A.Konak
23-11-06, 23:55
Onu da burada tartışalım. Şimdiye kadar ciddi bir mantık hatası olmadı.
|
Tüm Versiyonu Göster : Binbir Gece - Mantık Hataları Sayfalar :
[1]
2
A.Konak 23-11-06, 23:55 Onu da burada tartışalım. Şimdiye kadar ciddi bir mantık hatası olmadı. hduff_fanz 24-11-06, 17:48 Onu da burada tartışalım. Şimdiye kadar ciddi bir mantık hatası olmadı. A.Konak bence şu ana kadar hiç mantık hatası olmadı yada ben görmek istemediğim için görmedim. :img-yes: En ufak şeylere bile dikkat ettiklerine inanıyorum ben. hduff_fanz 25-11-06, 09:14 Akadaşlar dizi senarosuyla ilgili bir şeyi bir arkadaş sayesinde fark ettim. Tam bir mantık hatası değil ama yine de söyleyeyim. Yorumlarda bir arkadaş bahsetmiş oradan aklıma takıldı. Şimdi, Şehrazat "150 bin dolarlık teklif"i aldığında ilk başta köpürmüştü. İstifasını vermeye kalktı, sadece orada değil toplantıya geç geldiği zamanda Onur'la tartışırken istifa etmeye kalktı. Madem işini bu kadar önemsemiyordu, işi kendinden önemli değildi o zaman Kaan için gereken parayı isterken niye kovulma riskini göze alamadı? tiyatrocu.kiz 25-11-06, 09:22 bencede bunu söleyen arkadaşa bu konuda katılmıştım sende aynı fikirdesin evet bu biraz saçma olmuş... ama bence çok güzel şeyler olucak yaa demin kanal d yi izledim . onur (halitim) bu kadınlardan tiksinme olayının başka bir olayla gelecek bölümlerde bütünleşeceğini bu soru işaretine üzlenm işareti getireleceğinden bahsetti .... inşallah bu ufak hatayı kapatabilecek bişiyler yaparlar . nolursa olsun bir numaram binbir gecem :) hduff_fanz 25-11-06, 09:25 bencede bunu söleyen arkadaşa bu konuda katılmıştım sende aynı fikirdesin evet bu biraz saçma olmuş... ama bence çok güzel şeyler olucak yaa demin kanal d yi izledim . onur (halitim) bu kadınlardan tiksinme olayının başka bir olayla gelecek bölümlerde bütünleşeceğini bu soru işaretine üzlenm işareti getireleceğinden bahsetti .... inşallah bu ufak hatayı kapatabilecek bişiyler yaparlar . nolursa olsun bir numaram binbir gecem :) Benim de bir numaram "Binbir Gece" tiyatrocu kız. :img-yes: Ama daima gidilecek daha ilerisi vardır değil mi? Dizimiz en iyisi olsun. :happy0064 tiyatrocu.kiz 25-11-06, 09:33 Benim de bir numaram "Binbir Gece" tiyatrocu kız. :img-yes: Ama daima gidilecek daha ilerisi vardır değil mi? Dizimiz en iyisi olsun. :happy0064 :img-yes: :img-yes: :img-yes: bizim dizimiz bi tane olcak aslında salı ya göre değerlendiriliyor ama bence haftanın dizisi ;) kime soruyosam izliyor ama ben yorum bölümüne geçiim yoksa adminler beni artık silcekler :) Ask_Korsani 25-11-06, 17:42 Arkadaslar bu bir mantik hatasi degil... kendinizi sehrazatin yerine koyun bir... baze insanlar vardir gururlariyla yasar bazeleri vardir onun icin ölür... sizede böyle ahlaksizca bir teklif sunulunsa ilk vereceginiz tepki bu olurdu...ama odadan ciktiktan sonra sehrazatin bir karar vermesi gerekiyordu... ya kendi gururu namusu yada oglunun hayati... eger dediginiz gibi istifa etmek onun icin bu kadar kolay olsaydi...oglunu hastaneye yatirir yatirmaz ise kosmazdi... Ve onura o görüsmeden sonra istifa ederim demesi... oglunun hayatini garintilemenin verdigi bir rahatlikti... ama sehrazatin isi birakmak gibi bir lüksü olamaz.. kyra84 25-11-06, 22:53 şehrazatın oğlu kağan şuanda kemoterapi tedavisi görüyor neden saçları dökülmedi???? Rabish 25-11-06, 22:59 şehrazatın oğlu kağan şuanda kemoterapi tedavisi görüyor neden saçları dökülmedi???? Belki tedaviye yeni basladigi icindir ?? Daha dun 1 bugun 2 yani .. hduff_fanz 25-11-06, 23:37 Belki tedaviye yeni basladigi icindir ?? Daha dun 1 bugun 2 yani .. Dün bir bugün iki de görün bak o çocuğu o saçla oradan çıkarırlar. Rabish 26-11-06, 11:15 Dün bir bugün iki de görün bak o çocuğu o saçla oradan çıkarırlar. Bunu bilemeyiz , su an aklima "izleyelim gorelim"den baska birsey gelmiyor. asumgok 26-11-06, 20:39 arkadaşlar kemoterapide saçların dökülmesi 20 günü buluyor panda 27-11-06, 10:25 Lösemi hastalarında saçı dökülmeyen kişi bende görmedim ve bu tür tedavilerde 3 haftada bitmez daha uzun sürer. Ama yeni bazı kemoterapi ajanları var saç dökmüyo bayağı maliyetli ama hangi hastalıklar için geçerli bilmiyorum(Osman Yağmurdereli'ninde saçları dökülmedi.) trueblue 27-11-06, 11:15 Lösemi hastalarında saçı dökülmeyen kişi bende görmedim ve bu tür tedavilerde 3 haftada bitmez daha uzun sürer. Ama yeni bazı kemoterapi ajanları var saç dökmüyo bayağı maliyetli ama hangi hastalıklar için geçerli bilmiyorum(Osman Yağmurdereli'ninde saçları dökülmedi.) Kemoterapi alan hastaların % 15'inde saç dökülmesi olmuyor, bu genetik bir özellik. Kök hücre veya ilik nakli ameliyatlarında 3 hafta boyunca haftaya hergün kemoterapi verilerek vücudun tüm bağışıklık sistemi yok edilir ki vücut nakil edilen hücre veya ilği redetmesin diye. Hasta kendini hastalıklara karşı savunamadığında steril odada tutulur.Bu tür ameliyatlardan sonra vücut bağışıklık sistemin yavaş yavaş oluşturur. Ameliyatın başarılı olduğu kemik iliğinin normal kan üretimine başlamasıyla kanıtlanır.Bağışıklık sistemi tam düzelmediği zamanlarda ameliyat sonrasında enfeksiyona bağlı yüksek ateş hatta havale durumu görülebilir. Zaten dizide bu olaylar çercevesinde götürülüyor. Büyük ihtimal bir doktordan yardım almışlar. Herhangi bir mantık hatası yok bu konuda. Filiz25 27-11-06, 13:02 Sehrazat hastaneye gittmeden kaanin üstünü giydiriyor'du ve kaana atlet giydirmeden.,bogazli kazani giydir'di., ya!! bu cocuk hasta degil'mi.... biraz daha duyarli olalim :happy0064 seyşelll 27-11-06, 13:22 arkadaşlar,mimarlık son sınıf öğrencisiyimm.. bu diziyi de beğenerek izliyorum.mantık hatası olarak gözüme çarpan demicem,gözüme giren:ilk bölümde biz dubai projesini kazandıklarını projeyi genel hatlarıyla anlatıldığını gördük(alanlar arası geçiş muhabbeti),2.bölümde şehrazat onurla birlikte olduktan sonra,pazar günü evde dinlendi,pazartesi günü de toplantıya geç kaldıktan sonra getirip uyygulama projesini onur un masasına fırlattı.iyi de kadın koskoca gökdelen in ugulama projesini tek bi cumartesi gününde hazırlamış olabilir mii??arkadaşlar ben işin ceremesini çeken biri olarak diyebilirimki ve de gaaranti vererek bu imkan dahili olamaz.. diceksinizki bu insanlar proje hazırlamışlar koskoca ve de yarışmaya katılıp kazanmışlar,işte o katıldıkları yarışmada fikir projesi teslim edilir(hatırlayınız:alanlar arası geçişş...).uygulama projesi denen şey ise durumun vehametini anlatmaya kelimeler yetmez bu acıyı yaşamanız gerekir ancak..biz kıytırık öğrenci projelerinde her gün öle bayıla yaparkene nerde kaldı koskoca gökdeleni 2 günde diksinler?(bu proje çizildikten sonra herşey artık ustaların ve şantiyenin tarafına geçer,inşaat başlar.) bu arada anlamadığımm bu şirketteki diğer mimarlar ne işe yarar?2.bölümde şehrazat ı bekledikleri toplantı masasında da durum hayli ilginçti doğrusu:okyanusa bakan cephe? şehrazat hanım onu halletmişti. planlar? şehrazat hanım onu halletti,cd kendisinde.. ve de devamında 15 günde detay proje sırf şehrazatın üzerine yıkılıo,oldu canım..eli değmişken şu şehrazat bizim projelere de el atsa valla büüyük sevaba girerdii.. okulda konuşup gülüştüğümüz(her ne kadar içimiz ağlasa da kendi halimize)dizinin bu kısmını bilmem mantık hatası olarak görürmüsünüz,ama ben içimde kanayan bi yara olarak burada değinmek istedimm.. özom 28-11-06, 21:56 evet bir mantık hatası çok önemli değil ama paylaşmak istedim.. şehrazat la onur dubai ye çarşamba günü uçuyorlar ama akşamında evliyaoğullarında tv de hırsız polis oynuyor hırsız polis perşembe günleri oynar çoğu insan da bilir bunu gzd_gzd 28-11-06, 22:10 ya benm dikkatimi bir şey çekti,o mihriban-şehrazat ve kaan pikniğe gittiklernde uzak çekimlerde şehrazatın saçları sadece bir yanında görünüyordu ama yakın çekimlerde 2 yanında da dağınık bi şekilde görünüyordu..... lifecnez 29-11-06, 04:24 selam arkadaslar, kaan kemoterapi gormedi. Ilik nakli yapildi bu yuzden saci ve kaslari dokulmedi.(sac dokulmesi kanser yuzunden degil kemoterapi sonucu dokulur) rhetbutler 29-11-06, 08:53 Kemik iliği nakli hakkında Kemik iliği nakli nedir ve nasıl yapılmaktadır? Sağlıklı bir kişiden toplanan kemik iliğinin; kan / kemik iliği hastalığı, kanser, veya doğuştan hastalığı olan bazı çocuklarda hastalığın tedavisi amacıyla hastaya damar yoluyla verilmesidir. Kemik iliğinin tutması için önce hastanın kendi ilik ve kan hücrelerinin yok edilmesi gerekmektedir. Bu amaçla hastalara, kanser olmasalar bile çok yüksek dozlarda kanser ilaçları (kemoterapi) verilerek kemik iliği ve kandaki hücreler öldürülmeye çalışılır. Bu işlem, genellikle 7-10 gün sürer. Bu sürenin bitiminde artık hastanın iliği çalışmaz hale gelmiş, kan hücreleri yapımi durmuştur.Yeni iliğin tutması için yaklaşık 15-20 gün gereklidir. İlik tutana kadar, kan hücreleri yapılmadığı için mikroplara karşı direncin azalmasına bağlı enfeksiyon/ ateş yüksekliği, ağız yaraları, ishal, kanamalar ve saç dökülmesi görülür. Ayrıca bu dönemde yüksek doz ilaçlar verilmesine bağlı diğer yan etkiler de görülebilir (karaciğer, böbrek, kalp ve diğer organlara ait). Bu yan etkileri önlemek için hastalara devamlı kan, kan ürünleri (trombosit, plazma) ve koruyucu ilaçlar verilmektedir. Hastalar çok temiz, mümkünse hepa filtreli odalarda yatırılarak izlenir; beslenmelerine özel itina gösterilerek özel diyetler hazırlanır. Devamlı ağız bakımı yapılarak yaralar olması önlenmeye çalışılır. Buna rağmen, çoğu hastada ağız yaraları olması, iştah azalması, tat duyusunun azalması nedeniyle ağızdan beslenme zor olur. Bu dönemde birçok hastaya damardan beslenme verilebilir. 15-20 gün içinde ilik tuttuktan sonra ateş düşer, ağız yaraları düzelir.Hasta, ilik verilmesinden yaklaşık 1 ay içinde taburcu olacak hale gelir. Ancak, bazı hastalarda çok ciddi yan etkiler görülebilir; hastaların %10-30'u bu ciddi yan etkiler nedeniyle ilk 3 ay içinde bazen kaybedilebilir. Taburcu olan hastalarda ağızdan bazı ilaçlara devam edilir ve ayda bir damardan ilaç verilir. Genellikle 6 ay içinde tüm ilaçlar kesilir. Çoğu zaman 6-8 ay içinde okula başlayabilir. Kemik iliği nakil hastalarına uygulanan ağır ilaçlar, daha önceden yapılmış olan aşıların koruyuculuk özelliğinin kaybına yol açtığından, 9-12 ay içinde yeniden aşılara başlanır. Tıp danışmanı olan bi dizide nasıl böyle bi hata yapıldı anlayamadım.... meline 29-11-06, 09:12 evet bir mantık hatası çok önemli değil ama paylaşmak istedim.. şehrazat la onur dubai ye çarşamba günü uçuyorlar ama akşamında evliyaoğullarında tv de hırsız polis oynuyor hırsız polis perşembe günleri oynar çoğu insan da bilir bunu Buna ek olarak HP nin saat 22:00 de başladığını, Evliyaoğulları ailesinin çocuk fertlerini de düşünürsek o saatte yemek yiyemeyeceklerine göre saatte de uyuşmazlık olduğunu söyleyebiliriz. TMC ,, reklam olsun da nasıl olursa olsun demiş ........ sawyer 29-11-06, 09:41 Benim de dikkatimi çeken, geçen haftaki bölümde Füsun'un kontrolünün Çarşamba yani 1 hafta sonra oldupu söylenmişti. Dendiği gibi bu hafta kontrole gittiler. Ama Kaan hastaneden çıkarken sanki bir süre geçmiş gibi geldi bana. yanılıyor muyum? Eğer öyle değilse Kaan'ın ilik nakli sonrası 2-3 gün içinde hastaneden taburcu olması imkansız. gzm 29-11-06, 10:29 birde azeri kadınla ucurtma ucurmya geldigindeki sahnede uzaktan cekimde sehrazat ın sacı yandan ayrılmıs yakın cekimde sacları her iki tarafa ayrılmıs ve kabarmıs halde chaylack 29-11-06, 15:39 ben hava durumuyla ilgili olarak bir hata gördüm yanlış hatırlamıyorsam önceki bölümlerden birinde akşam burhan bey'in evinin etrafında yoğun bir şekilde yağmur yağarken yaklaşık aynı saatte şehrazat işten çıkıp eve gelirken şehrazatın evinin etrafı kupkuruydu bence bu konuda da dikkatli olunmalı:) angelstone505 29-11-06, 16:16 birde azeri kadınla ucurtma ucurmya geldigindeki sahnede uzaktan cekimde sehrazat ın sacı yandan ayrılmıs yakın cekimde sacları her iki tarafa ayrılmıs ve kabarmıs halde Bu benimde çok dikkatimi çekti ve böyle mühim bir dizide bunu nasıl atlamışlar hayret ettim ,belki çok önemli değil ama olmasa hoş olurmuş. senny 29-11-06, 18:56 arkadaşlar,mimarlık son sınıf öğrencisiyimm.. bu diziyi de beğenerek izliyorum.mantık hatası olarak gözüme çarpan demicem,gözüme giren:ilk bölümde biz dubai projesini kazandıklarını projeyi genel hatlarıyla anlatıldığını gördük(alanlar arası geçiş muhabbeti),2.bölümde şehrazat onurla birlikte olduktan sonra,pazar günü evde dinlendi,pazartesi günü de toplantıya geç kaldıktan sonra getirip uyygulama projesini onur un masasına fırlattı.iyi de kadın koskoca gökdelen in ugulama projesini tek bi cumartesi gününde hazırlamış olabilir mii??arkadaşlar ben işin ceremesini çeken biri olarak diyebilirimki ve de gaaranti vererek bu imkan dahili olamaz.. diceksinizki bu insanlar proje hazırlamışlar koskoca ve de yarışmaya katılıp kazanmışlar,işte o katıldıkları yarışmada fikir projesi teslim edilir(hatırlayınız:alanlar arası geçişş...).uygulama projesi denen şey ise durumun vehametini anlatmaya kelimeler yetmez bu acıyı yaşamanız gerekir ancak..biz kıytırık öğrenci projelerinde her gün öle bayıla yaparkene nerde kaldı koskoca gökdeleni 2 günde diksinler?