merve_
18-10-05, 13:36
star tv de yepyeni bir komedi dizisi başlıyor....
|
Tüm Versiyonu Göster : Alanya Almanya merve_ 18-10-05, 13:36 star tv de yepyeni bir komedi dizisi başlıyor.... semos23 18-10-05, 15:23 Evet ilk bölüm geçen perşembe yayınlandı. ben beğenerek seyrettim. Gümüş'ü izlerdim Perşembe akşamı o da çarşamba'ya alındığı için boştum. İyi oldu. Hem de gerçekten komedi dizisi... Hayatimmm 19-10-05, 13:22 ben tam bastan izliyemedim ama cok hos ve cok komik bir dizi.... demirkan 02-11-05, 11:52 diger kanallarda çok zorlu diziler var işi biraz zor kusura bakmayın ama bence tutmaz dost acı söyler malesef star eskisi gibi izlenmiyor hatta kayıt dışı adında iyi bir dizi vardı onu bile kaldırdılar aysem_ 16-11-05, 10:19 umarım senin dediğin gerçekleşmez. Çünkü gerçekten çok eğlenceli ve keliteli bir dizi. sumisali 16-11-05, 11:15 bencede güzel dizi ve kaçırınca üzülmeyin hafta sonu veriliyor hiLda 18-11-05, 18:21 diziyi çok izleyemedim ama hans rolündeki bilge bingül çok hoşuma gidiyor...dizide oldukça iyi sanırım... sumisali 21-11-05, 12:55 bence güzel bir dizi hafta sonu tekrarı veriliyor bu yönden şanslı kaçırmıyoruz evet hans rolünü çok güzel yapıyor nazmemoli 21-11-05, 13:40 izlemiyorum...ne iyi derim ne de kötü GüZYanGInI 21-11-05, 13:47 ben izledim haftasonu sanırım tekrarıydı... hoş bi diziye benzio... hele o lazlar yani oetlin sahibinin en yakın adamlaarı çok güzel konuşuoya... yanlız o hansın annesi aynı zamanda otelin sahibinin demi annesi oluo... adınıda unuttum ya çocuun:) nebiiim 21-11-05, 15:55 Bende dün tesadüfen ilk defa izledim, gercekten hos bir dizi. Alman rolünde oynayan delikanlinin ses tonu ve tavirlari cok hosuma gidiyor, vicik vicik ötüp mizmizlanan tam bir almani yansitmislar sanki. InsaAllah yayindan kaldirilmaz. sumisali 21-11-05, 16:16 evet zaten onlar kardeş o çocuğun adıda adem yıllar önce babası almış onu annesinden ve başka bir aileye vermiş trabzonda hans da annesiyle kalmış zzoe 02-12-05, 22:19 ben alanya almanyayı çok seviyorum aslında hangi gün yayınlandığını bile bilmiyordum ama Allah yardım ediyor herhalde mutlaka rastlıyorum bi şekilde ve izliyorum Ademi çok seviyorum çok şeker karizma ama Hans çok gıcık özellikle Hans ve Ademi oynayan oyuncular başta olmak üzere tüm oyuncular çok başarılı meryemce84 02-12-05, 22:44 ben de izliyorum ALANYA ALMANYA'yı çok güzel çok komik ve de çok gerçekçi bir dizi. Ruhi Sarı nam-ı diğer hoştenk efendi çok iyi bir oyuncu tabi diğer oyuncularında hakkını yememek lazım . Itır Esen'i de çok seviyorum. Dizinin müziklerini BBG evinden TARIK Söylüyor. AŞK YARASI Boğazımda düğümlenmiş Yediğim her aşk lokması Ben yaşadım tüm bunların Acısı içimde saklı Daha fazla kırma gülüm Bak benimde bir canım var. Kalbimin ta içinde Kapanmayan aşk yarası var. Daha fazla bekleyemem Bak benimde bir canım var. Gece sabahın üçünde Uyutmayan aşk yarası var. Al sevdamın güneşi O senin üstüne doğsun Ayrılığın acısıysa Sen çekil o bana vursun. Bu şarkıyı duyduğumda çok sevmiştim hala da seviyorum. umarım diziyi yayından kaldırmazlar Emeği geçenlere teşekkürler meltemyucel 07-12-05, 11:36 http://www.startv.com.tr/images/contentimg/new_star/alanya_almanya1b.jpg Konu olarak Türk-Alman ilişkilerini irdeleyen A.A. ilginç hikayesiyle izleyicinin büyük beğenisi kazanmaya aday. Tam bir neo-Nazi olan Hans Wolf, ölen babasının Türk olduğunu öğrenince hayatı değişir. Ölen babası ona Alanya’dan bir tatil köyü bırakmıştır. Hemen ertesi gün Alanya’ya uçan Hans gerçekleri öğrenmeye devam eder. Aslında