Tüm Versiyonu Göster : Tolga Savaci

yelken99
15-11-05, 14:04
Adam acaip yakısıklı, karizmatik..ses , fizik
fakat ortada yok..Nerde....En son " Omuz omuza" daydı..Su aralar ekranda oynadıgı bi dizi var mı ??

gurbetci
15-11-05, 14:23
ortaokul yillarimizin nejati (samanyolunda oynadigi karakterin ismiydi bu) :) hatta bu dizide ülkü duru da tolga savaciya asik sinif arkadasini canlandiriyordu.o diziyi severdim ama hepsi bu

yelken99
15-11-05, 14:53
peki hulya avsar la oynadıgı Sekreter filmi...? seyretmismiydin. Ozamanlar hepimiz tek gecerdik Tolga savacı yı..Adam hala yakısıklı...coook yakısıklı

desire
15-11-05, 17:18
bende cok begeniyorum tolga savaciyi...cok yakisikli...hele gözleri... :)

hiLda
16-11-05, 09:35
http://www.4x10.com/insanlar/1979.4x10
http://static.siberalem.com/gruplar/CallCenter%20Savascilari/Dsci0002.jpg

yelken99
18-11-05, 10:50
Hilda tesekkurler...bendeki resimlerin KB leri cok yüksek oldugundan gönderememistim.vesikalık remi cok eski ama araba yarısındaki resim yeni..
umarım bu sene sponsor bulurda yeniden araba yarıslarına katılır.gecen sene
katılamamıstı..bizde bu vesileyle yarıslarda seyrederiz kendisini...

yelken99
18-11-05, 11:18
Omuz Omuza da, Berivan da, Ask Hırsızı nda, sen Allahın bir Lutfusun da
da da da.....

hiLda
18-11-05, 13:44
Hilda tesekkurler...bendeki resimlerin KB leri cok yüksek oldugundan gönderememistim.vesikalık remi cok eski ama araba yarısındaki resim yeni..
umarım bu sene sponsor bulurda yeniden araba yarıslarına katılır.gecen sene
katılamamıstı..bizde bu vesileyle yarıslarda seyrederiz kendisini...

rica ederim...yeni resim bulursam yine eklerim... ;)

purna
29-11-05, 11:36
bızde eskıden vıdeo vardı vıdeoda bunun fılmlerını ızlerdım koyde bı kızla evlenıyor oda sarkısı turkucu bı kadın adını hatırlamıyorum ama dızının ızlıyordum yanı

yelken99
23-01-06, 17:16
:img-thumb

Tolga Savacı Kanal D de veya ATV de yeni bir diziye baslıyor diye duydum.
bilgisi olan var mı ?

FBuse
07-02-06, 19:44
bende Omuz Omuzada görmüstüm kendisini ama izlemedim diziyi o ayri!!
Tolga Savaci ama Basarili :icon_ange

yelken99
04-07-06, 09:36
Yasasın yeni bir diziye basladi...En iyi arkadasim...Show TV'de cumartesi aksamları...Hamdi Alkan'la beraber..ilk defa komedi oynuyor galiba ama bence cok basarili..sadece romantik salon erkegi degil yani..!

hulyaci88
26-08-06, 04:33
HALK, ALİ GÜVEN’LE BİRLİKTE OLAN VE İBRAHİM TATLISES’İN AŞK İTİRAFINDA BULUNDUĞU HÜLYA AVŞAR’I ŞİMDİDE KİMİ YAKIŞTIRDI?

24/8/2006 12:00

Carrefour Sa Maltepe Park Alışveriş Merkezinde her hafta düzenlenen Park sohbetlerinin konuğu Tolga Savacı’ydı...

Seyirci, Tolga Savacı’yı Hülya Avşar sorularıyla sıkıştırdı...

Savacı, bir seyircinin “Sizi biz Hülya Avşar’la çok yakıştırıyoruz, birlikte çalıştığınız projelerde onunla aranızda hiç mi duygusal anlar yaşamadınız. O çünkü çok güzel ve karşı konulması zor bir kadın ve biz sizi Hülya Avşar’la çok yakıştırıyoruz. Onunla evlenseydiniz ne güzel olurdu.” sorusuna önce şaşırdı...

