Tüm Versiyonu Göster : Şebnem Sönmez

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5

yolcu755
29-03-07, 21:37
benim kafam karıstı benim kulagım cekilsin mi istiyorsun?
senin suurun yerine gelsin diye bir tokata ihtiyacın var da ondan mı buraya yazıyorsun??:icon_whis
hangisinin faydası olacak suurunun yerine gelmesine?(benim aklım ikinciye yattı!:img-hyste :good: )
not: Sana bir sekilde seslenmeliyim dimi?
"Oya" olsun işte bundan sonra adın..

olsun bakalim; basa cikilmiyor seninle :)

yolcu755
29-03-07, 22:02
mevcut bildiriyorum: blackmamba & yolcu...

nobet resmen baslamistir... buyrunuz...

BlackMamba
29-03-07, 22:04
olsun bakalim; basa cikilmiyor seninle :)

yolcu sen tiyatro konusunda oldukca bilgilisin..madem annem yok sana sorayım..

Bugune kadar herhangi bir Turk oyunu yurt dısında yabancılar tarafından uyarlanıp sahnelendi mi?ya da Turk oyuncular ingilizce gosterimle bir oyun sergilediler mi?

yolcu755
29-03-07, 22:13
yolcu sen tiyatro konusunda oldukca bilgilisin..madem annem yok sana sorayım..

Bugune kadar herhangi bir Turk oyunu yurt dısında yabancılar tarafından uyarlanıp sahnelendi mi?ya da Turk oyuncular ingilizce gosterimle bir oyun sergilediler mi?

utanırım ama...

aslında yeni bir haber okumustum... italya'da Tuncer Cücenoğlu'nun bir oyunu yeni provaya alınmış.. murathan mungan'in da bir oyunu sahnelenmişti diye hatırlıyorum ama emin olamadım... tabii bunlar benim bildiklerim; eminim daha niceleri vardır...

BlackMamba
29-03-07, 22:37
utanırım ama...

aslında yeni bir haber okumustum... italya'da Tuncer Cücenoğlu'nun bir oyunu yeni provaya alınmış.. murathan mungan'in da bir oyunu sahnelenmişti diye hatırlıyorum ama emin olamadım... tabii bunlar benim bildiklerim; eminim daha niceleri vardır...

"biz"im gibi ortalama bir televizyon seyircisinin bunlardan haberdar olmaması normal tabii..

Yurt dısından oyun geliyor mu hiç?turne dediginde sadece kendi ulkelerinde kalmıyorlardır herhalde..sonucta İngilizce evrensel bir dil..
hollywood starlarının bir çogunun tiyatrolarda oyunculukyaptıgını okuyoruz basında neden Türkiye'ye gelmiyorlar?

biz daha sahnelenen tüm oyunlara yetişemezken sen gittin ingilizce oyunları soruyorsun deme?merak işte..

yolcu755
29-03-07, 22:44
"biz"im gibi ortalama bir televizyon seyircisinin bunlardan haberdar olmaması normal tabii..

Yurt dısından oyun geliyor mu hiç?turne dediginde sadece kendi ulkelerinde kalmıyorlardır herhalde..sonucta İngilizce evrensel bir dil..
hollywood starlarının bir çogunun tiyatrolarda oyunculukyaptıgını okuyoruz basında neden Türkiye'ye gelmiyorlar?

biz daha sahnelenen tüm oyunlara yetişemezken sen gittin ingilizce oyunları soruyorsun deme?merak işte..

valla zor donemeclere girmeye basladin blackmamba'cim... benim bildigim tiyatro festivallerinde geliyor yabanci topluluklar... ben hic gitmedim bu arada, baska bir soru gelmesin burdan diye tedbirimi alayim da ben :)

BlackMamba
29-03-07, 22:51
valla zor donemeclere girmeye basladin blackmamba'cim... benim bildigim tiyatro festivallerinde geliyor yabanci topluluklar... ben hic gitmedim bu arada, baska bir soru gelmesin burdan diye tedbirimi alayim da ben :)

ya bir dakika yolcu daha soracaklarım var bu konuda..

Bukonuya nerden geldigimi soyleyeyim..bir sure once Atv haberde izlemiştim..Cumhuriyetin kurulumundan kısa bir sure sonra "KARADENİZ" isimli bir gemiye kültürümüzü temsil eden ne varsa alınmış ve ülke ülke gezilmiş..

Sanatta bizi en iyi ifade edecek yollardan birisi olduguna gore..
her oyuncu ana dili gibi hakim olsa İngilizceye,güzel bir oyunla yurt dısında turnelere gitse,devlette onlara destek olsa...

bu benim fazla calısan hayalgucumun urunu mu,yoksa olabilirliği var mı?

BlackMamba
29-03-07, 23:00
nöbet yerinimi terk ettin,soruları mı ve begenmedin?

tamam o zaman konuyu degistireyim..sen sebnem hanımın tiyatroda yonetmenlik yaptıgını biliyormuydun?

Bir yönetmen için aynı zamanda oyuncu olmak avantajmıdır?

yolcu755
29-03-07, 23:05
ya bir dakika yolcu daha soracaklarım var bu konuda..

Bukonuya nerden geldigimi soyleyeyim..bir sure once Atv haberde izlemiştim..Cumhuriyetin kurulumundan kısa bir sure sonra "KARADENİZ" isimli bir gemiye kültürümüzü temsil eden ne varsa alınmış ve ülke ülke gezilmiş..

Sanatta bizi en iyi ifade edecek yollardan birisi olduguna gore..
her oyuncu ana dili gibi hakim olsa İngilizceye,güzel bir oyunla yurt dısında turnelere gitse,devlette onlara destek olsa...

bu benim fazla calısan hayalgucumun urunu mu,yoksa olabilirliği var mı?

ya eminim olmustur bu dediklerin, biz normal seyirciler bilmiyoruzdur.. kesanli ali destani mesala oynandi diye biliyorum ben yurtdisinda... ama biz mi oynadik, oradaki yerel oyuncular mi oynadi bilemedim... yasar ne yasar ne yasamaz ha keza...

bir de ivan ivanovic var miydi yok muydu isimli oyunun (n.hikmet), rusya ve eski sscb ülkelerinde her sahnelendigi yerin klasik ismine cevrildigini okumustum bir yerlerde... ne kadar dogru bilemiyorum..

yani yurtdisinda hic varlik gostermedigimiz bir alan degil tiyatro benim bildigim kadariyla... yine de erbabina sormali...

BlackMamba
29-03-07, 23:13
ya eminim olmustur bu dediklerin, biz normal seyirciler bilmiyoruzdur.. kesanli ali destani mesala oynandi diye biliyorum ben yurtdisinda... ama biz mi oynadik, oradaki yerel oyuncular mi oynadi bilemedim... yasar ne yasar ne yasamaz ha keza...

bir de ivan ivanovic var miydi yok muydu isimli oyunun (n.hikmet), rusya ve eski sscb ülkelerinde her sahnelendigi yerin klasik ismine cevrildigini okumustum bir yerlerde... ne kadar dogru bilemiyorum..

yani yurtdisinda hic varlik gostermedigimiz bir alan degil tiyatro benim bildigim kadariyla... yine de erbabina sormali...

sen butun bunları bilecek kadar erbabsın..bir sporccu alındı alınmadı diye sayfalarca asparagas habere yer ayıran basınımız sagolsun..
ben uzulerek soyluyorum ki bu bahsettiklerini bilmiyordum..
"biz" derken seni almamıstım o tırnak işaretine..haklıymısım :)
kendi adıma tiyatroya hiç gitmemiş değildim ama sebnem hanım hayatımıza girene kadar bu kadar merak etmemiştim..hak ettikleri degeri veremedigimiz için sucluluk duydum sanırım..
bundan sonra eylemse eylem,tanıtımsa tanıtım..
sanatcılarımıza hakettikleri destegi ve sevgiyi vermeliyiz..

yolcu755
29-03-07, 23:19
sen butun bunları bilecek kadar erbabsın..bir sporccu alındı alınmadı diye sayfalarca asparagas habere yer ayıran basınımız sagolsun..
ben uzulerek soyluyorum ki bu bahsettiklerini bilmiyordum..
"biz" derken seni almamıstım o tırnak işaretine..haklıymısım :)
kendi adıma tiyatroya hiç gitmemiş değildim ama sebnem hanım hayatımıza girene kadar bu kadar merak etmemiştim..hak ettikleri degeri veremedigimiz için sucluluk duydum sanırım..
bundan sonra eylemse eylem,tanıtımsa tanıtım..
sanatcılarımıza hakettikleri destegi ve sevgiyi vermeliyiz..

hic bir sey gec veya erken olmuyor diye dusunuyorum bazen... simdiye kadar tiyatro ilgi alaninin en ortasina dusmediyse, ama her zaman cemberin icinde kaldiysa; demek ki merkeze alma zamani simdiymis...

tiyatro mutlu olmali... bir orgutlu deli kazandi :happy0064

BlackMamba
29-03-07, 23:24
hic bir sey gec veya erken olmuyor diye dusunuyorum bazen... simdiye kadar tiyatro ilgi alaninin en ortasina dusmediyse, ama her zaman cemberin icinde kaldiysa; demek ki merkeze alma zamani simdiymis...

tiyatro mutlu olmali... bir orgutlu deli kazandi :happy0064

aile cok onemli bu işte..ben 6 yasımdayken Ayten gokcer'i izledim sahnede..
eskiden videolar vardı tiyatro kasetlerimde vardı hatırladıgım..(yasaklar,hababam ki ahmet gulhan'a hayranlıgımın basladıgı kasettir..)
bundan iki sene oncesine kadar da izmir'e gelen ozel tiyatrolarıda izlemeye calıstım..
ama senin gibibilgi sahibi olmakasamasında bir ilgisizlik yasamısım artık annem,sen baska ilgilenen bilgisahibikim varsa dinlemeye hazırım..

yolcu755
29-03-07, 23:24
uzundur yapmiyordum:)

efendim, bugun de bize ayrilan surenin sonuna gelmis bulunuyoruz... en guzel gunler, en guzel geceler sizlerin olsun dilekleriyle, bir sonraki bulusmamiza kadar hoscakalin; esen kalin...

iyi geceler bye

yolcu755
29-03-07, 23:26
aile cok onemli bu işte..ben 6 yasımdayken Ayten gokcer'i izledim sahnede..
eskiden videolar vardı tiyatro kasetlerimde vardı hatırladıgım..(yasaklar,hababam ki ahmet gulhan'a hayranlıgımın basladıgı kasettir..)
bundan iki sene oncesine kadar da izmir'e gelen ozel tiyatrolarıda izlemeye calıstım..
ama senin gibibilgi sahibi olmakasamasında bir ilgisizlik yasamısım artık annem,sen baska ilgilenen bilgisahibikim varsa dinlemeye hazırım..

ya cikiyodum dayanamadim... haksizlik etmesene kendine... dunyanin deneyimini biriktirmissin iste...

bu sefer gercekten gidiyorum :)

BlackMamba
29-03-07, 23:29
uzundur yapmiyordum:)

efendim, bugun de bize ayrilan surenin sonuna gelmis bulunuyoruz... en guzel gunler, en guzel geceler sizlerin olsun dilekleriyle, bir sonraki bulusmamiza kadar hoscakalin; esen kalin...

iyi geceler bye

ben de kacıyorum..ama sana sitem edecegim..
gecen sefer yazdıgın gibi bir rapor bekliyordum..
-Şebnem hanım hiç gelmedi!! :img-hyste

yine de tesekkurler rapor için..

BlackMamba
29-03-07, 23:40
elifim 3. ve son kez soruyorum..sebnem hanımın yonetmenlik yaptıgını sen biliyormuydun?
annemden daha cevap gelmedi,yolcu abbas modundaydı bu aksam o da gormedi sorumu..

ne dersin iyi bir yonetmen olmak için iyi bir oyuncu olmak avantajmıdır?yoksa ikisi birbirinden cok farklımıdır?

elyz
29-03-07, 23:41
iyi gecelerrrrrr:)
seyranım yaptığın çalışma çok güzel olmuş...ellerine sağlık..
bi uğrayayım dedimdi...baktım gidiyosunuz, e bende gidyorum...iyi geceler dilemeden çıkmıyım dedim..
iyi geceler seyranım...
iyi geceler kankam...
:)bye

BlackMamba
29-03-07, 23:44
iyi gecelerrrrrr:)
seyranım yaptığın çalışma çok güzel olmuş...ellerine sağlık..
bi uğrayayım dedimdi...baktım gidiyosunuz, e bende gidyorum...iyi geceler dilemeden çıkmıyım dedim..
iyi geceler seyranım...
iyi geceler kankam...
:)bye

sagolasın elifim..arka planda boncuk kullandım biraz "nazar boncugu temalı" oldu..(kankamın kulakları cınlasın..)

elyz
29-03-07, 23:48
elifim 3. ve son kez soruyorum..sebnem hanımın yonetmenlik yaptıgını sen biliyormuydun?
annemden daha cevap gelmedi,yolcu abbas modundaydı bu aksam o da gormedi sorumu..

ne dersin iyi bir yonetmen olmak için iyi bir oyuncu olmak avantajmıdır?yoksa ikisi birbirinden cok farklımıdır?

yok bilmiyordum seyranım..noliy ki?niye sordun?Şebnem abla verecektir bu sorunun cevabını kanımca...
:img-in_lo
elbette avantajdır...bence tabi...yani bilmiyorum bu konuda cevap vermek bana düşmez ama....mantıklı olanda, iyi bir oyuncu olmak iyi bir yönetmen olmak için avantajdır diye cevap vermek bence...yönetmen oyuncunun gözüyle görür...oyuncuda yönetmen gözüyle..yılların verdiği tecrübenin verdiği bir gözle yönetmen gibi düşünebilir iyi bir oyuncu...

