ÇAKIL85
16-10-05, 16:58
yilan hikayesinin basagi,omuz omuzanin halidesi,marziyenin naciyesi ve beyaz gelincigin gülizari betül sahin hakkinda ne düsünüyorsunuz????
|
Tüm Versiyonu Göster : Betül Şahin Sayfalar :
[1]
2
ÇAKIL85 16-10-05, 16:58 yilan hikayesinin basagi,omuz omuzanin halidesi,marziyenin naciyesi ve beyaz gelincigin gülizari betül sahin hakkinda ne düsünüyorsunuz???? ÇAKIL85 16-10-05, 17:00 ben çok begeniyorum... oyunculugu,kendisi,gözleri çooook güzel... sizler ne düsünüyorsunuz??? sanemaliye 16-10-05, 17:05 ben çok begeniyorum... oyunculugu,kendisi,gözleri çooook güzel... sizler ne düsünüyorsunuz??? bence de gözleri çok süper zaten sadece yılan hikayesin de bi de marziyenin eski bölümlerinde izledim...şimdiki dizisini izlemiyorum..sadece fragmanında görüyorum....daha da güzelleşmiş ama gözlri çok harika yanii.....ben de çok beğeniyorum zaten....başarılarının devamını getirsiiiiiiiiiiiin ÇAKIL85 16-10-05, 17:29 ayrica atv de mehmet aslantugla beraber Hirsiz adli bir dizide basrol oynamisti...çok degisik güzel bir diziydi.fazla hatirlayan yoktur herhalde.ama ben çok severdim :p zehra1053 07-11-05, 19:13 ben onu ilk yılan hikayesinde tanıdım gözleri süper oyunculuğuda harika :rolleyes: Ebr0e 14-11-05, 11:24 betul sahine bayiliyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm rolunu cok iyi oynuyor ben hep kotu kadinlari begeniyorum zaten :) onu marziyede izledim omuz omuzada izledim yilan hikayesinde izledim ve bi dizide daha orda kordu :) gulizar hanim bence cok guzellllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll en cok onu begeniyorum :) http://www.fotoajans.com/turk_unlu/b/betul_sahin.jpg http://www.sabah.com.tr/2005/09/13/gny/im/69AE33AAA9143C4BB37E9DB6b.jpg ierem 14-11-05, 11:56 gözleri dısında herseyi cok güzel ama gözleri insanı korkutuyor. :mad: nazmemoli 14-11-05, 12:37 gözleri dısında herseyi cok güzel ama gözleri insanı korkutuyor. :mad: yani şaştım kaldım sana canım.ee gözleri o kadr güzel ki insanın gözlerini kamaştırıyor..ama çok gzel.zaten kendisine de sormuşlar en beğendiğiniz yeriniz ne diye o da ''gözlerim'' demiş... ierem 14-11-05, 12:52 gözleri cok cırtlak. :( göz bebeğiyle beyaz tabaka ayır edilemiyor nazmemoli 14-11-05, 13:04 gözleri cok cırtlak. :( göz bebeğiyle beyaz tabaka ayır edilemiyor anladım o resimde çok fazla ışık var da ondan gerçi öyle değil gerçek gözleri orda öle çıkmış.. ierem 14-11-05, 13:09 ben omuz omuzada da idkkat ettim.ışıkla felan alakası yok... :cool: nazmemoli 14-11-05, 13:11 ben omuz omuzada da idkkat ettim.ışıkla felan alakası yok... :cool: senin görüşün canım... ierem 14-11-05, 13:15 insan gece rüyasında görse korkar.....korku filminden fırlamıs gibi (bu benim görüsm) :( hiLda 14-11-05, 13:18 ilk olarak yılan hikayesinde görmüştüm..bence çok güzel ve başarılı...gözleri çok hoş ierem 14-11-05, 13:24 insanların en dikkat cekici yerleri gözleridir ve betül sahin in gözlerine bakıldıgında cok itici geliyor.gerisini artık siz disünün... BEYONCE KNOWLES 14-11-05, 14:11 çok güzel bayan bence... gözleri dikkat çekiyor... Allah yaratmış... Allah'ın yarattığı herşey güzeldir... ayrıca iticilikle alakası yok! ÇAKIL85 15-11-05, 19:48 insanların en dikkat cekici yerleri gözleridir ve betül sahin in gözlerine bakıldıgında cok itici geliyor.gerisini artık siz disünün... bence tam tersi.gözleri itici degil olaganüstü bir güzellikte!!!! ierem 15-11-05, 20:00 betül sahinin gözlerinin rengini daha çözemedim.yesil ve mavi kesin değil.grii her halde.ama ben yinede düsüncemi değistirmiom.cok korkunc.ama kızın fizigi mükemmelllll :cool: BEYONCE KNOWLES 15-11-05, 20:11 ieremcim Allah yaratmış... bu kadar gözlerini alay konusu etme... korkunç morkunç bırak sen gözlerini, oyunculuğuna bak... iki sayfadır gözlerini konu etmişin bu başlık gözleri için açılmadı ki ama... ierem 15-11-05, 20:17 hayır gözleri ile alay etmiom :( .sadece herkes gözleri güzel dio ama ben ise baska yerini bulamadınız mı diom.OYUNCULUĞUNA DA LAF SÖYLMİOM zehra1053 20-11-05, 11:07 harika gözleri var süper oyuncu kim nederse desin gözleri çok güzel ÇAKIL85 20-11-05, 13:54 harika gözleri var süper oyuncu kim nederse desin gözleri çok güzel aynen sana katiliyorum bende. :D oyunculugu da,kendisi de,gözleride çoooooook güzel.... ierem 20-11-05, 15:40 YETERRRRRRRRRRRRRRRRRR.tamam gözleri cok güzel(mis) Ebr0e 20-11-05, 15:42 hayır gözleri ile alay etmiom :( .sadece herkes gözleri güzel dio ama ben ise baska yerini bulamadınız mı diom.OYUNCULUĞUNA DA LAF SÖYLMİOM Arkadaslar bende Betul Sahini cok begeniyorum gozlerinide begeniyorum ama bu arkadasimiz begenmemis olabilir herkezin kendini yorumu :) kotu bir sey dememiski kiz baskalari oyuncular icin kufur falan bile ediyor kiz normalce dusunduklerini yazmis :) ierem 20-11-05, 15:45 Arkadaslar bende Betul Sahini cok begeniyorum gozlerinide begeniyorum ama bu arkadasimiz begenmemis olabilir herkezin kendini yorumu :) kotu bir sey dememiski kiz baskalari oyuncular icin kufur falan bile ediyor kiz normalce dusunduklerini yazmis :) kalbimden gecenleri okudun...cok yasa emi... gurbetci 20-11-05, 15:53 :) gozleri güzel de biraz sehla,dikkatli bakarsaniz anlasiliyor zaten. ierem 20-11-05, 15:55 :) gozleri güzel de biraz sehla,dikkatli bakarsaniz anlasiliyor zaten. sende abarttın yania...sadece cok acık renkli...ürkütücü... gurbetci 20-11-05, 15:59 yooo abartmadim dikkatli bakarsaniz anlarsiniz hafif sehla.bunu hakaret anlaminda yazmadim ki kendisi de biliyordur herhalde sehla oldugunu ;) ierem 20-11-05, 16:06 yooo abartmadim dikkatli bakarsaniz anlarsiniz hafif sehla.bunu hakaret anlaminda yazmadim ki kendisi de biliyordur herhalde sehla oldugunu ;) resmine dikkatli baktım...baktım...e olmadı bidaha baktım...kızın gözleri mahsallah yerinde...sadece rengiiii acık diom gurbetci 20-11-05, 16:08 ben resimlerinden bahsetmedim zaten.dizilerinden takip eden bir insan olarak soyluyorum hem de emin olarak.ama dedigim gibi bunu asla hakaret anlaminda yazmadim,gercek bu ;) ierem 20-11-05, 16:13 ben resimlerinden bahsetmedim zaten.dizilerinden takip eden bir insan olarak soyluyorum hem de emin olarak.ama dedigim gibi bunu asla hakaret anlaminda yazmadim,gercek bu ;) ama......ama.....kızın gözlerinede bu sölenmez.sadece rengi coook acık... gurbetci 20-11-05, 16:15 yoo sehlalik gunumuzde bazi kimseler tarafindan cekici bile bulunuyor.ortada kotu bir durum yok yani :) ierem 20-11-05, 16:27 yoo sehlalik gunumuzde bazi kimseler tarafindan cekici bile bulunuyor.ortada kotu bir durum yok yani :) yok senin ne demek istedini anladım...ama diom öleeee delll. Ebr0e 20-11-05, 16:34 AHAHAHAAAH tamam arkadaslar ya :) BAKIN 3 GUZEL :) ebru,pinar ve betul http://www.tempodergisi.com.tr/life_style/05682/images/imperiaflex_0_0_0.jpg ierem 20-11-05, 16:37 AHAHAHAAAH tamam arkadaslar ya :) BAKIN 3 GUZEL :) ebru,pinar ve betul http://www.tempodergisi.com.tr/life_style/05682/images/imperiaflex_0_0_0.jpg sehlaaaa dion bak deelmis... Ebr0e 20-11-05, 16:38 kotu kadinlara bayilirim :) cok hos bir bayan betul :) SON hanımağa Beyaz Gelincik dizisinde 'Gülizar Aslanbaş' karekterini canlandıran Betül Şahin ekranların son hanımağası. Dizideki Aslanbaş ailesinin en büyük ağabeyi Halil Aslanbaş'ın (Altan Erkekli) eşini canlandıran Betül Şahin 'Yılan Hikâyesi' ve Serseri'den de tanıdığımız genç bir isim. Şahin son dizisinde, rolü icabı, otoriter, güç ve başarıyı seven, sert mizaçlı bir karektere bürünüyor http://www.bugun.com.tr/2005/11/01/im/8D6CEA98D0C50E4FA3792689b.jpg ierem 20-11-05, 16:42 kotu kadinlara bayilirim :) cok hos bir bayan betul :) SON hanımağa Beyaz Gelincik dizisinde 'Gülizar Aslanbaş' karekterini canlandıran Betül Şahin ekranların son hanımağası. Dizideki Aslanbaş ailesinin en büyük ağabeyi Halil Aslanbaş'ın (Altan Erkekli) eşini canlandıran Betül Şahin 'Yılan Hikâyesi' ve Serseri'den de tanıdığımız genç bir isim. Şahin son dizisinde, rolü icabı, otoriter, güç ve başarıyı seven, sert mizaçlı bir karektere bürünüyor http://www.bugun.com.tr/2005/11/01/im/8D6CEA98D0C50E4FA3792689b.jpg aksine kötü kadınları sevmem.ama betül sahini(gözleri haric)severim... Ebr0e 20-11-05, 16:47 aksine kötü kadınları sevmem.ama betül sahini(gözleri haric)severim... Ben isterdim kotu kadin rolunu oynamak benim cok hosuma gidiyor mesla betul sahin - beyaz gelincik ozgul kavruk - gurbet kadini basak koklukaya - ask ve gurur tugba ozay - zehirli cicek serrah michelle gellar - cruel intentions neve cambell - wild things http://www.milliyet.com.tr/2000/04/01/resim/yas05a.jpg nazmemoli 20-11-05, 17:01 AHAHAHAAAH tamam arkadaslar ya :) BAKIN 3 GUZEL :) ebru,pinar ve betul http://www.tempodergisi.com.tr/life_style/05682/images/imperiaflex_0_0_0.jpg bence deeee.omuz omuza değil de güzel güzele.. ierem 20-11-05, 20:15 Ben isterdim kotu kadin rolunu oynamak benim cok hosuma gidiyor mesla betul sahin - beyaz gelincik ozgul kavruk - gurbet kadini basak koklukaya - ask ve gurur tugba ozay - zehirli cicek serrah michelle gellar - cruel intentions neve cambell - wild things http://www.milliyet.com.tr/2000/04/01/resim/yas05a.jpg o nasıl bi istek. onur29 29-11-05, 15:51 slm ben 15 yaşındayım onu ilk marziyede naciye olarak tanıdım ardından yılan hikayesinde resmen aşık olmuştum ama şimdi fanatik bir hayranıyım bu zamana kadar çevirdiği tüm dizileri onun için izledim desem yeridir. bence müthiş bir oyuncu gözlerinin güzelliğini söylememe gerek bile yok umarım sinemada da görürüz onu ççççççççççççççoooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo ooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk seviyorum nazmemoli 29-11-05, 17:35 o nasıl bi istek. çünkü kötü kadını oynayanlar daha çok ünlüler... ierem 29-11-05, 17:45 çünkü kötü kadını oynayanlar daha çok ünlüler... yok canım bak songül öden vb. kisilere iyilikleriyle insanların gönlünü feth ediyor...ben sahsen tercihimi iilerden yana kullanıyorum... ÇAKIL85 24-01-06, 04:27 Hanımağa Gülizar kötü bir kadın değil Başarılı oyunculuğunu 'Beyaz Gelincik'teki 'Gülizar Aslanbaş'a hayat vererek sergileyen Betül Şahin, dizideki en zor karakterlerden birini canlandırıyor. Sert mizaçlı, otoriter ve gergin bir tip olan Gülizar'ı oynarken kendisinin de gerildiğini dile getiren Şahin, onun ailesini düşünen ve iyi biri olduğunun da ilerleyen bölümlerde ortaya çıkacağını söyledi. atv ekranlarının ilgiyle izlenen yeni dizisi 'Beyaz Gelincik'te Gülizar Aslanbaş' karakterini canlandıran Betül Şahin, 'Gülizar'ın kötü bir kadın olmadığını dile getirdi. Ailenin en büyük ağabeyi Halil Aslanbaş'ın eşi ve Aslanbaş Çiftliği'nin 'hanımağası' konumunda olan Gülizar'ın dizinin en zor karakterlerinden biri olduğunu da dikkat çeken Şahin, "Gülizar, kesinlikle kötü bir kadın değil. Belki Türk insanının yaşantısına ters bir tip. Sadece çok fazla dürüst. Biraz sert, despot ve disiplinli bir kadın. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Gülizar'ın o kadar kötü olmadığını herkes anlayacak" diyor. Kendisiyle böylesine çelişen bir rolü ilk kez oynamasına rağmen büyük bir başarıya imza atan oyuncu Betül Şahin bakın neler anlatıyor... * Dizideki 'Gülizar'ı biraz anlatır mısınız? Biraz sert, otoriter, gücü ve başarıyı seven biri. Hep göz önünde bulunmayı isteyen bir kadın. KÖTÜYÜ OYNAMAK ZOR * Aldığınız tepkiler nasıl? Hem oyunculuğuma, hem de Gülizar karakterini kendime çok yakıştırdığıma dair çok olumlu tepkiler aldım. Kötüyü oynamak zordur. Aslında kötü bir karakter değil, ama görünürde kötü bir karakter. İyiyi oynamak ise, her zaman daha kolaydır. İnsanlar etrafında hep iyiyi görür ve gözlemler. Bunu hayata daha kolay geçirir. Kötüyü oynayan insanları çok az görürüz. Çünkü herkes iyiyi oynuyor. Biz kötüleri az gözlemliyoruz. Zaten kötü de olamıyoruz. * Peki gerçek hayatta bu kadar otoriter ve hakkınızı savunan biri misiniz? Gülizar ile hiç alakam yok. Otoriter değilim ve asla insanların hayatına müdahale etmem, yumuşak yüzlüyümdür. Aslında benzemediğim bir karakteri oynamak, hoşuma gitti. Herkesin oynadığı rolle bir ortak yanı var. Ama Gülizar'la benim yok. Bu dizinin en zor rolü diyebiliriz. Gülizar, gergin bir tip ve ben de onu oynarken geriliyorum. * Oyunculuk yelpazeniz çok geniş... Evet, bir körü canlandırarak en zor rolümü oynamıştım. Bir oyuncu için üç tane zor karakter vardır. Kör, sarhoş ve deli. Ben körü oynadım. Sarhoş ve deli kaldı. Şimdi otoriter bir kadını canlandırıyorum. Romantik bir aşk hikayesinde oynamak istiyorum. * Hedefleriniz neler? Yakında bir sinema filminde oynacağım galiba. Daha kesinleşmedi. Şimdiye kadar hiç oynamamıştım ÇAKIL85 24-01-06, 04:31 Herkes Gülizar'ı anlayacak * Bu dizinin daha ilk bölümünde dikkat çektiniz. 'Yılan Hikayesi' ve Serseri'de durum böyle miydi? Aslında ilk başta çok korktum. Kötüyü oynamak bana yakışacak mı, doğru olacak mı?' diye. Sonra ben de kötüyü kendime yakıştırdım. Çok inandırıcı oldu. Zaten ilerleyen bölümlerden Gülizar'ın kötü bir kadın olmadığını herkes anlayacak. * Dizide Altan Erkekli'nin eşini oynuyorsunuz. İkili olarak nasılsınız? Evin yengesini oynuyorum. Bir hanımağa' durumu var. Bir kere Altan Erkekli ile oynamak çok güzel. Ben şanslıyım. İyi bir oyuncunun karşısında, kötü oynamak mümkün değil. Sizi etkiler ve elektriğini geçirir. Bence uyumlu bir çift olduk. * Erkekli, 'Bir İstanbul Masalı'nda daki Suzan'la da çok yakıştırılmıştı... Kesinlikle bizi de herkes çok yakıştıracak. Gideni aratmayacağım... ' ÇAKIL85 24-01-06, 04:34 Adana'da o kadar çok Gülizar var Beyaz Gelincik'te Olgun Şimşek'in canlandırdığı Aziz karakterinin ardından en sevilmeyen karakterlerden biri Gülizar... Dizinin Hanımağa'sı Gülizar; yani Betül Şahin, rolüyle ilgili olarak çok iyi tepkiler aldığını söylüyor: "Gaddar Gülizar harikasın' diye mailler alıyorum." * Otel odalarınız birer eve dönüşmüş. Siz neler getirdiniz buradaki odanız için? İstanbul'dan çok Adana'da kaldığımız için böyle.. Odama kahve makinesi ve bir müzik seti getirdim. Bunun dışında otelde hep bir valizimi bırakıyorum. * Peki nasıl tepkiler alıyorsunuz? Çünkü Gülizar bir dönem iyi bir dönem kötü biri oluyor... Gülizar ne iyi, ne de kötü bir kadın. Sadece ailesini korumak istiyor ve buna engel olacak bazı noktalara tahammül edemiyor. Duygusal ve yumuşak tarafları da var. Meryemce'nin geçmişi duyulmasın diye çaba sarfediyor. Tepkilere gelirsek; ilk bu diziyle tanınmadım. Daha önce cici kız rolünü oynuyordum. Ama 'Gaddar Gülizar harikasın' diye mailler yolluyor izleyiciler. * Gülizar ile birbirinize benzemiyorsunuz. Güler yüzlü bir insansınız. Birinden bir şey isterken sert davranmam. Çok mütevazı olduğum söyleniyor. (gülüyor) Bu yüzden ilk bölümlerde karakteri oturtmakta zorlandım. * Adana'da dolaşma fırsatınız oldu mu? Halkın birebir tepkisi nasıl? Bazı kadınlar boynuma sarılıp, "Adana'da senin gibi çok kadın var. Canım Gülizar'ım" diyor. ÇAKIL85 24-01-06, 15:24 Anneanne rolüne gelene kadar oyuncu kalacağım Ekranlarda yeni bir rüzgar yaratan ışıl ışıl pek çok genç yüz var. Onlardan biriyle, Beyaz Gelincik kadrosunun huysuz, sert, dominant Gülizar'ı olarak tanıdığımız genç yetenek Betül Şahin'le dizileri, oyunculuğu, geleceği konuştuk Yeni yüzler, yeni isimler, ille de gençler, gençler, gençler... Ekranın karnı da gözü de doymuyor. Neredeyse her hafta "sıfır kilometre" bir oyuncu arz-ı endam ediyor beyaz camda. Şu anda her kuşaktan ünlü ünsüzler hep birlikteler. Ama kısa süre sonra televizyonlarda tek tük "eski tüfek" kalacak, yerlerine gençler doluşacak gibi görünüyor. Konservatuarlar, kurslar, ajanslar, amatör tiyatrolar, podyumlar, yarışmalar hiç durmadan; bu soluk soluğa koşuya katılmak isteyen "no name" ler yani "isimsiz"leri ışınlıyor tv dizilerine. Arada artık iyice tanınan, bilinen, star sayılmasa da starlet kadrosuyla istim üstü tutulanlar da var. Denk gelip, dizisi tutup, rolünü oturtup, iyi de bir oyun tutturan bu adı konmamış piyangoyu kazanıyor. Bu hafta sıkı dizilerde çıkardığı sıkı oyunundan tanıdığımız. Son olarak da Beyaz Gelincik kadrosunun huysuz, sert, dominant Gülizar'ı olup sevgimizi ateşleyen bir genç yetenekle, Betül Şahin'le lafladık. O bir alaylı. Yani işin mektebini okumayıp, kısa kese kursların ve setlerde, ustaların sanal rahle-i tedrisinden geçen kuvvetli bir aktrist. - Ailecek neredensin diye başlayayım da usul bozulmasın? - Babam Egeli, Annem Karslı. Ama ben İstanbul'da, Acıbadem'de doğdum büyüdüm. Hala da orada oturuyorum zaten. - Keşfedilme hikayen heyecanlı mı? - (Gülüyor) Bana göre heyecanın doruklarıydı hem de. - Anlatsan ya. Belki biz de heyecanlanırız. - TRT'de çok küçük tefek skeçlerde filan oynamıştım. Babam mimardı, Amasya'da büyük bir hastane inşaatının başındaydı. Ailece oraya göçünce liseye de hayata da orada devam ettim. Skeçlere ara verdim yani. Gülüyor (keşfim gecikti) - Sonra ne zaman geldi şans perisi? - Can Gürzap'tan diksiyon dersi almıştım kısa süre. Bir tanıdık aldı Osman Yağmurdere'liye götürdü beni. Bir hafta sonra Osman abi aradı "Gel hele konuşalım" dedi. - Vaaay! - Gittim ki yanında Kadir İnanır. Kalbim fırlayacak gibi oldu. Marziye'yi çekeceklermiş. "Sen de ol istiyorum" dedi. Başladık ve tam 75 bölüm oynadım. - Hatırlıyorum. Ekrem Bora'nın üvey karısıydın. - (Gülüşmeler) Evet kuma girmiştim eve. Bütün eski Yeşilçam ekipteydi. Her an yeni bir şeyler öğreniyordum. - Sonra Yılan Hikayesi'nin komiser Başak'ı oldum, sevdiler beni sanırım. Ayten Gökçer, Çetin Tekindor, Meltem, M. Ali. Set tam bir kurs, usta oyuncular da eğitici hocalarım durumundaydı. - O da bitti. - Evet ama benim koşum bitmedi. Hemen Hırsız dizisini çekmeye başladık. Müjdat Gezen, Mehmet Aslantuğ. Yine hocalar, ustalar yani. Ardından Serseri ve Omuz Omuza. Mesela Cüneyt Arkın'ın kör kızını oynadım Serseri de ya. İşte o rol bana çok şey kattı. Kör oynamak çok zor. Cüneyt bey vücut dili nasıl kullanılır dersinin büyük bir ustası. O kadar çok yardımını gördüm ki anlatamam. - Beyaz Gelincik setine gelsen artık diyorum. - O muhteşem bir gün işte. Erol Bey (Avcı) aradı, gittim buluştum konuştuk. Kimler var, hikaye nedir anlatınca bayıldım açıkçası. Şimdi dünyanın en huzurlu setinde dünyanın en uyumlu ekibindeyim. Harika bir ahenk tutturduk aramızda. - Bunca yeni ve genç oyuncu geliyor tv dünyasına. Bu hamur bunca suyu kaldıracak dersin? - Çok oyuncu var ama çok da dizi var. Asıl bu kadar dizi ne olacak. İyisi var, iyi olamayanı var. - Nerede sorumun cevabı? - Aslında no name oyunculara büyük roller verilmesini benimsiyorum. Çünkü seyirci izlediği karakterin özel hayatını ne kadar az bilirse o kadar ilgi duyuyor diziye. Bizim dizi de tanınan bilinen isimler yüzler de var ama sansasyona karışmış, magazinde yıpranmış kimse yok. Bunun yararı büyük. - Sen peki? Kalıcı olabilecek misin? - Anneanne rollerine kadar götürürüm ben bu işi. Seviyorum, sayıyorum, çalışıyorum. Arada Müjdat Gezen'in okuluna gidip oyunculuk kursu bile bitirdim. İnançlı olmasaydım, 'nasılsa oynuyorum, ne gerek var okula?' derdim. Gülizar benim tam tersim ama çok hoş - Hayatında Gülizar'ın ne kadarısın? - (Gülüşmeler) Hiç kadarıyım. Ben çok sakinim. Hoş görülüyüm. Kimsenin etlisine, sütlüsüne, özel hayatına karışmam. Gülizar benim tam tersim. Ama çok hoş. Kendimde hiç olmayan huyları oyuna dökmek çok çok hoş. - Eşin rolünde Altan Erkekli var. Konuştum. Senin iş disiplinini, iş arkadaşlığını ve oyunculuğunu çok taktir ediyor. - O muhteşem bir insan. Herkesi çok seviyorum ama onun yeri çok çok özel. - Gurbet kahrı çekiyorsunuz. Yavuklun gık demiyor mu?. - Gurbet mi? Asla asla asla. İki gün İstanbul'da kalsam sıkılıyorum. Adana'ya setime dönmem gerekiyor diyorum. - Bu kadar çok çalışmaya aşk mı dayanır? - Şu anda tek aşkım işim. Eskiden de sorun çıkmazdı. Dedim ya ben uyumlu bir insanım. Tatlı dil güler yüzle çözüyorum meselelerimi. - Maddi olarak ne kazandın şunca yılda? Zengin oldun mu? - 8 yılın sonunda Acıbadem'de bir ev bir de Honda araba. Ev taksitlerim yeni bitti. Şimdi para biriktirme devri başladı. Dikkatli olmak lazım değil mi?.. Savaş Ay-Sabah Gazetesi ÇAKIL85 25-01-06, 20:59 Hırslı kadın Gülizar Dizinin ikinci önemli karakteri ise Gülizar. Aslanbaşlar’ın en büyük oğlu ile evli; güzel, alımlı ama bir o kadar da hırslı bir kadın. Ona hayat verense ‘Yılan Hikáyesi’, ‘Hırsız’, ‘Serseri’ ve ‘Omuz Omuza’ gibi dizilerden tanıdığımız Betül Şahin... Gülizar, onun şimdiye kadar canlandırdığı karakterlerden çok farklı, çünkü bu diziye kadar hep iyi kadın rollerinde oynadı. Oysa Gülizar karakteri, son derece otoriter, tek güç olmak isteyen hırslı bir kadın. Ama Betül Şahin onun bütün olumsuz yanlarına karşın, yine iyi bir tarafını bulmuş. ‘Evet, Gülizar, tek söz sahibi olmayı seviyor. Ama aklına gelen her şeyi, herkese hiç çekinmeden dan dan söylüyor. O yönünü çok seviyorum’ diyor. kaynak=hürriyet dilek0815 30-01-06, 20:05 benden resimler http://www.superresim.com/yerli/betul_sahin/betul_sahin_03.jpg http://www.superresim.com/yerli/betul_sahin/betul_sahin_02.jpg http://www.superresim.com/yerli/betul_sahin/betul_sahin_01.jpg zehra1053 01-02-06, 15:53 dilek0815 resimler çok güzel ellerine sağlık... gorgunk 01-02-06, 15:58 kendini geliştiren oyunculardan biri. yıllardır farklı rolllerde karşımıza çıkıyor. [img=http://img92.imageshack.us/img92/3593/2b16oi.th.jpg] (http://img92.imageshack.us/my.php?image=2b16oi.jpg) FBuse 07-02-06, 20:25 gayet basarili bence yilan hikayesinde ünlendi Yani yildiz orda parladi! :img-icecr onur29 12-02-06, 10:24 resimler için teşekkürler bence betül şahin çok güzel bir bayan ve oyunculuğuda son derecebaşarılı Ms.Alabora 12-02-06, 16:10 cooooooooooooooook güzeeeeeeeeeeeeeeeeeel ÇAKIL85 19-02-06, 20:51 http://img459.imageshack.us/img459/940/clip1100053gh.jpg http://img428.imageshack.us/img428/4392/clip1100065ok.jpg http://img426.imageshack.us/img426/4216/clip1500013xi.jpg http://img428.imageshack.us/img428/7306/clip1500020ou.jpg http://img426.imageshack.us/img426/3815/clip1500158nq.jpg http://img428.imageshack.us/img428/7493/clip1600011kv.jpg http://img426.imageshack.us/img426/3185/clip1600024vf.jpg onur29 20-02-06, 13:26 resimler için teşekürler