Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi -Mantık Hataları

Sayfalar : [1] 2

emecserin
11-01-07, 18:28
BU dizideki mantık hatalarını da burda paylaşalım

sisella86
12-01-07, 10:50
1. sezon tekrar bölümleri yayınlanmaya başladı ya yine haftaiçi, bişey farkettim... Fatoş'un oğlu o zaman 19 yaşındaymış. Bu sezon 4. sezon, 4 sene geçti yani, hem gerçekte, hem dizide... Oğlunun 23 olması gerekiyo matematik gereği:img-yes: Ama Tanrıverdi'yle bi konuşmasında "bende bi tane erkek var, 20 yaşında" diyodu, 4 senede 1 yaş büyümüş çocuk yani:)

sisella86
12-01-07, 10:55
Bi tane de şu deri ceket bölümünde hata vardı... Hatırlarsanız bi tane ceket Yaprak'ta vardı, Sacit onu aşırdı. Sonra üstüne bişi döküldü, sahtesini yaptırdı. 2 ceket oldu. Sonra Kubi'de vardı, Sacit onunkiyle sahtesini değiştirdi, yine Sacit'te 2 ceket oldu. (2'si de gerçek) Birisini ofise geri götürdü, yerine koydu, elinde 1 tane kaldı. Diğerini Zeynep'in yanında giydi, Zeynep hiç beğenmeyince Gülenay'a verdi. Yani elinde ceket kalmadı. Bu olayı Sertaç'a anlatınca Sertaç, "diğerini de bana satsana" dedi, Sacit de kabul etti. Halbuki Sacit'in elinde ceket kalmamıştı...

İlkokul matematik problemleri gibi oldu ya, ama hata var, napiim, gözüme batıyo:img-hyste

ultimate88
13-01-07, 17:11
bi de volkanın askerlik mevzusu var
2. sezonda cemin (sanırım cemdi) fotoğraf çektii bölümde volkan "askerde bile böyle işkence çekmedim" demişti ama sonra 3.sezondaki bi bölümde de volkan askerden kaçmak için okula tekrar yazılıodu.

ultimate88
13-01-07, 17:23
107. bölümde gaffurun davut heykelini tek başına kaldırıp sertaç ve tacettin'in birlikte taşıyamaması da ilginçti yani. Bi de benim bildiim sacitlerin eviyle aslıların evi arasındaki geçit mutfaktan görülüo.cem ile aslı mutfaktayken tacoyla sertaçı nasıl görmediler? :bilmim

sisella86
13-01-07, 19:38
hıh, dimi yani? Doğru söliyosun... Böle karmaşık senaryolar yazarken gözünden kaçıyo demek ki Gülse Birsel'in...

busse
23-01-07, 14:53
ewet arkadaşlar çk doğru söylüyosunuz:img-yes: di mi ama böyle yanlışlar yapılmaması gerekiyo...

nejatdidem
23-01-07, 16:28
benim bildiim sacitlerin eviyle aslıların evi arasındaki geçit mutfaktan görülüo.cem ile aslı mutfaktayken tacoyla sertaçı nasıl görmediler? :bilmim

heh evt aynen benimde o sacitle aslınıların evi arasındaki geçiş çok dikkatimi çekti yani çok bariz belli oluyo o mantık hatası...

sisella86
24-01-07, 09:25
Yau Burhan Gaffur'a hani güzel bi kızsın zenginsin beni nasıl bulursun diye soru soruyodu ya, Gaffur da "evli miyim, çünkü evliysem sana bakmam yakışık almaz" diyodu. Madem Gaffur bunu düşünebilecek kdr zeki, Aslı'nın niye kendine hasta olduğunu zannediyo:D

esmerseker
24-01-07, 20:38
Bugunkü bölümde sertaçla gaffur sacitlerin kapisinin önünde konuşurken gaffur sertaçi kizkardeşinden uzak durmasi için tehdit ederken bi ara gaffurun arkasinda burhanin kapisinin önündeki sarmaşiklar göründü. O sahneyi burhanın kapisinin önünde çekmişler yani...off kimse farketmedimi montajlarken :img-hyste

sisella86
24-01-07, 21:13
Hadi ya, gerçekten mi:img-hyste Mutlaka internetten tekrar seyretmem lazım, çok komik olmuştur:)

LİBRA
25-01-07, 12:45
Bugunkü bölümde sertaçla gaffur sacitlerin kapisinin önünde konuşurken gaffur sertaçi kizkardeşinden uzak durmasi için tehdit ederken bi ara gaffurun arkasinda burhanin kapisinin önündeki sarmaşiklar göründü. O sahneyi burhanın kapisinin önünde çekmişler yani...off kimse farketmedimi montajlarken :img-hyste

bende onu yazacaktım teşekkürler:img-wink:

cadii_sheker
25-01-07, 18:06
eski bölmlerdede avrupa yakası dergisini kuralı 7 yıl oldu nası geçti faln eski gnleri hatrlıolardı fakat 100. bölmde avrupa yakasının 100. haftası(yani yaklaşık iki yıl) dendi
ufak ayrıntılar ama dikkat edilmio

Z_oMbbiE
25-01-07, 19:17
eski bölmlerdede avrupa yakası dergisini kuralı 7 yıl oldu nası geçti faln eski gnleri hatrlıolardı fakat 100. bölmde avrupa yakasının 100. haftası(yani yaklaşık iki yıl) dendi
ufak ayrıntılar ama dikkat edilmio

ehhm.:D Bi düzeltme yapıyım hemen: Avrupa yakası dergisinin 100 haftası deildi, 100 sayısıydı. Derginin ayda bir çıktığını düşünürsek buda yaklaşık 8 yıla denk gelir. yani geçen sezonda7 yıl ise bu sezon 8 yıl olacaktır. Burada mantık hatası yok ki:D

Z_oMbbiE
25-01-07, 19:22
Yau Burhan Gaffur'a hani güzel bi kızsın zenginsin beni nasıl bulursun diye soru soruyodu ya, Gaffur da "evli miyim, çünkü evliysem sana bakmam yakışık almaz" diyodu. Madem Gaffur bunu düşünebilecek kdr zeki, Aslı'nın niye kendine hasta olduğunu zannediyo:D

Dogru bi tespit. Fakat bu mantık hatası değildir. Mantık hatası demek işte mesela yukarıdan mikrafonun gözükmesi, insanlar geceleyin konuşurken başka yerde gündüz olamsı ve tekrar geceye dönülmesi, insanların konuşurken birdenbire ışınlanması , bi sahnede çoarplıyken hemen ardındaki sahnede çorapsız olması gibi şeyler. Tamam Gaffurun öle düşünmesi saçma olabilir fakat mantık hatası değildr:D

sisella86
25-01-07, 20:09
Bence onlar çekim zamanları faklı olduğundan "çekim hatası" olarak adlandırılmalı. "Mantık hatası" diyosak, mantığı tutmayan şeyleri yazabiliriz diye düşündüm;)

aysa-17310
25-01-07, 20:32
evet yukardaki arkadaş doğru söylüyo ben bi örnek veriym :img-wink:
mesela geçen sene hatırlarsanız bi bölümde volkanla sertaç küsüşmüştü sertaç ceme yakınlaşmıştı falan o bölümlerde cemlere gidip gelirken sedef hanımla da tanışmıştı elini öpmüştü çay may istemişti hatta sedef hanım sinir olmuştu ama sertaç sezon finalinde sedefi hiç tanımıyomuş onun cemin annesi olduğunu bilmiyomuş gibi davrandı asıldı hatta kadına bence bu mantık hatası yanii

nehirrrr
26-01-07, 02:15
107. bölümde gaffurun davut heykelini tek başına kaldırıp sertaç ve tacettin'in birlikte taşıyamaması da ilginçti yani. Bi de benim bildiim sacitlerin eviyle aslıların evi arasındaki geçit mutfaktan görülüo.cem ile aslı mutfaktayken tacoyla sertaçı nasıl görmediler? :bilmim

Ama orda zaten fikir yurutuyorlardi. Yani boyle cilgin bir kadrodan mantikli bir fikir yurutmelerini bekleyemeyiz:) Zaten olayin bu boyutu aslinda dusuncelerinin ne kadar mantiksiz oldugunu gosteriyordu. Yani orada Gafur zaten heykeli tek basina tasiyamaz. Nasil calsin? diye dusunmesi lazimdi Asliyla Cem'in:) Yani bu, ozellikle yapilmis birsey "kanimca";)

çevirmen
26-01-07, 08:25
mantık hataları gözden kaçabilir belki ama benim gözümden bir türlü kaçmayan, izlerken sürekli gözüme takılan bir şey var. tepede sallanan mikrofon.. o mikrofonu tutan arkadaş bir kaç santim yukarda tutsa ne kaybeder acaba :)

şeboist
26-01-07, 12:09
evet benimde dikkatimi çekti.özellikle ilk sezonda çok oluyordu.

.:princesse:.
26-01-07, 14:42
mantık hataları gözden kaçabilir belki ama benim gözümden bir türlü kaçmayan, izlerken sürekli gözüme takılan bir şey var. tepede sallanan mikrofon.. o mikrofonu tutan arkadaş bir kaç santim yukarda tutsa ne kaybeder acaba :)

kesinlikle bi de bi bölümde gaffurların ewinde arkadan bi adam görünüyo :) cok ayıp yani:P

çevirmen
26-01-07, 14:56
evet benimde dikkatimi çekti.özellikle ilk sezonda çok oluyordu.

gerçi hollywood filmlerinde bile olan bir hata bu ama yine de olmasa daha iyi olur kanımca :)

sisella86
26-01-07, 17:22
Muhallebicinin camından da çekim yapan kamera fln, daha doğrusu arkadaki ekip yansıyodu bi bölümünde dikkatimi çekmişti:) Şimdi bakıyorum, yandan çekiyolar daha çok, karşıdan çekince yansıdığını farketmişler. Demek ki kendileri de izledikten sonra görüyolar hatalarını haliyle:)

RoseMarry
26-01-07, 17:52
doğru bi tespit mi bilmem ama

Sacitle Aslı'nın bulduğu kasette Aslı'nın 80'li yıllardaki doğum günü partisi vardı.Herkes o yıllara göre giyinmiş saçlar fln öyle.İfo Aslı'nın doğum gününü kameraya alan adama gel evladım mutfakta bişey ye diyo.Adam kamerayı masaya bırakarak mutfağa doğru gidiyo fakat adamın üzerindekiler günümüz kıyafetleri saçlar fln.

