Tüm Versiyonu Göster : Ayrılık (Arşiv 1)
_ZeynepSasmaz_ 26-12-06, 08:57 Bir sevda hikayesi
1970’lerin Türkiye’sinde Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus arasında yaşanan sevda, Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşür. Ayrılıkla geçen yıllar, Asala cinayetlerinin de işlendiği, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilimin en sıcak zamanlarıdır. Diaspora’nın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria’nın kızı Aslı, yıllar sonra geçmişini ve “aslı”nı aramak için geldiği İstanbul’da babasından önce Kerem’ini bulacaktır. Ayrılık, hem ayrı düşülmüş sevdaların, hem de aynı topraklarda aynı türkülerle büyüyüp, ayrı düşürülmüş iki halkın hikayesi…
_ZeynepSasmaz_ 26-12-06, 11:10 Dizinin kadrosunu çok merak ediyorum..Henüz daha hiç bir oyuncusu belii değil ama ilgi çekici bir konusu var..Daha önce görmediğimiz farklı bir konu ele alınıyor;)
Dizinin kadrosunu çok merak ediyorum..Henüz daha hiç bir oyuncusu belii değil ama ilgi çekici bir konusu var..Daha önce görmediğimiz farklı bir konu ele alınıyor;)
evet sana katılıyorum acaba kadroda kimler var genelde tanınmadık simalara yer veriyo bahadır ve ekibi iyi bi proje olacağından emininm kv bunun göstergesi başarılı bi ekip:good: bakalım bu dizide nasıl olucak:img-wink:
bilgi için teşekkürler. acaba ne zaman ?
bu heralde bu sezon başlamaz heralde bu sezon arka arkaya maşalah bi sürü dizi ayrıca yapım şirketi de iyi oyuncu kadrosunu da merak ettim şimdi:)
yakupoglu61 26-12-06, 19:52 acaba pana filmin yapacağı bu we diğer film hangi kanalda yayınlanacak
herhalde showtvde yayınlanır
~ topiqq ~ 26-12-06, 19:52 evet kadroyu ben de çok merak ettim şimdi...konu güzel,enteresan
izmirli esmer 26-12-06, 20:30 dizinin basrol oyuncusu kim aceba??
bilen varm??
Diğer dizilerden farklı bir konusu var. Oyuncu kadrosu iyi ise daha da dikkat çekicektir...
konusu enteresan,tutacak cisten.tabi kadrosu da önemli bakalım kimler olacak
Sanırım,bu Necati Şaşmaz'a Kurtlar Vadisinden önce teklif götürülmüş dizi..O dizinin de konusu bu şekildeydi, hayata geçirmek bu zamanaymış, başarılı olacağından şüphem yok..
bu dizide sanırım ermeni terör örgütü asalanın eylemlerinden de bahsedilecek.ab ile ilşkilerin çıkmaza girdiği bu zamanlarda bir de bu dizi sorun yaratmasın?(gerçi böyle avrupaya müstehak!):img-wink: ayrılığın daha önceden bir osman sınav projesini olduğunu duymuştum.acaba pana film bu projeyi hayata geçirmeden önce kendileriyle konuşmuşlar mıdır?neyse henüz oyuncu kadrosu ya da teknik kadro belli değil.yorum yapmak için çok erken.önce herşey belli olsun.o zaman yorum yaparız:img-yes:
angelstone505 27-12-06, 13:57 :img-yes: :img-yes: oyuncular kim o belli değil daha en önemlisi iyi kadro,yoksa hepsi hikaye :sad53:
redbaby_32 01-01-07, 18:58 bide müzikleri çok iyi olması lazım.inşallah gökhan kırdar yapar yine
hatice ezel 05-01-07, 00:16 dizi showda yayınlanıcakmış az önce habertürkte show tv genel müdürü konuşuyodu çok umutlular ben ısındım yavaş yavaş
sude-elvin 05-01-07, 01:53 ilgi cekici bi konusu var oyuncularda tutarsa süper olur cok merak ettim dogrusu kadroyu.
merak ettim bu dizi heralde yakın zaman da başlamaz bu kadar dizi yayındayken riske atmazlar diye düşünüyorum oyuncu kadrosuda ayrı bir merak konusu
dün akşam sow tv genel müdürü çok iddialı konuştu ayrılık için.son yılların en iyi ve özgün hikayesi diye.inşallah öyledir.kast da belliymiş ama söylemedi.anladığım kadarıyla kv ve deliyüretkten sonra bir efsane daha geliyo!
ben de sabırsızlanmaya başladım.günü de sowun boş günleri olan çarşamba ya da cuma olcakmış öyle dedi.:good:
redbaby_32 06-01-07, 20:54 bende sabırsızlanmaya başladım yaaaa.umarım çok güzel bi dizi olur.gerçi pana filmin elinden kötü dizi çıkmaz ya....oyuncularda inşallah sağlamdır abuk subuk tipler oynamaz inşallah
Konusu gerçekten ilginç, ama dikkatimi çeken bir yer oldu. Los angeles ve erivan arasında yaşanan aşk öyküsü diyor, yani ermenistan ile direkmen Türkiye'de yaşayan birisinin hikayesi değil, Los angeles acaba iki ülke arasındaki durumu germemek için mi Türkiye dışında bir yerden başlatıcaklar öyküyü. Daha sonra İstanbul'a gelmişler ama aradan yıllar geçtikten sonra ve de zamanında yaşanan gerginlikler bittikten sonra. Sözde soykırımın gündemde olmasının sağlandığı şu günlerde çok dikkat çeken bir yapım olacağı kesin.
İlk bölümlerini pana filmin elinden çıkacak bir dizi olacağı için pana film hatrına izlemeyi düşünüyorum, baş roller ve diğer karakterler hoşuma giderse kalan bölümleri onların hatrına izlerim:)
Maria ve Yunus'un kızı Aslı'nın Aslı'nı bulmak için geldiği istanbul da babasından önce Kerem'ini bulacaktır cümlesi çok hoş geldi. Acaba Aslı'nın seveceği kişi gerçekten Kerem isminde biri mi olacak, o şekilde olursa biraz yapaylık hissettirir bana.
Bir de yine bir gizli örgüt tarafından yetiştirilen bir kişi var elimizde, Aslı. Bu Kurtlar Vadisi ile çok benzer bir senaryo parçası. Polat da zamanında kaçırılmış, gizli bir örgüt tarafından dolaylı olarak büyütülmüş ve gerçek ailesini sonradan öğrenmişti, keşke daha farklı bir senaryo olsaydı. Belki birbirinden tamamen farklı bir çerçeveden izletirler bize ki inşallah öyle olur. Kurtlar Vadisi ile benzer kısımlar görmek o yapımın kendine özgü bir hikayesi olmadığı hissini uyandırır bende.
SILA AKKUŞ 08-01-07, 17:10 bende sabırsızlanmaya başladım yaaaa.umarım çok güzel bi dizi olur.gerçi pana filmin elinden kötü dizi çıkmaz ya....oyuncularda inşallah sağlamdır abuk subuk tipler oynamaz inşallah
kesinlikle iyidir :img-in_lo raci şaşmazla:img-in_lo .bahadır özdenerin yazdığı bi dizi kesinlikle tutacaktırda.ama o abuk sabuk oyuncu dediğin nefise karatay gibilermi?eğer öyleyse katılıyorum.
Yagmur_ask 11-01-07, 23:33 Bende cok merak ediyorum bu dizi'yi, hikayesi gercekten cok ilgi cekici ve farkli, oyunculari buyuk ihtimalle taninmamis isimler olacak..umarim cok basarili olur..;)
Ben bu diziyi çok merak editorum konusu çok hoşuma gitti bence harika bir dizi olacak birde pana film yapıyor diziyi onun için çok iddialı olacaktır dizi yalnız cuma 22 ye inş. koymazlar yoksa izleyemem ben bu diziyi ya cuma 20 ye koysunlar yada başka bir güne
SILA AKKUŞ 12-01-07, 23:11 ya arkadaşlar deniz akkaya yeni diziye başlıyormuş.inşallah pana filmle olmaz.kadının mankenlik dışında bütün işleri batıyo.ee ztn mankenliği bırakmasıda salaklık oldu onun için.
redbaby_32 16-01-07, 18:50 ayrılık başlasada artık resimlerle dolsa burası çok merak ediyorum daha kadrosu bile belli diil.deniz akkaya konusuna gelince pana filmin projesinde oynamaz o bence.necati şaşmaz la o zamanlar olan yakınlığının sebebi de danışıklı dövüştü zaten film yeni piyasaya çıkmıştı hem denize hem necati ye reklam olsun diye yoksa başka bi münasebetleri yok
Yagmur_ask 16-01-07, 22:33 Ermeni sorunu'nun tartışıldığı şu günlerde içimizi ısıtacak sımsıcak bir aşk dizimiz oluyor. Bu dizi'nin biri Ermeni diğeri Türk iki karakteri'nin olması bence çok güzel. Bu dizimizin bol bol politik konulara değineceğini gösteriyor. Böyle güçlü bir hikayeye aşkı dahil etmek mükemmel bir fikir, bence çok güzel bir aşk dizisi bizi bekliyor. Eminim çok başarılı bir dizi olacak. Alanında ilk ve tek.
dün bahadır özdener habertürkte full ekran programına konuk oldu dizinin başrol bayan oyuncusu fadik sevin atasoymuş ama digerlerini açıklmadı süpriz olsun dedi dizi show tv yayınlanacak yani kurtlar vadisinin yanında show tv ye 2 tanede hediye dizi olarak veriyorlarmış çok iddialı konuştu izleyip görecez
Fadik Sevin Atasoy, Sönmez Atasoy'un kızı oluyor sanırımm.. Diziyi merakla bekliyorumm..
Şimdi gazeteci Hırant dink de öldürüldü.Ermei meselesi iyice ısınacak.Dizide güncel konuların da yer alacağını umuyorum(ekibin kurtlar vaidisndeki başarısı nedeniyle böyle bir beklentim var):img-yes:
Şimdi gazeteci Hırant dink de öldürüldü.Ermei meselesi iyice ısınacak.Dizide güncel konuların da yer alacağını umuyorum(ekibin kurtlar vaidisndeki başarısı nedeniyle böyle bir beklentim var):img-yes:
evet haklisin yaa, olacaktirda güncel konular emin bundan,,,
ben kurtlar vadisinden cok bu diziyi merak ediyorum ,,, oyuncal yi olursa bu dizide kurtlar vadisi gibi efsane olacaktir!!!
yönetmeni zubeyr şaşmaz mış
hadi canımm daha nelerr
o genel kordinotor değilmiydi. yaa bu konuda hiç eğitimi olmayan birini böyle önemli projenin başına getirmek büyük cesaret ister . hata delilik
haa bu 1 yıllık arada adam oturup tabiri caizse eşşek gibi çalışıp okul okuyup bu işi öğrendiyse o farklı bi konu
ama bilmem ben şahsen daha kaliteli ve kendini ıspatlamış birini beklerdim
yabancı olucak diye duymuştum ama :(
redbaby_32 21-01-07, 15:01 bahadır özdener açıkladı habertürk te.yönetmen zübeyr şaşmaz.belki adam eğitimini aldı canım durun bakalım daha bişi görmedik.bu arada diziye sarı gelin türküsü de iyi gider bence.türk gencinin ermeni kızına duyduğu aşk ı anlatıyomuş bu türkü...
başrolde Fadik Sevin Atasoy var olmasına çok sevindim ama yönetmenin zübeyir şaşmaz olacağına şaşırmadım desem yalan olur ama bu ekip yaş tahtaya basmaz
ve inşallah çarşamba günü yayın günü olur....
dizi_maniac 21-01-07, 20:48 AYRILIK Dizisinde ki oyuncu kadrosunu neden gizliyorlar anlayabilmiş değilim? Süpriz olsun... demek de ne demek? Acaba ÇOK mu büyük bir süpriz bizleri bekliyor?:blink:
Ama Fadik Sevin Atasoy'un bu kadroda olacağını şimdi burada sizlerden öğrendim. Zaten bu gibi bilgileri sadece dizifilm.com dan öğrenmek mümkün.
