Tüm Versiyonu Göster : Heroes - Spoiler

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5

Taşkın
26-05-07, 18:04
7913 7914
7915 7916
7917 7918
7919 7920
7921 7922
7923 7924
7925

sudem
26-05-07, 18:05
ßir sey sorucam isaac ßu sezon kacıncı ßölüm öldü 2.sezona kesinn yok dimi izlemediğim için önceden çok mrk ettim.!!

Isaac 19. bölümde öldürüldü. 2. sezona olmaz herhalde.

DEADMAN
26-05-07, 18:33
belli olmaz! arada flashbackler olur karakterler geri döner! simone ve babası gibi!

alias_charmed
26-05-07, 19:00
yaa ısaac neden ölüoo yaa onun kesin oynaması lazım ben onu çook sevioommm yaa o olmassa kim geleceği görcekk yaa

Taşkın
26-05-07, 20:03
Peter ın daha önce sylar ı uçurduğu kareler.
Güçlerini hep zor zamanlarda kullandı.

7937

7938

7939

7940

DEADMAN
26-05-07, 20:42
yaa ısaac neden ölüoo yaa onun kesin oynaması lazım ben onu çook sevioommm yaa o olmassa kim geleceği görcekk yaa

peterda ısaac'in yeteneği var! sylarda aldı zaten yeteneğini isaacin! sylar ölmediğine göre o çizer yine geleceği! peterda ölmemiştir! clairein yeteneği sayesinde ama ölmüşte olabilir tabi

sudem
27-05-07, 06:52
peterda ısaac'in yeteneği var! sylarda aldı zaten yeteneğini isaacin! sylar ölmediğine göre o çizer yine geleceği! peterda ölmemiştir! clairein yeteneği sayesinde ama ölmüşte olabilir tabi

Peter ölmedi. Zaten annesi de Linderman da ölmeyeceğini biliyordu. Claire ile Nathan'iın annesiyle geçen konuşmada Peter'ın ölmeyeceği de geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Eğer ölürse saçma olur. Çünkü aynı patlamadan Claire kurtuldu. Peter'daki daha büyük bir patlamaydı ama yine de kurtulmuştur. Olan Nathan'a oldu. :img-cray:

bo_hemienne
27-05-07, 14:17
Arkadaşlar dikkatinizi çektimi bilmem ama son bölümde hani nathan peter i uçuruyo ya buna ne gerek war ki peter in dier heroların özelliğini kullanabilme yeteneği var ki zaten önceki bölümlerde de uçtuğunu görmüştük yani peter neden kendisi uçmadıda abisi onu uçurdu nathan pisi pisine gitti bi de şu var hani peter claire a dedi ya kontrolden çıkarsam beni vur die claire onu kafasından vurur peter durduğunda da kurşunu çıkarta bilirlerdi tıpki 10. bölümde peter in kafasını saplanan camı çıkartıldığında tekrar yaşaması gibi açıkçası bana zorlama bi sezon finali gibi geldi bu kadar sağlam bi yapımda bu kadar fazla hata yapılması izleyiciyi soğutuyo
açıkçası dizi de çok fazla hatalar var senaryo yazılırken bunları göz ardı etmemek lazım

Taşkın
27-05-07, 15:23
Peter ın en başından beri güçlerini kullanma konusunda problemleri olmuştur.
Dediğiniz gibi uçabilme yeteğini kullanabilse o zaman radyoaktif gücünü de durdurup patlamayı engelleyebilirdi.Geçmiş bölümlere bakın Sylar la bir çok defa karşılaştı.Sahip olduğu güçleriyle Sylar ı çok kolay bir şekilde yenebilecek iken bu güçleri hiç bir zaman yerinde ve zamanında isteyerek kullanamadı her zaman kaçmayı düşünüp sylar a kaybetti.
Finalde de bütün bu güçlerinin altında ezildi dersek daha iyi olur bence.

Hirotaro
27-05-07, 15:47
Peter ın en başından beri güçlerini kullanma konusunda problemleri olmuştur.
Dediğiniz gibi uçabilme yeteğini kullanabilse o zaman radyoaktif gücünü de durdurup patlamayı engelleyebilirdi.Geçmiş bölümlere bakın Sylar la bir çok defa karşılaştı.Sahip olduğu güçleriyle Sylar ı çok kolay bir şekilde yenebilecek iken bu güçleri hiç bir zaman yerinde ve zamanında isteyerek kullanamadı her zaman kaçmayı düşünüp sylar a kaybetti.
Finalde de bütün bu güçlerinin altında ezildi dersek daha iyi olur bence.

İşte esas sorun burada.Peter güçlerini kontrol edemiyor tam anlamıyla.Ama 20.bölümde gördükki,muhteşem bir şekilde kullanıyor.Onu da muhtemelen(tam anlamıyla) 4.sezonda görebileceğiz :good:

sprytus
28-05-07, 06:58
Bence arkadaşım Peter'ın güçlerini tam anlamıyla kontrol edeceği bölümleri 4. Sezona kadar beklemeye kalmayacak gibi görünüyor!Nathan Petrelli'nin kendisini kardeşi için hiç düşünmeden feda edip onun en azından yeryüzünde patlamasına izin vermemek adına birlikte uçup atmosferde bir yerlerde patlamasını sağlaması ona ne kadar değer verdiğinin göstergesidir!:img-yes: Bundan sonraki sezonda bizlerle birlikte olacak 4-5 kahramanla beraber daha da heyecanlı olacak Heroes'da; Hiro'nun yeni bir aşk macerasına da tanık olacakmışız arkadaşlar...Sylar'ın yine bir şekilde hayata döneceği internette yaptığım araştırmalarda ve bölüm resimlerinde apaçık gözüküyor...Bu adam kahramanlarımızın başına yine dert olacak gibi!!!:good:

ikarus75
28-05-07, 10:37
; Hiro'nun yeni bir aşk macerasına da tanık olacakmışız arkadaşlar...:

Hiroda utangaç filan ama az çapkın değil yani.:img-hyste

Taşkın
28-05-07, 11:22
Hiroda utangaç filan ama az çapkın değil yani.:img-hyste

İlk bölümlerde bir kız vardı ya.
Hiro nun defalarca uğraşıp ta kurtaramadığı.
Keşke o kızı öldürmeselerdi.
Bende üzüldüm onu kurtaramadığı için.
Çok tatlı bir şeydi.:img-yes:

ikarus75
28-05-07, 11:28
İlk bölümlerde bir kız vardı ya.
Hiro nun defalarca uğraşıp ta kurtaramadığı.
Keşke o kızı öldürmeselerdi.
Bende üzüldüm onu kurtaramadığı için.
Çok tatlı bir şeydi.:img-yes:

Evet hem akıllı hemde tatlıydı :)Hiroya yakışmıştı.Bakalım belki yine karşılaşırlar geçmişte filan.Malum adamın zamankavramı yok istese truvalı heleni bile görür adam.:)

sisqo1905
28-05-07, 14:21
Peter ölmedi. Zaten annesi de Linderman da ölmeyeceğini biliyordu. Claire ile Nathan'iın annesiyle geçen konuşmada Peter'ın ölmeyeceği de geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam. Eğer ölürse saçma olur. Çünkü aynı patlamadan Claire kurtuldu. Peter'daki daha büyük bir patlamaydı ama yine de kurtulmuştur. Olan Nathan'a oldu. :img-cray:

Peter ölmiyecek claire nin gücünde dolayı sadece insanları feda edicez demişti zaten gelecektete Peter patlamış ama ölmemiş ölürse saçma olur katılıyorum

leon53
29-05-07, 13:26
aslında benim dikkatimi çeken peter güçlerini kullanabiliryor. ama nezaman birden çok gücü kopyalarsa ozaman problem yaşıyor. kaldıki aynı problemi sylarda yaşıyor. annesinin olduğu bölümde buz gücünü kullanırken telekinesisi tam kontrol edememişti. peter bu konuda daha acemi olduğuna göre vucudu kotrolu tamamen kaybediyor. daha önce sylarla ilk karşılaşmadan sonrada aynı şekilde hastalanıp bayılmıştı. benim düşüncem bu, orada 4 tane daha peterin hiç karşılaşmadığı hero vardı o heroların gücünüde kopyalayınca kontrolünü kaybetti. bence lindermanın patlama için planıda buydu. yoksa nerden bilecek patlayacağını peterin

sprytus
29-05-07, 13:37
Peter'ın bu kadar yeteneği bir sünger gibi çekmesiyle! beraber yeteneklerini kontrol altına alamadığını ve özgüvenini kullanıp tam anlamıyla bir Sylar gibi güçlerini kullanamadığını daha önceki bölümlerde geçen söylemlerden biliyoruz!Linderman ise İsaac'ın yaptığı geeceğin resimlerini toplayarak gelecekte nelerin olabileceğini ve bu yetenekli kahramanların güçlerini kendi lehine kullanıp daha da güçlü hale gelmeye çalışan milyar dolarlı bir zengin olduğunu pürdikkat izleyenler bilir...:img-wink: Hiro'nun aniden ışınlanıp Sylar ve Peter'in güçlerini gösterdiği sahnede ise çeşitli şeyler söyleyerek içindeki hın dışarı vurup kılıcıyla onu yaralaması kelimenin tam anlamıyla görsel şölendi:good:

Angel-us-
29-05-07, 21:37
Peterelli nin patlayınca ölmemesinin sebebi, amigo kızdan aldığı güç yüzünden değil. Kendisi patlamanın kaynağı olduğu için, zarar görmüyor. Bir bölümde de radoyaktif [rahmetli] Ted de bayağı bir patlar gibiydi, Bennet in evinde hatırlarsanız. Orada Ted e bir şey olmadığı gibi Peterelli ye de bir şey olmayacak. Nathan da uçup kaçmıştır.
Bu arada Peterelli nin, Hiro nun gücünü de almış olması lazım. Dolansınlar zamanda :D

sprytus
30-05-07, 07:23
Peter'ın da Hiro'nun eşsiz gücünü ışınlanıp uzayı bükebilmesine ramak kala patlaması sanırım onu sevenleri üzmeyecek bir aktivite olacaktır!:img-wink: Nathan'ın onu aniden kucaklayıp atmosferiin veya uzayın derinliklerinde bir yerde patlamasını sağlaması ve yeni sezonda inşallah her ikisine de bir şey olmamış haliyle seyredecek olmamız biz fanları sevindirmesi gereken olaylardır:good:

DEADMAN
30-05-07, 11:12
Peter'ın da Hiro'nun eşsiz gücünü ışınlanıp uzayı bükebilmesine ramak kala patlaması sanırım onu sevenleri üzmeyecek bir aktivite olacaktır!:img-wink: Nathan'ın onu aniden kucaklayıp atmosferiin veya uzayın derinliklerinde bir yerde patlamasını sağlaması ve yeni sezonda inşallah her ikisine de bir şey olmamış haliyle seyredecek olmamız biz fanları sevindirmesi gereken olaylardır:good:

nathanın yaşayacağını nerden biliyosun? nathan o patlamadan nasıl kurtulabilirki

sprytus
30-05-07, 13:06
Nathan'ın kardeşi Peter'ı kucaklayıp uçmak suretiyle atmosferde veya uzayda patlamasını sağlaması çok iyi oldu...Burada Nathan'ın patlamanın etkisinden uçabilme gücünü kullanarak Peter'dan uzaklaşma suretiyle kurtulduğu söyleniyor!:img-yes:

sprytus
31-05-07, 07:07
Bu arada Nathan uçabilme yeteneği yanında başkabir güce de sahip...O da kardeşine olan büyük bir sevgi gücüdür bence!!!Onun başına gelebilecek her türlü şeyden babalarının ölmesinden sonra adeta çocuğu gibi kollayan Nathan bence bütün övgüleri hakediyor...:good: Sylar'ın biri ya da birileri tarafından kanalizasyon kapağına doğru çekilmesi ve daha sonrasında bir hamamböceğinin kapağın içinden dışarıya doğru çıkması; hayvanın yeteneğini bir şekilde alacağını mı kanıtlıyor bizlere?:img-cool2

MELENA
31-05-07, 12:17
Bu arada Nathan uçabilme yeteneği yanında başkabir güce de sahip...O da kardeşine olan büyük bir sevgi gücüdür bence!!!Onun başına gelebilecek her türlü şeyden babalarının ölmesinden sonra adeta çocuğu gibi kollayan Nathan bence bütün övgüleri hakediyor...:good: Sylar'ın biri ya da birileri tarafından kanalizasyon kapağına doğru çekilmesi ve daha sonrasında bir hamamböceğinin kapağın içinden dışarıya doğru çıkması; hayvanın yeteneğini bir şekilde alacağını mı kanıtlıyor bizlere?:img-cool2

Maalesef sezon finalini henüz izleyemedim ama neler olduğunu öğrendim:). nathan konusunda kesinlikle sana katılıyorum.heroes da en sevdiğim 2 karakterden birisi,sorumlu bir baba ve abi.eğer nathan yada peter ölürse çok üzülürüm:icon_sorr

kualo
31-05-07, 21:29
1.sezon bitti anlaşılan syler geri gelecek ölmesi gerekmezmiydi orası saçma geldi ama sonuçda dizi süperdi özleyecez

sprytus
01-06-07, 06:45
Sağol arkadaşım Melana bana hak verdiğin için...Bunca dizinin bölümlerini izledikten sonra Peter ve Nathan'ın başına kötü bir şey gelirse eğer hayranları bayağı üzüleceklerdir!:icon_sorr Sylar'ın biri veya birileri tarafından ölmüş bir halde kanalizasyon kapağının içine doğru çekilmesi ve daha sonrasında kapağın içinden bir hamamböceğinin çıkıyor olması Amerikan fan forumlarında bile izleyicilere bayağı bir ilginç gelmiş arkadaşlar. Dün baktığım bir forumda bir müptelası bunun hayvanın şimdiye kadar bilinen sıradışı biyolojik yapısından kaynaklanan ve kendisini ölmüş gibi gösterip aslında nefes alıp verebildiğini vurgulayan bu ileti bana çok enteresan geldi!:img-wink: Radyosyana karşı ise bir etkilenme olduğunda insanoğlundan daha fazla dirençliymiş bu böcek...

sprytus
01-06-07, 07:12
Böyle ölmesi mümkün olmayan Sylar'ın cam bölmeli hücresinde ona ilaçlar veren doktoru da öldürmesiyle bu adamın başımızı daha da ağrıtacak! olması inanılır gibi değil arkadaşlar...Bu hücre yenilenmesi ve hayvanlardan bile bazı ince yetenekler alabilen bu adam bu diziyi sürükler arkadaş.......:img-yes:

DEADMAN
01-06-07, 10:48
syları mollynin bahsettiği kişi sürüklemiş olabilir! ama ben sanmıyorum o kendisi sürüklendi oraya hamamböceklerinin özelliğini almış o yüzden ölmüyo peterla birlikte düşmüştü bi bölümde ordada nasıl kalktı peterdan önce kalkıp gitmişti syların claireın gücüne pekte ihtiyacı yok aslında! nathanın ölmemesi çok saçma olur tabi başka özelliği yoksa! ama sadece uçabiliyodu ve ölmüştür ama peter yaşıyodur kesin! hiroyuda baya bi geçmişte izleyeceğiz gibi bi his var! clairein sevgilisi olcakmış! micahnında tam anlamadım ama bakıcı tarzında yada vatiz anne gibi bir çıkcakmış yeni karakter olarak adı monica sanırım! bi tanede eşcinsel erkek bi ponpon çocuk var okuduğum kadarıyla çok saçma gelmişti ama öyle yazıyodu daha bi sürü yeni karakter var başlasında görelim artık ne var ne yok

bo_hemienne
01-06-07, 12:11
_spoiler_

arkadaşlar benim izlediğim son bölümde hiro sylar ı öldürdü sonra kamera bi hamamböceği gösterdi bi kanalizasyon kapağı üstünde o kadar sonra da hiro yu bi"savaşin ortasında gösterdi sylar ın kanalizasyon dan içeri çekildiğini falan görmedim bu sizin teorinizmi yoksa benim izlediğim bölüm eksik miydi?

leon53
01-06-07, 12:43
hamam böceği syların kullandığı güce dikkat çekmek içindi sylar hayvanlardan bu gücü almış olduğunu düşünmüyorum. zaten bu da mantıksız olur. peter syların benzeri ama zıttı olduğunu düşünürsek ve bu güçler hayvanlardan da balınabiliyorsa peteri örümcek adam olarak bile görebilriz (veya syları) ki bu saçma olur. sylar birinden hamamböceğine bezer güçleri çalmış. bu tip kaç gücü olduğunun bilinmemesi syların en büyük gizemi zaten. sonraki sezonlara böylesine oturmuş bir kötü afdamı kaybetmemek için hazırlanmış. ayrıca syları kimin içeri çektiği veya kendisimi içeri süzüldü bu muaalakta bırakıldı.yani burada tahmin yürütüyoruz arkadaşım.

bo_hemienne
01-06-07, 13:13
Yani Sylar a ne olduğu net deil. Bence Sylar ölmesin o karakter çok sağlam ve onun olduğu sahneleri çok seviyorm ben. Hala Sylar ın insanların güçlerini nasıl aldığını tam olarak bilemiyoruz kafataslarını kesip beyinlerini alıyo ama daha sonra ne yapıo tam olarak bilinmio. Bencede Sylar gibi bi karakteri bi kılıçla öldüremezler. Gelecek sezonda da görürüz inşallah .

DEADMAN
01-06-07, 14:22
syların ölmediği aslında çok açık başına neler geldi! önce peterla kavgası ve düştüler kalktı ordan! bide peter ne hale gelmişti düşünün! sonra mr bennet onu yakaladığında ölcekti ama uyandı birden! zaten syları oynayan zachary quinto 2 . sezon içinde anlaşma imzalamış bu durumda ölmüş olduğu ihtimaller arasında olamaz

sudem
03-06-07, 13:26
Sylar'ın hamamböceği ile ilişkisi o hayvanın beyinini açtığı için değil. Yalnız bunu cidden konuşuyorlar. Zach'in katıldığı bir radyo programını dinledim. Radyo programcısının teorisi de böyleydi. :) Sylar, hamamböceği gibi yetenekli olan birinin beynini açmıştır. zaten bir sürü soru işareti var onda. Mesela uça yeteneği gibi bir şeyi var. Araba tamircisi ile arasında geçen konuşmada adımlarını duymadığını söylemişti Dale. Ayrıca ilk bölümlerde Matt, Sylar'ı vurmuştu. Sadece birkaç sn içinde ayağa kalmış ve uçmuştu. Bne bunu biraz araştırdım. Benim düşüncemde bütün yetenekler tekti. Yalnız Tim Kring, bir roportajında yeteneklerin tek olmadığını, aynı güçte olan insanların olabileceğini söylemiş. O zaman Sylar uçabiliyor da.

DEADMAN, spoiler doğru okumuşsun. Gay cheerleader yazıyor. :img-hyste Eşcinsel bir ponpon kızla tanışacağız. Bu arada Sylar'ın yani Gabriel Gray'in bir erkek kardeşi olduğundan söz ediliyor. Belki o da yeteneklidir.

sprytus
04-06-07, 13:21
Sylar'ın hamamböceğiyle alakalı olmasını daha geçen hafta CNBC-E'de yayınlanan bölümde biraz olsun gözlemledik...Bu böcekler kendilerini ölmüş gibi gösterip nefes alışını kontol altına alarak 9 gün yaşayabiliyorlarmış...Radyosyona karşı insandan daha da dayanıklıymış...Bunlar önemli özellikler ve bir şekilde Sylar'da bu hayvanın yeteneklerini aynen aldı!:img-wink:

sprytus
06-06-07, 13:09
Bu arada yeni sezonda bizlerle birlikte olabilecek karakterlerden bazıları yavaş yavaş belli oldu! Bunlardan birisi de daha önce X-Men 2'de boy göstermiş! olan hoş bayanlardan birisi olan Daria Moreno...Maya isimli karakteri canlandıracak bu aktrist bakalım ne tür bir yeteneğe sahipmiş hep birlikte gözlemleyeceğiz...Bu da benden önemli bir haber olsun!:img-wink:

alias_charmed
06-06-07, 18:43
arkadaşlarr bişey sorucamm peter ölücekmii???

DEADMAN
06-06-07, 21:16
arkadaşlarr bişey sorucamm peter ölücekmii???

bunu bilemeyiz ama büyük bir ihtimalle clairedan aldığı yetenek sayesinde yaşar! olan nathana olur! onun kendini yenileme şansı yok sonuçta

okan can
07-06-07, 12:31
Ya gerçekten ciddi misiniz,Syların bi hamamböceğine dönüştüğüne??
Arkadaşım diziyi izleyip;"aa Sylar böcek oldu" dediğinde çok alay ettim çünkü :img-pilot ayrıca kanalizasyon kapağı da biraz açıktı ve kan izleri içine doğru gidiyordu...ben ordan kaçtığını tahmin etmiştim.izleyiciyi yanıltmak için olmasın bu haberler :icon_whis

sudem
08-06-07, 09:31
Sylar hamamböceğine dönüşmedi. Sylar, hamamböceğinin yetenklerine sahip. Zor ölüyor, Aç kalabiliyor vs. Senaristler ipucu olsun diye o ciddi şekilde yaralandıktan sonra bize hamamböceğini gösteriyor. Bennet'lar yakaladıktan sonra o bölmede hamamböceği vardı mesela.

Angela_
08-06-07, 12:09
arkadaşlar 2.sezon ne zaman başlıcak bileniniz varsa söyleyebilir mi?:img-wink:

DaveMustaine
08-06-07, 13:01
bunu bilemeyiz ama büyük bir ihtimalle clairedan aldığı yetenek sayesinde yaşar! olan nathana olur! onun kendini yenileme şansı yok sonuçta

Nathan da ölmeyecek büyük bir ihtimalle. Peter'ı gerekli mesafede bırakıp hızlıca uçup kaçabilir.

DEADMAN
08-06-07, 18:56
Nathan da ölmeyecek büyük bir ihtimalle. Peter'ı gerekli mesafede bırakıp hızlıca uçup kaçabilir.

ne kadar kaçabilirki? nathan peterı kaptığı gibi uçtu gitti ve hep onu bırakmayacağına dair söz veriyodu! fantastik bi dizi olabilir! ama bu kadarıda fazla olur peter yeteneği sayesinde yaşarda nathan napcak o bomba patladı neree kaçcak?!

sudem
08-06-07, 19:17
Nathan ölmeli. Eğer ölmezse çok saçma olur. Senaristler gözümden düşer. Yapacakları hiçbir açıklama beni tatmin etmez. Nathan ölmeli. Kimse ölmedi zaten diziden sinir oldum. Bir de bu mantıksızlığı gözüme sokarlarsa dayanamam. Ama tabi ne olursa olsun diziyi izleyemeye devam. :icon_whis

İReM_cHrıSs
09-06-07, 08:55
ya nathan ölmesin kmse ölemessin hatta en çok isaacin ölmesine üzüldüm oda 2.sezon olsa

sprytus
09-06-07, 11:03
Eğer Nathan ölürse bu mantıklı bir hale dönüşecek senaryo haline dönüşürse daha yerinde mi olacak? İnşallah Nathan 2. Sezonda bizlerle birlikte olur bence:img-wink: Peter ve abisi bu diziyi sürükleyebilecek kahramanlardır arkadaşlar...:good:

DaveMustaine
09-06-07, 12:06
Nathan'ın ölmemesi saçma olur bence de... Zaten adam Superman gibi uçuyor, neden boşuna ölsün? Ama ölürse eğer, diziden ayrılmak zorunda olduğu için mecburi "kamikaze" durumuna düşecektir. Bir tarafan da bir kaç karakterin diğer sezon olmayacağını düşünürsek, -ki bunlar DL, Nikki ve Micah olacaktır- Nathan'ın da öldürülmesi muhtemel. Neyse hayırlısı olsun diyelim. :icon_whis

Green_Arrow
09-06-07, 19:42
heroes oyuncularını başka dizi ve filmlerde gören var mı?
bugün izlediğim walt disneyin ice princess filminde başrodle heroesten claire oynuyordu ve oyunculuğu güzelmiş.
ve heroeste biraz kilo almış ice princesste daha güzel ve çekici.

lily_daniel
10-06-07, 09:54
heroes oyuncularını başka dizi ve filmlerde gören var mı?
bugün izlediğim walt disneyin ice princess filminde başrodle heroesten claire oynuyordu ve oyunculuğu güzelmiş.
ve heroeste biraz kilo almış ice princesste daha güzel ve çekici.

Ben de izlediğim House dizisinin 2. sezonunda iki ayrı bölümde Heroes'daki Matt Parkman'ı ve hani bir zamanlar Hiro'nun kız arkadaşı olan kızıl saçlı bir kız vardı; yeteneği de her şeyi hafızasında tutabilmekti onları gördüm. Kız hiç değişmemiş ama Matt'i oynayan oyuncu o zaman biraz daha kiloluymuş :img-yes:

alias_charmed
10-06-07, 14:10
heroes taki mmatti oynayan oyuncu daha önce alias adlı dizide oynadı tam 4 sezon ordada aynıydıı çok şekerdii yanii

DEADMAN
10-06-07, 18:47
Nathan'ın ölmemesi saçma olur bence de... Zaten adam Superman gibi uçuyor, neden boşuna ölsün? Ama ölürse eğer, diziden ayrılmak zorunda olduğu için mecburi "kamikaze" durumuna düşecektir. Bir tarafan da bir kaç karakterin diğer sezon olmayacağını düşünürsek, -ki bunlar DL, Nikki ve Micah olacaktır- Nathan'ın da öldürülmesi muhtemel. Neyse hayırlısı olsun diyelim. :icon_whis

niki, dl ve micah olur çünkü gelecek sezon için spoilerı okuduğumda moinca diye bi kadın geliyomuş micahnın vaptiz annesi gibi bişey! nathanın yaşaması iyi olurdu ama bu saatten sonra saçma zaten dizinin son bölümüyle en baştan mantık hatası yaptıkları belli! peter uçabiliyosa o zaman ne diye tüm bu uğraşlar! nathan kardeşinin yanında olmak için öldü sadece! bide save the cheerleader save the world sözüde çok saçma olduğu çıktı! save the cheerleader save New York olcaktı yada save the cheerleader save peter petrelli! dünya ile hiç bi alakaları yok

sprytus
11-06-07, 11:04
Bence dünyayı kurtarmak için ponpon kızı kurtarabiliyorsan, Sylar'ın kötülüklerinden de dünyayı bir anlamda kurtarabilirsin!:img-wink: Eğer Peter'ın patlamaya neden olacak kahraman olmadığını düşünürsek o zaman da dünyanın kötü durumlara düşmesini sağlayacak Sylar gibi kötü karakterlerin cirit atacağı bir hale dönüşürdü dizimiz!:good:

Smallville18
11-06-07, 22:36
forumda herkes nathanın öldüğü ve bir sonraki sezonda oynamasının saçma olduğu görüşünde hem fikir ama nayhanın seçimleri kazanması yaşayacağı ve bir sonraki sezonda oynayacağının bir göstergesi olamaz mı?

sprytus
12-06-07, 07:25
Evet arkadaşım...İyi bir neden bulmuşsun yaşaması için Nathan'a! Senaristlerin de bu bulgudan yola çıkarak onu yaşatmaya çalışacaklarını düşünmek çok mantıklı bence...:img-yes: Nathan ve Peter ayrılmaz abi-kardeş figürünün devamı için diziye karakter anlamında katacakları değerleri yarı yolda terketmezler umarım!:img-wink:

_rebelde_
12-06-07, 10:58
biraz saçma olucak ama sylar neden güçlerini kötü yönde kullanıyo...yani diğerleride kötü yönde kullanabilir....jesica niki yi kontrol edebiliryorsa niki de jesica yı kontrol edebilir bence...ve peter niki ile karşılaştığında onun gücünü alıcak ve merak ediyorum peter ın yeni oluşacak olan karakteri de peter ı mı kontrol edicek???

sprytus
12-06-07, 11:21
Peter'ın zaten karakter olarak performansı şimdiye kadar izlediklerimizin tamamıdır arkadaşlar...Bundan sonra alabileceği yeteneklere göre değişebileceğini de pek zannetmiyorum!Bu arada Niki'nin Jessica'yı kontrolaltına alma cesaretini şimdiye kadar izleyemedik; fakat kendine güvenirse Jessica'nın o aman vermez kuvvetine belki karşı koyabilir!:img-wink:

_rebelde_
12-06-07, 16:03
sylar hep güçlerini olumsuz yöndemi kullanıyo dizinin devamında da????

okan can
12-06-07, 16:04
bende nathanın ölmeyeceğini düşünüyorum ama bikaç bölüm sonra ortaya çıkar.ayrıca matt parkmanın karısı hamileydi..acaba çocuğun da güçleri olur mu,olursa ne olur merak ediyorum..

sudem
13-06-07, 10:50
Niki'nin yeteneği kişilik bölünmesi değil fiziksel gücü. Peter, Niki'yi görüğünde onun fiziksle gücünü aldı. Sanmıyorum Peter'ın kişilik bölünmesi geçireceğini.

DEADMAN
13-06-07, 11:50
peterin alamadığı veya alıpta kullanmadığı güçler var en son nikinin gücünü aldı ve onu kullandı! ama DL,micah ve mollynin gücünü almamıştı yeni sezonda başka güçlerde alcaktır! bu arada niki son bölümde jessicayı kontrol altına aldıki artık niki var jessica gitti!

