SÜRMELI
23-11-06, 20:51
Senaryolara Yorumlar .. :img-wink:
|
Tüm Versiyonu Göster : Replik ve Senaryolara Yorumlar SÜRMELI 23-11-06, 20:51 Senaryolara Yorumlar .. :img-wink: aysi 25-11-06, 14:24 senaryo yazan arkadas devamini bekliyorum. guzel :img-help: bye yazmisin ellerine saglik tiyatrocu.kiz 25-11-06, 15:40 ewet senaryolart bi harika bende yazıcam da kardeşim zaman yok :) Rabish 26-11-06, 11:24 hduff_fanz senaryo cok iyi gidiyor devamini bekliyoruz ;) bende yazicam fakat zamanim yok birde turkcem pek musait degil galiba :s tiyatrocu.kiz 26-11-06, 11:53 yaaaa son senryonun sonunu merak ettim yazzzzaaarrrmmıııssııınn noolurr :):) SweLL 29-11-06, 09:39 hduff_fanz senaryon çok güzel devamını en kısa zamanda bekliorum:img-grin2 aygüzeli 29-11-06, 20:17 Arkadaslar rica etsem bu bölümün repliklerini kimse yazamazmi... replik pek yazanda yok sanirsam bu sayfada...lütfen birisi replikleri eklerse cok sevinirim..:happy0064 Senaryo yazan arkadaslarin ellerine yüregine emegine saglik.. esra36 03-12-06, 21:12 nesli senaryon güzel devam edersen sevinirim.ellerine sağlık hepinize bye aysi 03-12-06, 23:28 devamini bekliyoruz heyecanla zevkle okudum ellerine saglik :happy0064 aygüzeli 04-12-06, 20:18 sevgili SBL_61.....4. bölüm replikleri icin cok cok tesekkürler harikka bir bölümdü replikleride ayri bir güzel zaten okurken bile keyif aldim ellerine yüregine saglik... ((--NeSli--)) 05-12-06, 14:38 Arkadfaslar senaryoyu yazıcam söz veriyorumm...Yorumlarınız için teşekkürler.... angels18 06-12-06, 13:59 arkadaslar senaryolara devam etmiycekmisiniz merakla bekliyorum ellerinize sağlık çok güzel yazıyorsunuz RODYA 07-12-06, 00:18 arkadaşlar nedense pek kimse senatyo yazmıyor. sıla forumunda en keyif aldığım şey yazılan senaryoları okumak.binbir gecede de böye olsa keşke.bende yetenek olsa ben yazacağım ama malesef yok. -sevda-cicegi- 07-12-06, 08:37 yaa senaryolarin devami nerde hadi arkadaslar devam yazinnnn?????? tiyatrocu.kiz 07-12-06, 14:42 devam olarak değil ama başka bir senaryo yazıcam inşallah allah kısmet ederse :) bu akşam :) RODYA 07-12-06, 15:30 seyselcim ellerine sağlık arkadaşım.çok sağol senaryon için. dilek(tiyatrocu kız) seninde senaryonun bekliyoruz RODYA 07-12-06, 19:35 dilekcim çok güzel,eline sağlık. tiyatrocu.kiz 07-12-06, 20:32 dilekcim çok güzel,eline sağlık. rica ederim ...devamı gelcekte yarın :) yorum için mersi:) SBL_61 07-12-06, 21:40 tiyatrocu.kiz valla Senaryolarin Harika..Cok güzel yazmissin devamini bekliyoruz.. stm 08-12-06, 18:34 tiyatrocu.kiz harika yazmışsın devamını bekliyorum.. RODYA 09-12-06, 23:09 eline sağlık seyşelcim.senaryonun devamı çok güzel olmuş,çokda heyecanlı bir yerde ara vermişsin.dediğin gibi gerçekte o süpriz kim olacak acaba? RODYA 10-12-06, 16:58 şimdi okudum seyşelcim ,biraz da mizaha ihtiyacımız var:) ellerine sağlık çok çok güzel olmuş. tiyatrocu.kiz 10-12-06, 18:27 seyşell senaryon çok gzl.. arkadaşlar hafta sonu evde olamadığım için senaryo yazamadım.:( yarından itiberen başlıyorum :) 6znur 10-12-06, 20:07 seyşell seneryoların harikka olmuş ellerine sağlık:img-clapp :img-yes: samish 10-12-06, 21:12 Tiyatrocu.kiz ve Seysell, senaryolar muhtesem, her ikinizin isini cok begendim, elinize saglik... Lutfen devam edelim... samish 11-12-06, 22:01 Ya Seysell'cim, su en son yazdigin senaryo uzaylilarin dizisi icinmi?:img-yes: Her kes isik hiziyla hareket ediyor, olagin ustu bi seyler yapiyor? Bizimkiler de asil uzayli oldular ha... Ama cok beyendim, keyifliydi... Saol canim...:happy0064 :happy0064 :happy0064 cookie 13-12-06, 18:39 seyşelll:img-hyste bizde körler sağırlar durumu olduk ama eline sağlık tükürük atmalara koptum... azeri şarkı ve arapca şarkılar çok komikti.. Süper olmuş.. 40...roses 14-12-06, 17:42 :img-hyste :img-hyste :img-hyste seysell :img-hyste acayipsin fusunun dizilerden etkilenmesi hosuma gitti devam devam devam lütfenbye :happy0064 samish 15-12-06, 11:23 Seysellcim, ellerine saglik canim, en son yazdiklarin da muhtesem olmus... Belki uyar diziyle bi de... yani senin yazdiklarindan cok daha farkli bi sey olucagini dusunmuyorum... devam et canim... rrsa 15-12-06, 11:48 seysell gerçekten senaryoların çok güzel,arada komedi olarak yazdığın senaryolara ayrıca bayıldım,özeelikte tükürükten sonra şehrazat ın odasından yükselen zılgıt sesleri süperdi.bayağı güldüm yaa...devamını bekliyoruzz...:) Kiyara 15-12-06, 12:21 Seyşelll, Tükürüklü senaryona gülmekten bir hal oldum. Şehrazat'ın Onur'a her bulduğu yerde tükürmesine bittim.:img-hyste Eline sağlık. RODYA 15-12-06, 15:41 seyşelcim,ciddi senaryon enfes olmuş. gerçekten tebrikler.samishin dediği gibi dizide farklı bir şey olacağını pek düşünmüyorum ki, sen bu senaryoyu özet gelmeden önce yazmışsın.helal olsun sana.sadece olabilecekleri yazmak değil,replikler felan..çok güzeldi merveilleux 15-12-06, 23:15 seysell cnm yazdigin sonu insallah hic gelmeyecek olan ciddi senaryolarin cok güzel!en kisa zamanda devamini getir:) cok güzel yaziyorsun... rrsa 16-12-06, 10:56 seysell varya su son komedi senaryona hala gülüyorum...bütün hepsi harikaydı ama özellikle bennunun kör olan keremi şehrazat ım diye kandırarak kaçırması kısmına daha bi güldüm...tebriklerrrr:) SBL_61 16-12-06, 13:17 seysell süpersin sen ya :D:D:D Ay en güldügüm yer hani Onur halay cekmeye baslar sonra azeri halayiyla sehrazat katilir sonra kerem horonla :D:D:D Devamini bekliyoruz ;) samish 16-12-06, 19:38 Aman be Seysell... Ya kuzum, yazdiklarini okudugumda gulmekden az kala sandalyeden dusucekdim, annem de sasirarak bakiyordu bana niye guluyorum diye... Ya kizim bu ne halaylari boyle arap, turk, azeri... bi anlik hayal ettim o manzarayi ve cok guldum ya... saol canim, tsk ederim:img-hyste :img-hyste :img-hyste Rabish 16-12-06, 20:18 Yorumlar basligina ugradim , herkes gulmekten oluyo , ne yaptin seysel ? :) Hemen gidip okuyim .. Rabish 16-12-06, 20:23 Inanmiyorum ya :img-hyste Seysel sen bu isi biliyosun , devamini sabirsizlikla bekliyorum :img-hyste Sahne bir anda gozumun onunde canlandida gulmekten bir hal oldum =) OZellikle Bennu'nun kendini Sehrazat'in yerine koymasi :img-hyste merveilleux 17-12-06, 00:41 seysell;cnm gülmekten öldüm vallahi! bizi böyle güldürebiliyorsun ya allahta seni güldürsün;) ama ciddi senaryolarininda devamini en yakin zamanda getir cnm!sabirsizlikla bekliyorum... RODYA 17-12-06, 01:09 allah iyiliğini versin seyşel:) gerçekten eylemlerine devam etmişsin:img-yes: ben unutmuşum o başlığa bakmayı,ancak şimdi görebildim.yine harikaydı.gece gece kopartın beni gülmekten Rabish 17-12-06, 14:18 Bencede yine cok guzel olmus seysel :) Bennu'nun durumu helede .. =) SBL_61 17-12-06, 17:27 SEYSELL acayipsin canim sen ya :) Sen senarist olsana komedi fln yazarsin..Yine döktürmüssün beybolat 17-12-06, 18:09 seysell harikasın sen ya,gülmekten karnıma ağrılar girdi:img-hyste :img-hyste rrsa 17-12-06, 20:14 yazdığın senaryoları okumak çok keyifli ya...bütün ayrıntılar güzel ama bazen öyle güzel noktalara temas edip komediye çeviriyorsunki şaşırtıcı doğrusu...mesela onur yerde sürünürken odada büyük bir telaş varken bennunun heran kerem gelebilir dşüncesiyle makyaj tazeliyor olması süperdi...az daha sandalyeden düşüyodum:img-blush :img-wink: tarasbulba3 17-12-06, 23:19 meriç dansı ve kusma olayı güzeldi:good: bakalım beyin kıvrımlarında daha neler saklı...:happy0064 SBL_61 17-12-06, 23:28 kiz seysell valla koptum ya o ne bicim senaryoydu :D:D:D Hele o meric olayinda koptum zaten ya süpersin beybolat 17-12-06, 23:39 seysell Zekana hayran kalmamak elde değil valla bravo:good: Yeni senaryonu da okudum şu anda gözyaşlarımı silmekle uğraşıyorum:img-hyste :img-hyste Karın kası yaptım sayende:) samish 18-12-06, 10:05 Seysellcim, su en son yazdigin var ya, yine cok guldum... bi de acidim Onurun haline.. Ama bravo sana, fragmandan cikis yaparak yazmissin, onurun kendini suclamasi, sehrazatin onurla ilgili bi seyler ogrenmesi falan... Ya ama diyorum ki, su Onurun cocuklugu bebeklerle oynamaya devam etseydi, sonunda gay falan olucakti, iyi ki babasinin metresi mani olmus, o yuzden ona nefret etmesi degil, tesekkur etmesi gerekiyor bu Onurun... Kerem de boyle giderse sonunda manyak olucak, yazik adama... :img-hyste :img-hyste :img-hyste Yine cok keyif aldim, helal sana vallahi... Aslinda senaryolar en cok okudugum bolume donusdu ya... 40...roses 18-12-06, 17:28 seysell ah ah biri seni durdurmasi yahu...:img-hyste :img-hyste :img-hyste cok güzel yazmissin. devamini bekleriz. cidi de olur sacmada yeterki sen yaz:good: :good: merveilleux 18-12-06, 17:28 seysell; canim artik bu komik senaryolarina yorum yapicak birsey bulamiyorum ki nediyim!vallahi sayende cok gülüyorum.aklina nasil geliyor böyle seyler halen saskinim! sehrazat sonunda anliyor demekki onur'un bu halini!melsem babasinin metresi onur'un barbilerini almis elinden! ay gül gül öldüm cnm!ellerine&yüregine saglik! allah'ta seni güldürsün emi!! kendine iyi bak!bu arada ciddi senaryolara'da devam ama.bak yarin yeni bölüm var ondan önce ekleyiver ama biraz:) merveilleux 18-12-06, 19:29 seysell;canim süper yazmissin!ama hemen devamini getir hemen hemen:) bagimlilik yapti.vallahi cok gercekci yazmissin.mesela su 4ünün masada oturup konustuklari ani fragmandan baglamissin ve cokda mantiklica nasil bir konusma yapabilirler diye yazmissin! ve bu arada eski mimarin bu kadar acik onur bey'in babasinin ölümünü herkezin icinde söylemesi dikkatimi cekti..iyikide onur bey duymadi!yoksam vallahi eski yeni dinlemez kapi önüne koyardi.. yüregine saglik cnm!!!:img-clapp Rabish 18-12-06, 19:42 Seysel son senaryon yine cok iyi :img-hyste Ozellikle Onur & Kerem'i Ajda & Meriç'e benzetmen =) .. rrsa 18-12-06, 20:16 ciddi senaryonda çok güzel olmuş seyşellcmm,biran diziyi izliyor gibi oldum...sözlü fragmandaki ayrıntılarada yervermişsin...heralde aynen böyle olur,cuk oturmuş görünüyor:D:) rrsa 18-12-06, 20:51 seyşell cim inanmıyorum sana yaa...bide kendime tabiiki...nası atladım ben o müthiş senaryoyu acabaa???:Dgül gül bir hal oldum sayende...onur un meriç vari tavırları bir yana,keremin ona katılıp nane nane diye atılması mükemmel ötesiydi...yeni bölüme kadar bir tane daha bekliyoruzzzz.............:D:):good: :img-yes: :img-wink: :happy0064 :img-blush bye samish 18-12-06, 21:33 Seysellcim, su ciddi senaryon cok hosuma gitti canim, cok duygulandim, hakikat gibi olmus... ardini beklerim hukmen, cunku cok romantik bi seyler olmali bunun devaminda ve sabirsizca bekliyorum ben, hadi dizi baslamadan sen yaz sunu... Arkadaslar, Seyselli bu forumun SENARYO KRALICESI ilan ediyorum....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 arzu_1072 18-12-06, 22:30 hakikaten samish sen bana oku dedin ben yoksa hiç bakmıyordum bile senaryoya ....seysell harika yazmışsın okurken hepsi gözümün önünde canlandı, diziyi izliyorumuşum gibi oldu ellerine saglık bu gidişle gelecegin senraisti duruyor karşımızda galiba,süpersin fragmandaki kelimeler cuk oturmuş helal olsun :good: :good: forumun senrayo kraliçesi lafınada katılıyorummm:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 SBL_61 18-12-06, 22:32 seysellcim valla cok güzel..Bence böyle olabilir cok mantikli!Bence hemen hemen böyle olabilir.Valla süpersin seysell zekana hayranim benim aklimdan bile gecmiyodu Sehrazatin o sirri Yalcin Bey'den ögrenme olasiligini..Harikasin kenny08 18-12-06, 23:33 Arkadaşlar, hepinize teşekkür ederim yorum yaptığınız dahası bu kadar methettiğiniz için!! ama