ona kalsa tatil köyünü bir an önce satıp tekrar Almanya’ya dönecektir; fakat babanın vasiyeti ortaya çıkar. Buna göre; Hans ancak otelin işletmesini yapabilecektir aksi taktirde otel yoksul Türk çocuklarının eğitim masrafları için satılacaktır. Çaresiz kalan Hans Alanya’ya yerleşmeye ve oteli işletmeye karar verdiğinde bir şok daha yaşar. Zira o güne kadar varlığından bile haberi olmadığı erkek kardeşi Adem kapıdan içeri girer. Artık vasiyet gereği oteli ikisi birlikte işletecektir. Üstelik hisseleri de yarı yarıya eşittir. Hans annesinin yanında büyümüş ve tipik bir Alman olarak yetişmiştir Adem ise Türkiye’de, Trabzon’da yetişmiş ve geleneklerine sıkı sıkıya bağlı bir gençtir. İki kardeşin en ufak bir konuda bile anlaşma olanakları yoktur. A.A’nın ilk bölümünde Hans’ın Almanya’daki yaşamını, Alanya’ya gelişini ve kardeşi Adem’le tanışmasını yer yer gülerek yer yer duygulanarak izleyeceksiniz. Ve sürprizler bölüm boyunca devam edecek… Yönetmen: Onur Tan, Senaryo: Eyüphan Erkul, Yapımcı: Bahadır Atay Oyuncular : Bilge Bingül (Hans), Ruhi Sarı (Adem), Nihan Akkuş (Derya), Itır Esen (Hans ve Adem'in annesi Claudia), Yıldırım Öcek (Avukat Şeref), Hakan Pişkin (Müdür Sinan), Şafak Orbay (Kapıcı Cumali), Yeşim Bozoğlu (Ayşe), Selma Kutlu (Türkan), Macit Sonkan, (Ahmet) , Hasan Küçükçetin (Koruma1), Ferhat Doğan (Koruma 2) meltemyucel 07-12-05, 11:38 Bu arada Ruhi Sarı'nın oyunculuğunu çok beğeniyorum. yeditepe İstanbul, yarım elma,yedi numara'da hatırlıyorum. Çok başarılıydı. volvox 07-12-05, 11:43 Salı 20:00 ye almışlar sanırım diziyi. Ben1986 11-12-05, 21:38 Bencede cok güzel ve komik bir dizi. Ve Nihan akkus cok güzel bir oyuncu... Benim cok hosuma gidiyor... :p mayıs 14-12-05, 00:04 Yine komik bir bölümdü sırıtık bir şekilde izledim bu bölümü.Adem'in triplerinede anlam veremedim bir insan eskiden nişanlanmış diye ondan ayrılınır mı.Sanırım gelecek bölümde onun da köyden eski sevgilisi gelecek özetlerde vardı.Dizinin bitiminde görüntüleri veriyorlar. Itır Esendi sanırım ben bu kadının eski türk filmlerinde rol aldığını yeni öğrendim sanırım gülen gözlerde oynamış çok şaşırdım ya öğrenince dıary 14-12-05, 17:05 dün işzledim ve gercekten süper yıne cok komik biş bolümdüm ben en cok gelecek bolümde hans acaba deryayı sevdigini soyleyecek mi diye cok merak ediyorum bu bolümde basaramadı insallah onumuzdeki bolüm soyler hansın annesine yazdıgı mektupda cok duyguluydu ayrıca. sumisali 14-12-05, 17:08 evet ya söyleyemedi ama bir dahaki bölümde kesin söylerler heralde.ama hans çok seviyor deryayı...evet hansın mektubu çok duygusaldı ya :) dıary 14-12-05, 17:10 evet hans cok seviyor deryayı zaten sevdiginide cok belli ediyor insallah soyler gelecek bolümde bende rahatlarım. mayıs 14-12-05, 22:54 Hans Derya ya ne zaman söyler bilmiyorum ama arkadaşlar Hans'ı Trabzon dan gelen bir kızla zorla evlendiriyorlar gelecek bölümde.Dizinin sonunda küçük bir karede gelecek haftanın özetini veriyorlar. chaylack 19-12-05, 13:58 Şenol Güneş ve Daum karşı karşıya Ünlü iki teknik direktör; Christoph Daum ile Şenol Güneş yine bir maç için karşı karşıya geliyor. Ama bu maç bir dizi setinde gerçekleşecek ve burada sadece taktik vermek yetmeyecek!. Çok Ter Dökecekler Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum ile Trabzonspor eski Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeşil sahalardan sonra bu kez de bir dizi setinde takımlarının kazanması için ter dökecek. İki teknik adam, 'Alanya-Almanya' dizisinde; başında bulundukları takımlara hem taktik verecek hem de rol kesecek. Dizide ayrıca eski futbol yıldızları Arif Erdem, Metin Tekin ve Cüneyt Tanman da yer alacak. Maçı Kim Kazanacak? Türk-Alman ilişkilerine mizahi açıdan yaklaşan dizide; babalarından miras kalan tatil köyünün yönetimi için birbiriyle zıtlaşan ikiz kardeş Hans (Bilge Bingül) ile Adem'in (Ruhi Sarı) çözümü futbolda bulmaları anlatılıyor. 