Tüm Versiyonu Göster : Yine de Aşığım

Sayfalar : [1] 2

MasalTeam
08-09-05, 14:19
Haluk Bilginer ve Şevval Sam bu sit-com icin bir araya geliyor :)

YAKINDA Kanald de !

gulbeyaz
08-09-05, 14:22
Hadi canim, ciddi misin?Reklamini filan gosterdilermi?HAluk bilginer ve Sevval Sam, hic yan yana dusunmemistim.Neyse, benim gibi Sevval Sam hayranlarinin gonlu oldu demek.Hayirli ve ugurlu olsun hepimize! :)

sisley
08-09-05, 14:45
aaa gerçekten mi haluk bilgineri yeniden görmek çok süper olacak tatlı hayattan sonra ama şevval sam içinse ısrarla komedi yerine ya da sit-com yerine başka projelerde olmalı bence yinede önyargılı olmayayım izleyelim görelim

ÇAKIL85
10-09-05, 13:46
ilk defa duyuyorum bu yeni diziyi peki baska kimler oynuyor bu dizide??

matrak kız
10-09-05, 13:52
HİÇ İKİSİNİ BİR ARADA DÜŞÜNMEMİŞİMDİR AMA ŞEVVAL SAMIN OLDUĞU BÜTÜN DİZİLER GÜZELDİRR İYİ SEYİRLER:p

Rose
12-09-05, 13:34
Bu dizi ile ilgili yazilarinizi buraya ekleyin, lütfen yeni baslik acmayin.

Saygilar
Rose

Müge
12-09-05, 13:40
bende merakla bekliyorum bu diziyi... :p

döndü
13-09-05, 13:43
şevval samı tek geçerim o gözler o endam harika yaaaa haydi hayırlısı :( :cool:

MasalTeam
17-09-05, 14:31
Arkadaslar Fragmani gören var mi ? Cekimler basladi , Bu muhtesem Sitcom 1-2 Hafta icinde baslar sanirim ;)

MasalTeam
18-09-05, 13:58
ya arkadaşlar bu diziyle ilgili hiç bişeyyok kanaldenin tanıtımlarında bu ikiliden eser yok bikere şevval sam ı gördüm ondan sonra görmedim ne iş ya acaba yayına girmeden kaldırıldımı

Hayir, Cekimler henüz cok yeni basladi.Ekimde izleriz mutlaka , Kanald bu diziyi son bombasi olarak en sona sakliyor ;)

kanin
18-09-05, 14:34
Hayir, Cekimler henüz cok yeni basladi.Ekimde izleriz mutlaka , Kanald bu diziyi son bombasi olarak en sona sakliyor ;)

KanalD'de böyle bir dizi başlamayacak. masalteam yine masal anlatıyor. belki başka bir kanal olabilir. Ama kanalD yalan. Öyle ekim de son bomba falan yalan yani. Kulakdan dolma bir şeyler duymuş sallıyor.

MasalTeam
18-09-05, 15:38
KanalD'de böyle bir dizi başlamayacak. masalteam yine masal anlatıyor. belki başka bir kanal olabilir. Ama kanalD yalan. Öyle ekim de son bomba falan yalan yani. Kulakdan dolma bir şeyler duymuş sallıyor.

Sevgili Kanin ;

Bilmiyorum hic gazete okuyomusun :) Veya Internet Medyasini takip ediyormusun :) Ama görüyorumki dünyadan haberin yok :)

BU DIZININ YAKINDA KANALD de BASLAYACAGI ASAGIDAKI MEDYA KURULUSLARINDA HABER OLARAK YAYINLANDI ;

Hürriyet , Milliyet , Posta , Vatan vs vs ......

Ama kanin sen düsünme bunlari :) Dizi Ekim Ayinda Kanald de basliyor !!!

sisley
18-09-05, 21:46
ben çok merak ediyorum özellikle haluk bilgineri umarım tatlı hayat kadar komik ve başarılı olur

MasalTeam
28-09-05, 11:51
ya sıkıldım ama ne zaman başlıcak bu dizi yaaa :(

Bende sabirsizlaniyorum artik , Kanal D nin yeni dizileri batti maglum , insallah bu dizininde kiymetini bilip iyi promosyon yaparlar.Cok gec kalindi ya , simdi her dizinin kitlesi olusmaya basladi.Offff Baslasin arik :)

king
28-09-05, 16:30
haluk bilginer hayranı olduğum bir kişilik hele komedi konusunda üstüne adam tanımıyorum e bide şevval var ki zaten çok seviyorum bu dizi umarım tutar ama bide şöyle bir risk var dizi kanal d de yayınlanıyor

nazmemoli
03-10-05, 18:09
yaçok sıkıldım artık ya öfff ben bu diziyi izlemek istiyorum tutacak bu dizi hissediyorum :p

HUU GICIK KANAL D BAŞLAT ARTIK BU DİZİYİ DE YAZIK KICAAZ PERİŞAN OLUYOOOOO.WALLA BEN DE MERAK EDİYORUUM WALLA.....EEE NASIL OLSA SEVVALCİKLE HALUKÇUK VAAR...........MAVİŞİM BENİM CANIMIN CANII DOMATESŞİM BENİİM.............:rolleyes: :p

nazmemoli
07-10-05, 15:37
ya baktım bu dizi daha başlamadan 2 sayfa olmuşsa kim bilir başlayınca kaç sayfa oluuuuuuuur:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

nazmemoli
11-10-05, 13:53
eh ya ne diziymiş hiçbir diziyi bu kadar biyik bi sabırsızlıkla beklediğimi hatırlamıyorum çok merk ediyorum inşallah çok başarılı olur :p

olur olur olur..hiç merak etme haberim var umarım doğrudur...haziran gecesi kasımda bitiyor 11 bölüm sonra fln işte...eğer gerçekten bitiyorsa belki de aşığım sana yı koyarlar onun yerine inş.....bence başarılı olur...zaten daha başlamadan aylar önce bu kadar yorum yapılmışsa kesiiiiiiiiiiiiiiiiib başarılı oluuur...merak etmeyiiin.başlar yakındaaa en azından siz görüyosunuz şevvali aşkınızı ben göremiyorum ama haftalardır aşkımı..........kıymetini bilin aşkınızın aaah aaah..kanal d herşeyde en uyuzsun....

BERNA
11-10-05, 22:38
Haluk Bilginer'in oynadığı her komedi dizisini kahkahalarla izledim. Bunun da farklı olacağını sanmıyorum. Ben de haberi okumuştum ama Haluk Bilginer hala film çekiminde olduğuna göre çekimlerin yapılıp yayına girmesi bir süre daha alır diye düşünüyorum.
Sabırsızlıkla bekliyorum.

MasalTeam
12-10-05, 11:16
Düsler ve Gerceklerde bitti.Artik Kanal D icin sona sakladigi dizileri yayina sokma zamani.Umarim uzun soluklu güzel bir sitcom olur.

gölge
13-10-05, 19:17
ah inşallah uzun soluklu olur en çok ta şevval ablam için sevinirim :p

zapping
18-10-05, 15:01
galiba böyle birdizi olmadi.. olmayacak

lindsay
18-10-05, 19:03
bencede çok güzel bi diziye benziyor şevval sam ın olması iyi oldu haluk bilginer tek kelimeyle müthiş zaten umarım kanal d nin kurbanı olmaz

first lady
19-10-05, 13:09
e artık başlasa iyi olur sıkıldım bekle bekle :(

izleyici
20-10-05, 11:18
bu dizi mad about you'dan uyarlama esinlenme, her neyse....
mad abaout you süperdir...
kahkahadan cok evlilige ince göndermeler taşır..
bakalim türk versiyonu nasıl olacak

nazmemoli
22-10-05, 10:26
kasım ortasın da dizi yayına giriyomuş gel kasım gel

aaaah aaaaah kasım bizi duymuyo ki yaaaa.....:( :( :(

MasalTeam
22-10-05, 10:28
bu gün bi haber okudum kumsal dergisi reklam yapmak diilde amacım diziyle ilgili tv sinema sayfasın da bi haber
dizinin adı değişmiş sanırım deli divane olmuş sanırım atv de yayınlancağı yazılıyıdı

Umarim öyle olmustur.Cünkü ATV hem 1 numarali dizi kanali hemde Deli Divane ismi daha güzel.Bekleyip görecegiz

lindsay
22-10-05, 18:41
şimdi gördüm dizinin adı yine de aşığım atv de cuma günü 21.45 te şevval çook tatlı yaa şimdiden izlemek için sabırsızlanıyorum

lindsay
22-10-05, 19:34
Kardeş reklamınımı gördün??????
evet reklamını gördüm

dıary
22-10-05, 19:44
şimdi gördüm dizinin adı yine de aşığım atv de cuma günü 21.45 te şevval çook tatlı yaa şimdiden izlemek için sabırsızlanıyorum
arkadaslar bi şey sorabilirmiyim dizi kanaldeden atv ye mi geçmiş hemde baslamadan?

EL DESDİCADO
22-10-05, 19:45
aaa çok şaşırdım valla ya başlamadan dizinin de yani adı değişti, kanal değişti ne iş ya daha sabah dizinin adını deli divane diye okudum alala
ARKADAŞLAR BU DİZİNİN YAPIMCISI MED YAPIM.MED YAPIMLA BU DİZİ İÇİN YAZIN ANLAŞMIŞTI KANAL D. AMA MED YAPIMIN DİZİSİ OLAN AŞK OYUNU ATV YE TRANSFER OLUNCA KANAL D YÖNETİMİ MED YAPIMLA UZUN SÜRE ÇALIŞMAMA KARARI ALDI.DEMEK Kİ BU DİZİSİNİDE MED YAPIM ATV YE YAPMAYA KARAR VERDİ .KANAL D BÖYLECE AŞK OYUNUNDAN SONRA BİR MUHTEŞEM(HALUK BİLGİNER-ŞEVVAL SAM VARSA ŞİMDİDEN,İZLEMEDEN MUHTEŞEM DİYEBİLİRZİ) DİZİYİ DAHA ATV YE KAPTIRDI.

dıary
22-10-05, 20:05
ya arkadaslar soruma cevap verecek biri yok mu?

nazmemoli
22-10-05, 21:24
Arkadaşlar aşığım sana diye bir dizi vardı gösterilmemişti tv de işte o dizinin adı değişmiş ve atv de yayına giricek cuma günü saat 21.45 duyurulur...oyuncular ŞEVVAL SAM,HALUK BİLGİNER

EL DESDİCADO
22-10-05, 21:26
Arkadaşlar aşığım sana diye bir dizi vardı gösterilmemişti tv de işte o dizinin adı değişmiş ve atv de yayına giricek cuma günü saat 21.45 duyurulur...oyuncular ŞEVVAL SAM,HALUK BİLGİNER
ben dizinin adı deli divane olmuş diye duydum nazmemoli. :confused: acaba hangisi doğrusu?

nazmemoli
22-10-05, 21:26
ya arkadaslar soruma cevap verecek biri yok mu?

ben veriyim dizinin yeni adı YİNE DE AŞIĞIM atv de CUMA günleri saat 21.45 te yeni fragmanını gördüm...oyuncuları aynı...

EL DESDİCADO
22-10-05, 22:11
http://img466.imageshack.us/img466/1885/yas26oh.jpg (http://imageshack.us)
Dizinin fragmanı ve konusu sitemde www.sevvalsam.com.tr.tc
çok iyiler ya.harika olacak bence ;)

sorenza
22-10-05, 22:16
Bu sene atv çoştu ya Aliye,Aşk Oyunu şimdide yinede aşığım kasup kavurucak bu üç dizi ya süper bir haber oldu aliye aşk oyunuyla çakışma durumu da yok doya doya izleriz şevvali artık bide haluk bilginer gibi usta bir oyuncuyla tadına doyum olmaz bu dizinin framanı izledim az önce dolunay soysert de vvar arkadaşlar en yakın arkadaşları rolünde sevenlerine duyrulur

gzm
22-10-05, 23:06
bence sevval ve haluk bilginer yakısmıslar cuma günü yayınlanacak

sisley
22-10-05, 23:11
cuma günü o saatte ilk göz ağrısı vardı atv de ne olcak o zaman.

gzm
22-10-05, 23:22
cuma günü o saatte ilk göz ağrısı vardı atv de ne olcak o zaman.

fragmanı gösterdiler baska bi gün yayınlanacak ya da kaldırıldı

sisley
22-10-05, 23:47
evet kanal d kaptırdı yine güzel diziyi haluk bilginer zaten süper şevval samide severim merak ediyorum başarılı olacağı kesin kanal d ye ise sadece bakmak kalıcak ve dizi atv de izlenir dedirticek gerçekten.

MasalTeam
23-10-05, 10:07
Arkadaslar ;

"AŞIĞIM SANA" basligi buraya tasinmistir.Dizi hakkindaki yazilariniza burdan devam edebilirsiniz.

