Tüm Versiyonu Göster : Heroes - Spoiler

Sayfalar : [1] 2 3 4

Başar
03-12-06, 17:15
Nasıl olurda dizi filmde Heroes olmaz ya :img-in_lo İnanılmaz bir dizi kesinlikle.X-men ve Lost'un karışımı gibi gözüküyor.Buna birde henüz ortaya çıkmamış the 4400 kurgusu eklerseniz..Şu ana kadar 10 bölüm yayınlanmış.

A.P.W.B.D
03-12-06, 18:03
hiç izleme fırsatım olmadı bir bilgim yok diziyle ilgili.zaten verildiği herhangi bir kanal da yok linklerini görmüştüm bi yerde zamanım olursa indirip izlerim belki.yine de supernatural ın üzerine dizi tanımam :D

Heather
03-12-06, 18:20
Ben bu dizinin ününü duydum. İzleyen herkes çok beğenmiş. Ben de nette gezerken rastladım. Ayrıca bir arkadaşın abisi netten indirmiş, arkadaş bayağı övmüştü. Mutantlarla ilgiliymiş. Bu nedenle X-Men tarzı birşey olsa gerek diye düşümüştüm ki, Başar arkadaş X-men -Lost karışımı demiş. Eh ben ikisini de severim.

Belki cnbce gelecek yıl satın alır. Almazsa bir şekilde edinir izleriz artık.:img-wink:

gaby
04-12-06, 11:03
X meni çok severim, Losta hastayım ayrıca ününü de çok duydum eminim güzeldir işallah izlicem oyuncuları kim tanıdık birileri var mı?

8nil8
04-12-06, 13:19
bütün izlediim diziler araya girdi, bende ne izliim die düşünüodm. bu aralar indirmeye başlııcam madem lost gibiimiş

Başar
04-12-06, 13:32
X meni çok severim, Losta hastayım ayrıca ününü de çok duydum eminim güzeldir işallah izlicem oyuncuları kim tanıdık birileri var mı?
Pek tanıdık bir oyuncu var diyemem.Ama iyi dizilerde oynayan bir kaç kişi dikkati çekiyor.SmallVille'in Nam-Ek'i keza Gilmore Girls'ün Jess'i gibi.Bu şekilde insanın daha bi dikkatini çekiyor.Dizi alışılmadık bir biçimde ilerliyor.Henüz niyetlerini tam olarak belirtmiş değiller."Dünyayı kurtarmak" temasının çok geçtiğini söyleyebilirim fakat ne olacağını kestiremiyorum :)

jvc_esra
04-12-06, 14:37
Bence güzel bir filmdi

gaby
05-12-06, 11:03
Pek tanıdık bir oyuncu var diyemem.Ama iyi dizilerde oynayan bir kaç kişi dikkati çekiyor.SmallVille'in Nam-Ek'i keza Gilmore Girls'ün Jess'i gibi.Bu şekilde insanın daha bi dikkatini çekiyor.Dizi alışılmadık bir biçimde ilerliyor.Henüz niyetlerini tam olarak belirtmiş değiller."Dünyayı kurtarmak" temasının çok geçtiğini söyleyebilirim fakat ne olacağını kestiremiyorum :)

o kesin canım Amerikalılar dizi yapar da dünyayı kurtarmaz mı hiç aşkolsun yani???:img-hyste
4400 havası seziyyorum ben niyet belli değil falan

Başar
05-12-06, 12:31
o kesin canım Amerikalılar dizi yapar da dünyayı kurtarmaz mı hiç aşkolsun yani???:img-hyste
4400 havası seziyyorum ben niyet belli değil falan
Haklısın :) 4400 havası kesinlikle var hatta oradaki özel yetenekler bile neredeyse aynı.Telekinetik insan, düşünceleri okuyabilen insan, manyetik insan, iyileşen iyileştirebilen insan vesaire..Bu arada 11. bölüm çıktı bakalım neler olacak.

xero
14-12-06, 21:22
Öncelikle merhaba arkadaşlar.
Ewet dizi afişinden konusuna kdr 4400 ve losta çok benziyor ama kesinlikle ucuz bi taklit deil.Özellkle beklenmedik gelişmeleriyle beni müptelası yaptı diyebilirim.nbc de en çok takip edilen diziler arasındaymış ztn hatta nbc nin son 5 yıldaki en ii reyting oranına sahip yapımıymış die duydum:img-wink:

hydatron
16-12-06, 09:03
NBC Kanalı'nın son yıllarda ekrana getirdiği en iyi dizilerden bir tanesi olduğu söyleniyor arkadaşlar...Reyting rakamları da bayağı iyiymiş! İnşallah bu diziyi önümüzdeki sene CNBC-E veya kardeş kanalı olan e2'de izleme şansına erişebiliriz:img-polic

Başar
16-12-06, 14:47
NBC Kanalı'nın son yıllarda ekrana getirdiği en iyi dizilerden bir tanesi olduğu söyleniyor arkadaşlar...Reyting rakamları da bayağı iyiymiş! İnşallah bu diziyi önümüzdeki sene CNBC-E veya kardeş kanalı olan e2'de izleme şansına erişebiliriz:img-polic
Umarım.Heroes çok dinamik bi yapıya sahip.Beklenmedik bir anda hiç gösterilmemiş bir karakter girip ortalığı karıştabilir / düzeltebilir.Bu yüzden diğer henüz gösterilmemiş karakterlerin özelliklerini çok merak ediyorum.:img-wink:

dea
17-12-06, 10:07
ben dun butun bolumleri ard arda izledim ve diyecegim sudur ki;eh guzel ama asla bir lost degil!!biraz x-men,bi tutam lost(kurgu bakımından ama tabi o kadar basarılı degil)buyrun size heroes...izlenir mi?izlenir.lost gibi dortgozle beklenir mi?yok canııım...

katie1905
24-12-06, 18:17
Sadece ilk bölümünü izleyebildim o da fena değildi fakat izleyen arkadaşlar diziyi öve öve bitiremiyorlar her bölmüde ayrı bir süpriz varmış artık bende önümüzdeki ay indirip bir ne varmış bakayım diyorum.

hydatron
25-12-06, 07:58
Dünya'da şu anda devam eden diziler içinde konu anlatımı ve heyecanı en iyiyansıtan dizilerden bir tanesi!İzlenilmeyi hakeden ender yabancı dizilerden bir tanesidir:happy0064

elizabeth_darcy
28-12-06, 13:35
konuyu ben acmistim ama ne yazkki bi kanalda yayinlanmiyo diye..
neyse 11 bolum yayinlandi hepside cok iyi bolumlerde merakla ocakk 22 da yayinlancak bolumu bekliyorum keza kendini lost un ilk sezonu gibi bagimli yaptiriyo
tabi diziyi cok sevmemin sebeblerinden biride milo dur.yani peter.gilmore girls den jess den hatirlrsiniz
reytingler amerikada lost u gecmis durumda.lostun bu bilinmezligi sirlari faln artik milleti baymisti.heroes aranilan kan gibi girdi sektore allah zeval vermesinn
herolarim; peterim,clairem;herom ........

sbuffy
01-01-07, 15:08
çok merak ettiğim bir dizi.yakında cnbce ekranlarında başlayacak olmasına çok sevindim

Başar
01-01-07, 18:12
Kesin başlıyor mu?

sudem
01-01-07, 18:16
Kesin başlıyor mu?

Kanal diziyi aldı. Cnbc-e derginin ocak sayısında da iki sayfalık tanıtımı var dizinin.
Bu habere ben de çok sevindim. :)

Seda123
01-01-07, 18:44
evt ama e2 de olacakmıs ya
nasıl ızlıycem ben :(
sırf jess ıcın ızlemek ıstıyodum
ama rocky 6 dakı jessle ıdare edıcem galıba...

sudem
01-01-07, 18:58
evt ama e2 de olacakmıs ya
nasıl ızlıycem ben :(
sırf jess ıcın ızlemek ıstıyodum
ama rocky 6 dakı jessle ıdare edıcem galıba...

Hayır Heroes E2 de yayınlanmayacak. Cnbc-e de yayınlanacak. E2 de yayınlanacak diziler başka... :)

E2 Turksat 2A da Digiturk de 50. kanalda. Kablolu Tv de şimdilik yok.

Kang Joon Sang
01-01-07, 19:18
Hayır Heroes E2 de yayınlanmayacak. Cnbc-e de yayınlanacak. E2 de yayınlanacak diziler başka... :)

e2 ne zaman test yayınını bitirecek bilgisi olan var mı peki ?

sudem
01-01-07, 19:24
e2 ne zaman test yayınını bitirecek bilgisi olan var mı peki ?

Bir arkadaşın mailine gönderilen cevaba göre 200 nin ilk 4 ayı içerisinde E2 resmen yayına girecek.

kanalın resmi sitesi http://www.e2.gen.tr/

Kang Joon Sang
01-01-07, 19:26
Bir arkadaşın mailine gönderilen cevaba göre 200 nin ilk 4 ayı içerisinde E2 resmen yayına girecek.

kanalın resmi sitesi http://www.e2.gen.tr/
teşekkürler ;)

Seda123
01-01-07, 21:04

bak işte bu habere sevındım cnbce dergısını devamlı takıp edıyorum demek yanlıs okumusum :img-blush

gaby
03-01-07, 15:39
ben bu diziyi çok merak ediyorum ne zaman başlıcak acaba cnbce de

Başar
04-01-07, 10:06
e2 düblajlı dizi vermeye başlıyor yakında.Bu arada dizi CNBC-e de ya bu sezonun sonuna doğru başlar yada 2. sezonun başına doğru.CNBC-e de izlemek istiyenlerin beklemesi gerekiyor biraz daha..

Tito
05-01-07, 12:57
11 bölümü seyrettim. 10 üzerinden 6 veririm.

Arkadaşlar bu dizinin lost ta benzetilmesini bir türlü anlamıyorum. Neymiş kurgusu Losttan güzelmiş. İnanmayın arkadaşlar böyle şeylere. inanın bu dizinin kurgusunu herkes yapar. isterseniz ben size bu dizinin sonunu söyliyeyim. bunların hepsi bir araya gelir sonra dünyayı kurtarırlar:))

Lostta ki gibi ölen de yok. yani kahramanlara bişey olmuyor bu da benim sinirimi bozuyor. çünkü "kahraman olmak için ölmek gerekir" demişti bi italyan abimiz bir filmde.

x-men tadında bir dizi. süper bir dizi değil ama izlenir. Dizideki adamın kim derseniz; "sylar"ı seviyorum.

gereğinden fazla abartıldığına ve şişirildiğine inanıyorum. asla lost yada prison break gibi bir dizi olamaz bence.

elizabeth_darcy
05-01-07, 13:12

Arkadaşlar bu dizinin lost ta benzetilmesini bir türlü anlamıyorum. Neymiş kurgusu Losttan güzelmiş. İnanmayın arkadaşlar böyle şeylere. inanın bu dizinin kurgusunu herkes yapar. isterseniz ben size bu dizinin sonunu söyliyeyim. bunların hepsi bir araya gelir sonra dünyayı kurtarırlar:))

Lostta ki gibi ölen de yok. yani kahramanlara bişey olmuyor bu da benim sinirimi bozuyor. çünkü "kahraman olmak için ölmek gerekir" demişti bi italyan abimiz bir filmde.

x-men tadında bir dizi. süper bir dizi değil ama izlenir. Dizideki adamın kim derseniz; "sylar"ı seviyorum.

gereğinden fazla abartıldığına ve şişirildiğine inanıyorum. asla lost yada prison break gibi bir dizi olamaz bence.

fazla abartılmıs diyosun bu diziyi abartanlar yine bu diziyi izleyenler demekki beyenilmis ki bu kadar konusuluyo
sen beyenmemis olabilirsin ama diger arkadaslara inanmayın vs diyemezsin izlesinler kendi kararlarını kendileri versinler...
dizinin lost la helede prison break la ne alakası var anlamadım.hani tamam lostla benzetiliyoda kurgu heyacan gibi prison break nasıl ortaya attın anlamıs degilim.iprison hapishanede kacıs ve davamında olan olaylar onuda severek izliyoruz ama heroes le yakından uzaktan alakayok ya yuh.illaki bi kıyaslama durumumu olcak ondan daha iyi ondan kötü allah allah

Tito
05-01-07, 13:32
fazla abartılmıs diyosun bu diziyi abartanlar yine bu diziyi izleyenler demekki beyenilmis ki bu kadar konusuluyo
sen beyenmemis olabilirsin ama diger arkadaslara inanmayın vs diyemezsin izlesinler kendi kararlarını kendileri versinler...
dizinin lost la helede prison break la ne alakası var anlamadım.hani tamam lostla benzetiliyoda kurgu heyacan gibi prison break nasıl ortaya attın anlamıs degilim.iprison hapishanede kacıs ve davamında olan olaylar onuda severek izliyoruz ama heroes le yakından uzaktan alakayok ya yuh.illaki bi kıyaslama durumumu olcak ondan daha iyi ondan kötü allah allah

öncelikle bir yanlış anlamayı düzelteyim. inanmayın derken bu site yorum yapanlara söylemedim. nette biraz dizi hakkında arama yaparsan anlıyacaksın ne demek isteğimi.

yine aramanda göreceksin ki lost ve prison break le kıyaslanıyor. ve daha iyi dizi olduğu söyleniyor.

"merakla ocakk 22 da yayinlancak bolumu bekliyorum keza kendini lost un ilk sezonu gibi bagimli yaptiriyo
tabi diziyi cok sevmemin sebeblerinden biride milo dur.yani peter.gilmore girls den jess den hatirlrsiniz
reytingler amerikada lost u gecmis durumda." görüldüğü gibi sende lostla kıyaslamışsın. Yani "illaki bi kıyaslama durumumu olcak ondan daha iyi ondan kötü allah allah". Evet Allah Allah.

Dizinin kurgusunun süper olduğu söyleniyor. Ben ortada süper birşey görmedim(kahramanların yaptıkları icraatler hariç)

Birde yorum yapılırken illaki güzel şeyleri mi söylemek gerekir. Bu diziyi herkes mi çok seviyor. Ben DİĞER dizilere göre beğenmediği söyledim. napalım yani "aman aman süper dizi mutlaka indirin seyredin mi" diyeyim.

Ben 11 bölümü de seyrettim. Aman aman bir dizi olmadığınıda gördüm.

Ve halen daha da abartıldığını düşünüyorum.

Ve niye bana saldıran bir üslubla yazdın bir türlü anlamadım. Buraya tartışmak için yazmadım. Sen diziyi çok sevmiş olabilirsin, ben pek beğenmedim. Madem ki burası bir forum ve yorum yapılıyor. İllaki kötü yorumlarda olacaktır. ok?

dea
06-01-07, 14:03
ben bu diziyi 11 bolum ardarda izledim(itiraf ediyorum bazı bolumlerde cok sıkıldım ve baya bi atlayarak seyrettim.)bilmiyorum belki o aralar lost'u henuz izlemis ve buyusune kapılmıs oldugum icin(artık kolay kolay dizi izleyip begenemiyorum) belkide gercekten dizinin kendinden kaynaklanan aksaklıklardan..yada belki karakter secimlerinden.(oyuncu secimi)bence peter'le hiro'yu(japon)alın gerisi cok itici tipler.hele su zenci cocugun annesi sarısın guzel.sesi felaket yoruyo beni yaw.keske dilsiz bi super kahraman olsaydı!!daha oncede yazmıstım tekrar olacak ama, izlenir mi?evet izlenir.lost gibi dort gozle beklenip,forum forum dolasılıp bi ip ucu bulmaya calısılıp 7 subata gun sayılır mı?hic sanmam. yani ben kesin yapmam ama yapanada niye diye sormam.zevkler farklıdır neticede..:img-yes:

elizabeth_darcy
06-01-07, 19:13
öncelikle bir yanlış anlamayı düzelteyim. inanmayın derken bu site yorum yapanlara söylemedim. nette biraz dizi hakkında arama yaparsan anlıyacaksın ne demek isteğimi.

yine aramanda göreceksin ki lost ve prison break le kıyaslanıyor. ve daha iyi dizi olduğu söyleniyor.