şeboist
26-01-07, 18:10
evet tespitin doğru.bende şaşırmıştım ona.adamın üzerinde penye hiç eski model değildi.

sisella86
30-01-07, 17:38
Yine 1. sezon bölümlerinden biriyle bu sezonu karşılaştırdığımda gözüme takılan bişey oldu. Bugün yayınlanan 1. sezon bölümünde Aslı annesinin kendine verdiği tarifle Cem'e sarma yapıyo, ama hatırlarsanız, geçen haftaki 4. sezon bölümünde Aslı sarma sarmayı bi türlü beceremiyodu:)

melody92
31-01-07, 16:34
ben bu tur hatalara hic dikkat etmiyorum ama cok yapiyorlarmis:img-yes:

iReMJeLiBoN
31-01-07, 19:06
Yine 1. sezon bölümlerinden biriyle bu sezonu karşılaştırdığımda gözüme takılan bişey oldu. Bugün yayınlanan 1. sezon bölümünde Aslı annesinin kendine verdiği tarifle Cem'e sarma yapıyo, ama hatırlarsanız, geçen haftaki 4. sezon bölümünde Aslı sarma sarmayı bi türlü beceremiyodu

ama ondakini tarifle yapıyordu ve de onda sarmları yaparken hiç göstermiyordu, belki cok uğrasmıştır;)

melody92
31-01-07, 20:21
ama ondakini tarifle yapıyordu ve de onda sarmaları yaparken hiç göstermiyordu, belki cok uğrasmıştır;)

katiliyorum..:good: :img-yes:

elif96
06-02-07, 15:35
:good: bravo yani arkadaşlar kutluyorum sizi 40 yıl düşünsem hayatta bulamazdım o hataları demekki daha dikkatli izlemek gerekiyormuş:blink: :P :img-ok: kutluyorum sizi:good:

sisella86
07-02-07, 17:30
Yine eski bölümlerin tekrarlarını seyrederken hata buldum: Ata Demirer "ben banyoya gidiyorum" diyerek salondan çıkıp sağa döndü. Fakat 4. sezon bölümlerinin birinde Sacit "banyoya gidiyorum" diye salonun soluna gitmişti, ya evin şeklini değiştirdiler o zamandan bu zamana, ya da hatayı farketmediler;)

_LiLiTh_
07-02-07, 17:36
fatoş 29 yaşında evlendiğini söylemişti..34 yaşında boşandı..ilk evliliği değil miydi? ve tek.. bu aralıkta hadi en erken 30 yaşında doğursa,,20 yaşında bir oğlu olması için en az 50 yaşında olması gerek :icon_whis . o zaman bu alican evlilik dışı yada sadece bi kez evlenmemiş fatoş :icon_whis

Enes Aktaş
08-02-07, 08:25
fatoş 29 yaşında evlendiğini söylemişti..34 yaşında boşandı..ilk evliliği değil miydi? ve tek.. bu aralıkta hadi en erken 30 yaşında doğursa,,20 yaşında bir oğlu olması için en az 50 yaşında olması gerek :icon_whis . o zaman bu alican evlilik dışı yada sadece bi kez evlenmemiş fatoş :icon_whis
34 yaşında boşandı ise 20 sinde evlenmiştir 1 sene sonra çocuk doğar zaten kadın 44 yaşında 34 boşansa 20 yıl sonra çocuk 20 yaşında olur:img-yes:

sisella86
08-02-07, 09:10
29 yaşında evlendiğini söylemişti diyo... Oraya dikkat etmemişsin arkadaşım...

LLL85
08-02-07, 09:26
sacit banyoya herhalde kendi evinden girmistir. Mutfakta yan daireye bi kapi olmasi gerekio. Ordan kendi evine gecmistir. Ondan sola donmustur sacit.

_LiLiTh_
08-02-07, 13:05
1.evet fatoş 29 yaşında evlendiğini söylemişti hatta aslı da "vay be son dakka golü ben o zamana kadar evlenemezsem intihar ederim" demişti :D hani eskiyi hatırladkları zaman..

2.eskiyi hatırladıkları zamandan bi hata daha..şimdi eskiyi bundan 3 sene önce hatırladılar..6 sene öncesini..yani toplam 9 sene oluyo..yaprak 28 yaşıdnaysa 19 yaşında işe başlamış nası oluyo üniversite bitirmemiş,,iş deneyimi olmayan biri bi dergide :icon_whis

3.yine 3 sene önce fatoş ve aslı konuşurken fatoş oğlunun 19 yaşında olduğunu söylemişti o zaman 22 olması gerek şimdi ama 20 diyolar??

sisella86
08-02-07, 17:47
sacit banyoya herhalde kendi evinden girmistir. Mutfakta yan daireye bi kapi olmasi gerekio. Ordan kendi evine gecmistir. Ondan sola donmustur sacit.

Yok cnm, salondan sağa dönünce Sacitlerin evine gidiliyo, sola dönünce değil...

simge_denizzz
08-02-07, 19:11
Yok cnm, salondan sağa dönünce Sacitlerin evine gidiliyo, sola dönünce değil...

ewet, sağa dönünce geçiliyo öbür eve... Mutfaktan geçiş var, mutfak da sağ tarafta, sol tarafta banyo, yatak odası falan var:)

cousin
08-02-07, 19:44
daha önce yazdım mı hatırlamıyorum(şimdi önceki sayfalara da bakamam)

aslı megafonla yılbaşı parti misafirlerini burhanın evinden çağırırken BEN ASLI SÜTÇÜOĞLU dedi.oysa ki ONARAN demesi gerekmezmiydi.

sisella86
08-02-07, 19:44
ewet, sağa dönünce geçiliyo öbür eve... Mutfaktan geçiş var, mutfak da sağ tarafta, sol tarafta banyo, yatak odası falan var:)

Hah işte ben de onu diyorum, şimdi solda diye biliyoruz biz banyoyu... Ama 2. sezon bölüm tekrarlarında Ata Demirer soyunarak "ben banyoya gidiyorum" dedi ve salondan sağa döndü...

sisella86
08-02-07, 19:45

aslı megafonla yılbaşı parti misafirlerini burhanın evinden çağırırken BEN ASLI SÜTÇÜOĞLU dedi.oysa ki ONARAN demesi gerekmezmiydi.

Aa bunu hiç farketmemiştim, evet yaaa... Benimseyemedi demek ki Cemle evlendiğini hala:)

cadii_sheker
08-02-07, 20:05

kız megafonla bağırıo ama biz farkedememişiz kendi bile farkedememiş güzel bi ayrıntı arkadaşm tebrkler

cadii_sheker
08-02-07, 20:06
ya bide bu bölümde alicanla yaprak yeni tanışıomuş gibi yapıldı fakat yaprakla alican daha önceden tanışıolardı hatta fatoşun sevgilisiyle oğlu karşı karşıya gelmişti ve yaprak alicanı oyalıyodu...

nejatdidem
08-02-07, 21:09
bi tane mantık hatası da bnce şu dikkatimi çekti...geçen sezonda piknik bölümü olmuştu orda gaffurlar filan vardı ve nilayda vardı(gaffurun kız kardeşi)...o zmn burhan nilaydan çok etkilenmişti...e şimdi ifotların evinde hem burhan hemde gaffurla ailesi vardı ama sanki hiç görmemişler gibi yaptılar...saçma geldi bna orası...

cansu_a
08-02-07, 21:36
bi tane mantık hatası da bnce şu dikkatimi çekti...geçen sezonda piknik bölümü olmuştu orda gaffurlar filan vardı ve nilayda vardı(gaffurun kız kardeşi)...o zmn burhan nilaydan çok etkilenmişti...e şimdi ifotların evinde hem burhan hemde gaffurla ailesi vardı ama sanki hiç görmemişler gibi yaptılar...saçma geldi bna orası...

evet ben de bunu başından beri düşünüyorum o zman burhan nilaydan hoşlanmıştı nilay da burhanda...ama bu konu unutuldu sanırım makbule burhana daha uygun bir eş diye bu olayı kapattılar :)

cadii_sheker
09-02-07, 11:32
evet ben de bunu başından beri düşünüyorum o zman burhan nilaydan hoşlanmıştı nilay da burhanda...ama bu konu unutuldu sanırım makbule burhana daha uygun bir eş diye bu olayı kapattılar :)

hyr canm nilay şesudan hoşlanmıştı zatn burhan bela etmişti başına şesunun hatta en sonunda da gaffurdan dayak yiyodu ama nilayda apartmanda pek dolaşmıyo böle olması normal karşılanabilr

elif96
09-02-07, 13:51
yoooooooooooooooooo:fighting2 :dito

elif96
09-02-07, 13:54
hyr canm nilay şesudan hoşlanmıştı zatn burhan bela etmişti başına şesunun hatta en sonunda da gaffurdan dayak yiyodu ama nilayda apartmanda pek dolaşmıyo böle olması normal karşılanabilr

hyr canım nilay şehsudan değil, sertaçtan hoşlanmıştı.

not:şehsu diziden ayrıldııııı!!!!!!!!!!!

mc_merve
09-02-07, 14:10
hyr canım nilay şehsudan değil, sertaçtan hoşlanmıştı.

not:şehsu diziden ayrıldııııı!!!!!!!!!!!

ESKI BOLUMLERDE SESUDAN HOSLANMISTI SANIRIM

DeFnE_92
09-02-07, 15:30
ya bide tanrıverdi fatoşun taaaaaaaaaa önceden çocuğum olduğunu biliyodu.tanrıverdi fatoşa evlenme teklifi ettiğinde sanki tanrıverdi yeni öğreniyomuş gibi oldu.

melis_a.y
09-02-07, 15:37
ya bide bu bölümde alicanla yaprak yeni tanışıomuş gibi yapıldı fakat yaprakla alican daha önceden tanışıolardı hatta fatoşun sevgilisiyle oğlu karşı karşıya gelmişti ve yaprak alicanı oyalıyodu...

hayır o oğlu değildi fatoş un sevgilisiydi ama oğlum diye tanıştırmıştı diğer sevgilisine ;)

cansu_a
09-02-07, 17:35

bana o piknik bölümünde nilay burhandan hoşlandı gibi geldi çünkü orda bir sahne var böle romantik bi müzik eşliğinde burhan nilay'a gülümsüyo hatta ağaçtan bir yaprak koprıyo fln :img-hyste o sırada da Nilay da ona gülümsüyo :img-blush evet burhan daha sonra şesu'yu ortaya atıyo ama bence Nilay orda Burhan'a gülümsüyodu:img-wink:

nejatdidem
09-02-07, 18:27
evt banada öle gibi geldi ama nasılsa sonuçta burhan hoşlanmıştı e şimdi görünce sanki ilk kez görüomuş gibi yaptı nilay ı ve ailesini

dgn2477
09-02-07, 19:39
beyler taco gecen sene mürüvet le evlenmedimi son bölümde sacit üçümüzde bekarız dioda bu kadarıda ayıp yani

cansu_a
09-02-07, 21:01
evlenmedi yaaa sadece beraberlerdi ama evet bak bir anda onlar da ayrılmış oldu:icon_whis
evlenmediler çünkü taco aslının düününe de yalnız geldi

qülşen
14-02-07, 19:18
wayy arkadaşlar çok dikkatli izliosunuz bn bakmıom öle :icon_whis ama mikrafonu görüodum bazen sadece bu:blush:hatta son bölmdee barda alican yaprağa sırnaşırken gözüktü :happy0064
alkışlıorumm sprr ortaya çıkarmışınızz :img-ok:

ademsan
14-02-07, 22:35
hala bunun cevabi verilmedi...
ve o bölümde neden sona dogru böyle bir sahne eklendi anlamadim.....
tamamen mantik hatalariyla doluydu sahne üstelik...
durumu cözen varmi acep ?

cansu_a
14-02-07, 23:41
hala bunun cevabi verilmedi...
ve o bölümde neden sona dogru böyle bir sahne eklendi anlamadim.....
tamamen mantik hatalariyla doluydu sahne üstelik...
durumu cözen varmi acep ?