Saygilarimla;

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

lindsay
23-10-05, 11:15
bence dizinin atv de olması iyi oldu kanal d en ufak bi reyting düşüşünde dizileri yayından kaldırıyo

lindsay
23-10-05, 11:25
@şevval@ mesaj atmışsın ama nasıl cevap vericeğimi bilmiyorum fragmanında işte haluk bilginere niye arkadaşlarımıza yalan söyledik diyodu haluk bilginerde bizi yemeğe davet ettiler diyodu şevval de vay alçaklar diye dalga geçiyodu sonra şevval bi kapıyı çalıyodu kapının kulbu elinde kalıyodu oda şaşkın bi biçimde bakıyodu
umarım okursun:)

izleyici
23-10-05, 13:17
kanal d den atv ye geçen dizi bugün itibariyle showa geçmiş, adı da hasta oluyorum sana olmuş... ama showdan da stara gecebilir ve ismi sevdim seni bir kere olabilirmis:)))

yine de seviyorum...

lindsay
23-10-05, 13:48
kanal d den atv ye geçen dizi bugün itibariyle showa geçmiş, adı da hasta oluyorum sana olmuş... ama showdan da stara gecebilir ve ismi sevdim seni bir kere olabilirmis:)))

yine de seviyorum...
evet cuma günü 21.45 te atv de

sorenza
23-10-05, 14:20
Bunları @şevval@in eklediği fragmandan çektim çok komik olacak ya çakkk
http://img482.imageshack.us/img482/9867/bscap0034ce.jpg
http://img482.imageshack.us/img482/2301/bscap0056gx.jpg
http://img482.imageshack.us/img482/5775/bscap0071nv.jpg
http://img482.imageshack.us/img482/8698/bscap0086mt.jpg
http://img482.imageshack.us/img482/2599/bscap0101xk.jpg

dizi_tirya
23-10-05, 15:34
valla atv sit-comları bir bir döktürüyo dizi atv de izlenir hakkaten adam gibi fragman ve özet veriyo.avrupa yakası ile yağmur zamanı ve gümüşe rakip oluyo belalı baldızla zirvede bi de yine de aşığım la da zirveye oturur.kanald d öyle bakakalır.ayrıca bu bi sit-comda adı biraz garip geldi ne alaka onu da görücez.bence izlenir ama cuma günü çapkın var bira değişik olucak.ilk göz ağrısı inşallah kaldırılmıştır.

fatih18
23-10-05, 15:57
guzel olacak helede birde Sevval Sam varsa daha guzel olur

sezinti
23-10-05, 16:56
dizi fragmanında DOLUNAY SOYSERT'i gördüm.
konuk oyuncu mu? ana karakterlerden biri mi acaba ?

EL DESDİCADO
23-10-05, 16:58
ben bu diziden çok umutluyum.sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.acaba tatlı hayatın boşluğunu doldurabilecek mı bu dizi.ne dersiniz?

EL DESDİCADO
23-10-05, 16:58
dizi fragmanında DOLUNAY SOYSERT'i gördüm.
konuk oyuncu mu? ana karakterlerden biri mi acaba ?
ana karakterlerden biri sanırım

sisley
23-10-05, 17:02
ben az önce fragmanını gördüm ve çok beğendim kısa da olsa şevval sam ve haluk bilginer iyi ikili olmuşlar reklamında bile çok güldüm

özellikle haluk bilginerin ''pizzayı tutan tokmağıda tutar '' dediğinde iyi bir dizi geliyor çok güleceğiz

dolunay soysert ana rollerden biri bence çünkü en yakın arkadaşlarını oyunuyor şevval samle haluk bilginerin

sezinti
23-10-05, 17:02
ben bu diziden çok umutluyum.sabırsızlıkla cumayı bekliyorum.acaba tatlı hayatın boşluğunu doldurabilecek mı bu dizi.ne dersiniz?

tatlı hayat dizisinde ön plana çıkan bir oyuncu yoktu. her oyuncu dizinin temel taşı olmuştu. biri olmazsa eksikliğini hissedilecekti.
menekşe'siz bir tatlı hayat
yada irfan'sız bir tatlı hayat gibi örnekler sayılabilir.
düşünülebilirmiydi ?

bakalım

EL DESDİCADO
23-10-05, 17:17
tatlı hayat dizisinde ön plana çıkan bir oyuncu yoktu. her oyuncu dizinin temel taşı olmuştu. biri olmazsa eksikliğini hissedilecekti.
menekşe'siz bir tatlı hayat
yada irfan'sız bir tatlı hayat gibi örnekler sayılabilir.
düşünülebilirmiydi ?

bakalım
ihsan yıldırım bir adım öne geçsede tabiki menekşesiz daha da önemlisi irfansız ;) bir tatlı hayat olamazdı.eğer bu dizide de o yan karakterler tatlı hayat gibi iyi olursa muhteşem bir dizi izleriz.İRFAN:ihsan bey biraz önce bir belgesel izledim .konusu makaklardı.makaklar çok ilginç hayvanlar.maymun desen maymun değil.maymun değil desen maymun :D

lindsay
23-10-05, 17:21
CAnım çok teşekkür ederim
rica ederim:)

MERVE"
23-10-05, 19:06
merakla bekliyorum bu diziyi :D

EL DESDİCADO
23-10-05, 20:16
valla daha başlamadan bu kadar sayfa olmuşsa yürüyelim arkadaşlar bu dizi reyting kurbanı aslaaaa ve aslaaa olamaz bizde bu destek onlarda bu oyunculuk varken bu dizi yürür gider :cool:
RATİNG KURBANI MI? BU DİZİ ANCAK BAŞKA DİZİLERİN RATİNG KURBANI OLMASINA NEDEN OLUR ;) BEN BU SEZONUN BOMBALARININ BAŞINDA GELECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM

MasalTeam
24-10-05, 10:36
Ihlamurlar Altinda gibi bir rakibi var.Dizi cok iyi olabilir ama Dramalar her zaman Komediden önce gelir.Keske pazartesi 20:00 de olabilseydi.

zeynepyy
24-10-05, 13:42
şevval sam keşke sit com yerine bir dramada oynasaydı. nurgül yeşilçay içinde aynı şeyi düşünmüştüm ama onun mazereti var (bebeği).
şevval samı geçen sene çocuğun var derdin varda izlemiştim.ama gülbeyazdaki gibi olmamıştı.onu yeniden bir dramada izlemek daha hoş olacaktı.

pinkzone
24-10-05, 13:51
Tamda Ihlamurlar Altındanın karşısına koymuşlar ya... İzleriz Genede

Ceva
25-10-05, 06:53
Haluk Bilginer var, birde bunun yanında Şevval Sam var daha ne olsun. hmm bana bu dizi Cuma akşamlarının vazgeçilmezleri arasında olacak gibi geliyor.

Ek Bilgi: Mad About You dizisinin Türkiye versiyonu diye biliyorum. Bu dizinin orjinalinde Helen Hunt ve Paul Resier oynamıştı. Dizi yanlış hatırlamıyorsam 7 sezon sürmüştü.

babyyy2
25-10-05, 10:40
atv bu sezon coştu aşk oyunundan sonra reytingi garantili bir diziyi daha kanald den transfer etti bravo valla hemde kanald nin çok izlenen dizisinin karşısına koymuşlar bakalım sonuç ne olucak hep birlikte c.tesi günü görücez.

sedagknozenci
25-10-05, 13:42
izleyelim bakalım saat 20,00de mi acaba yoksa ilk göz agrsının yerinemi koydular offoff niee kalktıki bu dizi

tvrehberi
25-10-05, 14:39
mad about you süper bi diziydi.umarım türkçe versiyonu ii olur.şevval samın komedi performansını ben de ii bulmamıştım doğrusu.yapay kalıyo komedide.ki bu dizinin fragmanında da yine aynıydı.gülbeyazdaki gibi değil yani.ıhlamurlar altında nın karşısına koymaları kötü aynı saatte showda da çapkın var o da ii reyting alıyo diye biliyorum.bakalım neler olacak??bu arada haluk bilginerin oyunculuğuna sözümüz yok tabii...

first lady
26-10-05, 13:29
acayip komik bişeye benziyo ay çok merak ediyorum ya :p .ama bu dizi aşığım sana adıyla kanalde de başlamyıcakmıydı :confused:

nazmemoli
26-10-05, 15:56
evet ben de merak ettim gerçekten....çok komiğe benziyor...hele hele şevvalin tarağı getirmesi ve haluk b. de istersen hırsızın saçını düzeltelim demesine bittim ya...

EL DESDİCADO
26-10-05, 17:27
evet ben de merak ettim gerçekten....çok komiğe benziyor...hele hele şevvalin tarağı getirmesi ve haluk b. de istersen hırsızın saçını düzeltelim demesine bittim ya...
diziyle ilgili kafamdaki son soru işaretleri,son fragmanı izleyince dağıldı.fragman bu kadar komikse gerisini siz düşünün.haluk bilginer babamız her zamanki gibi

stormy
27-10-05, 07:31
Bu dizinin fragmanini gorunce direk Helen Hunt'in oynadigi "Mad About You" dizisi aklima geldi. Sanririm ondan esinlenmis.

EL DESDİCADO
27-10-05, 10:52
evet uyarlama bir dizi.ama unutmayın tatlı hayatta uyarlamaydı.önemli olan bunun iyi yapılıp yapılmadığı.fragmandan anladığım kadarıyla bu gayet güzel başarılmış

sedab
27-10-05, 10:56
haluk bilginer hastasıyım valla
mad about you dan derlenmiş büyük ihtimal ama yine de esprilere bakmam gerek..aynısımı görmeli

GüZYanGInI
27-10-05, 11:01
ya haluk bilginer i bende çookk beğeniorum... süper bi oyuncu ama şevval sam ı sevmiorum... fazlada yetenekli bulmuorum... bence hoş bi dizi haluk bilginerin esprileriyle dahada hoş olur

Müge
27-10-05, 14:00
Ben şevval'i süper baba dizisinden beri çok seviyorum her şeyini bilirim...bir keresinde onu metin tekin'le evli iken capitol'de , oğlu tarık emir'ide babası ile beşiktaş'da gördüm.henüz tanışma fırsatımız olmadı şevval'le .üniversiteyi mimar sinan güzel sanatlar grafik bölümünü hatta 8yılda bitirdiğini bilirim..11kasım1973 doğum günü klasik bir akrep kadınıdır....bugüne kadar kötü bir huyunu görmedim şevval'in.oynadığı dizilerde gayet başarılıdır. annesi Leman Sam'dan büyük terbiye almıştır ..
süper baba'dan sonra yanlış hatırlmıyorsam oynadığı diziler..
süper baba(atv)1997 senesinde hamile olduğu için diziden ayrıldı
feride(startv)(1998)-->sanırsam tarihi
yıldızların altında(showtv)(2001)
gülbeyaz(kanal d)2003
müjgan bey(showtv)2004
çocuğun mu var?derdin var?(tgrt)(2005)yeni dizi
yine de aşığım(atv)
bu dizilerin hiç birinde onun yanlış bir hareketini bir ayıbı görmedim..ve daha çok sevdim onu
yeni dizisinide merakla bekliyorum...
haluk bilginer'le iyi bir iş çıkaracak .haluk bilginer ona hocalık yapacak...
şevval'in en kısa sürede bir albümünüde bekliyorum .annesine vermiş olduğu"İlla" albümünden kendi bestelerini söylese bile bana yeter..
neyse şevval sam'ı beğenerek izleyen onun yaşına yakın bir hayranıyım...
yeni dizisinde ona başarılar diliyorum....

EL DESDİCADO
27-10-05, 17:23
haluk bilginer hastasıyım valla
mad about you dan derlenmiş büyük ihtimal ama yine de esprilere bakmam gerek..aynısımı görmeli
sedab sadece fragmana bakman yeterli.harika bir sit-com dizimiz olacak artık ekranlarda.yan karakterlerde tatlı hayatta olduğu gibi dziye müthiş renk katacak.celal kadri kınoğlu(yani yaylı hayatın irfanı) da kadroda olsaydı keşke

Müge
27-10-05, 17:53
cANIMIN İÇİ ÜNV İ MİMAR SİNANDA DEĞİL MARMARA GÜZEL SANATLAR FAKÜLTESİNDE OKUDU :D
Karıştırmışım yine haklısın.marmara anadolu yakasında mimar sinan avrupa yakasında karaköy de..ne olsa benim meslekdaşım Şevval ;)

sorenza
27-10-05, 18:01
Arkadaşlar inanın böyle tartışmaları okuyunca üzülüyorum bence bunun yeri burası değil herkes düzeyli bir şekilde yorumunu yazmalı

Herkes Gibi bende yorumumu belirtiyim bence şevval sam harika bir insan öncelikle ondan sonra kendini kanıtlamış bir oyuncu iyi bir ailede yetişmiş belirli bir statüye sahip bir kişilik çok iyi bir ses güzel masum bir yüz Bunlar sadece birkaçı daha bir sürü iyi özelliği var ama tabi bu bence herkesin görüşlerine saygııyım seviye düzeyini düşürmedikleri sürece

Müge
27-10-05, 18:18
Arkadaşlar inanın böyle tartışmaları okuyunca üzülüyorum bence bunun yeri burası değil herkes düzeyli bir şekilde yorumunu yazmalı

Herkes Gibi bende yorumumu belirtiyim bence şevval sam harika bir insan öncelikle ondan sonra kendini kanıtlamış bir oyuncu iyi bir ailede yetişmiş belirli bir statüye sahip bir kişilik çok iyi bir ses güzel masum bir yüz Bunlar sadece birkaçı daha bir sürü iyi özelliği var ama tabi bu bence herkesin görüşlerine saygııyım seviye düzeyini düşürmedikleri sürece
sana katılıyorum sorenza...