ya çok güzel ya ÇAKIL85 25-02-06, 14:12 http://img164.imageshack.us/img164/2793/b5bolum07800012ep.jpg http://img119.imageshack.us/img119/8128/beyazgelincik21boeluem1byoezle.jpg http://img127.imageshack.us/img127/8128/beyazgelincik21boeluem1byoezle.jpg http://img119.imageshack.us/img119/9894/beyazgelincik191boeluem1byoezl2.jpg http://img164.imageshack.us/img164/5033/beyazgelincik191boeluem1byoezl.jpg http://img119.imageshack.us/img119/9094/beyazgelincik191boeluem1byoezl3.jpg http://img115.imageshack.us/img115/8340/beyazgelincik211boeluem1byoezl.jpg http://img164.imageshack.us/img164/350/beyazgelincik191boeluem2byoezl.jpg http://img119.imageshack.us/img119/6131/beyazgelincik211boeluem1byoezl3.jpg http://img119.imageshack.us/img119/7637/beyazgelincik211boeluem2byoezl3.jpg onur29 25-02-06, 16:23 süpersin çakıl 85 yav bide şunları imza olarak kullanabilsem çok güzel olurdu esma_ela 28-02-06, 08:45 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages//05-)%20MAYIS-2005/Betül%20Şahin/20050529016p.jpg http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages//05-)%20MAYIS-2005/Betül%20Şahin/20050529017p.jpg esma_ela 28-02-06, 08:48 http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages//05-)%20MAYIS-2005/Betül%20Şahin/20050529018p.jpg http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GalleryImages//05-)%20MAYIS-2005/Betül%20Şahin/20050529019p.jpg Ebr0e 08-03-06, 20:49 betul cok iyi bir oyuncu kendisini cok begeniyorum ama uzuldugum olay su : gulizar aslinda beyaz gelincikte sert ,akti ve ailesine bagli bir kadindi baslarda gercektende kocasini seviyordu cunki kocasi amerika ya gitmek istemisti gulizar ne yapti etti gondermedi kocasini..simdide birden omere asik gibi yaptilar eminimki bu olayi sonradan uydurduar!cok gereksiz! GeLiNcIk88 08-03-06, 20:54 ya harika bir oyuncu kendini zaman icinde cok gelistirdigini dusunuyorum......cok guzel bir bayan onur29 09-03-06, 17:52 bencede umarım enj kısa zamanda sinemada da görürüz onu çok seviyorum resimler için çok teşekkürler nehirrrr 04-04-06, 01:09 Ben, Betul Sahin'i ilk "Yilan Hikayesi" ile tanidim ve cok sevdim. "Omuz Omuza"da da cok iyi oynuyordu yine. Son dizisiyleyse bundan onceki rollerinin aksine kotuyu oynuyor. Once biraz yadirgamistim alisik olmadigimdan ama Betul Hanim onunda ustesinden gelerek cok iyi bir is cikarmis "Beyaz Gelincik"de de. Kendisi cok guzel ve basarili buldugum bir sanatcidir. Basarilari daim olur umarim. SÜRMELI 08-04-06, 14:32 ya bence çok hos bi kadin . bende onu ilk yilan hikayesinde tanidim zaten o diziyi çok seviyordum. Ya gerçekten çok güzel oynuyo. Insallah hep onu görürüz dizilerde.. ayrica gözleri çok güzell ÇAKIL85 08-04-06, 14:49 29. bölümde bg deki betül şahinin performansını çok merak ediyorum bölüm resimlerinden ve fragmandan anladığım kadarıyla müthişdi.o nasıl bir sinir nasıl bir tokat atma:) ayrıca çok güzel bir kadın.ne giyse ne yapsa yakışıyor.... onur29 09-04-06, 08:39 Valla bende bu bölümü çok merak ediyorum özellikle tokat sahnesini betül şahinin bu zamana kadar rol aldığı tüm dizileri izledim ama hiç birinde böyle sinirlendiğini hatırlamıyorum. Ama o çok başarılıbi oyuncu SÜRMELI 09-04-06, 11:45 arkadaslar tokati atarken birde küfür ediyo meryemceye gördünüzmü :icon_whis :O babygirly 13-04-06, 18:53 harika bir oyuncu cok basarili bide COOOOOK GÜZEL!!!!!!!!Gözleri mükemmel!!! FBuse 13-04-06, 21:53 harika bir oyuncu cok basarili bide COOOOOK GÜZEL!!!!!!!!Gözleri mükemmel!!! kelimlesi kelimesine katiliyorum sana! mükemmel bir oyuncu ve cok güzel bi bayan! ÇAKIL85 13-04-06, 22:00 29. bölümde süperdi meryemceye tokat atarken ve merymecenin kapısını yumruklarken,cerenin açıklama yaptığı sahnedeki tepkileri,yüz ifadesi,şaşkınlığı HaRiKaYdI!!!! çok beğeniyorum oyunculuğunu. ne kadar kötü rolde olursa olsun çok seviyorum elimde değil:) merymeceye söylediği cümle bölümün en güzel repliğiydi; intihar edersen öldürürüm seni! :):):) Ali Başar 18-04-06, 12:50 coook güzel gözleri var!!!!!iyi oyuncu!!insallah basarisi devam eder onur29 19-04-06, 09:32 Ya o tokat neydi öyle ya offff bittim ya var ya sadece o sahneyi bile 10 defa izleyebilirim hatta ne 10u 50 defa izlerim be müthişti ya betül şahini daha öncede çok seviyordum ama bu rolle resmen hayran kaldım inşallah onu sinema da da görürüz Melal 23-06-06, 16:05 dizideki karakterini pek sevmesemde bence betül şahin çok iyi bir oyuncu işte birkaç tane avatar ve imza yaptım umarım beğenirsiniz... Avatar http://img363.imageshack.us/img363/1033/glziaravatar24qb.jpg (http://imageshack.us) http://img471.imageshack.us/img471/1724/glziaravatar5dz.jpg (http://imageshack.us) İmza http://img232.imageshack.us/img232/584/glizar6aw.jpg (http://imageshack.us) http://img200.imageshack.us/img200/8703/glizar3uc.jpg (http://imageshack.us) abusra 23-06-06, 16:22 bildiğim kadarıyla bu zamana kadar oynadığı roller iyi rollerdi ilk defa kötü bi rolde Melal 23-06-06, 16:37 ya sanırım sadece yılan hikayesinde iyi bir karakterde oynadı mesela yıllar önce kadir inanırın bir dizisi vardı gülben ergenle orda da oynamıştı betül şahin ama çok iyi biri değildi:)ama çok iyi bir oyuncu ve çok güzel bir kaıdn bence *Sultan* 23-06-06, 20:34 Yilan Hikayesini izlememistim, ama Omuz Omuza ´nin tekrarlarina bakmistim, ordada cok cici birisini oynuyordu, cokta komik gelmisti bana. Ama hakkini yemiyeyim, BG ´deki rolünü süper ötesi yapiyor, baska kimseyi düsünemiyorum Gülizar rolünde. Tabiki, Ekip´te iyi oldugu zaman, böyle güzel dizi oluyor:img-grin2 MeRvE_1903 23-06-06, 20:49 hem güzel hem basarili ÇAKIL85 23-06-06, 21:11 ya sanırım sadece yılan hikayesinde iyi bir karakterde oynadı mesela yıllar önce kadir inanırın bir dizisi vardı gülben ergenle orda da oynamıştı betül şahin ama çok iyi biri değildi:)ama çok iyi bir oyuncu ve çok güzel bir kaıdn bence betül şahin marziyede oynuyordu.orada bir kumayı oynuyordu.çok kötü sayılmazdı ama tabi şirin bir karakter değildi. tabi ben oradada severdim:img-haha: betül şahinin oynadığı karakterlerden en sevdiğim omuz omuzada ki halide karakteridir.çok şekerdi orada.pembe pembe giyinir,her gün yeni birişine aşık olurdu:img-icecr ama oynadığı karakterler içinde en başarılı bulduğum gülizar. gülizarı hiçbirine değişmem en sevdiğim kötü karakter:) Melal 23-06-06, 21:16 http://img528.imageshack.us/img528/1456/2video1033mf8va.jpg (http://imageshack.us) http://img53.imageshack.us/img53/5029/2video5014ar8sj.jpg (http://imageshack.us) Melal 23-06-06, 21:21 http://img528.imageshack.us/img528/4690/2video5989jw1aj.jpg (http://imageshack.us) http://img232.imageshack.us/img232/1640/2video6036pq0ao.jpg (http://imageshack.us) Melal 23-06-06, 21:27 http://img376.imageshack.us/img376/1699/2video1340eq7ir.jpg (http://imageshack.us) http://img61.imageshack.us/img61/1074/1video1588ra1ic.jpg (http://imageshack.us) Melal 23-06-06, 21:31 http://img165.imageshack.us/img165/3521/untitled215ke.jpg (http://imageshack.us) http://img204.imageshack.us/img204/9649/untitled212vw.jpg (http://imageshack.us) http://img204.imageshack.us/img204/8291/untitled13ht.jpg (http://imageshack.us) ÇAKIL85 03-07-06, 12:06 Klip(Gülizar) :img-hyste http://**********.de/files/17329652/Guelizar__ak_l85.wmv.html iyi seyirler :img-hyste :img-hyste ÇAKIL85 05-07-06, 01:04 http://img149.imageshack.us/img149/3434/ekran15rq.jpg http://img107.imageshack.us/img107/5116/ekran27tq.jpg http://img220.imageshack.us/img220/3227/ekran38wq.jpg ÇAKIL85 05-07-06, 01:15 Attığımı vururum ‘Yılan Hikayesi’nin güzel komiseri Betül Şahin, hedefi hiç şaşırmıyor SERKAN DUYGU Yılan Hikayesi... Son aylarda ekrana damgasını vuran bir dizi. Birkaç ayda Kanal D’nin amiral gemisi haline gelmeyi başaran bu dizinin oyuncuları da artık birer star. Öyle ki, ön plandaki Mehmet Ali Alabora, Meltem Cumbul ve Ayten Gökçer’in dışında kalan oyuncular da çok gözde. Bunlar yılların eskitemediği usta aktör Süleyman Turan, genç neslin gelecek vaadeden ismi Nail Kırmızıgül ve güzelliğiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran genç yıldız Betül Şahin. Belki Betül Şahin yerine “Komiser Yardımcısı Başak" demek daha doğru. “Yılan Hikayesiönin gizli kahramanlarından Betül Şahin’in, rolü gereği belinden silah eksik olmuyor. Genç yıldız silahı hiç mi, hiç sevmiyor. Ama “Attığımı vururum" diyerek, nişancılık konusundaki yeteneğini vurgulamaktan da geri kalmıyor. Memoli’ye dizide tutkunum Rol aldığı her yapımda olduğu gibi “Yılan Hikayesiönde de oyun gücü ve fiziğiyle dikkat çeken Betül Şahin, aslında ekranların hiç de yabancısı değil. Genç sanatçı oyunculuğa atv ekranlarında yayınlanan “Başka İstanbul Yok" isimli televizyon filmi ile adım attı. Daha sonra Muazzez Ersoy’un başrolünü oynadığı “Oyun Bitti" ve Kadir İnanır’lı “Marziye" dizileriyle oyunculuğa iyice ısındı. Betül Şahin adını Türkiye’ye duyuran dizi ise “Yılan Hikayesi". Gözüpek ve atak komiser yardımcısı Başak, Milliyet 2000’in sorularını artık ikinci mekanı olan Sezba Atış Poligonunda yanıtladı. Ancak, Şahin’in yanıtlarında bu mekanın ve kurşun seslerinin verdiği sertlikten eser yoktu... Oyuncu olmaya ne zaman karar verdiniz? Oyuncu olmaya ilkokulda karar verdim. İdealim her zaman oyuncu olmaktı. Bu şansı yakalayınca oyunculuğa adım attım. Dizideki Komiser Yardımcısı Başak’la Betül Şahin’i kıyaslar mısınız? İki karakter arasında ortak noktalar neler? Ben birine tutulup da asla kendi kendine gelin güvey olmam. Ama dizide karşılık alamamama rağmen Memoli’ye tutkunum. Gerçek hayatta ise böyle birşey söz konusu bile olamaz. Bunun dışında dizide olduğu gibi gerçek hayatta da yaşamayı ve işini seven birisiyim. Komiser Başak’a olan tepkiler nasıl? Artık insanlar beni Marziye’deki rolümle değil, Yılan Hikayesi’ndeki bu rolümle tanımaya başladı. Bu bizim komiser ablamız değil mi, diyorlar. Özellikle polislerden çok olumlu tepkiler alıyorum. Polislerin sempatisini kazandım. Zaten Şükrü Balcı Polis Eğitim Merkezi’nden “Yılan Hikayesi" oyuncularına plaket de verildi. Poligonda yaptığınız atışlar nasıl? Genelde hep 12’den vururum. Karavana hiç mi yok? Çok nadir, genelde hep 12’den vururum. Hayatınızda da 12’den vurduğunuz bir şey var mı? İnşallah yakında vuracağım. Hangi konuda? Oyunculuk konusunda çok iddialı geliyorum. Basamakları yavaş yavaş tırmanıyorum yakında istediğim yere geleceğim. Özel hayatınızda hiç 12’den vurduğunuz oldu mu? Özel hayatımda çok oldu. Röpörtajın başında da söylediğim gibi ben Başak gibi kendi kendime gelin güvey olmam. Genelde hep bana aşık olurlar. Çok aşık olan oldu mu? Merhaba diyen aşık oluyor. Güzellik yeterli değil Şu anda birisi var mı? Şu anda komiserin kimi kimsesi yok. Tümüyle kendini işine verdi. Olmasın da zaten. Neden? Biri olduğu zaman dadanıyor, bırakmıyor. Kendinizi beğeniyorsunuz her halde? Buna ben değil insanlar karar versin. Peki oyunculuk için güzel olmak yeterli mi? Tabi ki güzellik yeterli değildir, fiziki güzelliğin bir getirisi olabilir ama oyunculuğun iyi olması çok daha önemli bence. Fizik gelip geçici, otuz beş kırk yaşına