'Maçı kazanan tatil köyünün de başına geçer' diyerek kolları sıvayan iki kardeş, takımların başına en iyi hocaları getiriyor. Hans, Daum ile anlaşıyor; Adem de Güneş ile... mayıs 20-12-05, 17:40 Bence de bu bölüm güzel olucak acaba Daum ile Şenol Güneş bu bölümde mi çıkacaklar eğer öyle olursa çok curcunalı geçer.Hem nikah olayı hem de o hoş olur:) sumisali 21-12-05, 17:32 saol ya anlattığın için ben akşam izleyemdim ama tekrarını kesin izlerim hafta sonu demek derya öpüyor hansı ..güzel bir bölüm bizi bekliyor galiba lalady 25-12-05, 19:53 valla ben bu dizinin hastasiyim ya süper güzel romantik komik bi dizi aman allah nazarlardan saklasin baslarda bazi arkadaslar tutmaz diyolardi ama ne güzel tuttu iste:) meryemce84 26-12-05, 09:41 Dün dizinin tekrarını izledim salı günüde izlemiştim hani dizinin sonunda gelecek haftanın görüntülerini yayınlıyorlar ya orada fark ettim Bu bölüm de sanırım Derya'ın kardeşi de Hans'a aşık oluyor yani işler karışıyor. Flora 26-12-05, 20:53 bir bölümünü şans eseri izledim alanyadan pek görüntü yok ama biz bu yaz alanyaya gittiğimiz için birazda olsa ilgimi çekti ama dizi şuanda ne durumda bilmiyorum hans ne yaptı adem ne yaptı...... chaylack 27-12-05, 09:48 ben salı günleri diziyi kaçırıyorum ama pazar günleri öğleden sonra yayınlana tekrarlarını izliyortum gerçekten hoş bi dizi ya adem 'in adamları çok acayip ya:) :) :) :) şaşkınlar:) :) :) meryemce84 27-12-05, 12:25 Tam emin değilim ama hans deryanın kız kardeşiyle konuşuyor ona bişey veriyor kızın gözlerinin içi gülüyor ve hansı yanaklarından öpüyor falan geçen bölümde de ablasına "babam hayatta sizin evlenmenize izin vermez böylesi daha iyi abla" falan diyordu. Bu benim düşüncem niye olmasın ki! babyyy2 27-12-05, 12:35 Bak, Müfettiş Geliyor! Yapımcılığını Bahadır Atay’ın gerçekleştirdiği, senaryosunu Eyüphan Erkul’un yazdığı Ruhi Sarı, Bilge Bingül, Nihan Akkuş, Yeliz Doğramacılar, Ayşen Gruda ve Itır Esen’in başrollerini paylaştığı Alanya-Almanya’da bu hafta komik olaylar birbiri ardına geliyor. Adem (Ruhi Sarı) ve Hans (Bilge Bingül) rekabeti tam gaz devam ediyor. Hans, istemeden de olsa Emine ile evlenmek üzereyken, iki kardeşin işletmek zorunda kaldıkları otelde komik ve tuhaf olaylar yaşanır. Bir türlü birbirlerine aşklarını itiraf edemeyen Hans ve Derya (Nihan Akkuş) bu durum karşısında nasıl davranacaklar? Ön büro elemanı Uğur, fazla misafir kabul ederek oteli zor duruma düşürdüğü için işten atılmak üzeredir ve intikamını sabotaj yaparak almaya karar verir. Bu arada Alanya´nın sevilen oteli bir haberle sarsılır: Bakanlıktan müfettişler oteli denetlemeye geleceklerdir. Hem de gizlice… Adem´in iki sadık adamı Kamil ve Abidin, gizli müfettişleri deşifre etme işine koyulurlar. Bu sırada olanlar olur: yanlış adamları müfettiş zannederler. Ancak gelen gerçek müfettişler oteli denetlerken, birbirinden komik sabotaj sahneleri yaşanır. Anette (Yeliz Doğramacılar) ve Adem´in arasını bozmaya çalışan Fadime, sarışın Alman kızı ile uğraşmaya devam eder. Korku kitaplarına merak salmaya başlamış olan Kamil, otele ve bütün müşterilerine büyük bir panik yaşatır. Bütün bunlara tanık olan