PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmzalara/Özel Çalışmalara Yorumlar

Sayfalar : 1 2 [3] 4

karam20
23-02-07, 17:33
mavıs09 şu yorumlar olmasa bu bölümün replikleri okumakta zorlanırım. Bu bölüm aklıma geldikçe sinirlerim tekrar bozuluyor. Yorumlarınla repliklere güzellik kattığın için teşekkürler ellerine emeklerine sağlık canım. Devamını bekliyorum.:img-yes:

mavıs09
23-02-07, 18:04
MUSTAFA KE'm,
canım benim. ne kadar haklısın yazdıklarında. aslında pınar' a çok kızdım herkes gibi bu sahnelerde. ne olursa olsun Nihan' ın Mehmet' e yaptıkları göz ardı edilip bu replikler yazılmamalıydı. ben Pınar' ın Derin' e verdiği tepkiyi Nihan' a karşıda vermesini beklemiştim ama senaristlerimizin Nihan' ı başımıza daha rahat baş belası yapmak için bunları yazdıklarını düşünüyorum. bunda da bayağı başarılı oldular.

yorumun için sağol canım. umarım fazla sinir olmadan bu sahneleri okumanıza bir nebze katkım vardır.

seni ne kadar çok sevdiğimi daha önce hiç söylemiş miydim canım?
SENİ ÇOK SEVİYORUM bir tanem.

SNT
23-02-07, 19:14
En sonunda üstümdeki karabasanları attım ve yazdığınız replikleri okudum.
Calinom ve Mavıs09'um ilk önce ikinizede şiddet uygulayabilir miyim:love05: :love05:
Bu bölümlerde Nihan'ın ,2.kez bizim kumruların evliliklerini bozmak için gelmesinin geri dönüşümüydü.(üff bu nasıl bir cümle oldu böyle:blink: Nihan adı geçince benim beyinde sigortalar atıyor)
Bu sinyallari yavaş yavaş almak dizide,gerçekten çok sinir bozucuydu.(83.bölümde yine hoş olmayan sinyaller aldıkya,hadi hayırlısı)Ama sayenizde,o MUHTEŞEM,HARİKA,SÜPER yorumlarınızla replikleri çok büyük zevk alarak okudum.Ellerinize,emeklerinize sağlık cancağızlarım.Sizleri şövalya ilan ediyorum,yok yok lord ilan ediyorum,yok buda az oldu sizleri kraliçe ilan ediyorum..:dance: :img-ok: :king: :king:

NOT:Hocam ödevini yüksek başarı göstererek yerine getirmişsin.Bunun için sana ayrıca bir öpücük geliyor.:img-kiss:

mavıs09
23-02-07, 19:51
karam20,
yorumun çok sağol canım. inanın bu sahneleri izlerken biz nasıl dayanmışız diye düşünüyorum bende. iyi sabırlıymışız valla.
devamı yarın inşallah.
sevgilerimle

mavıs09
24-02-07, 04:37
SNT' em,
uygula canım senden gelen şiddete can kurban. ben de sana uygulayabilir miyim en şiddetli şiddeti ( lafa bak ya ne diyeyim ben kendime):love05: :love05: :love05:

ödevimi yüksek başarı ile mi yapmışım? sağol canım benim. öğretmenim çok iyi nede olsa. dimi ama?

ehh artık bu saatten sonra ödevimi yapmanın verdiği huzur ile uyuyabilirim.

seni sevdiğimi hiç söylemişmiydim ben? seni seviyorum canım

aygüzeli
24-02-07, 04:44
mavis 09....reyhan hocam.
Replikler harikka :good: olmuslar söylemeden gecemeyecegim.
Okurken bile büyük haz aldim ellerine saglik hocam.yorumlarina hayran kaldim.
Devamini bekliyorum.:good:
Harikka oldugunu söylemismismiydim hocam..:good: sultanim:img-yes:

gümüş kalp
24-02-07, 12:24
calino ve maviş09 eklediğiniz replikler için çok teşekkürler.ne biçim bölümler geçirmşiz ya.ne acılar ne üzüntülr atlarmışız hepberaber.benim en çok takıldığım şey pınarın onun senden daha çok desteğe ihtiyacı var neler yaşadığını biliyorsun demiş ya ne yaşadı ki bu.onun yaptığı hataların bedelini hep gümüş ödedi.şimde ne desteği bu anlamadım ben açıkcası.ve bu bölüme o zman da sinir olmuştum şimdi de oldum.

mavıs09
24-02-07, 17:47
AyGüZeLiM,
sultanım çok teşekkürler canım. beğenmene sevindim. ben de seni sevdiğimi söylemiş miydim hiç? seni seviyorum canım.

gümüş kalp,
canım. sana da çok teşekkür ederim. işte böyle sinir bölümler seyrettik umarım bir daha böyle sinir olcağımız bölümler izlemeyiz diyeceğim ama korkarım izleyeceğiz.
seni de seviyorum canım.

emlylove
26-02-07, 21:54
maviş09 canım replikler harika olmus:good: .Şu bölümlerin repliklerini okurken bile sinir oluyorum nasıl izledim hayret ediyorum.Allahtan sizin o müthiş yorumlarınız varda sinirimi unutturuyorlar bana.Ellerine yüreğine emeğine sağlık:img-kiss:

mavıs09
26-02-07, 22:04
teşekkür ederim emlylove,
o bölümleri seyerderken iyi dayanmışız biz. bir de şimdi çalkantı olacakmış. bu diziden çekeceğimiz çok çile var daha galiba. hayırlısı bakalım.
sizleri biraz mutlu edebiliyorsam ben daha çok mutlu olurum.
sevgilerimle

aygülen
26-02-07, 23:01
Maviş 09 zevkle izlediğimiz bölümdü bu doğumların olduğu bölüm izlerken nasıl beğendimse şimdi senin replikleri okurkende beğendim. Ellerine sağlık böyle güzel bölümden sonra hemen Gümüşü ve dolayısı ile bizi üzmüşlerdi şimdi sanırsam yeni üzüntüler geliyor ne yazık. Yazdığın için yorumların için tekrar teşekkürler.

calino
27-02-07, 02:07
mavıs09 canım benim replikler harika, yorumlar harika ee sende harikasın tabi ki.

Canım ne çok takılan olmuş değil mi bu bölüm.
Bu bölümde en çok sevdiğim sahne herkes gibi doğum sahneleri idi. Herkes çok başarılıydı. Çok eğlenceli bir sahneydi bizim için.
Canım parmaklarına sağlık. Muhteşem bir şekilde ilerliyorsun. Devamını bekliyorum. En şiddetlisinden öpüldün. :love05:

MUSTAFA KE
27-02-07, 08:58
Ah ah mavişim,şimdi bu sahnelerde ben zavallı Gümüş için öyle bir üzülmüştüm,Mehmet'i bir kaşık suda değil damlada boğmak istiyordum ki (halen geçmiş değil anımsadıkça sinirlerim tepeme çıkıyor.) bu kızların doğumundan hiçbirşey anlamamıştım.Hala okuyunca bile aklım oraya kayıyor sinirlerime hakim olamıyorum.Ellerine sağlık canımcım..Muhteşem olmuş..(Sabırlar diliyorum bundan sonrası için hepinize)

karam20
27-02-07, 19:04
mavıs09 canım ellerine emeklerine sağlık. Okurken Bahar'ın doğum sahnesi aklıma geldi çok gülmüştüm izlerken.:img-hyste Yorumların zaten mütiş.:good: calino ve sen bu konuda gerçekten iyisiniz. Yorumlarınız repliklere güzellik katıyor. Devamını bekliyorum canım.:img-yes:

mavıs09
28-02-07, 22:09
sevgili aygülen, calino, MUSTAFA KE ve karam20,
güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. bu doğum sahnelerinde bütün oyuncular mükemmeldi. tabii ki biri dışında. orada olmasına bile tahammül edemedim. her yere maydonaz olacak zaten bundan sonra. yani daha çok çekeceğimiz var arkadaşlar. aslında daha yeni başlıyor bile bizim çilemiz. galiba da bu zat-ı hortlak diziden çıkmadıkça bitmeyecek. temcit pilavını yavaş yavaş ısıtıyorlar mahşerin dört atlısı. aslında şu dört atlıyla kozumuzu paylaşsak ne güzel olur mahşerin beş atlısı. ne dersiniz? hazır istanbul' a gitmişken bir düello yapalım mı şunlarla?:img-yes:

zynp_k-s
28-02-07, 22:12
maviş09 süpersin canım yaa yine harikalar yaratmışsın..herşeyiyle süperkatıla katıla güldüm ayrıca dizidn sahnelerde gözüme yani aklıma gelmedi değiLL

mavıs09
28-02-07, 22:23
sevgili zynp_k-s,
sağol canım benim.inan bu güzel yorumlarınızı okuyunca bu foruma bir yardımım dokunduğu için mutlu oluyorum. biliyorum bazı sahnelerde sinir oluyorsunuz ama ne yapalım odunumuz o zamanlar pek bir odundu. bundan sonraki bölümlerde de sinir olacağız ama umarım calino' m ve ben yüzünüzde bir gülümsemeyle bu replikleri okumanızı sağlıyabiliriz. calino' m kesin bunu başarırda inşallah ben de başarırım.
sevgilerimle

gl_bs
01-03-07, 15:04
ewt harika tşkler herşey için arkadaşlar

başak_mu
01-03-07, 23:42
maviş09cum replikler için teşekkürler canım benim..işkence dolu sahnelre katlanıp,bize bu repliklere yazma zahmetinde bulunman büyük incelik ve sabır ister..bundan dolayı seni tebrik ediyorum....hortlagın sesini duymak,yüzünü görmek,jenerikte adını görmek istemiyoruuuuum..daha kaç kere söyliycez bilmem ki.....nasıl da çekmiş onun yüzünden gümüşüm....

ellerine,aklına saglık.....

calino
02-03-07, 07:58
mavıs09 canım benim repliklerin yine çok güzel olmuş. Yorumların hele valla çok güldüm.
Benim bu bölümde anlamadığım doktorun neden Mehmet'e sakın sakın konuşmayın diye diretmesi. Tamam hamilelikte hormonların değişmesi sebebi ile Gümüş'ün davranışları normal olabilir ama bu konuşmaması, suskunlaşması ve Mehmet'e olan tavırları yeni. Bu olaydan önce araları gayet iyi diye hatırlıyorum. Yani bir olay olmuş ki Gümüş böyle davranıyor. Doktorun ne zamandan beri eşiniz böyle diye sorması gerekmez mi? Buna göre Mehmet'i yönlendiremez miydi? Her neyse doktora gıcık olmuştum, Mehmet'e ve dolayısıylada Nihan'a da tabii ki.

Canım benim, ellerine, parmaklarına sağlık. Devamını bekliyorum.

karam20
02-03-07, 12:28
mavıs09 canım replikler yorumlarınla bir harika olmuş. Ellerine emeklerine sağlık canım. Devamını bekliyorum.:img-yes: Öpüyorum seni en şiddetlisinden.:love05:

cenup
02-03-07, 16:38
mavıs09 hocam harikasın ya bayıldım repliklere yaptığın yorumlara...:img-wink:
Şu Nihan'a ve Mehmet Efendi'ye yaptığın yorumlar çok komik ya karnım ağrıdı gülmekten....BRAVOOOOOOOOO...

mavıs09
02-03-07, 16:50
gümüş&mehmetttt, başak_mu, calino, karam20 ve cenup,
çok teşekkürler arkadaşlar. bu güzel yrumlarınızdan sonra kendimi uçuyor gibi hissettim. ayaklarım yerden kesildi mi ne? sağolun. bu sinir sahnelerde yüzünüzde gülümseme yaratabildiysem çok mutlu olurum. yalnız bundan sonraki kısımlarda da sinir olacağınız kısımlar var ne yazık ki. odunumuz rahat durmuyor yani. şimdi ekliyorum. umarım çok sinirlenmezsiniz.

twtynina
07-03-07, 10:36
MUSTAFA KE'cim beni unutmadığın için sana ne kadar teşekkür etsem azdır.işlerin yoğunluğundan uzun zamandır foruma giremiyordum.yine ağzım beş karış okudum senaryonu ve zevktende dört köşe oldum.allah mehmete ve gümüşe kolaylık versin; bu isteme işi ne kadar zor bişey...ama neyseki biz halettik o işi.söz yüzüklerimizide taktık darısı mehmet-gümüş ve tüm sevgililerin başına.

süper hediyen için çok ama çok teşekkürler canım, ellerine emeğine en önemlisi yüreğine sağlık!

cenup
07-03-07, 21:47
mavıs09 yine bayıldım repliklere yaptığın yorumlara çok komikti ya...:good:
durup durup aklıma geliyor ve kıs kıs gülüyorum...:img-hyste
harikasın ya devamını bekliyoruz...:happy0064

MUSTAFA KE
08-03-07, 08:49
DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
:happy0064 :happy0064 :happy0064
Ay ay ay.Mavişim..Hastalıktan gözüm hiçbir şey görmemiş,halbuki kaçırır mıyım ben? Çok güzel olmuş, bayıldım ben de..Ama lütfen şu Mehmet'i odunla döverken,hani eşek sudan gelince bir daha göndereceksin ya? İşte orada ben de bir iki odunluk cümlesi kurabilir miyim Mehmet'e karşı? Nasıl bir duygu öğrensin diye...
Ellerine sağlık canım.

(Bu arada doktor söylemek istemedi çünkü eğer yanlış düşünüyorsa o zaman aile boşuna telaşlanmış olur,bir de adı kötü doktora çıkar, canımcım.Yoksa söylenir elbette.Ha bir de şu var tabii, yoğunluk çoksa hastalara ayırabileceğin dakika sayısı azalıyor maalesef.Bu da kısa kesmeni gerektiriyor.Hele de uzmanlık alanın o hastanın konusu değilse, bu da bizim memlekete has bir durum.Gümüş bebeğin hastalığı da Fallottu yanlış hatırlamıyorsam.)
NOT: Deveye hendek atlatmak bizi konuşturmaktan daha kolaydır,o da ayrı..:)

SNT
08-03-07, 14:19
mavıs09'um,hocam sende bu işte başarını kanıtladın.Yine çok zevkli replik okudum.Ellerine sağlık canımcım.Yorumlarına bittim,doktorcum.Sizlerde olmasanız şu Mehmet'in odunlukları çekilmeyecek.Adam doğru birşey yaptı güya doktora gitti,karısıyla konuşmadı.Yok yok bunlar bir türlü doğru yolu tutturamıyorlar yahu...

seni kocaman öpüyorum canımcım:love05: :img-ok: :img-clapp

mavıs09
08-03-07, 14:50
sevgili cenup,
çok teşekkür ederim güzel yorumun için. sizleri gülümsetebiliyorsam bende mutlu oluyorum. sağolasın.