(bu proje çizildikten sonra herşey artık ustaların ve şantiyenin tarafına geçer,inşaat başlar.) bu arada anlamadığımm bu şirketteki diğer mimarlar ne işe yarar?2.bölümde şehrazat ı bekledikleri toplantı masasında da durum hayli ilginçti doğrusu:okyanusa bakan cephe? şehrazat hanım onu halletmişti. planlar? şehrazat hanım onu halletti,cd kendisinde.. ve de devamında 15 günde detay proje sırf şehrazatın üzerine yıkılıo,oldu canım..eli değmişken şu şehrazat bizim projelere de el atsa valla büüyük sevaba girerdii.. okulda konuşup gülüştüğümüz(her ne kadar içimiz ağlasa da kendi halimize)dizinin bu kısmını bilmem mantık hatası olarak görürmüsünüz,ama ben içimde kanayan bi yara olarak burada değinmek istedimm.. arkadaşım dediğine katılıyorum.bende inş.müh.yim ve aynı zamanda inş.teknikeriyim.sizin gibi ben de mimari proje yapmaktayım.şehrazatın koskoca gökdelen projesini bu kadar kısa zamanda bitirmesi benimde acayibime gitti.zaten şehrazat hastaneyle büro arasında mekik dokuyo.aklı çocuğunda.ne arada bu kadar önemli ve büyük projeyi bitirebildi şaşıyorum.basit 10 katlı bir bina olsa anlıcam.katların hepsi aynıdır.çizimler rutindir.ama gökdelen projesinin bir sürü detay çizimleri ve planları vardır.yani basit bir konut yapısından daha karmaşıktır.neyse lafı fazla uzatmıyım senaristler işin uzmanı olmadıkları için bizim gibi düşünemiyorlar tabiki Ask_Korsani 30-11-06, 14:27 Okudugum kadariyla herkez nerdeyse gökdelen projesini bir günde tamamladigina takmis kafayi... peki bitirmis olsa o 15 ila 24 gün ne icin verildi kendisine... belki Projenin belirli bi kismini teslim etmistir...- gerci sizler benden bu konuda daha bilgilisiniz...kaanin saclarinin dökülmemesi banada cok sacma geldi cünkü cocuk ilk hastaneye yattiginda doktor... ilik nakline baslanmadan kemoterapiye baslayacaklarini söylemisti... ve ilik naklinde benim bildigim kemoterapi uygulamasi yapilmak zorundadir... kanserolijen maddeyi vicuttan attabilmek icin... bencede biraz ufak detaylarda mmantik hatalari var.. okan can 30-11-06, 16:47 bana kalırsa en büyük mantık hatası dizinin ana konusunda yapılmış...madem onur kadınlardan bu derece nefret ediyor,bir gece içinde "bi kadına" 150.000 dolar vermemesi lazım.o kadar iğreniyosa hiç bi kadını yanına yaklaştırmasın.şimdi de 300.000 dolar teklif etti.insan nefret ettiği bi mahlukata bu kadar para saçmaz ki canım... tiyatrocu.kiz 30-11-06, 17:05 bana kalırsa en büyük mantık hatası dizinin ana konusunda yapılmış...madem onur kadınlardan bu derece nefret ediyor,bir gece içinde "bi kadına" 150.000 dolar vermemesi lazım.o kadar iğreniyosa hiç bi kadını yanına yaklaştırmasın.şimdi de 300.000 dolar teklif etti.insan nefret ettiği bi mahlukata bu kadar para saçmaz ki canım... ben şehrazattan nefret ettiğini düşünmüyorum '!!! cokofato 30-11-06, 17:29 daha önce yazdınız mı bilmiyorum ama kaana iliklerini başka bi ülkeden birsi verdi benim bildiğim bildiğim canlı donör sadece kişi akrabasını yakınına verebiliyor burda bi saçmalık var auryn 30-11-06, 17:57 Siz yanlış biliyorsunuz cokofato. Akrabaların iliginin uymadıgı ve yabancıların uydugu durumlara rastlanıyor. Trueblue'nun da açıkladıgı gibi, ilik nakli öncesinde kemoterapi uygulanıyor ve kemoterapi uygulanan hastaların % 15'inin genetik özellikleri yüzünden saçı dökülmüyormuş. Bakınız Trueblue'nun bir önceki veya iki önceki sayfadaki yazısı. Ask_Korsani 02-12-06, 12:56 arkadaslar herkezin kafasina takilan su hastalik ve tedavi konusunu doktorolan anneme sordum...lösemi nin 2ila 3 cesidi varmis... akut veya kronik olan ve yaslilarda ortaya cikani...bu hastaligi öncede3n nasil tedavi edildigini bilmedikleri icin...kemo ve morfiyum tedavileri uygulanmis.. ki bu aslinda bir sacmaliktan ibaret.. lösemide vicudun beyaz ve kirmizi kantanecikleri olusturmasi duraklatirken... kemo terapi vicuttaki kemik yapisini yipratir ve daha da gücsüz olmasini sagliyormus...bu da ölüm süresini hizlilastiriyormus, diger bir tedavi yöntemi ise isin terapisi.. radyotik isinlama.. ( kusura bakmayin almanyada yasadigim icin tam olarak türkce karsiligini bilmiyorum kelimelerin) ve son olarakta hücre transplantasyonu... yani dizide olugu gibi.. bir donör araciligiyla verilen kök hücre...Bir arkadas nasil olurda saclari dökülmedi dedi... annemin dedigi kadariyla eger kemo veya morfiyum tedavisi uygulanmadigi taktirde her vakada olmuyormus sac dökülmesi..ve ben dizide görmedim böyle birsey.. ve haklisiniz normalinde bir kardesin kardesininkine hücre uyum saglamasi bir yabancininkinden yüz de olarak cok daha yüksek.. ama her kardesin kardese uyucak gibi bir kayde yok... ama hepinizin bildigi gibi dünyada bir sürü insan var ve kiminin vicut veya organik hücre yapisi ayni...sorun ise kimin hücresinin kime uyucagini bilmek... ve buda cok zor birsey düsünün dünyada belki sadece bir kiside var ve siz onu bulmak zorundasiniz...annem suan ingilterede oldugu icin tel. la görüstüm benim anladigim bu kadar.. ve altini cizmek isterimki yaslilarda lösemi birden fazla kez cikma ihtimali var... ( bu da bilgilendirme amaciyla yazilmis bir metindir) arc1973 04-12-06, 17:26 ben bir mimar olarak 22 gunde uygulama projesi bitebilen buyuk bir proje gormedim dogrusu...ustelik ekip oarak gozlemledigim bu ekipte sadece 3 kişi var...koskocaman bir proje bu kadar surede bitmez:) bu bizim patronlarımıza kotu ornek oluyo..bizden daha kısa surede iş isteyecekler...proje içim ekonomist olan ugurunda gitmesi soru işareti tabiiii...ve projelerin kontrolunu de onurun istemesi......... arc1973 04-12-06, 17:27 ben bir mimar olarak 22 gunde uygulama projesi bitebilen buyuk bir proje gormedim dogrusu...ustelik ekip oarak gozlemledigim bu ekipte sadece 3 kişi var...koskocaman bir proje bu kadar surede bitmez:) bu bizim patronlarımıza kotu ornek oluyo..bizden daha kısa surede iş isteyecekler...proje içim ekonomist olan onurun gitmesi soru işareti tabiiii...ve projelerin kontrolunu de onurun istemesi......... Giizem 05-12-06, 19:15 şehrazatın oğlu kağan şuanda kemoterapi tedavisi görüyor neden saçları dökülmedi???? kemoterapi tedavisi görenlerin hepsinin saclari dökülmez, bazilarin sadece kaclari yada hic dökülmez.. RODYA 07-12-06, 00:16 bana kalırsa en büyük mantık hatası dizinin ana konusunda yapılmış...madem onur kadınlardan bu derece nefret ediyor,bir gece içinde "bi kadına" 150.000 dolar vermemesi lazım.o kadar iğreniyosa hiç bi kadını yanına yaklaştırmasın.şimdi de 300.000 dolar teklif etti.insan nefret ettiği bi mahlukata bu kadar para saçmaz ki canım... arkadaşım burda çok önemli bir nüans var.kadınlara güvenmemek başka bir şey.ama bir erkek olarak arzu duymayı,kendini kaptırmayı fenleyemezsin.onur zaten denemek için yapmıştı ilk teklifi.sonrasında,şehrazat teklifi kabul edince(nedenini bilemiyor tabi) hayal kırıklığına uğradı,ama içten içe ona bağlılığı daha da arttı aksine kırmızılım 10-12-06, 18:17 bence de çizilen onur karakterinini bu teklifi yapmamsı lazımdı katılıyorum... justdeniz 13-12-06, 03:29 Sehrazat Evliyaoglu soyadini kullaniyor...madem Evliyaoglu soyadi o kdr meshur zengin oldugu biliniyor, e onur dusunmuyormu bunun zengin olmasi lazim nie 150bin dolar istesin...yada diger insanlar da sorabilir sankiiiii bana mantik hatasi gibi gibi geldiii SBL_61 13-12-06, 04:19 baska evliyaoglu olamazmi? bence olabilir belki burhan bey o kadar taninmiyor ;) auryn 13-12-06, 05:48 İstanbul 12 milyon kişilik bir şehir, bu kadar büyük bir kentte her zenginin birbirini tanıması veya soyadını bilmesi gerekir diye bir kural yok. Ayrıca Onur ve Kerem zenginlik itibariyle Burhan Bey'den farklı bir sınıfta, bambaşka bir kategoride gibi duruyor. gzd_gzd 13-12-06, 06:30 Sehrazat Evliyaoglu soyadini kullaniyor...madem Evliyaoglu soyadi o kdr meshur zengin oldugu biliniyor, e onur dusunmuyormu bunun zengin olmasi lazim nie 150bin dolar istesin...yada diger insanlar da sorabilir sankiiiii bana mantik hatasi gibi gibi geldiii pek çok evliyaoğlu olabilir,koskoca istanbul neticede hem burhan beyin akrabasının onun değil de onurun şirketnde çalışma ihtimali olmadığını düşünmüşlerdir belki bu yzden de onur;şehrazat ondan 150 bin dolar isterken onun burhan evliyaoğlunun akrabası olduğunu sorup sormamak aklına bile gelmemiştir...... dawsonjoey 13-12-06, 09:46 Dİzi çok güzel, ama bana da ödüllü bir mimarın gazete ilanıyla iş araması saçma geldi. albundy 13-12-06, 11:57 Sehrazat Evliyaoglu soyadini kullaniyor...madem Evliyaoglu soyadi o kdr meshur zengin oldugu biliniyor, e onur dusunmuyormu bunun zengin olmasi lazim nie 150bin dolar istesin...yada diger insanlar da sorabilir sankiiiii bana mantik hatasi gibi gibi geldiii yönetmenin soyadı da sabancı ama sabancı holdingle bir akrabalığı yok. lazkizz 13-12-06, 12:17 bu bolum cok h3yecanli bitti insallah sehrazat isinden olmaz cocugu var diye :sad53: rrsa 13-12-06, 16:45 almata projesindeki şehrazatın çözdüğü sorunu kerem başka yer bennu baska yer olarak gösterdi...yani çok dikkatli bi izleyici olduğumdan kaçmadı yani:D ama bu dizi süper ne kadar hata veya dikkatsizlik olursa olsun bir numara ve hep öyle kalacak... tarasbulba3 13-12-06, 23:31 almata projesindeki şehrazatın çözdüğü sorunu kerem başka yer bennu baska yer olarak gösterdi...yani çok dikkatli bi izleyici olduğumdan kaçmadı yani:D cür'etimi bağışla ama o sahne de durum öle gelişmedi galüba heralde sanırsam... proje başka sorun olan bi yerden bahsediyollardı... mı acaba... ama ondan çok mihriban hanımın gitmesi olayı kafamı karıştırdı... yahu şehro mihriban hanım azerbaycan a döneceği için kaana bakacak kimse olmayacaktı ...o yüzden dubai ye gitmek istememişti değilmi... mihriban hanım burda ve dönmeyede hiç niyeti yok gibi görünüyor... burada bi mantık değil de kurgu hatası var gibi.... SBL_61 13-12-06, 23:39 cür'etimi bağışla ama o sahne de durum öle gelişmedi galüba heralde sanırsam... proje başka sorun olan bi yerden bahsediyollardı... mı acaba... ama ondan çok mihriban hanımın gitmesi olayı kafamı karıştırdı... yahu şehro mihriban hanım azerbaycan a döneceği için kaana bakacak kimse olmayacaktı ...o yüzden dubai ye gitmek istememişti değilmi... mihriban hanım burda ve dönmeyede hiç niyeti yok gibi görünüyor... burada bi mantık değil de kurgu hatası var gibi.... Evet projede iki sorun vardi..birinci sorunda bennu demisti Sehrazat orayi cizdi diye sonra kerem sehrazati cagirtti ve öteki sorunu sordular..Evet Mihriban gidiyor ve kaana bakacak kimse yok diye gitmek istemiyodu ama sonra Mihribanla konusmasinda dedi ya ''burda kal bakude seni bekleyen yok bizimle yasa'' diye Mihribanda ona sarilmisti yani burada kaliyordu ondan sonra Sehrazat Dubai'ye gitti..Öyleydi bildigim kadariyla tarasbulba3 13-12-06, 23:54 .Evet Mihriban gidiyor ve kaana bakacak kimse yok diye gitmek istemiyodu ama sonra Mihribanla konusmasinda dedi ya ''burda kal bakude seni bekleyen yok bizimle yasa'' diye Mihribanda ona sarilmisti yani burada kaliyordu ondan sonra Sehrazat Dubai'ye gitti..