Tüm Versiyonu Göster : 3. Sezon Bölüm Yorumları

Freddie
20-12-06, 00:37
Arklar bugün itibariye 3. sezon başladı Ne kadar özel bölüm olsa da ben büyük bir heyecanla izledim Yeni bölümler 9 Ocak'ta başlıyor 2 hafta daha nostalji yapıcaz Daha fazla dayanamadım ne de olsa 6 aydır tatildeyiz ben de başlık açim dedim :)

Freddie
20-12-06, 00:42
ya bide biri bana anlatabilir mi ben ilk sezon diziyi nerdeyse hiç izlemedim 1. bölümü hayal meyal hatırlıyorum mary Alice'in ölmesi felan ama olayın sırları sonradan ortaya çıkmış Ve Ben acaip derecede merak ediyorum Bugün özel bölümde de biraz gösterdiler ama anlamadım Sanırım Mary Alice birini bıçakladı ve daha sonra o kişinin bebeğine mi sahip çıktı bi adamla ve o adam da bugün Mike'ın silah çektiği adam Ha bi de zach'in babası var sanırım Mary Alice'in intiharıyla ilgili Çünkü sonradan Mary'nin ablası girdi diziye ve zach'in babasına şantaj felan yapıyodu

Ya ben iyice karıştım Lütfen biri bana anlatabilir mi mary alice2in hikayesini Çünkü cidden merak ediyorum unutmuştum ama bugün görünce yine hatırladım :)

MardiGras
21-12-06, 07:14
Mary Alice ve kocasi Paul un cocuklari yoktu baslangicta ve Mary Alice bir hastanede hemsire olarak calisiyordu. Orada tanistigi uyusturucu madde bagimlisi kiz ki Mike in kiz arkadasi idi, bir gece evlerine gelerek ve yardim isteyerek (uyusturucu parasi) bebegini Mary Alice ve kocasina para karsiligi satti. Bebekleri ile yeni bir hayata baslamak icin oradan tasindilar. Yillar sonra ayni kiz karsilarina cikti. Artik uyusturucudan temizim bebegimi istiyorum dedi. Tartisma siddetlendi, kiz bunlari tehdit etti. Olayin nasil oldugunu an be an hatirlamiyorum ancak Mary Alice kizi bicakladi. Olayin olus sekli kaza da olabilir cok emin degilim. Olayi ortbas ettiler nitekim ve kizi gomduler. Kizin babasi , kizini kayip sandigindan yillarca onu aradi, Mike in olayla ilgisi bu. Paul un oldurdugu komsu Mrs Hubert in kizkardesi Mary Alice ile ayni hastanede oldugu icin mahalleye geldiginde Paul un basina bela oldu. Mary Alice in intiharinin nedeni ise, "yaptiklarini biliyorum, polise gidecegim" iceriginde bir tehdit mektubu almasi idi. Benim aklimda kalanlar bunlar. Daha detayli hatirlayan arkadaslarimizdan da rica edelim.

Freddie
21-12-06, 11:56
ya arkadaşım gerçöekten çoks aol çünkü acaip merak ediyorudum ve okuyunca cidden şok geçirdim bakar mısın Zach'in babası mike'tı zaten ve Zach'i Mary Alice ve Paul büyütmüş Mike'in seneler öncesinden bu umutsuz ev kadınlarıyla ilişkisi varmış
Buarada ben gördüm mary alice yanlışlıkla bıçakladı kız üstüne gelince bıçak karnına girdi yanlışlıkla ve mektup olayını ben de hatırlıyorum ama hiç bişe anlamamıştım ozaman şimdi netleşti herşey Peki mektubu gkim gönderen kimdi o kısmı anlamadım

Ayrıca mrs huberts şu edie'nin en iyi arkadaşı olan kadındı hatırladım :) Ve bide bu olay tamamiyle çözüldü mü yani işin iç yüzünü diğer kızlar biliyo mu benim bildiğim kadarıyla Susan zachin sadece mikeın oğlu olduğunu biliyor di mi

evet arkadaşlar eklemek isteyenler buraya yazabilir Bekliyorum :)

sbuffy
21-12-06, 16:12
bree mary alicein terapi sırasındaki kasetlerini aldı ve 4ü mary alicein terapi sırasında söylediklerini dinlemeye başladılar.kasette maryalice angela diye birinden söz ediyordu.ilerleyen bölümlerde angelanın mary alicein dana/zachin gerçek annesini kazayla bıçaklamadan önceki gerçek ismi olduğu anlaşıldı.bu konuşmalardan 4lü fazla birşey öğrenmedi ama 2.sezonda öğrendilerse bilemiycem çünkü 2.sezonu pek hatırlamıyorum.tehdit mektubunu maryalicee gönderen huberttı.daha sonra paul onu öldürdü.
mike zachin annesinin ve hubertın öldürülmesi konusunda zach/dana zarar görmesin diye paulü ihbar etmedi diye hatırlıyorum.

Freddie
21-12-06, 16:53
çok teşekkkürler vala yaa ilk sezonu izlemememin sonucunu görüyorum yardımlarınız için teşekkürler:)

sbuffy
01-01-07, 07:54
ABD’DE YILIN EN ÇOK İZLENEN EMMY ÖDÜLLÜ DİZİSİNDE ÜÇÜNCÜ SEZON BAŞLIYOR.

Wisteria Lane’in sıradışı ev kadınlarının akıl almaz maceraları ve sırları üçüncü sezonda da izleyicileri ekran başına bağlayacak. Herkesin birkaç kirli çamaşırı olsa da onlarınki “birkaç”tan biraz daha fazla...

Başrollerini Eva Longoria (Gabrielle Solis), Teri Hatcher (Susan Mayer), Marcia Cross (Bree van de Kamp) ve Felicity Huffman’ın (Lynette Scavo) paylaştığı dizi, Altın Küre ve Emmy’de layık görüldüğü adaylıkları ve oyuncuları hakkında çıkan dedikodularıyla adından çok söz ettirdi.

Herkesi şaşırtarak, beklenmedik bir anda intiharı seçen Mary Alice Young, “oralardan bir yerden” dört yakın arkadaşının yaşadıklarını anlatıyor. Dört ev kadınının rutin yaşamları ne kadar sıkıcı ve tekdüze görünse de işin gerçeği hiç de öyle değil. ABD’de rating rekorları kıran “Desperate Housewives”ın yeni sezonunda Wisteria Lane sakinlerini bekleyenler geçen sezonları hiç de aratmayacak gibi görünüyor. Lynette, Tom'un gayri meşru çocuğu ve onun annesiyle başa çıkmaya çalışırken, Susan ise komadaki Mike'ın uyanıp ona dönmesini beklemektedir. Bree yeni tanıştığı Orson ile kötü günleri geride bırakmaya çalışacak, ama Orson'un geçmişi peşlerini bırakmayacak gibi görünüyor.

3. sezon bölümleri 9 Ocak'tan itibaren her Salı 21:00'de CNBC-e'de

kaynak:cnbce

mercan_dede
01-01-07, 22:43
oh beeeeeeeeee hele şükür başlıyor kaç aydır bekliyordum ya bir hafta sonra başlıycak oh...

Freddie
03-01-07, 10:43
arkadaşlar dün neden 2 bölüm birden verildi

sbuffy
04-01-07, 12:37
freddie final 2bölüme yayıldığı cnbce bu iki bölümü arka arkaya vermiş olabilir.

3x01-Listen to the Rain On the Roof
Wisteria Lane’e yağmurla beraber bir hüzün çökmüştür. Mike’ın başına gelen korkunç kazadan bu yana altı ay geçmiştir. Mike hala hastanede komada yatmaktadır ve Susan onun başından bir an olsun ayrılmamaktadır. Bu arada Bree, Orson’la nişanlanır. Gabrielle ve Carlos ise boşanma hazırlıkları içindedir, ancak sekiz buçuk aylık hamile olan taşıyıcı anne Xiao-Mei evden kaçınca işlemleri bir süreliğine askıya alırlar. Evde bir çocuğun daha olmasına alışmaya çalışan Lynette, kızın annesi Nora’ya daha fazla tahammül edemeyeceğini fark eder. Öte yandan Susan, karısı komada olan Ian’dan çıkma teklifi alır. Edie ise çaresizce Young ailesinin evini satmaya çalışmaktadır.

euphoria
06-01-07, 19:36
İzleyemeyenler için söylüyorum,belki de başka başlıkta duyurulmuştur emin değilim,e2 15 Ocak'ta test yayınınından çıkıyor ve gündüz kuşağında Desperate Housewives'ı dublajlı olarak veriyor ilk sezondan itibaren...Bilginize... :img-wink:
Başka bir başlık altında yazıldıysa da bu kusura bakmayın lütfen...

Freddie
07-01-07, 00:14
e2 bende olmadığına göre güzelim ilk sezonu yine kaçırcam (hoş gerçi biara hafta içi herfece veriodu bi ara cnbce ama onu çok az takip etmiştim)

mercan_dede
08-01-07, 15:07
oh ya şükür yarın akşam başlıyor artık sıkıldım ya başlasada izlesek izleyelim hemen yorum yazıcam...

movie_monster
08-01-07, 19:26
bende dizinin 2.sezonunu kaçırdım maalesef epey bi açığım var ama.yayınlanan özel bölümden bi şeyler kaptım denebilir.yarın başlıyo ne diyim herkese hayırlı olsun.:happy0064

dawsonjoey
09-01-07, 16:17
Yeni bölüm bu akşam. Çok merak ediyorum bakalım neler olacak.

ebgü
09-01-07, 18:41
arkadaşlar 3. sezon tanıtım şarkısını kim söylüyor acaba?

estimar
09-01-07, 20:13
yeni sezon bomba gibi başladı bence..
sanırım gelecek bölümde bree o adamla evlenecek son saniyede bir mucize olmazsa o cesetin bulunması birşeyleri değiştirir umarım yalnız ebnim anlamadığım dizinin yeni psikopatı mike ı neden öldürmek istedi ?
lynette çok tatlıydı yine ve tahmin ettiğimiz gibi eski sevgili tam bir bela kızını kullanarak kabul görmek istemesi üzücü..
bu bölümde edie nin sahneleri çok çok komikti ve gabrielinkiler.. o hizmetçi parçası şansını fazla zorluyor sanki :)
bu arada zach nerdeydi?
yeni sezon hayırlı uğurlu olsunn..:happy0064

Freddie
09-01-07, 21:44
bugün bi sürü dizim vardı oyüzden bunu birazdan geec tekrarında izlicem zaten ben bu diziyi hep böle izledim çok az normal saatinde izlemek nasip oldu :) Melekler adası, belalı baldız, şimdi de ezo ve geniş zamanlar :) geec 01 de başilick di mi

ebgü
10-01-07, 08:34
evet hayırlı olsun o susan'ın mike'la konuşma sahnelerine içim gitti ya ve şu breenin durumunuda Allah düşmanımın başına vermesin diorum bn kadın önce hasta ruhlu kocasından sonra çocuklarından sonra eczacı psikopat sevgilisinden ve sonra da sapık manyak o deli sevgilisinden çekmediği kalmadı ve o edie'nin ne zaman garip bir durumla karşılaşsa önce şaşırması sonrada televizyon odasını göstermek istemesi baya bi komikti ve o zavallı lynette ya çekeceği var kocasının o eski sapık beleşçi sevgilisinin aptallıklar yapması kızı sayesinde kabulk görmek istemesi gerçektende çok ama çok sinir bozucu bir durumdu ve tabiiki gabriel'inde o aptal hizmetçi yüzünden o durumlara düşmesi önce sinir bozucu pekde nahoş olmayan anlar yaşaması sonra bunun trajikomik bir şekilde devam etmesi gerçektende gülermisin ağlarmısın durumları oluşturdu seyirciler üzerinde yani 4 ev kadınının sorunları hiç bitecek gibi görünmüyordu her zamanki gibi ve o psikopat dişçi'ye gelince dedi ya mike'ı önceen tanıyormuş yakında kokusu çıkar bununda nasıl olsa ve breenin aklı yok ya son anda birşey çıksada dediğiniz gibi evlenmekten vazgeçse snrm yapımcılar dediklerini yapacaklar en sonunda bree'yi öldürecekler

sbuffy
10-01-07, 13:08
3.sezon nihayet başladı.bu bölüm 4 ev kadınının nelerle uğraştığını gördük.
bree yine psikopat birini buldu ama orson, rex ve eczacıdan da daha belalı birine benziyor.işin daha da kötüsü bree orsona aşık olduğu için eski komşusunu da dikkate almadı.anlaşılan bu sezon mantıklı bree yerine duygusal bir bree seyredicez.bölümün sonunda orsonun çalıştığı inşaattaki ceseti görene kadar karısını bir yerde sakladığını düşünmüştüm ama karısını öldürmüş.umarım cesedi bulurlar da bree yol yakınken kurtulur.
susan her zamanki gibi sakar ve şirindi:)6 ay boyunca mikeın uyanmasını beklemesi ve yeni adam hakkında ona söyledikleri çok hoştu.
gaby de yazık taşıyıcı anneyle uğraşıyor.kadının kocasıyla beraber olduğu yetmiyormuş gibi birde gabye her istediğini yaptırmaya kalkması sinir bozucuydu.gabynin restaurantta kadına söyledikleri ve carlos tam hayalini söyleyecekken ordan uzaklaşmasına çok güldüm:)
nora kızını kullanarak tom ve lynettei bir an olsun rahat bırakmadı ama lynette yine kurnaz davranıp norayı şimdilik alt etti:) lynetein olduğu sahnelerde ise parti kısmı eğlenceliydi:)
edieye gelince bölüm boyunca evi satmaya çalıştı tabi bu kolay olmadı.gerek evin lanetli olduğu söylentileri gerekse evi gezdirirken söylediklerinin aksini gösteren manzaraların olması bunu güçleştirdi:)özellikle bu evde garip şeyler olmaz diyerek kapıyı açtığında karşısına gabynin hizmetçisinin çıktığı yer çok komikti:)
bu arada gabynin yeni saç rengini beğenmedim çok yapay durmuş ama onun aksine eddienin yeni hali çok hoştu.

movie_monster
10-01-07, 14:49
Umutsuz ev kadınlarımızı yine zorlu bi sezon bekliyo.Her birinin türlü türlü dertleri var.En çokta suzan a üzüldüm.Bu kadar güzelliğe böle şanssızlık,ÇOK YAZIK...

mercan_dede
10-01-07, 16:58
çok güzel ya izledim sonunda yeni bölümüne susan yine çok komikti ya çok güzel tekrarınıda izliycem ama bree nini yeni sevgilisine katil sevglisine uyuz oldum...

okan can
10-01-07, 21:36
alternatifim olmadığı bir gün tesadüfen bakmıştım ilk defa...
kurgusu akıllıca hakikaten.
ama içlerinde en berbat durumda olan "miss.van de kamp" bence...

ebgü
11-01-07, 11:20
alternatifim olmadığı bir gün tesadüfen bakmıştım ilk defa...
kurgusu akıllıca hakikaten.
ama içlerinde en berbat durumda olan "miss.van de kamp" bence...

e bencede yani şanssızlıklar onun yakasını bir türlü bırakmıyor bence

Kiss You
11-01-07, 18:13
ya bişey sorucam 3.sezonda justin (ryan carnes) oynuo mu yine?