SNT' em ve MUSTAFA KE' m,
hasta halinizle buralara bu güzel yorumları yazmışsınız. sağolun canlarım. umarım biraz daha iyisinizdir. sizleri bu halinizle gülümsete bildiysem ne mutlu bana. teşekkürler. yanaklarınızdan kocaman öpüyorum. doktorcum biliyorum sizleri konuşturmak deveye hendek atlatmaktan kolaydır. sözüm meclisten dışarı canım.

gumus_nese
08-03-07, 15:00
mavis09 canım muhteşemsin mehmet beyin yaptıklarını hatırlamak iyi deil ama yorumnlarınla alt etmişsin onu ne diyim harikasın ellerine,yüreğine ve emeğine sağlık canım

mavıs09
10-03-07, 17:31
mavis09 canım muhteşemsin mehmet beyin yaptıklarını hatırlamak iyi deil ama yorumnlarınla alt etmişsin onu ne diyim harikasın ellerine,yüreğine ve emeğine sağlık canım

çok teşekkürler canım. demek onu alt etmeyi başarmışım. ah bunu dizide de başaracak birileri çıkaydı ne güzel olurdu. çok sağol canım güzel yorumun için. sizlerin de yüreğine sağlık.
sevgilerimle

cenup
10-03-07, 17:46
mavıs09 en sevdiğim kısmı yazmışsın bugün çok sevindim...ellerine sağlık...:img-yes: :happy0064
Songül Öden'in o yanlış alarm sahnelerindeki oyunculuğuna hayran kalmıştım zaten...:good:
Bu arada bebeğin adının Sıla olacağını zannediyordum ben o zamanlar aniden Melek deyince çok şaşırmıştım...Ama iyiki değiştirmişler Sıla ismini hiç sevmem...:icon_whis

başak_mu
10-03-07, 17:56
maviş09 replikler için çok teşekkürler canım..ben de burda songül'ün oyunculuğuna bayılmıştım...

bi öncekki replikleri de daha yeni okudum..onlar için de ayrıca teşekkür ederim..bi de demişsin ya aralardaki yorumlarında buralarda songül'üm çok tatlı..fotograflarını songülün sayfasına ekliycem demişsin..eger eklersen ben çok sevinirim...aralrda zat-ı hortlak için yaptıgın yorumlara da kesinlikle katılıyorum...
eline,aklına saglık....

karam20
10-03-07, 18:30
mavıs09 ellerine sağlık canımın içi. Bu bölümün en sevdiğim kısımlarından biriydi. Yanlış alarm sahnesinde çok gülmüştüm.:img-hyste Songül Öden'nin oyunculuğuna bir kez daha hayran kaldım.:good: Senin yorumlarınla daha bir güzel olmuş. Bu hamilelik dönemiyle ilgili ne kadar güzel şeyler yazılabilirlerdi. Bizde ne güzel sahneler izleyebilirdik. Ama bu dönem biraz hızlı geçti.:img-yes:
Devamını bekliyorum canım. Öpüyorum seni en şiddetlisinden:love05:

*mavilim*
10-03-07, 22:38
bu diziyi gerçekten seyreden var mı yaa???yalan rüzgarına döndüü oyuncular yaşlandı walla

istanbul_tuğba
11-03-07, 00:48
bu diziyi gerçekten seyreden var mı yaa???yalan rüzgarına döndüü oyuncular yaşlandı walla
izleyen olmasa milletin gecenin bu yarısı burda ne işi var herkes kendi iine baksın ya
istemeyen izlemez kardeşim kavga yapılan bi dünya yarışma var oturup onları izle elalemin izlediği diziye dil uzatma

gzd_keremcem
11-03-07, 01:30
Bencede dizi saçmaladı artık hep aynı olaylar tekrarlayıp duruyor gümüş küsüyor mehmet barıssınlar dıye herseyı yapıyo önce adaya kacırdı sonra barıstılar bu sefer gene kavga ettıler gümüş ayrı eve cıktı sonra mehmetın yıne yapmadıgı kalmadı barıstılar önceden sewıyodum ama artık sıkıcı gelıyo bana zaten mehmete de sinir oldum gümüşle arasını düzeltene kadar oglunu arayıp sormadı barıştılar hemen nıhanı aradı yok velayet davası yok mehemetcan nıye ılkere baba dedı o zaman gümüş kadar oglunu da düşünseydi:img-yes:

dilara_20
11-03-07, 01:56

Iyiki Sikici Geliyormus Masallah Her Seyi Biliyorsun Diziyle Ilgili Sikici Gelmesede Sevseydin Nasil Izlerdin Acaba Yanlis Anlama Yani Ben Kendi Sahsima Soyluyorum Ben Bi Diziden Sikilinca Izlemem De Ondan Soyledim

istanbul_tuğba
11-03-07, 02:02
nasılda blöf yapıyosun ya istemez seviyorum yan cebime koy izlemeden insan nasıl bilir bu kadar şeyi ya fragmanlardan mümkündeğil sıkılan izlemesin kardeşim tabi kaybeden siz olursunuz o ayrı

istanbul_tuğba
11-03-07, 02:03
nasılda blöf yapıyosun ya istemez seviyorum yan cebime koy izlemeden insan nasıl bilir bu kadar şeyi ya fragmanlardan mümkündeğil sıkılan izlemesin kardeşim tabi kaybeden siz olursunuz o ayrı

gzd_keremcem
11-03-07, 02:04
Arkadasım ben diziyi kıvanç icin izliyorum onu sevıyorum o yuzden ayrıca bı kac bölumdür sıkıcı gelmeye basladı bana burası özgür bır forum ben düşündüğümü yazdım gümüşü de sevmıyorum zaten ılk bölumler güzeldı bu bölümler baydı artık:img-yes:

istanbul_tuğba
11-03-07, 02:06

gzd_keremcem
11-03-07, 02:22
bende sahsı fıkrımı söylüyorum ewet izliyorum ama artık senaryonun bana göre sıkıcı oldugunu söylüyorum sen sevıyosundur saygı duyuyorum ayrıca bı dahakı bölüm ne olcak dıye merakımdan degil kıvanc ıcın ızlıyorum dızıyı sevmıyorum da demedım nerdeyse ılk bölümlerden beri izliyorum o zaman hostu sımdı öyle gelmıyo bana o kadar senınle tartısmak ıstemıyorum zevkler ve renkler tartısılmaz dımı:img-yes:

gümüş kalp
14-03-07, 12:06
maviş09 hocam ellerine, emeğine sağlık.o sahneleri acısıyla tatlısıyla bize yeniden hatırlattığın için çok teşekkürler.o bölümlde yalancı alarmlarda doktora sinir oldum.senin dedediğin gibi gümüşü bir dövmediği kaldı.ya kadının kocası bir şey demiyor kalkıp o kadar geliyorlar boşuna çıkıyor doktr hanım iki baktı diye demediğini bırakmadı.neyse zaten sonunda ona iş bırakmadılar ya kendi başlarına doğurdular meleği.sağol canım benim.calinom uzun zamandır dinleniyor sayende.

karam20
14-03-07, 20:00
maviş09 canım replikler çok güzel gidiyor. Ellerine emeğine sağlık. Doktorun sahnelerinde sinir olmuştum. Yazdığına benzer tepkileri bende verdim canım. Yorumlarında çok güzel gerçekten. Replikleri daha bir güzel yapıyor.Gümüş'ün bebeği ile konuştuğu sahne benim çok hoşuma gitmişti.:img-yes:
Devamını bekliyorum canım.:img-yes:

cenup
15-03-07, 00:46
mavıs09 hocam yine döktürmüşsünüz ya bayıldım hele en sevdiğim bölümlerden biri olunca daha da güzel geldi bana...Şeref Hanım'ın repliklerine yaptığın yorumlar hele koptum ya süperdi...:good: Ama ben en çok Gümüş'ün günlüğe yazdığı;

G: Kızım. Beni kandırma. Gelicem diyorsun gelmiyorsun. Rezil oldun herkese. Bak bu iki ettiiii. Üçüncüde boşa çıkarsa sana çok kızarım haaa. Şaka şaka. Sana nasıl kızabilirim bebeğiiiiim. Sana nasıl kıyabilirim ki. Anladııım. Dünyaya gelmek için biraz sabırsızsın ama inan seni kucağıma almak için ben de çok sabırsızım. Bir an önce sağlıkla gel bebeğim. Seni heyecanla bekliyorum

bu sözlere bayılıyorum çok güzel ya...

SNT
15-03-07, 18:21
Hocam ellerinden öpebilirmiyim,yine çok zevkli bir replik okudum.Melek bebeğin Babasının odunluklarına karşı yanlış alarm vermesi az bile kalmıştı.Adam 3.sünde offladı,bak şimdi sinirlendim yine.
Aferin Ada melek'imize.Bu bölüm gerçekten sinir bozucuydu.Nihan Hanım'ın kaçıncı girişiydi acaba bunların arasına hatırlamıyorum,sayısını bile unuttuk.Allah'tan Melek bebeğin doğum sahnesi yaklaştıda,bizimde gönlümüz bayram edecek.Devamını çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz mavıs09'um.Ellerine ve muhteşem yorumlarına sağlık...:good:

başak_mu
20-03-07, 20:22
maviş09cum ellerine saglık..replikler uzun oldu demişsin ama yok hiç de öle olmamış..bi soluk da okudum ben..zaten çok da zor olmadı okumak..ahhhh ve tamam kelimeleri,naralarının fazlalığından dolayı...
mehmet efendinin odunluğunun doruk noktalarda oldugu bir sahneydi bu dogum sahnesi...tabi bundan sonra gelecek olan bölümlerdeki odunlukları saymazsak...bi de hadi mehemt'i bi nebze anlarım erkekn sonuçta dogum sancısını bilemez..ama e be şeref teyzecim sen de oglun gibi odun olmuşsun bu bölüm..sen kadın diil misin yahu...iki tane de dogum yapmamış mısın..insan azıcık daha duyarlı olur yahu torunun gelicek..sancı yine yanlış alarm olsaydı bile bu kadar sakin ve sinir bozucu olmamalıydınız ana-ogul..
bu dogum sahnesinde doruk noktasında olan bişiy daha vardıki o da songül ve kıvancın performansı..gercekten mükemmeldiler...

çok uzun bir yorum oldu ama dayanamadım napıım..tekrar eline,yorumlarına saglık maviş09..devamını bekliorum..bundan sonra gelecek olan bölüm çok güzeldi....

cenup
20-03-07, 21:27
mavıs09 hocam yine döktürmüşsünüz valla ben bayılıyorum sizin yazdığınız repliklere özellikle de aralarda yaptığınız yorumlar süper...:good:
Böyle uzun uzun yazmanız daha güzel zevkle okuyorum...:img-yes:
Hele bu akşam yazdığınız kısım da yani ODUN'a ne diyeceğimi şaşırmıştım...Allah'ım bir insan bu kadar umursamaz olabilir kadın doğururyor o daha tin tin annesinin odasına gidip uyandırıyor...Yani o sahnede aklıma ne geldiyse saymıştım...Yav kadın doğuruyor...ama arabada Gümüş'ün doğurduğunu gördüğü sahne ona büyük bir şok olmuştu...:img-polic Gerçekten bu sahnelerde Kıvanç Tatlıtuğ çok güzel oynamıştı...:good: Tabi Songül Öden de harikaydı...:img-in_lo

gümüş kalp
20-03-07, 23:10
mavişim 09um sen yazarsında biz hiç sıkılırmıyız.özellikle bundan sonraki bölüm repliklerini heyecanla bekliyorum.en ince ayrıntısına kadar yazmanı rica ediyorum.seni çok seviyorum.ellerine sağlık.

aygüzeli
21-03-07, 00:26
Reyhan hocam 67 bölüm repliklerinin sonu ve sonundaki kelimeyi bende sona birakioyorum ellerine yüregine saglik bu isinde üstesinden geldin grup dasim:img-wink: eh öpücücgü fazlasiylan hak ettin ellime gecme..:good:

Aaaaaaaaa hocam ahhhhhhhhhhhhh...:img-wink:

karam20
21-03-07, 22:58
Harikasın mavıs09 canım replikler mütiş olmuş.Ellerine emeklerine sağlık.:good: Sen bizi hiç sıkarmısın. Ben okurken büyük keyif aldım. Özellikle yorumlarına bayıldım.:img-yes: Sen uzun uzun yaz. Mehmet ile ilgili yorumların süper olmuş canım:good: Senin o güzel yorumlarınla replikleri okumak daha bir güzel oluyor canımın içi. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum :img-yes: Öpüyorum seni en şiddetlisinden :love05: :love05:

mavıs09
22-03-07, 21:45
hanginizden başlayayım bilmiyorum ki. hepinizde o kadar güzel şeyler yazmışsınız ki. sizlerin bu güzel yorumları beni çok çok mutlu ediyor.hepiniz sağolun arkadaşlar.

bundan sonra ki bölümü yani 68. bölüm repliklerini repliklerin prensesi calino' m yazacak. bu sefer ben dinleneceğim biraz. calino' m canım benim. senin repliklere yorumlarını hepimiz özledik canım. ben merakla bekliyorum repliklere yaptığın yorumları. şimdiden ellerine ve yüreğine sağlık canım.

arkadaşlar ben 69. bölüm repliklerini yazacağım ama bir sorunum. bende 69. bölüm maalesef yok ve bulamıyorum. sizlerden birinde yada arkadaşlarınızda varsa ve yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkürler canlarım.

sevgili gümüş kalp,
canım, en ince ayrıntısına kadar yaz demişsin, bundan sonraki bölümlerde elimden geleni yaparım canım. benim korkum sizleri sıkmak. ama bundan memnunsanız bende zevkle yazarım. yeter ki siz isteyin.

güzel yorumların için çok teşekkürler canım.

sevgili karam20,
sizi sıkmadığıma sevindim canım. repliklere yazdığım yorumlar bölümü izlerken yaptığım yorumlara çok yakın aslında ama tabii ki biraz daha espri işin için katıyorum. bölümü izlerken yeterince sinir olmuştuk bari replikleri okurken biraz yüzümüzde gülümseme oluştursun dimi ama?

güzel yorumların için çok teşekkürler canım.

sevgili cenup,
repliklerin bu kadar uzun olması sizleri sıkmamış. buna çok sevindim. o bölümlerde mehmet' in odunlukları diz boyuydu. bu yüzden yazdığım yorumlar içimden gelen doğal tepkilerdi. tıpkı sizler gibi.
dediğin gibi bu doğum sahnelerinde kıvanç' ta songül' de çok iyi oyunculuk çıkarmışlardı. songül' üm zaten her bölüm mükemmel oynuyor ama kıvanç özellikle son dokuz, on bölümdür mükemmel oynuyor. kendisini ve songül' ümü ayakta alkışlıyorum. onları bu dizi ile tanıdığım için açıkcası mutluyum.

güzel yorumların için sana da çok teşekkür ediyorum canım.

sevgili başak_mu,
canım sana da çok teşekkür ederim. yazdığım yorum çok uzun oldu demişsin. ama benim çok hoşuma gitti. sağol canım.
evet dediğin gibi yarısı tamam ve ah oh ile geçmişti. aslında yazmak kolay gibi geliyor ama aslında zor oldu benim için. size doğru replikleri yazabilmek için ah mı demiş, oh mu demiş, of mu demiş anlayabilmek için tekrar tekrar dinlemem gerekti. sizi sıkmadığıma, bir an olsa bile yüzünüzde gülümseme oluşturabildiğime çok sevindim.

güzel yorumların için sanada çok teşekkür ediyorum canım.

sevgili AyGüZeLiM,
canım yakala ve öp. senden gelecek öpücüğe kurban olurum ben. ama unutma bende seni yakaladığımda ısıracağım, elimden kurtuluşun yok canım.
senin güzel yorumların için de çok teşekkürler canım.

tekrar çok teşekkürler hepinize. güzel yorumlarınız beni çok mutlu etti. aslında sizler harikasınız. sizlerin bu güzel yorumları olmasaydı ben bu kadar güzel yazamazdım. hepinizi öpüyorum hem de en şiddetlisinden. :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05:

calino' m,
canım benim. sana kolay gelsin. bak bu kadar arkadaş ve ben senin repliklere yorumlarını sabırsızlıkla bekliyoruz ama biliyorum şu sıralar işlerin yoğun. o yüzden acele etme canım. biz bekleriz.
repliklerin prensesi, artık top sende canım. seni de öpüyorum en şiddetlisinden canım.:love05: :love05: :love05: :love05:

başak' cım benim yorumumda uzun oldu galiba. idare edersiniz demi arkadaşlar?:img-blush

sevgilerimle

mavıs09
23-03-07, 19:05
Hocam ellerinden öpebilirmiyim,yine çok zevkli bir replik okudum.Melek bebeğin Babasının odunluklarına karşı yanlış alarm vermesi az bile kalmıştı.Adam 3.sünde offladı,bak şimdi sinirlendim yine.
Aferin Ada melek'imize.Bu bölüm gerçekten sinir bozucuydu.Nihan Hanım'ın kaçıncı girişiydi acaba bunların arasına hatırlamıyorum,sayısını bile unuttuk.Allah'tan Melek bebeğin doğum sahnesi yaklaştıda,bizimde gönlümüz bayram edecek.Devamını çok büyük bir sabırsızlıkla bekliyoruz mavıs09'um.Ellerine ve muhteşem yorumlarına sağlık...:good:

canım benim. senden çok çok çok özür dilerim.:img-blush senin yorumunu gözden kaçırmışım canım. kendimi nasıl affettirebilirim? cezam neyse çekmeye razıyım bir tanem. güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum. asıl ben sizlere teşekkür ederim. bu güzel yorumlarınızı okumak beni çok mutlu ediyor.