BlackMamba
29-03-07, 23:54
yok bilmiyordum seyranım..noliy ki?niye sordun?Şebnem abla verecektir bu sorunun cevabını kanımca...
:img-in_lo
elbette avantajdır...bence tabi...yani bilmiyorum bu konuda cevap vermek bana düşmez ama....mantıklı olanda, iyi bir oyuncu olmak iyi bir yönetmen olmak için avantajdır diye cevap vermek bence...yönetmen oyuncunun gözüyle görür...oyuncuda yönetmen gözüyle..yılların verdiği tecrübenin verdiği bir gözle yönetmen gibi düşünebilir iyi bir oyuncu...

bende avantajlaı olacagını dusundum ama daha once bir sorumdan biliyorum sebnem hanıma sorup kendim cevaplayınca yanıt dogru olmayabiliyor..
seni de destek olman için sıkıstırdım..:img-hyste yanarsam tek basıma yanmayayım yaşlarda yansın dedim..

elifim sana iyi geceler,ben kactım...

BlackMamba
30-03-07, 09:49
Yönetmenlik çalışmaları:
Göç, Kadife Çiçekleri, Kel Şarkıcı, Tragedyalar,
Aşk Diye Bir Şey, Akad’ın Yayı..

savasava
30-03-07, 12:54
ne kadar mesai harcamışsınız siz öyle?
yönetmenlik yaptım.
oyuncuların çoğu denemiştir yönetmenliği.
ben de denedim.
yazmışsınız yönettiğim oyunları.
nereden bulduysanız artık ;)
yönetmenlik de yapmak bir oyuncu için avantaj olabilir,evet.
dezavantaj da olabilir ama.
bu incelikli bir konu.
bana her iki etkisi de oldu.
daha sonra açıklarım.
yurtdışında sahnelenen oyunlara gelince;
tiyatro,oyuncuların anadiliyle en kuvvetli halindedir.
söz önemlidir çünkü.
yurtdışında bizim oyunlarımızın onların anadiliyle sergilendiği oyunlar oldu elbette (bkz ben anadolu-güngör dilmen yıldız kenter oynadı ve anadili ingilizce olduğu için büyük sükse kazandı.)
tam tersi olmadı sanırım.
yabancılar türkçe bir oyun oynamadı.
bu onlar için çok zor.
çünkü türkçe çok zor bir dil.
ama change dediğimiz prodüksiyonlar oldu.
karşılıklı festivallerle türk ve yabancı oyuncuların birarada oynadığı oyunlar var.
daha çok yunanistan ve balkan ülkeleriyle yapıldı çalışmalar.

atladığım sorularınız var mı bilmiyorum ama hatırlatırsanız cevaplamaya çalışırım seve seve savasava ;)
öperim güzel gözlerinizden.
kalın sağlıcakla.

hidden girl
30-03-07, 13:04
Hiiii Şebnem ablam gelmiş.hoş geldiniz ablacım.
Sizin öğrenciniz olmak ve sizin ile çalışmak çok güzel bir duygu olsa gerek.
Şimdi sizin öğrenciniz olmak vardı...
Benim de tiyatro eğitimi almak istiyorum ama bunu ne zaman yaparım bende bilmiyorum.çünkü üzerimde bir aile baskısı oluşur diye bunu ailem ile ile paylaşmaya çekiniyorum.
her zamn ki gibi öss sınavını hatırlatacaklar.ama onlar bei anlamıyor benim aklım tiyatro sanatındayken ben kendimi össye nasıl verebilirim.
ah bunu bir anlasalar...

BlackMamba
30-03-07, 13:13
*Rol aldığınız filmleri veya dizileri siz veya aileden birileri arşiv yapıyor mu?

*Bir oyunu ya da sinema filmini beğenmediğinizde salonu terk edermisiniz?

*Akşam haberlerinde gordugum bir haberi anlatayım once..
Ankara'da Kütüphane Haftası ile ilgili duzenlenen gece de once konusmalar yapılıyor sonra oyuncular bu konuyla ilgili hazırladıkları oyuna geciyor..oyuncular oyuna devam ederken sunucu araya giriyor ve ödül/plaket toreni yapılıyor.bakan bey de rahatsız oluyor bu durumdan ve "bir oyunda hic rol almamıstım" diyerek durum hakkında yorumunu yapıyor..(bu arada oyuncular hala sahnede)
bitince kaldıgı yerden devam ederken bir sure sonra aynı kabus tekrar yaşanıyor (oyuncular hala sahnede)..

normal bir oyun gecesinde yasanacak bir sey degil farkındayım ve yapılanın çok büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.sahneyi terk ederek değil ama etkili bir şekilde tepki göstermelerini isterdim..

böyle bir durumda sahnede olan siz olsaydınız sizin tepkiniz ne olurdu?

soru olmaz mı??
Yonettiginiz oyunları bir internet sitesinde buldum..
İnsan meraklı olunca internet cok tehlikeli olabiliyor..
ogrendikce merakım arttı..

hidden girl
30-03-07, 13:21
*Rol aldığınız filmleri veya dizileri siz veya aileden birileri arşiv yapıyor mu?

Ankara'da Kütüphane Haftası ile ilgili duzenlenen gece de once konusmalar yapılıyor sonra oyuncular bu konuyla ilgili hazırladıkları oyuna geciyor..oyuncular oyuna devam ederken sunucu araya giriyor ve ödül/plaket toreni yapılıyor.bakan bey de rahatsız oluyor bu durumdan ve "bir oyunda hic rol almamıstım" diyerek durum hakkında yorumunu yapıyor..(bu arada oyuncular hala sahnede)
bitince kaldıgı yerden devam ederken bir sure sonra aynı kabus tekrar yaşanıyor (oyuncular hala sahnede)..

normal bir oyun gecesinde yasanacak bir sey degil farkındayım ve yapılanın çok büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.sahneyi terk ederek değil ama etkili bir şekilde tepki göstermelerini isterdim..

3. sorunu çok beğendim Seyran ablacım.
örnekde çok güzel.tamamen saygısızlık yapılmış orada.

Cevabınızı dört göz ile bekliyoruz Şebnem Ablacım..:):):)

BlackMamba
30-03-07, 14:29
Haldun Dormen gecen akşam bir roportajda eskiden tiyatroların televizyonda yayınlandıgını soyledi,yine boyle bir seyin yapılması gerektigini ekledi..(D Plus'ta yayınlanan 3-5 oyun var..bir oyunu birkac parcaya bolup sabah aksam yayınlıyorlar..telif hakkı demeyecegim bile..:img-hyste)

Oyunlar televizyonlarda yayınlanırsa gidemedikleri,ulaşamadıkları kişilere de cok kolay bir sekilde ulasacaklar..bu cok guzel cokta faydalı olabilecek bir sey..peki ya bunun eksileri olmayacak mı?

benim ilk aklıma gelen sorular bunlar;

Tiyatroyu canlı izlemiyeceksek sinemadan ne farkı kalır?Zaten cok buyuk kitleler akın etmiyor oyunlara bir de "sonra televizyonda izlerim" derlerse durum ne olur?Bir Yıldız Kenter'i,Haldun Dormen'i canlı izlemek için heyecanla o salona gitmek..oyun baslamadan yerini almak..iyi bir performanstan sonra oyuncuları ayakta alkışlamak..vs.bu duyguları nasıl yasayacaklar?

Gormedigim bir cok oyunu tabii ki izlemek isterim ama canlı olarak..
Sanırım ayrıntı tiyatronun tiyatroda izlenildigi zaman guzel oldugunu ogretmekte..(tabii buna nakit ayıracak ekonomik rahatlıgı saglamakta..)

savasava
30-03-07, 18:54
BlackMamba tarafından gönderildi

hemen cevaplayabilirim bu soruları çünkü çalıştığım yerden sormuşsunuz;)
1 hiçbir arşiv tutmuyorum,umurumda değil.
2 bir kez çıktım bir oyundan.rezalet ötesiydi.
3 bu spesifik bir durum.benim ne yapacağım belli olmaz.ama suskun durup hiçbirşey olmamış gibi asla yapmam.ne yaparım bilmiyorum ama o sunucu mutlaka utanırdı,buna emin olabilirsiniz.

savasava
30-03-07, 21:22
farkettim ki bu gece mevlid kandili
bana hatırlatan maison a teşekkür ederim
sayesinde ben de hepinizin kandilininin mübarek geçmesini dilerim
dua edin ey ahali
içten dualar kabul olur bu gece
hepinize sımsıkı sarılır ve güzel gözlerinizden öperim
iyi geceler

maison
30-03-07, 21:26
farkettim ki bu gece mevlid kandili
bana hatırlatan maison a teşekkür ederim
sayesinde ben de hepinizin kandilininin mübarek geçmesini dilerim
dua edin ey ahali
içten dualar kabul olur bu gece
hepinize sımsıkı sarılır ve güzel gözlerinizden öperim
iyi geceler

merhaba sebnem hanim sizi bu aksam görecegimi hic tahmin etmemistim...sizin'de ve tüm islam aleminin mevlid kandili mübarek olsun
herkese iyi geceler..

hidden girl
31-03-07, 15:25
Şebnem hanım gelmiş.hoş geldiniz şebnem hanım.
bir sorum olacaktı.siz tiyatro dışında başka bir meslek eğitimi aldınız mı?almadıysanız bunun zorlukları oluyormu?maddi yönden
(saçma bir soru mu oldu?)

savasava
31-03-07, 17:38
hayır canım
başka hiçbir eğitim almadım
maddi yönden iyi hissetmek için birden çok mu eğitim almak gerektiğini düşünüyorsun?
ben hiç düşünmedim doğrusu.

maison
31-03-07, 17:39
selamlar..
ahh hosgeldiniz sebnem hanim..:happy0064 nasilsiniz..??
bize tavsiye edebileceginiz cok begendiginiz türkce kitaplar varmi..??

hidden girl
31-03-07, 17:46
hayır canım
başka hiçbir eğitim almadım
maddi yönden iyi hissetmek için birden çok mu eğitim almak gerektiğini düşünüyorsun?
ben hiç düşünmedim doğrusu.
hayır şebnem hanım.biliyoruz ki günümüzde tiyatro oyuncuları maddi yönden pek kazanmıyorlar.dizi ve film projelerinde oynamadıkları sürece.
Ailem de tabi bana ilk önce öss sınavına gir üniversiteyi oku ondan sonra konservatuar sınavlarına girersin diyorlar.bunu bana ismini vermiyim bir tiyatro oyuncusuda dedi.ilk önce okumak lazım şeklinde.
çok merak ettim acaba başka bir meslek dalında okumayanlar pişmen mı diye.
o yüzden sordum yanlış anlaşılmasın Şebnem hanım..
Ayrıca iyiki oyuncu olmuşsunuz.sizin gibi başarılı ve değerli oyuncular az bulunuyor..

_meLike_
01-04-07, 00:20
ŞEBNEM SÖNMEZ
* Tiyatroyla lise yıllarında pendik gençlik tiyatrosu'nda tanıştı. burada göç ve emekli adlı oyunlarda, kartal sanat tiyatrosu'nda bu zamlar bana karşı, vur bir mastika ve küçük küçükler (çocuk oyunu) adlı oyunlarda ve taner barlas mim tiyatroları'nda konçinalar, kozalar adlı oyunlarda yer aldı. bu arada istanbul üniversitesi devlet konservatuarı'na girdi.

* 1991-1992 tiyatro sezonunda dormen tiyatrosu'nda hastalık hastası, alo arkadaş, 5'ten 7'ye, arapsaçı, şarkılar susarsa ve ayının fendi avcıyı yendi (çocuk oyunu) adlı oyunlarda sahneye çıktı. eksik etek adlı dizi ile televizyonla tanışan sanatçı, daha sonra yaz evi, bir demet tiyatro, güneş yanıkları ve 7 numara adlı dizilerde rol aldı.

* 1997-1998 tiyatro sezonunda tiyatro stüdyosu'nda balkon adlı oyunda yer aldı ve bu oyunla avni dilligil en iyi yardımcı kadın oyuncu ödülü'nü aldı. sen hiç ateş böceği gördün mü? adlı oyunla beşiktaş kültür merkezi ailesine katılan sönmez, bu oyundaki rolüyle afife jale en iyi yardımcı kadın ödülü'nü aldı.

* 1988-1994 yıllarında çeşitli anaokulları, ilkokul ve liselerde, drama öğretmenliği ve 1985'te sınıf öğretmenliği yaptı. 1991-1993'te kendi okulunda yaz tiyatrosu adı altında bir ekip kurdu ve bu çalışmaları hala devam etmektedir.

_meLike_
01-04-07, 00:27
Oyun Atölyesi

Moliere

Cimri

Yönetmen: Işıl Kasapoğlu
Çeviren: Sabahattin Eyüboğlu
Dekor: Hakan Dündar
Kostüm: Funda Çebi
Müzik: Joel Simon
Işık: İrfan Varlı

Oynayanlar:

Harpagon: Haluk Bilginer
Jacques Usta: Köksal Engür
Frosine: Şebnem Sönmez
Elise: Fadik Atasoy
Mariane: Zeynep Gülmez
Cleante: Gökçer Genç
Valere: Özbek Yıldız
Anselme/La Fleche: Emrah Kolukısa
Simon Efendi/Komiser/La Merluche: Tekin Temel

İnsanın yaşayacağı onca güzellik varken, o kendi doğasına aykırı olarak sadece servet edinmeyi ve onu asla harcamamayı tek amaç haline getirdiğinde dünyanın cehenneme nasıl çevrileceğinin komedi yoluyla anlatıldığı CİMRİ'yi Işıl Kasapoğlu yönetti.

