yalnız_kalsın
31-08-07, 18:33
tekrardan yayınlansın yaa çok güzel bi diziyidi keşke koysalar tekrardan da izlesek doya doya
|
Tüm Versiyonu Göster : Koçum Benim yalnız_kalsın 31-08-07, 18:33 tekrardan yayınlansın yaa çok güzel bi diziyidi keşke koysalar tekrardan da izlesek doya doya miss_t0eba 31-08-07, 19:03 7 nummaradan sonra hayatimda ikinci kez izledim diziydi Kocum benim sarkisi hala aklimda: mangal gibi yureyi.. helal olsun kocum benim kaldır kupayı havaya helal olsun kocum benim!! bu dizideki butun oyuncular nerdeyse baska bir dizide yer aldilar: bir istanbul masalli, ask oyunu, aska surgun vs vs. kocum benimin dizi muzigi kimde var eger varsa bana yollarim simdiden tesekkurler Buyrun bunlar is KOCUM BENIMIN o guzel ve super ve tabi yakisikli oyunculari: Tarık Akan : Koç Can Ebru Cündübeyoğlu : Deniz Hoca Zihni Göktay : İsmail Bey/Okul Müdürü Ozan Güven : Umut 1 Yunus Günce : Gökhan Barış Aksavaş : Cihan Arda Esen : Kaan Ali Nuri Türkoğlu : Ali Rıza Hoca Nejat Birecik : Kimya Hocası Emine Umar : Müzik Hocası Hakan Ka : Hakan Engin Altan : Orçun Kıvanç Başkan : Emre :img-in_lo Yeliz Doğramacılar : Yeliz Yasemin Öztürk : Ceren Nehir Erdoğan : Pelin Selin Demiratar : Eylül Burçak Işımer : Ayça Ercüment Balakoğlu : Tarih Hocası Enginay Gültekin : Selvi Hürdoğan Güvendiren : Arda Murat Prosçiler : Umut 2 Efe Duru : Efe Ali Yaylı : Matematik Hocası Yasemin Ergene : Eylül Ferit Aktuğ : Aslan Doğa Bekleriz : Aslı Deniz Arcak : Badegül Filiz Taçbaş : Nilgün Sezgin Erdemir : Kovboy Barış Açelya Elmas : Burcu Bahar Akça : Damla Seda Fettahoğlu : Seda Zeyno Üstünışık : Yağmur Onur Somer : Ahmet Diğba Ener : Dilara gülll 01-09-07, 00:47 koçum benim gerçekten çok hoş bi diziydi... hiç bi bölümünü kaçırmamıştım.... bittiğinde şok olmuştum...keşkee tekrar çekilse aynı kadroooylaa...ahh ahhh.... çok sevinirdimm..keşke sesimizi duyan olsaaaa:icon_sorr:icon_sorr...bitişinii bile anlamadım bennn yaaa.... başlayacak bida demişlerdii amaaa ....:icon_sorr BeLGiNNN 01-09-07, 14:02 cok güzel bir diziydi gercekten de genclik dizisiydi oyuncularıda harikaydı senaryosu fln cok güzeldi emresefer 01-09-07, 15:49 Koçum benim bittikten sonra Nehir Erdoğan Estağfurullah yokuşunda oynamıştı ve bi programda eylülde tekrar Koçum Benimin başlayacağını söylemişti ama başlamadı:( Evet başlayacaktı ama gazetede okumuştum birşeyler olmuş ondan başlamamamış bu arada Nehir Erdoğan'ı ilk gördüğümde tanımamıştım estetik yaptırmış burnuna. Baade 04-09-07, 22:27 Çok güzel diziydi ama bitti işin kötüsü bi final bile yapmadılar ping_pong 05-10-07, 09:04 ahh koçum benim ahh, gençlik dizileri arasında en sevdigim diziydi:img-wink: çekirge ve şehzadenin konusmaları :happy0064 bide yelizle dilara vardı sinir şeyy ya kızlar tamm bi ders çalısma manyagıydı tatile gitmişlerdi orada bile ders çalısıyorlardı:happy0064:happy0064 cerenle emreninn aşkı nasılda üzülmüştüm emrenin amerikaya gitmesiylee sonra cereni barısla yakınlaşmasına sinir olmuştum:icon_sorr pelin senin hiç erkek arkadaşın oldu mu ?:img-wink: bi de gökhanın abisiinin oynamasıı:happy0064 yaa karakterlerin hepsi birbirinden harikaydı:good: benim efsane dizim yine olsa yine izlerimm:img-blush ZEN_NURE 06-10-07, 20:24 zeyno üstünışık nasıl bir karakteri canlandırıyordu acaba hatırlayamadım da isimleri ekleyen arkadaşım çok sağol valla çok teşekkürler KübraYasemin 07-10-07, 00:06 gercekdende kocum benim cok güzeldi yaaa. zaten nehir ve yaso orda ne güzel biraradaydIlar yaaa.. iki sevdigi m hayranIm bitti ama. olsun yinede helal olsun kocum benim yaaa helal olsun... ((mia)) 07-10-07, 07:43 zeyno üstünışık nasıl bir karakteri canlandırıyordu acaba hatırlayamadım da isimleri ekleyen arkadaşım çok sağol valla çok teşekkürler zeyno üstünışık yağmur rolündeydi.çekirgenin abisinin okuldan arekıydı.çekirge hep bunu tavlamaya çalışıodu.hatta her telefonu çaldığında eendim aşkım filan diodu.yağmurla konuşuorum diodu herkese. eyschann 07-10-07, 15:02 pofff bu dizi benim izledim en güzel dizilerden biriydi gerek oyuncular gerke senaryo cok kaliteliydi:) ayrica bu diziden sonra zaten bir cok oyuncu basrol oynadi... hepsi gercekden cok basarilidyidilar ben diziyi ilk baslarda sadece ozan güven icin izliyordum ama sonra dizi herseyiyle vazgecilmez oldu sanirim simdi yine tekrarlari veriyliro trt-int uyku sorunu olanlar saat 4 izlesin:img-hyste KübraYasemin 08-10-07, 00:40 evet dizi tekrarInI bende gördüm hafta icin her gün süperr yaa... kesinlikle izliyorum yaaa nehirim cok tatlI ama suan yaso yok. herhalde illerleyen bölümlerde geliyor o bencee... _Leyla_ 08-10-07, 02:19 demek basladi tekrarlarii!! süper yaa, bende kesinlikle izlicem:D:D _Leyla_ 08-10-07, 02:30 ya az önce yayin akisina baktim trtnin, ama bisey yazmio. Tam olarak hangi trt kanali ve hangi saatte yayinlaniyo acaba?:img-blush ZEN_NURE 08-10-07, 21:14 zeyno üstünışık yağmur rolündeydi.çekirgenin abisinin okuldan arekıydı.çekirge hep bunu tavlamaya çalışıodu.hatta her telefonu çaldığında eendim aşkım filan diodu.yağmurla konuşuorum diodu herkese. sağol cnm cevapladığın için şimdi hatırladım galiba ((mia)) 09-10-07, 15:44 eminmisiniz yayın akışında bişi yazmıyor. Gül Tuna 13-10-07, 08:47 Kocum benim tekrar yayinlanmayami basladi yayin akisinda ben de görmedim saatini ve gününü yazabilirmisiniz lütfen ne zamandir izlemek istiyordum bende bette 13-10-07, 21:18 Ailecek seyretmiştik her bölümünü kaçırmadan.. Çok güzeldi.. Ama Ozan Güven değişmeden önceki bölümler çok daha güzeldi bence. deniz_15 22-10-07, 08:59 bi zamnlar tutkulu olduğum dizi .her cumayı iple çekerdim.hatta ablamın kınası vardı ben içeride koçum benim dizisini izliyordum valla :img-icecr :) Nehir Erdoğan'nın ilk dizisiydi koçum benim .. ben çok severdim onun oynadığı pelin karakterini tıpkı benim özellilklerim :happy0064 leka1991 22-10-07, 17:35 süper bir diziydi... trt dışında başka bir kanalda olsa reyting rekorları kırardı:icon_whis Gül Tuna 24-10-07, 20:59 bu dizinin ilk bölümlerinde bir kadin vardi ismail beyin eski karisi o kadinin gercek ismini hatirlayan varmi kizil kivircik sacli bir kadindi _Leyla_ 27-10-07, 21:05 hahah evet hatirliyorum o kadini, adini bilmiyorum ama, hatta bi bölümde dadi dizisinde oynamisti, gülben ergenin dayisinin kiziydii:D:D condemned 31-10-07, 19:39 bu dizinin sonuda kötüydü yayından mı kaldırıldı yoksa final mi oldu eger fınalse pek begenmedım galıba sonu macatn gelıolarhdı dedenın babası mactan geldıgını goruodu istemıodu çünkü basketi bırakmasını ıstıodu yakupoglu61 31-10-07, 23:01 eğer ozan güven ayrılmayıp devam etmiş olsaydı dizi daha uzun sürebilirdi, ozan güven çıktıktan sora özelliğini kaybetti , yerine gelen çocuk uymadı akşamları tekrar versede izlesek TRT1 vermezde belki trtİNT verir zumrut_ 01-11-07, 16:48 süper bir diziydi... trt dışında başka bir kanalda olsa reyting rekorları kırardı:icon_whis sölediklerine tamamen katılıyorum başka bir kanalda olsaydı daha iyi reklamı olurdu ve dizi yayından kalkmazdı malesef sonu olmayan bir dizi çokta güzel bir diziydi... edayd 01-11-07, 22:22 ewt yaa bnde çok severek izLerdm zaten koçum benim de taktık nehire ben:d Snr popstarda karşımıza çıkmıştı sunucu oLarak .. en sonunda yd:d çok süper diziLerde roL aLdı ..kndne yakışır yani.. çok başaraıLı bi oyuncu kural 02-11-07, 16:34 Bende müthiş severek izlemiştim.Ozan Güveni çok seviodum sonra o gidince biraz gıcık olmuştum ama alışmıştım yinedeBi son yapmadıklarına çok üzülmüştüm öle pat diye bittiğine ecr 05-11-07, 13:01 bu dizinin sonuda kötüydü yayından mı kaldırıldı yoksa final mi oldu eger fınalse pek begenmedım galıba sonu macatn gelıolarhdı dedenın babası mactan geldıgını goruodu istemıodu çünkü basketi bırakmasını ıstıodu Hayır, final yapmadı. 56.bölüm diğer bölümler gibi bitti. Ama sonra kanal, diziyi bitirdiğini yapımcılara açıklamıştı. Reytingsizlik yüzünden kaldırılmıştı. Final yapsaydı o kadar "keşke bitmeseydi, kaldırılmasaydı" demezdik.:img-yes::img-yes: Gene de güzel bir diziydi. Derya_Can 06-11-07, 21:24 bende kocum benimi severek izliyordum favori ciftim ceren ile emreydi ama emre amerikaya gidince hersey bitdi benim en sacma buldugum sey cerenin barisla birlikde olmasiydi ya bu emreye yapilirmi ya Gül Tuna 06-11-07, 21:31 benim favori ciftimde pelin ve kaandi :) pelin kaan icin az savas vermedi hatta ben pelin olurdum arkadasimda eylül olurdu hep güya sonra diziyle ilgili yorumlarda bulunurduk :) bu diziden beri coooooooook severim nehir erdogani ping_pong 14-11-07, 11:24 ohh be yalnız degilmişim emre ceren favori çifti olan biri daha varmıs ahh deryacım ahh nasıl sinir oldum cerene emre gittikten sonra barışla olmasına ben hep bekledim emrenin amerikadan gelmesini ama ne yazık ki olmadı :icon_sorr:icon_sorr NeHiR_92 15-11-07, 20:00 ben de çok seviyordum..ozan güven,yasemin ergene,nehir erdoğan falan çok başarılılar..tabi bir de tarık akan... bu reyting zaten diziler için kabus gibi..bari böyle iyi yapımlar reyting kurbanı olmasa ecr 18-11-07, 16:31 Emre-Ceren olayını değinmişsiniz. Haklısın, en güzel çiftlerden birisiydi. Ama Emre'nin diziden ayrılması sonra Ceren'in kovboyla çıkması beni çok üzmüş ve kızdırmıştı. Daha sonra nedense Emre'yi oynayan Kıvanç Başkan'ı hiçbir dizide görmedim. Sadece Eğreti Gelin filminde bi öğretmeni canlandırmıştı. Acaba noldu da rol almadı dizilerde? Oysa çok başarılıydı. Araştırdım. İşte dizide oynayan bütün oyuncular. Ozan Güven : Umut Yunus Günce : Gökhan Barış Aksavaş : Cihan Arda Esen : Kaan Ali Nuri Türkoğlu : Ali Rıza Hoca Nejat Birecik : Kimya Hocası Emine Umar : Müzik Hocası Hakan Ka : Hakan Engin Altan : Orçun Yeliz Doğramacılar : Yeliz Yasemin Öztürk : Ceren Nehir Erdoğan : Pelin Selin Demiratar : Eylül Burçak Işımer : Ayça Ercüment Balakoğlu : Tarih Hocası Enginay Gültekin : Selvi Hürdoğan Güvendiren : Arda Murat Prosçiler : Umut Efe Duru : Efe Ali Yaylı : Matematik Hocası Yasemin Ergene : Eylül Ferit Aktuğ : Aslan Doğa Bekleriz : Aslı Deniz Arcak : Badegül Filiz Taçbaş : Nilgün Sezgin Erdemir : Kovboy Barış Açelya Elmas : Burcu Bahar Akça : Damla Seda Fettahoğlu : Seda Zeyno Üstünışık : Yağmur Kıvanç Başkan : Emre Onur Somer : Ahmet Diğba Ener : Dilara Diğerleri: Meral Aral Acun Papakçı Serap Üsküplü Uğur Armutçu Erdal Güner Seval İşgören Petek Kırboğa Enise İnak Halil İbrahim Kalaycıoğlu Ebru Tibet Kimler geldi, kimler geçti. Bir sürü oyuncu bu dizi sayesinde şöhret oldu veya şöhretini devam ettirip doruğa ulaştırdı. Ama birçoğu da bu diziden sonra kayıplara karıştı. Birisi var ki dizi yayınlandığı dönem vefat etti. Evet, Onur Somer... Sanırım Ahmet'in babasını canlandırıyordu. Sonra vefat etti. Allah rahmet eylesin tekrar. Bence efsane diziler arasındaydı bu dizi. Gerek okulu, gerekse basketi en iyi şekilde anlatan ve basketi sevdiren lise dizisiydi. Sonra türedi tabiki. Örneğin Lise Defteri... dilaa 05-01-08, 23:48 hiç unutmam koçum benimin bir bölümü için babamla kavga etmiştim.