senide en şiddetlisinden öpüyorum canım. seni seviyorum.:love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05: :love05:

emlylove
24-03-07, 13:12
maviş09 canım replikler müthiş olmuş ellerine yüreğine sağlık.Hiç sıkılırmıyız sen yazmaya devam böylee uzun uzuun.Yorumlarının hepsi süper.Bölümlerin sinirini stresini atıyorum sayende.
Ada Melek'in doğumunda unutamıyacağım hatırladıkça güldüğüm replik:
Mehmet:İnanamıyorum. Doğuruyorsun Gümüş:img-fie: :img-hyste
Bu sahnede Kıvancın yüz ifadesi gerçekten çok güzeldi.Hatırladıkça gülüyorum hâlâ:).Hakketmişti biricik odunumuz böyle bir şeyi.Hepimizi fıtık etti be tv karsısında neymiş yat uyuymuş ohh beter ol:img-hyste
Canım tekrardan ellerine emeğine o kocaman yüreğine sağlık.:img-kiss:

mavıs09
24-03-07, 13:41
maviş09 canım replikler müthiş olmuş ellerine yüreğine sağlık.Hiç sıkılırmıyız sen yazmaya devam böylee uzun uzuun.Yorumlarının hepsi süper.Bölümlerin sinirini stresini atıyorum sayende.
Ada Melek'in doğumunda unutamıyacağım hatırladıkça güldüğüm replik:
Mehmet:İnanamıyorum. Doğuruyorsun Gümüş:img-fie: :img-hyste
Bu sahnede Kıvancın yüz ifadesi gerçekten çok güzeldi.Hatırladıkça gülüyorum hâlâ:).Hakketmişti biricik odunumuz böyle bir şeyi.Hepimizi fıtık etti be tv karsısında neymiş yat uyuymuş ohh beter ol:img-hyste
Canım tekrardan ellerine emeğine o kocaman yüreğine sağlık.:img-kiss:

teşekkür ederim canım. beni mahcup ediyorsunuz valla. dediğin gibi bu yorumlar hepimizin tepkisi aslında ben sadece yazıya döküyorum.
mehmet efendi her zaman ki gibi odunluğunun zirvesindeydi o sahnelerde. yat uyu, yarın erken kalkacağım falan. fıtık, ülser etmişti resmen bizi. ama doğum sahnesinde " oh canıma değsin. az bile bu sana" demiştim. gümüş daha da süründürmeliydi aslnda ya. neyse.

sizler sağolun arkadaşlar. iyi ki varsınız ve ben sizleri bu sayfalarda da olsa tanıdığım için çok mutluyum.

gümüş kalp
02-04-07, 01:00
M:Ya baba olmak çok güzel bir duyguymuş.
N:Ne kadar güzel Mehmet. Sonra yine konuşuruz bunları. Şimdi benim işe dönmem gerek.
M:Tamam aradığın için sağol Nihan.
N-M:Hoşça kal.
N:Baba oldun ha, sen zaten baba değil miydin Mehmet?

en çok burayı seviyorum.nihan çok kötü olmuştu bu sahnede.mehmercan için kötü bir durum ama nihan hanım belki yaptığı yanlışın farkına varımıştır.
ellerine sağlık calinom özlemiş seni ve yorumlarını bu sayfalar

başak_mu
02-04-07, 09:25
calinocum çok sagol replikler için..benim bu sezon en çok sevdiğim bölümlerden biriydi(zaten fazla diiller)..sen araya yorumlarını da ekleyerek bu güzel bölümü daha da güzel bir hale getirmişsin..

nihan tel'dekinin gümüş oldugunu anladıgında ve de mehmet'in sölediklerini duydugunda ne güzel de morarmıştı,tabi ben de ekran karşısında 4 köşe olmuştum..çok güzeldi ya...

yalnız bu bölümde kızdıgım tek kişi vardı o da özetçibaşı,ne biçim bir özet yollamıştı öle ya..bölüm sonuna kadar diken üstünde beklemiştim..şaşkınözetçi nolcak...

doktorun sölediği "İyi günlerde büyütün bebeğinizi. Hep yan yana olursunuz inşallah" sözüne ben de AMİİİİn diyerek bitiriyorum yorumunu...

eline saglık canım,devamını bekliyoruz.....

mavıs09
07-04-07, 20:20
calino' m,
repliklerin sultanı. canım senin repliklere yorumlarını özlemişim valla. ellerine ve yüreğine sağlık.

odun mehmet odunluklarına devam etse de bu bölümde özellikle melek ile olan sahnelerinde çok tatlılardı. gümüş' ün ikisini yalnız bıraktığı sahnede mehmet' in o telaşı görülmeye değerdi valla.

hani diyorum mehmet yine yağmur duasına çıksa çok iyi olur. bu gidişle susuz kalacağız. bir daha yağmur duasına çıksın bence bir an önce. bayağıda etkili olduğundan susuzluk problemi hallolur böylece.

devamını ve yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum.:happy0064

<gumus><mehmet>
13-04-07, 21:35
yok mustafa ke ciğim yok walla yazdığın senaryolarına diyecek söz yapacakk yorum bulamıyorum ne kadar güzel yazıyorsun öyle ya en çokta mehmetle gümüşün kawga ettikleri mehmetin gümüşün eline siyahı werip vur beni gümüş vur... olan sahneyi bilgisayara ayırıcak waktim olmasa sadece 5 dk olsa bile girip o senaryonu baştan baştan okuyorum ama bir türlü doyamıyorum acaba sen bizim senaristimiz olsan ne olurdu reytngler tawana wururdu heralde birde şunu demeden geçemeyeceğim segili senaristlerimiz siz buraya okumayın (şu hani m.f amcamızın mehmeti kandırıp bir resim gösterme sahnesine bayıldım çünkü senaristlerimiz o bölümü çok sade yazmışlar ama sen öyle güzel anlatmışsınki yok tebrik ederim şimdiye kadar hiç bu kadar güzel senaryo okumamıştım şimdi seninkileri okudum da)neyse ne diyordum he mustafa ke ciğim senaryolarını bizden eksik etme cnm biz kendi adıma konuşyim ben o senaryolarını okumadan duramıyorum akşam akşam bütün yorgunluğumu aldın cnm arkadaşım saol (çok öwüp seni utandırdıysam kusuruma bakma bu bir söz bulamamış halim dua et ya bir söz bulup yazmış olsaydım)

SNT
25-04-07, 14:12
Canım calinom benim,şimdi bana tembel diyebilirsin.Ben yazdığın replikleri nasıl olurda okumayı unuttum anlamıyorum.Yani ilk yazdığın zaman bir göz gezdirdim,rahat bir zamanda okuyayım dedim ama unutmuşum.Yani bahar rehavetimi dersin ne dersin bilemiyeceğim ama uzun zamandır üzerimde bir tembellik hasıl oldu.

Neyse en sonunda replikleri okudum.Benim en sevdiğim bölümdü bu.Hatta avatarımdaki resim bile bu bölümdendir.Ellerine sağlık canım benim,hem okurken hatırladım o bölümü ,hemde yorumlarına gülmekten çatladım.En çok güldüğüm kısımları sorarsan bak söyleyeyim;

68. BÖLÜM
Mehmet bahçede dolanıyordur.

M:Kızım. Allah’ım sana şükürler olsun yarabbim. (Mehmet yağmur duasına çıkmıştır da sanki hemen yağmur yağmaya başlar. Mehmet kollarını iki yana açarak bağırır) Şükürler olsun!!! (bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya devam ediyordur.) Bebeğim doğdu. (Mehmet aşka gelir üstünü çıkartır) Melek’im doğdu. (Gümüş kalkmış camdan Mehmet’e bakıyordur.)
G:Deli sevgilim benim. (odun desen daha çok yakışacak valla) Gördün mü babanı Melek’im. Böyle hep mutluluk getir.
M:Bebeğim doğdu!! (bundan sonra yağmur duasına çıkacak olan cemaate Mehmet’in de katılmasını talep ediyorum. Faydalı olabilme ihtimali çok yüksek.)

Birincisi buradaki yorumun beni çatlattı gülmekten.Şimdi eğer bizim YUVACIK barajı yine kurursa ve yine susuz kalma ihtimali olursa(ALLAH KORUSUN)ben senin bu tavsiyene uyup Mehmet'i çağıracağım.Gerçekten faydalı olabilir:img-hyste :icon_whis

(Mehmet odada hala Melek’i susturmaya çalışır ama başaramaz. En sonunda kucağına almaya karar verir.)
M:Gel bakalım, gel. Kaçış yok sende. Kızım kucağımdasın.bak ya, hay Allah. Korkulacak bir şey yokmuş be. Niye kastım ben bu kadar? (hemen araya giriyorum. Şimdi ağır abimde bizden korkuyor sanıyorum ki hala ses sada yok. Bizden Melek’ten kaçar gibi kaçıyor. Ama bizi gördüklerinde ve tanıdıklarında aynen hay Allah korkulacak bir şey yokmuş, niye kastım ki ben bu kadar diyecek. Garanti ediyorum.(dermişim)
G:Anne Melek sustu. Kucağına mı aldı acaba?
Ş:Hadi git bir bak.
G:Tamam.
M:Yaramaz kızım benim, nasılda gülüyorsun şimdi haa. Kucak mı istiyordun sen, kucak mı istiyordun sen? (Gümüş yanlarına gelir)
G:Ne yapıyorsunuz siz burada bakiyim baba-kız ha?
M:Annesi sana çok kızdık biz. Neden bizi yalnız bıraktın?
G:Sizi yalnız bırakmasam kaynaşacağınız yoktu. (bizi ağır abimle yalnız bırakın, bizde kaynaşalım. Havuz, boğaz) İşte ne güzel almışsın kucağına.
M:Bir dakika ya, sen bana oyun mu yaptın?
G:Ee iyi olmadı mı şimdi? (güzel fıstığımızda bizden yana olsun, ağır abimize oyun yapalım.) Korkulacak bir şey olmadığını kendinde gördün. (evet ağır abim ıslanınca ince hastalığa tutulmazsın merak etme. Yav ıslanacaksın biraz o kadar. Bak aynen Gümüş’ün de söylediği gibi korkulacak bir şey yok)
Baksana şuna o senin kanından, senin canından. İçgüdülerine güven, onlar sana yol gösterir. (baksana bize kıvanç 3 sezondur sizlerle yattık, sizlerle kalktık. 3 sezondur her hafta sizi evimize davet edip izledik. Bu forumda sizler için ne yorumlar, ne senaryolar, ne şarkılar, ne şiirler yazdık. İçgüdülerine güven ve bizden korkma.)
M:O kadar şanslıyım ki, karım hem güzel hem akıllı.

İkinciside bu koyu yazılı yerlerdeki yorumların..İşte burada beni kopardın,hatta sana bu yorumu yazarken bile sırıtıyorum.Ağır abimle buluşmada neler olacak tahminin tutmuş,sizden korkmamış ağır abim,hatta aranızdaki diyologlar epey güzel geçmiş.Yalnız MUSTAFA KE'yi biraz kovalamış ama sonuç olarak güzel geçmiş karşılaşmanız.Her iki tarafta korkularını yenmiş.Boğazdan da yırtmışsınız karşılıklı.:img-hyste :img-wink:

EE calinom,devamı sonra demişsin ama sende de bir tembellik oluşmuş anlaşılan.Neyse içinden gelince devamınıda bekliyoruz canım..Ellerine ve yorumlarına sağlık..:good:

_hilal_
26-04-07, 10:15
tesekkürler saolun cok gzl replikkler

karam20
04-05-07, 12:53
calino'm güzelim repliklerin sultanı senin güzel yorumlarınla replikleri okumak ayrı bir keyif.:img-yes: Uzun süredir repliklerin devamını bekliyordum. Bitince yorum yazmak istedim. Tek kelimeyle harikasın canımın içi.:good: Ellerine sağlık. Umarım zamanın olur ve replikleri yazmaya devam edersin. Ben devanımı sabırsızlıkla bekliyorum haberin olsun.:img-yes:

berivan_
05-05-07, 12:40
Calino,canim nekadar guzel bölumleri secipte onlardan replikler yazmisin...ayrica okadar uzun olmasinada cok sevindim,okurken kendimi o eski bölumlerde hissettim tekrarda,hemde parantezlerin icine yazdiklarin harika,bayildim...onlar sayesinde okurken azcikta guldum...supersin canim supersin,ellerine ve emegine saglik,repliklerinin devamini bekliyoruz

sweetrock,Mehmetin Gumuse yazdigi o mektubu yazmisin...ilk basta taniyamadim da,Mehmetin o mektubu cokta guzel ve anlamliydi aslinda...ellerine saglik

emlylove
05-05-07, 16:03
Calino canım repliklerin sultanı özlemişim senin repliklerini,yorumlarını okumayı.:good:
Sıkıntılı bölümlere doğru ilerliyor replikler biz okurken sen yazarken bayağı sinir olucağız yine.Ama eminim sen yine o güzel yorumlarınla bizim yerimize de intikam alırsın Mehmet Beyimizden.Ellerine yüreğine sağlık...:img-kiss:

iremkıvanc
06-05-07, 19:42
yaw çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooook tatlıalr yawwwwwwwwww ne gusdel bı dısı ayrıça bn memete " aşiğğğiişiiim:img-in_lo

berivan_
09-05-07, 17:51
mavis09,canim ellerine ve emegine saglik,cok guzel olmus replikler:good:

karam20
09-05-07, 23:33
Mavişim canım ellerine emeklerine sağlık. Replikler senin yorumlarınla bir harika olmuş.:good: Siz hangi bölümün repliğini yazarsanız yazın hiç fark etmez. Ben sizin yorumlarınızla replik okumaktan büyük keyif alıyorum.:img-yes: calino'm ve sen bu konuda çok iyisiniz canım. Derslerin verdiği bütün sıkıntıyı üzerimden attım sayende. Okurken yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu.:img-grin2 :img-grin2 Tekrar teşekkürler canısı. Öpüyorum seni en şiddetlisinden. :love05:
Nihan'ı gördüğüm için en çok sevindiğim bölüm buydu. (Onu görünce yaşasın Nihan geldi dedim. Bir gün Nihan için bu cümleyi kuracağım hiç aklıma gelmezdi.:img-yes: ) Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:img-yes:

Not:Keşke elimde sizde olmayan bölümler bulunsaydı. Sizde repliklerin hepsini tamamlayabilseydiniz. Ama maalesef yok.:icon_sorr Diziyi izlerken nasıl keyif alıyorsam sayenizde replikleri okurkende öyle keyif alıyorum.
Zaten dizi bitecek. En çok bu ortamı özleyeceğim. Sizin yorumlarınızı okurken çok keyif alıyordum.:img-yes: Arada dizinin biteceği aklıma geliyor benide bir hüzün kaplıyor.:icon_sorr :icon_sorr

aygülen
10-05-07, 00:12
Sevgili maviş 09 ellerine sağlık süpersin helede yorumların çok çok güzel okumaktan büyük keyif aldım.Kaç kez izlediğim bir bölümün repliğini okumaktan yorumların sayesinde keyif aldım teşekkürler.

fonte
10-05-07, 09:04
Sevgili calino ve mavıs09.

Repliklerinizi okumaktan büyük bir keyif alıyorum. Hele aralara kattığınız yorumlar harika. Gerçekten yorumlarınıza bayılıyorum ve çok gülüyorum. Ellerinize sağlık. Devamını da sabırsızlıkla bekliyorum.

