PDA

Tüm Versiyonu Göster : Replik/Senaryo/Resim/Avatar/İmzalara/Özel Çalışmalara Yorumlar

Sayfalar : [1] 2

edasenekt
27-11-06, 23:08
Buradan yorumlariniza devam ediniz.

KARAMAY
28-11-06, 08:41
yorularda uçmuş :( hadi hayırlı olsun

link varmıydıkı yorumlarda neyse

İrene eline , emegine sağlık canım resimler için cok sağol :)

elif_eylül
30-11-06, 16:18
irene çoook sağol resimler için emeğine sağlık cnm
photoshopum olsaydı hemen imza yapıcaktım ama şu an yok:sad53:

gülümseyen
02-12-06, 12:43
Fragmani Izliyen Var Mi ?..yanliş Görmediysem Zahit şimdi Vatan Kahramani Mi Oluyor...bu Dizi Nereye Gidiyor?.....

onegin
05-12-06, 21:04
10.bölüm resimleri ekleyen arkadaşlara çok teşekkürler

cramoisi
08-12-06, 13:06
sağolun arkadaşlar bölüm resimleri için

muhtac
12-12-06, 21:34
Resim bölümünde resim ekleyen tüm arkadaslara tesekkür ederim! Irene kardes, sen de 11. bölümün resimlerini eklersen cok sevinirm. Seninkiler daha bir güzel oldugu icin istiyorum yani....

BEYNURAN
23-12-06, 13:12
Arkadaşlar son bölümün resimlerini ekleyen yok mu?

Eklerseniz çok sevinirim.

Bu arada emekleri geçen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

tunahantoptas
05-01-07, 17:35
sağır oda dizisi bence fena değil diğer dizilerden kat kat daha iyi ama yabancı dizilerle yarışa bilirmi bilmem

ReMGa
08-01-07, 18:16
sağır oda bittimi ne oldu ??? son bölümde arasta vuruldu uzun saçlı adamda . hafta boyunca fragmanda görmedim hiç dizinin bitmesinden korkuyorum :( bilgisi olan varsa lütfen cevap yazsın ....

vadimania
13-01-07, 20:05
Hayır bitmedi. Bu pazar yeni bölümle ekrana gelecek.

muhtac
27-01-07, 00:36
Edasenekt, resimler icin tesekkürler. Hepsi birbirinden süper, resimlerin kaynagini merak ettim, cünkü gercekten cok kaliteliler.

gülfem_bengisu
28-01-07, 20:13
Edasenekt 16.bölüm yayınlanmadan fotoğraflarını görmüş olduk sayende.Çok teşekkürler.Devamını bekleriz.

gülfem_bengisu
26-02-07, 10:08
hyoldas fotoğraflar çok güzel.Teşekkürler.

hyoldas
26-02-07, 11:40
hyoldas fotoğraflar çok güzel.Teşekkürler.

Rica ederim. Buldukça ekleyeceğim. Bende hayran oldum bu resimlere özellikle set arkası resimleri harikaydı. Bu kadar uyumlu bir ekip oldukları için iyi işler çıkarıyorlar sanırım :)

Sevgiler
Hyoldas :img-yes:

nalan-k
05-03-07, 00:24
wrat

bende senin avatarlarini cok begendim, ellerine emegine saglik, izninle kullanicagim.

wrat
05-03-07, 19:27
wrat

bende senin avatarlarini cok begendim, ellerine emegine saglik, izninle kullanicagim.

beğenmene sevindim..:)

tokatli
11-03-07, 19:17
bence bitmedi zahit daha ileriye ulasmak için tiyatro yaptı uzun saclıda anladı bunu :)
eger oyle degilse olurse aras dizi pek surmez.

BEYNURAN
16-03-07, 12:25
Arkadaşlar bende sağır odayı büyük bir zvkle takip ediyorum ama diğer dizilerde her bölümden sonra sayfa sayfa bölüm resimleri olurken sağır odaya
bakıyorum hiç yok rica etsem imkanı olan arkadaşlar daha fazla resim koyabilirlermi ve bu arada çalışmalar yapan biütün arkadaşları tebrik ediyorum ellerine sağlık

nalan-k
25-03-07, 22:00
hyoldas sana cok tesekkürler

ekledigin resimler cok güzel. resmen insan kendini dizinin setinde hissediyor.
yalniz malesef hic avatar imza yapan yok, halbuki cok isterdim bu dizinin imza avar bölümün dolup dolup tasmasi, malesef gercekten elimden gelmiyor, hic bir bilgin yok nasil yapildigindan. neyse belki sesimizi bir duyan arkadasimiz olur.

hyoldas
26-03-07, 11:43
hyoldas sana cok tesekkürler

ekledigin resimler cok güzel. resmen insan kendini dizinin setinde hissediyor.
yalniz malesef hic avatar imza yapan yok, halbuki cok isterdim bu dizinin imza avar bölümün dolup dolup tasmasi, malesef gercekten elimden gelmiyor, hic bir bilgin yok nasil yapildigindan. neyse belki sesimizi bir duyan arkadasimiz olur.

Ben imza ve avatar yapmayı biliyorum ama ne yazıkki iş yoğunluğumdan dolayı yapamıyorum.

Sağır Oda'nın en çok sevdiğim yönü bu zaten bu set arkasını bizimle paylaşmış olmaları, iyi bir halkla ilişkiler çalışmlarına girmeleri beni diziye çeken en büyük etken imza ve avatarımda görünen hayranlığımın had safhada olduğu bu dizi yapımcıları sanatçılarından hep bizi ayırdı. Sağır Oda ekibini bu çalışmalarını bizden esirgemediği için tekrar tebrik ediyorum.

Bu arada saatlerimi alan bu çalışmaya teşekkür eden Nalan-k sana da çok teşekkür ederim. emeğimi karşılıksız bırakmadığın için.... :happy0064

hyoldas
27-03-07, 12:20
Ellerine sağlık wrat çok güzel olmuş
Tebrikler

resimler için çok teşekkürler..

http://i50.photobucket.com/albums/f322/wrat/wrat_2/avsagiroda1.jpg

http://i50.photobucket.com/albums/f322/wrat/wrat_2/imzasagiroda1.jpg

nalan-k
31-03-07, 08:49
HYOLDASCIGIM

tesekkür nedemek tekrar ellerine emegine saglik. napalim yogunsun, beceriyorsun ama vaktin yok. napalim canin sagolsun.

nalan-k
09-04-07, 21:22
hyoldas a

tekrar ellerine emegine saglik, yine döktürmüssün. cok sagol.

hyoldas
22-04-07, 15:19
hyoldas a

tekrar ellerine emegine saglik, yine döktürmüssün. cok sagol.

Nalan'cığım biraz geç oldu ama ne demek elimden keşke daha çok şey gelse!
Bugün belki birşeyler yapabilirim.

Ekin_26 resimler harika bayıldım ellerine sağlık!
Şehbal çok güzel fotoğraf veriyor gelecekte çok iyi bir oyuncu olacağına eminim...
Dizide de aynı ablası duru çok güzeller...:happy0064

ekin_26
22-04-07, 15:23
Nalan'cığım biraz geç oldu ama ne demek elimden keşke daha çok şey gelse!
Bugün belki birşeyler yapabilirim.

Ekin_26 resimler harika bayıldım ellerine sağlık!
Şehbal çok güzel fotoğraf veriyor gelecekte çok iyi bir oyuncu olacağına eminim...
Dizide de aynı ablası duru çok güzeller...:happy0064
bir sey deil hep aklimda sagir odanin resimleri ama bi türlü firsat olmuyodu bundan sonra bulup eklemeye yada kendim çekmeye çalisicam

nalan-k
22-04-07, 22:34
hyoldascigim sagol canim ellerine emegine saglik, güzel olmamis demissin, ama bence gayet iyi, sende olmasan! tekrar tesekkürler canim.

hyoldas
22-04-07, 22:50
hyoldascigim sagol canim ellerine emegine saglik, güzel olmamis demissin, ama bence gayet iyi, sende olmasan! tekrar tesekkürler canim.

Nalan'cığım onca saat harcamama değdi valla bir teşekkürüne :img-wink:
Çok sağol canım umarım daha iyilerini yapar sunarım sizlere.

:img-icecr

nalan-k
22-04-07, 23:35
Nalan'cığım onca saat harcamama değdi valla bir teşekkürüne :img-wink:
Çok sağol canım umarım daha iyilerini yapar sunarım sizlere.

:img-icecr

tabiiki degdi.sen yap bak bizler nasil tesekkür ediyoruz:img-wink:

hyoldas
28-04-07, 17:29
Ekin-26 resimler çok güzel ellerine sağlık.
Pazar günü bunlara çalışma yapmaya çalışacağım... :good:
:img-hyste

hyoldas
05-05-07, 19:58
Resimlerin hepsi alıntıdır.
Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum...:img-yes:

ekin_26
05-05-07, 21:06
Resimlerin hepsi alıntıdır.
Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum...:img-yes:
handecim saol resimler çok güzel benden baska bulmami yazmisin ama malesef yok bölümü indirip ekliycem artik senin eklediklerin var bende

hyoldas
05-05-07, 21:07
handecim saol resimler çok güzel benden baska bulmami yazmisin ama malesef yok bölümü indirip ekliycem artik senin eklediklerin var bende

canım imzana bayıldım hele imzandaki sahne süper süper :img-blush
Madem yapabiliyorsun bekliyorum çalışmalarını dört gözle...:img-pilot

ekin_26
05-05-07, 21:23
canım imzana bayıldım hele imzandaki sahne süper süper :img-blush
Madem yapabiliyorsun bekliyorum çalışmalarını dört gözle...:img-pilot
ben biraz acemiyim bunu çok sevdigim imza konusunuda çok yetenikli bir arkadasim yapti bende yapiyorumuda bu kadar güzel olmuyor malesef ayrica bu aralarda pek zamanim yok

nalan-k
06-05-07, 07:13
herkese günaydinlar, eger hyoldascigim multimedia bölümünde resimler var, gördünmü diye yazmasaydi, hic buraya girip bakmazdim, cünkü hiiiiiiic resim koyan yok gibi, ama masallah burda bir hareket olmus, nediyeyim döktürmüssünsüz vallahi.
hyoldas, ekin26, messa, sevim.... ellerinize emeginize saglik, sizi biraz multive edelimde artik hep yapin ha nedersiniz:img-wink:

hyoldas
06-05-07, 11:16
Nalancım sağol canım :happy0064
Umarım hep böyle kalabalık olur diyorum ya en azından günde bir resim eklense bile millet meraktan girer bakar :img-wink:
Birde burası sadece üyelerin görebildiği yer ya! Merak ederler belki üye sayısını da arttırız ...

hyoldas
06-05-07, 19:11
:img-wink: $ewim ellerine sağlık avatarlar süper olmuş hep çalışmalarını görmek istiyorum

nalan-k
06-05-07, 20:55
hyoldascim, ekin26 ellerine saglik, vallahi güzel olmuslar.

