Tüm Versiyonu Göster : Heroes - Spoiler

Sayfalar : 1 [2] 3 4

MELENA
17-04-07, 22:16
sudem resimler net olmasada eklemen çok iyi olmuş.çok saol.trailer lar çok kısa ve hızlı olduğu için,neler olup bittiğini anlayamıyosun.peter ın sonu ne olucak gerçekten merak ediyorum.ama içimden bir ses hiro nun belki birşeyler yapabileceğini söylüyor.

sprytus
18-04-07, 13:37
Çok güzel trailer'lar olmuş arkadaşlar...Bu arada bu hafta yayınlanacak olan bölümde daha da fazla heyecan bizleri bekliyor!Haydi Bakalım Hayırlısı:img-wink:

NATY&FACU
19-04-07, 11:58
Ya tüpden seyrettim şimdi peteri ölü gösteriyolar ondan sonra nathan ın yanında bi adam var ölü çiçeği canlandırıyo beyaz saçlı sakalllı falan acaba peteri iyleştirirmi yoksa olayı hiromu çözcek

filinta
19-04-07, 13:24
Nasıl olurda dizi filmde Heroes olmaz ya :img-in_lo İnanılmaz bir dizi kesinlikle.X-men ve Lost'un karışımı gibi gözüküyor.Buna birde henüz ortaya çıkmamış the 4400 kurgusu eklerseniz..Şu ana kadar 10 bölüm yayınlanmış.dün bende yabancı diziler sayfalarında gezerken aynı şeyi demiştim maalesef ilk üç bölümünü seyredemedim ama 3 haftadır soluksuz izliyorum cnbce de prison break le beraber bu sezon en iyi dizi bence

MELENA
19-04-07, 21:48
Ya tüpden seyrettim şimdi peteri ölü gösteriyolar ondan sonra nathan ın yanında bi adam var ölü çiçeği canlandırıyo beyaz saçlı sakalllı falan acaba peteri iyleştirirmi yoksa olayı hiromu çözcek

ölü çiçeği canlandıran adam linderman.bize bir sürpriz yapıcak sanırım bu hafta.belkide peter ı canlandırcak????ama ben bu konuda hiro danda bir atak bekliyorum:img-grin2

heroic
20-04-07, 07:17
herkese merhabalar bende diziyi ilk bölümünden bu yana izliyorum,18.bölümü de dün izledim ve şoklardayım desem yeridir syların peteri öldürebilmesi imkansız çünkü peterinde çok özel güçleri var fakat dün nbc den 19.bölümün kısa bir fragmanını izledim mohinder peterin annesine peterin öldüğünü söylüyordu ayrıca 19.bölüm resimlerindede bu açıkça görülüyor,açıkçası ben bunu kabul edemiyorum yani peterin ölebileceğini,bence linderman tarafından iyileştirilebilir fakat yine resimlerde peterin cenazesini görüyoruz demekki bu da mümkün değil

heroic
20-04-07, 07:25
Öncelikle yeniden uyarıyorum, eğer dizinin 16. bölümünü izlemediyseniz lütfen okumaya devam etmeyin,..

16. Bölüm sonunda hepimizi şok edip, Isaac tarafından alaşağı edilen Simone’u canlandıran Tawny Cypress’ın verdiği bir röportajda, “Sezon sonuna kadar birisi daha ölecek, üstelik bu durumla benim başa çıktığımdan çok daha başarılı şekilde başa çıkacak” demiş. Ya Claire ölecek gene, canlanacak, ya da ciddi ciddi tuhaf bişiler olacak başkalarına.

Şubat başından beri ortada dolaşan söylentiler Ali Larter (Niki Sanders)’ın ekipte huzursuzluk çıkarttığı ile alakalı, ama Claire’i canlandıran Hayden Panettiere’in sonbaharda müzik albümü çıkartacak olması, dizinin 2. sezonuna gerektiği kadar zaman ayıramayacağını dolayısıyla belki 1. sezonun sonunda kendisine veda edebileceğimizi de işaret ediyor olabilir.

not:bu yazı başka bir siteden alıntıdır

heroic
20-04-07, 07:28
Dizinin yaratıcısı Tim Kring’in yaptığı açıklamaya göre, Heroes’u geliştirirken dizinin konseptinin Lost’tan çok 24′e benzemesine gayret etmişler, hep aynı karakterlerle 4-5 sezon yerine, sürekli değişen bir grup oyuncuyla, farklı hikayeler anlatacaklarmış her sezonda. “İlk sezonda gördüğünüz karakterlerin bir çoğunu ikinci sezonda göremezseniz üzülmeyin, yeni karakterler, yeni güçler, yeni kötü adamlar ve yeni hikayeler olacak” diyor kendisi..

Sanıyorum ki bir iki tanıdık karakter bırakıp, yeni bir grupla tanıştıracaklar bizi. Hayden Panettiere’in sonbaharda albüm çıkartacak olması sebebiyle, dizi çalışmalarına ne kadar vakit ayırabileceği muamma, Ali Larter ile Adrian Pastar arasında bir gerilim olduğu söyleniyor. Bakalım sezon sonuna kadar kimler gidecek, kimler kalacak? Daha da önemlisi, 1. sezonu sağ salim atlatan bütün karakterler, 2. sezonda da rol kapmayı başarabilecekler mi?

not:bu yazı başka bir siteden alıntıdır

Hirotaro
23-04-07, 03:09
Evet arkadaşlar,artık 19.bölümün gelme vakti geldi.Bugün 23 nisan,bölümümüz artık gelmiştir umarım.Bu akşam görebiliriz herhalde :icon_whis

heroic
23-04-07, 13:26
Evet arkadaşlar,artık 19.bölümün gelme vakti geldi.Bugün 23 nisan,bölümümüz artık gelmiştir umarım.Bu akşam görebiliriz herhalde :icon_whis

18.bölümü öyle bir yerde bitirdilerki 19.bölümü sabırsızlıkla bekliyorum özellikle de peter ve sylar arasında neler olacak merak ediyorum doğrusu:img-pilot :img-pilot

DEADMAN
23-04-07, 18:24
bugünkü bölüm kesinlikle süper olcak ama izleyemiycem sanırım! youtubedan fragmanını izledim o bile yetti diyemiycem ama yinede çok ilginçti! nerden izleyebileceğimi söylerseniz sevirinirim arkadaşlar!

bozyaka
24-04-07, 12:28
arkadaslar, 19. bolum harika otesiydi. adeta nefes almadan izledim.

tahmin ettigimiz gibi peter olmedi. cenazeye gelince sanirim syler'i sasirtmak icin sahte bir toren yapilacak. bir baskasinin cenazesi de olabilir.

jessica ne kadar kotu ve bencil olursa olsun oglunu vermedi. mr. bennet'in yanindaki su sekil degistiren kadin jessica gibi davranip micah'yi kandirdi.

syler isaac'i oldurdu. artik gelecegin de resmini cizebiliyor. bu cok kotu oldu. kendisi icin ne tehlikeli veya ne olacak herseyi onceden bilip tedbir alabilecek artik..

peter syler'la karsilasti. ondaki biriken tum gucler artik peter'da da olmali. dusunebiliyor musunuz? syler bir cesit koleksiyoncuydu, tum yetenekleri topluyor. ve topladigi tum yetenekler artik peter'da da var.

hiro, bizim sempatik ve saf hiromuz, gelecegin karizma yapmis somurtkan hirosu ile karsilasti. gozlugu falan cikarmis :) aralarinda ne gececek henuz onu bilmiyoruz.

ikarus75
24-04-07, 13:53
[QUOTE=bozyaka;3077037].

syler isaac'i oldurdu. artik gelecegin de resmini cizebiliyor. bu cok kotu oldu. kendisi icin ne tehlikeli veya ne olacak herseyi onceden bilip tedbir alabilecek artik..

peter syler'la karsilasti. ondaki biriken tum gucler artik peter'da da olmali. dusunebiliyor musunuz? syler bir cesit koleksiyoncuydu, tum yetenekleri topluyor. ve topladigi tum yetenekler artik peter'da da var.

QUOTE]

Peter güçlerini bağımsız olarakmı kullanıyor yoksa yanında o güce sahip bir hiro bulunması gerekiyormu?

bozyaka
24-04-07, 15:12
[QUOTE=bozyaka;3077037].

QUOTE]

Peter güçlerini bağımsız olarakmı kullanıyor yoksa yanında o güce sahip bir hiro bulunması gerekiyormu?

evet peter bagimsiz olarak guclerini kullanabiliyor. herhangi bir hero'nun yaninda bir kere bulunmasi yetiyor. ama peter henuz guclerini tam olarak kontrol etmeyi basaramadi. yavas yavas kullaniyor...

DEADMAN
24-04-07, 15:52
19. bölümü nerden izleyebilirim?

MELENA
24-04-07, 16:44
arkadaslar, 19. bolum harika otesiydi. adeta nefes almadan izledim.

tahmin ettigimiz gibi peter olmedi. cenazeye gelince sanirim syler'i sasirtmak icin sahte bir toren yapilacak. bir baskasinin cenazesi de olabilir.

jessica ne kadar kotu ve bencil olursa olsun oglunu vermedi. mr. bennet'in yanindaki su sekil degistiren kadin jessica gibi davranip micah'yi kandirdi.

hiro, bizim sempatik ve saf hiromuz, gelecegin karizma yapmis somurtkan hirosu ile karsilasti. gozlugu falan cikarmis :) aralarinda ne gececek henuz onu bilmiyoruz.

uufff .neler olmuş öyle???peter ın ölemeyeceğini zaten tahmin ediyordum.ama isaac e üzüldüm doğrusu.dediğin gibi sylar daha tehlikeli oldu artık ama eğer isaac in yeteneğinide almışsa,peter ın ölmediğini öğrenmesi çokta uzun sürmiycektir.bende bu akşam indiricem bölümü,walla iyice meraklandım.

bozyaka
25-04-07, 08:33
melena haklisin, bu aklima gelememisti. simdi syler peter'in olmedigini rahatca ogrenebilir.
yanliz bir konuda kafam karisti. eski bolumlerden birinde mr. bennet'in claire'i nasil evlat edindigini anlatirken orgutun basi hiro'nun babasiydi. en azindan ben oyle anladim. hiro da o zaman kucuk bir cocukmus.

ama 19. bolumde orgutun elemani olan o sekil degistiren kadin mr. linderman'a calisiyordu. simdi orgutun basi kim? orgut bir sekilde linderman'a mi bagli. hiro'nun babasinin rolu ne?

bir de syler'in insanlarin beynini alarak nasil guclerini de aldigini konusmustuk. birileri yiyor mu acaba diye bir sey sormustu. sanirim syler'in ozelligi birseylerin nasil calistigini gorebilmek. yani beynini cikarip inceleyerek bu olagandisi seyleri nasil yapabildiklerini anliyor, ve beynini ona gore kullaniyor. ayni ayni gucleri kopyelemis oluyor. cunku 19. bolumde peter'in kafatasini keserken " nasil calistigini gormek istiyorum" demisti.

bir de 19. bolumde isaac cok harikaydi. oldu ama yapmasi gerekeni yapti ve son cizimlerini atolyeden uzaklastirdi. boylece syler son cizimlerden haberdar olamayacak. isaac'in soyledigine gore syler da olecek. hatta syler'a burada benimle oleceksin dedi. syler sasirdi. acaba blof mu yapiyor? yoksa gercek mi? belki de peter isaac'i gormeye gelecek. orada yeniden karsilasacaklar...
bir de syler gelecegin resmini cizmeye basladi. ama resimdeki adam kimdi bilmiyorum.

nathan claire'a bir hafta sonra gelip ailene ve yuvana doneceksin dedi. claire icin en iyi aile mr. bennet bence.

ya arkdaslar 1 hafta nasil gececek simdi?

Angel-us-
25-04-07, 10:24
Sylar; başkanlık koltuğunda kendisini çizdi sanki :) Isaac in çizimlerinde Nathan vardı.
Peter, Sylar kapışması yavan oldu diyebilirim. İkisi de aynı güçlere sahip, hatta Peter daha avantajlı idi ama Sylar da özgüven vardı ve Peter da korku.
Mohinder insanı da nasıl ölmemiş şaştım, kesinlikle başrollerden birinde olmasından dolayı kıyak geçilmiş, yoksa Sylar ın elinden kurtulması biraz saçma.
Isaac e yazık oldu be, pek sevmezdik ama kötü öldü...

Linderman; Nathan ile konuşurken benim gibiler de vardı dedi. Bence Hiro nun babasında da güçler var. Claire iyi kurtardı ama Peterelli yi, aynısı kendi başına gelmişti çünkü :)

Bir de Candice süper yahu, çok kullanışlı :D Bennet i kandırmışlardı, şimdi psikopat Nikki/Jessica yı da kandırdılar ve Micah ı aldılar.

Parkman, Teague (radyoaktif eleman) ve de Bennet iyi iş çıkardılar, kaçtılar :) Onlara da kolaylar gelsin.

Sonda da Hiro kendisini gördü, gelecekteki halini :)

greysanatomyfan
25-04-07, 14:59
uufff .neler olmuş öyle???peter ın ölemeyeceğini zaten tahmin ediyordum.ama isaac e üzüldüm doğrusu.dediğin gibi sylar daha tehlikeli oldu artık ama eğer isaac in yeteneğinide almışsa,peter ın ölmediğini öğrenmesi çokta uzun sürmiycektir.bende bu akşam indiricem bölümü,walla iyice meraklandım.

vay vay vay melena
sen heroes hayranımıydın:)
bak bir ortak nokta daha çıktı:)

sana grey's için söylediğim adresten indirebilrisin aklına bulunsun.

bu arada ben artık dizide hiç şaşırmamaya başladım. 18. bölümde bittiğindede şaşırmamıştım. nasılsa peter'ın iyileştirme gücü var diye. ölüncede şaşırmadım. nasılsa claire başından onu çıkartır ve dirilir diye. birtek anlamadığım nokta oldu oda sylar Isaac'ı öldürmeden önce Isaac bende bu oyundaki rölümü öğrendim seni durdurmak için ölmem gerekiyormuş gibisine bişeyler dedi galiba. birtek o kısmı anlamadım.

bu arada o şekil değiştiren kadın jessica'nın gazabından korksun diyorum başka da bişey demiyorum:)

son olarak future hero rocks:)

greysanatomyfan
25-04-07, 15:06
Sylar; başkanlık koltuğunda kendisini çizdi sanki :) Isaac in çizimlerinde Nathan vardı.
Peter, Sylar kapışması yavan oldu diyebilirim. İkisi de aynı güçlere sahip, hatta Peter daha avantajlı idi ama Sylar da özgüven vardı ve Peter da korku.
Mohinder insanı da nasıl ölmemiş şaştım, kesinlikle başrollerden birinde olmasından dolayı kıyak geçilmiş, yoksa Sylar ın elinden kurtulması biraz saçma.

Linderman; Nathan ile konuşurken benim gibiler de vardı dedi. Bence Hiro nun babasında da güçler var. Claire iyi kurtardı ama Peterelli yi, aynısı kendi başına gelmişti çünkü :)

Bir de Candice süper yahu, çok kullanışlı :D Bennet i kandırmışlardı, şimdi psikopat Nikki/Jessica yı da kandırdılar ve Micah ı aldılar.

Parkman, Teague (radyoaktif eleman) ve de Bennet iyi iş çıkardılar, kaçtılar :) Onlara da kolaylar gelsin.