Sevgili MUSTAFA KE

Çok güzel senaryolar yazıyorsun. Yazdığın, eklediğin senaryoların hepsini okudum. Yeni üye olduğuma bakma. Çok öncelerden misafir olarak girip senaryolarınızı, repliklerinizi, yorumlarınızı okurdum.
En kısa zamanda yeni bir senaryo yazmanı diliyorum.
İnan pek çok senaristten çok ama çok daha güzel senaryolar yazıyorsun. Zekana, mantığına hayranım.

berivan_
13-05-07, 17:19
Uzun bir aradan sonra forumda senaryo yazan gumus_nese,senaryon cok guzel olmus helede Funda haniminda Kenana dosyayi teslim etmesi bizimkilerde kuskulan uyandirdi...bakalim bundan sonra ne olucak...foyasi ortaya cikan bir Berki okumak cok guzel olucak gercekten:img-yes: cok kisa olmus ama devami insallah dahada uzun olucak dimi:img-wink: ellerine ve emeklerine saglik,devamini merakla bekliyorum

gumus_nese
13-05-07, 17:23
Uzun bir aradan sonra forumda senaryo yazan gumus_nese,senaryon cok guzel olmus helede Funda haniminda Kenana dosyayi teslim etmesi bizimkilerde kuskulan uyandirdi...bakalim bundan sonra ne olucak...foyasi ortaya cikan bir Berki okumak cok guzel olucak gercekten:img-yes: cok kisa olmus ama devami insallah dahada uzun olucak dimi:img-wink: ellerine ve emeklerine saglik,devamini merakla bekliyorum

canım o güzel yorumun için çokkk saol evet farkındayım kısa ama şuan işim var devam edemiyorum ama devamını uzun yazarım:img-wink:

emirdag-güzeli
13-05-07, 19:06
uzun zamanda sonra..bi senaryo yazan birisi oldu..cook saol gumus_nese...devamini bekleriz..

emirdag-güzeli
14-05-07, 17:26
Supersinnn..gumus_nese...senaryo muhtesem olmus...ama bu olay bolumde malesef bu kadar cabik cozulmiyecek..ozete gore..
ama senaryo super...buna deyecek sozum yok..

gumus_nese
14-05-07, 17:30
Supersinnn..gumus_nese...senaryo muhtesem olmus...ama bu olay bolumde malesef bu kadar cabik cozulmiyecek..ozete gore..
ama senaryo super...buna deyecek sozum yok..

saol canım yorumun içim evet dizide böyle hemen bulunmayacak o belli en azından biraz rahatlıyalım dedim begenmene çokkk sevindim

berivan_
14-05-07, 17:32
gumus_nese,nasilda hemencecik sip diye cözuverdin olayi(kamera varmis odada demek):) akillli Memom benim hemencecik kamera kayitlarini inceledi...Kenan kendiyle beraber birde Berkide yakti oh olmus:happy0064 Gumus ablam benim hemende nasil cocuklari var diyor...yaw bu kizin ailesidemi bunun gibi böyle saf ve iyi niyetliydi acaba diye merak ediyor degilim haaa...herseyi böyle cabucak affetmek nasil mumkundur bir insanda acaba:img-help: devami gelicekmi canim ya...Berkin iyicene rezil olmasini ve en önemlisi M.Fikri.bu konuyu duyunca neler olucak acaba...ellerine ve emeklerine saglik

gumus_nese
14-05-07, 17:35
gumus_nese,nasilda hemencecik sip diye cözuverdin olayi(kamera varmis odada demek):) akillli Memom benim hemencecik kamera kayitlarini inceledi...Kenan kendiyle beraber birde Berkide yakti oh olmus:happy0064 Gumus ablam benim hemende nasil cocuklari var diyor...yaw bu kizin ailesidemi bunun gibi böyle saf ve iyi niyetliydi acaba diye merak ediyor degilim haaa...herseyi böyle cabucak affetmek nasil mumkundur bir insanda acaba:img-help: devami gelicekmi canim ya...Berkin iyicene rezil olmasini ve en önemlisi M.Fikri.bu konuyu duyunca neler olucak acaba...ellerine ve emeklerine saglik

canım yorumun için çokkk saol inan devam edicekmiyim bilmiyorum ya bizim Gümüşümüz o hemencecik afediyor alıştık üç yıldır:img-yes:

dizi_tirya
15-05-07, 15:17
Merhaba Arkadaşlar..
Uzun zamandır bu başlıkta yoktum.Senaryolar başlığımız da epeyce boş kaldı..
İki gün önce yazacaktım senaryoyu ama vakit bulamadım gerçekten..
Büyük bir ihtimalle yarın yazmaya başlayacağım..
Sizleri ve Gümüş başlığını çok özledim..
En kısa zamanda görüşmek üzere..
Sevgiler..
Pınar..

gumus_nese
15-05-07, 17:28
dizi_tirya hoşgeldin

maviş09 canım ellerine sağlık muhteşemsin replikler süper aradaki yorumları okurken bittim gülmekten yüreğine sağlık canım:happy0064 :img-wink:

mavıs09
15-05-07, 21:55
sevgili berivan_, karam20, aygülen, fonte ve gumus_nese,
yazdıklarınız çok güzel şeyler. hepinize çok teşekkür ederim. sizi gülümsetebiliyorsam ben de çok mutlu olurum. elimden geleni yapıyorum. aradaki yorumlarım o an aklıma gelen komik yorumlar. beğenmenize sevindi. sağolun arkadaşlar.
sevgilerimle

sevgili gümüs_nese,
yazdığın senaryonun hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarıyla çok güzel gidiyor. yüreğine sağlık.
sevgilerimle

"KaRtAnEsİ"
15-05-07, 23:53
mavis09 replikler için teşekkürler cnm ellerine ve emeğine sağlık...

gumus_nese senaryon çok güzel olmuş cnm ellerine emeğine ve yüreğine sağlık...

berivan_
16-05-07, 00:11
mavis09,canim repliklerin cok guzel olmus,hemde cok uzun yazmisin...ellerine ve emeklerine saglik:good:

gumus_nese
16-05-07, 13:46
"KaRtAnEsİ" ,maviş09 yorumlarınız için çokkkk saolun begenemize çokk sevindim

Maviş09 canım bitanesin replikler muhteşem helede aradaki yorumların yakıyo etrafı ellerine ve yüreğine sağlık

"KaRtAnEsİ"
17-05-07, 22:14
mavis09 replikler için teşekkürler cnm ellerine ve emeğine sağlık...

ceren06
18-05-07, 21:10
maviş-09 replikler için eline sağlık emeğine sağlık replikler süper:happy0064 :happy0064

mavıs09
18-05-07, 21:32
sevgili kartanesi ve ceren06,
teşekkür ederim arkadaşlar. biliyorum çok uzun oluyor eklediğim replikler ama fazla düzenleyemeden eklemek zorunda kalıyorum. umarım okurken zorlanmıyorsunuzdur. saırım yarın bu bölüm repliklerini bitiririm. okurken gülümsemeniz dileğiyle...
sevgilerimle

MUSTAFA KE
19-05-07, 03:00
mavişim,canım,muhteşem olmuşlar.Ne kadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Çok iyi geldi ilaç gibi vallahi.Bizim Mehmet pek bir fırsatçı patojen çıktı bu bölümlerde değil mi cancağazım?Ama şun söylemeliyim.O sahne bu bölümlerde değil geçen bölümdeydi,hani şu garajda arabadan inmeden önce konuştukları sahne.Mehmet hadi eve gidelim diyordu,Gümüşse işim var,ben senin bildiğin kızlardan değilim gibisinden laflar ediyordu.Bence her fırsatı Mehmet söz konusu olduğunda değerlendiren,asla O'na karşı koyamayan ve bir zamanlar (sezonun başlarında) Mehmet'e bundan sonra sadece sen ve bebeğimiz için yaşayacağım diyen bir Gümüş orada elindeki dosyayı arka koltuğa yüzünü dahi dönmeden bir el hareketiyle fırlatıp,tekrar kemerini bağlamalıydı.Mehmet'in şaşkın bakışları arasında kımıldamadığını görünce "hadi ne duruyorsun, eve gitmeyecek miyiz?" demeliydi. Bana 10. bölümde Şeref'in sürekli endişeli bir şekilde oğluyla gelinini aradığı o sahneyi hatırlatacaktı. O gün de Gümüş'le Mehmet,Mehmet'in isteği üzerine gitmemiş,yorganın altına girmeyi yeğlemişlerdi.. Bunlar genç insanlar. Gençken bazen sorumluluklarınız ne kadar ağır olursa olsun,felekten sevdiklerinizle (bu eş,sevgili,arkadaşlar olabilir) bir gün çalmak cazibesine kapılırsınız.Hatırlayın çoğumuzun hayatında böyle anılar vardır.Örneğin bir dersten sınava gireceği günün hemen öncesinde arkadaşlarıyla pikniğe gitmiş,piknikte ertesi günü anımsadıkça büyük pişmanlık duyan ama gitmemezlik de yapamamış çok kişi vardır aramızda.Üstelik o çok önemli sınav değildir akılda kalan, akılda kalan ne zaman o arkadaşlarla buluşulsa "Hatırlıyor musunuz o günü " diye sözü edilen pikniktir.Gümüş ve Mehmet o zaman 10.bölümdeki gibi genç birbirinin gözünün içine bakan çift olurlardı benim için.Gümüş'e bu çok daha uyardı bence...

Böyle olunca da bu senaryonun da arkası gelirdi..Yani düşünsenize bunlar tam odalarına çıkacaklar, geleni Dilruba zanneden Şeref'in yalının kapısında belirip örneğin arkada kalıp kaçamayan Mehmet'i görünceki şaşkınlığını? Mehmet'in buna bulduğu Gümüş birşeyi unutmuş da bahanesini..Derken ilerleyen saatlerde Gümüş'ü gören Şeref'e Gümüş'ün Mehmet birşeyini unutmuş da bahanesini. Sonra Şeref'in hiçbirşey anlamamış bakışlarıyla vakıf toplantısına gidip, ikisinin nerede olduğunu merak ederek yalıyı arayan Onur-Bahar ikilisine cevap veren Seher'in hiçbirşeyden haberi olmadığından burada yoklar dediğini.Herkesin cep tel.ları kapalı bu ikiliyle ilgili varsayımlarda bulunmalarını..Akşam yemekte sürekli kıvırmak zorunda kalmalarını,yalanlarını kapamak için takla atmalarını,bu arada da gülmemek için zor tuttuklarını ve Mehmet'in her zamanki gibi Gümüş'ün yapma sakın diyen bakışları,mimikleri ve utangaç tavırlarına karşın kızarmasını izlemek için manalı şeyler söylediğini.. (Biliyorsunuz Mehmet Gümüş'e utandığı bir gün hiç değişme olur mu diyerek hayran hayran bakmıştı o haline..)
Ya nereden nereye getirdin şimdi beni mavişim.Ellerin ,o güzel maviş gözlerin dert görmesin bacım.. Anladık çok yoğunsun da ama sensiz koyma bizi onca uzun süre..Bak yoksunluk sendromu geçiririm haberin olsun..

MUSTAFA KE
19-05-07, 03:12
Bir de birşeyi demem gerekiyor.Bu replikleri okuyunca tekrar hatırladım Mehmet'in bu yorgunluk muhabbetini.O zaman da çok kıllanmıştım ama bıçaklanma girince araya aklıma gelmedi.Acaba bu bıçaklanma sebebiyle hastaneye yatan Mehmet'in böbreklerindeki daha önceden olan ve bu halsizliğine sebep sorun mu ortaya çıkacak tetkiklerde? Akut böbrek yetmezliğine girebilir Mehmet..Neyse bekleyip gceğiz.Ya hala şu tartıştığımız şeye bak!4-5 bölüm kaldı ve biz bıçaklanma,hastalık vs.den bahsediyoruz. Kimse bu fikirden sorumlu ben o davula tokmak olmak istiyorum..

karam20
19-05-07, 16:20
gumus_nese senaryonu ancak okuma fırsatı buldum. Ellerine sağlık çok güzel olmuş canım.:img-yes:

mavişim replikler harika diziyi izlemeden önce senin mütiş yorumlarınla replikleri okumak bana çok iyi geldi. Ellerine sağlık canımın içi.:good:

MUSTAFA KE'M bu nasıl bir yorum böyle gene döktürmüşsün canısı.:good:O sahne keşke yazdığın gibi devam etseydi. Okurken yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu.:img-grin2 :Eminim izlemeside çok keyifli olurdu.:img-blush :img-yes:
Ayrıca yazacağın senaryoyu sabırsızlıkla bekliyorum canımın içi.:img-yes:

mavıs09
19-05-07, 17:36
mavişim,canım,muhteşem olmuşlar.Ne kadar uzun zaman oldu buraya girmeyeli. Çok iyi geldi ilaç gibi vallahi.Bizim Mehmet pek bir fırsatçı patojen çıktı bu bölümlerde değil mi cancağazım?Ama şun söylemeliyim.O sahne bu bölümlerde değil geçen bölümdeydi,hani şu garajda arabadan inmeden önce konuştukları sahne.Mehmet hadi eve gidelim diyordu,Gümüşse işim var,ben senin bildiğin kızlardan değilim gibisinden laflar ediyordu.Bence her fırsatı Mehmet söz konusu olduğunda değerlendiren,asla O'na karşı koyamayan ve bir zamanlar (sezonun başlarında) Mehmet'e bundan sonra sadece sen ve bebeğimiz için yaşayacağım diyen bir Gümüş orada elindeki dosyayı arka koltuğa yüzünü dahi dönmeden bir el hareketiyle fırlatıp,tekrar kemerini bağlamalıydı.Mehmet'in şaşkın bakışları arasında kımıldamadığını görünce "hadi ne duruyorsun, eve gitmeyecek miyiz?" demeliydi. Bana 10. bölümde Şeref'in sürekli endişeli bir şekilde oğluyla gelinini aradığı o sahneyi hatırlatacaktı. O gün de Gümüş'le Mehmet,Mehmet'in isteği üzerine gitmemiş,yorganın altına girmeyi yeğlemişlerdi.. Bunlar genç insanlar. Gençken bazen sorumluluklarınız ne kadar ağır olursa olsun,felekten sevdiklerinizle (bu eş,sevgili,arkadaşlar olabilir) bir gün çalmak cazibesine kapılırsınız.Hatırlayın çoğumuzun hayatında böyle anılar vardır.Örneğin bir dersten sınava gireceği günün hemen öncesinde arkadaşlarıyla pikniğe gitmiş,piknikte ertesi günü anımsadıkça büyük pişmanlık duyan ama gitmemezlik de yapamamış çok kişi vardır aramızda.Üstelik o çok önemli sınav değildir akılda kalan, akılda kalan ne zaman o arkadaşlarla buluşulsa "Hatırlıyor musunuz o günü " diye sözü edilen pikniktir.Gümüş ve Mehmet o zaman 10.bölümdeki gibi genç birbirinin gözünün içine bakan çift olurlardı benim için.Gümüş'e bu çok daha uyardı bence...

