yaramas
12-10-07, 20:53
bişe sorucam ben herosun devamlı takipçisi deilim ama bişe merak ettim Kristen Bell Heros'a mı gelio ??:img-blush
|
Tüm Versiyonu Göster : Heroes - Spoiler yaramas 12-10-07, 20:53 bişe sorucam ben herosun devamlı takipçisi deilim ama bişe merak ettim Kristen Bell Heros'a mı gelio ??:img-blush MetaLoqy 13-10-07, 00:12 bişe sorucam ben herosun devamlı takipçisi deilim ama bişe merak ettim Kristen Bell Heros'a mı gelio ??:img-blush ewt 5 bölümlük katılıyo 5.bölümde qöreceqiz.. sprytus 13-10-07, 07:35 Bu oyuncunun katılımıyla beraber dizimizdeki iyi roller sergileyen oyuncuların sayısı yükselecektir demektir! Bu arada Peter'ın İrlandalı mafya üyelerinin elinden türlü numaralar yaparak kurtulduğu sahnelerdeki görsel mükemmelliğe dayalı performansı bir harikaydı arkadaşlar...:happy0064 ahesti 13-10-07, 19:11 arkaslar bi aralar diziye bir türk kahraman katılacagı soylentılerı vardı acaba kı oldugunu yada resmını gonderırmısınz cansel_özge 13-10-07, 19:54 son fotoğraf öpüşmeye benziyor ama neden bir ölünün yanında olsun ki? hem de bennet'in. bence o kişi west değil nathan. orda da nathan herhalde destek olmaya çalışıyor kızına. foto bize öyle geliyor ama aslında öpüşmüyorlar doğal olarak. yani ben öyle düşünüyorum. evet bencede nathana benziyo yakın hali destek oluyodur kızına babası sonuçta öpüşüyolarmış gibi gözüküyo ama sarılıyo olabilirler ama bennet ölmesin ya istemiyorum:icon_sorr sprytus 14-10-07, 08:02 Öpüştüklerine ben şahsen inanamıyorum! İnşallah böyle bir durum ortada yoktur...Bu arada Claire'in West'le ilişkisi bakalım nerelere doğru gidecek! Haydi bakalım hayırlısı...:img-wink: Eyve 14-10-07, 20:30 Arkadaşlar bence ordaki kişi west ve o fotoğrafta anlatılan Claire West ile yakınlaşırsa babası ölücek anlamına geliyor diye düşünüyorum sprytus 15-10-07, 06:46 Fotoğraftaki kişilerin genellikle Company'de daha önceden çalışmış veya alakalı olan kişiler olduklarını rahatça görebilirsiniz...Bu arada West'in uçma yeteneğinin Nathan'dan geçme durumu var mıdır acaba sizce? Ne dersiniz arkadaşlar?:img-yes: Taşkın 15-10-07, 07:56 Fotoğraftaki kişilerin genellikle Company'de daha önceden çalışmış veya alakalı olan kişiler olduklarını rahatça görebilirsiniz...Bu arada West'in uçma yeteneğinin Nathan'dan geçme durumu var mıdır acaba sizce? Ne dersiniz arkadaşlar?:img-yes: Bu , aynı ve benzer yetenekler sadece akrabalık bağı olanlar aracılığıyla iletiliyor ise dediğin gibi Nathan veya Nathan ın Babası ya da Annesi ile bir bağının olması gerekir.Şahsen ben Claire ile West in akraba çıkmalarını istemem doğrusu. MELENA 15-10-07, 15:52 Bu , aynı ve benzer yetenekler sadece akrabalık bağı olanlar aracılığıyla iletiliyor ise dediğin gibi Nathan veya Nathan ın Babası ya da Annesi ile bir bağının olması gerekir.Şahsen ben Claire ile West in akraba çıkmalarını istemem doğrusu. bencede akraba çıkmasınlar yaf.ilk başlarda herkes peter ile claire i düşünmüştü.amca,yeğen çıktılar.şimdide bi üvey erkek kardeş yada o tarz bişi umarım olmaz.bence resimdeki kişi nathan.babasının ölümünü gören claire e destek olmak için orda diye düşünüyorum. sprytus 16-10-07, 07:54 West ile Claire'in akraba çıkabilme ihtimalleri hiç de az değil bence arkadaşlar.Yine de sevgili konumuna gelmiş olan bu gençlerin! akraba olmasını ben de istemem doğrusu!Bu arada dün akşam yayınlanan Heroes'un yeni bölümüyle beraber Amerika'da Heroes'un bayağı bir reyting aldığını da belirtmeliyim...:img-yes: Taşkın 17-10-07, 21:08 Sonunda Molly nin çok korktuğu kişinin kim olduğunu öğreniyoruz. Parkman ın babası olması ilginç aynı zamanda da güzel oldu. Bakalım ilerde neler olacak Baba ile oğul arasında. Sylar her zamanki gibi kendine göre özel insanları buldu. Maya ve kardeşinin gücünü alması çok kötü olacak.Umarım Sylar ın çarkları dönmeden ( iyileşmeden ) Maya ve Kardeşi onun gerçek yüzünü görüp kaçarlar. Nathan yine ilk sezondaki görüntüsünü veriyor. Hala olaylardan uzak ve umursamaz.Parkman Suresh Molly Haitili ve Bennet in ortak hareket etmesi herkesin yararına ama Nathan bunu göremiyor herzamanki gibi.Sanırım anlaması yine uzun zaman alacak. West in Claire in evini gözlerken Mr. Bennet i mutlaka görmüş olmalı diye düşünüyorum.Sanırım Claire e bu konuda oyun oynuyor. Şu Micah ın kuzeni Monica nın yeteneği de güzel.Herşeyi çabuk öğrenmesi bana Hiro nun 1. sezondaki kız arkadaşını hatırlattı. Bakalım Monica ve Micah ilerde birlikte neler yapacaklar ? http://www.bilgisepeti.com/image/monica01.jpg http://www.bilgisepeti.com/image/monica02.jpg http://www.bilgisepeti.com/image/monica03.jpg coolwater 17-10-07, 23:52 bölüm 4 iğrenç ötesi rezil bir bölümdü.hiç bir gelişme olmadı benim nazarımda ve konuyu hiç bir yere bağlayamadılar.birde bölümün sonunda to be continued yazdılar..hadi yaa ciddi olamazsınız.lan zaten ortalama 22 / 23 bölüm oynayacak bu sezon tabiki dewam edecek..işyerimde gün boyu rapid şifrem patladığı için limewire ile boğuşa boğuşa indirdim..geldim yorgun argın eve aha az evvel izledim tam bir hayal kırıklığına uğradım..ne olduğunu anlayamadan bitti..peter bu bölüm hiç yoktu.oysaki heroes un esas oğlanı peter..ilerki bölümlerde sylar ile başedecek altyapıya sadece peter sahip.hafızasını yitirmiş/bilmemnereye ne şekilde olduğu belirsiz bir biçimde düşmüş/mafyacılık oynuyor.amcamlar tutmuş claire in gönül işleri ile koca bir bölümü dolduruyorlar..aynı şekil hiro da hiç yok ortalıkta..olay kısaca şu arkadaşlar..claire(hayden panettiere) bu aralar holly-wood magazin dünyasında en üst sıralarda.takip ediyorum yabancı forumlarda yok hayden şunu aldı şuraya yemeğe gitti şunla fotoğraf çekildi falan filan ablamız pek bir popüler bu aralar..ve bu popülerlik te maalesefheroes yapımcılarına çok cazip gelmiş olacakki dizinin ruhuna/hikayenin özüne ihanet etmek pahasına claire i ön plana aldılar esas hikayeyi ikinci plana yittiler..season 2 nin ilk 4 bölümünde neredeyse her bölümün yarısını claire ayırdılar..yanlış yoldalar..bu şekil giderse o çokca kıyasladıkları lost bir yana smallville ayarına bile ulaşamazlar..smallville i artık daha çok sewmeye başladım.. zaruret icabı edit..yaw okudumda yazdığım msj ı ne kadar akıcı konuşmuşum böle..fena kızmışım anlaşılan :D sprytus 18-10-07, 08:06 Peter'ın bölüm içinde olmaması gerçekten de ilginçti ama yine de Sylar'la alakalı olan sahneler tek kelimeyle heyecan doluydu! Bu arada Nathan'ın bütün olan bitenlere karşı duyarsız kalma durumu hala devam ettiğinden bundan sonra Peter'ı onun gibi soğuk ve duyarsız! insanların fazla olduğu İrlanda'da araması gerekir bence!!!:img-yes:Maya ve kardeşinin neredeyse Sylar'ın hakkından geleceği sahnede birbirlerine sarılarak gücü absorbe etmeleri hiç de iyi olmadı.:img-icecr ikarus75 18-10-07, 14:35 Berbat bir bölümdü.Pater yok Hero yok, varsa yoksa claire'in aşk hayatını izledik.Yok amigo kızmı olacak yok saklanacak valla sıktı artık.Bacak kadar kız diziyi döndürüyor. Bir tek Monica bu bölüme renk kattı.Onunda her gördüğünü birebir uygulama yeteneği gerçekten güzeldi.Şu iki latin kardeşin New York yolculuğu herhalde bir 4-5 bölüm sürecek gibi ki onlardanda gına geldi.Varsalarda kurtulsak. Bu arada Peter ın abisi Nathan'ın kısa bir sahnesi vardı.Aynada suratına bakarken yüzü bir anda yanmış derisiz bir insanın yüzüne döndü.Nathan aynaya yumruk atınca eski halini aldı. Soru?Acaba Nathanın peterla birlikte patladığı sırada yüzümü yandı? eğer yandıysa yüzü niye normal duruyor.Yoksa Nathan hayal mi gördü? sinemsert 18-10-07, 14:44 bu bölümü bende pek beğenmedim fazla donuktu claire'ın hollywood sahnesine varmişler parayı ve pek açıklayıcı bir bölüm değildi kafada çok soru bıraktılar bakalım haftaya salı izlecez yeni bölümüm umarım daha iyi olur A.Konak 18-10-07, 15:41 bu bölüm clarie ve micah'ın kuzeni ile geçti. monica ilerleyen bölümlerde güzel şeyler yapacaktır. sylar hakikaten çok şanslı. yeteneğini geri aldığı an maya'nın işini bitirecektir. ama buradaki soru şu. sylar gücüne nasıl kavuşacak? molly'nin korktuğu adamın parkman'ın babası çıkması bana da ilginç geldi. peki molly neden bu kadar çok korkuyor ondan. sylar çok daha fazla tehlike teşkil etmesine rağmen ondan korkmadı. bu yüzden parkman'ın babasının sırlarını merak ediyorum. nathan'ın annesi de niye gizliyor gerçek katili? korktuğu nedir? yine sorularla dolu bir bölümdü. benim gözlerim de peter, hiro ve andoyu aradı. MetaLoqy 18-10-07, 18:18 bende pek beqenmedim parkman ın babasınında bu işle ilqili olduqu ilqinçti parkman ın babasının yanındaki kadın kim acaba?ölmüşte olabilr ama eqer yaşıyorsa we diziye qiricekse bizim kahramanlardan birinin annesi çıkarsa şaşırmam :) Taşkın 18-10-07, 21:26 Her ne kadar aksiyondan uzak bir bölüm olsa da konuyu önemli bir yere bağlayacaklarını düşündüğüm için bence kafayı fazla buna takmamak gerekir. Claire in West ile yakınlaşmasını adamlar 5-10 dakika ile geçiştiremezlerdi. Ayrıca bu bölümde West in Claire in güvenini kazanmak için neler yaptığını bize gösterdiler.Ve Claire in bu yüzden babasına bile bile yalan söylediğini de gördük.Claire çok önemli bir karakter , onun gücünün Sylar da olduğunu düşünmek bile istemem doğrusu. Sanırım Claire West i ailesine tercih etmesi ona pahalıya mal olacak. Ayrıca Heroes bir kişiye veya bir kurtarıcıya odaklı dizi değil malesef. Ben de öyle olduğunu düşünmüştüm 1. sezon fakat değilmiş sonunda anladık İlk sezonda bir çok iyi karakter birlikte hareket ederek kötü sondan kurtuldular hatırlarsanız. DEADMAN 18-10-07, 22:19 bölümde ilgimi çeken monica ve geçmişler ilgili olan şeylerdi. parkmanın babası mollynin görmek istemediği adam umarım molly uyanır! monicanın yetenek süper ve bence renkli bi kişilik! bölümde hiro ve niki eksikliğini hissettim zaten nikiyi daha bi tek 3. bölümde görebildik! claire olayını fazla uzatmasınlar! peterda yoktu bide nathanın suratı neden öyle oluyo arada! acaba o patlama sırasında ne oldu yada ne olmadı? tabi maya alejandro ve sylar birlleşmesi var! maya süper ya iyiki katıldı diziye umarım onu sylara öldürtmezler sprytus 19-10-07, 07:12 Hiro'nun babasını onum öldürdüğüne inanılan Angela Petrelli bence Matt'in babası veya Bob'la daha önceden ilişkisi olmasından kaynaklanan, az daha kendisinin ölümüne neden olabilecek durumu Matt'e açıklarken söyledikleri bence elle tutulur gerçeklikler değil! Bu işin önümüzdeki bölümde tamamen çözüleceğine inanıyorum...:img-yes: MetaLoqy 19-10-07, 15:32 sonraki bölümü cok heycanla beklememin bir sebebi de Kristin Bell "Elle" adlı karakterle diziye katılacak olması ilqinç şeyler buldum; Kristen Bell ve Tim Kring’le yapılan bir röportajda dizinin gidişatı ve Elle Karakteri hakkında bazı ipuçları verilmiş. 1) Elle karakteri, Kristen Bell için de hala bir gizem. 2) Elle Peter’i bulacak. 3) Elle’in Claire ile ilişkisi “çok enteresan” ve beklenenden “daha derin bir ilişki”. Kız kardeş olabilecekleri konusunda ufak bir şaka yapıyor fakat gerçeklik payı varmış gibi sonra bu şakayı ört bas etmeye çalışıyor. 4) 5. bölümde karşımıza çıkıyor Elle, fakat sonra Bölüm 8 ve 9′a kadar Heroes’da göremiyoruz onu. 5) Bell şimdilik sadece 13 bölüm için Heroes ekibiyle anlaşmış durumda. 6) Dizideki bazı oyuncuların dizideki rolleri bitecek. Seyirciler bunu da göz önünde tutmalı. 7) Resimdeki 12′liyi bu sezon iyicene görücez. Bell “Lost” dizisinden rol teklifi almadığını söyledi. 