Fadik Hanım'ın bu projede yer almasına inanılmaz sevindim. Yine saçmasapan herhangi bir manken kızımızı izlemek durumunda kalmayacağız demektir!:happy0064
Hangi sezon, ne zaman yayınlanacak??
Toprağı bol olsun; Hrank Dinc'in öldürülmesi, bu dizinin yayınlanmasını acaba geciktirirmi? Yani ortalık karışık... daha çok karışmasın diye gibi gibi?
Böyle olursa gerçekten üzülürüm çünkü bu projeyi müthiş merak ediyorum.
Kurtlar Vadisi yapımcıların ele aldığı bir projenin daima birde "öğretici" tarafı olduğunu düşünmüşümdür hep. :good: Ermeni soykırımı iddiaları ve Ermeni kökenli vatandaşlarımız hakkında itiraf etmeliyimki pek fazla bilgim yok... bu diziyi belkide bazı boşlukları doldurabilmek adına bu kadar sabırsızlıkla bekliyorum?
Peki Kerem'i kim oynuyor? Bilen varmı? :bilmim
Fadik Sevin Atasoy iyi hoş tamam kabul, çok süper bir oyuncu ama... insaf edin yaa biz kızlar "jön"ü merak ederiz? :img-nyam:
Yagmur_ask 21-01-07, 22:40 ŞAŞMAZ YÖNETMEN
Bahadır Özdener, Pana Film tarafından çekilecek diğer dizi ‘Ayrılık’ın yönetmeninin de Zübeyir Şaşmaz olacağını açıkladı. Zübeyir Şaşmaz, Necati ve Raci Şaşmaz kardeşlerin en küçüğü...
Evet arkadaşlar yönetmen gerçekten de Zübeyr Şaşmaz olacakmış. Ben bu habere sevindim açıkçası, yeni ve henüz tecrübesi olmayan biri için iyi bir kendini kanıtlama platformu olacak bu dizi, ayrıca eminim yardımcı yönetmenlerle birlikte muhteşem bir performans gösterecekler.
Dizinin bayan oyuncusunun Fadik Sevin Atasoy olmasına da çok sevindim, çok başarılı bir oyuncu bence kendisı, 'O şimdi mahkum' filminde çok iyi bir performans sergiledi.
Dizi geçmiş zamanda geçiyor olsada eminim güncel konulara da az çok değinecekler.
Bence muhteşem bir aşk hikayesi bizi bekliyor.
kafkas_prensesi 21-01-07, 22:43 akadaşlar bu dizi nezman ve hangi kanalda başlıyor ilk kez iszden duyuyorumda?
Yagmur_ask 21-01-07, 22:50 İşte Fadik Sevin Atasoy ;)
http://img405.imageshack.us/img405/125/110918337vp.jpg (http://imageshack.us)
http://img405.imageshack.us/img405/69/215781905st.jpg (http://imageshack.us)
http://img295.imageshack.us/img295/8899/920470511ox.jpg (http://imageshack.us)
http://img405.imageshack.us/img405/7862/108rd.jpg (http://imageshack.us)
Yagmur_ask 21-01-07, 22:54 akadaşlar bu dizi nezman ve hangi kanalda başlıyor ilk kez iszden duyuyorumda?
Yayın tarihi henüz belli değil maalesef ama yakında olacağı biliniyor.;)
Yagmur_ask 21-01-07, 23:09 Fadik Sevin Atasoy
Doğumu
01/10/1975
Eğitimi
Bilkent Üniversitesi Tiyatro
Filmleri - Oyuncu (5 Film)
Sev Kardeşim
O Şimdi Mahkum
Döngel Karhanesi
Ah Be İstanbul
Kısmet
Zübeyir Şaşmaz mı???? ya alınmayın ama ortada o kadar Radyo-Sinema-Televizyon mezunu başarılı, genç yönetmen dururken neden Zübeyir Şaşmaz? sadece Raci Şaşmaz'ın kardeşi olduğu içinmi? Açıkcası hayal kırıklığına uğradım yönetmen konusunda ama bekleyip göreceğiz belki yardımcı yönetmenlerle(!) muhteşem bir işte çıkartabilir
Yagmur_ask 22-01-07, 14:07 Dizi muhtemelen Şubat, Mart ayı gibi başlar diye düşünüyorum ama kesin bir tarih yok bildiğim kadarıyla. Umarım en kısa zamanda başlar. ;)
Yagmur_ask 22-01-07, 14:28 http://img155.imageshack.us/img155/3637/119fk.jpg (http://imageshack.us)
Bu dizilerin tanıtımı hiç yapılmadı tv'de .. Acaba önümüzdeki sezon mu yayına girecekler..
redbaby_32 22-01-07, 15:48 yok önümüzdeki sezon olucaanı zannetmiyorum.muhtemelen o da şubak yada mart gibi girer.o kadar uzatmazlar
dizi_maniac 23-01-07, 21:39 Bilgiler ve resimler için tşkler Yagmur_ask ... ellerine sağlık
Şubat-Mart arası yayına gireceği peki kesin mi?
Ve neden TV de tanıtımına rastlayamadım ben??
Yagmur_ask 23-01-07, 21:45 Önemli değil.;)
Şubat Mart ayı olduğu tamamen kesinleşmedi ama 'Kurtlar Vadisi Terör' Şubat ayında yayına gireceğine göre bu dizinin de yakın bir zamanda yayınlanması gerekiyor. Pana Film yaptığı açıklama da üç dizinin de yakında yayında olacağını söyledi.
dizi_maniac 25-01-07, 12:56 Önemli değil.;)
Şubat Mart ayı olduğu tamamen kesinleşmedi ama 'Kurtlar Vadisi Terör' Şubat ayında yayına gireceğine göre bu dizinin de yakın bir zamanda yayınlanması gerekiyor. Pana Film yaptığı açıklama da üç dizinin de yakında yayında olacağını söyledi.
1 . Kurtlar Vadisi Terör
2. Ayrılık
3. ? :bilmim
redbaby_32 25-01-07, 13:03 3. sü "hayat kavgam" komedi olan
büyük ihtimal şubat ayında başlayacak marta kalmaz
geçen show tv de bir dizinin tanıtımını gördüm çok yakında diyordu ama adı aklımda kalmamış bu dizide olabilir tam emin degilim
Yagmur_ask 25-01-07, 22:20 Ben henüz görmedim dizinin tanıtımını ama tahminen Şubat Mart ayı gibi yayına girecek. İnşallah Şubat olur.
dizinin tanıtımı olmadı daha arkadaşalar alperkaya arkadaşımızın bahsettiği muhtemelen tutsak diye bir dzi bende onu gördüm başaka bir tanıtım yok show tvde ama ben daha afrklı bir isim beklerdim ben okızı pek tanımıyorum fazla izlemedim ama ne biliyim daha böyleözge özberk gibi bir kız beklerdim o kız biraz erkeksi yüz hatlarına sahipbelkide ondan aman neyse inşallah güzel olur önemli olan hikaya zaten ondanda şüpem yok pana ekibi olunca çok iyi olacağı kesin...
dizi_maniac 26-01-07, 23:23 Pana dan olsun da isterse tanıtımsız olsun :)
Ama bari bir ip ucu verselerdi yaa muhtemelen ne zaman başlayacağına dair?
Birde Jön'ü (has erkek) hakkında bilgi edinebilmiş olan varmı aranızda?
Eminim ki kadro yine müthiş olacaktır... Aslı rolünde Fadik Sevin Atasoy olduğuna göre sanırım yine Kurtlar Vadisinde olduğu gibi tiyatro kökenli ağırlıkta olacaktır kadro?
Ahh bir başlasa ... bir an önce başlasa
Sürekli birbirinin aynı aşk hikyelerini anlatan dizileri izlemeye mahkum olmaktan kurtulsam?
Yagmur_ask 29-01-07, 17:43 ÖNCE "MAFYA"YA SAVAŞ AÇAN KURTLAR VADİSİ EKİBİ, "TERÖR"DEN SONRA "ERMENİ SORUNU"NA DA EL ATTI ! ÖZETLE ÜLKE "KURTLAR VADİSİ"NE EMANET !
Ülkede sorunlar bitmiyor...Böyle olunca da çözümsüzlükten beslenen hayal kahramanları kazanmaya devam ediyor...Kurtlar Vadisi ekibi Ermeni sorununu ele alan yeni bir dizi film hazırlığına girdi...
Dizinin adı “Ayrılık”... bir Ermeni kızıyla Türk erkeğinin yaşadığı aşkın yanı sıra o dönemdeki sorunlar anlatılıyor...
Asala cinayetlerinin işlendiği Türkiye ve Ermeni Diasporası arasındaki gerilimin en sıcak olduğu yıllarda geçiyor...
Ermeni sorununu çözmek yine hayal kahramana düşüyor...
Amerikalılar askerlerimizin başına çuval geçirdi. Bütün bir ulusun kırılan onurunu Polat Alemdar kurtardı...
Gururu kırılan halk, sinema salonlarına koştu...
Kurtlar Vadisi Irak tüm zamanların en çok izlenen Türk filmi oldu...
Ülkemizde yıllardır süren terör zaman zaman azalsa da bir türlü sona ermedi. Ve Polat Alemdar işe el attı. Aynı ekip Kurtlar Vadisi Terör adlı dizi için kolları sıvadı...
Demek şimdi sırada Ermeni sorunu var...
Oldu olacak Polat Alemdar’ı Dışişleri Bakanı yapalım... Belki sorunları da masada o çözer...
Sönmez Atasoy'un (Kurtlar Vadisi'ndeki Halo) projesi olarak ortaya çıkan "Ayrılık" dizisinin yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz yapacak.
Zübeyr Şaşmaz'ın (Raci ve Necati Şaşmaz'ın kardeşi) bugüne kadar yönetmenlik tecrübesi olmadığını, daha önce Kurtlar Vadisi dizisinde sponsor ilişkilerine baktığını ve son olarak da Kurtlar Vadisi Irak da genel koordinatörlük yaptığını hatırlatmak isteriz.
İŞTE "AYRILIK"IN HİKAYESİ...
1970’lerin Türkiye’sinde Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus arasında yaşanan sevda, Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşür. Ayrılıkla geçen yıllar, Asala cinayetlerinin de işlendiği, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilimin en sıcak zamanlarıdır. Diaspora’nın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria’nın kızı Aslı, yıllar sonra geçmişini ve “aslı”nı aramak için geldiği İstanbul’da babasından önce Kerem’ini bulacaktır. Ayrılık, hem ayrı düşülmüş sevdaların, hem de aynı topraklarda aynı türkülerle büyüyüp, ayrı düşürülmüş iki halkın hikayesi…
Dizinin önemli oyunculardan bir taneside ipek tenolcay hatta dizi için imaj değiştirmiş bence çok güzel bir dizi olacak çok merak ediyorum acaba nezaman başlıyacak bu dizi
ARtıkk bir tanıtım bişey görsek güzel olacak.Her güncel konuyu burdan takip eder oldum.Demek ipek Tenolcay Kurtlardan Ayrılığa transfer oldu.Kendisini severim.hanımefendi bir sanatçıdır.Hep bayan oyuncuları biliyoruz ama.Hiç erkek oyuncu belli değil mi yahu?bye
İpek Tenolcay ve Fadik Atasoy kesinleşen isimler.İyi 2 bayan oyuncu.Dizinin konusu da son derece güzel ve usta kalemlerden ve iyi bir yapım firmasından çıkıyor.Türkiye'nin en çok izlenen dizilerinden biri olacağı kesin.
_ZeynepSasmaz_ 07-02-07, 18:53 İpek Tenolcay'ın Pana Film'in bir projesinde yer alacağını tahmin ediyordum. Çok sevindim bu habere.
