Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmzalara/Özel Çalışmalara Yorumlar

Sayfalar : [1] 2 3 4

edasenekt
15-11-06, 21:18
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

SNT
15-11-06, 22:23
Yeni sayfamız hayırlı olsun.Bu tertemiz sayfaya başlarken calinocum:img-grin2...

Şaka bir yana repliklerin devamı harika gidiyor sevgili calino.Beni en etkileyen sahne elbetteki Gümüş'ün elindeki sütü düşürüp bayılma sahnesiydi.Başta Songül Öden ve diğer saygın oyuncularımız bu bölümde de her zamanki gibi sanatlarını konuşturmuşlardı.Sayende yeniden gözümde canlandı,tüm emeklerin için çok sağol.Ellerine,klavyene sağlık arkadaşım.:img-ok:

MUSTAFA KE
16-11-06, 08:14
Ah calino ah.Devam etsen mi acaba bu bölümlere, yoksa 22. bölümden itibaren mi başlasaydın? Beni de en çok Gümüş'ün sütü düşürmesi etkilemişti. Ah ah, bu senenin senaryoları batıkları oynuyor, replikleri kaçışları.:bilmim Sen de olmasan bu bölümler çekilmiyor calino.Ellerine, o güzel beynine sağlık.İyi ki varsın..Bizim Bilmiyorum Mehmet, odunluktan Sersem tavukluğa hızlı bir geçiş yapıyor artık bu bölümlerde. (Dikkat ettiyseniz senaristlere gram söz söylemiyorum. Onları da tutan biri çıkar şuralarda, üzerim sonra.)

MUSTAFA KE
16-11-06, 09:00
Amanın calino, ben mi yanlış okudum yoksa Gülsün Hala "Ben hissediyorum iyileşecek mi?" dedi. Yoksa yoksa Gülsün Hala da mı fal bakıyordu? Amanın Mehmet "Karım benim başımdan ayrılmazdı, O'nu bir görsek.." falan diyerek ısrar mı etti? Kesin bunu yazarken, senarist büyüklerimizin aklı başka yerlerdeydi..Amanın da amanın!! Calino'm bu bölüm neymiş yahu!?

calino
16-11-06, 09:05
Sevgili SNT

Yeni açılmış, pırıl pırıl sayfamızda ilk yorumunu bana yaptığın için çok teşekkür ederim. Benimde en beğendiğim bölüm ve en etkilendiğim bölüm Gümüş'ün bayılma sahnesiydi. Yine her zaman ki gibi oyunculuğunu konuşturdu Songül ablam.
Canım benim asıl ben sana teşekkür ediyorum yorumlarını benden eksik etmediğin için.

calino
16-11-06, 09:22
Canım ablam sen yeter ki iste ben eski bölümlerede devam ediyim.
Eski bölümleri bırakmadık zaten, devam edeceğizde yeni bölümlerde başlayınca bari onları biriktirmeden bitirelim dedik. Eski bölümlerede devam edeceğiz. Ayrıca senin istediğin projede aklımda ama durumlar malum,ne yeni başlık, ne zaman, ne insan.(yok)Şu yeni replikleri bir rayına oturtalım senin ne zamandır istediğin projeye de yer vereceğim.

Yeni bölümler acayip bir şekilde başladı, aynı acayiplikleriyle devam ediyor. O zaman ki yorumlarım aklıma geldi." tatil senaristlere yaramamış" Meğer onlar başka projeler üzerindelermişde bizim haberimzi yokmuş.
Evet aynen öyle dedi Gülsün hala, hissediyormuş. Ama ne hissetmek fos çıktı. Adam ölüverdi, hemde bülbül gibi şakıya şakıya.
Mehmet'te alıştı tabi her dakika Gümüş'ün kendisinin arkasından çocuk gibi dolanmasına hastayken yanında istiyor karısını. Bu Gümüş'ümün hiç mi canı yok ayol, kadın bir dinlenemeyecek mi? Hayret bişey bu Mehmet'te. Ee çocuk tabi daha ablası. Yanında anneleri olmayınca korkuyor.(Bence sevdiğinden değil, şımarıklığından. Bende çok fesatım yaa)
Hele senaristleri tutan birilerinin çıkacağını hiç söyleme, dün gece bir felaketti.

MUSTAFA KE
16-11-06, 09:36
Vallahi anladığım kadarıyla öyleymiş.Ama ne yapalım, biz kimlerin, nelerin, ne senaryoların üstesinden geldik.Ne yorumlar okudum ben daha.Mesela Gümüş'ü oynayan kız güzel değil onun yerine Ihlamurlar Altında dizisindeki Filiz rolünü oynayan kız olsun diyen yorumlar gibi. (Bunu söyleyebilen şahsın zaten oyunculuktan anladığı nedir bilemiyorum, güzellikten anladığı nedir hiç bilemiyorum ya neyse.. ) Amanın da amanın!! Vallahi bu bizim senaristler bir alem. Baktım da şimdi Mehmet'e ne yapacaklarını hakikaten bilemiyorlar.Bu bölüm böyle diyen adam 2 bölüm sonra Nihan'ın peşinde, pes doğrusu.Nihan o zaman aklında bile değil, nasılsa..Şimdi Mehmet'i böyle yapıp, Gümüş'le ayırdılar ya, sonrasında da aniden Mehmet düzelecek, eski Mehmet olacak, pişmanları oynayacak, salya sümük ağlayacak ve üstelik de aniden Gümüş'ün gitme sebebi değişiverecek yanarım ona yanarım.Sen şimdi bunları yazıyorsun ya, çok iyi oluyor. Hele de bu bölümlerden başlaman daha da iyi olmuş.Şimdi bizim senaristler kendi yazdıklarını okusunlar da 10 bölüm bir arada, Mehmet'in sözlerindeki ve davranışlarındaki yarattıkları bozuklukları görsünler.Senden bu aşamada bir ricam var.Gözlerine sok sen o cümleleri koyu yazarak..Mehmet'in saçmaladığı, birbirini tutmayan repliklerini koyu yaz..O kadar da balık hafızalı olmadığımız anlaşılsın. Ne demişti ne oldu bu son 10 bölümde görsünler..
Not: Bu arada yazın Onlara yine de yaramamış, bu öbür dizilerinden de belli oluyor,uğraşmayıp bizden almışlar.Yazın hiç çalışmamışlar..hiç!

AYGÜZELI
16-11-06, 11:10
sevgili calino..

calinom aslinda ben bu basliga yorum yapmayacagim diye kendime söz vermistimde ben sizin isminizi görüpte nasil dayanirim harikka bir gümüs ailesi..:img-nyam:
Bu bölüm zaten bende tam bir hayal kirikligi yaratmisti ben gümüs vurmadi derken ne olaylar gelisti ama yinede bu yillanliklar kimin basinin altindan cikti cok iyi biliyoruz(ah senarist grubu ah)...simdi okuyunca dedimki odun efendi bumu kadinina kadir kiymet vermek yok ya bu adam adam olmaz biz bosuna umutlaniyoruz...sanada cok tesekkürler bizlere bu kareleri bir kez daha hatirlatigin icin emegine saglik...:love05:

MUSTAFA KE ......canim arkadasim valla bu gidisle su falci bir an önce ciksa cok iyi olacak yoksa bir hamle dahami yapsam su yaliya..:img-grin2

MUSTAFA KE
16-11-06, 11:29
Ben de aramıyor değilim AYGÜZELİ'm! Bulamadım gitti şu falcıyı.Bir bulsam, ohoo..nelere baktıracağım nelere benzemez.Bir de Mehmet'e kurşun döktürüp okuyup üfletsem mi yoksa direkt mevlüt kısmına mı geçsem yakında Hakk'ın rahmetine kavuşmak üzere dibe vuracak nasılsa, onu düşünüyorum kara kara.Seneye de sene-i devriyesini yapar, hep beraber Kız Kulesi'ne bakıp şişe deviririz.Nasıl olsa bu aralar Mehmet Ağabeyimizden bize kalan miras bu..
Ama merak etme, biliyorum senaristler bunu asla yapamazlar ama ben Mehmet'i adam edeceğim sizin gül hatırınıza..Kenarından köşesinden yontarak 120-65-70 kalıbına sokacağım.İstediğiniz ne kadar Mehmet'in sürünme,kahrolma sahnesi varsa, Gümüş'ü ortalığa çıkarana kadar bir bir koyacağım..Bunun için özel istek köşesi açacağım size. (tabii en son umut ölüyor, belki gerçekten kahretmeyi başarırlar da Mehmet'i Gümüş'ü bulana kadar, bu sahnelere gerek kalmaz, direkt konuya geçerim..)

calino
16-11-06, 11:36
sevgili AYGÜZELİ canım ablam

Ah ah bu sezon yayınlanan hangi bölüm bizi hayal kırıklığına uğratmadı ki? Hepsi birbirinden beterdi.
Seninde Gümüş'ü savunan yorumlarını hatırlıyorum. Ama malesef sevgili, çok sevdiğim senarist ablalarım, o vurulma sahnesiyle bize çok önemli bir msj vermişte biz alamamışız o zaman.
Bakın aslında Engin'i Gümüş vurmamıştı, belkide sadece bir yaralama olacaktı.(önden gelen kurşun)Şimdi biz o sahneyi tam olarak nasıl yazacağımızı BİLMEDİĞİMİZDEN böyle bir kıvırmayı uygun gördük.
Ama kıvırmalarımız bununla da sınırlı kalmayacak. Yeni sezon bölümlerinde karakterler üzerinden oynanacak kıvırmalar seyredeceksiniz.
Bu kıvırmalarımızın sebebi, senaryo yazarken ne yazacağımızı BİLMEDİĞİMİZDEN.
Ee malum başka diziye de el attık. Onunla da uğraşırken Gümüş'e yazdığımız senaryoyu unutmamız bize kıvırma bakımından daha da avantaj sağlıyor.
Zaten dizi bitecek bu sezon siz idare ediverin gibilerinden bir msj gelmiş.
Ben bu msjı çok geç anladım malesef.

Bize kıyamayıp, dayanamayıp yorum yaptığın için çok teşekkür ederim AYGÜZELİM.

Şimdi arkadaşlar bende size daha güzel bölümlerin repliklerini yazmak isterdim ama yeni bölümleri yazalım bari dedik. Eğer yeni bölümleri istemiyorsanız eski bölümlerin repliklerine daha hızlı bir şekilde U dönüşü yapabilirim. Sonuçta arz-talep meselesi. Siz isteyin, ben yazayım.

MUSTAFA KE
16-11-06, 11:43
Yok yok canım calino'm yaz bu bölümleri.Dediğim gibi de Mehmet'in tüm bu U dönüşlerini koyuyla yaz.Yaz ki buradan hep beraber gösterelim ne demek istediğimizi.
Aman sakın yanlış anlaşılmasın, biz bu diziyi hala seviyoruz ve hep destek tam destek vermeye de devam edeceğiz,nereye kadar giderse, değil mi? Bu yazdığımız eleştiriler calino.nun da imzasında yazdığı gibi şu yüzden: dizi bizim ister göklere çıkartırız ister batırır!

gumus_nese
16-11-06, 14:59
calino canım ellerine ve yüreğine sağlık replkikler süper bu arada benim istediğim kısmada az kalmış ama (hani mehmett gümüşün yanına gidiyoduya)opff o sahnenin öçalışmasını yapıcaktım ama başıma neler geldi neyse başka zaman inş. ben yinede sabırsızlıkla beklıyorum o sahneyi hem bu arada sayfamız hayırlı olsun............

calino
16-11-06, 15:14
Sevgili gumus_nese

Canım benim yorumun için sağol. Senin istediğin sahnelere az kaldı evet, biraz sonra ekleyeceğim.
Bu bölümle ilgili çalışmanı da merak ettim en kısa zamanda hazırlarsın inşallah. Seni daha fazla bekletmeyeyim de o sahneyi yazayım bari.

zehra_1053
16-11-06, 18:14
calino ellerine sağlık replikler için teşekkürler devamını bekleriz

gumus_nese
16-11-06, 18:52
calino canım ellerine sağlık ben bu sahneye bitmiştimde ö.çalışmayı malesef yapamıycam ya çok istiyorum ama progman silindi üzgünüm ama yüklersem ilk işim yapmak olucak seni tekrar tebrik ediyorum

başak_mu
16-11-06, 19:01
calinocum ellerine saglık çok güzel olmuş.ben özellikle mehmetin hastane odasındaki gümüşün yanına gitmek,yatmak için çabaladıı repliklere bayıldım.zaten bu sahneleri izlerken de kendimden geçmiştim,aglamıştım hatta.
ah ah hey gidi günler aradan 10 bölüm falan gecti galba ama baksanıza dönme dolap gibi döndürmüşler adamı...yani kim derki şimdiki kazma mehmetle o zamanlarki duyarlı,ince mehmet aynı kişi diye.....

calino
16-11-06, 23:55
Sevgili

zehra_1053
gumus_nese
başak_mu

Arkadaşlarım çok teşekkür ederim. Eğer beğendiyseniz ne mutlu bana.
Zaten bu yazdığım bölümde en güzel sahneler Mehmet'in ve Gümüş'ün hastane odasında yanyana yattıkları karelerdi.
Böyle bir sahneyi izlememize vesile olan arkadaşım MUSTAFA KE sayesinde olmuştur diyebilirim. O'nun senaryosundan esinlenip(!) böyle bir sahne yazıvermişler.

SNT
16-11-06, 23:59
G:Ne yapıyosun? Mehmet ne yapıyosun? Mehmet ne olur bişey olucak şimdi yapma.
M:Yok yok. Senden ayrı kalkmaktan daha kötü hiçbirşey olamaz.