bu gidişle forum şımarık bir deli kazanmış olacak söylemedi demeyin sonra:img-pilot aslında hepinize özel mesajla dönüyorum ama görüp de ''bu kız ne kötü ve burnu havada'' demesinler diye buraya da yazayım dedim.. RODYA,tiyatrocu.kiz,6znur,cookiegs im kurabiyem,samish çim,SBL_61,MerveKaya,rrsa cım,Kiyara,Rabish,40...roses,beybolat,tarasbulba3, arzu_1072.. hepinize teşekkür.. allah yarabbi, kendimi hayranlarına el sallayıp öpücükler atan hollowood yıldızları gibi hissettim:img-hyste okuyup da yorum yapmayan arkadaşlardan (varsa tabii) rica ederim beğendik yada iğrençti diye çekinmeden yazınki ben de bileyim ne yolda olduğumu..:img-yes: neşeyle kalınki bol bol gülelim:happy0064 valla selşelll gerçekten bi insan bu kadar sallar yani.. ama ne sallama.. gülmekten koptum yani.. mantıkla bağdaşan yerlerde var.. fragmanlar saolsun demi.. ama gerçekten harika gidiyorsun.. her insanın harcı değil dimi sonuçta böyle sallamak.. bu da zeka ister yani.. devamını zevkle okurum yani.. 40...roses 19-12-06, 09:10 Seysellcim, su ciddi senaryon cok hosuma gitti canim, cok duygulandim, hakikat gibi olmus... ardini beklerim hukmen, cunku cok romantik bi seyler olmali bunun devaminda ve sabirsizca bekliyorum ben, hadi dizi baslamadan sen yaz sunu... Arkadaslar, Seyselli bu forumun SENARYO KRALICESI ilan ediyorum....:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 SENARYO KRALICESINE bende katiliyorum:king: :img-angel :img-hi: :img-kiss: dizi baslamada devamini getir canim yoksa saatler gecmek bilmez. arzu_1072 19-12-06, 22:04 seyşelllin son senaryosundaki dörtlü konuşmadaki kelimeler birebirdi nerdeyse,helal oslun diyorum daha ne diyim:happy0064 senaryo kraliçemizden gelecek bölüm içinde senaryolar bekliyoruz elimizde malzeme var nasılsa:img-yes: absürdde olsa ciddide olsa biz senin senaryolarını okuyoruz ve hepside çok güzel:img-wink: arkadaşlar başka üyelerde yazsın ben yazmaya kalktım yüzüme gözüme bulaştı başkalarıda yazsınnn bizde keyifle okuyalım:img-in_lo bye samish 19-12-06, 23:13 Dazzle ilk adimini kutlarim, iyi olmus, tebrik ederim... He bu arada Tiyatrocu.kiz da onceden bi seyler yaziyordu, cok da guzel oluyordu, neden devami yok? SBL_61 19-12-06, 23:31 Dazzel arkadasima cok tsk ederim cok güzeldi..Ayrica bu sözüm SEYSELe,Seysel yani bu kadar olmazki vallahi süphelendim Binbir Gecenin Senaristi gelip bizimle alay ediyo diye :D Insan bu kadar tutturur ya dedikleri aynen cikti Diziyi seyrederken sen aklima geldin..Yani sastimkaldim ;) 40...roses 20-12-06, 09:36 dazzle arkadasim ellerine saglik cok güzel olmus hemen bitti neolur bizi bekletme .:good: seyselll canim dün aksam bbg seyrederken senden korktum yoksa bu kiz bbg senaryosunu mu yaziyor dedim .sanki diziyi önce seyretmis gibi oldum .bu da senin basrinin devamini getirmen demek. :happy0064 :happy0064 :happy0064 bye bis bald dazzle 20-12-06, 11:11 saolun arkadaslar beğenmenize çok sevindim devamı gelecek hiç merak etmeyin:D aysi 20-12-06, 13:27 bizi cok merakta birakmaya devam et :img-yes: :img-yes: :img-blush samish 20-12-06, 13:55 dazzle, eline saglik iyi olmus, film seyretmis gibi oldum... devamini bekliyorum... Seysell, ne oldu, hani bi sey yazicakdin bu gun... kizim, devam etsene... samish 21-12-06, 12:28 Ay Seysell'cim, manyak edicen sen beni ya, sabirsizca beklemeye basladim her senaryonu... Sahane olmus, cok duygulandim vallahi... tam da yerine oturtmussun, eline saglik bitanem... Kizim sen bi senaryocu olmaliymissin... Sanki bi film seyreder gibi oldum yine... Tesekkur ederim... SBL_61 21-12-06, 14:05 seysel yeni senaryon süper..ellerine saglik! canossssss 21-12-06, 14:58 arkadaşlar senaryolar süper ötesi olmuş meraktan çıldırıyorum sizde aynı bnibir gece gibi yapmışsınız en heycanlı yerinde kesmişsiniz ... emeğinize sağlık bir an önce devamını bekliyorum lütfen kenny08 21-12-06, 16:05 yani şeysell gene hoş bi yorum yapmışsın.. peki hani işine müdahale etmek gibi olmasın ama.. şehrazat ın partiye katılması ile ilgili sahne için ne diyeceksin merak ediyorum.. samish 21-12-06, 18:18 Dazzle, iyi olmus tebrik ederim, devam et... Ya Seysellcim, Allah seni guldursun be, bu ne yahu her kes deve gibi bir-birinin suratina tukuruyor... Kizim, abim televizyonda ciddi bi sey izliyordu da, ben yazdiklarini okuyub deli gibi gulmeye baslarken, sasira kaldi adamcigaz... rrsa 21-12-06, 18:42 Yeni Senaryolar çok Güzel Olmuş...tebrikler Ve Teşekkürler Arkadaşlar...devamini Bekliyoruz Ayrica Seyşellcm Gene Lama Gibi Tükürük Canavari Yapmişsin Milleti:d:) Devam Devam..... beybolat 21-12-06, 21:54 seyşelll sen adamı gülmekten öldürürsün:img-hyste Şu kısım süper;O sırada Kaan yere inmiştir ama rahat durmaz.Koşar ve Onur’a bir tekme geçirir.Sonra da ‘’Seni hiç sevmedim,anladın mı?Kelleri hiç sevmem’’der.:img-haha: :img-haha: kenny08 21-12-06, 23:33 yani seyşelll ne diyim ben sana.. harbiden matrak olmuş... tamam sallarım dedin ama bu kadarını beklemiyordum.. ne yalan söyleyim ilk absürdleri okumamıştım.. diğerlerini okuyordum genelde ama bunda yıkıldım.. hele tükürme modları ve mihriban da koptum... alemsin yaa.. yalnız hala beklediğim sahne hakkında yorumlarını bekliyorum canım... samish 22-12-06, 15:16 Seysell'cim yine harika olmus, senin bu ciddi senaryolarini okuyorum ya, dizi baslarken aynen oyle olacagini bekliyorum, sanki sen yaziyormussun gibi dizinin senaryoyu... cok etkileniyorum, eline saglik... Kiyara 22-12-06, 15:35 Seyşell tükürük senaryolarına gülmeye devam ediyorum. Tekme ve kel muhabbeti de yanına iyi gitmiş.:img-hyste Gaffur pijamalı mavi gözlü Onur kombinasyonu çok başarılı. Ciddi senaryona gelince, bir an evvel partiye gidelim artık. Ne olacak merak ediyorum. kenny08 22-12-06, 16:02 ya ben bu kızı tuttum.. çok iyi gidiyor... o anladı.. :) Yeshil 22-12-06, 21:19 şeysell cim harikasın yine. senaryolarını ve yorumlarını okumayı çok seviyorum. Senaryonu dört gözle bekliyorum muhteşemsin. Yüreğinin güzelliğini melekler de görüyordur ve hep güzel dileklerde bulunuyorlardır :) canossssss 23-12-06, 14:51 şeysel senaryon herzamanki gibi çok harika olmuş devamını şimdi yaz yoksa çatlıcam meraktan rrsa 23-12-06, 17:14 way bee!!!cidden yaşar gibi oldum...heyecanladım yanii...