Yagmur_ask 07-02-07, 19:40 İpek Tenolcay harika bir oyuncu..bende çok sevindim bu habere..bence çok yakışacak diziye..
dizi_maniac 08-02-07, 13:58 Yayın tarihi hakkında bir bilgisi olan varmı?
Bu ay yani şubatta başlayacak olsaydı herhalde şimdiye kadar tanıtımını falan görürdük?
Sanırım mart'a kaldı??
Yagmur_ask, Ayrılık'ın hikaye özetinde diyorsunki : Erivan - Los Angeles arasında bir hasret hikayesi... yani çekimler yurt dışındamı olacak???
redbaby_32 22-02-07, 18:57 PANA FİLM'DEN YENİ DİZİ!
"Kurtlar Vadisi Terör" dizisinin yayından kaldırılmasının ardından Pana Film, Ermeni kızı ile Türk gencinin aşkını anlatan dizinin çekimlerine başladı.
'KURTLAR VADİSİ'NDEN DAHA ÇOK REYTİNG ALACAK'
Pana Film tarafından 13 bölümlük "Ayrılık" adlı dizinin Bartın'a bağlı Amasra İlçesi'nde süren çekimleri tamamlandı. 60 kişilik ekibin çalıştığı dizinin çekimlerine, Amasra haricinde Bolu'nun Göynük İlçesi ve İstanbul illerinde devam edilecek.
Dizi oyuncuları dizinin Kurtlar Vadisi'nden fazla reyting alacağını belirtirken, Radyo Televizyon Üst Kurulu, TBMM ve sivil toplum kuruluşları tarafından tüm dikkatleri üzerine çeken Pana Film ekibi, basın mensuplarının çekim yapmasına izin vermiyor.
Pana Film, Kurtlar Vadisi yerine Asala dizisi çekiyor
'ERMENİ DİASPORASI ANLATILACAK'
1970'lerin Türkiye'sinde Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus arasında yaşanan sevdanın Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşmesini anlatan filmde, Ermeni diasporanın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria'nın kızı Aslı, yıllar sonra geçmişini ve aslını aramak için geldiği İstanbul'da babasından önce Kerem'ini bulacaktır. Filmde Asala cinayetleri, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilim de yer alıyor.
Kurt_Memati 02-03-07, 23:29 Kurtlar Vadisi'nde işlene konu kadar ilginç bir konu olacak. Gene yakın geçmişle ilgi önemli siyasi olaylar işlenecek. Buna sansür uygulayamazlar. Çünkü Bütün Pana Projelerine yasak getirmiş olacaklar. Buda demek olurki kişisel çıkarlar için bu işlemler yapılıyor. Bunları kendileride kabul etmiş olur.
Bir tek Köprü'yü izliyorum şuan. Ayrılıkta gelsin iyi olur.
Kurt_Memati 04-03-07, 21:42 demin Showda fragmanı gördüm. Fragman ve içeriği çok güzel olmuş. Ermeni meselesine değinilmiş fragmanda da .Yağmur_ask'ın dediği gibi 15 Martta başlıyor. Günü ise Perşembe yapmışlar. Kurtlar Vadisi günü bundan sonra Ayrılık günü olur. ;)
Yaaaa evet az önce bende fragmanı gördüm...
Kurtlar vadisi gününde kurtlar vadisi saatinde...
buda KV tamamen kalkmış olduğunun kanıtı oldu...
en azından her iki projede PANA filmciliğin..
Ermeni diasporası ile Türkiye arasında olan olaylar bize yer yer KV hatırlacak gibi...zaten fragman da bunu gösterdiki dizi bayağı haraketli..
Bakalım 1970 den günümüze neler gelecek... yunus-maria aşkının sonuçları neler olacak...
------
dızının reklamlarını bıraz once gordum ve acıkcası cok etkılendım cekım kalıtesı rengı yaratılan tema benı acayıp etkıledı sankı sınemada bır fılm ızlıyormuscasına etkılıyıcıydı kısacık tanıtıma ragmen cok etkılendıgımı soyleyebılırım pana fılm ı duymak zaten yapıma ayrı bır ınanc getırıyor!konusuda ıyı gıbı ama kesınlıkle ılk bolumunu kacırmam kv terorunde cekım kalıtesı cok ıyı ve degısıktı herhafta fılm kalıtesını evımıze tasıycak pana fılm ne dıyelım ellerıne saglık:)
aynı görüşteyim...
uzun zamandır bu kadar güzel bir dizi film fragmanı izlememiştim... renkler, ışık, açılar mükemmel; özellikle de olağanüstü fotoğraflar vardı her karede...
şu kadarını söyleyebilirim ki türkiye yeni bir star kazanıyor: Zübeyr Şaşmaz...
sadece oyuncular mı star olur? sanırım bu dizinin yönetmeni Zübeyr Şaşmaz sinemamıza yeni bir soluk getirecek... duyduğuma göre henüz 25 yaşındaymış...
sabırsızlıkla bekliyoruz... yolunuz açık olsun... "Ayrılık" hep olsun ama hiç ayrılık olmasın!... perşembeleri artık sizinleyiz...
inanilmaz etkileyici bi fargman izledim cok guzeldi eminim dizi de super olacak (kv ekibi olunca( baslamasini bekliyorum umarim guzel bi dizi olur da burada daha cok yorum yaparim
fragmanini gormedim ama snairim kv gunudne yani persembe gununde aslinda sevindim neden cunku
persembe gunu izlevigim hicbir dizi yok AYRILIK dizisini beklyiordum persembe gunune geldigi iyi oldu
bu arada bri arkadas kvtnin bittiigi bu diziyla kanitlanmsi dedi
ben ginede umutluyum pana film bence sozunu tutacak buyuk bir suprizle geleceklerini umuyorum ihsallh
neyse 15 marti bekliyorum
kvden sonra ayrilik super olcak
bazilarinada kapak olacak:img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2
fragmani simid internetten izledim
ve izledigim en iyi 2. fragmandan biri
ilki kvtinin ilk fragmaniydi
goruntu super
bence kvden sonra ayrilik herkesin gonlunu fethetcek
merakla bekliyorum artik gundemdeki diziler arasinda yerim
ayrilik bolumudur
KVT ayri tabi:good: :good: :good: :good:
SEVENLERIN YERI CEHENNNEMSE VARSIN CEHENNEMN OLSUN
AYRILIK
dizisinin konusu
Bir sevda hikayesi
Ayrılık Dizisi'nin türküsü
AYRILIK
Fikrimden geceler yatabilmirem
Bu fikri başımdan atabilmirem
Neyleyim ki sene çatabilmirem
Ayrılık ayrılık aman ayrılık
Her bir dertten ala yaman ayrılık
Uzundur hicrinden gara geceler
Bilmirem men kendim kara geceler
Kor oktur kalbime yara geceler
Buruhtur gönlüme hara geceler
turkuyu dinledim kimin soyledigini bilmiyorum suan ama gercekten cok guzel bir turku :good: :good: :good:
ayrilik dizisinin sanirim basrol oyuncularindan biri
fadik sevin atasoy yani kurtlar vadisindeki halonun kizi
ben fadik sevin atasoyu
sev kardesim diye bir dizi vardi ilk orda gormustum
ama oyunculuga guzel
http://www.mavi-yesil.com.tr/yonetim/admin/uploads/icerik_solite/fadiksevinatasoy4.jpg
abdullah_54 05-03-07, 00:35 Pana Filmin projesi olduğuna göre tartışmaya gerek yok süper bir dizi olacak !
Fragmanından şu anda oynayan tüm dizilerden farklı bir dizi olduğunu anlamak pekte zor değil !
birtek fadik sevin atasoy taninmis
digerlerini hic gormedim taninmadik oldugu iyi olmus bence
Ayrılık Dizisi'nin türküsü
AYRILIK
turkuyu dinledim kimin soyledigini bilmiyorum suan ama gercekten cok guzel bir turku :good: :good: :good:
Bu bir azeri sarkisi-daha dogrusu turkusu.irandaki azerilere hitaben okunan bir sharki.cok ama cok guzel bir turku.60-70-ci yillarda Azeri sarkici rashid behbutov tarafindan soylenmish,sonraalr bir cok sarkicilar tarafindan tekrar-tekrar soylenmish.Simdi dizide kimin soyleyecegini merak ediyorum
ben bu diziyi cok ama cok merak ediyorum.fragmani simdi internetden izledim.super kalite!Bakalim filmin kendisi de ayni kalitedemi olacak?!cok karisik hikayesi var ve tepki alacagi artik simdiden belli,ama hadi bakalim,hayirlisi
_ZeynepSasmaz_ 05-03-07, 10:33 Fragmanı ben de henüz izledim. Cok etkileyiciydi. Cok güzel bir dizifilm olacak. Pana Film'e ait olunca bir de tabi.Yanlız KVT'nin gününe ve saatine gelmesi biraz içini burkuyor insanın..
Fragman beni de çok etkiledi. Başlamasına kısa bir zaman kalmış. Umarım hakettiği itibarı bulur seyirci tarafından. KVT'nin boşalan yerine yerleşmiş. Muhtemelen fazla seyredilir. Pana Film bu malum..
Fragmandan resimler..
http://img410.imageshack.us/img410/4972/93620939ga8.png (http://imageshack.us)
http://img262.imageshack.us/img262/7158/41664439ok9.png (http://imageshack.us)
http://img225.imageshack.us/img225/8676/69992903di4.png (http://imageshack.us)
http://img174.imageshack.us/img174/4720/31521498ox7.png (http://imageshack.us)
http://img225.imageshack.us/img225/1342/50084314hq0.png (http://imageshack.us)
http://img156.imageshack.us/img156/733/14671267bz2.png (http://imageshack.us)
http://img225.imageshack.us/img225/1029/95410028oc0.png (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/8956/68365788wd3.png (http://imageshack.us)
http://img301.imageshack.us/img301/9896/96512673ju3.png (http://imageshack.us)
http://img132.imageshack.us/img132/8933/10ao0.png (http://imageshack.us)
http://img260.imageshack.us/img260/6341/11el4.png (http://imageshack.us)
http://img220.imageshack.us/img220/7742/12mj1.png (http://imageshack.us)
http://img301.imageshack.us/img301/1294/13gl8.png (http://imageshack.us)
http://img370.imageshack.us/img370/3365/14uy4.png (http://imageshack.us)
http://img90.imageshack.us/img90/9088/15xa2.png (http://imageshack.us)
http://img247.imageshack.us/img247/5097/16nu5.png (http://imageshack.us)
http://img301.imageshack.us/img301/5642/17yr2.png (http://imageshack.us)
http://img138.imageshack.us/img138/6008/18dl1.png (http://imageshack.us)
http://img90.imageshack.us/img90/9353/19az8.png (http://imageshack.us)
http://img247.imageshack.us/img247/3109/20ww8.png (http://imageshack.us)
http://img410.imageshack.us/img410/8915/21ow5.png (http://imageshack.us)
http://img92.imageshack.us/img92/8030/22kn6.png (http://imageshack.us)
http://img90.imageshack.us/img90/2239/23dz9.png (http://imageshack.us)
http://img138.imageshack.us/img138/1213/24kp1.png (http://imageshack.us)
tanıtımlarda gördüğüme göre Fadik Sevin Atasoy'un annesi de var. Bizim Evin Halleri'nde Fincan Hala'yı oynayan Emel Göksu.
Kurt_Memati 05-03-07, 14:24 http://img148.imageshack.us/img148/2812/adsz1fi7.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/9089/adsz2pb8.jpg
http://img407.imageshack.us/img407/2918/adsz6kh6.jpg
http://img171.imageshack.us/img171/1853/adsz333pw8.jpg
Kurt_Memati 05-03-07, 15:06 http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0102.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158921)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0103.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158923)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0104.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158922)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0105.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158925)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0106.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158926)
Kurt_Memati 05-03-07, 15:08 http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0107.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158928)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0108.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158929)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0109.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158930)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0110.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158931)
Kurt_Memati 05-03-07, 15:16 http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0111.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158933)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0112.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158935)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0113.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158943)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0114.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158944)
Kurt_Memati 05-03-07, 15:19 http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0115.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158945)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0116.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158946)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0117.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158947)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0118.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158949)
http://pixhost.eu/share/2007-03-05/bscap0119.jpg (http://pixhost.eu/show_big.php?id=158950)
Yagmur_ask 05-03-07, 15:27 Kurt_Memati, resimler için sağol.
fragman gerçekten çok etkileyici olmuş ben çok beğendim..zaten dizinin hikayesini öğrendiğimden beri çok büyük bir merakla bekliyorum diziyi..umarım herşey yolunda gider..harika bir dizi bizi bekliyor..
