PDA

Tüm Versiyonu Göster : Belalı Baldız-Replikler ve Senaryolar

Müge
23-10-05, 01:07
Aklımızda kalan replikleri buraya yazalım arkadaşlar...
1.bölüm...
arzu--hemen gidip kendimi denizde bronzlaştırmalıyım..
dilek--eskişehir'de deniz yok..
arzu--hiç mi yok?

Medea
23-10-05, 02:03
Ben de Arzunun faruk ile maç izlediği dördüncü bölümden bir repliği sevmiştim;

(Arzu salona girince maç izleyen Faruk ona döner ve düdük çalarak kırmızı kart gösterir..)

Faruk-- Dışarı!!

Arzu-- Neden??

Faruk-- Milli maç..Almanya 2006...toz ol!!!

Arzu-- Ablam..eskişehir 1988 evli !..kay kenara.

Medea
25-10-05, 04:13
Gene aynı bölümde ve aynı sahnedeki bir başka diyalog da şöyle gelişiyor Arzu ve Faruk arasında:

(Arzu futbolcular hakkında konuşuyor):

Arzu-Bunların hepsinide bir örnek giyidiriyorlar canım izleyenlere de yazık.
Ahh canımm en yaşlısına da hep siyah giydirmişlerrr.

( Faruk sinirlenip yerinden kalkıp mutfağa giderken Arzu birden bağırır):

Arzu-Bir dakika ama o eliyle tuttu peki neden penaltı değil?

Faruk-Çünkü o kaleci!!

Müge
25-10-05, 21:58
8.Bölüm...
Arzu—Hadi gel evi gezelim..
Dilek- olmaz bu haneye tecavüz sayılır…
Arzu- of of saçmalama biz haneye giriyoruz tecavüz etmiyoruz ..
---------------------
Arzu-ben şu elektirikli süpürgenin fişini çekeyim..
Arzu—ben şu elektirikli süpürgenin torbasını boşaltıyım
Arzu—madem çok istiyorsun ben şunu vuruyim kırı yim parçalıyım
Arzu- daha gidip yüzümüzü gerdiyeceğiz..hemde bendensin
---------------------
Dilek-sahimi
Arzu-evet benimkini sen ödeyeceksin
Dilek-nasıl yani
Arzu-hayır bir yüz gerderine ikincisi bedava. Yani sen bedava olanı alacaksın..
-------------------
Arzu-sen soğan doğradığında ağlıyor musun?
Dilek-evet
Arzu-soğan senden özür diliyormu?
----------------
Arzu—elimin ayağı bozuldu sandım
Faruk—elinin ayağını bırak ta dilinin ayağını düzelt
Deli gaffur—zaten suratından eblehlik akıyor

lindsay
28-10-05, 21:38
ben arzunun işte böyle hergün böyle sanada böyle haşırtt diyişine kopuyodum

Müge
01-11-05, 23:13
9.bölüm
Arzu-Tümuçin'in evi var ya hani şöyle kuru kafa olan..
Faruk-Ya orası trafo
-------
Dilek-Arzu yardım
Azru-pes yani abla zaten 2 tane hizmetcin var hala benden yardım bekliyorsun..
------
zil çalar..
Faruk--okundu
Yeşim--kapı çaldı.
-------
Arzu--Ona serseri diyemezsin ben senin kocana serseri diyormuyum?
------
Arzu-O benim hayatımda kalbimi kıran tek erkeğim..
-----
Faruk--Dilek nasıl olmuş(kravatını gösterir)
Dilek---Aaaaaaaaaaa!!!!!!!!(diyerek kaçar)
Faruk---Demek o kadar kötü haaa

Medea
04-11-05, 01:31
Dokuzuncu bölümde;tenis kıyafetleri içinde mutfağa inen Faruk'a bu halinden dolayı herkes bir şekilde güler.Dilek de kocasının bu garipsediği kılık içerisinde olmasından dolayı şaşkınlık ve gülme hisleriylle karışık ona takılır.Aralarında şu diyalog geçer:

Dilek---Başında bantın eksik.

Faruk-- Bizde eksik olmaz ( başına bant takar)

Dilek-- Bu sefer de gözünde bantın eksik ama herhalde onu da yarın
gazetede baskıya girerken koyarlar.

Müge
08-11-05, 21:40
10.bölüm
Dilek –Ne yapıyorsun orada?
Arzu –Hiç televizyonu yıkıyorum.
--
Faruk- Arzu’la renkliler daha renkli beyazlar daha daha renkli
--
Dilek-Bir daha kırık alırsan morun ötesi konserini unut.
Timuçin –Gösteriyim bu mor bu da ötesi(faruğun gömleğini gösterir)
--
Venüs 2006 leke çıkarıcı tv.yıldızı Arzu parlak
Dilek-kendisi müsait değil yufka açıyor rol mü teklif edeceksiniz?
Arzu- kabul ediyorum….
--
Arzu-Şok tedavisi görünce böyle oldu
Dilek-Ben şok tedavisi görmedim
--
Arzu –Ablacım bugünlere gelmeme için seni çok emeğin var
Dilek-Arzuu
Arzu-Kandırdım sahte samimi operasyonu işe yaradı..
Faruk-Dilek Arzu’nun evden gitmesine çok üzülüyorum
Dilek-Faruk
Faruk-Kandırdım Dilek hemende yutuyorsun
---
Azru-Bakırköye bakırköye anlarsın ya
Sahika-Bakırköy
--
Yeliz-Ooooo Arzu parlak ve ablası Dilek tırlak
---
Faruk-Talat bey sizi toplantıya çağıyorlar
Neriman-Biraz daha küçük oynar mısınız?
Faruk—Talat amca Talat amca sizi toplantıya çağıyorlar.
---
Arzu kamyonun arkasında van'da
Arzu--bakarmısınız?ben ulusta inicem gelmişken anıtkabiride geziyim bari ne tarafta kalıyor?

Müge
08-11-05, 22:53
Sanırım şu cümleden söz ediyorsun medeacım :p
Timuçin –Gösteriyim bu mor bu da ötesi.(faruğun gömleğini gösterir)
hemen düzeltim... ;)
aralarda cümle çıkartarak değil aslında o anda aklımda kalan replikleri direk kağıta yazıyorum hepsini yazmaya kalksam oooo diziyi izleyemem medeacım :D

HAVIN_52
04-12-05, 17:41
enistesini yanida sekreter olarak ise baslamisdiya. orda telefonlara cikarken ilk sunlari söylüyordu: sizin disiniz bizim isimiz......
devamini bilen varmi?? cok güzeldi orasi!lütfen cevaplarainiz bekliyorum yada enistesyilen konusurkende böyle konusmusdu bir süre :confused: !!!

şah_mat
07-12-05, 19:04
Son bölümde Arzu davanın diğer yarısında hakim kılığında mahkemeye geliyordu ya... Çok güldüm o sahneye... Arzu mahkeme salonuna girer. Herkes ayağa kalkar. Arzu oturur, herkes oturur. Arzu hemen tekrar kalkar, millet de onunla beraber kalkar. Bizimki bir süre oyun oynadıktan sonra mübaşire seslenir:

Arzu: Tebeşiiiiir!
Mübaşir: Mübaşir efendim... Mübaşir...
Arzu: Ay pardon ama ben de mübaşir dedim. Ben size işitme cihazınızı takmayı unutmayın demedim mi?
Mübaşir: İşitme cihazı kullanmıyorum efendim.
Arzu: Ay o yüzden böylesin ya zaten... Her neyse... Sayın seyirciler... Hakim davanın yaratmış olduğu stresten dolayı şu anda gaz sancısı çekiyor, o yüzden yerine ben geldim. Eveeet... Ünlü bir hukukçunun da dediği gibi "Yüzdük yüzdük... Kuyruğunu gördük."

