gÜmÜs_mEhmEt
20-10-05, 10:50
Artik buraya sadece Senaryolari ekliyelim.
|
Tüm Versiyonu Göster : Gümüş-Senaryolar gÜmÜs_mEhmEt 20-10-05, 10:50 Artik buraya sadece Senaryolari ekliyelim. gÜmÜs_mEhmEt 20-10-05, 10:50 29.Bölüm 1 Seref Mehmete sorar ya biz ya da o kiz. Tam o sirada Gümüs iceriye girer. Ne olu bitini alamaz, ama bilir ki kedindisi hakkinna konustuklarini. Mehmet Gümüse öyle baka kalir. G: Mehmet ne oludu? M: Birsey yok Gümüs, odamiza gidermisin G: Neden? S: (Gümüse bakarak) Senin yüzünden Kocam beni terk etti! G: Benim yüzümden mi? Ben ne yaptim size efendim. S: Senin yüzünden tartsitik ve senle bugün konustuktan sonra evi terk eti. Sen kocami doldurdun bana karsi. G: Siz ne diyorsunuz, ya Mehmet ya? (Gümüs Mehmete döner) Ben gidiyorum, benim buraya gelmem bastan beri hatadi. S: Sonunda anladin senin buraya ait olmadini, ama yuvami yiktiktan sonra gidiyorsun. M: Anne sen diyorsun ya, kendin kocana sahib olamadin, sucu Gümüse atiyorsun. Sen ne istiyorsun Karimdan ? Gümüs yalidan cikar ve yavas yavas merdivenlerden yukariya cikar. M: (Mehmet annesnine dönerek) Anne senin karima böyle davranmana asla izin vermiyecegim. Ben gidiyorum ve artik buraya dönmeyecegim. Seref saskin bir halde Mehmetin arkasina bakarak kalir Mehmet Gümüsün pesine kosar. M: Gümüsss Gümüssss bekle bende geliyorum. G: (duraklar) hayir mehmet senin evin burasi M: Benim yerim senin yanin, artik ne olursa olsun ve nerde olursak olalim. Ben senin yaninda olacagim. .... Pinar cok kizgindir cünkü Onur hala eve gelmemistir. Onur bitkin halde eve gelir ve odasina gider. Pinar yataginda yatar, kucaginda yastik vardir. Onur iceriye girer. Pinar kizgin halde Onura bakar. P: Ooo Onur bey sonunda eve teskif etiniz. O: Ya Pinar özür dilerim, baya yogun gecti toplantilar. Mehmet aradi ama teli kaldiramadim cünkü toplantidaydim. Kusura bakma erken gelemdim. P: Onur ben sabah ne demistim. O: Ne dedin ki, o kadar yogun dum ki herseyi unutum! P: Bir ip ucu Gümüs yemek! O: Ya Gümüse hosgeldin yemegi verecektin dimi, yaa özür dilerim askim ya unutumsum tamamen ben onu. P: Bravo sonunda hatirladiniz Onur Bey. Ama is yüzünden sadece yemegi deyil, karini ve kizinida unutmaya basladiniz. O: Pinar yine ayni konu hakkinda tartismayalim. Kac kere diyecegim ben sana. Bu evde oturmamnin bir bedeli var ve ben bu bedeli en iyisekilde holdingde calisarak ödemek sorundayim. P: Hayatim sen birsey ödemek sorunda deyilsin, patronunda Mehmet, sanki o sana birsey der mi, hergün erken eve gelsende karin ve kizinla ilgilensen? Mehmet Firkri Pinar ve Onurun tartismalarini duyar ve Pinarlarin odasina yoguru gider. Pinar ve Onur devam tartisir. Onur sinir bir sekilde odadan cikar ve karsisinda M.F. dede görür. M.F. sorar ne oldu oglum, ama onur birsey demez ve kosarak asag iner. M.F. Pinarin odasina girer ve Pinarin agladini görür. ... gÜmÜs_mEhmEt 22-10-05, 00:58 çoooooooooook güzel olmuş canım arkadaşım eline sağlık ama inş böyle olmaz dizi çünkü GÜMÜŞ kırılıyor...yazık yaaa zaten yeni geldi diğil mi....aa çok harika olmuş....sen de biyaz kendine göre dizi de biz de oynayalım...zaten benim deneyimim vaaaaar... begindin icin teseküLLer Mehmet ve Gümüs, gümüsün evine yola cikarlar. (arabadalar) Gümüsün teli calar arayan Engindir. G:Aloo E: Gümüs ben Engin, telini Melisden almistim. Senden görese bilirmiyim acaba, makinenler hakinda senle konusmak istiyorum? G: Aa Engin bey sizmisiniz. (Mehmetin yüzü asiktir ama Engin ismini duyunca daha da asar). Tabi,nee zaman bulusalim? E: En yakin zamanda! G: Ben yarim saat sonra ateloyo ya gidecegim. Isterseniz siz oraya gelin. E: Tamam bana uyar. O zaman yarim saat sonra görüsürüz. Hoscakalin. G. Hoscakalin. (Gümüsün yüzü güler) M: Kim di o Engin bey? G: Hic, seminar ögretmeni, ayrica cok yardim ediyor bana mesela yeni makine almama. M: Benden neden yardim istemiyorsun Gümüs, anlamiyorum. G: Mehmet sana söyledim, ben herseyi tek basima yapacagim. Beni Atelyo ya birakirmisin? M: Ama gümüs ... Gümüs sen yaralisin bu halde atelyoda ne isin var. G: Orasi benim is yerim. Sen götürmesen cek sagya ben giderim taksile. M: Tamam ben götürüm seni. Inatci kecii!! G: Özür dilerim Mehmet bey size o kadar emek etriyorum. (yüzü aslir ve camdan bakar) M: Aa amada alingan karim var mis benim. Ben sana kiyamiyorum ondan götürmek istemedim. 20 dakika sonra atelyoya varirlar. Mehmet iner arabadan ve hemen gümüsün kapisini acar ve elini tutar. Buyrun hanimefendi der ve gülümser. Vay Karimin atelyosuda burasimi mis? Gümüs güler ve derki: ne oldu mehmet bey begenmediniz mi? Hayir cok güzel bir yere benziyor der, ve kapiyi acar. Iceride kadinlar ve kizlar son süratan calisir. Mehmet sasiri, acikcasi bu kadar kisi calisacagini hic beklemesdi. Bütün kadin ve kizlar kapiya dönerler. Ve calisanlardan kizi der, vayy su yakisiliya bakin kimi ariyorsa. Sonra Mehmetin arkasindan gümüs girer. G: Kolay gelsin kizlar ! Kizlar : saglon. Yanindaki yakisikli kim gümüs abla. (birtane kiz der bunu) G: bu yakiskli benim kocam, Mehmet . (gümüs ve mehmet güler, kiz kizarir) M: Kolay gelsin hanimlar. Kizlar: Sagolun Mehmet bey. Gümüs ve Mehmet büroya giderler. Mehmet gümüsü otuturur ve ben biraz geziyim burarlar der. Mehmet bakar isleri ve dikislere, baya iyi olduklarini görür. Sonra gümüsün yanina döner ve tuvalet nerde oldunu sorar. Mehmet tuvaleteyken Engin bey gelir ve direkt gümüsün bürosuna gider. Gümüs aya kalmak ister ve kalkar ama dikisleri hala acitiyordur.Enginde Gümüs ne yapiyorsun der ve bir elini beline diyerinide gümüsün ellini tutar ve geri otutur. Tam da o sirada Mehmet Gümüsün yanina yaklasir ve ikisinde samimi görünce bozulur. devami bugün .... Veya söylede yapabiliriz, burasi daha aktiv olmasi icin. Baska birisi bu senaryoyu devam yazabilir. hergün baska birisi yazsa daha eylenceli ve entrasan olur !!! dizi_tirya 23-10-05, 16:19 mehmet gümüşle annesi arasında kalmıştırgümüş içeri girer. g:ne oldu mehmet? m:bişey yok cnm.(annesine dönerek) anne bunları sonra konuşalım lütfen. ş:peki oğlum ama mutlaka konuşucaz.(gümüşe kötü kötü bakar ve gider.mehmet gümüşe sarılır ve odalarına çıkarlar.mehmet kapıdan giren gümüşe bakar.düşünür) m:ben bi pınarların yanına gidiyim olur mu gümüş? g:e bende geliyim. m:sen kal gelicem ben. g:peki.(anlamaz ve işlerine koyulur.mehmet pınarın yanına gider.pınar kızgındır.) mehmet kapıyı çalar m:girebilir miyim. p:gir(sesi katıdır ve üzgündür.) m:aa ne bu surat beni gördüğüne sevinmedin mi(güler) p:sevindim eğer düşündüğüm kişi olsaydı kafasına geçireceğim yastık hazırdı(bir an yastığı gösterir.mehmet korkar.) m:aman tamam.(ciddileşir)onur mu? p:evet beyefendi gelmedi(mehmete bakar)şu despot patron buna ne iş verdi acaba? m:yok ya normal işler ama bilmediğinş eyler var pınar.neyse sana bişey söyliycem. p:söyle bakalım(güler) m:ya ben evliliğimize şöyle güzel bişeyler yapmak istiyorum.ama ne yapsam. p:(gülerek)trendi bilmiyo musun? m:(şaşkın)neymiş trend? p:nikah tazeleme.hmde düğün fln.ztn ilkinde kaçmıştım kız ne kadar üzülmüştü bari bu sefer olsun şu düğün. m:(düşünür)evt ya düğün süper olur. gülüşürler devamı var... dizi_tirya 23-10-05, 16:21 mehmet gümüşle annesi arasında kalmıştırgümüş içeri girer. g:ne oldu mehmet? m:bişey yok cnm.(annesine dönerek) anne bunları sonra konuşalım lütfen. ş:peki oğlum ama mutlaka konuşucaz.(gümüşe kötü kötü bakar ve gider.mehmet gümüşe sarılır ve odalarına çıkarlar.mehmet kapıdan giren gümüşe bakar.düşünür) m:ben bi pınarların yanına gidiyim olur mu gümüş? g:e bende geliyim. m:sen kal gelicem ben. g:peki.(anlamaz ve işlerine koyulur.mehmet pınarın yanına gider.pınar kızgındır.) mehmet kapıyı çalar m:girebilir miyim. p:gir(sesi katıdır ve üzgündür.) m:aa ne bu surat beni gördüğüne sevinmedin mi(güler) p:sevindim eğer düşündüğüm kişi olsaydı kafasına geçireceğim yastık hazırdı(bir an yastığı gösterir.mehmet korkar.) m:aman tamam.(ciddileşir)onur mu? p:evet beyefendi gelmedi(mehmete bakar)şu despot patron buna ne iş verdi acaba? m:yok ya normal işler ama bilmediğinş eyler var pınar.neyse sana bişey söyliycem. p:söyle bakalım(güler) m:ya ben evliliğimize şöyle güzel bişeyler yapmak istiyorum.ama ne yapsam. p:(gülerek)trendi bilmiyo musun? m:(şaşkın)neymiş trend? p:nikah tazeleme.hmde düğün fln.ztn ilkinde kaçmıştım kız ne kadar üzülmüştü bari bu sefer olsun şu düğün. m:(düşünür)evt ya düğün süper olur. gülüşürler devamı var... dizi_tirya 23-10-05, 18:32 (sabah olmuştur.gümüş ve mehmet sarmaş dolaş kahvaltıya inerler.şeref onları şöyle bi süzer.pınar da uyanır onur yanında yatıyodur.yastığı kafasına geçirir.) onur:ah.(pınara bakar)pınar ne yapıyosun ya.ztn geç geldim. pınar:günaydın kocacığım.(sinirli bi şekilde güler) onur:uf günaydın. pınar:dmek geç kaldığını farkındasın.nerdeydin?defneyi de beni de ihmal ediyosun. onur:işteydim tabi.sizin için çalışıyorum. pınar:allah allah.neyse bak sana ne anlatıcam.mehmet gümüşe bi sürprzi yapıcak. onur:(uyku sersemi)ne sürprizi? pınar(heyecanla)nikah tazeliycekler...fikir bendendi nasıl? onur:hadi ya süper.ztn benim karımdan daha akıllısı yok bu fikir bi tek senden çıkar.(güler ve pınarı öper.) pınar:benimle dalga mı geçiyosun ya. onur:hayır aşkım.ee nasıl olucak bu? pınar(komik bi şekilde)bi plan var herhalde. (planı anlatır.kahvaltı sofrasında) m.fikri:ahmet nerde? şeref:şey babacım bi seyahete çıktı.(mehmet annesine bakar.pes gibilerinden.)(şeref de mehmete bakarak)yakın bi zamanda gelicek babacım. m.fikri:allah allah nerden çıktı bu ya.töbe töbe neyse.(gümüşe döner)e kızım rahatsın dimi? gümüş(mehmete bakar gülümser)çok iyiyim,iyiyiz. mehmet:evt dedecim herşey çok güzel olucak.(bu sırada pnar ve onur iner.) günaydın faslı başlar. pınar:gümüş kahvaltın bitti mi? gümüş:evet atölyeye gidicem şimdi. pınar:yok gitme bugün biz senle bi alışveriş yapıcaz. gümüş:ne alışverişi ya.nerden çıktı? pınar:aa alışveriş önemlidir.uzun zmandır seninle bi yere gitmedik.şöyle bi imaj değiştirelim de (onura bakar)bizim beylerin dikkatini çekelim. onur:aaa mehmet:aaa(güler) gümüş:e iyi bari.(mehmete bakar)iyi olur valla.(kalkar yanından) pınar ve onur çıkarlar.mehmet de herkesi olayı anlatır.şeref dışında herkes çok sevinir.hmn harekete geçerler.yemekler ve davetiyeler hazırlanır. devamı varrrr....yorumlarınızı bekliyorum nerde yorumlar aaaaa??? dizi_tirya 24-10-05, 18:48 gümüş ve pınar alışverişteler.pınar gelinlik dükkanına doğru yönelir.kendi kendine ölçüp tartmaktadır. p:(sesizce)ha burası olur işte.güzel şeyler var ya. g:(pınarın gelinlik mağazasına yöneldiğini görünce)nereye pınar?gelinlikler var orda bizim ne iimiz var orda? p:gümüş(gümüşü tutar ona heyecanlı bi hber vericek gibidir)sen mehmetle yeniden evleniyosun. g:(şaşırır)hı? p:(gülümseyerek)sana sürprizdi bu.gelinlik almaya geldik biz buraya.nikah tazeliyosunuz...süper olucak. g:pınar sen ne diyosun?nikah mı gelinlik mi?ay inanamıyorum ya siz ciddi misinz(dalgacı bi tavırla gülümseyerek)p:aa sevinmedin mi? g:şaşırdım.ne biliyim içim bi garip oldu. p:doğru(etrafına bakarak)geçen sefer bırak düğünü niakhı bile zor yaptık. g:ya nasıl kaçtı? p:çok komikti ama ya.en azından şimdi öyle görünüyo.(güler) g:(güler.) p:e hadi girelim. g:girelim.(güler ve dükkan görünür içerden gümüşün sesi gelir.)siz varya.. p:e fikir benden çıktı. g:kimden olucak ki(güler.) p:bak bu nasıl? g:güzel... (o sırada mehmet evdedir.heyecanlıdır onur m.fikri berk yardım ediyordur.) mehmet:tülay sen hallet bu işleri bugün özel bi durum var da(diğerlerine bakar göz kırpar.) berk/(onura):ya abime bak ya hmn gümüşü getirdi eve bi de üstüne nikah. onur(berke):nasıl da mutlu baksana. berk(onura):evt.(mehmet teli kapatmıştır.berk mehmete dönerek)alah bi yastıkta kocatsın. onur(gülerek):ne kocarlar ya... mehmet:ya abi ya dalga geçmeyin. onur ve berk:tamam tamam. mehmet:(onur ve berke)davetiyeteler yaaa. onur:eyvah unuttuk berk:valla unuttuk ya. o sırada hizmetli kadın gelir. kadın:m.fikri bey davetiyeler geldi.tam.....tane. mehmet onur ve berk bakarlar. mehmet:dede onur:vay be berk:dedeme bakın ya. m.fikri:e mehmet işleri iyi yürütüyosun gümüşle de çok mutlu olucaksın.sizin için hayırlı olan herşeyde arkanızdayım. mehmet:dedecim çok saol. (davetiyeleri incelerler.) onur ve berk:süper valla. berk:benim de evlenesim geldi ya canım çekti valla. onur:bende pınarla yeniden mi evlensem(güler) berk:e abi sende ya sırada ben varım. mehmet:gümüşte görünce çok beğenecek.acaba pınar söyledimi? hepsi mutludur şeref hariç) devam edicemmmm... dizi_tirya 28-10-05, 11:56 çok kötü ve zor bir yerde bitti o yüzden beklenen gibi olmayabilir. (m.fikri şeref gülsün doğuş tarık onur pınar mehmet ve gümüş) m.fikri:ne demek oluyo bunlar tarık? şeref:ben anlatıyım babacım.tarık gülsünü aldattı ve metresinden de bu çocuğu peydahladı. (gülsün kötü bir vaziyettedir ve bayılır.gümüş ve pınar olaya el atarlar.) gülsün:yenge sen ne yaptın.ay... gümüş:hala pınar:hala mehmet ve onur şok haldedirler.mfikri ise vaziyeti anlamay çalışır.) m.fikri:(tarık a dönerek):damat dedik hoş gördük ama bunlar ne hem şirketi dolandırdın hemde ailenin arkasından bu işleri çevirdin öyle mi? tarık:ben ... m.fikri:çık git evimden bundan sonra ailemden uzak dur. tarık gider.içerde gümüş ve pınar gümüş:hala uyan hala pınar(gümüşe):gümüş şu olanlara bak.neler öğrendik ya.. gümüş:sorma pınar sorma gerçekten en iyi günümüz bi faciaya dönüştü.hep bundan korkuyodum işte.