Tüm Versiyonu Göster : Nehir

purna
06-10-05, 06:46
Nehir” yolunu arayacak!..

Ekranlar yepyeni bir yerli diziyle tanışıyor... Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlanacak olan “Yolunu Arayan Nehir” dizisi ünlü isimleri biraraya getiriyor...

Selma Güneri’nin uzun süre sonra imza atacağı ilk dizi projesinde Petek Dinçöz, İpek Tuzcuoğlu ve Savcının Karısı dizisinde Savcı’yı oynayan Sezen Aksu’nun vokalisti Cihan Okan da rol alıyor...

Vizyon Film adına yapımcı İbrahim Mertoğlu’nun imza atacağı yapımda Petek Dinçöz dizide hayatı anlatılan Nehir’i oynuyor...

Dizinin konusu şöyle; Aradığı aşkı Mert’te bulduğunu sanan Nehir (Petek Dinçöz), bir yanlış anlama sonucu bu ilişkisini ayrılıkla sonlandırır. Kaderin ilginç tesadüflerle karşısına çıkardığı Harun (Cihan Okan), yaptığı iyiliklerle bir anda Nehir’in (Petek Dinçöz) hayatında kurtarıcı kahramana dönüşür. Güzel Nehir (Petek Dinçöz), sonunda sığınabileceği bir liman bulduğuna inanarak bu kahramanla evlenmeyi kabul eder. Ancak bu evlilik de yazık ki hiç hayallerindeki gibi olmayacaktır. Esrarengiz ve psikolojik bunalımlı bir adam olan Harun (Cihan Okan) ve kardeşi Melek (Zeynep Eronat), hayatı Nehir’e (Petek Dinçöz) zorlaştıracaklardır. Bu kez de aradığını bulamayan Nehir (Petek Dinçöz), küçük kızıyla beraber kendi yaşam yolunu bulmaya ve karmaşık olaylar karşısında mücadele etmeye başlayacaktır.

İşte dizinin oyuncuları: PETEK DİNÇÖZ (NEHİR) – İPEK TUZCUOĞLU (LEYLA) – SELMA GÜNERİ (ZEHRA) – CİHAN OKAN (HARUN) – ZEYNEP ERONAT (MELEK) – IRMAK ÜNAL (ELİF) – SERPİL TAMUR (SULTAN) – ALPAY İZBIRAK (HIZIR) – MÜMTAZ SEVİNÇ (SAİT) – MEHMET ÇEPİÇ (CAFER)- SUNA SELEN (NERMİN) – ÖZGÜL KAVRUK (PERVİN)

Dizi Cuma günü Reina’da yapılacak basın toplantısıyla tanıtılacak..

forgetmenot
06-10-05, 11:21
Senaryoyu okudum.Değişik görünüyor.Petek hanımın performansı baştan şüpheli(Çünkü,hem oyunculuk deneyimi çok az hem de assolist olduğu için, 'küçük Bülent Ersoy' gibi kılıklarla,mücevherlerle ortada geziyor.Hep yaşından büyük gösteriyor, çok abartılı,mesnetsiz bir kendine güveni var.).Hele senaryo bu denli farklı ve karmaşık görünürken, vay seyredeceklere diyorum.Pek şans veremiyorum!Yine de ön yargılı olmayalım,seyredip öyle yorum yapalım.

ÇAKIL85
06-10-05, 20:03
petek dinçöz mü????
offfff yani !!!!!
oyuncu mu kalmadi yaaaaaaa :mad:

gul_solmaz
07-10-05, 16:26
bence petek dincoz Jennifer Lopez'e ozeniyor...jlo sarkici'di sonra birde oyunculuga baslamisti,hos rolunu cok guzel oynuyordu ama petek'in basarili olabilicegini sanmiyorum cunku seside berbat..sadece dogrulari soyluyorum ben hic kimse kizmasin alinmasin ok?

tvrehberi
07-10-05, 20:13
yaa ben hatırlayamadım ama ismi tanıdık geliyo cihan okan kimdi?bi de ben de bu diziye pek şans vermiyorum senaryo da sanki aliyeyi andırıyo.çok belli bazı benzerlikler varsa seyircide bi antipati yaratabilir.sinanla kocası bu adamın ablasıyla da sinanın annesi benzer çıkarsa bu seyirci bi aliyeyi daha kaldıramaz diyorum ben.çünkü zaten aliyede yeterince dram ve gözyaşı var...

1907
08-10-05, 21:22
Acele karar vermemekte fayda var. Senaryo bana farklı geldi. Artık tanıdık, bilindik oyuncularla çalışmak istemiyor yapımcılar. Değişik veya unutulmuş yüzler arıyorlar. Petek Dinçöz var diye tepkiler gelmiş fazlasıyla ama şans vermek gerekir bence. Tutup tutmayacağı hakkında kesin bir yorum yapmak istemiyorum. Bence bir diziyi 3 bölüm seyredip yorum yapmak gerekir. Az-çok anlıyorsun nasıl bir dizi olduğunu. Bakalım günü saati nasıl olucak? İlk bölümüne bakarım gibime geliyor günü saati uyarsa. Bekleyip görücez artık.

forever_bim
09-10-05, 15:56
Ne biliyim ilk başta Petek var diye kesin bakmam dedim aniden kadroda sevdiğim bir isim Cihan Okan çıktı. Yani Savcının Karsında savcı rolüyle ilk defa oyunculuk yapmasına rağmen kendi sesini kullanmıştı ve başarılıydı. Gamze Özçelik'ti rol arkadaşı bu son olaylar yaşanmamıştı ve çok iyi bir ikili olmuşlardı. Bilmem bunda da başarılı olur mu?

ÇAKIL85
09-10-05, 16:04
ipek tuzcuoglu ile irmak ünali severim ama onlar için bile petek dinçöze katlanamayacagim malesef :confused:

_butterfly_
09-10-05, 16:08
dizi başlamadann öncee hepp senaryosunuu okumuşumdurr nası falann dieeee sonraaa oyuncularr falann....amaa artıkkk oyuncularaaa bakıoruzz onaa göree karar weriyoruzz...kii haklıyızzz çünküü artıkk ölee bii noktayaa geldikii dizi oyunculuğuuu tv dee çıkan herkess oyuncuu oluyorr..aslındaa oyunculuk sıfatınaa girmezleryaa nese...petek dinçözüüü hiççç sewmemişimdirrr.ama senaryoyuu beğendimm..ee napacam ben şimdiiii?????????????? ee etabikideee izleyemİyecemmm gözz zewkimm kaldırmıyorrr....pardon yanee..:D

editor1
12-10-05, 08:49
Sizler İpek le Petek i kötülüye durun, bence onlar siz kötü dediğiniz için güzel reyting alacaklar. Çünkü bu forumlarda dikkat ettiğim bir husus var, o da insanların kötü dediği diziler öyle bir tuttuyorki, çok güzel olmuş ben bu diziyi izlerim dediği dizilerde yerin dibine batıyor. Örnekleri çok olduğu için bu kadar net konuşuyorum. İpek Tuzcuoğlunun oyunculuğuna bir şey diyemem ama, Petek Dinçöz de biraz şüphelerim var. Fakat ekranların karşısında gayet doğal davranan bir yapısı var. Bu onun için bir avantaj olabilir. Güzel bir gün ve saatte yayına girerse tutma şansı yüksek gibi görünüyor. Hayırlısı olsun bakalım.......

pinkzone
19-10-05, 20:32
petek dinçöz var baştan kaybetti..