Böyle devam ediyor... Aklımda bu diyaloglar kalmış... Biri yazarsa güzel olur.

Medea
04-01-06, 03:32
Dilek'in babalarının evlenmeye kalktığı bölümde,arabayla hep beraber yolda kaldıklarında sarfettiği bir cümle çok komikti ve bir atasözünün günümüze hoş bir uyarlanışıydı adeta:) Araba stop edince,üstelik bir de cep telefonu da çekmeyince Dilek sinirlenir ve söylenmeye başlar:

___Bu ne biçim yer böyle..kuş uçmaz cep çekmez!

Medea
28-02-06, 22:19
24.bölümde;Arzu video kasetten eski dizisini izlerken ,o dizideki karakterinin bir repliği çok güzeldi,Esra Şahanın ikizini oynayan siyahlı kadın nikah memuruna aynen şunlarrı diyordu:

Nikah memuru---Başvurunuz incelenmiş ve evlenmenizde bir sakınca
görülmemiştir
Esra Şahan'ın ikizi-- ---(ayağa fırlar ve seslenir)O zaman belediyenin eline
sözlük gözüne gözlük!!

penasız
02-03-06, 00:58
son bölümde vazo kırma olayında Arzu dedi ya;

>>abla sen sarı manyağımısın,vazo manyağımısın

o ses tonu beni öldürmüştü :icon_whis

Müge
14-03-06, 21:53
Arzu ve Dilek salona gelirler Faruk maç izlemektedir salonda.Arzu sorar?
Arzu-Kimler oynuyor enişte?
Faruk-Hülya Koçyiğit ve Ediz Hun sanki biliyor da ..
:):):):):):)

Medea
28-03-06, 22:37
Faruk ,mutfağı yaktığı için Dilek'in Arzu'yu kovalamasını çocuklarıya beraber izlemekten yorgun düşer ve ona soran bakışlarla bakan çocuklara şöyle der:

----Çocuklar şimdi hepinizin aklından geçen soruyu cevaplayayım.inanın bilmiyordum..evlenmeden önce bilmiyordum!Annenizi istemek için gittiğimizde teyzenizi evin bodrumuna kilitlemişler.Biz nikah yaptıktan sonra çıkardılar.İlk defa o zaman gördüm.

Medea
29-03-06, 02:11
Anne babaları yokken çocuklarla sinema oyunu oynayan Arzu Timuçin'e eskiden hayran olduğu Clint Eastwood'u anlatır.Anlattıkları üzerine Timuçin ona soru sorar ve konuşma şöyle gelişir:

Timuçin--- Sizin zamanınızın Polat Alemdar'ı yani?

Arzu------ Ya Polat Alemdar kim ya? Polat Alemdar o zamanlar
ağzında emziği düz tutamıyordu !

Müge
11-04-06, 23:22
Arzu elinde telefonla odaya doğru koşar Dilek'te arkasından Arzu başbakanla konuşmak için çırpınmaktadır Dilek onunla cebelleşmektedir..
Arzu- Bu başbakan,sen boşbakan...:)
der Dileğe:)

anil16
13-04-06, 09:37
Ben eski bi bolumden hayla guldugun sozler su...(arzu rapci kiligina girdiya,dilekle beraber asliyi okulda takip ettiler.O boulmden)

"Arzu(telsize konusuyo) :Taze fasulyeden,kuru fasulyeye,taze fasulyeden,kuru fasulyeye.Tamam!

Dilek:Ben niye kuruyum sende tazesin?

Arzu:Taze fasulyeden kuru fasulyeye,aynaya bakarsan anlarsin."

Bu laflara hayla catliyotrum gulmekden.Cok guzel bi bolumdi.Bide bu haftaninki arzunun "bosbakan" lafi cok komikdi.

Medea
13-04-06, 17:41
29. bölümde de Faruk yayına bağlanmayı beklerken bir yandan da Dilek ile arkadaşı Sadık hakkında konuşuyordu.Bu konuşma aynen şöyleydi:

Dilek-----Ay Faruk ,taa dişçilik fakültesinden beri bıkmadınız Sadık'la şey
yarıştırmaktan..Ay yeter!

Faruk----Ay yetmez! O yarıştırdığımız şeyde de ben kazanmıştım.Bir kere daha yarış_
tıralım gene ben kazanırım.

Dilek-----İşte senin şansszılığın bu,olimpik spor değil!

anil16
12-05-06, 02:35
Ben bugun bir Senaryo hazirladim Belali Baldiz icin.Sizlerle paylasmak istedim.Turkecem biliyorsunuz guzel degil o kadar...Insallah anlarsini( bazi alpahabeteleri burada hepsi yok bildiginiz gibi) ve begenirsiniz.Biraz yorgunum bu kadar yazabildim devamini yarin yazarim begenirseniz.

Kahraman ailesi icin buyuk bir gecedir.Faruk yeni bir muayanehane acicakdir ve arkadasi Okan beyle is birgligi yapip beraver acmayi dusunuyorlardir ve hepsi yemege davetlidirler bunu kutlamak icin.Ama Dilek aniden hastalaninca,Faruk cocuklarla gitmek zorundadir ve
Arzu'da ona bakmak zorundadir.

Arzu:Ay abla..bir yilda 365 gun var ve sen bugunu sectin hasta olmak icin.Pes...Pes...

Dilek:Kusura bakma,Arzu.Ben hastaligima gelme dedim ama zorla geldi.Beni tehtit etti.Beni
oldurucegini soyledi.Manyakmisin,Arzu? Ben ne yapabilirim? Hem sana ne oluyor alahaskina.Niye bukadar cok
gitmek istiyorsun?

Arzu: O restorant'da bu gece karaoki gecesi ve yeni bir rap sarkimi soyliyip mesur olmayi
dusunuyordum.

Faruk:Sanki bakkaldan ekmek alicakmis gibi konusuyorsun,Arzu.Birak bu sohret sevdalarini artik.

Dilek:Evet,Arzu yeter.Cok istiyorsan git sen onlarlan.Ben kendime bakabilirim.Hem Ajlan'da var.

Faruk:Yo...sakIna,Arzuyla beraberken basimIza gelenler pismis tavugun basina gelmez.

Arzu:Askolsun,eniste.Beni pismis tavukla birmi yapiyorsun?

Dilek: Oyalanmayin artik.Siz gidin.Farukcum,ben simdi cok huzursuzum seni yanliz biraktigima.

Faruk:Hastalik bu canim.Onemli degil.Hem cocuklarim olucak yanimda.Hadi ama cocuklar,gec kaliyoruz.

Yesim:Tamam geldik.1 saat Asli'nin suslenmesini bekledik.Sanki guzel oluyormus gibi.

Asli Arzu'nun mine eteklerinden giymis.Faruk ve Dilek gorur ve kizar.

Dilek:Asli,cabuk cikar o etegi.Teyzene benzemissin.

Arzu:Ne demeye calisiyorsun? Sen zevksissin ve yerbezine benziyen elbiseler giyiyorsun diye,
kizidami oyle giyindircen? Ayip.Aslicim,cok *** olmussun.Benim bite ona uyan onu cok acik olan bluzum ve
topuklu...