aslı kendi sütyenini kocasına verdi bana her durumda uğur getirdi sen de iş görüşmesinde tak uğur getirir dedi cem de bu yüzden taktı
eğer bahsettiğin buysa umarım soruna cevap vermişimdir başka bi sahneden bahsediosan kusura bakma ;);)

gzd_gzd
15-02-07, 08:17
wayy arkadaşlar çok dikkatli izliosunuz bn bakmıom öle :icon_whis ama mikrafonu görüodum bazen sadece bu:blush:hatta son bölmdee barda alican yaprağa sırnaşırken gözüktü :happy0064
alkışlıorumm sprr ortaya çıkarmışınızz :img-ok:
arada ben de görüyorum mikrofonu:img-hyste :img-hyste

ademsan
15-02-07, 09:20
aslı kendi sütyenini kocasına verdi bana her durumda uğur getirdi sen de iş görüşmesinde tak uğur getirir dedi cem de bu yüzden taktı
eğer bahsettiğin buysa umarım soruna cevap vermişimdir başka bi sahneden bahsediosan kusura bakma ;);)

nezaman dedi yaa ... ben izledigim bölümde yoktu öle bisiii....
demek rip leyen kisi atlamis...
özürrr..

erenalp_18
18-02-07, 16:13
nezaman dedi yaa ... ben izledigim bölümde yoktu öle bisiii....
demek rip leyen kisi atlamis...
özürrr..
evet arkadaşım ordaki sahnenin açıklaması reklam öncesinde yapılmıştı belki de sen ondan karıştırdın

gaffur&burhan
20-02-07, 14:12
arkadaslar komedi dizisinde mantik hatasi neden ariyalim ki?

esmerseker
23-02-07, 00:55
Bu hata değil aslında sadece bir değişiklik ama eski bölümlerde daire kapıları bej rengiymiş, geçen tekrar bölümünde farkettim. Şu anda kapilar gri - lacivert arasi bir renk.

santa_baby
24-02-07, 07:21
arkadaşlar birde hatırlarsanız yaprak'ın bir sergisi wardı ilk zamanlarda o sergide cem kız kardeşiyle katılmıştı aslıyla cem evlendiler ama hala o kız kardeş yok

şeboist
24-02-07, 07:25
bu bölümde de adı geçti hatta.sanırım o yurtdışında okuyor.o yüzden yok. ;)

dLn_kblk
27-02-07, 13:28
eski bölümlerde burhan naile'yle ilk tanıştığında ben böyle etli butlu kadnları severm fln diyodu..sonra ki bölümlerde ise makbule'ye şişko diyip duruyodu..şimdi yine naile geldi..aynı...bnce burdada hata var..

aysa-17310
28-02-07, 13:16
o hata değil Burhan'ın dengesizliği :img-hyste
bi de siz de farkında mısınız bilmem ama burhan bu sene çoookk değişti yaa geçen sene ilk geldiği zaman ofisteki kızlara falan yapmadığını bırakmamıştı bu sene gay olduğundan şüpheleniyolar biraz hızlı bi değişim oldu bu

nehirrrr
01-03-07, 02:11
Ay evet bencede o Burhan'in dengesizligi:)

Gercekten Burhan'i bu sene degistirdiler. Artik ofisteki kizlara asilmayi birakti:):)

Bu arada cok fazla "mikrofon" gorunuyor bence. Yani neredeyse her bolum yapiyorlar bunu. Acaba buna bir replik yapsalar nasil olur. Tipki Kubilay'in ikiziyle yaptigi replik gibi, "Simdi sana sarilmayi cok isterim ama bu teknik olarak mumkun degil canim!":):) Cok gulmustum burda. Mesela habire ordan burdan firlayan mikrofonlarada bunun gibi bir replik yapsalar hic fena olmaz hani:)

arrzzu
02-03-07, 19:24
gaffur'un telefon muhabbeti çok saçmaydı.kardeşi kapatsın ya telefonu. sadece arayan mı kapatabiliyor?

boncuk.girl
04-03-07, 07:56

evet cnm çok haklısın komedi dizisinde mantık hatası aranırmı
helede o dizide engin günaydın oynuyosaaaaa:img-hyste :img-hyste

nejatdidem
04-03-07, 13:15
gaffur'un telefon muhabbeti çok saçmaydı.kardeşi kapatsın ya telefonu. sadece arayan mı kapatabiliyor?

evt evt bnde bunu yazıcaktım tam bi baktım sen yazmışsın madem kontörü bitio kardewşi kapatsın gerçekten çok saçmaydı orası sadece komik bi sahne olsun die ypmışlar öle

YaPrAk_92
04-03-07, 13:18
Ay evet bencede o Burhan'in dengesizligi:)

Gercekten Burhan'i bu sene degistirdiler. Artik ofisteki kizlara asilmayi birakti:):)

Bu arada cok fazla "mikrofon" gorunuyor bence. Yani neredeyse her bolum yapiyorlar bunu. Acaba buna bir replik yapsalar nasil olur. Tipki Kubilay'in ikiziyle yaptigi replik gibi, "Simdi sana sarilmayi cok isterim ama bu teknik olarak mumkun degil canim!":):) Cok gulmustum burda. Mesela habire ordan burdan firlayan mikrofonlarada bunun gibi bir replik yapsalar hic fena olmaz hani:)

cidden ya geçende bi tane daha gördüm aniden fırladı:img-hyste kubiden örnek wermişsin ya bende wereyim bitane:img-wink: hani seelinin düzgün konuşmaya çalıştığı bölümde bi sahnede berbat bi türkçe kullandı ona biras söylendiler ya selin:''kızım ben ne yapabilirim senaryoda yazıyo buuuuuuu'' demişti:img-hyste :img-hyste

cigdem_atahan
04-03-07, 17:52
ya sürekli çekim sıralarında mikrofonlar üstten gözüküyor bu insanın gözüne çok batıyo umarım bunu bir daha tekrarlamazlarr

arrzzu
04-03-07, 19:28
evt evt bnde bunu yazıcaktım tam bi baktım sen yazmışsın madem kontörü bitio kardewşi kapatsın gerçekten çok saçmaydı orası sadece komik bi sahne olsun die ypmışlar öle

evet evet kontörün bitecek diyor bir de:)

oguzz93
05-03-07, 13:52
ya sürekli çekim sıralarında mikrofonlar üstten gözüküyor bu insanın gözüne çok batıyo umarım bunu bir daha tekrarlamazlarr

acaba çıkacak mı diye oturup ekranın üstüne bakıp durunca görülür ama kendini filmin akışına kaptırınca bir şey olmaz...

hazell
08-03-07, 01:12
bu bölümde sacitin bu kadr güsel makyaj yapabilmesi için kuaföre felan gitmesi gerekirdi ama sacit kendisi yaptı çok güsel yapmış maşallah herşey süperdi sanırım mantık hatası bu:icon_whis

volkangs20
08-03-07, 08:05
acaba çıkacak mı diye oturup ekranın üstüne bakıp durunca görülür ama kendini filmin akışına kaptırınca bir şey olmaz...

Ekran üzeri mikrafonun gözükmesi teknik bir hata olmasına karşın şöyle bir durumda sözkonusudur.Eğer bu gibi teknik problemler izleyicinin gözüne batıyorsa bu hikayenin izleyici iyice içene alamadığını gösterir. Yani izleyici bu aksaklıkları fark ediyorsa hikaye izleyiciyi sarmamış demektir. Sardığı noktalarda bı gibi aksaklıklar ekranda görünse bile kolayca fark edilmez . . .

MAMOŞ
08-03-07, 10:33
birde sacitin hacerin kız arkadaşı rolüne bürünmesi ayça yada hatice olması ile ilğili olarak madem bu kadar mutahassıp bir ailesi var ise o kadar kısa mini eteği nasıl giyebildi:img-pilot

Kaanca
08-03-07, 10:38
Sacit ne bilsin Mamoş orası komiklik icabı işte.Erkek o.Adı üstünde bu dizi Sit-Com.

aysa-17310
08-03-07, 14:44
o kadar detaya inecek olursak o zaman sacitin en yakını arkadaşı sertaç tanıyamadı, sevglisi zeynep tanıyamadı gülenay nası tanıdı???

YaPrAk_92
14-03-07, 11:32
ewet ya bende oraya takıldım ama gülse birsel bu kadar güzel senaryoları yazarken bazı şeyleri aradan kaçırabiliyo.insanlık hali;)onlarda diziye başka bi renk weriyo:D

MAMOŞ
15-03-07, 09:56
burhan sacitten saklanmak için odasında masanın altına saklandı sacit odaya girince kubilay ve yapragı gördü fakat sacit odadan çıkınca burhanın altından çıktıgı masanın 4 bir tarafı açıktı sacit onu nasıl görmez:icon_whis

seheripek46
15-03-07, 19:16
sacit hiç yere bakmıyomuki burhanı görmedi
dört tarafı açık masa yani

SayWhatYou
15-03-07, 22:30
İnanmıorm ya ne hatalar bulmussunz öle..

nejatdidem
16-03-07, 19:05
bi de benim aklıma geldi bu sacit tahsinin erkek kardeşinin oğlu deilmi e o zmn bunların soyadları aynı olması lasım birinini kral birinin sütçüoğlu ne ayak:)

ipod nano
16-03-07, 20:22
bi de benim aklıma geldi bu sacit tahsinin erkek kardeşinin oğlu deilmi e o zmn bunların soyadları aynı olması lasım birinini kral birinin sütçüoğlu ne ayak:)

sacit tahsinin kız kardeşi hamiyetin oğlu doğal olarak soyadlarıda farklı olucak

YaPrAk_92
20-03-07, 15:21
hıhh bide bi kere iffet hamiyetlere gidiodu wolkana sen de gel dediğinde ''yok ya anne sacit asabi beni kasıo''' demiştii iffetler hamiyetten aayrı şehirde olduğuna göre nsl gidiolar:d

ipod nano
21-03-07, 08:45
hıhh bide bi kere iffet hamiyetlere gidiodu wolkana sen de gel dediğinde ''yok ya anne sacit asabi beni kasıo''' demiştii iffetler hamiyetten aayrı şehirde olduğuna göre nsl gidiolar:d

o zamanlar hamiyetler istanbulda oturuyodu yeni sezonda antepe yerleştiler

aysa-17310
21-03-07, 13:47
2.sezonu tekrarlardan izlerken aklıma geldi bi öblümde hani volkan büyük beden manken olmuştu cem de moda çekiminin fotoğrafçısıydı gıcıklık olsun diye volkana şınav falan çektirmişti
volkan da 'nası çekiym ben şınav askerde bile yani bana kıyak yaparlardı' falan demişti o zmn çok gülmüştüm bu repliğe ama sonradan anladık ki volki asker kaçağı

YaPrAk_92
21-03-07, 14:20
2.sezonu tekrarlardan izlerken aklıma geldi bi öblümde hani volkan büyük beden manken olmuştu cem de moda çekiminin fotoğrafçısıydı gıcıklık olsun diye volkana şınav falan çektirmişti
volkan da 'nası çekiym ben şınav askerde bile yani bana kıyak yaparlardı' falan demişti o zmn çok gülmüştüm bu repliğe ama sonradan anladık ki volki asker kaçağı

ewet o ilk sayfalardada yazıyo:img-yes:

LİBRA
22-03-07, 13:27
aslının takma saçı makbulenin kullandığı saçtan daha uzundu:img-yes:

bozyaka
24-03-07, 17:38
birde surekli takildiklar "ice cafe"nin kapisindaki yazi ters yazilmis. yazi iceriye dogru bakiyor. yani disaridan ters gozukuyor olmali.

gollory
26-03-07, 16:25
bugün tekrarlarda volkan isim karışıklığını kullanıp host oluyordu uçakta ama benim bildiğim havayolları çok seçici davranır kilo boy olarak filan volkanın bedeni de malum o boyda forma nasıl bulunabilir ki hemen ?? biraz saçma geldi bana

nehirrrr
27-03-07, 03:24
aslının takma saçı makbulenin kullandığı saçtan daha uzundu:img-yes:

Evet, dogru bunu bende yazacaktim ama sonra belki ikiye katlamislardir diye dusundum. Fakat oyle olsaydi bu sefer o sacin daha cok gozukmesi gerekirdi sonucta ikiye katli! Upuzun saci miniminnacik yapmislar:)

tchibo
04-04-07, 09:22
Zaten basli basina bir senaryo hatasi olan, 2 sene Amerika'da tek basina yasamis kizin, aksamlari 8den sonra evden cikamamasini geciyorum. Ek olarak:

1. Ilk bolumlerin birinde Yaprak ben hayatimda hic et yemedim diyor, sonraki bölümlerin birinde ise 6 yil öncesini gösteriyorlar, Yaprak sisko ve sürekli et/kebap yiyor.