geliyorsunuz fiziğinizde bozulmalar meydana geliyor. Eski güzelliğiniz olmuyor. Ama oyunculuğunuz iyiyse seneler geçtikçe daha da güzelleşiyor, fiziğin kötüye giderken oyunun iyiye gidiyor. Onun için oyuna ağırlık vermekte fayda var tabi ki. Sinemaya geçmeyi düşünüyor musunuz? Sinema projeleri şimdi çok yapılmıyor. Eğer böyle kalırsa sinema yapamayacağız gibi geliyor. Ama ilerde iyi bir sinema filminde rol almayı çok isterim. Kendinize vakit ayırdığınız zamanlar ne yapıyorsunuz? Daha çok sporla ilgileniyorum, ata biniyorum, tenis oynuyorum ve fitnes yapıyorum. ÇAKIL85 05-07-06, 01:16 Emniyetten ödül aldı YILAN Hikayesi’ndeki rolü Betül Şahin’e bir ödül kazandırdı. Genç oyuncu, geçtiğimiz günlerde Şükrü Balcı Polis Okulu’ndan, “Onur Ödülü" aldı. Ödül töreni için okula gittiğinde, polis adaylarının büyük ilgisiyle karşılaştığını anlatan Şahin, “Bu ödülün anlamı büyük. Çünkü, meslek hayatımdaki ilk ödülüm" dedi İki dizide oynuyor BETÜL Şahin, aylardır iki diziyle birden ekranlarda. Kanal D’de reyting şampiyonu dizisi “Yılan Hikayesiönde “Komiser Yardımcısı Başak"ı canlandıran Betül Şahin, TGRT’de yayınlanan “Marziyeöde ise Ekrem Bora’nın ikinci eşini oynuyor. Genç yıldız, iki dizide birden oynamanın kendisini çok yormasına rağmen, halinden memnun. Çantasında sprey taşıyor BETÜL Şahin, dizi çekimlerinden fırsat buldukça kendini poligona atıyor. Şahin, “Poligonda atış dersleri alıyorum. Çünkü dizideki sahnelerde çok gerekli. Eğitim almadan olmuyor, oynayamazsın çünkü. Fakat gerçek hayatta silahtan korkarım silah kullanmak istemem, elimden bir kaza çıkabilir. Onun yerine çantamda bayıltıcı sprey taşıyorum" diyor. KİMDİR? Betül Şahin Doğum Tarihi: 08.05.1975 İstanbul Eğitimi: Amasya Lisesi mezunu. Can Gürzap’tan “Diksiyon ve Oyunculuk" konusunda ders aldı. Rol aldığı televizyon dizileri: “Başka İstanbul Yok", “Oyun Bitti", “Marziye", “Yılan Hikayesi" En beğendiği sinema sanatçısı: Yerli; Hülya Avşar. Yabancı; Julia Roberts Hedefi: İyi bir sinema oyuncusu olmak. Betül Şahin’in ‘en’leri En sevdiği renk: Beyaz En beğendiği özelliği: İçtenliği En çok beğendiği yeri: Gözleri En son gittiği film: Şeytanın Günü (End of Days) En son okuduğu kitap: Güzellik Geçicidir Aptallık Baki Kalır En son aldığı albüm: Dön Ne Olur - Ebru Gündeş En sevdiği yemek: Balık En sevdiği koku: Armani ÇAKIL85 05-07-06, 01:19 http://img209.imageshack.us/img209/4672/yas05a22rc.jpg http://img150.imageshack.us/img150/4173/yas05a10je.jpg ÇAKIL85 05-07-06, 01:42 http://img137.imageshack.us/img137/8821/1862cr7uc.jpg http://img221.imageshack.us/img221/4979/0141897009qu9vq.jpgü Gelincikkk 22-07-06, 02:19 Cok iyi, cok güzel bir oyuncu... Ilk yilan hikayesinden tanimistim dah sonra bircok dizide oynadi ama Beyaz Gelincik'de cok gicik bir rolü var ya, bazen yanimda olsa da bogayim diyorum:img-haha: sude-elvin 21-08-06, 03:46 http://img99.imageshack.us/img99/9758/1212al7.png sude-elvin 21-08-06, 03:53 http://img138.imageshack.us/img138/2247/0lw2.png http://img138.imageshack.us/img138/3729/24uw1.png sude-elvin 21-08-06, 03:58 http://img99.imageshack.us/img99/1136/323pr8.png http://img226.imageshack.us/img226/6296/ggggggggri3.png http://img226.imageshack.us/img226/4125/geqrgvc3.png http://img135.imageshack.us/img135/3605/33333333rt7.png http://img153.imageshack.us/img153/3369/eqem6.png sude-elvin 21-08-06, 04:01 http://img219.imageshack.us/img219/9104/hfyn1.png http://img223.imageshack.us/img223/6175/4555555555db6.png http://img219.imageshack.us/img219/1336/ghjiz4.png sude-elvin 21-08-06, 04:04 http://img219.imageshack.us/img219/6359/5464dr8.png http://img237.imageshack.us/img237/15/64uvr2.png http://img237.imageshack.us/img237/9237/1gs7.png onur29 22-08-06, 10:42 sude-elvin resimler harika betül şahini çok seviyorum ya gerçekten çok güzel bi bayan çok ta iyi oyuncu beyaz gelincik bir an önce başladsa da izlesem wioleta 23-08-06, 15:01 'Her oyuncu kötüyü oynamak ister...' Ayşe KÜÇÜKKURT Yılan Hikayesi’nin Komiser Başak'ı, Omuz Omuza'nın masum bebek yüzlü Halide’si ve bunların tam tersi bir karakterle Beyaz Gelincik’te karşımıza Gülizar rolü ile çıkan Betül Şahin, doğma büyüme Kadıköylü. Babasının işi dolayısıyla doğduğu kentten kısa bir süre ayrılmak zorunda kalan Betül Şahin, yaşamak için Kadıköy’ü tercih eden oyuncularımızdan biri. Betül Şahin ile oyunculuk, Beyaz Gelincik dizisi ve Kadıköy üzerine söyleştik. -Oyunculuğa ilkokuldayken karar verdiğinizi söylüyorsunuz. İlkokulda size bu kararı aldırtan sebep neydi? Çok fazla Türk filmi izleyerek büyüdüm. Etkilendiğim oyuncular oldu. Onun için de aileme büyüyünce oyunculuk yapmak istediğimi defalarca söyledim. Onlar beni pek ciddiye almadılar. Fikrim hiç değişmedi. Film izlerken, sinemaya gittiğimde ortamın büyüsüne kapılıyordum. Çocuk aklımla “Yaparsam bu işi yaparım” diye düşünürdüm. Bugün ise yine aynı şeyi düşünüyorum. Sanırım başka meslekte yapamazdım. Önce izledim ve büyülendim. Şimdi içindeyim. Çok daha büyüleyici olduğunu görüyorum. -İstanbul doğumlusunuz ama Amasya Lisesi mezunusunuz, babanızın işinden dolayı mı böyle oldu? Babam mimardır. Birçok şehir gezdik. İlkokulu başka bir şehirde hatta üç ayrı şehirde, ortaokul ve liseyi Amasya’da okudum. Şehir şehir dolaştık. Dolayısıyla bütün arkadaşlarımı okuduğum şehirlerde bıraktım. 8 yaşımdayken İstanbul’dan ayrıldım, 18 yaşımda geri geldim. -Beyaz Gelincik dizisinin çekildiği Adana’ya daha önce gitmiş miydiniz? Hayır. Önce babamın işinden dolayı, şimdi ise kendi işimden dolayı şehir şehir geziyorum. Kader bu galiba. -Sizi en çok etkileyen hangi oyuncular olmuştur? Türkan Şoray, Gülşen Bubikoğlu ve Filiz Akın’dan çok etkilenirdim. En çok onların filmini izlerdim. -Bugüne kadar sizi çeşitli rollerde izledik. Masum bakışlı, çocuksu yüzlü... Gülizar’la ise çok farklı bir karakter olarak çıktınız karşımıza. Gülizar rolünde başarılısınız. Bu rol size teklif edildiği zaman ne düşündünüz? Çok hoşuma gitti. Birçok tipe birden girebilmek hoşuma gidiyor. Çünkü mesleğimde çok önemli bu. Her oyuncu ister kötü karakteri canlandırmak, çünkü; içinde taşımadığı ve oynarken güçlük çektiği karakterdir, sarhoş, deli, kötü, ruh hastası insanları canlandırmak zor ve zevklidir. Bunlar günlük hayatımızdan daha uzaktır. Daha az gözlemleriz. Daha az içimizde barındırıp, yaşarız. Bu karakterleri canlandırmak hoşuma gidiyor. Çünkü bunları çıkartmak için çalışma fırsatı doğuyor bana. -Serseri dizisinde kör bir kızı oynamıştınız. Kör bir kıza hayat verirken, nasıl bir ön çalışma yaptınız? Gözlem yaptım. O zaman Cüneyt Arkın’nın kızını oynuyordum. Ondan çok yardım aldım. Sette birlikte çalıştık. Çok farklı bir şey. Sarhoş değil, deli değil... Onu içimde hissetmem ve gerçekten görmemem gerekiyordu. Koklayarak ve dokunarak bulmaya çalışıyordum. Gözlerimi farklılaştırdım. O karakteri canlandırırken gözlerim çok yoruldu. Bugün aynı rolü oynasam daha iyi oynarım diye düşünüyorum. -Kendinizi televizyonda seyrediyor musunuz? Kesinlikle seyrederim. O bir iş ve bir görev benim için. Kendimi çok eleştiriyor, hatalar çıkartıyorum. Hiç “iyi olmuş” dediğim olmadı. Kendimi çok acımasız eleştiririm. Beğenmediğim sahneler oluyor. Onları düzeltmek açısından seyretmem gerekiyor. -Türk seyircisi kötü kaynanaya alıştı ama kötü eltiye yeni rastlıyor. Haberlere bile konu oldu Gülizar’ın Meryemce’yi dövdüğü sahne. Bu konuda ne söylersiniz? Gülizar’ın istediği şeyler farklı. Kaynana gelinini kıskanıyor, oğlunu paylaşamıyor. Onun doğasında bir kıskançlık oluyor. Gelin-kaynana anlaşmazlığı doğamızda var herhalde. Çok nadirdir anlaşanlar. Gülizar; otorite ve güç, ihtiras seviyor. Aileyi yönetmek istiyor. Bunun için ailenin adına en ufak bir lekeyi bile kabul etmiyor. Meryemce’yi geçmişi için kabul etmiyor, Ceren’le de sorunları var.. -Bir röportajınızda diyorsunuz ki “İddialı geliyorum. Basamakları yavaş yavaş çıkıyorum”. Bugün kendinizi hedefe ulaşmış hissediyor musunuz? Hayır. Bu işe ilk başladığım zamanlar böyle röportajlarım oldu. Bugüne baktığımda hiçbir zaman “Oldum” ve “Çok iyi olacağım” diyemem, bunu öğrendim. Hiçbir zaman da olmayacağımı öğrendim. Bana yıllar bunu gösterdi. Kişisel olarak, ruhsal olarak çok değiştim. Hayata çok farklı bakıyorum. Hiçbir zaman “Evet şimdi oldum” diyemeyeceğim. Muhakkak kendimde bir kusur bulacağım. -Mevlana’nın hayatını anlatan bir filmde oynayacaktınız. Filmle ilgili bir gelişme var mı? Senaryo yeniden yazılıyor. Bundan dolayı ertelenebilir. Ağustos’ta yeniden dizi çekimleri için Adana’ya gideceğiz. Bir sinema filminde rol almayı çok istiyorum. -Tiyatro yapmayı planlıyor musunuz? Tiyatro yapmayı hiç düşünmedim. Çünkü tiyatro okumadım. O çok farklı bir şey. Can Gürzap’tan diksiyon dersi, Müjdat Gezen’de oyunculuk dersi aldım... Ama onlar çok yeterli olmuyor. Çünkü konservatuvar çok farklı. Tiyatro okuyor, orada replik yapıyorsunuz. Öyle bir deneyimim olmadığı için tiyatroyu düşünmüyorum. -Hangi rol sizi çok zorladı? Birçok rolü oynarken zorlandım, sonra alıştım. Yalnızca Serseri’de canlandırdığım kör kız beni oldukça zorladı. Hırsız’da otistik bir kızı canlandırdım; o da zorladı. -Yılan Hikayesi’nde Başak Komiser’e hayat verirken atıcılık dersleri aldınız. Gülizar’ı oynamadan Adana ile ilgili araştırmalarınız oldu mu? Orada Gülizar gibi kadınlar var mı, diye araştırdım. Bazı çiftliklerde hanımağalar varmış. Öyle kişilerle tanıştım. -Betül Şahin nasıl biri? Burcumun özelliklerini taşıyan biriyim. Boğa burcuyum. Çok sabırlı, sakin, asla başkasının hayatına müdahale etmeyen, dobra, açık sözlü biriyim. Bunu seviyorum. -Uzun yıllar Kadıköy’desiniz. Kadıköy’de nereleri seversiniz? Ben burada doğdum büyüdüm. Çok seviyorum Kadıköy’ü. İstanbul’da oturulacak yer Anadolu yakası. En çok Bağdat Caddesi’ni seviyorum. Moda çok güzel. Fenerbahçe ve Kalamış’a çok giderim. Kaynak:Kadıköy Yaşam Yayınlandığı tarih:Ağustos-2006 Ms.Alabora 25-08-06, 02:32 Çok seviyorum bu kızı yh den ayrıldığında çok üzülmüştüm ama olsun. tüm dizilerinde çok başaırılı rol yapıyor. bg de de süper...kötü kadın rolunu iyi kullanıyor.. gözleri çoooooooooooook güzel çok beğeniyorum yüzünü. onur29 25-08-06, 11:06 ewet bende yılan hikayesinden gittiğine çok üzülmüştüm onun yerine o yunanlı kadını geirdiler gıcık kapmıştım o zaman başak yerine gldi diye ama sonra dahada başarılıişlere imza attı inşallah onu daha iyi yerlerde görürüz onu çok seviyorum çünkü ozlem05 16-09-06, 11:07 http://img174.imageshack.us/img174/6672/51hf7.jpg onur29 16-09-06, 12:09 http://img214.imageshack.us/img214/3758/sariekhz3.jpg GÜLİZAR ASLANBAŞ http://img174.imageshack.us/img174/7628/kopyas261824231mlbb6.jpg HALİDE SÜRMELİ http://img214.imageshack.us/img214/4893/a83wr8ebms3.jpg BAŞAK KOMİSER http://img214.imageshack.us/img214/8141/image132hcmq8.jpg ozlem05 16-09-06, 17:17 http://img117.imageshack.us/img117/9093/8nk1.jpg http://img103.imageshack.us/img103/6638/17ge0.jpg http://img103.imageshack.us/img103/7733/18ug9.jpg http://img103.imageshack.us/img103/6139/19jl4.jpg http://img117.imageshack.us/img117/1691/31qv1.jpg http://img70.imageshack.us/img70/9527/33iq6.jpg http://img103.imageshack.us/img103/132/35jk1.jpg http://img103.imageshack.us/img103/295/37yb4.jpg fibel&angel 12-10-06, 11:30 http://img151.imageshack.us/img151/1736/betulsahinkj8.jpg (http://imageshack.us) “BEYAZ GELİNCİK” DİZİSİNDE ELTİYİ CANLANDIRAN BETÜL ŞAHİN, “ÖLÜM TEHDİTLERİ” ALDIĞINI AÇIKLADI!... KİMLERDEN Mİ? Seda Dergisi’ne konuşan, Beyaz Gelincik dizisinin Gülizar’ı, Betül Şahin’den çarpıcı açıklamalar. Beyaz Gelincik dizisinde dominant bir eltiyi oynayan Betül Şahin, oynadığı karakter nedeniyle ölüm tehditleri aldığını söylüyor. Şahin, Eltileri ile geçinemeyen Gülizar’ı oynuyorsunuz. Set dışından size tepkiler geliyor mu? Sorusuna şu yanıtı veriyor: “Geliyor, gelmez mi? Geçenlerde Bodrum’da sahil kenarında yürüyorum. Bir kadın geldi ‘Eltilerini rahat bırak. Seni öldürürüm’ dedi. Sadece güldüm. Yüzümdeki o elektriği aldıkları zaman hemen değişiyorlar. Beni, hiç tanımayanlar ve daha önce izlememiş olanlar Gülizar gibi sanıyorlar. Öyle sanan insanlar bu tepki ile bana yaklaşıyor. Yüzümdeki o olumlu ve pozitif elektriği gördükleri zaman sadece gülümseyerek ‘Yapma ama bak öldürürüm seni’ diyorlar. Hemen yumuşuyorlar. Onlara ‘Bu bir hikaye. Bana ne yazıp veriyorlarsa ben eğlenerek ve severek oynuyorum. Zaman zaman tabii ki kızacaksınız.’ diyorum. Kadınlar çok tepkili yaklaşıyor. BOTOKSLU OYUNCUYU SEYRETMEM “Ben sonradan ilave olan şeylere karşıyım” diyen Şahin, Silikon, kimyasal maddeler hakkındaki görüşü de şöyle:“Botoks yüzü çok kötü yapıyor. Erkek de daha kötü. Ben botokslu oyuncu izleyemiyorum. Mimik yapamıyor. Belki güzel fotoğraf verirsin ama oyunculuk yaptığın zaman hiç inandırıcı değil. Çok gerginler. Botokslu en iyi oyunculara bakıyorum, mimik yok, gitmiş. Botokslular oyunculuk yeteneğini kaybetmişler. İzleyemiyorum.” Betül Şahin’in yuva kurmaktan, uğradığı tacizlere çok çarpıcı açıklamaları Seda Dergisi’nde.. ucankus.com YELDA DENİZ 25-10-06, 13:12 Betül Şahini dün bodrum nurol kültür merkezinde gördüm.Gerçekten çok güzel bi bayan.Müthiş gözleri var.Hayran kaldım bahar_krmcm 25-10-06, 13:53 ya baska resimler tok bu ya cok guzel bir kadin bu ya birde guzel bir oyuncu ve cok kulturlu birine benziyor onur29 25-10-06, 17:11 bencemükemmel bi kadın türkiyedeki en iyi oyunculardan biri ses tonu süper gözleride hayranım ya Seker_Esra 04-11-06, 17:09 betul sahin serseri dizisinde: http://www.yagmurajans.com.tr/ecard/eserseri/betulsahin.jpg A.Konak 04-11-06, 22:45 çok güzel bir bayan. yılan hikayesinde pek fazla sevmezdim ama beyaz gelincikte karakterini hiç sevmesemde kendisi gerçekten çok güzel. ÇAKIL85 21-11-06, 23:13 Klip Ömer-Ceren-Nar Diyar-Melih-Burcu-Cemal Gülizar-Halil-Filiz Zeliş-Aliş-Maria Sezen Aksu-Kalp Unutmaz ilişkilerin arasına 3. şahsı koyup, ilişkileri katletmeyi adet haline getiren kuledibine sevgilerimle :img-haha: http://**********.com/files/4311864/KALP_UNUTMAZ.wmv.html iyi seyirler:img-grin2 ÇAKIL85 25-11-06, 13:05 http://aycu21.webshots.com/image/6140/2006098293387034304_rs.jpg (http://aycu21.webshots.com/image/6140/2006098293387034304_rs.jpg) lombardo 04-12-06, 20:43 http://img77.imageshack.us/img77/6306/12042137116fy8.jpg (http://imageshack.us) http://img128.imageshack.us/img128/5656/12042137117qs1.jpg (http://imageshack.us) Omuz omuza dizisinde hosuma gidiyordu, ama Beyaz gelincikte cok kiziyorum vallahi..ama rölünü gercekten cok iyi oynuyor. lombardo 07-12-06, 08:42 http://img179.imageshack.us/img179/804/ujac6.png (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/85/bvos7.png (http://imageshack.us) lombardo 07-12-06, 15:36 http://img396.imageshack.us/img396/9011/betulsahin02gj6.jpg (http://imageshack.us) lombardo 11-12-06, 10:18 http://img84.imageshack.us/img84/9674/betulsahinlm9.jpg (http://imageshack.us) lombardo 11-12-06, 17:03 http://img180.imageshack.us/img180/3661/plqo6.png (http://imageshack.us) lombardo 11-12-06, 17:06 http://img294.imageshack.us/img294/6246/uhhr6.png (http://imageshack.us) http://img180.imageshack.us/img180/1160/sxgq2.png (http://imageshack.us) Ms.Alabora 11-12-06, 17:11 bu kadar güzel gözlü bu kadar alımlı bir bayan.özellikle o kaşlarını bir türlü tutturamadım artık kuaföre giderken betülün kaşlarından dicem resimlerle gidicem artık çünkü çok güzel.gerçi yüz yapısı ona uygun.. neyse çok güzel bir bayan.bunun yanında oyunculuğu da çok güzel. bg deki kötü karakteri çok güzel oynuyor! http://img182.imageshack.us/img182/85/bvos7.png yılan hikayesi zamanında da muhteşemdi. lombardo 11-12-06, 21:43 http://img294.imageshack.us/img294/4998/25sxu2.png (http://imageshack.us) onur29 12-12-06, 11:51 lombardo resimler harika ben bayılıyorum bu kadına ya çok sağol muhteşem bi oyuncu çok sevmeme rağmen ben bile bazen gülizar karakterine sinir oluyorum ama lombardo 13-12-06, 20:13 http://img251.imageshack.us/img251/2491/63153betulsahin122348loyz3.jpg (http://imageshack.us) http://img391.imageshack.us/img391/3157/63158betulsahin2122516lsx2.jpg (http://imageshack.us) lombardo 13-12-06, 20:14 http://img281.imageshack.us/img281/3555/63164betulsahin3122518lmy7.jpg (http://imageshack.us) lombardo 13-12-06, 20:20 http://img251.imageshack.us/img251/4659/63175betulsahin5122528lcr7.jpg (http://imageshack.us) http://img251.imageshack.us/img251/2682/63169betulsahin4122449luo9.jpg (http://imageshack.us) funda2 14-12-06, 00:01 http://img212.imageshack.us/img212/5241/gulizarkm7.jpg lombardo 14-12-06, 16:30 funda2 calismalarin cok güzel, az önce Ceyda´nin resimlerini de gördüm, süper olmus, ellerine saglik!!! eliiffff 15-12-06, 13:28 arkadaşlar betül şahin in yeğeni benim çocukluk arkadaşım hatta kardeşimdir tanırım kendisini normal hayattada çok tatlıve mütevazi bir bayan:) onur29 16-12-06, 23:19 resimler için sağolun arkadaşlar ellerinize sağlık süper resimler hepsini kaydettim valla bilgisayarımda müthiş bi betül aşhin arşivi oldu çok seviyorum kendisini ben yaa mliSrkan 17-12-06, 00:33 Ben Betül Şahin'i yılan hikayesinde çok severdim...Sonra Omuz Omuzada izledim yine çok tatlıydı...Beyaz Gelincikte farklı sesle oynuyor ve rolünden dolayı sevmiyorum...Ama gayet başarılı bir oyuncu...Fiziksel açıdan çok beğenmiyorum bir çirkinlik var sanki ama yinede sevdiğim bir isim...Gülizar karakteriyle oyunculuğunu kanıtladı bence.. onur29 02-01-07, 10:17 Bence çok iyi bi oyuncu Türkiyede en beğendiğim ilk 5 kadın oyuncudan biri zaten artık betül şahine olan hayranlığımı bilmeyen yoktur heralde bencede Gülizar karakteri oyunculuğunu kanıtlamasında büyük bi fırsat oldu. bence bundan sonra adını dahada çok duyucaz lombardo 22-01-07, 17:55 http://img106.imageshack.us/img106/2774/365076463rp.png (http://imageshack.us) lombardo 22-01-07, 17:57 http://img266.imageshack.us/img266/9213/319670185mw.png (http://imageshack.us) ÇAKIL85 23-01-07, 20:49 http://img158.imageshack.us/img158/260/glizarrjpg3gp.jpg + http://img168.imageshack.us/img168/1739/glizarjpg2mb.jpg Kaizen 25-01-07, 21:17 http://img164.imagevenue.com/loc590/th_00719_Betul08220942_122_590lo.JPG (http://img164.imagevenue.com/img.php?image=00719_Betul08220942_122_590lo.JPG) http://img136.imagevenue.com/loc354/th_00724_betul08220955_122_354lo.JPG (http://img136.imagevenue.com/img.php?image=00724_betul08220955_122_354lo.JPG) http://img9.imagevenue.com/loc416/th_00729_betul08220957_122_416lo.JPG (http://img9.imagevenue.com/img.php?image=00729_betul08220957_122_416lo.JPG) http://img111.imagevenue.com/loc417/th_00733_betul08221004_122_417lo.JPG (http://img111.imagevenue.com/img.php?image=00733_betul08221004_122_417lo.JPG) http://img120.imagevenue.com/loc342/th_00738_betul08221011_122_342lo.JPG (http://img120.imagevenue.com/img.php?image=00738_betul08221011_122_342lo.JPG) http://img158.imagevenue.com/loc513/th_00917_betul08221018_122_513lo.JPG (http://img158.imagevenue.com/img.php?image=00917_betul08221018_122_513lo.JPG) http://img24.imagevenue.com/loc521/th_00922_Betul08222124_122_521lo.JPG (http://img24.imagevenue.com/img.php?image=00922_Betul08222124_122_521lo.JPG) http://img139.imagevenue.com/loc505/th_00927_betul08222135_122_505lo.JPG (http://img139.imagevenue.com/img.php?image=00927_betul08222135_122_505lo.JPG) http://img101.imagevenue.com/loc485/th_00931_betul08222142_122_485lo.JPG (http://img101.imagevenue.com/img.php?image=00931_betul08222142_122_485lo.JPG) http://img11.imagevenue.com/loc508/th_00936_betul08222156_122_508lo.JPG (http://img11.imagevenue.com/img.php?image=00936_betul08222156_122_508lo.JPG) Kaizen 25-01-07, 21:17 part 2 http://img104.imagevenue.com/loc361/th_01131_betul08223404_122_361lo.JPG (http://img104.imagevenue.com/img.php?image=01131_betul08223404_122_361lo.JPG) http://img111.imagevenue.com/loc355/th_01136_betul08223413_122_355lo.JPG (http://img111.imagevenue.com/img.php?image=01136_betul08223413_122_355lo.JPG) http://img131.imagevenue.com/loc397/th_01140_betul08223415_122_397lo.JPG (http://img131.imagevenue.com/img.php?image=01140_betul08223415_122_397lo.JPG) http://img25.imagevenue.com/loc576/th_01145_betul08223432_122_576lo.JPG (http://img25.imagevenue.com/img.php?image=01145_betul08223432_122_576lo.JPG) http://img13.imagevenue.com/loc430/th_01150_betul08223443_122_430lo.JPG (http://img13.imagevenue.com/img.php?image=01150_betul08223443_122_430lo.JPG) http://img172.imagevenue.com/loc301/th_01255_betul08223453_122_301lo.JPG (http://img172.imagevenue.com/img.php?image=01255_betul08223453_122_301lo.JPG) http://img131.imagevenue.com/loc314/th_01256_betul08230013_122_314lo.JPG (http://img131.imagevenue.com/img.php?image=01256_betul08230013_122_314lo.JPG) http://img174.imagevenue.com/loc370/th_01260_betul08230028_122_370lo.JPG (http://img174.imagevenue.com/img.php?image=01260_betul08230028_122_370lo.JPG) http://img175.imagevenue.com/loc383/th_01261_betul08230119_122_383lo.JPG (http://img175.imagevenue.com/img.php?image=01261_betul08230119_122_383lo.JPG) http://img111.imagevenue.com/loc412/th_01263_betul08230147_122_412lo.JPG (http://img111.imagevenue.com/img.php?image=01263_betul08230147_122_412lo.JPG) http://img168.imagevenue.com/loc346/th_01374_BetulSahin08220939_122_346lo.JPG (http://img168.imagevenue.com/img.php?image=01374_BetulSahin08220939_122_346lo.J PG) iyi seyirler... lombardo 29-01-07, 20:39 http://img394.imageshack.us/img394/5/11wf1.png (http://imageshack.us) lombardo 06-02-07, 21:53 http://img259.imageshack.us/img259/8007/12ev3.png (http://imageshack.us) lombardo 06-02-07, 21:55 http://img297.imageshack.us/img297/4040/14sj5.png (http://imageshack.us) lombardo 06-02-07, 22:03 http://img259.imageshack.us/img259/9874/21fnh9.png (http://imageshack.us) cerenömer 07-02-07, 19:29 gözlerinin güzelliğini yazarak anlatamam ben :)...beyaz gelinciktede en güzel giyinen bayanlardan bir tanesi bence...bizi ne kadar deli etsede ben yinede seviyorum onu ...bazen bayağa komik olabiliyor:) lombardo 08-02-07, 21:56 http://img403.imageshack.us/img403/7566/11qym4.png (http://imageshack.us) Boran&Sila 09-02-07, 09:14 ya cok güzel bir bayan betül sahin,heel