Dilek Arzuyu cimcikler.

Dilek:Sakin Asli...

Faruk:Ya simdi vaktimiz yok gec kaldik.Eve gelince ben sana sorarim,Asli.

Dilek:Gule,Gule,Farukcum.

Faruk:Hoscakal,hayatim.

Ajlan(mutfaktan dogru) :Hoscakal,eniste.

Arzu kizar.

Arzu:Bana bak ablamin deli,beyinsiz yardimcizi.Ona bidaha eniste demiyeceksin demedimmi?

Ajlan:Aman be iyi,sohretini kaybedip,ablasInIn yanIna yerlesen,ve onu kimse tanimiyan,kiz.

Arzu kollarini acip,Ajlana dogru kosar.

Arzu:Ajlan.....

Arzu Ajlan'i vazodaki ciceklen dover.Dilek'de bagirir onlara.

Dilek:Yeter artik ya yeter...bi insan su evde biraz kafa dinliyemicekmi? Ve birak o cicekleri.Faruk bana
dogum gunumde almisti.

Arzu cicekleri Dilek'e verir.

Arzu:Al bugunku yemegin.Yanina vazodaki pis suyu istermisin? Hadi sogumadan ye.Hahaha!

Dilek:Ben seni simdi bi hahalarim gorursun gununu...Gidin rahat birakin beni.Ikiniz bir seyler oynayin.Evcilik,sek sek
falan.

Arzu:Ben onlan oynamam.

Ajlan:Arzucum,scooby,donald duck ve mickey mouse'lan kart oynamak istermisin?

Arzu:Hayir.Sen akil hastanesinde kalmalisin,tatlim.Kendi kafanda yarattigin cizgi film karekterler'len oyun
oynuyorsun.Ben gidip odamdaki oyuncak ayilarlan rap sarkima calisicam.

Dilek:Allahim..ben niye ev dolu catlaklarlan yasiyorum...

Dilek:Arzu,biraz yatiyim ondan sonra hemen o yemege gidicez.Faruk'u yanliz birakma icime sinmedi.

Arzu: Oley bee!!!! Bende rap sarkimi soylerim,restorantda.

Dilek: Hayir muzurluk yok bu gece.

Arzu:Aman iyi. (merdivenlerde prova yapar) Sevgili konuklar,ben yemeginize dahada tat katmak icin yeni
yazdigim rap sarkisini canli canli soyliyecegim....

Aradan 1 saat gecer.Ajlan eve gider.Arzuda Dilek'i kaldirmaya asaga iner.

Arzu(kendi kendine) :Aklima cok komik birsey geldi...

Arzu siyah tukenmez bir kalem alir ve Dilek'in suratina biyik ve sakal cizer.

Arzu:Bu gece cok eylenecegiz...

Arzu restorantda ne muzurluklar yapicak bakalim...Devami yarin,arkadaslar.Beyenirseniz. :)

anil16
13-05-06, 02:27
Senaryomun Ikincisi....

Arzu Dilek'in suratina biyik ve sakal cizmeyi bitirir.Yakalanmadanda Dilek kalkar.

Dilek:Arzu,uyuya kalmisim niye kaldirmadin? Hadi giyinde bir an once gidelim....

Dilek bir anda Arzu'nun ustundeki kiyafetleri fark eder.Arzu bir rapci gibi giyinmistir.

Dilek:Yani Arzu...ne diyecemi bilemiyorum.

Arzu:Cok *** olmussun diyebilirsin,tatlim.Hadi sende git o dolabindaki tozbezlerinden giy gel hemen.

Dilek sinirlenip,giyinmeye gider.Bes dakkika gecer ve Restoran'da giderler.Oraya yarim saat sonra varirlar.

Dilek:Bidaha diyorum,Arzu.Bu gece bizi rezil falan etmek kesinlikle yok.Enistene bu yemek cok onemli.

Arzu:Ay tamam papagan gibi yuzkere soylenmeski....

Restoranda girerler ama kapidaki korumalar Arzu'yu gorunce onu sokmazlar.

Koruma: Ozur dilerim ama giremessin.

Dilek:Ne demek bu ya? Esim icerde.Buda kiz kardesim.

Koruma:Siz girebilirsiniz ama kiz kardesiniz giremez.

Dilek:Ya neden...Ne yapti size simdi?

Koruma:Kendisine sorun onu..

Dilek:Yine ne haltlar karistirdin,Arzu? Sen git bari simdi eve ben ama evde sorucam sana bunlari.Hazir ol.

Arzu kizar ve gider.Dilek'de iceri girer.

Arzu:Ya ufff....rap sarkimi soyliyemicem.Ama ben ne yapip ne edip girmessem banada rapci Arzu demesinler....

Arzu restorantdin arka sokagina gider.Orda mutfaga giris bir kapi gorur ve buyuk bir cam gorur.Sevinir.

Arzu:Buldum...bu camdan girebilirim.Ben sigarim ablamin baseni yok bende.Butun unluler benim zayifligimi konusur zaten.Ay neyse...bende kendi kendime deliler gibi konusmiyim.Ajlan'a benzemeye basliyorum.

Arzu tirmalanmak icin cama,bir arbanin ustune cikar ve oyle tirmanmaya calisir.

Arzu: Polis falan gormeden hemen girmem lazim.

Restoranttada Dilek Faruk ve Okay Beyin yanina gider.

Faruk:Aaa...Dilek? Senin ne isin var burada?

Dilek:Icim rahat etmedi.

Okan:Merhaba,Dilek hanim.

Dilek:Merhabalar efendim!

Cocuklar bir anda gulmeye baslarlar.Masadaki herkez Dilek'in suratini fark ederler.

Asli:Anne...ne oldu sana? Son gordugumuzden beri sakallanmissin...

Faruk: Dilek,ne oldu oyle suratina ya?

Dilek:Nevar suratimda?

Dilek cantasindan ayna cikarir ve bakar.Bir ciglik atar.

Dilek:Arzu....... (kizgindir) Ben izninizle lavobaya kadar gidiyim.

Okan:Bende izninizle kizimi aricaktim ve telefonumu arabada unutmusum.

Okan bey arabasina gider ve arabasinin ustunde Arzu'yu gorur.

Okan:Hey,kardesim,ne isin var arabamin ustunde?

Arzu:Gormuyormusun? Tirmanmaya calisiyorumn cama.

Okan: Delimisin?

Arzu:Hayir,tatlim.Sadece rap sarkimi soylemek,mesur olmak istiyorum.

Okan:Ya in arabamin utunden yoksa polis cagiririm.

Arzu:Bir dakika dur.Ben cam'a tirmanmam lazim.

Okan:Ya in...

Arzu:Ama iyi be.Bin dokuzyuz seksen yilindan kalma kulusturune kalmadim.

Okan:Hep ayak izi yaptin arabami.

Arzu:Ne yapiyim? Tukur,sonra yala ve gecer.Zaten pislik icinde araban,pasakli raziye.

Okan:Cabuk kaybol elimden bir kaza cikmadan.

Arzu:Iyi be...

Arzu gider.Okan beyde telefonunu alip restoranda geri gider.

Arzu:Cam olmadi..Tek carem mutfaktan girmek.Ama simdi sokmazlar.Garson yada agci olmam lazin.

Arzu'nun aklina bir fikir gelir.Mutfagin icine girer ve bir garson'u ceke ceke disari cikarir.

Garson:Ya ne yapiyorsun? Sende kimsin?

