PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmzalara/Özel Çalışmalara Yorumlar

Sayfalar : 1 2 3 [4]

_artvin_
18-11-07, 17:01
Merhaba artvin hoşgeldin hala yeni üyeler kazanıyor omamız çok güzel.:img-yes:
Gümüş dizisini izlemek bir ayrıcalıktır gümüş ailesi her yeni üyesine ne yapar bağrına basar.
Yorumun için tesekkür ederim :img-cool2 dört gözünüde ellimden geldiği kadar bekletmemeye çalışacağım.

Sevgi ve sağlıkla kalman dileğimle.

umarım herkes sevgi, saygı ,hoşgörü ve sağlıkla kalır ayrıca jestin için çok teşekkürler çok hoşbuldum sağol

emirdag_güzeli
18-11-07, 17:08
yudumsun senaryonu zevkle okuyorum devamini bekliyorumm..:)

yudumsun
18-11-07, 17:15
yudumsun canım ellerin sağlık güzelim. Senaryo harika gidiyor.:good: Özlemişim Gümüş Mehmet senaryolarını:img-yes:Tekrar yazmaya başladığın için ne kadar teşekkür etsem az güzelim.:img-yes:

Merakla ve sabırsızlıkla devamını bekliyorum. Ayrıca Mehmet'i istediğin kadar yontabilirsin canım.:) Yotma çalışmalarına büyük bir hızla devam edebilirsin güzelim.:) Çok süper gidiyor.:)

Dip Not:Mehmet Gümüş'ü evliliğe ikna edene kadar (Tabii ilerde onları evlendirmeyi düşünüyorsan:)) biraz sürünsün lütfen. :img-hyste

Düğün olacak canım olmazmı yontma işini kaptım ben hani marongoz olsam iyi olurmu .
Şimdi ben bu odunu yonta yonta talaş yaparım hazır kışta geldi sobada yakarım.Arkadaşlar verin çoşkuyu verin çoşkuyu iş çığırından çıktı bakalım görelim :img-polic polis peşimde sanırım birileri benden şüpeleniyor olmasın artık siz beni saklarsınız:icon_whis sadece suçlu ben değilim yinede işkencelere direneceğim adınızı vermiyeceğim.:sad53:

Sevgili emirdağ güzeli mesaj alınmıştır fakata sane dönemedim şifreli konuşuyorum hatlarda bir problem var sanırım.bağlatıyı kurmaya çalışıyorum.
Yardımın için teşekkür yorumun için sağol.
sevgi ve sağlıkla kalılın canlarım.

Şimdi gitmeliyim görüşürüz bu gün misafir günüm artık kusuruma bakmayın.

cenup
19-11-07, 20:48
yudumsun senaryonuz çok güzel gidiyor hergün fırsat buldukça bütün yazdıklarınızı okuyorum açıkçası sanki o sahneleri izliyormuş gibi oluyorum.Farklı bir hikaye fikri gerçekten güzel olabilirmiş bunu kanıtladınız bize.:img-yes:Büyük bir zevkle takip ediyorum umarım çok uzun sürer bu senaryo işi şahsen ben doya doya okumak istiyorum.Hem Gümüş'ün gerçek senaryosundan bölümler hem de sizin hayal gücünüz birleşince ortaya çok güzel şeyler çıkıyor.:good:

Yalnız son bölümde;

Ençok kim sevindi bu işe tabiki Mehmet Efendi

Kısmında "Mehmet Efendi" yerine "biz" demek istiyorum.:)

Ayrıca Mehmet'i yontma fikrini çok beğendiğimi de söylemeden edemeyeceğim.:img-icecr

Ellerinize, yüreğinize, aklınıza, fikrinize sağlık.:)

yudumsun
19-11-07, 21:02
Yorumlarınız için teşekkür ederim aslında o sondan sonra altına bir parantez açıp tabiki ondan çok biz sevindik demek aklımdan geçmedi değil bilmenizi isterim.

Zaman ayırıp okumanız okuduktan sonra yaptığınız yorumlarla yazma istediğimi artırdığınız bir gerçek siz istedikçe böyle güzel yorumlar yaptıkça bende fırsat buldukça yazmak istiyorum

En azından düğünlerini göreceğiz şimdilik bunu söyleyebiliyorum

Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileğiyle.

aygülen
20-11-07, 01:06
Yudumsun harika gidiyorsun ellerine sağlık eve geç gelince geç okuyabildim ama çok güzeldi düğünlerini, çocuklarını tatillerini mümkünse gümüşü izlerken senaristlerin bize çok gördükleri her sahneyi yazmanı istiyoruz tekrar teşekkürler.

kübiş_GM
21-11-07, 10:19
uzun zamandır buralara uğrayamıyordum; senaryoyu görünce çok mutlu oldum bir çırpıda okuyuverdim inşallah uzun uzun yazmaya devam edersin yudumsun, dizi bittikten sonra tekrarları izleyemeyen biri olarak burada yazılan senaryoları okumak en büyük avuntu kaynaklarımdan biriydi emeğine sağlık diyorum...

yudumsun
21-11-07, 13:49
uzun zamandır buralara uğrayamıyordum; senaryoyu görünce çok mutlu oldum bir çırpıda okuyuverdim inşallah uzun uzun yazmaya devam edersin yudumsun, dizi bittikten sonra tekrarları izleyemeyen biri olarak burada yazılan senaryoları okumak en büyük avuntu kaynaklarımdan biriydi emeğine sağlık diyorum...

Teşekkür ederim arkadaşım fakat.
Siz arkadaşlarıma hem iyi hemde kötü bir haberim var.
İyi haber iş buldum ve bugün başlıyorum.
Kötü haberi tahmin etmişinizdir.
Kendinize ve sevdiklerinize çok iyi bakın.
Sevgi ve sağlıkla kalın
Görüşürüz:sad53:

<gumus><mehmet>
21-11-07, 15:31
yudumsun yapma ya en heyecanlı yerde kalmışken bugün işe başlıyacağımda ne demek.Gerçekten senin adına sevindirici ama bizim adımıza kötü.
İlk defa MUSTAFA KE nin senaryoları gibi bu senaryoyuda bir solukta okudum.Öncelilkle bu kadar akışkan ve güzel bir senaryo yazdığın için teşekkür arada bazı sözler var hani gözümüzden kaçıyor sanma hesinin anlamı birbirinden güzel.
Lütfen tatil günlerinde buraya gir ve senaryolarınla doldur.Ben fırsat buldukça uğrayacağım harikasın hep böyle devam et...:happy0064

aygüzeli
21-11-07, 20:34
Yudumsun allah senin iyiligini versin emmi..:icon_whis

Ama inan senaryonda songül ismini görünce durumu hemen caktim ki diyer sayfaya gecince aciklamani okudum...hellal sana bir an bile olsa korkuttun bizi,o kadar zevklen günlük ekleyecegin senaryoyu bekliyorumki sonunu okuyamayacagim icin cok üzülmüstüm...eh yeni isinde hayirli olsun sadoglu sirketler grubunda..(ah keske gercek olsa dimi:img-yes:)gümüse yontma isleminde yardimci olman dilegiyle..
Yüregine saglik.....:good:

yudumsun
21-11-07, 22:00
Yudumsun allah senin iyiligini versin emmi..:icon_whis

Ama inan senaryonda songül ismini görünce durumu hemen caktim ki diyer sayfaya gecince aciklamani okudum...hellal sana bir an bile olsa korkuttun bizi,o kadar zevklen günlük ekleyecegin senaryoyu bekliyorumki sonunu okuyamayacagim icin cok üzülmüstüm...eh yeni isinde hayirli olsun sadoglu sirketler grubunda..(ah keske gercek olsa dimi:img-yes:)gümüse yontma isleminde yardimci olman dilegiyle..
Yüregine saglik.....:good:

Umarım kızmadınız arkadaşlar kendi kendimi eğlendiriyorum işte evde konuşacak fazla kimseler yok o yüzden yazarken sizlerle konuşmak hoşuma gidiyor.:img-blush
Artık kusuruma bakmayın

Sevgili Gümüş Mehmet umarım darılmadın sen bana bakma ben böyleyim işte:img-pilot

Dahada komik bir şey oldu aslında tam kesinleşmeden söylemiyeceğim.
Şimdilik kendinize ve sevdikleriniz iyi bakın

Sevgi ve sağlıkla kalın.

aygülen
21-11-07, 23:07
Öğleden sonra bir işim vardı çıkacağım ama önce bir bakayım dedim senaryonun devamı gelmişmi ama ne göreyim yudumsunun yazısı hayal kırıklığı ile gelince bari senaryoyu bitir diye yazarım diye düşünüp çıktım. Taa geldikten sonra yaptığın şakayı farkettim ve büyük bir zevkle kalan kısmı okudum yani aslında günün sazanı oluyorum ha ama şikayetim yok tabii.

yudumsun
21-11-07, 23:20
Öğleden sonra bir işim vardı çıkacağım ama önce bir bakayım dedim senaryonun devamı gelmişmi ama ne göreyim yudumsunun yazısı hayal kırıklığı ile gelince bari senaryoyu bitir diye yazarım diye düşünüp çıktım. Taa geldikten sonra yaptığın şakayı farkettim ve büyük bir zevkle kalan kısmı okudum yani aslında günün sazanı oluyorum ha ama şikayetim yok tabii.

Canımya alacağım olsun vereceğim olmasın:icon_whis zaten bu aralar yolsuzum neyse
Küçük bir şaka işte sabah kalkınca aklıma geldi yapim dedim Onur gibi komik olmaya çalışıyorum aslında :img-blush
Sanırım ondan daha kötüyüm içinizi rahatlatayım iş bulsam bile bu senaryoyu yarım kesmiyeceğim umarım afedildim.:img-wink:

Sevgi ve sağlıkla kalın

MUSTAFA KE
22-11-07, 01:55
yudumsun bak o Beil cadısı, Derin cadısı, Nihan başcadısı gelirse çelme takmayı unutma! Gümüş'üm yapamadı o garaj sahnesinde ama bir de sen çelme takıversen garajda Mehmet'e hem de Gümüş'e odunluk yaparken! Var ya ikramiyen benden..Çifte hem de.. Sen bu cadıların üzerinden gözünü bir an olsun ayırma olur mu?!
Bir de şu senin şaka biraz Mehmet'in sürprizlerine benziyor..(her ne kadar ben gecenin bu saatinde uğrayabilmiş ve senaryonun önce son sayfasını okuyup üzerinde şaka yaptımı görüp,sonra yorumları okuyabilmiş, dolayısıyla da tufaya düşmemiş olsam da forumdaşlarım kalpten gidip gidip gelmişler haklı olarak..) Sen iş bul ama yazmaya devam et..yoksa bizler öksüz ve yetim kaldık güzelim buralarda,sen de bırakıp gitme bizi ne olur, ne olur tut ellerimizi..
Sen de kendine dikkat et.bye Bize lazımsın.

yudumsun
22-11-07, 16:12
Benim onlar için güzel planlarım var.
Daha doğrusu bizim için güzel onlar için kötü plan diyelim.
Olur mu hiç senaryoyu sondan okumak ağız tadıyla bir şaka yapamadık canım.:img-blush

Bana bir iş lazım da sizde lagzımsınız yoksa kafamı nasıl dağıtacağım ilk kadehte şarhoş olurum ben kendimi içkiyede veremem.:img-swoon

İçki demişken bir şeyler hatırlatmak istedim
Gümüş dizisindeki bağzı sahneler varki unutulmaz onların büyüsünü bozmadan benzerlerine yakın bir şekilde senaryoma ekliyeceğim bu anların tadı başka olduğu için olayları en orjinaline sadık kalabilidiğim kadarıyla yapacağım.
Umarım beğenirsiniz bazı anlar vardırki hiç değişsin istenmez bu anları ilerledikçe ve elimden geldiğince yazacağım.

Bu aşkın gelişim şekli farklı vede Mehmet eskisinden daha az odun olduğundan yazacağım karedlerdeki layt odunumsulukları mağzur görürseniz sevinirim.
İşe heycan katmak adına katlanacağınızı umuyorum
Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın
Sevgi ve sağlıkla kalın.

SNT
22-11-07, 23:29
Yudumsun'um biraz geç oldu ama öncelikle sen hoşgeldin yeniden..
Senaryonu bir solukta ve heyecanla okudum.Afyon-İstanbul arası yolculuk biraz yorucu olsada :icon_whis okuduklarım tüm yorgunluğa değdi.

İlk önce söylemek istediğim ben bu tanışma işini çok sevdim.İkinci olarakta O..Nluktan uzak olan Mehmet'İ çok sevdim.Hele Mehmet'İn yeni sekreteri SONGÜL'E BAYILDIM,İYİKİ İŞE GİRDİ:img-wink::img-yes:Gümüş'ün yolculuğuna eşlik eden şiire ise yazacak kelimeler bulamıyorum.

Okurken bir bir gözümde canlandı sahneler.Bize yeniden büyük bir heyecanla Gümüş'ü yaşattırdığın için teşekkürler dostum.Ellerine,aklına sağlık.
Devamını heyecanla bekliyorum,şimdiden kolay gelsin.
İlham perilerin seni yalnız bırakmasın inşaallah...