_rebelde_
13-06-07, 23:18
peterin alamadığı veya alıpta kullanmadığı güçler var en son nikinin gücünü aldı ve onu kullandı! ama DL,micah ve mollynin gücünü almamıştı yeni sezonda başka güçlerde alcaktır! bu arada niki son bölümde jessicayı kontrol altına aldıki artık niki var jessica gitti!

niki nin artık kontrolü eline almasına sevindim...

birde netten izlediğim kadarıyla niki ya da jesicapeter ile bir işler çeviriyo ve peter ın yüzünde bir yara var...niyesyse karakteri de kötü gibi...bu nikinin gücü yüzünden olabilir mi...???

sprytus
14-06-07, 07:12
Bu güç olursa ancak Niki'nin bedeninde karakter bölünmesi yaşayarak ortaya çıkan Jessica olacaktır arkadaşlar!Peter'ın yüzündeki yara izinin neden olduğunu daha önceki iletilerden zaten biliyoruz:img-yes:

DEADMAN
14-06-07, 11:52
niki nin artık kontrolü eline almasına sevindim...

birde netten izlediğim kadarıyla niki ya da jesicapeter ile bir işler çeviriyo ve peter ın yüzünde bir yara var...niyesyse karakteri de kötü gibi...bu nikinin gücü yüzünden olabilir mi...???

izlediğin 5 yıl sonrasında bi sahne oradaki niki! peterın sevgilisi orda!

sprytus
15-06-07, 07:26
Peter'ın sevgilisi olarak görünen Niki'nin bakalım Peter'a verdiği kaba kuvvete dayanan gücü ona nasıl bir sevgili olarak geri dönecek!!!:icon_whis Peter Petrelli 2. Sezon bölümlerinde eğer böyle kaba kuvvetinin kendisine vermiş olduğu büyük özgüvenle Sylar gibi karşısına çıkacak bütün kötüleri altetmeyi daha kolaylaştıracaktır bence...:img-yes:

celeborn
15-06-07, 09:00
niki'yle peter sevgili mi olacaklar?? ben mi yanlış anladım yoksa:icon_whis

bu arada claire peter'in yeğenimiymiş?? peter'in nathan'dan başka kardeşi mi var??:img-help:

sudem
15-06-07, 12:36
Five Years Gone bölümünde patlamadan sonraski 5 yılı izleyeceğiz. Peter'ın yüzünde gelecekteki GHiro'nun bahsettiği yara izi var ve Peter ile Niki sevgililer.

Claire zaten Nathan'ın kızı.

celeborn
15-06-07, 13:15
Five Years Gone bölümünde patlamadan sonraski 5 yılı izleyeceğiz. Peter'ın yüzünde gelecekteki GHiro'nun bahsettiği yara izi var ve Peter ile Niki sevgililer.

Claire zaten Nathan'ın kızı.

sudem cevap için çok teşekkürler,peki nathan biliyomu ya da öğrenecekmi kızı olduğunu?

sudem
15-06-07, 13:22
Nathan bir kızı olduğunu geçen hafta Cnbc-e de yayınlanan bölümd eöğrendi. Hatta Claire de babasının kim olduğunu öğrendi. Ancak Peter'ın amcası olduğunu öğrenmesi biraz zaman alacak. Yani tabi yine Cnbc-e'de yayınlanacak bölümlere göre söylüyorum. Dizinin ilk sezonu bitti. Peter ve Claire amca-yeğen olduklarını öğrendiler. Nathan ile Claire'ın bile baba-kız sahneleri var.

celeborn
15-06-07, 13:33
Nathan bir kızı olduğunu geçen hafta Cnbc-e de yayınlanan bölümd eöğrendi. Hatta Claire de babasının kim olduğunu öğrendi. Ancak Peter'ın amcası olduğunu öğrenmesi biraz zaman alacak. Yani tabi yine Cnbc-e'de yayınlanacak bölümlere göre söylüyorum. Dizinin ilk sezonu bitti. Peter ve Claire amca-yeğen olduklarını öğrendiler. Nathan ile Claire'ın bile baba-kız sahneleri var.

valla ben tv'den baya uzak kalmışım iyisimi yazın açığı kapatayım:icon_sorr
bilgi için teşekkürler

bir de geçende bir tv şovu izledim hiro katılmştı yanlış anlamadıysm hiro'nun saçları fln uzuyomuş kötü bir karaktere dönüşüyomuş doğrumu acaba??

Taşkın
15-06-07, 21:45
valla ben tv'den baya uzak kalmışım iyisimi yazın açığı kapatayım:icon_sorr
bilgi için teşekkürler

bir de geçende bir tv şovu izledim hiro katılmştı yanlış anlamadıysm hiro'nun saçları fln uzuyomuş kötü bir karaktere dönüşüyomuş doğrumu acaba??

Saçlarını uzattığı doğru.Aynı samuraylar gibi.Fakat kötü karaktere dönüşmüyor.

06_haziran_15
16-06-07, 11:47
Niki'nin yeteneği kişilik bölünmesi değil fiziksel gücü. Peter, Niki'yi görüğünde onun fiziksle gücünü aldı. Sanmıyorum Peter'ın kişilik bölünmesi geçireceğini.
evet yeteneği fiziksel gücü ama yetenek niki nin değil jessica nın..özel yeteneklerr anlamına gelen simge jessica nın omuzunda var nikinin deil yani niki hepimizin bildiği gibi niki zayıf olan taraf hiç bi gücü yok..nikinin tek gücü içindeki kontrol edemediği jessica..

gzd_gzd
16-06-07, 12:04
dün,16 ve 17. bölümleri izledim
ve bu kdr şoku aynı anda kaldıramadığım için bugün devam etmeye karar vedim diğer bölümlere
17. bölümde şok geçirdim özellikle,inanılmaz heycan dolu bir bölümdü,en çok da flashbacklerde
claire nin nasıl bennet lere verildiğini gördüğümde
slyar ın iyiden iyiye mohinder ı kandırıyo,o metali eriten adammış gibi davranıyo ve beaber buldukları diğer yeteneklilerin yeteneğini çalıyo
özellikle şu en uzaktaki sesi bile duyabilen kadının cesedi iğrençti

mohinder ne zaman anlicak onun aslnda sylar olduğunu,çok merak ediyorum
yoksa mohinder de mi ölcek ?

leon53
16-06-07, 12:26
evet yeteneği fiziksel gücü ama yetenek niki nin değil jessica nın..özel yeteneklerr anlamına gelen simge jessica nın omuzunda var nikinin deil yani niki hepimizin bildiği gibi niki zayıf olan taraf hiç bi gücü yok..nikinin tek gücü içindeki kontrol edemediği jessica..

gücü olan niki jessica bu gücü kullanabilen kişiliği nikinin. olaya bilimsel bakarsak niki pskolojik sorunları olan kişilik bölünmesi olan birisi. ancak jessicanın gücünden haberdar olması ve bunu kullanabilmesi nedeniyle baskın bir karaktermiş gibi görünüyor. son bölümü izlersen zaten bu ortaya çıkıyor.

06_haziran_15
16-06-07, 17:19
dün,16 ve 17. bölümleri izledim
ve bu kdr şoku aynı anda kaldıramadığım için bugün devam etmeye karar vedim diğer bölümlere
17. bölümde şok geçirdim özellikle,inanılmaz heycan dolu bir bölümdü,en çok da flashbacklerde
claire nin nasıl bennet lere verildiğini gördüğümde
slyar ın iyiden iyiye mohinder ı kandırıyo,o metali eriten adammış gibi davranıyo ve beaber buldukları diğer yeteneklilerin yeteneğini çalıyo
özellikle şu en uzaktaki sesi bile duyabilen kadının cesedi iğrençti

mohinder ne zaman anlicak onun aslnda sylar olduğunu,çok merak ediyorum
yoksa mohinder de mi ölcek ?
Slyar ın elinden sağ çıkmak çok zor ama mohinder baş karakterlerdenn.. bişe olucağını sanmıyorum..ayrıca mohinder ın bildiğim kadarıyla özel bi yeteneği yok.. çok iyi takip etmiyorm diziyi özel bi yeteneği var mı??

MELENA
16-06-07, 18:13
Slyar ın elinden sağ çıkmak çok zor ama mohinder baş karakterlerdenn.. bişe olucağını sanmıyorum..ayrıca mohinder ın bildiğim kadarıyla özel bi yeteneği yok.. çok iyi takip etmiyorm diziyi özel bi yeteneği var mı??

son bölüm nerdeyse 2 haftadır elimde ama bir türlü izleyemedim.burda yazılanlardan merak ettim ve şimdi bakıcam:) mohinder ın özel bir yeteneği yok bildiğim kadarıyla tabi son 2 bölümde neler oldu bilmiyorum.

sudem
16-06-07, 18:24
Mohinder 18. bölümde anlayacak. Hatta Sylar'ı tongaya düşürecek ama aptallık edecek ve Sylar'ı elinden kaçıracak. Yine de aslında aptallık da diyemem. Katil olmak öyle basit bir şey değildir. Mohinder nefret duyduduğu, babasının ve birçok insanın katili olan adamı öldüremedi. Sylar da aptal değil. O arada her şeyi ayarlamış. İşte sonra 19. bölüm gelecek. Yani Peter-Sylar karşılaşması.

Mohinder'ın da yeteneği var ama doğal değil. Yani babası galiba onun genleriyle oynamış. Biliyorsunuz Mohinder'ın kardeşi yenetekliydi ve onun doğumuna yakın öldü. Çünkü hastaydı. Bağışıklık mekanizmasıyla alakalı bir hastalıkmış. Babası, Mohinder'ı bunun için hazırlamış. Dizide genleriyle oynandığı hakkında herhangi bir bilgi verilmiyor ama Mohinder böyle olduğunu tahmin ediyor. Yakında daha doğrusu son bölümde birini iyileştiricek kendi kanıyla.

gzd_gzd
16-06-07, 21:33
Mohinder 18. bölümde anlayacak. Hatta Sylar'ı tongaya düşürecek ama aptallık edecek ve Sylar'ı elinden kaçıracak. Yine de aslında aptallık da diyemem. Katil olmak öyle basit bir şey değildir. Mohinder nefret duyduduğu, babasının ve birçok insanın katili olan adamı öldüremedi. Sylar da aptal değil. O arada her şeyi ayarlamış. İşte sonra 19. bölüm gelecek. Yani Peter-Sylar karşılaşması.

Mohinder'ın da yeteneği var ama doğal değil. Yani babası galiba onun genleriyle oynamış. Biliyorsunuz Mohinder'ın kardeşi yenetekliydi ve onun doğumuna yakın öldü. Çünkü hastaydı. Bağışıklık mekanizmasıyla alakalı bir hastalıkmış. Babası, Mohinder'ı bunun için hazırlamış. Dizide genleriyle oynandığı hakkında herhangi bir bilgi verilmiyor ama Mohinder böyle olduğunu tahmin ediyor. Yakında daha doğrusu son bölümde birini iyileştiricek kendi kanıyla.

cevap için çok teşekkrler
mohinder ın sylar kdr insafsız olamayıp onu öldüremeyişine üzüliyim mi
seviniyim mi bilemiyorum
bu karşılaşmada umarım sylar kazanmıyodur...

mohinder ın tek yeteneğinin zekası olduğunu sanıyodum ben
demek birini de iyleştircek kendi kanıyla...

sudem
16-06-07, 22:39
Sylar o kadar kibirli biri ki onu alt eden kişi Sylar'ın dengi olmayan biri. Yani Peter'ı bile yenmişken Mohinder onu yere serdi. Tabi 19. bölümden bahsediyorum. Sylar bu hatayı sezon finalinde de yaptı. Resmen ölümsüz olduğunu ve dengi olmadığını düşündüğü kişilerin ona zarar veremeyeceğini düşünüyor.

dazzle
18-06-07, 21:32
"Heroes" Recap: Episode 23, "How to Stop an Exploding Man"

According to Mohinder's voiceover at the end of the season finale of "Heroes," "We find purpose in each other — our shared experience of the fantastic...and the mundane." I think he is speaking specifically about the season finale. Mundane, indeed. I'm not utterly disappointed, but I'm not wowed or entirely satisfied either. I'm just going to say it: I think the "Desperate Housewives" season finale was actually better than the "Heroes" finale. Maybe my expectations were too high. Anyway, to check out my lists of likes and dislikes from the episode (spoiler warning) and to tell me what you thought of the "Heroes" finale,

Perhaps my favorite part is when Claire just up and dives out the window, falls many stories, then dusts herself off and walks away. It would have been funny if she'd flipped off her dad and grandma as she sauntered away.
The tender moments between Hiro and his father are often touching, but were especially so in this episode when his father tells Hiro not to forget his legacy, "the wind at the back of history."
This was awesome: When Sylar has Ando by the throat and taunts Hiro, "All you have to do is stop time before I cut open his head. Think you can do your little trick before I can do mine?" And Hiro zooms through space and time to rescue his friend.
Simone's dad could see Future Invisible Peter! That part was the sweetest: "There has to be one who’s good, there always has, and your heart has the ability to love unconditionally. Like I told you, in the end all that really matters is love."
Mohinder and Molly, still tugging at my heart strings. Although, when she tells Parkman not to die because he's her hero I had to wonder, "What's Mohinder, chopped liver?"
Speaking of Molly, she can be one creepy little girl. "When I think about him," whispering, "he can see me."
I love that Grandma Petrelli, Peter and Claire have these serious conversations with Mr. Bennet using Claire's pink cotton candy-colored cell phone.
Here's what I didn't like:

Frankly, I wanted Claire to shoot Peter, and not just because I can't stand Peter (or Milo's School of Keanu Reeves acting technique). It would have been a bold, intense move and what do they do instead? Peter and Nathan zoom into outer space together! For a season finale, I just think that was silly. I expected something more from "Heroes."
I definitely did not want Mr. Bennet to die, but when he revealed that his name is Noah, I was sure that was the end of our beloved HRG. Then... nothing. So why was his name such a secret this whole time?
Having acquired Nathan's flying ability, it seems like Peter could have zipped up to outer space on his own. If we're supposed to just assume that Peter was too heated up or that Nathan could get him there faster, I think that's lame and would have liked to have had that explained fully. Otherwise, to me it seems like an oversight.

http://img110.imageshack.us/img110/384/nup1061841786dg2.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=nup1061841786dg2.jpg) http://img110.imageshack.us/img110/9092/heroesai7.th.jpg (http://img110.imageshack.us/my.php?image=heroesai7.jpg)

spiderkf
21-06-07, 13:16
sezonun son bölümünü yeni izlemiş biri olarak söylüyorum ki peter bence ölmeyecek hem de kesin diyebiliriz.bunun örnegini 17.bölümde ted patlarken gördük.peter devam edebilir ama nathan öldü bence.

sprytus
22-06-07, 13:15
Arkadaşlar Nathan'da 2. Sezon bölümlerinde bizlerle birlikte olacak karakterlerden birisi...Yeni karakterlerin katılımıyla beraber daha da izlenir olmayı planlayan dizinin senarsitleri bu emellerine kolayca ulaşacaklar gibi gözüküyor!:img-yes:

celeborn
22-06-07, 20:20
ali larter'ın 2. sezonda oynayıp oynamayacağı kesin değilmiş diye duydum:icon_whis

bilgisi olan var mı??

umarım devam eder:good:

gzd_gzd
23-06-07, 12:36
biraz önce 3x18 i izledim de
3x19 a başlamadan aklıma bişey takıldı
insanların kılığına giren kadın kimin için çalışıyor we iyi mi kötü mü anlayamadım bi türlü ?

pinkzone
23-06-07, 15:00
Heroes'un yapımcısı tım krıng, yeni sezonda diziye ilgiyi artırmak için yeni karakterler katacak. Gündemde birde Türk var. Öneri halinde imiş..