Bu arada erkek oyuncu rüzgarlı bahçede oynayan yakışıklı çocuk :)

sisley
21-10-05, 22:17
evet malesef petek dinçöz yanlış seçim önyargı denebilir ama izlemem petek dinçözü erkek oyuncu fragmanından gördüğüm kadarıyla rüzgarlı bahçedeki mercan

dizi_tirya
22-10-05, 15:07
en başta ilk başlıkta petekin ilk oyunculuk denyimi yazılmış ama petek dinçöz daha çnce hakan uralla starda BİR YILDIZ DOĞUYOR dizisinde oynuyordu.güzel bi diziydi aslında ama fazla reytibg almadı 10 bölüm sonra falan galiba kaldırıldı.belki de daha az bi sürededir.ama bu dizinin konusunu saçma buldum.psikopat insanlar ndn bi iyilik yapıp sonra insanın hayatını mahvetsinler bu arada petekin kızı kim o ztn 23 lerinde bişey.yani dizi tutr mı tutmaz mı bilemem.ben bakıcam cihan okanı çok sev.yorum.çok karizmatik ve başarılı.ben onu oyuncu sanıyodum ama değilmiş.petek de deniz akkaya gibi çok sırıtıyo oyuncu olarak.bence sevgilisi yada galiba kocası demeliyim can tantıyar sayesinde iyi bir yerlerde.şarkıların sözleri cvan tantıyara ait ve ipek tuzcuoğlu cihan okan gibi başarılı isimlerin arasında baya bi sırıtıyo şimdilik bu yorumu yapabilirim.

forever_bim
22-10-05, 16:53
31 ekım 2005 pazartesı 20.00

Evet defalarca fragmanını izledim.

Sanirim Petek Dinçöz oynuyor...Diger oyunculari bilmiyorum

Petek disinda Zeynep Eronat, Selma Guneri, ve de Cihan Okan var onemli rollerde. Cihan Okan esasen bir muzisyen.Turkiyenin en onemli erkek vokalidir kendisi. Sezen Aksu ve Kenan Dogulu ile calisiyor. Ayrica Burhan Ocal gibi yetkin bir perkusyon ustasidir. Dizilerle ilk tanisimi Gamze Ozcelik ve Sevket Coruhla basrol paylastigi Savcinin Karisi adli dizidir. Degisik bir dis goruntuye sahip oldugu icin ekranda aranilan bir yuz olmustur.Pek karizmatiktir.Oyunculugu da iyidir ama canli performanslarindan bilirim asil basarisi muziktedir ve sesi super otesidir.

Sanemcik
22-10-05, 16:57
@forever_bim emin misin?Yani gerecekten o tarhide oynayacak mi?
Arkadaslar bence önyargili olmayin.Belki dizi iyi gider.
Sadece Petek Dincöz oynuyor diye kötülemeyin.
Ipek Tuzcuoglu'da oynuyor o dizide,bence iyi olacak.

MasalTeam
23-10-05, 09:35
"Yolunu Araya Nehir" basligi "Nehir" basligi altina tasinmistir.Dizi hakkindaki yazilariniza burda devam edebilirsiniz.

Saygilarimla

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

editor1
25-10-05, 09:56
Bir başlasın da görelim bakalım...Pazartesi Emret Komutanım var...Eğer sıkıcı başlarlarsa, izleyiciyi ilk bölümden kitleyemezlerse işleri çok zor....

Tv sektöründe çoğu kişi Petek Dinçözün iyi bir reyting getireceğini düşünüyor. Bu nedenle dizide rol verilmiştir. Halk tarafından beğenilen bir isim. Katıldığı programlarıda sürüklediği apaçık ortada. Fakat fakat fakat,,,,,oyunculuk deneyimi hakkında yeterli bir bilgiye sahip olamadığım için iyidir veye kötüdür diyemem. Ama yapımcıların ve kanalların ortak bir görüşü olduğu açık; Reytingleri yüksek olan biri...düşünceleri bu. Onlar içinde zaten reyting daha önemli. İzliyeceğiz ve göreceğiz......

Sanemcik
31-10-05, 16:54
Arkada$lar bu ak$** Nehir oynayacak degil mi?
Bakalim Petek Dincöz nasil bir oyunculuga sayip.
Sarkıcılıgı 4 sene sonra iyi ba$ardi.Bakalım oyunculugu da ögrenir belki...

michelle
01-11-05, 11:37
http://img490.imageshack.us/img490/4218/nehir10xa.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/8435/nehir22jj.jpg

gurbetci
01-11-05, 11:39
okuduguma göre cemberimde gül oya dizisinin mahsunu yani serdal genc de bu dizide rol alacakmis.Onun icin izleyebilirim :)

michelle
01-11-05, 11:40
http://img373.imageshack.us/img373/7731/nehir39ix.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/5024/nehir49we.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/7720/nehir50fk.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/3562/nehir65eq.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/6195/nehir74fd.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/6835/nehir87tt.jpg

http://img373.imageshack.us/img373/8258/nehir91vr.jpg

Sanemcik
01-11-05, 12:49
Ya arkada$lar ne oldu ya?!
Dün asıl dizi ba$lamıyacakmıydı?
Bana herzek dediki 31 Ekim 20:00'de, ama dün tv acdım, bekledim, Nehir oynamadı.Neden ki???

sisley
01-11-05, 17:23
haftaya pazartesi yayınlanacakmış sanırım reklamını gördüm bir de dizide petek dinçöz herkesle evleniyor sanıırm fotolardan o anlaşılıyor :) pazartesi günüde şansı çok değil ratinglerde ...

KelebeQ
03-11-05, 18:43
Harun, Nehir'i görür görmez aşık olmuştur...

Kanal D''de (07 Kasım) Pazartesi günü, başrollerini; Petek Dinçöz, İpek Tuzcuoğlu, Selma Güneri, Cihan Okan, Mümtaz Sevinç, Mehmet Çepiç, Zeynep Eronat ve Irmak Ünal'ın paylaştığı "Nehir" adlı yepyeni bir dizi başlıyor.

Yapımını Vizyon Filmin, yapımcılığını İbrahim Mertoğlu'nun üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan'ın yaptığı, senaryosunu da Hayal Tacirleri'nin yazdığı dizide; ilişkilerinde aradığını bir türlü bulamayan ve yaşamını tek başına yönlendirip kendi özgür yolunu çizmek için çabalayan genç ve güzel bir kadının etrafında gelişen olaylar ve entrikalar işleniyor.

Güçlü oyuncu kadrosu, sürükleyici öyküsü ve rejisiyle sezonun ve ekranın en iddialı yapımlarından olan "Nehir"in ilk bölümünün konusu şöyle;
Babası Burhan'ın intiharıyla hayatı altüst olan Nehir, nişanlısı Umut'la da bir yanlış anlama sonunda ayrılır. Umut bunu gurur meselesi yapar iş için çekip Eskişehir'e gider. Nehir'le ilişkileri iyice kopar...