Öyleydi bildigim kadariyla haklısın ama o zaman dubai meselesi yoktu ortada ... dubaiye gidileceği zaman mihriban da azerbaycana gidecek falan gibi anlam veremediğim bi konuşma geçti... onun için dedim zaten bi kurgu hatası var galiba diye... rrsa 14-12-06, 00:04 cür'etimi bağışla ama o sahne de durum öle gelişmedi galüba heralde sanırsam... proje başka sorun olan bi yerden bahsediyollardı... mı acaba... ama ondan çok mihriban hanımın gitmesi olayı kafamı karıştırdı... yahu şehro mihriban hanım azerbaycan a döneceği için kaana bakacak kimse olmayacaktı ...o yüzden dubai ye gitmek istememişti değilmi... mihriban hanım burda ve dönmeyede hiç niyeti yok gibi görünüyor... burada bi mantık değil de kurgu hatası var gibi.... hayır arkadaşım bir sorun vardı daha sonra şehrazat cepheyi değiştirerk sorunu çözdü.daha sonra kerem şehrazat a ama burada bi sorun daha var hadi onuda çöz dedi fakat şehrazat kendini toparlayamadı.ardından araya konusmalar girdi,en sonunda şehrazat sorun nedir diye sorduğunda bennu burası diye kerem in ima ettiği yeri başka br yer olarak gösterdi.bölümü bilgisayarıma indirmiştim,emindim ama birdha baktım...artık kesin eminim:img-yes: :img-wink: tarasbulba3 14-12-06, 00:10 bölümü bilgisayarıma indirmiştim,emindim ama birdha baktım...artık kesin eminim:img-yes: :img-wink: bıyyyy!!! senden korkulur vallahi... bakalım bizim ne açıklarımızı bulacaksın... rrsa 14-12-06, 00:18 bıyyyy!!! senden korkulur vallahi... bakalım bizim ne açıklarımızı bulacaksın... estahafurullah ben sadece fanatik bir binbir gece izleyicisiyim:img-wink: :good: sadece_ozge 14-12-06, 20:43 selam buraya yazıldımı bılmıyorum okumadım tum yprumları ama benım takıldıgım 2-3 sey var. 1.si çocuk ölümden dondu nrdeyse ve hıc kotu durumlarını ılık sonrasını falan pek gormedık yanı. 2 bölumde nakıl oldu bıttı eve gelındı bu nasıl oldu yanı. yarası beresı bıseyı yok amelıyt sonucta bu dımı.. bide ılk gece ıcın byse artık cok tartısıldı oyle boyle. ama 2. teklıften sonra bır kadın hala orada nasıl calısır aklım ermıyo yanı bıraz abartılmıs bu ya. buyuk bısey bu yaa. 2 özürle kapanılcak seymı dımı. sırketın önunden gecmez ınsan yanı. sapıkmıdır bu ne der. istifayıda bakl gıbı edr ne kaybetcekkı artık yanı. hem basarılı ogluda ıyılestı ıssız kalır bıkaç ay mesela gercı bu dıznın formatına uycak bsey dııl suan cok ıyı durum ama yanı bu hatalr çok mantıksız cok sacma normal gururlu bır kadın ıcın fazla yanı bu kadarı auryn 14-12-06, 20:51 Aslında dile getirdiğiniz konuların çoğu hem Mantık Hataları hem de Bölüm Yorumları bölümünde tartışılan ve açıklanan konular. Bölüm Yorumlarını okudugunuz zaman bunların mantık hatası olmadığını göreceksiniz. SBL_61 14-12-06, 21:03 Arkadaslar benim dikkatimi ceken suydu.Bennu'nun Mini markali arabasi ilk bölümde siyah renkti su son bölümde kirmiziydi :D auryn 14-12-06, 21:09 Çok doğru. Burhan Bey'in evinin önünde beklediklerinde siyahtı, Şehrazat'ı hastaneye bıraktığı ikinci bölümde de siyahtı. İyi yakalamışsınız tebrikler valla. Ben atlamışım. aysin 15-12-06, 00:06 benim dubai ye gitme meselesinde daha izlerken dikaktimi ceken nokta suydu: sehrazat hanim dubai ye gitmek istemez sebebi ogludur ogluna bakicak altarnetifler nigar, mihriban ve bennu hanim dir nigar hanim geceleri kalamaz mihriban hanim azerbaycana gidicektir bennu hanimsa cok yogundur isi basindna askindir hafta sonlari pazarlari bile sirkette kalmaktadir bende bukadar mesele olunca dedim herhalde 1hafta falan kalicak iyide sadece 1aksam yaa hadi nigari gectim e mihribaninda gecelim hadi sadece 1aksam insan enyakin arkadasinin cocuguna bakamazmi bursaya arkadasindan para almaya(!) gittiginde kalmisti ama :) SBL_61 15-12-06, 00:26 benim dubai ye gitme meselesinde daha izlerken dikaktimi ceken nokta suydu: sehrazat hanim dubai ye gitmek istemez sebebi ogludur ogluna bakicak altarnetifler nigar, mihriban ve bennu hanim dir nigar hanim geceleri kalamaz mihriban hanim azerbaycana gidicektir bennu hanimsa cok yogundur isi basindna askindir hafta sonlari pazarlari bile sirkette kalmaktadir bende bukadar mesele olunca dedim herhalde 1hafta falan kalicak iyide sadece 1aksam yaa hadi nigari gectim e mihribaninda gecelim hadi sadece 1aksam insan enyakin arkadasinin cocuguna bakamazmi bursaya arkadasindan para almaya(!) gittiginde kalmisti ama :) Haklisin öylede.Bennu demisti ben geceye kadar calisiyorum diye,ama tabii mihribanda hemen gitmiyodu ya.kaana bakardi 21'e kadar :D kenny08 15-12-06, 00:32 yani hakkatten helal olsun diyorum.. böyle hatalar buluyorsunuz ya demek ki diyorum dizi tutmuş.. yüzüklerin efendisinde de aynı mesele olmuştu sanırım.. yani başarılı şeylerde hata aramak bizim en güzel yaptığımız şey olsa gerek.. valla sehrazat ister projeyi bitirsin ister bitirmesin... kaan saçlı veya değil çok da tın.. bennu ister kırmızı ya binsin ister sarı ya.. o yürümesinde...:) yani kim ne yaparsa yapsın.. dizi rekorları alt üst etti mi.. ettii... herkes rölünü yapabiliyo mu.. yapıyo.. tamam o zaman ben soluksuz seyrederim bu diziyi.. ayrıca.. bunlar ufak şeyler... SBL_61 15-12-06, 00:36 yani hakkatten helal olsun diyorum.. böyle hatalar buluyorsunuz ya demek ki diyorum dizi tutmuş.. yüzüklerin efendisinde de aynı mesele olmuştu sanırım.. yani başarılı şeylerde hata aramak bizim en güzel yaptığımız şey olsa gerek.. valla sehrazat ister projeyi bitirsin ister bitirmesin... kaan saçlı veya değil çok da tın.. bennu ister kırmızı ya binsin ister sarı ya.. o yürümesinde...:) yani kim ne yaparsa yapsın.. dizi rekorları alt üst etti mi.. ettii... herkes rölünü yapabiliyo mu.. yapıyo.. tamam o zaman ben soluksuz seyrederim bu diziyi.. ayrıca.. bunlar ufak şeyler... evet öyle zaten onlara takilmiyoruz kendi aramizda yazisiyoruz :) RODYA 15-12-06, 00:45 yani hakkatten helal olsun diyorum.. böyle hatalar buluyorsunuz ya demek ki diyorum dizi tutmuş.. yüzüklerin efendisinde de aynı mesele olmuştu sanırım.. yani başarılı şeylerde hata aramak bizim en güzel yaptığımız şey olsa gerek.. valla sehrazat ister projeyi bitirsin ister bitirmesin... kaan saçlı veya değil çok da tın.. bennu ister kırmızı ya binsin ister sarı ya.. o yürümesinde...:) yani kim ne yaparsa yapsın.. dizi rekorları alt üst etti mi.. ettii... herkes rölünü yapabiliyo mu.. yapıyo.. tamam o zaman ben soluksuz seyrederim bu diziyi.. ayrıca.. bunlar ufak şeyler... evet,sbl-61 arkadaşın dediği gibi kendi aramızda tespitler yapıyor,tartışıyoruz.zevklide oluyor bakma sen:) ama bende genel olarak,ufak ayrıntılara dikkat etmeyip bütünün zevkini çıkarırım. tarasbulba3 15-12-06, 01:05 pier lotide ki sahnede onur neden ??? sorusunu sorunca şehro kızıp kalktı değil mi...? bu duruma bakınca evine gidecek zannettim.. meğer aynı araba ile holding'e gitmemişler mi??? bana tuhaf geldi açıkçası... kenny08 16-12-06, 19:13 evet,sbl-61 arkadaşın dediği gibi kendi aramızda tespitler yapıyor,tartışıyoruz.zevklide oluyor bakma sen:) ama bende genel olarak,ufak ayrıntılara dikkat etmeyip bütünün zevkini çıkarırım. tamam bende sizi eleştirmek adına yazmadım.. bundan sonra bende dikkatli seyredip size eşlik ederim umarım.. demek istediğim her yönüyle bakıyorsunuz.. Ay90 16-12-06, 22:48 dizi muhteşem ve rekorlar kırıyor bende pek dikkat etmem öyle şeylere. Ama iki şey ilgimi cekti bennunun arabası bu bölüm kırmızıydı gecen bölümde mavi galiba. Kaanın terapiye rağmen sacları hala yerinde duruyor. Ama bu hatalar fazla göze carpmıyor cünkü dizi muhteşem. auryn 16-12-06, 23:16 Arka sayfalarda kemoterapi gören hastaların yüzde 15'inin saçının genetik nedenlerle dökülmedigine dair bir açıklama var (sanırım Trueblue yazmıştı)... Mini Cooper'in rengi ise siyahtan kırmızıya dönmüş, bir arkadaş daha yazdı. Bu kadar büyük bir aksesuarın rengi nasıl atlanır, ben de şaşırdım. Gömlek gibi bir şey olsa hadi neyse de. Rabish 16-12-06, 23:24 Ya mini cooper'den bende suphelendim ama diziye daldim ve dusunmedim bile .. auryn 16-12-06, 23:28 Ben de renk değişimini yakalayacak kadar dikkatli bir seyirci değilim anlaşılan. Daha önce bir arkadaş yazınca eski bölümlerde Mini Cooper'ın gayet siyah oldugunu, ama son bölümde kırmızı bir Mini Cooper gördüğümü hatırladım. Allahtan çok dikkatli seyirciler var da, bu tür hataları anlayabiliyoruz. Ama insan en azından araba kadar büyük bir şeyde bu tür bir hata yapılmayacağını umuyor. Nasıl gözden kaçırdılarsa? bastille 19-12-06, 19:09 benimde aklıma yatmıyan şey madem şehrazat kızımız bordrolu ve doğal olarak sigortalı bir çalışan o zaman sigorta ve nüfus kağıtlarında bir çocuğu olduğu yazmazmı hiç ? aslında kusur yakalamaktan ziyade merakımdan soruyorum diyebiliriz..yani bir bayanın çocuğu olduğu hiçmi resmi belgelerde yazılmazda Şehrazat bu kadar rahat böylesine büyük bir detayı resmen saklayabiliyor ? nazlikiz 19-12-06, 22:03 benimde aklıma yatmıyan şey madem şehrazat kızımız bordrolu ve doğal olarak sigortalı bir çalışan o zaman sigorta ve nüfus kağıtlarında bir çocuğu olduğu yazmazmı hiç ? aslında kusur yakalamaktan ziyade merakımdan soruyorum diyebiliriz..yani bir bayanın çocuğu olduğu hiçmi resmi belgelerde yazılmazda Şehrazat bu kadar rahat böylesine büyük bir detayı resmen saklayabiliyor ? aslinda hakli olabilirsin ama ufak tefek seyler bunlar pek dikkat etmiyorlar, dizi muhtesem soluksuz izleniyor acikcasi ben pek hata bulamiyorum ama dedigim gibi olabilir Türk_Jön 19-12-06, 22:07 benimde aklıma yatmıyan şey madem şehrazat kızımız bordrolu ve doğal olarak sigortalı bir çalışan o zaman sigorta ve nüfus kağıtlarında bir çocuğu olduğu yazmazmı hiç ? aslında kusur yakalamaktan ziyade merakımdan soruyorum diyebiliriz..yani bir bayanın çocuğu olduğu hiçmi resmi belgelerde yazılmazda Şehrazat bu kadar rahat böylesine büyük bir detayı resmen saklayabiliyor ? Sigorta bilgilerinde çocuğu olup olmadığı anlaşılamaz ancak şirketi kendisinden nüfus kayıt örneği isterse bunu görebilirler auryn 19-12-06, 22:22 SSK kartında bir kimsenin medeni durumu veya çoçuğu olup olmadığı yazmıyor bildigim kadarıyla. Nüfus kağıdında da bekar yazdıgını bu bölümde öğrendik. Çocuk muhtemelen SSK karnesine işleniyordur, ona da insan kaynaklarının baktıgını sanmam. Aramızda personel vs. işleriyle uğraşan biri varsa, o daha net bilgi verebilir. Melal 19-12-06, 22:48 Bir kadının kocası ölünce nüfus cüzdanında dul yazmaz mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum. meltem_keremcem 19-12-06, 22:49 Bir kadının kocası ölünce nüfus cüzdanında dul yazmaz mı? Yoksa ben mi yanlış biliyorum. evet cnm bende farkettimm burada bi teknik hata varr......... muko88 19-12-06, 22:51 yazmaz çünkü şehrazat istememiştir.eğer isterse bekar yazzdırabilir ki böyle olması normal.çalışacağı yer açısından sorun olmasın diye bekar yazdırması şehrazatın işine gelir.bu normal bi durum. kenny08 19-12-06, 23:18 ya bak bu bölümde dikkatimi çekti.. şimdi 2. bölümde otelde ki sahnede veya diğer sahnelerde şehrazat onur dan uzun veya en az onun kadardı.. hani topuklu giyme ihtimali diyelim.. ama beniim bildiğim kadarıyla bergüzar 1.82.. bu bölümde yani6. bölümde şirketten çıktıklarında onur un şehrazatın arkasından gittiği sahnede şehrazat baya bi kısaydı.. ya onur birden uzadı.. ya da şehrazat kısaydı.. abi ben anlamadım hangisi uzadı hangisi kısaldı.. halit in bayu hakkında fikri olan var mı.. SBL_61 19-12-06, 23:38 ya bak bu bölümde dikkatimi çekti.. şimdi 2. bölümde otelde ki sahnede veya diğer sahnelerde şehrazat onur dan uzun veya en az onun kadardı.. hani topuklu giyme ihtimali diyelim.. ama beniim bildiğim kadarıyla bergüzar 1.82.. bu bölümde yani6. bölümde şirketten çıktıklarında onur un şehrazatın arkasından gittiği sahnede şehrazat baya bi kısaydı.. ya onur birden uzadı.. ya da şehrazat kısaydı.. abi ben anlamadım hangisi uzadı hangisi kısaldı.. halit in bayu hakkında fikri olan var mı.. Vallah bende anlamadim Sehrazat bu sefer topuklu giymemis olabilir.Yada Bergüzar Korel biraz egildi ayni boyda oldular ;);) kenny08 19-12-06, 23:48 Vallah bende anlamadim Sehrazat bu sefer topuklu giymemis olabilir.Yada Bergüzar Korel biraz egildi ayni boyda oldular ;);) tamam ama.. topuklu giymediği halde bu kadar kısa duruyor sa.. (1.82)... o zaman halit çok uzun samish 19-12-06, 23:50 o kadar da degil yani arkadaslar, kimsenin boyu uzamadi ve kisalmadi... Sehrazat her zaman dah uzun Onurdan, belki Onurun ayaginin altinda merdiven gibiymis yer, Sehrazat bi pille asagida durmus gibi... merdiven olmasa da o yer tam hamar bi yer degil yani, bi tarafi yuksek, bi tarafi asagida... o yuzden Onur daha uzun gozukdu... meline 20-12-06, 06:56 Kerem Şehrazat'ın ihtiyacı olan paranın 150.000 dolar olduğunu bilmediği halde ,, Onur'a '' sen olsan , gelip istediğinde 150.000 dolar verir miydin? samimi cevap ver ama'' dedi.. Oysa ortada dönen rakkam 200.000 dolar civarında bir ameliyat masrafı olduğuydu.