$ewim
06-05-07, 20:57
teşekkür ederim yorumlarınız için elimden geldiğince yapmaya çalışacağım bişiler...:img-wink:

hyoldas
06-05-07, 21:01
hyoldascim, ekin26 ellerine saglik, vallahi güzel olmuslar.

daha geliyor Nalan'cım öyle kaçmak yok :img-hyste

Derinlemesine yapalım olmuyor şunun şurası güzel bunun burası falan...
Yoksa nasıl perşembe edicez:img-pilot

cerenimo
07-05-07, 23:58
Hande, ekin ve sevim resimler mükemmel olmuş ellerinize sağlık:)
Devamını bekliyoruz:)

ekin_26
08-05-07, 18:39
Hande, ekin ve sevim resimler mükemmel olmuş ellerinize sağlık:)
Devamını bekliyoruz:)
yeni resimler olura devami gelicek

hyoldas
09-05-07, 22:40
Ekin'cim imzaların çok beğendim. Duru ile Aras'ın malum sahnesini malum şarkıyla birleştirince çok ama çok hoş olmuş. Birde şöyle böyle diyordun devam et güzelim hepsi çok güzel ellerine sağlık!

Oğuz Bey Ve Zahit imzan hele Oğuz Beyin sarı gözlüklü fotosu beni öldürüyor. :img-hyste

$ewim imza ve avatarlar süper olmuş valla iyiki geldin bizi çalışmlarından mahrum bırakma insanın gözü gönlü şenleniyor. :good:
Merakla bekliyorum...

Messa'cım diğer forumlardan da yaptıklarını takip ediyorum gerçekten bu işi aşmışsın sen artık Sağır Oda'cılar adına yorumlarını beklediğimizi söylemeden geçemeyeceğim...
Şehbal avatarın müthiş olmuş bende deneyeceğim bakalım jangimiz daha psikopat bakışı yakalayacağız... :img-hyste

Çalışmlarımı beğenen yorum yapana ya da beğenipte yorum yapmayan herkese teşekkürler.
Beğenmeyene teşekkür falan yok kolaysa siz yapsaydınız :img-hyste

cerenimo
09-05-07, 23:48
$ewim, Messa, Hande harika çalışmalar gerçekten.Uğraşmışsınız ama değmiş.Emeğinize sağlık.Günü her zamanki söyleyişimle kapatmak istiyorum.Devamını bekliyoruz.:)

$ewim
10-05-07, 17:32
Yorumlarınız için teşekkürler...Sizin çalışmalarınız da çok güzel:img-wink: Resim ekleyen arkadaşlara da teşekkürler...

Messa
11-05-07, 10:27
Messa'cım diğer forumlardan da yaptıklarını takip ediyorum gerçekten bu işi aşmışsın sen artık Sağır Oda'cılar adına yorumlarını beklediğimizi söylemeden geçemeyeceğim...
Şehbal avatarın müthiş olmuş bende deneyeceğim bakalım jangimiz daha psikopat bakışı yakalayacağız... :img-hyste

Hyoldascım canım teşekkür ederim beğenmene sevindim. Malesef benim resim çekme gibi bir imkanım yok ama siz çekerseniz Şehbal'in en psikopat bakışısından güzel avatarlar yaparım. Çok güzel bakıyor bu Şehbal yaa değil mi?

Ben yorum yapıyorum Sağır Oda başlığında ama herhalde den gelmedin sen... Arkadaşlar diyorum "Sağır Odacılar" diye bir imza mı yapsak aile imzası gibi. Ama adı farklı olsun "Sağır Oda Ailesi" olmasın. İsim hakkında düşüncelerinizi bekliyorum imzayı ben yaparım...

Bende resim, imza, avatar ve özel çalışma ekleyen tüm arkaaşlarıma teşekkür ediyorum. Ban yorum yapan arladaşlarada çok teşekkürler.

nalan-k
13-05-07, 02:46
amaninda aman bir ilerleme var, vallahi kizlar bu hizla biz anasayfaya geceriz.

handecim canim aras fotolar süper
messa sehbal vs. avatarlari cok güzel
sevim kötü ikili ve bizim ikili imzasi muhtesem hele birazda birbirlerine dogru sirt dönmüsler ya bayildim.
cerenimocum avatarlarina bayildim canim

emeke saygi, ellerinize saglik.

ekin_26
13-05-07, 17:39
cerenimo avarlar çok güzel olmus eline saglik

cerenimo
14-05-07, 23:45
Çok teşekkürler arkadaslar.Beğenmenize sevindim.Ne de olsa ilklerden kendileri.Daha yapacağım inşallah:)

stormy
15-05-07, 04:58
http://i31.photobucket.com/albums/c359/stormicy5/yenibol-1.jpg

http://i31.photobucket.com/albums/c359/stormicy5/untitled.jpg

nalan-k
15-05-07, 09:48
stormycim günaydin canim, simdi bakabildim coook güzel ellerine emegine saglik canim benim. keske birde eger elinden geliyorsa söyle güzel bir aras,ogurz ve zahit imzasi burdaki yogun bulunanlarin ismiyle yapilsa ne güzel olur.

nalan-k
15-05-07, 12:39
treecim canim vallahi ellerine saglik bayildim resimlere, hele zahit oguz ve aras siyah beyaz resimi süper canim.

NOT: canim herhalde buraya yorumlar yaziliyor sirf, resimleri öbür tarafa yüklemen gerekiyor:img-wink:

hyoldas
15-05-07, 19:24
Cerenimo avatarlarına bayıldım. Bir ben yapamıyorum sanaırım bu gifleri akıl sır erdiremiyorum. Devamını bekliyorum canım...

Wrat yaptığın çalışmalar harika olmuş!
:happy0064 Bu çalışmalarını hep bekliyoruz. gerçekten hepsi muhteşem olmuş...
Ne diyeyim ellerine emeğine sağlık canım...

Tree ablacım çalışmalara bayıldım. Özellikle Aras Duru kavuşması ve Şu sadece gözler olan harika ötesi her zaman bekliyoruz. Boş bırakmayalım araları dolduralım lütfen :img-hyste

Filozofum reytingleri eklediğin için teşekkürler. Bu arada bir reyting sayfası için başvursak mı ne etsek :img-wink:

CveB özet için teşekkürler. Her hafta es geçmediğin ve özetten mahrum bırakmadığın için çok sağol...

Cerenimo ve Ekin'ciğim resimler için tekrar teşekkür ederiz.

:happy0064 :happy0064

:cheer:

cerenimo
15-05-07, 23:27
wrat avatarlar mükemmel cidden.Ellerine sağlık.
hande resimler ve imza için çok teşekkürler canım.Ciddiyim çok hoş olmuş.
Tree gerçekten harika kareler.Özellikle Allah için-Vatan için-Türkiye için şehit olmaya kısmı mükemmel.
stormy fragman resimleri için ve imza için çok teşekkürler.Harika olmuşlar.
ekin resimler için çok teşekkürler.Bizimle paylaştığın için sağol.Çok güzeller.
Filozof, reytingler için çok çok teşekkürler.
CveB özet için çok teşekkürler.

Arkadaslar devamını bekliyorum(z). Az kaldı az:)

philosophy
16-05-07, 23:15
Reytingleri ben hep eklerim arkadaşlar nedemek lafımı olur da esas şu resim ve avatar işini yapan arkadaşlara çok teşekkürler. Emeğinize sağlık arkadaşlar... Hepsi çok güzel olmuş... Hande, Ceren, Tree, Stormy, Ekin, Wrat.. Süpersiniz arkadaşlar :happy0064

CveB sana da özet için teşekkürler...

hyoldas
17-05-07, 09:33
Stormy ellerine sağlı çalışmaların çok güzel! Bizi eski günlere götürdün valla.
Aramızda ne cevherler varmışta farkında değilmişiz.
Çalışmalarını dört gözle bekliyorum :img-pilot
Replikli çalışmalar isterük....

Tree ablacım sen ne yaptın böyle!
Türk bayrağı konseptli çalışamana bayıldım.
Devamını bekliyorum :img-wink:

Harikasınız :happy0064

nalan-k
17-05-07, 10:42
treecim günaydin canim, nedemek acemice gayet güzel olmuslar sen yapa yapa kendini ilerletirsin, yapta zagten canim suralar dolup dolup tasssin:img-yes: ellerine saglik cok güzel olmuslar.

hyoldas
17-05-07, 10:47
treecim günaydin canim, nedemek acemice gayet güzel olmuslar sen yapa yapa kendini ilerletirsin, yapta zagten canim suralar dolup dolup tasssin:img-yes: ellerine saglik cok güzel olmuslar.

Bencede Tree'ciğim kendi ilerletti bile! Bir kere resmin ana fikri çok güzel. keşke daha çok resim eklense...

Cerenimo....
Ekin_26 nerdesiniz hu huuuu bakın ana sayfaya alındık. :img-wink:

hyoldas
17-05-07, 19:00
Tree'cim bana filozofcum bahsetmişti. Bu msn müthiş birşey olmuş! her yere koymam lazım bunu :img-hyste :img-hyste :img-hyste

philosophy
17-05-07, 20:21
Yaa tree kalbimi okumuşsun yaa bu Aras'ın msninde!!! Ben bunu buldum da bu işlerden anlamadığım için koyamadım :good: Hatta Handeyle paylaşmıştım onunda dediği üzre...

Bayıldım ya çok güldüm o resme!! Ama işte bi ben eksiğim o msn listesinde :img-wink: :img-hyste :img-hyste

cerenimo
17-05-07, 23:28
tree msn müthiş.Ne o öyle ya:) Resme bile bakarken gülmekten öldüm:) Türk bayrakları müthiş olmuş valla...
stormy, harikasın...Replikler, şiirler... Ooooo devamını kesin bekliyoruz...
$ewim avatarlar harika.Ciddiyim bizim ana sayfaya geçmemizde bunların büyük payı var :img-wink:
Fotoğraflar için çok çok teşekkürler.Hepsi harikalar ya:) Uğraşanların ellerine, ve bakanların gözlerine sağlık:)
NOT!: Ben de yapacağım ama yeni resimler yükleyince :) Şimdilik sadece gif:)
Handecim burdayım valla, baktım baktım içim açıldı :)

ehlocan
18-05-07, 13:07
Yorumları bu başlığa yazabilirsiniz..

Sevgiler
Ehlocan

philosophy
18-05-07, 13:33
Giray, Arkadaş için ''elin ucubesini getirmiş bu abin diyorsunuz'' dedi orda koptum ya ucube lafına :img-hyste Bi arada Usame Bin Ladin dediler...:img-hyste Garibim Arkadaşında ağzı var dili yok.:img-hyste

Zahit o eroinli haliyle yine Oğuz Beyle Atışmayı ihmal etmedi, onların atıştığı repliklere çok gülüyorum ya :img-hyste

Köstebek
18-05-07, 18:11
Dizinin senaristine, iletmek istedikleriniz için: http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=21682

hyoldas
18-05-07, 20:30
Tree ablacım eklediğin çalışmalar ve resimler çok güzel :good:

Şu Mansur dayı'nın birde Aras'la Duru'nun olduğu resimlere bayıldım.

Ordan oraya taşımaktan bıktın artık biliyorum :img-blush
keşke bir yer olsa hepsini aynı yere eklesek ama böyle daha düzenli oluyor galiba!

Birde şu malum kolundan tutup sarılma sahnesini eklemişsin çok hoşlar ya!
Aşksız ne yapıca biiiz :icon_sorr

"Sağır oda forumu üzerindeki emeğin unutulmaz"
:img-yes:

hyoldas
18-05-07, 20:33
Eklediğim resimlerin hepsi Sağır Oda fan sitesinden alıntıdır.

Yalnızca biri hariç :img-hyste

Filozofum için eklediğim meşhur gülücükler....
Tepe tepe bak canım benim istediğin resim olsun.
Yaratırız

tree
18-05-07, 20:43
Tree ablacım eklediğin çalışmalar ve resimler çok güzel :good:

Şu Mansur dayı'nın birde Aras'la Duru'nun olduğu resimlere bayıldım.