(soluk alır)başıma geldi. gülsün:doğuş... gümüş:halacım uyan doğuş burda mrk etme.. pınar:kalk halacım sakin ol. dışarda m.fikri onur şeref ve mehmet) mehmet:dedecim durum anladığınız gibi.bunları bu şekilde öğrenmenizi istemezdik. onur:gerçekten ama bu haksızlığa boyun eğemezdim. şeref:tarık yıllardır bunları saklıyordu. m.fikri:herşey üst üste geldi.bu kadarına tahammül yetmez yarın ola hayrola gülsün e bakalım.herkes sükunetini korusun. içeri girerler.gülsün toparlanmış ağlıyordur.m.fikrinin yüzüne bakamaz.m.fikri de sarsılmıştır.dışarda ise olaylardan kimsenin farkedemediği olaylar gelişir.) bahar:enişte bunlar ne dmek oluyo? tarık:bahar şu anda konuşacak durumda değilim.ben sana... bahar:ne anlatacaksın ailemin düşmanı ve ailennin hainiyle iş birliği yapacaktım az daha.mehmet ne kadar haklıymış. tarık(sinirlenir.):bak bahar ne halin varsa gör o zman.seninle uğraşamam.ailenin yanına dön o zman.ama ne olursa olsun bu şirketi ben bu hale getirdim ben olmasaydım bana bağıracak halin olmayacaktı.(gider) bahar da yalıya döner.berk ise arabayla yalıdan uzaklaşır.cesedi denize atacaktır.) gümüş:halacım seni yatıralım ha? pınar:evt halacım gel yatıralım.(gülsün babsına bakar.) m.fikri:hadi kızım yarın olsun konuşuruz. gümüş ve mehmet gülsünü yatırmaya giderler.geri gelirler.m.fikri de yatmaya gider.gümüş onur mehmet pınar ve şeref kalmışlardır. pınar:anne sen doğuşu nasıl öğrendin? şeref(herşeyni ortaya çıkmasından mutluluk duymaktadır.iyi bir şey yaptığını düşünmektedir.)hep biliyordum kızım.gülsün de bunu hep sakladı neden intihar etti sanıyorsunuz. mehmet:anne sana inanamıyorum ya.bu faciadan kendini sorumlu tut.çünkü gerçekten bu söylenmesi gereken en son şeydi bu gece. şeref:kusura bakma oğlum (gümüşe bakar)en güzel gecenizi mahvettim. gümüş yine olayın kendisine döndüğünü anlar.ve en sonunda patlar. gümüş:gecenin güzel olduğu doğru ama bunu söylemenizin gerçekten şu anda gereği yoktu.özelikle dedemin bunu kaldıracak durumu yok maalesef.olaylar gerçekten bi facia.insanların bu olayda kendilerine pay çıkaracağını ve bu olayların yıkıma yol açacağını anlayamadınız.yazık pınar onur ve mehmet gümüşe bakarlar. şeref:küstahlığın bu kadarı eğer bunu söylemeseydim... gümüş:daha iyi olacaktı.ama gerçekten zamanlamanıza hayran kaldım. şeref:küstah. gümüş gider. mehmet:anne gerçekten yanlış yaptın. pınar:kesinlikle anne gümüş haklı insanların halini görmedin mi?hele dedim ne kadar üzüldü ve yıkıldı. şeref de hışımla çıkar.mehmet de gümüşün yanına gider.onur ve pnar yalnız kalırlar.) onur:bravo valla annenin bu büyük sırrı böyle bir zaman için sakladığını düşünemezdim. pınar:fırtına öncesi sessizlik. onur:ben artık korkuyorum. pınar:doğuş içinde kötü oldu. onur:evet.(bi süre durur)doğuş nerde.? pınar:bilmem.(hemen salondan çıkarlar.o sırada baharla karşılaşırlar baharın hali bitiktir.) onur:hoşgeldin bahar. bahar:mehmet nerde? pınar:gümüşün yanında odaya çıktı. onur:sanırım pişman olmuşsundur bahar. pınar:az daha bi kazaya kurban gidiyodun. bahar onlara bakar ve merdivenlerden yukarı çıkar. gümüş ve mehmet ve odada.gümüş balkonda oturuyordur.mehmet de balkona çıkar. mehmet:(ceketini çıkarırgümüşün omuzlarına bırakır)hava soğuk. gümüş:evet korkunç bi geceden geriye kalan buz gibi bi hava. mehmet:gümüş gerçekten böyle olmasını istemezdim.ama koskaca yalıda bir sürü insan var ve bir sürü sır. gümüş:bu sırlar ağır geldi mehmeten çok halama ve doğuşa üzüldüm. mehmet:onlar için çok zor.bi de dedem. gümüş:bunları öğrenmesi kötü oldu.bi insan birine çok güveniyo ama o insan ona kazık atıyo.ne zalimce bişey bu. mehmet:işte sana söylemek istediğim şey de bu.hayat gerçekten zor. gümüş:evet ama yinede bu kadar kolay pes edilmemeli. mehmet:inan herkes senin gibi olmak isterdi.eğer herkes senin gibi olsaydı bı kadar ağır gelmezdi kimseye olanlar.(gümüşe sarılır) devam edicem.... dizi_tirya 29-10-05, 13:04 gümüş ve mehmet odalarında otururken pınar ve onur doğuşu aramaktadırlar.en sonunda paldır küldür gümüş ve mehmetin odasına girerler. pınar:mehmet..gümüş mehmet:pınarın sesi değil mi? gümüş:evet(şaşkın)ordalar(eliyle odanın içini gösterir) mehmet(içeri girer)ne oldu pınar? onur:abi doğuş yok. gümüş:hı. pınar:her yere baktık yok mehmet:onur gidip biz arıyalım hadi. onur:hadi abi. gümüş:mehmet biz... mehmet:sen kal gümüş(pınara bakar)sende. giderler.pınar gümüşe olanları anlatır. pınar:ya elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.olmuyo böyle. gümüş:ne yapabiliriz ki? pınar:ne biliyim bişeyler yapalım. gümüş:elimizden ne gelirki? pınar:(gümüşe bakar)ne gelirse hadi. gümüş:(gelinlğine bakar)bu halde mi? pınar:vaktimiz yok gümüş. gümüş:tamam. pınar:hadi. bu sırada berk cesedi nasıl atacağını düşünmektedir.deniz kenarından vazgeçmiştir ormana bırakmaya karar verir.o sırada olanlar olur. berk:ormana bırakmak daha iyi.deniz kenarından atamam.of allahım başıma gelenlere bak.(o sırada polis peşine takılır.bu bir tuzaktır.şadoğlundan para sızdırmak isteyen cevdet bu işi tezgahlamıştır.)o ne ya?polis.hadi oğlum berk..(gaza basar.) mehmet ve onur ise karakollara bakarlar. mehmet:memur bey evden kaçan bir çocuk hibarı aldınız mı?8-10 yaşlarında doğuş adında bir erkek çocuğu? memur bey:komiser odasına gelin. onur:iyi geceler memur bey.8-10 yaşlarında bir erkek çocuğu arıyoruz. mehmet:adı doğuş.evden kaçtı. komiser bey:şöyle oturun.eşgalini tam olarak anlatır mısınız?tüm ekiplere.... pınar ve gümüş ise kaderin hastanesine gelirler.kader acil bir telefon yüzünden düğünden erken çıkmıştır.oadasındadır. gümüş:kader. kader:gümüş?pınar?ne işiniz var burda bu ne hal? gümüş:sonra anlatırız doğuş evden kaçtı.buraya hiç o yaşlarda biri geldi mi? kader:hayır.(şaşkın)neler oluyor?(o sırada hemşire gelir) h:kader hanım.bir çocuk gümüş ve pınar:doğuş? kader:sakin olun.kim getirmiş? h:bu bey. gümüş şaşkındır. devam edicem bu bey kim sizce.... dizi_tirya 31-10-05, 17:15 öncelikle ilginiz ve tahminleriniz için tşkler.devam ediyorum.belki çoğunuzun istediği ve yaptığı tahminler olmayacak ama sonunda benim yazdığım ve uygun gördüğüm kişiye sevineceksiniz.okumadan karar vermeyin derim ben :p gümüş:engin!! pınar(gümüşe bakar)engin bey bu ya? engin(gümüşü süzer)bu ne halin gümüş?gelinlik falan? gümüş(gelinliğine bakar):sorma engin sonra anlatırım. kader:neyse doğuşu ameliyata alıyorum ben siz şöyle geçin oturun. gümüş:nasıl oldu bu? engin(oturur):ben yolda ilerliyordum.hızlı değildim.sonra bir anda yerde yaralı yatan bir çocuk gördüm.durdum.kanlar içindeydi. pınar(şaşkın):ne kadar gitmişki bu çocuk bölye? engin(gülümseyerek gümüşe bakar):sizin yalının 1-2 km yakınlarındaydım. pınar:yalıyı nerden.... engin:gümüşten aldım adresi biliyorum (gümüşe bakar)aslında bir iş için geliyordum. gümüş(üzgün)işi sonraya bıraksak? engin(samimi ve anlayışlı bir şekilde elini tutar)tabiki. gümüş te engin de gülümserler.bu sırada mehmet ve onur gelirler.mehmet önce onları bu halde burda görünce çok şaşırır sonra enginle gümüşü o vaziyette görünce kıskanır ve bozulur. mehmet(gümüşe bakar sonrada engine bozuk bir şekilde):gümüş? gümüş(ayağa kalkar):me-mehmet? pınar(durumu yumuşatmaya çalışır):ay biz doğuşu bulduk.aslında(engine bakar)engin bey bulmuş.. onur:nasıl yani? mehmet(kızıgın ve bozuk):evet biri bizede anlatsa. engin(güleryüzle):doğuşu yaralı bi halde yolda buldum. mehmet(şaşırır ve yine bozuk):evinizi yalıya çok yakın herhalde.? engin(gümüşe bakar gümüş utanmış ve kızarmış:):aslında ben gümüşe geliyordum.iş hakkında... mehmet:ya?(gümüşe bakar)güzel saolun. engin:önemli değil.gerçi gümüşle yine ilginç bi şekilde karşılaştık.(gelinliğine bakar) mehmet(durumu fırsat bilerek)evet biz bugün evleniyorduk yani nikah tazeliyorduk. engin(bozulmadan hatta tam tersine gümüşe bakarak)gümüş sen evli miydin allah aşkına? gümüş(güler durumu soğutayım derken daha da batırır):evli gibi gözükmüyo muyum? engin(gülümser):hayır tam tersine gelinlik çok yakışmış. gümüş:saol. mehmet ve onur birbirlerine bakarlar.pınarda mehmetin kıskanmasına çok gülmüştür.onur da öyle. o sırada berk belanın içine girmiştir.kovalamaca devam eder.yanında cesetle birlikte ormana doğru ilerlemektedir.yalnız değildir.cevdet polisleri peşine takmıştır.berkin başı beladadır. berk(hızla giderken birden durur)allah kahretsin!(arabanın benzin fitresine bakar benzin boşu göstermektedir.benzin bitmiştr)benzin bitmiş. polisler yaklaşmaktadırlar.berk ormanın derinliklerine doğru koşmaya başlar.polisler cesedi bulurlar arabanın boş olduğunu görünce ormana doğru koşmaya başlarlar. gergin bekleyişten sonra doğuş ameliyattan çıkar.durumu iyidir.fakat kan gerekir.ameliyat için kan bulunmuştur ama bir süre kan takviyesi gerekmektedir. kader:acele b(-)lazım. engin:benimki uyuyor. gümüş:bu nasıl tesadüf ya. pınar:valla engin bey hızır gibisiniz. engin(gümüşe)ee gümüş iş konusunda bazı isteklerim olacak.mrk etme(güler) gümüş:doğuş kurtulsunda. engin(gülerek yine)peki patron. gümüş:(diğerlerine)bak beni patron yaptı. mehmet(hala bozuk):ne güzel.gümüşün başaramayacağı hiçbir iş yok.(gümüşe sarılır gümüşte ona) pınar:(gülerek engine)aile saadeti işte.(onur da ona sarılır.) engin güler ve gider. şeref ise mehmet ve onurun gidişinden sonra apar topar gümüş ve pınarın kıyafetlerini bile dğiştirmeden çıkışlarından şüphelenir ve onları takip eder.hastane kapısında beklemeye başlar.dışarı çıkan bir hemşire onun için haberleri alacaktır. şeref kapıyı aralargel işareti yapar. hemşire:doğuş adında bir çocuk yaralı geldi. şeref(şaşkın)durumu nasıl? hemşire:iyi.ameliyattan çıktı. şeref:iyi.tamam gidebilirsin.(sessizce düşünmeye başlar.) umarım güzel olmuştur.gerçi yeni bölüm özeti geldi ama yinede yarım bırakmak istemedim.yorumlarınız bekliyorum. not:eleştiriye açıktır.yorum ve eleştirilerinizx benim için çok önemli.dikkate alacağım.. :rolleyes: :p ;) dizi_tirya 01-11-05, 21:39 engin bey doğuşa kan verdikten sonra gümüş mehmet pınar ve onurun yanına gelir. pınar(sevecenlikle):çok teşekkür ederiz engin bey. gümüş(gülerek):hakkaten engin doğuşun hayatını sana borçluyuz. mehmet:tşk ederiz engin bey(tokalaşır) engin bey:önemli değil yarın görüşürüz gümüş.yarın işbaşı yapıcaksın değil mi? gümüş(mehmet ve pınara bakar):tabi tabi.iş önemli. engin bey:peki o zman görüşürüz. onur:hadi bakalım bunu da atlattık. pınar:oh çok şükür valla.(gümüşe bakar)gümüş sende çok yorgun görünüyosun.en güzel gecen mahvoldu. gümüş(o iyimserliğiyle mehmete bakar)gerçekten bu durumda düşüneceğim en son şey.doğuş için gerçekten üzüldüm. mehmet gümüşe sarılır.ertesi gün doğuşu taburcu ederler.gülsün olayı öğrenir ve doğuşu görünce rahatlar.gülsün mağazaya gider ve ilk işi tarık a boanma davası açmak olur.berk ise ormanın derinliklerinde saklanmış sabah olunca da kaçmıştır. m.fikri olanların değerlendirmesini yapar. gülsün(avukatı buyur eder):buyrun. avukat:gülsün hnaım.vekaletnameyi imzalayabilirsiniz. gülsün(imzalar)çabuk sonuçlanır inşallah. avukat:merak etmeyin tarık bey bi problem çıkarmadığı sürece dava tek celsede biter. gülsün tarık ın bi sorun çıkarmasından hep korkmuştur. doğuş evdedir.gümüş ise işe gitmek için hazırlanır.mehmet de odadadır. mehmet:neyseki doğuş iyi oldu. gümüş:evet. mehmet:of çok zor bi geceydi. gümüş:çok güzel bir zmanlama. mehmet(gümüşe arkadan sarılır)balayımızı unutmuş değilim gümüş hanım. gümüş(güler ve utanır)ya mehmet.... mehmet gümüşe bi öpücük kondurur.çıkarlar. gümüş ve mehmet aşağıdan inerlerken şeref aniden önlerine çıkar. şeref(ikisini de süzer)dün akşam apar topar çıktınız çocuğum... mehmet:önemli bir işimiz vardı anne. şeref:alah allah düğünüzden daha önemli neymiş bu? mehmet:önemli ve aynı zmanda özel anne.görüşürüz. şeref ikisinede bakar gözleriyle onları yolcu eder.... pınar ve onur ise doğuşa yemek yedirmeye çalışırlar.ama doğuş üzgündür.mehmet ve gümüş doğuşu odasında ziyaret ederler. pınar(doğuşa uzattığı kaşıkla):hadi doğuşcum iç şunu. doğuş:içmiycem.gitmek istiyorum bu evden.. onur:aa yapma bak öyle.defne gelsin oynarsınız onunla hem o seni çok özledi. o sırada gümüş ve mehmet girer. gümüş:ne oluyo bakalım. pınar:çorbasını içmiyo. gümüş(doğuşa yaklaşır yatağa uzanır):neden yemiyosun? doğuş:şeref hanım anneme neden metres dedi? gümüş(onur pınar ve mehmete bakar):doğuşcum bunları sonra konuşsak... doğuş:metres ne dmek? gümüş:doğuş bazen büyükler de tartışabilirler ama bunda çocuklaeın hiçbir suçu yoktur.bunları sonra konuşalım.hadi iç çorbanı. hepsi bu duruma üzülmüştür.tarık ise yeni oyunlar peşindedir.berk korkaklığına sığınarak ailesinden yardım isteyecektir.ama tarık buna fırsat vermeden çok önemli birş ey karşılığında ona yardım edecektir.... gÜmÜs_mEhmEt 07-11-05, 00:50 Gümüs Eningin teklifi kabul eder. O arada mehmet, onur ve berk son sürat calisirlar. Bahar ise evde kara kara düsnmektedir ve sevgilisinin telefonlarina cevap vermemktedir. Gülsün Dogusa Tariktan bosanmak istedini söylemek ister. Seref odasinda yanlizca oturur ve sinsi sinsi düsünür.(Ahmet ve Zeynep ögretmen güzel günler gecirmektedir.) Gümüs yemekten mutlu bir sekilde yaliya gelir. Mehmetlerde tabaloyu bitirmislerdi yaliyada dönmüslerdi ve gümüsü beklemektedirler. Onur,Pinar ve Berk (mehmetin eski odasinda tabolyu süslemisler ve orda ikliyi beklerler). Gümüs heycanli merdivenlerden yukariya cikar. Mehmet arkadan GÜMÜS diye seslenir. Gümüs arkasini döner, mehmet sana güzel bir haberim var der.