Tüm Versiyonu Göster : Dexter (e2)
http://img206.imageshack.us/img206/8386/dextercastyq8.jpg
Adli tıp görevlisi Dexter Morgan'ın bir uzmanlık alanı daha var: Planlı ve kararlı bir şekilde katillerin izini sürüp onları öldürmek.
Dexter Morgan,Miami Polis Teşkilatı'nda adli tıp görevlisi.Uzmanlık alanı,etrafa saçılmış kanı analiz etmek.Ancak bu kendi halinde adli tıp uzmanının, çevresindekilerce hiç bilinmeyen, karanlık bir hayatı daha var: Aslında kana susamış bir katil o.
Üç yaşında öksüz ve yetim kalan Dexter, bir polis tarafından evlat edinilmiş. Yeni babası, Dexter'ın karakterindeki karanlık tarafı çok geçmeden fark etmiş ve onun önü alınamayan şiddet arzusunu, insan öldürenleri öldürmeye kanalize etmesini sağlamış. Bunun sonucunda Dexter hem seri cinayet ileyenleri hem de kanundan yakasını kurtaran diğer katilleri kendine hedef olarak seçmeye başlamış. Planlı ve kararlı bir şekilde katillerin izini sürüp onları öldüren biri,bir nev', ''katil seri katili'' haline gelmiş.
Dexter Morgan içindeki müthiş öldürme arzusuna karşın,günlük hayatta insanlarda hayli sakin,iyi huylu ve kendi halinde bir adam izlenimi bırakıyor. Sempatik görünümü sayesinde,kimse onun böyle bir ''karanlık tarafı'' olabileceğinden şüphelenmiyor: Sevgilisi Rita da,kız kardeşi Debra da,patronu da... Sadece mesai arkadaşı Doakes,onda bir tuhaflık olabileceği hissine kapılıyor.
Yazar Jeff Lindsay,bu son derece farklı ''polisiye'' karakterin yaratıcısı. Dexter,ilk olarak onun Darkly Dreaming Dexter romanında görünmüş. Sonra ise Lindsay bu karaktee Dearly Devoted Dexter romanında yer vermiş.
Amerika'da bu sezon gösterilmeye başlanan ve kısa sürede gözde diziler arasına giren Dexter'ın başrolünde tanıdık bir isim var: Six Feet Under'da ailenin ortanca çocuğu David'i oynayan Michael C. Hall.Dexter rolündeki performansıyla büyük beğeni toplayan Hall, Altın Küre'de Drama dalında bir Tv dizisinde En İyi Erkek oyuncu ödülüne aday gösterildeki. Dizideki dğer tanıdık simaysa Dexter'ın sevgilisi rolünde, Joss Whedon'ın Buffy the Vampire Slayer ve Angel dizilerinde Darla'yı oynayan Julie Benz.
Kaynak: e2 Özel Eki
http://img145.imageshack.us/img145/3710/imagesqc6.jpg
Michael C. Hall .... Dexter Morgan
http://img145.imageshack.us/img145/193/2gv0.jpg
Julie Benz .... Rita Bennett
http://img152.imageshack.us/img152/8464/3bf9.jpg
Jennifer Carpenter .... Debra Morgan
Erik King .... Sergeant Doakes
http://img152.imageshack.us/img152/831/laurenra2.jpg
Lauren Vélez .... Lt. Maria Laguerta
http://img443.imageshack.us/img443/2277/davidal8.jpg
David Zayas .... Angel Batista
http://img443.imageshack.us/img443/6313/jamesjp0.jpg
James Remar .... Harry Morgan
C.S. Lee .... Vince Masuka
Christina Robinson .... Astor
Daniel Goldman .... Cody
Geoffrey Pierson .... Captain Tom Astor
Devon Graye .... Teenage Dexter
Christian Camargo .... Rudy
Mark Pellegrino .... Paul
Dominic Janes
Netten indiriyorum bu diziyi ve gerçekten çok merak ediyorum. Hikayesi oldukça hoşuma gitti.
Anlatım için teşekkürler.
Açıklama için teşekkürler...:good:
Gerçekten farklı bir senaryo...İyi polis kavramını sorgulatan cinsten olacak Dexter galiba.e2 15 Ocak'ta yayına başlıyor,izlerim artık.:happy0064
İlk bölümünü seyretme fırsatını buldum.
Gündüzleri adli tıp görevlisi, geceleri seri katil. Aşırı derecede kan seviyor. Hatta öldürdüğü insanların kanını koleksiyon yapıyor. Bazı sahneleri kanlı canlı.
Üvey kız kardeşini de sevdim eğlenceli bir tip.
Tam bana göre bir diziymiş.
Arkadaşlar e2 15 ocakta resmen yayına giriyor. O hafta diziler başlayacak. e2 nin resmi web sitesi hala yapım aşamasında ama yakın bir zaman içinde siteden yayın akışına ve dizilerle ilgili bilgilere ulaşabiliriz diye düşünüyorum.
www.e2.gen.tr
Bu arada küçük bir uyarı yapmak istiyorum. Spoiler içerikli bilgi verileceği zaman uyaralım ve yazıyı beyazla yazalım. Böylece istemeyen okumamış olur. Ayrıca spoiler içerikli resimleri lütfen link olarak ekleyelim.
İlk beş bölümü devirdim arkadaşlar ve gerçekten çok hoşuma gitti. Farklı bir konusu var. "Katil ama iyi insan" teması işlenmiş:)
Spoiler içeriyor!! Adamımız bir rakibi var(yani o da seri katil). sürekli dexter da hayranlık uyandırıyor.Belli ki ilerleyen bölümlerde kapışacaklar. Enteresan olan rakibi Dexter'ın katil olduğunu biliyor ve ona sürekli ölü bedenlerden mesaj yolluyor. Tabi dexter bu mesajları alıyor
Arkadaşlar bu dizi e2 de ne zmn gösterilmeye başlıcak bi bilgisi olan var mı acaba?
15 ocak ta e2 yayına başladığında çok sevinmiştim ancak dexter ı vermeye başlamadılar.(test yayınında her pzrtesi verecekleri gösteriliyordu)
Dizi pazartesi saat 10da ya da 11de yayınlanacak ama şubat ayında galiba. Ne e2.gen.tr de ne de Cnbc-e derginin e2 özel ekinde tam tarih yok. :icon_sorr
Dizi 26 Şubat saat 22.00 da e2 de başlayacak.