"merakla ocakk 22 da yayinlancak bolumu bekliyorum keza kendini lost un ilk sezonu gibi bagimli yaptiriyo
reytingler amerikada lost u gecmis durumda." görüldüğü gibi sende lostla kıyaslamışsın. Yani "illaki bi kıyaslama durumumu olcak ondan daha iyi ondan kötü allah allah". Evet Allah Allah.

Dizinin kurgusunun süper olduğu söyleniyor. Ben ortada süper birşey görmedim(kahramanların yaptıkları icraatler hariç)

Birde yorum yapılırken illaki güzel şeyleri mi söylemek gerekir. Bu diziyi herkes mi çok seviyor. Ben DİĞER dizilere göre beğenmediği söyledim. napalım yani "aman aman süper dizi mutlaka indirin seyredin mi" diyeyim.

Ben 11 bölümü de seyrettim. Aman aman bir dizi olmadığınıda gördüm.

Ve halen daha da abartıldığını düşünüyorum.

Ve niye bana saldıran bir üslubla yazdın bir türlü anlamadım. Buraya tartışmak için yazmadım. Sen diziyi çok sevmiş olabilirsin, ben pek beğenmedim. Madem ki burası bir forum ve yorum yapılıyor. İllaki kötü yorumlarda olacaktır. ok?
tabikide kotu yorrumlar yapılıcaktır.tabikide biri sevebilir biri sevmez ama burda benim soyledgım sey herkesn izleyip kendisinin gormesi

Arkadaşlar bu dizinin lost ta benzetilmesini bir türlü anlamıyorum. Neymiş kurgusu Losttan güzelmiş. İnanmayın arkadaşlar böyle şeylere. inanın bu dizinin kurgusunu herkes yapar. isterseniz ben size bu dizinin sonunu söyliyeyim. bunların hepsi bir araya gelir sonra dünyayı kurtarırlar)

burada yazdıkların elestirinin otesinde.bu sayfayı okuyanlara bi yonlendirme yapılıyo
arama yap demissin tabiki de biliyorum dizinin hangi dizilerle kıyaslandıgını.lost tabiki en basta geliyo bende benzetiyorum ama yazdıgım gibi heycan ve kurguu.ama prison cok ayrı bunu sadece buraya yazmadım baska sitelerde de karsılastıgımda aynısını orayada yazdım.neyse son olarak sen sevmemissin ben sevdim izledim izlemeye de devam edicem ama burdakki arkadaslara tavsiye edilir yada edilmez ama yonlendirme yapılaamz

MetalCraft
07-01-07, 20:35
burdaki eleştrilerin aksine ben bu diziyi lostla hiç bağdaştıramadım. Bilimsel bir araştırmanıyla dünyada doğaüstü güçleri olan insanların yaşadığını ispatlayan bi profesör, öldükten sonra onun araştırmasını ilerletmeye devam eden oğlu, ve dünyayı kurtarmak için güçlerini birleştiren üstün yetenekli insanlar. Zekice hazırlanmış kurgusu dikkat çekiyor. Henüz 11 bölüm çekilmiş olmasına rağmen Amerika'da en iyi show lar arasında ilk 5 içinde. Yeni bölümlerini merakla bekliyorum

Başar
08-01-07, 12:16
Zaten kurgu bakımından pek bi benziyorlar.Ayrıca ileriki bölümlerde(yakın) dünyayı kurtarma temasının işleneceğini pek zannetmiyorum.Öncelikle kendilerini kurtlarmaları gerekiyor :img-yes:

michelle
11-01-07, 10:54
Bence hiç bir diziyi birbiriyle karşılaştırmamak lazım.Öyle yaptığımız zaman diğer diziye haksızlık oluyor...Her dizinin kendine has uslubu ve havası var...
Diziyi bende merakla bekliyorum....Jess'i çok özlemiştim....:img-in_lo

teletabi
13-01-07, 10:27
heroes dizisinin lost ile baglantısı yoktur bence..kıyaslamak yanlış..lakin oldukça başarılı bir dizi heroes. nbc 22 ocaktaki 1x12 için tanıtım çekmiş ve bu yıl ara veren diziler içinde gördüğüm en başarılı tanıtım heroes unki oldu..

Video linki vermek yasaktır.

sudem
13-01-07, 10:31
Heroes, şubat ayında Cnbc-e de gösterilmeye başlayacak.

Başar
20-01-07, 21:44
teşekkürler irene, resimler gerçekten güzel..

dea
23-01-07, 12:08
dunku bolumu izleyebilen var mı?ya bi spoiler sitesinde'' nathan peter'i optu ve oldukca atesliydi'' diyor ama yanılıyosam lutfen duzeltin ,bunlar kardes degilmiydi?????(iki erkek kardes)!!!!!

8nil8
23-01-07, 23:07
nihayet izlemeye başladım ve güzel bi dizi olduunu düşünüorm. gerçi lost kadr bağlanamadm ama yine de izlettirio kendini.

Başar
25-01-07, 10:51
Henüz izlemeyemedim.Yanlış torrent dosyasını çekmişim.Bugün mutlak izleyeceğim yeni bölümü.

elizabeth_darcy
25-01-07, 17:05
dunku bolumu izleyebilen var mı?ya bi spoiler sitesinde'' nathan peter'i optu ve oldukca atesliydi'' diyor ama yanılıyosam lutfen duzeltin ,bunlar kardes degilmiydi?????(iki erkek kardes)!!!!!
korkma arkadasım onlar kardes.atesli demesi peter atesi olması yani hastalıgı o atesi cıkmıs düsmüyo :img-wink:
dün izledim güzeldi ama doyamadım 42 dk nasıl geçti anlamdım 1 ayın ardından tempo düsük geldi ama 13 bolümün fragmanını gorunce diz süper gidicek dedim.yeni bi hero daha geliyo 13. bolumde yalnız bu kız kotü olcak herhalde heyecan yükseliyo nasıl beklicem ya off

Başar
27-01-07, 19:34
Kesinlikle çok güzel bir bölümdü.Karakterlerin birleşiminde varolan kurgu inanılmaz.Keza karakterin davranış biçimleride..Görünmez adam ortaya çıktı.Peter'in choppy özelliği bir defa daha ortaya çıktı.Herif çok karizma yaa :img-yes: Yine bu bölümde Nikki'ye hasta oldum.Kaptırmış gidiyoo.Yavaş yavaş patlamanın sebebini anlayabiliyoruz ama bu kadar erken verdiklerine göre değişen çok şey olacak ki bu süper :happy0064

dea
28-01-07, 08:31
bende izleyebildim sonunda ve evet bencede guzel bi bolumdu.ilk 11'den cok daha iyiydi.bu arada izlemeden once okudugum spoilerlarda yanlıs cıktı iyi oldu walla.ya biseyi anlamadım. bu patlamada gorunmez adamda olecek sonucta ama niye oyle gevrek gevrek guluyor ki peter'in ruyasında?

sudem
29-01-07, 13:45
Dizinin tanıtımı cnbc-e de dönmeye başladı. Hala kesin tarih belli değil ama şubat ayında yayınlanmaya başlar gibi geliyor bana. :)

Seda123
29-01-07, 14:28
insallah baslar ya
bende ızlemek ıstıyorum
nerden bulup ızlıyosunuz :)

euphoria
01-02-07, 16:08
Şu an cnbc-e'nin resmi sitesinde dizi ile ilgili bir bilgi mevcut değil,yayın akışında da yer almıyor Heroes.Mart başında başlarlar herhalde...Ne zaman başlarsa başlasın takip etmeyi düşünüyorum,cnbc-e'nin digitürk'ten kurtardığı nadir dizilerden biri çünkü,methini de çok duydum... :img-yes:

sudem
01-02-07, 16:33
Dizi Mart ayında başlıyor. Cnbc-e dergisinin şubat sayısında 4 sayfa ayrılmış dizi için. Tahminimce X Files ın yerine gelecek.

Seda123
03-02-07, 23:58
Niyahet bende netten buldum ve ilk bolumu ızledım
cok begendıgımı soyleyebılırım :)
bakalım kac sezon olucak :)

BlackMamba
04-02-07, 10:40
aksam bir amigo kızın yuksekten atladıgı fragmanı izledim..
cnbc-e yine cok guzel bir diziyle bizi bulusturacak..
izlemek için sabırsızlıkla bekliyorum..

sinir
04-02-07, 22:23
Cnbc-e çok geç kalmadan güzel bir diziyi digiturk'ün elinden kurtarmayı başardı. Ben şu ana kadar yayınlanan tüm bölümleri seyrettim ve genel olarak beğendiğimi söyleyebilirim. Zaten Heroes şu anda Amerika'da da en çok beğenilen diziler arasında. Ne kadar kaliteli bir dizi olduğunu henüz ilk yılında 2 dalda Golden Globe'a aday olarak gösterdi.

dreamdark
06-02-07, 04:35
Son bölümü kaldı, yarın akşam bitiriyorum inşallah hayırlısıyla :)

Seda123
06-02-07, 17:45
bısey sorabılır mıyım ben full 11 bolum buldum
sen nerden buldun ve elınde tum bolumler var mı ???
sanırım 1.sezon 18 bolum dı mı???

dreamdark
06-02-07, 23:46
bısey sorabılır mıyım ben full 11 bolum buldum
sen nerden buldun ve elınde tum bolumler var mı ???
sanırım 1.sezon 18 bolum dı mı???

1. sezon 13 bölüm diye biliyorum ben, arkadaştan aldım dvd'yi, sığmadığı için 13. son bölümü cdye kaydetcem dedi, onu bekliyorum ben de:icon_whis

dea
07-02-07, 10:29
arkadaslar 1.sezon 11 bolumdu.1.11'de ara verdiler 22 Ocak'ta donduler ve 2 bolum yayınlandı.yani en son 1.13 oynadı.

Başar
07-02-07, 10:57
14. Bölümde yayınlandı ve oldukça güzeldi.CNBC-e'yi taktir etmek gerekiyor dizi konusunda.Birde Supernatural yayınlansaydı :img-yes: Ayrıca dvd olarak değilde hdd üzerinde tuttuğum tek dizi serisi :good:

_rebelde_
10-02-07, 21:22
bu dizide son durak 1 ve 2 de oynayan kz da oynuyor.....gilmore girls teki jess te var....konusuda garipmiş....umarım güzeldir...

Seda123
11-02-07, 00:17
evt adı Ali Larter ve jess tabı kı heroes ta kı adıyla Peter :img-in_lo
bence cok gzl bı dızı :good: bı ızledın mı bırakamıyosun :img-in_lo

Başar
11-02-07, 10:56
--Spoiler--Dizi iyice karışmaya başladı yahu :icon_whis Herkesin bir şekilde biriyle bağlantısı ortaya çıkıyor.Kestirmek güç..--Spoiler--

gzd_gzd
12-02-07, 07:11
daha cnbc-e de başlamadı sanırım,ama internetten izleyen arkadaşlarmn dediklerne göre mükemmel bi diziymiş,merakla bekliyorum ;)

dreamdark
13-02-07, 01:58
güzel dizi gerçekten de, oldukça sürükleyici.. nbc'de yeni bölümlerin oynamasını beklemek çok sıkıcı şu anda :)

Seda123
13-02-07, 17:35
aynen şu Mart ayı bı gelemedi :)

dreamdark
15-02-07, 05:54
hiç bu kadar sewimli bi japon görmedim gerçekten de :)
keşke şu diziyi seyretmeye tamamı oynayıp bittikten sonra başlasaymışım :)

kuzuum
16-02-07, 01:26
--SPoiler ---> dizinin ana temasi aslinda dunyayi kurtarmak degil suanda!.. ilk basta birlesmelerini saglayan we gelecekten gelen hiro nakamura buna ilk adimi atti!.. new york'u kurtarmak icin peter'in gelecegi gormesi we diger insanlarin ona yardim etmeye calismasi da bayagi heyacanli gidiyor!.. en buyuk guc peter'daki guc her ozelligi bir kez karsilasarak taklik etmesi ama bunu dewamli olarak kullanmasi icin gucu ogrenmesi gerekiyor!..ve ruyasinda gordugu seyse gucleri kullanmaya we anlamaya calisirken alev topu haline gelerek nukleer bomba etkisi yaratmasi!..eger bu donguyu durdururlarsa buyuk bir birlesme olucak aralarinda!..ve kahramlar kulubu kurulmus olucak (justice league'e ye cok bnzer bir yani war lost wea baska dizilere deil!:D)!..bence gercekten cok guzel bir dizi izlenmesi gereken dizilerden biri!..
dizinin en sevimli karakterleri hiro ve aldo en somurtkan ve herseyden kacmaya calisansa nathan!..nathan'in guclerinden kacmasi we onlari saklamasinin neden bnce birincisi secim kampanyasi ikincisi ise gucleri yuzunden karisinin teklerlekli sandalyeye mahkum olmasi!..:good:

Başar
17-02-07, 17:47
---Huge Spoiler---
Spoiler'ı sildim.Ama ucundan değineyim.Tıpkı Nikki'nin ailesi gibi bir aile daha var.Hepside değişik yeteneklere sahip.Kim bilir belki onlarca aile vardır.
---Huge Spoiler---

MELENA
18-02-07, 11:57
trailer ı izledim bugün.çok güzel bir diziye benziyor.mart ayını sabırsızlıkla bekliyorum.

sudem
18-02-07, 12:12
İlk bölümü izledim. Dizinin 3. bölümü 2. bölümünden önce indiği için izlemeye ara verdim. :img-hyste
İlk bölüm çok güzeldi. şimdi yorum yapmayacağım. Hele mart ayı gelsin. dizi yayınlansın o zaman yorum yaparım.
Hiro çok tatlı ya. Ben galiba onun yeteneğine sahip olmak isterdim.

dea
18-02-07, 20:47
---Huge Spoiler---
Yukarda Peter ve Claire'in resminin olduğu resimler tuhaf kaçtı biraz :img-wink: Amca ve yeğen yahu onlar :img-yes:
---Huge Spoiler---

off ya offff...sabırla bekliyordum,izlemiyordum 12.bolumdenberi.kardesim''izle bak muthis sırlar cıktı ortaya''diyordu ama kararlıydım birkac bolum biriktirip toplu izleyecektim.ya niye okudum ben su spoilerı.ah kafam ahh.beklemek yada beklememek simdi butun mesele bu!!!!