Şehrazat'ın ne kadar açığı olduğunu, kaç paraya ihtiyacı olduğunu tek bilen Onur aslen.. minik bi detayı atlamışlar... SEYSEY 20-12-06, 08:14 arkadaslar personelle ugrasan bırı olarak sıze bı bılgı vereyım. sehrazatın kımlık fotokopısı dosyasında olması cok normal ve artık yenı kanunlara gore kımlıkte medenı halı dul yazılmıyor bekar yazılıyor.burayı atlamamıslar tebrıkler ama 200.000 dolar lafı varken keremın neden 150.000 dolar dedıgınıde anlamadım nalan-k 20-12-06, 09:27 arkadaslar personelle ugrasan bırı olarak sıze bı bılgı vereyım. sehrazatın kımlık fotokopısı dosyasında olması cok normal ve artık yenı kanunlara gore kımlıkte medenı halı dul yazılmıyor bekar yazılıyor.burayı atlamamıslar tebrıkler ama 200.000 dolar lafı varken keremın neden 150.000 dolar dedıgınıde anlamadım evet onu bende fark ettim. onurun annesi 200.ooo dollar oldugunu söyledigi halde, keremin onura sen olsan 150.ooo dollar i verirmiydin demesi sacma oldu. ama böyle güzel kaliteli dizide bukadar olur degilmi. BURCAK001 20-12-06, 12:45 yanlış bilmiyorsam şehrazata arkadaşlarıda para vermişti bennu, atilla doktor, şehrazatın teyzesi eee bide nadide hanım broş vermişti kaan'ın tedavisi için 50.000 dolar olmuştur geri kalan 150.000 $ onur'dan istedi nerden bulcakki 150.000$ pazar günü denor başka yere gidiyordu para yetişmiyordu ordan kaynaklanır bence asıl soru kerem'in nasıl 150.000$ haberi oldu onur anlatmamıştıki :icon_whis:dance: auryn 20-12-06, 16:22 150.000 USD lafını Onur değil de Kerem etiyse, hata yapılmış demektir. Kerem ameliyat masrafının 200.000 USD oldugunu biliyordu, 200 yerine 150.000 USD dediyse bu hata birinin gözünden kaçmış bir mantık hatasıdır. tarasbulba3 20-12-06, 23:00 benimse aklıma takılan şu oldu bu para donöre mi verildi yoksa ameliyat masrafı mı idi.. hiç olmazsa birazını mihriban hanım almıştır herhal...(biraz derken azerbaycan'da zengin sayılacak kadar..) .. aldıysa neden şehronun yanında çocuk bakıcılığı yapıyor... farzedelim ki kaan'a ve bu minyatür aileye kanı kaynadı.. borçlarına acep yardım ediyor mudur??? SBL_61 20-12-06, 23:12 benimse aklıma takılan şu oldu bu para donöre mi verildi yoksa ameliyat masrafı mı idi.. hiç olmazsa birazını mihriban hanım almıştır herhal...(biraz derken azerbaycan'da zengin sayılacak kadar..) .. aldıysa neden şehronun yanında çocuk bakıcılığı yapıyor... farzedelim ki kaan'a ve bu minyatür aileye kanı kaynadı.. borçlarına acep yardım ediyor mudur??? Galiba Mihriban'in tek bilet parasi ve hastane masraflari ödendi o paradan yani 200 bin dolar Mihribana gitmedi ;) Tedaviye gitti..Parasi olsaydi yardim ederdi herhalde.. ^Karam^ 21-12-06, 00:57 ya burhan in oglunun iki tane kizi var ama o kizlar büyük yani anneleri cok genc duruyo bide dizide o kadar anne kizlarla diyaloglari da yok , ben basta anlamadim o kizlarin onlarin kizlari olduklarini ! pek uymamis gibi, yinede dizi muhtesemmmmmmmm cokofato 21-12-06, 08:39 Siz yanlış biliyorsunuz cokofato. Akrabaların iliginin uymadıgı ve yabancıların uydugu durumlara rastlanıyor. Trueblue'nun da açıkladıgı gibi, ilik nakli öncesinde kemoterapi uygulanıyor ve kemoterapi uygulanan hastaların % 15'inin genetik özellikleri yüzünden saçı dökülmüyormuş. Bakınız Trueblue'nun bir önceki veya iki önceki sayfadaki yazısı. onu bende biliyorum tabiki yabancıların da ilikleri uyabilir benim deemk istediğim bize bu konuda konferans vermişlerdi canlı dönerün sadece 3. derceden akrabalırına kadar olanları verebiliyor yani bi başkasının vermesi yasak! ama belki yanlış biliyorumdur...sadece söledim fikrimi diziyi bende izliyorum seyşelll 21-12-06, 10:03 ya burhan in oglunun iki tane kizi var ama o kizlar büyük yani anneleri cok genc duruyo bide dizide o kadar anne kizlarla diyaloglari da yok , ben basta anlamadim o kizlarin onlarin kizlari olduklarini ! pek uymamis gibi, yinede dizi muhtesemmmmmmmm ama bu karakteri canlandıran kişi gerçekte de 34 yaşında.kızlardan büyüğü en fazla 12 yaşında olsa gayet normal! ama yaşını göstermiyor olabilir(ki bence gösteriyor) bu da onun avantajı! samish 21-12-06, 11:27 Evet ben de daha dun okudum, Fusun rolunu oynayan hanim 1972 dogumlu, babasi da oyuncuymus, kendisi de evli, cocuklu bi kadin... Bence dizide pek genc de gozukmuyor... ama cocuklarla hep kaba davranmasi, aman ses yapmayin, aman onu yamoayin, bunu yapmayin demesi beni gicik yapiyor... chaylack 21-12-06, 15:34 Kerem, ameliyatın 200 bin dolara mâl olduğunu annesinden öğrenmesine rağmen Onur'a "Senden çocuğu için 150 bin dolar istese verir miydin?" diye sordu. Peki ahlaksız teklifin 150 bin dolar olduğunu nereden öğrendi? Magazin haberlerinden mi? :) sabahtan SBL_61 21-12-06, 16:48 Kerem, ameliyatın 200 bin dolara mâl olduğunu annesinden öğrenmesine rağmen Onur'a "Senden çocuğu için 150 bin dolar istese verir miydin?" diye sordu. Peki ahlaksız teklifin 150 bin dolar olduğunu nereden öğrendi? Magazin haberlerinden mi? :) sabahtan Bencede aynen.Ama Bennuyla konustu ya Kerem.Bennu anlatmis olabilir 50bin Dolari zar zor buldu Bursadan bi arkadasi 150bin dolari son dakkada verdi demis olabilir kenny08 21-12-06, 23:44 Bencede aynen.Ama Bennuyla konustu ya Kerem.Bennu anlatmis olabilir 50bin Dolari zar zor buldu Bursadan bi arkadasi 150bin dolari son dakkada verdi demis olabilir bennu nun söyleme ihtimali benimde aklıma geldi... senaryo da daha önceden vardı belki de.. ve kesip bu repliği çıkarmış olablirler.. sonra da diğer kısmı unutmuş da olabilirler.. biz bi saatte seyrediyoruz ama o hale gelene kadar ne evrelerden geçiyordur bu sahneler... SBL_61 21-12-06, 23:48 bennu nun söyleme ihtimali benimde aklıma geldi... senaryo da daha önceden vardı belki de.. ve kesip bu repliği çıkarmış olablirler.. sonra da diğer kısmı unutmuş da olabilirler.. biz bi saatte seyrediyoruz ama o hale gelene kadar ne evrelerden geçiyordur bu sahneler... Evet biz 1 saat izliyoruz onlar haftanin 6günü bi 1saat icin calisiyorlar :) scoorpioo 22-12-06, 18:20 Benim anlamadigim bisey var: Simdi Onur'un babasi birakip gitmedi mi onlari? Peki bu yuzden kadinlardan degil de erkeklerden nefret etmesi gerekmiyor muydu? Daha dogrusu tam olarak neydi kadinlardan nefret etmesinin sebebi? Biri anlatirsa çok sevincem! samish 22-12-06, 20:56 Kadinlardan nefret etme sebebi babasinin metresinin para icin onunla beraber oldugunu dusunmesi de olabilir... ama roportajlarda Halit Ergenc Onur'un baska bi derdi oldugunu da sogledi, yani kadinlardan nefret etmesine baska bi sebeb de var ki, bu da sonradan malum olucak... Arkadaslardan duydugum kadariyla bu onu terketmis ya da aldatmis nisanlisiyla ilgiliymis... akcaglar 25-12-06, 12:36 şehrazatın oğlu kağan şuanda kemoterapi tedavisi görüyor neden saçları dökülmedi???? Belki gereksiz bir yorum olacak ama her kemoterapi alanın saçları dökülmüyor. Olay çabuk yenilenen hücrelerin zarar görmesi olduğu için birçok insanda saç dökülebiliyor ama herkesde değil. Sağlıklı günler. life_prenses 26-12-06, 21:06 Kadinlardan nefret etme sebebi babasinin metresinin para icin onunla beraber oldugunu dusunmesi de olabilir... ama roportajlarda Halit Ergenc Onur'un baska bi derdi oldugunu da sogledi, yani kadinlardan nefret etmesine baska bi sebeb de var ki, bu da sonradan malum olucak... Arkadaslardan duydugum kadariyla bu onu terketmis ya da aldatmis nisanlisiyla ilgiliymis... Bahçede Kerem'e anlatırken "Başka bir kadının yatağında öldü ama hala arkasından üzülüyor." demişti annesi için... yada buna yakın birşeylerdi sanırım. Saygılar.. ilkay-erdofan 28-12-06, 08:47 Benimde şu 150.000 $ ile ilgili aklıma takılan bir konu var. Eğer atladıysam lütfen biri bana anlatsın. Ameliyat parası 200.000$ tutuyor, 50.000 $ hazır, 150.000 $'ı o kara Cumartesi gecesinden sonra alacak. Pazar sabahı uyandığında 150.000 $'ın olduğu çantayı alıyor ve hiçbiryer uğramadan direk doktora parayı veriyor. Daha sonra yorgun ve üzgün olarak eve geri döndüğünde parayı doktora bırakığını söylüyor. İyi de ameliyat parası 200.000 $ tutuyorsa, pazar sabahı da 150.000 $'ı çanta ile doktora veriyorsa, aradaki 50.000 $'ı ne zaman verdi??? yanında mı taşıdı büyün gece parayı, pankadan çekti desek pazar sabahı açık bankayı nereden bulacak, evden aldı desek, eve uğramadan otelden direk doktora gitti??? Benim iyice aklım karıştı bu konuda.:img-blush kenny08 28-12-06, 16:13 Benimde şu 150.000 $ ile ilgili aklıma takılan bir konu var. Eğer atladıysam lütfen biri bana anlatsın. Ameliyat parası 200.000$ tutuyor, 50.000 $ hazır, 150.000 $'ı o kara Cumartesi gecesinden sonra alacak. Pazar sabahı uyandığında 150.000 $'ın olduğu çantayı alıyor ve hiçbiryer uğramadan direk doktora parayı veriyor. Daha sonra yorgun ve üzgün olarak eve geri döndüğünde parayı doktora bırakığını söylüyor. İyi de ameliyat parası 200.000 $ tutuyorsa, pazar sabahı da 150.000 $'ı çanta ile doktora veriyorsa, aradaki 50.000 $'ı ne zaman verdi??? yanında mı taşıdı büyün gece parayı, pankadan çekti desek pazar sabahı açık bankayı nereden bulacak, evden aldı desek, eve uğramadan otelden direk doktora gitti??? Benim iyice aklım karıştı bu konuda.:img-blush 50.000 $ doktora önceden vermiş.. geriye kalamıda sonra teslim edeceğini söylemiş olablir.. ve o sabah ta geriye kalan 150.000 $ doları vermiştir.. bu olabilir.. fable 30-12-06, 14:18 belki çantasında taşımış olabilir çantası da o kadar küçük değildi mttzn 03-01-07, 12:41 Benim anlamadigim bisey var: Simdi Onur'un babasi birakip gitmedi mi onlari? Peki bu yuzden kadinlardan degil de erkeklerden nefret etmesi gerekmiyor muydu? Daha dogrusu tam olarak neydi kadinlardan nefret etmesinin sebebi? Biri anlatirsa çok sevincem! kadınlardan nefret etmesinin sebebi kadınların ilişkilerinde hep para faktörü olması.. babasından nefre etmesinin sebebiyse bir kadınla ilişki içindeyken ölmesi galiba. annesini aldatması olabilir fable 03-01-07, 13:44 bencede öyle canossssss 05-01-07, 17:50 bence dizini konusunda bi mantık hatası var milyon dolarlarla oynayan bi adam bi çocuğun tedavi masrafını ödemeyecek kadar acımasız mıdır? tamam şehrazat çocuğum yok diye girdiği için kovacaklarını düşünmüş olabilir ama çocuğu varken dubai projesinde harikalar yaratmış bi kadını bi anda kovamazlar ki... onurdan korkuyo olabilir keremden isteseydi kerem ona niye istediğini sorar sonra affederdi gerçekten bu konu kafamı çok yordu bi açıklama istiyorum yanlışsam söyleyin bende merakımı gidereyim doğruysamda tartışalım lütfennNn... ssssssss 05-01-07, 18:17 dediğin gibi olsa dizi amacına ulaşmaz dvm etmezdi .. diğer dizilerden farkı kalmazdı hani .... ölürse dizi biter derler ya bu konu olmazsada bu kadar tutmazdı canossssss 05-01-07, 18:54 diğer dizilerden farklı olması için mantık hatalarına göz mü yumucaz? samish 05-01-07, 19:13 Sehrazat para icin Onur'a gitmeliydi, tum problemlerini de Onur'la cozmeli... cunku Onur Sehrazatin direk patronu... Keremle alakasi yok... evet ortak konularda Kerem de katiliyor, ama ilk bolumlerde Sehrazatla Bennu arasinda bi konusma oldu ve Sehrazat "keske Keem bey olsaydi benim patronum" demisdi... O yuzden bu konuda bi hata gormuyorum ben... Burhan bey de "milyon dolar yatirib yuzlerle cocugun hayatini kurtaririm, ama o cocuga tek kurus vermem' demisdi... yani