şeboist
19-01-07, 16:36
İzlenme oranı, senaryo ve replik yorumları
|
Tüm Versiyonu Göster : Hatırla Sevgili - İzlenme Oranları, Senaryo ve Replik yorumları şeboist 19-01-07, 16:36 İzlenme oranı, senaryo ve replik yorumları CveB 24-01-07, 22:04 Senaryo buldum. :img-eat: tarcin 1,çok güzel olmuş.Eline sağlık. Bu arada "Senaryolara yorumlar" başlığı bulamadım.Burası da boş boş duruyordu.Bari geçici bir süre burası senaryolara yorumlar başlığı olsun.:) asia 24-01-07, 22:06 Tarçınım senaryo yazmışsın tebrikler efendim.. pek güzel ve her zamanki tarçın tadında.. BUBUM müthişsin.. o zaman bu başlığa gel artık yavaş yavaş... bekliyoruz.. bizde ağırlıkla buradayız artık.. sevgiler canım.. özlemişim senin yazdıklarını bu arada...:img-in_lo Roberta Y Diego 28-01-07, 17:33 arkadaşlar rica etsem Şevket ve Yasemin'in son bölümdeki konuşmalarını yazar mısınız? çok lazım :img-help: tarcin1 28-01-07, 18:58 Senaryo buldum. :img-eat: tarcin 1,çok güzel olmuş.Eline sağlık. Bu arada "Senaryolara yorumlar" başlığı bulamadım.Burası da boş boş duruyordu.Bari geçici bir süre burası senaryolara yorumlar başlığı olsun.:) Tarçınım senaryo yazmışsın tebrikler efendim.. pek güzel ve her zamanki tarçın tadında.. BUBUM müthişsin.. o zaman bu başlığa gel artık yavaş yavaş... bekliyoruz.. bizde ağırlıkla buradayız artık.. sevgiler canım.. özlemişim senin yazdıklarını bu arada...:img-in_lo ya senaryo yazdim sonrada gelip yorumlara bakmadim, hale bak:) yorumlariniz icin ikinize de cok tesekkur ederim. ablacim mumkun oldugunca buraya senaryo yazmaya calisacagim, yorumlarini bekliyorum o yuzden:D prenses19 28-01-07, 20:15 tarçınım buraya yazdığın senaryoyu gördüm yeni okudum kusura bakma ama çok güzeldi ellerine sağlık canım benim tarcin1 28-01-07, 22:25 buraya yazdığın senaryoyu gördüm yeni okudum kusura bakma ama çok güzeldi ellerine sağlık canım benim prensesim, canim seni yorumlarinla gormek ne guzel. eksik etme yorumlarini. siladaki yorumlari takip edemiyorum artik ama burda etmeye calisirim:D asia 29-01-07, 01:07 ya senaryo yazdim sonrada gelip yorumlara bakmadim, hale bak:) yorumlariniz icin ikinize de cok tesekkur ederim. ablacim mumkun oldugunca buraya senaryo yazmaya calisacagim, yorumlarini bekliyorum o yuzden:D Tarçınım BUBUM.. ne tesadüf ki bende artık buraya yazmaya karar verdim bekliyorum bakalım.. sen yaz ben yorumumu eksik edermiyim.. Prenses e gelince.. bizim olduğumuz yerde oda olur..tersi olurmu hiç.. duyuyormusun Deniz, bizden pembiş yorumlarını eksik etmeyeceksin.. PAN ZEHİR_ 29-01-07, 15:10 :cheer: :cheer: Senaryo var burda.:happy0064 Burçin canım çok güzeldi.Özellikle demirkırat'tan yaptığın alıntı..Yüreğine sağlık... tarcin1 29-01-07, 17:22 :cheer: :cheer: Senaryo var burda.:happy0064 Burçin canım çok güzeldi.Özellikle demirkırat'tan yaptığın alıntı..Yüreğine sağlık... aman aman bu yorumlari okumak ne kadar guzel. 12. bolum icinde yazicam ama nasilsa bu hafta yeni bolum yok, o yuzden once diger tarafa yaziyim, hsye daha sonra yazip ekliycem. ablacim seninde yazacak olmana cok sevindim, seninkileride dort gozle bekliyorum:D Melisa_15 01-02-07, 11:52 tarçin tebrikler çok güzel olmuş ellerine sağlık.:happy0064 esraa seninkide harika gidiyor devamını bkliyorum elini çbk tut:img-yes: :img-wink: balim89 05-02-07, 18:29 Asia ve Yurinu ablalarim...okudum senaryonuzu... Ablalarim ben buna ne diyebilirim ki... MÜTHIS yazmissiniz...cok uyumlu...sanki bir kalemden cikmis... Handan ve Ahmet...Yurinu ablanin da dedigi gibi...cocukluk arkadasi , eski sevgililer... Ama gecmis...eskilerde mi kalmis??? Simdi ise biri yargilayan digeri ise yargilanan... Biri kapali odasinda duygularinda hapis...digeri ise hücrece de... Ne aci... Cok duygulandim ablalarim....o kadar cok etkilendim ki sözcüklerle ifade edemiyorum....kifayetsiz kaliyor kelimeler... Hücre...hücrenin soguklugu...karanligi...yalnizligi...caresizligi.. .ve korkuyu... ne kadar güzel yansitmissiniz... Korku....pismanlik...bekleyis...cezasini bekliyor...Ahmet tarafindan cezalandirilmak istiyor Handan...sonra...sonra umut ediyor... sirlarinin dügüm noktasinin Ahmet tarafindan cözülebilecegini umut ediyor.... ya o...o savasiyor...kalbi ve mantigi savasiyor... ihanete ugranmislik...kimi zaman öfkesi agir basiyor....kimi zaman ise eski sevdasi... yapmasi gerekeni yapacak...ve yargilayacak??? Sifreli metin...inanilmaz güzel bir yazi...“güzel“ hafif kaliyor... “Peki neden?“ demissiniz...neden evlenmedi Ahmet...bu sorunun cevabini sabirsizlikla bekliyorum... Bu da benden size gelsin ablalarim... Ne görüyorum biliyor musun? Bakiyorum... daliyorum...görüyorum... Ne görüyorum biliyor musun? Yillar gecip gidiyor...zaman akiyor... Hayat yavas yavas bitiyor... Sonra soruyorum kendime... Anlamsiz mi diye... Bütün ömrün...gecmisin gözlerimin önünden geciyor kahramansiz bir film gibi... Sanki figüranlar oynuyor... Anlamsiz mi? Bir yola cikmidsim...geri dönüsü olmayan bir yola... Yürüyordum o cok uzakta parlayan isiga dogru... Yürüyordum... Sonra ansizin...durdum...durduruldum... Burdayim...uzaktayim...nerdeyim... Simdi soruyorum sana anlamsiz miydi? Cözülmek...ihanet etmek...cözülmek... Yenik düsmek istemiyorum... Yenilmek istemiyorum... Ama hazirim...seni bekliyorum... BALIM u.gulsum 05-02-07, 19:21 canım ne güzel anlatmışsın ben diziyi seyretmediğim halde çok etkilendim yazdıklarından “Istemedim...böyle olmasini istemedim...yüregim kaniyor...cok aciyor...seninle ne cok yasayacaklarimiz vardi halbuki...neler yapacaktik seninle birlikte...babam...canima can katan babam...gitme...birakma beni...yüregim kaniyor...yüregim aciyor...oysa...oysa ben o kelimeleri sarf ederken senin de aci cektigini görememisim...yargilarken yargilandigini görememisim...yüreginin mantiginla savas verdigini görememisim...özür dilerim babam...özür dilerim....affet...ama sevmek suc mu...sevdim baba...hemde ölesiye sevdim...bilmezdim sevmenin bu kadar zor oldugunu...ugruna neler yapilabilinecegini...ben sevdim babam...kosulsuz sevdim...cikarsiz sevdim...sadece sevdim...bunu bana ögreten sendin...ve beni anlayacak olan yine sensin babam....gitme...birakma beni...“ inan diyecek söz bulamıyorum her zaman ki gibi süpersin hayla böyle nasıl içten yazdığını merak etmiyor değilim asia ablada buraya yazıyor ellerine yüreğine sağlık canım bye bye bye balim89 05-02-07, 19:36 canım ne güzel anlatmışsın ben diziyi seyretmediğim halde çok etkilendim yazdıklarından “Istemedim...böyle olmasini istemedim...yüregim kaniyor...cok aciyor...seninle ne cok yasayacaklarimiz vardi halbuki...neler yapacaktik seninle birlikte...babam...canima can katan babam...gitme...birakma beni...yüregim kaniyor...yüregim aciyor...oysa...oysa ben o kelimeleri sarf ederken senin de aci cektigini görememisim...yargilarken yargilandigini görememisim...yüreginin mantiginla savas verdigini görememisim...özür dilerim babam...özür dilerim....affet...ama sevmek suc mu...sevdim baba...hemde ölesiye sevdim...bilmezdim sevmenin bu kadar zor oldugunu...ugruna neler yapilabilinecegini...ben sevdim babam...kosulsuz sevdim...cikarsiz sevdim...sadece sevdim...bunu bana ögreten sendin...ve beni anlayacak olan yine sensin babam....gitme...birakma beni...