Başar
19-02-07, 10:30
Keşke söylemeseydim :sad53: Neyse düzelteyim.

elizabeth_darcy
19-02-07, 10:34
valla bende dusunuyodum claire-peter ama 14/ blomde olmicagi anlasiliyo.15/ bolum pek beyenmedim peter yokyu yavas bi bolumdu ama 16. bolum baya heyecanli gozukuyo yarin indiririrz

sudem
20-02-07, 07:34
Dizi 4 Mart'ta saat 20.00 da Cnbc-e'de başlıyor.

gzd_gzd
20-02-07, 07:37
Dizi 4 Mart'ta saat 20.00 da Cnbc-e'de başlıyor.
haber verdiğin için çok teşekkrler ;)

dizinin Pazar günü olması da çook iyi oldu,hatta bundan daha güzel bi gün olamazdı,o gün izlediğim hiç dizi yoktu :):)

4 Mart'ı sabırsızlıkla bekliyorum ;)

dreamdark
21-02-07, 02:11
ilk sezon kaç bölüm acaba, 13 bölümü bir anda seyrettikten sonra kalan bölümler için sürekli 1 hafta beklemek oldukça sıkıcı açıkçası :)

Spoiler--> bu arada, ben şu Hiro'nun hoşlandığı kızın ölmesine çok üzüldüm yaw :(

sudem
21-02-07, 07:15
Dizi 4 Martta saat 21.00 da başlıyor.

Bu arada bu bölümde yazan arkadaşlardan bir ricam olacak. Dizi birçok kişi için yeni olacak ve bu bölümdeki her şey spoiler içerikli. Önceki sayfalarda yazılanlara bir şey yapamayız. Ancak bundan sonra dizinin ileri bölümleri hakkında yazılan yazıları lütfen spoiler kuraılna uygun olarak yazalım.

kuzuum
21-02-07, 07:57
dizinin 16. bolumude 19.02.2007 pazartesi tarihi yayinladi!..
Spoiler --->bu bolumde peter guclerini kullanmayi tam olarak kavramaya basliyor.. ve asacc gozluklu adami ariyarak peter hakkina ona bilgi werior(gozluklu adam :D adini blmiorum:D) guzel ve gelismeleri etkiliycek bir bolumdu!.. hiro ve ando ayriliyor ve hiro seruvenine tam anlamiyla baslamis oluyor!..Claire Bennet babasina olan guvenini tamamen kaybediyor ve syler guclenmeye dewam ediyor ama yeni gucune pek fazla alismis deil braz ondan rahatsiz oluyor!..

tapir_cibak85
23-02-07, 13:53
Gerçekten süper bi dizi. En son 15. bölümünü izlemiş biri olarak tavsiye ederim.

Eyve
23-02-07, 17:19
Evet gerçekten süper dizi bana nerdeyse smallville unutturdu :D
Spoiler==) Dizide favorim Peter biraz daha kişi ile tanırsa süpermeni bile yenecek güce kavuşacak :D izlemeyen arkadaslar için söyliyeyim süper bir dizi sakın kaçırmayın artık pazartesileri gelsede yeni bölümleri çıksa diye bekliyorum

elizabeth_darcy
23-02-07, 17:59
süper ötesi dizi 16. bölüm itibnariyle peter harikalar yaratıyo.peter diyorum başkada bişey demiyorum

şekerler
24-02-07, 17:04
anlamadım 1.sezon nasıl 11 bölüm olurki hem nasıl bıray sonramı yayınlıyacaklar neden ole oldukı nerden ızledınız bu dızıyı

sudem
24-02-07, 17:42
anlamadım 1.sezon nasıl 11 bölüm olurki hem nasıl bıray sonramı yayınlıyacaklar neden ole oldukı nerden ızledınız bu dızıyı

Dizi 11 bölüm değil. En son 16. bölümü yayınlandı.Tvguide sitesinde dizinin 17. ve 18. bölümlerinin de olacağı yazıyor. Genelde de 23 ya da 24 bölüm oluyorlar.
Cnbc-e mart ayında yayınlamaya başlayacak diziyi. Bölümleri netten indirerek izliyoruz.

DEADMAN
24-02-07, 19:07
ben ali larterı çok beğeniorm son durak'ın ilk 2 filminde oynamıştı! kesin izliycem bu diziyi!

hiroveando
24-02-07, 23:42
tam anlamıyla lost tan sora herkesi baglayacak bi dizi bu dizide kahramanım hironun cok büyük bir güçü var sayları durduracak tek kişi :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 enbüyük hira ve peter tabi niki jesika ayrı

sudem
25-02-07, 13:23
Bir şey söylemek istiyorum. 5. bölümü izledim. Ben anlamıştım o mavi gözlü kızın kötü olduğunu. Hissetmiştim. Masum görünüyor, tiz bir sesi var ama gözleri felfecir okuyordu. Zaten Mohinder ile öpüştü. :mad72:

gzd_gzd
26-02-07, 08:13
Alıntı

Heroes-1. bölüm(Genesis) özet

Özet:
Bölümümüz Peter Petrelli’nin kendisini bir apartmanın çatı katın’dan boşluğa bıraktığı rüya ile açılıyor.Hintli Genetik Profesörü Mohinder,yine kendisi gibi bir genetik profesörü olan ve çok gizli bir teori üzerinde çalışan babasının öldüğü haberini alır ve işin aslını öğrenmek üzere New York’a gelir.Texas’ta yaşayan okulun popüler kızlarından olan Claire bir amigo kızdır,yaralarını(nekadar ağır olursa olsun)iyileştirebildiğini farkeder,bu olayın garipliği karşısında sürekli kendine zarar vererek nasıl olupda bütün yaralarını iyileştirebildiğini öğrenmeye çalışır,ama kimsenin kendisine inanmayacağını bildiği için bu denemeler sırasında popülerlik’den çok uzak olan =) okuldan bir çocuğuda kamerasıyla birlikte yanına alır,önce kırdığı kolunu hiç bir şey olmamıs gibi iyileştirdikten sonra eve dönerkende gördüğü yangın yerinde,ateşlerin arasına dalarak bir adamı kurtarır,ama ateş kendisinde en ufak bir yanık izi bile bırakmamıştır,bölüm sonunda yanında kaldığı kişilerin de gerçek ailesi olmadığını’da öğreniriz..Niki Sanders 10 yaşındaki oğluyla birlikte Vegas’ta yaşamakta,geçimini sağlayabilmek içinde webcam önünde striptiz yapmaktadır,bu bölümde bu olaya tanık oluruz,oğlunun çok zeki olduğunu farkeden Niki onu özel bir okula yazdırmak için bir mafya üyesinden oldukça yüklü bir meblağ’da borç almıştır,mafya üyeleri parayı ödemesi için kendisini sıkıştırmaya başlarlar,bu işi abarttıklarında ise Niki’nin ikinci bir kişiliği ortaya çıkar ve onu içinde bulunduğu bu beladan biraz kanlı’da olsa kurtarır,Niki ikinci kişiliğini ayna karşısında görebilmektedir http://heroestr.wordpress.com/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif Nathan Petrelli politikayla meşguldür,bu bölümde kardeşi Peter gördüğü rüyalar’dan sonra sonunda bunların bir anlamı olduğunu eğer isterse uçabileceğini düşünür,abisinin önünde kendisini boşluğa bırakır fakat beklenen olmaz Peter uçamaz ama uçabilen birisi vardır abisi Nathan Petrelli,bu bölümde Nathan Petrelli uçabildiğini keşfeder..Isaac Mendes çizdiği resimlerin gelecekte birebir gerçekleştiğini farketmesiyle birlikte büyük bir bunalıma girer,çünkü çizdiği resimler kaza,yangın gibi olaylar’da birebir olarak gerçekleşmektedir,zaten uyuşturucu bağımlısı olan Mendes için birde bu korkutucu yeteneğini farketmesi onu uyuşturucu batağının içine iyice çekmiştir,bu bölümde Mendes’in bu gerçekler ile yüzleşmesini ve yeteneğini keşfetmesini izliyoruz,Mendes sadece uyuşturucu kullandığı zamanlarda geleceği resmedebilmektedir,ama sanırım bu bölümde bu yeteneğini uyuşturucu kullandığı zaman kullanabildiğini farketmedi,olayların etkisinde kalan Mendes fazla dozda uyuşturucu alır ve ona yardım etmesi için sevgilisi Simone,bir hasta bakıcı olan Peter Petrelli’den yardım ister..Hiro Nakamura Tokyo’da bir ofiste çalışmaktadır,çizgi romanlara çok meraklı hayal perest bir insandır,japonyadaki insanlardan çok daha farklı olduğuna inanmaktadır,kendisini özel hissetmesini sağlayan bu şey zamanı ileri ve geri alabilmesidir,başlangınçta sadece zamanı bir dakika kadar oynatabilen Hiro,daha sonra iş arkadaşının ona inanmaması ve alaya almasının’da etkisiyle bu olayın üstüne daha fazla yoğunlaşır,önce kendisini bir barda kadınlar tuvaletine ışınlarken =))) Daha sonra kendisini metrodayken NewYork’a kadar ışınlar,bu bölümde Hiro ile ilgili izleyeceklerimiz bunlar,Hiro’nun yeteneğini keşfediyor ve nasıl bir karaktere sahip olduğu hakkında bilgi edinme fırsatı elde ediyoruz..Bu bölümde Mohinder,Hindistan’dan New York’a geldikten sonra taksicilik yapmaya başlar bu esnada’da Peter Petrelli ile tanışma fırsatı bulur,takside kısa bir konuşma geçer aralarında,bazı insanların diğerlerinden daha farklı ve özel olması hakkında..Peter indikten sonra taksiye,Mohinder’i Hindistan’da da takip eden adam biner,Mohinder’in hoşuna gitmeyecek şeyler söyle ve Mohinder arabadan hızla inip koşarak oradan kaçar,daha sonra görürüz ki Mohinder’in peşindeki gizemli adam ponpon kızımız Claire Bennet’in babasıdır!!!(Sanırım öz babası değil)
Yorum:
İlk bölüm Lost’da olduğu gibi bağımlılık oluşturacağının belirtilerini hemen bize vermese’de oldukça keyifli bir bölümdü,karakterlerimizi ve özelliklerini hemen hemen tanıma fırsatı bulduk,onların güçlerini keşfetme çabalarını izledik,bunlar güzel sahneler ile bize sunuldu,oyuncuların ilk bölüm itibariyle çok başarılı olduklarını gördük ki bir çoğu tanınmış oyuncular olmamasına rağmen hemen hemen hiç birisi sırıtmadı,Pilot bölüm itibariyle tanıtım amacı taşıdığı için süper kahramanlar’dan beklenen seviyede aksiyon dozajı yüksek sahneler gelmedi ama bu sadece ilk bölüm ve karakterler kendilerini daha yeni yeni keşfediyorlar,buna rağmen ileriki bölümlerin habercisi niteliğinde çok kaliteli sahneler izledik,kısaca ikinci bölüm için ikinci bölüme yer ayırtmamızı sağlayan bir bölümdi diyebiliriz..

Site tanıtımı yapmak yasaktır.

no_way
27-02-07, 21:58
efsaneeeeeeeeee bi dizii kesinlikle izleyin
16.bolumu izledm demin kafayi yedmmm
offf cok beenceksnz

MELENA
28-02-07, 12:04
sanırım bu cumartesi e2 kanalında ön gösterim gibi birşeyi varmış.e2 nin reklamlarında görmüştüm.cnbce den önce diyordu.

8nil8
28-02-07, 21:23
17. bölüm çok güzeldi ama sonu çok üzücüydü ya, Bennet in görünmez adamla bi alakası olabilceini hiç düşünmemiştim, şimdi anladık neden dewamlı saklandığını

Eyve
01-03-07, 20:34
Evet 17. Bölüm güzeldi O kadar dua ettim ama peteri bu bölümde göremedim neyse insallah haftaya... 8nil Bennet ın görünmez adamla ilişkisi geçen bölümde ortaya çıkmıştı Bennet eski bir dost olarak bahsetmişti.Bu arada bende Bennetın sandığım kadar kotu olmadıgını anladım en azından vicdan sahibi ama bakalım polise ne yapacak ? bu arada acaba yeni bölümde kimler üzerinde duracaklar acaba belli de olmuyoki ama bence Niki ile Nathan olabilir ama insallah peter olur.

Eyve
01-03-07, 20:41
tam anlamıyla lost tan sora herkesi baglayacak bi dizi bu dizide kahramanım hironun cok büyük bir güçü var sayları durduracak tek kişi :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 enbüyük hira ve peter tabi niki jesika ayrı

Hiro'nun gücü büyük ama syları durduracak kadar deil en fazla zamanı durdurur vede kaçabilir hani saldırsa o anda adam ölmüyo(bir çok kez vurulup kurtuldugundan dedim) üstelik syların suana kadar 1 kac gücünü gördük daha bilmediğimiz güçleri olabilir. bence onu durdursa durdursa peter durdurabilir çünkü syların en büyük özelliklerinden biri telekinesis(insallah yanlıs yazmadım) ve o gücten sadece peter da var ve peter ölmüyor vede zamanıda durdurabilir.

elizabeth_darcy
01-03-07, 20:47
17i bolum cok iyiyidi.claire ve babasına cok üzüldüm ben hrg kotu biri oldugunu düsünmustum ama adamın eli mahkum cok iyi kolllar var bu iste.clare umarım amcasını yanı peter bulur
18. bolumden sonra 5 hafta ara var arkadaslar.ve bu bolumde beklenen müthis kapısma olcak peter-sylar bekleyelim gorelim gerci bence pek goremıcez 5 hafta bekledıkten sonra yanı 19 bolumde görebiliriz gibime geliyo

gothic_melek
03-03-07, 12:09
arkadaşlar tam içerni fln bilmiyorum eski yazılanları da okuadım belki sorucağım şeyn cevabı vardır orda da zamnım yok:img-in_lo bu dizi kaç sezon yayınlanıcak

sudem
03-03-07, 12:16
arkadaşlar tam içerni fln bilmiyorum eski yazılanları da okuadım belki sorucağım şeyn cevabı vardır orda da zamnım yok:img-in_lo bu dizi kaç sezon yayınlanıcak

Dizinin ilk sezonu daha bitmedi. Galiba en son 17. bölüm yayınlandı. Bizde de bu pazar başlayacak. Kaç sezon süreceği belli değildir galiba. Ancak inşallah uzun sürmez. Çünkü bir patlamayı engellemeye çalışıyorlar. Aslında düşününce Lost ve The 4400 3 sezon sürebildiğine göre bu da uzayabilir. :)

Eyve
05-03-07, 20:38
Sudem 17. Bölüm bitti daha patlamaya gelmedi yani daha uzun sürer :D

Taurus
05-03-07, 21:07
Dizinin 2. sezonu kesinleşti arkadaşlar. Dizinin yaratıcısı Tim Kring sezon sonunda hikayenin tamamlanacağını ve yeni sezonda yeni hikaye, yeni karakterlerle tamamıyla farklı bir sezon olacakmış. Senaryo sadece aynı karakterlerle devam etmeyecek yani daha çok Lost yerine 24 gibi olacak. Bazı karakterler bu sezon sağ kalmayabilirlermiş ama sevdiğimiz bazı karakterler yaşayacakmış. Hiro, Peter, Nicki, Claire, Sylar yaşasın da... :D

Daha geniş kaynak için : http://www.heroesrevealed.com/interview/new-heroes-for-season-2/

gzd_gzd
06-03-07, 15:46
18. bölümden sonra 5 hafta ara olması çook kötü oldu ya,şahane bi bölümdü we inanılmaz heycanlı yerde kestilerr :(:( peter bişiler yapıp kurtulur heralde bu kötü durumdan.....

