Tüm Versiyonu Göster : Koçum Benim

Sayfalar : 1 [2] 3 4

hellokity
04-06-06, 16:08
çok sağol girl01 neyse allahtan izlediğim bölümlermiş bişey kaçırmamışım

ULUNAY
04-06-06, 16:10
Yapılan bir sürü gençlik dizisi vardı ama bu akılda kalanlardan oldu gerçekten güzel bir diziydi...:good:

hellokity
04-06-06, 19:06
evet gerçekten okadar gençlik dizisi içinde en iyilerdendi hatta en iyisiydi keşke devam etseydi veya tam olarak bir sona bağlansaydı

_Aysegül_
04-06-06, 22:34
cok güzel bir diziydi ben trt-int ten tekrarlarini izliyorum gene...

emresefa
05-06-06, 08:33
çok Güzel Diziyde Be

J.Lo fan
05-06-06, 09:31
benim de begendigim 1 diziydi.tekrarlarini kac defa izledim.ama maalesef o da yarim kaldi.sona kadar cekmediler filmi.Ama ordaki genc oyuncularin 1 cogu simdi cok populyar,unlu-mesela-nehir erdogan,yasemin ergene,yunus gunce fln

m.er.ve
06-06-06, 16:51
Bencede Yapilan Lise Dizilerinin Arasinda En Iyi Olaniydi

_Aysegül_
07-06-06, 11:57
evet ya dimi..cdizi cok güzeldi cünkü kadro süperdi...yaseminim de oynuyordu (YASEMIN ergene yani)

_-_dilara_-_
07-06-06, 14:20
benn koçum benim fanıydım harika bi diziydi şimdi tekrarlarından foto çekip buraya koymaya çalışcam sizinde elinde foto waersa weya çekebilirseniz sizde koyun burdakiler bize yetmez çok zaman oldu o resimler konulalı yeni resimlerimiz olsunn

girl01
07-06-06, 16:22
_-_dilara_-_ foto koyabilirsen cok sevinirim!!bende belki foto cekerim

burchincik
07-06-06, 19:05
ya bu dizinin yada ozan güvenin hiçmi fan sitesi yok ????? :icon_evil

girl01
08-06-06, 12:15
bugünki bölüm süperdi ya, kaan nasil dans etti öyle,yane o neydi gercekten:img-grin2 gülmekten öldüm o dansina :img-hyste

_duygucuk_
08-06-06, 14:55
çok güzel bir kadro ile muhteşem bir dziydi işte esas gençlik dzisiiiiiii

keremcembelgin
08-06-06, 14:58
cok muhtesem bir diziydi ben o dizinin hayranıydım tamda genclik dizisiydi ayrıcada yasemin ergenede cok iyiydi o dizide

lilias__
08-06-06, 17:05
bende çok severdim kocum benim'i yaa tekrarları ne zaman hangi kanalda gosterilio ??

Yavas Ol Yavas
08-06-06, 20:24
galiba TRT 1'de artik aksamcak ana haber bulentinden sonrada yayinlaniyo

hellokity
09-06-06, 18:26
bu günkü bölümü izleyen biri anlatabilir mi

ierem
09-06-06, 19:03
arkadaşlar koçum benimin şarkısını bilen var mı sözleri şöyleydi:::adam gibi yüreğine helal olsun koçum benim kaldır kupayı havaya helal olsun koçum benim...devamını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz?teşekkürler

arrzzu
09-06-06, 19:41
mangal gibi yüreğiyle
helal olsun koçum benim
çelik gibi bileğiyle
helal olsun koçum benim
dar oldu rakibe saha
helal olsun koçum benim
kaldır kupayı havaya
helal olsun koçum benim

tarzı bişilerdi galiba...
bu arada tekrarları mı başladı???haftaiçleri mi?ay çok mutlu oldumm...

burchincik
10-06-06, 12:29
evet arkadaşım tekrarları hafta içi her gün saat :20.10 da TRT INT kanalında........ bu arada şarkı sözleri için çok saol:img-grin2

damla14
10-06-06, 16:55
öncelikle herkese selam.Evet koçum benim sevenleri için tekrarları akşamları saat 20:00 de trt int de gösteriliyor arkadaşlar ben hala severek izliyorum:D :D

şarkısı:
mangal gibi yüreğine helal olsun koçum benim
çelik gibi bileğine helal olsun koçum benim
dar oldu rakibe saha helal olsun koçum benim
kaldır kupayı havaya HELAL OLSUN KOÇUM BENİM.

_-_dilara_-_
10-06-06, 18:21
arkadaşlar 3-4 resim çektim geçen bölümdenn pazartesi daha çok çekicem we yayınlarım salı çarşamba filannnnn sizde uyeni reismler çekmeye çalışırsanızzzzz we koyarsanız sewinirim o eski resimler dışında yeni resimlerimiz olsun benceeee

koçum BENİM____YABANCI damat___HIRSIZ-polis..........................

kural
12-06-06, 14:07
bende bu diziyi çok seviyorum ama ozan güven çıkınca biraz soğudum
ayrıca saat 5:40 tada trt türkte oynuyo sevenlerine duyurulur

gilmoregirls
12-06-06, 14:30
trt int de sabahları 8:50 de yayınlanıyormuş

* hande *
14-06-06, 12:19
süper bi dizi ya trt-int de tekrarlarını izliyorum çok güsel bi gençlik dizisi

ierem
14-06-06, 17:34
mangal gibi yüreğiyle
helal olsun koçum benim
çelik gibi bileğiyle
helal olsun koçum benim
dar oldu rakibe saha
helal olsun koçum benim
kaldır kupayı havaya
helal olsun koçum benim

tarzı bişilerdi galiba...
bu arada tekrarları mı başladı???haftaiçleri mi?ay çok mutlu oldumm...
öncelikle herkese selam.Evet koçum benim sevenleri için tekrarları akşamları saat 20:00 de trt int de gösteriliyor arkadaşlar ben hala severek izliyorum:D :D

şarkısı:
mangal gibi yüreğine helal olsun koçum benim
çelik gibi bileğine helal olsun koçum benim
dar oldu rakibe saha helal olsun koçum benim
kaldır kupayı havaya HELAL OLSUN KOÇUM BENİM.
ya coook tesekkürler arkadaslarrr:)))))

* hande *
15-06-06, 14:15
http://img163.imageshack.us/img163/355/25yq1.jpg (http://imageshack.us)

yabancıdamat
15-06-06, 17:25
artık tekrarları bile eskidi ama biz hala izlemeye doyamıyoruz

* hande *
15-06-06, 20:03
eylül-umut (en sewdiğim replikleri)

eylül: ya senin ağzından ciddi bişey çıkmazmı
umut: çıkar tabi SENİ SEVİYORUM
umut: eylül eylül ordamısın dur bayılma şaka yaptım
eylül: off umut yaa
umut: efendim aşkım

sevgili_sevgi
15-06-06, 20:06
Dizi de şarkısı da çok güzel, bugün de tesadüfen gördüm trt intde yine severek izledim. Emre Amerika'ya gittiği için veda gecesi düzenliyolardı.
Orda ki Eylül, Aşk Oyunu'nda ki Ekinmiş yaa bugün farkettim. Ben de böyle güzel bi kızı niye hiç bi yerde göremiyorum diyodum..

KOMİK
15-06-06, 21:57
arkadaşlar o dizinin sonu nasıl ben bir türlü izlemyemirum

sevgili_sevgi
16-06-06, 10:30
Hatırladığım kadarıyla onun tam bi sonu yok. Öyle gündelik okul hayatları devam ederken filmi birden bitirdiler final bile yapmadan.

İLK AŞKIM_MERVE
16-06-06, 10:41
eylül-umut (en sewdiğim replikleri)

eylül: ya senin ağzından ciddi bişey çıkmazmı
umut: çıkar tabi SENİ SEVİYORUM
umut: eylül eylül ordamısın dur bayılma şaka yaptım
eylül: off umut yaa
umut: efendim aşkım
evet haklısın...bende bu replikleri çok seviyordum....hemde çoooook!..ay çok güzeldi...haaa ben birde şeyi seviyordum...replik olarak...ŞU SEVGİLİLER GÜNÜNDE hani umut diyordu..ya..akşam seni kaçta alim..aşkım falan diye...eylülde demişti...işte annem çekimden dönüyor...onu yalnız bırakamam...falan diye hani...sonra da ŞAKA YAPTIM...diyordu ya...ben birde o sahneyi çooook sevmiştim!..