MUSTAFA KE
23-11-07, 00:46
Şey, ben de naçizane bir yorumda bulunmak isterim:img-blush :
SNT'em bacım, AMİN!
Ha bir de, ben en çok bir odunluk anında Mehmet'e atılan fiziksel çelmeler istiyorum.:img-cool2İçimde kaldı yahu o garaj sahnesinden sonra.Aklım 1.94 yere yapışan odun Mehmet'te.:icon_whis Odunluk yaptığı anda yere yapışmasını istiyorum seyrine :img-icecr (pardon) okumasına :img-pilot ve gözümde canlandırmasına:img-icecr doyum olmayacak:img-yes::img-wink:

yudumsun
23-11-07, 01:18
SNT tüm bu güzel yorumlar için çok teşekkür ederim.
Sanada MUSTAFA KE Gelelim yorumuna pek tabi

Dediğim gibi ben bu Mehmet efendiyi ellimden geldiğince yontacağım biliyorsunuz
Benimde içimde kalan 1,94 şeklinde yere serilme işini odun olmayan birine yapmamı istemenizi anlıyışla karşılıyorum :butch:Şunu demek isterim ki bizi bu hale getirenler utansın troest şimdi sakin olup derin bir nefes alalım tabi hırsımız geçmedi o halde beni kim tutar:img-weigh
Aslına bakarsanız benimde içimde kaldı az bir odunluk yaptırıpta yeremi sersem acaba.:icon_whis
Eee bunu yapmak için bir çok sebebimiz var diğilmi yazması iyi olacak bir şeyler düşüneceğim:img-icecr

Sevgi ve sağlıkla kalın
görüşürüz

MUSTAFA KE
23-11-07, 01:29
Dediğim gibi ben bu Mehmet efendiyi ellimden geldiğince yontacağım biliyorsunuz
Benimde içimde kalan 1,94 şeklinde yere serilme işini odun olmayan birine yapmamı istemenizi anlıyışla karşılıyorum :butch:Şunu demek isterim ki bizi bu hale getirenler utansın troest şimdi sakin olup derin bir nefes alalım tabi hırsımız geçmedi o halde beni kim tutar:img-weigh
Aslına bakarsanız benimde içimde kaldı az bir odunluk yaptırıpta yeremi sersem acaba.:icon_whis
Eee bunu yapmak için bir çok sebebimiz var diğilmi yazması iyi olacak bir şeyler düşüneceğim:img-icecr

Odunluk yapmazsa çok iyi aynen devam ama bir yapsın acıma!Yapıştır Efendi'yi de kendine gelsin:happy0064
(Ben ahu ablamızın da dediği üzere pek bir şiddetsever izleyici olarak-kendisi dizimizi öyle itham etmişti anımsarsanız- gördüm kendimi bu aralar.Mehmet'i odun yapanlar utansın diyeceğim, ee ülkemiz erkeklerinin ezici çoğunluğunun O'na benzediği gerçeğinden yola çıkarsak, bu durumda analarımızın çoğu oluyor bu dediklerim:icon_whis insan kendi kendine de utansın demez ki, neyse.. ) Aman o odunluğu bu gece yemekte yapmasın canım! Aman!!

yudumsun
23-11-07, 01:35
Ellim gitmez bu gecenin büyüsünü bozmaya meraklanma şimdi gidiyorum odasından çıkmazsam sürekli saz çalmakla tehdit edildim yarınki bölümde görüşmek dileğiyle .
Bida şu Pınar bu gece kaçmasaydıya neyse.
Görüşürüz .

mavıs09
23-11-07, 18:10
ama ama yudumsun olur mu ya? en hayacanlı yerde bırakılır mı:img-cray:? aaaa şimdi ben nasıl sabredeceğim senaryonun devamını sen yazıncaya kadar?:icon_sorr lütfen lütfen lütfen hemen yaz. biz bu sahnenin hayaliyle üç yıl geçirdik. senin sayen de bu güzel sahneyi nihayet okuyup gözümüzde canlandıracağız. inan okuduğumdan beri yani üç dört dakikadan beri o sahneyi gözümde canlandırıyorum. ay benim şimdi sen yazıncaya kadar gözümün önünde uçuşur durur bu sahne.lütfen çabuk yaz ve ne olur bu sahne de hiç bir odunluk, hiç bir terslik olmasın:img-blush.

ben böyle senaryonun etkisiyle paldır kültür lafa girdim. kusura bakma canım. öncelikle bir hoşgeldin demeliydim sana. hoşgeldin sefalar getirdin:img-yes:. ne güzel geldin, senaryolarınla, şiiriinle ( hemen belirteyim şiirlerinlerinin devamını bekliyorum bir tanem ) içten kalbinle, yüreğinle. özlemişiz seni:img-wink:( hem de çok). ne olur bir daha bizi bu kadar bekletme, kendine hasret bırakma. bizi senden ve güzel senaryolarından, şiirlerinden mahrum bırakma ( kendimi pek bir mehmet hissettim:icon_whis).

ve bütün arkadaşların dediği gibi ne olur şu odunu çok fazla odunlaştırma. light odun olsun mehmet efendi:img-yes:. arada light odunluk yapsın da sevgili MUSTAFA_KE' ciğimin dediği gibi Gümüş' cüğümün küçücük bir çelmesiyle 1.94 boyuyla 2.80 yere uzansın Mehmet Efendi. ay o günleri dört değil:img-pilot sekiz, onaltı, otuziki gözle bekliyorum.

hadi sana kolay gelsin, bize de iyi okumalar ve gözümüz de iyi canlandırmalar.:img-pilot:happy0064 bak kahvemi aldım beklyorum merakla ve hayecanla:kahve

başak_mu
23-11-07, 18:13
yudumsun senaryonu çok büyük bir zevkle okuyorum...herşey gözümde canlanıyor..dilimiz damagımız kuruyana kadar dile getirmiştik kız kulesinde yemek istiyoruz diye ama onlar bize avucumuzu yalatmıştı..ve malesefki kız kulesi'nde romantik yemek içimde patlamıştı:icon_sorrama senin bu güzel senaryonda görüntü olmasa da kız kulesi'nde yemek mutlulugunu yaşadık:happy0064
ayrıca senin şiirlerini ta kanal d'nin sitesinde hatırlıyorum..onları da çok begenirdim..buraya eklemiş oldugun şiir için de teşekkürler..ellerine,aklına saglık:good:

yudumsun
23-11-07, 18:30
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

Öncelikle mavişim ah bu sahnede orjinaline olabilidiğimce bağlı kalmayı hedefledim bu anların tadları bizlerde başka.
Hem ben o Mehmet efendiye öyle kolay öptürtmem Gümüşü ilk öptüğü yer için yazacağım sahneyi bekleyin odun olmayan bir Mehmetde ilk öptüğünde nerde öptüğünü hiç unutmayacak kimse Gümüşümüzün kalbini kıramaz.İzin vermem.:img-yes:

Sevgili başak-mu şiirlerim için yaptığın yoruma teşekkür ederim .
Evet kanald formuna çok şiir yazdım faka 51 ci bölüm için yazdığım şiir 10 kere yazdığım halde yayınlanmadı bende kendimi bu sitede buldum yoksa buralara hiç uğramazdım her halde iyide oldu uğrarama yeni arkadaşlarım oldu.

Senaryoları görüp senaryo yazmaya heveslendim şiirlerimi yazıp hemen okunmasını sağladım.Bir çok şiirim var şiirler bölümde okuyan arkadaşlarda sağolsunlar yorumlarıyla yanlız bırakmadılar.

mavıs09
23-11-07, 18:46
bravo güzelim seni ellerim kızarıncaya kadar alkışlıyorum. çok güzeldi yemek sahnesi. ama biraz kısamıydı ne. gerçi sen sayfalar dolusu da yazsan bu sahneyi bana yetmez. hep sevgili senaristlerimiz yüzünden içim de öyle bir kaldı ki bu sahne asla doymam. sayfalarca yazsan da.
iyi iyi odunumuz odunluk yapmadı, şu küçücük terslik te olmasaydı ( ah pınar ah tam da kaçacak geceyi buldun yani )
ilk öpücük ne zaman nerede? o ilk öpücükten sonra mümkünse mehmet efendi gecelerce uyuyamasın, yemek yiyemesin, işlere konsantre olamasın, işte hata üstüne hata yapsın, dalıp dalıp gitsin, geceleri o duvarlar üzerine üzerine gelsin kendini zor dışarı atsın. ay pardon canım kaptırdım kendimi:img-blush. bu light oduna zulüm çektirmek çok güzel olacak, çoook.

bu arada yeni işin hayırlı olsun güzelim. sen de mehmet efendiye biraz çektirsen:icon_whis. örneğin şekerli kahve istediğin de acı kahve götürsen. nasıl seni işten atar mı acaba? atarak odunluk yapar mı dersin? hele bir atsın. boğaz derin ve serindir şu sıralar değil mi güzelim?

kolay gelsin canım. görüşmek üzere.bye

aygülen
23-11-07, 20:33
Evet evet aynen Maviş 09'a katılıyorum mehmet bu öpücüğü aklından çıkaramasın her kendini Gümüşün yanıbaşında bulsun hayatı boyunca unutamasın.Kız Kulesi ve yemek için çok teşekkürler yudumsun içimizde kalan bir sahneyi sayende gözlerimizde canlandırdık. Ama bakıyorum Gümüşümüz yine Mehmede hiç hayır diyemiyor neyse demesin zaten Gümüşün naifliği bu.
Bie şey diyeceğim güleceksin okumak için bekliyorum şöyle en uygun zaman çayım yada kahvem ile hazırlanarak geçiyorum pc başına aynı gümüşü izlerken yapılan hazırlıklar gibi sonrada keyifle okuyorum ama hep kısa geliyor doymuyorum.

<gumus><mehmet>
23-11-07, 21:14
Evet bende hepinize katılıyorummm..Mehmet o gece uyuyamasın hatta sabaha Gümüşe bir sürpri bile hazırlayabilir mesela Gümüş uyanıp camdan baktığından koskocaman güllerle kaplı seni seviyorum yazısı okuyabilir yada gece yeterki böyle romantik sahneler olsun lütfen.
Böyle romantik zamnlarda iyi hayal kurararım he haberin olsun:img-blush
Şaka bir yana ellerine o klavyeye basan parmaklarının tırnaklarının ucuna kadar herbir yerine tütütü maşallah birde benden gelsin.Hiç bozma hep yont Mehmeti sakın yontmaktanda bıkma.

M.G.HASRET
24-11-07, 18:47
Senaryo Yazan Elleriniz Dert Görmesin..yeniden Gumus Sevgisi Kabardi..yudumsun Tekrar Seni Buralarda Görmek Beni Cok Mutlu Etti,

MUSTAFA KE
25-11-07, 22:49
yudumsun canım benim ellerine sağlık güzelim.Orijinaline benzer olayları senin versiyonunla okumak inan çok eğlenceli.Mükemmel bağlantılar, mükemmel paralellikler kurmuşsun. Şaşırtıcı ve bir o kadar da evet gerçekten böyle olabilir dedirtecek kadar gerçek olabilir bir alternatif Gümüş senaryosu.Tekrar ellerine sağlık güzelim.Çok sevdim canım ve devamını merakla,heyecanla bekliyorum..
Senaryolarını okurken birşeyi daha farkettim.Gümüş (tabii ki esas olarak oyuncuları) dizisi tv. abecesinde aşkın ilk harf oldu..Gümüş deyince ilk akla bu duygu geliyor.Her şekliyle.. (Bu versiyonu ile de Gümüş oldukça farklı,naif bir dizi değil mi sizce de?)

yudumsun
25-11-07, 23:07
Maviş09 , aygülen, gumus mehmet, M.G.HASRET ve MUSTAFA KE

Arkadaşlar güzel yorumlarınızla beni mutlu ettiniz :img-yes:

mavişim Mehmet beni işten atamaz meraklanma

aygülen Mehmet o öpücüğü aklından çıkaramaz kuşkun olmasın zamanınn ve yerini unutamaz unuturmam.

gumus mehmet romantik anlar için mumlarını hazırla yakındır.

M.G. HASRET biliyorum Gümüş sevgisi asla bizde bitmiyecek.

MUSTAFA KE Evet Gümüş gümüş severlerin ilk ve tek aşk ı olarak kalacak.
Eminim kimsenin itirazı yoktur.

Yorumlarınız için sağolun canlarım.
Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın.

Sevgi ve sağlıkla kalın.

MUSTAFA KE
25-11-07, 23:16
yudumsun senden birşey daha rica edebilir miyim? Mümkünse ve bir sakıncası yoksa, o gün ekleyeceğin başka senaryo olmadığında son eklediğinin en altına o günlük o kadar olduğunu yazar mısın?

_artvin_
25-11-07, 23:49
bayağıdır yorum yazmadım ama senaryonu büyük zevkle okuyorum tam aklımdan bunlar kız kulesine gitsin dediğimde sen onları kız kulesine yolladın ben kız kulesine gitmedikleri için ordan nefret etmiştim üstelik hikayesini gümüşe anlatsın demiştim onu bile yapmışsın çok teşekkürler büyük zevkle okuyorum ellerin dert görmesin amam ne olur açılsınlar artık şunlar birbirlerine ve kız kulesinden ben bıkmadım tekrar bu sefer evli iken gitsinler ne olur

yudumsun
26-11-07, 00:02
yudumsun senden birşey daha rica edebilir miyim? Mümkünse ve bir sakıncası yoksa, o gün ekleyeceğin başka senaryo olmadığında son eklediğinin en altına o günlük o kadar olduğunu yazar mısın?

Elbete az önce senaryomdaki hataları düzeltirken aynı şeyi aklımdan geçirdiğimi bilmeni isterim bu bana çok kez oluyor neden acaba .

Neyse görüşürüz.

yudumsun
26-11-07, 00:10
bayağıdır yorum yazmadım ama senaryonu büyük zevkle okuyorum tam aklımdan bunlar kız kulesine gitsin dediğimde sen onları kız kulesine yolladın ben kız kulesine gitmedikleri için ordan nefret etmiştim üstelik hikayesini gümüşe anlatsın demiştim onu bile yapmışsın çok teşekkürler büyük zevkle okuyorum ellerin dert görmesin amam ne olur açılsınlar artık şunlar birbirlerine ve kız kulesinden ben bıkmadım tekrar bu sefer evli iken gitsinler ne olur

Demek sanada oluyor aynı şeyler çok aceleci olmayalım biraz daha zamanı var açılmalarının bekliyelim bu gecenin sabahını.

Olayları senaryoya yada senaryomu olaylara uyudururken büyülü anları bozmamak adına o anları orjinalerine en yakın şekilde canlandırmak istediğimi biliyorsunuz bazen bu anlarda orjinakillerine tam olarak sadık kalmadan yapacağım değişiklikler olacak.
Aşkın farklı gelişiminden dolayı anlayışla kaşılanacağımı düşünüyorum.
İnanın hiçbiri tam hazırda yazılmış değil yani aklıma geldikçe yazıyorum ve yazdıkça aklıma geliyor.Bunları yazarken bundan sonra ben bile ne yazacağımı bilemiyorum yorumlarınızı okuduğumda yeni şeyler yazmamda yardımlarınızı söylemeden geçemiyeceğim.

-İstediğiniz gibi. Mehmet uyuyamıyor ,hatalar yapıyor ,unutamıyor.

Yorumun için teşekkür ederim.

Sevgi ve sağlıkla kal.

MUSTAFA KE
26-11-07, 02:01
Ay ay ay..Senin gibi muhteşem bir senariste ne denir bilmiyorum ki? Kelimeler eksik kaldı şimdi..Ay dedim galiba mı ne? Ay evet dedim dedim, MUH-TE-ŞEM..Ellerin dert görmesin canım.Allah tuttuğun her eşyayı altın, yazdığın her repliği senaryo,bu dünyada yaşanmış bütün aşkları ilham kaynağın etsin! AMİN!!