Arzu:Beni iyi dinle.Ben bir polisim ve iceride cok tehlikeli bir adam var ve bu adam yaptigi kekin icine bir bomba yerlestirmis.Ben simdi senin beyaz onlugunu ve sapkana ihtiyacim var.

Garson:Ya ne oluyor? kim bu kotu adam? Polissen,gir iceri polisin de.

Arzu:Ya bi sus,bahcivan suratli.Polis oldugum bilinmemeli..Gec olmadan cabuk bana onlugunu ve sapkani ver.

Garson:Iyi tamam.Ama lutfen kurdar herkezi.

Arzu:Tamam tamam hadi kaybol.

Arzu garson'un onlugunu ve sapkasini giyer ve iceri girmeyi sonunda basarir.

Arzu:Ay cok acikdim.Biraz ekmek falan yiyim ve oyle sarkimi soylerim.

Faruk,Dilek,Okan ve cocuklarda yemek yerler.Dilek suratini yikamistir ve Arzuya cok sinirlidir.

Okan:Ya ne deliler var..arbamin ustunu bir catlak cikmis ve camdan iceri girmeyi calisyordu.Onla kavga ettim.

Faruk:Ben cok bilirim oyle insanlari.Oyle bir catlak bir baldizlan yasiyorum ne yazikki...

Okan:Kendini rapci falan zanlediyodu.Onu korkuttum ve kacti.

Faruk:Cok iyi yapmissin.

Dilek(kendi kendine) :Ben bu deli kizi galiba taniyorum.Bakalim neler olucak bu gece...Allah hayir etsin....

Mutfakta restorandin patronu gelir.Arzuyu ekmek yerken yakalar.

Patron:Sende kimsin...ve ekmekleri niye yiyorsun?

Arzu:Sey...ben bahcivan suratli garsonun yerine bakiyorum bu gecelik.

Patron:Ahmetmi?

Arzu:Sey...evet.Galiba.Biraz ekmek Arzu edermisin? Aciktimda biraz.

Patron:Bana birsey demedi,Ahmet.Yok sagol almiyim..allah onlar musteriler icin birak oburlanmayi.Simdi sen bir tepsiye bestane salate ve ekmek koyup 10. masaya gotur.Cok musteri var bugun acele et.

Patron 10. Masayi gosterir.Arzuda cok sasirir.O masa Faruk ve Okan beyin masasi cikar.******************************************** *****************
Arzuyu neden restoranda sokmadirlar? Faruk ve Okan bey Arzu'yu tanicakmi? Hepsi yarin aciklanicak devaminda. ve son olucak.Insallah begeniyorsunuzdur. :)

dizi_tirya
13-05-06, 22:35
dilek alışverişe çıkar ve orda biriyle çarpışır.

dilek:ay afedersiniz.
karşısındaki kadın arzu yaşlarındadır ve oldukça ciddi görünmektedir.

kadın:önemli değil..

dilek kasada sıraya geçer.birden arkasından sessizce arzu gelir.amacı dilek'i korkutmaktır.

arzu:abla..
dilek:ay..arzu..ne yapıyorsun sen?
arzu:alışveriş abla.herkesin yaptığı gibi.
dilek:sanki amacın beni korkutmakmış gibi geldi.çünkü ancak abla kardeş gibi yakın olduğum insanlar benim bu tip şeylerden ödümün patladığını bilirler.
arzu:hadi ya..demek benden başka kimse bilmiyor.(dilek'in asosyal olduğu mesajlarını vermeye çalışıyor)
dilek arzuya ters ters bakar.
dilek:hadi fazla oyalanmayalım..(sepete bakar)aa yeşimin istediği çikolatayı almayı unutmuşum...
arzu bir anda dilek'in öbür yanına geçer.yandaki kadınsa aldığı sebzleeri yerleştiriyordur.
arzu:hani sağlıklı beslenme abla.(eline yandaki kadının aldığı patlıcanlardan bir tanesini alır ve homudana homurdana yiyormuş gibi yapar)ha..?
herkes arzuya bakıyordur.
arzu:ay pardon.(patlıcanı yerine koyar)ablamı taklit ediyordum da...
bu sefer herkes dileğe bakar.dilek gözlerini kocaman açar.
dilek:hayır canım.yeşim yazılısından yüz aldığı için istediği çikolataları alıyorum ona.onları ödüllendirmekte gerekiyor.
arzu:ay yine mi yüz almış.hem biliyor musun?bende zamanında çok yüz alırdım..
dilek:ya evet.sen hayatında bir kere yüz aldın o da aldığın notu yüz zannettiğin zamandı.
arzu:hiçte bilem..hem belki o zaman sayıları karıştırıyordum.
dilek:5.sınıfta mı?hiç sanmıyorum.ama konu sen olunca belki inanabilirim.hadi geç kalıyoruz.şu çikolatayı al ve hemen gel.
arzu:sanki ormanda büyükannemi ziyareti gidiyorum abla.başıma ne gelebilir ki?(gider ve arkadan gelmekte olan bir adama çarpar)pardon..(adam söylenmeye başlayınca)allah allah hem sen bana çarpıyorsun hemde özür dilemesi bana kalıyor.(dilek gözlerini açar)üf ya...(gider)

o sırada dilek2in çarptığı kadın dilek'e yaklaşır.

kadın:o giden arzu parlak mıydı?
dilek:aa evet..(gülümser)o benim kardeşim.
kadın:dilek hanım..
dilek:evet o da benim.arzu-dilek(gülümser)
kadın:anlıyorum.ben arzunun eski bir arkadaşıyım.
dilek:eski olduğu belli oluyor..(gülümser ama kadın bozulunca dilek durumu toparlamaya çalışır.aslında kadının yaşlı olduğunu ifade etmek istememiştir)yok beni yanlış anladınız.demek istediğim arzu sizi farketmedi galiba.ya da tanımamazlıktan geldi.
kadın:eminim.
dilek:nasıl yani?
kadın:aa önemli değil.böyle olması daha iyi oldu aslında.
dilek:biraz daha açarsanız?
kadın:ona bir sürpriz yapmak istiyorum..
dilek:naısl bir sürpriz?
dilekle kadın konuşurlar.

----------------------------

dilek aldıklarını dolaba yerleştirirken yeşimle aslı gelir.dilek bu sırada faruk ile konuşmaktadır.
faruk:demek bir arkadaşı ha?(çikolatalardan birini alır)
dilek(çikolatayı geri alır)evet..onlar yeşim için.
faruk:keşke bende yüz almanın yollarını bulabilsem?
dilek(gülümser)faruk yapma...
aslı:merhaba anne.merhaba baba.
dilek:hoşgeldiniz çocuklar..
faruk:hoşgeldiniz.
yeşim çoktan çikolataları görmüştür.
yeşim:anne..(gözlerini açar)
aslı(o da gözlerini açar)anne..
dilek:evet canım..(aslı uzanırken)sana yeşim...
yeşim:teşekkür ederim.ne zamandır bunlardan yememiştim.
dilek:biliyorum hayatım.hepinizin en sevdiği şeyler aklımda.özel günler için gereklidir.
aslı:doğru benimki şu içi vişneli olan kurabiyelerdi.eskiden hep alırdım.(övünerek)yani bunun ne anlama geldiği belli oluyor değil mi yeşim?
yeşim bozulur.
dilek(gülümser)aa evet..(ciddileşir)artık çalışma vaktin geldi.
aslı bozulur yeşim güler.timuçin gelir.
timuçin:oley...yine birileri yüz almış..
yeşim: onlar benim.hem neden yüz almayı denemiyorsunuz?
timuçin:denemediğimi kim söyledi?önümde oturan koca kafalı emre kafasını ikide bir oynatmasa bende onun hemen yanındaki tolgadan kopyamı çekerdim.ama olmuyor işte..acilen yerim değişmeli..
dilekle faruk timuçine bakarlar.
timuçin(güler)tabi o zamana kadar içimdeki şeytanı dürtmüş oluyorum.ama..(sesi şeytanlaşır)ama bir gün emrenin kafasını koparıcam..(dilekle faruk ona yaklaşmak üzereyken kaçar)

BELALI BALDIZ MÜZİĞİ...
devam edecek....:)

anil16
23-05-06, 02:19
Senaryom'un devami.....