parasini harcaya bilen biri, sadece vermek istememis... hem de ilk basdan dediler ya "eger Sehrazat acik konussaydi Onurla parayi neden istediyini, o zaman bu dizi olmayacakdi", dizinin farki bunda ki, onceden kimse kimseye bi sey sormadi ve de konusulmadi... ssssssss 06-01-07, 18:59 yumayıp da neyapcan izleme ozaman seni düşünüp değiştirmeliler şimdi senoryaya fable 06-01-07, 22:13 bence dizini konusunda bi mantık hatası var milyon dolarlarla oynayan bi adam bi çocuğun tedavi masrafını ödemeyecek kadar acımasız mıdır? tamam şehrazat çocuğum yok diye girdiği için kovacaklarını düşünmüş olabilir ama çocuğu varken dubai projesinde harikalar yaratmış bi kadını bi anda kovamazlar ki... onurdan korkuyo olabilir keremden isteseydi kerem ona niye istediğini sorar sonra affederdi gerçekten bu konu kafamı çok yordu bi açıklama istiyorum yanlışsam söyleyin bende merakımı gidereyim doğruysamda tartışalım lütfennNn... şehrazat dubai projesini kazanmış olabilir ama sen onuru tanımamışssın onur bence istese şehrazatı hemen kovabilirdi eğer ilk önce açıklasaydı.yani kopvamaz dı diye bişey yok kovabilirdi kereme diyemezdi çünkü şehrazatın patronu onur onura gitmesi daha mantıklı eğer kereme gitseydi olaylar belki de daha kötüleşecekti tiyatrocu.kiz 07-01-07, 19:46 şehrazat dubai projesini kazanmış olabilir ama sen onuru tanımamışssın onur bence istese şehrazatı hemen kovabilirdi eğer ilk önce açıklasaydı.yani kopvamaz dı diye bişey yok kovabilirdi kereme diyemezdi çünkü şehrazatın patronu onur onura gitmesi daha mantıklı eğer kereme gitseydi olaylar belki de daha kötüleşecekti vevet kereme gittiğini duysaydıda kesin şehrazata benden isteseydin ben seniin patronun değilmiyim die kovardı :) ya bu şehrazat ne olursa olsun kovyulcaktı :) en güzeli böyle daha kurcalamayalım :) mojo 07-01-07, 23:02 Yazdıklarınızın çoğu mantıklı geldi okuyunca ilk etapta ama atladığınız bir şey var,burda benim klavyeye yazdığım kadar kolay değil ÖLÜM ile yarışmak,kısa bir sürede istenen bir para var,bir can var ve o can sizden bir parça,mantık hatası olsa bile durumun vehametinden Şehrazat'ın mantıksızlığı olur bu,aklına ilk gelen kişiye sordu,olumsuz yanıt + ahlaksız teklif aldı,reddetti ama başka şeyleri deneme riskini göze almaktansa en kısa yoldan (ve acılı) oğlumun hayatı kurtulsun da ne olursa olsun şeklinde davrandı...O anlarda aman işim bozulmasın aman çocuğum bilinmesin diye düşünmüyordu.Bir istekte bulundu,şok bir teklifle sarsıldı,sonrası malum... rrsa 07-01-07, 23:22 bence en büyük mantık hatası reyting rekortmeni bir dizinin 3 hafta yayınlanmıyor olmasıı..... canossssss 08-01-07, 11:19 bencede .... mojo 08-01-07, 11:48 :good: En büyük hatası 3 hafta yayınlanmaması...tebrik ederim arkadaşı,ve arkasındayım,izleyici yeni bölüm olmasına rağmen 3 hafta öncesinde yaşandığını hissedecek...Aslında çok bir şey farketmeyecek,izleyici yine izler,sıkılmaz,sonuna kadar kovalar,kopardığı gürültü dillere destan oldu,buna güvenip bu dizi tamamdır dediler,araya başka şeyler koymakta sakınca görmediler.. rrsa 08-01-07, 15:05 Eğer sözünü ettiğimiz şey seyirciye yapılan saygısızlıksa.. Size şunu demek istiyorum arkadaşlar: Ey forum uyan!Ne zamana kadar gerçeklere göz yumacaksın?Adı geçebilecek bir tek mutluluk kalmış muhteşem dünyamızda;Maddiyat...Tabiki milyon dolarların döndüğü bu dizifilm sektöründe bu bir mantıksızlık mıdır?Hayır. Onlar bizim gibi duygusal takılmıyorlar rrsa' cım.Bu duruma realist yaklaşmak gerekiyor bence;iş dünyasında bu budur.Dürüstçe diziyi 3 haftadır yayınlamıyorlar ve de nedenleri gayet açık;reklamlar... Bu arada bu sebeplerden ötürü bana bu politikaları hiç de mantıksız gelmiyor.İsterlerse 5 hafta geçsin izleneceğini çok iyi biliyorlar değil mi?O zaman bu adamları çok akıllı ve de hin ilan etmek gerekir. Dizi bu kalitesinde gittiği sürece benim için farketmez açıkçası..Hayatım dizi değil çünkü..hihi..:img-wink: seysellcm tabiiki hiçkimsenin hayatı dizi izlemekle geçmiyor fakat severek takip ettiğimiz dizileri 3 hafta boyunca yayınlamamaları can sıkıcı...ayrıca nedense bu uygulamayı yapan sadece kanal d oldu...atv dizilerini bu hafta yayınlıyorsa bunun sebebi nedir? kenny08 08-01-07, 22:06 seysellcm tabiiki hiçkimsenin hayatı dizi izlemekle geçmiyor fakat severek takip ettiğimiz dizileri 3 hafta boyunca yayınlamamaları can sıkıcı...ayrıca nedense bu uygulamayı yapan sadece kanal d oldu...atv dizilerini bu hafta yayınlıyorsa bunun sebebi nedir? demek ki atv nin "sıkıyosa seyretmeyin" diyebileceeği bi dizisi yok.. ki bunu reytingler de doğruluyo.. ve kanal d' de "sıkıyosa beklemeyin" diyo.. mojo 08-01-07, 22:12 demek ki atv nin "sıkıyosa seyretmeyin" diyebileceeği bi dizisi yok.. ki bunu reytingler de doğruluyo.. ve kanal d' de "sıkıyosa beklemeyin" diyo.. işte sıkıyosa beklemeyin demeleri ayıptır,saygısızlıktır,evet güzel paralar dönüyor reklam için ama sonuçta izleyenler biziz,tamamen edeple saygı ile ilgilidir,belli bir yayın politikası vardır şu vardır bu vardır,bayram tatili-yılbaşı dedik,dizi gösterimlerinin kalkmasına alışkınız,ama 3 hafta ara,nasılsa seviyorsunuz bu diziyi,herkes merakla bekliyor,siz daha bekleyin bizim işimiz var,nasılsa bekleyeceksiniz eliniz mahkum demek...Ha ölür müyüz? ölmeyiz,haftaya oturur paşa paşa seyrederiz,gene izlenir,gene rekor kırar,ama gerekçe göstermeksizin verilen bu ara,hoş değil ya. kenny08 08-01-07, 22:17 işte sıkıyosa beklemeyin demeleri ayıptır,saygısızlıktır,evet güzel paralar dönüyor reklam için ama sonuçta izleyenler biziz,tamamen edeple saygı ile ilgilidir,belli bir yayın politikası vardır şu vardır bu vardır,bayram tatili-yılbaşı dedik,dizi gösterimlerinin kalkmasına alışkınız,ama 3 hafta ara,nasılsa seviyorsunuz bu diziyi,herkes merakla bekliyor,siz daha bekleyin bizim işimiz var,nasılsa bekleyeceksiniz eliniz mahkum demek...Ha ölür müyüz? ölmeyiz,haftaya oturur paşa paşa seyrederiz,gene izlenir,gene rekor kırar,ama gerekçe göstermeksizin verilen bu ara,hoş değil ya. doğru söze ne denir... :icon_sorr fable 09-01-07, 11:10 bencede gereksiz bi ara oldu bayramda anladık çünkü hemen hemen bütün kanallar tatildeydi bu durumu anladık ama neden bir hafta daha neden? bizi çok mu meraklandırmaya çalışıyolar acaba. ama ne olursa olsun bu dizi izlenir ve yine rekor kırar bu kesin bence çünkü hayatta olabilecek bir olay var ve izleyici de bu durumu görmeyi istiyo ne olursa olsun bu diziyi izleyecekler. ister aradan 1 ay geçsin ister 3 hafta ama sonunda yine izlenir. ama boş yere ara vermemeleri gerekiyolardı sebebsiz bi ara iyi olmadı bence ama dediğim gibi yine izliycem... mojo 09-01-07, 11:16 fable başlığın adını değiştirelim bence :) bu konuda eleştiri yapan o kadar çok insan olmuş ki (bende dahilim yorum yapanlara) bölüm yorumlarında sıkılanlar falan bile olmuş,başlığın adı KANALD2nin ayıpları gibi bişi olabilir :) ama yapacak bir şey yok,son bir hafta... Demi77 10-01-07, 09:05 Sayin Arkadaslar , bazen "matik hatalari" bölümü yanlis yazilara "yorumalara" maruz kaliyor bence. Mesela , Sehrazatin para isteme sebebini anlatmamasi Onura. Yada Kerem Bey`den isetememesi gibi, mantik hatasi olarak deklare edilmesi gibi. Evet Sehrazatin gercek sebebini aciklamamasi normal insan mantigina ters gelebilir ama , o yada senaryo öyle bir tercih kullanmistir. Teorik olarakta mümkündür ! Asil mantik hatasi olarak ben mesela , cekim ve görüntü hatalari , yada repliklerde yapilan hatalari görüyorum. Mesela bir yerdeyken diger bir yere isinlanmak gibi. Saclarin , kiyafetlerin bir anda görüntüsü degismesi gibi vs. Yada bir bölümde annem babam öldü diyip , 5 Bölüm sonra annemler Ankarada yasiyorlar . . . gibi. Bunlar iste bana göre bariz mantik hatalari. Diger acidan bakarsak, dizilerin 90 % mantik hatalari ile doludur ! Mesela Melekler Adasinda , nedense 15 Milyonluk Istanbulda hep 15 kisinin yollari kesi$ir. Bu sehir baska insan yokmu ? Aliye cok kisa bir zamanda askari ücrette calisirken birden Moda Divasi olur! Emret komutanim dizisinde Askerler her türlü herzeyi yerler fakat kimsenin askerligi yanmaz ! Aslanbaslar - Azizi , Celebiler - Semihi , koscoka Emniyet Teskilati - Sinani neden durduramazlar ??? Selamlar fable 10-01-07, 15:19 evet arkadaş haklı biraz mantık hatası diyo başta biz buraya yorum yazıyoruz daha dikkatli olalım :) tiyatrocu.kiz 10-01-07, 17:13 Sayin Arkadaslar , bazen "matik hatalari" bölümü yanlis yazilara "yorumalara" maruz kaliyor bence. Mesela , Sehrazatin para isteme sebebini anlatmamasi Onura. Yada Kerem Bey`den isetememesi gibi, mantik hatasi olarak deklare edilmesi gibi. Evet Sehrazatin gercek sebebini aciklamamasi normal insan mantigina ters gelebilir ama , o yada senaryo öyle bir tercih kullanmistir. Teorik olarakta mümkündür ! Asil mantik hatasi olarak ben mesela , cekim ve görüntü hatalari , yada repliklerde yapilan hatalari görüyorum. Mesela bir yerdeyken diger bir yere isinlanmak gibi. Saclarin , kiyafetlerin bir anda görüntüsü degismesi gibi vs. Yada bir bölümde annem babam öldü diyip , 5 Bölüm sonra annemler Ankarada yasiyorlar . . . gibi. Bunlar iste bana göre bariz mantik hatalari. Diger acidan bakarsak, dizilerin 90 % mantik hatalari ile doludur ! Mesela Melekler Adasinda , nedense 15 Milyonluk Istanbulda hep 15 kisinin yollari kesi$ir. Bu sehir baska insan yokmu ? Aliye cok kisa bir zamanda askari ücrette calisirken birden Moda Divasi olur! Emret komutanim dizisinde Askerler her türlü herzeyi yerler fakat kimsenin askerligi yanmaz ! Aslanbaslar - Azizi , Celebiler - Semihi , koscoka Emniyet Teskilati - Sinani neden durduramazlar ??? Selamlar ben bide buna bişiy daha eklemek istiyorum :) bide önceki bölümlerde söyle bişey olmustu.... keremle onur gündüz konuşuyorlardı sonra şehrazatın akşam sahnesine geçtiler sonra şehrazat ve kaan için sabah oldu . bi sahne sonra bi bakıyosun . keremle onur hala akşamdalar :):):):):) yele 10-01-07, 23:22 Flashback seanslarımdan birinde bir mantık hatası yakaladım. 5. bölümde Şehrazatı evde gazete ilanlarından iş bakarken, fosforlu kalemle ilanların üstünü çzerken görüyoruz. Ödüllü bir mimar hiç vasıfsız işçi gibi, seri ilanlara verilen eleman aranıyor listelerinden iş bakar mı ? bunun İnsan kaynakları gazeteleri var, portalleri var, danışman şirketleri var , hiç hani yani... asumgok 16-01-07, 21:49 arkadaşlar bayram bitip şirkette iş gününün başladığı gün evliyaoğullarının evinde burhan bey bugün gani bi iş halletti dedi halbuki bu olayın üzerinden günler geçmişti acaba o gün dedi de ben mi yanlış anladım:bilmim :bilmim tiyatrocu.kiz 16-01-07, 21:59 arkadaşlar bayram bitip şirkette iş gününün başladığı gün evliyaoğullarının evinde burhan bey bugün gani bi iş halletti dedi halbuki bu olayın üzerinden günler geçmişti acaba o gün dedi de ben mi yanlış anladım:bilmim :bilmim hayır bayramlaşmaları 3. gün oldu :):):):) tiyatrocu.kiz 16-01-07, 22:19 ya bence bi yer hatalıydı. sonuçta mezarlıkta kaan onun dedesi olduğunu bilmiyordu önüne bir el gelmiş annesi ona herşeyi öğretmişte büyüğünün elini öpmeyi öğretmemiş mi. hayır diiceksinizki herkesin eli öpülmez. iide bu adam babanesinin yanında demekki kötü biri değil. ben anlam vermedim pek neyse asumgok 17-01-07, 07:08 hayır bayramlaşmaları 3. gün oldu :):):):) farklı şeylerden bahsediyoruz sanırım artık bayram bitmişti onurun şirketinde iş günü başlamıştı onlar orda toplantı yaparken yani saray bosna işi belli olduktan sonraki sahnede bu replik geçti o zaman bayram falan kalmamıştı ganinin olayı ise bayramdan önce olmuştu şirkette yılbaşı partisinin yapıldığının ertesi günü semapamuk 17-01-07, 10:52 arkadaşlar bayram bitip şirkette iş gününün başladığı gün evliyaoğullarının evinde burhan bey bugün gani bi iş halletti dedi halbuki bu olayın üzerinden günler geçmişti acaba o gün dedi de ben mi yanlış anladım:bilmim :bilmim bu yanlışlık benimde dikkatimi çekti.ama ekibin çekmemiş anlaşılan begümm888 17-01-07, 14:31 özellikle arka arkaya gösterilen sahnelerin çok alakasız oluşu benim dikkatimi çekti.bir yerde onur ve kerem konuşurken hava güzelken