Tüm Versiyonu Göster : Saklambaç
_butterfly_ 03-02-05, 09:58 Önüm arkam sağım solum sobe, saklanmayan ebe
Sibel Can, Talat Bulut ve Yıldız Kenter'in rol aldığı, atv'nin yeni komedisi 'Saklambaç' 12 Şubat Cumartesi akşamı başlıyor.
atv ekranlarında 12 Şubat Cumartesi akşamı start alacak olan "Saklambaç" adlı dizinin çekimleri başladı. Başrollerinde Sibel Can, Yıldız Kenter ve Talat Bulut'un oynadığı ve sezonun kahkaha makinası olacak dizinin senaryosunu Caner Güler kaleme alıyor, yönetmenliğini ise Şerif Gören üstleniyor.
SİBEL HİZMETÇİ OLDU
"Saklambaç"ın konusu şöyle: İkiz kızları ve bir erkek çocuğu ile sokakta kalan Fidan'- ın (Sibel Can) kocası uzun zamandır ortalıkta yoktur. Artık öldüğü düşünülmektedir. Kimsesi olmadığından ne yapacağını bilemeyen Fidan parasız kaldığı için sokağa atılır; yine de çocuklarına hiçbir şey belli etmeyerek yaşadıkları sıkıntılı günleri dalgaya almaktadır. Fidan ne yapacağını kara kara düşünürken komşusu ona bir iş bulmuştur: Hizmetçilik; hem de yatılı... Fakat çocuk istemeyen ev sahibine ne diyecektir? Ev sahibi (Talat Bulut) ile tanışmaya giden Fidan yüksek bir maaşla karşılaşınca işi hiç düşünmeden kabul eder. Şimdi durumu ev sahibine çaktırmamak zorundadır ve çocuklarına da oyun oynadıklarını söylemiştir. Ev sahibinin huysuz ve hizmetçiden nefret eden annesinin (Yıldız Kenter) yanında bir de evin kâhyalığını ve şoförlüğünü yapan bir kişi daha evde yaşamaktadır.
HUYSUZ PATRON
Fidan çocuklarını herkesten habersiz eve yerleştirir. Huysuz anneyle kendi yöntemleri dahilinde uğraşmaya başlar. Arada aksilikler her ne kadar Fidan'ı yıpratsa da dayanmak zorundadır. Çünkü bu maaşla başka bir iş bulamaz. Evin sahibi huysuz kadın artık oğlunun evlenmesini istemektedir ve hatta ona uygun bir gelin bile bulmuştur. Yan komşuları Okşan Hanım... Fidan çocukları ile oynadıkları oyun ve ev sahibi ile annesinin istekleri arasında gidip gelen bir komedi yaşayacaktır.
http://www.sabah.com.tr/2005/02/03/gny/im/086DBC3CDAD1834C8A1802C2b.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/02/03/gny/im/142EC0DC265D9F4280EA17C2b.jpg
http://www.sabah.com.tr/2005/02/03/gny/im/88736B130F73934490967FD1b.jpg
www.sabah.com.tr
çok komik bir dizi olacağa benziyor. bakalım yayın günü değişmezse tutar gibi geliyor.
senaryosu çok hoş bence...bide ikizler çok tatlı görünüyorlar.
konu özellikle kadının çocuklarına saklambaç oynuyoruz demesi çok yaratıcı...eminim çok komik şeyler olacak bu dizide...gerçi sibel can'ın oyunculuğundan kuşkuluyum ama YILDIZ KENTER ve talat bulut durumu kurtarırlar gibi geliyor bana ne dersiniz :?:
_butterfly_ 06-02-05, 09:50 ewtt bendee okudummda senaryoyu çk beğendimm... bakalımmm .ama cumartesi akşamı iyi alternatiff benceee... :wink:
Izlermiyim bilmiyorum ama fragmanini gördüm eglenceli ve komik bir diziye benziyor.Gün seçimi'de çok iyi.
Bende izledim.Güzeldi,komikti.Ama bazi sahneleri bana sIkIcI geldi.Ama olsun yinede komikti. :lol: Cocuklarda çok tatlilardi yalniz ikizlerin biri birsey dediginde öbürününde hemen aynisini demesi biraz sinir vericiydi yani.Bakalim bundan sonra neler olacak,sanirim izlemeye devam edecegim...
...Ha birde Sibel Can'da fena oynamiyordu bence,yani normalde onun oyunculugu pek begenmemde,burada fena degildi.
12 Şubat Cumartesi’nin ratıngleri bir tık ötede!...
“TOTAL” Grubu:
1-Sinan Samil Şam-Lawrance Clay Boks Maçı Star Tv 14.40 rating, 33.70 share...
2-Size Anne Diyebilir miyim (veda) Kanal D 12.80 rating , 34.70 share...
3- Cennet Mahallesi Show 10.10 rating, 23.40 share...
4-Show Ana Haber Show 9.60 rating, 25.50 share...
5- Hayat Bilgisi (tkr) 9.50 rating, 28.50 share...
6- Rus Gelin Star Tv 9.30 rating, 21.40 share...
7-Size Anne Diyebilir miyim (haftanın finali) Kanal D 9.20 rating , 20.80 share...