MUSTAFA KE
26-11-07, 15:04
yudumsuncuğum niyeti bozmadın değil mi? Yani sen de kara çoraplar örmeyeceksin değil mi? (senden eminim de ben hala bu Mehmet'ten emin değilim:) ) Böyle yanlış anlamalar durumuna ilerleyen zamanlarda tanışacağı Engin de eklenmeyecek değil mi? Eklenecekse de o anlamda psikopat Engin değil de mümkünse iyi bir adam, belki de Gümüş'ün hiç olmadık Abisinin yerine koyduğu iyi adam Engin olabilir mi?(Tabii Engin de kendini öyle hissetsin.) Hatta Engin'e kız ayarlasın Gümüş zor bela, sonra evlendirsinler ikisini, Gümüş'e arka çıksınlar kollasınlar O'nu. Çok mutlu olurum eğer böyle bir Engin yaparsan.Bir de az sonra tanışacağı kişi sakın Gümüş'ün epeydir izini kaybettiği arkadaşı olmasın? :icon_whis
Çok mu eşeğim? öyleyimdir..Sürprizi bozduysam özür dilerim..Dilimi tutamadım da..:img-blush

yudumsun
26-11-07, 15:45
yudumsuncuğum niyeti bozmadın değil mi? Yani sen de kara çoraplar örmeyeceksin değil mi? (senden eminim de ben hala bu Mehmet'ten emin değilim:) ) Böyle yanlış anlamalar durumuna ilerleyen zamanlarda tanışacağı Engin de eklenmeyecek değil mi? Eklenecekse de o anlamda psikopat Engin değil de mümkünse iyi bir adam, belki de Gümüş'ün hiç olmadık Abisinin yerine koyduğu iyi adam Engin olabilir mi?(Tabii Engin de kendini öyle hissetsin.) Hatta Engin'e kız ayarlasın Gümüş zor bela, sonra evlendirsinler ikisini, Gümüş'e arka çıksınlar kollasınlar O'nu. Çok mutlu olurum eğer böyle bir Engin yaparsan.Bir de az sonra tanışacağı kişi sakın Gümüş'ün epeydir izini kaybettiği arkadaşı olmasın? :icon_whis
Çok mu eşeğim? öyleyimdir..Sürprizi bozduysam özür dilerim..Dilimi tutamadım da..:img-blush

Hayır üzgünüm :icon_sorro değil bilemedin bilemedin :happy0064
Engi sonra olurmu bilmiyorum .Enginin varlığındanda hiç hoşlanmıyorum.
Gümüş çöpçata olacak ama bu Engin değil E ile başlıyan başla biri bak bende dilimi tutamadım (Boşboğazlık bu olsa gerek):img-blush
Niyeti kesinlikle bozmadın azıcık heycan iyi olmazmı .
Ben Mehmete sadece işlerin okadar kolay olmayacağını anlatıyorum anlıyacak ama biraz sürünsün bak gör neler olacak.

aygülen
26-11-07, 20:00
Yudumsun canım berile attığın her çelme için teşekkürler içimin yağları eridi aman nasılda işim var bir taksiye bin dermiş mehmet efendi bak yazınca nasıl da oluyormuş ellerine sağlık umarım hırsızlığı da eline yüzüne bulaştırır.Kader'in ortaya çıkışına da bayıldım çok ince fikir Gümüş iyice nazlansın bakalım Mehmet koştursun dusun Gümüşün peşinde.Her sahneyi çok güzel yazmışın sanki izler gibi okuyorum.

yudumsun
26-11-07, 20:56
Yudumsun canım berile attığın her çelme için teşekkürler içimin yağları eridi aman nasılda işim var bir taksiye bin dermiş mehmet efendi bak yazınca nasıl da oluyormuş ellerine sağlık umarım hırsızlığı da eline yüzüne bulaştırır.Kader'in ortaya çıkışına da bayıldım çok ince fikir Gümüş iyice nazlansın bakalım Mehmet koştursun dusun Gümüşün peşinde.Her sahneyi çok güzel yazmışın sanki izler gibi okuyorum.

Merak etme canım Berile ataçağım diğer çelmelerden bir,de o olacak.
Hırsızlığı beceremiyecek .
Şimdi hırsızlığı becerse Tekstili kapatalım diyen bir Mehmet Fikri vardı tekstil kapanırsa Gümüş Afyona dönerdi bu yüzden hırsızlığı beceremiyecek.
Mehmet ile Gümüş arasında biraz sorun olacak ama sonra ona güle güle diyeceğiz bekleyip görelim.

Yorumların için Teşekkür ederim.
Sevgi ve sağlıkla kal.

SNT
27-11-07, 03:09
Yudumsun canım,senaryon harika ilerliyor.Öyle bir heyecanla okudum ki saatin farkına varmamışım.Gecenin bu saatinde bana yine çok güzel GÜMÜŞ bölümü izlettirmiş oldun.:img-yes:

Ne yalan söyleyeyim ben bu Mehmet'i sevdim .Beril'e ne güzelde çelmeyi taktı.Birde kendisinden hiç beklenmeyen cümleler kuruyor.Yani böyle bir Mehmet'ten tüm bekar kızlarımızın başına inşaallah(Aminnnn:icon_whis:img-blush)

Ellerine ve güzel yüreğine sağlık dostum.Bizim kahraman Mehmet'te umarım birşey olmaz.Gümüş'ümüzün gözyaşları sadece mutluluktan aksın..

calino
27-11-07, 10:53
Yudumsun senaryonu büyük bir keyifle okumaya devam ediyorum. Eski günleri de sayende yad edip, iç geçiriyorum. İlaç gibi geliyor valla senaryon.
Mehmet'in yontulmuş halini çok sevdim.
Kaza kurşunu sayesinde Gümüş ve Mehmet'in birbirlerine olan gizli ve söylenemeyen duyguları açığa çıktı çok şükür. Onur'a ve kötü adamlara teşekkür etmeleri lazım yoksa belki bu iş uzaar giderdi.
Ellerine sağlık.

yudumsun
27-11-07, 17:20
SNT Mehmete birşey olmayacak merak etme.
calino haklısın kaza kurşunu işte
M.Fikri her zaman şunu söyler Hayırdanmı şer yoksa şerdenmi hayır doğacağı beli olmaz .:img-yes:
Yorumlarınız için teşekkür ederim

Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileğiyle.

SNT
30-11-07, 02:42
Yudumsun'cum nerdesin?Seni merak ettim.Senaryonunda en heyecanlı yerinde bıraktın.Kaç gündür bekliyorum hatta forumca bekliyoruz ama yoksun.Hadi neredeysen çık bizi meraktan çatlatma..

mavıs09
30-11-07, 16:25
yudumsun' cuğum,
nerelerdesin. SNT' min dediği gibi merak etmeye başladık. bir ses ver güzelim tez zaman da. umarım her şey yolundadır.
bu arada senaryon harika gidiyor. bu mehmet' i ben de çok sevdim. ne de güzel " benim işim var beril. sen taksi çağırıver " dermiş bizim mehmet' imiz. ağzınada pek bir yakıştı valla. beril' e ve daha sonra gelecek derin' e ve bilimum 3. şahıslara atacağın her çelme için seni yanaklarından kocaman öpüyorum canım. o sahneleri gözümde canlandırmak bile çok güzel.
senden gelecek küçücük bir mesajı beliyoruz canım. en azından iyi olduğunu bildir be güzelim. bizi merakta koyma. bekliyoruz:sad53:

MUSTAFA KE
30-11-07, 16:28
yudumsun canım nerelerdesin acep? Çok mu yoruyor seni bu Mehmet Efendi işte? Bu patron kısmısı hep böyle, Ağır Abi mabi ama işte çalışmıyor, çalıştırıyor..
Eğer çok sıkılırsan de ki seni boğazın derin ve serin sularına atmak için bahane arayan bir MUSTAFA KE var, tepemin tasını attırma söylerim atar seni..:)
Atarım, atarız, atarlar:)
Ee ama sen de elma dedik çık artık, yaz şunun devamını..:)

<gumus><mehmet>
30-11-07, 17:49
Yarabbim sevgilimmi dedi birisi bana mı öyle geldi:icon_whis
Yudumsun canım sen Mehmeti baya bir yontmuşsun ya.
İyi de olmuş açıkcası her cuma girip okuyorum senaryolarını ellerine kollarına sağlık canım süper gidiyorsun bunun üzerine romantik bir gece iyi gider diyorum ben nasıl olur sence:img-icecrNeyse en iyisinis en bilirsin hadi bakalım çok heyecanlı bir yerde kalmış devamını bekliyoruz söyle Behmet efendiye seni çok yormasın:img-in_lo

karam20
30-11-07, 20:40
yudumsun gümüş forumu tarafından merakla bekleniyorsun güzelim.:) Herkes merakla senaryonun devamını bekliyor. Onlardan biride benim tabii.:img-wink: Umarım herşey yolundadır ve en kısa zamanda gelirsin güzelim.

Ellerin dert görmesin canım Mehmet'i öyle güzel yontuyorsun ki okumak pek keyifli oluyor. Ben de Mehmet'i çok sevdim.:) Dizideki o güzel sahneleri tekrar bize hatırlattığın için ayrıca teşekkürler bana pek iyi geldi.:)

Üçüncü sahıslara attığın her çelme için ben de çok teşekkür ediyorum canım. Her çelmede nasıl mutlu oluyorum bir bilsen güzelim. Devamını bekliyorum(uz).:img-hyste

En kısa zamanda gelip Mehmet'i yotma çalışmalarına kaldığın yerden devam edersin umarım:)

aygülen
30-11-07, 22:27
Yudumsun öldük meraktan canım ya hadi senaryoyu falan bırak bir kenara nasılsın bir şey yok inşallah iyi haberlerini ver hiçdeğilse sonra senaryoyu sorarız.

sanat
03-12-07, 21:34
Efenim öncelikle tüm Gümüş forumdaşlarına merhabalar,
Canım yudumcum nerelerdesin arkadaşım, yine sırra kadem mi bastın canım, nerelerdesin...Görülen o ki yeni iş bulmuşsun ( umarım başka türlü bir nedenden değildir ve inşallah çok iyisindir ) hayırlı olsun diyim de canım hani iş bulsanda senaryona devam edicektin ne oldu, bir haftadır foruma girer girmez ilk yerim burası oluyor ve hayal kırıklığıyla çıkıyorum :icon_sorr Arkadaşım bizi tam böyle çoşturmuşken hemide senaryoda en heyecanlı yerinde kalmışken, meraktan sabırsızlanırken hiç oldu mu şimdi...Umarım her bakımdan çok iyisindir ve en kısa zamanda senaryonla bizde bıraktığın bu yarım kalan tadı kaldığı yerden bir sonuca ulaştırırsın...

M.G.HASRET
04-12-07, 11:32
Yudumsuncugum Nerdesin Gel Artik...gözlerimiz Yollarda Kaldi.hastamisin Yoksa?

yudumsun
04-12-07, 23:03
Merhaba bu ara bir rahatsızlık geçirdim ama şimdi iyiyim çok şükür Kendime geldim.
Sizi böyle merakta bırakmak istemezdim soğuk algınlığı.
Denizi seven ben biraz deniz kıyısında yürüyüşe çıkim dedim dedimde böyle olacağını bilemedim.
Genelde çok hastalanmazdım Sarıyerden ,Çayırbaşına yürüyeceğim tutu işte.
Son ikigün biraz iyiydim fakat bu seferde internete sorunlar vardı hatlarda gelip gelip gidiyorlar.Delietiler beni.
Neyse yağrın devam edeceğim düşünüyorum sonra görüşürüz.
Sevgiyle kalın

SNT
05-12-07, 13:46
Çok şükür en sonunda YUDUMSUN'CUM..Nasıl merak ettik seni,günde kaç sefer gelip bakıyorduk acaba geldimi birşeyler yazdımı diye.

Öncelikle geçmiş olsun canım,iyileşip dönmene sevindim.Aman kendine iyi bak eski dostum,ballarını,pekmezini,portakal,ıhlamur eksik etme sen bize lazımsın.Yoksa kim efsaneyi devam ettirecek.
Yalnız birşey söyleyeceğim,yürüyüş sonu hastalanmışsın ama ben yinede o sahil yürüyüşünü kıskandım.:img-wink:Ve kimse bana kızmasın ama keşke o sahilde yada İstanbul'umun herhangi bir sahilinde bende yürüsemde varsın hasta olayım.:img-cray:ne demiş şair sade bir semtini sevmek bile bir ömre bedel

Yudumsun'cum canım böyle bir yürüyüşü Gümüş'le Mehmet'te yapsın.Kar altında olursa daha çok sevinirim.Hani biraz romantik cinsinden ne dersin senaristim.Olur mu???

<gumus><mehmet>
05-12-07, 14:48
Sana şükürler olsun Yarabbim:img-pilot
Nerelerde kaldın diye meraktan çatladık yudumsuncum tabi aklımıza hasta olma ihtimalinde gelmişti ve malesef doğru çıkmış.Geçmiş olsun canım kendine dikkat et bu havalarda herkes elinde peçete etrafta dolaşıyorlar:img-blush
Şimdi gelelim senaryona artık ben bugün olmasada yarın gelip okurum SNT nin fikri çok hoş ama bir yürüyüş olsunda artık ormadada olabilir kardada herhangi bir yerdede benim için farketmez ama şöyle Songül ablm o kırmızı şapkasını yine giyip gezse hiç fena olmaz karın altında e fikir bizden icraat senden öyle bişeydi işte unuttum lafı:img-polic
Tekrar geçmiş olsun canım sağlıcakla kal...

yudumsun
05-12-07, 20:55
Of her şey iyide yürüyüşte güzelde ah SNT gelsende beraber yürüsek ben aslında ince giyinmesem olmayacaktı artislik yapalım dedik hasta rolü verdiler.
Sizde yürüyünde ben gibi dolaşmayın olurmu.
Şimdide ne yapsam bol c vitamini alacağızda. Pekmez mi ııııııııııııııı yemesem olmazmı.:icon_sorr

Kendinize ve sevdiklerinize iyi bakın
Sevgi ve sağlıkla kalın.

Muge_ds
05-12-07, 21:16
Yudumsun öncelikle geçmiş olsun canım ..

