Tüm Versiyonu Göster : Neşeli Gençlik

RIZA_BABA
11-01-07, 15:47
Şakir, Cemil, Orhan, Sarıkafa, Tekin, Nuri ve Osman adlarındaki gençler okulun basket takımında yer alıyorlar. Takımın pon pon kızlarına ve hocalarına yönelik cinsel fantaziler besleyen gençler film boyunca muzırlığın sınırlarını zorlayıp heyecanın ve maceranın doruklarında geziniyorlar.

Boran Etili: Şakir
Hazel Atasever: Pelin
Cantuğ Candar: Cemil
Ceyhun Fersoy: Orhan
Çağatay Çabuk: Nuri
Selim Yakar: Sarı kafa
Aras Ferahyan: Osman
Bilgehan Sezer: Selim
Eylem Şenkal: Amazon kraliçesi
Haldun Boysan Hayrettin
Selma Sonat:Hasibe hanım
Hakan Ka: Metin
Mehmet Tokat: Zeki
Ertaç Ünsal:

filimin resmi sitesi:http://www.neseligenclikmovie.com/

"Neşeli Gençlik" filmine getirilen 18 yaş sınırı filmin başrol oyuncuları isyan ettirdi.

Genç oyuncu kadrosunun rol oldığı "Neşeli Gençlik" filmini, Kültür ve Turizm bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Eserleri Müdürlüğü tarafından 18 yaş sınırı getirilince, filmin başrol oyuncuları isyan etti. Film, gençlerin cinsellikle tanışmalarını konu alıyor.

arkadaşlar filmin fragmanı filimin resmi sitesinde mevcut

deniz_15
13-01-07, 11:47
bu filme + 18 yaş sınırlaması getirilmiş ya
filmin başrol oyucusu eğer gala kasında yapılsaymış galaya katılamıycak mış
ya biz amerikan pastası vb filmler çekmeye çalışıyoruz.yani hani böle film ler çekilmiyo ya bizde

askım_gkhan_alp
13-01-07, 20:39
süperr ya ben çok beğendim fragman süperr komedi bi film olcakk.....gülücez inş....ee türklerrr yapmaya başladı az buçuk filmm yabancılardan esinleniolarr ama bakalım nasıl olcakk...

-özgü_namal-
07-02-07, 09:37
'Neşeli Gençlik' galada buluştu

Neşeli Gençlik filminin gala gösterimini sadece gençler sonuna kadar izledi
BORA BAĞCIBAŞI

http://img162.imageshack.us/img162/6832/mag01ni1.jpg (http://imageshack.us)

18 yaş sınırı getirilen "Neşeli Gençlik"in galası önceki akşam Cevahir Alışveriş Merkezi sinemalarında yapıldı. Gala için gelen orta yaşlı izleyicilerin çoğu filmin tamamını izlemeden salonlardan ayrılırken, gençler bitiş jeneriğine kadar salondan ayrılmadı. Bir okulun basketbol takımındaki gençlerin, ponpon kızlar ve hocalarına yönelik cinsel fantezilerinin komik bir şekilde anlatıldığı filmin başrol oyuncularından Evren Aykul, "Filmde 18 yaşındaki çocuğun izleyemeyeceği sahneler yok" dedi.

MasalTeam
10-02-07, 10:40
"Vizyondakiler" bölümüne tasinmistir.

Saygilar,

Dizifilm.com Moderatörü

MasalTeam

kaya_maniaa
11-02-07, 14:29
Kuzenimin zoruyla gittim..Kötü oyuncu adayları (oyuncu adayı diorum ama bence çoğu gelecek için hiçbişey vaad etmio üzgünüm çok çalışmaları lzm)kötü seslendirme başroldeki çocuğun yapay ve saçma el-kol hareketleri kötü müzik tümüyle birbirinden bağımsız alakasız olaylar..Hiç eğlenmedim Haldun Boysan'ın bi sahnesine güler gibi oldum okadar.. Kısaca kesinlikle ödediğiniz paraya değmeyecek bir film Berbat ötesi ortada emek var bile denemeyecek derecede kötü kötü kötü...Yine de izleyip karar verin..

meltem-cmbl
11-02-07, 20:17
ben gitiim bugünn 17 yaşındasyım ama kuzenım biraz buyuk gösteriyoduu o aldı biletleri:) ve girdikk amam pek beğendiğimi söleyemem baz yerler komiktii ama biraz sıkıcıydıı yanı gitmeye değmezz