öncelkle merhaba
bu foruma ilk defa yazıyorum ama amerikadan 5-6 saat arayla izleyen bir heroes fanıyım. beni grey's den bilen bilir:)

nyse

benim merak ettiğm tek nokta nathan ve peter'in annesinin gücü.
bu iş bi kere kalıtsal onu anladık. nikki ve kocası sayesinde oğulları.
nathan ve karısı sayesinde claire derken bide nathan annesi çıktı ordaya.
zaten linderman herşeyin altından çıkıyordu, bu işinde başında olması hiç şaşırtıcı değil.

hiro'nun babasınıda claire yangından kurtulduktan ve üveybabasına verilirken gördük. adamda işin içinde. kesin ondada bişeyler vardır diye düşünüyroum.
bunlar arttıkça artacaklar.

ben açıkçası Isaac'ın yeninden dizide olacağını düşünüyorum(nede olsa sürekli teleport eden bir hero'muz var:)) gider gelir Isaac'ı yeniden kurtarır.

ayrıca sylar peter kavgasına gelince sylar'ın tek avantajı ses algılama yeteneği idi. o sayede yerini buldu ve öldürdü. o olmasaydı bayağı bi savaşırlardı. ama haklısın sylar da inanılmaz bir özgüven ve zeka var. kimin aklına gelir yerdeki camları havaya kaldırp fırlatması. başka bir hero olsa öle avanak avanak aranabilirdi:) bu sadece durdu düşğündü yerdeki camları kaldırdı ve tamam direk adamın işini bitirdi.

bu arada gerçekten peter sylar'ında yeteneklerini alırsa artık adam gerçekten fazla yetenekten patlayacak. insallah yanında kullandığı için telekinezi ve duyu özelliklerini alır.

Hirotaro
26-04-07, 04:27

Bölüm hakikaten süperdi,özellikle Sylar'dan kurtulma manevrası müthişti.Sylar hafiften tırstı gibi sanki :):),Eee karşısında Peter var ;).
hiro'nun gelecekte kendisi ile karşılaştığı anı 1.sezon resimler bölümünde görebilirsiniz :)

heroic
26-04-07, 10:11
19.bölümü az önce izledim açıkça söylemek gerekirse 4 haftadır beklememe hiç değmedi doğrusu :hıh :hıh isaac neden öldürüldü anlamadım ayrıca peter ve sylar karşılaşması da yetersizdi ve uzun sürmedi peterin hemen sylar tarafından alt edilmesi hiç hoş değildi peterden daha iyi bir performans beklerdim doğrusu!!!!!! bu bölümde bennet ve matt daha ön plandaydı!! umarım gelecek bölüm daha iyi performanslarla karşılaşırım çünkü ben daha çok peter ve sylar mücadelesine tanık olmak istiyorum!! :img-pilot :img-pilot

MELENA
26-04-07, 10:19
vay vay vay melena
sen heroes hayranımıydın:)
bak bir ortak nokta daha çıktı:)

sana grey's için söylediğim adresten indirebilrisin aklına bulunsun.

bu arada ben artık dizide hiç şaşırmamaya başladım. 18. bölümde bittiğindede şaşırmamıştım. nasılsa peter'ın iyileştirme gücü var diye. ölüncede şaşırmadım. nasılsa claire başından onu çıkartır ve dirilir diye. birtek anlamadığım nokta oldu oda sylar Isaac'ı öldürmeden önce Isaac bende bu oyundaki rölümü öğrendim seni durdurmak için ölmem gerekiyormuş gibisine bişeyler dedi galiba. birtek o kısmı anlamadım.

bu arada o şekil değiştiren kadın jessica'nın gazabından korksun diyorum başka da bişey demiyorum:)

son olarak future hero rocks:)

Walla sorma 18 bölümü 1 haftada bitirdim.sevindim bi ortak noktamız daha çıkmasına:img-grin2 .

19.bölüm güzeldi.peter ın sylar karşısında görünmez olduğunda syların yüzündeki şaşkınlık çok hoşuma gitti. tabiri caizse böyle '' hönk'' diye kala kaldı.:img-grin2. bu arada peter ın dirildikten sonraki saçları çok yakışmış.nathan ın peter ı öyle yatarken gördüğündeki yüz ifadesi çok fenaydı.nathan ın,peter a ne kadar bağlı olduğunu bir kere daha anladım''sen ölseydin napardım'' falan demesi.ayrıca hakikaten annelerinin özelliğinin ne olduğunu bende çok merak etmeye başladım.linderman ın gücüde çok güzelmiş.:img-grin2.isaac e üzüldüm.keşke ölmeseydi.ama hiro git geleceğe,gel geçmişe bi şekilde belki tekrar isaac i geri getirir.e ilk bölümlerdede böyle bişi olmuştu.

ikarus75
26-04-07, 14:27
Bu dizi bence Lost tan daha iyi olmaya başladı.Bence şuan en merakla ve keyifle izlene dizi.Bu arada 1.Sezon kaç bölüm sürecek ?

cramoisi
26-04-07, 16:11
Bu dizi bence Lost tan daha iyi olmaya başladı.Bence şuan en merakla ve keyifle izlene dizi.Bu arada 1.Sezon kaç bölüm sürecek ?

22 bölüm sürecek:img-wink:

bozyaka
26-04-07, 16:25
arkadaslar,
peter syler kapismasi kisa surdu cunku bence ileride yeniden karsilasacaklar ve bu karsilasma bizim istedigimiz gibi uzun surecek. peter syler'a gore avantajli idi ama, guclerinin cogunu bilmiyor. bildiklerini ise kullanmayi yeni ogrendi. syler ise guclerinin hepsinin farkinda ve aldigi her gucu hemen kullanmaya basliyor.
isaac'in olmesi fazla ii olmadi, katiliyorum. ama hiro onu kurtaramaz bence. artik isaac'i unutabiliriz.
jessica micah'i aldiklarini ogrendiginde kontrolu nikki'ye kaptiracak bence. cunku D.L. gitmeden once soylemisti. micah icin iyi degil bunlar demisti. birde sen jessicaya donemedin, babama donustun demesi baya bir etki yapti ustunde. bence artik jessica degil de, nikki'yi izlemeye baslayacagiz.
peterelli ailesi de bazi guclere sahip, belki de babalarinin intiharinin arkasindan bir guc cikacak. bilemiyoruz.
ama hiro'nun babasinin ne gucu var, bu isteki rolu nedir? merakla bu sorularin cevabini bekliyorum.
bazi diziler 1 saat surerken bu dizi sadece 40 dk. suruyor. yani baslamasi ile bitmesi bir oluyor :( umarim biraz daha uzun tutmaya baslarlar diziyi....

İReM_cHrıSs
26-04-07, 21:16
ya bisey sorucam ben cnbce den takip ediyom 1.bölümden beri isaac'i Sylar mı öldürücekk...?

heroic
27-04-07, 06:26
ya bisey sorucam ben cnbce den takip ediyom 1.bölümden beri isaac'i Sylar mı öldürücekk...?
evet maalesef sylar tarafından öldürülecek:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

İReM_cHrıSs
27-04-07, 06:30
evet maalesef sylar tarafından öldürülecek:icon_sorr :icon_sorr :icon_sorr

ya isaac neden ölüyorr onun yerine baskasını öldürse ya peter ve sylar ne zmn karşı karşıya gelicek yaa peter bitirsin syların işini..!!

heroic
27-04-07, 07:07
ya isaac neden ölüyorr onun yerine baskasını öldürse ya peter ve sylar ne zmn karşı karşıya gelicek yaa peter bitirsin syların işini..!!

sylar isaacı 19.bölümde öldürüyor aslına bakarsan bende neden ısaacın öldürüldüğünü anlamadım ama sanırım ilerki bölümlerde bunu anlayabileceğiz ,
ısaac sylar arasındaki diyaloglarda ısaac zaten öleceğini bildiğini sylara söylüyordu yani kaderine razı geldi bir nevi!!! demekki öldürülmesinin gelecekte olacaklar için bir yararı vardır belki,peter ve sylar arasındaki karşılaşma yine 19.bölümde oldu tabi buna karşılaşma denirse açıkçası hiç beklediğim gibi olmadı sylar yeteneklerinin farkında ve çok iyi kullanıyor demekki peterin onun gibi olması için bilmem kaç fırın ekmek yemesi gerekir??:img-pilot :img-pilot :img-pilot

elizabeth_darcy
27-04-07, 11:26
süperdi bölüm deydi okadar bekmeye ama sylar-peter kapışması kısa sürdü olsun ilerde yine olcak
ıssac öldü ölürken de çok anlamlı konuştu kesin bişeyler çıkıcakkk.calire peter ın amacası olduğunu öğrendi ve hayatını kurtardı aynı peterın claire yaptığı gibi ve linderman nathanın kanına girdi.ted mat ve hrg üçlüsü baya iyiydi ve son hiro ve gelecekteki hiro karşılaştılar en can alıcı yerdede bittiii

2_cool_4_schll_
28-04-07, 21:13
bişey sorucam başka bi sitede bi avatarın yanında yazıyodu peter evlatlık mı ya da bu yazı cheerleader dan dolayı bi temenni de beni fena halde kandırdılar mı? Duygularımla oynanıyo

MELENA
28-04-07, 21:32
bişey sorucam başka bi sitede bi avatarın yanında yazıyodu peter evlatlık mı ya da bu yazı cheerleader dan dolayı bi temenni de beni fena halde kandırdılar mı? Duygularımla oynanıyo

ilk defa duyuyorum.ama sanırım söylediğin gibidir.yani claire ile alakalıdır büyük ihtimalle.

Taşkın
28-04-07, 21:42

Şu ana kadar olan bölümlerde öyle bir şey geçmedi.
Geçtiyse de ben hatırlamıyorum.

Ayrıca Peter ın yüzünde hala o iz yok.
Demekki Sylar ile bir randevusu daha var.
Belki bu sezonun son filminde ikisini kapışırken görebiliriz.

2_cool_4_schll_
28-04-07, 21:59
peter ın yüzünde yara izi 20. bölümde çıkıyo 5 yıl ileri gidiyolar ya o zaman ben de onu internetteki rsimlerde gördüm fragmanalrı resim resim almışlardı ve işaretlemişlerdi ama peter hem clair in iyileşme gücüne sahip olup hem yara izine nasıl sahip oluyo anlamadım

bu arada merak edilen başka bi soru da hiro gelecekte kendisiyle nasıl karşılaşabiliyo? Ama konuşmaları çok komik:img-hyste
Hiro: I look so sad

Hironun yanındaki japon adam: go talk to yourself

Hiro: You talk. I scare me!

falan geçiyo tabi bu 19. bölümde de olabilir. Ama çok güldüm.:img-hyste

Hirotaro
28-04-07, 21:59
Şu ana kadar olan bölümlerde öyle bir şey geçmedi.
Geçtiyse de ben hatırlamıyorum.

Ayrıca Peter ın yüzünde hala o iz yok.
Demekki Sylar ile bir randevusu daha var.
Belki bu sezonun son filminde ikisini kapışırken görebiliriz.

sezonun finalinde sylar ve Peter tekrar kapışacaklar.Ama bu kapışma,patlamadan önce olacak muhakkak;
çünkü 5.bölümde.Hiro ona demişti ki yüzündeki iz olmadan daha iyisin tarzında bir söz söylemişti.Bu yorumuna tamamen katılıyorum :img-wink:

Smallville18
29-04-07, 10:28
sezonun finalinde sylar ve Peter tekrar kapışacaklar.Ama bu kapışma,patlamadan önce olacak muhakkak;
çünkü 5.bölümde.Hiro ona demişti ki yüzündeki iz olmadan daha iyisin tarzında bir söz söylemişti.Bu yorumuna tamamen katılıyorum :img-wink:

cnbeden izliyorum ama yara izi hakkında belki radyoaktif adam yapmıştır yüzüne falan dokunmuştur:D
bu arada hironun yanındaki japon arkadaşının hotmailde reklam çıkıyor fark ettiniz mi?
windows live hotmail kullanıcılarında mesaj gönderildiğinde
stay informed save money şeklinde bir reklam.

cramoisi
29-04-07, 10:44
işte yara izi

:img-wink:

http://img295.imageshack.us/my.php?image=46lk6.jpg

sprytus
29-04-07, 14:50
Çok cool bir resim olduğu tartışma götürmez! Bu arada bu akşam izleyeceğimiz yeni bölümde Claire'in korku ve heyecan dolu dakikalarını izlemek şansına sahip olacağız!Peter'ın ona yapacağı yardım geleceği kurtarmak adına yüklenmiş olduğu sorumluluğun farkında olduğunu gösterir ve ileriki bölümlerde Peter'ın da bir değil birkaç yeteneğe sahip olacağını müjdeleyebilirim!:good:

DEADMAN
29-04-07, 15:12
20. bölümde peter ve niki birlikteler sevgililer galiba öpüşüyolar.. peter onunda gücünü alınca yenilmez olcak bide şöyle bişey var madem 5 yıl sonrasında peter yaşıyo demekki o patlamada ona bişey olmuyo! bnm tahminim aslında patlayacak kişinin isaac olması! sylar ısaac'ı öldürünce güçleri ona geçti ve patlayan o oldu! bide 19. bölümde sylar nathanı çok acayip çiziyodu galiba nathana bişey olcak

Angel-us-
29-04-07, 15:26
Bence Sylar kendisini çizmişti oraya.

Pamir
29-04-07, 21:02

ay aynı şeyi ben biraz önce başka bir siteye yazdım ama onu kastetmiyorsun heralde. daha yeni yazdım:img-hyste
demek ki benden başka düşünenler de olmuş. ben cnbcdeki bu haftaki bölümü izledikten sonra peter ve claire çok yakıştırdım o yüzden bir temenniydi!! doğru mu yoksa!!! ama sanmıyorum türk filmlerine döner sonra dizi:img-hyste

isaac olsa bari dedim ama o da ölüyormuş yazdılarınıza göre:( fazla spoiler okumak istemiyodum ilkinde dayanamayıp girdiğimde nathan'ın claire'in babası olduğunu öğrendim!! şimdi de isaac'ın öldüğü haberini aldım!!!!! siz hiç iyi bir haber vermeyecek misiniz!!!??:img-wink:

Smallville18
30-04-07, 09:44
isaacın ölmesine çok üzüldüm.
smallvillede bile ana karakter olmadığı halde ryanın ve ana karakterlerden jonathan kentin ölmesi bu kadar etkilememişti beni.
isaacın çizdiği resimlerde meydana gelen olayları engellemek mümkün oluyor mu?
cnbce den yayınlanan son bölümde çizdiği resimlerden kanlar içindeki ponpon kız ve peterin kanlar içinde yerde yatışı hepsi gerçek oldu birşey değişmedi sonuçta.
kanlar içindeki ponpon kız clairenin arkadaşıydı isaacın potresinde odluğu gibi.
ve petere gelince oda aynı şekilde öldü ve clairenin gücü sayaeisnde iyileşti.
benim tahminim patlama olucağı yönünde ve bu patlamaya sylar sebep olucak.patlıcak ve tüm şehir yok olucak.
syların gücüde telekinetic mi?
nesneleri zihin gücüyle haraket ettirme yeteneği ona kurbanlarının beyinlerinin nasıl işlediğini gördükten sonra onların gücünü kazandırıyor başka bir açıklaması var mı?

Taşkın
30-04-07, 12:46
Heroes ta dizinin ilk bölümlerini izlerken isaac ın tüm hero ları toplayıp onlara liderlik edeceğini düşünmüştüm.Fakat daha sonra diğer kahramanları gördükten sonra yanıldığımı anladım.Hatırlarsanız Hiro bir iki defa Isaac ın yanına gitmişti yardım istemek için.Daha doğrusu herkes gitti.Fakat sonuç alamadılar.Bir de uyuşturucu belası vardı adamın başında.Simonu da Peter e kaptırdı üstelik.
Fakat bu dünyayı kurtarma olayı onunla başladı ve çizdikleriyle de tüm herolara yardımcı olacak daima.
Kısacası haklısınız aslında çok yazık oldu.Bakalım ilerde neler olacak.Kimbilir belki Hiro onu kurtarabilir.