Dizinin devamında ise sezonu tamamlarken aslında her şeyin cevabının ziyaret edilebilecek bir gelecekte saklı olduğunu göreceğiz. Sylar, Mendez'i de öldürecek ve geleceği hiç görmemesi gereken birinin o geleceği görüp üstüne üstlük değiştirmeye yeltenirse neler oalcağına tanık olacağız.

Milliyet Televizyon.

NATY&FACU
23-06-07, 20:58
1)David Anders meşhur"Takezo Kensei’" rolünde
2)Eriko Tamura "Japon prensesi rolünde"
3)Nicholas D’Agosto dizide "west" adıyla Clarienin erkek arkadaşı olacakmış. Ayrıca çok güçlü bir güce sahip olacakmş
4)Dania Ramirez "Maya" rolünde
5)Barry Shabaka Henley Det. Fuller’ adıyla "NYPD de çalışan bir dedektif"
6) Holt McCallany "Dizide "Ricky" adıyla İrlandalı bir katil grubunun lideri
7)Lyndsy Fonseca "April adıyla ve Dianna Agron Debbie adıyla dizide ponpon kız rolllerinde oynayacaklarmış.
8) Dikkat Spoiler! Ve bir sıcak haber Matt Parkman ikinci sezonda da olcakmış. Yani o kadar kurşundan sonra hala hayatta kalıyor.

http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/47/50/18m.jpg
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/34/00/23/10m.jpg
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/28/25/00/10m.jpg
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/56/69/99m.jpg
http://i.imdb.com/Photos/Events/5014/th-BarryHenle_Grani_9554168_400.jpg
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/27/24/10/10m.jpg
http://www.22dakika.org/imaj/azizk/heroes-season-2.jpg
http://ia.imdb.com/media/imdb/01/I/31/55/42/10m.jpg

Alıntıdır

Taşkın
23-06-07, 21:04
Heroes'un yapımcısı tım krıng, yeni sezonda diziye ilgiyi artırmak için yeni karakterler katacak. Gündemde birde Türk var. Öneri halinde imiş..

Aslında iyi olur valla.Koysunlar oraya Kenan İmirzalıoğlu nu.
Sylar mı kalıyo o zaman Jessica mı ? Sylar ın o pek mühim güçleri Osmanlı tokadı karşısında ne kadar işe yarayabilir ki aceba.

gzd_gzd
30-06-07, 23:40
alıntııdr

2. sezon hakknda

2. sezonda patlama gudulerini dizginlemeyi becermis olan bir peter petrelli olacak, peki patlamayacak olan newyork u heroes nelerden koruyacak o zaman? molly bir ala laf kalabaligina getirip , boogie man disinda nerede oldugunu gormek istemedigim bir kisi daha var cunku onu ararsam o da beni goruyor diyerek syler dan daha korkunc(!) bir boogie man in sinyallerini vermistir.

eger sylar olmemisse ki olmedi belli ki , bu diger kotu elemanla birlesecek gibi.
nathan petrelli nin ise patlamadigina zaten eminim, adam daha amerika nin baskani olacak.bu sebeple kardesi fezaya birakip ucarak uzaklasti nathan

pinkzone
03-07-07, 11:32
Linderman dışarıdan sevimli zararsız insan gibi görünebilir.. Bizde yanılmıyormuyuz aslında dış görünümü iyi olupta içindeki bilmediğimz insanlar hakkında.. Bay linderman ilerki bölümlerde d.L. ilgili bir sahnesi var. Tıpkı diğer kahramanlarımız gibi onun yeteği var. ve gözleri bulut gibi oluyor.

Clarie Nathanın evine gelcek.. Yani bir şekilde bu gizli bağlantı babaanne olacak gibi geliyor.

Peter itecek Syları ve görünmez olucak. Ama Sylarda yerdeki cam kırıklarını alıcak ve boşluğa atcak. Bu camlardan biri peterin başına gelcek. sylar tam güçlerini almak üzereyken mohinder bir büyük cisimle onu devirecek. Syları bayıltcak gibi..

sprytus
05-07-07, 12:59
Matt Parkman'ın 2. Sezonda da bizlerle birlikte olacak olması çok iyi bir haber bence...Çünkü bu adam gerçekten de iyi bir karakter yorumu biz izleyenlerine sergiliyor ve bu da hoş sahnelerin eşliğinde bizlere yansıtılıyor!:img-wink: Yeni karakterlerin de katılımıyla daha da güzel olacak dizimiz!:img-wink:

arrzzu
09-07-07, 15:57
biraz önce 3x18 i izledim de
3x19 a başlamadan aklıma bişey takıldı
insanların kılığına giren kadın kimin için çalışıyor we iyi mi kötü mü anlayamadım bi türlü ?

bannet'ın ayrıldığı şirket ve linderman için çalışıyor herhalde.bu durumda kötü yani.ama geleceğe gittiğimiz bölümde bannetlerın tarafına geçmişti yanlş hatırlamıyorsam.

eger sylar olmemisse ki olmedi belli ki , bu diger kotu elemanla birlesecek gibi.
sylar ölmedi mi?ben dizinin sonunu anlamadım,sürünerek mi gitti ne oldu ?????? ölmediğine nereden kanaat getirdik?

molly'nin bahsettiği öcüadamdan da öcü adamı merak ettim doğrusu.ben gelecek sezonun kötü adamı o olacak diye düşünmüştüm.

Hirotaro
10-07-07, 02:04
sylar ölmedi mi?ben dizinin sonunu anlamadım,sürünerek mi gitti ne oldu ?????? ölmediğine nereden kanaat getirdik?

molly'nin bahsettiği öcüadamdan da öcü adamı merak ettim doğrusu.ben gelecek sezonun kötü adamı o olacak diye düşünmüştüm.

Evet sylar büyük ihtimalle ölmedi,bir kaynaktan aldığı özellik sayesinde,büyük bir ihtimalle ölmeyecek.

Molly nin korktuğu kişiyi şu an tahmin etmek zor gibi,bakalım göreceğiz

arrzzu
17-07-07, 19:59
normal başlığa yazmayayım dedim,merak edenler buraya bakabilir:linderman olayı mantık hatası değil.D.L. öldürdü onu.hatta muhteşem bir sahneydi o.gözlerine kan dolması fln...:icon_sorr

öykü*justin
18-07-07, 20:59
Normal resimler başlığına spoiler diye koymadım buraya koyayım alıntıdır:
http://img465.imageshack.us/img465/6451/choicesigcopysa3.jpg (http://imageshack.us)
http://img523.imageshack.us/img523/3995/nup1061842031xm6.jpg (http://imageshack.us)
http://img466.imageshack.us/img466/6833/journey2lq4.gif (http://imageshack.us)
http://img466.imageshack.us/img466/345/newsignamewd0.png (http://imageshack.us)

_KaLpaZaN_
19-07-07, 22:03
Heroes dizisi ikinci sezonunda bir süprize hazırlanıyor.

Seriyi yayınlayan NBC kanalının haberine göre ünlü dizi ikinci sezonunda ayrıyetten “spin-off” niteliğinde ayrı bir seri doğuracak. Heroes: Origins adını taşıyacak yeni seri ikinci sezon ortası boşluklarda yer dolduracak. Şu an için altı bölüm olarak planlanan Heroes: Origins her bölümünde izleyicilere yeni bir karakter tanıtarak onun hikayesini anlatacak. NBC.com sitesinde izleyiciler arasında yapılacak oylama ile bu karakterlerden biri seçilerek Heroes’un ikinci sezonunun düzenli karakterlerinden birine dönüşecek.

NBC kanalı Heroes ve Heroes: Origins de dahil olmak üzere yeni sezonun toplam 30 bölüm olmasını planlıyor.

heroes’dan ilk ayrılık ve terminatör’ün dönüşü
heroes‘da amigo kız claire’in en yakın arkadaşı olan zach’ i canlandıran thomas dekker diziyi bırakacakmış. bu haberle aslında diğer bir dizinin başlagıcından da söz etmiş oluyoruz ki, terminatör’den esinlenerek yazılan “the sarah conner chronicles” oluyor bu da. dekker, dizide john conner’ın gençliğini canlandıracak.

the sarah conner chronicles terminatör 2‘nin kaldığı yerden başlıyor. sarah ve john gizli bir biçimde hayatlarına devam etmeye çalışıyorlar. sarah conner’ı da oyuncu lena headey canlandırıyor. dizi fox’da yayınlanacak ve sopranos, x-files, west wing bölümleri yönetmiş olan david nutter diziyi yönetecek.

ALıntıdır..

m-i-n-a
19-07-07, 22:15
Heroes dizisi ikinci sezonunda bir süprize hazırlanıyor.

Seriyi yayınlayan NBC kanalının haberine göre ünlü dizi ikinci sezonunda ayrıyetten “spin-off” niteliğinde ayrı bir seri doğuracak. Heroes: Origins adını taşıyacak yeni seri ikinci sezon ortası boşluklarda yer dolduracak. Şu an için altı bölüm olarak planlanan Heroes: Origins her bölümünde izleyicilere yeni bir karakter tanıtarak onun hikayesini anlatacak. NBC.com sitesinde izleyiciler arasında yapılacak oylama ile bu karakterlerden biri seçilerek Heroes’un ikinci sezonunun düzenli karakterlerinden birine dönüşecek.

NBC kanalı Heroes ve Heroes: Origins de dahil olmak üzere yeni sezonun toplam 30 bölüm olmasını planlıyor.

ALıntıdır..

bunu biliyordum, geçenlerde MTV Türkiye kanalında bir programda dizideki Hiro (gerçek adı Masi Oka'ydı galiba) konuktu ve bu haberi vermişti, bakalım nasıl olacak, yeni karakterler kim olacak, güçleri ne olacak

sprytus
20-07-07, 10:17
Yeni karakterlerden birkaçı şöyle arkadaşlar: Kane, Keriyama, Maya ve 1000 yaşında olacağı söylenen ismini hatırlayamadığım bir diğer karakter...:img-yes: 24 Eylül'a az kaldı, biraz daha sabır lütfen!:img-icecr

MetaLoqy
24-07-07, 08:38
http://img530.imageshack.us/img530/7462/h2cif2hp2.jpg (http://imageshack.us)

30.doqum qününden resimler ;
http://img369.imageshack.us/img369/4631/milohappy30thbirthdaypaai8.jpg (http://imageshack.us)

http://img247.imageshack.us/img247/4747/milohappy30thbirthdaypado3.jpg (http://imageshack.us)

sprytus
26-07-07, 09:20
Çok ilginç bir saç stiline sahip olmuş şimdi Milo...Sanırım 2. Sezon bölümleriyle alakalı olarak yapmış olduğu bir hareketten kaynaklanan bir hal bu!:img-icecr

MetaLoqy
26-07-07, 11:39
- WErilmiş olabilir bilmiyorum ama bi bakın;
When Hiro meets Kensei, he discover that "the storybooks have exaggerated" and "Kensei isn't the kind of man Hiro idolized." According to Masi, "This will put Japan's future at stake, so Hiro has to make Kensei into the one of legend."

-The producers told Masi that while Hiro is in the past, "something terrible will be happening in the present, maybe because Hiro wasn't there. When he returns to modern day, he's in for the shock of his life."

- The Japanese princess that Eriko Tamura is playing is supposed to fall in love with Kensei, but falls for Hiro instead, which will be "a disaster."

- Alejandro is Maya's twin, and the two are on the run. They will make their way "through Central America and Mexico to try to enter the U.S. illeagally," an will "find border trouble along the way."

- According to Dania Ramirez, "Maya is a very good person, but her abilities have made her extremely dangerous. This has caused a lot of havoc in her life."

- Hiro Kensei’yle karşılaştığında onun hikayelerini abartıldığını farketti.Kenzei onun hayal ettiği gibi biri değildi.Masi’ye göre “Bu Japon geleceğinin önemli parçalarından biri ve Hiro Kenzei’yi bir efsane haline getirmek zorunda."

- Yapımcılar söylediklerine bakılırsa Hiro geçmişteyken kötü şeyler olacak ve Hiro oralarda olamayacak.Günümüze döndüğündeyse hayatı hakkında büyük bir şok yaşayacak

- Japon Prensesi Eriko Tamura Kensei’ye aşık olması gerekirken Hiro’ya aşık olacak ve bu tam bir faciaya neden olacak

- Alejandro Maya’nın ikizi ve ikisi de yollarına devam ediyor.Amaçları Meksika’dan kanunsuz şekilde Amerika’nın merkezine yol almak ve sınır geçerken yolda başlarına birçok bela musallat olacak.

- Dania Ramirez’e göre “Maya iyi bir insan ama güçleri onu fazla derecede tehlikeli yapıyor.Bu da hayatında birçok hasar ve karışıklığa neden olabilir

Kaynak-23 Haziran TV Guide dergisi

esmerseker
26-07-07, 21:01
Dizi 2 bölüm sonra tamamen mi bitecek? olaylar sona yaklaşior gibi ama ben daha uzun olur diye düşünmüştüm.. bilgisi olan varmi?

MetaLoqy
26-07-07, 21:05
2.sezon war bence 3.sezonda olur ama 4 ü bilmem.

Taşkın
26-07-07, 21:29
http://212.12.148.169/panel/images/haber/HaberIci/2007-07-2623082_1.jpg
Zachary Quinto, 'Star Trek' serisinin yeni versiyonunda Kaptan Spock'ı oynayacak.
Ülkemizde de beğeniyle izlenen 'Heroes' dizisinde canlandırdığı doğa üstü güçlere sahip acımasız katil Sylar karakteriyle tanınan Zachary Quinto, 'Star Trek' serisinin yeni versiyonunda rol olacak. Filmde Kaptan Spock'ı oynayacak olan ünlü aktör, çekimlerine önümüzdeki yıl başlanacak olan film için; izlenme rekorları kıran Lost dizisinin yaratıcısı ünlü yönetmen ve yapımcı J.J. Abrams ile anlaştı.

