Tüm Versiyonu Göster : The O.C. - 2.Sezon Bölüm Yorumları-
meltemyucel 20-07-05, 08:21 2.Sezon Bölümleri
01 - The Distance
Yazın bitmesine çok az bir süre kala O.C.'de tansiyon oldukça yüksektir.
Cohen ailesi yazın başında Newport Beach'den kaçan Seth'i geri getirmeye
ikna etme aşamasında çok ümitsizdir. Aynı sırada Chino'da hamile olan
Theresa kendisini evde beklerken Ryan bir inşaat işçisi olarak çalışmaktadır. Tekrardan Newport Beach'de ise Summer Seth'in ortadan kaybolmasıyla başa çıkmaya çabalamaktadır. Marissa ise kendini dünyadan uzaklaştırmıştır ve eski yöntemlerine başvurarak sorunlarıyla yüzleşmeye çalışıyordur.
02 - The Way We Were
Bir zamanlar sahip oldukları gibi Marissa ve Summer'ın dikkatini tekrardan
çekmeye çalışan Ryan ve Seth için okula dönüş vakti gelmiştir. Öte yandan yeni işi nedeniyle uzaklara taşınmak zorunda kalacak olan Hailey de bu planlarını Jimmy'e anlatmaya çalışmaktadır. Jimmy ise onu yakınında tutabilmek için kimsenin tahmin edemeyeceği bir şey yapar. Diğer bir yandaysa Sandy Julie'ye başsavcılığın Caleb'ı yakından takip ettiğini ve eğer yerine geçecek birini bulamassa büyük sorunlarla karşılaşacağını anlatır. Julie ise Sandy'e Caleb'ın işini açıklığa kavuşturamassa ne gibi sorunlarla karşılaşabileceğini anlatmaya çalışmaktadır.
03 - The New Kids On The Block
Seth yeni işindeki arkadaşından diğer arkadaşlarına kendisini düşündükleri gibi biri olmadığı kanıtlaması için yardım almaktadır. Öte yandan Summer Zach'i daha yakından tanımaya başladıkça Seth hakkında gerçekten nasıl düşündüğünü anlamaya başlar. Marissa Ryan ile bir akşam geçirdiği için mutludur. Fakat okulda Ryan biraz utanç verici bir yolla tanıştığı yeni sınıf arkadaşı Lindsay ile zorunlu olarak bir proje üstünde çalışmaktadır. Caleb'ın yasa yolundaki sorunlarıysa hem Sandy hem de Kirsten'ı işlerinden olma konusunda zorlamaktadır bunda Caleb baştan ayrılırsa yerine geçecek kişinin Julie olması ihtimalinin giderek kesinleşmesinin da büyük payı var.
04 - The New Era
Newport Beach'de herkes için yeni bir dönemdir. Kirsten ve Julie Newport Group Şirketinde birarada çalışmak için uğraşırken Sandy de Caleb'ın ne sakladığını öğrenmeye uğraşmaktadır. Seth ve Ryan ise Lindsay ve Alex ile bir grup randevusu ayarlarlar, fakat işler dördünün de beklediğinden farklı gelişir.
05 - The SnO.C.
Geleneksel "SnO.C." kış dansı günü gelmiştir. Seth, Alex ile olan ilişkisini
ileri bir seviyeye taşımak ister fakat Alex'in başka planları var gibi gözükmektedir. Lindsay ise Ryan ile girebileceği bir ilişki konusunda şüphelidir. Zach, Summer ile arasında Seth'e yer olmayan bir ilişki istemektedir. Marissa'nın ise D.J. ile yaşadığı gizli ilişki su yüzüne çıkmak üzeredir. Öte yandan Sandy, Caleb'ın yasa yolundaki bulmacasını çözer ve ortaya çıkan sonuç beklenmedik bir şok gibidir.
06 - The Chrismukkah That Almost Wasn't
The O.C. de yeniden Chrismukkah zamanı ve bu kez Seth bunu daha geniş çaplı
yapmak istemektedir. Caleb hapse girme tehlikesiyle karşı karşıya olduğundan Sandy onu bir adım atıp Renee ile aralarındaki gerçeği açıklamaya ikna etmeye çalışmaktadır. Bu olayların yanı sıra Julie ve Jimmy birlikte nitelikli zaman geçirir. Sonuçta Caleb'ın itirafı tüm Cohen ve Nichol ailesini etkileyecek ve artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.
07 - The Family Ties
"Bir aile güçlenirse bir diğeri sonsuza kadar değişir." Caleb'ın açıklamasından sonra Cohen ailesi Lindsay'i ailenin bir parçası olarak görmeye karar verirler. Bu sırada bir diğer aile ise aralarından birinin Newport Beach'i terkedeceğinden dolayı üzgündür. Bunun dışında Seth, Alex'i etkilemek için Ryan'ın olduğu gibi bir "sert çocuk" tarzında davranmaya çalışır ayrıca Zach'in eski şehrinde yaşadığı bir olay Summer ile aralarındaki ilişkiye yeni bir yön kazandıracaktır.
08 - The Power of Love
Sandy 20. evlilik yıl dönümünü unutunca Kirsten ile başı fena halde belaya girer. Seth ve Ryan'ın Alex ve Lindsay ile yaşadığı olaylar da Sandy'nin başını daha halde belaya sokmaktadır. Ryan, Lindsay'in sevigilisi mi yoksa teyzesi mi olduğuna karar vermesi gerekir. Bunun yanında Marissa ve Julie hala D.J. yüzünden tartışmaktadırlar. Summer ise Zach ile arasındaki ilişkiyi bir ileri seviyeye taşımak ister fakat Zach onu yanlış anlayarak ailesi ile tanıştırmaya götürür.
09 - The Ex-Factor
Seth, Alex'in eski sevgilisinin geri geldiğini öğrenince şaşkına döner, bu eski seviglinin kim olduğunu öğrenince ise adeta şoka uğrar. Julie'nin Newport Group'u kurtarmak için herkesi şaşırtan ancak işe yarayabilecek bir fikri vardır. Lindsay, Summer ve Marissa ile "dışarıda" kız kıza vakit geçirmeye karar verirler, bunun üstüne de Ryan, Zach ve Seth de "içeride" erkek erkeğe takılmayı düşünürler fakat hiç bir şey planlandığı gibi gelişmez.
Seth'le Summer ayriliorlar.Ikiside kendilerine yeni sevgililer buluyorlar ama acaba mutlulugu onlarda bulabilecekler mi??
Bu arada Seth Sand 'ye Ryan'i eve geri getirmesini soluyor.Theresa Ryan'a geri donmesi gerektiini soyleyince Ryan solugu Newpot'ta aliyor.Fakat herseyin super olacagini dusunurseniz yanilirsiniz.Sonucta Seth.Summer,Marissa ve Ryan'in yeni sevgilileri var ama neyse sonunda Set'le Summer birbirleri icin yaratildiklarini anlayip tekrar biraraya geliyorlar:) Fakat Zach'in Summer'dan vazgecmeye hiic niyeti yok.Zach cesitli oyunlariyla Summer'la Seth'in arasini acmaya basladi.En son olarak Summer'in Seth'i televizyonda vucudu krema kapli bir kizi yalarken gormesi uzerine Seth'ten ayildi ve Zach 'le yeniden cikmaya basladi:(Iyi haber ise Marissayla Ryan yeniden basliyorlar ve cok iyi devam ediyor maasallah:)
Bu arada Julie'nin basi yillar once cekilen bir sex kasetiyle derde giriyor .Sonunda Caleb santajcinin parasini oduyor ama artk evlilikleri eskisi gibi olmayacak.
Kirsten ise ofisine yeni gelen calisma arkadasina asik oluyor!!!Is bayaga ciddi yani . .Sonunda konusup adamin Newportu terk etmesine karar veriliyor ama bu olayin Kirsten'a hic iyi etkileri olmuyor. Sandy'le gunden gune arasi acilan Kirsten hergun arttirdigi alkol dozu sonunda alkolik oluyor hatta alkol yuzunden trafik kazasi geciriyor.Tum bu olanlar sonunda Kirsten'n cantasinda konyak sisesi bulan Sany Kirsten icin baska cozum yollari aramaya basliyor.Bu arada Ryan'in abisi Trey hapisaneden cikiyor.Ve ona bir sans verip evlerine aliyorlar.Bir sure Ryanin havuz evinde kalan Trey is ve ev aramaya basliyor.Marissa bu arada cok yardimci oluyor Trey'e.Fakat Trey hic degismiyor .Esrar fln kullaniyor.Ryanin Miamide oldugu bir gece bu ikisi Trey'in evinde film seyretmek icin bulusuyorlar .Iste vakit geciyor bu arada Marissa biraz sarhos olmus temiz hava almak icin disari cikiyor.Trey'de esrar cekip arkasinda disari geliyor !!! Sahilde Trey Marissaya saldiriyor sonunda Marissa Trey'in kafasina odunla vurup kaciyor.Ryan Miamiden geldikten sonra Marissa soylemiyor buna ama kiz herseyden tirsiyor.Ryan biseylerden supheleniyor:) Sonunda gidip Trey'e soruyor Trey'de "marissa sn Miamideyken benimle birlikte olmak istedi diyor "Ryan sokta ama inanmiyor buna .Hersey iyi devam ederken Julie sevgilisiyle birlikte Calebi oldurmeyi planliyor.Ickisinin icine zehir koyuyor tam icecekken vazgeciyor ve bunu dusundugu icin utaniyir ama ecel..Tam bu sirada Caleb kalp krizi geciriyor ve oluyor!! Alkolik olan Kirsten babasinin olumuyle iyice dagiliyor.Hailey ve Jimmy Newporta geri donuyorlar.Kirstenin Calebin cenazesinde sarhos olup elinde vodka sisesiyle dolasmasi uzerine Sandy harekete geciyir ve tum aile Kirsteni bir rehabilitasyon merkezine yatmasi icin ikna etmeye calisiyor.Herkesin ikna cabalarina ragmen kabul etmeyen Kirsten son olarak Seth'i de bu grubun icinde gorunce ikna oluyor ve gozyaslari icinde merkeze ugurlaniyor.
Marissanin vucudundaki yaralari fark eden Summer ne oldigunu soruyor ve sonunda Marissa herseyi anlatiyor.Summer bunu Seth' e ,Seth'te Ryan'a anlatiyor!