Ordan oraya taşımaktan bıktın artık biliyorum :img-blush
keşke bir yer olsa hepsini aynı yere eklesek ama böyle daha düzenli oluyor galiba!

Birde şu malum kolundan tutup sarılma sahnesini eklemişsin çok hoşlar ya!
Aşksız ne yapıca biiiz :icon_sorr

"Sağır oda forumu üzerindeki emeğin unutulmaz"

Doğru valla sizler eklemekten bıkmadınız ama ben silmekten bıktım. insan acemi olursa böyle eline yüzüne bulaştırır işte:img-hyste :img-hyste

cerenimo
18-05-07, 20:44
treecim resimler harika, çok teşekkürler.Aldım bazılarını gif yapacam inşallah:)
handecim çok teşekkürler resimler için.Foruma da teşekkürlerimizi sunalım değil mi ama:)

hyoldas
18-05-07, 20:50
Doğru valla sizler eklemekten bıkmadınız ama ben silmekten bıktım. insan acemi olursa böyle eline yüzüne bulaştırır işte:img-hyste :img-hyste

Ah canım benim olur böyle şeyler düz resimleri resimler bölümüne üzerinde oynanmış yazılı arka fonlu resimleri özel çalışmalara koyacaksın!

Bence sende büyük gelişmeler var bak şuracığa kimse girip yorum yazmıyordu bile bugünlere geldik :good: :good:

Propagandan harika :img-hyste

ekin_26
18-05-07, 21:36
hndecim ve tree resimler için çok tskler en kisa zamanda bende özel çalismalari ekliycem

cerenimo
19-05-07, 01:03
Ekin ve hande imzalarınız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.

nalan-k
19-05-07, 01:05
arkadaslar yine döktürmüssünüz, süpersiniz vallahi, bizim gibi beceriksizlerde kapar kullanir:img-hyste .

tree msn resmi mükkemel hic böyle birsey görmemistim, karnim yarildi nickleri okurken.

handecim canim resim ve avatarin müthis canim benim

ekin26 imzalarin cok güzel, ve diger arkadaslarin ellerine emegine saglik.

ekin_26
19-05-07, 12:48
begendinize sevindim arkadaslar elimizdeki resimlerle bu kadar oluyor aras durunun daha çok resmi olsada daha iyilerini yapabilsek

ekin_26
19-05-07, 22:51
Tree ve handecim çalismalar çok güzel olmus ellerinize saglik benden bugünlük bu kadar hatta bu haftalik daha yapamam herhalde siz devam edersiniz neyseki

nalan-k
20-05-07, 01:27
ekin26 duru imzan icin tskler canim
hyoldas ve tree arkadaslarim, süpersiniz ellerinize saglik.

hyoldas
20-05-07, 10:59
Cerenimo avatarlar süper olmuş!
Bu gifleri çok seviyorum ama ben bir türlü yapamıyorum :img-blush
Orhan çok tatlı bu resimde adama cidden gülmek çok yakışıyor.

Ekin'cim AZO üçlüsünün çalışmasının ben bir türlü yapamıyorum. Senin yaptıkların çok hoş! Bu Aras'ın elinde silah olan sahnesinin her iki imzası da harika olmuş.
Duru'nun Çiğdem'e posta koyduğu bölümden değil mi o resim.
Duruuu sana mor çok yakışıyor ama Çiğdeme daha çok yakışıyor :img-hyste

Tree ablacığım aştın sen kendini bu Sağır Oda sevgisi bize neler yaptırıyor yahu :good:
Harika şeyler yaptırıyor. Çifter Orhanlı olanlar çok güzel!
Ama 4 lü Aras ve Duru'lu olan daha güzel olmuş :happy0064

Ellerine kollarınıza emeğinize sağlık :good:

Sevgilerimle
Hande

hyoldas
20-05-07, 12:00
Shina2003 ellerine sağlık!

Bizim Aras'ı fenerbahçeli yapmışsın yahu :img-hyste

$ewim
20-05-07, 12:05
hyoldas,tree,cerenimo,ekin_26 ve shina123 ellerinize sağlık...Hepsi birbirinden güzel:img-wink:
Hyoldas yeni programın,güzel sohbet ortamına çevirmek gibi olmasın ama programın adı ne?

hyoldas
20-05-07, 12:19
hyoldas,tree,cerenimo,ekin_26 ve shina123 ellerinize sağlık...Hepsi birbirinden güzel:img-wink:
Hyoldas yeni programın,güzel sohbet ortamına çevirmek gibi olmasın ama programın adı ne?

Sağol canım beğendiğine çok sevindim. Adım Hande :img-wink: nickim biraz zor geliyor :icon_whis

Programın ismi photofiltre daha önce yaptığım resimleri sadece renklendirmek için kullanıyordum. Şimdi biraz biraz öğrendim. Ama tabi bu tip programların sınırı yok!
Önceden bannermaker pro kullanıyordum. :img-cool2

nalan-k
20-05-07, 13:23
treecim bugünkü ekledigin resim cok hosuma gitti, aras-duru negüzelde birbirlerine gülümserlermis. ellerine saglik.

hyoldas
20-05-07, 13:36
treecim bugünkü ekledigin resim cok hosuma gitti, aras-duru negüzelde birbirlerine gülümserlermis. ellerine saglik.

Bende mi o resimlerden eklesem mi ne? :icon_sorr

nalan-k
20-05-07, 14:29
Bende mi o resimlerden eklesem mi ne? :icon_sorr

handecim senin calismalarinda süper canim benim, bu arada biraz önceki koydugun resim beni gerilere tasidi, dogruya birde orhanimiz var, arastan maskeli bir sekilde kacip, yigite nasil canini teslim etmisti, bu dizide kimler geldi kimler gecti. tekrar ellerine saglik.

hyoldas
20-05-07, 14:51
handecim senin calismalarinda süper canim benim, bu arada biraz önceki koydugun resim beni gerilere tasidi, dogruya birde orhanimiz var, arastan maskeli bir sekilde kacip, yigite nasil canini teslim etmisti, bu dizide kimler geldi kimler gecti. tekrar ellerine saglik.

Kıskançlığında bu kadarı pes diyorum kendime :img-hyste
Kendi kendime yorum yaptırıyorum...

Beğenmene sevindim canım
Güle güle kullanın...

hyoldas
20-05-07, 16:15
handecim senin çiçeklerinin arasına bir böcek te ben yaptım :img-hyste

http://img101.imageshack.us/img101/6462/necoku8.png (http://imageshack.us)

:img-hyste :img-hyste
bayıldım ben bu böcüklere ama bunlar böcük bile olmaz bunlar olsa olsa pis fareler olabilir. Biliyorsun şirin böcüklerimiz var. Uğur böcükler, ateş böcükleri... :img-hyste

benimkiler çiçek olmuş mu gerçekten :img-blush
Çağla'da bu güzellikle oldukça çuval koysam yanına güzel durur yahu...

ekin_26
20-05-07, 17:56
imzalari begendiginize sevindim handecim tree çosmusunuz ellerinize saglik

hyoldas
20-05-07, 17:59
imzalari begendiginize sevindim handecim tree çosmusunuz ellerinize saglik

Sağol Ekin'cim kendi çapımda birşey yaptım işte beğendiysen ne mutlu bana...
ver coşkuyu kolonlara :img-hyste
:img-blush

blue ivy
20-05-07, 19:27
Sitare: Duru kizim kahve yap..Nasil olsun kahveniz?
Aras: orta olsun..seyyy Ben seyy
Zahit: Allahin emri peygamberin kavliyle..kiziniz Duruku Oglumuz Arasa isterizz
Sehbal: abla bak tuzu iyi doldur
Duruk: oldu ben karistiriken sen ekle fincana
Sehbal: arsenik mi koysam azicik :D
Sitare: Abilerine sormam lazim.
Giray: hehe tabiki bana soracaksiniz
Sitare: Sana demedim canim..Sahine...
Giray: olduruceeem bu Sahini yeteeerrr..:img-hyste
Oguz: Imam efendi sen icme bu kahveyi kesin birsey vardir icinde
Zahit: Bencede once bir badembiyiklimiz icsin sonra biz iceriz..:)
Sahin:-- -- --
Aras: Ne diyorsun Arkadas?
Giray: Ne diyecek be..baslik parasi getir 3-5 kulce altin diyor
Aras : Ne diyorsun sen be
Nogay: Tabi hatta 1 kasa getir...
Duru: Aaaa abi ayip ya benim degerim 1 kasa mi?
Oguz: Iflas etti zavallim..:)
cok guzel yazmissin devamini bekleriz:img-pilot

delfin_26
20-05-07, 19:36

valla süper olmuş yazdıkların:happy0064 çok egelenceli ya.... çok güldüm.... ama replikler kişilerin karakterlerine çok uymuş valla... helal olsun sana... seni ayakta alkışlıyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064

hyoldas
20-05-07, 19:37

Stormy harika olmuş ellerine sağlık!
Herhalde Durukun istenme töreni bundan farklı olmaz.
Birde BBSK'ın nikah salonu, düğün hallerini mi yazsak :img-hyste

hyoldas
20-05-07, 20:47
Sitare mutfaga gider..

Sitare:Kizim once misafirlere tut..(en son damat adayina unutma)
Sehbal: (abla azicik arsenik azicikta asit koydum..merak etme tek tasini aldiktan sonra simdi..etkisini gosterir)
Duru: Ya bu kacinci gelendi unuttum odam tek tas yuzuk dolu ..bir yenisi daha
Sehbal: Sen hic abilerime cekmemissin be abla onlar altinci sen tek tasci..
Duru: Kizim zevkler ve renkler tartisilmaz cok ayip

Sehbal: abla sende kurban doldurdun ya..Giray abimi gectin bu kac yuzuncu kandirdigin..donuk duruksun ama isi goturuyorsun..
Duru: Kiskanma canim buyuyunce seninde olur

Duru: Kahvelerimizde geldi ...buyurun,,
Aras: Seyy afedersiniz tuvalet neredeydi..
Oguz: (Imam efendi uyangia bak kaciyor..once bize icirtecek kahveleri)
Zahit: (Korkma ic deve bey..kotuye birsey olmaz..bak ben kac siringa igne yedim halen yasiyorum)
Oguz: (Iyi imam efendi iciyorum..artik duamida sen yapar beni defnedersin)
Zahitya Oguz sana uygun yer bulmak masrafli ve zor be...hem uzun hem sigmazsin sen bir yere)
Oguz: ( ben gittikten sorna ne onemi var beaa)

Sitare: Icin icin..Oglumuz ne is yaparlar?
Oguz: Suda yurur iz birakmaz..yani arkadasim diye soylemiyorum pek sessiz sessiz is yapar..
Sitar: Iyi iyi nazar degmesin..