çünkü tam yaşımın dizisiydi onlar lisede ben lisede iyi gidiyodu.bende pelin ve kağanın aşkına ek olarak cerenle emrenin aşkı ve birbirlerine yaklaşım biçimleri ve birbirlerini farketmeleri çok güzeldi.ama en çok grubun muzurlukları hoşuma giderdi hiç öyle bi bilgi yarışması gördünüzmü.diziye final yapılmadı evet. en son bölüm sanırım koç gitmeye kalkışınca grup pankart hazırlayı şarkı söyleyerek aşağdan seranat yapıyodu ebru cündübeyoğlunun adını unuttum oda şimdide gidicekmisin peki diye sormuştu orda bitmişti yajlış hatırlamıyosam. karub 07-01-08, 01:23 bende izlerdim trt nin güzel dizilerinden biriydi.İlgimi çeken yönü basketbol olmasıydı.Birazda komikti sanki öyle hatırlıyorum keske yeniden çekseler yaaa angel eyes 10-01-08, 22:02 trt nin en güzel dizilerinden birisidir. okuldan koşturarak izlemeye çalışırdım. e tarık akanda vardı tabi. _psiko_ 11-01-08, 03:32 devam etse ne iyi olur yaa.çok hoş bi diziydi... adam gibi yüreğine helal olsun koçum benim:happy0064:happy0064 ebrumm 12-01-08, 18:53 bu diziyi bende izlemıstım.. cunku tam o sıralar liseye gidiyordum.. aklında en cok ne kaldı dıye sorarsanız.. direk jenerek müziği derım.. şarkısı gercekten cok hoştu.. helal olsun koçum benım! ping_pong 14-01-08, 09:23 ahhh ahh ben çok özledim yaaa tekrarlarını yine verselerr ne olur sanki masal gibi yüregine helal olsun kocum benimm:good: GÜLÇEM 19-01-08, 15:55 eveet keşke tekrarlarını verseler çok güzel bi diziydi kaaldır kupayı havayaa helal olsun koçum beniim ;) jeneriği süperdi bencede;) jatco bennardo 19-01-08, 19:15 Arasıra bakarıdım lise donemini anlatıyordu tekrarları filan olurdu izlerdim edayd 10-03-08, 17:48 Ben PeLin'e bayıLıodummmm .. arkadaşLarLa dizinin bazı sahneLerini yapıoduk ben hep PeLin roLünü yapıodumm ay çok şekerdi ya Kaan'a aşıktı çekirgenin abisi yani:img-hyste Ayy inş. yine tekrarLarını verirLer .. geçen yaz çıkmıştıı:img-in_lo telefe 11-03-08, 22:17 cok güzel bir diziydi valla her hafta hiç kacırmadan izlerdim... kadrosu cok iiiydi... zaten şimdilerdeki basrol oyuncularının cogusu kocum benimde oynadılar... örn:ozan güven-yasemin ergene-nehir erdogam-selin demiratar-... daha bi cok ii youncu o dizide ünlendi gibi bişey... hala oynasa yine izlerim yaniii.... cok güzeldi bence..... I-sun 16-03-08, 22:10 genclik dizileri hemen hemen her zaman tutuluyor.... kocum benimde cok basarili olmus olanlardan... cok seviyorum bu diziyi. keske imkani olsada tekrar cekilse... ping_pong 19-03-08, 10:32 http://img403.imageshack.us/img403/9683/a27ue7.jpg alıntıdır:img-in_lo bur_ça[K] 19-03-08, 12:27 bu dizi süperdi.bende gençlik dizisi olduğu için izlemiştim. süperdi.yasom da vardı. bütün genç isimler bir aradaydı.:img-yes::img-yes: esmer_-ezel 19-03-08, 12:39 bende izliyodum gerçekten çok güzel bir gençlik dizisiydi keşke yenden çekılebılse ama malesef olmuyo inş.tekrarlarını yıne verirler jeneriği çok güzeldi kaldır kupayı havaya helal olsun koçum benım:happy0064 Gül Tuna 19-03-08, 13:47 bu dizinin bu kadar cok özleyeni varken tekrar yayinlanmasi lazim bu konuda trtye baski yapalim arkadaslar :) mesaj yagmuruna tutalim gerekirse :) bur_ça[K] 19-03-08, 18:19 evet ya.e-mail falan atalım.süperdi. hele o okulun hocalarına bayılıyodum.ne kadar matraktılar öyle. kuzenlerime falan bütün aileye reklamını yapmıştım.sayemde müptelası olmuşlardı.ben başlıyorum e-maillere.:happy0064:happy0064 hellosunshine 22-03-08, 18:28 Gerçekten harika bir diziydi .. Ve bugün o dizideki bir çok oyuncu çok güzel işler yapıyor.. Koçum benim bazı oyuncular için milattı bir nevi.. (= ping_pong 31-03-08, 09:02 masal gibi yüregine çelik gibi bileqine helal olsun kocum benim:happy0064 ya ben yine ekranda görmek istiyom onları cekirgeyle sehzadeni geyiklerini pelini emreyi cerenii off off :img-tomat ne olur yayınlasa trt tekrardan ama nerdee:img-in_lo zeyno_114 31-03-08, 14:17 koçum benim süper bir diziydi çok severek izlemiştim hiç bi bölümü kaçırmadan izlemiştim..hata kaç kere tekrarı yayınlandıysa onları bile kaçırmadan izlemiştim okuldan koştur koştur gelirdim...ordaki arkadaşlıklar dosluklar gerçekten çok güzeldi... bazen kendi kendime sölenirdim ne var gerçek hayattaki arkadaşlıklarda dosluklarda böle olsa diye ama olmuyor ne yazıkki... keşke tekrarlarını yeniden verseler yine kaçırmadan izlerim.. masal gibi yüregine çelik gibi bileqine helal olsun kocum benim:happy0064:happy0064:happy0064 aysem_ 31-03-08, 14:55 Ya evet böyle bir dizi vardı dimi trt'de Ben diziyi biraz geç keşfetmiştim ama sonradan tekrarlarını izlemiştim Çok füzel bir diziydi... zxc_ 31-03-08, 16:55 benim bildiğim ilk lise dizisiydi keşke hiç bitmeseydi nasıl bittiğini bile hatırlamıyorum ordaki oyuncuların çoğu şimdi bir çok dizide başrol oyuncusu oldu keşke yeniden çekilse aynı oyuncu kadrosuyla... karafirtina 31-03-08, 17:26 merhabalar bne acelya elmas hayraniyim...bu dizide oynamis...nasil biri olarkao ynadi..ciktigi cocuk kimdi...bide kacincibolumde girdi? simdiden tskelr :img-wink: zxc_ 31-03-08, 17:37 ben senden duyuyorum valla sen nerden öğrendin eminmisin doğru olduuna Gül Tuna 31-03-08, 20:59 evet acelya elmas bu dizide oynadi barisin kiz kardesi burcu rolündeydi :) dizide ozan güvenle kisa bir birliktelik yasadi ve abisiyle bu yüzden karsi karsiya geldi amerikadan gelmis biraz simarik ve havali bir kizi oynuyordu ama uzun süreli rol almadi dizide Gül Tuna 31-03-08, 21:01 benim bildiğim ilk lise dizisiydi keşke hiç bitmeseydi nasıl bittiğini bile hatırlamıyorum ordaki oyuncuların çoğu şimdi bir çok dizide başrol oyuncusu oldu keşke yeniden çekilse aynı oyuncu kadrosuyla... kesinlikle katiliyorum olacagini sanmam ama keske devami cekilse ayni oyuncularla merhabalar bne acelya elmas hayraniyim...bu dizide oynamis...nasil biri olarkao ynadi..ciktigi cocuk kimdi...bide kacincibolumde girdi? simdiden tskelr :img-wink: evet acelya elmas bu dizide oynadi barisin kiz kardesi burcu rolündeydi :) dizide ozan güvenle kisa bir birliktelik yasadi ve abisiyle bu yüzden karsi karsiya geldi amerikadan gelmis biraz simarik ve havali bir kizi oynuyordu ama uzun süreli rol almadi dizide x sinem x 05-04-08, 00:20 Ben bu dizinin resmen hastasiydim yaa 1.Bölümünde hep izliyordum..süper diziydi süper :good::good: O diziden ne kadar basarili oyuncular cikti..hepsi cok basarili oldular..:img-yes::img-yes: O zaman 14-15 yaslarinda falandim..Tam okul zamanimda ..keske yine cekilse Hocalarida süperdi..helebitanesi cok komikti-ismi simdi aklima gelmiyor ama Niyaziydi galiba- hani o ingiliz hocasi :img-hyste:img-hyste yesilimim 05-04-08, 09:27 Ben bu diziyi çok severdim.Cuma akşamları hiç kaçırmazdım.Bildiğimiz ıyunuclar dışında Ozan Güven,Yasemin Ergene,Selin Demiratar,Yunus Günce,Hakan Ka,Nehir Erdoğan ve Yasemin Öztürk, gibi birçok şu anda tanınan genç oyyuncuyu izlemiştik.Ozan Güven in ikinci projesiydi o daha sonra yerine Murat Prosçilere ırakmıştı.Yaemin ergene diziye 2.sezon Seln Demiratarayın yerine dahil olmıştu. dontspeak 06-04-08, 08:45 ben bu filmi sırf Ebru Cündübeyoğlu için izliyordum valla açıkcası:img-yes:.