dilara-1905
16-12-06, 15:44
ço güzel ya inaği yolladan çıkarmaya çalışıolar otlarlaaa vedatttt alii filannn:D
|
Tüm Versiyonu Göster : Rodeo dilara-1905 16-12-06, 15:44 ço güzel ya inaği yolladan çıkarmaya çalışıolar otlarlaaa vedatttt alii filannn:D burcumm 16-12-06, 16:24 serkan şenalpin oynadığı reklam da çok başarılıydı.slogan fln harika o inekli reklamı ben de izledim süper olmuş :) M€LİS 16-12-06, 18:34 sonunda ayseler de tadabilir cok gsl =) reklam da öle tabi =) dier reklamda da kavanoz acmaya gidiodu ya =) sevi_özge 16-12-06, 18:51 gzel bı reklam olmss reıklamdakı cocklardan bıtanesı (sapkalı olna) acemı cadıdakı cenk(adını unutumda) cenk'ın hayranlarına duyurulur...:img-wink: Prison Break 27-12-06, 11:26 Ya ben reklâmdaki müziği Carmina Burana'dan olabilir diye düşünüyorum ama bir türlü bulamadım arkadaşlar ya şarkıyı Ayşe Mehmet'e göre yapmışlar orjinalini arıyorum sadece adını bilsem offf offff.:icon_sorr :icon_sorr dilara-1905 28-12-06, 11:15 yaa cenk gürpınar oymuo süper bir reklammm o ineği filan çekmeye çalışıooo otla çok şeker yaa reklamda süper olmuşşşşş sonundada ayşelerde tadabilir diyince ayşeee diiip bitio ya reklam süper:D:D MerYem_Ce 31-12-06, 15:14 reklam cok guzel yaa ilk once erkekler gelirken tam mafya sarkisi caliyo sonradan inegi cekerken de sarki kesiliyo yaa cok komik yaa hele sonra birde sonunda ayselerde tada bilir diyo yaa super resmen yaa gercekten cok guzel bi reklam!!:) okan can 02-01-07, 15:03 reklam güzel hoş da...feministlere gün doğdu, erkek-kadın ayrımı...sakın yemeyin bu çikolatayı die dolanmaya başladılar bile :img-hyste *duygu* 04-01-07, 09:30 Mustafa'nın süper kavanoz açma olayından sonra,Mustafa,Soner,Vedat,Ali falan arkadaşlarını da yanına almış ineği yoldan çekme operasyonuna giriyorlar :) Güzel bir reklam Ayşe'yle kalmasın oraya bikaç kız daha koysunlar bence...:) begummm 12-01-07, 18:33 Güzel bir reklam bence. Başlarda çok önemli bir görew warmış gibi yapıp sonra küçük işler yapmaları komik olmuş. nnn 17-01-07, 20:26 inakli reklamda arkada KORO isimleri söylüyorya MUS_TA_FA falan diye... reklamın ikisinde de en sonda Holywood artistleri edasıyla yürümeleri SÜPERRR :img-hyste AYSUN_DULCE 03-02-07, 20:58 ya bitiyorum bu reklama bböle daltonlar gibiler ya....özellikle su adamn ayselerde tadabilir demesi öldürüo zaten bni -A k e L d a N- 03-02-07, 21:00 :img-yes: güzel reklam gerçekten..ilkide çok başarılıydı buda çok güzl..büyükbaş hayvanı alıp arabanın önünden alıp götürüyorlar..:img-yes: sanki hepsi birer clark kent,günü kurtarmışlar:img-yes: ..karizmatik karizmatik bakıyorlar..çok komik:img-hyste şarkısıda çok komik..aaa-liiii aahh-meet vee-daatt..:img-hyste bide kalın ses tonu..baya bi gülmüştüm ilk gördüğümde:img-yes: :good: AYSUN_DULCE 03-02-07, 21:07 :img-yes: güzel reklam gerçekten..ilkide çok başarılıydı buda çok güzl..büyükbaş hayvanı alıp arabanın önünden alıp götürüyorlar..:img-yes: sanki hepsi birer clark kent,günü kurtarmışlar:img-yes: ..karizmatik karizmatik bakıyorlar..çok komik:img-hyste şarkısıda çok komik..aaa-liiii aahh-meet vee-daatt..:img-hyste bide kalın ses tonu..baya bi gülmüştüm ilk gördüğümde:img-yes: :good: eft kesnlikle katılıorm yane o hayvanı okadar kişi çekmeye gidiolar ya bnde ilk isledimmde bişey olmus falan gibi bakıoodum bide baktım ineğimsi bişe:img-hyste pinarcc 03-02-07, 21:38 yaaa ben bu reklami ilk gördügümde koptum yaaaa süper en sonda aysewlerde tadabilir diyorlarlya.... ..::EmMy::.. 04-02-07, 12:42 Cenk war orda ceeeenk:):) Şapka fln harika olmş çok tatlı =) reklam da gusell..;) (:..SeFkAt..:) 22-02-07, 12:49 Ayyy Bundada Cek Varr:happy0064 :happy0064 :happy0064 Bu da SÜper Bİ Reklammdı :) Eee Cenk'in Olduğu Her Reklam GÜzel :) EFTALYAGUL 28-03-07, 23:27 komikkkkk yaa.hatta bikeresinde cikolata çeşitlerinden ne yiyeceksin diye sormuştum erkek arkadaşımaa tabii ki rodeo demişti.nedne olacak mustafalar yiyiyormuşya:):)ee ayşeler de anca tadabilir:) mary osbourne 16-06-07, 08:36 cenk cenk cenk:img-yes: güsel reklamdı..ayşeler de tadabilir:img-hyste dedebaba 18-06-07, 07:36 Güzel Reklam Ayricada Komik C&E&N&K 11-10-07, 09:41 Cenk Gürpınar oynuyor bu reklamda yhaa süperr bişiyyyy =) Sadece Cenk'te şapka var yhaa çok dadLu duruoooo =) nazquzeli 29-10-07, 02:44 Cok hoş bi reklamdı.. Özellkle ayselerde tadabilr kısmı :) Vedat ali diye falan sayarken insanı gaza getiriyodu :) Dimplex 29-10-07, 18:08 Cenk olduğunu öğrenince reklamı birden sevesim gelmişti...:) Ama Cenk olmasada güzel olurdu yani... Gerçi reklam bahane Cenk şahane...:img-blush *daisy 19-11-07, 12:16 Cenk'in süper reklamlarından biri :) gerçi hangisi süper değil ki :P :) angel eyes 29-12-07, 23:21 ayşelerin özelliğini merak ettim:P bizde tadarız. çok güzel ve komik bir reklamdı. bende büyük bişeyler yapacaklar sanmıştım. yapa yapa kavanoz kapağı açtılar:P |