Zahit: Kasap can derdinde koyun mal derdinde..ikimizde geberip gidecegiz bisey yapmazsak
Oguz: Napsakki?
Zahit: Ya bizdemi helaya gitsek
Oguz: Yok deve :img-hyste ikimizde mi
Zahit: Deve var goruyorum ben :img-hyste

Sitare: Daha daha nasilsiniz? Galipcigim nasil?
Zahit: Iyi sagolsun...bizi bekliyor oda yanina ...(hemde nasil)
Sitare: Ya selamlairmi iletin

Sitare: Kizim Sehbal meyve getir yanina hancer sey yani bicak falanda koy..malum kahve pek ise yaramadi bari meyve falan yarar

Sehbal: Olur anne..(ya o kadarda arsenik asit karistirmistim..baska formuller lazim)

Oguz: Hadi cevap vermediniz verdinizmi kizi
Sitare: Aceleniz ne canim daha kahve, hancer, sonra bilimum ikramlarimiz var :img-hyste

Stormy ne yaptın akşam akşam yığdın beni burada bu ailenin kız isteme merasimi bile korkunç... Freedy'in kabusları gibi :img-hyste
Duruk'u da tek taş meraklısı fettan bişey yaptın ya helal olsun :happy0064
Harikasın sürekli bekliyorum. En az her gün iki tane zahmet olmazsa :img-blush
(üçte olabilir)

stormy
20-05-07, 20:52
Devami geliyor obur tarafta :D

hyoldas
20-05-07, 20:55
Devami geliyor obur tarafta :D

Arkadaşım sende ne cevherler varmış!
Sonunucusu da süper olmuş...
Ara sıra sende gelip bizim imza avatar ve vs. lerimize de yorum yaz ama olmuyor tek taraflı :img-hyste
Tamam yeteneklisinde bizi de unutma be abi (:icon_sorr ):img-hyste

nalan-k
20-05-07, 21:25
stormycim masallah ne güzel senaryo bunlar böyle, bayagi güzel olmus:img-wink:

ekin_26
20-05-07, 21:37
stormy seneryolat çok güzel olmus eline saglik

hyoldas
20-05-07, 21:40
Stormy allah iyiliğini versin ps başından düşüyordum yıktın beni

:img-hyste :img-hyste :img-hyste

stormy
20-05-07, 21:44
:) ya aklima geliyro bir an nappiim tutamiyorum kendimi...:)

ekin_26
20-05-07, 21:46
handecim benden bu kadar bu hafta giremiycem artik sen devam edersin son ekledigin çok güzel olmus haftaya grsz

hyoldas
20-05-07, 21:50
handecim benden bu kadar bu hafta giremiycem artik sen devam edersin son ekledigin çok güzel olmus haftaya grsz

Olsun canım merak etme bende bir haftalık özel çalışmamı yaptım bugün :img-hyste
Beğendiğine çok sevindim. :img-in_lo

Bu arada resimleri netleştirmek için yukarıda 4 renkli yanında artı, eksi olan işaretler varya onları kullanıyorsun haberin olsun canım.

Çalışmların çok güzel olmuş kalplerine bittim harikalar :img-wink:

cerenimo
20-05-07, 23:27
ekincim, yaptığın imzalar ve avatarlar çok güzel olmuş,
handecim, resimler özellikle şiirli olanlar harika :img-wink: Çağla Kubat resimleri ve Çağla imzaları mükemmel canım.(Hande sen de tam karelerini buluyorsun ha :) sf 15teki son imza konusunda, anladın sen onu:) :icon_whis )
treecim, imzalar ve Nejatlı photoshoplar harika, :img-wink:
shina2003 resmi eklediğin için çok teşekkürler,
$ewim resimler çok güzel,
mc_merve imza ve avatar çok hoş olmuş...
Arkadaslar ellerinize sağlık.Her şey mükemmel.Devamını bekliyoruz her zamanki gibi... Ben bu aralar yapamıyorum ama yakında geliyorum :):)

hyoldas
20-05-07, 23:35
Syf. 15 teki resme bir yazı ekleyecektim. Ama herkes anlamaz diye eklemedim :img-hyste (yoksa biri mi var gibi)
Beğendiğine çok sevindim canım. Umarım devamı gelir :img-help:
en azından önümüzdeki hafta sonuna kadar bişey yapamayacağım.

handecim, resimler özellikle şiirli olanlar harika :img-wink: Çağla Kubat resimleri ve Çağla imzaları mükemmel canım.(Hande sen de tam karelerini buluyorsun ha :) sf 15teki son imza konusunda, anladın sen onu:) :icon_whis )

Mc_Merve çalışmlarını KVP'dan takip ediyordum. Çok güzel olmuş ellerine, emeğine saĞlık. Umarım buraya da ara sıra uğrarsın :img-blush

Tree ablacım Nejat'la fare'nin aşkına bayıldım. harikasın.... :img-hyste :img-hyste

Ellerinize sağlık canlarım....
Beğenen beğenmeyen herkese şimdiden teşekkürler... :img-in_lo

metken.06
21-05-07, 15:32
stormy çok fenasın yaa o ne replikler öyle, senin duruk da tam bi kırımlı olmuş çıkmış yaa, zahit-oğuz atışmaları süper, sır mır kalmamış herkes ne kadar açık sözlü öyle-şahin hariç ona da bi dil takamadın mı:img-hyste - vallahi okurken ağzım hiç kapanmadı desem yeridir:img-hyste devam devam...

philosophy
21-05-07, 18:05
Becerikli Arkadaşlar bu bölüm sizlere bol bol malzeme çıtı gerçekten çok güzel kareler vardı, maşallah sizde hiçbirini kaçırmamışsınız.:img-hyste Helal olsun tüm resim ve avatar ekleyen arkadaşlara... Emeğinize sağlık..

Amaaa gelgelelim Handecim o resim neydi öyle yaaaa :img-in_lo Diz çökmeler falan :img-help: coşturdun beni :happy0064 :img-clapp :bella :cheer: Mutluluktan ömrüm uzadı :img-hyste Çok teşekkür ederim yani ne diyebilirim ki!!! Elllerine sağlık, ellerin dert görmesin.. Allah tuttuğunu altın etsin, allah ne muradın varsa versin :img-hyste

nalan-k
21-05-07, 22:39
handecim ellerine emegine saglik canim benim cok güzel olmus avatar ve imzalarin bu arada bana sorarsan arasin o 5halinden en cok capkinlik yakisiyor:img-yes: ah ah
sevim avatar eklemisin emegine saglik
tree resimler müthis olmus sanada tskler canim
mc_merve canim, kiz sen ne geziyon buralarda, arada bir birde buraya ugra, calisma yapmissin cok sagol canim.

cerenimo
21-05-07, 23:13
Syf. 15 teki resme bir yazı ekleyecektim. Ama herkes anlamaz diye eklemedim :img-hyste (yoksa biri mi var gibi)
Beğendiğine çok sevindim canım. Umarım devamı gelir :img-help:
en azından önümüzdeki hafta sonuna kadar bişey yapamayacağım.

:img-hyste
Ekleseydin canım:) Evet ben de onu söyleyecektim, devamı gelsin, harika hepsi :img-wink: Ben de bu yakınlarda bir şey yapamayacağım, ama ondan sonra beni tutabilene aşk olsun:)

nalan-k
22-05-07, 02:04
stormycim sen beni güldürdün allahta seni güldürsün canim, gece gece karnim yarili. süpersin, devamini bekleriz:img-yes: :img-yes: :img-yes:

hyoldas
22-05-07, 11:53
Stormy sen ne yaptın kardeş yahu :img-hyste
Sabah sabah moralim düzeldi.
Senin hikayenin ismini buldum
Deve Efendi ile İmam Efendi'nin Maceraları :img-pilot

tree
22-05-07, 20:04
Stormy gerçekten süpersin ,repliklerin süper .Hiç bu kadar güleceğimi tahmin etmemiştim.:img-yes:

hyoldas
22-05-07, 20:20
Stromy senayon için bugün ikinci defa yorum yapıyorum yığıyorsun beni işyerinde millet dönüp bana bakıyor. Allah'tan evde rahat rahat kopabiliyorum :img-hyste :img-hyste
Harikasın :img-wink:

Tree'm canım benim replikler süper. Ben bu repliklerden bir çalışma yapayımda görün siz. :img-wink:
Zaten replikleri okuyunca insan yeniden yaşamış gibi oluyor.

Bu arada başlığı olmadığı için yorum yapamıyorum ama son eklediğin haberi birileri görürse çok üzülüür çook :img-in_lo

tree
22-05-07, 20:22
Canım senaryoları sen yaz replikleri bulmakda benden

hyoldas
22-05-07, 20:32
Filofozum çalışmalarım seni mutlu ettiyse ne güzel zaten biliyorsun yaptığım çalışmanın amacı buydu. Umarım masaüstünü süslüyordur. Baktıkça beni hatırla canımcım.

Nalan'cım yorumun için çok teşekkürler canım KV başladığından beri pek uğramaz oldun buraya ama ne yapalım geri döneceksin ben buna inanıyorum.

Cerenimo arkadaşlardan gelen yoğun talepker sonucu replikler birşeyler yapmaya çalışacağım. O zaman yoksa biri mi var Aras'ı eklerim :img-hyste :img-hyste

hyoldas
22-05-07, 20:40
$ewim avatarlar süpeeer bayıldım! Hele Şehbal'lli olanı yine her zamanki gibi psiko çıkmış :img-hyste

Tree ablacım mor çalışmana bayıldım. Mor benim en sevdiğim renk te :img-blush
Öbürü de yok güzel şimşekler falan :img-wink: tam öpüşme sahnesi :img-hyste
Ellerine sağlık canım

tree
22-05-07, 21:01
Hande kız şu resimdeki set amiri tahir 32 bölümde hastanede arastan dayak yiyen adam değilmi. Bence bunlar hem çekip hem oynuyorlar :happy0064
(Hmmmmmm garibim tahir boşuna elini kaldırmamış o kadar dayağı yerken) .

:good: Unutmadan resimler süper:good:

hyoldas
22-05-07, 21:08
Hande kız şu resimdeki set amiri tahir 32 bölümde hastanede arastan dayak yiyen adam değilmi. Bence bunlar hem çekip hem oynuyorlar :happy0064
(Hmmmmmm garibim tahir boşuna elini kaldırmamış o kadar dayağı yerken) .

:good: Unutmadan resimler süper:good:

Ay adamın yüzü görülmüyor ki neden tanıdın sen onu :img-hyste
Zaten dayak yemeden bir çekildiği iyi olmuş Aras dövdükten sonrapek çekilecek hali kalmamıştır garibin.