EL DESDİCADO
27-10-05, 18:28
ayrı ,ayrı iki sanatçı ne kadar büyük olursa olsun aynı projede,bir çift oluşturduklarında bir eletirik oluşmazsa başarı sağlanamaz.yani 2 , daha 4 etmeyebilir bazı durumlarda.ama fragmandan gördüğüm kadarıyla haluk bilginer,şevval sam iyi bir elekririk yakalamışlar.hatta tatlı hayattaki türkan şoraydan daha iyi bir partner olmuş gibi haluk bilginere,şevval sam.

GüZYanGInI
28-10-05, 09:54
ya arkadaşlar herkes birbirini yanlış anlıor... dizi tabikide güzeldir. diziye laf söledimiz yok.. aslında hiçbişeye laf sölediimiz yok... laflar çöarpıtılıo o kadar... ben şevval sam için çirkin, iğren., berbat demedim. sadece ben sevmem dedim. bu gayet normal bişidir. kesinlikle hakarete varıcak bişi sölemedim... ben medeni bi şekilde görüşümü belirttim... cansu dere için güzyangını izledimi söleyen arkadaşlar var..o dizide koskoca ışıl yüzesoy gibi yetenekli bi oyuncu var...fikret kuşkan var, kenan bal var... cansu dereyi nerden çıkardınız... ayrıca et parçasını düşünür denildi... buda yanlış bi görüş... sadece sevmem pek dedim aldıım karşılığa bakın... inanın ilk defa böle bişiyle karşılaşıorum.. hee bu arada el desdicado denilen arkadaşı sadece forumlardan tanırım.... biraz daha saygı. kötü bişii denmedi... şimdi lütfen herkes forumun asıl konusuna dönsün. seviyeler düşürülüp kalpler kırılmasın

sweety_14
28-10-05, 11:52
kesinliklee türkan şoraydan daha ii bi partnerr şevval ablacımm

üstelik şevval ablacım hertürlü çok tatlı yuaaaaa

sedoş
28-10-05, 12:19
BU AKŞAM 21:45 offf çokaz kaldı yaa kavuşuyozruz sonunda şevvale bence süper bi dizi olcak fragmanlarındanda çok güzel bi dizi olduğu gözüküyo zaten bütün dizilerin ilk bi kaç bölümü en kötü bölümlerinden olur ama bu SÜPER olucak

sedoş
28-10-05, 12:46
ben diğer sayfaları okumadım yaa kim diyo başarısız diyee haluk bilginer gibi bi usta bide şevvalimiz dizi yapıcak güzel olmıcak heee :eek: kesin süper olucak !!!

MasalTeam
28-10-05, 12:50
Sevgili EL DESDİCADO ve @şevval@

Dizifilm.com Forumlarinda kisisel tartismalar ve hakaret icerikli mesajlar kesinlikle yasaktir.

"Yine de Asigim" bölümünde kisisel tartisma ve hakaret icerekli mesajlariniz silinmistir.

Bu bir UYARIDIR.Lütfen Dizifilm.com Forumlarinda seviyeyi koruyabilmek icin ayni hatayi bir kez daha tekrar etmeyin.

Ayni uyari özel mesaj ile 2 kullaniciyada gönderilmistir.

Saygilarimla ;

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

EL DESDİCADO
28-10-05, 14:10
dizinin tanıtımlarında şevval sam'ın bu işi başaramıyacağını anladım bana göre sit com ona göre değil ama gülbeyaz da çok başarılıydı diğer projelerinde eskiyi aratacak cinsten
sevgili wolfman ben bu görüşüne katılmıyorum.belalı baldız dizisinde nurgül yeşilçayın oynayacağı duyulduğunda,duygusal rollerin oyuncusu sit-comda nasıl oynar denildi.ama bence harika bir performans sergiliyor.ikincisi şevval samın bu ilk sit-com denemesi değil.çoçuğun var derdin var adlı sit-comda cem davranla oynamıştı,gayet de başarılıydı.iyi oyucular her türlü rolün üstesinden gelirler.başka bir noktada bu sefer partnerinin haluk bilginer olması.karşılıklı uyumları tutarsa ki-gördüğüm kadarıyla tutmuş-çok güzel bir dizi izleriz.sedoş evet böyle sit-comların ilk bölümleri biraz tatsızdır.bir başyapıt olan tatlı hayatın bile ben ilk bölümlerini beğenmemiştim.ama bu korkum fragmanı izleyince son buldu.ilk bölümden ortalığı yıkacak gibime geliyor bu dizi ;)

GüZYanGInI
28-10-05, 14:16
özellikle o tavuk göğsünden zehirlenme sahnesi ve hırsız sahnesine çok gülmüştüm... merakla bekliorum tamamını

sweety_14
28-10-05, 14:21
tabiki şevval ablacım başarılı olucakk

tartışmaya bilee değmezzz:)

lindsay
28-10-05, 15:19
tabiki bu dizi başarılı olucak şevval in fırçayla kapıya koşuşu ve haluk bilginerin söylediği laf ı hatırladıkça gülüyorum:)

nazmemoli
28-10-05, 16:39
ooooooooo 2 heycan bir arada öncesi yabancı d. sonrası da yine de aşığım...walllllllla en güzel gün cuma ve çarşamba süper....ya bu dizi avrupa yakasından sonraa en en en ses getiren ve en güzel sitcom dizisi olacak.....içinde bir şevval sultanımız var bi de haluk amcamız var...yani bu diziyi sevmeyen olursa akıllarına şaşarım...tiryakilik yaratacak bu dizi.....sabırsızlıkla bekliyorum....herkes izlesin...:cool: :cool: :cool:

joshandme
28-10-05, 18:11
ben haluk bilginer aşığıyım .. adam mükemmel ötesi bi oyuncu .tatlı hayatta gülmek ten kırıp geçiriordu .. emret bakanım ı fazla sevmemiştim .. bana hitap etmiordu ...

bu dizi süper olacağa benzior .. beklioırum başlasın test çözmezsem izliycem ....

MERVE"
28-10-05, 18:23
az kaldı çok az heyacanım artıyor... :D

sezinti
28-10-05, 21:16
çok güzel bir dizi

esmanur87
28-10-05, 21:21
bencede coook guzel bir dizi:):)

EL DESDİCADO
28-10-05, 21:34
çok güzel bir dizi
evet beklediğim gibi oldu.çok güzeldi.ilk bölüm böyle ise sonrasında çok daha güzel olacaktır.ratingleri çok merak ediyorum doğrusu

rubio
28-10-05, 21:34
ben çok begendim yaa harikaydı hele o tokuşma sahnesi adeta gerçekti... çok begendim bundan sonra daa izliycem sanırm:)

sezinti
28-10-05, 21:38
Aşk Oyunun Kurtuluş'u diziye güzellik katmış. çok beğendim bu bölümü.

EL DESDİCADO
28-10-05, 21:46
Aşk Oyunun Kurtuluş'u diziye güzellik katmış. çok beğendim bu bölümü.
evet onu görünce çok şaşırdım. çok yerinde bir oyuncu seçimi doğrusu.yani yan kadroyuda çok sağlam tutmuşlar.dizde oynayan kızlarda çok güzel bu arada ;)

sisley
28-10-05, 21:55
bende beğendim çok güzel beklediğm gibi umarım ratingler de iyi olur
aydoğan of 'luyu görmek de güzeldi kurti yani .

Müge
28-10-05, 21:57
İlk bölümü olmasına rağmen güzel bir dizi..Şevval'in mimikleri haluk bilginer'in espirleri bitirdi beni...

aliyeci
28-10-05, 22:14
haluk bilginer yine süper oyunculuğunu sergilemiş bence;zaten türkiye nin en büyü kyeteneklerinden birisi benceee

şimdi şevvalciler bana kızmasın ama bence şevval biraz tutuktu arkadaşlar; yani umarım ilerleyen bölümlerde açılır ama şu anda haluk bilginer in yanında çok sönük kalıyoooo; inşallah daha iyi olurr

ama yine de bu dizinin tutmasını çok isterim; şu anda orta seviyedeki ilk bölümüne rağmen inşallah ilerleyen bölümlerde çok daha iyi bi hale gelir;
ve inşallah reytinglere kurban gitmez

dıary
28-10-05, 22:17
bende beğendim çok güzel beklediğm gibi umarım ratingler de iyi olur
aydoğan of 'luyu görmek de güzeldi kurti yani .
evet aydogan ofluyu görmek güzel dide ben bu dizi yi cok sevdim inşallah reyting canavarı olmaz o kadadr cok güldümkü :p özellikle haluk bilginere ve ev sahiplerine

izleyici
29-10-05, 09:41
don olayi çok komikti... kizkardesin don juan demesi de

siyah_inci
29-10-05, 09:50
bi sit-kom dizi için hgarika ama sit-kom dizilerden pek hoşlanmam çünkü sanat iyice duydusunu kaybediyor nedeni fazla mekanın bulunmaması dizi bir kaç mekan üzerinden geçiyo ve bu mekanlarda yapmacık :D

Ne bilim işte ben pek hoşlanmıyorum ama hakikaten şevval san ve haluk bilginer renk katıyor

sedoş
29-10-05, 10:36
bence süper güzel bi dizi şevvalle haluk bilginerde çok uymuşlar yani harikaydıı :D

sedoş
29-10-05, 10:53
evet ya çok tatlılardı inşallah böyle devam eder bu arada jenerikteki resimlere bittim :D

Aynen yaa süper resimlerdi ayrıca şevvalin saçları bi harika olmul dimi??

dizide en çok şu don olayına güldüm :D
bide mutahit malzemeden çalmış diyo adam diyoki 'o mütahit ben oluyorum'

koptum burdaa :D

soysall
29-10-05, 11:09
Haluk Bilginer ,üzerinde Tartişilamayacak Bir Oyuncu.komedi Veya Dram Farketmiyor Süper Bir Yildiz.ancak şevval Sam Için Ayni şeyi Söylemek Mümkün Değil.ses Tonu Diziye Gitmemiş.oyunculuğu Da çok Durgun,soğuk,sikinti Veriyor..tonlamalari Ve Vurgulamalari Da Hatali.sadece Güzelliği Yetecek Mi Bakalim?inşallah Zamanla Açilir Da Bilginer E Yazik Olmaz..yine De Ilk Bölüm Olduğu Için çok Tenkit Etmemek Lazim.bir Kaç Bölüm Bekleyelim Bakalim.emeği Geçenlere Selam Ve Sevgilerimle...

sisley
29-10-05, 12:27
AB” Grubu

1-Yabancı Damat Kanal D... 9.40 rating, 28.10 share...
2- Büyük Yalan Atv... 8.00 rating, 24.00 share...
3-Hayat Bilgisi Show Tv... 7.80 rating, 23.50 share...
4-Ihlamurlar Altında Kanal D... 7.70 rating, 24.70 share...
5-Atv Spor Haberleri Atv...7.40 rating, 25.70 share...
6-Atv Ana Haber Atv... 7.30 rating, 26.00 share...
7-Çat Kapı Show Tv... 6.70 rating, 21.70 share...
8-Yine de Aşığım Atv... 5.50 rating, 16.80 share...
9-Yabancı Damat (özet) Kanal D... 5.00 rating, 16.60 share...
10- Renkli Hayatlar Star Tv... 4.80 rating, 14.30 share...

ratingler böyle total de ilk 10 da yok hmmm biraz kötü ya keşke daha iyi olsaydı ama ilerleyn bölümlerde daha yükselecektir.

pinkzone
29-10-05, 13:16
Espiriler yerli yerinde idi.. Ara sıra baktım çünkü ıhlamurlar altında izliyordum..
Çok güzel uyum sağlamışlar beğendim o açıdan..

Aşk oyunundaki kurtinin sahneleri de güzeldi.. EEE nede olsa med yapım sitcomu

Şevval Sam'a ve Haluk Bilginer'e Başarılarının devamını dilerim..

mimarimo
29-10-05, 13:21
bilmem seyrediniz war mıydı?cnbc-e de"mad about you" diye bir dizi wardı hatta yakın zamanda digiturk kanalı comedymax de de verdiler onun aynısı seyredenler warsa anlarlar...gzl olmuş kadro gayet ii

sude9
29-10-05, 14:06
İlk bölüm için fena sayılmazdı,karar içi bir kaç bçlüm daha izlemek gerekiyor

EL DESDİCADO
29-10-05, 15:48
Ratingler Beklediğimden Düşük Gelmiş :( Totalde Hadi Neyse De Ab Grubunda En Az Ilk 3 Diye Tahmin Ediyordum.neyse Gelecek Bölümlerde Yükselir Umarim.

