THÖ fgç
30-11-05, 15:04
ben şahsen bütün ödülleri davetsiz misafire vermek isterim ama bu olmayacak duaya amin demek olur.lütfen değerlendirirken katogilere ayırıp değerlendirin
|
Tüm Versiyonu Göster : Beyaz Inci Odüllerinde Jüri Uyesi Olsaydınız Hangi Dizilere Oy Verirdiniz ? THÖ fgç 30-11-05, 15:04 ben şahsen bütün ödülleri davetsiz misafire vermek isterim ama bu olmayacak duaya amin demek olur.lütfen değerlendirirken katogilere ayırıp değerlendirin ersa1 30-11-05, 15:13 Hiçbirine oy vermem. Ekranda olanlar ya eski Türk filmlerinin kopyası, yada zengin-fakir aşkı yetti artık. Asmalı Konak ile başladı BİM ile dizi furyası son buldu sanki kimse eskisi gibi takip etmiyor. Kanallarda yarışa dizi çekiyor, sanki izlemek zorundayız. Bir son verseler artık... Çok sıkıcı oldu ekranlar..... Gülse B 30-11-05, 15:15 polisiye:kurtlar vadisi komedi:avrupa yakası aile dizisi:yabancı damat veya belalı baldız en iyi bayan polisiye:kurtlar vadisindeki rus oyuncuyu hatırlayamıyorum ama ona en iyi bayan komedi:gülse birsel en iyi bayan oyuncu genel olarak yine gülse birsel *sadece bir kısmını yazdım ama devamını da yazacağım* İgneni 30-11-05, 16:56 En İyi Polisiye: Kurtlar Vadisi En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Yabancı Damat En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özgü Namal En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Sumru Yaveucak En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Uğur Yücel En İyi Drama Erkek Oyuncu: Bülent İnal En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: Kıraç A.Konak 30-11-05, 22:08 En İyi Polisiye: Hırsız Polis En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Avrupa yakası En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: mavi (gerçek adını bilmiyorum)l En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: evrim akıncı En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: timuçin esen En İyi Drama Erkek Oyuncu: barış falay En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: Kıraç ÇAKIL85 30-11-05, 22:24 en iyi dizi=beyaz gelincik en iyi kadin oyuncu=sezin akbasogullari en iyi erkek oyuncu=erkan petekkaya en iyi müzik=kiraç maleris 30-11-05, 22:34 hırsız polis dizisinden uğur yücel ve özlem düvencioğlu(mavi).. aliyeden sanem çelik ve barış falay(müco).. yabancı damattan binnur kaya.. dokuz 30-11-05, 23:48 En İyi Polisiye: Hırsız Polis En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Avrupa yakası En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: özlem düvencioğlu (mavi yani ) En İyi Drama Kadın Oyuncu:SONGÜL ÖDEN En İyi Komedi Kadın Oyuncu: sumru yavrucuk En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: timuçin esen En İyi Drama Erkek Oyuncu: fikret kuşkan En İyi Komedi Erkek Oyuncu: erdal özyağcılar En İyi Müzik: Kıraç sanemfan 03-12-05, 22:38 En iyi Drama:aliye En iyi kadin oyuncu:SANEM CELIK chaylack 04-12-05, 12:21 En İyi Polisiye: Hırsız Polis En İyi Drama: Ihlamurlar Altında En İyi Komedi: YİNE DE AŞIĞIM En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: ÖZLEM DÜVENCİOĞLU En İyi Drama Kadın Oyuncu:SEZİN AKBAŞOĞULLARI En İyi Komedi Kadın Oyuncu: ŞEVVAL SAM En İyi Komedi Erkek Oyuncu :HALUK BİLGİNER En İyi Drama Erkek Oyuncu: BÜLENT İNAL En İyi Komedi Yardımcı Erkek Oyuncu:Aydoğan Oflu En İyi Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu:Evrim Akın En İyi Dizi Müziği:Kıraç En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu Drama:Tülin Özen En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Drama:Halit Ergenç lindsay 04-12-05, 13:00 en iyi drama:ALİYE en iyi komedi:AVRUPA YAKASI en iyi kadın oyuncu drama:SANEM ÇELİK en iyi erkek oyuncu drama:NEJAT İŞLER en iyi kadın oyuncu komedi:NURGÜL YEŞİLÇAY en iyi erkek oyuncu komedi:ERDAL ÖZYAĞCILAR en iyi yardımcı kadın oyuncu drama:BETÜL ŞAHİN en iyi yardımcı erkek oyuncu drama:MEHMET GÜNSÜR en iyi yardımcı kadın oyuncu komedi:EVRİM AKIN en iyi yardımcı erkek oyuncu komedi:KENAN IŞIK en iyi dizi müziği:KIRAÇ forever_bim 04-12-05, 13:51 En iyi komedi===>>> AVRUPA YAKASI En iyi drama===>>> IHLAMURLAR ALTINDA+SOHRET En iyi polisiye-macera===>>> HIRSIZ POLIS+KURTLAR VADISI Ve tamamen benim fikrim olan kategoriler...... Turk Tv Tarihinin En Kotu Dizileri===>>> MELEKLER ADASI+SIHIRLI ANNEM+CENNET MAHALLESI Turk Tv Tarihinin En Aglak Dizisi===>>> ALIYE Bazi sundurulen dizilerde harcanan kaliteli oyuncular dali===>>> BARIS FALAY, HALIT ERGENC, DEVRIM NAS. Turk Dizi Tarihinin En Yeteneksiz Oyuncusu===>>> PETEK DINCOZ. diba 05-12-05, 09:03 en iyi drama : ŞÖHRET en iyi kadın oyuncu : Ahu Türkpençe en iyi erkek oyuncu : Bülent İnal en iyi polisiye : HIRSIZ POLİS en iyi komedi : sanırım bu sene yeterince başarılı bir komedi kalmadı , avrupa yakası içimi baydı, alternatifi de pek yok en iyi komedi kadın oyuncu : BERNA LAÇİN en iyi komedi erkek oyuncu : HALUK BİLGİNER en iyi müzik : GÖKHAN KIRDAR en iyi yönetmen : ANDAÇ HAZNEDAROĞLU , CEMAL ŞAN gulsen_celebi 05-12-05, 09:28 En iyi drama............... ALİYE+ŞÖHRET En iyi komedi..............AVRUPA YAKASI En iyi drama oyuncu bayan............ SANEM ÇELİK+AHU TÜRKPENÇE En iyi drama oyuncu erkek............HALİT ERGENÇ+NEJAT İŞLER En iyi komedi oyuncu bayan..........MELEK BAYKAL En iyi komedi oyuncu erkek...........ATA DEMİREL En iyi müzik...............................KIRAÇ En iyi senarist............................KUDRET SABANCI+ÇAĞAN IRMAK+GÜLSE BİRSEL rubio 05-12-05, 09:50 en iyi çıkış yapan dizi: aşk oyunu en iyi dizi müziği(bu sezon başlayan diziler için): ıhlamurlar altında en iyi erkek oyuncu:bülent inal esuk 05-12-05, 13:17 en iyi dizi:kurtlar vadisi en iyi ve en güzel kadın oyuncu: naz elmas en iyi ve karizma erkek oyuncu: necati şaşmaz bnce ikisi bi dizide oynamalıııı!!!! chaylack 06-12-05, 19:37 en iyi drama şöhret en iyi kadın oyuncu drama ahu türkpençe en iyi drama erkek oyuncu murat ünalmış drama yardımcı kadın oyuncu şöhrette gülşenin annesi drama yardımcı erkek oyuncu gürgen öz komedi kadın şevval sam komedi erkek haluk bilginer (garanti) yardımcı komedi kadın selin denizli yardımcı erkek oyuncu vural çelik en iyi dizi komedi en son babalar duyar :) hathor 06-12-05, 21:40 Bence En Iyi Dizi Müziği ödülünü Bu Yil Gökhan Kirdar Almali!çünki Kiraç Tarzini Hiç Değiştirmedi Her Diziye Ayni Müziği Yapmiş Sadece üstüne Farkli Bi Söz Yazmiş Havasi Var!bu Açidan Gökhan Kirdar Almali Onun Tarzi çok Daha Ii! sagomania 07-12-05, 07:47 en iyi dizi ; (zor bir sseçim oldu) KURTLAR VADİSİ en iyi drama; güz yangını ya da şöhret en iyi komedi; yine de aşığım en iyi polisiye;hırsız polis en iyi dizi müziği; GÖKHAN KIRDAR en iyi drama bayan oyuncu;ahu türkpençe en iiyi drama erkek oyuncu;"tartışmasız" tansel öngel en iyi komedi erkek oyuncu;halık bilginer en iyi komedi bayan oyuncu;şevval sam en iyi erkek oyuncu ; necati şaşmaz en iyi bayan oyuncu ;özgü namal bunlar verilmesi gerken asıl ödüller bi de tamamen hayal ürünüm olan kategoriler var : en facia dizi; melekler adası en efsane dizi;asmalı konak ya da b.i.m en yeteneksiz oyuncu;çağla şikel ya da petek dinçöz enn yetenekli oyuncu;BURCU SAR(haziran gecesinde yağmur) :D :D :D tuugcee 12-12-05, 12:40 en iyi dizi=beyaz gelincik en iyi kadin oyuncu=tülin özen en iyi erkek oyuncu=mehmet günsür en iyi müzik=kiraç ben bunlara oy verirdim elifeylul 17-12-05, 18:52 aşk oyunu bence bu yılın bir numarası konusu bazılarına çok saçma gelebilr ama çok romantik aynı zamanda çok komik bir dizi.YASEMİN ERGENE VE KEREMCEM OYUNCULUK KONUSUNDA TECRÜBESİZLER ama özellikle keremcem bu iş için yaratılmış anneme göre ikiside başrol için çok çirkinler, ama bence birbirlerine çok yakışıyorlar yapımcıyı tebrik etmek gerek doğrusu. :D GeLiNcIk88 25-12-05, 14:14 valla arkadaslar juri uyesi olmam mumkun degil ama olsaydim kesinlikle kurtlar vadisine oylarimi veriridim sonuna kadar funda87 31-12-05, 19:34 En Iyi Dizi:ihlamurlar Altinda En Iyi Erkek Oyuncu:bülent Inal En Iyi Kadin Oyuncu:özge Borak Ve Tuba Büyüküstün En Iyi Dizi Müzigi:ihlamurlar Altinda Nail Yurtsever Bu Yilin Efsane Dizisi Ihlamurlar Altinda chaylack 01-01-06, 20:14 ya eski dizilerde aday gösterilse en eski dizi drama ve komedi diye ayrılsa ayrıca erol günaydına oy verirdim komedi en iyi kadın oyuncu şevval sam komedi erkek oyuncu haluk bilginer komedi yardımcı kadın oyuncu dolunay soysert komedi yardımcı erkek oyuncu aydoğan oflu drama en iyi kadın oyuncu ahu türkpençe drama en iyi erkek oyuncu bülent inal dramayardımcı kadın oyuncu nazlı tosunoğlu drama yardımcı erkek oyuncu mehmet akan:img-angel: emre_11 01-01-06, 20:22 en iyi polsisiye macera=kurtlar vadisi en iyi kadın oyuncu=özgü namal en iyi müzik=kurtlar vadisi(gökhan kırdar) dramada ise en iyi dizi=aliye en iyi kadın oyuncu=sanem çelik en iyi müzik=aliye(kıraç) bu ikisine oy verirdim gaby 04-01-06, 14:42 en iyi polisiye=Kurtlar Vadisi en iyi drama=Aliya En iyi komedi=Avrupa yakası en iyi erkek drama=halit ergenç en iyi kadın drama=sanem çelik en iyi polisiye erkek=timuçin esen(gerçiben necati şaşmaz isterim ama) en iyi polisiye bayan=özgü namal en iyi erkek komedi=ata demirer en iyi komedi kadın=gülse birsel en iyi müzik=gökhan kırdar turuncumsu 04-01-06, 19:59 en iyi drama=Aliye En iyi komedi=Avrupa yakası en iyi erkek drama=halit ergenç en iyi kadın drama=sanem çelik en iyi erkek komedi=ata demirer en iyi komedi kadın=gülse birsel en iyi müzik=gökhan kırdar Bunlara kesinlikle katılıyorum özellikle en iyi erkek/drama dalında Halit Ergenç'in almasına. Kesinlikle çok iyi canlandırıyor Sinan'ı. Kötü adamı canlandırmak kolay iş değildir iki kaş çatmak bi bağırmak değildir arkasında uzun çalışmalar vardır Halit Ergenç tüm bunları hakkıyla yapıyor Esziey 06-01-06, 23:58 Ihlamurlar Altinda ve Beyaz Gelincik, ikiside muhtesem diziler ! Erawe 07-01-06, 10:23 Yağmur Zaamanı TAbikide...!!! Show TV onun sayesinde odul bile aldı yani inanmayanlar varsa; http://www.showtvnet.com/haber/anahaber/haftalikarsiv/pazar.shtml Bu linkteki haber i izleye bilir yani...!!!... Filiz4Ever 09-01-06, 12:59 IHLAMULAR ALTINDA TABIKI!! :img-clapp Birde Aliye!! :img-thumb En iyi komedi : Avrupa yakasi... :good: gamzebru 09-01-06, 13:14 çapkın=aşk komedi en iyi komedi :avrupa yakası,emret komutanım yada belalı baldız (seçmek çook zorr) :king: vallahi bu senelerde diziler bir başka