Hafta sonu falan internete giremediğimden senaryonu da takip edememiştim ama bgn boş vakit bulduğumda sonuna kadar okudum senaryonu .. Canım gerçekten çok hoş gidiyor senaryon .. Bugün sayfaları okurken o kadar komiktim ki , bi taraftan yemek hazırlığı yapıyorum bi taraftan da senaryoyu bırakamıyoum :) Bi patlıcan soyuyorum , bi olay okuyorum cidden çok komiktim yaww :)

Bizim çiftleri yakınlaştırmışsın , benimde aklıma ne geldi .. Bu güsel çift deniz kenarında yürüyüşe çıksa , o an bi yağmur başlasa ve orada sırılsıklam ıslansa bizim aşıklar .. Daha sonra hemen Gümüşün evine gitseler , Mehmet Gümüşün üşüteceğinden korkup hemen Gümüşle ilgilense , saçını kurutsa ve daha sonrasında Mehmetin üstüne bişey bulamadıklarından saç kurutma makinası ile mehmetin kıyafetlerini kurutsalar , daha sonrasında Gümüşün saçlarını Mehmet tarasa ve romantik bi gece geçirseler güsel olmaz mı ??

Bunlar aklıma gelince paylaşmak istedim .. Belki senaryonun bi yerinde bundan yola çıkıp bize hoş sahneler yazabilirsin :)

aygülen
05-12-07, 23:39
Sevgili yudumsun çok geçmiş olsun canım buralarda merakta kaldık ama neyseki iyisin şimdi ayrıcada dönüşün muhteşem senaryonun devamı muhteşem ellerine sağlık.Sevgili mügede bizim aşıklar için romantik sahneler düşünmüş ne güzel kaç gündür buraya bakıp hüzünle geri dönüyordum bugün çok güzel oldu.

SNT
06-12-07, 14:43
Yudumsun'um canım sen yeterki iste gelmem mi,kaçırır mıyım öyle bir yürüyüşü:img-yes:

Dün gece kopyaladım senaryonun yeni bölümlerini,bende aldım yanıma ıhlamurumu, büyük bir heyecan ve zevkle okudum.Şu inatçı,çekingen aşıklar en sonunda sevgilerini söylediler yaa bir OHH çektim valla.
Yalnız şu Mehmet'İn Beril konusunda ki davranışı yokmu??Neden hemen kıskançlık etiketini yapıştırır şu erkekler??Ya bir bak bakalım sevdiğin ne diyor,inanasın gelmese bile bir tart bakalım,davranışları nasıl sana karşı..Yok yok bu Mehmet'in kafasına odun düşmesi lazım:icon_whis:img-wink:

Bende biraz fazla mı kaptırdım kendimi acaba,ama ne yapayım hemen içine çekiyor senaryon.Ellerine sağlık canım,Beril'İn foyalarının ortaya nasıl çıkacağını ve Mehmet'İn tavrını (yani mor-kırmızı oluşunu:icon_whis) çok merak ediyorum..Kolay gelsin arkadaşım..

<gumus><mehmet>
06-12-07, 14:59
Yudumsun canım sana öncelikle çok çok teşekkür etmek istiyorum çünkü diziyi izlerken tüm isteklerimizi sen gerçekleştiriyorsun yani mesela Berile çelme takman buna örnekti ama şimdi bu kreasyon zımpırtısı olayınıda böyle gü yüzüne çıkarman ve sanırım Gümüşün defilesini yok etmemen benim çok hoşuma gitti isteklerimiz tek tek yerine geliyor şimdi acaba diyorum Nihanı hiç araya katmasan mı?Ama o uyuz olmıyıncada devam edilemeyeceğnden konuya kat ama öcümüzü al tamam mı:img-polic
Kendine iyi bak çauk iyileş canımbye

Muge_ds
06-12-07, 17:02
Gerçekten senaryo yazılmaya başlanması benim açımdan çok hoş oldu .. Açıkça söylemek gerekirse , Gümüşsüz bu site bana bi boş geliyordu ama şimdi heyecanla Gümüş butonuna tıklıyorum .. Tekrardan teşekkürler Yudumsun senaryoların için ... Olayları okudukça kendimde hayaller kuruyorum , ahh ahh ne çok sahneler görmek istiyodum ben bu dizide diyorum .

Dün akşam aklıma gelen sahneyi burada paylaştım , gece o sahneyi düşünürken aklıma ek görüntülerde geldi , burada paylaşmak istedim ama uykuma yenik düşerek yarın yazarım demiştim . Şimdide onları paylaşmaya geldim :)

Hani demiştim ya bizim aşıklar deniz kenarında yürürken ani bir yağmura yakalansınlar , daha sonrasında hemen Gümüşün evine gitsinler diye .. Bu yağmur bardak boşanırcasına dediğimiz tarzda bir anda gelsin , yani sırılsıklam olmamak imkansız olsun :) Şöyle de bi rüzgar olsun , kendini koruyarak yürümeye çalışırken insanlar şöyle bi sendelesinler , denge kurmakta zorlansınlar .. Eee bizim Gümüşümüzde fiziği itibariyle bu rüzgardan etkilenenler arasına girsin . Gümüş böyle yürümeye çalışırken Mehmet desin ki , Gümüş napıyosun sen , gel şöyle yanıma diyerekten Gümüşü belinden kavrasın ve ona sarılsın , birlikte hem yağmura hem de rüzgara karşı koymaya çalışsınlar ve hatta Mehmet Gümüşe siper olsun .. Sonrada desinler ki off halimize bak tam amerikan filmlerindekiler gibi olduk :) Neyse eve gelinmiştir ve daha önceden bahsettiğim hoş dakikalar yaşanır ... Etraf kararmıştır artık , gün içerisinde yağmur dinmiştir ama gece itibariyle gene yağmur yağmaya başlamıştır , aynı zamanda da şimşek çakıyordur ... Ertesi gün yoğun bir iş temposu olduğundan dolayı çok geç olmadan Mehmet yalıya dönecektir ama bir problem vardır ki Gümüş çakan şimşeklerden korkmaktadır , bunu Mehmete belli etmemeye çalışsa da ahh keşke Mehmet gitmese de yanımda kalsa diye iç geçiriyodur .. Etrafı gündüzmüş gibi aydınlatan baya sesli gökgürültüsüne Gümüş tepkisiz kalamamış ve korktuğunu belli eden hareket yapmıştır .. Bu olaydan sonra Mehmetin içi Gümüşü yalnız bırakmaya el vermediğinden , Gümüşe yalıya gitmeyeceğini ve yanında kalacağını söyler .. Bu durumdan Gümüş hoşnut olmuştur .. Başka zaman olsa yok canım ne gerek var, sen yalıya git,burada kalma,insanlar durumu anlamasın sözlerini sarferdi ama şu durumda onları bile umursamaz hale gelir ... Eee Gümüş Hanım gitmeyip , burada kaldığıma göre şöyle karşılıklı bol sütlü nescafe içeriz değil mi der Mehmet .. Gümüşte tamam mahiyetinde başını sallar .. Tabi ki ben nescafe içmem daha başka bişey içmek istiyorum derseniz , ben size istediğiniz içeği yapabilirim Sultanım der Mehmet .. Bunun üzerine Gümüş te Teşekkür ederim Mehmet Beyciğim , bende size bol sütlü nescafe ile eşlik etmek istiyorumm bu gece,siz şöyle içeri geçin ben birazdan bol sütlü nescafelerimiz ile geleceğim der ve yüzünde muzip ve biraz şımarıkımsı hoş bir gülüş beliririr .. Bunun üzerine Mehmette Gümüşün yanağına hoş bir öpücük kondurur , Gümüşün o hali çok hoşuna gitmiştir .. Mehmet salonda otururken , Gümüşte mutfağa gitmek için oturduğu yerden kalkar .. Gümüş içecekleri hazırlarken Mehmetin aklına çok güsel bir fikir gelmiştir .. Dışarıda hala gökgürültülü yağmur devam etmektedir .. Mehmet camı açar ve dışarıdan yağmurun şıkıltıları gelmeye başlar .. O mis gibi havayı içine çeker .. Şimdi bu camın önüne şu ikili koltuğu getirsem ne kadar hoş olacaktır diye düşünür .. Bi tarafta yağmur sesi , bir yanda sıcacık nescafeleri , bir yanında Gümüş ne kadar hoş olacaktır der ama bişeylerin eksikliğini hisseder , tamam bulmuştur . Arkaya hoş bi müzik koydumu tam olacaktır herşey ve Gümüşün arşivini karıştırmaya karar verir . Gümüşün arşivi arasında Sezen Aksunun Gülümse adlı albümünü görür ve arka fona bunu koymaya karar verir ( Sezen Aksunun tek geçtiğim albümlerinden biridir , o dönemde baya küçük olmama rağmen Sezen Aksu albümü diye tutturup aileme bu albümü aldırmışım , ne anlıyorsam o zamanlar :happy0064)

Bu arada Gümüş mutfakta suyun kaynamasını beklemektedir .. Ketılda bozulacak zamanı buldu diye içinden geçirmektedir .. Ketilın rahatlığına alıştıktan sonra çaydanlıkta suyun kaynamasını beklemek kendisine zor gelmektedir .. En iyisi boş olduğu bir iş çıkışında şu tiryakilerden almak diye düşünür .. Bu arada bunları düşünürken su nihayetinde kaynamıştır .. Gümüş bol sütlü nescafeleri hazırlarken içeriden gelen müziğe anlam verememiştir .. Mehmetin içeride beklerken canının sıkıldığını düşünür , aynı zamanda içeriden gelen müziğe daha bir dikkat kesilir , Sezen Aksu çalıyordur ve bu albüm Gümüşün çok sevdikleri arasındadır . Nescafeleri alır ve salona doğru yönelir . Salona geldiğinde şaşkınlığa uğrar ve Mehmet der ... Efendim Sultanım der Mehmet .. En son nescafe yapmak için mutfağa gittiğimde burası böyle değildi , ne yaptım salonuma diye muzipçe bir soru sorar Gümüş .. Eğer beğenmediysen canım hemen değiştireyim , ne bileyim camın önünde kısık bir müzik eşliğinde elimizde nescafelerimizle yağmuru , İstanbul'u izlemek hoş olur diye düşünmüştüm ama ciddiyim Sultanım beğenmediysen hemen eski haline getirebilirim der Mehmet .. Bu fikir Gümüşün hoşuna çok gitmiştir .. Delimisin sen Mehmet , burası çok güsel olmuş , hatta şu ışıkları da istersen kapatabiliriz der .. Mehmette sevinmiştir , Mehmet ışıkları söndürmeye giderken , Gümüşte elinde nescafeler ile Mehmetin camın önünde hazırladığı yere oturur .. Işıkları söndürdükten sonra Mehmette Gümüşün yanına gelmiştir .. Dışarıda çok güsel bir hava vardır ama aynı zamanda şimşekler çakmaya , gök gürlemeye devam ediyordur .. Bir ara Gümüş ile Mehmetin arasında suskunluk olmuştur , ikiside dışarının büyüsüne kapılmıştır , o yağmurun sesi kendilerini baya bi dinlendiriyordur .. Bu suskunluğu şiddetli şimşek bozmuştur .. Göğün gürlemesi ile Gümüş şöyle bir irkilmiştir ve hatta daha bi Mehmete yaklaşmıştır .. Mehmet Gümüşe dönüp ne oldu hayatım , korktun mu der .. Gümüş te yanımda sen varsın ya Mehmetcim , şuanda değil gökgürültüsünden hiçbi şeyden korkmuyorum ben der .. Gümüşün bu sözü Mehmetin hoşuna gitmekle beraber kendisini çok mutlu etmiştir . Karşısına Gümüş gibi bir insanın çıkması onun ne kadar şanslı bir insan olduğunu düşündürür Mehmete ve bunu Gümüşle paylaşır . Kendisinin Gümüşten dolayı ne şanslı olduğunu , iyi ki Gümüşü tanıdığını ve işte böyle bir insanla ciddiyeti düşündüğünden falan bahsederler .. Mehmetin varlığı da Gümüşün içini ısıtıyordur , onunda en büyük isteğidir geleceğe dair Mehmetle bir plan yapmak ve bir ömürü Mehmetle paylaşmak . Aralarında böyle hoş sohbet geçmektedir .. Bir anda kendilerini gelecek ile planlarında bulmuşlar , şu kadar çocuğumuz olsun , şunları yapalım tarzında şeyleri konuşurken bulmuşlardır .. Hatta ufak çaplıda zıtlaşmalar , fikirlere karşı çıkmalar olmuyo değildir . Gümüş Hanım bakıyorum da pek bi dişli çıktınız , ben ne yapsam şimdiden vaz mı geçsem acaba , ne kadar erken bu yoldan dönersem o kadar iyi gözüküyor gibi şaka yapar Mehmet ... Gümüş te Hıımm öyle mi Mehmet Bey der ve Mehmetin yanından ayrılarak , koltuğun uç kısmına gider .. Gümüşün şakayı anlamadığını düşünür Mehmet ve Gümüşün yanına sokularak olur mu Sultanım ya , ben seni ilk gördüğümde vuruldum , tanıdıkça da hayran kaldığım , vurulduğum kadına daha da daha da aşık oldum .. Çünkü senin sevgi anlayışın o kadar farklı , saf ve özel ki .. Bana sevginin , aşkın ne demek olduğunu öğreten bi kadınsın ve bu kadın benim hayatımda hep özel kalıcak , hayatımdaki yeri farklı olucak bunu sakın unutma olur mu der .. Bu sözleri duymak Gümüşün o kadar hoşuna gider ki , Mehmete ne diyeceğini bilemez ve sadece dudaklarından seni seviyorum sözleri dökülür . Mehmet sevdiği kadına daha da bi yaklaşır , sessizliği ve yağmuru dinlemek isterler .. Saat baya da ilerlemiştir .. Mehmet Gümüşün aynı zamanda saçlarını okşamaktadır , bu olay Gümüşünde hoşuna gider ve aynı zamanda Gümüşü mayıştırır .. Üstlerinde günün yorgunluğu da vardır ve Gümüş daha fazla dayanamaz uykuya dalar .. Mehmet bunun farkında değildir anca Gümüşün yanağını öpmek için eğildiğinde Gümüşün uyuduğunu görür , gülümser ve Gümüşün dudaklarına bi buse kondurur . Sevdiği kadının orada rahatsız olabileceğini düşünerekten onu uyandırmadan yatağına götürmeye karar verir ve Gümüşü kucaklayarak içeriye yatağına götürür .. Gümüş o kadar masumdur ki , Mehmet bi müddet Gümüşü izler .. Yarın kendisini zorlu ve yorucu bir gün beklediğinden bende artık uyumalıyım der . Sevdiği kadının yanında yatmak varken salonda yatmak istemez ve Gümüşün yanına sokuluverir :) :happy0064 Mehmette sevdiği kadının yanında ne kadar huzurlu ve mutlu olduğunun tekrardan farkına varar ve bu düşünceler arasında uykuya dalar ..