burhan beylerin evinde şakır şakır yağmur yağması gibi.dediğiniz gibi bir sahnede gündüzken diğer sahnede birden bire ertesi gün olması ya da akşam olması gibi.onur ve annesi çay içerlerken onur birdenbire atların tepesinde şaşkın aşık pozlarında puslu gecelerde öyle dört nala falan...dün de öyle kız kulesinin önünde konuşuyorlar birden laflar kesiliyor sahne keremin sola onurun sağa gidişiyle bitiyor hiç birşey söylemiyorlar hayır ben bir ara onur denize iniyor gibi gördüm mesela:)şu meşhur telefon sahneleri !füsun şehrazatla konuşuyor,şehrazat onu evine davet ediyor füsun da aaaaaa ne kadar iyi olur deyip telefonu kapatıyor.yahu aranızda böyle telefon kapatan var mı telefonla konuşmanın bir adabı vardır bir cümle eklemeye mi üşeniyorlar anlamadım alt üstü bir hoşçakal,görüşürüz ,tamam o zaman kendine iyi bak gibi bir cümle söyleyecek kadın.ha bir de önemli değil ama çarptı işte gözüme benim geçmiş bölümlerin birinde füsun çarşamba günü doktor kontrolüne gidecekti akşam salonda konuşurlarken burhan bey füsuna soruyor ne zaman doktora gideceksiniz diye o da yarın diyor o sırada televizyon açık kanalda hırsız polis oynuyor hırsız polisin günü salı değil perşembe!neyse aslında mantık hatasından çok belirttiğiniz gibi ayrıntılarda dikkat çeken aksaklıklar biraz daha özen gösterilebilir. ARZUM 1 17-01-07, 22:36 Bu hafta internete girmiycem diyodum.ama bunu yazmadan duramadim Onur Kereme sehrazatla calismani istemiyorum sahnesi vardiya orda; kerem:kimden izin alicaktim? onur:benden kerem:sen Dubai projesinde Sehrazatla calismak istediyinde bana sordunmu ? dedi.halbuki dubai projesi icin Sehrazatin olmasini Keremm Onura israr etdi.bence bu dialogu daha duzgun kura bilirlerdi:img-yes: bye :sad53: :img-hyste ARZUM 1 17-01-07, 22:52 özellikle arka arkaya gösterilen sahnelerin çok alakasız oluşu benim dikkatimi çekti.bir yerde onur ve kerem konuşurken hava güzelken burhan beylerin evinde şakır şakır yağmur yağması gibi.dediğiniz gibi bir sahnede gündüzken diğer sahnede birden bire ertesi gün olması ya da akşam olması gibi.onur ve annesi çay içerlerken onur birdenbire atların tepesinde şaşkın aşık pozlarında puslu gecelerde öyle dört nala falan...dün de öyle kız kulesinin önünde konuşuyorlar birden laflar kesiliyor sahne keremin sola onurun sağa gidişiyle bitiyor hiç birşey söylemiyorlar hayır ben bir ara onur denize iniyor gibi gördüm mesela:)şu meşhur telefon sahneleri !füsun şehrazatla konuşuyor,şehrazat onu evine davet ediyor füsun da aaaaaa ne kadar iyi olur deyip telefonu kapatıyor.yahu aranızda böyle telefon kapatan var mı telefonla konuşmanın bir adabı vardır bir cümle eklemeye mi üşeniyorlar anlamadım alt üstü bir hoşçakal,görüşürüz ,tamam o zaman kendine iyi bak gibi bir cümle söyleyecek kadın.ha bir de önemli değil ama çarptı işte gözüme benim geçmiş bölümlerin birinde füsun çarşamba günü doktor kontrolüne gidecekti akşam salonda konuşurlarken burhan bey füsuna soruyor ne zaman doktora gideceksiniz diye o da yarın diyor o sırada televizyon açık kanalda hırsız polis oynuyor hırsız polisin günü salı değil perşembe!neyse aslında mantık hatasından çok belirttiğiniz gibi ayrıntılarda dikkat çeken aksaklıklar biraz daha özen gösterilebilir. begummcum,su telefon sahnesinde sana katiliyorum.artik bikac dizidirki izliyorum demek olarki hepsinde bi hoscakal demeden kapatiliyor Valla bence hickimse boyle konusmuyor. ama bikonuda katimiycam cunki,BBGde butun sahneler sali gunune ait diilki.zaten hic bir dizide boyle diildir.Dizide televizyonda Hirsiz polisi veriyolar diye sen nerden bilebilirsinki hangi gundur?diilmibye bye bye yuyuu 18-01-07, 07:59 Bu hafta internete girmiycem diyodum.ama bunu yazmadan duramadim Onur Kereme sehrazatla calismani istemiyorum sahnesi vardiya orda; kerem:kimden izin alicaktim? onur:benden kerem:sen Dubai projesinde Sehrazatla calismak istediyinde bana sordunmu ? dedi.halbuki dubai projesi icin Sehrazatin olmasini Keremm Onura israr etdi.bence bu dialogu daha duzgun kura bilirlerdi:img-yes: bye :sad53: :img-hyste vaal hi bravo..çok dikkatlisin :good: bende şuna takıldım.Burah Bey broşüre bakıp makinemi alınır diye fırça atarken bilgisayar çıktısı da broşür bilgisi olmuyomu? Kağıtlarda farklı olan ne var ki? begümm888 18-01-07, 10:42 begummcum,su telefon sahnesinde sana katiliyorum.artik bikac dizidirki izliyorum demek olarki hepsinde bi hoscakal demeden kapatiliyor Valla bence hickimse boyle konusmuyor. ama bikonuda katimiycam cunki,BBGde butun sahneler sali gunune ait diilki.zaten hic bir dizide boyle diildir.Dizide televizyonda Hirsiz polisi veriyolar diye sen nerden bilebilirsinki hangi gundur?diilmibye bye bye arzumcum ama orda daha önceki konuşmalarda çarşamba gününe randevu aldık diye bir konuşma geçiyor yani hastaneye çarşamba günü gidilecek daha sonra bu konu burhan beyin yanında tekrar açılıyor burhan bey ne zaman gidiyorsunuz diye soruyor füsun da yarın diye cevap veriyor yani o gün salı günü olmuş oluyor.yoksa tabiki canım her gün salı günü değil dizilerde:)çok önemli birşey değil bu ama gene de benim dikkatimi çekmişti. begümm888 18-01-07, 10:47 Bu hafta internete girmiycem diyodum.ama bunu yazmadan duramadim Onur Kereme sehrazatla calismani istemiyorum sahnesi vardiya orda; kerem:kimden izin alicaktim? onur:benden kerem:sen Dubai projesinde Sehrazatla calismak istediyinde bana sordunmu ? dedi.halbuki dubai projesi icin Sehrazatin olmasini Keremm Onura israr etdi.bence bu dialogu daha duzgun kura bilirlerdi:img-yes: bye :sad53: :img-hyste ya evet çok güzel yakalamışsın bu gerçekten mantık hatası olmuş bir de yani öyle böyle değildi keremin ısrarı övgüleri dizdi şehrazata sağlam kız dedi bana güven dedi yoksa onur şehrazatla çalışmayacaktı kerem ısrar etti... ARZUM 1 18-01-07, 12:14 arzumcum ama orda daha önceki konuşmalarda çarşamba gününe randevu aldık diye bir konuşma geçiyor yani hastaneye çarşamba günü gidilecek daha sonra bu konu burhan beyin yanında tekrar açılıyor burhan bey ne zaman gidiyorsunuz diye soruyor füsun da yarın diye cevap veriyor yani o gün salı günü olmuş oluyor.yoksa tabiki canım her gün salı günü değil dizilerde:)çok önemli birşey değil bu ama gene de benim dikkatimi çekmişti. yaaa,simdi anladim neyi soylediyini. bye rrsa 25-01-07, 19:53 ya bir şeye çok takıldım...eteği bile kaçırarak götüren,kendi cep telefonunu verebilecek kadar kendine ait parası olmayan bir insan nasıl oluyorda gani nin cebine yüzlerce ytl para koyabiliyor??? ayrıca birşey soracağım...şehrazat proje koordinatörlüğü yaparken maaşında artış olmustu ve doğal olarak az bir maaş almıyordu,yılbasında aldığı 4 maaşlık ikramiye ile borçlarının büyük kısmını kapatması gerekiyor...yani çokta çaresiz olmamalı bence yele 25-01-07, 20:05 ya bir şeye çok takıldım...eteği bile kaçırarak götüren,kendi cep telefonunu verebilecek kadar kendine ait parası olmayan bir insan nasıl oluyorda gani nin cebine yüzlerce ytl para koyabiliyor??? ayrıca birşey soracağım...şehrazat proje koordinatörlüğü yaparken maaşında artış olmustu ve doğal olarak az bir maaş almıyordu,yılbasında aldığı 4 maaşlık ikramiye ile borçlarının büyük kısmını kapatması gerekiyor...yani çokta çaresiz olmamalı bence Ee, devir hesap kitap devri , biz de hesap yapalım. 50 bin dolar borcu var eder yaklaşık 70 bin YTL Şehrazat arabasını satmıştı, ortalama en fazla 25 desek kaldı 45 bin YTL , 4 maaş ikramiye almıştı ,5 bin YTL maaş alsa eder 20 bin YTL kaldı 25 bin YTL borç . Hadi diyelim maaşından arttıramıyor pek , geri ödemek aylar alacak , kredi çeker yavaş yavaş bankaya öder. Herhalde kimse 25 bin YTL için sevmediği bir adamla evlenmez ,.Milli piyango çıkması veya büyük ikramiye gibi bir izdivaç bababında bir mucizeye de gerek yok. 6znur 25-01-07, 20:53 yılbaşı gecesi bennu çok içki içmişti alkollüydü ama şehrazatı o evine bıraktı.Yani alkollü araba kullanmış olması gerkiyor:img-pilot fable 26-01-07, 16:03 acaba şehrazat mı kullandı? desem zannetmiyorum. ama iyi dikkat ediyosunuz haa ben öle bi konsantre oluyorum ki hiç yani ne yapıp ne ediyolar değerlendirmiyorum sadece acaba nolcak diye düşünüyorum. ama sonra düşününce bişiler çıkıyo . Preki 27-01-07, 04:04 sehrazat'in ihtiyaci olan para miktarinin 150000$ oldugunu nasil bildiler diye yazilmis, sanki Bennu bu konuda bir yorum yapmisti diye hatirliyorum, borc aldi su kadar toparladi diye. kemoterapi ve sac dokulmesi icin bir cok sey yazilmis,losemiyi net olarak bilmiyoruma ama her kanser vak'asinda sac dokulmesi sart degil. kisinin genetik ozelliklerinden ayri olarak kemoda kullanilan ilaca da bagli. anneme uygulanan ilk kemoda hic sac dokulmesi yasanmamisti, 4 ay sonra baska ilacla baslandi tedaviye ve saclar ilk ay icinde dokuldu. bana mantik hatasi gibi gorunen tek unsur zaman. mesela bir yerden cikiliyor, istanbul gibi bir sehirde gittikleri mesafeyi ucmalari lazim dizideki zamanda yeni mekana ulasmak icin. mimarlik detaylari konusundaki hata tespitlerine de katiliyorum, bir ciddi projenin bu kadar kisa surede tamamlanmasi, hele de yardimci personel olmaksizin tamamlanmasi pek inandirici olmuyor... spor1995 27-01-07, 06:17 dizinin adı binbir gece ama adam bir gece diyor bence mantıksız canossssss 27-01-07, 13:11 bence isim gayet mantıklı dizinin başrol oyuncusunun adı şehrazat yani binbir gece masallarının kraliçesi öbür başrol oyuncusuda binbir gece masallarını okuya okuya kafayı yemiş fable 27-01-07, 13:23 evet bencede adam sürekli binbirgece masallarından bahsediyor adamın hayat tarzı ona çok benziyor. onun için adı böyle herhalde bide şehrazat var tabi keşke onurun adıda şahşehriyar olsaydı:) ne komik olurdu. o zaman hani şu dialogları varya onurla şehrazatın yemek sahneleri şöyle olurdu: onur: "dostum kadınlara inanma" diyen şahşehriyarın hikayesinide ikimiz çok iyi biliyoruz ne de olsa isimlerimiz yüzünden okumasak olmayacaktı :):) bi de şöyle bişi var yani bu pek mantık hatası değil. aslında hiç değil ama aklıma takıldı adı her şehrazat olan bayan illa binbirgece masallarını okumak zorunda mı? yani ne bilim şehrazat belki okumamıştır. kızın önüne gelen binbirgece masallarını okumuş gibi yapıyo. onun için sordum canossssss 27-01-07, 13:27 okumamıştır ama en azından merak edip konusuna bakmıştır :) fable 27-01-07, 17:25 bilmiyorum ama ne bilim biz hep onuru kitap okurken gördük ne bilim işte sordum öle :) rrsa 31-01-07, 11:19 önceki bölümlerde herkese çift maaş ikramiye verileceği söylenmişti,şehrazat a da çift ikramiye yani 4 maaş verilecekti.tamam şehrazat 4 maaş ikramiyesini aldı fakat diğer çalısanların 1 maaşına ne oldu??? aysin 31-01-07, 13:11 önceki bölümlerde herkese çift maaş ikramiye verileceği söylenmişti,şehrazat a da çift ikramiye yani 4 maaş verilecekti.tamam şehrazat 4 maaş ikramiyesini aldı fakat diğer çalısanların 1 maaşına ne oldu??? bu benimde kafama takilmisti ama analdigim kadariyla " sozlesmende 2maas ikarmaiye yazmiyomu oglum " demistim yalcin bey yani 1 yol boyuncea 2 ikramiye senny 01-02-07, 12:45 benim geçen bölümde farkettğim en önemli mantık hatası şu: şehrazat 4 maaş ikramiyenin hesabını onura sormaya gittiğinde onur onu sakinleştirirken ben sana dün gece kalbimi açtım.demek ki sen inanmamışsın v.b.sözler söyledi.dün gece lafına takıldım.o gecenin ertesi günü kerem işe gelmemişti.ve akşamına kerem onurun evine geldi.şehrazat ile yaptığı bu konuşma ondan sonraki gün oldu.evlenme teklifi ettiği gecenin ertesi günü değil.aradan 2 gün geçti canossssss 03-02-07, 10:49 ya bişey sorucam bunlar lösemi ile ilgili toplantıyı cumartesi yapmayacaklarmıydı? hani kerem yapalım demiştide onur eğer şehrazatın vaktini alırsanız olmaz gibisinden bişeyler demişti keremde cmtsi yaparız demişti buraya kadar tamam ama şehrazat işe giderken kaan anne bugün cmtsimi diye sormuştu şehrazatta hayır salı demişti ve o gün lösemi ile ilgili toplantıyı yaptılar galiba günleri karıştırdılar shemaran 03-02-07, 13:12 benim geçen bölümde farkettğim en önemli mantık hatası şu: şehrazat 4 maaş ikramiyenin hesabını onura sormaya gittiğinde onur onu sakinleştirirken ben sana dün gece kalbimi açtım.demek ki sen inanmamışsın v.b.sözler söyledi.dün gece lafına takıldım.o gecenin ertesi günü kerem işe gelmemişti.ve akşamına kerem onurun evine geldi.