Nehir çaresiz ve köşeye sıkışmış bir durumdayken Harun karşısına çıkar. Hacizle el konulan evlerini de tesadüfen Harun almıştır. Harun onları evden çıkarmaz ve Nehir'e kendi işyerinde iş vererek biranda Nehir'in hayatını kurtaran kahraman olur. Harun, Nehir'i görür görmez aşık olmuştur. Nehir'in annesi Zehra da Harun'un koruyucu kanatlarının altına sığınmıştır.

Harun, Nehir'e aşık olmasına rağmen, geçmişten gelen esrarengiz korkular ve gördüğü kabuslar yüzünden Nehir'e yakınlaşamaz. Onu ablası Melek cesaretlendirir.

Harun ve Nehir evlenirler. Çok mutlu bir balayı yaşarlar. Bu arada Nehir'in ablası Leyla da kocası Mahmut'la uzun yıllardan beri süren mutsuz bir evliliği vardır. Bir şeyleri yoluna koymaya çalışır ama Mahmut ilgisizdir. Oğlu Ozan da ergenlik çağında bir gençtir, anne ve babasıyla ilişkisi zayıftır.
Nehir balayında çok mutlu döner her şey yolunda gidince Harun'un dengesiz davranışı karşısında Nehir yıkılır...

http://www.kanald.com.tr/dizi/img/nehir/1/140x220.jpg

*

joshandme
03-11-05, 18:52
petek hariç oyuncu kadrosu çok ii ...

ama petek var bilemiorum izleme ihtimalim yok !!! ztn ben bi beyaz gelincik fanatiğiyim . ve petek ten nefret ediorum .. ne assolistliği ya ... ne oyunculuğu .. bu kadar ii oyuncunun o kızla ne işi olur !!!!

ipek tuzcuoğlu yani petekle aynı dizi de inanamıorum !!!

forever_bim
03-11-05, 20:40
Evet bence de Petek hariç oyuncular çok iyi. Fragmanına baktıgım zaman iyi bir senaryo izlenimi alıyorum. Ozellikle de Cıhan Okan için ilk bolume bakacagım. Burada SAVCI rolunden çok farklı bir rolde çunku. Onun hatrına ve senaryo da iyiyse Peteki de yerinde iyi bir oyuncu varmıs gibi dusunup izleyecegim.

MasalTeam
07-11-05, 09:27
Bu aksam basliyor.O saatte izleyecek bir dizim olmadigi icin kesinlikle izleyecegim.Bence Petek Dincöz haric oyunculari ve müzigi cok iyi.Güzel bir diziye benziyor

GüZYanGInI
07-11-05, 10:50
arkadaşlar bu dizi saat kaçta.... inşallah izlediim dizilere denk gelmiodur... izlemeden yorum yapmak istemiorum ama sanki konusu klasikmiş gibi geldi...

EL DESDİCADO
07-11-05, 11:18
petek dinçöz hepimizde bir soru işareti yaratmış sanırım.kadro güçlü,senaryo ilgi çekici.ama karşısında emret komutanım ve aşka sürgün var. işi zor.eğer aradan sıyrılmayı başarırsa zaten çok peteğe rağmen çok iyi bir dizi olduğu anlaşılmış olur

GüZYanGInI
07-11-05, 11:59
aa evet.. dizilerimden biriyle çakışmaz diodum... haziran gecesinden önce dimi bu... o zamöan emret komutanıma denk gelio.... neyse bakalım bu dizi neler yapıcak

betul_sahi
07-11-05, 12:55
Cok guzel bi diziye benziyor
Ama Haziran Gecesinin bile reytingleri dustu
Cunki Aska Surgun daha guzel ve daha iyi
Onun icin bence bu diziyi baska bi gune alsinlar ozaman bakilir
mesela cumartesi aksami falan olabilir
VE PETEK DINCOZ HAKINDA COK YANILIYORSUNUZ
BEN ONU BASKA DIZILERDEDE IZLEDIM OLDUKCA BASARILIYDI
ZEHIRLI CICEK DIZISI MUKEMMELDI

Sanemcik
07-11-05, 15:06
Bence dizi iyi reyting alır.Cünkü herkez A$ka Sürgüne bakmiyor ki.
Ve Emret komtanım'da bence okadar güzel degil.Yani güzelde, zamanla insani sıkıyor.Bence Pazartesi cok iyi bir gün!Bu ak$** kesinliklen bakıcam.
Hikayesi ve oyuncuları bana cok iyi geldi! :)

GüZYanGInI
07-11-05, 15:15
emret komutanım her yaştaki insanın beğenerek ilgiyle izlediği bi dizi... ben fragmanlara gördüüm kadarını sölüorum... peteğin oyunculuunda sanki bi eksiklik var gibi.... rol yaptıı çok belli... ama tabi ilerki bölümlerde bi bakamışız harika oynuoo.. izlenmeden bişi sölenmez

Hayatimmm
07-11-05, 21:55
dizinin konusu biraz tuhaf geldi... nasil birden oteki oglani seviyorken otekinlen evlendi hic birsey anlamadim... ve resimlerde oteki oglanlan evleniyor cihan okan nerden cikti dizide ismini hatirlamiyorum... Ben petek dincozu hic sevmem bence cok kicik bir insan nekadar rolunu yapmacik oynasada bu role yakimis bence....

GüZYanGInI
08-11-05, 06:53
Konuyu çok klişe buldum, hele o ilk bakışta aşk sahnesi çok yapmacık olmuş, öyle her yolda gördüğüne aşık olursa insan o hooo.......
günaydın arkadaşlar... diziyi baştan sona kadar izlemedim... emret komutanımın reklam aralarında baktım... petek çok yapmacık... söyleyiş tarzıyla repliğinin ifade etmesi gereken şey çok farklı... bence ii yapamamış rolünü... hem o umutla birbirini deli gibi sevioken nasıl olduda harunla evlendi anlamadım... harun neden peteğe kötü dAvranmaya başladı... dizinin konusuda o kadar ilginç gelmedi bana

arzu_
08-11-05, 07:19
o saatte izleyecek bi dizim olmadığı için HAZİRAN GECESİ'ni beklerken izledim, bence oyuncu kardosu çok güçlü kaliteli oyuncular var, konusu ilgi çekici..ama keşke başrol petek olmasaydı, çok yapmacık,rol yeteneği sıfır hatta eksilerde petek yerine Ece USLU hoş olurdu diye düşünüyorum..çünkü onun başrol oynadığı dizi güzel değil.Bi öneri ikisini yer değiştirsinler :D ;)

GüZYanGInI
08-11-05, 07:21
o saatte izleyecek bi dizim olmadığı için HAZİRAN GECESİ'ni beklerken izledim, bence oyuncu kardosu çok güçlü kaliteli oyuncular var, konusu ilgi çekici..ama keşke başrol petek olmasaydı, çok yapmacık,rol yeteneği sıfır hatta eksilerde petek yerine Ece USLU hoş olurdu diye düşünüyorum..çünkü onun başrol oynadığı dizi güzel değil.Bi öneri ikisini yer değiştirsinler :D ;)
arzu valla güzel fikir:D bende beğenmiorum ece uslunun oynadıı diziyi... petek de gerçekten rol yapamıo yaa...bi dizinin senaryosun güzel olmsa bile ona renk katan oyuncalarıdır. ama petek bana hiç izleme hevesi vermedii... belki ilerki bölümlerde düzelir... acaba dün akaşamki retingler ne alemde

GüZYanGInI
08-11-05, 07:39
yanlız arkadaşlar size bişi sölicem.... bu nehir dizisiyle atv de başlayan pembe dizi varya... miranda... birbirlerine benziolar... istersen bi dikkat edin...

magrip86
08-11-05, 08:35
Harun'un peteğe kötü davranmasını garipsemedim çünkü Harun psikolojik sorunları olan bir insan, birbirilerini daha iyi tanımalıydılar evlenmeden önce......