çok güzel yaşmışsın yaa!!!her yazdığın bi öncekinen daha ii masallah...bu gidişle diziyi izlemeyeceğiz senin senaryoları okuyacağız...:img-wink: :D:) samish 23-12-06, 17:47 Seysell'cim bu seferki cok guzel oldu ya, cok duygulandim, gozlerim doldu bile, Onur Sehrazatla dans edince, kulagina biseyler fisildayinca icim oynadi... cok tesekkur ederim... kenny08 24-12-06, 23:00 bravo diyorum başka da bişey demiyorum.. 40...roses 25-12-06, 22:52 ben sana ne diyeyim cok güzel basarilarinin devamini diliyorum . koruyucu meleklerin hep yaninda olsun. :good: en kisa zamanda devamini okuma dilegiyle bye tiyatrocu.kiz 26-12-06, 15:40 senaryolar harika harikada ben size mahçupum :(:( senaryolara aşırı ara verdim :( daha doğrusu yazdım yazdımda b. sayara geçiremediğimden yollayamadım ... sınavlar çok sıkıştırıyo bide fanlara resim eklemekten imanım gevredi :) bi de kuzen bi site açtı onlada ilgileniyorum bu arada sitemizin binbirgece bölümü bomboş duyrulur :):):) (yoksa binbirgece sevilmiyor sanabilirler:( :):) ne güzel müşteri çekiom değil mi :)) herneyse sadede geliyorum ben bu akşam binbir geceden evvel senaryomu ekliicem ;) SBL_61 26-12-06, 17:37 tiyatrocu.kiz senaryonu ilgiyle okudum cok güzeldi..ellerine saglik beybolat 30-12-06, 11:39 Seyşelllcim artık aştın kendini:)Bayram arefesi coştun yine döktürmüşsün:)Sayende yeni yıla sırıtarak gireceğim:)Hele o şiirlere bayıldım:img-hyste Yine karnıma ağrılar girdi gülmekten,iyi ki varsın:img-wink: fable 30-12-06, 14:12 ben yeni üyeyim bende başladım yazmaya gerçekten Seyşell çok komik yazmış ellerine sağlık ne diyelim fable 30-12-06, 14:13 benyeni üyeyim bende başladım yazmaya gerçekten herkes çok güzel yazıyo Seyşell çok komik yazmış gerçekten ellerine sağlık ne diyelim SBL_61 30-12-06, 15:02 seysellcim Senaryonu dört gözle bekliyordum ve hemen okudum..Yine döktürmüssün :D Allahim nerden geliyo bunlar aklina yahu :D Neyse devamini bekliyorum 1tanem ;) fable aramiza hosgeldin senin senaryonda güzeldi,seyselinkinin tam tersi dramatikdi :D ellerine saglik tiyatrocu.kiz 30-12-06, 18:10 şeysell son yazdığın absürdde diğerleri gibi süper :) ben de yazıyorum ama deftere :) vorde yassam yollıycam bu son yazdığında bnm sondan bi evvelki yazdığıma acayip benziyor :):) ondada hıyar ve hediyenin onura çıkması gibi şeyler geçiyor benim ki de absürd :):):) canossssss 30-12-06, 19:01 seyşel yine dökdürmüşşün ellerine emeğine sağlık kenny08 30-12-06, 21:43 ya şeysell var ya.. absürd de üstüne tanımam yani.. bi insan bu kadar manalı saçmalar.. harikaydı yaa.. cidden.. sen bu absürdleri gönd. yılmaz erdoğan a.. rrsa 30-12-06, 23:33 seysellcm süpersin gene...özellikle şiirlere bayıldım...eline koluna sağlık devamını beklerizz:D fable 31-12-06, 07:09 seyşell süpersin arkadaş doğru söylüyo sen bu yazdıklarını yılmaz erdoğana göndersene :) :) 40...roses 01-01-07, 15:02 Seyselllllllll karnima agrilar girdi :img-hyste :img-hyste :img-hyste siir´ler mükemel ...cok güzel olmus canim aklina hayranim....sen anladinnn:good: samish 02-01-07, 18:17 Yeni senaryolar cok iyi... Hepsi hosuma gitti... Seysell'cim bu sefer mix bi sey yapmissin, yari komik, yari ciddi... ama cok iyiydi... hkd 02-01-07, 21:19 Âsım'ın nesli... diyordum ya... nesilmiş gerçek: İşte çiğnetmedi nâmusunu, çiğnetmeyecek. Vurulmuş tertemiz alnından, uzanmış yatıyor, Bir hilâl uğruna, yâ Rab, ne güneşler batıyor! Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker! Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i... Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi. Sana dar gelmeyecek makberi kimler kazsın? "Gömelim gel seni tarihe" desem, sığmazsın. KINALI KUZULAR SALI 22.00 DA TRT DE HAYDİ UYRUN fable 03-01-07, 14:00 bencede yarı komik yarı ciddiydi ama her haliyle çok güzeldi Asina 03-01-07, 14:53 ben foruma pek yazı yazmıyorum ama tebrik etmeden geçemeyeceğim devamını dilerim çok güzel yazıyorsun seyşelll :good: bego 03-01-07, 19:35 Şeysell ve Fable,ellerinize sağlık.Senaryolar çok güzeldi. princess4ever 03-01-07, 23:06 Seyşelll gerçekten harika yazdıkların. Kutlarım. fable 04-01-07, 11:37 teşekkürler beğendiğinize sevindim samish 04-01-07, 19:51 Fable, eline saglik, iyi olmus... Ama su dans showlari bir az Seysell misali olmus, belki daha farkli bi seyler dusune bilirsin, dimi? Basarilar dilerim... fable 05-01-07, 14:14 o an sadece onlar aklıma geldi . yazdıktan sonra bakınca bende farkettim biraz benzediğini. ama daha değişik bişeyler bulmaya çalışacağım fable 05-01-07, 14:53 ya ikincisinde saçmaladım. etrafa verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusura bakmayın :( canossssss 06-01-07, 14:06 seyşel abla döktürmüşsün yine helal olsun:good: :happy0064 valla senden olmasan şu son 10 günü nasıl bekleriz bilmem... fable 06-01-07, 15:08 seyşell süper yazpmışın yine tebrikler. şu yeni bölüm oynasada elimize malzeme geçse dimi ama olmuyo böyle :) samish 06-01-07, 17:42 Seysell'cim harikasin ya, tam Binbir gece masali olmus, boyle bol cinli, perili... bego 06-01-07, 17:48 Şeysellcim,akşam akşam güldürdün beni.