TuĞç€ K€R€mcem
16-06-06, 10:46
ayyyy o diziyi çok seviyordum hala veriliyor isteyen izleyebilir...trt int:img-grin2

girl01
17-06-06, 16:54
nehir erdoganin forumunda kocum benimden foto buldum:

(http://img154.imageshack.us/img154/4251/kocumbenim9de.jpg)

(http://img154.imageshack.us/img154/5286/kocumbenim29dx.jpg)

(http://img235.imageshack.us/img235/4319/kocumbenim35ke.jpg)

(http://img235.imageshack.us/img235/5945/pelin27yw.jpg)

arrzzu
18-06-06, 09:51
artık tekrarları bile eskidi ama biz hala izlemeye doyamıyoruz

evet ya artık bütün bölümleri ezberledim.hatta onlarla aynı anda ne diyeceklerini söylüyorum ezberledim ciddi ciddi ama yine de sıkmıyor ya...e ztn ebru cündübeyoğlu'nun olduğu bir dizi beni hayatta sıkmaz ama bu dizide öbür karakterler de acayip güzeeeeeeeeel!!!!!!!!!!

lilias__
20-06-06, 20:49
ya arkadaslar kocum benimin 34. bölümünde ne oldu ? ben izleyemedimde izleyen bir arkadas kısaca özetlerse sevinirim

mavisehir
21-06-06, 11:18
kocum benim ilk lise dizilerinden biriydi... ve cokta güzeldi...gencligi temsil ediyordu gercekten iyi oyunculari vardi :))
ben tekrarlarini hala izlerim ve hala cok güzel bulyuorumsanki ilk kez izliyormus gibi....

--------elif--------
-----mavisehirli-----

sarjaleti
22-06-06, 11:33
her ne kadar ondan sonra yayınlanan lise dizilerine taş çıkartcak bi dizi olsada bence o kadar abartılacak tekrar tekrar izlenebilecek bi dizi değil. dizideki olaylar çok sıradan ve bi süre sonra kendini tekrarlamaya başlıyor :mad72:

arrzzu
23-06-06, 19:54
arkadaşlar o dizinin sonu nasıl ben bir türlü izlemyemirum

öyle özel bir final bölümüyle bitmemişti.dede'nin babası basket takımını bırakmasını istemişti,dede de bırakmış gibi davranmıştı ama babası bırakmadığını öğrenmişti.çook saçma bir yerdeydi yani:(

prettygirl
24-06-06, 21:28
tek kelimeyle muhteşemdiiiii

Dj BeKo
26-06-06, 07:56
çok güzel bir diziydi

ozan güven varken daha iyiydi hep kovboyla kapışırdı murat geldi şehzade süt gesildi.

z_e_y_n_e_p
26-06-06, 08:19
harıka bı dızıydı.devam etmesını cok ısterım.tekrarlarını yayınlasalar keske.

sumisali
26-06-06, 08:25
harıka bı dızıydı.devam etmesını cok ısterım.tekrarlarını yayınlasalar keske.
evet ya tekrarlarını verseler bari ya ....

girl01
26-06-06, 17:17
tekrarini veriyorlar saten, her gün 19.10 trt int´de

burchincik
26-06-06, 17:19
avrupa için 19.10 türkiye için 20.10

Seker_Esra
27-06-06, 15:44
dizideki baris cooook yakisikli ya:love05: cok seviyorum barisi. onun resimini koyarsaniz cok sevinirim.

dilara_acemicadı
27-06-06, 16:43
dizi çok güzeldi kaliteliydi bir finalle btmemesi yazık oldu benceeee:icon_cry:

*arife*
28-06-06, 09:21
süperdi ama sonlarına doğru ozan güven gitti onun yerine başkası geldi ya ondan sonra sevmemeye başladı
ozan güveni fazla sevmem ama yinede çok iyi rol yapıyo

bhtr
28-06-06, 15:12
merhaba ben yeni üye oldum koçum benimin bölümlerini indirebileceğim bi site biliyomusunuz biloyosanız yardımcı olursanız çok sewinirim

bhtr
28-06-06, 15:14
ayrıca bizde (trtint we trttürk)çıkmadığı için izliyemiyorum:(

hellokity
28-06-06, 18:07
bizde de trt-int ve türk çıkmıyo ama ben trt nin web sitesinden canlı olarak izliyorum istersen sende oradan izle

bhtr
30-06-06, 16:08
tamam tesekkür ederim:)

Dj BeKo
30-06-06, 16:40
e işte idare eder çekirge daha iyi

prettygirl
30-06-06, 18:56
şu anda tekrarını izliyorum..çok ttlılar yaaaa...süper bi iziydi gerçektennn

sude-elvin
30-06-06, 23:39
en güzel okul dizisiydi bence tekrarina denk geldigim zaman kac kez izlemis olursam olayim hep izlerim, kesmelerinde üzülmüstüm bi cok oyuncu bu diziden sonra ünlü oldu.

iremm
01-07-06, 04:56
kesinlikle katiliyorum en iyi okul dizisii kocum benim ve zten orda oynuyan herkes o diziden hemen sonra un yakaladii

prettygirl
01-07-06, 22:15
öle oldu..nedense böle güzel diilerin kıymetini bilmiolar..ii bi son olmalıydı..daha doğrusu son olmalıydı:(

sumisali
03-07-06, 11:45
öle oldu..nedense böle güzel diilerin kıymetini bilmiolar..ii bi son olmalıydı..daha doğrusu son olmalıydı:(
evet kaliteli dizilerin kıymeti bilinmiyor öyle bir toplumda yaşıyoruz işte ..bencede dizinin bir sonu olmalıydı ...

prettygirl
04-07-06, 08:04
keşke olsaydı...:(

burchincik
04-07-06, 14:12
bencede bu kadar ii bir diziyi harcadılar keşke sonradan devam ettirseler ama oyuncular her biri bir yerde ve daha olgun görünüyolar eski hallerine göre........

girl01
04-07-06, 16:11
bencede iyi bir sonu olsaydi iyi olurdu. dizide tek beyenmedim sey, ozan güven degistirmeleri,ama yasemin ergenenin gelmesine sevindim!:img-grin2

prettygirl
04-07-06, 18:45
ahhhhh ahhhhhh...spr bi diziydi gerçekten yaaa

Bitanem70
04-07-06, 21:37
Evet yaa... Bugünki bölümüde superdi...

-s_e yaren-
05-07-06, 07:05
Bencede bir son getirmeliydiler.Bu kadar güzel bi dizinin kıymetini bilemediler ya.Çook seviyordum ben bu diziyi off off.Şimdi tekrarlarını da izleyemiyorum malesef.Zaten hep böyle kaliteli güzel diziler harcanır :( :(

sumisali
05-07-06, 07:22
bencede iyi bir sonu olsaydi iyi olurdu. dizide tek beyenmedim sey, ozan güven degistirmeleri,ama yasemin ergenenin gelmesine sevindim!:img-grin2
evet ozan güvenin yerine gelen o rolü pek iyi yapamadı..ama yasemin süper oynamıştı...

prettygirl
05-07-06, 07:55
çokkk güzeldi evt ama harcadılar:(

hellokity
05-07-06, 11:09
pazartesi günü tekrarları bitio yerine yine kuzenlerim veriliomuş yayın akışında gördüm of of

_can_
05-07-06, 11:24
valla çok güzel ve komik bir diziydi,trt int )yanılmıyosam) geceleri tekrarını veriyo.Kaçırmamaya çalışıyorum..

burchincik
05-07-06, 14:05
bitiyo tekrarlarıda ne yapıcaz şimdi bilmiyorum...şehzadesi çekirgesi kovboyu emresi orçunu dedesi pelini eylülü cicozu ile vazgeçemediğim bir diziydi.........

"..ozan_goxu.."
05-07-06, 15:19
ozanıma tekrar aşık olmuştum o dizide!!o ayrıldı bende izlemeyi bırakmiştim ama yine de dayanamayıp tekrar izlemiştim..ahh ahh..kaldır kupayı havaya,helal olsun koçum benimmmm...!!

girl01
05-07-06, 16:51
tekrarlarida bitmesine cok üzüldüm, izledim en güzel genclik dizisiydi, keske yine tekrarlarini bastan verseler:icon_cry:

Hilo
05-07-06, 17:04
ya ben bu diziyi cokk seviodum acaba dizinin sarkisini ekleyebilirmisiniz buraya?

prettygirl
05-07-06, 19:21
var mı ekleyebilecek olan???

yağmur_atacan
06-07-06, 02:37
ben bu diziyi çok seviyodum.eski bölünlerinin aynısını bile 2-3 defa seyretmişimdir.ama hala bıkmadım bıkmamda yine her akşamüstü versinler eski bölümlerini yawww

meltemyucel
06-07-06, 06:58
Diziyi daha önce izleme şansım olmadı. Şimdi TRT İNT den tekrarlarını izliyorum. Yazılanlara göre bitiyormuş. yani sona mı yaklaşılıyor. Çok hoş bir dizi. O dönem niye bitiridilerki

TuBa_BG_KY
07-07-06, 22:18
Bencede bir son getirmeliydiler.Bu kadar güzel bi dizinin kıymetini bilemediler ya.Çook seviyordum ben bu diziyi off off.Şimdi tekrarlarını da izleyemiyorum malesef.Zaten hep böyle kaliteli güzel diziler harcanır

ya fotolari yok mu >?