9) Bell, Quinto(Sylar) ile dizide beraber sahnelerinin olmasını istiyor çünkü gerçek hayatta çok iyi arkadaşlar. MetaLoqy 19-10-07, 16:03 http://i216.photobucket.com/albums/cc274/MetaLoqy/heroes12libx8a.jpg Matt in babasının ismi Maury iymiş Heroes’un cep telefonu için hazırlanan oyunundan da adının Maury olduğunu Maury Parkman rolünü ise Alan Blumenfeld canlandırıyor. Blumenfeld daha önce birçok dizide ve filmde oynamış bir oyuncu. Ewt Heroes un cep telefonu oyunuda çıkmış bulunmakta ^^ spiderkf 19-10-07, 18:25 bir şey dikkatimi çekti farkındaysanız sezon finalinde hiro sylar ı kılıçla yaraladıgı zaman sylar yere yıgıldı ve sylar ın gözler beyaz oldu.demek istedigim peter ın 19.bölümde başına cam girdigi zaman gözleri beyaz olmuştu(o an ölmüştü)demekki sylar ında bilmedigimiz bir sırrı olabilir.tabi bunun en büyük cevabı sylar ın hamamböcekleri ile ilgisini açıkladıkları zaman ortaya çıkacaktır.sezon finalinde hamamböcekleri vardı daha sonra 4.bölümde gördük bunları bunlar hep sylar ile alakalı.hamamböcekleri ile ilgili bilgiyi suresh ilk bölümde vermişti onunla ilgili bir baglantısı olabilir. sinemsert 19-10-07, 23:03 bir şey dikkatimi çekti farkındaysanız sezon finalinde hiro sylar ı kılıçla yaraladıgı zaman sylar yere yıgıldı ve sylar ın gözler beyaz oldu.demek istedigim peter ın 19.bölümde başına cam girdigi zaman gözleri beyaz olmuştu(o an ölmüştü)demekki sylar ında bilmedigimiz bir sırrı olabilir.tabi bunun en büyük cevabı sylar ın hamamböcekleri ile ilgisini açıkladıkları zaman ortaya çıkacaktır.sezon finalinde hamamböcekleri vardı daha sonra 4.bölümde gördük bunları bunlar hep sylar ile alakalı.hamamböcekleri ile ilgili bilgiyi suresh ilk bölümde vermişti onunla ilgili bir baglantısı olabilir. evet haklı olabilirsin ama bence bu bölüm iyi olcak tanıtımları izlediğim için baya beğendim sprytus 20-10-07, 07:00 Hamamböcekleri öldüklerini dışarıya göstermemek için 10-15 gün kendilerini ölmüş gibi gösterebilen yaratıklardır! Burada Sylar'ın ona yardım eden kanalizasyon içinden çıkıp ortalarda gözüken hamamböceğinin bir simgesel durum yaratmak için, yani Sylar'ın kendisini korumak için yapmış olduğu bir edimdir bu arkadaşlar!Radyasyondan bile kolay kolay etkilenmeyen bu hayvanların bir içyüzü olduğunu ileriki bölümlerde izeyeceğiz mutlaka:img-yes: delfin23 20-10-07, 14:24 e2 Hreoes'un tanıtımını verdi 11.11.2007'de bölümleri başlıyacakmış acaba 1 sezonumu yayınlıycak yoksa 2 sezonumu bilgi verebilirseniz sevinirim 4ewerbrucas 20-10-07, 15:27 e2 Hreoes'un tanıtımını verdi 11.11.2007'de bölümleri başlıyacakmış acaba 1 sezonumu yayınlıycak yoksa 2 sezonumu bilgi verebilirseniz sevinirim ewt o reklamı bende gördüm ama cnbcede neyse 2.sezon başlıyor iyi oldu ya böylece çok beklememiş olucaz:img-wink: KeReMcEmİm 20-10-07, 16:04 e2 Hreoes'un tanıtımını verdi 11.11.2007'de bölümleri başlıyacakmış acaba 1 sezonumu yayınlıycak yoksa 2 sezonumu bilgi verebilirseniz sevinirim 1. sezonu yayınladılar 2. sezondur sonunda başlıo o da çok mrk ediorum neler olcak spoilerları baştan kaçırdığım için ne olu ne bitcek hiç bi fikrim yok MetaLoqy 22-10-07, 12:12 evet Arkadaşlar Matt in Babasının Adının Maury olduqunu Söylemiştim Daha Demin İzlediqim Video Gösteriyorki Matt in Babası Yani "Boogey Man" 5.Bölümde Karşımıza Çıkıyor... Bold yazı ile mesaj yazmayınız. sprytus 23-10-07, 06:29 Heroes'umuz 11 Kasım'da yeniden başlamış olacak arkadaşlar! Yeni sezon bölümleriyle beraber heyecan ve görsellik yine bizleri esir almaya devam edecek...Elle'nin bu kadar Peter'ı içtenlikle ve azimle araması! bence bazı gerçeklerin yavaş yavaş ortaya çıkacağının emaresidir!:img-wink: sprytus 24-10-07, 07:10 İnternetten izlediğim kadarıyla ikinci sezonun 5. bölümünde geçen bir ayrıntı bayağı bir dikkatimi çekti arkadaşlar! Nathan'ın hala gömekte olduğu sanrılardan hareket ederek kotarılmış olan sahnelerde Matt ve Nathan'ın Boogeyman'in evindeyken birlikte yaşamış oldukları eforlara dayalı olan kavgaları ve onlara bunları bir şekilde yaşatmış olan gücün niteliği ve değerliliği! bayağı merak etmeme sebep oldu arkadaşlar...Burada birbirlerine neredeyse birer düşman gibi vurmalarına ve zarar vermelerine neden olan şey veya güç nedir acaba? Bunu merak etmemek elde değil!:img-yes: DEADMAN 24-10-07, 12:12 dün 5. bölümü izledim ve bu mattin babasını ilk başta öyle görünce kendini korumaya çalışan biri olarak düşündüm ve bide fotoğrafıda vardı üstelik işaretlenmiş bi şekilde ama daha sonra yaptıklarını görünce gücünü kötüye kullandığı ve yoldan saptığı ap açık ortaya çıktı bunu lindermann nathana söylemişti bazılarımız bunu kötüye kullandı diye! elle'in yetenek gerçekten çok güzel onu kötü olarakta göremiyorum iyi olarakta babası kim çıkcak merak ediyorum bob çıkabilir diye düşünüyorum! monica yani copycat gerçekten inanılmaz kim istemez öyle güçleri olsun:) bence o yaşlı kadınında yetenekleri var! nikiye noldu birden öyle her yeri dağıttı! sanırım jessicanın etkisi hala var ama 1. sezonun finaline göre jessica kaybolmuş olmalı diye düşünüyodum bundan sonra açıklığa kavuşcaktır 6. bölüm trailerında zaten çıkıyo ordan mohinderın yanına geliyo ilginç şeyler olcak! andoda hirodan mesajları tercüme ettirdi bakalım hiro ne zaman geri döncek prenses yokoya aşık oldu:) ya bide bu charles deveauxun ölüm sebebi neydi acaba onudamı bu boogey man öldürdü Taşkın 24-10-07, 22:42 Evet arkadaşlar güçlerinde evrimi olması diziye ayrı bir hava katacak. Matt Babasından bunu duyunca çok şaşırdı ve güçlerinin sınırlarının olmadığını bilmekle neler yapabileceğini anladı.Benim tahminim Mollyi Matt in kurtaracağı yönünde.Ayrıca daha önce de bahsettiğim Monica da çok güçlü bir karakter olmaya aday.Heroes da kötüler üzerinde biraz Bruce Lee hareketleri görmek fena olmaz.Son olarak esas adamım Peter Montreal de neler yapacak. Merakla haftayı bekliyorum. sprytus 25-10-07, 07:03 Charles Devaux'u kendisinin hastalanması sebebiyle herhangi bir dış müdahaleye gerek duyulmadan öldü arkadaşlar...Dikkat ederseniz Peter'da onun hastabakıcısıydı ve onun sahip olduğu gücü yani rüyalara hakim olabilme yeteneğini aldı! Bu da bizlere bazı gerçekleri açıklayıcı bir ön bilgi olarak gözükmez mi acaba?:img-yes: A.Konak 25-10-07, 16:12 5.bölümü çok beğendim ve şaşırdığım sahne sayısı oldukça fazlaydı. özellikle nathan-matt ve matt'in babası üçgeninde. peter'ı bulmaya gelen kadın yeni biri herhalde. peki babası kimdi? telefonla konuştu ya. hiro artık dönmeli. onun geçmiş maceraları beni fazlasıyla sıkmaya başladı. micah ve monica çok sevimli bir ikili oldular. Taşkın 25-10-07, 21:14 elle'in yetenek gerçekten çok güzel onu kötü olarakta göremiyorum iyi olarakta babası kim çıkcak merak ediyorum bob çıkabilir diye düşünüyorum! monica yani copycat gerçekten inanılmaz kim istemez öyle güçleri olsun:) bence o yaşlı kadınında yetenekleri var! Bu Elle Peter ın sevgilisinin abisini öldürdükten sonra " Biraz doğaçlama yaptım demesi " Bana soğukkanlı katilleri hatırlattı.Sylar Peter ve Hero dan farklı iyi ve kötülerin çıkması diziye çok daha değişik güzel bir hava katıyor.Yaşlı kadının yetenekleri konusunda hiç düşünmemiştim ama bencede güçleri olabilir.Matrix deki Kahin gibi bir görünüşü ve duruşu var. sprytus 26-10-07, 06:48 Yaşlı kadının Micah'ın akrabası olması dışında bir alakası olabileceğine ben inanmıyorum!Bu arada Matt'in babasının Nathan'la birlikte onu bir odaya hapsederek gerçek olmayan şeyleri onlara gösteriyor olması bir anlamda Candice gibi istediklerini insanlara gösterebilme yeteneğini çağrıştırmıyor mu arkadaşlar? Ne dersiniz...:img-yes: MetaLoqy 27-10-07, 09:13 ABD’de bu bölümle ilgili yapılan yorumlardan, ve gidişatla ilgili verilen ipuçları: 1. Kristen Bell-Süper!! Bu yoruma ben de katıldım. Diziye ayrı bir hava getirdi. Kendine güveni çok fazla olan bir Hero’yu canlandırıyor. Kristen Bell’in Elle karakterinin gelmesi ile bazı ilginç sorular ortaya çıkmaya başladı. Bir kaynağa göre Elle’in babası bildiğimiz biri. Bob? Nathan?(–Heralde değildir adamın daha kaç tane gayrimeşru çocuğu olacak) Valla ben bulamadım. Peki Elle’in annesi kim? Claire’le kardeş olduğu ihtimali var. O zaman belki anneleri aynı olabilir. Elle’in annesi ateş saçan kadın olabilir, ne dersiniz? Onu da bilmiyoruz tabi. 2. Karanlık Taraf: Bildiğiniz üzere Mohinder artık Şirket adına çalışmaya başladı ve yorumlar onun yeni HRG olduğu yönünde. Çünkü Mohinder da aynı ailesini korumak için (Molly Walker) Şirket adına kötü işler yapabiliyor. Ayrıca, Matt’in çok kötü bir babası olduğunu öğrendik. Hangi baba 25 yıl görmediği oğlunu 3 kağıda getirir??? 12′linin bulunduğu resme bakınca yeni nesil Hero’lardaki kötülerin oranı eski nesil Hero’lardaki kötülerin oranından oldukça düşük. Bir kötü Sylar’ımız var di mi yeni nesil Hero olarak? 3. Fantastik M’ler: Monica ve Micah sıkı bir takım oluşturdular. Bu ikili yanlarına Matt, Molly ve Mohinder 3′lüsünü alarak Fantastik M’ler Takımını oluşturabilirler. (–Şaka tabi). Monica’nın özelliği bu bölümde iyice anlaşıldı. Gördüğü her türlü hareketi taklit edebilme yeteneği. Ama Micah ile piyano çalarken dikkat etmişsinizdir, Monica sonlara doğru kontrolü kaybediyor ve çok hızlı çalmaya başlıyor. Acaba gücünü tam kontrol edemiyor mu? Belki Mohinder ona yardımcı olacaktır bu konuda. 4. İki Kişilikli Niki: Niki’nin Şirket’te olduğu ve Jessica kişiliğinden kurtulmak için tedavi gördüğünü öğrendik. Jessica’dan kurtulursa eğer süpergüçlü olma yeteneği gidebilir. Jessice bazı durumlarda ona yardımcı oluyordu. Nankörlük yapıyor Niki de canım. Jessica kaç defa hayatını kurtardı Niki’nin. Micah’nın da kurtardı hem. Gelecek Bölümlerden Beklentiler: Bir Yol Hikayesi: Alejandro ve Maya haftalardır Meksika’dan ABD’ye geçmeye çabalıyorlar. Yolda da ne tesadüftür ki Sylar’cığımızı buluyorlar. Sylar ve Alejandro pek iyi yol arkadaşı değiller. Alejandro Sylar’ın kim olduğunu bilmiyor tabi!!! Isaac’ın Eserleri Sonsuza Kadar: Gelecek bölümde, HRG Isaac’ın 6 resmini daha bulacak. Bu resimlerde Niki, Claire, Hiro, Suresh ve esrarengiz bir kişi ve Peter’la ilgili şok edici gelişmeler var. Resimlerden bir tanesinde cinayet ve bir tanesinde bir ceset torbası var. —-Heyecanla bekliyoruz—- Sorular: 1. ABD’de en çok tartışılanlardan biri Kristen Bell’in diziye yakışıp yakışmadığı yönünde? Bu konuda biz Türkler ne düşünüyoruz? 2. Hiro’nun geçmişte takılıp kalması gerçekten beni üzüyor. Sadece beni değil çoğu Heroes izleyicisi bu konuya takılmış durumda. Acaba Hiro’yu ve Kensei’yi gelecekte görebilecek miyiz? Daha önce yapılan açıklamalarda Kensei’nin gelecekte Kane adıyla yaşadığı yönündeydi. Bu karakter ne zaman karşımıza çıkacak? sprytus 30-10-07, 07:51 Bence Kristin Bell gibi yetenekli bir oyuncunun Elle karakterini oynaması arayıp da bulamayacağımız türden bir durum bence! Yine de Amerika'da bazı izleyicilerin ondan hoşlanmayışı acaba Peter'ı bu kadar inatla araması ve onun hakkından gelmek istemesi mi acaba?:img-yes:Hiro ve Takezo Kensei ileride karşımıza geçmişten kurtulup geleceğe doğru ışınlanacakları birtakım olaylarla mı acaba karşımıza çıkacaklar? Kensei'nin bir İngiliz olarak bizlere sunulması ise ayrı bir egzantriklik bence...:img-wink: Taşkın 30-10-07, 20:17 Bence Kristin Bell gibi yetenekli bir oyuncunun Elle karakterini oynaması arayıp da bulamayacağımız türden bir durum bence! Yine de Amerika'da bazı izleyicilerin ondan hoşlanmayışı acaba Peter'ı bu kadar inatla araması ve onun hakkından gelmek istemesi mi acaba?:img-yes:Hiro ve Takezo Kensei ileride karşımıza geçmişten kurtulup geleceğe doğru ışınlanacakları birtakım olaylarla mı acaba karşımıza çıkacaklar? Kensei'nin bir İngiliz olarak bizlere sunulması ise ayrı bir egzantriklik bence...:img-wink: Kensei'nin şu an ki zamanımıza gelmesini istemem.Gelirse ne olacak ? Hepimiz tahmin edebiliyoruz az çok.Geleceğin dünyasında şaşırıp kalacak. Her neyse ondan önemlisi bence şu ; Madem geçmişte Kensei özel güçlere sahipti o zaman başkaları da olabilir.Belki de Kensei son görevinde bilmediğimiz bu özel güçleri olan kişi tarafından öldürülecek. sprytus 31-10-07, 07:11 Her zaman söylenegelen ve Sylar'dan da kötü olduğuna inanılan Boogeyman'ın de ben ölümsüz olduğuna ve kolay kolay ölmediğine inanmaktayım arkadaşlar! Kensei'nin hakkından gelse gelse bu Öcü Adam! gelebilir...Matt'in babasının da bazı gerçekleri bilmesine karşın açıklamamakta direnmesi ve Nathan'la Matt'e ''Daha bu gördükleriniz hiçbir şey değil!'' demesi bende bazı teorileri harekete geçirmek de geç kalmıyor!:img-yes: DEADMAN 31-10-07, 14:49 evet yine geleceği kurtarma operasyonu başlıycak bu sefer 1 sene sonrasına peter gitti yeni sevgilisiyle yine herkes bi acayip! 7. bölüm trailerı zaten dahada ilginç! DL ölmemişmiydi yaw yoksa bu numara yapıp gömülüp sonra mezarındanmı çıktı nedir! nikiye ne haller olmuş zaten 6. bölümde mohiindera bi tane geçircek zannettim ki geçiriyo 7. bölümde:) ama daha farklı şeylerde var niki ölceğini söylüyo mohindera niki-mohinder ikilisi olcak gibi bundan sonra! bu boşaltma işi baya ilginç olcak dünya nüfusunun %93 ölmüş yuhhh!!! nahtan öğreniyo 7. bölümde peterın yaşadığını kim söylüyo- - -bob yanılmıyorsam!! peter elle ile karşılaşcak sanırım bu bölümde! biraz karman çorman yazdım ama 6. bölümle ilgili mohinder çok iyi yaptı tabi sonuçları ne doğurcak bilinmez monicanın yeteneğini almak yazık olurdu! alejandro ve sylar karşı karşıyada geldi! mayadada ne şans var syları kimse öldüremedi bu kız 2 kere öldürdü yine diriltildi claire ve west o ponpon kıza iyi bi ders verdiler ama yinede zavallı deli muamelesi görcek! ya bide şu virüsle ilgili bişey geldi aklıma sanırım virüsü kaitlin yani peterın sevgilisi arkımız getircek çünkü geleceğe gidiyolar ve ordan virüsü kapcaklar sonuçta! peter iyileştirme yeteneğiyle virüsü yenerde kaitlin bişey yapamaz 7. bölümde onları karantina tarzı bi yere götürüp bişey yapıyolar önlem amaçlı neyse izleyip görcez bozyaka 01-11-07, 00:18 arkadaslar internetim yoktu, o yuzden uzun sure yazamadim. benim sormak istedigim birsey var, syler nasil yok olmustu 1. sezonda. neden simdi guclerini kullanamiyor. o patlamamisti ki. maya ise tam bir salak. abisini dinlemiyor. sanirim syler onu etkisi altina aldi. kendisi gibi kotu biri yapacak. ilk baslarda surekli agliyordu, birini oldurdum diye. en sonunda ise syler sayesinde isteyerek yapti. ayrica claire'in erkek arkadasinin bi numarasi var ama.... onun yuzunden claire'i ve mr.bennet'i bulacaklar bence. bu arada mohinder in gucu de ortaya cikti ikinci sezonda. kani ile bir tur virusu iyilestirebiliyor. sprytus 01-11-07, 07:21 Tamam arkadaşım Sylar patlamamıştı ama birinci