Çok güzeldi.Ellerine sağlık. rrsa 06-01-07, 18:12 fable ve seysellcm döktürmüşsünüz gene...yorum yapmaya bile gerek yok:) devamını bekliyoruz... hkd 07-01-07, 10:35 Gitme ey yolcu, beraber oturup ağlaşalım Elemim bir yüreğin karı değil, paylaşalım Kınalı kuzular SALI saat 20.30 da TRT de :img-yes: tiyatrocu.kiz 07-01-07, 13:48 senaryolarınız çok güzel:) ben size bişiy söylemek istiyorum senaryo yazıcam ama bir şeyden korkuyorum. çok sevdiğiniz birini kötü rolde görünce bana tavıralmanızdan ... bunu yapan çok o yüzden önceden sözleşme :) ama aşırı yazmak istiyorum tutamıyorum kendimi:) komedi yazınca herkesi her role sokucam kabul mü?:) tiyatrocu.kiz 07-01-07, 13:52 senaryolarınız çok güzel:) ben size bişiy söylemek istiyorum senaryo yazıcam ama bir şeyden korkuyorum. çok sevdiğiniz birini kötü rolde görünce bana tavıralmanızdan ... bunu yapan çok o yüzden önceden sözleşme :) ama aşırı yazmak istiyorum tutamıyorum kendimi:) komedi yazınca herkesi her role sokucam kabul mü?:) çünkü bu bir senaryo rolün iyisi kötüsü olmaz öyle değil mi? oyuncu her rolü oynayabiliyorsa senaristte yazmalı. seyircininde içine sinicekmi ama ???;) istemeyen varsa yazmııcam .... lütfen banaakıl verin :) tutamıyorum kendimi illa yazmam lazım ..bende hastalık oldu herşleyi yazarım ..klavyenin bir tuşundan sehpanın bir kenarından kumandanın düğmesinden herşeyden hikaye yazarım :) ama eklemekte tereddütüm var :) güzel yada çirkin kızcakmısınız ??? :) gerçi burda ki herkes senaryodan anlıyor herkes eğlence olduğunun farkında ve eğleniyor.... sanırım bi sorun çıkmııcak???? fable 08-01-07, 16:10 çünkü bu bir senaryo rolün iyisi kötüsü olmaz öyle değil mi? oyuncu her rolü oynayabiliyorsa senaristte yazmalı. seyircininde içine sinicekmi ama ???;) istemeyen varsa yazmııcam .... lütfen banaakıl verin :) tutamıyorum kendimi illa yazmam lazım ..bende hastalık oldu herşleyi yazarım ..klavyenin bir tuşundan sehpanın bir kenarından kumandanın düğmesinden herşeyden hikaye yazarım :) ama eklemekte tereddütüm var :) güzel yada çirkin kızcakmısınız ??? :) gerçi burda ki herkes senaryodan anlıyor herkes eğlence olduğunun farkında ve eğleniyor.... sanırım bi sorun çıkmııcak???? yaz yaz ne istiyosan yaz önemli olan eğlenmek değilmi. biz o insanı kötü rolde de görmek isteriz. hep iyi hep iyi olmaz dimi. yani kısaca bence yaz. hem fazla yazanda yok artık çok iyi olur bence. hem oyuncu dediğin her rolü oynar senaristte her rolü yazar dimi yani. sen yaz valla yaz gokce09 08-01-07, 20:20 merhabalar!fable ve seyşelll senaryolarınız harika.çok güzel yazmıssınız.ellerinize sağlık.:happy0064 istanbool 08-01-07, 20:28 bencede senaryolariniz güzelll.... yanliz size bir sorum var....binbir gece'nin yeni bölümleri yokmu acaba ne zamandir göstermiyorrr.... samish 08-01-07, 20:53 tiyatrocu.kiz, senin senaryolarini her zaman cok begendim, yine yazicak olursan, cok memnun olurum... hem onlari kotu yapmakda bi sakinca gormuyorum, zaten Seyselle Fable her seferinde zavalli Onuru dovduruyorlar, sen de bi kotu adam yap onu, bi de boyle bakalim... arti bi korkumuz kalmadi... hadi basarilar sana... tiyatrocu.kiz 08-01-07, 21:55 tiyatrocu.kiz, senin senaryolarini her zaman cok begendim, yine yazicak olursan, cok memnun olurum... hem onlari kotu yapmakda bi sakinca gormuyorum, zaten Seyselle Fable her seferinde zavalli Onuru dovduruyorlar, sen de bi kotu adam yap onu, bi de boyle bakalim... arti bi korkumuz kalmadi... hadi basarilar sana... TEŞEKKÜRLER ÇOK MUTLU OLDUM DÜN Bİ TANE YAZMIŞTIM YARIN İLK İŞİM EKLİİCEM ÇÜNKÜ ŞU AN YATMALIYIM :)TEKRAR TEŞEKKÜR EDİORM HERKESE:) tiyatrocu.kiz 08-01-07, 21:56 yaz yaz ne istiyosan yaz önemli olan eğlenmek değilmi. biz o insanı kötü rolde de görmek isteriz. hep iyi hep iyi olmaz dimi. yani kısaca bence yaz. hem fazla yazanda yok artık çok iyi olur bence. hem oyuncu dediğin her rolü oynar senaristte her rolü yazar dimi yani. sen yaz valla yaz TAMAM CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM :) EKLİİCEM YARIN ;) fable 09-01-07, 11:02 çok merak ettim şimdi .sabırsızlıkla bekliyorum :):):) didem469 09-01-07, 13:00 bendeeee:D tiyatrocu.kiz 09-01-07, 13:40 yok yaa ööle merak edilecek bi senaryo değil sizinki gibi aynı hatta sizinki gibi olsa güzel olur sizin kinin yarısısn yarısı güzelliğinde ama ben tedbir olsun die dedim :) bu birincisinde değil ama gitgide roller kötüleşirr o zaman kızmayın die :) yani birinci senaryoda problem yok :) meraklanmayın :) samish 09-01-07, 18:28 tiyatrocu.kiz - Binyapi Holding Alaturka sarki yarismasi icin tesekkur ederim, yalniz sonunda kimin kazandigini anlayamadim... :good: bravo, guzel olmus.... tiyatrocu.kiz 09-01-07, 19:18 tiyatrocu.kiz - Binyapi Holding Alaturka sarki yarismasi icin tesekkur ederim, yalniz sonunda kimin kazandigini anlayamadim... :good: bravo, guzel olmus.... kazanan kadınlar :) en son kereme saplak atan bennu ve beddua alan onur :) onun son şarkısı bennunun kereme attığı tokatla gelen bi cesaret kendiside malup ama bennu ortaya şarkı karıştırmadığı sadece dayak attığı için bu onura cesaret verip keyiflendiriyor :):):) yani kadının fendi erkeği yendi ehuehuehu:) canossssss 10-01-07, 11:25 çok komik olmuş tiyatrocu kız fable 10-01-07, 15:27 vayy çok güzel olmuş ellerine sağlık şu 8. bölüm oynasın o zaman gülmekten öleceğinizin garantisini veriyorum. biraz fazla güvendim kendime galiba :D tiyatrocu kız çok güzel valla devamını bekleriz tiyatrocu.kiz 10-01-07, 16:55 vayy çok güzel olmuş ellerine sağlık şu 8. bölüm oynasın o zaman gülmekten öleceğinizin garantisini veriyorum. biraz fazla güvendim kendime galiba :D tiyatrocu kız çok güzel valla devamını bekleriz eyvallah arkadaşım ...;) bende şimdi merak ettim senn yeni bölüme senaryonu :) samish 10-01-07, 21:44 Tiyatrocu.kiz, :good: :good: :good: :good: bin kere masallah diyorum, baska diyecek bi sey yok cunku... Su salak ve sevgi dolu Onur Sehrazat ciftini cok beyendim... Tam farkli bi sey olmus... Afferin kizim... devamini sabirsizca beklicem... en cok begendiyim de Onurun tatli konusmalari oldu... salak Sehrazat bir az garip olmus, ama cok sevdim... He, bi de arkadaslar, yeni fragman uzerine ciddi bi senaryo yazarmisiniz, lutfen? :img-blush :img-blush :img-blush tiyatrocu.kiz 10-01-07, 21:46 Tiyatrocu.kiz, :good: :good: :good: :good: bin kere masallah diyorum, baska diyecek bi sey yok cunku... Su salak ve sevgi dolu Onur Sehrazat ciftini cok beyendim... Tam farkli bi sey olmus... Afferin kizim... devamini sabirsizca beklicem... en cok begendiyim de Onurun tatli konusmalari oldu... salak Sehrazat bir az garip olmus, ama cok sevdim... He, bi de arkadaslar, yeni fragman uzerine ciddi bi senaryo yazarmisiniz, lutfen? :img-blush :img-blush :img-blush beğenmene çok sevindim tatlım :):):) yeni fregmanı pek dikkatli izleyemedim ama yazıcam ;) fable 11-01-07, 11:40 eyvallah arkadaşım ...;) bende şimdi merak ettim senn yeni bölüme senaryonu :) fragmandan da bişi çıkmıyo bölüm oynasın sonra yazcam inşallah Memo_İSOM 11-01-07, 13:12 yine tekrarı mı var ya kanal d bayram tatilini uzattı herhalde bu ne ya hiçbir diziyi yayınlamadııı.kınıyorum:img-yes: ARZUM 1 11-01-07, 13:16 Tiyatrocu kiz :good: :good: alemsin valla,yazdiklarini okudukca gulmekten bayildim Insani bu kadar neselendiren senaryolar yazdiginiz icin Seysell,fable,Tiyatrocu kiz ve emeyi gecen tum arkadaslarin ellerine saglik:happy0064 fable 11-01-07, 13:29 tiyatrocu kız çok güzel olmuş ellerine sağlık fable 11-01-07, 13:37 ya şu yılbaşı partisiyle ilgili senaryo yazmaktan bıktım ama kusura bakmayın yazıyorum.... fable 11-01-07, 15:09 olmadı galiba ama neyse bi de herkesten çok özür diliyorum bazı harfler yanlış çıkmış öyle dalmışım ki hiç bakmadım bile. siz okurken anlarsınız umarım. şu andaki kafayla anca bu kadar oldu. daha sonra devam edeceğim onlar daha güzel olacak söz.:D guilty 11-01-07, 16:05 Offfff özledim diziyi ya Salı günü gelsin artık. Perşembe gününü bekliyordum geldi şimdide Salı günü artık. tiyatrocu.kiz 11-01-07, 16:37 fablecim ellerine sağlık güzel olmuş senaryon ;) buğsemini 12-01-07, 22:41 Dilek(Tiyatrocu.Kiz) ve Fable Seneryolarınız Harika Teşekkürler İkinizede ;) kenny08 13-01-07, 09:37 tiyatrocu.kız.. gerkeçten güzel olmuş.. bennu ve şehrazat'ı koparmışsın yani.. fable 13-01-07, 10:33 teşekkürler beğendiğinize sevindim fable 13-01-07, 10:55 tiyatrocu kız çok güzel anladım yani ilk defa kafam karışmadı böyle karmaşık bii olayda helal olsun valla bu kadar karmaşık şeyi nasıl yazdın? tiyatrocu.kiz 13-01-07, 10:56 tiyatrocu kız çok güzel anladım yani ilk defa kafam karışmadı böyle karmaşık bii olayda helal olsun valla bu kadar karmaşık şeyi nasıl yazdın? :) valla bilmem :) bir anda oldu :) samish 13-01-07, 15:41 tiyatrocukiz - afferin yine... bulmaca gibi bi sey olmus, amnezi gecirmis (hafiza kaybi) Sehrazatin sonunda iyilesmesine sevindim, Onurla bir-birlerine soyledikleri kelimeler de cok romantikdi... samish 13-01-07, 20:03 canoooosss, ilk işini cok basarılı buluyorum... güzel bi hikayeydi... sonda evlenmediklerine üzüldüm... en azından bi öpücük verseydi Onura ölürmüydü... canossssss 13-01-07, 21:19 saol samish olsun ben daha çok yazarım daha çok öpücük verdiririm merak etme :) fable 14-01-07, 15:52 bencede çok güzel ellerine sağlık canosssssss bi de bi okuyucu tavsiyesinde bulunmak istiyorum.onurla şehrazatı kavga ettirmek yerine birbirlerini sevdirmeyi tercih etsek daha komik oluyıo diye düşünüyorum. (bu konuda yorumlarınızı bekliyorum) tiyatrocu kızın yaptığı gibi çok güzel olmuş birbirlerine aşık olunca salaklaşıyolar ya komik oluyo diye düşünüyorum. ama çok güzel ve komik yazıyo herkes ellerinize sağlık. :D canossssss 14-01-07, 16:13 söz şu yazılılardan falan zaman bulursam onurla şehrazatı sevgi kelebeği yapıcam fable 15-01-07, 17:38 bende yapacam 15 tatil gelsin hergün size bi senaryo yazacam söz :D tiyatrocu.kiz 16-01-07, 14:03 fablecim çoook güzelll :) kalemine sağlık derle ya. klavyene sağlık :):) fable 17-01-07, 10:26 sağol tiyatrocu kız okulda dersler boş geçiyo otururken yazmıştım :D tiyatrocu.kiz 17-01-07, 12:43 sağol tiyatrocu kız okulda dersler boş geçiyo otururken yazmıştım :D ahh bizimde geçse keşke :( bnugün dört sınav vardı oturdum ağladım . hoca dio nooldu. elinin körü oldu. ingilizceden çık milli güv. gir milli güvden çık mesleki ingilizceye gir. azdaha arada ki miili güvenliğe ingilizce yazcaktım :( sonrada araştırma teknik 2 sözlü 2 proje offff ben bu gün ölüyorum . ama senaryoyu yarın yazıcam :( bu kafayla çok zor çünkü. arkadaş bana naber dio. bağırdım çağırdım kavga ettim :( psikolojim bozuldu bu nası sitrestir yaa :( ama güzel olmuş senaryon tevrik ederim ;) fable 17-01-07, 15:00 ahh bizimde geçse keşke :( bnugün dört sınav vardı oturdum ağladım . hoca dio nooldu. elinin körü oldu. ingilizceden çık milli güv. gir milli güvden çık mesleki ingilizceye gir. azdaha arada ki miili güvenliğe ingilizce yazcaktım :( sonrada araştırma teknik 2 sözlü 2 proje offff ben bu gün ölüyorum . ama senaryoyu yarın yazıcam :( bu kafayla çok zor çünkü. arkadaş bana naber dio. bağırdım çağırdım kavga ettim :( psikolojim bozuldu bu nası sitrestir yaa :( ama güzel olmuş senaryon tevrik ederim ;) bizim bu hafta hep dolu naptığımı bilemedim aynen bende birinden çıkıp birine girdim ama önemsiz dersler oluyoya resim falan en arkaya geçtim o arada yazdım nasıl yazdığımı bende bilmiyom ama yazdım. canossssss 20-01-07, 15:49 senaryomu beğenmediniz galiba hiç bişe yazmıyosunuz darıldım valla samish 20-01-07, 16:41 CANOOOOOSSS, ben okudum senin senaryoyu, cok da begendim, guzel olmus, eline saglik... canossssss 21-01-07, 15:28 çok teşekkürler fable 21-01-07, 15:43 çok güzel olmuş canosss ellerine sağlık devamını bekleriz canossssss 21-01-07, 16:13 şimdi okul bitti sayılırya bol bol yazarım artık fable 21-01-07, 16:53 evet bende bol bol yazarım iki gündür internet bozulmuş onun için yazamadım bayağı bişeyler kaçırmışım galiba artık bolbol senaryoda yazarım:) tiyatrocu.kiz 21-01-07, 19:18 canossss çok güzel olmuş devamını iple çekiorm bende yazdım bir kaç tane . boş derste ama hafta sonu siteye giremedim ve hafta içide pc ye geçiremedim yazdıklarımı.... tatil bi gelmedi yaaa. ne şanslısınız benm hala yarın sınavım var uygulamalı :( ... ama gelicek ;) canossssss 22-01-07, 10:02 çok teşekkür ediyorum herkese yazmaya çalışıcam ama öyle aklıma fikir gelmedende yazılmıyoki fable 22-01-07, 17:39 tatil geldi sayılır şimdiden tatile girdim galiba. yeni bölümle ilgili daha senaryo yazmadım ama devam bi senaryo yazdım az önce yeni bölümle ilgili senaryoyuda sonra yazcam çok yakında senaryolar bölümünde :D canossssss 22-01-07, 19:33 çok güzel olmuş fable samish 23-01-07, 08:49 fable, son senaryon cok guzel olmus, eline saglik... aysem_ 23-01-07, 12:17 arkadaşlar senaryolar gerçekten çok güzel devam edin... fable 23-01-07, 14:21 beğendiğinize sevindim sağolun inşallah daha da güzel olcak ;D samish 26-01-07, 11:46 Seysell, muhtesem, muhtesem, muhtesem... cok ozlemisdim ya senin senaryolarini... simdi bi de Onurun ofisindeki sahneyi bekliyorum... cok sabirsizca... hadi kizim... rrsa 26-01-07, 13:02 çok güzel olmus seysellcm...devamınıda sabırsızlıkla bekliyorum...böyle ciddi senaryoları okurken izliyormuş hissine kapılıyorum...:img-wink: :img-yes: fable 26-01-07, 15:10 seyşell çok güzel olmuş gerçekten. ellerine sağlık fable 26-01-07, 15:56 ciddi bi senaryo yazıyım dedim sonu gene olmadı yaa napacam ben? şu özetlerden çok etkilendim galiba :) rrsa 26-01-07, 17:54 fable,senayon çok güzel teşekkürler...ama özellikle o son kısımda yazdklarını daha çok beğendim...etkileyici olmuş:) canossssss 26-01-07, 18:51 fable senaryon çok süper olmuş devamınıda bekliyorum bende ciddi yazmaya çalışıyorum ama... seyşel ablacım seninkine yorum bile gerekmez yine her zamanki gibi döktürmüşşün helal olsun devamını bekliyom dört gözle tiyatrocu_kiz 26-01-07, 22:29 çok güz<el olmuş seyşell ve fable ya bu arada ben dilek :) azıcık banlandımda :)gerçi nikim çok değiştirmedim tanımışınızdır :) merveilleux 26-01-07, 22:53 seysell; cnm ellerine saglik cok güzel bir senaryo yazmissin! Devamini en kisa zamanda bekliyorum! Fragmandan yola cikarak cok güzel baglamissin olaylari... ellerine saglik! fable 27-01-07, 10:31 son kısımı yapıyım yapıyım diyodum yapmıyodum. belki güzel olur dedim ne kadar ciddi ve de olası bişi yazmaya çalışsamda olmadı yani olmuycak bişi sonradan farkettim ama gerçekten bu bölümde özellikle bu bölümle ilgili olası bişi düşünemiyorum beynim durdu sanki. ama beğendiğinize sevindim:D fable 28-01-07, 15:37 canossss süper olmuş ya nasıl buldun çok güzel gerçekten. devamını yaz bekliyorum. özellikle de ofis sahnesini şehrazat unutamıyorum falan diyoya onu çok merak ediyorum acaba nasıl yapacaksın? bye alperim 29-01-07, 13:56 Çok güzel olmus canosss ellerine saglık.Sankı gercektende Bınbır Gecenın senryosu gıbı okudum. Bızım de sorunumuz bu zaten senaryo yazmaya o kadar elverişli bır hıkayemız var ama senaryo yazan cok arkadasımız yok.Ama yazan butun arkadasların senaryolarını begenerek okuyorum. Hele absurd senaryolara bayılıyorum....:img-wink: canossssss 29-01-07, 16:51 çok teşekkür ederim eğer aklıma gelirse yazarım yine bişeyler ama yeni 11. bölüm fragmanı gelmeden yazabileceğimi sanmıyorum merve_Y89 10-02-07, 16:13 evt canossss cok guzell olmus devamını beklerız en kısa zamnda... okurken bıle heycanlandım acaba ne olucak dıye:img-hyste devamını cok merak edıyorumm:good: samish 11-02-07, 19:06 canoss, tesekkür ederim senaryon için, başarılı olmus, ama okuyunca kederlendim çok, Onurumun haline acıdım... umarım böyle olmaz... canossssss 12-02-07, 12:19 umarım böyle olmaz samish umarım... yele 12-02-07, 15:09 Sevgili canoss , senaryonu okudum , eline sağlık , hoşnut olacağımız bir senaryo olmasa da gayet gerçekçi olmuş. hayır cevabı verilecekmiş gibi geldi sahiden , imzandaki resim de bunu destekler mahiyette olunca , endişelenmeye başladım. canossssss 12-02-07, 17:05 ya bende hiç hayır demesini istemiyorum ama öyle gözüküyor ah be şehrazat yaktın onuru yaa MİUSA 16-02-07, 14:05 nihayet şehrazattan yana bir sevgi belirtisi görmeye başladık.bunları daha çok görmek istiyoruz.daha fazla duygularına gem vurmadan aşkını göstersin.bennununda artık mutlu olması için keremin biraz gözünü açması lazım.yoksa alkolik olma yolunda.kardeşiyle arasında olanları çok merak ediyorum.biraz ipucu.alikemalin hareketlerine çok gıcık oluyorum.füsunun annelik hislerinden neden bukadar yoksun. princess4ever 17-02-07, 19:27 Canoscum senaryonu okudum, Evet bir parçacık absürd olmuş olabilir :) ama ben çok beğendim , çok güldüm . Devamını sabırsızlıkla bekliyorum.:good: samish 17-02-07, 19:33 canooss, harika, harika, harika... ellerine saglik canim... cok begendim yeni senaryonu, konusmalar cok tatliydi, bizim eve, sizin eve yerini de cok sevdim... bi de Sehrazatin su meshur "hihi"sini... muhtesem olmus ve cok da orijinal.. canossssss 18-02-07, 10:39 çok teşekkür ederim arkadaşlar devamını en kısa zamanda yazmayı düşünüyorum rrsa 18-02-07, 21:02 canosss yeni okuyabildim senaryonu,çok beğendim cnm:) özellikle "unuttum gitti" lafı çok komikti:) devamını bekliyoruz rrsa 23-02-07, 23:45 princess4ever BA YIL DIM senaryona:) gül gül öldüm burda valla!!!hangi birini söylesem...onur un yorulma diye bezleri alması,türkü çığırması mı(o an aklıma tuba nın sazlı nağme yapan onur u geldi:img-hyste ),kaan ın "anne