GüZYanGInI
08-11-05, 08:46
Harun'un peteğe kötü davranmasını garipsemedim çünkü Harun psikolojik sorunları olan bir insan, birbirilerini daha iyi tanımalıydılar evlenmeden önce......
ya bende bişi anlamadımki.. hemen ilk bölümde ayırdılar sevneleri petek unuttu büyük aşkı umutu sonrada harunla evlendi hatta tartışmalar bile başladı...nie öle acele ettirdilerki

gurbetci
08-11-05, 08:56
ipek tuzcuogluna üzüldüm.güzelligini önplana cikararak birseyler yapmaya calisiyor diye nurgül yesilcaya laf atiyordu simdi bu durumda ne diyecek cok merak ediyorum.

sumisali
08-11-05, 08:58
ya ilk bölümü kötü değildi fakat umuta yazık oldu.evet harunun sorunları var zaaten başında belliydi sorunlu olduğu bakalım devamı nasıl gelecek

magrip86
08-11-05, 10:55
walla dün akşamki bölümden sonra ben pek bi ümit göremedim iyi gelişme olarak, köy düğünlerine benzedi daha ilk geceden kavga falan, ama belliydi böyle olacağı Harun'un ruh durumuna bakacak olursak..... bakalım, görücez :confused:

1907
08-11-05, 12:14
Ben pek hoşlanmadım diziden açıkçası. Önce senaryo farklı geldi fakat ilk bölümden sonra Petek Dinçöz'e tepki verenlere hak verdim diyebilirim. Sanki sırıtmış gibi geldi bana ya bilmiyorum. İpek Tuzcuoğlu ve Cihan Okan sevdiğim oyunculardı ama böyle bir diziye yakıştıklarını düşünmüyorum. Özellikle Cihan Okan-Petek Dinçöz ikilisini yakıştıramadım. Dizi çok soğuk geldi bana bundan sonra seyredeceğimi düşünmüyorum. Tutar yada tutmaz sevenlere iyi seyirler...

GüZYanGInI
08-11-05, 14:12
valla sıkı eleştiri yapmışsın rama a6... dizi ilginç... yani ıolayların çoğunun ilk bölümde olması bu kadar hızlı gelişmler baya ilginç. petekde ii bi oyuncu değil.. yani yukarda allah var.. görüntü var kızda başka bişi yok.. ama dediim gibi belli olmaz... belki ilerleyen bölümlerde iileşir

_butterfly_
08-11-05, 14:38
diziyi izlemeyi düsünmüyordumm ama merak etimm aç1kcas11...ama ke_kee merak etmeseydimmm :D B0 KEREE PETEK D0NÇÖZÜNN hemm oyunculuu hem sesii hiçç uymam1_ o kadr yapmac1kii bidee surat ifadesi ayn1ydu1 heppp..zatenn böylee olaca1n1 biliyordukk...reytinglerdeee kötüüü...senaryoo çkk çabuk geli_tii..yanee ilk bölümm ama olaylar aç1klanmayaa ba_lad11..nese i_tee bi dahaa ilzeyeceimi zanettmiorumm;)))

forever_bim
08-11-05, 15:03
Petek dinçöz hayatimda gördügüm en yapmacik bayan. kadinin herseyi sanal ve reyting ugruna kurulu. Herkese laf atip duruyordu can tanriyar bey mahsunun dizisine ozcan denizinkine. kendi petek hanimin dizisi yerlerde surunuyor tek laf yok. petek dinçözün oldugu yerde allah o teki oyunculari ve insanlara yardim etsin baska birsey demiyorum. dizide kaliteli oyuncular var harcanicaklar bence. hele dizi kanal d de kesin harcanir.
birde belirmeden edemiyecem, petek hanim neyine guvendide pazartesi gibi haftanin en zor gunu aska surgun emret komutanim haziran gecesi, ve beyaz gelincigin oldugu gunde yayinlaniyor pes vallah. aska surgun emret komutanim ve haziran gecesi oturmus artik beyaz gelincik yawas yawas oturacak. bu dizi gercekten tutunamaz pazartesi gunu.

Alkislar alkislar super yorum icimi okuyup da mi yazdin bilmiyorum ama Petek gercekten felaket otesi bir oyunculuk sergiledi. Diger oyuncular iyiydi ama Cihan Okanla bence petek hic uymadi. Bir de Petekin neresi guzel cok cirkindi aksam saci basi makyaji igrencti. Cihan Okanin hatrina baktim kendisini sever ve takip ederim ancak onceki dizisi Savcinin Karisinda partneri Gamze Ozcelikti ve partneri cok guzel bir kadin olunca cok daha iyi gorunuyorlardi. Cok uyumlu bir ikili olusturmustular.Cihan Beyin performansi gayet iyi ama kendisini resmen harcamis bu dizide. Senaryo cok hizliydi. Nuran Devresi bile gecti senarist ileride kesin sacmalar. Bir de Cihan Okan oynadigi iki dizinin ikisinde de ilk bolumden evlendi bu dabaska ilginc bir detay.

MasalTeam
08-11-05, 15:10
Arkadaslar;

Can Tanriyar "Haziran Gecesi" , "Aska Sürgün" , "Belali Baldiz" ilk bölümde beklenen reytingi alamayinca bunu firsat bilerek kendi sitesi Ucankusta dizileri yerden yere vurmustu.Ama bakiyorumki "Nehir" 20. Olmasina ragmen Ucankustan elestiri yok.Can Tanriyar her firsatta sitesinin tarafsiz yayinciligindan bahsediyordu ! (Halen bahsediyor) :)

Ebr0e
09-11-05, 01:12
Bence Petek Iyi Bir Oyuncu
Diziyi Cok Beyendim
Petegin Oyunculugunuda
Herkez Petege Laf Atiyorda
Bende Yasemin Ergeneyi Hic Beyenmiyorum Oyuncu Olarak
Ve Diziyide Beyenmiyorum
Herkez Her Istedigini Soyler Kiz Hakkinda Bu Ne Boyle

GüZYanGInI
09-11-05, 07:51
günaydın herkese.... ebr0e biz sadece yorumumuzu yaptık.. tabikide beğenmeyebilirsin yasemin ergene yi.. herkes herkesiş beğenmek zorunda değil ne deolsa.... biz sadece düşüncelerimizi yazdık... ama dediim gibi hiçbişi belli olmaz bi bakmışız petek oyuınculuunda baya işlerleme kaydetmiş olur

editor1
09-11-05, 10:03
Bir dizide bu kadar mı kötü işlenir. Ne duygu var, ne mutlu olabiliyorum nede üzülebiliyorum. Öylesine baktım. Mesela ağlama sahneleri çok daha duygusal olabilirdi. Oyunculuklarda pek hoş değildi açıkçası. Sanırım bu kadar yorumcunun yazdıkları boş değilmiş. Dizi başlamadan herkes notunu verdi. Bu dizinin duygusu kederi mutluluğu eksik. Nasıl bir çekim mantığıdır anlam veremedim. Size bir şey söyleyeyim mi? Ruh yok ruh.....