sühan
14-01-07, 09:51
Ben bu ilk bölümden çok hoşlanmadım. Bir kere Bree neden hep sapık tiplerle birlikte oluyor. Eczacı da psikopattı, sımdıkı de. Gaby de o eski muthıs kadından zavallı kadın durumuna dusuruldu. Lynette de oyle diğer kadının baskısı altında kalan bır durumda brıakılmıs. Susan da kım nereye cekse oraya gıdıyor. Bır tek edie aynı kalmıs kendı gıbı davranan. bu yenı bolumde kımse kendı karakterı gıbı davranıyor. :img-yes:

ebgü
14-01-07, 10:05
Ben bu ilk bölümden çok hoşlanmadım. Bir kere Bree neden hep sapık tiplerle birlikte oluyor. Eczacı da psikopattı, sımdıkı de. Gaby de o eski muthıs kadından zavallı kadın durumuna dusuruldu. Lynette de oyle diğer kadının baskısı altında kalan bır durumda brıakılmıs. Susan da kım nereye cekse oraya gıdıyor. Bır tek edie aynı kalmıs kendı gıbı davranan. bu yenı bolumde kımse kendı karakterı gıbı davranıyor. :img-yes:

kesinlikle haklısınız o konuda

october01
15-01-07, 05:53
geçen sezon aksatmadan izliyordum bu sezon ise bakmaya fırsatım olmamıştı ama dün tekrar bölümünü izlediğimde daha heyecanlı hale geldiğini gördüm özellikle merak ettiğim bree nin katil sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceği!!! geçen sezon olduğu gibi susan hep aynı hiç değişmemiş !! :img-yes: :img-yes: :img-wink:

sbuffy
16-01-07, 12:04
bence karakterler radikal bir değişiklik geçirmemiş.mesela gaby geçen sezon hamileliğinden itibaren değişim sürecine girmişti.kendine güvenen,duygusuz,bencil gaby gitmiş yerine daha duygusal gaby gelmişti.bunu da annelik duygusunu tatmasına bağlayabiliriz gibi geliyor.
susan ise bildiğimiz sakar ve kararsız susan.geçen sezon eski eşi ve mike arasında kararsız kalmıştı bu sezonda hastanede tanıştığı adamla birlikte olup olmama konusunda kararsızlık yaşıyor.
bree mantıklı olmasına rağmen yine herkese gözü kapalı güveniyor.
lynette ise geçen sezon her ne kadar kendine güvenen,başarılı ve hırslı bir işkadını olarak karşımıza çıksada ilk sezon evi çekip çeviren,çocukları ve eşi için didien bir ev kadınıydı.yani o da ilk sezonki lynette'e dönüş yapmışa benziyor.

sbuffy
16-01-07, 12:06
It Takes Two
Susan, Ian’ın çıkma teklifini kabul etmiştir. Ancak gittikleri restoran da Ian’ın eşinin anne ve babasıyla karşılaşınca işler karışır. Erkek arkadaşı sayesinde evde fazla vakit geçirmeyen Nora ondan ayrılınca, Tom ve Lynette işe el koyar ve Nora’ya Bree’nin nikahından birisini ayarlamaya çalışır. Nihayet Bree ve Orson’ın düğün günü gelmiş çatmıştır. Ancak tatsız bir olay resepsiyonun yarıda kesilmesine sebep olacaktır, çünkü Orson’ın eski karısına ait olduğu sanılan bir kadın cesedi bulunmuştur. Bu arada Edie evine gizlice girmeye çalışan 18 yaşındaki yeğeni Austin’i yakalayınca, onun bir süreliğine kendisiyle beraber kalmasına izin verir

Freddie
17-01-07, 00:33
ya ben bişi anlamadım ian 6 yıldır sevgilisi mi karısı mı herneyse uyanmasını beklemiyo mu da okadar yıllık sevdiğini 2 haftadır tanıdığı susan'la unuttu Hele susan mike'ı seviyodu o nası kabul etti yaa Başta arkadaşlık anlamında çıkıp geziyolar diyodum ama resmen danslar felan romantik anlar hele de susan pes edip ian'ın sevgisine karşılık vermesi

Ya ben bunların ilişkisini anlamadım ya da bunlar gerçekten sevdikleri insanları unuttular :)

sbuffy
17-01-07, 07:39
freddie susanla ilgili benim anladığım ne zaman mikeı unutmaya çalışsa veya ondan ümidi kesse başkalarıyla flört etmeye başladığı.sonrasında da flört ettiği kişilere kendini fazla kaptırabiliyor.bence ianla da böyle bir durum yaşıya olabilir.
yeni bölümde en çok doğum sahnesine bayıldım:)özellikle gaby ile hizmetçi kız şok olmuşken carlosun kameranın renk ayarını değiştiriyorum bir saniye demesine gülmekten öldüm:)
ayrıca morgda orsonun komşusunun bu eşi değil demesi ilginçti.yine işin içinden başka şeyler çıkacak galiba.

estimar
17-01-07, 15:44
orson cesede seni özledim gibisinden birşeyler diyince aklıma 2 şey geldi
1-orson öldürdüğü karısına estetik operasyon yaptı
2-bu da öldürdüğü başka bir kadın

ayrıca ölünün dişlerinin çekilmiş olması ve orsonunda dişçi olması o kadını da orsonun öldürdüğünü gösteriyor.

tom scavoda bu bölüm çok tatlıydı(sunuculuk yaparken):img-polic

bitiriş konuşması da yine çok etkileyiciydi "en iyi çift onlar çünkü birbirlerine bakmıyorlar"..

kaitou jeanne
17-01-07, 16:15
kesinlikle bitiş harikaydı bu dizinin şu ima larını çok seviyorum ya gabynin bebeğinin karıştırılması yanlış bebek çıktı.çok şaşırdım orda bir de susan ianı seçmesi susanın bu huyuna sinir oluyorum çok çabuk birini bulup çokçabuk ayrılıyor

Freddie
17-01-07, 18:28
teşekkürer sbuffy cevabın için

ya millet beni en çok eğlendiren sahne

suzan "meraba edie çok güzel bir gece değil mi
edie " artık değil!"

bomba yaaaa ben suzan ve edie'yi çok seviyorummmm :9

movie_monster
18-01-07, 15:26
sanırım suzan biraz ayran gönüllü.aşka aşık bi kadın.bu gidişle daha çok aşık olacak gibi:img-yes: beni en fazla lynette güldüroyo.gerçekten çok enteresan bi durumda.bence o kadın onu bu sezon epey bi uğraştıracak.

kaitou jeanne
19-01-07, 07:46
bende bu sezon edie ve susanın diyologlarına bayılıcam galiba çok komikler:)

sbuffy
23-01-07, 11:26
A Weekend In the Country
Wisteria Lane’de hafta sonudur ve herkesin özel planları vardır. Bree ve Orson balayına çıkmak üzeredir. Gabrielle ve Lynette ise spa’ya giderek biraz gevşemeyi ummaktadır. Tom çocuklarla kamp gezisine çıkacaktır. Susan ise Ian’la beraber kafa dinleyecekleri ufak bir kaçamak planlamaktadır. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Tom zor durumda kalır ve yardım için Lynette’i arar. Öye yandan Bree havaalanındayken Andrew’un evsiz bir genç olarak televizyona çıktığını görür ve balayı planları yarıda kesilir. Gabrielle, John’a rastlar. Susan ise içinde bulunduğu durumun Mike’ı aldatmak olup olmadığını sorgulamaktadır.

kaitou jeanne
23-01-07, 16:00
bu akşam estirecek yine desparete hausewives

ebgü
23-01-07, 18:17
orson cesede seni özledim gibisinden birşeyler diyince aklıma 2 şey geldi
1-orson öldürdüğü karısına estetik operasyon yaptı
2-bu da öldürdüğü başka bir kadın

ayrıca ölünün dişlerinin çekilmiş olması ve orsonunda dişçi olması o kadını da orsonun öldürdüğünü gösteriyor.

tom scavoda bu bölüm çok tatlıydı(sunuculuk yaparken):img-polic

bitiriş konuşması da yine çok etkileyiciydi "en iyi çift onlar çünkü birbirlerine bakmıyorlar"..

aslında bnm aklımada bu geldi.

sbuffy
24-01-07, 10:29
genel olarak eğlenceli bir bölümdü.andrew orsonla konuştuktan sonra eve döndü.zavallı bree ikisiyle birden uğraşmak zorunda kalacak.
lynette yine lafını esirgemedi ama nora kendisini acındırmasını bildi.
gaby johnla eskisi gibi olacaklarını sandı fakat johnun nişanlandığı ortaya çıktı.johnun bu tür ilişkiler sağlıklı değil insanlar sonunda hep yalnız kalıyor sözü gabyi çok etkiledi.gabynin olduğu sahnelerde asansörde bavulun içinden çıktığı bölüm çok komikti.
susan ian ilişkisi de konuşmalarından anlaşıldığı kadarıyla uzun ömürlü olacak gibi gözüküyor.tabi mikeın uyanmasıda ilişkilerini etkileyecektir.susan ian konuşmasında en çok güldüğüm diyalog ise
İan:kaç kişiyle ilişkin oldu.3ten fazla mı
susan:nine
ian:almanca cevapladığını söyle lütfen:)

movie_monster
24-01-07, 14:21
çok güzel bi bölümdü.en eğlendiğim sahne susan la ian ın bavulları karıştırmasıydı:img-hyste gaby nin bavula saklanması da güzeldi.daha öncede dediğim gibi lynette in işi bu kadınla çok zor ne kadar saf gibi gözüksede çok çakal bi kadın:img-yes: lynette e çok çektirecek gibi gözüküyo ama lynette de onla başetmesini başaracaktır.bree nin oğlunun dönmeside ayrı bi hava katacak gibi görünüyo.orsonla iyi bi ikili oluşturacaklar gibime geliyo.gerçektende çok güzel bi dizi ve her bölüm ayrı bi eğlenceli geçiyo.

mercan_dede
24-01-07, 14:56
selam arkadaşlar vlla ben dün akşam ileyemedim ama olsun pazar günü tekrarı var o zaman izlerim...

kaitou jeanne
24-01-07, 15:33
ya çok güzeldi hakikaten önümüzdeki bölümü iple hatta bırak ipi halatla çekiyorum:)

ebgü
25-01-07, 06:48
arkadaşlar gabriel'in bavuldan çıkması ve susan'ın ıan ile olan o kaç sevgilin oldu ? dialoğu gerçekten çok komik sahnelerdi

estimar
25-01-07, 22:16
şükürler olsun ki mike uyandı..
ben en çok breenin oğlunu tv de gördüğü sahneyi sevdim..orson doğru bişey yaptı ama bu yine de onun bir pislik olduğu gerçeğini değiştirmiyor..
lynette bu dizide 2. bir kadın problemi yaşayabilecek son kadındı..ben hiç hoşlanmadım bu eski sevgili olaylarından..zaten hiç eğlenemiyorum o sahnelerde..
gabriele fitil oldum nişanlım var diyen adama yasak aşk teklif etti...
suzana da Allah akıl fikir versin her lafı yuttu ve rakam 12i buldu..mike ın yüzüne nasıl bakacak acaba?

sbuffy
29-01-07, 18:17
Like It Was
Mike Delfino nihayet komadan uyanmıştır, ancak yaşadığı son iki seneyle ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Edie ise ona bu konuda yardım etmeye dünden hazırdır. Susan haberi aldığında hala Ian’la şehirdışında vakit geçirmektedir. Bree tüm yaşadıklarını tekrar gözden geçirdiğinde ailesinin mükemmellikten ne kadar da uzak olduğunu bir kez daha görür. Öte yandan Lynette, Parker’ın beyzbolu bırakmaması için elinden geleni yapmaya kararlıdır, çünkü ona göre Parker başladığı işi yarım bırakmamayı öğrenmelidir. Carlos eve geri döner ve bu Gabrielle’in hiç de hoşuna gitmeyecektir

sisley
30-01-07, 00:05
Son iki bölümü izledikten sonra Mike ne zaman uyanacak diye bekliyordum çünkü cidden Mikesız olmuyordu en sonunda uyandı ama yanında Susan yoktu..Ian ile Susan'ı yakıştırmıyorum özellikle Mike komadayken tatillere gitmeler falan neler oluyor Susan'a 6 ay çok geldi sanırım 11 sayısından sonra
Edie'yi Mike'ın yanında gördükten sonra kendine gelecek sanırım ya da en azından umuyorum :) çünkü Ian iyi biri değil sanki , onunda geçmişinden bazı şeyler ortaya cıkacak ve Susan uzaklaşacak gibi geliyor.
Bir hafıza kaybı eksikti oda oldu ama neden sadece son iki yıl neyse bir an önce yerine gelir umarım hafızası.
2. sezonun son bir kaç bölümünü kaçırdığım için bazen kopukluk oluyor
bu sezon kaçırmadan izlemeye çalışacağım.

Birde unutmadan Marcia Cross Golden Globe ödüllerinde Televizyon dalında en iyi kadın oyuncu ödülünü alamadan dizi bitirse üzüleceğim çünkü gerçekten hak ediyor.

sbuffy
31-01-07, 10:37
filmlerde olur ya bir karakterin kötü şeyler yaşamızsa kaza geçirdikten sonra o anıları bilinçaltına ittiği için hatırlamaz.belki miketa da böyle bir durum söz konusudur.
edienin mikeı kandırmasına hiç şaşırmadım başka türlü garip olurdu:)susan mikeın ona soğuk davranmasına hem şaşırdı hem üzüldü.umarım bu ruh hali içinde susan tekrar ianla yakınşalmaz.sisley bende senin gibi ianın iyi biri olmadığını düşünüyorum.
gaby ve carlos arasındaki çekişme-carlosun yorumundan sonra kızların kahveyi içmekten vazgeçmeleri,polisle olan diyalog-son sahnelerine kadar gülümsetti.gabynin carlosa johnla beraber oldum demesi carlosu çok kızdırdı.
dizinin neşe kaynağı lynnette ise yine yapacağını yaptı ve bir şekilde parkerın hem oynamasını hem de takımdan üzülmeden ayrılmasını sağladı:)lynnettein kendine özgü çocuk yetiştirme tarzı çok hoş:)
bree ise özette yazıldığı gibi ailesinin mükemmel olmadığını anladı.andrew ve bree konuşmasını ise beğendim.andrewdan böyle bir konuşma beklemezdim.

estimar
31-01-07, 13:50
şimdilik sezonun en iyi bölümüydü bence lynette eskisi gibi birşeyleri düzeltmeye çalışırken batırdı sonra yine toparladı çok tatlıydı ben lynette e böyle senaryoları yakıştırıyorum..aynı şekilde diğerleri de misyonlarına uygun şeyler yaptılar.gabriel-polis diyalogları ve breenin iyilik yapmaya çalışırken duydukları,edie nin iş çevirmesi,suzanın bahtsız bedeviliği..güzel bölümdü..

roximus89
31-01-07, 17:06
gabynın zencı cocuguna noldu geri mı verdıler :img-pilot

movie_monster
31-01-07, 20:21
güzel bi bölümdü.gaby nin carlosu sevmediğini ve onu aldattığını sölemesi başına iş açacak gibi görünüyo.bree nin oğlu değişmiş gibi gözüksede ben ilerleyen bölümlerde eski haline döneceğini düşünüyorum.lynette bu dizinin neşe kaynağı.yapmış olduğu şike ters tepti işler daha fazla karıştı.edie susan ın yokuluğunu çok iyi değerlendirdi ve mike in aklına girip susandan soğumasına neden oldu.susan ın mike için bu sefer daha çok çarpışması gerekiyo.bide ian var.onun susan ın peşini bırakacağını sanmıyorum.susan ıda zor günler bekliyo.

FACU
03-02-07, 22:38
çok güzel dizi çok güzel

Mystery10
05-02-07, 05:19
06.02.2007
Gabrielle ve Carlos arasındaki boşanma davası giderek çirkinleşmeye başlar. Bu arada Susan da geçmişi hatırlatırken Mike’ın hafızasında ufak değişiklikler yapmayı ummaktadır, ancak Edie’nin o komadan uyandığından beridir onun kız arkadaşı olduğu numarası yapığını öğrenir. Öte yandan Tom en büyük hayalinin bir pizzacı açmak olduğuna karar verir, fakat bu fikir Lynette’in pek de hoşuna gitmeyecektir. Bree ise Danielle’in tarih hocasıyla yaşadığı ilişkiyi bitirmesi için elinden geleni yapacaktır. Bu arada Mike’ın telefon numarası ölü bir kadının üstünde bulunur.

İReM_cHrıSs
05-02-07, 07:25
ya bişey sorucam e2 de de variyolarr ben hem ordan takip ediyorum hem cnbe den hangisi yeni bölümleri veriyorr..??

Mystery10
05-02-07, 18:10
ya bişey sorucam e2 de de variyolarr ben hem ordan takip ediyorum hem cnbe den hangisi yeni bölümleri veriyorr..??

CNBC-e werio

movie_monster
07-02-07, 15:03
geçen bölümlere nazaran komedi unsurları fazla değildi.bu bölümde en çok dikkatimi çeken gaby nin boşanmak için olmadık şeyeler yapmasıydı.ama carlos unda pes etmeye niyeti yok gibi.bence mike numara yapıyo gibime geliyo.komadan çıktığında susan yerine yanında edie nin olması ve susanında başka biriyle olduğu düşüncesi mike i susanda soğuttu gibime geliyo.pek haksızda sayılmaz.

forever_bim
12-02-07, 05:24
Ben bu diziyi 2. sezon başından itibaren büyük bir zevkle takip ediyorum. Kısacası müptelasıyım. 3. sezon daha kaliteli geldi. Hakikaten enfes bir senaryosu var. Her dakika bir bomba patlatabiliyor.