“ inan diyecek söz bulamıyorum her zaman ki gibi süpersin hayla böyle nasıl içten yazdığını merak etmiyor değilim asia ablada buraya yazıyor ellerine yüreğine sağlık canım bye bye bye canim benim seni burada gördüm ve cok mutlu oldum...inan izle diziyi...cok güzel...tavsiye ederim...yorumun icin sonsuz tesekkürler...begenmene cok sevindim...sevgiler balim... asia 05-02-07, 22:04 “Istemedim...böyle olmasini istemedim...yüregim kaniyor...cok aciyor...seninle ne cok yasayacaklarimiz vardi halbuki...neler yapacaktik seninle birlikte...babam...canima can katan babam...gitme...birakma beni...yüregim kaniyor...yüregim aciyor...oysa...oysa ben o kelimeleri sarf ederken senin de aci cektigini görememisim...yargilarken yargilandigini görememisim...yüreginin mantiginla savas verdigini görememisim...özür dilerim babam...özür dilerim....affet...ama sevmek suc mu...sevdim baba...hemde ölesiye sevdim...bilmezdim sevmenin bu kadar zor oldugunu...ugruna neler yapilabilinecegini...ben sevdim babam...kosulsuz sevdim...cikarsiz sevdim...sadece sevdim...bunu bana ögreten sendin...ve beni anlayacak olan yine sensin babam....gitme...birakma beni...“ __________________ BALIMCIM... Yaşından ileri yazan yazaRım.. bu ne harİka bir anlatım.. açıkçası kısa olmuş!!! diyorum.. senin elinden böyle daha çok his anlatımı okumak isterim...:good: Hatırla Sevgili başlığı bence çok şey kazandı.. senin gibi.. yazma aşkıyla dolu minik bir yürek.. ve onun harika anlatımı İLE... MANTIĞA KARŞI VERİLEN BİR SAVAŞ.. Koşulsuz sevmenin bir babaya itirafı..böylede güzel olur...:good: BENİ ANLAYACAK OLAN YİNE SENSİZ DERKEN.. BİZLERİ VAR EDENLERE DUYULAN TESLİMİYET DUYGUSU.. O KOŞULSUZ İÇGÜDÜSEL SEVGİ..VE SAYGI.. AHMET HEM BUNLARI HİSSEDİYOR..HEMDE ÖLESİYE SEVİYOR...ÇOK ÇOK NEFİSDİ CANIM BENİM... HER ZAMAN BEKLİYORUM SENDEN.. BÖYLE GÜZELLİKLER HABERİN OLSUN...:good: YURİNU VE BENİM YAZDIKLARIMIZ İÇİN YAPTIĞIN YORUMLAR İÇİNDE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER... SEVGİLER.. Gerçek değer gelmesi boşluk dolduran değil; Gitmesi boşluk yaratandır.... Özdemir Asaf tan... GERÇEK DEĞERLER ABLACIM...:good: Billush 05-02-07, 22:30 Balım, o kısacık yazı ...nasıl olmuş da böyle bir insanın karmakarışık duygularını gözler önüne sermiş diye düşündüm.Ahmet'in o anki durumu o kadar karmaşık o kadar zordu ki ben normal cümlelerle ifade etmekte zorlanıyordum.Ancak sen öyle güzel yazmışsın ki...Ancak bu kadar olurdu diyorum.Ellerine sağlık ;) balim89 06-02-07, 09:48 “Istemedim...böyle olmasini istemedim...yüregim kaniyor...cok aciyor...seninle ne cok yasayacaklarimiz vardi halbuki...neler yapacaktik seninle birlikte...babam...canima can katan babam...gitme...birakma beni...yüregim kaniyor...yüregim aciyor...oysa...oysa ben o kelimeleri sarf ederken senin de aci cektigini görememisim...yargilarken yargilandigini görememisim...yüreginin mantiginla savas verdigini görememisim...özür dilerim babam...özür dilerim....affet...ama sevmek suc mu...sevdim baba...hemde ölesiye sevdim...bilmezdim sevmenin bu kadar zor oldugunu...ugruna neler yapilabilinecegini...ben sevdim babam...kosulsuz sevdim...cikarsiz sevdim...sadece sevdim...bunu bana ögreten sendin...ve beni anlayacak olan yine sensin babam....gitme...birakma beni...“ __________________ BALIMCIM... Yaşından ileri yazan yazaRım.. bu ne harİka bir anlatım.. açıkçası kısa olmuş!!! diyorum.. senin elinden böyle daha çok his anlatımı okumak isterim...:good: Hatırla Sevgili başlığı bence çok şey kazandı.. senin gibi.. yazma aşkıyla dolu minik bir yürek.. ve onun harika anlatımı İLE... MANTIĞA KARŞI VERİLEN BİR SAVAŞ.. Koşulsuz sevmenin bir babaya itirafı..böylede güzel olur...:good: BENİ ANLAYACAK OLAN YİNE SENSİZ DERKEN.. BİZLERİ VAR EDENLERE DUYULAN TESLİMİYET DUYGUSU.. O KOŞULSUZ İÇGÜDÜSEL SEVGİ..VE SAYGI.. AHMET HEM BUNLARI HİSSEDİYOR..HEMDE ÖLESİYE SEVİYOR...ÇOK ÇOK NEFİSDİ CANIM BENİM... HER ZAMAN BEKLİYORUM SENDEN.. BÖYLE GÜZELLİKLER HABERİN OLSUN...:good: YURİNU VE BENİM YAZDIKLARIMIZ İÇİN YAPTIĞIN YORUMLAR İÇİNDE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜRLER... SEVGİLER.. Gerçek değer gelmesi boşluk dolduran değil; Gitmesi boşluk yaratandır.... Özdemir Asaf tan... GERÇEK DEĞERLER ABLACIM...:good: canim ablacim benim begenmene cok ama cok sevindim...ablam öyle güzel yorumluyorsun ki...benim ne anlatmak istediklerimi benden daha iyi dile getiriyorsun biliyor musun.... ablacim sizin yazinizin da devamini sabirsizlikla bekliyorum... canim ablam cooook teskkürler yorumun icin... özdemir asaf ne güzel demis...gercek degerler....ablacim biz birbirimizin degerini biliyorsun...bize deger verenleri de taniyoruz...gerisi bos biliyorsun degil??? BENIM KELIMELERLE OYNAYAN ABLAM (KOA)...sevgiler balim balim89 06-02-07, 09:56 Balım, o kısacık yazı ...nasıl olmuş da böyle bir insanın karmakarışık duygularını gözler önüne sermiş diye düşündüm.Ahmet'in o anki durumu o kadar karmaşık o kadar zordu ki ben normal cümlelerle ifade etmekte zorlanıyordum.Ancak sen öyle güzel yazmışsın ki...Ancak bu kadar olurdu diyorum.Ellerine sağlık ;) canim arkadasim...coook teskkürler yorumun icin...begenmene cok sevindim... o bölüm benim en etkilendigim bölümlerden biriydi...kisa da olsa birseyler yazayim dedim...begenmene cok sevindim canim...tekrar tesekkürler....sevgiler balim asia 08-02-07, 23:39 canim ablacim benim begenmene cok ama cok sevindim...ablam öyle güzel yorumluyorsun ki...benim ne anlatmak istediklerimi benden daha iyi dile getiriyorsun biliyor musun.... ablacim sizin yazinizin da devamini sabirsizlikla bekliyorum... canim ablam cooook teskkürler yorumun icin... özdemir asaf ne güzel demis...gercek degerler....ablacim biz birbirimizin degerini biliyorsun...bize deger verenleri de taniyoruz...gerisi bos biliyorsun degil??? BENIM KELIMELERLE OYNAYAN ABLAM (KOA)...sevgiler balim BALIMCIM.. ÇOK TEŞEKKÜRLER.. BİLİYORUM ELBETTE CANIM.. BİLMEZMİYİM..:img-wink: asia 08-02-07, 23:48 BUBUM.. TARÇINIM.. ÇOK HOŞTU YAZDIKLARIN.. HER ZAMANKİ GİBİ.. sevim ve Mehmet haberleşmesinin devamında yaşananlar.. Ahmet'in ailesi tarafından planlanan AMERİKA SEYAHATİ.. çaresiz kalan aşıklar.. hep olduğu gibi.. duygu yüklüydü.. Annenin kararı.. Yasemin 'in durumunu bilseydi ne olurdu acaba?? yani herkes için zor dönemler olduğunu çok güzel anlatmışsın yazdıklarında... Rıza bey in müebbet cezası.. MENDERS'İN DRAMI..(Hakikaten öyle.. sudan sebeplerle idam edilen üç insan..) YASEMİN'İN ZOR KARARI.. aYLA NIN ÇEKEMEMEZLİĞİ.. HEPSİ HEPSİ SENİN KALEMİNDEN NEFİS OLMUŞ.. OKUMAKDA ÖZELDİ... hep yaz canım... yüreğine sağlık.. sevgiler TARÇINIM..:good: :img-in_lo :good: CveB 09-02-07, 01:57 tarcin 1,senaryoların çok güzel olmuşlar.Ama ben Nezahat'ın mektup saklama gibi birşey yapacağını sanmıyorum.Selma olsa yaparda...Öte yandan Nezahat fragmanda kötü kötü bakıyordu.:) doktorcu 09-02-07, 10:11 şeboist son eklediğin senaryoları da okudum gerçekten harika olmuş ya böyle gözümün önüne getiriyorum da onalrı süper oluyo kopuyorum ya aklıma geldi bi zamanlar bir demet tiyatroda böyle dizilerin taklitlerinin yapıyolardı senin senaryolardan yola çıkarak hatırla sevgiliyi de yapsalar tam süper olacak kanımca harika olur :) şeboist 09-02-07, 10:13 teşekkür ederim ama yok öyle bişey yapılmasın.