_KaLpaZaN_
26-07-07, 21:38
senarist 5 sezonLuk senaryonun eLLerinde buLundugunu söLedi.. ama hepsi çekiLirmi biLmem tabi..:icon_whis

hateTHElove
26-07-07, 21:45
senarist 5 sezonLuk senaryonun eLLerinde buLundugunu söLedi.. ama hepsi çekiLirmi biLmem tabi..:icon_whis

inşallah çekilir...2-3 sezondan fazlasını hak eden bi dizi bnce:good:

öykü*justin
26-07-07, 22:23
Yeni karakterlerden birkaçı şöyle arkadaşlar: Kane, Keriyama, Maya ve 1000 yaşında olacağı söylenen ismini hatırlayamadığım bir diğer karakter...:img-yes: 24 Eylül'a az kaldı, biraz daha sabır lütfen!:img-icecr

24 Eylüle azmı kaldı ? ya beklerken günler ay gibi geçer :icon_sorr
Yeni sezondaki karakterleri bende NTVde tanıtımını izledm gecegündüz proramında Claire'ın erkek arkadaşı olcakmış bide !
Ve Milo'nun yeni saçları süpperr olmuş bence !

arrzzu
27-07-07, 17:29

oo 5 sezon ha? bizdeki gibi 50 bölüm değil ki bir sezon.20 fln...izlenir bence.hem de şimdiden hazırsa bu demek oluyor ki pek saçmalamayacaklar, hikaye kıtlığı çekmeyecekler,o zaman dizi de bozulmayacak.oh oh...izlenir vallahi çekilir inşallah:happy0064 :happy0064

cagladirek
27-07-07, 20:08
5 sezon bence çok sürükleyici bir hikayenin varlığını korkmadan sürdüreceği demektir..hele birde daha birinci sezon yeni sonlanmışken ellerinde 5 sezonluk senaryonun olduğunu açıklamaları bence gerçekten harika bir yapım olduğunu gözler önüne seriyor..resmen rakiplerine korkun biz daha çok uzun yollar kat edicez..çekilin önümüzden diyor gibi..

MetaLoqy
27-07-07, 21:45
5.sezon a kadar dwm ederse hayden da böle devam ederse diziden çıkarılır(mischa nın the o.c den çıkarıldıqı qibi) :)

MetaLoqy
27-07-07, 21:54
Ünlü oyun Dagıtımcısı ve Yapımcısı Fransız Fırması UbiSoft Heroesun oyunu yapımı Icın Nbc İle AnLaŞmaya vardı.(UbiSoft'dan Kötü Oyun Çıkmaz :img-wink: )
Hollywood Reporter da yazdıına göre oyunla ilgili ilk bilgiler gelecek ay yapılacak olan San Fransisco Comic-Con da verilecekmiş ve anlaşmayı king kong un oyununu yapan firma yapmış ayrıca oyun fps diil üçüncü kişi den oynanan bi macera oyunu olacak tabii ki bakalım heroes online ne zaman duyurulacak ve oyun 2008 sonu 2009 başı raflarda olcak
---->Alıntıdır...

öykü*justin
28-07-07, 12:31
Ünlü oyun Dagıtımcısı ve Yapımcısı Fransız Fırması UbiSoft Heroesun oyunu yapımı Icın Nbc İle AnLaŞmaya vardı.(UbiSoft'dan Kötü Oyun Çıkmaz :img-wink: )
Hollywood Reporter da yazdıına göre oyunla ilgili ilk bilgiler gelecek ay yapılacak olan San Fransisco Comic-Con da verilecekmiş ve anlaşmayı king kong un oyununu yapan firma yapmış ayrıca oyun fps diil üçüncü kişi den oynanan bi macera oyunu olacak tabii ki bakalım heroes online ne zaman duyurulacak ve oyun 2008 sonu 2009 başı raflarda olcak
---->Alıntıdır...

:happy0064 :happy0064 ama 2008-2009 biraz geç diilmi ya bide türkiyeye çok daha geç geliceği kesin. Beklicez gibi görünüyo

öykü*justin
01-08-07, 08:40
http://img171.imageshack.us/img171/4828/heroesseason2zu7sl4.jpg (http://imageshack.us)

1)David Anders meşhur"Takezo Kensei’" rolünde
2)Eriko Tamura "Japon prensesi rolünde"
3)Nicholas D’Agosto dizide "west" adıyla Clarienin erkek arkadaşı olacakmış. Ayrıca çok büyük bir güce sahip olacakmş
4)Dania Ramirez "Maya" rolünde
5)Barry Shabaka Henley Det. Fuller’ adıyla "NYPD de çalışan bir dedektif"
6) Holt McCallany "Dizide "Ricky" adıyla İrlandalı bir katil grubunun lideri
7)Lyndsy Fonseca "April adıyla ve Dianna Agron Debbie adıyla dizide ponpon kız rolllerinde oynayacaklarmış.
alıntıdııııır!

cheerleader
01-08-07, 12:07
demek 5 sezon haa acaba kimler ölcek kimler hala diziye devam etmiş olcaklar

ahesti
01-08-07, 12:19
arkadaslar adam patlıcakmı patlamıcakmı yanı hero basarıcakmı durdurmayı...

hateTHElove
01-08-07, 12:32
arkadaslar adam patlıcakmı patlamıcakmı yanı hero basarıcakmı durdurmayı...

pu pazarı bekleee:happy0064:happy0064:örenceksin herşeii

cheerleader
01-08-07, 12:52
merak etmeyin peter yada sylar patlamıycak sylar a umulmadık bişey olcak ,peter a da nathan yardım edicek

ahesti
03-08-07, 11:30
merak etmeyin peter yada sylar patlamıycak sylar a umulmadık bişey olcak ,peter a da nathan yardım edicek

çooooooooook teşkur ederım ya bırazda olsa merakımı gıderdın :img-wink:sen galıba baska bıyerden ızledın dızıyı dımı:img-yes:ama reklamlarda cok ıyı ızleyın dunya eskısı gıbı olmıcak gıbılerınden bısıler soledıler bu nedemek pekı:img-blushacaba sylıra ikıtane hurı ıncekte adam melaykemı olcak:img-pilotonun kesın bı hesabı vardır:img-polic

cheerleader
03-08-07, 18:55
rica ederim ben bölümü önceden indirip izlemiştim sylar 23.bölümde ölüo ama 2. sezonda war ben de anlamadım walla

DEADMAN
03-08-07, 19:30
rica ederim ben bölümü önceden indirip izlemiştim sylar 23.bölümde ölüo ama 2. sezonda war ben de anlamadım walla

sylar ölmüyoki 2. sezonda hatta kanalizasyona sanırım sürüklene sürüklene gidiyo yada mollynin bahsettiği kişi onu almış olabilir ama orda hamamböceği vardı ve syların onlarla bi ilgisi var! ayrıca sylar yada peter patlamıycak demişsin! 23. bölümü izlediğinden eminmisin

elos
03-08-07, 21:01
önümüzdeki sezonlarda diziye Türk kahramanlarda girecekmiş diye duydum:img-yes:ne güzel olur,sylar gibi bir kahraman olmazlar umarım:icon_whis

arrzzu
03-08-07, 21:04
bence de...peter havada patlıyor işte...hatta ben hala nathan'ın nasıl sağ kurtulacağını düşünüyorum.hemen kaçtı mı ki yanından?
bir de ahesti eğer isetrsen bu başlıkta final bölümü fln bütün ayrıntılarıyla tartışılmış durumda...

DEADMAN
03-08-07, 21:44
nathan kurtulabilcekmi o da belli deil ama mantıklı olan kurtulmaması tabi bence dizide olması gerekenlerdendir nathan

cheerleader
03-08-07, 21:53
hayır peter patlamıo peteerı nathan uçuruyo we en azından dünyada patlamasını engellemiş oluyo syları da hiro öldürüyo

arrzzu
03-08-07, 22:07
hayır peter patlamıo peteerı nathan uçuruyo we en azından dünyada patlamasını engellemiş oluyo syları da hiro öldürüyo

sonuçta patlıyor...havada veya karada:icon_whis

sylar da ölmüyor.hero'nun ona kılıcı sapladığı yerde yoktu kamera oraya döndüğünde...kanalizasyona doğru giden kan izleri vardı:icon_sorr

DEADMAN
03-08-07, 22:08
aynı diziyi izledik ve farklı şeyler gördük yani öylemi! peter sonuçta patlıyomu patlıyo! havada karada farketmez newyorku kurtarıyolar! hiroda syları öldürdü sandık başta ama sylar ölmedi bunu izledik hepimiz adam kanalizasyonda bi şekilde kaçtı! bi tek belli olmayan nathana nolduğu! bi anda peter onu bırakıp uzaklaşmasını istemiştir belki böylece o da kaçmış ve kurtulmuş olabilir!

sprytus
04-08-07, 06:42
Arkadaşlar Peter New York'a ve insanlarına herhangi bir zarar vermeden abisi Nathan'ın yardımıyla göğe yükselerek patladıktan sonra kesinlikle ölmüyor! Çünkü 2. Sezon bölümlerinde de bizlerle birlikte olacak karakterlerden birisi de Peter Petrelli...Bu arada diziye yeni katılacak karakterlerden biri olan Maya adlı yeteneklinin bir de ikizi olacakmış ve o olmadan yeteneğini kullanamıyormuş...Bu özel yetenekli insanları şimdiden merak etmemek elde değil arkadaşlar!:img-wink:

arrzzu
04-08-07, 12:08
peter zaten ölemez ki claire'den gücünü aldı.bye

sprytus
08-08-07, 07:43
Claire'den soğurup üzerine almış olduğu hücrelerini yenileme ve kendine bir zarar gelmemesi yeteneğinin ona ayrı bir içsel güç! verdiğini de belirtmek de yarar var arkadaşlar...22. Bölümde gördüğümüz efsanevi Japon Bushido savaş sanatı kılıçlarını onarabilen yaşlı adamın önümüzdeki sezon bölümlerde karşımıza çıkma olasılığı da bayağı bir yüksek bence...Bu adamda tuhaf bir şeyler mevcut ve Hiro'nun babasının da orada bulunması tesadüf değil bence!:img-wink:

Pra'JARED'isE
08-08-07, 08:28
sylar'ın ölememesi ii oldu yoksa dizi o kdr sarmazdı çünkü dizide hep sylar'la savaşıolar ölseydi amaçları kalmazdı :img-wink:

alıntı
isteyen kullanabilir
http://img58.imageshack.us/img58/9641/106666emd3yomywitm7.gif (http://imageshack.us) http://img58.imageshack.us/img58/6512/106667o7d0su0y8cvz9.gif (http://imageshack.us) http://img58.imageshack.us/img58/4104/106668a30li99k5pch2.gif (http://imageshack.us)

sprytus
09-08-07, 08:44
Sylar zaten tek kötü karakter (şimdiye kadar tabii) olarak dizimizin sürekliliğini sağlayacak olayları geliştiren karakterimiz...Peter ve diğer yetenekli kahramanlarımızın ondan çok çekecekleri var ikinci sezon bölümlerinde de!Fakat farklı bir görsel atmosfere sahne olacak yeni sezondan ben çok ümitli ve heveskârım arkadaşlar!:img-wink:

hateTHElove
09-08-07, 09:57
umarım 2.sezonda peter yeteneklerini kullanmayı örenirdi muhteşem bi sylar peter karşılaşması izleriz...2.sezonun tanıtım videosu gerçekten çok etkiledi bni çok ilginç olaylar izlicez:img-wink:

DEADMAN
09-08-07, 14:15
tanıtım videosunu nerden izledin

GoDis
09-08-07, 14:24
umarım 2.sezonda peter yeteneklerini kullanmayı örenirdi muhteşem bi sylar peter karşılaşması izleriz...2.sezonun tanıtım videosu gerçekten çok etkiledi bni çok ilginç olaylar izlicez:img-wink:

bana video yuö.m. den atarsan sevinirim...

cansel_özge
09-08-07, 15:44

evet canım 2.sezonda inşallah şöle güzel bir peter sylar karşılaşması izleriz
tanıtım viidyosu güzel bende çok beğendim değişik şeyler olcağa benziyo

seth_gecko
09-08-07, 17:24
birisi bana ö.m. olarak tanıtım videosunun adresini atabilirmi?
malum paylasım sitesine baktım ama saçma sapan şeyler var bulamadım

seth_gecko
09-08-07, 22:52
Spoiler sayfalarını gezerken gördüm Hayden'in 2. sezonda olmayacağı haberleri var
ama 2. sezon çekimlerinde Hayden görünüyor
herhalde kaset ve dizi çekimini bir arada götürüyor

DEADMAN
10-08-07, 07:55
2. sezon çok heyecanlı olcak tanıtım filmini izledim şu yeni karakterlerden ikiz olanları maya ve kardeşi onları x-menin çizgi romanından mı benzetmişler ordada 2 kardeş vardı birbirlerinin ellerini tutunca yada çak hareketi gibi bişey yapınca bi güç ortaya çıkıyodu bunlarda öylemi acaba?

Eyve
11-08-07, 11:22
Arkadaşlar bende malum siteden bi trailer izledim baya etkileyiciydi.Zannerdersem çoğu japonyada yada ona benzer bir yerde idi.Sylar da gözüküyoru.Syların ölmediği belli bu hamamböceği zannerdersem çok konuşuldu bende bir şey daha eklemek istedim.Bennet Syları yakaladığında ona deney yapmıştı ve doktor ona sylarının oldugunu soylemişti ve ozaman dikkat etmememiştim ama o öldu dediği anda sayların yanından hamamböceği geçti ve az sonra ayağa kalktı buda demek oluyorki sylar tam olduğü zaman hamamböceği ile ilgili bir şey onu kurtarıyor.Bide suanda tek kotu adam olarak gozuken sylar ama molly son bolumde birisi var onu düşündüğümde beni görebiliyor demişti ve sylardan daha çok ondan korktuğunu ifade etmişti bende bu kişi sylara rakip olabilir diye düşünüyorum.

spiderkf
11-08-07, 17:55
heroes un 2.sezon tanıtımını izledim tek kelimeyle muhteşem.hele hele peter ve nathanıda görünce inanılmaz derecede mutlu oldum.tabi biraz degişmişler.sylar da tabi:img-wink:

hateTHElove
11-08-07, 20:50
Heroes'un ikinci sezonunun ilk bölümü açıklandı : "Four Months Later" : patlamadan 4 ay sonrası ile yeni sezon açılıyor. Claire California'da yeni bir okula geçiş yapıyor ve Hiro'da eski Japonya'da hala sıkışmış durumda kalıyor, şimdilik haber bu..