Ryan'i duyunca tahmin edin artk !! Hemen arabaya atlayip Treyin evine gidiyor deli gibi kavga ediyorlar Trey Ryan'a silah dogrultuyor sonra Marissa iceri giriyor durun diye bagiriyor.Sonunda Trey deli gibi bogmaya basliyor Ryani .Marissa eger bisey yapmassa Ryan olecek .Tek care yerdeki silahi aliyor ve Trey'i vuruyor .Trey duruyor Marissaya bakiyor soyle bi gulumsuyor ve yere yigiliyor bu arad Seth le Summer da iceri giriyor ve 4 lumuz treyin bedeniyle ayni odanin icinde kalakaliyorlar!!
http://www.theoc-turkiye.net sitesinden edindiğim bilgiler valla bende şok oldum dedikleri gibi 2.sezonda epey bi dağılmışlar kimin kimle görüştüğü belli değil....
yazdıkların için çooooooooooook teşekkürler meraktan çatlıyordum :D gerçekten çok teşekkür ederim
inanmiyorum yaa bukadarda olmaz eger böyleyse türk filmlerini geçmis yani ne diyimmmm :o :confused:
BuFFyLoVeR 24-07-05, 15:13 Ya bu ne güzel kurgu ya!çok sağol bende çok merak ediyodum!
Bu arada en son anlattığın ikinci sezonun sonu mu yoksa devamı var mı?
arkadaslar 2. sezon toplam kaç bölüm sürüyor acaba bilen varsa lutfen yazabilir mi?
The O.C. 2.sezonunun yeni yüzleri..
http://img145.imageshack.us/img145/2029/oc2oe.jpg
D.J, Lindsey, Zach ve Alex
theoc_marix 25-07-05, 14:36 eylül gelsede izlesek
ikinci sezon birincisi kadar guzel degildi ama sonuna dogru duzelmege basladi :)
ben de bugün pro7 kanalında rastladım diziye, 2.sezon bölümüydü ve üzüldüm birass..
herkes farklı birileriyle summer zachle, marissa d.jle, seth alexle ve ryan da lindseyle..
seth ve alexi hiç yakıştıramadım kız acaip geldi bana.. bi de summer sethin önünde gitti zachin elini tuttu beraber gittiler fln seth bakakaldı arkalarından sinir oldum yine summera.. 1.sezonu baya aricaz galiba 2.yi izlerken : ( (
lindsey karakterinden ben nefret etmistim bakalim siz begencekmisiniz...
3. sezon heyecanli olacak gibi geliyor ;)
ryan and marissa super :cool:
ya lindsey den ilk baslarda ben de nefret ettim ama sonradan cok sevimli gelmeye basladı..ben dj'den resmen tiksindim..ikinci sezon favorimse kesinlikle ALEX!!!!! :)
ayyy inanmıyorum neler de oluyo bööle.yaa ben birinci sezondan oldukça memnundum yaa.herkesi ayırmışlar.bari sandy ile kirstena dokunmasalardı.onlar birbirlerine çok yakışıyolardı yaa.bi de acaba caleb öldü numarası yapıosa?olur olur yane.
caleb öldü numarası mı iyice kafam karıstı bak şimdi neler oluyor???
yaaa evet evet hatta bıde oldu numaraı yapıp kendını gomduruo allah allah bıraz sacmalamayın ya spıkey lafım sana degıl
2.sezon çok bomba olaylarla devam ediyor.Valla ben 8 bölümünü izledim ve ağzım açık kaldı izlemeye devam ediyorum.Bende Dj denilen karaktere deli oluyorum.Favorim bu sezon yine Marissa yine saçmalamış ama olsun onu seviyorum
isot_nejjat 03-08-05, 13:36 pardon ama 2. sezonu nasıl izleyebiliyosunuz ayrıca o özet neydi ole helal olsun kaçırdığım bölümleride öğrenmiş üldum bi yerden fln mı indirdin
bırıncı sezonun ozetı the ocnın turkıye sayfasından alıntı
ikinci sezonu ıse ares yada kazaa gıbı programlardan bılgısayarına ındırebılıyorsun yada bu ıkıncı sezonu satanlar var onlardan satın alabılıosunda
nejjat ben The O.C 2.sezonu emule den indirdim.Altyazılarıda divxplanet te bir kaç arkadaş çeviriyorlar öyle izliyorum yani.Full 2.sezon var bende ama altyazı olmadığı için bütün bölümlere bakamadım onları bekliyorum
Adamlar yapıyolar abi.Ben hayatımda böyle bir kurgu görmedim.Bence yapılmış olan EN İYİ gençlik dizisi.
Ya millete bak.Biz daha 1.sezonu unutmadan millet 2.sezonu izlemişte 3.sezonu bekliyo.Yahu biraz yavaş olun,sabırlı olun.Ama 2.sezonu okuduğumda gerçekten çok heycanlandım.Sabırsızlıkla bekliyorum.
alperozcat 07-08-05, 17:14 ewt bende merakla bekliyorum
ben ikinci sezonun birsürü fotoğrafını buldum özetlerini filan ama hiç izleyemedim cok merak ediyorum özetlerden anladığım kadarıyla dizi iyice pembeleşmiş:))))
ya ikinci sezonun 9.bölümünden itibaren çekip yollayabilecek olan biri var mıdır acaba??
Adamlar yapıyolar abi.Ben hayatımda böyle bir kurgu görmedim.Bence yapılmış olan EN İYİ gençlik dizisi.
bence yanılıyorsun senin görüşünü bilmem ama ben beverly hills ve dowson's creek ten daha iyi gençlik dizileri görmedim. The O.C farklı kesimlere hitap eden bir diz ama eminim onlar gibi popüler oldu.. geçmişi yad etmek gerek sizi bilmem ama benim görüşüm böyle2red
The 3x1 The Aftermath - Season 3 Premiere
8 eylül 2005 de başlıyor Amerika'da
alperozcat 18-08-05, 19:59 arkadaslar biras once cnbc e de the oc reklamı cıktı 2.sezon sonbaharda yayınlanacak die:)
en iyi genclik dizisi o.c. değil her ne kadar muhtesem olsa da!!genclik dizisinde bence insanlar kendilerini dizideki karakterlerler eslestirebilmeli..o.c.de bu pek mumkun değil açıkçası :) sahsen ben de dawson's creek'i ve özellikle one tree hill'i daha basarılı buluyorum
alperozcat 19-08-05, 14:57 one tree hill bu sezon cnbc e de yayınlanacak. izleyelim de the oc den neresi guselmiş gorelim. dawsons greek de sona dogru sacmaladı o yuzden sevmedim ben.
.Favorim bu sezon yine Marissa yine saçmalamış ama olsun onu seviyorum
hehehe bayıldım bu lafa ya!!marissa sacmalamıs!!kesinlikle dogru ve katılıyorum..marissa iyice sacmaladı ama benim de favorilerşm arasında!! :)
bu arada micha barton ile 4 sezonluk anlaşma yapıldığı için the oc nin 4 sezon yayınlanacağı kesin.o yüzden marissa ilerki sezonlarda daha çok saçmalayabilir hazırlıklı olmak lazım:)
isot_nejjat 01-09-05, 13:18 12 eylülden itibarn cnbc-e nin yeni yayın dönemi başlıor ve 12 eylülden sonra her perşembe galiba saat 21:00 de dizimiz THE O.C var
isot_nejjat 01-09-05, 18:35 arkadaşlar yarın cnbc-e yi izleyin teleteksine bakarsanız özel bölüm dahil yarın ve cumartesi o.c li bi sürü yayın var acaba hangilerini yayınlayacaklar yeni yayın dönemi 12 sinde başlaması lazım belkide son bölümlerini verirler
theoc_marix 02-09-05, 15:37 Geçen yılın en iddialı gençlik dizisi The O.C., 15 Eylül’den itibaren ikinci sezon bölümleriyle her Perşembe 21:00’de CNBC-e’de
İlk sezonun sonunda, Ryan hamile sevgilisiyle Chino’ya dönüp arkasında gözü yaşlı bir Cohen ailesi ve Marissa bırakmıştı. Geçen sene içerisinde Ryan’ın hayatına girmesiyle büyük değişimler yaşamış olan Seth ise dünyaya küsüp, Summer’ı bile düşünmeden, evi terk etmişti. Birbirlerinden kopan The O.C. tayfasını, ikinci sezonda yeni karakterlerin katılımıyla sürpriz gelişmeler bekliyor
cnbce.com'dan
2X01:The Distance
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e201.jpg
Seth yaz tatilini Portland’da Luke ve babasının yanında sörf hocalığı yaparak geçirir. Okullar açılmak üzere olmasına rağmen Cohenler, Ryan gittiği için çok acı çeken ve yalnız kalan Seth’i eve dönmeye ikna edemez.
Summer ve Marissa ise eski erkek arkadaşlarını unutmaya çabalamaktadır. Marissa yalnızlığı ile başa çıkabilmek için alkole sığınır ve Cooperların seksi bahçıvanı DJ’in cazibesine kapılır. Summer ise Seth’i ve tuhaf alışkanlıklarını çok özlemektedir.
Caleb’in işleri hakkındaki tedirginliği giderek artarken, Jimmy nihayet işlerini yoluna koymayı başarır.
