Tüm Versiyonu Göster : En Sevdiğiniz Oyuncu ?
EL DESDİCADO
22-10-05, 21:56
arkadaşlar belalı baldız dizisinde benim en beğendiğim oyuncular,kenan ışık ve nurgül yeşilçay.çoçuk oyuncular daha iyi olabilirdi.berna laçin fena değil.sizin görüşleriniz nedir bu konuda?
Bence Kesinlik Le Nurgül Yeşilçay
hepsini çok seviyorum,hepsi çok başarılı.ama berna laçin bir başka..;)
HazelAngel
22-10-05, 23:28
Kesinlikle Nurgül Yeşilçay Ve Berna Laçin ;)
Hepsi ayrım yapmadan seviyorum çünkü hepsi bir elmanın parçası... ;)
Ben de hepsini seviyorum bu şüphesiz ,çünkü onların biri eksik olsa bu dizi aynı tadı vermezdi. Ama illa ki seçmem gerekirse;ben Kenan Işık ile Nurgül Yeşilçay'ın karşılıklı atıştıkları sahneleri daha bir gülümseyerek izliyorum.
burada sorulan en sevdiğiniz oyuncu mu ? oyuncular mı ?
NURGUL YESILCAY MY NUMBER ONE ;) ;) :cool:
burada sorulan en sevdiğiniz oyuncu mu ? oyuncular mı ?
sanırım her ikiside..
bende berna laçin diyorum çok ısrar ederseniz :D
nurgül yeşilçay rolüyle çok tatlı ama berna laçini daha çok beğeniyorum
Bence rolünü herkez harika oynuyor.Nurgül ablama bravo demem lazım.
Eskiden drama dizileri ceviren biri icin, komedi i$inden iyi anlıyor ve galiba zaman gecdikce daha'da iyi olacak.
Berna Laçin zaten senelerdir bu i$i yapior ve harika.
Kenan I$ık zaten Dadı'da da komik'di ve cocuklar'da bence ellerinden geleni yapmaya calı$ıyorlar.Hepsi süper! :)
hepsi çokk başarılı ama nurgül yeşilçayy bi başkaaa
ben berna laçini daha çok beğeniyorum
Bernada Nurgulde çok basarili iki oyuncu.....ama ben Nurgulu daha çok beğeniyorum
Berna Laçin'in yalın ve sade oyununu daha çok seviyorum.
bende nurgul yesilcayi daha da cok beyeniyorum!!
super yaa o kadin
bence de kesinlikle nurgul yesilcay ama berna lacin de guzel rol yapiyor
Berna laçin.................... ;) derim başka şey demem
kesinlikle kenan isik ve berna laçin!!!!!! sorulur mu? :p
kesinlikle kenan isik ve berna laçin!!!!!! sorulur mu? :p
Kenan ışık'ta iyi oyuncu tabiki...bütün dizilerini hemen hemen izledim.. ;)
EL DESDİCADO
26-10-05, 00:51
Kenan ışık'ta iyi oyuncu tabiki...bütün dizilerini hemen hemen izledim.. ;)
KENAN IŞIK YARIN AŞK OYUNUN YENİ BÖLÜMÜNDE KONUK OYUNCU.HAKİM ROLÜNDE.FRAGMANDAN GÖREBİLDİĞİM KADARIYLA YİNE DÖKTÜRÜYOR(ZATEN TERSİ DÜŞÜNÜLEMEZDİ)DİZİNİN BAYAN OYUNCULARIDA ÇOK İYİ AMA BENİM İÇİN KENAN IŞIĞIN YERİ APAYRI
birtanecik
26-10-05, 01:01
vaallahi ben NURGUL YESILYAhayranimmm
daha dogum yapali kac ay olmuss
kadindakii enerjiye hayret ediyorumm
OSCARLIK KADINN VALAHII :D
(bu arada o altin portakalda hakkini yediler zavalliminn..(!)
vaallahi ben NURGUL YESILYAhayranimmm
daha dogum yapali kac ay olmuss
kadindakii enerjiye hayret ediyorumm
OSCARLIK KADINN VALAHII :D
(bu arada o altin portakalda hakkini yediler zavalliminn..(!)
demi hakini yemediler yeni birine verdiler o kadar zten oda takmiyo sende takma bosver
berna laçin ciddi bir karakterdeki komik yönleri çok iyi yansıtıyor. sade ama çok güçlü bir oyunculuğu var.