sezonun son bölümünde dikkat edersen Hiro tarafından kılıçla yarı baygın yarı ölü bir biçimde bir hamamböceği tarafından kanalizasyon kapağının içine doğru çekilmişti! Sanırım bunca başından geçen olaydan sonra yeteneklerini kaybetmesini normal karşılamak da olağan dışı sayılmamalı...Ne dersiniz arkadaşlar?:img-wink: deadly_angel 01-11-07, 16:20 Heroes’da yeni sezon, yeni maceralar “Heroes”un ikinci sezonunu bekleyip tekrarları izlerken, dizinin yapımcılarından ve oyuncularından küçük ipuçları gelmeye devam ediyor. İşte yeni sezon üzerine birkaç tüyo daha... “Sıradışı yeteneklere sahip sıradan insanlar”dan oluşan kahramanlarımız geçen sezon bir yandan New York’u yerle bir edecek bir patlamayı önlemeye, bir yandan da özel güçlere sahip kişileri avlayan Sylar’ı durdurmaya çalışmıştı. Sezon finali birçok soruyu cevaplamakla birlikte, kafalarda özellikle karakterlerin geleceğine dair birçok yeni soru işareti yaratmıştı. Heroes yaratıcısı Tim Kring, yapımcı Jeph Loeb gibi isimler ve dizide izlediğimiz oyuncular, “tatil” mevsiminde yeni sezonda bizi bekleyen gelişmelere dair birçok ipucu verdi. Evet, gerçi sezon finalinde akıbeti tam olarak belli olmayan her bir karakterin geleceği hakkında çok da kesin yorum yapmaya yanaşmadılar. Mesela düşünce okuma yeteneğine sahip polis Matt Parkman’ı oynayan Greg Grunberg, her ne kadar yazın düzenlenen “Heroes dünya turu”na katılsa da, nihayetinde karakterinin “göğsüne dört kurşun yediğini” belirterek hayatta kalıp kalmadığının belirsiz olduğunu söylüyordu Aynı şekilde, sezon finalinde gökyüzünde gerçekleşen patlamanın ardından Nathan ve Petrelli kardeşlerin başına ne geldiği de belirsizdi. Nathan’ı oynayan (ve çeşitli yorumlara yol açacak şekilde, gür bir sakal bırakan) Adrian Pasdar söyleşilerde bu şekilde “eli kolu bağlı olmanın” güçlüğünden dem vuruyordu. Keza, Sylar’ın da akıbeti belirsizdi. Hiro ise son olarak kendini 17. yüzyıl Japonya’sında bulmuştu. Öte yandan, Heroes hayranları bilgiye tamamen aç kalmadı. Söz konusu karakterler konusunda çok açık bilgi verilmese de, onları canlandıran aktörlerle ikinci sezon için anlaşılmış gibi görünüyor. Hatta bu oyuncuların bazıları karakterleri hakkında küçük tüyolar vermekten geri kalmıyor. Örneğin Zachary Quinto, karakteri Sylar’ın bu sezon kendisini “hem kelime anlamıyla hem de mecazi anlamda çok farklı bir yerde bulacağını” söyledi. Niki Sanders’ın oğlu küçük Micah’ı oynayan Noah Gray-Cabey ise karakterinin korunaklı yaşamından biraz dışarı çıkıp arkadaş edineceğini açıkladı. Niki Sanders’ı oynayan Ali Larter’ın söylediğine göre yapımcılar kendisine bu sezon Niki’nin biraz “Nikita”nın izinde gideceğini çıtlatmış (Luc Besson’un La Femme Nikita filminde Anne Parillaud, hapisten alınıp devlet için suikastçi olarak yetiştirilen genç kadının öyküsünü anlatıyordu). 17. yüzyıl Japonyası’na giden Hiro ise orada “kahramanı” olan samuray Kensei ile karşılaşacak, ama kafasında canlandırdığından oldukça farklı birini bulacak karşısında: Sarışın, beyaz tenli bir İngiliz! YENİ GELENLER Bu sezon Heroes kadrosuna birtakım yeni karakterler de katılıyor. Yeni sezonda Kensei’yi oynayacak olan aktör David Anders, adını hep büyük bir Japon idolü olarak duyduğumuz karakteri hakkında “İngiliz, biraz ayyaş, biraz serkeş, biraz hovarda” yorumunu yapıyor. Dania Ramirez, Dominik Cumhuriyeti’nden Amerika Birleşik Devletleri’ne varmaya çalışan Maya Herrera adındaki kadını canlandıracak ikinci sezonda. Yapımcı Jeph Loeb, Maya’nın karakteri hakkında “Şunu söyleyebilirim ki, fazla hissediyor” diyor. “Onu ağlatmak istemezsiniz. Gerçekten kötü bir şey olurdu bu.” Dana Davis’in oynadığı Monica Dawson ise Katrina Kasırgası felaketi sonrası New Orleans’da yaşayan genç bir “kahraman”. Orijinal Uzay Yolu dizisinin Uhura’sı Nichelle Nichols, Monica’nın büyükannesini oynayacak. Ayrıca Veronica Mars dizisiyle adını duyuran genç aktris Kristen Bell de bu sezon beş bölümlüğüne Heroes’a konuk olacak. İKİNCİ SEZONA DOĞRU “Heroes”, ilk sezonun finalinde öyküsünü olaylı bir doruk noktasıyla sonuca bağlamakla birlikte, yine de merakımızı uyandıran bir kapanış yapmıştı. Feodal Japonya’da bir Hiro, ortadan kaybolmuşa benzeyen bir Sylar… Peki “sıradışı güçlere sahip sıradan insanlar”ımızı ikinci sezonda ne bekliyor? İşte bazı ipuçları, söylentiler… İlk bakışta olağan görünen insanların olağanüstü birtakım yetenekler geliştirmelerini anlatan Heroes, ilk sezon boyunca geliştirdiği öyküyü, sezonun 23. ve son bölümüyle sonuca bağladı… Ama ardında hayranlarının yeni sezonu büyük bir merakla beklemesine sebep olacak birtakım ipuçları, muğlaklıklar ve sorular bırakmayı da ihmal etmedi. Mesela, Sylar’a ne oldu, öldü mü? Finalin sonunda Hiro’yu feodal Japonya’da görüyorduk; orada ne yapacak, ne kadar kalacak? Görünmez Adam’ı bir daha görecek miyiz? Şüphesiz iki sezon arasında, dizinin hayranlarının kafasını bunlar ve benzeri sorular meşgul ediyor. Ancak Heroes hayranları dizi tatilde diye illa ki bilgi açlığı çekmek zorunda değil, çünkü dizinin yaratıcısı Tim Kring ve ekibi, gayet faal bir tatil mevsimi geçirip bir taraftan dünyayı gezmekten, bir taraftan da yeni sezonla ilgili birtakım ipuçları vermekten, sorular cevaplamaktan geri kalmadı. Biz de bunları derledik. İşte Heroes’un ikinci sezonuyla ilgili bazı ipuçları... Finalde bütün kahramanlar bir araya gelmişti. Tekrar ayrılıyorlar mı? Evet. Dizinin yaratıcısı Tim Kring, dizinin gizli keyiflerinden birinin bu karakterlerin hayatlarının birbirleriyle nasıl kesişeceğine dair tahminler yürütmek olduğunu söylüyor ve “Evet, ikinci sezon yine birbirlerinden ayrı yerlerdeki kahramanlarla başlıyor” diyor. Kaynak: Ntv deadly_angel 01-11-07, 16:23 İkinci sezonun ilk bölümünün konusu ne? Öncelikle, bölümün adı Four Months Later, yani Dört Ay Sonra. Heroes’un ilk sezonunda bu tür “zaman atlamaları” görmüştük; yeni sezon da böyle bir zaman atlamasıyla başlıyor… Yani kahramanlarımızla yeniden karşılaştığımızda, Heroes dünyasında ilk sezonun finalinin üzerinden dört ay geçmiş olacak. Bunun ötesinde ilk bölümle ilgili pek bir şey bilinmiyor, ama birtakım yeni karakterlerle ve yeni kahramanlarla tanışacağımız kesin gibi. Hiro ne kadar süre geçmişte kalacak? İlk sezonun sonunda, Hiro’yu geçmişte, feodal Japonya’da görüyorduk. Peki acaba oradaki ziyareti kısa mı sürecek? Orada ne kadar kalacak? Tim Kring’in bu soruya cevabı: “Bir avuç bölüm boyunca” oluyor. Ve evet, diğer kahramanların aksine, geçmişe giden Hiro’nun öyküsüne hiç ara verilmeden, kaldığı yerden (yani sezon sonunda onu gördüğümüz yerden) devam ediliyor. Hiro’yu daha büyük kılıç dövüşlerinde izleyecek miyiz? Evet, izleyeceğiz anlaşılan. Ne de olsa eğitimini aldı! Kring zaten bütün bu eğitimin onun bu tür sahnelerde yer alabilmesi için bir temel olarak düşünüldüğünü söylüyor. Sylar geri dönecek mi? Öyle görünüyor.Evet, epey bir hırpalandı, Hiro’nun kılıcı karnına saplandı, gayet ölüydü… Ama sonra vücudunun ortadan kaybolduğunu gördük, dolayısıyla karakter için ikinci sezonun kapısı ardına kadar açık bırakıldı. Görünüşe göre, o kapıdan geçti de. Çünkü dizinin yapımcıları, Sylar’ı oynayan Zachary Quinto ile ikinci sezon için anlaşmış durumda. O hâlde ikinci sezonun da kötü adamı Sylar, öyle mi? Sylar’ın durumunun ne olacağı, karakterin ne yapacağı meçhul, ama yeni sezonda en azından bir kötü adamla daha tanışacağımız söylenmiş durumda. İlk sezonda küçük karakter Molly Walker, çok korkutucu bir kötü adamdan söz etmişti… Evet, Tim Kring ve Masi Oka, yaptıkları bir söyleşide ikinci sezonun ilk 11 bölümünde bu karakterle tanışacağımızı söylüyor. “Eski kuşak” ile ilgili yeni şeyler öğrenecek miyiz? Evet.İlk sezonda meşhur Linderman’ın ağzından, kahramanlarımızdan önce de birtakım “özel güç sahibi insanlar” olduğunu öğreniyorduk. Bu “eski kuşak”ın Heroes macerası sona ermemiş gibi görünüyor. Tim Kring, ilk sezonun tamamının bir nevi “birinci cilt” oluşturduğunu ve başlığının da “Genesis” yani “Yaratılış” olduğunu söylüyor…. Ve ikinci sezonla birlikte adım atacağımız öykünün adının “Generations” yani “Kuşaklar” olduğunu belirtiyor. “Geçen yıl Linderman karakteriyle, Pettrelli’lerin annesiyle, George Takei ve Richard Roundtree’nin canlandırdıkları karakterlerle temsil edilen bir kuşak daha olduğu gibi bir mantık oluşturmuştuk” diyor dizinin yaratıcısı Tim Kring. “Bu sezon ele alacağımız temalardan biri, anne-babaların günahlarının çocukları bulması.” Görünmez Adam’ı yeniden görecek miyiz? Kesin olmamakla birlikte, bu konuda umut var gibi görünüyor. Kring, görünmez adamı oynayan Christopher Eccleston’ı çok sevdiklerini ve tekrar çalışmayı çok istediklerini, ancak Ecclestone çok meşgul bir aktör olduğundan tüm meselenin beraber çalışacak vakti ayarlamak olduğunu söylüyor. Kaynak Ntv MetaLoqy 03-11-07, 01:09 2.sezon a hazırlıklı qirmek isteyenler için 10 Kasım-Cumartesi günü 18.50′den başlayıp 23.00 a kadar Heroes 1.sezonun son 5 bölümünü izleyebilirsiniz... elos 04-11-07, 10:38 nihayet 2.sezona dair olan bölümlerden ben de izleyebildim,gerçi 6. bölümü izleyemedim ama izlediklerim için şunu söyleyebilirim ki 2.sezon da en az ilk sezon kadar sürükleyici,heyecan verici ve biraz da karışık.ilk sezonu da ilk olarak ortalardan başlamıştım izlemeye,dolayısıyla neler olup bittiğini anlamak için baya zorlanmıştım:icon_whis2.sezonda baya bir karışık gibi geldi bana,ime ne olacağı belli değil.zaten itiraf etmeliyim ilk iki bölümde claire nin olduğu kısım dışındaki yerlerde oldukça sıkıldım,özellikle de maya ve kardeşine hiç ısınamadım,sürekli ağlayıp duruyo:icon_whis sylar ın 2.sezonda da olması kesinikle süper bişey:happy0064 diziye hareketlilik katıyor:img-wink:ne düşündüğünü,neler yapacağını kestirmek zor...özellikle de maya ve kardeşini de öldürmeye çalışacak mı onu merak ediyorum,ama şimdilik bu zor görünüyor,kızın bir ağlaması yeter:img-icecr ve de syların hiç gücü kalmamış,bakalım tekrar nasıl kavuşacak güçlerine,o yanılsamalar yapan kızı hemen öldürmese daha ii olabilirdi,en azından kız ona yardım ediyordu... peter a gelince...peter ın dönüşü muhteşem oldu kesinlikle...güçlerini süper kullanıyor.bir de hafızası yerine gelse,bu sefer güçlerini kontrol etmede o kadar zoranmayacağa benziyor..ama yanındaki kıza (sevgilisi oldu sanırım artık)pek ısınamadım,o kızın da bir gücü çıkarsa hiç şaşırmam...bir de anlamadığım,peter ın o ilk buunduğu yere nasıl girdiği...sanırım başkalarının parmağı var bu işte..şirket doldu ortalık... niki ye çok üzüldüm ya,hali pek hoş değil,umarım ordan kurtulur..aslında son zamanlarda jessica yı idare eder gibi olmuştu ama sanırım jessica nın hakimiyeti ele geçirmesinden korkuyor...umarım mohinder yardım eder ona:icon_sorr hiro nun gittiği yerden de sıkıldım ama oradan da farklı şeyler çıkacağa benziyor,ama temennim en kısa amanda diğerlerinin yaşadığı zamana döner:img-wink: matt..o her zamanki gibi çok iyi ama sanırım bu sefer de babası yüzünden biraz başı ağrıyacak:icon_sorrsylar dan da kötü gözüküyor babası,çok değişik güçleri var,hele kabuslar oluşturması...gerçekten içinden çıkılması çok zor görünüyor..ama benim tahminim onunla baş edebilecek kişi yine matt olacak,çünkü sonuçta onun oğlu ve güçlerinin onun üzerinde etkisi oluyor gibi.. ve claire...itiraf etmeliyim ilk sezonda hiç sezmezdim claire nin olduğu yerleri ama 2.sezonun başından itibaren en heyecan verici gelişmeler onun kısmında yaşanıyor:icon_whis west çok şeker bir çocuk,ve yetenekleri de var ama gerçekten iyi mi orası kesin değil..işin kötüsü claire in babasıyla da bir geçmişi var...dolayısıyla claire babasıyla tanıştıramıyor onu:icon_sorr ve isaac mr.bennet ın öleceğini çizmiş ama bence bir şekilde işler değşecek..en çok merak ettiğimn kısımların şimdilik onların olduğu bölümler olduğunu söyleyebilirim... son olarak da şunu söyleyebilirim ki dizi yine heyecen verici olacak anlaşılan,ama umarım en kısa sürede bu aralarındaki kopukluk sona erer ve kahramanlarımızı yine içiçe izleriz:img-wink: deadly_angel 05-11-07, 15:33 Peter Petrelli Aslında Kadın mı?! Bu şaşırtan sorunun kaynağı, “Heroes“un bu sezonki 5. bölümü Fight or Flight‘ta gördüğümüz Peter’ın pasaportu. Peter’ın pasaportundaki cinsiyet kısmında F yani female (kadın) yazıyor. Acaba bu durum “Heroes” ekibinin gözden kaçırdığı ciddi bir hata mı yoksa Peter Petrelli cinsiyet değiştirme gücüne de mi sahip? http://www.dizidizi.net/wp-content/uploads/2007/11/heroes_peter_f.jpg Kaynak: DiziDizi Taşkın 05-11-07, 22:37 Peter ın zamanda yolculuk yapması güzel oldu. Hiro geçmişiyle uğraşırken Peter geleceği düzeltmeye çalışacak ne güzel. Ayrıca yeni güçlerini keşfedip onları kullanmayı öğreniyor. Yanındaki kız arkadaşının da ona eşlik etmesi çok iyi. Çünkü Niki-Jessica nın gücü Peter ı yoldan çıkarabilir. Arkadaşların dediği gibi Mohinder bekleneni yaptı. Ondan başka bir şey beklemek yanlış olurdu zaten. Sylar Maya nın erkek kardeşine ( Alejandro Herrera ) gerçekleri itiraf ederken Alejandro nun onu anladığını düşündüm bir an. Alejandro da heroes da sevdiğim karakterlerden oldu. Monica nın ise ipod u alıp o müthiş yeteneğini daha da geliştireceğini ve onları kullanacağını düşünmek bile çok sevindirici. Monica Peter ın ve Sylar ın sahip olduğu güçlerini kullanan mükemmel bir kopyası.Onu da seyretmek heyecan verici. bozyaka 06-11-07, 07:06 arkadaslar bir arkadas kensei gelecegin adam'i demisti. gercekten de oyle oldu. bu konu hakkinda ipucu vardi da ben mi kacirdim ya? bu haftaki bolum yine superdi. kensei'nin tamamen kule donmus bir halde gosterdi. ama yine de iyilesmesine sasirmadim. peter patlamadan kurtulmustu. bu da kurtuldu. hiro oldugunu dusunmekle hata etti. iyi ama kensei neden bu derece kotu oldu? hirodan intikam almaya mi calisiyor? yoksa bilmedigimiz bir suru sirlar mi cikacak? kensei gelecege nasil gitti? hiro'nun aldigi baslikla gelmis olamaz degil mi :) sinemsert 06-11-07, 19:22 çok güzel bitti bu bölümwalla adam kensei ve bakalım neler olcak niki ölcekmi off ya neler neler DEADMAN 06-11-07, 22:30 claireın gücü nikiyi kurtarcak inş! niki ölürse yuh! protesto ederim valla!! bundan sonraki bölümü sabırsızlıkla bekliorm 4 ay önce olan şeyler sorular cevaplancak! sprytus 07-11-07, 07:44 Niki'nin ölümü halinde zaten dizinin izlenilir olma özelliğini bayağı bir yitireceğini zaten tahmin etmemek olmaz!