Yagmur_ask 05-03-07, 15:33 Jale, resimler için teşekkür ederim.;)
Bir kez daha etkilendim diyebilirim, tam sinema filmi tadında olmuş..harika görünyor..çok kaliteli bir dizi olacak..
_ZeynepSasmaz_ 05-03-07, 15:35 Arkadaşlar bir sorum olacak. Dizide İpek Tenolcay'ın yer alacağı kesin mi? Kaynak vs var mı?
Bayan oyuncu için Fadikten daha iyisi olamazdı sanırım, onun babası Kurtlar Vadisi oynamış yanılmıyorsam, Fadik katıldıgı bir programda bahsetmisti,,
Fadik'i görünce cok etkilendim acıkcası, erkek oyuncu da tanıdık geliyor ama cıkartamadım, daha önce nerede oynamıstı bilen var mı ??
Bu arda Pana film gene Persembe gecelerini hapsetmeyi amaçlıyor, helal olsun ne diyeyim ((:
Pana film gene sağlam projelerle ekranlara dönüyor tebrik ederim dizi perşembe günü kurtlar vadisi gününde başlayacak
Kurt_Memati 05-03-07, 17:11 Ece Fadik Atasoy'un babası Sönmez atasoy Kurtlar Vadisi terör ve kurtlar Vadisi'nde Halo rolüyle oynadı. Ayrıca Fadik Atasoy'un anneside dizide oynayacak.
arkadaslar resimler icin cok tskrler bend eeklemek istedim biraz birkactane aynisi olabilir
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net10.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net1.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net2.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net3.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net4.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net5.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net6.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net8.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net9.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net11.jpg
alintidir
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net12.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net13.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net15.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net16.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net17.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net18.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net19.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net20.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net21.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net22.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net23.jpg
http://www.ayrilikdizisi.net/ayrilikresimler/ayrilikdizisi.net24.jpg
..ALINTIDIR...
Arkadaşlar bir sorum olacak. Dizide İpek Tenolcay'ın yer alacağı kesin mi? Kaynak vs var mı?
ben bilmiyorum ama ihsallh oynar oyunculugunu cok begeniyorum ama oyuncular daha belli olmaz herhalde martin 15ine kadar
fragman ve müzik cok etkileyici ben cok begendim bakalım nasıl bir dizi olacak 15 martta mc_merve resimler eklemen iyi olmus kare kare daha dikkat cekici
ŞAŞMAZ YÖNETMEN !
Bahadır Özdener, Pana Film tarafından çekilecek diğer dizi "Ayrılık"ın yönetmeninin de Zübeyir Şaşmaz olacağını açıkladı. Zübeyir Şaşmaz, Necati ve Raci Şaşmaz kardeşlerin en küçüğü...
http://img110.imageshack.us/img110/9046/81624313fd6.jpg
Soldan saga: Hasan Kacan, Ibo, Raci Sasmaz, Necati Sasmaz, ZUBEYIR SASMAZ.
http://img79.imageshack.us/img79/9786/54486612ga1.png
teşekkürler pana.. farklı olduğunuzu, ekip olarak kalite olduğunuzu, dizi sektörüne sinema sektörüne yenilikler açtığınız inkar edilemez.. o nasıl çekim kalitesi öyle.. dönen tanıtıma bakarsak; yine her bölümü sinema tadında olacak o çekim kalitesinde bir dizile karşımızdasınız... hele o yağmur sahneli çekim bile dizinin ne kalitede olduğunu göstermekte.. ya kamera açıları.. müthiş.. gerçekten rakipsizsiniz.. replikleri bile dolu.." bir hayatın yalan olduğunu bizzat kendi hayatımla şahit oldum".. konu güncel bir okadarda elzem.. müthişsiniz.. müthiş.. hep böyle olun.. ve emin olun trde kalemi en sağlam senarist ekibi sizlerde... o yüzden yazdığınız her eser fenomen olmakta.. haklı bir gurura sahipsiniz..
umarız diğer bir efsane dizi olan, dizimiz olan, kurtlar vadisinede bir yol bulunur.. 15 mart perşembeyi bekliyoruz.. artık perşembeler pana filimle anlam kazanmaya başladı.. darısı diğer dizi yapımcılarının başına diyoruz.. :good:
http://img150.imageshack.us/img150/7985/33215538oo6.png (http://imageshack.us)
Yagmur_ask 06-03-07, 14:03 Jale, resim için teşekkür ederim
Yönetmen Zübeyr şaşmaz, daha öncede söylemiştim, çok iyi bir seçim olmuş bence, genç yönetmenlere ihtiyacımız var..iyi bir iş çıkacak ortaya, zaten fragmanda belli oluyor bu.
teşekkürler pana.. farklı olduğunuzu, ekip olarak kalite olduğunuzu, dizi sektörüne sinema sektörüne yenilikler açtığınız inkar edilemez.. o nasıl çekim kalitesi öyle.. dönen tanıtıma bakarsak; yine her bölümü sinema tadında olacak o çekim kalitesinde bir dizile karşımızdasınız... hele o yağmur sahneli çekim bile dizinin ne kalitede olduğunu göstermekte.. ya kamera açıları.. müthiş.. gerçekten rakipsizsiniz.. replikleri bile dolu.." bir hayatın yalan olduğunu bizzat kendi hayatımla şahit oldum".. konu güncel bir okadarda elzem.. müthişsiniz.. müthiş.. hep böyle olun.. ve emin olun trde kalemi en sağlam senarist ekibi sizlerde... o yüzden yazdığınız her eser fenomen olmakta.. haklı bir gurura sahipsiniz..
umarız diğer bir efsane dizi olan, dizimiz olan, kurtlar vadisinede bir yol bulunur.. 15 mart perşembeyi bekliyoruz.. artık perşembeler pana filimle anlam kazanmaya başladı.. darısı diğer dizi yapımcılarının başına diyoruz.. :good:
sana sonuna kadar katiliyorum
goruntu gercekten cok iyi hatta kvtden sonra izledigim en iyi fragmandi diyebilirim ayrica dedigin gibi persembe gunu kvt olmadigi icin bosbos geciyodu simdi AYRILIK zamani artik:good: :good: :good:
Yagmur_ask 06-03-07, 22:12 Çok heyecanliyim. Ayrılık dokuz gün sonra BAŞLIYOR.
Son zamanlarda maalesef televizyon kalitesini kaybetti, artık eskisi gibi izlenecek fazla kaliteli dizi yok. Ayrılık daha fragmanından çok kaliteli bir dizi olacağını gösteriyor bize. Çok etkileyici bir aşk hikayesi olacak. 25 Aralık 2006 günü Bahadır Özdener canlı yayında anlatırkende çok heyecanlanmıştım ben. Polat ve Elif aşkı sona erdiğinden beri sürükleyici bir aşk hikayesine hasret kalmıştım. sabırsızlıkla 15 mart gününü bekliyorum.
süper süper süper baska bisey yok:)
daha yeni gördüm fragmanni cok heycanladim vallah,,,
bide kurtlar vadisinin yerinede baslamasi beni ayri sevindirdi,,,
bu dizide cok olay yaratacaga benziyor !!!!
sabirsizlikla bekliyorum,,,
tesekürler pana film
buarada yeni vadimiz hayirli olsun :)
ben ayrilik dizisini yeni vadimiz olarak deyilse pana filmin yaptigi kaliteli filmlerinden biri olarak goruyorum
kvtnin yeri cok ayri
ben ayrilik dizisini yeni vadimiz olarak deyilse pana filmin yaptigi kaliteli filmlerinden biri olarak goruyorum
kvtnin yeri cok ayri
onu mecazi anlamda dedim zaten merve;)
:good: :good: :good:
yoo onemli degil
hepimizin istedigi aylirigin kvt kadar tutulmasi
:img-wink: :img-wink:
bu arada arkadaslar resimlerde varken
birkac tane avatar veya imza yapabilirmisiniz
ben photoshop progmanini indirdim aam tam anlayamadim anlamam birazda zaman alabilir
bilenler varsa yapabilirlermi acaba kucukte olsa
Yagmur_ask 07-03-07, 00:17 Ayrılık başarılı olacak..ben buna inanıyorum..orjinal ve etkileyici bir hikaye..keşke Kurtlar Vadisi Terör'de devam etseydi, üç diziyide izlerdik ne güzel..inşallah en kısa zamanda KVT'de başlar..;)
eger kvt de devam etseydi cok guzel olurdu gercekten ki ozaman herkes pana filmin farkini gorcekti
reytinglerden
neyse bekleyen dervis muradina ermis derler beklicez artik
Yagmur_ask 07-03-07, 00:34 mc_merve, keşke öyle olsaydı..eminim üç dizinin üçü de çok başarılı olurdu..meydanı kimseye bırakmazdılar..maalesef KVT yok artık, önümüze bakmak ve KVT'nin tekrar ekranlara döneceği günü beklemekten başka çaremiz yok.
bekleriz hic oenmli degilde neyi bekliyoruz o belli dgeil
en azindan pana film dese evet yayinlancak bir yolal ama suan dusunme asamasindayiz filan deseler 1 seen beklerim aam simdi neyi bekledigimizi bilmyiorum
neyse bu konuyu tekrar acmicam:good: :good:
herkesin yaptigi gibi beklicem sadece
cidden ya 15 marti gelmedi birturlu cok merak ediyorum
gerci hayat kavgam 9 martta daha once :good:
Yagmur_ask 07-03-07, 00:50 mc_merve, evet keşke Pana Film bir haber versede bizde ne beklediğimizi bilsek..bu arada Hayat Kavgam 9 değil maalesef 19 Mart'ta, pazartesi günü yayımlanacak..;)
ada_yasemini 07-03-07, 05:04 arkadaşlar başrol olan erkek oyuncuyu bilen var mı? çünkü fragmanda gördüğüm erkeğe yunus diyorlardı o yüzden o olamaz kerem rolünü oynayacak kişi varsa lütfen söylesin
aşk dizileri güzeldir ama raci ile bahadırın kaleminden daha bi güzel.. dün akşam kv bölümlerini izlerken bunu tekrar gördüm. yok yahu elif polat replikleri yok.. o kıvamda o tatta hiç bir dizide yok, ben görmedim.. şimdi yine ciddi bir dizi ile karşımızdalar hemde içinde aşk barındıran bir diziiyle.. umarız o kıvamda tatlı atışmaların olduğu, idişmilerin olduğu, yanık sevdalara ait sözler olur.. onlar bu işi biliyor yahu..
