mysterey
25-06-08, 11:37
çokk süper resimlerrr tşkler
|
Tüm Versiyonu Göster : Cavit Çetin Güner Sayfalar :
1
[2]
mysterey 25-06-08, 11:37 çokk süper resimlerrr tşkler trkn 10-07-08, 22:10 Selam arkadaslarrr:) Cavit'in daha yeni ismini öğrendiğim için ilk kez yazdım:) Öncelikle eklenen her resim için çook tesekkürler.. Hele bi önceki sayfadaki köpekli resmine bittim:img-in_lo Şu an S'nek tv de ev'li keyf var.. cavit abi de konuk.. Çok yakısmıs gözlüklerr:) Tavsiye ederim vlla çok güsell şeyler konusuolarr:) inadina_baris 14-07-08, 21:48 vefali dostmus.. melegimizi yalniz birakmadigi icin hem ona hem fulya ceylana cok cok tsk ederiz.. inadina_baris 16-07-08, 15:53 http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Content&file=viewarticle&id=4549 yeni bir diziye basliyormus.. sevgili ayse kökcü ile birlikte.. ikisini tekrar bir arada ayni dizide görmek güzel ve ayni zamanda cok aci olacak.. ben izleyebilirmiyim bilmiyorm.. yalanci yarimden hic bir oyuncuyu baska dizilerde izleme gücünü bulabilmis degilim.. hayirlisi olsunn.. yolu acik olsun.. her zaman güzel isleri ile duyursun sesini.. mysterey 17-07-08, 16:18 yha annem dizisinde oynuyordu bıraktımı o diziyi şimdide talih kuşu die bi dizide oynayacakmışş EzZg!_aLp 17-07-08, 16:38 arkadaşlar meraba arkadaşımızında dedii gibi cavit çetin güner evli keyf e konuk oldu daha önceden başıdnan bi evlilik geçiyormuş ama evlenecekleri sırada kız vaz geçmiş aileside cavite karşıymış sevgilisinin nikahta giyeceği kıyafeti hala saklıyormuş ...cavit annesini kaybettiği için hemen yuva kurmak istiyormuş...bi kızda ilk önce burnuna bakarmış burnunun güzel olması lazımmış ve ev yemeklerini çok sevdiğinden özelliklede tavuk pilav sevgilisinin bu yemeği güzel yapması lazımmış bir sürü takım forması var aklıma sadece bunlar geldi şuan baya oluyo çünkü programı izlediğim:S ve evli keyf in program sunucusuyla adı fulya ama soyadını hatırlamıyorum.. sevgililermiş geçmiş yıllarda yaşanmış ve bitmiş gs-tugba93 17-07-08, 18:10 Arda Esen, Talat Bulut ve Vahide Gördüm'ün başrolünü oynadığı Kanal D'nin 'Annem' disisinin kadrosuna katıldı. Milliyet Televizyon'un haberine göre; Esen, yeni yayın döneminde ekrana gelecek bölümlerde Bulut ve Gördüm'ün kızını canlandıran Duygu Yetiş'in sevgilisi rolüyle kamera karşısına geçecek. CNNTÜRK spikeri Pınar Esen ile evli olan oyuncu, TRT 2'de cumartesi günleri yayınlanacak 'Bizim Denizlerimiz' adlı denizcilik sorunlarının tartışıldığı bir programı da sunacak. Arda Esen goncanin erkek arkadasi olcakmis ozaman cavit cetin güner diziden ayrilmis sanirim sdr 17-07-08, 19:23 cavit abi yeni diziye başlıyormuş cok güzel :) ama arkadaşalr arda esen oldukça byük 16 yaşında birini canlandırması biraz komik kaçr hadi bu sene 17 canladırcak gonca karakteri haliyle sevgilisi eymende cavit abi cok iyidi cavit abi bu dizide diye bn annem dizisini izlemiştim hala izlerimde cavit abi iyiydi ya yeni dizisi inşallah iyi bir reyting yakalarda bizde cavit abiyi ekranda görürüz :) mysterey 18-07-08, 15:43 yha neden ayrıldıki bence annem süper bir diziydi vede iyi bir yer edinmişti başarlılıydıdaa ama neyse inş yeni projeside annem kadar sevilir pamuk_ela 22-07-08, 22:19 yeni diziye başlamasına çok şaşırdım...daha doğrusu annemden ayrılmasına çok şaşırdım.gayet başarılı bi projeydi...hayırlısı olsun... melisa_b 17-08-08, 15:46 TIK TIK TIK... Ben geldim... Bir Y.Y'ci fanatik Barışçı ve Cavitçi olarak... Kabul edilir miyim acaba? Sevgiler... Melisa --melykhe-- 21-08-08, 16:10 Milliyet Gazetesi - Televizyon eki 16-22 Ağustos 2008 Cavit Çetin Güner Oyunculuk yapıyor, iki üniversite okuyor KANALD'DE YAYINLANAN "ANNEM" DİZİSİNDEKİ "EYMEN" KARAKTERİYLE DİKKAT ÇEKEN CAVİT ÇETİN