Resimleri beğendiğine sevindim süperler işte bunların yüzünden sağır odayı seviyorm :happy0064 :happy0064

philosophy
22-05-07, 21:16
Evet bunlar hem çekip gem oynuyorlar çünkü görüntü yönetmeni Bahadır .. 'da Kardinaldi:img-yes:

tree
22-05-07, 21:52
Canım resmin süper olmuş.Hele ben arasın uyuduğu resme bayılmıştım onu kullanman daha da güzel olmuş. Birde arasa gülmek çok yakışıyor.(en azından dizideki gibi tebebüs etmediğinide görmüş olduk)

hyoldas
22-05-07, 21:57
Canım resmin süper olmuş.Hele ben arasın uyuduğu resme bayılmıştım onu kullanman daha da güzel olmuş. Birde arasa gülmek çok yakışıyor.(en azından dizideki gibi tebebüs etmediğinide görmüş olduk)

Adam kanlı canlı gülüyor işte valla Azo süper ya! İnşallah hiç ayrılmazlar

cerenimo
22-05-07, 22:43
tree, hande dayanamamışsınız yine yapmışsınız bir şeyler.
Çok hoş olmuş ellerinize sağlık :img-wink:
sevim avatarlar çok hoş ellerine sağlık :img-wink:

tree
22-05-07, 23:07
handecim sonuncu resmin 10 numara hatta 10 100 1000 süpersin bayıldım

hyoldas
22-05-07, 23:09
handecim sonuncu resmin 10 numara hatta 10 100 1000 süpersin bayıldım

sağolun sağolun siz yorum yaptıkça çok seviniyorum

:happy0064 :happy0064 :happy0064

cerenimo sende sağol tatlım o sizin güzelliğiniz :img-blush

nalan-k
23-05-07, 00:40
treecim duru fotografi cok güzel olmus ellerine saglik.
handecim ask olsun canim, nedemek buralara ugramiyorsun 1.gercekten cok yogunum (yogun calisiyorum) 2.acikcasi burdaki bölüme pek girmeye alisik degilim, dogru dürüst kimse birsey yapmiyordu canim, ama giriyorum canim ask olsun, ha bu arada sana tsk edicektim aras-zahit-oguz pusili degisik imzalarin cok güzel olmus canim, ellerinize saglik, ellimden gelsede keske bende bir katkida bulunsam, napim beceriksizim iste:img-yes:

nalan-k
23-05-07, 01:26
stormycim canim, kafan karisik ama herseye ragmen gece gece iyi bir senaryo cikartmisin gene. ellerine saglik canim.

philosophy
23-05-07, 02:23
Stormycim, senaristler okusa varya walla çalarlar he ben sana söyliyim!! Sen bu senaryoların patentini al, dinle benii:img-wink:

stormy
23-05-07, 02:49
sagolun ama napsinlar benim repliklerimi..:)

hyoldas
23-05-07, 07:05
Hemende alınıyorsun olmaz ki ama seni buraya çekmeye çalıştığım için öyle yazıyorum kimse buralara uğrazken yaptığım çalışmalara bir tek sen yorum yazardın:img-wink:
Merak etme canım hepinizi toplayıp ders vericem bir gün! Resim ekleme, imza avatar vs. o zaman bakalım bahane uydurabilecekmisiniz? :img-hyste

nalan-k
23-05-07, 09:46
Hemende alınıyorsun olmaz ki ama seni buraya çekmeye çalıştığım için öyle yazıyorum kimse buralara uğrazken yaptığım çalışmalara bir tek sen yorum yazardın:img-wink:
Merak etme canım hepinizi toplayıp ders vericem bir gün! Resim ekleme, imza avatar vs. o zaman bakalım bahane uydurabilecekmisiniz? :img-hyste

handecim alinirmiyim ben sana hic:img-wink: , dogru haklisin önceleri cok *** girerdim aceba birseyler yapildimi diye, ama napim ümitimi kesmistim artik, simdi canim bak buralar cok sükür hareketlenmeye basladi, birazdaha gaz verirseniz, ellim iyice alisir buraya hergün girmeye okis.:img-yes: :img-yes: :img-yes:

cerenimo
23-05-07, 22:20
Stormy tam olarak okuyamdım ama geçekten harikalar:) Emeğine sağlık valla:) Çok hoş olmuşlar;)
Gerisini de okuyacağım bu yakında :)

nalan-k
24-05-07, 00:50
bye iyi geceler stormycimbye
gercekten cok beceriklisin yaw, cok güzel yazip ciziyorsun canim, ellerine emegine saglik, yalniz sen biraz fazla takildin bu senaryo isine canim, seni söyle yukariya alalimda biraz bölümle ilgili tahmin et canim:img-wink: biz cikamiyoruz isin icinden sende kafani biraz bölümle ilgili yorda, yoksa hepten corba yapicaz:img-hyste

Messa
24-05-07, 11:51
Handecim, canım çalışmaların çok güzel oluyor ama birleştirme tekniğini biraz daha geliştirsen daha güzel duracaklar. Profilimdeki siteyi biliyorsun zatan galiba oradan bayağı şeyler öğrenebilirsin.

Treecim seninde çalışmaların çok güzeller emeğine sağlık. Sevimcim seninde çalışmaların çok gzl ellerine sağlık.

Umarım kimseyi atlamamışımdır.

hyoldas
24-05-07, 11:57
Handecim, canım çalışmaların çok güzel oluyor ama birleştirme tekniğini biraz daha geliştirsen daha güzel duracaklar. Profilimdeki siteyi biliyorsun zatan galiba oradan bayağı şeyler öğrenebilirsin.

Treecim seninde çalışmaların çok güzeller emeğine sağlık. Sevimcim seninde çalışmaların çok gzl ellerine sağlık.

Umarım kimseyi atlamamışımdır.

Profilindeki siteden baktım zaten :) ama ben photoshop kullanmıyorum bilgisayarımı çok kasıyor photofiltre kullanıyorum. Birleştirme taktiği olarak sadece sağ taraftaki sütundaki su damlası gibi olan ikonu kullanıyorum sanırım bu programda başka birşeyde yok! Daha geçen hafta öğrendim senin siteden umarım daha iyi şeylerde yapabilirim canım. Beğendiğin için çok teşekkür ediyorum üstat :img-blush

Messa
24-05-07, 12:48
Profilindeki siteden baktım zaten :) ama ben photoshop kullanmıyorum bilgisayarımı çok kasıyor photofiltre kullanıyorum. Birleştirme taktiği olarak sadece sağ taraftaki sütundaki su damlası gibi olan ikonu kullanıyorum sanırım bu programda başka birşeyde yok! Daha geçen hafta öğrendim senin siteden umarım daha iyi şeylerde yapabilirim canım. Beğendiğin için çok teşekkür ediyorum üstat :img-blush

Anladım handecim, ben hiç photofiltre bilmiyorum. Önceden Photoımpact kullanıyordum o'da çok iyi bir program tavsiye ederim. Benmiyim üstat handecim rica ederim canım henüz o kadar değil. Bakıyorumda yeşillenmeye başlamışsın :img-hyste

hyoldas
24-05-07, 12:52
Anladım handecim, ben hiç photofiltre bilmiyorum. Önceden Photoımpact kullanıyordum o'da çok iyi bir program tavsiye ederim. Benmiyim üstat handecim rica ederim canım henüz o kadar değil. Bakıyorumda yeşillenmeye başlamışsın :img-hyste

Olsun ben yaptığın çalışmalarına bakıyorum gerçekten çok güzel yapıyorsun. Photoimpact de deneyeceğim. Mütevaziliğe gerek yok canımcım :img-wink:

Bu arada evet ya bu sıralar en sevdiğim şey rep vermek karşlığı geldikçe yeşilleniyoruz işte :img-hyste

Senin gibi repi bol arkadaşların sayesinde! :klme

philosophy
24-05-07, 14:30
walla size özeniyorum ya, ama bende boş vakit bulursam uğraşıcam şu işle :img-yes:

Hepinizin ellerine sağlık :happy0064

nalan-k
24-05-07, 21:34
tree- sophia renkli aras resmin süper
sevim-sehbal avatarlarin cok güzel olmus
cerencim nesi var gayet iyi olmus, hele ikinci yaptigin avatar su nejat giray nogay falan orda kötülerden biri eksik canim, madem kötü adamlari bir araya topladin bagru juri de olsaydi:img-hyste

herkesin ellerine emegine saglik.tskler:img-wink:

cerenimo
24-05-07, 21:38
tree, hande, sevim yaptıklarınız müthiş, ellerinize sağlık:)
Handecim, eklediğin resimler için de çok teşekkürler canım:)

cerenimo
24-05-07, 21:40
tree- sophia renkli aras resmin süper
sevim-sehbal avatarlarin cok güzel olmus
cerencim nesi var gayet iyi olmus, hele ikinci yaptigin avatar su nejat giray nogay falan orda kötülerden biri eksik canim, madem kötü adamlari bir araya topladin bagru juri de olsaydi:img-hyste

herkesin ellerine emegine saglik.tskler:img-wink:

Anaaa juriyi unutmuşum :img-blush
Neyse onu da bir dahakine inşallah:)
Beğenmene sevindim canım, siz beğendikçe daha da yapasım geliyor:)

hyoldas
24-05-07, 21:47
Cerenimo'cum eklediğim resimleri bu halde görmek beni acayip sevindirdi!
harika yapmışsın tatlım ne diyebilirim ki ellerin dert görmesin müthiş olmuş :happy0064 :happy0064 :happy0064

Tree'cim Aras çalışman çok hoş arka font harika tek kelimyle aşmışsın artık :good:

Sevimcim çalışmaları çok güzel olmuş ben zaten sana puanlarımıla aktarmaya çalışıyorum ama ;) yine de harika yapmışsın

cerenimo
24-05-07, 21:49
Cerenimo'cum eklediğim resimleri bu halde görmek beni acayip sevindirdi!
harika yapmışsın tatlım ne diyebilirim ki ellerin dert görmesin müthiş olmuş :happy0064 :happy0064 :happy0064

Tree'cim Aras çalışman çok hoş arka font harika tek kelimyle aşmışsın artık :good:

Sevimcim çalışmaları çok güzel olmuş ben zaten sana puanlarımıla aktarmaya çalışıyorum ama ;) yine de harika yapmışsın

Çok teşekkürler handecim, beğenmene cok sevindim cnm...
İmzayı mı diyorsun avatarı mı??

hyoldas
24-05-07, 22:17
Çok teşekkürler handecim, beğenmene cok sevindim cnm...
İmzayı mı diyorsun avatarı mı??

valla avatarlar çok profesyonelce imzada güzel ama kenarları falan yumuşatmayaı öğrenirsen çok daha güzel olur ilk deneme için harika diyebiliriz ama :)

cerenimo
24-05-07, 22:50
valla avatarlar çok profesyonelce imzada güzel ama kenarları falan yumuşatmayaı öğrenirsen çok daha güzel olur ilk deneme için harika diyebiliriz ama :)

Oleeey, çok mutlu oldum valla:) Beğenmene gerçekten çok sevindim:) Bir tek onu yaptım, başka bir şey yapmadım henüz:) Ama yapacağım imza anlamında:) Eleştirini dikkate alacağım canım:)
Bu arada kendim çekmediğim için senin resimleri kullandım, çok teşekkürler:) Gerçekten çok çok işime yaradı:)

tree
25-05-07, 08:13
Canlarım beğendiğinize inanın çok sevindim.Diğer arkadaşlar kadar usta olmasamda elinden geleni yapıyorum.Tşkler.

nalan-k
25-05-07, 12:02
messacim sehbal avatarlarin ve imzalarin süper canim ellerine saglik.

spider_th
25-05-07, 12:35
Messa ,şehbal avatar ve imzalarına bayıldım.:happy0064 İzninle bir tanesini kullanıyorum.:img-wink:

philosophy
25-05-07, 13:45
Sevim su efekti çok yakışmış, hepinizin ellerine emeklerine sağlık arkadaşlar..

MoR_CaDİ
25-05-07, 18:09
stormy süpersin ya
koptum koptum bi daha anca bağlandım
muhteşem ötesi olmuş
sana yazdırsınlar bundan sonra dizinin senaryolarını
valla reytingler tavan yapar
kvyi bilem geçer
hatta formatı da deiştirsinler
sitcom yapsınlar
neyse çok güzl olmuş ellerine sağlık

ekin_26
25-05-07, 20:11
handecim ,tree ,cerenimo, messa, sevim hepinizin ellerine saglik bir hafta yoktum harika seyler yapmisiniz hele azolara bayildim

cerenimo
26-05-07, 18:28
Messa, ekin çalışmalarınız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Hande, resimler için çok teşekkürler, müthişler gerçekten.Bir kaç tane alıp çalışmalarım için kullanacağım canım:) Hatta hepsini de alabilirim yani :icon_whis
EDİT!: Yaptıklarımı beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler

hyoldas
26-05-07, 18:43
Messa, ekin çalışmalarınız çok güzel olmuş, ellerinize sağlık.
Hande, resimler için çok teşekkürler, müthişler gerçekten.Bir kaç tane alıp çalışmalarım için kullanacağım canım:) Hatta hepsini de alabilirim yani :icon_whis
EDİT!: Yaptıklarımı beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler

Al tabi canım feda olsun :)) senin çalışmalarına....
Bu arada hafta sonu imzalar üzerinde biraz daha çalış he mi? Bekliyorum imzalarını

cerenimo
26-05-07, 20:48
Al tabi canım feda olsun :)) senin çalışmalarına....
Bu arada hafta sonu imzalar üzerinde biraz daha çalış he mi? Bekliyorum imzalarını

:):)
Valla canım imzalar üzerinde calışmayı denerim, ama biliyorsun bu hafta da 4 tane yazılım var, onları atlattıktan sonra bol bol yapacağım çalışma, ama bu haftasonu olmayabilir canım.Çok az kaldı, idare edin artık o kadar:) Ama yapmaya çalışırım canım:)

hyoldas
26-05-07, 22:06
Messa ; Şehbal avatarların ve imzaların mükemmel olmuş cidden çok beğendim!
Harikasın! Şehbal'in tarzına uygun ve uyumlu :)

Ekin'cim imzan harika olmuş nasıl anlatayım o ellerin birleştiği sahneler çok güzel eski bölümler daha mı duygusaldı ne!
Ellerine sağlık canım...