O zamanlar,ne kadar güzel cümleler kuruyomuş bu Mehmet.Ağzından bal damlıyor bal sanki.Acaba bir yanlışlık mı var?Bizim Mehmet kurşunu bacağına değilde,kafasına yemiştide bizmi yanlış gördük.Sevgili calino,ne diyeyim bu bölümün en güzel,sevgi dolu sahneleriydi bunlar.Okurken koca bir AH çektim.Ellerine sağlık canım,HARİKASIN ve repliklerde HARİKA olmuş:love05:

MUSTAFA KE
17-11-06, 07:44
Amanın bu sözler Mehmet'e mi ait? Yok canım..Böyle birbirinden güzel, antikazmatik cümleleri Mehmet'in kurması, bizim senaristlere kötü saatte olsunlar gelmiş demek ki (ya da kırk bölümde bir de olsa şu zavallıcıklara bir dakika gün yüzü gösterelim mi dediler ne?)..Ayrıca bunları koyu yazmak için sarfettiğin emek için de çok teşekkür ederim.Hele şu kazmatik Mehmet gelsin o zaman göreceğiz..Ellerine kocaman sağlık canım benim..( Onlar yeter ki bu tip sahneler yazmak istesinler, ben elimden geleni yaparım, ama vatandaşlar koskoca bir yaz boyu ilk gözağrılarını unutunca, ancak bunu okuyabilmişler, ne diyeyim kader utansın!)

calino
17-11-06, 14:18
Sevgili SNT

Evet Mehmet'in böyle cümleler sarfetmesi hiç hayra alamet değildi. Bunu da sonraki bölümlerde gördük zaten.
(Gümüş'ten uzaklaşması felan)
Canım teşekkür ederim. Beğendiysen ne mutlu bana.

calino
17-11-06, 14:32
MUSTAFA KE evet bu cümleler Mehmet'e ait. Bunun sebebi de Gümüş'ten birkaç gün ayrı kalması. Gümüş yanındayken böyle şahane cümleler duyamıyoruz. Mehmet ayrılık hasreti çeksin, Mehmet Gümüş'ü güzel cümlelerini döktürsün. Ya da Gümüş Mehmet'e küsünce, konuşmayınca Mehmet'in dili harekete geçer. Ben sensiz bırakma, hep yanımda ol vb.
Birde Mehmet'in başka bir cümlesi dikkatimi çekti. Karım iyi olsa yanımdan ayrılmazdı, neden yanıma gelmiyor.
Tamam anladık, eşini yanında görmek istiyosunda karın hamile, Engin tarafından o kadar tartaklanmış, hatta sende buna şahit olmuşsun. Bırak dinlensin kadıncağız. Seni geldi gördü ya işte daha ne istiyosun, başında nöbet tutmasını mı? Gümüş'ün hiç mi bacaklarını uzatıp yatmaya, dinlenmeye ihtiyacı yok. Buda bence Mehmet'in herzaman ki bencilliğinden kaynaklanıyor. Sonradan lütfenip Gümüş'ün yanına gitti de merakını giderdi az çok.

Canım ablam, bu zamana kadar yorumlarını benden hiç eksik etmediğin için çok teşekkür ederim sana.

turkey-princess
17-11-06, 16:42
tüm yorum yazanlara tesekürler.sevgili dizi_tirya sevgili calino,sevgili mustafa ke hepiniz senaryolar harika.
birilerinini unuttuysam özür dilerim

kivanc askim seni seviyorum.sen benim ilk ve tek askimsin

emlylove
17-11-06, 21:00
calinocum replikler için çok sağol canım ellerine yüreğine sağlık mehmetten bu sözleri duymak gözlerimi yasarttı walla arada bi doğru konusmayı basarabiliyormus demekki bu yeteneğini birazda gümüşün yanındayken kullansa hatta kullanmasa yaptıklarıyla gösterse çok daha güzel olucak ama bizim odun sadece seni üzmek en son istediğim sey diyip herzaman sondan baslamayı biliyor sadece
turkey-princess senaryon çok güzel gidio canım ellerine yüreğine sağlık devamını çok merak ettim umarım çabuk eklersin

gumus_nese
17-11-06, 23:30
dizi_tirya canım ellerine ve yüreğine sağlık senaryon çokkk iyi bi şekilde devam ediyoda devamı ne zaman acaba?(ben çok sabırsız olmaya başladım sanırım:img-grin2 )
turkey-princess canım seninde ellerine ve yüreğine sağlık çokkkk güzel bi şekilde devam ediyosun ama biraz kısa yazmıyomusun neyse boşverde devamı ne zaman?:img-grin2

çağloş
18-11-06, 08:51
sevgili dizi_tirya calino mustafa ke ve turkey-princess hepinizin ellerine sağlık çok güzel yazmışsınız çok beğendim

zehra_1053
18-11-06, 09:16
calino mustafa ke dizi_tirya turkey_princess ellerinize ve emeğinize sağlık paylaşımlarınız için çok teşekkürler

emirdag_güzeli
18-11-06, 10:32
Calino, mustafa ke, dizi_tirya ,turkey_princess hepinizin,emeginize saglik!!!boyle devam edin!

turkey-princess
19-11-06, 17:15
emlylove,gümüs_nese,-songülöden-,zehra_1053,emirdag_güzeli yorumlariniz icin cok tesekürler devamini cok yakinda yazacagim ama bugün degil.

dizi_tirya
19-11-06, 18:06
Yorumlar için çok teşekkür ederim.
AÇIKLAMA:
71.bölüm senaryom olması gereken yerde bitti.İçimizdeki tüm muammalarla senaryomu bitirdim.Diğer senaryomun devamını bugün yazıyorum.Ondan çok ayrı kaldım.
SEVGİLER...

gumus_nese
19-11-06, 20:10
dizi_tirya canımsenaryon çok güzel ya şimdi çok merak ettim mehmet ne buldu çekmecede umarım fazla merakta bırakmazsın bizi
ellerine ve yüreğine sağlık canım

calino program silindiği için ö.çalışma paintten yapıp ekledim görmediysen bakarsın ama istediğim gibi olmadı tabiki
sana çokkkk teşekkürler repliklerin için

dizi_tirya
19-11-06, 20:21
dizi_tirya canımsenaryon çok güzel ya şimdi çok merak ettim mehmet ne buldu çekmecede umarım fazla merakta bırakmazsın bizi
ellerine ve yüreğine sağlık canım

calino program silindiği için ö.çalışma paintten yapıp ekledim görmediysen bakarsın ama istediğim gibi olmadı tabiki
sana çokkkk teşekkürler repliklerin için

Çok teşekkür ederim gumus_nese.En kısa zamanda devamını yazacağım.Sürprizlerle dolu senaryolar sizleri bekliyor.

AYGÜZELI
19-11-06, 23:10
sevgili calino....canimsin ellerine emegine saglik 62´inci bölüm repliklerinide bitirdin ya ne derim ben sana harikkasin calinom..:love05:

ah mehmetim ah ne sözlermis o bölümde söylediklerin..(tabi simdiki bölümlerle örtüsen sahneler eklediklerim)
Karımı özledim..(ama bos bulundum nihanida düsünmedende edemedim ne yapim kiskanclik iste)
Söz veriyorum unutucaz(sana yeni acilar yasatacagim merak etme)
Aşkım ben üzülmen için demedim ki.(seni deniyordum acaba enginlen birseyler oldumu diye)
Karımın yanında olmalıyım. Şu an da bu herşeyden daha önemli.(kirmak icin ellimden geleni yapiyorum)
Senden ayrı kalkmaktan daha kötü hiçbirşey olamaz(ama olsun ben icki kadehleriyle sensizligi unuturum)
İyi, daha iyi olacağız inşallah..(nerdeeeeee)

SNT
19-11-06, 23:24
Sevgili turkey-prıncess ve dizi_tirya senaryolar çok güzel devam ediyor.Ellerinize sağlık arkadaşlar.Sevgili dizi_tirya öyle bir yerşnde bırakmışsın ki merkatan çatlıyacağım.umarım devamını en kısa zamanda yazarsın.

Canım calinocum,62.bölüm bitmiş,ellerine sağlık arkadaşım.Yine emek sarfettin ama çok güzel bir replik daha çıkardın bize.Çok sağol arkadaşım,HARİKASIN.

Ben hala o güzel cümleleri sarf eden Mehmetin bu kadar,bencilleştirildiğine inanamıyorum.Bundan sonra hapishanede uçurum sahnesinden sonra Mehmet yavaş yavaş batıcak değilmi?Yani esas erkek davranışları bu kadar tutarsız olur bir dizide...Sevgili AYGÜZELİ yukarıdaki yorumunda herşeyi çok güzel anlatmış,AÇ PARANTEZLER deki yorumlarına bayıldım ve hepsine katılıyorum.:img-haha:

calino
19-11-06, 23:46
Sevgili

turkey-princess
emlylove
-songülöden-
zehra_1053
emirdağ_güzeli
gumuş_neşe

Canlarım benim yorumlarınız için çok çok teşekkür ediyorum.

calino
20-11-06, 00:00
Sevgili AYGÜZELİ
Ablacığım evet bir bölüm daha bitti nihayetinde. Sende maşallah yine yorumlarını parantez içinde döktürmüşsün. Vallahi harika olmuş, cuk oturmuş. Böyle çalışmalarda yap bize. Harika olur.

Sevgili SNT
Canım arkadaşım çok sağol. gümüş yerine asıl travmayı Mehmet geçirmiş sanırım. Baksanıza nasıl replikler dökülmüş ağzından. Allah Allah. Sadece Mehmet değil, senaristlerde de varmış bişeyler o zamanlar.
Beğenmene sevindim canım. Yorumlarını da eksit etmedin hiç benden bende sana teşekkür ediyorum.
Yorumun için çok teşekkür ederim canım ablacığım.

gumus_nese
20-11-06, 00:21
calino canım 62.bolum bitmiş ne güzel....şimdi Mehmet bey ordan oraya gidip duracak Gümüşü nasıl kurtarırım diye
ellerine ve yüreğine sağlık canımbye

calino
20-11-06, 00:44
Sevgili gumus_nese

Evet 62. bölüm bitti. Mehmet efendi şimdi karısını bulunduğu durumdan kurtarmaya bakacak. Gerçi Mehmet ne yaparsa yapsın eline yüzüne bulaştırıyor. Gümüş'üne kavuştuda ne oldu sanki. Allah'ım aklıma geldikçe sinir oluyorum zaten neyse... Yorumun için çok sağol canım benim.

calino
20-11-06, 10:36
Ay ay ay MUSTAFA KE demek Gümüş evden gideli tam 1 ay oldu ve kimsenin haberi yok öyle mi? Nasıl sevindim, nasıl sevindim anlatamam. En çok da Mehmet adına sevindim. Ohh olsun, bulamasın. Zaten dizide hemen bulup, yanına gidiverdi sinir oldum.
M.Fikri'nin planı nedir? Ne yapacak merak ettim. Devamını büyük bir merak içerisinde beklemekteyim. (Ayrıca sana katılıyorum ne olacak bu Fener'in hali?)
Ellerine sağlık canım benim. Harika başladın, öyle gideceğinden eminim.

SNT
20-11-06, 11:30
Canım MUSTAFA KE,bu nasıl bir başlangıçtır.Daha şimdiden tüm puanları topladın:img-grin2Gümüş gideli 1 ay olmuş ve kimse nerede olduğunu bilmiyor demek,MEHMET en büyük BİLMİYORUMunu yaşıyor desene.:img-haha:ee haketmişti bunu.M.Fikri ne yapacak acaba çok heyecanlandım. çok güzel satırlar bizi beklediğinden eminim.Devamını merekla bekliyorum canım arkadaşım.

candancana
20-11-06, 11:56
ellerine sağlık mustafa ke etkileyici bir senaryo olmuş.okusun senaristler de nasıl senaryo yazılıyormuş görsünler.devamını merak içinde bekliyorum.

M.G.HASRET
20-11-06, 12:34
butun arkadaslarin ellerine saglik.devamlarini dört gözle bekliyorum.bizim senaryo yazanlardan daha guzel yaziyorsunuz.bralari okusunlarda biraz burdan faydalansinlar.galiba dogum yaptilar sadece bi kisi yaziyor.onun icin hep hatalar var.

dizi_tirya
20-11-06, 13:53
SNT,arkadaşım çok teşekkür ederim.Dediğim gibi sürprizlerle dolu güzel senaryolar bekliyor sizleri.
Calino,ellerine sağlık.Gerçekten çok emek isteyen bir iş bu.Bu yüzden seni kutluyorum.Eski bölümlere de devam edecek misiniz?Replik paylaşımı yapılmıştı galiba.
Sevgiler..

AYGÜZELI
20-11-06, 14:19
sevgili MUSTAFA KE....canimcim harikka bir senaryo olmus yine yine döktürmüssün bu kareleri izlesek olmazmiydi yani bu haftaki bölüm zaten tam bir hayal kirikligi yaratti bizde salama yapilmis bölümde zaten olaylar cok cabuk gelisti mehmet bir günde gümüse ulasti yok olmadi iste böyle senin yazdigin gibi bir kac ay sürünse harikka olurdu...emegine,yüregine saglik devami nasil olacak merakla bekliyorum...

Fenerin hali ne olacak biliyormusun....
(sari kanaryam sampiyon olacak baska altarnatif bile düsünemiyorum):img-grin2

sevgili calino bekleyin canim söyle agzimin tadina göre bir bölüm olsun intikam olsun diye mehmete öyle bir replik hazirlayacagimki görürsünüz:img-icecr ..öyle bir bölüm olurmu bilmiyorum bende merakla bekliyorum.suan replik yapacak istekmi birakti
bizim sevgili senaristlerimiz..:img-sorry

calino
20-11-06, 15:01
Sevgili dizi_tirya

Çok teşekkür ederim canım yorumun için. Evet eski bölümlere devam edeceğiz. Yeni bölümler birikmesin diye eski bölümlerin sezon finalinden sonra yeni bölümlere başladık. Replik dağılımı yapıldı. Yeni bölümleri rayına oturtalım eski bölümlere de devam.

AYGÜZELİ ablam. İnşallah inşallah Fenerbahçe'm şampiyon olacak.
Ağzımızın tadına layık, leziz bir bölüm olur mu acaba ablacığım. Nerde o günler yarabbim.
Ama olursa, hani senaristlerimize ilham gelir, yolda kafalarına saksı felan düşerse bilemiyorum yani.
Bekliyorum yapacaklarını. Aynen artık Mehmet'in repliklerini yazmak istemiyorum.
Hele şuan hazırlıklarını yapmaya başladığım bölüm insanı çileden çıkartacak cinsten.

turkey-princess
20-11-06, 15:20
sevgili mustafa ke ve dizi_tirya senaryolariniz cok güzel olmus devamini bekliyorum.

sevgili replik yazanlar sizlerinde ellerinize saglik cok güzel olmus

MUSTAFA KE
20-11-06, 16:17
Sağolun arkadaşlarım.(AYGÜZELİM yaz sen repliklerini, düzeltecekler Mehmet'i, elleri mahkum.Tıpış tıpış da karısının yanına pansiyona taşınacak.Gözünün önünde olsun diye de gidiyor ya, Gümüş de yapmadığını koymayacak. Demedi demeyin..Sürünecek daha..Çok sürünecek.) daha durun, benim senaryoda Mehmet'i ne kalp krizleri bekliyor..:)
I'll be back!! (Fener de şampiyon!)

