Tüm Versiyonu Göster : Şebnem Sönmez

Sayfalar : [1] 2 3 4 5

BlackMamba
06-12-06, 09:36
1968 yılında İstanbul'da doğan Şebnem Sönmez, tiyatroya lise yıllarında Pendik Gençlik Tiyatrosu'nda başladı. Burada "Göç" ve "Emekli" adlı oyunlarda, Kartal Sanat Tiyatrosu'nda "Bu Zamlar Bana Karşı", "Vur Bir Mastika" ve "Küçük Küçükler"(Çocuk Oyunu) adlı oyunlarda ve Taner Barlas Mim Tiyatroları'nda "Konçinalar", "Kozalar" adlı oyunlarda yer aldı.

Tiyatroyla uğraşırken bu arada da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'na girdi. 1991-1992 tiyatro sezonunda Dormen Tiyatrosu'nda "Hastalık Hastası", "Alo Arkadaş", "5'ten 7'ye", "Arapsaçı", "Şarkılar Susarsa" ve "Ayının Fendi Avcıyı Yendi"(Çocuk Oyunu) adlı oyunlarda sahneye çıktı. "Eksik Etek" adlı dizi ile televizyonla tanışan sanatçı, daha sonra "Yaz Evi", "Bir Demet Tiyatro", "Güneş Yanıkları" ve "7 Numara" adlı dizilerde rol aldı. 1997-1998 tiyatro sezonunda Tiyatro Stüdyosu'nda "Balkon" adlı oyunda yer aldı ve bu oyunla Avni Dilligil En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı.

"Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" adlı oyunla BKM ailesine katılan Sönmez, bu oyundaki rolüyle Afife Jale En İyi Yardımcı Kadın Ödülü'nü aldı.1988-1994 yıllarında çeşitli anaokulları, ilkokul ve liselerde drama öğretmenliği ve 1985'te sınıf öğretmenliği yapan sanatçı, 1991-1993'te kendi okulunda "Yaz Tiyatrosu" adı altında bir ekip kurdu ve bu çalışmalarını hala sürdürmektedir.

Başarılı sanatçı "Vizontele" filminde rol aldıktan sonra, son olarak "Abdülhamit Düşerken" adlı sinema filmiyle sinemaseverlerin karşısına çıktı.

http://www.kimkimdir.gen.tr/foto/2697.jpg

arzumms
06-12-06, 23:03
Bence inanılmaz başarılı... Özellikle Yedi Numara'daki Zeliha Yenge karakteriyle devleşti. Tabiki bir Demet Tiyatro'daki Mücver abla kararkteri de süperdi.

Erkekler Ağlamaz'daki Ramize karakteriyle zihnime iyice kazındı...

Fazla söze gerek yok mükemmel..:good:

taz_35
06-12-06, 23:07
açıkçası bu sayfayı açtığımda haya kırıklığına uğradım bu kadar yetenekli bir oyuncunun sayfasının bu kadar boş olması üzücü blackmambaya teşekkür ederim başlık açmış.
benimde herkes gibi onu tanımam bir demet tiyatroyla oldu herkes mükremin lütfiye sayıklarken ben mücver diye dolanırdım ortalarda
ama onu ençok 7 numarayla sevdim o kadar güzel o kadar sıcak bir karakterdi ki zaten sevmemek mümkün değildi.
ne yazıkki onu tiyatroda izleme şansım olmadı hep tv de izledim umarım birgün tiyatroda izleme imkanı da bulurum. eminim inanılmaz keyif verir

BlackMamba
07-12-06, 08:18
biraz komik bir benzetme olacak ama Adile Naşit böyle kuzucuklarım benim diye severdi ya 7 Numara'da Şebnem Sönmez'in "Koçlar ve Pilüçler" repliği bana hep onu hatırlatıyor..

Afife tiyatro ödüllerinde yardimci rolde yilin en basarili müzikal ya da komedi kadin oyuncusu dalinda cimri* oyunundaki rolü ile ödül almış.

taz_35
08-12-06, 16:23
biraz komik bir benzetme olacak ama Adile Naşit böyle kuzucuklarım benim diye severdi ya 7 Numara'da Şebnem Sönmez'in "Koçlar ve Pilüçler" repliği bana hep onu hatırlatıyor..

Afife tiyatro ödüllerinde yardimci rolde yilin en basarili müzikal ya da komedi kadin oyuncusu dalinda cimri* oyunundaki rolü ile ödül almış.

aslında benzetmen çok güzel olmuş evet tıpkı rahmetli adile naşit gibiydi o dizi de gerçi erkekler ağlamazda da bütün panayırın annesiydi ya yakışıyor ona böyle roller gerçi her rol yakışıyor ona ama...

BlackMamba
08-12-06, 19:23
7 numarayı tek geçiyorum ben ama..tamam Bir Demet Tiyatro'da da çok iyiydi ama ben yeni bölümlerini izlemek istemedim ve izlemiyeceğimde Şbenm Sönmez için bile..
Kampanyalarımız bir sonuç vermedi ama ben eminim Sadullah Çelen Şebnem Sönmez ve Engin Alkan'lı bol kahkahalı bir diziyle bize kaliteli yapımlar sunmaya devam edecektir..

İzmir'e de gelse tiyatrolarıda hep beraber gitsek..

arzumms
08-12-06, 22:07
Gerçekten keşke orijinal yeni bir işe kalkışsaydılar. O zaman hem Demet Akbağ, hem Şebnem Sönmez mutlaka izlerdim ama böyle ne bileyim beni hiç çekmiyor...

Tiyatro oyunlarının takipçisiyim. Gelince bir aksilik çıkmazsa ordayız...

İnşallah Trt'de bir diziye başlarlar... gerçekten rahatla izleyebileceğim bir dizi istiyorum...

YEŞİL
08-12-06, 23:16
kesinlikle harika bir oyuncu onun oyunculugunu tarif edcek kelime bulamıyorum 7 numarda onu içimiz doyasıya segretmiştik inşallah yine öyle sıcak ve samimi bir yapımda izleye biliriz kendisini çok degerli oyunculardan ve hem öyle kalcak benim için ve tabi inanıyorum onu sevenler için şebnep hanım gelmiş geçmiş en iyi kadın oyunculardan bence dilerim birgün onu canlı tiyatro sahnesindede izleye bilme zevkine ulaşırım

arzumms
10-12-06, 17:48
http://img137.imageshack.us/img137/9427/sebnemsonmezcy4.jpg

taz_35
10-12-06, 20:44
onu izlerken insanın yüzüne kocaman bir gülümseme yayılıyor ama haklısınız keşke bir demet tiyatro olmasaydı tamam döneminin en güzel işiydi ama sanki eskide kalsaydı daha iyi olurdu

YEŞİL
11-12-06, 18:12
onu izlerken insanın yüzüne kocaman bir gülümseme yayılıyor ama haklısınız keşke bir demet tiyatro olmasaydı tamam döneminin en güzel işiydi ama sanki eskide kalsaydı daha iyi olurdu

dürüst olmak gerkirse bende öyle düşünüyorum canım

BlackMamba
14-12-06, 00:03
okuyunca sahte oldugunu dusunecek belki ama bize oyunculugunun dev gibi olması yanında kalbininde dev gibi oldugunu gosterdi..forumde hep bizim yanımızda oldu,yazdıklarıyla bogazımızı düğümledi..

:good: yeni projelerini sabırsızlıkla bekliyoruz..

elyz
14-12-06, 10:49
bende bişeyler yazmak istiyorum..bu başlığın olduğunu öğrenmiş oldum şimdi..ve buralarıda sahipsiz bırakmamak gerekir..canımız ramizemiz..Şebnem Sönmez..öyle bi girdi ki kalbime...aklıma geldiğinde tebessüm ediyorum hep..hep sağlıcakla kal..her zaman bizlerle ol..seni çok seviyoruz...

taz_35
14-12-06, 11:59
o kadar kocaman ki o kadar güzel yüreği var ki onu sevmemek mümkün değil dünyanın en taş kalpli adamının bile kalbini ısıtır
sağolun teşekkür ederiz size hiçbir zorunluluğunuz olmadığı halde hep bizim yanımızdaydınız biraz da sizdiniz size duyduğumuz güven ve saygıydı bizi bu mücadeleye çeken
sağolun

erenalp_18
14-12-06, 17:15
evet ya nasıl bu başlık bu kadar boş kalabilir yaa bence bundan sonra dolacaktır valla yedi numara hastasıydım ve beni o diziye en çok çeken isimlerden birisiydi
bir demet tiyatroda da mücver karakterini hala layıkıyla yerine getiriyor emin olabilirsiniz

Buzulmavisi
14-12-06, 20:22
Merhabalar,
sanırım bir çok arkadaş da benim gibi başlığı yeni farketmiş. :img-blush hatta eminim ki birçok kişi de hala bilmiyordur, yoksa bu başlık bu kadar boş kalmazdı.

Ben de 7 numaradaki (özellikle Engin alkan'la olan sahnelerindeki) Zelihaya, vizonteledeki sofra başında üzüntüden elindeki ekmeği parçalayan Siti ananın gelinine, Sen hiç ateş böceği göndün mü deki hayat dolu (ve fotograf çektirmeyen :img-hyste )halaya, Erkekler ağlamazdaki sorumluluk sahibi, anaç Ramizeye bayılıyorum.

Bütün bu güzel işler için emeğinize ve yüreğinize sağlık. :good:

Umarım sizi en kısa zamanda yine ekranda görürüz...

görüşmek üzere... bye

elyz
14-12-06, 23:25
Ramizeem,ramizem benim..iyi ki tanıdık seni...ekranların şeker ablası,iyilik meleği...

anything
14-12-06, 23:44
Ramizeeeeeeee seni çok seviyoruzzzz.............:happy0064

Bir insan bu kadar mı güzel rol yapar bu kadar mı şeker olur ya.......

sevgi86
14-12-06, 23:48
ramize abla bu saatlere kadar forumda bizim başımızı bekledin ne kadar teşekkür etsem de azdır:img-blush
seni çok seviyorum

BlackMamba
14-12-06, 23:50
İncigül'e attığı tokatı görünce biraz korkmuştum..okkalısından bir osmanlı tokatıydı korkmamak mümkün değil!!

taz_35
14-12-06, 23:51
benim de ramize annem olur musun

taz_35
14-12-06, 23:52
İncigül'e attığı tokatı görünce biraz korkmuştum..okkalısından bir osmanlı tokatıydı korkmamak mümkün değil!!

ya murata attığı tokat maşallah eli de ağır galiba :img-hyste

uZi
14-12-06, 23:54
Bu kadar sıcak oyuncu görmeyeli uzun zaman olmuştu.Bir demet tiyatroyla sevdik onu ve git gide sevgimiz çoğlarak sardı etrafımızı.Ama artık kalbimize taht kurdu şebnem ablamız.O kadar yakın hissediyorum ki kendime abla diyorum resmiyeti kaldırıp.Bizim tatlı sert patroniçemiz,ramizemiz.Gözlerinden saçılan sevginin ve bu kadar sevenin seni sonsuza dek koruması dileğimle.Saygılar..

yolcu755
14-12-06, 23:54
Sebnem Hanim hazir buralardasiniz, Bana Mastikayi Calsana'nin 16 Aralik'tan sonra gosterimi yok mu diye sorsak??? Varsa nerden ogreniriz programi, internetten sadece 16 Aralik biletleri satista da...

chissil
14-12-06, 23:57
erkekler ağlamaz derdine düşerek umut ışığımızın formunu ihmal ettik kendi adıma özür dilerim..:img-in_lo
ekrandan yansıyan ışığını bu forumdan yazdıklarıyla parlaklaştıran,umutsuzluğa düştüğümüz anlarda silkelenip kendimize gelmemize sağlayan,erkekler ağlamaz izleyicilerinin ramizesi,bir demet tiyatronun mücver ablası ve biz dizifilm.com üyelerinin en büyük destekçisi,umut ışığımız..türkiye senin gibi bir oyuncuyu kolay bulmadı..kolay kolay da bırakmaz..en azından biz buna izin vermeyiz..her zaman yaptıklarının arkasındayız..nasıl sen bizim en büyük destekçimiz,güç kaynağımız olduysan biz de her zaman senin yanında,arkanda olacağız..seni çok ama çok seviyorum..her zaman söylediğim ve söyleyeceğim gibi iyi ki varsın..

YEŞİL
15-12-06, 00:01
ya murata attığı tokat maşallah eli de ağır galiba :img-hyste

BlackMamba,taz_35 kızlar kaşınmayın sizede okalısından bitane gelir şimdi :)

savasava
15-12-06, 00:03
seyrancığım,fotoları yarın göndersem kızmazsın herhalde
gmail sorun yaşatıyor
uykum da geldi
yarın düzelir sanırım
herşey gönlünce olsun
iyi geceler

BlackMamba
15-12-06, 00:08
seyrancığım,fotoları yarın göndersem kızmazsın herhalde
gmail sorun yaşatıyor
uykum da geldi
yarın düzelir sanırım
herşey gönlünce olsun
iyi geceler

ne demek..siz ne derseniz o!!sizede iyi geceler..

meryemce84
15-12-06, 01:42
Şebnem Sönmez 'i Şebnem Dönmezden önce tanıdım ve hiç isim karışılığı yaşamadım.Sanırım Şebnem hanım çok karşılaşmıştır soyadını karıştıran insanlarla..

Aslında söze nerden başlayacağımı bilemedim ben soyadından gireyim konuya dedim.Yanlış yapmış olabilirim..:icon_sorr

Mücver Abla mı?Zeliha Yenge mi? Ramize Abla mı?Desem hangisinden başlasam. Bu karkaterler o kadar yer etti ki kalbimde,beynimde..
Her birini izlerken farklı duygulara götürdü beni..

Mücver abla komik geliyordu bana o zamanlar küçüktüm pek anlamıyordum konuştuklarını ama çok gülüyordum kendisine..
Zeliha Yenge bana bu kadar temiz kalpli insanların olabileceğini hatırlattı.
Ramize abla hep yapıcı,koruyucu bir insandı,sevdiklerini düşünen onların acı çekmesini istemezdi..Örnek bir anneydi..
Evet katılıyorum arkadaşlarıma attığı 2 tokatta meşhurdu.Bi tokatta Rabia'ya bekledim ama kısmet değilmiş..:) ama o atılan tokatlar insanı bir anda kendine getirmrye yeterde artardı bile..

Bir Demet Tiyatro 'daoynuyor musunuz şuanda(atvyi Erkekler Ağlamaz dışında izlemediğim için )bilmiyorum..
Laz Bakkalsız,İsmet Amcasız,Tombalaksız bir demet tiyatro içime sinmiyor bi türlü benim..
Allah gani gani rahmet eylesin.Bir demet tiyatro orda kalmalıydı bencede..

Ramize;
"İçim kıpır kıpır kaynıyo.. Mutluyum be!
Vaktiyle kızımla ikmizken,öyle korkuyordum ki ben yaşamaktan bir bilseniz...
Nasıl başederim ben bu dinya ile diyordum kimsem yok,yapayalnızım diyordum....."

