Tüm Versiyonu Göster : Sessiz Gece
_butterfly_ 20-07-05, 15:05 diziler furyasına bi dizi daha...:D yakında show tv de yeni bi dizi daha başlıo..tarzı gerilim entrika di sankii yaa öle geldii...fragmanda gördüm kadarıyla pelin batu,emel müftüoğlu,behsat uygur,bi de kampüsistan da oynayan biri wardı kaan urgancıoğluydu galiba... nese bulp yazıcam adını kesin olarakk.. ;)
bende gördüm. ama başroldeki bıyıklı genci tanıyamadım. neyse başlasın gözüm tutarsa izlerim... ama artık her dizi her kanalda.. rastalarsak anca.. izleriz..
_butterfly_ 20-07-05, 17:56 Pelin Batu, rol aldığı televizyon dizisi 'Sessiz Gece'nin cüretkâr sahneleri için kamera karşısına geçti. Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği dizide başrolleri, Pelin Batu'yla birlikte Yelda Reynaud, Behzat Uygur ve Emel Müftüoğlu paylaşıyor. Aynı binada oturdukları halde yıllarca birbirlerinin farkına varmayan iki kadının yollarının kesişmesini hikaye edinen Sessiz Gece'de Pelin Batu Çiçek'i, Yelda Reynaud ise Sima karakterini canlandırıyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak dizinin ilk bölümünde, Pelin Batu'nun cüretkâr sahneleri çok konuşulacağa benziyor. Soyunma sahnesinde, Batu'nun sırtı, çıplak görüntülenirken; pijaması transparan olduğundan oyuncunun iç çamaşırı da görünecek.
Bu görüntüleriyle gündem oluşturacak dizinin konusu ise şöyle: Çiçek ve Sima yıllardır aynı binada oturmaktadır. Ne var ki Çiçek ve Sima'nın yolları bir erkek nedeniyle kesişir. Mert, Sima'nın kocasıdır. Çiçek ise, Mert ile yaşadığı bir gecelik aşktan çocuk sahibi olmuştur. Yıllar sonra herkes hedeflediği noktaya gelmiştir. Çiçek geçmişin peşinden gelmesiyle, Sima ise hırsını yenememesi nedeniyle mutluluğu bir türlü yakalayamaz
http://www.aksam.com.tr/arsiv/aksam/2005/07/08/magazin/magazin6.html
Murat_OZBUDAK 28-07-05, 23:06 Merhaba Arkadaşlar cok yakında sessız gece adlı bır dızı baslıyor sımdıden herkese hayırlı izlemeler bakalım begenecekmısınız
SAYGILARIMLA
PS :Büyük bir ihtimalle 3 agustos 2005 tarihi yayından
_butterfly_ 29-07-05, 08:43 3 ağustos çarşamba akşamı show tv de sa:22.15 de başlıoo arkadaşlarr.....
sanırsam bu dizi pelin batu ve yelda reynaud un oynadığı dizi biraz önce .. bu dizi hakkında bir başlık açmayı düşünüordum ... ama benden önce davranmışsınız ....
'SESSİZ GECE'NİN CÜRETKAR SAHNELERİ!..
Genç oyuncu Pelin Batu, rol aldığı televizyon dizisindeki cüretkâr sahneleriyle çok konuşulacak.
08 Temmuz 2005 Cuma 06:12
Pelin Batu, rol aldığı televizyon dizisi 'Sessiz Gece'nin cüretkâr sahneleri için kamera karşısına geçti. Ersoy Güler'in yönetmenliğini üstlendiği dizide başrolleri, Pelin Batu'yla birlikte Yelda Reynaud, Behzat Uygur ve Emel Müftüoğlu paylaşıyor. Aynı binada oturdukları halde yıllarca birbirlerinin farkına varmayan iki kadının yollarının kesişmesini hikaye edinen Sessiz Gece'de Pelin Batu Çiçek'i, Yelda Reynaud ise Sima karakterini canlandırıyor. Önümüzdeki hafta yayınlanacak dizinin ilk bölümünde, Pelin Batu'nun cüretkâr sahneleri çok konuşulacağa benziyor. Soyunma sahnesinde, Batu'nun sırtı, çıplak görüntülenirken; pijaması transparan olduğundan oyuncunun iç çamaşırı da görünecek.
Bu görüntüleriyle gündem oluşturacak dizinin konusu ise şöyle: Çiçek ve Sima yıllardır aynı binada oturmaktadır. Ne var ki Çiçek ve Sima'nın yolları bir erkek nedeniyle kesişir. Mert, Sima'nın kocasıdır. Çiçek ise, Mert ile yaşadığı bir gecelik aşktan çocuk sahibi olmuştur. Yıllar sonra herkes hedeflediği noktaya gelmiştir. Çiçek geçmişin peşinden gelmesiyle, Sima ise hırsını yenememesi nedeniyle mutluluğu bir türlü yakalayamaz.
http://www.bigglook.com/biggcinema/images/ongn.jpghttp://www.bigglook.com/biggcinema/images/smptkgz.jpg
Murat_OZBUDAK 31-07-05, 23:48 herkese tekrar merhaba güzel bir dizi oldu özellikle efeckt ve muzık lerı ve visual effecktler konusunda güzel bır yapım oldu dogal ve nokta effeklerı uzun surdu bende tabıkı bıttım :P neyse uzun sözün kısası bomba gıbı bır dızı gelıyor umarım begenırsınız
herkse saygılarımla
SOUND ENGİNNER
MURAT ÖZBUDAK
Diziyi izledim güzeldi bence.. ışık rolündeki kişiyi reklamlarda görmüştüm daa önce, kıvanç tatlıtuğa benzetmiştim, adam baş rolü kapmış walla..yelda reynaud ve pelin batu da çok ii..