Bu arada Ryan hamile kız arkadaşı Theresa ile yaşadığı hayat yüzünden boğulmak üzeredir. Yanına gittiği halde Seth’i geri dönmeye ikna edemeyen Sandy, son şans olarak Ryan’a Portland’a gitmesi için bir uçak bileti verir.
http://www.cnbce.com/diziozetleri-theoc.asp
BÖLÜM MÜZİKLERİ:
Somersault" - Zero 7
"You Got Me All Wrong" - Dios Malos
"Eastern Glow" - The Album Leaf
"All The Arms Around You" - Halloween, Alaska
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/season2part1.htm
sbuffy yine ellerine saglık :)
isot_nejjat 10-09-05, 14:47 cook saol sbuffy bence o.c en iyi gençlik dizsi çünkü çok gerçekçi herksin yaşayabilecei şeyler var dizinin senaristi josh (soyadını bilmiyorum)çok iyi gözlem yapmış
2.sezonu bugün bitirdim ve 3.sezona başladım güzel bir sezon finaliyle veda ettim ve güzel bir başlangıçla 3.sezona başladım
bu sene oc yi bırakmayın izlemeye devam çok bomba haberler var 2.sezonda haberiniz olsun
ryanın umutsuzluğu
sethin içinde birikenler
marissanın telefon sapıklığı:) ve alkolikliği
summerın boşluğa düşmesi
kirstenin umutsuzluğu
calebin paranoyaklığı
sandynin herkesi idare etmeye çalışması
therasanın fedakarlığıyla 2.sezonun ilk bölümü başladı.bu bölümde bir tek sandy çok eğlenceliydi.özellikle tshirt muhabbeti ve caleble dalga geçmesi çok komikti.
durumu en kötü olanlar summer ve ryandı.summerın sethi unutmak için çok çabalaması,ryanında sevmediği halde therasanın yanında ona destek olmaya çalışması ama aklının ocde kalması üzücüydü.
marissa ise julienin dediği gibi tam chukye dönmüş
ya arkadaşlar..o.c. nin türkçe altyazısını bulabilirmiyiz???...bana yardımcı olursanız sevinirim...
bende dün izledim başından beri takip ediyorum dünkü bölüm çok güzeldi seth ve rynın eve dönmesi çok iyi oldu bence yoksa çekilmezdi bu diziyi hergün verseler çok daha iyi perşembeye kadar nasıl beklicez
ya arkadaşlar..o.c. nin türkçe altyazısını bulabilirmiyiz???...bana yardımcı olursanız sevinirim...
theocnin türkçe (oc-turkiye.net)sitesinde bulabilirsin.
saol sbffy..ama bööle bi sayfa açılmıyo malesef...link'i verirsen sevinirim...
2X01:The Distance
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e201.jpg
Seth yaz tatilini Portland’da Luke ve babasının yanında sörf hocalığı yaparak geçirir. Okullar açılmak üzere olmasına rağmen Cohenler, Ryan gittiği için çok acı çeken ve yalnız kalan Seth’i eve dönmeye ikna edemez.
Summer ve Marissa ise eski erkek arkadaşlarını unutmaya çabalamaktadır. Marissa yalnızlığı ile başa çıkabilmek için alkole sığınır ve Cooperların seksi bahçıvanı DJ’in cazibesine kapılır. Summer ise Seth’i ve tuhaf alışkanlıklarını çok özlemektedir.
Caleb’in işleri hakkındaki tedirginliği giderek artarken, Jimmy nihayet işlerini yoluna koymayı başarır.
Bu arada Ryan hamile kız arkadaşı Theresa ile yaşadığı hayat yüzünden boğulmak üzeredir. Yanına gittiği halde Seth’i geri dönmeye ikna edemeyen Sandy, son şans olarak Ryan’a Portland’a gitmesi için bir uçak bileti verir.
http://www.cnbce.com/diziozetleri-theoc.asp
BÖLÜM MÜZİKLERİ:
Somersault" - Zero 7
"You Got Me All Wrong" - Dios Malos
"Eastern Glow" - The Album Leaf
"All The Arms Around You" - Halloween, Alaska
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/season2part1.htm
sewgiili kankacim buffy yiine herzamnki gibi cook gsel bi sekilde ikinc sezonun lk bolumunu coook gusel ozetlemsiin....benim en cook seth le ryanin vedalasirkenki ve vedalastiktan sonraki haalleri cook hosuma gtti.. hele seth le ryan eve dondukten sonra kristenin iikisine bir den sarilmasi ayy cook tatliydi..sandy herzmanki gibi karizmaydi.mariissa yine bu doenm sacmalayacak gibi gozukuuyor yine. seth le ryanin aksam havus ewindekii muhabbetler ve seth in itiiraf da coook eglenceliiydi. kendii aciimdan bekledigime degen bir bolumdu..ve umarm oyle de dewam eder....
link:http://www.theoc-turkiye.net/
biri 2. sezonun bölüm listesini ekleyebilir mi cok merak ettim de
isot_nejjat 20-09-05, 15:26 by bölüm ne güzeldi dimi eve dönmeleri iyi oldu tekrarıda pazar galba
eet gerçekten güzel bi bölümle başladılar...
2.ş sezonun 7. bölümü en muhtesemi arkadaslar...cook guzel :( ve cvok duygu yuklu
Gereğinden fazla abartıldığını düşündüğüm bir dizi...Dawson's Creek ile karşılaştırılıyor ama asla onun yerini tutamaz...Ve Adam Brody(seth) esas oğlandan çok daha tatlı ve yalışıklı...
Set dışında da kanki oldular
http://www.sabah.com.tr/2005/10/01/gny/im/1EDDF2FDF4F0DB4393994E8Ab.jpghttp://www.sabah.com.tr/2005/10/01/gny/im/0901F66F0C131642828B3BC2b.jpg
Ülkemizde de beğeniyle izlenen The O.C dizisinin aktrisleri Rachel Bilson ve Mischa Barton'ın arasından dizide olduğu gibi gerçek hayatta da su sızmıyor. Ünlü güzeller setten arta kalan zamanlarında birlikte alışveriş yapıyor, gece gezmelerine çıkıyorlar. Oyunculukta oldukça başarılı olan Bilson ve Barton, yazın dizinin çekimlerine ara verilmesini fırsat bilip kendilerini film setlerine attılar. Bilson, 'The Last Kiss' filminin setine giderken, Barton ise İtalya'da 'Decameron' filminde rol aldı.
http://www.sabah.com.tr/gny/mag112-20051001-200.html
2. sezon bolumlerini netten indirebilecegim bir site bilen var mi?
Ben indirmek istediğim bütün yabancı dizileri buradan indiriyorum ama öncelikle pc'ye emule kurmak gerekiyor...
http://crystalshare.com/
dizi_tirya 14-10-05, 10:20 arkadaşlar zach summer ve sethin aralarını bozduktan sonra tekrar biraraya gelmiyolar mı szon 2 de
Bu bölümden resimleri çıkardım arkadaşlar,resimleri "Bölüm Resimleri"ne eklerseniz karışıklık olmaz,yorumları daha iyi takip ederiz.Sevgiler... ;)
dizi_tirya 17-10-05, 17:41 arkadaşlar bi iki sorum olucak lütfen yanıtlayın.öncelikle favorim tabiki de marissa.ama alexle olan ilişkisi bana saçma geldi.sorulara geçiyorum.
1.zach seth ve summer a oyun oynarak onları ayırmıştı.(şu kremalı kız meselessi)bu olaydan sonra ayrılıyorlarmış.peki bu sezonda tekrar biraraya gelmeyecekelr mi?
2.şu an kaçıncı bölüm o.c nin?
Spoiler
14.bölümde summer ve zach kesin olarak ayrılacaklar ve sethle çok güzel sahneleri olacak.en son yayınlanan bölüm 5.bölümdü.
bu arada 8.bölümde sandy mükemmel.
2x06-The Chrismukkah That Almost Wasn't
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e206.jpg
özet:Herkes Chrismukkah’ı kutlamak için Cohen’lerin evindeki partiye davetlidir. Cohen ailesinin geleceğinde büyük değişiklikler yapacak bazı sırların ortaya çıktığını ve bu sırların Seth’in en sevdiği tatili berbat etmek üzere olduğunu farkeden Summer, Marissa ve Ryan günü kurtarmak için planlar yapmaya başlar.
bölüm müzikleri:
"Christmas Is Going To The Dogs" - Eels
"As" - Har Mar Superstar
"Mamacita, Donde Esta Santa Claus" - Guster
"Hustle" - Van McCoy
"Carol of the Meows" - Guster
"Christmas" - Leona Naess
"Silent Night" - CHAP 200
"Maybe This Christmas" - Ron Sexsmith
http://welcome.to.the.o.c.free.fr,cnbce.com
2x07-The Family Ties
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e207.jpg
Özet=Ryan, Lindsay’e olan hislerini kontrol etmeye çalışmaktadır. Ancak Lindsay’in de Cohen ailesinin bir ferdi olmasıyla birlikte aralarındaki ilişki iyice saçma bir hâl alır. Sandy, aralarındaki ilişkiyi bilse de Kirsten’den gizlemeye devam eder.
Bu arada Caleb, üstündeki suçlamaların düştüğünü öğrenir. Seth ise imaj değiştirerek Ryan gibi giyinmeye ve içki içmeye başlar. Son bombası ise Caleb’in en sevdiği spor arabasını çalmak olacaktır.
Jimmy ve Julie’yi teknede öpüşürken gören Marissa ise büyük hayal kırıklığına uğrar ve babasına çok sinirlenir. Jimmy en sonunda bütün olanlardan kurtulmanın ve sebep olduğu kâlp kırıklıklarını affettirmenin yolunun kızıyla birlikte Maui’ye taşınmak olduğuna karar verir.
Cohenler’in evinde düzenlenen veda partisine sarhoş gelen Marissa anne babasının bütün kirli çamaşırlarını ortaya dökecektir.
Bölüm Müzikleri
"Paper Thin Walls" - Modest Mouse
"The View" - Modest Mouse
"The World at Large" - Modest Mouse
"Let's Go" - Olympic Hopefuls
"Save This Town" - Blue Foundation
"Soulfood" - Martina Topley Bird
"Twilight" - Elliot Smith
http://welcome.to.the.o.c.free.fr,cnbce.com
meltemyucel 24-10-05, 10:14 Dizi iyice karıştı. Kim kimin kızı sevgilisi nesi belli değil :) Melekler adası yanında melek kalır sanırım ;) Ama yinede takip etmeten kendimi alamıyorum. okuduğum özetlerde ilerki bölümlerde Marissanın farklı bi ilişkisi olacakmış bu her nekadar mideme hoş gelmesede merakla bekliyorum ne olup biteceğini. :rolleyes: :rolleyes:
isot_nejjat 24-10-05, 15:16 bencede dizi karıştı iice çok fazla tesadüf oluyor ryan lindsayle çıkıyor vee çıktığı kişi üvey teyzesi çıkıyor
bence the O.C şu anda yayınlanmakta olan en iyi yabancı dizidir
süper bir kurgu;süper müzikler;süper oyuncularrrrrrr
falan yani:)
bi arkadasim the oc nin 1,2 ve 3.sezonun tum cdlerini almıs..bende 2.sezondan itibaren izlkemeye basladim..ve dun, bu hafta yayınlanacak olan bolumu izledim..vede 8ci bolumu.acayip bi bolumlerdi.hele lindsay ile ryan bu bolumlerde one cıkacaklar..ama bu bolum ryanla lindsay cook tatlilar..kesinlikle bu seneye damgasini vuran cift ryanla lindsay olucak..heele 8.bolumde lindsa-ryan ve sonradan katilacak olan kristenli bir bolum varki..komedi resmen..yarinki bolum gercekten cook gusel..