Şaka bir yana Claire'in Niki'ye birer kahraman dayanışması tutum ve davranışları sergileyerek hayatını kurtarıp kurtaramayacağını sanırım bir müddet daha beklemek zorunda kalacağız...:img-wink: Taşkın 11-11-07, 13:25 Bence de eski temposunda gitmemesinin nedeni Peter ın , Sylar ın ve Hiro nun farklı yerlerde olması.Bazılarının güçlerini kaybetmesi veya habersiz olması Hiro nun geçmişteki olaylarla çok ilgilenmesi günümüzdeki sorunları kaçırmasına neden oldu.(Babasının ölmesi ve 1 yıl sonraki Dünya daki hastalık olayı ) Ayrıca yeni karakterler de baya konuyu derinleştirdi. Bölümün en ilgi çeken tarafı Kensei nin Adam karakterinin ta kendisi olmasıydı. Hiro ya oyun oynamış.Peter ile daha önce tanışmışlar ve sanırım zamanda yolculuk ile kendini iyileştirme yeteneği var.Ayrıca eskilerin takımındaki biri olarak sanırım başkasının yerine geçebiliyor ya da öyle görünüyor. Başka güçlerini bilmiyoruz ama bu adamdan başka güçlerde çıkacağına eminim. Sylar eski gücüne kavuşunca Adam Peter ve Hiro ile birlikte Heroes müthiş olacaktır eminim. sealth 11-11-07, 15:24 bence adam'ın gücü hızlı iyileşmenin ötesinde birşey ölümsüzlük,zaman yolculuğu yapabilme gücü olduğunu zannetmiyorum yaşadığı yıllar boyunca iyileşme gücü gelişmiş ve ölümsüzlüğe dönüşmüş olabilir. sinemsert 11-11-07, 20:44 Heroes 2×10′dan Bir Sahne(Spoiler!!!) http://img104.imageshack.us/img104/8986/episode10wz7.jpg (http://imageshack.us) Fotoğrafta, Claire’i görüyorsunuz. Ellerinde birinin küllerini tutuyor ve ağlıyor. Sağ tarafta West duruyor ve sol tarafta annesi, Mr. Muggles ve kardeşi duruyor. Burdan babası HRG’nin öldüğü sonucuna verebiliriz. Zaten Tim Kring bu sezon 4 tane ana karakterin ölerek diziden ayrılacakları konusunda açıklama yapmıştı. Amerikan sitelerinde okuduğum yorumlar HRG’nin diziden çıkması halinde bu dizi izlenmez şeklinde olmuş Eyve 11-11-07, 20:51 Bu sezon başladığında Kensei(Adam)'ında kendini yenilediğini görünce aklımda hep şu soru vardı bunlar kendilerini iyleştiryorlar ama acaba kafalarına bir şey girmedikçe ölüyorlarmı aslında öylede ölmüyorlar ama hep merak ettim ve de cevabını aldım adam 600 yıldır yaşıyormuş yani zamanda yolculuk yapcağını bende sanmıyorum ama başka güçleri olabileceğine veya çok güçlü olduğuna inanıyorum ama Peter kimin tarafında yer alacak o da önemli sonuçta Adam'ın gücü veya varsa güçleri ne kadar iyi olursa olsun herzaman en güçlü Peter bu yüzden onu yanına çekmek isteyecek ve kanıt olarakta şu 1 yıl sonraki virüs ve şuanda aşık olduğu kızın abisinin öldürülmesi Peter için baya bir ikna edici olabilir ama acaba Adam ve Peter ne zaman tanıştı ve şirket hakkında yanıldık derken acaba atıyorum Peter 20 yıl sonrasından geçmişe dönüp Adamla tanışıp onunla şirket kurmuş olmasın sonuçta Kensei'de Hiro çıktı yani yada buna benzer gelecekteki Peter Adamla ortak iş çevirmiş olabilir veya gelcekteki Peter şirketin kötülüğünü anlamış ve zamanda geriye dönüp Adamla konuşmuş o Peter'ı dinlememiş sonrada onun haklı olduğu anlamış ve o notu yazmış olabilir galiba biraz fazla uçtum ama :) Siz nedersiniz arkadaşlar .Mohinder da silahıda görünce Bennet'ı onun vuracağı fikri aklıma iyice yerleşti siz nedersiniz bilmem ama arkadşalar bence Mohinder Bennet'ı vuracak gibi.Aklımda bir soru daha var Adam mı iyi yoksa Bob mu ? yada ikiside mi birbirinden kötü bu arada Adam bu kadar yıldır yaşıyor ve şirketide o yönlendirmiş hatta kurmuşta olabilir o yüzden Sylar'dan habersiz olması imkansız gibi birşey acaba onuda yanına mı çekecek yada başka bir planı var mı ? buda merak ettiğim sorular arasında ama şu Peter ve Sylar biran önce tekrar güçlerini düzgün kullanıp dönerse iyi olur çünkü herkes aksiyon bekliyor bence.Bu bölümde Claire ye hem kızdım hemde hakverdim tamam Bennet zamanında kötülük yapmış olabilir ama sonuçta adam onun için yapmadığı şey kalmadı hatta West yüzünden ölecek bile Claire'nn tepkisinde haksız olduğunu düşünüyorum.Bakalım şu yeni bölüm gelsinde en azından 4 ay içerisinde neler olmuş onun merakını gidrelim hepinize iyi günler arkadaşlar Taşkın 11-11-07, 21:33 Adam mı iyi yoksa Bob mu ? yada ikiside mi birbirinden kötü bu arada Adam bu kadar yıldır yaşıyor ve şirketide o yönlendirmiş hatta kurmuşta olabilir o yüzden Sylar'dan habersiz olması imkansız gibi birşey acaba onuda yanına mı çekecek yada başka bir planı var mı ? Bob şirket adına çalışıyor.Şirketin ise iyi olmadığını biliyoruz 1. sezondan. Ben şirkete güvenmiyorum açıkçası. Bob un gerçek yüzünü ilerleyen zamanlarda anlarız. Adam ın ( Kensei ) ne yapmaya çalıştığını bilmiyoruz. Hiro nun söylediğine göre Adam iyi biri. Hiro Adam a hala güveniyor ve iyi olacağını düşünüyor. Umarım yanılmaz. A.Konak 11-11-07, 21:39 bennet gerçekten ölecek herhalde. :( hakikaten dizi, ilk sezonki temposundan çok ama çok uzaklarda. bunda bence de en büyük etkilerden biri hiro'nun çok uzun süre geçmişte kalması, peter'ın hafızasını kaybetmesi ve sylar'ın güçlerini yitirmesidir. hiro nihayet döndü, peter da yavaş yavaş hatırlamaya başlıyor. bu hafta da sylar'ın neden gücünü kaybettiğini ve gücüne kavuşma sinyallerini alırsak daha iyi olacağını düşünüyorum. Eyve 12-11-07, 21:19 Arkadaşlar şimdi ''4 Ay Önce'' adlı bölümün fragmanını izledim ve yarına kadar nasıl bekliyeceğim blimiyorum suan yazacaklarım spoiler içerir ona göre ama burası spoiler sayfası olduğu için beyazla yazmıyorum. Peter'ın hafızasını zannerdersem Haitili silmiş çünkü bir sahnede Peter la karşı karlşıya kalıyorlar ve zannerdersem sırrını korumak için filan bir şeyler söylüyor.Diğer sahnede Peterla Nathan uçarken konuşuyorlar yani havalandıkları sahnede bu bölümün içerisinde o elinden elktirik çıkaran kız Elle oda gücünü kullanırken Bob ona bir şeyler söylüyor O oyuıncak değil diyor nerden biliyorsun diyorsanız ne nedeğini izlediğim fragman alt yazılı :) Nathanın annesi Nathanını karısına bu ailenin karanlık sırları var diyor ve zannerdersem onlardan bahsediyor aradaki konuşmada Sylara ne oldu bu bölümde ortaya çıkacak diyor ve en son sahnede ise merak edilen Peter Adam tanışması Adam hasteneye geliyor Peter ben Peter diyor Adam'da merhaba Peter ben ADam diyor ve bitiyor tabi eğer Haitili Peter'ın hafızasını silyorsa ve Peter Adam'ı hatırlamıyorsa büyük ihtimalle bu Adam'la tanıştıktan sonrada silebilir ama öncede silmiş olabilir ki buda neden Peter'ın hafızasını kaybettiğini açıklar neyse yarını iple çekiyorum valla iyi günler sprytus 14-11-07, 07:43 Peter'ın hafızasını Adam'la tanışmadan önce sildiğine göre, daha sonra yani dört ay sonra karşılaştıklarında Adam'ın ona söyledikleriyle bağlantılı olabilecek şeyleri nereden bildiğini söyler misin arkadaşım? Her zaman olduğu gibi zaman sürekliliğini hayli deforme! eden senaryo yazarları bakalım bizim akıllarımızı ne kadar karıştıracak?!:img-yes: bozyaka 14-11-07, 18:48 peter in hafizasi adam'la tanismadan once degil, sonra silindi. peter adam'la "company" de tanisti. adam ve peter sirketten kacarken haitili peterin hafizasini sildi. peter ve adam ayrilmadan once adam petere bilet vs. vermisti. hatta kacmadan once hastaneye ugradilar nathan'a adam'in kanindan verdiler. resmi de o zaman aldi peter. DEADMAN 14-11-07, 21:43 bu bölümün trailerında where did sylar go sorusuda vardı onun cevabı verilmedi gerçi candice yani company götürdüde neler oldu görmedik! bu bölüm ilginçti sonunda tam anlamıyla nikinin karakter olayını anladık sanırım sadece jessica yok! jessica gitti gina geldi ve saolsun bi yerde DLin ölümüne yer hazırladı ama artık sadece niki var bob saolsun DLin kaybı o kadar etkilemez olsada olur olmasada! haitili peterın hafızasını silmekle iyi etmiş herkesten korumaya çalışmış işte! nathanıda bizim sözde takezo iyileştirdi orası çok saçma o zaman claire iyileştirsin peterda patlayınca bi kaç tahtası eksildi onunda gücü var sonuçta! görcez daha neler olcak seth_gecko 14-11-07, 21:55 Benim kafama takılan simdi Adam kanını seruma karıstırarak Nathan'ı iyilestirdi Bu adam ölümsüz olduğuna göre aynı güce sahip olan Claire ve Peter'da ölümsüz olmalı Şimdi Nathan acaba Adam'ın gücünü alıp sürekli iyilesebilecekmi yoksa bir defalık mı oldu bu iş? spiderkf 14-11-07, 22:18 bu bölümün trailerında where did sylar go sorusuda vardı onun cevabı verilmedi gerçi candice yani company götürdüde neler oldu görmedik! bu bölüm ilginçti sonunda tam anlamıyla nikinin karakter olayını anladık sanırım sadece jessica yok! jessica gitti gina geldi ve saolsun bi yerde DLin ölümüne yer hazırladı ama artık sadece niki var bob saolsun DLin kaybı o kadar etkilemez olsada olur olmasada! haitili peterın hafızasını silmekle iyi etmiş herkesten korumaya çalışmış işte! nathanıda bizim sözde takezo iyileştirdi orası çok saçma o zaman claire iyileştirsin peterda patlayınca bi kaç tahtası eksildi onunda gücü var sonuçta! görcez daha neler olcak haklısın patlamadan sonra en çok sylar a ne oldugunu merak ediyoduk onu açıklamadılar.trailerında sylar nereye gitti diyo bi de açıklasalardı iyi olcaktı.bir o eksik kaldı zaten. A.Konak 16-11-07, 00:56 nathan'ın iyileşme süreci son derece saçmaydı. adam'a baklılırsa clarie ve peter da ölümsüz olacak. anlamadığım şey, peterla adam ilaçları alınca güçleri etkisiz kaldı. ee bu durumda adam'ın 400 sene yaşaması son derece mantıksız. güçlerini kaybedince doku yenilemesi de olamaz. haa tabi ilaçlarını almadıysa onu bilemem. maya ve kardeşi bu kadar önemli bir bölümde son derece gereksizdi. keşke onların sırrını haftaya görseydik. bu bölüme esas sylar'ın hikayesi yakışırdı. ama sylar'a ne olduğunu da anlamış olduk. o da yakalanmış. uzun süredir ilaçlarını almadığına göre en kısa zamanda gücüne kavuşur ;) en merak ettiğim şeylerden biri de hiro adam'ı görünce ne yapacak ve adam onu tanıyacak mı? geçmişteki intikamı bugüne yansıyacak mı? Eyve 16-11-07, 11:37 Bence gerçekten güzel bir bölümdü tabi keşke maya ve kardeşinin yerine keşke Sylar'ınhikayesi olsaydı. arkadaşlar zaten bundan bir önceki bölümde Bob Mohinder'a Clairenin kanının Nikiyi iyleştirebliceğini söylemişti bu yüzden Claire ve Peter'da ölümsüz gibi birşeyler ama bir arkadaş Nathan artık sürekli iyleşicekmi demiş bence hayır sadece kanının verildiği anda mevcut bulunan hastalığı iyleştirdiğini düşünüyorum. A. Konak arkadaşım şimdi Adam'a ilaç vermelerine gerek yok çünkü sadece iyleşme gücü var ama Peter öyle değil Peter ilacı almaya kesti ve kaçtı yani tehlikeli o yüzden sadece Peter'a ilaç verdiklerini düşünüyorum ama Adam' a ilaç bile verseler Adam sadece yaşlanma sürecine girer örenğin ilacı aldığında 30 yaşında gibi görünüyorsa ilaçları adlığından itibaren normal insanlar gibi yaşlanamaya başlar ama zaten ilacı kesincede tekrar düzelir ama 30 yıldır orda olduğuna göre pek yaşlanmamış demekki ona ilaç vermemişler.Benim aklıma takılan mesela Peter la Adam kaçarken Haitili gördükleri anda Peter Haitili gücünü kullanmadan Adamı kucaklayıp uçşa yada zamanı durdurup kaçsa çünkü Haitilinin bu gücü zannerdersem belli bir mesafe için geçerli ve arada da baya bir mesafe var yani ama Peter ile Adam iyi bir ikili olmuş Adam iyi birine benziyor şuanakadar insanları iyşeltirmeye bile çalışmış umarım geçen 400 yılda siniri geçmiştirde Hiro ile barışırlar ve onuda ekibe katarlar ama Peter'ın son sahnedeki hafif gülüşü bana Syları anımsattı bakalım umarım Peter'ı kötü adam yapmazlar yaparlarsada umarım sonunda ölmezzz.... seth_gecko 16-11-07, 17:50 Adam'ın Hiro ile olan 400 yıllık husumetinin bittiğini sanmıyorum ilk karsılasmalarında bayağı eğleneceğiz sanırım :happy0064 Şirketin ilk sezonda kötü gösterilmesinden sonra şimdi daha iyi gösterilmesi garip belkide Linderman zamanında böyleydi şimdi Linderman yok onun