Bu sezon acayip derecede Bree ve Lynette karakterlerini çıkışta, Susan'ı bıraktığım yerde sabit, Edie ve Gaby karakterlerini ise feci düşüşte görüyorum. Özellikle de Gaby'nin içinde olduğu olayın felaket boyutunu görmekten aciz, koca gövdeli Carlos'la karşılıklı küçülmelerini izliyoruz. Carlos herhalde dizi tarihinde en çok aldatılan erkek ünvanına sahip.

Lynette'in Nora'ya, Bree'nin çocuklarına karşı mücadelesini izlemek güzel. Bree gibi ultra zeki bir kadının bu iki apaçiyi yola getirememesi şaşırtıcı. (Marcia Cross gün geçtikçe güzelleşiyor, Kyla Maclahlan ona çok yakışmış dizide:)) Özellikle Daniele Andrew'dan daha da sinir bozucu.

Lynette'in de Bree kadar zeki olduğunu düşünüyorum. Felicity Huffman dehşet bir oyuncu. Doğallıkta sınıf atladı diyebiliriz. Özellikle Nora'yı şehirler arası yolculukta arabadan atması ya da onu her koşulda alt etmesi çok hoşuma gidiyor çünkü Nora zor bir rakip.

Ultra sakarım Susan, Ian'ın kollarına biraz erken düştü ama bir gerçek var ki Ian şu ana kadar çok iyi bir tablo çizdi. Acayip bir uyum var aralarında.:good:

Edie'nin genel tavrını Susan'dan daha net ve daha dürüst bulsam da sırf Mike'ı elde etmek adına çok saçma olayların içine girdiğini düşünüyorum. Edie fettan ve çıkarcı bir tip. Tek farkı bunu gizlemeden ortaya koyabilmesi.

Son olarak Gaby ve Carlos'un izlediğim 3. sezon bölüm 5ten sonra Yılın Rezil Çifti ilan ettim.

Freddie
12-02-07, 17:48
arkadaşlar evinde uydusu olanlara harika bi haberim var digiturk üzerinden yayın yapan e2 kanalı uydu üzerinden şifreli olarak yayın yapan discovery channel'ın üzerinden yayın yapıyor ve şifresizz Bi an önce discovery channelı uydunuza kaydedin çünkü artık orda e2 var ben az önce farkettim ve şansıma desperate housewives vardı 9. bölümdü ama hangi sezon olduğunu bilemicemm :)

http://www.e2.tv.tr/

desperate housewives ilk sezonundan itibaren pazatesi ve çarşamba 11, 15 ve 19da ayrıca salı ve perşembe günleri aynı saatte pazartesi ve çarşamba verilen bölümlerin tekrarı veriliyor bunların dışında pzartesi ve çarşamba sabah 9da pazar günleri 14te 2bölüm birden var ama onların ne olduklarını bilmiyorum :) Bugün 1. sezon 9. bölüm verildi sanırım hergün 2 bölüm veriliyor ya açıkçası çok karışık hangileri yeni, hangileri tewkrar bilmiyorum ben yarın sabah 11de izlicem :)

sbuffy
13-02-07, 13:57
Freddie haber için teşekkürler.ama biz kablo yayını izleyenler e2yi seyredemiyoruz:sad53: umarım en kısa zamanda kabloluda da yer alır.

Sweetheart I Have To Confess
Tüm olanlardan sonra Susan, Ian’a olan aşkını itiraf eder. Öte yandan zorlu bir boşanma devresi geçiren Gabrielle ve Carlos beraberliklerine son bir şans tanımaya karar verir ve aşklarını tazelemek için ellerinden geleni yapmaya başlar. Bu arada Bree de yavaş yavaş Orson’ın geçmişindeki sırlarla yüzleşmeye başlamıştır. Nora ve Lynette ise birbirlerine savaş ilan eder.

sisley
13-02-07, 14:16
Susan'a inanamıyorum ya aşkını itiraf mı ediyor
o zaman Mike ve Edieye mutluluklar dileyeyim en iyisi
kendini affettirmeye çalışmak yerine yaptığına bak
Bu bölümde Orson'ın sırları açığa cıkıyormuş bende Ian'ın geçmişteki sırlarının açığa cıkacağı bölümü merakla bekliyorum ve Susan'ın durumunu.

Freddie
13-02-07, 15:43
Freddie haber için teşekkürler.ama biz kablo yayını izleyenler e2yi seyredemiyoruz:sad53: umarım en kısa zamanda kabloluda da yer alır.

Sweetheart I Have To Confess
Tüm olanlardan sonra Susan, Ian’a olan aşkını itiraf eder. Öte yandan zorlu bir boşanma devresi geçiren Gabrielle ve Carlos beraberliklerine son bir şans tanımaya karar verir ve aşklarını tazelemek için ellerinden geleni yapmaya başlar. Bu arada Bree de yavaş yavaş Orson’ın geçmişindeki sırlarla yüzleşmeye başlamıştır. Nora ve Lynette ise birbirlerine savaş ilan eder.

umarım cnm ben de digiturkteyken izleyemiyodum ama bugün farkettim sadece uyduda ve digiturkte yayın yapmasına ve tekrar bölüm olmasına rağmen cnbce gibi reklam alıyor belki kabloya da geçer daha çok izlenmek için :)

Freddie
14-02-07, 00:27
arkadaşlar finalde mikeın gördüğü kız kimdi ? ? ?

sisley
14-02-07, 00:54
arkadaşlar finalde mikeın gördüğü kız kimdi ? ? ?

Dedektiflerin Mike'ın odasına gelip sorduğu kızdı kolunda Mike'ın telefonu yazılıymış yani Orson ile Bree'nin düğünlerinde, Orson'ın eski karısı "Alma" zannedip morga çağırmışlardı sonrasında Orson hayır eski karım değil demişti ama morgdan cıkarkende "Hoşçakal Monique" ya da "Üzgünüm Monique" gibi bir şey söylemişti yani Orson o kızı tanıyor.
Ama ben kızın Mike ile ilişkisini çözemedim bakalım neler cıkacak

sbuffy
14-02-07, 08:24
işler yine karşıtı.oesonun arkadaşını eşi yemekte breeye almanın resmini göstermişti,monuiqule çok benziyorlar.acaba almayla monuiqu kardeş miydi ve mikela monique sevgilimiydi:icon_roll

lynette'e çok güldüm.özellikle noranın kapısını kırıp eve dalması tam lynettelikti:img-hyste tom sana herşeyi anlatıcam ama bitirene kadar sakin kalacaksın sözünü boşa söylememiş:img-wink:kavga ederlerken noranın kızının geldiği sahnede kill bille bir gönderme vardı sanki:icon_whis

susanda eddie ve mikeı görünce ianla birlikte olmaya karar verdi ama verdiği kararın doğru olduğunu düşünmüyorum.nedense ianın kötü biri olduğu izlenimine kapıldım.

gaby ve carlo arasında yaşananlarda çığrından çıktı.aslında ikiiside birbirini seviyor ama inat ve intikam onlara gittikçe dahada küçülten hareketler yaptırtıyor.

estimar
14-02-07, 23:15
monique'i finalde gördüğümüz kıyafete bakılırsa mike ile aralarında bişeyler varmış ama orson ne alaka bide o kızın ve orsonun karısının fotoğraflarını görünce bi de bree i eklersek hepsinin kızıl saçlı olması dikkatimi çekti bu bi tesadüf mü?

ya bu kız orsonun öldürdüğü aşikar ama komşuyla olan ilişkiye bi anlam veremedim mike dan sonra hiç de tatmin edici bi seçenek olmasa gerek :D
orsonun mike'ı öldürme girişiminin sebebi de bu kız o halde, demek ki mike orsonu tanıyor ve belki orson şüpheli durumuna düşmemek için mike ı ortadan kaldırmaya çalıştı. bu üçlü arasında nasıl bi ilişki var acaba?kız 2 aydır yok ve mike 2 yıldır bizim banliyöde yani orson gayet bilinçli bi şekilde araştırmış bulmuş mike ın telefon numarasını ve yazmış kızın koluna tamamen bir komplo..bu açık..acaba şöyler birşey olabilir mi mike ile orson arasında geçmişten gelen bi olay var orson intikam için sevgilisini öldürüp mike ı şüpheli durumuna düşürmek istiyor peki ama sonra niye polisi arayıp komşuyu gammazlıyor hem pekala bir psikopat olarak mike ı öldürüp intikamını alabilirdi..

birde bu komşuyla ilişki iki ay kadar devam ettikten sonra kız ortadan kayboluyor-yani öldürülüyor..burada işler daha da karışıyor ve anladığım kadarıyla orsonun bu ilişkiden haberi yok..ben işin içinden çıkamadım walla..

ya bu iki ay olayını yanlış anlamadım dimi bu çok önemli çünkü!!!!!
ya bu orson ne allahın belası bir herifmiş.. bu sezon gerçekten baya heyecanlı :img-polic

sisley
16-02-07, 13:11
Evet bende 3ününde kızıl olmasına şaşırdım hatta Orson'ın karısını Breeye benzettim ben daha doğrusu hepsi birbirine benziyor.
Orson'ın neden Mike'ı öldürmeye çalıştığını da anladım şimdi ama anlamadığım şu
Mike 2 yıldır bir şekilde Susan ile ilişkisi var bu dönemde mi Monique ile bir şeyler yaşıyor yoksa daha mı eskiye dayanıyor.Orson Mikeı tanıyor estimar seninde dediğin gibi bir komplo.
Her şey çok karışık nasıl çözülecek , daha neler cıkacak çok merak ediyorum.

Susan ve Mike'ın son durumundan sonra daha doğrusu Edie ve Mike'ı hastane odasında öyle gördükten sonra yeni favori çiftim Lynette ve Tom çok tatlılar son bölümde Lynette'e bayıldım özellikle.

forever_bim
18-02-07, 21:58
Ya son olaylara bakarsak Gaby ve Carlos zıvanadan çıkmış bir durumda, Lynette ve Nora cephesi tam evlere şenlik. Edie ve Mike'a diyecek bir şey bulamıyorum. Susan da hemen Ian'a koştu. Bree ısrarla Orson'u savunuyor ama bu adam tekin değil.

sbuffy
20-02-07, 10:19
Bang
Carolyn Bigsby yerel bir supermarkette alışveriş yapanları rehin alınca tüm Wisteria Lane sakinlerinin hayatları sonsuza dek değişecektir. Öte yandan hala boşanma davasıyla boğuşan Gabrielle ve Carlos mal paylaşımını nihayet tamamlamıştır. Gabrielle evi alacaktır, Carlos da içindeki her şeyi... Bu arada Susan da Ian’la beraber Paris’e gitme hazırlıklarına başlamıştır.

estimar
20-02-07, 21:17
tek kelimeyle muhteşem bir bölümdü..bölüm hiç bitmesin istedim..:(
noranın ölümüne üzülmemek elde değil..:sad53: bree ve lynette in içine düştükleri durum da cok kötü ben öyle bi durumda vicdan azabından çıldırırdım herhalde..
gerçekten de özette de verildiği gibi hepsi için bayaa birşeyler değişti..

Freddie
21-02-07, 00:05
şimdiye kadar izlediğim en farklı d.h bölümüydü ve çok etkileyciydi ben de gözlerimi kapamadan izledim Vala dizi türünden çıktı aksiyon oldu bu bölümde ama gerçekten noranın ölümüne ben de üzüldüm ya gerçekten öldü mü :( Ama ölürken bile lynette hakaret etti ya nası güldüm orda bütün duygusallık kaçtı :img-hyste Ama arolyn tam psikopatmış ben bu kadarını beklemiyodum :@

Buarada monique mike alma orson carolyn kocası derken benim beynim iyice uçtu bunlar napmışlar kaç kişilik aşk yaşamışlar felan derken ... dizide hiç oynamayan birisi bile neler yaptı görüyo musunuz Hem bree nerden biliyomuş bu adamın monique'yla neler yaptığını Arkadaşlar bree'ye gelip senin kocan karısını öldürdü diyen carolyn'di değil mi

Nasıl bölümdü bu böyle yaa az önce de reklamını gördüm dizi gelecek hafta normal tarzına geri dönüyor :) edie ve mike aşkını ian ve suzan aşkını ve gabrielle ve carlosun geleceğini merak ediyorum buarada orsan ne zaman gerçek yüzününü göstericek Sanırım gerçekten ii oldu bu adam

Ve bu olay gerçekten de özetteki gibi büyük değişikliklere neden olacak Austin ve julia aşkı, gabriel ve carlosun barışması...

Bölümün en beğendiğim sahnesi mary alice ve lyneetin rüyası oldu Mary alice arkadaşının vicdan azabı çektiğini görünce tekrar rüyasına girdi ve ona aslında senin zaten yapacağın birşey yoktu diyerek rahatlattı ne güzel yaa :)

Sisley cevabını okudum yazmmayı unutmuşum teşekkürler ilgilendiğin için :)

MardiGras
21-02-07, 00:12
Izlediginiz bolum ile ilgili ipucu vermemek icin kendimi sahiden guclukle tutmustum. Dizinin tartismasiz en guzel, en duygusal, en carpici bolumuydu. Ancak "onumuzdeki bolumde eski haline donuyor" sozunuze birsey yazmazsam sahiden catlayacagim. DH bambaska boyutta bir diziye donustu. Temposunda yavaslamak soyle dursun, bolumler ilerledikce, iyice tadindan yenilmez bir hal aliyor. Onumuzdeki bolumlerde sizleri inanilmaz surprizler bekliyor. Koltuklariniza iyice tutunup izlemeye baslayin derim :img-yes:

Ucuncu sinif arabesk oykulerin yerli sahiplerine ders diye izletilecek capta bir oyku, bir kurgusu var dizinin. Grey's Anatomy ve DH bu isin varacagi son zirvedir diye dusunuyorum. Gelecekte bu ikisini de asarlarsa , eh o zaman sahiden onlerinde saygi ile egilecegim.

DH rocks :img-yes:

sisley
21-02-07, 00:38
Gerçekten inanılmaz bir bölümdü.En sevdiğim D.H bölümlerinden biriydi diyebilirim.Carolyn normal biri değildi ama bu kadarını beklemiyordum.Nora'nın ölümü her şeye rağmen üzücüydü.Tom'un hamburgeri ben istedim demesi,Bree'nin ve Lynette'in kendilerini suclu hissetmesi güzel sahnelerdi.