güzel seçmek çook zor napıyım allah juri üyelerine kolaylık versin demekten başka ne düşer bize.... eskilerdende; düşler ve gerçekler de vardı ama kanal d sağolsunnnn :img-thumb zevkleri ve renkleri tartışmaya bayıldığım için şöyle diyorum yaa siz YAMUR ZAManından ne anlıyorsunuz anlamıyorum hiç güzel değil bence kaç yıldır devam ediyor bilmiyorum ama yakında tarihi eser olacak :img-hyste :img-icecr chaylack 09-01-06, 13:16 ıhlamurlar altında belalı baldız devam etseydi yine de aşığıma verirdim oyumu :not_i: bustedspii 09-01-06, 13:21 en iyi dizi müzigi:gökhan kırdar haziran gecesi en iyi komedi dizisi:avrupa yakası en iyi kadın drama:sanem çelik en iyi polisiye erkek=timuçin esen en iyi polisiye bayan=özgü namal en iyi drama yardımcı kadın oyuncu=nazlı tosunoğlu en iyi komedi erkek=haluk bilginer en iyi komedi yardımcı erkek=aydogan oflu en iyi erkek drama=bülent inal en iyi yönetmen=çağan ırmak!!!!!! en iyi komedi bayan=gülse birsel en iyi drama yardımcı erkek=serdar yegin[mehmet günsür de olabilri] ama kırık kanatlar diye cagan ırmak ın dizisi başlıyo bn cok umutluyum o dizidende güzel bi yapım geliyo gibi gldi..yani onu begenirsem ona da werirdirm oy!! didou_didem 09-01-06, 13:46 en iyi dizi müzigi:kıraç-aliye en iyi kadın drama:sanem çelik en iyi polisiye erkek=timuçin esen en iyi komedi erkek=haluk bilginer en iyi erkek drama=bülent inal en iyi dizi:aşk oyunu bence bunlar... _free_ 09-01-06, 14:03 bence bu sene en çok ödülü AŞK OYUNU toplar http://img375.imageshack.us/img375/5527/imgok2qu.gif (http://imageshack.us)daha sonra IHLAMURLAR ALTINDA..http://img375.imageshack.us/img375/364/good2af.gif (http://imageshack.us) sinemim_g 09-01-06, 16:20 aşk oyunu, ödünç hayat, haziran gecesi, hayat bilgisi, güz yangını.... simsiyah 09-01-06, 16:30 tabiikide BEYAZ GELİNCİK Medea 09-01-06, 18:09 Ben ödüller konusunda seçim yapmayacağım burada ama gönlümden geçen ve keşke verilse de ibret olsa diyeceğim bir kategori düşündüm: "En çok yayından dizi kaldıran ve seyircilere saygısızlık eden kanal ödülü".İki de adayım var:Kanal D ve Atv. FBuse 09-01-06, 18:52 en iyi dizi: Aliye, Ihlamurlar Altinda en iyi erkek oyuncu: NEJAT ISLER en iyi bayan oyuncu: SANEM CELIK en iyi yönetmen: Cagan Irmak en iyi muzik: Kirac (Oysa bir Umuttu!) Billush 10-01-06, 13:24 en iyi dizi müzigi:gökhan kırdar haziran gecesi en iyi komedi dizisi:avrupa yakası en iyi kadın drama:sanem çelik en iyi polisiye erkek=timuçin esen en iyi polisiye bayan=özgü namal en iyi drama yardımcı kadın oyuncu=nazlı tosunoğlu en iyi komedi erkek=haluk bilginer en iyi komedi yardımcı erkek=aydogan oflu en iyi erkek drama=bülent inal en iyi yönetmen=çağan ırmak!!!!!! en iyi komedi bayan=gülse birsel en iyi drama yardımcı erkek=serdar yegin[mehmet günsür de olabilri] ama kırık kanatlar diye cagan ırmak ın dizisi başlıyo bn cok umutluyum o dizidende güzel bi yapım geliyo gibi gldi..yani onu begenirsem ona da werirdirm oy!! sana çoğunlukla katılıyorum ama bazı değişiklikler var bence; en iyi dizi:aşk oyunu en iyi kadın drama:yasemin ergene(aşk oyunu birkaç bölüm önce romantik komediyi bırakıp drama oldu bildiğiniz gibi...) en iyi drama yardımcı erkek oyuncu:mehmet gürsün(asla ama asla serdar yeğin değil..) ve en iyi polisiye erkek:necati şaşmaz. birgentek 11-01-06, 01:00 en iyi kadın oyuncu drama ;SONGÜL ÖDEN(GÜMÜŞ) en iyi erkek oyuncu drama;BÜLENT İNAL(IHLAMURLAR ALTINDA) en iyi erkek oyuncu polisiye;UĞUR YÜCEL(HIRSIZ POLİS en iyi kadın oyuncu polisiye;ÖZLEM DÜVENCİOĞLU en iy müzik,IHLAMURLAR ALTINDA en iyi yönetmen,TÜRKAN DERYA(HIRSIZ POLİS en iyi seneryo;GÜMÜŞ,HIRSIZ POLİS :img-meeti ladydemir 11-01-06, 01:09 En Iyi Erkek Oyuncu...mehmet Günsur En Iyi Kadin Oyuncu...songül öden En Iyi Seneryo......hirsiz Polis En Iyi Müzik........hirsiz Polis En Iyi Polisiye Erkek....timuçin Esen,uğur Yücel Polisiye Kadin....özlem Düvencioğlu En Iyi Komedi Erkek ......gazenfer özcan En Iyi Komedi Oyuncusu...binnur Kaya *ArAnCiL* 11-01-06, 01:19 yani benim şahsen bizzet kendi görüşüm ben olsaydım... komedi dalındaki tüm ödülleri avrupa yakasına.... polisiye macera dalındakileri kurtlar vadisine.... drama da (bilemiyorum ask oyunu birazda komedi gibi ama)ask oyununa... ama dizi müziğinde aliye... en iyi diziyide ask oyununa verirdim... merve14 11-01-06, 01:45 en iyi dizi müziği sözleri var mıydı ama olsaydı:aşk oyunu(oyun bitti) en iyi dizi müzigi:aşk oyunu en iyi yönetmen:bülent işbilen(genç ama başarılı..) en iyi kadın drama:yasemin ergene ya da songül öden en iyi drama dizisi:aşk oyunu en iyi drama yardımcı kadın oyuncu:belit özükan en iyi erkek drama:keremcem!!! en iyi komedi bayan:gülse birsel en iyi komedi dizisi:avrupa yakası en iyi komedi erkek:ata demirer en iyi komedi yardımcı erkek:gürgen öz en iyi polisiye erkek:necati şaşmaz merlystreep 11-01-06, 11:51 en iyi drama dizi , aliye en iyi drama kadın oyuncu :img-thumb sanem çelik en iyi drama erkek ,nejat işler en iyi drama yrd kadın ,ayla algan en iyi drama yrd erkek , halit ergenç en iyi komedi dizi , avrupa yakası en iyi komedi kadın oyuncu :img-thumb nurgül yeşilçay en iyi komedi yrd kadın , ayten gökçer en iyi komedi erkek oyuncu ,haluk bılginer en iyi komedi yrd erkek , metin akpınar en iyi polisiye dizi , hırsız polis en iyi polisiye erkek oyuncu :img-thumb timuçin esen en iyi polisiye yrd erkek :img-thumb uğur yücel en iyi polisiye yrd kadın vahide gördüm gzde 11-01-06, 13:24 en iyi kadın oyuncu drama::: SONGÜL ÖDEN en iyi erkek oyuncu drama::: erkan petekkaya en iyi yard oyuncu kadın:::: tülin özen en iyi yard oyuncu erkek:::: serdar orçin en iyi polisiye erkek::::::::: timuçin esen en iyi polisiye kadın::::::::: özlem düvencioğlu en iyi polisiye yard kadın::: vahide gördüm en iyi polisiye yard erkek::: uğur yücel en iyi komedi oyuncusu::: binnur kaya en iyi erkek kom oyuncusu:: gazenfer özcan eniyi müzik:::::::::::::::::: ıhlamurlar altında milagros esposito 11-01-06, 14:40 en iyi komedi: AVRUPA YAKASI en iyi drama;:ALİYE en iyi drama aktör:NEJAT İŞLER en iyi drama aktris;:SANEM ÇELİK simsiyah 11-01-06, 15:14 EN İYİ DİZİ : BEYAZ GELİNCİK EN İYİ KADIN OYUNCU:SEZİN AKBAŞOĞULLARI(beyaz gelincik'in meleği, başrolü) EN İYİ MÜZİK :KIRAÇ(BEYAZ GELİNCİK VE ALİYE) EN İYİ KOMEDİ:AVRUPA YAKASI EN İYİ DRAMA:İYİ drama yok ama geçen sene en iyi drama çemberimde GÜL OYA olmalıydı umarım bu sene jüri daha kaliteli olur hellokity 11-01-06, 16:22 EN İYİ DİZİ : BEYAZ GELİNCİK EN İYİ KADIN OYUNCU:SEZİN AKBAŞOĞULLARI(beyaz gelincik'in meleği, başrolü) EN İYİ MÜZİK :KIRAÇ(BEYAZ GELİNCİK VE ALİYE) EN İYİ KOMEDİ:AVRUPA YAKASI EN İYİ DRAMA:İYİ drama yok ama geçen sene en iyi drama çemberimde GÜL OYA olmalıydı umarım bu sene jüri daha kaliteli olur aynen katılıyorum beni yazmaktan kurtardığın için sağ ol dıary 11-01-06, 16:26 en iyi dizi müziği sözleri var mıydı ama olsaydı:aşk oyunu(oyun bitti) en iyi dizi müzigi:aşk oyunu en iyi yönetmen:bülent işbilen(genç ama başarılı..) en iyi kadın drama:yasemin ergene ya da songül öden en iyi drama dizisi:aşk oyunu en iyi drama yardımcı kadın oyuncu:belit özükan en iyi erkek drama:keremcem!!! en iyi komedi bayan:gülse birsel en iyi komedi dizisi:avrupa yakası en iyi komedi erkek:ata demirer en iyi komedi yardımcı erkek:gürgen öz en iyi polisiye erkek:necati şaşmaz SENINLE AYNI FİKİRDEYİM MERVE :img-thumb blue_310 11-01-06, 17:57 kesinlikle ıhlamurlar altında :img-grin2 :img-grin2 neslihan2 11-01-06, 20:07 En İyi Polisiye:hırsız polis En İyi Drama:kırık kanatlar(başlamadı ama eminimki en iisi olacak...) En İyi Komedi:avrupa yakası En İyi Polisiye Kadın Oyuncu:özlem düvencioğlu En İyi Drama Kadın Oyuncu:özge özberk En İyi Komedi Kadın Oyuncu:sumru yavrucuk En İyi Polisiye Erkek Oyuncu:uğur yücel En İyi Drama Erkek Oyuncu:mehmet ali nuroğlu En İyi Komedi Erkek Oyuncu:ata demirer En İyi Müzik:kıraç hyoldas 11-01-06, 20:10 En İyi Polisiye: Hırsız Polis En İyi Drama: Beyaz Gelincik En İyi Komedi: Belalı Baldız En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özlem Düvencioğlu En İyi Drama Kadın Oyuncu:Sezin Akbaşoğulları En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Sumru Yavrucuk En İyi Komedi Erkek Oyuncu :Ata Demirer En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Uğur Yücel En İyi Drama Erkek Oyuncu: Fikret Kuşkan ya da Erkan Petekkaya En İyi Komedi Yardımcı Erkek Oyuncu:Aydoğan Oflu En İyi Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu:Binnur Kaya En İyi Dizi Müziği:Kıraç (Beyaz Gelincik) En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu Drama:Tülin Özen En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Drama: Timuçin Esen meryemce84 12-01-06, 00:48 En İyi Polisiye: Hırsız Polis En İyi Drama: aliye En İyi Komedi: yabancı damat En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özlem Düvencioğlu En İyi Drama Kadın Oyuncu:Sanem çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Sumru Yavrucuk En İyi Komedi Erkek Oyuncu :Ata Demirer En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Timuçin Esen En İyi Drama Erkek Oyuncu: Erkan Petekkaya En İyi Komedi Yardımcı Erkek Oyuncu:Ruhi Sarı yada ilker aksum En İyi Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu:Binnur Kaya En İyi Dizi Müziği:aşk oyunu En iyi Yardımcı Kadın Oyuncu Drama:Tülin Özen En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Drama: Gürgen öz kzleylem 13-01-06, 10:36 :img-thumb en iyi kadın oyuncu songül ödennnn en iyi erkek oyuncu erkan petekkaya en iyi kom oyuncusu binnur kaya en iyi erk k oyuncusu ata demirer en iyi müzik gümüş en iyi poli.erkek timuçin esen en iyi pol kadın özlem düvenci en iyi yard kadın tülin özen en iyi yard erkek barış falay en iyi yard pol kadın vahide gördüm en iyi yard pol erkek uğur yücel en iyi yard kom kadın evrim akın en iyi yard kom erkek ilker ?(yabancı damattaki oyuncu) iboiboibo 13-01-06, 17:25 En iyi polisiye: kurtlar vadisi. ödülü kurtlar vadisi alacak en iyi drama: haziran gecesi ama ödülü aliye alacak en iyi komedi: avrupa yakası. ödülü avrupa yakası alacak EN İYİ POLİSİYE KADIN OYUNCU: özgü namal ama özlem düvencioğlu alacak en iyi drama kadın oyuncu: sanem çelik. sanem çelik alacak en iyi komedi kadın oyuncu: bence yok. ama gülse birsel alacak en iyi komedi erkek oyuncu: ata demirer. ata demirer alacak en iyi polisiye erkek oyuncu: timuçin esen. timuçin esen alacak en iyi polisiye yardımcı erkek oyuncu: uğur yücel. uğur yücel alacak en iyi drama erkek oyuncu: erkan petekkaya ve özcan deniz. ama maalesef nefret ettiğim 3.