2. Yine eski bölümlerde Volkan ile Sertac'in arasi bozuluyor. Sertac Volkan'i kiskandirmak icin Cem ile takiliyor, bir gün Cem'lerin evine gidip mac seyrediyor, orada Cem'in annesi ile tanisiyorlar. Fakat Cem ile Asli'nin dügününde Sertac-Sedef birbirini hic tanimiyor ve aralarinda yakinlasma oluyor.

3. Yine eski sezonda Asli ben hayatimda türkce müzik dinlemem diye hava atiyor ama 2007 yilbasi bölümünde Erkin Koray hayrani cikyior ve hatta bütün programlarini iptal edip kosa kosa rockbara gidiyor. Ve ayni bölümde sasilacak bir sekilde oryantal star kizlari Asli'nin arkadasi cikyior (benim tanidigim Asli öyle bir yarisma oldugunu bile bilmez ama neyse...).

4. Bir de son bölümlerin birinde Cem'in ayagina düsen ve parmagini catlatan (!) blok bir yerde ters dönüyor ve aslinda icinin bos oldugunu görüyoruz.

alicia-85
04-04-07, 21:16
eğer yanlış anlamadıysam bu akşamki bölümde de vardı bi hata.
burhanın yazdığı o mektuplardan birinde "güzelliğiniz sonra da zekanız..." falan diye yazıyordu.
ama aslı ailesinin önünde mektubu okurken mektup biraz değişiyor ve "fiziğiniz sonra da zekanız..." oluyor.

ipod nano
19-04-07, 17:28
fatoşun kuaförü bildiğimiz kadarıyla gaydi şimdi adam evli çıktı nasıl oluyo ya

YaPrAk_92
23-04-07, 09:44
ewet:) bi de aslı wolkanın ciwciwine insan ismi koymasıyla dalga geçiodu kedisine simge koydu:)

MoOnDaNcE-11
23-04-07, 17:05
Kafayi en cok en yukarida her bolum en az 2-3 kez farkedilen mikrofona takmis durumdayim ...

avrp_yks
23-04-07, 21:11
arkadaşlar lütfen biz mantık hatalarını bulamayan biri olarak söylediğiniz hataların bölümlerini de yazarsanız youtube dan izleyebiliriz..çok merak ediyorummmm

sevimli.girl
24-04-07, 09:23
şimdi okan ve berenin sahnelerinde 1. arkadaş ve 2. arkadaş gerekiyordu. asistan kız burhan ve aslının yanına geldiğinde siz 1. ve 2. arkadaşlar mısınız deddi. aslıda evet dedi. demekki arkadaşlar daha önceden ayarlanmıştı. aslı ve burhan gerçekte o kişiler değildi. aslı ve burhan herşeyi oynarken gerçek olan ve gelmesi gereken 1. ve 2. arkadaş neredeydi.

aysa-17310
24-04-07, 09:43
evet aynı şey benim de aklımdan geçti
bi de eski bölümlerden birinde aslı, volkandan intikam almak için başka birinin cep telefonundan plakçı şirketi gibi davranıp aramıştı orda fatoş sesini değiştirip konuşmuştu gayet de güzel yapmıştı ve hiç itiraz etmemişti ama cemin annesi rolünde ifotlarla konuşacağı zaman binbir naz yapmış, 'tiyatrocu değilim ben beceremem' falan demişti.

YaPrAk_92
25-04-07, 13:38
heheee doğru ya aklıma gelmewmişti:D

halit_fan
30-04-07, 18:13
bu dizide bir sürü mantık hatası var ama dizi çoq güzellllll!!!!!!....

seheripek46
03-05-07, 10:00
bence bu dizide mantık hatası aranmaz çünkü tamamen mantık hatası ama böyle devam etsin çünkü çoookkkk güzel

boncuk-girl
09-05-07, 11:18
bence bu dizide mantık hatası aranmaz çünkü tamamen mantık hatası ama böyle devam etsin çünkü çoookkkk güzel

evt cnm burhan altintopun olduğu dizide mantık hatası aranmazzz

aysa-17310
09-05-07, 16:24
burhan altıntop başlı başına bi hata zaten ama dünyanın en güzel ve en komik hatası:img-hyste

cansu_a
09-05-07, 20:43
cihanyil özcelikle ne demek istediğini hiç anlamadım:img-hyste
mantık hatası sayılır mı bilmiyorum ama yazıyım dedim burhan aslıların alt katında oturmuyy ki gerçi ses gelir yine de ama öyle bi yapmışlar ki sanki altalta oturuyolar gibi olmuşş burhan tavana vurdukça makbıleleree daha çoks es gitmesi gerek

aysa-17310
10-05-07, 17:36
burhan ilk geldiğinde de demişti ''sen beyaz gölge misin kızım pat pat dolaşıyosun'' falan diye:img-hyste ses gidiyii demek ki sacitle makbıle bi şey duymaz onlar fosur fosur uyuyodur

NeHiR_92
12-05-07, 12:19
mantık hatası sayılır mı bilmiyorum ama yazıyım dedim burhan aslıların alt katında oturmuyy ki gerçi ses gelir yine de ama öyle bi yapmışlar ki sanki altalta oturuyolar gibi olmuşş burhan tavana vurdukça makbıleleree daha çoks es gitmesi gerek[/QUOTE]

aa ewet yaa çok doğru benim aklıma hiç gelmemiştii ne alaka yanii burhan tavana vurunca sesin makbulelere gitmesi gerekioduu

nehirrrr
21-05-07, 06:37
mantık hatası sayılır mı bilmiyorum ama yazıyım dedim burhan aslıların alt katında oturmuyy ki gerçi ses gelir yine de ama öyle bi yapmışlar ki sanki altalta oturuyolar gibi olmuşş burhan tavana vurdukça makbıleleree daha çoks es gitmesi gerek

aa ewet yaa çok doğru benim aklıma hiç gelmemiştii ne alaka yanii burhan tavana vurunca sesin makbulelere gitmesi gerekioduu[/QUOTE]

Ayyy cidden ben de hic farketmedim onu! Dogru yani sesin Burhanlardan Makbulelere gitmesi lazim!

Bu arada bayagi oldu uc bolum onceydi sanirim. Sutcuoglu rezidansinda salonda oturuyorlardi ve su yandaki cifli koltugun kolunda oturan set gorevlisinin bacagi gorunuyordu. Hem de cok acik ve net! Uzun sure oyle oturdu ya:img-hyste Ama komedi dizisi ya zaten komik oluyor boyle seyler:img-hyste

MAMOŞ
24-05-07, 09:40
2 şey dikkatimi çekti dün akşamki bölümde 1. dizide geçen haftadan düne kadar 1 gün geçmiş görünüryordu yani burhan makbuleyi 1 gün önce görmüş ve ertesi gün dün akşam izlediklerimiz oldsu peki solaryuma giren burhanın 1 günde nasıl solaryum izleri geçti
2. sacitin kendi evi var neden orda kalmadı:icon_whis

YaPrAk_92
24-05-07, 14:19
ara kapı war ya yüzü yok heralde:)

aysa-17310
24-05-07, 15:23
2 şey dikkatimi çekti dün akşamki bölümde 1. dizide geçen haftadan düne kadar 1 gün geçmiş görünüryordu yani burhan makbuleyi 1 gün önce görmüş ve ertesi gün dün akşam izlediklerimiz oldsu peki solaryuma giren burhanın 1 günde nasıl solaryum izleri geçti

Sacitle Makbule'nin kendi evi var ama oraya sadece yatmaya gidiyolar. Sürekli Sütçüoğlu Rezidansı'ndalar. Yemekler falan hep orda yeniyo. Yani aynı ev gibi. Bence Sacit'in Burhan'a gitmesi doğal. Mantık hatası değil:icon_whis

ozlem_1905
25-05-07, 11:33
akşam 5te çarşamba günü tekrarı verilen bölümde,burhan rüyasında doktor oluyordu.cemin üstüne ameliyatlarda hastanın üstüne konan örtü örtülmüştü.fotoğraf makinası o örtüyüde delip örtünün üstünden cemin karnına girmişti.peki CEM FOTOĞRAF MAKİNESİ KARNINA GİRDİĞİNDE ÜSTÜNDE O ÖRTÜMÜ VARDI??

ozlem_1905
25-05-07, 11:34

o sacitlerin kaldığı ev aslında yine tahsinin evi.tahsin o evi sacitlere vardı.aslında tahsinin evi o ev.tahsin sacite verdi.

€moS
26-05-07, 12:59
hani sacit ve aslının bir bankaya gidiyolar orda kaset buluyolar yhaaa eve gelip izliyolar belki hatırlarsınız işte o bölümde aslı tek başına video yu izlerken tahsinle ifo diyo kameracıya sende acıktın gel bişiler atıştır fln orda adam kamerayı bırakıp kameranın önünden geçiyo işte orda üstünde kot paltolan üstünde bi tişört var ama o yıllar 89 senesi felan yani o moda yok ora saçma olmuş bir mantık hatasıdır bana göre....

NeHiR_92
28-05-07, 14:29
belki önce yazılmıştır ama emoş_doctorsun yazdığı bölümde sacitle sertaç tanışmıştı aslının doğumgününde ama bu sezonun ilk bölümlerinde daha önce hiç karşılaşmamışlardı

tanrıverdi
28-05-07, 14:43
belki önce yazılmıştır ama emoş_doctorsun yazdığı bölümde sacitle sertaç tanışmıştı aslının doğumgününde ama bu sezonun ilk bölümlerinde daha önce hiç karşılaşmamışlardı

o bölmde zaten sacit farkediodu onu önceden tanıdıını ama saçları olduu için ozamnlar sertaçın tanımıo oluo..zaten dio ordada bende bu adamı bierden tanıodum bi bişiler diodu:)

NeHiR_92
30-05-07, 21:18
o bölmde zaten sacit farkediodu onu önceden tanıdıını ama saçları olduu için ozamnlar sertaçın tanımıo oluo..zaten dio ordada bende bu adamı bierden tanıodum bi bişiler diodu:)

aa ewet doğru:):)

rhetbutler
31-05-07, 10:09
Burhan'ın taytı evde dans ederken beyazken, kapı çalıp Makbule'ye poposunu çevirdiğinde siyaha dönüştü.

mircealucescu
02-06-07, 08:41

bu tespit yanlış çünkü o bölümde fatoş'un "sevgilisiyle-oğlu" değil "genç sevgilisiyle kart sevgilisi" pişti olmuşlardı...

mircealucescu
02-06-07, 08:44
evt banada öle gibi geldi ama nasılsa sonuçta burhan hoşlanmıştı e şimdi görünce sanki ilk kez görüomuş gibi yaptı nilay ı ve ailesini

Arkadaşlar bence burhan'la empati kuramıyosunuz onun iç dünyasına giremiyosunuz yani.Adam zaten ilk sezonunda şesu'dan bi laf yemişti hatırlarsanız "Buna değil kadın dişi timsah bile getirsen onu da beğenir" demişti olay bundan ibaret anladınız siz onu...

mircealucescu
02-06-07, 09:01
Kafayi en cok en yukarida her bolum en az 2-3 kez farkedilen mikrofona takmis durumdayim ...

arkadaşlar bu mikrofona niye bu kadar takılıyosunuz anlamıyorum.Acaba biz bunu farkediyoruz da dizi çekenler gerizekalı mı ki her bölüm olan şeyi ekrandan uzak tutamıyolar çünkü buna mecburlar.Siz başka hangi dizide Burhan'ın ağzının içinden konuşmaları, homurdamaları veya soluk alıp verme sesinin sahne gereği duyulması gerektiği;bu efeklerin dizi akışı için bulunması zorunlu olan detaylar olduğunu gördünüz sorarım;başka hangi dizide bunlara ihtiyaç var?İşte tamamıyle bu yüzden o mikrofonun konuşan oyuncuya çok yakın olması isteniyo olay budur...

mircealucescu
02-06-07, 09:09
akşam 5te çarşamba günü tekrarı verilen bölümde,burhan rüyasında doktor oluyordu.cemin üstüne ameliyatlarda hastanın üstüne konan örtü örtülmüştü.fotoğraf makinası o örtüyüde delip örtünün üstünden cemin karnına girmişti.peki CEM FOTOĞRAF MAKİNESİ KARNINA GİRDİĞİNDE ÜSTÜNDE O ÖRTÜMÜ VARDI??