Böyle olunca da bu senaryonun da arkası gelirdi..Yani düşünsenize bunlar tam odalarına çıkacaklar, geleni Dilruba zanneden Şeref'in yalının kapısında belirip örneğin arkada kalıp kaçamayan Mehmet'i görünceki şaşkınlığını? Mehmet'in buna bulduğu Gümüş birşeyi unutmuş da bahanesini..Derken ilerleyen saatlerde Gümüş'ü gören Şeref'e Gümüş'ün Mehmet birşeyini unutmuş da bahanesini. Sonra Şeref'in hiçbirşey anlamamış bakışlarıyla vakıf toplantısına gidip, ikisinin nerede olduğunu merak ederek yalıyı arayan Onur-Bahar ikilisine cevap veren Seher'in hiçbirşeyden haberi olmadığından burada yoklar dediğini.Herkesin cep tel.ları kapalı bu ikiliyle ilgili varsayımlarda bulunmalarını..Akşam yemekte sürekli kıvırmak zorunda kalmalarını,yalanlarını kapamak için takla atmalarını,bu arada da gülmemek için zor tuttuklarını ve Mehmet'in her zamanki gibi Gümüş'ün yapma sakın diyen bakışları,mimikleri ve utangaç tavırlarına karşın kızarmasını izlemek için manalı şeyler söylediğini.. (Biliyorsunuz Mehmet Gümüş'e utandığı bir gün hiç değişme olur mu diyerek hayran hayran bakmıştı o haline..)
Ya nereden nereye getirdin şimdi beni mavişim.Ellerin ,o güzel maviş gözlerin dert görmesin bacım.. Anladık çok yoğunsun da ama sensiz koyma bizi onca uzun süre..Bak yoksunluk sendromu geçiririm haberin olsun..

canım benim,
ne güzel bir sahne hayal etmişsin. inan gözlerimin önünde canlanıverdi okurken. ah güzel olmaz mıydı? olmaz olur mu hem de çok güzel sahneler olurdu. bayıla bayıla izlerdim. replikleri yazarken de bayıla bayıla yazardım valla. ah ne yaptın canım ya. bizse nelerle uğraşıyoruz. düşündükçe kafayı yiyeceğim. son 5 bölümde bile bizim kurtları zıplatıyorlar. böyle sahneleri düşünen, yazılmasında katkısı olanlar hani diziye renk katmak isteyen arkadaşlar yeterince renk katmadınız mı daha. bırakın ya son bölümleri biz siyah beyaz izleyelim. renklendirmeyin. hele de böyle garip konularla renklendirecekseniz bırakın valla renksiz kalsın. sayeniz de rengarenk oldu dizi zaten. son 5 bölümde başka renk katmayın. bırakın rahat rahat izleyelim dizimizi. evet beş milyonda beşiz belki ama arkamızda ki beşleri siz sayamazsınız bile. o sayamadıklarınız gerektiğinde size cevabı verecektir. hiç merak etmeyin çok yakında cevabı alırsınız. işte o zaman bakalım beş milyonda lafını kullanabilecek misiniz?

canım, sakın yoksunluk sendromu falan geçireyim deme bak seni senden başka tedavi edecek kimse yok. merak etme ben arada uğrayıp yazdıklarınızı okuyorum. sanırım repliklerde bittiğine göre daha uzun bir zaman aranıza katılamayacağım. bu arada diziyi bile izleyememe durumum var. aslında böyle gerilerek izleyeceksem son bölümleri izlemesem de olur diye de düşünmeye başladım desem yalan olmaz. sizleri ben de çok özlüyorum ama ne yapalım buymuş kaderimiz. belki başka songül veya kıvanç' ın projelerinde bu sayfalarda yine buluşuruz( amma trajik bir laf oldu be:img-cool2 . diziden bulaştı sanırım. şaka şaka merak etmeyin fırsat bulursam buralara uğrayacağım. zaten arada gelip yazılanları okuyorum) sizlere iyi yorumlar. kendinize çok iyi bakın. arada gelebilirsem yorumlarınızı okurum. hepinizi kocaman öpüyorum. :love01: :love01: :love01: :love05: :love05: :love05:

mavıs09
19-05-07, 17:39
gumus_nese senaryonu ancak okuma fırsatı buldum. Ellerine sağlık çok güzel olmuş canım.:img-yes:

mavişim replikler harika diziyi izlemeden önce senin mütiş yorumlarınla replikleri okumak bana çok iyi geldi. Ellerine sağlık canımın içi.:good:

MUSTAFA KE'M bu nasıl bir yorum böyle gene döktürmüşsün canısı.:good:O sahne keşke yazdığın gibi devam etseydi. Okurken yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu.:img-grin2 :Eminim izlemeside çok keyifli olurdu.:img-blush :img-yes:

teşekkür ederim karamım,
sağolasın, bu sıkıntılı bekleyişte seni biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana. ben sizlere teşekkür etmeliyim aslında. o kadar güzel şeyler söylüyorsunuz ki hepinize ayrı ayrı teşekkürler.
sevgilerimle

gumus_nese
19-05-07, 20:03

yorum için çok saol begenmene çokkk sevindim:img-wink:

maviş09 canım replikler için çokkkk saol ellerine ,emeğine,yüreğine sağlık canım:img-wink:

SNT
22-05-07, 02:20
mavıs09'um,canım hocam,93.bölüm repliklerinin anca bitirdim okumasını.Yine harika,muhteşem,süper bir replik okudum sayende.Aradaki yorumların zaten ayrı birer replik gibi olmuşlar yine,çok güldürdün beni.

Biliyorum ki,ne kadar büyük emeklerle yazıyorsunuz bunları.Ama gerçekten emekleriniz konuşuyor.Bunca işin gücün arasında yazdığın için seni ayrıca tebrik ediyorum ve kocaman kocaman öpüyorum.:img-kiss: :love05: Ellerine,aklına,emeklerine sağlık Mavıs09'um..

mavıs09
22-05-07, 20:33
yorum için çok saol begenmene çokkk sevindim:img-wink:

maviş09 canım replikler için çokkkk saol ellerine ,emeğine,yüreğine sağlık canım:img-wink:

rica ederim canım. beğenmene sevindim. senin de senaryonun devamını bekliyoruz canım sabırsızlıkla. bizi fazla bekletme.
sevgilerimle

mavıs09
22-05-07, 20:40
mavıs09'um,canım hocam,93.bölüm repliklerinin anca bitirdim okumasını.Yine harika,muhteşem,süper bir replik okudum sayende.Aradaki yorumların zaten ayrı birer replik gibi olmuşlar yine,çok güldürdün beni.

Biliyorum ki,ne kadar büyük emeklerle yazıyorsunuz bunları.Ama gerçekten emekleriniz konuşuyor.Bunca işin gücün arasında yazdığın için seni ayrıca tebrik ediyorum ve kocaman kocaman öpüyorum.:img-kiss: :love05: Ellerine,aklına,emeklerine sağlık Mavıs09'um..

replikler yine çok uzun oldu ama :img-blush ne yapayım kısa yazamıyorum. yorumlarda biraz ipin ucunu kaçıyorum. kendimi frenlediğim halde bu kadar uzun oluyor. bu sefer biraz da düzensiz oldu. okurken zorlandığınızı biliyorum. işlerim çok olunca ancak bu kadar elimden geldi. bundan sonrakileri daha düzenli yazacağım söz:img-blush .

canım SNT' em, sizlerin bu güzel sözleri beni çok mahcup ediyor. ne yapıyorum ki ben. izlerken o an aklımdan geçenleri yazıya döküyorum o kadar. beğenmenize çok memnum oluyorum. sizlere ben çok teşekkür ediyorum bu güzel sözleriniz için.
ben de seni kocaman öpüyorum canım.

:love05: :love05: :love05: :love05:

elwiens_86
01-06-07, 02:49
MUSTAFA KE süpersin ne yaptın sen ya hem gülmekten koptum hemde eskilere gittim(merdane meselesi)...:img-hyste :img-hyste

Biran gözümde canlandırdımda bunları görsem dizide ben düşer bayılırım...Yalnız şu Mehmet neye bozulmuş merak ettim ilk bölüm aklıma geldide birileride onun başına aynı olayı getirmesin...:img-hyste

Büyük merakla yarını bekliyorum...:img-blush

calino
01-06-07, 02:55
MUSTAFA KE'm bacım, yavrum, gülüm, sultanım senaryo eklemiş yaşasın ben sevinmeyeyim de kimler sevinsin haa? :happy0064 :img-clapp :bella :cheer: :dance:

Vallahi MUSTAFA KE yine sahalara muhteşem bir dönüş yaptın. Ellerine sağlık, aklına, fikrine sağlık.

Senin senaryolarına hayran olduğumu, çok beğendiğimi daha önce söylemiş miydim?
Seni sevdiğimi daha önce söylemiş miydim MUSTAFA KE?

Devamını en kısa zamanda bekliyorum.
Bu arada Gümüş nerede? Merak ettim.
Öldürmedin inşallah kızı di mi? :)

mavıs09
01-06-07, 07:12
MUSTAFA KE' m, canım, bir tanem,
sen var ya sen bir tanesin. yine muhteşemsin. allah' ım o ne güzel bir senaryodur öyle. soluksuz kaldım okurken ama çok ısa yazmışsın yaaaa. kursağında kaldı valla. sabah sabah yüzümde kocaman bir gülümsemeyle güne başladım sayende. yüreğine sağlık gülüm.
valla bende gümüş' ü merak ettim. calino' mn dediği gibi öldürmedin değil mi?:img-grin2 yok yok yapmamışsındır sen öyle bir şey:img-yes: inşallah devamını bu gün yazarsın. eğer yazmazsan valla ben meraktan çat diye çatlarım. bak beni çatlatma hemi canım.
tekrar yüreğine sağlık canım.

aygülen
01-06-07, 12:12
Yok canım sevgili MUSTAFA KE hiç öyle şey yapar mı zaten bu yüzden senaristlere kızmıyormuyuz Gümüş'ün ölmesi mümkün değil.Ben artık iyice hayallere dalıp koşup gidip bir piyango bileti alayım çıkması için forumun duayenlerinden özellikle stml den destek bekleyeceğim ne de olsa çok güzel dua ediyor ve para çıkınca tamamı MUSTAFA KE nin senaryosu olmak üzere çekimlere başlayalım ağız tadıyla oturur izleriz. Bak MUSTAFA KE bana ne hayaller kurdurdun böyle senaryo yazılır mı kardeşim insanı mutlu edip uçurup gidiyor.

gumus_nese
01-06-07, 14:08
MUSTAFA KE canım elllerine,yüreğine ve emeğine sağlık senaryon her zamnki gibi muhteşem olmuş devamını sabırsızlıkla bekliyorum çok merak ettim gümüşle melek nerde???????

SNT
01-06-07, 19:50
MUSTAFA KE'M,tatlım kaymaklım,LOKUMUM:img-wink: ,en sonunda senaryolarınla yine süper bir dönüş yaptın.Sen,sen sen varya bir tanesin,harikasın...

Şimdi senaryon yine muhteşem başladı.Çocuklar büyümüş,gençler olgunlaşmış,olgun olanların yaşları kemale ermiş,Yaşları kemale erenlerde dünya yolculuğunu tamamlayıp gitmişler(allah rahmet eylesin:img-wink: ) Yani ben bu zaman atlamalı senaryoyu daha başından sevdim..

Yalnız bizim Mehmet'te sanki bir o..nluk kokusu mu aldım nedir?Umarım yanılıyorumdur:)Gümüş neden yok, Mehmet telefonda kiminle konuştu,kimlerin yalıya gelmesini istedi.

Telefonda ki kişi Melek kızın ev arkadaşımıydı acep?Melek kızın başımı dertte?Şeref babaanne neden yine nasihat veriyor?

Ay bende ne sabırsızım değil mi?Tamam tamam ,sabırla ama yinede merakla bekliyorum yavrum devamını:)

Sana harikasın demiş miydim?:img-wink:

cenup
01-06-07, 20:28
MUSTAFA KE senaryona bayıldım ya çok güzel yazmışsın...Hele zaman atlamış olman daha da hoşuma gitti...Ama neden 23 yıl merak ettim doğrusu...:)

Bende Gümüş'ün nerede olduğunu, Melek'in koyteyl de ne yaptığını, Mehmet'in kiminle konuştuğunu ve hemen gelin dediğini merak ettim...:img-help: Sanırım bugün senaryonun devamı gelecek büyük bir merakla bekliyorum...:img-yes:

Ha bir de Defne'nin Deniz'i hala yaşıyor mu ya senaristler unuttu ama sen unutmamışsın...:img-hyste

kübiş_GM
02-06-07, 00:46
sevgili MUSTAFA KE yeni senaryonuzu görünce çok mutlu oldum zira önceki senaryolarınızı okuduktan sonra başka yazarmısınız diye de çok bekledim bu konuda birçok senariste de taş çıkartırsınız (malum şahıslar da dahil bunlara:img-hyste ) devamını büyük bir merakla bekliyorum ben de senaryonuzun bizi çok merakta bıraktınız yine...Şimdiden ellerinize sağlık...Klavyeye basan parmaklarınız dert görmesinn inşallah...

keşke dizimiz gerçekten sizin de yazdığınız gibi 23 yıl sonrasından devam etse bir sezon daha...Hatta senarist grubunun yerini de siz alsanız tam süper olurdu :D

çağloş
02-06-07, 08:18
mustafa ke ablacım senaryon harika olmuşş ellerine sağlık

<gumus><mehmet>
02-06-07, 10:06
Evet MUSTAFA KE ablam senaryolarını yazmaya başlamış forum coşmuş:img-yes: Sen neymişsin be ablam o kadar güzel yazmışsınki yine aklımda bir sürü sorular bıraktın (aklımızda).biliyosun tekrar senaryo yazmanı en çok isteyenlerden biriyim.Sen dizi bitsede yaz senaryolarını ablacım diğer senaritlerden hayır göremedik ve göremeyeceğiz senden görelim bari:happy0064 :happy0064

gumus_nese
02-06-07, 10:19
MUSTAFAKE senaryon herzamanki gibi muhteşem olmuş ellerine,emeğine,yüreğine sağlık
Adayı öğrendikte Gümüş nerde çok merak ettim..........
Devamını sabırsızlıkla bekliyorum..........:img-wink:
Tekrar söylüyorum süpersinnnnnnnnnnnn..................:happy0064

gizem_gumus
02-06-07, 10:21
MUSTAFA KE çok güzel bi senaryo. Özletmiştin kendini ve senaryolarını. Ama ben senaryonun devamını çok merak ediyorum inşallah bugün yazarsın ben pazar günleri internete giremiyorum pazartesiye kadar da meraktan çatlarım. :img-yes: :img-yes:

emlylove
02-06-07, 12:17
MUSTAFA KE ablam dönmüş muhteşem dönmüş...:bella
Ablacım senaryonu az önce okudum dünyalar benim oldu.Yine o kadar güzel yazmıssınki herşeyi sanki o sahnelerin uzaktan bir izleyicisi gibi oldum:img-icecr .Ellerine aklına fikrine emeğine yüreğine sağlık ablacım.:img-clapp
Mehmetin kimi neden aradığı ne planladığı hakkında az çok fikir yürütebildim:img-wink: ama Gümüşüm nerde düşün düşün bulamadım.Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:img-nyam:
Şu stresli sınav haftamda sen beni mutlu ettin ya Allahta seni mutlu etsin.Şimdi bu mutlulukla bir güzel matematik çalısırımki ben sorma.:butch:

ceren06
02-06-07, 16:14
musatfa ke seneryonu görünce çok mutlu oldum..öncelikle teşekkür ederinm devamını sabırsızlıkla bekliyorummm.ellerine sağlık

"KaRtAnEsİ"
02-06-07, 19:58
mustafa ke gumus_nese -songülöden- seneryolarınız harika olmuş ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık...

çağloş
03-06-07, 12:11
zehram yorumun için çok sağol canım benim..ablam senaryon harika ilerliyor devamını merak içinde bekliyorum

"KaRtAnEsİ"
03-06-07, 15:29
mustafa ke seneryon harika ilerliyor ellerine emeğine ve yüreğine sağlık....

MUSTAFA KE
03-06-07, 16:59
Canlar teşekkür ederim.Sizler beğendiyseniz ne mutlu bana.Ancak bir yerde teknik bir hata olmuş.Önceki senaryodaki resimdeki hallerini yazarken yaşlarını gözden geçirerek değiştirme kararı aldım.Yalnız bir yeri değiştirirken Gümüş'ün yaşını değiştirmeyi unutmuşum.Hemen ekleyip çıkmam gerektiği için de tekrar gözden geçirmeden ekledim.Özür dilerim.Gümüş'ün yaşı 5-6 arası olarak değiştirilmiştir.Bazı yerlerde de aynı kontrol etme sorununu yaşadığım için sonradan ufak kelimelerde değişiklikler,eklemeler yapmak zorunda kaldım.Paslanmışım,neyse sürçü lisan ettik ve edeceksek affola..(ee hep bizim senaristler hata yapacak değil ya desem kurtarır mıyım? :img-blush ..)
Bu arada hepinize ayrı ayrı bu güzel yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.:good: Sürekli özel mesajlarınızla da yorumlarınızla da yazmam konusunda isteklerinizi belirttiğiniz,ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Tek tek hepinize senaryonun bitiminde teşekkür edeceğim.Sizleri bu güzel yorumlarınızı esirgemediğiniz için de hepinizi tek tek öpüyorum.