Iyi bir diziye beziyordu ama tutarmi bilmem :D
ben beğendim bu diziyi...
bence güzel bi dizi zaten show bu yaz tüm yapımlarıyla iddialı ;)
_butterfly_ 07-08-05, 10:53 aşk oyunuyla aaynı saatttee olduu için bu hafta izleyememiştimm ama tekrarını izledimm yaneee ben pek beğenmedim açıkcasıı.. :rolleyes:
Ben dün gece biraz seyrettim ama basında ve yorumlarınızdaki konularla pek bağdaştıramadım
Sima kim,Aylin kim?
Çiçek ve arkadaşı yetimhaneden tanışıp beraber oturmuyormu?
Kafam karıştı valla
:confused: :confused:
Ben ilk bölümünü izledim.Çok güzel bir dizi umarım tutar.Hem öyküsü alışılmışın çok dışında,Hemde oyuncular öyle her yerde görebileceğimiz oyuncular değil ilk bölümünde kalitesini belli etti.ben kendi adıma çok beğendim.
Ben dün gece biraz seyrettim ama basında ve yorumlarınızdaki konularla pek bağdaştıramadım
Sima kim,Aylin kim?
Çiçek ve arkadaşı yetimhaneden tanışıp beraber oturmuyormu?
Kafam karıştı valla
:confused: :confused:
al benden de o kadar
arkadaşlar.bu dizide sima karakterini emel müftüoğlu canlandırıyormuş.karakteri kötüleşince diziden ayrılmış.kendisinin de oynadığı bölümlerin çıkarılmasını istemiş.gazetede okumuştum.bu yüzden seneryoyu değiştirmiş olabilirler.yine de çok güzel dizi.
ayhanayhan 10-08-05, 11:06 bu dizi tutar..
umarım seyirci artık nasıl seyretmesini öğrenmiştir
ayhanayhan 10-08-05, 11:07 sessizgece.net
ayhanayhan 10-08-05, 11:09 www.sessizgece.net
ayhanayhan 10-08-05, 15:12 sessiz gece 2.bölüm özeti
İlk bölümün finalinde sakatlanan arkadaşı reyhanın yerine müşteriye gitmek zorunda kalan Çiçek verilen adrese gittiğinde Mertle (Behzat UYGUR) karşılaşır. Kızın arkadaşı Suat’ın hediyesi olduğunu öğrenen Mert onunla sohbet eder alkolünde etkisiyle birlikte olurlar. Çiçek sabah kalktığında Mert’in epey bir para bırakarak odayı terk etmiş olduğunu görür, Mert’in bıraktığı para sayesinde Çiçek Reyhanı hastaneye götürür. Belinden sakatlanan Reyhan artık koltuk değneğiyle de olsa yürüyebilmektedir, ikinci ameliyatı olursa tamamen iyileşecektir. Hastalığı yüzünden reyhan fahişeliği bırakmış olur bundan o kadar memnundur ki ikinci ameliyatı olmayı istememektedir o da Çiçekle beraber Işık’ın evinde kalmaya başlamıştır. Kızlar burada mutlu huzurlu bir hayat sürmektedirler bu arada Abidin beyin Çiçekle ilgili tutkusu ve onu ele geçirme arzusu devam etmektedir. Keremin kızın yerini bildiğini düşünen Zeynel onu dövdürür fakat kerem bir biçimde adamların ellerinden kurtulur, tekrar yakalanacağını anlayınca polislerin gözü önünde kapkaça kalkışarak kendini tutuklatır. Hapishaneye konur orada Zeynel den uzakta rahat edeceğini sanmıştır ama Zeynel bazı mahkumları satın alarak Keremi sıkıştırmayı sürdürür. O gece hiç düşünmediği halde bir kızla birlikte olması Mert’e nişanlısı Aylin’i yeterince sevmediğini göstermiştir. Bu yüzden yüzüğü atar Çiçek Reyhana hamile olduğunu söyler çocuğun babasının o gece gittiği oteldeki müşteri olduğunu sanmaktadır. Bu konuşmanın bir bölümünde Işık kulak misafiri olur ve kızın hamile olduğunu öğrenir...
çok güzel walla ben tuttum bu diziyi..ama kaan urgancıoğlu nie bu kadar az gözüküyo onu anlamadım figüran gibi resmen..halbuki başrol oynamış insan kendisi..
arkadaslar ben bu diziye bayildim dün aksam izlerken isimleri görünce sasirdim iki tane URGANCIOGLU soyadi var kaan ve tefvik urgancioglu acaba bunlarin iisi kardesmi gercektende onu cook merak edioyrum bir bilrine cook benziyolrarrr
Bu dizi bence tv dizileri sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Mükemmel bir görüntü kalitesi, mükemmel oyunculuk, mükemmel konular ve ve ve müthiş müzikler. Her şey çok güzel. Dizi filmde küçük insanların büyük olayları işlenmiş. Pelin Batu ve Yelda Reynaud bir harika. Bu dizi çok yakında zirveye girer. Zaten daha 2. bölümde A/B de 3. olmuş. Görünen köy klavuz istemez. Bu dizi eminim ki daha çooook devam eder. Diziyi izlemeyenlerin mutlaka 3. bölümden itibaren izlemelerini tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Her an sürprizlerle dolu sahneleri var. Diziyi yapanların ellerine sağlık..........