Arkadaşım ona "delikli kompres" derler cerrahi ilem esnasında yaranın sterilitesini korumak için müdahale edilecek yerin üzerinden geçirilir yani o bez deliklidir...

aysa-17310
02-06-07, 11:16
mircealucescu çok bilimsel gördük seni ama söylediklerin mantıklı:good:

YaPrAk_92
02-06-07, 11:38
ozlem_1905 in dediğine ben katılıyorum çünkü o bez delikli olabilir ztn hastahanelerde yaralılara müdahale için yapılıyor yine de o delik çok küçüktü sadece makinenin alt kısmına girebilirdi ama makinenin üstte kalan ve cemin vucudundan çıkmayan kısım çok genişti;)ama burhanın rüyası nede olsa:)

YaPrAk_92
03-06-07, 21:35
bi de şu gülenayn elindeki simge bi gün beyaz bi gün gri oluyo anlayamadım fln yaneeeee:)

boncuk-girl
10-06-07, 17:37
hani cem hastalanınca çok hassas oluyodu
çok nazlanıyodu...
ama son bölümde hiçte öyle değildi.

tila_gclu
10-06-07, 18:45
ewt haklısn bu konuda cem hiç nazlanmadı bu sefer...

dilara-1905
10-06-07, 19:40
cidden cem hiç nazlı diil gerçi kime naz yapçakki aslı konuşsa ii :D

LİN
10-06-07, 21:05
bi de şu gülenayn elindeki simge bi gün beyaz bi gün gri oluyo anlayamadım fln yaneeeee:)

:img-yes: Evet çok haklısın.Bende dikkat ettim buna.Simgenin engi devaölı değişiyor :)

cousin
11-06-07, 11:19
1. Ilk bolumlerin birinde Yaprak ben hayatimda hic et yemedim diyor, sonraki bölümlerin birinde ise 6 yil öncesini gösteriyorlar, Yaprak sisko ve sürekli et/kebap yiyor.

.

ya onu bırak bi bölümde de kubiye diyo ki ne zamandır suşi yemedim hadi yiyelim.

bu ne vejetaryenlik bu ne suşi turşusu...

cousin
11-06-07, 11:33
1.evet fatoş 29 yaşında evlendiğini söylemişti hatta aslı da "vay be son dakka golü ben o zamana kadar evlenemezsem intihar ederim" demişti :D hani eskiyi hatırladkları zaman..

2.eskiyi hatırladıkları zamandan bi hata daha..şimdi eskiyi bundan 3 sene önce hatırladılar..6 sene öncesini..yani toplam 9 sene oluyo..yaprak 28 yaşıdnaysa 19 yaşında işe başlamış nası oluyo üniversite bitirmemiş,,iş deneyimi olmayan biri bi dergide :icon_whis

3.yine 3 sene önce fatoş ve aslı konuşurken fatoş oğlunun 19 yaşında olduğunu söylemişti o zaman 22 olması gerek şimdi ama 20 diyolar??

ya onu bunu bilmem de benim dieceim sadece fatoş benim bildiim kadarıyla iki kez evlendi.hani bi pamir le bi de o hiç tanışmasaydık naapardık bölümndeki hayallerindeki kocasıyla.habire tıkındıkları.ztn son dakka golü ikinci kocası.ilk kocası da çocuunun babası

cousin
11-06-07, 11:48
Dogru bi tespit. Fakat bu mantık hatası değildir. Mantık hatası demek işte mesela yukarıdan mikrafonun gözükmesi, insanlar geceleyin konuşurken başka yerde gündüz olamsı ve tekrar geceye dönülmesi, insanların konuşurken birdenbire ışınlanması , bi sahnede çoarplıyken hemen ardındaki sahnede çorapsız olması gibi şeyler. Tamam Gaffurun öle düşünmesi saçma olabilir fakat mantık hatası değildr:D

ya hakkaten arkadaşlar bunlar önemli.yani bu dier şeyleri de yazınca sanki çok hata varmış gibi oluo.ama oysa ki bir kısmı espri.mesela gaffur,acayip bi tip ztn.adamı elektrik bile çarpmıyo.biyonik insan adeta.yani onun davut u kolayca taşıyabilmesi mantık hataası diil çok ince bi espri sadece.ayrıca bi mikrofon hatamız var kıdemli onun haricinde tek tük gözden kaçan ayrıntılar,e arada bir de düm tek olarak gözden kaçan daha büyük hatalar var.ama yine de bu dizi çok ince bi zekanınnürürnü.
bu yüzden hakkaten mantık hatası olan şeyleri yazalım.karakterlerin bazı tutarsızlıklarını diil.

mesela burhan naileye ilk şişko kadın severim demiş,sona makbule için şişko sevmem demiş.e şesu ne demşti adamn aç,kuru ekmek versen beyıla bayıla yer.e yani burda bi mantık hatası yok.naile ona ilk başta 90-60-90 gelmiş demek ki.
sacitin kadın kılıına girdii sahnede biz muhafazakarız demesi gaffurun ona güvenip haceri yollaması içindi herhalde.mini etek giymesi onun, sacit karakterinin atladıı bişi.ki iyi ooldu sacitin o çarpık bacakları büyük bi komedi oldu.ben çok güldüm mesela.

yani dieceim şu ki.ööle herşeyi yazınca sanki dizimizin kurgusunda 10 diil 20 hata varmış gibigözüküo.ama oysa ki buraya yazılan herşey bir kurgu hatası diil.dediim gibi bazıları ince espriler bazıları karakterkere ait dikkatsizlikler.fln filan.

gollory
13-06-07, 00:09
burhan ışıltı dergisinde çalışmaya başladığı zaman ışıltı dergisi editörünün arkasında duran dergi kapağı avrupa yakası bürosunda aslının arkasında duruyodu. Işıltıdaki daha yakın çekimdi.

mervejik
13-06-07, 11:14
bu mantık hatasımı bilmiyorum hani eski bölümlerde yaprak bir yiğenini getiriyordu...o bebek nasıl okadar hızLı hareket edebiliyordu ve de kimse görmüyordu ben bunu hiç anlamamıştım

aysa-17310
13-06-07, 13:05
Bence o mantık hatası değil. Ya arkadaşlar, böyle acayiplikler olmasa biz neye gülebiliriz ki??? Sonuçta Avrupa Yakası durum komedisi yapan bir dizi:img-yes:

c6h12o6
13-06-07, 13:15
İvit ama Öküz altında Buzağı aramayalım ya.. Amaç gülmek değil mi.. Niye bu kadar derine iniliyorki..annamadım ben bişi.. :img-cool2

YaPrAk_92
13-06-07, 17:16
ewet ya çok açık hatalar war ama bu yaş hesapları falan gerçekten çok derinn:)o kadarda inmeyelim daha birsürü şey çıkabilir böyle;)

pelinnn
13-06-07, 21:03
Makbule daha önce İzzet'ten tokat yemişti hiçbirşey olmadı... İkinciye tokat yiyince "bana vurdun" dedi sanki ilk defa oluyor gibi :)

ipod nano
13-06-07, 21:18
Makbule daha önce İzzet'ten tokat yemişti hiçbirşey olmadı... İkinciye tokat yiyince "bana vurdun" dedi sanki ilk defa oluyor gibi :)

hayır daha önce burhandan tokat yemişti izzet ilk defa dövüyo makbuleyi

aysa-17310
13-06-07, 22:37
Hayııırr, Pelin haklı, Makbule İzzet'i aramaya gitmişti meyhane gibi bi yere o zaman da vurmuştu İzzet ayusu:icon_whis

YaPrAk_92
14-06-07, 11:25
ewet bide burhan benim saçımın teline dokunmaz fln demişti izzete ama burhan da ona tokat atmıştı:)

dilara-1905
14-06-07, 11:59
ama burhan ozaman biraz sapıtmıştıu saçlar sarı etekli gelmiş tokat atıo aklı nekadar yerinde olabilirkii :(

bende öyle bi yazdım ki sanki gerçekte çok normal:icon_whis
:)

YaPrAk_92
14-06-07, 12:20
ama burhan ozaman biraz sapıtmıştıu saçlar sarı etekli gelmiş tokat atıo aklı nekadar yerinde olabilirkii :(

bende öyle bi yazdım ki sanki gerçekte çok normal:icon_whis
:)

ilk cümleyi okurken bende ikincisi gibi düşündüm:img-hyste

alyssa_
20-06-07, 14:14
Hayııırr, Pelin haklı, Makbule İzzet'i aramaya gitmişti meyhane gibi bi yere o zaman da vurmuştu İzzet ayusu:icon_whis

evet ya kadına şiddet uyguluyo bu allahın dağlısı:)

tanrıverdi
20-06-07, 14:27
bence en belrgn olan mantık hatası ki öncden yazıldı galiba aslı cemle konuşurken takırtakır yürüyo fln burhn sinrlenp tavana sopayla vurup bağırınıodu:)onlarda işte burhan manyağı vuruoo fln diip gidiolardı halbuki burhanın evi makbulelerin evinn aşağısı aynısı burhanın sacitten kaçtıı bölmdede olmuştu...

YaPrAk_92
20-06-07, 14:31
bence en belrgn olan mantık hatası ki öncden yazıldı galiba aslı cemle konuşurken takırtakır yürüyo fln burhn sinrlenp tavana sopayla vurup bağırınıodu:)onlarda işte burhan manyağı vuruoo fln diip gidiolardı halbuki burhanın evi makbulelerin evinn aşağısı aynısı burhanın sacitten kaçtıı bölmdede olmuştu...

ewet o çok açık bide sacit makbule&burhanı yeni öğrendiğinde burhan tokatta denilmişti aşağıdan ses gelincede sacit aslıların daireden aşağıyı dinledi :img-yes:

aysa-17310
21-06-07, 11:13
Mantık hatası sayılır mı bilmiyorum ama, Yaprakla Kubilay haftaya evlenecek, bu bölümde ağızlarından düğün hazırlıklarıyla ilgili tek bir kelime çıkmadı.

pelinnn
21-06-07, 11:23
Mantık hatası sayılır mı bilmiyorum ama, Yaprakla Kubilay haftaya evlenecek, bu bölümde ağızlarından düğün hazırlıklarıyla ilgili tek bir kelime çıkmadı.