için artık daha insan güvenliği ön planda gibi gösteriliyor Zaten Bob Matt'in babasının Adam'ın müridi olduğunu ve onun direktifleri sonrasında saldırdığını söyledi keza Linderman'ında Adam'ın adamlarından olduğunu söylemisti ama öyle olsa Adam bunca zaman o hapishanede kalmazdı Linderman öleli 4 ay geçmiş oldu ama Adam'ın 30 yıldır orda olduğu söylendi tutarsızlık var Heroes da tıpkı Lost gibi cevapsız sorular bırakmaya başladı umarım arayı fazla açmadan cevaplar yerine konurda diziye olan ilgi azaltılmaz sprytus 17-11-07, 07:53 Dizinin tutarsızlıklarının bayağı bir fazlalaştığına ben de kaniyim arkadaşım da...Adam yani Takezo'nun Peter'ın hapsedildiği ve çeşitli ilaçlar verilerek güçlerinin köreltilmeye çalışıldığı hapishanede hem 30 yıldan beridir kalıp bütün olan bitenlerden haberinin olması, hem de kendini adeta bir mit havasına sokması çelişkiler dansının en son müziği değil mi sizce de? Bunlarla alakalı olarak söyleyebileceklerinizi bekliyorum...:img-yes: spiderkf 17-11-07, 12:40 Dizinin tutarsızlıklarının bayağı bir fazlalaştığına ben de kaniyim arkadaşım da...Adam yani Takezo'nun Peter'ın hapsedildiği ve çeşitli ilaçlar verilerek güçlerinin köreltilmeye çalışıldığı hapishanede hem 30 yıldan beridir kalıp bütün olan bitenlerden haberinin olması, hem de kendini adeta bir mit havasına sokması çelişkiler dansının en son müziği değil mi sizce de? Bunlarla alakalı olarak söyleyebileceklerinizi bekliyorum...:img-yes: şirket bence yalan söylüyo adam konusunda.ikisinide birbirini nerdeyse fısıldayacak biçimde duyacak yan yana odayı koymaları kesin şirketin işi.yani adam olayı yalan gibi geliyo bana.adam ve bob bence anlaşmış bir işin peşindeler.bu haftaki bölümde hiro yanlış anlamadıysam babasının öldügü andaki zamana gidiyo sanırım eger öyleyse bu konu dahada açıklanır gibime geliyo.bakarsınız bu katil başka biri çıkar:D olur olur.artık şu sylar da bi gelsede kurtulsak kaç bölümdür yolda fragmanında ne o nede peter var gene sonraki bölüme kalcak galiba.birde sanırım dizi büyük bi ihtimal 11.bölümde sezon finali yapıcak gibi bu kötü oldu işte.9 ay lost gibi ara vermeleri cidden çok kötü olur. Taşkın 17-11-07, 22:33 Bence kafamızdaki soruları aydınlatmaları açısından güzel bir bölümdü. Şu ana kadar bir tutarsızlık yok bence. Belki yine eksik parçalar nedeniyle bunları düşünüyor olabiliriz. Diziyi Losta mı benzetmeye çalışıyorlar acaba? İlk sezonda bu kadar bulmaca yoktu değil mi ? Böylesi daha ilginç ve güzel.Bence iyi yoldalar. Haitili nin güç bastırması olayı onun insiyatifinde olan birşey. Ona yakın olduğu sürece tüm kahramanların güçleri bastırılıyor. Tüm güçleri nötrlüyor ne olursa olsun.Peter a bir iyilik daha yapmış. İlk sezonda da diğer iyi kahramanlara yaptığı gibi. Adam ın gücü evrim sayesinde daha da güçlenmiş. Claire de bu güç yok malesef.Nathan ı iyileştirme olayını da iyi bağlamışlar. Bu sezonda bizlere verdikleri en önemli mesajlardan bir tanesi kahramanların güçlerinin artması ve gelişmesi.Niki,Adam,Matt in Babası vs.. Bu değişik güçleri ilerideki bölümlerde çokça göreceğiz galiba. MetaLoqy 18-11-07, 02:28 İlerleyen Bölümlerde Karşımıza Çıkacaklar Gelecek hafta, HRG ve West çok yakın dost olacaklar. Hiro babasını yeniden görecek. Matt Parker, insanların düşüncesini okumaktan çok daha fazlasını yapabiliyor. Suresh karanlık tarafa doğru iyice yaklaşıyor. Bob ve Clairebear karşılaşacaklar. Ve bu iyi değil! Kimin Kaito Nakamura’yı öldürdüğünü öğrenicez. Ve evet bu bizim bildiğimiz birisi. Ve motivi öc almak. Hiro sinirlenicek. Gelecek hafta birisi ölecek. Ve bu hoşunuza gitmeyecek (Claire’in de hoşuna gitmeyecek) Kristin Bell özetle yukardakileri yazmış... spiderkf 19-11-07, 13:45 Görünen o ki, Kensei efsanesini Hiro yaratmış zaten. Geçmişe dönerek kendisine anlatılan efsaneyi bozduğuna inandığı için Kensei' yi kahraman yapmaya çalışarak, aslında olmayan bir olayı tarihe geçirmiş. Tam bir kısır döngü. Günümüze ne zaman dönecek merak ediyorum. O yetenek sahibi alkoliği kahraman yapmak uzun sürecek gibi. Mrs.Petrelli' ye saldıran Molly' nin kabuslarına giren vatandaş mı acaba? Aslında ben hâlâ anlamış değilim şirket tam olarak kimlerden oluşuyor. Bunlara karşı koyanlar başka bir şirket kurdular mı. Yoksa birbirinden bağımsız olarak herkes kendi öcünü almaya yemin mi etti. Cadı avına dönüştü sanki olaylar. Peter' a tahammül edemiyorum artık. Kendini bilirken bile yeteneklerini zaptedemiyordu, şimdi ise ben neresiyim burası kim tavırlarında. O kutuyu alamamasının nedeni de aynı işte. Adam şuursuz. Ne yeteneklerini biliyor ne de nasıl kullanacağını. Belki de tesadüfen oldu diye düşünüyordur. Bölümün başında anlamsız gelen bi kaç detay bölümün sonunda anlam kazandı. Ben Mohinder' ın Haitiliyi ve yine aynı şekilde Ando nun da Matt i nasıl tanımadığına şaşırıyordum. Ama görünen o ki birbirlerini tanımıyormuş gibi davranılmasına karar verilmiş. Yoksa Mohinder, Haitil ye yol gösterip hafızasını sildirmezdi. Claire kızımız kendini zaptedemiyor. Elini haşlar, parmağını keser. Aslında çıkmasaydı o parmak yeniden ne güzel bi ders olurdu kendisine. Fazla merak kediyi öldürür demişler di mi. West te artık ne kanıtı arıyorki aç kendini çocuğum bak bi kader yoldaşı buldun kendine. Bu arada o nasıl bir makastır ki kemiği bile kağıt keser gibi cart diye kesiveriyor. Haftaya merakla beklediğimiz diğer kahramanları da görecekmişiz. Ben diğer kahramanlar kadar bi şeyi daha merak ediyorum, 4 ay öncesini. Yani tam sezon finali yapılan sahnenin devamını. Ne oldu da bugün bu hallerdeler bunu görmek isterim. Umarım geçen sezon olduğu gibi öncesi sonrası şeklinde bölümler olur da bizde bu atlanmış zamanlarda neler olduğunu görebiliriz. bunu söylemem spoiler olmaz sanırım olayların 4 ay öncesini 8 inci bölümde izleyeceksiniz. milomania 19-11-07, 16:13 Katilin Sylar olduğunu düşünmeyin arkadaşlar.Sylar güçlerini kaybetti. Bu arada zaten Kensei efsanesini Hiro yaratacak. Sarhoş Kensei de çok daha büyük bir role sahip.Adam ismi aklınızda bulunsun. bozyaka 20-11-07, 06:58 bu bolum ilginc bir sonla bitti. bu bolumde mr. bennet resimdeki gibi gozunden vurulmustu. hemde mohinder vurdu. mohinder'den hic beklenmeyen bir hareketti bence... ama claire'in kanini vererek onu iyilestirdiler. oldukca hos bir sondu. matt'in sadece dusunce okuma gucu olmadigini ogrendik bugun. insanlara istedigini yaptirabiliyor. bu gucunu mrs. peterelli'i konusturmak icin kullandi. yanliz mrs. peterelli resimdeki kadinin kim oldugunu israrla soylemedi. sanirim o da bir sonraki bolumde ortaya cikacak... gelecek bolumde ise, peter ve hiro karsilasacak. ama hiro kilincini peter'in bogazina dayiyor. sanirim adam'la olan dostlugunu ogrendi. syler sonunda piyasaya cikiyor. dr. suresh'in evindeydi. mohinder iceri girince "merhaba dr. suresh" dedi. maya nerede onu bilmiyoruz henuz. claire babasinin kullerini denize savuruyordu. sanirim mr. bennet'in iyilestiginden haberi yok. ve elle'e birseyler soyluyordu. niki iyilesmis yine kotuluk pesindeydi. en azindan ben oyle anladim. micah'in yanina gitmisti, bende virus var diyordu. bu arada bu sezonun bitmesine sadece 2 bolum kalmis :(((( iple cekiyorum haftaya oynayacak bolumu... Eyve 20-11-07, 20:38 Gerçekten güzel bir bölümdü valla Peter'ı bu bölümde en azından sonunda gösterirler diye bekledim ama sonunda daha büyük bir süprizle karşılaşdım.Bennet normalde öldü ama Clairenin sayesinde iyleşti buda demkkeki Claire veya Adam veya Peter'ın kanı ölen birini tekrar canlandırıyor ama bana biraz saçma geldi.Bu arada ben yorum yazıyorum ama biraz bozyaka arkadaşımla hemen hemen aynı gibi umarım yanlış anlmaz :) Matt'in telepati gücü olduğunu da öğrendik ki zaten babasındada görmüştük ve oda bu yeteneğini tamam belki iyi bir şey için ama kendi çıkarı için kullanıyor birazda hatta nerdeyse Angela Petrelliyi öldürüyordu.Mohinder'ada helal olsun tam 12'den vurdu yani ama Bennet'ı bir kaç bölüm görmeyebiliriz.Bu arada Kaito Nakamura'nın katilide Adam mış.Beklendik bir şeydi bence ama son adanda geri dönünce Hiro'nun babasını kurtaracağını düşündüm ama yapmadı ve katili öğrendi.Bende yeni bölümümü iple çekiyorum bu arada Spoilerlar için çok saol bozyaka ama sezon bitiyo derken umarım uzunda olsa araya girdiğini kastetmişsindir eğer mesajı okursan ve aydınlatırsan çok sevinirimm..Bu arada trailerlerı bende izledim ve gerçekten müthişşşşşşşşşşşşşş seth_gecko 20-11-07, 21:31 Birçok açıdan tatmin edici bir bölümdü Birkaç bölüm önce gördüğümüz resimdekinin yani Noah'ın vurulduğu ve Claire'in yanındakinin West olduğunu öğrendik Hiro'nun babasını öldürenin Adam olduğunu gördük ki bu Hiro'yu bayağı şaşırttı Matt'in Mrs. Petrelli'ye doğruyu söyletmesi sonucunda bu işlerin arkasındakinin Adam olduğunu öğredikki şimdi birde esrarengiz kadın çıktı ortaya ... Elle için üzüldüm bu bölümde babasının onun şirkete götürüp üzerinde deney yaptırması ve sonrasında hafızasının silinmesi ilginçti Sezonun bitmesine az kalmış ama neden bu kadar kısa tutulduğunu anlamış değilim :icon_sorr spiderkf 20-11-07, 22:26 Birçok açıdan tatmin edici bir bölümdü Birkaç bölüm önce gördüğümüz resimdekinin yani Noah'ın vurulduğu ve Claire'in yanındakinin West olduğunu öğrendik Hiro'nun babasını öldürenin Adam olduğunu gördük ki bu Hiro'yu bayağı şaşırttı Matt'in Mrs. Petrelli'ye doğruyu söyletmesi sonucunda bu işlerin arkasındakinin Adam olduğunu öğredikki şimdi birde esrarengiz kadın çıktı ortaya ... Elle için üzüldüm bu bölümde babasının onun şirkete götürüp üzerinde deney yaptırması ve sonrasında hafızasının silinmesi ilginçti Sezonun bitmesine az kalmış ama neden bu kadar kısa tutulduğunu anlamış değilim :icon_sorr yazarların grevi var maalesef.işin diger tarafı bununla beraber ne kadar bildigimiz dizi varsa hepsi de greve giriyor. sprytus 21-11-07, 07:41 Peter'la Hiro'nun karşı karşıya gelecekleri sahnedeki gelişmeler sanırım hepimizi sarsacaktır!!!Adam Monroe(Takezo Kensei)'mu acaba bunları Hiro'ya yaptıran, yoksa Bob'mu? Biran önce gerçekleri ve nelerin olacağını öğrensek de bu dumura uğramış kalpler daha fazla incinmese...Siz ne dersiniz arkadaşlar?:img-wink: MELENA 21-11-07, 18:03 Çok güzel bir bölümdü.adam ın yani kenzei nin onları öldürdüğnü kim tahmin edebilirdi??şimdi bennet de 400 yıl yaşıycak yani.... o zaman adam ile claire in bi akrabalık durumları olabilir.ben bütün kötüğüne rağmen adam ı çok seviyorum:)herşey açıklandı bu bölümde.spoilerlarıda okumadım.anlamadığım şey,senaristerin grevinden haberim var.peki grevleri bitince devam etmiycek mi dizi?sezon sonuna 2 bölüm kaldı yazmış bazı arkadaşlar da. MetaLoqy 21-11-07, 21:59 senaristerin grevinden haberim var.peki grevleri bitince devam etmiycek mi dizi?sezon sonuna 2 bölüm kaldı yazmış bazı arkadaşlar da. eqer sorun çözülmezse büyük ihtimalle kısa bir süre sonra sezon finali yaparlar ve diziye büyük bir ara qirer.. A.Konak 22-11-07, 00:12 vay bee. nihayet gerçek heroes'a kavuştuk. çok güzel ve şaşırtıcı bir bölümdü. tam bennet'ın resmi yanılttığını düşünürken, kendim yanıldığımı gördüm. ama bennet'ın ölmemesine çok sevindim. seviyorum ben o adamı yaa. hiro nihayet eskisi gibi oldu. adam ona düşman geçmişten dolayı, o adam'a düşman babasından dolayı. çok enteresan bir buluşma bizi bekliyor. bakalım dünyayı kurtarmak için ileride dost olacaklar mı? west'i çok sevmeye başladım. bu bölümün kilit isimlerindendi. bakalım clarie babasının yaşadığını öğrenince ne yapacak? sylar'ı artık görsek yaa. kaç bölüm oldu yok meydanda. tılsım16 22-11-07, 02:22 yaa arkadaslar ben heroesun reklamını cnnbc-e de yenı gordum baslayalı kac bolum oldu?? okula dalıp unutmusumm cok kacırdım mıı:icon_sorr syları fılan gordum reklamda ama cok karısık seyler oluyor bırıncı sezondakı halıyle hıc alakası yok:img-yes: bozyaka 22-11-07, 06:20 merhaba eyve, ben nbc'de dizi biter bitmez hemen arkasindan gosterilen gelecek bolum reklamini izledim. orada gelecek bolumu gosterirken bir yandan da buyuk finale iki bolum kaldi diyordu. onun icin bitiyor dedim. daha genis bilgiye sahip degilim malesef :( sudem 22-11-07, 09:00 Arkadaşlar grev dolayısıyla dizi 11. bölümünde sezon finali yapacak. Çünkü ellerinde senaryo yok. Senaryo olmayınca kaldılar ortada. Grevin bitmesini bekleseler değişen bir şey olamaz. Çünkü yine uzun bir ara vermiş olurlar. Bu da seyirciyi sıkar ki zaten Heroes'un 2. sezonu beklenildiği gibi olmadığı için seyirci sıkılmış durumda. O yüzden dizi 3 aralıkta sezon finali yapacak. Eyve 22-11-07, 11:51 yaaa olamazzz yaa 3 aralıkta bitiyomu inanamıyorum:img-sorry tam dizi seyrine girdi dedik şimdi de grev yüzünden bitiriyorlar uff ya bari en azından 3 4 aya kadar tekrar başlatırlarsa çok iyi olur.Bari son 2 bölüm süper olurda üzüntümüzü biraz giderebilirz.Bozyaka arkadaşım ilgin için saol bende malum siteden izledim Trailerı maslesef orda Last 2 Episodes diye kocaman bir yazı koymuşlar inşallah araya giriyordur dedim ama bitiriolarmış. Bu bölümle ilgili eklemek istediğim bir kaç şey daha var Hiro Babasını Adam'ın intikam için öldürdüğünü zannediyor ama bence öyle değil şirket çalışanı olduğu için öldürdü Adam Peter'la ortak ama onun annesini bile öldürmeye çalıştı. Ve öldürmeye çalıştığı bu insanlar zamanında baya bir kötülük yapmış bunu Hiro'nun babasından da duyduk zaten belki Hiro bunları öğrenirse intikam duygusundan vazgeçer.Melena'ya katılıyorum Adam'da Peter'da umarım kötü olmazlar ama Sylar'dan bile kötü olsalar ikisini çok seviyorum.Yanlız Bennet 400 yıl yaşamıyacak çünkü kan sadece o verildiği anda vücüttaki hastalık ve yaraları iyleştiriyor diye biliyorum.Eğer öle bir şey olursa sanmam ama Nathan da yaşar.Ama böle bir şey dediğim gibi olması zor.Bakalım yeni bölümün Trailer'ında Hiro Peter'ın boğazına kılıcı dayıyor bakalım Peter konuşarak mı yoksa savaşarak mı kurtulacak ama Hiro'nun baya bir kızgın olduğu belli...Bakalım yeni bölümü iple çekiyorum ama inşallah şu greve bir an önce ara verirler ya ikarus75 22-11-07, 12:31 Mohinder iyice sapıttı bu son bölümlerde.Matt güçlerine yenilerini eklameye başladı.