(gülerek) Mehmetde benimda sana büyük bir süprizim var der(oda güler). G:merak etim ama önce ben söyleyim der M:hayir gel ben göstedegim, pinar,onur ve berk bizi bekliyorlar saatlerdir zaten. G: tamam geliyorum der ve ikisi asagi inerler. (KAPININ ÖNÜNDE MEHMET GÜMÜSÜN GÖZLERINI BAGLAR) G: neyapiyorsun? M: hic süpriz olacak dedim ya, bir uslu dur G: ben herzaman usluyum, bakalim gözlerimi ne icin kapatiyorsun der (ICERIYE GIRERLER) G:Mehmet ya bari ben söyleseydim benim güzel haberi, o bukadar uzun sürmez M: hayir ben, pardon biz bunun icin saatlerdir urastik onun icin gör ondan sonra ne diyorsan de G:biz kim?? M:onur,berk ve ben, paketlemde pinar yardim etti sagolsun G:ee gözlerimi acmiyacakmisin M: tama aciyorum G: bu ne mehmet kos kocaman M:ac da gör G:ii (gümüs heycanli bir sekilde acmaya baslar, ama aklina baska birsey cikacak sanar, sonra yavas yavas beli olur tablo, o sirada) P: dur gümüs bende yardim ediyim der G:sagol canim (der pinara) (ACTIKTAN SONRA GÜMÜS BAYA SASIRIR VE MEHMETE DÖNEREK) G:ya bu tablo benim atelyonun tablosu bunu nerden buldunuz M:ben bulurum karim icin hersey yaparim ( onur ve berk öksürü ahemahem) pardon onur ve berk de yardim eti tabloyu bulmakta G: cok saoglun ya, acayib üzülmüstüm gitinde, bayada güzel olmus, hepiniz ellerine saglik( mehmeti öper) P:ee gümüs sen söyle senin güzel haberini G: tamam söylüyorum O:gümüs hadi insani catlatma G: bugün bana bir teklif geldi ve baya ii teklif M:ne teklifi, evlene teklifi degil dimi, sen benle evlendim unutmadin dimi G:ay mehmet sende, unutmadim onurun dedigi gibi cift dikisli bizim evlilik hic unutulur gibi mi B:gümüs gercekten cok merak etim ne teklifi bu G:birisi benlimle ortak olmak istiyor P,O,M,B:nee ortaklik mi?? G: evet ne var bunda sasiracak M:bilmem sen kendi isini kendin yapmak istiyordun ya o bakdimdan G:ben senden ve sagdoglu ailesinden yardim istemiyorum ama digerlerne acgim P:kimis o teklif eden M:hakketen kim gümüs, benim karimla ortak olmak isteyen G:yabanci degil herkesin tanidi, berk ve onurdan haric M,P birbirlerne bakarak: kim olabilir P:benim tahinim var, ENGIN mi?? M:yok canim onun isi baska ve gümüsün isi baska (aslinda kiskanmaya baslamiatir enginin ismini duyunca) G:yoo aslinda enginde ayni isi yapiyor, o sadece daha egitimli O:söylesene kim o engin ve teklif eden o mu G: evet engin teklif etti, onun bilgileriyle ve benim becegrimle baya bir iyi is cikartamaza inaniyormus bende engine inaniyorum M:yani kabul etin teklifi (Bozularak der) G:evet neden etmesemiyim M:ne istiyorsan onu yap ben birsey karismiyorum hayirli ugurlu olsun, simdi size bu tablo gerek kalmaz, yeni bir marka yaparsiniz gümüs_engin diye birsey, neyse arkadaslar ben yogruldum, baya yogrucu gündü ben gidyorum yatama, hks iyi gcler (der hala bir bozuk tonla) P:(saskin saskin Onura bakarak)Neydi bu simdi der? O: ne olacak kisankdi P:siz erkekler yokmu sizin yersiz kiskancliklariniz Gümüs mehmetin arkasindan gider, odalarindadilar G:mehmet ne oldu buna simdi bozulacak M:nerden cikartin bu bozulma olayini, bozulmadim etmedim G:hayir sende sadece kiskandin M:neyi ve kimi kiskanacagim G:Engini M:engin kim ya G:is ortagim M:oo hemen hic birsey yokken hem is ortagim diyerek sahbileniyorsun bakiyorumda gümüs hanim G:nedem hic birsey yokken, ben imzaladim bile anlasmayi, evet hemde kisankiyorsun mehmet BEY!!! M:hayir G:evet!! Ya nerden cikatiyorsun bu yersiz kiskancliklari mehmet?? (sonra güler) M:ne yersiz kiskanclikari ya, bütün gün yabanci erkekle calisakin, hemde ap acik ortada adimin sana ilgisi oldu G:senin yaptin seye yersizzzz kiskanclik derler mehmetBey!! (ve tekrar güler) M:gümüs zaten sinirlerim bozuk ikide bir gülme G:neden gülüyorum biliyormusun? M:neden? G:eskiden sen bana derdin nerden cikariyorsun bu yersiz kiskancliklari simdi sira bende, oyun tersine döndü M:hayir demedim ne zaman dedim G:eski günleri hatirlatmis gibi olmayim ama sadece BERIL VE DERIN diyorum M:hayir onlar baska birsey di G:hayir mehmet simdi ki durumda ayni, engin sadece benim is arkadasim fazla deyil ayni BERIL gibi! M:ama G:ne amasi mehmet M:mehmet güler (o sirada telefunu calar, arayan kimdir acaba?tahmin edin arkadaslar) :D UMARIM BEGINIRSIZIN VE BEN YORUM ISTERIM ;) gÜmÜs_mEhmEt 08-11-05, 02:05 Gümüs Eningin teklifi kabul eder. O arada mehmet, onur ve berk son sürat calisirlar. Bahar ise evde kara kara düsnmektedir ve sevgilisinin telefonlarina cevap vermemktedir. Gülsün Dogusa Tariktan bosanmak istedini söylemek ister. Seref odasinda yanlizca oturur ve sinsi sinsi düsünür.(Ahmet ve Zeynep ögretmen güzel günler gecirmektedir.) Gümüs yemekten mutlu bir sekilde yaliya gelir. Mehmetlerde tabaloyu bitirmislerdi yaliyada dönmüslerdi ve gümüsü beklemektedirler. Onur,Pinar ve Berk (mehmetin eski odasinda tabolyu süslemisler ve orda ikliyi beklerler). Gümüs heycanli merdivenlerden yukariya cikar. Mehmet arkadan GÜMÜS diye seslenir. Gümüs arkasini döner, mehmet sana güzel bir haberim var der.(gülerek) Mehmetde benimda sana büyük bir süprizim var der(oda güler). G:merak etim ama önce ben söyleyim der M:hayir gel ben göstedegim, pinar,onur ve berk bizi bekliyorlar saatlerdir zaten. G: tamam geliyorum der ve ikisi asagi inerler. (KAPININ ÖNÜNDE MEHMET GÜMÜSÜN GÖZLERINI BAGLAR) G: neyapiyorsun? M: hic süpriz olacak dedim ya, bir uslu dur G: ben herzaman usluyum, bakalim gözlerimi ne icin kapatiyorsun der (ICERIYE GIRERLER) G:Mehmet ya bari ben söyleseydim benim güzel haberi, o bukadar uzun sürmez M: hayir ben, pardon biz bunun icin saatlerdir urastik onun icin gör ondan sonra ne diyorsan de G:biz kim?? M:onur,berk ve ben, paketlemde pinar yardim etti sagolsun G:ee gözlerimi acmiyacakmisin M: tama aciyorum G: bu ne mehmet kos kocaman M:ac da gör G:ii (gümüs heycanli bir sekilde acmaya baslar, ama aklina baska birsey cikacak sanar, sonra yavas yavas beli olur tablo, o sirada) P: dur gümüs bende yardim ediyim der G:sagol canim (der pinara) (ACTIKTAN SONRA GÜMÜS BAYA SASIRIR VE MEHMETE DÖNEREK) G:ya bu tablo benim atelyonun tablosu bunu nerden buldunuz M:ben bulurum karim icin hersey yaparim ( onur ve berk öksürü ahemahem) pardon onur ve berk de yardim eti tabloyu bulmakta G: cok saoglun ya, acayib üzülmüstüm gitinde, bayada güzel olmus, hepiniz ellerine saglik( mehmeti öper) P:ee gümüs sen söyle senin güzel haberini G: tamam söylüyorum O:gümüs hadi insani catlatma G: bugün bana bir teklif geldi ve baya ii teklif M:ne teklifi, evlene teklifi degil dimi, sen benle evlendim unutmadin dimi G:ay mehmet sende, unutmadim onurun dedigi gibi cift dikisli bizim evlilik hic unutulur gibi mi B:gümüs gercekten cok merak etim ne teklifi bu G:birisi benlimle ortak olmak istiyor P,O,M,B:nee ortaklik mi?? G: evet ne var bunda sasiracak M:bilmem sen kendi isini kendin yapmak istiyordun ya o bakdimdan G:ben senden ve sagdoglu ailesinden yardim istemiyorum ama digerlerne acgim P:kimis o teklif eden M:hakketen kim gümüs, benim karimla ortak olmak isteyen G:yabanci degil herkesin tanidi, berk ve onurdan haric M,P birbirlerne bakarak: kim olabilir P:benim tahinim var, ENGIN mi?? M:yok canim onun isi baska ve gümüsün isi baska (aslinda kiskanmaya baslamiatir enginin ismini duyunca) G:yoo aslinda enginde ayni isi yapiyor, o sadece daha egitimli O:söylesene kim o engin ve teklif eden o mu G: evet engin teklif etti, onun bilgileriyle ve benim becegrimle baya bir iyi is cikartamaza inaniyormus bende engine inaniyorum M:yani kabul etin teklifi (Bozularak der) G:evet neden etmesemiyim M:ne istiyorsan onu yap ben birsey karismiyorum hayirli ugurlu olsun, simdi size bu tablo gerek kalmaz, yeni bir marka yaparsiniz gümüs_engin diye birsey, neyse arkadaslar ben yogruldum, baya yogrucu gündü ben gidyorum yatama, hks iyi gcler (der hala bir bozuk tonla) P:(saskin saskin Onura bakarak)Neydi bu simdi der? O: ne olacak kisankdi P:siz erkekler yokmu sizin yersiz kiskancliklariniz Gümüs mehmetin arkasindan gider, odalarindadilar G:mehmet ne oldu buna simdi bozulacak M:nerden cikartin bu bozulma olayini, bozulmadim etmedim G:hayir sende sadece kiskandin M:neyi ve kimi kiskanacagim G:Engini M:engin kim ya G:is ortagim M:oo hemen hic birsey yokken hem is ortagim diyerek sahbileniyorsun bakiyorumda gümüs hanim G:nedem hic birsey yokken, ben imzaladim bile anlasmayi, evet hemde kisankiyorsun mehmet BEY!!! M:hayir G:evet!! Ya nerden cikatiyorsun bu yersiz kiskancliklari mehmet?? (sonra güler) M:ne yersiz kiskanclikari ya, bütün gün yabanci erkekle calisakin, hemde ap acik ortada adimin sana ilgisi oldu G:senin yaptin seye yersizzzz kiskanclik derler mehmetBey!! (ve tekrar güler) M:gümüs zaten sinirlerim bozuk ikide bir gülme G:neden gülüyorum biliyormusun? M:neden? G:eskiden sen bana derdin nerden cikariyorsun bu yersiz kiskancliklari simdi sira bende, oyun tersine döndü M:hayir demedim ne zaman dedim G:eski günleri hatirlatmis gibi olmayim ama sadece BERIL VE DERIN diyorum M:hayir onlar baska birsey di G:hayir mehmet simdi ki durumda ayni, engin sadece benim is arkadasim fazla deyil ayni BERIL gibi! M:ama G:ne amasi mehmet M:mehmet güler (o sirada telefunu calar, arayan kimdir acaba?tahmin edin arkadaslar) :D UMARIM BEGINIRSIZIN VE BEN YORUM ISTERIM ;) 31.Bölüm 2 FRAGMANI GÖRDÜM VE ÖZETIDE OKUDUM ONUN ICIN GEC YAZIYORUM VE BIRAZDA FRAGMANI UYSUN DIYE GEC YAZYORUM Mehmet daha önceden calisanlardan birine ENGIN ÖZBERK gecmisini arastirmistir ve o calisan ariyor mehmeti. M:aloo C:aloo mehmet bey kusura bakmayin rahatsiz etiysem M:birsaniye ... Mehmet Gümüse bakarak bir dakkia sonra geliyorum G:neden mehmet, istersen ben cikiyim M:yok gerekmes saten uzun sürmes, seni rahatsiz etmeyim, der ve odadan cikar M:evet sizi dinliyorum C:tekrar özür diliyorum herhalde uygunsuz vakite aradim M:hayir siz anlatin, ne buldunuz ENGIN ÖZBERK hakkinda Gümüsde bu konusmalari duyar,cünkü mehmet kapinin önünde konusur, ve kendi kendi ENGIN ÖZBERK mi dedi bu? Allah allah, ne yapacak ENGINden M:ee dinliyom sizi C: engin özberk xy universityeyi birincilik olarak bitirimis, arada sirada kurs veriyiyorum, amerikada master yapmis, 6 yil önce evlenmis, ama 2 yil önce bosanmis, 5yasinda bir kizi varmis. kizini veliyati engin beydemis. simdiye kadar hic sicili yokmus, kendince bir adam yani, mehmet bey Mehmet kendince bir adam, hmm bakaris, kokusu sonra cikar, kendi kendine mirindanir C:efendim birsey mi dediniz Mehmet bey M:hayir birsey demedim, baska birsey yokmu,hangi firmalarda calismis felan filan C: XY Holdingte 10 yil calismis, simdi kendi isini yapiyormus, bukadar ögrene bildim mehmet bey M:tskler ..bey, iyi geceler C:sizede mehmet bey Mehmet iceriye girer, gümüs geceligni giymis ve yatakta mehmeti bekler G:mehmet önemliydi herhalde, disariya ciktina göre M:ee evet önemliydi G: tamam gel yat, yogruldun butün gün M: geliyorum hayatim G: mehmet biliyormusun, gecenlerde bir isim düsmüstü engine, melisadan ben enginle bulustuk, engin acayib sirin bir kizi var, cok seker M: kizimi var yani evli bilmiyordum G: evet bende bilmiyordum, tesadüfen örendim susarlar ikiside bir an G: haa mehmet sey diyecektim, sen disardan konusurken sanki enginin ismini hata ENGIN ÖZBERK diye birsey duydum, herhalde yanlis duydum M: (mehmet ne diyecegni sasirir) yoo engin mi yoo öyle birsey demedim ki kesin yanlis duydun G: ya herhalde öyle, yoksa sen ne yapacagin enginden M:evet, ben ne yapayim enginden G: yok bir an düsündümde sanki birisine söyledinki engini hayatin arastirsin diye, ne bilmek istiyorsan bana sor ,sakin öyle birsey yapma cokk kizararim bil M:bilmez miyim ben seni, ben seni hic kizdirirmiyim der ve yalandan güler ve gümüsü anlindan öper, iyi geceler der G: iyi geceler, ama aslinda gümüs süphelenmistir mehmetin davaranisindan, ama kurcalamak istemiyordur SABAH OLUR G: günaydin mehmet M: günaydin askim der ve günaydin öpücü verir, ikiside yataktan kalkarlar, giyiniler. M: bekleyim mi yoksa gideyim mi ben kahvalti yapmay G: git sen benim daha isim var M: tamam der ve asagi iner M:günaydin S,O,P,D,R,Or,: günaydin der R: gümüs ablam nerde gelmiyormu? M: birazdan gelir Kapi calinir, gelen rukiyenin babasidir, baya bir sinirli sekildedir. hizmetci kahvalti yatpiklari odaya götürür R:baba??? S:babami? M: hosgeldiniz Orhan o sirada saklanmak icin delik arar :D R.B: ya baba! ne isin senin burda, utanmiyormusun oglan kacirmaya der P+O: gülmeye baslarlar Mehmet iksine bir bakis atar, sanki susun ya ne yapiyorsunuz der gibi P+O: pardon ya, biz cikalim karismayalim ailesi islerine S:lütfen beyefendi sakin olun, kizinizi ve su kiliksizi alin gidin burdan M: anneee S:tamam ben susdum, gidiyorum, ne yapiyorsaniz yapin Seref gümüsün odasina gider G: mehmet bende geliyordum simdi der, cünkü seref hanim kapiyi vurmadan girmistir, gümüste mehmet sanetmistir G: seref hanim sizmiydiniz, pardon bende mehmet sanettim S: sonunda herkesi istanbula yaliya getitirysun G: nedemek simdi bu S: biraz önce rukiyenin babasi geldi G: aa xy bey mi geldi S:ya o geli, bak nasil sevindin, ama fazla sevinme, bütün ahaleyi gönderecegim, basta seni, (kizgin bir tonla der ve kapiya yöngelir) Gümüsde ayni kizgin bir tonla, ISTE BUR BIRAZ ZOR SEREF HANIM !!! der Seref disariya cikar ve terbiyesiz ben seni bu yalidan kovamyi bilirim kendi kendine der. devamni bugün yazacagim, aslinda arayani CEVDET BEYI YAPACAKTIM YANI MEHMETI TEHTID EDIYOR ama o sahneyi sonraya ertiletim, artik *** *** yazacagim :D kusura bakamayin gec yazdim icin herkese tesekkürler begindiniz icin cokk sevindim, devami gelecek gÜmÜs_mEhmEt 09-11-05, 01:14 31.Bölüm 2 FRAGMANI GÖRDÜM VE ÖZETIDE OKUDUM ONUN ICIN GEC YAZIYORUM VE BIRAZDA FRAGMANI UYSUN DIYE GEC YAZYORUM Mehmet daha önceden calisanlardan birine ENGIN ÖZBERK gecmisini arastirmistir ve o calisan ariyor mehmeti. M:aloo C:aloo mehmet bey kusura bakmayin rahatsiz etiysem M:birsaniye ... Mehmet Gümüse bakarak bir dakkia sonra geliyorum G:neden mehmet, istersen ben cikiyim M:yok gerekmes saten uzun sürmes, seni rahatsiz etmeyim, der ve odadan cikar M:evet sizi dinliyorum C:tekrar özür diliyorum herhalde uygunsuz vakite aradim M:hayir siz anlatin, ne buldunuz ENGIN ÖZBERK hakkinda Gümüsde bu konusmalari duyar,cünkü mehmet kapinin önünde konusur, ve kendi kendi ENGIN ÖZBERK mi dedi bu? Allah allah, ne yapacak ENGINden M:ee dinliyom sizi C: engin özberk xy universityeyi birincilik olarak bitirimis, arada sirada kurs veriyiyorum, amerikada master yapmis, 6 yil önce evlenmis, ama 2 yil önce bosanmis, 5yasinda bir kizi varmis. kizini veliyati engin beydemis. simdiye kadar hic sicili yokmus, kendince bir adam yani, mehmet bey Mehmet kendince bir adam, hmm bakaris, kokusu sonra cikar, kendi kendine mirindanir C:efendim birsey mi dediniz Mehmet bey M:hayir birsey demedim, baska birsey yokmu,hangi firmalarda calismis felan filan C: XY Holdingte 10 yil calismis, simdi kendi isini yapiyormus, bukadar ögrene bildim mehmet bey M:tskler ..bey, iyi geceler C:sizede mehmet bey Mehmet iceriye girer, gümüs geceligni giymis ve yatakta mehmeti bekler G:mehmet önemliydi herhalde, disariya ciktina göre M:ee evet önemliydi G: tamam gel yat, yogruldun butün gün M: geliyorum hayatim G: mehmet biliyormusun, gecenlerde bir isim düsmüstü engine, melisadan ben enginle bulustuk, engin acayib sirin bir kizi var, cok seker M: kizimi var yani evli bilmiyordum G: evet bende bilmiyordum, tesadüfen örendim susarlar ikiside bir an G: haa mehmet sey diyecektim, sen disardan konusurken sanki enginin ismini hata ENGIN ÖZBERK diye birsey duydum, herhalde yanlis duydum M: (mehmet ne diyecegni sasirir) yoo engin mi yoo öyle birsey demedim ki kesin yanlis duydun G: ya herhalde öyle, yoksa sen ne yapacagin enginden M:evet, ben ne yapayim enginden G: yok bir an düsündümde sanki birisine söyledinki engini hayatin arastirsin diye, ne bilmek istiyorsan bana sor ,sakin öyle birsey yapma cokk kizararim bil M:bilmez miyim ben seni, ben seni hic kizdirirmiyim der ve yalandan güler ve gümüsü anlindan öper, iyi geceler der G: iyi geceler, ama aslinda gümüs süphelenmistir mehmetin davaranisindan, ama kurcalamak istemiyordur SABAH OLUR G: günaydin mehmet M: günaydin askim der ve günaydin öpücü verir, ikiside yataktan kalkarlar, giyiniler. M: bekleyim mi yoksa gideyim mi ben kahvalti yapmay G: git sen benim daha isim var M: tamam der ve asagi iner M:günaydin S,O,P,D,R,Or,: günaydin der R: gümüs ablam nerde gelmiyormu? M: birazdan gelir Kapi calinir, gelen rukiyenin babasidir, baya bir sinirli sekildedir. hizmetci kahvalti yatpiklari odaya götürür R:baba??? S:babami? M: hosgeldiniz Orhan o sirada saklanmak icin delik arar :D R.B: ya baba! ne isin senin burda, utanmiyormusun oglan kacirmaya der P+O: gülmeye baslarlar Mehmet iksine bir bakis atar, sanki susun ya ne yapiyorsunuz der gibi P+O: pardon ya, biz cikalim karismayalim ailesi islerine S:lütfen beyefendi sakin olun, kizinizi ve su kiliksizi alin gidin burdan M: anneee S:tamam ben susdum, gidiyorum, ne yapiyorsaniz yapin Seref gümüsün odasina gider G: mehmet bende geliyordum simdi der, cünkü seref hanim kapiyi vurmadan girmistir, gümüste mehmet sanetmistir G: seref hanim sizmiydiniz, pardon bende mehmet sanettim S: sonunda herkesi istanbula yaliya getitirysun G: nedemek simdi bu S: biraz önce rukiyenin babasi geldi G: aa xy bey mi geldi S:ya o geli, bak nasil sevindin, ama fazla sevinme, bütün ahaleyi gönderecegim, basta seni, (kizgin bir tonla der ve kapiya yöngelir) Gümüsde ayni kizgin bir tonla, ISTE BUR BIRAZ ZOR SEREF HANIM !!! der Seref disariya cikar ve terbiyesiz ben seni bu yalidan kovamyi bilirim kendi kendine der. devamni bugün yazacagim, aslinda arayani CEVDET BEYI YAPACAKTIM YANI MEHMETI TEHTID EDIYOR ama o sahneyi sonraya ertiletim, artik *** *** yazacagim :D kusura bakamayin gec yazdim icin herkese tesekkürler begindiniz icin cokk sevindim, devami gelecek 31.bölüm 3 Gümüs Seref hanim odadan ciktiktan sonra kendi kendine söyle der: ee Seref hanim o eski Gümüs yok. Bundan sonra dedinize boyun egmiyecegim. O eski günlerde kaldi beni kolay aglatmak, bundan sonra aglamak yok. O arada Mehmet Rukiyenin babasini sakinlestirmeye calisitir ama nafile. Sonra birden Mehmet: XY Bey Rukiye ve Orhanin nikahni bizim yalida en gec iki gün sonra yapacagiz der. R.B: Gercekten mi, yani ben birsey yapmacagim. Masraflar sizden demi? M: Evet benden, siz hic küsüm cekmeyin. Razimisin, yani simdi izin var mi evlenmelerine? R.B: Tamam, bir birlerni sevmisler bizden ayirmak yakismaz der. Osirada M.F. ve Seref merdivenlerden inyorlar kahvalti yapmak icin. S: Günaydin babacigim. M.F:Günaydin, sen daha kahvalti yapmadin mi? S: Evet etimde, ama bunlar istah birakmiyorlar! M.F: Kim, bunlar Seref? (ikiside kahvalti masasina yöneniler) sonra anlar M.F: kimi Serefin kimi kastetini R.B. Günaydin M.F: Bey M.F. Günaydin, ben sizi bir yerden cikartacagimda ama nerden. R:Mehmet Fikri dedecegim bu benim Babam (orhani kolundan ceker) bizim babamiz (gülererk der) M: Günaydin dedecegim, benim acilen cikmam gerek. Baharda girer odaya. Mehmete imali imali bakar, sanki yiyecek gibi. Bahar Serefe yanina gider ve kulana sunlari söyler: B: bunlarda kim Yenge S: Kim olacak! Gümüs Hanim ahalesi B: Bu kiz kendini ne sanetiyor, kendi yetmez gibi birde köyülüsünü pesinden getiriyor! S: Ben biliyorm yapacagimi, seni hic küsüm cekme Bahar. B: Hic teredüt bile etmiyorum Yenge, senden korkulur (gülerek der) Mehmet Fikri cok kizgindir Serefe ve kizarak: SIZ NE FISILTIYARAK KONUSUYORSUNUZ ? S: Hic babacim, bahar sadece birsey sordu! Rukiye, Rukiyenin babasi ve orhan disariya cikarlar ve disarda konusular. Gümüsde sonunda inmistir kahavalti yapmaya. G: Herkese Günaydin (gülerek der) Serefin yüzü asiktir Baharda sesisce: Senin günün tabi aydin olur, köylülerini topladin yaliya. Gümüs Bahara bakarak: Efendim birsey mi dedin? B: Yoo sadece sanada günaydin dedim der (yapmacik bir gülüsten) M.F: Günaydin kizim otur kahvalti yap G: Tesekkürler dedecgim, ama ben ateolyoda yaparim. Mehmet nerde yoksa gitimi? M.F: Evet kizim acele isi varmis giti. G: Tühh ya, bende o zaman taksile giderim. M.F: Dur kizim neden taksile gidyorsun, bahar kahvaltisini bitirsin, seni birakir. Bahar Mehmet Fikriye bakar. Seref ise M.F. bakarak, babacim, birakinda bahar dogru düzgün kahvalti yapsin. Hemde kizin yolu uzar. En iyisi O taksile gitsin. M.F: Kizim birakirmisin Gümüsü atelyoya. G: Hayir hic gerek yok, ben bahari rahtsiz etmeyim. ben binerim bir taksiye. hem baharin yolunu uzatmayim. M.F: ee kizm cevabini bekliyorum. B: Tabi birakirim Gümüsü(Hanim der icinden). Yolumun üstünde ne olsa. Bahar kalkar ve gümüsle beraber yalidan cikarlar. O arada M.F. Serefe, sorgulamaya baslar. M.F: Seref sen neden gümüse O diyerek itab ediyorusun? S: Öyle mi dedim hic farkinda deyilim. M.F: Yalan söylme, bilerek öyle dedin. S: gercekten bilmeyerek öyle dedim. birdaha dikkat ederim babacim. M.F: umarim.sana birsey soracaktim. S: Buyurun babacim! M.F: Sen ne zamandan biliyorsun Tarikin Gülsümü aldattini ve bir gayri meskul cocugu oldunu? S: Baya oluyor! Gülsün hastaneye yatmadan bir kac günce önce bende ögrenmistim M.F: O zamandir biliyorsun ve bana birsey demedin. S: ama babacigim. M.F: amasi felan yok, ..... devami bugüne INSALLAH ISTEDINIZ GIBI OLMUSTUR :D clevergirl 05-12-05, 22:48 arkadaslar merve 14 arkadasimin ricasi üzerine, bende bir senaryoya basliyorum, aslinda baska zaman basliycaktim ama düsündümde sizi bundan mahrum etmeye hakkim yok, son bölümün sonundan itibaren basliyorum G: mehmet tatile gidemiyoruz! M: ne demek gidemiyoruz? Ben o kadar bu is icin ugrastim gümüs, seninle basbasa iki gün geciremenin hayallerini kurdum. G: biliyorum mehmet ama, isler cok kötü, yeni lansmanin güzel olmasina ragmen, sadece iki yer siparis verdi, simdi enginle beraber yeni bir reklam filmi hazirliyoruz, ve benim bu is icin burda kalmam lazim! M: Sana inanmyiorum yaaa, demekki engin beyle calismak benimle vakit gecirmenden daha önemli öylemi? G: Hayir mehmet elbetteki degil! M: Sana baska birsey söylemiyorum gümüs. Mehmet cok sinirlenmistir, oysaki neler hayal etmistir, gümüsle beraber rüya gibi bir iki gün gecirmek isterken, birden bu rüyasi kabusa dönüsmüstür. Gümüs isini ona tercih etmistir. Öfkesiyle odayi terk eder, ve kafasini dinlemek icin sahilde yürümeye gider. Gümüste böyle olsun istememistir ama bu isi ve herseyi mehmet icin yapmistir, ve bir anda yok olup gitmesine izin veremez. Saatler gecmistir ama mehmetten hala bir haber yoktur, gümüs endiselenmektedir, mehmet cep telefonunu acmiyordur. Sonunda sabah karsi mehmet eve gelir. Gümüs sabaha kadar onu beklemistir. dizi_tirya 13-12-05, 18:00 mehmet açılışa gelir..gümüş onu görünce çok sevinir..engin bu arada başka kişilerle konuşuyordur.yanında şeref de vardır..gümşü ise başka bir yerde başka biriyle konuşuyordur.. gümüş:tabi tabi..zaten böyle birşey düşnüyoruz... kadın:harika..bence gerçek duygularla ön plana koyulan her işi başarı kapısını açtırır... gümüş:bende buna inandığım için böyle birşey yapıyorum.... kadın:bu olayda sizi böyle güzel ruh ikizi tişörtlerini yapmaya yönlendiren sebep nedir? gümüş(kırgın)aslında..eşim... kadın:harika kendisiylede tanışmak isterim(gülümseyerek etrafa bakar) gümüş:ee o... o sırada mehmet yaklaşır...önce kadına döner.. mehmet:merhaba mehmet şadoğlu... kadın:merhaba filiz yetkin...gümüş hanımın bahsettiği o eş siz olmalısınız... mehmet(gümüşe gülümseyerek)evet... gümüş çok mutlu olur.. kadın:ee ben sizi yalnız bırakayım...tekrar teşekkürler gümüş hanım... gümüş(kadının elini sıkar)asıl ben teşekkür ederim... kadın gülümseyerek gider..o sırada engin ve şerefler.. engin:aa tabi..zaten gümüş buralarda olmalı..(etrafa bakar mehmeti görür çok bozulur)aa.. şeref de bozulur... adamlar ve kadınlar gülümser. 1.adam:sanırım eşiyle... 1.kadın:çok mutlu görünüyorlar... 2.adam:evet baksanıza...sanırım bu işte mehmet beyin parmağı var... 2.kadın:gerçek aşk budur...gümüş hanımın tişörtlerine adımı basarım...gayet başarılı...bu zamana kadar gördüğüm en müthiş şey... 3.adam:tamamen gerçeklik dolu...işte güven budur... engin(tekrar önüne döner)aa evet... o sırada gümüş ve mehmet konuşurken pınar ve onur onları görürler... onur:aa gelmiş... pına:ay gümüş kimbilir ne kadar sevindi....aferin kardeşime...ah ah.... onur pınara bakar.... onur:biz böyle olmayı neden beceremedik? pınar(onura bakar)bilmem.... bir süre bakınırlar...sonra yine eski hallerine döner başkalarıyla konuşmaya başlarlar.... gümüş:geldiğine sevindim... mehmet:son anda gelmem gerekir diye düşündüm...(elinin tutar)senin yanında olmalıyım diye düşündüm... gümüş(gülümser)aslında..gözlerim hep seni aradı...geleceğini hissediyor gibiydim.... mehmet(gülümser)çok fazla hislerine kapılma yoksa ben sana nasıl sürpriz yapıcam.... gülüşürler..mehmet ve gümüş elele tebrik kabul ederler... engin:hoşgeldiniz mehmet bey... engin:hoşbulduk... şeref:aa geldin mi oğlum..... mehmet(gümüşe bakar)evet anne...olmam gereken yerdeyim.... gümüş gülümser.. şeref:işlerin vardı da... mehmet(yaptığından utanmış örtbas etmeye çalışır)evet toplantı son anda iptal oldu.... şeref:allah allah son anda mı?ben tülayı aradım az önce mehmet bey toplantıda dedi... mehmet:evet(zor durumda kalır ve gümüşe bakar gümüş meraklı gözlerle ona bakıyodur) şeref(mehmeti sıkıştırmaya devam eder):ne çabuk geldin? mehmet:hemen geldim işte anne... gümüş art niyetli davranmaz..ve ikna olur..ama şeref rahat değildir.... loveangel 11-02-06, 01:40 mehmet gümüş engellemek için uğraşır çünkü engellemezse doğacak bebekleri babasız kalcaktır ve mehmeti engellemek için bebekleri olacağını söyler aslında bu süprizi tatilde söylecekti ama mehmeti durdurmak için söylemek zorundaydı, mehmet bu haberi duyunca şok olur hemde çok sevinir ama!biyandanda intikam hırsı vardı.mehmet hırsına kapılıp bebeğine ramen gider ve tam tarığın karşısına geçer ve vurmak üzeriyken birden aklı başına gelir çünkü bir yanda gümüş ve bebeği vardı bi yandanda tarığı öldürüp ailesini bu dertten kurtarıp hapse girmek vardı.mehmet gümüşü ve dağocak bebeklerini düşündü ve bebeğinin babasız kalmasını istemedi tam silahı bırakmak üzeriyken gökhan,berk ve onur gelir mehmetin ellinden silahı alır ve tarığı polise teslim ederler . gümüş ise gözü yaşlı camda beklemektedir birden mehmet görür ve koşarak sarılır ve odalarına çıkarlar; mehmet:gümüş sen mi haber verdin gökhanlara gümüş:evet...çok korktum sana bişi olcak diye mehmetle gümüş birbirlerine sarılır mehmet:merak etme gümüş senide doğacak bebeğimize bensiz bırakmıcan verdiğim sözü tutucam gümüş mehmeti yanağınında öper ; mehmet:gümüş bu tatil işi nerden çıktı gümüş:sana süpriz yapmak için hemde paris gezine telafi mehmet:peki öyle olsun :love01: ve ertesi gün mehmetle gümüş tatile gitmek için yola çıkarlar.... arkadaşlar nasıl olmuş :img-help: burrcu 16-03-06, 14:38 safiye nine artık oyununna devam etmemeye kara vermiştir gümüşle gitmek için tekrar hazırlanırlar herkesi tek tek öperler mehmette ordadır gümüş mehmetle tokalaşır mehmet sinirlenir ve merdivenlere doğru yürür gümüş tam kapıdan çıkıcaklarken gümüşün başı döner ve yere yığılır pınarın gümüş diye çığlığını mehmet duyar ve aşağı gelir mehmet gümüşü kucaklar ve hastahaneye kaldırırlar doktor merak edilecek birşey olmadığını söyler iksininde ii olduğunu söyler ikisi dediklerinde herkes şaşırır vet gümüş hamiledir ama güümüş buna sevinemez nede olsa ayrılacaklardır mehmet gümüşün başında bekler gümüş ise mehmetle hala konuşmamakta inatlaşmaktadır hastahaneden çıkış günü gelmiştir mehmetin acil bir toplantısı çıkmıştır ben gelene kadar bir yere kıpırdamayın demiştir fakat gümüş dinlermi? çıkıcam die inat etmiş ve çıkmıştır bu arada gizliden orhana afyon biletlerini aldırmıştır bi süreliğpine işleri ordan idare edecektir gümüş ve anneannesi otogara girmiş otobüse binmişlerdir 15 dakika sonra mehmet hastahaneye gittiklerinde gümüşü bulamazz ve hemen pınarı arar pınarda mehmete gümüşün gittiğini söyler mehmet çok sinirlenmiştir gümüşü durduramasada ona iki çift lafı olacaktır arabasına atlar ve son hızda otobüse yetişmeye çalışır otobüse yetişir otobüsü durdurur ve ümüşü kolundan tutar aşağı indirir bakarla bakarlar ve öpüşürler daha sonra eve mehmetin tek geleceğini düşünenler safiye nine ve gümüşle görüncü hem sevinir hemde şaşırılar nasıl oldu die safiye nine salona geçer ve anlatır herşeyi gümüşle mehmet ise çocuk odasına geçerler orda konuşurlar mehmet:bensis yaşayabilecekmiydin gümüş? gümüş:çalışıcaktım mehmet bunu yapmak zorndaydım senin bi oğlun vardı yeni bi hayatın vardı mehmet:ya neden anlamıyosun evet oğlum var seninde deiğin gibi onu bırakamam ama senide bırakamam gümüş beni