KENAN IŞIK YARIN AŞK OYUNUN YENİ BÖLÜMÜNDE KONUK OYUNCU.HAKİM ROLÜNDE.FRAGMANDAN GÖREBİLDİĞİM KADARIYLA YİNE DÖKTÜRÜYOR(ZATEN TERSİ DÜŞÜNÜLEMEZDİ)DİZİNİN BAYAN OYUNCULARIDA ÇOK İYİ AMA BENİM İÇİN KENAN IŞIĞIN YERİ APAYRI
Evet bu akşam aşk oyunu dizisinde var ..merakla bekliyorum....
çocuk oyuncularıda es geçmemek lazım.Yeşim'e bayılıyorum...özelliklerine mimiklerine gerçekten mi diyişine
valla hepsi iyi oynuyor rollerinin hakkını veriyor ama en ii nurgül yeşilçay
valla hepsi iyi oynuyor rollerinin hakkını veriyor ama en ii nurgül yeşilçay
kesinlikle...
hepsi güzel ama NuRgÜl üm manyak bi şekilde muhteşem!!!!!!!!!!!!!!!11 ;)
Bence 3 oyuncuda mükemmel. Berna Lacin , Nurgül Yesilcay , Kenan Isik bundan iyi cast yapilamazdi.Özellikle Berna Lacin ve Nurgül Yesilcay tabiki.Cocuklardanda Cemre Özer oyunculuk yapmak icin kendini parcalasada beceremiyor ve itici hareketler sergiliyor.
selam arkadaslar forumu berna laçin i ararken buldum forum baya renkli ve ilgi alanıma giriyor bu ilk mesajım...
dizide tabiki en sevdiğim oyuncu berna laçin tiyatro oyuncularına karsı ınanılmaz sevgım ve saygım var..
nurgül yeşilçayı çok beğeniyorum...kenan ışık ve berna laçinde çok başarılı....
bence KESİNLİKLE BERNA LAÇİN..(nurgül beceremiyo bu işi)
Bir de zaman zaman Cemre Özer'e biraz haksızlık edildiğini düşünüyorum.Daha işin başında ve bence hiç de fena değil.O yaştaki bir genç kızın davranışlarını güzel veriyor.Eminim ki ilerde oyununu,tarzını oturtup daha kontrollü ve doğal oynamasını öğrenecektir
kenan_izze
24-11-05, 11:57
kenan ışık tartışmasız
yeşim(sedef sahin)e bayılıyorum ;)
Dizi çok şeker çok eğlenceli bence...Berna Laçin,Nurgül Yeşilçay,Kenan Işık..Çocuklarda iyi..Ayırt edemeyeceğim.. :)
berna laçin süper bir oyuncu
Berna Laçin tabiii kii. Yaptığı her işte bir numara bence...
bu dizide basrolu paylasan oyuncular(kena isik,nurgul yesilcay,berna laçin)gercekten cok basarililar,turkiyenin en iyi oyunculari diyebilirm,ama ben nurgule daha cok seviyorum :D
Bence Avrupa Yakasindan sonra gelen en iyi Dizi.Bu Dizinin Reklamlarini gördügümde bu dizi ise ramaz kesin dedim ve beni Berna Lacin.,Kenan isik.,ve Nurgül Yesilcay sasirttilar .,Harika bir dizi .,neden böyle düsündügüme gelince bu insanlar hep ciddi Rollerde oynadilar ve ben bunu basaramiyacaklarini düsündüm ve beni yaniltilar.,berna lacin gibi ablam olmasini isterdim !!!!!!!
:p Nurgül yesilcay bir Harika.,her rolün her senaryonun Kadini .........
nurgül yeşilçay ağır basıo :)
Bence hepsi çok iyi ama nurgül yeşilçay başka seviyrum.Çok komikkkk. :p
Bence Berna Laçin... Nurgül'ü diğer dizilerden seviyodum da, bu dizide biraz zorlama oynuyor.
Ben Berna Laçini normalde pek sevmezdim ama bu dizide sevmeye başladım Nurgül Yeşilçaysa her rolün üstesinden geldiği gibi bununda geldi helal olsun.