Yapayalnız değilsiniz!

Bize uğraşmaktan hiç vazgeçmemeyi,karşılıksız sevemeyi cesareti,saf duygularında var olduğunu,umudunu hiç yitirmemeyi,değer verdiği şeyler uğruna yılmadan çalışmayı,aşkı,dostluğu siz öğettiniz unutulmuş değerleri siz bize hatırlattınız..

Siz ve değerli oyuncularımız,yapımcımız yönetmenimiz dizimizde emeği geçen herkese çok teşekkürler..Emin olun siz yalnız değilsiniz! Biz her zaman yanızdayız.

Sevmek korumaktır,Sahip çıkmaktır,destek olmaktır..
Sizi seviyoruz!

BlackMamba
15-12-06, 07:25
Cem yılmaz Vizontele'de bağırıyordu:
"Zeki Müren'de görecek mi bizi?" diye..

Televizyon yapamadı belki ama internet gerçekleştirdi:
"Şebnem Sönmez gördü bizi "..

Sizi seviyoruz!

ssvshy
15-12-06, 10:13
Şebnem Sönmez 'i Şebnem Dönmezden önce tanıdım ve hiç isim karışılığı yaşamadım.Sanırım Şebnem hanım çok karşılaşmıştır soyadını karıştıran insanlarla..

Aslında söze nerden başlayacağımı bilemedim ben soyadından gireyim konuya dedim.Yanlış yapmış olabilirim..:icon_sorr

Mücver Abla mı?Zeliha Yenge mi? Ramize Abla mı?Desem hangisinden başlasam. Bu karkaterler o kadar yer etti ki kalbimde,beynimde..
Her birini izlerken farklı duygulara götürdü beni..

Mücver abla komik geliyordu bana o zamanlar küçüktüm pek anlamıyordum konuştuklarını ama çok gülüyordum kendisine..
Zeliha Yenge bana bu kadar temiz kalpli insanların olabileceğini hatırlattı.
Ramize abla hep yapıcı,koruyucu bir insandı,sevdiklerini düşünen onların acı çekmesini istemezdi..Örnek bir anneydi..
Evet katılıyorum arkadaşlarıma attığı 2 tokatta meşhurdu.Bi tokatta Rabia'ya bekledim ama kısmet değilmiş..:) ama o atılan tokatlar insanı bir anda kendine getirmrye yeterde artardı bile..

Bir Demet Tiyatro 'daoynuyor musunuz şuanda(atvyi Erkekler Ağlamaz dışında izlemediğim için )bilmiyorum..
Laz Bakkalsız,İsmet Amcasız,Tombalaksız bir demet tiyatro içime sinmiyor bi türlü benim..
Allah gani gani rahmet eylesin.Bir demet tiyatro orda kalmalıydı bencede..

Ramize;
"İçim kıpır kıpır kaynıyo.. Mutluyum be!
Vaktiyle kızımla ikmizken,öyle korkuyordum ki ben yaşamaktan bir bilseniz...
Nasıl başederim ben bu dinya ile diyordum kimsem yok,yapayalnızım diyordum....."

Yapayalnız değilsiniz!

Bize uğraşmaktan hiç vazgeçmemeyi,karşılıksız sevemeyi cesareti,saf duygularında var olduğunu,umudunu hiç yitirmemeyi,değer verdiği şeyler uğruna yılmadan çalışmayı,aşkı,dostluğu siz öğettiniz unutulmuş değerleri siz bize hatırlattınız..

Siz ve değerli oyuncularımız,yapımcımız yönetmenimiz dizimizde emeği geçen herkese çok teşekkürler..Emin olun siz yalnız değilsiniz! Biz her zaman yanızdayız.

Sizi seviyoruz!

altına bir imza atayım canım izninle bende önce mücver abla sonra zeliha yenge ki bu diziyi izlerken bende şehir dışında okuyordum benimde bir zeliha yengem olamadı diye çok iç geçirirdm ve şimdide ramize ablaydı anneydi herkesi ayakta tutan hep güçlü gibi görünen ama aslında yıkılacak kadar narin hassas ramize annemiz valla çok seviyorum eskiden hep karıştırırdım soyadından dolayı omuydu değilmiydi heriki ismide tanırdım ama karıştırıyodum ama şimdi karştırmıyom:)
buarada meryemim bdt de oynuyor yine o çatlak ablamız olarak karşımızda onuda izliyom ama dediğin gibi eskiler olmadan eski tadıda alamıyoruz valla burhanın bile gelmesini istiyorum zabıta irfan roluyle benide ordakiler gibi deli, ederdi o rolle:img-yes:

erenalp_18
15-12-06, 11:34
evet ya o nasıl tokattı öyle resmen dersi verilebilecek bir oyunculuk örneğiydi

gulshahk
15-12-06, 13:17
mücver ablamız , ramizemiz. canımız, umut ışığımız , bi tanemiz, SENİ ÇOK SEVİYORUZ

sahracı
15-12-06, 13:23
mücver rolü zaten herhalde kimsenin şebnem hanım kadar iyi çıkaramayacağı bi roldü..o kadar bütünleşti ki onunla..hele kafasındaki o kuşlar filan hiç gözümün önünden gitmiyor :) iyi ki varsınız.. ya bu arada incigül'ü oynayan kişi saçlar açısından çok benziyo şebnem sönmeze gerçek kızı olabilir mi :):)

taz_35
15-12-06, 13:23
şebnem hanım genel kanı sizin bizim umut ışığımız olduğunuz yönünde ve bu çok doğru tam herşey bitti dediğimiz bir anda öyle bir mesaj yazdınız ki bize gerçekten umut ışığımız oldunuz
hani hastalar için bir deyim kullanılır yatağın demirine sıkısıkı tutunmak diye siz bize o demire tutunmak için güç verdiniz ve güçle sesimiz yükseldi eğer başarırsak bu sizin sayenizde olucaktır teşekkürler tekrar
benim mücver ablam zeliha yengem ramize annem oldunuz sizi o kadar benimsedik ki bizim ailemizden biriydiniz siz ve eminim burdaki herkes aynı şeyi düşünüyordur.
bu kadar güzel ve iyi olduğunuz için teşekkürler

flakesnow
15-12-06, 13:25
Diğer arkadaşlarım gibi ben de sizi çok seviyorum..oyunculuğunuzun harika olduğunu biliyordum da ne kadar samimi ve sevecen olduğunuzu da burada öğrenmiş oldum..sizi aramızda görmek yanımızda olduğunuzu bilmek çok güzel..siz sadece o lunaparktakilerin değil bizim de ramizemizsiniz..
İYİ Kİ VARSINIZ VE BİZİMLESİNİZ..

afterain
15-12-06, 14:18
Sizi çok seviyoruz iyi ki varsınız...

"biz"
15-12-06, 22:30
bahçenin birinde, güneşe sevdalı bir gündöndü yaşarmış. onun dibinde de gündöndüye sevdalı bir sarmaşık. gündöndünün gövdesine sımsıkı sarılır, yüzünü ona dönsün, onu sevsin diye umutla beklermiş. gündöndü ise her sabah güneş doğduğunda yüzünü sevdayla göğe çevirip hayran hayran güneşi seyredermiş. sarmaşıkçık çaresiz, daha bir sıkı sarılırmış gündöndüye. ama nafile, gündöndünün aklı güneşte. akşam olup da güneş battığında sevdiğini yitiren gündöndü boynunu büker, içine kapanır kalırmış üzüntüden. sarmaşık daha sıkı, daha sıkı yapışırmış o zaman. gelgelelim sabah olduğunda, gündöndünün yüzünü kendisine çevirmeyeceğini, günesle onun arasına giremeyeceğini bir daha anlarmış.
ama bir sabah, minik sarmaşık uyanınca ne görsün: ilk defa sevgili gündöndüsünün yüzü güneşe değil, kendine dönük. sevinçten az kalsın çığlık atacakmiş ki gündöndüsünün öldügünü anlamış. çünkü sarmaşık, sevdiğinin yüzünü kendisine çevirmek için onun gövdesine sarıldıkça, yavaş yavaş onu boğduğunu, öldürdüğünü hiç farketmemiş. gündöndü ölünce sarmaşığın sarılacağı bir sey de kalmamış. zamanla o da sararıp solmuş. sonra çiftçinin biri gelmiş, ikisini de bir kenara koparıp fırlatmış.

unutmuşum, sonra okudum bir yerlerde. iclal'e haydar'ı anlatmanın en güzel yolunu seçmişti zeliha. ramize'yse, rabia'ya gerçeği daha sert anlatmıştı. işte biz bu gibi bir sürü karakterin bir bedende can bulmasına "şebnem sönmez" diyoruz.

BERNA
16-12-06, 13:29
Yurtdisinda olmam nedeniyle son diziyi izleme sansim olmadi ancak Sebnem Sonmez'in oyunculugu ve sectigi projelerin hayatima etkisini tartisamam bile.

Onu once Bir Demet Tiyatro'da Mucver Abla olarak tanidim. Hayatinda en onemli onceligi ask olmus, aski gorunce kendini kaybeden, gururu falan herseyi bir kenara iten cok renkli bir kadin gorduk ekranda. Onu oyle sevdim ki yakin arkadaslarimla selamlasma seklim 'ta ta' oldu, hala da kullaniyorum. Iste bu yuzden yeni bolumlerde Sebnem Sonmez'in sahneleri benim icin bambaskaydi. Onu gorunce o kadar sevindim ve sonra anlattiklarina o kadar guldum ki, icimden sadece oyunculuga sapka cikarmak geldi, hatta sarki soylemek geldi 'ta ta ta..' diye. Bravo!!

Sonra benim icin yine efsane dizilerden biri olan Yedi Numara'da Zeliha Yenge olarak tanidim. Orada da Mucver Abla'nin kadersizliginden kurtulmus ve gercek aski bulmustu. Belki yine kadersizdi, cocugu olmuyordu ama Zeliha'nin icindeki yasama sevincini oyle guzel veriyordu ki Sebnem Hanim. O diziden de az repligini kullanmadim Sebnem Hanim'in, hele sevdasina Vahit'ine soyledigi baskasindan duysak belki de o kadar etkili olmayacak sozlere bayiliyordum ama yine de itiraf edeyim genelde en kotu ihtimalleri birararaya getirdigi senaryolari degistirip degistirip kullandim genelde kotumser kisileri guldurmek icin :)

Uzun lafin kisasi Sebnem Hanim sizi hep hayatimizi etkileyen ve hayata dair umut veren projelerde gormek bizi cok mutlu ediyor.
Sevgiyle kalin

elyz
16-12-06, 19:36
merhaba...Şebnem ablacım,bugün bi uğramak istedim..sanki burda olacakmışınız gibi:)insan sevdiği insanları hep arar ya,yanında olmak ister ya,onun için geldim buraya..sen forumda bizlerle oluyorsun zaten ,yine de burası senin yerin..ziyaret etmeden olmazdı...sevgiyle..

eylülekin
17-12-06, 13:50
Şebnem Hanımı İlk kez 7 Numara dizisinde gördüştüm.Çok sevmiştim."Kuzucuklarım piliçlerim" deyip etrafa ne saçıyordu..En son Erkekler Ağlamaz dizisinde gördüm.Ama o da bitmiş.:icon_sorr

BlackMamba
17-12-06, 14:51
şebnem hanım gruba eklediginiz resimler için cok tesekkurler..bundan sonra ufakta olsa her yaptıgınız işi koşa koşa görmeye gelecek çılgın ama sevgisi büyük bir kitleniz var..:img-wink:

onur29
18-12-06, 10:41
Kendisini yedi numarada tanımıştım zaten çok başarılı bi oyuncu olduğunu söylemeyegerek yok. Kendisi hep benim için özel olan dizilerde oynamıştır. Yedi numara, Bir demet tiyatro ve erkekler ağlamaz gerçektende kendisini nçok seviyorum ama yedi numaranın forumuna uğramaması beni üzüyo açıkçası

ülkü
20-12-06, 11:37
Şebnem Hanımı İlk kez 7 Numara dizisinde gördüştüm.Çok sevmiştim."Kuzucuklarım piliçlerim" deyip etrafa ne saçıyordu..En son Erkekler Ağlamaz dizisinde gördüm.Ama o da bitmiş.:icon_sorr
Bende şebnem hanımı 7 numarada izlemiştim.çok severek izliyordum özellikle şebnem hanıma bayılıyordum.onu böyle düzgün ve güzel işlerde görmek beni çok mutlu ediyor.Erkekler ağlamazdada çok seviyordum şebnem hanımı ama bitti:icon_sorr onun o güzel gülüşünden mahrum kaldık.tabi bir demet tiyatro var ama ben izlemiyorum atv'yi bu aralar...

şebnem hanım sizi çokkk seviyoruz.....:):img-wink:

ülkü
20-12-06, 11:48
http://www.oyunatolyesi.com/images/cimri/kadro/sebnem_sonmez.jpg

Türk_Jön
20-12-06, 12:00
Çok başarılı bir oyuncu "Dış Kapının Mandalları" dizisindede çok başarılıydı ama hiç bir zaman unutulmayacak karakteri ise Mücver Abla'dır

ülkü
20-12-06, 12:09
http://img272.imageshack.us/img272/4813/sebnemdonmezzz9uv6.jpg

http://img226.imageshack.us/img226/2665/sebnemdonmezzzkx2.jpg

http://img307.imageshack.us/img307/6669/sebnemdonmezzz1vp0.jpg

http://img170.imageshack.us/img170/8421/sebnemdonmezzz2di1.jpg

ülkü
20-12-06, 12:16
http://img214.imageshack.us/img214/2363/sebnemdonmezzz3tl8.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/1825/sebnemdonmezzz4jd0.jpg
http://img346.imageshack.us/img346/5995/sebnemdonmezzz5rf1.jpg
http://img250.imageshack.us/img250/4389/sebnemdonmezzz6va8.jpg

ülkü
20-12-06, 12:19
http://img305.imageshack.us/img305/5485/sebnemdonmezzz7nw1.jpg
http://img186.imageshack.us/img186/9643/sebnemdonmezzz8zp2.jpg
http://img84.imageshack.us/img84/1024/sebnemdonmezzz10ol0.jpg

meryemce84
22-12-06, 21:19
http://img223.imageshack.us/img223/9550/erkekleraglamaz1ul9.jpg
http://img146.imageshack.us/img146/774/erkekleraglamaz17ag9.jpg
http://img49.imageshack.us/img49/3122/eaglamaz28jl7.jpg
http://img277.imageshack.us/img277/4780/eaglamaaz4ij0.jpg
http://img120.imageshack.us/img120/8797/erkekleraglamaz11bd4ej0.jpg
http://img456.imageshack.us/img456/1318/ea287lamaz18fv6kf0.jpg

maison
25-12-06, 14:39
bende sebnem sönmezi yedi numarayla tanidim...süper oyuncu...bayiliyorum ona...:D... onu son olraka e.a.da ve bir demet tiyatroda izledim...:D:D:D

BlackMamba
27-12-06, 10:33
ne kadar sevdigimizi bir daha soylememe gerek yok ama sorularım var..eger cevap alabilirsem cok sevinecegim :img-wink:

1.Sinema filmlerinde cok fazla goremememizin ozel bir nedeni var mı?(BKM ile aile gibi oldugunuzu biliyoruz iyi bir kadroya sahip oldugunuz için mi baska yapımlarda yer almıyorsunuz yoksa daha sizi kesfedemediler mi?)
2.Bugune kadar calıstıgınız rol arkadaslarınızdan biriyle hic calısmakta gucluk cektiniz mi?(mesela cok guldugunuz bir kişi olabilir konsantre olamıyorsunuzdur ille de gecimsizlik olacak degil..)
3.Seyirciye bu kadar ulasmanın getirmiş oldugu artılar dısında eksileride var mı?(bu forumda fazlasıyla desifre oldunuz..)
4.Oyunculugunuzu bircok kişi biliyor,yazarlıgınızı ise bu site sayesinde ogrendik ve cok begendik..:good:
acaba bu konuda herhangi bir girisiminiz olacak mı?

valla bende soru cokta fazla da bunaltmayalım..

first lady
27-12-06, 11:11
rızi ana çok süperdi dün akşam bayıldımmmmmmmmmmm:img-hyste

meryemce84
27-12-06, 11:18
ne kadar sevdigimizi bir daha soylememe gerek yok ama sorularım var..eger cevap alabilirsem cok sevinecegim :img-wink:

1.Sinema filmlerinde cok fazla goremememizin ozel bir nedeni var mı?(BKM ile aile gibi oldugunuzu biliyoruz iyi bir kadroya sahip oldugunuz için mi baska yapımlarda yer almıyorsunuz yoksa daha sizi kesfedemediler mi?)
2.Bugune kadar calıstıgınız rol arkadaslarınızdan biriyle hic calısmakta gucluk cektiniz mi?(mesela cok guldugunuz bir kişi olabilir konsantre olamıyorsunuzdur ille de gecimsizlik olacak degil..)
3.Seyirciye bu kadar ulasmanın getirmiş oldugu artılar dısında eksileride var mı?(bu forumda fazlasıyla desifre oldunuz..)
4.Oyunculugunuzu bircok kişi biliyor,yazarlıgınızı ise bu site sayesinde ogrendik ve cok begendik..:good:

Vay be!Süpersin..:good: :happy0064
Ne kadar güzel sorular bunlar..
Sen bırak keratayı gazeteci ol canım..:img-hyste

Şebnem Hanım cevaplarınızı sabırsızlıkla bekliyorum..:img-wink:

savasava
27-12-06, 12:31

ah seyran ah
asıl sorular bulmuşsun sen öyle?
cevaplara geçeyim en iyisi
1 sinema filminde oynamayı her oyuncu en çok ister.
ben de çok isterim.üçüncü dünya ülkelerinde benim kategorimdeki kadınlar
ya 2-3. derece rollere uygun görülür ya da maalesef dizilere sıkıştırılır
çirkin-komik kadın ya da en iyi ihtimal karakter oyuncusu
bu ölçüde bile yazarlar kadın değil erkekten yana yapar tercihini
dolayısıyla beni iştahlandıracak iyi bir film önerisi alınca oynuyorum
bu da kırk yılda bir çıkıyor
2 anlaşamadığım bir sürü oyuncu oldu,oluyor.zorlanmak ne kelime karşı
karşıya zor durduğumuz insan sayısı az değil ama ben hallederim:img-wink:
iyisini de kötüsünü de
3 deşifre olmak mecburidir.sanatçı halktan kopuk olmaz.ben rahatsızlık
duymam.isteyerek kendimi deşifre ettim zaten.bir sıkıntım do olamaz.
olur ise çözülür problem değil.
4 yazarlığa gelince,buna yazarlık demeyelim istersen.sadece denemeler yapan
bir amatörüm.yazı değerlidir.herkesin eline düşmeyecek kadar.gelişmem
gerek bu yolda.belki birgün demlenebilirsem birşeyler düşünürüm.
ahret soruları için teşekkür ederim cadı seniiiiiiiiiiiiiii:good:

BlackMamba
27-12-06, 14:06
bende soru cok daha..muhabirlik degil ama fazla merak benimkisi ozelden de sorabilirdim ama gunde kac kez bir oyuncuyu forumda yakalayabiliriz ki??boyle mukemmel bir insanı herkes yakından tanısın isterim..keske kalemimde sizler kadar kuvvetli olsada daha neler sorabilsem..
ama yine cevaplarıyla soruları guzellestirmiş sebnem hanım tesekkur ediyorum kendisine..

savasava
27-12-06, 14:17
bende soru cok daha..muhabirlik degil ama fazla merak benimkisi ozelden de sorabilirdim ama gunde kac kez bir oyuncuyu forumda yakalayabiliriz ki??boyle mukemmel bir insanı herkes yakından tanısın isterim..keske kalemimde sizler kadar kuvvetli olsada daha neler sorabilsem..
ama yine cevaplarıyla soruları guzellestirmiş sebnem hanım tesekkur ediyorum kendisine..

her zaman cevaplarım sorularını(-zı)
teşekkür bana ait
ama sana (size) bir tüyo; bu kadar övülünce her sanatçı -insan olduğu için- sahi sanabilir övgüdeki sıfatları
insanın değeri karşısındakine verdiği değerle ölçülür sadece
çok değerliysem,size verdğim kıymettendir
öperim gözlerinizdenbye

BlackMamba
27-12-06, 14:37
her zaman cevaplarım sorularını(-zı)
teşekkür bana ait
ama sana (size) bir tüyo; bu kadar övülünce her sanatçı -insan olduğu için- sahi sanabilir övgüdeki sıfatları
insanın değeri karşısındakine verdiği değerle ölçülür sadece
çok değerliysem,size verdğim kıymettendir
öperim gözlerinizdenbye

ablacım sen bu forumun en hızlı cevap yazanlarından oldun cıktın..ne zaman gordun de cevap yazdın??
daha oncede dedigim gibi keske kalemim kuvvetli olsada daha iyi seyler yazabilsem inanıp inanmamak sizin tasarrufunuzda :img-wink:

bir soru daha sorabilirmiyim?

şivesini iyi yaptıgınız bir yoremiz var mı?
boyle konusulan bir dizide oynamak oyunculuk olarak zor mu olur?(zerrin hanım bu konuda muhtesem..onada sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum sizin aracılıgınzla!!)
Bu tarz bir projede yer almak istermisiniz?

geri cevridiginize pişman oldugunuz bir rol oldu mu?ya da oynadığınıza?
(bu da bonus soru oldu:img-wink: )

savasava
27-12-06, 14:53
şiveee
antakyalıyım en iyi orayı bilirim,
rol gerektirirse her diyalekti yapabilirim.
zerrin abla ya selamlarını ileteceğim bu arada
şive konuşmak incelikli ve zordur.
yabancı bir dil öğrenmeye benzer tam da.
bütün oyuncuların eşit düzeyde olabileceğini görürsem seve seve oynarım
diyalekt çok sıcak gelir insana çünkü.
geri çevirdiğim hiçbirşeyden pişman değilim.
ama oynadığıma üzüldüğüm birşeyler var.
biri de erkekler ağlamaz.
hevesim kursağımda kaldı diye sanırım.

elyz
27-12-06, 14:54
merhabaa Şebnem ablacım.aslında Şebnem hanım demeliyim ..ayıp etmiyorum dimi?
bende bişey sorsm?
Ankaraya gelecekmisiniz?hani iptal olmuştuya...

sizinle yüz yüze tanışmak çok isterim herkes gibi bende:)

BlackMamba
27-12-06, 14:56
şiveee
antakyalıyım en iyi orayı bilirim,
rol gerektirirse her diyalekti yapabilirim.
zerrin abla ya selamlarını ileteceğim bu arada
şive konuşmak incelikli ve zordur.
yabancı bir dil öğrenmeye benzer tam da.
bütün oyuncuların eşit düzeyde olabileceğini görürsem seve seve oynarım
diyalekt çok sıcak gelir insana çünkü.
geri çevirdiğim hiçbirşeyden pişman değilim.
ama oynadığıma üzüldüğüm birşeyler var.
biri de erkekler ağlamaz.
hevesim kursağımda kaldı diye sanırım.

Erkekler Ağlamaz sizi bize getirdi ama..yine de pişmanmısınız..:sad53:
daha atılacak tokatlar vardı o dizide
yarıda kalmasına bizde uzulduk..
rabia..gokhan..

yuzsuzlugume bakarmısınız??şimdi cevap verdiniz ya bunlar da devamı olsun bakalım..
-Beğenerek izlediğiniz bir oyuncu var mı?(oynadığı bütün filmleri izlerim dediğiniz..)
-İlerde çok daha iyi işler yapacak dediğiniz bir oyuncu adayınız var mı?
-İyi bir televizyon izleyicisi olduğunuz söylenebilir mi?İzlediğiniz dizi/diziler var mı?
-Birlikte çalışmak istediğiniz bir yönetmen var ı?
-Künefe yemek için ne zaman Antakya'ya gideceğiz?

savasava
28-12-06, 12:01
artık iyice ayşe arman oldun sen sanırım
ayşeciğim;
sorularına yanıt vermeye çalışayım
şöyle ki:
1 beğenerek izlediğim bir oyuncu yok çok oyuncu var
sayalım adlarını Barbara Streisand,Kate Winslett,Susan Sarandon;Anette Bening,Whoopy Goldberg,Meryl Streep,Faye Dunaway,John Malkowitch,Laurence Fishbourne,Dustin HoffmannJohn Torturro
bu isimlere daha çoook ek yapılır mesela hemen Francis McDormant ı neden yazmadığımı düşündüm
2 soyadını unuttum ama galiba ünlü idi soyadı Onur Ünlü,evet evet.işte bu çocuğumuz çoook yetenekli.Fırat Tanış da öyle.
3 kimler kimler var bir bilsen...Yavuz Turgul,Zeki Demirkubuz,öldü ama Godard,
Martin Scorsese,Woddy Allen
e napalım,imkansızı düşlemeli ki hayatın tadı olsun değil mi ama?
4 temmuzun 15 ine ne dersin? ;)

savasava
28-12-06, 12:03
merhabaa Şebnem ablacım.aslında Şebnem hanım demeliyim ..ayıp etmiyorum dimi?
bende bişey sorsm?
Ankaraya gelecekmisiniz?hani iptal olmuştuya...

sizinle yüz yüze tanışmak çok isterim herkes gibi bende:)

tbii ki abla diyebilirsin
sevinirim hatta
ankara ya geleceğim bebeğim ama zamnı bilmiyorum şimdi
kesinleşince hemen haber veririm
tamam mı fıstık?

BlackMamba
28-12-06, 12:07
artık iyice ayşe arman oldun sen sanırım
ayşeciğim;
sorularına yanıt vermeye çalışayım
şöyle ki:
1 beğenerek izlediğim bir oyuncu yok çok oyuncu var
sayalım adlarını Barbara Streisand,Kate Winslett,Susan Sarandon;Anette Bening,Whoopy Goldberg,Meryl Streep,Faye Dunaway,John Malkowitch,Laurence Fishbourne,Dustin HoffmannJohn Torturro
bu isimlere daha çoook ek yapılır mesela hemen Francis McDormant ı neden yazmadığımı düşündüm
2 soyadını unuttum ama galiba ünlü idi soyadı Onur Ünlü,evet evet.işte bu çocuğumuz çoook yetenekli.Fırat Tanış da öyle.
3 kimler kimler var bir bilsen...Yavuz Turgul,Zeki Demirkubuz,öldü ama Godard,
Martin Scorsese,Woddy Allen
e napalım,imkansızı düşlemeli ki hayatın tadı olsun değil mi ama?
4 temmuzun 15 ine ne dersin? ;)

kunefe için her tarih uyar..(mersinde yedigimize bayılmıstım bir de antakya'da ye dediler..)ayrıca temmuz 15 benim içinde cok ozel bir tarih iyi olur :)

baska da bir sey sormayacagım gonlunuzu ferah tutun..
ayrıca ayse arman olsaydımgundeme dusecek bomba gibi bir soru bulurdum..
Aslında aklımdan gecmedi degil ama burası yeri degil diye sormuyorum ama elbet birgun yeri ve zamanı gelecek oyle kolay kolay kurtulamıyacaksın anne..

elyz
28-12-06, 19:30
sevinirim hatta
tamam mı fıstık?

teşekkür ederim..umarım gelirsiniz çok isterim..
Şebnem ablacım:)

arzumms
29-12-06, 02:43
Şebnem hanım cevaplarınızı okudumda BlackMamba'nın (Ayşe Arman mı demeliydim-pardon:img-grin2 ) sorularına eksik cevap verdiğinizi farkettim.
"-İyi bir televizyon izleyicisi olduğunuz söylenebilir mi?İzlediğiniz dizi/diziler var mı?"

Acaba cevap vermek istememenizden mi yoksa atladığınızdan mı?

Bende soru ekleyebilir miyim? Evet kabul ederek soruyorum, değilse zaten avukatınızı arama ya da sessiz kalma hakkınızı kullanabilirsiniz.:img-grin2

*Yeni tiyatro çalışmanız ne zaman, İzmir'e yolu düşer mi?

*Erkekler Ağlamaz'ın zamansız bitişinden sonra rol seçerken nelere dikkat edeceksiniz?

*Birde alakasız olacak ama yakın zamanda çalıştığınız için sormak istiyorum. Öncelikle oyunculuğunu çok beğenerek izlediğimi söyleyerek, Demet Evgar'la ilgili iki zıt görüş var. Biri çok ukala, kendini beğenmiş diğeri ve tam zıttı sıcak bir insan olduğu... Sizin düşünceniz?

savasava
29-12-06, 18:53
Şebnem hanım cevaplarınızı okudumda BlackMamba'nın (Ayşe Arman mı demeliydim-pardon:img-grin2 ) sorularına eksik cevap verdiğinizi farkettim.
"-İyi bir televizyon izleyicisi olduğunuz söylenebilir mi?İzlediğiniz dizi/diziler var mı?"

Acaba cevap vermek istememenizden mi yoksa atladığınızdan mı?

Bende soru ekleyebilir miyim? Evet kabul ederek soruyorum, değilse zaten avukatınızı arama ya da sessiz kalma hakkınızı kullanabilirsiniz.:img-grin2

*Yeni tiyatro çalışmanız ne zaman, İzmir'e yolu düşer mi?

*Erkekler Ağlamaz'ın zamansız bitişinden sonra rol seçerken nelere dikkat edeceksiniz?

*Birde alakasız olacak ama yakın zamanda çalıştığınız için sormak istiyorum. Öncelikle oyunculuğunu çok beğenerek izlediğimi söyleyerek, Demet Evgar'la ilgili iki zıt görüş var. Biri çok ukala, kendini beğenmiş diğeri ve tam zıttı sıcak bir insan olduğu... Sizin düşünceniz?

vallahi iyi bir tv izleyicisi değilim hatta tv izleyicisi değilim
soruyu atlamışım bile anla artık :)
yazın izmir e turne planımız var,izmir siz olmaz
erkekler ağlamaz dan önce nasıl seçiyorsam,yine öyle olacak
hikaye,yazarı,yönetmeni,oyuncular herşey ..her zaman ne kadar önemli olduysa yine aynı önemde olacak
son sorunu beğenmedim
o bir oyuncu
seyirci neden oyuncuların kişiliğiyle ilgili yorum yapyor sence hiçbirimizi tanımadan?
oyuncu oyuncudur
işini beğeniyorsanız izler,tersiyse izlemezsiniz bu kadar
bir rol arkadaşımı bana kişilik olarak sormanız da kibar bir davranış olamaz.
çünkü ben arkadaşımı hiç tanımadığım birine açıklar mıyım?
yapmayın!
magazinel bir gençlik istemiyorum ben.
nasıl siz temiz ekran istiyorsanız,ben de işimdeki titiz isteklerimi seyirciye de şart kılıyorum.
sevgilerimle.
izmir de görüşmek ümidiyle.

BlackMamba
29-12-06, 19:04
vallahi iyi bir tv izleyicisi değilim hatta tv izleyicisi değilim
soruyu atlamışım bile anla artık :)
yazın izmir e turne planımız var,izmir siz olmaz
erkekler ağlamaz dan önce nasıl seçiyorsam,yine öyle olacak
hikaye,yazarı,yönetmeni,oyuncular herşey ..her zaman ne kadar önemli olduysa yine aynı önemde olacak
son sorunu beğenmedim
o bir oyuncu
seyirci neden oyuncuların kişiliğiyle ilgili yorum yapyor sence hiçbirimizi tanımadan?
oyuncu oyuncudur
yapmayın!
nasıl siz temiz ekran istiyorsanız,ben de işimdeki titiz isteklerimi seyirciye de şart kılıyorum.
sevgilerimle.

annem ben seni coktan tanımısım!!bu soruyu cevaplamayacagını anlatmaya calıstım ama anlamadı..
ama su konuya da bir acıklık getireyim istedim bir kalemde harcamayayım kardesimi..bu dizi basladıktan sonra tandıgımız Demet Evgar'ın forumunda Demet Hanım için kim kotu soz yazsa ilk biz dikildik karsılarına tam da bahsettiginiz titizlendiginiz bu konu hakkında..
kardesimde yanlıs yer ve zamanda yanlıs soruyu sorarak çizgiyi aştı biraz
ama siz cevaplamayarak gozumde bir kez daha devleştiniz helal olsun diyorum bir kez daha!!!

arzumms
29-12-06, 22:12
son sorunu beğenmedim
o bir oyuncu
oyuncu oyuncudur
yapmayın!
sevgilerimle.

Aslında bende beğenmedim. Ama kendisinin forumunu o kadar boş ve yazanlarında yarısı kişiliği ile ilgili olumsuz şeyler yazınca kendimi sorgulamaya başladım. Yoksa yaptığı işlerin takipçisiyim zaten. Sadece konu Demet hanım değil diğer oyuncularda benim için aynı derece önemli ve haklarında olumsuz birşey yazıldığında kendimi tutamıyorum. Eleştiriler yaptığı işi aşıp kişiliğine varınca çileden çıkıyorum.
Ancak dediğim gibi birçok kişi bunu dile getirince kendimi sorgulamaya başlayıp saygısızlık ettim sanırım, özür dilerim...
Magazinle uzaktan yakından ilgim yoktur ancak benim gözümdeki imajının bozulmasını istemem. Magazine konu olabilecek bu iddaalar rahatsız etti ama haklısınız beni çokta ilgilendirmemeli...

İnşallah allah bir aksilik çıkartmazsa İzmir'deki oyununuza geleceğim.

meryemce84
29-12-06, 22:21
sevinirim hatta
tamam mı fıstık?

Evet Şebnem Hanım inşallah görebilirim sizi.
Gelmenizi dört gözle bekliyorum.
Gelirken oyununuzuda getirirseniz seviniriz.:happy0064
Turneye mi geleceksiniz yoksa?

Seyran ve Sercan ne güzel sorular sordular size öyle..
Bende beğendiniz Türk aktör ve aktristleri merak ettim?
Hep yabancıları saymışsınız ama..:img-wink:

Şuanda yada mesleğe ilk başladığız yıllarda kendinize örnek aldığınız tiyatrocu yada sinemacı var mı ?

Sinema demişken sizi inşallah başrolünü oynadığız güzel bir filmde seyretme şansına erişiriz..

Saygılar..

savasava
29-12-06, 23:09
Evet Şebnem Hanım inşallah görebilirim sizi.
Gelmenizi dört gözle bekliyorum.
Gelirken oyununuzuda getirirseniz seviniriz.:happy0064
Turneye mi geleceksiniz yoksa?

Seyran ve Sercan ne güzel sorular sordular size öyle..
Bende beğendiniz Türk aktör ve aktristleri merak ettim?
Hep yabancıları saymışsınız ama..:img-wink:

Şuanda yada mesleğe ilk başladığız yıllarda kendinize örnek aldığınız tiyatrocu yada sinemacı var mı ?

Sinema demişken sizi inşallah başrolünü oynadığız güzel bir filmde seyretme şansına erişiriz..

Saygılar..

turne değil bir arkadaşımı ziyaret etmek için geleceğim ankara ya
keşke oyunu da getirebilseydim ama bitti
türk oyuncuları unutmadım o sorudayanlış hatırlamıyorsam örnek aldığınız oyuncular denmişti.
türk oyuncular da var çok çok çok iyi
sayalım bakalım
tomris incer,tilbe saran,demet akbağ,leman çıdamlı,yıldız hocam,demet evgar,laçin ceylan,macide tanır,perran kutman,güneş berberoğlu
ekrem bora,müşfik hocam,ali sürmeli,olgun şimşek,erkan can,taner birsel,fikret kuşkan,onur ünlü,settar tanrıöğen,şener şen
iki kategoride de 10 kişi yazdım
daha da eklenebilir
mesleğe başlamazdan evvel shirley mclane idi yıldızım,başlarken yıldız kenter oldu,devamında çoğaldı idollerim ne mutlu
benim için dileğine de çok teşekkür ederim

meryemce84
30-12-06, 00:31
türk oyuncuları unutmadım o sorudayanlış hatırlamıyorsam örnek aldığınız oyuncular denmişti.
sayalım bakalım
tomris incer,tilbe saran,demet akbağ,leman çıdamlı,yıldız hocam,demet evgar,laçin ceylan,macide tanır,perran kutman,güneş berberoğlu
ekrem bora,müşfik hocam,ali sürmeli,olgun şimşek,erkan can,taner birsel,fikret kuşkan,onur ünlü,settar tanrıöğen,şener şeniki kategoride de 10 kişi yazdım
daha da eklenebilir
mesleğe başlamazdan evvel shirley mclane idi yıldızım,başlarken yıldız kenter oldu,devamında çoğaldı idollerim ne mutlu

Cevaplarınız için çok teşekkürler.:img-wink:
Saydığınız oyuncuları bende çok seviyorum..:happy0064

BlackMamba
30-12-06, 08:02
sayalım bakalım
ekrem bora,müşfik hocam,ali sürmeli,olgun şimşek,erkan can,taner birsel,fikret kuşkan,onur ünlü,settar tanrıöğen,şener şen
iki kategoride de 10 kişi yazdım
daha da eklenebilir

-Oyununuza konsantre olabilmek için çalışma ortamının disiplinli olmasını mı yoksa şen şakrak (olması gereken disiplin dahilinde eglenildigi bir ortam)olmasını mı tercih edersiniz?ya da soyle sorayım rolunuze burunebilmek için ortam onemli mi yoksa hic fark etmez bir kere rolumu benimsediysem her ortamda oynayabilirim dermisiniz?
-Bugunku Şebnem Sönmez olmanızda sizin elinizden tutan ya da size ışık tutan kim oldu?"Çocuğum sen cok yeteneklisin gel seni tiyatrocu yapalım.." diyen bir hoca mı yoksa potansiyelinizi fark eden aile bireyleri mi?
(sanırım sorumun özü;kime özendiniz de bu işlere bulaştınız??:img-hyste)

savasava
31-12-06, 01:21
-Oyununuza konsantre olabilmek için çalışma ortamının disiplinli olmasını mı yoksa şen şakrak (olması gereken disiplin dahilinde eglenildigi bir ortam)olmasını mı tercih edersiniz?ya da soyle sorayım rolunuze burunebilmek için ortam onemli mi yoksa hic fark etmez bir kere rolumu benimsediysem her ortamda oynayabilirim dermisiniz?
-Bugunku Şebnem Sönmez olmanızda sizin elinizden tutan ya da size ışık tutan kim oldu?"Çocuğum sen cok yeteneklisin gel seni tiyatrocu yapalım.." diyen bir hoca mı yoksa potansiyelinizi fark eden aile bireyleri mi?
(sanırım sorumun özü;kime özendiniz de bu işlere bulaştınız??:img-hyste)

ne kadar önemli bir soru bu farkındasın biliyorum
yani ilk soru
uzun cevap sıkmasın hemen kısaltmaya çalışayım bakalıııımmmmmmmmmmm
hmmmm
konsantre problemim var
uyku problemim gibi
uykuya geçmekte zorlanıyorum ama uyuyabildiğimde 4 sa bana yeter
konsantre olmakta güçlük çekiyorum başlarken fakat disiplinli olduğum için iyi hallediyorum,bu evreyi bozan her ür dış etkene de sinirleniyorum
eğlenmek mükemmel sonuçtur bizim alanımızda
ilirsem ki herkes işine kafayı takmış ve sadece onu düşünüyor,herşeye evet derim
efendim,gelelim 2. soruya
beni bu konuda zehirleyenim bol
lise edebiyat öğretmenim ece tuncay,arkadaşlarım,kendi kendimi yakmaya çalışan ruhum vs.:img-hyste
ancak kime özendin dersen ... hmm... bilemiyorum bunu gerçekten
oyuncu olmanın kendisine sanırım
biri değil yani
oldu mu ayşe'm ? :happy0064

elyz
31-12-06, 01:32
şebnem ablacım..
nice mutlu yıllara....nice mutlu bayramlara..
sizi çookk seviyorum...
hep böyle kalın..
sevgiyle..bye

BlackMamba
31-12-06, 07:25
ne kadar önemli bir soru bu farkındasın biliyorum
yani ilk soru
uzun cevap sıkmasın hemen kısaltmaya çalışayım bakalıııımmmmmmmmmmm
hmmmm
konsantre problemim var
uyku problemim gibi
uykuya geçmekte zorlanıyorum ama uyuyabildiğimde 4 sa bana yeter
konsantre olmakta güçlük çekiyorum başlarken fakat disiplinli olduğum için iyi hallediyorum,bu evreyi bozan her tür dış etkene de sinirleniyorum
eğlenmek mükemmel sonuçtur bizim alanımızda
bilirsem ki herkes işine kafayı takmış ve sadece onu düşünüyor,herşeye evet derim
efendim,gelelim 2. soruya
beni bu konuda zehirleyenim bol
lise edebiyat öğretmenim ece tuncay,arkadaşlarım,kendi kendimi yakmaya çalışan ruhum vs.:img-hyste
ancak kime özendin dersen ... hmm... bilemiyorum bunu gerçekten
oyuncu olmanın kendisine sanırım
biri değil yani
oldu mu ayşe'm ? :happy0064

son dönem sinema filmleri içinde psikolojik gerilim türü pek revaçta..
Siz bugüne kadar genellikle belli tarz rollerde karşımıza çıktınız..
Böyle bir filmde oynamak istermiydiniz?
(Bu tarz filmler oyuncuyu zorlar cok isterim dediğinizi duyar gibiyim..kendim sordum kendim cevapladım..siz bunu görmezden gelin.ben biraz çalışayım sonra sorayım..:img-hyste)

meryemce84
31-12-06, 11:58
Şebnem Hanım yeni yılın size sağlık huzur mutluluk ve başarı getirmesi ve Nice bayramlarda nice yıllarda birlikte olmamız dileğiyle...
Sizi çok seviyorum..
Kınalı Kuzunuz Meryem..

---
Not:Seyramcım canım sen dediğim gibi hocalığı bırak gazeteci ol .:img-hyste Sen sizde soru sorun diyorsun ama senin soruların yanında bizimkiler soru bile değil..:img-pilot

BlackMamba
31-12-06, 13:46
Not:Seyrancım canım sen dediğim gibi hocalığı bırak gazeteci ol .:img-hyste Sen sizde soru sorun diyorsun ama senin soruların yanında bizimkiler soru bile değil..:img-pilot

iyi de ben cok meraklı gozukuyorum sonra..dayağıda ben yiyeceğim..
Hadi kınalı kuzusu sende sor bakalım..(var zaten biraz muhabirlik caktırma..)siz hiç mi merak etmiyorsunuz??

Bak bir soru daha..
Bu kadar sizi seven kişilere ulaşmanız hayatınızda hiç olumlu şekilde yansıdımı?(bizden öncede renkli bir karakterdiniz ona eminim!!)
Bizim için deli olmamızdan başka diyecek sözünüz var mı??
(eh biraz motive işimize yarar yine kampanyalara başlıyacağız ya..)

savasava
31-12-06, 13:50
son dönem sinema filmleri içinde psikolojik gerilim türü pek revaçta..
Siz bugüne kadar genellikle belli tarz rollerde karşımıza çıktınız..
Böyle bir filmde oynamak istermiydiniz?
(Bu tarz filmler oyuncuyu zorlar cok isterim dediğinizi duyar gibiyim..kendim sordum kendim cevapladım..siz bunu görmezden gelin.ben biraz çalışayım sonra sorayım..:img-hyste)

ama hakikaten canalıcı yerden geliyor sorular
cevabı,verdiğin cevapla aynı değil ama :img-wink:
bir oyuncu olarak,her karakteri canlandırabileceğimi düşünüyorum
bu kibir değil,bütün oyuncular böyle düşünür
düşünmeyenler,yapımcılar,yönetmenler ve alıştığını illa ki isteyen seyirciler
tarz ya da konu seçmek istemem
daha önce de açıklamıştım,
kadro ve hikaye sağlamsa ben de sağlam olurum
yeter ki sıkı işleyen bir örgü olsun ben ,kendime yakın,kendimden uzak her türlü rolü-tarzı denemek için gönüllüyüm
gerilim ve psikolojiye gelinceeeeeeeeee
ikisi de bende fazlasıyla mevcut :img-hyste

savasava
31-12-06, 13:59
iyi de ben cok meraklı gozukuyorum sonra..dayağıda ben yiyeceğim..
Hadi kınalı kuzusu sende sor bakalım..(var zaten biraz muhabirlik caktırma..)siz hiç mi merak etmiyorsunuz??