8-Cennet Mahallesi (özel) Show 8.80 rating, 19.50 share...
9-Spor Gündemi Kanal D 6.60 rating, 16.80 share...
10-Saklambaç Atv 6.20 rating, 14.30 share
“A/B” Grubu:
1-Sinan Samil Şam-Lawrance Clay Boks Maçı Star Tv 14.60 rating, 37.10 share...
2-Size Anne Diyebilir miyim (veda) Kanal D 12.70 rating , 35.00 share...
3-Rus Gelin Star Tv 10.70 rating, 29.10 share...
4- Size Anne Diyebilir miyim (haftanın finali) Kanal D 9.00 rating , 22.90 share...
5- Show Ana Haber Show 6.90 rating, 21.00 share...
6- Saklambaç Atv 6.70 rating, 18.80 share...
7- Hayat Bilgisi (tkr) 6.60 rating, 23.50 share...
8-Cennet Mahallesi Show 6.00 rating, 16.70 share...
9-Atv Spor Haberleri Atv 5.80 rating, 16.00 share...
10-Atv Ana Haber Atv 5.10 rating, 15.70 share...
Sibel Can şaşırttı
Sibel Can’ın ne müziği ne bugüne kadar yaptığı programlar ne de tarzı bana uygun.
Saklambaç adıyla yeni bir diziye başlayacağı haberi de bu yüzden hiç heyecanlandırmadı beni.
Adı önce Üç Küçük Sır olarak düşünülen sonra Saklambaç olarak yayına başlayan dizinin ilk bölüm kasetini Faruk Turgut geçen hafta göndermişti.
Resmen ağzım açık kaldı! İleri geri sarıp tekrar tekrar izledim bazı sahneleri.
Ve daha ilk bölümle Sibel Can, kafamdaki bütün imajını ters yüz etmeyi başardı.
Hiç bu kadar iyi bir oyunculuk beklemiyordum kendisinden.
Bu yüzden ilk başta ‘burun kıvırdığım’ Saklambaç’a kanım ısındı. Seyirci de sevmiş gözüküyor diziyi; cumartesi günü tüm izleyicide 10’uncu, AB grubunda 6’ıncı oldu dizinin ilk bölümü.
Saklambaç’ta bana zayıf gelen senaryo oldu. Bazı espriler fazla zorlama... Mesela Bağdagül karakteri (Akasya Aslıtürkmen) çok modern görünüp çok köylü değil mi?
Yıldız Kenter’in klásik oyunculuğu bu dizi için avantaj mı emin değilim.
Bir de Talat Bulut, geçtiğimiz yaz Emel Müftüoğlu’yla tartışmalı bitirdiği Aşk Olsun dizisinden sonra ‘Bir daha şarkıcıyla aynı dizide oynamam’ dememiş miydi?
Yanılıyor olabilirim ama Sibel Can’ın şarkıcı olduğundan eminim!..
http://www.hurriyetim.com.tr/displayimage/0,,119374,00.jpg
http://www.hurriyetim.com.tr/archive_articledisplay/0,,authorid~105@sid~9@nvid~537215,00.asp
A/B grubunun aynı hataya bir kez daha düşeceğini sanmam. İzlenme oranlarının iyi gelmesi alternatifin olmayışından kaynaklanıyor. Cumartesi ekranı çok zayıf. Yeni bir dizinin ilk bölümünü de izlenmeye değer bulmuşlar demek ki, denemek açısından :lol:
beyazyagmur 16-02-05, 09:44 Sibel Can'ın dudaklarını büzerek şımarık kız çocuğu edasıyla konuştuğu klasik halleri bu dizide de aynen devam ediyordu...Bikaç dakikasına zor tahammül ettim..Yıldız Kenter gibi bir usta ya rağmen bence bu dizi tutmaz..Ve yayından kaldırılır gibime geliyor...
sibel cani görünce acikcasi biraz "bu dizi tutmaz" gibi geldi bana...
ilk bölümünü merak ettigim icin izledim,ya gercektende acaip komik bi dizi....ben bayildim....
zaten cumartesi günleri baskada dogru dürüst bisey yok......
SAKLAMBAÇ”ın 6. bölüm özeti kısaca şöyle:
Meliha Hanım evden gidiyor, herekese gündoğuyor...
Meliha Hanım kan kardeşini ziyaret için şehir dışına gider. Naşit, Coşkun ve Fidan rahat bir ortam doğacağı için çok sevinirler. Coşkun kız arkadaşını getirecek, Naşit felekten bir gece çalacak, Fidan ve çocukları da evde rahat rahat gezebileceklerdir. Ancak birbirinden habersiz plan yapan ev halkının bütün işleri karışır. Meliha Hanım’ın yokluğundan Okşan da istifade etmek ister. Hatta Birol da evde yalnız kalacağını duyunca okul arkadaşlarını davet eder. Ve ortalık iyice birbirine girer...
Okşan’ın, Fidan’ı kovdurmak için bu defa çok hain bir planı vardır. Ancak karşısında Fidan ve Bağdagül ile birlik olan Satılmış’ı bulur.