Elmasım,bak sana bu senaryoda bir sürprizim var...(Kadındır,yapar yavrum..:icon_whis :img-hyste )

Not: mavişim beni yorumlarında tuzağa düşürüp de senaryo yazmaya zorladığın için yanaklarından Mehmet'inkinden şiddet uygulayacağım.Bekle anacığım..
İtalyan şekerim,seninle de aynı mevzu üzerinde binaaleyh konuşalım.Çıkışta 5 dakika,sağ yanağından..(Bak hem ben forumu da aldatmam biri gibi.. tırsmam,mutlaka gelir yaparım.. ağutos yakındır,ne kaldı şunun şurasında..Hem dönüşte körfez de sıcaktır o ay ne dersin?:img-yes: )

sevgili -songülöden-,ben de senin 98.bölümünü hele de izlediğimizden sonra çok çok beğendiğimi söylesem? Söyledim bile..ellerine sağlık..:happy0064

mavıs09
03-06-07, 18:16
canım, bir tanem MUSTAFA KE' m,
önce senaryon muhteşem ötesi devam ediyor. merakla bekliyorum canım. her foruma girişimde uğradığım ilk yer senaryolar başlığı oldu. bu sinir bozucu bölümden sonra senin senaryon antibiyotik gibi geliyor canısı. ay iyi ki bu bölümlere denk geldi senaryon. yoksa valla beni ya manisa ya bakırköy yada istanbul hapishanelerinden birinde ziyaret etmek zorun kalacaktanız. gerçi hala önümüzdeki haftalarda hapishanede ziyaret etme olasılığınız kuvvetle muhtemel. ziyarete gelirsiniz dimi beni. bakın oralarda yalnız komayın beni. sık sık ziyarete gelin. gelirken de kek getirin. kekin içine ne gizliyeceğinizi siz bilirsiniz. oradan kaçıp daha halletmem gereken işlerim mutlaka olacaktır. bak sakın unutmayın. başladığım işi yarım bırakmayım. tüm ekibi temizlemem gerekiyor çünkü. sonra zaten siz sağ ben selamet hapishane de. gazetelerde manşet. " hapishaneden kaçan mavıs09 yarım bıraktığı işleri tamamladı. yaptığından hiç pişman olmadığını söyledi" eee valla böyle giderse sonum bu olacak korkarım.:sad53:

sen bana mehmet' inkinden şiddet mi uygulayacaksın. uygula canım uygula. senden gelen şiddete can kurbanda. şunu mehmet' inkinden yapmasan. nedenini bilmiyorum ama( en mehmet' inkinden) mehmet adını bile duymak istemiyorum şu sıralar. neden acep?:icon_whis inan bende BİLMİYORUM. sen uygulayacağın şiddetin türünü değiştirsen canım. mümkün mü? yok beni daha fazla sinir etmek istiyorsan o zaman bilemiyorum. bekliyorum anacım bende. benim de uygulayacağım şiddetler var. sana, calino' ya ve özellikle SNT' ciğime. körfezin suları dediğin gibi o sıralar fazlasıyla ısınmış olur. SNT' cim için hatta şu anda bile fokur fokur kaynıyor.:img-yes:

aygülen
03-06-07, 19:00
Sevgili maviş 09 çok güzel yazmışsın sevgili MUSTAFA KE tam da zamanında yetişdi imdadımıza hem antibiyotik hem de antidepresan olarak iyice yıpranan sinirlerimize ilaç oldu.Çok teşekkürler burada senin emeğin olan şahane güzel senaryolar okuduk çok etkilendik çok beğendik hepsini ayrı ayrı fakat bu seferki bir başka oldu ellerine duygularına sağlık.

kübiş_GM
03-06-07, 19:05
sevgili MUSTAFA KE senaryonuz çok iyi gidiyor yaa meraklandıkça meraklanıyorum okurken kendimi kaptırıyorum yazdığınız sahneler birbir gözümün önünde canlanıyor, elllerinize emeğinize yüreğinize sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyorum...sanki dizimiz sizin yazdığınız gibi devam etmekte gibi geliyor bana çünkü şu anki bölümler gerçekten tam bir hayalkırıklığı...

cenup
04-06-07, 01:46
MUSTAFA KE senaryon çok güzel ilerliyor ve ben meraktan çatlıyorum bir bölümü okuyorum diğerini düşünmeye başlıyorum aslında baya uzun yazıyorsun ama nedense bana çok kısa geliyor...Bu son bölümlerden sonra senin senaryonu okurken içim açılıyor rahatlıyorum deşarj oluyorum resmen iyiki varsın ve bize bu güzel senaryoyu yazıyorsun...:img-yes: Doruk ve Yiğit'i çok sevdim ne güzel atışıyorlar öyle tekmeyi de yedi...:img-hyste M.Can'ın böyle delikanlı olduğunu görmek bu arada aynı babası çok hoşuma gitti...Yalnız bu konuda dejavu yaşıyormuşum gibi oldu tipik depresif ve sürekli içki içen hayata küsmüş Mehmet görüyorum...:img-hyste M.Can'ın böyle eskiyi hatırlaması araya eskiden sahneler girmesi çok güzel resmen okumuyorum izliyorum sadece yüzler yok o kadar...Gümüş'ün 40 yaşında üniversite bitirmiş olmasına çok sevindim bu da tipik Gümüş azmiyle sonunda üniversiteyi bitirmiş senaryoda en sevindiğim yer burasıydı keşke dizide de olsa...Dizi batıyor şu sıralar zaten finale birşey de kalmadı böyle güzel bir senaryoyu izlemek çok isterdim doğrusu...M.Can'ın Gümüş'e karşı tavırları da çok hoş ama bu Başak ne oluyor onu anlamadım garip bir tip...:icon_whis Yalnız Mehmet de aynı dedesinin torunu yani...:img-hyste Bu arada Gümüş hala ortaya çıkmadı bizi kötü bir sürpriz beklemiyordur inşallah...:img-help: Ada'da geliyor yarın artık senaryoda okuruz herhalde nasıl bir tip merak ettim...Böyle arkası yarın kuşağı gibi oluyor çok hoşuma gidiyor...:img-yes:

Hocam ne demek yalnız ya ben size söz vermedim mi 2 hafta kaldı şunun şurasında bazuka ve mermileri hazırlayın siz suç ortağınız burada sizden haber bekliyor...Hem böylece hapishaneden kaçmanıza da gerek yok 2 kişi bütün ekibi talan ederiz evvel Allah...Eleman lazımsa ben bulurum forumda bizim gibi çok insan var...Ama ziyaretçi isterim bana da kek getirin içinde hiçbir şey olmayanından olsun yalnız...:icon_whis

gumus_nese
04-06-07, 01:54
MUSTAFA KE senaryo devamını yeni okudum süpersin hatta süper ötesi ama hala gümüşten bi haber yok çok merak ediyorum ne oldu ama boyle eskileri anımsatıp ilerlemen çokkk güzel olmuş tekrar söylüyorum canım süpersin:happy0064 ellerine,yüreğine ve emeğine sağlık

cenup
04-06-07, 02:07
MUSTAFA KE yorum yazdım 3 dakika sonra sen senaryoya bölüm ekledin...:icon_sorr Off o kadar iyi yazmışsın ki yani hiçbir şey anlamadım...Hele bu kaza meselesi iyice kafamı karıştırdı merakla devamını bekleyeceğim artık başka yapacak birşey yok...:icon_sorr Ellerine yüreğine sağlık...

calino
04-06-07, 02:29
MUSTAFA KE'm canım bacım benim senaryon o kadar güzel ilerliyor ki, sana hayran olmamak imkansız.
Şu berbat ötesi bölümlerden sonra senin senaryon bana o kadar keyif veriyor ki anlatamam.
Tekrar yazmaya başladığın için çok ama çok teşekkür ediyorum canım.
Ellerine, emeğine, aklına, fikrine, klavyene, pc'ne, internetine, forumuna sağlık gülüm.

Ayrıca sağ yanağa uygulayacağınız şiddet kotası dolmuştur, lütfen sol yanaktan devam ediniz. :)

gumus_nese
04-06-07, 03:13
MUSTAFA KE bende seni bekliyodum ama sen çoktan yazmışsın yeni gördüm okudum kısa geldi valla:img-blush ya meraktan çatlıycam Gümüşe n'oldu bari sen yapma sakin bu kazada Gümüş ölmesin ya bu arada muhteşemsin demeyi unutuyodum harikasın,süpersin,muhteşem ya sen bitanesin........:img-wink:
ellerine,yüreğine ve emeğine sağlık canım benim:happy0064

aygülen
04-06-07, 08:53
Günaydın sevgili MUSTAFA KE gece başka bir konu için girmiştim baktım senaryo eklenmiş kaçarmı hemen okudum yorumu sabaha bıraktım eğer bizim senaristler olacaktı böyle geriye gidip bağlantılar kurarken herhalde konuyu çorba yaparlardı oysa sen herşeyi ince ince hesaplamışsın Gümüş bebeğin yaşı da nazarlık olmuş. Tekrar teşekkürler yalnız bu ilaç kesmez bizi şimdiden söyleyim.

başak_mu
04-06-07, 12:14
MUSTAFA KE senaryona tşk etmek için bitirmeni bekliyordum ama dayanamadım..bu hafta izlediğimiz sacmalıklarla dolu,gereksiz,boş,berbat bölümden sonra senaryonu okuyunca tşk etmek istedim..sen bu kadar özenle ugraşıp kelimeleri özenle secerken bu işten para kazananlar işlerini yapmaya üşeniyorlar...keşke keşke senin yazdıgın senaryoyu izleyebilme imkanımız olsaydı...
bu arada merakla 23 yıl sonrasının gümüşünü bekliyorum ben..senaryonu okuyan kuzenin gümüş öldü mü acep dedi öle bişiy yoktur inşallah..

silver_azeri
04-06-07, 13:49
Sevgili mustafa_ke senaryoların çok güzel.canlanıyor tüm sahneler gözlerim önüde.nihana olan kızgınlıgını belli etmişsin.ölmüş qaliba.ben artık mustafa_ke senaryo faylı açtım hepsini copy yapıyorum oraya.çok merakla bekliyorum gelecek bölümleri.sen hiç bir dizi senaryosu yazdınmı?sanki yıllardır senaryo yazmış işin profesyoneli olmuşsun.:img-yes:
evet forumdaki arkadaşlarımızın yorumlarını göz önünde bulundurarak söyleyebilirim 2+2- down :img-blush mustafa_ke - up.:happy0064 ama sonuna kadar yazarsın artık dizi bitti diye bırakmak yok.finalı merak ediyorum.aman şok final olmasın da

karam20
04-06-07, 14:37
MUSTAFA KE'M birtanem, güzelim canım senaryoların sultanı gene harika bir senaryo yazmışsın canımın içi.:good: Ne zamandır sabırsızlıkla senaryo yazmanı bekliyordum. Beklediğime değmiş gene döktürmüşsün. Bir solukta okudum. Devamını merakla bekliyorum. Hafta sonunun tüm yorgunluğunu üzerimden attım sayende. Yüzümde kocaman bir gülümseme oluştu.:img-grin2 Son izlediğim bölümden sonra ilaç gibi geldi senaryon.:img-yes: Sana ne desem az güzelim ellerine, aklına, fikrine, yüreğine sağlık canımın içi. Şuan yanımda olsan sana bol bol şiddet uygulardım. :love05: :love05: Güzel yanaklarından öpüyorum canımın içi.:love05: Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:img-yes:

SNT
04-06-07, 16:59
Canım MUSTAFA KE'M,Senaristlerin SULTANI.bitanem.Burada yoktum ama geldim ilk işim senaryolarını okumak oldu.Yine ben kelimelerin kifayetsiz kaldığı bir durumdayım.Bir senaryo bu kadar mı meraklandırır insanı,bu kadar mı sürükler okurken..Sen varya sen harikasın,muhteşemsin senaristlerin kraliçesisin..

Bu arada açıkça ismimi yazmamışsın ama ben anladım(başka tırsak kim ki forumda:img-in_lo )Ağustosta evet körfez fokurduyor olur, ama heveslenmeyin beni bulamazsınız zira ben Ağustos değil Eylül'de dönüyorum tatilden:img-yes: Yani canlarım yine yırttım çok şükür:)

zynp-34
04-06-07, 18:00
MUSTAFA-KE senaryon süper
-songülöden- devamını bekliorm canm nolcak mehemte bahara gümüşe biran önce yaz lütfen

çağloş
04-06-07, 18:12
bana yorum yapan herkesin çok teşekkrüler..zynp-34 devamını yazıyorum

çağloş
04-06-07, 18:24
ablacım senaryon çok güzel ilerliyor devamını bir an önce getirmeyi unutma

zynp-34
04-06-07, 18:37
-songülöden- canm valla süper olmuş sadece şeyde takıldm doktor hemen nasıl çıkabilirsiniz dedi ama gerçekten çokkk güzl bi senaryo sadece gümüş bebeğini aldırmak zorunda olmasın yeter gerisi süper:img-yes: :img-wink:

SNT
04-06-07, 18:40
MUSTAFA KE'M,senaryon çok güzel ilerliyor.Bizleri unutmamışsın Forumcak.Ada Melek'in ağzından duymak çok güzeldi..Ekrem Bora'mızı da çok güzel anmışsın.Valla diyecek birşey bulamıyorum sen senaryo ustasısın.

Yalnız bir sorun var,Aklıma gelen olmamıştır umarım.Bak kalbim dayanmaz.Ne olur yapmadım de,ne olur ölmedi de olmaz mı:icon_sorr

Sevgili songülöden,seninde senaryon çok güzel ilerliyor canım.Ama Mehmet yine beni kızdırdı senaryonda.Daha gözlerini açar açmaz kutlama ve içmeyi düşündü.Bak şimdi nasıl kızmayayım.:img-wink: ellerine sağlık canım..

"KaRtAnEsİ"
04-06-07, 21:20
mustafa ke seneryon harika ilerliyor ellerine emeğine ve yüreğine sağlık.....

-songülöden- seneryon çok güzel ilerliyor ellerine emeğine ve yüreğine sağlık...

çağloş
04-06-07, 21:34
zynp-34 yorumun için çok sağol canım ne biliyim hemen çıkmalarmalarını istedim biraz ben sabırsızımdır..
snt ablacım evet biraz öyle oldu sende yorumun için çok sağol:)
zehracım sende yorumun için çok sağol canım.

kübiş_GM
04-06-07, 23:15
-songülöden- cim ellerine sağlık cnm valla senaristlerin yapmadığını (yapamadığınI mı desem) yapıyorsunuz okurken çok mutlu oluyorum böyle senaryoları iki haftadır ekranın başında Mehmet in maviş gözlerini açmasını bekliyoruz neyseki siz varsınız sadece Gümüş ün bebeği aldırmasına üzüldüm...tekrar emeğine sağlık devamını bekliyorum...

MUSTAFA KE senaryo tek kelimeyle müthiş ilerliyor ama gerçakten Gümüş ölmüş olamaz değil mi??:icon_sorr :icon_sorr bizi yanıltmak için yapıyorsunuz değil mi??

turkey-princess 99. bölüm inşallah yazdığın gibi olur ve Mehmet o maviş gözlerini açar artık sahneler çok gerçekçi olmuş senin yazdığında da ellerine ve emeğine sağlık...
SÜPERSİNİZ ARKADAŞLAR...

ecrub
05-06-07, 10:26
Bölüm: ' 99 '

MEHMET KOMADA...

MEHMET İÇİN KENETLENEN ŞADOĞULLARI UMUDUNU KAYBEDİYOR.

GÜMÜŞ İSE KOCASINI YAŞAMA GERİ DÖNDÜRECEK BİR MUCİZE BEKLEMEKTEDİR.