SNT
20-11-06, 16:51
Allah'ım senaryoya bakın.Dedemiz yine göstermiş büyüklüğünü.Ne güzel konuşmaydı o öyle MUSTAFA KE.Ama en güzel ve duygusal sahneler Mehmet'in hatıralarıyla başbaşa olan anlardı.Bunları dizide seyretmek istiyoruz biz,acaba çok şey mi istiyoruz.:img-sorryYarın akşama kadar yokum maalesef,yani senaryonun devamını geç okumak zorunda kalacağım ne yazıkki:icon_cry:.Şimdiden çok meraklandım,bakalım nasıl sabredeceğim.Ellerine sağlık azizim,yine HARİKA bir SENARYO okuyoruz.Yazan HARİKA olunca böyle oluyor işte:love05:

gumus_nese
20-11-06, 17:29
MUSTAFA KE ellerine ve yüreğine sağlık senaryon süper olmuş
bence m.fikri olanları duyunca daha buyuk bi tepki vermeli bilmiyorum ama bari dizimizde bu olmalı zaten aileden bi tek onur biliyo oda onun arkadaşı olduğu için olayları halletmesi gerketiğini soyleyıp yol gösteriyo zaten bizim gümüş bağırıp çağırmadan gitti bari m.fikri sessiz kalmamalı

aygülen
20-11-06, 17:39
Sevgili MUSTAFA KE bizi alıştırdın böyle karşılıklı süper diyaloglara diziyi izlerken hep bir boşluk ve eksiklik hissediyoruz. Senaristlerimizde diyalog yazma sıkıntısı var birtürlü sorunları konuşturmayı başaramadılar.Mehmet dizide hiç eski günleri hayal etmiyor acaba hemen unutuyormu? oysa Nihanı hatırlıyordu hep.Çok güzeldi keyifle okudum teşekkürler.

Sevgili dizi-tirya senin senaryonu dün okumuştum yorum yazamadım şimdi teşekkür ediyorum devamını bekliyoruz.

Sevgili calino repliklere devam etmişsin ellerine sağlık Mehmetin repliklerinin yanına yaptığın yorumlar çok hoş teşekkürler.

AYGÜZELI
20-11-06, 17:46
Sevgili MUSTAFA KE....canimcim iste ben bu yazdiklarini mehmet´in cam kenarinda eskiye dair kurdugu hayelleri okurumda aglamazmiyim vallahi agladim:not_i: ne güzel yazmissin öyle bir senaryo bu kadar akici,hüzünlü, yazilamaz..
kutluyorum seni..
ama ne olursa olsun bu yazdiklarinin yarisini seyredelim oh diyecegim ben onada raziyim yani..emegine yüregine saglim canimcim devamini yarina bekliyorum....:love05:

Ey sevgili senaristlerim bir zahmetcik su foruma bu ara ugrayiniz lütfen su senaryoyu okuyunda senaryo nasil yazilirmis ögrenin..!!!!!!!
yaraticiliginiz pek zayiflamis bu ara zaten....

emlylove
20-11-06, 17:53
mustafa ke döktürmüşsün yine ablacım ya ahhh ahhh ne vardı su güzel sahneleri cumartesi günüde görseydik yine 4 ayak üstüne düştü bizim odun hemencik buluverdi gümüşü ama sen buldurmamıssın ohh çok güzel olmus beter olsun mehmet bey daha da çekiceği var anlasılan.. hele eski günleri hatırlaması cidden çok güzeldi keşke dizidede hatırlasa...ellerine yüreğine sağlık ablacım yarını heyecanla bekliyorum hem özet hem senin essiz senaryon bakalım nasıl geçcek koca gün buarada fenerbahçem şampiyon olacak tabiki aksini düşünmüyorum bile

calino replikler çok güzel olmus canım ellerine sağlık inşallah mehmetin sürüm sürüm sürünmesinin repliklerinide okuyacağız birgün(aminn)

handeözcan
20-11-06, 17:53
wayy wayy mustafa ke ablacım yine dökürmüşsün ya sen bira gitte bizim senaristlere seneryo nasıl yazılır diye ders var valla senin yanında pek bi zayıf kalıyolar ellerine sağlık çok güzel olmuş ya:img-grin2

calino
21-11-06, 00:20
Sevgili MUSTAFA KE

Mehmet'in çektiği acıları okuyunca nasıl mest oluyorum bir bilsen. M.Fikri'nin verdiği nasihatlar çok yerinde, ama Mehmet bunları kavrayabilir mi orası meçhul tabi.
Mehmet'in eski güzel ve kötü günlerini hatırlaması çok güzel olmuş. Ohhh canıma deysin, üzülüyorsam ne olayım.

Ellerine, beynine sağlık MUSTAFA KE'ciğim. Devamını merakla bekliyorum. Sende olmasan biz yapardık yaa?

dipnot:sadist değilim.

calino
21-11-06, 00:26
Sevgili

dizi_tirya
aygülen
emlylove

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Sağolun.

aygülen, nerelerdesin sen ablacığım? Yorum yapmayınca herhalde beğenmedi dedim kendi kendime. Ama bitirince yapmışsın sağol. Yapmasaydın küserdim valla. :)

calino
21-11-06, 00:37
Sevgili MeHmEt-GüMüŞ

Canım repliklerin çok güzel olmuş. Mehmet'in odunluklarını izlemeye devam ediyoruz. Gün biter, devran döner bu Mehmet değişir, adam olur mu?
Senaristler adam etmez, dizide Mehmet'in değiştiğini görmezsem, içimde ukte kalır valla.
Ama MUSTAFA KE adam edecek Mehmet'i hayırlısıyla.
O günleride göreciğim.
Ellerine sağlık güzelim.

aygülen
21-11-06, 00:49
Sevgili

dizi_tirya
aygülen
emlylove

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar.Sağolun.

aygülen, nerelerdesin sen ablacığım? Yorum yapmayınca herhalde beğenmedi dedim kendi kendime. Ama bitirince yapmışsın sağol. Yapmasaydın küserdim valla. :)

Canım benim gündüzleri işler yoğun bu ara giremedim akşam okur okumaz yazdım sakın küsme.

Mehmet-Gümüş repliklere sen devam etmişsin ellerine sağlık çok güzel olmuş sen de aralara yorumlarını katmışsın teşekkürler devam edin de bakalım Mehmet daha ne inciler döktürecek.

MUSTAFA KE
21-11-06, 08:37
Canlarım benim merak etmeyin.:) Öğleden sonra işim bittiğinde buralarda yeni senaryoyu yazıyor olacağım ve o senaryoda daha M.F'nin de diğerlerinin de tahmin edemeyeceğiniz tepkileri olacak.. Henüz M.F haricindekiler neler olduğunu bilmiyorlar.Ben sizin için daha çoook iyilikler düşünüyorum:) Mutlu olacaksınız..(Arada ağlamak serbest,tabii mutluluktan..)

MUSTAFA KE
21-11-06, 08:41
Sevgili MeHmEt-GüMüŞ ve dizi_tirya sizleri okudum.Dizi_tirya çok iyi gidiyor,ellerinize sağlık..Ne olur yanlış anlamalar olmasın olur mu? Böyle çok güzel..
MeHmEt-GüMüŞ senin de eline,emeğine sağlık.Sersem Mehmet sersem (!) diyorum başka da birşey demiyorum..

candancana
21-11-06, 09:04
sevgili callino,MeHmEt-GüMüŞ,dizi_tirya ve üstad MUSTAFA KE ellerinize sağlık.iyiki varsınız sayenizde eski güzel günleri anıyoruz. nasıl güzel senaryo yazılır görüyoruz.bu senaristlerin eline kalsak psikopat olacağız.Allah tan sizler imdadımıza yetişiyorsunuz da bizler ruh halimizi biraz da olsa koruyabiliyoruz.ELLERİNİZE , O GÜZEL YÜREĞİNİZE SAĞLIK.İYİKİ VARSINIZ.
sevgilerimle ebru

(ayb!ke)
21-11-06, 12:30
mustafa ke çok güzel senaryon dewamını sabırsızlıkla bekliyorum.Nolur biran önce yaz...

dizi_tirya
21-11-06, 17:12
Mustafa Ke,candancana çok teşekkür ederim.
Mustafa Ke,
Çok güzel yine senaryon.Şimdi okuyabildim ancak.Devamını merakla bekliyorum.Gümüşle Mehmet bakalım bu sefer nasıl buluşacaklar?
ellerine sağlık.
Sevgiler..

MeHmEt - GüMüS
21-11-06, 18:31
Sevgili arkadasalrim
calino,aygülen,MUSTAFA KE ve candancana

O degerli güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum.Sevgili calino ve MUSTAFA KE arkadaslarim yine sizinde gördügünüz gibi Mehmet Bey odunluklarina devam etmekte.Bu adamda can cikar huy cikmaz misali.Hatalarini hep tekrarliyor.Ilerleyen repliklerimde bakalim daha Mehmet Bey ne odunluklar yapacak?Ne tür yalanlar söyleyip Gümüsümüzün gözlerini boyucak?Bakip görelim hep beraber...

Ayrica MUSTAFA KE,dizi_tirya,ve turkeyprincess arkadaslarim,

Senaryolariniza hayran kalmamak mümkün degil.Bütün senaryolarinizi seve seve okuyorum.Umarim devamlari hep gelir.Senaristlerimizde sizlerden örnek alir.Devamini yine dört gözlerle bekliyecegim..

Saygilar

gumus_nese
21-11-06, 20:42
MeHmEt - GüMüS
canım replikler için çok sağol evet haklısın can cikar huy cikmaz biz kabulenemedik bu odunlukları ama hiç şaşırmıyoruz valla:img-grin2
ellerine ve yüreğine sağlık

MUSTAFA KE
senaryon çok iyi ya okurken sanki diziyi izliyorum ya inanırmısın cumartesi akşamıo diziyi izlerken ya bu boyle değildi diyip düşünüyorum sonra hatırlıyorum o senin senaryonda idi yani bu kadar etkiliyosun yani:img-grin2

rihanna
21-11-06, 21:09
mustafa ke büyüksün senaryon çok güzel aç kalsın o mehemt te aklı başına gelsin:img-grin2

başak_mu
22-11-06, 20:22
mustafa ke ben de bayıldım senaryona ve merakla bekliiomdevamını.bunca olan olaydan sonra. sonra bizim mutlu olmamızı saglıycak senaryo işte budur. hele de
"Önemli olan senin değil O'nun acılarının dinmesi ki geri gelebilsin.O acıyı da bir tek sen dindirebilirsin"
bu o kadar dogru bir cümleki.gercekten süpersin ne diim.hayatımın her alanında bu cümleyi hatırlıcam bundan sonra.. ayakta alkışlıom senii:good:

başak_mu
22-11-06, 22:42
mehmet_gümüş ellerine saglık.böyle eski replikleri okyunca bi garip oluom ve de eski günlere olan özlemim artıo..
gümüşün hapishanede olduu bölümler bile ne kadar güzelmiş baksanıza.mehmet bey gümüşü kurtarmak için kendini parçalamış durmuş.ve de istisnasız kurduu her cümlede gümüşe olan sevgisini anlatmış şimdi ise.......

MUSTAFA KE
23-11-06, 10:13
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bu güzel yorumlarınız ve desteğiniz için.Bana bu zamana kadar gösterdiğiniz sabır ve iyi niyetleriniz için sizlere çok teşekkür ederim.Senaryomun devamını sizin için getirmeyi çok isterdim.Aslında sonrasında olacaklar sizlerin de hoşuna gidecek ve Mehmet'i affedecektiniz.Ancak aldığım bir tepki dolayısıyla buralardan başka yerlere(haftaya sanırım..) demir almanın vakti geldi diye düşünüyorum. Sizlere herşey için teşekkür ederim.Sürç-ü lisan ettiysem affola!:) Beni sevin olur mu çünkü ben sizi çok seviyorum..Hep mutlu olun ve hep mutlu sonlar isteyin.Bu sizin hakkınız..
Sevgili dizi-tirya senaryoların en başında da güzeldi şimdi de çok güzeller. Umarım bu işi hiç bırakmazsın...Sevgili turkey-princess sen de ve umarım sen de aynı şekilde yazmaya devam edersin..
Bu arada tüm Gümüş ekibine kucak dolusu sevgiler.Çok iyisiniz..En iyi sizsiniz!:good: :love05: Bundan sonra en sevdiğim motorsiklet "Uğur Mondial Motorsikletleri" :)
MeHmEt-GüMüŞ şimdiden yazacağın replikler için ellerine sağlık..Umarım devamını getirirsin..
Sevgili calino..Repliklerin sultanı, büyük üstad, üstün kişi..sabırla kuyu kazmanın ne olduğunu en iyi bilen kişisin sen,bunca zaman bizi yalnız ve repliksiz bırakmadığın için sonsuz teşekkürler.Sana H-A-R-İ-K-A olduğunu söylemiş miydim?:happy0064
Hepinize:img-hi:

MeHmEt - GüMüS
23-11-06, 20:36
Sevgili MUSTAFA KE arkadasim,

Yorumun icin cok sagol....Beni cok mutlu etti yorumun.Ama galiba senden ve SNT arkadasimizdan baska birisi repliklerimi begenmedi...Repliklerimi daha güzel yazmaya caba gösterecegim..Umarim o zaman begenirsiniz...

Ayrica MUSTAFA KE arkadasim lütfen forum sensiz ve AYGÜZELI olmadan olmuyor.Tad vermiyor ya.Lütfen geri dönün.Özletmeyin kendinizi.Yorumlarinizi burada yine Görmek istiyoruz...

calino
23-11-06, 20:49
Sevgili MeHmEt-GüMüŞ

Canım benim beğenmemek ne demek? Repliklerin bir harika. Benimle birlikte bu işi yürüten ve birbirimize destek veren arkadaşımın repliklerini ben nasıl beğenmem?
Durumları sende biliyorsun, içimden yorum yapmak gelmiyor.
Ellerine sağlık canım, devamını bekliyorum.

başak_mu
23-11-06, 21:15

Yorumun icin cok sagol....Beni cok mutlu etti yorumun.Ama galiba senden ve SNT arkadasimizdan baska birisi repliklerimi begenmedi...Repliklerimi daha güzel yazmaya caba gösterecegim..Umarim o zaman begenirsiniz...

Ayrica MUSTAFA KE arkadasim lütfen forum sensiz ve AYGÜZELI olmadan olmuyor.Tad vermiyor ya.Lütfen geri dönün.Özletmeyin kendinizi.Yorumlarinizi burada yine Görmek istiyoruz...

ya ama ben de replikler hakkında yorum yapmış ve de beendimi sölemiştim.neyse cnm tekrar söyliyim ellrine saglık.devamını bekliyoruz.çok keyifli olyor onları okumak...

MeHmEt - GüMüS
23-11-06, 21:31
Sevgili calino ve basak_mu arkadaslarim....

Yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum.Beni yanliz birakmayip repliklerime yorumlarinizi yazdiginiz icin..Cok sagolun..Artik fazla yorum yapilmiyor diye üzülmüstüm..Belki aksama kadar yorumlar yazilir diye düsünüyordum..Yazilmayinca biraz üzülmüstüm..Ama bana destek cikdiginiz icin sagolun...

Ayrica basak_mu arkadasim...
Cok özür dilerim ya yorumun gözümden kacmis...Ama tekrar tekrar tesekkür ediyorum sanada...Umarim kirilmasin bana...