ewt arkadaşlar, Dexter 26 Şubat'tan itibaren her P.tesi saat 22:00'de e2'de yayınlanmaya başlıyor :) Test yayınına başladığımız günden itibaren tanıtımlarını girdiğim bu diziyi, ben de çok merak ediyorum açıkçası :)
çok farklı ve güzel bir diziye zaten benziyordu,tanıtımlarında gördüğüm kadarıyla.dün akşam ilk bölümünü izledikten sonra,düşüncelerim değişmedi.tamda beklediğim gibi bir dizi.gerçekten farklı ve orjinal.özellikle daha ilk bölümden neden böyle bir şey yaptığını yani hem polis hemde seri katil olduğunu öğrendiğime açıkçası daha çok sevindim.buarada dexter ,hayranlık duyulucak kadar zeki bir adam karaker olarak.oyuncu da bunu gerçekten iyi yansıtmış.ben beğendim:img-grin2
Dizinin ilk bölümünü dün akşam verdiler çok beğendim tam bana göre bir dizi :img-wink:
İlk bölümünü seyrettim ve kesinlikle hayram kaldım:happy0064
Michael C. HALL kesinlikle Dexter ı oynamak için yaratılmış.Performansı müthişti (cesetleri incelerkenki monologlarda özellikle)Bu arada Julia BENZ in oynadığı Rita karakteri de çok sempatikti:img-in_lo Tabii bi de Dexterın kız kardeşi Deb war onu da es geçmemek lazım
Kesinlikle seyredilmesi gereken bi dizi.Herkese tavsiye ederim:happy0064
E2 nin en merakla beklediğim dizisi idi. Beklediğime de değdi. :good:
Dexter hakkında daha ilk bölümden bir çok şey öğrendik. Acaba hatırlamadığı geçmişini öğrenebilecek miyiz. Öğrenirsek de ne zaman. Açıkçası spoiler öğrenmemeye çalışıyorum bu dizi ile ilgili.Dexter in cinselliği mahrem bulması ama kadınlara karşı olduğu kadar erkeklere karşı da duyarlı olduğunu söylemesi ilginçti. Sonra çocuklara karşı gösterdiği duyarlılık da güzeldi. Üstünün flört etme çabası karşısındaki tavırları.:img-hyste İnsanlara karşı rol yaparken gerçek düşüncelerini iç ses ile bizim bilmemiz hoşuma gitti. Zaten dizilerin veya filmlerin kitaplara karşı en zayıf olduğu konudur karakterin düşüncelerini mimiklerden veya sözlerinden anlamaya çalışmak. Sonuçta herkesin bir de iç sesi var. Ve dexter ın iç sesini duymak beni karaktere yakınlaştırdı.:img-yes:
E2 nin en merakla beklediğim dizisi idi. Beklediğime de değdi. :good:
Dexter hakkında daha ilk bölümden bir çok şey öğrendik. Acaba hatırlamadığı geçmişini öğrenebilecek miyiz. Öğrenirsek de ne zaman. Açıkçası spoiler öğrenmemeye çalışıyorum bu dizi ile ilgili.Dexter in cinselliği mahrem bulması ama kadınlara karşı olduğu kadar erkeklere karşı da duyarlı olduğunu söylemesi ilginçti. Sonra çocuklara karşı gösterdiği duyarlılık da güzeldi. Üstünün flört etme çabası karşısındaki tavırları.:img-hyste İnsanlara karşı rol yaparken gerçek düşüncelerini iç ses ile bizim bilmemiz hoşuma gitti. Zaten dizilerin veya filmlerin kitaplara karşı en zayıf olduğu konudur karakterin düşüncelerini mimiklerden veya sözlerinden anlamaya çalışmak. Sonuçta herkesin bir de iç sesi var. Ve dexter ın iç sesini duymak beni karaktere yakınlaştırdı.:img-yes:
evet.dizide iç ses kullanılmasına bende bayıldım.buakşam 2.bölümü var.bakalım nolcak:img-yes:
Ben bu akşam izleyemedim 2.bölümü ama çok şükür e2 bol bol tekrar yapıyor... :happy0064
İlk bölüm bence de çok iyiydi,sıradan FBIlı CIAli cinayet dizilerinden kesinlikle daha ilginç Dexter.Bu kadar cinayet dizisi arasında farkını belli ettiğini düşünüyorum.Gerek "iç ses" ile,gerek ise baş kahramanın bir katil olmasıyla ve kimi sıradan insan içgüdülerine sahip olmamasıyla...Devamı da iyi olur inşallah...:icon_whis
2.bölüm tekrarı kanalın sitesinde verilen yayın akışına göre Salı akşamı 23.00'te,ilgilenenlere duyurulur... :img-wink:
Dünkü bölümü benimle izleyen aile üyelerim yavaş yavaş odayı terk etti. Herkesin midesi kaldırmıyor elbette.:icon_whis O mafya babası karşısında kontrolünü kaybedeceğinden korktum ama neyse ki olmadı. Planladığı kişi ile devam etti. Sevgilisinin söylediği her şeye peki tamam demesine çok gülüyorum. :img-hyste
çok güzeldi dün akşamki bölüm.bende bazı yerlerini izleyemedim,tekararını izliycem.ama dexter ın kızkardeşi ,deb di sanırım ismi,daha doğrusu kısaltılmışı.sanki biraz fazla dexter ın zeekasını kullanıyor.cinayet masasına geçiş yaptı ama,pek başarılı olacağa benzemiyor.şu şef zenci kadının dexter a asılmasına ve bakışlarına çok gülüyorum bende.:img-hyste
şu şef zenci kadının dexter a asılmasına ve bakışlarına çok gülüyorum bende.:img-hyste
bir de diyor ya kadın beni çekici buluyor ben de kendimi tüyler ürpertici sanırdım:img-hyste
Dexter'ın birinci sezonunu izledim ve tek kelimeyle harika bir dizi.
Birinci Sezon Bölümleri
1 Pilot
2 Crocodile
3 Popping Cherry
4 Let's Give the Boy a Hand
5 Love American Style
6 Return to Sender
7 Circle of Friends
8 Shrink Wrap
9 Father Knows Best
10 Seeing Red
11 Truth Be Told
12 Born Free
spoiller : Arkadaşlar 8.Bölümünde ice truck killer ın kimliği ortaya çıkıyor.Heyecan başlıyor:)
Sanırım artık karakterler hakkında iyi kötü bir fikrim olduğundan dünkü bölümü daha bir keyif alarak izledim. Dexter in geçmişi ile ilgili flashbackler her bölüm olacaksa sevinirim. Dün ilk kurbanı ile itişmesi bölümün en komik kısımlarından biri idi. O saçlarla çok komikti. :img-hyste
Takip ettiği çocuğa benziyordu biraz da. Babası kız kardeşine sırtını daya demiş. Dexter hiç bunu düşündü mü acaba. Dexter meşhur katilin bulunmasını neden istemiyor ? Ne yapmayı planlıyor onunla? Ona heyecan veren bir durum bu ama nereye kadar.Bölüm sonunda pinokyo dan bahsederken kendini kast ediyordu sanırım. Yalnız ve diğerleri gibi olmak istiyor anlamı mı çıkmalı bundan. Bu katil tanıdığımız biri çıkabilir mi diye düşünüyorum. Ama laboratuar faresi olabilir demişti polislerden biri. Aklıma böyle biri gelmiyor. Siyah polisin de neden bu kadar göz önünde olduğunu anlamadım. Ne çıkabilir ondan. İlk bölümde dexter dan hiç hoşlanmadığını gördük. Şimdi kendi hikayesini görüyoruz. Onun sonu ne olacak acaba? Ya da dexter ile bağlantısı olacak mı? Bölümler ilerledikçe soru işaretleri çoğalıyor.:icon_sorr
çok güzel bir bölüm daha izledim.dexter ın geçmişini öğrendikçe şuanda yaşadıkları garip bir hal alıyor.babası sırtını kardeşine yasla dedi de,yaptıklarını kardeşine nasıl açıklasın.mümkün değil.ayırıca çocukluk saçları çok komikti :img-grin2 .deb çok çabalıyor,ama asla dexter kadar zeki olamıycak ve eminim ki bazen,dexter ın zekasını kullanıcak.rita ile ilişkileride çok garip oluyor dex in.adam geldi,arabanın anahtarını aldı, gitti,bizimkinin kılı kıpırdamıyor.nasıl bi erkek bu???durdu seyretti.tamam normal değil ama insanın bi koruma içgüdüleri olur.
Herkes onu iyi sanıyor
Bir seri katilin zihninin derinliklerinde dolaştığımız Dexter,karakter ağırlıklı psikolojik bir yapım.Durum böyle olunca karakterleri tanımak bize hikaye hakkında fazlasıyla ipucu veriyor.