Bence bu dizi gayet iyi ilerliyor. Oyuncular zaten cok iyi secilmis. Özelikle Isik rölündeki oyuncuyu cok basarili buldum. Pelin Batu`nun oyunculugunu ise acikcasi biraz soguk buluyorum, beni pek etkilemiyor. Yelda Reynaud`unda seslendirilmeside rahatsiz edici.
Her an yeni süprizler cikabiliyor o yüzden sürükleyici ve tempo düsmeyen bir dizi. Umarim dizi tutar cünki su aralar kalite bakimindan en iyiler arasinda diye düsünüyorum.
bence de çok kaliteli bir yapım, umarım başarılı da olur...ama behzat uygurun oynadığı karakter inandırıcı gelmiyor bana daha doğrusu behzat uygurun oyunculuğu...sanırım benim gözümde karizması hala çizik, ama hep o şahane pazar ların yüzünden...:)
forgetmenot 12-08-05, 16:18 Giderek heyecanlı hale gelecek, sanırım.Güzel ve farklı bir dizi olacağa benziyor.Hakan Vanlı ve Levent Öktem bir harika,bir de Işık rolündeki oyuncu nasıl hem yakışıklı hem de yetenekli olunacağını gösteriyor.Ama yine de benim hoşuma gitmeyen birkaç nokta var.İlki Yelda hanımın dublajlı oynaması.Nasıl Pelin Batu, aksanlı Türkçesi'ni zaman içinde düzeltti,Yelda hanım da madem ki Türkiye'deki projelerde yer alacak,bir zahmet Türkçesini düzeltsin.Anlat İstanbul'da ne güzel, kendi sesiydi.Aslında çok iyi oyuncu.Burda, başkası seslendirince yabancı kalmış,olmamış,inandırıcı değil.Şu Behzat Uygur meselesine acaba girsem mi,girmesem mi?Efsane bir babanın evladı,canlı yayın,show proğramlarında da çok iyi de!Yani ne biliyim.Un,şeker,yağ var da 'helva 'olmuyor birtürlü!Daha önce 'Hırçın Menekşe'de de seyretmiştim(daha doğrusu seyretmeye çalışmıştım),yakışıklılıkla bu işler, galiba olmuyor.Kalıp gibi,büst gibi oynuyor,başkası da seslendirince iki kere kötü olmuş.M.Kırmızıgül'ün ilk oynadığı dizilerdeki performansını gösteriyor.Neyse sabır,Kırmızıgül dizilerde oynaya oynaya, vallahi geliştirdi oyunculuğunu.Behzat bey'e de zaman vermek lazım,belki!!
Bu dizi bence tv dizileri sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak. Mükemmel bir görüntü kalitesi, mükemmel oyunculuk, mükemmel konular ve ve ve müthiş müzikler. Her şey çok güzel. Dizi filmde küçük insanların büyük olayları işlenmiş. Pelin Batu ve Yelda Reynaud bir harika. Bu dizi çok yakında zirveye girer. Zaten daha 2. bölümde A/B de 3. olmuş. Görünen köy klavuz istemez. Bu dizi eminim ki daha çooook devam eder. Diziyi izlemeyenlerin mutlaka 3. bölümden itibaren izlemelerini tavsiye ederim. Ben çok beğendim. Her an sürprizlerle dolu sahneleri var. Diziyi yapanların ellerine sağlık..........
Biraz fazla abartmadın mı?. İlk bölümü pek seyredemedim ama ikinci bölümünü seyrettim, daha doğrusu kendimi zorladım. Çok sıkıcı bir dizi ayrıca reytingeleri abartma üçüncü ama düşük bir reytingle üçüncü olmuş. Bence bu dizinin en fazla üç haftası var. Yine de çok sevdiysen söyleyeceğim bir şey yok. Ama dizi sektörün de yeni bir dönem yaratacağı falan bence hikaye, kendisini kurtarsın otursun kalksın dua etsin bu dizi...
Biraz fazla abartmadın mı?. İlk bölümü pek seyredemedim ama ikinci bölümünü seyrettim, daha doğrusu kendimi zorladım. Çok sıkıcı bir dizi ayrıca reytingeleri abartma üçüncü ama düşük bir reytingle üçüncü olmuş. Bence bu dizinin en fazla üç haftası var. Yine de çok sevdiysen söyleyeceğim bir şey yok. Ama dizi sektörün de yeni bir dönem yaratacağı falan bence hikaye, kendisini kurtarsın otursun kalksın dua etsin bu dizi...