Saygilarimla

yudumsun
23-11-06, 22:16
[QUOTE=MeHmEt - GüMüS;1665065]Sevgili arkadasalrim
calino,aygülen,MUSTAFA KE ve candancana

O degerli güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum.Sevgili calino ve MUSTAFA KE arkadaslarim yine sizinde gördügünüz gibi Mehmet Bey odunluklarina devam etmekte.Bu adamda can cikar huy cikmaz misali.Hatalarini hep tekrarliyor.Ilerleyen repliklerimde bakalim daha Mehmet Bey ne odunluklar yapacak?Ne tür yalanlar söyleyip Gümüsümüzün gözlerini boyucak?Bakip görelim hep beraber...

Sevgili arkadaşım bende uzun zamandır bakamamıştım replikler için çok teşekür ederim
Sanada sevgili calino sanada çok teşekür ederim.

Mustafa Ke sen nereye aygüzelide gitmiş neler oluyor.
Ayrica MUSTAFA KE,dizi_tirya,ve turkeyprincess senaryolar harika benim içimden şu sıralar hiç bir şey yazmak gelmiyor.
Morelman çökmüş durumdayım.:icon_sorr
Birde formda yaprak dökümü var çok üzgünüm çok
Şimdilik kendinize iyi bakın :sad53: ne olur gidenler dönsün.
Aygüzeli nerdesin bizi böyle çaresiz bizi böyle derbeder bizi böyle sensiz bırakma sevgiler.
Songül

gumus_nese
23-11-06, 23:16

canım ben yorumumu yapmıştım çok güzeller heralde arada kaldı farketmedin neyse tekrar ellerine sağlık canım iyiyki calino ile birlikte bizi repliksiz bırakmıyosunuz

MeHmEt - GüMüS
23-11-06, 23:44
canım ben yorumumu yapmıştım çok güzeller heralde arada kaldı farketmedin neyse tekrar ellerine sağlık canım iyiyki calino ile birlikte bizi repliksiz bırakmıyosunuz

Vallahi arkadasim galiba dikkatsiz okumusum bütün yorumlari..Yada aranizda bazi yorumlar gözümden kacmis..Cok üzgünüm.Iki kisidede olmasi hayri alamet degil ya...Özür dilerim ya..Dikkatsizliligime verin...
Güzel yorumun icin cok sagol arkadasim..Repliklerimi begenmen beni cok mutlu etti..Ayrica yorumlarini esirgemedigin icinde cok sagol...

Yudumsun arkadasima da yorumundan dolayi tesekkür etmek istiyorum..Bu arada Siirlerini cok özledim umarim devami gelir...

dizi_tirya
24-11-06, 21:31
yudumsun çok teşekkür ederim canım.
Arkadaşlar birileri senaryo yazsın.Yarına harika bir bölüm var.Tahminleriniz yok mu?

emirdag_güzeli
24-11-06, 21:39
Evet yaa cook sessiz bu senaryo bolumu!!yani lutfen birseyler yazin!!nerde oh eski gunler!!hem gumusde hem burada hadi arkadaslar biraz aktifli olalim!!Mustafa ke,dizi_titya, yudumsun!!hadi arkadaslarr dizimizi yanliz birakmayalim!!

artn
24-11-06, 23:47
hepinizin senaryoları harika arkadaşlar ben biraz geriden takip ediyorum baya açtım arayı oyüzden pek yorum yapamıyorum ama hepside çok güzel
MUSTAFA_KE seninde senaryoların harika ama silmişsin galiba üzüldüm çünkü ben daha okuyamamıştım hepsini:( (hafta sonları filan oturup okuyodum arayı kapamak için) seninkilerini okuyamadım kimbilir neler yazdın ne güzel senaryolar yazdın... bi daha hiç senaryo yazmıycak mısın?

emlylove
25-11-06, 13:05
MeHmEt-GüMüŞ repliklerini şimdi okuma fırsatı buldum hepsi çok güzel olmus canım ellerine yüreğine sağlık

gumus_nese
25-11-06, 14:46
MeHmEt-GüMüŞ canım replikler için çokk teşekkürler ellerine ve yüreğine sağlık

aygülen
25-11-06, 14:57
Sevgili Mehmet_Gümüş replikleri şimdi okudum çok güzel olmuş ellerine sağlık çok teşekkürler.

MeHmEt - GüMüS
26-11-06, 01:46
Sevgili emlylove,gumus_nese ve aygülen arkadaslarim,

Bu zamana kadar hic yorumlariniz esirgemedigini icin cok tesekkür etmek istiyorum size.Sagolun.Gercekten cok mutlu oldum..Yorum yazan ellerinize saglik.

Yarin repliklerimin devamini getirecegim..

Saygilarimla

dizi_tirya
26-11-06, 18:05
Mehmet_Gümüş ellerine sağlık.
Hala okuduğumda büyük bir heyecan yaşıyorum.Tadi damağımzda kalmış.
Replikleri okumamıza vesile olduğunuz için teşekkür ederim.(calinoya da)

emirdag_güzeli
26-11-06, 19:13
Mehmet-gumus replikler icin cook saol yaa..cok guzel yaziyorsun!!

Hadi senaryo-arkadaslar hic tahminlerniz yok mu gelecek bolum hakkinda bir senaryo filan yazin guzel arkadaslarim!!

MeHmEt - GüMüS
26-11-06, 19:26
Sevgili dizi_tirya

O güzel yorumun icin cok sagol.Begenmene gercekten cok sevindim..Yorumunu esirgemedigin icin cok sagol.Görüyorsunuz degilmi replikleri yazarken bile sinirimden yanina kendi yorumumu da yaziyorum..Ne yapim artik Mehmet´in odunluklarini görüp birsey yazmamak olmuyor.Malesef:)

Sevgili emirdag_güzeli

Canim arkadasim cok sagol.Yorumun beni cok mutlu etti.
Repliklerim hakkinda yorumlarini yazdigin icin cok sagol..

Ayrica Repliklerimin devamini da getirecegim bugün..Insallah..

Tekrar Tesekkürler
Saygilar

(ayb!ke)
27-11-06, 10:56
arkadaşlar senaryo yazan yok mu???
Ne mustafa ke yazıyor nede dizi_tirya kimse yazmıyor...
Canlansın forum artık.

turkey-princess
28-11-06, 15:27
sevgili dizi _tirya senaryon cok süper olmus canim.devamini sabirsizla bekliyorum.bizi cok bekletme.
bye

SNT
28-11-06, 23:30
Sevgili MeHmEt-GuMuS,canım ellerine ,emeklerine sağlık.Mehmet'in Gümüş için çabalaması güzel,gerçi bir ara bencilliği tutacak ama bunu aşıp doğru davranacak.Repliklerinin devamında okuyacağız inşaalllah bu sahneleri.Tekrar teşekkürler süper gidiyor replikler:img-yes::good:

turkey-prıncess,canım benim senaryonun devamını yazmışsın.Berkin geldiğini bir türlü göremedik ama senin senaryonda böyle bir süpriz güzel olmuş gerçekten.:img-wink:Berk'in bebek istemesi de şok bir istek.:img-grin2Bakalım devamı nasıl olucak.Ellerine sağlık arkadaşım.:good:

çağloş
29-11-06, 17:12
sevgili MeHmEt-GuMuS ve turkey-prıncess ellerinize emeğinize sağlık o kadar güzel yazmışsınızki okuyunca insan kendini alamıyorr ellerinize sağlık

turkey-princess
29-11-06, 19:02
sevgili snt ve -songülöden-yorumlariniz icin tesekürler

MeHmEt - GüMüS
29-11-06, 19:06
Sevgili SNT ve -songülöden- arkadaslarim,

O güzel yorumlariniz icin size cok tesekkür ediyorum..

Ayrica SNT arkadasim..
Sana aynen katiliyorum...Eskiden adam caba veriyormus ama bos cabalar.Bosuna kürek cekiyormus.Adam bir türlü su odunluklarindan vaz gecemiyor ki...Allahim su Mehmete biraz akil ver ya..:);)

Tekrar Tesekkürler
Saygilar

emlylove
30-11-06, 19:34
MeHmEt-GüMüŞ canım repliklerin çok güzel olmus yine ellerine yüreğine sağlık arkadasım..Çok sağol sayende yeniden izler gibi oluyorum...

turkey-princess senaryon çok güzel olmus canım ellerine emeğine sağlık...bakalım Berkin isteğine Didemin cevabı ne olucak???umarım çabuk eklersin devamını

emirdag_güzeli
30-11-06, 19:40
EEhh senaryo yazan arkadaslar yokmu>>gelecek bolum hakkinda????haydi arkadaslar hic mi fikriniz yok hic mi tahminiz yokk..lutfen bizle paylasin bir senaryo olarak!!

başak_mu
30-11-06, 20:21
MeHmEt-GüMüŞ ellerine saglık canım replikler süper olmuş.böyle burdan okuyup o günleri hatırlamak bile insanı duygulandırıo.bize bu dyguyu yaşattıın için saolasın.

aygüzeli
30-11-06, 22:33
sevgili MeHmEt - GüMüS ....canim replikler harikka olmuslar her zamanki gibi ah o bölüm yokmu o bölüm dedimki mehmet tamam düzeldi bu adam
adam olur ama bölüm sonu hüsran oldu o ayri...ellerine emegine saglik devamini her zaman beklerim canim..

MeHmEt - GüMüS
30-11-06, 22:47
Sevgili emlylove,basak_mu ve AyGüZeLIM,

Yorumlarinizi okudum ve cok mutlu oldum.Ben destekleyipte her zaman yorum yaparak beni sevindirdiginiz icin cok tesekkür etmek istiyorum sizlere...

Ayrica Aygüzeli ablacigim...
Görüyorsun degil mi adam tam düzeldi diyoruz sonra yine her zamanki gibi hsürana ugruyoruz..Mehmet eskidende Gümüse cok güzel laflar söylüyor repliklerde gördügümüz gibi ama malesef icraat yok...Eee simdi de böyle hallere gelmeleri cok normal.Mehmet kendine en yakin zamanda ceki düzen vermesi gerekiyor.O yüzden artik 4-5 bölüm sürünmesini istiyorum..Hemde sürüm sürüm sürünsün..Bu zamana kadar az cektirtmedi Gümüse..Birazda o ceksin acilari dimi ama yahu cancagizlarim....:):):img-hyste

calino
30-11-06, 23:22
Sevgili MeHmEt-GüMüŞ

Repliklerin çok güzel olmuş canım. Ellerine sağlık. Devamını bekliyorum güzelim.

karam20
30-11-06, 23:35
Sevgili MeHmEt-GüMüŞ repliklerin çok güzel. Ellerne emeğine sağlık arkadaşım.:good:

dizi_tirya
01-12-06, 15:26
Arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.Şimdi senaryo yazacağım.
Yorumlarınız için hepinize teker teker teşekkür ederim.Beni çok mutlu ettiniz.
Sevgiler...

çağloş
01-12-06, 15:28
dizi_tirya en sonunda o güzel senaryonu görebilcez

calino
01-12-06, 16:35
Aaaa dizi_tirya olmadı ama devamı yakında demişsin. Olmaz ne kadar yakın ama öğrenmem lazım.
Ellerine sağlık, Rukiye çok komikti ya, çok güldüm.
devamını en kısa zamanda yazarsın inşallah(mesela yarın:) )

emlylove
01-12-06, 16:56
dizi_tirya senaryon çok güzel olmus canım...İşallah Gümüş bu sefer hamiledir ne zamandır bekliyoruz:img-wink: ...ellerine yüreğine sağlık canım arkadasım umarım devamı çabuk gelir:img-in_lo

turkey-princess
01-12-06, 18:11
tüm yorum yazanlara tesekürler.dizi_tirya canim senaryon cok süper olmus devamini sabirsizla bekliyorum.
replik yazan arkadaslarada tesekürler.
bende simdi senaryomun devamini yazacagim

karam20
01-12-06, 18:36
Sevgili turkey-princess ve dizi_tirya senaryolarınız çok güzel. Ellerinize emeğinize sağlık.:good: Umarım en yakın zamanda devamını yazarsınız

MeHmEt - GüMüS
01-12-06, 22:17
Sevgili karam20 calino ve turkey-princess

Yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum...Sagolun....

Bu arada turkey-princess arkadasim yine döktürmüssün vallahi:)
Senaryolarin bir harikka...Paylasimlarin icin tesekkür ediyorum..

Saygilar

dizi_tirya
02-12-06, 17:26
songülöden,calino,emlylove,karam20 ve turkey princess arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
Kabul ediyorum gerçekten kısa yazdım.Biraz kaygı duydum çünkü.Uzun zamandır yazmadığım için biraz tutukluk hissettim senaryomda.Aslında normalde senaryolar başlığına girerim ve direkt yazarım.Ama bu sefer senaryonun bir kısmı aklımda oluştu.
Devamı şimdi:)
Sevgiler...

turkey princess,
Senaryon çok güzel.Bahar için üzüldüm.Gümüşle Mehmet maşallah iyiler:)

emlylove
02-12-06, 17:41
turkey princess senaryon çok güzel olmus canım Bahar için üzüldüm umarım bi yanlıs anlamadır onların ayrıldığına hala alısamadım şimdi okuyunca yine bir fena oldum...ellerine emeğine sağlık inşallah devamını kısa zamanda okuruz

turkey-princess
02-12-06, 18:28
sevgili mehmet-gümüs, dizi_tirya ve emylove yorumlariniz icin tesekürler.

dizi_tirya canim senaryon cok güzel olmus.devamini bekliyorum

çağloş
02-12-06, 18:43
dizitirya senaryonu okudum o kadar güzel yazmışsınki ellerine sağlık

gumus_nese
03-12-06, 03:45
dizi_tirya canm senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık
turkey-princess canım senaryon çok hoş olmuş ellerine sağlık
ikinizde merakta bırakmazsınız fazla inş.
MeHmEt - GüMüS canım replikler için çokk sağol ellerine ve yüreğine sağlık

çağloş
03-12-06, 10:15
turkey-princess senaryon süper olmuş canım ellerine sağlık MeHmEt - GüMüS repliklerin çok güzel olmuş ellerine sağlık

SNT
03-12-06, 10:56
Sevgili MeHmEt-GüMuS repliklerin çok güzel devam ediyor canım.Aynı heyecenla okumak çok güzel.
Sevgili dizi_tirya ve turkey prıncess,senaryolarınızın devamlarını okumak,ve değişik konuları işlemeniz çok güzel.Sayenizde senaryolar başlığımızı dolu dolu okuyoruz.emeklerinize sağlık canlarım.
bizleri repliksiz ve senaryosuz bırakmadığınız için çok teşekkür ederim hepinize:good::happy0064:img-yes:

dizi_tirya
03-12-06, 18:24
songülöden,gumus_nese ve SNT arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
Mehmet_Gümüş repliklere tam gaz devam.Ellerine sağlık..

emlylove
03-12-06, 19:13
dizi_tirya,turkey-princess arkadaslar senaryolarınız ikinizinde çok güzel gidiyor ellerinize emeğinize sağlık...devamları için bizi fazla bekletmezsiniz umarım:img-in_lo
MeHmEt-GüMüŞ canım repliklerin yine çok güzel olmuslar ellerine yüreğine sağlık canım:good:

MeHmEt - GüMüS
04-12-06, 17:51
Sevgili gumus_nese,-songülöden-,SNT,dizi_tirya ve Sevgili emlylove

Yorumlariniz icin cok ama cok tesekkür ediyorum sizlere...Gercekten cok mutlu oldum bu güzel düsüncelerinizi okurken..