2x08-The Power of Love
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e208.jpg
özet= 20. evlilik yıl dönümünü unutması ve Seth ve Ryan'ın Alex ve Lindsay ile yaşadığı olaylar Kristen karşısında Sandy'nin başını belaya sokar. Ryan, Lindsayle ilişkisi hakkında karar vermelidir. Marissa ise Julie ile D.J. yüzünden tartışmaktadırlar. Summer ise Zach ile arasındaki ilişkiyi bir ileri seviyeye taşımak ister fakat Zach onu yanlış anlayarak ailesi ile tanıştırmaya götürür.
Bölüm Müzikleri
"Don't Give Up On Me" - Solomon Burke
"Baby You Should Know" - Joy Zipper
"Open Arms" - Journey
"New Hampshire" - Matt Pond PA
"Don't Give Up On Me" - Sandy Cohen
"She's No Lady, She's My Wife" - Sandy Cohen
welcome.to.the.o.c.free.fr
NOT:sandynin söylediği şarkılar inanılmaz güzel.bu bölümü kaçırmayın derim.
2x09-The Ex-Factor
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e209.jpg
özet:Marissa ve Summer Lindsay’in de davetli olduğu bir kızlar gecesi düzenler. Yanlız kalan Ryan, Seth ve Zach ise pizza ve video oyunlarının limitsiz olacağı bir gece planlar.Julie ve Kirsten, Newport Grubu’nun imajını kurtaracak fikirler bulmaya çalışırken Sandy ve Caleb ise bunun için daha iyi bir yol bulunabileceği konusunda kızları ikna etmeye çalışır.cnbce.com
bölüm müzikleri
"Hardcore Days & Softcore Nights" - Aqueduct
"Play" - Flunk
"Girls Can Be Cruel" - Infusion
"Honeydew" - Tom Quick
"Jazzelicious" - Cali4nia
"Strange Religion" - Mark Lanegan Band
"Curse Of Comfort" - The Thrills
"Saturday Night" - The Thrills
"Not For All The Love In The World" - The Thrills
bu ricam 2.sezonu daha öncede izleyenler için 2.sezonu kısaca genel olarak özetlermisiniz?özelliklede sonunu
ya bu bölüm manyaktı olayı biraz abarttılar ben yazın marissayla alex diye bi kız çıkıcak diye duymuştum sonra alex seth le çıkınca yaladır diye düşündüm ama bu bölümün sonunda marissayla alex bakışınca şüphelendim çıkıcaklarmı acaba umarım öyle bişey olmaz
2x10-The Accomplice
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e210.jpg
özet:Seth ve Zach, Newport’taki hayatlarını konu alan bir çizgi roman hazırlamaya karar verir. Summer ise neden bunun dışında tutulduğunu anlamakta zorlanır.Bu arada Sandy eski arkadaşı Prof. Max Bloom’a kızı Rebecca’yı bulmasında yardım etmeye çalışır. Fakat araştırdıkça daha büyük sorunlarla karşılaşacaklardır. Ryan ise Lindsay’in Caleb’le ilgili meraklarını gidermeye uğraşmaktadır.cnbce.com
bölüm müzikleri
"Hands Up!" - Walking Concert
"10AM Automatic" - The Black Keys
"Western Springs" - Poster Children
"Evil" - Interpol
"Portions For Foxes" - Rilo Kiley
"Warmth" - Tiger Lou
"Strangerman" - Ringside
"Pretty (Ugly Before)" - Ellitt Smith
Jacksoonnn 19-11-05, 12:18 peki arkadaşlar; son iki bölümdür Marissa ve Alex baya bi yakınlaştı. ikisinin arasında birşeyler olur mu sizce ve olursa dizide neler olur ? :)
( Seth açısından pek iyi olmayacağı kesin... )
olursa mı? onlar işi iyice ilerletti çok kötü oldu bence
jasminee87 20-11-05, 11:17 Marissa ve Alex olayı çok aptalca. Bence dizinin senaristi ilk kez saçmaladı. :confused:
dizi_tirya 20-11-05, 17:24 evet bencede.ama marissanın durumu psikolojik bişey.kızda yani alex de biraz kaçık.ailesiyle olan problemleri yüzünden böyle bir akımla ilgileniyor.bu arada aralarında birşey olucak öpüşüyolar hatta.bir arkadaşın dediğine göre de hekes bunu bilecek.sonrada zaten ryan ve marissa tekrar beraber olucaklar.summer ve seth de.zaten summer ve seth te kıvılcımlar saçılmaya başladı.summer çizgi karaketerdeki halini gördü.yani birçok olay onları birbirlerinden ayırdı.ama aslında onlar farklı kişilerle olsalarda birbirlerini seviyolar hep.onlar en baştan beri;
ryan_marissa
seth_summer dılar.onlar hep böyleydiler....
Marissa ve Alex saçmalığı bana çok vahim geliyor...senarist işi iyice sapıklığa
döktü...bu nedir ya...inanın izlerken benim midem kalkıyo...tiksiniyorum...bu tür sapkın ilişkileri görmekten pek hoşlanmıyorum..
2x11-The Second Chance
http://welcome.to.the.o.c.free.fr/e211.jpg
özet:Summer, Seth ve Zach’ın hazırladığı çizgi romanda daha aktif bir rol almaya karar verir. Fakat Seth onunla bu kadar çok zaman geçirmeye dayanıp dayanamayacağını bilemez.
Kirsten, Caleb’in Lindsay’i aileden biri olarak kabul etmesi için ikna etmeye çalışmaktadır. Bu arada Caleb kızlarıyla birlikte nasıl bir hayat geçirmek istediğine karar verir. Alex ve Marissa ise arkadaşlıklarının nereye varacağını sorgulamaya başlar.cnbce.com
bölüm müzkileri
"Summer Guest" - The Go Find
"Everybody Comes Down" - The Delgados
"Sweets" - M. Craft
"Cartwheels" - The Reindeer
"The Bully" - Sia
"Reason Why" - Rachael Yamagata
welcome.to.the.o.c.free.fr/
kesinLiklE katıLıyoRum Şu MaRissa we Alex saçMaLığıNı biR aN önce biTrsiNler.TaM aNlamıyLa İİİİğğğğRReeeeennççç... :o
jasminee87 30-11-05, 09:27 marissa ryan lada çok yakışıyo ama alex lede acayip çift olurlar ilerki bölümlerde öpüştüklerini görücez valla ben gördüm süperrrrrrrrr
sana diycek bir laf bulamıyorum. oha falan oldum yaa. Aslında bu cümleyi hiç kullanmazdım. Ama senin söylediklerine çok uygun düştü. valla görüşüne saygı duyarım, ama hiç de onaylamıyorum.
niye öyle diyosun bence çok yakıştılar biraz takıldıktan sonra ayrılcaklar merak etme üzülüyorum ama neyse ryan var sen öylelere karşımısın aşka engel olunmaz kim olduğu önemli değil
jasminee87 30-11-05, 11:35 evet karşıyım. çünkü bu çok yanlış bir şey. sen demek karşı değilsin. Bence bunlar derin mevzular ve buraya göre olmadığını düşünüyorum. bu yüzden başka da cevap yazmıycam.
bu bolumler ck sıkıcı olmaya basladı artık sırf merakımdan izliyorum ceske tekrar 1. sezonu verseler :D :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Jacksoonnn 30-11-05, 18:01 ben bunu daha önceden de sölemiştim..
Marissa -Alex te bişeyler oluyor diye... :D
üzüldüğüm tek nokta Alex açısından. o kdr güzelki.. onu Marissa'ya kaptırmak oldu..
sorsam benimle çıkar mı acaba ? :D :D
evet lütfen yaa marissa alex işi uzamasın bitsin artık
bence marissa ryan sızlıktan kafayı yedi. ben baska bişi düşünemiorum bu konuda
Jacksoonnn 30-11-05, 19:26 dizi nerdeyse Yalan Rüzgarı'na döndü :)
bu arada ANNA da gelirse çok güzel olacak...
jasminee87 30-11-05, 22:04 dizi nerdeyse Yalan Rüzgarı'na döndü :)
bu arada ANNA da gelirse çok güzel olacak...
sen galiba öyle dizileri seviyosun. Sana diycek bişey bulamıyorum. Bir de anna gelirse ortalık çok karışır. zaten yeterince karışık!!! :confused:
toprakilke 30-11-05, 23:06 hakikaten arkadaşım marissa ve alex'i yani nasıl yakıştırdın pes doğrusu.hıııı ayrıca marissa'nın güzelliği nerde alex'inki nerde :rolleyes:
kesinlikle alex ve marissa yakışmıyolar.bnde böle ilişkilere karsıyım ayrıca bence alex e diil marissa ya yazk oluyooooooo :mad:
sonunda nooldu kacrdım yaa seth otbste summerı aramstı en son:(
Bence bu dizi 2.sezonunda gerçek kimliğinden uzaklaştı. Arapsaçına döndü malesef. Senaryo bir dizi için bu kadar kötü olabilir.
jasminee87 02-12-05, 16:59 Ya seth in hali çok komikti.bütün gece uyumamış(Summer ve Zach in aynı yatakta yatmaları yüzünden:)Seth in kahve içişi , gözlerinin morarmış olması,saçları ve iş görüşmesindeki davranışları manyaktı yaaa. varya gülmekten ölücektim. ama aynı zamanda acınacak bir durumdaydı.Nasılsa hem güldüm hem üzüldüm haline!!!
Jacksoonnn 02-12-05, 17:49 ya zaten Marissa kafayı yemek üzere, psikolojik problemleri var onun. bu yüzden böle ilişkilere meyilli hale geliyor.. tamam bencede olmadı ama dizinin biraz farklılaşması gerekiyordu.. hep Marissa-Ryan ; Seth- Summer ilişkisi olmayacakya. eğer böle olursa dizi sıkıcı hale gelmezmi ? ben böle düşünüyorum..