Ne kadar güzel söylemişsin bak. İlk bölümü izleyemediğin için doğal olarak 2. bölümdende pek zevk almamışsın. Kendi ağzınla neden bir şey anlayamadığını zaten söylemişsin. Reytinglere gelince.....1. olupta daha sonra ilk 10 a bile giremeyen bir sürü dizi var. Onları hatırla......dizinin ilk bölümü A/B de 8. olmuştu. 2. bölümde bu reyting arttı ve 3. oldu. İlk bölümde Trabzonsporun Rum kesiminden bir takımla maçı vardı. Tabi ki bu maçta doğal olarak tüm programların izlenme oranını düşürdü. Dizinin üç haftası var demişsin şimdi ona gelelim. Son aldığım bir duyuma göre 6. bölüm çekimleri başlamak üzereymiş. Hani biterdi demek geliyor içimden. Son olarakta bu dizinin tv dizileri sektöründe bir dönüm noktası olabileceğini söylemiştim. Aynen tekrarlıyorum. Çünkü görüntü kalitesi ve müzikler alışılmışların dışında. İzleyen görür ve duyar.....Saygılar.........
bence dizi gerçekten güzel, evt editor1 sana katılıyorum tamamen..
@forgetmenot:yeldanın seslendirmesinde bi sorun göremedim ama benzatın ses hiç uymamış bence..
pelın batu(çiçek)harıka bı kişilik hem cok guzel hm de rolunu cok guzel oynuo!bu dizi harıka bı yapım olmus bnce=)) cok tuttum bu diziyi
Ne kadar güzel söylemişsin bak. İlk bölümü izleyemediğin için doğal olarak 2. bölümdende pek zevk almamışsın. Kendi ağzınla neden bir şey anlayamadığını zaten söylemişsin. Reytinglere gelince.....1. olupta daha sonra ilk 10 a bile giremeyen bir sürü dizi var. Onları hatırla......dizinin ilk bölümü A/B de 8. olmuştu. 2. bölümde bu reyting arttı ve 3. oldu. İlk bölümde Trabzonsporun Rum kesiminden bir takımla maçı vardı. Tabi ki bu maçta doğal olarak tüm programların izlenme oranını düşürdü. Dizinin üç haftası var demişsin şimdi ona gelelim. Son aldığım bir duyuma göre 6. bölüm çekimleri başlamak üzereymiş. Hani biterdi demek geliyor içimden. Son olarakta bu dizinin tv dizileri sektöründe bir dönüm noktası olabileceğini söylemiştim. Aynen tekrarlıyorum. Çünkü görüntü kalitesi ve müzikler alışılmışların dışında. İzleyen görür ve duyar.....Saygılar.........
Kardeşim benim gibi ilk bölümünü seyretmeyen bir sürü insan var. hatta ikinci bölümü de seyretmeyen ve belki de üçüncü ya da dördüncü bölümden başlayacak insanlar, yani biz de bir yerlerinden takılıp bu diziyi seyretmeyelim mi?.. Bunun için de anlamamız lazım işte burada hata yapılmış. Sıkıcı sözmeye çalıştığın bir bölümdü ikinci bölüm. Görüntü kalitesine falan gelince bu işlerden çok anlamam ama seyrettiğim diğer dizilerden pek bir fark göremedim. Müzikleri ise öyle akılda kalıcı falan değildi. 6. Bölümü çekiliyorsa ben buna üzülmem çünkü batmasını falan istemiyorum hatta sevindim bile. Sadece şunu söylüyorum senin abarttığın kadar güzel bir dizi değil. İnşallah bundan sonra olur ve seyrederiz...
Bu dizideki herkes hemen hemen başrol gibi oynamış. Zeynel ve Abidin karakterleri ileriki bölümlerde belliki bir çekişme içine girecekler. Abidin karakteri alışılmışların dışında birisini canlandırıyor. Zeynel de ise tam bir Las Vegas kumarhanecilerinin tipi var. Abidinin fahişelerden nefret etmesi ve onlara kötü davranması akıllara bir sürü soru işaretini getiriyor. Bu adam neden fahişelerden nefret ediyor? Henüz bu konuyla ilgili bir yorum yapamıyorum. Ama bu sorular önümüzdeki bölümlerde eminim ki bir şekilde cevaplanacak. Abidin kirli işleri için sürekli Zeyneli arıyor. Zeynel de para için hemen herşeyi yapabileceğini belli ediyor. Aralarında bir çıkar kavgası olabilir. Zaten Abidin Çiçek karakterine fazlasıyla kafayı takmış vaziyette. Çiçek ise Keremin çok kötü bir planının parçası olmuş. Reyhanın Kerem tarafından sakatlanması ve paralarının gene Kerem tarafından alınması, Çiçek'i istemediği bir yola zorla da olsa sevk etmiş. Bunun sonucunda Mert adındaki biriyle para karşılığı birlikte olmuş. O paraylada Reyhanın sağlık masraflarını üstlenmiş. Işık karakteri ise günümüzde ender rastlanacak türden bir kişi. İyiliği ve yardımseverliği ile keşke böyle insanlar hayatımızda hep olsa diyebileceğimiz bir insan. Keremin başına gelecek olanlar ise hakikatten tam bir soru işareti. Kısacası her tarafı belaya batmış, sevdiklerinden hep kendi hatalarıyla uzaklaşmış birisi. Öyle eminim ki bu dizide konu konuyu açacak. Benim aradığım bir yapım. Bir çok izleyici kitlesine ulaşacaktır. Aslında bu tarz olaylar sadece filmlerde değil, günlük yaşantımızda bile olabiliyor. 70 milyonluk bir ülkeyiz, herkesin hayatı bir film gibidir eminimki. Düşünün biraz her insanın muhakkak yakın çevresinde çok değişik, üzücü ve komik olaylar geçmiştir. Neyse lafı fazla uzatmaya gerek yok. Çarşamba akşamı 3. bölüm yayında. İzleyip görelim, hayata ve yaşama dair ne varsa bu dizide görmek mümkün. Herkese saygılar.....