çok sewiyorum ebru hanımı zaten avatarımdan da belli oluyor:img-wink:.Tarık Akan ın oyunculuğuna diyecek laf yok zaten.gerçekten gençleri anlatan çok güzel bir diziydi:img-yes:. dilaa 07-04-08, 14:36 ingilizce hocasının adı alirızaydı.sonra evlendi karısıda o okulda öğretmen olduya.sürekli alıruza diyodu çok komik. Gül Tuna 07-04-08, 21:24 ingilizce hocasının adı alirızaydı.sonra evlendi karısıda o okulda öğretmen olduya.sürekli alıruza diyodu çok komik. evet ali riza beyde karisinia cemenim diyordu cok komiklerdi :) kocum benim her karakterinin kendine has bazi özellikleri vardi zaten yasemin-yaso 08-04-08, 15:27 Off off mütiş bi diziydi hiç kaçırmazdım yaa. Hele de Yasemin ergene, Nehir erdoğan faln vardı süperdi yani Bide lise dizisi olduğu için bayılırdım inş tekrarları yine konur da izleriz AysenuR* 18-04-08, 14:31 Sevdigim dizilerin arasinda en guzel dizilerden biriydi Tarik Akan i pek sevmiyordum ama diger oyuncularin hepsini cok seviyordum Ornegin: Ozan Guven Nehir Erdogan Yasemin Ergene Yunus Gunce vs vs. Gibi oyuncularin hepsi orda oynuyordu ve hepsini cok seviyordum hepsi cok basariliydi keske hic bitmeseydi bitmesine uzulmustum cok ve aklimda kalan jenerik muzigi:img-hyste aklimin kosesinde oylece duruyor hic silinmedi hafizamdan:img-wink: Ne guzel gunlerdi onlar Kocum Benim baslicak diye kosa kosa ekran basina geciyordum:img-wink: Ozellikle su Ali riza ya bayiliyordum:img-hyste Cemenim deyip duruyordu:img-hyste:img-hyste Bide karisi Zuhal vardi ya Ali Rizaaaaaaaaaaaaa :img-hystedeyip duruyordu hay allahim hatirladikca guluyorum Tekrarlarini bile verseler yuz bin kere izlerim, daha once cok verdiler ama tekrar verseler ne guzel olurr:img-cray: Gelmis gecmis en basarili lise dizisi bence karafirtina 20-05-08, 15:43 kesinlikle katiliyorum olacagini sanmam ama keske devami cekilse ayni oyuncularla evet acelya elmas bu dizide oynadi barisin kiz kardesi burcu rolündeydi :) dizide ozan güvenle kisa bir birliktelik yasadi ve abisiyle bu yüzden karsi karsiya geldi amerikadan gelmis biraz simarik ve havali bir kizi oynuyordu ama uzun süreli rol almadi dizide gul tuna gec cvp veridm kusura bakam ama cok tksler yardimin icin....demek ozanguvenle eee ozaman baslarda oynamis acelya ozanbi on veya 15 bolum oynadi topu topuna...ben basini izlemistim...hayret nasi gozumden kacar...ya tekrar verseler ya bu diziyi...:icon_sorr Gül Tuna 20-05-08, 16:24 rica ederim önemli degil evet baslarda sayilir dizinin ilk sezonu 19 bölüm sürdü ozan güven ise ikinci sezonun baslarinda sanirim 24.bölümde ayrilmisti diziden acelya elmasin daha cok ilk sezonun sonlarinda rolü vardi keske tekrar yayinlasalar bende cok istiyorum cok özledim bu diziyi karafirtina 21-05-08, 17:45 rica ederim önemli degil evet baslarda sayilir dizinin ilk sezonu 19 bölüm sürdü ozan güven ise ikinci sezonun baslarinda sanirim 24.bölümde ayrilmisti diziden acelya elmasin daha cok ilk sezonun sonlarinda rolü vardi keske tekrar yayinlasalar bende cok istiyorum cok özledim bu diziyi hmm demek cok az oynamis...:icon_sorr senin bir bilgin varmi hickimse kocumbenimi falan kaydettimi...malum sitede yok:icon_sorr cicektakisiyi bilmem kackere yayinladilar..daha yeni btti...simdi onun yerine kocum benimi koysalar:icon_sorr acelya ozani seviyor dedin...peki bisey yasadilarmi yani sevgili oldularmi.:img-in_lo.bildigimkadariyla eylulle bastan beri sevgililerdi:icon_whis a-ayse 21-05-08, 19:33 bende öyle biliyorum ozan güven sanırım gidene kadar eylül le sevgiliydi ama o değişince pek izlemedim ya çok güzel bi diziydi :( Gül Tuna 22-05-08, 12:13 hmm demek cok az oynamis...:icon_sorr senin bir bilgin varmi hickimse kocumbenimi falan kaydettimi...malum sitede yok:icon_sorr cicektakisiyi bilmem kackere yayinladilar..daha yeni btti...simdi onun yerine kocum benimi koysalar:icon_sorr acelya ozani seviyor dedin...peki bisey yasadilarmi yani sevgili oldularmi.:img-in_lo.bildigimkadariyla eylulle bastan beri sevgililerdi:icon_whis umut (ozan güven) ilk bölümlerden itibaren eylülle beraberdi fakat diziye baris girdikten sonra eylül onunla görüsmeye basladi umut onlari bir gece beraber gezerken yakalayinca ayrildilar sonra umut tesadüfen burcuyla (acelya elmas) tanisti ve kisa zamanda cikmaya basladilar baris bu iliskiye cok karsi cikti tabi sonra sezon finali yapildi yeni sezonda umutla burcunun fazla konusu olmadi nasil ayrildiklarini bile hatirlamiyorum daha sonra umut ve eylül tekrar baristi bu arada ozan güven ayrilmisti diziden yerine murat prosciler girmisti diziyi hic kaydeden varmi bilmiyorum malesef keske olsa bende cok sevinirim karafirtina 22-05-08, 14:58 umut (ozan güven) ilk bölümlerden itibaren eylülle beraberdi fakat diziye baris girdikten sonra eylül onunla görüsmeye basladi umut onlari bir gece beraber gezerken yakalayinca ayrildilar sonra umut tesadüfen burcuyla (acelya elmas) tanisti ve kisa zamanda cikmaya basladilar baris bu iliskiye cok karsi cikti tabi sonra sezon finali yapildi yeni sezonda umutla burcunun fazla konusu olmadi nasil ayrildiklarini bile hatirlamiyorum daha sonra umut ve eylül tekrar baristi bu arada ozan güven ayrilmisti diziden yerine murat prosciler girmisti diziyi hic kaydeden varmi bilmiyorum malesef keske olsa bende cok sevinirim ya demek oyle..ozan la acelya guzel bir cift olurdu...ya keske terar yayinlasalar...gulcum senin bir bilgin varmi...hic kimsemi cekmemis bolumleri kackere yayinlanmis dedi bir sinif arkadasim...tekrar yayinlasalar ya:icon_sorr Gül Tuna 22-05-08, 15:08 evet eskiden cok yayinlanirdi ben bir kac bölümünü cekmistim ama sonradan sildim bu kadar uzun süre yayinlamayacaklarini bilseydim silmezdim ama nereden bileyim trt ye sürekli mail atiyorum yayinlamalari icin ama simdilik pek sonuc yok malasef karafirtina 22-05-08, 16:46 evet eskiden cok yayinlanirdi ben bir kac bölümünü cekmistim ama sonradan sildim bu kadar uzun süre yayinlamayacaklarini bilseydim silmezdim ama nereden bileyim trt ye sürekli mail atiyorum yayinlamalari icin ama simdilik pek sonuc yok malasef ozaman niye simdi yayinlamiyolar...hayir yani cicektaksiyi tekrar yaptilar...simdi ya yedinumarayi yada kocumbenimiverseler ya....super olurdu..trtye mail atiyosun ya...ggeri cvp yolluyolarmi..yani uzgunuz yayinlamiyacahiz gibisinden... Gül Tuna 22-05-08, 17:35 yalniz kocum benim icin degil sevdigim diger diziler icin mail atiyorum birkere bir mail almistim isteginiz yetkililere ulasti diye ama genelde pek cevap vermiyorlar benimde izlemek istedigim cok dizi var kocum benim, canim kocacim, nasil evde kaldim, sasifelek cikmazi... malesef dedigin gibi cicek taksinin tekrarlarini cok yayinladilar o dizide güzeldi ama sira bu dizilerede gelse cok iyi olur bu arada eger yedi numaranin tekrarlarini izlemek istiyorsan flash tv de yayinlaniyor hafta ici hergün saat 12:00 de trtnin en son babalar duyar, ayrilsakta beraberiz ve kuzenlerim isimli dizileride flash tvde yayinlaniyor belki kocum benimide yayinlarlar karafirtina 22-05-08, 22:22 yalniz kocum benim icin degil sevdigim diger diziler icin mail atiyorum birkere bir mail almistim isteginiz yetkililere ulasti diye ama genelde pek cevap vermiyorlar benimde izlemek istedigim cok dizi var kocum benim, canim kocacim, nasil evde kaldim, sasifelek cikmazi... malesef dedigin gibi cicek taksinin tekrarlarini cok yayinladilar o dizide güzeldi ama sira bu dizilerede gelse cok iyi olur bu arada eger yedi numaranin tekrarlarini izlemek istiyorsan flash tv de yayinlaniyor hafta ici hergün saat 12:00 de trtnin en son babalar duyar, ayrilsakta beraberiz ve kuzenlerim isimli dizileride flash tvde yayinlaniyor belki kocum benimide yayinlarlar ya biri cekse cok guzel olur neazikki ben yurtdisindayim ve turkkanallar oturdugum bolgede cekmiyor....hem ustelik o saatte okuldayim ben...su cicektaksiyi 7yle sekiz arasi yapmisalrdi...super oluyordu...o saate tkrar bi dizi koysalar...suanda ne var o saatte...yan isuanda trt intte hafta ici hergun hangi dizi yayinlaniyor Gül Tuna 23-05-08, 09:30 trt intte hafta ici hergün yeni evli isimli bir dizi yayinlaniyor sabah 9.30da öglen 16.30da ve gece 3.30da bu dizinin tekrarlarini bu kadar cok gösterene kadar baska dizilerin tekrarlarinida yayinlaya bilirler aslinda karafirtina 23-05-08, 20:41 trt intte hafta ici hergün yeni evli isimli bir dizi yayinlaniyor sabah 9.30da öglen 16.30da ve gece 3.30da bu dizinin tekrarlarini bu kadar cok gösterene kadar baska dizilerin tekrarlarinida yayinlaya bilirler aslinda evet ya cok garipler...aksamin 12.30ugunda bizim evin hallerini yayinliyorlar...kovum benimi yayinlasmazlar...cok garipler ya... dolceqabbana 23-05-08, 21:59 Bu dizide en popüler oyunculardan biri de Ebru Cündübeyoğluydu tartışmasız. Ama sanırım gerçek popülaritesini bu diziye değil de, Omuz Omuza'ya borclu..:img-wink: Gül Tuna 24-05-08, 16:51 Dizimizin Ekibi http://img382.imageshack.us/img382/8728/kocumbenimhd3.jpg (http://imageshack.us) karafirtina 25-05-08, 18:54 ay gulcum cok guzel resim biliyormusun resmen nette hicbisey bulamiyorum kocumbenimle ilgili...bu resmi gorunce aklima bik haccerenmere sahnesi geldi...:icon_whis burda bayabi gencti...enson vadie sarah karkateri olarak gormustum onu:img-hyste:img-hyste sonra deniz hoca...nekadarda sakindi...sevilay olarak onu dahacok sevdiydim ama olsun burdada bi baskaydi Gül Tuna 25-05-08, 19:02 rica ederim canim belki görmemissindir arka sayfada acelya elmasinda oldugu bir resim var bak istersen bu sayfada http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=125&page=47 karafirtina 26-05-08, 14:49 ay super resimler ay su soldaki pompon kiz dimi ...ay acelyam cok guzle cikmis...burda yeni sehzade var...hic sende ozan guvenle acelyanin fotosu varmi... Gül Tuna 26-05-08, 15:09 malesef yok canim elimdeki tüm resimleri ekledim bu basliga acelya bencede cok güzel bir kiz dizide biraz havai bir kizi oynuyordu ama yinede sevimliydi karafirtina 26-05-08, 15:44 hmm tuh ya...biyeniden verseler varya super olucak....sunada trtde yediyle sekiz arasi enveriliyor biliyiomusun...?..yani cicektaksiyi o saate veriyorlardi o bitti simdi neyi veriyorlar Gül Tuna 26-05-08, 15:52 trt intte hafta icleri yeni evli isimli bir dizi yayinlaniyor ama o saatte degil o saatte haberler vardi herhalde saat 20de ademler ve havvalar isimli bir program var karafirtina 26-05-08, 15:55 trt intte hafta icleri yeni evli isimli bir dizi yayinlaniyor ama o saatte degil o saatte haberler vardi herhalde saat 20de ademler ve havvalar isimli bir program var hah iste 20de demek isstedim..demek program koydular diziyerine,...o programa bikere rasgeldim cok gicik..onun yerine bidizi koysalar.. Gül Tuna 26-05-08, 16:00 hah iste 20de demek isstedim..demek program koydular diziyerine,...o programa bikere rasgeldim cok gicik..onun yerine bidizi koysalar.. ben o programi seviyorum aslinda zaman buldukca izlerim tabi zevk meselesi :) ama trtdeki yayin saati biraz uyumsuz bencede o saatlerde diger kanallarda genelde hep dizi oluyor aslinda o program trt1de öglenleri canli yayinlaniyor trtintteki öglen yayinlananin tekrari neyse konuya döneyim trtnin daha cok dizi ve film yayinlamasini bende cok istiyorum :) eskiden daha