çünkü hatırla sevgili dalga geçilecek bi dizi değil. :good: benimkilerin diziyle pek bi alakası yok.öyle gülün eğlenin diye yazıyorum.:img-pilot doktorcu 09-02-07, 10:17 tabiki ben de insanların ölümüyla dalga geçilsin demiyorum ama ikili ilişkiler yine de komik olurdu her neyse sen devam et de senaryolara mühim olan o zaten dizide olanlara yeterince üzülüyoruz canlarım kavuşamıcaklar üüüüf özge_letyy 09-02-07, 10:21 sinem yine süper olmuş ya sen beni bi gün gülmekten öldürücen:D diyalogları kurmana bayılıyorum bak devamı geciktirme yirsin çantayı suratına ha:D cintostos 09-02-07, 10:23 şeboist senaryon harika olmuş.devamını da eklersen tam süper olacak.:img-yes: şeboist 09-02-07, 10:27 elimde şuan kalmadı başka ama bugün yazarım herhalde bikaç tane.zaten son tatil günüm.:icon_sorr tarcin1 09-02-07, 10:41 BUBUM.. TARÇINIM.. ÇOK HOŞTU YAZDIKLARIN.. HER ZAMANKİ GİBİ.. sevim ve Mehmet haberleşmesinin devamında yaşananlar.. Ahmet'in ailesi tarafından planlanan AMERİKA SEYAHATİ.. çaresiz kalan aşıklar.. hep olduğu gibi.. duygu yüklüydü.. Annenin kararı.. Yasemin 'in durumunu bilseydi ne olurdu acaba?? yani herkes için zor dönemler olduğunu çok güzel anlatmışsın yazdıklarında... Rıza bey in müebbet cezası.. MENDERS'İN DRAMI..(Hakikaten öyle.. sudan sebeplerle idam edilen üç insan..) YASEMİN'İN ZOR KARARI.. aYLA NIN ÇEKEMEMEZLİĞİ.. HEPSİ HEPSİ SENİN KALEMİNDEN NEFİS OLMUŞ.. OKUMAKDA ÖZELDİ... hep yaz canım... yüreğine sağlık.. sevgiler TARÇINIM..:good: :img-in_lo :good: saol ablacım. senin yorumunu bekliyordum bende:D ama hani sende yazacaktın. sen onların duygularını eminim benden daha güzel yazarsın. tarcin1 09-02-07, 10:42 tarcin 1,senaryoların çok güzel olmuşlar.Ama ben Nezahat'ın mektup saklama gibi birşey yapacağını sanmıyorum.Selma olsa yaparda...Öte yandan Nezahat fragmanda kötü kötü bakıyordu.:) valla ben fragmanın yalancısıyım:) fragmandan anladıklarımı ve özeti birleştirerek yazıyorum. bu akşam göreceğiz nezahat napacak:D şeboist 09-02-07, 10:42 evet tarçın sen çok güzel yazıyorsun. ;) devamını bekleriz. ;) _pegasus_ 09-02-07, 10:48 sinem su okey to lafı bitirdi beni:img-hyste kanka da güzel olmus kardes kardes yasıyolar negüzell:happy0064 ergim 09-02-07, 10:49 cantaayı yicen suratına ha alfıda bnm çok hosuma gitti süpersn sinem yaa şeboist 09-02-07, 10:52 ben ayırmıyorum bütün komik replikleri seviyorum.:img-hyste sağolun yorumlarınız için.:img-blush Z_oMbbiE 09-02-07, 11:09 sinem senoryaların tam süper:D. devamını dört gözle bekliyorum. özellik şu çantayı yiycen suratına lafı bnide bitirdi :D:D aşkoyuncusu 09-02-07, 11:21 sinem senaryoların mükemmel yıııııaaavrum:)mükemmel ötesinin de ötesinin ötesi devamını bekliyorum balim89 09-02-07, 15:35 canim arkadaslarim seboistcim ve tarcincim senaryolariniz cok güzel olmus...paylastiginiz icin bizlerle sonsuz tesekkürler...ellerinize emeginize ve o güzel yüreginize saglik...sevgiler balim ***ekin&sarp*** 09-02-07, 17:38 tarcincim seneryon harika gidiyo ellerine saglık sinemcim seninkide çok gzl olmuş hatırla sevgili- avrupa yakası birbirine girmiş okurken gülme krizine girdim seninde ellerine saglık şeboist 09-02-07, 17:39 teşekkür ederim yorumlarınız için.komik olduğuna sevindim.:img-hyste özge_letyy 10-02-07, 17:11 sinem,bebişim yine süper olmuş cnm devamını beklioruz:D meryemce20 10-02-07, 18:12 sinem senaryolarin muhtesem.dizide hep agliyoruz en azindan seninkilerde gülüyoruz.teselli oluyo.devam et lütfen ellerine saglik. bence senarist filan ol sen şeboist 10-02-07, 18:24 teşekkür ederim yorumlarınız için. ;) öyle bi niyetim yok ama belli de olmaz. :P hacivatiye 10-02-07, 18:35 arkadaşlar biriniz hatırla sevgili o eskileri çocuklar gibi şarkısının sözlerini yazabilir mi? esraaa 10-02-07, 19:07 arkadaşlar biriniz hatırla sevgili o eskileri çocuklar gibi şarkısının sözlerini yazabilir mi? Dudağımda yarım kalan Söylenmemiş son sözümdün Baki olsa da ayrılık Aşk her daim ölümsüzdür.... Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın.... Ömrümüzün son demidir Dönülmeyen o gitmeler... Hatırla sevgili o eski günleri çocuklar gibi.... Efkar kitabedir aşka demde okunur Yalan dünya dört mevsimde bir bahar olur... Varsın eller gönül yarası kapanır sansın Kabuğun altında sevgili sen kanayansın hacivatiye 10-02-07, 20:15 esra sana çok teşekkür ederim.:good: Melisa_15 10-02-07, 20:20 esra ve orteghayranı(billur galiba ismin değil mi?);) gerçekten çok güzel olmuş tbrkler sabırsızlıkla bekliyoruz.şeboist çok frklı bir açıdan bakmış olaya :D gerçekten çok hş olmuş saada 1 aferin :img-wink: archeologue 10-02-07, 20:25 esra,billur ellerinize sağlık(yalnız esracım seninkini okurken epey zorlandım harfleden dolayı:img-blush ) sinem yine koparttın beni:img-pilot devamını bekliyorum:img-wink: şeboist 10-02-07, 20:34 ya valla derslerde sıkıldıkça yazarım artık.benim içinde eğlence oluyor.sıkıntım geçmiş olur bari.dua edin de hep aklıma gelsin yeni bişeyler. :P meryemce20 10-02-07, 20:38 ya sinem lütfen devamini yazarmisin canim tam iki saattir yeni senaryo yazarsin diye pc nin basindan kalkmiyorum.gözlerim agrimaya basladi şeboist 10-02-07, 20:42 ay canım beni mi bekliyorsun? :( valla bu akşam çok yoğun geçti.yarın yazarım dershanede yine canım.hem 14 tane oldu.sen onlara bak. ;) NiliWerda 10-02-07, 20:42 ya valla derslerde sıkıldıkça yazarım artık.benim içinde eğlence oluyor.sıkıntım geçmiş olur bari.dua edin de hep aklıma gelsin yeni bişeyler. :P seneryoyu nereye ekledin sinemcim?:happy0064 :img-hyste *~*RaiNBoW*~* 10-02-07, 20:44 Evet Billur'um,sonunda :).Seni HS Senaryolar başlığında görmek beni çok mutlu etti açıkçası.Bence bu bir "senaryo denemesi" olarak kalmamalı,umarım ilham perileri seni bu hikayenin devamını yazman için ziyaret eder :)Ellerine sağlık Billur'cum.Okurken ayrı bir keyif aldım. Sinem,dün akşam bölümü izlerken bile aklıma repliklerin geldi.Necdet şimdi "ağzını burnunu dağıtırım senin" diyecek dedim içimden:).Çok güzel oluyor açıkçası yazdıkların.Acayip rahatlıyorum,o kadar ağır karakterleri o replikler arasında görünce,ellerine sağlık. NiliWerda 10-02-07, 20:50 Evet Billur'um,sonunda :).Seni HS Senaryolar başlığında görmek beni çok mutlu etti açıkçası.Bence bu bir "senaryo denemesi" olarak kalmamalı,umarım ilham perileri seni bu hikayenin devamını yazman için ziyaret eder :)Ellerine sağlık Billur'cum.Okurken ayrı bir keyif aldım. Sinem,dün akşam bölümü izlerken bile aklıma repliklerin geldi.Necdet şimdi "ağzını burnunu dağıtırım senin" diyecek dedim içimden:).