arkadaşlar başrol olan erkek oyuncuyu bilen var mı? çünkü fragmanda gördüğüm erkeğe yunus diyorlardı o yüzden o olamaz kerem rolünü oynayacak kişi varsa lütfen söylesin
Ben Tayfun Duyfulu("hadi yine iyisin iyisin sen işini bilirsin" diye şarkısı vardı)oynayacak diye duydum. Yapımcılarda şimdiden tehdit telefonları almaya başlamış :icon_sorr
redbaby_32 07-03-07, 11:49 yok yok hayır tayfun duygulu oynamayacak.o başka bir film.aynı konuda yine bir sinema filmi çekilicekmiş pana film le alakası yok yani
yok yok hayır tayfun duygulu oynamayacak.o başka bir film.aynı konuda yine bir sinema filmi çekilicekmiş pana film le alakası yok yani
Özür dilerim karıştırdım o zaman, çünkü her iki konuda aynı ya bende hemen atladım anlamadan :D:D
maria mi keske turk ismi oslaydi ama sanirim kiz ermeniydi dizide
neyse guzel isim:good:
15 mart gelse bide:img-wink:
Yagmur_ask 07-03-07, 14:38 çok heyecanlıyım bu proje için..uzun zamandır güzel bir aşk hikayesi izlememiştim..'Ayrılık' çok güzel gelecek..romantik ve hüzünlü bir hikaye olacak gibi..15 mart gelse bir an önce.;)
valla kv bittikten sonra elifle polat aski gibi bir ask izlemedim malasef
bu dizide bunu bulabilicegimi dusunuyorum
ihsalah dizi kimseyi hayal kirikligina ugratmaz:good: :img-wink:
Yagmur_ask 07-03-07, 15:07 Elif ve Polat aşkının yerini hiç bir dizi alamaz elbet, o benim üzerimde çok büyük bir ekti bırakti..ama 'Ayrılık' çok farklı bir hikaye, çok değişik noktalara değiniyor..bu yüzden çok ilgimi çekti..inşallah çok başarılı olacak.;)
benimde anlatmak istedigim bu hicbiryerdegoremedim gorememde sanirim
ama ihsallh AYRILIK bizi bu hissi tekrar verir
ayrica dizide iki kadin oyuncu var hangisi basrolde fadik sevin atasoymu yoksa bir kadin oyuncu daha var omu
Bu dizi sırf görüntü kalitesi ve çekim ustalığıyla bile izlenmeyi hakeder bence.Çünkü izlediğim fragmandaki görüntüler sanki bir sinema filmi kalitesinde-ki o bile türkiyede o kadar iyi değil-Ama tabi senaryonun zengin olcağını da garnti eder bir ekip var.Her durumda vakit ayırmak gerk.EN azından ilk bölüme bakmamızı hakediyor.:img-yes:
Yagmur_ask 07-03-07, 15:15 mc_merve, benim anladığım kadarıyla iki bayan oyuncuda Maria'yı canlandırıyor, biri gençlik halı diğeri şimdiki hali olacak..dizi geçmiş ve bugün arasında gelgitler yaşayacak çünkü..iki karakterde benziyor birbirine..bugünü Fadik Sevin Atasoy, geçmişide diğer oyuncu canlandıracak galiba..emin değilim..;)
avrasya, çok haklısın, çekim kalitesini bende çok beğendim..Türk televizyon tarihinde yeni bir sayfa açılacak gibi bu diziyle.;)
Yagmur_ask ben bu ayrintiyi bilmiyodum tskrler simdi daha cok ilgmi cekti nedense:img-wink:
15 mart gelsin artikk:img-wink:
Yagmur_ask 07-03-07, 15:29 Yagmur_ask ben bu ayrintiyi bilmiyodum tskrler simdi daha cok ilgmi cekti nedense:img-wink:
15 mart gelsin artikk:img-wink:
Bahadır Özdener buna benzer birşey söylemişti SHOW habere konuk olduğu zaman..ordan biliyorum..Türkiye - Los Angelas hattında gidip gelecekmiş hikaye..galiba geçmiş ve bugünün hesaplaşması olacak..bekleyip göreceğiz. ;)
sanirim sadece turkiyede cekilmicek baska ulkelerdede cekilcekmis
Yagmur_ask 07-03-07, 15:33 Bir sevda hikayesi
ayrıntılı açıklama burda var..iki genç, Yunus ve Maria'nın çocukları olacakmış ve bugünü onlar canlandıracakmış..;)
ozetim okumustum ama tekrar okudum tskrler
bu diziyi boyle heyecanla bekleyince aklima kvt geldi ilk baslancagi zaman gine boyle beklyiodum
demekkki pana film iyi isler cikariyo bundan cikarilcak sonuc bu:img-wink:
redbaby_32 07-03-07, 15:50 sanırım maria aslı nın yani fadik atasoyun annesi.fragmanda aslı ya benzeyen kadın marianın gençliği.zaten daha sonra yatakta yatarken görüyoruz maria nın yaşlanmış halini.çok etkileyici bi dizi olacağa benziyor.walla heyecanlıyım :)
[QUOTE=Yagmur_ask;2577150]mc_merve, benim anladığım kadarıyla iki bayan oyuncuda Maria'yı canlandırıyor, biri gençlik halı diğeri şimdiki hali olacak..dizi geçmiş ve bugün arasında gelgitler yaşayacak çünkü..iki karakterde benziyor birbirine..bugünü Fadik Sevin Atasoy, geçmişide diğer oyuncu canlandıracak galiba..emin değilim..;)
QUOTE]
benim bildiğim kadarıyla fadik sevin atasoy,dizide Maria ile Yunusun kızı Aslı karakterini canlandıracak.Yani zaten marianın gençlik şimdiki halini fadik hanım canlandırırsa mantıksızlık olur çünkü kendisi de genç.ama fragmanda sahilde bastonuyla duran yaşlı hanım,maria karakterinin bugününü canlandırıcak diye tahmin ediyorum.:img-wink:
Yagmur_ask 07-03-07, 16:14 benim bildiğim kadarıyla fadik sevin atasoy,dizide Maria ile Yunusun kızı Aslı karakterini canlandıracak.Yani zaten marianın gençlik şimdiki halini fadik hanım canlandırırsa mantıksızlık olur çünkü kendisi de genç.ama fragmanda sahilde bastonuyla duran yaşlı hanım,maria karakterinin bugününü canlandırıcak diye tahmin ediyorum.:img-wink:
evet öyle olacak, ben fragmanın sadece yarısını izlediğim için bağlantı kuramadım bir an ama ilk sayfadaki açıklamayı okuyunca anladım..çok güzel olacak bu dizi..ben şimdiden çok etkilendim. ;)
fragmani bile etkilyio insani
ahh bide 15 mart gelse bir an once
benim merak ettigim birsey var
acaba Ayrilik dizisindeki Kerem nasil biri olacak , oylesine isinde gucunde bir Turk genci mi istihbaratci mi devlet gorevlisi mi
redbaby_32 07-03-07, 18:53 bende müzikleri çok merak ediyorum yaa gökhan kırdar mı yapıcak acaba yine
ben ilk muzigi dinledim ayrilik diye bri parca cok gzuel
ermenice soylenmis
AYRILIK
_ZeynepSasmaz_ 07-03-07, 19:22 Teorilerinize bakılırsa cok ilginc ve etkileyici bir dizi olacak. Cok merak ettim gercekten. İzlenmeye değer, titizlikle hazırlanmış bir proje.
fragmanı az önce izledim gerçekten çok güzel bir diizi olacak zaten pana filmin hangi pojesi kötüki buda kötü olsun:good:
kurtlar vadisinin saatinde yayınlanması güzel amaben o saatte başka bir diziimi izliyorolcağımdan ayrılığıda mutlaka kaydedip sonra ziliycem kaçırmıya gelmez izlemeye değer:happy0064
Yagmur_ask 07-03-07, 21:25 Bende fragmanın tamanını izledim az önce..gerçekten çok etkileyici olmuş..daha başlamadan çok etkilendim ben..çok farklı bir hikaye olduğu için ilgi uyandırıyor..;)
aaaa nerden dinledin acaba yaa bende merak ettim şimdi
kvtinin fan sitesinde vardi ordan indirmistim
ama kim soylemisse cok guzel soylemis
Fragman çok etkileyici ve merak uyandırıcı gerçekten. Bu dizi en çok izlenenlere arasında yerini alır kesin..
http://img149.imageshack.us/img149/9535/0000se3.jpg
Arkadaşlar dediğiniz gibi olacak muhtemelen. Maria karakteri yatakta yatan kadın olacak. Yanlız başrol oyuncusu Fadik Sevin Atasoy'un canlandıracağı karakterin fonksiyonu ne olacak onu da çok merak ediyorum..Merakla bekliyorum bu diziyi..
ada_yasemini 08-03-07, 12:01 bence çok güzel olacak fadik atasoyun bu rolün altında ustalıkla kalkabileceğine inanıyorum.inşallah diğre diziler gibi reyting kurbanı olmaz
http://img135.imageshack.us/img135/704/000000cb3.jpg
barbie çalışmaların çok hoş olmuş. Eline sağlık;)
Yagmur_ask 08-03-07, 13:17 Barbie, çalışmalarınız çok güzel..paylaştığınız için teşekkür ederim..elinize sağlık.;)
Hikayenin aslını fragmanın tamamını izledikten sonra anladım..çok farklı bir konu ve çok derinlere dayanıyor..bir yandan 70'li yıllar, diğer yandan bugün..bu dizi çok farklı duygular yaşatacak bize anlaşılan.
Yagmur_ask 08-03-07, 13:43 Pana filmin yeni dizisi
Kurtlar Vadisi yayından kaldırılınca PANA FİLM, bu kez yine kritik bir konuya; Ermeni sorunu ve ASALA'yı işliyor.
Kurtlar Vadisi farklı geliyor
Pana Film'in yeni dizisi "Ayrılık", 1970’lerin Türkiye’sinde Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus arasında yaşanan sevdayı ve Erivan-Los Angeles hattındaki hasreti anlatıyor.
Kaynak: sonsayfa
barbie calismalarin icin cok tskrler
yakamoz16 yeni imzan super ahh bide ben yapabilsem
off 1 hafta kaldi dizimizin baslamsina haftaya bugunlerede daha heyacanli olcaz sanirim
:img-wink: :img-wink: :img-wink: :img-wink: :good:
showda hala fragmani gormedim internette izledim ama tvde izlemek baska
Yagmur_ask 09-03-07, 22:20 KURTLAR, 15 Mart'ta ekrana dönüyor..
http://img71.imageshack.us/img71/4651/30120ab6.jpg (http://imageshack.us)
Abdülhamit’e ait bir tabloyu hediye etmek istediğini belirtip İKİ TÜRK DİPLOMATI PUSUYA DÜŞÜRDÜ
AYRILIK, GERÇEK BİR HİKAYEYLE BAŞLIYOR
Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık, gerçek bir olayla başlıyor.
27 Ocak 1973 tarihinde Los Angeles’ta iki Türk diplomatına 78 yaşındaki Gurgen Yanikiyan tarafından düzenlenen suikast,
dizinin birinci bölümünde izlenecek sahneler arasında olacak.
Pana Film’in 15 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak yeni dizisi “AYRILIK”, çok konuşulacak gerçek bir olayla başlıyor.
Dizi bir yandan 21. yüzyılda geçen bir Aslı ile Kerem hikayesi, diğer yanıyla da güçlü bir politik aksiyon...
AYRILIK dizisinin ilk bölümü, akıllara ASALA Terörü olarak kazınan saldırıların ilki olan Los Angeles cinayetiyle başlıyor.
İşte 1973 yılında yaşanan ve AYRILIK dizisinin ilk sahnelerinde ekrana gelecek olan gerçek hikaye:
“Takvimler, 27 Ocak 1973 tarihini gösteriyordu. Los Angeles’ta Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen görev yapan iki Türk diplomat, Konsolos Bahadır Demir ve Başkonsolos Mehmet Baydar, Santa Barbara kentindeki Baltimore Oteli’nde öldürüldü. İki diplomat, otele, Osmanlı padişahına ait bir tabloyu Türk makamlarına hediye etmek istediğini belirten ve kendini “Bir Osmanlı Ermenisi” olarak tanıtan Gurgen (Karakin) Yanikiyan tarafından çağırılmışlardı. 78 yaşındaki Yanikiyan, iki diplomatı otel odasında beklemiş, içeri girer girmez de silahının tetiğini çekmişti...
Cinayeti itiraf eden Yanikiyan, cezaevinde geçirdiği 10 yılın ardından yaş haddi ve sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Cezaevinden çıktıktan kısa bir süre sonra da öldü.”
Bu olay, ASALA terörü olarak anılan saldırıların ilki oldu. Türkiye diplomatlarını hedef seçen ASALA, 1986 yılına kadar 21 ülkenin 38 kentinde, değişik türde 110 saldırı eylemi gerçekleştirdi. Bu saldırılardan 39'u silahlı, 70'i bombalı, biri de işgal şeklindeydi. Saldırılarda 42 Türk diplomat ile 4 yabancı hayatını kaybetti. 15 Türk ve 66 yabancı da yaralandı.