MissBitch
08-07-06, 19:48
arkadaslar aranizdaki birinde kocum benimin jenerik muzigi varmi acaba'?
varsa ekleyebilirmisiniz???

*arife*
11-07-06, 09:01
tek kelimeyle mükemmeldi

chandie13
11-07-06, 22:40
Yayınlandığı dönem yaşım itibariyle beğenerek izlemiştim ama seneler sonra tekrarlarını gördüğümde dizinin biraz uyduruk olduğunu fark ettim.
Dizi adeta bir araba züppenin ipe sapa gelmez serüvenlerini anlatıyordu. Doğal olarak onları adam etmeye ant içmiş idealist kişi (öğretmen, koç, vs..) tiplemesi de eksik değildi. Her bölüm abidik gubidik öğrenci sorunları ele alınırdı (öğrenci babasının aslında gerçek babası olmadığını öğrenir.) ve koç da o saçma sorunları saçma yöntemlerle çözmeye çalışırdı. (Çocuğunu döven babaya video kasetle ders vermek gibi.) Tabii idealist şahsiyetin de her zamanki gibi iş ortamında yaşadığı başarısız bir ilişkisi vardı.
Dizinin eğlenceli kısımları yok değildi. Öğrencilerin muziplikleri, ilginç öğretmen tiplemeleri filan diziye renk katıyordu.
Oyunculuk çok başarılıydı ama sırayla bütün öğrencilerin diziden ayrılmasıyla iş çığrından çıkmaya başladı ve diziyi daha fazla tatsızlaşmadan yarım bıraktılar.

deadrose
13-07-06, 16:23
sürekli olarak dizilerin sonunu izliyemedim diye üzülüyorum..sonra bi öğreniorum ki zaten sonunu getirmemişler.. bu da onlardan biriydi.. yine de o dönemki diziler arasında gayet güzel, beğendiğim bir diziydi
şimdi tekrarlarına denk geliyorum arada bi ama sıkıcı geliyo artık.... bazı şeyleri tadında bırakmayı öğrenmeliler bence :img-wink:

lois_lane
24-07-06, 13:37
çok güzel çok harika bi diziydi....bütün oyuncuları şu anda en iyi yapımlarda yer alıo..ne kadar kaliteli oldugu belli yani

ayrıca engin altan düzyatan harikaydı burda her yerde oldugu gibi...çok sewiorum ya...resimler warsa lütfen ekleyin ben de sadece baglı olduu ajans resimleri fln war lütfen koçum benim özellikle orçun resimleri ekleyin:img-help:

pln
26-07-06, 18:56
Yayınlandığı dönem yaşım itibariyle beğenerek izlemiştim ama seneler sonra tekrarlarını gördüğümde dizinin biraz uyduruk olduğunu fark ettim.
Dizi adeta bir araba züppenin ipe sapa gelmez serüvenlerini anlatıyordu. Doğal olarak onları adam etmeye ant içmiş idealist kişi (öğretmen, koç, vs..) tiplemesi de eksik değildi. Her bölüm abidik gubidik öğrenci sorunları ele alınırdı (öğrenci babasının aslında gerçek babası olmadığını öğrenir.) ve koç da o saçma sorunları saçma yöntemlerle çözmeye çalışırdı. (Çocuğunu döven babaya video kasetle ders vermek gibi.) Tabii idealist şahsiyetin de her zamanki gibi iş ortamında yaşadığı başarısız bir ilişkisi vardı.
Dizinin eğlenceli kısımları yok değildi. Öğrencilerin muziplikleri, ilginç öğretmen tiplemeleri filan diziye renk katıyordu.
Oyunculuk çok başarılıydı ama sırayla bütün öğrencilerin diziden ayrılmasıyla iş çığrından çıkmaya başladı ve diziyi daha fazla tatsızlaşmadan yarım bıraktılar.
bütün öğrencilerin sırayla diziden ayrıldığı fln yok.evet bikaç oyuncu değişikliği oldu ama.çokk güzel bi diziydi hakkında kötü şeyler sölemeyin lütfen.zaten büyük ihtimalle reytingler yüzünden yarım kaldı sonu gelmeden bitti.ardından taklitleri çıkması da dizinin ne kadar iyi olduğunu gösteriyo.okul dizileri doldu koçum benimden sonra..benim izlerken en çok zevk aldığım diziydi.uyduruk falan demeye gerek yok zaten devamı gelmiycek

fazilet
27-07-06, 17:48
bence koçum benim güzeldi ama kampüsistan daha güzeldi

elmas halhal
28-07-06, 18:42
ozan güwenin toyluk yıllarıydı.. : ) müdürün oğlunu oynayan herşeye sahip havalı çocuk daha sonra bir şirket hissederı Demir Arhan olarak çıktı karşımıza.. zirveye çıkan herkes, geçmişte merdivenin ilk basamağına adım atmıştır ne de olsa..

gzd_gzd
28-07-06, 22:11
mkemmel bi diziydi,tekrarlarını bile bkmadn izledm yine wersler izlerm heralde

ekin_gulendam
29-07-06, 09:32
süper bi dzizi tekrarını kaç kere verseler gene izlerim

girl01
31-07-06, 16:00
http://img273.imageshack.us/img273/9220/kocumbenimmmuu9.jpg
http://img427.imageshack.us/img427/9867/kocumbenim3je1.jpg
http://img390.imageshack.us/img390/6900/kocumbenim2sc3.jpg
http://img390.imageshack.us/img390/5826/kocumbenimev2.jpg

akin 27
01-08-06, 23:25
Bencede Yapilan Lise Dizilerinin Arasinda En Iyi Olaniydi
Bencede lise dizilerinin içinde en iyilerindendi keşke devamı çekilse:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

sumisali
02-08-06, 08:06
Bencede lise dizilerinin içinde en iyilerindendi keşke devamı çekilse:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2
bencede ya...en güzellerinden bu ...ama sonu gelmedi işte...
keşke etseydiler devam...

kural
11-08-06, 13:02
bende çok beğenerek izliyodum ama izlediğim engüzeliydi diyemicem çünkü ben lise dizilerinin çoğunu seviyorum ama keşke devam ettirselerdi çünkü çok saçma bi yerde bitti

A&K
12-08-06, 10:05
:img-kiss: bende çok beğenerek izliyodum ama izlediğim engüzeliydi diyemicem çünkü ben lise dizilerinin çoğunu seviyorum ama keşke devam ettirselerdi çünkü çok saçma bi yerde bitti
BENCE SAÇMA BİRYERDE BİTMEDİ. SON BÖLÜMÜ HARİKAYDI.

kural
12-08-06, 13:10
:img-kiss:
BENCE SAÇMA BİRYERDE BİTMEDİ. SON BÖLÜMÜ HARİKAYDI.
ben ilk yayınlandığı zmn değilde tekrarlarında izlemiştim.hakanın babası basketbol oynamasını yasaklıyodu o da koça yalvarıyodu koçda izin veriodu işte sonrada tam babası görüyodu ve bitiyodu.yani o zaman son yazmıştı bende yarım bıraktılar sanmıştım.en son bölümde ne oluyodu bana anlatırsan çok sevinirim çünkü sen böyle deyince ben çok merak ettim

ReiSeM
13-08-06, 09:53
Ya hep böyle genclik lise dizilerini yarım bırakıyolar ztn.Hep kendimizi dizilerde aramaya basladıgımız,bir aprcamız oldugunu hissettiğimizi zamanlarda bitiriyolar.

kural
13-08-06, 10:59
Ya hep böyle genclik lise dizilerini yarım bırakıyolar ztn.Hep kendimizi dizilerde aramaya basladıgımız,bir aprcamız oldugunu hissettiğimizi zamanlarda bitiriyolar.
sana kesinlikle katılıyorum tam diziye bağlanmış durumdayım pat yarıda kesiyolar