gözleri..oyunculuguda cok iyi..ama beyaz gelincikteki rolü beni ondan sogutuyo cok gicik kapiyorum oynadigi rol cok gicik...ama omuz omuzada ve yilan hikayesinde kötü degildi..:happy0064 yani kisaca cok iyi bir oyuncu verilen her rolü oynayabiliyor..:img-wink: alicia-85 09-02-07, 18:00 beyaz gelincikteki rolü biraz sinir bozucu, ortalığı karıştıran kötü bi karakteri canlandırıyor fakat orada bile çok asil duruyor. her ne kadar gülizar kötü bir karakter de olsa asaletiyle sevdiriyor kendisini. tabi betül şahinin oyunculuğuna ve yeteneğine gelince zaten ona diyecek laf bulamıyorum,izlediğim tüm dizilerinde çok başarılıydı. lombardo 10-02-07, 18:45 http://img251.imageshack.us/img251/4977/29617562ou9.png (http://imageshack.us) Nil_fan 10-02-07, 20:56 Çok tatlı kız ya her görev aldığı diziyi süslüyo... Boran&Sila 11-02-07, 15:53 beyaz gelincikteki rolü biraz sinir bozucu, ortalığı karıştıran kötü bi karakteri canlandırıyor fakat orada bile çok asil duruyor. her ne kadar gülizar kötü bir karakter de olsa asaletiyle sevdiriyor kendisini. tabi betül şahinin oyunculuğuna ve yeteneğine gelince zaten ona diyecek laf bulamıyorum,izlediğim tüm dizilerinde çok başarılıydı. evet bencede,rolünü cok iyi beceriyor.. lombardo 12-02-07, 14:37 http://img296.imageshack.us/img296/3415/16799069pe5.png (http://imageshack.us) onur29 12-02-07, 18:22 Bence de muhteşem bi oyuncu. Çok seviyorum onu. Lombado resimler için sağol. lombardo 13-02-07, 14:20 http://img118.imageshack.us/img118/9351/63025903hb5.png (http://imageshack.us) lombardo 13-02-07, 14:24 http://img118.imageshack.us/img118/1274/65247597fl5.png (http://imageshack.us) lombardo 13-02-07, 14:31 http://img128.imageshack.us/img128/821/75529892fq3.png (http://imageshack.us) lombardo 13-02-07, 14:32 http://img128.imageshack.us/img128/8448/50820035us7.png (http://imageshack.us) lombardo 13-02-07, 20:11 http://img161.imageshack.us/img161/1741/14qo0.png (http://imageshack.us) onur29 18-02-07, 10:51 Lombardo sen süpersin yaa. Çok teşekkürler resimler harika. Ellerine sağlık. ÇoK beğendim lombardo 20-02-07, 11:12 http://img148.imageshack.us/img148/8004/34lw3.png (http://imageshack.us) onur29 20-02-07, 17:12 Çok sağol lombardo lombardo 20-02-07, 21:01 birsey degil, bu da Omuz Omuza dizisinden http://img46.imageshack.us/img46/2166/77678171gc2.png (http://imageshack.us) onur29 21-02-07, 18:06 Ya çok tatlı çıkmış Tekrar sağol lombardo. lombardo 27-02-07, 16:11 http://img183.imageshack.us/img183/1070/10885744gc8.png (http://imageshack.us) lombardo 27-02-07, 16:16 http://img183.imageshack.us/img183/5998/95428425vd4.png (http://imageshack.us) Kaizen 28-02-07, 22:47 Dizide Tülin'ime düşman gerçi ama gerçek hayatta çok iyi bir insan ve kaliteli bir oyuncu,saygılar sunuyorum...İyi seyirler... http://img120.imageshack.us/img120/3761/betul08220955btd7.jpg (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/6974/betul08220957bqy4.jpg (http://imageshack.us) http://img182.imageshack.us/img182/5205/betul08221004bnw7.jpg (http://imageshack.us) http://img297.imageshack.us/img297/839/betul08221011bbm8.jpg (http://imageshack.us) http://img297.imageshack.us/img297/5514/betul08222135bqn3.jpg (http://imageshack.us) http://img120.imageshack.us/img120/4600/betul08222142bys3.jpg (http://imageshack.us) http://img297.imageshack.us/img297/1064/betul08222156btb4.jpg (http://imageshack.us) CagkaNero 28-02-07, 23:06 oyunculugu süper en cok omuz omuzada halide rölüne bayiliyordum cok güzel orda beyaz gelincikte oyunculugunun zirvesine ulasti..sesi makyaji saclari ve bakislari ama öbür rölerinden cok farkli oldugu icin degisik geliyor bana halide olarak cok tatliydi beyza gelincikte kötü kadin rölünü cok hissetiriyor ozlem05 01-03-07, 10:51 http://img473.imageshack.us/img473/6313/115zg3.jpg http://img473.imageshack.us/img473/3965/166jr3.jpg ozlem05 01-03-07, 15:53 http://img263.imageshack.us/img263/2576/123cu7.jpg http://img263.imageshack.us/img263/8655/157jo8.jpg http://img263.imageshack.us/img263/8641/155ra3.jpg ozlem05 01-03-07, 15:54 http://img258.imageshack.us/img258/4104/195kx7.jpg http://img263.imageshack.us/img263/2413/194ll8.jpg ozlem05 01-03-07, 15:55 http://img258.imageshack.us/img258/4104/195kx7.jpg http://img263.imageshack.us/img263/8485/254zu3.jpg http://img143.imageshack.us/img143/83/261ob7.jpg ÇAKIL85 04-03-07, 18:35 http://img163.imageshack.us/img163/6170/muhteemeltilerts6.jpg (http://imageshack.us) lombardo 10-03-07, 18:11 http://img57.imageshack.us/img57/2264/31756992zp7.png (http://imageshack.us) lombardo 10-03-07, 18:15 http://img411.imageshack.us/img411/9863/69694663bn1.png (http://imageshack.us) onur29 11-03-07, 14:37 Lombardo çok sağol ya Betülşahinbe ilk hayranlığımın başladığı dizi.Çok mutlu oldum bu resimleri görünce. Komiser başak. Canım yaa çok tatlı. ÇAKIL85 13-03-07, 00:24 http://img341.imageshack.us/img341/6205/60zhracerenxf1.jpg (http://imageshack.us) padawan 17-03-07, 12:29 ben Betül Şahin'e bayılıyorum! o kadar iyi oynuyor ki, kendisinden aynı zamanda nefret ediyorum!! :good: Halil'i azarlaması, kuralcı biri olması falan harika ya! o kadar zevk alıyorum hadi diyorum Güllü'nün sahneler gelsin de neşemiz yerine gelsin! hele ilk sezonda Seyhan'ı solla yeme diye azarlaması yok mu favori sahnemdir:img-wink: Valla böyle bir karakteri abartmadan, tam kıvamında oynadığı için Betül Şahin'i canı gönülden tebrik ediyorum!:good: taner2786 18-03-07, 01:31 http://www.loadtr.com/2/3/41233b642143948d6b0c2db299a6f4c2.jpg http://www.loadtr.com/2/3/8eea8e2e2d5e13e3e245ac2f787e1b1d1.jpg http://www.loadtr.com/2/3/5020d8c0728100fb9608210d7650e0152.jpg http://www.loadtr.com/2/3/190ad9975d0a6cc4532a5f1c4a934dc73.jpg taner2786 18-03-07, 01:32 http://www.loadtr.com/2/3/28d297812152c909f79359a8e0d582564.jpg http://www.loadtr.com/2/3/47c5349ac0977086162e38a60c8836ad5.jpg http://www.loadtr.com/2/3/bfdab1467d4e278f4a7d0d6a7bc30fa06.jpg http://www.loadtr.com/2/3/ed6f9d7f53ab340f06d2aea2a7a9b3887.jpg http://www.loadtr.com/2/3/a4ae5408ca4a342d25897e0505f5ce738.jpg http://www.loadtr.com/2/3/f0ca31f813c67cd3a8d49a42a3c387cf9.jpg lombardo 18-03-07, 17:09 http://img506.imageshack.us/img506/8621/22500809tc1.png (http://imageshack.us) lombardo 18-03-07, 17:10 http://img399.imageshack.us/img399/17/dsc0089jb0.jpg (http://imageshack.us) onur29 18-03-07, 17:41 lombardo süpersin yaa. Valla bilgisayarım senin eklediğin resimlerle doldu. Hele şu son resim harika. Çok tatlı çıkmış canım yaa. Çok seviyorum. miss_t0eba 18-03-07, 18:22 Betül Sahinin nerdeyse butun dizilerini seyretim ve baya basarli oyuncu resimler icin tesekkurler buyrun buda benden olsun; http://i71.photobucket.com/albums/i130/miss_TuBa/Betulll.jpg ÇAKIL85 18-03-07, 22:34 http://img58.imageshack.us/img58/5220/glzravapa4.jpg http://img407.imageshack.us/img407/9505/glzr61fc7.jpg (http://imageshack.us) ÇAKIL85 25-03-07, 16:23 http://img249.imageshack.us/img249/3272/meryemceglizar9nh2.jpg (http://imageshack.us) onur29 25-03-07, 16:32 Çakıl çok sağol çok güzel ya. :D:D: Bu arada imzayı kullanıcam çok tatlı olmuş ellerine sağlık funda2 28-03-07, 21:08 http://img49.imageshack.us/img49/8802/23ke5.jpg funda2 28-03-07, 22:20 http://img369.imageshack.us/img369/9009/24qq8.jpg yasden 05-04-07, 07:42 'Beyaz Gelincik' ekibi kan verdi 'Sanatçı halka örnek olmalı' diyen 'Beyaz Gelincik' oyuncuları, Kızılay'ın düzenlediği kan bağışı kampanyasına destek verdi. atv'nin uzun soluklu dizisi 'Beyaz Gelincik'in oyuncuları, önceki gün Adana Kızılay Kan Merkezi'nin gezici sağlık ekibine kan bağışında bulundu. Set arasını fırsat bilen Erkan Petekkaya, Sezin Akbaşoğulları, Altan Erkekli, Betül Şahin, İsmail Hacıoğlu, Tülin Özen, Ayçun Tuyun ve Gülden Dudarık, 'kan ver hayat kurtar' kampanyasına kanlarıyla destek oldu. Amaç dikkat çekmek Adana Kızılay Kan Merkezi Müdürü Dr. Salim Canoğulları, 'Beyaz Gelincik' ekibinin katılımıyla kampanyalarına dikkat çekmeyi hedeflediklerini belirterek, "Sağlıklı herkesin kan vermesini istiyoruz" dedi. Kızılay görevlileri de oyuncuların kan verirken son dereçe uyumlu bir tavır sergilediğini söyledi http://i144.photobucket.com/albums/r171/tugce_22/C60EF19F36C1C94692876AD5b.jpg onur29 07-04-07, 14:29 Funda çalımalar çok güzel olmuş ellerine sağlık. yasden 07-04-07, 15:08 http://i144.photobucket.com/albums/r171/tugce_22/10895_101_1XL.jpg İyi oyuncu olmak için başrol oynamak gerekmiyor Yılan Hikayesi’nin Memoli’ye aşık Başak komiseri Betül Şahin, iki sezondur Beyaz Gelincik dizisinde Hanımağa Gülizar rolüyle karşımızda... Şahin “Oyunculuğumu yan rollerde kanıtladım. Artık boşrole hazırım” diyor Betül Şahin’i Yılan Hikayesi tiryakileri iyi tanırlar. Memoli’ye aşık Başak komiser olarak 2 sezon seyirci karşısındaydı. Sonrasında Hırsız adında bir dizide başrol oynadı. İlk oyunculuk dersini ise Muazzez Ersoy ve Kadir İnanır’ın dizilerinde verdi. Daha ilkokulda “Anne ben oyuncu olacağım” diyen Şahin, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk eğitimi, ardından da Can Gürzap’tan diksiyon dersleri almış. Ancak bu kadar uğraşın asıl meyvesini Beyaz Gelincik verdi. Dizide “kötü kadın” Gülizar’ı oynayan Şahin, çekimler için 2 senedir Adana’da yaşıyor ve çok nadir İstanbul’a geliyor. Fırsat yaratıp Bebek Kahve’de buluştuk. Oyunculuğu ve gelecek planlarını konuştuk. Hep farklı rollerde karşımıza çıktınız. Bu televizyon için risk değil mi? İnsanların bana her tipin yakıştığını görmelerini istemiştim. Her yıl farklı karakterlere bürünerek kendimi ifade ettim. Genelde televizyonda kötüyü oynamak risktir. Ama benim için avantaj oldu. Çünkü insanlar beni iyi rollerde de izlediler. Şu anda Beyaz Gelincik’te kötü bir kadını oynamama rağmen yolda yürürken insanlar “Kötü kadını oynuyorsun. Ama sana sinir olamıyoruz. Çok tatlısın” diyorlar. Hiç mi tepki gösteren olmuyor? Tabii ki var. “Seni öldürmek, boğmak, dövmek istiyoruz” diyenler de oluyor. Benim hoşuma gidiyor bu tepkiler. Çünkü iyi ya da kötü, insanlardan bir tepki alıyorum. Demek ki onlara bir şey verebilmişim. Bir oyuncu olarak egom okşanıyor açıkçası... Gülizar karakterini nasıl yarattınız? Her hafta senaryoyu okuduğumda “Vay be. Bu kadar kötü olunabilir” diyorum. Ama bu rol için kimseyi gözlemlemedim. Aslında Gülizar da iyi bir kadın. Son zamanlarda “Herkesin içinde bir Gülizar yok mudur?” diye düşünmeye başladım. Kötü kadın rollerinin altından kalktığınızı gördük. Artık böyle mi devam edeceksiniz? Kesinlikle bir yıl duracağım. Hem kendim hem de izleyici için yüzümü dinlendirmek istiyorum. Şu anda tek hayalim sinema filminde oynamak. Hiç sinema filminiz yok gerçekten... Nasıl bir rol hayal ediyorsunuz? Oynamadığım bir karakter olmasını isterim. Hiç oynamadığım için ben de kendimi sinemada çok merak ediyorum. Hatta yüzümün sinemaya televizyondan daha uygun olduğunu düşünüyorum. Şu an birkaç sinema filmi görüşmesi yapıyorum. Ama netleşmiş bir şey yok. Hayalimse bir dönem filminde oynamak. Bir de içimdeki deliyi ortaya çıkarmak istiyorum. Hani bazen çıldırırsınız ya, o anı bir sinema filminde yaşatmak