Çok güzel oluyor açıkçası yazdıkların.Acayip rahatlıyorum,o kadar ağır karakterleri o replikler arasında görünce,ellerine sağlık. seneryo nerdeeeeeeee?? *~*RaiNBoW*~* 10-02-07, 20:52 seneryo nerdeeeeeeee?? Senaryoları,senaryolar başlığında bulabirsin. NiliWerda 10-02-07, 20:54 Senaryoları,senaryolar başlığında bulabirsin. ok sağol. sinem yine döktürmüştür. :img-hyste şeboist 10-02-07, 21:00 ay canım çok teşekkür ederim.sizi böyle görmek beni çok mutlu ediyor.umarım aklıma yeni şeyler gelir.:img-blush esraaa 11-02-07, 10:10 esra,billur ellerinize sağlık(yalnız esracım seninkini okurken epey zorlandım harfleden dolayı:img-blush ) sinem yine koparttın beni:img-pilot devamını bekliyorum:img-wink: teşekkür ederm ..! bu arada bundan sonra daha düzgün yazmaya dikkat ederm..;) senaryomu beğenen herkese teşekkürler..! meryemce20 11-02-07, 10:58 esraa senaryonun devamini ne zaman yazarsin? esraaa 11-02-07, 11:06 yazdm biLe cnm ;) meryemce20 11-02-07, 11:22 ay süper olmus canim ya .senin senaryolari okurken diziyi izliyomusum gibi geliyo süpersin yeni senaryolarini dört gözle bekliyorum :happy0064 :happy0064 :happy0064 bravo meryemce20 11-02-07, 11:24 arada ayla icin yazdigin seyler hosuma gitti.hem üzülüyorum hem gülüyorum devam et böyle. bu arada bi ricam var allah askina su ikisini evlendiriyim deme bence ahmet hemen mevzuya uyansin(yani kandirildigini anlasin) esraaa 11-02-07, 11:34 hePimiz biLioruz ki ahmet uyanamicak ve ayLayLa ewLenicek =(..![yane dizide böLe 1 durum oLsa=))] ama bn eLimden qeLeni yaPıcm kendi senaryoLarmda..! raat oL o hödüe biLdrcem haddni ;) meryemce20 11-02-07, 11:34 ya sinem cim senin senaryolar da süper:img-angel :img-angel :cheer: :cheer: sen nezaman devamini yazcaksin? meryemce20 11-02-07, 11:35 helal sana aslinda hatirla sevgilinin senaristi sen olmaliymissin senaryonun devamini bekliyorum monchhichi 11-02-07, 12:05 ya bana acilen cansel elcin in web sitesinde calan sarkının adı lazım arkadaslar bilen varmı? muko88 11-02-07, 12:21 ya bana acilen cansel elcin in web sitesinde calan sarkının adı lazım arkadaslar bilen varmı? şarkının ismi tam yazmıo o yüzden yanlış olmasın die isim yazmak istemiorum ama ben de var o şarkı monchhichi 11-02-07, 12:47 şarkının ismi tam yazmıo o yüzden yanlış olmasın die isim yazmak istemiorum ama ben de var o şarkı gercekten mi? gonderirmisin bana dicem ama sarkıyı site den de dinleyebiliyorum sarkının adı ve sozlerini cok merak ediyorum sen nerden indirdin? muko88 11-02-07, 12:48 gercekten mi? gonderirmisin bana dicem ama sarkıyı site den de dinleyebiliyorum sarkının adı ve sozlerini cok merak ediyorum sen nerden indirdin? bi arkadaş gönderdi bana.Ama şarkının tam ismi yazmıo üstünde işte:img-blush monchhichi 11-02-07, 13:02 bi arkadaş gönderdi bana.Ama şarkının tam ismi yazmıo üstünde işte:img-blush buldummm Sting - Englishman In New York :) şeboist 11-02-07, 16:28 2 tane yeni koydum arkadaşlar.umarım beğenirsiniz. :P willlover 11-02-07, 16:35 Şeboist; son eklediğin ilk senaryoda AHmet'in "Yollu bu yollu!" demesine ve ikincisinin şu son cümlelerine ("Aylanın annesi zorlada olsa parayı vermeyi kabul etmiştir.bu olay ahmetle aylanın arasında şehvetli bir ilişkinin doğmasına sebebiyet vermiştir.neler olacağını onlar da kestirememektedir…") KOPTUM:img-hyste Başarılarının devamını diliyorum, bizi senaryolarından esirgeme:img-wink: şeboist 11-02-07, 16:45 bağa sinem de ama bebişim. :img-hyste ya sizin için misafirlikte bile boş durmadım yazdım valla.kusura bakmayın diğerleri kadar komik olmadıysa eğer.o ortamda anca bunlar çıktı.:img-blush meryemce20 11-02-07, 16:53 sagol canim.ve tabi misfirlikte bile bizi unutmadigin icin tesekkürler.senin senaryolari okudukca gülme krizine giriyorum# resmen günüm kurtuldu *~*RaiNBoW*~* 11-02-07, 17:00 Sinem'cim,ellerine sağlık yine kopardın beni...Yine çok güzel olmuştu. Mehmet:evet şevket abi tekrar aramızda olmandan çok mutluyuz. Şevket:sağolun e bi şevket gürsoy kolay yetişmiiiyyy -- Ahmet:yasemin seninle sonra konuşalım okey to Necdet:sonra konuşursun tabi şimdi çantayı yicen suratına ha Ahmet:ne oliiiyy burada ne ayak? -- Aylanın annesi zorlada olsa parayı vermeyi kabul etmiştir.bu olay ahmetle aylanın arasında şehvetli bir ilişkinin doğmasına sebebiyet vermiştir.neler olacağını onlar da kestirememektedir… Bu cümlelere koptum,hele de Şevket Bey'in böyle birşeyi dediğini düşündüm de,"sağolun e bi şevket gürsoy kolay yetişmiiiyyy"...:img-hyste şeboist 11-02-07, 17:02 e benim işim bu demeyecekleri şeyleri dedirtiyorum.komik olan da bu zaten.aykırı oluyorsun.sağol yorumun için bebişim. :img-hyste cansu_a 11-02-07, 17:07 şeboist senaryolarn çok güzel hepsi çok güzel de özellikle şu kısıma bayıldım:img-hyste Rıza:ooooo kanka siz de mi geldiniz?başına gelenleri duydum.iyileştiğine çok sevindim kanka. Şevket:bende senin kurtulmana çok sevindim kanka.sana bişey olsaydı ben vicdan azabından yaşayamazdım. cintostos 11-02-07, 17:24 Sinem(adınla hitap etmem de bir sakınca yoktur umarım:img-yes: ) ellerine sağlık çok güzel olmuş.şu cümle çok güzeldi;^bir şevket gürsoy kolay yetişmiiyy^:img-yes: şeboist 11-02-07, 17:27 tabiki aksine sinem derseniz daha iyi olur kanımca. :P herkes o cümleyi beğenmiş.e doğru söze ne denir?hehe :D NiliWerda 11-02-07, 18:07 buldummm Sting - Englishman In New York :) bende arıodum o şarkıyı sağol:happy0064 :happy0064 :happy0064 NiliWerda 11-02-07, 18:08 2 tane yeni koydum arkadaşlar.umarım beğenirsiniz. :P seneryolar çok güzel olmuş canım devamı gelsinnnn:)):img-hyste :happy0064 :img-blush Melisa_15 11-02-07, 18:59 meryemce davam et harika gidiyorsun:img-yes: cerenimo seninkide gerçekten çookk güzel.:good: esraa yazmışsın davamını mrkla bkliorm cnm.:img-wink: Sinem sana öyle çok yorum yapmıoyrum tek kelimeyle ,,,, ŞAHANE diyorum :happy0064 meryemce20 11-02-07, 19:03 sagol melisa beyendiyine sevindim ilk deneyimimdi biraz sacma olmus ama diyerleride beyenirse devamini yazcam.yorumun icin tesekkürler şeboist 11-02-07, 19:06 saçma mı?:img-hyste merak etme benimkileri kadar olamaz.:img-hyste zaten ben gülmek için yapıyorum öyle.mizahi açıdan bakıyorum.:img-pilot istnbl_esra 11-02-07, 19:09 senaryolari okumak cok keyifli ozellikle cerenimo arkadasinkini cok begendim gercek olmaya daha yakin valla okuyunca oturup bende yazmak istyorum galiba yazcamda bakalim bı kac gun sonra yazarım belkı meryemce20 11-02-07, 19:09 yok canim senin kiler süper gülmekten yere yatiyorum ben bu senaryoyu size özenerek yazdim yoksu yetenekli odugum icin degil.simdi senaryomu okudumda dogru dürüsu bi cümle yazamamisim.kusura bakma bizim okulda türkce dersi yok ben almanyada yasiyorum o yüzden idare edin CveB 11-02-07, 19:36 ortegahayranı,Sende benim gibi Ayla'yı sevmiyorsun herhalde.:) "Yasemin...O nasıl?" Ayla'nın yüzünün rengi attı. "O çok iyi,çok mutlu kocasıyla." Bu sefer Ahmet'in rengi atmıştı.Şaşkınlık içerisindeydi. "Yasemin...evlendi mi?" "Bilmiyor muydun?" sonra Yasemin'e bunu yapmanın zevkiyle "Necdet'le evlendi o hatta şimdi 3.5 yaşında bir kızları var.Melek..." Ayla'nın bu konuşma sonrası atacağı kahkahaları duyar gibiyim.:icon_evil cerenimo_,senaryon çok güzel olmuş. "karşısında ölesiye sevdiği adam duruyordu ve elinden Necdet tutuyordu..." :icon_cry: Umarım devamını da yazarsın. NiliWerda 11-02-07, 22:50 ortegahayranı,Sende benim gibi Ayla'yı sevmiyorsun herhalde.:) "Yasemin...O nasıl?" Ayla'nın yüzünün rengi attı. "O çok iyi,çok mutlu kocasıyla." Bu sefer Ahmet'in rengi atmıştı.