bırakıp gitme sarlırlar daha sonra yatak odasına girerler yatarlar mehmet:kız mı olucak erkek mi sence gümüş:ne önemi var ki sağlıklı olsun yeter mehmet:tabi öyle canım kime benzer acaba gümüş:ilk çocuğun sana benzedi buda bana benzesin mehmet:gümüş!!! gümüş:şaka yaptım hayatım dr ve sarılarak uyurlar loveangel 16-03-06, 19:30 gümüşle mehmet bahar'ın yemeğe gittiler. herkes yemeğe oturdu. yemekler kondu birden gümüşün yemeği kokusundan midesi bulanıp lavoboya gitti. herkes merak birden ne oldu diye sonra aradan 15 dk falan geçti gümüş lavobadan gelmedi; pınar:ben bi gümüş bakayım 15 dk oldu gelmedi mehmet:tamam sen bi bak ben gitmiyim şimdi biliyosun... pınar gümüş'e bakamaya gider ve gümüş'e seslenir pınar:gümüş gümüş hadi kızım 15dk oldu bak.... gümüşten ses gelmez pınarda kapıyı açıp girer bi bakar ki gümüş yere bayılmış o anda pınar bi çığlık gelir; pınar:gümüşşşşşşşşşşş herkes koşarak lavaboya gitmiş gümüş yerde bayılmış yatıyordu mehmet hemen kucaklayıp oturma odasına koltuğun üzerine getirir; mehmet:biriniz doktor çağrın çabuk::::::::::(((((( herkes telaş içindedir. mehmet:gümüş uyan ne olur gözünü aç :::::((((( doktor gelmiştir; doktor:herkes çekilsin hasta bi rahat alsın doktor muayene eder. bu arada da gümüş yavaş yavaş ayılmaya başlar.doktor muyanesini bitmiş hafif bi gülümsemele; doktor:tebrikler gümüş hanım hamilesiniz mehmet çok sevinir sevinçten havalar uçar.ama gümüş bu duruma hem sevinir hemde üzülür çünkü kararı aynıdır deişmez.ama mehmet'e de bişi demez. neyse bu sevinçli haberi mehmet herkese söyler safiye ninede herşeyi itiraf eder ama itiraf ettiğinide pişman olmuştur. çünkü gümüş'ün kararı aynıdır ve bunuda mehmet'e söyler; mehmet:gümüş hiç biyere gitmiyorsunuz karnındaki ikimizin çocuğu sizi bi yere bırakmam gümüş:ama mehmet neyse gümüş razı olur bu bebek gümüşle mehmet'e eski mutluluklarını getirir gÜmÜs_mEhmEt 17-03-06, 22:56 loveangel öncelikle senaryon güzel olmus tebrikler daha yeni okudum ondan yeni yorum yapiyorum. Benim aklimada söyle bir senaryo geldi: Mehmet ve Gümüs arabanin icindeler konusmada giderler. Kirmizi yandi icin, durular. Iki genc sevgili yoldan gecerler. Mehmet ve Gümüs onlara baka kalilar, mehmet gümüse döner, elini alir ve öper. ama gümüs elini ceker ve yüzünü camdan tarafa döner. Bu arada Lamba yesil yanmistir, arkadalar arabalar kornaya baslarlar, mehmete cok sinirlenir ve o sinirden birden gaza basar ve cok hiz yapar. Gümüs Mehmete, Yavas Mehmet o kadar hizli sürme acelimiz ney, der. Mehmete Gümüs, özür dilerim, yavas süreyim cünkü birdaha bu kadar uzun yanliz bas basa kalacagimizi düsünmüyorum. Yaklasik 10 dakika sonra Baharlara gelirler ... Bahar ve Gökhan: Hosgeldiniz Gümüs: Hosbulduk baharcim Mehmet: Hosbulduk, naber abi Gökhan: ii ya sizden Gümüs: sagol iyim Mehmet: gördün gibi Bahar:Aa sizde daha barismadiniz mi? G+M: Biz küs deyiliz ki Pinar: Tabi tabi, sadece bunlar aci biberler Sofraya oturular, ortam cok romatik, mumlar ve slow sariklar calir. Herkes, Gümüs ve Mehmetten, haric keyfili bir sekilde eylenip ve sohbet ederler. gümüs ve mehmet sesizlerdiler, pinar,onur,bahar,gökhan,berk ve gökhanin kizkardesini dinlerler. O sirada birbirinden kacamak bakislar yaparlar, gözler ne olursa olsun bir birini bulur. Mehmet Gümüse dikkatli bir sekilde gözlerine bakar ve bugün cok ama cok güzel gözüküyorsun ve hafice güler. Gümüs ise sadece bir TESEKKÜR EDERIMle karsilik verir. Tam o sirada cd-playerden bir sarki calar Bahar: Aa bu sarki süper, gökhan dans edelim mi? Gökhan:Tabi askim Onur: Pinar hanim bu dansini bana lutf edermisiniz Pinar: hay hay beyefendim Berk: dans etmek istermisiniz Gökhanin kizkardesi: evet neden olmasin Herkes dans eder, masada sadece gümüs ve mehmet kalmistir, o an mehmetin aklina, adaya gitikleri gelir, hotel odasinda dans etikleri . Aslinda Mehmet cok istiyordu gümüsle simdi dans etmek ama rededelecegini düsünüerek cesaret etip soramiyordu. Birden Bahar kuzen kaldirmiyormusun gümüse dansa. Gümüs: Yok baharcigim, istemiyorum ben dans etmek Mehmet: Gümüs lütfen benimle dans edermsin Gümüs:tskler ama istemiyorum Mehmet: gümüs lütfenn Gümüs mehmetin isralarina dayanmayip kalkar dans eder mehmet gümüsün kulagina calan sariki fisldar, M: Karagözlerinden bir damla yas düsünce, Güzel yüzün,Yanaklarin islanir Yüzün keder, yügreyime yaslanir SEN AGLAMA, BIR DAMLA GÖZ YASIN YETER, SEN ÜZÜLME GÜLÜM, GECE GÖK YÜZÜNDEN BIR DAMLA YAS DÜSÜNCE BAHAR GELIR TÜM CICEKLER ISLANIR Karagözlerinden bir damla yas düsünce, Hüzün gider,Yanaklarin islanir SEN AGLAMA, BIR DAMLA GÖZ YASIN YETER, SEN ÜZÜLME GÜLÜM, GAMZDENDE GÜLERIN BITER YOLLARIMA TAS KOYSALAR DÖNECEGIM GÖZLERINDEN YASLARINI SILECEGIM,... Sarki bitimistir ama gümüs ve mehmetin gözeleri kapalidir ve hala dans ediyorlardir, o sirada evdeki herkes sesice evden cikarlar, gümüs ve mehmet hala dans ederler, Gümüs mehmete sesice kullagina birsey sorar Gümüs: mehmet senin yolluna cok TAS koyorlar ama simdiye kadar hep o taslari atin ve bana döndüm, ama bu sever benim yoluma tas koydular ve ben dönemem. Bunu söylerken Gözlerinden yas akiyordu, mehmet gümüse bakti ve gümüsün göz yaslarini siler, M:ben dayanam senin bu güzel güzüne ve gül biten gamzelerini islatmaya, ne olursa olsun ömrümüz sonuna kadar kim nasil bir Tas koyarsa koysun, biz hep beraber kalacagiz G:ama bu sever cok zor, M: ne olursa olsun, kim ne derse desin, kim ne isterse istesin, ben senden asla vazgecemem, senden vazgecmek kendimden vazgecmek demektir gümüs. hala anlamiyormusun, senim benim hayatimdan en degirli insansin, sen yoksan yanimda, benim ruhumda yoktur demektir, ölü bir beden var demektir ve bu kimseye yaramaz. Lütfen gümüs beni ne senisiz ve nede ruhsuz birakma. G: OGLUN? M:Ne senden nede oglumdan vazgecerim. hayata bagliyan siziniz beni. lütfen karaini tekrar düsün. Ve ikisi tekrar sarilmislar ve hala dans ederler. G:mehmet benim ruhum senisiz, ne olursa olsun bende senden vazgecmek istemiyorum ama M:ama si yok gümüs, sen sade iste, ben hersey haledecegim.seni asla üzme ve aglatmak istemiyorum, senin bir damla göz yasin benim yügremini bin parca ediyor. Mehmet gümüsü öper ve sarki calmadini anlarlar, sonra etraflarina bakarlar, ama kimse yoktur. ikisi gülümserler ve giyinip yaliya dönerler. EEE NASIL OLMUS BENIM SENARYO?????? selay 24-03-06, 13:12 Gümüş başını çevirir. Mehmetde tekrar gümüşün başını kendine çevirir ve Mehmet: Canım karıcım.seni seviyorum ve sensiz yaşamak istemiyorum.evet bi oğlum var.ama bedeli sensizlik olmamalı.ne olur bunu ikimize yapma. Herkes sen de dahil benim nihanı senden çok sevdiğimi düşündünüz. Ama böyle bi şey yok. Evet nihanı sevdim. Ama benim sevdiğim nihan mezarda yatıyor. Şu anda görüştüğüm nihan bi arkadaş, sadece oğlumun annesi o kadar.daha fazlası yok.sen benim hayatımın kadınısın. Benim bi tanecik karımsın. Gümüş: Bunları bana daha önce söyleyebilseydin mehmet. Artık geç, ben kararımı verdim. Mehmet: Bana bak. Gözlerimin içine bak ve seni sevmiyorum de. Diyebilirmisin gümüş. Evet pek çok hata yaptım ve seni çok üzdüm. Ama hiç birini bilerek yapmadım. Sen demiştin. Herşey için savaşmam gerekti. Ama benim için öyle değildi belkide istediklerimi kolay elde ettiğim için önüme sunulduğu için kıymetini bilemedim. Ama senin benim için değerini biliyorum. Sadece sana yeterince anlatamadım. Özür dilemekde yeterli değil belki. Ama her döktüğün gözyaşını affettirmem için bana fırsat ver...sensiz yürüdüğüm yolların önü boşluk. Önümü göremiyorum. Sevgin olmadan yaşayamam. Beni terketme.yanımda kal. Hem daha çocuklarımız olacak. Büyümelerini göreceğiz seninle yaşlanacağız ve her kırışıklığını seveceğim. Sana söz veriyorum bundan sonra yalan yok...gizlilik yok.eğer yaparsam o zaman hiç affetme. Gümüşün gözlerinden yaşlar süzülmektedir. Mehmet gözlerini öperek . ne olur ağlama. Artık acı çekmeyelim mutlu olalım izin ver. gerisini size bıraktım arkadaşlar. loveangel 24-03-06, 14:01 mehmet gümüş'ün yanına gelir kollarında öpmeye başlar. gümüş:yapma mehmet mehmet: sen benim karım deilmisin özledim seni kokunu ne olur benden bu kadar uzak durma... gümüş:yapma mehmet sonra gümüşte mehmet'e dayanamayip birlikte olurlar:) sabah olmuştur mehmetle gümüş yeni eski hallerin dönerler.tam safiye nine odasına gidip barıştıklarını sülecekken bi ses duyarla içerden safiye nine ile m.fikri dedenin; safiye:m.fikri bey çocukların durumları nasıl iyiye gidiyo mu düzülüyo mu araları m.fikri:yok safiye kadın sen oyununa devam et elbet barışcaklar mehmetle gümüş bütün söylenenleri duyarlar ve çok şaşırırlar; gümüş:ay inan mıyorum mehmet bize oyun oynamışlar ya inanmıyorum mehmet:evet :) mehmetle gümüş içeriri girerler ve barıştıklarını söylerler safiye ninede o heyacanla yataktan fırlar gümüş şaşırır; gümüş:anane sen hasta deilmiydin safiye nine ne süleceni bilemez ve herşeyi anlatır. neyse aradan 1 ay gerçer gümüş mehmetin yanına gitmiştir.o anda mehmet'in odasına girmiştir orda nihan,küçük mehmet ve mehmet oturuyorladı. o anda onları üle görünce şaşırır ve sinirlenir ve tam oda dan çıkcakken gümüş birden bayılır ; mehmet:gümüş hayatım aç gözlerini ne olur bitanem nihan şurdan doktoru ara nihan:tamam doktor gelir gümüş'ü muayene eder.bu arada da gümüş ayılmıştır mehmet:doktor nesi var karımın doktor:9 ay 10 gün sonra görcez nesi var mehmet şaşkın bi halde; mehmet:anlamadım doktor bey doktor:şöyle süleyim mehmet bey karınız hamile mehmet sevinçten ne yapcanı bilemez havalara uçar.ve bu sevinçli haberi herkese duyurmuşlardı bu duruma herkes sevinmiştir ama iki kişi hariç nihan ve engin.... sevdamgümüş 30-03-06, 21:42 gümüş mehmete ulaşamaz,yüzüğünü takıp çıkar odadan ve enginle birlikte yemeğe gider mehmet ise masasına oturmuştur gümüş ise yolda durumu engine anlatmıştır . gümüş içeri enginle girer ve mehmet kahrolmuş bir ifadeyle gümüşe bakar ki o sırada herkesin gözleri gümüşün üstündedir. mehmet kafasını önüne eğer çünkü enginle gümüşün yan yana oturacağını düşünür ama gümüş mehmetin yanında kendine ayrılmış olan yere oturmak için yönelir.ve mehmet çok şaşırır.ayağa kalkar ve gümüşün sandalyesini çeker: m:teşekkür ederim gümüş g:önemli değil. dernek başkanı:hoşgeldiniz gümüş hanım mehmet bey (el sıkışırlar.) gece devam eder ve: dernek başknı:mehmet bey eşinizle gurur duyuyor olmalısınız başarıları yutr dışına kadar taşındı tabi engin beyin katkılarını unutmamak lazım. m:teşekkürler.....bey eşimin başarısı kendi zekasından ötürüdür... d.b.:tabi şadoğlu holdingin toparlanşında da sizin rolünüz büyük m:lütfen her başarılı erkeğin arkasında mutlaka bir kadın varır(gümüşe bakar ve eline bi öpücük kondurur.) ve gecenin dansları başlar.herkesin gözü mehmetle gümüştedir gümüşte fark eder bahara baar bahar sanki lütfen der gibi bakar. m:gümüş dans edelim mi? g:peki ve bu dans mehmeti mutlu eder ne kadar göstermemeye çalışsada gümüşünde gözleri ışıldar.mehmet gümüşün kulağına m:aşkım bi tanem biricik karım gübü romantik sözler fısıldarken... engin gelir ve gümüşle dans etmek için izin isterrrr gerisini yazmıyorum hayal gücünüze bırakıyorum,, biliyorum aşkın büyüsünü bozdum ama en azından sonun da gerçeklik olsun istedim çünkü biz ne kadar kabul etmesek de engin gıcığı oooooo gece yemek te olacakkkkk bu senaryo hakkında düşüncelerinizi bekliyorum ilk kez yazıyorum ona göre devamını getirebilirim teşekkkür ederim yudumsun 31-03-06, 17:19 Mehmet Gümüşü yemekde çok kıskanır ve içten içe bir plan kurar. Yemek biter Mehmet Gümüşe hadi hayatım gidelim der Engin orada bakakalmıştır.Gümüş çevresi kalabalık olduğu için peki der Mehmet'le bereber yürümeye başlarlar arabaya yaklaştıklarında. G:Ben taksiyle gideceğim M:Gümüş bin şu arabaya G:Binmiyorum mehmet banane M:Mehmet etrafa bir göz atar ve Gümüş bin şu arabaya der tabiki dişlerini sıkarak. G:Binmiyorum Mehmet M:Demek öyle Gümüş hanım(Kucağına aldığı gibi arabaya bindirir) G:Herkez bize bakıyor ne yapıyorsun Mehmet M:Baksınlar G:Delirdinmi Mehmet M:Delirdim delirtende sensi G.Benmi seni delirtiyorum,asıl sen beni delirdiyorsun. M:Desene eşitiz sevgili karıcığım. İkiside konuşmaz surat asarlar Gümüş bir süre sonra yalıya gitmediklerini anlar. G:Nereye gidiyoruz Mehmet M:Başbaşa kalacağımız bir yere sadece sen ve ben G:Ben yalıya gitmek istiyorum Mehmeten ses yok bildiğini okuyor. Gidecekleri yere varırla baya uzun bir süre yol aldıktan sonra küçük bir motele gelirler yada pansiyon yer önemli değil. M:İn arabadan Gümüş G:inmiyorum M:İnmiyorsun öylemi önce binmiyordun şimdide inmiyorsu tatlı meleğim Kucakladığı gibi pansiyona. G:.Tamam indir beni M:Olmaz canım sen bundan anlıyorsun. Pansiyondaki adam yada kadın azı açık bunlara bakıyaordur. M:Bir oda lütfen acil karım çok yoruldu bir an önce dinnenmek istiyor. Gümüş kıp kırmızı bu arada bir yandadada Mehmete yalvarıyor indir beni . M.Kaçmak yok ama G:Nereye kaçabilirim.