NOT:Baya yavasladim malesef repliklerimi yazarken farkindayim.Ama su siralar derslerim baya yogun oluyor.Hergün imtan üstüne imtan ama gercekten replikler aklimda.Söz bu hafta en gec bitirmeye caba göstericem..

Umarim anlayisla karsilarsiniz arkadaslarim..
Saygilarimla:);)

çağloş
04-12-06, 19:02
sevgili turkey-princess çok güzel yazmışsın canım ellerine sağlık o geleni çok merak ediyorum en heycanlı yeinde bitirmişsin ama çok güzel olmuş ellerine sağlık

(ayb!ke)
04-12-06, 20:08
sewgili dizi_tirya ve turkey-princess çok güzel yazmışsınız elinize sağlık.Ama dewamını getirin br an önce insan meraklanıyor...

dizi_tirya
05-12-06, 17:45
emlylove,ceren-cys arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
Mehmet_Gümüs arkadaşım sen derslerine tabi ki öncelik ver.Elinden geldiğince yazmaya çalışıyorsun zaten.

calino
05-12-06, 18:24
Sevgili dizi_tirya

Senaryona hemen ertesi gün devam etmişsin bunun için çok teşekkür ediyorum sana. Yorumum biraz geç oldu kusura bakma.
Ayrıca Gümüş hamile sanıyorum, ama Mehmet bunu anlamadı, aman arada yanlış anlaşılmalar olmasın. Dizide şu hamilelik dönemini doyasıya seyredip, eğlenemedik bari senaryo yazan arkadaşlar bir güzellik yapsınlar bu konuda.

Ellerine sağlık canım, devamını merakla bekliyorum.

emlylove
06-12-06, 17:17
turkey-princess canım senaryon çok güzel olmus ellerine sağlık

dizi_tirya
07-12-06, 16:02
Sevgili dizi_tirya

Senaryona hemen ertesi gün devam etmişsin bunun için çok teşekkür ediyorum sana. Yorumum biraz geç oldu kusura bakma.
Ayrıca Gümüş hamile sanıyorum, ama Mehmet bunu anlamadı, aman arada yanlış anlaşılmalar olmasın. Dizide şu hamilelik dönemini doyasıya seyredip, eğlenemedik bari senaryo yazan arkadaşlar bir güzellik yapsınlar bu konuda.

Ellerine sağlık canım, devamını merakla bekliyorum.

Sevgili calino,
Öncelikle teşekkür ederim yorumun için.Merak etme güzel günler yakında.Bugün yeni bölümünü yazıyorum.Senaryolar başlığı çok boş kaldı.
Turkey princess Melek'e ne oldu ve o kişi kim çok merak ediyorum.Ellerine sağlık.

çağloş
07-12-06, 18:39
sevgili dizi_tirya ve turkey-princess senaryolarınız çok güzel olmuş devamlarını merak ile bekliyorum ellerinze yüreğinize sağlık:)

MUSTAFA KE
08-12-06, 10:13
Canlarım hepiniz çok iyisiniz.Buraları böyle görmek çok güzel.Senaryolarınızı ve replikleri okumadığımı sanmayın.MeHmEt_GüMüŞ senden birşey rica etsem?Mehmet'in şu özlü sözlerini lütfen koyult.Hani şu Gümüş için söylediklerini ki ne repliklerden nerelere geldiğimiz anlaşılsın.Sevgili dizi_tirya,turkey-princess diyecek başka birşey yok..herkesin dediğine katılmaktan başka..:)

turkey-princess
08-12-06, 16:42
tüm yorum yazan arkadaslara tesekür ediyorum.
dizi_tirya canim senaryon cok güzel olmus devamini bekliyorum

emlylove
08-12-06, 17:18
dizi_tirya canım senaryon çok güzel olmus ellerine sağlık...lütfen devamını cabuk ekle çok merak ettim...Gümüş hamile diye düşünüyorum umarım öledir bir an önce Mehmetle aralarındaki yanlıs anlasmayı çözsünler dizide göremedik bari senaryolarınızda Gümüşün bu güzel haberi Mehmete verdiğini görelim içimde kaldı walla

134y
09-12-06, 08:21
dizi_tirya turkey-princess seneryolarınız için çok teşekkürler çok güzel yazmışsınız paylaşımlarınız için teşekkürler...

handeözcan
09-12-06, 09:54
dizi_tirya turkey-princess seneryolarınız harika ilerliyor ellerinize sağlık devamlarını biran önce yazın da bizi merakta dırakmayın

sweety25
10-12-06, 16:44
yudumsun arkadaşımızın senaryosu çk güzel en kısa zamanda devamını bekliyoruz

irrem-gümüş
10-12-06, 16:52
Yudumsun senaryon tek kelimeyle HARİKA devamını hemen yazarsan çok sevinicem ellerine ve yüreğine sağlık

yudumsun
10-12-06, 18:01
yudumsun arkadaşımızın senaryosu çk güzel en kısa zamanda devamını bekliyoruz
irrem_gümüş ve sana çok teşekür ederim beğenmeniz beni mutlu etti bakalım daha neler olacak diğilmi ne yazsam ne yazsam bilmiyorum SNT sözüm var benim senaryolarımın mutlu biten sonları olması işi zorlaştırıyor bu yüzden büyük bir felaket olacak ama endişeye gerek yok sonu mutlaka tatlıya bağlanacak.
dediğim gibi arkadaşlar her defasında olayı tatlıya bağlamak zorlaşıyor onuda belirteyim.

HG_GUMUS
10-12-06, 18:31
yudumsun senaryon çok güzel harika devamını bekliyoruz cnm

emlylove
10-12-06, 18:34
yudumsun senaryon tek kelimeyle harika olmus ellerine yüreğine sağlık canım...

emlylove
10-12-06, 18:35
MeHmEt-GüMüŞ canım repliklerin çok güzel olmus ellerine yüreğine sağlık:good:

sweety25
10-12-06, 18:36
yudumsun gerçekten süper gidiyosun:good: allahım keşke dizidede böyle olsa ama nerdeeee

emirdag_güzeli
10-12-06, 18:41
Yudumsun senaryolarni..cok ozlemisim ya..lutfen boyle davam et!!cook harika gidiyo...

handeözcan
10-12-06, 18:49
yudumsun canım ablacım seneryon müthiş ellerine sağlık devamını sabırsızlıkla bekliyorum çok bekletme bizi

candancana
10-12-06, 18:56
yudumsun canım senaryon harika okurken çok büyük zevk aldım.ellerine sağlık.devamını bekliyorum..

MeHmEt - GüMüS
10-12-06, 19:30
Sevgili emlylove
Yorumun icin tesekkür ederim.Beni cok mutlu ettin repliklerime yorum yazarak...

Ayrica MUSTAFA KE arkadasima seslenmek istiyorum
Benden bir istegi vardi o gözümden kacmadi..Onuda uygulayacagim..Burdan demek istedim...Bakalim Mehmet odunu neler neler demis Gümüs´e.Odunlarin Efendisi nolucak dimi ama cancagizlarim;);):)

yudumsun
10-12-06, 19:34
Sevgili arkadaşlarım güzel yorumlarınız için çok teşekür ederim .
Sevgili Mehmet Gümüs sanada replikler için çok teşekür ederim ellerine sağlık arkadaşım.

M.G.HASRET
10-12-06, 20:02
Yudumsun: Harika Olmus...lutfen... Devamini Dört Gözle Bekliyorum.

(ayb!ke)
10-12-06, 22:16
yudumsun senaryon çok güzel bir an önce dewamını yaz lütfen...
mehmet-gümüş repşiklerin çok güzel ellerine sağlık...

calino
10-12-06, 23:00
Sevgili yudumsun

Amanın o adamlarda kim? Ne istiyorlar Gümüş'ümden?

Canım benim senaryolarını çok özlemiştim, nihayet yazdın sağol ellerine sağlık. Yine harikasın her zaman ki gibi.

Bu konuda üstad olan bir kişi daha var. Onunda senaryolarını çok özledim. Kim mi?
Adı lazım değil baş harfi M.

MeHmEt - GüMüS
10-12-06, 23:18
Sevgili yudumsun ve ceren_cys

Yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum arkadaslarim...Repliklerimi sevdiyseniz ne mutlu bana...Cok Sagolun güzel yorumlariniz icin....

Ayrica yudumsun arkadasim seninde yine senaryolarin birer harikka olmuslar...Ellerine Emegine saglik..
Artik bol bol senaryolarini okumak isterim...

Saygilarimla

MUSTAFA KE
11-12-06, 10:50
Yudumsuncuğum,dönüş muhteşem olmuş yine!! Ama yazmak üzere olduğun şey için:..bir bu eksikti.Kalpten gideceğim..
Çok güzel olmuş..Ellerine sağlık canım..Devamını merakla bekliyorum..Bakalım nasıl başa çıkacaklar?
(Calino'm biraz daha sabır.Vuslat beklediğinden erken olabilir..)

aygüzeli
11-12-06, 12:54
Yurdumsunum canim songülüm ......yüregine kalimene saglik dönüsün muhtesem olmus:happy0064 bu ne nasil bir senaryodur....yoksa diyorum senmi senaristlerimizden birisisin dizinin gidisatini nasilda cözmüssün....umarim senaristlerimiz senaryoyunu okurda bu fikirlerinden vazgecerler vazgecmezlerse seyredecegimiz iste bu kareller olacak malessef....mavis gözlümün dünyaya küsmesine okurken canim acidi ama hakda etmisti ve halende neden gümüsün böyle yaptigini anlamamis odumunum anlarsa beni sevmiyor benden vazgecti demez...haliylen...devamini bekliyorum yüregine saglik.ya bu senaryonu okurken bile cok kötü oldum dizimizi geri verin diyorum senaristlerimize bunu bize cok görmeyin...:img-blush

dizi_tirya
11-12-06, 16:20
emlylove,134y,handeözcan,turkey princess,Mustafa Ke ve yorum yapan diğer arkadaşlar çok teşekkür ederim.
Yudumsuncum,
Harika bir dönüş yapmışsın.Ben daha bugün okuyabildim.Hepsini de bir solukta okudum.Acaba kim bu adamlar?

Mehmet_Gümüş arkadaşım,
Yeni bir replik gördüm hemen okudum:)Emeğine sağlık.Çok teşekkürler.Başta vakit ayırdığın için.

Mustafa Ke,
Senaryolarını bekleyenlerden biri de benim.Lütfen fazla geciktirme,seni senaryolar başlığında görmekten onur duyarız.

Sevgiler..
Pınar..

emirdag_güzeli
11-12-06, 16:23
Yudumsun senaryon harika!!

Bence o adam TARIK!!MI???hemen aklima ohh adam geldi....yoksa.yeni mafyacilar mi???devamini bekliyorumm...

MeHmEt - GüMüS
11-12-06, 17:02
Sevgili dizi_tirya

Arkadasim yorumun icin cok tesekkür ediyorum..Ayrica sen bana degil benim sana tesekkür etmem gerekiyor repliklerimi okuyupta yorum yazdigin icin...

Cok Sagol
Saygilarimla

Ayrica arkadasim yine senaryolarini dört gözle bekliyorum.Senaryolarinda bu arada her zaman cok harikka oluyor....

irrem-gümüş
11-12-06, 18:23
Sevgili dizi_tirya
Senaryonun yeni bölümü çok güzel olmuş. Ellerine ve yüreğine sağlık, devamını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım devamını hemen yazarsın.(İNŞAALLAHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH )

başak_mu
11-12-06, 18:55
sevgili yudumsun senaryon mükemmel olmuş:good: .kim ki acaba bu kötü adamalr çok merak ettim şimdi.ama nolur melek bebegime bişi olmasın.canım benim ya.burdaki herkes uzun zamandır senin senaryo yazmanı isitodu.ben de senaryonu okyunca onalrın taleplerinin ne kadar haklı oldugunu gördüm.en kısa zamanda senaryonun devamını bekliom.

sevgili dizi_tirya senin de senaryon süper ilerlio.:happy0064 dileirm en kısa zamanda devamı gelir.

MeHmEt - GüMüS replikler için çok sagol.ellerine saglık.

sevgili mustafa ke herkes gibi ben de senin senaryonu merakla bekliorum.ben de senin gibi bu barışma işinin en saglam çözümünün ahmet bey in ölümünden ve de mehmetle gümüşün karşılıklı konuşmasından geciceni düşünüom.yalnız benim senden bir ricam daha var.senaryonu yazarken bir zahmet gökhanı da öldürür müsün(böle bi cümle de çok zalimce oldu yahu).ben o olayın çok kopuk kaldıgını ve de çözüme kavuşması gerektigini düşünüom.anlaşılan o ki sevgili senaristler bunu yapmıycak.bari senin yazdıgın senaryo da bunu görelim.ben kendi adıma çok kısa da olsa gökhanın ölümünü de yazarsan çok sevinirim.

aygülen
11-12-06, 19:00
Sevgili Mehmet_Gümüş replikler herzamanki gibi çok güzel olmuş ellerine sağlık devamını bekliyoruz .
Sevgili yudumsun senaryon çok güzel ama merakta kaldım devamını en kısa zamanda yazmanı diliyorum.Teşekkürler ellerine sağlık.

MeHmEt - GüMüS
11-12-06, 19:07
Sevgili basak_mu ve aygülen arkadaslarim...

O güzel yorumlariniz icin cok tesekkür ediyorum.Cok Sagolun...

Ayrica dizi_tirya arkadasim

Senaryon gercekten harikka.Yine mükemmel bir senaryo olmus.Ellerine Emegine Yüregine Saglik.Devamini insallah en kisa zamanda bekliyorum...
Tekrar Paylasimin icin cok sagol..Bizlere emeklerini sundugun icin..Harika:);)

Saygilar

dizi_tirya
11-12-06, 19:24
Sevgili Mehmet_Gümüş,Başak_ mu arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
Şu aralar biraz daha yoğun olacağım.
Serbest Kürsüdeki senaryomu iki aydır yazmıyorum.Gelen mesajları okuyunca devam etmeye karar verdim.Ama ikisini de iyi bir şekilde idare edeceğime söz veriyorum.Bir aksaklık yaşanmayacak.
Sevgiler..