İnsanlara düşünce gücüyle istediklerini yaptırması süper.3 aralıkta bitmesi saçmalık.Tam dizi hareketlendi bitiriyorlar. coolwater 22-11-07, 15:55 hay ben bu senaristlerin..11 bölüm ile sezon finalimi olur..bu kafaylamı lost ile rekabet edecekler..:img-pilot MetaLoqy 22-11-07, 21:40 eşek qibi spoiler içerir :P 2x11(powerless) (pek tatmin edici deqil ama koyim dedim) http://img251.imageshack.us/img251/8945/heroes006pu8.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=heroes006pu8.jpg) http://img405.imageshack.us/img405/2349/heroes002wo0.th.jpg (http://img405.imageshack.us/my.php?image=heroes002wo0.jpg) http://img251.imageshack.us/img251/3826/heroes003wn9.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=heroes003wn9.jpg) http://img251.imageshack.us/img251/3916/heroes004lw7.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=heroes004lw7.jpg) http://img251.imageshack.us/img251/5657/heroes001dt7.th.jpg (http://img251.imageshack.us/my.php?image=heroes001dt7.jpg) http://img405.imageshack.us/img405/4214/heroes009ur2.th.jpg (http://img405.imageshack.us/my.php?image=heroes009ur2.jpg) Taşkın 22-11-07, 22:12 Hiro Adam ı veya Peter ı öldüremez her ne kadar Adam Hiro nun babasını öldürmüşse de.Adam , Hiro ve Peter ın gerçek düşmanları her zaman Sylar olacaktır.Sanırım bir iki bölüm sonra herkesin beklediği Sylar geri dönecek ve o zaman da gerçek kötü nasıl oluyormuş hepimiz göreceğiz. Şirket in ve Bob un foyası yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Bob un kızının ise babasının karşısında olabileceğini düşünmüyorum. Elle her ne kadar mr. bennet in söylediklerine şaşırmışsa da yine de babasının ve geçmişte yaptıklarının izinde gitmeye devam edecektir.Bu arada west in claire ile konuşmasındaki yüz hareketlerinden hala bu çocukta bir kötülük olabileceğini düşünüyorum.Sanki şirketin gizli bir elemanı gibiymiş gibi.Onu da ilerleyen bölümlerde anlarız nasıl olsa. sprytus 24-11-07, 08:12 West'in şirketin gizli olarak çalışan bir elemanı olabileceğine şahsen ihtimal vermiyorum arkadaşlar!Bu arada 11. Bölümde seyredeceğimiz sahnelerden birinde Peter'ın sanki bir uzay gemisinin içerisine girmişçesine yeteneklerinin bazılarını sergilediği sahneler bayağı bir görsel atmosferi kuvvetli olan izlenimler bırakacak bizlerde....:img-yes: MetaLoqy 24-11-07, 10:48 2x10 Truth&Consequences(Hakikat Ve Doqrular) hakkındaki bir yazıyı çevirebildiqim kadar çevirdim.. -Peter,Texas Daki Şirkete Adamla Beraber Gelecekte Dünya Popülasyonun %93 ünü Öldürecek Virüsü Yoketmeye Gidiyor..Veya Öle İnanıyor.. -Niki,Oğlunun Yanına Geri Dönüyor Ve Virüsüyle İlqili Açıklama Yapıyor.. -Monica,Yeteneklerini Test Ediyor.. -Hiro,Babasının Katilini Öldürmeye Gidiyor.. -Matt,Zihniyle Şirket Resmindeki Son Şahsı Bulmaya Çalışıyo.. -Nathan,Peter ın Yaşadıqını Öqreniyor.. -Maja,Kardeşi Ve Sylar Arasında Seçim Yapmak Zorunda.. Fragmanı İzleyerek Yorum Yapmak Gerekirse.. Hiro Acayip Kızqın Adam'ın Yanında Duran Herkezi Dilimleyek Derecede Heralde Çünkü Fragmanda Peterın Boynuna Kılıcı Dayamıştı..Hatta Kapışıcaklar Sanırım.. Sylar Mohinder a Merhaba Diyor.. Sanırım Bu Virüsün Neden Şirket Resmindeki Kişilerin Yüzünden Oluyo Ve Adam da Hepsine Bunun Bedelini Ödetmek İstiyor(Buna Sebep Olanların Bazıları Pişman Olsa Bile Affetmiyo...) Sabırsızlıkla Bekliyoruz... ohanges 24-11-07, 16:51 ilk 5 bölümü arka arkaya bugun izledim claire west çok tatlıydı ricky nin ölümü kötü oldu alejandro ve maya sylar la napçak çok merak ediyorum Eyve 24-11-07, 21:37 11. Bölümde seyredeceğimiz sahnelerden birinde Peter'ın sanki bir uzay gemisinin içerisine girmişçesine yeteneklerinin bazılarını sergilediği sahneler bayağı bir görsel atmosferi kuvvetli olan izlenimler bırakacak bizlerde....:img-yes: Ee artık olsun o kadar nede olsa sezon finali yaa.Valla hala inanamıyorum umarım şu grev bir an önce biter.Hiro evet baya kızgın ama Peter'la dövüşeceğini sanmam belki Peter'a olanları anlatır ama Peter'la kapışırsa malesef o kaybeder ama böle bişe olmaz umarım.Yanlız bu sezon Sylar'ı çok pasifleştirdiler yani geçen sezon 1 numara Sylar 2 Patlamaydı bu sezon Sylar'ın yüzüne bakan yok ama eğer bu sefer bir Sylar-Peter karşılaşması olursa Peter'ın alcağından şüphem yok yani 1ç sezondaki ürkek Peter gitti artık güçlerini kullanmaktan hoşlanan bir Peter var bence bakalım şu son 2 bölümü bari adam gibi yapsınlar.Yanlız Adam nerdeyse herşeyden haberdar Sylar ile ilgili bir şey yapacak mı onu bilmiyorum.Bu arada o resimdeki kadın bir karakterin annesi filan çıkarsa şaşırmayın çünkü herkesin anne babası o resimde West ailesi ile ilgili bir şey söylenmedi beli o da onun annesidir ne dersiniz arkadaşlar.... Arkadaşlar bu arada malum sitede Peter'ın patladığı sahnenin inanılmaz değişik bir kamera arkası var herkesini izlemesini tavsiye ederim geçekten süper bir açı MetaLoqy 24-11-07, 22:13 walla hiro birine saldırı pozisyonunda koşuyodu büyük ihtimalle peter o.bence bu sezon kendi yolunda deqilde seyirci yüzünden bu hale qeldiqini düşünyorum sylar ölseydi çok tepki almalarından korktuqu için öldürmediler diye düşünüyorum we öldüremeyincede bu pasifleşme oldu sanırsam yada ilerki bölümlerde aktif hale qelicekti bu amerikada senaristlerin grevi çıktı.. bozyaka 27-11-07, 19:53 arkdaslar finale bir bolum kaldi ve dizi muthis heycanli gidiyor. bu bolumde en cok hosuma gidenlerden birisi syler'in zavalli mayanin abisini oldurdukten sonra ona sarilarak pispis siritmasi oldu :) claire medyaya gidecegini ve herkese neler yapabildigini gosterecegini boylece sirketin de varligini ortaya cikaracagini soyledi. syler molly'nin yaninda ve mohinder'i tehtid etti. hiro adam hakkindaki gercekleri ogrendi, ama peter adam;i oldurmesine izin vermeyecegini soyleyince saldiraya gecti. aslinda her ikisi de virusu yok etmek istiyor ama adam peter'la oynuyor resmen. resimdeki gizemli kadinin kim oldugunu bu bolumde gorduk. virus uzerinde calisan ve 30 yil once adam'i durduran birisiymis. adam'in aslinda ne kadar kotu oldugu bu bolumde iyice ortaya cikti. mohinder tam bir saf-salak. herkese inaniyor. cok cabuk akli karisiyor. simdi de bennet'e kiziyor. sirketin iyi oldugunu savunuyor. ama sanirim mohinder son bolumde bennet'e inanacak ve onu serbest birakacak. gelelim son bolumde olacaklara, fragmandan anladigim kadari ile, mr. bennet ailesinin yanina donuyor. belki mohinder birakti, bilmiyorum. syler guclerini geriye aliyor. bence hiro ile peter savasmayacak. bir de bu son bolumde iki hero oluyor dedi. bakalim kim gidecek!!! sabirsizlikla bekliyorum :) DEADMAN 27-11-07, 21:41 orda 5 kişinin resmi var claire,elle,nathan,hiro ve matt! 5 ide ölmeyecektir bence! biri niki olabilir umarım olmaz tabi! diğeri ya mohinder yada maya çıkabilir! sinemsert 27-11-07, 23:07 izledim 10.bölümü vee hiç hoşuma gitmedi tam bir karmaşa herşey acele moduyla kayıp gidiyo saçmalamışlar gibime geliyo ama bu grev mahfetti dizileri helal olsun walla MetaLoqy 27-11-07, 23:10 ewt harikulade bi bölüm deqildi.. bence maja kesin qidiyor..diqeri hakkında fikrim yok.. elos 29-11-07, 16:44 şimdiye kadar izlediğim tüm bölümler harikaydı gerçekten,2.sezonu çok farklı bir boyuta taşımışlar ve de çok güzel ilerletiyorlar.her bölümden sonra heyecanımız bir kat daha artıyor. yanlız bu senaristlerin grev işi de ne?niçin grev yapılıyprmuş?dizi devam etmeyecek mi uzun süre yoksa hep mi bitecek?:icon_sorr MetaLoqy 29-11-07, 18:39 2x11 Powerless!!(Leziz Spoiler) 2. sezonun son bölümünde: 1. Eve dönen Suresh Sylar’ın ve kız arkadaşını onu beklediğini görür. 2. Suresh, Sylar’ın yeteneklerini kaybettiğini farkına varır. 3. HRG, Elle’e çocukken Şirket için nasıl bir deney malzemesi olduğunu anlatır. 4. Bob, HRG’ye Claire’in Şirket için problem olmaya başladığını söyler. 5. Micah, Niki’den Monica için yardım ister. 6. Peter,Adamın Kaito yu Öldürdüqünü Öqrenir.. Vee Bu bölümde 3 Hero ölecek? Bu ölümlerden bir tanesi kesin olacak, bir ölümden tam anlamıyla emin olamayacağız ve bir ölüm de HRG’ye yapıldığı gibi Claire’in kanı ile tersine döndürülecek..Tahminleri Alalım... bozyaka 29-11-07, 22:01 HRG bunun acilimi ne ya? MetaLoqy 29-11-07, 22:38 bennet oluyo kendisi yani ben öle biliyorum :) sprytus 30-11-07, 08:19 Mr. Bennet'ın Claire'in kanıyla iyileşebildiğini gösteren sahneler tek kelimeyle harikaydı! Haftaya Pazartesi Amerikan yerel saatiyle saat 20.00'de yayınlanmaya başlayacak sezon finali bölümü de bir harika arkadaşlar...Kahramanlarımızdan en az birinin öleceği söyleniyor, çeşitli fan forumlarında...Senaristlerin düşündüğü birşey mutlaka vardır öyle değil mi?:img-yes: Smallville18 30-11-07, 14:17 hımm bir düşünelim:icon_whis ölümlü herolardan niki olabilir. clairenin kanıyla yaşama dönen hirodur ve ölümü kesinleşmeyen yine adam olacaktır. Eyve 30-11-07, 14:27 Bence güzel bir bölümdü özellikle Peter ve Adam iyi bir ikili oluşturmuşlar gibi duruyordu ama bakalım Peter Adam'ın niyetini ne zaman anlayacak.Bu bölümde en azından o kadın ateş ederken Peter'ın kurşunları durdurmasını beklerdim ama o vurulmayı tercih etti Adam da az kurnaz değil sırf Peter'ın yanında kadınıvurabilmek için önce serbest bıraktı sonra vurdu.Bakalım Hiro Peter kapışması nasıl olacak ama hata Hiro'da direk Adam babamı öldürdü bende onu öldüreceğim diyor ee insan bir anlatır bak Peter kardeşim ben geçmişe gittim bu adam virüsü serbest bıracak istersen gel sana göstereyim der e Peter Adam'ı iyi biliyor gel öldür diyecek hali yani insan biraz daha güzel yapar o sahneyi ayrıca Peter Hiro'ya neden elektirik gücünü kullanıyorki telekinesiz gücü var yani bence o güç var ken hiç bir güce gerek yok bakalım Sylar da gücünü bir kazansın ama Maya'ya birde aşık olup öldürmekten vazgeçerse iyi olur ama yani adam aç gözlü pek sağlam bırakacağını sanmıyorum ama umarım Molly'e bir şey yapmaz iyiki yanında şimdilik Maya var yoksa Molly'de giderdi ve Molly'nin gücü Sylar'ın almaması gereken bir güç ama dediğim gibi asıl beklenen Peter VS Hiro yani eğer Peter'ı kaybettirirlerse bence büyük saçmalık olur bakalım Salı gününü iple çekiyorum.... Eyve 30-11-07, 14:30 Ölümlerle ilgili tam başka bir şey yazacaktım ama Smallville18 adlı arkadaşın yazdığı bana çok mantıklı geldi hatta tutma oranı dersek %80 diyebilirim yani o kadar mantıklı bence Burdan yola çıkarsak şöyle olabilir Peter Hiroyu öldürür ama sonra Adam'ın Planını farkeder ve bu sefer Adam'ı öldürür sonra belki kendi kanı belki Clairenin kanıyla Hiro'yı iyleştirir ve Niki'de ya virüsten yada Monica'yı kurtarırken ölür burdan yola çıkarak bunları yazdım bakalım neler olacak..... elos 30-11-07, 20:02 şimdiye kadar izlediğim tüm bölümler harikaydı gerçekten,2.sezonu çok farklı bir boyuta taşımışlar ve de çok güzel ilerletiyorlar.her bölümden sonra heyecanımız bir kat daha artıyor. yanlız bu senaristlerin grev işi de ne?niçin grev yapılıyprmuş?dizi devam etmeyecek mi uzun süre yoksa hep mi bitecek?:icon_sorr arkadaşlar birisi bana cevap verebilecek mi?:icon_sorr sinemsert 30-11-07, 21:21 arkadaşlar birisi bana cevap verebilecek mi?:icon_sorr grev yüzünden 2.sezon erken final yapıldı 11.bölümde yani tam yarıda ama dizi devam etcek grev tatlıya bağlanınca tabiki A.Konak 30-11-07, 21:59 bu bölümü çok aceleye getirilmiş buldum. ilk bölümlerin çok yavaş gittiğini düşünürsek hiç tatmin etmedi. grev olayı diziyi resmen rehin aldı. zoraki bir sezon finali ile bitirecekler. 