(Mehmet Gümüşü indirir ama ellini bırakmaz) Anahtar alınır odaya doğru gidilir.Kapıda Mehmet gidelim burada der Gümüş M:Konuşmadan olmaz inatçı sevgilim. G:Bana sevgilim deme M:Peki hayatım G:of Mehmet of (Tabi terst bir bakış) İçeri girilir Gümüş yatağa oturur Mehmet karşısında ayakda duruyordur. G:Ben konuşmak istemiyorum M:Ozaman ben konuşayım sen dinle G:Ne konuşacağız M:Demek sende konuşmak istiyorsun Seni sevdiğimi konuşacağız Senin beni sevdiğini konuşacağız Birde Engini konuşacağız G:Engin mi? anlamadım ne iligisi var.? M: Bende anlamıyorum Enginin seninle ne iligisi var. G:Sen ne diyorsun o benim ortağım M:Bende senin kocanım benden çok onunla vakit geçiriyorsun arabayı beraber almalar yemeğe bereber katılmalar. G:Mehmet Ben senin Nihanla vakit geçirmeni yüzüne vuruyormuyum. M:Ben oğlumla vakit geçiriyorum G: Sen beni Enginden kıskanıyorsun M:Kıskanmıyorum(gözlerini kaçırır.) G:inanamıyorum bu ilk defa oluyor(küçük bir gülümseme) M:Nede gülüyorsun seni seviyorum ben senin kocanım ve kıskanıyorum sence bu komikmi? G:Beni kıskanıyorsun ,ama o benim arkadaşım. M:Birde ona soralım ne dersin. G:Saçmalıyorsun M:Seninde saçmaladığın gibi mi? Bir süre ikiside kızgın kızgın bir birlerine bakarlar. Devamı sonra işim çıktı gitmeliyim sevgiyle kalın imla hataları için şimdide özür dilerim görüşürüz. yudumsun 31-03-06, 19:09 Gümüş sinirle başını çeviri G:Seninle konuşmak mümkün değil Mehmet yavaşca Gümüşün yanına gider ellini tutar Gümüş çekmeye çalışır ama o isracıdır. M:Yüzüme bak ne olur gözlerime bak seni sevdiğimi anlamıyacak kadar körmüsün. Ölüyorum Gümüş hergün biraz daha çünkü hergün birazdaha benden kaçıyorusun benden vazgeçiyorsun hergün biraz daha azalıyorum. Bu bir çocuğun oyuncağını kaybetiğide duyduğu bir şey değil. Bu bir adamın diğer yarısını kaybetiğinde duyduğu acı.Bu seven bir adamın isyanı. Çok şeysöylemek istiyorum çok sey anlatmak.Ama sen bana uzak baktığında unutuyorum , korkuyorum canım yanıyor öyle canım yanıyorki seninde canını yakıyorum.Seni seviyorum ,sende beni seviyorsun biliyorum. Ne olur hayır deme. Ben senden vazgeçmiyorum ve geçmeyeceğim kaç Gümüşüm Hüzün Yüzlüm kaç çünkü nereye kaçsanda ben senden önce gidip orda bekleyeceğim. (umarım yapar) Gümüş yatağa kıvrıp uyuya kalmıştır ve mehmet bütün gece uyanık kalmıştır karısını seyretmiştir.Sonunda yavaşca karısına sarılır Gümüş Mehmedin adını fısıldar Mehmet gülümser ve uykuya dalar. Mehmet ilk devreyi kazadı diyelim sabah neler olacak merak edelim bende merak ediyorum ama hiç bir fikrim yok birazda siz yardımcı ol olurmu? sevgiyle kalın Keremcem0815 31-03-06, 20:10 ben buraya hic yazmamisdim bir senaryo.ama artik bende yazicam.iki ayri gümüs senaryom olucak.bitanesi burda digeri de öbür gümüs senaryo d!iste benim snearyom:Gümüs biliyordur mehemtin bir cocugu oldugunu.onu daha bugün ögrenmisdir.yarin olmusdur.gümüs hala yatiyordur!agliyordur!.Kahvaltida.herkes vardir.sadece gümüs degil! Mehmet f.:Gümüs nerde?Mehmet? Mehmet:uuyuyordur dede! Mehmet F.:Git kaldir om zaman.bu saate kadar uyumazsin!ise gidicek daha.hadi oglum kime diyorum! Mehmet:Peki dede! Mehmet yukario gümüsü uyandirmaya gider.kapiyi acar.gümüs uyanikitr.agliyordu ama sildi simdi yaslarini!mehmet gümüse dogru gider! Mehmet:Iyimisin gümüs? Gümüs:(ses vermez!) Mehmet:Gümüs.y<apma artik.böyle sezzis durma!üzüyorsun bak beni!hadi kalk karicim sonunda gümüs patlar.gümüs kalkar ve mehemte dogru gider! Gümüs:(aglayarak)üzüyormuyum seni?Bu üzmek degil mehmet!Senin yaptigin yalan dolanla bana söylememekle ve daha bir sürlü yalanlara buna üzmek denilir mehmet!Ve simdi bana gelme karicim,hayatim,sevgilim canim mamim laflarla gelme bana!Sen ne saniyorsun kendini hä?Ben sana ne yaptim mehmet sen bana bu büyük aciyi yasatiyorsun!Cevap versene!Yazgimizda hep aglamak,hüzün vs vs varmis.Mehmet yapma lütfen!Artik sana eskisi gibi davranicami düsünmüyorsun herhalde!!! Mehmet:Sen ne diyorsun canim!Ben seni seviyorum.Nihan artik benim icin gecxmisde kaldi Gümüs:(aglayarak)ama o senin icin belki gecmisde kalmadi.mehmet sen oglunu görmeye giderken ben hep acaba napiyor nihanla eski hatiralardan mi konusuyorlar eski hatiralar yine alevlendi mi düsünmek istemiyorum! Mehmet:Sen kendin bile diyorsun.Eski hatiralar.bunlarin hepsi eski hatiralar! Gümüs:Mehmet ben bu düsüncelerle yasiyamam!(bagirarak)Anliyormusun beni!ben sana d+n yine söyledim ve simdi yine söylicem.sen hic benim ilmamissin mehmet.ben sadece onun yokluguna anlamliymisim!belki sen beni hic sevmedin! Mehmet:Hic olur mu?Ben ende tattim aski sevdayi! asagidakileer bu gürültü ne diye merak etmisler ve hepsi yukari gelmislerdi! Mehmet F:Ne bu gürültü? Serref:N´oluyor cocugum? Mehmet:Bisey oldugu yok anne!!! devami birazdan.yorum bekleirm Keremcem0815 31-03-06, 21:21 Serref:o azaman ne bu gürülltü? Gümüs:bisey yok anne! Mehmet F:Iyi o zaman.fazla gürültü yapmayin.biz asagiga iniyoruz! Mehmet:tamam giderler.yine yanliz kalmislardi! Mehmet:Artik böyle düsünme! o sirada engin ariyordur Gümüs:efendim engin? Engin:bu paris olayi.cevabini almam alzim simdi! Gümüs:Paris.tamam.anneannemi alip parise gidelim.nerde kalicaz? Mehmet:Paris mi? Engin:Bir hotel var.yarindan sonra gidiyoruz Hümüs:yarindan sonra mi?Tamam o zaman parise gidiyoruz.görüsürüz engin! gümüs teleofnu kapatir ve mehmete dogru gider! Gümüs:sey mehmet.ben o zaman parisde bosanma davasi acarim.gitmem lazim simdi ehzmet gümüsün kolunu tutar! Mehmet:Sacmalamayi kes gümüs.ne gitmesi!Bosanmicaz biz! Gümüs:bosanicaz! devami birazdan.acil bir isim cikti.yorum beklerim yudumsun 31-03-06, 23:32 demek sevdiniz teşekür ederim ve üçünçü sahne çok uzatmayacağım. Sabah olur gümüş gözlerini açar Mehmet derin derin nefes alıyordur.Gümüş'e sımsık sarılmıştır Gümüş Mehmet'in yüzünü yavaşca okşar. G:Gerçekten büyüdün mü?Buna nasıl emin olacağım. M:Gitme Gümüş gitme.Mehmet sayıklıyordur. Gümüş Mehmeti uyandırır G:Uyan Mehmet bu sadece bir rüya buradayım. Mehmet Gümüşe daha sıkı sarılır.Sabah uyandım yatak boştu sadece kokun kalmıştı,kapıya koştum,uzaklaşıyordun bağırdım ağaçlardaki bütün kuşlar birden havalandı sen dönüp bakmadın bile neden bakmadın söyle neden bakmadın. G:Bakmadım çünkü sana baktığımda gidemiyecektim. M:Şimdi bana bakıyorsun G:Evet sana bakıyorum ve gidemiyorum. M:Hele bir git (küçük bir gülümseme) G:Şey Mehmet bizi merak etmişlerdir. M:Bırak biraz daha merek etsinler G:Ama M:Sus G:Bundan sonra yalan yok M:Bundan sonra sadece biz varız biz bir bütünüz tekiz yalan yok. Şimdi sus ellimden ancak bu kadar geliyor barışsınlar ama bundan sonra gerçekten ararlarında yalan olması. Keremcem0815 01-04-06, 14:57 Mehmet:Hayir gümüs.ben seni seviyorum.ve parise gidemezsin.izin vermiyorum!o kadar gümüs.lütfen aklini basina topla!!! Gümüs':Sen nasil benimle böyle konusursun hä? Mehmet sinirlenir ve odadan cikar! Gümüs:gidiyorum mehmet.böyle daha iyi olucaktir! Güpmüs aglar.aradan 10 dak gecer.gümüs pinarin odasina gider!Kapiya vurur ve iceriye girer Pinar:Ah gümüs.gel! Gümüs:azicik konusalim mi pinar? Pinar:tabi ki gel otur gümüs oturur Gümüs:Pinar.Ben yarindan sonra parise gidiyorum.orda isimin devamini yapicam.oraya yerlesicem anneanemle! Pinar:Ne?peki mehmet? Gümüs:orda bosnanma davasi acicam.eger buraya gelmem lazimsa gelirim ve sonra yine giderim Pinar:Bak gümüs.aklinizi basiniza toplayin.bu cocuk oyuncagi degil! Gümüs:Sen benim yerimde olsan ne yapardin pinar? Pinar:Sey.....ben.... Gümüs:Bak gördün mü!Benim simdi gitmem lazim!yarin erkenden kalmam bilet almam lazim.daha bir sürü isim var.görüsürüz pinar gümüs cikar Pinar:Gümüs...! gümüs odasina gider ve aglar.mehmeti daha cok sever.gümüs uyuya kalir.sabah olur.gümüs sabah erkenden ise gitmisdir mehmet gümüse bisey demek icin odasin girer.ama gümüsü göremez Mehmet:allah allah gümüs nerde?Neyse.isdedir! mehmet de ise gider! gümüs ve engin: Engin:Ben 4 tane bilet aldim gümüs.,yarin gidebiliriz.yarin erkenden seni alirim ben!anneanene söyledin umarim Gümüs:Hayir söylemedim!Ya engin ben gidebilirmiyim.daha esyalarimi hazirliyacagim!Anneaneme söylemem gerek daha.Hic kimse bilmiyor daha aileden! Engin:Ne demek gümüs.tabi! gümüs cikar! Holdingte.mehmet hep gümüsü düsünür.o sirada onur girer odaya Onur:Kanka pinardan duydugum dogru mu?Gümüs parise mi gidiyor enginle? Mehmet:Dogru onur.sabah erkenden!Bosaniyoruz Onur:Biseyler yapsana oglum.git eve gümüsü durdurmaya calis! Mehmet:Beni dinlemiyor ki! Onur:denemektde ne fayda var oglum!Hadi simdi sen eve git Mehmet:Öyle mi dersin.peki.denicem.sag ol kanka mehmet dogru eve gider!Gümüs ise evdedir.anneanesinin odasindadir Safiye nine:Nasilsin gümüscügüm! Gümüs:iyiyim anneanne.sana bisey demek icin geldim!Biz yarin gidiyoruz.parise! Safiye nine!Demek ki tatile gidiyorsunuz mehmet oglumla! Gümüs:Hayir.biz ikimiz bide engin ve kiziyla.orda bir is teklifi aldim.orda kalicaz artik.sabah erkenden yola cikicaz! Safiye nine:Peki mehmet? Gümüs:Biz bosaniyoruz anneane.orda bosanma davasi acicam!buraya gelmek zorundaysam gelirim ve yine giderim!ne dersin? Safiye nine:Bu senin hayatin kizim.ama ben gelmem Gümüs:Niye? Safiye nine:ben memleketimde topragimda dogdum büyüdüm.ve bu ayni topraklarda ölücem.yabanci topraklarda degil! Gümüs:ama.... Safiye nine:Hayir kizim.hadi sen simdi esyalarini hazirla!cok isin vardir! Gümüs:Peki annene.sen mehmete katiliyorsun demekki.peki annecim(öper)seni seviyorum gümüss cikar odadan Safiye nine:Ah kizim ah! Gümüs odadadir.karsisinda mehmeti görür.ellinde cicekler vardir.gül!kipkirmizi!Mehmetde bi ayri yakisikli! Gümüs:Mehmet? Mehmet:Gitmeni istemiyorum gümüs! mehmet gümüse cicekleri verir! Gümüs:Hayir mehemt gidcem.kararim kesin.yalniz gidicem.kararimi degisdiremezsin! Mehmet gümüse daha fazla yaklasir.gümüsü öper Gümüs:Mehmet ne yapiyorsun?git lütfen.git bu odadan.sabah erken kalkmam lazim.sende dedemlere söylersin artik Mehmet:(sinirli bir sesle)tamam gümüs!bagis üstüne! ve gider! gümüs aglar.gümüs esyalarini toplar ve yataga yatar.ama mehmet ve gümüs uyuyamazlar.hep aglarlar.sabah olmusdur.gümüs uyaniktir ve üstünü giymisdir.biliyor daha cok erken ama vedalasmak istiyordu herkeslen uykudayken!aglamak istemiyordu artik! ilk önce pinarin odasina gider!pinar uyuyordur.gümüs yanina oturur! Gümüs:Canim benim!Ilk baslarda sen bana hep yardimci oldun.hersey icin tesekürler canim arkadasim.artik gidiyorum!înan böylesi daha güzel ollucaktir(pinarin yanagisindan öper)hoscakal pinar sonra defnenin yanina gider! Gümüs:Melegim benim.kücücük melegim.kendine iyi bak olur mu.anne ne de iyi bak.üzme sakin!hep mutlu ol(defneyide öper)hoscakal canim! gümüs azicik aglar.Bahar ile berkin odasindadir.sansina onlar bugün evde kalmislardir! gümüs yanlarina gider.ilk önce baharin yanina! Gümüs:Bahar.Ben gidiyorum parise.inan orda daha cok mutlu olucam.ama sizi hic unutmicam!Sen bana da yardim ettin hep.iyi kötü günllerimiz oldu.hepsine tesekür ederim bahar(baharida öper )hoscakal! simdi berkin yanina gider! Gümüs:Berk!Sakin ablani üzim deme.onu üzersen benide üzmüs olursun!kendine cok iyi bak olur mu?Mehmeti de asla yanliz birakma!hoscakal berk! gümüs odadan cikar!simdi serref hanimin odasina girer ve yanina oturur! Gümüs:Serref anne!Ben gidiyorum artik!Beni hic sevmediginizi biliyorum!Ama olsun ben sizi sevdim!hoscakalin! gümüs cikar odadan.serref hanim uyaniktir.,güler.cok sevinir gümüsün gittigine! Gümüs simdi Mehmet F. odasina gider.uyuyordur.yanina oturur Gümüs:Dedecigim.ben gidiyorum artik.parise.mehmetden bosanicam.dedecim bana hak vermiyorsun biliyorum ama beni anla.ona güvenemem artik!sana iyi bir gelin olamadim.affet beni!(öper)hoscakal dedecim! gümüs cikar.simdi anneanesinin odasina gider! Gümüs:AnneanecimBenimle gelmedigin icin kizgin degilim!Seni anliyorum.ama sende beni anla.!(öper)hoscakalar.seni seviyorum.gelicem yanina seni görmeye! gümüs cikar.tek bir yer kalmisdi.mehmetin odasina! Mehmet uyaniktir.ama uyuyormus numarasi yapar cünki gümüs girer odaya! gümüs mehmetin yanina oturur Gümüs:Mehmet!Seni cok seviyorum.Ama sen beni cok üzdün.artik bir oglun var.ailen var.bu mutlu tavbloda benim yerim yok.inan böylesi daha iyi olucaktir.bosanicaz sevgilim.insallah bidaha seni görmem.iyi ki uyuyorsun.yoksa cok zor olurdu benim icin gitmek!Hep soruyordun enginle aramda bisey varmi diye.yok mehemt olamazda.ben hic onu sevemem.cünki kalbim dolu.sen varsin ve hep olucaksin.hoscakal mehemt.seni seviyorum!(mehmeti öper) mehmet hemen kalkar ve gümüsn kolunu tutar ve hemen sarilir! Mehm et:Gitme sevdam.beni birakma seni cok seviyorum gümüs:Benim gitmem lazim.inan böylesi daha iyi olucak! sonra asagida engin vardir.korne sesi var.düüütdüüüüüt yapiyor hep Gümüs:(sarilmayi keser)engin geldi!Hoscakal mehmet(mehmetin dudagindan öper)inan bunu hakettik gümüşüm_mehmet 02-04-06, 10:23 Mehmet şirketin merdivenlerinden inerken aklına cep telefonu gelir ceplerini kontrol eder ama yok odasına gider.kapıyı açar.Masada duran cep telefonunu alır cevapsız arama olduğunu farketmez.O sırada mesaj gelir. O sırada gümüşte odada kararsızdır.Odada dolanıp durmaktadır.Mesaj tabiki de gümüşten gelmiştir. -Eğer daha gitmediysen beni alır mısın?(mehmet bunu görünce havalara uçar)hemen vakit kaybetbeden yola çıkar ve yolda gümüşe mesaj çeker. -Tabi alırım canım karıcım... Gümüş tlefonaçar ve gelemiyeceğini söyler mehmetle gelicem tabi engin buna çok bozulur.Gümüş odada pencerenin başında beklemektedir.Kapı açılır gümüş farketmez. Mehmet:Gümüş çok güzel olmuşsun. Gümüş:Teşekkür ederim. Mehmet:Hazırsan çıkalım geçikmeyelim. Gümüş:Tamam banyoya girip geliyorum. (mehmet bu arada odaya ii cene girmiştir.Aynanın önüne gelir ve kendine bakar üzerine çeki düzen verir.O sırada aynanın önünde duran yüzüğü farkeder alır onu avucuna saklar) Mehmet:Bakalım farkedecek mi? (o sırada gümüş banyodan çıkar ve bişeyler aranır.) Mehmet:Aradığın bu mu diyerek yüzüğü gösterir.(gümüş utanmıştır.hiç cevap vermeden yüzüğü alır veparmağına takar.mehmet gülümser ve avucuna bi öpücük kondurur.) Mehmet:Hadi çıkalım.(çıkarlar)(arabada giderken sürekli çaldıkları şarkı değermi radyoda çalınır mehmet şarkıyı söylemektedir.Gümüş şaşırır.) Gümüş:Sen şarkı da mı söylerdin mehmet. Mehmet:Yooooo sadece senin aşkından yandığım için söylüyorum. Gümüş:Mehmet seninle konuşmam gerekiyo. Mehmet:Uzun değilse şimdi söyle olmadı çıkışta bir yerlerde konuşuruz.