Monique,mike,orson,alma...aralarında nasıl bir ilişki geçti.Orson'ın Mike ile derdi ne çok merak ediyorum..nasıl çözülecek.Mike ve Edie görmek istemiyorum ben artık Mike kendine gelsin Susan Iandan vazgeçsin çok mu şey istiyorum :)

MardiGras inanılmaz sürprizler bekliyor demek daha da meraklandım şimdi ben D.H her geçen bölüm kendine hayran bırakıyor beni.Bakalım daha neler izleyeceğiz.

sbuffy
21-02-07, 08:05
MardiGras ipucu için teşekkürler.
Freddie belirttiğin gibi izlediğim en farklı dh bölümüydü.nora konuşmaya başladığı andan itibaren lynettein sinirle ağzından böyle bir şey kaçıracağını tahmin etmiştim ama carolynın bu kadar soğukkanlılıkla gözünü kırpmadan onu vuracağı aklıma gelmemişti.ama carolynın iyice delirip norayı vurmasında eddinin de payı büyüktü.
breenin vicdan azabı,gabynin üzüntüsü ve susanın kızı için çırpınışyla tomu teselli edişi etkileyiciydi.
finaldeki rüya sahnesi ise tek kelimeyle mükemmeldi.
lynetti canlandıran felicity huffman ile carolynı canlandıran kişinin oyunculukları inanılmazdı.

kaitou jeanne
24-02-07, 15:23
mükemmel bi bölümdü hele sonu daha bi güzeldi lynetten rüyası bi harikaydı zinin son sözlerine baylıyorum ya çok anlamlı sözlerle bitiriyorlar:)önümüzdeki bölümü sabırsızlıkla bekliyorum:)

sbuffy
28-02-07, 17:12
orsonun annesi breeye çok güzel bir şekilde duygu sömürüsü yapıp orsonu da tehdit ederek eve yerleşti.annesi orsondan da daha sinsi ve tehlikeli birine benziyor.yemek sahnesinde de orson ve annesinin tartışması bree ve oğlunun tartışmalarına benziyordu.
susanda julienin austinle beraber olmasını haklı olarak istemiyor.kötü polis olarak eski eşni kullanması ama austin ve juliein daha zekice davranıp susanın bu planını kendi lehlerine çevirdiği sahne çok komikti:)
gabynin durumuda içler acısıydı.özelikle resim çekilirken üzüntülü hali üzücüydü.
lynette ise çocuğunu ikna etmek için yeni komşusundan yardım istedi ama adam da sapık çıktı.fragmanda yanlış görmediysem adamı polise bildiriyordu.bakalım neler olacak.

aysa-17310
28-02-07, 17:23
ben de izlemeye başladım bu diziyi gerçi biraz geç kaldım ama olsun daha bayağı bi uzun süre devam edecekmiş bildiğim kadarıyla
aslında daha önceden de izliyodum ama düzenli olarak değil ara ara
çok güzel, içten sıcak bi dizi hem komik ama sadece böyle dulu komedi değil birçok şey var içinde
son bölüme gelicek olursak
Nora'nın ölümü beni de çok şaşırttı kadın bi de lynette'e bunu sen istedin dedi :img-hyste rüya olayı da güzeldi
gabynin ve kocasının tartşmaları çok komik oluyo bütün evi yıktılar yaa ma neyse sonunda sakinleştiler

sbuffy
04-03-07, 13:58
Gabrielle potansiyel güzellik kraliçelerini eğitmek üzere işe başlar. Bu arada Lynette, yeni komşusu Art'ın bodrum duvarının genç erkek çocuğu fotoğraflarıyla dolu olduğunu görünce onun farklı eğilimleri olduğuna karar verir. Susan ise Ian'ın evinde kalmaktadır ancak Ian'ın uşağıyla pek anlaşamamaktadır. Diğer yandan Carlos da Mike'dan bir süreliğine kendisiyle kalmasını ister. Bu arada annesinin bitmek bilmez geçici ziyareti Orson'ın geçmişindeki bir sırrı daha ortaya çıkaracaktır

seydacik
09-03-07, 15:23
hangi kanalda ve hangi gunleri yayinlaniyort

yosunaki
09-03-07, 22:28
Perşembeleri saat 21.00'de CNBCE'de

Aslı_Melek
10-03-07, 12:54
Dizinin eski bölümleri e2 kanalında türkçe dublajlı olarak yayınlanıyor ama orjinali gibi olmuyor bence.

Bree'nin başı yine belada. Hep psikopat adamları buluyor yahu. Orson, Bre'ye herşeyi açıkladı diye annesini de öldürmüş olabilir. Haftaya belli olacak.

sbuffy
11-03-07, 10:13
bu bölümü seyretikten sonra acaba orson kötü değil mi diye düşünmeden edemedim.senaristlerin şüpheli gösterdikleri kişiler sonradan suçsuz çıkıyor.belki bu olayda da orson değil annesi suçludur:icon_roll
çocuk yetiştirmenin ne kadar zor ve dikkat gerektirdiğini de gaby örneğinde gördük.anlattığı anılarından çocuklar etkilenip o kişileri taklit etmeye kalktılar.daha sonra ebeveynlerini ikna edişi de tam gabylikti:img-hyste
lynettein gördüklerini polise anlattığında polisin sakinliği yeni komşunun polis veya fbıdan olabileceğini düşündürttü:icon_roll
miketa tamir kutusundan kurtulmaya çalışırken peşindeki polise yakalandı.bakalım kutudaki kan kime ait.

Beyaz Balina
11-03-07, 12:58
hangi kanalda ve hangi gunleri yayinlaniyort

Her salı 21:00'de CNBC-e'de...

sbuffy
12-03-07, 17:31
The Miracle Song
WisteriaLane sakinleri her yıl düzenledikleri geleneksel parti için hazırlıkları tamamlamıştır. Bu arada güzellik yarışmalarına girecek genç kızları eğiten Gabrielle, çalıştırdığı kızlardan birinin babasına göz koymuştur. Öte yandan Mike, Monique’i öldürmektan tutuklanır. İşgüzar Lynette ise mahallede yaşayan tüm anneleri organize ederek Art’a karşı protesto düzenler. Ama bu Art’ın kız kardeşinin kalp krizi geçirmesine sebep olacaktır. Bu arada Susan da Ian’ın anne babası için yemek hazırlamak zorunda kalır.

aysa-17310
14-03-07, 13:23
Her salı 21:00'de CNBC-e'de...
tekrarları da pazar günleri 18:00da ben onlardan takip ediyorum :img-wink:

Aslı_Melek
14-03-07, 17:43
bu bölümü seyretikten sonra acaba orson kötü değil mi diye düşünmeden edemedim.senaristlerin şüpheli gösterdikleri kişiler sonradan suçsuz çıkıyor.belki bu olayda da orson değil annesi suçludur:icon_roll

Evet Orson masum olabilir:) Bu dizi çok şaşırtıcı. Önceden herhangi bir tahminde bulunmak çok zor.
Ian'da şu anda iyi biri gibi görünüyor ama Susan'ı Mike'a kaptırmamak için entrikalar çevirebilir ilerde. Çünkü Susan hala Mike'a aşık. O da bunun farkında ama belli etmiyor.
Dünkü bölümde entrikanın kralını Gabrielle yaptı. Bazen Eddie'den bile daha kötü oluyor. Küçük kızları nasıl da birbirine düşman etti.
Bu arada saç rengi eski haline dönmüş. Zaten sarışınlık sırıtıyordu.

sbuffy
29-03-07, 18:09
gabynin doğal haline dönmesine bende sevindim:)mtvdeki trl programında sarışın halini beğendiğini ama bakımı zor olduğu için tekrar siyaha döndüğünü söylemişti.ayrıca dh hayranlarının carlos ve gabynin birleşmesini istediklerini de belirtti.

bu bölümün hepsini izleyemedim.lynettein tomun açacağı restaurant için imza toplamaya çalışması ve adamı ikna etmek için yaptığı komikti.lynettein ailesi için yapamayacağı hçbirşey yok
zach de gabyle çıkmay çalışıyordu.gabynin onu terslemesine sevindim.zachi pek sevmezdim.
yanılmıyorsam bree de ölen kadının dişlerini orsonun eski eşinin evinde bulduğu için cinayeti onun işlediğini düşündü

sbuffy
02-04-07, 11:10
Come Play Wiz Me
Zac’den uzak durmaya çalışan Gabrielle bunu bir türlü başaramamaktadır. Bu arada Mike’ın yeni avukatı ona suçunu itiraf etmesinin en akıllıca taktik olacağını anlatır, ancak Susan onunla aynı fikirde değildir. Diğer taraftan Gloria, Alma’yla beraber Bree’nin “diğer kadın” olduğunu düşündüklerini söyler. Lynette ise işe geri döneceğine hasta numarası yapar ve yemek fuarında Tom’un pizzalarını tanıtmasına yardımcı olmaya karar verir

forever_bim
04-04-07, 11:23
3. sezon 13. bölümde DH kadınlarından özellikle Susan'ın önceki sezonlara kıyasla adamakıllı olgunlaştığını gördüm. Gaby de hakikaten iyi dostmuş. Mike'ı kurtarmak için Zach'in onu öpmeine bile razı geldi. Orson Alma Bree üçgeninde tansiyon artıyor. Orson'un annesi de tam cadı. Lynette işini bıraktı ama umarım pizza işinde batmazlar.

sbuffy
04-04-07, 18:21
lynette,tomun kızı yüzünden kariyeriyle ailesi arasında seçim yapmak zorunda kaldı.umarım ilerde işine tekrar geri döner,ordaki karakterlerde çok neşeliydi.
gaby susanın ikna etmesiyle zachle birlikte vakit geçirmeye başladı ve onun düşüncelerini de etkiledi ama bu sayede olan paule oldu.bu arada gabynin zache sivilceli psikopat demesine çok güldüm:)
bree de hem almayla hem orsonun annesiyle uğraşmak zorunda kalıyor.alma da orsona fena takmış.ilerde bebeği de olursa bree ondan kolay kolay kurtulamaz.
susan ise hem mikeı hala sevdiği bence ıanı seçmekle doğru bir karar vermedi.ayrıca ıanın eşinden dolayı güvensizlik problemi var ki bu ilerde ilişkilerini etkileyibilir.

forever_bim
08-04-07, 10:27
Bir önceki bölümde yani 3. sezon 12. bölümde Edie ile Susan'ın Julie hakkındaki konuşmaları ve akabinde Edie'nin Susan'a "Onlar birbirini seviyor" dedikten hemen sonra Danielle ile Austin'i kanepede basmaları çok komikti. Julie açısından ise aşırı dramatikti. Bree ile Susan'ın arasının açılmasına üzüldüm. Orson Alma manyağını öldürmemiş olabilir ama ortada kim tarafından öldürüldüğü bilinmeyen Monique ve arabayla ezilen Mike var. Susan bu işi kurcalayacakmış gibi duruyor. Ian ise Susan'ı kaybedeceğini hissediyor bence Mike hapisten çıktı ve belli ki o da Susan'ı unutamamış. Hatırlamıyor gibi gözükse de Susan'ın şu anki tavrından etkileniyor çok belli. Teri Hatcher bu sezon daha da oturaklı oynuyor ve Susan'ı gayet iyi çizgilerle çiziyor oyunculuğuyla.

Nora'nın en az kendi kadar gıcık kızından nefret ediyorum. Bir velet ancak bu kadar tiksindirici olur.

Neyse Lynette onun hakkından gelecektir.

Desperate Housewives'ta öyküler çok sıradışı ya da sansasyonel değil, bir Nip/Tuck ya da Lost gibi çarpıcı öyküye sahip değil. Lakin ele aldığı öyküyü muhteşem bir şekilde harika bir senaryoyla etüt ettiği için DH izlenirliği en yüksek dizi olma özelliğini koruyor.

Susan'la devam edecek olursam, hakikaten Ian'ın vakti zamanında ona ihanet eden rahmetli karısının son dakikalarında onun yanında olması ince bir davranıştı.

Edie geçen haftalarda ne kadar çıkarcı biri olduğunu gösterdi. Mike dışardayken onu ayartmak için 3 sezon havada takla atan Edie zor durumdaki Mike ile tereddüt etmeden ayrıldı. Bu da Edie'nin ne kadar kendi menfaatini önemsediğinin kanıtı.

Ya bir de bu 3. sezonun ilk bölümlerindeki bir repliğe koptum.

Bree-Danielle bir yetişkin gibi davranmayı öğrenmelisin.
Andrew-Onlarla yatıyor. Bu da bir aşama sayılır:img-hyste

pelosh
09-04-07, 16:28
Bence 3. Sezon iyi gidio cok eglenceli herzamanki gibi :) diger sezonlardan daha cok begendim :).... Eva Longoria Gaby rolünü yine cok gzl yapio bence :)

forever_bim
10-04-07, 22:57
3. sezonun 14. bölümü Orson yüksekten yere çakılırken bitti. To be continued yazdı. Yani devam edecek. E onu biliyoruz 2011'e kadar DH var. Bence Orson ölmedi. Öte yandan ne zaman bir karakter tahammül sınırlarını feci zorluyor, pat diye ölüme gönderiliyor bakınız Nora. Bakınız geçen sezon George. Mike'ın herşeyi hatırlaması enfesti. Jamie Denton harika bir oyunculuk çıkardı bu bölüm. Susan'ı da anımsıyor Mike artık. Edie'nin Tom'a söylediği "Kalçalarıma pizza yemediğime karar verecek kadar uzun baktın" lafında koptum. Sivilceli psikopat Zach da Gaby'ye giden tüm yolları itinayla kapatıyor. Lynette ve Tom arasındaki patronluk çekişmesi de keyfiliydi. Bree'ye bir normal koca düşmedi gitti. Hepsi hasta ruhlu ve hepsi de ölüyor. 3. ölen erkeği olacak Bree'nin Orson eğer ölürse.

CNBCe dergiyi aldım. 3x16'yı heyecanla bekliyorum. Çünkü alışa geldiği üzere Mary Alice Young Desperate Housewives'ları değil Rex Van De Kamp Desperate Husband'ları anlatacak. Nefis yani.

Ian'ın Susan'a mumyalama odasında ettiği evlilik teklifinde de çok güldüm.

sbuffy
11-04-07, 09:45
eğlenceli bir bölümdü.tom ve lynette arasındaki patronluk konuşmasında tom fırsattan istifade kendini fazla kaptırdı ama lynette yine tomun hevesini kursağında bıraktı:)ayrıca önce edienin yeğeninin sonra tomun lynettein yüz ifadesiyle ilgili yorumları da çok komikti:)
bende orsonun öldüğünü düşünmüyorum.gerek bree ile yaptığı konuşmadan gerekse hastanedeki tavrından moniquei kimin öldürdüğünü bildiği izlenimine kapıldım.miketen kaçma nedeni de bence moniquei öldürmesinden ziyade ona arabayla çarpmasıydı.andrew da bu sezon gözlerimim yaşartıyor:img-heh: breeyi orsona karşı savunmasında şaşırmadım desem yalan olur:img-wink: ayrıca restaurantta lynettele olan diyaloğu da komikti.şimdi yerler gözüne daha temiz geldi dimi:img-hyste
forever_bim eddienin toma söylediği bu söze ama özellikle bu sözün ardından tomun bakışlarına ve mumya odasında susana yapılan evlilik teklifine bende koptum:img-hyste

forever_bim
11-04-07, 13:44
eğlenceli bir bölümdü.tom ve lynette arasındaki patronluk konuşmasında tom fırsattan istifade kendini fazla kaptırdı ama lynette yine tomun hevesini kursağında bıraktı:)ayrıca önce edienin yeğeninin sonra tomun lynettein yüz ifadesiyle ilgili yorumları da çok komikti:)
bende orsonun öldüğünü düşünmüyorum.gerek bree ile yaptığı konuşmadan gerekse hastanedeki tavrından moniquei kimin öldürdüğünü bildiği izlenimine kapıldım.miketen kaçma nedeni de bence moniquei öldürmesinden ziyade ona arabayla çarpmasıydı.andrew da bu sezon gözlerimim yaşartıyor:img-heh: breeyi orsona karşı savunmasında şaşırmadım desem yalan olur:img-wink: ayrıca restaurantta lynettele olan diyaloğu da komikti.şimdi yerler gözüne daha temiz geldi dimi:img-hyste
forever_bim eddienin toma söylediği bu söze ama özellikle bu sözün ardından tomun bakışlarına ve mumya odasında susana yapılan evlilik teklifine bende koptum:img-hyste

Tek ikimiz yazıyoruz sbuffy ama olsun. Yazmaya devam edeceğim. Lütfen sen de devam et. Diziden konuşmaya bayılıyorum çünkü. Orson sarı eldivenli adamdı ve İngiliz Anahtarını da Mike'a vermişti. Parmak izlerini bu açıklıyor bence. Ve Monique sarhoşken Mike'ın numarasını eline yazmıştı. Monique kuvvetle muhtemel İngiliz Anahtarı ile öldürüldü. 3x01'de izledin mi bilmiyorum sbuffy ama Wisteria Lane'de sayılı yağmurlu günlerdendi ve o sağnak yağmur ortaya çamurlar içerisindeki Monique'in cesedini çıkarmıştı. Bakalım Orson mu öldürdü yoksa bir başkası mı? Orson ölse bile Alma var Gloria var. Ne Mike ne de Bree kolaylıkla kurtulurlar artık. 2. sezon Applewhite ailesi sezona damgasını vurmuştu bu sezon da Orson ve etrafındakiler sezona damgasını vuruyor.

CNBCe dergide E2 ekindeki testi yaptım. 20'de 15 doğrum çıktı. İlk sezonun son dört bölümünü izleyen biri olarak olayı iyi çözdüm gibi.:img-wink:

sisley
11-04-07, 15:22
Tekrarını uykulu gözlerle izlediğim bir bölüm sonrasında Mike'ın sonunda her şeyi hatırlamasına sevindim , Moniqueı kimin öldürdüğün ortaya cıkması bakımından iyi oldu ama Ian Susan'a evlenme teklif etti bile ( hemde süper bir ortamda :) ) Mike bu konuda ne yapacak merak ediyorum.