BEYONCE KNOWLES
10-11-05, 13:08
ya dizinin konusu güzel ama petek çok kasıyor kendini ve o gün diziyi izlerken resmen bana da yansıdı onun kasılması... izliyim dedim izleyemedim... ilerleyen bölümlerde inşallah biraz daha ii oynar... ama gerçekten dizinin konusu güzel yaa;)

AKYEL
10-11-05, 14:19
of yani of gördük petek dinçözün ratingini

ilginç olanı AB de 9. olması enteresan

herhalde iletişim fak. yanlış nasıl yapılır konulu bir ders filan olursa en iyi malzeme nehir olur.

emeğe ve paraya yazık

pinkzone
10-11-05, 14:30
Dünyada Bir Petek Birde Onun Dizisi Kalsa Yinede Izlemem

Nasılda Hislerimi Yansıttın Tebrikler...

Özel Hayatıyla Bu kadar Çok Gündeme Gelen..

Polemik Yaratarak Gündemde Kalmaya Çalışan

Sevgilisinin Programlarında Boy Gösteren..

Şımarık Hareketleriyle Dikkat Çeken...

Nasıl Halkın Gözüne Girsin ki?

Bende Böyle Birisinin Dizisini İzlemem... Halkta İzlemez... Sonuç Ortada

:mad: :mad: :mad:

http://img332.imageshack.us/img332/2108/image10su.jpg

Kendi sesi fena sayılmaz ama gündemde kalmaya çalışarak magazin porgramlarında çıkarak dizideki diğer oyunculara etkisi oluyor.. Dizi bu gidişle büyük hüsranla bitcek..

20 sırada... Durum çok vahim..

rama_a6
10-11-05, 15:58
ne kadar satmis bugune kadar cikardigi kasetler biliyormusun ?. bide tabi petegi dinleyen vardi sen her gun birinin reklamini yap tv de boy gostersin insan meraktan bile alir.

GüZYanGInI
10-11-05, 16:04
ne kadar satmis bugune kadar cikardigi kasetler biliyormusun ?. bide tabi petegi dinleyen vardi sen her gun birinin reklamini yap tv de boy gostersin insan meraktan bile alir.
yok valla hiç bi bilgim yokk... ilgilenmiorum... ya peteği dinlersin öle arada şarkısı çalar dinleyip geçiştirirsin ama kalkıp kaetini alırmısınn... gerçi zevkler ve renkler tartışılmaz... şimdi sivrilemeyelim arjkadaşlarr

editor1
12-11-05, 13:57
Bence Petek dinçöz'ün konusu olmayan bir dizi. Belki farklı konuları olan dizilerde daha farklı olabilir. Ama bu konu asla Petek Dinçöz'e uymuyor. Kendine yanlış yapıyor. İpek Tuzcuoğlu'na gelince....Maalesef kendisini Asmalı Konak'tan sonra bir daha göremedim. Bu nasıl bir performans. Demek ki bu konuya o da uygun değil. Yani kısacası Helvanın unu yağı varda şekeri yok galiba. Öyle bir şey. Bundan şunu çıkartıyorum; Cast hatalı......Belki bu arkadaşlar başka dizilerde, yani farklı konulu işlerde daha iyi olabilirler. Ama bu dizide asla....Herkese saygılar.......

forever_bim
13-11-05, 13:53
Sevgili Purna

ABgrubunda da 9. oldu. Petek basrolde olursa ancak bu kadar olur. Ben de senin gibi Cihan Okan icin ilk bolume baktim. Adami harciyorlar burada. Oysa ki Savcinin Karisi daha iyibir dizi oldugu icin orada hak ettigi ilgiyi gormustu.

lalady
13-11-05, 14:53
ya bence bu dizi tutmaz yani bana öyle geliyo zaten ben petek dincözü fazla sevmiyom kedini bisey zannediyo ama sey diyecektim ya bu dizide oynayan su yakisiklinin adi ne hani rüzgarli bahcedede oynuyodu ya cok tatli bisey ha karizmatik falan :cool:

Ebr0e
14-11-05, 11:10
ay bu aksammm nehir varrrrrrr
cok heycanli :)
ne derseniz diyin arkadaslar
ben diziyi begeniyorum
butun oyuncular bence cok basarili
bugun sabah haberlerine geldiler
savcinin karisindaki bey ve irmak unal
dediklerine gore herhalde dizi bakiliyormus ahahaa
ama reytinglerde oyle gozukmuyor
bilemicem artik ama ben diziyi begeniyorum

Medea
14-11-05, 18:06
İlk bölümü izlemedim ama yazılanları okuyunca tekrarına baktım da hiçbir numara yok.Tutsun diye orada buradan ,tutan dizilerden izlerle biryere götürülmek istenmiş ama nafile.Total'de olsun diğer ölçüm gruplarında olsun biryere varamaz.Reyting ölçümlerini bir kenara bırakın,insanların aklında da bir iz bırakması yani ses getirmesi çok zor görünüyor.

KelebeQ
14-11-05, 19:32
http://img328.imageshack.us/img328/1593/142002513xe.jpg

http://img328.imageshack.us/img328/4475/142010014yc.jpg

http://img328.imageshack.us/img328/3864/142011147oc.jpg

http://img328.imageshack.us/img328/662/142012316sj.jpg

sumisali
15-11-05, 08:46
ya fena değil izleniyor yani ama peke yapamıyor rolünü ya onn yerine başkasını koysalardı vede şu umut ta yapamıyor çok yapmacık ama bence iyidizi

Ebr0e
15-11-05, 13:31
Cok guzel bi dizi
Herkez Ipek Tuzcuogluna neden okadar laf atti anlamiyorum
bence cok basarili bir oyuncu
Petekde kendini gelistiricektir
Dizi cok guzel bence
cok degisik bir konusu var zamanla bence cok sey olucak :)
ben dizinin muziginide istiyorum

not_me
15-11-05, 15:22
senaryosu çok ilgimi çekmiyor ama içine gerilim katmışlar o biraz itiyor izlemeye izleyiciyi. reytinglerde 2 haftadan beri 22. 21. oluyor gelecek haftalarda böyle giderse kaldırılır. petek dinçözün oyunculugunu beğenmedim zaten oyunculuk yeteneginin olduğunuda söyleyemem fikrimce ama çok kötüde değil kıvırıyor rolünü biraz olsun. ipek tuzcuoğluda çok güzel oynuyor rolünü çok başarılı ırmak ünala gelince onu daha iyi bir projede görmeyi tercih ederdim.