cok dizi yayinlanirdi ve daha cok cesit vardi gibi gelyor bana simdi eskisi kadar dizi yayinlamiyorlar yayinlayincada hep yeni dizilerin tekrarlarini yayinliyorlar sanki karafirtina 26-05-08, 16:37 ben o programi seviyorum aslinda zaman buldukca izlerim tabi zevk meselesi :) ama trtdeki yayin saati biraz uyumsuz bencede o saatlerde diger kanallarda genelde hep dizi oluyor aslinda o program trt1de öglenleri canli yayinlaniyor trtintteki öglen yayinlananin tekrari neyse konuya döneyim trtnin daha cok dizi ve film yayinlamasini bende cok istiyorum :) eskiden daha cok dizi yayinlanirdi ve daha cok cesit vardi gibi gelyor bana simdi eskisi kadar dizi yayinlamiyorlar yayinlayincada hep yeni dizilerin tekrarlarini yayinliyorlar sanki aynen eskiden ben hatirliyorumda bnede tum turkkanallari vardi...trtyi hic izlemezdim...ama birsuru dizi vardi..cinar alti..yeditepeistanbul..ayrilsakta beraberiz...yedinumara...muurlu guller...birhaftada baya bir dizi yayinlanirdi...simdi tasindim sadece trtint cekiyor...ama nedense hic dizi yok..tam izlicem trintten bisey ama buseferde diziyok:D:D:img-hyste bide yeni evli dizisinde ayrilsaktabereberizin bernasi oynuyosa onu izledim bikere canim acayyip SIKILDI....ayrilsakta beraberiz cok matrakti...komikreplikler doluptasiyordu resmen... ama sen trtinte msj atiyosun tekrar yayinlasilar diye..bende atsam ikikisi ama daha fazla olmamiz lazim...:icon_sorr Gül Tuna 26-05-08, 17:51 aynen eskiden ben hatirliyorumda bnede tum turkkanallari vardi...trtyi hic izlemezdim...ama birsuru dizi vardi..cinar alti..yeditepeistanbul..ayrilsakta beraberiz...yedinumara...muurlu guller...birhaftada baya bir dizi yayinlanirdi...simdi tasindim sadece trtint cekiyor...ama nedense hic dizi yok..tam izlicem trintten bisey ama buseferde diziyok:D:D:img-hyste bide yeni evli dizisinde ayrilsaktabereberizin bernasi oynuyosa onu izledim bikere canim acayyip SIKILDI....ayrilsakta beraberiz cok matrakti...komikreplikler doluptasiyordu resmen... ama sen trtinte msj atiyosun tekrar yayinlasilar diye..bende atsam ikikisi ama daha fazla olmamiz lazim...:icon_sorr tabiki ne kadar cok atarsak o kadar etkili olur bencede bernanin oynadigi dizi evimin erkegi degilmiydi yada yeni evlidedemi rol aldi? karafirtina 26-05-08, 21:51 tabiki ne kadar cok atarsak o kadar etkili olur bencede bernanin oynadigi dizi evimin erkegi degilmiydi yada yeni evlidedemi rol aldi? yani bende bilmiyorum sadece berna baska daha dizide de rol aldi ayrilsakta beraberiz haric ama dedigin gibi evimin erkegiydi sanirim..cunku guya o calisiyordu kocasi evdeydi... nekadar cok msjatarsak okadar iyi diyosun ben yarin bir gurup acicam:img-wink: bur_ça[K] 27-05-08, 20:34 yayınlasınlar artık. ben çok özledim bu dizimi.süperdi. *katre* 30-05-08, 22:15 http://img68.imageshack.us/img68/5236/kb1bai6.th.jpg (http://img68.imageshack.us/my.php?image=kb1bai6.jpg) http://img103.imageshack.us/img103/315/kb3bbv8.th.jpg (http://img103.imageshack.us/my.php?image=kb3bbv8.jpg) *katre* 30-05-08, 22:17 imhttp://img158.imageshack.us/g158/7823/kb2bpq7.th.jpg (http://img158.imageshack.us/my.php?image=kb2bpq7.jpg) http://img133.imageshack.us/img133/3832/kb4bqn7.th.jpg (http://img133.imageshack.us/my.php?image=kb4bqn7.jpg) http://img125.imageshack.us/img125/6694/kb5bbr9.th.jpg (http://img125.imageshack.us/my.php?image=kb5bbr9.jpg) Gül Tuna 31-05-08, 09:24 *katre* bu resimler cok hos cok tesekkürler ekledigin icin :) keske daha cok resim bulabilsek en azindan resimlerle avunuyoruz *katre* 31-05-08, 16:15 rica ederim Gül Tuna..( bu arada rep için teşekkürler;)) evet keşke daha fazlasını bulabilsek ama ne yazık ki o kadar araştırmama rağmen bulamıyorum.en azından tekrarlarını verseler bari ama nerde:icon_conf Gül Tuna 10-06-08, 11:50 Arkadaslar Harika Bir Haberim Var Kocum Benimi Tekrar Yayinliyorlar :happy0064:happy0064 Haftaya Pazartesiden Itibaren Hafta Ici Hergün Trt 1 De Basliyacak :happy0064:happy0064 Hemde Hem Gece Hem Gündüz Yayin Saatleri öglen 16:45 Ve Gece 05:30 :happy0064:happy0064 Simdi yayin akisina baktim ne kadar sevindim anlatamam simdiden hepimize iyi seyirler *katre* 10-06-08, 12:01 Gül Tuna haber için çok teşekkürler:img-wink: Demek artık özlem giderebileceğim ..çok sevindim :happy0064 condemned 11-06-08, 16:51 Arkadaslar Harika Bir Haberim Var Kocum Benimi Tekrar Yayinliyorlar :happy0064:happy0064 Haftaya Pazartesiden Itibaren Hafta Ici Hergün Trt 1 De Basliyacak :happy0064:happy0064 Hemde Hem Gece Hem Gündüz Yayin Saatleri öglen 16:45 Ve Gece 05:30 :happy0064:happy0064 Simdi yayin akisina baktim ne kadar sevindim anlatamam simdiden hepimize iyi seyirler arkadasım ben netten trt1ın yayın akılına baktım kasaba dıe bı program var alla alla sen emınmısn cnm ya bak bende merak ettım arastırıorum sureklı *katre* 11-06-08, 18:45 arkadasım ben netten trt1ın yayın akılına baktım kasaba dıe bı program var alla alla sen emınmısn cnm ya bak bende merak ettım arastırıorum sureklı bende baktım şimdi gül tuna nın dediği gibi haftaya 16:55, 05:35 saatlerinde var:img-yes: Gül Tuna 11-06-08, 19:02 arkadasım ben netten trt1ın yayın akılına baktım kasaba dıe bı program var alla alla sen emınmısn cnm ya bak bende merak ettım arastırıorum sureklı Evet eminim cnm hatta az evvel baktim yine kasaba programi bu haftaki akista yaziyor fakat haftaya pazartesi veya saliya bakarsan kocum benim yaziyor yayin akisinda 16.55 te :) condemned 11-06-08, 21:26 tesekkur edeırm arkadaslar saolun ya keske yenı blumlerını gorebılsek ama nerdeeee suan baktım 16sından ıtıbaren yazıyor bılgı için cok tesekkur ederım elanur dürük 12-06-08, 10:45 yasonun ordaki halleri aklıma geliyorda çok şekerdi ayrıca ordaki okul sultançiftliğindeki kaşgarlı mahmut lisesi değil mi? kocumbenim998 13-06-08, 19:16 ya evvtt sprr bi haberr kesinn izlicem amla arkadasslarr bişeyy dicemm videoları varsa sizzde su koçumm benimin youtube veya www.googlevideo.com koyarsanız sevinirim Gül Tuna 14-06-08, 10:43 benim elimde hic videosu yok yazin tatilde olacagim icinde cekebilecegimi sanmiyorum ama birisi cekip youtube sitesine eklerse bende cok memnun olurum cok iyi olur bu arada youtube sitesinde kocum benimin bir videosu var ama görüntü kalitesi cok kötü yinede bir bakin isterseniz pelin ve cekirgenin tiyatro provasindan bir sahne billukom 14-06-08, 20:43 ay ne guzel kesin izlerim :happy0064 kocum benimin fan sitesi vardı bildiginiz varsa ö.m atar mısınız? sweeneytodd 14-06-08, 20:50 eskiler den unutamadıgım harika bir okul dizsiydi gerek oyuncular gerek senaryo müthişti :good: kocumbenim998 16-06-08, 19:22 ya sinir oldum bugun sözde göstericekllerdi baska bi dizi çıktı yarın ki yayın akışında koçum benim var ama isallah bugun ki giibi olmaz da gösterirler yarın...... :( miss_t0eba 16-06-08, 20:50 :happy0064 cok sevindim tekrarlari olmasina :happy0064 insallah yarin gosterirler cok ozledim ilk dizimi :img-blush Kadir_Reis 16-06-08, 23:38 Koçum Benim Helal Olsun Sana Güzel Müziği'de Vardır Güzel Oyuncularda Vardı Beğenerek İzliyordum tekrarı olursa yine izlerim... condemned 17-06-08, 09:18 Koçum Benim Helal Olsun Sana Güzel Müziği'de Vardır Güzel Oyuncularda Vardı Beğenerek İzliyordum tekrarı olursa yine izlerim... bugun tekrarı olması lazım yanı yayınm akısında ole yazıyor grcı dunde ole yazıyordu ama baska dızı bılmıorum kı arkadaslar bugun saat 16:55 Koçum Benim yazıyor billukom 17-06-08, 17:15 evet muzıgı aynen oyleydi bugun vardı 16.55 te ben izledim 1.bölümünü yayınladılar cok guzeldi billukom 17-06-08, 17:31 http://img380.imageshack.us/img380/1817/kocumbenim35kedq2.jpg (http://imageshack.us) http://img380.imageshack.us/img380/5905/kocumbenimev2ue5vg7.jpg (http://imageshack.us) http://img380.imageshack.us/img380/4558/kocumbenimmmuu9mn8sd2.jpg (http://imageshack.us) http://img237.imageshack.us/img237/2931/koum38kl9zuzz9.jpg (http://imageshack.us) dontspeak 17-06-08, 17:47 Bende izledim:happy0064:happy0064:happy0064. Ebru Ablaya bayılıyorum ben:). Sırf Ebru Ablam için oturdum izledim:). Gerçekten çok kaliteli bir dizi:). Kadrosu çok iyi:). Arkadaşlar Ebru Cündübeyoğlu fotoğrafları da çekebilirmisiniz arkadaşlar rica etsem:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo. ((mia)) 17-06-08, 18:02 inanmıyorum gerçekten tekrarı mı var.yeni gördüm tekrarı olduğunu hangi kanalda yarın hmen izliycem. dontspeak 17-06-08, 18:03 Her zamanki gibi Trt1'de cnm:):). Saat 17.00 gibi başlıyor:):). erotamou 17-06-08, 18:08 Ben de Nehir Erdoğan'ım için izledim bugünn tesadüfen denk geldimm :D 16.55'te başlayıp 18.00 gibi bitiyoo .. :D:D :happy0064 billur_beso 17-06-08, 23:31 Ben de Nehir Erdoğan'ım için izledim bugünn tesadüfen denk geldimm :D 16.55'te başlayıp 18.00 gibi bitiyoo .. :D:D :happy0064 nuraycım bende tesadüfen denk geldim ama bu tür tesadüfleri seferim ben:) bu diziyi çok severdim ki bugün birinci bölümü olduğuna daha da sevindim:happy0064 ya şimdi düşünüyorumda o dizide oynayanlar o gün neydiler şimdi ne oldular.