BlackMamba
01-04-07, 06:31
:img-help: begumum..stop..operasyon "Taksim'de Kuşlar Havalandı" iptal..stop..
caktırmadan sordugum soruya :icon_whis hiçbir arşiv tutmuyorum,umurumda değil.denmiş.:img-wink:
"B" planına geciyoruz..stop..:good:

anything
01-04-07, 10:24
caktırmadan sordugum soruya :icon_whis denmiş.:img-wink:

:img-help: :img-help: :img-help:

tamam seyranım...stop... hemen B planına geçtik... stop... operasyon "Taksimde ararken vapurda bulduk" başlıyor... stop...:good:

BlackMamba
01-04-07, 10:37

tamam seyranım...stop... hemen B planına geçtik... stop... operasyon "Taksimde ararken vapurda bulduk" başlıyor... stop...:good:

:img-help: bize bir yolcu bir de paso gerek!!:icon_whis..stop..

anything
01-04-07, 10:45

:img-help: :img-help:
paso için elifle anlaşalım..stop...hem elif paso yanında yarım simit ve suda veriyormuş... stop.. 755 numaralı yolcuyla anlaşalım...stop...
bu arada kaptanda payını istiyor...stop...baklavaya anlaştık...stop...

yolcu755
01-04-07, 11:36
paso için elifle anlaşalım..stop...hem elif paso yanında yarım simit ve suda veriyormuş... stop.. 755 numaralı yolcuyla anlaşalım...stop...

ne diyonuz anlamadim stop... ama ne gam stop.. aranan yolcu bulunmustur zannımca stop...

BlackMamba
01-04-07, 11:51
ne diyonuz anlamadim stop... ama ne gam stop.. aranan yolcu bulunmustur zannımca stop...

mesajınız alınmıştır stop..operasyon "Taksimde ararken vapurda bulduk" pasonun katılımıyla start alacaktır stop..

elyz
01-04-07, 13:47
caktırmadan sordugum soruya :icon_whis denmiş.:img-wink:
noliyy stop.?

noliy noliy stop??

paso stop..yolcu stop..tanıdık kelimeler stop...noliyy stop.??

birde ben anlasam stop...ne diyonuz stop..paso bende stop....anlaşıldı stop...yolcu kankam stop...ben anlamadım stop..akbil istiyom stop...

BlackMamba
01-04-07, 13:55
noliyy stop.?

noliy noliy stop??

birde ben anlasam stop...ne diyonuz stop..paso bende stop....anlaşıldı stop...yolcu kankam stop...ben anlamadım stop..akbil istiyom stop...

:img-help: begumum elif ablan kısa devre yapmıs hemen "7 Numara" anahtarı kap "erkekler aglamaz" discine bir sey olmadan mudahale edelim..

anything
01-04-07, 14:00
noliyy stop.?

noliy noliy stop??

:img-help: begumum elif ablan kısa devre yapmıs hemen "7 Numara" anahtarı kap "erkekler aglamaz" discine bir sey olmadan mudahale edelim..

:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
seyranım..stop..bence 7numara anahtar da düzeltmez elifi... stop... bence pasosunu alıp paso kaçalım..stop...

BlackMamba
01-04-07, 14:03
:img-help: Şebnem hanım geldi..stop..bu konuyu kapatalım stop..paso kacıyoz..stop..

savasava
01-04-07, 14:04
selamlar..
ahh hosgeldiniz sebnem hanim..:happy0064 nasilsiniz..??
bize tavsiye edebileceginiz cok begendiginiz türkce kitaplar varmi..??

var tabii
yeter ki benden kitap tavsiye etmemi isteyin:happy0064
1 nahid sırrı örik kıskanmak
2 ahmet hamdi tanpınar saatleri ayarlama enstitüsü
3 oruç arıoba tüm kitaplar (özellikle yakın-uzak-yürüme)
4sadık yemni çözücü-muska
5 murathan mungan kırk aynalı oda

diğer beşliyi de bunları okuyunca yazarım

ama tek şartım var:
su kitaplar ukunup aramızda tartışılmadan tarafımdan yeni bir liste verilmeyecek
:good:

yolcu755
01-04-07, 14:05
:img-help: :img-help: :img-help: :img-help:
seyranım..stop..bence 7numara anahtar da düzeltmez elifi... stop... bence pasosunu alıp paso kaçalım..stop...

kankama laf yok...

kanka ben de anlamadim... bi opereasyon var arsiv tutulmamasiyla suya dusen; alternatif operasyon var diyorlar iste... lazimmisiz... kurcalama geldim de... ben oyle yaptim :)

savasava
01-04-07, 14:07
kaçın bakalım
nereye kaçacaksanız stopperlar ;)

yolcu755
01-04-07, 14:07
var tabii
yeter ki benden kitap tavsiye etmemi isteyin:happy0064
1 nahid sırrı örik kıskanmak
2 ahmet hamdi tanpınar saatleri ayarlama enstitüsü
3 oruç arıoba tüm kitaplar (özellikle yakın-uzak-yürüme)
4sadık yemni çözücü-muska
5 murathan mungan kırk aynalı oda

diğer beşliyi de bunları okuyunca yazarım

ama tek şartım var:
su kitaplar ukunup aramızda tartışılmadan tarafımdan yeni bir liste verilmeyecek
:good:

hah nihayet iclerinde okudugum iki kitap cikti (saatleri ayarlama enstitutusu ve kirk aynali oda)... kendime guvenim geldi yahu :)

BlackMamba
01-04-07, 14:09
kankama laf yok...

kanka ben de anlamadim... bi opereasyon var arsiv tutulmamasiyla suya dusen; alternatif operasyon var diyorlar iste... lazimmisiz... kurcalama geldim de... ben oyle yaptim :)

ne demek o şimdi?gonceki operasyondaki gibi destek olmayacakmısın gonullu olarak..sadece bizden kurtulmak için mi varım dedin?
yıkıldım,bittim cok kırıldım yolcu..
arşiv işi yatmış olabilir ama biz yinebirlik olup baska bir operasyon yapacagız..
lutfen gecen sefer ki gibi kankanla tam destek ol bize..

yolcu755
01-04-07, 14:13
ne demek o şimdi?gonceki operasyondaki gibi destek olmayacakmısın gonullu olarak..sadece bizden kurtulmak için mi varım dedin?
yıkıldım,bittim cok kırıldım yolcu..
arşiv işi yatmış olabilir ama biz yinebirlik olup baska bir operasyon yapacagız..
lutfen gecen sefer ki gibi kankanla tam destek ol bize..

yahu tamam, ben de onu diyorum... kankam anlamak icin kafa patlatmis ya; anlamaya dinlemeye gerek yok; bu ekiple herseye baliklama dalabiliriz manasinda yazmistim...

yani hep destek tam destek...

Not: kacacaksak onden haber verin yahu; kaliyorum ortada...

maison
01-04-07, 14:13
sebnem hanim liste icin cok sagolun..:img-yes: (yerli -yabanci)tüm tavsiye ettiginiz kitaplari yazdim..birazdan disariya cikacagim..kitapciya da bi ugrarim..:icon_whis

savasava
01-04-07, 14:16
sebnem hanim liste icin cok sagolun..:img-yes: (yerli -yabanci)tüm tavsiye ettiginiz kitaplari yazdim..birazdan disariya cikacagim..kitapciya da bi ugrarim..:icon_whis

kaçanlar kaçtı
kalan sensin sen de mbarek bir amaç uğruna gidiyorsun
ben de zaten birazdan çekime gidiyorum
afiyetle okursun umarım
:happy0064

BlackMamba
01-04-07, 14:17
yahu tamam, ben de onu diyorum... kankam anlamak icin kafa patlatmis ya; anlamaya dinlemeye gerek yok; bu ekiple herseye baliklama dalabiliriz manasinda yazmistim...

yani hep destek tam destek...

Not: kacacaksak onden haber verin yahu; kaliyorum ortada...

senin kankanda boyleydi yolcu..ne zaman forumu yaksam ilk o yanıyordu..yazsamda kacamıyor yazmasam da..sen de kalmıssın işte boyle..:img-hyste
bu arada "Bana Mastikayı Çalsana" magazin gazetecileri odullerindeadaylar arasındaydı..hemen uye oldum oy atıyorum..izlemek nasip olmadı ama umarım odulu alır..

BlackMamba
01-04-07, 14:19
kaçanlar kaçtı
kalan sensin sen de mbarek bir amaç uğruna gidiyorsun
ben de zaten birazdan çekime gidiyorum
afiyetle okursun umarım

lütfen biz asla kacmadık..
sizden cekindik biraz tencere tava dalarmısınız diye..
bir operasyon içerisindeyiz ama yine de buralardayız..
kacmakta neymiş??:img-wink:

savasava
01-04-07, 14:23
lütfen biz asla kacmadık..
sizden cekindik biraz tencere tava dalarmısınız diye..
bir operasyon içerisindeyiz ama yine de buralardayız..
kacmakta neymiş??:img-wink:

kendi sözünüzü hatırlatıyorum bir önceki sayfaya bakın anlarsınız sevgili kızım:img-hyste
ayrıca sayfada bir görünüp bir kayboluyorsunuz:img-cool2
ya da ben bunadım:img-hyste

yolcu755
01-04-07, 14:24
bu kadar kacma lafinin ustune biraz komik olacak ama benim cikmam lazim forumdaslar (hasa kacmak degil)

EA'ya veda ettim; size etmeden olmaz... iyi sohbetler diliyorum...

bye

BlackMamba
01-04-07, 14:26
kendi sözünüzü hatırlatıyorum bir önceki sayfaya bakın anlarsınız sevgili kızım:img-hyste
ayrıca sayfada bir görünüp bir kayboluyorsunuz:img-cool2
ya da ben bunadım:img-hyste
hiiii olur mu oyle sey..
dedigim gibi bir operasyonla ugrasıyoruz..
sizinle de ilgili olunca ilk anda panikledim kacın dedim ama hep buradaydım..
ayrıca siz kızınızı bilmiyormusunuz sizi hiç terk eder mi??
tek basınıza bırakır mı buralarda?
bu kadar akraba cıkmaya calısan uyenin arasında hele hiç bırakmam..

savasava
01-04-07, 14:30
aslan kızım benim
arkamdan ne işler çevirdiğini bilmesem de ;) yine de bilirim ki hayırlı bir iş olmasa davranmazsın hiçbir eyleme
bekliyorum bakalım neler oluyor?

BlackMamba
01-04-07, 14:35
aslan kızım benim
arkamdan ne işler çevirdiğini bilmesem de ;) yine de bilirim ki hayırlı bir iş olmasa davranmazsın hiçbir eyleme
bekliyorum bakalım neler oluyor?

canım annem sen hiç merak etme..
seni cok sevdigimizi gostermek için arkadaslarımla birlikte birseyler yapıyoruz..

savasava
01-04-07, 14:37
biliyorum,çok iyi biliyorum sizi
her zaman bildim
yine biliyorum
kıymetinizi de biliyorum allaha şükür
şimdilik gidiyorum izninizle
ama kalbim hep sizinle

BlackMamba
01-04-07, 14:41
biliyorum,çok iyi biliyorum sizi
her zaman bildim
yine biliyorum
kıymetinizi de biliyorum allaha şükür
şimdilik gidiyorum izninizle
ama kalbim hep sizinle

biz her zaman buralardayız..
işiniz rast gitsin,size kolay gelsin annem..

Not :elifim sen hala cevap vermedin..gozumden kacmıs degil..yolcu ve annem gidince sende kactın..
taksimde ararken vapurda buldum operasyonu resmi olarak start almıstır..

elyz
01-04-07, 15:03
biz her zaman buralardayız..
işiniz rast gitsin,size kolay gelsin annem..

Not :elifim sen hala cevap vermedin..gozumden kacmıs degil..yolcu ve annem gidince sende kactın..
taksimde ararken vapurda buldum operasyonu resmi olarak start almıstır..

ya seyranım neye cevap vericem ben anlamadım ???vallada billada tillada anlamadım:)öğle saatini geçti malum biliyon ben kradenizliyim...durdu anlasana yaw...:img-help: :img-help: :img-help:

BlackMamba
01-04-07, 15:07
Sebnem Hanım Atv Avrupa'da daha once katılmıs oldugu yemek programınınn tekrarında su anda..

BlackMamba
01-04-07, 15:09
ya seyranım neye cevap vericem ben anlamadım ???vallada billada tillada anlamadım:)öğle saatini geçti malum biliyon ben kradenizliyim...durdu anlasana yaw...:img-help: :img-help: :img-help:

elifim hani bir calısma yapmıstık birlikte..annem arsiv yapmıyorum,umrumda degil dediginde o calısma cope gitti..

şimdi yeni bir supriz hazırlıyoruz..yardım edermisin diye soruyoruz...
artık suprizlik bir yanı kalmadı ama..:img-hyste
yardım ediyormusun etmiyormusun?

yolcu755
01-04-07, 19:12
elifim hani bir calısma yapmıstık birlikte..annem arsiv yapmıyorum,umrumda degil dediginde o calısma cope gitti..

şimdi yeni bir supriz hazırlıyoruz..yardım edermisin diye soruyoruz...
artık suprizlik bir yanı kalmadı ama..:img-hyste
yardım ediyormusun etmiyormusun?

ben teyakkuz halinde bekliyorum merkez... tamam....

bir de aklima birsey takilmisti benim; o zaman soramimistim simdi bir daha yeri geldi, sorayim dedim, yoksa sonsuza kadar unutmam gerekecek sanirim :)

Sebnem Hanim, izninizle size bir soru sormak istiyorum; arsiv yapmiyorum dediniz onu anladim da, neden umrunuzda degil onu merak ettim... merak iste...

anything
01-04-07, 19:13
Erkekler Ağlamaz'a kendimizce bir son yaptık... umarım beğenirsiniz....

rapid linki:
http://rapid share.com/files/23837878/erkekler_a__287_lamaz__.wmv.html

youtube linki:
http://www.you tube.com/watch?v=lHDlY9BJsUo

GAZEL_KEREMCEM
01-04-07, 19:21
tgrt'deki diziniz reyting uğruna mı bitti???

yolcu755
01-04-07, 19:25

hem evet hem hayir...

dizi reyting ugruna bitti ama atv'de idi...