DEADMAN
30-04-07, 14:17
bu arada bilmeyenlere söyliyim simone'da ölüyo 17. veya 18. bölümde

Pamir
30-04-07, 18:25
bu arada bilmeyenlere söyliyim simone'da ölüyo 17. veya 18. bölümde

sonunda iyi bir haber aldım şu spoiler başlığından!!!!!:))

İReM_cHrıSs
30-04-07, 19:02
sonunda iyi bir haber aldım şu spoiler başlığından!!!!!:))

hmde isaac vuruyor diziyi önceden izlemiyorum ama simone nasıl ölüyo mrk edip izlemiştin peter yüzünden ölüyor aslında

2_cool_4_schll_
30-04-07, 19:10
peter sanırım rüyasında kendisinin patladığını görüyo bi kaç saniye gördüğüm kadarıyla syler simonu yakalıyo radyoaktif adam da orada peter simonun o halini gördüğü zaman dayanamayıp patlıyo sanırım ama bu benim sadece gördüklerimi yorumlamam

sonuç olarak peter uyandığında abisinin kollarında ve ona patlayan benim diyo

20. bölümde patlamayı durduramadıklarında neler oluyo onu görüyoruz hatta nbc teorilerinizi gönderin falan diyo peter ın yüzünde yara var sanırım peter clair ı kurtardığı andan itibaren onu bi kahraman olmaya bi şeyleri değiştirmeye ikna etmeye çalışıyo ama başaramıyo çünkü clair 20. bölümde saçlarını falan boyatmış ve babasına "normal biri olmanın nesi kötü?" diyo. Yani hiro nun planlamasına göre clair kurtarıldıktan sonra ekibe katılmalı ama katılmamış. bi de sanırım aynı rüyada clair o meşhur patlamanın olduğu caddede peter a doğru koşup "özür dilerim" diyo

hiro garibim gelecekte nerde hata yaptığını görmek ve nerede değişiklik yapabileceğini belirlemek için kendine bi zaman yolu gibi bişey yapmış bi ip boyunca gazete haberlerinden ve resimlerden yol yapmış olaylara müdahale ediyo bi de çok değişmiş bizim garsonu kurtarmak için çırpınan romantik hiro yu araki bulasın

2_cool_4_schll_
30-04-07, 19:27
ayrıca clair in üvey babası yanındaki hiç konuşmayan zenci adama kendini vurduruyo ama neden bilmiyorum clair de ordaydı ama 19. ya da 20. bölümde görüyoruz ki adam şirket denilen bi kurum tarafından esir alınmış herkesin şekline girebilen bi kadın tarafından kızı kılığına girilerek kandırılmaya çalışılıyo ama kanmıyo sonra bi adam geliyo ve ona sanırım clair ya da başka birinin yerini soruyo ama clair'in babası sölemiyo o adam vurulup nasıl yaşıyo hala çözemedim clair in de hiç umrunda değil sanki babasını aramıyo gördüğüm kadarıyla bi ordan bi burdan izlemenin sorunlarını yaşıyorum

tabi ki bi de peter ve nathan ın annesinin güçleri nedir? sorusu var anladığım kadarıla clair i babasından yani nathan dan kaçıran bu kadın yangın çıktığında nathan kızı öldü sanıyo clair sonra gerçek annesini de bulacak kadın elinde ateş yakabiliyo. sonra ben bunların yani clair ve babaannesinin konuşmalarını izledim kadın senin iyiliğin için yaptım diyo şimdi de seni paris e gönderiyorum büyüdüğün ve karar vereceğin yaşa geldiğinde bu deliliğin içine girmek istersen o zaman sen bilirsin diyo o kadında zaten bişeyler vardı kendini büzüp konuşmasından fıldır fıldır gözlerinden bişeyler olduğunu anlamam lazımdı.

badger
30-04-07, 20:30
Babaanne ilginç olmaya başladı beliki HRG şirketinin başı olabilir. petrelli babanın neden öldüğünü merak ediyorum,onun da bir gücü vardı? Lindermanla ortaktılar sonr bir anlaşmazlığa mı düştüler.Linderman 19. bölümde dünyayı daha iyi hale getirmek istiyorum diyordu.Hani bu kıyamet senaryosunu gerçekleştirip, yeteneksiz Dna sahibi insanları yok edip, üstün nitelikli seçtikleriyle yeni bir dünya düzeni mi kurmaya çalışıyor? Acaba diyorum Xmendeki Magneto kompleksi mi var Linderman Beyde?

İReM_cHrıSs
30-04-07, 20:38
DUR TAHMİN EDEYİM.... İSAAC VE PETER KAVGA EDERLER... BU KAVGA DAHA DA ŞİDDETLENİR VE SİLAHLARINI ÇEKMEYE BAŞLARLAR.. TAM İSAAC PETER'I VURACAKKEN SİMONE :'HAAYIIIIIIIIIIIIR'' YA DA ''NOOOOOOOOOOOOOOOOO' DİYE BAĞIRARAK PETER'İN ÖNÜNE ATAR KENDİNİ.. AŞKI İÇİN ÖLÜMÜ GÖZE ALIR YANİ!!!

aynen öyle oluyor vidyoyu izlemiş gibi antattın simone ölünce ççook sevindim ama issac çk üzülücek..!!

bisey sorucam linderman'nın iyileştirme özelliği varmıs isaac kurtaramazmıı yani öyle bişe olabilirmi peter ölmüş ve geri gelmiş bi şekildee..!!

bozyaka
01-05-07, 10:04
arkadaslar ne olmus oyle bes yil sonraki dunya? yasanmaz valla. nathan baskan olmus. peter desen jessica ile beraber!!!! dunyayi umursamiyor bile.
jessica las vegasda dansci olmus. hero terorist olarak araniyor. matt parkman polis sefi falan herhalde. baskana direk bilgi verebildigine gore!
ya ne yapip edip duzeltsinler bu isi. dizi bu sekilde devam ederse kesinlikle izlenmez. hele o peter'in jessicayi optugu sahne, kusacaktim ya!

heroic
01-05-07, 10:20
arkadaslar ne olmus oyle bes yil sonraki dunya? yasanmaz valla. nathan baskan olmus. peter desen jessica ile beraber!!!! dunyayi umursamiyor bile.
jessica las vegasda dansci olmus. hero terorist olarak araniyor. matt parkman polis sefi falan herhalde. baskana direk bilgi verebildigine gore!
ya ne yapip edip duzeltsinler bu isi. dizi bu sekilde devam ederse kesinlikle izlenmez. hele o peter'in jessicayi optugu sahne, kusacaktim ya!
Al benden de o kadar!!! az önce 20.bölümü izledim fakat sanki alacakaranlık kuşağını izler gibiydim kimin eli kimin cebinde belli değil hele peteri o yaralı suratıyla görünce kafayı yiycektim!! peterin jessicayla berber olması berbat bişiy fakat peter güçlerini çok iyi kullanıyordu !!! syların claire yi öldürmesi beni bayağı üzdü!!!! hele hironun terörist olması çok acayipti :img-pilot :img-pilot neyseki hiro aklını başına aldı da tekrar geçmişe dönmeyi başardı!!!! ben şimdiden 21.bölümü merak etmeye başladım bile !!!!ya ne zaman bu syları öldürecekler yahuuu:img-polic :img-polic

sprytus
01-05-07, 13:28
Peter'ın Jessica'yı öptüğü sahneyi öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bu sıradışı adamın sıradışı hareketler yapmaya hakkı yokmuş gibi söylüyorsunuz!!!En son bölümü tam anlamıyla izleyemediğim için başka herhangi bir yorumda bulunamayacağım:img-wink:

bozyaka
01-05-07, 17:31
20. bolum tam bir alacakaranlik kusagi! guzel benzetme heroic :)
syler in kendisini baskanlik koltugunda cizmesinin sirri cikti. bizim iyi yurekli, yardimsever matt parkman tam bir donek ve ihanet adami cikti. mohinder her zamanki gibi iyiydi. dogru olani yapti...

cramoisi
01-05-07, 17:33
21,bölüm promosunu izledim.
sylar ve hiroooooooooooooo karşı karşıya:img-yes: nolcak acep

dazzle
01-05-07, 21:04
simone nun ölmesi beni pek etkilemez ama isaac ölmesin yaaa seviyorum o adamı ben valla bu arada claire in babasının nathan oldugu kesin bir bilgimi biraz tuhaf geldi bana yani komik nebiliyim dogru olabilir tabi ama ben peter ve claire i çok yakıştırıorum diyebilirim :D

Angel-us-
01-05-07, 21:39
20. bölüm, lezizdi, muhteşemdi helal olsun! Uzun zamandır ne Lost tan ne de Prison Break ten bu kadar zevk almamıştım, bu kadar meraklanmamıştım.

Açıkçası çözülmesi zor bir bölümdü "5 yıl sonrası". Lakin sonunda anladık ki, patlayan Peterelli imiş. Tabii Claire den yenilenme özelliğini aldığı için patlamadan sonra düzeldi, Sylar da Candice, Nathan, DL, radyoaktif elemanı önceden öldürmüş güçlerinden bakarsak ve bölümde de Claire i öldürdü. Meğer bizim Sylar Nathan ı öldürüp yerine geçmiş, başkan olmuş yani Candice den aldığı şekil değiştirmeyi kullanarak. Ki Sylar ın başkan olarak kendisini çizmesi de doğrulanıyor böylece.
Matt Parkman da çok şerefsiz olmuş Haitili ile birlikte. Baba Bennet iyi yolda imiş, ama Parkman öldürdü Bennet i.

Peterelli ile Jessica birlikteler, bu gereksiz olmuş. Peterelli de Claire in annesinin özelliğini almış güçlerinden gördüğümüz kadarıyla. Bölüm sonunda Nathan kılığındaki Sylar ile Peter kavgaya başladı, oldukça etkileyici bir sahneydi. Birisi radyoaktivite ile elini tutuşturdu, diğeri de ateşle, sonra birbirlerine girdiler.

Dizi ilk bölümlerde oldukça sıkıcı idi ama sonradan baya sarmaya başladı, 20. bölümde de sevgim tavana ulaştı.

Hirotaro
01-05-07, 21:44
@Angel-us-,

güzel bir yorum yapmışsın,aynen katılıyorum sana.Sylar'ın 16 özelliği,Peter'İn ise 9 özelliği var.Linderman bakalım ne yapacak.
Ayrıca Hiro nasıl bir kurgu yapacak

heroic
02-05-07, 07:17
Peter'ın Jessica'yı öptüğü sahneyi öyle bir anlatıyorsunuz ki sanki bu sıradışı adamın sıradışı hareketler yapmaya hakkı yokmuş gibi söylüyorsunuz!!!En son bölümü tam anlamıyla izleyemediğim için başka herhangi bir yorumda bulunamayacağım:img-wink:
sevgili sprytus bence peterin jessicayı öptüğü sahne sıradışı olmaktan çok iğrençti ayrıca peteri ona hiç yakıştıramıyorum çünkü peter herşeyden elini eteğini çekmiş, jessica ise oğlunu unutmuş yani benim öpüşmelerinden kastım peterin sadece jessicayı(niki) düşünmesi ve arkadaşlarıyla beraber savaşmayı bırakması,yani işin manevi yönü ; ama peterin sonunda aklı başına geldi de tekrar savaşmaya başladı jessicaya kalsa kös kös oturucak syların tarafından öldürülmeyi bekleyecekler!!!

heroic
02-05-07, 10:02
dizinin yeni bölümünü izleyen arkadaşlara bir kaç sorum olacak çünkü aklım bayağı karıştı!!!:icon_whis :icon_whis :icon_whis
1-20.bölümde anladığıma göre şehri harabeye çeviren kişi peter ve nathan herkese yalan söyleyip bunu yapanın sylar olduğunu söylemiş(çünkü peter jessicaya bombanın kendisi olduğunu söylüyordu) peki o zaman neden hiro geleceğe dönüp syları öldürmek istiyor ki bomba aslında peter,peteri durdurmak gerekmez mi?? yoksa peterin patlamasına sebep olan sylar mı?? o yüzden mi hiro geri dönüp syları öldürmek istiyor???
2-anladığım kadarıyla bu patlamada herkes çok şey yitirmiş nathan,micah,D.L ve ando da ölmüş fakat sylar hala yaşıyor fakat syların patlamada ölmesi gerekmez miydi?? çünkü syların kendi kendisini yenileme gücü yok ?? tamam eğer geçmişte claireyi öldürüp gücünü aldıysa clairenin gelecekte yaşıyor olması saçma değilmi??
3-hiro geçmişe tekrar döndü o zaman isaacın yaşıyor olması gerekiyor!!! yani bir çok olay tekrar başa mı dönecek?? yoksa peterin patlamasından bir gün önce,yani nathan başkan seçilmeden bir gün öncesine mi döndü??? :icon_whis
öffff aklım karman çorban oldu ya!!!! lütfen diziyi izleyen bir arkadaş bunları cevaplayabilir mi???

heroic
02-05-07, 10:34
21,bölüm promosunu izledim.
sylar ve hiroooooooooooooo karşı karşıya:img-yes: nolcak acep
az önce bende izledim bu bölüm 20.bölümden daha heyecanlı gibi:img-wink:
açılışı sağolsun hiro yaptı '' dont worry newyork,we will save you''umarım
kurtarabilir keza gördüğüm kadarıyla sylar ve hiro karşı karşıyaydılar ve sylar '' beni takip eden sendin'' gibi şeyler söylüyordu tam olarak anlayamadım, hiro da ''I must stop you!! diyordu fakat çok cesaretsiz duruyordu ayrıca hironun sadece kılıcı var,syların ise müthiş güçleri ve kendine olan güveni kim galip gelicek bilinmez ama gerçekten sert ve sıkı bir bölüm olacak heyecanla bekliyorum..bekliyoruz..bekliyorlar...:img-wink: :img-wink:

ikarus75
02-05-07, 10:40
1 dakika şimdi kafam karıştı.Artık yeni bölümler 5 sene sonrasındamı geçecek yoksa her şey normalemi dönecek?

Birde elimde seyredilmeyi bekleye 18- ve 19 cu bölümler var artık hafatalık bekleyeceğiz bu heyecan fırtınasını.Toplu seyretmek güzel oluyodu.

heroic
02-05-07, 10:47
1 dakika şimdi kafam karıştı.Artık yeni bölümler 5 sene sonrasındamı geçecek yoksa her şey normalemi dönecek?

20.bölüm 5 yıl sonrasında geçiyordu fakat hiro tekrar geçmişe döndüğüne göre sanırım yeni bölümler yine 5 yıl öncesinde geçecek gibi :icon_whis yani tekrar başa dönüldü ..

ikarus75
02-05-07, 10:55
20.bölüm 5 yıl sonrasında geçiyordu fakat hiro tekrar geçmişe döndüğüne göre sanırım yeni bölümler yine 5 yıl öncesinde geçecek gibi :icon_whis yani tekrar başa dönüldü ..

Oh o zaman iyi.Çünkü bu şekilde çok karamsar bir tablo oluştu.Bakalım ileleyen bölümlerde yeni karakterler katılacakmı diziye?