Sezonun ikinci bölümü ise : "Lizards" ve bu bölüm hakkında şu an bilgi yok..Ayrıca hala yapım aşamasında olduğunda bu bilgiler değişiklik gösterbilir diye bir özel not var altında..İlk bölüm tarihi : Eylül 24 olarak su an belirtilmiş..

Söylenenlerden biride ikinci sezonda birinin bourne identity!deki gibi bir hafıza kaybı yaşayacağı, bunun Peter olmaolasılığı çok yüksek bence, Çünkü Claire'in de gücü ile yenilmez bir hal almıştı, bu diziye biraz soğukluk getirir, Superman filmlerindeki gibi bir şeye ihtiyacımız var, yani Suerman'in yeşil krytonit'e olan zaafı gibi, buda sanırım Peter'ın hafıza kaybı ve daha sonra kendini toplayıp tekrar güçlerini kullanabilir haline gelmesi ile olacaktır..Yani biraz renke katıcaktır bu durum, her dizi ve filmde olduğu gibi bir düşüş anı olması gerek,karışıklık ve sonra çözüm..herneyse bu sadece benim teorimseldüşüncem

Tabii birde bir iki "hero" 'nun öleceği açıklanmıştı eğer bu olursa sanırım D.L ilk aday.. Birde Linderman ölmüştü ama biliyoruz ki onun bi iyileştirme gücü vardı bu gücü bi şekilde dizi yapımcıları kullanıp tekrar canlandırabilirler diye düşünüyorum..

Alıntı

hateTHElove
11-08-07, 20:53
YENİ KARAKTERLER VE ÖZELLİKLERİ
Maya:Yirmili yaşlarin ortasinda isterik bir kadin.İlk bölümden itibaren görünecekmiş.

Kane:Avrupali gibi hisseden yaşlanmayan bir amerikali.görünüşe göre bu adm yaşlanmaya karşi koyabilryor.20`lerin sonunda gösteriyor

Princess Keriyama:İkinci volume yeni katilan bir japon karakter daha.Büyük ihtimalle geçmişe giden Hiro`nun sevgilisi olacak kiz.

April:Gay ponpon (cheerleader) un yaninda taniştirilmiş bir karakter.Yaninda May isimli bir poppon lideri ve 18 yaşindaki very cool güce sahip West.

Georgie and Blackie:İki irlandali hirsiz & mafya üyesi, 45`li yaşlardalar.

Bob:40 yaşlarinda oldugu varsayilan güçlü bir organizasyonun başi.

Kincaid:NYPD dedektifi

Monica: İlk kez ikinci bölümde ortaya çikacak olan 20 li yaşlarin sonunda olan afrikali bir amerikali. İnsanlara karşi çok kibar ve insanlara kendierinden önce onu düsündürüyor.
alıntı

Site tanıtımı yapmak yasaktır.

arrzzu
12-08-07, 18:28
very cool güce sahip ne demek ya? böyle bir güç mü var buz gücü gibi fln...yoksa gücünün süper olduğunu çok cool olduğunu mu söylüyor?

hateTHElove
12-08-07, 20:49
very cool güce sahip ne demek ya? böyle bir güç mü var buz gücü gibi fln...yoksa gücünün süper olduğunu çok cool olduğunu mu söylüyor?

buz gücü olduunu sanmıorum çünkü o gücü sylar ztn birinden çalmış bildiim kadarıylada peter efrafta olmadıı sürece herkesin gcü kendine özel yani o güce sahip birtek insan war

cansel_özge
12-08-07, 21:17
2.sezon fragmanından
http://img62.imageshack.us/img62/894/002small1as5.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/7674/003small1jd1.jpg
http://img249.imageshack.us/img249/1381/004small1tb2.jpg
http://img61.imageshack.us/img61/4640/005small1sy8.jpg

hateTHElove
12-08-07, 21:21
offf ya böle 2.sezondan bahsedioruz da bn kasıma kadar nasıl beklicem ya:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr şu fragman çok meraklandırdı bni yeni sezonla ilgili bilgilerde gelmeye başladı iice heycan yaptım

cansel_özge
12-08-07, 21:25
devamı
http://img128.imageshack.us/img128/7271/006small1tk5.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/4254/007small1lx1.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/2571/009small1ao1.jpg
http://img76.imageshack.us/img76/3699/010small1rv3.jpg

cansel_özge
12-08-07, 21:35
devamı
http://img129.imageshack.us/img129/9076/011small1cz0.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/5803/012small1jf8.jpg
http://img126.imageshack.us/img126/7084/013small1il1.jpg
http://img187.imageshack.us/img187/6725/017small1qw3.jpg

cansel_özge
13-08-07, 11:17
“Four Months Later” (Dört Ay Sonra) adlı Sezon 2 açılış bölümünden fotoğraflar:
http://img364.imageshack.us/img364/4926/heroes151qj2.jpg
http://img455.imageshack.us/img455/6314/heroes161kf0.jpg
http://img455.imageshack.us/img455/9711/heroes171gl5.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/7260/heroes181jf3.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/1332/heroes191sr8.jpg
http://img150.imageshack.us/img150/1301/heroes201cf2.jpg
alıntıdır

cheerleader
13-08-07, 18:22
clairenn öpştüü çocuk kimdi acaba çok enteresan resimler eklemişsiniz teşekkürler hepinize şu fragmanı da merak eettim izlycm

cansel_özge
13-08-07, 19:15
clairenn öpştüü çocuk kimdi acaba çok enteresan resimler eklemişsiniz teşekkürler hepinize şu fragmanı da merak eettim izlycm

claire öptüğü çocuk yeni biri very cool güce sahip dedikleri
çocuk claire yeni bir okula gidiyomuş orda tanışıo heralde

cansel_özge
14-08-07, 12:10
Tim Kring 2.sezonla ilgili yapılan bir röportajda şunları demiş.

1.sezonda yer alan tüm oyuncular-Hatta sezon içinde ölmüş olan oyuncular bile ayrılmıyor.Hironun yaptığı zaman yolculukları sayesinde ölmüş olan karakterleride görebiliyoruz.2.sezon içerisinde herhangi bir ayrılık söz konusu değil.
2.sezon başlangıcı her ülkede farklılık göstericek.1.sezon finaliyle arasına 2 veya 3 ay giricek.
2.sezonda 1.sezonda görmediğimiz doluca yer göreceğiz.Fakat 1.sezonda gördüğümüz yerlerin bazılarınıda göremeyebiliriz.
Oyuncu kadrosu gittikçe genişleyecek.
Hiro bir aşk macerası yaşayacak.
alıntıdır

hateTHElove
14-08-07, 12:43
yeni sezon oyuncularından bazıları...
http://img53.imageshack.us/img53/8392/heroesseason2py4.jpg

gzd_gzd
14-08-07, 15:32
ikinci sezon trailer ini izliyebildim sonunda
süper bir ikinci sezon olcak
bi an evvel 24 eylül gelse de izliyebilsem keşke:img-yes:

gzd_gzd
14-08-07, 16:34
alıntıdır
2. sezondan görüntüler...

http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heores_1_claire.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heroes_2_Aless.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heroes_3_Nathan.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heroes_4_maya.jpg

gzd_gzd
14-08-07, 16:38
http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heroes_5_maya_1.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heroes_6_claire_1.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heroes_7_maya_ale.jpg

http://i198.photobucket.com/albums/aa84/gozdeninmekan3/heroes_7_nathan_1.jpg

cheerleader
14-08-07, 16:51
nathana noolmuş öyle yaa of of daha çok merak etmeye başladımmm
yoksa o nathanın kılığına girmiş olan sylar mı acabaa of ooooooooooofff

sudem
14-08-07, 17:40
Nathan, Peter öldü diye bu hale gelmiştir. Sylar, Candice'in yeteneğini almadığı için Nathan'ın kılığına da bürünemez ama tabi şöyle de birim durum var; dizinin senaristi aynı yeteneklerin de olabileceğini söylemiş. :icon_whis

arrzzu
14-08-07, 18:36
2.sezon fragmanından

http://img249.imageshack.us/img249/7674/003small1jd1.jpg

http://img61.imageshack.us/img61/4640/005small1sy8.jpg

bir şey soracağım.bu aynadaki nathan mı niki mi?(çok benziyorlar da sanki:P:P:Pama cidden anlamadım...)

bir de şu claire'in şok olduğu(noo!diye) diğer resimdeki "şey" ne???:img-blush

sudem
16-08-07, 12:29
bir şey soracağım.bu aynadaki nathan mı niki mi?(çok benziyorlar da sanki:P:P:Pama cidden anlamadım...)

Aynadaki Peter'a benziyor. Eğer oysa aynayı kırmasının sebebi yüzündeki yara izi olabilir. :icon_whis

Diğer soruna yanıt veremeyeceğim.

Yeni spoiler...

Diziye katılan ikizlerin yeteneklerini bilmiyorum ama birbirlerinden ayrı bir işe yaramıyormuş. Yeteneklerini kullanabilmek için birbirlerine ihtiyaçları varmış.

Claire'ın sevgilisi uçabiliyormuş. :bilmim

İlk bölüm Claire odaklı olacakmış.

hateTHElove
16-08-07, 12:54
yeni sezonun ponpon kızları:cheer:
http://img356.imageshack.us/img356/9743/2ssun1.jpg

cansel_özge
16-08-07, 13:25

nathan yani en azından ben öyle gördüm
clarienin no dediği şey ne bilmiyorum ama baya şaşırıyolar bişeye ben öyle gördüm

_KaLpaZaN_
17-08-07, 00:28
yeni sezon için sabırsızLanıyorum yaa...

ya bişi sorcam şu türk oyuncudan/karakterden haLa bi haber yok mu bi ara öLe bi söLenti vardı da...

sprytus
17-08-07, 09:35
Arkadaşlar yaptığım araştırmalara ve internetteki forum incelemelerine göre Türk olacağı söylenen karakterin Mısır asıllı bir Amerikalı olacağıdır...İnşallah böyle kaliteli ve sevilen bir dizide ileriki süreç içerisinde Türk'mü TÜRK olacak bir karakter izlemeye hazır olmayı şimdiden muştalarım!:img-icecr

cansel_özge
26-08-07, 12:29
2. sezonda Sylar , müthiş güçte bir hiroyu öldürmeye çalışacak.Onun gücü için yanıp tutuşacak. Bu kişinin özelliği ise kendini yeniden canlandırma imiş.
Sylar bu hiroyu öldürdüğünü sanacak ;ancak özelliğinden dolayı bu kişi tekrar canlanacak.

Ayrıca Sylar'ın kurtulduktan sonra,yani 1. sezonda son sahneden kurtulduktan sonra güçlerinin kaybolduğu ile ilgilide bir yazı var.

Benim görüşüme bakarsak, bunlar biraz palavra gibime geliyor. Bu güçte bir hiroyu düşünemiyorum doğrusu.

ancak 2. sezonda bir kahramanın 1000 yaşında olduğunu biliyorum.galiba Sylar'ın öldürmeye çalıştığı kahramanımız bu.şimdi mantıklı oldu.

alıntıdır ne kadar doğru bilmem arkadaşlar ama syların güçlerini kaybettiğini
sanmıyorum

gzd_gzd
28-08-07, 09:00
http://www.22dakika.org/imaj/azizk/janel-parrish.jpg Janel Parrish :Claire nin yeni gideceği okuldaki amigo kız takımının başı olarak karşımıza çıkacak,canlandırcağı karakterin adı May

cansel_özge
30-08-07, 16:50
http://img126.imageshack.us/img126/246/913911of3.jpghttp://img126.imageshack.us/img126/5720/127541ln4.jpghttp://img126.imageshack.us/img126/8537/13591nb6.jpghttp://img210.imageshack.us/img210/518/9411131lq5.jpg
http://img126.imageshack.us/img126/8241/9538121qs1.jpghttp://img210.imageshack.us/img210/5741/9366261jj9.jpghttp://img53.imageshack.us/img53/9906/742381uo9.jpghttp://img53.imageshack.us/img53/2425/3953421rv9.jpg
http://img210.imageshack.us/img210/3514/8332541mv3.jpghttp://img53.imageshack.us/img53/5530/572601vs3.jpghttp://img210.imageshack.us/img210/5647/9489651oe8.jpghttp://img53.imageshack.us/img53/1629/4606681yw5.jpg

cansel_özge
30-08-07, 16:53
http://img53.imageshack.us/img53/5967/4984711wr2.jpghttp://img210.imageshack.us/img210/9043/animation5kw31jf1.gif

banubanu
31-08-07, 11:13
Ben ikinci sezon tanıtımlarında Peter ile ilgili bir şey göremedim.. Acep yok mu? gelecek mi sonradan yoksam. Nathan'ı gördüm saç sakal birbirine karışmış.
Bizde ne zaman başlayacak acaba ikinci sezon bilen var mı?
Syler güçlerini neden kaybetsin ki? Hepsinin nasıl çalıştığını zaten biliyor. Bir de eğer yeniden canlanan adamın kafasını kestiyse onunda o özelliğini alır bence. Öldürmesine gerek yok..

cansel_özge
31-08-07, 12:46
2.sezonda peter var hemde hafızasını kaybetcekmiş
http://img529.imageshack.us/img529/4158/1187626485na11vm71ya6.jpg
burda kelepçelenmiş tutuklanmış yada başka bişi olmuş
yüz ifadesinde göre sanırım bi gücünü keşfetmiş hafızasını
kaybettiği içnde ne olduğunu anlayamamış heralde tabi bu sadece benim görüşüm ne olur bilmem

arrzzu
31-08-07, 21:48
2. sezonda Sylar , müthiş güçte bir hiroyu öldürmeye çalışacak.Onun gücü için yanıp tutuşacak. Bu kişinin özelliği ise kendini yeniden canlandırma imiş.
Sylar bu hiroyu öldürdüğünü sanacak ;ancak özelliğinden dolayı bu kişi tekrar canlanacak.

Ayrıca Sylar'ın kurtulduktan sonra,yani 1. sezonda son sahneden kurtulduktan sonra güçlerinin kaybolduğu ile ilgilide bir yazı var.