BlackMamba
02-04-07, 07:50
büyük olasılıkla öyledir..

hem evet hem hayir...

dizi reyting ugruna bitti ama atv'de idi...

yolcu sen de yanılıyorsun..Dizi TGRT'deydi..
ama Şebnem Dönmez'in dizisi vardı..:img-hyste
sanırım arkadaşımızda o meshur yanlısa dusmus..Şebnem Hanımları karıstırmış..:img-wink:

hidden girl
02-04-07, 11:38
yolcu sen de yanılıyorsun..Dizi TGRT'deydi..
ama Şebnem Dönmez'in dizisi vardı..:img-hyste
sanırım arkadaşımızda o meshur yanlısa dusmus..Şebnem Hanımları karıstırmış..:img-wink:

bence de ortada bir karışılık var...Şebnem dönmez olmasın o sakın???

sburak
02-04-07, 15:39
Erkekler Ağlamaz dizisi yeniden başlasın diye atv'ye telefon bombardımanı yaptığımız günlerde bizi ses tonuyla, kullandığı kelimelerle desteklediğini hissettiren, faxları eksiksiz yerine ulaştırmaya özen gösteren sevgili Hüsniye Hanım'ı hepimiz hatırlarız.

Moralimizin bozulduğu anlarda o yumuşak sesiyle hep yanımızda olmuştu kendisi. Biliyorduk ki faxlarımız kesinlikle yetkili birimlere iletiliyordu.

Atv'ye TMSF'nin el koymasının ardından çalışanlarının yaşadığı belirsizlik çok sıkıntılı bir dönemin başlangıcı onlar için.

Ben de az önce, bizim mücadelemiz sırasında ismini sık sık andığımız Hüsniye Hanım'a telefon ederek bu olay nedeniyle çalışanlar ve kendisi adına duyduğum üzüntüyü dile getirdim.

Kendi adıma bunu yapmazsam rahatsız olacaktım. Elimden bir şey gelmese de benim mutsuz olduğum anlarda o sıcak sesiyle moral veren kişiye duygularımı iletmeyi borç bildim.

Aramak isteyenler olursa 0212-354 30 00'dan dizileri bağlatmayın. Diziler bölümü Anadolu yakasına taşınmış. Bir kaç telefon sonunda yukarıdaki numaradan ismiyle isteyince ulaşabildim.

Bu benim kendi tercihimdi ve yaptım. Kimse yapmak zorunda değil ama şunu eklemeliyim ki çok şaşırdı ve çok duygulandı.

Herkese sevgiler

hipokritos
02-04-07, 17:47
Herkese selam
Sebnem hanim bu siteyi sizin sayenizde ogrendim.. Katildiginiz bir yemek programinda bu sitenin adresini vermissiniz bende ilk firsatta uye oldum.. Burda sorularida cevapladiginizi gorunce bende size birkac soru sormak istedim..

Sebnem hanim yillar sonra bir demet tiyatro tekrardan cekiliyor ve siz de oynuyorsunuz.
Bitmis bir diziye tekrardan adapte olmak zor oluyor mu, eski tadi buluyor musunuz? (sahsen ben bir seyirci olarak buluyorum)
Biten başka bir diziniz tekrar baslasa oynamayi kabul eder misiniz?

savasava
03-04-07, 22:32
Herkese selam
Sebnem hanim bu siteyi sizin sayenizde ogrendim.. Katildiginiz bir yemek programinda bu sitenin adresini vermissiniz bende ilk firsatta uye oldum.. Burda sorularida cevapladiginizi gorunce bende size birkac soru sormak istedim..

Sebnem hanim yillar sonra bir demet tiyatro tekrardan cekiliyor ve siz de oynuyorsunuz.
Bitmis bir diziye tekrardan adapte olmak zor oluyor mu, eski tadi buluyor musunuz? (sahsen ben bir seyirci olarak buluyorum)
Biten başka bir diziniz tekrar baslasa oynamayi kabul eder misiniz?

teşekkür ederim size
hem izleyip buraya geldiğiniz için,hem soru sorduğunuz için

bitmiş bir işe yeniden adapte olmak zordur haklısınız
gerçekten bitmişse
adaptasyon sorunu yaşamadığım için bu dizi benim için ya tam anlamıyla bitmemiş demektir ya da çok özlediğim içindir
eski tadı bulma konusunda ayrı düşünüyoruz
ben eski tadı almıyorum
ancak şimdi aldığım haz başka bir seviyede
bunu da arkadaşlarımla birlikte paylaştığımı bildiğim için mutluyum
dolayısıyla biten başka bir dizide de benzer bir durum oluşturulursa oynarım banırım
ama başka bir işin bu kadar yüksek bir oranda tekrar toparlanacağına dair bir inancım da yok

sevgiler sizebye

savasava
03-04-07, 22:33
yolların yolcusu mu burada?
ben mi yollara düşküm yoksa?

savasava
03-04-07, 22:33
yolcu yollandı,şimdi de begüm buradaymış
nasılsın begümcük?

savasava
03-04-07, 22:40
herkes misafirliğe kaçtı
korkuttum mu acaba sizi?
hmmmm..........
iyi geceler hepinize
ghost busterssssssssss :)

anything
03-04-07, 22:40
nasılsın begümcük?

iyiyim Şebnem hanım siz nasılsınız???

pekhüm
03-04-07, 22:42
nasılsın begümcük?

Hemen üstüme alınıyım gerçi Stereoma geldi bu soru ama olsun :):)
İyiyim Şebnem hanım siz nasılsınız??:img-blush

anything
03-04-07, 22:44
Hemen üstüme alınıyım gerçi Stereoma geldi bu soru ama olsun :):)
İyiyim Şebnem hanım siz nasılsınız??:img-blush

stereom kanımca Şebnem hanım hangimize yazdı diye düşünene kadar Şebnem hanımı kaçırdık...:img-hyste :img-hyste

pekhüm
03-04-07, 22:47
stereom kanımca Şebnem hanım hangimize yazdı diye düşünene kadar Şebnem hanımı kaçırdık...:img-hyste :img-hyste

Olabilir valla Stereom..:icon_whis
Napalım artık şansımız yokmuş demekki..:img-pilot

savasava
03-04-07, 22:48
kaçırmadınız kaçtınızzzzzz :)
önce ilk begüm dü
yani anything
sonra diğeri pekhüm peyda oldu
ilk ilk ilk önce ise yolcu idi
ne olmuş idi
her yeeeerrrrrrr karanlııııkkkkkkkkkk idi

anything
03-04-07, 22:50
önce ilk begüm dü
yani anything
ne olmuş idi

valla Şebnem hanım karışıo böle arada bak stereom benmişim:img-pilot

pekhüm
03-04-07, 22:52
önce ilk begüm dü
yani anything
ne olmuş idi
Ben peyda oldum demek sonradan napalım ben biliodum zaten bana olmadığını Şebnem hanım olsun sorun değil ben alıştım..(Bayadır e.a ya gelmiyosunuz mızmızlanamıyodum fırsatı kaçırmıyım..) :):)
valla Şebnem hanım karışıo böle arada bak stereom benmişim:img-pilot

Gördüm evet canım bana değilmiş :img-pilot

savasava
03-04-07, 22:55
mızmızlan tamam
e.a ya gelmiyorum
karar değil,içimden gelmiyor doğrusu
bittiğini kabul etmek için belki de
bilemiyorum doğrusu

pekhüm
03-04-07, 23:01
mızmızlan tamam
e.a ya gelmiyorum
karar değil,içimden gelmiyor doğrusu
bittiğini kabul etmek için belki de
bilemiyorum doğrusu

Aaa ilk defa kızmadınız mızmızlanıyorum diye..:)
Bizde kabullenmek için uğraşıyoruz ama olmuyo bi türlü neden bilmiyorum her şeyde bi umut ışığı görüyoruz ya da belki de kaybetmek istemiyoruz yakaladığımız sıcaklığı aslında bende bilemiyorum...:icon_sorr

Buarada Şebnem hanım izlediniz mi 12.Bölümümüzü..Büyük finalimizi...:img-pilot

savasava
03-04-07, 23:08
hayır izlemedim
youtube da mı?

anything
03-04-07, 23:12
hayır izlemedim
youtube da mı?

Erkekler Ağlamaz'a kendimizce bir son yaptık... umarım beğenirsiniz....

rapid linki:
http://rapid share.com/files/23837878/erkekler_a__287_lamaz__.wmv.html

youtube linki:
http://www.you tube.com/watch?v=lHDlY9BJsUo

youtubeda da var, rapidde de...
ama siz toplu olarak kliplere www.youtu be.com/group/erkekleraglamaz dan ulaşabilirsiniz (kanımca reklam gbi oldu biraz:img-pilot )

savasava
03-04-07, 23:15
ama siz toplu olarak kliplere www.youtu be.com/group/erkekleraglamaz dan ulaşabilirsiniz (kanımca reklam gbi oldu biraz:img-pilot )

tamam
bakıyorum şimdi
reklam gibi olmadı
buna tam tamına reklam denir :img-hyste

pekhüm
03-04-07, 23:18
AA evet buraya eklemiştik dimi Stereom ben unuttum :):)
tamam
bakıyorum şimdi
reklam gibi olmadı
buna tam tamına reklam denir :img-hyste

Alışkanlık olucak bu reklamcılık,tv,organizasyon vs. yakında kendi ofisimizi kurucaz kanımca :img-hyste

savasava
03-04-07, 23:18
hangi şarkıyla yaptınız peki?
bin tane video var orada
ve 12. blm finali yazmıyor
hepsini izletmeyin bana bu gece isterseniz :)

anything
03-04-07, 23:20
bin tane video var orada
hepsini izletmeyin bana bu gece isterseniz :)

"Erkekler Ağlamaz bitmezzzz" yazan Şebnem hanım:happy0064 :happy0064

pekhüm
03-04-07, 23:24
bin tane video var orada
hepsini izletmeyin bana bu gece isterseniz :) :):)O da vardı dimi jeneriği kullanmış kızlar ama çok güzel valla..:happy0064

Erkekler Ağlamaz bitmez yazan Şebnem hanım:happy0064 :happy0064

Stereomm tam süper isim bulmuşsunuz klibe ya ne denirki...:img-pilot

savasava
03-04-07, 23:26
tamamdır
hadi yatın artık bakalım
battaniyeleri çekip uyuyun
ben bakıyorum klibe
ben gitmeden de gitmezsiniz şimdi
hadi kuzucuklar iyi geceleeeeerrrr =

anything
03-04-07, 23:29
tamamdır
hadi yatın artık bakalım
ben bakıyorum klibe

yok valla Şebnem hanım biz stereomla buralardayız daha sizi gördük bir uğrayalım dedik:) stereom hadi nöbet yerimizi çok boş bıraktık e.a. da nöbet bizi bekler...:img-pilot
iyi seyirler, iyi geceler Şebnem hanım.... görüşmek üzere...bye

savasava
03-04-07, 23:31
teşekkür ederim
çok seviyorum sizi
herkese de çok selam söyleyin
güzel gözlerinizden öperim

pekhüm
03-04-07, 23:33
yok valla Şebnem hanım biz stereomla buralardayız daha sizi gördük bir uğrayalım dedik:) stereom hadi nöbet yerimizi çok boş bıraktık e.a. da nöbet bizi bekler...:img-pilot
iyi seyirler, iyi geceler Şebnem hanım.... görüşmek üzere...bye

tamamdır
hadi yatın artık bakalım
ben bakıyorum klibe
Siz yorulmuşsunuzdur iyi geceler Şebnem hanım bizde Stereomun dediği gibi nöbeti devralmaya gidelim bakalım ortalığı boş bırakmaya gelmez dimi :)
iyi geceler size güzel rüyalar..bye

yolcu755
04-04-07, 11:00
yolcu'luk ise yaramamis bu sefer... yanlis zamanda yanlis duraklarda durmusuz anlasilan... yoksa kacmak yok; summe hasa :)

siz yine de EA'ya gelin isterim bu arada... orasi EA'yi kapsayan ama onla sinirli kalmayan bir paylasim kumesi oldu; sizi de cok seviyor...

hipokritos
04-04-07, 12:23
teşekkür ederim size
hem izleyip buraya geldiğiniz için,hem soru sorduğunuz için

bitmiş bir işe yeniden adapte olmak zordur haklısınız
gerçekten bitmişse
adaptasyon sorunu yaşamadığım için bu dizi benim için ya tam anlamıyla bitmemiş demektir ya da çok özlediğim içindir
eski tadı bulma konusunda ayrı düşünüyoruz
ben eski tadı almıyorum
ancak şimdi aldığım haz başka bir seviyede
bunu da arkadaşlarımla birlikte paylaştığımı bildiğim için mutluyum
dolayısıyla biten başka bir dizide de benzer bir durum oluşturulursa oynarım banırım
ama başka bir işin bu kadar yüksek bir oranda tekrar toparlanacağına dair bir inancım da yok

sevgiler sizebye

Ben tesekkur ederim oncelikle cevap verdiginiz icin, cok sevindim..
Sevdiginiz oyuncu arkadaslarinizla paylasimlarinizin yuksek oldugu sonucunu cikardim mesajlarinizdan.. Begenmediginiz, onaylamadiginiz bir projede yakin oyuncu arkadaslarinizin oynamasini nasil karsilarsiniz?? Proje asamasinda size danissa onaylarmisiniz mesela??
`Başka bir işin bu kadar yüksek bir oranda tekrar toparlanacağına dair bir inancım da yok` bu cumleniz Erkekler Aglamaz icin de gecerli mi??

savasava
04-04-07, 14:19
Ben tesekkur ederim oncelikle cevap verdiginiz icin, cok sevindim..
Sevdiginiz oyuncu arkadaslarinizla paylasimlarinizin yuksek oldugu sonucunu cikardim mesajlarinizdan.. Begenmediginiz, onaylamadiginiz bir projede yakin oyuncu arkadaslarinizin oynamasini nasil karsilarsiniz?? Proje asamasinda size danissa onaylarmisiniz mesela??
`Başka bir işin bu kadar yüksek bir oranda tekrar toparlanacağına dair bir inancım da yok` bu cumleniz Erkekler Aglamaz icin de gecerli mi??

bir arkadaşımın benim beğenmeyip onaylamadığım bir projede oynamasının , kendisi için haklı gerekçeleri veya bana değil ona katacağı yararlar , benim göremeyip onun görebileceği unsurlar olabilir.
bana danışşan her arkadaşımın sebebini kendisine göre değerlendiririm.