Ben gecen hafta izlerdim.
cok komikdi fidan coskun beyi kiskaniyor.
cok güzel oynuyor sibel cann,
ve coskun rolündeki ne bayiliyorum.
cok sempatik biri.
Dizi her hafta daha da komik oluyor (bence).Yaz sezonunda devam edecek mi acaba? Çünkü dizinin gününü değiştirdiler.Pazartesi gününe aldılar.
_butterfly_ 17-07-05, 10:27 evet çok kötü oldu ama bu haftadan itibern saklambaç sezon finaline giriyor... aşk her yaştayı izleyebileceğiz ;)
http://www.e-kolay.net/tvguide/images/atv/sklb.jpg
SAKLAMBAÇ”ın 22. bölüm özeti kısaca şöyle:
Fidan’ı Bekleyen Sürpriz Ne? Çoşkun, evlilik kararı alan Fidan’ı kendisi ile evlenmek istediğini düşünerek kırmıştır. Oysa Fidan, Laz Kadir ile evlenecektir. Gerçeği Bağdagül’den öğrenen Coşkun yaptıklarına pişman olur. Ancak Fidan, kararını vermiş ve villadan ayrılmıştır. O gece, Okşan’ı istemeye gidecek olan Meliha ve Naşit, hazırlık yapmaya başlarlar. Bütün bu olanlardan Coşkun’un haberi yoktur. Kendini affettirmek için Fidan’ın yanına giden Coşkun, Fidan’ın Laz Kadir ile yemeğe gittiğini öğrenir. Fidan, yemekten döndüğünde çocuklarını bulamaz. Telaşlı bir halde villaya gider ve Çoşkun’a çocuklarını nereye kaçırdığını sorar. Oysa Coşkun’un hiç bir şeyden haberi yoktur. Öte yandan, Satılmış Bağdagül’e evlenme teklifi eder. Ani bir kararla alarak, Laz Kadir ile hemen nikah masasına oturan Fidan, gelinlikler içindeyken yanına gelen Satılmış’tan, Coşkun’un Okşan ile evlenmek istemediğini öğrenir, işte o an Fidan nikah salonundaki herkesi şaşkına çevirir.
Beyaz Balina 20-07-05, 14:40 Ben İlk 6 Bölümünü Hiç Kaçırmadan İzliyordum Ama Sonra Sıkılmaya Başladım İzlemedim Pazartesi Gününe Alındıktan Sonra İzlemeye Başladım Ama Cumartesi Daha İyi İdi Pazartesi'ye Alınmasaydı Keşke Ve Bence Sezon Finali Daha Heyecanlıda Olabilirdi Mesela Fidan Evet Diyebilirdi Ve Coşkun Geldiğinde İş İşten Geçmiş Olurdu En Azından Heyecan Artardı.
_butterfly_ 06-09-05, 08:43 ewt arkadaşlarr fragmanı gördümm 10 eylüll cumartesi sa:20.00 de başlıyor.....(((merak etimm şimdii YENİ BÖLÜMÜ nese az kaldııı:D))))))
_butterfly_ 09-09-05, 08:41 “SAKLAMBAÇ”ın 23. bölüm özeti kısaca şöyle: Kaçak gelin Fidan... Nikah masasında Laz Kadir’i bırakarak giden Fidan, Coşkun ile karşılaşır ve beraber kaçarlar. Ancak Laz Kadir Fidan’ın kaçırıldığını düşünmektedir. Bağdagül’ü köye geri getirmek için gelen ağabeyi Satır, Bağdagül ile beraber kalmaya karar verir. Okşan’ın işe aldığı bahçıvanı kaçırtan Satır O’nun yerine Okşan Hanım’ın villasında çalışmaya başlar. Oğlunun Okşan ile evlenme niyetinin olmadığını iyice anlayan Meliha, sonunda Okşan’a doğruyu söyleyemeyince Naşit’le beraber bir plan yaparlar. Okşan’ı Coşkun’dan soğutmak için hazırladıkları plan yolunda gitmeyince işler daha çok sarpa sarar. Laz Kadir’den saklanmak için Coşkun Bey’in evinde kalan Fidan evde herkesle Saklambaç oynamaktadır. Ancak Meliha Hanım’ın merdivenlerden düşmesi ile yardım istemek için evin dışına çıktığında Laz Kadir ile karşılaşır.
_butterfly_ 11-09-05, 09:44 ewtt dünküü bölümm çkk eğlenceliydi...ama o laz kemall midir kadir midir neyse işte başka birini bulamamışlarmıı yaa hep aynı replikliği kullanıyor zaten !! baksanaa uşağumm bana şuu profildenn....!!..:D amaa şunu sölimm talat bulutlaa sibel can iyi bir ikiliii olmuşlarr gerçekten kaçış sahnesi falan...haftayaa nolurr acabaa..bu seferde fidan'I laz kadir kaçırırı kesinn;)))))
ewtt dünküü bölümm çkk eğlenceliydi...ama o laz kemall midir kadir midir neyse işte başka birini bulamamışlarmıı yaa hep aynı replikliği kullanıyor zaten !! baksanaa uşağumm bana şuu profildenn....!!..:D amaa şunu sölimm talat bulutlaa sibel can iyi bir ikiliii olmuşlarr gerçekten kaçış sahnesi falan...haftayaa nolurr acabaa..bu seferde fidan'I laz kadir kaçırırı kesinn;)))))
Yaa aynen bencede harika bi bölümdü gerçekten talat bulutla sibel can çok yakışıyolar.Yanlız bu bölümde hep tam coşkun fidanı sevdiğini söyliycekti ama hep bişey çıktı bence en fazla 5 bölüm sonra itiraf edicekler birbirlerini sevdiklerini ;) :D
mizrak_tutucu 11-09-05, 13:09 Artık yeni bir hikaye örgüsü bulmaları lazım. Kaç, saklan...Kaç, saklan....Nereye kadar gider? Sibel Can ve Talat Bulut fantezileri de bir noktadan sonra daha da iç bayıcı olacak.
_butterfly_ 11-09-05, 13:44 20 Ağustos Cumartesi’nin net sonuçları için tıklayın!...
“TOTAL” GRUBU:
1- Cennet Mahallesi Show... 6.80 rating, 24.00 share.
2- İkinci Bahar ATV... 5.60 rating, 18.70 share.
3- Ha Babam De Babam... 5.30 rating, 18.00 share.
4- Haber Magazin Tgrt... 4.10 rating, 15.80 share.
5- Haber Magazin (özel) Tgrt... 3.90 rating, 12.90 share.
6- Herşey Çok Güzel Olacak Show... 3.70 rating, 14.00 share.
7- Saklambaç ATV... 3.70 rating, 13.10 share.
“A/B” GRUBU:
1- İkinci Bahar ATV... 7.00 rating, 26.80 share.
2- Cennet Mahallesi Show... 4.30 rating, 19.10 share.
3- Herşey Çok Güzel Olacak Show... 4.10 rating, 17.00 share.
4- Ha Babam De Babam Star Tv... 3.90 rating, 16.50 share.
5- Saklambaç ATV... 3.80 rating, 16.60 share.
ewt reytingler bunlarrr;))) ama pek dee ii olduğuu söyleemezz dimi amaa:(
mizrak_tutucu 11-09-05, 14:22 Reytingler de beni dogruluyor sanırım. Daha sezon ve acımasız rekabet dönemi başlamadı. Ayakta kalmak istiyorlarsa, senaryo ekibinin hızla yeni fikirler bulması lazım.
EL DESDİCADO 11-09-05, 14:29 geçen sezonda buna benzer sonuçlar alıyordu ama yinede bu rakamlar diziyi tehlikeye sokar.kış sezonunda bir dizi 5-6 rating alıyorsa sırtı yere gelmez.7-9 arası çok çok iyidir.9-10 harikadır.10 dan fazla alan (böyle zaten 2-3 dizi olur) artık best dizi konumundadır.babam için üzülürüm böyle giderse, çünkü babam bu diziyi çok seviyor :(
mizrak_tutucu 11-09-05, 15:37 Bu diziyi sevmiyorum ama kalkacak diziler arasında birinci sırada görmüyorum. Bendeniz Aysel ve Melekler Adası'nın kalkmasını tercih ederim. Bakalım halkımız neyi uygun görecek, bir aile dizisinin mi (komedi demeye klavyem varmıyor) yoksa cinsellige dayalı bir saçmalıklar manzumesinin mi (Bendeniz Aysel) dizisinin yayından kalkmasını mı?
mizrak_tutucu 12-09-05, 10:35 Sibel Can'ın oyunculugu vasat ama bir çok türkücüyle kıyaslandıgında kötü degil. Talat Bulut'un da neden sürekli sit com oynadıgını anlamış degilim. Saklambaç'ın akibetinin çok parlak olacagini sanmıyorum ama görecegiz.
_butterfly_ 15-09-05, 16:43 SAKLAMBAÇ”ın 24. bölüm özeti kısaca şöyle: Fidan tutsak... Fidan, Laz Kadir tarafından zorla kaçırılarak, bir çiftlik evine hapsedilir. Merdivenden düşen Meliha, evde baygın haldedir. Fidan, bir yandan Meliha’nın durumunu düşünürken, bir yandan da çiftlik evinden nasıl kaçacağının planını yapar. Fidan, kaçırıldığı çiftlik evinde kopmuş telefon kablolarını bağlayarak, Coşkun’a kaçırıldığını söyler. Çoşkun, Satılmış’ı yanına alarak Fidan’ı kurtarmak üzere yola çıkar. Okşan’ın evinin bahçesi için bir bahçıvan aradığını öğrenen Satır, işe talip olur. Tüm uğraşları sonunda Satır ile karşılaşan Satılmış, isminin Naşit olduğunu söyleyerek kimliğini gizler. Hala düğün hazırlıkları yapan Okşan, Coşkun’un kendini istemediğinden habersizdir. Bu konu da Meliha ne yapacağını bilemez. Fidan’a duygularını açmak isteyen Coşkun, Okşan’dan kurtulmak için annesi ve dayısının hazırladığı plan içinde bulur kendini.
Bence gerçekten güzel bir bölüm oldu seyrederken zevk alıyorum özellikle talat bulut mükemmel zaten onu aşk olsun daki oyunda da beyenmiştim
bölüm sonun da fidan vuruldu bakalım neler olacak tam da aşklarını itiraf etmişken
_butterfly_ 06-10-05, 13:57 SAKLAMBAÇ”ın 27. bölüm özeti kısaca şöyle: Fidan’ı hastanede bekleyen sürpriz ne? Laz Kadir’den kaçarken vurulan Fidan hastaneye kaldırılır. Hastanede Coşkun Fidan’a O’nunla evlenmek istediğini söyler. Laz Kadir’in yeğeni İdris’in Fidan’ı vurmasından sonra kaçan ikili Fidan’ın durumunu öğrenmek için hastaneye gizlice girer. Ancak Coşkun’un Onlar’a bir sürprizi vardır. Meliha, tüm ısrarlarına rağmen evlenmeyen Coşkun’a inat, Naşit’in bulacağı herhangi bir adamla evlenmeye karar verir. Böylece Coşkun’u evlenmeye razı edeceğini düşünmektedir. Coşkun aslında evlenmeye karar vermiş fakat bunu annesine söyleyememiştir, tesadüfen Meliha’nın Coşkun’un evleneceği kişi ile ilgili sözlerini duyunca yıkılan Fidan kimseye haber vermeden evden kaçar.
Dün aksamki bölüm güzeldi.Tahminim sonunda Fidan ve Coskun haftaya evlenir.Uzatmalari mantiksiz olur bence :)
_butterfly_ 09-10-05, 14:03 EWTT DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMM GÜZELDİİ..deee artıkk bi dahaa kaçarsaaa rekorr kıracakk yaaa...çoşkun gelirrr fidanı ewden çıkarkenn görür vee olmaz öle şey falan derrr sonra daa ewlenirlerr zatennn ...2- - 3 bölümm sonraa bu dizideee mazidee kalırrrrrrrr:D
_butterfly_ 09-10-05, 14:05 8 Ekim Cumartesi’nin rating sonuçları
“TOTAL” GRUBU
1-Türkiye-Almanya maçı Kanal D... 12.00 rating, 33.40 share...
2-Cennet Mahallesi Show Tv... 8.50 rating, 26.10 share...
3- Ha Babam De Babam Star Tv... 5.90 rating, 18.20 share...
4-Sihirli Annem (tkr) Kanal D... 5.10 rating, 15.80 share...
5-Haber Magazin Tgrt... 4.80 rating, 18.00 share...
6-Haber Magazin (ekstra)...4.80 rating, 14.20 share...
7- Kanal D Ana Haber... Kanal D... 4.50 rating, 14.10 share...
8-Show Ana Haber... Show Tv... 4.30 rating, 13.50 share...
9-Danimarka-Yunanistan maçı Show Tv...4.30 rating, 11.90 share...
10-Saklambaç Atv... 4.10 rating, 12.20 share...
“AB”GRUBU
1-Türkiye-Almanya maçı Kanal D... 12.00 rating, 36.00 share...
2-Cennet Mahallesi Show Tv... 6.00 rating, 21.60 share...
3-Danimarka-Yunanistan maçı Show Tv...5.60 rating, 16.70 share...
4-Ha Babam De Babam Star Tv... 4.70 rating, 16.40 share...
5-Atv Ana Ana Haber Atv... 4.60 rating, 17.20 share...
6-Dikkat Şahan Çıkabilir Atv... 4.10 rating, 21.20 share...
7-Saklambaç Atv... 4.00 rating, 12.30 share...
8-Ya Şundadır Ya Bunda (final) Atv...4.00 rating, 11.90 share...
9-Spor Gündemi Kanal D... 3.50 rating, 13.10 share...
10- Ya Şundadır Ya Bunda Atv... 3.50 rating, 11.90 share...
REYTİNGLERDEE ZATENN YAKINDAA BİTECEĞİNİN SİNYALLERİNİ WERİYORR.....;) :(
bencede artik uzatmasinlar,mutlu bir sonla bitirsinler baymadan...
EWTT DÜN AKŞAMKİ BÖLÜMM GÜZELDİİ..deee artıkk bi dahaa kaçarsaaa rekorr kıracakk yaaa...çoşkun gelirrr fidanı ewden çıkarkenn görür vee olmaz öle şey falan derrr sonra daa ewlenirlerr zatennn ...2- - 3 bölümm sonraa bu dizideee mazidee kalırrrrrrrr:D
Bence bu reytingle o kadar bile dayanmaz :)
_butterfly_ 09-10-05, 16:53 kübracımm bendee bitmesinii istemiyorummm ama artıkkk dzii kendinii tekrarlamayaa başladıı yanee bii heyecanıı kalmadımıı dİyimm onun gibi bi şeyy:D XATENNN EWLENECEKLERRR ORDAA BİTERR HERHALLLL... aa tabii çocuklarııı deli kadınaa sölemesi war o daa bi 2 bölümmm desekk iştee 3 bölümm sonraa bitebilir....:( ;)
SİBEL CAN'IN BAŞROLÜNÜ OYNADIĞI "SAKLAMBAÇ" DİZİSİ BİRKAÇ HAFTADIR REYTİNGLERDE HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORDU...