Şaşkınlık içerisindeydi. "Yasemin...evlendi mi?" "Bilmiyor muydun?" sonra Yasemin'e bunu yapmanın zevkiyle "Necdet'le evlendi o hatta şimdi 3.5 yaşında bir kızları var.Melek..." Ayla'nın bu konuşma sonrası atacağı kahkahaları duyar gibiyim.:icon_evil cerenimo_,senaryon çok güzel olmuş. "karşısında ölesiye sevdiği adam duruyordu ve elinden Necdet tutuyordu..." :icon_cry: Umarım devamını da yazarsın. bebeğin kız olduğunu ve ismi Melek olacağını nerden biliyosunuz?:good: :happy0064 meryemce20 12-02-07, 06:00 aslinda kimse ismini bilmiyo herkez bi isim uyduruyo iste ama kiz olcagi kesin.resimlerde felan görüyoruz hep.hatta atv deki resimdede o kiz nejdet ve yasemin var. NiliWerda 12-02-07, 10:57 mm ok. Melek ismi güzel ama:)) koyabilirler yani... cerenimo_ 12-02-07, 11:57 Çok teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize gerçekten çok sevindim ilk deneme adına çok da kötü olmamış söylediklerinizden bunu anlıyorum... Bu arada bana kısaca Ceren diyebilirsiniz Cerenimo biraz uzun oluyo :img-yes: NiliWerda 12-02-07, 12:14 Çok teşekkür ederim arkadaşlar beğenmenize gerçekten çok sevindim ilk deneme adına çok da kötü olmamış söylediklerinizden bunu anlıyorum... Bu arada bana kısaca Ceren diyebilirsiniz Cerenimo biraz uzun oluyo :img-yes: yeni yeni tanışıyoruz öyle böle şeyler:)) bende seneryonu okudum beğendim güzel olmuş ceren. banada kısaca Nil diyebilirsiniz... devamını bekliyoruzz.. Billush 12-02-07, 13:50 Evet Billur'um,sonunda :).Seni HS Senaryolar başlığında görmek beni çok mutlu etti açıkçası.Bence bu bir "senaryo denemesi" olarak kalmamalı,umarım ilham perileri seni bu hikayenin devamını yazman için ziyaret eder :)Ellerine sağlık Billur'cum.Okurken ayrı bir keyif aldım. Yorumun için çok teşekkür ederim Rengin'ciğim. Eğer ilham perileri aklıma bir şeyler daha gelmesini sağlarsa emin ol yazacağım canım sağ ol;) ortegahayranı,Sende benim gibi Ayla'yı sevmiyorsun herhalde.:) "Yasemin...O nasıl?" Ayla'nın yüzünün rengi attı. "O çok iyi,çok mutlu kocasıyla." Bu sefer Ahmet'in rengi atmıştı.Şaşkınlık içerisindeydi. "Yasemin...evlendi mi?" "Bilmiyor muydun?" sonra Yasemin'e bunu yapmanın zevkiyle "Necdet'le evlendi o hatta şimdi 3.5 yaşında bir kızları var.Melek..." Ayla'nın bu konuşma sonrası atacağı kahkahaları duyar gibiyim.:icon_evil CveB hem de hiç canım.Dizide sevmediğim tek karakter olur kendisi.Düşündüğümde nedense ileride onun yüzünden çok şey ters gidecekmiş gibi geliyor...Ben de o konuşmadan sonra Ayla'nın içinde duyacağı mutluluğu tahmin edebiliyorum çok teşekkürler canım ;) Ayrıca bana tüm yorum yapanlara da çok teşekkür ediyorum ;) cerenimo_ ilk senaryo denemeni okudum canım.Açıkçası çok hoşuma gitti.Gerçekçi ve güzeldi.Anlaşılır olması da güzel bir artıo olmuş.O dönemde cezaevinde nikaha izin verilir miydi bilmiyorum ama Rıza Bey'in onayını unutmaman iyi olmuş.Sonu da ayrıca vurucuydu:( Ellerine sağlık canım. willlover 12-02-07, 14:16 ortegahayranı, az önce ben de senaryonu okudum, ellerine sağlık...:img-wink: Bu arada sanırım sen de Yasemin'in bebeğinin kız olmasını istiyorsun. Ne hoş bir tesadüf ki ben de:) Ayrıca Ayla'yı ben de sevmiyorum canım, o yüzden senden ricam şu karaktere senaryolarında fazla mutlu olacağı replikler yazma:icon_whis Devamını da bekliyorum yani, dün sanırım gözden kaçırmışım şeboist'inkileri okurken:img-wink: Bu arada ceren'in senaryosunu da okudum. Ona da ellerine sağlık diyorum:img-wink: cerenimo_ 12-02-07, 14:28 tekrar teşekkür ederim hepinize.. Billurcum o konu beni de düşündürdü açıkçası özellikle ağır bir suçtan hapse giren bir adamın sırf gönlü olsun diye kızının nikah törenini ceza evinde yapmaları çok mantıklı gelmeyebiliyo insana.. ama bikaç hafta önce sete giden bir arkadaş yanlış hatırlamıyosam nikahın ceza evinde yapılacağını söylemişti.. ben de bu fikirden yola çıktım... meryemce20 12-02-07, 15:06 ya sinem ben zamanim gecsin diye senaryo yazmaya basladim ama pek iyi olmadi.benm türkcemi biraz daha ilerletmem lazim.ya bari teselli olsun diye sen bi senaryo yaz senin senaryolara bayiliyorum. bu arada bütün senaryo yazan arkadaslari tebrik ederim hepiniz cok basarilisiniz. şeboist 12-02-07, 16:49 2 tane yazdım bugün okulda.temize geçmem lazım.yetiştirebilirsem koyarım birazdan. ;) meryemce20 12-02-07, 17:41 canim benim ya senaryolar süper olmus ben burda kopmus durumdayim da kisa olmus nolur devamini yaz lütfen bugün moralim acayip bozuk senin senaryolara ihtiyacim var.bu arada ahmetin o kizin babasi oldugunu ögrendiyi sahneyi yazarmisin.oraya ne uydurcagini cok merak ediyiiim .kanimca öbürlerinden daha komik olucak. helal sana senaryolarin süper e bi sinem kolay yetismiiy Billush 12-02-07, 19:12 Sinem süperdi ya:img-hyste Hele burası; Ahmet:yasemin ve necdetin bebeği olmuş.bizim ne zaman olacak ne ayak? Ayla:olacak Ahmet üstüme gelme.yüklenin aylaya ezin aylayı ayla bütün yükünüzü o naif omuzlarında taşısın. Ahmet:sus kız şimdi çantayı yicen suratına ha. Haha :img-hyste Bu repliği söylerken Ayla'yı düşünemiyorum :img-hyste Naif omuzlar haha:img-hyste willlover yorum için teşekkürler canım.Ben Türk filmleri modeli bir erkek çocuk olabilir diye düşünüyorum hani Türk filmlerinde de kadın oğluna baktıkça sevdiği adamı hatırlar filan...Ama kız çocukların babayla daha iyi anlaştığı gibi bir gerçek var.Çocuğun Ahmet'in onun babasını olduğunu öğrenmeden sevmesini istediğimden kız olsun istiyorum Pek karmaşık oldu ama neyse :) NiliWerda 13-02-07, 10:20 sinemcim çok güldüm yine sağol canım devamı gelsin... Esra, Billur, Ceren, Meryemce başarılı gerçekten devamını bekleriz artık... hepinize teşekkürler... Türk_Jön 13-02-07, 13:15 şeboist senaryoların çok güzel hepsini okudum çok zevkli :happy0064 :happy0064 biraz daha uzun tutabilir misin? :icon_whis şeboist 13-02-07, 18:46 arkadaşlar okulda yazdım onları.o yüzden biraz kısa oldu.biraz beni anlayın.bu da can.artık öyle çok yazamam.:icon_sorr yorumlarınız için teşekkürler.:img-blush meryemce hangi sahneden bahsediyorsun anlamadım.biraz daha açık konuşur musun bebişim? :img-hyste gelincik89 13-02-07, 22:01 şeboist senaryoların gerçekten muhteşem süpersin yaa çok güzel ve çok komik hepsi ellerine sağlık canım...bu arada gerçek adın sinem sanırım adınla hitap etmemde bir sakınca var mı?:img-wink: şeboist 14-02-07, 08:30 tabiki yok. ;) bugün dersim boştu.okula gitmedim.umarım bikaç tane yazabilirim. ;) bella 14-02-07, 14:55 Valla senaryolar iğrenç ahmet ve ayla düşüncesi bile kötü.Mal kız. esraaa 14-02-07, 15:24 Valla senaryolar iğrenç ahmet ve ayla düşüncesi bile kötü.Mal kız. gerçeKLer aCı=((( 1 dizinin gerçekLeri biLee..! şeboist 14-02-07, 15:46 biraz daha ölçülü konuşursan sevinirim.ona öyle diyemezsin. NiliWerda 15-02-07, 11:06 yuh ya kıza mal mı dedi? :icon_whis !!! neyse.. sinem seneryon çok güzel olmuş..:img-yes: esra seninkide çok güzel olmuş... devamlarını bekliyk...:img-hyste Melisa_15 15-02-07, 14:47 sinemciim seni ayakta alkışlıoruumm süper gidiyor abi :happy0064 :happy0064 esra sende resmen o anı yaşatıyon heycan verio okumak bana tbrikler hmn dewamını yaz :P aşkoyuncusu 15-02-07, 16:16 sinem senaryoların harika olmuş.. sana mal diyen o arkadaşı terbiyeye davet ediyorum burada o şekilede konuşamazsın ...modlardan bi uyarı alırsan bizimkilere benzemez..kavga etmek istiyorsan eğer burası senin aradığın yer değil cnm ..konuş tarızana dikkat et..... kanımca:) NiliWerda 15-02-07, 16:20 sinem senaryoların harika olmuş.. sana mal diyen o arkadaşı terbiyeye davet ediyorum burada o şekilede konuşamazsın ...modlardan bi uyarı alırsan bizimkilere benzemez..kavga etmek istiyorsan eğer burası senin aradığın yer değil cnm ..konuş tarızana dikkat et..... kanımca:) bella isimli üye sineme mal kız demedi sanırım. o lafı Aylaya dedi galba. üstte yazılan yorumları oku istersen ama ben öyle anladım. esraaa 16-02-07, 17:14 arKadaşLar yorumLAR İçn teŞekkr ederm.. qaLiBa bnm senaryoLarm diziden biraz koPtu=) Bu akŞamKi böLümü izLiim oNa qöre dewam edicem.. özge_letyy 16-02-07, 17:40 sinemcim kankaaa:D görmemişim ya yeni okudum son eklediğini yine süper yazmışsın devamını bekliorum bebişim:img-pilot şeboist 16-02-07, 18:41 haftasonu yazarım herhalde kanka.:img-wink: bugün yazamadım.