A&K
13-08-06, 18:07
ben ilk yayınlandığı zmn değilde tekrarlarında izlemiştim.hakanın babası basketbol oynamasını yasaklıyodu o da koça yalvarıyodu koçda izin veriodu işte sonrada tam babası görüyodu ve bitiyodu.yani o zaman son yazmıştı bende yarım bıraktılar sanmıştım.en son bölümde ne oluyodu bana anlatırsan çok sevinirim çünkü sen böyle deyince ben çok merak ettim
son bölümü ülkerspor kampına gitmişlerdi.çok güzeldi.ama son sahne hakikaten senin dediğin gibiydi...

asikbebis
13-08-06, 20:32
arkadaslar ben son bolumu izlemedim ya ama hafta ici her gun trtde veriyo tekrarini demis olim ben size:)

nurseli seli
14-08-06, 11:18
selin demiratarla ozan güven çıktıktan sonra biraz bozuldu ama yinede lise dizilerinin en iyisiydi tabi nefes nefeseden sonra

kural
14-08-06, 19:19
arkadaslar ben son bolumu izlemedim ya ama hafta ici her gun trtde veriyo tekrarini demis olim ben size:)
hangi trt de ve saat kaçta söylersen çok sevinirim

superisicik
14-08-06, 21:46
Koçum Benim çok güzel bir diziydi. Ben en çok Yasemin ERGENE'yi, Nehir ERDOĞAN'ı ve Ozan Güven'i severdim, ama diziye uygun güzel bir final yapmadan bitirmeleri gerçekten hiç hoş değildi. Ayrıca genelde lise dizilerinde tek bir sınıf olur ama burada 2 sınıf vardı kalabalıktı yani kadrosu bayağı bir hemde ve buda daha kalite payı kazandırmıştı bana göre...

MRV forever
14-08-06, 21:55
en iyisi bence yunus günçeydi başka tanımam

turti
15-08-06, 10:57
katılıyorum süper bi diziydi antremandan geldikten sonra hep onu izlerdim:img-grin2 oyuncularıda çok kaliteliydi ama ben ozan güven çıktıktan sonra yerine gelen oyuncuyu pek beğenmemiştim

kural
15-08-06, 11:17
katılıyorum süper bi diziydi antremandan geldikten sonra hep onu izlerdim:img-grin2 oyuncularıda çok kaliteliydi ama ben ozan güven çıktıktan sonra yerine gelen oyuncuyu pek beğenmemiştim
bende sevmemiştim ve çok üzülmüştüm

andreasfbi
15-08-06, 12:06
Koçum benim dizisi çok eğlenceliydi
severek izledim...

ReiSeM
15-08-06, 13:49
Arkadaşımıznda bahsettiği gibi oyuncu kitlesi ok fazlaydı.Her lise dizisinde 12 sınıf olurken bunda 2 sınıfta oyuncular vardı ve cogunlugu ünlü kişilerdi

sssekerseyyy
15-08-06, 13:57
http://askoyunuforum.as.funpic.de/index.php

dilara_1905
15-08-06, 15:40
http://askoyunuforum.as.funpic.de/index.php

arkadaşım böyle site reklamı yapmak yasak ceza alırsınn
bu arada bu dizi süperdi bne nehire erdoğanla ozan güvene bitiodummm çok güzeldiiiii bu diziii

harte
17-08-06, 16:24
sınıf ortamı dizilerinin öncüsü ve en güzeliydi...

ekin_gulendam
17-08-06, 20:41
belki gene tekrarını verirler ha ne dersiniz

arrzzu
18-08-06, 16:30
belki gene tekrarını verirler ha ne dersiniz

çok verdiler her trt kanalında artık sanmıyorum maalesef:(

_duygucuk_
18-08-06, 17:37
valla pek belli olmaz bu trt nin işi çünkü çok dizisi olmadığı için yine verir şimdilerde kenan ışığın nerede ise 5 yıllk dizisini veriyor yine verebilirler biliyorsunuz trt nin birçok kanalı var ve çok dizi yayınlıyorlar eskilerden umarım verirler çok güzeldi o lise ortamı:) :dance:

polat_776
18-08-06, 17:40
Yunus Günçe müthişti çok sevdiğim bir diziydi orda oynayan bir çok kişi şu anda Türkiye'nin en tanınmış oyuncuları arasında ve dizide oynadığı zamana kadar hiç tanınmıyorlardı

özgür_keremcem
18-08-06, 19:33
güzel bir diziydi nehir erdoğana bayılıyordum çok güzel oynuyordu.hiç kaçırmadaN izlerdim.

_Aysegül_
18-08-06, 20:47
süper bi diziydi ya..yasemin ergene geldikten sonra dahami güzel olmustu ne:)?evet orada oynayanlarin yarisi simdi basrolde oynuyorlar..mesela yasemin ergene...yada nehir erdogan..

__ecee__
18-08-06, 22:59
ya sonu nasıl bıttı bılen warmı:img-grin2

NeHiR_92
20-08-06, 12:15
sonunu hatırlayamadım ama güzel bi diziydi

miss_t0eba
20-08-06, 12:16
ya sonu nasıl bıttı bılen warmı:img-grin2
dede'nin (hakan) babası basket takımını bırakmasını istemişti,dede de bırakmış gibi davranmıştı ama babası bırakmadığını öğrenmişti.ve onlar cikarken babasi HAKAN diye bagarmisti ve oyle bitmisiti yani saçma bir yerdeydi yani........

yağmur_cini
21-08-06, 11:24
bu diziye bayılırdım lise hayatını süper anlatıyodu keşke yine yayına konsa eskiden okula gitmek için zor uyanan ben koçum benimi izlemek için 1 saat öncesinden uyanırdım:) :img-grin2

arrzzu
21-08-06, 12:56
çok güzel bir proje olduğu o zamanlarda çok da tanınmamış olan dizi oyuncularının şimdilerde neredeyse zirvede olmaları...

qknkopat
24-08-06, 23:16
gençlik dizlerinin başlangıcıydı zaten sonra lise defteri sonra hayat bilgisi başladı ama koçum benimin yerini tutmadı koçum benimde oynayan tüö oyuncular iyi yerlere geldi ama bu dizi bitmemesi gereken bir yerde bitti..ben yunus günce yani namı değer çekirge gökhanı çok beğeniodumm ordaa süperdii yaaa...bütün karakterler çok güzeldii..

arrzzu
06-10-06, 19:44
bence de çekirge çok iyiydi.çok şirindi ya:) ama hap kullandığı zamanlar hariç
mosmor gözler hiç de hoş durmuyordu tabii:(:)

_duygucuk_
06-10-06, 20:42
valla şimdiki oyuncular bu diziyle taban yaptı çok güzel lise dizisiydi :)koçum benim çok başka:):):)

Özgürlügüm
06-10-06, 20:58
ya süper diziydi ama sonrada oyuncular degismeye baslayinca biraz düstü ama yinede fena degildi yunus günce o lduktan sonrra

meltem_89
07-10-06, 21:09
en iyisi bence yunus günçeydi başka tanımam

katılıyorum yunus süperdi :D

akin 27
07-10-06, 21:22
Bende dedeyi ve orçunu çok severdim:img-grin2 :img-grin2 bide pelini(nehir erdogan)onu kızdırıyorlardıya pelin senin hiç erkek arkadaşın oldu mu die kızdırırlardı ya süperdi yaa:img-grin2 :img-grin2

NİLYA
08-10-06, 08:00
bu dizi bir çok oyuncunun talihini yarattı denebilir ve gerçekten çokta hoş bi diziydi o dönemin en başarılı dizilerindendi:img-artis

supergenc
08-10-06, 17:13
ya ben hala bu dizinin müziğini bulamadım.. ayrıca yok boyle bi dizi ah ah keske bitmeseydı zaten sonuda sacma bitmisti..yanı final

muğlak
08-10-06, 17:19
lise yıllarını en iyi anlatan dizilerden biriydi. beyaz gölge dizisinin türk versiyonuydu. harikaydı ben çok özlüyorum o diziyi. hele arıza ve çemen yengenin muhabbetleri öldürüyodu tv.nin karşısında

ÖZGÜRCÜ
10-10-06, 06:51
çok güzel bi diziydi harikaydı ama yarım bıraktılar devam etselerdi çok güzel olacaktı aslında devam edecek demişlerdi oyuncuları ama sonradan anlaşmazlık çıktı galiba

yakupoglu61
10-10-06, 08:09
ozan güven ayrıldıktan sonra yeni umut rolünü üstelenen oyuncu ismi yok aklımda rolü kaldıramadı ozan gibi değildi

(mia)
27-10-06, 20:16
ben umut rolünü sonradan calandıran murat presçileri çok beeniyorum ama ilk eylül çok soğuk tavırlıydı dier eylül sıcak tavırlı ama sarı saç yakışmamıştı yaseemine başka birini oynatsalardı:img-grin2

MaJesTy_KSK
07-11-06, 21:52
ya arkadaslar bu dizinin bolum videolarini veya jenerik muzigini falan bulabilecegimiz bi yer yok mu yaa cok uzun zamandir ariyorum ama yok kafayi yicem walla...