Yaa ben baya kendimi kaptırdım ... Hemde özlemişim böyle parça parça hayal ettiğim sahneleri yazmayı . Gümüş dizisi devam ederken , böyle sahneler yazardım .. Umarım hoşunuza gider ...

yudumsun
06-12-07, 17:45
Sevgili Muge-ds evet eminim herkez bu sahneleri bir birilerinde çok az farklılık gösterecek şekilde hayal etmişlerdir. Senin bu sahneleri yazdığın zamanlarda bende arkadaşlarımın istediği yağmur sahnesini düşünüp duruyordum ne yazsam ne yazsam eh gerçi ben bu saahnede bir kavga yazmayı düşünürken biraz vaz geçer gibi oldum aslında kimse kavga etmelerini istemesede ben bunu yapmayı düşünüyorum bir yanlış anlama olacak .Fakat Mehmet sonra çok pişman olacak.Şimdi şimdi biraz şekilendi ne bilim güzel olacak gibi. Ama güzel bir sahnede belki daha sonra düşüne bilirim. Yardımların için teşekkür ederim Kopya çekersem kızarmısın.Bilirim kızmazsın.
Bu arada Snt bekliyorum yürüyüşü istersem tekrar hasta olayım önemi yok.
aygülen teşekkür edrim sağolgümüş mehmet sanada çok teşekkür ederim.
Güzel yorumlarınız ve geçmiş olsun dilekleriniz için
Sevgi ve sağlıkla kalın.

Muge_ds
06-12-07, 18:39
Canım Yudumsun , ne demek niçin kızayım ki ben sana .. Hatta mutlu olurum , demek ki yazdığım sahneyi beğenmiş ve kendi senaryosunda kullanmış derim .. Sana yardımcı olabildiysem de ne mutlu bana .

Senaryonun devamını merakla bekliyorum , konu dışına çıkıp senin gelişimini sağladığın sahnelerde hoş oluyor ..

MUSTAFA KE
06-12-07, 22:09
Sen de dayanamadın değil mi güzelim? Bak nasıl da odunlaşıverdi bizimki..Ben demedim mi Mehmet'e güvenemiyorum diye..İşte yaptı yapacağını yine..Hiç aklını kullanmak yok, a be adam düşünsene kendi yaptığını kız neden gidip başkasına satıp,kendi işini yok etsin? Yok yok...Boğaz paklar boğaz.İstediği kadar pişman olsun Mehmet Efendi.Hıh.Kokmuş.:hıh

Düşündüm de senaryosunu okurken yudumsunumun, bir türlü cevabını bulamadığım Mehmet karakteri ile ilgili ezeli bir sorunumla yeniden yüzyüze geldim. Ben bu adamı bir türlü affedemiyorum neden acaba?

Dip not: O güzel parmakların dert görmesin,o güzel gözlerin bir daha hastalık yüzü görmesin inşallah,geçmiş olsun bacım, devamını çabuk getir gülüm..:img-clapp

MUSTAFA KE
06-12-07, 22:26
En dip notu eklemeyi unutmuşum:
Ben de İstanbulla beraber Mehmet'in odunluğunu dinliyorum bir kez daha..gözlerim kapalı.:)

<gumus><mehmet>
07-12-07, 18:51
Ben de İstanbulla beraber Mehmet'in odunluğunu dinliyorum bir kez daha..gözlerim kapalı.:)

Bir beş dk bu yoruma güldükten sonra gelelim sana yudumsun cum;

Aslında şu Mehmet in odunluğu konusunda sana hiç kızmıyorum biliyormusun çünkü hep böyle canımlı cicimli senaryo gitmez ve sende böyle bir şekilde odunluğu bize yansıttığın için teşekkürler kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi inan.Yani senaryo süper sen süpersin herşey süper:icon_whisKırmızı şapkayıda taktırmışsın birtanem çok teşekkür ederim isteklerimizi kırmaman çok hoş çok saol:img-polic

Ama uzatma bak bu dargınlığı şimdi gece yatarken neler olabileceğini düşüncem ve meraktan uyuyamayacağım bak gördünmü ne hale soktun benii:img-blush

Not:Bana Tuğçe demen yeterli canım öyle gümüş mehmet diyince şaşırıyorum:img-pilot

karam20
07-12-07, 21:07
yudumsun canım öncelikle çok geçmiş olsun. Aman kendine dikkat et güzelim.:img-yes: İyi olmana ve senaryona devam etmene çok sevindim.

Şimdi gelelim senaryona :) Öncelikle ellerine, aklına fikrine sağlık güzelim.:good: Mehmet'e ve Beril'e çok snirlendim.:icon_twis Mehmet her zamanki gibi odun Mehmet. Huylu huyundan vazgeçmedi ve gene yaptı odunluğunu ne diyeyim.:img-beee: Ama Beril'in oyunları ortaya çıkıca tepkisini merekla bekliyorum:img-yes: Gümüş bu olaydan sonra ona ne yapsa haklıdır. (Biraz süründürsün Mehmet'i:) Pişmanlıktan kıvransın odun:img-hyste)

Devamını merakla bekliyorum. Tekrar ellerine sağlık canısı.:img-kiss:

aygüzeli
07-12-07, 21:46
Yudumsun canim hosgeldin,cok cok gecmis olsun.

Gelelim senaryumuzun devamina eh ne diyelim malum odunlar krali is basinda yine...
Yüregine saglik devamini zevkle bekliyorum..

Ask olsun yani rüyamiydi o kareller?:img-blush

yudumsun
07-12-07, 22:50

Arkadaşım bu sahnede sende böyle bir kopya çektim ya kızmadın umarım.:img-blush

Bu da Beril hanıma son çelme takışım.:icon_whis

Şimdi fonda şu müzik çalıyor.

Alçaklara kar yağıyor üşümedinmi
Beril hanım sen bu işin sonunu düşünmedinmi.

Ve istek yaptığım diğer parçada.
Güle güle sana güle güle
Güle güle Beril güle güle
:bella bütün formca kalkıp ne utanması biz bizeyiz.
Yani ben şimdi kenbim çalıp kendimi oynuyacağım.

Sevgili arkadaşım sen demedimi Mehmet şöyle iki seksen yere uzansın bende size verdiğim söze sadık kalarak bu şekilde uzandırdım.
Ben kıyarmıyım Gümüşüme hiç kıyamam. Aslında dün bu son senaryomu ekliyecektim fakar bu internet bağlantısı yine gitti ve beni yine delirti.

Sevgili Muge senden bir şeyler katmam çok hoş durdu ne dersin.Ne dersiniz arkadaşlar.:good:

Sevgili Tuğçe, aygüzeli,karma20, güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.Ayrıca geçmiş olsun dilekleriniz içinde.

Sevgi ve sağlıkla kalın.

<gumus><mehmet>
08-12-07, 11:25
Rüyamıydı yani o sahneler:img-in_lo
Olsun bizim için daha iyi.:icon_whis
Çok güzel romantik dakikalar yaşatmışsın canım bize çok çok teşekkkür ederiz:img-icecr
Devamınıda sabırla bekliyoruz çok bekletme bizi:img-wink:

başak_mu
10-12-07, 11:24
yudumsun geç de olsa geçmiş olsun dileklerimi ileteyim..

sonra da hemen senaryo yorumuma geçeyim..eline,aklına saglık..herşey o kadar güzel ilerliyorki..o sahnenin rüya oldugunu okuyunca da sevindirik oldum hemen..mehmet canım aynı dizinin son 15 bölümündeki gibi sevgi kelebegi maşallah..bi de ikinci sezonun başlarında böleydi sanırım..dmax açık olsa izliycez de işte gıcık kanal nolcak...

neyse yine konumuza döneyim senin beril'e attıgın son çelmeden sonra ben de senle birlikte kalkıp oynuyorum ve de "güle güle sana elveda"şarkısına eşlik ediyorum:)
ve tabi bundan sonra gelecek olan senaryonun devamını da merakla bekliyorum:good:

M.G.HASRET
10-12-07, 14:13
yudumsun ellerin dert görmesin...allah ne muradin varsa versin...sen neymissin öyle..niye is ariyorsun?sende bu yetenek varken issiz kalmazsin canim...senaryolarini degerlendir...bakarsin bi begenen olur...gercekten muhtesem olmus..nefez almadan okuyorum...cok cok heyecanli...IYIKI BURDASIN..SENI COK SEVIYORUM CANIM ARKADASIM:happy0064

Muge_ds
10-12-07, 18:34
Yudumsun canım benim düşüncemden yola çıkarak yazdığın sahneler tabiy ki de güsel olmuş ama hala o gecenin devamı gelmedi , umarım senin açından bi aksilik yoktur , inşallah internet hatlarında sorun vardır da siteye gelemiyorsundur ...

Her neyse benim aklıma bgn dersteyken ne geldi , hemen gideyim bunu paylaşayım dedim :) Derste insanlar feministlik , eşitlikler , ırk ayrımı gibi konuları tartışırken benim kafamda kurduğum şeylere bi bakın :P

Hani senin senaryonda Kader ile Gümüş hastanede karşılaşmışlardı ya , eski arkadaş olaraktan kıs kısa bi gece geçirmek istesinler ve bi buluşma gerçekleşsin aralarında .. Mehmet bu görüşe karşı çıksın , ne demek Gümüş kısbaşınıza o saatlerde dışarıda eğlencede olucaksınız , buna kesinlikle izin veremem desin ama kadın milleti işte , kafasına koydu mu yapar olsun ve Gümüş Mehmeti dinlemesin , Mehmette el mahkum ee git bari desin yarım ağızdan .. Gümüşün tatlı dili ve birazcık durumu dramatikleştirmesi bu gidişe izin çıkarsın .. Hayatım uzun süredir görüşmediğim arkadaşlarımla görüşme fırsatı yakalamışım , eee onca iş yoğunluğu da var şöyle kafa dağıtmayayım mı yani falan desin .. Mehmet izin vermiş gözüksün ama içinden hehehee Gümüş hanım siz yalnız olacağınızı sanın desin , onların gideceği mekandan bir garsonu ayarlasın ve şu şu isimli hanımlar bu gece buraya gelecek , onları rahatsız eden birileri olursa ben dışarıda olucam hemen bana haber verirsin olur mu gibisinden anlaşsın ..

Neyse gece olur , Gümüş uzun süredir görüşmediği arkadaşlarını Kader sayesinde görür ve çok güsel bir gece geçirirler , uzun süredir görüşmemişliğin doğurduğu sohbetten zamanın nasıl geçtiğini anlamazlar .. Mehmette dışarıda yeter artık napıyo bunlar içerde gibisinde düşünceler içerisindedir ve kısa aralıklarla Gümüşe mesaj atıyordur .. Bu durumdan Gümüş artık sıkılmıştır . Mehmete kendisininde bir birey olduğunu ,kendince kararlar verebildiğini hatırlatır , şuanda durumun gayet iyi ve ters durumun olmadığına dair bilgi verir , neden kendisini bu kadar sık boğaz ettiğini anlayamadığını ve bu durumdan sıkıldığına dair sert bi mesaj atar .. Mehmet mesajı görünce kırılır , öyle mi Gümüş , istediğin olsun şu mesajtan sonra burda beklemenin bir anlamı yok der . yalıya dönmek için arabasına yönelir .. Araba kullanırken kafasından düşünceler geçiyor , olayı sorguluyordur .. Sevdiğim hakkında endişelenmem suç mu şimdi , anlamıyorum ki ne var bunda gibi şeyler düşünüp duruyordur .. Benim istediğim şey sevdiğim kadının gecenin o saatinde yalnız eve gitmemesi için onun yanında olmak , sağ salim eve vardığını bilmekti diyordur .. Gümüşün bunu anlamamış olması kendisini kızdırmış , sinirlendirmiş , üzmüş , kırmıştır .. Farkında olmadan da hızını arttırıyordur , allahtan kaza falan yapmadan yalıya varar .. Gümüşün ne yaptığını merak etse de aramayacağım onu diyerekten telefonunu kapatır .. Bu zamanda Gümüş evine varmıştır , hatta Kaderde Gümüşle birlikte Gümüşün evine gelmiş ve o gece Gümüşte kalmaya karar verir . Eve vardıklarında Gümüş Mehmeti aramak ister , kendisini aradığında teli kapalıdır , alla allah böyle bişey yapmazdı ama , heralde şarjı falan bitti diye düşünür .. Çok güsel bi gece olmuştır , çok eğlenmişlerdir ama aynı zamanda da acayip yorulmuşlardır , olsun bu yorgunluk eğlenceye değerdi diye düşünür Gümüş , yarın Mehmeti tekrardan ararım diye düşünerek uyumak için odasına çekilir..

Ertesi gün olmuştur , Mehmette Gümüşü ve dün gece olanları merak etmiyor değildir .. Ne kadar kırılmış olsa da Gümüşten haber almak için sabah uyanır uyanmaz telefonunu açar ve Gümüşten gelecek telefonu bekler .. Kader işi olduğundan sabah erkenden ayrılmıştır .. Gümüşte uyanınca Mehmeti arar ve kendisini sabah kahvaltısına çağırır .. Mehmet cık mık der ama gene de kahvaltıya gider .. Mehmet gelinceye kadar Gümüş çok güsel bir kahvaltı hazırlamıştır , masayı gördüğünde Mehmet woooww der , içinden de sıcak davranmayacağım diye kendine karşı koymaya çalışır ama bu istediğini yapamaz .. Konu nihayetinde dün geceye gelir , Gümüş hevesli hevesli geceyi anlatırken Mehmet saat kaçta evde olduklarını sorar .. Bunun üzerine Gümüş saati söyler ve Mehmet sinirlenir .. Gümüş siz sapıttınız mı , kıs başınıza gecenin o saatine kadar ne işiniz vardı .. Burası İstanbul , hatırlatmak isterim .. İsterseniz o saatten sonra hiç eve gelmeseydiniz diye hiddetlenir .. Gümüş bi anda sapıtır .. Mehmetcim bi sakin olur musun . Tamam geç bi saatte dönmüş olabilirz çünkü zamanın nasıl geçtiğini anlamamışız , bunun farkına vardığımızda da kalktık zaten .. Hem gittiğimiz mekan da gayet aile yeri , yemek yenen müzikli bir ortamdı , gayet nazif bi yerdi . Sinirlenecek ortada bişey yok ki ,ned ..... Gümüşün sözlerini tamamlamasına izin vermeden Mehmet, Gümüş bunların hiç biri sinirlenmememe bi sebep değil , dün hem sana çok kırıldım bunu bil .. En son attığın mesaj beni çok kırdı , senin bir birey ve mantıklı kararlar verebilecek insan olduğunun bende bilincindeyim ama içeride nasıl insanların olduğunu bilmediğim bir ortamda sevdiğim kadının tek başına o saate kadar o mekanda kalmasını istemememi normal olarak görüyorum ben ... Mehmet aslında sözüne devam edecektir ama bu sefer Gümüş Mehmetin konuşmasına izin vermez . Ben buraya bunları tartışmak için çağırmadın seni Mehmet , hoş ve ağız tadıyla bir kahvaltı yaparız sanıyordum der ve çay doldurmak için masadan kalkıp mutfağa geçer ...