SNT
11-12-06, 20:28
Ve büyük efsana geri döndü !!!YUDUMSUNUM,SONGÜLÜM,ellerine sağlık arkadaşım.senaryoyu bir solukta okudum,sonundaki adamların konuşmalarından ürktüm valla.bakalım kim bu adamlar?devamını merakla bekliyorum arkadaşım.
Aklına sağlık:img-yes:

Sevgili dizi_tirya senin senaryona bu kadar istikrarla ve mükemmel şekilde devam etmeni tebrik ediyorum canım.Yine güzel bir devam okudum.Ellerine sağlık canım.:good:

Ve replik üstadlarından MeHmeT_GüMüS,canım repliklerin devamı çok güzel gidiyor.Biliyorum çok uğraşıyorsunuz replik yazarken.Ellerine,klavyene,sağlık canım.:good:

turkey-princess
11-12-06, 20:36
tüm yorum yazanarkdaslara tesekürler.demin senaryomun devamini yazdim.umarim begenirsiniz.bir kac senaryoda hüzünlü dialoglar olacak.

sevgili yudumsun ve dizi_tirya senaryolariniz harika olmus.heycanli gine birakmisin.devamini kisa zamnda bekliyorum

dizi_tirya su mehmetle gümüsün hali ne olcak??nezaman mehemt gümüsn hamile oldugunu anliyacak??

SNT
11-12-06, 20:43
Sevgili turkey_princess valla senaryo çok heyecanlı olmuş.Şimdi bu adamlar kim senin senaryondaki bak onlarıda merak ettim.Anladım ben yakında meraktan ölücem:icon_whis neyse sabırsızlıkla bekliyorum artık devamın ellerine sağlık canım...:good:

turkey-princess
11-12-06, 20:46
Sevgili turkey_princess valla senaryo çok heyecanlı olmuş.Şimdi bu adamlar kim senin senaryondaki bak onlarıda merak ettim.Anladım ben yakında meraktan ölücem:icon_whis neyse sabırsızlıkla bekliyorum artık devamın ellerine sağlık canım...:good:

tesekür ederim canim.senaryomun devamini insallah yarin yazacam

dizi_tirya
12-12-06, 08:51
SNT,turkey princess arkadaşlarım çok teşekkür ederim.
turkey princess,
Herşeyi akışına bırakıyorum.Bende daha neler olacağını bilmiyorum.Hep birlikte bekleyip göreceğiz.

emirdag_güzeli
12-12-06, 21:34
-Dizi_tirya
-turkey-princess
-yudumsun,
Hepinizin ellerinize saglik..cook guzel senaryolar..hepisini..merakla devamini bekliyorum.

gumus_nese
13-12-06, 20:33
ay senaryoları ancak okuyabildim
Dizi_tirya canım ellerine sağlık süper gidiyosun da devamı ne zaman?
turkey-princess ay merak ettim kim kaçırdı melekle alpi ee fazla merakta koymasın bizi umarım ellerine sağlık canım
yudumsun canım senaryon çokk güzel olmuş telefonun altından çok mu tanıdık biri çıkıcak neyse devamında görücez umarım bekletmezsın fazla bu arada ellerine ve yüreğine sağlık

dizi_tirya
16-12-06, 14:55
Sevgili emirdag_güzeli ve gumus_nese çok teşekkür ederim.
Devamı en kısa zamanda gelecek.
İnternette bir sorun yaşıyorum.O yüzden yazamıyorum.

turkey-princess
17-12-06, 20:34
tüm yorum yazanlara tesekür ederim
sevgili güz.85 canim senaryon cok süper olmus.haklisin birazda gümüs gururunu kirsin

güz.85
18-12-06, 11:02
tüm yorum yazanlara tesekür ederim
sevgili güz.85 canim senaryon cok süper olmus.haklisin birazda gümüs gururunu kirsinteşekkür ederim arkadaşım.seninkide çok güzel,devam et böle.:).

(ayb!ke)
18-12-06, 19:09
dizi-tirya cım senaryon çok güzel gidiyor canm ellerine sağlık umarım biranönce dewamını yazarsın...

dizi_tirya
18-12-06, 19:24
Teşekkür ederim Ceren.
en kısa zamanda yazacağım.Kısa oldu çünkü.

turkey-princess
18-12-06, 20:35
dizi tirya canim senaryon güzel olmus.devami birazdan gelecekmi??
buseferki cok kisa olmus!!:icon_sorr
mehmetle gümüs yine kavgalilar anlasilan.daha mehmet gümüsün hamile oldugunu bile bilmiyor.devamini yazinca artik görecegiz neler olcak.fazla merkata birakma bizi

calino
19-12-06, 11:20
MUSTAFA KE canım, bi danem çok özlemişim senaryolarını, çok iyi geldi valla. Devamını bekliyorum. Ellerine sağlık, muhteşemsin.

gumus_kivanc
19-12-06, 11:36
MUSTFA KE çok özlemisim senaryolarini !! Harikasiin !! Devamini sabirsizlikla bekliyorum :)

tatli_dilli
19-12-06, 11:39
@ MUSTAFA KE ablacim
icim eridi okurken ya, bir an evvel ögleden sonra olsa da devamini okusam, insallah buna benzer kareler görürüz bu haftaki bölümün sonunda, ya da en gec haftaya nolur allahim ya :icon_sorr

M.G.HASRET
19-12-06, 12:25
Mustafa K ellerige saglik cok guzel.Devamini dört gözle bekliyorum.
Okurken kendimden gectim valla.Keske böyle devametse dedim.
Massallah sizdeki bu yeteneklere hayranim.
Fazla bekletme

betonn
19-12-06, 12:35
Mustafa Ke ögleden sonrayi iple cekiyorum ya ISINDIK BIZ VALLA ne kadar guzel yazmissin ya hayran kaldim ahh dedim keske keske böyle olsa devamini sabirsizlikla beklioruz...

(ayb!ke)
19-12-06, 12:43
Mustafa Ke çok güzel olmuş ablacım biran önce öğleden sonra olsada okusak dewamını...

aslış
19-12-06, 13:05
MUSTAFA KE senaryon çok güzel olmuş senin senaryolarını okumak büyük zevk emeklerine sağlık:good:

karam20
19-12-06, 13:13
Sevgili MUSTAFA KE senaryon çok güzel ellerine emeklerine sağlık. Özlemişim senaryolarını.:good:

aygüzeli
19-12-06, 13:37
sevgili MUSTAFA KE....amanin canimcim öyle bir senaryoylan dönmüskü okurken icim ciz etti:icon_sorr ....bu seyretigimiz bölümler revami bize su yazdiklarinin hepsini calsallar bari bizde keyifle izlesek iste dizi böyle olur demezmiydik....ögleden sonra oldu hadi bakem devamini bekliyorum aman mehmete odunluk yaptirma söyle romantikligi tutsun bari sen bu adami adam gibi adam yap..ha unutma benim (kurban olurumu su oduna söylet):happy0064
yüregine saglik canimcim.:love05:

rihanna
19-12-06, 14:39
mustafa ke senaryon güzel tabiki şu senaristler biraz senden örnek alsınlar aaaaaaaaaa dimi ama:img-wink:

aygülen
19-12-06, 15:43
Ah arkadaşım sayfayı bir açtım senaryolar MUSTAFA KE gözlerime inanamadım hemen bir solukta okudum devamı öğleden sonra yazmışsın kalakaldım süper bir senaryo.Sevgili AYGÜZELİM hemen bunu bizim yazma ......senaristlerimize ulaştırmalıyız.Nasıl sürükleyici nasıl merak uyandırıcı ama kimseyi odun yapmayan senaryo olurmuş mutlaka okumalılar.Devamını dört gözle bekliyorum.Teşekkürler.

calino
19-12-06, 16:14
MUSTAFA KE'ciğim çok heyecanlı bir yerde bıraktın yaa.
Vallahi harika olmuş. Yarını sabırsızlıkla beklerim artık. Ellerine, klavyene, beynine, zekana, aklına sağlık. SÜPERSİİİN.

MUSTAFA KE
19-12-06, 16:27
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler canlarım gumuş_kıvanc, M.G.HASRET, betonn, rihanna,karam20,aslış,ceren_cys,aslış,tatlıdillim, calinom, aygüzelim, aygülenim,emylove okuyan herkes..Yarın senaryonun baba kısımları geliyor.. Meraklanmayın ben senaryodan öcümü almaya yemin ettim. Mehmet daha ne yapabilirdi sorusunu soranlara cevabım yarın..Yarına kadar hepiniz hoşçakalın..

emlylove
19-12-06, 16:30
:happy0064 :happy0064 MUSTAFA KE süper olmus ablacım ya tadı damağımda kaldı:img-in_lo walla geçmek bilmez yarın şimdii...ellerine yüreğine sağlık :img-wink:

tatli_dilli
19-12-06, 16:34
Mustafa Ke ablam sen delisin inanki delisin, ama öyle böyle degil manyak tatli delisin, bayildim senaryona bütün gün bu ögleden sonra ne zaman gelecek diye bekledim siteye girip durdum, yarina kadar deli olurum ya, of of müthis ötesi, bukadar detay hic birsey kacmiyor, sen harikasin, nasil güzel fikir ya bu mesajin orada o an ulasmasi, cok duygulandim ben dokunsan aglarim...

dizi_tirya
19-12-06, 16:40
Sevgili Mustafa Ke,

Ülkemiz olayları nasıl da yansıyor dizilere:)
O: Biz de Birleşmiş Milletler'e döndük iyice.Sıkışan bize başvuruyor.
P: Kofi Annan'ım benim..

Bu repliğe bayıldım.Artık Mehmetin herşeyi kırıp dökmesine biz değil karakterler de alışmış:)Buna da maşallah denir:)
O:Odasındaki aynayı kırmıştı
P: Yine mi?

Gerçekten çok güzel hatta harika.Ellerine ve yüreğine sağlık.Yarını iple çekiyorum.Asıl bomba o yemekte patlayacak.
Ben senin senaryolarını dizinin yerine koyuyorum artık.
Harikasın..

HG_GUMUS
19-12-06, 16:42
mustafa ke senaryon harika olmuşş

artn
19-12-06, 17:06
MUSTAFA_KE süper olmuş hatta muhteşem ellerine ve emeğine sağlık
yanlız devamını çok merak ettim ben şimdi:) yarına kadar nası sabredicem...

emirdag_güzeli
19-12-06, 21:26
mustafa KE senaryolarni ozletmisin yahu!!okadar güzel yaziyorsun ki..!!Senaryonu merakla bekliyorum,yarin okuldan gelirsem,hemen ilk firsatta..bilg.acip senaryonu okuyacagim!!!
ellerine saglik...

berivan_
19-12-06, 21:59
mustafa ke senaryolarini cok özlemistik ya.senin yazdigini görunce cok sevindim ve hemen okumaya basladim:)ellerine ve emeklerine saglik.devamini dört gözle bekliyorum:img-yes:

dizi_tirya ellerine saglik.senaryolarinin hepsini okuyorum ama birturlu yorum yazamadim.bizimkilerin bu haleri ne olucak? devamini en yakin zamanda yaz lutfen:img-yes:

tatli_dilli
20-12-06, 09:36
ablacim ilk okuyanlardanim hayran kaldim, bayildim e hadi ama bir an evvel devamini yaz lütfen lütfen dayanamicam yoksa :icon_sorr

berivan_
20-12-06, 11:46
mustafa ke abla cok guze olmus.baktimki kendimi kaptirmis gidiyorum ve ne göreyim en heyecanli yerinde birakmisin:icon_sorr mehmet gumusun o dedigini ne tepkisi vericek cok merak ediyorum.ellerine saglik.devamini dört gözle bekliyorum:img-pilot

M.G.HASRET
20-12-06, 12:00
Mustafa K bukadar guzelolabilirmi bi senaryo cok guzel devamini bekliyorum hemde dörtgözle.Helalolsun sana Gumusun senaristleri biturlu Mehmete anlatamadiklarini hatalarini sen anlattin.ONLARDA ARTIK UNUTMASALARDA BI SEKILDE ANLATILSA HATALR IYI OLACAK

calino
20-12-06, 13:56
MUSTAFA KE var ya o kadar güzel yazmışsın ki, okurken işte bu dedim yani. Dizide de duymak istediğim, görmek istediğim sahneler bunlar. Harikasın sen gerçekten. Tekrar başa alıp, tekrar okuyorum vallahi. Durumu çok güzel özetlemişsin. Ellerine sağlık, devamını sabırsızlıkla bekliyorum.

başak_mu
20-12-06, 14:07
mustafa ke ellerine,aklına saglık.senaryon süper olmuş ya.:good: muhteşem ilerlio.insanın okudkça bi daha bi daha okuyası gelio.keşke gercekten böle sahneleri izleyebilsek..
olayları o kadar güzel kullanmışsınki,örnegin şu mehemtin taner beyi kıskanması durumunu gümüş ne de güzel anlatmış nihan üzerinden...
en çok sevindiimse burda bile olsa mehmet artık nihanı işten kovduranın gümüş olmadıını biliyor ya yaşasın.ölsem de gam yemem artık:P

betonn
20-12-06, 14:11
Ahhhh Mustafa Ke ne denirki su mükemmel senaryoya lütfen devami en kisa sürede gelsin...Ohhh be adam anlasin anlasin hatalarini keske su senaristlerdende bu kadar mantikli aciklayici senaryolar ciksa artik ahh ama nerdee...

dizi_tirya
20-12-06, 14:32
Mustafa Ke,
Harikasın ne diyeyim ki başka.Devamını çok merak ediyorum.Galiba bir dans gelir bunun arkasından:)Süper olur,zaten süper..!
Ellerine ve yüreğine sağlık.

karam20
20-12-06, 14:40
Sevgili MUSTAFA KE çok güzel yazmışsın. Harikasın gerçekten. Ellerine sağlık. Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:good:

Sevgili dizi_tirya umarım senaryonun devamını en yakın zamanda yazarsın. Merakla bekliyorum. :img-yes:

berivan_
20-12-06, 14:53
mustafa ke ablacim bunlar en sonunda icindekilerini disa atmaya basariyorlar tabi buda senin senaryon sayesinde (yoksa dizimizde nerdeeeee görucegiz bunu yaptiklarini)sanki bana bir dans gelicek gibi geliyor senaryonun devaminda,yaniliyormuyum?ellerine saglik.devamini bekliyoruz ablacim ins.en yakin zamanda yazarsinbyebye

tatli_dilli
20-12-06, 15:25
MUSTAFA KE ablam

cok kötüsün cok, seni veren allaha sükürler olsun :img-blush

bukadar güzel yazamk zorundamisin herseyi? bukadar icten mi olmali, bukadarmi islemeli kalbime cümlelerin, ve bukdarmi sevdigim parcalari secmelisin? soruyorum sana! iste hep böyle yaziyorsun ben hayran kaliyorum, sonra cumartesi de hayal meyal karistiriyorum hangisi gercekti diye, sonra izleyemeyince senin yazdiklarini hayal kiriklikgina ugruyorum kiziyorum deli oluyorum üzülüyorum :icon_sorr

MUSTAFA KE
20-12-06, 15:32
MUSTAFA KE ablam

cok kötüsün cok, seni veren allaha sükürler olsun :img-blush

bukadar güzel yazamk zorundamisin herseyi? bukadar icten mi olmali, bukadarmi islemeli kalbime cümlelerin, ve bukdarmi sevdigim parcalari secmelisin? soruyorum sana! iste hep böyle yaziyorsun ben hayran kaliyorum, sonra cumartesi de hayal meyal karistiriyorum hangisi gercekti diye, sonra izleyemeyince senin yazdiklarini hayal kiriklikgina ugruyorum kiziyorum deli oluyorum üzülüyorum :icon_sorr

Canım benim üzülme,güzel bölümler izleriz yakında inşallah..ben daha öcümü almaya devam edeceğim,yarın. ( Bu aralar çok yoğun işler,o yüzden ancak bu kadar yazabildim, idare edin..)