Mehmet derin komadadır.Günledir hastanede olan Gümüş ve tüm aile perişandır.Gümüş büyük bir özenle ilaç tedavisine devam eder,kocasına bir böbreğini verip onu yaşama döndüreceği umudundan ısrarla vazgeçmez.Bütün aileyi de buna inandırmaya onları yüreklendirmeye çalışır.Ancak Şeref son gelişmeler karşısında ruh sağlığını yitirir ve sanki Mehmet ölmüş gibi davranmaya başlar.Mehmet’in ayakkabılarını yalının kapısına koyar,mezarlık işlemlerini başlatır.Gümüş ise sabırla her gün kocasının yanına girerek vazgeçmemesi için ona yalvarmaktadır.Gümüş’ün bu kararlılığı tüm aileyi ayakta tutmaktadır.Gümüş mucize beklemektedir.

ecrub
05-06-07, 10:43
arkadaşlar, kusura bakmayın özeti görünce sinirden nereye eklediğimi farketmemişim:S

SNT
05-06-07, 12:41
MUSTAFA'M KE'M iyi ki senaryolarınla geri döndün ve iyiki bize muhteşem bir senaryo okutuyorsun.Bugün okuduğum özetten sonra senin senaryon daha da kıymete bindi canım.

Dizide heyecan olsun diye işledikleri konular ne yazık ki heyecan yerine sinir yaptı.Ben beklemiyorum heyecanla,hiçte merak etmiyorum kızıyorum sadece.

Senin senaryonu okuduktan sonra düşündüm de,eğer dizide bunlar olsaydı,yorumlardan kapatılan sayfaların haddi hesabı olmazdı.Tekrar tekrar okuyunca o kadar çok soru işareti oluştu ki kafamda?Bir türlü işin içinden çıkamıyorum.Sorularım ne dersen?

1:Gümüş nerde?Afyon'da mezarda yatan kişi Gümüş değildir umarım.Ama GüMüş ölmediyse neden kimse Kaza-Anne-Gümüş lafını etmiyor?
2:Neden Mehmet patlamak üzere?
3:M.can ne için üzülüyor ve bu kadar içiyor?Başak'ı kaybettiği için mi?Ailesini değmeyecek bir kız yüzünden üzdüğü için mi?Yoksa Gümüş'e birşey olduğu için mi?
4:Mehmet, M.can için ne karar aldı da Nihan ve ilker bunun doğru olup olmadığını tartışıyor?Yoksa M.fikri'nin Mehmet'e yaptığı gibi ,Mehmet'te M.can'ı Afyonda bir kızla mı evlendirecek?Eğer bu doğruysa bu kız RUKİYE VE ORHAN'IN kızı GÜMÜŞ mü?

Daha yazsam o kadar çok soru çıkar ki.İrdelediğim,kafama takılan o kadar çok konu var ki?Tam bir ipucu buldum diyorum sonra bakıyorum yok değilmiş diyorum.Sonra yine bir bağlantı buluyorum,yine kaybediyorum.

Canımcım,lütfen bizi merakta bırakma arkasını çabuk getiriver buraya,bak zaten özette sinirlendim,birde senin senaryolarını beklerken meraktan kafayı yemeyeyim.Yoksa körfez'e gelmek yerine hastahaneye ziyaretime gelirsiniz:icon_whis :img-wink:

<gumus><mehmet>
05-06-07, 13:27
M: Ağır Abi mi,o da ne demek? Yeni neslin jargonu mu?
A: Amerika'dayken bir foruma üye oldum.Çok severek izlediğim bir dizinin forumu.Orada yazıyordu.Böyle esas oğlan sevdiği kadından ayrılmış, bir çalım atıyor,görmezden geliyor O'nu önünden geçtiği halde, öyle havalı havalı, bir siyah palto var üzerinde ve yeşil kaşkol takmış.Bakışlar böyle nasıl derler? Hani İng.de cool diyorlar..Yakıcı..O bakışın adı "Ağır Abi" bakışı,yürüyüşün de adı "Ağır Abi" yürüyüşü işte.

:img-hyste :img-hyste :img-hyste
SEN NEYMİŞSİ BE MUSTAFA KE

Ay sen çok yaşa iyimi ablacığım şu yazdığın şeylere en az birr yarım saat kadar gülmüşümdür.Ne güzel yazmışsın.bu biraz ineleme gibi olmuş ama çok güzel olmuş.Ellerine sağlık.Bir döndün forum coştu ya.Senaritlerimizde buraları okuun okusunda yüzleri kızarsın azcık:img-cool2

Not:Yalnız lütfen yine bir alıntılık yapıp bizim istediğimiz sahneleri o diziye sokmasınlar:img-pilot

dizi_tirya
05-06-07, 15:14
Mustafa Ke,yeniden dönmüşsün..Harikasın yine her zamanki gibi..Ellerine sağlık..

Diğer arkadaşların senaryosunu da okuyacağım..Ama şimdiden turkey princess ve songülöden arkadaşlarımın ellerine sağlık...
Yeniden aranızda ve Senaryolar başlığından olmaktan çok mutluyum..Senaryo yazan arkadaşlarımız da yeniden buradalar..Çok güzel...

karam20
05-06-07, 17:23
MUSTAFA KE'M senaryon çok güzel gidiyor. Merak ve heycanla devamını bekliyorum.:img-yes: Okudukça kafamda yeni soru işaretleri oluşuyor. Özellikle Gümüş'ü çok merak ediyorum. Gümüş nerde canım? Bu sorunun cevabını en yakın zamanda öğreniriz umarım.:img-yes: (ayrıca SNT'nin sorduğu tüm soruların) Çünkü ben çat diye çatlamak üzereyim haberin olsun.:img-yes: Senaryoyu sen yazmasan acaba öldümü diyeceğim ama sen böyle birşey yapmazsın dimi canımın içi.:img-wink: Heycanla, merakla sabırsızlıkla devamını bekliyorum canım.:img-wink: (İyiki senaryo yazmaya yeniden başlamışsın. Özlemişim senin o güzel senaryolarını canım.:img-yes: )

songülöden,turkey-princess ve dizi_tirya yazdığınız senaryoları okudum. Hepside çok güzel olmuş. Emeklerinize sağlık.:img-yes:

berivan_
06-06-07, 02:28
Mustafa Ke,ablacim,dönusun muhtesem olmus harbiden:img-yes: senin senaryo ekledigini görunce bir görseydin benim halimi demekten baska birsey demiyorum....ekledigin partlari bir solukta okudum...supersin:good: devamini merakla bekliyorum...

songülöden,turkey-princess ve dizi_tirya(Pinar)senaryolariniz cok guzel olmus...

Hepinizin ellerine,yuregine ve emeklerine saglik...

çağloş
06-06-07, 13:20
hepiniz yorumlarınız ile beni çok mutlu ettiniz.kübiş_gm canım yorumun için çok sağol.seni mutlu ettiğime sevindim.gümüş bebeğini aldırmasını istedim.diğerki senaryomun bölümlerinde sizi şaşırtacak şeyler olacak.

dizi_tirya,ablacım(mustafa ke.)ve turkey-princess ellerinize sağlık senaryolarınız o kadar güzel olmuşki

zynp-34
06-06-07, 19:46
-songülöden- canm senaryon süper gidio
o ewde kim varmış peki neden oraya yollamış bay gizem dilrubayı:icon_whis
bir an önce devamını getir çok merk ettim

çağloş
07-06-07, 12:39
yorumun için çok sağol canım .devamını getireceğim

kmnç2
07-06-07, 15:12
MUSTAFA KE ellerine sağlık.senaryon müthiş gidiyor.merakla devamını bekliyorum.ama gümüş nerde çok merak ediyorum.onla ilgili bişey yazmadın.yoksa kazadan kurtulmadı mı?devamını bekliyoruz...

"KaRtAnEsİ"
07-06-07, 20:11
mustafa ke -songülöden- turkey-princess seneryolarınız harika ilerliyor ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık...

dizi_tirya replik için teşekkürler cnm süper olmuş ellerine ve emeğine sağlık...

çağloş
08-06-07, 14:32
zehracım yorumun için çok saol canım.ablacım senaryon çok güzel ilerliyor ellerine sağlık

dizi_tirya
08-06-07, 17:15
Mustafa Ke ve songülöden ellerinize sağlık arkadaşlar..
Yeniden burada olmak gerçekten çok güzel..Dizimiz bittikten sonra da senaryolara devam edelim:)

gümüs_merve
09-06-07, 14:47
arkadaslar senaryolarinizz muhtesem sûper
zynp-34,mustafa ke,songülöden çook sagolun kendimi okurken dizide hissediyorumm

zynp-34
09-06-07, 15:03
arkadaslar senaryolarinizz muhtesem sûper
zynp-34,mustafa ke,songülöden çook sagolun kendimi okurken dizide hissediyorumm

cnm bi yanlışlık oldu sanırım ben senaryo yazmıorum :img-yes: ama inş oda olur

çağloş
09-06-07, 18:27
hepinizi yorumlarınız için çok sağolun:)

"KaRtAnEsİ"
11-06-07, 08:40
mustafa ke -songülöden- dizi_tirya seneryolarınız süper ellerinize emeğinize ve yüreğinize sağlık çok güzel yazıyorsunuz harikasınız...

aygülen
11-06-07, 08:50
MUSTAFA KE devamı ne zaman gelecek diye beklemekten bir hal olmuştum ama kısa olmuş diyecem kızma ne yapayım o kadar harika ki bir solukta bitiyor hem Gümüş nerede diye düşünmekten heyecan yaptım ellerine sağlık.Umarım bugün bizim için de M.Can gibi sürprizli olur devamını okuruz.

dizi_tirya
11-06-07, 13:28
kartanesi ve songülöden arkadaşlarım çok teşekkür ederim..
mustafa ke,harika gidiyor,her zamanki gibi müthişsin..Devamını merakla bekliyorum...

<gumus><mehmet>
11-06-07, 13:50
...Devamı sonra..
MUSTAFA KE sana daha önce bu en heyeanlı yerinde kesip daha sonra yazılarından nefret ettiğimi söylemişmiydim cnm???

zynp-34
11-06-07, 13:56
MUSTAFA-KE çok güzl senaryon ama en heyecanlı yerinde kesmesen olmazmı yha lütfen biran önce devamını getir

zynp-34
11-06-07, 14:26
-songülöden- süper gidiosun yha keşke hamile olsaydı süper olurdu hem neden indierki salona pdada başbaşa kalsalardı daha ii olurdu:( ama süper gidio devamını hemen getir:img-wink:

Güℓαу
12-06-07, 13:12
Hepinize Merhaba
Arkadaşlar ben hatırla sevgili hakkında sizden bir ricada bulunacaktım
Belki izlemiyorsunuzdur ama atv'ye bizim için geç saate alınması yani Avrupa yakası yerine yayınlanması için mesaj atabilir misiniz?
Şimdiden Teşekkürler

çağloş
13-06-07, 12:26
hepiniz yorumlarınız için çok sağolun.ablacım senaryon harika olmuş.:img-wink: :img-wink:

kübiş_GM
13-06-07, 23:25
-songülöden- ellerine sağlık cnm senaryonun devamını ancak okuyabildim çok güzel ya demek gümüş yeniden hamile ve bunu ilk öğrenen de Mehmet:good: en çok görmeyi istediğim(iz) sahnelerden birisiydi değil mi?Emeğine sağlık...

dizi_tirya senaryonu okudukça eski günleri yad ediyorum herkes gibi :icon_sorr dizimizin bitiyor olması ne acı ( offf offf);senin de ellerine sağlık cnm çok güzel yazmışsın...

MUSTAFA KE bilmem söylememe gerek varmı senaryonuz çok güzel gidiyor hele sekreter kızla (Gümüş) M. can arasındaki dizi muhabbeti beni bitirdi; hem güldüm hem hüzünlendim:icon_sorr ellerinize sağlık...Devamını sabırsızlıkla beklediğimi de ayrıca belirtmek isterim...

çağloş
14-06-07, 11:28
canım beğenmene çok sevindim.evet izde bu sahneyi televizyonda gümüşü izlerken görmeyi çok isteriz.yorumun içinde ayrıca çok sağol canım

karam20
14-06-07, 19:54
MUSTAFA KE'M canımın içi senaryon harika gidiyor.(Her zamanki gibi) Merakla devamını bekliyorum. Kafamda birçok soru var canım. Mezarlardan birinde Gümüş yatmıyor dimi canısı. Senaryon ilerledikçe Gümüş'ün öldüğüne inanmaya başladım. Ama sen böyle bir şey yapmazsın dimi canısı.:img-grin2 (Ne olur yapmayacağını söyle:img-yes: ) Gümüş'e ne olduğunu öğrenmemize daha var biliyorum. (Meraklıyım işte ne yapayım.:img-grin2 )

Senaryonun sonunu okuduğumda işte budur diyeceğime adım gibi eminim.:img-wink: :img-yes: Devamını sabırsızlıkla beklediğimi daha önce söylemiş miydim? Ellerine emeklerine sağlık canımın içi.:img-kiss:

-songülöden- canım senaryon çok güzel olmuş. Keyifle okudum emeklerine sağlık.:img-yes:

aygülen
15-06-07, 08:58
Gece yatmadan önce bir dolaşırken sürpriz oldu MUSTAFA KE senaryonun devamını yazmıştı hemen okudum ama teşekkürlerimi sabaha bıraktım.Karakter sayımız baya bir arttı hangisi kimdi iyice anlamak için sabah tekrar okudum pes yani sevgili arkadaşım ben okurken kafamı anca topladım sen mükemmel bir senaristsin ellerine sağlık devamı yarın dediğin için bugün habire senaryo bekleyeceğiz mükemmelsin.

TUĞBA SLC
15-06-07, 09:21
MUSTAFA KE senaryolarını keyifle okuyorum bizim senaristlerde çpk daha iyisin bunu söyleyebilirim tebrik ederim seni ama sana birşey sorucam senaryolarını okuyorum ama anlamadığım birşey var senaryolarında gümüş öldü mü ya mehmet onun mezarında mı anlayamadım o kısmı ...

-songül öden- seninde senaryoların çok güzel

senaryoları okurken bir an gözümde canlanıyor sahneler hepinize çok teşekkürler keşke vakit olsada böyle bölümler izleyebilsek....

dizi_tirya
15-06-07, 14:49
Mustafa Ke,Harika gidiyor ellerine sağlık..
songülöden,senin de ellerine sağlık..

calino
15-06-07, 15:26
MUSTAFA KE'm canım bacım benim. Senaryonu hayranlıkla okuyorum. Final yaklaşmış senaryonda hem büyük bir merak içerisinde bekliyorum hem de biteceği içinde biraz üzülüyorum.
Akşama kadar inşallah meraktan çatlamam. :)

Nihayet Mehmet ve Gümüş kız kulesine gittiler. 3. çocuk haberi de geldi off off harika da Gümüş'ün akibeti hakkında hala bir fikrimiz yok yanii. Ne yaptın Gümüş'e? Bak eğer Gümüş'ümün başına birşey geldiyse elimden kimse alamaz seni. Sonradan söylemedi deme. :)

Ellerine sağlık yavruum.

dipin notu: Bak eğer Gümüş'e birşey olduysa akşama kadar iyice düşün ona göre finali yaz. Artık değiştirir misin, ne yaparsın bilemem.
:love05: :img-kiss:

karam20
15-06-07, 15:58
MUSTAFA KE'M canımın içi, birtanem, senaryoların sultanı harikasın. :good: Dizide Mehmet'in çocuğu olacağını Gümüş'ün ağzından öğrenmesini ve o andaki heyecanını göremedik. (Gümüş'ün rüyasını saymıyorum) ama sayende görmüş kadar oldum canım.:img-yes: Şu çok istediğimiz kız kulesindeki yemek için ayrıca teşekkürler. (Yanlış hatırlamıyorsam daha önceki bir senaryonda da onları kız kulesine götürmüştün. Zaten sen olmasan böyle sahneler içimizde kalacaktı canısı.:img-yes:)
Sen son akşama yazınca içim bir tuhaf oldu.:icon_sorr Bir yandan Gümüş'e ne olduğunu öğreneceğimiz için çok mutluyum,:) bir yandan da senin son senaryon olduğu için üzgün.:icon_sorr Anlayacağın çok karışık duygular içindeyim canısı. Asıl tebrikler akşama sonu okuyunca canımın içi. Emeklerine sağlık.:love05: :love05:

Nip noto tam destek: Bak güzelim calino'mu duydun. Elinden kimse alamazmış seni.:) Bak ona bu konuda destek verip yardım ederim söylemedi deme canısı.:) Gümüş'e bir şey olduysa halimi düşünemiyorum.:img-swoon Yarın finali izlemeden bana bir şok yaşatma canımın içi.:img-kiss:

kmnç2
15-06-07, 16:55
MUSTAFA KE ellerine sağlık.senaryon çok güzel gidiyor.inan devamını final bölümünden daha çok merak ediyorum..