Medea
29-10-05, 16:24
Açıkça söylemek gerekirse ben hayal kırıklığına uğradım birçok açıdan.Senaryo uyarlanırken sanki darmadağın olmuş gibiydi,konu basit gibi dursa da adapte olmakta zorlandım.Sanki yerine oturmamış gibiydi.Orijinal ismi "Neighbours from hell" olan dizi nedense çevirilince senaryosunu inkar eden bir havaya bürünüp sakin bir aile ile komşularının anlaşmazlıkları işlenen bir komediye dönmüş.Haluk Bilginer de ,çok sevsem bile,beni hayal kırıklığına uğratanlardan oldu.Nerde o Tatlı hayat ve Sayın bakanım'daki Haluk Bilginer nerede buradaki!Şevval Sam sevenlerinden özür dileyerek diyorum ki Şevval hanım komediye uymuyor maalesef.Dramalarda iyi belki ama bunda olmamış,sürkleyici olamıyor.Gene de beklemek ve görmek lazım.Dizilere haksızlık eden ve aniden kaldıran televizyon kanalları gibi olmayalım:)

sedagknozenci
29-10-05, 16:35
ya bende pek beğenmedim hatta hayal kırıklıgına ugradım diyebilirim daha güzel bişi bekliyordum,çat kapıyı izledim daha güzel geldi bana bilmiyorum espiriler daha çoktu çat kapıda...

first lady
29-10-05, 17:14
bence gayet iyiydi.çok güldüm izlerken.ayrıca biraz zaman tanımak lazım.baştan yargılamak yanlış olur bence :(

Medea
29-10-05, 17:22
Bahsettiğim önyargı değildir kişisel fikirdir arkadaşlar.Konu farklı rollerde oynamak ve yadırganmak da değil aslında.Bir iki diziyle bunlara karar vermiş değilim.Dediğim gibi ;Şevval hanımın kişiliği ile bir sorunum da yok zaten.Ben çok sevdiğim oyuncuları da yeri gelir eleştiririm,bu forumda yazmışlığım da vardır bu düşüncelerimi,sadece bu dizideki insanlara has bir negatifliğim de yoktur."Bir bildiği olduğu için bu işe girme" olayına çok katılamıyorum maalesef ,çünkü birçok başarılı oyuncunun; ya tahmin edemedikleri için ya da yanlış yönlendirildikleri için daha az başarılı olan projelere imza attıkları da görülmüştür.Bu doğal birşeydir arada sırada her oyuncuya olabilir.Her eleştiriyi "Şevval hanıma kafayı takmak" olarak düşünmememiz gerekiyor sanıyorum ki.Çünkü böyle değil,en azından benim için.Sabırlı olmak konusuna katılıyorum,zaten belirtmiştim.Herkese sevgiler.

Müge
29-10-05, 18:05
Bence şevval'in rolü ikinci bölümden sonra oturacak ve eksiklerini kapatacaktır.bugün gazetedeki röportajında kendisi bile demiş...

lindsay
29-10-05, 18:15
valla bence bi komedi dizisinin ilk bölümü için iyiydi zamanla dahada iyi olur tek dikkatimi çeken reklamlarda şevval sam ın vay alçaklar diyişi falan daha farklıydı ve daha komikti ama yinede dizi genel olarak iyiydi:)

nejatim
29-10-05, 19:04
arkadaslar bir böülmden diziyi hemen analyamsssiniz her dizinin 1 bülümüönce analtilir sonra tam baslar bi 3-4 bölüm sonra dizi harika olacak ben cok bayildim diziyee ama hersey yavas yavas olacaktirr

hellokitty
29-10-05, 19:30
bence süper bir diziydi ilk bölüm olmasına rağmen güzeldi birsürü tanıdık sima vardı bu dizi tutçak eminim hele de Şevval Sam varsa bu filmde...

Sevvalist
30-10-05, 17:07
vallaha ben diziyi cok begendim. espirilier süperdi. sevval bi harika görünüyordu ya. bayildim vallaha. ayrica oyunculugunu cok begendim. cocugun var derdin var dan sonra kendini baya gelistirmis gibi geldi bana. bencede tutar bu dizi yani ben tuttum bile ama ihlamurlar altindayla gine de fazla cakismazsa daha iyi olur dizi icin. gerci atv öyle durupduruken dizileri kaldirmiyor o meshur d'li kanal gibi.

birtanecik
30-10-05, 17:55
vallahii herkesin gorusu kendinee
tabikii beyenelerde olacak beyenmeyenlerdee...bundan daha dogal
bisey olamazz..!
isteyen diziyi elestirebilirdee..ama yeterkii bir birimizi
kirmayalimm..yanii daha yapici yorumm yapalimm..

VALLAHII bencee dizi gayet hoss..haluk bilginerle sevval sam cook uyumlu ve senaryoda cook duzenli
ben beyendimm.. :) ;)

EL DESDİCADO
30-10-05, 17:58
ilk bölüm gayet güzeldi.ve daha önemlisi daha güzel olacağının ipuçlarını verdi.kadro sağlam. senaryo iyi.ratingler haftadan haftaya yükselecektir.belalı baldızında ilk bölümleri beklenen ratingleri alamamıştı.ama şimdi ab grubunda yüzde 30 share yapıyor.

nazmemoli
30-10-05, 20:02
ya bu dizide kötülencek bişey yok.gayet güzel bir dizi.zaten her dizinin 1. bölümünde bikaç tane aksilik olur ya...hoş bu dizide bence hiçbir şekilde aksilik yok ama neyse.bence bu dizi tutar.avrupa yakasından sonra en iyi sitcom olur.ya içinde türkiyenin en en en komik adamlarından biri HALUK BİLGİNER,türkiyeninde en başarılı ve en en en güzel bayanı ŞEVVAL SAM var.yine de kötü düşünüyorsanız yada beğenmediyseniz diziyi daha dikkatli izleyin olur mu gerisi size kalmış.ama ben çok beğendim ve dizinin tutacağına eminim.zaten tutmamasına uygun bişey de yok....

persona
31-10-05, 09:26
özel msj yolladım ama gelmedi sanırım.
imzandaki şarkı sözünü yanlıs deilmi yaw? eger sezen aksu nun ise tabi bahsettigin..
"Ask ölmeli ask o zaman ask.." devamı da şöle.."seni içime cektim bir nefeste..." falan filan...

had, by :)

persona
31-10-05, 09:35
ya arkadaşlar 1 haftadır aynı muhabbet oldu olmadı her şey zamanla ya birazcık değişikliği kaldıramıyosunuz birazcık farklılığa alışın bi oyuncu isürekli drama oynamak zorunda diil her rolü oynamalı zaten kendisi yıllardır bu işin içinde bildiği bişey vardır ki bu işin içine atılmıştır başka oyuncularda farklı rolleri oynuyo ama rahatsız etmiyo kimseyi şevval sam olunca neden bu kadar rahatsız oldunuz anlamıyorum ama bence dizideki performansı iyiidi zamanla alışcaksınız :p

yaa gercekten ben bütün yazıları okudukca rahatsız olmaya basladım ama hee..bırakın insanlar rahat rahat görüşlerini söylesinler.tamam anladık Şevval Sam ı seviyosunuz,hatta seviyoruz,okay! Ama biri dizi hakkında eleştiri yapınca da lütfen saygılı olun. ELEŞTİRİ demek; olumlu söylenen şeyler degil sadece. olumlu da yapılır elbet,olumsuz da... Sevilecek diye bişey de yok. Kimi sever,kimi sevmez. Rahat bırakın yaw...aaaa..!

diziye gelince...eger izniniz olursa "ne düşündügümü" belirtmek isterim...

yanlıs bir saatte konulmus zaten bu bastan belli. Atv nin genelde yaptıgı sey bu. Para kazanmak hoslarına gitmiyor heralde.Yada "birinin" tekeline gecmiş yönetim,diledigi gibi çekip ceviriyor kanalı! Orasını bilemicem. Haluk Bilginer sayesinde tiyatro asıgı oldum desem,kendisinin oyunculugunu ne denli begendigim acık ve net bir biçimde anlasılır heralde...
Şevval Sam a gelince... Kendisinin iyi bir aileden gelmiş olması,görüşleri,magazinde yer almaması...vs...İlla iyi bir oyunculuk sergileyecegini göstermez arkadaslar! tabi kötülemiyorum. Ama bence "tutuk"lugu hat safhada...ilerki bölümlerde ne olur bilmiyorum...ama bana sönük kalmıs gibi geldi. Sitcom yakıstıramadım kendisine...

buradan Şevval fanlarına duyurulur : BU benim görüşümdür.

Sevgiler...

persona
31-10-05, 10:13
e hadi bakalım,öyle olsun...

iyi seyirler...

b.eylem
31-10-05, 11:37
Arkadaslar ben diziyi kacirdim segredemedim yaaa :(
Bileniniz varmi tekrarini oynatacaklarmi :confused:

b.eylem
31-10-05, 11:46
cok tesekür ederim arkadasim ;) :)
Oh be segredebilecegim :D

nazmemoli
31-10-05, 12:27
özel msj yolladım ama gelmedi sanırım.
imzandaki şarkı sözünü yanlıs deilmi yaw? eger sezen aksu nun ise tabi bahsettigin..
"Ask ölmeli ask o zaman ask.." devamı da şöle.."seni içime cektim bir nefeste..." falan filan...

had, by :)

walla senden duydum ben bu sözü kendim yarattım sezen aksu yu pk dinlemem zaten...neyse bu dizi harika yaa....

dizi_tirya
31-10-05, 19:32
şimdi şevval sam fanlarına duyrulur lafı da şurdan kaynaklanıyo.
yani zannetmiyorumki ben sadece şevval sam fanı olan kişiler bu sit-com u izliyor.zaten türkiyede komik çarpıcı diziler tutuyo.fan kısmıda var işin ama sadece şevval sam fanı dmek doğru olmaz.sonuçta bu bi kısır döngü yani o insanda şevval samın herhangi bir dizisinden rol oynayış tazrzından şusundan busundan etkileniyo da şevval sam fanı oluyo.o yüzden boşu boşuna tartışmanın bi alemi yok.burası bir forum sayfası.eleştiriye açıktır ama kavgaya dönüşmesin.
diziye gelince pek izlemedim ama gördüğüm kadarıyla komikti e bu da izlenmesi için yeterli bence.tv ile arası olmayan insan bile gülmeye ihtiyaç duyar.belirli bir konusu yok güldürücü kadrosu iyi bir dizi sit-com.tutar inşallah.....
başka bir şey söylenemez herhalde.....

persona
31-10-05, 19:41
hala devam ediyosunuz sıkmaya başladı artık :mad:

bak yine aynı şeeey! aynı şeey işte!
bırak berna arkadasımız da söylesin ya. herkesin kendi üyeligi,kendi hakkı. onun da bi düşüncesi var,söylemeye de senin benim gibi hakkı var. bu sefer de ben sinirleniyorum.
düzeldigi zaman da düzeldi heh süper gidiyor deriz,bu sefer de ona sıkılırsın sevgili domates...

persona
31-10-05, 20:15
tabiki...ben bişey demem ztn!bugüne kadar da demedim,karısmadım.
ama bu bölümde dikkat ettim ne zaman olumsuz bir eleştiri gelse,kınanıyor,kızılıyor. olmaz yani...

saygılar...sevgiler...

persona

MissBitch
01-11-05, 00:33
haluk bilginer icin bakan yokmu acaba bu sit com´a,
bence bu adam uzayli falan bizden biri degil,
ona bayiliyorum ben....

persona
01-11-05, 11:04
Haluk Bilginer i eleştirmeye (olumlu&olumsuz) gerek yokkiii.....

o işinin EHLİ-ERBABI!

:)

sweety_14
01-11-05, 15:39
herkesin fikrine saygı duyulur arklarr
amaaa

şevval ablacıkk ve haluk bilginer yakışmışlarr yaaa

nazmemoli
01-11-05, 19:58
aaaaaaaaa ne bu ya böyle...biri ordan biri burdan yapamyın yakışmıyor size.hakaret ne demek şevvalin haluk abinin bulunduğu yerde olmaz böyle şeyler.tamam kapatın konuyu..böyle şeyler çocukca artık..yapmayın.ne olursunuz.sadece yorum yapın.çok bilenler ya da az bilenler gibi...dizi içindir...eğer size göre bi edepsiz ya da çok bilmiş warsa da eğer özelle gönderin.gerçektn moralim bozuluyor bunları okudukça...yapmayın lütfen..

first lady
01-11-05, 21:19
ilk defa senle aynı fikirdeyim :p ;)

Müge
01-11-05, 22:23
Tekrar bölümü izlemek bile bu akşam bana büyük bir keyif verdi.. ;)

sisley
01-11-05, 23:30
bende tekrarını izledim özzellikle başlarını kaçırmışm tavukgöğsü bölümleri çok hoştu ama birşey dikkkatiim çekti ilk dönen reklamlarda pizza vardı ellerinde karşı komşularına pizza götüryorlardı ve arkadaşllaıyla yemeğe çıkmamak için başka bahane uyduruyorlardı ama bu bölümde yani ilk bölümde değişimiş 2 sahnede kostümler fln da nedennin merak ettim

angel16
01-11-05, 23:44
Ben Sevval Sam'i elestirenlere sunu soylemek istiyorum...