Çünkü benim de sana söylemek istediğim çok şey var. Gümüş:Tamam der (yemeğin olacağı otele gelmişlerdir arabadan inerler ve mehmet gümüşün eline girer.Onun gören herkes dikkat kesilmiştir.En çokte baharla onur büyük bir rahatlama hisseterler.Mehmet Gümüşün koltuğunu çekerek oturmasını sağlar ve kendide oturur.Gümüşün kulağına.) Mehmet:Çok teşekkür ederim canım karıcım seni çok seviyorum der. Gümüş:Mehmet yapma . Mehmet:Yapmam ama bir şartla bu gece benimle dans edeceksin.Yoksa herkesin önünde Gümüş seni çok seviyorum diye bağırırım. Gümüş:Mehmet (mehmet ısrar etmektedir)peki tamam. Devamıda sonra hadi kolay gelsin.... Keremcem0815 02-04-06, 16:01 benim senaryomu bazi kisiler begenm,is.hepsine tzesekür ederim.devami Mehmet:Gitme! Gümüs:Gitmeliyim.böylesi daha iyi olucaktir.birak mehmet gidim.sevmek bazen vazgecmekmis! Mehmet:Bazen deme.sevmek hic vazgecmekmis degil!Niye vazgeciyorsun? Gümüs:sevmek bazen vazgecmekse bu demek degildirki seni sevmekten vazgeciyorum.sadece sevginden vazgeciyorum mehmet.Bu sahilerden kacisim nedendir dalgalarinin hangi sahillere vuracagini hala bilmeyisindir.artik gidim.engin beklyior asagida.sana mutluluklar dilerim hayatinda!hoscakal mehmet! Mehmet:Gümüs... o sirada gümüs ca<ntasini alir ve hemen asagia disariya kosar.mehemt ise hemen kolta oturur ve aglamaktadir.gümüs enginin yanina varir!mehmet ise camdan gü+müse bakar!gü+müs farkeder Gümüs:Engin...hadi gidelim! Engin':peki gümüs.bin arabaya gümüs:tamam(mehmete bakar) gümüs arabaya biner!enginde.engin arabayi calisdirir ve giderler.mehmet ise hala cok üzgündür Aradan 1 ay gecmisdir mehmet hala cok üzgündür ve hic odadan cikmiyordur.bir gün bir mektup gelir mehmete postaci serrefe verir Postaci:buyurun efendim.imza atin buraya Serref:peki! postaci gider! serref anlar bosanma davasi diye.hemen mehmete verir.mehmetin kapisini calar ve iceriye girer! Mehmet:Ne var anne? Serref:nihayet gümüs hanim bosanma davasi acti.bu ne ya!al oglum!bu is bir an önce bitsin Mehmet:Ne bosanma davasi mi? mehmet hemen alir mektubu gümüşüm_mehmet 02-04-06, 16:07 İşte müzik Mehmet dans etmek istemektedir fakat gümüşten ses yoktur. Dernek Başkanı:Mehmet bey karınızı dansa kaldırmıyacak mısınız? Mehmet:Tabi ki de kaldıracağım.Gümüş dans edelim mi?(gümüş isteksiz bir şekilde) Gümüş:Peki der ve kalkar. Düğünlerindeki gibi dans etmeye başlamıştırlardır.Gümüş küs olduklarını unutmuş kendini dansa ve gümüşe kaptırmıştı mehmet bundan çok memnun bir şekilde dans etmektedir.gümüş e yaklaşarak. Mehmet:Ne olur beni affet seni çok seviyorum...(gümüş bu sözleri duyunca küs olduklarının farkına varır .) Gümüş:Oturalım mı? Mehmet:Peki tamam Yerlerine otururlar ve konuklarla konuşmaya dalarlar.Mehmet hale gümüş ü düşünmektedir Ve ödüller verilmeye başlanır.Kürsüdeki adam: -Yılın en iyi bayan modacısı Gümüş ŞADOĞLU... Mehmet ve Gümüş şaşırmışlardır mehmet ayağa kalkarak gümüşe yol açar . Gümüş:Teşekkür ederek kürsüden uzaklaşır ve mehmetin yanına gelir birbirlerine sarılırlar(aynı ehliyet sınavındaki gibi gümüş yine ayrılır.) Mehmet:Yine beni şaşırtmayı başardın gümüş... Onur:Gümüş tebrik ederim Gümüş:Sağol onur. Bahar:Gümüş sana çok teşekkür ederim ailemizi ve soyadımızı kurtarmış sayılırsın tebrik ederim. Gümüş:Saol canım. Pınar:Canım bu çok güzel tebrik ederim. Berk:Yenge valla helal olsun sana.. Gümüş:Berk bana gümüş desen yeterli.Ama çok saol. Gökhan:ebrik ederim gümüş. Gümüş:Saol Tabi engin durur mu? Engin:Tebrik ederim gümüş şu işide düşünürsen daha ii olur senin için. Mehmet:Ne işi bu gümüş. Gümüş:Sonra söylerim mehmet. Ayrılma vakti gelmiştir.Gümüş otelden ayrılırken bir yere kadar mehmetle gelir oradan ayrılır. Mehmet:Bir yerlerde oturup konuşmayacakmıydık. Gümüş:Doğru ya unutmuşum.(arabaya biner ve bir süre kimse konuşmaz sessizliği) Gümüş:Nereye gidiyoruz Mehmet. Mehmet:Doğum günümde annemin hediye ettiği tekneye aldığından beri hiç gitmemiştim birlikte gideriz hem konuşuruz hem de tekneyi görürüz. Gümüş:Pek kalmayalım anneanem merak eder. Mehmet:Tamam canım. Gelmişlerdir.Gümüş ve mehmet arabadan iner tekneye binip koltuğa oturup birlikte konuşmaya başlarlar. Mehmet:Gümüş sen bana bir şey söyleyecektin. Gümüş:Mehmet biliyosun biz enginle ortağız bize paristen bir teklif geldi orda bir mağaza açma. Mehmet:Bu ne güzel bir fikir. Gümüş:Öyle de bu mağazayı açmak için orada yılın belli bir bölümü kalman gerekiyo bende bunu anneannem için nasıl olacak bi de gitmeme değer mi diye sormak istedim sen bu işlerin içindesin diye. Mehmet:Gümüş sen benimle ayrılmak istesen bile ben bunu istemiyorum o yüzden bu fikir pek cazip değil.Bir de bu var ki Safiye anneannenin burda ayrılmak isteyeceğini pek sanmıyorum.Ama yinede bunu bana sorduğun için çok sağol. Gümüş:Sen bana ne söyleyeceksin mehmet. Mehmet:Gümüş beni affetmeni istiyorum.Biliyorum suçluyum ama kendini benim yerime koy yıllar önce öldüğünü sandığım biri karşıma yaşıyorum diye çıkıyo ve bahaneside bana acı çektirmemek oluya bu yetmezmiş gibi bir anda bir çocuğumun olduğunu öğreniyorum.Hadi hepsini geçtim sevdiğim kadın beni bırakıp gitmeye çalışıyo gümüş benden ne yapmamı bekliyosun sanki hepsini ben istedim böyle olmasını.Gümüş sana söylüyorum evet doğruyu söylüyorum nihanı sevmiştim ama benim sevdiğim nihan o mezarda yatıya ben sevdiğimi oraya gömdüm.Onlar şuan ayrı beni bırakıp gitmeya kalksan bile onlar ayrı sadece oğlumun annesi .Sen ise gönlümün sultanısın nolur gümüş bu söylediklerime inan seni seviyorum bu böyle nolur gümüş beni affet. Gümüş:Mehmet bu söylediklerin gerçek olsa bile sonunda gene geçmişte yaşanmış bir aşk var mehmet ne yaparsam yapayım bu aşkın önüne geçemiyorum mehmet. Mehmet Kendin dedin geçmiş diye gümüş o aşkta nihanla birlikte o mezara gömüldü şimdi sen varsın gümüş var biricik karım var. Gümüş:Sadece ben varsam kanıtla bunu mehmet. (iice sinirlenmiştir kalkar bir bardak içki doldurur.Gümüş Mehmetin yanına giderek) Gümüş:mehmet yeter içme bu gece çok içtin. Mehmet:Bişey olmaz diyerek başını çevirir.Ve gümüş le göz göze gelir mehmet bu sefer gümüşü öpmeye başlar bu sefer kararlıdır bırakmıyacaktır.gümüşte önce itiraz etse bile inadı bırakmıştır ) gerisini sonra yazarım kolay gelsin hepinize ii seyirler :love01: Keremcem0815 02-04-06, 16:08 Mehmet:anne yanliz kalmak istiyorum.lütfen cik odamdan Sereef:;peki oglum serref cikar.mehemt cok saskindir.bunu nasil yapar gümüs?akli bir türlü almaz.bosanma davasi carsamba günü.yani iki gün kalmsidir.mehmete niy egec haber veriliyor onu anlamamaktadir.telefonu calar.arayan gümüsdür.mehmet cok sevinmisdir.cünki bu bir ay icinde mehemt gümüsün sesini hic duymamisdir! Mehmet:Gümüs? Gümüs:(bir müsteriye der)Salut! Ca va?moment!.C´est marrant)(sonra yine mehmete döner)mehmet? Mehmet:Bakiyorum franciscayi bir ay icinde cözmüssün Keremcem0815 02-04-06, 17:33 Gümüs:Engin sag olsun bana franciscayi ögreti!Ah mehmet.bosanma davasindan haberin var dimi?+ Mehmet:Evet...daha yeni haberim oldu!Gümüs...seni cok özledim!Bu inadi birak artik! Gümüs:Bunlari konusmak icin aramadim ben mehmet.yarin istanbula dönüyorum.bosanma davasi icin.haberin olsun.bide anneanemi görmek istiyorum!Ona bisey simdilik demezsen.süpriz yapicam! Mehmet:Ne buraya mi geliyorsun?Bu cok güzel!tamam söylemem!ne zaman geliyorsun?saat kacta?eminim engin bey de gelicek! Gümüs:Hayir engin gelmicek.isleri birakamicak.ben yarin sabah saat 10:25 de gelirim. mehmet:iyi o zaman bens eni alirim! Gümüs:Gerek yok ben taksiyle.... Mehmet:hayir gümüs ben alirim dedim Gümüs:Bak mehmet(o sirada bir müsteri gümüse bisey sorar)Oui,Oui......Euh......Engin!!!Oh.......merci !Au revoir!.Pardon mehmet.burasi cok dolu da.tamam emhemt.sen alirsin beni.simdi kapatmam lazim!tamam engin geliyorum bekle.görüsürüz mehmet Mehmet:Gümüs...(gümüs tzelefonu kapatmisdir)lanet olsun!olamaz.bosaniyoruz.bisey yapmam lazim.bisey yapmam lazim ama ne? o sirada parisde! Gümüs cok mesguldur.cünki isler cok güzel gidiyor.gümüs calisiyordur.o sirada engin geliyor! Engin:Gümüs?demin telefonla konusmusdun.kimdi? Gümüs:Mehmetdi! engin zaicik bozulur Engin:Bak gümüs.is sirasinda telefonla konusmani istemiyorum! Gümüs:tamam engin os irada bir müsteri gümüse sorar Müsteri.Salut!sanirim siz türküsnüz Gümüs:aaah engin.türk müsterimiz.evet türküm! Müsteri:gümüs sadoglu degil mi? Engin:simdilik... müsteri:efendim...? Gümüs:Bisey degil efendim.evet gümüs sadoglu!ya siz? müsteri:benmde pelin can!sizin hakkinizda bir sürü sey duyum.cok güzel seyler.ruh ikizi bir calismaniz olmusdu.onun hikayenizi sizden dinleyebilirmiyim? Gümüs:cok uzun bir hikaye.su anda cok mesguluz(alsinda hic mesgul degil ama hikayesini anlatmak istemez)isterseniz siz kartinizi birakin sonra bulkusup size anlatirim ben pelin hanim! Müsteri:Tabi cok sevinirim(kareti cikartir=)buyrun! Gümüs:sagolasin.orda arkada ruh ikizi calismalarimiz var.iserseniz bakiniz! müsteri:tabi.onun icin geldim zaten.tesekür ederim! gümüs:bisey degil1 m+stzeri gider.sonra gümüäs hemen disariya cikar!duygulamisdi.cünki hikayesi mehmetle alaka.negin geli gümüsün yanina! Engin:ne oldu gümüs? Gümüs:(gözündeki yaslari silip!bisey yok gözüme bisey kacti da.ben cikabilirmiyim.daha esyalarimi hazirlamam lazim! engin:tabi! gümüs cantasini alir ve dogru eve gider. ve esyalarini toplar! aradan 1 gün gecmisdir gümüs istanbula varmsidir!mehemti bekler!cok heyecalidir.mehmet gelir!gümüsü görür ve hemen kosa kosa gümüse gider ve sarilir!gümüsde! devami birazdssn.yorum beklerim Keremcem0815 02-04-06, 19:09 ikisi brbirine uzun uzun sarilirlar.cok zaman gecmisdi aradan!sonra gümüs sarilmayi keser! Mehmet:Seni cok özledim gümüs?nasilsin? Gümüs:Iyiyim mehmet merci!bu sarilmayi bi daha tekrarlanmazsin lütfen! Mehmet:sana artik sarilamiyacakmiyim.dostca olsa bile mi? gümüs:Tamam mehmet.sarilabilirsin.DOSTCA.hadi gidelim! mehmet bavulari alir mehmet:tabi! mehmet bavulari arabaya koyar.gümüs arabaya oturur!mehemt ise bavulari koymus ve gümüsü izler.sonra gümüs mehemte bakar mehmetde arabaya biner!mehmet arabayi calisdirir ve sprer! bir süre hic kimse konusmazlar sonra mehemt... mehmet:Nasilsin gümüs?mutlumusun parisde? Gümüs:Evet.isler hep yolunda!isler cok güzel gidiyor!enginle bir ev tuttuk ,,,,,, Mehmet:Ayni evde mi yasiyorsunuz? Gümüs:Engin dedi ki az bir süre icin böyle daha iyi olur! mehmet:gümüs sen eski gümüs degilsin artik.paris seni cok degisdirdi.sen artik benim sevidigm gümüs degilsin.sana ne oldu böyle! o sirada telefon gelir gümüse.arayan engindir Gümüs:Salut engin! Engin:Salut!Vardin mi? Gümüs:Vardim engin! Engin:Nasil gecti yolculuk? Gümüs:Iyi gecti! engin:Gümüs.hani pelin hanim vardi ya.o hikayeyi dinlemek istedi ya.o senin tel. numarani istedi bende verdim.sakincasi varmiydi! Gümüs:yok engin!Engin daha sonra konusalim olur mu? mehmet:cekinmene gerek yok engin:tgabi gümüs.Aur revoir! Gümüs:bende! mehemt hemen yanlis anlar.! Mehmet:hani aranizda bisey yoktu-! Gümüs:yok mehmet.artik kes bunlari! Mehmet:iyi tamam gümüs!!! aradan 5 dak gecer! gümüs:mehmet?sen nasilsin? Mehmet:biraktigin gibi!üzgün,paramparca.... Gümüs:sana dedim mehemt.böylesi daha iyi gümüs mehemtin ellini tuar! gümüs:artik dost gibi kalalim tamam mi?sanki hic evlenmemis gibi! Mehmet:o güzel günleri nasil unuturum ben!seni seviyorum ben!bunu benden isteme! gümüs:mehmet!baska cözüm yokki! mehmet:ben seni seviyorum! mehmet arabayi durdurur gümüs:ne oluyor mehmet! mehmet:allah kahretsin.benzin bitti!hava da karardi!hic bir arabada gecmiyor.napicaz gümüs:allah kahretsin ya" Mehmet:burda sabahlicaz gümüs! Gümüs:ama... Mehmet:mecbur! gümüs:hadi gel disariya cikaröim.o ormana gidelim.belki evler vardir orda! mehmet:peki gel! devam,i birazdan merry..,,!! 02-04-06, 19:32 mehmet telefonunu ofiste biraktigini anlayinca ofisine geri doner. ve telefonuna bakinca gumusun aradigini gorur ama mehmete gurur yapip aramaz. Mehmet yemege yanliz gitmek istemez aklina nihan gelir mehmet nihani arar ve. M: Nihan napiyorsunuz, oglum nasil? N: Oglun cok iyi yatiyor. M: Nihan sana birsey sorcam , benimle is yemegine gelirmisin? N: Ama mehmet ben yuruyemiyorum..ama... M: farketmez ben seni 20 dakika sonra almaya geliyorum. o arada mehmetin cebine mesaj gelmis " Mehmet ben seni bekliyorum engin gitti senle gelcem" . mehmet ne yapacagini anlamaz.. nihan mi gumus mu? Mehmet nihani arayarak. M: nihan .ne yapiyorsun ? N: mehmet yardim et.. OGLUM!!! m: OGLUMA NE OLDU? n: mehmet gel oglum dustu basi hep kaniyor.. M: hemen geliyorum.. O arada gumus arar mehmet yemege gelmiyecegini soyler gumus , gumus tam nedenini soracak ken mehmet telefonu kapatir. Nihan ambulansi da aramistir ...ambulans mehmetten once gelir. Hastanede: N: Oglum.. doktor bey oglumu bana gosterin.. lutfen doktor bey.. D: Hanim efendi lutfen sakin olun.. oglunuzun drumunu ben size az sonra belirtecegim.. O ara mehmet gelir. M: NIHAN OGLUM NERDE? oglumun nesi var..? N: mehmet oglum yatagindan dustu basinin ustune. cok kaniyordu mehmet.. M: uzulme tamam oglumuz iyilesecek.. 