Orson'a gelince bence ölmedi ama bu seferde Mike'ı suclamasınlar sen ittin diye yazık sürekli işlemediği suçların cezasını çekiyor.Moniquei de Orson öldürmedi diye düşünmeye başladım Alma olabilir bir başkası olabilir ,cevabını bulamadığım bir soru daha kalıyor Orson neden Mike'ı öldürmeye çalıştı sadece o gün Orson'ı orda gördü diye mi ? .Hem Alma'da sürekli tehdit ediyor ne yaptığını biliyorum diyerek.Taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor birde şu sorulara cevap bulsam.

Zach'den pek haz etmediğim için o bölümlerde Gaby'e rağmen sıkıldım ,sevmiyorum çocuğu yaşadığı değişime rağmen sevmiyorum bir an önce gitmesi ümidiyle pek öyle görünmesede Gaby'e fena halde takmış.

En beğendiğim sahneler ise Tom'un ve Lynette'in konuşmaları oldu hem aralarında geçen patron kim konuşması hemde çalışanların önünde ki oyunları
Tom çok şirindi Lynettede öyle seviyorum Scavo ailesini..

Susan'a bir şey demiyorum ben hala Ian'ın iyi biri olmadığını düşünüyorum
bir şeyleri çıkacak ortaya, bu dizide herkesin sırrı var onunda olmalı şöyle en ağırından Susan'ı Mike'a geri döndürecek bir sır :) güzel olurdu.

forever_bim
11-04-07, 16:32
Sisley ben de çok seviyordum Susan ile Mike'ı. Ama ne bileyim çok çabuk vazgeçiyorlar birbirlerinden. Edie acaba gerçekten aşık mı diye düşündüm bir ara baktım ki en olmayacak zamanda Mike'ı vefasızca terk etti. Sisley'cim hatırlar mısın bilmiyorum ama Mike Orson'a dişini göstermişti 2.sezonda bence çıkacak olan çok ilginç olaylar var. 3x16'yı sabırsızlıkla bekliyorum. Rex Van De Kamp gözüyle bu sefer Wisteria Lane erkeklerini izleyeceğiz. Şık bir değişiklik olacak.

sisley
11-04-07, 21:32
Mike'ı bir şekilde mazur görebiliriz sanırım şu durumda hafızası sebebiyle ama
Susan çabuk vazgeçti gerçekten aslında 6 aydan sonra zamanlama kötüydü biraz daha bekleseydi keşke.Zaten bu aşamadan sonra hiç bir şey eskisi gibi olmaz Mike Susan ilişkisinde, nasıl gelişecek olaylar merak ediyorum.
Evet Rex Van De Kamp gözüyle bu sefer erkekleri izlemek eğlenceli olacak
Wisteria Lane erkekleri bunu çoktan haketmişti :)
Geçen sezon bir ara cidden Rex ölmedi mi acaba diye düşünmüştüm
ama artık kesinleşti öldüğü , bir yandan da bu dizi Desperate Houswives
her an her şey olabilir demeden de geçmeyeyim

forever_bim
11-04-07, 22:43
Sisley Rex kesinlikle dirilmez ve Susan konusunda da haklısın sevgili arkadaşım. Çünkü biraz erken davrandı Ian'la birlikte olmak için. Gerçi geçen sezon da Carl ile birlikteliği ortaya çıkmasına rağmen Mike ile evlilik aşamasına gelmişlerdi.

Mike için Edie olabilir mi diye düşünmedim değil ama altı ayda hatun bir defa gitmiş Mike'ı görmeye Mike da tam o gün gözlerini açmış. Bir de Edie çok çıkarcı bir tip. Tam da adamın neyle yargılandığını öğrendiği gün onu terketti.

DH erkeklerinin bence en şanslısı Tom. Lynette egemen gibi gözükse de Tom da pek çok durumunu kabullendirdi Lynette'e.

sbuffy
12-04-07, 09:09
aslında bu dizi için konuşulacak çok konu var ama malesef forumda yazan çok az kişi var.mike ile susanın ilişkilerinde sorun mikeın adıın her olayda ön plana çıkması.ilk sezonda susan mikea aşıkken acaba mike polis mi ajan mı kiralık katil mi şeklinde bir sürü teori üretmiştik ve mikeın susana aşık olup olmayacağını tartışmıştık.mike susana aşık oldu ama bu sefer yine başı belaya girdi sonra zach susanla ilişkisini mahvetti ama yinede bu zorluklarında üstesinden geldiler.bu sezon da eddie yüzünden hayatları farklı yönelere doğru kaydı.susan şu an ianla birlikte ve evlenme teklifini mumya odasında da olsa kabul etti ama susanın ianı mike kadar sevdiğini düşünmüyorum.susan mikela ilşkisinde yoruldu ve huzur istediği için ianla birlikte.ama sisley gibi bende ianın iyi biri olduğunu düşünmüyorum.
rexin anlatacağı bölümü bende merakla bekliyorum.bakalım WL erkeklerinin ne gibi çaresizlikleri var:)
bu arada e2deki ankette benimde 18 doğrum çıkmıştı.

forever_bim
12-04-07, 18:18
Sbuffy
Seni tebrik ediyorum anketteki başarın için. Maalesef ben diziyi keşfettiğimde 1. sezonun 19. bölümüydü. 2. sezonu full izledim. Şimdi de 3'ü izliyorum ve 3. sezon 2'ya kıyasla daha da kaliteli. Sen ne dersin?:img-wink:

sbuffy
13-04-07, 07:15
teşekkürler forever_bim eminim o bölümleri seyretseydin hepsine doğru cevap verirdin.ilk sezon dh sırlarıyla,karşılıksız aşklarıyla bağımlılık yapmıştı.2.sezonda ise esrar perdesi nerdeyse sezonu ortaladıklarında kalktığı için pek keyif alamamıştım.bu sezonda ise sanki ilk sezona dönüş yaptılar ki bu diziyi yine zevkle seyretmemi sağlıyor.

mercan_dede
14-04-07, 18:23
ben bu diziye bayılıyorum ya hala e2 de 1. sezonun izliyorum cnbce 3. sezonun izliyorum çok komik ya çok güzel bir dizi.....

sbuffy
16-04-07, 17:54
The Little Things You Do Together
Wisteria Lane kasabası sakinleri Scavo Pizzacısı’nın büyük açılışı için biraraya gelmiştir. Bu heyecanlı olay esnasında başka heyecanlar da yaşanacaktır. Kasabanın sakinlerinden biri zamansız bir şekilde kaderiyle karşılaşacak, bir diğeri de gelen evlilik teklifini kabul edecektir.

forever_bim
18-04-07, 08:20
3x13'e çok güzel 3x14'e harika demiştim. 3x15'e fevkaladenin fevkinde diyorum ve sabırsızlıkla tekrar izlemek için pazarı bekliyorum.

Carlos: Mahalleden bir çocukla daha yattığına inanamıyorum.
Gaby: Nereye gidiyorsun?
Carlos: Scavo ikizlerini uyarmaya.

DH tarihinde en çok koptuğum repliklerdi bunlar. Aynı zamanda Danille'in Andrew'a "Seni psikopatken daha çok seviyordum" repliği de muhteşemdi.

Bölüm Orson üzerine kurulmuştu ve Kyle Maclahlan rolün hakkını başarıyla teslim etti. İşin ilginci tıpkı Nora'nın bizi baydığı dönemde pet diye öldürülmesi gibi, Orson'un eski karısı Alma çatıdan düşerek öldü. Demek ki Monique de Gloria tarafından öldürülmüş, Orson sadece yataklık etmiş, olayın tek tanığı olması muhtemel olduğu için de Mike'ı ezmeye çalışmış. Gloria Bree'yi küvete koyup Andrew'a demirle vurduğunda ve Orson'la kavga ederken gerilim ve sinir bende had safhadaydı. Bree, Orson olmasa ölebilirdi.

Ian Susan'a evlenme teklif edeceği sırada Julie'nin "Drop pizza" dediği sahnede de çok güldüm. O sahnede Edie'nin Tom ve pizza dükkanı hakkında yaptığı komik espriler ve Lynette Tom Scavo çiftinin birbirine olan dayanışması DH tarihinin unutulmazları arasında yerini aldı. Çok şahane bir bölümdü.

sbuffy
18-04-07, 08:52
carlosun scavo ikizlerini uyarmaya gidiyorum sözü sezona damgasını vurdu:img-hyste bunun yanısıra pizzacıda zachin de sandalyeye çıkıp evlenme teklif ettiğinde gabynin seni moron cevabı da komikti:)gaby ne kadar inkar etmeye çalışsada carlosu seviyor ve ikisi kolay kolay başkalarıyla birlikte olamazlar.
susan ianın evlenme teklifini kabul ettiğinde mikeın üzüntülü halini gördüğümde bende üzüldüm.susinin ianla mutlu olacağını sanmıyorum.ianı bir kenara bırakırsak onun hizmetçisi bile ikisinin mutlu olmaması için elinden geleni yapar.
lynette ve tom ise birbirlerine destek olmaları,çocuklarına olan davranışları ve birbirlerine olan sevgileriyle muhteşem bir çift.
orsonun da breeyi ne kadar sevdiğini bu bölümde gördük.ama almadan bu kadar kolay kurtulacaklarını düşünmemiştim.özellikle orson breeyle konuşup planlarını anlatırken almanın gerçekten ölmediğini bunun sadece orsonun hayali olduğunu sanmıştım ama galiba gerçekti.
gloria felç oldu ama ilerde iyileşip orsonla breenin başına yeni dertler açacak sanırım çünkü onda böyle bir potansiyel var:img-hyste bu arada orsonun babasının intihar etmediğini onu glorianın öldürdüğünü düşünüyordum.bu bölümde orson küvette breeyi gördüğünde babasının intiharı gözünde canlandı.yani gloria kocaını da öldürdü dimi.

forever_bim
18-04-07, 09:01
Sevgili Sbuffy

Aynı sahnelere gülmüşüz gene. Ve evet haklısın Gaby Carlos'u, Carlos da Gaby'i seviyor. Ben de ikisini seviyorum:)

Gloria konusunda eminim ki Gloria çorba taktiği ile adamı uyutup küvete taşıyıp öldürdü. Monique'i de İngiliz anahtarı ile öldürmüş böyle bir karakter olamaz ya.

2. sezonda da Applewhite Ailesinin gizemine bayılmıştım ben. DH, ismi duyulunca bir takım işsiz güçsüz ev kadınının basit yaşamı olarak algılanabiliyor ama bir bölüm izleyince peş peşe beş bölüm daha izlemek içimden geliyor.

Bir de şu var ki Desperate Housewives gizemli olay kurgusu, mükemmel oyunculukları ve çekim kalitesiyle efsanevi Sex and The City'i geride bırakmayı başardı. :happy0064

Aslı_Melek
18-04-07, 10:48
Ben bir şeyi kaçırmışım: Bree'nin kızı intihara mı kalkıştı? ve neden acaba?
cevaplayanlara tşk şimdiden...

sbuffy
18-04-07, 11:34
forever_bim belirttiğin gibi wisteria lane mahallesinde yaşanan sırların zekice anlatılmasından dolayı kadınların önplandan olduğu diğer dizilerinden bir adım öne çıkıyor.
Aslı_Melek bree Bree kızı Danille'ın öğretmeniyle ilişkisi olduğunu öğrenince kızından ondan ayrılmasını istedi ama Danille buna karşı çıktı ve intihar numarası yapıp breenin bu ilişkiye karşı çıkmamasını sağlamaya çalıştı.

(roberta)
18-04-07, 13:38
bu diziyi 1. sezonun yarısından beri takip ediyorum ve çok seviyorum. Ama buraya yazmak daha önce nasip olmadı ilk defa yazıyorum. Öncelikle sbuffy ve forever_bim çok güzel yazmışsınız elinize sağlık. Benim bu bölümde en etkilediğim sahneleren biri Susan ın ve Bree'nin hastenedeki sahnesiydi. DH kadınlarının dostlukları beni çok etkiliyor. Alma nın ölümüne aslında sevindim fakat nedense gloria nın ölümüne birazcık üzüldüm. galiba o kadının o çok bilmiş tavırları nedense hoşuma gidiyor.:) ayrıca Orson ın 'iyi haber anne doktorlar bir ömür boyu felçli kalacağını söyledi' dediğinde de çok gülmüştüm.gaby ve carlos için bence hala umut olabilir ikisi tam birbirleri için yaratılmışlar ve birbirlerini çok özlüyorlar.Ben mike la susan ın tekrar biraraya gelmelerini pek istemiyorum aslında. Susan ın mike sız yapabildiğini de göstermesini istiyorum ama Ian ı gözüm tutmadı ve carlos un gaby e 'Onunla yatsaydın kesinlikle hatırlardın' demesi ve devamında konuşmada çok komikti:)

sisley
18-04-07, 21:24
İnanılmaz bir bölümdü Süpermarket bölümünden sonra yine ekran karşısında heyecanla ve zevkle izledim.
Öncelikle kafamdaki tüm soru işaretleri kalktı hatta merak ettiğimden fazlasını öğrendim.
Monique'i Orson öldürmedi Alma olabilir demiştim ama Gloria cıktı beklemiyordum desem yalan olur ama bu kadar psikopat olacağını tahmin etmemiştim.Geridönüşler ve sahneleri art arda izlemek güzeldi.Mike'ın da tamamen suçsuz olduğu ortaya çıktı sevindim.Orson Bree'yi çok seviyor bu bölümde bunu kanıtladı Andrew'uda böyle normal görmek şaşırttı beni ama bu kadar sorunlu varken onun biraz rahat durması gerekti.
Alma'nın diziye girmesi ve cıkması bir oldu kolay ölümlerden biriydi ama gitmesi kötü oldu mu ? Hayır .Gloria felç oldu iyileşip geri döneceğini sanmıyorum ve istemiyorum.

Tom ve Lynette yine çok tatlılardı , onların olduğu her sahneyi seviyorum kavgaları bile şirin.Özellikle Tom biraz daha böyle giderse onu mükemmel eş olarak görmeye başlayacağım :)

Zach'i hiç sevmiyorum Gaby'nin son söylediklerinden sonra çok üzülmüştür eminim mümkünse bu hüzünle çok uzaklara gitsin ve gelmesin.
Bence de Carlos ve Gaby birbirlerini hala seviyor hatta Carlos söyledi bu bölüm ilerde barışacaklarına eminim.

Ian Mike'ın aldığı yüzüğü neden aldı o kutudan Susan görmesin diye mi ?
Ian iyi biri değil demiştim bu hareket tamamen kötü olduğunu göstermez ama yine de yavaş yavaş çıkıyor gerçek yüzü sanki ( ya da ben görmek istediğim gibi görüyorum :) ) En sevmediğim sahne Ian 'ın evlenme teklifi ve Susan'ın eve diyerek hiç evlilik teklifi almamış gibi davranmasıydı hangi arada bu kadar aşık oldu anlamıyorum.

Son bir kaç bölümde Marcia Cross'ı çok az görüyorum daha çok Dublör'ü vardı.
Diğer sahnelerde ise genelde yatıyordu.Belki de ben durumu bildiğim için dikkatimi çekti uzaktan çekimlerde ve zorlu sahnelerde Bree'nin yüzünü göremedik ama çok benziyordu.Marcia Cross'un hamile olduğunu bilmeyenler eminim çok zor fark ederdi bu durumu çok başarılı çekimlerdi .

forever_bim
19-04-07, 07:04
Sevgili sisley

Ben de Ian'ın yüzüğü alma konusuna takıldım. Tamam senin dediğin gibi bu Ian'ı kötü biri yapmaz ama gizemli bir havası var ve altından ne çıkacak çok merak ediyorum. Orson Alma Bree Gloria dörtgeni büyük ölçüde çözüldüğünden senaristler Susan cephesine yönelecekler gibi.