istiyorum. Bütün insani zaafları mesleğinizde kullanmaya kararlısınız anlaşılan... Çok avantajlı bir iş bu. İçindeki kötüyü, deliyi, aşığı, maceracılığı ortaya çıkarabiliyorsun. Böylece onlar olduğunda nasıl olabileceğini de görebiliyorsun. Bugüne kadar sadece bir dizide başrol oynadınız. Başka teklif gelmedi mi? Hırsız’da başroldüm. Ama 13 bölüm sürdü. Yayından kaldırdılar. (Gülüyor.) Ondan sonra korktum. Eskiden başrol benim için çok önemliydi. Yaşım ilerledikçe kişiliğimdeki bazı şeyleri aştım. Artık başrol oynama merakım yok. Nasıl aştınız bunu? İki senedir Adana’da yaşıyorum ve orada çok yalnız kalıp düşünme fırsatı buldum. Hayatımdaki en önemli şey huzur ve mutlu olmak. O nedenle beklentilerimi azalttım. Eskiden iyi oyuncu olmanın başrol oynamak olduğunu zannederdim. Ama yanılmışım. Hayatta şunu bileceksin: Beklentilerini ne kadar düşük tutarsan o kadar mutlu olursun. Beklentileriniz olmadı ve siz artık üzülmemek için başrolü umursamamaya başladınız... Olmadı. Başrol egomu törpüledim. Şimdi derdim bana verilen rolü en iyi şekilde izleyiciye aktarmak ve tepki almak. Bu başrol olmuş, ikinci veya üçüncü rol olmuş ne fark eder. Beyaz Gelincik dizisinin iki başrol oyuncusu Ömer ve Ceren’den çok bahsediliyor. Ama Gülizar da çok konuşuluyor. Öyleyse ego yapmanın ne anlamı var. Ama keşke o zaman Hırsız dizisinde başrol oynamasaydım. Başrole o zaman hazır değilmişim. Belki şimdi veya birkaç sene sonra oynamalıydım. Mesleki anlamda kendinizi nasıl tanımlıyorsunuz? Sanatçı mı, oyuncu mu? Ben sanatçı değilim. Sadece televizyon oyuncusuyum. Çünkü sadece televizyonda çalıştım. Şöhretli biri de değilim. Tanınan bir oyuncuyum. Takıntılı olduğunuz bir konu var mı? Kimsesiz çocuklara takıntılıyım. Evlat edinenlere çok özeniyorum. Çünkü çocukları olmasına rağmen kendi kanlarından olmayan bir çocuğa daha sıcak bir yuva veriyorlar. Bu konuda Angelina Jolie’ye çok hayranım. Ben de önce çocuk doğuracağım, sonra evlat edinebilirim. onur29 07-04-07, 17:44 Yasden röportaj için sağol. Çok teşekkürler. Resimde çok güzel yaa. ÇAKIL85 29-04-07, 13:26 Betül Şahin GÜLİZAR AMACINA ULAŞAMAYACAK "Beyaz Gelincik" dizisinde Aslanbaş ailesinin büyük gelini "Gülizar"ı oynayan Betül Şahin, "Dizi Mutlu sonla bitmeyecek ama Gülizarda amacına ulaşamayacak" dedi. Dizideki rolü yüzünden hayranlarından çok tepki aldığını vurgulayan Şahin, "Hayranlarım 'Lütfen bir daha böyle rolleri kabul etmeyin' diyor. Çünkü bana ekranda tahammül edemiyorlar, beni izlerken çok sinirleniyorlarmış" dedi ÇAKIL85 29-04-07, 13:38 bg de betül şahinin canlandırdığı gülizar karakterini çok seviyorum bu karakteri betül şahin canlandırdığı için daha çok seviyorum:) gülizar karakteri aslında kötü bir karakter değil iyi de değil elbette biraz fesat biraz görgüsüz biraz kıskanç bir karakter ceren ve özellikle de meyremceye yaptıkları bazen sınırları zorluyor bazen çok fazla abartıyor bu da insanların tepkisine yol açıyor yine de seviyorum gülizar karakterini yeri geldiği zaman çok komik olabiliyor özellikle meryemceye söylediği "intihar edersen öldürürüm seni" repliğini asla unutamam:img-hyste betül şahin bir röportajında sinema filminde oynamak en büyük hayalim demiş bende onu sinema filminde görmeyi çok isterim şu ana kadar oynadığı bütün dizileri izledim ilk yılan hikayesinde tanıdım kendisini başak karakteriyle sonra hırsız,omuz omuza,serseri. serseri hariç diğer oynadığı dizileri beğenerek izledim özellikler hırsız çok güzel bir projeydi ama malesef yayından kaldırıldı... dün yayınlanan röportajında ise "hayranlarım bir daha gülizar gibi karakterleri canlandırma diyorlar" demiş kesinlikle katılmıyorum canlandırdığı diğer rolleri de bilen,izleyen biri olarak en çok gülizarı sevdim diyebilirim.omuz omuzadan bile hatta! omuz omuzada canlandırdığı karakter inanılmaz şirin,pembe rengini seven hayatı da pespembe gören,şıpsevdi bir karakterdi ama asıl zor olan gülizar gibi bir karakteri canlandırmak gülizar karakteri hikaye nedeniyle her ne kadar tepki alsa da bunun nedeni zaten betül şahinin başarısıdır... özellikle de mimikleri çok başarılı:img-yes: onur29 29-04-07, 17:01 Sana aynen katılıyorum çakıl. Bende Betül Şahini çok seviuyorum bu zamana kadar oynadığı üm dizileri izledim. Gülizar n sevdiğim akrarkter oldu. Bencede kötü rol ona çok yakışıyo. Ayrıca Halide de çok sevimliydi. Halide ve Gülizara bakınca ne kadar uç noktalrda karakter olduklarını farkediyorum. seker kiz 05-05-07, 23:51 betül sahin cok iyi bir oyuncu. bende oynadigi bütün diziler seyrettim simdiye kadar. bence BG deki performansi diger bütün dizilerinkinden cok cok daha iyi kendini cok gelistirmis. ayrica cokda güzel bir bayan. bakislari gözleri falan cok güzel. umarim baska basarili islerdede yer alir BG bittikten sonra busra_d 06-05-07, 13:48 betul sahini harika pazarda gosterdiler ve ben kendim resim cektim ilk defa ondan cok guzel cikmamis ama yinede ekliyorum http://www.resimload.com/070814/SPn_12_015.jpg http://www.resimload.com/070814/WMg_12_017.jpg http://www.resimload.com/070814/Qp9_12_019.jpg http://www.resimload.com/070814/hhy_12_020.jpg ÇAKIL85 06-05-07, 21:46 http://img373.imageshack.us/img373/9345/avtr1jw2.jpg (http://imageshack.us) http://img441.imageshack.us/img441/3986/kkhi3.jpg (http://imageshack.us)+http://img508.imageshack.us/img508/2763/lleb6.jpg (http://imageshack.us) http://img453.imageshack.us/img453/7500/aaahw5.jpg (http://imageshack.us)+http://img441.imageshack.us/img441/5733/aaaaaaaacl8.jpg (http://imageshack.us)+http://img453.imageshack.us/img453/3135/aaaaaaaaaag8.jpg (http://imageshack.us) ÇAKIL85 13-05-07, 14:05 http://img509.imageshack.us/img509/184/glzrud2.jpg (http://imageshack.us) cosmic_c 13-05-07, 18:44 istek; http://img78.imageshack.us/img78/4876/betl2nf7.jpg + http://img474.imageshack.us/img474/4576/betl1ux1.jpg onur29 13-05-07, 19:13 Harika olmuş ellerine sağlık. padawan 13-05-07, 20:12 özellikle meryemceye söylediği "intihar edersen öldürürüm seni" repliğini asla unutamam:img-hyste evet çakılcım süperdi o replik! Bİr de Seyhan'a sol elle yeme! Seyhan neden deyince: çünkü herkes sağla yiyiyor! SÜperdi ya! Yarılmıştım gülmekten. Betül Şahin'i ben çok beğeniyorum, öyle böyle değil. Yanlış bir oyuncu seçiminin Gülizar karakterini katledebileceğinin o kadar farkındayım ki, iyi ki Betül Şahin oynuyor diyorum:D Gerçekten çok sanşlıyız. umarım sinemada da görürüz! :good: lombardo 15-05-07, 19:34 http://img522.imageshack.us/img522/8960/10000562ou3nnlo0.jpg (http://imageshack.us) dunyammm 17-05-07, 11:39 iyi bir oyuncu ÇAKIL85 21-05-07, 16:00 http://img515.imageshack.us/img515/7530/1001kp9.jpg (http://imageshack.us) ÇAKIL85 21-05-07, 16:02 http://img525.imageshack.us/img525/7044/1002ev8.jpg (http://imageshack.us) ozlem05 21-05-07, 16:25 http://img120.imageshack.us/img120/894/betl351ahinkb7.jpg ozlem05 21-05-07, 16:28 http://img120.imageshack.us/img120/9346/betl351ahin2fi6.jpg cosmic_c 26-05-07, 16:31 istek; http://img528.imageshack.us/img528/3451/be1ey1.jpg + http://img528.imageshack.us/img528/7673/be2yx5.jpg + http://img528.imageshack.us/img528/7287/be3qo0.jpg ÇAKIL85 29-05-07, 19:55 http://img528.imageshack.us/img528/2553/83443030it8.jpg (http://imageshack.us)+http://img61.imageshack.us/img61/1731/63380923kz6.jpg (http://imageshack.us)+http://img61.imageshack.us/img61/2613/62124618un8.jpg (http://imageshack.us) http://img48.imageshack.us/img48/7370/48956534xb0.jpg (http://imageshack.us)+http://img528.imageshack.us/img528/3738/39625597ra5.jpg (http://imageshack.us)+http://img106.imageshack.us/img106/4166/37807544ht9.jpg (http://imageshack.us)+http://img106.imageshack.us/img106/964/10nq9.jpg (http://imageshack.us) onur29 29-05-07, 20:03 Çakıl ellerine sağlık ne güzel avatarlar bunlar böyle. Çok sağpol ayaa. hangisini kullanacağımı şaşaırdım valla. SÜRMELI 31-05-07, 13:24 güllüzar suan deryali günlerde konuk :) :D ozlem05 31-05-07, 14:16 http://img175.imageshack.us/img175/5600/06ja6.jpg http://img474.imageshack.us/img474/1028/15oc5.jpg http://img175.imageshack.us/img175/401/16zp7.jpg padawan 31-05-07, 15:25 fotoğraflar için teşekkürler özlem! Şans bu gün evdeydim ve Betül hanımı izlemeye şansım oldu:img-yes: Ne kadar tatlı ve aklı başında. Herşeyi de biliyor, örgü de çoştu zaten:img-wink: Çok sevdim ya kendisini, çok tatlı geldi. Gülizar'dan hala nefret ediyorum tabi ki:img-hyste Kendine bu kadar zıt bir insanı harika bir şekilde oynadığı için kendisini tebrik ediyorum _CALIKUSU_ 31-05-07, 16:44 Özlem05 ekledigin resimler icin cok tesekkür ederim!:happy0064 Kesinlikle Deryali Günlerde bugün sempatimi kazandi. Cok beceriklyimis, hic bos durmadi hemen örgüye basladi. Ayrica keske kendi ses tonunu kullansa. Gülizarin ses tonu cok gicik cünkü. Ayrica Derya Baykalin dedigi cok dorgu gözleri oradaki renkli camlardan cok daha güzel parliyordu. onur29 31-05-07, 20:57 Tühh beee okuldaydım. Kaçırdım. Canım yaa nasılda güzel çıkmış. Offff keşke izleyebilsem. Resimler için sağolun Gül Tuna 01-06-07, 13:01 cok begendigim oyunculardan kabiliyetli ve cok güzel bi bayan ÇAKIL85 03-06-07, 21:51 http://img258.imageshack.us/img258/1151/bgsonnk4.jpg (http://imageshack.us) yasden 05-06-07, 21:12 http://i194.photobucket.com/albums/z59/yasden_zek/73_gll_k.png onur29 05-06-07, 21:49 Sağol yasden imza harika. Betül şahin daha harika :D:D:D:D yasden 06-06-07, 15:56 Yorumun için teşekkür ederim Onur29;) http://i194.photobucket.com/albums/z59/yasden_zek/bgfinal1.png _merveee_ 07-06-07, 21:32 http://img239.imageshack.us/img239/8395/gllimzapo4.jpg (http://imageshack.us) Ceren&Ömer 11-06-07, 13:45 http://www.resim-yukle.com/img01/13/442795gulluceren.jpg *** http://www.resim-yukle.com/img01/13/813454gulluceren1.jpg yasden 14-06-07, 18:54 http://img359.imageshack.us/img359/1589/1bgaslanbasqk7.png Derya_Can 16-06-07, 10:37 betül ablanin oyunculuguna bayiliyorum ama son oynandi beyaz gelincikde kötü kadin rolündeydi oysa daha iyi kadin rolüne daha yakisir bu güzelikle http://www.imagehut.eu/images/33414uzj.gif bu arada kendisi evlimi yoksa bekarmi cok merak ediyorum onur29 16-06-07, 12:00 Deya_can sapıl eline sağlık Betül şahin bekar. :D:D ozlem05 21-06-07, 13:34 http://img442.imageshack.us/img442/6936/13oj2.jpg http://img49.imageshack.us/img49/9687/16uk8.jpg http://img520.imageshack.us/img520/9378/18nc9.jpg http://img49.imageshack.us/img49/2500/19tr3.jpg http://img49.imageshack.us/img49/2623/20se7.jpg http://img49.imageshack.us/img49/6316/22vh8.jpg http://img341.imageshack.us/img341/1448/25jl8.jpg _merveee_ 25-06-07, 11:15 O da Sinema Filmi İstiyor 'BEYAZ GELİNCİK' DİZİSİNDE GÜLİZAR'I CANLANDIRAN BETÜL ŞAHİN, 'DİZİDE ROL ALMANIN KEYFİNİ YAŞADIM, ARTIK SİNEMA FİLMİNDE OYNAMAK İSTİYORUM' DEDİ. Yüzünün sinemaya daha uygun olduğunu düşünen Şahin şöyle konuştu: 'Kendimi sinemada çok merak ediyorum. Şu an birkaç sinema filmi görüşmesi yapıyorum. Asıl istediğim, bir dönem filminde oynamak. Sinema, bir oyuncunun yeteneklerini milyonlara yansıtabilmesi için müthiş bir imkan. Yaşım ilerledikçe kişiliğimdeki