Bak bir soru daha..
Bu kadar sizi seven kişilere ulaşmanız hayatınızda hiç olumlu şekilde yansıdımı?(bizden öncede renkli bir karakterdiniz ona eminim!!)
Bizim için deli olmamızdan başka diyecek sözünüz var mı??
(eh biraz motive işimize yarar yine kampanyalara başlıyacağız ya..)

dayak mayak yemeyeceksin
ama forum diyaloga döndü
sadece sen merak ediyorsan biz seninle mailleşelim bari
bu sözüm sana gibi ama değil
kızım sana söylüyorum,gelinlerim anlamıştır
sorunun balı sizin dudaklarınıza yapışık :img-hyste ama cevap şarttır
internet ortamında ilk kez beni tanıyıp sevenlerle(yani öyle sanıyorum) buluştum
daha önce hep canlı karşılaşmalar oldu ve devamı gelmedi elbette
burada müthiş bir coşkuyu,sevecenliği,hem samimi hem mesafeli duruşu uzun süre sürdürmek günümü ve yarınki günlerimi ışıl ışıl ışıldattı
herkese buradaki bağdan ve sizlerden sözediyorum
delisiniz
delisiniz
delisiniz
ben kendimi akıllı sanıp size aklım sıra akıl veriyorum
ama verdiğim akıllar ortada
iyice delirdiniz
hep böyle kalın
diyorum ya bazan;
allah yolunuzu açık
aklınızı kaçık etsin diye :img-hyste
daha da delirin inşallah
sizin gibi doğru yerden kuvvet alan deli-kanlılar az bulunur

elyz
31-12-06, 15:13
Şebnem ablacım
sizde deli gibi bi şeyin peşinden koştunuzmu hiç?
bu bi sanatçı olabilir bi iş olabilir herhangi bişey..delice bağlandığınız ve bırakmak istemediğiniz bi şey oldumu hiç hayatınızda?
olduysa ne yaptınız nası bi mücadele verdiniz?
:)teşekkürler..

BlackMamba
31-12-06, 15:24
internet ortamında ilk kez beni tanıyıp sevenlerle(yani öyle sanıyorum) buluştum

şartlar ancak olgunlaşmış bu da bizim ve sizin şanssızlığınız ne diyeyim..
yoksa biz 7 Numara ile zaten fanatiğiniz olmuştuk..size ulaşıp böyle sıcak geri dönüşüm alabileceğimizi nereden bilelim??

dayak mayak yemeyeceksin

ilerde yapacaklarımın sonunun bu şekilde bitmeyecek olması için bunu bir söz kabul ediyorum..

eee dayanamadım yine soracağım ben!!!isterseniz ozelden cevaplayın:good:

Biraz da tiyatrolardan soralım :)

Genellikle komedi oyuncularının oldugu bir kadroya sahip olan BKM'de oynuyorsunuz..(Demet Akbağ,Sinan Bengier,Zerrin Sümer..vb)

Turnede/sahnede başınıza gelen bizlerlede paylaşabileceğiniz bir anınız var mı?
hemen ben iki tane ornek vereyim..İzmir'de bir oyunda sahneye gelen bir kelebek oyuncuyu (yanlıs hatırlamıyorsam Nilgun Belgun'dü) cok zor durumda bırakmıstı..bir yandan rolune devam ederken bir yandan da kelebekten kurtulmaya calısıyordu :img-hyste
Levent Kırca'da oyuna gec gelen saygısız seyircileri once azarlayıp sonra da oyuna yeniden başlamıştı!!
Diyolaog olarak gelişen sorularım artık monolog olmaya başladı!!kendim soruyorum kendim cevaplıyorum:icon_whis
Sahnedeyken birbirinize yaptığınız şakalar oluyor mu?

yabancı filmlerden sorayım bir tane de...
begendiginiz bir film var mı ya da şu rolü ben oynasaydım keske dediginiz bir film var mı?

savasava
31-12-06, 17:42
Şebnem ablacım
sizde deli gibi bi şeyin peşinden koştunuzmu hiç?
bu bi sanatçı olabilir bi iş olabilir herhangi bişey..delice bağlandığınız ve bırakmak istemediğiniz bi şey oldumu hiç hayatınızda?
olduysa ne yaptınız nası bi mücadele verdiniz?
:)teşekkürler..

elif'im;
koyu koyu yazdığın deli kelimesinin tüm koyuluğunda yaptığım tek birşey var hayatımda :
16 yaşımdayken karar verdiğimde oyuncu olmaya,beni tiyatroyla tanıştıran ve başlatan babam kesinlikle karşı çıktı bu kararıma.
bu benim için anlaşılabilir birşey değildi,dedim ye o başlattı ama o engel oldu.
bu durumu anlamak imkansızdı benim için.
ve hayatımda hayır demeyeceğim tek insan da babamdı.
ruhum tam bir çapraza girdi ve büyük bir adım atmam gerekti.
tiyatroyda direttim.
babam da beni evlatlıktan reddetti ve ben sokakta kaldım.
çok üzücü zamanlar geçirdik ailecek tahmin edersin.
2 sene bu halde geçti.
babamın kalp rahatsızlığına da ben sebep olunca daha fazla dayanamadım ve döndüm evimize.
ama ne çare mutlu da olamadım.(dık)
derken yine gizli gizli devam etmeye başladım tiyatroya ve tabii ki yalanlarla
birdenbire mutluluk rüzgarları esti ailede ben gizli mutluluk yaşadığım için.
ben bu sefer kendime yediremedim bu yalanlarla insanları mutlu etmeyi ve çıkıp babamın karşısına herşeyi açık seçik anlattım.
bu kez iyice yüreğine iniyordu adamcağızın.
ama ben de kararlıydım ve yolumdan ASLA dönmeyeceğime yeminliydim.
babam yenik düştü ve bana konservatuvara girme şartını koydu.
sonrası daha da delilik 4. girişimde kazanana kadar ben vazgeçmeye doğru gidiyordum ki; babacığım şunu dedi "sen bu yola nasıl başkoydun unuttun mu? en sevdiğinin acısını bile yolunun üstüne koydun.kendine inancın yoksa benim de sana yok.bütün bunları boşuna yaşamışız derim."
ve
kazandım.
iyi ki babam engel olmuş,değil mi?
engel de o amaç da.
kimi zaman hedefe enyakınken çıkar en büyük engel.
ve bu engel insanın kendisinden başka birşey değildir.

gulshahk
31-12-06, 17:44
şebnem ablaaaa
yakaladım sizi bayramınız mübarek olsun öpüyorum ellerinizden
yeni yılınız da gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun
veee hep bizimle olun seviyorum siziiii

anything
31-12-06, 17:46
Şebnem Hanımmmmmmmmm
Bayramınız ve yeni yılınız kutlu olsun..... Sizi çok seviyoruz...:love05:

anything
31-12-06, 17:48
Arkadaşlar erkekler ağlamaz forumunda yeni yıl hediyeniz var... sizin için hazırladım bakarsanız sevinirim... Elif özellikle de sen...:)

elyz
31-12-06, 17:54
elif'im;
koyu koyu yazdığın deli kelimesinin tüm koyuluğunda yaptığım tek birşey var hayatımda :
16 yaşımdayken karar verdiğimde oyuncu olmaya,beni tiyatroyla tanıştıran ve başlatan babam kesinlikle karşı çıktı bu kararıma.
bu benim için anlaşılabilir birşey değildi,dedim ye o başlattı ama o engel oldu.
bu durumu anlamak imkansızdı benim için.
ve hayatımda hayır demeyeceğim tek insan da babamdı.
ruhum tam bir çapraza girdi ve büyük bir adım atmam gerekti.
tiyatroyda direttim.
babam da beni evlatlıktan reddetti ve ben sokakta kaldım.
çok üzücü zamanlar geçirdik ailecek tahmin edersin.
2 sene bu halde geçti.
babamın kalp rahatsızlığına da ben sebep olunca daha fazla dayanamadım ve döndüm evimize.
ama ne çare mutlu da olamadım.(dık)
derken yine gizli gizli devam etmeye başladım tiyatroya ve tabii ki yalanlarla
birdenbire mutluluk rüzgarları esti ailede ben gizli mutluluk yaşadığım için.
ben bu sefer kendime yediremedim bu yalanlarla insanları mutlu etmeyi ve çıkıp babamın karşısına herşeyi açık seçik anlattım.
bu kez iyice yüreğine iniyordu adamcağızın.
ama ben de kararlıydım ve yolumdan ASLA dönmeyeceğime yeminliydim.
babam yenik düştü ve bana konservatuvara girme şartını koydu.
sonrası daha da delilik 4. girişimde kazanana kadar ben vazgeçmeye doğru gidiyordum ki; babacığım şunu dedi "sen bu yola nasıl başkoydun unuttun mu? en sevdiğinin acısını bile yolunun üstüne koydun.kendine inancın yoksa benim de sana yok.bütün bunları boşuna yaşamışız derim."
ve
kazandım.
iyi ki babam engel olmuş,değil mi?
engel de o amaç da.
kimi zaman hedefe enyakınken çıkar en büyük engel.
ve bu engel insanın kendisinden başka birşey değildir.

teşekkür ederiimm:)okurken "aaa" diyerek okudum..şaşırdım yani..gerçekten kararlıymışsınız...gerçekten istemişsiniz..bi yola başkoyunca engeller hep çıkıyo değilmi?ama engeller olmadanda olmuyo galiba..hani daha bi yüreklendiriyo..tabii bi şeyi gerçekten istiyorsan geçerli bu durum..

Hayatınızda yaşamış olduğunuz o dönem gözümde canlandı sanki..size biraz daha yaklaşıyoruz bu samimi cevaplarınızla..teşekkürler..bizleri de hayatınıza dahil ettiğiniz için..:)

savasava
31-12-06, 18:00
seyranım,
delibozuğum benim,canım kızım,melegim,koçum,tatlı cadım
sen sorarsın da ben susar mıyım?
komik anı iste yeter ki!
dolu var,dolu..
en komiği şudur ama:
sen hiç ateş böceği gördün mü oynuyoruz izmir fuar açık havada
ve tabii mikrofonla
hepimiz bir diğerimizle paylaşıyor tlf u
zerrin abla (sümer) caner den alıyor (alkaya-kudbettin)
ve caner,2. sahnede kolu kırık bir öğretmeni oynuyor.
1. sahnede normal,2. sahnesinde gülseren den (demet akbağ) dayak yemiş,kolu kırılmış , gülseren i babasına (salih kalyon) şikayet ediyor.
sahne bitiminde de zerrin ablaya mikrofon verecek.
kulisteyiz,canerlerin sahnesi bitti,zerrin abla caner in çıkışında bekliyor.
ve birdenbire kolunu görüp diyor ki:
zerrin : oğlum,caner n'oldu koluna ? (bütün paniğiyle)
caner : abla,oyun için! (bütün şaşkınlığıyla)
zerrin : allah kahretsin seni!böyle oyun mu olur! (bütün zerrinliğiyle tabiii)

bundan daha komik birşey olmadı olamaz

2. soruya cevap;
susan sarandon un bütün filmlerini kıskanıyorum.
shirlye mclane in sweet charity karakterini ben oynasaydım keşke
cheer 'in oynadığı ay çarpması filmindeki karakterine bayılıyorum
sophie nin seçiminde meryl streep dehadır,oynamak şöyle dursun hayalimde bile kendimi oynatamam ama müthiş filmdir
whoopy goldberg in mor yılardaki oyununa ve bütün filme deli hayranlığım var
yıldız kenter in pembe kadım filmindeki karaktere de aynı hisleri besliyorum.
daha daha çok yazarım
ama bu kadar yetsin şimdilik
ayıca bu filmleri izlemenizi de şiddetle tavsiye ederim

savasava
31-12-06, 18:03
Şebnem Hanımmmmmmmmm
Bayramınız ve yeni yılınız kutlu olsun..... Sizi çok seviyoruz...:love05:

ben de sizi ço ama çoooooooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum
iyi ki karşılaştık ve iyi ki varsınız
canım begümcüğüm,ailenle birlikte en güzel yollar,yıllar senin olsun
herkese benden selam ve mutluluk dilekleri ilet olur mu?:happy0064 forumdaki hediyeme de hemen bakacağım:happy0064 :happy0064

savasava
31-12-06, 18:06
şebnem ablaaaa
yakaladım sizi bayramınız mübarek olsun öpüyorum ellerinizden
yeni yılınız da gönlünüzden geçen tüm güzellikler sizinle olsun
veee hep bizimle olun seviyorum siziiii

beni hemen yakalıyorsunuz artık kaçışım yok :happy0064
sizin de önünüzde hep ışıklı,aydınlık yollar olsun canım
iyi ki varsınız ve iyi ki böylesiniz
yaptıklarınızı ömür boyu unutmayacağım:happy0064

anything
31-12-06, 18:19
ben de sizi ço ama çoooooooooooooooookkkkkkkkkkk seviyorum
iyi ki karşılaştık ve iyi ki varsınız
canım begümcüğüm,ailenle birlikte en güzel yollar,yıllar senin olsun
herkese benden selam ve mutluluk dilekleri ilet olur mu?:happy0064 forumdaki hediyeme de hemen bakacağım:happy0064 :happy0064

seve seve iletirim şebnem hanım... hediyeniz biraz aceleye geldi kusura bakmayın ama şarkı bence insanı umutla dolduruyor.. Bende yeni yıla umut dolu olarak girin istedim... umarım beğenirsiniz...

