşemsin ben zaten o bölümün başını kaçırmıştım kısmet olmadı birdaha izlemek şimdi senin sayende okudum bide o yorum harikaydı.aklıma bi atasözünü getirdi(dinime laf eden müslüman olsa bari)(anladınız siz) ellerine ve yüreğine sağlık canım

çağloş
07-02-07, 16:16
neşecim ellerine sağlık canı m devamını merak ile bekliyorum

mavıs09
07-02-07, 17:40
calino'cum,
canım harikasın valla. repliklerden çok senin yorumlarına bayılıyorum. çok güzel ve yerinde yorumların. sağol canım. ellerine ve emeğine sağlık canım. ayrıca teşekkürler bir tanem

karam20
07-02-07, 17:51
calino'cum sen repliklerin sultanısın canım. Senin yorumlarınla replikleri okumak ayrı bir keyif.:img-yes: HARİKASIN gerçekten.:good:

gumus_nese
07-02-07, 18:18
neşecim ellerine sağlık canı m devamını merak ile bekliyorum

canım o güzel yorumunu eksık etmediğin için saolda devam etmeyi düşünmüyorum çünkü sralinkanın(adını bile doğru yazdım bilmiyorum) nasıl bi yer olduğunu bilmiyorum bilsem ona göre bişeyler yazıcam(bu arada laf armızda kalsın dün yerini atlasdan zor bela buldum gerçi o gözümün önünde duruyomuş ben göremiyomuş:img-hyste )

emlylove
07-02-07, 20:42
gumus_nese canım ellerine yüreğine sağlık çok güzel olmuş senaryon.

calino'm replik üstadı o harika yorumlarınla renk kattığın replikleri okumaktan büyük zevk aldım.Berk gerçekten bayağı nankördü bu bölümde.Mehmet'inde kendi haline bakmadan söyledikleri yok mu çok komik geldi bana.Tencere dibin kara seninki benden kara yani.Neyse canım sen ağzının payını vermişsin zaten bizim yerimize.Ellerine yüreğine emeğine sağlık canım benim

calino
08-02-07, 10:55
Bi tanem MUSTAFA KE'm, yorumuna bayıldım biliyor musun? Ne güzel de replikleri Mehmet'e uyarlayıvermişsin hemencik. Sende harikasın canım benim. Yorumun için çok teşekkür ederim güzelim. Öpüldün. :love05:

Tatlım başak_mu, sen hiç uyumuyor musun diye sormuşsun, uyuyorum canım uyumaz olurmuyum hiç. Hatta öyle bir uyuyorum ki bazen beni uyandırmak imkansız. İşte o uzun uykulardan sonra böyle sabahlamalar oluyor bende. Bende oturup replik yazıyorum. Ayrıca 81. bölümün repliklerini istemişsin valla yazmayı çok isterdim ama şimdi bölüm sırası ile yazıyorum ya replikleri karışıklık çıksın istemem ama diğer arkadaşlarda isterse ekleyiveririm canım ne olacak? Yorumun için teşekkür ederim canım sende öpüldün. :love05:

Gıymatlım SNT'em :) Mersi şekerim yorumun için. Sende şarkıların sultanısın. Senide öpeyim hadi kıskanmayasın :) :love05:

Canım gumus_nese, yorumun için çok sağol tatlım. Senaryonda gözümden kaçmadı bu arada senin de ellerine sağlık. Seni de öptüm. :love05:

Hocaların en renklisi mavıs09'um, sana da teşekkürlerimi iletiyorum. Yorumun için sağol, var ol. Sen de kaçamazsın, seni de öpüyorum. :love05:

canım karam20, yorumun için çok teşekkür ederim. Seni de öpüyorum. :love05:

Güzelim emlylove, teşekkür ederim yorumlarını eksik etmediğin için. Seni de öptüm. :love05:

Arkadaşlar yorumlarınız için yeniden hepinize çok teşekkür ederim. Beğenerek, eğlenerek, zevkle okuduğunuzu bilmek beni de keyiflendiriyor. Yorum yapan ellerinize sağlık. Tekrar öpüyorum sizi kurtulamazsınız benden o kadar güzel yorumlar yazarsanız bende sizi bol bol öperim böyle işte. :love05: :love05:

gümüş kalp
08-02-07, 11:10
calinom ellerine emeğine sağlık.ne bölümler izlemişiz ne olaylar atlamışız değil mi ama.ANLAYIŞLI sahnelerle dolu bol BİLMİYORUMLU bölümler.yorumlarının kattığı güzellikler perlikleri daha bi çekilir hale getiriyor.ellerin dert görmesin.

gumus_nese
08-02-07, 12:50
emlylove,calino o güzel yorumlarınızı eksık etmediğiniz için saolun:img-wink:

çağloş
08-02-07, 16:30
calino replikler çok güzel olmuş ellerine sağlık

MUSTAFA KE
12-02-07, 12:32
calinom be! Bu yaptığın var ya tam resimli roman tadında be güzelim! Boşuna repliklerin sultanı,mükemmel insan demiyorum sana ben..Ellerine sağlık,gözlerine sağlık,o güzel beynine sağlık..Ne diyeyim ben sana daha bilmem ki? Patlatayım mı bir tane? :
" Senin mükemmel ötesi muhteşem birşey olduğunu daha önce söylemiş miydim? Söyledim,söylüyorum ve söyleyeceğim..Bak bir kere daha söylüyorum: Yıldızlar bu el emeği göz nurunuz karşısında sönük kalıyor Sultanım! (Hep Onlar mı bizden kopya çekecek?)

not: Canım bu replikler içinde sadece bir tek yorumuna katılamayacağım.O da şurası:
G:Tamam her seferinde açıklama yapmana gerek yok Mehmet. (yapsın bırak ya. Açıklama yapmaya başladığı sırada ezilip, bükülüyor karşında)

Yok mümkünse Mehmet açıklama falan yapmasın,calinom..Nihan konusundaki son açıklamaları, pardon incileri (hani şu senin yüzünden gittim muhabbeti hatırlatmak gibi olmasın) yüzünden bilmem kaç bölümdür acı içinde ezilip büküldük forumcak..Mehmet mümkünse artık Nihan'ı ağzına almasın..O da yeter..

karam20
12-02-07, 14:46
calino canım gene dökdürmüşsün. Ellerine emeklerine sağlık.:img-yes: Harikasın canım. :good:
Not:MUSTAFA KE yeni bir senaryo yazacağına çok sevindim. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sen yazda bizde keyifle okuyalım.:img-yes:

mavıs09
12-02-07, 20:26
calino' m, üstadım,
yine harika olmuş repliklerin. bunu söylememe gerek yok aslında değil mi? yaptığın her yorumda ağzım kulaklarıma doğru yol aldı. çok teşekkürler canım. emeğine sağlık.
senin bu mükemmel yorumlarından sonra, bir kaç gün sonra arkadaşlar şok olacaklar. nedenini anladın değil mi güzelim? ben hepsine birer tane gözlük veya büyüteç göndermeyi düşünüyorum. ah bir de allah' tan sabır diliyorum. nasıl iyi düşünmüş müyüm?. canlarım okurken krize girecekler ama sanırım bu kriz gülme krizi olmayacak. valla ondan sonra bütün bölüm replikleri senin başına kalmaz umarım canım.

o güzel yanaklarından ısırıyorum üstadım.

başak_mu
12-02-07, 20:29
calinocum canım ellerine saglık..bu bölümleri yeniden izlemek senin için işkence olsa gerek ya o yüzden çok çok çok büyük bir tebriği hakediosun..şimdi bu adam tam sopalık diil miymiş yahu..yok yok gercekten dengesizin tekiymiş mehmet(senaristler)bundan sonra mümkünse hep dengeli olsun yoksa onun bu tutarsızlığına ömrü billah son verecekler sırada bekliyor...