Tree ablacım çalışmaların durdu bakıyorum yoksa gizli bir görev peşindemisin? :img-hyste

hyoldas
27-05-07, 00:25
Ekin'cim ellerine sağlık canım sen ne yaptın böyle de olmaz ki brush süper durmuş söyleyeyim :img-wink:
Aras Duru resimleri çok hoş Kanal d amblemini kapatmanın güzel bir yolunu bulmuşsun daha ne diyeyim Oğuz Bey imzası da süper :happy0064 :good:

Harika olmuş güzelim ellerine sağlık!

nalan-k
27-05-07, 09:39
handecim bol bol avatar ve imza yapmissin canim ellerine saglik,
ekin_26 imzalarin cok güzel olmus, oguz imzasida ayriyetten cok güzel, ellerine saglik.

ekin_26
27-05-07, 18:36
Ekin'cim ellerine sağlık canım sen ne yaptın böyle de olmaz ki brush süper durmuş söyleyeyim :img-wink:
Aras Duru resimleri çok hoş Kanal d amblemini kapatmanın güzel bir yolunu bulmuşsun daha ne diyeyim Oğuz Bey imzası da süper :happy0064 :good:

Harika olmuş güzelim ellerine sağlık!

handecim bol bol avatar ve imza yapmissin canim ellerine saglik,
ekin_26 imzalarin cok güzel olmus, oguz imzasida ayriyetten cok güzel, ellerine saglik.
begendiginize sevindim yavas yavas kıvırmaya basladim handecim senin sayende yosa ben phofiltrenin o özelliklerinden hala bir haber olucaktim seninde payin var imzalarda

zamanım oldukça yapmaya devam edicem

nalan-k
28-05-07, 01:17
ekin_26, aras-duru imzalar, ve avatarlarin cok güzel:img-yes:
sewim, seninde aras-duru imzalarin cok güzel:img-yes:
treecim, aras fotografini cok begendim:img-yes:
handecim, aras imza ve avatarlin süper:img-yes:

hepinizin ellerine emegine saglik, biz beceriksizler sizler sayesinde böyle güzel calismalara sahip oluyoruz:img-wink:

nalan-k
28-05-07, 12:36
treecim calismam cok güzel olmus, aralarina koydugun siirde bir bambaska hava vermis. ellerine saglik, bu arada rep de verdim:img-hyste . hak ettin yani, bukadar ugrastin:img-yes:

Messa
28-05-07, 12:44
Handecim, Treecim, ekin_26, Sewim arkadaşlar hepinizin çalışmaları muhteşem ellerinize yüreğinize sağlık.

tree
28-05-07, 12:59
yorumlarınız için çok teşekkürler

hyoldas
28-05-07, 20:08
Stormy son senaryona bayıldım arkadaşım ellerine sağlık senin bu yazdıklarından film çekilir yahu süpersin süper süper :happy0064 :happy0064

stormy
28-05-07, 21:39
Biraz dedim eski turk filmlerinin yonetmenlerine saygi :img-hyste...ihlamurlar ustunde :D

hyoldas
28-05-07, 21:54
Biraz dedim eski turk filmlerinin yonetmenlerine saygi :img-hyste...ihlamurlar ustunde :D

Ihlamurlar üstünde he :img-hyste :img-hyste

Ama olmuyor Stormy hep yorumlar bizden geliyor birazda seni alalım yorumlar bölümüne :img-wink: İstihram edicem efem :icon_whis

nalan-k
28-05-07, 22:31
handecim canim calismalarin süper:img-yes:

bana bak kiz, birdaha günahim falan alma, bak ne güzel adam akilli ugruyorum:img-hyste günde bir defa ve yorumumuda yapiyorm

nalan-k
30-05-07, 01:48
handecim bak bakiyorum hergün:img-hyste :img-hyste
ellerine saglik canim, sehbal ve aras imzalarin yikiliyor:img-wink:

nalan-k
01-06-07, 11:15
handecim, aras-duru imzan cok güzel olmus canim:img-wink:
treecim-arasin kirmizi türk bayrakin üstündeki resim süper canim
bu arada hangisi daha cok yakismis diye sormussun, hemen cevabimi vereyim, taabiki duru:img-yes: , onlarin gönülleri zaten bir canim.

cerenimo
01-06-07, 20:53
Handecim, Treecim, ekin, Sewim ; ben yokken neler yapmışsınız böyle yahu??
Hepsi harika, ellerinize sağlık...Mükemmel olmuşlar yahu:)
Bu arada CveB özet için çok teşekkürler...

ekin_26
01-06-07, 21:06
handecim cerenimo ellerinize saglik hepsi çok güzel benimkileride begendiginie sevindim

nalan-k
02-06-07, 01:28
amaaaaaaan buralar yikilmis yine:img-yes: :img-yes: :img-yes:

treecim, vay be yalniz türk aras dagli ha, süüüüüüper:img-yes:
messacim, aras-duru imzan cok güzel:img-yes:
ekin26, aras imzalarina bayildim canim cok güzel:img-yes:
handecim, canim, imzan ve üzerindeki yazi süper canim, insallah senin dedigin gibi sezon finali:img-wink: :img-yes:
hepinizin ellerine emegine saglik

nalan-k
03-06-07, 11:22
sevim duru avatarin icin tskler canim.
handecim senin ekledigin resimleri pek begendim diyemem canim:icon_sorr , arasi öyle yikik kanlar icinde görmek hiiiiic güzel degil canim:icon_sorr , keske cenapin agzindan kan gelen resmini görebilseydik.
ellerinize saglik kizlar:img-yes:

nalan-k
04-06-07, 14:21
treecim canim gene döktürmüssün ellerine saglik:img-yes:

nalan-k
05-06-07, 13:02
cerencim canim sen yaparsinda biz begenmezmiyiz ellerini saglik canim, sezon final:img-yes: calismalarinida bekliyoruz canim, malum ondan sonra showa satisa cikicak dizimiz:img-yes: :img-hyste

cerenimo
05-06-07, 13:37
cerencim canim sen yaparsinda biz begenmezmiyiz ellerini saglik canim, sezon final:img-yes: calismalarinida bekliyoruz canim, malum ondan sonra showa satisa cikicak dizimiz:img-yes: :img-hyste

Beğenmene çok sevindim canım, ben pek beğenmemiştim de:img-blush
Sezon finali çalışmaları da yapacağım canım, bu bölümü izleyelim, siz fotoğraf çekin, ben de yapayım:)
Logoları genelde siliyorum ama showa geçince silmem bir süre:) Anladın sen onu:)
Bu arada bence showdan da çok şey beklememek gerekiyor...Malum Ayrılıka yaptıklarını unutamayız:( Bütün kanallar böyle yahu...

hyoldas
06-06-07, 20:17
Rep vermekten yorum yazmayı unuttum valla neyse mesajlar yerine ulaşıyor ya sorun yok di mi?

Emeği geçen tüm Sağır Oda'cılar ellerinize sağlık. Sizin emekleriniz sayesinde Sağır Oda var! Biz istersek biter. :img-yes:

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

tree
06-06-07, 22:26
Rep vermekten yorum yazmayı unuttum valla neyse mesajlar yerine ulaşıyor ya sorun yok di mi?

Emeği geçen tüm Sağır Oda'cılar ellerinize sağlık. Sizin emekleriniz sayesinde Sağır Oda var! Biz istersek biter. :img-yes:

Hepinize kucak dolusu sevgiler.

Bu güzel resimleri yapan ellerin dert görmesin inşallah. E daha ne diyim:good:

nalan-k
07-06-07, 01:01
sevim aras avatari icin tskler.:img-wink:
nessa aras-duru resmin icin tskler:img-wink:
hyoldas hande:img-hyste -resimler icin tskler, isimlerde güzel olmus canim:img-yes:
hepinizin ellerine emegine saglik:img-wink:

metken.06
07-06-07, 18:16
arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık, handecim çok hoş çalışmalar-imzalar, tree, supernova anlamlı çalışmalar için tşkkrlr:good:

hyoldas
07-06-07, 19:19
arkadaşlar hepinizin ellerine sağlık, handecim çok hoş çalışmalar-imzalar, tree, supernova anlamlı çalışmalar için tşkkrlr:good:

Sağol canım beğendiğine sevindim. Kullandığına daha çok sevindim. :img-wink:

hyoldas
07-06-07, 19:23
sevim aras avatari icin tskler.:img-wink:
nessa aras-duru resmin icin tskler:img-wink:
hyoldas hande:img-hyste -resimler icin tskler, isimlerde güzel olmus canim:img-yes:
hepinizin ellerine emegine saglik:img-wink:

Canım benim sizler için yaptım! Unutulmayalım diye :img-wink:

Bu arada canım senin imzan çok büyük onun küçültülmüş versiyonunu ekleyeceğim. İmzana onu eklersin öpüldün tatlım :img-yes:

cerenimo
08-06-07, 01:26
$ewim, nessa, Hande, Arzu, supernova hepiniz harikasınız.Ben girmeyeli neler yapmışsınız böyle.Ellerinize sağlık.Çok güzel olmuşlar.Bu arada Handecim Sağır Oda imzan ve Katil kanal d müthiş:)

hyoldas
08-06-07, 01:28
$ewim, nessa, Hande, Arzu, supernova hepiniz harikasınız.Ben girmeyeli neler yapmışsınız böyle.Ellerinize sağlık.Çok güzel olmuşlar.Bu arada Handecim Sağır Oda imzan ve Katil kanal d müthiş:)

Sağol bir tanem biliyorsun coştum yine dalgalanıyorum been!

yeni yeni sevdalanıyorum ben!

ben bu bölümdeki Aras'a hasta oldum hayalimdeki psiskopat!

Bütün hafta sonun onun üzerinde çalışıcam...

Filozof duymasın :img-hyste :img-hyste

cerenimo
08-06-07, 15:17
Sağol bir tanem biliyorsun coştum yine dalgalanıyorum been!

yeni yeni sevdalanıyorum ben!

ben bu bölümdeki Aras'a hasta oldum hayalimdeki psiskopat!

Bütün hafta sonun onun üzerinde çalışıcam...

