Tüm Versiyonu Göster : Richie Rich
Star'da yayınlanırdı. Bu çocuk artık zenginliğin dibine vurmuş, bir eli balda ötekisi çikolatada, Dolar isimli çomarı (yuuhh) ve arkadaşlarıyla maceralar yaşardı. Hayal edip edilemeyecek herşeyi vardı. Sevgilisinin adı Gloria idi galiba. Tipik ingiliz uşakları tadında bir de uşağı vardı. bundan esinlenmiş Silver Spoon-Gümüş Kaşıklar diye bir dizi film de izlemiştik ufakken. başrolünde Şampiyon filmindeki sarı oğlan oynuyordu. Yıllar sonra yapılan Richie filminde ise Macaulay Culkin oynmıştı.
http://www.realfiesta.com/images/nostalji/rich.jpg
deadly_angel 18-01-07, 22:06 süperdi hiç kaçırmadan izlerdim, sürekli hırsızları kovalardı :)
beyonce_lili 21-01-07, 00:36 offf ben bu oglana ne ozenirdim yaaa
ne kadar guzell herseyi var fln diye :)
çizgi filmini izler eşyalarına özenirdik.:img-yes: filminde ise zengin ama yalnız ,çocukluğunu yaşamak isteyen bir karakter olarak gösterilmişti.arkadaşlarını parayla tutmuştu uşak ama sonra çocuklar onu gerçekten sevmişlerdi:good:
hem çok zengin hemde çok akıllıydı ne zaman görsem izlerim:img-wink:
http://www.macgeek.org/album/richierich1/richierich01_01.jpg
deadly_angel 21-01-07, 20:16 http://img262.imageshack.us/img262/1903/richieeerich9kq.pnghttp://img117.imageshack.us/img117/6274/richierich2gt.png
!karbeyaZ! 18-02-07, 21:22 En sevdiğim çizgi filmlerden biriydi..Richieyi seslendiren adamı da hiç unutmam (ebru gündeşle dizide oynamıştı) O kadar çok özenirdik ki Richienin eşyalarına..Dolları da çok severdim her seferinde işleri allak bullak ederdi :D
winx-kızı-cansu 12-03-07, 21:20 ewt yha ne güzel çizgi fimdi çok hoşuma giden hırsızları kovmalarıydı hiç kaçırmazdım ha :img-in_lo :img-in_lo :img-blush :img-blush
benim küçükken 1 numaralı çizgi filmimdi walla...hala filminin cdsini saklıyorum.. küçükken filmini izlediğimde öyle bi evim olduğunu hayal etmiştim çünkü filmdeki evin içinde McDonalds vardı :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Merven_Dan:) 21-04-07, 16:22 Arkadaşlar burada Macaulay Culkin'in formu yok mu? Dün akşam tvde izledim Richie Rich'i. Orada çok küçüktü. Şimdi koskoca adam oldu. En son gazetede haberini okudum uyuşturucuyla yakalanmıştı. Ben bu haberi okuduğumda(2003-2004) 24 yaşındaymış. Şimdi kaç yaşındadır. Zaman su gibi akıyo walla:img-cray: :img-cray: :img-cray: ...
Merven_Dan:) 21-04-07, 16:22 Arkadaşlar burada Macaulay Culkin'in formu yok mu? Dün akşam tvde izledim Richie Rich'i. Orada çok küçüktü. Şimdi koskoca adam oldu. En son gazetede haberini okudum uyuşturucuyla yakalanmıştı. Ben bu haberi okuduğumda(2003-2004) 24 yaşındaymış. Şimdi kaç yaşındadır. Zaman su gibi akıyo walla:img-cray: :img-cray: :img-cray: ...
Arkadaşlar burada Macaulay Culkin'in formu yok mu? Dün akşam tvde izledim Richie Rich'i. Orada çok küçüktü. Şimdi koskoca adam oldu. En son gazetede haberini okudum uyuşturucuyla yakalanmıştı. Ben bu haberi okuduğumda(2003-2004) 24 yaşındaymış. Şimdi kaç yaşındadır. Zaman su gibi akıyo walla:img-cray: :img-cray: :img-cray: ...