2. soru için ise evet diyorum.
erkekler ağlamaz bitmiştir.

hot_coutre
05-04-07, 11:24
Ahhhh... bu derinden ah sizi çok özlediğim içindi ablacım.. Uzun zaman oldu forumda da karşılaşamıyoruz (bu patronlar ömrümü yediler:)) .. Ama yüreğe kazınan yerler asla silinmiyor ablacım..uzakta da olsanız hiç göremiyor ya da hiç konuşamıyor olsak bile sevgi her an her yerde. bize öğrettiğiniz gibi:img-in_lo

Ama diyorumki artık sizi daha çok görebilsek.. Yeni projeler olsun istiyorum herkes gibi.. Dört gözle yeni tiyatro sezonunu bekliyorum sizi sahnede seyretmek inanılmaz bir keyif olur biliyorum!! Ablacım sevgimiz, desteğimiz hep sizinle, iyiki varsınız:img-blush

hipokritos
05-04-07, 11:32
Tesekkur ederim tekrardan cevaplariniz icin.. Aslinda sizi yeni projelerde gormek hatta daha cok ekranlarda gormek istiyorum.. Vizontelede canlandirdiginiz karakterden sonra sizin siki takipciniz oldum.. Vizontelede en basarili buldugum oyuncu sizdiniz.. Canlandirdiginiz karakterin bakislari, caresizligini o kadar guzel yansitmistiniz ki..

Erkekler Aglamazi severek izledim ama madem geri donusu yok sizi yeni projelerde gormeyi sabirsizlikla bekliyorum.. Engin beyle zaten 7 numarada super bir ikiliydiniz.. Ikinizin bu projede oldugunu gorunce cok sevinmistim.. Umarim yakinda Serhat Tutumluer, Demet Evgar, Engin Alkan ve digerleriyle yeni bir projede tekrar bulusturur sizi Erkekler Aglamazin yapimcisi..
Boyle bir proje gelse size kabul edermisiniz??

hot_coutre
05-04-07, 12:07
Begümüm gördüm seni sobeeee:img-pilot

Sen de ablamızı bekliyosun di mi?:icon_sorr Bekleyelim bakalım belki gelir:img-cray:

anything
05-04-07, 12:10
Begümüm gördüm seni sobeeee:img-pilot

Sen de ablamızı bekliyosun di mi?:icon_sorr Bekleyelim bakalım belki gelir:img-cray:

Tüh iyi saklanamamışım....:img-pilot

Evet Gülşahım ara ara gelip bakıorum belki Şebnem hanım gelmiştir diye ama gelmedi henüz..:icon_sorr Evet beklemeye devam edelim belki gelir:icon_sorr ...

hot_coutre
05-04-07, 13:03
Aha kanka çık ordan gördüm seni.. sobeeeee:img-pilot

Kanka ablamı bekliyoruz ama ..ama... ama :img-cray: Ama nöbet yerimi terketmeyecem mesai bitimine kadar beklicem:img-polic mesai bitince koşacam eve gidecem orda bekleyecem:img-polic Kanka bi kahve yapsana içelim:) sen suyu koy ben kahveleri hazırlarım :img-pilot

anything
05-04-07, 13:05
sobe gulsah!!!!
beni sobeleyemedin..ebe yine sensin..
begumum kac saklan saymaya basladı kankam..

dur bi kahve molası verelim sora devam ederiz...

Aha kanka çık ordan gördüm seni.. sobeeeee:img-pilot

Kanka ablamı bekliyoruz ama ..ama... ama :img-cray: Ama nöbet yerimi terketmeyecem mesai bitimine kadar beklicem:img-polic mesai bitince koşacam eve gidecem orda bekleyecem:img-polic Kanka bi kahve yapsana içelim:) sen suyu koy ben kahveleri hazırlarım :img-pilot

Evet hazırlayın kahveleri bende içerim...:img-pilot
seyranm orta olsun benmki...

BlackMamba
05-04-07, 13:19
Ara rapor:

1.Sebnem hanım sayfasında yok..
2.Gelmesini beklerken oynadıgımız saklambacta arkadaslarımı bulamadım..
3.Sebnem hanım misafirimiz bile olmadı..
4.bu kızlar kesin bir iş ceviriyor gidip bulmam gerek..
5.Sebnem hanım gelirse alrmın yerini biliyorsunuz biriniz dokunduruverin..

hot_coutre
05-04-07, 13:20
Seyraannnnnn nerde kahvelerrr:img-pilot Valla ablama sölicem ya bi kahve yapmayı beceremedin 1 saattir:img-hyste

Abla ya nerdesin:img-help:

hot_coutre
05-04-07, 13:28
Ara rapor:

1.Sebnem hanım sayfasında yok..
2.Gelmesini beklerken oynadıgımız saklambacta arkadaslarımı bulamadım..
3.Sebnem hanım misafirimiz bile olmadı..
4.bu kızlar kesin bir iş ceviriyor gidip bulmam gerek..
5.Sebnem hanım gelirse alrmın yerini biliyorsunuz biriniz dokunduruverin..

- Yaklaşık 2 saattir sayfada beklemedeyim ablam yok:icon_sorr
- Saklambaç oyunu 3 kişiyle zevkli olmuyo hem ben saklanamıyorum nereye gitsem görüyosunuz haksızlık bu:blink:
- Valla iş çevirmiyoruz aaaa külliyen iftira:icon_whis
- Alarmı kontrol ettim çalışıyor merak etmeyin:img-pilot

anything
05-04-07, 14:01
"Taksimde ararken vapurda buldum" operasyonu tam gaz devam ediyor..
gerci fire verdik yolcu ve elifim yok ama begumum ve kankamla devam ediyoruz..

http://img137.imageshack.us/img137/5796/22693979104e3110ce1la7.jpg

begumum buyur orta sekerli kahven..

fala kim bakacak??

Not:annem ne dediyse yaptım ama olmadı sanırım..bende yakındaki cafe'den soyledim caktırma..:icon_whis

teşekkürler...eline sağlık seyranım çok güzel olmuş... (cafedekiler güzel yapmış:good: merak etme çaktırmam seyranm)
gülşahm çıktı onn yerine lokumları ben ekleyeyim foruma..
http://www.imrenlokumlari.com/images/Urunler/cifte_kavrulmus.gif
http://www.imrenlokumlari.com/images/Urunler/safranli_lokum.gif

Seyranm sen kapat ben bakarım falına..

BlackMamba
05-04-07, 14:01
ara rapor:
1.Şebnem hanım hala yok..
2.kankam en son saklandıgından beri bir daha gozukmedi kendisinin Kurtlar Vadisinde kaybolmasından endise ediyorum.
3.Şebnem hanım geldiyse bile biz gormedik..
4.bu sayfayıda altın gunune cevirdik..
5.sebnem hanımın gelip bensiz kahve içilmiş yatın falakaya demesinden korkuyorum..

BlackMamba
05-04-07, 14:12
bu arada anneme özel not:

TANRI'NIN AĞZINDAN EVRENİN HİKAYESİ kitabını aldım..

anything
05-04-07, 14:25
vallaha ancak resmini gorduk zaten lokumların..planlarda bir degisiklik olmazsa safranboluya gidiyoruz yakında:good: hazırla bavulunu begum..tur duzenlicez..:img-hyste

AFİYET OLSUN BEGUMUM..ben biraz daha pratik yapayım..bir dahakine kendi ellerimle pişircem..
kapatıyom kahveleri.."neyse halimiz cıksın falimiz"mi denir ne dener ki?
http://img403.imageshack.us/img403/106/105810897c0edfbd369xn7.jpg

tamam seyranm hazırladım bavulumu...
bakalım seyranm falına..
http://img155.imageshack.us/img155/479/160072424265b8ac8efmfj9.jpg

Seyranm senn yüreğin kabarmış, için sıkılmış ama üç vakte kadar kurtulcan bu sıkıntılardan.. Seyranm pek bir kısmetlisin yaw at balık ne ararsan var.. çok kısmetlisin valla.. Aha seyranmmm sandal var noliyyyyy... evlilik var vallaha bak böle şurda başında birşey var tül gibi böle arkadan yere kadar uzanıo... Bakalım başka neler var....Seyranm bir sürü de yolun var... Bir yolun çok uzak i gibi bir harf var i ile başlayan bir yer kanımca... Birde öbürüne göre daha kısa mesafeli bir yer var oraya kalabalık bir grupla gidiosun.. Seyranım burda akrep var biri seni kandırmaya çalışıo dikkat et... burda biri var böyle çok uzun boylu biri bu kişi seni koruo.. Seyranm burda birde hazine gibi birşey var şuan ne yapıyorsan (kampanya gibi) aynen devam et başarıya ulaşcaksın...
Dileğin gerçekleşecek ama biraz zaman alacak seyranm...
Şimdi yıka fincanınıda çıksın falın... Sıradaki gelsin...:img-hyste :img-hyste

anything
05-04-07, 14:46
begumum sen ya gercekten falcısın ya da sansın bu kadarı..
kankamla duzceye gidiyoruz RAFTİNG yarısına..
bu gordugun kayıgı acıklamaya yeter sanırım..
yola gelince Düzce iyi bir baslangıc,gunubirlik İstanbul seyehatim sayılmazsa baska "İ"le baslayan bir yere gitme niyetim yok..
tanıdıgım tek uzun boylu insan kankam,onun içinde fala bakmaya gerek yok koruyor bizi sagolsun..
hazineye giden haritayı çizmeni talep etsem??falcılık kabiliyetlerinin cok mu zorlamıs olurum?:img-hyste :img-hyste

hemen yıkıyorum fincanı..dilegimiz ortak biliyorsun..:img-wink:

tabi falcıyım seyranm beni dizideki falcı nilgün ablamız yetiştirdi..:img-hyste:img-hyste
ama hazinenin hazinesini çizecek kadar da yetişmedim... yakında oda olur inşallah...

seyranm gerçekleşcek dileğimiz..:good: ama zaman alacak...

hot_coutre
06-04-07, 01:38
Ablacım dört gözle beklendiniz yine ama heyhaaatttt yine kavuşamadık:img-cray:

Tamam tamam ağlamak yok di mi? Sevginiz hep bizimle o yüzden yüzümüzde gülücükler olacak hep:)

Begüm(anything) ve ben nöbetçiydik bugün asayiş berkemal merak etmeyin:img-polic (Aaa biz hiç yaramazlık yapar mıyız yapmadık valla:icon_whis )

Şimdilik iyi geceler Ablacım yarın biz yine burada sizi bekliyor olacağız:img-in_lo Bugününüz dünden güzel olsun!!!

Sevgilerimizlee

Begüm&Gülşah

hot_coutre
06-04-07, 08:09
hosgeldiniz annecim..
:img-help: kızlaaaaaaaaarrrrr şebnem hanım geldi!!!

allahımmmmmmmm yine mi kaçırdım ablamı:img-cray:

Ah bu patronların gözü kör olmasın emi yaaa tepemden ayrılmadı ablamı göremedimmm:icon_sorr Ablacım burdaysanız nolur sesime ses verin:img-help:

Not:Kankacım çok sağol:img-in_lo

savasava
06-04-07, 08:09
günaydın
nasılsın gülşahçığım?

BlackMamba
06-04-07, 08:11
günaydın
nasılsın gülşahçığım?

ya ben??:sad53: (alınganlık gostermesem olmazdı:icon_whis )
kankam alarm dugmesinin yeri degişmis bir sure aradım..bir daha aldıgınız yere bırakın:img-wink:

savasava
06-04-07, 08:13
10 dk sonra çıkacağım
burayı tam bir kadınlar gününe çevirmişsiniz
derhal hesap verin!

hot_coutre
06-04-07, 08:15
günaydın
nasılsın gülşahçığım?

Hii ablacığımm :love01: şükür kavuşturana Çok iyiyim şimdi ablam siz nasılsınız?:)

10 dk sonra çıkacağım
derhal hesap verin!