şahıs nejat işler alacak en iyi drama yardımcı erkek oyuncu: mehmet günsur. mehmet günsur alacak en iyi komedi yardımcı erkek oyuncu: ilker aksum ama maalesef haketmediği halde gazanfer özcan alacak en iyi komedi yardımcı kadın oyuncu: evrim akın. ama maalesef evrim akın yerine adaylara gidip hümeyrayı koyuyorlar. hümeyra alacak en iyi polisiye dizi müziği: gökhan kırdar(kurtlar vadisi). gökhan kırdar alacak. en iyi drama dizi müziği:gökhan kırdar(haziran gecesi). gökhan kırdar alacak. en iyi komedi dizi müziği:gökhan kırdar(yabancı damat). gökhan kırdar alacak. Blue_Bonck 13-01-06, 21:43 En iyi drama:GÜMÜŞ En iyi komedi:AVRUPA YAKASI En iyi drama kadın oyuncu:SONGÜL ÖDEN En iyi drama erkek oyuncu:EKREM BORA En iyi komedi kadın oyuncu:HÜMEYRA En iyi komedi erkek oyuncu:ATA DEMİRER En iyi drama yardımcı kadın oyuncu:AYÇA VARLIER En iyi drama yardımcı erkek oyuncu:NEJAT İŞLER En iyi komedi yardımcı kadın oyuncu:EVRİM AKIN En iyi komedi yardımcı erkek oyuncu:UFUK ÖZKAN En iyi dizi müziği:IHLAMURLAR ALTINDA AYGÜZELI 23-01-06, 18:45 En iyi drama:GÜMÜŞ En iyi komedi:AVRUPA YAKASI En iyi drama kadın oyuncu:SONGÜL ÖDEN En iyi drama erkek oyuncu:EKREM BORA En iyi komedi kadın oyuncu:HÜMEYRA En iyi komedi erkek oyuncu:ATA DEMİRER En iyi drama yardımcı kadın oyuncu:AYÇA VARLIER En iyi drama yardımcı erkek oyuncu:NEJAT İŞLER En iyi komedi yardımcı kadın oyuncu:EVRİM AKIN En iyi komedi yardımcı erkek oyuncu:UFUK ÖZKAN En iyi dizi müziği:IHLAMURLAR ALTINDA en iyi drama erkek oyuncu:kivanc tatlitug tuceny 24-01-06, 10:04 En iyi drama:HAZİRAN GECESİ En iyi komedi:BELALI BALDIZ En iyi drama kadın oyuncu:ÖZGÜ NAMAL En iyi drama erkek oyuncu:ÖZCAN DENİZ En iyi komedi kadın oyuncu:NURGÜL YEŞİLÇAY En iyi komedi erkek oyuncu:ATA DEMİRER En iyi drama yardımcı kadın oyuncu:BURCU KARA En iyi drama yardımcı erkek oyuncu:NEJAT İŞLER En iyi komedi yardımcı kadın oyuncu:EVRİM AKIN En iyi komedi yardımcı erkek oyuncu:BÜLENT POLAT En iyi dizi müziği:HAZİRAN GECESİ CrAzY_gİrL 24-01-06, 15:52 en iyi dizi müziği sözleri var mıydı ama olsaydı:aşk oyunu(oyun bitti) en iyi dizi müzigi:aşk oyunu en iyi yönetmen:bülent işbilen(genç ama başarılı..) en iyi kadın drama:yasemin ergene ya da songül öden en iyi drama dizisi:aşk oyunu en iyi drama yardımcı kadın oyuncu:belit özükan en iyi erkek drama:keremcem!!! en iyi komedi bayan:gülse birsel en iyi komedi dizisi:avrupa yakası en iyi komedi erkek:ata demirer en iyi komedi yardımcı erkek:gürgen öz en iyi polisiye erkek:necati şaşmaz kesinlikle katılıyorum psikopat90 25-01-06, 14:17 En iyi polisiye-macera dizi:Kurtlar Vadisi En iyi drama dizi:Aşk Oyunu En iyi komedi dizi:Avrupa Yakası En iyi polisiye-macera erkek oyuncu:Necati Şaşmaz En iyi polisiye-macera kadın oyuncu:Özgü Namal En iyi drama erkek oyuncu:Keremcem En iyi drama kadın oyuncu:Yasemin Ergene En iyi komedi erkek oyuncu:Ata Demirer En iyi komedi kadın oyuncu:Gülse Birsel En iyi polisiye-macera yardımcı erkek oyuncu:Gürkan Uygun En iyi polisiye macera yardımcı kadın oyuncu:İpek Tenolcay En iyi drama yardımcı erkek oyuncu:Gürgen Öz En iyi drama yardımcı kadın oyuncu:Belit Özükan En iyi komedi yardımcı erkek oyuncu:Engin Günaydın En iyi komedi yardımcı kadın oyuncu:Evrim Akın En iyi polisiye-macera dizi müziği:Gökhan Kırdar(Kurtlar Vadisi) En iyi drama dizi müziği:T&A Project(Aşk Oyunu) En iyi komedi dizi müziği:Gökhan Kırdar(Yabancı Damat) daha yazcaktım ama gücüm yetmedi :good: Melal 25-01-06, 19:24 En İyi Polisiye-Macera-Hırsız-Polis En İyi Drama-Beyaz Gelincik En İyi Komedi-Avrupa Yakası En İyi Polisiye-Macera Erkek Oyuncu-Timuçin Esen(Hırsız-Polis) En İyi Polisiye-Macera Kadın Oyuncu-Özlem Düvencioğlu(Hırsız-Polis) En İyi Drama Erkek Oyuncu-Erkan Petekkaya(Beyaz Gelincik) En İyi Drama Kadın Oyuncu-Sezin Akbaşoğulları(Beyaz Gelincik) En İyi Komedi Erkek Oyuncu-Ata Demirer(Avrupa Yakası) En İyi Komedi Kadın Oyuncu-Gülse Birsel(Avrupa Yakası) En İyi Polisiye-Macera Yardımcı Erkek Oyuncu-Uğur Yücel(Hırsız-Polis) En İyi Polisiye-Macera Yardımcı Kadın Oyuncu-Vahide Gördüm(Hırsız-Polis) En İyi Drama Yardımcı Erkek Oyuncu-Mehmet Günsür(Beyaz Gelincik) En İyi Drama Yardımcı Kadın Oyuncu-Tülin Özen(Beyaz Gelincik) En İyi Komedi Yardımcı Erkek Oyuncu-Bülent Polat(Avrupa Yakası En İyi Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu-Evrim Akın(Avrupa Yakası) En İyi Polisiye-Macera Dizi Müziği-Hırsız Polis(müziklerini kimin yaptığını unuttum) En İyi Drama Dizi Müziği-Kıraç-Beyaz Gelincik En İyi Komedi Dizi Müziği-Gökhan Kırdar-Yabancı Damat -s_e yaren- 14-02-06, 19:05 Aşkoyunu Tabi Ki De.....bütün Oylarim Aşkoyununun sezinimmm 14-02-06, 19:54 En iyi drama: BEYAZ GELİNCİK En iyi komedi: BELALI BALDIZ En iyi drama kadın oyuncu: SEZİN AKBAŞOĞULLARI:good::good: En iyi drama erkek oyuncu: ERKAN PETEKKAYA En iyi komedi kadın oyuncu: NURGÜL YEŞİLÇAY En iyi drama yardımcı kadın oyuncu: TÜLİN ÖZEN En iyi drama yardımcı erkek oyuncu: MEHMET GÜNSUR En iyi drama dizi müziği: KIRAÇ(BEYAZ GELİNCİK) En iyi yönetmen: GÜZİDE BALCI laklak 14-02-06, 22:02 En İyi Polisiye-Macera:KURTLAR VADİSİ En İyi Drama: ALİYE (hatta duble dram diyebiliriz bu diziye) En İyi Komedi: AVRUPA YAKASI En İyi Yönetmen: ÇAĞAN IRMAK En İyi Dizi Müziği:YAGMUR ZAMANI En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:UĞUR YÜCEL En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: HÜMEYRA En İyi Erkek Oyuncu: HALİT ERGENÇ En İyi Kadın Oyuncu: SONGÜL ÖDEN (fazlasıyla hakediyor daha önce nerelerdeydin dedirten çok başarılı bir oyuncu) ÇAKIL85 14-02-06, 22:20 en iyi drama=Beyaz Gelincik en iyi drama kadın oyuncu=Sezin Akbaşoğulları(Beyaz Gelincik) en iyi drama erkek oyuncu=Erkan Petekkaya(Beyaz Gelincik) en iyi drama yardımcı kadın oyuncu=Tülin Özen(Beyaz Gelincik) en iyi drama yardımcı erkek oyuncu=Mehmet Günsur(Beyaz Gelincik) en iyi dizi müziği=Kıraç(Beyaz Gelincik) en iyi yönetmen=Güzide Balcı(Beyaz Gelincik) jüri özel ödülü=Şerif Sezer(Beyaz Gelincik) timucin_hastasi 15-02-06, 00:46 En İyi Polisiye: Hırsız polis En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Avrupa yakası En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özlem Düvencioğlu En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Hümeyra En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Timuçin Esen En İyi Drama Erkek Oyuncu: Erkan Petekkaya En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: Gökhan Kırdar En İyi Yönetmen=Türkan Derya Güven(Hırsız polis) Jüri Özel Ödülü=Uğur Yücel chaylack 15-02-06, 10:36 En İyi Polisiye: Hırsız polis En İyi Drama: yanık koza En İyi Komedi: yine de aşığım (kaldırılmış bile olsa aday olmalı) En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: özlem düvencioğlu En İyi Drama Kadın Oyuncu: başak köklükaya En İyi Komedi Kadın Oyuncu: şevval sam En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: timuçin esen En İyi Drama Erkek Oyuncu: halit ergenç En İyi Komedi Erkek Oyuncu: haluk bilginer En İyi Müzik:kıraç En İyi Yönetmen=kudret sabancı Jüri Özel Ödülü=Erol günaydın En İyi Komedi Erkek yardımcı Oyuncu:aydoğan oflu En İyi Kmedi Kadın Yardımcı Oyuncu:selin denizli BlaCK AnGeL 15-02-06, 14:04 en iyi dizi= ALİYE :icon_ange :icon_ange BlaCK AnGeL 15-02-06, 14:05 En İyi Drama Kadın Oyuncu = SANEM ÇELİK En İyi Drama Erkek Oyuncu = NEJAT İŞLER :icon_ange meline 15-02-06, 14:18 Ben jüride olsam HIRSIZ-POLİS birçok dalda benden oy alırdı. AYGÜZELI 15-02-06, 16:23 en iyi dizi:GÜMÜS en iyi senaryo:GÜMÜS en iyi müzik: GÜMÜS en iyi kadin oyuncu:SONGÜL ÖDEN en iyi erkek oyuncu:KIVANC TATLITUG en iyi yardimci erkek oyuncu:SERDAR ORCIN en iyi yardimci kadin oyuncu:AYCA VARLIER BeyazGelincik1980 15-02-06, 22:17 bu iki dizi benim favorilerim her ikisinden de birisi olabilir en iyi Polisiye: Hirsiz-Polis en iyi Drama: Aliye veya Beyaz Gelincik en iyi Drama erkek oyuncu: Nejat Isler veya Erkan Petekkaya en iyi Drama kadin oyuncu: Sanem Celik veya Sezin Akbasogullari en iyi Komedi : Avrupa Yakasi en iyi Komedi erkek oyuncu: Ata Demirer en iyi Komedi kadin oyuncu: Gülse Birsel En iyi Müzik: tabikide Kirac bir numara En iyi Yönetmen: Kudret Sabanci veya Güzide Balci iki dizi arasinda ayirt edemedigim icin her ikisinide birlikte yazdim keske ödüller böyle dagitilsa cünkü fazlasiyla hakediyorlar angelstone505 16-02-06, 08:41 :img-angel hırsız polis :img-cray: acı hayat :img-hyste avrupa yakası bu dizileri dallarına göre ayırıp mutlaka inci leniceklerdir...3 ayrı dalda alternatifleri yok...bu benim fikrim...kalite düzeyi yüksek olan diziler almalı funda87 16-02-06, 08:44 En iyi dizi ihlamurlar altinda En iyi dizi müzigi ihlamurlar altinda IHLAMURLAR ALTINDA NUMBER ONE keremcem d 16-02-06, 08:48 en iyi drama kadin oyuncu samen celik en iyi drama erkek oyuncu keremcem en iyi poliziye filmi-hirsiz - polis En İyi Polisiye: Hırsız polis En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: belali baldiz En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özlem Düvencioğlu En İyi Komedi Kadın Oyuncu: nurgül yesilcay En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Timuçin Esen En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: kirac ve gökhan kirdar En İyi Yönetmen=bülent sibilen en iyi savas filmi.kirik kanatlar en iyi oyuncu.berk hakaman first lady 16-02-06, 14:14 ıhlamurlar altında hırsız-polis emret komutanım aliye bülent inal tuba büyüküstün timuçin esen nejat işler melina 16-02-06, 14:23 Aşk oyunu çünkü herşey çok güzel hayatımda ilk defa böyle güzel bir dizi gördüm başka hiç birşeye değişmemmm sude9 17-02-06, 13:59 Kırık Kanatlar Ihlamurlar Altında Aliye : :good: :good: :good: :good: good: :good: :good: :good: :good: Useless 17-02-06, 18:37 Ben en başta yılın dizisi ödülünü KURTLAR VADİSİ'ne verirdim....Sonra Aşka Sürgün'e, Haziran Gecesi'ne, Aliye'ye birde Aşk Oyunu'na verirdim....