şehrazat ile yaptığı bu konuşma ondan sonraki gün oldu.evlenme teklifi ettiği gecenin ertesi günü değil.aradan 2 gün geçti Bencede Şehrazat dün geceki teklifi kolay kabul edeyim diyemi veriyorsunuz diye sordu. Onur ben dün gece sana kalbimi açtım dedi. Aradan geçen 2 gündü aslında dediğiniz gibi. Birde Bennu akşam yemeğini anlatırken Şehrazata Kerem bey şoförü göndermiş arabayı kendi kullanıyordu dedi. Ama ikiside arkaya oturdu şoförde vardı. Ne alaka yani!! yele 03-02-07, 17:13 şirketten çıkarken şoför açtı kapıları haklısınız ama klübe bıraktıktan sonra yollamıştır Kerem şoförü yani klüpden eve ve de yata :) dönüşte Kerem kullanmıştır merve_Y89 04-02-07, 10:04 evet bencede adam sürekli binbirgece masallarından bahsediyor adamın hayat tarzı ona çok benziyor. onun için adı böyle herhalde bide şehrazat var tabi keşke onurun adıda şahşehriyar olsaydı:) ne komik olurdu. o zaman hani şu dialogları varya onurla şehrazatın yemek sahneleri şöyle olurdu: onur: "dostum kadınlara inanma" diyen şahşehriyarın hikayesinide ikimiz çok iyi biliyoruz ne de olsa isimlerimiz yüzünden okumasak olmayacaktı :):) bi de şöyle bişi var yani bu pek mantık hatası değil. aslında hiç değil ama aklıma takıldı adı her şehrazat olan bayan illa binbirgece masallarını okumak zorunda mı? yani ne bilim şehrazat belki okumamıştır. kızın önüne gelen binbirgece masallarını okumuş gibi yapıyo. onun için sordum binbirgece masallarında atın adı şahşehriyar zaten dizideki atın adıda şah şehriyar bence ilerleyen bölümlerde onur şehrazatla atını tanıstırıcak boylelikle sahsehrıyarında bır sehrazatı olucak canossssss 04-02-07, 15:14 binbirgece masallarında atın adı şahşehriyar zaten dizideki atın adıda şah şehriyar bence ilerleyen bölümlerde onur şehrazatla atını tanıstırıcak boylelikle sahsehrıyarında bır sehrazatı olucak zaten piknik için şehrzat at çifliğine geliyor kaanla şah şehriyarı seviyorlar e o arada da tanışılar herhalde merve_Y89 04-02-07, 15:49 zaten piknik için şehrzat at çifliğine geliyor kaanla şah şehriyarı seviyorlar e o arada da tanışılar herhalde evt bende fragmanı yenı gordum tanısmıslardır yanıı:img-yes: canossssss 04-02-07, 19:10 evt bende fragmanı yenı gordum tanısmıslardır yanıı:img-yes: tanışmayı aştılar... rrsa 04-02-07, 22:25 tanışmayı aştılar... biliyorum burası yeri değil ama belki onur kendi atı şahşehriyarı şehrazat a verir binmesi için...yani birlikte atlarla gezerlerken şehrazat ı şahşehriyar a bindirir... işte o zaman şehrazat ını bulmuş olacak:) forever.young25@hotmail.c 08-02-07, 11:22 Mantık hatası değil aslında, sadece dikkatimi çekti.. Önceleri toplantıda Onur' un karşısında oturan Şehrazat artık hemen yanın da oturuyor...:icon_whis aysin 08-02-07, 11:25 Mantık hatası değil aslında, sadece dikkatimi çekti.. Önceleri toplantıda Onur' un karşısında oturan Şehrazat artık hemen yanın da oturuyor...:icon_whis cunku yonetim kurulu baskani degisti artik baskan kerem onun icin kerem le onur yer degistirdi semapamuk 08-02-07, 12:47 iş çıkışı kardeşi meleki gören bennu koşar adım arabasının yanına gidip kapıyı açarak binmeye çalışırken melekte diğer kapıyı açmak istedi ancak kapı açılmıyordu.iyide arabalarda merkezi kilit diye bişey var.bütün kapıların oan açık olması gerkiyor.nasıl olduda kapı açılmadı? 6znur 08-02-07, 12:54 doğru açılmaması gerkiyordu benimde dikkattimi çekti belki kendi ayarlamıştır.eski bir araba olsa tek bir yerden açılıyor diycem ama araba yenii oguzz93 13-02-07, 21:03 Dizideki ceyda dümeci varya (bennu) o eskiden tek çocuk olduğu hakkında bir yer geçmişti şimdi ise bir kardeşi çıktı nedenini bilmiyorum ama nefret ediyor.... ne ayak..... oguzz93 13-02-07, 21:06 Bir tane daha farkettimde... Hata değil ama saçma. Ya bu dizide kızı olan fisunmudur nedir varya, çocuğu kız olduğu için emzirmiyor. Bu nasıl iştir yaa isterse hayvan doğursun evlat evlat nasıl kız oldu diye aç bırakıyor çocuğu. Çok saçmaaaa gelincik89 13-02-07, 21:51 Bir tane daha farkettimde... Hata değil ama saçma. Ya bu dizide kızı olan fisunmudur nedir varya, çocuğu kız olduğu için emzirmiyor. Bu nasıl iştir yaa isterse hayvan doğursun evlat evlat nasıl kız oldu diye aç bırakıyor çocuğu. Çok saçmaaaa bence bu bir mantık hatası değil.. füsun zaten sorunlu bir tip bebek kız olunca morali çok bozuldu hele bunun üstünede hamilelik sonrası depresyonu eklenince tamamiyle kafayı yedi.. bu depresyon yüzünden intihar eden insanlar bile varmış..yani tabi bunu çok ağır geçirenler için söylüyorum..doğum sonrasında hormonlar birbirine giriyormuş..işte bu yüzden füsun olayınada doğal bakmak lazım... bora.asli 13-02-07, 21:54 Bir tane daha farkettimde... Hata değil ama saçma. Ya bu dizide kızı olan fisunmudur nedir varya, çocuğu kız olduğu için emzirmiyor. Bu nasıl iştir yaa isterse hayvan doğursun evlat evlat nasıl kız oldu diye aç bırakıyor çocuğu. Çok saçmaaaa Füsun lohusalık depresyonu geçirdiği için öyle davranıyor..aslında bu çok da şaşırtıcı bir durum değil..gayet sık görülen bir travmadır..yeni anne olmuş kadınlar bu dönemi geçirirler..bazısı çok ağır yaşar, bazısı da hafif atlatır..bazıları da hiç sorun yaşamazlar..tabi kız çocuk doğurmasının payı da büyük..ama tek başına bir neden değil bence.. 6znur 13-02-07, 22:17 bi akrabamızın arkadaşı evli kadın doğuruyor.Hastaneden eve geliyolar.Adam eşiyle çok kötü kavga ediyo.Adam evden çıkıyo.Kadında o psikolojiyle kendini camdan atıyo.Adam eve geldiğinde bebeğin ağlayışını duyuyo bakıyo ki kadın yok.Aşağı bakıyolar ki ölmüş.Bebek perişan adam perişan olmış böyle örnekler var bende o bebek için çok üzüldüm ama gerçek Allah kimsenin başına vermesin west 14-02-07, 09:57 Bende birsey farkettim! Bennu kardesine sordu ilk geldigin'de sirt cantan vardi nerde dedi, o arkadasimda kaldi dedi ama ilk geldiginde sirt cantasi yoktu eflatun bir canta vardi omuzuna attmisti.:img-hyste angels18 14-02-07, 11:55 benim farkettiğimde şuydu hastaneden cıktığı gün mutfağa gidip meyva suyu alabiliyordu yani yüzünde acıdan falan eser yoktu öyle acıdan kıvranır bir halide yoktu ama sonra yatakta acıdan kıvranıyordu benim bildiğim doğum yaptıktan sonra ayağa kalmakta hatta yürümekte bile bir kac gün zorlanabilirsin yani bilmiyorum abartmıs olabilirm kafama takıldı işte canossssss 14-02-07, 12:12 ya en son asansörde kaldılar ya bence hiç inandırıcı değildi çünkü tam inecekleri katta kaldılar ve asansör ne yukarda kaldı ne aşağıda pek inadırcı değildi shemaran 14-02-07, 12:18 ya en son asansörde kaldılar ya bence hiç inandırıcı değildi çünkü tam inecekleri katta kaldılar ve asansör ne yukarda kaldı ne aşağıda pek inadırcı değildi Aynen tam da kapı açılacak şekilde kaldılar ne aşağıda ne yukarıda Valla ben 4-5 kez kaldım asansörde hep ortada durdu :icon_sorr şehrazatın şansına zaten asansör lafını duyuncu ifrit olmuştu fazla yüklenmek istemediler belliki:img-wink: cadii_sheker 14-02-07, 13:42 hele asansörde birilerinn gelmesini beklemeleri daha da saçma cep telefonu denilen günümüz teknolojisi bi alet var onu da mı akıl edememişler bnce çok düşünülmedn yazılan şeylar bnlar shemaran 14-02-07, 13:56 hele asansörde birilerinn gelmesini beklemeleri daha da saçma cep telefonu denilen günümüz teknolojisi bi alet var onu da mı akıl edememişler bnce çok düşünülmedn yazılan şeylar bnlar cep telefonunu kerem denedi çekmiyordu bodrum kattaydılar asansörde genelde çekmez bu alet zaten canossssss 14-02-07, 18:12 Aynen tam da kapı açılacak şekilde kaldılar ne aşağıda ne yukarıda Valla ben 4-5 kez kaldım asansörde hep ortada durdu :icon_sorr şehrazatın şansına zaten asansör lafını duyuncu ifrit olmuştu fazla yüklenmek istemediler belliki:img-wink: asansöre ifrit olmasının nedeni kortuğundan değil o 300.000$lık teklite asansörde olmuş olmasıydı ademsan 15-02-07, 09:17 bin bir kurnazliklar düsünen her tasin altinda eli olan bu cadoloz gelin nasil oluyorda birden zayif duruma düsüyor.... bence o karektere sahip olan bir insan hemen bu sekilde cökmezzz mantik hatasiiiiiiii... nazlikiz 15-02-07, 13:37 bin bir kurnazliklar düsünen her tasin altinda eli olan bu cadoloz gelin nasil oluyorda birden zayif duruma düsüyor.... bence o karektere sahip olan bir insan hemen bu sekilde cökmezzz mantik hatasiiiiiiii... bunun aslinda pek bi cadalozlukla ilgisi yok sadece son bebegi erkek olmadi diye ve cocuklarinin dedesi(aklima gelmedi ismi)daha cok kaana dogru yöneldigi icin ve onu bi erkek evlat dogramadim diyecekler diye böyle oldu pek bi mantik hatasi yok bence bunda albundy 16-02-07, 01:47 iş çıkışı kardeşi meleki gören bennu koşar adım arabasının yanına gidip kapıyı açarak binmeye çalışırken melekte diğer kapıyı açmak istedi ancak kapı açılmıyordu.iyide arabalarda merkezi kilit diye bişey var.bütün kapıların oan açık olması gerkiyor.nasıl olduda kapı açılmadı? son dönem üretilen otomobillerin büyük çoğunluğunun kumandasına bir kez basınca sadece sürücü kapısını, iki kez peşpeşe basınca bütün kapıları açar. bilmeyenlerin bilgisine. oguzz93 16-02-07, 12:15 Gerçektende inanılmaz saçma o asansör olayı. Asansörde kalıyorsun ama şansın bu kadarı!!!! tamda milimetrik şekilde ineceği katın yerinde....... hazell 16-02-07, 12:52 bencede saçma tam katın orda kalındı ben çok kez asansörde kaldım ama hiçbiri katda deil de daha aşağılarda olmuştur:img-hyste sorun bende mi acaba:icon_sorr oguzz93 16-02-07, 13:52 İstediğin katta ve ve iki kat ortasında değil tam yerinde olması yani kapının açılması ihtimali milyonda birdir.... O da diziye denk gelmiŞ. Türk_Jön 07-03-07, 10:50 Bennu ile kardeşi aynı evde kalmıyor mu? Bennu, Kaan'ı almak için Şehrazat'ın evine gidiyor ve onuda tehdit ettikleri için o da Şehrazat'la birlikte Kerem'in annesinin evinde kalıyor ama ne kardeşine haber veriyor ne de onu yanına alıyor. Eğer haber verdiyse ben kaçırmış olabilirim kusura bakmayın dizidizidiziler 07-03-07, 12:02 Gerçektende inanılmaz saçma o asansör olayı. Asansörde kalıyorsun ama şansın bu kadarı!!!! tamda milimetrik şekilde ineceği katın yerinde....... Olur mu aynı katta ya? Asansörün çalışması esnasında çarklari ve dişlileri bile gösterdiler. Hatta Şehrazat heh, çalıştı dedi. Sonra asansör en alt kata indi. Fark etmediyseniz hatirlatayim. Onur da asansör önüne geldiğinde yukarı doğru seslendi. dizidizidiziler 07-03-07, 12:04 Bennu ile kardeşi aynı evde kalmıyor mu? Bennu, Kaan'ı almak için Şehrazat'ın evine gidiyor ve onuda tehdit ettikleri için o da Şehrazat'la birlikte Kerem'in annesinin evinde kalıyor ama ne kardeşine haber veriyor ne de onu yanına alıyor. Eğer haber verdiyse ben kaçırmış olabilirim kusura bakmayın Evet Bennu kardeşine haber vermedi. Ama eve gidip kendi eşyalarını da aldığına göre o arada söylemiştir, diye düşündüm ben. Fakat tabii kardeşini yanına almak istememiştir. Çünkü hem Kerem'le görüşecek, hem de kardeşini sevmiyor ve yanında aynı ortamlarda fazla göstermek istemiyor. Sen git bir arkadaşında kal demiştir Bennu Melek'e... Enes Aktaş 07-03-07, 12:05 Bennu ile kardeşi aynı evde kalmıyor mu? Bennu, Kaan'ı almak için Şehrazat'ın evine gidiyor ve onuda tehdit ettikleri için o da Şehrazat'la birlikte Kerem'in annesinin evinde kalıyor ama ne kardeşine haber veriyor ne de onu yanına alıyor. Eğer haber verdiyse ben kaçırmış olabilirim kusura bakmayın evet haber vermedi ama onu kaçırmıcaklardıki zaten tanımıyolardır kız kardeşini kanısındayım asumgok 07-03-07, 16:51 evet haber vermedi ama onu kaçırmıcaklardıki zaten tanımıyolardır kız kardeşini kanısındayım arkadaş bence haklı mihriban hanımın başına bişey gelebileeğini düşünüyorlarsa aynı şeyi bennunun o sevimsiz kardeşi için de düşünmelilerdi andromeasiren 08-03-07, 16:05 bana en mantıksız gelen sahne bennunun onurun yanında koşuşturmasıydı.. kaan kaç kaç kaç ben geliyorum şeklinde bi patronun yanında..:img-yes: koşulurmu??hemde hep sert bulduğu ciddi patronunun önünde bu 2 oluyo bir