Çok uğurlu bir dizymiş walla:img-hyste billukom 18-06-08, 12:54 vallahi beste iyiki tesadüf etmişsin :D bugun dizinin 2.bölümü var:happy0064 esmer_-ezel 18-06-08, 13:42 evet nihayet dizinin tekrarları yayınlanıyor çok istemiştim şehzade ıle eylülün aşkları çekırgeenın hallkerı çiraz falzn hepsını çok özlemişim ve nihayet tekrarları yayınlanmaya başladı billukom 18-06-08, 16:19 ben hatırlamıyorum valla hatırlayan varsa yazsın canım bu arada tek satırlık mesaj yazmak yasak aklında bulunsun *nehir* 18-06-08, 17:08 Ben de Nehir Erdoğan'ım için izledim bugünn tesadüfen denk geldimm :D 16.55'te başlayıp 18.00 gibi bitiyoo .. :D:D :happy0064 Bende Nehir Erdogan için izliyorum ( sayende haberim oldu cnm ) Daha önce izlememiştim gerçekten güzel bi diziymiş.. erotamou 18-06-08, 17:10 Ben de nehirim için izliyorum walla :D Daha önce hiç izlememiştimm .. Dünden beri bakıyorum..:D bugün de izledim 2.bölümünü .. Süperdi .. :happy0064 *nehir* 18-06-08, 17:12 Katılıyorum cnm gerçekten çok güzel.Bugün gerçekten bir yerlere gelmiş olan oyuncuların çocuksu halleri çok şirin... *nehir* 18-06-08, 17:20 parlakz güneş arkadaşımıza teşekkürler... http://img528.imageshack.us/img528/1055/52cqmy55j85vzzv8higwtz9.jpg http://img528.imageshack.us/img528/9996/dbafhrkrqcsk73luc7cio5.jpg http://img76.imageshack.us/img76/3991/gbclpmgu7shwvi0t6sra0.jpg *nehir* 18-06-08, 17:23 http://img528.imageshack.us/img528/1475/jxpfijv8h55ar2lskpz9xa0.jpg http://img76.imageshack.us/img76/6307/o0h1raqjuyhjikejjhhxkr0.jpg http://img168.imageshack.us/img168/1331/o399tydd02ll9pum6dw0.jpg http://img98.imageshack.us/img98/6042/p9rzp62az37vzqa0140lt9.jpg ((mia)) 18-06-08, 17:51 bendeki de tam şans.ilk gün haberim yoktu.izleymedim.bugün ve yarın da saat 5 te dersim başlıyor.dün ve bügün neler olduğunu birisi yrıntılı yazabilir mi???? billukom 18-06-08, 19:13 bugun bende unuttum ya :img-hyste dun koc okula rahatsızlanan basketbol ant.yerine okula geldi bizimkilere sıkı b idman yaptırdı :D macta yenildikleri takımla aksam araba duellosu vardı bunu koc duydu aksam bunları bi güzel bastı 1.bölüm sonu dedi sonra :happy0064 miss_t0eba 18-06-08, 20:12 guzel bir bolumdu :happy0064 ne kadar ozlemisim ya ilk dizim benim :img-blush yeri baska ya. Emre ve cerenin aski muhtisti :img-in_lo artik her gun izleriz :img-in_lo Nehir: resimler icin tesekkurler :good: tuğçehan 18-06-08, 21:05 tesadüfen gördüm bende çok özlemiştim tarık akanı tekrar izlemek keyif werici billukom 19-06-08, 11:30 kocum benime fan sitesi actım isteyenler ö.m atsın nehir_yaso 19-06-08, 13:32 arkadaşlar billukomun açtığı siteye bn baktım.güzel bi site.henüz fazla bişey yok ama hep beraber doldurabiliriz.site için billukoma ö.m atmanız yeterli billukom 19-06-08, 13:49 evet arkadaslar baktım fan clubımız yok bende actım herkesi bekliyoruz I-sun 19-06-08, 14:22 arkadaslar forum adresi nedirrr yazarmisiniz buraya bir yerlere??? yada toplu halde mail atarmisiniz?? billukom 19-06-08, 14:46 buraya yazamıyorum cunku yasak duyan bi ötekine söylerse iyi olur ölümsüz melek 19-06-08, 15:23 slm. bende geldim aranıza arkadaşlar. bende çok severdim bu diziyi ve hala seviyorum. çok güzel bir diziydi. selin demiratar ve nehir erdoğan için izliyordum. ama ne yazık ki selin ayrıldıydı galiba diziden. o zmn çok üzülmüştüm. *nehir* 19-06-08, 16:51 parlakz güneş arkadaşımızdan yine resimler,ellerine sağlık .. http://img214.imageshack.us/img214/6977/3g7nmzso41vir76bl4wfuk2.jpg http://img528.imageshack.us/img528/1134/8kskec2w1h9tehfg30xln3.jpg http://img440.imageshack.us/img440/7885/467hfkozp14afjtfo37clr7.jpg billukom 19-06-08, 16:52 sagolsun ama bunları siteyede eklesiniz ne güzel olur dizinin 3.bölümün sonu güzeldi takım koçsuz kazandı condemned 19-06-08, 16:55 resimler için etsekkurler ceken arkadaslar enrden cekıyor bızde cekelım foto bollugu olsun :) ayrıca ızleyebılecegımız bı yer varmı vıdeo sıtesı gıbı fılan bılen varsa lutfen solesın *nehir* 19-06-08, 17:02 resimler için etsekkurler ceken arkadaslar enrden cekıyor bızde cekelım foto bollugu olsun :) ayrıca ızleyebılecegımız bı yer varmı vıdeo sıtesı gıbı fılan bılen varsa lutfen solesın Canım parlakz güneş arkadaşımızda tv kartı var izlerken cekiyor..Bende video aradım ama bulamadım,eger bulursam daha çok resim ceker buraya eklerim ;) *nehir* 19-06-08, 17:05 sagolsun ama bunları siteyede eklesiniz ne güzel olur dizinin 3.bölümün sonu güzeldi takım koçsuz kazandı Canım sitenin adresini bilmiyorum ne yazık ki ben :( Evet çok güzeldi sonu.Hele Deniz hocayı yakaladıkları an :) duygus 19-06-08, 17:09 vıdeo eklersenız sıteye kocum benım sıtesıne ben bol bol resım eklerım yanı sevıyorum eklemeyı *nehir* 19-06-08, 17:13 http://img380.imageshack.us/img380/9117/1aewwta0czftv3e6efysd5.jpg http://img146.imageshack.us/img146/5287/3asso04qbgjidqzrqmjix6.jpg http://img296.imageshack.us/img296/3936/5gtbjqfji8lbvmuyosddd6.jpg http://img74.imageshack.us/img74/2811/5lr7nduqgzkywsows5neho3.jpg nehir_yaso 19-06-08, 17:13 resimler için parlakz güneş(elif)'e çok teşekkürler 3.bölüm http://www.resimupload.gen.tr/images/v8dy5tatotm3mcfv86g0.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/kpisrkusupljyfa2me.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) *nehir* 19-06-08, 17:15 http://img380.imageshack.us/img380/8478/8va8wpzkswm14usu7jfbby5.jpg http://img146.imageshack.us/img146/2590/9uhwlfdycjusopa1z8f6tl3.jpg http://img296.imageshack.us/img296/1116/ajti88op79p8u8ixb39qkb0.jpg nehir_yaso 19-06-08, 17:15 http://www.resimupload.gen.tr/images/hhhusmtzz07znf8io7k.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/3g7nmzso41vir76bl4wf.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/j54yhzqr6gf54zyqhy.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/j92s28143zrqtsop7o3o.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) nehir_yaso 19-06-08, 17:17 elife teşekkürler:love05: http://www.resimupload.gen.tr/images/o9shtbudocc8bj3ckvr.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/467hfkozp14afjtfo37c.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/ioqq83ilg7xguiwpkias.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) *nehir* 19-06-08, 17:18 Tülaycım hoşgeldin cnm ;) http://img380.imageshack.us/img380/5484/anrfsbgx3frvlggmcxegfe0.jpg http://img146.imageshack.us/img146/879/bmxktayn1ds9xcjcap9rzu6.jpg http://img296.imageshack.us/img296/4420/e8msj0jqwqqj3efpgoitr5.jpg *nehir* 19-06-08, 17:25 http://img380.imageshack.us/img380/4275/pt5i5lyhl4emwraw1tbgbo1.jpg http://img146.imageshack.us/img146/2176/qrlp35itc2y09g0mr0fcd5.jpg http://img296.imageshack.us/img296/211/zsp230ff30u9c9g0o7fwm5.jpg miss_t0eba 19-06-08, 17:46 *nehir* ve parlakz güneş'e resimler icin tesekkurler :) bende bir kac tahne cektim yarin eklicem :img-wink: bugun muhtisti hele Denizi yakaladilar ya :img-hyste yarini iple cekiyorum :img-in_lo typicaladmirer 19-06-08, 18:15 Bende diziyi zevkle izliyorum:).Acaba birkaç tane de Ebru Cündübeyoğlu resmi çekebilirmisiniz?:img-in_lo lebis_tr 19-06-08, 19:28 bu diziyi çok severek izliyodum ben yaa acaba tekrarları varmı ki trt nin herhangi kanalında yada internetten izleyebileceğim bi yer nihan_ 19-06-08, 19:53 koçum benim çok severek izlediğim çok güzel bi gençlik dizisiydi:img-wink: lebis_tr dizinin tekrarları yeni başladı.hafta içi hergün 16da trt1 de. bhtr 19-06-08, 22:56 arkadaşlar ben bugün 3. bölümü izliyemedim acaba biri anlatabilirmi özellikle başını bide dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama dün 2. bölümü verirlerken 1. bölümün özetini gösterdiler yaa işte o özette 1. bölümde gösterilmeyen yerlerde vardı sanki yani atlıyolar gibi bölümden kesiyolar galba yakupoglu61 20-06-08, 12:04 sabaha karşı neden veriyorlar anlamadım, nba finalini izlerken görmesem haberim olmayacak..! o saatte kalkıp koçum benim izlenirmi Berk_Nehir 20-06-08, 13:41 Bu diziyi hiç izlemedim ama tekrarları varmış Nehirimde varr o yüzden izlerimm :img-wink: typicaladmirer 20-06-08, 14:21 Bugün 4.bölümü verilicek:). Ayrıca dizi saat 17.00 gibi diye başlıyor 16.00 da değildi. Saati mi değişmiş acaba?:img-in_lo erotamou 20-06-08, 14:57 Bugün 4.bölümü verilicek:). Ayrıca dizi saat 17.00 gibi diye başlıyor 16.00 da değildi. Saati mi değişmiş acaba?:img-in_lo dizi 16.00'da değil canım, 17.00'da da değiL :D 16.55 gibi görünüyo yayın akışında .. Ama dün 16.45'te başladı :d..Tam trt1!i açtım..Actığım anda jenerik bitmişti :D..tam anında yetiştim kaçırmadım bişi :D o civarlarda açın tv'yi kaçırmayasınız bişi .. :D 2002 yılı yapımıymış...o dizi yayımlanırken nerdeymişim ben acaba :img-hyste Cok güzel diziymiş .. ordaki oyuncuların şimdi çok güzel yerdeler .. :D Hepsi tanıdık oyuncu .. :D angeles 20-06-08, 17:56 ne izlerdim bu diziyi.Çok severdim.ne kadar zaman geçmiş.Bu dizi çok güzel dolu dizgin gidiyordu yayınlandıgı yıllarda neden birimişlerdi hala bir anlam veremem.ilerki bölümlerde şehzade değişiyor.Şehzade nin sevgilisi de değişiyor ve (yasemin ergene oluyor)değişme derken oyuncuların değişmesinden bahsediyorum.Ama yine de bir çok diziye taş çıkaran bir yapımdı.Keşke devamı çekilse ceroshkoo 20-06-08, 17:59 iyiki tekrarı var ya eğlenceli oluyo izlemek tekrara bile razıyım da keşke umut karakteri değişmeseydi hep Ozan Güven oynasaydı .. nehir_yaso 20-06-08, 18:15 dizinin saati değişti arkadaşlar.16:15'te başlıyo GÜLÇEM 20-06-08, 18:32 ya durmadan saati değişiyo bign bigünü tutmuyo valla ama olsun benim gözüm hep trt1de ;) ozan güven kaçıncı bölümden sonra değişiyodu ya unuttum ??? Bitanem70 20-06-08, 19:47 arkadasalr trt1 de oynuyo mu..?? bu diziyi hic kacirmadan izlemistim her bölümüne 100 kez baskam hala bikmam bölümlerine bakmak icin bildiginiz malum bir site var mi..?? Lütfen bana özel mesaja tin arkadaslar.. billukom 21-06-08, 18:19 evet canım trt de oynuyor haftaiçi hergun 16.15 te sitede var ben actım yeni katılımlarınızı bekliyoruz meganest 23-06-08, 08:44 ewet arkadaşalr kaçta oynuyo ya bi gün 5 te bigün 4te başlıyo ayrıca ozan güven galiba 12.bölümden sonra falan gitcek ben öle biliyorum en azından bye bye bye koçum bnm seni çokkkkk seviyorum dishyfanatic 23-06-08, 10:36 ben de koçum benim'i bir zamanlar severek izlerdim.tekrarlarını da belki iki kez baştan sona kadar izlemiştim.hatta doğru düzgün final bile yapmamışlardı diziye.ayrıca şu anki bir çok ünlü oyuncu ilk olarak koçum benim de oynamıştı. BeLiTiM 23-06-08, 16:46 Cooooook sevindim ya..haberim yoktu tekrar yayinlanmaya basladigindan..ama sanirim bu 2. veya 3. bölüm..