HePSi_1991
15-12-05, 19:52
KESSSİNLİKLEE CEMREE ÖZERR..bitane o ya
bence nurgül yeşilçay çok güzel rol yapıyor.oynadığı dizilere ve filmlere baktığınızda da bunu anlayabiliriz
merlystreep
13-01-06, 22:18
nurgül yeşilçay türkiyenin dünya standartlarındaki en iyi oyuncusu bu dizideki oyunculuk adına en iyi performansı o gösteriyo hep diğer oyunculara gelince kenan bey gerçekten başarılı bir oyuncu rolüne uyuyor bence ama bana ekonomik oynuyo gibi geliyo hep aynı karakter sanki oynadıkları ,sadece adları farklı ama bu role gayet uyumlu diziyi izlenebilir kılanlardan .Berna hanım da iyi oyuncu ama o da farklı isimler altında hep aynı kişiyi oynuyo bunlar tabi bu oyuncuların kendilerini kanıtlamaları açısından önemli sonuçta diziyi etkileyen bir durum yok hepsinin birbirleriyle sinerjileri iyi tabi bu dizinin sorunsuz old.anlamına gelmez yine de en başta öyle olmasa da nurgül dizinin şu anda en iyisi dizi de izlenebilir durumda giderek iyileşiyo ben de daha çok gülüyorum
CrAzY_gİrL
14-01-06, 00:59
Bence Arzu Sonra Küçük Kiz Sonra Büyük Kiz Adlarini Unuttum
Nurgül yeşilçay ı çok beyeniyorum. ama diğerleri de güzel
merlystreep
29-01-06, 23:25
özellikle son iki bölümde nurgül çok güzel oynuyo çok iyi gözlem yapmış nurgül dizideki en zor ve en absürd rol onun dizideki wsprileri de onun üzerine yığmaya çalışmalarına rağmen nurgülü izlerken türkiyedeki sanatçı bozuntuları aklıma geliyo dikkatli izleyince nurgülün o yapmacık kadını özellikle ortaya çıkarma çabasını çok iyi anlıyorum bence orjinalindeki kelly ripa dan daha iyi gözlem yapmış şevimli gözükme çabasına girmeden karakterin ana özelliklerini ortaya çıkarıyo ve bence nurgülü bizim o rolde görmek istemeyişimiz bu karakteri yüzümüze tokat gibi vururcasına inandırıcı ve büyük oynamasıdır ayrıca diğer oyuncuların sade rollerinin ve kendilerinden çok şey katıp gözlem yapmalarına gerek olmayacak bir rolde başarılı olmaları nurgülşden daha iyi oynadıkları anlamına gelmemektedir .bunca lakırtıyı yine niye yaptın merylstreep derseniz aslında ben de tam bilmesemde anladığım kadarıyla herkesin nurgül yeşilçayın kimsenin cesaret bile edemeyeceği bir rolde bence amalı konaktakinden de daha büyük bir oyunculuk gösterisine tepkisiz kalma çabasını görmek istemeyişidir
Bence Nurgül Yeşilçay :icon_whis
Duygu_dudu_09
09-02-06, 20:49
tabiki Nurgül Yesilcay benem ondan gibisi yok !!!!!
tabiki berna laçin(dilek) :icon_ange
merlystreep
11-02-06, 21:30
nurgül yeşilçay namıdeğer arzu
türkiyenin en yetenekli kadın oyuncusu. ve oyunculuğu kadar doğal olan küçük dev kadın
tabikide nurgül yesilcay!!! :icon_ange
berna lacını cok sevıyorum.dolayısı ıle onun oldugu yerde baska kımseyı yazamam.
tabikide NURGÜL YEŞİLÇAY :img-icecr
nurgül yeşilçay :img-yes: :img-yes: :img-yes:
herşeyiyle bam başka kadın yaaa
Öner...Erkan
29-04-06, 19:13
Hepsini çok seviyorum ama en çok Dilek :img-icecr
berna laçine bayılıyorum hele işaşırdığı an tüpü çok komik oluyor çok beğenerek izliyorum :)
TubaBülent
20-05-06, 17:37
nurgül yesilcay
melis_krmcm
20-05-06, 18:46
nurgül yeşilçay kesinlikle..