Dexter Morgan-Michael C.Hall
http://img293.imageshack.us/img293/6042/e3ks9.jpg (http://imageshack.us)
Polis memuru arkadaşlarına çörek ikram edip sohbeti koyulaştıracak,kız arkadaşı Rita'yla sakin bir pazar günü geçirecek ya da bir kurbanı doğrayıp vücut parçalarını bir plastik torbaya dolduracak.Onun için hepsi sıradan gündelik olaylar.Miami Polis Departmanı kan analisti Dexter Morgan, iki farklı yaşam sürüyor.Cinayet departmanına yardım etmediği zamanlarda adalet sisteminden yakayı sıyırmış kötü adamları avlayıp öldürmekle vakit geçiriyor.Dexter'i diğer katillerden ayıran özelliği ise sevgi,nefret,vicdan yada pişmanlık gibi insani duygulardan yoksun olması.Sadece öldürme arzusuna sahip.Eski bir cinayet dedektifi olan üvey babası Harry,Dexter henüz küçükken komşunun köüeğini öldürünce bu durumu farkediyor ve öldürme arzusunu dizginleyemeyeceklerini anlayıp onu yönlendirerk "nispeten" faydalı birine dönüştürmeye çalışıyorlar.Böylece Dexter sadece katilleri öldürmeye başlıyor.Her kurbanın şuçluluğundan emin olduktan sonra onlara saldırıyor ve hepsinin kan örneğini saklıyor.Tabii Dexter'in tek sorunu engelleyemediği öldürme arzusu değil,insani duygulara sahip olmadığından başkalarıyla iletişim kurabilmesi de neredeyse imkansız.Hem gerçek yüzünü saklamak hem de toplum içinde kendine bir yer edinebilmek için gözlemlerinden yola çıkarak rol yapmak zorunda kalıyor.Dexter duygularından yoksun olsa da etik ollan ile olmayanı,iyi ile kötüyü ayırt edebiliyor.Öldürme dürtüsü ne kadar güçlü olsa da normal duyguları taklite etmeye ve yardımsever,sosyal sorumluluk sahibi bir insan portresi çizmeye gayret gösteriyor.Saygı duyulan bir adli tıp uzmanı ve çocuklara karşı zaafı olan mükemmel bir centilmen olarak tanınıyor.
Rita Bennett-Julie Benz
http://img219.imageshack.us/img219/842/10fuz6.jpg (http://imageshack.us)
Rita,Dexter'in bir kız arkadaşta aradığı tüm özelliklere sahip:Kalbi kırık ve cinsel anlamda isteksiz.Şu an hapiste olan kocasının uyguladığı şiddet nedeniyle ruhunda ve zihninde sayısız yara taşıyan Rita,kendi başına iki çocuğunu büyütmeye çabalıyor.Çocuklar Dexter'ı çok seviyor ve O da aslında onlara karşı hiçbir şey hissetmese de ilgili görünüyor.Rita,aile içi şiddet yardım hattını arayan kardeşi tarafından kurtarılıp Dexter ile tanıştırılmış.
Debra Morgan-Jennifer Carpenter
http://img294.imageshack.us/img294/6549/jennifercaamyg585723240li2.jpg (http://imageshack.us)
Üvey kardeşi Debra,Dexter için önemli.Bu "Duygularım olsaydı,Deb'e karşı birşeyler hissederdim" demesinden de anlaşılıyor.Ahlak zabıtası ekibinde çalışan Debra cinayet departmanına geçmek istiyor.Bu isteği, özgüven eksikliği ve erkek egemen bir işte sürekli kırılan hevesi neticesinde henüz gerçekleşememiş.Kendisine davalarda yardımcı olan ağabeyi Dexter'a saygı ve hayranlık duymasına karşın onun birşey sakladığını düşünüyor.
Kaynak: Cnbc-e Dergi mart sayısı e2 özel eki
Dexter'ın biraz iç bulandırıcı da olsa izlediğimiz sıradışı maceraları her geçen hafta daha da zevk vermeye başladı!İzlemeye devam edeceğim...:happy0064
Dexter 2.sezon'dan Bilgiler
Dexter bildiğiniz gibi, son dönem dizilerinin en başarılı olanlarındandı. showtime'da yayınlanan dizinin ilk sezonunun ardından, 2. sezon'u olacağı da kesinleşmişti.
2.sezon'a henüz pek uzak da olsak, yavaş yavaş bilgiler çıkmaya başlıyor ortaya. E! kanalından Kristin'in yaptığı röportaj ile, yeni birkaç şey öğreniyoruz diziye dair.
Buyrun bilgiler;
İkinci sezon, 30 eylül'de başlayacak;
İlk sezon karşımıza çıkan tüm karakterler, 2.sezon'da da yine bizlerle. Oyuncu kaybı yok.
Ayrıca oyunculara hayranların tepkileri de çok eğlenceliymiş. Batista'ya karısını soranlar'dan tutun da doakes'u tehtid edenlere kadar...
Kaynak: 22.dakika.org
Nicole_Aslı 17-03-07, 20:32 Kesinlikle harika bir dizi biraz kanlı ama çok ii bi konusu var oyuncularda süper özellikle Michael C.Hall:img-in_lo
konusu muhteşem beğenerek izliyorum.başrol oyuncusu çok yakışıklı
Dün akşamki bölüm çok güzeldi.dexter ın hayatından kesitler izledik yine.ama şu deb e sinir olmaya başladım.sürekli dexter ın zekası ile bişiler yapmaya çalışıyor.hiç kendi aklını kullanmıyor.tamam abisi ama bukadar da olmaz ki.
Dün akşamki bölüm çok güzeldi.dexter ın hayatından kesitler izledik yine.ama şu deb e sinir olmaya başladım.sürekli dexter ın zekası ile bişiler yapmaya çalışıyor.hiç kendi aklını kullanmıyor.tamam abisi ama bukadar da olmaz ki.
evet bu bölüm güzeldi ama
Katille dexter arasındaki ilişkiyi çözemedim :icon_whis
Zaman buldukça izlemey çalıştığım heyecanlı ve bir o kadar neler olacağının bilinemediği bir dizi Dexter...e2 kanalının bu tür gerilim dozu yüksek dizi filmlere yer vermesi muhteşem!:good:
dün akşam hoş bir bölümdü yine.bazı yerlerini kaçırdım ama izlediğm kadarıyla güzeldi.dexter ın,arkadaşı angel ın karısıyla ayrı olduğunu öğrendiğinde,gerçek yüzünü tek saklayan ben değilmişim,tarzı bir cümle kurması ve kendini yalnız hissetmemesi dexter a iyi geldi.deb de aklını kullanmaya başladı sonunda.abisinden yardım almadan,birşeyler başarabildi.
İlk 3 bölümü bugün bitirdim. 5. ve 6. bölümleri e2'den izledim. 4. bölüm elimde yok. Artık bu kadarıyla idare edeceğim. Diğer bölümleri bulamıyorum. Benim e2'yi izleme olasılığım kablolu Tv'si olmayanların izleme olasılığına yakın malesef. Çok zor takip ediyorum ben bu diziyi.
Bu bölüm gerçekten güzeldi. Bir ara Dexter yakalanacak sandım. Hele çocuk gözleri de tam çizdirince birileri şüphelenir diye düşündüm ama kimse etkilenmedi.
Deb çok talı bir kız ama hareketlerini beğenmiyorum. Hiç estetik değil. Neyse zaten manken değil polis. Profil hazırladı ama yani o kadar geniş bir alan ki saydıkları. 35lerinde beyaz erkek dedi. ABD'de yapılan araştırmada seri katillerin böyle yüzdesini hesaplamışlar. En fazla yer kaplayan 35 yaşlarında beyaz erkekler olmuş. Yani Deb yeni bir şey keşfetmedi. Dexter neden böyle kastı kendini anlayamadım.