Taurus
07-03-07, 12:04
1x18 hakkında spoiler içerir. :img-yes:

Çok pis bitirdiler. Şimdi gel de beş hafta sabret. :) Mohinder bir ara Sylar'ı etkisiz hale getirmedi mi ? Omuriliğine iğneyi soktuğunda Sylar hala ilacın etkisi altında olmalıydı ki, Mohinder'i engelleyemedi. Şansı varken Mohinder öldürecekti. Sylar, baba-oğul ikisini de katletti. Artık iyilerden kahramanlarımızı takip eden bir tek Mr. Bennet kaldı. O da Şirket tarafından tuzağa düşürüldü ve yakalandı.

Isaac'ın kapısına polisler dayandığında Simone'ın ortaya çıkışı çok orjinaldi. Bir an Simone'ında bir gücü var dedim ama bukalemun hatunun yeteneğiymiş. :icon_whis Hiro da kılıcına kavuştu. İleriki bölümlerde kılıcın olayından da bahsedilir.

Beklediğimiz Sylar - Peter karşılaşması gene erken de olsa gerçekleşti. Bu sefer kozlarını daha ciddi paylaşacaklar. Peter, Sylar'ın elinden mutlaka kurtulacak. Claire'nin iyileştirme gücünü kullanır, Sylar'dan aldığı telepati gücüyle Sylar'la karşılıklı düello edecekler. Peter görünmezlik yeteneğiyle çok daha avantajlı gözüküyor bu düelloda. :D Zaten Peter ölürse dizi biter. O yüzden ölemez. :img-yes:

Angel-us-
07-03-07, 15:00
Petrelli tabii ki ölmez, adam absorbe ediyor yahu güçleri. Alır Sylar ın gücünü de, sonra ona geri verir :D
Beş hafta ara mı verdi dizi? Tam da izlenecek kıvama gelmişken?

gzd_gzd
08-03-07, 07:03
Petrelli tabii ki ölmez, adam absorbe ediyor yahu güçleri. Alır Sylar ın gücünü de, sonra ona geri verir :D
Beş hafta ara mı verdi dizi? Tam da izlenecek kıvama gelmişken?
evet malesef 5 hafta ara war,gel de sabret şimdi,kötü oldu bu ara:(

en sonda peterın saçının yere düşmesi çok kötüydü,ama sylardan önce dawrancak peter we kurtulcak onun elnden,umarım...

kuzuum
12-03-07, 00:06
Ya bu adamlar insani delirtir simdi bn nassi dayanicam 5 hafta peter'a ne olucak dizi nassi gdicek die!..WaLLa YaPMiSLaR GuZeLiM SeNaRyoyu tikir tikir islio:D

sudem
12-03-07, 15:22
14-15-16-17. bölümleri de izledim.

Ne ağladım ya. 17. bölüm biraz saçma bir bölümdü sanki ama tekrar izleyince herhalde değişir bu düşüncem. Canım Bennet ya. :img-cray: Ölmese keşke. Sadece hafızası gitse yine bir şey. Her şey düzene girince Claire onu bulur.
Dizide şok üstüne şok yaşadım. Claire annesini buldu. Babası Nathan çıktı. Yuhh dedim artık. Aklımın ucundan bile geçmezdi. Hatta biri söylese hadi oradan derdim. Annesi de biraz adi sanki. 100.00 dolar aldı kıza 50.000 dolar dedi. Nathan da banka gibi maşallah.

Her şey o çatıyla alakalıymış aslında. Ne garip. Her şey orada başlamış. Hiro ile Claire ikisi de çok küçükken karılaşmışlar. Hiro'nun babasının bu ilerin başında olmasına çok şaşırdım. Çünkü böyle şeylere inancı olan birine benzemiyordu. Üstelik oğlu onlardan biri olduğunu nerdeyse söylemiş olmasına rağmen ona bir şey yapmadı. Bennet bile Claire için daha çok uğraştı.

Görünmez adamımız gri bölgedenmiş. Kendi türlerini avlamak istemediği için onu öldürmeye çalışmışlar.

Ahh Mohinder'im vahh Mohinder'im koynunda yılan besliyorsun. Nasıl anlamıyorsun onu kötü olduğunu. Baksana adamın bakışlarına. Eğer biraz zekiyse ikinci cinayette çözer işi. Sylar'ın şimdi aldığı yetenek çok kötü ya. Ha X-RAY ışınına sahipsin ha çok iyi duyan kulaklara.

Peter iyice gözümü korkutmaya başladı. Birine zarar verebilmek için Sylar'ı düşünüyor. Bence Peter hırslarına yenilip tıpkı Sylar gibi daha fazlasını isteyecek. O radyasyon adamı da absorbe edecek ama aşırı dozdan patlayacak. Olan güzelim hayallerimin şehri New York'a olacak.

Simone da öldü. Pek umrumda ya. :img-hyste

Eyve
14-03-07, 18:09
Peter kurtulucak ama belli bir yara alabilir.Çünkü gelecekten gelen hiro petera yüzünde yara yokken çok değişik gözüküyosun demişti normalde de hiro peteri hiç göremdi yani onu gördüğünde yara izli olarak görebilme ihtimali çok yüksek.Tabi peterin kendini iyleştirme gücü var ama karsısındaki sylar bir çok güce sahip o da ölmüyo bakalım 4 hafta kadlı ne olacak ?

leon53
14-03-07, 22:11
peter ve hiro karşılaştığında peter cleir i bilmiyordu. yani hiro orda geçmişi değiştirmiş olabilir. yani peterin o karşılaşmadan sonra gelecekte yara izi olmayabilir.
ben patlayacak kişininde peter olmayacağı kanaatindeyim. hironun ilk bölümlerde geleceğe gittiğini biliyoruz. isaac ın sylar tarafindan öldürüldüğünü görmüştük. ve patlama anınıda görecekkedar yakın bir yerdeydi. yani o patlama anında sylerin orada bulunması uzak bir ihtimal değil. patlayan sler olabilir. güçleri kontrol edebilmesine rağmen sylar içgüdülerine yenik bir karakter ve nükleer adamında sinirlenince gücünü kontrol edemediğini gördük. burdan yola çıkarak patlayanın sylar olacağını düşünüyorum.

başka bir sitede okuduğum spolierde lindermanın özel gücü olduğunu ve newyorkun patlamasını kendisinin planladığı yazılıydı hatta nathanla bununla ilgili bir diyalog geçecekmiş arasında (bulabilirsem tekrar sakıncasıda yoksa buraya o diyaloğu yapıştırabilirim.) hatta gücü olanları bir şekilde birbirleriyle karşılaştıran oyunlar oynadığınıda gördük.

ayrıca peter şuan itibariyle patlayacak olan bir syları durdurabilecek tek kişi bu yüzden ben lindermanın gücünün telepatik birşeyler olabileceği kanaatindeyim. peteri patlayacağına ikna ederek patlama yerinden uzaklaştırmak isteyebilecektir. bu benim teorim.

başka bir teoride görünmez adamın sakladığı kişinin peter olabileceği karşılaşmaları tesadüf değil. ve lindermana çalışıyor olabilir görünmez adam. kaldığı yer simonun yeri olduğunu biliyoruz. babası için peter oraya geliyordu yani daha önce peterin görünmez adamı görmesi gerekirdi. yani linderman tarafından peteri kontrol altında tutmak için gönderilmiş olabilir diyorum bu yüzden. buradada hironun gelecekten gelip peteri bulması çok ince bir hamle olarak ortaya çıkıyor. o noktada beklediğimiz sonun kırılabileceğini düşünüyorum. hironun şuan bulunduğu gelecekte daha değişmemiş olan gelecek olabilir bu mantıkla

sudem
14-03-07, 23:06
leon53 çok güzel yerlere değinmişsin.

Spoilera yorum yapmadan önce bir şey söyelemek istiyorum. Dizinin her bölümünü izlediğimde aklım iyice karışıyor. Bu sorun sadece bende mi çok merak ediyorum :img-blush

Hiro'nun aslında geleceği değiştirmiş olması mantıklı. Ne olacağını biliyordu ve bu yüzden Claire'ın kurtarılması gerektiğini düşündü. Üstelik bunu sadece Peter'a söyledi. Gücünü çok iyi kontrol ediyordu ve isteseydi Mohinder'ın da bu konuşmaya tanıklık etmesini sağlayabilirdi ya da Claire'ı kendisi kurtarabilirdi.

Hiro'nun amacı belki de Claire'ı kurtarmak değildi. Sonuçta Claire dokularını yenileyebilme yeteneğine sahip. Hiro'nun amacı Peter'ın doku yenilenmesi yeteneğine sahip olmasını sağlamaktı bence. Peter bu olayları yaşamasaydı belki de ölümsüz olamayacaktı.

NBC seyircilerin teorilerini bekliyormuş. Aslında sitesine girip bakmak istiyorum. Herkes başka şeyler düşünüyor.

Linderman'ın Nathan'ı, Peter'ı biliyor olması beni hiç şaşırtmamıştı. Sürekli Isaac'ın resimleri satın alan bir adam. Ayrıca DL ve Niki'yle de sürekli uğraşıyor. Etrafında bu kadar yetenekli insanların olması tesadüf olamaz.

19. bölümün promosunu izledim. Aslında pek bir şey anlamadım ama Sylar çok karizmatikti onu söyleyebilirim. :) Peter'ın öleceğini ben de sanmıyorum. Sylar onu sıradan özel insanlardan zannediyor. Ancak Peter sırf Sylar'ı düşünerek onun gibi olabiliyor. Isaac'ı fırlattığında resmen şok olmuştum. Üstelik değişik bir sesle konuşmuştu. 19. bölümde biri ölecekse bu Sylar olur. Peter, Sylar'ı döver demek istiyorum. :) Mohinder'a da bir şey olmasını istemiyorum. Eminim bir yerlerde iyileştirici gücü olan biri vardır. Peter'la en yakın zamanda karşılaşmasını istiyorum. İkisi birlikte Mohinder'ı yeniden doğmuş gibi yapabilirler. :) Bir de bu diziye kişilerin yeteneklerini kontrollü bir şekilde açığa çıkartmalarını sağlayacak biri lazım. Özellikle Niki için uygun bir durum. Aslında artık Jessica'ya az da olsa hakim olabiliyor ama olsun.

Bu dizi sezon finalini yaptığında umarım aklımda birkaç soru işaretini noktaya çevirmiş olur. Bazen izlerken yoruluyroum çünkü.

leon53
15-03-07, 00:47
19. bölümdeki nathan linderman diyaloğunu buldum. teorilerimin (doğru çıkıp çıkmayacağını bilemem ama) daha iyi anlaşılabilmesi için buraya aynen kopyalıyorum. umarım sakıncası yoktur forum kuralları açısından. yalnız patent hakkını korumak açısından spolieri okuduğum sitedeki sylar3tr nickli arkadaşımızın çevirisi ve yazısıdır. arkadaşın affına sığınıyorum.

10 Martta CBR, Museum of Television & Radio's Paley Festival inde. 19. bölüm olan .07% dan bir
sahne gösterilmiş aynen yazdığı gibi çeviriyorum arkadaşar buyrun inşallah beğenirsiniz

Sahnede Linderman Nathan ' ı Isaac ve onun gibilerin * çizdiği, hepsi gelecekle ilgili olan , geniş resim koleksiyonunun sergilendiği
resim galerisinde ağırlar.Bunların içinde Japon savaşçı Takezo Kensei ' nin de resimleri var (onun çizdiği değil ) .

Linderman: -Hepimizin, gelecek olan olaylarda oynayacağımız bir rolü var.Bu sadece bir sanat koleksiyonu değil. Bu bir yol haritası.
Bu ressamlar daha parlak bir geleceğin resmini yaptılar.Barış , refah.

Nathan New York patlamasının olduğu resme parmağını basar ve :

-Senin daha parlak bir gelecek düşüncen bu mu?

Linderman: - Ya sana öyle düşündüğümü söyleseydim?

Ve sonra Linderman kendisininde güçleri olduğunu açıklıyor.Yıllar önce güçlerinin farkına varmış ve kendi gibi olanları bir araya toplamış.
Fakat bazı yandaşları yollarını kaybetmişler.

-Açgözlülük başladı ve birbirimizden ayrıldık.Ve aslında yaptığımız herşey, hiçbirşeye eşit.

ve sonra hem gerçekten hem de sembolik olarak bombayı patlatır

-Bomba iyi bir geleceğin katalizörü olacak.

Nathan yaşamlara bedelinden bahsederken , Lİnderman ;

-Gezegende 6,5 milyar insan var.Olacak olan .07% ' den az .Hadi ama , bu herkesin hesabına göre kabul edilebilir bir kayıp.
Bu senin kaderin, Nathan , bu olayı bir şehri iyileştirmek, toplamak için kullanan bir lider olmak.

ve buna kanıt olarak Linderman Nathan Petrelli' yi Oval Ofiste gösteren Isaac tarafından çizilmiş bir resmi ortaya çıkarır.

Nathan: - Bütün bunları biliyorsan, patlayan kişinin kardeşim Peter olduğunuda biliyorsundur.

Limderman: - Söylediğim gibi , hepimizin oynacak bir rölümüz var. Peter' ın sırası senin seçilmenden bir gün sonra gelicek.

sudem
15-03-07, 08:28
sylar3tr 'a çevirisi için teşekkürler.

Çok felsefik bir konuşmaymış. Linderman'ın bu işin içinde olması şaşırtıcı değil ama patlamayı bir kurtuluş sayması çok garip. Peter o radyasyon adamla tanışması, onun gücünü absorbe edecek olması tamamen Linderman'ın işi olacak o zaman. Bundan yola çıkarak Bennet'ın çalıştığı topluluğun başı Hiro'nun babası değil Linderman.
Ben de ileriki bölümlerle ilgili spoiler vermek istiyorum. t8e'ye teşekkürler.

18. bölümün sonunda Hiro'nun gördüğü yıkık New York 5 sene sonrasına aitmiş. 20. bölüm 5 yıl sonrasını anlatan bir bölüm olacakmış. Hiro, gelecekteki kendisiyle karşılaşacakmış. Nathan, ABD başkanı olacakmış.

dea
17-03-07, 20:23
ya arkadaslar bu dizi 18'den sonra ara vermedimi?19.hatta 20.bolumlerden bahsediyosunuz,acaba ben yanlıs mı biliyorum?bosyere mi bekliyorum aranın bitmesini??:dito

sudem
17-03-07, 20:27
Dizi 23 Nisana kadar ara verdi ama diğer bölümler hakkında da bilgiler var bazı sitelerde. :img-wink:

dea
17-03-07, 20:59
Dizi 23 Nisana kadar ara verdi ama diğer bölümler hakkında da bilgiler var bazı sitelerde. :img-wink:

sagol cevap icin. bende oyle biliyordum ama diyaloglar falan gorunce'' acaba mı?''dedim.

leon53
17-03-07, 23:15
sonuçta nekadar ara verilsede tanıtım sahneleri falan yayınlanıyor nette. veya ileriye yönelik yapımcılarla yapılan röpörtajlar var.sağolsun arkadaşlarımız çeviriyor gördükçede burada paylaşıyoruz çevirmen arkadaşlarında affına sığınarak.
bu arada arkadaşın biri peter sylar karşılaşmasında neolur gibi bir soru sormuş son bolümde de bunu kullanarak uzun bir ara verdiler.
ben peter kaybetmez diyorum. nede olsa rocky balboanın oğlu kanında var kesin kazanır. :D

Hirotaro
17-03-07, 23:20
Bu arada bir spoiler daha olabilir dikkat---->spoiler Hiro 5.yada 6.ncı bölümde metroda peter'in yanında iken Peter'in zamanda bükülmeme yanii donmama sebebi Hiro'nun yeteneğini kendisine kopyalamasıdı

banubanu
18-03-07, 13:20
Peki Peter güçleri kopayaladığında öbürlernin gücü kayboluyor ya da geçeci olarak gidiyor falan mı? Öbürlerine bir etkisi var mı Peter'ın bu kopyalama gücünden dolayı..

