Tüm Versiyonu Göster : Maskeli Beşler:Irak

cadii_sheker
02-01-07, 23:59
Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler yeni maceralarında Kuzey Irak'taki bir petrol tesisini ele geçirirler. Türkiye'ye giden petrol boru hattının kontrolünü ülkemize kazandırmak amacıyla başlayan bu masum eylem bir anda bölge yerel güçleri, Türkiye ve Amerika arasında uluslararası bir krize ve büyük bir komediye yol açar...

cadii_sheker
03-01-07, 00:21
Çekimleri tamamlanan 'Maskeli Beşler - Irak' filmi, 'Kurtlar Vadisi Irak' filmi yüzünden gerilen Türkiye-Amerika ilişkisini konu alıyor.Kurtlar Vadisi Irak filmiyle bir dönem gerilen Türkiye-Amerika ilişkileri 'Maskeli Beşler' filminin devamı olan 'Maskeli Beşler-Irak' filmiyle mizahi bir dille anlatılacak. Sevimli sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, Kuzey Irak'ta ele geçirdikleri petrol istasyonunda yaşayacakları aksiyonlu sahnelerle izleyenlerin karşısına çıkacak. Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Melih Ekener ve Cengiz Küçükayvaz'ın başrolü paylaştığı filmin tahmini bütçesi 2.5 milyon dolar.

'Avrupa Yakası' dizisinde 'Gaffur' karakterini oynayan Peker Açıkalın, filmde Albay Bahattin'i canlandırıyor. Açıkalın 'Petrol vanalarının kapanmasına sinirlenip Kerkük'e geliyoruz. İzleyenleri yine güldüreceğiz' diye konuştu. Ocak 2007'de vizyona girecek olan filmin yönetmeni Murat Aslan 'Biz kesinlikle Kurtlar Vadisi - Irak filmini ti'ye almıyoruz. O filmin yapımcıları benim arkadaşlarım. Biz sadece Irak meselesini Maskeli Beşler'in gözüyle anlatan bir film yapmak istedik' dedi.

cadii_sheker
03-01-07, 00:27
http://www.flickr.com/photos/canburak/314965029/in/set-72157594406876008/

-özgü_namal-
03-01-07, 11:37
http://i123.photobucket.com/albums/o314/_nur_/338258926_ce55213145.jpg

Maskeli Beşler: Irak
::.... Künye
Yönetmen:
Murat Aslan

Senaryo:
Murat Aslan

Oyuncular:
Şafak Sezer
Peker Açıkalın
Cengiz Küçükayvaz
Melih Ekener
Atilla Sarıhan

Filmin Türü:
Komedi, Macera

Orijinal Adı:
Maskeli Beşler: Irak

Yapımcı Firma:
Arzu Film, Fida Film

Yapım Yılı:
2006
Yapım Ülkesi:
Türkiye

Dağıtıcı Firma,:
Özen Film
Vizyon Tarihi:
12.01.2007

-özgü_namal-
03-01-07, 11:38
http://i123.photobucket.com/albums/o314/_nur_/poster.jpg

::.... Konusu
Sevimli sakar hırsızlar Kuzey Irak’ta

Sevimli ve sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, yeni maceralarında Kuzey Irak'taki bir petrol tesisini ele geçirirler. Türkiye'ye giden petrol boru hattının kontrolünü ülkemize kazandırmak amacıyla başlayan bu masum eylem, bir anda bölge yerel güçleri, Türkiye ve Amerika arasında uluslararası bir krize ve büyük bir komediye yol açar...

Fida Film- Arzu Film ortak yapımı olan komedi filmi “Maskeli Beşler: Irak”ı Murat Aslan yazıp yönetti. Başrollerde Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener ve Atilla Sarıhan kamera karşısına geçti. Filmin kamera önü kadrosunda yer alan diğer oyuncular ise Erdal Tosun, Cezmi Baskın, Durul Bazan, Tatyana Tsikeviç, Ali Atıf Bir, Ceyhun Yılmaz, Hamit Haskabal, Charles Carrol ve Burak Öncü oldu.

-özgü_namal-
03-01-07, 11:38
http://i123.photobucket.com/albums/o314/_nur_/3444-maskeli-bb.jpg

matrushka
04-01-07, 17:41
Fragmanı izledim pek bi hoş olmuş film göründüğü kadarıyla :) 12 Ocak'ta izleyeceğim =)

paçiii_melos
08-01-07, 12:53
K.Irak’ta çiftetelli

"Maskeli Beşler"in devam filmi olan "Maskeli Beşler Irak", 11 Ocak’ta vizyona giriyor. Sa-kar hırsızların bu kez Kuzey Irak’taki bir petrol tesisini ele geçirdiği filmin çekimleri İstanbul-Kilyos’ta yapıldı.

Sette renkli anlar da yaşandı. Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz ve Melih Ekener’in rol aldığı filmde, senaryo gereği Maskeli Beşler çetesi Amerikan askerleriyle karşılıklı göbek bile attı.

hürriyet kelebek

cadii_sheker
09-01-07, 18:45
MASKELİ BEŞLER ŞİMDİDE IRAKTA
'Maskeli Beşler' adlı filmin devamı olan 'Maskeli Beşler Irak'ta'nın çekimleri tamamlandı. Yönetmenliğini Murat Aslan'ın yaptığı, başrolleri Şafak Sezer, Peker Açıkalın, Cengiz Küçükayvaz, Ali Atıf Bir ve Ceyhun Yılmaz'ın paylaştığı film için Kilyos'taki taşocaklarında dev bir plato kuruldu. İsminden dolayı Kurtlar Vadisi-Irak'ı anımsatan film için yönetmen Murat Aslan 'Biz kesinlikle Kurtlar Vadisi-Irak filmiyle dalga geçmiyoruz. Sadece Irak meselesini bizim gözümüzden anlattık' dedi. 2.5 milyon dolar bütçeli filmde, Filmde, beş kafadar Musul-Kerkük petrol boru hattının kapalı vanasını açmaya karar verir. Bu girişim, siyasi kriz çıkarır.

GAFFUR ALBAY OLURSA

Maskelİ Beşler-Irak filminde Peker Açıkalın, Albay Bahattin karakterini canlandırıyor. Avrupa Yakası'ndaki Gaffur karakteri ile son dönemde çok konuşulan isimlerden biri olan Açıkalın, 'Aksiyon sahneleri bol bir film oldu' dedi.

cadii_sheker
09-01-07, 18:49
Çekimleri tamamlanan 'Maskeli Beşler - Irak' filmi, 'Kurtlar Vadisi Irak' filmi yüzünden gerilen Türkiye-Amerika ilişkisini konu alıyor.Kurtlar Vadisi Irak filmiyle bir dönem gerilen Türkiye-Amerika ilişkileri 'Maskeli Beşler' filminin devamı olan 'Maskeli Beşler-Irak' filmiyle mizahi bir dille anlatılacak. Sevimli sakar hırsızlar çetesi Maskeli Beşler, Kuzey Irak'ta ele geçirdikleri petrol istasyonunda yaşayacakları aksiyonlu sahnelerle izleyenlerin karşısına çıkacak. Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Melih Ekener ve Cengiz Küçükayvaz'ın başrolü paylaştığı filmin tahmini bütçesi 2.5 milyon dolar.

'Avrupa Yakası' dizisinde 'Gaffur' karakterini oynayan Peker Açıkalın, filmde Albay Bahattin'i canlandırıyor. Açıkalın 'Petrol vanalarının kapanmasına sinirlenip Kerkük'e geliyoruz. İzleyenleri yine güldüreceğiz' diye konuştu. Ocak 2007'de vizyona girecek olan filmin yönetmeni Murat Aslan 'Biz kesinlikle Kurtlar Vadisi - Irak filmini ti'ye almıyoruz. O filmin yapımcıları benim arkadaşlarım. Biz sadece Irak meselesini Maskeli Beşler'in gözüyle anlatan bir film yapmak istedik' dedi. (Gecce.com)

tanrıverdi
10-01-07, 12:04
yarın çıkıo dimi film..perşembe die kafam karıştıda birass..eyer yarın çıkıosan derslerden sonra ilk işim filme gtcek olcak....aylardır bu filmi bekliorum bn...1.si zaten süperdi.buda emnmki dahada güsel olacak..ee en başta pker açıkalın var zaten muhteşem..tabi dier oyuncularda..ama keşke mehmet ali alaborannda zamnına fln uysaydıda oda yer alsaydı..üsüldüm onn olmadına..

jvc_esra
10-01-07, 13:03
yarın çıkıo dimi film..perşembe die kafam karıştıda birass..eyer yarın çıkıosan derslerden sonra ilk işim filme gtcek olcak....aylardır bu filmi bekliorum bn...1.si zaten süperdi.buda emnmki dahada güsel olacak..ee en başta pker açıkalın var zaten muhteşem..tabi dier oyuncularda..ama keşke mehmet ali alaborannda zamnına fln uysaydıda oda yer alsaydı..üsüldüm onn olmadına..

:):):) Evet mehmet ali alabora da olsaydı çok güzel olurdu....

cadii_sheker
12-01-07, 12:53
:):):) Evet mehmet ali alabora da olsaydı çok güzel olurdu....

evt ya ilknde vardı iknciisndede olsaydı keşke...

yabancı_damat
12-01-07, 16:17
ya daha dün gittim süperdi dramatik komedi süperdi
2 inci bölümde tam ağlıyordum ki ingilizce geçer mi bilmem tabi kalpten kalbe diyince gülmeye başladım süperdi kısaca devamını bekliyoruzzzz...

Güneş-07
12-01-07, 19:36
bugün gittim izlemeye çok güzelll ve komik gülmekten karnıma ağrılar girdi çok süper bişiii herkese tavsiye ederim mehmet ali alaborada olsaydı keşke ya.aa..

tanrıverdi
13-01-07, 00:04
bnde bugün gttm ve size tek diyceğimşey eyer gerçekten yaa bi filme giriimde cnmın sıkıntısı gtsin yada çok ağladım gülmeye ihtiyacım var yada ay çok mutluyus bunu süper komedi bi filmle daada uzatalım diosanız:img-hyste mutlaka gdn yanii..bn daa uzatmıyımda ..yani 1.si kadar komk hatta 2yarıda bn artkh dayanamadım kırıldım yanii:img-hyste şafak sezer ve cengiz küçükayvaz mükemmeldi yanii....
ayrıca baştan uyarı yapiim bnm gbi olanı çok duydum çünkü ilk başlar biras sıkıldım..açıkçası bn ilk başlarda off bu böölemi dewam etcek fln oldum ama ilerleyince bittim yanii..

misterio--señora--
13-01-07, 17:46
bende az önce geldim çok güzeldi:img-hyste açıkıçası m.ali bora'nın olmamısı birşey kaybettirmemiş şafak sezer'in oyunculuğu mükemmeldi tavsiye ederim gitmenizibyea

erten07
14-01-07, 15:30
Irak meselesini Gaffur çözer (!)

Hem Başbakanımız hem de Dışişleri Bakanımız söyledi. "Bizim için şu anda en önemli mesele Irak" dediler. İşte tam da o günlerde Maskeli Beşler: Irak filminin galasındaydım. Gaffur ve arkadaşları Kerkük'te ABD'nin kontrolünde bulunan bir petrol tesisini zaptedip, Türkiye'ye giden petrol boru hattının vanalarını sonuna kadar açtılar. Gaffur tanınmamak için pijamalarını çıkarmıştı. Bu tebdil-i kıyafeti nedeniyle onu Kuzey Irak'ta kimse tanımadı!.. Sonra da aynı boruların içinden Türkiye'ye geri döndüler. Hem Barzani'yi, hem Talabani'yi hem de Bush'un askerlerini madara ettiler!.. Salondan çıkarken hepimiz önemli bir memleket meselesinin halledilmesinden dolayı içimizde derin bir huzur ve mutluluk hissettik. (!) Polat'tan sonra Maskeli Beşler... Irak işi bitmiştir. Beyazperdede... Görüyorum ki, sinemacılar bizim Dışişleri'nden daha aktif bir dış politika yürütüyorlar. Önce Kurtlar Vadisi: Irak, ardından Çinliler Geliyor... Amerikan dondurma firmalarını tuş eden Dondurmam Gaymak... Şimdi de Maskeli Beşler. (Yahu bu filmin ismini her yazışta aklıma maske takmış sucuklar geliyor. Bence Beşler firması önemli bir reklam fırsatını kaçırdı) Yakında Amerikalılar Karadeniz'de filmi de vizyona girecek. ABD'liler Karadeniz'e düşen füzelerini geri almak isterken, Temel fıkralarının birer aktörü haline dönüşecekler. Yine önümüzdeki hafta vizyona girecek Emret Komutanım'ın da uluslararası gelişmelerden nasipleneceğini sanıyorum. Metal Fırtına romanının beyazperdeye aktarılacağı film ise son nokta olacak. Öyle görünüyor ki, Kuzey Irak sadece hükümetin değil, bizim sinemacılarımızın da en önemli meselesi!..

IRAKLI KERTENKELE
Gelelim filme: Mehmet Ali Alabora "diziden raporlu" olduğu için bu kez yok. O "hava değişiminde" olduğu için Maskeli Beşler bu kez "dört buçuk" kıvamında. Filmin açılış sahnesinde cip, Kuzey Irak'ta ilerlerken taşın üzerinde bir iguana görülüyor. Benim bildiğim bu hayvanat, Pasifik'teki Galapagos adaları civarında yaşar ya neyse... Sanırım o anda prodüksiyon görevlilerinin daldıkları pet shop'ta tek müsait hayvan oydu... E, film zaten komik. Bu detaylarla iyice gülünç oluyor. Maskeli Beşler: Irak, Türk Sinema Tarihi'nin en çabuk çekilip, en kısa sürede montajlanan filmlerinden biri. Bu nedenle fazla eleştirecek halim yok. Çekirdek çıtlar gibi izlenecek, eğlenceli bir film. Peker Açıkalın'ın Gaffur tiplemesiyle imajını cilalaması, ona rütbe kazandırmış. Gaffur filmde rol arkadaşlarından bir adım önde durmasına rağmen, öyküyü taşıyan isim Şafak Sezer. Dizilerde performans gösteremeyen Sezer'in, her filminde oyunculuk çıtasını biraz daha üste koyması ilginç. Sezer, kendine özgü bir stil geliştirdi. Perdede çok inandırıcı duruyor. Erdal Tosun da; iki yüzlü, çıkarcı Peşto Ağa tiplemesiyle küçük çaplı bir destan yazıyor. Maskeli Beşler: Irak'ın ustalıkla gizlenmiş ama iyi okunması gereken mesajları var. Peker'in boynundan sallanan cep telefonu, ayıp el işaretinin Beyaz Saray logosuyla birleştiği sahne gibi... Nihayetinde ABD'nin bölgedeki varlığı, üzerimizde ciddi bir kompleks yaratmış gibi. Sinemacılar bu duyarlılığı kullanıp, ürünlerini milliyetçi soslara bulayarak servis edince gişeyi sağlama alacaklarını düşünüyorlar. Filmden çıkanlar da geçici bir süre "Kerkük'e nasıl Türk bayrağı diktik ama" diye avunuyorlar...

Ay90
14-01-07, 15:33
Bence cok gülüceğim bir sinema filmi olucak zaten maskeli beşleri izlemiştim. Mehmet ali Alaboranın oynamasına üzüldüm ama şafak ve gaffur öne gecerler. Sinemaya gitmeye düşünüyorum.

-özgü_namal-
14-01-07, 18:25
cuma günü izlemeye gidicem çok komik olacagı kesin:):):)

purna
16-01-07, 17:33
ben sımdı geldım maskelı beslerden çoık komık bır fılm

kaya_maniaa
17-01-07, 18:00
Cuma günü İzmit te imza günü var gitmei düşünüorum güzel ekip...

merve_buse16
18-01-07, 17:43
gittim ben fileme süper komik tavsiye ederim

-özgü_namal-
19-01-07, 22:40
filme bugün gittim harika bir film tavsiye ederim:)

orlandocu
20-01-07, 15:35
ben izledim çok güzel film olmuş:img-wink:

hoe
20-01-07, 18:49
film güseldi ama 1. her filmde olduu gibi daha iiydi

hoe
20-01-07, 18:51
ama gitmenizi kesinlikle tavsiye ederim güsel bir film ;)

gamzeli&k
20-01-07, 20:05
bugün izledim filmi veeee gerçektenn çokk güzeldii:good: :good: :good:

özellikle cengiz küçükayvaz ve şafak sezere bayıldıımmmm...koparttılar gene gülmektenn:img-hyste :img-hyste :img-hyste

şiddetle tavsiye ediyorum mutlaka gidin ve izleyin arkadaşlar pişman olmassınızz:happy0064 :happy0064 :happy0064

kırık_kanat431
21-01-07, 13:01
beğenmedim!..

apple-core
21-01-07, 18:03
beğenmedim!..

sadece beğenmedim kelimesi benim düşüncelerimi dile getirmio maalesef:img-yes: berbat buldum filmi.belli bi konusu bile olmayan,çalıntı esprilerle sürüp giden şu ana kdr izlediim en sıkıcı filmdi...beğenenlere ve emeği geçenlere saygıszılık etmek istemem ama gerçekten de öle....:(

RIZA_BABA
22-01-07, 16:15
beğenmedim!..

yandım aliyede beğenmedim yorumu yapmıştın burayada öle yazmışın bence sen filmleri zilemedin öle boş muhabbet olsun diye yazı yazıyorsun

She7a
22-01-07, 18:02
komik ve guzel bir filmdi ırak'a gondermeler falan ama abartıldıgı kadar
degilmis ne yazık ki.ama netice de kotu de degildi sadece ben daha
iyi bekliyordum sanırım fazla umutlarla gittim.bu sene cok Turk filmine
gittigim icin mi acaba her seferinde daha iyisini bekliyoruz belki de.
dogdugumdan beri sanırım bu yıl ki kadar cok Turk filmi vizyonda ne
gordum ne de gittim Turk filmi kazansın gidelim.

26 ocak'da cılgın dersane geliyormus o da guzele benziyor. :)

Memo_İSOM
22-01-07, 20:22
dün izledim filmi.çok gönderme vardı.çok güldük.Bindik kıyameye gidiyoz alemete amanin....süperdi.ya.peşto herkesi topladı geldi ya orası çok komikti kamil.bombayı yanlış tarafa attı.çok güldük ya.

süslü
24-01-07, 08:04
Maskeli Beşler'in başarısı
http://www.galeriturk.net/getimg/5258.jpg (http://www.galeriturk.net)
Son dönemde vizyona giren Türk filmleri arasında "Maskeli Beşler Irak" filmi, 10 günde elde ettiği 625 bin kişilik gişesiyle dikkat çekiyor. Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Cengiz Küçükayvaz, Melih Ekener, Atilla Sarıhan, Erdal Tosun, Durul Bazan, Cezmi Baskın'ın rol aldığı film, sakar hırsızların Kuzey Irak maceralarını konu alıyor. Türk filmleri arasında "Son Osmanlı Yandım Ali" de iyi bir giriş yaptı.

Maskeli Beşler Irak: 171.813 (3 gün) 625.716 (10 gün)

hürriyet

cadii_sheker
25-01-07, 17:53
evt peşto da komikti yağcınn teki.film gerçektende komkti.film başlarken çalan müziğe bayıldm
başta kamilin tezcnla paraşütten inmesi ve bn ipi çekemedm allahtan yolda tezcnı gördüm demesine bayıldım.tezcanın vurulma sahnesi çok güzeldi(plastik mermi):img-hyste :img-hyste :img-hyste
vala daa çook komk yeri var başları sıkıcı dien arklara katılmıorum ama sıkıcı yerleri var birz saçmada olsa güzl bi film
özellikle final bölümü çook güzeldi o yaptkları harekt onlara yetr:happy0064 :happy0064 :happy0064

kelebek_01
26-01-07, 09:08
film süper ollmuş filmde mehmet ali alaboranın olmamasına üzüldüm ama bu kadro ile de film süper olmuş zaten filme cengiz küçükayvaz ve şafak sezer yeter
herkesin izlenmesini tavsiye ederim
filmin başından sonuna kadar güldüm:img-hyste :img-hyste :img-hyste :happy0064 :happy0064

fable
26-01-07, 16:32
süper bi film olmuş ya gerçekten çok komikti.
hani tezcan peşto ya yanına gelirsem gösteririm diyoda bomba atıyolar aşağı düşüp hepimiz kardeşiz türküsünü söylüyoya orası da çok komikti. zaten tezcanla kamil yanyana gelince çok komik oluyolar.
peşto da çok komik olmuş gerçekten adını bile güzel bulmuşlar.
ama bi şeyi farkettim bahattin artık kendine bi tansiyon aleti almış ve artık kendi ölçüyo tansiyonunu komik olmuş ya yakında yine yapsalar

Z_oMbbiE
27-01-07, 09:54
Ben dun gittim filme ama o kadar komik bulmadim. Yani bikac espri guzeldi diger esprilere gulemdim. Ama pismanda da degilim gittigim icin. Iyi gondermeler var. Safak sezerin vurulus ani gercekten superdi

süslü
29-01-07, 08:24
Gişe, anladın sen!

Gaffur tiplemesiyle kariyerinin en parlak dönemini yaşayan Peker Açıkalın, 'Maskeli Beşler Irak'ı da sırtladı. Film, 1 milyon sınırında

Birsen Altuntaş

Sinema sektöründeki, geçen yıl neredeyse her hafta bir ya da iki yerli filmin gösterime girmesiyle yaşanan hareketlilik bu yıl da sürüyor. 34 milyon 860 bin 844 biletin satıldığı, 243 milyar 118 milyon 392 bin 26 YTL hasılatın elde edildiği 2006'da, toplam seyircinin yüzde 51.06'sı vizyona giren yerli filmleri izlemeyi tercih etmişti.
Ancak 34 yerli filmin gösterime girdiği 2006'da "Kurtlar Vadisi Irak", "Hababam Sınıfı Üç Buçuk", "Hokkabaz" ve "Sınav" filmlerinin dışında 1 milyon seyirciye ulaşan film olmadı.

Yeni yılla birlikte vizyona giren filmler içinde 1 milyona yaklaşan tek film "Maskeli Beşler Irak" oldu. "Avrupa Yakası"nın Gaffur'u Peker Açıkalın, Şafak Sezer, Melih Ekener ve Cengiz Küçükayvaz'ın başrollerini paylaştığı film, 2. haftasında 5 milyon 281 bin 256 YTL hasılat yaptı. Filmin başarısında 'Gaffur'la öne çıkan Açıkalın'ın büyük payı olduğu tahmin ediliyor.

Hangi filmi kaç kişi izledi?

Maskeli Beşler Irak: 754 bin 462:good:
Son Osmanlı-Yandım Ali: 302 bin 980
Emret Komutanım Şah Mat: 75 bin 813
Beynelmilel: 336 bin 243
Eve Giden Yol 1914: 320 bin 14
Küçük Kıyamet: 366 bin 148

milliyet gazetesi.

brokensmile
29-01-07, 22:52
Açıkçasıı öle aşırıı güldüüüm sölenemez film boyunca ama gerçektende eğlenceliydii.. Sıkılmadan izledim. :)

HeRMioNeKaiBa
30-01-07, 12:14
film süper ama şafak sezerin aşkını itiraf ettigi sahne ye bayıldım sonra bide vuruluyor yazık ölecek zannettim bi an gitmeyenler mutlaka gitsin tavsiye ederim ....

cadii_sheker
30-01-07, 17:36
gerçekten gidilmesi gereken bi film bnde gitmeyenlere tavsiye ediorm gittiklerine pişman olmazlar çok komik bi film izlemeye değer

gs-tugba93
31-01-07, 10:50
filimi dün seretim harikaydi ya süper di izlemeyenlere tavsi ederim arkadaslar

simge_denizzz
02-02-07, 15:31
ben yarın gitmeyi düşünüyorum, eğlenceli bi filme benziyor söylediklerinize göre, umarım eğleniirm:img-wink:

senny
03-02-07, 20:36
filmi izledim güzeldi. izlemeyenlere de tavsiye ediyorum.özellikle şafak sezer ile cengiz küçükayvazın repliklerine çok güldüm.izlenmeye değer.

apple-core
04-02-07, 12:19
ala ala ya siz ciddimisiniz çok güsel derken.ben başka film mi izledim yoksa:img-hyste neyse tabii zewkler ve renkler tartışılmaz ben ztn sizi diil filmi eleştirmek için sölüorum.daha önce de dedğim gibi sinemada uyumamı sağlıyacak kdr kötü bir filmdi...

bir_demet_sevgi
04-02-07, 14:39
Ben dün gittim filme..Güzel bi film.Şafak sezer çok iyi bir oyunculuk sergilemiş.Fakat genel olarak baktığım pek de güzel diyemem.Yani komedi filmi olmasına rağmen ben fazla güldüğümü hatırlamıyorum.Çok daha güzel olabilirdi bence!..

bir_demet_sevgi
04-02-07, 14:41
evt peşto da komikti yağcınn teki.film gerçektende komkti.film başlarken çalan müziğe bayıldm
başta kamilin tezcnla paraşütten inmesi ve bn ipi çekemedm allahtan yolda tezcnı gördüm demesine bayıldım.tezcanın vurulma sahnesi çok güzeldi(plastik mermi):img-hyste :img-hyste :img-hyste
vala daa çook komk yeri var başları sıkıcı dien arklara katılmıorum ama sıkıcı yerleri var birz saçmada olsa güzl bi film
özellikle final bölümü çook güzeldi o yaptkları harekt onlara yetr:happy0064 :happy0064 :happy0064

Yaa o müziği nasıl bulabiliriz acaba??Ben de bayıldım o müziğe..:img-hyste :img-hyste

BjkGirl
04-02-07, 15:29
Ya ben dün aksam gittim...muhtesem bi filmdi bence ya....gül gül kirildim callaha cok komikti bence...birinci bölümünede bayilmistim ya..ama buda harikaydi...hem birazda hüzünde vardi...özeliklle zaranin sarkilarinin caldigi yerler muhtesemdi bence...ve bi komedi filminde ilk defa agladim vallaha...zaranin sad olup gülmedim sarkisina yani askini itiraf ettigi yerde agladim...ve safak sezere hayran kaldim resmen...bütün oyuncular cok basariliydi...ama özellikle safak sezerin payi cok büyük bu filmde...acayip komik bi adam ya...öyle hosuma gittiki...bi daha gitmeyi düsünüyorum vallaha...

CagkaNero
04-02-07, 21:01
bencede cok güzeldi film
dün gittim ve peker acikalina bayildim ya
cok komikti hepsi
helede safak sezerin gördügü rüya :) koptum gülmekten

ya savas ayin geldigi yerde duygusallastirlardiya
muhtesem bir filmdi
muhtesem

herkese tavsiye ederim birincisiyle hic bagsi yok resmen daha güzel daha eglenceli

en son sahnesi mayin sahnesi orasida komikti
görseler kesin patlardi bence :)

lazkizz
04-02-07, 23:02
Bu filme cuma gunu gittim, Ama pekte cok beyendim
denilemez cünkü, hep ayni yerde cekim yapildigi icin
fazla hosuma gitmedi acikcasi, Cok guldum evet ama
obur maskeli besleri tutmadi :)
Hele u 'NAH' YAZISi oldurdu beni guldurmekten haha

cadii_sheker
05-02-07, 19:22
www.maskelibeslerirak.com
bakmak isteyenlern dikkatine

gncyasmak
06-02-07, 15:18
sitesi de film kadar güssel bi bakmalisiniz bence arkadaslar...tsk cadi sheker...

*mine*
07-02-07, 12:19
Dün gittim filme ve cooook begendim .
Gercekten acayip komikti :img-hyste
Tezcan ve Kamil süperdiler =)
Gerci digerleride öylediler ...
Müziklerde harikaydi.
Tavsiye ederim gercekten izlemelisiniz :good:

Ms.Alabora
07-02-07, 13:55
Memet Ali Alabora olsaydı daha iyi olurdu.İzlemeye giderdim en azı..

cadii_sheker
07-02-07, 18:49
Memet Ali Alabora olsaydı daha iyi olurdu.İzlemeye giderdim en azı..

filmde yoktu ama filmde muratla telde konuştulr bi dahaki filmde kesn oynar yani

Enes Aktaş
09-02-07, 09:01
bu nedir ya filmi baştan sona komik yapmış yönetmen:img-hyste

tahsinasigiyim
09-02-07, 09:10
bu nedir ya filmi baştan sona komik yapmış yönetmen:img-hyste

çnkü adı üstnde komedi filmi cnmm ama gerçktn çok komiktii..hele filmin son sahnesi (?):img-hyste ordaa kopmuştm ben ztnn yaa:img-hyste

Boran&Sila
09-02-07, 10:16
ben daha gidemedim malesef ama insallah en yakin zamanda gidicem..maskeli besler hep komik zaten:img-hyste helede peker acikalin..o olmayinca filmin bi anlami kalmaz bence..en komikler o..bide bebe nuri..tam saf oda..:img-hyste

tahsinasigiyim
09-02-07, 12:06
ben daha gidemedim malesef ama insallah en yakin zamanda gidicem..maskeli besler hep komik zaten:img-hyste helede peker acikalin..o olmayinca filmin bi anlami kalmaz bence..en komikler o..bide bebe nuri..tam saf oda..:img-hyste

eft komikk:img-hyste ortaları bni azck sıkmştı ama genede çok sefdm o filmi:img-hyste he bu arada bebe nuri değil cnm bebe ruhi o safınn adıı:img-hyste :img-hyste Melih Ekener o saf rolünü çok güsel yapıo yaa..42 yaşında fln ama saf rolüyle bayaa bi küçük gelio gösümee..:img-hyste

cadii_sheker
09-02-07, 16:20

peker açıkalının çok komik tarafı yoktu en çok tezcanla kamil güldürüyo herşeyiyle bi bütün bu film süper

merve_buse16
09-02-07, 16:32
ay süoerdi bence peker açıklınasda güldüm süperdi!!!

Duygu~Aydin
10-02-07, 21:13
Süperdi tek kelimeyle:img-yes: .. gülmekten karnima agrilar girdi :)

Boran&Sila
11-02-07, 15:48
dün gittim ve cok beyendim cok komikti en cokta kamil ve tezcan komikti:img-hyste sonunu pek beyenmedim ama yinede film süperdi yani...maskeli besler intikam pesinde bence daha güzeldi ama buda komikti ve cok eglenceliydi:img-hyste

tahsinasigiyim
11-02-07, 19:20
aaaa bizz tüm arkadaşlarlaa en çok sonunu beendikk...o afişe çizilenn harekett süperdiii :img-heh: :img-heh: güseldi ya.. :):)

BAHARCIK
11-02-07, 19:22
carsamba izlemistim filmi ve gülmekten yikildim...:D TEZCAN VE KAMIL süperler yahu ..tavsiye ederim izlemeye deger:)

Rose
12-02-07, 14:03
Bende gittim ama sanirim aile arasinda evde DVDde izlemek daha eglenceli olurdu gibi geldi bana. Film genel anlamda komikti, benim gibi gülmeyi sevenler gidebilir :happy0064

BRAVE-DEFNE
24-02-07, 22:30
bence süperdi... özellikle şafak sezerin düştükten sonra söylediği 'hepimiiiiiiiiiiiiiiiiiiz kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz' kısmı süperdi

nafi2008
20-06-07, 18:04
bana kalirsa filmi safak sezer ve cengiz kucukayvaz goturdu insaaah 3 su cekilir
ama peker acikalin yerine m.ali.alabora gelirse daha mutlu olurum asil olurdu
kamil , tezcan , zeki , murat ve recep iste bu peker acikalinada gerek yok zaten filme bi katkisi yok

ismail_azeri
05-07-08, 20:31
Bence de Şafak Sezer ve Cengiz Küçükayvaz bu filmde süper oynadılar. Çok komik sahneler vardı.