Sivilceli psikopatı ben de sevmiyorum (Zach'i yani). Gaby için Carlos her koşulda tercihimdir:)

Alma'dan kurtuluşumuz çok kolay oldu bunda haklısın ama ne zaman ki bir karakter can sıkıcı oluyor (ikinci sezondaki Mathew Applewhite, ya da 3. sezonun ilk 7 bölümünde bizi bıktıran Nora gibi) pat diye öldürülebiliyor. Senaristler reyting kaygısı gütmeden yazıyorlar bu da çok iyi yapıyor diziyi.

sisley
19-04-07, 21:31
Evet forever bim artık Alma yok Gloria'yı da ancak hastanede yatağında görürüz zararsız olarak.Bir anlamda sıra Susan'da son bölümlerde pek mutlu ama böyle gidemez :) Ian Susan Mike üçgenindeki gelişmeleri merak ediyorum.
Aslında Susan'ın Ian'ı sevmiyor sadece boşluktaydı Mike'ı da Edie ile görünce
Ian'a yöneldi ( hala kabul edemiyorum :) )
Doğru sıkıcı tiplerden çabuk kurtulduk şimdiye kadar iyi de oldu.
Zach kaldı bir tek ondanda kurtulsak güzel olacak.Şu ana kadar yaptığı en iyi
şey Mike'ın hapisden cıkarmak sanırım.

forever_bim
19-04-07, 22:11
Zach konusunda hem fikiriz ama maalesef ki Mike'ın oğlu :( Bir de Gaby'e rahat vermiyor ki. Bakalım Carlos amcası onu kötekler bir güzel...

Ya yazmayı unuttum, Bree ve Susan barışması dehşetti, hiç kopmamışlar bile.

forever_bim
22-04-07, 21:46
Valla bu başlık çok cansız ama önümüzdeki iki bölümle ilgili spoiler ele geçirdim. Sevgili sbuffy ve sevgili sisley bakarlar isterlerse tabii.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3061184#post3061184

sbuffy
23-04-07, 14:07
forever_bim spoilerı bizimle paylaştığın için teşekkürler.tam anlamıyla şok oldum.

ve beklenen bölüm:img-wink:
My Husband, The Pig
Gelişen olayları Bree’nin ölen kocası Rex Van De Kamp’in gözünden ve anlatımından takip ediyoruz. Edie’nin oğlu ansızın çıkagelir ve annesini ziyaret eder. Bu arada hiç beklenmedik bir hamilelik beraberinde bazı sorunlar da getirecektir. Öte yandan Fairview valiliğine adaylığını koyan 40 yaşlarındaki Victor Lang, Gabrielle’le tanışacaktır.

forever_bim
23-04-07, 14:35
forever_bim spoilerı bizimle paylaştığın için teşekkürler.tam anlamıyla şok oldum.

ve beklenen bölüm:img-wink:
My Husband, The Pig
Gelişen olayları Bree’nin ölen kocası Rex Van De Kamp’in gözünden ve anlatımından takip ediyoruz. Edie’nin oğlu ansızın çıkagelir ve annesini ziyaret eder. Bu arada hiç beklenmedik bir hamilelik beraberinde bazı sorunlar da getirecektir. Öte yandan Fairview valiliğine adaylığını koyan 40 yaşlarındaki Victor Lang, Gabrielle’le tanışacaktır.

Rica ederim sbuffy ne demek?

Edie'nin oğlu mu vardı? İnan hiç bilmiyordum. İlk sezonun son 5 bölümünü 2. sezonun tamamını ve 3. sezonun ilk 15 bölümünü izlemiş biri olarak çok şaşırmış durumdayım.

forever_bim
23-04-07, 14:40
Ufak bir spoiler daha var 3x17 ile ilgili. Dizi bizi şaşırtmayı seviyor:)

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=3067719#post3067719

Heather
23-04-07, 16:42
Arkadaşlar yarım yamalak izliyorum bu diziyi bu nedenle merak ettiğim birşey var. Zach Mike ın oğlu olduğunu biliyorum ve aralarındaki ilişkiyi merak ediyorum. Zach in bahsettiği büyükbabası ölen annesinin (uyuşturucu bağımlısı olan) babası mı? Son olarak Andrew ilk sezon başa belayken şimdi nasıl oldu da annesi için bir melek oluverdi? Cevap verirseniz sevinirim. :img-help:

sisley
23-04-07, 17:35
Valla bu başlık çok cansız ama önümüzdeki iki bölümle ilgili spoiler ele geçirdim. Sevgili sbuffy ve sevgili sisley bakarlar isterlerse tabii.

teşekkürler forever_bim spoiler için bende çok şaşırdım:img-swoon ve dizideki mükemmel eş içinde üzüldüm :icon_sad:

Arkadaşlar yarım yamalak izliyorum bu diziyi bu nedenle merak ettiğim birşey var. Zach Mike ın oğlu olduğunu biliyorum ve aralarındaki ilişkiyi merak ediyorum. Zach in bahsettiği büyükbabası ölen annesinin (uyuşturucu bağımlısı olan) babası mı? Son olarak Andrew ilk sezon başa belayken şimdi nasıl oldu da annesi için bir melek oluverdi? Cevap verirseniz sevinirim. :img-help:

Heather sorularına cevap vermeye çalışayım.
Zach ve Mike arasında tam anlamıyla bir ilişki bile yok diyebilirim bence.
Geçen bölümlerde Mike'ı hapisden cıkardı Zach bu Mike'ı sevdiğini gösteriyor sanırım.Büyükbabası da ölen annesinin babası.Andrew bir süre sokakta yaşadıktan sonra bela olmaktan vazgeçti de diyebiliriz ama bence Bree'nin başında yeterinde dert olduğu için o sırada yardımcı oldu annesine gelecek bölümlerde eski haline dönebilir.

Heather
23-04-07, 17:39
Heather sorularına cevap vermeye çalışayım.
Zach ve Mike arasında tam anlamıyla bir ilişki bile yok diyebilirim bence.
Geçen bölümlerde Mike'ı hapisden cıkardı Zach bu Mike'ı sevdiğini gösteriyor sanırım.Büyükbabası da ölen annesinin babası.Andrew bir süre sokakta yaşadıktan sonra bela olmaktan vazgeçti de diyebiliriz ama bence Bree'nin başında yeterinde dert olduğu için o sırada yardımcı oldu annesine gelecek bölümlerde eski haline dönebilir.

Cevabın için teşekkür ederim Sisley. Andrew un bu tavrını garipsedim ama umarım eski haline de dönmez.

sbuffy
25-04-07, 11:15
bu bölümde rexin anlatımıyla erkeklerin içdünyasını birazda olsa görme fırsatımız oldu.
orson,üvey kızının hamile olduğunu öğrendiğine duruma el koymasıyla şu an için sorunu çözmüş oldu.fakat diananın bebeğinden vazgeçeceğini pek sanmıyorum.
mahalledeki diğer erkeklerle toplanıp poker oynayacakları sahnede mikeın karşısındaki gerilmiş haline bayıldım.mikeın biri bana çarpmıştı dediğinde orsonun hadi oyuna dönelim demesi çok komikti:)
mike ise ian karşısında çok kötü tuzağa düştü.üstelik onun ne kadar numaracı olduğunu bildiği halde.poker masasında ikisi arasındaki gerilim inanılmazdı.umarım mike sözünü tutmaz ve susana olanları anlatır çünkü ianı gözüm hiç tutmuyor.zaten lex bile anlatırken susan için sanırım ianı seviyor gibi bir ifade kullandı:img-wink: mikeın olduğu sahnelerde en çok susan yüzüğü taktığında mikeın ona bakışını ve bölüm sonunda ian ve susanı gördüğünde yüzünde beliren o hayalkırıklığının olduğu yerleri beğendim.
carlos ise gabysiz bir hayat yaşamaya çalışıyor.randevusu olduğu kızla beraberken edienin çocuğunu görüp onu eve alması onun ne kadar çocuk özlemi çektiğni gösteriyordu.carlos edieye olan tavrıyla edienin kendine gelmesini sağladı.carlosun olduğu sahnelrde edienin eski eşi için bir haftalığına bana bıraktı.ne kadar bencil sözüne ve carlosun mikeı evden göndermek için söylediklerine çok güldüm:)ben seni duymuycam ama sen beni duyacaksın
tom rexin dediği gibi en şanslı erkek.ama yıldönümü planlarına baktığımızda aslında lynetteinde çok şanslı olduğunu görüyoruz:img-wink:planın iptal edilmediğini üstelik lynettein orda 2saattir beklediğini öğrendiğinde paniklemekte haksız değildi.zavallı lynette soğuktan donmuştu ama kızgınlığı çabuk geçti.
ve gaby.ona asılan aday çok itici.gaby ona dersini verdi ama anlaşılan adam gabynin peşini kolay kolay bırakmayacak

forever_bim
25-04-07, 11:40
Bree meydanda yok. Marcia Cross'u doğuma yolladıkları dönem bu.

Mike'ın Susan'ın parmak ölçüsünü bilmesi olağanüstü. Susan Mike bakışmaları tüm olup bitene rağmen süper.

Edie inanılmaz bir özeleştiri yaptı. Carlos'la olan repliklerini Nicolette S. başarılı bir oyunculukla yoğurup bize sundu. Edie çıkarcının fettanın önde gideni ama ne oılduğunu bilmek de bir başarı.

Carlos'un çocuk özlemi süper yansıtıldı.

Gaby için o adam çok yaşlı ve itici ötesi hatta hiç sevmedim diyebilirim.

Evet Rex haklı en şanslı erkek Tom. Tom Lynette çifti sorun çözebilen tek çift.

Mike ve Susan bakalım nasıl bir araya gelecekler. Ian can sıkıcı olmaya başladı.

Danielle'in hamile kalması ve Orson'un zorlamasıyla da olsa Austin'in gitmesi ve Julie'nin kurtulması isabet olmuş. Danielle tuhaf biri. Arkadaşının sevgilisiyle yatacak kadar.

sisley
25-04-07, 14:36
Rex Van De Kamp'in anlatımıyla biraz da olsa Wisteria Lane erkeklerinin gözünden görmek güzeldi.Özellikle başında öldüğüme seviniyorum demesi ilginç ve komikti.O seviniyorsa bize de üzülmek düşmez zaten iyi ki ölmüş diyeyim bende :)Bree'yi göremedik bu balayı mevzusunun çok ani olduğu belliydi Danielle'in hamile olduğunu ilk önce onun öğrenmesini isterdim.Tepkisini merak ediyorum çünkü bir an önce Marciaa Cross'un doğumundan sonraki bölümler gelse.

Mike'ın nişan yüzüğünü hatırlmasını bekliyordum ben geçen bölümde her şeyi hatırlamamış mıydı ? Neyse ki içindeki sözü okudu hemşire hatırladı. Ian'ın yüzüğü gördüğünü öğrenmesi ve gördükten evlenme teklif ettiğini ( aslında 2. kez teklif etti ) öğrenmesi de iyi oldu.Poker'de Mike kaybetti ama kolay pes etmeyecek gibi geliyor bana özellikle Ian'ın böyle bir anlaşma teklif ettiğini Susan öğrenirse gelişecek olayları merak ediyorum.

Bölümün en beğendiğim sahnesi Mike'ın aldığı yüzüğü Susan'ın denemesinden sonraki bakışmaları oldu.Susan Ian'a hiç böyle bakmadı, bakmayacakta bence.
İçindeki sözü de görseydi keşke.

Tom'u ve Lynette'i bu bölümde çok beğendim , onların olduğu her sahneyi zevk alarak izliyorum özellikle Lynette'in kırmızı elbisesiyle donarak Tom'u beklediğini görünce çok güldüm.Ama Lynette Tom kadar romantik değil.
Tom yorgun olsa bile bir şeyler düşünüyor Lynette eve gidip uyumak istiyor hemde evlilik yıldönümlerinde.Lynette çok şanslı Tom gibi bir kocası var aslında Rex'in dediği gibi Tom da şanslı neyse kısaca ikiside şanslı diyeyim :)Tom'u dizideki en iyi eş hatta yine diyorum mükemmel olma yolunda böyle devam ederse .

Carlos'un çocuk özlemini gördük ,Edie'nin oğlunu çok sevdi ama keşke bu yüzden Edie ile yakınlaşmasa gidişat bu yönde.
Gaby'e o belediye başkan adayını hiç yakıştırmadım, çok itici biri ama adam taktı.Gaby istese bile kolay kurtulamaz.

Bu arada sanırım Zach'den kurtulduk en azından bir süre daha görmeyiz diye tahmin ediyorum.Bu iyi haber :)

forever_bim
25-04-07, 15:02
Sisley

Zach'i görmemek bana da çok iyi geldi. Ben de sevmiyorum Zach'i.

Susan Mike cephesinde ben Susan'ı hatalı buluyorum. Tam 6 ay sabırla bekleyen kadın, son bir kaç gün kala Ian ile çıkmaya başlamamalıydı bence. Mary Alice'in dediği gibi Susan bazı kollara biraz erken düştü. Talihsizliğe bakın ki, altı ay boyunca sadece bir kez gelen Edie Mike'ın uyandığı güne denk geldi ve geçirdiği feci kazadan ötürü, Mike'ın içinde bulunduğu durumu iyi kullandı. Neyse artık ileriye bakmak lazım.

Edie Susan'ı sevmiyor. O yüzden hem Mike hem de Karl konularında onunla mücadeleye girmesini anlarım. Yalnız Edie'nin Carlos'la çıkması demek Gaby ile iplerin tümüyle kopması demektir. Edie ile Gaby arasında sorun yoktu neden böyle oluyor ki?

sbuffy
25-04-07, 15:50
breenin kızının adı Danielle'dı yanlış yazmıışım pardon arkadaşlar:img-blush eğer o sahnede bree olsaydı sanırım o meşhur şok bakışını ve daha sonrasında bunu nasıl yaparsın diye öğüt verişini izlerdik
dhın hemen hemen hiçbir bölümünü kaçırmadım ama edienin çocuğu olduğunu ilk defa bu bölümde öğrendim.acaba daha önce çocuğunun olduğuyla ilgili bir sahne varmıydı:icon_roll
edie carlosla çıkarsa edienin dişli bir rakibi olacak demektir.gaby susan gibi değil,kurnaz ve hırslı.bence edienin bu sefer işi zor

forever_bim
25-04-07, 21:54
Sbuffy;

Edie'nin iki başarısız evlilik yaptığını biliyorum. Pek çok da erkek arkadaşı oldu tabii:) Ama oğlunu ben de bilmiyordum.

Öte yandan süper dörtlünün biraz dışında da olsa Edie de o mahalleden bir komşu sonuçta ve hepsiyle de görüşüyor. Carlos ile neden yakınlaşıyor ki?

Edie'yi fazla hafife almamak lazım, kadın ne olduğunun bilincinde kaybedecek pek birşeyi de yok.

Sbuffy, insanlık halidir isimleri yanlış yazmak. O kadarcık kusur kadı kızında da olur:)

Nicolette Sheridan'ın Yunan kökenli olduğu doğru mu?

sisley
26-04-07, 01:49
forever_bim bende Susan'ı hatalı buluyorum dediğin gibi 6 ay bekledikten sonra biraz daha sabredemedi bunu geçtim Mike'ı 6 ay bekleyecek kadar severken birden Ian'la nasıl beraber olmaya başladı , nasıl aşık oldu hatta evlenmeyi kabul etti anlayamıyorum ben ama aşk olmadığını düşünüyorum o öyle zannetsede.Aslında onların ilişkisinde ikiside hatalı Mike'da geçmişi hatırlamazken Edie'ye inandı diyelim sonrasında hatırladı Edie'nin bazı şeyleri yanlış anlattığını anlaması lazımdı.

Edie'ye gelince Karl ve Mike ilişkileri birazda Susan'a inattı bence.
Carlos'la yakınlaşırsa bu da oğluyle alakalı olacak bu bölümde Carlos'un söylediği sözler çok etkiledi Edie'yi.Zaten çok da uzun sürmez bence böyle bir durum olsa bile.
Nicolette Sheridan'ın Yunan kökenli olduğu ile ilgili bir şeyler duymuştum bende sanırım ama emin değilim.

sbuffy bende neredeyse tüm bölümlerini izledim ama oğlunu hiç duymamıştımEdie'nin.Gaby'de duyunca bu ilişkiyi elbette tepki verir ama onunda belediye başkan adayı olacak o esnada.İkiside farklı yönlere doğru ilerliyorlar.