Tabii bu durum dizinin yakında ekrana veda edeceği yönündeki dedikoduları da beraberinde getirdi. Yapımcı Faruk Turgut, son bölümleri izlediğimizi kabul etse de bunun reytinglerden kaynaklanmadığını, sözleşmelerinin sona erdiğini söyledi. Bu arada Sibel Can fanatikleri üzülmesin. Güzel yıldız, yüzünü 6 ay kadar dinlendirdikten sonra yeni bir diziye soyunacak. Bu arada TRT'de yayınlanacak bir şov programı hazırlığında olduğunu duydum.
Kaynak: www.gecce.com
_butterfly_ 23-10-05, 14:34 ewttt reytinglree birazz öncee baktımm ilk 10 a girememişş...zatenn cocuklarıdaa öğreneceklrr bu bölmüdee artıkkk....yukarıdaki haberde bittiği sölüyorr..yapacak bir şey yokk...sibel canın yeni dizisii olcakmışş zaten....
_butterfly_ 26-10-05, 14:23 SAKLAMBAÇ”ın 30. bölüm özeti kısaca şöyle: MELİHA HANIM EVLENİYOR MU? Japon misafirlerinin karşısında karı koca gibi davranan Fidan ve Coşkun birbirlerine daha fazla yakınlaşırlar. Meliha Hanım’ın ikizleri görmesi ile evde rahat rahat kalabilen Fidan ve çocuklar artık saklambaç oynamak zorunda kalmayacaktır.. Satılmış, Bağdagül ile evlenmek için Satır’ı ikna etmeye çalışmaktadır. Her yolu deneyen ve pes etmek üzere olan Satılmış’ın beklenmedik bir gelişmeyle kozlar eline geçer. Meliha Hanım, Coşkun’un bir an evvel evleneceği kızla kendisini tanıştırması için baskıda bulunur. Coşkun evlenmez ise kendisi evlenme konusunda kararlıdır. Meliha Hanım’ın evleneceğini söyleyerek Coşkun’u ikna edeceğine inanan Okşan, Meliha Hanım’a yardım ederek Coşkun’u kazanmaya çalışır.
al işte değeri anlaşılamayan dizilerden biri daha çok iyi bir dizi cumartesi akşamının tek izlenilecek programı ve severeki izliyorum özellikle yıldız kenter gibi bir duayen varken izlenmezmi ya.............. ama sanırım dediğiniz gibi son bölümlere yaklaşıyor ama olsun hiç değilse aklımızda yer edecek güzel bir dizi idi...
_butterfly_ 09-11-05, 15:30 ”, 12 kasım Cumartesi yayınlanacak 31. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Esprili senaryosu, özenli yapımı ve güçlü oyuncu kadrosuyla tiryakilikle izlenen . “SAKLAMBAÇ”ın 31. bölüm(Son) özeti kısaca şöyle: Fidan Ve Coşkun mutlu sona erişecek mi? Naşit, Fidan ile Coşkun’un evlenmelerini engellemek için elinden geleni yapar. Hatta kendi kendine Fidan’ın hamile olduğunu zanneden Naşit, bunu gerçek gibi herkese anlatır. Coşkun evleneceği kızı bir türlü annesiyle tanıştırmaya getirmez. Fidan’la evleneceğini söylemek için uygun zaman kollayan Coşkun’u beklemekten sıkılan Meliha geliniyle ilgili ev içinde araştırma yapmaya başlar. İkizlerin konuşmalarından şüphelenen Meliha, Fidan’la konuşmaya karar verir ve Fidan konuşma esnasında Meliha’ya beklediği gelinin kendisi olduğunu söyler. Bu olayla beraber Okşan’dan gerçeği saklamaya çalışırlarken, Okşan’da Meliha Hanım’ın nikah hazırlıklarını yapmaktadır. Maliha Hanım’ı evlendirirse Coşkun’la daha kolay evleneceğini düşünen Okşan Hanım yaptığı hazırlıkların kimin için olduğunu bilmemektedir.
”, 12 kasım Cumartesi yayınlanacak 31. bölümüyle ekranlara veda ediyor. Esprili senaryosu, özenli yapımı ve güçlü oyuncu kadrosuyla tiryakilikle izlenen . “SAKLAMBAÇ”ın 31. bölüm(Son) özeti kısaca şöyle: Fidan Ve Coşkun mutlu sona erişecek mi? Naşit, Fidan ile Coşkun’un evlenmelerini engellemek için elinden geleni yapar. Hatta kendi kendine Fidan’ın hamile olduğunu zanneden Naşit, bunu gerçek gibi herkese anlatır. Coşkun evleneceği kızı bir türlü annesiyle tanıştırmaya getirmez. Fidan’la evleneceğini söylemek için uygun zaman kollayan Coşkun’u beklemekten sıkılan Meliha geliniyle ilgili ev içinde araştırma yapmaya başlar. İkizlerin konuşmalarından şüphelenen Meliha, Fidan’la konuşmaya karar verir ve Fidan konuşma esnasında Meliha’ya beklediği gelinin kendisi olduğunu söyler. Bu olayla beraber Okşan’dan gerçeği saklamaya çalışırlarken, Okşan’da Meliha Hanım’ın nikah hazırlıklarını yapmaktadır. Maliha Hanım’ı evlendirirse Coşkun’la daha kolay evleneceğini düşünen Okşan Hanım yaptığı hazırlıkların kimin için olduğunu bilmemektedir.
evet en azından son bir bölüm yayınlayıp konuyu bağlamaları ve bitirmeleri güzel...ben hep beğenerek izledim.. güzel buldum daima. daha fazla uzatamazlardı zaten konuyu...zamanında bitirilmesi de iyi oldu bütün oyuncularının emeğine teşekkürler.... keşke bütün diziler böyle sıkmadan bitse ne iyi olur
Bu baslik eski diziler bölümüne tasinmistir.