Aslında belki de Forum başlığına başka bir başlık dha eklemek lazım "Heroes Sorular" diye....

october01
18-03-07, 13:32
Aslında belki de Forum başlığına başka bir başlık dha eklemek lazım "Heroes Sorular" diye....
bence harika bir fikir !!!:good: :good: en azından aklımıza takılan soruları sorarız çünkü bu dizi gerçekten bir çok ayrıntıyı içinde barındırıyor ve akılları okadar çok karıştırıyor ki!! bazen aklıma takılan soru işaretlerini çözmekten diziye konsantre olamıyorum!!!!

Hirotaro
18-03-07, 16:45
Peki Peter güçleri kopayaladığında öbürlernin gücü kayboluyor ya da geçeci olarak gidiyor falan mı? Öbürlerine bir etkisi var mı Peter'ın bu kopyalama gücünden dolayı..

Hayır,kopyaladığı kişilerin güçlerinde herhangi bir azalma veya güç etkisinde bir değişiklik olmuyor

gzd_gzd
19-03-07, 10:13

hayır,kopyaladığı kişilerin güçlerinde hiç bir değişiklik olmuyor

we sorular başlığı fikrine aynen katılıyorum:good: :img-yes: cevabını bulduğum sorular,çok daha karmaşık konular olarak geri dönüyor bana bazen:icon_whis

banubanu
19-03-07, 12:32
Burası spoiler olduğu için rahatlıkla yazabilirim. O zenci adamın maddelerin içinden geçme gücü varmış. Mohinder'ın yanındaki gıcık kızımızın da insanların davranışlarını etkileme gücü varmış. Ondan bizim Mohinder kuzu gibi..

sudem
19-03-07, 15:39
Burası spoiler olduğu için rahatlıkla yazabilirim. O zenci adamın maddelerin içinden geçme gücü varmış. Mohinder'ın yanındaki gıcık kızımızın da insanların davranışlarını etkileme gücü varmış. Ondan bizim Mohinder kuzu gibi..

Bardaki zenci adamın yeteneği diğer yetenekleri etkisiz hale getirmek.
Nesneler içinden geçen kişi DL, Niki'nin eşi. O daha görünmedi. İki bölüm sonra diziye katılacak diye hatırlıyorum.
Eden'ın ikna yeteneği var, evet. Süper bir yetenek yalnız. :)

Hirotaro
19-03-07, 17:25
Ama en önemli yetenek Claire'da,çünkü onun özelliği kendini yenileme,hepsi ölümlü gibi ama claire ölümsüz gibi,onun DNA ları çok değerli,o yüzden Claire çok ciddi anlamda değerli ,zaten Hiro bile onu kurtarmak gerekli dedi

sudem
19-03-07, 17:34
Tabi Claire'în yeteneği gerçekten mükemmel. Ama bence Hiro'nun onu kurtarmak istemesinin sebebi Claire'ın gerekli biri olması değil de Sylar'ın bu yeteneğe sahip çıkmasını engellemek ya da ben Claire'ı sevmediğim için böyle düşünüyorum. :)

Hirotaro
19-03-07, 22:10
Tabi Claire'în yeteneği gerçekten mükemmel. Ama bence Hiro'nun onu kurtarmak istemesinin sebebi Claire'ın gerekli biri olması değil de Sylar'ın bu yeteneğe sahip çıkmasını engellemek ya da ben Claire'ı sevmediğim için böyle düşünüyorum. :)

Muhtemelen Sevmediğim için böyle diyorsun.Peter onun gücü sayesinde kurtuldu,bunuda unutmamak gerek.Bence Hiro Sylar'ın eline geçmesini tabii ki istemedi,çünkü ileride Claire'nin işe çok ama çok yarayacağını görüyor :img-wink:

Angel-us-
19-03-07, 22:21
Dizide çok kopukluklar var bence, mesela bu Sylar güçleri olanların kafalarını yarıyor beyinlerini akıtıyor da, onların yeteneği buna nasıl geçiyor onu anlamadım?
Beyni falan mı yiyor bu, hayır ona göre biz de yiyelim :P İlk başta telekinezi yeteneği olan elemanı mesela, kafasına vurdu ve öldürdü. Ee oradan buna o yetenek nasıl geçti?
Gece vakti izledimiştim bölümleri de, acaba uykulu olduğumdan mı hatırlamıyorum olayların açıklamasını?
Bilen varsa şifalar dağıtsın zihnime lütfen.

leon53
19-03-07, 22:35
claire nin kurtulması sadece peterin onun gücünü kopyalaması için yapılmış bir hamle olarak neden düşünüyoruz ki. hironun hareketinin çok ince bir hamle olduğunu söylüyorum hep.

clairenin yaşaması bazı sonuçların doğmasına sebep oldu. ve mr bennetin çalıştığı yerle arası da açıldı. ayrıca clairenin yaşaması nathanı da işin içine sokuyor halıyle ve haitiliyide daha aktif hale getiriyor .claire nin kurtulmasından sonra tüm bölümler neredeyse claire ve yetiştiren ailesi üzerine kurulu olmsı sıradan bir olay değil bence. mr. bennetin şirketle ayrı düşmesi gelecekte büyük kırılmalar yaratabilir. nathanın muhtemelen aynı şirketle karşıkarşıya gelme ihtimali, ve ayrıca gelecekteki hiro peterle konuşmak için geldiğinde amigo kızı kurtar dünyayı kurtar dediğinde sadece peter a değil dolaylı yoldan hiroya da amaç verdi. malüm hironun babası her şeyde karşımıza çıkan şirketin başkanı. yani bu amaç onu şirkette babasının yanına dönmemek için bu denli kararlı olmasına sebep olmuş olabilir.

claire sylar ve peter arasındaki güç dengesini tamamen değiştirmiş olsada tek sebep değildi, bence. sadece lindermanla şirket arasında ne tür birşey çıkacak onu merak ediyorum. çünkü daha önce buraya attığım linderman nathan diyaloğu, şirket ileri gelenleri ile mr. bennetin konuşmasıyla benzerlik içeriyor.
malüm linderman iyi bir gelecek için yapılabilecek fedakarlıkları anlatıyordu. aynı diyalog mr.bennetin patronuyla diyaloğundada vardı. "gri bölgede dolaşmak" diye bir diyalog oluştu.
bu aradaki bağlantı ortaya çıkarsa "amigo kızı kurtar, dünyayı kurtar diyaloğunu daha açık hale getirebilecek. sloganda anlaşılamayan bir ikilem var çünkü hiro petera amigo kızı kurtar sonrada dünyayı kurtarmı demek istiyor yoksa amigo kızı kurtarırsan dünyada kurtulmuş olurmu demek istiyor.
asıl çözülmesi gereken soru bu.

peter her nekadar temel bir karakter olarak görsemde, bütünün bir parçası oluşu tarafı bende ağır basıyor.

leon53
19-03-07, 22:42
Dizide çok kopukluklar var bence, mesela bu Sylar güçleri olanların kafalarını yarıyor beyinlerini akıtıyor da, onların yeteneği buna nasıl geçiyor onu anlamadım?
Beyni falan mı yiyor bu, hayır ona göre biz de yiyelim :P İlk başta telekinezi yeteneği olan elemanı mesela, kafasına vurdu ve öldürdü. Ee oradan buna o yetenek nasıl geçti?
Gece vakti izledimiştim bölümleri de, acaba uykulu olduğumdan mı hatırlamıyorum olayların açıklamasını?

diziyle ilgili hiçbirimiz birşey bilmiyoruz. sonuçta sıfırdan başlamış bir kahraman hikayesi. ancak tahminim bir şekilde nasıl çalıştığını bulmak için içini açması gerekiyor. tıpkı saat tamiri yaptığı gibi. bu alışkanlığı yeteneğiyle birleşince ortaya böyle bir sonuç çıkıyor. zaten neredeyse tün yetenekleri çok iyi kullanabilmesi beynin nasıl çalışıyor olduğunu iyi biliyor olmasından kaynaklanıyor. tahminimce beyin tamamen yok olmuyor sadece iyice parçalıyor nasıl çalıştığını anlamak için. yinede kesin değil tahmınım sadece

Hirotaro
19-03-07, 23:13

Sylar'ın özelliği karışık mekanizmaların çalışma sistemleri çözmek ve ele geçirmek olduğuna dikkat edersen,sylar'ın bu özelliğini nasıl kazandığını anlarsın .(beyinde en karışık mekanizmadır :img-wink: )

banubanu
20-03-07, 07:50
Bardaki zenci adamın yeteneği diğer yetenekleri etkisiz hale getirmek.
Nesneler içinden geçen kişi DL, Niki'nin eşi. O daha görünmedi. İki bölüm sonra diziye katılacak diye hatırlıyorum.
Eden'ın ikna yeteneği var, evet. Süper bir yetenek yalnız. :)

Ben de başka bir ansiklopedik siteden gördüm de yazdıydım..
Pek çok soru var..Bir de her soruya cevap vermek gibi bir derdi de yok olablir mi dizinin.. Nasıl ve neden şimdi bu yetenekler ortaya çıktı.. Birden mi yoksa yavaş yavaş çıktı da bu güne mi denk geldi. Sylar bu herolardan daha önce sanırım biliyordu yeteneğini..

sudem
20-03-07, 13:07
claire nin kurtulması sadece peterin onun gücünü kopyalaması için yapılmış bir hamle olarak neden düşünüyoruz ki. hironun hareketinin çok ince bir hamle olduğunu söylüyorum hep.

Ben zaten cidden şaka yapmıştım. Claire'ı sevmediğim için fesatlık yapıyorum.:) Claire ne olursa olsun kilit bir karakter. Hiro'nun babası, Bennet'a verdi onu. Kimin kızı olduğunu biliyordu. Değişme olasılığını biliyordu. Hiro'nun babasının bu olaylar iel tam bağlantısını anlamadım aslında. Hatta Linderman olayını da tam anlayamadım. Ama en çok Hiro'nun babası kafamı karıştırıyor. Bu adam her şeyi biliuor. Gri tarafta olanların başında ama oğlu da ''farklı''. Üstelik Hiro nerdeyse yeteneğini, amacını anlattı ona. Tabi gelecekte kimbilir ne oldu ki Hiro geri dönüp Claire'ın kurtulmasını gerektiğini düşündü. Claire kurtuldu böylece Peter yeni yeteneğini keşfetti, Sylar amacına ulaşamadı, Claire'ın ailesi ile yaşamları tamamen değişti. Öz annesini buldu. Babasını buldu. Üstelik artık babaannesini de buldu. Kimbilir daha neler olacak. Ayrıca bu yetenekler genlerde olduğu için Hiro'nun babasının veya annesinin ya da ikisinin de yetenkleri olması lazım. Nathan ve Peter'ın yetenekleri olduğu için kesinlikle anneleri ve babaları yeteneğe sahip olmalı. Pter'ın annesi normalinden fazla bu işlerin içinde. Hatta bence Claire'ın evinde çıkan yangında parmağı var. Claire'in annesini öldürmek için yani. Linderman da bu aile ile akraba çıkarsa hiç şaşırmam.

sudem
20-03-07, 13:08
Ben de başka bir ansiklopedik siteden gördüm de yazdıydım..
Pek çok soru var..Bir de her soruya cevap vermek gibi bir derdi de yok olablir mi dizinin.. Nasıl ve neden şimdi bu yetenekler ortaya çıktı.. Birden mi yoksa yavaş yavaş çıktı da bu güne mi denk geldi. Sylar bu herolardan daha önce sanırım biliyordu yeteneğini..

Sylar, Suresh'in ilk hastası. Hatta ona Zero adını takmış. Suresh ilk onunla irtibata geçirmiş. Yeteneği kompleks yapıları ayırt edebilmek gibi bir şey. Bu yüzden çok iyi bir saatçi.
Yetenekler genle aktarıldığı için aynı hastalık gibi düşünebiliriz. Genetik hastalıkların bir kısmı hemen çıkar bazıları biraz daha geç zamanda. Ama illaki kişide görülür. Özellikle hem anne de hem de baba da aynı genler varsa çocuk bu genlere sahip olur. Niki ve DL'in yetenekleri var. Bu yüzden Micah'ın da yeteneği var. Nathan ve Peter'ın da yetenekleri var. Eğer birinde yetenek olsaydı ya anneleri ya da babaları yetenekli diyebilirdik ama ikisi de yetenekli oluyor bu durumda. :img-wink:
Benim tahminimce yetenekler ergenlik döneminde daha aktif şekilde çıkıyor. Bir de gördüğüme göre çok heyecanlandıklarında. Ama aslında hep orada bir yerde kullanılmayı bekliyorlar. :)

leon53
20-03-07, 18:24
Ayrıca bu yetenekler genlerde olduğu için Hiro'nun babasının veya annesinin ya da ikisinin de yetenkleri olması lazım. Nathan ve Peter'ın yetenekleri olduğu için kesinlikle anneleri ve babaları yeteneğe sahip olmalı.

yorumumda zaten tafama takılan bu dikkat ederseniz nathan linderman konuşmasında birkaç özel insanla bir topluluk kurduklarını, fikir ayrılıkları ve çıkar çatışmaları yüzünden bazı kişilerin bu topluluktan ayrıldığını söylüyor.
hironun babası bir diyalogda hiroya ne yapmak istediğini ve neyin peşinde olduğunu biliyorum diyor. bence hironun babası ,linderman, peter ve nathanın babası ve hatta simonun babası bu topluluktaydılar. bu ilişki tarafları belirleyebilir benim düşüncemde.

birde bir ayrıntı var dikkatimi çeken mr.bennet ve görünmez adam konuşurlarken görünmez adamın yetenekleri olan birini şirketten sakladığını söylüyordu. hatta şirket bu yüzden görünmez adam için vur emri vermişti. bu saklanan kim olabilir. ve görünmez adamın etik bulmayacağı kadar ifşa edilemez olan ne özelliği vardı. bu akla şunu getiriyor. ya bilmediğimiz bir bir hero daha var yada bildiğimiz normal karakterlerden biri aslında önemli bir özelliğe sahip. özellikle o malüm bina ve balkonuyla alakalı. (görünmez adamın orda gizlice yaşamasına bakılırsa)

Angel-us-
20-03-07, 18:36
Soruma cevap almışım arada, teşekkürler. Yine de tatmin edici bir açıklama yok dizide bu konuyla alakalı.

sudem
20-03-07, 18:48
birde bir ayrıntı var dikkatimi çeken mr.bennet ve görünmez adam konuşurlarken görünmez adamın yetenekleri olan birini şirketten sakladığını söylüyordu. hatta şirket bu yüzden görünmez adam için vur emri vermişti. bu saklanan kim olabilir. ve görünmez adamın etik bulmayacağı kadar ifşa edilemez olan ne özelliği vardı. bu akla şunu getiriyor. ya bilmediğimiz bir bir hero daha var yada bildiğimiz normal karakterlerden biri aslında önemli bir özelliğe sahip. özellikle o malüm bina ve balkonuyla alakalı. (görünmez adamın orda gizlice yaşamasına bakılırsa)

Ben çok düşünmüştüm kimi sakladığını ama bir türlü mantıklı bir isim gelmeyince aklıma vazgeçtim. Hala düşünmüyorum. Çünkü bir o değil, bir sürü soru var ortada. 18 hafta oldu elde doğru düzgün bilgi yok. Her hafta dizi iyice kafa karıştırıyor.