çok yoğundum...:icon_sorr archeologue 16-02-07, 19:19 sinem devamını bekliyorum ona göre ha:img-pilot bir de diziyi izlerken aklıma gelmese daha iyi olacak ama...:img-hyste (bkz:12. bölüm:img-blush ) yaban güvercini ellerine sağlık... Melisa_15 16-02-07, 19:19 yaban güvercini iyi olmuş hoş olmuş tbrik ederim ilk kez grdüm ve begendim . ama birşey demek istiyorum o çocuğun adının ahmet olması baya tuhafıma gitti:img-wink: eda_07 16-02-07, 19:25 arkadaşlar senaryolar yazılmış benim fırsatım olmadığı için okuyamıyorum en kısa zamanda okuyacağım yorumlarımı yazarım eda_07 16-02-07, 19:32 yaban güvercini iyi olmuş hoş olmuş tbrik ederim ilk kez grdüm ve begendim . ama birşey demek istiyorum o çocuğun adının ahmet olması baya tuhafıma gitti:img-wink: yaban güvercinin senaryoları çok güzeldir sılada yazdıklarından biliyorum onunda burda yazmasına çok sevindim okumak için sabırsızlanıyorum eminim çok güzel olmuştur yarın sınavım var kaç gündür çalıştığım için gözlerim ve başım çok ağrıyo onun için bugün çalışamadım bile ondan dolayı okuyamıyorum yarından sonra artık okurum YaBaN GüVeRcİnİ 17-02-07, 11:42 YORUUUMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!! Yorum yapın arkadaşlar lütfen... Yorumlarınızı bekliyorum. Beğenip, beğenmediğinizi merak ediyorum... Bekliyorum...bye svç80 17-02-07, 11:51 yaban güvercini senaryoların gerçekten çok güzel:good: zevkle okuyorum lütfen devam et sabırsızlıkla bekliyorum:img-yes: özge_letyy 17-02-07, 12:13 YaBaN GüVeRcİnİ kusura bakma canım daha önce yorum yapmak isterdim ama yeni gördüm ve okudum ikisini de... harika olmuş söyleyecek söz kalmamış inan ki.. dizide yasemin ahmet aşkından hiç haz etmesem de sen öyle bir yazmışsın ki senin senaryondaki yasemin ve ahmete hayran oldum devamını lütfen yaz çok güzel yüreğine sağlık canım:img-wink: YaBaN GüVeRcİnİ 17-02-07, 12:48 Melisa_15 svç80 özge_letyy eda_07 yorumlarınız için teşekkür ederim... Yazmaya devam edeceğim... Yorumlarınızı eksik etmeyin lütfen... Siz yorum yaptıkça bana yazma isteği geliyor... Teşekkür ederim... Kendinize iyi bakın... şeboist 17-02-07, 12:53 yaz canım yaz...bu başlık hep yoğun olsun bebişim. :) CveB 17-02-07, 16:21 Yaban Güvercini,senaryon çok güzeldi.Aynı zamanda çok da duygusaldı.:icon_cry:Bu birbirinden güzel senaryolarını bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler. archeologue 17-02-07, 16:36 yaban güvercini çok güzeldi yine... bir o kadar da hüzün dolu... devamını bekliyorum yüreğine sağlık... merhem 17-02-07, 19:48 Necdet:Erdal hemen buraya gel yııııvruuuum.gelmiş bi de çocuğu öpiiyyy yok dive Ahmet:ağzını burnunu dağıtıcam senin ha Ayla:Ahmet tören başliiiyyy hadi bebişim gidelim Ahmet:sus kız daha bi çocuğumuz bile olmiiiyy şimdi çantayı yicen suratına ha Yasemin:Necdet ne yapıyorsunuz burada gidelim yıııvruuum :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste sinem super olmuss ellerine saglik :) şeboist 17-02-07, 19:51 ben bu yazdığımı beğenmedim ama sağol. :img-blush özge_letyy 17-02-07, 23:07 YaBaN GüVeRcİnİ yine harika yazmışsın ya gözlerim dolu dolu okudum inan ki... muhteşemdi..ahmetle küçük ahmet birbirlerine nasıl da ısındı aralarında neler geçecek çok merak ediyorum devamını bejkliyorum cnm.. ve Sinemm kankaa ya hüzünlü bi senaryodan sonra seninkini okuyunca koptum resmen eline sağlık devamını bekliyorum:) Billush 18-02-07, 00:42 YaBaN GüVeRcİnİ senaryonu az önce okudum ve çok beğendim.Geçen bölümde Yasemin'de hissetmediğim o hüznü hissettirdin bana.Çok güzel yazmışsın canım.Ellerine sağlık:img-wink: Sinem canım sen beğenmemişsin ama bence çok güzel.Necdet'in cümlesine bittim nedense :icon_whis *~*RaiNBoW*~* 18-02-07, 07:59 Yaban Güvercini senaryon o kadar güzel ki,izlemiş kadar oldum.Anlatımın,hissettidiklerin,olaya bakışın.Çok güzel olmuş umarım bu senaryo devam eder.Ellerine sağlık. Sinem,çok güzel olmuş yine..:)Ayla'yı biraz daha ez ama yetmiiyy bu!Senin ezmen daha güzel olur hem...Ez ez o naif omuzlar noluyor bir görelim.Şu sahneyi dizide bir izlesek keşke.. Ayla:Ahmet tören başliiiyyy hadi bebişim gidelim Ahmet:sus kız daha bi çocuğumuz bile olmiiiyy şimdi çantayı yicen suratına ha Yorumsuz :) özge_letyy 18-02-07, 09:23 YaBaN GüVeRcİnİ harika olmuş ya çok beğendim ahmetle küçük ahmet ne kadar tatlı peki şimdi ne olacak? yaseminin gerçekleri anlatacağını sanmıyorum ama ahmet iyiden iyiye şüphelendi üstelik büyük ihtimal o evdeyken biri gelecek necdet değilse bile lale gelir ve ahmeti görünce de hiç iyi şeyler olmaz ben çatlamadan devamını bekliyorum:) şeboist 18-02-07, 11:04 teşekkürler ama ayla yerine yasemini ezsem tam süper olacak.:icon_whis archeologue 18-02-07, 16:13 hermionegranger,yaban güvercini,sinem ellerinize sağlık devamını bekliyorum... cerenimo_ 19-02-07, 12:05 melal abla senaryonu okudum ve istediğin gibi fonda yaralı kalbim çalıyodu.. evet yani biraz türk filmi gibi olmuş ama zaten hatırla sevgilinin konusu da klasik bir türk filminden alınma gibi.. yalnız bişey dikkatimi çekti.. aylaya çok ütopik bi rol vermişsin sanki :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste Melal 19-02-07, 12:08 Ceren'cim Ayla anaç bir insan o anasız yavrucuğa bir tekmede o mu atsın. Aa Ayla'ya uymaz bu Ayla kocasının çocuğunu bağrına basacak. Boşuna demiyoruz Ayla melek gibi kızdır diye:img-hyste :img-hyste merhem 19-02-07, 12:11 zavalli Necdetcimmm :( :( Ama ayla tam bir melek, cocugu bagrina basti Ellerine saglik melal abla :) kale 19-02-07, 12:12 Melalcıgım ılk deneme ıcın gayet ıyı Ayla ayrı bır ınsan :img-hyste Umut'umuzu kucaklar :happy0064 Melal 19-02-07, 12:13 Ayşe'cim ve Kale'cim beğenmenize sevindim. Ayla'nın ne kadar iyi bir insan olduğunu sevmeyenlerde görsün istedim.:) Yengemize canımız feda di mi ama:img-hyste :img-hyste cerenimo_ 19-02-07, 12:15 bu arada senaryoda yazdığın necdet aslına uygun olmuş.. bunun için ayrıca teşekkürler.. umarım ayla yengeniz sizleri yarı yolda bırakmaz:img-yes: :img-hyste kale 19-02-07, 12:16 Ayşe'cim ve Kale'cim beğenmenize sevindim. Ayla'nın ne kadar iyi bir insan olduğunu sevmeyenlerde görsün istedim.:) Yengemize canımız feda di mi ama:img-hyste :img-hyste bır de Cansel'cıler ıcın kız begenmez derler :img-hyste Melal 19-02-07, 12:18 bır de Cansel'cıler ıcın kız begenmez derler :img-hyste Aaa yalan hatta kuyruklu yalan yani bakın Ayla'cığımızı nasılda bağrımıza bastık. Böyle diyenler utansın.:img-hyste :img-hyste NiliWerda 19-02-07, 12:23 hermionegranger,yaban güvercini,sinem seneryolar çok güzel devanmını bekleriz... Melal çok acıklı yazmışsın be:sad53: sana devmını yaz diyemiycem çünkü sen finali yazmışsın:img-hyste NiliWerda 19-02-07, 12:24 Aaa yalan hatta kuyruklu yalan yani bakın Ayla'cığımızı nasılda bağrımıza bastık. Böyle diyenler utansın.:img-hyste :img-hyste aylaydan ben nefret ediyodum ama ne zaman ahmetle evlenecek ozaman başladım sevmeye... bencede yalan...:img-yes: Melal 19-02-07, 12:26 Nil'cim bu haftaki bölümü bir seyredeyim. Bakarsın başka senaryolarda yazarım.:) Roberta Y Diego 19-02-07, 13:57 Melal senaryonu şimdi okudum ... aklıma direk eski türk filmleri geldi valla :img-hyste inşallah anlattığın gibi bir senaryo hiç yaşanmaz cnm :good: ellerine sağlık güzel olmuş :happy0064 PAN ZEHİR_ 20-02-07, 14:27 Yaban Güvericini Çok güzeldi.