hele o gümüşümün baban çok çalışıo gelecegimiz için yazraken o hortlakla odunu göstermeleri benim onları gırtlaklamam için çok büyük bir sebeptii.o sahneyi izlerken deli danalra dönmüştüm resmen...ay utanmaz bunlar ya..bak aklıma geldikçe sinir kat sayım artıoo...dişlerimi gıcırdatmaya başlıorum...

replikler için çok ama çok teşekkürler..aklına,eline,yüregine saglık canım benim...

candancana
13-02-07, 09:16
MUSTAFA KEcim ellerine sağlık.yine harika bir senaryo yazmışsın.o kadar akıcı ve etkileyici yazıyosunki okurken sanki o sahneleri izliyor gibi oluyorum.devamını dilerim.
calino'cum canım ellerine sağlık.replikleri çok güzel aktarıyosun.hele aradaki yorumların varya bitiyorum ben onlara....bu kadar yerinde dokundurulmaz yani...valla MUSTAFA KE çok haklı resmen repliklerin sultanısın sen.devamını dilerim.
gumus_nese ellerine sağlık canım.valla yazdığın senaryo güzeldi.öyle bir sahne olmasını ben de isterim.devamını dilerim.

gümüş kalp
13-02-07, 10:39
aaaa gümüş ne zaman başladı yaa!!!yoksa rüyadamıyım?okuyorum okuyorum herşey gözümde canlanıyor yapacakları hareketler mimikler gülümsemeler...herhalde bir senaryo ancak bu kadar güzel bu kadar içten yazılır.her kelimesine kadar mükemmel.sırf biz izleyelim zevk alalım diye yazılmış sanki...aynı şekilde dizimizde de görmek istediğimiz bu güzel sahnelerden dolayı sana çok teşekkür ederimMUSTAFA KE.ellerin dert görmesin mümkünse devamı çabuk gelsin.
görüyorum ki devamı gelmiş biri daha önce sana HARİKASIN demişmiydi?şimdi devamın devamını bekliyoruz..

SNT
13-02-07, 11:46
Calinom,sen varya sen...Üstadsın,sultansın bir tanesin.Yine muhteşem yorumlarınla replik okuduk.Ben birşey İtiraf edeceğim,önceden replik okumayı pek sevmezdim beni biraz sıkardı,ama senin yorumlarınla yazdığın repliklere bayılıyorum,hiç sıkılmadan ve yüzümde kocaman bir gülümsemeyle okuyorum canım sayende.Hele Nihan'ın geçtiği yerlerd ki yorumların yokmu,gerçekten o kötü sahnelerde sakinleştiriyorsun canım.Ne diyeyim ELLERİNE,PC'NE,Klavyene sağlık güzelim..:good: :img-kiss:

MUSTAFA'M KE'M bizim Defne süper bir iş başarmış.Çocuktan al haberi hee..şimdilik çok fazla yorum yapmayayım devamını okuyunca yapmak istiyorum.Devamı için sana kolay gelsin arkadaşım.:good:

berivan_
13-02-07, 12:00
MUSTAFA KE masallah defnenin kulaklarindan da hic birseycik kacmiyor...nasilda yetistirdi aileye duyduklarini ama:)gumus ve mehmete bunlarin surprizi ne olucak cok merak ediyorum....ellerine saglik devaminida yazarsin insallah

aygülen
13-02-07, 13:32
Sevgili MUSTAFA KE canım büyük senaristim şimdi köşe bucak senaryonu başka dizilerin senaristlerinden nasıl koruyacağız onu düşünüyorum.
Bu şahane diyalogları izleyemeden öleceğim gözüm açık gidecek. Bizim senaristler yada onları tanıyanlar lütfen biz bu sahneleri görmek duymak istiyoruz.
Bu mükemmellikte bir senaryo yazamıyorsunuz ama sadece Gümüş dizisine özel kopya çekebilirsiniz değil mi MUSTAFA KE sadece onlara izin var.Başka dizilerde görürsek yandınız ona göre.