Şöhret dizisni de unutmamak lazım.... Pinkfan 17-02-06, 19:12 Aşk Oyunu Kirik Kanatlar sELİN_15 17-02-06, 19:19 Aşk Oyunu Kırık Kanatlar Beyaz Gelincik Ihlamurlar Altında birgentek 17-02-06, 19:22 En İyi Polisiye-Macera:KURTLAR VADİSİ En İyi Drama: ALİYE (hatta duble dram diyebiliriz bu diziye) En İyi Komedi: AVRUPA YAKASI En İyi Yönetmen: ÇAĞAN IRMAK En İyi Dizi Müziği:YAGMUR ZAMANI En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:UĞUR YÜCEL En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: HÜMEYRA En İyi Erkek Oyuncu: HALİT ERGENÇ En İyi Kadın Oyuncu: SONGÜL ÖDEN (fazlasıyla hakediyor daha önce nerelerdeydin dedirten çok başarılı bir oyuncu) ben sıralamamı yapmıştım senin sıralamanda çok başarılı.hele SONGÜL ÖDENLE UĞUR YÜCEL KONUSUNA CANI GÖNÜLDEN KATILIYORUM..uğur yücel hep aramızdaydıda,SONGÜL ÖDEN sen neredeydin.... :icon_whis :blush: keremcem&ekin 19-02-06, 11:40 aşk oyununa verirdim çünküğ hiç bir dizi beni bu kadar bağlamamıştı en iyi erkek oyuncu:keremcem en iyi kadın oyunucu:yasemin ergene en iyi yardımcı erkek oyunu:gürgen öz en iyi yardımcı kadın oyuncu:belit özükan ekins 19-02-06, 11:43 Bencede Aşk Oyununa Veridim Beni Hiç Bu Kadar Bağlamamişti Bir Dizi En Iyi Erkek Oyuncu: Keremcem En Iyi Bayan Oyuncu Yasemin Ergene En Iyi Yardimci Erkek Oyuncu:gürgen öz En Iyi Yardimci Bayan Oyunuc:belit özükan Hepsini Kutalrim Hepsi Birbirinden çok Güzeller simsiyah 19-02-06, 14:02 ben oyumu beyaz gelincik, kırık kanatlar ve hırsız polise veriridim en iyi erkek oyuncu:TİMUÇİN ESEN(hırsız-polis) en iyi bayan oyuncu:SEZİN AKBAŞOĞULLARI(beyaz gelincik) en iyi drama kadın oyuncu:ÖZGE ÖZBERK(kırık kanatlar-çgo da diyelim) en iyi polisiye:HIRSIZ-POLİS en iyi drama:KIRIK KANATLAR en iyi dizi müziği:HIRSIZ-POLİS(imkansız aşk) en iyi yardımcı erkek oyuncu:UĞUR YÜCEL en iyi dizi:BEYAZ GELİNCİK en iyi komedi:AVRUPA YAKASI ipEk_sCo 19-02-06, 14:28 ksinlikle aşk oyununa werirdim en iyi erkek oyuncu:keremcem en iyi kadın oyuncu:yasemin ergene en iyi yardımcı erkek oyuncu:aydoğan oflu en iyi yardımcı kadın oyuncu:belit özükan lindsay 19-02-06, 22:43 en iyi dizi drama:KIRIK KANATLAR en iyi kadın oyuncu drama:ÖZGE ÖZBERK en iyi erkek oyuncu drama:CANSEL ELÇİN en iyi yardımcı kadın oyuncu drama:BEGÜM BİRGÖREN en iyi yardımcı erkek oyuncu drama:MEHMET ALİ NUROĞLU en iyi dizi komedi:AVRUPA YAKASI en iyi kadın oyuncu komedi:NURGÜL YEŞİLÇAY en iyi erkek oyuncu komedi:GAZANFER ÖZCAN en iyi yardımcı kadın oyuncu komedi:EVRİM AKIN en iyi yardımcı erkek oyuncu komedi:BÜLENT POLAT en iyi dizi aksiyon:HIRSIZ POLİS en iyi kadın oyuncu aksiyon:ÖZGÜ NAMAL en iyi erkek oyuncu aksiyon:TİMUÇİN ESEN en iyi yardımcı kadın oyuncu aksiyon:VAHİDE GÖRDÜM en iyi yardımcı erkek oyuncu aksiyon:hırsız polisteki mavi nin abisi adını hatırlamıyorum linguist 19-02-06, 22:56 Aşk oyununa verirdim.. en iyi erkek oyuncu:keremcem en iyi kadın oyunucu:yasemin ergene en iyi yardımcı erkek oyunu:gürgen öz en iyi yardımcı kadın oyuncu:belit özükan gümüs&mehmet 20-02-06, 14:30 bütün ödülleri kesinlikle tek bir diziye veririm oda tabiiki GÜMÜS :happy0064 merlystreep 20-02-06, 16:59 en iyi dizi drama:KIRIK KANATLAR en iyi kadın oyuncu drama:ÖZGE ÖZBERK en iyi erkek oyuncu drama:CANSEL ELÇİN en iyi yardımcı kadın oyuncu drama:BEGÜM BİRGÖREN en iyi yardımcı erkek oyuncu drama:MEHMET ALİ NUROĞLU en iyi dizi komedi:AVRUPA YAKASI en iyi kadın oyuncu komedi:NURGÜL YEŞİLÇAY en iyi erkek oyuncu komedi:GAZANFER ÖZCAN en iyi yardımcı kadın oyuncu komedi:EVRİM AKIN en iyi yardımcı erkek oyuncu komedi:BÜLENT POLAT en iyi dizi aksiyon:HIRSIZ POLİS en iyi kadın oyuncu aksiyon:ÖZGÜ NAMAL en iyi erkek oyuncu aksiyon:TİMUÇİN ESEN en iyi yardımcı kadın oyuncu aksiyon:VAHİDE GÖRDÜM en iyi yardımcı erkek oyuncu aksiyon:hırsız polisteki mavi nin abisi adını hatırlamıyorum katılıyorum ama en iyi yard erkek uğur yücel yada erol günaydın almalı asia 20-02-06, 22:14 Kırık kanatlar Avrupa yakası ve hırsız polise verirdim angelstone505 22-02-06, 05:42 hırsız polisden erol günaydın avrupa yakasından gazanfer özcan yardımcı erkek oyuncu dalında ödül alırlarsa kabul etmesinler en iyi dizi drama beyaz gelincik-hırsız polis en iyi dizi komedi avrupa yakası en iyi oyuncu uğur yücel en iyi kadın oyuncu ?? beyaz inci önemli bir ödül ben ancak bu kadarını yazıyorum...inşallah doğru kişilere doğru yerlere gider...geçen seneki doğru yerlere gitmişti umarım bu senede öyle olur... :img-dirol kzleylem 22-02-06, 09:13 hırsız polisden erol günaydın avrupa yakasından gazanfer özcan yardımcı erkek oyuncu dalında ödül alırlarsa kabul etmesinler en iyi dizi drama beyaz gelincik-hırsız polis en iyi dizi komedi avrupa yakası en iyi oyuncu uğur yücel en iyi kadın oyuncu ?? beyaz inci önemli bir ödül ben ancak bu kadarını yazıyorum...inşallah doğru kişilere doğru yerlere gider...geçen seneki doğru yerlere gitmişti umarım bu senede öyle olur... :img-dirol sevgili angelstone ?? cevabını da ben vereyim en iyi kadın oyuncu SONGÜL ÖDEN... :icon_ange chaylack 22-02-06, 10:55 en iyi dizi drama:KIRIK KANATLAR en iyi kadın oyuncu drama:ÖZGE ÖZBERK en iyi erkek oyuncu drama:HALİT ERGENÇ en iyi yardımcı kadın oyuncu drama:BEGÜM BİRGÖREN en iyi yardımcı erkek oyuncu drama:MEHMET ALİ NUROĞLU en iyi dizi komedi:AVRUPA YAKASI en iyi kadın oyuncu komedi:NURGÜL YEŞİLÇAY en iyi erkek oyuncu komedi:HALUK BİLGİNER en iyi yardımcı kadın oyuncu komediSELİN DENİZLİ en iyi yardımcı erkek oyuncu komedi:BÜLENT POLAT en iyi dizi aksiyon:HIRSIZ POLİS en iyi kadın oyuncu aksiyon:ÖZGÜ NAMAL en iyi erkek oyuncu aksiyon:TİMUÇİN ESEN en iyi yardımcı kadın oyuncu aksiyon:VAHİDE GÖRDÜM en iyi yardımcı erkek oyuncu aksiyon:MURAT DALTABAN(MAVİ'NİN ABİSİ):) GSealment 22-02-06, 11:55 DRAMA; en iyi dizi;nefes nefese en iyi kadın oyuncu;sinem kobal yada sanem çelik(nefes nefese,aliye) en iyi erkek oyuncu;nejat işler(ailye) en iyi yardımcı kadın oyuncu;bengi öztürk(şöhret) en iyi yardımcı erkek oyuncu;gürgen öz(aşk oyunu) KOMEDİ; en iyi dizi;belalı baldız en kadın oyuncu;nurgül yeşilçay(belalı baldız) en iyi erkek oyuncu;ata demirer(avrupa yakası) en iyi yardımcı kadın oyuncu;hümeyra(avrupa yakası) en iyi yardımcı erkek oyuncu;mehmet aslan(belalı baldız) YARIŞMA; en iyi yarışma;dansa var mısın? en iyi kadın yarışmacı;izmir(dansa var mısın?) en iyi erkek yarışmacı;yiğit(benimle dans eder misin) en iyi kadın sunucu;huysuz virjin(benimle dans eder misin) en iyi erkek sunucu;vatan şaşmaz(dansa var mısın) sude9 23-02-06, 21:08 Kırık Kanatlar Ihlamurlar Altında Aliye Hırsız-Polis merlystreep 23-02-06, 21:44 En Iyi Drama,aliye Drama Erkek,mehmet Günsür Drama Kadin,sanem çelik Drama Yrd Erkek,olgun şimşek Drama Yrd Kadin,ayla Algan Komedi,belali Baldiz Komedi Erkek,haluk Bilginer Komedi Kadin ,nurgül Yeşilçay Komedi Yrd Erkek,kenan Işik Komedi Yrd Kadin ,hümeyra Polisiye,hirsiz Polis Polisiye Erkek,timuçin Esen Ve Ya Uğur Yücel[daha Yakin] Polisiye Kadin ,özgü Namal Polisiye Yrd Erkek,erol Günaydin, Polisiye Yrd Kadin,vahiide Gördüm *duygu* 24-02-06, 08:29 en iyi drama=aşk oyunu en iyi drama kadın oyuncu:yasemin ergene en iyi drama erkek oyuncu:keremcem en iyi drama yardımcı erkek oyuncu:gürgen öz en iyi drama yardımcı kadın oyuncu:belit özükan ----------------------------------------------- en iyi komedi dizisi:avrupa yakası en iyi komedi kadın oyuncu:gülse birsel en iyi komedi erkek oyuncu:ata demirer en iyi komedi yardımcı kadın oyuncu:evrim akın en iyi komedi yardımcı erkek oyuncu:vural çelik sonuç:en iyi dizi:aşk oyunu! oslemm 24-02-06, 17:34 En Iyi Drama,aliye Drama Erkek,mehmet Günsür Drama Kadin,sanem çelik Drama Yrd Erkek,olgun şimşek Drama Yrd Kadin,ayla Algan Komedi,belali Baldiz Komedi Erkek,haluk Bilginer Komedi Kadin ,nurgül Yeşilçay Komedi Yrd Erkek,kenan Işik Komedi Yrd Kadin ,hümeyra Polisiye,hirsiz Polis Polisiye Erkek,timuçin Esen Ve Ya Uğur Yücel[daha Yakin] Polisiye Kadin ,özgü Namal Polisiye Yrd Erkek,erol Günaydin, Polisiye Yrd Kadin,vahiide Gördüm kesinlikle kelimesi kelimesine katılıyom mademoiselle 24-02-06, 17:58 en iyi dizi (snrm drama) : KIRIK KANATLAR en iyi erkek oyuncu : CANSEL ELÇİN ben bu dizi ödülünün çok adil olduğunu düşünmüyorum aslında.daha doğrusu bunu kategorize ederken haksızlık yaşanıyor.şöyle ki kaç tane polisiye dizimiz var ,tabi ki özgü namal ödülü kapıcak ,bu adil mi? oysa bir de drama ve komediye bakalım.bu iki tarzdan geçilmio ki dizilerimiz.o nedenle bu dizi ödülünü kimin alıp almadığı bnm için önemli diil. ama ben juri üyesi olsam kırık kanatlar en ii dizi olurdu... allbyme 26-02-06, 16:41 en iyi drama=aşk oyunu en iyi drama kadın oyuncu:yasemin ergene en iyi drama erkek oyuncu:keremcem en iyi drama yardımcı erkek oyuncu:gürgen öz en iyi drama yardımcı kadın oyuncu:belit özükan winniecik 27-02-06, 12:31 En İyi Polisiye: ? En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Yabancı Damat En İyi Polisiye Kadın Oyuncu:? En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Sumru Yavrucak En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Uğur Yücel En İyi Drama Erkek Oyuncu: Bülent İnal En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: Kıraç yada nail yurtsever en iyi yeni:)ıhlamurlar altında FBuse 27-02-06, 12:39 En İyi Polisiye Dizi: Kurtlar Vadisi En İyi Drama Dizi: Aliye En İyi Komedi: Yabancı Damat En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özgü Namal En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Gülse Birsel En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Nejati Sasmaz En İyi Drama Erkek Oyuncu: Nejat Isler En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Haluk Bilginer En İyi Müzik: Gökhan Kirdar & Kırac chaylack 27-02-06, 12:59 En İyi Polisiye Dizi: hırsız polis En İyi Drama Dizi: kırık kanatlar En İyi Komedi: Belalı Baldız En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özlem düvencioğlu En İyi Drama Kadın Oyuncu:başak köklükaya En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Gülse Birsel En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: timuçin esen En İyi Drama Erkek Oyuncu:mehmet ali nuroğlu En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Haluk Bilginer En İyi Drama Yardımcı Kadın Oyuncu:Gönen Bozbey En İyi Drama Yardımcı Erkek Oyuncu:Olgun Şimşek En İyi Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu:Selin Denizli En İyi Komedi Yardımcı Erkek Oyuncu:Vural Çelik :):) pinkzone 27-02-06, 13:23 En Iyi Drama Dizi: Aliye En İyi Drama Oyuncu Erkek: Cansel Elçin En İyi Drama Oyuncu Kadın: Sanem Çelik En İyi Komedi Dizi: Avrupa Yakası En İyi Komedi Erkek: Ata Demirer En İyi Komedi Kadın:Nurgül Yeşilçay En İyi Komedi Yrd Kadin: Hümeyra