Arzu masaya bir kez daha bakar.Faruk'un arkadasini tanir.

Arzu:Eyvah...bu kavga ettigim,pasakli adam....Simdi ne yapicam? O masaya gidemem.

Patron:Ne virvirlaniyorsun yine? Cabuk ol gotur su tebsiyi masaya.Simdi kovarim seni ve kuzeninide.

Arzu:Ya tamam daha salatalar cikmadi firindan

Patron:Sen delimisin? Salatalar soguk yenir.Hadi cabuk tut elini.Kontrol etmeye gelicem.

Arzu birseyler yapmaya calisir.Aklina yine delice bir fikir gelir.Salata'nin yesilligiylen suratina biyik ve sakal yapar.

Arzu:Insallah beni tanimazlar...

Arzu tebsiye salata ve ekmekler koyar.

Garson:Kardesim,su pastayi benim icin masa 8'e gotururumusun?

Arzu:Iyi tamam koy tebsiye.

Garson:Bu suratin ne ya?

Arzu:Sus isine bak sen.

Masaya gider Arzu.

Arzu:Salatalariniz hazir.Sogumadan yiyin

Herkez birbirlerine bakip guler gibi olurlar.Arzu'nun biyik ve sakal'i dusmeye baslar.Biyigi duser ve sakal'ida dusmeye baslar.

Arzu:Yandim ben...

Arzu yere iner ve mutfaga dogru surunmeye baslar.O arada patron'u gelir.

Patron:Ya ne yapiyorsun yerde? Kalk.Mutfaga git.Delimisin ya?

Arzu mecburen kalkar.Tebsideki pastayi alir ve kendi suratina atar.

Restorantdaki herkez sasirir ve guler.

Patron:Yeter.Kovuldun.Senin gibi deliyln ugrasamam.

Arzu:Zaten burada calismiyorum.

Patron:Kuzen'in kovuldu.

Dilek Arzu'yu tanir.

Dilek:Arzu?? Manyakmisin? Neler yaptin yine sen?

Faruk:Tahmine etmeliydim.

Okan beyde tanir.

Okan:Bu arabamin ustundeki deli kiz.

Faruk:Ne? Dilek ben kalpten gidicem.Bu kiz derhal Istanbul'a gitmeli.Deliricem ya.

Dilek:Inanmiyorum sana,Arzu.Ne yapip ne edip girdin demi? Yok sarki soyliyecem yok mesur olucam.Yeter,yeter...

Timucin:Teyze,salata biyik ve sakal'in cok komik olmus.

Dilek:Sen sus,Timucin.

O arada Arzu'nun mutfaga girmeden tanistigi garson gelir.

Garson: Polis hanim,bombali keki buldunuzmu?

Mustriler:Ne??

Herkez sokaga kacar.Patron gelir.

Patron:Ne bombasi?

Dilek: Polis hanimmi?

Faruk:Arzu,hemen acikla yoksa seni bu bicakla oldurucem.

Dilek:Arzu,bekliyoruz

Arzu:Tamam.Sarkimi soylemek icin ben onun onlugunu odunc aldim ve vermesi icin polis oldugumu soyledim ve iceride bir bombali kek oldugunu.Girmeden oncede senin arkadasinlan kavga ettim.Beni tanimasin diye salatadan biyik ve sakal yaptim.Hepsi sizi eglendirebilmek icin..

Dilek:Bravo.Cok eylendik.

Patron:Cabuk burayi terk etmesseniz polis cagricam.Senin yuzunden mr daha musteri falan gelmez buraya.

Patron:Bir dakika...sen buraya her gece gelen o deli Arzu degilmisin? Hep gelip sarki soylemeye calisirsin.

Dilek:Simdi anlasildi korumalar neden seni sokmadilar.Eh,Arzu pes..ne diyecegimi bilmiyorum.Eve gidince cezani cekiceksin.Bir ay disari cikmak yok.

Faruk:Yada Istanbul'a gitsen.Okan beyin onunde bizi rezil ettin.Cok tesekkur ederim,belali baldizcim.

Faruk:Biz gidelim daha cok problem cikmadan.

Dilek:Muzurluklarin en muzuru buydu heralde.Gittikce deliriyorsun.Birak artik su sohretlik hayallerini.Normal insan gibi have durumunu sun ve yeter okadar

Arzu:Tamam.Bidaha muzurluk yapmicam

Faruk:Buna inanmamizimi bekliyorsun?

Arzu:Uff inanma banane.Abla,su suratimdaki pastalari siliyim ustundeki tozbezine

Dilek:Allahim...bak hayla konusuyor.Yuru cabuk

Arzu hemen sahneye cikar ve mikrofon'a rap sarkisini soylemey baslar

Faruk:Birak uslanmicak iste.Birak onu karakola gotursunler

Dilek:Arzu,lutfen sayende yorgun bir gece gecirdik.Gidelim ve bu olanlari unutalim.Bir gecede rapci,polis ve garson oldun.Buyuk bir basari.

Arzu:Cok sagol gercekten basariliyim.

Faruk:Evde cezani cekersin,belali baldiz!

Eve giderler ve heyecan dolu geceleri boyle biter.
************************************************** **
Iste ilk senaryomun sonu.Insallah beyendiniz yorumlarinizi bekliyorum. :img-grin2

dizi_tirya
12-06-06, 16:51
akşam olur.arzu banyoda duş almaktadır.faruk tv izliyordur.dilekse yarın akşam için yemek hazırlıyordur.
dilek:yarın için yemek yapıyorum..
faruk(gözü tvde)yardım ister misin?
dilek:hayır canım.merak etme üstesinden gelirim.bunları haşlasam yeter..
faruk sessizce yüzünü buruşturur.
dilek:ne yaptığını biliyorum hayatım..
(kahkaha)
faruk:afedersin..
dilek(faruğa döner)a..hayır hayatım.bu yemekleri önce denemek istemen bence hiç hata değil.
(kahkaha)
faruk:ne?