BlackMamba
31-12-06, 18:52
seyranım,
delibozuğum benim,canım kızım,melegim,koçum,tatlı cadım
sen sorarsın da ben susar mıyım?
komik anı iste yeter ki!
dolu var,dolu..
en komiği şudur ama:
sen hiç ateş böceği gördün mü oynuyoruz izmir fuar açık havada
ve tabii mikrofonla
hepimiz bir diğerimizle paylaşıyor tlf u
zerrin abla (sümer) caner den alıyor (alkaya-kudbettin)
ve caner,2. sahnede kolu kırık bir öğretmeni oynuyor.
1. sahnede normal,2. sahnesinde gülseren den (demet akbağ) dayak yemiş,kolu kırılmış , gülseren i babasına (salih kalyon) şikayet ediyor.
sahne bitiminde de zerrin ablaya mikrofon verecek.
kulisteyiz,canerlerin sahnesi bitti,zerrin abla caner in çıkışında bekliyor.
ve birdenbire kolunu görüp diyor ki:
zerrin : oğlum,caner n'oldu koluna ? (bütün paniğiyle)
caner : abla,oyun için! (bütün şaşkınlığıyla)
zerrin : allah kahretsin seni!böyle oyun mu olur! (bütün zerrinliğiyle tabiii)

bundan daha komik birşey olmadı olamaz

2. soruya cevap;
susan sarandon un bütün filmlerini kıskanıyorum.
shirlye mclane in sweet charity karakterini ben oynasaydım keşke
cheer 'in oynadığı ay çarpması filmindeki karakterine bayılıyorum
sophie nin seçiminde meryl streep dehadır,oynamak şöyle dursun hayalimde bile kendimi oynatamam ama müthiş filmdir
whoopy goldberg in mor yılardaki oyununa ve bütün filme deli hayranlığım var
yıldız kenter in pembe kadım filmindeki karaktere de aynı hisleri besliyorum.
daha daha çok yazarım
ama bu kadar yetsin şimdilik
ayıca bu filmleri izlemenizi de şiddetle tavsiye ederim

Aklımdaki soru buradan sormayacagım dedigim tek soruya cevap vermişsin annem..Okurken çok üzüldüm ama sonucun iyi olması güzel bir teselli olmuştur umarım!!
Benim aklımda şöyle bir sahne oluştu..siz ödülü almışsınız babanıza götürüyorsunuz!!!

maison
01-01-07, 13:00
sebnem hanim yeni yilinizi ve kurban bayraminizi kutlarim...yeni yilda sizleri e.ala birlikte ekranlarda görmek istiyoruz...:D:D:D

elyz
01-01-07, 16:26
şebnem ablacımm nerelerdesiniz??
özletmeyin kendinizi amaaa:icon_sorr

BlackMamba
01-01-07, 18:06
işte bir soru daha!!!inanın sabrınızı ölçmüyorum ama..
Oynadığınız bir diziyi,filmi ilk olarak izlerken kendi kendinizi acımasızca eleştirerek mi izlemeyi tercih edersiniz yoksa fikirlerine değer verdiğiniz birine izletip sizi eleştirmesini mi istersiniz??

elyz
02-01-07, 01:18
Şebnem ablacım merhaba..
ne oldu biliyormusunuz ?tam bigisayarımı kapatmış ve yatmak üzereydim ki ,birden aklıma bişey geldi..gece gece hatta sabah sabah nerden geldi bilmiyorum...üşenmedim kalktım bilgisayarımı açtım sayfanıza geldim.sorumu yazmak için....hemen sorup kaçıcam:)
sorum şu:
biz burada epeydir yazışıyoruz sizinle..forumdaki bi çok arkadaşı beni iyi kötü tanıdınız...hani bizi hiç görmediniz ama mutlaka kafanızda canlandırdığınız bi imajımız bi tipimiz olmuştur..eğer sizce bi sakıncası yoksa kısa da olsa şöölee bi hepimizi gözünüzde nasıl canlandırdığınızı yazarmısınız?
merak ettim:)..çookk....:)

anything
02-01-07, 01:39
Şebnem ablacım merhaba..
ne oldu biliyormusunuz ?tam bigisayarımı kapatmış ve yatmak üzereydim ki ,birden aklıma bişey geldi..gece gece hatta sabah sabah nerden geldi bilmiyorum...üşenmedim kalktım bilgisayarımı açtım sayfanıza geldim.sorumu yazmak için....hemen sorup kaçıcam:)
sorum şu:
biz burada epeydir yazışıyoruz sizinle..forumdaki bi çok arkadaşı beni iyi kötü tanıdınız...hani bizi hiç görmediniz ama mutlaka kafanızda canlandırdığınız bi imajımız bi tipimiz olmuştur..eğer sizce bi sakıncası yoksa kısa da olsa şöölee bi hepimizi gözünüzde nasıl canlandırdığınızı yazarmısınız?

valla süper soru... Şebnem Hanım cevabı merakla bekliyoruz:)

savasava
02-01-07, 01:50
işte bir soru daha!!!inanın sabrınızı ölçmüyorum ama..
Oynadığınız bir diziyi,filmi ilk olarak izlerken kendi kendinizi acımasızca eleştirerek mi izlemeyi tercih edersiniz yoksa fikirlerine değer verdiğiniz birine izletip sizi eleştirmesini mi istersiniz??

yine ahret sualleri başladııııııııı :img-hyste
cevap:
tiyatro ise; en güvendiğim bir-iki arkadaşımı son provalara çağırıp fikirlerini alırım,o vakte kadar nasıl osa canlarını çıkarmışımdır huysuzluğumla
haklı mıyım değil miyim söylesinler isterim:img-hyste :img-hyste
dizi ise; ilk bölümü evimde yalnız izlerim ki kimseye aklım gitmesin ve ben kendimi rastgele beğenirsem de gören olmasın:img-yes: ama bu zayıf ihtimaldir çünkü illa ki beğenmeyeceğim için:img-help: damarlarımı kestiğimden kimsenin haberi olmasın (panik olmayın yanımda mutlaka ilk yardım çantasıyla seyrediyorumdur):img-hyste
birkaç arkadaşım da kendi evlerinde bana esir olarak diziyi izleyip sonra bana rapor verirler:img-cool2 allah onlara verdiği sabrı kimseye vermemiştir:img-hyste
yetti mi?
:img-pilot

savasava
02-01-07, 01:58
Şebnem ablacım merhaba..
sorum şu:

harika bir soru:happy0064
yarın cevaplayacağım,söz!
neden şimdi değil?
hem biraz zaman kazanayım :img-blush hem de bu uykusuzlukla hepinizi nursuz nursuz anlatmayayım :img-hyste
şimdilik iyi gecelerbye

anything
02-01-07, 02:12
harika bir soru:happy0064
yarın cevaplayacağım,söz!
neden şimdi değil?
hem biraz zaman kazanayım :img-blush hem de bu uykusuzlukla hepinizi nursuz nursuz anlatmayayım :img-hyste
şimdilik iyi gecelerbye

:) gerçektende cevabınızı çok merak ediyorum... yarın görüşmek üzere iyi geceler Şebnem Hanım...:love05: bye

BlackMamba
02-01-07, 09:27
:icon_shad Arastırmacı gazeteci adayı kızınız bakın ne buldu internette...

Önce sözlükten bulduklarımla başlıyayım..

çalıştığı ekip içinde doğal yoldan toparlayıcı bir rol üstlenen,
köpekbalığı gibi bir oyuncudur. provada sahneye çıktığı andan
itibaren hiç bir şey eskisi gibi değildir artık. yüksek enerji ve
yetenek bir araya gelince neler olabilir sorusunun canlı cevabı
bir kadın işte

şebnem dönmez'le tek benzerliklerinin sadece isimleri olması
isabettir bu bayan için.
zira oyunculuğuyla, telaşlı tipleri canlandırmadaki ustalığıyla,
sempatikliğiyle sayın dönmez'den çok daha başarılı, çok daha güzel,
-bazılarımızın tabiriyle- çok daha taştır.
taş gibi bir tiyatrocudur. ellerinden öperim.

sonra da baska bir sitede bir seyircinin en beğendiği oyuncular listesi..

Bir seyirci listesi
)Haluk Bilginer
2)Müşfik Kenter
3)Yıldız Kenter
4)Münir Özkul
5)Suna Pekuysal
6)Erdal Özyağcılar
7)Şebnem Sönmez
8)Yılmaz Erdoğan
9)Zihni Göktay
10)Nejat Uygur 11)Nejat İşler 12)Yalçın Menteş 13)Burak Şentürk 14)Selahattin Taşdöğen 15)Cem Davran 16)Naci Taşdöğen 17)Erkan Taşdöğen 18)Engin Günaydın 19)Güven Kıraç 20)Erol Günaydın 21)Zafer Algöz 22)Bülent Polat 23)Zafer Ergin 24)Bülent İnal NOT:Bu liste bir sıralama olarak hazılanmadı sadece aklıma geldikçe oluşturuldu...

veeeeeee.......

Şebnem Sönmez
Frosine

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nü 1991 yılında bitirdi.
1986-1990 yılları arasında çeşitli tiyatro gruplarında oyuncu ve yönetmen olarak çalıştı.
Dormen Tiyatrosu, Kent Oyuncuları,Taner Barlas Mim Tiyatro, BKM Oyuncuları, İ.B.Ş.T, Tiyatro Stüdyosu’nda bir çok oyunda oynadı.
Oynadığı oyunlardan bazıları: Hastalık Hastası, Koza, Koçinalar, Alo Arkadaş, Şarkılar Susarsa, 5’ten 7’ye, Arap Saçı, Müzikallere Selam, Bu Gün Git Yarın Gel, Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?, “Sesler, Ziller Bizler”, Balkon, Ben Anadolu, Antigone.
Yönetmenlik çalışmaları:Göç, Kadife Çiçekleri, Kel Şarkıcı, Tragedyalar, Aşk Diye Bir Şey, Akad’ın Yayı.
Televizyon çalışmaları:Yaz Evi, Perili Ev, Eksik Etek, Güneş Yanıkları, Dış Kapının Mandalları, Çarli, Bir Demet Tiyatro, 7 Numara, Avrupa Yakası.
Sinema filmleri: Aşık Fatma, Eski Bahçe, Deniz Bekliyordu, Vizontele, Abdülhamit Düşerken.Döngel Karhanesi

1986’dan bu yana ilk, orta, lise düzeyindeki okullarda ve B.Ü.İ.Ü.D.K Müzikal Bölümü, Akademi İstanbul’da ise lisans düzeyinde drama-oyunculuk dersleri verdi.

Tiyatro eğitmenliğine halen M.S.M’de devam etmektedir.
Dormen ekolünden yetişenlerin arasında akla ilk gelen isimler olan, Erol Günaydın, Nevra Serezli, Altan Erbulak, Metin Serezli, İzzet Günay, Nisa Serezli, Erol Keskin, Fikret Hakan, Asaf Çiğiltepe, Başar Sabuncu, Tülin Oral, Ayfer Feray, Füsun Erbulak, Göksel Kortay ve yenilerden Halit Ergenç, Emre Altuğ, Gürkan Uygun, Şebnem Sönmez, Şebnem Özinal, Ali Altuğ bu ekolün Türkiye’ye kazandırdığı önemli isimlerden sadece birkaçı.

Son olarakta başka bir sitede biz şanslı azınlığa dahil olamayan arkadaşlarımızın sizin hakkınızdaki yorumları;

sevgili şebnem sönmez...size olan hayranlıgımı nasıl dile getirirsem getireyim sizi sözcüklere sıgdırmak gercekten zor...sizi bir demet tiyatrodan beri izliyorum...ve bayılıyorum...sen hiç ates böcegi gördün mü ve bana bir seyhler oluyor oyunlarını defalarca bkm ye gelerek seyrettim...ve her seferinde size bir kez daha hayran oldum...şimdi de erkekler ağlamaz dizisiyle sizi takip etmek cok güzel...hep hayatımız da olun...saygılarımla..umarım bir gün sizinle konusma fırsatı bulurum...her sey gönlünüzce olsun...
---
merhabalar oyunculuğunuza tek kelimeyle bayılıyorum ve söyleyecek hiç bir kelime bulamıyorum ve sizinle tanışmayı öyle çok istiyorumki...

onur29
02-01-07, 10:13
Bencede türkiyedeki en iyi oyunculardan birisi. Bayılıyourmyaa ayrıca sesi de çok güzel yedi numarada türkü söylerdi. Çok güzel gözleri var ayrıca

TürkJön
02-01-07, 10:40
Kıymetini bilmemiz gereken ender oyunculardan

BlackMamba
02-01-07, 19:59
Şebnem ablacım merhaba..
sorum şu:

merakla beklediğimiz bir cevap..arada kaynamasın diye one tasıyayım dedim..

elyz
04-01-07, 10:56
sayfa arkada kalmış..öne taşımak lazım....:img-pilot

BlackMamba
04-01-07, 14:48
sayfa arkada kalmış..öne taşımak lazım....:img-pilot

ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama bizim sorular hemen cevaplanmıştı..bu soru niye arada kaynadı ki?? :img-hyste

gerci ben cevabımıda aldım Erkekler Ağlamaz forumundan..
" alıgan bir keçisin
koç baslı bir cadı meleksin
benim biricik kızım "

elyz
04-01-07, 15:44
ortalığı karıştırmak gibi olmasın ama bizim sorular hemen cevaplanmıştı..bu soru niye arada kaynadı ki?? :img-hyste

gerci ben cevabımıda aldım Erkekler Ağlamaz forumundan..
" alıgan bir keçisin
koç baslı bir cadı meleksin
benim biricik kızım "

öyle....Şebnem abla iyice düşünüyo olmalı.:)

sahracı
04-01-07, 17:47
yaa evet bunun cevabını bende çok merak ediyorum ne yalan söyliyim..acaba bi fotoğraf albümü mü yapsak şebnem ablaya özel :) linki sadece ona veririz kim kimdir tanımış olur :img-wink: (nasılım :):))

savasava
05-01-07, 10:56
şimdi çalışma vakti
sözümü tutuyorum ve yorumumu yapıyorum
hazır mısınız?
(aslında ben hazır mıyım?)

1 blackmamba kızım,taekwando hakemi,adaletli bir agressif hem meslğine hem de bana çekti.babası (?) ndan aldığı yufka yüreğini yengeç burcu olarak kabuğunun içinde saklar. aman kırmayın kabuğu,kendisi açar :)
2 hot_coutre kardeşim,kızımın da teyzesi,iş kadını,analitik düşünür,tatlı dilli bir inatçı.benzeriz biraz.e tabi kardeşiz,ya huyundan ya suyundan.kafasına koyduğunu illa ki yapar,ama sevmezse kılı kıpırdamaz.aslandır.(burç değil)
3 elyz en yakın komşumuz,karagün dostu,içli bir romantik ve inandığı şey için şövalye olabilecek kadar asil.arkadaşlarını seçer,seçtiğini bırakmaz.
4 viya üstün bir akıl ve ruh taşır.imrendiğimiz biridir.hep yanımızdadır ama mesafesini öyle güzel koyar ve korur ki onu incitmekten ürker ,saygımızı sevgimize katar , yanımızda olduğu için mutlu oluruz.
5 meryemce biraz kıskanç "öteki" kızımız.aslında evlatlıktır ama çaktırmayın,öz kızımızdan gayrı tutmadık ablasıyla birlikte.yürekli bir bücürdür.anne sözü dinler,sütünü içip uyur gibi yapmayı çok iyi becerir.
6 gulshahk teyzemizin adaşıdır.stereo gülşahlar olarak çifte zeyna gurubunu kurmuşlardır ve önlerine çıkanı silip süpürürler.korkun.biri konuşurken diğeri susar,çünkü gulshahk iyi ayar yapar.zekidir.yürekten davranır ve HEP varolduğunu hissettirir.
7 viivebru bizim mahalleden.ne zaman pencereden dışarı baksak,mutlaka sokakta ya da kendi penceresindedir.biri bizi mi gözetliyor,bizi gözetleyeni mi gözetliyor diye düşündürür ama anlarız ki bizi kollamakta ve çalışmaktadır.
8 muğlak akıl küpü.mahallenin bilgesi.o olmazsa akıl mono çalışır.o varsa surraund sistem tamamdır.ne vakittir ortada yok,neler oluyor dedirtir insana şimdi olduğu gibi.
9 chissil öyle bir bebektir ki,ya sevilir ya sevilir.elinden herşey gelir,elinden gelmeyene üzülür.ama o hep bizimle gelir.
10 yeşil özledik.gelsin ve yemyeşil olsun ortalık.hani bana telefonunu bulacaktınız?

BlackMamba
05-01-07, 11:05
şimdi çalışma vakti
sözümü tutuyorum ve yorumumu yapıyorum
hazır mısınız?
(aslında ben hazır mıyım?)