nightlady 01-03-06, 04:55 tamamen katılıyorum yalnızca şöhretinde ben bu alttaki kategorilerden birinde olduğunu düşünürdüm nightlady 01-03-06, 05:01 yabancı damat ve sumru yavrucuk, beyaz gelincik sezin akbaşoğulları, hırsız polis uğur yücel, hırsız polis vahide gördüm, ıhlamurlar atında tuba büyüküstün, aliye barış falay ödül almalı... billur kalkavan ada medeni cesaret ödülü varsinlar... sude9 01-03-06, 12:27 Kırık Kanatlar,Ihlamurlar Altında dizilerine her kategoride oy verirdim.Bunlar haricinde Aşk Oyunu'nun Serkan'ı,Aliye'nin Mücahit'i,Hırsız-Polis'in Aksak ve Çınar'ına da verirdim.Müzik de ise Ihlamurlar Altında dizisinin tüm müzikleri ödüle değer sweet_sinem 02-03-06, 18:33 En İyi Polisiye: hirsiz polisss :happy0064 :img-nyam: En İyi Drama:ıhlamurlar altında En İyi Komedi: Yabancı Damat En İyi Polisiye Kadın Oyuncu:? En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Sumru Yavrucak En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Uğur Yücel En İyi Drama Erkek Oyuncu: Bülent İnal En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer İyi Müzik: Kıraç yada nail yurtsever yagmur94 03-03-06, 09:18 en iii erkek oyuncu::okan yalabik en ii kadin oyuncu::nehir erdogan en iii dizi::ask oyunu en komik dizi::yabanci damat en ii drama dizi::aliye en yardimci erkek oyuncu:keremcem ve özgür çevik (ikisi arasinda seçim yapamadim) en ii yardimci kadin oyuncu:yasemin ergene meltem-cmbl 04-03-06, 19:28 en ii dizi=ask oyunu en ii kadın oyuncu= yasemin ergene en ii erkek oyuncu=keremcem weasleys 04-03-06, 19:32 en iyi dizi de olmak üzere kırık kanatlara verirdim. birincisi verdiği mesaj çok iyi. ardından performans olarak en iyi kadını begüm birgörene, en iyi erkek bence mehmet ali nuroğlu. belki ikisi de yardımcı oyuncu kategorisinde olurlar. en iyi senaryoyu da veririm. bence bu senenin en iyi dizisi. _CALIKUSU_ 05-03-06, 17:37 en iyi drama: Aliye en iyi komedi: Yabanci Damat en anlamli dizi: Kirik Kanatlar en iyi drama bayan oyuncu: Songül Öden en iyi drama erkek oyuncu: Bülent Inal en iyi komedi bayan oyuncu: Binnur Kaya en iyi komedi erkek oyuncu: Ata Demirer en farkli senaryo: Hirsiz-Polis en iyi romantik dizi: Ask Oyunu en iyi romantik kadin oyuncu: Nehir Erdogan en iyi romantik erkek oyuncu: Kivanc Tatlitug en iyi müzik: Nail Yurtsever ATV 06-03-06, 11:48 En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Belali Baldiz En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Celik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Nurgül Yesilcay En İyi Drama Erkek Oyuncu: Nejat Isler En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: Kıraç MERYL STREEP 06-03-06, 11:59 En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Belali Baldiz En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Celik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Nurgül Yesilcay En İyi Drama Erkek Oyuncu: Nejat Isler En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: Kıraç :happy0064 :happy0064 :happy0064 MEHMETAKIN 08-03-06, 11:15 Arkadaşlar... Bu sene Beyaz İnci Ödülleri ne zaman??? Haberi olan varsa söylesin lütfen... beyonce_lili 09-03-06, 13:55 kirik kanatlara verirdim kesinlikle Flora 09-03-06, 14:54 Geçen sene aday olmayan dizilerden; Drama-En İyi Dizi:Kırık Kanatlar veya Beyaz Gelincik'te olabilir. Komedi-En İyi Dizi:Belalı Baldız Polisiye-En İyi Dizi:Hırsız-Polis Drama-En İyi Dizi Müziği:Ihlamurlar Altında-Beyaz Gelincik Komedi-En İyi Dizi Müziği:Pek beğendiğim yok Polisiye-En İyi Dizi Müziği:Hırsız-Polis Drama-En İyi Erkek Oyuncu:Erkan Petekkaya Komedi-En İyi Erkek Oyuncu:Immm!Aklıma gelmiyor Polisiye-En İyi Erkek Oyuncu:Timuçin Esen Drama-En İyi Kadın Oyuncu:Özge Özberk Komedi-En İyi Kadın Oyuncu:Valla pek komedi izlemiyorum bilemicem. Polisiye-En İyi Kadın Oyuncu:Mavi-Gerçek adını bilmiyorum ama polisiye dalında göze çarpan dizilerden Hırsız-Polis'in başrol bayan oyuncusu Birde arkadaşlar sizden bişey rica ediyorum.Mesajlara baktım da Beyaz İnci T.V Dizileri Ödüllerinde olmayan katogariler var.Yani Beyaz İncide"En tatlı erkek oyuncu" ya da "En romantik bayan oyuncu" gibi katogoriler yok.O yüzden olan katogorilere göre vereceğimiz ödülleri verelim. qumrum 09-03-06, 19:54 Draman;KIRIK KANATLAR; J_o_J_o 09-03-06, 19:56 nefes nefese , şöhret , aşk oyunu.. wioleta 09-03-06, 20:19 Drama: En iyi dizi:Beyaz Gelincik En iyi erkek oyuncu:Erkan Petekkaya En iyi kadın oyuncu:Sezin Akbaşoğulları En iyi müzik:Kıraç Beyaz Gelincik-Çılgın aşkım Polisiye: En iyi dizi:Hırsız-Polis En iyi müzik:İmkansız aşk En iyi erkek oyuncu:Timuçin Esen Komedi: En iyi dizi:Avrupa Yakası En iyi kadın oyuncu:Nurgül Yeşilçay En iyi erkek oyuncu:Ata Demirer kzleylem 09-03-06, 21:46 hele dün geceden sonra en iyi kadın oyuncuyu SONGÜL ÖDEN erkek oyuncuyuda UĞUR YÜCEL ALMAZSA bu ödüllere hiç inanmayacağım. canmutlu 10-03-06, 13:02 En iyi romantik dizi:Aşk Oyunu En iyi romantik kadın oyuncu:Yasemin Ergene En iyi romantik erkek oyuncu:Keremcem En iyi çift oyuncu:Yasemin Ergene Keremcem bustedspii 11-03-06, 18:37 Drama; En iyi dizi:Gümüş/Kırık Kanatlar En iyi erkek oyuncu:Bülent İnal/Mehmet Ali Nuroğlu En iyi kadın oyuncu:Songül Öden En iyi müzik:Nail Yurtsever Polisiye; En iyi dizi:Hırsız-Polis En iyi müzik:Cem Yıldız-İmkansız Aşk En iyi erkek oyuncu:Timuçin Esen(Uğur Yücel de olabilir) En iyi kadın oyuncu:Özlem Düvencioğlu Komedi; En iyi dizi:Avrupa Yakası En iyi kadın oyuncu:Nurgül Yeşilçay En iyi erkek oyuncu:Ata Demirer En iyi senaryo:Hırsız-Polis En iyi yönetmen:Türkan Derya Güven qumrum 11-03-06, 19:55 Drama: En iyi dizi:Kirik kanatlar. en iyi kadin oyuncu:ozge ozberk. En iyi erkek oyuncu:Mehmet ali nuroglu,ya cansel elcin. en iyi muzik:ihlamular altinda yada kirik kanatlar Polisiye: En iyi muzik.imkansiz ask-Cem Yildiz Komedi: en iyi dizi:Avrupa yakasi En iyi kadin oyuncu:Gurse birsel En iyi erkek oyuncu:Ata Demirer En iyi senaryo:kirik kanatlar. elif219 12-03-06, 18:48 en iyi dizi:kırık kanatlar en iyi erkek oyuncu:m.ali nuroğlu,timuçin esen,cansel elçin en iyi kadın oyuncu:begüm birgören en iyi müzik:kırık kanatların müziği,ıhlamurlar altındanın müziği ve imkansız aşk veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bu anket dışı ama en kötü kanal:KANAL D nedeninin biliyosunuzdur volvox 14-03-06, 12:05 Arkadaşlar lütfen sadece ödül verilen dallar hakkındaki yorumlarınızı yazın.Bundan sonra bu türde olmayan mesajları sileceğim.Çünkü çok farklı yerlere gidiyor konu. Saygılarımla Bölüm sorumlusu volvox kara gÖzlü 14-03-06, 18:20 DIZILERDEN:Ihlamurlar Altinda,Kirik kanatlar,Ask oyunu,Hirsiz Polis ve tabii Yabanci Damat bu dizilerden biri olabilir.... BAYAN OYUNCULARDANDA:Tartismasiz Tuba Büyüküstün,Yasemin Ergene ve Beren Saat... Erkek Oyunculardansa:Tartismasiz Mehmet Günsür ,Keremcem ve Kenan Imirzalioglu... :img-lock: :img-lock: :img-lock: :img-lock: :img-lock: dml 14-03-06, 19:38 Polisiye (ve bana göre tüm diziler ve oyuncular ve müzik için de geçerli) En İyi Dizi: Hırsız Polis En İyi Erkek Oyuncu: Uğur Yücel-Timuçin Esen En İyi Kadın Oyuncu: Özlem Düvencioğlu En İyi Dizi müziği: Orient Expressions - Hırsız Polis (İmkansız Aşk) Drama En iyi dizi: Ihlamurlar Altında Komedi En iyi dizi: Avrupa Yakası ceyil 15-03-06, 16:43 DRAM: Kırık kanatlar komedi: yabancı damat en iyi dizi müziği:kırık kanatlar en iyi çıkış yapan dizi: hırsız polis vs vs vs she-wolf 15-03-06, 17:59 kirik kanatlar beyaz gelincik :img-weigh Flora 15-03-06, 18:30 Polisiye dalında Hırsız-Polis'in tüm ödülleri toplayacağı belli.Tabii Kurtlar Vadisi'ni yine aday yapmazlarsa.Komediyi bilemiyorum fakat Drama dalında baya bi çekişme yaşanacak. Kumral_Kiz 15-03-06, 18:38 ~~~ ~~~ ~~ ~~ ~ ~ Ben Kesinlikle Ask Oyununa Verirdim Oyumu ~ ~ ~~ ~~ ~~~ ~~~ Flora 16-03-06, 19:59 Aşk Oyunu'nun bu kadar takipçisi var ama kaç tane ödül alacak merak ediyorum.Yani şöyle bi düşününce En iyi kadın oyuncu desen,En iyi erkek oyuncu desen hiç zannetmiyorum.En iyi dizi müziği Ihlamurlar Altında'nın müziklerinin felan yanında ödül alacağını hiç ama hiç zannetmiyorum.Aday olması bile çelişkili.En iyi senarist desek senaristlere herkes tepkili.Yönetmen desen çok zor.En iyi dizi'ye belki aday olabilir ama ben diğer dizilerin çok daha başarılı olduğunu düşünüyorum.Eski bir aşk oyunu sever olarak düşüncelerim hep böyle oldu.Yani alsa alsa kaç tane ödül alacak diyordum.Yinede dizi izleyenlene,sevenlere eski bir aşk oyunu fanı olarak saygım sonsuz.Bunlar sadece benim görüşlerim.İyi izlemeler. x.SeRPiL.x 16-03-06, 20:03 Aşk Oyunu Ve Aliye b.coskun 16-03-06, 20:05 Aşk Oyunu Hirsiz Polis Ihlamurlar Alyinda BlaCK AnGeL 16-03-06, 20:08 KESİNLİKLE ALİYE :cheer: asi melek 16-03-06, 20:32 aşk oyunu beyaz gelincik yabancı damat kırık kanatlar ıhlamurlar altında bronz 17-03-06, 08:43 Yabanci Damat Hirsiz-Polis Aliye Avrupa Yakasi gulsen_celebi 17-03-06, 08:48 aliye aşkoyunu avrupa yakası nuriye/hakan 17-03-06, 08:50 Aşk Oyunu Beyaz gelincik ben her ne kadar izlemesem de aliye lindsay 17-03-06, 18:14 en iyi dizi drama:kırık kanatlar en iyi kadın oyuncu drama:özge özberk en iyi erkek oyuncu drama:cansel elçin en iyi yardımcı kadın oyuncu drama:begüm birgören en iyi yardımcı erkek oyuncu:mehmet ali nuroğlu en iyi dizi müziği drama:beyaz gelincik en iyi dizi komedi:avrupa yakası en iyi kadın oyuncu komedi:nurgül yeşilçay en iyi erkek oyuncu komedi:gazanfer özcan en iyi yardımcı kadın oyuncu komedi:evrim akın en iyi yardımcı erkek oyuncu komedi:vural çelik en iyi dizi romantik-komedi:aşk oyunu en iyi kadın oyuncu romantik- komedi:yasemin ergene en iyi erkek oyuncu romantik-komedi:keremcem en iyi yardımcı kadın oyuncu romantik-komedi:belit özükan en iyi yardımcı erkek oyuncu romantik-komedi:gürgen öz en iyi dizi müziği romantik komedi:gönül smgfan 17-03-06, 18:55 en iyi dizi: aşk oyunu en iyi dizi komedi:avrupa yakası yagmur94 17-03-06, 19:21 ask oyunu tabiki Flora 18-03-06, 08:33 Lindsay;"Romantik Komedi" diye bir dal yok.Ödül verilecek olan dallar: 1.Drama 2.Komedi 3.Polisiye/Macera ariza-girl 18-03-06, 08:37 1.emret komutanim 2.ask oyunu 3.beyaz gelincik rosesen 18-03-06, 21:25 kırık kanatalar avrupa yakası September12 19-03-06, 09:27 Kirik Kanatlar Söhret Ihlamurlar Altinda Belali Baldiz Avrupa Yakasi askoyunufan 19-03-06, 11:50 Her ödülü aşk oyununa vermek isterim.