gerçek müfettişler, gördükleri olayların etkisinde acaba ne yapacaklar? Hans ve Adem´in babalarından miras kalan oteli, bir yıldızını kaybedecek mi? Yaşananları sonunda hep birlikte göreceğiz… sumisali 28-12-05, 17:20 ya dün akşam da izleyemdim tam yarım yamalak şu yağmur zamanı yüzünden evdekiler onu izleyince ne yapalım yarım yamalak izleyebildim ama tekrarını izlerim artık kbr_91 05-01-06, 12:51 bence güzel we komik bir dizi... ama bazen saçmalıklar oluyooo...:img-nyam: zugasibere 09-01-06, 22:49 galiba bu hafta(yarın) yeni bölüm yok onun yerine bayram programı var eğer fragmanını gören varsa yazsın bi zahmet neler oluyor... KER&MER 10-01-06, 09:18 arkadaşlar alanya almanya bu hafta yok,BEN FRAGMANI GÖRDÜM,süper bir bölüm, adem hansın peşinden almanya'ya gidiyor,tabi derya ile anetta da orada.. ama birbirlerinden haberleri yok,yani varda adem ile hans'ın var,derya ile anetta'nın yok,işte daha sonra birşeyler oluyo,sanki mafya gibi adamlar adem'e karışıyo,biliyosunuz hans biraz almanyada sorunlu olduğu için (mafya işi gibi falan işte) başlarına böyle şeyler geliyooo... vallahi daha gördüm galiba ama hatırlamıyorum... :img-meeti meryemce84 10-01-06, 11:39 ALANYA YI İZLEDİK ŞİMDİ SIRA ALMANYA YA GELDİ DESENİZE KER&MER anlattığına göre güzel bir bölümbizi bekliyor bayram var dizi yok ya ben bu anlayışı sevmiyorum ya dizilerde eğlence değil mi onları da yayınlasalar olmaz mı? neyse haftaya kadar bekleyecez ama değeceğini düşünüyorum zugasibere 10-01-06, 11:50 arkadaşlar alanya almanya bu hafta yok,BEN FRAGMANI GÖRDÜM,süper bir bölüm, adem hansın peşinden almanya'ya gidiyor,tabi derya ile anetta da orada.. ama birbirlerinden haberleri yok,yani varda adem ile hans'ın var,derya ile anetta'nın yok,işte daha sonra birşeyler oluyo,sanki mafya gibi adamlar adem'e karışıyo,biliyosunuz hans biraz almanyada sorunlu olduğu için (mafya işi gibi falan işte) başlarına böyle şeyler geliyooo... vallahi daha gördüm galiba ama hatırlamıyorum... :img-meeti KER&MER onlar sanırım mafya değil büyük bir ihtimalle ırkçı faşist almanlar ve adem türk olduğu için ona saldıracaklar ama hans eskiden onlardan olduğu için yani tanıdığı için engel olacak geçen bölüm biterken gelecek bölümün fragmanını görmüştüm...umarım aynı bölümden bahsediyoruzdur... KER&MER 10-01-06, 17:53 evet,fragmandan bahsediyoruz,ama ben hem dizi bitişinde gelecek bölüm yazan bölümde gördüm,hemde sonradan gördüm... :img-thumb zugasibere 10-01-06, 17:57 evet,fragmandan bahsediyoruz,ama ben hem dizi bitişinde gelecek bölüm yazan bölümde gördüm,hemde sonradan gördüm... :img-thumb dediğim gibi o adamlar mafya değil ırkçı faşist türk düşmanı almanlar ademi sıkıştıracaklar ama hans yardımına koşacak... Newz@T 15-01-06, 16:15 Valla ne yalan söyleyim başlarda sadece NihanAkkuş için seyrediyordum şimdi sürekli seyrediyorum çok eğğlenceli bi dizi olmaya başladı... Ama yine de Nihan Akkuş forever... :D meryemce84 20-01-06, 10:57 ya yine çok güzel bi bölümdü :img-thumb ben çok seviyorum bu diziyi oyuncular-konu-performanslar-müzik hepsi harika herkese teşekkür ediyorum bize böyle bir dizi hazırladıkları için mayıs 20-01-06, 21:45 ben en son reklamdan sonrasını izleyemedim ne oldu söyledi mi hans pasaportun onda olduğunu meryemce84 22-01-06, 14:16 ben en son reklamdan sonrasını izleyemedim ne oldu söyledi mi hans pasaportun onda olduğunu bende izleyemedim son sahneyi yarım saat sonra tekrarı var ordan bakıcam artık ama söylememiştir öyle tahmin ediyorum sumisali 23-01-06, 08:51 evet dün izledim tekrarını