Haluk Bilginer turkiyenin en iyi aktorlerinden biri...daha dogrusu en iyi aktoru desek yalan olmaz. Ve eminim kendiside bunun farkinda. Ama bu kadar iyi olmasinin bedelleride var tabiki.
Birinci olarak, senaryo'yu cok dikkatli secmesi lazim. Yanlis veya kotu yazilmis bir senaryo onun karierinde bir dusukluge yol acabilir.
Ayni sey, calistigi aktorler ve aktristler icinde gecerli. Eger onun beraber calistigi aktor veya aktrist becerikli degilse bu onunda performansini ekler. Haluk Bilginer bunlarin hepsinin farkinda.

Digelim Sevval Sam gercekten elestirilerde yazildigi gibi iyi bir aktris degildi, peki ozaman Haluk Bilginer onla basrolleri paylasirmiydi? Bu riski alabilirmiydi sizcede?

Ikinci sorum, eger Sevval Sam'a bu kadar elestiri yagiyorsa, sizce onun yerine hangi aktrist oynamaliydi?
Sevval Sam'in ustlendigi karakter cok zor. Daha dogrusu bu tur komedi oynamak cok zor. Ve bunun altindan en iyi aktorler bile cikamaz. Ama Sevval Sam iyi bir is cikartiyor. Bence rolune tam oturmus. Ben baska bir aktrist'i bu karakter/rol'de goremiyorum. Sizi bilemem ama.

zeynepyy
02-11-05, 09:07
Ben Şevval Samı severim. oyunculuğunuda beğenirim. Ancak onu bir sitkom komedide değilde dramada izlemek isterim. 2 yıldır bunu yapmıyor. Şevval Sam Gülbeyaz da bence çok başarılı idi.Keşke onu yine böyle bir dizide izlesek.
Böyle söylediğim içinde bazı arkadaşlar kızacak ama. Kızmasınlar.

zeynepyy
02-11-05, 09:12
Ben Sevval Sam'i elestirenlere sunu soylemek istiyorum...

Haluk Bilginer turkiyenin en iyi aktorlerinden biri...daha dogrusu en iyi aktoru desek yalan olmaz. Ve eminim kendiside bunun farkinda. Ama bu kadar iyi olmasinin bedelleride var tabiki.
Birinci olarak, senaryo'yu cok dikkatli secmesi lazim. Yanlis veya kotu yazilmis bir senaryo onun karierinde bir dusukluge yol acabilir.
Ayni sey, calistigi aktorler ve aktristler icinde gecerli. Eger onun beraber calistigi aktor veya aktrist becerikli degilse bu onunda performansini ekler. Haluk Bilginer bunlarin hepsinin farkinda.

Digelim Sevval Sam gercekten elestirilerde yazildigi gibi iyi bir aktris degildi, peki ozaman Haluk Bilginer onla basrolleri paylasirmiydi? Bu riski alabilirmiydi sizcede?

Ikinci sorum, eger Sevval Sam'a bu kadar elestiri yagiyorsa, sizce onun yerine hangi aktrist oynamaliydi?
Sevval Sam'in ustlendigi karakter cok zor. Daha dogrusu bu tur komedi oynamak cok zor. Ve bunun altindan en iyi aktorler bile cikamaz. Ama Sevval Sam iyi bir is cikartiyor. Bence rolune tam oturmus. Ben baska bir aktrist'i bu karakter/rol'de goremiyorum. Sizi bilemem ama.
Kim oynayabilirdiye cevap vermek istiyorum. Asuman Dabak (Tatlı Hayattaki Meneşe) oynayabilirdi. Onada komedi çok yakışıyor. Haluk Bilginerle ikisi birlikte harika olurdu.(sakın Şevval Samı beğenmiyorum diye birşeyde çıkmasın bu yazdıklarımdan)

first lady
02-11-05, 09:51
bende o kadını beğeniyorum ama bu diziye biraz yaşlı kaçardı.bence ilk bölüm diye şevval tutuktu ben onun daha iyi olacağından eminim.sonuçta yeni bi dizi yeni bi kadro tabiki alışmak için zaman lazım

anny
02-11-05, 13:15
bu diziye sevval samın yanına serhat tutumluer gibi genc bir oyuncu olmalıydı..
haluk bilginer biraz yaslı bence sevvale gore..ben pek begenmedim..
sevval samın guzelligine diyecek sozum yok..gercekten harika bir kadın..

herkese iyi bayramlar

angel16
02-11-05, 15:56
Asuman Dabak (Tatlı Hayattaki Meneşe) baya iyi bir aktris ve sitcomlardada cok iyi fakat onu Sevval Sam'in oynadigi rolde goremiyorum cunku Asuman Dabak biraz daha sesli. Oysa Sevval Sam'in oynadigi karakter biraz daha sakin ve akli basinda biri.

sweety_14
02-11-05, 16:59
ya evet ark ım haklısın haluk b. biraz fazla yaşlı kaçmış özellikle şeval abla yanında baya genç kalıyoo ama oda usta sonuçta
nesee ya

şevval ablacıkk sırf şevval sam olduğu için bile izlenirr yanii ii kötü heryerdee

ama zaten onun oynadığı bişiy kötü olmaz ayrı mevzuu

b.eylem
02-11-05, 23:04
Dün birinci bölümün tekrari vardi izledim
dizigi begendim fena degil ama cok kisaydi bence
umarim ikinci bölüme müthis diyebilirim... ;)

sisley
02-11-05, 23:06
yeni bölüm fragmannı gördüm yine çok komik bir bölüm geliyor haluk bilginer süper ya fragmanda bile güldürmeyi başarıyor beni

EL DESDİCADO
03-11-05, 00:28
dün geceki tekrarı fena rating almamış. bu yeni bölümü daha iyi rating alacaktır.fragmandan gördüğüm kadarıyla herşey biraz daha yerli yerine oturmuş

evanescencefreak
03-11-05, 18:17
Ben Haluk Bilginer'i ve Sevval Sam'i pek yakistiramadim acikcasi.
Hala ''Tatli Hayat'in'' etkisindeyim diyebilirim.
Sevval'in yapmak istedigi espiriler cogu zaman komik gelimiyor bana.
Haluk onun yaninda daha komik.Onun her espirisine gülebiliyorum.
Sevval komediye pek yakismadi acikcasi.
Turkan Soray oynasaydi keske....Tatli Hayatin yeni bolumlerini yayinlasalar daha iyi olurdu.

gölge
03-11-05, 21:00
Kim Ne Derse Desin şevval Diziye çok Ama çok Yakişmiş Alişin Azcik Değişikliğe ;)

GÜLÇEM
03-11-05, 22:25
Bu Dizide Turuncu çarşafli Yapay Kizil Dolunay Soysert Oynuyo...kabus Gibi Geldi Ilk Gördüğümde...diziyi Batirdi Yani...

Bir Istanbul Masalini Mahvetti Zaten!!!kirik Kalpler Durağinida!!!bunuda Mahvetmesin...

Bim I Kiskananlar çatlasin Bee Varmi Böyle Dizi Varmi Böyle Fanclub Siteleri...

gölge
04-11-05, 10:30
ya valla tatlı hayatı izlemek isteyen gidip arşivden izler bence yakışmışlar herhalde esprileri kafadan atmıyolar yazan birileri var isteyen güler isteyen gülmez bence olmuş bu ikili bide sürekli şevval sam olmuyo diye bişey söyleniyo yapımcılar uygun görmüşler ve rol vermişler bence olmuş ayrıca çok uyumlular .

MasalTeam
04-11-05, 10:31
Bence bu dizi bizim türk aile yapisina degilde , Amerikan aile yapisina daha uygun.Dizide espirilerin büyük bir bölümü cinsellik üzerine kurulmus.Bu yüzdende ülkemizde beklenen ilgiyi göremeyecektir.

FATOŞ
04-11-05, 10:33
evet katılıyorum olabilir ama çok komik birdizi yani güzel

sezinti
04-11-05, 21:38
bu bölümün güzelliği Köksal Engür'ü izlemekti.

first lady
04-11-05, 22:51
ama o dizini genel konusu zaten :p

bu hafta daha iyiydi dizi.çok komik yaaaaaaaaaa :D

nazmemoli
04-11-05, 22:54
ya bu diziyi bi adam gibi seyretmek nasip olmuyo...ühüüüü:( :( :( :(

first lady
04-11-05, 23:08
nedennnnnnnnn?

MasalTeam
05-11-05, 12:16
Dün yine meraktan gece yarisi kalkip tekrarini izledim.Evet cok komik bir bölümdü , ama bu hafta cinsel espiri olayini dahada abartarak seyirciyi kacirdilar diye düsünüyorum.Bu olayin "Seni Istiyorum" kelimesini kullanacak kadar abartilmasi az sonra ögrenecegimiz izlenme oranlarinada yansiyacaktir.Ancak dün "Ihlamurlar Altinda" olmadigini icin reytingler iyi olabilir.Bence "Catkapi" cok daha komikti...

sezinti
05-11-05, 13:24
5/11/2005 15:04

"TOTAL" GRUBU
1-Büyük Yalan Atv...7.70 rating, 29.20 share...
2-Çat Kapı Show Tv... 6.60 rating, 22.90 share...
3-Yabancı Damat Kanal D... 6.60 rating, 20.00 share...
4-Emret Komutanım (tkr) Show Tv ...6.50 rating, 35.90 share...
5-Ha Babam De Babam (bayram özel) Star Tv... 6.50 rating, 20.50 share...
6- Hayat Bilgisi Show Tv... 6.50 rating, 19.60 share...
7-Show Ana Haber Show Tv...4.70 rating, 16.90 share...
8-Star Ana Haber Star Tv... 4.60 rating, 16.70 share...
9- Yine de Aşığım Atv... 4.60 rating, 14.40 share...
10- Cennet Mahallesi (tkr) Show Tv... 4.20 rating, 22.00 share...

“AB” GRUBU
1-Yabancı Damat Kanal D... 6.10 rating, 25.60 share...
2-Çat Kapı Show Tv... 6.10 rating, 24.50 share...
3-Yine de Aşığım Atv... 5.50 rating, 21.30 share...
4-Hayat Bilgisi Show Tv... 5.20 rating, 22.30 share...
5-Büyük Yalan Atv... 5.20 rating, 22.20 share...
6-Yabancı Damat (özel) Kanal D... 4.40 rating, 21.20 share...
7-Emret Komutanım (tkr) Show Tv ...3.90 rating, 21.70 share...
8-Ha Babam De Babam (bayram özel) Star Tv... 3.70 rating, 14.70 share...
9-Zenginler Firarda Star Tv... 3.60 rating, 21.10 share...
10-Star Ana Haber Star Tv... 3.60 rating, 17.60 share...

kaynak ucankus.com

sisley
05-11-05, 13:36
evet dünkü bölüm esprileri diziyi sevmeme rağmen ben biraz sıktı ve bir süre sonra çatkapıya kaydım ,ratinglerde a/b de iyi total de yükselme var geçen hafta ilk 10 da değildi bence ratingler daha da iyiye gidecek .

MasalTeam
05-11-05, 14:00
Dedigim gibi reytingler iyi cünkü bu hafta ihlamurlar Altinda yoktu.Önemli olan haftaya ne olacak.Umarim iyi olur cünkü Haluk Bilginer gibi bir usta var.Ama haftayada espiriler böyle olursa bir daha izlemem.

sisley
05-11-05, 14:41
evet ıhlamurlar altındanın olmaması ratinglerin iyi olmasında büyük etken haftaya daha önemli bende haftaya daha kaliteli espriler istiyorum

Müge
05-11-05, 17:44
Dün akşam ki bölümden pek keyif almadım,bazı eksikler var dizide espiriler tam yerine oturmuyor ..inşallah bu eksikler en kısa da hal olurda adam gibi izleriz diziyi.yoksa can izleyici kaybedecek..

Medea
05-11-05, 19:29
Haluk Bilginer'i bir oyuncu olarak çok beğenmeme rağmen onun da bu dizide biraz kendini tekrarladığını görüyorum.Onun kadar karikatür bir karakter olmasa da bu dizideki,birçok yerde özellikle de şaşırma ve korkma vs gibi sahnelerde,Tatlı hayat dizisindeki İhsan karakterinin izlerini görüyorum gibi geldi.Sanki birşeyler içine sinmemiş gibi bir his de edindim.Bu arada ben de cinselliğe fazla eğilmeye başladılar şeklinde düşündüm bir an,belki yeni evliler diye bu vurgulanmak istenmiş olabilir ama gene de fazla battı bana da.Umarım dengelenir aksi halde ben de takip etmek isteğimi kaybedebilirim diye düşünüyorum.