şimdi sen deyince araştırdım çocuk 1980 doğumluymuş ya bende inanamıyorum:img-yes: evde tek başına filminde oynarken ne kadar küçüktü demekki filmi kimbilir ne zaman çekmişler:icon_whis ama hala inanamıyorum o çocuk şimdi 27 yaşında yaa:fighting2
her bölümünü severek izlemişimdir. Kocaman bir evleri ve küçük bir şehir denilebilecek içinde herşeyi olan bir bahçeleri vardı. Doların korkunca üzerindeki dolar işaretlerini düşürmesini ve geri dönüp almasını önceleri komik bulsamda sonradan gıcık olmuştum. Her seferinde de planları mahvederdi.Ama çok komiğime giden bir şeyde kendi havuzlarında define avı yapmalarıydı.yani o havuza havuz denirse tabiii.bir de sanki çok eksikleri varmış gibi habire bir şeyler icat eden bir profesör vardı.çok sevimliydi. Gerçekten bende öyle bir evim olsun diye az iç geçirmemişimdir.hele o sevimli uşağın maceranın tam ortasında helikopterle çay servisi yapması da çok eğlenceliydi. ve de bir robot hizmetçileri vardı. her kılığa giriyordu.ama maalesef suya dayanıksızdı:img-hyste
Bir de biriktirdiği cep harçlıklarını kasasına koymasını beklerken o kasanın bir ev boyutunda çıkması ve yanında da bunlardan bir sürü olduğunu görmek ben de şok etkisi yapmıştı heralde. Hiç bir zaman harçlıklarımı o kadar biriktirmeyi başaramadım maalesef:)
stella_moda 10-05-07, 09:58 bende biriktirememişimdir maalesef ama üzülmeyelim bu yüzdenhttp://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/img-hysterical.gif
:img-hyste
Evde Tek Başındaki çocuk 27 yaşında.Şaşırdım valla.Ben onu 14 yaşında felan sanıyodum.
stella_moda 12-05-07, 12:01 bende hiç yaşını göstermiyor yani.şaşırdım bunu duyunca ama küçük olsaydı şaşırmayacaktım tabi.:img-wink: ayrıca söylediğin için sana çok teşekkür ederim
Arkadaşlar Macaulay'a forum açalım ya:img-cray::img-cray::icon_ange
Ay spr bi çizgi film ne izlerdim ben bunu ya!! çok da özenirdm!! sprdi ya!!
:img-wink::img-yes::img-wink:
İnanmıyorumm o çocuk 27 yaşında mıı..Ne kadar büyükmüşş.O kadar oldu mu bu filmlerin yapım tarihinden bu yana..Richie Rich'e bayılırdım.Hep izlerdim.Zaten izlemediğim çizgi film yoktuda:)
ben bu çizgi filmi hiç kaçırmadan izlerdim
çok güzeldi:img-wink:
ayrıca sinema filmleride var.
onlarda çok güzel
keşke yeniden yayınlansa:icon_sorr
maria clara 05-06-08, 15:46 köpeğin adının bile dolar olduğu tuhaf ama güzel bi çizgifilm di
sahteprenses35 20-06-08, 12:41 çok güzel...keşke gene oynasa...köpeğin tüylerinin bahçenin ağaçlarının dolar işareti şeklinde olması falan süper yaa:img-hyste
şimdiki çizgi filmler de hep bi savaş var hiç eğlenceli değil izlemesi,çok arıyom eski çizgi filmleri......:icon_whis
deadly_angel 25-06-08, 01:30 Bazı Sözlük Yorumları
evinde mcdonalds olan tek çocuk
dolar isimli bir kopegi olan multitrilyoner cizgi kahraman
aşık oldugunda gozleri kalp şeklini alan bir robot hizmetçiye sahip çocuk.
bahçedeki kuş yuvasının tripleks olması, evin - ev değil şato diyelim aslında - bir kanadıyla öbür kanadı arasında ancak şehirlerarası konuşulabilinmesiyle beni benden alan çizgi film.
starda gösterilmiş sarışın, ultra zengin bir çocuk. ne zaman başı sıkışsa ya uşağı ya robot hizmetçisi uçarak yetişmekte onu ve sevgilisi gloriayı kurtarmaktadır.üstünde dolar işaretleri olan* sevgili köpeği de başlı başına bir çizgi filme konu olabilecek maceralar yaratmaktadır.
parasal fakat çok komik ve eğlenceli olan çizgi film. robot hizmetçi köpeği elektrik süpürgesiyle temizlemeye kalkışınca üstündeki dolar işaretleri de süpürgenin içine giderdi.
hizmetçisinin adı irona'ydı* köpegin adı da dollar'dı.. öle bir çizgi film işte. hem çocuğum hem sarışınım hem amerikalıyım hem zenginim hem de dünyayı bile kurtarırım hedesi.
hepimiz bir dönem mutlaka özenmişizdir kendisine,altından arabamın olmayacağını anlamak cocukluğumun ilk hayal kırıklıklarından birisidir.
evinde mc donalds vardı bu çocuğun.eğlenmek için saçma sapan icatlar yapan biri daha vardı.evinin bahçesinde bu icatları kurdurarak gönlünce eğlenirdi.
bir bölümünde richie sevgilisi gloria'nın doğumgününde bir oda dolusu elmas, zümrüt ve yakut hediye etmişti de kız "benim için en güzel hediye senin dostluğun riçiii!!" demişti. bilekleri lastikli pijama giydiğimiz zamanlardı, heyy gidi, dünya değişti tabi ondan sonra..
|