GÜNER, KONSERVATUAR VE BANKACILIK OKUYOR Kanald'nin sevilen dizisi "Annem"de Eymen karakteriyle tanıdığımız genç oyuncu Cavit Çetin Güner, dizinin yaz tatiline girmesiyle birlikte atv'de yayınlanan Talih Kuşu adlı dizi için kamera karşısına geçti. Arkadaşları yaz tatili yaparken, çalışmayı tercih eden Güner, "Hem okuyup, hem çalışmak zorundayım" dedi. Garsonluktan, tezgâhtarlığa, ekmekçilikten, hamallığa kadar birçok işi yapan Güner, Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi. Aynı zamanda Açık Öğretim Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü'nde okuyan Güner, her sınıfı çift dikiş gitse de pes etmeyip okulu bitireceğini söyledi. #Oyunculuk maceranız nasıl başladı? -Büyükçekmece'de lise yıllarında tiyatro yapmaya başladım. Çok hoşuma gitti ve konservatuara girmeye karar verdim. Kazanamam sanıyordum ama kazandım. Aslında kafanda üniversite falan okumak yoktu. Oyunculukta iddialı değilim ama severek yapıyorum. #Okul hâlâ devam ediyor mu? -Konservatuarda altıncı yılım ama ben üçüncü sınıftayım. Bugüne kadar hep çift dikiş gittim. Bu yıl okulu bitirmem gerekiyor. Çünkü yasalar en fazla 7 yıl okumaya izin veriyor. Bu yıl mezun olacağıma inanıyorum. Çalıştığım için okumakta çok zorlanıyorum. Bizim okulda çalışmak pek hoş karşılanmıyor. Ben çalışmak durumundayım çünkü ailemin ve kendimin maddî ihtiyaçlarını karşılamam gerekiyor. Hep kendi paramı kendim kazandım. 6 yaşındayken bile su satıp paramı kazandım. Garsonluk, tezgâhtarlık, ekmekçilik, kasiyerlik hatta hamallık bile yaptım. #Konservatuar okurken neden bankacılık okumak istediniz? -Annemi yıllar önce kaybettim. O benim hep bankacı olmamı isterdi. Ayrıca oyunculuğun yanında bir mesleğim daha olsun istedim. #Lise yıllarınızda birçok disiplin suçu almışsınız. Yaramaz mıydınız? -Kesinlikle öyleydim. Kavgacı biri değildim ama bela bir şekilde gelip beni buluyordu. Kavga etmekten, gruplaşmaya yol açmaktan ceza aldım. İki kere sınıfta kaldım ve üstüne disiplin suçu alınca okuldan atıldım. #Üniversite hayatınızda da böyle sorunlar yaşıyor musunuz? -Devamsızlık sorun oluyor. Sürekli sınıf değiştirdiğim için arkadaşları tanımıyorum. #Sizi izleyenlerin tepkileri nasıl oluyor? -Yolda yürürken tanınmaya başladım. Beni çocuklar sevmiyor. Genelde liseli kızlar, ortaokul yaşlarındaki kızlar ve anneleri seviyor. Onların bu ilgisi beni mutlu ediyor. #Şu anda oyunculuk anlamında kendinizi nerede görüyorsunuz. İstediğiniz noktada mısınız? -Şu anda ne istediğimi bilmiyorum aslında. En azından Türkiye'de ben oyunculuk yapıyorum diyeceğim bir noktada değilim, yani Uğur Yücel değilim. Ancak Uğur Yücel'in bir filminde oynasaydım kendimi oyuncu gibi hissedebilirdim. Tiyatro sahnesi benim için çok önemli. Otaya çıkacak kişi dolu, donanımlı ve kusursuz olmalı. Şener Şen ve Robert De Niro gibi eğitim almadan da başarıyı yakalayan oyuncular tabi ki var, ama benim jenerasyonum da akademik eğitim imkânı var. #Talih Kuşu adlı dizide oynuyorsunuz. Mete karakterinden biraz bahseder misiniz? -Yakışıklı, hiçbir işten anlamayan, okuldan yeni mezun olmuş, hedeflerine ulaşmaya çalışan bir genç. İşini arkadaşının parasıyla açan, kendi parası olmayan ve onların parasını yiyen bir karakter. #Oyuncu olmadan önceki hayatınıza baktığınızda neler hissediyorsunuz? -İnsanların içindeyim ve asosyal değilim. İstediğim gibi giyinebilir, saçımı istediğim gibi yapabilirim. Diğer oyuncu arkadaşlarımdan farkımın bu olduğunu düşünüyorum. Ben yapabileceğim şeyleri, istediğim için yapıyorum. Önceki hayatımdan çok farklı yaşamıyorum. #Oyuncu olmasaydınız hangi işi yapardınız? -En son fırında çalışıyordum. Eğer konservatuara girip kazanamasaydım galiba fırıncı olurdum. Ya da baba mesleği olan taksiciliği yapardım. |