güzeldi ya ama sonunu bende kaçırdım dönüyormu hans alanyaya KER&MER 23-01-06, 12:46 evet,hans alanya'ya dönüyor, daha az önce fragmanı gördüm, çooooook güzeldi,yani ben çoook beğendim, ARKADAŞLAR,EN GÜZELİDE; HANS DERYA'YI ÖPÜRYOOOOR :img-thumb ... BENCE MUHTEŞEM BİR BÖLÜM BİZİ BEKLİYOR... :img-meeti dıary 23-01-06, 12:50 evet,hans alanya'ya dönüyor, daha az önce fragmanı gördüm, çooooook güzeldi,yani ben çoook beğendim, ARKADAŞLAR,EN GÜZELİDE; HANS DERYA'YI ÖPÜRYOOOOR :img-thumb ... BENCE MUHTEŞEM BİR BÖLÜM BİZİ BEKLİYOR... :img-meeti off ya ben fragmanı izletyemedigim ayrıntılı anlatırsan cok iyi olur lütfen ben izledim hans gidiyor alanyaya arkadaşlar :img-thumb sumisali 23-01-06, 13:02 evet,hans alanya'ya dönüyor, daha az önce fragmanı gördüm, çooooook güzeldi,yani ben çoook beğendim, ARKADAŞLAR,EN GÜZELİDE; HANS DERYA'YI ÖPÜRYOOOOR :img-thumb ... BENCE MUHTEŞEM BİR BÖLÜM BİZİ BEKLİYOR... :img-meeti hadi ya iyi güzel bölüm olacağa benziyor arkadaşım bencede dönsün alanyaya almanyada hiç güzel günler geçirmediği kesin meryemce84 23-01-06, 14:21 Sevimli aile avukatı Şeref Bey´in başı derde girer. Birkaç yıl önce mahkum ettirdiği bir suçlu mektubunda, cezaevinden çıkıp, “teşekkür” etmek üzere ziyaretine geleceğini yazar. Dolaylı yoldan tehdit edilen Şeref’in korkudan ödü kopar. Şeref, Adem ve adamlarından yardım ister. Alman fırıncının inadına Trabzon fırını açan bizimkiler o anda ciddi bir şekilde fırınlarını işletmeye koyulmuşlardır. Bu durumda Şeref Bey´e yardım edebilecekler mi?. Hans, Derya´ya açılmayı becerip bu defa ümit ettiği karşılığı da bulacak mı? Tam mutluluğu bulacakken, kader ona yeni bir oyun mu oynayacak? Hans´ın canını sıkan yine sevgili abisi Adem mi? Yoksa bu sefer Derya´nın babası Ahmet mi? Belki bu defa müdahale hiç aklımıza gelmeyecek bir taraftan gelir… Bu şenlikli ve komik bölümü hep birlikte seyredelim! mayıs 25-01-06, 16:34 nerden biliyorsun?son mu yazdı biterken ben en son kısma reklamlardan dolayı pek bakmıyorum.en sevdiğim diziler hep bitiuor bu aralar ya virüs gibi hepsine bulaşıyor.en heyecanlı yeriydi ama hans askere çağrılmıştı derya nın babası da yabancı birisiyle kızımın evlenmesine izin vermem diyordu en güzel yeriydi aslında mttzn 28-01-06, 19:41 sadece ilk bölümünü izledim...................... mttzn 28-01-06, 19:41 ama devamınıda izliyeceğim.............. meryemce84 03-02-06, 13:01 Tamam Alanaya Almanya bitti. Çok üzüldüm ne güzel gidiyordu oysa. Hans-Adem didişmelerini çok özleyeceğim. Reyting denen canavara yenildi güzelim dizi. Ben Ruhi Sarı'yı ve Bilge Bingül'ü başka projelerde görmek istiyorum. Çok yetenekliler. :img-thumb İkisine de çok başarılar diliyorum. KER&MER 03-02-06, 13:08 bencede,bende meryemceye katılıyorum... keşke dizi devam etseydi,o kadar kaliteli ve başarılı bir diziydiki(yani benim için), ben çoook seviyorum...seviyoDUM.. :img-swoon neyse,olmuş ile ölmüşe çare bulunmaz,demişler... :img-meeti inşallah ÇAPKIN'IMDA BÖYLE REYTİNG KURBANI OLMAZ.....İNŞALLAH!!! :img- meeti hand ve adem'i,meryemcenin de dediği gibi BAŞKA PROJELER İÇİNDE GÖRMEK İSTİYORUM... sirine_21 22-02-06, 17:19 Alanya-almanya dizisinin fanatik hayranıyım..Dizimizi aşırı çok seviyorum...Ve web sitesine kayıt oldum..Ve sitede bir sürü başlık ve çok güzel oyunlar açtım...Arkadaşlar sizide beklerim..www.alanyaalmanya.com..."Forumumuz açıldı" bölümünden oyunlarımıza ulaşabilirsiniz...Herşey gönlünüzce olsun.... sirine_21 22-02-06, 17:25 http://img141.imageshack.us/img141/920/28hv.jpg (http://imageshack.us) Ben Adem hayranıyım..Ademi çooooooook seviyorum....Ve çooooook özledim......... sirine_21 22-02-06, 17:29 http://img141.imageshack.us/img141/1133/dscn01163xu.jpg (http://imageshack.us) sirine_21 22-02-06, 17:31 Anettayı da çok seviyorum..