Kubi "bir servet ödedim canım bu düğün hazırlıkları için; çok bonkör gördüm kendimi" diyerek işi bağlar canım merak etme:icon_whis

NeHiR_92
21-06-07, 11:25
ewet yaa 2. sezonda selinle volkan ve 3. sezonda aslı ve cemin düğünlerinde hep bi kaç hafta önce hazırlıklar fln başlamıştıı selinin gelinliği için parise bile gittilerr

yosungozlum
21-06-07, 18:30
burhanın evi kacıncı katta burhanın salonundan akan sular gaffurların evinde giriyo gaffurların evi zeminde olması gerekmiyormu burhanında evi 2. katta mıydı ne :icon_sorr yoksa yanlış mı hatırlıyorum
sütçüoğlu apartmanının mimarisi cok değişik yapmış bu apartmanı yaa :img-hyste

NeHiR_92
23-06-07, 08:49
burhanın evi kacıncı katta burhanın salonundan akan sular gaffurların evinde giriyo gaffurların evi zeminde olması gerekmiyormu burhanında evi 2. katta mıydı ne :icon_sorr yoksa yanlış mı hatırlıyorum
sütçüoğlu apartmanının mimarisi cok değişik yapmış bu apartmanı yaa :img-hyste

galiba burhan 1. kat,aslılar 2. kat gaffurlar da zemin...en mantıklısı bu yanii:img-yes: :img-yes:

GuL_CeHRe
24-06-07, 00:30
:img-polic bana cok sacma gelende makbulenin hemen izzetten bi tokat yüzünden vazgecmesi cok sacma o kadar türk filmi modunda ask yasadilar haftalarca bi tokat yedi diye vazmi gecio:img-hyste

EmiLy_
24-06-07, 10:36

evet çok açık bir hataydı...

NeHiR_92
24-06-07, 10:40
:img-polic bana cok sacma gelende makbulenin hemen izzetten bi tokat yüzünden vazgecmesi cok sacma o kadar türk filmi modunda ask yasadilar haftalarca bi tokat yedi diye vazmi gecio:img-hyste

ama bi tokat deildi kii..resmen makbılenin ağzını burnunu dağıttı izzet...zaten şu kaçırılanın kaçırana aşık olması mı neydi öle bişiydi onların aşkları..demeek kii o aşkın süresi dolduu:img-yes:

billur_ezgi
24-06-07, 12:30
o kadar detaya inecek olursak o zaman sacitin en yakını arkadaşı sertaç tanıyamadı, sevglisi zeynep tanıyamadı gülenay nası tanıdı???
Gülenay normal bi insan değil ki bu çok normal :D:img-hyste

yosungozlum
24-06-07, 18:43
galiba burhan 1. kat,aslılar 2. kat gaffurlar da zemin...en mantıklısı bu yanii:img-yes: :img-yes:

canım yüksel aytuğda farketmiş bak :img-hyste
eczane tentesi falan var burhan 2. katta olması lazım aslılar 3 gaffırlarda zemin :img-hyste
nasıl oluyoda gaffurların evine akabiliyor su hadi aktı dielim ama akan eczanenin banyosudur ki eczanelerde banyo olmaz :img-hyste

NeHiR_92
24-06-07, 19:51
canım yüksel aytuğda farketmiş bak :img-hyste
eczane tentesi falan var burhan 2. katta olması lazım aslılar 3 gaffırlarda zemin :img-hyste
nasıl oluyoda gaffurların evine akabiliyor su hadi aktı dielim ama akan eczanenin banyosudur ki eczanelerde banyo olmaz :img-hyste

doğru yaa çok karışık..en iisi biz bu konuya karışmayalım:img-hyste :img-hyste

ozlem_1905
25-06-07, 11:11
sigara suyla karşılaşınca etkisiz hale gelir nasıl deliyor onu üstelik ateş olsa zor deler yanan bir sigara bile zor deler kalın parkeyi o nasıl delior çok sçma yaa

yosungozlum
25-06-07, 11:19
evet orası biraz saçmaydı su ateşi söndürür ama bu ateş izzetin sigarasından çıkıyosa olur izzet gibi buda saçma :img-hyste

SelinKis
25-06-07, 11:25
hatasız kul olmaz ilk sayfaları okuyorumda gülse birsel icin bazı seyleri gözden kacırdıgı yazılmıs bnde buna bi yorum getirim dedim
bide hani gülmekten bi mantık hatasıda buldugum yokya :D

SelinKis
25-06-07, 11:35
Aa bunu hiç farketmemiştim, evet yaaa... Benimseyemedi demek ki Cemle evlendiğini hala:)

yada gelecegi görüyo bosanacaklarını falan :D

SelinKis
25-06-07, 11:38

aaaa ewt ona bnde dikkat etmistim simdi hatırladım ama artık burhanın makbulesi nilayında sertacı warya bakmazlar birbirlerinin yüzüne ha belki ozmanlar ikisininde cıktıları yoktu yada birbirlerini hatırlamadılar ama dövülme olayından sonra birbirlerine yakınlasmaları mümkün degil helede gaffur varken ...

SelinKis
25-06-07, 11:41

hyr cnm orda fatoşun aynı anda ayarttıgı 2 sewgilisi wardı genc olanını yaslı olanına oglu diye, yaslıyıda gencine abisi diye yutturmustu foyası meydana cıkmasın diye yaprakla şesu onları oyalıyodu :img-yes: :icon_whis :img-wink:
prdn yaa bi arkadas bunu acıklamıs ama olsun bide bnden duymus oldunuz :)

SelinKis
25-06-07, 11:44
o hata değil Burhan'ın dengesizliği :img-hyste
bi de siz de farkında mısınız bilmem ama burhan bu sene çoookk değişti yaa geçen sene ilk geldiği zaman ofisteki kızlara falan yapmadığını bırakmamıştı bu sene gay olduğundan şüpheleniyolar biraz hızlı bi değişim oldu bu

gay oldugundan kuskulanan sadece sacitti hatta gay falan olmadıgını kanıtlamak icin aslı "olum sacmalama yaa bu psikopat ofise ilk geldiginde kızlara asılırdı" falan demisti .

SelinKis
25-06-07, 11:47

eglence olsun diye arıyoruz hım bide mikrofon olayını bzn engelliyolar kamera arkalarına bi bakın coğu kez mikrofon cıkmıs oyuncularında hata yaptıgından degil belli belkide sırf mikrofonsuz bi sahne cekmek icin yinelemis olabilirler kameraman niye anlamıyo yaa :img-hyste

SelinKis
25-06-07, 11:51
bide volkan sacitten normalde büyük sezonun ilk bölümlerinde "işte ben sacitle yaşıtım makbulede bizden 1-2 yaş büyük" demişti aslı volkandan küçük ozman sacitinde aslıyla yaşıt olduğuna göre volkandan kücük olması gerekir ama bi bölümde volkan sacit icin sacit abi tabirini kullanmıstı hahahah

SelinKis
25-06-07, 11:54
3. Yine eski sezonda Asli ben hayatimda türkce müzik dinlemem diye hava atiyor ama 2007 yilbasi bölümünde Erkin Koray hayrani cikyior ve hatta bütün programlarini iptal edip kosa kosa rockbara gidiyor. Ve ayni bölümde sasilacak bir sekilde oryantal star kizlari Asli'nin arkadasi cikyior (benim tanidigim Asli öyle bir yarisma oldugunu bile bilmez ama neyse...).

katılıyorum aslı s0n bölümde sıkı bi sezen aksu fanatiğide çıkıyo nasılsa :D fatoştan olmasın ama

SelinKis
25-06-07, 11:58
şimdi okan ve berenin sahnelerinde 1. arkadaş ve 2. arkadaş gerekiyordu. asistan kız burhan ve aslının yanına geldiğinde siz 1. ve 2. arkadaşlar mısınız deddi. aslıda evet dedi. demekki arkadaşlar daha önceden ayarlanmıştı. aslı ve burhan gerçekte o kişiler değildi. aslı ve burhan herşeyi oynarken gerçek olan ve gelmesi gereken 1. ve 2. arkadaş neredeydi.

trafikte kalmıslardır belki :img-hyste :img-hyste :img-hyste

SelinKis
25-06-07, 12:04
Burhan'ın taytı evde dans ederken beyazken, kapı çalıp Makbule'ye poposunu çevirdiğinde siyaha dönüştü.

önü beyaz arkası siyah herhalde :D

SelinKis
25-06-07, 12:07

kendisi sokakların gülü oldugu icin hiçbi kediyi yalnız bırakmıyo afferim ama kubilay öylemi ?

YaPrAk_92
25-06-07, 13:40
kendisi sokakların gülü oldugu icin hiçbi kediyi yalnız bırakmıyo afferim ama kubilay öylemi ?
hayır cnm iki ayrı kediye simge diye hitap etmişti:img-yes:

zaten gülenay 'gönül gözünün açık olduğunu' söylüyor.hatta valkanın simgeyi dışarıya attığı zaman gülenay simgeyi bulunca ''seni de benim gibi gönül gözün açık olduğu için dışlamışlar'' dedi.hi,sleri onu yanıltmıyor:img-wink:

yosungozlum
25-06-07, 18:57
hayır cnm iki ayrı kediye simge diye hitap etmişti:img-yes:

zaten gülenay 'gönül gözünün açık olduğunu' söylüyor.hatta valkanın simgeyi dışarıya attığı zaman gülenay simgeyi bulunca ''seni de benim gibi gönül gözün açık olduğu için dışlamışlar'' dedi.hi,sleri onu yanıltmıyor:img-wink:

maşallah sende ne hafıza varmış arkadaşım tebrikler :good:

bide simge den 2 tane vardı ondan olmuş olabilr renginde değişiklik :img-hyste

djarmani
26-06-07, 12:00
1. sezon tekrar bölümleri yayınlanmaya başladı ya yine haftaiçi, bişey farkettim... Fatoş'un oğlu o zaman 19 yaşındaymış. Bu sezon 4. sezon, 4 sene geçti yani, hem gerçekte, hem dizide... Oğlunun 23 olması gerekiyo matematik gereği:img-yes: Ama Tanrıverdi'yle bi konuşmasında "bende bi tane erkek var, 20 yaşında" diyodu, 4 senede 1 yaş büyümüş çocuk yani:)

yaşlar sezona göre belirlnmiyo bir sezon içinde birden fazla yılda geçebilir bütün sezonlar bir yıl içindede geçebilir

SelinKis
26-06-07, 16:05
caktım köfteyi sagolun arkadaslar ;)

gülse_mrv
29-06-07, 18:18
Ama kaç kere yaz için Ayvalık'a gittiler, kışın kayağa gittiler..Yani yıllar geçti nasıl sadece 1 yıl oluyo.......

