Tüm Versiyonu Göster : Yalan Rüzgari
kaçınkurası 27-12-06, 09:35 İlkokul 1. sınıftan üniversite 1. sınıfa kadar izlediğim dizi :)
ne kadar istikrarlıymışım dimi :) Şu sıralar bazen videolarını görüyorum. Okadar şey olmuşki şok oldum resmen.
victor'un oğlu nick dany'nin eski karısı phyliss ile birlikte. karısı sharon'u aldatmış. Bide bebekleri olmuş üstüne.
Nina ölmüş. ölenler dirilmiş. Brad , michael geri gelmiş. Daha bisürü şey.. keşke yine başlasa :)
Digitürk Showmax de hafta içi her akşam saat 20.00 de oynuyor.Ama o kadar değişmiş ki ben zevk almadım açıkçası, keşke kaldığı yerden başlasaydı..
Çanakkale83 27-12-06, 10:17 Ben bir ara Yunan kanalında veriliyordu ordan takip ediyordum. Ninayı da aldatıyordu kocası iş yerinden sarışın bir bayanla. Viktoriya evin dışında ağlıyordu kocasıda içerdeydi en çok orasını merak etmştim ne oldu diye. Çok oldu ama izleyeli kim bilir neler olmuştur. Shoron'u hatırladım kucağında bebeği vardı annesine gidip geliyordu galiba annesi tekerlekli sandalyedeydi falan. Demek çok değişmiş her şey. Michael kimdi hatırlayamadım ben?
çok eskiden annemle izledik bu diziyi dın dın dın dın diye bi müzik ve pembe çizgiler vardı başlangıcında daha en baslarını az cok hatırlıyorum sonra noldu da bıaraktım ben bu diziyi bilmiorum ama cok entrika doluydu 5 yaşında küçücük bişidim ama hatırlıorum hala karakterlerin bir kısmını eglenceli bi diziydi atv deydi o <zmnlarrrr:good: :img-pilot bye
Sevgili Arkadaşlar
Pembe diziler bölümünde mod onaylı mesaj yazma sistemi kaldırılmıştır. Pembe Diziler bölümünde tartışmaların olması ve tartışmaların süreklilik arz etmesi durumunda mod onaylı mesaj yazma sistemi yeniden getirilecektir.
Polemik konusu olan ve olabilecek mesajlara cevap vermeyiniz. Lütfen forum kurallarına uyunuz, özenli olunuz.
Sudem DiziFilm Mod
ya bu dızı bence bıtsın artık valla annem cok ızlerdı dızıyı 10 sene rahat ızldı sonra zaten bır ara yayınlanmadı sonrada sıkıldı zaten ...
kaç nesil izledi bu diziyi yaaa herkes için gençlik dizisi oldu artık oy8uncular karakterlerle özdeşleşmişlerdi:img-wink:
hatta Titanic'te Yalan Rüzgarında Wictor Newman'ı oynayan adam vardı.Filmi izlerken herkes birden şaşırmıştı AAA Wictor Newman diye..:img-yes:
GErçek adını belki kimse bilmez ama Wictor'u Nikky'i Ashley'i Paul'u herkes bilir... ben izlemeyli kimbilir neler oldu ne kadra değiştiler bye
ben daha okula başlamamıştım yalan rüzgarı vardı dizi devam etti içindeki çocuklarda dizi ile büyüdü tabii bizde ben geçenlerde bir italyan kanalında görmüştüm çocukluğumuzun dizilerinden
bay-bayan herkes izlerdi yalan rüzgarını bir efsanedir o
kaç nesil izledi bu diziyi yaaa herkes için gençlik dizisi oldu artık oy8uncular karakterlerle özdeşleşmişlerdi:img-wink:
hatta Titanic'te Yalan Rüzgarında Wictor Newman'ı oynayan adam vardı.Filmi izlerken herkes birden şaşırmıştı AAA Wictor Newman diye..:img-yes:
GErçek adını belki kimse bilmez ama Wictor'u Nikky'i Ashley'i Paul'u herkes bilir... ben izlemeyli kimbilir neler oldu ne kadra değiştiler bye
Yalan Ruzgari halen devam ediyor..John Abbott yakin zamanda oldu dizide..Jill'de Kathrine Chancellor'in kizi cikti...Bir suru yeni karakter katildi..Ninanin kocasi Phillip olmustu Ninada coktan kayboldu ama yeni bolumlerde Phillipin Jillin oglu olmadigi ortaya cikti..simdi Jill asil oglunu bulmaya calisiyor..Kathrinle kavgalilardi megersem Kathrine Jill dogum yaptiginda bebekleri degistirmis..yani kizi olduugnu bilmeden Jillin..
Simdi Brad Victorin kizi Victoria ile evli..bundan once Nikki ile de evlenmisti..sonra Ashleyle evlendi ve bosandilar..Simdi Brad Victorin kizi Victoria ile evli...Sheila halen Laurendan intikam almaya calisiyor..estetik ameliyat olup Phyllise benzetti kendini..
sheila hikayelerini seviyordum ben eee sonra ne oldu sheila hikayesi nasıl sonuçlandı
Sheila Cesur ve Guzele gecmisti bir ara orada Ridge, Brooke, Taylor i oldurmeye kalkti..Sonra tekrar Yalan Ruzgarinda Laurendan intikam almak icin geri dondu..Phyllise benzetip kendini estetik ameliyat yaptirdi ve amaci Laureni yok etmek..Su an Sheila tehlikeli tekrar..
sheila öldü diye duydum doğru mu
Evet sheila öldü louren öldürdü. Phyllise yanyanalardı sheila louren önce teredüt etti ikiside ben Phyllise'im dedi sonunda louren sheilanın hangisi oldugunu anladı ve öldürdü
http://www.sabah.com.tr/2005/05/03/gny/im/125CF794A2A48F488AB676EAb.jpg
bu ıkısı degısmıs sanırım oglan ve kız
Yalanlarla dolu 25 yıl!
Amerika'nın en uzun soluklu dizilerinden olan Yalan Rüzgarı, başrol oyuncularıyla birlikte 25'inci yılını kutladı.
Ülkemizde de uzun yıllar boyunca beğeniyle izlenen Yalan Rüzgarı, oyuncuları ile birlikte 25'inci yılını kutladı. Amerika'nın en çok izlenen ve en uzun soluklu dizilerinden olan Yalan Rüzgarı, yayınlanmaya başladığı yıldan bu yana ana karakterlerini koruyan nadir dizilerden oldu. Geçtiğimiz günlerde Los Angeles'ta bir araya gelen dizinin oyuncuları Don Diamonte, Eileen Davidson, Melody Thomas Scott, Eric Braedan ve Jeanne Cooper; Victor Newman karakterini canlandıran Eric Braedan'ın resminin olduğu pastayı keserek dizinin başarısını bir kez daha kutladılar.
http://content.answers.com/main/content/wp/en/thumb/9/9a/250px-Melodythomasscott.jpg
http://www.victor-nikki.com/victor_nikki/captures/51.jpg
http://www.victor-nikki.com/victor_nikki/captures/43.jpg
http://www.victor/nikki.com/victor_nikki/captures/25x.jpg
http://www.victor-nikki.com/images/christmas2005/happy_holidays.jpg
http://www.victor-nikki.com/victor_nikki/captures/victoria14.jpg
http://www.victor-nikki.com/victor_nikki/captures/16.jpg
http://www.victor-nikki.com/triangle/photos/3_5800.jpg
http://www.victor-nikki.com/triangle/photos/26.jpg
http://www.victor-nikki.com/triangle/photos/victorhospital32.jpg
http://www.victor-nikki.com/triangle/photos/6.jpg
Sheilanin oldugune pek inanmiyorum..Evet biri vuruldu dogru ama Sheila baskasina estetik yaptirmsi olabilir yada gercekten vurulan Phyllis olabilir..Cunku Sheila daha once Sugar denen arkadasina estetik yaptirmis onu kendisiymis gibi akil hastanesine koydurmustu...Bu arada Ashley Cesur ve Guzel'e transfer oldu, yalan ruzgarindan kovulmus..zaten iki dizinin karakterleri arada bir digerinde gorunuyorlar....Bu arada gercek hayatta sally spectrada oldu..
Forumda Video Linki vermek yasaktır, lütfen forum kurallarına uyunuz ve özenli olunuz.
fandecesar 10-04-07, 21:02 ne diziydi ama büyük küçük hepimiz izklerdik dedemle babm bile bakardı diziye modası geçmiyecek dizilerden biri
bu diziyi duymayan kalmamıstır herhalde ne kadar uzun sürdü yaa ben küçüktüm annem izlerdi ben büyüdüm hala devam ediyormus dizi allahtan annem izlemeye dewam etmedi yoksa yanmıstım ::D
tuba_buyukustun 01-01-08, 14:52 benim küçüklüğümün dizilerinden birisiydi...başlangıcını yani jeneriğini izler kapatırıdm :) çünkü jenerik müziğini ve jeneriğini çok severdim.çok uzun sürdü zaten.oradaki bi kadın vahşi güzel de de oynamıştı sanki öyle hatırlıyorum yanılıyor muyum yoksa ???
İlgilenen arkadaşlar olursa diye yazıyorum.Biraz önce gördüm.Ne kadar sürer bilmiyorum ama Show tv çarşamba sabahından itibaren hafta içi hergün saat 8 de dizi olacakmış.
kaçınkurası 07-01-08, 17:39 o saatte evde olmam imkansızzz :( izleyen arkadaşlar buradan bilgi verebilirse çok sevinirim.. En azından hangi bölümlerdeler? ben yurtdışı bölümlerini takip etmeye çalışıyorum ama Türkiye'de çok geriden geliyor. hangi bölümdeler onu bilmek istiyorumm. şimdiden teşekkürler..
captive-angel 16-01-08, 11:08 ya bu dizi aktörler ölene kadar sürcek sanmıştım.dizide rol alan oyuncular cidden dizide yaşlanmıştı.ne abartmışlardı ya.küçükken ilk zamanlar izliyodum ama son'u bir türlü gelmek bilmiyodu.yıllarca inatla çınar gibi ayakta tutmayı sürdürdüler ama sonra daha fazla dayanamadı ve sona ermişti.
jatco bennardo 19-01-08, 21:13 tüglerim diken diken oldu şimdi
cocuklugumda 5-6 yaslarındayken babanemle izledigim bir diziydi
babanem hiç kacırmazdı bende izlerdim unutamıyorum yani
kücüklügünüzdeki ilk dizi dersiniz
YALAN RÜZGARI DERİM..(:
çocukken çizgi filmden çok onu izliyordum yıllar önceden bir sahnesi aklımda kalmıştı bu dizinin emektar kötüsü filip çöp öğütme kamyonunda ölüyordu ona çok üzülmüştüm o zaman lar nina ile evliydi ama onu sevmiyordu
Yalan rüzgarı tek kelime ile güzeldi 40 lı yaşlarımda görüyordum ve halen daha retromax'ta gösteriliyor.Orada Viktorya ile Niki'ye bayılıyorum.Young adlı dizi yani yalan rüzgarı mükemmel bir dizi mutlaka herkesin görmesi lazım.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Dizi hâlâ devam ediyor. Tam 34 senedir... Bir iki hafta önce 8817. bölümü yayınlanmıştı. Resmen delilik... Ve bunu hâlâ izleyenler var.
selam arkadaşlar bu sayfanın ne kadar az mudavini var böyle canlandıralım biraz ya izleyenler varsa söylesin ben videoda gördüm eski yeni bilmiyorum nick ve victor yenidenmi evlendi yoksa eskimi hala yayınlanıyormu bilen varsa takip eden yazabilirmi bana lütfen ben eski bir izleyicisiydim ve şuan yayınlanıyorsa neler oldugunu yazın lütfen
kendimi bildim bileli yayınlanan dizi hala yayınlanıo demişsıiz şaşırdım hala izlenio demek
müziğini çok severdim o başladığı zaman evde çıt çıkmazdı ne diziydi
ömrümü yemiş olan bir dizidir. benim pembe diziyle ilk tanışmam o zamanlardır çok küçüktüm ve unutamıyorum o kabus günleri. hep annemin yüzünden mecbur izlerdim aklım ermiyordu diyebilirim o zamanlar hekesin dilinde bir yalan rüzgarı dizisi vardı.sonunda yeni pembe diziler çıktı işte o zaman pembe diziler hakkında fiklrim değişti:good::img-pilot:happy0064:img-yes:
yalan rüzgarının yeni bölümleri çok yakında show tv deymiş..tanıtımını gördüm bu sabah show tv de..darısı cesur ve güzele..
ya boşuna yayınlanıo bence Marina haftaya çarşamba bitiyo.:( perşemde 08.45 de yayına girer artık ama nafile izlenmez bence birde yeni bölümlermiş eskiyi bugüne kadar izlemedikki milet değişmiş nasıl anlıcak türk halkı sıkılır bence geçen yıl kanal d scsur ve güzeli yayınlladı akşam üstü ama sadece 2 hafta dayanabildi hooop kaldırıldı. Türk halkı mexico brezilya vss tarzı sonu olan dizileri izliyo seviyo bence ömrü 2 3 hafta olcak sonra izleriz cennet mahhallesinii yaz boyunca:)
ya boşuna yayınlanıo bence Marina haftaya çarşamba bitiyo.:( perşemde 08.45 de yayına girer artık ama nafile izlenmez bence birde yeni bölümlermiş eskiyi bugüne kadar izlemedikki milet değişmiş nasıl anlıcak türk halkı sıkılır bence geçen yıl kanal d scsur ve güzeli yayınlladı akşam üstü ama sadece 2 hafta dayanabildi hooop kaldırıldı. Türk halkı mexico brezilya vss tarzı sonu olan dizileri izliyo seviyo bence ömrü 2 3 hafta olcak sonra izleriz cennet mahhallesinii yaz boyunca:)
yorumuna çok güldüm descarada..özellikle cennet mahallesi bölümüne..hakikatten geçen yaz zamansız vakitte yayınladılar cesur ve güzeli bi sabah diziyi beklerken genco mu yoksa başka bi şey mi alakasız bir şey yayına girdi..bence de dediğin gibi olur..ama akşam 6 gibi yayınlarlarsa eskisi gibi ve birazda sabırlı olurlarsa izlenir..ama nerede show tv de böyle politika..umarım yanılırız..
Evet çok yakında Showtv de başlıyor..:happy0064 Çok sevindim ben de..:happy0064 Çocukluğumun,gençliğimin tek dizisiydi....:happy0064
Tanıtımları gördüm de...Maşallah ya Niki hala taş gibiydi...Victor'da... Heyecanla bekliyorum diziyi..:happy0064
Tanıtımlarını görme şansım olmadı.Bende dört gözle başlamasını bekliyorum.Umarım akşam 6 gibi koyarlarda rahat rahat izleme imkanımız olur.Tabi kaldırmazlarsa hemen.Malum kanallar artık birkaç hafta koyup kaldırıyorlar...
Yıllar önce tv de tek seyrettiğim diziydi The young and the restless. ve yayından kaldırıldığında çok sinirlenmiştim, neymiş efendim bu dizi türk adet ve göreneklerine aykırı olduğu için kaldırılmış. ozamandan beride bir daha kesinlikle tv izlemiycem diye yemin etmiştim ve dizinin bölümlerini internetten indirip izlemeye devam ettim ama çoğu kişi yok artık dizide. örneğin krikıt ve danny yeni bölümlerde yok. Bayan çenslırda fazla gözükmüyo ve onun kocası yerine kel kafalı iri yarı bir adam geçmiş. Bakalım show tv diziyi nerden başlatacak. umarım kestikleri yerden devam eder yoksa gözlerimiz devamlı eski karakterleri arayacak.
Crikıt (Christin) ve Danny
http://i19.photobucket.com/albums/b179/tufan666/gggg.jpg
Bir ara internetten indirip izlediğim bölümleri DVD ye kaydedip arşiv yapmaya başlamıştım ama sonra baktım bunla başa çıkmamın imkanı yok. lost gibi bir dizi olsa neyse ama her bölümü tam 1 saat ve milyonlarca dvd tutar, o yüzden vazgeçmiştim. Bu arada cristin ve danny ayrılmışlardı. danny'nin çocuğu vardı filis adındaki bir kızdan ama çocuk onun değildi. filisde çok kötü bir kızdı danny ile cristini ayırmıştı bu çocuk senin diyerek.
Yayın saatini bilen varmı? sabah 8:40 da galiba ama emin değilim. bugün izleyemedim. tekrarını verirler belki..
Ya benim de sonradan haberim oldu..Acaba hep sabahmı koyacaklar.Şöyle akşam 18:00 de falan olsa.Birde inşallah kesmezler birkaç bölüm koyduktan sonra.Ama yayın saati hiç iyi olmadı gerçekten.
Ben 9 da açtığımda başlamıştı.Öncelikle şunu söyleyim.Seslendirme bana göre felaket.Eski seslerinı düşününce.Saati de çok gıcık.Umarım değiştirirler.En azından şu tatil zamanında biraz geç koysalarda rahat rahat baksak.
kaçınkurası 16-06-08, 12:03 arkadaşlar hangi bölümdeler acaba görenler anlatabilirse sevinirim. ben yarın ancak izleyebilicem. merak ettim çookk :)
yeni bölümleri sanırım.Tahminimce 2005-2006 bölümleri gibi geliyor.Çünkü Niki ile Victor evliler.Onlarda okuduğum kadarıyla 2004 yılında evlenmişler.Ve 8:40 da başlıyor malesef.Bugün ki bölümünde Niki hast.ameliyat olacak.Şanın la Nick bir süreliğine ayrılmaya karar vermişler.Tabi 7-8 yaşlarında bir de oğlanları olmuş.Victorya ile Brad nişanlanmışlar.Evlenecekler sanırım ama Niki hast.olduğundan sanırım gerçekleşmesi biraz zaman alacak.Bradın kızı bu evliliğie karşı.John Abbot hapishanede ne için girmiş,bilmiyorum daha.Epey şeyler olmuş yani.Şimdilik bu kadar.
Dizinin Adam'a Michael Damion Türkiye'ye gelince bizim türkler ortak bir iş yapmak için adeta sıralanmıştı Önce 1998 yazının sonlarına doğru Pınar aylin Bekletme hitini ingilizceye çevirip Michael'la düet yapmıştı Ardından 99 yılında harika Avcı ile beraber Ölümün El yazısı adında düper bir tv filmi çekmişti
Bu dizi kaçıncı sezonunda Hala aynı kadroyla mı çekiliyor Senaryo eski bölümlerin devamı mı Çok ilginç 90ların başından beri var
Bir ara magazinde okumuştum yaklaşık bir 10 yıl önce Dizinin senaryo sıkıntısı çektiğini yazılabilecek bir şey kalmadığını ya bitireleceğini ya da yeni bir hikayeyle yeniden yazıp devam edeceğini yazmışlardı :)
kaçınkurası 17-06-08, 09:25 Nihayet bugün izleyebildim. 2-3 yıl öncesinin bölümleri bunlar. Ben internetten takip etmiştim. Malesef en yavan bölümler yayınlananlar.
Sharon ve nick boşanıcak. Phyllis yüzünden jack ve sharon, nick ve phyllis evlenicek. İğrenç değilmi değiş tokuş yani :)
Neyse devam etmeyeyim. spoiiler oluyor bir nevi :)
Evet bence de saçma.Yani Brad önce Niki şle evlenmişti ve o zamanlar kızları küçüktü sanırım.Şimdi de Brad Viktorya ile evleniyor.Bu dizide zaten herşey değiş tokuş.Yaş baş durumu yok.Ve arkadaşlar bu dizi ilk 1973 yada 1974 de başlamış.Niki ile Viktor 78 yada 79 da evlenmişler.Sonra ilk bölümleden kalan Katherina var.2 gündür bakıyorum da onun dışında herkes yaşlanmış.Kadın hala aynı.90 vardır sanırım.Gene de herşeye rağmen sevdiğim bir dizi.Umarım saatini değiştirirler.
Bir an önce kaldırılması dileğimle inşlaha kalkar. zaten ilk yüzde yok.:img-hyste adam gibi dizi koyarlar...
cennet mah diil ama:img-hyste
Şu an Amerika'da, Global Tv de 18 haziranda yayınlanan bölümü indiriyorum ama üzülerek söylemeliyim ki bizden çok ilerideler. Bred viktorya dan ayrılmış ve şirketin başına geçmiş. Nikki ise düzelmiş. ben hayatı boyunca sakat kalabilir diye düşünüyodum. 2 yıl önce internetten indirip dvd ye kaydettiğim 25-30 bölüme bugün kısa kısa baktım ve 2 yıl önce indirdiğim bölümlerin bile bizden çok ileride olduğunu farkettim ama maalesef artık krikıt yok. yeni bölümlerde viktorya, JT ile beraber. Bizde 3-4 yıl önceki bölümleri gösteriyorlar.
|