yukarıdan sesler gelir.
arzu:aaaa...!
dilek:arzu..arzu..(öylece duran faruk'a bakar)faruk?
faruk:merak etme dilek..kardeşin ve tabi benim sevgili baldızım yere düşüp hafızasını kaybetmediği sürece kendini toparlayabilir.
(kahkaha)
arzu:ah..ah..(bacağını tuturak üstünde bornoz gelir)
dilek:arzu...biz bir aileyiz(bornozla gezinmesini yanlış bulur)
arzu:biliyorum abla..ama sizde hiç aile dayanışması yok..
(kahkaha)
faruk:ama sen bize gerçekten dayanıyorsun...yani hepimizin seni kaldırmaya gücü yetmez..
(kahkaha)
dilek:hayır hayır..didişmeyin..(hızla)arzu hemen kendini topla.üstünü giyin ve (yukarı bağırır)herkes yemeğeeeee..!
(kahkaha)

arkada herkes sofradadır..
yeşim:anne?
aslı:biraz daha aşağı...!burdayız..
(kahkaha)
dilek şaşkınca bakınır..
arzu:bak abla...ay yani..(yukarı çıkmaya çalışır)ah..
dilek:arzu..(yaklaşır)neden böyle yapıyorsun?sorunlamızı böyle halledemeyiz..insan neden böyle bağırır ki?
arzu:ayağı kırılırsa...
dilek(güler)hadi canım..(ayağını kaldırır)
arzu:ahh...şimdi durum umutsuz..abla seni hiç affetmeyeceğim..(acıklı bir halde)
dilek:ama arzu..
arzu(acıklı hale devam)çocuklaaar..yetişin..
çocuklar annelerine öylece bakıp arzuyu yukarı taşırlar.
(kahkaha)
dilek faruğa bakar..
faruk:yılın tiyatrosu.."Neydim Ne Oldum?"
(kahkaha)

sabahleyin kimseden ses çıkmaz..
dilek ve faruk sofrada;
dilek faruktan onay alır.
(kahkaha)
dilek:çocuklar...aslı timuçin yeşim...!
dilek tekrar onay alır..
dilek(sessizce)emin misin?
(kahkaha)
faruk başını sallar.
dilek:a-arzu..(sesini yükseltir)arzuuu...(kapı sesi duyulur)-tak..!
dilek:ah..
(kahkaha)
dilek tekrar onay alır.(amacı arzunun yanına gidip konuşmak)
faruk:evet..(yüksek sesle)evden atabilirsin dilek..onaylıyorum..(daha da yükseltir)sonuna kadar..
(kahkaha)
dilek:hayırrr..!
arzu:at beni enişte..nınnınnın evde kalmış sana kalsın...!
(kahkaha)
dilek:arzuuu...!
BELALI BALDIZ DİZİ MÜZİĞİ

arzu çocukların yardımıyla aşağıya iner.ayağı sargıdadır..dilek onları görür..
dilek(güler)arzu..arzu ne bu hal?
arzu "emrah misali" kafasını yeşime uzatır.
(kahkaha)
yeşim:ee...sakat hali abla..(arzuyu taklit ederek)ya da..(arzuya tekrar bakar)zavallı bir hal de denebilir..!
(kahkaha)
dilek şaşkındır.
dilek:yeşim..
yeşim(normale döner)efendim annecim.
dilek:senin içine arzu mu düştü?
(kahkaha)
yeşim tekrar arzuya bakar.
yeşim(arzu gibi)hakaret yok abla...
(kahkaha)
dilek:yeşim?arzu bana neler olduğunu anlat hemen..!
arzu bu sefer "emrah misali" aslıya bakar.
(kahkaha)
aslı:halimi görmüyor musun?
dilek:aslı..!(ayağa kalkar ve tehditkar bir bakışla)ne demek bu?bence hiç iyi şeyler yapmamış biri için bana karşı fazla cesursun..!
aslı:ne yaptım ki?bunu teyzem söylüyor..ayrıca yeşim de yaptı..(boynunu büker)
dilek: onun en azından bir 100 ü var..!
arzu timuçine bir bakış fırlatır..
(kahkaha)
timuçin:aman abla ya...
(kahkaha)
BELALI BALDIZ MÜZİĞİ

devam edecek..!

anil16
02-07-06, 22:40
Alin size ikinci senaryom.Medea'nin sectigini yazdim.4 numara yani.

SENARYO 2-ANTALYA'DA TATIL

Kahraman ailesi tatil icin Antalya'ya gidiceklerdir.Hazirlaniyorlardir.Arzu cok mutludur.
Yukaridan bavullariyla gelir.Pek havalidir.

Dilek:Cok neselisin bugun.

Arzu:Tabiki,tatlim.Antalya'ya gidiyoruz.Ben orda cok eylenicem.Klublar'da fikirtata fikirtata eylenicem.
Faruk:Ve tabiki mesur olmaya calisicaksin.Orasini unutma.

Arzu:Sagol,eniste hatirlattigin icin.

Dilek:Bu sefer bizi rezil etme.Gecen yil tatilde beni geceligimle uyku sersemi disari cikarip,rezil etmistin beni.Vallaha evden kovarim seni.

Arzu:Hep ayni laflar,hep ayni kizginliklar.1 senedir yasiyorum siz en faz binkere "evden kovucam" dediniz.Ama bakin hayla burdayim.Ben olmasam,bu ev olu kalir,olu..bu eve renk katiyorum.Canlandiriyorum.

Faruk:Nasil canlandirmaksa bu? Bir yildir bende kafa falan birakmadim.Sen geldiginden beri ben hic rahat edemiyorum.Ve burasi kendi evim.

Arzu:Ya tabi tabi sen kotu laflar et bana.Ben gitsem pesimden tam 1 hafta aglarsin.

Faruk:Sen bi git evden o zaman goruruz agliyormuyum 1 hafta.

Cocuklar yukaridan bavullariyla gelirler.Asli 3 bavul tasir.

Dilek:Asli,bu ne bu kadar?

Asli:Ya Antalya'ya gidiyoruz.Her gece degisik giyinip eylenmem lazim.

Arzu:Evet kizcagin senin gibimi giyinmesini istiyosun? Sen sokak kadinlarina benziyosun.Asli'nin seksi olmasi lazim oralarda.

Asli ve Arzu gulerler.

Dilek:Ben ordayken siz zor giyersiniz seksi seyler

O arada kapidan Ajlan bavullariyla gelir.

Arzu:Sen ne ariyorsun burda? Ben seni gormek istemiyorum demedimmi?

Faruk:Sana koyu suprizimiz var,Arzu'cum.Sevgili arkadasin Ajlan'da bizimle gelicek.

Arzu BUYUK bir ciglik atar.

Dilek:ARZU,MANYAKMISIN? NE BAGIRIYORSUN OYLE?

Arzu:Bu kafadan catlak deli gelemez.

Dilek:Bal gibide gelebilir.Onunda tatile ihtiyaci var.Butun gun bana yardim ediyo ve ona sen hizmetciymis gibi davraniyosun.

Arzu: O tabiki hizmetci.Git bana,soda getir.Cabuk!

Dilek:Aslinda senin tatile ihtiyacin yok,Arzucum.Butun bu evdesin,isin yok gucun yok.

Arzu:Hava durumu sunucuyum ben.

Dilek:Aman oda ismi? Sadece 5 dakkikada aksamlari sunuyorsun sonra hop hemen eve yine.

Arzu:Aman iyi cenebazcim.

Ajlan:Scooby,Mickey,Donald,hadi cocuklar gidelim.

Dilek:Kusura bakma,Ajlan'cim.Onlar gelemicek.

Faruk:Arbaba yer yok.Ozue dilerim,scooby,mickey ve donald.Ya beni delirtiniz sonunda.Hadi cabuk gidelimde kafa dinliyelim biraz orda.

Cocuklar hepsi Ajlan'a gulerler.

Timucin:Ajlan abla,cocuklarin benim odamda kalabilirler ben gelene kadar.

Ajlan:Cok sagol,Timucin.

Faruk:Hadi fazla uzattiniz.Arabaya herkez.

Arzu,Ajlan'in sacindan ceke ceke arabaya goturur.

Dilek:Rahat birak kizi

Faruk:Araba bi didisdiginizi duyayim,sizi arabamdan atarim.Antalya'ya yurursunuz.