Abla biz üzüntüden ne yaptığımızı bilemedik affedin bizi..:icon_sorr Beşer, şaşar .. Bir daha yapmayacağız söz:img-blush

BlackMamba
06-04-07, 08:16
10 dk sonra çıkacağım
derhal hesap verin!

kanka ben acil yurtdısına kacıyorum..bu soruya sen hesap ver..
(dun falda cıkmıstı uzun boylu biri seni koruyor demişti begum insallah dogrudur..:icon_whis )

Not: kanka annem sana emanet (baska bir evlat bulsun ama benden cok sevmesin sana guveniyorum:img-yes: )

savasava
06-04-07, 08:19
kaçak güreşen kızım yok benim
derhal buraya gel ve hesap ver
gülşah sen de kaçamazsın

BlackMamba
06-04-07, 08:22
gülşah sen de kaçamazsın

kacmak lafın gelisi..
kacacak olsam basıma gelecekleri bile bile sizi beklermiydim burada..
evet kahve içtik,kankam işi var diye gitmişti vakit gecsin diye falda baktık..
(kankam kahve istedi ama işi var diye gitti o masum!!)
cezama razıyım..zaten sizi goremiyoruz baska ne ceza olacak ki??

savasava
06-04-07, 08:28
kacmak lafın gelisi..
kacacak olsam basıma gelecekleri bile bile sizi beklermiydim burada..
evet kahve içtik,kankam işi var diye gitmişti vakit gecsin diye falda baktık..
(kankam kahve istedi ama işi var diye gitti o masum!!)
cezama razıyım..zaten sizi goremiyoruz baska ne ceza olacak ki??

bu mu şimdi açıklama?
hiç yakıştıramadım
sanatçıların sayfa ratingleri 100 000 lerde diye merakla baktığımda görmüştüm ki herkes oralarda kendi sohbetlerini yapıyor ve kişiyle konuyla alakasız manasız amaçsız lafazanlıklarla yer işgal ediyor
sonra benim aslanlarıma bakı hiç böyle kuru gürültü yapmıyorlar
helal olsun dedim
o hale geldik birden
buradan da giderim
bu bir tehdit değil sonuç olur:img-cool2

hot_coutre
06-04-07, 08:29
gülşah sen de kaçamazsın

Ablacım valla kaçmadım.. Sizin kardeşiniz hiç kaçar mı? Ben alnımın akıyla azarımı da dayağımı da yer otururum:icon_whis Kabahatliyim biliyorum bahane uydurmayacağım affet abla:img-in_lo

Ablacım Seyran'ın dişi ağrıyormuş onun yerine bana kız yazık ona:icon_sorr

BlackMamba
06-04-07, 08:30
bu mu şimdi açıklama?
hiç yakıştıramadım
sanatçıların sayfa ratingleri 100 000 lerde diye merakla baktığımda görmüştüm ki herkes oralarda kendi sohbetlerini yapıyor ve kişiyle konuyla alakasız manasız amaçsız lafazanlıklarla yer işgal ediyor
helal olsun dedim
o hale geldik birden
buradan da giderim

ama ama..:sad53:

soru sorayım diyecegim o zamanda cok meraklı oluyorum..
resim ekliyeyim diyecegim sizi paylasamıyorum..
ama arada yazdım "Tanrının Agzından Evrenin hikayesini" okuyorum dedim..
o da mı kurtarmaz durumu??

hot_coutre
06-04-07, 08:32
bu mu şimdi açıklama?
hiç yakıştıramadım
helal olsun dedim
o hale geldik birden
buradan da giderim

Ablacım haklısınız boynumuz kıldan ince! Derhal bu çocukluğa son veriyoruz bir daha asla olmayacak , söz!

Peki bir şey sorabilir miyim?

Yeni tiyatro sezonunda sizi sahnede izleyebilme onuruna erişebilecek miyiz?

savasava
06-04-07, 08:34
tamam konu kapansın burada
uzatmak da yer işgali oluyor
kitabı aldığını okudum
okuduğunu okumadım ;)
durum kurtulmaz böyle mini rüşvetlerle
şimdi çıkıyorum ben
gülşah öptüm seni
seyran geçmiş olsun sana da
görüşmek üzere
ve anlaştığımızı bilerek gidiyorum
seviyorum sizi çok

savasava
06-04-07, 08:36
bunu şu anda bilemiyorum
haziran sonu-temmuz başı belli olur kanımca
o zaman haberi veririm size
bu arada yeni arkadaşımız gule geldi
hoşgeldin gule
ben gidiyorum ama sen kızım ve kardeşimle tanış istersen

BlackMamba
06-04-07, 08:38
kitabı aldığını okudum
okuduğunu okumadım ;)
şimdi çıkıyorum ben
gülşah öptüm seni
görüşmek üzere
seviyorum sizi çok

aldıgım gibi yarıladım bile :img-wink:
yani bize opucuk yok..:icon_sorr

neyse affetircem kendimi.

bizde sizi cok seviyoruz..
kolay gelsin..

BlackMamba
06-04-07, 08:39
bunu şu anda bilemiyorum
hoşgeldin gule

burada sohbet mi tövbe!!bir daha asla..
ozelden tanısırız biz!!

söz dinleyen kızınız..

hot_coutre
06-04-07, 08:41
kitabı aldığını okudum
okuduğunu okumadım ;)
şimdi çıkıyorum ben
gülşah öptüm seni
görüşmek üzere
seviyorum sizi çok

Ablacım tavsiye ettiğiniz kitaplar alındı ve itina ile okunacak hiç şüpheniz olmasın! Sizi çok seviyoruz:img-in_lo Affettiğiniz için teşekkür ederiz ve emin olun uslu olacağız:)

bunu şu anda bilemiyorum
hoşgeldin gule

Sabırsızlıkla bekliyoruz Ablacım! Ben özellikle tek kişilik bir oyunda seyretmek isterdim sizi, eminim tadı hafızamdan silinmezdi!

Güle güle gidin ablacım, gününüz güzel olsun:)

Yeni arkadaşımız hoşgeldiniz:)

ozlem05
06-04-07, 09:02
Yazdığınız mesajları şöyle bi göz gezdirdim demek Şebnem hanım bu foruma uğruyomuş bu siteye biçok ünlü kişinin takip ettiğini biliyodum ama kendisini şuan buarada yakalamışken bikaç şeyler söylemek isterim sizin çok başarılı her rolün üstesinden gelen birisisiniz bunun için tebrik ederim Şebnem hanım

guli_guli53
07-04-07, 04:16
bunu şu anda bilemiyorum
hoşgeldin gule

Hoşbuldum
Çok teşekkürler.
Çok sevindim inanın.Bana kırıldığınızı düşünmüştüm.
En içten sevgiler.

gule.

guli_guli53
07-04-07, 05:05
Hoşbuldum hot_coutre
Çok teşekkürler.
Ben gule.
Artık buralardayım.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Sevgiler...

hidden girl
07-04-07, 13:19
Şebnem ablamız gelmiş..
ahh bir türlü yakalayamadım..
sınavların yoğunluğu işte...
Şebnem Ablacım kendinize çoook iyi bakın...
herşey gönlünüzce olsun :) bye

anything
07-04-07, 16:05
Seyranım mesajını aldımm... stop... "Taksimde ararken, vapurda bulduk" operasyonuna katılan tüm arkadaşlara duyrulur, olumsuz hava koşullarına rağmen vapur iskeleden ayrılmıştır... stop..

savasava
08-04-07, 00:03
Hoşbuldum hot_coutre
Çok teşekkürler.
Ben gule.
Artık buralardayım.Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Sevgiler...

sen çoktan aramızdasın gule
hoşgeldin
sana kırılabileceğim hiçbirşey olmadı
hoşgeldinbye

BlackMamba
08-04-07, 08:23
-konservatuarı bitirdiginizde ilerisi için yaptıgınız planlarda,koydugunuz hedeflerde yapmadıgınız kaldı mı?ya da hiç aklınızda olmayan işler yaptınız mı?

-Oyuncunun sesi kotu olur mu?oyuncu yuruyusu,konusması,bakısı..vs ile bir butun degilmidir?seslendirme yapılması ticari bir kaygımıdır?
seslendirme yapılan bir oyuncu gercekten basarılımıdır,seslendirenin payı varmıdır?

-Bir programda müzikle ilgili planlarınızdan bahsetmiştiniz,bunun gerceklesmesi için dogru zaman yakın mı?

-Dizi için yapılan anlasmalarda oyuncuların hak ettikleri sekilde korunduguna inanıyormusunuz?(yoksa sadece iş verenin kendini korudugu sekilde mi bu anlasmalar?)
peki bu anlasmalarda her oyuncu için sartlar esit olabiliyor mu?yoksa basrol oyuncusu burada da basrolde mi?

-Yeni bir işe başlarken eski işinizin izlerinin silinmesi için ara vermek gereklimidir?
bitmiş,devam etmeyen işlerinizin hala ilk gunku kadar biliniyor/hatırlanıyor olması nasıl bir duygu?

guli_guli53
08-04-07, 14:04
sen çoktan aramızdasın gule
hoşgeldin
sana kırılabileceğim hiçbirşey olmadı
hoşgeldinbye

Hoşbuldum.Ne kadar mutlu oldum bilemezsiniz.Çok naziksiniz.
Görüşmek üzere.Sevgilerimle...gule.

BlackMamba
08-04-07, 19:50
bir nobette daha birlikteyiz yolcu..hosgeldin diyeyim..

dogaclama tiyatro hakkında ne dusunuyorsun?bildigim birkac interaktif oyun vardı ama son donemde tv'da izleme sansı buldugum tamamen dogaclama yapan bir grup dikkatimi cekti..
yani bir kurgusu,hikayesi yok..ne dersin bu gerrcekten bir tiyatro mudur?

yolcu755
08-04-07, 19:52
bu aksam yolum birileriyle kesisir umidi ile soyle bir soru sorayim;

Sebnem Hanim'i en cok nasil bir rolde gormek isterdiniz?

BlackMamba
08-04-07, 20:00
bu aksam yolum birileriyle kesisir umidi ile soyle bir soru sorayim;

Sebnem Hanim'i en cok nasil bir rolde gormek isterdiniz?

ben daha once birkac kez soylemiştim ama yine soyleyeyim..
genelde hep anac rollerde izliyoruz,boyle bir degisikligi ilk izledigimde ne dusunurum bilmiyorum ama bir gerilim filminde izlemek isterim acıkcası..

yolcu755
08-04-07, 20:03
bir nobette daha birlikteyiz yolcu..hosgeldin diyeyim..

dogaclama tiyatro hakkında ne dusunuyorsun?bildigim birkac interaktif oyun vardı ama son donemde tv'da izleme sansı buldugum tamamen dogaclama yapan bir grup dikkatimi cekti..
yani bir kurgusu,hikayesi yok..ne dersin bu gerrcekten bir tiyatro mudur?

tiyatrodur tabiii... yani teorik olarak adi farkli midir bilmiyorum ama sonucta dogaclamalarda da ortada bi kurgu var ve bu kurgunun uzerinde oynuyor oyuncular diye biliyorum (o kadar da serbest dusus degil yani)

ya bir de, biz bu dogaclama isini orta oyunundan beri yapiyoruz yanlis bilmiyorsam; hatta daha da eski... kavuklu-pisekar hatta ve hatta karagoz-hacivat dogaclama uzerine kurulmamis miydi? allahim bir bilen gelsin bizi aydinlatsin... sebnem hanim???

BlackMamba
08-04-07, 20:07
tiyatrodur tabiii... yani teorik olarak adi farkli midir bilmiyorum ama sonucta dogaclamalarda da ortada bi kurgu var ve bu kurgunun uzerinde oynuyor oyuncular diye biliyorum (o kadar da serbest dusus degil yani)

ya bir de, biz bu dogaclama isini orta oyunundan beri yapiyoruz yanlis bilmiyorsam; hatta daha da eski... kavuklu-pisekar hatta ve hatta karagoz-hacivat dogaclama uzerine kurulmamis miydi? allahim bir bilen gelsin bizi aydinlatsin... sebnem hanim???

o zaman bu dogaclama işi oyuncunun er meydanı diyebilirmiyiz ki?
peki o zaman her aksam aynı duyguyu verebilmek mi zor yoksa dogaclama mı?

yolcu755
08-04-07, 20:16
ben daha once birkac kez soylemiştim ama yine soyleyeyim..
genelde hep anac rollerde izliyoruz,boyle bir degisikligi ilk izledigimde ne dusunurum bilmiyorum ama bir gerilim filminde izlemek isterim acıkcası..

ben de kotu kadin rolunde gormek istiyorum... soyle biraz Suzan Avcı tadında, ama kendi icinde erdemleri de olan... hatta bazen kendi icinde sıkışan... o tezati cok guzel verecegine inaniyorum ben sebnem hanimin...

BlackMamba
08-04-07, 20:22
ben de kotu kadin rolunde gormek istiyorum... soyle biraz Suzan Avcı tadında, ama kendi icinde erdemleri de olan... hatta bazen kendi icinde sıkışan... o tezati cok guzel verecegine inaniyorum ben sebnem hanimin...

suzan avcı mı?neriman koksal'da olabilir ama bir Aliye Rona gormeyiz dimi..ben cocuklugumdan beri korkarım biraz rahmetliden de..:icon_whis

yolcu755
08-04-07, 20:32
o zaman bu dogaclama işi oyuncunun er meydanı diyebilirmiyiz ki?
peki o zaman her aksam aynı duyguyu verebilmek mi zor yoksa dogaclama mı?

ama cok zor sormaya basladin... kacma jokerimi kullanirim bak...

BlackMamba
08-04-07, 20:36
ama cok zor sormaya basladin... kacma jokerimi kullanirim bak...

tamam o sorumu zaten işin ehline sormam gerek..sebnem hanım gelirse ona soralım..

sebnem hanımın oynadıgı en sevdigin karakter hangisiydi?

yolcu755
08-04-07, 20:49
tamam o sorumu zaten işin ehline sormam gerek..sebnem hanım gelirse ona soralım..

sebnem hanımın oynadıgı en sevdigin karakter hangisiydi?

vallla ben zeliha yenge ile tanistim; sanirim ondan... hala yeri ayridir...

sizler? (anything gordum kacmaca yok, senden de cevap bekliyorum)

anything
08-04-07, 20:58

sizler? (anything gordum kacmaca yok, senden de cevap bekliyorum)

valla benm favorim ramize tokatlarına bayılıyorummm....:img-hyste :img-hyste

BlackMamba
08-04-07, 21:05

hile yapıyorsun..bu kadar kısa mı cevabın..soyle uzun uzun analizin yok mu??
Zeliha yenge mi Ramize arasında kıyaslama yapmayacakmısın?

yolcu755
08-04-07, 21:07
valla benm favorim ramize tokatlarına bayılıyorummm....:img-hyste :img-hyste

himmm demek oyle... ben de zeliha yengenin felaket senaryolarina bayiliyordum :)

BlackMamba
08-04-07, 21:11
himmm demek oyle... ben de zeliha yengenin felaket senaryolarina bayiliyordum :)

bende defalarca yazıp yazıp sildim mesajı..bende en cok zeliha ynegenin yok yere panikler yasadıgı,birbiri ardına feleaket senaryoları yazdıgı tavırlarını seviyorum..

yolcu755
08-04-07, 21:13
hile yapıyorsun..bu kadar kısa mı cevabın..soyle uzun uzun analizin yok mu??
Zeliha yenge mi Ramize arasında kıyaslama yapmayacakmısın?

yok yapamam kiyaslama... birini 70 bolum seyretmisim; birini 13; adil degil... mazimiz uzun zeliha yenge ile... bir de senarist torpili yapmak lazim degil mi?

yolcu755
08-04-07, 21:15
bende defalarca yazıp yazıp sildim mesajı..bende en cok zeliha ynegenin yok yere panikler yasadıgı,birbiri ardına feleaket senaryoları yazdıgı tavırlarını seviyorum..

hala kendi favori karakterini soylemedin ama...