Ardından politik cevap veren Tolga Savacı ise

“Hülya benim çok iyi ve saygı duyduğum bir arkadaşımdır. Onunla çok güzel filmlerde birlikte çalışma fırsatı bulduk. Ama sizin dediğiniz gibi aramızda hiç bir şey yaşanmadı. Zaten o benim de arkadaşım olan Kaya ile evlendi” diyerek şu an bir arkadaşı olduğunu ama evliliği düşünmediğini dile getirdi.

yelken99
15-01-07, 11:20
Tolga Savacı hayranlarına müjde....
Önümüzdeki ay Kanal D'de yeni bir dizisi basliyormus..

samish
23-03-07, 12:23
Tolga Savacı hayranlarına müjde....
Önümüzdeki ay Kanal D'de yeni bir dizisi basliyormus..

Ne oldu o diziyi veriyorlar mi?

Ben Tolga Savaci'yi 15 sene once Samanyolu dizisinde gordum, Aydan Sener'le beraber... Bu ne yakisikli adam dedim ya... dizi cekilen donem 26 yasindaymis... acayib cekiciydi... uzun bi sure ondan bi haber duymadim, cunku adini bile bilmiyordum... gecen gun arkadasim sogledi onun adini bana, su anki resimlerine bakib bayildim, adam gittikce daha da karizmatik olmus ya... keske yeni bi dizisi falan olsaydi da gorseydik...6191

6192

yelken99
29-03-07, 18:03
Ya Kanal D yada ATV'de yeni bir diziye basliyor diye duymustum...2 aydan fazla oldu dizi baslayamadı nedense..Abuk subuk bir suru diziden sıra gelmiyor heralde.

desire
06-05-07, 16:59
http://img508.imageshack.us/img508/1732/1mo1iq4.jpg (http://imageshack.us)

http://img440.imageshack.us/img440/9678/2kp3tx4.jpg (http://imageshack.us)

desire
06-05-07, 17:05
http://img508.imageshack.us/img508/8485/5eq6tt0.jpg (http://imageshack.us)

http://img508.imageshack.us/img508/7576/6ew4dd8.jpg (http://imageshack.us)

Gül Tuna
01-06-07, 13:05
seksenli yillarda türk sinemasinda boy gösteren degerli aktörlerimizden en son omuz omuzada izledim daha fazla projede özellikle sinema filmlerinde yer almali bence

g_k
02-08-07, 21:35
başarılı bir oyuncu
ama omuz omuzadan sonra bir dizide rol almadı galiba

forgetmenot
03-08-07, 07:24
Çok yetenekli,efendi ve seçici bir oyuncu.Yaş aldıkca daha mı yakışıklı oldu ne?Onu güzel,kalıcı projelerde görmek isteriz.İş talihi bol olsun.

Freddy
03-08-07, 21:13
Tolga Savacıyı ben de çok severim Yaşım nedeniyle 1998de çektiği Sen allahın bir lütfusunda tanıdım ardından aşk hırsızında izleidm berivan omuz omuza en iyi arkadaşım gibi dizilerinden haberim vardı Ayrıca eski türk filmlerinden de bir kaçını izledim Ama banu alkanla çeviridği filmde cidden ürkütücü bir karakterdi :)

yelken99
28-09-07, 13:40
Arkadaslar,

Bu dizi castlarını yapanlar reytingi dikkate alarak yapıyorlar zannediyorum.Yanlıs biliyorsam düzeltin lütfen..

Peki birsey soracagım.. Samanyolu'ndan beri, Aydan Sener'le bu kadar yakısmıs bir partner TOLGA SAVACI varken, nasıl olur da "Fikrimin ince gülü" dizisinde castingi yapanlar böyle birseyi düsünemedi ? Ya da oyunculara mı kabul ettiremediler.. Dizi basladıgından beri merak ediyorum yahu..

gurbetci
16-12-07, 01:12
Tolga Savacı baba oldu

Tolga Savacı, 11 Aralık sabahı baba oldu. Bebeğe Atilla adını verdiklerini söyleyen ünlü aktör, "Bu hayatımın en güzel yeni yıl hediyesi" dedi.
http://www.hurriyet.com.tr/_newsimages/4615847.jpg