MELENA
02-05-07, 11:10
ooff ya 20.bölümü hala izleyemedim.yazdıklarınız okadar ilgi çekici ki,sırf daha çok meraktan ölmemek için,spoiler kısmına girmiyordum.birde şimdi 21.bölümden bahsediyorsunuz.:img-fie:

DEADMAN
02-05-07, 12:10
bu arada şunuda açıklığa kavuşturalım 5 yıl sonrasında peterin sevgilisi niki! jesssica diil! nathan patlamada ölmüyo sylar onu öldürmüş zaten! sylar candace'i öldürdüğü için şekil değiştiriyo! 5 yıl sonrası çok acayip! gelecekteki hiroyu matt öldürüyo! claire ölüyo nathan ölmüş! ama peter güçlerini çok iyi kontrol ediyo! hiro 21. bölümde sanırım geçmişe gitcek syları bu olaylar başlamadan öldürcek yapabilcekmi acaba? eğer yaparsa syların öldürdüğü herkes tekrar hayata döner! mohinder o timelineda bundan bahsetti zaten

DEADMAN
02-05-07, 12:11
bu arada bölümleri indirmeden izlemek isteyenler www.fanpop.com a girebilirler hemen ekliyolar arama motoruna bölümü yazmanız yeterli!

Hirotaro
02-05-07, 12:16
Hiro ölmüyor arkadaşlar,Hiro en kilit oyuncuların başında,çünkü Hiro öldüğü an,dünya kötülerin eline geçecek.

sprytus
02-05-07, 15:03
Peter'ın güçlerinin bu kadar vehminden yola çıkarak Hiro'yla neredeyse ortak olarak geleceği kurtarmak adına büyük bir binaya girerek gerçek Hiro'yu kurtarmak için operasyon düzenlemeleri! bayağı bir enteresandı...:img-wink: Bu arada söylediklerinize göre Claire'in ölmesi bende bayağı bir duygusal yıkınttı yarattı!:icon_sorr Matt'in Hiro'yu öldürmek için özel timlerle birlikte asansörün başında kılıçlı ve tam tekmilli! Hiro'yu beklemeleri ve daha sonrasında göremediğim bir Matrix görselliğine delalet edecekti!:good: 20.Bölümün fragmanından anladığım kadarıyla kahramanlarımız arasındaki işbirliği tam anlamıyla bir beraberliği kapsamıyor...Bakalım göreceğiz!:img-yes:

Taşkın
02-05-07, 20:01
Bence diğer kahramanları bu kadar kolay harcayamazlar.
Bir çırpıda olacak iş değil.
Nathan,Jessica ölmüş (Nikki gelmiş)Micah ve Babası ölmüş.Claire ölmüş.
Haitili ve Parkman kötü tarafta.Aynı zamanda da Mohinder vs..
Senaristler yazacak bir şey bulamamışlar herhalde.
Bize kabus izlettirdiler. :)

Angel-us-
02-05-07, 21:43
Bu senaryo en kötü ihtimal tabii :) Şu anda ölen pek kimse yok, sadece Isaac var ana kahramanlardan.

ikarus75
03-05-07, 07:46
Gelecekteki bölümler epey bir karamsar görünüyor.Birde şunu söyleyeyim 19 bölümde sylar petere bence çok kolay öldürdü.Sizede çok kolay gelmedimi kafasının arkasından cam parçasının girmesi.Bu arada peterın annesinin gücünü bilen varmı.

heroic
03-05-07, 07:57
Gelecekteki bölümler epey bir karamsar görünüyor.Birde şunu söyleyeyim 19 bölümde sylar petere bence çok kolay öldürdü.Sizede çok kolay gelmedimi kafasının arkasından cam parçasının girmesi.
kesinlikle katılıyorum :good: :good: sanki alelade çekilmiş çok kısa bir andı ben peterden daha iyi performans beklerdim !!sylar güçlerini daha iyi kullandığı için sanırım kendine olan güveni çok fazlaydı peter ise güçlerinin daha yeni farkına vardığı için daha çekingendi.ayrıca kafama takıldı neden peter syların karşısında görünmez olduğunda sylara arkadan bir darbe indirmedi?? ne de olsa görünmezdi sylar onu göremezdi ki ??? çünkü peter isaacla karşılaştığında da görünmez olmuştu ve orada gücünü daha iyi kullanmıştı??? sylarla karşılaşınca tam tersi oldu!!! mohinder bile görünmez olmadan syları alt etti!! sanırım peter biraz korktu gibi:icon_whis :icon_whis :icon_whis

ikarus75
03-05-07, 08:08
mohinder bile görünmez olmadan syları alt etti!! sanırım peter biraz korktu gibi:icon_whis :icon_whis :icon_whis

Bu sahne zaten tam bombaydı:)yenilmez sylar normal bir insan tarafından bayıltıldı.E hadi bayıltın niye kaçıyorsun adam hazır baygın öldürsene.
Şimdi birde her kılağa giren kız çıktı.Kız birde biraz piskopat ruhlu gibi geldi bana bilmiyorum farkettinizmi.

Angel-us-
03-05-07, 09:51
Zaten onun gücü tek başına da güzel ama Sylar a çok yakışıyor :D 20. bölümde gördük bunu.

heroic
03-05-07, 09:53
Bu sahne zaten tam bombaydı:)yenilmez sylar normal bir insan tarafından bayıltıldı.E hadi bayıltın niye kaçıyorsun adam hazır baygın öldürsene.
Şimdi birde her kılağa giren kız çıktı.Kız birde biraz piskopat ruhlu gibi geldi bana bilmiyorum farkettinizmi.

senin şu söz ettiğin kız candice olmalı evet bence de hafif bir psikopatlık var ama daha çok gücünün farkında olan ve gücünü iyi kullanabilmenin verdiği bir avantajdan dolayı kendine olan güveni var kızın,sonuçta gücünün potansiyeli çok fazla,düşünsenize istediğiniz kılığa girebiliyorsunuz,ne kadar hoş,benimde böyle bir gücüm olsaydı kimin kılığına girerdim acaba!!!:icon_whis :icon_whis bilmem hatırlar mısınız 4400 dizisinde de böyle bir karakter vardı istediği kılığa girebiliyordu!!!

2_cool_4_schll_
03-05-07, 13:56
şu yeni hero molly matt parkman ın aklını okuyarak bulduğu küçük kız sanırım . o kızın gücünü bilen var mı?

bozyaka
03-05-07, 21:15
dizinin yeni bölümünü izleyen arkadaşlara bir kaç sorum olacak çünkü aklım bayağı karıştı!!!:icon_whis :icon_whis :icon_whis
1-20.bölümde anladığıma göre şehri harabeye çeviren kişi peter ve nathan herkese yalan söyleyip bunu yapanın sylar olduğunu söylemiş(çünkü peter jessicaya bombanın kendisi olduğunu söylüyordu) peki o zaman neden hiro geleceğe dönüp syları öldürmek istiyor ki bomba aslında peter,peteri durdurmak gerekmez mi?? yoksa peterin patlamasına sebep olan sylar mı?? o yüzden mi hiro geri dönüp syları öldürmek istiyor???
2-anladığım kadarıyla bu patlamada herkes çok şey yitirmiş nathan,micah,D.L ve ando da ölmüş fakat sylar hala yaşıyor fakat syların patlamada ölmesi gerekmez miydi?? çünkü syların kendi kendisini yenileme gücü yok ?? tamam eğer geçmişte claireyi öldürüp gücünü aldıysa clairenin gelecekte yaşıyor olması saçma değilmi??
3-hiro geçmişe tekrar döndü o zaman isaacın yaşıyor olması gerekiyor!!! yani bir çok olay tekrar başa mı dönecek?? yoksa peterin patlamasından bir gün önce,yani nathan başkan seçilmeden bir gün öncesine mi döndü??? :icon_whis
öffff aklım karman çorban oldu ya!!!! lütfen diziyi izleyen bir arkadaş bunları cevaplayabilir mi???

sorularina anladigim kadari ile cevap vermeye calisacagim.
1. patlayan kisi peter. nathan yalan soyleyip syler in patladigini soyluyor. peter'i kurtarmak icin. oysa peter patladi ve kendini yeniledi. yanliz anlamadigim nokta su araya giren bir cam parcasindan dolayi hucreler birlesemezken, yani kendilerini yenileyemezken patlama ile dort bir yana savrulan hucreler nasil bir araya geldi ve peter kurtuldu?! bir de, ya nathan bu yalani soyledikten sonra syler onu oldurmus ve gucunu almis olabilir. ya da syler ozellikle kendini oldu gosterdi. boylece kimse onun pesine dusmeyecekdi.

2. sorun zaten birinci cevabin icinde :)
3.bence hiro ne isaac'in yasadigi kadar geriye ne de nathan'in secildi gunun oncesine kadar yakin gecmise donmedi. yani peter'in syler ile kapistigi zamana falan donmus olabilir. ya da o civarlarda bir zamana :)

bir de diger bir arkadasin dedigi gibi syler in kendini baskanlik koltugunda cizmesinin sirri ortaya cikmis oldu. nathan gibi davranip o baskan oldu.
acikcasi ben bu bolumden fazla zevk almadim. resmen kabus gibiydi :)
ozellikle de matt cok hayalkirikligina ugratti. haitili de oyle. peter icin bir umudum vardi hep, zaten beni yaniltmadi.
bennet ise tam tersi olmus, oncede sirket icin adamlar topluyordu. simdi onlari sakliyor ve kaciriyor.

Hirotaro
03-05-07, 22:53
20.bölüm itibariyle,patlayan kişi kesinlikle Peter Petrelli değil,fakat Sylar da değil.hakikaten iş karışık gibi.bu arada Sylar'ı tek kişi öldürecek,oda leecher özelliğine sahip bir 12 yaşındaki kız çocuğu,adını unuttum

Angel-us-
03-05-07, 23:19
Radyoaktif eleman patlayacak belki de.

Hirotaro
04-05-07, 01:15
Radyoaktif eleman patlayacak belki de.

Şimdi bölüme birdaha baktımda,Peter Nikiye onların ölümüne ben sebep oldum diyor.Niki şaşkınlık içerisinde.

Hirotaro
04-05-07, 02:25
bu arada şunuda açıklığa kavuşturalım 5 yıl sonrasında peterin sevgilisi niki! jesssica diil! nathan patlamada ölmüyo sylar onu öldürmüş zaten! sylar candace'i öldürdüğü için şekil değiştiriyo! 5 yıl sonrası çok acayip! gelecekteki hiroyu matt öldürüyo! claire ölüyo nathan ölmüş! ama peter güçlerini çok iyi kontrol ediyo! hiro 21. bölümde sanırım geçmişe gitcek syları bu olaylar başlamadan öldürcek yapabilcekmi acaba? eğer yaparsa syların öldürdüğü herkes tekrar hayata döner! mohinder o timelineda bundan bahsetti zaten

21.bölüm eğer normal zamanda oluyorsa yanii 5 yıl öncesi ise,Sylar'ı Hiro'nun öldürmesi mümkün değil,aynı şekilde Sylar'da Hiroyu öldüremiyor.Yoksa 5 yıl sonra 2 sinden biri muhakkak olmazdı.Kafam iyice karışmaya başlıyor :img-help:

Sylar'ı durdurabilecek tek hero

http://img90.imageshack.us/img90/9539/capture1vk6.jpg

Taşkın
04-05-07, 08:56
20. bölümde Peter ın zamanı durdurabildiğini gördük.Bu şekilde Hiro ve Arkadaşını Parkman dan kurtardı.
O zaman neden Sylar ile karşılaştığında bunu kullanmadı diye düşündüm.Çünkü Sylar da bu özellik yok.
Anlaşılan Peter ın güçlerini kullanma ile ilgili sorunları var.

ikarus75
04-05-07, 09:43
senin şu söz ettiğin kız candice olmalı evet bence de hafif bir psikopatlık var ama daha çok gücünün farkında olan ve gücünü iyi kullanabilmenin verdiği bir avantajdan dolayı kendine olan güveni var kızın,sonuçta gücünün potansiyeli çok fazla,düşünsenize istediğiniz kılığa girebiliyorsunuz,ne kadar hoş,benimde böyle bir gücüm olsaydı kimin kılığına girerdim acaba!!!:icon_whis :icon_whis bilmem hatırlar mısınız 4400 dizisinde de böyle bir karakter vardı istediği kılığa girebiliyordu!!!

Evet bu kılık değiştirme olayı X Men dede vardı.Sanırım senaristler kopya çekiyor birbirinden ama bence bu dizi formatı X men serisinden daha güzel.Yakında Heroes ta buz adamıda görürsem hiç şaşırmayacağım.:)

ikarus75
04-05-07, 09:49
[QUOTE=Taşkın;3188520]20. bölümde Peter ın zamanı durdurabildiğini gördük.Bu şekilde Hiro ve Arkadaşını Parkman dan kurtardı.
O zaman neden Sylar ile karşılaştığında bunu kullanmadı diye düşündüm.Çünkü Sylar da bu özellik yok.

Yani bu Peter olayına anlamak mümkün değil.Adam şuan en güçlü Hero konumunda olmalı çünkü her Heronun özelliğini alabiliyor.20 bölümde gördük zamanında durduruyor e daha ne olsun be abi.

Hirotaro
04-05-07, 10:25
[QUOTE=ikarus75;3188838]

Yani bu Peter olayına anlamak mümkün değil.Adam şuan en güçlü Hero konumunda olmalı çünkü her Heronun özelliğini alabiliyor.20 bölümde gördük zamanında durduruyor e daha ne olsun be abi.

Her Heronun özelliğini alamıyor :img-wink: ,mesela resmini eklediğim kızın özelliğini alamıyor.Çünkü kız bütün herolarının güçlerini sıfırlıyor

ikarus75
04-05-07, 10:56
[QUOTE=ikarus75;3188890]

Her Heronun özelliğini alamıyor :img-wink: ,mesela resmini eklediğim kızın özelliğini alamıyor.Çünkü kız bütün herolarının güçlerini sıfırlıyor

Haklısın doğru mesala şu hafıza silen zenci adamın yanındada güçleri işe yaramıyor.Dizi çok dallandı budaklandı bazen karıştırıyor insan.

sprytus
04-05-07, 13:46
Peter'ın sadece o kızın güçlerini alamadığı doğru...Çünkü genetik kodları kendi özel yeteneğiyle tam olarak örtüşemeyen özellikler gösteren genetik kodu kendinde bulunduruyor! Bu yüzden de herhangi bir özelliğini alabilme ve yeteneklerine yetenek ekleme şansını kullanamıyor...Bu arada 21.Bölümde Hiro Nakamura'nın gelecekteki uzun saçlı Hiro'yla görüştüğü ve İsaac'ın resim atölyesinde oldukları sahnede New York'un o harap sahnesini Ando ve ona göstermesi yeteneklerinin farkında olduğunu ve Claire'i korumaları gerektiğini geçmişten geleceğe ışınlanan Hiro'ya bildirir!:img-wink:

Hirotaro
04-05-07, 14:15
Peter'ın sadece o kızın güçlerini alamadığı doğru...Çünkü genetik kodları kendi özel yeteneğiyle tam olarak örtüşemeyen özellikler gösteren genetik kodu kendinde bulunduruyor! Bu yüzden de herhangi bir özelliğini alabilme ve yeteneklerine yetenek ekleme şansını kullanamıyor...Bu arada 21.Bölümde Hiro Nakamura'nın gelecekteki uzun saçlı Hiro'yla görüştüğü ve İsaac'ın resim atölyesinde oldukları sahnede New York'un o harap sahnesini Ando ve ona göstermesi yeteneklerinin farkında olduğunu ve Claire'i korumaları gerektiğini geçmişten geleceğe ışınlanan Hiro'ya bildirir!:img-wink:

Ama esas alamama sebebi kızın özelliği,tamamen güçlerini nötrlüyor.Onun yanında hiç kimse gücünü kullanamıyor.21.bölümü heyecanla ve merakla bekliyorum.Galiba Hiro Sylar'ın elinden Claire'yı kurtarabilecek

heroic
04-05-07, 15:54
sorularina anladigim kadari ile cevap vermeye calisacagim.
1. patlayan kisi peter. nathan yalan soyleyip syler in patladigini soyluyor. peter'i kurtarmak icin. oysa peter patladi ve kendini yeniledi. yanliz anlamadigim nokta su araya giren bir cam parcasindan dolayi hucreler birlesemezken, yani kendilerini yenileyemezken patlama ile dort bir yana savrulan hucreler nasil bir araya geldi ve peter kurtuldu?! bir de, ya nathan bu yalani soyledikten sonra syler onu oldurmus ve gucunu almis olabilir. ya da syler ozellikle kendini oldu gosterdi. boylece kimse onun pesine dusmeyecekdi.

2. sorun zaten birinci cevabin icinde :)
3.bence hiro ne isaac'in yasadigi kadar geriye ne de nathan'in secildi gunun oncesine kadar yakin gecmise donmedi. yani peter'in syler ile kapistigi zamana falan donmus olabilir. ya da o civarlarda bir zamana :)

bir de diger bir arkadasin dedigi gibi syler in kendini baskanlik koltugunda cizmesinin sirri ortaya cikmis oldu. nathan gibi davranip o baskan oldu.
acikcasi ben bu bolumden fazla zevk almadim. resmen kabus gibiydi :)
ozellikle de matt cok hayalkirikligina ugratti. haitili de oyle. peter icin bir umudum vardi hep, zaten beni yaniltmadi.
bennet ise tam tersi olmus, oncede sirket icin adamlar topluyordu. simdi onlari sakliyor ve kaciriyor.
sorularımı cevapladığın için çok sağol ama sanırım sizlerin de kafasında bazı soru işaretleri var ayrıca bende senin gibi bu bölümden hiç zevk almadım kabus gibiydi!!!!

ikarus75
04-05-07, 16:17
Bence Lost gibi sürekli geriye( pardon yani herosta ileri giliyor) bence bu kopmalara neden olacak.Hikaye belli bir çizgide gitmeli.Umarım konu fazla dağılmadan eski haline döner.

anti.mit
04-05-07, 18:01
Sylar karakteri yani Gabriel Gray bir saat tamircisidir,bir gün dükkanında çalışırken Profesör Suresh tarafından ziyaret edilir ve özel birisi olabileceği konusunda ikna edilir.Bu fikri benimseyen Gabriel özel bir insan olduğuna kendisini iyiden iyiye kaptırır fakat yapılan testlerde hiç bir özel gücü ortaya çıkmaz.Bunun üzerine Mohinder’in babası profesör Suresh ona bazen yanılgılar olabileceğini onun özel biri olmadığını söyler ama Gabriel buna inanmak istemez kabullenemez.Bunun üzerine Gabriel diğer özel insanların güçlerini çalarak üzerinde toplayabildiğini farkeder,Suresh yanılmıştır Gabriel Özeldir,bundan sonra Sylar diğer özel insanları bulup güçlerini çalmaya başlar,kurbanlarının kafatasını kesip beyinlerini almaktadır,beyinin nasıl çalıştığını inceleyerek onların güçlerini nasıl kullandığını inceler ve öğrenerek aynen uygular.Claire’yide öldürmeye çalışmış ama Peter tarafından kurtarılmıştır,Mr.Bennet Sylar’ı yakalar ve bir hücreye tıkar,hücrede çok aciz görünmektedir hatta öldü sanılır ama Eden’i öldürerek hücreden kaçmayı başarır,tipik bir Hannibal Lecter portresi çizmektedir,son olarak Peter Petrelliyle kapışmıştır ve akıllarda soru işaret bırakan bir sahnenin ardından dizi ara vermiştir..
:img-polic

anti.mit
04-05-07, 18:02
bu dizinin büyük hayranıyım buda dizi ve sylar hakkında ipuçları

Hirotaro
04-05-07, 23:04
Sylar karakteri yani Gabriel Gray bir saat tamircisidir,bir gün dükkanında çalışırken Profesör Suresh tarafından ziyaret edilir ve özel birisi olabileceği konusunda ikna edilir.Bu fikri benimseyen Gabriel özel bir insan olduğuna kendisini iyiden iyiye kaptırır fakat yapılan testlerde hiç bir özel gücü ortaya çıkmaz.Bunun üzerine Mohinder’in babası profesör Suresh ona bazen yanılgılar olabileceğini onun özel biri olmadığını söyler ama Gabriel buna inanmak istemez kabullenemez.Bunun üzerine Gabriel diğer özel insanların güçlerini çalarak üzerinde toplayabildiğini farkeder,Suresh yanılmıştır Gabriel Özeldir,bundan sonra Sylar diğer özel insanları bulup güçlerini çalmaya başlar,kurbanlarının kafatasını kesip beyinlerini almaktadır,beyinin nasıl çalıştığını inceleyerek onların güçlerini nasıl kullandığını inceler ve öğrenerek aynen uygular.Claire’yide öldürmeye çalışmış ama Peter tarafından kurtarılmıştır,Mr.Bennet Sylar’ı yakalar ve bir hücreye tıkar,hücrede çok aciz görünmektedir hatta öldü sanılır ama Eden’i öldürerek hücreden kaçmayı başarır,tipik bir Hannibal Lecter portresi çizmektedir,son olarak Peter Petrelliyle kapışmıştır ve akıllarda soru işaret bırakan bir sahnenin ardından dizi ara vermiştir..
:img-polic

ufak bir düzeltme yapayım ,önemli bir detay çünkü.Eden Sylar tarafından öldürülmedi,Eden özelliğinin Sylar'a geçmemesi için,intihar etti,Kendini silahla vurarak

elizabeth_darcy
05-05-07, 09:32
21.bölüm eğer normal zamanda oluyorsa yanii 5 yıl öncesi ise,Sylar'ı Hiro'nun öldürmesi mümkün değil,aynı şekilde Sylar'da Hiroyu öldüremiyor.Yoksa 5 yıl sonra 2 sinden biri muhakkak olmazdı.Kafam iyice karışmaya başlıyor :img-help:

Sylar'ı durdurabilecek tek hero

http://img90.imageshack.us/img90/9539/capture1vk6.jpgbence 20. bölümde peter isteyerek sylar la öyle kavgaediyo.yani istese zamanı durdurur sonra öldürür ama bence daha çok sylar la birebir kavga etmek ona acı çektirmek gövde gösteri yapmak istiyo.çünkü sylar nathanı abisini ve diğer heroları öldürmüş onun işini hemen bitirmek istemeyebilir.
mesela hero ve andoyu nasıl kurtardı güçlerini öyle güzel öyle kontrollü kullandıki bence artık sorunu yok gibi duruyo

bide şu gelcek olan kız güçleri nötrleme özelliği varmış yani onun yanında güç kullanılmıyo haitilinin de öyle gücü yokmu?*

elizabeth_darcy
05-05-07, 09:34
20. bölümde Peter ın zamanı durdurabildiğini gördük.Bu şekilde Hiro ve Arkadaşını Parkman dan kurtardı.
bence 20. bölümde peter isteyerek sylar la öyle kavgaediyo.yani istese zamanı durdurur sonra öldürür ama bence daha çok sylar la birebir kavga etmek ona acı çektirmek gövde gösteri yapmak istiyo.çünkü sylar nathanı abisini ve diğer heroları öldürmüş onun işini hemen bitirmek istemeyebilir.
mesela hero ve andoyu nasıl kurtardı güçlerini öyle güzel öyle kontrollü kullandıki bence artık sorunu yok gibi duruyo

bide şu gelcek olan kız güçleri nötrleme özelliği varmış yani onun yanında güç kullanılmıyo haitilinin de öyle gücü yokmu?*

sprytus
05-05-07, 11:53
21. Bölümde karşımıza çıkacak olan o küçük kızın kahramanlarımızın güçlerini nötrleme özelliği olduğu doğru arkadaşlar! Yine de bu kızın yapacakları belli bir sınıra kadar dayanıyor...Bence biraz daha bekleyip bundan sonra gelişebilecek enteresan gelişmeleri biraz daha beklemeliyiz:img-wink: Peter'ın 9 özelliğe dayanan özel yetenekleri! onu diğerlerinden Sylar hariç farklı yapabilen özelliklerdir:good:

Hirotaro
05-05-07, 13:29
bence 20. bölümde peter isteyerek sylar la öyle kavgaediyo.yani istese zamanı durdurur sonra öldürür ama bence daha çok sylar la birebir kavga etmek ona acı çektirmek gövde gösteri yapmak istiyo.çünkü sylar nathanı abisini ve diğer heroları öldürmüş onun işini hemen bitirmek istemeyebilir.

Evet Peter özelliklerini çok çok iyi bir şekilde kontrol etmeye başladı.Neredeyse 30-35sn içinde 3 özelliğini aynı anda süper bir şekilde kullandı.
Bu kız bütün heroların(yanii şu ana kadar bildiğimiz herolar içinde) özelliğini nötrlüyor buna haitili de dahil

Hirotaro
05-05-07, 13:46

Hayır gene de öldüremiyor çünkü Claire ve Niki'nin kocasınında özelliği onda,yani Peter Sylar'ı öldüremez.Peter bunu bildiği için zamanı durdurmadı.
Bu arada Peter'in suratına o yara izinin kalma sebebi anlaşıldı :img-yes:

lily_daniel
05-05-07, 15:14
Hayır gene de öldüremiyor çünkü Claire ve Niki'nin kocasınında özelliği onda,yani Peter Sylar'ı öldüremez.Peter bunu bildiği için zamanı durdurmadı.
Bu arada Peter'in suratına o yara izinin kalma sebebi anlaşıldı :img-yes:

Merhaba 20. bölümü izlemiş olmama rağmen Peter'ın yüzündeki yara izinin nedeninin Peter'ın patlamasından olabileceği izlenimini çıkartabildim bir tek. Acaba siz de ondan mı bahsediyorsunuz yoksa ben yarım yamalak izledim de görmedim mi? :img-blush

Hirotaro
05-05-07, 15:19
Merhaba 20. bölümü izlemiş olmama rağmen Peter'ın yüzündeki yara izinin nedeninin Peter'ın patlamasından olabileceği izlenimini çıkartabildim bir tek. Acaba siz de ondan mı bahsediyorsunuz yoksa ben yarım yamalak izledim de görmedim mi? :img-blush

Hayır Hocam,Muhtemelen 12 yaşındaki kızımızla Peter bir sebepten karşılaşıyorlar.Ama sebebi öyle kapışmak yada zarar vermek değil.Ama Peter'in yüzünü yanlışlıkla çiziyor ve yara oluşuyor.Ama Peter kızın yanında olduğu için bu yenileme özelliğini kullanamıyor ve iz öylece kalıyor.

http://img90.imageshack.us/img90/9539/capture1vk6.jpg

lily_daniel
05-05-07, 15:22
Hayır Hocam,Muhtemelen 12 yaşındaki kızımızla Peter bir sebepten karşılaşıyorlar.Ama sebebi öyle kapışmak yada zarar vermek değil.Ama Peter'in yüzünü yanlışlıkla çiziyor ve yara oluşuyor.Ama Peter kızın yanında olduğu için bu yenileme özelliğini kullanamıyor ve iz öylece kalıyor.

Çok teşekkürler arkadaşım, valla ben bunu düşünememiştim doğrusu. Evet eğer o yara o kızın yanında olduysa cidden Peter o zaman kendini yenileyemez kızdan dolayı.

heroic
05-05-07, 16:07

peki kızın gücü nedir ki peter yenileme gücünü kullanamıyor??? ayrıca peterin yüzündeki yara gelecekte olacak mı?? yani hiro geçmişte düzeltmeler yaparsa yüzündeki yara izi olmayacakmı??? anlayamadım ben yaa!!!!!

Hirotaro
05-05-07, 16:19
peki kızın gücü nedir ki peter yenileme gücünü kullanamıyor??? ayrıca peterin yüzündeki yara gelecekte olacak mı?? yani hiro geçmişte düzeltmeler yaparsa yüzündeki yara izi olmayacakmı??? anlayamadım ben yaa!!!!!

Kızın yanında hiçbir Hero gücünü kullanamıyor(ama ilerdeki bölümlerde çıkacak heroları bilemeyiz) Kız Nötrlüyor güçleri.Başta Sylar olmak üzere,diğer herolar onun yanında iken kullanamayacaklar
Hiro düzeltmeler yapacaksa bile,kızın özelliği varolduğu için,o yara geçmeyecektir.

Şuda olabilir kız gücünü kontrol etmeyi öğrendikçe,istediği heroya(şu anki herolar için söylüyorum) gücünü kullanmasına izin verebilir yada vermeyebilir

heroic
05-05-07, 16:38
Kızın yanında hiçbir Hero gücünü kullanamıyor(ama ilerdeki bölümlerde çıkacak heroları bilemeyiz) Kız Nötrlüyor güçleri.Başta Sylar olmak üzere,diğer herolar onun yanında iken kullanamayacaklar
Hiro düzeltmeler yapacaksa bile,kızın özelliği varolduğu için,o yara geçmeyecektir.
cavabın benim için çok aydınlatıcı oldu sağol!!!! anlaşılan bu kızı ele geçiren diğer heroları da ele geçirir gibi geldi bana çünkü güçlerini kullanamazlarsa pek işe yaramazlar!! anahtar küçük kız demekki:icon_whis :icon_whis :icon_whis

Hirotaro
05-05-07, 17:20
cavabın benim için çok aydınlatıcı oldu sağol!!!! anlaşılan bu kızı ele geçiren diğer heroları da ele geçirir gibi geldi bana çünkü güçlerini kullanamazlarsa pek işe yaramazlar!! anahtar küçük kız demekki:icon_whis :icon_whis :icon_whis

Tabii şu anlık bu kız çok önemli bir görev görüyor.Ama daha ortaya çıkmayan 10-12 hero daha var.Onlardan 1-2 sini bu sezon diğerlerini öbür sezonda yada sezonlarda görebiliriz

Taşkın
05-05-07, 17:25
Fakat bu küçük kız isaac ın hiç bir çizgi romanında mevcut değil.
Gelecekteki hiro küçük kızın bu kadar önemli olduğunu bilmiyormu ?
Neden geçmişe gidip amigo kızı kurtar dünyayı kurtar diyor Peter a.
Çünkü geçmişte sylar amigo kızı öldürdü ve onun gücünü aldı.
Sonra diğerlerini hero ları öldürdü.
Daha sonra da Hiro ile karşılaştı Hiro da zamanı durdurup sylar ı öldürdü ya da öldürdüğünü sandı.Çünkü Sylar Claire in gücü sayesinde yaşadı ve
Dünya 21. Bölümdeki halini aldı.
Şimdi geçmişte Claire yaşıyor.Sylar savunmasız.
Hiro patlamadan önce onu çok kolay bir şekilde öldürebilir.
Fakat önemli bir nokta şu.
Gelecekteki Hiro patlayan kişinin Sylar olduğunu sanıyordu.
Daha doğrusu Herkes böyle düşünüyor.Esas Tehlike Peter olduğuna göre...
Bence Hiro patlayan kişinin Peter olduğunu anlayıp Peter ı bir şekilde durduracak.Belki de bahsettiğiniz küçük kız ya da Haitili patlamadan önceki zaman devreye girebilir.Patlama önlenir.Daha sonra da yeni bir gelecek çizilir ve Sylar ile yeni maceralara kucak açarız.:img-yes:

Hirotaro
05-05-07, 17:32
Fakat bu küçük kız isaac ın hiç bir çizgi romanında mevcut değil.
Gelecekteki hiro küçük kızın bu kadar önemli olduğunu bilmiyormu ?
Neden geçmişe gidip amigo kızı kurtar dünyayı kurtar diyor Peter a.
Çünkü geçmişte sylar amigo kızı öldürdü ve onun gücünü aldı.
Sonra diğerlerini hero ları öldürdü.
Daha sonra da Hiro ile karşılaştı Hiro da zamanı durdurup sylar ı öldürdü ya da öldürdüğünü sandı.Çünkü Sylar Claire in gücü sayesinde yaşadı ve
Dünya 21. Bölümdeki halini aldı.
Şimdi geçmişte Claire yaşıyor.Sylar savunmasız.
Hiro patlamadan önce onu çok kolay bir şekilde öldürebilir.
Fakat önemli bir nokta şu.
Gelecekteki Hiro patlayan kişinin Sylar olduğunu sanıyordu.
Daha doğrusu Herkes böyle düşünüyor.Esas Tehlike Peter olduğuna göre...
Bence Hiro patlayan kişinin Peter olduğunu anlayıp Peter ı bir şekilde durduracak.Belki de bahsettiğiniz küçük kız ya da Haitili patlamadan önceki zaman devreye girebilir.Patlama önlenir.Daha sonra da yeni bir gelecek çizilir ve Sylar ile yeni maceralara kucak açarız.:img-yes:

ilk sorduğun sorunun cevabı emin olmamakta beraber dizinin ilk bölümlerinde hikaye kitabında mevcut idi,bende birazdan acaba o kızmı diye kontrol edecem.Ama bildiğim kadarıyla Isaac o kızı da resmetti.Resim etmemişse,açıkcası bu sorunun cevabını ben senden daha çok merak ediyorum :img-yes:
Ama Sylar bütün heroları öldüremez,özellikle de Peter'i,peter in 1 avantajı var zamanı durdurma+ linderman ın daha ne yapacağını çözemedik ,Sylar'da hiroyu öldüremediğine göre,şu an 16-9 luk dezavantajını zaman durdurma özelliğiyle avantaja çevirecek

Taşkın
06-05-07, 19:36
21 in kısa bir tanıtım reklamını izledim az önce.
Bizim Hiro binanın en üstüne çıkmış "merak etme new york sizi kurtarıcaz" gibisinden heyecanlı bir nara atıyor.
Sanırım bahsedilen küçük kız Moly 21 de geliyor.
Bizim psikopat Syler ın annesi varmış.Onu ziyarete gidiyordu.Anneler günü dolayısıyla herhalde.:)
Peter ve Claire Dünya yı nasıl kurtarıcaz gibisinden bu meseleye kafa yoruyorlar
En son olarak da Hiro kılıcını çekmiş Syler ın kafasına doğru bir hamle yapıyor.
Syler ın vücudu hareketsiz sanırım zaman donmuş bir şekilde.
Fakat gözleri Hiro nun üstüne gidiyor.İnşallah güzel bir bölüm olur.

bozyaka
06-05-07, 20:37
arkadas ben 20. bolumu izledim. ama bu bahsettiginiz kizi hic bir yerde gormedim. acaba ben mi kacirdim, yoksa zaten gostermedi mi?
birde farkinda misiniz e-men deki tum karakterler yavas yavas cikiyor. x-men the last stand'da diger mutantlarin guclerini notrleyen bi kucuk oglan vardi. simdi de bu kiz cikti.

lutfen 20. bolumde gosterdiklerinin hic biri gercek olmasin. :)

sudem
06-05-07, 21:28
Ben de 19 ile 20'yi ard arda izledim. Kendime zor geldim. :) 19'u sabırsızlıkla bekliyordum ama 20 bütün bölümlerden iyiydi. Çok kötü bir hale gelmişler. Hem bizim zamanımızda hem de 5 yıl sonra bir sürü öldü. Şimdiki zamanda yeterince karışıklık yokmuş gibi bir de 5 yıl sonrası mahvettiler. Hiro'nun orada olması, Matt, Sylar, Bennet. Korknuç bir bölümdü. Çok kötü kayıplar verilmiş. Micah, DL ki ben onların öldüklerini sanmıyorum. Bir yerlerde doğru zamanı bekliyorlardır.

Peter ile öpüşenin Jessica olduğunu sanmıştım. Akisene tamamen kendisinde olan Niki'ymiş.

Isaac'ın ölmesine üzüldüm. Yalnız kendinden çok emindi. Sonunda kahraman oldum dedi. Sylar'ın çizdiği resmi anlayamamıştım ta ki Nathan'ın kılığında görene kadar. Korkunç bir durumdu. Giderek daha da güçleniyor.

Bu arada konuşuldu mu bakmadım tam ama bu patlama ve Peter olayında bir şey söylemek istiyorum. Bence patlamanın olduğu gün Sylar, Nathan'ı öldürdü. Sonra Peter nasıl radyoaktif olduysa artık binanın önüne geldi. Bu arada bir ek, Sylar bu olaydan önce kılık değiştiren kızı çoktan öldüröüştü. Sylar, Nathan'ın kılığına girdi ve sanki Peter'ı koruyormuş gibi yaptı. Ben Peter'ın rüyasını ilk izleidğimde Nathan'dan ürkmüştüm. konuşması, tavrı çok değişikti. Kötü adamların yanına geçtiğini düşünmüştüm. Nathan'ın bu halinin sebebi Sylar olabilir. Sonra 5 yıl boyunca bekledi. En sonunda o gün geldi. Sylar, Claire'ı öldürdü. Şimdi de sıra Peter'da mı acaba?

Bu arada ilk bölümlerde karşımıza çıkan Moly yine olacakmış. Yetenekleri sıfırlıyormuş. Yalnız eğer yeteneği buysa neden o gün Matt'i izole edemedi ve Sylar'ı?

Hirotaro
06-05-07, 21:29
arkadas ben 20. bolumu izledim. ama bu bahsettiginiz kizi hic bir yerde gormedim. acaba ben mi kacirdim, yoksa zaten gostermedi mi?
birde farkinda misiniz e-men deki tum karakterler yavas yavas cikiyor. x-men the last stand'da diger mutantlarin guclerini notrleyen bi kucuk oglan vardi. simdi de bu kiz cikti.

lutfen 20. bolumde gosterdiklerinin hic biri gercek olmasin. :)

20.bölüm gerçek ama ,daha yaşanmadı.yanii Hiro gene geleceği değiştirebilir.müdahele etmezse,izlediklerin doğru.
Bu ara dediğimiz kız,21.bölümde ortaya çıkıyor.Merak etme daha kaçırmadın yanii
@sudem 20.bölümün sonuna dikkat ettiysen,sylar kapının içinden elini geçirerek Peter'i dışarı aldı.Yanii DL yi öldürdüğü anlamına geliyor.Ama Micah konusu şüpheli ?

sudem
06-05-07, 21:40
@sudem 20.bölümün sonuna dikkat ettiysen,sylar kapısının içinden elini geçirerek Peter'i dışarı aldı.Yanii DL yi öldürdüğü anlamına geliyor.Ama Micah konusu şüpheli ?

Hatırlattığın için teşekkürler. Şuan korkum iyice büyüdü. Nasıl atlamışım bunu. İçimdeki DL inancından herhalde. :) Ama o zmaan durum şu, DL, patlama yüzünden değil Sylar yüzünden öldü. Peter ne Dl'in ne de Micah'ın ölümünden sorumlu.

Hirotaro
06-05-07, 21:48
Bu arada Peter'in suratında oluşan yara izi,ile ilgili benim bir fikrim vardı.Bilmem katılırmısınız.Ayrıca 21.bölümün promosunu izlediğimde Sylar ve Hiro karşı karşıya.Yarını heyecanla bekliyorum.
Tabii hala Peter'in ve Nathan'ın annesinin özelliğini çözemedim.Sylar katliam yapıyor.
Bu arada Sudem hocam,2. sorunu gözden kaçırmışım.ona da bir fikrim var.Muhtemelen Moly o yaşlarda gücünün farkında değildi ve hiçbir şekilde kontrol edemiyor olabilir,yaşı şimdi oldu 12-13 belki gücünü yavaş yavaş kontrol altına almayı ve de daha da büyüdüğü zaman istediği Hero'nun özelliği sıfırlayıp,istemediğini sıfırlamaz.Ama tabii gelecek olan 10-12 hero daha var.onların güçlerini bilmiyoruz.
Ama şu bir gerçekki, Hiro,Sylar,Peter yeteneklerini çok iyi kullanıyorlar ve kontrol ediyorlar

sudem
06-05-07, 22:05
Ben Peter'ın yüzündeki izin Mohinder'ın dairesinde olacağını düşünmüştüm. Meğer değilmiş. O zmaan yıkıldım zaten. Sonra Hiro, Sylar'ı öldürmeye çalışmış ve büyün olasılık bu sırada Peter'ın yüzü bu hale gelmiştir.

Hiro, Sylar ile değil Gabriel ile karşılaşıyor. Onu öldürmeye çalışacak. Yani daha her şeyin normal olduğu belki de Suresh'in araştırmasını NY'de başlamadığı zamanda. Hiro asla öldüremez Gabiel'i. Çünkü Hiro'da katil ruhu yok. Canım benim onun 5 yıl sonraki ciddi halinin sebebi bir sürü insanın ölmesinin yanısıra can yoldaşını kaybetmesi. O arada bile şirin oldu bir ara.

Bu Matt nasıl oldu da iğrenç birine döndü. Herkesden beklerdim de ondan asla. Haitinlı adam da hükümet ile çalışmaya başlamış. Resmen dram. Bennet da öldü zaten. :img-cray:

Bu arada biri dizinin iyice X-Men'e dönüştüğünü söylemişti. Gerçekten de öyle. İlaç bulmaya çalışmalar, soykırım meselesi vs. Ayrıca bu bölümde Heroes'i değil de Matrix'i izliyormuş gibi oldum bir ara. :img-hyste Keşke fazla abartmasalar bu olayı.

Bu arada küçük bir not: Söylemeden duramayacağım....Peter'a yardım eden eskiden bu gri bölgede olan görünmez adamımızı hatırlayın. Sonra da Ghost filminde Patrick Swayze'a yardım eden metrodeki hayaleti. Davranışlarında, yaşayış biçimlerinde benzerlik var değil mi? :img-wink:

Taşkın
07-05-07, 07:40
Belki Peter ın beklediğimiz gibi artık yaralı bir yüzü olmayacak.O eski gelecekti bence.
Claire in Peter le tanışmadan öldüğü gelecek yani.
Bir de Patlayan kişi radyoaktif eleman galiba.
Çünkü 21 deki özette üstünde kırmızı bir ceket vardı.

HASRETTTTTT
07-05-07, 08:29
dün ki bölümü izleyemedim nereden bulabilirim burdan ve ya özel den mesaj atarsınız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

ikarus75
07-05-07, 08:32
Peterin yaralı yüzünü Linderman düzeltir takmayın bu kadar kafaya :)

heroic
07-05-07, 09:45
Peterin yaralı yüzünü Linderman düzeltir takmayın bu kadar kafaya :)
lindermana elni veren kolunu kaptırıyor bence linderman böyle bir iyiliği yapmaz yaparsa bile karşılıksız olmaz ayrıca peterin lindermandan yardım isteyeceğini hiç zannetmiyorum, umarım hiro geçmişi düzeltir de peterin yüzündeki yarada oluşmaz !!! benim aklıma bişey takıldı şu küçük kızın güçleri nötrleme özelliği vardı peki bennetin yanındaki o siyahi adamın gücü neydi ??? çünkü onunda yanında kimse gücünü kullanamıyordu demekki molly'nin gücü de ona çok benziyor:icon_whis :icon_whis ayrıca gelecekte biz o küçük kızı hiç görmedik onu da sylar mı öldürmüştü ?? eğer öldürdüyse demek sylar yine kızdan güçlü çıkıyor!!!!:icon_whis :icon_whis

Angel-us-
07-05-07, 10:17
Çok karıştı olaylar ya, Haitili adamın özelliğidir güçleri nötrlemek zaten. Kıza ne gerek kalmış? Haa kız direk sülük gibi çekiyorsa güçleri, o zaman iyi.

HASRETTTTTT
07-05-07, 10:26
çok aptalca olcak ama dün ki bölüm kaçıncı bölümdü :img-help:

ikarus75
07-05-07, 11:02
Bu gelecekte geçen bölümler daha ne kadar sürecek anlmadım.Uzatmadan belli bir çizgide gitseydi daha iyi olacaktı.Burda yazılanlardanda anlaşılıyorki son bölümü pek sevmedik.Aslında dizi bölümlerini en az 2 kere seyretmek lazım çünkü gözden kaçan mutlaka ayrıntılar oluyor.

heroic
07-05-07, 11:55
çok aptalca olcak ama dün ki bölüm kaçıncı bölümdü :img-help:

10.bölümdü , 11.bölümden sonra dizi daha heyecanlı olmaya başlayacak

ikarus75
07-05-07, 12:10

Evet aslında dizi bir ara çok ağır hatta sıkıcı bir tempoda gidiyordu.Ama birden epey bir hareketlendi,karakterler oturdu ve konuda akıcılık kazandı.
Bence şuan cnbc-e dizileri arasında prison braakle birlikte en çok seyredilen dizi konumunda.

heroic
07-05-07, 12:27
Evet aslında dizi bir ara çok ağır hatta sıkıcı bir tempoda gidiyordu.Ama birden epey bir hareketlendi,karakterler oturdu ve konuda akıcılık kazandı.
Bence şuan cnbc-e dizileri arasında prison braakle birlikte en çok seyredilen dizi konumunda.
açıkçası bir ara prison break'ı izlemeye çalıştım fakat başından itibaren izlemediğim için takip etmekte zorlandım ve izlemeyi bıraktım sanırım perşembeleri yayınlanıyor ama gayet heyecanlı olduğunu söyleyebilirim, bir ara 4400 dizisini izliyordum o da sezon finali yaptı ve ortadan kayboldu hem de en heyecanlı yerinde acaba yeni sezon cnbc de yayınlanacak mı??? bende sana katılıyorum prison break ve heroes gerçekten çok izleniyor fakat desperate housewife ve ER yi de unutmamak gerek bu dizilerinde çok fazla izleyicisi var tabi bu izleyici kitlesine kendimi de katıyorum:img-pilot :img-pilot

HASRETTTTTT
07-05-07, 12:31

çok teşekkür ederim:good: bu iyi oldu

ikarus75
07-05-07, 12:36
açıkçası bir ara prison break'ı izlemeye çalıştım fakat başından itibaren izlemediğim için takip etmekte zorlandım ve izlemeyi bıraktım sanırım perşembeleri yayınlanıyor ama gayet heyecanlı olduğunu söyleyebilirim, bir ara 4400 dizisini izliyordum o da sezon finali yaptı ve ortadan kayboldu hem de en heyecanlı yerinde acaba yeni sezon cnbc de yayınlanacak mı??? bende sana katılıyorum prison break ve heroes gerçekten çok izleniyor fakat desperate housewife ve ER yi de unutmamak gerek bu dizilerinde çok fazla izleyicisi var tabi bu izleyici kitlesine kendimi de katıyorum:img-pilot :img-pilot

Ya evet bir ara 4400 sağlam bir bilimkurguydu.Ondan öncede bir Taken diye bir dizi vardı hatırlarmısın?Oda sağlamdı.Cnbce hatırlarsan ROMA' yıda yedi.Ama neyseki internetten 2.sezonu indirdim.Umarım aynı şeyi heroes a da yapmazlar.

Hirotaro
07-05-07, 12:37
lindermana elni veren kolunu kaptırıyor bence linderman böyle bir iyiliği yapmaz yaparsa bile karşılıksız olmaz ayrıca peterin lindermandan yardım isteyeceğini hiç zannetmiyorum, umarım hiro geçmişi düzeltir de peterin yüzündeki yarada oluşmaz !!! benim aklıma bişey takıldı şu küçük kızın güçleri nötrleme özelliği vardı peki bennetin yanındaki o siyahi adamın gücü neydi ??? çünkü onunda yanında kimse gücünü kullanamıyordu demekki molly'nin gücü de ona çok benziyor:icon_whis :icon_whis ayrıca gelecekte biz o küçük kızı hiç görmedik onu da sylar mı öldürmüştü ?? eğer öldürdüyse demek sylar yine kızdan güçlü çıkıyor!!!!:icon_whis :icon_whis

Kız demekki daha güçlü bir özelliğe sahip,Hatta şu ana kadar çıkan herolar içinde Sylar'ı durdurabilecek tek hero denildi

sudem
07-05-07, 15:52
20. bölüm sıkıcı değildi ya. Hatta keşke hep hep 5 yıl sonrasını gösterseler. Gerile gerile bir kaldım. Bence süper bir bölümdü. Sürekli heyecan vardı. Çok iyi kurgulanmıştı.

Molly'nin gücü yetenekleri nötrlemek değildir. Sonuçta büyün yetenekler ''tek''. Haitianlının yeteneğinin birbaşkasında olması saçma olur. Molly'nin yeteneği daha karmaşık bir şey olmalı.

Hirotaro
07-05-07, 16:02
20. bölüm sıkıcı değildi ya. Hatta keşke hep hep 5 yıl sonrasını gösterseler. Gerile gerile bir kaldım. Bence süper bir bölümdü. Sürekli heyecan vardı. Çok iyi kurgulanmıştı.

Molly'nin gücü yetenekleri nötrlemek değildir. Sonuçta büyün yetenekler ''tek''. Haitianlının yeteneğinin birbaşkasında olması saçma olur. Molly'nin yeteneği daha karmaşık bir şey olmalı.

sudem hocam,bu gece kızın özelliklerini anlayacağız.Bu akşam ABD de yayına giriyor.Bende bu gece sabahçıyım.21.bölümü sabahın ilk saatlerinde izlerim demek oluyor.
Aslında dediğin gibi,kızın özelliği biraz daha farklı olmalı.

sudem
07-05-07, 16:57
Bir yerde spoiler okudum. Sylar bu bölümde annesine insanları öldürdüğünü ve onların beyinlerini yediğini söyleyecekmiş. Annesi de buna kızıp oğlunu öldürmeye çalışacakmış. Tam bu sırada Hiro gelecekmiş.

cramoisi
07-05-07, 18:11
benim bildiğim kadarıyla sylar beyinleri yemiyo işleyişlerine bakıyor(öyle biişiydi:img-blush ):img-wink:

bozyaka
08-05-07, 08:26
evet arkadaslar beyinleri yemesi ile eline birsey gecmez ki. syler'in ozelligi bir seye baktigindan nasil calistigini algilayabilmek. bu yuzden saat tamircisiydi. hem de iyi bir tamirci. bakar bakmaz nasil calistigini anlayabiliyor. bir de 19. bolumde peter'in bir kac ozelligini gorunce onu duvara dayamis ve kafatasini kesmeye baslamisti, o zaman "nasil calistigini gormek istiyorum" demisti. buradanda gormesi yeterli oluyor gibi geldi bana.

enderakgul
08-05-07, 10:19
aslında orada nasıl olduğunu hissetmek istiyorum gibi bişe diyoo

ikarus75
08-05-07, 16:00
Arkadaşlar 21. bölüm şuan nette haberiniz olsun...

Angel-us-
08-05-07, 16:12
21. bölüm pek de güzel değildi, ama fırtına öncesi sessizlik deyip geçelim. Sonunda Ted ile Peterelli yanyana geldi ve bizimki diğerinin gücünü emmeye başladı. Tabii bu arada tutuşmaya da başladı, bakalım kim patlayacak.
Sylar ın hikayesi de çok saçmaydı açıkçası, Emrah filmi gibiydi. Annenin kazara ölmesi üzerine Sylar dan Hayııırr çığlığı bekledim Emrah misali, ama adam annesinin kanıyla geleceği çizdi :D
Mohinder de zekasını ortaya koyarak Molly yi kurtardı, helal olsun.

bozyaka
08-05-07, 20:03
molly'nin gucunu de ogrenmis olduk boylece. birini dusunerek yerini tesbit edebiliyor. ama eminim ki farkli bir gucu daha vardir. syler'i durdurabilecek tek kisi olduguna gore?!
nathan cok alcak birisi. kardesini ve o kadar insani feda edebiliyor. cok da sasirmamak lazim, galiba annesinden almis bu ozelligini :)
claire'in babasi ile bulusmasina sevindim. claire icin en iyi aile bennet ailesi bence.
micah akilli cocuk, annesi olmadigini anladi ama kacamadi. jessca geldiginde ortaligi kesin dagitacak. micah'nin patlama ile ne alakasi var anlamadim!

bir de syler patlayip baskalarini oldurecegi icin sucluluk duydu. digerlerini yeteneklerini haketmedikleri icin oldurmus. ilginc bi teori :)

Taşkın
08-05-07, 21:23
Emrah benzetmesi cuk diye oturmuş Sn. Angel-us.
Bu bölümde karakterleri daha detaylı tanıma fırsatı bulduk.
Sylar ı biraz sevdirmeye çalışmışlar bize.Moly nin de yeteğini öğrendik.
Bence yinede bir Peter,Haitili veya Hiro nun kadar güçlü değil.( Gps cihazı gibi )
Nathan ın annesi ve Linderman inanılacak gibi değil.
Şehri yok etmek ve bundan çıkar sağlamak.
Sanırım Heroes da tek kötü Syler değilmiş.
Esas önemli olan Lindermanı durdurmak gerekiyor.
Bu arada Hiro nun Sylar öldüremeyeceği ortaya çıktı.
Olsa olsa Syler kazayla bıçağı kendine saplar.Annesiyle olan durumu gibi.
İnşallah yanılırım.

Hirotaro
09-05-07, 04:12
Sylar inanılmaz bir yetenek,Ama Hiro ne yapıp onu durdurmalı.Yoksa 20.bölümdeki herşey gerçek olacak.Ando ölecek,Sylar onu öldürecek

bozyaka
09-05-07, 06:25
bir de bir arkadas, x-men'deki benzetmeler icin "buz adam da cikarsa sasirmayacagim" demisti. bu bolumde de buz adam cikti. dolayli yoldan yani :) syler biz tanismadan buz adami oldurup yetenegini almis bile :)

Taşkın
09-05-07, 12:17
bir de bir arkadas, x-men'deki benzetmeler icin "buz adam da cikarsa sasirmayacagim" demisti. bu bolumde de buz adam cikti. dolayli yoldan yani :) syler biz tanismadan buz adami oldurup yetenegini almis bile :)

Bu Syler ın annesi ne kadar değişken bir karakter miş.
Oğluna sen özelsin , başkan olabilirsin falan diyor.
Syler da yeteneklerini gösterince sen şeytan sın falan filan.
Sizi bilemiyorum ama bana çok dengesiz geldi.
Birde Syler ın patlayıp binlerce insanı öldüreceğim diyip korkması da ilginç ti doğrusu.Sanki bir psikopat modundan çocuk moduna dönüp mohinder ı ve annesini aradı.Yardım için.Baya bir korkmuştu.Peter da ise tam tersi.Güçlerini kontrol edemeyen bir hero olmasına rağmen Claire e silahı vererek bir aksilik olması durumunda kendini vurmasını istedi kardeşinden.Helal olsun doğrusu.

ikarus75
09-05-07, 14:08

Bu yorumu ben yapmıştım :) 21. Bölümü vakit darlığından şuan yarısına kadar seyredebilidim.Demek buz adam olayıda gerçekleşti.O zaman çok daha değişik kahramanlara hazır lıklı olmalıyız.

NATY&FACU
10-05-07, 12:14
Syların davranışı gerçekten ilginçti. hele annesi ogluna önce başkan bile olursun dedi sonra senin içine şeytan kaçmış dedi. sylarda annesi ölünce kanından isaacın çizdiği bomba resmini çizdi. ürkütücüydü 22. bölümün reklamında hiro ve babası vardı. tüm kahramanlar new yorka toplanıyordu. ve son 2 pazartesi yazıyordu. acaba sezon finali mi yoksa finalmi bilemedim.

sprytus
10-05-07, 14:01
Sezon finaline 2 bölüm kaldı arkadaşım Naty&Facu...Bu arada Hiro ve babasının bundan sonra gelişebilecek olaylar hakkında bilgiler verdikleri sahne ilginç ve bilinmezliklerle doluydu! Sylar'ın annesini acımasızca öldürmesi ve daha sonrasında kanlı elleriyle kahramanlardan İsaac gibi efsunlanmış! bir biçimde resim yapması bana bayağı itici gelen sekanslardı!Peter ve Claire'in sanki kardeşmişçesine birbirlerine yardım etmeleri ve güçlerini birleştirmeleri çok hoştu...The Hard Part'ı Türkiye yayınını şimdiden bekleyeceğim arkadaşlar:img-hyste

DEADMAN
10-05-07, 18:54
22. bölümde galiba DL ölücek jessicanın kollarında yatıyodu fragmandada birinin ölümüyle ilgili bişeyler deniyo galiba! mollynin syları durdurabilecek tek kişi olcağıda tam olarak gerçek diilmiş sadece düşündüğü kişinin yerini bulabiliyo güçleri nötrleme özelliği yokmuş bnm anladığım. nathanın eşi ve çocukları claireın varlığını öğrenince ne yapcaklar çok merak ediyom! bide nathan ile niki karşılanca nolcak tabi olcaksa! 2 bölüm sonra bitiyo olması kötü keşke ara vermeden devam edip bitirselerdi. 2. sezon olcak ama farklı karakterle ve farklı hikayeler olcak. bu sezondan çok az karakter olcakmış bu arada heroesun sitesinde son iki bölümün özetlerini okudum! simone ve babası son bölümde ortaya çıkcak nası olcack çok merak ediyorm

heroic
11-05-07, 07:42
yeni bölümü şimdi izledim bence güzel bir bölümdü sylar da ne vicdan varmış be! annesine bile kıydı:img-fie: :img-fie: peter nihayet ted le karşılaştı bu bölümde beni hezimete uğratan kişi hiro oldu çok cesaretsiz davrandı!!!! şu molly adındaki küçük kızın güçleri nötrleme gibi bir özelliğinin olduğunu pek düşünmüyorum, bence de sylar'ı durduramaz sylar'ı sadece peter durdurabilir!!!!:img-polic 22.bölümü şimdiden merakla bekliyorum 23.bölüm sezon finali olacakmış keşke daha uzun sürseydi!!! söylemeden geçemicem şu candice denilen cadıdan nefret ediyorum!!! çok gıcık yaa!!!!!!

ikarus75
11-05-07, 11:11
Hiro nun yaptığına uyuz oldum yaiKılıcı boynuna kadar getirdi orda dondu kaldı.Yani illa Syların ölümünü gecikterecekler.Paterde umarım gelecek bölümde patlamaz epey bir ısınmıştı :)

heroic
11-05-07, 11:31
Hiro nun yaptığına uyuz oldum yaiKılıcı boynuna kadar getirdi orda dondu kaldı.Yani illa Syların ölümünü gecikterecekler.Paterde umarım gelecek bölümde patlamaz epey bir ısınmıştı :)
22.bölümün promosunda peterin patlamadığı görülüyor; ayrıca fragman o kadar karışık ki hiçbir şey anlamadım,sylar newyork'u patlatacak kişinin kendisi olduğunu sanıyor aslında ben kimin patlayacağını anlamadım hatta newyork'un patlayacağından bile şüpheliyim; belki de sezon finalinde syları ve patlamayı durduracak yeni bir hiro ortaya çıkar ne dersiniz??

heroic
11-05-07, 11:55
az önce yeni bölümü tekrar baştan izledim aklıma bişey takıldı mollynin gücü sayesinde syları durdurabilecek kişi bulunabilir şu anda gücünü kullanamadığı için syları da durduramıyor demekki gücü yerine geldiğinde öldürecek kişiyi de bulabilecek demekki o yüzden molly bu kadar önemli ama zamanları da iyice daraldı böyle giderse syları kimse durduramayacak!!!!!!!!

2_cool_4_schll_
11-05-07, 19:48
heroes un her sezonu farklı karakterlerle olacakmış peki peter a nolucak:icon_sorr tamam aynı karakterlerin durup durup dünyayı kurtarmaları zor ve bi süre sonra sıkıcı olabilir ama bütün karakterleri hemen silmesinler yaaa:icon_cry: bi daha hiro, peter tadında ve syler derinliğinde karakterleri nasıl yaratacaklar merak da ediyorum doğrusu ikinci sezon sadece yeni herolardan oluşacaksa senaristler kendilerine baya güveniyorlar heralde

bu arada clair in babası kendini o zenci adama vurdurduktan sonra nasıl kurtuluyo bilen var mı?

MELENA
11-05-07, 21:37
20 ve 21. bölümleri henüz izledim.ikiside ilginç bölümdü.hele ki 21. bölüm çok kötü bitti.peter garibim,yine bilmediği,anlamadığı bir özelliği vardı ve elleri yanarken ortada kalakaldı.sylar a bende çok şaşırdım.annesinin yanına gittiğinde,herhalde hayatta zarar vermeyeceği tek kişidir bu kadın diye düşünürken,o kar gösterisi sırasında kendini kaybedip onada zarar verdi.nathan ın ne karar vereceğini merak ediyorum doğrusu,gelicek bölüm bayağ heyecanlı gözüküyor.bu arada bu sezon 22 bölüm müydü???

2_cool_4_schll_
11-05-07, 21:40
az önce heroes un 3 buçuk dakikalık sneak peek görüntülerini izledim 3 bölümden oluşuyor

1. bölümde clair babasına beni sadece peter ın koruyabileceğini düşünüyordum ama şimdi sen geldin diyo bu arada mr. beneth peter ın clair ın amcası olduğunu bilmiyormuş. Kızına ben uluslararası bi takip kurumu(ya da öle bişey işte)nun üyesiydim istediğimiz zaman istediğimiz kişiyi bulabiliyorduk. Ama şimdi bunu yok etmek için geldim diyo. Bu kuruluşu yok ederek normal bir hayat kurmayı planlıyor. Ama clair ben normal değilim onlar da normal değil başımıza gelen herşey normal değil diyor. Sonra da ya peter haklıysa ya hepimizin dünyayı kurtarmak gibi bir kaderi varsa ? diyor ve görüntü kesiliyor.

2. bölümde hiro nathan ı buluyo nathan o sırada arbasına binmek üzere yanındaki adam ona neler oluyo? diye soruyor o da mucizeler oluyor diye cevap veriyo(gerçi bu konuşma önemli mi bilmiyorum) hiro nathan a büyük bir patlama olacak biz onu durdurmalıyız diyor. Yoksa kötü gelecek gelecek diyor.Ando da geleceğe gittiklerini söylüyor. Hiro nathan a gelecekte kötü bir adam olduğunu söylüyor. Nathan patlamayı kimsenin durduramayacağını söylüyor. Ondan sonra nathan arabasına doğru yürürken hiro arkasından garip bi şekilde bağırıyor ama ne dediğini anlamadım anlayanların özel meesajla iletmesine sevinirim

3. bölümde nathan linderman konuşması var. Nathan kardeşimin patlamasına izin veriyorum diyor.Linderman nathan a patlamayı kimsenin durduramayacağını söylüyor. Asıl önemli olan patlamadan sonra neler olacağı diyor. Nathan da o saçmalığı düşünmemi istenmiyorsun heralde diyo linderman da koz biter mi nathan a annen sana söylemedi heralde baban da bizden biriydi bir fark yaratmaya çalıştı fakat yeterli değildi baban zayıf bi insandı falan diyo

galiba 3. bölümün sonunda bi cümle vardı unuttum sonra yazarım:)

Taşkın
11-05-07, 22:58
Bende yeni izledim.Gerçekten çok güzel bir bölüm daha bizi bekliyor.
Bu bölüm biraz daha Hiro üstüne sanki.
Kılıcını babası tamir ediyor.Ve ondan kılıç dersleri alıyor.
Ayrıca Hiro nathan dan destek istiyor.Patlamayı durdurmak için.
Nathan bunu kimsenin durduramayacağını kendisininde yapacak birşeyi olmadığını söylüyor.
Hiro Nathan dan beklediği desteği göremeyince Sen kötü adammışsın diyor.
En sonunda da You are winner diyor.Sanırım.

DEADMAN
12-05-07, 09:12
heroes un her sezonu farklı karakterlerle olacakmış peki peter a nolucak:icon_sorr tamam aynı karakterlerin durup durup dünyayı kurtarmaları zor ve bi süre sonra sıkıcı olabilir ama bütün karakterleri hemen silmesinler yaaa:icon_cry: bi daha hiro, peter tadında ve syler derinliğinde karakterleri nasıl yaratacaklar merak da ediyorum doğrusu ikinci sezon sadece yeni herolardan oluşacaksa senaristler kendilerine baya güveniyorlar heralde

bu arada clair in babası kendini o zenci adama vurdurduktan sonra nasıl kurtuluyo bilen var mı?

her sezon farklı olcak konular farklı olcak yani illaki dünyayı kurtarma olmayabilir. 1. sezondan bi kaç karakter olcakmış hepsi diil. tim kring baya iddialı hatta sadece 2. sezon diil 3. ve 4. sezonda olcak sanırım. 1. sezondaki karakterlerde arada gözükcekler ama bazıları devamlı olcak. claire olmayacak galiba çünkü hayden panettiere albüm çıkarıyomuş. Bu arada mr bennet haitiana kendini vurdurdu ama bacağından vurdurdu

2_cool_4_schll_
12-05-07, 18:47
her sezon farklı olcak konular farklı olcak yani illaki dünyayı kurtarma olmayabilir. 1. sezondan bi kaç karakter olcakmış hepsi diil. tim kring baya iddialı hatta sadece 2. sezon diil 3. ve 4. sezonda olcak sanırım. 1. sezondaki karakterlerde arada gözükcekler ama bazıları devamlı olcak. claire olmayacak galiba çünkü hayden panettiere albüm çıkarıyomuş. Bu arada mr bennet haitiana kendini vurdurdu ama bacağından vurdurdu

cnbce dergisinde 5 senelik olay kurgusunun hazır olduğu yazıyordu. Yani bu dizi aynı tempoda 5 sene daha devam ederse yandık clair ve babasının konuşabildiklerine göre peter o anda patlamıyo fragmanda syler booom diyo galiba vicdan azabından kurtulmuş meraktan deliricem

MELENA
13-05-07, 11:09

güzel olur aslında her sezon başka karakterlerin olması,yani sıkmaz insanı.değişiklik iyidir ama abartmamak lazım.özellikle nathan ve peter ı görmek isterim gelicek sezonlardada.

sprytus
14-05-07, 13:03
Sylar'ın fragmanlarda boom diye söylemesi ve New York'a tepeden bakarak gözlerinin acayip bir hal alması Ted'in de işini hallettiğini gösteriyor...Böylece Sylar en fazla olağandışı yeteneğe sahip kişi haline geliyor...Onu durdurabilecek tek kişi bence Peter...Ve diğer sezonları izlemeye gerek kalmadan 1. Sezon sonunda herşey açıklığa kavuşacaktır bence...:img-cool2

heroic
14-05-07, 13:14
Sylar'ın fragmanlarda boom diye söylemesi ve New York'a tepeden bakarak gözlerinin acayip bir hal alması Ted'in de işini hallettiğini gösteriyor...Böylece Sylar en fazla olağandışı yeteneğe sahip kişi haline geliyor...Onu durdurabilecek tek kişi bence Peter...Ve diğer sezonları izlemeye gerek kalmadan 1. Sezon sonunda herşey açıklığa kavuşacaktır bence...:img-cool2
bence de sylar tedi öldürecek hatırlarsanız sylar isaacın gücünü aldıktan sonra içinde kendisinin ve ted'in olduğu bir resim çizmişti demekki ted'e gittikçe yaklaşmaya başlıyor acaba şu patlama peter ve syların kapışmasından dolayımı olacak çünkü sylar ted'i öldürürse onun gücünü kullanabilecek peterinde nükleer gücü olacağına göre anlaşılan her ikiside patlayacak!!!!! bu arada umarım syları hemen öldürmezler o zaman dizinin bir tadı kalmaz tabi sylar gibi kötü bir piskopat yaratmak çok zor olur o zaman ;yani başka bir karakter yaratmakta zorlanırlar bence!!!!!!!!!

İReM_cHrıSs
14-05-07, 15:15
http://www.fanforum.com/images/customavatars/avatar12055_187.gif

of sylar isaac ölüdrmüştü biliyorum ama ne cabuk yeteneğini kullanmış öylee isaac'e çok üzülüyorum grci nasıl öldürügünü qrmedim amaa

sisqo1905
14-05-07, 15:58
bence de sylar tedi öldürecek hatırlarsanız sylar isaacın gücünü aldıktan sonra içinde kendisinin ve ted'in olduğu bir resim çizmişti demekki ted'e gittikçe yaklaşmaya başlıyor acaba şu patlama peter ve syların kapışmasından dolayımı olacak çünkü sylar ted'i öldürürse onun gücünü kullanabilecek peterinde nükleer gücü olacağına göre anlaşılan her ikiside patlayacak!!!!! bu arada umarım syları hemen öldürmezler o zaman dizinin bir tadı kalmaz tabi sylar gibi kötü bir piskopat yaratmak çok zor olur o zaman ;yani başka bir karakter yaratmakta zorlanırlar bence!!!!!!!!!

Evet bencede sylar gibi bir karakter yaratmak zor ben sylar ,Peter ve claire hatta hiro nun 2 sezon olmıyacağına pek ihtimal vermiyorum bu riske girmezler

Taşkın
14-05-07, 21:03
Arkadaşlar Sylar ın bir an önce diziden gönderilmesi lazım bence.
Tamam ilginç bir karakter ve diziye ayrı bir renk katıyor.
Fakat onun yüzünden dizide başka karakterlerin özelliklerini göremiyoruz.
Bence bir an önce Hiro nun Sylar in işini bitirmesi lazım.
Sylar giderse başka kötü karakterler gelir ve dizi daha da ilginç bir hal alır.
Dizi başından beri Sylar tek ve en önemli kötü kahraman oldu.
Linderman,Jessica,Bennet veya diğerleri onun yanında kuzu gibi kalıyor.
Bu sezon Sylar ile vedalaşmak lazım ve umarım onu son görüşüm olur.

ikarus75
15-05-07, 13:05
Bu arada Sylar dizinin en kötü karakteri oldu çıktı.Sanki Sylar ölse her şey bitecek gibi :).Neyse esas darkman olan Linderman ağırlığını koymadı daha.
Bu arada 22 bölüm nette.Akşama indirelim artık.

anti.mit
15-05-07, 14:17
Arkadaşlar Yazildimi Bilmiyorum Ama Clarie Nin Babasi Nathan Peter In Kardeşi Anneside özel Güçleri Olan Biri Kadin Elinden Ateş Fln çikario

heroic
15-05-07, 16:20
bu ne yaa????? linderman öldü ,D.L ölecek gibi ,thomson bennet tarafından öldürüldü,sylar tahmin ettiğim gibi ted'i öldürdü (ted neden yakalandığında güçlerini kullanmadı anlamış değilim resmen ölümüne davetiye çıkardı):icon_whis :icon_whis anlaşılan yeni sezonda gerçekten yeni karakterlerle karşılaşacağız ,bu arada linderman ölmeden önce adam gibi bişey yaptı da nathanın karısını iyileştirdi bu bölümde sevindiğim tek şey buydu!!! mohinder bennetle karşı karşıya ;sylar newyorkun altını üstüne getirme çabasında 23.bölümü heyecanla bekliyorum bu arada thomson'u neden hemen öldürdülerki yeni sezonda eric roberts'ın olmaması kötü oldu sylarda öldürülürse dizide kötü adam kalmıcak,kalmayınca da bizimkiler kime karşı savaşıcak orası tam bir muamma:icon_whis :icon_whis

heroic
15-05-07, 16:26
Evet bencede sylar gibi bir karakter yaratmak zor ben sylar ,Peter ve claire hatta hiro nun 2 sezon olmıyacağına pek ihtimal vermiyorum bu riske girmezler
peter ve hiro 2.sezon olabilir fakat okuduklarıma göre claire albüm çıkaracağı için diziden ayrılması söz konusuymuş.ben yeni sezonda da onu görmek istiyorum doğrusu,zaten diziyi de peter, claire,hiro için izliyorum bence dizinin en önemli karakterleri ,özellikle peter tam bir karizma yani:img-wink: :img-wink:

DEADMAN
15-05-07, 16:51
bu arada andoda ölcek gibi! bence bu sefer hiro bunu engelleyebilecek! jessica artık gitti! dominant olan karakter niki! bence niki istediği zaman geri gelebiliyodu ama jessica daha atak olduğu için belkide ona izin verdi ama yinede niki ondan yardım istediğinden pişmandır! DL ölcek gibi! Lindermannın ölmesi iyi oldu yoksa nathanı kullancaktı hep! ama keşke peterla bir araya gelseydi peter gücünü alırdı en azından! iyileştirme gücü gitti resmen! bu arada dizide iyimi kötümü belli olmayan candice bu bölümde aslında iyi olduğunu gösterdi! micah'a olan davranışları hem şaşırtıcıydı hemde güzeldi! son bölüm nolcak bakalım sürpriz bi final bekliyorum! ama sylar kesin ölcek bana öyle geliyo! peter nolcak bakalım onun durumu %50! benim en çok merak ettiğim simone ve babası nasıl tekrar ortaya çıkcak?! 23. bölümü şimdiden heyecanla bekliyorum sonunda claire'ın tam olarak yapması gerekeni görcez! 2. sezonda hiro olur bence! claire olmaz gibi geliyo albümü çıktı hayden'ın! nikide arada gözükebilir! resident evil'ın 3. ve 4. filminde oynayacak! peterın durum meçhul! nathan olur bence çünkü başkan seçildi gözükmesi gerekir! mohinderda yeni kişilere rehber olmak amaçlı olur! umarım hepsi olur ne diyim!

bozyaka
15-05-07, 19:29
arkadaslar yeni bolumu izlemeyi az once bitirdim.
heroic, yazdigin yoruma tamamen katiliyorum. linderman olmeden once iyi bisey yapti, nathan'in karisini iyilestirdi. ama iste, gul gibi iyilestirme gucu yok yere gitti. keske peter alabilseydi o gucu.
syler hem new york'u mahvedeceginden bir suru insani yok yere oldureceginden korkuyordu. hem de gitti bile bile ted'in gucunu aldi.

birde "five years gone" isimli bolumde syler duvardan gecebiliyordu. buna dayanarak d.l.'i oldurdugunu dusunmustuk. ama galiba d.l. syler tarafindan degil, linderman tarafindan oldurulmus olacak. tabii gelecek hanuz olmadigi icin bazi seyler degismis olabilir.

birde molly matt'in kurtardigi kucuk kizmis. o bolumden hatirlayacaksiniz. fbi olayi arastirmak icin eve geldiginde adami olmus, beyni cikarilmis ama ayni zamanda donmus olarak bulmuslardi. demek ki molly'nin babasi buz adamdi. syler oldurdu gucunu aldi ve gucunu test etmek icin adami dondurdu. boylece syler'in dondurma gucunu nereden aldigini ogrenmis olduk.

molly'ye uzuluyorum, ama bennet de bi noktada hakli. bu kiz hepsinin basina dert olacak. mohinder ortada kaldi. kim iyi kim kotu bilmiyor gariban. durumu zor valla :)

sanirim 23. bolum sezon finali olacak. heyecanla bekliyoruz...

Angel-us-
16-05-07, 01:03
Şirketin üst düzey görevlisine nasıl da sıktı öyle Bennet, eski dostu üstelik. Çok enteresan bir bölümdü ya, baya millet öldü. Ayrıca geçen bölümün ne kadar saçma olduğunu da gördük, güya patlamadan korkuyordu Sylar!
Ted öldü, arabayı falan iyi durdurdu Sylar. Linderman da harbiden boşuna gitti, aptal Niki/Jessica yüzünden. D.L. de yanda meze oldu.
Micah, Nathan a seçimi kazandı, çok şükür ki seçimler elektronik :D Bizdeki gibi olsaydı bir naneye yaramayacaktı velet.
Peterelli, Ted in gücünü kontrol etti ve Hiro da babası tarafından eğitildi, son bölümler bunlar kaçırmamak lazım :)

sprytus
16-05-07, 13:51
Hiro'nun babası tarafından eğitildiği sahnedeki kılıçla yaptığı hareketler sanki ustaymışçasına yapılan hareketlerdi! Nathan Petrelli'ye seçim kazandıran Micah'ın o sevimli hali bu bölümde de bizlere yansıtıldı...Bu arada Ted'in hakkından gelen Sylar kendi yeteneğiyle harekete geçirdiği ve ters yüz ettiği arabayı nasıl da soğukkanlılıkla durdu, hayret edilecek bir durum...Peter ve Claire'in bu olanları sanki bi akrobasi gösterisi seyredermiş gibi izlemeleri bir hoştu!:img-wink: Kalan 2 bölümle birlikte neler olacağını hep birlikte göreceğiz arkadaşlar!:good:

ikarus75
16-05-07, 14:56
Abi ne bölümdü.Ölmeyen kalmadı.Hiro nun babasını kötü sandım başlarda ama adam sağlam çıktı.Yalnız Lindermanın ölümü hakikaten beni şaşırttı.Ted in bu kadar kolay ölmesi bence saçma oldu.Bu arda Sylar kesin patlayacak gözüküyor.Bakalım onu kim durduracak.Hiromu Peter mı?.Bu arada Nethanın gözünü başkanlık hırsı bürüdü.Seçim sonuçlarına micha nın müdahalesi süperdi.:)

Taşkın
16-05-07, 21:22
Hiro nun babası nın oğluna eğitim vermeden önce söyledikleri ilgimi çekti.
Sanırım bu claire in bennet ailesine verilmesi olayı ile ilgili bir anlaşmazlık olabilir.
Umarım Linderman , Hiro nun babası ve Peter ın babası nın aralarındaki ne geçtiği ileride açığa kavuşur.
Bu bölümde en sevmediğim söz ise Peter ın Sylar ı durdurma konusunda kendini yeterli görmemesiydi.

badger
16-05-07, 22:41
Bu bölümde en sevmediğim söz ise Peter ın Sylar ı durdurma konusunda kendini yeterli görmemesiydi.

Peterda sevemediim taraf da zaten bu, sahip olduğu gücün farkındalığı çok az ve kendine duyduğu güvensizlikten saçmalayabilir. Şu Sylar ile bir araya geldiğinde Syların kendine duyduğu güvenin birazını genlerine kopyalayabilse??!!

Taşkın
17-05-07, 10:46
Peterda sevemediim taraf da zaten bu, sahip olduğu gücün farkındalığı çok az ve kendine duyduğu güvensizlikten saçmalayabilir. Şu Sylar ile bir araya geldiğinde Syların kendine duyduğu güvenin