Angel-us- senin sorduğun soruya ancak 2. sezonda cevap buluruz diye düşünüyorum. Sylar'ın öleceğini sanmıyorum. Şöyle bir durum var; polisler beyin ile ilgili hiçbir şey bulamıyorlardı. Beynin bütününü çıkarttığı kesin. Yetenekler beyin aktiviteleri ile ortaya çıktığına göre bu kişilerin beyinlerinin nasıl çalıştığına bakıyordur. Sonra o da kendi beynini o şekilde çalıştırıyordur. Çok mu saçma oldu düşüncem bilmiyorum ama elimde bir tek bu var. :)

leon53
21-03-07, 00:47
dizinin kendi sitesinde 19. bölüm resimleri yayınlanmış arkadaşlar. hironun geleceğe gittiğinde gördüğü şey başlıyor gibi. sylar çarmıha germiş resmen isac i buda dizinin işleyişine göre sadece saatler kaldı demektir patlamaya. ayrıca perlede ilgili resimler var ve yara izi yok yani hironun gelecekten gelişi ile ilgili tezimi doğruluyor gibi. sanırım 19. bölümden sonra bir iki geçiştirme veya flashbackli bölüm izleyecez.20 bölümün 5 yıl sonrasında geçeceğini biliyoruz. belki smallville gibi 22 bölüm yapılacaktır ve son iki bölüm sadece patlamayla ilgili olacaktır.

Hirotaro
21-03-07, 03:01
Claire nin babası da meğer Nathan mış vayy be ,bakalım daha kimleri göreceğiz bu durumlarda :) merakla bekliyoruz

bozyaka
24-03-07, 17:37
arkadaslar bir de 5. bolumu izlediniz mi bilmiyorum. ama sanirim niki'nin kocasi su mr. bennet'in yaninda dolasan zenci adam.
bir bilgisi olan var mi?

banubanu
24-03-07, 17:54
Clairin babası Nathan ise sanki Peter ile Clair arasında bir yakınlaşma var gibi. O zaman bunlar amca yeğenmi şey olcak..

sudem
24-03-07, 17:58
arkadaslar bir de 5. bolumu izlediniz mi bilmiyorum. ama sanirim niki'nin kocasi su mr. bennet'in yaninda dolasan zenci adam.
bir bilgisi olan var mi?

Hayır değil. Niki'nin eşi DL. Bennet'ın adamı Haitianlı bir adam. DL bu bölümde görünmeyecek. Haftaya bizimle. :img-wink:

Clairin babası Nathan ise sanki Peter ile Clair arasında bir yakınlaşma var gibi. O zaman bunlar amca yeğenmi şey olcak..

Evet. Peter'ın Claire'ın amcası. Ben önceden yapılan avatarlara bakınca onların arasında bir şey olacak sanmıştım ama olmuyor. Peter, Claire'den etkilendi. Hatta Claire da Peter'ın onu her zaman koruyacağı izlenimine kapıldı. Ama bunlar herhalde akrabalık duyguları. Peter, Simone'u seviyor.

sudem
24-03-07, 21:08
Birkaç spoiler öğrendim.
Sylar ölmeyecek. Daha doğrusu Zachary Quinto (Sylar) 2. sezonda da olacağı için bu kanıya vardım.
Mohinder de ölmeyecekmiş. :happy0064

Bir de bu resmi buldum.

http://img341.imageshack.us/img341/222/20061120todaymilomasiys0.th.jpg (http://img341.imageshack.us/my.php?image=20061120todaymilomasiys0.jpg)

ahesti
24-03-07, 21:13
arkadasla çimli hani gelecege gıdıp ressamın oldugunu gorduya ressa olcekmı ayrıca reklamlarda bırının ıcı acılmıs o kım

sudem
24-03-07, 21:15
arkadasla çimli hani gelecege gıdıp ressamın oldugunu gorduya ressa olcekmı ayrıca reklamlarda bırının ıcı acılmıs o kım

Orada ölü yatan Isaac'tı. Ama normal zamandan 5 hafta sonrasıydı. Hiro, geleceğe gitti ve Isaac'ı öldü buldu. Sonra da büyük patlama oldu. Bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli dğeil şu an.

Hirotaro
25-03-07, 01:19
Orada ölü yatan Isaac'tı. Ama normal zamandan 5 hafta sonrasıydı. Hiro, geleceğe gitti ve Isaac'ı öldü buldu. Sonra da büyük patlama oldu. Bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceği belli dğeil şu an.

Hiro gücünü bağımsız olarak kaybediyor,fakat kılıç ona tekrar yeteneğini iade ediyor.

Bu arada Sylar ile Peter karşı karşıya geliyor,kazanan kim bilmiyoruz :img-wink:

bozyaka
25-03-07, 08:35
arkadaslar 6. bolumde eden'in mr. bennet icin calistigini ogreniyoruz. her bilgiyi hemen tlf ile mr.bennet'e bildiriyor.

Angel-us-
25-03-07, 11:00
Eden ile alakalı çok şeyler olacak, daha izlemediysen :) Burası spoiler bölümü ama yazmayayım yine de, ki geçmiş sayfalarda vardır.

Hirotaro
25-03-07, 18:36
Eden maalesef 11. bölümde ÖLDÜ

Smallville18
25-03-07, 21:01
cnbeden takip ediyorum ve 4 bölümdeki son sahne olan hiro ve peter konuşmasında geçen hironun petere yüzündeki yara izi geçmiş ve sana çok önemli bir mesaj getirdim sözlerini biraz açabilir mi????

leon53
26-03-07, 02:38
cnbeden takip ediyorum ve 4 bölümdeki son sahne olan hiro ve peter konuşmasında geçen hironun petere yüzündeki yara izi geçmiş ve sana çok önemli bir mesaj getirdim sözlerini biraz açabilir mi????

daha amigo kızı kurtar, dünyayı kurtar da diyor. ama daha belirsiz sezon sonunu bekliyor bazı cevaplar. onlarda bazıları diye tahmin ediyorum
birkaç sezon devam ettire bilirler soruları yada teni sorularda eklenebilir.

bozyaka
26-03-07, 08:26
arkadaslar bolum 8'i yeni izledim.
sizlere bir iki sey sormak istiyorum. bu radyosyon adam kim? ve onu nasil buldular? kemige kadar islenen parmak izi syler in degil miydi?
bir de mr. bennet'in claire'i gercekten sevdigini ogrendik. adam kizi korumaya calisiyor sanirim.

sudem
27-03-07, 12:54
19. bölüm trailerından yakalığım resimler. Yalnız galiba hepsi 19. bölüme ait değil.

İlk 4 resimdeki sahneler süper. :wink: 2. resimde havalanan Sylar. 4. resimde yerdeki Mohinder. :img-cray: :img-cray:

http://img256.imageshack.us/img256/8909/45841731ch7.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=45841731ch7.jpg) http://img54.imageshack.us/img54/4779/11ke6.th.jpg (http://img54.imageshack.us/my.php?image=11ke6.jpg) http://img256.imageshack.us/img256/2755/12dn3.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=12dn3.jpg) http://img256.imageshack.us/img256/9671/13oz6.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=13oz6.jpg)

Linderman olayı abartmış. Micah ile tanışıyor. Tabi oradaki kadın Jessica :hıh :img-fie:

http://img53.imageshack.us/img53/153/79996425bj1.th.jpg (http://img53.imageshack.us/my.php?image=79996425bj1.jpg) http://img256.imageshack.us/img256/5803/48940619bn6.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=48940619bn6.jpg) http://img256.imageshack.us/img256/9443/21697078cb5.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=21697078cb5.jpg)

sudem
27-03-07, 12:55
2006daki Hiro gecelekteki Hiro ile karşılaşıyor. İkisinde de kılıç var. Son resimdeki sahneyi tam algılayamadım ama...

http://img256.imageshack.us/img256/4996/50739146mt0.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=50739146mt0.jpg) http://img175.imageshack.us/img175/8202/34698498ju9.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=34698498ju9.jpg) http://img256.imageshack.us/img256/7351/10hy4.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=10hy4.jpg)

Nathan ne işler çeviriyor acaba :icon_whis

http://img256.imageshack.us/img256/3425/85428911bt0.th.jpg (http://img256.imageshack.us/my.php?image=85428911bt0.jpg)

Siyah saçlı haliyle Claire.

http://img175.imageshack.us/img175/7901/77561091vw7.th.jpg (http://img175.imageshack.us/my.php?image=77561091vw7.jpg)

Matt :img-cray: img-cray:
http://img54.imageshack.us/img54/515/54448213ar2.th.jpg (http://img54.imageshack.us/my.php?image=54448213ar2.jpg)

banubanu
27-03-07, 13:40
Uzunca bir spoiler.... 5. Bölüm..

Bu bölüm kaldığı yerden devam eder,Hiro Nakamura gelecekten gelmiş ve Peter Petrelliye bir mesajı oldugunu,amigo kızı kurtarması gerektiğini böylece dünyayı da kurtaracağını söyler.Kızı bulmak için önce ressam Isaac’i bulması gerektiğini söyler.
Peter ise bunlara bir anlam veremez.Peter olanları Mohinder’e anlatır ama Mohinder inanmaz.

Claire ve arkadaşı kazadan yaralı olarak kurtulmustur.Ama agır yanıkları vardır.Nathan Petrelli uçarak Mr.Bennet’in elinden kurtulmayı başarır.Petrelli’nin adamları onun kaybolmasından yatağında yatarken buldukları Niki’yi sorumlu tutarlar.Hiro ve Ando lasvegasta bir cafe’de tartışırlar ve yollarını ayırırlar,Ando internetten tanıdığı Niki’yi bulmak üzere yola koyulur.Bu arada Nathan Petrelli’de Hiro’nun bulunduğu cafenin önüne ucarak iner,bu iniş esnasında Hiro bunu görür ve Petrellinin de kendisi gibi özel güçleri oldugunu anlar.Petrelli ise bunu kabul etmez.Claire babasına oyun kurucunun ona tecavüze kalki;stigini söyler.

Peter Isaac’i bulur ve yardım ister.Peter’ın Simone ile olan ilişkisini bilen Isaac onu reddeder.Peter Isaac’den amigo kızın resmi ile ilgili bilgi almaya çalışır ve o resmi görür.Matt eşinin düşüncelerini okuyarak onun hoşuna gidicek şeyler yapar ve birlikte güzel zaman geçirirler,eskisi gibi mutludurlar.Mr.Bennet hastahanede oyun kurucunun odasına gider ve onu tehdit eder,onu öldürebileceğini fakat bunun yerine sadece yaptıklarını unutmasını sağlayacağını söyler,Matt gibi oyun kurucunun da hafızasını sildirir.Peter amigo kızla ilgili resimleri birleştirir ve hepsinin bir hikayeyi anlattığını düşünür.

Isaac ise Simone yi de kaybetmiş olmanın acısıyla bütün bunların sadece hayatını mahfettiğini,çöplükten başka bir şey olmadığını söyler.Peter ısrar edince artık istesede resmin devamını çizemeyeceğini çünkü ilacı kalmadığını söyler.Başkalarının gücünü taklit etme yeteneği olna Peter Isaac’in yanında bulunması nedeniyle resmin geri kalanını da çizer.Polis Nikinin evine gelir ve kocası D.L’in hapishaneden kaçtığını,Nikinin yanına gelebileceği için evi gözetim altında tutacaklarını söyler.Bu sırada Nikinin evine gelen Ando polisler tarafından D.L. sanılır fakat gerçek kısa sürede farkedilir.

Nathan Petrelli otel müdürüne,Niki olan sevişme görüntülerinin kendisine verilip verilmeyeceğini sorar ama Linderman’ın bunun ileride yapılacak bir iyiliğe karşılık ellinde tutacağını söyler.Matt markete gittiğinde birisinin orayı soymayı aklından geçirdiğini farkeder ve gidip onunla konusur,bundan vazgeçmesi için ikna eder.

Niki Andoya,internetteki kızın kendisi olmadığını bunu sadece iş olarak yaptığını söyler,polis Niki’ye Ando’yu haneye tecavüzden içeri almalarını isteyip istemediğini sorar,Niki ise Ando’nun tehlikesiz oldugunu buna gerek olmadığını söyler.Ando ve Hiro tekrar bir araya gelir.Peter resmi tamamladığında amigo kızın kanlar içersinde yerde yatan resmini çizdiğini farkeder.Hiro Isaac’in evine telefon eder ama bu sefer telefonu Peter açar Peter, Hiroya bir mesajı olduğunu söyler..

Hirotaro
27-03-07, 17:07
Tabii 17.bölümde meşhur pc kontrollerini kontrol edebilen,net yokken bi mail atabilen,ağları kontrol edebilen,hatunla tanışcaksınız

Hirotaro
27-03-07, 17:11
dizinin kendi sitesinde 19. bölüm resimleri yayınlanmış arkadaşlar. hironun geleceğe gittiğinde gördüğü şey başlıyor gibi. sylar çarmıha germiş resmen isac i buda dizinin işleyişine göre sadece saatler kaldı demektir patlamaya. ayrıca perlede ilgili resimler var ve yara izi yok yani hironun gelecekten gelişi ile ilgili tezimi doğruluyor gibi. sanırım 19. bölümden sonra bir iki geçiştirme veya flashbackli bölüm izleyecez.20 bölümün 5 yıl sonrasında geçeceğini biliyoruz. belki smallville gibi 22 bölüm yapılacaktır ve son iki bölüm sadece patlamayla ilgili olacaktır.

BU sezonu muhtemelen 24 bölüm ile bitirirler.ve herkes 2.sezonu bekler.Çünkü daha ortaya çıkmayan 14 karakter daha var.şu an 18.bölümde olduğumuzu düşünürsek,5-6 bölümde bu kadar karakter ortaya çıkmaz yada çıkarmaz gibime geliyor

lily_daniel
27-03-07, 17:32
Merhaba arkadaşlar, aklıma birşey geldi. Sadece meraktan soruyorum, diğer dizi sayfalarında falan bazıları o dizilerle ilgili senaryo falan yazıp onları dizi sayfasında yayınlıyorlar. Acaba Heroes için de öyle birşey yapamaz mıyız? Ya da yapsak okuyan olur mu ki? Hani en azından Nisan'a kadar yani yeni bölümü bekleyene kadar bizi oyalardı :img-wink: :img-book:

sezinti
27-03-07, 19:01
Sevgili arkadaşlar

Bölüm spoiler konusu olmayan mesajlar bir zaman dilimi içersinde silinecektir. Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

Sevgilerimle.