GÜLÇEM
05-11-05, 20:22
bu dizideki en büyük hata DOLUNAY SOYSERT :mad:

siyah_inci
05-11-05, 20:52
hani ya buraya resimleri eklemiyonuzmu

oslo
05-11-05, 23:24
Bu dizinin senaristlerini ,daha doğrusu uyarlamayı yapanları biliyor musunuz?G.B. ile N.Şen mi? Yapay Kızılı görünce dizinin geleceğinden endişe duymaya başladım. Bol bol kanal gezer ,yine kendini över.Başrolde değil hiç olmaz ise.Hoş başrolü denedi ama olmadı. Dizi yayından kalktı.Çok konuşmaz ise belki başarılı olur belki.

aliyeci
06-11-05, 00:09
ya şevval sam neden bu kadar kötü oynuyo bu rolüüüü

gülbeyazda ne kadar da süperdi oysa ki:(

Medea
06-11-05, 00:56
http://img183.imageshack.us/img183/1952/yas23yf1xc.jpg (http://imageshack.us)

Medea
06-11-05, 00:58
http://img475.imageshack.us/img475/9307/bscap0056gx7nj2wu.jpg (http://imageshack.us) http://img475.imageshack.us/img475/231/bscap0034ce9mj7sa.jpg (http://imageshack.us)

siyah_inci
06-11-05, 09:24
şevval kötü oynamıyo senaryoda iş yok şevvale sitkom yakışmıyor

yazyagmuru
06-11-05, 09:36
yaaa arkadaşlar bende izlemeyi çok istiyorum bu diziyi ama hep kaçırıyorom.fragmanlarına bitiyorum ama bi nasip olmadı seyretmek...

mizrak_tutucu
06-11-05, 09:50
Ben bu dizinin orijinalini "Mad About You" pek bir severdim. Dizinin bölük pörçük seyrettiğim birinci bölümü, pek de parlak gözükmedi gözüme. Haluk Bilginer'in oyunculuğuna sözüm yok ama senaryo hiç de komik değil. Buram buram çeviri kokuyor ve "ben uyarlandım, ben uyarlandım" diye bağırıyor. Şevval Sam'ın güzelliğine ve sesine de diyeceğim yok ama dizide gayet kötü bir oyun sergiliyordu. Kendini biraz daha kasarsa, tutulup kalacağından ve kas gevşetici iğne yaptırmak için hastaneye kaldırılacagından korktum.

Oyunculuk oturana, uyarlama yapanlar kıvamı tutturuna kadar, diziye bir kaç bölüm şans vermekten yanayım. Diziyi çok hızlı mahkum etmemek lazım ama şu anki hali pek parlak değil. Diziyi sadık Şevval Sam, Haluk Bilginer ve Dolunay Soysert hayranlarından başkalarının da seyretmesi lazım ki, dizi ayakta kalabilsin. Senaristlerin ve Şevval Sam'ın çok daha yogun çaba sarfetmesi gerekiyor. Yoksa yeniliğin büyüsü bitince, dizinin ayakta kalma şansı olmaz.

Medea
06-11-05, 11:41
Sevgili @sevval@ gerçekten de dünya senin siten etrafında dönmüyor çünkü bunları ben senin siten hernereyse oradan almadım.Bunlar bambaşka biryerden,birçok dizinin paylaşımını ve bölümlerinin netten indirilmesini sağlayan bir site paylaşım forumundan alınmıştır.Sevgiler.

mizrak_tutucu
06-11-05, 13:08
Kimse tek bir kişi üzerinde yogunlaşmıyor. Senaryo ve uyarlama sorunlarının arasında Şevval Sam'ın da kötü oyunculuğunun göze battığı söyleniyor. Ben dizinin henüz tek bir bölümünü seyredebildim, o bölümde de Şevval Sam'ın kasıp, oynadığı izlenimine vardım.Herkes fikrini söylemekte özgür. Kimse bu görüşlerle hemfikir olmak zorunda değil. Ama herkesin tek bir kişi üzerinde yoğunlaşıp, vur abalıya şeklinde saldırdığını söylemekte gerçekçi değil doğrusu.

nazmemoli
06-11-05, 18:36
ya şevval sam neden bu kadar kötü oynuyo bu rolüüüü

gülbeyazda ne kadar da süperdi oysa ki:(

bence kötü oynamıyor zaten onda kötü oynama diye bir söz olamaz...yani şevval ben kötü oynuyorum diyemez...açıkçası şevval de kötü oynama duyu organları falan yoook...

mizrak_tutucu
06-11-05, 19:34
Tartışmanın mantığında hata var. Hiç bir oyuncu için "o hiç kötü oynamaz" denemez. Herkes kötü oynayabilir. Daha önce iyi oyun sergilemiş olması, daha sonra da ve her oyunda da iyi oynayacağı anlamına gelmez.

Bu tür mantıksal çıkarsamalar, geçen gün de yaşıyordu, bir önceki günde, demekki yarın da yüzdeyüz yaşayacak gibi anlamsız sonuçlara götürür insanı. Oysa biliyoruz, herkesin bir gün yaşamı sona erecektir. Kötü oynama duyu organları yok gibi bir saptamayı ciddiye alıp, cevap vermeye tenezzül dahi etmiyorum.

Dizilere oyuncu seçiminin, hele başrol seçiminin oyunculuk yeteneğinden çok starlık ve seyirci çekme yeteneği, güzellik/yakışıklılık kriterlerine göre belirlendiği bariz olduğuna göre, başrol teklif edilmesinin "oyunculuk gücünün kanıtı" olarak sunulması da garip. Ne yani, başrol oynuyor ve daha öncede dizilerde başrol oynadı diye Petek Dinçöz'ün de iyi oyuncu olduğunu mu kabul etmeliyiz.

Her zaman, hep, daima türü genellemeler oyunlar ve oyunculuklar için geçerli olamaz. Daha önce kötü oynayan biri, iyi oynamayı öğrenebilir. Bu Şevval Sam içinde geçerlidir. Yapılan eleştiriler Şevval Sam'ın Yine de Aşığım sana dizisinin yayınlanan bölümlerinde kötü bir oyun sergilediği yönündedir. Bunun anlamı, Şevval Sam hep kötüdür, hep kötü oynar demek değildir. Daha sonra düzelebilir de, düzelmeyebilir de. Lütfen yapılan eleştirileri dikkatle okuyun ve bu tür genelleştirmelerden kaçının. Yapılan eleştiri, bir bölümle sınırlı bir eleştiridir. Bu eleştiriden yola çıkarak, Şevval Sam hem kötüdür sonucuna nasıl vardığınızı anlamadım doğrusu. Eleştiri yapılan şey neyse, lütfen ona yanıt verin. Eleştirildiğini düşündüğünüz şeyi değil.

Medea
06-11-05, 20:20
Canımın içi onlarda kesinlikle benim sitemden almışlardır..Çünkü onları siteme ben koydum..Videoyuda resmide siteye ben koydum :D
Ben eklediğin videoyu bilmiyorum nedir değildir ,sadece resimleri buldum ve siteye koydum.Ayrıca bahsettiğim yer öyle böyle değil bayağı bir büyük dizi paylaşım forumudur ve bütün dizilerin başlığında böyle bir iki resim bulunur.Resim paylaşımı değil bölümlerin dağıtılması esastır.Eski ve yeni dizilerin paylaşımı sözkonusudur,yani kısa videolar felan değildir.Bunu açıklamak istedim.Ben bu dizinin fanı vs değilim sadece resim bekleyen arkadaşlar olduğunu görünce ve o resimlere rastlayınca koymak istedim yoksa bilgisayarımdan şu anda silinmiş durumda bu resimler.Olay budur.

EL DESDİCADO
06-11-05, 23:09
bence sorun oyuncu seçiminden değilde senaryodan daha doğrusu senaryonun uyarlanışından kaynaklanıyor.en az 2-3 bölüm daha bakıp,daha doğru yorumlarda bulunmalıyız bence

filigranim
07-11-05, 14:15
Çok keyifli bir dizi çok komik oyuncularda çok güzel rol yapıyor yapmacık değiller :D

EL DESDİCADO
08-11-05, 12:37
haluk bilginerin dev bir oyuncu olduğu konusunda sana katılıyorum ama başroldeki partneri şevval samda,diğer oyuncularda gayet başarılı.önceden de söylediğim gibi sorun senaryoda.bir dizi bir bütündür.başarı,diziyi oluşturan unsurların uyumundan gelir.tatlı hayatlardaki müthiş performasını aratmıyordu emret bakanımda,haluk bilginer.ama tatlı hayat yüzde 40 share yaparken.emret bakanım ilk ona giremeyerek yayından kalktı.yani önce senaryo ve senaryonun işlenişi gelir. sonra oyuncular performaslarıyla bunu ileriye taşırlar.ama ben bu diziyi kötü bulmuyorum,hatta gayet iyi buldum diyebilirim.ama sorunlar var.espirileri tek noktaya dayandırmaktan vazgeçmeleri gerekiyor.

arzuey
08-11-05, 14:13
Ben Haluk Bilginer çok iyi derken Şevval kötü demedim,ayrıca dizi de kötü demedim.Ancak tam 35 yıldır tek uğraşı oyunculuk olan birisini herkesle aynı kefeye koyamam,koyamayız.O dizi de Haluk Bilginer ayarındaki tek oyuncu Köksal Engür'dür.Zaten Şevval Sam 'da röportajlarında Haluk Bilginer'le oynamanın kendisi için büyük bir şans olduğunu dile getirmiştir.Çünkü onun elektriğinde oyuncu olmak zor iştir,çok emek ister.Ayrıca Haluk Bİlginer rol arkadaşlarının çok iyi oynayıp oynamadığıyla değil,işlerini samimi yapmalarıyla ilgilenir.Diziye gelirsek dizi şu an orta seviyede bence.Konu dar bir alanda sıkışıp kalmazsa kendini aşabilir.Umarım uzun ömürlü olur ki biz de Haluk Bilginer'i doya doya izleyebiliriz.

zapping
08-11-05, 15:50
sevval sam... ilk bölümde tutuktu.. sitcom oyunculugu yapicam derken gereginden fazla rol kesmisti... ama ikinci bölüm bence gayet iyiydi.

senaryo... gayet başarılı... mad about youdan daha iyi... yalnizca sitcom denilince kahkahaya alısmis bünyeler için, biraz evliligi de sorgulaması nedeniyle yadırganmistir baslarda bence... cinsellige gelince aliye"deki gibi bir türlü olmayan cinsellikten daha dogal bence... hikeye yeni evli iki kisinin hikayesi... ne yapacaklardi evde... tavla mi oynayacaklar..

haluk bilginer.. ihsanliktan kurtulup ali olunca daha da büyük olacak.

dolunay soysert ve eşi... henüz bir numaralarını görmedik...eğer sürekli karakterlerse, onları öne çikaracak bir iki sahne sart.

ayşenin babasıyla annesi: gayet iyiydiler

kurti: harika

garson kiz: nefis

sonucta bu dizi is yapar.. biraz sabirla ve alismayla tutunur

Rose
09-11-05, 14:23
http://img490.imageshack.us/img490/2871/yine1kopie7yd.jpg (http://imageshack.us)

http://img490.imageshack.us/img490/9579/yine2kopie6ew.jpg (http://imageshack.us)

http://img490.imageshack.us/img490/920/yine3kopie3qu.jpg (http://imageshack.us)

EL DESDİCADO
09-11-05, 16:46
sevval sam... ilk bölümde tutuktu.. sitcom oyunculugu yapicam derken gereginden fazla rol kesmisti... ama ikinci bölüm bence gayet iyiydi.

senaryo... gayet başarılı... mad about youdan daha iyi... yalnizca sitcom denilince kahkahaya alısmis bünyeler için, biraz evliligi de sorgulaması nedeniyle yadırganmistir baslarda bence... cinsellige gelince aliye"deki gibi bir türlü olmayan cinsellikten daha dogal bence... hikeye yeni evli iki kisinin hikayesi... ne yapacaklardi evde... tavla mi oynayacaklar..

dolunay soysert ve eşi... henüz bir numaralarını görmedik...eğer sürekli karakterlerse, onları öne çikaracak bir iki sahne sart.

dizinin eksikliklerini belirtmeme rağmen ,bu analizine katılıyorum.bu dizinin potansiyeli yüksek.haftalar ilerledikçe yükselişi sürecektir diye umut ediyorum

10-11-05, 09:38
ya bu bölümün fragmanını gördüm ve ilk bölümlerden baya bi farkı var süper yani :)

izleyici
10-11-05, 15:24
haftanın yorgunlugunu atmak icin ideal bir dizi...

missryan
10-11-05, 16:10
ewt çok hoş bi dizi çok komik yaa bayıldım ben zaten haluk bilginer olurda komik ve güzel olmazmı bi dizi yaa:):)

arzuey
10-11-05, 17:21
Yaaaaaaa ben son fragmanı bir türlü yakalayamadım :(

first lady
11-11-05, 15:28

ay yorumlarına bayıldım ya.bence bu dizi bundan iyi anlatılamazdı :D :p ;)

pinkzone
11-11-05, 15:53
Dolunay soysert kocası rolündeki adam dolunaya çok kaba kaçmış... O adam çok yaşlı gözüküyor... Olmamış bu açıdan diğer bütün oyuncular çok iyi..