rihanna
13-02-07, 14:31
mustafa ke senaryon çok güzelde biz devamını nasıl bekliucez neyse sen böyle güzel yaz biz hep bekleriz:good:

Muge_ds
13-02-07, 14:33
MUSTAFA KEcim canım benim,senaryonu okuma firsatı yakaladım,ellerine sağlık güzelim....Her zamanki gibi süper bir senaryo hazırlamışsın....Ben senaryonun devamını bekliyorum,ondan sonra asıl yorumumu yapmak istiyorum !!!

gümüş kalp
13-02-07, 14:41
calino repliklerin sultanı ya sen nasıl birşeysin böyle onlar nasıl yorumlardır valla bravo özellikle nihanlı sahnelerde sinir katsayım artarken yorumlarınla sakinleşiyorum.o güzel aklına sağlık.:good:

gumus_nese
13-02-07, 16:07
calino canım ellerine,yüreğine sağlık replikler için yorumlara ise sözylenecek söz kalmadı muhteşemsin canım

mustafake canım senaryon her zamanki gibi muhteşem olmuş yüreğine ellerine sağlık bakalım nasıl itiraf edecekler????

sanat
13-02-07, 16:23
MUSTAFA KEcim eşsiz hayal gücün, yaratıcılığın öyle bir noktada ki okurken hemen insanı içine alıveriyor....yazılarında birçok duyguları barındırdığın ve bunu hayranlıkla okuyan bizlere de derinden hissettirdiğin için teşekkürler....güzelim tek kelimeyle harikasın canım :good:

gumus_kivanc
13-02-07, 17:41
MUSTAFA KE .. uzun bi aradan sonra senaryonu okumak çok güzell .. yazdiklarin harika .. !! devamini sabirsizlikla bekliyorum .. :happy0064
Ellerine Emegine Saglik ... ,, :happy0064

mavıs09
13-02-07, 21:12
MUSTAFA KE'm,
bir tanem. harika bir senaryo oluyor. devamını da merakla bekliyorum. senin senaryolarının damağımda bıraktığı tadı çok özlemişim canım.

Yatak odası:
Mehmet Ada'yı yanına yatağa almış,bir yandan onu seyretmekte bir yandan da Gümüş'e mesaj çekmektedir.Gümüş mesajı alır:
"Yıldızımızı özledik, bu gece bu yatakta kızımla ben O'nsuz karanlıktayız.."
Gümüş cevap yazar:
" Dayan..Dayan gönlüm sabahı bekle..Güneşi görmeye çok az kaldı.."

bu sahne var ya.harika bir sahne. bu sahne de mehmet ve ada' nın yatakta yanyana yatışını, mehmet' in ada' nın ellerini öpüp okşamasını görmeyi çok isterim doğrusu. ben en çok bu sahneyi beğendim.tabii ki buraya kadar yazdıkların içinden. valla aynı yatakta mehmet ve gümüş' ün arasında ada' nın yatmasını, onların ada ile oynarken tatlı tatlı şakalaşmasını da görmeyi çok isterim.

yüreğine sağlık canım.

bir tanem, yanaklarından ısırabilir miyim?

calino
14-02-07, 10:50
MUSTAFA KE'm senaryoların kraliçesi, tatlım, bütün yazdığın senaryolara hayran kalıyorum. Bacım tiryakin oldum ben senin tiryakin.
Sen hep yazmaya devam et. Çünkü böyle güçlü bir kalem tarafından yazılan senaryonun devamını bekliyorum.
MUSTAFA KE seni daha önce sevdiğimi söylemiş miydim?

calino
14-02-07, 10:54
Canlarım, tatlılarım, şekerlerim;

MUSTAFA KE
SNT
mavıs09
gümüş kalp
-songülöden-
karam20
başak_mu
candancana
gumus_nese