Bu arada Alex'in üstüne güzel tanımam. Hailey varda ama o da yok artk..
en iyi genclik dizisi o.c. değil her ne kadar muhtesem olsa da!!genclik dizisinde bence insanlar kendilerini dizideki karakterlerler eslestirebilmeli..o.c.de bu pek mumkun değil açıkçası :) sahsen ben de dawson's creek'i ve özellikle one tree hill'i daha basarılı buluyorum
şimdi öncelikle alıntıya bi kaç bişi eklemek istiorum
yayınlanan ilk sezona ve benim hepsini izlediğim 2. sezona bakacak olursak bu dizi dawson's creek in ucuz bi taklidi..asla en iyi gençlik dizisi olamaz
ilişkiler çok yüzeysel dawson's creek te gerçek aşkı hissedebiliorduk..burada 3 bölüm önce lezbiyen ilişki yaşayan biri 3 bölüm sora eski erkek arkadaşına dönebilior ki o eski erkek arkadaşı 3 bölüm önce çok sevdiği kız arkadaşının şehir dşına çıkmasıyla yıkılmıştı !!! yani ilişkilerde derinlik yok !
ve gene dizide biçok yerde dawson's creek den esinlenmeler görüyoruz (taklit aslında)
..(marissa joey olmaya çalışıor el hareketleri yüz ifadelerini benzetmeye çalışıor ama sadece kötü oyunculuğu ile kalıor -alışveriş merkezinde kapalı kalıolar bilmem bu size dawsonda hangi sahneyi hatırlattı-ve eğer dawson's creek fanatiğiyseniz çok kolay farkedebileceğiniz jestler dikkat çekiyor)
diziyi uzatmak adına yapılan saçmalıklara bu dizide çok fazla rastlıoruz..dizi inandırıcılıktan çok uzak --->hızla değişen ve gelişen çarpık ilişkiler --kendini tekrarlayan olaylar...
kısaca tek kelimeyle en iyi gençlik dizisi olmaya çok uzak..dawson's creek 1 numara!
veee şimdii ikinci sezon bölümleri hakkında kısaca yorum yapacak olursam
24 bölüm olan bu sezon dizinin kalitesini düşürüor gibi gelior..araya giren kişiler dizi sonunda tekrar aradan çıkıor dizi başa dönüor ama bu dönüşler çok sıradan..dizi samimiyetini yitirior..
bu sezonun en büyük faciası ise marissanın lezbiyen ilişkisi! bu asla olmamalıydı.. eğer oluyorsada bari 3 gün sora hiç olmamış gibi başa dönülmemeliydi..mide kaldırmıyor dolayısıyla dizi fiyaskoyla bitior...
ama bütün bunlara rağmen izlenebilir bi dizi.. ama asla en iyi olamaz..
ben şahsen katılmıyorum her dizi farklıdır her dizi ayrı tat verir ve farklıdır
şimdi öncelikle alıntıya bi kaç bişi eklemek istiorum
yayınlanan ilk sezona ve benim hepsini izlediğim 2. sezona bakacak olursak bu dizi dawson's creek in ucuz bi taklidi..asla en iyi gençlik dizisi olamaz
ilişkiler çok yüzeysel dawson's creek te gerçek aşkı hissedebiliorduk..burada 3 bölüm önce lezbiyen ilişki yaşayan biri 3 bölüm sora eski erkek arkadaşına dönebilior ki o eski erkek arkadaşı 3 bölüm önce çok sevdiği kız arkadaşının şehir dşına çıkmasıyla yıkılmıştı !!! yani ilişkilerde derinlik yok !
ve gene dizide biçok yerde dawson's creek den esinlenmeler görüyoruz (taklit aslında)
..(marissa joey olmaya çalışıor el hareketleri yüz ifadelerini benzetmeye çalışıor ama sadece kötü oyunculuğu ile kalıor -alışveriş merkezinde kapalı kalıolar bilmem bu size dawsonda hangi sahneyi hatırlattı-ve eğer dawson's creek fanatiğiyseniz çok kolay farkedebileceğiniz jestler dikkat çekiyor)
diziyi uzatmak adına yapılan saçmalıklara bu dizide çok fazla rastlıoruz..dizi inandırıcılıktan çok uzak --->hızla değişen ve gelişen çarpık ilişkiler --kendini tekrarlayan olaylar...
kısaca tek kelimeyle en iyi gençlik dizisi olmaya çok uzak..dawson's creek 1 numara!
veee şimdii ikinci sezon bölümleri hakkında kısaca yorum yapacak olursam
24 bölüm olan bu sezon dizinin kalitesini düşürüor gibi gelior..araya giren kişiler dizi sonunda tekrar aradan çıkıor dizi başa dönüor ama bu dönüşler çok sıradan..dizi samimiyetini yitirior..
bu sezonun en büyük faciası ise marissanın lezbiyen ilişkisi! bu asla olmamalıydı.. eğer oluyorsada bari 3 gün sora hiç olmamış gibi başa dönülmemeliydi..mide kaldırmıyor dolayısıyla dizi fiyaskoyla bitior...
ama bütün bunlara rağmen izlenebilir bi dizi.. ama asla en iyi olamaz..
Tamamen katılıyorum. Dizide çarpık ilişkiler var. Çünkü ilk başlardaki Türkçe tanıtım fragmanında Marissa ve Ryan ilişkisi için her şeye rağmen önlenemeyen bir aşk gibi sözler kullanılıyordu. 2.Sezonda şimdiye kadar izlediğim bölümlerde ben böyle bir aşk görmedim.
bugün yeni bölümü war..su marissa we alex in öpüşmesine kalbim nasıl dayanıcak bilmiyormmmmm :p
Jacksoonnn 08-12-05, 15:56 arkdşlar dizinin tekrarı gece saat kaçta yayınlanıyor...
bilen varsa söleyiversin bi zahmet...
arkdşlar dizinin tekrarı gece saat kaçta yayınlanıyor...
bilen varsa söleyiversin bi zahmet...
cnm dizinin tekrari genellikkle gece 1.30 gibi yada 1.45 gibi veriyorlar.pazargunu de saat 18.00 da
Jacksoonnn 09-12-05, 13:08 canıımmm...
teşk ederim...
ya bu bölüm süperdi..özellikle sonu :D
ama lindsay in gitmesi kötü oldu :(
olan hep ryana oluyor bu ne işdir anlamadım ayrıca marissa&alex birbirine yakışmış :D :D
son bölümü kaçıdım artık pazar izlerim ama seht ve summer birleştiler mi merak ediyorum yeter artık beklemekten sıkıldım ve summeri başka bir erkekle görmek hiç hoş değil .........
bugün yeni bölümü war..su marissa we alex in öpüşmesine kalbim nasıl dayanıcak bilmiyormmmmm :p
cnbc marissayla alexin öpüşme sahnelerini makaslıyo ya!!!!!!
şiddetle kınıyorum..böyle bi güzellikten bizi mahrum etmeye hakları yoooookkk!! :)
Bu tür dizilerde pek rastlanmayan,gerçektende diziyi izleyenleri şaşkına döndüren bir olay marissa-alex ilişkisi..bu yüzdende bu ilişkiyle ilgili özel bi konu açmak istedim. Diziyi baştan beri izleyen biri olarak senaristi tebrik ediyorum çünkü dizinin ana karakterine kızkıza ilişki yaşatmak büyük cesaret,orası Amerika bile olsa..dikkat ederseniz lezbiyen değilde,kızkıza diyorum. Çünkü benim gözlemlerime göre günümüzde kimi zaman meraktan,kimi zaman marissa nın olduğu gibi psikolojik sorunlardan,kimi zamanda çok güzel bir hemcinslerinin güzelliğine kapılarak,dünyanın en estetik şeylerinden biri olan kadın vücudunun güzelliklerini keşfetmek amacıyla geçici olarak kızkıza ilişkiyi deneyen kızların sayısı gitgide artıyor.
Bu durum lezbiyenlikten farklı,karıştırmamak lazım,zira lezbiyenlik başlı başına bir yaşam biçimi. Benim anlatmak istediğimse gelip geçici bi heves,heyecan arayışıyla yaşana masum bi macera. Bence bunda forumdaki bazı arkadaşların yazdığı gibi mide bulandırıcı bişey yok,aksine biz erkeklerin gözünden bakıldığında çooook heyecan verici bir olay(Seth’in olayı Ryan’a anlatırkenki halini hatırlayın) hele hele bu ikili marissa ve alex gibi müthiş güzel 2 hatunsa…
Yorumlarınızı bekliyorum..bilhassa forumdaki kızların bu konu hakkındaki düşüncelerini merak ediyorum
The O.C.’yi izlerken Seth’in yeşil tişörtünü ya da Summer’ın elbisesini alabilirsiniz
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/819472.jpg
Hakan GENCE
Perşembe akşamları CNBC-e’de yayınlanan The O.C. dizisi, dünyada olduğu kadar Türkiye’de de gençlerin ilgisini çekiyor. California’da, Orange County‘de yaşayan gençlerle ailelerini konu alan dizinin kahramanları ne yapsa, ne giyse moda oluyor. Girişimciler durur mu, daha dizi yayındayken oyuncuların giysilerini satmaya başladılar bile. İnternet üzerinden tabii.
CNBC-e’de ikinci sezonu yayınlanan The O.C’nin karakterleri, hareketli hayatları olan zengin tipler. Bu yüzden kılık kıyafetleri çeşit çeşit. Dizinin genç fanları için dizinin hikayeleri ve kahramanları kadar onların yarattığı moda da ilgi odağı. O bölümde bir parti mi var, kahramanların giydikleri, takıp, takıştırdıkları herşey ertesi gün gençlerin üzerinde.
Başrollerden birindeki Mischa Barton’un bir süredir dünyaca ünlü Accesorize markasının modeli olması da bunda etken.
Dünyaca ünlü markalar O.C.’de yer alabilmek için yarışır durumdalar. Henüz raflara çıkmamış yeni ürünlerini bu dizide tanıtıyorlar.
Markaların rekabeti süredursun dizinin etinden sütünden faydalanmaya çalışan girişimciler de geri kalmıyor. Son olarak kahramanların kıyafetlerini daha dizi yayındayken satmaya başladılar. İnternet üzerinden tabii.