_butterfly_
15-11-05, 18:25
TELE - BAROMETRE
14 KASIM 2005 PAZARTESİ
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 12,40 29,40
2 ASKA SURGUN [NET] ATV 8,20 19,60
..
...
20 SPOR GUNDEMI KAND 3,70 9,90
21 NEHIR [NET] KAND 3,50 8,40

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
14 KASIM 2005 PAZARTESİ
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 EMRET KOMUTANIM [NET] SHOW 8,70 24,30
..
...
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 4,30 14,30
10 NEHIR [NET] KAND 4,20 11,90

Medea
15-11-05, 20:29
Güzel kardeşim zaten burada "Petek Dinçöz nasıl birisidir?" tartışması değil yapılan,kişisel özellikleri de tartışılmıyor.Yorumlar;dizi ve petek hanımın rol yapma yeteneği vs üzerine yapılıyor.Kaldı ki estetik olarak ekranda iyi durması bulunduğu projenin iyi olması sonucunu da getirmiyor .Burada anlatılmak istenenler de budur genel olarak.Zaten büyük ihtimalle bu benim diziyi son izleyişimdi.İzleyenlere iyi seyirlerve sevgiler:)

kelebek85
17-11-05, 10:14
aslında dizinin tanıtımlarını ilk gördüğümde cihan okan'ı savcının karısı'ndan sonra başka bi projede göreceğim için çok sevinmiştim.ilk bölümünü sırf o var diye izlemiştim ama sonradan konusu hoşuma gitti.şimdi sabırsızlıkla pazartesi gününü bekliyorum.bu arada bişi merak ettim harun ve ablası o kulübede bence nehir'in babasını saklıyor, bilen varsa merak ettim.

Rana_su
17-11-05, 14:54
Herkes diziyi Cihan Okan için seyredeceğini söylüyor. Bir kişiyi görmek için saçma bir dizi nasıl izlenirki. Petek Dinçözün karşısında oynayan değil Cihan Okan, George Clooney olsa bile izlemem.

forever_bim
19-11-05, 12:34
Ben dizinin ikinci bolumunu izlemedim. Neler oldu bilmiyorum. Arkadaslardan biri lutfen yazar mi son gelismeleri?

Ayrica Cihan Okan icin bu diziyi izleyen bir cogunluk oldugunu soyleyebilirim. Cunku Sezen Aksunun vokalistidir kendisi daha once de yazmistik zaten. Degerli bir muzisyendir. Oyunculugu da basarabilmistir ama esas cevheri muziktedir. On yargilara dusmeyelim hakkinda. Adam Almanya Film Festivalinden Altin Ayi ile donen Duvara Karsi adli filmin soundtrack albumunudeki Yine Mi Cicek adli sarkiyi seslendirmistir. Sezen Aksu ile birlikte Kardelen Projesi kapsaminda yurdu karis karis gezip konserde bizleri kendinden mahrum etmemis hem de boylesi bir projeye emek ve gonul vermistir. Bir programda izledim(Tv8deki Salincak programiydi sanirim) Mazhar Alansonun Yandim Yandim sarkisini ona rakip olacak kadar iyi soyler. Calistigi isimler Leman Sam, Sezen Aksu, Nilufer, Ajda Pekkan, Kenan Dogulu. Yeterli sebepler var yani en tuhaf diziye bile o var diye bakmaya.

editor1
19-11-05, 17:56
Dizinin ekibinin komple değiştiğine dair duyumlar aldım. Sanırım Asla Unutma dizisi bitmiş yerine o dizinin ekibi gelmiş. Yönetmenine varana kadar herkes değişmiş. İşlerin pek yolunda gitmediği açık. Reytingler böyle gitmemeli. Kanal D bu reytinglerle en fazla 3 bölüm daha yayınlar. Belki yeni ekip bir farklılık getirir mi acaba diye düşünüyorum. Bakış açısı, oyunculuk, yorumlama tamamen farklı olacaktır herhalde. Ne diyelim hayırlısı olsun. Belki iyi, belki de daha kötü olur. Bilemeyiz. Bunu yeni bölümler gösterecek.....

arzu_
22-11-05, 07:27
ilk bölümü izlemiştim konusu ilgimi çekti ama ne yalan söyleyim 2.bölümü izlemeye gerek görmedim, dün bi ara baktım bazı gizemli olaylarla ilgi çekmeye çalışılıyo, bence o klübedeki adamın ilk karısı, o kız çocuğuda ablasının değil adamın kızı, o enterasan kadında klübedeki kadının annesi.. :cool:

kelebek85
22-11-05, 07:52
ilk bölümü izlemiştim konusu ilgimi çekti ama ne yalan söyleyim 2.bölümü izlemeye gerek görmedim, dün bi ara baktım bazı gizemli olaylarla ilgi çekmeye çalışılıyo, bence o klübedeki adamın ilk karısı, o kız çocuğuda ablasının değil adamın kızı, o enterasan kadında klübedeki kadının annesi.. :cool: evet sana katılıyorum akşam izlemedim ama bunları birinden duydum ve tam yazacakken senin yazdıklarını gördüm.harunun ablası kızına(tabi bencee harunun kızı o) nehir'i seviyomusun falan diyodu, benim senin annen falan kızın kafasını dolduruyodu.neyse tekrarı olur herhalde:))

Hayatimmm
22-11-05, 18:51
Ilk baktihimda biraz ilgimi cekmisti ama godikce daha da ilgimi cekmeye basladii nekadar petek dincozun oyunuclugunu beyenmesemde... diyer oyuncular iyiler... :cool:

umuttaciri
23-11-05, 11:53
Arkadaşlar şimdi bana tepki göstereceksiniz ama ben sırf Petek Dinçöz'ü sevmediğim için isterse dünyanın en güzel senaryosuna sahip olsun bu diziyi izlemem ve yayından kaldırılması içinde dua ediyorum zaten raitingi o kadarda iyi değil bir iki bölüm daha oynarsa oynar sonra kaldırılır bütün ümidim bu

23-11-05, 13:56
İpek Tuzcuoğlu, Deniz Akkaya’nın oyunculukta asla bir başarı yakalayamayacağını iddia etti...

İpek, “Hangi filmde oynarsa oynasın başaralı olmasına imkan yok. Çünkü basındaki imajı oyunculuğunun önüne geçmiş durumda. Bu durumu değiştiremez” derken Deniz Akkaya’nın bu sevdadan vazgeçmesi gerektiğini vurguladı...

ipek tuzcuoğlu bilirkişilik yapmasın belki dizi izlenir

anny
23-11-05, 16:19
Türkiye gibi bir ülkede onune gelen herkes dizi cekebilir..petek dincoz degil ustelik,onun yeni adı petek cingöz ;)

x_Selena_x
23-11-05, 16:31
Petek Dincoz'ün oyunculugunu pek begenmiyorum ama bu diziye bir kere baktim (tekrar) pek fena degildi sanki!

Ama eger yanlis hatirlamiyorsam aska surgunun oynadigi esnada oynuyor ve ben zaten ona bastan beri baktigim icin onu tercih ediyorum :)
Keske onunla ayni saatte oynamasaydi...