çok güzel bir dizi. sude9 20-03-06, 12:14 Kırık Kanatlar ve Ihlamurlar Altında dizilerine rainbow06 20-03-06, 12:39 Tüm ödülleri HIRSIZ POLİS'e verirdim. Süper, muhteşem, olağanüstü, harika bir dizi. gülbin 21-03-06, 21:00 beyaz gelincik hırsız polis yabancı damat bence dallarında birinciler en iyi dizi müzigi hırsız polis en iyi oyuncularda mehmet günsur timuçin esen erdal özyagcılar inşallah böyle olur bodyguard24 22-03-06, 06:10 kurtlarvadisi,acı hayat yabancı damat ödüller bu üç diziye gidecek dizimakinası 22-03-06, 06:49 tüm oylarımız tüm çabalarımız sonuna kadar KIRIK KANATLARA çünkü bunu fazlasıyla hakeden bir dizi keremcem d 22-03-06, 07:51 tüm oylarımız tüm çabalarımız sonuna kadar KIRIK KANATLARA çünkü bunu fazlasıyla hakeden bir dizi aynen ebncede kirik aknatlar ev ask oyunu ödül almalli bronz 22-03-06, 10:02 YABANCI DAMAT senaryosu ve oyunculariyla birlikte kesinlikle odul almasi gereken bir dizi :img-clapp yeşim_84 22-03-06, 12:14 ıhlamurlar altında aliye beyaz elincik hırsız polis kırık kanatlar volvox 22-03-06, 12:24 Arkadaşlar oylarınızı lütfen ilk sayfadaki örnekler gibi kategorilere göre veriniz. Yoksa mesajlarınız silinecektir. Saygılarımla Bölüm sorumlusu volvox sude9 26-03-06, 14:26 En iyi dizi:Kırık Kanatlar En iyi kadın oyuncu:Özge Özberk En iyi erkek oyuncu:Mehmet Ali Nuroğlu En iyi yardımcı kadın oyuncu:Tuba Büyüküstün En iyi yardımcı erkek oyuncu:Bülent İnal En iyi dizi müziği:Ihlamurlar Altında dizi müziği En iyi yönetmen:Kırık Kanatlar dizisinin yönetmeni(ismini unuttum) jonathan_ial 26-03-06, 15:03 en iyi dizi:kırık kanatlar en iyi kadın oyuncu:sezin akbaşogulları en iyi erkek oyuncu:cansel elçin en iyi dizi müzigi:gümüş(dayan gönlüm) en iyi yönetmen:m.cagatay tosun lindsay 02-04-06, 12:52 en dizi drama:kırık kanatlar en iyi kadın oyuncu drama:özge özberk en iyi erkek oyuncu drama:cansel elçin en iyi yardımcı kadın oyuncu drama:tülin özen en iyi yardımcı erkek oyuncu drama:mehmet ali nuroğlu en iyi dizi müziği drama:gümüş(dayan gönlüm) en iyi yönetmen drama:m.çağatay tosun en iyi dizi komedi:avrupa yakası en iyi kadın oyuncu komedi:nurgül yeşilçay en iyi erkek oyuncu komedi:ata demirer en yardımcı kadın oyuncu komedi:evrim akın en yardımcı erkek oyuncu komedi:bülent polat en iyi dizi müziği komedi:avrupa yakası en iyi yönetmen komedi:jale atabey(avrupa yakası) justin_girl 02-04-06, 13:14 DRAMA * En İyi Dizi:Kırık Kanatlar * En İyi Erkek Oyuncu:Cansel Elçin * En İyi Kadın Oyuncu:Sanem Çelik * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:Mehmet Ali nuroğlu * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:özge özberk * En İyi Yönetmen:Kırık kanatlar * En İyi Dizi Müziği:Aliye * En İyi Senaryo: Kırık Kanatlar KOMEDİ * En İyi Dizi:Avrupa Yakası * En İyi Erkek Oyuncu:Ata demirer * En İyi Kadın Oyuncu: Hümeyra * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:erdal özyağcılar * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:Binnur Kaya * En İyi Dizi Müziği:Yabancı Damat sorenza 02-04-06, 13:57 DRAMA * En İyi Dizi: Aliye(Bunu Haketti Bu Sene ama Seneye Hiç Tereddütsüz devam edecekmiş zaten Aşk Oyunu'na gider oyum) * En İyi Erkek Oyuncu: Nejat İşler * En İyi Kadın Oyuncu: Sanem Çelik * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Gürgen Öz * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Ayten Uncuoğlu * En İyi Yönetmen:Kudret Sabancı * En İyi Dizi Müziği: Aşk Oyunu * En İyi Senaryo: Rüya İşçileri KOMEDİ * En İyi Dizi: Yabancı Damat * En İyi Erkek Oyuncu: Erdal Özyağcılar * En İyi Kadın Oyuncu: Sumru Yavrucuk * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: İlker Aksum * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:Binnur Kaya * En İyi Yönetmen:Taylan Biraderler * En İyi Dizi Müziği: Yabancı Damat * En İyi Senaryo: Avrupa Yakası POLİSİYE-MACERA * En İyi Dizi: Hırsız Polis * En İyi Erkek Oyuncu: Timuçin Esen * En İyi Kadın Oyuncu: ------------ * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Uğur Yücel * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: ---------- * En İyi Yönetmen: ---------- * En İyi Dizi Müziği: Hırsız Polis * En İyi Senaryo: ---------- girl01 02-04-06, 16:31 ASK en iyi dizi:ask oyunu en iyi erkek oyuncu:keremcem en iyi kadin oyuncu:yasemin ergene en iyi dizi müzigi:gümüs(jenerik) KOMEDI en iyi dizi:avrupa yakasi en iyi kadin oyuncu:nurgül yesilcay en iyi erkek oyunucu:ata demirer en iyi yardimci kadin oyuncu:evrim akin en iyi yardimci erkek oyuncu:ufuk özkan en iyi dizi müzigi:avrupa yakasi merve&özlem conker 02-04-06, 17:54 2006en iyi dizi:aşk oyunu en iyi erkek oyuncu:keremcem en iyi kadın oyuncu:yasemin ergene en iyi müzik:kıraç ALAN 08-04-06, 09:21 POLİSİYE-MACERA * En İyi Dizi: Hırsız Polis * En İyi Erkek Oyuncu: Timuçin Esen * En İyi Kadın Oyuncu: özlem düvencioğlu * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Uğur Yücel * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: vahide gördüm * En İyi Yönetmen: ---------- * En İyi Dizi Müziği: Hırsız Polis * En İyi Senaryo: hırsız-polis GeLiNcIk88 09-04-06, 02:09 en komedi -yabanci damat en iyi erkek oyuncu - erdal ozyagcilar en iyi kadin oyuncu- binnur kaya en iyi yardimci erkek oyuncu- ozgur cevik en iyi yardimci kadin oyuncu- nehir erdogan en iyi senaryo- beyaz gelincik krnca_ 09-04-06, 18:32 Polisiye-Macera En iyi dizi: hırsız-polis En iyi erkek oyuncu: Timuçin Esen En iyi kadın oyuncu: Özlem Düvencioğlu En iyi yardımcı erkek oyuncu: Uğur Yücel En iyi yardımcı kadın oyuncu: Vahide Gördüm En iyi yönetmen: Türkan Derya Güven En iyi senaryo: Neşe Şen-Gaye Boralıoğlu Hırsız-Polis En iyi müzik: Hırsız-Polis Drama En iyi dizi:Ihlamurlar Altında En iyi erkek oyuncu: Sinan Tuzcu En iyi kadın oyuncu: Özge Borak En iyi yardımcı erkek oyuncu: Mehmet Ali Nuroğlu En iyi yardımcı kadın oyuncu: Tülin Özen En iyi yönetmen: Çağatay Tosun En iyi müzik:- En iyi senaryo:- Komedi En iyi dizi:Avrupa yakası En iyi kadın oyuncu: Hümeyra En iyi erkek oyuncu: Gazanfer Özcan En iyi yardımcı kadın oyuncu: Berna Laçin En iyi yardımcı erkek oyuncu: Ata Demirer En iyi yönetmen: Jale Atabey En iyi müzik: Gökhan Kırdar-Yabancı Damat En iyi senaryo:- birgentek 11-04-06, 11:18 EN İYİ KADIN OYUNCU.. songül öden EN İYİ ERKEK OYUNCU.. erkan petekkaya EN İYİ Y KADIN OYUNCU.. tülin özen EN İYİ Y ERKEK OYUNCU.. mehmet günsur EN İYİ KOMEDİ KADIN... BİNNUR KAYA EN İYİ KOMEDİ ERKEK... gazanfer özcan en iyi dizi müziği......hırsız polis en iyi drama gümüş en iyi polisiye kadın....özlem düvenci polisiye erkek............timuçin esen polisiye yard kadın.....vahide gördüm polisiye yard erkek....uğur yücel nur-gulll 12-04-06, 06:11 Polisiye-Macera En iyi dizi: hırsız-polis En iyi erkek oyuncu: Timuçin Esen En iyi kadın oyuncu: Özlem Düvencioğlu En iyi yardımcı erkek oyuncu: Uğur Yücel En iyi yardımcı kadın oyuncu: / En iyi yönetmen: Türkan Derya En iyi senaryo: Hırsız-Polis En iyi müzik: Hırsız-Polis Drama En iyi dizi:Kirik Kanatlar En iyi erkek oyuncu: Cansel Elçin En iyi kadın oyuncu: Özge özberk En iyi yardımcı erkek oyuncu: Mehmet Ali Nuroğlu En iyi yardımcı kadın oyuncu: Türkü Hazer En iyi yönetmen: Çağatay Tosun En iyi müzik:Ihlamurlar altinda En iyi senaryo:Kirik kanatlar Komedi En iyi dizi:Avrupa yakası En iyi kadın oyuncu: Hümeyra En iyi erkek oyuncu: Gazanfer Özcan En iyi yardımcı kadın oyuncu: Binnur Kaya En iyi yardımcı erkek oyuncu: Ilker Aksum En iyi yönetmen: / En iyi müzik: / En iyi senaryo:/ dalya 12-04-06, 08:29 Bunlarda bence hak edenler.. -Drama- * En İyi Dizi: Ihlamurlar Altinda * En İyi Erkek Oyuncu: Bülent Inal * En İyi Kadın Oyuncu: Tuba Büyüküstün ve Sanem Celik * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Mehmet Günsür * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Özge Borak * En İyi Yönetmen: Serdar Akar * En İyi Dizi Müziği: Ihlamurlar Altinda * En İyi Senaryo: Nilgün Önes, Neslihan Eyüboglu, Ayse Teker -Komedi- * En İyi Dizi: Avrupa Yakasi * En İyi Erkek Oyuncu: Özgür Cevik * En İyi Kadın Oyuncu: Nehir Erdogan * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Gazanfer Özcan * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Hümeyra Akbay * En İyi Yönetmen: Jale Atabey Özberk, Hakan Algül * En İyi Dizi Müziği: Yabanci Damat * En İyi Senaryo: Gülse Birsel -Polisiye/Macera- * En İyi Dizi: Hirsiz-Polis * En İyi Erkek Oyuncu: Timucin Esen * En İyi Kadın Oyuncu: Özlem Düvencioglu * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: Ugur Yücel * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: Vahide Gördüm * En İyi Yönetmen: Serif Erol, Nese Sen, Gülden Cakir, Gaye Boralioglu * En İyi Dizi Müziği: Hirsiz-Polis * En İyi Senaryo: Türkan Derya anil16 13-04-06, 07:55 En iyi Sitcom-Belali Baldiz En iyi ask-comedy-Ask Oyunu En iyi Kadin Oyuncu-Nurgul Yesilcay anil16 13-04-06, 07:56 En iyi Sitcom-Belali Baldiz En iyi ask-comedy-Ask Oyunu En iyi Kadin Oyuncu-Nurgul Yesilcay En iyi Erkek Oyuncu-Keremcem En iyi Cocuk-comedy-Sihirli Annem funda87 15-04-06, 14:07 En iyi drama erkek oyuncu-Bülent İnal En iyi drama bayan oyuncu-Özge Borak Number Oneee!!! FBuse 15-04-06, 14:36 Polisiye-Macera En iyi dizi: KURTLAR VADISI En iyi erkek oyuncu: Nejati Sasmaz En iyi kadın oyuncu: Özgü Namal En iyi yardımcı erkek oyuncu: --- En iyi yardımcı kadın oyuncu: --- En iyi yönetmen: --- En iyi senaryo: --- En iyi müzik: gökhan kirdar Drama En iyi dizi: Aliye En iyi erkek oyuncu: Nejat Isler En iyi kadın oyuncu: Sanem Celik En iyi yardımcı erkek oyuncu: Halit Ergenc En iyi yardımcı kadın oyuncu: En iyi yönetmen: Kudret Sabanci En iyi müzik: Intizar - Zamansiz ayrilik En iyi senaryo: Aliye Komedi En iyi dizi: Yanabci Damat En iyi kadın oyuncu: Nurgül Yesilcay En iyi erkek oyuncu: ---- En iyi yardımcı kadın oyuncu: Binnur Kaya En iyi yardımcı erkek oyuncu: --- En iyi yönetmen: --- En iyi müzik: Gökhan Kirdar - Üstüme basip gecme yar En iyi senaryo: Gülse Birsel molly_kye 16-04-06, 13:24 Bence bu yılın en iyi dizisi: ***AŞK OYUNU*** En iyi erkek oyuncu: **KEREMCEM** En iyi kadın oyuncu: **YASEMİN ERGENE** En iyi yardımcı erkek oyuncu: *GÜRGEN ÖZ* En iyi yardımcı kadın oyuncu: *BELİT ÖZÜKAN* sedefHP 16-04-06, 18:08 En İyi Polisiye: Hırsız Polis En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Avrupa yakası En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: özlem düvencioğlu En İyi Drama Kadın Oyuncu:Sanem çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Gülse birsel En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: timuçin esen En İyi Drama Erkek Oyuncu: Nejat işler En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ate demirer En İyi Müzik:Orien Expressions(Hırsız polis jenerik müziği) yasminçiçeği 18-04-06, 19:30 En iyi romantik-komedi:AŞK OYUNU .............. En iyi kadın oyuncu: yasemin ergene En iyi erkek oyuncu KEREMCEM:))) En İyi Seneryo :Bülent İşbilen En iyi dizi müziği :Aşk Oyunu En iyi komedi:avrupa yakası ... En iyikomedi erkek oyuncu : ata demirer En iyi komedi Kadın oyuncu :NUrgül yeşilçay zined 18-04-06, 19:34 kesinlikle en iyi dizi olarak HIRSIZ&POLİS'e oy verirdim :) -Ezgi- 20-04-06, 14:16 En İyi Polisiye: Hirsiz/Polis En İyi Drama: Kirik Kanatlar En İyi Komedi: Avrupa Yakasi En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özgü Namal veya Özlem Düvencioglu En İyi Drama Kadın Oyuncu: Özge Borak En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Sumru Yavrucuk veya Binnur Kaya En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Ugur Yücel En İyi Drama Erkek Oyuncu: Halit Ergenç En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ilker Aksum (Rusen) En İyi Müzik: Gökhan Kirdar veya Nail Yurtsever En iyi yönetmen: Türkan Derya Güven olabilir.. ezgisad1 20-04-06, 14:32 bence en iyi dizi kırık kanatlar ama kategorilere ayırırsak: en iyi polisiye:hırsız&polis en iyi drama:kırık kanatlar en iyi romantik komedi:aşk oyunu en iyi komedi:yabancı damat ya da avrupa yakası komedi erkek:ata demirer komedi kadın:evrim akın ya da gürse birsel,binnur kaya drama kadın:özge özberk,begüm birgören,türkü hazer drama erkek:can elçin,mehmet ali nuroğlu,berk hakman polisiye kadın:özlem düvencioğlu polisiye erkek.timuçin esen :icon_whis Antialiye 20-04-06, 15:14 En İyi Macera: Kurtlar Vadisi En İyi Komedi: Yabancı Damat En İyi Macera Kadın Oyuncu: Özgü Namal En İyi Macera Erkek Oyuncu: Necati Şaşmaz En İyi Drama Erkek Oyuncu: Kenan İmirzalıoğlu En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Levent İnanır(Hallederiz kadir diziyi beğenmesemde oyunculuk 10 numara) En İyi Müzik: Gökhan Kırdar chaylack 21-04-06, 11:01 en iyi drama:ıhlamurlar altında 3.ye :yaşanmış şehir hikayeleri:) en iyi komedi:en son babalar duyar en iyi polisiye:hırsız polis drama en iyi erkek oyuncu:bülent inal drama kadın oyuncu:özge özberk 3.ye şevval sam yardımcı drama:begüm birgören komedi en iyi kadın oyuncu:gülse birsel erkek komedi:haluk bilginer yardımcı kadın:selin denizli yardımcı erkek:aydoğan oflu polisiye erkek:timuçin esen yardımcı erkek:erol günaydın yardımcı kadın:vahide gördüm sabis 27-04-06, 14:37 DRAMA * En İyi Dizi: KIRIK KANATLAR * En İyi Erkek Oyuncu: CANSEL ELÇİN * En İyi Kadın Oyuncu: ÖZGE ÖZBERK * En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu: MEHMET ALİ NUROĞLU * En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu: BEGÜM BİRGÖREN * En İyi Yönetmen: ÇAĞATAY TOSUN * En İyi Dizi Müziği: KIRIK KANATLAR * En İyi Senaryo: Kesinlikle KIRIK KANATLAR Farkındayım pek tarafsız bir bakış açısı gibi görünmüyor ama bence bu mükemmel ekip, kanalın bunca yaptığına rağmen bu başarısı ve özverili çalışmasıyla bu sonucu sonuna kadar hakediyor! :img-ok: diziküpü 27-04-06, 15:49 en iyi drama kadın oyuncu :özge özberk en iyi drama erkek oyuncu :keremcem/cansel elçin(tabi cansel elçin oyuncu sonuçta ama keremcemde yeni olmasına rağmen çok iyi) en iyi yardımcı erkek oyuncu:mehmet ali nuroğlu en iyi yardımcı kadın oyuncu:begüm birgören en iyi komedi kadın oyuncu :sumru yavrucuk en iyi komedi erkek oyuncu:ata demirer en iyi komedi:avrupa yakası en iyi drama :kırık kanatlar /aşk oyunu en iyi müzik:kıraç Darille 27-04-06, 17:44 Bence en iyi ask dizisi : Beyaz Gelincik !!! En iyi kadin oyuncu : Tulin Ozen En iyi erkek oyuncu : Mehmet Gunsur balkabağı 30-04-06, 19:43 En İyi Polisiye: kurtlar vadisi En İyi Drama: kırık kanatlar En İyi Komedi: avrupa yakası En İyi Drama Kadın Oyuncu: özge özberk En İyi Komedi Kadın Oyuncu: sumru yavrucuk En İyi Drama Erkek Oyuncu: cansel elçin En İyi Komedi Erkek Oyuncu: ata demirer En İyi Müzik: kıraç en iyi dizi : kırık kanatlarrrrr gizem_90 05-05-06, 09:45 en iyi dizi: ask oyunu en iyi komedi dizi: avrupa yakasi en iyi cikis yapan erkek oyunu: Keremcem :icon_ange bessy 06-05-06, 21:49 en iyi kadın oyuncu :Özge Özberk en iyi erkek oyuncu :Cansel Elçin,Mehmet Ali Nuroğlu en iyi komedi kadın oyuncu :Sumru Yavrucuk en iyi komedi erkek oyuncu:Ata Demirer en iyi komedi:Avrupa Yakası en iyi drama :Kırık Kanatlar en iyi müzik:kıraç cemotara 07-05-06, 09:31 En iyi dizi.IHLAMURLAR ALTINDA En iyierkek oyuncu.BÜLENT İNAL En iyi kadın oyuncu.TUBA BÜYÜKÜSTÜN En iyi yardımcı erkek oyuncu.KEREMCEM En iyi yardımcı kadın oyuncu.ÖZGE ÖZBERK En iyi yönetmen.AYDIN BULUT En iyi müzik.IHLAMURLAR ALTINDA **Tugce** 07-05-06, 10:45 En Iyi Dizi-kaybolan Yillar En Iyi Oyuncu-mahir Günşiray Eniyi Yardimci Oyuncu-saruhan Hünel En Iyi Bayan Oyuncu-yeşim Büber En Iyi Yardimci Bayan Oyuncu-tuba Büyüküstün En Iyi Macera-hirsiz-polis En Iyi Komedi-avrupa Yakasi En Iyi Sit-com-en Son Babalar Duyar En Iyi Drama-beyaz Gelincik **Tugce** 07-05-06, 10:48 En Iyi Komedi Bayan Sumru Yavrucuk Yardimci Komedi-billur Kaya En Iyi Komedi Erkek-engin Günaydin Yardimci Erkek-ilker Aksum _Aysegül_ 13-05-06, 14:53 en iyi komik oyuncu:gürgen öz en iyi kadin oyuncu:yasemin ergene iyi erkek oyuncu:KEREMCEM yaniii enn iyi dizi: ASK OYUNU TubaBülent 24-05-06, 22:34 en basarili cilveli güzel bayan oyuncusu : Belit Özükan en komik erkek oyucusu : Gürgen Öz en yakisikli oyuncu : Keremcem en gercek oynayan bayan oyuncu : Yasemin Ergene ASK OYUNU chaylack 25-05-06, 10:05 en son favori dizim en iyi drama yaşanmış şehir hikayeleri oyunculuk en iyi kadın oyuncu :şevval sam en iyi erkek oyuncu:nihat nikerel yardımcı:rojda demirer yardımcı erkek:tuğrul arsever komedi:en son babalar duyar: erkek oyuncu:levent ülgen kadın oyuncu:hatice aslan şimdilik bukadar:):) TÜLAY-KADER 25-05-06, 10:21 yazdıklarınızı okudum bende yazdığınız hemen hemen tüm oyuncuları beğeniyorum ama yetenek kazanmalı diyorsak yani karşı tarafa hissettirerk oynuyan diyorsak ben gümüş dizisini çok seviyorum ama dedim ya iş yetenekse en iyi kadın oyuncu: songül öden en iyi erkek oyuncu:uğur yücel en iyi dizi:hırsız polis sude9 25-05-06, 11:18 En iyi dizi:KIRIK KANATLAR En iyi erkek oyuncular:CANSEL ELÇİN,MEHMET ALİ NUROĞLU En iyi bayan oyuncular:ÖZGE ÖZBERK,BEGÜM BİRGÖREN En iyi dizi müziği:IHLAMURLAR ALTINDA DİZİ MÜZİĞİ zinednah 25-05-06, 15:39 En İyi Dizi: HIRSIZ POLİS En İyi Erkek Oyuncu: Timuçin ESEN En İyi KAdın Oyuncu: Begüm BİRGÖREN En İyi Dizi Müziği: HIRSIZ POLİS "İMKANSIZ AŞK" http://img208.imageshack.us/img208/594/atatrk8th.jpg emre_11 25-05-06, 18:27 EN İyi Dizi:Ihlamurlar Altında,Beyaz Gelincik EN İyi Erkek oyuncular:Mehmet Günsür,Bülent İnal En İyi Bayan Oyuncular:Tuba Büyüküstün,Özgü Namal,Begüm Birgören En İyi Dİzi Müziği:Ihlamurlar Altında,Beyaz Gelincik diyar 80 01-06-06, 17:00 en iyi drama:beyaz gelincik en iyi komedi:avrupa yakası drama en iyi erkek:erkan petekkaya(beyaz gelincik):img-clapp drama en iyi kadın:sezin akbaşoğulları(beyaz gelincik):img-clapp komedi en iyi erkek:erdal özyağcılar(yabancı damat) komedi en iyi kadın:gülse birsel(avrupa yakası) yardımcı kadın-drama:esra kızıldoğan uygur(beyaz gelincik):good: yardımcı erkek-drama:halit ergenç(aliye) yardımcı kadın-komedi:evrim akın(avrupa yakası) yardımcı erkek-komedi:engin günaydın(avrupa yakası) posh 01-06-06, 19:43 en iyi dizi:kırık kanatlara en iyi erkek oyuncu:cansel elçin en iyi kadın oyuncu:özge özberk izleyin birkere pişman olmicaksınız... aydanuysal01 01-06-06, 20:17 En İyi Polisiye: Kurtlar vadisi (2005 se tabii) En İyi Drama: ALİYE En İyi Komedi: AVRUPA YAKASI En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: ÖZGÜ NAMAL En İyi Drama Kadın Oyuncu:SANEM ÇELİK En İyi Komedi Kadın Oyuncu: SUMRU YAVRUCUK En İyi Komedi Erkek Oyuncu :Engin Günaydın En İyi Drama Erkek Oyuncu: Halit Ergenç En İyi Komedi Yardımcı Erkek Oyuncu:Gürgen Öz En İyi Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu:Evrim Akın En İyi Dizi Müziği:Kıraç kırık kanat 01-06-06, 20:27 EN İYİ DİZİ:KIRIK KANATLAR EN İYİ KADIN OYUNCU:ÖZGE ÖZBERK EN İYİ ERKEK OYUNCU:CAN ELÇİN EN İYİ YARDIMCI KADIN OYUNCU:BEGÜM BİRGÖREN EN İYİ YARDIMCI ERKEK OYUNCU:MEHMET ALİ NUROĞLU EN KÖTÜ ADAM:ŞEMSİ İNKAYA:img-grin2 yami 01-06-06, 21:28 en başarılı drama dizisi:ıhlamurlar altında en başarılı drama kadın oyuncusu:tuba büyüküstün -özge borak en başarılı drama erkek oyuncusu :bülent inal-sinan tuzcu en başarılı drama müziği:nail yurtseven (I.A) en başarılı yönetmen :aydın bulut(I.A) theron 02-06-06, 15:25 En İyi Komedi:hayat bilgisi En iyi Romantik Dizi:Aşk Oyunu En İyi Drama Erkek Oyuncu: emre altuğ(sensiz olmuyor-arda) En İyi Drama Kadın Oyuncu:yasemin ergene(aşk oyunu-ekin) En İyi Komedi Kadın Oyuncu: tuba erdem(ters köşe-deniz ve devin) En İyi Komedi Erkek Oyuncu :aydoğan oflu(aşk oyunu-kurti) En İyi Komedi Yardımcı Erkek Oyuncu:Serhan Arslan(hayat bilgisi-KOPİL) En İyi Komedi Yardımcı Kadın Oyuncu:Evrim Akın(avrupa yakası-selin) En İyi Dizi Müziği:Kıraç(yağmur zamanı) mavirüya 02-06-06, 21:07 En İyi Polisiye: Hırsız Polis En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: ÖZLEM DÜVENCİOĞLU En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Uğur Yücel En İyi Polisiye Yardımcı Erkek Oyuncu: Timuçin Esen En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Sumru Yavrucuk En İyi Dizi Müziği:Cem Yıldız İmkansız Aşk musdem 02-06-06, 23:35 en iyi drama dizisi: GÜMÜŞ en iyi drama kadın oyuncu : SONGÜL ÖDEN AYGÜZELI 02-06-06, 23:47 en iyi dizi=GÜMÜS en iyi kadin oyuncu=SONGÜL ÖDEN en iyi aktör=KIVANC TATLITUG en iyi müzik=CEM ERMAN en iyi yönetmen=KEMAL UZUN _PaMuK_ 03-06-06, 10:25 En iyi dizi:Beyaz Gelincik En iyi kadın oyuncu:SEZİN AKBAŞOĞULLARI En iyi erkek oyuncu:Erkan Petekkaya En iyi Müzik:Kıraç **Suzi** 05-06-06, 12:19 1.Ihlamurlar Altinda 2.Ask Oyunu 3.Yabanci Damat 4.Beyaz Gelincik mellissa maria 05-06-06, 14:58 en iyi polisiye dizisi:Hırsız Polis en iyi polisiye erkek oyuncu:M.Timuçin Esen en iyi polisiye kadın oyuncu:Özlem Düvencioğlu en iyi polisiye yardımcı erkek oyuncu:Uğur Yücel en iyi polisiye yardımcı kadın