nurgül yşilçay ve berna laçin... ki bence dizide herkes süper oynuyo...:)
TubaBülent
25-05-06, 00:03
berna lacin
burchincik
25-05-06, 07:44
nurgül yeşilçay ve berna laçin ikilisi
NurgulPACINO
25-05-06, 09:46
nurgül yeşilçay hem diznin en iyisiydi hem en zor rol onundu diğerleri de iyidi aama onlar kendini oynuyodu..nurgülün üzerine oyuncu tanımıyorum türkiyede
NURGÜL YEŞİLÇAY ve Berna Laçin
NurgulPACINO
26-05-06, 09:19
hoppala arkdaşım anneyi oynamak bi karakter yaratmak değildir karakterden bahsediyorum berna hanım zaten kendi de diyo bana çok benziyo diyo hatta benim abartılı halim diyo..nurgülün zor rolüyle berna hanımın alışık olduğu[ilk kez oynamasından bahsetmiyorum kendinden bildiği biri]rolü ve bunu oynayış açısından zorluk açısından büyük bi farklılık var ki berna hanım çok tecrübeli bi oyuncu nurgül daha genç 29 yaşında berna kadar tecrübesi yok olmasına rağmen ilk kez oynadığı bi rol ve belkide başrolde türkiyede lk kez oynanan bi rol komedi türünde nurgülün çok emin olarak söylüyorum zıttı bi rol başarıyı bunu kıstas olarak yaparsak nurgülden bu rolü daha iyi kimse oynamayazdı o absurd rolü o kadar doğal o kadar sanki öyleymiş gibi oynuyoki ki ben nurgülün bu sene hayranı oldum bu sene bi deliyi oynadığı anlat istanbulda..fahişeyi oynadığı eğreti gelini seyrettim ve oscarlık oynadığı söylersem abartmış olmam kadın toplam zaten kariyerinde 4 -5 rol oynadı hepsi de biribirine nurgüle zıt roler ben berna hanımın farklı birini oynadığını görmedim ki bence iyi bi oyuncu ama nurgül kadar yetenekli olmadığı söyleyebilirim öyle olasaydı nurgüle değil berna hanıma hayran olurdum çünkü asmalı zamanında ben nurgül hayranı değildim.bizi yani beni en azından objectif olmamakla suçlayamazsın..bi kez daha söylüyorum nurgül bu rolde olaması gerekenden daha iyi oynuyo ve berna laçinden de üzgünüm ama bu açıdan baktığımda daha başarılı ben kendini oynamanın başarı olduğunu düşünmüyorum ki nurgülün asmallıda kendini oynadığını başarı olarak görmediğim giiibi[ki kızın daha ikinci dizisiydi düşün yani].çok iddalı olarak söylüyorum berna hanım çok iyi bi oyuncuuuuuudur evet ama nurgül bence türkiyede şu anda en iyi kadın oyuncular arasındadır [fatih akının atıf yılmazın onunla çalışmak istemesi kanıt]bence geleceğin en iyi kadın oyuncusuuudur.bu roldede inanılmaz doğal oynamaktadır..
aslında bu mimik kulanma meselesine takılıyorum berna laçin rolüne göre çok abartılı mimikler kulanıyo öne çıkma çabası gibi duuruyo.sende objectif olarak bakarsan berna hanımın çok baartılı oynadığını farkedersin..olması gerekende de abartılı mimikleri.ben kenna ışığın mimiklerini daha başarılı buluyorum.sakin karaktere daha uygun abartıyı abatmadan.. ki bu zordur aynı şekilde o nurgülün karaktere kattığı has mimiklere bayılıyorum mimiklerini çok iyi kulanıyo gerçekten.yanlış anlaşılmasın berna hanımda kenan ışıkta nurgülde çok iyiler ama nurgülü beğeniyorum çünkü oyunculuğuna bayılıyorum..onu sevdiğim için oyunculuğuna hasta değilim.onun türkiyenin dünya standartlarındaki en yetenekli opyuncularından olduğunu düşünüyorum ..bunu berna laçinle kıyslamadanda yapabiliriz ama her yerde anlamayan adamlar nurgülün abartılı bernanın duru oynadığını sanıyo ve ben hala bi çok kişinin nurgülün burada oynadığı karakterin anti bi kahraman olduğunu kabullenmek istemediklerini görüyorum çoğu nurgülün karakteri antipatik oynadığını sanıyo..dizideki en başarılı performansın nurgüle ait olduğunu düşünüyorum eğer başarıııısız olsaydı zaten bu diziyi izlemezdim nurgülün hayranı funi hermneyse olmazdım daha iyi birinin olurdum.uzatmaya da gerek yok ayrıca herkes aynı düşünmek zorunda değildir nurgül hayranlarının objectivitelerden yoksunolduğunu düşünmen hiç normal gelmedi bana ..kçyane nurgül hayranı berna laçinle nurgülü nurgül bazında kıyasladı bencede hep nurgül anlaşılmak istenmiyo gibi geliyo nurgül abartılı oynuyomuş diyolar ki kızın abattılı bi kadını bu kadar doğal oynadığı için onlara öyle gelmiş olabileceğini hiç düşünmüyolar.bende bunu ilk kez söyledim ..ağzı olan konuşuyo buradaad interneti olamn konuşuyo ne diyeyim madem cevap istyolar çok objectif olarak söylüyorum berna laçinide seviyorum ama nurgül daha başarılııııdır[kıstqaslar herkese göre değişir bana göre bu kıstas doğruuudur.]iyi günler:img-meeti
Tabiki Kenan ışık ve Nurgül yeşilçay
Kenan ışık ve Nurgül Yeşilçay'ı çok ama çok seviyorum
berna laçin. ama nurgül yeşilçayda rolünün hakkını veriyor.