Bu arada gelecek hafta cnbce yeni bölüm vermiyor, özel bölüm fragmanını gördüm.Keşke yeni bölüm izleyebilseydik.

sbuffy
26-04-07, 08:27
forever_bim ve sisley bilgiler için çok teşekkürler
Nicolette Sheridan'ın üvey babası yunanlıymış.bu yüzden de çok iyi yunanca konuşuyormuş.büyükannesi ise hintliymiş.

forever_bim
26-04-07, 21:36
Sevgili sbuffy

Ben de çok teşekkür ederim Nicolette hakkındaki bilgi için:)

Bu hafta kolaj var. Kolajları da bir başka şahane oluyor bu şahane dizinin:)

mercan_dede
29-04-07, 19:26
selam arkadaşlar....
bu bölüm çok süperdi rexin anlatmasıda çok süper olmuş yine komikti en çok lynette üzüldüm ya çok komikti :img-hyste :img-hyste :img-hyste haftaya özel bölüm izleyecez maryinin anlatımyla komik olur kesin....:img-hyste

kusursuz
30-04-07, 12:49
Merhabalar,

Bu hafta en beğendiğim sahnelerden biri yine Gaby'e aitti.O ukala politikacıya ağzının payını iyi verdi.Ben bu kadının duruşuna,bakışına,hiç olmadık zamanlarda lafı oturtmasına bayılıyorum.:good: Böyle "kendime yeterim" havası veriyor.

Lynett ve Tom yine çok tatlılardı.Lynett'in evin mantıklı bireyi olduğunu bilirdimde,bu kadar duygusuz olduğunu bilmezdim.Adam romantik bir ortam hazırlamak için cebelleşip durmuş,o "evde kalıp dinlenicem" diye tutturuyor.Neyse sonunda akıllandı ama bir şarkı vardır.Son pişmanlık neye yararrrrrr.:img-hyste Bu haftanın en aşık çifti yine onlardı.Bkz son sahne.:img-in_lo

Bu Mike'la Susan'ın hali ne olucak?Her hafta bir kaos,bir entrika...Sıkıldım ben bu Ian'dan artık.Ne kadar itici,ne kadar soğuk bir tip.Bir Mike'a bak,bir ona.(Hatta Mike bol bol bak.:img-hyste )Zaten anlarsın aradaki uçurumu.
Gerçi Mike hakediyor,biraz daha sürünsün nasıl olsa beraber olucaklar.Umarım bu Ian daha fazla bir pürüz çıkarmaz.İngiliz erkeklerini ezelden beri sevmem zaten.:img-yes:

Carlos'a bu bölüm bayıldım diyebilirim.Onun bu kadar duyarlı olduğunu bilmezdim.Ahh Gabriel ahhh.Gül gibi kocanı bıraktın.....Tek temennim onlar evlensin ve 4 çocukları olsun.:img-hyste (Gabriel 2'den sonra intihar eder heralde,vücudum bozuldu diye...Ama n'apayım,umut fakirin ekmeği işte...:img-wink: )

Genel olarak bakarsak bu bölüm eğlenceliydi.Benim için önemli olan sahneleri belirttim zaten.Diğerleri -Daniel,Zack,Orson,Austen vs vs - görmek istemediğim şahsiyetler.Hiç olmasalarda olur yani.:good:

Pamir
30-04-07, 18:43
zack ve daniella'yı ben e görmek istemiyorum!!! zack'tahammül dahi edemiyorum!! ama orson'ı seviyorum.. adam çok tatlı geliyor bana... tamam çok karanlık bir yönü var ama herşey ortaya çıktı.. bir suçu olmadığı anlaşıldı (gerçi o konuda zincirin bir halkası kouk gibi ama bir suçu yok gibi geliyor bana) tek suçu mike'ı öldürmeye çalışmak... herkesin tepkisi de bu yüzden sanırım!! ama bree ile uyumları çok hoşuma gidiyor!! andrew bu sorun 9 ay bekleyebilir dediğindeki yüz ifadesi çok komikti! kendince bu sorunu da çözmeye çalıştı.. tam bir aile olmuş gibiydiler (e yani arkadaşlar bree-andrew-daniella-orson'dan da ancak bu tip bir aile olabilir. daha farklısını bekleyemeyiz dimi?:)
ian'ı da seviyorum.... mike'ın yüzüğünü görüp de susan'a biran önce evlenme teklif etmesinde ne kötülük var anlamadım.. susan'ı kaybetmekten korktu ve hemen evlenme teklif etti.. yalana dolana başvurmadı (küçük yalanlar vardı elbet ama bence önemsizdi) sonuçta istemese, hala mike'ı seviyor olsa susan kabul etmezdi!! hem fark ettiyseniz hemen ve büyük bir heyecanla kabul etti teklifi.. biraz düşünse, tereddüt etse, mike'a baksa anlardım kararsız derdim ama öyle olmadı... şimdilik ian'da bir kötülük görmüyorum.. mike istese yine susan' söylerdi.. hatta mike para karşılığında kumara devam etti. ian'ın teklifini reddedip istese yine susan'la konuşabilirdi.. kimse zorla o masaya oturtmadı mike'ı!! bu yüzden hiç acımadım mike'a bu bölüm!!!
ian kötü birşey yapmadı hiçbirşekilde!! sevdiği kadını elinde tutmya çalışıyor mike da zamanında ian'ın yaptığının 10da birini yapsaydı bu hale gelmezlerdi!!! ayrı olmalarında suçlular yine kendileridir. susan ve mike yani!!! ian'da bir suç yok.. şimdi öyle mike'ın dışarıdan susan'lara acı acı bakmasıyla ian'ı kötü adam yapamazlar... öyle saçmalık olmaz.. parayı tercih etti bir yerde.. ne demişti ian:
*kazanırsan X doları alır susan'a herşeyi söylersin.. kaybedersen susarsın...

şimdi mike o masadan bu teklifi reddederek gidip susan'a herşeyi anlatamaz mıydı? ne engel oldu ona??
bu yüzden mike'a acımak için hiçbir sebebim yok!!!! en azından bu benim fikrim!!!

Freddie
04-05-07, 21:02
ya ben diziyi izliyorum ama buraya uzun zamandır yazmıyodum Dizi gerçekten harika ilerliyor

Biş sorcam alma o çatnın tepesinde ne arıyodu...:)

sisley
05-05-07, 00:27
ya ben diziyi izliyorum ama buraya uzun zamandır yazmıyodum Dizi gerçekten harika ilerliyor

Biş sorcam alma o çatnın tepesinde ne arıyodu...:)

Orson'ın annesi Alma'yı yukarda bir odaya kilitlemişti.Alma da odanın penceresinden kaçmaya çalıştı ama malesef sonu kötü oldu.

forever_bim
05-05-07, 01:04
Kolaj bölümde ara ara gelecekte olacaklardan kesitler verildi ya. Lynette'in tom'u aldatacağı spoileri doğruymuş. Adamın ona söylediği güzel bir iltifata nasıl tav oldu. Edie de Carlos'un vücut çalışmasından etkilenecek sanırsam. Gaby de o iğrenç politikacıyla limuzinde baya ilerlemiş gibiydi. Kolaj bölümde tek hoşuma giden detay onca kötü olaya rağmen Susan & Mike aşkının yeniden alevlenmesi oldu. Önümüzdeki bölümlerde özellikle Edie'den Gaby'e laf sokuşturma performansı bekliyorum bir de Edie'nin Mike'ı Susan'la görmesini istiyorum:)

Freddie
05-05-07, 13:22
EVET BEN de ihtimal vermiyodum artık bitti o güzelim aşk diye Ama küllenen aşkın yeniden alevlenmesi gerçekten güzel oldu

buarada sisley teşekkürler cvp için :)

sisley
05-05-07, 21:48
Kolaj bölümü çok sevdim ben. 3 sezonda neler neler izlemişiz,genel başlıklar halinde verilemesi de güzeldi.
Lynette Tom'un rahatsızlanmasından sonra pizzacıya yeni birini işe alıyor.
İşe aldığı kişide malesef spoilerda söylenen kişi , çok kızdım Lynette'e
sadece Tom ve Lynette kalmıştı çift olarak böyle sorunlar yaşamayan
Tom bunu hak etmiyordu şimdiden yorum yaptım ama izleyelim görelim belkide farklı gelişecektir bazı şeyler.
Mike Susan'ı öpüyordu bir yakınlaşma oldu ama ben yine de güvenemiyorum onlara Susan bunun üzerine gidip Ian ile evlenebilir Susan bu yapar.

Carlos,Edie, Gaby cephesinde olanları ise hiç sevmedim.Carlos Edie'den
Gaby de o politikacıcan bir an önce kurtulsun.

Freddie rica ederim

sbuffy
08-05-07, 08:43
Dress Big
Susan, Ian’ın akrabalarıyla tanışır. Victor ise hala Gabrielle’le şansını denemektedir. Oysa Gabrielle’i evde korkunç bir felaket beklemektedir. Öte yandan Lynette pizzacıdaki problemlerle boğuşmaktadır. Bu arada Wisteria Lane’de hiç umulmadık bir yakınlık kurulacaktır.

mercan_dede
08-05-07, 18:56
bencede kolaj bölümü süperdi ya ilk sezondan verdiler hatırlatma oldu hem çok süperdi gülmekten ölüdüm neyse bu akşam yeni bölüm var bakalım nasıl olucak....

ebgü
08-05-07, 22:29
bu bölüm susan'a bayıldım ya.

sbuffy
09-05-07, 07:28
bu bölüm çok eğlenceliydi.susanın ianın ailesini ağırladığı her sahnede çok güldüm:img-hyste en komik sözü ianın babasına içine giydiklerin senin olsun demesiydi:)susan daha önce önemli kararlarda hep kızından akıl alırdı ama bu sefer evlilik sözleşmesinde bu kadar kurnaz davranmasına açıkçası şaşırdım.susanda gelişme var:img-wink: mikeın hatırasının aslında susanla yaşadıkları olması ve bunu öğrendikten sonra psikolog yardımını kesmesi iç burkutucuydu.
gaby elbiseleri görmesinden itibaren belediye başkanına daha farklı davranmaya başladı.her ne kadar boşanma nedenini söylemesinden sonra yelkenleri suya indirsede bence ana sebep elbiselerdi.tipik gaby davranışı:img-wink:
lynette toma patronluk taslamaya alıştığı için yeni yaşamlarına adapte olamıyor.turuncu tshirt konusunda bu kadar sorun çıkarması da bu yüzdendi.ama susanın dediği gibi konuşsalardı orta yolu bulurlardı.ama tomun kaza geçirmesi lynettin aklını başına getirdi en zından şimdilik.
forever_bim sayesinde edie ve carlosun beraber olacağını öğrenmiştik:img-wink: o zaman ikisini birbirine yakıştıramıyordum ama edienin itirafı ve carlosun söylediklerinden sonra iyi bir çift olacaklarını düşünmeye başladım.
bu arada sezon finaliyle ilgili müthiş bir spoiler öğrendim:)

sisley
10-05-07, 00:31
Bu bölümü çok beğendiğimi söyleyemeceğim.Daha çok bir geçiş bölümü gibi geldi önemli olaylar olmadı ya da bana öyle geldi bilemiyorum.
En önemli olay Tom'un kazasıydı.3 ay cok fazlaTom için o sürede evde olacağını ve Lynette'in yeni birini işe alacağını düşünürsek tehlike çanları çalıyor demektir , en iyi çift dediğim Tom ve Lynette için bile.
Gaby ve Belediye Başkanının(adını bile öğrenmemişim :)) ilişkisi hiç gerçekçi ya da ne bileyim inandırıcı gelmiyor.Evlilik teklif ettiğini düşünürsek ciddiyete doğru gidiyor.
Edie ve Carlos bilemiyorum Edie'nin itirafı iyiydi evet ama ben ikisini yakıştıramıyorum.Aslında Gaby ve Carlos'u başkalarıyla yakıştamıyorum desem daha doğru.Sonunda yeniden bir araya geleceklerine inanıyorum ben.
Susan ve Ian'a gelince , Susan'ın Ian ile neden bu kadar çok evlenmek istediğini anlamıyorum ya da anlamayı reddediyorum.Ian'ı sevmiyor sevmemesi gerek.Mike - Ian - Susan üçlüsüne olaylar nasıl gelişecek merak ediyorum.

sbuffy bende bir kaç tüyo okudum sezon sonu ile ilgili gerçekten ilginçti.
Bu dizide olayların ilginç gelişmemesi ilginç olurdu zaten :)

forever_bim
10-05-07, 10:17
Ben bu bölümü beğendim. Ne yalan söyleyim Edie'yi Gaby'den daha gerçekçi bulduğum için Carlos'la olmalarına hiç üzülmedim. Edie fettanın önde gideni olsa da ciddi anlamda ne olduğunun bilincinde bir kadın. Son derece dürüst geldi bana yaptığı itiraflar ve Nicolette Sheridan yine başarılıydı.

Bree'nin yokluğunda senaryo boşluğu Edie ile doldurulmuş diyebiliriz rahatlıkla. Ama Bree olmadan asla tadı tam olarak çıkmıyor dizinin.

Susan sanırım Bree ve Lynette ile takılmanın meyvalarını topluyor. Zaten çok seviyorum Susan'ı. Akıllı davranması da çok hoşuma gitti. Bu arada Susan Mike'a Mike Susan'a deli gibi aşık. Artık Ian aradan çekilsin. Susan Mike tüm handikaplarına rağmen dizinin ateşleyici faktörü olan çifti bence. Reytingi olumlu etkileyecektir yeniden bir araya gelmeleri.

Lynette Tom evliliği sallanmaya başladı. Giderek çatırdayacak gibi geliyor.

Victor'dan ise nefret ediyorum. Zach gibi o da geldiği gibi kaybolsa keşke. Ama nerde?

Turka
10-05-07, 12:03
Bizim burda Turkiyeden birkac bolum arkada oldugu icin yorumlari fazla okumak istemedim. Gelecek haftaki bolumumuz: No fits, No Fights, No Feuds

Bende ilk sezon ilk bolumden beri izliyorum cok sevdigim bir dizi. :happy0064

Turkiyede bu dizinin dvd seti satiliyor mu?

sbuffy
16-05-07, 12:10
bu bölüm susan mikeı sevdiğini,belediye başkanı gaby ile uğraşılamayacağını,edie ile carlos birbirlerine uygun olduklarını anladılar.
lynette ve tom cephesinde tomun huysuzluğu lynettei haklı olarak çileden çıkardı.McCluskeyı bile delirrti:img-wink:McCluskeyın da kocasının cesedini tabutuyla evinde saklaması ilginçti.
susan ve mike cephesinde ise mikeın öpücüğü sayesinde pamuk prenses uykusundan uyandı:img-wink:
bölümün neşe kaynağı ise McCluskeytı.
tom:bir ilaca daha ihtiyacım var ve çocuklara söylermisin tvin sesini kıssınlar
mccluskey:onlara bağırdığımda tvin sesini kısıyorlar ama arkama döndüğüm an tekrar sesini açıyorlar.tam bir kısır döngü
tom:şüphesiz 5 çocuğu idare edebilirsin.
mccluskey:dövebilir miyim?
tom:hayır
mccluskey:o zaman elimden hiçbir şey gelmez.

mccluskey:huysuz olan benim,senin kocan dayanılmaz.

forever_bim
16-05-07, 22:57
Dizide cinselliğin abartılı ölçülerde kullanıldığı bir bölümdü bence. Edie ve Carlos'un sakatlanmalarına çok güldüm. Hele ki Travers'in ne anlama geldiğini bilmeden annesine "Merak etme ona yatakta iyi olduğunu söylerim" dediği sahnede koptum. Gaby kendini beğenmişlik olayını abarttı. Susan ise nihayet uyandı. Lynette dört çocuğa sahip gibi görünüyor ama başında daha büyük bir çocuk var Tom.

sisley
17-05-07, 14:17
Ian'ı anlıyorum artık korkuyor hatta Mike'ın onları takip ettiğini düşününce Mike baska şehire gidin dedi onu bile yapıyordu.Aslında Ian da cok iyi biliyor Susan'ın hala Mike'ı sevdiğini bu yüzden tüm telaşı.Biz de bu bölüm acık acık gördük ki Susan hala Mike'ı seviyor.
Özellikle Susan'ın Mike peynirimizi kurtardı dediği sahnede çok güldüm :)

Tom ne kadar huysuz bir hastaymış meğersem herkesi deli ediyor.
Bu durumda aslında Lynette'e de yazık tüm yük onun üzerinde evden kaçmayı istemekte hak vereceğim neredeyse.

Gaby Victor'ı kıskandırmayı başardı onların ilişkiside gittikçe ciddileşiyor.