Şimdi ne olacak.Necdet ve Ahmet arasında.Küçük Ahmet'te çok sevdi babasını.Yüreğine sağlık...İlham perisi seni hiç yalnız bırakmasın... Melal yazdığın eski türk filmleri tadındaydı.Bana Emel Sayın'ın bir filmini hatırlattı.Yüreğine sağlık... aşkoyuncusu 20-02-07, 19:14 arkadaşllar hepinizin senaryoları çok güzel oolmuş harikasınız...keşeke gerçekten dizimizde de böyle olsa sizinkiler gibi ama nerdeeeeeee muko88 20-02-07, 19:50 Melalcim senaryonu şimdi okudum ve gözlerim buğulandı:img-cray: Ne de acıklı yazmışın öyle...bravo:happy0064 ama ayla bu kadar melek olmaz haberiniz olsun... eda_07 21-02-07, 12:30 melalcim canım benim varya çok kötüsün bakıyorum aylayı iyi göstermek için yasemini öldürmüşsün ama aşk ölümsüzdür biliyosun dimi tam türk filmlik ellerine sağlık eda_07 21-02-07, 12:34 yaban güvercini senaryoların muhteşem olmuş ellerine sağlık canım.. ahmet yasemin k ahmet karşılaşmaları çok etkileyici olmuş yasemin ahmet içinden geççirdikleri konuşmalar sevda tepesi ile ilgili söledikleri hepsi çok güzeldi ben bu sözlere bittim Y: "Sevda tepesine çıkın... Çok güzeldir orası... Yaralı yüreklerin... Yarım kalmışların... Terkedilmişlerin tepesine gidin... Oraya yazılmış, tarih olmuş iki ismide silin..." A: "Bir kabuğa yazılmışı silersin... Hatta belki bütün dünyaya yazılmışları silersin... Ama... Ama kalbini silemezsin... Oradaki silinmez..." stm 21-02-07, 16:25 başakcım (hermoniegranger) senaryon çok güzel olmuş...devam et! ellerine sağlık...sakın yazmayı bırakma! gelecek bölüm de umarım dediklerim gibi çıkar :);) eda_07 21-02-07, 21:07 hermoniegranger) senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık devamını bekliyorum archeologue 23-02-07, 18:50 sinemcim özlemişim seni de seneryolarını da yııııvruumm:img-hyste bu bölümde çok güzeldi devamını bekliyorum bebişim:img-blush şeboist 23-02-07, 18:54 inşallah aklıma gelir bişeyler kanka.:img-blush okulda geldi bu eve geldim yazdım.hehe:img-hyste ilham perim gülse birsele teşekkür ediyorum.muck:img-in_lo Billush 23-02-07, 19:51 Çok komikti Sinem ya Necdet'in son sözlerine bittim ellerine sağlık bebişim :) archeologue 24-02-07, 18:07 yaban güvercini ellerine sağlık....] NiliWerda 24-02-07, 21:04 ya uzun zamandır (çok uzun seneler değil tabii:img-hyste 1 haftadır falan:img-hyste ) girmemiştim seneryolar bölümüne.. Sinemcim gene döktürmüşün... bu haftadanda esinlenmişsin -çoğalmayı düşünüyormusunuz?:img-hyste yaban güvercini gayet güzel seneryon... CveB 24-02-07, 22:11 Yaban Güvercini,Muhteşem senaryonu devam ettirdiğin için çok teşekkürler.:happy0064 Senaryolarını okumak diziyi izlemek kadar keyifli. muko88 24-02-07, 22:32 Sevgili yaban güvercini...Sinem'in senaryoları nasıl komediyse, senin senaryoların da o kadar duygulu...Güzel yazmışsın gerçekten. Billush 24-02-07, 22:49 Yaban Güvercini senaryon çok hoş.Çok güzel yazıyorsun.Necdet'i psikopatlaştırman her ne kadar hoşuma gitmediyse de (:)) bunun arkasında güzel bir kurgu olduğuna inanıyorum ;) Ellerine sağlık.Devamını merakla ekliyorum...! özge_letyy 25-02-07, 08:11 YaBaN GüVeRcİnİ ben de bayadır yani bir hafta falan:) girmiyordum senaryolar başlığına toptan okudum harikasın canım çok güzel yazıyorsun devamını çok merak ettim acaba yasemin nereye gidecek? YaBaN GüVeRcİnİ 25-02-07, 09:19 Yorum yapan tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Çok sağolun. Sizler yorum yaptıkça benim yazma isteğim daha çok oluyor. Size daha çok sürprizlerim var. Kendinize iyi bakın. Yorumlarınızı da eksik etmeyin olur mu?:img-wink: Hoşçakalın...bye aşkoyuncusu 25-02-07, 10:39 yaban güvercini senaryoların çok hoş çok üzel devamını çabuk yaz bakliyorum.. sinemcim sen,nde senaryoların çok güzel her zaman ki gibi ...devamını çabuk yaz yoksa yiycen kafana çantayı:):):) şeboist 25-02-07, 10:59 anaaaam:img-hyste vallahi haftasonu yattım.hiç yazmadım he.:img-hyste yazarım bi ara ama...:icon_whis eda_07 25-02-07, 15:42 yaban güvercini ellerine sağlık canım çok güzel olmuş necdet sonunda duygularını dışa vurdu eee kolay değil 5 sene bacı kardaş gibi yaşadılar ahmetin gelişi tuz biber oldu yaseminin gideceğinden korktu eda_07 25-02-07, 15:52 sinem hermoniegranger ellerinize sağlık senaryolarınız çok güzel biriniz komedi diğeriniz duygusal archeologue 25-02-07, 16:06 anaaaam:img-hyste vallahi haftasonu yattım.hiç yazmadım he.:img-hyste yazarım bi ara ama...:icon_whis ama sinem sen kaytarıyorsun olmiiyy böyle ama:img-hyste devamını bekliyorum :img-blush şeboist 25-02-07, 17:53 tişikkürler ifindim.:img-blush valla bugünde yazmadım.gerçekten kaytarıyorum.dalın bana...:img-hyste Melisa_15 25-02-07, 18:37 yabangüvercini we hermione harikasınız kızlar bayıldım tek kelimeyle işte böle olmalı.:happy0064 hermionegranger 25-02-07, 18:54 herkese çok teşekkürlerr beğendinzee sevindimm:happy0064 CveB 26-02-07, 00:28 Yaban Güvercini,senaryonun devamı çok güzel olmuş.Yoksa Yasemin şu metruk evde mi? NiliWerda 26-02-07, 11:56 tişikkürler ifindim.:img-blush valla bugünde yazmadım.gerçekten kaytarıyorum.dalın bana...:img-hyste sinem anneme okutturdum yazıları çok güldü:))):img-hyste yalnız bişey dicem seneryolara yrumlar diye bi başlık daha var Dizi: Resim & Avatar & imza anasayfadan buray girdiğinzde hatırla sevgiliye basın sonra Yorumlar(Avatar,İmza,Resim,Özel çalışma ve Senaryolar) diye bi başlı var... genellikle burayı kulanıyoruz galba seneryolar için... bademkız 26-02-07, 13:25 yaban güvercini o nasıl yazmak öyle ya! resmen dumur oldum Ahmet'in Yasemin'e seslenişinde. yüreğine sağlık.sen yaz böyle daha da, biz Ahmet için kıyım kıyım kıyılalım emi:happy0064 Billush 26-02-07, 20:51 YaBaN GüVeRcİnİ son eklediğin çok güzeldi ya.Ahmet'in uykusunda sıçraması,Yasemin'in ardından bağırması ve sözleri...Ellerine sağlık. archeologue 26-02-07, 21:10 yaban güvercini yine çok güzeldi devamını bekliyorum,ellerine sağlık.... merveilleux 26-02-07, 21:32 Sevgili arkadasim Yaban Güvercini güzelim hem beni senaryondan haberdar etmiyorsun hemde bana inat sanki ard arda bir sürü part ekliyorsun. Geriden geliyor,ama simdiye kadar okuduklarima hayran kaldim.Cok iyi gidiyorsun.Ben oysa simdi bütün eklediklerine yorum getirmek istiyordum.Artik yeni