BEYONCE KNOWLES
23-11-05, 21:37
yaw arkadaşlar peteği ve oyunculuğunu hiç sevmem ama bu dizinin konusu beni bağladı yaa... çok güzel bir dizi izlemeye değer... ilk başlar kendini çok kastı petek ama her bölümde kendini biraz daha toparladığına inanıyorum... inşallah daha başarılı bir ekip olurlar....

editor1
24-11-05, 15:43
Bu reytinglerle fazla gitmez. Tabiki klasik olarak dizinin yayın gününü değiştirmeye çalışacaklardır. Şansını en fazla iki bölümde farklı bir günde denerler. Burda da iyi sonuç alınmaz ise işi bitirirler gibime geliyor. Sizlerde biliyorsunuz ki bir dizinin yayın tarihi ve saati değişirse son şans veriliyor demektir. Fakat henüz böyle bir açıklama yok. Veya ben daha rastlamadım. Eğer böyle bir açıklama olursa, büyük ihtimalle salı akşamlarına alırlar. Biliyorsunuz ki Kanal D nin en son tutan salı günü işi Omuz Omuza idi. O bittiğinden beri salı günlerine sinema koyuyorlar. Koydukları bütün diziler en fazla 3 bölüm gitti. Hepside Kanal D için adeta kabusa dönen Pazartesi akşamlarının reyting alamadığı dizileriydi. Benim yazdıklarım sadece bir tahmin. Belki olur belkide olmaz. Tabiki bir dizinin iyi gitmesini hepimiz isteriz. Fakat kanal d Pazartesi akşamları Haziran gecesi ve salı günleride yabancı sinemalara sarılmış durumda. Nedendir ki bu iki günde bir türlü güzel bir dizi tutturamıyorlar. Yanlış projeler mi? yanlış oyuncular mı? yanlış konular mı? bir türlü çözemedim. Yoksa bizim bilemediğimiz başka nedenler mi var. Tam bir soru işareti olarak gözümüzün önünde duruyor. Fikirlerinize ve görüşlerinize açığım. Belkide ben yanlış analiz yaptım. Ama en azından bazı tahminlerimde doğruluk payı olduğunu düşünmekteyim. Zaman belkide bize herşeyi gösterecek. Herkese saygılar.......

ierem
24-11-05, 19:16
petek giyimini sadelestirse...yani dizi müthis...izlemeyenlere tavsiye ederim...keske petek değilde ipek tuzcuoğlunu oynatsalardı...

Ebr0e
25-11-05, 12:32
bence nehir harika bir dizi
cok heycanli ve muzigi guzel
kimde jenerigi var?

biliyorsunuz nehir kocasindan kaciyordu son bolumde ordada bitti zaten
ondan sonra nehir kaza yapicak :D ama eski sevgilisine carpip carmadigini bilmiyorum

http://www.showtvnet.com.tr/magazin/img/magares/pk_07.jpg

tvrehberi
26-11-05, 12:28
pts günü yeni bölümü yok galiba çünkü saat 20:00de dr.dolittle adlı filmi gösterdiler.aslında film başka bişey de olabilir ama yani film var ondan emininm dizi yok...

Ebr0e
26-11-05, 13:17
pts günü yeni bölümü yok galiba çünkü saat 20:00de dr.dolittle adlı filmi gösterdiler.aslında film başka bişey de olabilir ama yani film var ondan emininm dizi yok...
gununude degistirmis olabilirler
ben persembe hatirliyorum
yanilmiyorsam tabi

arzu_
29-11-05, 11:32
gununude degistirmis olabilirler
ben persembe hatirliyorum
yanilmiyorsam tabi

Perşembe olması imkansız o gün Kurtlar Vadisi'ne parselli 20:00'den 23:30'a kadar.. Pazar günü ilk bölümden itibaren geniş bi bölüm verdiler, bana öyle geliyorki kaldırılmak üzere..

arzu_
29-11-05, 12:03
yoktu ki dün verilmedi :D film vardı,sonrada HAZİRAN GECESİ ve Haziran Gecesi özel gece 01:00-02:00 gibi verdilerse bilmiyorum

umuttaciri
30-11-05, 08:43
Pazartesi günü yeni bölümü yoktu demek ki yayından kalkmış ama pazar günü Harika Pazar programında dizi setini gösteriyordu vallaha ben hala bu dizinin bir an önce yayından kalkmasını istiyorum zaten kanalın o güne koyması bir hataydı çünkü diğer kanallar dizilerini daha erken başlatıp seyirciyi kendilerine çekti Nehir ise Yasemince'nin tekrarından bile daha kötü raiting aldı

BEYONCE KNOWLES
03-12-05, 10:57
ya bu hafta yayına girmemesine anlam veremedim... dizilerin iyice ucunu kaçırıyorlar. bu sadece nehir dizisinde değil... başka kanallardaki diziler için de geçerli... bir hafta varsa diğer hafta yok... aaa ama olmaz ki bööleee ;)

forever_bim
03-12-05, 12:34
Ben de begeniyorum Cihan Okani ama Savcinin Karisi dizisinde daha hos bir rolde oldugu icin gozumuze daha hos gelmisti. Burada psikolojik sorunlari olan bir adami basariyla canlandiriyor.

_butterfly_
04-12-05, 11:03
Nehir” bu akşam da heyecan dolu bir bölümle ekrana geliyor. Beğeniyle izlenen dizide bu hafta; Nehir’e araba çarpıyor ve hastaneye kaldırılıyor. Umut yerde hareketsiz yatan Nehir’e ne olduğunu anlamaya çalışır. Nehir çarpmanın etkisiyle bayılmıştır. Umut onu arabaya taşımaya çalışırken peşindeki Harun yetişir. Umut’u görünce şaşırır. Umut ve Harun, Nehir’i hastaneye götürürler. Kendine gelen Nehir başında hem Harun’u hem de Umut’u görünce nasıl davranacağını bilemez. Harun’un her dediğini onaylamak zorunda kalır ama Umut, Nehir’in garip halinden huzursuz olmuştur. Pervin olayı öğrenince rahatsız olur. Umut’un Nehir’le görüşmesi hoşuna gitmez ve tartışırlar. Umut, Pervin’e; kendisine güvenmiyorsa ayrılabileceklerini söyler ve gider. Güzin ayrıldıklarını duyunca Umut’a küser. Umut annesini üzmemek için Pervin’le barışır. Evlilik tarihini öne almaya karar verirler. Hızır’la gidip Pervin’i isterler. Ardından söz kesilir ve düğün tarihi belirlenir.

masum_leydi
09-12-05, 12:21
Izlemeyceğim Dizilerdendir.petek Dinçözün Oynamasi Zaten Beni Kopartiyo O Yüzden Bakmayi Düşünmüyorum Geri Kalan Oyuncular Ne Kadar Başarili Bi Oyuncu Olsada ..petekin Oyunculuğuna Katlanamam.

arzu_
12-12-05, 15:43
belliydi biteceği zaten...son zamanlarda iyice boşlamışlardı..ama kanal d nin bu yönü iyi tutmayan diziyi anında kaldırıyor ortadan..