oyuncu:Vahide Gördüm en iyi dizi müziği:İmkansız Aşk (Cem Yıldız) en iyi yönetmen:Türkan Derya Güven en iyi komedi dizisi:Avrupa Yakası-Yabancı Damat en iyi komedi kadın oyuncu:Sumru Yavrucuk en iyi komedi erkek oyuncu:Ata Demirer en iyi drama dizisi:Beyaz Gelincik en iyi drama erkek oyuncu:Erkan Petekkaya-Nejat İşler en iyi drama kadın oyuncusu:Sanem Çelik en iyi drama yardımcı erkek oyuncu:Halit Ergenç en iyi drama yardımcı kadın oyuncu:Beren Saat en başarılı senaryo:Hırsız Polis (Gaye Boralıoğlu-Neşe Şen) chaylack 06-06-06, 10:11 bilmiyorum adaylar arasına girermi ama ben yaşanmış şehir hikayeleri diyorum en iyi kadın oyuncu ödülüne de şevval sam'ın almasını isterdim :) en iyi erkek oyuncu :bülent inal yardımcı erkek:tuğrul arsever yardımcı kadın:rojda demirer en iyi komedi:avrupa yakası/en son babalar duyar en komedi kadın :sumru yavrucuk komedi erkek:engin günaydın şimdilik bu kadar:) mini 07-06-06, 08:44 En iyi komedi dizisi Yabancı Damat, En iyi Drama dizisi Aliye, En iyi aşk dizisi Ihlamurlar Altında, (Yılmaz&Elif) En başarı senaryo Kırık Kanatlar, En iyi kurgu, kostüm, dekor Kırık Kanatlar, En iyi komedi kadın oyuncusu Sumru YAVRUCUK En iyi komedi erkek oyuncusu Erdal ÖZYAĞCILAR En iyi drama dalında erkek oyuncu Halit ERGENÇ, En iyi Drama dalında kadın oyuncu Başak KÖKLÜKAYA, En gelecek vaad eden genç kadın oyuncu Özge BORAK, En gelecek vaad eden genç erkek oyuncu Sinan TUZCU, En iyi dizi müziği Ihlamurlar Altında, izlem_91 15-06-06, 11:58 En iyi dizi:Beyaz Gelincik En iyi kadın oyuncu:Sezin Akbaşoğulları En iyi erkek oyuncu:Erkan Petekkaya En iyi yardımcı erkek oyuncu:Mehmer Günsür En iyi yardımcı kadın oyuncu:Tülin Özen En iyi müzik:Kıraç-Beyaz Gelincik SAHRA_IRMAK 15-06-06, 19:18 en ıyı oyuncu kadrosu:Ask Oyunu en ıyı erkek oyuncu:Keremcem en ıyı kadın oyuncu:Yasemın ergene en ıyı dızı:Kaybolan yıllar en ıyı dızı muzıgı:Ask Oyunu handeMVO 17-06-06, 15:25 en iyi dizi:kırık kanatlar en iyi erkek oyuncu:can elçin en iyi kadın oyuncu:özge özberk RoseMarry 17-06-06, 15:26 En iyi dizi=IhLaMuRLaR ALtıNda En iyi erkek oyuncu=Cansel Elçin En iyi kadın oyuncu=Sanem Çelik En iyi yardımcı erkek oyuncu=Mehmet Günsur En iyi yardımcı kadın oyuncu=Begüm Birgören En iyi dizi müziği=Kıraç-Aliye betush 17-06-06, 15:44 en iyi dizi: kirik kanatlar en iyi drama dizi: beyaz gelincik en iyi romantik dizi: ihlamurlar altinda en iyi komedi dizi: avrupa yakasi en iyi erkek oyuncu: mehmet ali nuroglu en iyi erkek yardimci oyuncu: mehmet günsür en iyi kadin oyuncu: tuba büyüküstün en iyi kadin yardimci oyuncu: tülin özen en iyi dizi müzigi: ihlamurlar altinda en iyi dizi müzigi yorumcusu: kirac en iyi senaryo: kirik kanatlar en iyi yönetmen: türkan derya güven _Aysegül_ 17-06-06, 23:56 en iyi dizi:AŞk Oyunu en iyi erkek oyuncu:Keremcem en iyi kadin oyuncu:Yasemin ergene en iyi komedi:avrupa yakasi,yada cennet mahallesi en iyi drama:AŞk Oyunu en iyi senaryo:ask oyunu(rüya iscileri diyim bari) en iyi yönetmen:bülent isbilen en iyi dizi müzigi:kirac,gökhan kirdar,keremcem-kadife kelepce(ask oyunu) kisacasi:ödüllerin hepsini ask oyunu´na verirdim(komedi haric) Anemon 18-06-06, 00:12 En iyi dizi=kirik kanatlar En iyi drama dizi: beyaz gelincik En iyi romantik dizi: ASK OYUNU En iyi komedi dizi: avrupa yakasi En iyi erkek oyuncu=Kerem cem En iyi kadın oyuncu=yasemin ergene En iyi yardımcı erkek oyuncu=Mehmet Günsur En iyi yardımcı kadın oyuncu=Begüm Birgören En iyi dizi müziği=Kıraç-Aliye En iyi dizi müzigi yorumcusu: kirac En iyi senaryo: kirik kanatlar gülbence 18-06-06, 09:49 en iyi dizi hayat bilgisi en iyi kadın oyuncu perran kutman en iyi erkek oyuncu altan gördüm ladydemir 19-06-06, 20:58 yazdıklarınızı okudum bende yazdığınız hemen hemen tüm oyuncuları beğeniyorum ama yetenek kazanmalı diyorsak yani karşı tarafa hissettirerk oynuyan diyorsak ben gümüş dizisini çok seviyorum ama dedim ya iş yetenekse en iyi kadın oyuncu: songül öden en iyi erkek oyuncu:uğur yücel en iyi dizi:hırsız polis çok doğru yazmışsın...arkadaşım tülay-kader.hırsız polis dizisi 1 numara . en iyi yönetmen türkan derya en iyi erkek. UĞUR YÜCEL EN İYİ KADIN..SONGÜL ÖDEN ~Gülüm~ 20-06-06, 13:17 En iyi Dizi: Kirik Kanatlar En iyi Erkek oyuncu: Cansel Elcin veya Mehmet Ali Nuroglu En iyi Kadin oyuncu: Begüm Birgören veya Özge Özberk En iyi Komedi: Avrupa Yakasi En iyi Romantik Dizi: Kirik Kanatlar En iyi Senaryo: Kirik Kanatlar :img-kiss: GeLiNcIk88 21-06-06, 14:50 en iyi dizi; kirik kanatlar en iyi kadin: oyuncu begum birgoren en iyi erkek oyuncu: mehmet ali nuroglu en iyi dizi muzigi: kirac en iyi drama: beyaz gelincik en romantik dizi: kirik kanatlar en iyi yardimci kadin oyuncu: tulin ozen en iyi yardimci erkek oyuncu: mehmet gunsur oslemm 22-06-06, 18:52 En Iyi Dizi:beyaz Gelincik En Iyi Kadin Oyuncu:özge Borak En Iyi Erkek Oyuncu:mehmet Günsür En Iyi Yardimci Kadin Oyuncu:bengi öztürk En Iyi Yardimci Erkek Oyuncu:sinan Tuzcu En Iyi Drama Dizisi:ihlamurlar Altinda En Romantik Dizi:aşk Oyunu _ArZ_ 24-06-06, 20:12 http://img518.imageshack.us/img518/5672/fdggfj45yulp0le19xe.jpg (http://imageshack.us) En iyi dizi:GÜMÜŞ En iyi kadın oyuncu :Songül Öden En iyi erkek oyuncu:Kıvanç Tatlıtuğ En iyi senaryo:GÜMÜŞ yani ödüllerin hepsini GÜMÜŞe verirdim.Çünkü bütün ödülleri hak eden tek dizi GÜMÜŞ ***GÜMÜŞ:love04: MEHMET*** CRAZYMAN 25-06-06, 13:05 En İyi Polisiye: Kurtlar Vadisi En İyi Drama: Aliye En İyi Komedi: Avrupa Yakası En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: Özgü Namal En İyi Drama Kadın Oyuncu: Sanem Çelik En İyi Komedi Kadın Oyuncu: Gülse Birsel En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: Necati şaşmaz En İyi Drama Erkek Oyuncu: Bülent İnal En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: Gökhan Kırdar gizem_89 27-06-06, 11:47 En İyi Polisiye: Kurtlar Vadisi En İyi Drama: acI HAYAT En İyi Komedi: Avrupa Yakası En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: ÖZLEM DÜVENCiOLU En İyi Drama Kadın Oyuncu: selin demiratar En İyi Komedi Kadın Oyuncu: evrim akIn En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: kenan imirzalIOGLU En İyi Drama Erkek Oyuncu: TiMUÇiN ESEN En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer En İyi Müzik: cem yIldIz candancana 27-06-06, 11:57 En İyi Dizi:GÜMÜŞ En İyi Erkek Oyuncu:KIVANÇ TATLITUĞ En İyi Kadın Oyuncu:SONGÜL ÖDEN En İyi Senaryo:GÜMÜŞ En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu:SERDAR ORÇİN En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu:AYÇA VARLIER norahhh 29-06-06, 02:15 en iyi dizi:KIRIK KANATLAR en iyi erkek oyuncu:CANSEL ELÇİN en iyi kadın oyuncu:ÖZGE ÖZBERK en iyi yardımcı erkek oyuncu:MEHMET ALİ NUROĞLU en iyi yardımcı kadın oyuncu:BEGÜM BİRGÖREN en iyi dizi müziği:ALİ GÜVEN(KIRIK KANATLAR) gizem_89 29-06-06, 11:02 En İyi Polisiye: Kurtlar Vadisi :fighting2 En İyi Drama: acI HAYAT :icon_cry: En İyi Komedi: Avrupa Yakası :img-elvis En İyi Polisiye Kadın Oyuncu: özlem düvenciolu :img-polic En İyi Drama Kadın Oyuncu: selin demiratar :img-sorry En İyi Komedi Kadın Oyuncu: evrim akIn :img-grin2 En İyi Polisiye Erkek Oyuncu: kenan imirzalIOGLU :img-polic En İyi Drama Erkek Oyuncu: TiMUÇiN ESEN :img-polic :icon_cry: En İyi Komedi Erkek Oyuncu: Ata Demirer :img-lady: En İyi Müzik: cem yIldIz :img-help: Gülşah&ayşe 29-06-06, 11:24 en iyi dizi:KIRIK KANATLAR en iyi erkek oyuncu:CANSEL ELÇİN en iyi kadın oyuncu:BEGÜM BİRGÖREN en iyi yardımcı erkek oyuncu:MEHMET ALİ NUROĞLU en iyi yardımcı kadın oyuncu:ÖZGE ÖZBERK en iyi dizi müziği:ALİ GÜVEN(KIRIK KANATLAR) _Aysegül_ 02-07-06, 16:21 en iyi drama:ASK OYUNU en iyi erkek oyuncu:KEREMCEM en iyi bayan oyuncu:YASEMIN ERGENE en iyi komedi:avrupa yakasi en iyi dizi müzigi:keremcem-ask bir oyun olsada(ask oyunu) duygu408 02-07-06, 16:49 en iyi polisiye:hırsız-polis en iyi polisiye erkek oyuncu:timuçin esen en iyi polisiye kadın oyuncu:özlem düvencioğlu en iyi drama:aliye en iyi drama kadın oyuncu:sanem çelik en iyi drama erkek oyuncu:bulamadım en iyi komedi:yabancı damat en iyi komedi kadın oyuncu:sumru yavrucuk en iyi komedi erkek oyuncu:engin günaydın en iyi yardımcı erkek oyuncu:uğur yücel en iyi yardımcı kadın oyuncu:vahide gördüm(fulya) en iyi çocuk oyuncu:kiraz(böyle bir kategori yok ben uydurdum) xKubrax 02-07-06, 23:39 En iyi dizi : Hirsiz Polis En iyi e. oyuncu: Timucin esen En iyi k. oyuncu: Ozlem duvencioglu En iyi dizi muzigi: Imkansiz ask - Hirsiz polis En iyi yonetmen: Turkan derya guven En iyi senarist: Gaye boralioglu, nese sen Yani tum oduller Hirsiz Polise verirdim ..! _ArZ_ 04-07-06, 12:37 En iyi dizi :GÜMÜŞ En iyi erkek oyuncu: Kıvanç Tatlıtuğ En iyi kadın oyuncu: Songül Öden En iyi dizi muzigi: Dayan gönlüm-GÜMÜŞ&Cem Erman-Z müzik En iyi yonetmen: Kemal Uzun En iyi senarist:Eylem Canpolat&Sema Ergenekon XxTanyaxX 04-07-06, 17:02 En iyi dizi Ihlamurlar Altinda En iyi kadin oyuncu Tuba Büyüküstün En iyi drama kadin Oyuncu Sanem Celik En iyi Erkek oyuncu Bülent Inal En iyi Komedie Erkek Ata Demirer En iyi Polisiye dizi Hirsiz Polis kero.yasso.gs 04-07-06, 17:32 En iyi dizi : ASK OYUNU En iyi e. oyuncu:KEREMCEM En iyi k. oyuncu: YASEMIN ERGENE En iyi dizi muzigi:NERELERE GIDEYIM - ASK OYUNU En iyi yonetmen: BÜLENT ISBILEN En iyi senarist: "RÜYA ISCILERI" YA KISACASI BEN BÜTÜN ÖDÜLLERI ASK OYUNUNA gs-tugba93 04-07-06, 21:14 En iyi dizi : ASK OYUNU En iyi erkek oyuncu. :KEREMCEM En iyi kadin oyuncu : YASEMIN ERGENE En iyi dizi muzigi:NERELERE GIDEYIM ve kadife kelepce En iyi yonetmen: BÜLENT ISBILEN En iyi senarist: "RÜYA ISCILERI" Darille 05-07-06, 15:51 En iyi dizi : Kirik Kanatlar ve Beyaz Gelincik En iyi erkek oyuncu : Cansel Elcin En iyi kadin oyuncu : Tulin Ozen ve Ozge Ozberk özgür_keremcem 07-07-06, 07:52 En ii dizi :yabancı damat aşk oyunu :) en ii erkek oyuncu:keremcem özgür ç. en ii bayan oyuncu:Nehir erdoğan en ii dizi müziği:yabancı damat en ii yönetmenler : yağmur taylan durul taylan mavirüya 07-07-06, 09:48 En Iyi Dizi:hirsiz-polis En Iyi Yönetmen: Türkan Derya En Iyi Polisiye Erkek Oyuncu:uğur Yücel En Iyi Komedi Kadin Oyuncu:sumru Yavrucuk En Iyi Yardimci Kadin Oyuncu: Vahide Gördüm Umut Vadeden Kadin Oyuncu:özlem Düvencioğlu En Iyi Yardimci Erkek Oyuncu:timuçin Esen En Iyi Komedi Dizisi:yabanci Damat En Iyi Dizi Müziği:hirsiz-polis Imkansiz Aşk En Iyi Senaryo:hirsiz-polis |