Gerçekten çok mu beğeniyorsunuz repliklerimi, özellikle yorumlarımı mı? Ayy nasıl mutlu oluyorum bir bilseniz. Okuma zahmetine girip, yorum yazan yazmayan herkese çok teşekkür ederim. Yorum yazan ellerinize, kollarınıza sağlık.

not:MUSTAFA KE sen o yorumu görmezden gel bacım oldu mu? Ben hiç yazmamış olayım, sen hiç okumamış ol. :)

MUSTAFA KE
14-02-07, 11:21
Canlarım, tatlılarım, şekerlerim;

not:MUSTAFA KE sen o yorumu görmezden gel bacım oldu mu? Ben hiç yazmamış olayım, sen hiç okumamış ol. :)

Canım ya,olur mu öyle şey? Ben anlamamışım zaten bunu o andaki Mehmet'in ezilip bükülmesiyle ilgili olarak söylemişsin..Bir de hala inanmıyorsun bak bozuluyorum..Sen repliklerin sultanısın,bu forumun medar-ı iftiharısın..Bunu daha önce söylemiş miydim? Ben de seni canım ben de seni..:img-wink: Canım yoldaşım,superwomanım benim..Sen beni korursun, değil mi Ağır Abimin gazabından?

guzinn
14-02-07, 14:33
calino cum ya replikler daha doğrusu replikere yaptığın yorumlara gülüyorum iki saattir biliyomusun??çok güzeller ya lafı cuk diye oturtuyosun resmen:img-hyste harikasın canım ellerine sağlık:good:

guzinn
14-02-07, 14:46
bu arada MUSTAFA KE senin senaryolarda harika yani..bazı sahnelerde dudaklarımı ısırtıyosun yani bana:img-wink: özelliklede şu mehemt in sölediği sözler ve gümüş ün cevabına bayıldım:

m: yıldızımızı özledik, bu gece yatakta kızım ve ben O'nsuz karanlıkta kaldık..
G: dayan...dayan gönlüm sabahı bekle...güneşi görmeye çok az kaldı.....:good:
tek kelimeyle harika replikler yani..şu senaristler azıcık sizden ders alsalar:icon_whis

karam20
14-02-07, 14:57
MUSTAFA KE sen harikasın,mütişsin,mükemmelsin senaryona bayıldım. Özlemişim senaryolarını. Okurken çok keyif oldım. Sen senaryoların SULTANISIN canım :good:Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:img-yes:

FiDaNN
14-02-07, 15:43
MUSTAFA_KE yazdıklarını büyük bir keyifle okuyorum.senaryon her zamanki gibi muhteşem olmuş.devamını merakla bekliyorum.

djmerve
14-02-07, 15:49
MUSTAFA KE merhabalar süper bi senaryo bu yaa okumaya doyamadım ki izlemek nasıl keyif verirdi kimbilir keşke aynen böyle olsa yaa

devamını bekliyorum tek kelimeyle harika bi senaryoooo :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

buarada ben yeniyim zaman buldukça siteyi ziyaret ediyorum yorumlarınızı okuyorum bütün yorumlar çok güzel burda kurulan dostluklarda çok güzel sanırım herkes birbirini tanıyo çok hoş
herkese ii akşamlar bye

başak_mu
14-02-07, 16:21
MUSTAFA KE canım gercekten süpersin sen...aslında yorumumu senaryon tamamen bitince yapacaktım ama öyle güzel ki dayanamadım..ne güzel sözler onlar öyle..şimdi mehmett'le ada yanyana ya bu çok güzel bi sahne hele orda kullandıgın cümleler mükemmel :good: ama ben de maviş09 gibi gümüş-mehmet-melek üçlüsünü de görmek istiyorum..

bi de canım senin yazın yazdıgın senaryoları malum başka dizilerde kullanıldı ya..ama bi sahne var ki ben onu dizimizde görebilme ümidi taşıorum..hani şu tekneyle geziye gitmleri orda mehmet'in kullandıgı aslında ilk yemege çıktıgıımız gece herşey hallolacak