Saygilarimla ;
Dizifilm.com Moderatörü
MasalTeam
Ben bu diziyi ilk bölümünden beri izliyordum ve çok beğeniyordum.Zaten işin içinde Talat Bulut varsa hiç kaçırmam.(Adam çok karizma yaa)
Şimdi tekrarı oynuyor gerçi 18.Bölümü bugün bitti.Yani oynadığını yazmak için geç kalmışım.Neyse ben tekrarlarını da büyük bir beğeniyle izliyorum.
İzlemek isteyenler saat:09.00'da Atv'de
Evet bende rast geldim..
Dizi haftaiçi hergün 09.30 -10.20 kadar atvde..
okşan harika rol yapıyor uyuz oluyorum kadına ya
şöhrette de çok iyi:img-icecr
burchincik 01-06-06, 05:31 sibel can ve talat bulutun bu enterasan konulu dizisi çok ilgi çekiciydi keşke bu kadar kısa sürmeseydi..............
Eveet tekrar bölümlerin bitmesine son 3 gün kaldı.İzlemek isteyenlere duyurulur.
Gerçi ben bitmesini pek istemiyordum,çok komik bir diziydi.
arkadaslarbisey sorucam.bu dizi de elcin avci oynadimi? bir siteye baktim oyunculari arasinda elcin avcinin da ismi vardi.Oynadiysa hangi rolde ve hangi bolumde oynadi?BU arada elcin avci soray uzun un esi biliyorsunuz heralde.Lutfen bilgi verebilirmisiniz?
_AŞkım_FB_1907_ 16-02-07, 18:20 eevet arkadaşlar süper bir dizi harika ya.
tüm oyuncular süper oynuyolar.
Atv nn huyudur.bu diziye kaldırmıştı
Ama çok eğlenceli bir dizi tekrarlarını bile izliyorum.
satılmış bağdagül,gerçekten süper ikiliydi.
Talat bulut ve yıldız kenteri bir dizide görmek güseldi.
nede olsa ikiside ustalar.
sibel canın ilk sit-comu olmasına rağmen kadroya çabuk uyum sağlamıştı:img-yes:
http://img129.imageshack.us/img129/6312/01145652tr7.jpg (http://imageshack.us)
http://img225.imageshack.us/img225/3200/01145649lm2.jpg (http://imageshack.us)
http://img479.imageshack.us/img479/6888/01145645nh5.jpg (http://imageshack.us)
http://img96.imageshack.us/img96/7940/01144727mz4.jpg (http://imageshack.us)
daha çok resim çektim zamanım olursa ekliyeceğim ;)
Gülşah&yeom-jan 21-10-07, 15:01 http://img138.imageshack.us/img138/4317/nmbjmkmp4.jpg (http://imageshack.us)
http://img505.imageshack.us/img505/7563/f1af6eec4ea78b43a6e341fqu4.jpg (http://imageshack.us)
http://img117.imageshack.us/img117/7154/gfhfdsfsdfey6.png (http://imageshack.us)
http://img146.imageshack.us/img146/5321/30556471zt5.jpg (http://imageshack.us)
http://img70.imageshack.us/img70/5798/ekran11qf8.jpg (http://imageshack.us)
http://img67.imageshack.us/img67/3426/fc3d2d582a39ef4887223cfsa6.jpg (http://imageshack.us)
Atv sabahları yeniden veriyor diziyi. Fırsat buldukça kaçırmadan izlemeye çalışıyorum. En güldüğüm, en keyifle izlediğim dizilerdendir.
Bi dizide hiçbi karaktermi gereksiz olmaz ya. Bu dizi bana kalırsa öyleydi. Her sahnesini, her karakterini bayıla bayıla izlerdim deyim yerindeyse. Çok eğlenceliydi:):)
Evet ben de çok severek izliyorum tekrarlarını:happy0064 Sibelcan ve Talat Bulut çok şirin duruyorlar ekranda:img-in_lo Daha çok resim ekleyebilecek olan arkadaşım varsa bizlerle paylaşırsa çok sevinirim:img-wink:
dağçiçeği_aslı 17-05-08, 06:06 evet çok güzel bir dydi. yayın zamanında pek izleyemezdim ama tekrarlarını izlediğimde çok güzel bir dizi olduğunu düşünmüştüm. talat bulut ve sibel can çok yakışmışlardı:img-icecr
Gülşah&yeom-jan 19-05-08, 17:26 Evet ben de fırsatım olduğunda izliyorum, özlemişim diziyi :img-wink: Fotoğraf çekebilen arkadaşlar burada bizlerle paylaşırsa çok sevinirim :img-wink:
http://img440.imageshack.us/img440/1741/fhjfjyp9.png (http://imageshack.us)
İzliyorum kaçırmadan.