Her şey iyi güzeldi. Dexter zekasını yine gösterdi ama sonu yine saçmaydı. Resimdeki çizimin İsa olması çok saçmaydı. Hele bir de çizim Dexter'ın muhteşem gözlerine birebir uyuyorken. Hadi çocuk şaka yapıyor. Çizen şahsiyet resmi yaparken dikkat etmiyor mu? Gereksiz yere bizi germeye çalışmışlar.
Yalnız son sahnede Dexter'ın rahatlamış yüzüne bakan Deb de bir gariplik vardı. Sanki Dexter'daki o hali fark etmiş gibiydi.
Dün akşam güzel bir bölüm yayınlandı yine.ve sonunda buz katilimizi görmüş olduk.hiç sevmememe rağmen deb e üzüldüm.yazık,hayatında ilk defa birisi seviyor,o da belkide,sırf dexter yüzünden onunla yakınlaşmış birisi.aslında katil diziye girdiğinden beri 3 bölüm oldu sanırım,biraz düşününce anlaşılmıştı.sonuçta insan vücudunu çok iyi tanıyan birisi.ama neden böyle bir şeye kalkıştı ve dexter ın sırrını nasıl öğrendi onuda sanırım ilerleyen bölümlerde görücez.dexter ın doktora ''ben seri katilim'' dedikten sonraki ifadesi çok hoştu.:img-grin2 .hakikaten rahatlamıştı.eee böyle bir sırrı taşımak kolay değil..:img-grin2
http://www.galeriturk.net/getimg/dex.jpg (http://www.galeriturk.net) http://www.galeriturk.net/getimg/dex1.jpg (http://www.galeriturk.net)
http://www.galeriturk.net/getimg/deximza.jpg (http://www.galeriturk.net)
yaseminergeneci 21-04-07, 10:18 buda benden afiş
http://img100.imageshack.us/img100/8990/xczxczxczfm5.jpg
spoiler
katıl dexter kanbagı olan bırı kım oldunu soylemıyım 4 bolum kaldı zaten
spoiler
katıl dexter kanbagı olan bırı kım oldunu soylemıyım 4 bolum kaldı zaten
e ama katil zaten belli olmadı mı??deb in erkek arkadaşı.şu protez el,ayak yapabilen şahıs.
e ama katil zaten belli olmadı mı??deb in erkek arkadaşı.şu protez el,ayak yapabilen şahıs.
evet ama aktılın neden dexterla ugrastını goz onune alırsak bunun bı sebebı var elbet spoılerde yazdıgım gıbı fazla bısey soylemeyım
Muhteşem bir dizi!!! Tüm bölümlerini izledim ve son bölümü gerçekten herkesi şoke edecek söyleyeyim. Şu an kaçıncı bölümü yayınlanıyor bilmiyorum ama sabredin az kaldı.
evet ama aktılın neden dexterla ugrastını goz onune alırsak bunun bı sebebı var elbet spoılerde yazdıgım gıbı fazla bısey soylemeyım
ayy dün akşamki bölümden sonra merakım iyice arttı.yani dexter ın geçmişte yaşadığı şeyleride biliyo bu protezci.adını unuttum.iyice meraklandırıyorlaar insanı.acaba dexter la geçmişte nasıl bir bağlantısı var???yanlışlıkla onun yakınlarından birisini mi öldürdü acaba suçsuz yere,yada eski çocukluk arkadaşlarından birisi mi,yada erkek kardeşi falan mı ki de bi çeşit saçma intikam peşinde.iyice heyecanlı olmaya başladı bu dizi.
Spoiler--->
rudy dexter in erkek kardeşi sölim dedim merakın azalsın dexter son bölümde onuöldürüyor
Dexter ile Rudy'nin kardeş olma olasılığı aklıma gelmişti ama çok ağır gelire diye es geçmiştim ki cidden ağır geldi. Dexter'ın abisini öldürmesini de geçiyorum. Absini bulması ve kaybetmesi, geçmişte yaşadıkları olaylar ve Rudy ile benzerliği ve farkı gerçekten etkileyiciydi. Bu bölüm tam anlamıyla dramdı.
Dexter'ın Rudy ile konuşurkenki acısını hissettim. Hele Rudy'i öldürürken o ağladı ben ağladım. Keşke böyle olmasıydı.
Rudy'i konuşurken Harry'den nefret ettim. Dexter'ı aldı, onu büyüttü. Dexter'ın özelliğini gördü ve bunu en iyi şekilde kullanması gerektiğini öğretti. Kurallar koydu. Böyle olmasaydı Dexter'ın Rudy'den bir farkı kalmazdı. Demek Rudy için de uğraşılmalıydı. Evet. Rudy bu olayı yaşadığında büyüktü ama sonuçta çocuktu. Sevgi gösterilmesi lazımdı. Hemen ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılmamalıydı ya da yatırılsa bile emek harcanmalıydı. Dexter ile konuşturulmalıydı. Sonuçta Harry, Dexter'ı baştan yaratmadı. Onun kötü bir seri katil olmasını engelledi ki kötülüğün tarifi de artık göreceli... Rudy'e gerçekten çok üzüldüm. Annesini kaybetti, sonra kardeşini ve hiç sevgi görmedi. Sonra da kendisi reddetmiştir. O kadar zeki ki 21 yaşına geldiğinde kendini iyileşmiş gibi göstermiş. O kadar nefret dolu ki babasını öldürmüş. (Ben arada bölüm atladım. Dexter ile Rudynin babaları aynı kişi dimi?)
Öyle ya da böyle Dexter, abisinin katili oldu. Birbirlerine hiç zaman veremediler. Bunda tabi Rudynin hatası var. Takmış Debi öldürelim diye. Ne olurdu böyle yapmasaydı. Dexter, onu kabullenmeye çoktan hazırdı. Yine söylüyorum keşke böyle olmasaydı.
Kimse Dexterı, Rudyi anlamadı. Daha doğrusu aralarındaki bağı ama Dookes bu işin peşini bırakmaz. Dexter bir yerlerden açık verir gibi geliyor. Zaten Paul o kadar üsteledi ki Rita bir ara şüphelendi. Ayrıca ayakkabıyı da buldu.
Güzel sezon finaliydi. Sonu çok güzeldi. Herkesin Dexterı desteklemesi, pankartlar çok komikti. Bakalım 2. sezon ne zaman gösterilecek.
final bölümü süperdi de yazık oldu rudy'e.keşke biraz daha hayatta olsaydı.dexterla fln atışsalardı güzel olurdu.ama deb söz konusu olunca dexter dayanamadı tabi...ama güzel kurgulamışlar, izlerken acayip gerildim.dexter da bayaa duygusallaştı şu son bölümde.e kolay deil tabi kardeşini öldürmek..çok merak ediyorum 2.sezonu.eylüle kadar nasıl beklicem yaa:sad53: ..
Eee noldu şimdi?bitti mi dizi?devamı yok mu?netten indiren arkadaşlar bi bilgi verirlerse sevinirim çünkü e2 başka birşey koydu pazartesi akşamına.böyle bitti demeyin.1 sezonluk dizi değil yaf dexter:icon_sorr
Eee noldu şimdi?bitti mi dizi?devamı yok mu?netten indiren arkadaşlar bi bilgi verirlerse sevinirim çünkü e2 başka birşey koydu pazartesi akşamına.böyle bitti demeyin.1 sezonluk dizi değil yaf dexter:icon_sorr
Dizinin 1. sezonu bitti. 2. sezonu ABD'de de daha başlamadı. Galiba eylülde başlayacak. Biz de hemen alamayız. e2 eğer sezonun bitmesini beklemezse şubat-mart gibi yayınlamaya başlar. Eğer sezonun bitmesini beklerse biz de baya bir bekleriz.:icon_whis
Flora_Cagla 23-06-07, 14:26 bu makale ilginç geldi koyuyorum umarım verilmemiştir
http://www.22dakika.org/imaj/azizk/jaime-murray-large2.jpg Yeni oyuncu haberlerimiz sıradan geliyor.Şimdi de, kan severlerin dizisi, karizmatik Michael C. Hall'lu dizi Dexter'a bir yeni oyuncu haberi var.İngiliz aktris Jaime Murray, dexter 2.sezon'da bir rol kapmış.30 eylül'de yeni sezonuna başlayacak olan dizide, Murray, Lila adında bir karakteri canlandıracakmış.
Lila, Dexter'ın yakın arkadaşı rolünde karşımıza çıkıyor ve tahminim, sırrını bilen yegane kişi olacak.Aynı zamanda iş arkadaşı olacak olan Lila, çılgın, akıllı ve beklenmedik olarak tanımlanmış.12 bölümden 10'unda göreceğimiz Murray'i ve diziyi merakla bekliyoruz.
kaynak: http://www.22dakika.org/
Flora_Cagla 07-07-07, 16:15 arkadaşlar yeni bi site buldum dexter'ın showtime kanalındaki bölümü burada dexter'ın videolarını izleyebilir müziklerini indirebilir oyunlarını oynayabilirsiniz hatta dexter'ın öldürdüğü kişilerin dosyalarını da bulabilirsiniz.
http://www.sho.com/site/dexter/home.do
2. sezonun ilk iki bölümünün torent sitelerine düştü Daha aylar varken başlamasına. Daha indirmedim ama indirmeyi düşünüyorum. İsteyen varsa linki pmden atabilirim
Flora_Cagla 08-08-07, 10:15 büssürü spoiler size, yiyin gari :D :D
*sezon 2de dexter'ın lila adında bi arkadaşı olucak.şu kadarını söyliyim rita dexter için mükemmel kadınsa lila da dexter'ın sırrını tutabilen mükemmel kadın.ileride dexter'ın başına aldığı belalarda ona yardım edecek
*doakes dexter'ı takip edicek.dexter bundan rahatsız olucak ve doakes'u öldürebilicee söylenio
*dexter'ın denize attığı cesetler kıyıya vurucak.dexter'ı zor günler beklio
*debra yaşadığı şoku atlatmak için dexter'ın dairesine taşınıcak.bu dexter'ın işlerini zorlaştırıcak.
*paul ölücek.dexter mı öldürücek bilinmio ama ölücek.rita bu durumdan kendini suçluycak.sonra dexterla ilgili tuhaf bişiler hissedicek ve onun sırrını çözmeye çalışıcak.
*miami polis müdürlüğüne yeni bi dedektif atancak.bu dedektif cinayetleri araştırıcak ve bulucak ve hepside dexter'ın işledikleri çıkıcak.
*dexter kardeşini öldürdüğü için bunalıma giricek ve kurbanlarından birini elinden kaçırıcak.
*dexter emin olmadan birini öldürücek ve bu adamın aslında suçsuz olduğu karısının ve çocuklarının olduğu anlaşılıcak.
arkadaşlar 2. sezonda dexter'ı çok zor günler beklio paçayı kaptırıcak gibi... :)
bu arada arkadaşlar elimde dexter'ın dizi müzikleri var isterseniz linkini verebilirm ö.m. atmanız yeterli :)
Flora_Cagla 13-08-07, 12:36 dexter'a oy verinnnn dexter dizi sayfasında oylarınızı beklio :)
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Reviews&file=viewarticle&id=260
Flora_Cagla 20-08-07, 22:12 üzgünüm bütün spoilerları foruma yazıcam ö.m. yoq herkes burdan baksın :)
yeni spoiler
ritanın annesi gelicek.dexter'la ilgili doğru olmayan bişiler olduunu farketçek.daha sonra dexter'ı sıkıştırıcak.dexter'ı çoooq zor günler beqlio desek yeridir.bi yandan debranın sorunları bi yandan kıyıya vuran cesetler bi yandanda rita onu sıkıştırıo hepten sıyırcak :D :D
severek izlediğim dizilerden bir tanesi .şu ana kadar yerli yada yabancı tv lerde hiç izlenmemiş bir konu var.
dex dex dexx!!.. türünün tek örneği.. çok seviyorum bu diziyi.. barbie anlayışımı değiştirdi adam=)) burdan barbielerle oynadığım anlamı çıkmasın tabi =P böyle biriyle tanışmayı isterdim..
Flora_Cagla 27-10-07, 16:46 spoilers :D
rita lila yüzünden kıskançlık krizlerine giriorr.öte yandan dexter öldürmeye devam ediorr.ritayla gene başı belada.rita artık ilişkilerinin ciddi bi boyuta bağlanması gerektiğini söylüoo.debra ve ajan lundy yakınlaşıorr.lila dextera yardım etmek isterken herşeyin akışını birden deiştiriorrr.dexter harry ile ilgili sırları çözmeye devam ediorr.Devamı geljeq :D
http://img401.imageshack.us/img401/5246/arterialspurtstompeg254vh9.gif
Dexter'ı neredeyse son 7-10 bölüm izledim. Çok sevdim. Gerçekten çok güzel bir film. Yeni sezonu başlasın kaçırmadan izlemeye dikkat edeceğim.
deadly_angel 05-12-07, 13:55 “Dexter” 2. Sezonun Son İki Bölümü Nete Sızdı
ABD’de son olarak 2. sezonunun 10. bölümü yayınlanan “Dexter“ın 2×11 ve 2×12′inci bölümleri nete sızdı. Bu işin arkasında kim veya kimlerin olduğu henüz bilinmiyor. Bu durum sezon başındaki hadiseyi de akla getirdi. Sezon başında “Dexter“ın 2 yine bir Showtime dizisi olan “Weeds“in ise 4 bölümü internet ortamına sızdırılmıştı. Hal böyle olunca ya Showtime’ın bunu bilinçli yaptığı ya da gerçekten ciddi bir güvenlik zaafları olduğu akıllara geliyor. Gerçi her iki durumda bu olay izleyicilere yarıyor.
Kaynak: DiziDizi
deadly_angel 06-12-07, 17:12 CBS “Dexter”ı Yayınlamayı Planlıyor
CBS, kardeş kanalı olan Showtime‘ın hit dizisi “Dexter“ı kısa bir süre sonra yayın akışına dahil etmeyi planlıyor. Polis departmanı için çalışan bir seri katili konu alan dizi, içerdiği şiddet ve kan sahneleriyle olumsuz bir durum teşkil edeceğinden dolayı CBS bu sahnelerin aşırılık içeren kısımları çıkartarak izleyecilerine sunacak. Yani bir nevi “light” “Dexter” CBS izleyicilerini bekliyor olacak. CBS’in bu tür hamleye iten en büyük sebep ise halen daha devam eden WGA‘nın grevi olarak gözüküyor.
Flora_Cagla 28-01-08, 20:55 dizinin 2. sezonu bitti e2 kanalıda yakında 2. sezonu yayınlayacak şu aralar 1. sezonun tekrarı veriliyor hatta 2. sezonun fragmanları verilmeye başlandı bile.bu arada 3. sezonun çekileceği kesinleşti.bende dizinin bitişiyle ilgili birkaç spoiler vereyim ama malum video sitesinden bulursunuz sezon finalini :D
*Dexter babasının katilini bulacak ve tıpkı onun annesini motorlu testereyle öldürdüğü gibi o da onu öyle öldürecek ve intikamını alacak.