Çok hoş,çok tatlı,çok güzel bir bayan..Bence Adem ile çok yakışıyorlar..İkisinide aşırı çok seviyorum....... http://img141.imageshack.us/img141/1416/anetta8ql.jpg (http://imageshack.us) sirine_21 22-02-06, 17:34 Dizimiz çok muhteşem,çok güzel,çok harika,çok komik....Ben diziyi çoooooook seviyorum..Ve tekrar yayına girmesini istiyorum..Böyle bir dizi bence yayından kaldırılmamalı ve devam etmeli...Dizimizi çooooooook özledim........... mavisss_54 22-02-06, 17:38 Dizimiz çok muhteşem,çok güzel,çok harika,çok komik....Ben diziyi çoooooook seviyorum..Ve tekrar yayına girmesini istiyorum..Böyle bir dizi bence yayından kaldırılmamalı ve devam etmeli...Dizimizi çooooooook özledim........... canım zaten film bitmedi ara verildi yazıo sitesinde :) sirine_21 22-02-06, 17:43 evet biliyorum..:) zaten ben sitesine üyeyim....Tekrar başlayacak:) Ama ne zaman başlayacak bilmiyorum işte hemen yayına girmesini istiyorum..Çünkü çok özledim.... sirine_21 22-02-06, 17:48 http://img53.imageshack.us/img53/6848/alanyaaa1200922qb.jpg (http://imageshack.us) sirine_21 22-02-06, 17:49 Çok tatlılar ya......... sirine_21 22-02-06, 17:52 http://img67.imageshack.us/img67/8152/yelizalanya17di.jpg (http://imageshack.us) Çok tatlı ya Yeliz Doğramacılar çok güzel..Konuşması bi harika..Dizide rolünü çok güzel yapıyor...... duygus 24-02-06, 11:01 starda tekrar bölümleri yayınlanıyor mayıs 24-02-06, 13:24 Evet ben de bugün gördüm uzun bir bölümdü sanki. Şimdi bitti mi ara mı verildi son bölüm diye söylenmişti sanki. ozzde 25-02-06, 11:03 Sadece Ruhi Sarı için izlemiştim.Ama beğenmedim.Yeditepe istanbuldan sonra Ruhi Sarı'yı hiçbir role yakıştıramıyorum. :blush: £speranza 25-02-06, 15:11 AAAA dizinin bittiğini bilmiyordum zaten izlemiyordum ama Ruhi Sarı'nın performansı harikaydı herzamanki gibi umarım en yakın zamanda yeni projelerde görürüz ... gülbin 05-04-06, 20:16 alman olan sarışın çocuk çok tatlıydı bu dizide iki kardeş çekişmeleri falan onur29 10-06-06, 13:51 güzel komik bi diziydi ama starın diğer dizileri gibi kısa sürdü zaten starda oynayan dizileri artık hiç bakmıyorum nasıl olsa kaldırılıyo ama bu diziye üzüldüm güzel bi kadrosu vardı güzel bir senaryoya sahipti ama olmadı ...zühre nur... 03-08-06, 21:50 arkadaşlar ben diziyi seyretmiorum ama galiba dizide ıtır esen oynuyormuş.Bende ıtır esen in yeni halini çok merak ediorum acaba elinde resmi olan warsa buraya ıtır esen in yeni halinin resmini koyar mısınız??? £speranza 03-08-06, 22:22 arkadaşlar ben diziyi seyretmiorum ama galiba dizide ıtır esen oynuyormuş.Bende ıtır esen in yeni halini çok merak ediorum acaba elinde resmi olan warsa buraya ıtır esen in yeni halinin resmini koyar mısınız??? Itır Esen birçok dizide oynadı son dönemde.Aliye'de dayının eski karısı rolünde, yeditepe İstanbul'da Lale rolünde oynadı , Ç.G.O'nın son bölümünde de Zarife'nin yaşlanmış halini canlandırdı.ÇGO sabah 10'da kanald'de eğer son bölümü izlersen görebilirsin:)Bende resmi yok malesef...:icon_cry: ...zühre nur... 03-08-06, 22:36 aliye yi seyrettim ama hatırlamıorum.Diğer saydıın dizileri seyretmedim... nazlikiz 03-08-06, 23:08 süper bir diziydi hic kacirmadan izlemistim kadrosu felan cok güzelgi karbeyaZ 04-08-06, 02:05 yaaa komik diziydi..ben hicbir bölümünü kacırmamstım..tekrar olsa keske.. G_didem 04-08-06, 11:49 yaaa komik diziydi..ben hicbir bölümünü kacırmamstım..tekrar olsa keske.. Tekarları yayınlanıyor zaten..Yayın saatini tam bilmiyorum ama Çemberimde Gül Oya başlarken (saat10:00)'da, Alanya Almanya bitiyor... Ayrıca zührenur, Itır Esen şu andada Arka Sokaklar adlı dizide rol alıyor..Sanırım Gamze Özçelik'in annesi rolünde....