Off gene ne yazdım ama benim hep görmek istediğim bişeydi Mehmetin böyle bir sebepten kıvrandığını görmek .. İnşallah beğenirsiniz ...

Yudumsun cummm artıkk seni burada görmek istiyoruz , inşallah gelirsin biran önce .

<gumus><mehmet>
10-12-07, 21:00
Yudumsuncum gelmiş kısacık bişey yazıp çıkmış:icon_sorr
Doğrusu senin yerinde olmak istemezdim karşında bizim gibi sabırsızlar varken ama işte insanın elinde değil günün bir vaktinde giriyorsun ve yapmak istediğin neyse o vakit yapmak istiyorsun mesela ben gece yarısı açsamda senaryolarını okumak isterim ama eminim sen o sıralarda ikinci rüyanı görüyor olursun:img-icecrSeninde işlerin falan vardır bilirim ama bizi pek merakta bırakma olurmu:img-pilot

Muge_ds
10-12-07, 22:14
Yudumsuncum eklemiş olduğun senaryoyu okudum , gerisinde olay o kadar güsel gelişmiş ki .. Ellerine sağlık canım ..

Açıkça söylemek gerekirse Mehmetle Gümüş yanyana uyumayınca neden böyle yazdı ki demiştim .. İnsanın sevdiği kişiyle uyuması kadar güsel bişey var mıdır ki ?? İllahi sevdiğin kişi sevgilin olmak zorunda değil , annen , baban , en yakın arkadaşın vs olabilir .. Ben küçükken çok kollardım annemin veya babamın evde olmadığı günleri , gece mesela babam gelmeyecekse annemle yatardım veya annemin olmadığı gün babamla .. Off off özledim ben onları galiba ..

Her neyse bu son senaryoyu okuyunca o kadar sevindim ki .. Görmek istediğim sahnelerden biriydi .. Yuppii tüm aile yemek yiyecekler dedim .. Bu yemekte M. Fikri ud çalıp bir fasıl yaparlar değil mi yudumsuncumm :img-icecr

SNT
13-12-07, 17:13
Yudumsun'um canım harikasın..Mehmet odunluk yaptı işte derken bir de ne okuyayım hepsi rüyaymış.Oh be dedim rahat bir nefes aldım.Bu Mehmet'İ sevdim ben temkinli hareket ediyor.Yine de odunluk konusuna dair tam bir güven olmasada... Aferin diyorum ona..:img-yes:

İstanbula birlikte sensizliğime yanlız ağlamak. kaldı... Ah be dostum yine şiirini yazmışsın güzel güzel ama beni yine hüzünlüre daldırdın:img-cray:Neyse Allah'tan arkadan gelen o romantik sahnelerle hüznüm dağıldı..:img-wink:

Gümüş'ün yemekteki hallerini merakla bekliyorum hatta forumcak bekliyoruz.Hadi canım çık ortaya..Yoksa yine mi sahilde yürüyüşe çıktın.Ama beni beklemeden çıkmazsın değil mi???

yudumsun
14-12-07, 16:30
Sevgili Tuğçe sözümün arkasındayım.Evet çok geç satte yazamıyorum mağzeretim var.
M.G.HASRET bende sizleri seviyorum ama. Bu biraz hayalcilik gibi geliyor.Hayaller karın doyuyurmu dersin.
Muge sende yine döktürmüşsün canım kısmat olamadı gelip yeni görüyorum.
Neyse oynarken beni yanlız bırakmadığın için ayrıca teşekkür ederim canımcığım.
Sevgili dostum sensiz yürüyüş olmaz artık ama fazla bekletme. Seninle şöyle sarıyerden başlıyıp yoruluncuya kadar yürümek iyi olurdu.

Bu arada yazdığım şu sözler ile başlıyan şiir.
Yağarken ince ince bir yağmur

Bu şiir bana ait değildir. Lİse yılarımdaki şiir defterine yazmışımç Fakat yazan kişinin adını yazmayı unutmuşum. O yüzden isim yazamadım ama çok sevdiğim bir şiir olduğu için seklemek istedim

Sevgi ve sağlıkla kalmanız dileğimle.

<gumus><mehmet>
14-12-07, 18:19
Sevgili yudumsun yine öyle şeyler döktürmüşsünki ödevlerimin arasında iki dakikada hepsini yaladım yuttum.Gümüşün utangaç olması,Mehmetin kıskanç olması herşeyi o kadar güzel anlatmışsınki ellerine kollarına sağlık canım:img-yes:Bugün yazıcağı içime doğmuştu bir kaç gündür gidip geliyordum ama bugün nihayet istediğimle karşılaştım.Herşey için teşekkürler devamını sabırsızlıkla bekleyeceğim:img-icecr

aygülen
14-12-07, 21:03
Sevgili yudumsun hoşgeldin günlerdir bekliyoruz hani dizilerin bölümlerini bir hafta bekliyoruz ya şimdi senin senaryonu bekliyoruz heyecanla.Çok teşekkür ediyorum özellikle Derin cadısının dans pistinde kalakalması süperdi orada saf gümüşe hep kızmıştım ne ısrar edersin kızım bilmesen de çık iki dön ne var diye söylenmiştim. Lütfen hep Mehmet Gümüşü kıskansın Derin merin ne çıkarsa çıksın Gümüş üzülmesin hepsine yudumsun çelmeleri takılsın düşsünler. Şeref hanımcım da kılıçları kuşandı yine helal yani hem kendi derdi ile hem de Gümüşle uğraşıyor Şeref demişin artık ona da düşünürsün sen birşeyler ellerine sağlık.

karam20
16-12-07, 21:03
yudumsun senaryon çok güzel ilerliyor. Gene büyük bir keyifle okudum. Ellerine, aklına fikrine sağlık. :good:

Demek bu sefer Mehmet efendi odunluk yapıyor ama rüyasında. İyi iyi rüyalarından ders alsın yapmasın o meşur odunluklarını.:) (Gerçi can çıkar huy çıkmaz ama :img-hyste )

Derin denen ikinci belamızda gelmiş bulunmakta. Kendisini ne kadar çok özlemiştim.:fighting2:img-hyste Bizim Şeref Hanımla iyi anlaşacaklar gibi görünüyor. Ne planları var Şeref Hanımın bilmiyorum ama bizim aşıklara rahat vermiyecek gibi görünüyor.

Beril'e attığın o güzel çelmelerden Derin'e de bol bol atarsın umarım.:) Bakalım bize ne güzellikler hazırladın. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum canım.:img-kiss:

yudumsun
20-12-07, 13:05
Sevgili arkadaşlar güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
Mağlum sebebplerden dolayı senaryoya ara verdim. Fakat devam edeceğim merak etmeyin.
Bütün herkesin kurban bayramını kutlar.
Tüm insanlığa önce barış , huzur mutluluk sağlık ve başarı getirmesini dilerim.
Sevgiyle kalın:img-yes:bye

aygülen
22-12-07, 23:22
Sevgili artvin yudumsun'un senaryosunun devamını beklerken tam bir bayram sürprizi yaptın teşekkürler bunu büyük bir bayram hediyesi olarak kabul ediyor ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Çok değişik bir giriş oldu ama iyi oldu gümüşün yalıya öyle emrivaki gelmesinden rahatsızdım ben böyle mehmedin Afyona gelmesi sevgili gümüşün yüreğinin hoplaması ah canım çok güzel yazmışın devam devam harikasın.

<gumus><mehmet>
23-12-07, 15:36
Senaryo yazanlar çoğaldı ne güzel:img-yes:
Artvincim (ismini bilmiyorum kusuruma bakma) çok güzel gidiyorsun canım çok güzel bağlamışsın birbirlerine olan aşklarını.umarım hep böyle güzel gidersin.Aslında herkesin kendi aklına gelmiştir keşke Gümüşle Mehmet şöyle tanışsalardı diye ama kimse senaryoya dökmemeiştir bunu:img-blush
Yudumsuncum senide bekliyoruz canım biran önce gelde seninkilerinide okuyalımbye

_artvin_
23-12-07, 17:13
Sevgili artvin yudumsun'un senaryosunun devamını beklerken tam bir bayram sürprizi yaptın teşekkürler bunu büyük bir bayram hediyesi olarak kabul ediyor ve tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Çok değişik bir giriş oldu ama iyi oldu gümüşün yalıya öyle emrivaki gelmesinden rahatsızdım ben böyle mehmedin Afyona gelmesi sevgili gümüşün yüreğinin hoplaması ah canım çok güzel yazmışın devam devam harikasın.

yorum için teşekkürler artık acemiliğim için afedersiniz yazma konusunda çok yeteneksizim malesef

_artvin_
23-12-07, 17:16
Senaryo yazanlar çoğaldı ne güzel:img-yes:
Artvincim (ismini bilmiyorum kusuruma bakma) çok güzel gidiyorsun canım çok güzel bağlamışsın birbirlerine olan aşklarını.umarım hep böyle güzel gidersin.Aslında herkesin kendi aklına gelmiştir keşke Gümüşle Mehmet şöyle tanışsalardı diye ama kimse senaryoya dökmemeiştir bunu:img-blush
Yudumsuncum senide bekliyoruz canım biran önce gelde seninkilerinide okuyalımbye

yorum için teşekkür ederim beğenirsiniz umarım

aygülen
23-12-07, 18:31
yorum için teşekkürler artık acemiliğim için afedersiniz yazma konusunda çok yeteneksizim malesef

Canım benim hiç de acemi değilsin anlatım tarzını çok sevdim az önce son yazdığın bölümü de okudum inşallah dahada eklersin birazdan yola çıkacağım sabah Ankarada olurum ve devamını yazmışsan güzel bir karşılama olur tekrar teşekkürler ellerine yüreğine sağlık.Bizim efsane aşıklar artık şimdi karşılıklı birbirlerini düşünüyorlar heyecan artıyor.

yudumsun
27-12-07, 18:56
Demek sende bir senaryo yazıyorsun öncelikle ellerine sağlık okurken zevk aldım:img-icecr :good:
Bu aralar ben gelemiyorum internet bağlantımı bu ay sonlandıracağım sanırım ama bir şekilde senaryoyum yazmaya ve göndermeye çalışacağım hala hazırda konular aklımda şekileniyor onlaraı aktarmayı çok istiyorum

Senin senaryona çok sevindim başkalarıda yazsa iyi olurdu ne dersin bir zamanlar burada harika senaristler vardı özletiler kendilerini umarım dönerler hepsi olmasada bir kaçı çok isterim.

Kendinize ve sevdiklerinize çok iyi bakın
Sevgi ve sağlıkla kalın.

Muge_ds
27-12-07, 21:05
Yudumsuncum hoşgeldin tekrardan canım ...
Tekrar gelmiş , hoşgelmişsin ama mesajını okuyunca üzüldüm canım , bu ayın sonunda internetini sonlandıracağından bahsetmişsin .. Şu bayram arasında zar zor senaryonun gelmesini beklerken o zaman nasıl bekleyeceğim senin senaryonu eklemeni ??
Bayram öncesi eklediğin son senaryoyu ikinci defa okuduğunca ince bi ayrıntı farkettim , nedense ilk okuduğum da anlamamışım , şimdi merak ettim acaba bu birlikteliğin arkasından bir bebek gelecek mi ve dizide de yaşanılan gibi Derin yüzünden bir bebek kaybetme vakası yaşayacak mıyız ??
Senaryonun devamlarını bekliyorum canım , inşallah bugün fazla senaryo eklersin :icon_whis:img-wink:

yudumsun
27-12-07, 23:50
Bir şekilde göndermeye çalışacağım senaryolarımı merak etme yazacak konular şekilendikçe bir yolunu bulacağım.
Soruna gelince bu birlikteliğin sonunda süpriz var benim daha önceki senaryolarımı okuduysan bilirsin aslında iki süpriz var.
Diğer soruna gelince Gümüş kötü bir olay yaşıyacak fakat düşündüğün gibi değil Şerefin payı burada Derinden daha büyük olacak yinede ben Gümüş'ü fazla üzemem.
Gördüğün gibi Gümüşü üzmemek adına bütün arkadaşlarımın isteğine ve tabiki benimde isteğime bağlı olarak Mehmeti odunsuluktan elimden geldiğince arındırıyorum.

Kendine iyi bak
Sevgiyle kal canım.

Muge_ds
28-12-07, 05:53
Canım eklediğin senaryoları bir solukta okudum ve resmen bayıldım ... Düşüncelerine sağlık .. Hehh işte Mehmet böyle hep Gümüşü düşünsün ben daha ne isterim .. Gümüşün üzülmesindense , değişik ve sevgi seli içerisinde melek bir Mehmet görmeyi tercih ederim ..

Sen daha öncesinden senaryo eklediğinden bahsetmişsin ama ben o dönemleri yakalayamadım şekercim .. O yüsden benim sorduğum soruya senaryonda nasıl cevap vereceğini bilemiyorum ama merak ediyorum .. Tüyo falan alamaz mıyım acaba :icon_whis:img-icecr Benim aklıma gelen olay , bu çift bebek vesilesiyle aynı zamanda nikah masasına da otururlar tarzında bişey .. Bakalım doğru tahmin edebilmiş miyim :img-pilot

aygülen
28-12-07, 12:00
Yudumsun canım çok çok güzel tam görmek istediğimiz bir mehmet bu, dizide ata binerken gümüşü bırakıp gitmesine ve de çocuk istemiyoruz diye o kadar kişinin önünde gümüşü küçük düşürüp bir de senin üzülmeni istemem deyip üste çıkan odunluklarına bakıp krizler geçirmiştik sayende biraz yüreğimiz soğudu ellerine sağlık teşekkürler.