DALYAN'da Kano adlı bir butik otel açan Tolga Savacı'nın geçen yıl evlendiği Özlem Savacı, 11 Aralık sabahı Marmaris'teki Özel Ahu Hetman Hastanesi'nde bir erkek bebek dünyaya getirdi. 44 yaşında tattığı babalık duygusunun anlatılamaz olduğunu belirten Savacı, “Bu yaptığım en iyi şey, çocuk sahibi olmak insanın tüm bakış açısını ve önceliklerini değiştiriyor. Keşke bu duyguyu tatmak için bu kadar beklemeseydim. Bugüne kadar kendim ve eşim için yaşadım. Bundan sonra oğlum Atilla için yaşayacağım. Bu hayatımın en güzel yeni yıl hediyesi” dedi.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Allah anali babali büyütsün. :)

deadly_angel
17-03-08, 19:27
Birinin beni pazarlaması gerektiğine inanıyorum

http://img.sabah.com.tr/2008/03/17/gny/im/95AD45B0F4AF35458FDBDE31r.jpg

Yakışıklı oyuncu Tolga Savacı, "İnsanlara kendimi hatırlatmak gerekiyor ama bunun için bir şeyler yapmak da bana ters geliyor" dedi: Kendimi pazarlamayı bilmiyorum. Artık bir menajerle çalışmamın vakti geldi..

Bir süre önce 'Can Dostum' adlı yarışmada seyircinin karşısına çıkan 80'li yılların yakışıklı oyuncusu Tolga Savacı, kendisini pazarlamayı bilmediği için önemli projelerde yer alamadığını söyledi. "En kısa zamanda bu işi benim yerime yapacak biriyle çalışmaya başlayacağım" diyen Savacı, "Tevazu sahibi bir insanım ama bu özelliğim piyasada daha fazla yer almama engel oluyor" şeklinde konuştu.

'Can Dostum'a kadar uzunca süre ortalıkta gözükmediniz. Bu dönemde neler yapıyordunuz?

Beğendiğim ve beni heyecanlandıran bir proje olunca içinde olmak istiyorum. Son yıllarda pek öyle bir proje gelmedi. Aslında geçen yıl çocuklara yönelik, 'En İyi Arkadaşım' diye güzel bir proje gerçekleştirdik. Benim için de bir ilkti, çünkü bana hep "Bir komedide oynaman lazım" diyorlardı.

PROJELERLE BAĞLANTILI

Siz bir dönem Türkiye'nin bir numaralı jönlerinden biriydiniz ve aniden her şeyden elinizi, eteğinizi çektiniz gibi oldu. Neden?

Aslında ben elimi, eteğimi çekmedim. Benim bir şirketim vardı, çok yoğun bir işti. Bir yandan o işe ciddi bir mesai harcadım, diğer yandan da gelen projelerle bağlantılıydı bu geri çekilme. İçimi kıpırdatan bir şey olmadığı için yer almak istemedim. Zaten içinize sinmeyen bir işle seyircinin karşısına çıktığınız zaman, seyirci de tepki gösteriyor. Onları küstürmek çok kötü bir şey. Belki iki-üç yıldır beni seven insanların karşısına çıkmıyorum ama sokakta onların gösterdiği tepkiden hata yapmadığımı anlıyorum.

Hırslarından arınmış bir insan gibi görünüyorsunuz...

Hırslı bir insanım ama hırslarım gözümü karartmıyor. Hayatım boyunca hep spor yaptım... Sporcu insanlarda 'yenilgiyi kabullenmek' diye bir şey yoktur; her zaman başarma azmi vardır. Ama bunu yaparken de bazı şeyleri kırmamak çok önemli.

İKİ SAATTE İSTANBUL'DAYIM

En azından hep gündemde kalayım gibi bir hırsınız yok ama...

O kesinlikle olmadı, asla olmadı. Hiç de pişman değilim. Çünkü bu bir çizgi, benim çizgim böyle, beni sevenler böyle seviyor. Hiç kimse özel hayatımla ilgili sorular sormadı...

Herkes İstanbul'dan kaçış hayali kuruyor ve siz bu hayali gerçekleştirdiniz. Dalyan'a yerleşmek sizin için İstanbul'dan bir kaçış mıydı?

Aslında İstanbul'dan kaçıp gitmek diye bir şey söz konusu değil, çünkü benim Dalyan'dan İstanbul'a gelmem iki saat sürüyor. Biliyorsunuz; Boğaziçi Köprüsü'nü geçmek de o kadar sürüyor. En azından İstanbul'dan arda kalan zamanımı çok kaliteli geçiriyorum. İşlerim için de İstanbul'a sık sık geliyorum.

İçinize sinmeyen işlerde yer almadığınızı söylediniz. Peki sonradan reddettiğiniz için pişmanlık duyduğunuz projeler olmadı mı?

Geriye dönüp baktığımda keşke içinde olsaydım dediğim bir iş yok. Ama üzüldüğüm tek bir şey var. Çok sevdiğim bir yönetmen olan Şerif Gören'le çalışmayı çok istiyordum. Onun içinde olduğu ve temelinde yatan hikaye bana çok ters olduğu için reddettiğim bir proje vardı. Onun için de sadece Şerif Abi'yle çalışamadığım için üzüldüm. Zaten o da bir-iki bölümden sonra bıraktı diziyi.