Ayrılık dizisinin ilk bölümüyle ekrana taşınacak bu gerçek olayda Gurgen Yanikiyan’ı Oktay Aytekin canlandırdı.
Yanikiyan rolünün başarıyla altından kalkan Oktay Aytekin, aslında emekli bir maliyeci. Gönlündeki oyunculuk sevdası emekli olduktan sonra iyice alevlenen Aytekin, 1994 yılından beri aralarında Dede Korkut Hikayeleri’nin de bulunduğu çeşitli TRT yapımlarında rol almış.
DİZİ SETİNDEN İLK KARELER:
http://img233.imageshack.us/img233/885/15062839rb4.jpg (http://imageshack.us)
http://img233.imageshack.us/img233/5843/49581720rs2.jpg (http://imageshack.us)
http://img130.imageshack.us/img130/839/39364704wu4.jpg (http://imageshack.us)
http://img130.imageshack.us/img130/8921/54012529qz9.jpg (http://imageshack.us)
http://img233.imageshack.us/img233/580/79300340pu1.jpg (http://imageshack.us)
kaynak: ensonhaber
yagmur ask resimler icin cok tsrkler haber icinde
off ya 5 gun kaldi
cok merak ediyom reytingler nasil oclak
cunku nerdeyse butun dizileri persembe gunune koydular atvde var 2 dizi
kanaldede var 1 dizi
shopwda var 2 dizi
starda var 3 dizi
AYRILIK baska tabi
Ayrılık Dizisinde İki Tanıdık İsim Abdülhey (Kerem) ve Halo (Ağah Reis)
AYRILIK’TA BULUŞTULAR
http://www.kurtlarvadisi.com/images/haber/kenan_halo2.jpg
Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban ve Halo Ağa’sı Sönmez Atasoy, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ta buluşuyor. Türk televizyon tarihinde bir fenomene dönüşen ve RTÜK kararıyla ekranlara veda eden Kurtlar Vadisi’nin iki güçlü ismi, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ta buluştu. Kurtlar Vadisi’nde Halo Ağa karakterini canlandıran Sönmez Atasoy ile Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, Ayrılık dizisinde başrolleri paylaşıyor. Atasoy, Agah Reis karakteriyle izleyici karşısına çıkarken, Kenan Çoban, dizide Kerem karakterini canlandıracak.
http://www.kurtlarvadisi.com/images/haber/kenan_halo3.jpg
Sönmez Atasoy, Ayrılık dizisinin öyküsüne de imza atan isim. Dizi, Ermeni kızı Maria ile Türk genci Yunus’un, 1960’ların Amasra’sında başlayan sevdasını anlatıyor.
Erivan-Los Angeles hattında bir hasret hikayesine dönüşecek bu sevda, başka ayrılıkları da beraberinde getirecek. Çünkü ayrılıkla geçen yıllar, Asala cinayetlerinin de işlendiği, Ermeni diasporası ile Türkiye arasındaki gerilimin en sıcak zamanlarına gebe olacak. Diaspora’nın beyin takımı tarafından büyütülen Yunus ve Maria’nın kızları Aslı, yıllar sonra geçmişini ve “aslı”nı aramak için geldiği İstanbul’da, Kerem’ini bulacak. 15 Mart Perşembe günü Show TV’de başlayacak olan Ayrılık, hem ayrı düşülmüş sevdaların, hem de aynı türkülerle büyüyüp, ayrı düşürülmüş iki halkın hikayesini anlatacak.
-------------------
ya arkadaslar inanmiyorum BASROL ROLDE OYNAYAN KEREM ALDULHEYIMIZMIS
#
uzulsemmi sevinsemmi bilemedim ayrica halonun oymanasida
ama dedigim gibi uzulsemmi sevinsemmi bilemedim
Yagmur_ask 10-03-07, 16:16 yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak hazırlandı dizi, bu durumda yine kıyamet kopacak gibi, büyük ihtimalle yine birileri saçma sapan idealarla ortaya çıkacak..yok efendim ermenilerle aramız açılacak, yok ırkçılığı körükleyecek, yok zarar verecek vs vs..bunlara hazırlıklı olmak lazım..Kurtlar Vadisi'nın yerine alamayacak ama en az Kurtlar Vadisi kadar gürültü kopartacak bir dizi daha geliyor..;)
Yagmur_ask 10-03-07, 16:22 Kurtlar Vadisi’nin Abdülhey’i Kenan Çoban ve Halo Ağa’sı Sönmez Atasoy, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ta buluşuyor. Türk televizyon tarihinde bir fenomene dönüşen ve RTÜK kararıyla ekranlara veda eden Kurtlar Vadisi’nin iki güçlü ismi, Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık’ta buluştu. Kurtlar Vadisi’nde Halo Ağa karakterini canlandıran Sönmez Atasoy ile Abdülhey karakterini canlandıran Kenan Çoban, Ayrılık dizisinde başrolleri paylaşıyor. Atasoy, Agah Reis karakteriyle izleyici karşısına çıkarken, Kenan Çoban, dizide Kerem karakterini canlandıracak.
bunu bilmiyordum, ben Sönmez Atasoy dizide senaryo yazarı olacak diye duymuştum..rol almasıda iyi olmuş elbet..ama Kenan Çoban'ın Kerem olması pek hoşuma gitmedi açıkçası..başka oyuncu yok muydu?..Kurtlar Vadisi bitti şimdi oradaki oyuncuları bu dizilere yerleştirelim mantığı sarmış Pana Film'i anlaşılan..ben bu karardan memnun değilim..:img-beee:
bide aldulheyle halo tekrar o dizide ya daha cok izlencek ve izlendigi icinde daha cok ksikanilcak gibime geliyor
ve daha oenmlisi
olanlar ayrilkta oynicaksa
kvtye ne olcak
yaşanmış bir olaydan yola çıkılarak hazırlandı dizi, bu durumda yine kıyamet kopacak gibi, büyük ihtimalle yine birileri saçma sapan idealarla ortaya çıkacak..yok efendim ermenilerle aramız açılacak, yok ırkçılığı körükleyecek, yok zarar verecek vs vs..bunlara hazırlıklı olmak lazım..Kurtlar Vadisi'nın yerine alamayacak ama en az Kurtlar Vadisi kadar gürültü kopartacak bir dizi daha geliyor..;)
bend epek deyilim ama ben hep apdulheyi kvtye yakistirmisimdir ayrilikta basrolde gormek
biraz garibime gitti
bide ben hep umutluydum tekrra kvt oynicak diye
baskasa ordaki oyunculari baska dizilere sokmuslar bide
sanirim bu ani bir karar oldu
cunku ayrilik dizisi cekilinirken
kvt hala oynuyodu
herhalde apdulhey bir kvt de oynayip bir ayrilikta oynamicakti
yeni alindi bu karar sanirim ayni sey halo icinde gecerli
:icon_roll :icon_roll :icon_roll
Yagmur_ask 10-03-07, 16:27 Kenan Çoban'ın Kerem olması bana göre iyi bir fikir değil..önyargılı olmak istemem ama güçlü bir aşk hikayesi için daha tecrübeli bir isim gerekirdi, veya en azından Kerem rolünü oynaması yanlış, başka bir karakter oynasın.
Ayrıca bu şu anlama geliyor;
1) Kurtlar Vadisi defteri kapandı
2) 'Ayrılık' dizisinin oyuncularına daha yeni karar verdiler
kesin bu rol necati sasmazada dusunulmustur bence
eger oyle birsey olduysa kabul edilmemesi cok iyi olmus bence
Yagmur_ask 10-03-07, 16:42 Hiç profesyonelce bir karar değil. Bir çeşit kendini garantiye alma hesabı var burda. Madem Kurtlar Vadisi sayfası kapandı o zaman kesin olarak bir açıklama yapabilirlerdi, çok yazık. Daha başlamadan diziden soğudum.
katilyiorum sana yagmur
belki diziden sogumadim ama
bir burkluk oldu
daha kvtnin tamamrn bittigini bile soylemen pana film
oyunculari yeni dizilere yerlestirmeye basladilar bile
neyse
izleyelimde gorelim dicem
offf necati sasmaza ne oldu acaba gurkan uyguna yada
Yagmur_ask 10-03-07, 16:50 mc_merve, benimde içimde bir burukluk oluştu..daha profesyonel kararlar beklerdim Pana Film'den..önyargılı olmamak gerekir..bekleyip göreceğiz elbet, belkide çok başarılı olurlar ama şimdiden eski heyecanım kalmadı diyebilirim.
Bu arada haberi eklediğin için sağol, bir an unuttum teşekkür etmeyi.;)
oenmli degil
ihsallh haber dogru deyildir dicem
ama dogru sanirim
neyse herzaman dedigim gibi benim hala umudum var azda olsa:good: :good: :img-wink:
karamsar olmamak lazım benceeee.
dizi yasaklandı, oyuncular da bu diziye gecti. Burası turkiye, yarın baska turlu olur, bu dizide oldurulur kurtlarda dirilirler. Sonucta dizi yasaklandıgı icin bunların oldugunu unutmamak lazım. pana film diziyi kaldırmadki aciklama bekliyoruz, neye kızdık onu anlamadım ben. :img-in_lo
Yagmur_ask 10-03-07, 17:25 karamsar olmamak lazım benceeee.
dizi yasaklandı, oyuncular da bu diziye gecti. Burası turkiye, yarın baska turlu olur, bu dizide oldurulur kurtlarda dirilirler. Sonucta dizi yasaklandıgı icin bunların oldugunu unutmamak lazım. pana film diziyi kaldırmadki aciklama bekliyoruz, neye kızdık onu anlamadım ben. :img-in_lo
önyargılı olmamak gerek elbette ama alınan karar profesyonel bir karar değil, bu bir gerçek..ayrıca elbette Pana Film'in Kurtlar Vadisi'nin yasaklanmasıyla ilgili bir suçu yok, bilakis onlar herkesden daha çok üzülmüştür doğal olarak..ama madem dizi tamamen bitti o zaman neden bir şekilde izleycilerle buluşacaklarını söylediler, bu yanlıştı..sonuçta bizde ümit besledik bu sürede..neyse.. bekleyip göreceğiz artık..umarım dizi başarılı olur.
yagmur gine sana katilyiorum
eger tamanen bitirdiylerse
neden herkesi umitlendirdiler biz bu isin arkasindayiz ne olura olsun tekrar izlettricez diye:icon_whis :img-pilot
ada_yasemini 10-03-07, 21:23 başrol keremi canlandıracak oyuncu kurtlar vadisinden kenan çoban diye bir oyuncu. ayrıca fadik atasoy hem annesi hemde babası ile oynayacak babasıda kurtlar vadisinden halo karakterini canlandıran sönmez atasoy
Arkadaslar galiba bu dizininde senaryo yazari belli degil, yoksa bellide ben bilmiyorum :) Cok kaliteli bir yapima benziyor ve ayrica konusuda cok original, ama Pana filmin projesinden baska biseyde beklenmezdi zaten..Ayrica goruntu kaliteside super yani yonetmeni zubeyr sasmaz, galiba daha once hic bir projede yer almamis, yani eger bu dogruysa gercekten cok yetenekli bir yonetmen ve dizi ilerledikcede daha iyi olacaktir, zubeyr sasmaz kendisini gelistirdikce..