SETH’İN SÜVETERİ MARISSA’NIN CHANEL’İ
Dizinin karakterleri arasında en dikkat çekenler Marissa, Summer ve Seth. Senaryoda Seth’in Ryan’ın gerisinde kalması planlanırken, Seth’e duyulan ilgi yapımcıları bile şaşırtmış. Seth’in giydiği düz renk gömlekler, baklavalı süveterler ve polo yaka dar tişörtler erkek izleyiciler arasında çoktan moda oldu bile. Marissa’nın kullandığı Chanel çanta ve Summer‘ın giydiği elbiseler de kadınların ilk tercihleri arasında.
Karakterlerin anne ve babaları da şıklık konusunda çocukları kadar iddialı. Orta yaşlı izleyiciler de onların takipçisi... Büyüklerde Marissa’nın iyiyle kötü arasında giden annesi Julia Cooper başı çekiyor.
SİZ DE ISMARLAYABİLİRSİNİZ
Beğendiğiniz kıyafetleri satın almak veya kıyafetlerin özelliklerini öğrenmek için internetten www.theocshow.com/theocfashion.htm adresine girmeniz yeterli.
Karakterlerin son bölümde ve öncesinde giydiği tüm kıyafetleri burada görmek mümkün. Ürünler sezon ve bölüm sırasına göre ayrılmış. Ürünün genel özelliklerini, fiyatını ve markasını burada görebiliyorsunuz.
Kıyafetlere tıklandığında ürünü satan genel bir siteye ya da markanın kendi sitesine ulaşılıyor. Bu sitelerden de kredi kartıyla ödeme yaparak, istediklerinizi ısmarlıyorsunuz.
http://www.hurriyet.com.tr/cumartesi/3658353.asp?gid=66
cnbc marissayla alexin öpüşme sahnelerini makaslıyo ya!!!!!!
şiddetle kınıyorum..böyle bi güzellikten bizi mahrum etmeye hakları yoooookkk!! :)
ya ewt öğrendim ya bencde bole yapmaları coookkk sacma şahsen cokk üzüldüm:img-cray:
cnbce dergisi eleştiriler kısmında alex ve marissanın sahnelerinin kesilmesiyle ilgili sorulara cevap vermiş.degideki cevap aynen şu şekilde:
aşk denen evrensel duygu iki hemcinsin arasında yaşanırsa "gençlerin ruhsal ve fiziki gelişimini olumsuz etkiliyor"bunu telafi etmek içinse 300küsür milyar tl ödenmesi gerekiyor.gençlerin ruh gibi olmasını ve güzel fiziklerin bozulmasını kesinlikle istemiyoruz.
peki o görüntüleri bulabileceğimiz bi site filan varmı acaba
Yayınlanan son bölümden sonra Kristien benim gözümden tamamen düştü.Yani bu yaptıklarını aklım almıyor açıkçası.Sandy eski kızarkadaşına yardım etmiş olabilir ama o gerçektende o kadına yardım etmek istemişti.Ve hiçböyle zayıflık göstermemişti en azından ben öyle hatırlıyorum.Kristien Carter'a resmen aşık oldu ve bundan sonraki bölümlerde yanılmıyorsam kendini iyice alkole verecek.Kristien'nin Sandy gibi bir adamı hak ettiğine hiç inanmıyorum artık...
Summer Cohen ayrılığıda açıkçası kabak tadı verdi,bir daha barışmamalarını umut ediyorum...Ve ilk kez Marrissa için gerçekten üzüldüm umarım Ryan bu olanları öğrenirde Trey'i hayatından sonsuza kadar çıkarır...
cosmo_girl 06-02-06, 16:31 Hernekadar Treye kızsamda aslında onuda anlamak gerek.çünkü hayatında hep dışlanmış ve ezilmiş.yeni bi hayat kurmaya çalışırken bile geçmişi onu rahat bırakmıyor.Marissa da ona herşeyde karşılıksız yardım etii.hatta kardeşinin bile ona sırt çevirdiği zamanlarda marissa hep ona destek çıktı.Treyde bundan etkilendi.tabi yaptığı affedilemez birşey yinede...
Ya 21. bölüm sonu anladım ki... bu marissa çok güzel çok tatlı çok iii.. ama bütün bunlara rağmen çok da saf bi kız... yaa şu newporta gelen her erkekle arkadaş olmak we onlara yardım etmek zorundamı hissediyo anlamadım yaniii... trey ryanın baisi olabilirde sen niye onunla bu kadar ilgilisin... iki gündür tanıdığın çocukla bu kadar samimi olursan(ki bu çocuk treyse) başına böle bişi gelir tabiii... bu çocuklara yardım edicem diye en büyük zararı kendine weriyo..(bknz. oliwer olayı...) sonuç neydi_? ryanla ayrılmışlardı.. bununla kalmadı theresa we ardından pek çok olumsuz onuç.. treyde aynı şeyi yaptı.. we sonuç ortada.. bu kızı çok sewiyorm ama artık biraz bu saflıktan kurtulmayı öğrense iii olucak... :img-huh:
açıkçası kristen a bende çok sinir oldum...sandye bunu yapmamalıydı...rayn ve marissa bölüm başlarında çok tatlıydılar...summer da seth e inat zach i öptü o da ayrı bir mesele :icon_mad: :icon_mad: treye gelelim...tam bir pislik bence...marissa çok korktu...rayn bunu duyunca akıl almaz şeyler yapabilir yani...bu arada marissa bu bölüm yine çok güzeldiii...
Ewet 2.sezon sonuna geri sayım başladı... 2 bölüm sonra O.C 2.sezonuna weda etcez malesef.... 2.sezon 22. bölüm yine bomba gibiydi... ben marissaya ahhh marisa aaahhh demekten kendimi alamıyorm.... yaktı başını şu trey denen kıl herife yardım edicem diye... ryan da da şüpheler başladı... halkı olarak... bu kız artık herkese yardım edilmiceğini öğrensin yaa... neyse trey denen gerizekalı inşallah yeni sorunlar yaratmaz we ryanla marisada problemlerini biran önce çözerler... kristen kaza geçirdi... umarım bişi olmazz.. ama bi ölçüde sandy ile olan sorunları çözmüş oldu... telefonda birbirlerini sewdiklerini söylemeleri çok güzeldi... carterin geçici bi hewes olduğu anlaşıldı... umarım kirsten iiileşir... we alkol sorununu aşar... summer we sethe gelince .. şu zach denen adama kıl oluyorm... aradan çekilsede artık sorun ayaşmasalarr ne ii olucak... summer umarım sethi seçer yani seçicektir... onlar birbirleri için yaratılmışlar... bu haftalık bu kadar ... inş gelicek hafta daha bomba bi bölüm izlicez... :img-huh:
dark_melody 10-02-06, 13:30 ya ben Kristen!a çok üzüldümmm.. umarım o arabadan sağ çıkabilir ya.. çok kötü bi kazaydı :icon_neut Marissa'nın hali zaten apayrı bi konuuu onada çok üzüldümm.. zaten çok üzücü bi bölümdü ya... Umarım Ryan Trey ile Marissa hakkında aklına kötü şeyler getirmezz ve Marissa'da biran önce herşeyi anlatır.. tabi bu arada Marissa'da artıkk zengin bi kız değil, daha bunu öğrenmedi umarım bunca şeyin üstünee birdahaa bunalımlara girip hastanalere düşmezzz... walla summer ve seth konusunda bence artık summer gerçekten ikisinide seçmemelii, yeter artık walla.. aynı Anna'nın olduğu dönemlerdeki gibi oldu.. Summer'la Seth rolleri değişti.. :not_i: bu sezon nasıl biticek çok merak ediyorummm :icon_roll
3sezona az kaldı:)Kristen cartera aşık olduğu için ondan soğusamda kaza geçirmesi üzücüydü.summer seth ve zach arasında kaldı ama bundan sonra en azından 3.sezonda iyi şeyler olacak:)ryanın durumu zor.treyin sevgilisinin ona söylediklerinden sonra aklına istemesede soru işaretleri takıldı
Bu adama albüm yapın!
Peter Gallagher'a bir albüm yapma fikri aslında Epic Records'un yöneticilerinden birinin aşine ait.Çift evde oturmuş The Oc'yi izlerken,Sandy Cohen "Dont give up on me"'yi söyleyince eşi,plak yapımcısına "bu adama albüm yapsanıza " demiş.Yapımcı düşünüp projenin çokta manasız olmadığına karar vermiş.
Gallagher'ın ses renginin blues ve soul tarzına yatkın olması dikkate alınarak bu tarz müziklerin tarihinde büyük yer tutan Memphis kentinde kayda girmeye karar verilmiş. Otis Redding,Booker T and the MG's,Johnny Taylor,William Bell,Sam and Dave,Isaac Hayes,Solomon Burke gibi efsane isimlerin şarkılarından oluşan bir repertuar hazırlamış.
7Days in Memohis,Peter Gallagher'ın ilk solo albümü ama yer aldığı ilk müzik albümü değil.Oyuncunun şarkı söylediği diğer kayıtlara da ulaşmak isterseniz
tam liste şu şekilde:
My Favorite Broadway:The Love Song/2001
http://img140.imageshack.us/img140/522/b000059hec01lzzzzzzz4fb.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=b000059hec01lzzzzzzz4fb.jpg)
Broadway müzikalinde yer almış klasik aşk şarkılarından oluşan albümde Gallagher,Not a Day Goes By adlı şarkıyla yer alıyor.
Pal Joey/1995
http://img140.imageshack.us/img140/432/joey025ee.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=joey025ee.jpg)
Aynı adlı Broadway müzikalinin şarkılarından oluşan albümde,oyunda rol alan Gallagher'ın sesinden dinleyebileceğiniz dört şarkı var.
A Doll's Life/1982
http://img140.imageshack.us/img140/3884/dolls023dy.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=dolls023dy.jpg)
Gallagher'ın kariyerinin ilk yıllarında rol aldığı bu müzikalde seslendirdiği Stay With Me Nora'yı bu albümde dinleyebilirsiniz.
Guys and Dolls/1992
Bir başka Broadway oyununun müziklerini içeren albümde Gallagher dört şarkı seslendiriyor.