3 heroes ölecekse, bence bunlar; maja, monica ve hiro.. hiro nasılsa geri gelecektir. maja'yı sevmiyorum ölmesini isterim. ama monica'nın güçlerini izlemek eğlenceli. umarım daha ölmez. bakalım sylar güçlerini nasıl alacak? bu arada ölüm adaylarına aslında molly'i de eklemek lazım. ne de olsa tüm sırrı ortaya çıktı. MetaLoqy 30-11-07, 22:29 sylar claire ın kanını kullanarak kendine qelir we ilk sezon qibi estirmeye başlar(3.sezonda) Eyve 30-11-07, 23:13 Arkadaşlar şimdi sezon finalinin trailerını izledim inanılmazdı şimdi yazacaklarım Spoiler içeriyor.Peter Adam'a virüsü yokedicem gibi bir şey diyor ve Adam artık Peter'ı kaybetmişcesine bakıyor.Sylar kendine aşı vuruyor ve telekinezi gücünü kullanmaya çalışıyor.Peter ve Nathan buluşuyor ce Nathan daha fazla sır yok veya ona benzer bir şeyler söylüyor Peter'a.Bi ara virüs tüpü havada uçuyordu tam yere düşüp kırılacakken Peter o esnada ellerini açıp tüpe bakıyor büyük ihtimalle telekinezi gücü ile kırılmadan durduracak.Bennet eveine dönüyor karısı ve Lyle konuşuyor Hiro tek bir sahnede 1 2 snyleğine Peter'a koşarken görünüyor dahada yok belliki Peter onu yendi.Elle'de birine elktroşok atıyor.Ayrıca malum yerde 5.30 snylik bir video vardı inanılmaz birşey ama yeni bölümümden 5 dakikalık bir video bakmak istemedim ama Mohinder eve geliyor Sylar ve Maya ile karşılaşıyor bide Maya sizinle tanıştığıma memnun oldum diyor ama biraz hızlı geçtim daha fazla bakmak istemedim.Bakmak isteyen arkadaşlar bakabilir.Büyük ihtimalle Sylar bu bölümün sonuna doğru güçlerinin geri kazancak ve orda bitirecekler gibi bakalım az kaldı... MetaLoqy 01-12-07, 00:13 sylar ın qücünün neden kullanmadıqını öqrenmiş olduk,yaralı olduqu için deqil virüs yüzündenmiş.. bu arada büyük bi ihtimalle NIKI qidici :(:( birisini kurtarmak için ateşin içine dalıyomuş..(Ölmesin Yaaa) sprytus 01-12-07, 07:29 Kurtarmak istediği kişi tabii ki oğlu Micah olacak.Bu arada Sylar'ın gücünün tam olarak kullanamadığını biliyoruz, fakat yapacağı kötülüklerden önce saat tiktaklarının çalışmaya başlaması hala karanlık yönlerinin körelmediğinin göstergesi mi acaba?Ne dersiniz arkadaşlar?:img-wink: Taşkın 01-12-07, 19:15 Claire,Elle,Nathan,Matt Parkman,Hiro Nakamura. Yukarıdaki karakterlerden ikisi ölecekmiş. Elle kesin gibi bence ama diğerini tahmin etmek çok zor. Hiro nun ölmesini istemiyorum. DEADMAN 01-12-07, 20:12 Claire,Elle,Nathan,Matt Parkman,Hiro Nakamura. Yukarıdaki karakterlerden ikisi ölecekmiş. Elle kesin gibi bence ama diğerini tahmin etmek çok zor. Hiro nun ölmesini istemiyorum. 5ide ölmeyecektir trailerda ikisi ölcek derken bu 5i gösteriliyo diye onlar ölcek diil Taşkın 01-12-07, 21:01 5ide ölmeyecektir trailerda ikisi ölcek derken bu 5i gösteriliyo diye onlar ölcek diil Trailerin sonunda Nathan ve Peter morg gibi bir yerde konuşuyorlar. Nathan Peter a no more secret gibi şey söylüyor sanırım. Peter da şaşırmış bir ifadeyle ona bakıyor. Sanki Peter Hiro yu öldürmüş gibi geldi bana. Fakat umarım öyle değildir. bozyaka 03-12-07, 06:34 Haftaya Pazartesi Amerikan yerel saatiyle saat 20.00'de yayınlanmaya başlayacak sezon finali bölümü de bir harika arkadaşlar... her zaman saat 9 da basliyordu. bu hafta bir saat erken mi baslayacak acaba? sprytus 03-12-07, 08:02 Arkadaşlar Amerikam yerel saatiyle saat 20.00'de başlıyor dizimiz! Herhangi bir saat değişikliği olduğunu zannetmiyorum...:img-yes: bozyaka 04-12-07, 03:36 Arkadaşlar Amerikam yerel saatiyle saat 20.00'de başlıyor dizimiz! Herhangi bir saat değişikliği olduğunu zannetmiyorum...:img-yes: ben washington eyaletindeyim, burada saat 9 da basliyor. 8 deyince saat degisimi var sandim, son bolumu kacirmak istemiyorum da :) bozyaka 04-12-07, 07:20 biraz once son bolumu izledim, harikaydi. bob bennet'le anlasma yapti. bennet claire ile konusup sirlarini aciklamaktan vazgecirtti. eger bennet sirketle kalirsa, sirket de bennet'in ailesini rahat birakacaklarina soz verdi. bennet claire ile konustuktan sonra bob ile gitti. syler sonunda gercek yuzunu gosterdi maya'ya. maya ancak uyandi, is isten gecmisti. molly maya'nin abisini bulmaya calsiti, boylece maya abisinin oldugunu anladi. syler'in uzerine yuruyunce syler maya'yi oldurdu. ama mohinderdeki ilac ile iyilestirdiler. boylece bu bolumde maya nin olmedigini anladik... elle syler'i durdurmak icin geldiginde syler kacmak zorunda kaldi. boylece mohinder molly ve monica kurtulmus oldu... bu arada matt ve nathan, adam ve peter'i durdurmaya gittiler. matt dusunce gucu ile peter'a istedigini yaptirmaya calsiti ama peter karsi koydu hatta matt'i baya hirpaladi. peter virusu yok etti. hiro adam'i alip kayboldu. adam'i gomulu bir tabutun icine goturdu. yani diri diri gommus oldu adam'i. mrs. peterelli adam'i oldurmenin tek yolu kafasina tek kursun SIKMAK demisti, benim anlamadigim bu insanlar ne olursa olsun kendini yenilemiyor mu? hem claire'in basina cam, peter'in ise koca bir odun parcasi saplanmisti. ama o parca cikarilinca her ikisi de iyilesmisti. adam ise gecmiste buyuk bir patlamadan kurtulmustu. bir de adam o tabutta acliktan olecek mi? yoksa yillarca orada mi kalacak. niki monica'yi kurtarmaya calisirken yanginda oldu. patlama oldu. yanliz artik kim oldu kim kaldi bilmek zor. cunku claire'in kani ile iyilesebiliyorlar. nathan herseyi aciklayacakti, basin toplantisi duzenlemisti, tam benim guclerim derken birisi vurdu ve nathan oldu. dedigim gibi simdilik oldu olarak biliyoruz. ama peter kanin iyilestirdigini bildigi icin nathan'da bunu kullanabilir. bu arada mrs. peterelli ne kadar alcak bir kadin ya! nathan'i o oldurttu gibi geldi bana. syler elle gelince kacmisti, iyilestirici kani alip kacmis, en sonunda ucuncu sezondan bolum gosterdiginde syler'in kani kendine enjekte ettigini ve guclerini geri aldigini gosterdi. bakalim ne zaman baslayacak heroes sezon 3. sabirsizlikla bekliyorum.... sprytus 04-12-07, 08:14 Nathan'ın öleceğini mi söylüyorsunuz arkadaşlar? İnşallah böyle bir durum vaki olmaz...Bu arada dün akşam yayınlanan bölümüyle Heroes'un Amerika'daki 2. Sezon yayınları sona ermiş oldu.Senaristlerin yapmış oldukları grevden ileri gelen erken sezonu bitirme hali bizleri bayağı bir üzse de, 3. Sezonun heyecan dolu yeniliklerini düşünmek bile merak katıyor dizi fanlarına...Elle'nin diziden ayrılma durumu da var mı acaba?:icon_whis DEADMAN 04-12-07, 21:53 niki ve nathan'ın ölmüş olması saçmalık! herkesi tekrar hayata döndürüyolar bi zahmet ikisinide tekrar hayata döndürsünler ayrıca elle'in sylara karşı kullandığı gücü onu öldürmüş olması lazımdı ki elle öyle bi adamı öldürmüştü! heroes tamamiyle saçmaladı hiç memnun diilim bu finalden! ve daha hala açığa çıkmayan kişiler var geçmişte olan! bu grev heroesu çok kötü etkiledi coolwater 04-12-07, 22:39 darkopal sen insan değilsin.daha ben episode u indirmedim sen altyazıyı hazırlamışsın.hemde saat daha 16.00 da..inanılmaz hız.ya arkadaşlar anlamıyorum bunlar ne yapmaya çalışıyor.sen heroes gibi muhteşem bir diziyi tutturmuşsun bir numara olmuşsun lost u ezmiş geçmişsin.tutuyorsun 11. bölümde season finale yapıyorsun.gerçekten anlayamıyorum.yok senaristler grev yapmış yok hikaye bitmiş.hiçbiri geçerli bir neden değil benim için..smallville gibi sonu belli ucu belli bir dizi bile 7. sezona kadar geldi.. bozyaka 05-12-07, 01:15 arkadaslar, heroes ile ilgili bir sayfada okuduguma gore, eger grev erken biterse dizi mayistan once ekstra 6 veya 7 bolumle geri donecekmis! yazinin orjinalini buraya kopyeliyorum! If Writer’s Strike will end soon, producer’s planning to come back for additional 6-7 episodes later this season (before may),.. A.Konak 05-12-07, 15:26 biraz önce soluksuz izledim sezon finalini. hakikaten muhteşemdi. beklenen güzellikte bir son oldu. niki'yi her ne kadar sevmesem de geri dönmesini istiyorum. ancak bana ölecekmiş gibi geliyor. nathan'ın ölme ihtimali yok. çünkü peter kendi kanını verip, onu iyileştirir. şu anda durumu belirsiz tek kişi niki. çünkü mohinder'ın hazırladığı kan da tamamen sylar'a enjekte oldu. şu kafadan vurulup ölme olayı bana da saçma geldi. bozkaya'nın da dediği gibi clarie ve peter başından yaralanıp ölmüştü. nathan'ı noah vurdu dimi? keşke isaac de geri dönebilseydi. çok yazık ettiler ona. dizinin kilit kahramanıydı.:icon_sorr MetaLoqy 05-12-07, 19:46 noah wurmuş olamaz öle bi ihtimali bile düşünemiyorum..kamerayla izleyen kişi wurdu diye tahmin ediyorum buda kahramanlarımızdan birinin babası olabilir.. sylar ın babası olabilir..neden olmasın?:) seth_gecko 05-12-07, 20:28 Sıkıcı geçen bir 2. sezondaki Claire'in aşkı fiyaskosundan sonra tamda son üç bölüm güzel olacak derken beni pekte tatmin etmeyen final geldi Adam toprak altına girdi Niki yangında kaldı ve patlama oldu Nathan vuruldu Sanırım bu 3 karakterde geri dönecek gücü olmayan Noah bile tekrar diriltilebiliyorsa bu karakterlerin geri dönmemesi saçma olur Ama 3. sezondan umutluyum nede olsa Sylar son sözü söyledi " I'm back " :happy0064 Eyve 06-12-07, 12:05 Bence süper ötesi bölümdü zaten genelde ya Peter ya Sylar odaklı bölümler güzel oluyordu.Valla Peter abisi gelmese o kadar kişiyi dinlemeyip Adam'a yardım edecekti.Yanlız insan bir düşünür bu kadar insan bana bu adama güvenme diyo benimde bir zihin okuma özelliğim var bir gireyim şunun zihnine ama öyle dese bu muhteşem sahneleride izleyemezdik heralde.Nathan'ı Bennet'ın vurduğu bence apaçık 1.Ya Peter arkadaşların çoğunun dediği gibi kanı ile abisini iyleştirecek ve şirketin peşine düşecek 2.Ya zamanda dönüp Hiro gibi abisini kimin vurduğunu öğrenip Matt'la birlikte savaş açacaklar.Bu zayıf bir ihtimal ama Peter'ın annnesi zannedersem Bob'a pandoranın kutusunu açtığının farkındamısın derken bu kutu ile Peter'ı kastedmiş olabileceğini düşünüyrum buda bu teoriyi destekler nitelikte Yanlız Bennet'ın yaptığı iş değil yani ailesi için bile olsa Nathan kendi canını hiçe sayarak yanarak Bennet da dahil olmak üzere bütün New York'un hayatını kurtardı en azından Peter veya Nathan'la ileteşime geçebilir tam o esnada Peter kurşunları durdurur ve zaten Nathan'ın yapmak istediği şeyi yaparlardı. Zaten 1 karekterin öleceği birinin durumunun belli olmayacağı söylenmişti son bölümden önce bence ölen Niki yaşayacak olan Nathan çünkü Niki o patlamadan tek beden olarak çıkamaz yani.Şirket Peter gibi bir adamdan bile çekinmedi ama Claire'den çekindi tamam belki elinde belegeler olabilir ama Peter istedği anda ifşa eder ve durduramazlar bence bu senaristlerin tekrar Bennet'ı şirkete sokabilmek için yaptıkları bir şeydi ama bence buraı biraz saçma.Bu arada Claire West'in gerçek yüzünü görmüş oldu. Ve Sylar en sonunda geri döndü umarım onu ve Peter'la kapışmalarını izlemek için fazla beklemeyiz.Sylar kendisine virüsün Şirket tarafından enjekte edildiğini öğrendi belki Sylar'da şirketin üstüne gidebilir aslında Peter'la bile ortak çalışabilir diyeceğim ama ondaki güç edinme arzusu bunu imkansız kılıyor.Fakat Sylar'ın ilk kullanacağı güç belli idi telekinesiz ama bence asıl şimdi ilk kullanacağı güç şekil değiştirme bu sayede yeni güçler edineceğini bir çok insanı kandıracağını düşünüyorum ama bence sadece Matt ile Peter'ı kandıramaz çünkü onlar beynin en ücra köşesine bile girebiliyor.Ama bu gücü Peter'ın bir an önce ele geçirmesini umuyorum. Baya uzun oldu son olarak bir şey sormak istiyorum Peter özel gücü olan insanların yanında geldiği zaman güclerini absorbe ediyor acaba Peter şuanda Sylar'ın sahip olduğu şekil değiştirme hariç hepsine sahip mi ? Ben sahip olabileceğini düşünüyorum ama siz nedersiniz arkadaşlar? bozyaka 06-12-07, 21:57 eyve nathan hakkindaki yorumlarina katiliyorum, ama bence nathan'i bennet vurmadi. bob kendisi vurmus olabilir. ya da mrs. peterelli birine vurdurmus olabilir. syler'in sekil degistirme ozelligi yok ki. o dag evi gibi bir yerde sekil degistiren birini oldurmustu ama virus verildigi icin baskalarinin guclerini alamiyordu. o yuzden syler'in sekil degistirebildigini sanmiyorum. peter syler'in sahip oldugu tum guclere sahip ama birinci sezonda guclerini yeni yeni kesfediyordu. yani kendisinde hangi guclerin oldugunu, hangilerinin olmadigini bilmiyor. belki hayati tehlikeye girdiginde kendini korumak icin (refleks gibi) aniden ortaya cikabilir diye dusunuyorum. ayrica peter'in adama guvenmesi konusunda haklisin, zihnini okusuna adamin ya! neyse umalimda mayisdan once 6-7 bolumluk ekstra bolumler baslasin. bu arada 3. sezonun bolumleri cekilmeye baslanmis bile. hatta 2. sezonun yarisinda baslanmis.. Blindson 06-12-07, 23:04 sylar şekil değiştirme gücünü aldı. sylar kendi güçleri olmasada birisinin gücünün nasıl çalıştığını öğrenmek için beynini açıp nasıl çalıştığına bakması yeterlidir. şekil değiştirmenin nasıl yapıldığını öğrenmişti ama yeteneği olmadığı için uygulayamamıştı. umarız yeni sezonda uygulamaya başlar çünkü artık başkasının güçlerini alabilmesi için şekil değiştirmeye ihtiyacı var herkes sylara karşı uyandı. bozyaka 07-12-07, 06:22 sylar şekil değiştirme gücünü aldı. sylar kendi güçleri olmasada birisinin gücünün nasıl çalıştığını öğrenmek için beynini açıp nasıl çalıştığına bakması yeterlidir. şekil değiştirmenin nasıl yapıldığını öğrenmişti ama yeteneği olmadığı için uygulayamamıştı. umarız yeni sezonda uygulamaya başlar çünkü artık başkasının güçlerini alabilmesi için şekil değiştirmeye ihtiyacı var herkes sylara karşı uyandı. sana katilmiyorum, syler'in gucu yani ozel yetenegi beyinlere bakarak nasil calistigini anlamak ve taklit etmek. virus varken oldurdugu icin beyni acsa bile nasil calistigini anlamis olmaz. bu yuzden de bu gucu kullanamaz. 