Yagmur_ask 10-03-07, 21:37 'Ayrılık' dizisinin senaryosu Raci şaşmaz ve Bahadır Özdener'le birlikte Sönmez Atasoy'a ait..;)
Valla supersiniz arkadaslar.. masallah bu ne hiz..:happy0064
Desenizze Sasmaz ailesine ait bu dizi.. Tum aile ne kadar yetenekli cikti... Bu gidisle Necatide dizide kucuk bir rol bile oynasa hic ama hic sasmam..:img-wink:
Cok merak ediyorum bu diziyi ama ne yazikki cok sevdigim affedilmeyen dizisiyle ayni saate dekkeliyor galiba.. :icon_sorr
valla benim persembe gunu ayrliktan baska bekledigim dizi yok
ayricanecati sasmza kucuk bir rol yakismaz bence:img-wink:
Haklisin ama hic oynamamasindan daha iyi.. Ayrica belki necati suanda iyi bir projeyle ugrasiyrdur o zaman zaten bu dizide buyuk rol oynayamaz ama kardesleri ni desteklemek icin belki kucuk bir rol oynar..
Nerde ve nasil olursa olsun onemli degil onu yine bi kaliteli yapimda gorelimde..:img-in_lo
Bu ayrılık çok konuşulacak !
http://img46.imageshack.us/img46/9308/43029504qz0.jpg
SHOW TV, Kurtlar Vadisi’nden sonra Türk televizyonlarında kült olmaya aday yeni bir diziye daha imza atıyor. Ermeni kız ile Türk gencinin aşkının anlatıldığı ‘Ayrılık’ adlı dizinin ilk bölümü 15 Mart Perşembe akşamı ekrana gelecek. Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği dizinin ilk bölümü, 1973 yılında Ermeni terör örgütü ASALA tarafından işlenen gerçek bir cinayetle başlayacak.
73’TEKİ ASALA EYLEMİYLE BAŞLIYOR !
27 Ocak 1973 tarihinde Los Angeles’ta Konsolos Bahadır Demir ve Başkonsolos Mehmet Baydar’ın, ASALA mensubu 78 yaşındaki Gurgen Yanikiyan tarafından şehit edilmesi, ASALA terörü olarak anılan saldırıların ilki oldu. Yurtdışında görev yapan Türk diplomatlarını hedef seçen örgüt, 1986 yılına kadar 38 kentte, 110 saldırı düzenledi. Saldırılarda, 42 Türk diplomat ile 4 yabancı hayatını kaybetti.
Haklisin ama hic oynamamasindan daha iyi.. Ayrica belki necati suanda iyi bir projeyle ugrasiyrdur o zaman zaten bu dizide buyuk rol oynayamaz ama kardesleri ni desteklemek icin belki kucuk bir rol oynar..
Nerde ve nasil olursa olsun onemli degil onu yine bi kaliteli yapimda gorelimde..:img-in_lo
sanirim kvtyi hala cekiyolarmis
en son aldigim haber bi=uydu keske oyle olsa:good: :good:
valla benim persembe gunu ayrliktan baska bekledigim dizi yok
ayricanecati sasmza kucuk bir rol yakismaz bence:img-wink:
Valla Ben KVT dönmeden Panagfilm yapımı hiçbir diziyi izlemicem.PanaFilm kusura bakmasın.Benim için tek ve öncelik KVT nindir
ben oyle bir sey yapamicm AYRILIK dizisini merakla bkilyioru
ama KVT benim icin hep bir numara
:good: :good: :good: :good: :good:
Kurtlar Vadisi’nin yerine “Ayrılık” geliyor
Olay yaratan Kurtlar Vadisi’nden sonra Pana Film’in yeni dizisi “Ayrılık” olacak.
http://image.haber3.com/haber/76101.jpg
Pana Film’in yeni dizisi Ayrılık, gerçek bir olayla başlıyor. 27 Ocak 1973 tarihinde Los Angeles’ta iki Türk diplomatına 78 yaşındaki Gurgen Yanikiyan tarafından düzenlenen suikast, dizinin birinci bölümünde izlenecek sahneler arasında olacak.
Pana Film’in 15 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak yeni dizisi “AYRILIK”, çok konuşulacak gerçek bir olayla başlıyor. Dizi bir yandan 21. yüzyılda geçen bir Aslı ile Kerem hikayesi, diğer yanıyla da güçlü bir politik aksiyon...
Ayrılık dizisinin ilk bölümü, akıllara ASALA Terörü olarak kazınan saldırıların ilki olan Los Angeles cinayetiyle başlıyor. İşte 1973 yılında yaşanan ve AYRILIK dizisinin ilk sahnelerinde ekrana gelecek olan gerçek hikaye:
“Takvimler, 27 Ocak 1973 tarihini gösteriyordu. Los Angeles’ta Türkiye Cumhuriyeti’ni temsilen görev yapan iki Türk diplomat, Konsolos Bahadır Demir ve Başkonsolos Mehmet Baydar, Santa Barbara kentindeki Baltimore Oteli’nde öldürüldü. İki diplomat, otele, Osmanlı padişahına ait bir tabloyu Türk makamlarına hediye etmek istediğini belirten ve kendini “Bir Osmanlı Ermenisi” olarak tanıtan Gurgen (Karakin) Yanikiyan tarafından çağırılmışlardı. 78 yaşındaki Yanikiyan, iki diplomatı otel odasında beklemiş, içeri girer girmez de silahının tetiğini çekmişti... Cinayeti itiraf eden Yanikiyan, cezaevinde geçirdiği 10 yılın ardından yaş haddi ve sağlık sorunları nedeniyle affedildi. Cezaevinden çıktıktan kısa bir süre sonra da öldü.”
Bu olay, ASALA terörü olarak anılan saldırıların ilki oldu. Türkiye diplomatlarını hedef seçen ASALA, 1986 yılına kadar 21 ülkenin 38 kentinde, değişik türde 110 saldırı eylemi gerçekleştirdi. Bu saldırılardan 39'u silahlı, 70'i bombalı, biri de işgal şeklindeydi. Saldırılarda 42 Türk diplomat ile 4 yabancı hayatını kaybetti. 15 Türk ve 66 yabancı da yaralandı.
Ayrılık dizisinin ilk bölümüyle ekrana taşınacak bu gerçek olayda Gurgen Yanikiyan’ı Oktay Aytekin canlandırdı.
Yanikiyan rolünün başarıyla altından kalkan Oktay Aytekin, aslında emekli bir maliyeci. Gönlündeki oyunculuk sevdası emekli olduktan sonra iyice alevlenen Aytekin, 1994 yılından beri aralarında Dede Korkut Hikayeleri’nin de bulunduğu çeşitli TRT yapımlarında rol almış.
haber3
Yagmur_ask 11-03-07, 13:49 mc_merve, haberler için sağol.;)
ben 'Ayrılık' dizisini izlerim izlemesine ama başrol erkek oyuncusu konusunda yanlış karar verildi diye düşünüyorum..önyargılı olmak istedim o yüzden zamana bırakıyorum..hayırlısı olsun..umarım başarılı olur.
Yagmur_ask 11-03-07, 13:53 Haklisin ama hic oynamamasindan daha iyi.. Ayrica belki necati suanda iyi bir projeyle ugrasiyrdur o zaman zaten bu dizide buyuk rol oynayamaz ama kardesleri ni desteklemek icin belki kucuk bir rol oynar..
Pana Film'in amacı Necati şaşmaz'ı oyuncu yapmak olmamalı..eğer bu dizide Necati şaşmaz'a büyük bir rol verilirse bu Pana Film'in sadece Necati şaşmaz için çalıştığı anlamına gelir..ben şahsen istemem..konuk oyuncu olarak iyi olabilir ama başrol olarak değil..eğer başından beri bu yönde karar verilmiş olsaydı o zaman çok iyi olurdu ama bu saaten sonra yanlış bir izlenim yaratabilir.
Bu diziyi kesin izliycem Konusu çok ilgiçekici. Kadrosuda iyi ne gün başlıycak arkadaşalr.
Yagmur_ask 11-03-07, 19:36 Bu diziyi kesin izliycem Konusu çok ilgiçekici. Kadrosuda iyi ne gün başlıycak arkadaşalr.
15 mart perşembe günü ;)
::.CaniQ.:: 11-03-07, 19:54 Cook idaali bi YAPIM PANA FILM bayiliyorum bence TMC kadar basarili ama PANA FILM bence son zamanlarda cok iyi yapimlara imza atan bi yapim!
Müzigi kesin SAYIN gökhan Kirdar hazirliyordur bayiliyorum müziklerine acayip güzel hazirliyor zaten COK COK COK IYI BI DIZI OLUCAGINA inaniyorum fragmani gördükten sonra acayip etkilendim yüzde yüz takip edecegim bu diziyi :happy0064 :img-blush
ozgu namalla birikle cok iyi oyunculuk sergilyiodu
kendiside gercekten guzel birisi
suan ekranlarda yok sanirim yada ben bilmyiorum
yaa 4 gun kaldi zaman ilerledikce daha cok heyecanlaniyom nedense
baslasada resimlerle dolsa konu:)
Yagmur_ask 11-03-07, 21:24 15 mart akşamı 'Hırsız Polis' dizisi'nin final bölümü var..çok merak ediyorum hangi dizi galip olacak..'Ayrılık' ilk bölümüyle birinci olmayabilir bu durumda.:img-huh:
benc eonlardan once doktorlar var
genelde doktorlar birinci oluyo
Yagmur_ask 11-03-07, 22:10 benc eonlardan once doktorlar var
genelde doktorlar birinci oluyo
doktorlar zaten SHOW TV'de yayımlanıyor..diğer kanallarla olan rekabetten bahsediyorum ben..ciddi bir çekişme olacak bu hafta.
STAR TV 'Kader' (yeni dizi)
KANAL D 'Hırsız Polis' (Final)
Ayrılık'ın işi çok zor. :img-help:
yanlsi anlamisim pardon
ama snairim persembe gunu doktorlar briinci olur gine benim dusuncemle
tabi benim favrom ayrilik:good: :good: :good:
Yagmur_ask 11-03-07, 22:22 dileğimiz 'Ayrılık'ın birinci gelmesi ama maalesef bu o kadar kolay değil..inşallah birinci olur.;)
bence yuzde elli birinci olma sansi var
gerci 1. olmasa bile ilk 5e girer bence
_ZeynepSasmaz_ 12-03-07, 06:56 Arkadaslar, Kader denen dizinin ne kadar şansı varsa Ayrılık'ın da o kadar şansı var. Hatta Ayrılık daha fazla izlenir diye tahmin ediyorum.
15 mart perşembe akşamı haber bültenine belki bahadır konuk olur.kvt nin geleceği ile ilgili bir şeyler söyleyebilir. yeni sezona aynı ekiple yeni bir dizide yapabilirler.perşembe haberleri izlemek lazım.
Kenan Çoban başrol oyuncusu mu yoksa baş karakter mi bilmiyorum ama muhakkak rahat kotarabileceği bir rol vermişlerdir kendisine. Yani üstesinden gelemeyeceği bir rol vermezler ona. Bir izleyelim kendisini görelim yanlış bir seçim olup olmadığını o zaman tartışalım. Yeri gelmişken de söyleyeyim Kenan Çoban'ın Ayrılık'ta yer alması Pana Film'in KVT'den vazgeçtiği manasına gelmiyor daha önce de söyledim. Bu diziyi Kurtlar Vadisi'nin hatrına mı seyredicez de bu sebepten ötürü izlememezlik yapalım. Daha ziyade Pana Film markalı bir dizi olduğu için seyretmeyi düşünüyorum ben mesela.Çünkü izlenmeye değer bir dizi olacağını seyrederken haz alacağımı tahmin ediyorum. Bu kadar basit mi pes etmek.Asıl bu kaybetmek olur. Bu tabloda Pana Film'in karşısında olduğumuz görülüyor. Kurtlar Vadisi'ni yayından kaldırmak isteyenlerin yapmak istediği de buydu zaten. Kazananların onların olmasını istemiyorum ben. Anlayışla karşılamanızı ve desteklemenizi umuyorum. Ben her zaman Pana Film'in yanındayım. Eminim ki Kurtlar Vadisi'ni bize ulaştırma çabasındalar şuanda.Daha öncede söylediğim gibi Pana Film KVT'den ötürü mağdur durumda bıraktığına inandığı seyircisine bir armağan olarak düşünüyordur bu projeyi. Ben de o şekilde algılıyorum. Muhteşem bir dizi olacağından şüphem yok. Zaten fragmanlardan da belli oluyor;)
Ekin_Derya 12-03-07, 12:49 Bir sey soracagim: Dizinin basrol oyunculari belli mi? Bellyse biri yazabilir mi? Tüm sayfalari okumak istemedim simdi. Bi kac sayfalara göz attim, ama bir sey göremedim oyuncularin hakkinda...