BlackMamba
08-04-07, 21:22
yok yapamam kiyaslama... birini 70 bolum seyretmisim; birini 13; adil degil... mazimiz uzun zeliha yenge ile... bir de senarist torpili yapmak lazim degil mi?

ya bende sana o mesajı yazdıgımda soyle bir dusundum..ayırt edemedim bir turlu..7 numara cok sıcak bir diziydi herseyiyle..
erkekler aglamaz'da ise dedigin gibi omru uzun olmadı,farklı kategorilerdeydi iki dizi,goruntu kalitesi cok farklıydı..vs

sadece karakter acısından degilde oyunculuk acısından bir tercihiniz var mı denirse Ramize'de daha bir ayrıydı Sebnem Hanım..:img-wink:

yolcu755
08-04-07, 21:48
ya bende sana o mesajı yazdıgımda soyle bir dusundum..ayırt edemedim bir turlu..7 numara cok sıcak bir diziydi herseyiyle..
erkekler aglamaz'da ise dedigin gibi omru uzun olmadı,farklı kategorilerdeydi iki dizi,goruntu kalitesi cok farklıydı..vs

sadece karakter acısından degilde oyunculuk acısından bir tercihiniz var mı denirse Ramize'de daha bir ayrıydı Sebnem Hanım..:img-wink:

ama kendi cevaplayamayacagin soruyu neden sorarsin canim forumdasim:img-hyste

bu arada 500. mesajimi yaziyorum; bir bronz huni haketmis sayilir miyim? (500=bronz; 1.000=gumus; 2.000=altın huni)... Bir altın huni sahibi gelse de bizi aydınlatsa :icon_whis (kanka sana diyorum nerdesiiiin????:img-help: )

BlackMamba
08-04-07, 21:56
ama kendi cevaplayamayacagin soruyu neden sorarsin canim forumdasim:img-hyste

bu arada 500. mesajimi yaziyorum; bir bronz huni haketmis sayilir miyim? (500=bronz; 1.000=gumus; 2.000=altın huni)... Bir altın huni sahibi gelse de bizi aydınlatsa :icon_whis (kanka sana diyorum nerdesiiiin????:img-help: )

bilemiyeceigm dagıtanda sizsiniz,kullanan da kankanız..ama hayırlı olsun..

cevaplamayacagım degil..benim cevabım belli degil mi?

BlackMamba
08-04-07, 22:02
-konservatuarı bitirdiginizde ilerisi için yaptıgınız planlarda,koydugunuz hedeflerde yapmadıgınız kaldı mı?ya da hiç aklınızda olmayan işler yaptınız mı?

-Oyuncunun sesi kotu olur mu?oyuncu yuruyusu,konusması,bakısı..vs ile bir butun degilmidir?seslendirme yapılması ticari bir kaygımıdır?
seslendirme yapılan bir oyuncu gercekten basarılımıdır,seslendirenin payı varmıdır?

-Bir programda müzikle ilgili planlarınızdan bahsetmiştiniz,bunun gerceklesmesi için dogru zaman yakın mı?

-Dizi için yapılan anlasmalarda oyuncuların hak ettikleri sekilde korunduguna inanıyormusunuz?(yoksa sadece iş verenin kendini korudugu sekilde mi bu anlasmalar?)
peki bu anlasmalarda her oyuncu için sartlar esit olabiliyor mu?yoksa basrol oyuncusu burada da basrolde mi?

-Yeni bir işe başlarken eski işinizin izlerinin silinmesi için ara vermek gereklimidir?
bitmiş,devam etmeyen işlerinizin hala ilk gunku kadar biliniyor/hatırlanıyor olması nasıl bir duygu?

-Oyuncunun gercek oyun gucunu gormek için tiyatro sahnesinde hazırlanılmıs bir oyunu sergilemesi mi tamamen hazırlıksız oldugu dogaclama bir oyun sergilemesi mi daha belirleyicidir?

Not:sorulara ek yaparak one tasıdım..:icon_whis

yolcu755
08-04-07, 22:05
bilemiyeceigm dagıtanda sizsiniz,kullanan da kankanız..ama hayırlı olsun..

cevaplamayacagım degil..benim cevabım belli degil mi?

valla cok belli degil. soru en sevilen karakter degil miydi? sen oyunculuktan bir kapi acmissin; ama neyse baglayalim; sanirim ramize karakteri favorindi o zaman..

hot_coutre, senden de duyalim??

tamam canim almayaverirz... kankam bileginin hakkiyla aldi yanliz, saibeli bir durum olusmasin yani... :img-blush

BlackMamba
08-04-07, 22:17
valla cok belli degil. soru en sevilen karakter degil miydi? sen oyunculuktan bir kapi acmissin; ama neyse baglayalim; sanirim ramize karakteri favorindi o zaman..

hot_coutre, senden de duyalim??

tamam canim almayaverirz... kankam bileginin hakkiyla aldi yanliz, saibeli bir durum olusmasin yani... :img-blush

yolcu anlasana işte en cok kimi seviyorum..annem!! diyorum:icon_whis
evet Ramize'yi daha cok seviyorum..:img-wink:

Ben su Suzan Avcı fikrine takıldım şimdi de..ya niye Suzan Avcı??
sen nasıl bir filmde gormek istiyorsun Sebnem hanımı biraz sundan bahsetsene..:img-pilot

yolcu755
08-04-07, 22:25
yolcu anlasana işte en cok kimi seviyorum..annem!! diyorum:icon_whis
evet Ramize'yi daha cok seviyorum..:img-wink:

Ben su Suzan Avcı fikrine takıldım şimdi de..ya niye Suzan Avcı??
sen nasıl bir filmde gormek istiyorsun Sebnem hanımı biraz sundan bahsetsene..:img-pilot

simdi Suzan Avci biraz boyle fettandir ya... disilik ondedir; kullanilir acimasizca; zira her yol mubahtir gidilmek istenen amaca goturecekse... iste oyle biraz fettan, cokca kotu, azicik erdemli, ucundan onurlu, bolca pazarlikci bir rol olsun diyorum... (yuregin elverecek mi anneni boyle gormeye?)

BlackMamba
08-04-07, 22:36
:img-wink: simdi Suzan Avci biraz boyle fettandir ya... disilik ondedir; kullanilir acimasizca; zira her yol mubahtir gidilmek istenen amaca goturecekse... iste oyle biraz fettan, cokca kotu, azicik erdemli, ucundan onurlu, bolca pazarlikci bir rol olsun diyorum... (yuregin elverecek mi anneni boyle gormeye?)

:img-hyste :img-hyste
bu benim cok merak ettigim bir konuydu aslında..bazı roller var ki izlerken benim içim kıyılır akrabası,sevdikleri boyle gorunce ne hissediyorlardır diye dusunurum..

bir de en son bir dizide izledigim bir sahne vardı ilgimi ceken..
Fadik sevin Atasoy anne ve babasıyla birlikte oynuyor..bir bolumde annesinin hastane odasında öldügü bir sahne vardı..bir oyuncu için zor bir sahne midir yoksa gercekten annesi oldugu için oynaması daha kolaymıdır?dedirten bir sahneydi..

fettan guzel..nedense oyle cıt kırıldım bir rol olmamasında ısrarlıyım..soyle biraz daha Neriman Koksal olsa..soyle baktımı korksunlar hiddetinden..:img-wink:

yolcu755
08-04-07, 22:43
:img-wink:

:img-hyste :img-hyste
bu benim cok merak ettigim bir konuydu aslında..bazı roller var ki izlerken benim içim kıyılır akrabası,sevdikleri boyle gorunce ne hissediyorlardır diye dusunurum..

bir de en son bir dizide izledigim bir sahne vardı ilgimi ceken..
Fadik sevin Atasoy anne ve babasıyla birlikte oynuyor..bir bolumde annesinin hastane odasında öldügü bir sahne vardı..bir oyuncu için zor bir sahne midir yoksa gercekten annesi oldugu için oynaması daha kolaymıdır?dedirten bir sahneydi..

fettan guzel..nedense oyle cıt kırıldım bir rol olmamasında ısrarlıyım..soyle biraz daha Neriman Koksal olsa..soyle baktımı korksunlar hiddetinden..:img-wink:

allah allah... suzan avci'nin nesi citkirildim? citkirildim kotu olmaz zaten... dogasina aykiri kotunun citkirildimlik, ama neriman koksal'da olur yani... ekol ayni ekol...

hot_coutre, iki kelam etmeden gittin yahu. hayirdir?

BlackMamba
08-04-07, 22:50
allah allah... suzan avci'nin nesi citkirildim? citkirildim kotu olmaz zaten... dogasina aykiri kotunun citkirildimlik, ama neriman koksal'da olur yani... ekol ayni ekol...

hot_coutre, iki kelam etmeden gittin yahu. hayirdir?

çıt kırıldım derken Suzan Avcı için demedim..
genel anlamda oyle sevgi dolu,cıt kırıldım olmasın demek istedim..
(alısık degilim uykusuzluga da idare edin..:icon_whis )

Eskilerden acıldı madem konu bir soru daha sana..
hangi jönle bir filmini izlemek isterdin?
Bastan soyleyeyim cevabımıda sonra cevaplamayacaksan ne soruyorsun deme..
Ayhan Işık!!!

yolcu755
08-04-07, 22:56
çıt kırıldım derken Suzan Avcı için demedim..
genel anlamda oyle sevgi dolu,cıt kırıldım olmasın demek istedim..
(alısık degilim uykusuzluga da idare edin..:icon_whis )

Eskilerden acıldı madem konu bir soru daha sana..
hangi jönle bir filmini izlemek isterdin?
Bastan soyleyeyim cevabımıda sonra cevaplamayacaksan ne soruyorsun deme..
Ayhan Işık!!!

ya ben tam bir Sadri Alisik asigiyimdir... Hem bu yuzden; hem sanki cok uyarlardi diye; hic tereddutsuz Sadri Alisik...

uyku bana da basmaya basladi... burayi da devralir mi necati dersin???:img-cool2

BlackMamba
08-04-07, 23:00
ya ben tam bir Sadri Alisik asigiyimdir... Hem bu yuzden; hem sanki cok uyarlardi diye; hic tereddutsuz Sadri Alisik...

uyku bana da basmaya basladi... burayi da devralir mi necati dersin???:img-cool2

tam turk filmlerindeki gibi oldu..hani Belgin Doruk'u da
paylasamazlar ya boyle "küçük hanımefendi"de..:img-wink:
Sadri Alışık'ta iyi bir tercihmiş aslında..

yolcu755
08-04-07, 23:09
tam turk filmlerindeki gibi oldu..hani Belgin Doruk'u da
paylasamazlar ya boyle "küçük hanımefendi"de..:img-wink:
Sadri Alışık'ta iyi bir tercihmiş aslında..

Oyle.. cok severim rahmetliyi... ama Sebnem Hanim'in Ramize'msi bir karakter olmasi lazim.... eli masali karakteri baska bir filme saklayalim...

bu filmde, boyle yurekleri titreyerek baksinlar birbirlerine; Sebnem Hanim korusun kollasin Sadri Alisik'i, zira pek naif olur Sadri'miz... guvenir herkese inanarak herkesin ozunde iyi olduguna...sonra Sadri Alisik bir meyhanede huzunlensin Sebnem Hanim'a kavusamadi diye... ben seni unutmak icin sevmedim desin....

cok guzel olurmus yahu... ben bu filmle diger sanal aleme (ruyaya) geceyim diyorum, iyi gecelerbye

BlackMamba
08-04-07, 23:14
Oyle.. cok severim rahmetliyi... ama Sebnem Hanim'in Ramize'msi bir karakter olmasi lazim.... eli masali karakteri baska bir filme saklayalim...

bu filmde, boyle yurekleri titreyerek baksinlar birbirlerine; Sebnem Hanim korusun kollasin Sadri Alisik'i, zira pek naif olur Sadri'miz... guvenir herkese inanarak herkesin ozunde iyi olduguna...sonra Sadri Alisik bir meyhanede huzunlensin Sebnem Hanim'a kavusamadi diye... ben seni unutmak icin sevmedim desin....

cok guzel olurmus yahu... ben bu filmle diger sanal aleme (ruyaya) geceyim diyorum, iyi gecelerbye

Sadri Alısık "Kimseye Etmem Şikayet"i de soylesin mi??
ya aslında evet boyle romantik bir filmde de gormek guzel olur..tutturduk kotu kotu roller..halbuki bir ask filmi olsa..eski filmler tadında hiçte fena olmazmıs hani?

hidden girl
09-04-07, 12:20
Şebnem Hanım bir şey sormak istiyorum.
belki okurken gülebilirsiniz ama kafama takıldı.:)
avatarınızda neden kurbağa resmi var?
anlamlı bir hikayesi var mı?
(biliyorum sorum çok saçma oldu ama merak işte..)

hipokritos
09-04-07, 16:16
Tesekkur ederim tekrardan cevaplariniz icin.. Aslinda sizi yeni projelerde gormek hatta daha cok ekranlarda gormek istiyorum.. Vizontelede canlandirdiginiz karakterden sonra sizin siki takipciniz oldum.. Vizontelede en basarili buldugum oyuncu sizdiniz.. Canlandirdiginiz karakterin bakislari, caresizligini o kadar guzel yansitmistiniz ki..