Bu akşam Show Tv de 22:30 da 3. bölüm yayına giriyor arkadaşlar. Mutlaka izlemenizi tavsiye ederim.
forgetmenot 17-08-05, 22:15 Ne diyorsunuz!Tabiiki başından beri seyrediyorum.Çok farklı bir senaryo,her bölüm daha da heyecanlı oluyor.Levent Öktem ve Hakan Vanlı muhteşem.Pelin Batu, işleri epey ilerletmiş,gittikce daha iyi oluyor.Yelda hanım kendisini seslendirse daha iyi olurdu.Hem seslendirenin sesi daha yaşlı kalıyor,hem de Yelda hanımın ustalığındaki birisine, dublaj hiç yakışmıyor.Yan rollerdekiler de çok iyi.Işık rolündeki oyuncu(çok doğal,oyunculuğu Serdar Orçin'e benziyor) ve Sinan Albayrak.Hele bu bölüm, Sinan bey çok iyiydi.
ayhanayhan 20-08-05, 11:40 vapurdaydım ve insanların diziler hakkında söyledikleri benim ilgimi çekti ve kaliteli diziyi insanlarımız anlıyo sanırım bunların içinde de sessiz gec en çok konuşulan şimdilik bakalım gelecek te ne olacak
Bu akşam 22:30 da 4. bölüm yayında....Kaçırmayın. Bence bu dizideki oyuncular diğerlerinden çok farklı. Işık ve Çiçek karakterleri süper. Sevdiğim bir film. Herkesin izlemesini tavsiye ederim.
_butterfly_ 02-09-05, 09:23 arkadaşlarrr pelin batununn röportajını okumak isteyenlerr..
aşağıdaki linkee tıklasın ;)
TIKLA (http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~436@nvid~625231,00.asp)
mizrak_tutucu 02-09-05, 09:53 Oyunculardan Yelda Reynaud begendigim bir oyuncu. Ama dubjlajdan kaynaklanan sorunlara katılmamak mumkun degil. Pelin Batu güzel kız, kendini geliştiriyor. Ama ikisi de yetiştirme yurdundan yetişen ve fahiselik yapmak zorunda kalan kadın rolünde sırıtıyorlar. Behzat Uygur konusunda Forgetmenot'un yorumlarına katılıyorum. Kendini cok fazla kasıyor ve adeta "jön" rolü oynuyor. İyi bir oyun için gerekli samimiyet ve sahiciliği yansıtamıyor. Bu kadar kasan başka jönler de var ama onlar başka noktalardan seyirciyi yakalayıp, işi götürmeyi başarıyorlar.
Işık karakterindeki oyuncu cok aydınlık yuzlu biri. Yuzu o kadar aydınlık ki, iyi oynayıp oynamadıgını bile anlamaya daha fırsat bulamadım. Dogru role dogru kişiyi seçmişler. Bu kişinin seçimi için Casting ekibini kutlamak lazım. Görüntü yönetmeni ve sanırım sanat yönetmeni de işini iyi yapmıs gibi gözüküyor.
Dizinin asıl sorunu senaryo gibi gözüküyor....Diyaloglar ve kişiler egreti kaçıyor. Senaryonun entrikasal açılımları, insana "Aman Tanrım, bir ikinci Melekler Adası" fenomeniyle mi karşı karşıyayız dedirtiyor. Ben bir-iki bölüm daha sabrederim, daha sonra bu kadar entrikayı hiç bir dizi kaldırmaz derim. Reytinglere bakılırsa çogu seyirci de benim gibi dusunuyor. Yelda Reynaud ve görüntü kalitesi ugruna iki bölüme katlandım, ruhum bundan fazla fedakarlığı kaldırmaz.
Ben bu diziyi ilk bölümden itibaren izliyorum. Bence güzel bir dizi. Bazı ufak problemler olduğu doğru. Fakat aşılamayacak gibi görünmüyor. Başından beri izlediğim için bazı olayları net olarak görebiliyorum. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olabilirim.
Dizinin 5. bölümü cumartesi gününe alınmış.
Dizinin 5. bölümü bu akşam arkadaşlar. Ben severek ve beğenerek izliyorum. Tanıtımlarını gördüm. Bu bölüm bayaaaaa ilginç olacak galiba. Saygılar.......
forgetmenot 04-09-05, 07:00 Yayın gününün değişmesi hayra alamet değil ya neyse.Çicek'in bu kaçma yakalanma hikayesi uzun vadede 'sıkıcı' oldu bence.Serdar onları kurtaracak ta ev adresleri biliniyor nereye kaçacaklar?Bir bakıyoruz ki Çicek o 'sapık' adamın kızı çıkıyormuş neden olmasın?????
ayy ben bu diziyi çok sevyom sanırım keremin babası mert yani ben öle düşünüyom belki daha önce yazılımış burya
mizrak_tutucu 04-09-05, 11:08 Yayın gununun degismesi bence de hayra alamet degil. Ben bolumun tumunu seyretmedim. Ne oldu? Seyrettigim bolumlerde Cicek ucuncu kez kaçırıldı. Uç bolum, uç tane kaçırılma sahnesi. Biraz iç bayıcı olmuyor mu? Seyretmedigim bolumde acayip açılımlar oldu da, ben mi kaçırdım?