*Dexter Ritayı Lila ile defalarca aldatacak ve en sonunda tesadüfen dexterın telefonundaki Lila'nın bıraktığı mesajı dinleyen Rita bunu öğrenecek ve Dexter'ı terkedecek.Dexter bunun üzerine bunalıma girip Lila'yı terkedecek ve Lila'da intikam için evi yakacak Dexter çocukları yangından kurtaracak ve bu şekilde barışacaklar.
*Doakes ölecek.
*Debra ve Ajan Lundy'nin ilişkisi devam ediyor ama Dexter bunu bilmiyor.
*Doakes ölmeden önce Dexter'ın evine gizlice girip evi arayacak ve kanlı lamellerini bulacak ve onu tutuklatacak.Dexter gözaltına alınacak.Ama lamellerin üzerinden Doakes'un parmakizi çıkacak ve Doakes gözaltına alınacak.Dexter onu yakalayıp bi kafese hapsedecek Doakes ordan kaçarken orayı patlatıp ölecek.
*Dexter finalde Lila'yı öldürecek.
3. sezonla ilgili henüz bi spoiler çıkmadı ama bikaç tahmin var doğruluğu kesin değil ama yazıcam
*Dexter ve Rita'nın evlenme ihtimali var
*Dexter'ın Cody'ye "Harry'nin kurallarını" öğretme ihtimali var
*Yeni bir seri katilin ortaya çıkması bekleniyor
*Deb&Lundy ilişkisinin açığa çıkma ihtimali var...
devamını buldukça yazıcam :)
BLACKROSE10 28-02-08, 09:18 Ekranlarda şimdiye kadar hiç bir seri katil böyle canlandırılmamıştır. Çok farklı bir konu. Bir solukda diziyi seyrediveriyorsunuz. Dexter her bölümde içindeki vicdanı ve iyiliği hisediyor. İyi yürekli seri katil nasıl olur derseniz. Dexter dizisini kaçırmayın.
deadly_angel 03-03-08, 12:05 Katillerin seri katili ‘Dexter’ e2’de
Sadece kanunlardan kaçmayı başaran suçluları öldüren “televizyonun en iyi kötü adamı” Dexter yeniden aramızda. Dexter’ın ikinci sezon bölümleri bugünden itibaren her Pazartesi e2’de ekrana gelecek.
Seri katiller televizyon dizilerinde ya da sinemada genellikle masum kurbanlarını takip eden canilerdir. Fakat Dexter’la birlikte bu kısır döngünün dışına çıkıldı. Six Feet Under’dan da tanıdığımız yıldız oyuncu Michael C. Hall’un canlandırdığı Dexter Morgan, soğukkanlı ve sempatik bir katil. Gündüzleri Miami Polis Departmanı’nda kan analizi yapan geceleri de kanunlardan kaçmayı başarmış suçluları öldüren bir seri katil rolüne bürünüyor. Yani kötü biri olduğu tartışmalı.
YENİ SEZON, YENİ BÖLÜMLER
Birinci sezon boyunca sorunlu kişiliğinin nedenlerine dair ipuçları sunulan Dexter’ın ağabeyiyle birlikte babasının cinnet anına tanıklık ettiği ortaya çıkmıştı. Dexter’ın çift kişiliğinin en güzel tarafı, içinden geçirdiği düşünceleri izleyiciyle paylaşması.
“Bir adamı öldürüp cesedini parçalara ayırdıktan sonra gece yarısı şovlarını izlemek için eve dönebilirim” diyor, Dexter kendi karmaşasını en güzel biçimde anlatırken. Jeff Lindsay’in Darkly Dreaming Dexter romanından uyarlanan dizi, e2 ekranlarında yayınlanmaya başladığı günden bu yana izleyenlerin etik anlayışlarını zorluyor. “Her insanın içindeki şeytani ve iyi yönleri yeniden değerlendirmeye zorluyor” diyor, Jeff Lindsay, baş kahraman Dexter Morgan karakteri hakkında, “Kişiliğindeki iyi tarafları gördükçe onu haklı buluyor, zaman zaman destekliyorsunuz.” Bu desteğin belki de en önemli kısmı Dexter’ın kendisiyle ilgili pişmanlıkları. İnsanların yaşadığı korku, sevgi, aşk, tutku gibi duyguların hiçbirini hissetmeyen Dexter, sıradan biri olmanın hayalini kurduğunu da sık sık dile getiriyor.
Beş sezon boyunca Six Feet Under’da David Fisher karakterini canlandıran Michael C. Hall ise Dexter Morgan rolünün altından başarıyla çıkıyor.
İlk sezon boyunca izleyiciler Dexter’ın hayatına tanık olup çocukluğuna dair ipuçlarıyla onun hüzünlü hikâyesini çözmeye çalıştılar. Sonucunda da gerçek babası olarak gördüğü Harry Morgan’ın aslında onu büyük bir katliamdan kurtardığı anlaşıldı. Harry, Dexter’ın yaşadığı travmayı atlatması için onun öldürme içgüdüsünün önüne geçmeden yeni bir yol gösterdi. Bu yol Dexter’ın toplum içinde varolup, yasa dışı yollardan da olsa topluma fayda getirmesini sağlıyordu. Ancak bu durum, etrafı deneyimli polislerle çevrili Dexter için gün geçtikçe tehlikeli bir hal almaya başladı. e2 izleyicileri ikinci sezonda bu tehlikeyi Dexter Morgan ile birlikte yaşayacaklar.
2. SEZON 1. BÖLÜM: DEXTER ŞOKTA
Geçen sezonun sonunda erkek kardeşi olduğu ortaya çıkan Ice Track Katili’ni öldüren Dexter, artık kimseyi öldüremediğini hissetmeye başlar. Aslında öldürmek istemektedir, hatta buna ihtiyacı vardır ancak kendisinin de bir türlü anlam veremediği birtakım hisler onu engellemektedir. Bu arada Ice Track Katili yüzünden ölümden dönen Debra işe dönmüş olsa da hala olayın travmasını atlatabilmiş değildir.
Kaynak: Ntv
dun cnbce nın reklamın da dexter yayınlıcanın reklamı vardı bu grev en cok bızım kanalı vurdu e2 dekı tum dızılerı cnbce ye attı the closer ıcın de gecerlı nee dexter sevındım ızlemeyen kalmasın
En son yayınlanan bölümü 2.sezonun kaçıncı bölümüydü acaba bilen varmı?
Dexter ın yeni bölümü ne zaman başlıyo arkadaşlar?
Dexter ın yeni bölümü ne zaman başlıyo arkadaşlar?
canım pazartesi gunu aksamı saat 10 da e2 de :img-wink:
harika bir dizi otur izle stres at...bu arada kitap uyarlaması olduğunu belirtmekte fayda var :)
merhaba arkadaşlar...
yeni kanalına geçmesini zevkle bekleyeceğim....
dun cnbce nın reklamın da dexter yayınlıcanın reklamı vardı bu grev en cok bızım kanalı vurdu e2 dekı tum dızılerı cnbce ye attı the closer ıcın de gecerlı nee dexter sevındım ızlemeyen kalmasın
evet ya izlemeyen kalmasın...