Artvin, Artvin nerdesin bayram sonrası işler yoğun anlaşılan ama aşıklarımız da yüreklerindeki korla kavruldu artık ve de biz beklemekten sıksık gelip devamı var mı diye bakmaktan kendimizi alamıyoruz bayram hediyesi gibi şimdi de yeni yıl hediyesi bekliyoruz.Daha fazla meraklanmamızı istiyorsan merak had safhada canım şimdiden teşekkürler.

<gumus><mehmet>
28-12-07, 19:56
5 günlük bir aradan aradan sonra baktı yudumsuncum gelmiş.Canım senaryon harika gidiyor şimdi bende meraklandım o iki tüyo neymiş acep.
Artvincim ben geldim bu sefer sen yoksun hadi çok bekletmes bizi:icon_whis

aygülen
30-12-07, 01:32
Sevgili artvin hiç acemiyim falan deme son yazdığın bölümleri de şimdi okudum çok çok güzel gidiyor harikasın ellerine sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyorum teşekkürler.

Sevgili yudumsun daha hafta olmadı ama ben yinede duramadım devamı ne zaman bak bekliyoruz.

MUSTAFA KE
30-12-07, 01:51
Yazdıkların çok güzel gidiyor sevgili artvin, hepsini okuyamadım daha ama okuyacağım. Ayrıca acemiliğin buysa ustalığını merak etmiyor da değilim hani..:)
Sevgili yudumsun nereye ya? Daha karpuz keseceğidik?Bir şekilde ulaştıracağım demişsin istediğin şekilde ulaştır da lütfen kendinden mahrum etme bizi.Yani kendini de ulaştır. Özletme kendini lütfen..Lütfen lütfen lütfen..

Bu arada gelelim diyorum fasulyelerin faydalarına..Gümüş'le milli odunumuz Mehmet:img-blush bizim 2+2'nin yazmadığı bir yılbaşını nasıl geçirirlerdi acaba? Acaba Noel baba bir sürpriz yapar mı dersiniz bu yılbaşında? :icon_whis
..Kim bilir?:img-wink:

aygülen
30-12-07, 13:50
..

Bu arada gelelim diyorum fasulyelerin faydalarına..Gümüş'le milli odunumuz Mehmet:img-blush bizim 2+2'nin yazmadığı bir yılbaşını nasıl geçirirlerdi acaba? Acaba Noel baba bir sürpriz yapar mı dersiniz bu yılbaşında? :icon_whis
..Kim bilir?:img-wink:

Mustafa Ke canım doğru mu anladım noel baba bize yılbaşı sürprizi yapacak hem de aşıklarımız nasıl bir yılbaşı geçirecek görecekmiyiz hatırlarsan 2+2 bir yılbaşını felakete çevirmişti ancak o kadarını becerebildiler.Öyle bir iyilik yaparsan yeni yıla bilhassa benden alacağın dualarla gireceksin demektir bak faydası olur demedi deme!!!!

yudumsun
30-12-07, 15:17
Sevgili MSTAFA KE bu fikir çok hoşuma gitti. Şimdi yazlan senaryo bu zamanı gösteriyorya demeki benim yıl başıyı atlamama gerekli.

Aygülenin anladığı bir durum varmı umarım vardır.:happy0064:happy0064 LÜTFEN SÜPRİZ YAPSIN LÜTFEN LÜTFEN LÜTFEN

Bende şimdi bir şeyler düşünüm.
Sevgili Tuğçe aygülen ,artvin ve MUSTAFA KE yorumlarınıza teşekkür ederim.

Ah neler yazsam neler yazsam yine tüm romantikliğim üstümde. Bekleyip görelim.

Şu şüprizi doğru tahmin etiniz benim diğer senaryolarımda ikiz bebek hep vardı bundada olacak.Diğer tahmin için beklemeye devam edin.
Sevgi ve sağlıkla kalın

karam20
30-12-07, 15:56
yudumsun canım ellerine sağlık gene çok güzel bir bölüm okudum. Ne güzelde yontuyorsun bizim odunu:) Ellerin dert görmesin güzelim. Yılbaşımı dedin sen. Valla senin elinden yazılmış bir yılbaşı bölümü okumayı çok isterim doğrusu. :img-wink:

Senin sürprizler bizim Mehmet'in sürprizlerine benzemeyeceğini bildiğim için içim rahat güzelim:) Ellerine aklına fikrine sağlık :img-clapp Devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Bizi fazla bekletme lütfen :)

artvin senaryonu okumaya başladım ve çok güzel sürüyor.:good: Ellerine sağlık canım. Devamını en kısa zamanda bekliyorum.

_artvin_
30-12-07, 15:57
bütün arkadaşların güzel yorumları için teşekkür ederim özellikle yaptığım yazım yanlışlarına rağmen(bazen kendi yazdıklarımı kendim bile anlamıyorum) okuma saprı gösterip birde güzel düşünceler yazdığınız için ayrıca teşekkürler son yazdığın bölüm çok güzel yudumsun ayrıca beni başka bir şekilde onurlandırdığın için ayrıca teşekkürler

yudumsun
31-12-07, 15:34
önce yorumun için sağol sende çok iyi gidiyorsun ne güzel bu sayfa yeni bir senaryo daha kazandı çok mutluyum.:img-yes:

Sevgili MUSTAFA KE sen bir harikasın :happy0064:happy0064 şididen merak sardır bizi fazla bekletme olurmu.

Bu arada herkesin yeni yılını kutlarım herşey gönlünüzce olsun canlarım.:img-yes:

MUSTAFA KE
31-12-07, 15:52
Devamını getireceğim ama sanırım merakta bırakmam gerekecek bugün..Ani bir karar oldu gitmem gerek..Yılbaşını ben de tüm ailemle geçirmek istiyorum..Yarın görüşürüz..Hepinize mutlu yıllar..

sanat
01-01-08, 16:07
Hepinize sağlıklı, huzurlu, aileniz ve sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz güzel bir yıl diliyorum...

Birbirinden güzel, sürükleyici bir o kadar içe dokunur, manidar cümlelerinizle içime işlediğiniz tatlar için çok teşekkür ederim...

Sevgili yudumsum uzun bir aradan sonra başlığa gelirken ayağını sürtmüşsün ki yazmayacağını söyleyen bir arkadaşımızı ve yeni bir arkadaşıda heveslendirdin kendi adıma çok teşekkür ederim, merak katsayım 3'e katlansada :img-wink:
Senaryoya gelince büyük zevkle okuyorum, Şeref Hanım yine yaptı yapacağını; ama bakalım M.F'nin mükemmel sözleri ne kadar tesir edecek ve bunu öğrenen Mehmet'in tepkisini merak etmekteyim tabi ikizleride :img-wink:

Sevgili _artvin_ değişik bir açıdan aldığın senaryona bayıldım, özellikle bir teşekkür etmek istiyorum dizide senaristler Nihan'ı tekrar hortlatınca Metmet'in aşkını Nihan eski, Gümüş yeni olarak dile getirmişlerdi, bundan hoşnut değildim, sen bunu çok güzel bir şekilde ayırmış ve gerçek aşkı olduğunu belirtmişsin sağol canım, ellerin dert görmesin...Mehmet bey bakalım Gümüş'e gelen nasibi öğrenince kendini yine böyle uzaktan avundurabilecek mi :img-wink:

Ayrıca bugün doğum gününmüş ana sayfada gördüm, yeni bir yıl ile birlikte gelen yaşın sana uğur getirsin. Tüm dileklerinin gerçekleşeceği mutlu yıllar seninle olsun...

Sevgili MUSTAFA KE'cim senaryolarını çok özlemişim, bir çırpıda okudum ve kaldığı yerden devamını beklemekteyim, dizide iken az içimizde kalmamıştı bu yılbaşı, çok teşekkürler canım...

Hepinizin birbirinden güzel yüreğinize sağlık...
Sevgiyle kalın bye

_artvin_
01-01-08, 20:44
Sevgili _artvin_ değişik bir açıdan aldığın senaryona bayıldım, özellikle bir teşekkür etmek istiyorum dizide senaristler Nihan'ı tekrar hortlatınca Metmet'in aşkını Nihan eski, Gümüş yeni olarak dile getirmişlerdi, bundan hoşnut değildim, sen bunu çok güzel bir şekilde ayırmış ve gerçek aşkı olduğunu belirtmişsin sağol canım, ellerin dert görmesin...Mehmet bey bakalım Gümüş'e gelen nasibi öğrenince kendini yine böyle uzaktan avundurabilecek mi

Ayrıca bugün doğum gününmüş ana sayfada gördüm, yeni bir yıl ile birlikte gelen yaşın sana uğur getirsin. Tüm dileklerinin gerçekleşeceği mutlu yıllar seninle olsun...

teşekkür ederim güzel düşüncelerin için bu sene umarım herkes için dileklerinin gerçekleşeceği bir yıl olur mutlu yıllar
birde imzandaki yazı çok güzel belirtemden geçemedim

mavıs09
01-01-08, 21:52
sevgili yudumsun,
senaryon mükemmel gidiyor. her gün bakamıyorum ama geldiğim de okuduklarımdan büyük zevk alıyorum. odunumuzu yontman, attığın çelmeler mükemmel. ben daha önce dediğim gibi nihan' a atacağın çelmeyi merakla bekliyorum. ama öncesinde şu ikizleri sabırla bekliyorum.

sevgili artvin,
senin de senaryon çok güzel gidiyor. farklı bir açıdan alman çok güzel. biz çok şanslıyız valla. bu kadar yetenekli arkadaşlarımız var. sayenizde mükemmel sahneleri gözümüzün önünde canlandırarak dizimizi hatırlıyoruz. senin de yüreğine sağlık canım.

canım doktorum,
valla öyle güzel bir yılbaşı hediyesi oldu ki bu senaryon, harika. ama tam böyle heyecanla okurken yarım kaldı ya tadı damağım da kaldı valla. bir de altına yazmışsın istanbul' a uçmam gerek diye. aklım sen de kaldı. umarım iyi bir yolculuk geçirmişsindir. aman güzelim uçmadan git. sen bize lazımsın. seni çok sevdiğimi biliyorsun değil mi? senin de yüreğine sağlık canım.

aygülen
02-01-08, 09:27
Sevgili artvin bu saf Mehmet hakikaten gidecek mi? aman birşeyler yap durdur onu tabi en iyisini sen bilirsin merakla bekliyorum ellerine sağlık.

Sevgili Mustafa Ke, yeni yıl hediyen muhteşem oldu büyük sürprizin için özellikle teşekkürler evet evet hah şöyle dökün eteklerinizdeki taşları diyerek okudum süpersin.

calino
02-01-08, 12:22
yudumsun, canım senaryon çok güzel ilerliyor. Keyifle okuyorum. Şeref teyzem yine yaptı yapacağını. M.Fikri'nin söyledikleri kulağına küpe olur mu kii? Mehmet annesinin Gümüş'le konuştuğunu öğrenirse tepkisi ne olur, nasıl olur merak içindeyim. Fazla bekletme bizi. Ellerine sağlık.

artvin, senaryonu okudum. Sen yazıp ekledikçe de okumaya devam edeceğim. Seninde ellerine, emeğine sağlık.

MUSTAFA KE'ciğim, yavrum yılbaşı sürprizin için çok teşekkürler. Gümüş-mehmet senaryosunu senin kaleminden okumayalı bayağı uzun zaman olmuştu. Allah razı olsun, Allah ne muradın varsa versin, Allah sevdiğine kavuştursun e mii?
Gümüş'ün yaşadıklarını Mehmet'in yüzüne tüm çıplaklığı ve gerçekliği ile anlatınca ya da anlatmaya çalışınca Mehmet köşeye sıkıştıı. Ohh canıma deysin. Süründür bacım süründür. (dizi bitti ama benim Mehmet'e olan öfkem bir türlü dinmek bilmiyor nendense?) Ellerine sağlık MUSTAFA KE'ciğim. Arada hep böyle sürprizler yap olur muu?

karam20
05-01-08, 20:35
yudumsun senaryon çok güzel gidiyor. Çok büyük bir keyifle okuyorum. Yalnız bizi fazla bekletme devamını sabırsızlıkla bekliyorum. Aklımda bir çok soru var. Bakalım neler olacak...:)

artvin senaryonu keyifle okuyorum. Sende bizi fazla bekletme. Neler olacağı konusunda meraktayım.:img-yes:

MUSTAFA KE'M yılbaşı sürprizine bayıldım. Senin Gümüş senaryolarını özlemişim. İyi geldi okumak.:)

Gümüş herşeyi ne güzel söyledi. Hepsi dizi sırasında içimde kalmıştı. Okudukça rahatladım. Ellerine sağlık bacım.

Bu konuda calino'm sana katılıyorum.:) Süründür bacım süründür. Bizde okudukça oh çekelim:)

Not:Yeni yılda bana ne güzel sürprizler yaptınız. Size tekrar çok teşekkür ederim. mavişim seninde kulakların çınlasın :):love05::love05:

silver_azeri
06-01-08, 00:52
tüm senaryo yazan arkadaşlar,ellerinize sağlık.benim haberim yoktu ne zamandır Songül Öden sayfasından başka bi yere bakmıyordum.iyi ki göz atmışım bu sayfalara meğer neler varmış burda:img-icecr

şimdilik ilk olarak Ela ablanın senaryosuna başladım.hepsini birden okuyunca karıştırıyorum.:img-in_loteker teker okuyucam eminim hepsi bir-birinden keyifli olmuşdur.:happy0064
Mustafa_Ke devam ablacım.büyük bir heyecanla bekliyorum.sen çok iyi biliyorsun Gümüş severlerin gönlünden geçen senaryoları döktürmüşsün.ellerine sağlık.Bu kadar beklemeğimize değermiş hakketen:happy0064

aygülen
06-01-08, 01:37
Sevgili artvin çok teşekkürler canım harika gidiyor ben bu mehmedi çok sevdim gerçekten aman gümüşün kendisini sevdiğini hemen anlamasın biraz kıvransın değil mi ya?
Yudumsuunnnnn.....
Mustafa Keeee.....
nerelerdesiniz canlarım heyecanla bekliyoruz sabrımız kalmadı!!!!

karam20
09-01-08, 18:22
MUSTAFA KE'M ben sana ne diyiyim bacım MUH-TE-ŞEM-SİN :) Sayende gene bol bol kahkaha attım.:img-hyste
Mehmet birde kafasınımı çapsa ne belki aklı başına gelir.:img-hyste O iğneler ona az bile. Ben bu yılbaşını çok sevdim canım.:) Bakalım başına daha neler gelecek. (O odun Mehmet'e sinirim hala geçmedi benim.:hıh Senin senaryon ne iyi geldi bana:)) ellerine alkına fikrine sağlık. Süründür bacım süründür. Devamını merekla bekliyorum.:)

_artvin_
14-01-08, 00:57
artvin senaryonu keyifle okuyorum. Sende bizi fazla bekletme. Neler olacağı konusunda merakt
yorum için teşekkür ederim

_artvin_
14-01-08, 00:58
artvin, senaryonu okudum. Sen yazıp ekledikçe de okumaya devam edeceğim. Seninde ellerine, emeğine sağlık.
yorum için teşekkür ederim

aygülen
14-01-08, 01:24
Artvin canım senaryonu beğenerek ilgi ile takip ediyorum ellerine sağlık.Başlarda biz dizide tam bir odun mehmet izlemek durumunda kalmış Gümüş için ne kadar üzülmüştük ama senaryondaki Mehmet çok hoş Gümüşe aşık keşke bir de böyle bir senaryo izleme şansımız olsaydı.
Diğer senaristlerimiz nerelerdeler merak ettim doğrusu Mustafa Ke, Yudumsun bir ses verin arkadaşlar.

yudumsun
15-01-08, 01:06
sevgili artvin yeni bir mehmet senin elindende çok güzel işleniyor lütfen devam et .
Ve Mustafa Ke bu yıl başı Mehmet için bol aclı oluyor arkadaşların da dediği gibi bizim bolkonun altından geçerken bende yanlışlıkla bir saksı atayım pardon düşüreyi şöyle en kocamanında canım ellerin dert görmesin canımcığım.