(mia)
21-11-06, 14:03
ya arkadaslar bu dizinin bolum videolarini veya jenerik muzigini falan bulabilecegimiz bi yer yok mu yaa cok uzun zamandir ariyorum ama yok kafayi yicem walla...

bende arıyorum ama bulaamdım bulursanız mia_miguel_irem@hotmail.com adresie yollayabilir misiniz?:img-grin2

ECE...:)
23-11-06, 16:49
vıdeolar nehır erdoganın fan clupun da vardı ..

bn de seviyodum guzel diziydi gecen yıl 2 kere tkrrı verılmıstı, bi kere bitmisti tkrr 1.bölümden baslamıslardı : ) ..

Sonu brz garip bitmıstı :S ..

MaJesTy_KSK
13-12-06, 00:17
vıdeolar nehır erdoganın fan clupun da vardı ..

bn de seviyodum guzel diziydi gecen yıl 2 kere tkrrı verılmıstı, bi kere bitmisti tkrr 1.bölümden baslamıslardı : ) ..

Sonu brz garip bitmıstı :S ..

ya ben bu nehir erdoğanın sitesini bulamadım ya link werebilirmisin_?

ecearici
23-12-06, 20:25
kanaltürk trtnin eski dizilerini veriyo acaba koçum benimi de verir mi?inşallah verir....

134y
27-12-06, 06:59
çok sevdiğim ve çok güzel bir diziydii...hafta sonu tekrarlarını verseler çok iyi olur...hafta içi okuldan izleyemem çünkü...bu dizide pelin,eylül ve ceren e bayılıyorum..birde gökhan a tabiii....

miss_t0eba
30-12-06, 18:58
benim ilk dizim bu dizi olmustu cook guzel ve komik ve harika bir diziydi baya gulerdik keske tekrarini verselede yenikten izlemek cook keyfli olur

tatlı serseri
30-12-06, 20:24
zten trt1 olsun trt türq ossun en as 98903809435 kere teqrarını werdiler güsel bi dizi diildi çünqü hariqaydı çoq sewereq isliodum sonu çoq kötü biyerde geldi tam maçtan dönerqen babası haqanı yaqalamıstı orda bitti dewamı gelmedi :S

cerenimo_
31-12-06, 09:20
Herkesin Mübarek Kurban Bayramı Kutlu OLsun.. Umarım Herkes İstediği Gibi Bir Yıl Geçirir..

onur29
02-01-07, 10:59
Ben yayınlandığı dönemde izlemedim. Tekrarlarını izlemiştim keyifli bi diziydi. İzlediğim gençlik dizilerinden pek bi farkı yoktu ama. Fakat bi çok oyuncu vardı. Ve başarılı bi kadroydu. Zaten trt deki hangi dizi kötü olmuştur ki

**Tugce**
11-01-07, 15:03
çok güsel bir diziydi,çiçek taksi yerine koçum benimi verseler kanımca tam süper olacak

burcuuu
11-01-07, 17:46
qüzeL bir qençLik dizisiydi.. kadrosu fLn qerçekten iyiydi.. SürekLi tekrarını verdiLer ama Yine verseLer.. izLeriz vaLLa =))

HeRMioNeKaiBa
12-01-07, 12:35
bu benden en büyük fanıyım ben ama uzun zamandır girmiyordum bu başlığa

http://img81.imageshack.us/img81/2050/3co0.png

*MeLiS*
12-01-07, 12:43
evet cokgzl bi diziydi.benm mezun oldgm okulumda cekiliyodu hatta.

ask_gülü
12-01-07, 18:05
benm severek izlediim ve tutkunu olduum ilk dizim sömestrlarda veriolardı ve ben onn olduu saatlerde onu izlemek için arkadaşlarımı ekiosum ama gerçekten çok güzl bi diziydi hep öle bi sınıf ortamında bulnumak isterim ve gençlerin buluştuu ilk dizi bence

everest85
23-01-07, 19:17
bu dizinin bölümleri olan varsa pm atabilirmi?

miss_t0eba
24-01-07, 08:56
bu dizinin bölümleri olan varsa pm atabilirmi?
evet ya super bir diziydi resmler yok mi ya ?

S_A_N_E_M
25-01-07, 15:28
güzel bir diziydi.ben final bölümünü izleyemedim blen varsa anlatbilir mi?

nejatdidem
25-01-07, 15:51
güzel bir diziydi.ben final bölümünü izleyemedim blen varsa anlatbilir mi?

evet yaa çok güzldi ama bnde finali izleyemedim bilen???

amigoo28
31-01-07, 12:48
simdi ekranlara bidaha geri gelse. eski kadro ile.... of ne güzel olurdu..

vanessa19
31-01-07, 13:57
cok guzeldı ama saolsunlar fınal dıye bsıı yoktu
bu dızıyı de yakmıslardı hangısı saglam kaldıkı!!!!!!!!!

miss_t0eba
31-01-07, 20:10
evet yaa çok güzldi ama bnde finali izleyemedim bilen???
ben biliyorum hemde sanki dun izlemisim kadar iyi biliyorum :img-yes:
hakanin babasi gelmisti ogrendi onun gizlice basket yaptini onlar basket mactan geliyordular tabi kazanmislardi hakan babasi gordu ve HAKAN diye bardi hakan ve digerler bakti lar ve oyle bitti :(

beatifulheart
31-01-07, 22:06
yaso vardı tabıkı guzeldi birde oyuncu kadrosund atrık akakn faalnd avardı yha süperdi ebru cundubeyogluda.............

serdar ortaç
08-02-07, 10:48
bir ara bayağı bir lise dizisi vardı.bence bunların arasından en iyisi
koçum benim di :P

aynen sana katılıyorum:img-yes:

**Tugce**
08-02-07, 20:50
lise dzilerinin yoğun olduğu bir dönemdeydi ama bu dizi bambaşkayı.çünkü kalitliydi

nefi001
10-02-07, 21:42
Evet.Oldukça güzel bir diziydi.

tahsinasigiyim
10-02-07, 22:42
bnm faworm snradan disiye giren murat prosçilerdi...:happy0064 o diside selin demiratar a da bayılırdm..lise hayatına çok ösenirdim..şmdi liseli oldk da noolduu:):) koçum bnm çok güseldi beaa!!:icon_neut :icon_neut

elifile
11-02-07, 09:06
Oyuncu kadrosu çok güzeldi. Senaryo harikaydı. Lise hayatını anlatan güzel bir diziydi. ama çok saçma bitmişti yani herşey tam çözülmeden bitirmek için bitirmişlerdi. Bu dizide öğrenci olarak oynayan oyuncuların hepsi şimdi çok önemli yerlerdeler. Hatta çoğu başrolünü oynadığı diziler çevirdi. Zaten diğer oyuncular yılların oyuncuları oldukları için onlara söylnecek birşey yok. Harika bir diziydi.

girl01
26-02-07, 19:36
http://img337.imageshack.us/img337/2536/selinis1.jpg

girl01
26-02-07, 19:36
http://img124.imageshack.us/img124/236/kocumbenimgn6.jpg

girl01
26-02-07, 19:37
http://img442.imageshack.us/img442/367/1133lstf0.jpg

girl01
26-02-07, 19:38
http://img400.imageshack.us/img400/3610/1120qrse8.jpg

girl01
26-02-07, 19:38
http://img442.imageshack.us/img442/6072/1112voay4.jpg

sweeety
27-02-07, 18:40
Arkadaslar bencede kocum benim harika bir diziydi...ben kocum benimin bölümlerini ariyorum ama hicbiryerde bulamadim.

sizler acaba indirmem icin veya ordan izlemem icin bir site biliyormusunuz....

simdilik tskler...

miss_t0eba
27-02-07, 20:00
resimler icin cooOok tesekurler :happy0064 :happy0064 devamini bekliyorum :img-wink:

idilLAMİN
01-03-07, 11:15
bu dizi mükemmel bir gençlik dizisiydi çok güzeldi.bir düşünün arkadaşlar bütün oyuncular hemen hemen başrol oynadılar.ne uğurlu bir diziymiş.:img-wink:

girl01
01-03-07, 14:06
bu dizi mükemmel bir gençlik dizisiydi çok güzeldi.bir düşünün arkadaşlar bütün oyuncular hemen hemen başrol oynadılar.ne uğurlu bir diziymiş.:img-wink:

gercekten cok ugurlu bir diziydi!yane tamam diziden birn kac kisiler ünlü olabilir,ama herkesde ünlü olmasz ya!yane bütün oyuncular gercekten cok sanslilardi:img-wink:

arrzzu
01-03-07, 17:19
gerçekten de hemen hemen tüm oyuncuları şu anda süper yerlerde.resim çeken arkadaşa da teşekkürler.deniz öğretmen resimleri de varsa çok mutlu olurum:img-in_lo :)

Derya_Can
04-03-07, 13:24
süper bir dizi hic kacirmazdim yani eskiden

matrak88
08-03-07, 05:44
bende hic kacirmazdim , haklisiniz tüm oyuncular su anda iyi yerlerdeler , ozan güven , yasemin ergene , nehir erdogan , hakan ka , yunus günce ...

nedim_bahar
08-03-07, 08:35
bende hiç kaçırmadan izlerdim tüm bölümlerini çok güzel bi diziydi
bide yasemin ergene bu dizide oynuyo muydu ya ben hçiç farketmedim dizideki ismi neydi???