3. sezonda bu sorumuzun cevabini bulacagiz sanirim. sprytus 07-12-07, 07:30 Sylar'ın 3. Sezon bölümlerinde yetenekleriyle beraber bizlerle birlikte olacak olması bile büyük bir ayrıcalık bizler için...Virüs'ün değiştirilmiş ve insanların hücrelerini yetenekli olmasa bile yenileyebilme özelliği bulunan panzehir diyebileceğimiz virüsle eski yeteneklerine kavuşan Sylar, kötülüklerini yeni sezonda da sürdürecek!Angela Petrelli'nin söylemiş olduğu ''Pandora'nın Kutusu artık açıldı...'' söylemi ise bizlere birşeyler anlatır gibiydi:img-yes: Eyve 07-12-07, 22:55 Bence Sylar şekil değiştirmeyi aldı çünkü öyle çok önemli bir gücün yokolup gitmesine senaristlerin izin vereceğinide pek sanmıyorum.Ama Sylar şirketin üzerinede gidebilir çünkü kendisine virüsü enjekte edenlerin şirket olduğunu öğrendi ve Elle ile de karşılaştı.Belki yeni yetenek kazanırım düşüncesi ile şirketin üzerine gidebilir. Bence artık Peter Nathan(ölmedi ise) Matt Hiro Dr. Suresh eğer kötü taraftan dönerse Bennet belki Claire'nin tıpkı aileleri gibi bir araya gelip kendi adlarına belki şirket veya grup oluşturmaları gerektiğini düşünüyorum.Hem şirket ile hem Sylar ile mücadele ederler. Bu arada Adam'ı da bence hala unutmamalıyız Hiro onu muazzam bir yere hapsetmiş ama sonuçta Adam ölmüyor belki kaza ile mezar yıkılabilir veya başka bir şekilde ordan çıkabilr ama şimdilik uzun bir süre görüneceğini sanmıyorum çünkü artık Sylar var.Ama bu sefer Peter onu yenecek güce iradeye özgüvene ve cesarete sahip yani nerde o ürkek Peter nerde şimdiki üstelik artık güçlerini kullanmaktanda zevk alıyor özellikle telekinesiz gücü bu yöndende Sylar'a benzetiyorum.Ama mesela bu sezondaki güzellik, kötü olan taraftaki kişi sayısının çok olması mesela ilk sezonda bir Sylar vardı ha birde Linderman ama o da nerdeyse son 2 3 bölümde gözüktü.Bu sezonda Sylar ve şirket var o belli ama biraz daha tehlikeli birileri gelse ii olur.Mesala ilk sezonda o nükler gücü olan adam çöle gitmişti ve orda her türlü yayına giren bir kadın vardı o adamın bilgisayarına internet olmamasına rağmen ona mesaj yolluyodu hatta onları Bennet'ın üstüne saldı ama bir daha gözükmedi onun gibi bir iki iyi karekterin daha girmesi ii olur bence.. Sorularıma sürekli cevap verdiğin için de ayrıca sana teşekkür ederim Bozyaka.Umarım dediğin gibi ekstra 5 6 bölüm yayınlarlar yanlız hala dizinin bittiğine inanamıyorum ya her hafta o heyecanı yaşamak güzel oluyordu şimdi bekle 5 6 ay bence dizi yönetiminin ve yapımcılarının bu durumu yeni sezonda 30 35 bölüm çekerek affettirmeleri lazım :) Geçen akşam kanal adı vermek yasak mı bilmediğimden adını yazmıyorum ödül töreni vardı Fanların seçtiği zannedersem Heroes, Lost Battlestar Galactica ve bir iki dizi daha vardı onları geçerek 1. olmuştu.Peter Sylar Claire Elle be zannedersem Monica ordaydı hatta bu kişiler ödülde verdi ve Peter'ın şu sözü aklımdan çıkmıyor aklımda kaldığı kadarıyla söylüyorum Size inanılmaz şeyler izlettireceğiz gibi bir şey demişti umarım sözlerinde dururlar.Valla biraz destan gibi yazdım baya bir uzun oldu umarım beğenirsiniz arkadaşlar Smallville18 08-12-07, 00:56 bir sonraki sezonda herşey olabilir. Adam'ı tekrar görmemizde imkansız gibi birşey. bu arada 3 kişi olayına adamı katanlar varmı yoksa 4 oluyorda:D adam ölmedi sonuçta ama dönermi belli değil. öte yandan öleceği belli olmayan nathandır o patlamadan niki eğer kaçmadıysa sağ kurtulması imkansızç ve kurşunlardan daha önce mat ve dlinde kurutlduğunu hesapba katarsak bu sefer de nathan yaşar bence. Smallville18 08-12-07, 01:04 virüs yüzünden insanların yeteneklerini kullanamadığını apaçık ortada sylarda o kadından bu yeteneği almış olamaz ve olmamalı.o kadını öldürünce ilizyon yapmaya çalışmasıda almış olmasının bir belirtisi olabilir. sprytus 08-12-07, 07:50 İllüzyon yapmaya çalıştı ama bir türlü bu işi gerçekleştiremedi!Sylar'ın yetenekli insanları öldürdükten sonra beyinlerinin nasıl çalıştıklarını ve yeteneklerini nasıl kullandıklarını çözmesi düzeneğine dayanan edimleri bir şekilde ona virüsün geçmesini engelleyememişti...3. Sezon bölümerinde daha da fazla kötülükler yapacağına adım gibi eminim!:good: DEADMAN 08-12-07, 12:39 2. sezon bnm için hayal kırıklığıydı! dizimiz heroes ve açıkçası için tatmin edici bi sahne görmedik. west-claire olayı bi saçmalıktı zaten uçan bi adamımız varken onu katmaları gereksizdi! hiro çok fazla geçmişte kaldı! ve aslında işin özü bütün bu virüsün sebebi hiro diye düşünebilirz! çünkü zamanda geriye giderek herşeyi değiştirdi kenseinin kötü olması onun yüzünden oldu! yeakoya nolduğunuda merak ediorum hiro gittikten sonra! HRG ölmeliydi onun hayata dönmesi gereksizdi! nathan yine geçen sezonki gibi bir muamma! ama hayatta kalması için bir çok neden var nikinin ölmüş olması ihtimalini düşünmek beni düşündürüyo! ali larter gibi bi oyuncuyu kaybetmek yazık olur! ama ali larterın dediğine göre yazarlar niki için yapcakları herşeyi yapmışlar ve niki artık yokmuş ama jessica geri dönebilrmiş bu da demek oluyoki onu yine görcez ama niki olarak diil! zaten 2. sezon adı villians! jessicada onlardan biri olcaktır:) peter bu sezon bnm için büyük bi hayal kırıklığıydı. bi karakteri bu kadar geri zeklaı hale getirebilirler! peter herkesin beynini okudu bi adamın okuyamadı! bide başta geçmişini hatırlamak isterken sonra korktu! tam türk filmi! ve elle! bu sezon izlemekten zevk aldığım az sayıdakilerdendi! hem iyi hem kötü diye ona denir! sylarla daha fazla kapışması olsun isterdim bide söylemeden edemiycem bobun yeteneğine sahip olmak isterdim:) paraya para demez insan gizz 08-12-07, 18:35 diziyi cnbc-e'den takip ettiğim için bu topice uğramamışım heyecanı kaçmasın diye.ama tek korktuğum şeyin de olduğunu,dizinin grav yüzünden erken sezon finali yaptığını öğrenince, geri kalan bölümlerle ilgili merakımı yenemedim :) ve bu yüzden size bi kaç tane sorum olacak kensei ya da adam nasıl kötü tarafa geçti?hironun etkisi var denmiş hiro ne yaptı?bi de hiro kensei'yi diri diri mezara mı gömdü?virüsle hiro'nun alakası ne? cevaplarsanız çok sevinirim ;) ha bi de adam peter'ı nasıl kendi yanına çekti ? sealth 09-12-07, 19:44 diziyi cnbc-e'den takip ettiğim için bu topice uğramamışım heyecanı kaçmasın diye.ama tek korktuğum şeyin de olduğunu,dizinin grav yüzünden erken sezon finali yaptığını öğrenince, geri kalan bölümlerle ilgili merakımı yenemedim :) ve bu yüzden size bi kaç tane sorum olacak kensei ya da adam nasıl kötü tarafa geçti?hironun etkisi var denmiş hiro ne yaptı?bi de hiro kensei'yi diri diri mezara mı gömdü?virüsle hiro'nun alakası ne? cevaplarsanız çok sevinirim ;) matt 1-kensei zaten alkolik,serseri bir tipti,hiro'un da etkisiyle kahraman olduğunu düşünmeye başladı ama hiro ona ihanet edip kız arkadaşına aşık olunca kız arkadaşı da hiro'yu seçince kensei kötü tarafa geçti. 2-evet sezon finalinde hiro kense'i diri diri mezara gömdü. 3-hiro'un virüsle direkt bir alakası yok kensei virüsü yaymak istemiş hiro'un babası da kensei'yi durdurup hapsedilmesini sağlamış,virüs'ü şirketin teksas'ta ki üssünde bir kasa da saklamışlar. bana nathan'ı vuran kişi claire'in sevgilisi west gibi geldi görünüşü ve yürüyüşü açısından. Eyve 09-12-07, 21:14 Adam Hiro'ya kızgın ama Peter zaman donduğunda Hiro'yu etkisiz hale getirdiğinde Adam Hiro'yu görünce şaşırdı yani belki kötü olması Hiro'nun yüzünden ama virüsle Hiro'nun alakası yok hatta kılıcı hironun boğazına dayadığında o anda bile öldüreebilirdi ha Peter'a öldür dedi ama 3 defa saldırdıktan sonra. Bu arada Nathan'ı hala Bennet'ın vurduğunu şiddetle :) idda ediyorum DEADMAN 09-12-07, 21:39 şöyle bişey var! takezo kenseinin bir kahraman olduğunu biliyorduk hep! ve prenses yaeko ile birlikte olduğunu! kensei geçmişte zamanla kahraman oldu! ama birden hiro geldi ve tarihteki akışı bozdu! herşeyi düzeltmişken gidebilirdi ama yaekoya aşık olduğu için kaldı! eğer hiro zamanda geri gitmeseydi şu noktada olmayacaklardı! ayrıca bence mrs petrelli ve bobun kenseiden daha kötü olduğunu düşünüyorum şirketin yaptığı şeyler affedilmez kenseide geçmişin onu kötü tarafa yönlendirmesiyle bi şekilde intikam alıyo! bozyaka 10-12-07, 07:50 bide söylemeden edemiycem bobun yeteneğine sahip olmak isterdim:) paraya para demez insan bob'un yetenegi ne ya? ben bi yetenek falan goremedim o adamda :) mozitekuto 10-12-07, 08:49 dokunduğu şeyleri altına dönüştürebiliyor ya... Eyve 10-12-07, 11:14 Deadman Mrs Petrelli ve Bob'un Adam'dan kötü olduğu fikrine tamamen katılıyorum.Bu arada 2 sezon geçti ama hala Mrs Petrelli'nin yeteniğini göremedik valla acaip merak ediyorum acaba bilen varmı ? -unique- 10-12-07, 13:05 Bu sezon hatalar ve tekrarla doluydu. Tam müthiş bir final yapıcaklar derken grev başladı. İlk sezon çok güzel olunca ikinci sezonda vasat kaldı. İnşallah üçüncü sezon çok daha iyi olur :img-in_lo. -Hironun kendi zamanına dönmesi zaman aldı ve sıktı. -Syların eski haline dönmesi sezon sonunu buldu. -Peterın gene ve gene kendini keşfetme halleri baydı. Diziyi götüren karakterler Sylar, Peter, Hiro, Niki ve Noah - Claire Bennet olmasına rağmen. Kimi tüm sezon geri plana atıldı kimisi de iyi işlenemedi :mad72:. 11. bölümün sonunda Niki ve Nathan ölmüş gibi gözüküyor ama Claireın kanı sayesinde kim gidici kim kalıcı olduğuna karar vermek zor. Eğer diziden bir karakter çıkıcaksa bu Nathan olmalı çünkü Nikinin yarım kalmış bir hikayesi ve çoğalan kişilikleri var ;). Dahası onu izlemek eğlencelide. İkinci olarak İlk sezondan beri Petrelli kardeşlerden Peterın hero olduğu ve annelerinin yanlış kardeşe yatırım yaptığı söylenip duruyor. 3. ve son olarakta Nathan bir kere iyileştirildi ve hikayesi tamamlamış gibi gözüken bir karakter. Heroesun yapımcıları kendilerine çeki düzen vermezlerse dizi uzun ömürlü olmuyacak :icon_sorr. Bu arada 11. Bölümde seyredeceğimiz sahnelerden birinde Peter'ın sanki bir uzay gemisinin içerisine girmişçesine yeteneklerinin bazılarını sergilediği sahneler bayağı bir görsel atmosferi kuvvetli olan izlenimler bırakacak bizlerde....:img-yes: Gerçi bu spoilerdı ama ben böyle bir sahne görmedim :img-pilot. Göreniniz var mı? gizz 10-12-07, 15:35 1-kensei zaten alkolik,serseri bir tipti,hiro'un da etkisiyle kahraman olduğunu düşünmeye başladı ama hiro ona ihanet edip kız arkadaşına aşık olunca kız arkadaşı da hiro'yu seçince kensei kötü tarafa geçti. 2-evet sezon finalinde hiro kense'i diri diri mezara gömdü. 3-hiro'un virüsle direkt bir alakası yok kensei virüsü yaymak istemiş hiro'un babası da kensei'yi durdurup hapsedilmesini sağlamış,virüs'ü şirketin teksas'ta ki üssünde bir kasa da saklamışlar. bana nathan'ı vuran kişi claire'in sevgilisi west gibi geldi görünüşü ve yürüyüşü açısından. teşekkürler ;) DEADMAN 10-12-07, 20:50 ya bide karakterlerin hikayesi tamamlansada illaki ölmek zorunda diiller! zaten artık öyle bi hal aldıki kimse ölmüyo! ölenleride öldü diye açıklamaları çok saçma! mesela hiro kaitoyu kurtarabilirdi ama olmadı kıvırdılar resmen! bu sezon gerçekten vasattı! ben aslında peterın ölmesini isterim bundan sonraki sezonlarda! daha farklı bi boyut kazanır dizi! böyle olunca herşey onda bitiyomuş gibi! artık daha çok bi ekip çalışması görmek istiyorum! 1. sezon finali gibi veya 2. sezonun 7. bölümü gibi (nathan,niki,matt,mohinder,bob bi arada) belki xmene benzedi diycekler ama bi ekip olmaları gerçekten güzel olurdu! (şöyle bi ekip isterdim--- Haitian,Hiro,Niki,Matt,Molly,Micah,Monica,Claire,M aya,Elle ve Mohinder ayrıca nathan veya west ikisi birden saçma olur! Peter olmasın ölsün o bi şekilde:D çok sıktı onun halleri her türlü gücü var ama doru düzgün gördüğümüz bişey yok! Noah Bennette ölmeli artık! bu sezon en çok onu gördük resmen en gereksizi olarak! 3. sezonada villians diyolarsa bi sürü kötü karakterin çıkması lazım! ve syların 3. sezonda artık ölmesi lazım ve bunu yapıcak kişinin maya olmasını isterim! bence maya gücünü daha kontrol altına alıp bu zehirleme işini sadece bi kişiye odaklanarak yapabilcek DEADMAN 10-12-07, 20:54 koyan oldumu bilmiyorum ama ingilizce olarak koyuyorum! Ali Larter,Adrian Pasdar ve David Anders... Ali Larter: According to Heroes insiders, Niki is not expected to return to the show. But her devilish alter ego, Jessica? Oh yeah, we'll see her as soon as the show comes back to the beloved airwaves—when the strike is through! At least, that's the plan according to sources who tell me producers had "done all they could do" with Niki. Micah is not gonna be happy. But at least he'll have Monica... So Niki gets super mad that she is about to get blown up and she summons Jessica, then jessica stays permanently making Jessica one of the baddies of season 3?! David Anders: I'd bet my beloved, signed Hiro poster that Hiro's sworn nemesis will return. (I've seen that '90s flick The Vanishing and know people can be dug up after being buried alive! Maybe we can even get Kiefer Sutherland to do the digging!) Sources tell me it's not |