Filozof duymasın :img-hyste :img-hyste

Valla coşmuşsun, ama devam et canım:)
Tamam, aramızda kalacak, Filozofa birşey çaktırmayız meak etme:)
Çaktırma da bu bölümde Aras benim de hayalimdeki PSİKOPAT :img-hyste

nalan-k
08-06-07, 20:34
tree, hyoldas, sevim, cerenimo, supernova ellerinize saglik canlarim:img-yes:

philosophy
09-06-07, 16:33
Handeciimm, 34.bölüm resimleri çok güzel canım.. Biraz daha olsa daha güzel olur sanki :img-wink: Hani sana demiştim Aras'a Duru evlendi dediklerinde nasıl güldü...:img-in_lo İşte olay odur... Lütfen lütfen..

EDİT: lafımı geri aldım ben yazarken daha eklemişsin zaten canım... Süppperler süperler.. Ama o gülüşşş hani hani.. :img-in_lo

EDİT -2: Hay Allah ben edit yaparken sen o gülşüde eklemişsin :happy0064 :happy0064 Wallahi leb demeden leblebiyi ekliyorsun canım benim :img-hyste

NOT: Orhan'ın sayfasına da eklersin inşallah :icon_sorr

hyoldas
09-06-07, 17:21
Canım Filozofum beğendin mi?

Daha önümüzdeki sezona kadar neler neler eklerim ben sen merak etme :img-wink:

Aras'ın cidden çok iyi fotolarını yakalamışlar. Hemen Orhan'ın forumuna da ekliycem :icon_whis

ekin_26
09-06-07, 20:42
handecim resimler için tskler hemem imza yapmaya basliyorum

tree
09-06-07, 20:52
müthişsiniz ne diyim ellerinize sağlık

hyoldas
09-06-07, 23:01
Ekin'cim canım ne yaptın böyle yıktın viran eyledin. Kıskandım valla çok yorgunum yapamayacaktım ama dayanamıyorum :img-wink:

Süper süper süper Ellerine sağlık canım...

Tree ablam yorumun için çok çok teşekkür ediyorum. :happy0064

ekin_26
09-06-07, 23:04
Ekin'cim canım ne yaptın böyle yıktın viran eyledin. Kıskandım valla çok yorgunum yapamayacaktım ama dayanamıyorum :img-wink:

Süper süper süper Ellerine sağlık canım...

Tree ablam yorumun için çok çok teşekkür ediyorum. :happy0064
saol canim begendigin için bende bunlar için baya ugrastim iyi olduklarina sevindim biliyosun hafta içi giremiyorum bende hafta sonu toptan ekliyorum

philosophy
10-06-07, 00:07
Hande tek kelimeyle muhteşemsin, Ekincim senin imzalarda çok güzel ama Orhan Kılıç&Çağla Kubat yazmışsın, Ayça İnci kızmasın sonra :img-hyste Basmasın forumumuzu :img-hyste

nalan-k
10-06-07, 09:47
arkadaslar yine buralarda döktürmüssünüz marifetlerinizi:img-yes: becereksizlere inat:icon_sorr :img-hyste

ekincim aras imzalarin icin tskler canim.
nessacim seninde aras-duru resimin güzel olmus canim
cerencim avatarlarin icin sagol canim benim
handecim bir yigin resim eklemissin, ellerine saglik canim, hele katili kanalD, kanald magdurlari tam yerinde olmus canim.

GÜLÇEM
10-06-07, 12:51
herşey süperr ;):img-wink:

ekin_26
10-06-07, 16:43
Hande tek kelimeyle muhteşemsin, Ekincim senin imzalarda çok güzel ama Orhan Kılıç&Çağla Kubat yazmışsın, Ayça İnci kızmasın sonra :img-hyste Basmasın forumumuzu :img-hyste
valla ben bilmem diziden bir sahne deil bende gercek adlarini yaziyim dedim
hem ayça inciylede resmi olsun onlada yapariz
handecim yeni resimler içinde saol

cerenimo
11-06-07, 10:27
Benimkileri de beğenip yorum yapan, beğenip yorum yapmayan herkese çok teşekkürler, beğenmenize sevindim:)
Beğenmeyenlere yok bir şey:) :) Beğenselerdi :img-pilot
ekin, nessa, Hande, Arzu harika olmuş imza ve avatarlar...
Handecim eklediğin fotoğraflar harika...İmza için alıyorum birazcığını...:)

tree
11-06-07, 13:58
Ay filozofcum çok hoş valla .aynı orhan veli kanık :img-hyste :img-hyste (yani o şairede bayılıyım ama neyse)

hyoldas
11-06-07, 14:53
Filo ben Aras'ın seni sevme ihtimalini sevdim. :icon_sorr

Heeeep melankoliii :icon_whis

hyoldas
11-06-07, 14:56
Benimkileri de beğenip yorum yapan, beğenip yorum yapmayan herkese çok teşekkürler, beğenmenize sevindim:)
Beğenmeyenlere yok bir şey:) :) Beğenselerdi :img-pilot
ekin, nessa, Hande, Arzu harika olmuş imza ve avatarlar...
Handecim eklediğin fotoğraflar harika...İmza için alıyorum birazcığını...:)

Sen imza yapta ben senin için hep eklerim tatlım benim.
Avatarlarında çok hoş birde Çiğdem avatarı yapsana gif olarak benim son resimlerden süpernovanın gönlünü alak.:img-wink:

cerenimo
11-06-07, 15:25
Sen imza yapta ben senin için hep eklerim tatlım benim.
Avatarlarında çok hoş birde Çiğdem avatarı yapsana gif olarak benim son resimlerden süpernovanın gönlünü alak.:img-wink:

Ekle valla...Sen ekle, ben kullanayım:)
Avatarları beğenmene sevindim...Sen istersin de ben yapmam mı canım arkadaşım...Çiğdem mi istiyorsun, hemen yapayım...
Doğru yaa, süper nerde, neden yok ne zamandır??Merak ettim valla, bir şeye mi sinirlenmişti kii :img-in_lo :icon_sorr

philosophy
11-06-07, 15:50
Arzu ablacım wallahi hislerime tercüman olmuşsun resmen o gülüşe hasret kalmak en büyük ceza olsa gerek :sad53: Ammada arabesk oldum yaw :img-hyste :img-hyste

hyoldas
11-06-07, 16:03
Arzu ablacım wallahi hislerime tercüman olmuşsun resmen o gülüşe hasret kalmak en büyük ceza olsa gerek :sad53: Ammada arabesk oldum yaw :img-hyste :img-hyste

Heyttt kim tutar seni! İçimdeki Orhan aşkı bir başka :happy0064 :happy0064
Orhan için Sağır Oda için batsın bu dünya :img-hyste

Tree n'eetin baciii :icon_whis
Hem dekolte, hem 3 nolu gülcük amaninnn :img-hyste

tree
11-06-07, 21:34
Kız hande bacım nerden buldun bu Orhan Veli resimlerini ya.Valla burdada acip karizma ha (bize götürsem gelirmi acep)(pısssstttt filo duymasın )okeyto

hyoldas
11-06-07, 21:41
Kız hande bacım nerden buldun bu Orhan Veli resimlerini ya.Valla burdada acip karizma ha (bize götürsem gelirmi acep)(pısssstttt filo duymasın )okeyto

Bilmiyorum ki gelir mi :icon_whis
Gelse mi ?
Orhan gelecek mi? Geçmiş mi? :icon_sorr
Geleceği varsa göreceği var :img-in_lo
Gel bize bazı bazı :img-pilot

philosophy
11-06-07, 23:27
ŞŞŞŞTTT noluyo bakiim burda!!! Heh yakaladım sizi... :img-polic Ne öyle çağırmalar falan!!!!:img-polic

cerenimo
12-06-07, 01:04
Hehhee....
Hepsi mükemmel....Kusursuz...
Ellerinize sağlık kızlarr:)

nalan-k
12-06-07, 05:54
stormycim yine süper senaryolar yapmissin, hele su yaptigin son senaryo cimciklemeli falan, karnim yarilidi desem yeridir:img-hyste :img-hyste
handecim senin yazdigin repliklerde cok güzel, insallah yeni yayin döneminde bunlarin bir kismini yine duyucagiz:img-yes:

nalan-k
12-06-07, 09:00
bak stormycime bak yine senaryo yazsmis, senin senaryolarini okumaktan ve yorum yazmaktan isime gec kaliyorum yaw:img-hyste :img-hyste , bosver deger bu senaryolara deger canim, gene kopardin beni, zahit dansöz olmus ha, o göbekle bi güzeldi kiritiyordur:img-hyste :img-hyste
olurda oynamassa dizimiz, kesinlikle sen her persembe aksamlari söyle 90 dakikalik senaryo yazarsin bizde izlemis kadar oluruz canim:img-hyste

nalan-k
12-06-07, 23:10
aaa hande bir yigin cigdem imzalari yapmis, hayirdir hande sendemi diger sitelerdeki gibi cigdem hayrani olup ciktin karsimiza:img-hyste
ellerine saglik canim:img-wink:

hyoldas
12-06-07, 23:17
aaa hande bir yigin cigdem imzalari yapmis, hayirdir hande sendemi diger sitelerdeki gibi cigdem hayrani olup ciktin karsimiza:img-hyste
ellerine saglik canim:img-wink:

Yok bacım kız o kadar poz vermiş Hande benim resmimi yapar diye o yüzden birde SüperNova için bu da Stormy için bu da Hiro için :img-hyste :img-hyste

cerenimo
13-06-07, 14:55
Handecim ellerine sağlık valla...Harika olmuşlar:)

hyoldas
13-06-07, 15:05
Handecim ellerine sağlık valla...Harika olmuşlar:)

Sağol canım seninkilerde süper olmuş! Çiğdem o kadar poz vermiş es geçmek olmaz di mi :img-wink:

Oğuz'a söyüycem akşam evde, cepten aradım Mİt'le toplantıdaydı. Gözlerinden öper enişten

cerenimo
13-06-07, 15:53
Sağol canım seninkilerde süper olmuş! Çiğdem o kadar poz vermiş es geçmek olmaz di mi :img-wink:

Oğuz'a söyüycem akşam evde, cepten aradım Mİt'le toplantıdaydı. Gözlerinden öper enişten

Yani, o kadar uğraşmış kızcağız:) Beğenmene sevindim...
Hadi ya, dün ben de aradım, enişte arkadaşım seni aramış, yoksa bilmediğimiz bir şey mi var diye, ama açmadı, ondan demek ki:)
Bu arada, Aleyküm Selam, etmişler mi yine yeminlerini:)

nalan-k
13-06-07, 20:12
aa cerencim niye havanda degilmissin, vallah bence gayet iyi olmus sekerim, ama anlamadigim cigdem biraz acildi sacildi birden moda oldu kizcaz sende onun calismalarini yapmissin, ah cigdem ah degerini canliykan bilemedik:img-hyste :img-hyste :img-hyste

philosophy
13-06-07, 23:31
Cerencim herkes Duru'yu seviyo demişsin ama unutma ki biri hariç..:hıh :img-hyste

cerenimo
14-06-07, 01:27
aa cerencim niye havanda degilmissin, vallah bence gayet iyi olmus sekerim, ama anlamadigim cigdem biraz acildi sacildi birden moda oldu kizcaz sende onun calismalarini yapmissin, ah cigdem ah degerini canliykan bilemedik:img-hyste

Çok teşekkürler canım beğendiğine çok sevindim:)
Çiğdem olayı ne biliyor musun?
Geçen gün Hande dedi ki, Süpernovanın gelmediği sıralarda, Süper ne zamandır yok, onun için şu Çiğdemi biraz konuşturalım, belki çıkar bir yerlerden:)
Ondan yaptık yani:) Handecim Süper için istedi benden, ondan dolayı Çiğdemler de Süpere ithaf edildi genel olaraktan:)