*duygu*
08-03-07, 11:54
yaseminin dizideki adı eylüldü.

nedim_bahar
08-03-07, 18:32
yaseminin dizideki adı eylüldü.

hııı hatırladım sağol
valla gerçektende çok başarılıydı

fatos__03
10-03-07, 12:41
dizinin tekrarlari cikiyomu?

arrzzu
11-03-07, 15:48
dizinin tekrarlari cikiyomu?

hayır...:icon_sorr

seheripek46
29-04-07, 20:07
gerçekten de hemen hemen tüm oyuncuları şu anda süper yerlerde.resim çeken arkadaşa da teşekkürler.deniz öğretmen resimleri de varsa çok mutlu olurum:img-in_lo :)

evet canım haklısın o dizide herkes şu an çok iyi yerlerde bir ben cicoz u göremiyorum
o nerde oynuyor acaba

GULE_HAVIN
30-04-07, 11:28
evet canım haklısın o dizide herkes şu an çok iyi yerlerde bir ben cicoz u göremiyorum
o nerde oynuyor acaba

cicoz yazlik bir dizide oynamisdi.

ozan guven- bir istanbul masali
selin demirter - aci hayat
nehir erdogan- yabanci damat.
yasmin ergene - doktorlar.
hepsi iyi yerler geldi bence selin ise turkiyenin en cok izlenen diziinde bastol ouynuyor yasini ragmen.
hepsi harika

(mia)
30-04-07, 12:06
cicoz kuş dilinde oynamıştı.

cadikiiiz
30-04-07, 13:28

evet galiba bide bir aralar en son babalar duyarda oynamisti
hatta onu gördügümde taniyamamistim bile :img-hyste

girl01
30-04-07, 14:52

evet orda oynamisti ve sonra karagümrük yaniyorda´da ugur arslanin arkadasini oynamisdi.

4ewerbrucas
01-05-07, 16:48
ben bayılıyordum bu diziye hatta yunus günceye olan hayranlığım bu dizideki gökhan yani çekirge rolüyle tavan yapmıştı şimdi gene göstersinler gene oturup izleirm en iyi okul dizisiydi arkasından hep lise dizisi çıktı ama hiçbiri koçum benimin verdiği tadı vermedi malasef keşke gene verseler tekrarını ozan güven_yunus günce ikilisi harikaydı tek kelimeyle :happy0064

dilara-1905
10-05-07, 18:13
çok güzel diziydiiii

arrzzu
11-05-07, 09:10
http://img91.imageshack.us/img91/7063/ebrxuk2dn6go6.jpg (http://imageshack.us)

seheripek46
11-05-07, 09:11
dizi güzeldi tekrarları verilse keşke
şimdi neye gülüyorum okulun müdürü adını unuttum şimdi cennet mahallesinde etem rolünde aayyyy acayip komikkkk

seheripek46
11-05-07, 09:13
arrzzu cuğum resmin çok güzel canım
eline sağlık arkadaşlar resimleriniz varsa paylaşalımmm

fenerbahce07
11-05-07, 17:07
güzel diziydi fakat kısa sürdü ¤ۣۜ..¤::

arrzzu
11-05-07, 17:38
arrzzu cuğum resmin çok güzel canım

teşekkürler cnm beğenmene sevindim:)ebru cündübeyoğlu'nin sitesinden alıntıdır bu arada.

szg_sezgi
16-05-07, 21:25
keşke tekrar yayınlansa ya güzeldi..........

genç_fb
17-05-07, 11:20
kadro çok sağlamdı , çok güzel diziydi :img-yes:

(mia)
21-05-07, 13:49
dizi bölümlerini keşke bir siteden bulabvilseydik

arrzzu
22-05-07, 19:51
aslında hemen hemen tüm bölümlerden uzun videolar bulabilirsin internette (mia).ben bir kaç bölüm indirmiştim=)

ecearici
23-05-07, 17:48
aslında hemen hemen tüm bölümlerden uzun videolar bulabilirsin internette (mia).ben bir kaç bölüm indirmiştim=)

nerden bulunuyo yardımcı olabilir misin??

(mia)
23-05-07, 18:51

lüfen bana da yardım et aradım ama bulamadım.

prettygirl
23-05-07, 20:53
ya çok süperdi çok özledim yaa umarım bu yaz da tekrarlarını verirlerrr...
helal olsunnnnnnnnn koçummm benimmmm:img-wink:

tukk-u
23-05-07, 22:15
evet özellikle Deniz Arcak'lı bölümler ayrı bi güzeldi..

(mia)
24-05-07, 11:44
arkadaşlar keşke senaryolar bölümüne koçum benimin devamını yazsaydık.ben çok uğraştım ama maalesef sadece eylül umuta odaklandığım için hiçbir şeye benzemedi.

FBetül
24-05-07, 14:05
bu dizinin kadrosu mükemmeldi ordaki oyuncular simdilerde basrol oynuyor

Gül Tuna
24-05-07, 16:11
dizi cok güzel di o dizideki tüm oyuncularin yildizi parladi simdi

GÜLÇEM
25-05-07, 19:05
evet haklısınız çok güzeldi hepsi ayrı ayrı süper rollerdeydi

Gül Tuna
25-05-07, 21:10
http://img75.imageshack.us/img75/2107/kocumbenim14xl3.jpg (http://imageshack.us)

GÜLÇEM
25-05-07, 22:20
aa çok güzel bu resim ilk defa görüyoruum

prettygirl
25-05-07, 23:11
ben de ilk defa görüyorum çok güzelmiş...saol eklediin için:img-wink:

gamzeli&k
26-05-07, 09:28
yaaa mükemmel bir gençlik dizisiydi çok güzeldii.....

oyuncu kadrosuda zaten tek kelimeyle süperdii şimdi orda oynayanların çoğu başrolde oynuyor zatenn...:)

asla unutmayacağım dizilerden biride KOÇUM BENİM......

Gül Tuna resim içinde çok saol ilk defa gördüm bende;);)

arrzzu
26-05-07, 10:16
resim çook güzelmiş saüol eklediğin için=):happy0064

Gül Tuna
26-05-07, 13:03
Rica ederim , bende bir kac resim daha var ama eklendimi daha önce eklenmedimi bilmiyorum ???
http://img526.imageshack.us/img526/6779/kocumbenim13wt8.jpg (http://imageshack.us)

hacivatiye
26-05-07, 21:03
güzel bir diziydi denk geldikçe izliyordum.
oyuncuları da iyiydi dizi de kaliteliydi.

arkadaşlar bu dizide İsmail Hacıoğlu'da oynamış.ben hatırlayamadım hatırlayan var mı?? rolü neydi???

Hirotaro
27-05-07, 03:17
Helal olsun koçum benim,kaldır kupaya havaya helal olsun koçum benim,dizinin jenarik müziği bile süperdi.Aa tabii birde selvimiz vardı :):)
38-39 bölüm çekildi bırakıldı sonra.
Şehzade falan süperdi yaaa

Yasemin Öztürk'ün 33 yaşında olmasına şaşıyom ben,halbuki benim yaşımda görünüyor 23-24 falan :)

Gül Tuna
27-05-07, 07:33
arkadaşlar bu dizide İsmail Hacıoğlu'da oynamış.ben hatırlayamadım hatırlayan var mı?? rolü neydi???