de'' şehrazat sizin yemeğinizin çok sıkıcı geçtiğini söyledi..''demişti..valla patavatsız bu kız:icon_whis kenny08 09-03-07, 15:00 bana en mantıksız gelen sahne bennunun onurun yanında koşuşturmasıydı.. kaan kaç kaç kaç ben geliyorum şeklinde bi patronun yanında..:img-yes: koşulurmu??hemde hep sert bulduğu ciddi patronunun önünde bu 2 oluyo bir de'' şehrazat sizin yemeğinizin çok sıkıcı geçtiğini söyledi..''demişti..valla patavatsız bu kız:icon_whis bence burda mantıksız bi şey yok gibi.. bennu iş yerinde koşuştursa.. tamam.. ama bu özel hayat ve buna patron dahil kimse mudahale edemez.. artı o kadar resmiyet olacak madem çiftlik evinde ne işleri var.. veee işyeri yemeğinin sıkıcı geçtiğini söylemesinin nedeni genelde sıkıcı geçen iş yemekleri olmasıydı.. bennu nun şehrazat ve onur un yalız olduğundan haberi yoktu çünkü.. aysin 14-03-07, 23:51 arkadaslar onurun babasinin meslegi neydi tam olarak bilen varmi? perideye gore: yuksek mimar muhsin Aksalin oglu .... onura gore: insaat muhendisiydi.. ??? karar versinler hangisi yada bu ikisi bir ben bilmiyorum :img-pilot bizim yeni mimar arkadas tuba su ise bi el atsan dogrusu nedir nasil olur :img-hyste vision 20-03-07, 00:49 gecen sali son bölümde istanbul'un gökyüzünden bir manzarasinda her yerde bayraklar asiliydi... bayramda cekilmis besbelli. ama o zaman bir bayram yoktu. Yani bence hatali olarak eski bir resim kullanilmis.. ottawali 20-03-07, 00:58 Gerçektende inanılmaz saçma o asansör olayı. Asansörde kalıyorsun ama şansın bu kadarı!!!! tamda milimetrik şekilde ineceği katın yerinde....... asansor inecegi katin yerinde kalmadi daha yukarida kaldi dikkat ederseniz kapi acilmadan once asansor calisdi ve zemin kata indi ondan sonra acildi arada kalan asansorler genelde asagi iner ve kapi oyle acilir.yoksa arad kalan asansorun kapisi acilmaz:good: zerrinakbay 21-03-07, 11:34 mihribanın yeşil pasaportu var bide hani bu pasaportu fuhuşculara çaldırdı ya gitsin polise bu kadın kaçak değil ki neden korkuyor hadi mihriban cahil yol yordam bilmez ama koskoca ödüllü mimar şehrazatında aklına gelmiyor mu polise gitmek lily 21-03-07, 16:18 keremin kardeşi master yapıyorsa nasıl 20 yaşında oluyor hani bunların aralarında 2-3 yaş farkı vardı kafam karıştı :img-help: shemaran 21-03-07, 16:21 mihribanın yeşil pasaportu var bide hani bu pasaportu fuhuşculara çaldırdı ya gitsin polise bu kadın kaçak değil ki neden korkuyor hadi mihriban cahil yol yordam bilmez ama koskoca ödüllü mimar şehrazatında aklına gelmiyor mu polise gitmek evet neden polise başvurmuyor kayıp ilanı vermiyor oturum yasağı yokki illaki Şehrazatın Burhan beye minnet borcu olacak ya hayret yani shemaran 21-03-07, 16:22 keremin kardeşi master yapıyorsa nasıl 20 yaşında oluyor hani bunların aralarında 2-3 yaş farkı vardı kafam karıştı :img-help: 20 yaşında olduğunu kim söyledi 9 yaşında ameliyat oldu 20 yıl geçti demek istedi sanırım orada Kerem ben öyle anladım lily 21-03-07, 16:24 20 yaşında olduğunu kim söyledi 9 yaşında ameliyat oldu 20 yıl geçti demek istedi sanırım orada Kerem ben öyle anladım Öyledir herhalde ben yanlış anlamış olabilirim (yoksa bu kadar büyük bir hata yapıcaklarını sanmam) tşk:good: parcalibulut 21-03-07, 19:25 burak 29 yasinda, kerem ise ya 34 yada 35 yasinda ama emin degilim. eger galata koprusune en son lise 2 de ayak bastiysa ve 1992 de de galata koprusunu yeniden insaa etmislerse eh demek ki kerem en az 34 yasinda. o zaman bennu kac yasinda olur onu bilmiyorum ama.. senny 27-03-07, 02:05 arkadaslar onurun babasinin meslegi neydi tam olarak bilen varmi? perideye gore: yuksek mimar muhsin Aksalin oglu .... onura gore: insaat muhendisiydi.. ??? karar versinler hangisi yada bu ikisi bir ben bilmiyorum :img-pilot bizim yeni mimar arkadas tuba su ise bi el atsan dogrusu nedir nasil olur :img-hyste ben inş.müh olarak fikrimi söyleyeyim.bence onurun babası inş.müh.idi.bununla ilgili kesin bir detay görmedim şimdiye kadar.ama peride ne de olsa yaşlı bir kadın mimar ile müh.aynı meslek olarak görüyor.aradaki farkı bilmez yani.onur un dediği daha kesin gibi. princess4ever 03-04-07, 23:32 Firdevs cesaratelendirdikten sonra, Onur Şehrazatın evini aradı, telefon 1-2 kere çaldı ama Şehrazat telefonun fişini çekti. Onur şehrazatın evde olmadığını zannediyordu. Cep telefonu değil ki şehrazat bakıp kapansın ev telefonu 1-2 kere çaldıktan sonra kendi kendine kapanmaz ki? Onur nasıl anlamadı şehrazatın evde olduğunu?? Aynı anda o da mı basmıştı kapatma düğmesine(o zaman niye 1-2 kere çaldırıp kapattı daha uzun beklemedi):img-help: *1-2 kere çalmamış, 4. çalışın ortasında çekmiş fişi snowboard 03-04-07, 23:35 Firdevs cesaratelendirdikten sonra, Onur Şehrazatın evini aradı, telefon 1-2 kere çaldı ama Şehrazat telefonun fişini çekti. Onur şehrazatın evde olmadığını zannediyordu. Cep telefonu değil ki şehrazat bakıp kapansın ev telefonu 1-2 kere çaldıktan sonra kendi kendine kapanmaz ki? Onur nasıl anlamadı şehrazatın evde olduğunu?? Aynı anda o da mı basmıştı kapatma düğmesine(o zaman niye 1-2 kere çaldırıp kapattı daha uzun beklemedi):img-help: Meriç'cim, Ev telefonlarının fişi çekilince, arayana çalmaya devam eder. Çalıyor da açılmıyor gibi olur. Gerçi telefon çalarken fiş çekilince, arayana nasıl bir sinyal verir bilemem ama bence paşa'nın burda anlaması olanaksızdı. 1-2 kere de değil aslında baya bir çaldırdı. Fişi çektikleri için ses kesildi ama dediğim gibi Onur'un kulağında çalmaya devam ediyordu... Sen birşey anladın mı yazdığımdan? :img-help: princess4ever 03-04-07, 23:39 Meriç'cim, Ev telefonlarının fişi çekilince, arayana çalmaya devam eder. Çalıyor da açılmıyor gibi olur. Gerçi telefon çalarken fiş çekilince, arayana nasıl bir sinyal verir bilemem ama bence paşa'nın burda anlaması olanaksızdı. 1-2 kere de değil aslında baya bir çaldırdı. Fişi çektikleri için ses kesildi ama dediğim gibi Onur'un kulağında çalmaya devam ediyordu... Sen birşey anladın mı yazdığımdan? :img-help: Hmm anladım sanırsam. Ama hem fiş çekildikten sonra çalmaya devam eder demişsin, hem de sinyal verir demişsin. Ben çalmaya devam ettiğini bilmiyordum da ondan söyledim:img-blush Daha müsayit bir saatte de evde denerim :) çalışkankız 08-04-07, 15:50 bence dizinin tamamı mantık hatası dizinin hitab ettiği yaş sınırı 0-6 yaş grubuna indi zeka seviyesi ise -6454787545456451231 ufuk_cemre 08-04-07, 21:33 Onu da burada tartışalım. Şimdiye kadar ciddi bir mantık hatası olmadı. Bencede bende aynısını sölerdim fable 09-04-07, 17:22 bence dizinin tamamı mantık hatası dizinin hitab ettiği yaş sınırı 0-6 yaş grubuna indi zeka seviyesi ise -6454787545456451231 bak arkadaşım lütfen aşağılayıcı şeyler yazmayalım o ne demek yaa. belliki izlemiyosun o zaman yorumda yapma kardeşim. ne demek zeka seviyesi düşük diye. ordaki söylenenleri yetişkin bi insan bile zor çözüyo nası küçücük bebeler çözsün allah aşkına yaa. bi daha yapma olur mu gerçekten diziyi izleyenlere haksızlık oluyo:img-wink: ZuzuLa 11-04-07, 08:23 Ya arkadaşlar Şehrazat'ın fotoğraflarına kimse dikkat etmedi mi? Hepsi diziden alınmış fotoğraflar. Özellikle Şehrazat'ın sahilde denize karşı oturduğu sahnelerden. Dizilerin bir çoğunda bunu yapıyolar. Madem gizli çekiliyor bu resimler bari burnunun dibindeki görüntüleri verme. Türk_Jön 13-04-07, 12:20 Bu yazdığım hataya Yüksel Aytuğ köşesinde yer vermiş onada bir okuyucusu ulaştırmış Şantiye silahlı saldırıya uğrayınca Onur ve Kerem Ankara'ya gittiler ya Onur'da işçilere bir şeyler anlatıyordu hani işte o sırada Onur'un arkasına IETT'e durağı tabelası görünüyormuş first lady 15-04-07, 15:13 Bu yazdığım hataya Yüksel Aytuğ köşesinde yer vermiş onada bir okuyucusu ulaştırmış Şantiye silahlı saldırıya uğrayınca Onur ve Kerem Ankara'ya gittiler ya Onur'da işçilere bir şeyler anlatıyordu hani işte o sırada Onur'un arkasına IETT'e durağı tabelası görünüyormuş bende gördüm bu hatayı.keremle onur konuşurken inşaatın duvarının arkasında tabela vardı.bariz görünüyodu.hatta evdekilerede gösterdim çok güldük:img-hyste :img-hyste görüntü uzaktı ama izleyiciden bişey kaçmazzzzz:img-wink: sibel_88 15-04-07, 15:49 Bu yazdığım hataya Yüksel Aytuğ köşesinde yer vermiş onada bir okuyucusu ulaştırmış Şantiye silahlı saldırıya uğrayınca Onur ve Kerem Ankara'ya gittiler ya Onur'da işçilere bir şeyler anlatıyordu hani işte o sırada Onur'un arkasına IETT'e durağı tabelası görünüyormuş kusura bakmayin türkiyede yasamadigim icin bilmiyorum: iett ne demekki? burda tuhaf olan sey nedir? mojo 15-04-07, 15:54 kusura bakmayin türkiyede yasamadigim icin bilmiyorum: iett ne demekki? burda tuhaf olan sey nedir? İETT : İstanbul Elektrik Tramvay ve Tünel İşletmeleri Genel Müdürlüğü Belediye otobüsü duraklarında İETT tabelaları oluyor,oysa ki olay Ankara'da geçiyordu güya.. :) sibel_88 15-04-07, 18:34 ha anlasildi:) ben böylesi dikkatsizlikler sadece beyaz gelincikte olur zannediyordum, ama demekki tmc'de normalmis böylesi seyler:icon_whis shemaran 15-04-07, 19:06 Bu yazdığım hataya Yüksel Aytuğ köşesinde yer vermiş onada bir okuyucusu ulaştırmış Şantiye silahlı saldırıya uğrayınca Onur ve Kerem Ankara'ya gittiler ya Onur'da işçilere bir şeyler anlatıyordu hani işte o sırada Onur'un arkasına IETT'e durağı tabelası görünüyormuş valla kırk kez baktım Onurun arkasında uzakta yeşil ışık var birde dediğiniz gibi durak tarzı bir tabela gibi bir şey ama İETT olduğunu kim nerden çıkarıyor. net bir şey yok okunan şekil olarakta benim bildiğim hiç bir İETT durağına benzemiyor bunun dışında neresi var anlamış değilim? first lady 16-04-07, 11:40 tabela görünüyo net olmasada.onların soluna düşen tarafta keremin karşısında,onurun arkasında.inşaat duvarı varya onların sol tarafında işte o duvarın arkasında.şimdi baktım youtube'dan.3.kısımda 8:05 dakikasında.bakın görürsünüz:img-yes: shemaran 16-04-07, 12:09 tabela görünüyo net olmasada.onların soluna düşen tarafta keremin karşısında,onurun arkasında.inşaat duvarı varya onların sol tarafında işte o duvarın arkasında.şimdi baktım youtube'dan.3.kısımda 8:05 dakikasında.bakın görürsünüz:img-yes: bende oraya bakmıştım zaten İETT olduğunu nasıl anladınız :img-cool2 first lady 16-04-07, 12:21 bende oraya bakmıştım zaten İETT olduğunu nasıl anladınız :img-cool2 tabeladan belliiiiii.İETT duraklarını tanıyan biri o tabelayıda tanır.burdan anladım ben:img-yes:bakın alttaki resim o duraktada var uzakta olsa seçiliyo. http://img86.imageshack.us/img86/7323/logoiettny2.gif shemaran 16-04-07, 14:23 tabeladan belliiiiii.İETT duraklarını tanıyan biri o tabelayıda tanır.burdan anladım ben:img-yes:bakın alttaki resim o duraktada var uzakta olsa seçiliyo. http://img86.imageshack.us/img86/7323/logoiettny2.gif ömrüm duraklarda geçti böyle İETT durağı görmedim desem çok mu cahilce olur:img-cool2 paylaşım için sağol :img-wink: nasıl böyle bir şey yaptılar ya:img-pilot 6znur 16-04-07, 17:17 işte o iett durağı:) http://img111.imageshack.us/img111/1779/binbirgece20blm3ksm0410xm1.jpg tatlikiz01 02-05-07, 14:37 artık mantık hataları yok galiba bikaç bölümdür:img-yes: nedersiniz :icon_whis :img-help: winx-kızı-cansu 07-05-07, 21:09 koca kafalar binbirgece komedisi ama saygısızlık: http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=10198 2.: http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=10208 3.: http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=43413 winx-kızı-cansu 07-05-07, 21:11 bu da şahanın salaklığı: http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=42090 seheripek46 08-05-07, 10:13 koca kafalar binbirgece komedisi ama saygısızlık: http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=10198 2.: http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=10208 3.: http://www.vidivodo.com/video.php?myvideo_id=43413 evet canım bende çok saygısızca buldum ama güldümde sevi_özge 08-05-07, 21:44 23.bolum hatalarla doluydu basta dıkkatımı ceken onur we sehrazatın dogumgunu kutlama yemegınde sehrazatın ertesı gunkı benunun organızayosundan bahsetmseı we bunun guya suprızz olması defneee 08-05- |