berna laçin!!!!
nurgülü sevmiyorum.fazla abartılı
berna laçin!!!!
nurgülü sevmiyorum.fazla abartılı
Oynadığı karakter zaten baştan ayağa abartı arkadaşım.Bu rol Berna hanımınki gibi oynanamaz ki,adı üzerine "Belalı baldız" bu:)
NurgulPACINO
07-06-06, 20:07
Oynadığı karakter zaten baştan ayağa abartı arkadaşım.Bu rol Berna hanımınki gibi oynanamaz ki,adı üzerine "Belalı baldız" bu:)
ben de ek olarak diyorum ki bu arzu rolü ancak bu kadar doğal oynanırdı.onu da nurgül yeşilçay yaptı.
kesinlike nurgül yesilcay
SAHRA_IRMAK
09-06-06, 12:56
bence nurgul yesılcay ıle berna lacın bırbırıni tamamlıyo
:img-kiss: berna laçin ve nurgül yeşilçay:img-kiss:
kissorkill
10-06-06, 16:36
nurgül yeşilçayy
superisicik
22-06-06, 20:17
arzu tabiki yani nurgül yeşilçay bayılıorum ya süper hem dizide hem gerçekte
mentifecal
23-06-06, 15:26
Kesinlikle Nurgül Yeşilçay
hepsi çok başarılılar bence
nurgül yesilcay ve berna lacin
Tabii ki Arzu bu da sorulur mu :img-sorry Ama ewin büük kizi da hos ki bunun cem özer'in kizi olduunu örendim sok oldum :icon_cry: Ana Kiz bir dizide oynuolar ne hos :icon_cry:
keremcem_hasibe
26-06-06, 15:46
tabi ki de nurgül yeşilçay tam benim tipim:img-kiss:
valla bence nurgül yeşilçay,berna laçin,mehmet aslan
kesinlikle rolünün hakkını veren nurgül yeşilçay herkes o rolün üstesinden gelemezdi:img-icecr
bence nurgül yeşilçay ve berna laçin
kesinlikle nurgül yeşilçayyyy
berna laçin sonuna kadarrrrrr
<<*TILSIM*>>
16-12-06, 18:31
berna laçin ve NURGUL YESILCAY
<<*TILSIM*>>
16-12-06, 18:32
kenan ışıkta aslında çok iyi bir oyuncu ama oynadığı karakterden olsa gereke birz kötü bir performansı vardı
_AŞkım_FB_1907_
26-02-07, 23:22
bence kenan ışık ve nurgül yeşilçay çocuklardan da,
cemre özer favorimm.
Yahu şimdi şimdi düşünüyorum da;ben Muz fiko karakterini de çok sevmişim meğerse:img-wink: Yani Yosi Mizrahi'yi:img-yes:
Mrb Medea'cim.Evet muz fiko'da cok guzel ve komik bir karekterdi ama sonra gittti arzu kerem'le kaldi keske oda kalsaydi.Dahada eylence olurdu.
Keske butun oyuncular'i yeni dizilerde gorsek.Nurgul'u goruyoruz Berna'da sansizmis yeni dizi tutulmuyo malesef biticek galiba..mehmet ali gibi bir partneri olursa olacagi bu..nerde o muhtesem nurgul ile gunler ;)
Kenan bey'de diziler'de yok artik tiyatro yapicakmis artik galiba.
Cocuklari oynanyan oyunculari'da yeni projelerde gorsek fena olmaz.
Heee Selin Denizli'yi yani Ajlan'i unutmiyim ona bayiliyodum ya cok komiklerdi Arzu ile kavgalari. hehe :)
*Tugce_FB*
08-04-07, 19:41
Kenan ışık,
Berna laçin
Cemre özer:happy0064
Nugül Yeşilçay Berna Laçin
Anıl'cığım Kenan Işık yeni bir diziye başlayacak hatta yanlış bilmiyorsam şu sıralarda çekimleri devam ediyor.:img-wink:
En çok sevdiğim oyuncular sıralamasını yaparsam
Zirvede yalnızca
Berna Laçin olur.benim için :img-yes:
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.