Hirotaro
28-03-07, 02:45
DİKKAT DİKKAT: SPOİLERİN gelişmiş boyutunu veriyorum aşağıda :):)

Hiro:
Şehri patlattı ve çok
şeyi yok etti.

Hiro:
Ve seni gördüm?
Isaac:
Bana ne oldu?

Hiro:
Seni yerde gördüm.

Hiro:
Ölmüştün.

Hiro:
Kafan uçurulmuştu.

Isaac:
Tamam.

Hiro:
Kafa uçuran adamın icabına bakıldı.

Isaac:
- Yakalandı mı?
- Bu çok iyi haber.

Hiro'nun arkadaşı:
Hiro bir arkadaşını kaybetti.
Beyinci(sylar) adam onu öldürdü.

bozyaka
29-03-07, 16:28
Merhaba arkadaşlar, aklıma birşey geldi. Sadece meraktan soruyorum, diğer dizi sayfalarında falan bazıları o dizilerle ilgili senaryo falan yazıp onları dizi sayfasında yayınlıyorlar. Acaba Heroes için de öyle birşey yapamaz mıyız? Ya da yapsak okuyan olur mu ki? Hani en azından Nisan'a kadar yani yeni bölümü bekleyene kadar bizi oyalardı :img-wink: :img-book:

yanlis hatirlamiyorsam dizinin kendi sayfasinda boyle bir bolum var. oraya bir goz atabilirsin..

bozyaka
29-03-07, 16:33
arkadaslar hem bir spoiler hem de bir hatayi soylemek istiyorum.
17. bolumda haitili mr. bennet'i sol tarafindan vurmustu. ama 18. bolumde mr. bennet sag tarafini tutuyor :)

lily_daniel
30-03-07, 12:05
yanlis hatirlamiyorsam dizinin kendi sayfasinda boyle bir bolum var. oraya bir goz atabilirsin..

Sanırım dizinin yabancı web sitesini kast ediyorsun. Eğer doğru anladıysam hemen girip bakıcam. Teşekkürler :)

bozyaka
30-03-07, 13:59
Sanırım dizinin yabancı web sitesini kast ediyorsun. Eğer doğru anladıysam hemen girip bakıcam. Teşekkürler :)

http://www.nbc.com/Heroes/
adresi bu. oldukca guzel. ayrica online izlenebiliyor bolumler. ben online izlemek yerine indirip kendim icin arsiv olarak saklamayi dusunuyorum.

ayrica sayfada 19. bolumden goruntuler var. syler olmuyor, hatta birini oldurmek uzere gene galiba cunku "genellikle insanlar burada bagirmaya baslarlar" diyor.
mohinder de hayatta. birilerine genlerle ilgili birseyler anlatiyor
jessice micah'i linderman ile tanistiriyor. linderman micah'a dunyayi kurtarmak ister misin diyor.
claire hala "normal hayat istiyorum" derdinde, ama bu defa kumral olmus.

ahesti
01-04-07, 13:09
arkadsla daha once ızledıgınız ıcın soruyorum su sarısın kız gozluklunun kızımı ayrıca gozluklu bu ınsanlar kacırp ne yapıyor anlamadım sonra serbes bırakıyor.burdakı asıl kotu kım yada daha sonrakı bolumlerde kotu olucak kahraman kım...patlamayı durduruyolarmı...

Hirotaro
01-04-07, 15:59
arkadsla daha once ızledıgınız ıcın soruyorum su sarısın kız gozluklunun kızımı ayrıca gozluklu bu ınsanlar kacırp ne yapıyor anlamadım sonra serbes bırakıyor.burdakı asıl kotu kım yada daha sonrakı bolumlerde kotu olucak kahraman kım...patlamayı durduruyolarmı...

gözlüklü adam,Claire'nin babası rolünde,şu an kötü rolde olan bir sylar birde Jessica var

banubanu
01-04-07, 16:14
gözlüklü adam,Claire'nin babası rolünde,şu an kötü rolde olan bir sylar birde Jessica var

Nathan kötü adam değil demi? Yani bir şeyden değil, hani fena bi adam değil gibi gözüküyor da.. :img-yes:
Bu fragmanda uçtuğunu gördüm hem de baya bir hızlı.. Aman ona bir şey olmasın...

Hirotaro
01-04-07, 16:37
Nathan kötü adam değil demi? Yani bir şeyden değil, hani fena bi adam değil gibi gözüküyor da.. :img-yes:
Bu fragmanda uçtuğunu gördüm hem de baya bir hızlı.. Aman ona bir şey olmasın...

Nathan'ın şu ana kadar bir kötülüğünü görmedik,İlerleyen zamanlarda ne olur bilemem.Evet uçabilme yeteneğine sahip.Ayrıca Annesi de özel biri

lily_daniel
01-04-07, 16:39

Yok yok için rahat olsun bu hikayenin kötü adamlarından değil Nathan :img-wink: Öyle gözükmesinin tek nedeni aşırı ciddi ve realistik olmasından kaynaklanıyor. Ayrıca uçtuğu sahneler konusunda süper hoş gözüktüğünü söyleyebilirim, üstelik uçmayı çok da ii beceriyor :)

Angel-us-
01-04-07, 18:24
Nathan dizideki en delikanlı adam, içinde yanardağlar patlıyor ama dışarıya çaktırmıyor. İzleyin, görürsünüz :)

ahesti
01-04-07, 21:21
arkadslar bu ınsanlar bu hale nasıl gelo ayrıca gozluklu polısı kacırdıktan sonra ne yaptı ve nıye serbest bıraktı...patlama durdurruldumu...

Hirotaro
01-04-07, 22:02
arkadslar bu ınsanlar bu hale nasıl gelo ayrıca gozluklu polısı kacırdıktan sonra ne yaptı ve nıye serbest bıraktı...patlama durdurruldumu...
Bu insanların bu şekilde olmalarının sebebi, mükemmel yapıda DNA ya sahip olması.DNA ları, insanların üzerinde olduğu için,sıradışı insanlar ;)

prenses19
02-04-07, 08:08
Bu insanların bu şekilde olmalarının sebebi, mükemmel yapıda DNA ya sahip olması.DNA ları, insanların üzerinde olduğu için,sıradışı insanlar ;)

şimdi olay genetik olduyğuna göre

yani dediğine göre mükemmel DNA lara sahipler

bu genleri aldıkları anne babaları da öyle olmalı

ama nathanın ve peter ın annesinde pek bişey yoktu

gerçi belki vardır da henüz haberimiz yoktur

banubanu
02-04-07, 16:23
6. Bölüm Geniş Özeti (alıntıdır)

Peter Isaac’i amigo kızı kurtarmaları gerektiği konusunda ikna etmeye çalışır.Bu esnada Hiro Isaac’in evine telefon eder.Telefonu Peter açar.Peter Hiro’ya ona bir mesajı olduğunu söyler.Ando Peter’a mesajın ne olduğunu sorar ve Amigo kızı kurtar Dünyayı kurtar cevabını alır.Peter gelecekten gelen Hiro Nakamuranın bir kılıç taşıdığını ve zamanı durdurarak, ona dünyayı kurtarması için amigo kızı kurtarması gerektiğini söylediğini
anlatır.Son olarak Ando ve Hiro’nun NewYork’a gelmesi gerektiğini söyler.Peter ve Isaac resimleri biraraya getirerek amigo kızın nerede olduğunu anlamaya çalışır.Resimlerden birisinin eksik olduğunu farkederler,Isaac resmin satılması için Simone’ye verdiğini söyler.Resim Linderman’a satılmıştır.D.L. Niki’nin yanına gelir ve ona suçsuz olduğunu anlatır,Linderman’in 2 milyon dolarını çalmayı planladığını ama daha sonra Lİnderman’in Niki ve Micah’ı da öldürmesinden korktuğu için bu plandan vazgeçtiğini anlatır.Fakat planı bilen başka birisinin adamlarını öldürüp parayı alarak kaçtığını söyler.Bunu kimin yaptığını bilmediğini fakat sadece bir kadın olduğunu bildiğini söyler.Claire babasına gerçek ailesiyle tanışmak istediğini söyler,Mr.Bennet Claire’ye ailesiyle tanışması için imkan sağlar.Claire onların ağzından laf almaya çalışır ama içinde bulunduğu özel durum ile ilgili hiçbir bilgi alamaz.Hiro ve Ando daha önce kumar oynadıkları adamlar tarafından tekrar kumar oynamaya zorlanır,Hiro’dan kazanmalarını sağlaması için yardım isterler,başlarının belaya gireceğini anlayan Hiro ve Ando kaçmaya çalışır,girdikleri odadan sıvışmaya çalışırken içerden gelen çığlık seslerini duyarlar kumar oynadıkları adamlar kim olduğunu bilmedikleri biri yada birileri tarafından acımasızca öldürülmektedirler.Hiro içerdekileri kurtaramadığı için vicdan azabı çekmektedir.Eden Bennet’e Mohinder ve gelişen olaylar hakkında bilgi vermektedir.Niki Jessica ile yüzleşir.Niki(jessica) evin çatı katına para saklamıştır,bu para Linderman’dan çalınan 2 milyon dolardır.Bu esnada D.L tarafından görülür.D.L. Niki tarafından kandırıldığını düşünür.Niki ona ikinci bir kişiliği olduğunu ve kontrol edemediğini açıklamaya çalışır ama D.L dinlemek istemez.Jessica devreye girer ve Micah ile parayı alıp burdan gideceğini söyler.D.L. ve Jessica kavga etmeye başlarlar,D.L. onunla başedemeyeceğini anlayınca
onu bayıltır ve Micah’ıda alarak oradan kaçar.Eden Isaac’i ziyarete gider.

cnm
02-04-07, 17:19
arkadaşlar size birşeyler sormak istedim çok merak ediyorum
ölmüş profesörün oğlu (adları tam hatırlayamıyorum)onun nasıl bir güçü var onun yanındaki kızın gücü varmı onlar sevgili değiller ama olacaklarmı nikinin oğlunun gücü ne nikinin gücü niye böyle kötü kocasının güzü ne hiro nun arkadaşının gücü yokmu ısaac ölmeyecek dimi peterle simone sevgili falan değiller dimi
cevaplarsanız çok sevinirim

MELENA
02-04-07, 19:13
bugün deli gibi heroes izledim.ilk bölümü pek beğenmemiştim ama özellikle arka arkaya izleyince süper bir dizi oluyor.yalnız bişi sormak istiyorum.bende 18 bölüm var.abd de kaç bölüm yayınlandı?ve hangi gün yayınlanıyor?

banubanu
02-04-07, 19:34
bugün deli gibi heroes izledim.ilk bölümü pek beğenmemiştim ama özellikle arka arkaya izleyince süper bir dizi oluyor.yalnız bişi sormak istiyorum.bende 18 bölüm var.abd de kaç bölüm yayınlandı?ve hangi gün yayınlanıyor?

Sen şu an bütün bölümleri izlemiş bulunuyorsun.
19 bölüm Amerikada'da 23 Nisan'da gösterilecek. Uzun bir ara vermiş.

Hirotaro
02-04-07, 19:46
şimdi olay genetik olduyğuna göre

yani dediğine göre mükemmel DNA lara sahipler

bu genleri aldıkları anne babaları da öyle olmalı

ama nathanın ve peter ın annesinde pek bişey yoktu

gerçi belki vardır da henüz haberimiz yoktur

Nathan'ın annesinde de özellik var;aynı şekilde Clarie'nin annesinde ve babasında da var.
Claire annesinin;alev kadın babası ise Nathan

MELENA
02-04-07, 19:59
Sen şu an bütün bölümleri izlemiş bulunuyorsun.
19 bölüm Amerikada'da 23 Nisan'da gösterilecek. Uzun bir ara vermiş.

tamam çok saol.yetişmişim sevindim:img-grin2

bozyaka
02-04-07, 20:00
hirotaro, nathan ve peter'in annesinin ozelligi ne?
ben 18 bolumu de izledim. ama herhangi bir ozelligini fark etmedim?!

Hirotaro
02-04-07, 22:23
hirotaro, nathan ve peter'in annesinin ozelligi ne?
ben 18 bolumu de izledim. ama herhangi bir ozelligini fark etmedim?!

Nathan'ın özelliği uçma,fakat annesinin özelliğini ilerleyen bölümlerde gösterileceği yabancı forumlarda yazıyor

gzd_gzd
03-04-07, 07:48
bi sorum olacaktı benim
niki'nin kocasıo hafıza silen adam değilse peki adamın kendi yeteneği ne ?
kelepçelerden kurtulduğuna,orda onca polis warken eve rahatça girebildiğine göre
görünmez mi yoksa ??

banubanu
03-04-07, 07:54
bi sorum olacaktı benim
niki'nin kocasıo hafıza silen adam değilse peki adamın kendi yeteneği ne ?
kelepçelerden kurtulduğuna,orda onca polis warken eve rahatça girebildiğine göre
görünmez mi yoksa ??

Cisimlerin içinden geçebiliyor o. Hatta Nickinin oğlunda da bir yetenek var. O da makineleri tamir edebiliyor, dahi bir çocuk..

Heather
03-04-07, 13:06
Benim de bir sorum olacak. Niki nin Micah ı deli gibi sevdiğini biliyoruz. Çok korumacı, hayatı tamamen ona endeksli. Jessica Micah a karşı Niki gibi mi hissediyor? Yani Niki Jessica kişiliğini aldığında kötü olıyor ya tek değişmeyen Micah a olan düşkünlüğü mü?

MELENA
03-04-07, 13:20
Benim de bir sorum olacak. Niki nin Micah ı deli gibi sevdiğini biliyoruz. Çok korumacı, hayatı tamamen ona endeksli. Jessica Micah a karşı Niki gibi mi hissediyor? Yani Niki Jessica kişiliğini aldığında kötü olıyor ya tek değişmeyen Micah a olan düşkünlüğü mü?

Micah a jessica da iyi davranıyor.ama nikki kadar sevmiyor bence micah ı.18. bölümün yarısı hariç bütün bölümleri izledim.peter ın özelliği müthiş,sonunda yanında özelliği olan birisi olmadanda güçlerini kullanması çok güzel oldu.ayrıca nathan ı da sevdim.çok vurdumduymaz gibi görünsede,peter a falan çok düşkün.izlerken birde aklıma şu geldii.sylar boşu boşuna okadar insanı öldürüyor.peter ın yeteneğini keşfetse hem kimseye zarar vermez,hemde daha meşakatsiz yoldan halleder..:img-grin2

thequestionmark
03-04-07, 13:35

4. bölümdü sanırsam,niki nathan ile yatmıştı ya.şantaj için.işte orada niki yine yerini jessica ya bıraktığında jessica asansörde dövdüğü adama ''çocuğumuzdan uzak dur,yoksa topuğumu kafana çivilerim'' demişti.
buradanda jessica nın micah a olan düşkünlüğü anlatılıyor.