Bu arada Urgancıoglu soyadlı oyuncular birbiriyle akraba mı ve bunların ailesi Ege kokenli mi? Bilen var mı?
Kaan ve Tevfik Urgancıoğlu akraba. Yani amca coçukları. Büyük bir olasılıkla ege kökenliler. Kaan Urgancığolu İzmirliydi. Tabi yanlış hatırlamıyorsam......Yayın gununun degismesi bence de hayra alamet degil. Ben bolumun tumunu seyretmedim. Ne oldu? Seyrettigim bolumlerde Cicek ucuncu kez kaçırıldı. Uç bolum, uç tane kaçırılma sahnesi. Biraz iç bayıcı olmuyor mu? Seyretmedigim bolumde acayip açılımlar oldu da, ben mi kaçırdım?
Bu arada Urgancıoglu soyadlı oyuncular birbiriyle akraba mı ve bunların ailesi Ege kokenli mi? Bilen var mı?
son bölümünü seyredemedim tekrarı varmı acaba?
son bölümünü seyredemedim tekrarı varmı acaba?
Bu dizinin tekrarı olurmu bilmem ama olsa iyi olur. Yaz günlerinde seyirci pek fazla tv izlemiyor. Onun için reytingleri düşmüş. Tekrar yapsaydı show tv, bu dizi direk kafaya oynardı.
mizrak_tutucu 08-09-05, 10:01 Yeni başlayan diziler arasında bu dizinin yayın günü ve saati degisecek mi acep, merak ediyorum. Maşallah kanallar bu konuda çok oynak ve seyirciyi takmadan keyfi hareket ediyorlar. Show TV bu konuda Kanal D'den daha tutarlı gözüküyor ama onlar da bir güvenilirlik abidesi degiller sonuçta.
Ben bu dizide hala Behzat Uygur a takılmış durumdayım. Bana hiç inandırıcı gelmiyor. Yaptığı tv programlarının ardından o karizmayı yaratamaz zaten gözümde ama rolün içinde değilmiş gibi geliyor bana. Ayrıca Işık karakterini canlandıran Alican Yücesoy’u çok beğendim ben. Hakikaten ışık gibi bir tip. Yelda Reynaud un yeniden seslendirilmesi de gereksiz olmuş. Biraz yapay kaçmış…
bu arada Alican Yücesoy bir ara yayınlanan Aksigorta reklamındaki şanslı(!) sürücü, değil mi?
mizrak_tutucu 08-09-05, 13:56 Behzat Uygur cidden aşırı derecede kasıyor ve doğallıktan çok uzak bir oyun tarzı var. Sahnede abartılı mimik ve jestler bir derecede kabul edilebilir ama televizyonda çok fazla göze batıyor. Farslardan zaten hoşlanmam ama Pazar Eğlencesi turu programlarda insanın gözüne sokulup, sonra karizmatik ağır abi rolünde inandırıcı olması için çok daha iyi bir oyuncu olması lazım.
Alican Yücesoy çok aydınlık bir tip. Umarım o da tipinin kurbanı olup, sürekli "Melek" rollerinde oynatılmaya mahkum olmaz. Yapımcılar bizi şaşırtıp, psikopat rollerini melek tipli adamlara ve psikopat tiplilere de "iyi karakter" rollerini oynatmaya ne zaman başlayacaklar acep ? Bir de siyah-beyaz karakterler yerine biraz daha çok boyutlu, iyi ve kötünün birbirine girdigi tiplerin sayısı ne zaman artacak? Gri tonların olmadıgı tipler karakter olmayı başaramıyorlar, oyuncu iyiyse karaktere biraz daha katman katabiliyor o kadar...
forgetmenot 08-09-05, 17:20 Alican Yücesoy aydınlık yüzüyle ve canlandırdığı süper saf,iyiniyetli dünyaya inmiş 'erkek melek' rolüyle bende anti-depresan etkisi yapıyor.Sesi ve oyunculuğu doğal ben beğeniyorum.Ayrıca 'Kremini' şekeri reklamında oynuyor.O ve Serdar(Sinan Albayrak)Bakırköy Belediye Tiyatrosu oyuncusu sanırım.
Alican Yücesoy aydınlık yüzüyle ve canlandırdığı süper saf,iyiniyetli dünyaya inmiş 'erkek melek' rolüyle bende anti-depresan etkisi yapıyor.Sesi ve oyunculuğu doğal ben beğeniyorum.Ayrıca 'Kremini' şekeri reklamında oynuyor.O ve Serdar(Sinan Albayrak)Bakırköy Belediye Tiyatrosu oyuncusu sanırım.
evet belediye tiyatrosundalarmış.
mizrak_tutucu 11-09-05, 10:27 Hangi Kremini reklamı? Gece yatakta dönüp duran ve uyuyamayan lüle lüle saçlı kişinin oynadıgı Kremini reklamı mı?