bazı şeyleri aştım. Artık başrol oynama takıntım kalmadı. Hayatımdaki en önemli şey mutlu ve huzurlu olmak. Eskiden iyi oyuncu olmanın başrol oynamak olduğunu sanırdım, yanılmışım. Artık benim için önemli olan tek şey; verilen rolü en iyi şekilde izleyiciye aktarabilmek.' ozlem05 26-06-07, 14:42 http://img526.imageshack.us/img526/5909/75hg0.jpg http://img262.imageshack.us/img262/3945/76eh9.jpg http://img444.imageshack.us/img444/3597/81pp7.jpg http://img185.imageshack.us/img185/1617/84kf7.jpg http://img185.imageshack.us/img185/5/93gx3.jpg http://img504.imageshack.us/img504/7473/94zb9.jpg http://img517.imageshack.us/img517/1262/99vb5.jpg Defne16 26-06-07, 20:49 http://perso.orange.fr/defne16/images/yumruk_mer_gul_3.gif http://perso.orange.fr/defne16/images/yumruk_mer_gul_2.gif http://perso.orange.fr/defne16/images/yumruk_mer_gul.gif onur29 26-06-07, 21:25 öz<lem resimler için çok sağol yaa. Çok güzel resimler. Defne sende sağol. Ama ben bu sahneyi bi gülizar sever olarak sevmiyorum HulyaGoker 29-06-07, 14:22 fiziksel olarak pek değiştirmedi .kendini yakışıyor herşeyiyile ona böyle olmak sarısın yada kızıl olamaz herhalde.yılan hikaesinde çok beğenirdim . zeyno ölünce memoli aşık olur başak'a sanırdım ama olmadı. peloş_sezin 01-07-07, 09:08 arkadaşalr bence betül şahin çok iyi oyuncu.ben onu beyaz gelincikteki rolunu çok beyeniyordum.rolunu sanki gerçek gibi oynuyordu.:happy0064 ozlem05 02-07-07, 15:22 http://img120.imageshack.us/img120/3089/10qg6.jpg http://img120.imageshack.us/img120/7615/75bp0.jpg arrzzu 11-07-07, 13:48 http://img340.imageshack.us/img340/5504/s5004825fq8.jpg (http://imageshack.us) http://img166.imageshack.us/img166/4969/s5004826me9.jpg (http://imageshack.us) http://img166.imageshack.us/img166/5230/s5004827my5.jpg (http://imageshack.us) arrzzu 11-07-07, 13:51 http://img262.imageshack.us/img262/1493/s5004837cl4.jpg (http://imageshack.us) http://img166.imageshack.us/img166/5153/s5004935jn2.jpg (http://imageshack.us) http://img523.imageshack.us/img523/6172/s5004943bk3.jpg (http://imageshack.us) arrzzu 11-07-07, 13:54 http://img166.imageshack.us/img166/1716/s5004938pi3.jpg (http://imageshack.us) http://img166.imageshack.us/img166/9185/s5004947ep6.jpg (http://imageshack.us) http://img166.imageshack.us/img166/3468/s5004948pq9.jpg (http://imageshack.us) onur29 11-07-07, 16:30 özlem ve arzu çok teşekkürler. çok güzel resimler yaa polat_nl 31-08-07, 15:38 bu resimlerde benden http://www.resimyuklet.org//images/2e9afd2984462e5b8640a3de56f32ae7.jpg (www.resimyuklet.org) http://www.resimyuklet.org//images/8a6b50048d16f5a3f13998c63153424d.jpg (www.resimyuklet.org) http://www.resimyuklet.org//images/994272a79a1bf3fde5327e7908b3b088.jpg (www.resimyuklet.org) http://www.resimyuklet.org//images/e0437047f450748232c7785027d037d6.jpg (www.resimyuklet.org) sweet10 12-09-07, 10:38 çok tatlı bi bayan oyuncu çok da başarılı yılan hikayesinde onu çok seviyodum polis rolü çok yakışıyo omuz omuza da şeker ve saftı ama çok hoştuu onur29 12-09-07, 16:15 Polat_nl resimelr harika. Çok sseviyorum betül şahin'i umarım yeni sezonda onu yine çok kaliteli bir dizide izleriz hüsnanur 17-10-07, 11:14 Betül sahinin yeni projelerinden haberiniz var mi ??? coook özledim onu:sad53: onur29 27-10-07, 13:17 Bende çok özledim ya. Betül Şahin'e hayranım ben. Gülizar Aslanbaş Rolüyle ne kadar iyi birmoyuncu olduğunu kanıtladı. En kısa zamanda Beyaz Gelibncik gibi kaliteli bir dizide izlemek istiyorum. rüştü 29-11-07, 09:58 http://img340.imageshack.us/img340/1817/gjkljd2.png İstediğim gibi bir proje bulamadım 'Beyaz Gelincik' dizisinin 'Gülizar'ı Betül Şahin, henüz hayatının rolünü oynamadığını söyledi: Bu yıl içinde olmak isteyeceğim bir dizi olmadığı için yüzümü dinlendiriyorum.. atv'nin efsane dizisi 'Beyaz Gelincik'te canlandırdığı 'Gülizar' karakteriyle zihinlere kazınan genç oyuncu Betül Şahin, yeniden ekrana dönme konusunda seçici davrandığını söyledi. "Şu aralar yaptığım birçok görüşme var ama içime sinen bir proje ile şu ana kadar karşılaşmadım" diyen Şahin, bu konuda neden sabırlı davrandığını şöyle açıkladı: Beklemek iyidir "Ne zaman ki 'evet işte bu işte olmalıyım' derim, o zaman kamera karşısına geçerim. Bu sezon izlenme oranlarının çok düşmesini projelere bağlıyorum ve biraz beklemenin daha doğru olduğunu düşünüyorum." 'Beyaz Gelincik'te iki yıl çok yoğun çalıştığını ve 'evin aykırı gelini'ni oynadığını hatırlatan Betül Şahin, "Bence bu projenin üstünde bir yapımda yer almam lazım. Ayrıca bir oyuncu olarak da yüzümü dinlendirmem gerektiğine inanıyorum" dedi. Hazmetmek gerek Hayatının rolünü henüz oynamadığını açıklayan güzel oyuncu, "Bir Hollywood filminde oynamayı çok isterdim" şeklinde konuştu. Şahin, 'şöhreti hazmetmiş oyuncu' kavramını da şöyle tanımladı: "Oyuncu, klas, gizemli ve vakur olmalı. Kendinize ne kadar özen gösterdiğiniz, aslında sizi seven insanlara ne kadar değer verdiğinizle ilgilidir. Basamakları ne kadar sağlam adımlarla ve kendinizden emin çıkarsanız, hazmetmeniz ve şöhreti taşımanız da o kadar kolay olur." Samimi olmalı Son günlerde çok konuşulan 'sanatçıdan dost olmaz' konusuna dair görüşlerini de belirten Şahin şunları söyledi: "Sanat dünyasındaki dostluklara inanıyorum. Çünkü dostluk insanın kendisinde biten bir duygu. Samimi olursanız, sevilirsiniz. Dostluk kuramamanın meslekle değil, kişilikle ilgili olduğu düşüncesindeyim." Duyarsızlığa hiç gelemem * Bu aralar İngilizce derslerime ağırlık verdim ve haftada dört gün de pilates yapıyorum. Bir oyuncunun da aynı sporcu gibi formda kalması gerçeğine inananlardanım. Bir oyuncu, her geçen gün kendini geliştirmeye çalışmalı ve yeni şeyler öğrenmeye açık olmalı diye düşünüyorum. * Çok sabırlı ve sakin bir insanım. Olayları ince eleyip sık dokuyan ve hata yapmamaya çalışan bir yapım var. Yaptığım hatalardan ders çıkarmayı bilirim. Yeniliğe açık ve duyarlıyım. Bazen de hayatı ti'ye alırım. Duyarsızlık, istismar ve haksızlık ise sabrımı taşırır. * Algılama kapasitem çok geniş. Çabuk keşfeder ve çözerim. İnsanları tanımak için uzun zamana ihtiyaç duymam. Güvenilir yaşanmışlıklardan hayatıma çok olumlu şeyler geçirebilirim. Sabah Gazetesi bbasalan 29-11-07, 13:45 http://www.resim-yukle.com/thumbs/740914untitled1.JPG ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=740914untitled1.JPG') http://www.galeriturk.net/getimg/504B1E3EF2758F4C9BD94417y.jpg http://www.resim-yukle.com/thumbs/6210537D78B6EBACC57947B1265FE9r.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=6210537D78B6EBACC57947B1265FE9r.jpg' ) http://www.resim-yukle.com/thumbs/59701794CA5C68ED133F4DA2491441r.jpg ('http://www.resim-yukle.com/viewer.php?id=59701794CA5C68ED133F4DA2491441r.jpg' ) Pilates yapıyor Güzel oyuncu Betül Şahin, yeni projeler için form tutuyor: Bu aralar İngilizce derslerime ağırlık verdim. Haftada dört gün de pilates yapıyorum. Bir oyuncunun da aynı sporcu gibi formda kalması gerçeğine inananlardanım. onur29 30-11-07, 15:26 Çok teşekkürler bbasalan. Betül şahin'i çok seviyorum. Neden yeni bir projede yer almadığını merak ediyordum. Ama mantıklı bir açıklaması varmış. bence çok doğru. Oyuncu biraz kendini özletmeli. Ben Betül şahin'in bomba gibi bir rolle döneceğine eminim. rüştü 04-12-07, 08:20 Kötü gelin inzivaya çekildi Son olarak "Beyaz Gelincik" dizisinde, evin sivri dilli gelini olarak karşımıza çıkan Betül Şahin, bir süredir ortalarda görünmüyor. Son olarak "Beyaz Gelincik" dizisinde, evin agresif ve sivri dilli gelini olarak karşımıza çıkan Betül Şahin, bir süredir ortalarda görünmüyor.Şu sıralar zamanını İngilizce dersleri ve pilatesle değerlendiren oyuncu, "Yaptığım birçok görüşme var. Teklifler geliyor ve hepsini büyük bir titizlikle değerlendiriyorum. Ama içime sinen bir projeyle şu ana kadar karşılaşmadım. Ne zaman ki 'Evet, işte bu işte olmalıyım' derim, o zaman kamera karşısına geçerim" diyor. Hayatımın rolünü henüz oynamadım Ekranların iyi karakterleri kadar, kötüleri de hatırlanır. Hatta onların hayranları daha sadıktır. Bir isim var ki polis olup adalet dağıttığında da çok sevildi, evin aykırı gelini olduğunda da... Betül Şahin’den bahsediyoruz. Genç oyuncu, "Hayatımın rolünü henüz oynamadım" diyor. "Beyaz Gelincik" dizisinden sonra hemen yeni bir projede yer almadınız. Bu bilinçli bir tercih miydi? - İki sene çok yoğun çalışmıştım. Bugüne kadar hiç oynamadım bir rol oynadım: ’Evin aykırı gelini’ Bu projenin de üstünde bir yapımda yer almam gerekiyordu bana göre... Ayrıca bir oyuncu olarak da yüzümü dinlendirmem gerektiğine inandım. Bu aralar Betül Şahin zamanını nasıl değerlendiriyor? - İngilizce derslerime ağırlık verdim ve haftada dört gün de pilates yapıyorum. Bir oyuncunun da aynı sporcu gibi formda kalması gerçeğine inananlardanım. Bir oyuncu, her geçen gün kendini geliştirmeye çalışmalı ve yeni şeyler öğrenmeye açık olmalı diye düşünüyorum. Ayrıca dış görünüşüne de özen göstermeli. İşle ilgili kabul ettiğiniz bir proje var mı? Biz Betül Şahin’i ne zaman ekranlarda görmeye başlayacağız? - Şu aralar yaptığım birçok görüşme var. Teklifler geliyor ve hepsini büyük bir titizlikle değerlendiriyorum. Ama içime sinen bir proje ile şu ana kadar karşılaşmadım. Ne zaman ki "Evet işte bu işte olmalıyım" derim, o zaman kamera karşısına geçerim. Daha önceki sezonlarla karşılaştırma yaptığınız zaman bu dönem izlenme oranlarının çok fazla düştüğünü görüyoruz. Bu da projelerle ilgili diye düşünüyorum. Şu dönem biraz beklemenin daha doğru olduğuna inanıyorum. Sabretmek ve beklemek bir erdemdir. Mevlana’nın da söylediği gibi "İnciyi inci yapan erdem, onun yıllar boyu sedef zindanlarda bekleyişinde saklıdır." Betül Şahin’in kendisini nasıl bir kişiliğe sahip? Kendinizi nasıl tanımlarsınız? - Çok sabırlı ve sakin. Olayları ince eleyip sık dokuyan ve hata yapmamaya çalışan biri. Ya da yaptığı hatalardan ders çıkarmayı bilen biri. Duyarlı, yeniliğe açık. Bazen de hayatı ti’ye alan ve neşeli. Bu piyasada dostluklara inanıyor musunuz? Sizin de sanatçı dostlarınız olabiliyor mu? - Dostluklara inanıyorum. Çünkü dostluk insanın kendisinde biten bir duygu. Samimi olursanız, sevmeyi bilirseniz sevilirsiniz. İdealiniz olan bir rol var mı? - Esas olan bana göre; rolün ne olduğu değil, projenin sağlamlığıdır. Ama şunu hissediyorum ki, ben hayatımın rolünü henüz oynamadım. Ama oyunculukla ilgili idealiniz derseniz, bir Hollywood filminde oynamayı çok isterdim. Meltem, Sanem, Nurgül ve Başak günümüzün dört yapraklı yoncası İnsanları çabuk çözer misiniz? - Algılama kapasitem çok geniş. Çabuk keşfeder ve çözerim. Yeni oyunculardan sizin favorileriniz kimler? - Meltem Cumbul, Sanem Çelik, Nurgül Yeşilçay ve Başak Köklükaya günümüzün dört yapraklı yoncası bence. Hürriyet Gazetesi rüştü 04-12-07, 08:24 http://img84.imageshack.us/img84/7169/000000000ad0.png http://img402.imageshack.us/img402/359/00000vp0.png http://img84.imageshack.us/img84/7937/79925789cl9.png Haberin Fotoları onur29 05-12-07, 13:19 Rüştü çok teşekürler. Resimler harika. Betül şahin'i çok özledim. Ama b |