Heather
03-04-07, 14:59
Micah a jessica da iyi davranıyor.ama nikki kadar sevmiyor bence micah ı.18. bölümün yarısı hariç bütün bölümleri izledim.peter ın özelliği müthiş,sonunda yanında özelliği olan birisi olmadanda güçlerini kullanması çok güzel oldu.ayrıca nathan ı da sevdim.çok vurdumduymaz gibi görünsede,peter a falan çok düşkün.izlerken birde aklıma şu geldii.sylar boşu boşuna okadar insanı öldürüyor.peter ın yeteneğini keşfetse hem kimseye zarar vermez,hemde daha meşakatsiz yoldan halleder..:img-grin2

Teşekkürler cvpladığın için. Nathan ı ben de seviyorum, hatta Peter dan bile çok. Peter Simone'a çıkma teklifi ettiği gün bitti benim gözümde.:icon_sorr

Heather
03-04-07, 15:03
4. bölümdü sanırsam,niki nathan ile yatmıştı ya.şantaj için.işte orada niki yine yerini jessica ya bıraktığında jessica asansörde dövdüğü adama ''çocuğumuzdan uzak dur,yoksa topuğumu kafana çivilerim'' demişti.
buradanda jessica nın micah a olan düşkünlüğü anlatılıyor.

Teşekkürler, işte ben o bölümü izleyemedim cnbcede. HAlbuki dizi hızlı ilerliyor hiç kaçırmayacağım diye söz vermiştim kendime. Ne yazık ki sınavlar elimi kolumu bağladı izleyemedim. :icon_sorr
Jessica ile Niki nin tek ortak yönü bu sanırım.

''çocuğumuzdan uzak dur,yoksa topuğumu kafana çivilerim'' demişti, diye yazmışsın. Çocuğumuzdan derken kendisi ile Nikiyi mi kastetti, yoksa DL i mi?

lily_daniel
03-04-07, 16:07
''çocuğumuzdan uzak dur,yoksa topuğumu kafana çivilerim'' demişti, diye yazmışsın. Çocuğumuzdan derken kendisi ile Nikiyi mi kastetti, yoksa DL i mi?

Merhaba, biraz balıklama daldım lafınıza çünkü başka birine sormuşsun ama cevaplıyim dedim. Jessica orda kendisi ve Niki'yi kast ediyor :img-yes: :)

Smallville18
03-04-07, 17:22
Teşekkürler, işte ben o bölümü izleyemedim cnbcede. HAlbuki dizi hızlı ilerliyor hiç kaçırmayacağım diye söz vermiştim kendime. Ne yazık ki sınavlar elimi kolumu bağladı izleyemedim. :icon_sorr
Jessica ile Niki nin tek ortak yönü bu sanırım.

büyük olasılıkla niki ve kendisini kastetmiştir.DL kötü birisi olduğu için niki içinde tehdit oluşturacağı için jessicanın DL'e micahın babasıda olsa onu önemseyeceğini pek sanmıyorum.

DEADMAN
03-04-07, 17:25
DL kötü biri diilki bunu da nerden çıkardınız!!

Heather
03-04-07, 18:58
Merhaba, biraz balıklama daldım lafınıza çünkü başka birine sormuşsun ama cevaplıyim dedim. Jessica orda kendisi ve Niki'yi kast ediyor :img-yes: :)

Teşeekürler, tahmin ettiğim gibiymiş. Jessica, çocuğumuz dediğine göre Nikiden çok bağımsız değil yani.Her ne kadar Niki henüz onu kontrol edemese de.

Heather
03-04-07, 19:04
büyük olasılıkla niki ve kendisini kastetmiştir.DL kötü birisi olduğu için niki içinde tehdit oluşturacağı için jessicanın DL'e micahın babasıda olsa onu önemseyeceğini pek sanmıyorum.

Niki bile önemsemiyor ki DL i, Jessica önemsesin. İlerleyen bölümlerde Nikinin DL hakkında nasıl düşüneceğini bilemem ama şuan için onu gözden çıkarmış görünüyor.
Aslında sorduğum soruda Niki dha ağır basıyordu ama DL de bir olasılıktı sonuçta.

Smallville18
03-04-07, 20:18
DL kötü biri diilki bunu da nerden çıkardınız!!

zamanında pis işlere bulaşmış ve adam öldürmüş.
DL nikiyi ve çocuğunu hala seviyor olsada bu onu iyi biri yapmazki...
zamanla nikiye ve oğluna kendisini kabullendirecektir.
onların yeniden bir aile olmasını herkes ister yani.

DEADMAN
04-04-07, 12:23
zamanında pis işlere bulaşmış ve adam öldürmüş.
DL nikiyi ve çocuğunu hala seviyor olsada bu onu iyi biri yapmazki...
zamanla nikiye ve oğluna kendisini kabullendirecektir.
onların yeniden bir aile olmasını herkes ister yani.

pis bi işe bulaşmış ama adam öldürmemiş bunu ilerki bölümlerde görcez! spoiler---yazmak istemiyodum ama DL'in öldürdüğü sanılan adamı aslında jessica öldürüyo bunu izlemedim ama okudum bi yerde! DL in çaldığı sanılan para nikinin evinde bi yerde çıkıyo sanırım tabi bunu jessicayken yapmış

MELENA
04-04-07, 12:32
pis bi işe bulaşmış ama adam öldürmemiş bunu ilerki bölümlerde görcez! spoiler---yazmak istemiyodum ama DL'in öldürdüğü sanılan adamı aslında jessica öldürüyo bunu izlemedim ama okudum bi yerde! DL in çaldığı sanılan para nikinin evinde bi yerde çıkıyo sanırım tabi bunu jessicayken yapmış

izlemedik mi???izledik yaf.hatta DL ile yatak odasında kavga etti jessica.hattaaa DL in özelliğini sanırım ilk defa o kavga esnasında gördük.

sudem
04-04-07, 12:45
izlemedik mi???izledik yaf.hatta DL ile yatak odasında kavga etti jessica.hattaaa DL in özelliğini sanırım ilk defa o kavga esnasında gördük.

Evet. Hatta Jessica, DL'i tuzağa düşürdüğünü itiraf bile etti. DL'in üzerine kalan bütün cinayetleri Jessica işledi.

MELENA
04-04-07, 13:04
Evet. Hatta Jessica, DL'i tuzağa düşürdüğünü itiraf bile etti. DL'in üzerine kalan bütün cinayetleri Jessica işledi.

evet.bende okuyunca şaşırdım.dediğin gibi oldu.benim merak ettiğim 19 bölüm.18 i çok fena bir yerde bitirdiler.peter ın saçları gidicek sanırım:img-grin2 .ama peter ın da çok gücü var,yani belki sylar a karşı koyabilir.peter ın ölmeyeceği kesinde bakalım peter ı sylar ın elinden nasıl kuratıcaklar???sylar zaten peter ın gücünü öğrendiğinde onun peşine düşer.claire den daha işe yarar peter,sylar için.

sudem
04-04-07, 13:17
En son sahnede Peter'ın saçının bir kısmının gittiğini gördük ama bu yara izi olacağı anlamına gelmiyor. Daha önceden de yazılmıştı. Peter, Claire'ı kurtadığı için artık hücrelerini yenilebiliyor. Böylece onda herhangi bir iz kalmayacaktır.

Biri yazmıştı, Sylar galiba birini öldürmeye çalışıyor diye. Sylar'ın öldürmeye çalıştığı kişi Peter. İnsanların çığlık attığı zaman gibi bir şey diyordu. İşte bunu Peter'a söylüyor. Önceki sayfalarda 19. bölüm trailerına ait resimleri eklemiştim.

Silvara
04-04-07, 13:28
En son sahnede Peter'ın saçının bir kısmının gittiğini gördük ama bu yara izi olacağı anlamına gelmiyor. Daha önceden de yazılmıştı. Peter, Claire'ı kurtadığı için artık hücrelerini yenilebiliyor. Böylece onda herhangi bir iz kalmayacaktır.

Biri yazmıştı, Sylar galiba birini öldürmeye çalışıyor diye. Sylar'ın öldürmeye çalıştığı kişi Peter. İnsanların çığlık attığı zaman gibi bir şey diyordu. İşte bunu Peter'a söylüyor. Önceki sayfalarda 19. bölüm trailerına ait resimleri eklemiştim.

evet ama hiro gelecekten peter e ziyarete geldiğinde "yara izin olmayınca tanıyamadım " gibi bir şey söylemişti.Claire'den hücre yenileme özelliği alsa bile bunun ne kadar ileri seviyede kullanılabileceğini bilmiyoruz.bir sınır olmalı...yoksa ölümsüz olurlar.haitili ne demişti Claire'ye "sana yapacakları şeylerden sen bile sağlam çıkamayabilirdin" ve Claire beyninden yaralandığında o dal çıkana kadar kendini iyileştirememişti.yani burada beyin hassas nokta.eğer beyninden derin bir yara alırsa kendini tam anlmamıyla iyileştiremeyecektir ve yara izi kalacaktır sanırım.

nevarya
04-04-07, 13:39
ben 15. bolume kadar bugun bitirdim.. 30 katlı bi binadan dusupde hucrelerini yenileyebilcek kdr ustalasıo :) aslıdna daha once yaptıı herseyi yapabileceini anlıyo.. ve evet beyin kilit nokta ztn sylarda kafaları kesip beyinleri cıkarıo

sudem
04-04-07, 13:46
Hassas olan beyin değil. Claire'ın ölmesinin sebebi kafasının arkasındaki dalın hala orada olmasıydı. Hücrenin yenilenebilmesi için ayrılan iki bölgenin birleşmesi lazım. Mesela Claire morg masasında iken ikiye ayrılmıştı ve birleştirir birleştirmez hemen düzeldi. Eğer yapmsaydı öyle durabilirdi.

Peter, Claire'ı kurtardığı için alternatif bir gelecek yarattı. Hiro gelecekten gelmeseydi Claire ölmüş olacaktı ve Sylar, Peter'a ciddi şekilde zarar vermiş olacaktı. Claire kurtuldu ve artık Peter'ın da hücre yenileme yeteneği var. Peter kaçıncı kattan düştü de ölmedi Sylar'ın yaptığı bir şey yüzünden mi yüzünde yara kalacak. :img-wink:

kaptan jack
04-04-07, 14:03
arkadaşlar diziyi cnbce den eş zamanlı izliyorum ama gelecek bölümlerle ilgili spoilleri arada duymuyorda degilim....18. bölüm ile ilgili bir kare izledim şok oldum...bizim sylar peter ı bir güzel öldürüyordu onuda geçtim mohinder havadaydı...hani peter bir şekilde kurtulur ölüegini sanmıyorumda mohinder ın hali duman....onu bir hero iyileştiremez mi acaba.....:icon_sorr

sudem
04-04-07, 14:11
Öldürüyor demiyelim. Öldürmeye çalışıyor. Sylar, Peter'ı biraz zor öldürür.

Mohinder ölmeyecek. Son gelen spoiler bunun üzerineydi.

MELENA
04-04-07, 14:52
uffffff bu kadar çok karakter olunca bir dizide hepsi birbirine karışıyor.hiro da bir gelceğe,bir geçmişe,bir bilmem kaç ay öncesine gidip iyice karışıtırıyo.''silvara'' senin söylediğin yani hiro nun peter ı görünce ''yara izi olmadan tanıyamadım'' demesini sen söyleyince hatırladım.ama şimdi 19.bölümün resimlerine baktım ve peter ölmüş.alnında bir yara ve annesi başının ucunda ağlıyo.bu nasıl bir şey????:blink: .kesin yine hiro bişiler yapıp,geleceği değiştiricek.bu arada isaac gitmiş sanırım.oda yerde,başında sylar yatıyordu:icon_sorr .tabi birde çizdiği resimler.

kaptan jack
04-04-07, 15:56
ya benim şimdi kafam karıştı peter öldü mü ölmedi mi...bencede sylar peter ı biraz zor öldürür....:img-yes:

MELENA
04-04-07, 16:03
ya benim şimdi kafam karıştı peter öldü mü ölmedi mi...bencede sylar peter ı biraz zor öldürür....:img-yes:

walla bende anlamadım.resimler aklımı karıştırdı.ama peter ölmez.ana karakterlerden.daha 1.sezondan öldürmezler.ben isaac i düşünüyorum.o sanırım gitti.onunda ölmemesi lazım ama,ne bilim çizdiği resimler ve syler la ikisinin resimleri...anlamadım...

banubanu
04-04-07, 16:04
Benim 19. bölümün slayd showundan izlediğime göre ölmedi.. Çok ilginç şeyler olacak. Annesiyle de ilgili bazı şeyler ortaya iyice çıkacak sanırım. Kopuk kopuktu ama öyle anladım..

kaptan jack
04-04-07, 16:19
bencede ölmedi ben baktıgımda sadece kafasında kanlar akıyordu...mohinder pek bir havalardaydı ve acayip dayak yemiş gibi bir hali vardı....Isaac ın durumu kritik ama Isaac ölmesin yaa...........:icon_sorr

MELENA
04-04-07, 16:20
Benim 19. bölümün slayd showundan izlediğime göre ölmedi.. Çok ilginç şeyler olacak. Annesiyle de ilgili bazı şeyler ortaya iyice çıkacak sanırım. Kopuk kopuktu ama öyle anladım..

bende izledim şimdi trailer ı peter ölmüyo bencede.ama gerçekten garip şeyler olucak.güzel bir bölüm olucak:img-grin2

leon53
04-04-07, 22:12
arkadaşlar peterin ölme durumu şu an için slar tarafından olması lazım. eğer ölü olsaydı kafatasının yarılmış olması gerekirdiki bu yok. tahminim yara syların açtığı yara iyileşmiş sadece kan izi kalmış.
birde daha önce yazdıklarıma tezat olacak ama bir yerde bir ropörtaj okudum yazarların bulursam kopyalarım. orda bu yara izi muhabbeti de soruluyor bu yara izi olacakmı diye. senaristler tam cevap vermeselerde olabilir diyorlar hatta soruya soruyla karşılık verip claireden daha güçlü biri olamaz mı clairin gücünün aciz kalacağı biri olamazmı? şeklinde cevap vermişler.

ayrıca yine bir spoiler lindermanın gücünün iyileştirme gücü olabileceği hakkında ipuçları veriliyor.
ve ropörtaj en az 5 sezon çekecek kadar malzememiz var diye bitiyor.

benim tahminim her sezon farklı bir geleceği veya olayı düzeltmeye kalkabilirler.
ve peter sanırım sürekli olmasada efsane hero olarak gelecek bölümlerde karşımıza çıkacak gibi. özellikle syların önümüzdeki sezon sürekli olarak diziye katıldığı göz önüne alınacak olursa dehşet bir kötünün karşısına dünyayı değiştirme hayalı olan iki efsane hiro ve peterin dönem dönem çıkıp syları durdurmaya çalışması hoş olur diye düşünüyorum. tabi gelecek sezonlar da başka kötü herolarında olabileceği ihtimaline karşı ki röpörtajdan buda çıkartılabilir; bizi heyecanlandıracak bölümler olacağını tahmin ediyorum.

yalnız burada x-men gibi bir ekip kurulacağını zannetmem daha sıradan hayat yaşamaya çalışan kahramanlar yaratılmaya çalışılmış. bu nedenle hiro ve peter karakterleri nedeniyle sivriliyor. yaşama ihtimali en yüksek karakterler olmalarına rağmen sürekli ortalıkta olmaları kabak tadı verilmeden ancak bu şekilde anlatılabilir diye düşünüyorum

ayrıca yara izi sanırım 5 yıl sonrasının anlatılacağı 20. bölümde netl