cnbce ye geçince burası dolup taşacakmış gibi geliyor
dexter cnbc-e' ye mi geçiyo neden kii
dexter cnbc-e' ye mi geçiyo neden kii
gectı bıle 21 mayısta gosterılcek reklamlar donuyo kanal grevden napcanı sasrdı e2 dekı dızılerı cnbce ye attı nese sevındım ama kesıcek buyuk bı ıhtımal sahnelerı
gectı bıle 21 mayısta gosterılcek reklamlar donuyo kanal grevden napcanı sasrdı e2 dekı dızılerı cnbce ye attı nese sevındım ama kesıcek buyuk bı ıhtımal sahnelerı
tek üzüntüm o zaten
inşallah kesmezler
ashlı_emre 10-05-08, 23:02 harika bi dizi gerçekten de yeni sezon için meraktan ölüyorum :)
cnbc e ye geçmesine bi yandan sevindim bi yandan üzüldüm,sahne kesmeleri malum
en azından daha fazla izleyici kitlesi olur :img-wink:
BaTeRiSt_vv 18-05-08, 11:54 menekşe ile halil'den sonra en çok sevdiğim dizi:P
dexter böyle içinden konuşmuyo mu? alaycı şekilde bitiriyo beni o sahneler:img-in_lo:img-wink:
dex türüne ve kalitesine az rastlanır bir dizi 2.sezonu da izledim ve açıkçası çok beğendim bazen dex yerinde olmak kötülere haddini bildirmek istiyorum çünkü bu dünya kötülerin dünyası malesef:icon_sorr
mangalyurekli 19-05-08, 02:29 Dexter ilk sezon bölümleriyle 21 Mayıs tan itibaren CNBC-e de.
arkadaşlar ben anlayamadım.cnbc-e dizileri kesiyor biliyorum da e-2 kesmiyor mu?ben izlerken farketmemişim ya.zaten dizide de pek kesilecek sahne de yok gibi...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
her iki sezonunu da izlememe rağmen cnbce de izlemek farklı olur dedim hatta hatırlarım dedim
ilk bölümü izledim ve bu ne diye kaldım
ya her doğrama kesme biçme sahnesini kesmişler ya kesmesiz biçmesiz dexter ın tadı mı olur mahfetmişler güzelim diziyi
ilerki bölümlerde cnbce bakalım napıcak merak ediyorum artık kese kese bişey bırakmaz
Ben tam olarak bilmiyorum kanal kesiyor mu diye ama bunu yapmak zorunda :img-wink: Sonuçta bütün dizileri önce RTÜK izliyor daha sonra yayınlanıp yayınlanmayacağına karar veriyor :img-wink: Diziyi kesen RTÜK Cnbc-e bunu uygulamak zorunda yoksa diziyi yayınlayamaz :img-wink: e2 de de kesme olmuştur maalesef Rtük ün bu konularda ki tutumu iyi değil yani +13 yazısını koyduruyorsa kesme yapmaması lazım ama kanalların eli mahkum bu konuda :img-wink:
Herkese iyi yorumlar ........
ole de butun olum sahneler atlanın ca dızının de bı anlamı kalmıyokı sıkıcı oluyo dexter da ozellıkle atladılar hep mecburen:img-pilot
ole de butun olum sahneler atlanın ca dızının de bı anlamı kalmıyokı sıkıcı oluyo dexter da ozellıkle atladılar hep mecburen:img-pilot
Orası öyle tabii ama kanalın pekte çıkış noktası yok sanki :) Mecbur olmasalar kesinlikle kesmezler diziyi :happy0064 e2 de kesiliyor muydu ben takip edememiştim o zamanlar gerçi Cnbc-e de kesildiğine göre orda da kesilmesi lazım :)
Bütün her şey RTÜK te bitiyor . Dizi için belirleyecek bir aralık işte +18 mi 20 mi ne olursa artık bu belirlenecek izleyen izleyecek normal halini :happy0064 Diziyi kestikten sonra +13 demenin ne anlamı var ? :icon_whis İlerde belki bir gelişme olur bu konuda :)
Orası öyle tabii ama kanalın pekte çıkış noktası yok sanki :) Mecbur olmasalar kesinlikle kesmezler diziyi :happy0064 e2 de kesiliyor muydu ben takip edememiştim o zamanlar gerçi Cnbc-e de kesildiğine göre orda da kesilmesi lazım :)
Bütün her şey RTÜK te bitiyor . Dizi için belirleyecek bir aralık işte +18 mi 20 mi ne olursa artık bu belirlenecek izleyen izleyecek normal halini :happy0064 Diziyi kestikten sonra +13 demenin ne anlamı var ? :icon_whis İlerde belki bir gelişme olur bu konuda :)
yok orası hıc bdızıyı kesmıyo uncut versıyon paso:img-hyste nıptuck bıle kesıntısız yayınlarlar orda uyduda oldugu ıcın bısı dıyemıyolar ama cnbce de ıste ahh ne sahnelerı kestıler ve kescekler sımdıden ıcım gıttı barı tekrarı kesmeseler gece 11 de
yok orası hıc bdızıyı kesmıyo uncut versıyon paso:img-hyste nıptuck bıle kesıntısız yayınlarlar orda uyduda oldugu ıcın bısı dıyemıyolar ama cnbce de ıste ahh ne sahnelerı kestıler ve kescekler sımdıden ıcım gıttı barı tekrarı kesmeseler gece 11 de
Tüh yahu kaçırmışım fırsatı :img-cray: Seninde dediğin gibi e2 uyduda çıktığı için ulaşma imkanı daha zor olduğundan kesmiyorlar demek ki . Gerçi her türlü mantık hatası var Cnbc-e de yayını kestiren Rtük e2 de de kestirmesi lazım sonuçta orayı da izleyen bir kesim var :happy0064 Böyle bir anlayış başka bir yerde olmaz zaten :)
Diziyi e2 den takip edenler için dizinin Cnbc-e ye geçmesi çok kötü olmuş olsa gerek ama bu diziden o sahneler gitti mi de ne anlamı kalır yahu ? :img-wink: Yapacak bir şey yok zorla netten izlettirecekler insana :img-pilot
İyi yorumlar .......
Tüh yahu kaçırmışım fırsatı :img-cray: Seninde dediğin gibi e2 uyduda çıktığı için ulaşma imkanı daha zor olduğundan kesmiyorlar demek ki . Gerçi her türlü mantık hatası var Cnbc-e de yayını kestiren Rtük e2 de de kestirmesi lazım sonuçta orayı da izleyen bir kesim var :happy0064 Böyle bir anlayış başka bir yerde olmaz zaten :)
Diziyi e2 den takip edenler için dizinin Cnbc-e ye geçmesi çok kötü olmuş olsa gerek ama bu diziden o sahneler gitti mi de ne anlamı kalır yahu ? :img-wink: Yapacak bir şey yok zorla netten izlettirecekler insana :img-pilot
İyi yorumlar .......
evet ole ama e2 2.sezonu devırdı abd le aynı gıttınden olan cnbce den takıp edenlere ve 2.sezonu bende neyazıkkı cnbce den takıp etcem:icon_sorrama kesılen sahnelerın vıdeola faln bulurum bısekılde dızının ana teması kan zatı:img-tomat
arkadaşlar diziden kareler elinde olan varsa koyabilir mi???
deadly_angel 22-05-08, 21:20 “Dexter” 3. Sezonda Üç Yeni İsim Daha
Televizyon dünyasınınn en sevilen seri katili Dexter Morgan’ın sıradışı maceralarını konu alan Showtime dizisi “Dexter“da 3. sezon hazırlıkları tam gaz sürüyor. Ekim ayında yayınlanmaya başlayacak olan yeni sezonda kadroya üç yeni ismin daha dahil olacağı duyuruldu. Bu isimlerin kimler olduğu ise hali hazırda belirsiz.