öyle hatirliyorum.. Cok özlemisim bu diziyi ya..en güzel genclik dizisiydi.. nazli_chriss 23-06-08, 17:22 buqün qördüm tekrarlarını veriyolar çok sevindim..:) özlemişim diziyi uzun zaman oldu tabi:) bu arada koçum benim hanqi lisede çekiliyo biliyo musunuz? nehir_yaso 23-06-08, 18:02 bugün yayınlanan blüm 5.bölümdü. dizi Acıbadem İstek Vakfı'nda çekilmiş cnm. bn birazdan 2.bölümden bugün yayınlanan bölüme kadar olan bütün resimleri eklicem. nehir_yaso 23-06-08, 18:04 2.bölüm parkaz güneş(elif)'e teşekkürler http://www.hizliresim.com/2008/6/20/4680.jpg http://www.resimupload.gen.tr/images/axn1ksfozw575wcnrk9.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/o0h1raqjuyhjikejjhhx.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/jxpfijv8h55ar2lskpz9.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/q1nfpv5ys7jit54eg8f.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/gbclpmgu7shwvi0t6s.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/52cqmy55j85vzzv8higw.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/o399tydd02ll9pum6.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/p9rzp62az37vzqa0140.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/dbafhrkrqcsk73luc7c.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/i50bf28zs39hi5pt8vpa.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) http://www.resimupload.gen.tr/images/nrwgp7shvieg47nei7u7.jpg (http://www.resimupload.gen.tr/) nehir_yaso 24-06-08, 11:29 pelin karakterini nehir erdoğan oynuyo.yasemin ergene ilerleyen bölümlerde eylül karakteri olcak.selin demiratarın yerine geçicek seno 24-06-08, 15:20 tek bölümünü bile kaçırmadım.. efsane dizilerden birisiydi benim için... bazen bakıyorumda hala ilk gün kü gibi izliyorum... secretpearl 24-06-08, 18:52 http://img364.imageshack.us/img364/9443/kcmbnmpj7.jpg (http://imageshack.us) herkese mrb:) Dj BeKo 26-06-08, 12:18 http://img367.imageshack.us/img367/3378/kocumenim03olumripy65sh9.jpg (http://imageshack.us) http://img180.imageshack.us/img180/2076/kocumenim03olumripy1an9.jpg (http://imageshack.us) [/URL] http://img367.imageshack.us/img367/4106/kocumenim03olumripy2aw0.jpg (http://img180.imageshack.us/img180/2076/kocumenim03olumripy1an9.690b146e79.jpg[/IMG) http://img410.imageshack.us/img410/1033/kocumenim03olumripy3qz5.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/4106/kocumenim03olumripy2aw0.fecb15b8e6.jpg[/IMG) http://img180.imageshack.us/img180/3484/kocumenim03olumripy4xq8.jpg (http://img410.imageshack.us/img410/1033/kocumenim03olumripy3qz5.925ac163b9.jpg[/IMG) [URL=http://img180.imageshack.us/img180/3484/kocumenim03olumripy4xq8.b109231314.jpg[/IMG] Dj BeKo 26-06-08, 12:20 http://img367.imageshack.us/img367/4400/kocumenim03olumripy5xn3.jpg (http://imageshack.us) [/URL] http://img367.imageshack.us/img367/3581/kocumenim03olumripy6fh3.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/4400/kocumenim03olumripy5xn3.006a0ce79c.jpg[/IMG) http://img180.imageshack.us/img180/6351/kocumenim03olumripy7ku7.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/3581/kocumenim03olumripy6fh3.15d3367853.jpg[/IMG) http://img367.imageshack.us/img367/9960/kocumenim03olumripy9sv4.jpg (http://img180.imageshack.us/img180/6351/kocumenim03olumripy7ku7.276d25f3b8.jpg[/IMG) http://img410.imageshack.us/img410/2965/kocumenim03olumripy21xc7.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/9960/kocumenim03olumripy9sv4.029c04dfe2.jpg[/IMG) http://img410.imageshack.us/img410/5706/kocumenim03olumripy12yz8.jpg (http://img410.imageshack.us/img410/2965/kocumenim03olumripy21xc7.b68d16a2b3.jpg[/IMG) [URL=http://img410.imageshack.us/img410/5706/kocumenim03olumripy12yz8.c79d0fee2a.jpg[/IMG] Dj BeKo 26-06-08, 12:23 http://img180.imageshack.us/img180/4760/kocumenim03olumripy32nx1.jpg (http://imageshack.us) [/URL] http://img367.imageshack.us/img367/8033/kocumenim03olumripy33ql5.jpg (http://img180.imageshack.us/img180/4760/kocumenim03olumripy32nx1.78081934cf.jpg[/IMG) http://img410.imageshack.us/img410/3885/kocumenim03olumripy43qt2.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/8033/kocumenim03olumripy33ql5.e03a1f1a42.jpg[/IMG) http://img367.imageshack.us/img367/2359/kocumenim03olumripy53nl2.jpg (http://img410.imageshack.us/img410/3885/kocumenim03olumripy43qt2.68bd80fdbe.jpg[/IMG) http://img180.imageshack.us/img180/7366/kocumenim03olumripy78zt9.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/2359/kocumenim03olumripy53nl2.c73538689d.jpg[/IMG) [URL=http://img180.imageshack.us/img180/7366/kocumenim03olumripy78zt9.0c89be1763.jpg[/IMG] Dj BeKo 26-06-08, 12:26 http://img180.imageshack.us/img180/2933/kocumenim03olumripy54bj2.jpg (http://imageshack.us) [/URL] http://img367.imageshack.us/img367/6646/kocumenim03olumripy55rn2.jpg (http://img180.imageshack.us/img180/2933/kocumenim03olumripy54bj2.fa4849a000.jpg[/IMG) http://img367.imageshack.us/img367/8566/kocumenim03olumripy66ox4.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/6646/kocumenim03olumripy55rn2.fb7fafed68.jpg[/IMG) http://img410.imageshack.us/img410/2533/kocumenim03olumripy75fe9.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/8566/kocumenim03olumripy66ox4.f4523b1a69.jpg[/IMG) http://img180.imageshack.us/img180/9554/kocumenim03olumripy78mu7.jpg (http://img410.imageshack.us/img410/2533/kocumenim03olumripy75fe9.47dc72c9e0.jpg[/IMG) [URL=http://img180.imageshack.us/img180/9554/kocumenim03olumripy78mu7.5d31ab79f9.jpg[/IMG] Dj BeKo 26-06-08, 12:29 http://img180.imageshack.us/img180/921/kocumenim03olumripy211aj4.jpg (http://imageshack.us) [/URL] http://img180.imageshack.us/img180/9318/kocumenim03olumripy212la4.jpg (http://img180.imageshack.us/img180/921/kocumenim03olumripy211aj4.30e98b768c.jpg[/IMG) http://img367.imageshack.us/img367/2898/kocumenim03olumripy5432yf6.jpg (http://img180.imageshack.us/img180/9318/kocumenim03olumripy212la4.3dfeca8682.jpg[/IMG) http://img367.imageshack.us/img367/8189/kocumenim03olumripy543bg9.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/2898/kocumenim03olumripy5432yf6.1e7341034c.jpg[/IMG) http://img180.imageshack.us/img180/8017/kocumenim03olumripy676le1.jpg (http://img367.imageshack.us/img367/8189/kocumenim03olumripy543bg9.46545eca4c.jpg[/IMG) [URL=http://img180.imageshack.us/img180/8017/kocumenim03olumripy676le1.12f0d09f77.jpg[/IMG] nehir_yaso 26-06-08, 17:23 Dj BeKo süpersin yaa.çok teşekkürler.nehir erdoğandan da bol resim bekliyorum:):img-blushbugünkü bölüm çok güzeldi.umutun annesine daha doğrusu üvey annesine gıcıııı...kk oldum.kaan konusuda çok komikti.yok bilge kağan bilmem ne kaan... condemned 26-06-08, 21:58 Dj BeKo; resımler için cok saol tesekkur ederız ayrıca devamınıda beklerız valla süperler ellerın dert gormesın + rep :happy0064 :good: palakz güneş arkadasımızda saolsun cekıyor dıger arkadasta eklıyor :img-wink: jetgiltooh 26-06-08, 23:44 http://img371.imageshack.us/img371/7918/24px2.jpg http://img454.imageshack.us/img454/9536/kocumbenimev2ue5.jpg http://img235.imageshack.us/img235/4319/kocumbenim35ke.jpg tatlım 27-06-08, 17:36 http://www.yukleresim.com/files/bi26b0frmh9bccqye85m.jpg http://www.yukleresim.com/files/n2yl3399fij4rq212tzu.jpg http://www.yukleresim.com/files/camexwzoextorzgqmi3o.jpg http://www.yukleresim.com/files/ofb1gjyo8i7pa6hr40ko.jpg basakkkkkkkkkk 27-06-08, 17:36 arkadaşlar "koçum benim" benim efsane dizimdi. bugün trt gördüm çok sevindim. acaba int bölümleri varmı varsa bana adresi öm atabilirmisiniz tatlım 27-06-08, 17:39 http://www.yukleresim.com/files/8n5iw88l60b928pu3qsh.jpg http://www.yukleresim.com/files/lcw9yg09f5aauxlfn6rj.jpg http://www.yukleresim.com/files/al92dow9cbook8bxxk0z.jpg tatlım 27-06-08, 17:42 http://www.yukleresim.com/files/s1652z9tcjo7v1p2473n.jpg http://www.yukleresim.com/files/xfrefg1rgxk52mabyngv.jpg http://www.yukleresim.com/files/al0z32626ckmxv1xnzzp.jpg http://www.yukleresim.com/files/h6b0bw56gyf5c1veg5l9.jpg immortalf1 28-06-08, 00:44 Diziyii yeniden ekranda görmek çok güzel çoook severdim ortaokul yıllarımın dizisi Ozan Güven,Nehir Erdoğan,Yunus Günce,Hakan Ka,Selin Demiratar,İsmail Hacıoğlu vss... hepsi küçücükmüş şimdi sinema filmlerinin en çok aranan ismi her biri.Bu dizi tüm muhteşem yetenkleri ortaya çıkardı bu yüzden teşekkürler Koçum Benim... nedim_bahar 28-06-08, 01:21 eskiden bu dizi başladığı gün ailece otururduk televizyonun karşısına bölüm bitene kadar hiçkimseden çıt çıkmazdı bölüm bitincede kendi kendimize bölüm yorumları yapardık gelecek hafta kesin böyle olacak yok hayır kesin böyle olacak muhabbetleri.... gerçekten efsane oldu bu dizi şimdi tekrarları var ama ben izleyemiyorum daha doğrusu hepsini izleyemiyorum vakit buldukça tv karşısına geçip izliyorum işte... dontspeak 28-06-08, 11:08 26 Haziran 2008 Perşembe İzlenme Oranları İLK 100 PROGRAM /HEDEF KITLE : AB 26 HAZİRAN 2008 PERŞEMBE NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%) 1 RUSYA-ISPANYA [NET] ATV 7,30 25,10 2 KAVAK YELLERI [NET] KAND 7,20 27,20 3 YAPRAK DOKUMU (TKR) [NET] KAND 5,00 23,80 4 KAVAK YELLERI (OZET) [NET] KAND 3,60 19,60 5 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 3,60 13,10 76 DUDAKTAN KALBE (OZET)-OPT SHOW 0,60 6,10 77 IKBAL''LE HAYATI PAYLASMAK [NET] KAN7 0,60 4,60 78 KOCUM BENIM (TKR) [NET] TRT1 0,60 4,40 miss_t0eba 28-06-08, 23:41 cuma gunu bakiyim dedim 20 dak. baka bildim meger erken baslamis :icon_sorr cok uzuldum neyse pazartesi gunu iple cekiyorum. cok az kaldi Emre ve Ceren sahnelerine :img-blush BellatrixBlack 29-06-08, 16:12 cuma gunu bakiyim dedim 20 dak. baka bildim meger erken baslamis :icon_sorr cok uzuldum neyse pazartesi gunu iple cekiyorum. cok az kaldi Emre ve Ceren sahnelerine :img-blush Evet ya:icon_sorr Hafta