Benim görüşüme bakarsak, bunlar biraz palavra gibime geliyor. Bu güçte bir hiroyu düşünemiyorum doğrusu.

ancak 2. sezonda bir kahramanın 1000 yaşında olduğunu biliyorum.galiba Sylar'ın öldürmeye çalıştığı kahramanımız bu.şimdi mantıklı oldu.

alıntıdır ne kadar doğru bilmem arkadaşlar ama syların güçlerini kaybettiğini
sanmıyorum

1000yaşında bir karakter varsa mümkün gibi ama yeniden canlanınca aynı yaşta mı oluyor yani?o zaman kötürüm fln bir şey olmasını beklerim doğrusu.

bir de eğer sylar bu hiroyu öldürmüşse o yeniden canlansın ya da canlanmasın gücünü almış olur ve bu da diziyi bence biraz çıkmaza sokar.
asla öldürülemeyecek birisine karşı savaşmak...

sylar'ın adamın beyninden gücünün nasıl çalıştığını anlaması yeterli nasıl olsa...

cansel_özge
01-09-07, 10:01
1000yaşında bir karakter varsa mümkün gibi ama yeniden canlanınca aynı yaşta mı oluyor yani?o zaman kötürüm fln bir şey olmasını beklerim doğrusu.

bir de eğer sylar bu hiroyu öldürmüşse o yeniden canlansın ya da canlanmasın gücünü almış olur ve bu da diziyi bence biraz çıkmaza sokar.
asla öldürülemeyecek birisine karşı savaşmak...

sylar'ın adamın beyninden gücünün nasıl çalıştığını anlaması yeterli nasıl olsa...

valla bilmiyorum ama syların o gücü alabilceğini
sanmıyorum ben almasını isterim ama o zaman syları
kimse durduramaz yani saçma olur ama filmde 1000 yaşında ama 30
yaşlarında gösteren biri varmış yani bu demek oluyo ki gerçektende
öldüğünde yeniden canlanan biri var

nfl
02-09-07, 10:01
dızının 2.sezonun kasım gıb ekranlarda olcak acıkcası uzuldum cunku amerıkadakı malum tatıller yuzunden cok kopuk kopuk ızlıcez :icon_sorrhatta bı ara 3 ay ara verıyolar:icon_whis

cagladirek
02-09-07, 22:03
arkadaşlar cnbc-e nin yeni sayısında heroesumuzun 2. sezonuyla ilgili bilgiler yer alıyormuş..dergiyi alan bi arkadaş varsa buraya da ekleyebilir mi??

çünkü dergiyi henüz alamamış arkadaşlar var.:)şekil A, örnek 1; ben :)

cansel_özge
03-09-07, 13:55
bu fotolar 2.sezondan 1.bölümden sanırım
http://img63.imageshack.us/img63/3279/001small1bb1.jpg

http://img214.imageshack.us/img214/7830/001small2ec6.jpg

http://img63.imageshack.us/img63/4198/002small3se9.jpg

http://img63.imageshack.us/img63/3482/003small1ub8.jpg

http://img528.imageshack.us/img528/2436/004small1gx1.jpg

http://img529.imageshack.us/img529/6426/005small1hy5.jpg

cansel_özge
04-09-07, 11:54
Cnbc-e müjdeli haberi verdi.Heroes 1.sezon tekrarı,kaçıranlar ve tekrar
izlemek isteyenler için 10 Eylülden itibaren
Pazartesiden Perşembeye 18.50 de.

alıntıdır doğrumu bilmiyorum

cansel_özge
04-09-07, 12:16
heroes yeni fragman verdi görüntüler kötü vidyodan çaktim kusura bakmayın
hiro geçmişte birileriyle konuşuyo baya korkmuş halde
http://img181.imageshack.us/img181/2750/42146529yj5.png
clarie yeni okulunda ama sanırım biraz dışlanıyo tam anlamadım
http://img181.imageshack.us/img181/636/19005628jg3.png
mollyle matt bir masada oturuyo molly matte bağırarak bişiler söylüyo
http://img181.imageshack.us/img181/3047/26365197mi7.png

http://img124.imageshack.us/img124/1412/86076910op2.png

http://img172.imageshack.us/img172/5272/93342401xa0.png
Ando sanırım aprtmandan düşen birinin arkasın bağırıyo
http://img455.imageshack.us/img455/1494/60107541su1.png
nathan ve annesi konuşuyor
http://img455.imageshack.us/img455/5707/44543348xk7.png

http://img455.imageshack.us/img455/5080/29064670yt6.png

cansel_özge
05-09-07, 12:33
devamı:)
http://img256.imageshack.us/img256/8573/19900060in2.png
peter eline feci halde şaşırmış bi şekilde bakıyo
http://img256.imageshack.us/img256/1240/10ou3.png
görüntüde pek görünmüyo karanlık ama biri birine tokat atıyo
ama yere bakılırsa peter atılıyo sanırım tokat ama başka biride olabilir bilmiyorum
http://img455.imageshack.us/img455/3740/11xg7.png
bunlarda o ikiz kardeşler sanırım nedense polisten kaçıyolar
http://img264.imageshack.us/img264/5899/12tj8.png

http://img455.imageshack.us/img455/760/13rj8.png
matt birine silah çekiyo
http://img264.imageshack.us/img264/7155/14ik2.png
biri birinin kafasını suya sokuyo ama kim gözükmüyo
http://img256.imageshack.us/img256/3879/15dw5.png
son olarak maskeli biri çıkıyo bu sezon finalinde heronun kılıcının sahibi varya
işte o adam sanırım
http://img455.imageshack.us/img455/7331/16us5.png
görüntüler gerçekten çok kötü kusura bakmayın:icon_sorr

MetaLoqy
05-09-07, 16:39
adamın kafasını suya sokan kısı hiro qaliba..

sprytus
11-09-07, 14:14
2. Sezon bölümlerinden verilen bu ilgin resimlerle çok iyi bir şekilde olabilecekleri anlamış olduk! Sanırım geçmite Hiro'nun yaşayacağı maceralar bizleri kendisine hayran bıraktıracak nitelikte ve görsellikte olacak arkadaşlar!:img-yes:

sprytus
15-09-07, 08:44
Bu arada Peter'ın eline anlaşılmaz bir şekilde baktığı sahnede geçen görsellik ve sanal kurgunun mükemmelliği sanrırım gözünüzden kaçmamıştır arkadaşlar...Bunca verilen emeğe değecek gibi gözüküyor gibi!:img-yes:

arrzzu
15-09-07, 15:57
ilk bölüm bilmem kaç ay sonra diye başlayacak yasadece hiro'nun hikayesine ara verilmeyecekmiş.onunki aynen kaldığı yerden devam edecekmiş.

bu arada fragmanda molly "bu konuyu konuşmak istemediğimi söylemiştim" diyor sanırım.herhalde sylardan bile "öcü" olan adamdan bahsediyor:img-yes:

Kule2
17-09-07, 19:15
Şu ana kadar,

bahsedileduran şu 2. sezon tanıtım videosunu hala izlemiş değilim.

Ama 2. sezon olacaklara dair bir fikir sahibi olmak için,

müneccim olmaya da gerek yok kanımca.

Temel amacı,

Newyork'ta Bombanın (Peter'ın) patlamasını engellemek olan Hiro,

"5 Yıl Geçince" adlı bölümde,

Geleceğin Hirosundan duydukları yüzünden,

Newyork'u yerlebir eden kişinin Sylar olduğunu zannetmişti.

Fakat O zaman diliminde yaşayan herkes gibi,

Geleceğin Hirosu da,

Nathan vasıtasıyla kamuoyunun yanlış bilgilendirilmesi sebebiyle,

patlamanın asıl failini yanlış biliyordu.

Ve dahası bu yanlış bilgiyi, günümüzün Hirosuna da doğru olduğunu zannederek anlatmıştı.

Böylece Şimdiki Hiro,

Newyork'ta patlayacak kişinin Sylar olduğunu zannedip,

amacından bilmeden de olsa saparak başarısız oldu.

Sylar'ı yoketmeye konsantre olmak yerine,

Peter'ı öldürmesi gerektiğini çok çok geç öğrendi.

Zaten sezon finalinde,

bu hakikati öğrendikten saniyeler sonra,

((esas hedefi olması gereken)) Peter'la ilgili herhangi bir eylemde bulunamadan,

Sylar onu gökdelene doğru fırlattı hatırlarsak.

Velhasıl bilmeden de olsa, yanlış hedefin peşinde koşup durması,

Hiro'nun Newyorktaki patlamayı durduramamasına yol açtı.

Ve doğal olarak görevinde başarısız oldu.

((Görevi Sylar'ı öldürmek değil, Patlamayı durdurmaktı.))

Bunları şu sebeple anlatıyorum.

Patlamayı durduramadıklarına göre o zaman 2. sezonda,

"5 Yıl Geçince" bölümünde gördüklerimizin benzeri bir durumla karşılaşacağız.

Elbette o bölümde yaşananların birebir aynısı olmayacak.

Doğrusu "5 yıl Geçince" bölümündeki kadar büyük kaos beklemiyorum 2. sezon başlangıcında.

Çünkü bir kere ABD Başkanı Sylar değil bu kez.

Fakat yine de,

--> o bölümde gördüğümüze yakın ölçüde bir karmaşaya,

--> o bölümde gördüğümüze benzer dünya görüşlerine,

--> o bölümde gördüğümüze benzer toplumsal algılamalara,

--> ve o bölümde gördüğümüze benzer toplumsal ayrışmalara tanık olacağız bu durumda.

Bu kadar büyük çaplı bir olayı, İSTER İSTEMEZ tüm dünya duyacak.

Sonuçta bir nükleer patlama ((heleki koskoca bir şehrin semalarında gerçekleşmişse)),

ne basından ne halktan gizlenemez.

Kısacası,

bundan sonra olacaklar hakkında "5 Yıl Geçince" adlı bölüm,

bize açık bir kılavuz olacaktır.

O bölümün yer yer 2. sezonla bağlantılı olabilecek çeşitli yanlarını,

sezon ilerledikçe göreceğimizi zannediyorum.

Bir de aklıma gelmişken, Sylar için de söylenecek birkaç şey var.

Sezon finalinde Sylar'ın,

kılıçla deşildikten sonra sürünerek kapağından içeri kaçtığı kanalizasyonda,

büyük ihtimalle,

Molly'nin bahsettiği Yeni Karanlık güç ile karşılacağını,

ve ikisinin ittifak kuracaklarını az çok hepimiz tahmin ediyoruz.

Bence esas önemli olan bu yeni gizemli kötüyle tanıştıkça,

onu tanımaya başladıkça ileriki zamanlarda,

belki de Linderman'ın,

"Newyork'u Havaya uçurma" planının,

ve sıkça sözünü ettiği "Dünyayı İyileştirme" hedefinin,

asıl gerekçelerini anlama fırsatı bulacağız.

Belki de Newyork'un yıkımını,

bu yeni gizemli kötünün orada (belki de kanalizasyonda?) yaşamasından dolayı,

veya kimbilir belki de bir şekilde oraya bağlı / bağımlı olmasından dolayı istemiştir.

Bunları da birbir öğreneceğiz bence.

Yeni sezonda bir başka önemli kişi de Nathan'ın annesi olacaktır.

Anne Petrelli'nin,

"Newyork'un Yıkımı planının" tam olarak tutmamasına tepkisi ne olacak merak konusu.

Bundan böyle Linderman ve Thompson da olmadığına göre...

Bu durumda, örgütün başına geçerse hiç şaşırmam.

Tabii başsız haldeyken gizli organizasyonun Amerika ayağı dağılmazsa...

Açıkçası gizli örgütün gelecek sezon ne halde olacağı,

en büyük bilinmeyenlerden biri gibi gözüküyor.

sprytus
19-09-07, 07:51
Gizli örgütün ne halde olacağı gerçekten de ikinci sezon bölümlerinde bilinmezlik sarmalında çözülememiş bir halde olacağa benziyor arkadaşım! İnşallah daha önceki yıllarda neler yaşanmış ve onlardan önceki kahramanların neler yaptıklarına dair ince gösterimli sahneler ekranlarımıza yansır...Bu arada diziye yeni katılacak olan karakterlerden Maya'nın ne tür bir yeteneğe sahip olduğunu merak etmemek de elde değil!!!:img-wink:

A.Konak
19-09-07, 10:46
ikinci sezonun ne zaman başlayacak?

daha önce izlememiştim heroes'i. internetten indirip hepsini bir izledim. müptelası oldum vallahi. o nasıl bi zeka örneğidir öyle :)

Kule2
19-09-07, 11:10
ikinci sezonun ne zaman başlayacak?

daha önce izlememiştim heroes'i. internetten indirip hepsini bir izledim. müptelası oldum vallahi. o nasıl bi zeka örneğidir öyle :)

Oooooo A.Konak hoşgeldin aramıza :img-wink:

Biz "Heroes Severlerin" ortak özelliğidir zaten müptelalık. :)

((Bazı bölümleri abartısız 7-8 defa izlemiş biri olarak söylüyorum bunu :)))

Hemen sorduğun soruya geliyorum.

ABD'de 2. sezon başlangıç tarihi NBC tarafından 24 Eylül diye açıklandı.

Ve yayınlanacak ilk bölümün adı da "4 Ay Sonra" olacakmış galiba.

Herhalde patlamanın 4 ay sonrasını anlatacaklar.

Fakat yeni sezon bölümleri Türkiye'ye ne zaman gelir diyorsan,

Ne kadar doğru bilmiyorum CNBC-e' de Kasım ayında yayınlanmaya başlanacak diyorlar.

Ama bana göre inşallah 2008 ile beraber Türkiye'de yayınlanmaya başlanır.

Şu bölümler arası bekleme olmaması için...O bakımdan yani.

Zaten şu anda her akşam 18.50'de CNBC-e Heroes'un 1. sezon tekrarını veriyor.

Onlarla idare ediyoruz yani. :)

Bir de benim sorum olacak.

"O nasıl bir zeka örneğidir öyle" diye kimi kastediyorsun merak ettim. :img-blush

Beyaz Gelincik forumlarından sonra,

inşallah burada da sıklıkla konuşma, tartışma fırsatı buluruz.

Hele bir de aynı karakteri tutarsak ((Aziz Ağa ve (AKT) gibi :happy0064 ))...