Çekimlerine yakın bir zaman içinde başlanacak olan yeni sezonda bu üç ismin canlandıracağı karakterler dışında yer alacak diğer yeni karakterler: emniyet teşkilatına yeni girmiş biri olan Joey Quinn, Miguel, Miguel’in kardeşi Ruben ve Miguel’in eşi Isabel. Yeni sezonda, İçişleri Bakanlığına bağlı genç bir ajan olan Yuki Amado ve siyahi bir müzisyen olan Anton adlı karakterler de diziye dahil olacak.
dexter artık cnbc-e dizisi oldu bende bu olaya çok sevindim. e-2 de olduğu için izleyemiyordum hep merak etmiştim doğrusu. çarşamba izledim gayet başarılı buldum diziyi.
bu sahne kesme işini mecbur yapıyor kanal. niptuck gece 23:15 gibi yayına giriyordu. onuda çok kesiyorlardı dexter ise 21:00 de yayında erken bi saatte kesmeleri çok doğal. aynı saatteki tudorsta kesilirdi. yani biz alıştık artık bana normal geliyor başta aa burasıda kesildi diye üzülüyorsunuz sonra alışıyorsunuz:)
ya ben dünkü bölümü izleyemedim..
neler oldu....
biri anlatsın ya
evet bende izliyemedim moralim bozuldu son sınavlarımdı yaa
ama kaçırdığıma üzüldüm
bayağı güzel bir bölüme benziyordu
evet bende izliyemedim moralim bozuldu son sınavlarımdı yaa
ama kaçırdığıma üzüldüm
bayağı güzel bir bölüme benziyordu
aslında pek öenmli birşey olmadı. dexterin kardeşi cinayet masasına terfi etti. komyonu buldular çünkü kamyondan katilin öldürdüğü kadinlarını parmakları çıktı herbiri farklı ojeliydi ve dexterin buzdolabına bırakılan oyuncak bebeğin tırnaklarıda aynı öyleydi renki. bir polis memuru vardı o öldürüldü sonrada karısı öldürüldü bu olayıaraştırıyorlardı. hani dexterı sevmeyen tek kişi buroda varya adını bilmiyorum meğerse onun o öldürülen kadınla yasak ilişkisi varmış falan işte. bir de dexter arabasıyla birini öldüren biri doğradı herzamanki gibi:)
deadly_angel 09-06-08, 15:01 Jimmy Smits “Dexter” 3. Sezon Kadrosunda
Jimmy Smits‘in, ShowTime’ın hit dizisi “Dexter“ın 3. sezon kadrosuna dahil olduğu açıklandı. Smits, Miami’de zengin ve aynı zamanda güç sahibi bir aileden gelen hırslı bir bölge savcısı yardımcısını oynayacak. Aktör en son “Cane” dizisinde Alex Vega karakterini canlandırmıştı.
ilk 2 sezonu 1.5 haftada ışık hızıyla bitirdm bnde kendime inanamadm zamanım olmasa bile bi şekilde zaman ayrmaya başlamıştm diziye ve 2 sezonda bitti:img-cray:
tadı damağımda kaldı 3. sezonu gün sayarak heyecanla bekliyorm:img-wink:
ben cnbceden takip ediyorum daha ilk sezonun başlarındayım yani ama bağımlısı oldum diyebilirim. dünkü bölümde çok güzeldi ama iyice meraklanmaya başladım buzkamyonetli katil kim.. dexterla iyi uğraşıyor bakalım kim galip gelecek bu oyunda
aysa-17310 25-06-08, 01:00 Dizi gerçekten çok güzel ya, insan bir seri katile sempati duyuyor ister istemez. Ama o Dexter da sempati duyulmayacak gibi değil yani.:img-in_lo
Aralardaki geriye dönüşler falan çok hoş, bu Bu Kamyonu Katili Dexter'ı çok iyi tanıyan biri, kimliğini ben de çok merak ediyorum. Ama şu an tanıdığımız karakterlerden biri değil sanırım.
Son bölümde, film izlerken, hüngür hüngür ağlayan kız arkadaşına bakıp, içinden, ''Gözlerimi kırpmazsam yaş gelir mi acaba?'' demesine koptum.:img-hyste
Bu göçmen olayı ve Dexter'ın o çifti öldürmeden önce sorduğu sorular da güzeldi.:D
dexter az kaldı yakalanıyordu bu bölümde allahtan çocuk çocukluğunu yaptı da yırttı paçayı.. buz kamyonlu katilde iyi dalgasını geçiyor dexterla. dexterda tık yok eve girip çıkıyor herşeyi biliyor bir an önce halledilmesi gereken bir sorun
gerçi geriden gelip cnbceden izliyorum ama güzel bir dizi...
bide beni başlamadan önce izleyemezsin diye korkutmuşlardı..
(gerçi sahne kesiliyomuş galiba...)
ama yinede izliyorum:):)
ve yeni bölümü merakla bekliyorum...
dexterin katille çok ilginç bir kedi fare oyunu var....
bende cnbceden takip ediyorum ilk bölülümler ama çok güzel ben dextera bayılıyorum harika
CNBC-E den takip ediyorsan bu hafta güzel bi supriz var izle :D
onun dışında 3 günde mesaiden eve geldiğimde 2 sezonu da indirdim bitirip her hafta yeni sezonu indrimeye devam edecem
dizi çok güzel ancak Türkiye'de "censored" yani sansürlü versiyonu yayınlanıyor.Netten indiren arkadaşlar "uncensored" versiyonlarını bulabilirlerse daha farklı şeyleri görecekler en azından öldürme ve kesme sahnelerini ve tabiki seks sahnelerini
dizide en çok garibime giden şey "6 feet under" da eşcinsel ve yumuşak huylu bir karakteri canlandıran birinin karşıma seri katil olarak çıkmasıydı.
Herkese öneriyorum izleyin ve soğukkanlılık nasıl oluyormuş görün
bu hafta ki bölüm gerçekten güzeldi çoook beğendim buz kamyonlu katili de yakaladılar bakalım neler olcak ilerleyen bölümlerde:img-wink:
yagmur_montana 03-07-08, 20:46 çok sevdiğim dizilerden bir tanesi , gerçi e2 olmadığından internetten takip ettim ,
ama cnbc-e ye geçmesi iyi oldu ..
dexter ın iç sesi komik oluyor , buz kamyonu katilini de tahmin etmezdim heralde = P
kitabı da güzeldi , 2. sezonu da tavsiye ederim : P
3. sezon da olacak mı ??
MrLovegrove 04-07-08, 03:52 çok sevdiğim dizilerden bir tanesi , gerçi e2 olmadığından internetten takip ettim ,
ama cnbc-e ye geçmesi iyi oldu ..
dexter ın iç sesi komik oluyor , buz kamyonu katilini de tahmin etmezdim heralde = P
kitabı da güzeldi , 2. sezonu da tavsiye ederim : P
3. sezon da olacak mı ??
3. sezon bu yıl amerika'da 28 eylül'de showtime'da yayınlanacak..tahminim 2008 sonbahar sonu ya da 2009 başı gibi e2'de yeni sezonun yayınlanması..yani dizinin tamamen cnbc-e'ye geçtiğini sanmıyorum,şimdilik sadece tekrarları veriyorlar yayın akışını biraz doldurabilmek için..yoksa e2'nin pek bir numarası kalmayacak..
tamamen geçme derken şöyle oluyor önce e2de yayınlıyorlar orda bittikten sonrada cnbc-e ye geliyor tudorsta öyle olmuştu mesela. valla böylede güzel yeterki gelsin
belki dayanamayıp dvdlerini edininim ama şimdilik cnbcedeyim
forevermel 04-07-08, 11:45 dexterin müthiş bir karater olduğunu düşünüyorum üzerinde iyi çalışılmış o naif bir şey bilmiyormuş gibi duran çocuk tavırlı adamın böyle şeyler yapabilmesine hayranım herkesin içindeki vahşiliği yansıtıyo bence adaleti böyle sğlaması biraz tuhaf ama hak etmiyor değiller yürü dexter arkandayım:)
|