Erkekler Aglamazi severek izledim ama madem geri donusu yok sizi yeni projelerde gormeyi sabirsizlikla bekliyorum.. Engin beyle zaten 7 numarada super bir ikiliydiniz.. Ikinizin bu projede oldugunu gorunce cok sevinmistim.. Umarim yakinda Serhat Tutumluer, Demet Evgar, Engin Alkan ve digerleriyle yeni bir projede tekrar bulusturur sizi Erkekler Aglamazin yapimcisi..

yolcu755
10-04-07, 20:13
Sadri Alısık "Kimseye Etmem Şikayet"i de soylesin mi??
ya aslında evet boyle romantik bir filmde de gormek guzel olur..tutturduk kotu kotu roller..halbuki bir ask filmi olsa..eski filmler tadında hiçte fena olmazmıs hani?

soylesin tabi...romantik komedi olsa... erler film sunsa... mutlu sonla bitse...

ah benim iflah olmaz turk filmi tutkum...

not: biz pek kendimizi kaptirdik ama sebnem hanim ister miydi acep :img-pilot

BlackMamba
11-04-07, 05:53
istedigimiz oldu aksam bir demet tiyatro'da oldukca farklı bir roldeydi sebnem hanım..fidyeci kirli kardesler!!

telefon sahnelerine gulmekten yıkıldıgımı soylemeden gecemeyecegim..:img-hyste:img-hyste

hidden girl
11-04-07, 11:43
Şebnem Hanım Bir demet tiyatronun son bölümünde muhteşemdiniz... sizi aynı dizide başka bir tipleme ile görmek çok güzeldi...:):)
Seyran abla sana katılıyorum telefon ile ilgili olan sahneler çok çok güzeldi :):)

hot_coutre
12-04-07, 10:18
Konuyu yanıtlamakta geç kaldım ama yine de ben de birşeyler söylemek isterim:) Şebnem Abla'nın oynadığı her karakterin bende ayrı bir yeri var öncelikle.. Mücver Abla benim gülümseyen yanım mesela hele o "Ta taa" diye girişi yok mu insanı ister istemez gülümsetiyor.
Zeliha Yenge şevkatin ve karşılıksız sevginin sembolü bende..Nasıl da sahip çıkıyordu ama koçlarına ve pülüçlerine:)
Ramize ise ayakları yere basan güçlü, anaç bir karakter ama kendi içinde kırılgan da sanki biraz..Herkese nasıl sahip çıkıyordu aslanlar gibi!!
Ama benim favorim Vizontele filmindeki Gülizar'dır.. Sofra başında elindeki ekmeği ufalarken gözlerindeki çaresiz ve kederli bakışı belleğime kazınmıştı..İçimde biryer çok acımıştı o sahnede..

Şebnem Abla'yı bir müzikalde izlemek istiyorum ben!!:) Sesinin çok güzel olduğunu biliyoruz:img-wink: Ne güzel olurdu onu müzikalde izlemek zira harika bir enerji verirdi bize eminim! Böyle ağzımız kulaklarımızda çıkardık salondan di mi? Damağımızda bıraktığı müthiş lezzetle...

hot_coutre
12-04-07, 10:34
İşte beni ekrana çivileyen Gülizar bakışı!! Şebnem Abla'nın gözleriyle oynaması ve duyguyu anında seyirciye aktarabilmesi inanılmaz!!

http://img208.imageshack.us/img208/9963/glizarms6.jpg

BlackMamba
12-04-07, 11:00
kankam bir sey diyecegim o kadar klip yapıyorsunuz bir tanede sadece Sebnem hanımın goruntulerinden bir klip yapsanız?olur mu?

bir tane de resim ben ekleyeyim..

http://img245.imageshack.us/img245/5848/bscap0044cb5.jpg

savasava
12-04-07, 11:13
Şebnem Hanım bir şey sormak istiyorum.
belki okurken gülebilirsiniz ama kafama takıldı.:)
avatarınızda neden kurbağa resmi var?
anlamlı bir hikayesi var mı?
(biliyorum sorum çok saçma oldu ama merak işte..)

işte yine geldim
e ilk önce senin sorunu cevaplayayım
çünkü en kolayı

ben kendimi kurbağaya benzetirim:img-hyste

savasava
12-04-07, 11:16

ikinci olarak seni cevaplıyorum
bu da kolay

daha önce sorulan sorulara bakarsan verdiğim cevaplardan birini tekrarlayacağım

senaryo,oyuncular,karakterler,yönetmen hepsi birarada eşit şekilde beni etkiler ve inandırırsa tabii oynarım.

sorduğun soruyu bu cevaba göre tekrar düşünebilirsin sanırım.bye

savasava
12-04-07, 11:28

-Oyuncunun gercek oyun gucunu gormek için tiyatro sahnesinde hazırlanılmıs bir oyunu sergilemesi mi tamamen hazırlıksız oldugu dogaclama bir oyun sergilemesi mi daha belirleyicidir?

Not:sorulara ek yaparak one tasıdım..:icon_whis

şimdi de gelelim senin sorularına
1 hedeflediklerimin gerçekleştiğini söyleyebilirim rahatlıkla. henüz gerçekleşmeyenler de var elbet.ama onlar için daha vakit erken.
2 bu soruyu karışık sormuşsun,kendimce toparlıyorum
oyuncu beden ve zihin olanaklarıyla yeteneğini tamamlar.
dublaj konusu herkes için ayrı cevaplanır.ben kendimden başka birini çok az konuştum.henüz tanınmadığım,öğrencilik yıllarımda.öğrenmek istemiştim dublaj yapmayı.şimdi çok iyi öğrendim.ve yapmak isterim.maddi kaygı ile ilgili değil. tamamen uzmanlık istediği için.kendi sesiyle oynamayan oyuncu benim için sıfırdır.
3 müzikle ilgili planlarım sürüyor.
4 bu soru değil bir sorun.telif yasası bizler için işlemiyor.kategori belirlenmesi için işimizin bu alanında hukuk gerekli ve maalesef bir hukukumuz yok.eşit şartlar da oluşmuyor dolayısıyla.herkes kendi ücretini kendi belirliyor ya da belirlenene uymak zorunda kalıyor.
5 eski işlerim benim için hiçbir zaman engel olmadı.unutturmak istemedim çünkü.ara vermek bu noktada çözüm olabilir ama hazırlanmak açısından. tv ile ilgili bu söylediğim.yani senin sorun.tiyatroda hiçbir şekilde geçerli değil.unutulmayan karakterler oynadıysam ve seyirci bunu hafızasında taşıyorsa ne mutlu bana.
6 bu soru anlaşılmadı tarafımdan.
gerçek oyun gücü tiyatroda kesinlikle daha belirgin görülür ama sorunun ikinci kısmı (doğaçlama ile ilgili olanı) belirleyici olamaz.neden olsun?

bunu da ben sana soruyorum şimdi.
neden böyle bir karşılaştırma yaptın acaba?

BlackMamba
12-04-07, 11:41
dogaclamanın kişinin hazır cevaplılıgını,yaratıcılıgını kısacası zekasını ortaya koyabilecegi bir durum olması,digerinin ise üzerinde belirli bir sure calısılmıs olması,her adımın her hareketin her mimigin hesaplanmıs ve calısılmıs olması
oyuncu için iki farklı durum oldugunu dusundurttu..

sizin de egitimci yonunuzu bilen birisi olarak iyi bir oyuncu oldugunu anlamak için oyuncu adaylarını nasıl gozlemlediginizi merak ettim..

savasava
12-04-07, 11:46
dogaclamanın kişinin hazır cevaplılıgını,yaratıcılıgını kısacası zekasını ortaya koyabilecegi bir durum olması,digerinin ise üzerinde belirli bir sure calısılmıs olması,her adımın her hareketin her mimigin hesaplanmıs ve calısılmıs olması
oyuncu için iki farklı durum oldugunu dusundurttu..

sizin de egitimci yonunuzu bilen birisi olarak iyi bir oyuncu oldugunu anlamak için oyuncu adaylarını nasıl gozlemlediginizi merak ettim..

ilk paragrafın doğru
ama ince ayarlarda eksikler var
doğaçlama demek hesaplanmamış bir durum yaratmak değildir
her adımı belirli bir oyunda da oyuncu kendinden mutlak doğaçlar
bunun ayrıntılarını açıklamak ise tez konusudur
yani ikisi birbirinden çok ayrı değildir
kendiliğinden gelişen yeni bir duruma verilecek-katılacak taze ve şu an oluşmuş katkı-tepki oyuncuyu parlatır
iki farklı durum değil yani
tarz olarak ayırırsak hatalı açıklarız

oyuncu adaylarını incelerken başka kriterler geçerli
onları anlatmayayım burada

BlackMamba
12-04-07, 11:50
bilmedigim sulara dogru yaptıgım bu dalısı burada kapatayım o zaman..
sabırla cevapladıgınız için tesekkur ederim..

o zaman bir de arada kaynayan oteki sorumuzu soralım..
biz ayhan ışık ve sadri alışık arasında kaldık siz o dönemin filmlerinden bir jön tercih etseniz kim olurdu?

hidden girl
12-04-07, 11:52
işte yine geldim
e ilk önce senin sorunu cevaplayayım
çünkü en kolayı

ben kendimi kurbağaya benzetirim:img-hyste

Aman Şebnem ablacım estağfurullah..
niye böyle birşey düşünüyorsunuz çok merak ettim açıkçası...

(Ben çok mu meraklı çıktım ne?:img-hyste )

savasava
12-04-07, 11:55
bilmedigim sulara dogru yaptıgım bu dalısı burada kapatayım o zaman..
sabırla cevapladıgınız için tesekkur ederim..

o zaman bir de arada kaynayan oteki sorumuzu soralım..
biz ayhan ışık ve sadri alışık arasında kaldık siz o dönemin filmlerinden bir jön tercih etseniz kim olurdu?

beni mi geçmişe göndereceksiniz,onlar mı buraya tekrar gelecek?:img-hyste

savasava
12-04-07, 11:56
Aman Şebnem ablacım estağfurullah..
niye böyle birşey düşünüyorsunuz çok merak ettim açıkçası...

(Ben çok mu meraklı çıktım ne?:img-hyste )

neden estağfirullah dedin?
ben kurbağa severim:img-hyste

hot_coutre
12-04-07, 11:56
Öncelikle hoşgeldiniz Şebnem Abla'cım..:img-in_lo Sizi çok özlemiştik :love05:

Ben birşeyler sormak istiyorum da..

-Oyunculuk konusundaki alaylı-mektepli tartışmasına nasıl bakıyorsunuz? Bir insanın konservatuvar okumamış olmasına rağmen güçlü bir oyuncu olabileceğine inanır mısınız?

-Bu meslek için bir başlama yaşı var mıdır sizce?

BlackMamba
12-04-07, 11:58
beni mi geçmişe göndereceksiniz,onlar mı buraya tekrar gelecek?:img-hyste

onları alsak bu tarafa?:icon_whis
soyle diyelim o zaman..teknolojiyi kullansak boyle bir film için..

hidden girl
12-04-07, 12:06
ben kurbağa severim:img-hyste

bizde sizi çok seviyoruz Şebnem Ablacım..
ben şimdilik gidiyorum.aklım burada kalacak.sizin güzel sohbetinize doyum olmuyor..
dersler beni bekler...
Kendinize çokkk iyi bakın Şebnem Hanım.
Gülşah ablacım senide burada görmüşken söyleyeyim...sende kendine çook iyi bakk.bye

savasava
12-04-07, 12:06
Öncelikle hoşgeldiniz Şebnem Abla'cım..:img-in_lo Sizi çok özlemiştik :love05:

Ben birşeyler sormak istiyorum da..

-Oyunculuk konusundaki alaylı-mektepli tartışmasına nasıl bakıyorsunuz? Bir insanın konservatuvar okumamış olmasına rağmen güçlü bir oyuncu olabileceğine inanır mısınız?

-Bu meslek için bir başlama yaşı var mıdır sizce?

hoşbulduk canım
ben de seni pek özlemişim

sor bakalım sen de:happy0064

alaylı mektepli tartışması bu yüzyılda da bitmeyecek
inanıyorum ki bir okul okumadan da çok ama çok iyi bir oyuncu olunur
bu cümleyi bizim ülkemiz için tehlikeli buluyorum ancak
daha 2 gün önce bir filmin galasındaydım
oynadığım bir film
adı iyi seneler londra
başrollere bakalım
zuhal olcay,ülkü duru,ali atay,vahide gördüm,naçizane ben
bir de danny l'avante adında fransız bir oyuncu vardı filmde
karşılıklı tek sahnemiz yok
ve o eğitimsiz bir oyuncu
hepimizi süpürdü
anladın mı?

bir de bize bakalım
adile naşit,münir özkul,nisa serezli,ekrem bora,ayhan ışık,sadri alışık vs.
bu isimler bir jenerasyonun en ünlü ve en iyi eğitimsiz isimleri
aynı dönemde yıldız kenter,müşfik kenter,şükran güngör,macide tanır vs.
hangisi diğerinden üstün?

gelelim bizim zamanımıza
kimler iyi oyuncu diye bakarsanız bu yaşadığımız zaman içinde eğitimliler kazanır
çünkü biz henüz kendi eğitimimizi disipline edebilmeyi başarmış bir toplum değiliz
kolay yollar arıyoruz ve kolay yollar hep kısa ve çıkmaz sokaklarda bitiyor

şimdi sen karar ver:img-pilot

savasava
12-04-07, 12:09
onları alsak bu tarafa?:icon_whis
soyle diyelim o zaman..teknolojiyi kullansak boyle bir film için..

onları bu tarafa lasak ne güzel olur:img-in_lo
o zaman bana hiçbirşey sormadan ortalarına atın,ben de hayran hayran dolanayım derim aralarında:img-yes:

BlackMamba
12-04-07, 12:12
BERKUN OYA'NIN FİLMİ
* Tiyatro ve sinema oyuncusu Berkun Oya'nın, uluslararası bir ekip ve oyuncu kadrosuyla Londra'da çektiği ilk filmi 'İyi Seneler- Londra' 13 Nisan saat 24.00'de Beyoğlu Sineması'nda olacak. Ülkü Duru, Denis Lavant, Ali Atay, Zuhal Olcay ve Hugh Hayes gibi oyuncuların ro