Carlos ve Edie hakkında bir şey demek istemiyorum şu anda.
Bree'nin yokluğunda izlemediğimiz kadar Edie izledik.
Bree'nin bir an önce dönmesini istiyorum.Carlos bir derece ama Edie'yi bu kadar çok görmek istemiyorum sanırım.

forever_bim
18-05-07, 00:11
Sevgili Sisley

Bree'nin boşluğunu Edie ile kapatmaya çalışıyor senaristler. Aslında Nicolette harika oynuyor ama Bree'siz DH de çok eksik bence. Jenerikte zaten sıralama Susan, Lynette, Bree, Gaby ve Edie olarak ilk beş yerini alıyor. O yüzden Edie'ye yüklenmeleri bence doğal.

asdewq
18-05-07, 00:44
bölüm mfena idilldii bencee susan ve mike n birbirleirni hala sevdikleri ortada ianı rahatsız edeninde bu olduunuu düşünüyorum bende sisley gibi
ayrıca suzann ve mike arasında bişiler olacağıda kaçınılmazdııı zatenn

bree nn bir an önce artık mutlu bi şekilde dönmesini istiyorummm

gaby carlos ilişkiside uzun zamnn rafa kaldırılacakmışş gibi gelioo bana carlos hp bi aile olmak istemişti onuda edie yle yakalicak gibi gözüküooo

belediye başkanıyla gaby de ilginç bi çift olabilir bana bu bölümde çk kciddi gelmedilerr ama işlerr ciddileşioo

dizin en sağlamm çiftiydi tom ve lynette bir sürü sorunun üstesinden gelmeyi başardılar ama sorumluluğun byk kısmı her zmn lynette ydii ve bn ilk sezondan beri çkk yıprandıınııı düşünüyorummm soz zamnlarda daha da yıpranacağıı ortada

Freddie
18-05-07, 19:48
ya gerilim doruklarında harika bi bölümdü Desperate housewives her bölümünü iple çektiğim tek dizi :)

ben bişeyi kaçırdım bree haftalardır nerde Gerçek hayatta hamileymiş sanırım senaryo olarak nereye gönderdiler :img-help:

İlk sezon izlemediğim için arkadaşım bana andrew'un gay olmadığını sadece annesini üzmek için böyle bi yalan sölediğini sölemişti Ama ben artık gerçekten öyle olduğunu düşünüyorum Mesela şunu hatırlıyorum ilk sezonda bi çocukla beraber havuza atlamışlardı çıplak Sonra da susan basmıştı :img-hyste

sisley
24-05-07, 16:51
Son bölümün yıldızı Gaby idi bence.Öyle bir skandalı Victor'ın lehine çevirebildiiğine göre diyecek baska söz yok gerçekten :) evlenme teklifini de kabul etmiş oldu böylece Victor Gaby'i seviyor bu belli ama Gaby'den emin değilim.

Susan Mike cephesinde olaylar istediğim gibi gelişiyor.Mike Susan'ın peşini bırakmadı, kumarda Ian kazandığı için böyle olduğunu da söyledi.Susan'ın kafası karıştı bu durum Mike açısından çok iyi ve güzel şeyler olacak gibi geliyor :)

Lynette Tom'un yokluğunda Rick'i işe aldı ama ben sevmedim Rick'i Pizzacıları için iyi şeyler yapıyor ama bir yandan da Lynette'e kur yapıyor.Ailesini, Tom'u bildiği,tanıdığı halde.
Tom'a da hak veriyorum.Pizzacı hayaliydi şimdi evden cıkamazken gazetelere haber oluyorlar ama Rick'den bahsediliyor sinir olmakta haklı.Lynette bölüm sonunda saçını açıp gitti pizzacıya bilemiyorum nasıl gelişecek olaylar ama Rick'in tavırları Lynette'i pek rahatsız etmiyor gibi.

Carlos Edie'yi sevmiyor sadece eğlendiklerini düşünmesinden belli bu hala Gaby'yi seviyor.Aslında Edie de anladı sonunda ama Gaby'nin evllilik haberi değiştirdi durumu Carlos'da artık saklamak istemiyor.

Gelecek bölümleri, Susan Mike barışmasını, Bree'nin gelişini merakla bekliyorum.
Sezon finaline de cok az kaldı.

sisley
24-05-07, 16:53
ben bişeyi kaçırdım bree haftalardır nerde Gerçek hayatta hamileymiş sanırım senaryo olarak nereye gönderdiler :img-help:

yukardaki mesajımda cevap vericektim ama unuttum.
Bree'yi senaryoda ailesinin yanına gönderdiler önce daha sonra da Orson ile balayınca çıkacaklarmış öyle anladım ben ama dönmesi yakındır :)

(mia)
24-05-07, 17:13
inşallah carlos ve gaby barışırlar.

summ_roberts
24-05-07, 17:19
bu bölümde koptum gülmekten özellikle de Susan'ın düğün pastası seçimi anlarında :D Biri Amerikan,diğeri İngiliz...Susan'ın suratındaki ifade süperdi :) ikisini de seç diyince dediklerine de öldm gülmekten "Bu benim düğün pastam,bakın o da diğer düğün pastam" gibi bişeydi sanırım...Ama cidden süper bölümdü. Eğer Susan'la Mike barışıp yine beraber olurlarsa,daha da süper olr ;)

forever_bim
24-05-07, 19:40
Bu bölüm ben Susan'a bayıldım. Evlilik yok öpücük de yok dediği sahnede şahaneydi. Gaby de hakikaten skandalı iyi çevirmiş. Edie Carlos tarafından sevilmediğini anladı. Mike'ın kaybettiği kumar olayını lehine çevirmesi hoşuma giden diğer bir detaydı. Susan'ın Mike için getirdiği kadınla olan yemek sahnelerinde Mike'ın başından geçenleri dinledikçe kadının ifadesine koptum.

Lynette Tom cephesi iyice karışıyor. Ama ben Lynette'i haklı görüyorum. Tom fazla statik yahu.

sbuffy
29-05-07, 12:03
Gossip
Zor günler geçiren ve kafası oldukça karışık olan Susan sonunda bir terapiste görünmeye başlar ve seanslar sonucu Mike ve Ian arasında artık bir seçim yapması gerektiğini farkeder. Bu arada Travers doğumgünü partisi vermektedir ancak parti Bayan McCluskeynin başına dert olacaktır

sbuffy
30-05-07, 13:47
kıskançlık üzerine kurulu bir bölümdü.edie ve carlosun beraber olduğunu öğrenince gabynin ona karşı savaş açması carlosu hala sevdiğinin kanıtıydı.ama gaby nubu kabul etmeyip hala belediye başkanıyla beraber.bence evlenirlerse gaby mutlu olamıycak.
kayla norayı aratmıyor,lynettein rickten hoşlandığını söyleyerek tomu kuşkulandırdı.tom ne kadar çekilmez olsada lynettein hata yapmamasını umuyorum çünkü rick hiç güvenilir birine benzemiyor.
ve ianın davranışı tam anlamıyla süpriz oldu.sayesinde susan ve mike sonunda mutlu olacaklar:)
edie ve gaby kapışması da çok eğlenceliydi.edie her ne kadar lynette ve susanı ikna edip gaby karşısında üstünlük sağlamış gibi gözüksede sonunda kazanan gaby oldu.
bölümdeki en komik anlar ise breenin gabynin nişanı için kek göndermesi,edienin gabye bana ne yapabilirsin ki bacağım kadar boyun var demesi, julienin susana bu kadar söyleyebiliyorum şirret birşeyler istiyorsan kendin söyle sözü ve lynette ile susanın gabyden kaçmak için yılan ve örümceklerin olduğu kamyona binmeleri ve dışarı fırlamaları:img-hyste

forever_bim
31-05-07, 06:54
Ms Maccluskey'nin kocasını neden gömmediğini de öğrendik, bir cadı olmadığını da:)

Edie sonunda kendi dişine göre bir rakip buldu. Gaby Susan kadar saf ve kolay atlatılır değil, Gaby-Edie çekişmesi mükemmel olacağının sinyallerini verdi. Hem Edie hem de Gaby çıkarcı aynı zamanda zeki karakterler.

Lynette gittikçe Rick'e yaklaşıyor ben de Rick'i fazla güvenilir bulmuyorum.

Susan'ın gitmiş olduğu psikiyatrda konu Aşk'tan açılınca durup sonra hüngür hüngür ağlamaya başlaması da beni bayağı bir güldürdü.

Bree yaklaşık 5 bölümdür yok, Edie sahneleri bu dönemde artış gösterdi, ama Bree olmadan olmuyor.

sbuffy
31-05-07, 12:05
breenin değerini bu bölümleri seyredince anladım.edie breenin yokuluğnu dolduramıyor.
forever_bim dediğin gibi psikiyatrdaki sahnede eğlenceliydi.susan aptalım dimi dediğinde doktorun klinik terim olarak evet demesi süperdi:)
Maccluskeyın cesedi saklama nedenini nedense pek ikna edici bulmadım.yinede bu teyzeyi çok seviyorum,çocuklarla ve lynettele olan diyalogları çok eğlenceli:)

sisley
31-05-07, 22:14
Susan'ın hem Mike'ı hem Ian'ı nasıl aynı anda sevdiğini anlamasamda sonunda Mikela birleşicek olmalarına seviniyorum.Mike'ın telefon mesajı , Susan'ın dinleyişi ve Ian'ın vedası güzeldi.Özellikle Ian giderken söylediklerinde cok haklıydı hayatı boyunca acaba Mike'ı mı düşünüyor diye yaşayamazdı doğru seçimi yaptı Ian.Susan bunu yapamamıştı.

Lynette'in ise aklı cidden karışıyor.Rick konusunda.Tom'a yalan söylüyor,pizzacıya gelmemesi için her şeyi yapıyor.
Bir yerden sonra Lynette kendine gelicek ve pişman olacak diye düşünüyorum.Ama bu arada olanlar yine de Lynette ve Tom ilişkisi
açısından iyi olmadı en azından benim bakışım değişti.Mükemmel çift değiller artık malesef.

Gaby,Victor'ı sevmiyor.Carlos da Edie'yi sevmiyor.
Carlos Edie ilişkisi çok sağlam değil ama Gaby evleniyor nasıl gelişecek olaylar merak ediyorum evlilik sonrasında.Ayrıca dediğinz gibi Edie - Gaby çekişmesi çok eğlenceli ikiside dişli rakipler ama ben Gaby'ye güveniyorum :)

sbuffy bence de dolduramıyor Edie Bree'nin boşluğunu.
Bree dönsün bir an önce çok uzun sürdü.

forever_bim
31-05-07, 22:58
sbuffy

Ben de çok seviyorum Maccluskey'i, evet çok eğlenceli repliklere sahip.

sisley

Edie aslında beşinci önemli karakter. Her ne kadar Nicolette mükemmel oynasa da ve çok da güzel bir kadın olsa da, Bree çok özel çok farklı. Giydiği kıyafete, yürüyüşüne, konuşma tarzına ve kurduğu sofranın güzelliğine bakarar bile Bree ve MÜKEMMELİYET kelimelerinin anlamdaş olduğunu görebiliriz.

000garfield000
02-06-07, 14:24
ben mikeyi çok seviyorum çok karizmatik ve duyarlı.umarım susan mikeyı bulur.ian karakteri biraz sinsidi.carlosta sırf baba olma hevesi yüzünden edie ile.bu arada dizinin en eglenceli karakteri edie. breeyi de çok özledim.

sisley
10-06-07, 18:54
Son bölümde Susan'ın dağ maceraları ve rehberi Toni ile sohbeti çok eğlenceliydi.Herzamanki Susan sakarlıklarını izledik.Zaten Mike da sakar denilince söyle bir duraksadı ve Susan'ın dağda olduğun öğrendi.
Son Mike Susan sahnesi çok güzeldi artık tamamen birlikteler diyebiliriz.

Tom'unda Rickle konuşurken söyledikleri güzeldi bence.
"Lynette ailesini terk etmez, zayıf bir anına denk gelir hata yaparsa
ben onu yaptığından nefret ettirecek kadar çok sevmeye devam edeceğim" gibi bir şey söyledi.Ailesini ve Lynette'i çok seviyor Tom.

Victor belediye başkanı oldu bu en çok Gaby'nin hoşuna gitti sanırım.
Gaby'den de bu beklenirdi :)

sbuffy
11-06-07, 09:48
susanın dağ macerası eğlenceli dakikalar yaşattı.yalnız rehberin susana söyledikleri özellikle sen mutlu olunca rahatsız oluyorsun sözü çok yerindeydi.rehber sayesinde susan sarsıldı ama gerçeklerde dank etti.keşke rehber susanın karşısına daha önce çıksaymış:) mike ve susan sahnesi ise harikaydı.susanın olduğu sahnelrde tel mesajında söyledikleri ve yosun tutmuş ağaçlardan yön bulmaya çalıştığı anlar çok komikti:)
tom ve lynette sahnelerinde sisley sana katılıyorum.tom çok doğru söyledi.ama umarım bundan sonra lynettele daha fazla ilgilenir.çünkü lynette ricke seninle flört ettim çünkü kadın olduğumu hissediyordum demişti.
gabynin de victorla işi zor gibi.gabye bağırması ama kolunu gördükten sonra polisi dövdürtmesi victorun dengesiz bir tip olduğunu düşündürttü.bence carlosu çok arayacak.
edie ise carlosa güvenip çocuğunu geri almak istiyor.carlosta şu an ona destek verdi ama sanki edie ile ilişkisinin ciddileşmesinden biraz rahatsız olmuş gibi bir havası var.

neville
11-06-07, 15:54
geçen sezonu yani ikinci sezonu çok severk izlemedim hatta bir müddet sonra sıkıldım da ama bu sezon çok güzel ilerliyor. yalnız kaçırdığım bir şeyi sormak istiyorum. gabyle carlosun vietnamlıdan ya da çinli miydi çocukları vardı ya,taşıyıcı anneydi. ne oldu çocuğa?

forever_bim
12-06-07, 00:16
Doktor karışıklık yapmış. Zenci bir çiftin bebeğini koymuş hizmetçinin rahmine. O yüzden bebek zenci doğdu.

damdabaca
13-06-07, 08:11
arkadaşlar sezon finalini sakın kaçırmayın..
müthiş olaylar olacak
Carlos Eddie'nin dogum kontrol hapı aldığını öğrenir ve ilişkiyi bitirir.
Bree düğüne yetişir ve hamiledir. Aslında değildir. Danielle'in çocuğunu onunmuş gibi yutturmak için millete karnına hamile görünmek için yastık sokmuş.
Susan ve Mike arasında Ian yüzünden sorunlar çıkarç
Lynette'in annesi gelir yardım için kızına.
ve Eddie kendini intihar eder..

yosunaki
13-06-07, 10:36
Eddie nınde hayatında ilk kez ciddi olacağı tuttu. Oda Carlosa denk geldi.

Freddie
14-06-07, 00:31
Sezon finalinin fragmanını gördüm gerçekten harika bi bölüm bizi bekliyor Ve pek çok soru işareti olacak galiba 2008 ocak'ını şimdiden iple çekiyorum :)

Edie umarım ölmez :(

sbuffy
14-06-07, 13:50
Lynettein hastalığı bölüme damgasını vurdu.aslında tomla tartışırken başını çarpması şanstı yoksa hastalığını öğrenemeyecekti.hastanede tomun lynettein ricke aşık olduğunu anladığında onun elini tutmaması ama doktorun hastalığıyla ilgili yaptığı konuşma sırasında destek olmak için lynettein elini tutması, daha sonra lynettein çocuklarının odasında durduğunda mariaalicein "acaba büyüdüklerini görebilecek mi" sözü bölümdeki en vurucu sahnelerdi.
yosunaki dediğine yüzde yüz katılıyorum.keşke susan müdahale etmeseydi de onun eski eşiyle birlikte olsaydı.ikisi tam birbirleri için yaratılmışlardı.eğer carlos edienin hap kullandığını anlarsa kesin onu terk eder.zaten gabyi hala çok sevdiği için edienin çocuk teklifini kabul etmişti bu ayrılmak için bahanesi olur.
Susan ve gabynin düğün atışması ve sonrasında yaşananlarda çok komikti
Freddie belirttiğin gibi soru işaretleriyle sezonu kapatacaklar.ben edieden çok lynetein hastalğını merak ediyorum.umarım hastalığı başlangıç aşamasındadır.

neville
14-06-07, 15:55
Doktor karışıklık yapmış. Zenci bir çiftin bebeğini koymuş hizmetçinin rahmine. O yüzden bebek zenci doğdu.

vay be,şimdi pişman oldum keşke izleseymişim o bölümleri ama denk gelmedi.ne şaırmışlardır görünce.

sisley
15-06-07, 14:08
Lynette'in hastalığının haricinde Rick'e aşık olduğun