A.Konak
19-09-07, 11:57
hoşbulduk sevgili kule2.

o nasıl bir zekadır derken heroes'i yazan kişiden bahsediyorum. olayları öyle bir bağlamışki ağzım açık kalıyor her seferinde. :) cnbc-e de yayınlanmadan önce belki internete daha çabuk düşebilir bölümler. umarım öyle olur. çünkü reklamsız ve soluksuz izlemek gibisi yok.

karakter konusunda ise hiro nakamura acayip sevimli. en çok onu seviyorum. :P

sprytus
21-09-07, 08:27
Heroes'la alakalı ilginç bir bilgi de bencen...Maya ile erkek kardeşinin beraber gerçekleştirebildikleri gücün insanları istedikleri gibi kontrol altına alabilmeleriymiş forumlarda geçen bilgilere göre! Haydi bakalım bundan sonra neler olacak hep beraber düşünmeye geçelim...:img-yes:

sprytus
24-09-07, 12:40
Amerika yerel saatiyle Saat 20.00'de başlayacak olan Heroes'un yeni sezon bölümlerinde Peter'ın patlamasından 4 ay sonraya gitmiş olacağız...Tabii bu arada Türkiye saatiyle yarın sabaha karşı Saat 03.00'e denk geldiğini de belirtmeden geçemeyeceğim arkadaşlar! Biz onlardan 7 saat ilerideyiz...:img-yes:

hateTHElove
24-09-07, 15:16
amerikalı heroes hayranlarının özlemi bugün bitio...bakalım biz ne zaman izleyebileceiz yeni sezonu:icon_sorr 2-3 daha bekleriz gibime gelio kasımda başlayacak denmişti doğru mu??

ceyda deniz
24-09-07, 15:29
bende çok seviyorum bu diziyi zevkle izliyorum şimdiye kadar hiçbir bölümünü kaçırmadım ama yeni sezona daha var ya en kısa sürede başlasa izlesek yeni bölümleri merakla bekliyorum açıkçası

DEADMAN
25-09-07, 16:53
2. sezon süper başlangıç yaptı! ilk sezondan daha heyecanlı olcağı ilk bölümden belli! 2. bölümün trailerıda bunun devamını sürdürceğini gösteriyo herkese ii seyirler;)

sinemsert
26-09-07, 01:41
sonunda izledim yahu ilk bölümünü hiro ve claire ağırlıklı idi ama enteresan şeyler de olmadı değil tabi ki
ama en sonu beni bitirdi aman yarabbi peter nolmuş öyle
nathan'ın halide içler acısı idi Hironun hayal kırıklığı
babasının ölücek olması
ama bir yakışıklı daha diziye girmesi sevindirdi oda uçuyooo west çok tatlı idi

A.Konak
26-09-07, 13:16
daha iyi olmasını beklerdim açıkçası. ama yine de güzeldi. şimdi bir şey söylemeyelim, herkes izlesin yorumları sonra yaparız :)

Kule2
26-09-07, 13:57
2. sezon süper başlangıç yaptı! ilk sezondan daha heyecanlı olcağı ilk bölümden belli! 2. bölümün trailerıda bunun devamını sürdürceğini gösteriyo herkese ii seyirler;)

2. sezonun açılış bölümünü ve sonrasını,

ta ki CNBC-E'den verilinceye kadar izlemeyecek biri olarak,

2. sezonla ilgili hem umduklarım var,

hem de neler olabileceğine dair belli tahminlerim de var.

((Ki tahminlerimi yazmıştım zaten --> 2. SEZON TAHMİNLERİM (Tıklayın :) ) (http://www.dizifilm.com/forum/showpost.php?p=4815890&postcount=679)))

Umduklarıma gelirsek...

ilk sezonun tamamını izlemiş biri olarak,

tıpkı geçen sezonun İLK 20 BÖLÜMÜNDE olduğu gibi,

--> karakterlerin eylemlerinin çok daha anlaşılır ve tutarlı olduğu,

--> (birkaç istisna dışında) hemen hemen eksiksiz ve akıcı bir kurgunun olduğu,

--> Ve ÖZELLİKLE İlk 20 bölümdeki gibi mantık hatalarının ASGARİDE kaldığı,

bir 2. sezon olmasını ve yeni sezonun,

bu doğrultuda bir hikaye ve içeriğe sahip olmasını temenni ediyorum.

Yoksa eğer bizi,

geçen sezonun son 3 bölümünde gördüğümüz gibi,

birtakım akılalmaz mantık hatalarının GÖZE BATTIĞI,

ve yer yer bazı karakterlerin de,

sebebi bir türlü anlaşılamayan eylemlerde bulunduğu,

bir 2. sezon bekliyorsa,

işte o durumda Heroes bu büyük popülaritesini,

daha da ötesi kazandığı dünya çapındaki bu muazzam hayran kitlesini,

kaybetmeye başlayabilir kanımca.

Fakat şu anda olabileceklerin kötüsünü değil iyisini düşünerek,

yeni sezonu bekliyorum CNBC-E' de.

Artık umutları boşa çıkarmamaları dileğiyle...

MetaLoqy
26-09-07, 22:12
3. ve 4. bölümlerin sadece isimlerini buldum :)
3.Bölüm: Kindred (Akraba)
4.Bölüm: The Kindness Of Strangers (Yabancıların Nezaketi)

Taşkın
27-09-07, 18:49
İkinci sezonun ilk bölümünü az önce seyrettim.
Yeni karakterler şimdilik beklentimi tam olarak karşılayamadı dersem yeridir.
Biraz daha ilginç özellikleri olan karakterleri bakalım ilerde görebilecekmiyiz?
İlk sezonda merak ettiğim şu gizli örgütün esrarını açmaya başladılar.
Buna sevindim doğrusu.Parkman,Suresh ve Mr. Bennett in birlikte çalışmaları güzel olmuş.
West in uçmak dışında başka yetenekleri de olsa iyi olur.
Yoksa Nathan ın kopyası olması dışında dizide pek bir işe yaramayacak.
Claire ile yakınlaşması da tam oturmuş.
Acaba claire ile yakınlaşması bir tuzak olabilir mi diye düşünüyorum.
Benim için Heroes da en önemli karakter olan Peter hafızasını kaybetmiş ve tüm güçlerinden habersiz.
Sanırım Peter i Geçmişi Olmayan Adam daki Jason Bourne e benzetecekler.
Yavaş yavaş güçlerini keşfederken kendini tanımaya çalışacak.
Bu bir tahmin tabiki.Hiro her zamanki gibi mükemmel.
Şu 1691 deki konu daha ilginç geldi bana bilemiyorum siz ne dersiniz?
Orda da bir Son Samuray hikayesi var ama olsun yine de hoşuma gitti.
Meğersem bizim kılıç ustamız bir ingiliz miş (neden şaşırmadım acaba? )Bakalım içmeyi bırakıp köyü kötülerden kurtaracak mı ? Ve güzel japon kızı ile evlenecekler mi ?

sprytus
28-09-07, 07:59
Tam olarak izleyemesem de Heroes'un yeni sezon bölümünü şahsen ben heyecanlı ve diğer gizli kalmış sırları yavaş yavaş ortaya çıkarması bakımından iyi buldum arkadaşlar! Maya ve erkek kardeşinin neler yapabileceğini ileriki bölümlerde daha da detaylı görebilme şansı yakalayacağımız açısından da merakla beklemekteyim...:img-yes:

kuzuum
28-09-07, 21:09
yeni sezonun en sonunda baslamasi gercekten fanlari icin super oldu(bnde dahil!..)
ilk bolum bnde fazla bekleneni wermesede her heroes bolumunde oldugu gibi bizi dusnmeye zorlamasi insanin icine su serpiyor ve en sonunda nathan'in jason bourne'e bnzemesi fikri gercekten gusel etki saglamis seyircinin aklini basndan almasi konusunda(benzetme icin taskin'a tesekkurler bu arada (: )
nathan eger guclerinden bi haber sekilde yasama tkrar basladiysa yine newyork sehri tehlikede olabilir cnku anlamasi we tkrar bomba halini almasi gndeme gleblir!.. en fazla mrak edilense bnce!.. hiro'nun babasini olduren kapisonlu karakterimiz we blmedigimiz 9 kisilik ekip(bazilarini blioruz sdece)

MetaLoqy
28-09-07, 22:23
bence üzerinden biraz zaman qeçmesini bekleyelim izlemeyenler olabilir onlara haksızlık olmasın...?

Taşkın
29-09-07, 03:20
bence üzerinden biraz zaman qeçmesini bekleyelim izlemeyenler olabilir onlara haksızlık olmasın...?

Cnbce de 2. sezon ekim kasım gibi başlayacak herhalde.Bu yabancı dizileri televizyondan izlemek bir dert.Heoes Lost ve diğerleri.Geçen 1. sezonda Heroes un bölümlerini netten anlık indirip izlerken televizyon izleyicileri 8-10 bölüm geriden gidiyodu.Çok üzücü bir durum tabiki.
Neyse burası spoiler olduğu için rahat rahat yazabilirim.
İzleyemenler zaten bu bölüme bakmayacaklardır.
Ben de öyle yapıyorum çünkü.
Evet Sn. Kuzuum Bizim Peter Petrelli 1. sezondaki gibi korkak ve güçlerinin altında ezilen bir kişilik sergilemişti.
Bu bölümde biraz daha farklı olduğu kesin.
Kendisi hakkında çok fazla yorum yapamıyorum çünkü 5-10 sn. civarı göründü sadece.
Bu arada şu west hakkında düşüncelerim değişmeye başladı.
Bence kendisinin kötü bir amacı var.
Nasıl derseniz ilk olarak Claire Bennet e arabayla yaklaşması bir tesadüf değil gibi.
Sonra da onunla özel olarak ilgilenmesi ve en sonunda evini izlemesi bana çok garip geldi.
Bu karaktere dikkat etmek lazım.
Bu Hiro nun babasının daha ilk bölümden öldürülmesi çok enteresan oldu.
Bizim Hiro kesin bu işle ilgilenecektir ileriki bölümlerde.
Maya nın çizdiği kişi Hiro nun babasının katili mi acaba ?

sprytus
29-09-07, 07:19
Hiro'nun babasının katili olsa olsa kötü karakterlerden şimdiye kadar bildiklerimizden hangisi olabilir sizce arkadaşlar? Tahmin etmekte zorlanmamak gerektiğine inanıyorum...:img-wink:

DEADMAN
29-09-07, 09:47
Hiro'nun babasının katili olsa olsa kötü karakterlerden şimdiye kadar bildiklerimizden hangisi olabilir sizce arkadaşlar? Tahmin etmekte zorlanmamak gerektiğine inanıyorum...:img-wink:

bence bu başka bi karakter çıkabilir yani hironun babasının döneminden olanlardan! hatta aklıma şu görünmez adamın olabilceği bile geldi ama o diildir sylar çıkarsa yuhhh derim sylarla hironun babası hiç bi ilişkisi olabilirmi pek kestiremiyorm

MetaLoqy
29-09-07, 09:54
molly nin rüyasında korktuqu bogy man olma ihtimali yüksek

nfl
30-09-07, 11:39
dergıde yazana gore 2.sezon kasımdan ıtıbaren yayınlanmaya baslıcakmıs

MetaLoqy
30-09-07, 13:03
tv den takıp edecekler hayırlı uqurlu olsun^^buda iyi önceki sezon 6 ay sonra verilmişti..:mad72:

Eyve
30-09-07, 15:37
Öncelikle yeni bölüm herkese hayırlı olsun.Genel olark güzeldi tabi hiro ile ilgili beklentilerim bu bölümde tam gerçekleşmedi ama inş. ilerleyen bölümlerde gerçekleşir. kuzumm a Peter ile Jason Bourne yakıştırmasında tamami ile katılıyorum.Belki bu yeni peter hafızasını kazanana kadar tmmen farklı güçlü korkak olmayan bir adam olabilir diye düşünüyorum.Yanlız bir şeyde ordaki adamlar peter daki güçü keşfetip onu kullanma yolunada gidebilir diye düşünüyorum.Beklediğim başka bir şeyede değinildi bu arada molly nin rüyalarındaki adam bu arada buggy man sylar diye biliyorum.Hiro nun babasını olduren ya ucabilyor yada claire gibi birşey olmuyor yada teleportlanıyor bence bu 3 güçten birine sahip yoksa ordan kurtulması imkansız diye düşünüyorum.Bakalım yarın yeni bölüm çıkacak neler olacağınıda beklicez

seth_gecko
01-10-07, 16:55
Peter'dan başlamak istiyorum hafızasını kaybetti ve bazı arkadaşlar Jason Bourne yakıstırması yapmıs ama Peter hafızasına çabuk kavuşur diye düşünüyorum bu arada İrlandalı ganster özel güçlere sahipmiş Peter onunda güçlerini emecektir ve ikisi New York'a beraber gidecektir herhalde...

Claire ve ailesi yeni bir hayata başladı.West'inde gücü olduğunu gördük ama sanırım tek gücü uçmak olmasa gerek çünkü zaten uçabilen bir(hatta Peter'la beraber iki)kahramanımız var artık izleyip göreceğiz

Hiro geçmişe döndü bakalım Kensei'yi doğru yola çekebilecek mi?Hiro'nun babası öldürüldü sırada Peter&Nathan'ın annesi var

Maya'nın gücünü henüz anlayamadım bakalım onuda göreceğiz

Ünlü öcüyü görmek için Sylar'ı gördüğümüz zaman kadar bekleyeceğiz sanırım

Yeni sezon yeni kişilerle başladı umarım ilk sezon kadar ilgi çekici bir şekilde devam eder

spiderkf
01-10-07, 18:44
molly nin kabuslarında gördügü kişi west olabilir.tabiki bu bir tahmin çünkü west uçabiliyor belkide başka bir sürü yetenegi var.molly nin dediklerine bakarsak bu kişi çok güçlü bu west olabilir.west olabilmesi içinde tabi diger güçleri varsa onlarıda görmemiz lazım.west in öcü olma ihtimali hero nun babasını öldüren aynı kişi olmasından da çagrışım yaptı heronun babası ile artık her kimse yere düşen kişinin ordan kurtulması için bu kişinin uçması gerekir diye düşünüyorum.ama tabi bu konular öncelikle syların durumunuda görünce iyice netlik kazanıcaktır.bi de nathan aynada yüzünü yanık olarak gördügü sırada sanki bana peter ile bomba patladıktan sonra sanki yüzünde yara olmuş o anı hatırlamış gibi geldi bana ama orasınıda büyük bi ihtimal flashback şeklinde gösterip konuya netlik kazandırırlar.

cansel_özge
01-10-07, 19:26
Cnbc-e dergi nin ekim sayısından

-Kristen Bell’in sadece 5 bölüme konuk olacağı sürekli oyuncu olarak kalmayacak.
-Heroes’un bizi fazla bekletmeyip Kasım ayında Türkiyede olacak.
-Sylar’ın hem gerçek hem mecazi anlamda bambaşka bir yerde olacak.
-Micah’ın ik sezonun aksine bu sezon bol bol arkadaş edinecek.
-Ali Larter’ın söylediğine göre yağımcılar kulağına Niki’nin biraz ”Nikita”nın peşinden gideceğini çıtlatmış.(Luc Besson’un La Femme Nikita filminde Anne Parillaud,hapistenb alınıp devlet için suikastçı yetiştirilen genç kadının öyküsünü anlatıyor.)
-Uzay yolunun Uhura’sı Nichelle Nichols,Dana Davis’in canlandırdığı Monica Dawson’ın büyük annesini canlandıracak-Dawson katrina kasırgası sonrası New Orlands’ta yaşayan genç bir kahraman-

alıntıdır

Taşkın
01-10-07, 22:18
http://www.bilgisepeti.com/image/h1.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h2.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h3.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h4.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h5.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h6.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h7.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h8.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h9.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/h10.jpg

Taşkın
01-10-07, 22:22
http://www.bilgisepeti.com/image/w1.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/w2.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/w4.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/w5.jpg
http://www.bilgisepeti.com/image/w6.jpg

Bilemiyorum west de olabilir ama west daha uzun ve zayıf gibi.
Hiro nun babasını öldüren kişi daha kısa ve güçlü birine benziyor.

sprytus
02-10-07, 08:11
Hiro'nun babasını ö