Bu arada diziye ne oldu? Hala yayında mı? Yayınlanıyorsa ne zaman yayınlanıyor?
valla kremini reklamındaki çocuk o mu bilmem ama yayın gün ve saatiyle oynandığı açık...yani mızrak tutucu nazar değdirdin ne diyeyim...
mizrak_tutucu 11-09-05, 11:50 Benim nazarım degmez. Degse, "Bendeniz Aysel"e degerdi. Birinci bölüm taş gibi reyting yapmış, o kadar laf etmemize karşın. Bir nazar söz konusu ile kanal yönetiminin nazarı söz konusudur. :)
forgetmenot 11-09-05, 13:29 Evet ben de yeni farkettim,arkadaşına gece uykudan uyanıp,şeker adını soran kişi o,eğer yanılmıyorsam,bıyığı yok,o yüzden zor farkettim.Ama yanılmışta olabilirim.
Haklısınız bizim 'Sessiz Gece'Gecenin sesizliğinde sanırım yok oldu ,gitti.Fragman filan yok.
Bendeniz Aysel, tabiiki iyi rating yapar.Çünkü ülkenin en büyük toplumsal yaralarından olan'Cinsellik' konusunu kaşıyor.Bol bol cinsellik içeren imalar,kaba saba müstehcen espriler,Maalesef toplumun geneldeki eğitim düzeyine uygun düşen bu.
mizrak_tutucu 11-09-05, 14:24 Show TV diziyi kaldırdıysa açıklama yapsın. Tanıtım yaparken iyi, dizi kaldırılırken tis yok....Saygısızlıgın bu kadarı da fazla. Kanal D de böyle. ATV'nin de daha farklı oldugunu sanmıyorum. Al birini, vur ötekine. İşlerimi toparlayayım, hemen Seyirci Manifestosunu hazırlayacagim.
eskiden dizilerin günlerini bilirdim hep şimdi ne çıkarsa bahtıma...bir tek kanal d aşk oyunu konusunda oynama yapmıyor herhalde...
mizrak_tutucu 11-09-05, 15:51 Kanalların CNBC-E dışında ayırt edici bir kimliği olmadıgı icin birbirlerinin dizilerine göre pozisyon alıyorlar. Bir TV kanalını açınca, hangi kanalda oldugunuzu anlıyabilmeniz lazım ama bizim üç büyük ulusal kanalımız birbirine benziyor. Eleştirilere şimdiden cevap vereyim: "Hayır, ABD'de bile kanalların ayrı kimlikleri var." Bence eninde sonunda (iki-üç hafta içinde) yayın günleri oturacaktır.
nisan_kerem 12-09-05, 02:04 bence güzel diziydi her ne kadar pelin batu dan nefret etsem de....
nisan_kerem 12-09-05, 02:05 eskiden dizilerin günlerini bilirdim hep şimdi ne çıkarsa bahtıma...bir tek kanal d aşk oyunu konusunda oynama yapmıyor herhalde...
aman yapmasınlar aşk oyununda oynama...
mizrak_tutucu 12-09-05, 10:33 Dizinin akibeti hala mechul mu? Faili mechul cinayetlerden sonra kaderi mechul diziler de mi çıktı? Dizi hakkında bilgi sahibi olan var mı? Diziye bayılmasam da, seyirciye yapılan bu muameleden hiç haz etmedigim kesin. Show TV'nin bu dizi hakkındaki kararını bilen var mı?
forgetmenot 12-09-05, 21:38 Öyleydi,böyleydi,eksikleri tabiiki vardı.Ama çok iyi oyuncularda vardı(Hakan Vanlı,Levent Öktemve genç ve başarılı başka oyuncular))
forgetmenot 12-09-05, 21:44 Öyleydi,böyleydi,eksikleri tabiiki vardı.Ama çok iyi oyuncularda vardı(Hakan Vanlı,Levent Öktemve genç ve başarılı başka oyuncular)B.Uygur'a bile alıştıydım.Bizim diziye acep ne oldu?Lütfedip bir bilen(yetkili,yetkisiz,bir hayır sahibi?)açıklar mı?İyimser tahmin yeni bölüm gecikti,kötümser tahmin,ekranlardaki dizi enflasyonuna yenildi!
e n'oldu şimdi bu dizinin son durumu?yayın günü ya da saati hala belirsiz sanırım...bilgisi olan var mı???
mizrak_tutucu 13-09-05, 12:48 Show TV'yi diziyi tanıtırken yüzlerce tanıtım yapıp, daha sonra diziyi sessiz sedasız yayından çektiği veya yayın gününü degiştirdigi, dizinin akibeti konusunda en dikkat etmesi gereken kitleye, seyirciye saygısızlık ettiği için şiddetle kınıyorum. Ayıp, ayıp, çok ayıp....
bence güzel diziydi her ne kadar pelin batu dan nefret etsem de....
aynen banada inanilmaz itici geliyor pelin batu,hiç sevmiyorum
Öyleydi,böyleydi,eksikleri tabiiki vardı.Ama çok iyi oyuncularda vardı(Hakan Vanlı,Levent Öktemve genç ve başarılı başka oyuncular)B.Uygur'a bile alıştıydım.Bizim diziye acep ne oldu?Lütfedip bir bilen(yetkili,yetkisiz,bir hayır sahibi?)açıklar mı?İyimser tahmin yeni bölüm gecikti,kötümser tahmin,ekranlardaki dizi enflasyonuna yenildi!