ögrencilerden biriydi ama ismini bende hatirlamiyorum yalnizca ilk bölümlerde oynadi sonradan cikti diziden zaten

(mia)
27-05-07, 10:10
ögrencilerden biriydi ama ismini bende hatirlamiyorum yalnizca ilk bölümlerde oynadi sonradan cikti diziden zaten

ölesine bir öğrenciydi.hatta anımsıyorum koç sakın bir tarafınızı kırıp halı sahada maç yapmayın dedi issmailin o sırada kolu alçıdaydı.özür diledik ya koç demişti.

hacivatiye
27-05-07, 12:23

anladım teşekkürler gül tuna. ben ilk bölümleri izlememiştim demek ki ondan hatırlayamadım.:img-wink:

arrzzu
27-05-07, 16:37
Rica ederim , bende bir kac resim daha var ama eklendimi daha önce eklenmedimi bilmiyorum ???
http://img526.imageshack.us/img526/6779/kocumbenim13wt8.jpg (http://imageshack.us)

eklenmemişti sanırım yani ben hiç görmemiştim.başka varsa ekler misinnn???:img-in_lo

Gül Tuna
27-05-07, 19:03
tabi eklerim
http://img527.imageshack.us/img527/5326/kocumbenim1tv0.jpg (http://imageshack.us)
http://img293.imageshack.us/img293/9549/kocumbenim15bg2.jpg (http://imageshack.us)
http://img66.imageshack.us/img66/4291/kocumbenim2ek1.jpg (http://imageshack.us)
http://img184.imageshack.us/img184/4827/kocumbenim12st0.jpg (http://imageshack.us)

arrzzu
27-05-07, 20:04
teşekkürler cnm çok sağol.hepsi de süperler.sadece birini görmüştüm ben=)

(mia)
28-05-07, 16:54
arkadaşlar gazetedekoçum benimle ilgili bir haber buldum vedde ekliyim dedim

Her sezon farklı bir moda yaratan TV kanalları, köy ve mafya hikâyelerinden sonra şimdi gençleri keşfediyor. Bu mevsim ekranda birçok gençlik ve okul dizisine rastlayabilirsiniz. TRT 1'deki "Koçum Benim"le başlayan yeni akıma, geçen yıl Kanal D'nin "Hayat Bilgisi" eklenmişti. Tarık Akan'ın başrolünü oynadığı "Koçum Benim" mayıs ayında bitti. Yapımcı firma dizinin yeni bölümlerinin çekilebileceğini ama bunun için seçilecek yeni TRT genel müdürünü beklediklerini söylüyor.
Perran Kutman'ın lise öğretmenini canlandırdığı "Hayat Bilgisi" ise Show TV'ye transfer oldu ve cuma günleri yeni bölümleriyle ekrana geliyor.

Gül Tuna
01-06-07, 15:11
Mangal gibi yüregine
helal olsun kocum benim
çelik gibi bilegine
helal olsun kocum benim
dar oldu rakibe saha
helal olsun kocum benim
kaldır kupayı havaya
helal olsun kocum benim
kocum benim kocum benim
kutlu olsun zaferlerin
gelde alnindan öpeyim
helal olsun kocum benim

(mia)
01-06-07, 15:26
dizinin jeneriğini bulanlar lütfen bana pm atsınlar.

emresefer
01-06-07, 21:59
Çok sıcak bir diziydi.Beğeni ile izliyordum hatta tekrarlarını gösterseler onu bile izliyorum :) Ama malesef bazı sorunlar nedeniyle yeni sezonu yayınlamadı gazetede okumuştum.Çok çok çok çok çok iyi bir diziydi...

Gül Tuna
01-06-07, 22:01
Çok sıcak bir diziydi.Beğeni ile izliyordum hatta tekrarlarını gösterseler onu bile izliyorum :) Ama malesef bazı sorunlar nedeniyle yeni sezonu yayınlamadı gazetede okumuştum.Çok çok çok çok çok iyi bir diziydi...

Hangi sorunlardan dolayi yani nicin devam etmemis

fulden
22-06-07, 22:17
hereksin dediği gibi en güzel gençlik dizisiydi kadrosuyla karakterleriyle senaryosuyla süper bi diziydi ben ilk yayınlandığı dönemde izlmiştim daha sonradan tekrarlarınıda kaçırmadım:))

rain 1907
14-07-07, 09:54
hiç kaçırmazdım süper bi diziydi.keşke bi daha başlasa.en son trt 1 de vermişlerdi.

arrzzu
14-07-07, 21:07
Ama malesef bazı sorunlar nedeniyle yeni sezonu yayınlamadı gazetede okumuştum.Çok çok çok çok çok iyi bir diziydi...

ben de merak ettim doğrusu.çekildi de yayınlanmadı değil değil mi???

ecr
24-07-07, 14:45
ya hastasıydım bu dizinin..bizim buralarda bir düğün vardı ama dizi olduğundan dolayı o düğüne gitmedim ama süper bir diziydi..filiz tacbaş, tarık akan, ozan güven, engin altan, yunus günce, ebru cündübeyoğlu vs vs birçok ünlü oyuncunun bir arada olduğu süper bir diziydi.çok sıcak bir diziydi..basketbol takımı ve aileleri konu alıyordu..ön planda tarık akanı oynadığı karakter vardı

ama her ne olduysa tarık akanın abdulhamit düşerken adlı filmde oynadıktan sonra kaldırıldı..sadece 56 bölüm sürdü ve süperdi..

reytingleri çok iyiydi ama neden kaldırıldı anlamış değilim..hatta dizinin yeni bölümleri trt1de mevcut ama yayınlanmıyor

ecr
24-07-07, 14:48
Bu dizinin sonunu getirdiler mi ?

yanıtlandımı bilemem ama hayır.. 56.bölümde efe(dede denilirdi ona, çok iyi bir basketçiydi)nin babası onu almaya gelmişti..hemde takım zaferle kazandıkları maçtan dönerken.. yani efe çok sevinmişti maçı kazandıkları için..babasıda seni almaya geldim okumayacaksın dediğinde 56.bölüm sonu yazıldı ve bir daha sesi soluğu çıkmadı

gslizeyno
24-07-07, 15:05
evet arkadaslar cok süper bi diziydi ama malesef bitti fulden sana katiliyorum genclik dizisiydi ama hayat yolunda hepimiz gectigi yolu dizi olarak cektiler bizim hayatimizda bir dizi ama ekranlarda yayinlanmiyor belki birgün yaniden baslar tekrarini ben hic görmedim cikarsa banada haber verin

diklo
24-07-07, 16:11
Lise yıllarımın dizisiydi bu benim...
Çok severek izlerdim..Cuma günleri yayınlanırdı sanırım,tüm haftanın yorgunluğunu bu diziyle atardım...

Çok iyi bir kadrosu vardı...Öğretmenleri kadar öğrenci kadrosu da çok kaliteliydi...Hatta bu dizideki gençlerin çoğu başka dizilerde başrol pynadı ama ilk tanındıkları dizi bu olmuştu...Nehir Erdoğan,Yasemin Ergene,Selin Demiratar,Engin Altan,Ozan Güven....

Hatta Nehir Erdoğan'ın bir röportajını okumuştum,Koçum Benim'de ne kadar kötü olduğunu,kendini izlemeye bile tahammül edemediğini söylemişti..:img-yes: Ama bence gayet iyiydi....Pelin sana hiç kimse seni seviyorum dedi mi... :img-yes: tabi sonra Pelin turnayı gözünden vurdu...Çekirge'nin abisi Kaan'la çıkmaya başlamıştı...Yani Arda Esen'le..:img-wink:

Dj BeKo
26-07-07, 03:59
bu aralar tekrarları veriliomu koçum benimin?

Erkan_Petekkaya
26-07-07, 04:19
malesef hayırr.
keşke verilse bence harıka bir diziydi..
lise defteri ve koçum benim
kaliteli lise dizilerinden di keşke verilse

snnr
03-08-07, 01:26
Pelin sana hiç kimse seni seviyorum dedi mi...[/B] :img-yes: tabi sonra Pelin turnayı gözünden vurdu...Çekirge'nin abisi Kaan'la çıkmaya başlamıştı...

pelinle dalga geçişleri gerçekten çok iidi.ama kaanı hatırlayınca aklıma yaptıı kendine münhasır o muhteşem dansı gelio aklıma :img-hyste

ecr
03-08-07, 09:21
evet ya kaanın dansı süperdi..he he haah hee gibi bişeyler saçmalıyordu, rezil olmuştu..