MUSTAFA KE
20-12-06, 15:34
Berivan_,dizi_tirya,karam20,başak_mu, calino,aygüzelim, betonn, emirdağ_güzeli,HG_GUMUS,artn,MG HASRET, herkes (saymayı unuttuğum varsa ekleyeyim..).. hepinize teşekkür ederim,sevdinizse gerisi önemli değil..

başak_mu
20-12-06, 15:36
ama öustafa ke olmaz ki ya sen de en heyecenalı yerinde arkası yarın diyosun..bizler de nurda meraktan orta yerimizden çatlıycaz yakında..
ya şal konusunu ne kadar güzel bir yere baglamışsın öyle..çok ince düşünmüşsün çooook .

tebrikleeer...

aygülen
20-12-06, 15:38
Sevgili MUSTAFA KE canım bu sahneleri izlemek için neler vermezdim ah ah.Bir senaryo bu kadar mı güzel yazılır, bu kadar mı harika olur, şarkılar bu kadar mı isabetli seçilir. Hepsini arka arkaya okumak çok keyifliydi şimdi yarını sabırsızlıkla bekleyeceğim.Muhteşemsin çok teşekkürler iyiki varsın iyiki bu şahane senaryolarını okuma şansına sahibiz.

betonn
20-12-06, 15:43
AHHH icim kan agladi ya nedir bu Mustafa Ke mükemmel ötesi icim ciz etdi ne vardi ki sanki böyle sahneleri dizidede izlesek neden yapimcilar böyle bos insanlari senarist diye ise alir ki sen dururken ah Mustafa ke diyebilincek hic bir sey yok yarini beklemekten baska DÖRT GÖZLE hemde sagolasin cnm ya...

çağloş
20-12-06, 15:51
mustafa ke ellerine çok güze yazmışsın devamını sabırsızlıkla bekliyorum

gumus_kivanc
20-12-06, 16:53
MUSTAFA KE valla helal sana .. öyle bi yerde biraktinki .. devamini sabirsizlikla bekliyoum .. harikasiin .. !!! :happy0064 ellerine emegine saglik .. !!

aygüzeli
20-12-06, 17:06
MUSTAFA KE....canimcim böyle güzel bir senaryo olamaz yahu aglayacagim valla nedir bu bizim cilemiz biz neden böyle senaryollar izlemiyoruz
koyuyorlar önümüze sacma sapan bir senaryo izlerken sinirden cildiriyoruz sende olmazsan bu dizininde su simdiki senaryosuda cekilmez yani....oh sor hesap al ücümüzü(bende mehmete baya kinlenmisim yahu kasina gözüne kurban oldugumu :img-hyste )
Amninda benim kurban oldugumuda öyle güzel bir sahneye sigdirmisinki o salin yerinde kim olmak istemez..kızına kurban olduğum..sen sahip olduğum en güzel şeysin......sende bizim sahip oldugumuz en güzel seysin canimcim benim ellerine ,yüregine saglik devamini sabirsizlikla bekliyorum..:happy0064

MUSTAFA KE
20-12-06, 17:18
MUSTAFA KE....canimcim böyle güzel bir senaryo olamaz yahu aglayacagim valla nedir bu bizim cilemiz biz neden böyle senaryollar izlemiyoruz
koyuyorlar önümüze sacma sapan bir senaryo izlerken sinirden cildiriyoruz sende olmazsan bu dizininde su simdiki senaryosuda cekilmez yani....oh sor hesap al ücümüzü(bende mehmete baya kinlenmisim yahu kasina gözüne kurban oldugumu :img-hyste )
Amninda benim kurban oldugumuda öyle güzel bir sahneye sigdirmisinki o salin yerinde kim olmak istemez..kızına kurban olduğum..sen sahip olduğum en güzel şeysin......sende bizim sahip oldugumuz en güzel seysin canimcim benim ellerine ,yüregine saglik devamini sabirsizlikla bekliyorum..:happy0064

Canım benim, okumasına,yorumuna kurban olduğum (o replik sırf senin içindi), kurban olduklarım..Ben sizi mutlu ettiysem ne mutlu bana. Alacağım öcümüzü, and olsun dermişim:img-wink: ..:img-yes:

turkey-princess
20-12-06, 18:21
sevgili mustafa ke ve dizi_tirya senaryolariniz cok süper olmus.devamini sabirsizla bekliyorum

aygülen
21-12-06, 09:20
Sevgili <MUSTAFA KE çıkmadan önce bakmayacaktım gelince hepsini okumak çok daha keyifli oluyor ama işte dayanamadım eklediğin kısmı okudum tabii hep yazdığımız gibi şahaneydi.Ben şimdi dopingi almış olarak çıkacağım ellerine yüreğine fikirlerine sağlık bu diyalogların hep diziyi izlerken aklıma geliyor özelliklede hani müzik koyup sadece oyuncuları gösterdikleri yerlerde yine diyorum yazacak bir şey bulamamışlar.Çok teşekkür ediyorum sana.

berivan_
21-12-06, 11:39
mustafa ke ellerine saglik herzaman ki gibi super.devamini bekliyoruz:) (doyum olmuyor senin senaryolarina)

turkey_princess mehmetler en sonunda kavustular kizlarina.ellerine saglik.devamini bekliyoruz

dizi_tirya
21-12-06, 13:05
Musta Ke,ellerine sağlık.
Devamını ne zaman yazacaksın?
Bu muhteşem dönüşüne doyamıyorum bir türlü:)
Sevgiler..

aslış
21-12-06, 14:33
sevgili MUSTAFA KE;
nasıl bir senaryoydu o öyle süper olmuş:img-wink: ah ah dizidede ilerleyen bölümlerde böyle yaratıcı senaryolar olsa ama nerdeee,emeklerine sağlık büyük zevkle okuyorum senaryolarını:good:

aygüzeli
21-12-06, 14:50
sevgili MUSTAFA KE.....canimcim oh icimin yaglari eridi:img-yes: mehmette gümüste yumusadi iyice.....yüregine saglik.sarki secimlerin harikka olmus.:good:kiz kullesinin icini bu yil gördüm gercekten cok romantik bir yer yani simdi o dansi düsünüyorumda öf yani oldum.troest
Simdi benim mavis gözlüm(kasina gözüne kurban oldugum)nereye götürecek bakem ceylan gözlümü merak etmeye basladim bile yarina kadar ama catlarim ben...:img-blush tamam tamam sikmayim canimcimi bekliyorum mekani merak ettim..

gumus_nese
21-12-06, 14:51
sevgili MUSTAFA KE;
ellerine sağlık her zamanki gibi süper bi senaryo yazmışsın devamını sabırsızlıkla bekliyorum

dizi_tirya
21-12-06, 15:26
Mustafa Ke,
Ne diyeyim ki süper ötesi.
Yarına kadar bekleyeceğiz artık.
Ellerine sağlık..

calino
21-12-06, 16:06
Senaristlerin sultanı, yorumcuların kraliçesi canım ablam MUSTAFAM KEMAL'İM kelimeler ne yazık ki artık sana kifayetsiz kalıyor. Ne yazsam da yazdığın sahnelerin çok güzel olduğunu sana söylesem?

Bende Mehmet gibi soruyorum,
NEREYE????
Yoksa Mehmet Gümüş tarafından affedildi mi?

Yanaklarından kocaman kocaman öpüldün.

MUSTAFA KE
21-12-06, 16:39
Senaristlerin sultanı, yorumcuların kraliçesi canım ablam MUSTAFAM KEMAL'İM kelimeler ne yazık ki artık sana kifayetsiz kalıyor. Ne yazsam da yazdığın sahnelerin çok güzel olduğunu sana söylesem?

Bende Mehmet gibi soruyorum,
NEREYE????
Yoksa Mehmet Gümüş tarafından affedildi mi?

Yanaklarından kocaman kocaman öpüldün.

Canım calinom, dizi_tirya,AYGÜZELİMMM,Aslış,gumus_nese,tatlıdilli m, hepinize sonsuz teşekkürler.

Nereye mi? Af mı?... Bilmem?? :img-wink: Yarın görürsünüz..(umarım..) bye

emlylove
21-12-06, 17:06
MUSTAFA KE sen çok yasa emi,bir senaryo bu kadar mı güzel yazılır ya ellerine yüreğine beynine sağlık:img-yes: :img-yes: :img-yes: ...senin bu senaryondan sonra cumartesi büyük bir hayal kırıklığı yasayacağım:icon_sorr ... valla 4 kişi bir arada ama senin eline hiçbiri su dökemez...Senaristler okuyun su senaryoyuda bari kıyısından köşesinden azıcık bişiler koyun kendi senaryolarınıza duygu koyun duyguuu...Mehmet su yazdıklarının 10 da 1ini desin vede uygulasın wallahi de billahi de affedicem Mehmeti, basıcam bağrıma odunutroest
yarını büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum :img-hi: :img-hi: :sad53: :sad53:

gumus_kivanc
21-12-06, 17:26
MUSTAFA KE senaryo muhtesem .. harika gidiyo .. oof keske böyle sahneler izliyebilsek .. su senaristlere bi ulasip yol göstersen keske :) Harikasiin canim !! .. ellerine emegine saglik .. !! :happy0064

PAN ZEHİR_
21-12-06, 22:32
Merhaba ben yine burdaki senaryoları kaçırdım o kadar çok kaçırmışımki uzun uzun okumalar yaptım ve hepsi çok güzeldi.

MUSTAFA KE senaryon çok güzel.Mehmet ve Gümüş'ün konuşmaları biran öfke biran aşk aynı anda iki ayrı duyguyu hissetmek çok güzeldi.Devamını merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum.Yüreğine sağlık...İlham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

yudumsun senaryonun devamı nerde.Öyle bir yerde bırakmışsınki...Yüreğine sağlık...İlham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

dizi_tirya Gümüş'ün cevap hoştu.''siz ne konuşmadıysanız onu''Yüreğine sağlık...İlham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

turkey-princess ne güzel mutlu uykular var.devamı....Yüreğine sağlık...İlham perisi seni hiç yalnız bırakmasın...

başak_mu
21-12-06, 22:34
mustafa ke ablacık eline saglık yine döktürmüşsün de hep en heyecenalı yerde bırakıosun ya:(
nolcak acaba şimdi.amaaan nolursa olsun artık havlamayı kesip konuşmayı ögrendiler ya yaşasınnnn.ya uamrım gercek senaryoda da herşeyi konuşarak çözerler tek temennim bu

tatli_dilli
22-12-06, 11:04
ablacim ama bu cok tatli cok cok tatli ya afferin mehmede :img-blush

candancana
22-12-06, 11:05
MUSTAFA KE üstad yine harika bir senaryo yazmışsın.bayıldım.okudukça devamını istiyor insan.senaristler forma girse de senaryo nasıl yazılırmış bir görseler.
ben sana ne diyeyimki MÜTHİŞSİN yaa.ellerine sağlık.devamını dilerim.

berivan_
22-12-06, 11:09
mustafa ke,ellerine ve emeklerine saglik.senaryon icin sadece SUPER diyebilirim.mehmetin tirnagi olmadigindan kartlari gumus degistirdi.eee bayanlarin tirnaklari uzun olmazsa vay halimize:img-hyste baskin yapmalarina otelde baya guldum.m.fik.mehmetin o cekilmis fotosunu görseydi gazetede neler olurdu diye kendimi alamiyorum:) senaryonun son bulmasina uzuldum:icon_sorr

karam20
22-12-06, 11:22
Sevgili MUSTAFA KE gene döktürmüşsün. Çok güzel olmuş gerçekten ellerine emeklerine sağlık. Senin senaryolarını okumak büyük keyif. Sayende keyfim yerine geldi. Harikasın.:good:

MUSTAFA KE
22-12-06, 11:24
Sevgili MUSTAFA KE gene döktürmüşsün. Çok güzel olmuş gerçekten ellerine emeklerine sağlık. Senin senaryolarını okumak büyük keyif. Sayende keyfim yerine geldi. Harikasın.:good:

Durun daha son halini görmediniz.Ufacık bir ekleme daha yaptım.Bakalım beğenecek misiniz? keyfiniz yerine geldiyse ne mutlu bana..:good:

sweety25
22-12-06, 12:20
mustafa ke senaryo müthiş bitirme devam et ertesi sabah magazin dergilerinde manşet MEHMET ŞADOĞLU SIRADAN Bİ OTELDE KARISIYLA UYGUNSUZ VAZİYETTE falan ne süper olurdu:img-hyste

Muge_ds
22-12-06, 12:22
MUSTAFA KEcimm ellerine sağlık....şu son senaryoyu ne çok beklediğimii biliosunnn :img-wink: odaya girer girmez ilk işim snaryolarını okumak oldu cnm vee süper olmuş,benden tam not :good:

tahmin ettiğim gibi otele yönlendirmişsinn bide battı balık yan gider sözüüü tam uymuşş :img-hyste bizim ailede çok kullanılan bi sözdür bu söz.... özelliklede babam kullanır....biz çocukları üst üstee bişeyler isteyıp masrafa sokunca aman battı balık yan gider iyi bari dediğiniz olsun bide bunu yapalım der:img-hyste

süpersinn cnmm!!! wallaa dizide bulamadığımız mutluluğu senin senaryolarda buluoruz!!!!

rihanna
22-12-06, 12:37
mustafa ke senaryon çok güzel ve komik özellikle son bölümü çok güldüm ellerine sağlık valla nasıl aklına geliyo böyle şeyler Allah nazarlarda saklasın:img-wink: bravo:img-yes:

MUSTAFA KE
22-12-06, 12:59
emylove,gumus_kivanc,PAN ZEHİR, basak_mu,tatlıdilli,candancana,berivan_, karam20,sweety25,muge_ds,rihanna hepinizin beğenmesine çok sevindim. Okumanız,bir de bu yorumları yazmaya zaman ayırmanız çok büyük incelik.. Umarım aralarındaki bu elektiriği hiç kaybetmezler..Umarım seven hiçbir çift kaybetmez..Umarım şu son zamanların modası ölümlü sonlar, mutsuz sonlar da bizim dizimize uğramaz. Umut bir ışıktır..Sönerse karanlıkta kalır hayat..