sonları da yayınlasalar keşke:img-icecr Çok özLemişim bu diziyi:happy0064 Favorim Gökhan'dı hatta:img-hyste ölümsüz melek 29-06-08, 17:07 arkadaşlar bişi sorcam. selin demiratar(eylül) kaçıncı bölümde ayrılcak???daha çok var dimi. keşke ayrılmasaydı. çok güzel oynuyordu. yasemin ergene de güzel oynadı ama yasemin bu rolü tam beceremedi gibi. çünkü selincim havalı biraz kötü karakteri çok güzel canlandırıyordu. ama yasemin böyle yapamadı diye düşünüyorum ben. aynı şeyi ozan güven için de söylüyorum. keşke ozan ile selin ayrılmasalardı. ikisi ne zmn ayrılcak diziden bilen var mı??? ece queen 30-06-08, 08:00 çok güzel bi gençlik dizisiydi bütün aile hep beraber izlerdik miss_t0eba 01-07-08, 20:47 Evet ya:icon_sorr Hafta sonları da yayınlasalar keşke:img-icecr Çok özLemişim bu diziyi:happy0064 Favorim Gökhan'dı hatta:img-hyste evet ya nerde keske olsa neyse bunada sukur ki veriyorlar tekrarini :img-wink: bugun bir kac dak. baka bildim kardesim parti verdi bizim evde benide disari ati :img-hyste ah bide Baris efendi diziye girdi ay hic sevmiyorum onu hele bide Emre gitikten sonra gidip Cerene ''guya'' destek oluyor velan tv kirmak geliyor icimden onu gorunce :img-pilot miss_t0eba 03-07-08, 15:25 dunki bolumde Emreye cok uzuldum hele bide Umuta dedi ya bunu benim oz babam yapiyor gozlerim doldu :icon_sorr az kaldi dizimiz tekrari baslicak birazdan :) miss_t0eba 04-07-08, 14:47 dunki bolumden :img-wink: http://img371.imageshack.us/img371/7918/24px2.jpg gelecek bolumlerden :img-wink: http://img355.imageshack.us/img355/5722/10160038540x4327uh.jpg az kaldi dizimiz baslicak :happy0064 yaprak.dökümü 04-07-08, 20:02 benim de çok sevdiğim bi diziydi.tekrarlarını kaçırmadan izliyorum .resimler için çok teşekkürler,pek güzel olmadılar ama bunlar da benden:) http://www.resimupload.us/out.php?i=45225_8kskec2w1h9tehfg30xln31.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45227_avi2.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45228_avi3.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45229_avi4.jpg http://www.resimupload.us/out.php?i=45230_avi5.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45231_avi6.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45232_AV7.jpg yaprak.dökümü 04-07-08, 20:07 http://www.resimupload.us/out.php?i=45233_avi8.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45234_avi9.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45235_avi10.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45236_avi11.jpg http://www.resimupload.us/out.php?i=45237_avi12.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45238_avi13.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=45239_avi14.jpg bu kadar:) rain 1907 05-07-08, 09:45 arkadaşlar koçum benim her gün mü ? saat kaçta ? dontspeak 05-07-08, 09:52 Hyr cnm her gün değil,sadece hafta içi:) Saat 16.30 gibi başlıyor:) miss_t0eba 05-07-08, 23:28 yaprak.dökümü harikasin :good: ellerine saglik ya muhtis olmus devamini beklerim :) +rep :img-blush cuma gunu yine erken baslamis biraz ya deliricem ya bir gun tam vaktinde basliyor bir gun biraz gec :(. gunes07 07-07-08, 00:29 genede tekrarını veriyorlar yha o yetiyor. ayrıca sabhları sanırım 6.30 da var rain 1907 07-07-08, 17:43 arkadaşlar dizi kaç bölüm sürmüştü bilen var mı ? RaViNGMaD 07-07-08, 17:55 tekrarı olduğunu bilmiyordum... bi zamanlar ne izlerdim bu diziyi... çok güzeldi... yaprak dökümü çalışmaların harika nehir_yaso 08-07-08, 08:24 ya kimse artık diziden resim çekmiyo.bakın bi dahaki tekrarlar kaç sene sonra olur bilmem..belkide bi daha vermezler diziyi..bu fırsatı kaçırmadan bol bol resim çekin.bn telden çekemeye çalışıyorum ama çok kalitesiz oluyo miss_t0eba 08-07-08, 12:52 ya kimse artık diziden resim çekmiyo.bakın bi dahaki tekrarlar kaç sene sonra olur bilmem..belkide bi daha vermezler diziyi..bu fırsatı kaçırmadan bol bol resim çekin.bn telden çekemeye çalışıyorum ama çok kalitesiz oluyo sana katiliyorum bende cekmeye calisicam gerci bende telefonumla cekicem ama yinede hic yoktan iyidir :img-wink: keske biri bolumleri ceksede malum olan siteye koysa ne guzel olurdu maria clara 08-07-08, 14:00 yayınlandığı dönem çok merak ettiğim ama bizim evde trt 1 çıkmamasından dolayı kaçırdığım dizi yaprak.dökümü 08-07-08, 14:05 yaprak.dökümü harikasin :good: ellerine saglik ya muhtis olmus devamini beklerim :) +rep :img-blush cuma gunu yine erken baslamis biraz ya deliricem ya bir gun tam vaktinde basliyor bir gun biraz gec :(. teşekkür ederim canım beğenmene sevindim,yakında devamını da eklerim :) tekrarı olduğunu bilmiyordum... bi zamanlar ne izlerdim bu diziyi... çok güzeldi... yaprak dökümü çalışmaların harika sana da teşekkür ederim yorumun için:) ya kimse artık diziden resim çekmiyo.bakın bi dahaki tekrarlar kaç sene sonra olur bilmem..belkide bi daha vermezler diziyi..bu fırsatı kaçırmadan bol bol resim çekin.bn telden çekemeye çalışıyorum ama çok kalitesiz oluyo evet haklısın.benimde fotoğraf çekebilme imkanım olsa çekerdim ama maalesef yok.siz yine de kalitesiz de olsa çektiğiniz resimleri ekleyin bence:) _duygucuk_ 08-07-08, 18:40 evet keşke reism çeken olsa....bu fırsat bir daha ele geçmez...trt çok zor oynatıyor:( dün nerede bitmişti bilen var mı sonunu kaçırdım:)koç can en son Filiz Taçbaş la mı geldi ? tam olarak kaç bölüm sürdüğünü bende çok merak ediyorum:) Diego Ribas 08-07-08, 22:42 Dizinin süresi çok kısaymış eski dizi olduğu için heralde şimdiki diziler ise bir sinema filmi kadar uzun dontspeak 08-07-08, 22:44 evet keşke reism çeken olsa....bu fırsat bir daha ele geçmez...trt çok zor oynatıyor:( dün nerede bitmişti bilen var mı sonunu kaçırdım:)koç can en son Filiz Taçbaş la mı geldi ? tam olarak kaç bölüm sürdüğünü bende çok merak ediyorum:) Hayır Duygucum Koç en son Filiz Taçbaş'la gelmedi:) Filiz Taçbaş'ın yani Nilgün'ün kardeşi rolünü oynayan bayanla(baldızınla)geldi:) Dizinin tam olarak kaç bölüm olduğundan benim de bilgim yok:img-in_lo. miss_t0eba 09-07-08, 20:49 teşekkür ederim canım beğenmene sevindim,yakında devamını da eklerim :) rica ederim :img-wink: devamini beklerim :img-blush bugunki bolum muhtisti ama sanki hemen biti gibi geldi bana heralde erken basladigi icin oluyor malesef bizimkiler yenildiler :( nehir_yaso 11-07-08, 14:24 görülmemiş bi resim http://img112.imageshack.us/img112/8863/nehirrb8.png (http://imageshack.us) arkadaşlar herkes bana katılıyo ama kimse resim çekmiyo:( ..:MeLiSh:.. 11-07-08, 19:52 Yasemin Ergene kaçıncı bölümde diziye katılıyor arkadaslar? Bileniniz varsa söyleyebilir mi :happy0064 ..:MeLiSh:.. 12-07-08, 11:37 Çok teşekkür ederim :) Yasemin Ergene okullar açıldığında giriyordu sanırım kadroya :img-wink: Dünde diziyi izleyemedim dün okullar mi kapandi :img-hyste taybong 12-07-08, 18:35 evet dün karnelerini aldılar ben de okulların açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum normalde değil tabi dizide:) ..:MeLiSh:.. 12-07-08, 18:39 Çok teşekkür ederim cevapladığın için :img-wink: Pazartesi Yaso giriyor diziye :happy0064:happy0064 Eylül&Umut aşkı tekrar ne zaman başlayacak merakla bekliyorum :happy0064 Süper olucak :happy0064 ..:MeLiSh:.. 12-07-08, 19:53 Evet evet.. Ceren&Emre :img-in_lo:img-in_lo Ama sanirim ondan önce kovboy Eylül'den yüz bulamayinca Ceren'e sulaniyordu :dito Sonra Ceren&Emre/Eylül&Umut/Pelin&Kaan :img-in_lo:img-in_lo Veee tabikii Yağmur&Gökhan :img-hyste:img-hyste Eylül'ün mektup yazdığı daha sonra Umut'un Arizaya verdiği sonra telefon konusması yaptıkları sahne :img-in_lo:img-in_lo 4Ever :img-in_lo:img-in_lo taybong 13-07-08, 13:17 sanırım kovboyun cerene sulanması emrenin amerikaya gidişinden sonra olacak;)bahsettiğin diğer sahneler de çok güzeldi sabırsızlandım bak şimdi:):) ..:MeLiSh:.. 13-07-08, 20:46 Hatırlayamadım ben :icon_sorr Ceren'in annesi ve babası ayrılık kararı aldıktan sonra Ceren'e sulanmıştı kovboy.. Bu boşanma meselesinde Emre gitmiş miydi Amerika'ya :icon_whis Sanırım gitmişti ama hatta Emre gitmeden Ceren&Emre ilişkisi başlamıştı Emre gidip kovboy Ceren'e asılınca Umut&Gökhan fln Emre'ye göz kulak olma sözü vermişlerdi :img-hyste:img-hyste Umarım yanlış hatırlamıyorum :img-hyste miss_t0eba 13-07-08, 21:17 Evet evet.. Ceren&Emre :img-in_lo:img-in_lo Ama sanirim ondan önce kovboy Eylül'den yüz bulamayinca Ceren'e sulaniyordu :dito Sonra Ceren&Emre/Eylül&Umut/Pelin&Kaan :img-in_lo:img-in_lo Veee tabikii Yağmur&Gökhan :img-hyste:img-hyste ay evet ya Ceren&Emre :img-in_lo muhtis bir askti. ama Emre gitikten sonra kovboy beyfendi Cerenin kotu olmasi durumundan (annesi ve babasi durumundan) faydanalip Cerene yakin davraniyor bizim Cerende kotu oldugu icn onunla geziyor ama sonra Emre geliyor :happy0064 ve hersey yeniden basliyor ..:MeLiSh:.. 13-07-08, 23:58 ay evet ya Ceren&Emre :img-in_lo muhtis bir askti. ama Emre gitikten sonra kovboy beyfendi Cerenin kotu olmasi durumundan (annesi ve babasi durumundan) faydanalip Cerene yakin davraniyor bizim Cerende kotu oldugu icn onunla geziyor ama sonra Emre geliyor :happy0064 ve hersey yeniden basliyor Bilenimiz çıktı :happy0064:happy0064 Aydınlattın bizi bu konuda demekki kovboy Emre gittikten sonra Ceren'e yakın davranmis :img-wink: Bir diğer merak ettiğim aşkda önceden söylediğim gibi Eylül&Umut :img-in_lo Daha çok var sanırım barışmalarına ama cok sekerlerdi :img-in_lo taybong 14-07-08, 10:44 ay evet ya Ceren&Emre :img-in_lo muhtis bir askti. ama Emre gitikten sonra kovboy beyfendi Cerenin kotu olmasi durumundan (annesi ve babasi durumundan) faydanalip Cerene yakin davraniyor bizim Cerende kotu oldugu icn onunla geziyor ama sonra Emre geliyor :happy0064 ve hersey yeniden basliyor evet olaylar böyle gelişiyordu ama ben emrenin dönüşünü hatırlamıyorum gerçekten döndü mü kıvanç başkan diziden ayrıldı diye tahmin etmiştim oysa ki..dönüyorsa süper olur:happy0064:good: emilie_claire 14-07-08, 16:09 Çoğu yorumda efsane dizimdi denmiş,benim içinde öyleydi koçum benim..:) Sonrasında kötüledi gibiydi ama,özellikle de Ozan güvenin gitmesi çok kötü olmustu..