Cerencim herkes Duru'yu seviyo demişsin ama unutma ki biri hariç..:hıh :img-hyste

Ayyy, pardon Mervecim...Doğru 1 kişi hariç:) Pardon ya, hemen editliyim bari:) Bir daha bak şimdi:)

ekin_26
14-06-07, 19:59
handecim 2 bölüm resimleri için tskler
tree resimlerin üzerindeki yazilar süper
imza ve avartarlada çok güzel hepinizin ellerinze sagilik

hyoldas
14-06-07, 20:02
handecim 2 bölüm resimleri için tskler
tree resimlerin üzerindeki yazilar süper
imza ve avartarlada çok güzel hepinizin ellerinze sagilik

Sağol canım teşekkür ederim yorumun için :img-wink:

ekin_26
14-06-07, 20:07
stormy ellerine saglik gene döktürmüssün

hyoldas
15-06-07, 12:22
Stormy senaryoların yine süper sen bir dehasın kardeş :img-wink:

Gel bunları Sağır Oda'nın diğer fan sitelerinde yayınlayalım. Belki yapımcılar seni keşfeder ne dersin ? :img-yes:

tree
15-06-07, 19:08
Ekincim gerçekten çok güzel olmuş ellerine, emeğine ,yüreğine sağlık

ekin_26
15-06-07, 19:13
Ekincim gerçekten çok güzel olmuş ellerine, emeğine ,yüreğine sağlık
bir sey deil treecim begendine sevindim

philosophy
15-06-07, 19:19
Cerencim EDİT'in çok yerinde olmuş canım ellerine iki kere sağlık:) Anladın sen onu :img-wink:

hyoldas
15-06-07, 19:41
Arkadaşlarımızın hepisi yetenekli maşşallah forumunda yetenek fışkırıyor
41,5 kere tü tüü

tree ablam sen duruldun ne iş :icon_whis

ekin_26
15-06-07, 19:52
Arkadaşlarımızın hepisi yetenekli maşşallah forumunda yetenek fışkırıyor
41,5 kere tü tüü

tree ablam sen duruldun ne iş :icon_whis
handecim naparsın içimizide böyle bir cevher varmis saolsun sagir oda çikardi bu cevheri ortaya

tree
16-06-07, 18:49
Nessacım hem değişik hemde çok güzeller.Bayıldım :happy0064

ekin_26
17-06-07, 14:34
handecim ellerine saglik hepsi süper nessa senikide çok güzel

hyoldas
17-06-07, 14:36
handecim ellerine saglik hepsi süper nessa senikide çok güzel

Sağol canım beğendiğine sevindim.
Teşekkür ederim. :img-wink:

cerenimo
17-06-07, 15:59
Cerencim EDİT'in çok yerinde olmuş canım ellerine iki kere sağlık:) Anladın sen onu :img-wink:

Anladım canım, anlamam mı:)

Bu arada hepiniz müthişsiniz arkadaşlar, ellerinize sağlık, nessacım, ekincim, handecim...Mükemmelsiniz valla...
Bu arada nerelerdesiniz yaw, hiç kimse konuşmuyor mu? Neden? Giriyorum, kimse yok...:icon_sorr :img-help:

hyoldas
19-06-07, 20:47
Ekin'cim tatlım tek kelimeyle harikasın yaptığın çalışmalar çok hoş oluyor.

Valla sen daha okullar biter bitmez böyle çalışmalar yaparsan kışa doğru harika işler çıkaracaksın canım.

Tekrar tebrikler canımcım :good:

hyoldas
20-06-07, 08:43
Arzu Ablacım resimler çok güzel olmuş ellerine sağlık!
Mavi fonlu olan çok güzel duruyor. :img-yes:

Bende mi biraz Azo çalışsam :img-blush Kıskandım şimdi :img-wink:

tree
20-06-07, 09:26
Teşekkürler handecim beğendiğine sevindim.

ekin_26
20-06-07, 11:39
Ekin'cim tatlım tek kelimeyle harikasın yaptığın çalışmalar çok hoş oluyor.

Valla sen daha okullar biter bitmez böyle çalışmalar yaparsan kışa doğru harika işler çıkaracaksın canım.

Tekrar tebrikler canımcım :good:
saol canim insallah kisinda devam edebilirim üniversiteyi aileminin yaninda okuyamazsm biraz zor yaparimda artik tatilide eve geldimde toptan yaparim
:img-wink:
tree azolar çok güzel olmus ellerine saglik

cerenimo
21-06-07, 21:01
Ekincim ve Arzucum mükemmel olmuş valla...
Ben yapmıyorum bari siz yapın:)

hyoldas
21-06-07, 21:07
Ekincim ve Arzucum mükemmel olmuş valla...
Ben yapmıyorum bari siz yapın:)

Ama benimkilerde fena değil hani :img-hyste :img-hyste :img-pilot
Di mi Ceren'cim :img-wink:

ekin_26
22-06-07, 10:38
handecim ve tree avartar çok güzel ellerinize saglik

hyoldas
22-06-07, 10:50
handecim ve tree avartar çok güzel ellerinize saglik

Sağol canım benim senin imzalar ve avatarlarda çok güzel olmuş !

ellerine sağlık canım benim :good: :good:

cerenimo
22-06-07, 11:00
Ama benimkilerde fena değil hani :img-hyste :img-hyste :img-pilot
Di mi Ceren'cim :img-wink:

Anam...
İnanmıyorum, Handecim seni yazmıstım, düzenlerken silmişim :img-blush :img-blush
Ellerine sağlık canım, harikasın valla, o kadar resim ekle, photoshop yap, ben seni yazmıyım oraya :img-blush
Ellerine sağlık canım tekrar :)

hyoldas
22-06-07, 11:18
Sağol canım kendime metazori yorum yaptırıyorum sonraa şeeey beni unutanlara hatırlatıyorum valla daha ne yapayım işte :img-hyste :img-hyste

Tree ablacım Aras'ların harika olmuş bir de stil yapmışın altalta yan yana her yer Aras oldu amaniiin :img-help: :img-pilot

tree
22-06-07, 13:19
ekin,hande, ceren sağolun .
Handecim, Orhanım heryerde olsun istiyorum ne yapayım .Yukarıda aşağıda sağda solda

cerenimo
22-06-07, 17:30
Sağol canım kendime metazori yorum yaptırıyorum sonraa şeeey beni unutanlara hatırlatıyorum valla daha ne yapayım işte :img-hyste :img-hyste

Tree ablacım Aras'ların harika olmuş bir de stil yapmışın altalta yan yana her yer Aras oldu amaniiin :img-help: :img-pilot

Aaaa, aşk olsun, metazori yorum mu olur hiç...Hem kim unuttu seni, aaaaa Hande...Seni kim unutur...Yaptıklarını, yorumlarını ve seni :img-wink:

eflatun
22-06-07, 17:33
ekin_26 sehbal'in yuzu zaten cok guzel imza da avatar da guzel olmus ellerine saglik.

tree ve hyoldas tum calismalar nefes kesiyor ama avatarlar can yakiyor. Ellerinize saglik.

Burdayiz efendim, dortgozle devamini bekleriz:img-wink:

eflatun
24-06-07, 22:28
Ekin, son calismalarin cok guzel olmus. Gerci soylememe gerek yok ama bandanali olanlar favorim. Ellerine saglik.

Flora, senin de calismalarin cok guzel, tesekkurler.

ekin_26
25-06-07, 12:57
Ekin, son calismalarin cok guzel olmus. Gerci soylememe gerek yok ama bandanali olanlar favorim. Ellerine saglik.

Flora, senin de calismalarin cok guzel, tesekkurler.

saol eflatun begendigine sevindim

eflatun
25-06-07, 16:29
ekin, duru - aras imzalarin guzel olmuslar. Ikinci set daha cok hosuma gitti ozellikle de 2 ve 3 numarali olanlar. O sahne ikisinin en begendigim ve en elektrikli sahneleri idi. Sanki ondan sonra bir daha o elektrigi hissedemedim. Belki de bu yuzden duru - aras diyemedim.
Ellerine saglik...

ekin_26
25-06-07, 16:53
ekin, duru - aras imzalarin guzel olmuslar. Ikinci set daha cok hosuma gitti ozellikle de 2 ve 3 numarali olanlar. O sahne ikisinin en begendigim ve en elektrikli sahneleri idi. Sanki ondan sonra bir daha o elektrigi hissedemedim. Belki de bu yuzden duru - aras diyemedim.
Ellerine saglik...
eflatun bende osahneyi çok sevmistim int ararkende reisimleri buldum sansima
begendigine sevindim

tree
26-06-07, 11:22
İremcim ellerine sağlık çok güzeller.hatta süperler ve hatta 10 numara

ekin_26
26-06-07, 13:08
İremcim ellerine sağlık çok güzeller.hatta süperler ve hatta 10 numara
tskler tree seninkilerde çok güzel ellerine saglik

cerenimo
26-06-07, 19:07
Hande, Arzu, İrem...Harikasınız valla...Ne bu çalışkanlık...Yoksa ben mi tembelleştim :icon_whis :) Ellerinize sağlık...Ben daha fazla konuşursam kendi kendimi ele vereceğim :)

nalan-k
09-07-07, 00:18
buralar yine yikilmmis, ellerinize saglik vallah nediyeyim süpesiniz:img-wink:

grapphist
10-07-07, 17:27
hyoldas abla çalışmalrın çok güzel ellerine sağlık sana ayrıca imzam içinde teşekkür ederim ellerine sağlık

hyoldas
10-07-07, 18:16
hyoldas abla çalışmalrın çok güzel ellerine sağlık sana ayrıca imzam içinde teşekkür ederim ellerine sağlık

Sağol ablam o senin güzelliğin :happy0064

Sende kendi çalışamlarını ekle de bende yorum yapayım ama olmuyor ki böyle :icon_whis

Her zaman yorumlarını bekliyorum biraz siteyi keşfet, o zaman mesajlaşmaya da başlarız :img-wink:

grapphist
12-07-07, 18:15
Sağol ablam o senin güzelliğin :happy0064

Sende kendi çalışamlarını ekle de bende yorum yapayım ama olmuyor ki böyle :icon_whis

Her zaman yorumlarını bekliyorum biraz siteyi keşfet, o zaman mesajlaşmaya da başlarız :img-wink:

abla bi kaç çalışma ekledim yorumları bekliyorum

hyoldas
12-07-07, 18:18
Ablacım süper çalışmalar burada bak beyaz zeminin üzerinde daha güzel duruyor ama bununla kurtulamazsın bütün resimlerini bekliyorum.

özellikle bu Nogay'la Giray'ın resmine bayılmıştım zaten süper olmuş canım benim ellerine sağlık. :good:

Harikasın kardeşim ee ne olsa kimin öğrencisi :img-icecr

grapphist
12-07-07, 18:22
Ablacım süper çalışmalar burada bak beyaz zeminin üzerinde daha güzel duruyor ama bununla kurtulamazsın bütün resimlerini bekliyorum.

özellikle bu Nogay'la Giray'ın resmine bayılmıştım zaten süper olmuş canım benim ellerine sağlık. :good:

Harikasın kardeşim ee ne olsa kimin öğrencisi :img-icecr

teşekkür ederim yavaş yavaş abla ekleycem işaallah

beğendiğine sevindim abla(hocam) kimin öğrencisi :img-icecr

cerenimo
17-07-07, 14:54
Ellerinize sağlık...Mükemmel olmuş hepsi...
Ben de yapcam inş. ama ne zaman bilmiyorum :)