1 SAAT SONRA: D: Evet mehmet bey ve nihan hanim oglunuz iyi ama bir kac gun burda kalmasi gerek. ve sizde burda kalabilirsiniz.. m: ben kalirim sen eve git nihan.. N: Hayir oglumu birakmam ben burda, oglum korkar.. M: PEKI.. MEHMETIN CEBI CALAR VE GUMUSTUR... G: MEHMET NERDESIN? M: sey.. hastanedeyim.. G: NE SANA birsey mi oldu bende geliyorum .. M: BANA BIRSEY olmadi oglum... G: oglunmu.. peki. gumus telefonu kapatir ve sabaha kadar uyumaz.. toplantuya da gitmemistir.. sabah ani bir kararla hastaneye gider. kucuk mehmette ziyarette.. gumus hastaneye girmeden.. girip girmeyeceni terettut eder... sonra girer ve nihani gorur.. G: MERHABA N: merhaba( uzuntulu bir sesle) G: NASILSIN? N: iyim ama oglum( ve aglar..) G: lutfen aglama , oglun iyilesecek.. o arada mehmet gelir sasirir.. gumus kucuk mehmeti gormek ister ve nihan onu oglunun yanina getirir.. gumus cok duygulanir. VE mehmette gelir.. gumus odadan cikar mehmet oglunu operek oda cikar.. nihan odada kalir. M: GUMUS cok tsk ederim geldigin icin.. G: bisey degil oglunun iyi olup olmadigini ogrenmek istemistim.. M: BIRAZ KONUSALIMMI? g: tamam. ikiside disarida bir cay bahcesine giderler. M: GUMUS belki simdi sorulmaz ama..GumuS bu bosanmada kararlimisin , ben seni cok seviyorum.. Ben bir oglum oldugunu ogrendim onu ben oldu sanirken . nihani da ben oldu saniyodum.. ama onlari birden karsimda gorunce , ben oglumu red eddemezdimki gumus bana hak ver lutfen! ben seni seviyorum senden cocugum olmasini istiyorum.. gumus seni deliler gibi seviyorum lutfen beni anla.. G: mehmet bende bunlari dusundum dun gece ve bir karar aldim. Ikimizede bir sans vermeye karar verdim cunku, evet bende seni cok ama cok seviyorum , senin icinde kolay degil bir oglun oldugunu birden ogrendin. ve ne yapacagini bilmiyordun bana soyleseydin ben kirilabilirdim ama bana bastan soyleseydin belki bunlar olmazdi.. Ama bunlari geride birakip seninle yeni bir hayata baslamak istiyorum.. Cunku seni cok seviyorum. M: BENDE SENI COK SEVIYORUM ASKIM.. MEHMET VE GUMUS SARILIP BIRBIRLERINI OPERLER.. : EVET ARKADASLAR BU BENIM ILK DENEYISIM.. SIZCE NASIL OLDU.. ACIK ACIK SOYLEYIN LUTFEN .. !!:) Keremcem0815 02-04-06, 20:33 Cok karanlikdir orman.akbabagalarin sesleri duyulur!gümüs arkadan gider.mehmet ise önden! Gümüs:Mehmet nerdeyiz? Mehmet:bilmiyorum gümüs.kaybolduk! Gümüs:inanmiyorum ya!telefonlarda cekmiyor!napicaz!cok soguk! mehmet gümüse ceketini verir! Mehmet:üsüme! Gümüs:Gerek yok.sende üsüyorsun! Mehmet:Sen yanimda olursan üsümem! ´Gümüs:eeeee...napicaz simdi? Mehmet:Bilmiyorum.ilk önce kalicak bi yer bulmaliyiz Gümüs:ama ev mev yok ki!Nerde kalicaz! Mehmet:Burda!ates yakariz" Gümüs:peki! Aradan 20 dak. gecmisdir.mehemt atesi yakmisdir! ikiside oturuyolrardi ve atese bakiyorladir! bir ses duyar gümüs.cok korkar hemen mehemtin yanina gider ve ellini tutar! Mehmet:Korkuyormusun? Gümüs:Ben mi?asla... bir ses duyar! hemen mehemte sarilir! Gümüs:aaaah.o neydi mehmet Mehmet:korkma ben yanindayimä Gümüs:Sey...biliyorum bu simdi dogru olmaz ama...mehmet ya ben cok korkuyorum!sana sarilabilirmiyim? Mehmet:tabi ki! mehmet cok sevinir.gümüs mehmete sarilir.orda kendisini cok huzurlu hisseder.hep böyle kalmak ister! Mehmet:Gümüs? Gümüs:Efendim? gümüs mehemte bakar! Mehmet:cesaret mi gercek mi oyniyalim mi Gümüs:ne?niye mehmet:Canim sikiliyor! gümüs:peki!Ben bsliyorum ama Mehmet:peki.basla Gümüs:Cesaret mi gercek mi? Mhmet:Gercek! Gümüs:ööööhm......ne desem.ha.buldum.simdi .....kalk ve ben deliyim diye bagir!! mehmez:ama gümüs...peki! gümüs güler.mehemt kalkar ve ben deliyim diye bagir. gümüs:tamam tamam yeter! mehmet:bende sira:cesaret mi gercek mi! Gümüs:ben gercek diyorum! Mehmet:güzelllll edevami az sonra merry..,,!! 02-04-06, 20:37 devami..: G: neyse mehmet ben gideyim ise gec kaldim engin merak eder. M: ( MEHMET ENGININ ISMINI DUYUNCA SINIRLENMISTIR AMA BLLI ETMEZ) peki gumus hadi bende gidiyorum. G: hayir olmaz ben bahari ararim durumu bildirmek icin sen bugun ise gitme..lutfen oglunu dusun.. M: saol gumus. (ve gumusu oper) Mehmet hastaneye girer ve nihani aglarken gorur.. ve yanina kosar.. M: neyin var nihan ogluma bisey mi oldu?? N: hayir oglumuz cok iyi.. nihan gumus ve mehmeti camdan gormusdur ve umudunu kaybetmistir , mehmeti artik tam kaybetmisiti.. M: nihan hadi sen eve git ablani ara almaya gelsin seni ben burdayim. N: (uzuntulu bir sesle) Tamam mehmet.. Gumus pinari arayarak.: G: BAHAR MERHABA . NASILSIN? B: IYIM GUMUS SEN NASILSIN.? SEY MEHMET BUGUN GELMEDI ACABA NERDE OLDUGUNU BILIYONMU? G: HA BENDE ONUN ICIN ARAMISTIM , MEHMETIN OGLU HASTANEDE BIR KAC GUN ORDA KALMALI MEHMETTE YANINDA.. B: NEYI VAR.. KOTU DURUMU NASIL? G: DURUMU IYI .. evdekilere bisey soyleme mehmet bu aksam soyliyecek.. b: tamam siz baristinizmi? ( icinden insallah der) g: EVet .. b: aay cok sevindim.. tebrik ederim canim.. neyse hadi optum .. g: bende.. mehmet pinari arayarak hastanede oldugunu soyler. Pinar hemen hastaneye gelir ama kimseye haber vermeden.. P: OOOH HALASININ GUZELINE NE OLDU(ve aglar) m: bisey yok yarin aksam taburcu olcak canim oglum.. sen uzulme. p: ay cok korktum ilk soylediginde annemlere neden soylemedin? m: ben bu aksam anlaticagim. ( o ara telefonu calar mehmetin ve gumustur) G: MEHMET BEN BAHARI ARADIM TAMAMMI? m: SAOL gumus.. g: bisey degil neyse kapatiyorum musteri geldi. m: tamam canim aksam gorusuruz. p: mehmet... baristinizmi? m: evet , gumus de anladi beni . p: cok sevindim.. o arada kucuk mehmet uyanir. ama aglar acisi vardir.. Baba ve anne der.. M: OGLUM! AGLAMA.. BEBEGIM BENIM AGLAMA .. P: BEN BIR DOKTOR CAGRAYIM.. D: OGLUNUZ ACILAR OLDUGU ICIN AGLIYOR AMA BU BIR KAC GUNDE GECER ..DURUMU GITTIKCE IYIYE GIDIYOR.. M: saolun doktor bey. 2 saat sonra nihan ve ablasi gelir.. n: mehmet hadi sen git ben geldim ablamla bu aksam kaliriz sen yarin gelirsin.. m: peki. ( ve oglunu oper.) hadi gorusuruz nihan. n: gule gule. mehmet eve gelmistir ama gumus hala gelmemistir.. onu bekler ve gumusu engin birakir , mehmet cok bozulur ama belli etmez , gumus engine baristiklarini soylememistir.. e: merhaba mehmet. m: merhaba engin. hos geldin gumus. g: merhaba mehmet neyse ben anneanneme bakiim.. engin tam gumusle gidecekti ...ama mehmet buna izin vermez..ve M: gorusuruz engin. engin de gider.. Mehmet iceri girer ve herkes ordadir gumus de gelmisdir ve mehmet herkese birsey soyleyecegini soyler.: herkes dinler ve mehmet.. M: Oglum hastanede yatiyor onun icin dun eve gelmemistim.. seref ve mehmet f: ne?? nesi var ..? m: yook simdi iyi yataktan dusmusdu basi kananiyordu ama yarin taburcu olacak.. ve bir iyi haberimiz var onu da gumus verecek.. G: MEHMET HAYIR SEN SOYLE. M: HAYIR GUMUS LUTFEN SEN SOYLE.. m.f: tamam gumus kizim sen soyle.. G: sey biz , sey biz baristik ve ayrilmiyacagiz.. birbirimize bir sans daha vermeye karar verdik.. herkes sevinmistir , seref bile sevinmistir ama onun aklinda torunu vardir.. gumusun anneannesi de cok. herkes yatmaya gitmistir.. ve gumus mehmete bir haber verir.. G: MEHMET SANA birsey soyleyecegim ben doktara gidecegim .. bir cocugum olsun istiyorum.. m: bende cok istiyorum kucuk bir gumus olsun istiyorum.. ! mehmet gumusu oper ve yatarlar.. Sabah gumus kahvaltidan sonra mehmet ile doktara gider .. gumus doktara.. g: doktor bey tedavilerime devam etmek istiyorum... bu mumkunmu? d: evet bu mumkun gumus hanim .. sizin adiniza cok mutlu oldum.. once ben bir dosyaniza bakiim.. aradan 10 dakika gecer gumus ve mehmet heyecanla beklerler. d: bu mumkun gumus hanim ama tehlikeli.. sizin icin.. g: nasil.? d: ilk cocugunuz dusuk olmustu , hamile kalirsaniz riskli bir hamilelik olur. gumus ve mehmet duyduklarinda yikilir .. ama mehmet gumuse moral verir.. devami daha sonra.. bu seferlik bu kadar yeter..! Keremcem0815 03-04-06, 11:27 :icon_ange Mehmet:ama kizma gümüs.bu sadece bir oyun Gümüs:tamam mehmet Mehmet:Tamam o zaman.Sey...Engini seviyormusun? Gümüs:inanmiyorum mehmet ya! Mehmet:hadi gümüs!!! Gümüs:Hayir!!!Sana bunu kac sever söylemem gerek! Mehmet:Tamam!sende sira mnehmet duydugu cevaba cok sevinmisdir! Gümüs:Gercek mi cesaret mi? Mehmet:Gercek! Gümüs:Peki.sende kizma o zaman!N ihani hala cok seviyormusun? Mehmet:(güler)Su an tek sevdigim sensin.Nihan eskilerde kaldi.su an benim sevdigim nihan degilo cocugun annesidir simdi!baska bisey ifade etmiyor! Gümüs:buna sevindim! Mehmet:efendim... Gümüs:Sey..sende sira! Mehmet(güler)peki.gercek mi cesaret mi! Gümüs:Bu sefer cesaret Mehmet:Bu iyi iste.Gümüs.kizma Gümüs:kizmicam Mehmet:Ne desemm yapicaksin.söz ver Gümüs:ya mehmet söz Mehmet:Güzel.beni öp Gümüs:ne?asla Mehmet:söz verdin ama Gümüs:ya...cok kötüsün biliyormusun! Meh,et:hadi gümüs.bekliyorum Gümüs sinirle kafasini salar!sonra azicik mehmete yaklasir! mehmet gümüsü cok ölzlemisdi.bunu istiyordu! gümüs pek emin degildi.mehmete yaklasir sonra geri cekilir.sonra yine yaklasir ve geri cekiliyordu ki...mehemt hemen gümüsün kafasini tuttu ve öptü+.hala öpüyor.gümüsde karsilik veriyor tabi :icon_ange :icon_ange sonra gümüs öpmez sadece mehemtin o güzel gözlerine bakmakdadir.mehmet ise aynen Mehmet:cok güzeldi!sanki ilk defa öpüyorum seni Gümüs:....bu yanlis di! Mehmet:bana ilac gibi geldi mehmet yine gümüse yaklasir ve öpmek ister Gümüs:mehmet....lütfen...istemiyorum! Mehmet:niye gümüs niye? Gümüs:yapamam bunu! Mehmet:kusura bakma gümüs ama buna izin veremem! mehmet yine gümüsü öper.ilk asta gümüs karsi cikar sonra oda öper!mehemt öper ve öper ve öper....gerisi akliniza geliyordu dimi? devami az sonra (bu arada bu sezon gümüs bizi<yor.yazin devam etmiyecek!) Keremcem0815 03-04-06, 13:06 Gümüs:Mehmet ne yaptik biz? Mehmet:dogru olani yaptik! Gümüs:hayir bu cok yanlis bir davranisdi! Mehmet:Neresi yanlis gümüs.biz evliyiz Gümüs:Biz yarin bosaniyoruz mehmet.simdi ne yaptik biz.aman allahim.mehmet kalk.hemen arabayi bulmamiz lazim.yoksa yetisemicez yarin sabahki bosanma davasina! mehmet cok sevinir Mehmet:benim kalkasim yok! gümüs:ya mehmet!!!Iyi sen bilirsin ben kendim gidiyorum.ayrica bu geceyi de tamamen aklindan cikar.hic yasanmamis varzet Mehmet:edemem gümüs.cok güzeldi! Gümüs:hoscakal mehmet(ceketini giyer!) Mehmet:güle güle canim! Gümüs sinirli bir sekilde o karanlik ormanda areabayi bulmaya gider!gümüs yolu bilmiyordu onun icin öyle bir yola gidiyordu.bir arkasina bakmak istiyordu.acaba mehemt geliyor mu diye ama arkasinda karanlik bir orman vardi.önündede.sagisinda solunda da!gümüs iyice kaybolmusdu! Gümüs:MehmmeeeeeeeTmehmmmeeeeeeeeeeeeeeeeet! Mehmet bu sesi duyar Mehmet:Gümüs?inanmiyorum gercekten gitmis! mehmet ceketini giyer! Mehmet:Gümüs nerdesin? Gümüs:Meeeehmeeeet! Gümüs bir ses duyar! Gümüs:Aaaaaaah.....oneydiu! biri gümüse yaklasir! gümüs:kim var orda? o sirada mehmet Mehmet:gümüs nerdesin.allah kahretsin hep benim yüzümden.gü+müs ses ver o sirada gümüs. gümüs bir ses duyar biri yaklasir.gümüs göremez.cok karanlikdir. devmi az sonra Citir_Girl 03-04-06, 13:18 Mehmet birden telefonunu unutugunu anlar, ve odasine geri gider telefonunu almak icin. O sirada Mehmetin cikmadina üzülen Gümüs telefonu kapadir ve yolla cikar, ama Yemege yalniz gitmek ister kendi arabasiya. Mehmet odaya girer hamen telefonunu alir, ve hemen cikar telefona bakmadan. Tam mehmet arabaya binmek üzere aklina telefonu gelir elinde ve hemen bakar beni birisi aramismi? mehmet Gümüsün aradigini görünce hem sasirir hemde bi cok servinir ve geri arar. Ama malesef ki gümüs arabasiyla yolla koyulmusdu bile. Enginde yalniz gitmisdi yemege. Mehmet hemen arar Gümüsü ama Gümüs de telefonunu sesise almisdir malesef. Mehmet: Hadi gümüs, ac su telefonu lütfen. Bir kac kere aramisdir Mehmet Gümüsü, ve Mehmet de yolla cikar ve Yemege gider. Mehmet ve Engin Yemege varmislardi bile ** birtek Gümüs yok. Mehmet hemen Engine gider ve sorar Gümüs yani Karim nerde diye? Mehmet: Engin Gümüs nerde? Engin: Bilmiyorum Mehemt bana bisey söylemeden acele kendi Arabasiyle yolla cikdi. Mehmet: Allah Kahretsin ya! Engin: Aslinda cokdan gelmesi lazim ** bilmiyorum yok. Mehmet: Neyse saol Engin. der ve Kankasi Onurun yanina gider. Mehmet: Kanka ya ben Ofisden cikarken telefonumu unutmusdum. O sirada Gümüs aramis beni. Onur: EEE ne olduya? Mehmet: Ne olacak Kanka ya bakdim telimi unutmusum hemen geri gitim ve aldim telimi bakdim kim aramis diye, ve Gümüs aramis. Onur: E herhalde geri aramisindir dimi Mehmet? Mehemet: Aradim Kanka ama cikmiyo. Az önce Engine sordum senle gelecekdi diye yok o bana bisey söylemeden acele gitti kendi arabasiyle dedi. Onur: E nerdeya bu Kiz? Mehmet: Bilmiyorum Kanka Bilmiyorum. Bizim acemi yani Söför yolu sasirmis tabi ama bulmustur gidecegi is yemegin yerini. Arabadan iner ve iceri girer. Engin görmüsdür Gümüsü hemen yanina gider Gümüs ne oldu nerdeydin der Gümüsse Engin kusura bakma benim Mehmeti bulmem Gerekiyo der gider. Onur: Kanka baksana kim geldi. Mehmet: Bnane Kankaya benim Gümüsü bulmam lazim. Onur: Arkani dönersen bulursun Kanka. Mehmet: Hani? der ve döner. Gümüs onlara dogru yaklasir o sirada Bahar Gümüsü görür ve hemen yanina gider. Bahar: Merhaba, Canim Gümüs: Merhaba Bahar: Nasilsin? Gümüs: Iyi, sen? Bahar: Bende canim, Gümüs kiminle geldin sen? Gümüs: Yalniz Bahar: Yalniz? aa bu cok Güzel. Hadi gel mehmetlere gidelim bak ordalar. Gümüs: Peki. Bahar: Selam Millet. Mehmet ve Onur: Selam Bahar: Bakin Gümüs yalniz gelmis geceye. Onur: Biliyoruz Bahar: Nerden? Onur: Gel ben sana anlatayim der Bahari ordan uzaklasdirmaya veonlarin ikisinin yalniz kalmasini ister Bhara da kas göz isareti yapar. Bahar: Ha evet tabi anlat der,ve giderler. Mehmet ve Gümüs Bir kac dakika susgun dururlar sonra, Mehmet: Nasilsin? Gümüs: Iyi, ya sen? Mehmet: Bende Devami Az Sonra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citir_Girl 03-04-06, 15:09 buna sevindim.lütfen d eevam yazarmisin! Ya ama arkadasim anlami kalmadi baksana yeni bölümde ne olacagini biliyoruz yazarsamda sacma olur ? SENCE? ama neyse yazayim hadi kirmayam seni Mehmet: Cok güzelsin! Gümüs: Efendim. Mehmet: Cok güzelsin!! Gümüs: Saol sende Yakisikli. Mehmet: Yalniz gelmisin? Gümüs: Evet Mehmet: Ha iyi, Mehmet umutlanir icden ici sevinir ama nerden bilsinki sirf Soyadi icin o geceye geldigini Gümüsün. Engin beyse Sinirlenmisdir Gümüsün ani Dönüs cevabina!!!!! Bahar ve Onur konusmalarindan sonra cok Mutludurlardir. Ve tabiki en cokda Bahar. Mehmet Gümüsü dansa kaldirmak ister ama Gümüs se inat eder biraz. Mehmet: Benimle dan edermisiniz güzel bayan. Gümüs: Istemiyorum. Mehmet: Lütfen Gümüs, benim icin degilse bile Aiemizin Soyadi icin lütfen. Gümüs etrafina bakar Bahar la göz göze gelir Bahar cok Mutludur onlarin durumuna, tabi Gümüs caresis kabul eder teklifi Mehmetin. Gümüs: Peki. Mehmet: Saol der ve suratinda o sevgi dolu Gülüsüyle Gümüse bakar. Gümüs: Bisey degil Mehmet. Bunlar baya bi Dans ederler, Gümüsse tabi biran önce Dansin bitmesini ister ve yeter bu kadar der ve Baharlarin yanina gider. Mehmetse birazcik sinirlenir oda gider. Bahar: Muhtesemdiniz ya. Mehmet: Saol Gümüs: Saol canim Bahar Gümüsü alir ve bi kanara ve derki. Bahar: Gümüs yemekte Mehmetin yanina oturacaksin dimi? Gümüs: Evet Bahar. Ama sadece soyadimiz icin. Bahar: Tamam Gümüs. Sey... Mehmet biliyomu sirf soyadi icin burda oldugunu? Gümüs: Hayir bilmiyo. |