çok güzel yapıyordu rolünü... az önce tekrarını izledim,yine süperdi..tekrar izlemek daha keyifli oluyor..:D...çok küçüklermiş oyuncular,şimdiyse hepsi çok ünlü.. condemned 14-07-08, 16:24 yakın davrandı doğruda ben emrenın tekrar gelıdıgını hıc hatırlamıyorum alla alla ceren de aldandı hemen ona ya yakın davranıyor dıye ona sınır olmustum özzi 14-07-08, 16:38 gelmiş geçmiş en güzel dizilerden bi tanesiydi bende tekrar bölümlerini büyük bi keyif alaraktan izliyorum .bu kadroyla yeni bölümleri olsa keşke... ..:MeLiSh:.. 14-07-08, 16:49 Yine süper bir bölümdü :img-in_lo:img-in_lo Burcu'nun okula gelişi,Eylül'ün kıskanması,Çekirge'nin radyo macerası,Barış'ı AIDS diye kandırmaları,Aslı Hocanin gelişi,Pelin'in Oksana olarak Barış'ı kandırması :img-hyste:img-hyste:img-hyste Biran evvel barışsın Eylül'le Umut böyle küs çekilmiyorlar :img-hyste:img-hyste Selin'i aradı benim gözüm hep :img-cray::img-cray: Keşke kadroda o olsaymış :img-cray: taybong 14-07-08, 20:57 çok güzeldi bu bölüm tatil yaramış:)arızanın amele yanığı süperdi:)yeni hocalar da renk katmış diziye bi de asap bey gelcek heralde sonra da zuhalım çemenim:):)ahmetin babası da çok sevimli bi tip sevdim kendisini:) miss_t0eba 14-07-08, 21:05 Bilenimiz çıktı :happy0064:happy0064 Aydınlattın bizi bu konuda demekki kovboy Emre gittikten sonra Ceren'e yakın davranmis :img-wink: Bir diğer merak ettiğim aşkda önceden söylediğim gibi Eylül&Umut :img-in_lo Daha çok var sanırım barışmalarına ama cok sekerlerdi :img-in_lo Emre ve Ceren hakkinda takildiniz birsey varsa bana sorabilirsiniz :img-blush evet gicik kovboy hemende yakin davraniyor sonra cihan onlari goruyor umutlara soyluyor onlarda basliyorlar yine kavga etmeye tabi Cerende Barisi tutucak :icon_whis Eylul&Umut yakinda canim tam olarak kacinci bolum bilmiyorum ama az kaldi. evet olaylar böyle gelişiyordu ama ben emrenin dönüşünü hatırlamıyorum gerçekten döndü mü kıvanç başkan diziden ayrıldı diye tahmin etmiştim oysa ki..dönüyorsa süper olur:happy0064:good: Emre donuyor canim :img-wink: bende ilk baktimda oyla zahnetmistim. ama donuyor acaba kovboy ve ceren yakinlasmasina icin mi boyle birsey yaptilar yada kivanc kendisi baska bir dizide konuk oyuncu mu yoksa bir reklam filminden dolayi mi bir kac bolum ayrilmak zorunda kaldi onu bilmiyom. ama Emre donuyor :img-wink: miss_t0eba 14-07-08, 21:13 Yine süper bir bölümdü :img-in_lo:img-in_lo Burcu'nun okula gelişi,Eylül'ün kıskanması,Çekirge'nin radyo macerası,Barış'ı AIDS diye kandırmaları,Aslı Hocanin gelişi,Pelin'in Oksana olarak Barış'ı kandırması :img-hyste:img-hyste:img-hyste evet ya harika bir bolumdu hele Çekirge'nin radyo macerasi acayip ya yarin yine gorucez onu radyoda :) ay Baris Aids diye cok korktu :img-hyste:img-hyste bide son sahnelerde Pelin Oksana diye ariyordu ya Baris I ** Aids demesi Barisin yuz ifadezi resmen :| dondu kaldi cocuk :img-hyste Yasemin burda kendi sesini mi kulandi bilen var mi? sesini pek begenmedim, ama oyunculugu :good: billukom 15-07-08, 00:38 http://www.tr-load.com/img/image12/00-06-14.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-12-28.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-18-42.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-24-56.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-31-10.jpg duygus 15-07-08, 09:40 ][CENTER]http://www.tr-load.com/img/image12/KocumBenim20ByDayicik.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-06-14.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-12-28.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-18-42.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-24-56.jpg http://www.tr-load.com/img/image12/00-31-10.jpg ..:MeLiSh:.. 15-07-08, 19:26 Resimler için çok çok teşekkürler :happy0064 Elimizde pek resim yoktu bu resimler ilaç gibi geldi :happy0064 Burcu'ya neden bu kadar gıcık oluyorum acaba :icon_whis Ponpon Hanım sevgilisiyle aynı sahada olucakmış :icon_whis Yok yaa başka :icon_whis:img-hyste:img-hyste Bugün Umut Bey Eylül'le konuşmuyo ama yarın telefonlarda görücez seni biz :img-hyste:img-hyste Çekirge'nin radyoyu Koç'a bırakarak derse girmesi Koç'un her bir tuşu karıştırması :img-hyste Tümüyle harikaydı bugün yine :happy0064 Bu arada Yaso sorulmuş..Evet cnm kendi sesi bu.. Ben artık sabırsızlanıyorum Eylül&Umut istiyorum :img-hyste Bu hafta olmazsa bi dahaki hafta kesin barışıyorlar sanırım.. rain 1907 15-07-08, 20:41 koçla deniz naptılar bu bölüm barıştılar mı ? ben bugün izleyemedim.en son deniz ayrılmıştı.diziyi 4. izleyişim ama hala hangi bölüm ne oluyordu hatırlamıyorum :) daha kaanla pelin sevgili olacak dimi ? :icon_whis duygus 16-07-08, 10:21 eylul umuta mektup yazıyor barısalım dıye umuta verıyor umutta alı rıza bey ve bı ögretmenı barıstrırmak için bu kagıdı alı rıza beye verıyor sonra bunu eylul goruyor umuta gıdıyor sonra aksam umut arıyor eylulle barısyo aysegülll 16-07-08, 10:58 ay evet ya Ceren&Emre :img-in_lo muhtis bir askti. ama Emre gitikten sonra kovboy beyfendi Cerenin kotu olmasi durumundan (annesi ve babasi durumundan) faydanalip Cerene yakin davraniyor bizim Cerende kotu oldugu icn onunla geziyor ama sonra Emre geliyor :happy0064 ve hersey yeniden basliyor yanılıyorsun Emre gitti bir daha da geri dönmedi diziyi en az 10 defaa izlemsımdır benım favorımde emre cerendi cok üzülmustum amerıkaya gıttıgınde Emre:img-cray: cerenede sinir olmustum kovboyla yakınlasmıstı hıh LyHmoOnN 16-07-08, 11:01 evet bende emre geliyor diye hatırlamıyorum simdi senden duydum!!evet ceren ve emre cok güzeldiler :):)ceren ve emrenin sevgili olmasına daha var mı??? bugünkü bölümde neler olacak arkadaslar bi bilginiz var mı acaba??? sdr 16-07-08, 12:50 emre amerikaya gidioyor ama geri dönmüyor hatta jenerikte bikaç bölüm gittikten sonra adı hal gösteriliyor fakat daha sonra jeneriktende kalkıyor harika bir dizi her verilen tekrarını izledim kaçıncı izleyişim ve hiç usanmadan izlemeye devam ediyorum. eklenen resimler için teşekkürler Neslihan♥Ahmet 16-07-08, 17:07 Bu kaçıncı izleyişim hatırlamıyorum.. Ama her izleyişimde aynı zevki alıyorum.. Bugünde yine gülmekten yerlere yattım...:img-hyste sdr 16-07-08, 18:50 yine harikaydı :) dede gülme krizine girdi an o gülüyor ben gülüyorum yerlerdeydim arkadaşlar elinde dizden resimler olan varsa paylaşırsanız çok mutlu olacağım :) LyHmoOnN 16-07-08, 19:17 evet bugün coook komikti ((: aynen bende gülmekten yerlere yattım :):) dednin gülme krizi tuttu cook komikti yaf xD xD ßu arada arkadaslar Eylül ve Umut kacıncı bölümde barısıolar acaba??Ozan Güven gitmeden önce mi yoksa gittikten sonra mı?? Ceren ve Emre ne zaman sevgili oluolar onlarda bugün cook güzellerdi :) Emre sen cook güzelsin makyaj malzemelerine ihtiyacın yok dio cerene :) Umut Emre ile dalga gecerken Ceren bence cook yakısıklı demesi falan cook güzeldi :) :) taybong 16-07-08, 20:47 dedenin gülme krizinde yerlere yattım resmen yarım saat güldüm çok güzeldi asabi asap'ın gelmesine de çok sevindim başlar yakında sevinç hanıma olan aşkı:)emre ceren çok tatlıydılar bugün bi kaç bölüme kadar başlar heralde onların aşkı da ama sanırım önce yelizin babasnın iflasıyla pelinin mankenlik krizi olcak... supergenc 16-07-08, 23:38 hergun ızlemeye calısıyorum.. Bugun kı bolum superdı.. Kız ısteme sahnelerı ozellıkle.. mrwsh 17-07-08, 00:52 hergun ızlemeye calısıyorum.. Bugun kı bolum superdı.. Kız ısteme sahnelerı ozellıkle.. Tekrarlarını veriyolar mı? Saat kactaa ?Trt de diimi? Ay cok sevindim ya ,bende buraya tekrarlarını keske verseler filan demek icin girmistim..:D nehir_yaso 17-07-08, 13:40 evet cnm tekrarları yayınlanıyo. hafta içi hergün 16:15'te yayınlanıyo supergenc 17-07-08, 14:29 Tekrarlarını veriyolar mı? Saat kactaa ?Trt de diimi? Ay cok sevindim ya ,bende buraya tekrarlarını keske verseler filan demek icin girmistim..:D Evet hafta içi hergün 16:15'te veriliyor.. Zaten bölümler çok kısa.. Kaçırmamak gerekiyor :) _duygucuk_ 17-07-08, 14:49 mrb... Deniz le can a ne oldu ??barışamadılar :(ne zaman barışacaklar ve neden küstüler??:)bilen var mı?? Resimler için saolun:) agemst 17-07-08, 16:28 aaaa gerçekten mii ? çok sevindim ama bugün ki bölümünü kaçrmışım :( tüüühh! ..:MeLiSh:.. 17-07-08, 18:28 Arkadaslar bugünkü bölümü izleyen biri özet geçebilir mi acaba :img-blush İzleyemeyenlerdenim :icon_sorr Neslihan♥Ahmet 17-07-08, 18:43 Ben anlatıyım:) Bu bölüm Pelin mankenlik ajansına başvuruyordu.Sonra bizimkilerin ilk lig maçı vardı.Radyoda maçı anlatmak üzere İsmet Badem geldi ve maçı o anlattı.Son saniyede Hakan basket yaptı 63-63 den maç 65-63 oldu.yani bizimkiler yendi.sonra maçtan çıkarken ponpon kızlar Pelin'i merdivenlerde ağlarken buldular orada Koç geldi.Ne oldu?dedi..O da koça sarılarak ağlayarak çok kötü şeyler oldu koç dedi.Burada bitti.:img-blush Başka sormak istediğiniz varsa bu bölümle ilgili sorabilirsiniz..:) yaprak.dökümü 17-07-08, 19:00 http://www.resimupload.us/out.php?i=48787_koumbenim02copy.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=48786_koumbenim01.jpg+http://www.resimupload.us/out.php?i=48788_koumbenim03.jpg billur_beso 17-07-08, 19:29 walla hiç kaçırmadan izliorum bölümlerii.. gerçi bütün bölümleri izlemiştim ama genede çok özlediğim için hergün izliorumm.. özellikle ozan'ı görmek çok ii geldii ekranlardan bayağı bi uzak kalmıştı en azından diziyle özlemimi gideriorumm:) yaprak.dökümü aviler çok güzel cnmm ellerine sağlık:img-wink: |