çekirgenin doping alış bölümünü çok beğenmiştim..

pelinle dalga geçişleri mükemmeldi

asıl sevdiğim o kadar iyi arkadaştılarki hiç ayrılmazlardı..bütün dertlerini birbirleriyle paylaşırlardı

cicoz vardı, o da çok komikti..yeliz, yeliz beraber sınıfa çıkalımmmı?:img-hyste

orçun, dede, cicoz, yeliz, pelin vs hepsi süperdi..

dizide şu an ünlü olan bir sürü oyuncu vardı:
engin altan düzyatan>orçun
yunus günçe>çekirge
barış>cicoz
yeliz doğramacılar>yeliz
selin demiratar-yasemin ergen>aynı karakter

nilüfer3
08-08-07, 13:52
koçum benim bence gelmiş geçmiş lise dizilerinin en iyisi!
yayınlanması icin elimizden gelen bisey yokmudur acaba:(:sad53:

asslli
08-08-07, 14:03
bende izliyordum o diziyi süperdi gerçekten tekrarlarınıda hep izlemişimdir yine izlerim keşke verseler ben müziğini de çok seviodum bşterken yada başlarken son ses açardım

1g9s0g5s
20-08-07, 11:48
dizinin kadrosu gerçekten mükemmeldi hatta ne yalan söyliyim bugüne kadar ki en güzel dizi kadrosuydu ama yayından kaldırılmasına çok üzülmüştüm.gerçi bu kış tekrarlarını verdiler ama yeni bölümleri olsa daha güzel olurdu.ayrıca dizinin müziğide çok güzeldi.bu diziyle yükselen bir çok isim oldu.(bkz:nehir erdoğan,yasemin ergene,selin demiratar,ozan güven vb.)hatta deniz arcak bile bu dizide oynamıştı.keşke aynı kadroyla yeniden başlasa..:happy0064:happy0064

condemned
20-08-07, 15:13
arkadaşlar bende koçum benimin fanıyım ama yeni yazıyorum trt yi zaten biliosunuz böle uzun dizi südürmüyor 1 sezon bile doğru düzgün oynamıyor dizileri

tatlım
21-08-07, 10:15
keşke tekrarlarını oynatsalar bu dizinin:( arkadaşlar tekrarları verilirde birinin gözüne çarparsa buraya yazabilir misiniz acaba?

ecr
21-08-07, 15:03
şahsen ben arada bir bakıyorum yayın akışına.. eğer bir gün görürsem yazarım tabi.. tv kartım olsaydı resim çeker eklerdim ama maalesefki yok..

nilüfercim maalesef ki yok.. yani bütün kanalların izleyici temsilcisi adı altında epostaları var.. oraya kanalla ilgili herşeyi yazabiliyorsunuz ama okunup ve okunmayıp hemen siliniyor. yani önemsiyoruz diyorlar ama cvp bile vermiyorlar.
bu açıdan elimizden bişey gelmiyor..

|*BeLaLım*|
21-08-07, 17:22
Bende ara sıra rastgele izlerdim ve çok güzel bir diziydi. :img-wink:
Ama malesef oyuncuların isimlerini bilmiyorum. :S
Nehir Erdoğan! :img-wink: :img-yes:

esra_15
21-08-07, 18:01
evet ya keşke tekrarları yayınlansa süperdi gerçekten kadro süperdi..

ecr
22-08-07, 09:35
Bende ara sıra rastgele izlerdim ve çok güzel bir diziydi. :img-wink:
Ama malesef oyuncuların isimlerini bilmiyorum. :S
Nehir Erdoğan! :img-wink: :img-yes:

hatırladığım oyuncu ve karakterler:
koç-> tarık akan
ismail bey-> zihni göktay
çekirge->yunus günçe
pelin->nehir erdoğan
umut->ozan güven-umut prosçiler
cicoz->barış
deniz->ebru cündübeyoğlu
can'ın eski eşi->filiz taçbaş
orçun->engin altan
umutun sevgilisi->yasemin ergene-selin demiratar
dede->hakan ka
vs

güzel_kız
23-08-07, 16:23
Coook hosuma qiden ve qzl bi qenclik dizisiydi keske tekrarları verilsede izlesek..:)Özledik yani diziyi..Koc,Sehzade(Umut),Cekirqe(Gökhan),Eylül,Pe lin,Ceren ve daha neler var..Verilse keske tekrarlarıda izlesek yaa....

karafirtina
25-08-07, 17:15
ya biri baga yardimci olabilirmi ben boluleri tekrar izlemek istiyom nerden izleyebilirim bana ozelmsj atabilirmsiniz

pelin_hayrani
25-08-07, 23:33
super bir kadro ve gusel bir diziydi keske tekrarı verilsse

beyaz beyincik
25-08-07, 23:34
çok güzel bi gençlik dizisiydi
ozan güvenin performansı da çok iyiydi

tatlım cadım
25-08-07, 23:47
Hayatımda izlediğim en güzel lise dizisiydi..Bu dizi sayesinde Nehir erdoğanla tanıştım ve onun hayranı oldum. Ondan sonra nereye giderse onu izledim...Çekirgesiyle şehzadesiyle inanılmaz güzel bir diziydi. tekrarlarıyla beraber her bölümünü en az 5 kez izlemişmdir:) Pelin-Kaan ikilisini çok seviyodum:(

ecr
26-08-07, 08:02
ya biri baga yardimci olabilirmi ben boluleri tekrar izlemek istiyom nerden izleyebilirim bana ozelmsj atabilirmsiniz

maalesef izleyemezsin. youtubeta bi süre sonra diziler siliniyor. youtubetan izleyemezsin..

trt ise şu sıralar yayınlamıyor. o yüzden izlenecek yerde yok. mecburen trt nin koymasını bekleyeceğiz.

Ekin_Derya
26-08-07, 09:12
hatırladığım oyuncu ve karakterler:
koç-> tarık akan
ismail bey-> zihni göktay
çekirge->yunus günçe
pelin->nehir erdoğan
umut->ozan güven-umut prosçiler
cicoz->barış
deniz->ebru cündübeyoğlu
can'ın eski eşi->filiz taçbaş
orçun->engin altan
umutun sevgilisi->yasemin ergene-selin demiratar
dede->hakan ka
vs

ben biraz devam edeyim
Eylül - önce Selin Demiratar, daha sonra Yasemin Ergene
Gökhan (Cekirge) - Yunus Günce
Cihan (Cicoz) - Baris Aksavas
Hakan (Dede) - Hakan Ka
Ceren - Yasemin Öztürk
Kaan (Gökhan'in abisi, ayni zamanda Pelin'in sevgilisi) - Arda Esen
Yeliz - Yeliz Dogramacilar
Emre - Kivanc Baskan

ecr
26-08-07, 09:35
ben biraz devam edeyim
Eylül - önce Selin Demiratar, daha sonra Yasemin Ergene
Gökhan (Cekirge) - Yunus Günce
Cihan (Cicoz) - Baris Aksavas
Hakan (Dede) - Hakan Ka
Ceren - Yasemin Öztürk
Kaan (Gökhan'in abisi, ayni zamanda Pelin'in sevgilisi) - Arda Esen
Yeliz - Yeliz Dogramacilar
Emre - Kivanc Baskan

sağol ya.. birden umutun sevgilisi eylülün adını unuttum.. o yüzden öyle yazdım.

kaanı, cereni, emreyi, cihanın adlarını bilmediğim için pek yazamadım. sağol

ben valla en çok şehzade umut, çekirge gökhan ve emreyi severdim. gitmesine çok üzülmüştüm..

hele hele cereni bırakması çok kötüydü..

barıştan nefret ederdim.. ondan o kadar sinirliydim ki yastığı dövmeye başlardım :):) barış dediysem dizideki barış.. hani şu umutla devamlı uğraşan..

56 bölüm süperdi.. çok keyifli bi şekilde izlemiştim.. keşke devam etse. aynı kadro, kaldığı yerden. 57.bölüm olarak.

ama böyle bişey olmayacak. her dizi gibi başladı ve bitti ama hakkı yendi

alonsomania
27-08-07, 22:37
süper bir diziydi yaa ama amaalesef o da finalsiz şak diye bitirilenler arasına girdi ne yazıkki...heycanla beklerdim ve izlediğim en güsel dizilerden biridir kesinlikle!!!..... çekirge gökhan süperdi....yayınlasalarda izlesek keşke....trt ye mail mi atsak acaba??ben atmıştım son blm yayınlandıktan sona neden devam etmiyor diye teknik problemler mi demişlerdi...

tatlım cadım
31-08-07, 15:50
Koçum benim bittikten sonra Nehir Erdoğan Estağfurullah yokuşunda oynamıştı ve bi programda eylülde tekrar Koçum Benimin başlayacağını söylemişti ama başlamadı:(

kivanç_aşkim
31-08-07, 16:12
helal olsun koçum ben,m ..kaldır kupayı havaya helal olsun koçum benim..:)

ayy ayy çoştum ben iicene :D

valla özlemişim bu diziyide he :(

pufffffffffffff :img-blush