BEYONCE KNOWLES
12-12-05, 20:13
yaw anlamadım çok güzel bir diziydi neden bitti yaaa:( üzüldüm şimdi... bende diyordum neden bu hafta yine yok... demek tutulmadı... ama güzeldi yaa :confused:

chaylack
13-12-05, 10:02
kimse iyi yada götü oynuyolar demiyo ama şöyle bişey var oyuncuların biraz medyatik olmalarından kaynaklıyoda olabilir

aysem_
13-12-05, 10:23
Diziyi sevenler kızmasın ama bence iyi bir dizi değildi. Bence zaman ve para kaybıydı. KanalD doğru bir karar aldı. Bitmesi doğru oldu.

sezinti
13-12-05, 16:07
2 dizi daha ekranlara veda ediyor! Kanal D, şarkıcı Petek Dinçöz'ün dizisi 'Nehir'i yayından kaldırdı! atv, 'Belalı Baldız' için sözleşmeden kaynaklanan tazminat problemini çözüp, diziye son verecek

kaynak. netgazete.com

Bitanem70
17-12-05, 16:06
bence güzel bi diziydi ama tabiki nefes nefese kadar degil bu iki güzel diziyi nasil kaldirirlar anlamiyorum
Petek dincöz usta bi oyuncu degil ama okadar felaket derecede kötü oynamiyordu bence.. yazik olmus

Ebr0e
18-12-05, 14:28
ya kaldirildimi yayindan yaaaaa
bence cok guzel bir diziyidi
dediginiz gibi tamam petek harika bir oyuncu degil ama cok kotude degil
obur oyuncularda cok basariliydi
yazik oldu yaaaa

BEYONCE KNOWLES
18-12-05, 17:53
aslında ewt çok güzel diziydi herkes gibi bende üzüldüm... konusu mükemmeldi zaten ama ne yazıkki şu anda yayında değil:(

iboiboibo
19-12-05, 12:02
konu güzel olabilir ama bu dizinin tutmayacağını 3 yaşında çocuklar bile bilirdi. sen git pazartesi gününe dizi koy. bu hangi akıl ve mantığa sığar. pazartesi gününe yanni aşka sürgün, haziran gecesi, beyaz gelincik ve emret komutanımın olduğu güne dizi koyuyorsun, sonra da o dizinin tutmasını bekliyorsun . saçmalık. oyunculara çok yazık oldu. diziyi yanlış güne koymanın cezasını oyuncular da çekti. petek dinçözün oyunculuğunu beğenmöiyorum. ama cihan okan mükemmel.

sinemim_g
26-01-06, 19:41
ya sanorya gerçekten değişikti ama eski bir türk filminden çalıntıydı....türkan şoray oynuyordu sanırım...biraz saçmaydı başkasını severken ne bileyim bir gün içinde evlenmesi çok saçmaydı birinci bölümden kaybettiler ama doğru söylemek gerekirse ben tutacak diye bekliyordum ama dizi ilk yize bile zor girmiş bence sade ve sadece petek yüzünden kaybetti:)

SÜRMELI
25-02-06, 00:39
ya benim hosuma gitmisti pek oyunculara bakmadim. bakmadigim dedigimde hani beceremez su olsaydi bu olsaydi. ve bence konu guzeldi niye kaldirildi anlamadimda.. galiba birazda pazartesi olmasiyla alakaliydi cunku aska surgun ile ayni saatteydi

sinemim_g
25-02-06, 09:14
ya benim hosuma gitmisti pek oyunculara bakmadim. bakmadigim dedigimde hani beceremez su olsaydi bu olsaydi. ve bence konu guzeldi niye kaldirildi anlamadimda.. galiba birazda pazartesi olmasiyla alakaliydi cunku aska surgun ile ayni saatteydi
bencede konu güzeldi ama hep aynı sahneler vardı petek hariç diğer oyuncular çok iyiydi...ne akla zarar ona başrol vermişler anlamadım ona rahmen izledim yani gerçi 2 bölümünü oda o gün izleyecek bişeyim yoktu o yüzden :blush:

forever_bim
08-04-06, 13:37
bencede konu güzeldi ama hep aynı sahneler vardı petek hariç diğer oyuncular çok iyiydi...ne akla zarar ona başrol vermişler anlamadım ona rahmen izledim yani gerçi 2 bölümünü oda o gün izleyecek bişeyim yoktu o yüzden :blush:

Petek Dincoz oynamasa izlenebilecek bir konuya sahip Cihan Okanın psikopat koca rolunde döktürdüğü iyi bir diziydi. Diger oyuncular da harikaydı. 4 bölüm yayınlandı sadece ve ben de iki bölüm izleyebildim. Petek felaket kötüydü cunku. Ama konusu iyiydi.

__ezel__
06-07-06, 08:55
aslında konu fena degildi ama sahneler fazla tekrarlanıyordu
ve petek dinçöz itici bir kadın bence onun oynadıgı hiç bir dizi reyting almaz..

cyprus_hsn
18-07-06, 00:27
baştan beri o kadar iyi ve kaliteli oyuncunun yanında petek dinçöze başrol verilmesine hayret ettiğim bir diziydi.. bir bölümünü izleme fırsatım oldu.. petek acayip derece de yapay geldi bana.. rol yaptığını (daha doğrusu rol yapamadığını) o kadar belli ediyor du ki... peteğin güzel parçaları var, çok iyi olmasa da idare bir sesi var ama oyunculukta çok başarısız.. emeğe saygım olduğundan pek fazla eleştirmek istemiyorum ama hakikaten de oyunculuktan anladığını düşünmüyorum..

PETEĞİM
10-08-06, 16:00
http://img223.imageshack.us/img223/6503/03wf1.jpg (http://imageshack.us)

http://img61.imageshack.us/img61/2171/01dv9.jpg (http://imageshack.us)

PETEĞİM
10-08-06, 16:01
http://img93.imageshack.us/img93/6694/02fr3.jpg (http://imageshack.us)

onur29
01-09-06, 10:13
ewet dizi gayt güzeldi ama yanlış bi zamana denk geldi petek dinçözü hiç sevmem ama bu dizide güzel oynamıştı. Ayrıca özgül kavrukta vardı sanırım

Freddie
01-10-06, 12:18
aslında dewam etse güzel olurdu peteği sewerim ama onun dışındaki tüm kadro mekemmeldi ama o kulübede sakladıkları kadın kimdi acaba ayrıca jenerik müziği kötüydü nası çekmişim zamanında ayy

FBuse
24-10-06, 22:44
ben baktim ilk bölümüne hata 2cisinede biraz bakmistim galiba, hatirlamiyorum pek, ama gzl degildi bu dizi, ben begnmemistim, petek tatliydi fakat yinede begenmedim, senaryo kötü :S

Freddie
26-10-06, 16:36
ya bu dizi 4 bölüm sürmedi mi ben emule de 5. bölümü gördüm eğer öyleyse indirim kaç bölüm sürdü bilen var mı

Sanırım çekilen ama kaldırıldığı için verilmeyen bölüm

Freddie
02-12-06, 10:38
malesef bu dizi 4 bölümmüş çünkü bu akşam dizi yok benim sirtede gördüm 5. bölüm ise daha önce verilen kolaj bölümmüş :img-yes:

Freddie
04-05-07, 20:55
Jenerik
http://img180.imageshack.us/img180/382/snapshot200511082356341sc8.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/5812/snapshot200511082356507wd7.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/866/snapshot200511082357166gt4.jpg
http://img180.imageshack.us/img180/314/snapshot200511082357543xw1.jpg

real_love
24-10-07, 10:38
http://img81.imageshack.us/img81/5910/34313591vc2.th.jpg (http://img81.imageshack.us/my.php?image=34313591vc2.jpg)

burcu_esmer
12-06-08, 20:13
forever_bim çok haklısın petek dinçöz olmasa bide cihan okan o dizi olmasdı olmazzzzz
dizinin konusunu beğenmemiş olabilirsiniz ama güzeldi işte