Çok emin değilim ama.. ekin_gulendam 11-08-06, 09:28 güzel bi dizi bence yeliz doğramacılarla hans daha çok yakışıyo çağloş 11-08-06, 13:30 alanya almanya dizisi çok güzel bir diziydi hatırladığıma göre heralde fazla sürmemişti Niloski1992 13-08-06, 20:42 Ben o diziyi çok seviyorum hans da favorim melekgözler 14-08-06, 14:40 çok komik bi diziydi ya keşke bitmeseydi severek izliyodum ve benimde havorim hans dı türkçesi çok komikti :) adri_ano 14-08-06, 15:17 Alanya Almanyayı bende çok seviyorum. Zaten dizinin bitmemesi için star tv ye karşı çok direnmiştik ama en sonunda yayından kaldırmışladı. adri_ano 14-08-06, 15:18 Alanya Almanya da işlenen konu ve oyuncular o kadar uyumluydu ki en başta Ruhi Sarı(adem) ve Hans süper ikili oluşturmuştu. ceyda deniz 29-08-06, 20:42 alanya almanya çok güzel bir diziydi hiç kaçırmadan izlerdim ama hansa bir askerlik kağıdı geldi orda bitirdiler çok alakasız bir yerde bitti niye böyle yaptılar anlamadım diycem ama o sırada doğan yayın grubu starı almıştı ve kendi kanalında yaptığı kıyımın aynısını starda da yaptı ve ilk kurbanda alanya almanya oldu aslında şu anda başlamış ve başlıycak olan çok güzel diziler koydu ama bizim dizimize kıydı maalesef hemde hiç acımadan mili_gkhnözen1905 29-08-06, 20:53 evet ya cok sevmistim bu diziyi kacirmadan izlerdim Hans cok tatliydi konusmasi cok sekerdi Türkceyi ya neden bitirdilerki sanki.... keremcem_b 03-12-06, 17:06 cok süper bi dizidi cok komik falan :happy0064 :img-hyste ezgi su 04-12-06, 17:30 alanya almanya dizisi çok güzel bir diziydi hatırladığıma göre heralde fazla sürmemişti evet ya inanilmaz derecede seviyordum ama yayindan kaldirildi cok kizmistim ama maleseff yapicak birsey yoktu everest85 23-01-07, 18:53 bu dizi guzeldi erken bitirdiler RIZA_BABA 05-05-07, 07:51 Gerçekten güzel bir dizi idi bitmesi kötü oldu taz dizisi olarak tasarlanmıştın yazın sonlarına doğruda bitmişti sanırım yagmur94 05-05-07, 07:55 süper bir diziydi ya neden bitirdiler anlamadım her hafta onu bekliyordumm ben :) adri_ano 05-05-07, 10:19 Bende hastasıydım reyting yüzünden bitirdiler çok üzüldüm ama yapıcak bişey yok btün gerekli yerlerle irtibata geçmemize rağmen bitirdiler...ama süperrrrr di......özellikle RUHİ SARI her zamanki gibi süperdii adri_ano 05-05-07, 10:19 Her hafta hiç kaçırmadan izlerdim...Bu forumu ilk sayfada görmek ne güzell boncuk-girl 06-05-07, 09:02 çok güzel bir diziydi tekrar yeni bölüm var dediler ama çıkmadı çok komikti keşke tekrarı çıksa Tabusa 06-05-07, 09:44 Sevdigim dizilerden biriydi,maalesef çok erken bitti,beni baya bi güldüren diziydi :) P.S Has got acquainted with the girl, http://cyberblady.com, how it to you? Only it is fair! gazzas 07-05-07, 09:53 bende bu diziyi severekte izledim ve bayağı güldüm ve çok eğlendim özellikle hansa çok gülüyordum:img-hyste keşke bitmeysedi:sad53: karakterlerin hepsi çok tatlıydı diyebilirim asi_naz 10-06-07, 12:16 arkadaşlar sizde BİLGE BİNGÜLün resmi varmı lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn simge_yasemin 15-06-07, 12:35 çoooooooook güzel bir dizi çokta komik sabahları starda oynuyor (mia) 15-06-07, 12:40 tam olarak saat kaçta oynuyor