Yagmur_ask 12-03-07, 15:02 Bu dizi tabiki Kurtlar Vadisi'ne alternatif olarak yapılmıyor..25 Aralık 2006 günü yapılan açıklamada böyle bir pojenin varlığından bahsedilmişti zaten..bende Jale gibi düşünüyorum..ben bu dizi'yi Kurtlar Vadisi'nin yerini doldursun diye değil, yeni bir dizi olarak izleyeceğim..ama, Kenan Çoban'ı iki yıl boyunca izlemiş biri olarak böyle bir role uygun olduğunu düşünmüyorum..tabı önyargılı olmamak lazım..zaman gösterecek herşeyi.
Yagmur_ask 12-03-07, 15:04 Bir sey soracagim: Dizinin basrol oyunculari belli mi? Bellyse biri yazabilir mi? Tüm sayfalari okumak istemedim simdi. Bi kac sayfalara göz attim, ama bir sey göremedim oyuncularin hakkinda...
Fadik Sevin Atasoy
Kenan Çoban
Sönmez Atasoy
http://img169.imageshack.us/img169/7338/000000copyns3.jpg
Yagmur_ask 12-03-07, 15:40 barbiee, çok güzel bir çalışma olmuş..paylaştığınız için teşekkürler..çalışmadaki bazı resimleri daha önce görmedim sanki.
_ZeynepSasmaz_ 12-03-07, 15:44 barbie calışma hos olmus gercekten. eline sağlık. Ben de resimlerin bir kısmını ilk kez görüyorum..
barbiee calsiman cok gzuel tskrler
ayrica Jale_ ve_ZeynepSasmaz_ imzalariniz cok gzuel bend eyapmaya calsiyorum ama daha tam yapamiyorum
Arti zeynep sana katilyiorum ayrilik dizisi kader dizisnden daha avantajli
kader dizisini bir avantaji var haberlerden hemen sonra baslamasi:img-help: :img-help:
http://img458.imageshack.us/img458/9392/untitled2gz6.jpg
cok kotu oldu bilyiorum ama CANIM SIKILDI birtane yapmak istedim
sizin imzalarinzi kadar olmada oylesien birsey iste:icon_sorr :icon_sorr
http://img154.imageshack.us/img154/8199/0000vo7.jpg
beğenmenize sevindim arkadaşlar bende bi forumdan buldum resimleri bu diziyi merakla bekliyorum çok bi güzel dizi olacağına eminim..
http://img95.imageshack.us/img95/9291/000ozeliy8.jpg
bence perşembe günlerinin birincisi olacak bu dizi ben özcan denizin dizisine ayrılık dizisinin karşısında pek şans vermiyorum açıkçası.özcan deniz faktöründen başka birşey görmedim o dizide (yani tabi sadece reklamlarını gördük henüz)o da aslına bakarsanız bence çok güçlü bir faktör değil. asmalı konaktan dolayı özcan denizin hala bir reytingi var ama geçen sene de dizi yaptı ve tuttuğu söylenemez.bir de ben artık günümüzde oyunculardan çok senaryonun öne çıktığını düşünüyorum tabiki oyuncu ve senarist bir dizide birbirine yakın derecede öneme sahipler ama bence senaryo biraz daha önemli.eskisi gibi sadece oyuncuyla yürümüyor.uzatmayayım ben ayrılık dizisinin senarist ekibini Türkiyenin en iyi senaryo ekibi olarak görüyorum bu yüzden de avantajlı başlayacaklar ve eğer ki oyuncular da güzel bir şekilde eşlik edebilirlerse bence bu dizi reyting rekorları kırar.çünkü oyuncuları pek tanımıyoruz onların etkisini şimdiden kestiremiyorum göreceğiz.belki yayınlandığı ilk gün zirveye oturmayabilir ama ilerleyen zamanlarda liderliği alacaktır hatta ilk günde bile birinciliği alabilir.reklamlarından kaliteli olduğu belli ve karşılığını alacaktır buna inanıyorum.:img-yes:
İlk bölümden resimler..
http://img296.imageshack.us/img296/5792/63710377nq2.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8412/80031068lb0.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/3572/51237729xg5.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/884/65156466un5.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/4263/42861082ar3.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/6295/65050018uq0.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/6366/41766126km9.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8742/49475217jb8.jpg (http://imageshack.us)
http://img182.imageshack.us/img182/5610/16274465xh7.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8259/10si3.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8157/11oo6.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/2739/12ah1.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/1343/13cx4.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/9198/14xf0.jpg (http://imageshack.us)
http://img296.imageshack.us/img296/8391/15nd8.jpg (http://imageshack.us)
Kurt_Memati 13-03-07, 14:40 Arkadaşlar biraz önce Akşam Gazetesi'nde okudum. Dizide Abdülhey yani Kenan Çoban ve Halo yani Sönmez Atasoy da oynayacak. Halo Agah Reis rolünde oynayacak. Abdülhey ise Kerem rolünde oynayacak.
Bu diziyi çok merak ediyorum bence çok güzel bir dizi olacak ama anlamadığım bu dizideki başroller yunus ve maria mı yoksa kerem ile Aslı mı
Eğer başroldekiler kerem ile aslı sa kerem karakteri için yanlış oyuncuyla anlaşılmış yani abdülhey keremi canlandıracakmış kenan çoban dan başka başrol bulamamışlar mı acaba ama yinede çok güzel bir dizi olacaktır kesin sabırsızlıkla perşembeyi bekliyorum
Kurt_Memati 13-03-07, 15:06 Dizi Başlamadan daha yorum yapmak yanlış olur. dizde başroller Yunus Maria ve Kerem Aslı arasında paylaşılacak tahminimce.
http://img157.imageshack.us/img157/6781/00imzadz5.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/4645/00imza2kw5.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/1005/00imza3hi9.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/2253/00imza4gh5.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/2416/00imza5ch8.jpg
http://img339.imageshack.us/img339/156/00imzacopywu0.jpg
Yagmur_ask 13-03-07, 17:20 barbiee, çalışmalar çok hoş, muhteşem background resimleri olmuş hepsi, ayrıca imzalarda şahane. Eline sağlık.;)
Jale, resimler için teşekkürler. Sadece resimlere bakarak dizinin ne kadar kaliteli bir ekip tarafından çekildiğini anlayabilirsiniz. Her karesinde tarih var, her anından duygu var. Bu resimleri görünce daha çok heyecanlanıyorum.;)
Yagmur_ask 13-03-07, 17:26 bence perşembe günlerinin birincisi olacak bu dizi ben özcan denizin dizisine ayrılık dizisinin karşısında pek şans vermiyorum açıkçası.özcan deniz faktöründen başka birşey görmedim o dizide (yani tabi sadece reklamlarını gördük henüz)o da aslına bakarsanız bence çok güçlü bir faktör değil. asmalı konaktan dolayı özcan denizin hala bir reytingi var ama geçen sene de dizi yaptı ve tuttuğu söylenemez.bir de ben artık günümüzde oyunculardan çok senaryonun öne çıktığını düşünüyorum tabiki oyuncu ve senarist bir dizide birbirine yakın derecede öneme sahipler ama bence senaryo biraz daha önemli.eskisi gibi sadece oyuncuyla yürümüyor.uzatmayayım ben ayrılık dizisinin senarist ekibini Türkiyenin en iyi senaryo ekibi olarak görüyorum bu yüzden de avantajlı başlayacaklar ve eğer ki oyuncular da güzel bir şekilde eşlik edebilirlerse bence bu dizi reyting rekorları kırar.çünkü oyuncuları pek tanımıyoruz onların etkisini şimdiden kestiremiyorum göreceğiz.belki yayınlandığı ilk gün zirveye oturmayabilir ama ilerleyen zamanlarda liderliği alacaktır hatta ilk günde bile birinciliği alabilir.reklamlarından kaliteli olduğu belli ve karşılığını alacaktır buna inanıyorum.:img-yes:
Dizi başlamadan konuşmak yanlış olur ama bende katılıyorum bu yoruma. 'Ayrılık'ın, 'Kader'den daha avantajlı olduğunu düşünüyorum ama perşembe günü gelmeden ne olur bilemeyiz. Kader'in başrolünde Özcan Deniz'in olması onlara büyük bir avantaj veriyor ama hikaye açısından izleyciler 'Ayrılık'ı tercih edecektir diye düşünüyorum.
Yagmur_ask 13-03-07, 17:37 Maria ile Yunus`un ask destanı: Ayrılık
http://img46.imageshack.us/img46/9482/a2ak0.jpg (http://imageshack.us)
Kurtlar Vadisi`nin yapımcısı Pana Film`den ses getirecek yeni dizi projesi. Müthiş aşk hikayesi yakında SHOW ekranlarında olacak. Yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz`ın üstleneceği `Ayrılık` adlı dizi, Maria ...
Kurtlar Vadisi `nin yapımcısı Pana Film `den ses getirecek yeni dizi projesi. Müthiş aşk hikayesi yakında SHOW ekranlarında olacak. Yönetmenliğini Zübeyr Şaşmaz `ın üstleneceği `Ayrılık` adlı dizi, Maria ile Yunus `un ASALA cinayetlerinin işlendiği dönemdeki yaşadıklarını konu alıyor. 60 kişilik ekibin görev aldığı dizinin Amasra `daki ilk çekimleri gerçekleştirildi. Fragmanlarının SHOW TV ekranlarında gösterilmeye başlanmasıyla birlikte Pana Film `i arayan binlerce izleyicinin daha şimdiden gösterdiği tepki, dizinin büyük ilgi göreceğinin de habercisi oldu.
Akşam Gazetesi
Bence şimdiden reyting yorumnları yapmak yanlış olur.Neticede bu örneği vermek çok istemiyorum ama,kurtlar vadisi ilk dört bölümünden sonra toparlanmaya 15.bölümünden sonra zirveye oturmaya başlamıştı.Ben pananın hikayesine güveniyorum.Daha ilk fragmanda beni etkilediler ki ben çok nadir ilk fragmanda vurulurum.Ayrıca burası Ayrılık forumu diğer dizilerle karşılaştırmayı doğru bulmuyor,bu görüşümü sizlinle paylaşıyorum:img-yes:
Yagmur_ask 13-03-07, 19:13 Bence şimdiden reyting yorumnları yapmak yanlış olur.Neticede bu örneği vermek çok istemiyorum ama,kurtlar vadisi ilk dört bölümünden sonra toparlanmaya 15.bölümünden sonra zirveye oturmaya başlamıştı.Ben pananın hikayesine güveniyorum.Daha ilk fragmanda beni etkilediler ki ben çok nadir ilk fragmanda vurulurum.Ayrıca burası Ayrılık forumu diğer dizilerle karşılaştırmayı doğru bulmuyor,bu görüşümü sizlinle paylaşıyorum:img-yes:
kesinlikle katılıyorum..daha öncede yazdım; perşembe günü gelmeden ne olur bilemeyiz, belki beklediğimiz gibi olmayabilir..ama varsayımlar üzerine yorum yapmak gerekirse sanki 'Ayrılık' biraz daha avantajlı..ama tabi ne olduğunu zaman gösterecek. Kader'in fragmanı beni etkiledi, güzel bir dizi olacak..her iki dizinin de şansı eşit..ikiside çok başarılı olup reytingleri paylaşabilirler.;)
Kurt_Memati 13-03-07, 20:28 Cuma günü herşey belli olur arkadaşlar. Ratingler ortaya çıktığında herkes aradığı cevabı almış olur. Ekranlardaki en iddialı diziler Perşembe günü yayınlanıyor. Ama Ayrılık farkını gösterecektir eminim ;)
|