Özellikle Coşkun Bey'in kartonu var gerçek boyutunda o baya komik olmuş.
Paragöz dayı karakteri Bülent Kayabaş olmasa olmazmış.
Senarist ve yönetmene bravo.
Gülşah&yeom-jan 28-05-08, 19:30 http://img167.imageshack.us/img167/2182/kjbgjknl9.png (http://imageshack.us)
Berk_Nehir 29-05-08, 13:26 Haftaiçi hergün 10-11 gibi veriyolarr geçengün tesadüfen gördümm izledimm çok güzelldi yaa çok komikk bir dizi :img-hyste
Hafta içi her gün saat 10:45'te başlıyor arkadaşlar:img-wink:Önce bir önceki günün kısa özetini veriyorlar akabinde yeni bölümü, yani eskinin yenisini tabi:) Resim paylaşabilecek arkadaşlar varsa lütfen, çok rica ediyorum bizlerle paylaşsınlar:img-blush
Gülşah&yeom-jan 05-06-08, 12:38 Hafta içi her gün saat 10:45'te başlıyor arkadaşlar:img-wink:Önce bir önceki günün kısa özetini veriyorlar akabinde yeni bölümü, yani eskinin yenisini tabi:) Resim paylaşabilecek arkadaşlar varsa lütfen, çok rica ediyorum bizlerle paylaşsınlar:img-blush
Katılıyorum fotoğraf çekebilen, önceden elinde olan varsa ve burada bizlerle paylaşırlarsa çok memnun olurum:good:
Bugünkü bölüm çok güzeldi ki eminim yarın daha güzel sahneler olucak, ne de olsa Fidan Çoşkun beyle çarpıştı ve sonrasında birlikte kaçıcaklar:) Başlık sürekli güncel kalırda belki resim ekleyebilecek arkadaşlar görürler umuduyla bir resim de benden olsun:img-wink: Fidan ve Çoşkun bey evlenirken, en son final bölümünden:img-in_lo
http://img373.imageshack.us/img373/5444/4129a07e18211744bdf53e7dc6.jpg (http://imageshack.us)
Bu diziyi ilk yayınladığı zamanda sıkı bir şekilde olmasada fırsat buldukça takip ediyordum.
ÇOk keyifli bir dizi beyeniyorum.
Şimdi tekrarlarını daha büyük keyifle izliyorum. Çok tatlılar. :img-in_lo
Bugünkü bölüm de çok güzeldi, bu Fidan ve Coşkun çok tatlı:love05: Talat Bulut'a hayranım zaten, Sibel Can da çok cici duruyo rolünde:img-blush Resim ekleyebilecek kimse yok sanırım:icon_sorr Ben bulabildiklerimi ekleyeyim..
http://img511.imageshack.us/img511/8787/142ec0dc265d9f4280ea17ceh6.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img511.imageshack.us/img511/6493/71615203fr9.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img258.imageshack.us/img258/8373/c501ade35a756d4fa8d6703av6.jpg (http://imageshack.us)
+
http://img516.imageshack.us/img516/7627/yeniresimft1.jpg (http://imageshack.us)
Gülşah&yeom-jan 07-06-08, 16:32 http://img383.imageshack.us/img383/3488/saklmbii9.png (http://imageshack.us)
http://img383.imageshack.us/img383/9623/saklmb1qb4.png (http://imageshack.us)
Gülşah&yeom-jan 10-06-08, 22:17 http://img397.imageshack.us/img397/7898/alyd0.png (http://imageshack.us)
burcu_esmer 10-06-08, 22:36 eski bi dizi olmasına rağmen verildiği her tekrarlarında izliyiciyi çekmeyi başarıyor ben her tekrarında izledim şimdide izlemeye çlışıorum gerçekten çok güzel bi dizi talat bulut ve siblcan rollerinin haklarını veriyorlar....
bnde izliyorum cıkıo her sabah tekrarları daha öncede izlemiştim cok güsel bi dizi sibel canla talat bulut cok yakışıolar bugün izlediimde sibel can vuruldu galiba kendisini nişanlısı sanan bi gerizekalı vurdu ama vuruldu mu bilmiom orasını izleyememiştir ilk cıktığında... acaba bilenler yazabilirler mi noluo sonunda hastaneye gidiolar mı yoksa vurulmuo mu:S:S
keske atv avrupada gündüz kusaginda verseler
ben cok severek izlyiordum
slm arkadaşlar bende saklambaçın tekrar bölümlerini severek izliyorum bu gün ne güzel evcilik oynuyorlardı öyle yamamatoya dimi iyi günler
Saklambaç bugün mutlu son ile veda etti.
Beyeni ile izliyordum keşke birkaç bölüm daha devam etseydi. Gerçekten çok keyifli bir yapımdı.
Gülşah&yeom-jan 17-07-08, 16:51 http://img355.imageshack.us/img355/761/jhgfdpa5.png (http://imageshack.us)
|