NeHiR_92
30-06-07, 09:25
bu sezon bi bölümde tahsin hani harcamaları azaltmak için küresel ısınmayı bahane ediodu yaa sonra ifo anlayınca bütün ev aynı kıyafeti giymişti..o kıyafetin içnde hep kaşınılıyodu(özellikle tahsin) ama cem hiç bağırmadı...tabii mantık hatası sayılırsa

sweetrock
02-07-07, 13:17
bu sezon bi bölümde tahsin hani harcamaları azaltmak için küresel ısınmayı bahane ediodu yaa sonra ifo anlayınca bütün ev aynı kıyafeti giymişti..o kıyafetin içnde hep kaşınılıyodu(özellikle tahsin) ama cem hiç bağırmadı...tabii mantık hatası sayılırsa

bence sayılır vala süpersin :good:

son bölümde kubilay peynircioğlu gibi sosyetik bir playboyun düğününe gaffur gibi bi kişilik elini kolunu sallaya sallaya nasıl girio ben de onu anlayamadm:icon_whis

LİBRA
02-07-07, 13:41

son bölümde kubilay peynircioğlu gibi sosyetik bir playboyun düğününe gaffur gibi bi kişilik elini kolunu sallaya sallaya nasıl girio ben de onu anlayamadm:icon_whis

izzette benzin bidonuyla girdi:icon_conf

NeHiR_92
02-07-07, 20:55

hıı ewet o biraz saçmaydı..hem bütün sosyete ordaa hem gaffur aksoy orda:img-haha: :img-haha: hem de izzet diye tabir ettiğimiz kişilik benzinle orda

sweetrock
02-07-07, 22:28
izzette benzin bidonuyla girdi:icon_conf

heh o da var unutmuşumm :) nası bi sosyete düğünüdür bu??

YaPrAk_92
03-07-07, 11:03
heh o da var unutmuşumm :) nası bi sosyete düğünüdür bu??

ewet ya madem öyle niye burhan elinde iki kişilik davetiye olduğu için makbuleyi götürdü:icon_whis

senem_89
03-07-07, 11:49
birde diziyle birlikte dergide tatile giriyor 3 ay. :) nasıl oluor bu iş? :)

NeHiR_92
03-07-07, 12:23
birde diziyle birlikte dergide tatile giriyor 3 ay. :) nasıl oluor bu iş? :)

aslında o bence çok da mantıksız deill zaten önceki sezonlarda fln da hep lafı geçiodu aslı bi ayda çok röportaj yapıyoo eğer dierleri de o kadar çalışıyorsa olabilir kanımca

YaPrAk_92
03-07-07, 12:57
şesu tuncelili ama sawaş yaptıkları bölümde burhan adanalı diyiyyy:)

ipod nano
05-07-07, 20:13
bir bölümde volkan sacit abi çok asabi gibi bişey söylemişti iide volkan aslının abisi ve aslı ile sacit yaşıt

tila_gclu
05-07-07, 20:57
evet haklısın ama yanı kac bolum once denmıs bı seyı gulse aklında tutamaz en azında ısımler dogru yanı...:)

cousin
07-07-07, 22:59
hadi bi mantık hatası da benden...daha önce yazılmadıysa şanslıyım.
bu dözüş kulübü bölümünde burhanlar ayakkabılarını bırakmaya mı bişeye kapının dışına çıkıyolar muhallebicide.ama ne hikmetse burhanın çorapları içerdeyken mavi dışarda gri.nasıl bir yetenektir bu 1 sn de çorap değiştirmek.
tabi ayrı zamanlarda çekilmiş bunu anlayabiliyoruz ama maalesef ANLAYABİLİYORUZ.dikkat etmemişler ama mühim değil fena mı bize muhabbet çıktı.:)

TaRik_UstA
07-07-07, 23:28
ben bi bölümde gaffurun ewinde dekorun arasından set ekibinden birini gördüm az daha diziden soğuyodum o kadar kötüydü yani...

YaPrAk_92
08-07-07, 10:09
ben bi bölümde gaffurun ewinde dekorun arasından set ekibinden birini gördüm az daha diziden soğuyodum o kadar kötüydü yani...

bilemiyorum yani onun için diziden soğumak bana saçma geldi nolcakki sanki:icon_whis ayrıca o mantık hatası değil teknik bir hata önceden yazılan mikrofonun görünmesi gibi:img-yes: böyle şeylerin olması çokda ilginç değil bence..tabi o senin düşüncen:icon_whis :icon_whis

aysa-17310
08-07-07, 21:49
Sezon finalinde, ailenin yanında ''Uykum geldi ben erken yatıyorum'' diye Gaffur pijamalarla yatıyor, Zeynep'i takip etmek için takım elbiselerle kalkıyor. Bu çocuk uyurken kıyafet değiştirebiliyor heralde:img-hyste

tila_gclu
08-07-07, 21:52
ama orda herkes yatmıstı o sırada degıstırmıs olabılır dıcem ama onda ole bı kapasıte yok tabı...:)

YaPrAk_92
09-07-07, 17:24
ama orda herkes yatmıstı o sırada degıstırmıs olabılır dıcem ama onda ole bı kapasıte yok tabı...:)

ama yok ya öle demeyin bazı şeylere aklı gayet iyi eriyoo:img-yes: bazen cin gibi çocuk yahu:good:

aysa-17310
09-07-07, 17:27
ama yok ya öle demeyin bazı şeylere aklı gayet iyi eriyoo:img-yes: bazen cin gibi çocuk yahu:good:

Tabii:icon_whis Dizilerle magazin programlarını ayıramayan bir beyin, gece herkes uyuduktan sonra kıyafet değiştirip kardeşini takip edecek... Geç bunlarıı dınınnııınnııımm:img-hyste

YaPrAk_92
09-07-07, 17:33
Tabii:icon_whis Dizilerle magazin programlarını ayıramayan bir beyin, gece herkes uyuduktan sonra kıyafet değiştirip kardeşini takip edecek... Geç bunlarıı dınınnııınnııımm:img-hyste

niye ya aklı o tür şeylere cidden eriyo:img-yes: sonuçta normal bir insan değil o.hem sosyete düğününe gidecek değişmiştir çocukk:img-wink:

verycool91
10-07-07, 15:01
gaffur annesine annneler gününde gül alacak kadar akılı bir çocuk..kıyafet değiştiremeyecek kadar akılsız değil ki:img-wink:

aysa-17310
10-07-07, 15:04
gaffur annesine annneler gününde gül alacak kadar akılı bir çocuk..kıyafet değiştiremeyecek kadar akılsız değil ki:img-wink:

Gülü almadı ki yerden buldu :img-hyste

verycool91
10-07-07, 15:07
sonuç olarak onu annesine vermeyi akıl etti ama değil mi?ayrıca bir bölümde burhan gaffur a soruyor kadın olsam beni nasıl bulursun gibilerinden bişi diyor..gaffur da sen bana kart kaçarsın diyor...yani gaffur bu kadar zeki bu çocuk ..tabii yerine göre değişiyor denilebilir...:img-yes:

aysa-17310
10-07-07, 15:18
Ay tamam burda Gaffur'un zekasını tartışacak değilim.
Ama pijamalarla yatıp, günlük kıyafetlerle kalkması beni şaşırttığı için yazdım. Ayrıca Zeynep de o süslü kıyafetleri nerden buluyor bu da bir soru işareti.:icon_whis

ipod nano
10-07-07, 20:47
gaffur bu ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz ayrıca zeynep kıyafetlerini bir arkadaşından ödünç almış olabilir

verycool91
11-07-07, 07:11
gaffur bu ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz ayrıca zeynep kıyafetlerini bir arkadaşından ödünç almış olabilir

evet zaten öle dememiş miydi...kıyafetleri ayarladım diyeh...

TaRik_UstA
11-07-07, 22:16
daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama gaffur aslıya uzatsan tam süper olacak diyi ya aslı ilk zamanlar gaffurun saçları kast ettiğini anlıyo fakat(Net biçimde kanıtlarım)
aslı takma saç takdığı bölümde gaffura şöyle diy:
-ya gaffur buraya geldiğinen beri aynı şeyi söylüyosun -uzatsan tam süper olacak-ne demek bu...

BÜYÜK ÇELİŞKİ...

gülse_mrv
11-07-07, 22:30
Bence takma saç taktığı bölümde gaffura bunu sorarken bahsettiği şeyin saç olduğunu bilerek asıl bunu neden istediğini, bunu açıklamasını istiyodu bence...

verycool91
12-07-07, 09:35
bence saçlarımı nasıl buldun anlamında soruyor..:img-yes:

YaPrAk_92
13-07-07, 08:09
Ay tamam burda Gaffur'un zekasını tartışacak değilim.
Ama pijamalarla yatıp, günlük kıyafetlerle kalkması beni şaşırttığı için yazdım. Ayrıca Zeynep de o süslü kıyafetleri nerden buluyor bu da bir soru işareti.:icon_whis

hadi bi kere aslınınkini kullandıı diğerleri nerden gerçekten..

gülse_mrv
13-07-07, 09:07
bence saçlarımı nasıl buldun anlamında soruyor..:img-yes:

Yok..Sorduğunda henüz takmamıştı yanlış hatırlamıyorsam..Bence Cem'den o sözleri duyduktan sonra şaşırdı ve gaffurunda uzun zamandır kendisinden bunu istediğini farketti dolayısıyla açıklaması için sordu..... :img-icecr

_S_E_D_A_
13-07-07, 11:08
:good: Yau Burhan Gaffur'a hani güzel bi kızsın zenginsin beni nasıl bulursun diye soru soruyodu ya, Gaffur da "evli miyim, çünkü evliysem sana bakmam yakışık almaz" diyodu. Madem Gaffur bunu düşünebilecek kdr zeki, Aslı'nın niye kendine hasta olduğunu zannediyo:D

evt arkadaşım çok doru sölüyosunn:):good:

suradan
13-07-07, 18:31
ne kadar dikkatsizim yaaww!:icon_sorr hiç bişi farketmemiştim açıkçası
vallahi bravo hapinize bundan sonra ben pürdikkat:good:

ipod nano
13-07-07, 20:09
bildiğim kadarıyla cem hastahaneden iğneden falan çekinirdi check-up yapıldığı bölümde hiç sorun çıkarmadı nedense koşa koşa gitti

iReMJeLiBoN
13-07-07, 22:26
daha önce yazıldı mı bilmiyorum ama gaffur aslıya uzatsan tam süper olacak diyi ya aslı ilk zamanlar gaffurun saçları kast ettiğini anlıyo fakat(Net biçimde kanıtlarım)
aslı takma saç takdığı bölümde gaffura şöyle diy:
-ya gaffur buraya geldiğinen beri aynı şeyi söylüyosun -uzatsan tam süper olacak-ne demek bu...

BÜYÜK ÇELİŞKİ...

ya o zaman Ceme sinirleniyor

ne demek bu gaffur yani ne demeye calısıyorsunuz aa yeter yaa.. anlamında bi konusma o bence..

SelinKis
14-07-07, 13:29
kubilay saadettin geldiğinde "saadettin amcaa! sizin yeriniz hazır annemle babamların yanı" diyince yapral "benimde ailem orda benimde bi ailem var di mi" demişti 3 aşşağa 5 yukarı 3-5 sahne sonra yapak kızdı benim ailem niye orda diil dedi kubiyse "yapraak senin baban solcu bakansa merkez sağ nasıl yanyana gelsinler gibi bişey söyledi hani babası içerdeydi ???????????????

verycool91
14-07-07, 15:04
bildiğim kadarıyla cem hastahaneden iğneden falan çekinirdi check-up yapıldığı bölümde hiç sorun çıkarmadı nedense koşa koşa gitti

aaa evet doru sölüyosun..hiç farketmedimm...:img-in_lo

gülse_mrv
14-07-07, 15:11
kubilay saadettin geldiğinde "saadettin amcaa! sizin yeriniz hazır annemle babamların yanı" diyince yapral "benimde ailem orda benimde bi ailem var di mi" demişti 3 aşşağa 5 yukarı 3-5 sahne sonra yapak kızdı benim ailem niye orda diil dedi kubiyse "yapraak senin baban solcu bakansa merkez sağ nasıl yanyana gelsinler gibi bişey söyledi hani babası içerdeydi ???????????????