bunu odama asabilirmiyim" demesinimi!!!hepsi çok güzel!!!sende yetenek var harcama,yaz buraya yazabildiğin kadar:) princess4ever 24-02-07, 00:37 princess4ever BA YIL DIM senaryona:) gül gül öldüm burda valla!!!hangi birini söylesem...onur un yorulma diye bezleri alması,türkü çığırması mı(o an aklıma tuba nın sazlı nağme yapan onur u geldi:img-hyste ),kaan ın "anne bunu odama asabilirmiyim" demesinimi!!!hepsi çok güzel!!!sende yetenek var harcama,yaz buraya yazabildiğin kadar:) çok teşekkürler rrsa,çok sevindim beğendiğine. herhalde bir daha yazmam diyordum, ama beğenildiyse yazarım tabi vakit buldukça :) dilay1 27-02-07, 11:05 princess4ever Senaryonu yeni okudum, çoook hoşuma gitti. En çokta Şehrazatın itirafını geri alışını. Ebr0e 27-02-07, 22:51 merhaba arkadaslar ben ebru birsey sormak istemistim acaba biri bugun binbirgeceyi kayit ettimi? etttiyse bana ozelden mesaj atabilirmi bi sahnesini cok istiyorumda simdiden cok tessekur ederim lutfen birinden varsa mesaj atsin bana opuyorum boncuk.girl 01-03-07, 10:55 slm arkadaşlar ben şehrazatın davranışalarını hoş bulmuyorum başta onurdan nefret ederken nasıl birden aşık oldu hem kocasının resmine bakıp ağlıyor hemde onurun evlenme teklifini nerdeyse kabul edecek sevdiklerine karşı sadık değil ve hareketleri çok değişken nasıl kini nefrete dönüşebilir hem de yaşananlardan sonra benle hem fikir olanlar lütfen destek verelim ve şehrazatı onurdan uzak tutalım fable 07-03-07, 15:14 arkadaşlar bende senaryo yazdım ama kimse okumadı galiba yoksa beğenmediniz mi? :( canossssss 07-03-07, 16:28 çok güzel olmuş fablecimmm :) canossssss 08-03-07, 13:27 fable çok güzel olmuş ama biraz erken olmuş ahh aahhh kaan onura böyle davransaaaaa ahhhhh fable 08-03-07, 14:11 saol seninkine diyecek söz yok süperr 6znur 09-03-07, 17:59 canossssss o süper seneryo öyle gül gül öldüm,şirazın evinn mezrlık olması hele ourun neden ben allahım sözleri bitirdi çok güzell *mavilim* 10-03-07, 19:55 bu kız bu dizide harcanıyor bence bu kızın memleketimden fıkralar dizisinde oynaması gerekiyor:img-hyste yazık wallaa avrupa_yakalası 22-04-07, 09:23 herkesin senaryolarıı süper ama yine de gerçek senaryocu bildiğini yapıyor :img-yes: halit_fan 01-05-07, 11:44 arkadaşlar sadece senaryo yazmayın....yetenekli olanlar beste de yapsın senaryoların yanında iyi gider....:D:D ev kedisi 08-05-07, 21:57 fable çok güzel olmuş :happy0064 melekoloji 19-10-07, 00:26 Bence Bergüzar Korel hic inandirici rol yapmiyor. Ancak bos bos bakiyor:img-yes: Onun yerine Ceyda Düvenci basrolü daha rahat üstlenebilirdi... leka1991 23-10-07, 20:04 6-7 haftadır şehrazat ve onur bir türlü barışamadı bizi de bıktırdılar yeter artık barışsınlar birde bu hafta maç var diye bu bölümü göstermediler çok kızdım... GFBusra 08-02-08, 09:20 Evet yani barıştırcaklarsa barışsınlar artık sıktı..Şimdi bir de Şehrazat hamile çıkarsa saçmalığın bu kadarı.. 35900 04-06-08, 09:10 Beğenilen dizi Binbir Gece'nin canlı sezon finali yapma fikri hayalden öteye geçemedi. Dizinin son bölümü canlı gibi çekilecek ama banttan yayınlanacak... Proje gündeme geldiğinde herkesin merak konusu olmuştu. Ancak yapımcı ve kanal yönetimi bunu sadece vazgeçmek zorunda kaldılar. Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin "Söz konusu bölümde bir düğün sahnesi var. O çekimler kanalın canlı yayın arabalarındaki ekipmanlarla canlıymış gibi çekilecek ama dizi banttan yayınlanacak" dedi. kandirildik resmen Zilan1979 05-07-08, 15:57 Şehrazat, ataerkil bir ailenin oğlu olan Ahmet’le ailenin şiddetle karşı çıkmasına rağmen evlenmiş, bir çocuğu olmuştur. Oğulları henüz bir yaşındayken Ahmet trafik kazasında ölmüş, Şehrazat oğluyla hayat mücadelesine atılmıştır. Ancak genç kadının talihsizliği bu kadarla kalmamış, oğlunun lösemi olduğunu öğrenmiş, tedavisi için canla başla çalışmaya başlamıştır. Hikaye Şehrazat’ın oğlunun tedavisi için 200 bin dolar bulmak zorunda kalması ile başlar. Tedavi belirlenmiş, Kaan’a ilik verecek donör Azerbaycan’da bulunmuş, iş paraya kalmıştır. Şehrazat önce çok varlıklı bir adam olan kayınpederi Burhan Bey’e başvurur. Sonuç alamaz. Çocuğunu yaşatmak için her çareyi deneyen genç kadın, çalıştığı şirketin iki genç ve yakışıklı patronundan birine başvurur. Patronundan gelen teklif hayatının akışını değiştirecek, Şehrazat’ı altüst etmeye yetecektir. belkide Şehrazat Kerem beyden 200 bin dolar isteseydi Kerem bey ona hic bir karsilik beklemeden oparayi verirdi?Peki Şehrazat niye Kerem beyden diyilde Onur beyden istedi???:kahve nelke 05-07-08, 22:50 Şehrazat, ataerkil bir ailenin oğlu olan Ahmet’le ailenin şiddetle karşı çıkmasına rağmen evlenmiş, bir çocuğu olmuştur. Oğulları henüz bir yaşındayken Ahmet trafik kazasında ölmüş, Şehrazat oğluyla hayat mücadelesine atılmıştır. Ancak genç kadının talihsizliği bu kadarla kalmamış, oğlunun lösemi olduğunu öğrenmiş, tedavisi için canla başla çalışmaya başlamıştır. Hikaye Şehrazat’ın oğlunun tedavisi için 200 bin dolar bulmak zorunda kalması ile başlar. Tedavi belirlenmiş, Kaan’a ilik verecek donör Azerbaycan’da bulunmuş, iş paraya kalmıştır. Şehrazat önce çok varlıklı bir adam olan kayınpederi Burhan Bey’e başvurur. Sonuç alamaz. Çocuğunu yaşatmak için her çareyi deneyen genç kadın, çalıştığı şirketin iki genç ve yakışıklı patronundan birine başvurur. Patronundan gelen teklif hayatının akışını değiştirecek, Şehrazat’ı altüst etmeye yetecektir. belkide Şehrazat Kerem beyden 200 bin dolar isteseydi Kerem bey ona hic bir karsilik beklemeden oparayi verirdi?Peki Şehrazat niye Kerem beyden diyilde Onur beyden istedi???:kahve Cunki o zaman Onurla calisiyordu,Onur onun patronuydu.Amma haklisiniz,Onurun kati biri oldugunu biliyordu Keremden parayi isteye bilirdi |