Hepsi arabaya binmislerdir

Arzu:Ay inanmiyorum ben bu deliyle oturmam.Yolda simdi scooby doo'yu falan arar bu.Vallaha bogasim geliyo su kizi.Kendimi zor tutuyorum.Onu baglayip deniz'e atasim geliyor.

Ajlan:Ben sana bisey yapiyormuyum? Sen gitsene artik Istanbul'a.Yerine ben gelirim bak enisten nasil rahat olur o zaman.

Faruk:Fena fikir degil.Bi kavga edin yolda bak size ne yapicam

Yola cikmislardir.

Arzu:Ay,Teyze.Bekliyemiyorum klublar'a gitmeye.

Arzu:Bende tatlim.Benim birsuru mini etkelerim var.Giyersin bi guzel eyleniriz

Dilek:ARZU,BENI DELI ETME.Cocuklar'a kotu ornek oluyorsun.Sus!

Arzu:Aman iyi be.

Durupdururken,Arzu,Ajlan'in saclarini ceker.

Ajlan:Ya ne yapiyosun?

Arzu:Ne yapiyim dayanamiyorum.Seni sevmiyorum.

Dilek:Ya bu kadar kotu nasil olabiliyorsun inanamiyorum

Arzu:Inan,tatlim.Bana bir soda verirmisin,Timucin.

Timucin bagasda oturuyordur.

Timucin:Ya bende kaldim buralarda.Simdiden kotu bir tatil geciriyorum.Al sodani teyze.

Arzu sodasini bilerek asagi yukari hizli hizli sallar.Sonrada Ajlan'in ustune dogru tutarak sodayi acar.Ajlan'in ustu maf olur.

Arzu:Cok ozur dilerim.

Dilek:Ne yaptin,Arzu ya? Soda oyle salanirmi!

Faruk:Ben ne yaptigini biliyorum ama neyse bu seferlik sesimi cikartmiyim.

Faruk,Arzu'ya kotu kotu bakar.

Arzu:Cok yakisikli ve karizmatik bakisin,enistecim.

Faruk:Iyi laflar soyliyerek beni kandiramassin.Bidaha bisey yap,kendini sokakta bulursun.

Dilek:Surda benzinci var.Hadi orda duralim.Hemde tuvalete gireriz.Ajlan'da ustunu temizler.

Faruk benzin istasyonunda durur.Ordaki bakalla girerler.Ajlan tuvalete girer.

Dilek:Siz alin,istediginizi cocuklar.

Arzu,Ajlan'in pesinden gider.Kimse gormeden kapiyi kitler ve Ajlan icerde kalir.Hemen kimse gormeden kacar.

Herkez arabada yine bulusur.

Dilek:Ajlan,nerede?

Bakaldan bir sesler gelir.Hepsi gider bakarlar.

Faruk:Ne oluyor burda?

Adam: Bir kadin icerde kitli kalmis.

Ajlan tuvaletten dogru bagirir.

Ajlan:Eniste bey,Dilek abla...nerdesiniz??? Mickey,Donald ordamisiniz?

Dilek:Bu,Ajlan.Arzu,bunu kesin sen yaptin.

Ajlan'i cikarirlar.

Ajlan:Ay nasil korktum orda? Bogulucak gibi oldum vallaha kucuk tuvalet'in icinde.

Arzu:Ne guzel olurdu bogulsaydin.Isimi kolaylastirirdin.

Ajlan:Bunu sen yaptin bana.Biliyorum.Beni sen kitledin oraya.

Arzu:Ay ben nasil kitliyim? Anahtarmi var?

Adam: O kapi anahtarsizda kitleniyor.

Faruk:Bence,sen kosmaya basla,Arzu.

Yesim:Kos,Teyze.

Timucin:Hizli kos,hizli...

Disarida Faruk,Arzu'yu kovalar.

Faruk:Bizle gelemiceksin,Arzu.Sen burda kaliyorsun ve bi otosbus falan gecerse otobusle gelirsin.

Arzu:Eniste,hayir bunu yapma bana.Ne olur..

Arzu ayaklarina kapanir.

Faruk:Hic ayaklarima kapanma.Seni uyarmistim.Yeter artik.Tatilde'de muzurluklarina devam ediyorsun.Biktim!

Arzu:Ben ne yaparim burda?

Faruk:Bilmiyorum ve banane.Herkez arbaya.

Ajlan,Arzu'ya guler.

Arzu: Pis gicik sey ne olucak

Faruk herkezi arabaya bindirir.

Dilek:Ya affet bu seferlik,Arzu'yu.

Faruk:Hayir.Bir senedir katlandim ama artik biktim.Akli basina gelsin.

Timucin,Faruk,arbayi baslatmadan,Arzu'yu yanina bagasa alir.

Arzu(sessice) :Cok sagol,Timucin.Seni cok seviyorum.

Bagas bavullarlan cok yer kaplamistir.Timucin ve Arzu zor otururlar.

Dilek ve cocuklar cok uzulur.

Asli:Ya teyzem ne yapicak simdi.

Arzu arkadan,Asli'nin sacini ceker.Asli bagirir.

Dilek:Ne oldu,kizim?

Asli arkasina bakip anlar.

Asli:Sey....yok bisey,annecim.Bir bocek gordumde.

Dilek arkada biseyler oldugunu anlar.Arzu kendisini enistesi gormeden,ablasina gosterir.Dilek'in ici cok rahatlar.

Faruk:Ya orda ne oluyor?

Dilek:Hic.Asli korkuttu benide.

Faruk: Dilekcim,kusura bakma ama Arzu'ya bi ders vermenin sirasi gelmisti.Zaten Antalya'ya giden otobusler geciyo ordan.
Birisine aatlayip gelir.

Dilek:Haklisin,Faruk'cum.

Arzu sessizce,Ajlan'a yalvarir,Faruk'a bisey soylememesi icin.Ajlan ucretle kabul eder.

Arzu: Deli raziye.Senden ne zaman kurtulucaz?

Timucin:Babam anlicak simdi.Sus.

Faruk o arada cok uzgun durur.Birden bire arabayi durdurup geri dondurur.

Dilek:Faruk,nereye?

Faruk:Ya kendimden nefret ediyorum simdi.Uzuldum simdi Arzu icin.O zaman cok kizgindim biraki verdim onu orada.

Dilek:Ayyy,,Faruk.Cok iyi bir adamsin.Seni cok seviyorum.

Dilek,Faruk'a sarilir.

Dilek:Ama geri gitmene gerek yok.

Arzu arkadan dogru konusur.

Arzu:Canim,enistem benim!

Faruk'un agizi acik kalir.

Faruk:Arzu?

Faruk arkasina bakar.

Faruk:Sen ne yapiyousun orada?

Arzu:Sagolsun,Timucin gizlice beni iceri aldi.

Faruk yine kizar.

Arzu:Kizma,eniste.Seni cok seviyorum.

Bagastan cikar ve eski yerine oturur yine ve enistesine oda sarilir.

Faruk:Bu kadar sevgi yeter.Hadi nerdeyse aksam olucak daha biz yollardayiz.Arzu,bir tek sartim var.Ajlan'dan ozur dile.

Arzu:Hayir bunu benden istemeyin.

Faruk:Yine atarim seni disari.

Dilek:Hadi,Arzu'cum.

Arzu:Iyi be.Catlak Ajlan,ozur diliyorum senden.

Ajlan:Affediyorum.