1 blackmamba kızım,taekwando hakemi,adaletli bir agressif hem meslğine hem de bana çekti.babası (?) ndan aldığı yufka yüreğini yengeç burcu olarak kabuğunun içinde saklar. aman kırmayın kabuğu,kendisi açar :)
2 hot_coutre kardeşim,kızımın da teyzesi,iş kadını,analitik düşünür,tatlı dilli bir inatçı.benzeriz biraz.e tabi kardeşiz,ya huyundan ya suyundan.kafasına koyduğunu illa ki yapar,ama sevmezse kılı kıpırdamaz.aslandır.(burç değil)
3 elyz en yakın komşumuz,karagün dostu,içli bir romantik ve inandığı şey için şövalye olabilecek kadar asil.arkadaşlarını seçer,seçtiğini bırakmaz.
4 viya üstün bir akıl ve ruh taşır.imrendiğimiz biridir.hep yanımızdadır ama mesafesini öyle güzel koyar ve korur ki onu incitmekten ürker ,saygımızı sevgimize katar , yanımızda olduğu için mutlu oluruz.
5 meryemce biraz kıskanç "öteki" kızımız.aslında evlatlıktır ama çaktırmayın,öz kızımızdan gayrı tutmadık ablasıyla birlikte.yürekli bir bücürdür.anne sözü dinler,sütünü içip uyur gibi yapmayı çok iyi becerir.
6 gulshahk teyzemizin adaşıdır.stereo gülşahlar olarak çifte zeyna gurubunu kurmuşlardır ve önlerine çıkanı silip süpürürler.korkun.biri konuşurken diğeri susar,çünkü gulshahk iyi ayar yapar.zekidir.yürekten davranır ve HEP varolduğunu hissettirir.
7 viivebru bizim mahalleden.ne zaman pencereden dışarı baksak,mutlaka sokakta ya da kendi penceresindedir.biri bizi mi gözetliyor,bizi gözetleyeni mi gözetliyor diye düşündürür ama anlarız ki bizi kollamakta ve çalışmaktadır.
8 muğlak akıl küpü.mahallenin bilgesi.o olmazsa akıl mono çalışır.o varsa surraund sistem tamamdır.ne vakittir ortada yok,neler oluyor dedirtir insana şimdi olduğu gibi.
9 chissil öyle bir bebektir ki,ya sevilir ya sevilir.elinden herşey gelir,elinden gelmeyene üzülür.ama o hep bizimle gelir.
10 yeşil özledik.gelsin ve yemyeşil olsun ortalık.hani bana telefonunu bulacaktınız?
annem merak etme bu konuyla ilgileniyorum..izmirli oldugunu bayramda ogrendim..akrabalarına ulaşmaya çalışıyorum..eger birkac gun daha ulasamazsak hastaneleri aramaya baslıyacagım..

Agresif değili:good: m!!!

meryemce84
05-01-07, 11:08

"Yürekli bücür" :img-in_lo

Evlatlığım demek bu öğrenmek beni çok üzdü..:icon_sorr
Ama öz annem kadar yakınsınız..:img-wink:
Ah Seyran ah hep senin yüzünden..:img-hyste
Yine kıskançlığım tuttu..Seyran öz ben üvey demek ..:img-hyste

Teknolojinin bütün nimetlerinde faydalanıyorum ama YEŞİL 'e ulaşamıyorum malesef.

BlackMamba
05-01-07, 11:11
meryem uvey kardes!!!!!!!!:happy0064 :img-hyste :img-hyste
ama olsun ben seni ozmussun gibi seviyorum!!

annem de oyle seviyordur merak etme boyle soyleyerekte uzme..:good:

sahracı
05-01-07, 12:10
:img-cray: :img-cray: :img-cray: üvey evlat bile olamamışım kendimi boğazdan atmaya gidiyorum :sad53: :sad53:

flakesnow
05-01-07, 12:42
:img-cray: :img-cray: :img-cray: üvey evlat bile olamamışım kendimi boğazdan atmaya gidiyorum :sad53: :sad53:

İncicim geçerken beni de al olur mu:icon_sorr :sad53: :sad53: :icon_cry: :not_i:Hem ben atlanıcak güzel yerler biliyorum:sad53: :img-pilot

sahracı
05-01-07, 12:52
İncicim geçerken beni de al olur mu:icon_sorr :sad53: :sad53: :icon_cry: :not_i:Hem ben atlanıcak güzel yerler biliyorum:sad53: :img-pilot

tamam canım toplu intihar eylemi yaparız daha çok dikkat çeker böylece:img-swoon hatta köprüdeyken de deriz atv nin müdürünü getirin yoksa atlarım filan basın masın derken giderayak faydamız dokunmuş olur :sad53:

flakesnow
05-01-07, 12:58
tamam canım toplu intihar eylemi yaparız daha çok dikkat çeker böylece:img-swoon hatta köprüdeyken de deriz atv nin müdürünü getirin yoksa atlarım filan basın masın derken giderayak faydamız dokunmuş olur :sad53:

Ewet giderayak:sad53: bi faydamız dokunmuş olur..sonra boğazın seriiinn suları...:img-cold: ...napalım biz de deniz kıyısında çekim falan yaparlarsa el sallarız artık:img-fie: :img-angel :img-swoon :img-cold:

elyz
05-01-07, 13:19
[QUOTE=savasava;2005888]

elyz : en yakın komşumuz,karagün dostu,içli bir romantik ve inandığı şey için şövalye olabilecek kadar asil.arkadaşlarını seçer,seçtiğini bırakmaz

Şebnem ablacıım...
demek ben sizin gözünüzde böyleyim?bunlar ne güzel görüşler..kabardım pek bi hoşuma gitti..çok teşekkür ederim...bende izninizle sizin için bişeyler yazmak istiyorum:

Şebnem ablamız ..ilk olarak savasava girdiniz dünyamıza,sonra Şebnem hanım sonra da sizden o sıcak samimi elektriği aldıkça Şebnem ablamız oldunuz...hem samimi hem birazda mesafeli oldunuz..o ince ayarı çok iyi korudunuz.. Hiç bir evladı ayırt etmeden anaç tavrınızla korudunuz kolladınız...1-2 cümleniz yetti içimizdeki kötü duyguları umutsuzlukları ve karamsarlıkları atmamız için...Ben sizin için mutluluk rüzgarımız demiştim ..forumda şöle bir esmeniz gelip geçmeniz bile yetti yüreklerimizin heyecanlanıp umutlanması için....Bir yazımda da demiştim yineliyorum,bizimle aynı sofradan yemek yer gibi hiç ayırt etmeden küçümsemeden oturdunuz masamıza ,eşlik ettiniz bize..heyecanımıza,sevincimize,hüznümüze,hatta tartışmalarımıza....oysa hiç zorunluluğunuz yoktu bunun için..ama yaptınız..bize destek oldunuz,inandınız,güç verdiniz..size ne kadar teşekkür etsek azdır...sizin için yazılacak çok şey var..
hep böyle kalın....
Size çok saygı duyuyorum ve çok seviyorum ...

anything
05-01-07, 15:25
img-cray: üvey evlat bile olamamışım kendimi boğazdan atmaya gidiyorum :sad53:

İncicim geçerken beni de al olur mu:icon_sorr :sad53: :sad53: :icon_cry: :not_i:Hem ben atlanıcak güzel yerler biliyorum:sad53:

ya ben??:icon_sorr
Arkadaşlar bende geliyorum sizle benide bekleyin:sad53:

flakesnow
05-01-07, 16:29

Gel kardeşim sen de gel:sad53: :sad53: :icon_sorr

sahracı
05-01-07, 16:56

gel canım gel....köprü herkese açık ne de olsa:icon_cry: :icon_cry: atlayış serbest...

maison
05-01-07, 17:42
gel canım gel....köprü herkese açık ne de olsa:icon_cry: :icon_cry: atlayış serbest...
:img-hyste :img-hyste eglence var..bende sizinle gelebilirmiyim...en azindan türkiyede ölmüs olurum...:happy0064

sahracı
05-01-07, 17:56
aaa kendimi hitler gibi hissettim herkesin ölümünden ben sorumlu olucam bu gidişle... gelmeyin kardeşim yalnız atıcam ben kendimi :img-hyste uymayın bana...ağız tadıyla bi attırmadınız köprüden haaaa...:img-help:

maison
05-01-07, 20:07
aaa kendimi hitler gibi hissettim herkesin ölümünden ben sorumlu olucam bu gidişle... gelmeyin kardeşim yalnız atıcam ben kendimi :img-hyste uymayın bana...ağız tadıyla bi attırmadınız köprüden haaaa...:img-help:

ahh olurmmu hic anca beraber kanca beraber...:img-in_lo :img-in_lo :img-in_lo...bende isterim hem fenami yanliz basina korkarsin...önce sen atla sonra ben...devamida gelir...:D

BlackMamba
05-01-07, 21:49
AAAAAAAAA annemi üzmeyin ama boyle...ben eminim coktan pişman oldu boyle isim isim yazdığı için..herhalde karşılaşıp karşılaşabileciği en kıskanç grupmuşuz..:img-hyste

sizi de seviyor merak etmeyin hepimize yeter onun sevgisi..oyle kopru hayallerinizden vazgecn bakayım..
ayrıca bilen bili annemi uzen beni karsısında bulur..:img-hyste :img-hyste

anything
05-01-07, 21:52
AAAAAAAAA annemi üzmeyin ama boyle...ben eminim coktan pişman oldu boyle isim isim yazdığı için..herhalde karşılaşıp karşılaşabileciği en kıskanç grupmuşuz..:img-hyste

sizi de seviyor merak etmeyin hepimize yeter onun sevgisi..oyle kopru hayallerinizden vazgecn bakayım..

cnm biz hiç anneni, biricik ramizemizi üzmek istermiyiz??? üzüm üzüme baka baka kararırmış bak hepimize kıskançlık bulaştırdın:img-hyste :img-hyste :img-hyste

sahracı
05-01-07, 22:08
cnm biz hiç anneni, biricik ramizemizi üzmek istermiyiz??? üzüm üzüme baka baka kararırmış bak hepimize kıskançlık bulaştırdın:img-hyste :img-hyste :img-hyste

evet tek suçlu sensin:img-hyste şurda ağız tadıyla bi attırmadınız zaten insanı....

maison
06-01-07, 12:33

:img-hyste :img-hyste biz zaten vakifin maliyiz...:D:D:D...saka saka...hic üzermiyiz sebnem hanimi...ahhh ama dayanamiyorum bende atliyacagim...tutmayin beni allahhhh...:img-hyste

pekhüm
06-01-07, 16:07

bende gelebilirmiyim pekii???:icon_sorr :icon_sorr :sad53:

sahracı
06-01-07, 21:28
yok canlarım ben sizin yerinize de atlarım merak etmeyin kıyamam size..ne de olsa fikir babası benim:icon_sorr

muğlak
07-01-07, 12:17
erkekler ağlamaz ahalisinin hayatının kadını olan şebnem ablama sesleniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

duy sesimi iyilik meleğim
kendini fazla özlemeeeeeeeeeee

pekhüm
07-01-07, 20:45
güzel insan :img-blush çok tatlı,sıcak,dürüst..süpersin sen mükemmelsin gerçekten iyilik meleğimizsin hepimizin..:img-angel :love01:

BlackMamba
08-01-07, 12:13
erkekler ağlamaz ahalisinin hayatının kadını olan şebnem ablama sesleniyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum

duy sesimi iyilik meleğim
kendini fazla özlemeeeeeeeeeee

Özletmeeeeeeeeeeeeeee diyecektin herhalde..merak etme arkadaşım emin ellerdeydi kendisi..intihar etmeye gerek yok..siz annenizin yanında kalınca ben intihar ediyormuyum?? :img-hyste

maison
08-01-07, 12:35
Özletmeeeeeeeeeeeeeee diyecektin herhalde..merak etme arkadaşım emin ellerdeydi kendisi..intihar etmeye gerek yok..siz annenizin yanında kalınca ben intihar ediyormuyum?? :img-hyste

yok anam yok hele o kahvaltidaki resimleri görünce kesssin karar verdim...abbas yolcu...:img-hyste...resimlerde süper cikmis ya...:img-blush :img-blush ...

maison
09-01-07, 17:51
aaa cok bos kalmis burasi..sebnem hanim nerdesiniz ya...cok özledik sizi...:icon_sorr :icon_sorr

arzumms
10-01-07, 01:38
yok anam yok hele o kahvaltidaki resimleri görünce kesssin karar verdim...abbas yolcu...:img-hyste...resimlerde süper cikmis ya...:img-blush

Olayı magazinleştirmeyelim lütfen?! Şebnem Hanım görmesin, ... şimşekler çaktırır, çok kızar sana...:img-hyste

hot_coutre
10-01-07, 15:13
Öncelikle suçluyum!!! Bir eseri överken, layık olduğu yere koyarken "mimar"(-lar)ını unutmamak gerekmiş!! Bir noktaya takılıp inşa edeni unutmak bana yakışmadı biliyorum... Özür dilesem Şebnem Abla'm ve siz arkadaşlarım kabul eder misiniz bilmem? Ama ben kendimi dün gece uzunca sorguladım bu konuda emin olun.. Artık buradayım iki elim kanda olsa bile!!

Bir insan, tanımasam da hayatıma ne çok şey katarmış, ne umutlar ekermiş yüreğime anladım.. Hiç görmeden bile yürek yüreğe değermiş meğer.. Karşıdaki "yüreğiyle" görünce beni, okurmuş içimi 2 kelimemden bile aslında...

"Dünya aslında o kadar da çamura bulanmamış!! Gerçek sanatçılar bizi aydınlığa taşıyacak!!" inancını bana geri veren değerli sanatçı, zarif ve güzel hanımefendi, canım ablam, gülperim... Sizin bana ve bu "deli"kanlılara neler kattığınızı anlatmaya çalışsam en az 10 başlık harcamam gerekir:) Sevginizi yürekten hissediyorum siz de benimkini hissediyorsunuz biliyorum.. Size hayranlığımı ifade etmek için cümlelerimi yeminlerle doldurmayacağım..Yalanı doğrudan riyayı samimiyetten ayıracak kadar da algınız yüksek bilirim!!

Bundan sonra yapacağınız her şeyde her sözde arkanızda dağ gibi gün gibi aydınlık gençler olacak!!! Varsın reytingler tavan yapmasın!! Yaptıklarınızın değerini anlayacak aydınlık gençler var ve onlar sizi nesilden nesile taşıyacak bir duayen olarak!!

Bütün saygım ve sevgimle....

hot_coutre
10-01-07, 15:20
maison çok haklısın cidden çok güzel bir hanımefendi Şebnem Sönmez...

Ayrıca Abla'mızın yüreğinin güzelliği dışa vurmuş bence, özel hayata ve kişisel haklara çok saygılı, magazin onu zerre kadar ilgilendirmez ve sevmez de boyalı basında yeralmayı:) "Boyalı basın" da ablamızı yazmasın zaten o sayfalarda işi olur mu bu zarif hanımefendinin:img-in_lo Biz ablamızı yüreği için gözlerindeki güneş için sevdik özel hayatını da asla merak etmiyor ve hatta yorum bile yapmıyoruz valla, yoksa maazallah "incigül" tokatlarından biri geliverir kaçamayız da:img-pilot

pekhüm
10-01-07, 22:56
Öncelikle suçluyum!!! Bir eseri överken, layık olduğu yere koyarken "mimar"(-lar)ını unutmamak gerekmiş!! Bir noktaya takılıp inşa edeni unutmak bana yakışmadı biliyorum... Özür dilesem Şebnem Abla'm ve siz arkadaşlarım kabul eder misiniz bilmem? Ama ben kendimi dün gece uzunca sorguladım bu konuda emin olun.. Artık buradayım iki elim kanda olsa bile!!