Yok ''Ailem niye içerde deil'' demedi..'' Ailem neden bakanların oturduğu masada deil'' dedi... :img-wink: :img-wink:

kblucky
15-07-07, 16:06
ilk başlarda yaprak derginin ilk başladığı sırada çok şişkoydu ve et yemeyi çok seviyordu ama sonra vejeteryan yaptılar hatta hiç et yemediğini söledi buda çok mantıksızlık (derginin nasıl kurulduğu sırada hayal etmişlerdi o sırada:)))

cansu_a
16-07-07, 10:18
ilk başlarda yaprak derginin ilk başladığı sırada çok şişkoydu ve et yemeyi çok seviyordu ama sonra vejeteryan yaptılar hatta hiç et yemediğini söledi buda çok mantıksızlık (derginin nasıl kurulduğu sırada hayal etmişlerdi o sırada:)))

katılmıyorum.çünkü ben de 5-6 yaşlarına kadar et yiyomuşum ama sonra iğrenmeye başlamışım.hatta yoğurt fln bile yememişim.balık faln yemiyorum.o kadar vejeteryan oldum:P :img-pilot

tanrıverdi
16-07-07, 11:01

evet aslında hiç ağzıma sürmedim gbi bişiler diodu ve dediin gbi o hayalde fln hatta yaz günü iskender yiyelim fln diodu:)

gülse_mrv
16-07-07, 11:26
katılmıyorum.çünkü ben de 5-6 yaşlarına kadar et yiyomuşum ama sonra iğrenmeye başlamışım.hatta yoğurt fln bile yememişim.balık faln yemiyorum.o kadar vejeteryan oldum:P :img-pilot

Tabiki sonradan vejeteryan olabilir ama bir bölümünde iskender yerken bir bölümünde 'hayatımda hiç et yemedim' demesi mantık hatası......

NeHiR_92
16-07-07, 17:33
ewet yaprağın vejeteryanlığı dediğiniz gibi mantık hatası ama zaten önce de çok yazılıp tartışılmıştı..çok uzuyo yani bu muhabbet

gecesacli1983
21-07-07, 01:38
Aslı saçlarını uzattığı bölümde taktığı postişi yıkanması,taranması için annesine emanet ettiği bölümde,Makbule onu alıyor ve toz alıyor,toz aldığı saç kuyruğuyla(kedi kuyruğuna benziyor)Aslının taktığı saç kuyruğu çok çok farklı:img-yes:

cambaz!!!??...
21-07-07, 06:51
sıkı bır ızleyıcı degılım surcu lısan edersem affola;
benım bıldıqım adarıyla yaprak fazla kılolarından dolayı vejetaryan oluyodu hatta hanı ılk bolumlerde şiş kebap yıyelım falan dıyodu sonralara doqru öğğ demeye baslamıstı.bye

NeHiR_92
21-07-07, 08:51
benım bıldıqım adarıyla yaprak fazla kılolarından dolayı vejetaryan oluyodu hatta hanı ılk bolumlerde şiş kebap yıyelım falan dıyodu sonralara doqru öğğ demeye baslamıstı.bye

ewet yaprağın vejeteryan olması mantık hatası yani en azından eskiyi düşündükleri bölüme göre öyle..ama biz bu konuyu zaten tartışmıştık..yani çok konuşuldu bu konu

ash-sam-brn
22-07-07, 14:23

aaa ewt hiç dikkat etmemeşim

ash-sam-brn
22-07-07, 14:26
hiçbişeye dikkat etmemişim.dizinin sadece komikliğine bakıyorum.siz söleyince herşey aklıma geldi

srp-bse
29-07-07, 18:01
makbuleyle sacitin anne we babası eski sezonda bi (yada daha fazla )bölümde oynamışşlardıı yan dairede oturdular hatta ifoyla tahsin hep o ewi toplamaya gidioduu makbuleyle sacitin annesi çok dağınık birisiydii haftada bir kez yatağını toplardı(böyle replikler wardı hatırlıorum:icon_whis ) makbule neden bu kadar titiz we hamarat oldu acabaa:img-pilot :img-pilot

tila_gclu
29-07-07, 19:08
hayır onlar ayrıydı o ımdattı bunlar tahsının kız kardesının cocukları yanı hamıyetın...:img-wink:

darknessprinces
29-07-07, 23:46
makbuleyle sacitin anne we babası eski sezonda bi (yada daha fazla )bölümde oynamışşlardıı yan dairede oturdular hatta ifoyla tahsin hep o ewi toplamaya gidioduu makbuleyle sacitin annesi çok dağınık birisiydii haftada bir kez yatağını toplardı(böyle replikler wardı hatırlıorum:icon_whis ) makbule neden bu kadar titiz we hamarat oldu acabaa:img-pilot :img-pilot
onlar amcaları imdattı... makbuleyle sacit aslının halasının çocukları......

ayşegülselim
06-08-07, 12:20
bnde hiç fark etmedim burhana bakmaktan

verycool91
07-08-07, 13:42
Aslı saçlarını uzattığı bölümde taktığı postişi yıkanması,taranması için annesine emanet ettiği bölümde,Makbule onu alıyor ve toz alıyor,toz aldığı saç kuyruğuyla(kedi kuyruğuna benziyor)Aslının taktığı saç kuyruğu çok çok farklı:img-yes:

zaten toz aldıktan sonra değişti...yani kirlenince öle oldu bence...

CenesiDüşük
10-08-07, 15:26
bence komik dizilerde mantık aranmaz ama yinede olmaması gerekiyordu

okann1907
12-08-07, 02:25
gece yarısı avrupa yakasının tekrar bölümünü izlerken gördüm volkan mankenlik ajansına giriyo cem de volkanın fotoğraflarını çekiyo sonra cem volkana sen şöyle bi şınav çek diyo volkan da ne şınavı ya bana askerdeyken bile şınav çektirmediler diyo ama çok sonralar volkan bi daha askere gidiyo

DeFnE_92
12-08-07, 07:10
belki askere gitmediğinden dolayı öyle diyodur.ama onu kestedmiyosa bilemicem

E_B_R_U_"Lİ
12-08-07, 11:02
gece yarısı avrupa yakasının tekrar bölümünü izlerken gördüm volkan mankenlik ajansına giriyo cem de volkanın fotoğraflarını çekiyo sonra cem volkana sen şöyle bi şınav çek diyo volkan da ne şınavı ya bana askerdeyken bile şınav çektirmediler diyo ama çok sonralar volkan bi daha askere gidiyo

aslının volkanı kandırdığı bölümde cem askere gitmediğini öğrenince şaşrıyo bana askerlik anısı bile anlattı

NeHiR_92
14-08-07, 07:56
aslının volkanı kandırdığı bölümde cem askere gitmediğini öğrenince şaşrıyo bana askerlik anısı bile anlattı

ama cem bana askerlik anısı bile anlattı deyince aslı volkandan beklenir gibi bişiler diodu...
yani volkan gibi hep yalan söleyen biri uydurup anlatmış da olabilirr

anemon-9
18-08-07, 17:20
BİDE MANTIKEN BURHAN IN evinin sacitlerin evinin altında olması gerekir değil mi..??
ama bi kere cem ile aslı kavga ediyordu burhan bey bunu duydu ve elinde bi sopayla yukarı tavana doğru vurdu...aslılarda bunun sonucunda odalarına gittiler...
buhran ın antenleri iyi çalısıyo demekki her iki kattaki şeyleri anında duyuyo hehe :):):):):)

cennex
19-08-07, 09:14
bence komik dizilerde mantık aranmaz ama yinede olmaması gerekiyordu

evet. genellıkle sıtcommlarda oluyor boyle .
komık dızılerde ıllaha kı olr mantık hatası.

LİBRA
22-08-07, 12:05
yeni sezonda volkanın askerden dönmesi gerekmiyor mu?:icon_neut

tila_gclu
22-08-07, 12:14
eeth...
ama gulse bulur bı caresını...

aysa-17310
22-08-07, 12:34
yeni sezonda volkanın askerden dönmesi gerekmiyor mu?:icon_neut

Selinle Volkan Trabzon'a çok alışırlar, orda yaşamaya karar verirler:D

tila_gclu
22-08-07, 12:36

ya ıste busun sn kanka...
akıllı ınsanın halı baska oluyo...=)

LİBRA
22-08-07, 12:46

geçtiğimiz sezonda volkandan hiç bahsetmediler,en azından bahsetmeleri lazımdı volkandan...

aysa-17310
22-08-07, 13:06
Baştan bi ordu evinde şarkı söylüyo, Selin de altın günlerine falan katılıyo dediler işte. Belki Ata isminin kullanılmasını istemiyordur. Belli olmaz ki...:icon_sorr

YaPrAk_92
22-08-07, 14:30
ata demirer dizide isminin kullanılmasını istemiyor değil zaten 5-10 bölümde bir iffet bahsediyo wolkandan hemde ata demirer awrupa yakasıyla ilgili bir sorununun olmadığını söyledi

tila_gclu
22-08-07, 17:04
eeth yanı...
sadece yorulmus ve yurtdısında gosterılerı falan varmıs...

cennex
23-08-07, 13:50
geçtiğimiz sezonda volkandan hiç bahsetmediler,en azından bahsetmeleri lazımdı volkandan...

sadece aslıyla cem kavga ettıklerınde ıfo :

aman volkana haber vermeyelım , valla kacar gelır . "demıstı.

cennex
23-08-07, 13:52
Baştan bi ordu evinde şarkı söylüyo, Selin de altın günlerine falan katılıyo dediler işte. Belki Ata isminin kullanılmasını istemiyordur. Belli olmaz ki...:icon_sorr

ya da gulse kullanmak ıstemıyordur.
cunku bence ata demırerın boyle bır seyı ıstemeye hakkı yok . ne var kı bunda sadece adını kullanacaklar . o da yalnızca bırkac defa. uff benc kullanmasınlar da zaten . dızımız daha da super eskı halına gore.
bence tabıı.
katılmayan olabılır.

aysa-17310
23-08-07, 14:13
ya da gulse kullanmak ıstemıyordur.
cunku bence ata demırerın boyle bır seyı ıstemeye hakkı yok . ne var kı bunda sadece adını kullanacaklar . o da yalnızca bırkac defa. uff benc kullanmasınlar da zaten . dızımız daha da super eskı halına gore.
bence tabıı.
katılmayan olabılır.

Ben katılıyorum:icon_whis,
Hiç bu seneki kadar gülmemiştim, gerçek...:icon_whis

YaPrAk_92
28-08-07, 13:57
sadece aslıyla cem kavga ettıklerınde ıfo :

aman volkana haber vermeyelım , valla kacar gelır . "demıstı.
hayır yaa daha önceleride kullandı.hem artık geri döneceği falanda yok bence onun oynadığı sezonlar yenilerden daha komikti ama bu haliylede güzel zaten.ata adının kullanılmamasını istemiyor olsa bile o karakteri yaratan gülse birsel zaten hakkı yok hemde hiç öyle bir şeyden bahsedilmedi:img-blush

aysa-17310
28-08-07, 18:00
Benim de annemler pek takip etmiyordu ama bu sene Burhan manyağı oldular:img-hyste

Evde, evrensel dilimiz, Burhanca:img-hyste