Psychoderelict/1993
http://img140.imageshack.us/img140/8449/b000002iwx01lzzzzzzz0tr.th.jpg (http://img140.imageshack.us/my.php?image=b000002iwx01lzzzzzzz0tr.jpg)
Efsanevi The Who grubunun gitaristi Pete Townshead'ın yazıp sahneye koyduğu rock-opera da Gallagher üç şarkı seslendirdi.
kaynak:cnbce dergi
İyi bi bölümdü yine 23. bölüm de...Ama finale yaklaşıyorzz bu üzücü 2 sezon ne çabuk geçti...Üstelik 3.sezon için uzun bi zaman war...Neyse 23. BÖLÜME GELELİM... Julie beklemediğim bişi yaptı açıkcası bu bölümde.... ondan herşeyi beklediğim için... bu bölüm Caleb'in ölümü onun elinden olucak diyodum ... ama son anda wazgeçti... hatta onunla da kalmayıp hawuzdan onu kurtarmak için çabaladı... Kristenın durumu gittikçe kötüleşiyorrr... Önce Carter şimdi de babası... onun için hiç bişi iiii gitmiyo gibi görünüyo... Final süpperdii... coldplay_fix you şarkısı eşliğindeki summer_seth dansı müthişti... theresanın ortaya çıkması bişilerin habercisi gibi... sanırımm bebek ryandan... ama ryana marisadan özür dilemesini we ona güwenmesini söyleyerek büyük bi olgunluk gösterdi... ondan beklemiyodm açıkcası bu kadarını... we son sahne yine ryan_ marissa sarılışı çok çok hoştu... onların arası iii olmayınca dizide bişilerin eksikliğini hissediyorm hep... barışmaları çok güzeldiii... bütün bunların dışında TREY denen o gıccıktan nefret ediyormm... Piss iftiracıı kardeşinin kız arkadaşına tecawüz etmeye kalkması yetmiyomuş gibi bi de marissaya iftira atıp ryanın kafasını karıştırmaz mı... allahtan düzeldi araları....
ne bölümdü ama ya.... cidden müthiş bi sezon finaliydi.. ama bu öyle bi finalki... 3.seznu önemli ölçüde etkilicek... geçen sezon finali olduğu gibi bu sezon fianlide çok hüzünlü we de kötü bitti... genel anlamda oldukça beğendim... ama o son sahne bnm bittiğim andı... 3.sezonu accayip etlikicek...
çok güzel bir finaldi...müzikler beni bitirdi zaten...
kristen a başta sinirledim aslında...
ryan duyunca deliye döndü...pislik trey nerdeyse öldürüyordu ryanı...marissa en iyisini yaptı ama marissa nın psikolojisi bunu kaldırır mı bilemiyorum...ne güzel aile yemeği yiyeceklerdi...
theresa nın çocuğu beni endişelendiriyor:(ryandan olabilir ve önümüzdeki sezon çok büyük sorun yaratabilir...
Bu kadar güzel bir sezon finali beklemiyordum açıkçası geçen seferki sezon finali beni bu kadar etkilememişti...
Kristen'a o kadar kızmama rağmen bu son bölümde yaşadıkları gerçekten çok acıydı.Özellikle doktorun onu ailesiyle yüzleştirdiği sahnelerde bol bol ağladım...
Trey'de sonunda layığını buldu Ryan'nın ona o kadar yardım etmesine yaptığı herşeye sabır göstermesine rağmen hiç duraksamadan silah çekmesi Trey'in yardım edilebilecek kadar kayda değer biri olmadığını gösteriyor bu kardeşi bile olsa...Tabii bu arada olan saf kızımız Marissa'ya oldu...
Gelecek sezonun iple çekiyorum sanırım bundan sonra O.C'de hiç birşey eskisi gibi olmayacaktır....
zehirli sarmaşık 24-02-06, 17:58 yaa bilmiyorum bu diziyi çok ama çok seviyorum.....sezon finalini seyrettiim ve harikaydı... ee tabii marissa artık herkese iyilik yapılmayacacığını öğrenmiştir......bu kadarda olmaz yani...treyin yaptıklarından bahsediyorum=kardeşinin sevgilisine göz koymanın sonunu kötü ve acı bir şekilde gördü...........ohhh olsun......... :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil :icon_evil
arkadaşlar ben maalesef 2.sezon finali izleyemedim... hafta sonu tekrarınıda yakalayamadım...acaba biriniz burda ayrıntılı bir özet geçebilir mi.......lütfennnnnnnnnn..... :blush:
SzARap öncelikle bilindiği üzere caleb öldü, calebin cenaze töreni wardı, bütün aile törende biraraya geldiler, jimmy de geri döndü bu arada...
sandy kristenın içki problemi yüzünden tedawi görmesi niyetinde olduğu için bi rehabilitasyon merkeziyle görüştü... çünkü calebinde ölümüyle bu içki durumunun daha da kötüye gideceği sandyi korkutuyodu.
seth sandy nin odasında bu rehabilitasyon merkezinin broşürünü buldu,bundan ryana bahsetti we ryan da bunu kristen için olabiliceğini söledi...
cenaze töreninden sonra baitshopa gittiler fantastik dörtlümüz... bu arada trey yine jess denen o kızla başını belaya sokmaktaydı... ikili bi uyuşturucu işine girdiler çünkü birlikte...bu olay da baitshopta gerçkeleşicekti... tabi bisim fantastik dörtlü de oradydı... jess uyuşturucu parasını alamayınca silahına el attı we baitshopta olay çıktı , silahlar patladı... marissa başından ufak bi yara aldı...
cenaze töreninin olduğu gece kristenın içki durumu iiice çığrından çıktı... bunun üzerine sandy onun rehabilitasyın merkezine yatmasına kesin karar wrerdi... kristenı ikna etmek için bütün aile ona isteklerini söylediler kristen önce kabul etmedi ama daha sonra seth de lütfen anne tedawi görmelisin deyince kabullendi... weda sahnesi müthişti.. kristen çok ağladı we sandy e yaşattıkları için çok özür diledi.
daha sonra ryan treyin ewine gitti baitshoptaki olay hakında tartıştılar we ona newporttan gitmesini söyledi... treyde sabah erkenden giderim dedi ryana...
marissa we ryan arasındaki gerginlikten we marişssanın treyden kaçmasından şlüphelenen summer marisaya neler olduğunu sordu... marissa da ona treyle arasında geçenleri anlattı
tabi summer sethe gitti trey marisaya saldırmak istemiş dedi... seth de ryana söyledi... aralarında bişi olmamış ama trey ona saldırmış... başındaki yaranın sebebi buymuş dedi...ryanın o an ki hali görülmeye değerdi... direk treyle meselesini çözmek için yola çıktı...
bu sırada julie we jimmy yeniden birleşmeye karra werdiler. bu duruma marissa da sewindi derken marisasya sertten telefon geldi... ryanın herşeyi öğrendiğini we treyin ewine gittiğini sölediler... marisa hemen arabaya atladı we treyin ewine geldi... ryan oraya çoktan ulaşmıştı we feci bi kawgaya tutuşmuşlardı... marisa içeri girdi ...'trey lütfen yapma onu öldürüceksin ' dedi ama trey onu itti.. tam ryanı öldürücekken marisa treyin yerdeki silahını aldı we onu wurdu... o sırada seth we summer da yetiştiler... ama artık herşey için çok geçti...
umarım açıklayıcı olmuştur... :icon_ange
forever_bim 27-02-06, 00:05 SzARap öncelikle bilindiği üzere caleb öldü, calebin cenaze töreni wardı, bütün aile törende biraraya geldiler, jimmy de geri döndü bu arada...
sandy kristenın içki problemi yüzünden tedawi görmesi niyetinde olduğu için bi rehabilitasyon merkeziyle görüştü... çünkü calebinde ölümüyle bu içki durumunun daha da kötüye gideceği sandyi korkutuyodu.
seth sandy nin odasında bu rehabilitasyon merkezinin broşürünü buldu,bundan ryana bahsetti we ryan da bunu kristen için olabiliceğini söledi...
cenaze töreninden sonra baitshopa gittiler fantastik dörtlümüz... bu arada trey yine jess denen o kızla başını belaya sokmaktaydı... ikili bi uyuşturucu işine girdiler çünkü birlikte...bu olay da baitshopta gerçkeleşicekti... tabi bisim fantastik dörtlü de oradydı... jess uyuşturucu parasını alamayınca silahına el attı we baitshopta olay çıktı , silahlar patladı... marissa başından ufak bi yara aldı...
cenaze töreninin olduğu gece kristenın içki durumu iiice çığrından çıktı... bunun üzerine sandy onun rehabilitasyın merkezine yatmasına kesin karar wrerdi... kristenı ikna etmek için bütün aile ona isteklerini söylediler kristen önce kabul etmedi ama daha sonra seth de lütfen anne tedawi görmelisin deyince kabullendi... weda sahnesi müthişti.. kristen çok ağladı we sandy e yaşattıkları için çok özür diledi.
daha sonra ryan treyin ewine gitti baitshoptaki olay hakında tartıştılar we ona newporttan gitmesini söyledi... treyde sabah erkenden giderim dedi ryana...
marissa we ryan arasındaki gerginlikten we marişssanın treyden kaçmasından şlüphelenen summer marisaya neler olduğunu sordu... marissa da ona treyle arasında geçenleri anlattı
tabi summer sethe gitti trey marisaya saldırmak istemiş dedi... seth de ryana söyledi... aralarında bişi olmamış ama trey ona saldırmış... başındaki yaranın sebebi buymuş dedi...ryanın o an ki hali görülmeye değerdi... direk treyle meselesini çözmek için yola çıktı...
bu sırada julie we jimmy yeniden birleşmeye karra werdiler. bu duruma marissa da sewindi derken marisasya sertten telefon geldi... ryanın herşeyi öğrendiğini we treyin ewine gittiğini sölediler... marisa hemen arabaya atladı we treyin ewine geldi... ryan oraya çoktan ulaşmıştı we feci bi kawgaya tutuşmuşlardı... marisa içeri girdi ...'trey lütfen yapma onu öldürüceksin ' dedi ama trey onu itti.. tam ryanı öldürücekken marisa treyin yerdeki silahını aldı we onu wurdu... o sırada seth we summer da yetiştiler... ama artık herşey için çok geçti...