EL DESDİCADO
11-11-05, 17:10
Dolunay soysert kocası rolündeki adam dolunaya çok kaba kaçmış... O adam çok yaşlı gözüküyor... Olmamış bu açıdan diğer bütün oyuncular çok iyi..
evet pinkzone,bende pek uyum göremedim oikisi arasında.bu arada,fragmanı izledim.bu bölüm çok daha güzel olacak gibi görünüyor ;)

11-11-05, 17:12
varya millet bu diziler sayesinde televizyon eleştirmeni oldu çıktı. neyse dizi bu akşam da bizi ekrana bağlar ben çünkü sonuna kadar izlerim yihuuu çifte bayram hem şevval sam ın doğum günü bu gün hemde dizisi var yihuuuu :)

wacko
11-11-05, 21:47
Haluk Bilginer ve Şevval Sam'ın birlikte söyledikleri dizinin şarkısını nerden bulabilirim ?

izleyici
11-11-05, 22:01
izleyici bu bölümü beğendi. İlk uc bölümün kesinlikle en iyisi... bu dizinin trendi yükseliyor... sevval de her hafta daha formda...

ali: ölümle burun burunaydim adam bana carpti filan falan
ayse: ustumde ne vardi?

ali: madem hizmetci tuttun bana ne soruyorsun?
ayse: haklısın hata yapmisim

figen: sıracı bozaci... selime yarim ekmek kofte ver harem agasi bile olur

mahir: turk övün calis... mutfakta calis banyoda calis...

ali: evimiz zaten savas meydani gibi...

ayse gecmisi ustumde tasicam dedigi muthis dekolteli sahne

garson kizin caylari karistirma sahnesi

bu bölümde bayagi bir gulecek sey vardi yaa

aklima bi cirpida bunlar geldi...

sezinti
11-11-05, 22:21
garson kızı oynayan selin Denizli, Mustafa Denizli ile akrabalık bağı varmıdır. kızı olabilir mi ?

arzuey
11-11-05, 22:26
garson kızı oynayan selin Denizli, Mustafa Denizli ile akrabalık bağı varmıdır. kızı olabilir mi ?
Ta kendisi

arzuey
11-11-05, 22:27
Bu bölüm gerçekten güzeldi ama çok samimi sahneler var bozuluyoruz burda herhalde :rolleyes:

EL DESDİCADO
11-11-05, 22:31
Ta kendisi
çok güzel bir kız. ;)

wacko
12-11-05, 20:09
Daha once gonderdıgım mesaja hala cevap gelmedı , belki dikkat etmemissinizdir diye.Bır kez daha sorayım dedim . Yinede Asıgım Sana'nın Haluk Bılgıner ve Sevval Sam'ın soyledıgı sarkısını nerden bulabılırımmmm ?
Lutfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen yardımmmm ...

sisley
12-11-05, 23:43
A/B

1 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,70 26,00
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,30 28,20
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 9,30 24,90
4 BUYUK YALAN [NET] ATV 9,20 25,40
5 CAT KAPI. [NET] SHOW 6,80 20,80
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 23,10
7 YINE DE ASIGIM [NET] ATV

Total
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,60 25,40
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,90 23,60
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,40 19,80
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,20 25,70
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 7,40 24,10
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 7,20 19,00
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 19,40
8 CAT KAPI. [NET] SHOW 6,40 20,80
9 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,50 13,90
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 15,50
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,20 15,40
12 YILAN HIKAYESI (TKR) [NET] KAND 4,90 18,40
13 SPOR GUNDEMI KAND 4,80 12,60
14 HAYAT BILGISI (OZET) SHOW 4,80 12,10
15 YINE DE ASIGIM [NET] ATV 4,70 13,6

ratingler a/b iyi de total kötü yaaa

avrilcansu
13-11-05, 19:29
valal bu dizi benim çok hoşuma gitti gerçekten çok güsel bir dizi zaten işki ii oyuncu olurda güsel olmasmı?

winniecik
13-11-05, 20:17
vaktiniz olursa izlemeniz şiddetle tavsiye edilir.hayatımızı anlatıyor

ateveci
13-11-05, 22:43
selam bilmem dizinin orijinalini

izlermiydiniz?
cnbcede veriyorlardı mad about you adlı dizi.
ben o diziye tam anlamıyla bayılırdım.bu dizi de aynı tat yok elbette.ama kendine has bir havası var.zaten işin içinde kurti de olunca(aşk oyunundan) hele ki HALUK BİLGİNER gibi bir dev...
o dizi izlenir

EL DESDİCADO
14-11-05, 13:32
selam bilmem dizinin orijinalini

izlermiydiniz?
cnbcede veriyorlardı mad about you adlı dizi.
ben o diziye tam anlamıyla bayılırdım.bu dizi de aynı tat yok elbette.ama kendine has bir havası var.zaten işin içinde kurti de olunca(aşk oyunundan) hele ki HALUK BİLGİNER gibi bir dev...
o dizi izlenir
tabiki orjinali bir başkaydı.orda da dev oyuncular vardı. ama bu da gayet güzel.kuzenler(kurt,-haluk bilginer) koparıyor adamı

avrilcansu
14-11-05, 18:38
çok süper komik yaa kırıp geçiriyoo

siyah_inci
15-11-05, 14:28
Kaptana

"Dünya Biraz Daha Yalnız İlhansız"
Atilla İlhan
Bu Topraklarda Yürümez Bidaha Böyle Ayaklar

esma_ela
16-11-05, 07:43
Türkiye mesleksiz ünlüler cenneti

atv ekranlarının en eğlenceli dizilerinden 'Yine de Aşığım' ile beğeni toplayan Haluk Bilginer, birçok oyuncu yurt dışına göz dikmişken, Türkiye'de tiyatro yapmaktan çok mutlu olduğunu söylüyor. Bilginer, Türkiye'de herkese 'ünlü', 'sanatçı' denmesini eleştirerek "Türkiye mesleksiz ünlüler cenneti" diyor.

Usta oyuncu Haluk Bilginer, 'Tatlı Hayat' ve 'Emret Bakanım' adlı çok sevilen dizilerin ardından tekrar bir sitcom ile sevenlerinin karşısına çıktı. atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan 'Yine de Aşığım'da, Şevval Sam ile birbirine aşık ama aynı zamanda sık sık tartışan bir çifti canlandıran Bilginer, evliliğin komik yanlarını ekrana taşıyor. Türkiye'de herkese 'ünlü' denmesini de eleştiren usta oyuncu, "Bir günde oyuncu olunmaz. Oyunculuk uzun bir yolculuktur. Ünlü olmak Türkiye'de çok kolay. Türkiye mesleksiz ünlüler cenneti!" diyerek sitem ediyor...

* Yine de Aşığım'da sizi ne çekti?
Dizi zaten yıllardır Türkiye'de yayınlanıyor. Haluk Özenç, daha önce Medyapım ile yaptığım dizilerin de adaptasyonunu yaptığı için, onun kalemine güveniyorum. Bunun dışında sit-com bana pratik olarak daha uygun. Artık drama çekemiyorum. İstesem de çekemiyorum. Çünkü dramalar 5-6 gün sürüyor. Sit-com'u iki günde bitiriyoruz. Tiyatro çok vaktimi aldığı için dramada oynama şansım yok.

* Dizide canlandırdığınız karakteri nasıl buldunuz?
Biraz takıntıları olan hoş bir karakter. İkisi de birbirine aşık. Evlilik hayatını ve ilişkiyi irdeleyen, evliliğin komik yanlarını ortaya çıkaran bir dizi. Bildiğimiz anlamda, gülerken koltuktan düştüğümüz bir komedi değil. Sevimli, ama komik anları da çok. Ama bana göre orijinalinden daha da komik...

İNGİLTERE CAZİP GELMİYOR

* Aynı zamanda İngiltere ile bağlantılarınız devam ediyor. Orada oyun ya da film projeniz var mı?
Şu anda bir şey yok. Vakit buldukça orada TV ya da sinema filmlerinde yer alıyorum. Fakat orada tiyatro yapamaz oldum. Çünkü Türkiye'de kendi tiyatrom var. Onu kapatıp gitmek çok cazip gelmiyor. Kendi tiyatromda istediğimi yapıyorum. Türkiye'de tiyatro yapıyor olmaktan mutluyum.

* Tiyatronun en zor dönemlerinden birinde 'Oyun Atölyesi'ni kurdunuz. Zorlandığınız dönemler oldu mu?
'Deli mi?' diye soranlar çok oldu. Delilik buysa; ömrümün sonuna kadar deli olmayı tercih ediyorum. Çünkü para harcayacak daha doğru, daha güzel bir şey düşünemiyorum. 10 yıllık hayalimdi zaten. Oynayacağımız bir yer yaptım, kötü bir şey mi yaptım? Geçen dönemde zorluklarla karşılaşmadık. Olan zorlukları da aştık zaten. Zaten tiyatro şimdi kendi yağıyla kavruluyor artık...

* Oyun Atölyesi'nde de 'Jan Darc'ın Öteki Ölümü' isimli oyunu devam ediyor... Bir aydır Öteki Ölüm'de de oynuyorum. Üç kişilik bir oyun. Jan Darc, gardiyan ve Tanrı... Ben Tanrı'yı oynuyorum. Ayrıca Güven Kıraç ve Tülay Günal var oyunda.

* Tanrı'yı oynadığınızı söylediniz. Gelen tepkiler nasıl?
Çünkü bazı konularda Türkiye kapalı bir toplum... Tepkiler gelebilir ama buna gelmedi ve geleceğini de sanmıyorum. Şimdiye kadar gelen tepkiler gayet iyi. Tanrı'yı oynamak demek 'Tanrı'yı cisimleştirdik ya da ben Tanrı'yım' demek anlamına gelmiyor. Sonuçta bu bir oyun...

* Dizinin dışında yakında vizyona girecek olan 'Hacivat ve Karagöz Niçün Katledildü?'de Karagöz olarak izleyici karşısına çıkacaksınız. Oradaki Karagöz bize anlatıldığı gibi mi?
Biz Karagöz ve Hacivat'ı tam olarak hiç izleyemedik. 1800'lü yıllardan bu yana sansüre uğramış, resmi Karagöz ve Hacivat'ı izledik. Kimse onların ne olduğunu net olarak bilmiyor. Haklarında sekiz tane değişik efsane var. Hatta belki de hiç yoktu bu iki adam... Ama Ezel Akay ve Levent Kazak 'Biz Hacivat ve Karagöz masalı anlatmak istesek nasıl bir masal anlatırdık' sorusundan yola çıkarak bence çok güzel bir şey oluşturdular. İçinde olmaktan gurur duyacağımız bir iş olacak diye umuyorum. Önceki gün film için üç tane de şarkı seslendirdim. Film 17 Şubat'ta vizyona girecek.

'Sanatçılık diye bir meslek yok'

* Sıfırdan tekrar oyuncu olarak başlasanız oyunculuk yaşantınızda neleri değiştirmek istersiniz?
Vaktiyle yaptığım bazı işleri yapmamış olmayı isterdim. Hangi işler olduğunu sormayın söylemem. Onun dışında hiçbir şeyi değiştirmek istemezdim. Aynen bütün geçtiğim tecrübelerden geçmiş olarak tekrar bugüne varmak isterdim. Oyunculuk çok uzun bir yolculuk. Öyle bir günde 'ben meşhur oldum' denebilecek bir şey değil. Yeni oyuncu arkadaşların amacı ünlü olmak, şöhret ve para ise, çok kısa yollar var. Ünlü olmak Türkiye'de çok kolay, Türkiye ünlülerin cenneti. Ama oyuncu olmak ömrünüzün sonuna kadar sürecek bir yolculuk. Şunu da iyi bilin ki, en iyi oyununuzu oynamadan öleceksiniz. En iyisinin hep daha iyisi var. Hedef şöhret diyorsanız gidin Cumhurbaşkanlığı köşkünün önüne soyunun, yarın şöhretsiniz! Türkiye mesleksiz ünlüler cenneti olduğu için, kimsenin mesleği yok, herkes 'ünlüyüm, sanatçıyım' diyor. Oyunculuk, şarkıcılık, heykeltraşlık meslek. Sanatçılık diye bir meslek yok. Sanatçıyım demek Türkçe'de 'ben ünlüyüm' anlamına geliyor.

* Türkiye'de son dönemde Holywood yaygarasıdır gidiyor. Peki yurtdışında siz oynadığınızda niye bu kadar yaygara kopmadı?
Ben birileri bilsin diye yapmıyorum. Kendim için yapıyorum. Ama basın bilsin diye yapılıyorsa onu bilemem. O muhatabını ilgilendirir. 'Siz oynadığınzda bizim niye haberimiz olmuyor?' diye arkadaşlar soruyor. Ben de "Banka hortumcuları kendilerini size ihbar mı ediyor. Siz onlardan nasıl haberiniz oluyor. Gelin bulun. Sizin işiniz değil mi?" diyorum. Yurtdışında oynayan bir oyuncu varsa, onu bulmak basının görevi. Oyuncunun işi değil telefon etmek...

http://sabah.com.tr/2005/11/16/gny/im/A2CB34734098BC439B5937E5b.jpg

http://sabah.com.tr/2005/11/16/gny/im/38F877FFFA4084469A21E304b.jpg

kkaynak:http://sabah.com.tr/gny/gny112-20051116-200.html

michelle
16-11-05, 11:07
4.Bölüm Basın Bülteni

Ayşe Ali’yi yönetmenliğe ikna edebilecek mi?