Bu arada iyi heberim var iş buldum galiba sanırsam yada bana öyle geliyor gibi neyse görüşürüz.
Sevgi ve sağlık ile kalın canlarım.

aygülen
21-01-08, 19:45
Yudumsun canım iş bulmana çok sevindim senaryonun eklediğin bölümü için ayrıca teşekkürler inşallah senin senaryonda dizideki gibi gümüşle beraber ızdırap çekmeyiz.
Sevgili artvin bize izlemek istediğimiz mehmeti verdiğin için çok teşekkürler devamını bekliyoruz merakla.

hilal__
23-01-08, 01:44
yudumsun,artvin,Mustafa ke ela ablacim supersiniz ellerinize saglik senaryonuz harika devamini merakla bekliyorum....

aygülen
25-01-08, 12:54
Sevgili artvin şu replik süperdi çok güldüm Onur: Mehmet sen afyona alkolik olarak gittin gümüşkolik olarak döndün!
Ellerine sağlık canım güzel senaryonu okumak büyük keyif teşekkürler.
Yudumsun, Mustafa Ke sizlerin güzel senaryolarının devamını bekliyorum merakla tekrar teşekkürler.

ca-g-l-a-y-a-n
26-01-08, 02:21
ben foruma yeni üye olmakla birlikte ouyucu olarak MUSTAFA KE YUDUMSUN ARTVİNİN senaryolarını begenerek okuyordum senaryolarınızın devamını dört gözle bekliyorum bizi senaryasuz bıarakmayın biran önce senaryolarınızın devamın yazarsanızcok memnun olurum bekliyorum merakla şimdiden teşekkürler

<gumus><mehmet>
26-01-08, 14:34
Okulların tatile girmesini fırsat bilerek senaryoları okumaya başladım.
İlk olarak MUSTAFA KE doktorumun ki bitti.
Ablacım Mehmet'e öyle güzel cezalar veriyorsunki Allah tuttuğunu altın etsin ne diyim.Hani ikinci kez birşeye basıp düştüya o birşey Gümüş'ün cebinden düşen oyuncak olmasın:img-in_loÇok güldüm valla özlemişim bu repliklerini:img-cool2Bu delilerin kavgalarını senin ellerinden okumak bir ayrı zevkli ablam fazla özletme kendini olurmu:img-blush
Yudumsun cum ve artvincim sizlerinkinide okuyacağım çok merak ediyorum neler yaptığınızıbye

yudumsun
27-01-08, 21:49
Eee nasıl gidiyorum.
Sevgili MUSTAFA KE nerdesin bakim kaybolmak benim huyum olmuyor ama yılbaşınının sonunu merak ediyorum benimkine daha bir buçuk hafta var.
Sevgili artvin aygülen gibi bende Gümüşkolik repliğine bayıldım lütfen devam et canım.

Bu arada aygülen,hilal, caglayan ve gümüş mehmet yorumlar için sağ olun elimden geldiğince işte.
Sevgi ve sağlıkla kalın.

aygülen
28-01-08, 18:33
yudumsun ortalığı çok fena karıştırdın hem de en sevmediğim üçüncü şahıs derinle eyvahlar olsun çabuk gel birşeyler yap meraktan öldürme bizi.
Artvin canım Gümüşe de Mehmetede acımaya başladım yazık ikisine de biraz birbirlerinin hislerini anlasalardı bu arada dekolteli sahne de çok renk kattı.
Teşekkürler arkadaşlar ellerinize sağlık.Bu arada Mustafa Ke nerelerde kaldı yeni yılın ilk ayını bitireceğiz nerdeyse.

yudumsun
31-01-08, 01:52
Sevgili aygülen çözüm bende sen merak etme olur mu canım.:img-wink:

Evet karıştırdım azıcık heyecan iyi olur dedim.:icon_whis

Sevgili artvin kavuşma ne zaman gerçek anladam.:img-blush

Kendinize iyi bakın sevgi ve sağlıkla kalın.

_artvin_
31-01-08, 23:53
bana yorum yazma inceliğini gösteren herkese tşekkürelr bak birelştirdim reytinglerden korksamda:img-in_lo

BERNA
02-02-08, 01:09
Gümüş dizisi ile ilgili resim, imza, avatar ve özel çalışmalara yorumlarınızı ve isteklerinizi bu başlıktan paylaşmaya devam edebilirsiniz.

Muge_ds
04-02-08, 04:57
Yudumsuncum uzun zamandan beri buraya yorum yazmadım amabu senin senaryonu artık takip etmiyorum anlamına gelmiyor .. Aksine forumu ilk açtığımda gözüm direk Gümüş butonuna bakıyor acaba yeni bişey yazılmış mı diye ..

Senaryon çok güsel gidiyor , ben devamını bekliyorum :) Bugün eklemiş olduğun senaryonda makarna yemeğini görünce aklıma benim arkadaşlarımla yaşadığımız anlar geldi .. Makarna aşkı , makarna doyumu , makarna seansları ve partileri çok farklıdır , her yediğimizde mutlu mesut kalkarız o sofradan .. Mehmetin replikleri görünce birden bunlar aklıma geldi :)

aygülen
05-02-08, 00:10
Artvinciğim hiç merak etme sen onlar birlikte ve mutlu olunca beraber olunca reytingler düşmez hatta tavan yapar sen yeterki birleştir canım.
Yudumsun çözüm bende dedin biraz çözdün ama ertesi gün medya ne yapacak bakalım bazen biliyorsun onlar olmayanları bile olmuşa çevirebilirler bu durumlar içinde çözümlerin olduğunu umarak bekliyoruz canım.

Muge_ds
07-02-08, 06:40
aygülencim , Mehmet Gümüş'e durumu anlattığından dolayı bence Gümüşten büyük bir tepki almayacaktır .. Gümüşün bu hotel durumundan haberi olmasaydı o zaman baya büyük yaygara kopardı ama şimdi ben pek etkileneceklerini düşünmüyorum ...

bi de son eklenen senaryoyu okurken nedendir bilinmez aklıma şöyle sahneler geldi :) Şimdi Gümüş hamile ama adını koyamıyor ya , Mehmetle birlikte yemek yerlerken Gümüş doymak bilmese , oburluk yapsa biraz ve bu görüntülere Mehmet şaşsa , aralarında hoş atışmalar geçse ve biz de bu tarz senaryo okusak hoş olmaz mı ?

yudumsun
07-02-08, 22:06
Ben Gümüş 'e fazla kıyamam biliyorsunuz. Birde zor bir görevim var Mehmet Efendiyi yontmak anlatmasa odun olarak kalacaktı. Yontma işlemi devam ediyor. Şekilenen konuları sizinle paylaşacağım. Derin'in yüzsüzlükleri Şerefin hesapları. Peki kim kazanaçak Gümüş . İyiler her zaman mutluluğu hakeder.
Hayat belki gerçek anlada hep insanın yüzüne gülmüyor. Yinede ben burada Gümüş'ün hayatına odunsuzluktan arınnmış bir Mehmet katıyorum ve bunu büyük bir zevkle yapıyorum.

Bir endişemde yok değil. Şimdi bizim sevgili senaristlerimiz bana kızarlarmı desiniz. Biz o kadar uğraştık. Onun yaptığına bak diye.
Daha önce bena anlayışlı Gümüş senaryosunda çok kızmış olmalılar. Bizim eleştirilerimizden sonra bol bol gönderme yaptıklarını unutmadım. Şimdi ise belkide benden haberleri yok. Yada ben öyle sanıyorum.
Neyse çok konuştum kısmet olursa hafta sonu bir bölüm ekliyeceğim. Biliyorsunuz yeniden işe başladım artık hafta sonları ekliyebilirim sanırım.
Bu arda artvin ve Mustafa Ke'den gelen güzel senaryoların olmasıda iyi oldu.
Fakat Mustafa Ke de yoğun bir çalışma dönemine girmiş.
Artık artvin sende biraz mümkünde fazla mesayi yapda arkadaşları fazla merekte bırakmıyalım tabi senin için sorun olmayacaksa.

Yorum yapan hata seneryom hakında bir birleri ile konuşan ve yorum getiren sevgili arkadaşlar.
Siz istediğiniz sürece elimden geldiğince yazmaya devam diyelim.
Sevgi ve sağlık ile kalmanız dileğimle Hafta sonu görüşürüz.

aygülen
16-02-08, 16:39
Yudumsun hafta sonu geldi ama senaryomuz daha gelmedi canım nerede kaldı bak unuttuk falan sanma dört gözle bekliyoruz.Songül Öden sayfasına yine döktürmüşsün burayı da hatırlatayım dedim.

ca-g-l-a-y-a-n
17-02-08, 01:54
Yudumsun hafta sonu geldi ama senaryomuz daha gelmedi canım nerede kaldı bak unuttuk falan sanma dört gözle bekliyoruz.Songül Öden sayfasına yine döktürmüşsün burayı da hatırlatayım dedim.

ben de aynı sekilde düşünüyorum o güzel senaryoları dört gözle bekliyorum büyük bi zevkle okuyacağım ama biran önce gelsin artık senaryolar

burrcu
17-02-08, 14:28
Aslı'cım çalışmaların müthiş olmuşlar.
Her zaman çok beğenirim zaten. Sık sık bekliyorum senden imza ve avatarlarını.
Birtanesini de izninle kullanıyorum.

<gumus><mehmet>
18-02-08, 14:30
Evet Aslı bende her zaman beğeniyle senin çalışmalarını beklerdim.
Yine hepsi çok güzel olmuş devamını bekleriz.
Ayrıca Burcu'cum sende yap sendenden bekleriz:)

aygülen
27-02-08, 18:52
Sevgili yudumsun biz tabiki senaryolarını istiyoruz hafta sonları dedin tamam dedik bekliyoruz gerçi bu hafta sonu mazeretimiz var forum açılmadı ama biz yinede bekliyoruz işleri biraz çözer gibi yaptın ama daha da mı karıştı ne?????

Sevgili artvin çok ara verdin canım bekle bekle bir hal olduk ama derler ya dönüşün muhteşem oldu nasıl da güzel yazmışsın öyle içten duygu dolu bayıldım ben senin Mehmedine de utangaç Gümüşüne de bu kadar uzun ara vermemeni diliyorum.
Her ikinizede çok teşekkürler ellerinize sağlık bol bol senaryo perileriniz sizi ziyaret etsin ki biz de nasiplenelim.

gümüs&mehmet
21-04-08, 21:35
Sevgili _artvin_
okuyan yok demissin ben Vallaha hem yudumsun'un hemde senin senaryolarinizi dört gözle bekliyorum arasini acmadan yazmaya devam et canim. Yudumsun zaten uzun süredir yazmadi...:icon_sorr

cenup
21-04-08, 22:31
Sevgili _artvin_ ben de senaryoyu zevkle okuyanlardanım.:img-blushÇok güzel ilerliyor ama bitirme kararı almışsınız sanırım eminim bizim finalden daha güzel olacaktır.:)Özellikle son bölümdeki son cümle beni benden aldı.:img-blushSonunda dizide göremediğimiz Kız Kulesi sahnesini burada okuyacağız sanırım.:img-in_loMerakla bekliyorum.

aygülen
22-04-08, 08:48
Sevgili artvin çok teşekkürler senaryona sonunda devam ettin çok sevindim.Ne güzel okuyoruz fırsat buldukça yaz işte niye bitiriyorsun, bitirme devam et çook uzun sürsün.

pembiş
26-04-08, 20:26
yapıLan özeL caLısma ve imzaLar cOk güzeL eLLerinize sagLık arkadasLar

UYKU BÖCEĞİ
05-05-08, 19:21
arkadaşlar sizlere nasıl teşekkür etsem neler yazsam bilimorum gümüşün bende büyük fanatiğimdim hemde çok çok büyüğünden izlemediğim hiç bir bölümü yoktu ewde gümüş saatinde akan sular dururdu ama hiç bi zaman gelip buraya yazmadım ama hergün inanın sizleri sizlerin yazdıklarını görüodum okuyodum yaptıınız çalışmalara bakıodum gümüşün biteli neredeyse 1 yıl oldu ama hala onun için çalışmalar yapıosunuz hala siteyi capcanlı tutuyosunuz bu dizi efsane yapanlar sizlersiniz ben tekrardan çok teşekkür ediorum sizlere emeğinize sağlık...

fato2005om
26-05-08, 12:35
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.
Thank you very much

fato2005om
26-05-08, 12:42
Kindly to this wonderful effort:kahve

nagihan-n
12-08-08, 19:47
asli&ekin
DeLiiAsiik çalışmalar çok güzel elinize sağlık =)

حمود الكعبي
27-08-08, 20:18
Thax ..[ :img-wink: ]..~

sheri
02-09-08, 18:44
hiii every one
i need some people who speaks english plz ?

duru_
16-11-08, 14:00
hi sheri... im duru.. how can i help you??