GöZdE_iPeK
15-06-07, 17:19
Sevgili MUSTAFA KE;
Söylenebilecek her güzel sözü senin ve senaryon için söyleyebilirim ama hiç biri ne kadar güzel yazdığını,senaryonu ne kadar beğendiğimi ve bana okumanın büyük bir keyif verdiğini anlatmayacak nitelikte sözcükler her biri...İnsanın okudukça okuyası geliyor hiç bıkmıyor,gözlerinde canlanıyor keşke dizide de böyle olsa bunları görebilsek diyor,imreniyor keşke bende böyle yazabilsem diyor.Ama sen yaz bizde okuyalım,içimdeki şeyleri anlatamıyor kelimeler anlaşılan kelime dağarcığımı geliştirmem gerekiyor:img-yes:Gerçekten oldukça güzel yazıyorsun ellerine ve yüreğine sağlık...

kübiş_GM
16-06-07, 09:09
MUSTAFA KE ne diyeceğimi bilemiyorum gerçekten...
Öncelikle şunu söyliyimki Gümüş ün yaşadığını öğrendiğimde öyle derin bir ohh çekmişimki bu kadar olur herhalde( zaten ben hiç inanmamıştım Gümüş e bir şey yapacağınızı:icon_whis :img-wink: )
O kadar güzel bir senaryoyduki aynı bu akşam dizinin hiç bitmesini istemediğim gibi bitmesini istemedim, gece sonunu getireceğinizi öğrendiğimde baya üzüldüm, öyle alışmıştımki bu güzel hikayeyi okumaya:icon_sorr :icon_sorr ...Benim için hep ayrı bir yeri olucak bu dizinin ve bu güzel forumun anısına saklıcam bunları(belki ileride torunlarıma bile gösteririm:img-blush:img-hyste ) ...
daha öncede yazmıştım adeta diziyi izler gibi bütün kareler gözümün önünden akıp gitti:img-yes:,olayların birbiriyle bağlantısı o kadar güzeldiki...herkesin aklına türlü türlü senaryolar gelebilir ama bunu kağıda bu denli güzel dökebilmek başka bir şey sanırım.Duygularımı daha başka nasıl dile getiririm bilemiyorum:img-blush ...Asıl ben (biz) size teşekkür ederiz bu güzel hikayeyi senaryolaştırıp paylaştığınız için bizlerle...Ellerinize ve yüreğinize sağlık...İyiki varsınız ve iyiki o güzel senaryolarınızı bizlerle paylaştınız (yorumlarınızla da kötü zamanlarda bile hep beni güldürdünüz)...Çok teşekkürler:good:
İyiki diyorum iyiki bitmesine üç ay kala da olsa buraya üye olmuşum:
İYİKİ VARSINIZ GÜMÜŞ AİLESİ:img-blush :sad53:

başak_mu
16-06-07, 09:12
MUSTAFA KE senaryonun sonuna kadar korka korka okudum gümüşümü mefta ettin diye.Allah'tan mutlu son olmuş..yoksa yoksa son bölüm öncesi burda krize girerdik heralde ki ben sonuna kadar acaba gümüş nerede diye okudum...

kızkulesindeki yemek mükemmel olmuş mükemmel.2+2'linin bu kızkulesindeki yemegi bizlere garezlerinden yapmadıgına adım gibi eminim yoksa çok zor bişiy olmasa gerek....keşke elimizde imkan olsa da bu senaryoyu izleyebilseydik..ben okurken bile gözyaşı döktüm:icon_sorr tam da son bölümü izleyecgimiz akşamın sabahında senaryonu okumak çok kötü etkiledi beni..benim için gercekten çok güzel bir final oldu ama keşke devam ettirseydin yani mehmetcan ve gümüş'ün nikahını falan da görseydik ay pardon okusaydık:)

ne denilebilirki gerek ta 1. sezondaki eski günlere dönüşler,gerekse bizim görmediğimz ama oldugu varsayılan kızkulesi vs.tarzında geriye dönüşler,kurgu,olayların birbirini seyri herşeyiyle harika olmuş..hatta sana bişiy diyim mi yeni bir diziye başlayack olan birileri için bu senaryo öykünün temelini bile oluşturabilir..ona göre yani..tebrikler:good:

vakit ayırıp bu güzel senaryoyu bizlerle paylaştıgın ve bizleri mutlu ettiğin için teşekkürler:img-yes:

TUĞBA SLC
16-06-07, 10:08
MUSTAFA KE senaryolarını bayılarak okudum ya görmek istediğimiz her sahne vardı çok güzel ellerine sağlık...
biran gümüşümüzü mefta ettin sandım ama neyseki yaşıyormuş biraradalarmış sevindim
ya senin senaryolarında bitti dizide bitiyor biz ne yapcaz ya of of

silver_azeri
16-06-07, 14:53
MUSTAFA_KE süpersin ne diyeyim ki büyük heyecanla okudum.çok korktum Gümüş öldü diye.ama sen Gümüşe kıyamazsın diye içim rahattı yanılmadım da.mesajlar da alındı.2+2den farklı olarak abartmadan güzel mesajlar vermişsin.
replikler çok güzel.en çok da Kız Kulesi sahnesini beyendim.muhteşemsin.ellerine,emeyine,yüreyine saglık.

:happy0064

iremkıvanc
16-06-07, 15:00
neden bıtıooo bgu dızıııııııııııııı yaaaaa ben kıwncı nerde gorçemmmm sdenıııııı çooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sewıoruuum :img-in_lo kıwannnnccccc :img-blush gule gule ınsaaalllaaah senı baska dızılerdede goruruzzzz:icon_sorr :sad53:

gümüş kalp
16-06-07, 18:44
MUSTAFA KE canım arkadaşım yüreğine sağlık.okurken duygulandırdığın,yeri gelip gülümsettiğin,ölçülü olarak verdiğin mesajlarla yazdığın tüm senaryoların için sana çok ama çok teşekkür ederim.bazı günler dizinin özetinden fragmanından çok senin yazacağın senaryonun devamını ya da yeni tabiriyle arkasını bekledik.hepside beklediğimize değdi.o güzel yüreğin hep mutlu olsun,huzurlu olsun.görmek istediğimiz birçok sahneyi belki dizide göremedik ama senin senaryolarını okurken hayal ettik ve izlemiş kadar olduk.herşey iin tüm emeklerin için sana çok teşekkür ederim.

burrcu
16-06-07, 19:56
MUSTAFA KE ablacım..
Emeklerine sağlık. Senin seneryoların her zaman ayr bir tat veriyordu..
Finalimizi de harika kapatmışsın.. Harikasın..
Afyon seneryon hala hafızamda...
Senden bir ricam dizimiz bittikten sonra da işten güçten vakit bulabilirsen,
seneryo başlığımızı yazılarından mahrum etme..:img-blush

SNT
17-06-07, 03:55
AYGÜZEL'İM yorumlardan yazdığın replikler beni çok duygulandırdı.Veda havasına girdim birden.Yorumlarda bunları okudum ama tek bir sayfada okumak içimi acıttı.tuhaf oldum.Birden hüzün sardı beni..:icon_sorr

Ellerine sağlık canım,aklına sağlık harikasın....:good: :img-kiss:

MUSTAFA KE
17-06-07, 04:20
Selenayım,modlar kızacak tek cümle yazdım diye ama bu da benim en kısa yorumum olsun:
Sen var ya sen M-U-H-T-E-Ş-E-M-S-İ-N!!!! Okudun mu? MUHTEŞEM!!!

calino
17-06-07, 04:26
AYGÜZELİM sen harikasın, harika. Bu replikler süper olmuş. Çok beğendim. Ellerine sağlık, emeklerine sağlık, aklına, fikrine sağlık fıstığım benim.

"KaRtAnEsİ"
17-06-07, 09:45
aygüzelim ablacım süprizin gerçekten çok güzel sabah kalktığımda ilk işim buraya bakmak oldu aslında süprizini tahmin etmiştim ve tahminim doğru çıktı ellerine ve emeğine sağlık ablacım düşüncen çok güzell...

stml
17-06-07, 09:54
Aygüzelim

Beni ŞŞŞOKK eden final değil, senin yazdığın belki de ilk ve son replik oldu. Sabah kalkar kalkmaz bu güzel repliklerini okumak içimi sevinçle doldurdu....

Kocaman bir alkış sana. Brrraavoooo :happy0064 :happy0064 :happy0064

başak_mu
17-06-07, 10:21
selenay abla akşam sen foruma sürprizim var dediğinde tahmin etmiştim böle bişiy oldugunu..çok eski bir üye sayılmam..ama gecen yıl sezon finalinden sonra eklediğin replikleri ve mustafa ke'nin senaryolarının ardından yazdıgın replikleri okumuştum...o yüzden acaba bu seferki sürpriz de replik olabilir mi dedim..yanılmamışım..şimdi ben döner döner bunları okur geçmişi yad ederim:img-help: ellerine saglık :good:

ebru_kıvançkolik
17-06-07, 10:53
selenay ablacım çok güzel bir sürpriz oldu bu.Eline ve yüreğine sağlık canım...

HG_GUMUS
17-06-07, 12:26
AyGüZeLiM harika olmuş ellerine sağllıkk

aygüzeli
17-06-07, 12:49
Arkadaslar öncelkle suna bir aciklik getireyim ismi olmayan kimse üzülmesin demistim dün yorumlarinizi siz yapin..ben daha cok eksik isim var onlarida ekleyecegim yorumlar geldikce biz bu kadar az deyilizki dimi ama..kocaman bir gümüs ailesi var burda...

O güzel yorumlariniza hepinize tek tek tesekkürler asil harikka olan gümüs kardesligi..oyuncularimiz dagilabilir baska projlerde yer alabilir ama biz ilk göz agrimiz olan külkedisi masalini her zaman kalbimizde yasatacagiz.arsive tasinsada..

çağloş
17-06-07, 12:56
selenay ablam elllerine sağlık daha anca görebildim.yorumum geç oldu ama.çok güzel olmuş ellerine sağlık

karam20
17-06-07, 13:03
AyGüZeLiM canımın iç sürprizin harika, muhteşem, süper.:good: Ellerine emeklerine sağlık bir tanem.:img-yes: Seni ne kadar sevdiğimi daha önce söylemiş miydim?:img-blush :img-kiss:

aygülen
17-06-07, 13:05
AYGÜZELİM ellerine sağlık canım büyük emek harcamışsın yine çok güzel olmuş.Okurken ilk hazırladığın replikler aklıma geldi ne kadar gülmüştüm neler neler yazmışız bu son yazdıklarımız çok duygusal ve hüzünlü.O zamanda yazmıştım nereden aklına geldi ne yaratıcı bir düşünce diye tekrarlıyorum ve çok teşekkür ediyorum.

SNT
17-06-07, 15:11
MUSTAFA KE'M,canım,bir tanem,lokumum:img-wink: senaryonu okumama rağmen daha yorumu yeni yepıyorum kusura bakma canımcım,nasıl olsa beni körfeze atacaksınız ya e sen 2 kere atarsın ödeşiriz:img-hyste

Neyse şimdi sana buradan kocaman bir teşekkür ediyorum.Niye mi?Gümüş'ü o mezarlardan birine sokmadığın için.Gerçi Mehmet'İn tel konuşmalarından şüpheleniyordum ama öyle bir yanılttın ki bizi,hep acaba mı?olabilir mi? endişelerinde bıraktın. Valla canım sen senaristlerin KRALİÇESİSİN.sen HARİKASIN,MUHTEŞEMSİN BİR TANESİNO kadar başka da söze gerek yok.Sana dayanamayıp şiddet uyguluyacağım işte.:img-kiss: :love05:

Yalnız, dizimiz final yaptı ama sen yapmasaydın keşke.Yani bu senaryona devam etseydin olmaz mıydı?M.can ne tepki verecek,Gümüş kız kabul edecek mi evlenmeyi?Ada kime aşık olacak.Ahmet'in gerçek aşkı bulacak mı?Defne evlenecek mi?Vs..
Yani ben diyorum hep dizi bitse bile bu masal bu forumda bitmez diye..Hani sen bitirmesen diyorum,hani bu masala devam etsen diyorum,hani boş vakitlerinde yazsan diyorum da bizde okusak diyorum,ACABA ÇOK MI ŞEY İSTEMİŞ OLUYORUM:img-blush

emlylove
17-06-07, 15:50
MUSTAFA KE ablacım senaryonun sonunu yeni okudum.Senin Gümüşümüzü mefta etmeyeceğini biliyordum.Ha şimdi Gümüş gelicek ha şimdi arayacak diye diye bekliyordum.Beni yanıltmadın ablacım aşk yine kazandı.:happy0064 Ama senin senaryonda da son yazısını görünce fena oldum yine.Umarım bizi yazın o eşsiz senaryolarından mahrum bırakmazsın.Tadı damağımda kaldı vallahi.Ellerine emeğine yüreğine parmaklarına klavyene...vs sağlık.İlham perisi seni hiç bırakmasın ablacım yüzün hep gülsün.:love01:

AyGüZeLiM ablacım repliklerde adını görünce tamam dedim selenay ablam bi kıyak geçmiştir bize:img-in_lo .Bu güzel düşüncen için çok sağol ablacım.Seninde ellerine emeğine aklına beynine...vs sağlık.:love01:

silver_azeri
17-06-07, 17:28
sevgili Aygüzelim ,süpersin çok teşekkürler:happy0064 .en güzel sürprizi yaptın bize.
nikimi görünce çok sevindim ya.ellerine saglık.beni unutmadıgın için teşekkürler.
her kesin yorumlarını okudukca ve bu son bölüm yorumu dogrusunu düşününce yine duygusallıgım tuttu.:sad53:

ışıl türkay
17-06-07, 23:06
Sevgili AYGÜZELİM replikler bölümündeki çalışmanı şimdi gördüm çok güzel olmuş ince bir düşünce ayrıca benim yazımıda eklemişsin teşekkür ederim.

MUSTAFA KE
18-06-07, 11:16
Sevgili elwiens_86 (bu senaryonun ilk yorumcusuna teşekkürler,bana nasıl bir gaz verdiğini anlatamam,hep vermen dileğiyle.), calinom-mavişim (sizlerle ağustosta hesaplaşacağım, sağ sol farketmez anladınız siz..), aygülen (hep desteğini arkamda hissettim,yüreğine sağlık,hep bizimle ol olur mu? Sensiz Gümüş forumu düşünemiyorum..) , gumus_nese(canım o güzel yorumlarınla her zaman yanımdaydın,hep de yanımda olman dileğiyle ),SNT'em (bak bana yakınlaşıyorsun bacım bilemiyorum oradaki körfezler de fena sayılmaz hani:img-blush :img-hyste ) , cenup (seninle tanışmak o kadar güzel ki iyi ki bu foruma geldin,son senemizde çok mutlu olduğumu söylemeliyim), kübiş_GM (her senaryomu bu kadar içten yorumladığın için sana şiddet uygulamak istiyorum yanaklarından mucuk mucuk),-songülöden- (senaryolar bölümünde ismini görmek yalnız olmadığımı hissettiriyor.Hele de senin gibi bir senaryo yazarından bu yorumu okumak daha da güç veriyor.) ,<gumus> <mehmet> ( senin ısrarların olmasa ve ben bunu dile getirmesem sanırım bu baskıyı yemeyecektim forumdan, sana da şiddet uygulamak istiyorum yanaklarından!Ayrıca arkası yarını beğendin mi? ), gizem-gumuş (senden bu iltifatları duymak çok güzeldi canım,umarım siteye üye olduğuna memnunsundur ve benim de buna