DÖRT LİSAN BİLİYORUM

Tek pişmanlığınız bu muydu?

Bunun dışında hiç bana teklif edilmemiş ama 'Niye ben bunun içinde yokum' dediğim işler de oldu. Dört lisanı akıcı olarak konuşuyorum, pratik olarak konuştuğum iki lisan daha var. Bazen Türkiye'ye yabancı ortaklı bir proje geliyor ama projede adı geçen insanların arasında bir tek ben olmuyorum. Bu da beni üzüyor. "Bu kadar lisanım var, o kadar yurtdışı tecrübelerim var, bana niye teklif etmiyorlar?" diye hayıflandığım oluyor.

Belki onlara kendinizi hatırlatmadığınız için gelmiyordur teklifler...

Kesinlikle. Belki hatırlatmak gerekiyor ama bir yandan da hatırlatmak için birtakım şeyler yapmak da bana ters geliyor. O konuda ben çok iyi değilim. Belki de açıkçası ben kendimi pazarlamayı bilmiyorum. Artık bir menajerle çalışmamın vakti geldi sanırım. Birinin beni pazarlaması gerekiyor.

Hiçbir şeyden elimi eteğimi çekmedim!

Fazlasıyla mütevazı olduğunuzu düşünüyor musunuz?

Bunu kız kardeşim de söyledi; hatta bana bu konuda kızıyor. Kastettiğiniz tevazu, benim kendimi pazarlamamın önüne geçiyor. Bakıyorum; hiç dil bilmeyen birinin bile 'çok güzel İngilizce konuşuyor' diye adı geçiyor.

Ama karlı çıkan onlar oluyor sonuçta...

O bir yetenek ama işte o yetenek de bende yok. Ama hiçbir zaman çok geç değil, ben de bir menajer yoluyla kendimi hatırlatacağım insanlara. Bir de artık oyuncu olarak yelpazemin genişlediğini düşünüyorum. Eskiden hep romantik, duygusal filmlerde rol alıyordum; artık farklı karakterleri de canlandırmak istiyorum.

Yani artık sizi romantik filmlerde göremeyecek miyiz?

Tabii bu işler gelen projelere bağlantılı olarak gelişiyor. Daha önceden 'Kurtlar Geceyi Sever' diye polisiye bir filmde oynadım ve oldukça beğenildi. Anadolu'ya gittiğimde hâlâ o film hatırlatılıyor bana.

Evlendiniz, Dalyan'a yerleştiniz. Bu biraz da piyasadan elinizi, eteğinizi çektiniz gibi bir izlenim yaratıyor...

Böyle bir izlenim yaratıyor olabilir ama sonuçta ben buradayım. Hiçbir şeyden elimi, ayağımı çekmedim. Aslında ben birkaç kere küsüp, televizyonu ve sinemayı bırakmayı denemiştim ama yapamıyorsunuz. Bu uyuşturucu müptelalığı gibi bir şey.

Kaybetme korkusu yaşamıyorum

Bir zamanlar bütün genç kızların hayran olduğu bir erkektiniz. O dönemi nasıl hatırlıyorsunuz?

Tabii çok güzel bir şeydi. Bir sanatçı için en güzel şey; tanınmak, beğenilmek, sevilmektir. Bu çok güzel bir durum tabii ama bir taraftan da zor. Çünkü çok ciddi bir yük bindiriyor sırtınıza. Ama tabii insanlar tarafından sevildiğim çok güzel bir süreçti o. Ve hâlâ devam ettiğini görmek mutluluk veriyor insana.

Hayranlarınızı kaybetme gibi bir korkunuz var mı?

Sanırım erkekler bu konuda kadınlara göre şanslı. Kadınlar bu konuda daha hassas. Çünkü zaman erkeklere nazaran kadınlara daha acımasız davranıyor. Ama ben geçen zamanın insanın üstünde farklı izler, güzellikler bıraktığına inanıyorum. Sizin bahsettiğiniz endişeyi ben bugüne kadar hiç yaşamadım, inşallah bugünden sonra da yaşamam.

Kaynak: Sabah / Günaydın

cool_girl_h
22-03-08, 15:50
çok sevdiğim bir oyuncu.ayrıca çook yakışıklı.televizyonda daha fazla görmek isteriz:img-yes: