Tüm Versiyonu Göster : Makina'dan öte Okan Bayülgen hakkında
Okan Bayülgen‘i milletçe anlayamıyoruz sanırım, hep ” burası benim sokağım ” cümlesiyle hatırlıyor insanlar ” ayy ne kadar ukala” diyerek tamamlıyor sözlerini.
Aslında herşey çok farklı, yıllardır hiç kaçırmadan bazen şehrin güzel cumartesi akşamlarından ödün vererek izlerim Okan’lı programları, bir kere rayting için bir şey yapmıyor, aslında yaptığı şey eğlence programı ama sabah saat 4-5 gibi canlı yayın yapan biri için eğlence programından çok daha ötesini yapıyor.
Okan Bayülgen‘e ön yargısız yaklaşmak lazım, saat sabah 5‘te ne mi yapıyor ? devlet televizyonlarının görevi olan sanat haberi vermek, fotoğrafçılık, dans .. vs gibi içerikleri popüler kişilerle birleştirip yeni yeni gelişen beyinlere çaktırmadan aşılıyor, hiç görevi olmadığı halde, hatırladığım bir olay var Ajdar kişisi hakkında tam cümleler olmasada şunları söylemişti medya arkasında,
” bu adam her programa çıkıyor, her yerde bu kişi ile dalga geçiliyor, benim show programım için de iyi bir malzeme ama ben çıkartmıyorum bu artık Türk halkına saygısızlık, yoksa ben bunu çıkarsam kim bana ne diyecek ”
işte bu tarz ara ara verdiği mesajları anlamak lazım, içinde bulunduğu camiaya-yaptığı işe saygısını görmek, ilginç ironilerini sezinlemek lazım.
Magazin basının da etkisi var bu Okan’ı kötü adam yapma kampanyasında neden mi ? Çünkü gene doğru bir şey söylüyor ” ben bir parkta gecenin bir vakti bir erkekle öpüşüyorsam haberdir, ama ben bir bayanla bir bardan çıkıyorsam bu bir haber değildir, herkes çıkıyor ” hani bir zamanlar bu akşam ölürüm beni kimse tutamazla ün yapan bir arkadaşımız vardı, Okan Bayülgen programında onun karavanda yaşamaya başladığı haberinin arkasının yapıyor, ve şöyle diyor ” sanatçı zaten böyle bir şey farklı olan, hafif deli olan sanatçıdır, gezen gezdiği yerlerden bir şeyler alan ”
Sanat sanat içindir, televizyon eğlenmek için, televizyon aracılığı ile eğlenirken kısmen sanat yapılır, popüler insalar arasına gerçek sanatçılar serpiştirilerek gerçek bir sanat eseri icra edilir,ve hatta yayınlanır temalı bir programlardır aslında Okan Bayülgen’inkiler.
Cnn Türk ekranlarında da bir programı vardı Saba Tümer‘le birlikte belki onu biraz daha anladık, sanatçı kelimesinin içini doldurmaya çalışan bir okan bayülgen var aslında orada yani kendini oraya koymak adına değil gerçek sanatçıları bize göstermek adına. Bunu aslında kişisel olarak kendi görevi olmadığı halde, hiç bizlere belli etmeden yapıyor, gülerken düşünmeyi milletçe öğrendiğimiz anda zaten okan bayülgenden bir şeyler kapmış olacağız, ya da olmalıyız.
Umarım değeri öldükten sonra anlaşılan insanlar serisinden olmaz Okan Bayülgen, ama türk gençliğine düşünce yapısı adına çok büyük yenilikler katmıştır, kişisel olarak hayata bakış açımda Okan Bayülgen’den çok büyük etkiler aldım, almaya da devam ediyorum.
kaynak: http://www.televizyonelestirmeni.com/okan-bayulgen-zaga
okan bayülgen çok iyi anlatılmış, birazda programında çok kendisini anlatmak lazım insanlara ama bize anlatıldığı gibi değil.
95'den beri izlerim kendisini ilk olarak 95-96 sezonunda gece kusu
ile baslamıstı o zamanlar cok cok daha farklıydı canlı yayında sigara
icmeler falan.bence kendisini anlatmasına hic gerek yok.benim ciddi
anlamda cok sevdigim biri.medya arkalarında bile insanlara ders veriyor
aslında.ozel hayata karsı kameralara karsı verdigi tepki de haklı.kimsenin
ozel hayatı bizi ilgilendirmez onun da.en onemlisi programa 2 yıldır Hakkı
Devrim'in cıkması en onemli sey.Turkcemiz adına cok iyi oldu Bulent Ersoy
gibilerin Turkce'yi nasıl katlettigini goruyoruz en azından artık.Okan Bayulgen
ilk once cok iyi bir tiyatrocu oynadıgı sinemalar'da da hep basarılı onu
sevmeyenler elbette var.ozellikle NTV'de Herkes Bunu Konusuyor programını
yaparak sırf komedi degil ciddi seyler yapıp insanlara bilgiler akatarabildigini
kanıtladı.
yazıda da denildigi gibi umarım degeri öldügü zaman anlasılmaz.
seni seviyoruz Okan Bayülgen en azından ben seviyorum hep böyle ol. ;)
nymphadora 31-01-07, 17:53 Valla Okan Bayülgen bnm en sevdiğim komedyenlerden biri...makine'de de işini iyi yapıyor bence...:happy0064
tanrıverdi 01-02-07, 14:02 bncede işinde çok başarılı..ve onu özel yaşamı fln dolayısıyla basın çok ezmek itedi ama hiç bi zamn başaramadı başaramıycakta...belki bi çk insan onu işte telle bağlann izliyicilerle kafa buluo fln dierek sevmio ama acaba o insanlar o programa neler katılıo acaba fakındalarmı...yaniadam napsın ayrıca işi eğlnce yani programda belki en güçlü uykuyu açma silahlarından biride talle bağlann insanlar çünkü uyku modunda arıolarr okan dalaşıo onlarla bizler ve stüdyodakilerde eğlenio...
en cok takdir ettigim ozelligi ozel hayatına basını yaklastırmaması.
basın'ın itelemesi de bundan digerleri gibi konusmuyor kız arkadasınla
kameraya falan.bence de en dogrusunu yapıyor zaten.
ayrıca onun telefondakilere su an yaptıkları hic birsey.bunu dusunenler
iyi ki gece kusu'nu izlememis orada bu olanların bin beteri vardı acıkcası.:happy0064
bncede işinde çok başarılı..ve onu özel yaşamı fln dolayısıyla basın çok ezmek itedi ama hiç bi zamn başaramadı başaramıycakta...belki bi çk insan onu işte telle bağlann izliyicilerle kafa buluo fln dierek sevmio ama acaba o insanlar o programa neler katılıo acaba fakındalarmı...yaniadam napsın ayrıca işi eğlnce yani programda belki en güçlü uykuyu açma silahlarından biride talle bağlann insanlar çünkü uyku modunda arıolarr okan dalaşıo onlarla bizler ve stüdyodakilerde eğlenio...
Okan Bayülgen‘i milletçe anlayamıyoruz sanırım, hep ” burası benim sokağım ” cümlesiyle hatırlıyor insanlar ” ayy ne kadar ukala” diyerek tamamlıyor sözlerini.
Aslında herşey çok farklı, yıllardır hiç kaçırmadan bazen şehrin güzel cumartesi akşamlarından ödün vererek izlerim Okan’lı programları, bir kere rayting için bir şey yapmıyor, aslında yaptığı şey eğlence programı ama sabah saat 4-5 gibi canlı yayın yapan biri için eğlence programından çok daha ötesini yapıyor.
Okan Bayülgen‘e ön yargısız yaklaşmak lazım, saat sabah 5‘te ne mi yapıyor ? devlet televizyonlarının görevi olan sanat haberi vermek, fotoğrafçılık, dans .. vs gibi içerikleri popüler kişilerle birleştirip yeni yeni gelişen beyinlere çaktırmadan aşılıyor, hiç görevi olmadığı halde, hatırladığım bir olay var Ajdar kişisi hakkında tam cümleler olmasada şunları söylemişti medya arkasında,
” bu adam her programa çıkıyor, her yerde bu kişi ile dalga geçiliyor, benim show programım için de iyi bir malzeme ama ben çıkartmıyorum bu artık Türk halkına saygısızlık, yoksa ben bunu çıkarsam kim bana ne diyecek ”
işte bu tarz ara ara verdiği mesajları anlamak lazım, içinde bulunduğu camiaya-yaptığı işe saygısını görmek, ilginç ironilerini sezinlemek lazım.
Magazin basının da etkisi var bu Okan’ı kötü adam yapma kampanyasında neden mi ? Çünkü gene doğru bir şey söylüyor ” ben bir parkta gecenin bir vakti bir erkekle öpüşüyorsam haberdir, ama ben bir bayanla bir bardan çıkıyorsam bu bir haber değildir, herkes çıkıyor ” hani bir zamanlar bu akşam ölürüm beni kimse tutamazla ün yapan bir arkadaşımız vardı, Okan Bayülgen programında onun karavanda yaşamaya başladığı haberinin arkasının yapıyor, ve şöyle diyor ” sanatçı zaten böyle bir şey farklı olan, hafif deli olan sanatçıdır, gezen gezdiği yerlerden bir şeyler alan ”
Sanat sanat içindir, televizyon eğlenmek için, televizyon aracılığı ile eğlenirken kısmen sanat yapılır, popüler insalar arasına gerçek sanatçılar serpiştirilerek gerçek bir sanat eseri icra edilir,ve hatta yayınlanır temalı bir programlardır aslında Okan Bayülgen’inkiler.
Cnn Türk ekranlarında da bir programı vardı Saba Tümer‘le birlikte belki onu biraz daha anladık, sanatçı kelimesinin içini doldurmaya çalışan bir okan bayülgen var aslında orada yani kendini oraya koymak adına değil gerçek sanatçıları bize göstermek adına. Bunu aslında kişisel olarak kendi görevi olmadığı halde, hiç bizlere belli etmeden yapıyor, gülerken düşünmeyi milletçe öğrendiğimiz anda zaten okan bayülgenden bir şeyler kapmış olacağız, ya da olmalıyız.
Umarım değeri öldükten sonra anlaşılan insanlar serisinden olmaz Okan Bayülgen, ama türk gençliğine düşünce yapısı adına çok büyük yenilikler katmıştır, kişisel olarak hayata bakış açımda Okan Bayülgen’den çok büyük etkiler aldım, almaya da devam ediyorum.
kaynak: http://www.televizyonelestirmeni.com/okan-bayulgen-zaga
okan bayülgen çok iyi anlatılmış, birazda programında çok kendisini anlatmak lazım insanlara ama bize anlatıldığı gibi değil.
altına imza atmak istiorum yüksek müsadenizle:):) okan bayülgeni anlamayanlara çok yazıkkkkkk
Okan Bayülgen'in de oynadığı "Romantik" adlı film 2 Mart 2007 de sinemalda :happy0064 :happy0064
Okan Bayülgen'i seslendirmen olarak çok başarılı buluyorum. Filmlerde ve reklamlarda gerçekleştirdiği (özellikle Domestos reklamı) seslendirmeler çok güzel. Yaptığı programlar da zaman içinde çok daha kaliteli oldu bence. Ama bence yine de telefonla programa bağlananların sesi ile dalga geçmesi hiç hoş değil. Telefonla bağlantı gerçekleştiği zaman başka kanalı açıyorum açıkçası. Her ne sebepten olursa olsun insanların fiziksel özellikleri güldürü malzemesi yapılmamalı.
handan çapan 28-02-07, 00:22 bazen ekranlarda ukala tawırlı insanlar görüoruz ya(ki ben bunlara sanatçı sıfatını yakıştıramiorum kendileri her n kadar öyleim die gezse d)işte okanın prg.katıldığını görünce itiraf etmeliyim ki accaip mrkla izliorum şimdi okan bunu nası dumr edr acaba die ki herkes d nasibini alio allahın adı war :fighting2 onun prg katılanlarda bi süt dökmüş kedi profili yokmu sizce d:img-hyste :img-hyste
arkadaşlar cuma günü Okan ın doğum günü:happy0064 43 doluyor 44 e giriyor saçındaki beyazlar,yüzündeki kırışıklıklar artıyor :) :img-wink:
Cumartesi gunu bununla ilgili seyler yapsalar keske malum o Hakkı Bey'e yapmıstı.:img-hyste
arkadaşlar cuma günü Okan ın doğum günü:happy0064 43 doluyor 44 e giriyor saçındaki beyazlar,yüzündeki kırışıklıklar artıyor :) :img-wink:
Cumartesi gunu bununla ilgili seyler yapsalar keske malum o Hakkı Bey'e yapmıstı.:img-hyste
bence gürgen,rüya,özgür yani tiyatro grubu ellerinde pastayla süyüdyoya dalcaklar ya da buna benzer birşeyler olacak ve bence olmalı da çok eğlenceli olur :happy0064 :img-hyste :good:
insallah insallah sabırsızlıkla yarını bekliyorum bu arada imzan harika olmus.:happy0064
avrupa.yakasi 09-04-07, 01:14 Millet bir iki konukla ilgilenemezken Okan birsuru konukla ilgileniyor
ayrica okan'a bencede on yargili davranmamak lazim ve onu çok iyi
anliyorum deli delinin derdinden anlar :img-hyste
batuhan_gumus 29-05-07, 14:49 VALLA ACIKCASI BEN OKAN BAYÜLGNI HIC SEVMIYORUM CUNKU INSANLARI RENJIDE EDIYORR BENCE BEYAZ ONUN YANINDA DA SEMPATIK MISAL BNE BEYAZ SHOWU HE HAFTA IZLERIM AMA MAKINAYI IZLEMIYORUM CUNKU SAYIN OKAN BAYÜLGEN INSANLARI AGSALIYOR ÜZGÜNÜMM
NOT:OKAN KENDI DÜZELTbye
tanrıverdi 30-05-07, 17:33 hayatımda hep onun başarılarıyla keşke onun bayan versiyonu olsaydım dediim insan...mükemmel biri bence...tabi seveni vars evmeyeni o ayrı...
VALLA ACIKCASI BEN OKAN BAYÜLGNI HIC SEVMIYORUM CUNKU INSANLARI RENJIDE EDIYORR BENCE BEYAZ ONUN YANINDA DA SEMPATIK MISAL BNE BEYAZ SHOWU HE HAFTA IZLERIM AMA MAKINAYI IZLEMIYORUM CUNKU SAYIN OKAN BAYÜLGEN INSANLARI AGSALIYOR ÜZGÜNÜMM
NOT:OKAN KENDI DÜZELTbye
iii de adam seyirclerle dalga geçnce daha gzl oluo bnce yani böle sade sade onuşnca nolck ki bnce kndisini düzeltmesine grk yok sprrr
*KeReMcEmCi* 30-05-07, 22:40 walla ben bayiliyorum bu adama :D
makinayi izlerken cok keyif aliyorum :D
arayanlarin suratina tel kapatiyor ve gicik biri diye babam izlemez ama walla okanin ben bu halini seviyorum..
ne güzel kasinanlari kasiyor iste.. ;)
ya bende bayiliyorum Okana
sirf onu izleyebilmek icin arkadaslarimi
ektigim olmustur
Sesine hayranim o konussun
konu ne olursa olsun ben dinlerim
saatlerce günlerce
Ayrica cok karizmatik buluyorum kendisini
Telefondakileri azarlama konusunda
sunu yazabilirim: Bence oraya baglanan
herkes basina gelecekleri tahmin ediyor
ve öyle ariyor, telefonda dsalga gecilecegini
bile bile ariyor
Okan seni coook seviyorummm
gecenin_rengi 19-06-07, 00:46 okan çok iyi program yapıo..hiç konuk olmasada farketmez ben yinede izlerim :) cumartesi geceleri arkadaslarımın hemen hemen hepsine msj atıom kanaldyi açın die MAKİNA başladığı gbi...sayemde bisürü arkadasım izlemeye basladı aslında biraz zorla başladık ama onlarda izleyince okanın çok iyi program yaptığını ve çok komk skeçler olduğunu görünce bırakamadılar makinaya 2 yıl ara verilcek ya ondan sonra bende ararım programı diom ama insan birazda cekinio okan herkeze bağrıo :D olsun herkezde onu öle sevio..sevilmese bu kdar izleyici ve arayan olmazdı:img-in_lo :img-in_lo OKAN'I ÇOOOK SEWİYORM:img-in_lo
Keşke makina programına çıkarken konukları hakkında dah çok bilgi edinse, geceleri dışarı çıkmaktan çağırdığı yazarların değil kitaplarını kitap özetlerini bile okumuyor. Bir de konukları arasında saygıdeğer olanlar ve olmayanlar ayırımı yapıp, örneğin son programda Çağla Şikel'in son derece soğuk bulduğum beyaz don esprisiyle!!! taciz edilmesi var ki hiç hoş değil. Yine de benzeri olmadığından çoğu zaman zevkle izliyorum. Bence komik değil düşündürücü bir adam. Güleyim diye izlemiyorum ben makinayı.
Okan Bayülgenin insanları aşağıladığı söyleniyo ama aslında o içinden geçeni söylüyo bence.yani dobra insan sanırım.Sözünü hiç kimseden esirgemiyo.Beyaz tv önünde Okandan daha iyi gib görünüyo ama gerçekte onun da nasıl biri olduğunu bilemeyiz:icon_whis
garyoldman 21-07-07, 14:48 arkadaşlar cuma günü Okan ın doğum günü:happy0064 43 doluyor 44 e giriyor saçındaki beyazlar,yüzündeki kırışıklıklar artıyor :) :img-wink:
HANGİ CUMA BU ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA MI TAM Bİ TARİH YAZARMISIN ACABA RİCA ETSEM?:happy0064
garyoldman 21-07-07, 14:54 arkadaşlar bana çok acil okan bayulgene direkt ulaşabileceğimiz bir adres bir telefon bilen varsa nolluurr insanlık namına yollasın özel mesajla lütffffffffffeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn:img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: :img-help: mektup yollamak istediğimizde gidebilecek güvenli bir adres de bilen varsa.bi de niye makinaya giriş engellenmiş bilen varmı
zeynepppppp 22-07-07, 11:14 ben makinayı yeni izlemeye başladım yaklaşık 1 ay falan oldu okanı çok seviyorum ya şimdide diyorum keşke annem beni daha önce doğursaydı bu yaş farkı dağhan ile benimkinden bile daha fazla of ya çok tatlı çok yakışıklı çok sempatik (bence)
ayrıca açık sözlü, yanlız çok çapkın,kadınlarla çok ilgileniyo bazen çok sinirli oluyo, telle arayan kişilere çok sert çıkışıyor bazen
şimdilik bunlar aklıma geliyor
bücür ama hatun onda
çok yakışıklı karizmatik yaaaaaa
zeynepppppp 29-07-07, 10:00 dünkü bölümde de okan süperdi çok komik birisi gerçekten ve onun programını izlerken çok zevk alıyorum neden kaldırılıyor ya neden 1 yıl kimseye gözükmek istemiyosun ne gereyi warki programın başında söyledin ama boşwer bunları ya boşwer zaten dün erken bitirdin programı:icon_sorr
dunkı program çok guzeldi izletti kendini bazen sıkıyo ama dunku program guzeldi ya sımdı makına dewam etcek ama okan olmıyacak dımı bn böyle anladım doru anlamışmıyım
|
|