Muthis ozetledin arkadasim; Tebrikler. Ben sezon finalini bugun(pazar) saat 18de CNBCede tekrar olarak izledim. 7 saat gecmesine ragmen etkisinden kurtulamadim. Yeni sezon ne zaman basliyor. Bilen var mi?????????????
iii açıklayabildiğime sewindm :icon_ange
yeni sezon sanırım yine her zaman olduğu gibi eylülde başlicak arkadaşlar
bu arada bilginiz olsun the o.c nin 2.sezon tekrarları hafta içi hergün 18.45 de cnbc_e de yayınlanıcak , izlemek isteyenlere duyrulur
yeni sezon için daha çok beklicez en azından şimdilik tekrarlarla yetinirs , ayrıca beklemeye değicek bence bomba gibi bi 3.sezon olmuş çünkü bana göre :img-icecr
forever_bim 27-02-06, 00:23 iii açıklayabildiğime sewindm :icon_ange
yeni sezon sanırım yine her zaman olduğu gibi eylülde başlicak arkadaşlar
bu arada bilginiz olsun the o.c nin 2.sezon tekrarları hafta içi hergün 18.45 de cnbc_e de yayınlanıcak , izlemek isteyenlere duyrulur
yeni sezon için daha çok beklicez en azından şimdilik tekrarlarla yetinirs , ayrıca beklemeye değicek bence bomba gibi bi 3.sezon olmuş çünkü bana göre :img-icecr
Bunlar cok iyi haberler. Kacirdigim bolumler vardi. Izlerim her aksam.....
SzARap öncelikle bilindiği üzere caleb öldü, calebin cenaze töreni wardı, bütün aile törende biraraya geldiler, jimmy de geri döndü bu arada...
Selin_15 çok teşekkürler...diziyi izleyemedim...ama sayende izlemiş kadar oldum.... oldukça ilginç bir yerde bitmiş...sezon arası veriyorlarmı...yoksa haftaya direk 3.sezonmu başlıyor... forumdan anladığım kadarıyla 3.sezon oldukça hareketliymiş... yani bizi daha hızlı ve ve daha tempolu günler bekliyor...arkadaşlar... :img-icecr
1. sezonun finali çok daha hüzünlüydü.Hele Seth'in Ryan için O.C. yi terketmesi ve Summer'a Ryan hakkında söylediği son sözler.Bu sezonun finalinde ise Kirsten ve Marissa için üzüldüm.Marissa'ya iki sebepten üzüldüm.1.si trey olayı.2.si Cooper'ların bir araya gelmesi bakalım kızın başına yine ne gelecek.
çok kötü yerde bitti.. İşin yoksa eylüle kadar bekle...
Ama allahtan tekrarları veiliyor.. Bu yüzden iyi.. :)
Selin_15 çok teşekkürler...diziyi izleyemedim...ama sayende izlemiş kadar oldum.... oldukça ilginç bir yerde bitmiş...sezon arası veriyorlarmı...yoksa haftaya direk 3.sezonmu başlıyor... forumdan anladığım kadarıyla 3.sezon oldukça hareketliymiş... yani bizi daha hızlı ve ve daha tempolu günler bekliyor...arkadaşlar... :img-icecr
SzARap sezon arası war 3.sezon bölümleri herzaman olduğu gibi eylülde başlicak... bu süre içindede haftaiçi hergün 18.45 de cnbc-e deki 2.sezon tekrarlarıyla yetincess o.c. nin... belki çok beklicez 3. sezon için ama değicak arakadşlar ... şu an 3.sezon 15. bölüm dahil izledim ... bomba bi sezon geliyo... bu arada o.c nin 4.sezonu da çekilicekmiş bilginize...
the o.c. nin videolarını bulabileceğim bi yer ya da sizlerden buraya video ekleyebilecek olan var mı??
videoları 'ares,emule,imesh,lime vire gibi programlardan indirebilirsin ya da oyuncuların siteleriinde bulabilrsn, ama oyuncuların sitelerinden indirirsen bi bölümün tamamını değil sadece bi kaç mb lık bi kısmını indirebilirsn.
b]Ryan&Marissa videoları[/b]
http://www.hemenpaylas.com/download/300881/R_M_-_Here_Without_You.WMV.html
http://www.hemenpaylas.com/download/301253/r_m_best_season_1.wmv.html
http://www.hemenpaylas.com/download/301635/r_m-Gocce_di_memoria.wmv.html
Seth&Summer video
http://www.hemenpaylas.com/download/302056/s_s-since_you_been_gone.wmv.html
1.Sezon Final sahnesi
http://www.sendspace.com/file/c6teg8
2.sezondan kısa bir özet,Trey’in vurulması ve hastane sahnesi
http://www.hemenpaylas.com/download/300680/clipoctheaftermathpart1.wmv.html
forever_bim 31-03-06, 08:05 Ikinci sezon finali bu aksam 18.45de bir kez daha CNBCede. Zaman zaman senaryo bakimindan ucusa gectigini dusunsem de senaristlerinin ele aldiklari konuyu mukemmel anlattiklarini dusunuyorum. The O.C. tam uc kez yilin genclik dizisi odulunu kopartmis bir dizidir. Ucuncu sezonu izlemek icin maalesef Eylulu beklemek zorundayiz.
YA BU SEZON GENE ÇOK SÜPERDİ... çok hareketli geçti heralde 3 4 konuk oyuncu girdi çıktı bi de caleb öldü falan git gide daha heyecanlı bi hal alıyo hikayesi... umarım çabuk bitmez
richardashcroft 12-04-06, 23:20 2. sezon serinin en zayıfı eleştirmenler de bunmda birleşio zaten paçayı son anda kurtardı 3. sezonda toparlayıp işleri.1. sezon ise kesinlikle en iisi.Herşey daha bi güzeldi birde.Ama kesinlikle 2 en kötüsü...
b]Ryan&Marissa videoları[/b]
http://www.hemenpaylas.com/download/300881/R_M_-_Here_Without_You.WMV.html
http://www.hemenpaylas.com/download/301253/r_m_best_season_1.wmv.html
http://www.hemenpaylas.com/download/301635/r_m-Gocce_di_memoria.wmv.html
Seth&Summer video
http://www.hemenpaylas.com/download/302056/s_s-since_you_been_gone.wmv.html
1.Sezon Final sahnesi
http://www.sendspace.com/file/c6teg8
2.sezondan kısa bir özet,Trey’in vurulması ve hastane sahnesi
http://www.hemenpaylas.com/download/300680/clipoctheaftermathpart1.wmv.html
cok saol eline sağlık bu tarz video ları kolay kolay bulamazdım
2. sezon en kötüsü ne demek yaa tüm sezonlar çok iyiydi ... sen sadece en iyisi buydu demelisin een kötüsü yok çünkü KÖTÜSÜ YOK!
richardashcroft 12-04-06, 23:49 2. sezon en kötüsü ne demek yaa tüm sezonlar çok iyiydi ... sen sadece en iyisi buydu demelisin een kötüsü yok çünkü KÖTÜSÜ YOK!
Evet var 2. sezonda o kadar tıkandı ki reytingleri bi ara reytingleri dibe vurdu bu yüzden son bölümlerde yaşanan olayların aksiyon seviyesini artırdı.Bu şekilde biraz olsun toparladı 3. sezon sa 20 . bölüme kadar izledim baya yoğun olaylarla geçio.Ama yine de 1. sezonunun reytinglerinin yanına yaklaşamıo.
Evet var 2. sezonda o kadar tıkandı ki reytingleri bi ara reytingleri dibe vurdu bu yüzden son bölümlerde yaşanan olayların aksiyon seviyesini artırdı.Bu şekilde biraz olsun toparladı 3. sezon sa 20 . bölüme kadar izledim baya yoğun olaylarla geçio.Ama yine de 1. sezonunun reytinglerinin yanına yaklaşamıo.
bence sen yanlış yerdesin... burda insanların istatistiklerle konuştuğunu sanmıyorum önemli olan senin beğenip beğenmemen... raytingi düşmüş farketmez burda kritize etmiyor ... kendi yorumlarımızı yazıyoruz bence
richardashcroft 13-04-06, 00:27 bence sen yanlış yerdesin... burda insanların istatistiklerle konuştuğunu sanmıyorum önemli olan senin beğenip beğenmemen... raytingi düşmüş farketmez burda kritize etmiyor ... kendi yorumlarımızı yazıyoruz bence
Zaten ben de kendi yorumlarımı yazıyorum.Ayrıca sen hangilerini izledin bilmiyorum ama ben bu türün bütün hepsini izledim Beverly Hills 90210,Dawson's Creek ve The O.C. içlerinde en zayıfı The O.C.Daha iyi olabileceğini söylüyorum The O.C. de severek izlediğim bi dizi sadece daha iyi olmasını istiyorum.
Zaten ben de kendi yorumlarımı yazıyorum.Ayrıca sen hangilerini izledin bilmiyorum ama ben bu türün bütün hepsini izledim Beverly Hills 90210,Dawson's Creek ve The O.C. içlerinde en zayıfı The O.C.Daha iyi olabileceğini söylüyorum The O.C. de severek izlediğim bi dizi sadece daha iyi olmasını istiyorum.
ben bevery.. dawson vs izlemedim ama yorum da yapmadım sadece GERÇEKTEN izlediğim dizilere yorum yapıyorum... beğenilir beğenilmez... ama benim görüşüm bence sen de gerçekten izlediysen yorum yap bence.. sen de cidden izleseydin yok en kötü yok en bişey demezdin... çünkü insan sevdiği şeyi gerçekten izler; sevdiği şeye de sevdiğini belli eden yorum yapar... ama diyosan ki ben bu sektörde çalışıyorum, bişey diyemem, görev aşkıyla izliyosundur
ya kirsten in kazageçirdiği bölümün sonunda ne oldu anlamadım kaçırdım galiba sonunu... şimdi aklıma geldi nasıl oldu da kamyon bunu biçince hiçbirşey olmadı da ufak sıyrıklarla atlattı???
richardashcroft 13-04-06, 01:07 ya christan ın kazageçirdiği bölümün sonunda ne oldu anlamadım kaçırdım galiba sonunu... şimdi aklıma geldi nasıl oldu da kamyon bunu biçince hiçbirşey olmadı da ufak sıyrıklarla atlattı???
İşte bu da klasik bi dizi saçmalığı olarak Kirsten kazadan bölesine bi şekilde kurtulabildi.
|