acaba?????süper bir diziydi.bence bitmemliydi. simge_yasemin 15-06-07, 13:44 tam olarak saat kaçta oynuyor acaba?????süper bir diziydi.bence bitmemliydi. şey sabah starda 7:00 da başlıyor:img-hyste çok erken ama bende sabahçı olduğum için okula giderken bakıyom:img-hyste :img-hyste hayranları kalkıp bakçak:img-hyste crazygirl7500 15-06-07, 13:46 walla her sabah izleyerek gülmekten kırılıyorum we kendime geliyorum hansada ademede bitiyorum hele onların atışmalarında :img-hyste :img-hyste simge_yasemin 19-06-07, 14:00 walla her sabah izleyerek gülmekten kırılıyorum we kendime geliyorum hansada ademede bitiyorum hele onların atışmalarında :img-hyste :img-hyste bende çok komikler ya:img-hyste Adem: _bu ötelde hamsi yemekleri çıkçak Hans: _hayır çıkmıcak:img-hyste :img-hyste bunun gibi tartışmaları çok komik G_didem 23-06-07, 22:19 Çok güldüğüm sıcacık bi diziydi..:img-yes: Keyifle izlerdim, keşke daha uzun sürseydi..Sessiz sedasız kalkmıştı yayından:( *katre* 10-07-07, 12:42 çok güzel ve çok komik bir diziydi..:img-wink: çok erken bitmişti.:img-wink: ademle hansın kavgalarına bayılırdım..:happy0064 sweet10 31-07-07, 12:35 çok gzüel bi diziydi ya çok matraktı adem le hans ın tartışmalarına bayılırdım keşke bitmeseydi tekrarı çok erken gündüz kuşağına koysalar daha iyi olurdu _BeRFiN_ 01-08-07, 10:23 nasıl güzel bi diziydi ama erken bitirdiler adem ayrı hans ayrı güzeldi keşke tekrar yayınlasalar condemned 01-08-07, 11:00 arkadaşlar dizi çok güzeldi bende izliodum hep geçen sene ama şimdi yeni bölümleri oynamıo galıba ceyda deniz 01-08-07, 11:06 çok eğlenceli bir diziydi kanal d alınca yayından kaldırdılar reytinglerimi beğenmediler ne ama haksızlık yaptılar güzelim diziye çok eğlenceliydi çünkü boncuk-girl 01-08-07, 14:29 çok komik bir diziydi yeni bölümlerini izlemezdim ama 2 kere tekrarı verildi 2 sinede baktım... keşke bitmeseydi bu dizi computerhand 11-09-07, 22:07 ya süper bi dizi ydi bayılıyodum sanırım hiç kaçırmadan zilediğim tek dizilerden biriydiiii sarı kafa köfte kafa bitiyodum yaa keşke bitmeseydi ama her güzel şeyin bir sonu var ilkay_33 07-10-07, 17:13 çok komikti bu dizi yaa hele hans düzgün konuşamadığı türkçesiyle çok tatlıydı bi keresinde kuyumcuda indirim yapta bacağımız alışsın demişti keşke bitmeseydi meander 31-10-07, 21:57 ben de öyle biliodum diziyi kanal d de hiç gormedim tanıtımını bile:icon_whis ama çok güzel ve eglenceli bir dizydi yaa ilkay_33 08-01-08, 12:56 ben de öyle biliodum diziyi kanal d de hiç gormedim tanıtımını bile:icon_whis ama çok güzel ve eglenceli bir dizydi yaa zaten dizi starda yayınlandı gerçekten çok komikti ya ben hansı hiç görmedim ondan sonra herhangi bir projede azizoz 22-06-08, 20:26 Çok komik ve güzel,gerektiğinde duygusal bir diziydi. Hans konuşmalarıyla ilgi odağı olmuştu. Keşke tekrar yayınlasa Ztar tv. adri_ano 19-07-08, 11:11 çok güzel diziydi ya hele hans la ademin kavgaları süperdi ne günlerdi ya:icon_sorr duygu.1903 25-07-08, 08:35 Arkadaşlar Bilge Bingül 2009 da vizyona girecek Rush Hour isimli bir filmde oynuyor çekimleri devam ediyormuş..Bilginize ;) adri_ano 25-07-08, 11:22 Arkadaşlar Bilge Bingül 2009 da vizyona girecek Rush Hour isimli bir filmde oynuyor çekimleri devam ediyormuş..Bilginize ;) sağol haber için... sevindim onu sinemada göreceğimiz için sanırım yakında dizilerdede tekrar oynamaya başlar:happy0064 barışist_eylul 29-07-08, 22:59 Düzenli takip etmemiştim diziyi. Birkaç bölümünü izlemiştim...ama dikkatimi çekmişti. Her dizi dikkatimi çekmez benimm. Güzeldi yaa. |