Sanırım diziye belli bir süre ara verilmiş. Yeni bölümleri ile ileriki günlerde tekrar yayına girecekmiş. Ne diyelim güzel diziydi. Hayırlısı olsun. Herkese saygılar....
mizrak_tutucu 14-09-05, 16:50 Bilgi verdigin icin sagol Editör 1. Dizileri elden geçirip, kolay kolay harcamama politikası başladıysa sevinirim dogrusu.
forgetmenot 16-09-05, 09:51 Ben Sessiz Gece'yi,seviyorum,özledim,yeniden ekranda görmek istiyorum.
mizrak_tutucu 16-09-05, 23:25 Asla Unutma yayında ve Sessiz Gece ortalıkta yok. Bu bir kabus olsa gerek.
Türk izleyicisinin bir kısmının beğenisini ve neye bakarak dizi izlediklerini de,kanalların yayın politikalarını da anlayabilmiş değilim.Dediğin gibi tam bir kabus.Umarım bir kaç sene sonra televizyonda izleyebilecek birşeyler bulabiliriz.Tamam güzel şeyler çabuk biter derler ama bu kadar da çabuk olmamalıydı!
:)
hani geçici bir süre ara vermişlerdi,hala ortalarda yok! asla unutma konusunda yorum bile yapmıyorum!...
bu dizi´yi daha yayinlamiyacaklar Sensiz Olmuyorda da öyle olmustu kesin baska kanalda yayinlanacak :mad:
forgetmenot 26-09-05, 18:08 Kendi sitesinde,'Yeni bölümleriyle en kısa zamanda(!)Show Tv'de' diye yazıyor.Bu cümlenin doğru olduğuna inanmak ve dizinin süreceği yolundaki umudumu muhafaza etmek istiyorum!!!!
N'oldu bu diziye ya? Neden kaldırdılar yayından ben yine hiç birşey anlamadım. En son seyrettiğim bölümde Murat Çiçek'e evlenme teklif etmişti. Neden böyle yapıyorlar. Yeniden ekranlara dönmesini çok isterim değişik bir hikayesi vardı ve beğeniyle seyrediyordum. Ayrıca Pelin Batu çok sevdiğim bir isimdi böyle sessiz sedasız ortadan kaybolan diziler çok canımı sıkıyor...
forgetmenot 13-11-05, 09:51 Hem yayınlandığı kanal, hem yapımcı firma açısından,bence,büyük saygısızlık.Seyirciye en azından ufak bir açıklama yapılabilirdi!Gazetede iki satır haberi hakketmiyor mu, diziyi bu kadar seven bu seyirci?
Baslik eski diziler bölümüne tasinmistir.
Saygilarimla ;
Dizifilm.com Moderatörü
MasalTeam
Ya Bari Diziyi Kisa Kesip Bitirselerdi
çünkü Böyle Ortadan Kaldirmak Izleyen Kitleye Saygisizlik Resmen
Ben bu diziye hastaydım resmen..Çok güzeldi konusu,oyuncuları..Hatta son bölümü için gece 1lere kadar beklediğimi hatırlıyorum sonra boşunba beklediğimi anladım yayından kaldırılmış..Bari bir final yapsalardı..Güzelim diziye yazık oldu..
ekin_gulendam 02-07-06, 13:28 Pelin Bu Diziye Hiiç Yakişmamiş
bu diziyi show max da seyrettim gerçekten güzelmiş
ben izliodum sırf pelin batu için tabi dizi de fena değildi.
Slm Bende Behzat Uygur Için Izliyordum
hemde ne haksızlık hem saygısızlık o kadar güzel bir diziydiki ben çok çalışıyordum o zaman o yorgunlukla sabah 6da kalk falan diziyi izliodummm ama sonra arkadaşında dediği gibi yayından kaldırılmışş tvde izliyemiodumm bir kaç gece bekledim yani günü mü değişti dieee..
ewet bu diziyi izlemiştim güzel bi diziydi ama yanlış dönemi bence şu sıralar yayına girse daha başarılı olabilirdi çok iyi bi senaryosu vardı yazıkk oldu
Dizi keske boyle bitmeseydi super bir diziydi yaaa :S nefret ediyorum diziler rayting kurbani giderse
arkadaşlar showtvde 5 bölüm olarak yayınlanan dizinin 6. ve 7. bölümleri online video sitesinde var haberiniz olsun Show herzaman ki gibi kalan bölümleri yayınlamadan kaldırmış diziyi
Müziği muhteşemdi...Müzik ne kdr iiyse Behzat da o kdr kötüydü bana göre..Olmamlıydı..Yanlış cast tutamadı Yelda Reynaud'a rağmen
Bence çok güzel bi diziydi. yaz sezonunda olmasıda bi dezavantajdı. Pelin batu ve yelda reynaud çok başarılı iki oyuncu zaten. Konu çok iyidi. Ama olmadı. Zaten o döneme show çok dizi bitirdi.
fantagirro 02-10-07, 13:29 konusu en azından değişik olan bi diziydi bu kadar çabuk yayından kaldırılmasaydı kesni ilgi çekecekti bence
|