Dodi’yi dolaştırmak için parka götüren Aygül, eve Dodi yerine Bobi ile gelince işler karışır.
Öte yandan İstanbul Turizm Vakfı “geçmişten günümüze İstanbul” kampanyasının tanıtımı için Ayşe’nin şirketiyle anlaşmıştır. Ayşe tanıtım filmleri için Ali’nin yönetmenliğini istemektedir.Ancak Ali’nin bu olaya tepkisi düşündüğünden farklıdır. Bakalım Ayşe, Ali’yi ikna edebilecek mi?

michelle
16-11-05, 11:08
4.Bölüm Resimleri

http://img26.imageshack.us/img26/613/dsc01372bz.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/4411/dsc01797fs.jpg

http://img26.imageshack.us/img26/6884/dsc01622mt.jpg

pinkzone
16-11-05, 12:16
Ya Bu Resimleri Nasil çekiyosunuz???

Bu resimler çekilmiyor. Bu resimler dizifime yapımcı firmalar tarafından maille gönderilmekte.. Modlarfa siteye koyuyorlar.. Yani Özel istek üzerine.. :)

Herkese vermiyorlar tabi.. :)

şah_mat
20-11-05, 13:11
Dizinin bu haftaki bölümünde Ayşe'nin(Şevval Sam)kız kardeşinin parkta köpekleri karıştırmasından sonra yaşanan olaylar gülümsetti; ama yine de Haluk Bilginer çok daha iyi bir projede yer alabilirdi diye düşünmekten kendimi alamıyorum. Nerede Tatlı Hayat'ta İhsan Yıldırım karakterini oynayan Haluk Bilginer, nerede bu dizideki Haluk Bilginer... Iıııh... Ben pek sevmedim. :(

incredible
20-11-05, 13:15
bencede şevval sam la biribrlerine hiç yakşmamışlar onun yerine bence nejat işler veya mehmet aslantuğ olmalı...........

first lady
20-11-05, 14:27
ayy nejat süper olurdu yyyyyyyaaaaaa :p .ama haluk bilginerde süper hakkını yemiyelim.azcık yaşlı kaçıyo ama olsun çok komik ;)

dıary
20-11-05, 16:42
bence artık şu yakışmışlar yakışmamışlar muhabbetini bırakın da diziyi izleyin sıkıcı olmaya başladı bence çok yakışmışlar uyumlular bu tartışmaları çıkaran arkadaşım gidip bi dizinin konusu hakkında araştırma yap kimseyide birbirine düşürme burda gereksiz tartışmalara gerek yok :D
bencede ya bu haftaki bolüm kahka bombardımanıydı gülmekten oldum yaa özelliklede kopegin sahipleri konusunda arkalarından konuştulsarya ayy cok güzeldi yaaa

EL DESDİCADO
21-11-05, 16:48
bencede ya bu haftaki bolüm kahka bombardımanıydı gülmekten oldum yaa özelliklede kopegin sahipleri konusunda arkalarından konuştulsarya ayy cok güzeldi yaaa
evet,herhafta daha komik oluyor bu dizi.son bölümde gülmekten öldüm :p

MERVE"
21-11-05, 16:52
çok sevdiğim bir dizi :p

incredible
21-11-05, 17:18
Sanirim Yalniş Anlaşildim Ben Burda Arkadaşin Mailine Cvp Ver Miştim Amacim Kimseyi Birbirine Düşürmek Değildi Zaten Kimsede Birbirine Düştüğünüde Zannetmiyorum............................
Neyse Dizinin Bu Haftaki Bölümü Bencede Harikaydi.....waala Ailece Koptuk Izlerken................

Medea
21-11-05, 23:39
Son bir iki bölümde bilemiyorum ama size de Belalı baldız dizisini hatırlattı mı bazı açılardan?:) Yani şaka bir yana; baldızla eniştenin ve kardeşin hikayeleri bana öteki diziyi anımsattı.Bunu kötü eleştiri olarak almayın sakın,sadece izlerken birden bunu farkettim.Cidden biraz o mod'a girdiler.Bunu taklit veya başka bir negatiflik olarak asla değerlendirmiyorum ama dikkatimi çekti sadece.

minemtoprak
22-11-05, 14:45
Ihlamurlar altında yı izlerken reklam aralarında takıldım diziye ve koptum.Haluk Bilginer kopardı beni.Süper bir diziye benziyor ama günü ve saati çok kötü keşke p.tesiye alsalar.

ierem
22-11-05, 18:41
sewal sam cok tatlı konusuo ya...

michelle
24-11-05, 11:40
5.Bölüm Resimleri...

http://img503.imageshack.us/img503/4173/yeni530gx.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/152/dsc00649su.jpg

michelle
24-11-05, 11:41
http://img503.imageshack.us/img503/3402/yine520li.jpg

http://img503.imageshack.us/img503/7978/yine510ky.jpg

britneysinem
24-11-05, 18:14
arkadaşlar bu yine de aşığım,çapkın,davetsiz misafir gibi resimlerin ortasında www.dizifilm.com yazıyo ama ben dizifilmin resim galerisine girdiğimde bulamıyorum bunların nerde olduğu bilen varmı bilen varsa lütfen biri cevap yazsın çok merak ediyorum

incredible
25-11-05, 19:07
ya bu şevval sam her dizide ayrı bi güzel.... ya her geçengün daha sevgim bi kat artıyo...............................dizi desen zaten yorumyok süper üstü bi şey..........harika .............muhteşem..........................

incredible
25-11-05, 19:28
41 kere maaşallah allah nazardan saklasın ..........dimi arkadaşlar

Rose
25-11-05, 21:51
Arkadaslar Sevval Sam `i sevdiginizi ve bir cok hayrani oldugunu biliyoruz ama burasi diziye ait yorumlarin olmasi gereken bir baslik lütfen hayranliginizi asiriya kacirmayiniz.

Saygilarimla
DiziFilm.com Moderatörü
Rose

sisley
26-11-05, 13:04
ben dün akşam ki bölümü beğendim özellikle düğün sahnesinde ve ayşe sırrını söyledikten sonra ali çok komikti haluk bilginerin performansı yine yine müthişti umarım ratinglere de yansır

purna
26-11-05, 13:34
dun ya sevval samın yada haluk bılgınerın baba ve annesı gelmıstı kımınse artık annesı eskı turk fılmlerındekı kotu kadını oynayan kadın mesela edız hun hulya kocyıgıt ve sezercık bır dızıde oynamıstı orda onları ayırmak ıcın kardesı veya kuzenıyle artık plan yapmıslardı orda oynayan kadın bu ben ılk baska bızımkılerdkı rasıtın karısı sanmıstım ama dıkkatlı bakınca o kadın degıl o obur kadın oldugunu anladım

deliadam
26-11-05, 19:54
ıhlamurlar altındayı izlerken arada bakıyorum. zaten orjinalini çok severdim. ama bunda aynı tat yok. bu oyunculardan yada adaptasyondan kaynaklanmıyor. hem oyuncular hem de adaptasyon hakkını veriyor işin. ama reji konusunda aynı şeyleri söyleyemeyeceğim. eminim ki yönetmen orijinalini dikkatle seyredip notlar alıyor ve onu taklit etmeye çalışıyor. ama ne yazık ki bilgisi ve sezgisi buna yetmiyor. bazı espriler bu yüzden seyirciye geçmiyor. seyirciye geçen espriler ise tamamen oyuncuların başarısı. nerde o tatlı hayatın ya da dadının rejisi?...

sisley
27-11-05, 01:49
total

1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,50 24,00
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,20 22,80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,30 21,20
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,10 25,10
5 CAT KAPI. [NET] SHOW 7,00 20,30
6 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 6,90 20,90
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,60 18,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 16,50
9 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,00 14,50
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,90 14,80
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,70 15,50
12 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 5,60 13,80
13 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 5,20 19,40
14 HAYAT BILGISI (OZET) [NET] SHOW 4,80 11,70
15 YA SUNDADIR YA BUNDA-OPT [NET] ATV 4,70 18,10
16 EN SON BABALAR DUYAR (TKR)-GUNDUZ [NET] STAR 4,70 14,60
17 YINE DE ASIGIM [NET] ATV 4,70 12,70

a/b

YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,60 28,30
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,80 28,00
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 8,70 23,80
4 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7,90 21,20
6 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,20 18,30
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,80 19,30
8 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 5,70 21,80
9 YINE DE ASIGIM [NET] ATV 5,70 16,00

ratingler yine iyi değil ama aradaki fark benim dikkatiimi çekmiştir hep ab ve total de çok farklı yerlerde

dıary
27-11-05, 09:59
Ya Raytingler Niye Boyle Asilnda Cok Güzel Bi Dizi Gittikce Daha Güzel Oluyor Bence

Medea
27-11-05, 13:34
total

1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,50 24,00
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,20 22,80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,30 21,20
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,10 25,10
6 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 6,90 20,90
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,60 18,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 16,50
9 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,00 14,50
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,90 14,80
11 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,70 15,50
12 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 5,60 13,80
13 SERAP EZGU ILE BIZ BIZE [NET] SHOW 5,20 19,40
14 HAYAT BILGISI (OZET) [NET] SHOW 4,80 11,70
15 YA SUNDADIR YA BUNDA-OPT [NET] ATV 4,70 18,10
16 EN SON BABALAR DUYAR (TKR)-GUNDUZ [NET] STAR 4,70 14,60
17 YINE DE ASIGIM [NET] ATV 4,70 12,70

a/b

YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,60 28,30
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,80 28,00
3 BUYUK YALAN [NET] ATV 8,70 23,80
4 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7,90 21,20
6 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,20 18,30
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,80 19,30
8 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 5,70 21,80
9 YINE DE ASIGIM [NET] ATV 5,70 16,00

ratingler yine iyi değil ama aradaki fark benim dikkatiimi çekmiştir hep ab ve total de çok farklı yerlerde

Ratingler'in değişik gruplarda farklılık göstermesi doğal,ki CD grubu gibi başka değerlendirme grupları da var, çünkü bu belirlenen grupların hepsinin gelir ve kültür seviyesi farklı.Total değerlendirme hepsini kapsıyor yani bir nevi ortalamaları.AB grubu ise sosyo-ekonomik olarak yüksek olan kişilerin girdiği grubu temsil ediyor.Farklılıklar bundan kaynaklanıyor.

sisley
27-11-05, 16:52
evet medea o farkı biliyorum ama genelde en fazla 5 sıra fark oluyorda demek total de ne kadr izlenmiyorsa a/b grubunda da o kadar izleniyor

chaylack
27-11-05, 20:28
reytingler baya bi değiştirilmiş mesela bu ölçülerde bi dizi geçen sene 1. oluyo du öyle biliyorum ama yine de aşığımın reytingleri şimdilik iyi :)

ateveci
27-11-05, 21:27
bence genel olarak eğlenceli bir dizi
(orijinalinin hastası olan biri olarak mad about you'nun yerini tutamaz ama yine de...)
aşk oyunundaki kurtinin de (ki burada aşk oyunu forumdan bir çok insan var) hakkını yememek gerek.komedilerin aranan adamı olma yolunda kendisi...

chaylack
29-11-05, 10:28
http://www.myehost.de/resim/images/ZXi59185.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/h2d59266.jpg

ierem
29-11-05, 11:05
http://www.myehost.de/resim/images/ZXi59185.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/h2d59266.jpg
cok güzel cıkmıslar....ellerine saglık...

chaylack
29-11-05, 11:11
saolun ama daha bitmedi geliyo :)

chaylack
30-11-05, 16:29
bu haftaki bölümünü sabırsızlıkla bekliyorum :)

EL DESDİCADO
30-11-05, 22:40
umarım bu hafta ratingler toparlanır.yoksa bir gün değişikliği şart olur.bence cumartesi saat 20.00 çok uygun bir saat

sisley
01-12-05, 00:35
saolun ama daha bitmedi geliyo :)

bir resim var jenerikte kızkulesi arka planda onu da ekleyebilir misin çok güzel bir resim o da

chaylack
01-12-05, 09:41
http://www.myehost.de/resim/images/fVX28957.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/OUh29065.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/6Lb29102.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/61g29155.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/7W329188.jpg

http://www.myehost.de/resim/images/DM029226.jpg :)

first lady
01-12-05, 13:26
çok şekerler.jenerikteki şarkıda harika.şevval yine bülbül gibi :p

siyah_inci
01-12-05, 15:51
arkadaşlar dizi güzel hatta gün geçtikçe daha da güzelleşmesine rağmen saat nedeniyle bayağı bi reyting kaybına uğruyor bu tür sit-kom diziler genelde primetime da daha iyi gider insanların gülmeye ihtiyaç duyduğu bi zaman gün olarak cuma mükemmel aslında saati erkene alınsa

sisley
02-12-05, 00:13
saol fotolar için evet kızkulesi yok ama olsunn jenerikte şevval sam güzel söylüyor şarkıyı haluk bilginerde öyle birde ratingler yükselse ne güzel olur

wacko
02-12-05, 06:55
çok şekerler.jenerikteki şarkıda harika.şevval yine bülbül gibi :p

jenerik sarkısını nasıl bulabılırım acaba ? ? ?

chaylack
02-12-05, 09:58
http://**********.de/files/8158433/yinedeasigimjenerik.wmv.html

jenerik şarkımız geldi :)

chaylack
02-12-05, 10:09
jenerik videosu şevvalsamın ve haluk bilginerin sesimnden