Dilek:Ay basim nasil ariyor.Siz ikiniz adami delirtirsiniz.

Ajlan Dilek'e kendi icdigi haplardan verir.

Ajlan:Sunlardan bir kactane icin,ne bas agrisi kalir,nede sitress.

Arzu: Onlari vermesen iyi olur.Bide senin gibi deli olur simdi.Iki tane deli cekemem.

Faruk:Kendinle beraber uc.

Arzu enistesine dil cikarir.

Ajlan:Siz bilirsiniz.Ben hep bunlardan iciyorum.Ve ise yariyor.

Arzu:Belli.Butun gun yaninda olmayan cizgifilm karakterler'len konusuyorsun.

Cocuklar gulerler.

Bugunluk bu kadar.Devamini yazarim.Siz bana yorumlarinizi yazin yeter. :img-grin2 :img-icecr [/COLOR]

anil16
17-07-06, 23:28
arzu-Japonyaya gidiyorum.
dilek-japon-yaya
arzu-ay abla yay olur mu hiç uçakla.

arzu=yeşimsende bir not yaz annenlere
yeşim=teyze sonrada notu kapıyamı asayım
arzu=ay yeşim birazdan ev kalmayacak ordada ne kapısı(yeşimin kafasına hafif vurur)

arzu-of abla ne olurki illa sumaklı kum kurabiyesimi olucak
dilek=susamlı un arzu
arzu=sumaklı un kurabiyesi işte aman
dilek=(sert ve bir mukabele nazik)arzu susamlı un krabiyesi susamlı un
arzu=of abla ha susamlı un ha sumaklı kum ne fark eder ya

"arzu değilim ben naalaanım ben naalaan......."

Medea
31-08-06, 00:51
Ben bir de Dilek'in ;kardeşinin abuk sabuk sözlerini sabırla ve sükunetle dinlerken o herzamanki sakin haliyle "Şimdi geleneksel sorumu soruyorum...Arzu sen manyakmısın??" diye birdenbire bağırmasına çok gülüyordum:)

anil16
31-08-06, 01:30
Yilbasi bolumde Dilek'in su sozlerine coook acayip gulmustum: "Akil var,Mantik var.Sende ikiside yok"

Hakkaten dogru soyledi.Hicbiri yok onda. :P Ya cok ozluyorum bu diziyi.Ama ozleyince eskilerden koyuyorum ve guluyorum.Iki-Uc sefer izlesem bile bikmiyorum ayni tekrarlari izlemekten. :)

merlystreep
18-10-06, 23:20
dileğin arzuya sürekli
arzu sen manyakmısın
diyişi:img-grin2

merlystreep
18-10-06, 23:24
ya bi bölümde arzu faruğun dileği aldattığını falan sanıyodu ya... o ahnelerden birinde ikisi arasında tekerleme gibi dialoglar geçiyodu onu hatırlayan var mı. arzu hatta bi yerdeBEN SEN DEMEDİM ,SEN , SEN NERDEN ÇIKARDIN PARAMANYAKMISN SEN..."
KEKEME BİŞEYLER SÖYLÜYODU. SÜPERDİ ORDA İKİSİDE.ORDA ÇOK SEVMİŞTİM OYUNCULUKLARINI

anil16
18-10-06, 23:56
Arzu:Abla,siz sari manyagimisiniz,vazo manyagimisiniz?

:img-hyste :img-grin2

anil16
19-10-06, 00:15
Arzu(Fiko'nun eski sevgilisine) :Tabi korkutursun adami.O biyiklarla cikarsan karsina....

Arzu:Abla,sen gercekten fubolcu'ya benzedin.
Dilek:Gercektenmi?
Arzu(Kafasini sallar) :Hani sende o dogal biyik varya...

anil16
19-10-06, 00:36
Tamam Serapcim sen iste yeterki.Aklimda ne replikler var benim.Iste Bitane daha...

Arzu'nun pahali bir kurk aldigi bolumden....

Arzu(korku geri verirken) :Aaahh senle ne anilarimiz gecti.Seni nasil gizlice eve getirmistim sonrada cam'dan attim seni sonrada agaca takildin.

Kasada Calisan Kadin:Gerimi vericeksiniz?

Arzu:Evet siddetli gecimsizligimiz oldu.Onu baska birinin ustunde yakaladim.

Kadin:Hayla kurk'tenmi bahsediyoruz?

Arzu bir turlu kurku versinmi vermesinmi karar veremez.

Arzu(Calisan Kadina) :Ama biraz yardimci oldun,Mehmet ali bey!

:img-hyste :img-clapp Bu bolum'un sahneleri superdi ya.Cok tatliydi.Hele kasadaki calisan kadina mehmet ali bey demesi beni bitirmisti.Cok gulmustum.Simdi dusundukce hayla guluyorum.:img-grin2 :img-icecr

anil16
19-10-06, 00:43
Bisey degil Serap. :)

Simdi son bir daha aklima geldi.Onuda yaziyim aklimda kalmasin.

Dilek:Sen fotosentez ne biliyormusunki?
Arzu:Heralde.Bir cesit aganigi-aganigi.

Bu rapci oldugu bolumden.Asli'yi takip ederken. :)

anil16
19-10-06, 00:59
Vallaha bu gece repliklerle costum.:img-grin2

Fiko'nun sevgilisi:Surpriz sunnet nasil oluyor ya?

Arzu:Biz isiklari kapatiyoruz sonra bekliyoruz.Sunetcide kapinin arkasinda.Timucin gelincede sak diye kesiyor.Sonra biz basliyoruz sarki soyleme:Iyiki dogdun,Timucin! Gitti yumarta'nin sarisi....

33. Bolum'den....Dilek'in dogumgunu.

Arzu(ariyor) :Hem hediye almami istiyorlar hemde kredit carti'ni ortalikta birakmiyorlar.

Sonra cekmeceye gidiyor.Hediye paketin ustune koyuldugu susu kendi alnina yapistiriyor.

Arzu(prova yapiyor) :Abla,dusundum,tasindim ve sana en guzel hediyeyi vermeyi karar verdim.Ben! :img-grin2

:img-hyste :img-icecr

merlystreep
19-10-06, 11:33
Vallaha bu gece repliklerle costum.:img-grin2

Fiko'nun sevgilisi:Surpriz sunnet nasil oluyor ya?

Arzu:Biz isiklari kapatiyoruz sonra bekliyoruz.Sunetcide kapinin arkasinda.Timucin gelincede sak diye kesiyor.Sonra biz basliyoruz sarki soyleme:Iyiki dogdun,Timucin! Gitti yumarta'nin sarisi....

33. Bolum'den....Dilek'in dogumgunu.

Arzu(ariyor) :Hem hediye almami istiyorlar hemde kredit carti'ni ortalikta birakmiyorlar.

Sonra cekmeceye gidiyor.Hediye paketin ustune koyuldugu susu kendi alnina yapistiriyor.

Arzu(prova yapiyor) :Abla,dusundum,tasindim ve sana en guzel hediyeyi vermeyi karar verdim.Ben! :img-grin2

:img-hyste :img-icecr

hehe:img-haha: :img-hyste :img-hyste ....koptum şuna

sağol anıl

d---y
19-07-08, 13:23
dün türkmax teki bölümde arzu kendi senaryosunu yazmaya karar verir ve otobiyografisini yazması lazımdır

arzu:abla şimdi ben biyolojimi yazıcam
dilek:.....
arzu:ay pardon kendim yazınca otobiyoloji oluyodu dimi

böyleydi sanırsam konuşma