Bir insan, tanımasam da hayatıma ne çok şey katarmış, ne umutlar ekermiş yüreğime anladım.. Hiç görmeden bile yürek yüreğe değermiş meğer.. Karşıdaki "yüreğiyle" görünce beni, okurmuş içimi 2 kelimemden bile aslında...

"Dünya aslında o kadar da çamura bulanmamış!! Gerçek sanatçılar bizi aydınlığa taşıyacak!!" inancını bana geri veren değerli sanatçı, zarif ve güzel hanımefendi, canım ablam, gülperim... Sizin bana ve bu "deli"kanlılara neler kattığınızı anlatmaya çalışsam en az 10 başlık harcamam gerekir:) Sevginizi yürekten hissediyorum siz de benimkini hissediyorsunuz biliyorum.. Size hayranlığımı ifade etmek için cümlelerimi yeminlerle doldurmayacağım..Yalanı doğrudan riyayı samimiyetten ayıracak kadar da algınız yüksek bilirim!!

Bundan sonra yapacağınız her şeyde her sözde arkanızda dağ gibi gün gibi aydınlık gençler olacak!!! Varsın reytingler tavan yapmasın!! Yaptıklarınızın değerini anlayacak aydınlık gençler var ve onlar sizi nesilden nesile taşıyacak bir duayen olarak!!

gülşahcımm süpersin gerçekten hislerime tercüman olmuşsun keşke bende böle güzel cümleler kurabilsem pek beceremiyorum güzel şeyler yazmayı sanırım ama senin sayende bende içimden geçenleri sölemiş oldum..Şebnem ablacım sen bitanesin..umarım hep bizimle yanyana omuzomuza olursun..biz her koşulda arkanda olmaya devam edicez seni çook seviyoruz....:img-in_lo

anything
10-01-07, 23:01

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064
cnm harika yazmışsın bu yazının altına imzamı atıyorum....
Kesinlikle her zaman arkanızda olacak aydınlık gençlik.. ne olursa olsun her zaman....

BlackMamba
11-01-07, 16:56
Ben diyecek söz bulamıyorum..hayranlığınızı çok güzel dile getirmişsiniz kızlar..
benim bir teyzem var bir de tek çocuğu..kendisi bizim camiada çok popülerdir..
Bütün çocuklar anneleri gibi sahiplenir ki bazen gerçek annelerinden çok severler...
Yiğenimin ise bunu nasıl karşıladığını hep merak ediyordum gizliden gizliye saygı duyarak..kendi annesini bir sürü çocukla paylaşmak gerçekten olgunluk isterdi..
Bu konuda bir anektodu var sizinlede paylaşmak istedim..
ilkokulda hocası kaç kardeşsiniz diye soruyor..
bizimkinde cevap:
"Bilmem annemin salonunda kaç öğrencisi var sormam gerek.."

Aynı hesap oldu bizimkiside..

sahracı
12-01-07, 12:02
çok güzel yazmışsınız gerçekten hepiniz..bu çok büyük ve derin bir sevgi..paylaştıkça büyüyen ve paylaştıkça güzelleşen bir sevgi...sevginin kıymetinin bilinmediği bir dünyada bilenlerle bir arada olmak harika..:img-in_lo

hot_coutre
12-01-07, 12:11
Şebnem Abla'nın bakışlarındaki sıcaklık cidden herkesi sarıp sarmalıyor.. Bazen düşünüyorum da tüm dünyaya sevgisi yeter hatta artar bile onun!!! Ancak ben birşeyi merak ediyorum..
Sevgili Şebnem Abla,

Tiyatro seyircisinden elektriği mutlaka alıyorsunuzdur ondan şüphem yok.) peki televizyon için kamera karşısına geçtiğinde beyaz cam ardındaki izleyenlerin pozitifliğini hissediyor musunuz acaba? Yani 6. hissiniz kuvvetli diye düşünüyorum içinizden bir ses "benim gençlerim tam da baktığım objektifin içinde" diyor musunuz? Bunu size hissettirebiliyor muyuz?

Bir şey daha merak ediyorum, izninizle...

Yazıdaki kuvvetinizi duyduk ve zaten bunu farkettik de!! Hiç senaryo yazmayı düşündünüz ya da yazdınız mı? Bir de şiiri sevdiğinizi düşünerek soruyorum, hiç şiir denemeniz var mı? Bence pek az insan kelimeleri sizin kadar güzel kullanabilir:)

Sürçü lisan ettiysem affola:)

Saygı ve Sevgilerimle,

savasava
12-01-07, 14:25
siz ne kadar özelsiniz farkında mısınız?
ben bunca kucağı haketmiş ne yaptım diye gözlerim doluyor.
ayrı ayrı mesaj yazamayacağım kadar duygulandırdınız beni.
umarım yüzünüzü kara çıkaracak hiçbirşey yapmam ömür boyunca.
yeni çocuklarım var,ne güzel!
asıl kızım kıskanmaz bunu biliyorum.
hayat yolunuzda,rastaladığnız herşey sizden de güzel olsun,mutluluklarınız sizden de büyük olsun.
hiçbirşey tiyatronun esaslı gerçekliğinin yerini utamaz diye düşünürken,artık -ve sayenizde- kameradaki her anımdan da sorumluluksahibi ettiniz beni iyice.
artık -sayenizde- biliyorum ki, beni 1 hafta sonra izleyecek olmanız esas değil.
artık -sayenizde- şimdi,şu an,elan benim gözbebeklerimdesiniz.
yazı..
en önemli eser.
eser bırakmak ölmemeye çalışmaktır ya,ben de ölmemeye çalışıyorum bazan.
ölmemeyi deniyorum çalakalem.
size yazarım,yazdıklarımı.
artık -sayenizde- çekinmiyorum hatalı olmak ve mükemmel olmamaktan.

ındis
12-01-07, 15:21
tekrar merhaba şebnem hanım sorumu burdan yanıtlayabileceğinizi söylemişsiniz şehir tiyatrolarındaki kampanya gerçekten amacına ulaştımı?

hot_coutre
12-01-07, 15:27
Her yazınız nakış nakış kalbime işleniyor Abla'cım.. Ben ki yazı yazmakta başarısızımdır ancak sözkonusu siz olunca yüreğimden parmaklarıma kesintisiz bir yol oluşuyor ama sadece kalp gözü değil mantık süzgeci de onaylıyor her kelimeyi..

Hayranlıktan öte bir şey bu, hissettirebiliyorsak ne mutlu bana ne mutlu bize.. Acaba sizin gözbebeklerinizde olmayı haketmek için biz ne yaptık bilemiyorum.. Kendi adıma -ki eminim tüm arkadaşlarım bana katılacaktır- yüzünüzü asla kara çıkarmayacak gençlerden biri olacağım! Yazılarınızı sabırsızlıkla bekliyoruz..

Saygı ve sevgilerimle..

ındis
12-01-07, 15:38
hazır bu sayfadayken sizi nekadar sevdiğimi söylemeden geçmiyim sen hiç ateş böceği gördünmü?de izlemiştim sizi ve oyun da siz de harikaydınız zaten çok da güzel bi ödül almışsınız o oyunla.bu arada pendik gençlik tiyatrosuyla başlamışsınız tiyatroya bizde son 1 seneye kadar pendikte oturuyoduk hala geliyor musunuz oraya insanları çok değişti ama genede vazgeçemiyoruz biz ordan

maison
12-01-07, 15:39
sebnem hanim gelmis...hosgelmis..bunun serefine bi kac resim ekliyeyim..(baslikta resim yok anacim...)
http://img182.imageshack.us/img182/3076/2blm0960001pb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/7171/2blm0960002zb7.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/2230/2blm1000003he8.jpg (http://imageshack.us)

maison
12-01-07, 15:42
resimlerin boyutlari hosuma gitmedi..:icon_sorr m cektim bi kere ekliyeyim bari...:icon_whis
http://img159.imageshack.us/img159/8103/2blm1070005zm7.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/4388/2blm1080006wp2.jpg (http://imageshack.us)
http://img386.imageshack.us/img386/9576/2blm1090007uq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img159.imageshack.us/img159/362/2blm1100008pg7.jpg (http://imageshack.us)
valla simdilik bukadar gene resim cekersem eklerim...

elyz
13-01-07, 11:54
Merhaba Şebnem ablacım..
bugün sayfanıza gelip meraba demek istedim size... nasılsınız?
her şey yolundadır umarım..her geçen gün biraz daha özlerken sizi,gelsin artık diyorum vuslat vakti.....o yüzden geldim sayfanıza...bi şekilde size yakın olabilmek için....iyi ki varsınız...büyük sevgii ve özlem doluyum size...görüşmek üzere...sevgilerimi saygılarımı gönderiyorum...

ÖYLE SEVDİK..........
öyle sevdik öyle sevdik ki seni..
hiç bişey döndüremez bizi..
kimimiz yıldızlar kadar uzak,
kimimiz dört duvar ardında....
içimizde yanan bir külsün şimdi,
yüzümüzde gülen çocuk düşleri...
.......................
öyle sevdik seni...

_meLike_
13-01-07, 23:09
sebnem hanım son yazdığınız mesajı okuyunca tüylerim diken diken oldu diyebilirim.sizin gibi iyi bir oyuncunun burada bizlerle olması ne kadar da onurlandırıcı

hot_coutre
14-01-07, 09:07
Bu foruma "sanat" nasıl da yakışıyor, keşke parmaklarımızda harflerden başka bir de renkler olabilseydi bu forumda da ışıl ışıl bir resim çizebilseydik.. Ama belki de çiziyoruzdur bilmeden aydınlık resimler gülperisinin güzel gözlerinde:)

Elif'in yazdığı şiiri çok beğendim izninizle bir şiirde ben eklemek istiyorum umarım beğenilir..

HOŞ GELDİN

HOŞGELDİN!!!
Kesilmiş bir kol gibi
omuz başımızdaydı boşluğun...

HOŞGELDİN!!
Ayrılık uzun sürdü.
Özledik, gözledik...

HOŞGELDİN!!!
Biz;
bıraktığın gibiyiz.
Ustalaştık biraz daha
taşı kırmakta,
dostu düşmandan ayırmakta...

HOŞGELDİN!!!
Yerin hazır.
Hoş geldin.
Dinleyip diyecek çok.

YÜRÜYELİM.....

Freddie
14-01-07, 11:06
çarli'den :)
http://img243.imageshack.us/img243/1609/lv16bmpfk9.jpg (http://imageshack.us)
http://img243.imageshack.us/img243/1650/lv01bmpra8.jpg (http://imageshack.us)

sahracı
14-01-07, 11:25
dün gece rüyamda şebnem ablayı gördüm..bir kutlama vardı pasta üflüyorduk hep beraber..hayırdır inşallah acaba dizi geri gelicek de biz de kutlama mı yapıcaz bu bir işaret olabilir mi :):)

elyz
15-01-07, 18:03
bu başlık geride kalmış..2.sayfada....öne taşımak lazım.....lütfen ihmal etmeyelim olurmu?:img-wink:
:img-wink: :img-yes:

sevgi86
15-01-07, 18:50
dün gece rüyamda şebnem ablayı gördüm..bir kutlama vardı pasta üflüyorduk hep beraber..hayırdır inşallah acaba dizi geri gelicek de biz de kutlama mı yapıcaz bu bir işaret olabilir mi :):)

rüyalar gerçek oldu desene...
bunun için emeği geçen herkese ve bize müjdeyi veren şebnem hanıma teşekkürler
alçakgönüllü ve sevgi dolu kalbinizle bizi bağrınıza bastınız
bize umut cesaret verdiniz
sonuç kendiliğinden geldi
şimdi çok mutluyuz şebnem hanım siz sağolunbye

Freddie
15-01-07, 21:49
http://img171.imageshack.us/img171/750/yeni2gp6.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=yeni2gp6.jpg)http://img171.imageshack.us/img171/7097/yeni4uv3.th.jpg (http://img171.imageshack.us/my.php?image=yeni4uv3.jpg)http://img404.imageshack.us/img404/453/lv15bmpig5.th.jpg (http://img404.imageshack.us/my.php?image=lv15bmpig5.jpg)

elyz
17-01-07, 10:39
Şebnem Ablacım...
iyi ki varsınız..
sizi çok seviyoruz...

BlackMamba
18-01-07, 07:53
Şebnem Ablacım...
iyi ki varsınız..
sizi çok seviyoruz...

noliyy,noliyy elifim..
kendisi artık buralara uğramaz oldu..yoksa buradaydı da ben mi kacırdım??
Anne??Nerdesin??ya çok çalıştırıyorlar annemi göremez oldum..

Demek ki sizin bu sayfaya gelmeniz için soru sormamız gerekiyor..
1.İyi bir oyuncu iyi bir eğitmen midir?
2.Doğal yetenek mi iyi bir eğitim mi oyuncuyu daha büyük yapar?
3.Eski Türk filmlerindeki samimiyet ve sıcaklık yenilerde niye yok??Onların farkı neydi?Değişen film anlayışı mı?
(Hulusi Kentmen,Adile Naşit,Münir Özkul,Halit Akçatepe,Necdet Tosun,Suna Pekuysal..vb)

Ailecek çok seviyoruz..Gülşah'ın dediği gibi beşikten eşiğe herkes izlesin,tanısın istiyoruz..:img-hyste

elyz
19-01-07, 08:51
noliyy,noliyy elifim..
Anne??Nerdesin??ya çok çalıştırıyorlar annemi göremez oldum..

Demek ki sizin bu sayfaya gelmeniz için soru sormamız gerekiyor..
1.İyi bir oyuncu iyi bir eğitmen midir?
2.Doğal yetenek mi iyi bir eğitim mi oyuncuyu daha büyük yapar?
3.Eski Türk filmlerindeki samimiyet ve sıcaklık yenilerde niye yok??Onların farkı neydi?Değişen film anlayışı mı?
(Hulusi Kentmen,Adile Naşit,Münir Özkul,Halit Akçatepe,Necdet Tosun,Suna Pekuysal..vb)

Ailecek çok seviyoruz..Gülşah'ın dediği gibi beşikten eşiğe herkes izlesin,tanısın istiyoruz..:img-hyste

yok Seyranım,
bişey kaçırmadın...Şebnem abla yoğun ki pek uğrayamıyor dediğin gibi.....o yokken buraları boş bırakmayalım diye bi uğrayayım demiştim...bu arada
sorularıda sıralamışın yine.....:img-pilot

sahracı
19-01-07, 13:32
evet uğrayamıyor bu aralar işleri yoğun demek ki..bende çok özledim valla.. hapları gibi bağımlılık yapıyor şebnem abla da :) :img-in_lo

BlackMamba
22-01-07, 08:59
noliyy,noliyy elifim..