PAN ZEHİR_
22-12-06, 13:03
MUSTAFA KE senaryonun sonu güzeldi.Heleki ''abi siz niye stres yapıyosunuz'' demesi:img-hyste Yüreğine sağlık...İlham perileri hep seninle olsun...

MUSTAFA KE
22-12-06, 13:29
mustafa ke senaryo müthiş bitirme devam et ertesi sabah magazin dergilerinde manşet MEHMET ŞADOĞLU SIRADAN Bİ OTELDE KARISIYLA UYGUNSUZ VAZİYETTE falan ne süper olurdu:img-hyste

Bu arada ben şöyle bir sahne ekleyecektim sonunda,sonradan vazgeçtim..Haber gazeteler çoktan baskıya girdiğinden ertesi gün çıkmaz.

M.F televizyonu açar.Kanal kanal gezerken bir magazin programına denk gelir.O sırada Bahar içeri girer.M.F kanalı çevirmeden konuşmaya dalar.
M:F: Gel kızım.
B: Dedeciğim? Ne izliyorsunuz?
M.F: Hiç öylesine karıştırıyordum kanalları..
B: (oturur ve O da televizyona bakar.)
G.G: Birazdan ekranlarınıza ilginç bir görüntü getireceğiz.Bu görüntü son anda ulaştığı için montajlamaya vaktimiz olmadı.Görüntüler İş Dünyasının tanınmış ailelerinden Şadoğlu Ailesi'yle ilgili..
M.F: !!??
B: ??!!
G.G: "Kıskanç,Maço ,Bencil,Beceriksiz ... Ama kesinlikle daha aşık.. Bu sözler ailenin gelini ve Şadoğlu Textilin başındaki bir numaralı ismi,başarılı işkadınlarından Gümüş Şadoğlu'na ait..Bu sözleri eşi Şadoğlu şirketleri Y.K.Bşk.Mehmet Şadoğlu'na söylerken kameralarımız oradaydı..( Bunları, Gümüş kapıya çıktığından beri habersiz görüntü almaya devam eden kameraman çekmiştir.) İşte söz konusu haberle ilgili görüntüler az sonra ekranlarınıza gelecek."
(O sırada altında az sonra yazan kamera görüntüleri gelir.Gümüş'ün ve Mehmet'in kapıdaki halleri, kapı kapandıktan sonraki konuşmaları..Bahar ve M.F birbirlerine şaşkınlıkla bakarlar.O sırada Pınar'ları gösterir,aynı kanal açıktır ve ailece izlemektedirler: Görüntülerle birlikte fondaki ses şöyle devam etmektedir: )
"Mehmet ve Gümüş Şadoğlu otel köşelerinde polis tarafından yapılan bir aramada uygunsuz pozisyonda basıldılar.. Canlı Canlı bu görüntüleri ele geçiren ilk program oldu..Az sonra.." G.G: Hülya Avşar geçen gün katıldığı...( Pınar ve Onur Defne'yi hemen odasına gönderirlerken şaşkınlıktan küçük dillerini yutmak üzeredirler.O sırada yalıda: )
M.F: Gelin!!!
Hülya Avşar haberi de bitmiştir...Yine az sonra diye Mehmet-Gümüş görünteleri gelir..
Ş: Efendim Babacığım? (Şeref habersiz gelir.)
M.F: Bu da ne demek oluyor?!
Haber nihayet verilir.Öncesinde Kız Kulesi'ne gittikleri,yemek yiyip dans ettikleri de tanıkların söylediğine göre diye restoran görevlilerinin ağzından haberde verilir.Çiftin ayrılmak üzere olduğu açıklamalarına yer verilir.Sonunda da şöyle demektedir:
" Çiftin neden böyle otel köşelerinde buluşma gereği duydukları ise merak konusu olmaya devam ediyor."

:icon_whis hadi buraya ekleyivereyim..

Muge_ds
22-12-06, 13:44
zaten bi bu şekilde yakalanmadıkları kalmıştııı buda olsa tam olcak :img-hyste :img-hyste ayy ne komedi olur yaaa koskoca yönetim kurulu başkanı 1 hafta önce ayrılıorus die gündeme düşsünn,1 hafta sonrada magazinlere bir otel köşesınde bölee yakalansınnn :img-hyste :img-hyste insanın bide bölee yakalanması kötüü.....kendinizi bi onların yerine koysanızaa :img-hyste

ışıl türkay
22-12-06, 13:56
SEVGİLİ MUSTAFA KE seneryoların muhteşem olmuş içeriği bizler gibi iflah olmaz romantiklerin ayaklarını yerden kesecek kadar duygusal.Benim içimi en çok titreten iki şarkı vardır.Biri Fikret Kızılok Kalbim seni unuturmu Digeri Nilüfer Çok uzaklarda. Seneryonda çok azaklardayı kullanmakla beni fethettin zaten.Yolun açık olsun canım.

MUSTAFA KE
22-12-06, 14:01
SEVGİLİ MUSTAFA KE seneryoların muhteşem olmuş içeriği bizler gibi iflah olmaz romantiklerin ayaklarını yerden kesecek kadar duygusal.Benim içimi en çok titreten iki şarkı vardır.Biri Fikret Kızılok Kalbim seni unuturmu Digeri Nilüfer Çok uzaklarda. Seneryonda çok azaklardayı kullanmakla beni fethettin zaten.Yolun açık olsun canım.

Canım ablam, ben de "bu kalp seni unutur mu."yu "bed of roses" yerine koyacaktım aslında..ama bu baladın sözleri de müziği de bana çok dokunur , o yüzden bunu yazdım.. Bak buraya da bir komedi son ekledim ki artık hangi sonu kabul ederseniz..Biz iflah olmaz romantikleriz değil mi? Ve soyumuz tükenmek üzere..:icon_sorr

ışıl türkay
22-12-06, 14:14
Canım ablam, ben de "bu kalp seni unutur mu."yu "bed of roses" yerine koyacaktım aslında..ama bu baladın sözleri de müziği de bana çok dokunur , o yüzden bunu yazdım.. Bak buraya da bir komedi son ekledim ki artık hangi sonu kabul ederseniz..Biz iflah olmaz romantikleriz değil mi? Ve soyumuz tükenmek üzere..:icon_sorr

Komed son da çok güzel bütün olumsuzlukları seyretmiş Gümüş izleyicisi olarak koçaman bir gülümseme yayıldı yüzüme.Zaten ben bu diziyi böyle izlemek istiyorum.Romantizmi kocaman bir gülümseme ile yakalamak istiyorum.Bence her türlü başarılısın .İçindeki güzelliklerin dışa vurumu gördüm ben seneryolarında .Tekrar tekrar güzelliklerle beraber ol hep.

MUSTAFA KE
22-12-06, 14:15
Hatta şu yeni sonuma son birer cümle daha ekleyelim mi?
Herkes Gümüş ve Mehmet'i (ki ikisi de o gün şirkete birer bahaneyle gitmemişlerdir,evde de yokturlar malum....)cep.lerinden aramaktadırlar.Cep tel.ları 4 kez çalar.Sonra bir ses duyulur:
"Aradığınız kişiye şu anda ulaşılamıyor..lütfen biraz sonra tekrar arayınız.."

aygüzeli
22-12-06, 14:18
Ay geldim gitmiyorum.:img-yes: yani ne diyim ben sana böyle bir son birtek senin aklina gelebilirdi yüregine saglik canimcim..

Kıskanç,maço,bencil ve beceriksiz.(mehmetin ikinci soyadi):img-wink:
Sen de unuttun..(gümüsüdemi kendine benzeti ne?):img-blush
Neymiş o?(ask be ask):img-hyste
Kesinlikle daha aşık..(kesinliklede ikisi asik be asik):img-in_lo

bu son karelere bir kac eklemeylen bayildim diyebilirmiyim.:happy0064

gumus_kivanc
22-12-06, 14:21
MUSTAFA KE senaryo tek kelimeyle muhtesemm .. ellerine emegine saglik .. bi sorun ancak bu kadar güzell bi sekilde çözüle bilir .. !! süpersiin !! :happy0064

MUSTAFA KE
22-12-06, 14:21
Ay geldim gitmiyorum.:img-yes: yani ne diyim ben sana böyle bir son birtek senin aklina gelebilirdi yüregine saglik canimcim..

Kıskanç,maço,bencil ve beceriksiz.(mehmetin ikinci soyadi):img-wink:
Sen de unuttun..(gümüsüdemi kendine benzeti ne?):img-blush
Neymiş o?(ask be ask):img-hyste
Kesinlikle daha aşık..(kesinliklede ikisi asik be asik)

bu son karelere bir kac eklemeylen bayildim diyebilirmiyim.:happy0064

Hayatım sen bir de bu senaryoya yorumlar kısmında 1-2 sayfa önceki ilave sonu oku! Koparayım seni biraz..Bu arada o S-Z sayfasında dün girdiğimiz yere bak,sana bir yorumum var..

MUSTAFA KE
22-12-06, 14:24
MUSTAFA KE senaryo tek kelimeyle muhtesemm .. ellerine emegine saglik .. bi sorun ancak bu kadar güzell bi sekilde çözüle bilir .. !! süpersiin !! :happy0064

Başka dertler açtım başlarına 1-2 sayfa önce buralarda yazdım.(biraz da ben cıvıtayım değil mi ama?) Teşekkür ederim yorumlarınıza ..muhteşem sizsiniz..bye

Muge_ds
22-12-06, 14:38
Herkes Gümüş ve Mehmet'i (ki ikisi de o gün şirkete birer bahaneyle gitmemişlerdir,evde de yokturlar malum....)cep.lerinden aramaktadırlar.Cep tel.ları 4 kez çalar.Sonra bir ses duyulur:

ayy cnm yaa gerçektenn tam komedii....telefonn 4 kez çaldıı daha sonra ulaşılamadııı acaba nedenn??????? bunun nedenini her ikisine sorduklarındaaa aaaa ölemiii telefonların şarjı bitmişş,hepte önemli zaamnlarda biter tel in şarjı cevabını alırlarsada yalıdakiler,,şaşmasınlar :img-hyste

burrcu
22-12-06, 14:43
Mustafa Ke seneryon çok güzel olmuş.Bi şey itiraf ediyim,diziyi izlerken bile senin seneryolarını okurken kadar zevk almıyorum.Sonunu başını ortasını heryerini harika yazmışsın.Emeklerine sağlık

gumus_nese
22-12-06, 15:08
Mustafa Ke süpersin senaryon muhteşem olmuş
kesinlikle daha aşık nasılda güzel anlatmışsın oyle

MUSTAFA KE
22-12-06, 15:35
Mustafa Ke seneryon çok güzel olmuş.Bi şey itiraf ediyim,diziyi izlerken bile senin seneryolarını okurken kadar zevk almıyorum.Sonunu başını ortasını heryerini harika yazmışsın.Emeklerine sağlık

Sağolasın canımcım.Yakında dizinin kendisinden de zevk alırsın merak etme..benimki sadece ara doldurmak..vakit geçiriyoruz.Bak 2-3 sayfa önce burada cıvıttım senaryoyu..sonunu komediye çevirdim..:) beğenirsiniz umarım..:good:

dizi_tirya
22-12-06, 15:42
Mustafa Ke,
Sen çok yaşa.Gerçekten süpersin.Bir kere her zamanki gibi yaratıcılığını konuşturmuşsun.
Ellerine yüreğine sağlık...

calino
22-12-06, 16:22
MUSTAFA KE bayıldım bayıldım resmen.
Çok güzel olmuş. Fermuarını açık unutmuş ve suratına flaş patlayan bir Mehmet bravo bravo.
Ellerine sağlık, klavyene de sağlık, fikrine,zikrine de sağlık.
Yeni senaryolar bekliyorum.
Yankalarından şapur, şupur öpüyorum.
Senaristim sultanım benim.

Muge_ds
22-12-06, 16:24

cnm aklıma şuanda geldi ve hemen buraya yazayayımm dedim.....beğenecekmisiniz bakalım???

bu olayın üzerinden 1--1,5 ay geçmiştir......gümüş şirkettee kreasyon üzerine çalışmaktadırr ekip arkadaşlaıyla birlikte.....zaman daraldığı için hem stres hemde yorgunluk vardır gümüşün üzerindee.yaşadığı olayların yorgunluğunu bile üstünden atamamıştır......mehmettle başbaşa haftasonunda 2 günlüğüne bile olsa kafa dinlemek için "milano"ya gitmeye karar vermişlerdir ama hem mehmetın işi çıkınca hemde gümüşün kreasyon yetiştirme derdi araya girincee bu tatil işide suya düşmüştür!!!
gene böyle Gümüş için yoğun geçen bir iş gününde,Gümüşün vucudu bu tempoya daha fazla ayak uyduramamışş ve isyanınıı dile getirerek,çalışma yaparken aniden bayılmasına sebep olmuştur!!!!ekipteki arkadaşlaı panik içine girmişlerdir,bu anda hemen Taner bey mehmetın yanıan koşmuş ve haberi vermiştir....mehmettee panik içerisinde gümüşün yanına gitmiştir....gümüşü kaptığı gibi doğruu hastanenin yolunu tutmuştur......yoldaa gümüş mehmett dierek kendine gelmiştir ve ne olduğunu sormaktadırr....mehmette olanalrı gümüşe anlatırr ama gümüşün hiç doktora gidesi yoktur mehmeti şirkete dönmeye ikna etmeye çalışır...bak gördüğüm gibi ben iyiyim yorgunluktan oldu heralde bu aralar çok çalışıorum yaa o yusdendir.....beni şirkete götürmuosan bile dinlenmem için eve götür o zaman mehmet der.....ama ne fayda mehmet hastaneye götürüp gümüşü kontrolden geçirmeye kararlıdır.......hastaneye gittiklerinde gümüş her kontrolden geçer ve hiç bişeyi çıkmaz......doktor konuşmak için odaya çağırır....gümüşle mehmet odaya girerler......doktorun gümüşe uyarıları vardırrr......."gümüş hanım gelen sonuçlara göre hiç bişeyiniz yok"der ve o anda gümüşle mehmet gözgöze gelirler ve birbilerine gülümserler....sevinmişlerdir bu duruma...doktor konuşmaya devam eder...."gümüş hanım ama sizden ricam olucak...belliki bu aralar kendinizi çok yormuşsunuz ve bu olay o yusden gerçekleşmişş çünküü başka ihtimal yok gelen sonuçlara göre......sizden isteğim kendiniz ve bebeğiniz için sağlığınıza dikat edip bu aralar dinlenmenizdir"der ve aynı andaa mehmet ve gümüş şaşırırlar "ne "die tepki verirler.....bunun üzerine doktor &qu