yazdiklarina yorum getirmeye calisirim. Kendine iyi bak canim. Sevgiler Merve eda_07 27-02-07, 10:46 yaban güvercini ya ne yaptın bitirdin beni okadar güzel akıcı duygusal olmuşki anlatamam ellerine güzel yüreğine sağlık harikasın devamını dört gözle bekliyorum yaseminle ahmetin duygularını çok güzel anlatmışsın..yaseminin bu sözleri çok etkileyiciydi.. Her şey sen olmana rağmen anlatmıyorum artık kimselere seni... İçimde bir mezar açtım sana kalbimin derinliklerinde, oraya gömdüm... Sakladım seni... Her sabah bir gül koyuyorum baş ucuna ve her gece dua ediyorum sana gittiğin yerde mutlu ol diye… ben bu sözlere bittim golgem_ 27-02-07, 13:41 YaBaN GüVeRcİnİ tek kelime ile harikalar yazıyorsun o kadar güzellerki okudukça insan daha bir nasıl desem kelime bulamıyorum ama yüreğine sağlık... CveB 28-02-07, 22:54 Yaban Güvercini,senaryon müthiş olmuş.Ahmet'in Yasemin'in ardından bağırması...Küçük Ahmet'in karşılık olarak bağırması...Eline sağlık. kale 01-03-07, 07:39 YaBaN GüVeRcİnİ; peltek peltek dolasirken forumda, uzun suredir unutugum bir forumla karsilastim bu sabah ve senin o muthis,tadi damagimda kalan senaryonu okuma sansim oldu, cok akici ve duygusal anlatiminla karsilasmak bana iyi geldi, ellerine ve yorumuna saglik canim :happy0064 keske Yasemin karekteri bunlari bana hissetirebilse ama nerdeeeee :img-blush özge_letyy 02-03-07, 07:55 muko88 ellerine sağlık canım ilk denemene rağmen harika olmuş:good: devamını bekliyorum:img-wink: muko88 02-03-07, 08:02 ay çok teşekkür ederim ben bu gazla ikinciyi de hazırlarım artık:) kale 02-03-07, 10:24 muko88 ilk denemen icin gayet akici,ben begendim :happy0064 Ahmet Yasemin'ni mumkunse sevmekten vazgecsin :img-hyste -eZeL- 02-03-07, 12:50 geçen bölümde yasemine babasından gelen mektubu istiyorum... lütfen yardım edin :( muko88 02-03-07, 13:04 muko88 ilk denemen icin gayet akici,ben begendim :happy0064 Ahmet Yasemin'ni mumkunse sevmekten vazgecsin :img-hyste Ah canım, her bişeyi iste de onu isteme benden:img-hyste kale 02-03-07, 13:15 Ah canım, her bişeyi iste de onu isteme benden:img-hyste peki madem oyle karar vermissin bari x Yasemin de :img-hyste ah canim sonuna kadar Ahmet ve Yasemin diyenlerdensen :img-in_lo ne guzel ne guzel ama onlar hic bir zaman beraber olamayacak yasasin kotuluk :img-hyste muko88 02-03-07, 13:22 olsun;banane ben onları senaryolarımda kavuşturcam:hıh valla kalecim o kadar emin konuşma yani, kader kısmet bu işler; hiç belli olmaz hani kavuşup kavuşmayacakları:img-hyste demi... kale 02-03-07, 18:22 bahar_can; abla tam hevesle okuyordum, Yasemin adi ile karsilasinca sok gecirdim, butun hevesim kursagimda kaldi :img-cray: Defne'yi alet etmeseydin bari bu oyuna ah be abalacigim, gene de 10 uzerinden 10 :good: diger seride bu huzun ruzgyari kalkar umarim... Melisa_15 02-03-07, 23:00 hermione cnm lütfen cbuk yaz çok çok ii gidiosun. senin senaryonla millet moral buluyor :happy0064 :happy0064 diğer bütün arkadaşlarımıda kutluyrum onlarda tek kelmeyle mütişlerr hermionegranger 03-03-07, 07:02 çok sağoll merak etme elimden geldiğice çabuk eklemeye çalışırım..:happy0064bye stm 03-03-07, 11:33 başakcım senaryon çok güzel olmuş ellerine sağlık...sakın yazmayı bırakma!(söylediklerimi unutma!) devamını bekliyorum! diğerlerini de yaz! Billush 04-03-07, 20:10 willlover senaryon çok güzel olmuş canım.Senaryonu okurken diziyi izliyor gibi oldum.Öylesine gerçekçiydi ki...Karakterleri gerçekten çok iyi analiz etmişsin.Sanki her söz gerçekten sahibine aitti. Yasemin'in ilk bölümdeki gibi bir şeyini düşümesi(ilk bölümde küpeydi bu bileklik) düşürmesi ve yine ilk bölümdeki gibi Ahmet'in "Bunu mu arıyorsun?" deyişi...Okurken sanki devamında bir yaz partisi olacak Yasemin de yine günlüğünü düşürecek de Ahmet bulup okuyacak diye bekledim :)Ellerine sağlık canım :) eda_07 04-03-07, 20:18 hermionegranger muko88 baharcan senaryolarınız birbirinden güzeldi ellerinize sağlık:happy0064 eda_07 04-03-07, 20:30 willoverAyla: Çok sevimli bir halan var Ahmet, çok şanslısın. (Ahmet, Ayla'ya uzanıp elini öper.) baksen ahmeti böledemi göreceğiz aylanın elini öperken:img-wink: Yasemin: Ama kızım daha dün ikimiz sek sek oynamadık mı? bak yaseminden bunu beklerim her haliyle çocuk:img-hyste :img-hyste (Yasemin, bilekliği almak için elini uzatır. O anda elleri birbirine değer. Yasemin bilekliği alıp elini Ahmet'in elinden ayırınca, Ahmet eli elektrik çarpmışçasına titremeye başlar. İkisi uzun uzun birbirlerine bakarlar.) bu acıyı size reva gören analarınız yokmu aaaah ah nasıl kıydınız çocuklarınıza işte unutulmuyor gerçek aşk bir ömür sürüyor işte arırmak çözüm olmadı ellerine sağlık canım çok güzel olmuş eeee hani devamı:happy0064 eda_07 04-03-07, 20:37 yaban güverciniA: "Sen ve ben... Asla bir bütün olamadık Ahmet... Hayatı paylaştık... Aynı sofrayı hatta aynı yatağı paylaştık ama kalbini paylaşmadın... Değil mi Ahmet?.." Ahmet tam konuşmak üzereyken Ayla onu durdurdu... ayla hanım tek taraflı aşk bir işe yaramıyor işte istediğn kadar çabala o kalp başkasına ait olduğu sürece mutlu olmanız imkansız dörtünüze de yazık oldu:img-yes: aradaki şiirde harika olmuş ellerine sağlık canım çok güzel olmuş ama arayı bu kadar uzatma:happy0064 spdr 05-03-07, 16:55 ya hermionegranger arkadaşım çok seviyorum ben senin senaryolarını ve ifadelerini...lütfen yazmaya devam ett:happy0064 hermionegranger 05-03-07, 18:52 çok teşekkürler beğendiine çok sevindimm:img-wink: willlover 06-03-07, 16:11 ortegahayranı, sana dizinin ambiyansını bir an bile yaşattırabildiysem ne mutlu bana canım:) Ayla&Ahmet sahneleri yazarken çok zorlandım ve oralarda çok sıkıldım, bunu da satırlarda belli ettim; ama inşallah senaryonun sahiciliğine gölge düşürmemiştir bu:) Karakter tahlilleri konusunda ise, hiçbir karakteri olmasa bile Ayla'yı çok süper tahlil ettiğime eminim:img-hyste eda_07, yorumların için çok teşekkürler:) Ayla ile Ahmet'in daha ne sahneleri gözümün önüne geliyor ama; sinirden yazmıyorum:img-hyste Bu yüzden böyle nezaket çerçevesinde el öpmelerle yetiniyoruz. Yasemin'in çocuksu halleri ise bence güzel:) Yani ilerleyen bölümlerde olgunlaşmak uğruna karşımıza Aliye'nin bir kopyası, bir "küçük Aliye" ya da "küçük Şehrazat" olarak çıkmasını istemiyorum. Yani çocuğundan başka bir şey düşünmeyen bir tip olması, en büyük korkum. Ayrıca anneler hakkında da yorumuna katılıyorum. Her ne kadar ikisini de ekranda gördüğüm an o güzelliklerinden, konuşma tarzlarının tatlılığından dolayı bayıla bayıla seyretsem de, o mektup adresi bulsa ve Yasemin Ahmet'le görüşebilse her şey daha farklı olurdu bu kesin:) Senaryonun devamına gelince, bu hafta kolaj bölümün olması da iyi oldu. Arada esince yazarım işte:img-hyste Bu arada sanırım en son yaban güvercini senaryo eklemiş. Onun da ellerine sağlık:) Özellikle de gerçeklerin Ayla'nın suratına bir tokat gibi çarpması çok hoşuma gitti:img-yes: Araya serpiştirilen dizeler olsun, Ahmet'in içinde yaşadığı fırtınaların senaryoya yansıtılması olsun, çok keyifli bir çalışma:) Tebrik ederim:img-wink: yıldız kız 06-03-07, 19:55 dizinin sıkı fanlarından biri olmama rağmen foruma pek uğramıyordum bugün gördüm senaryolarla harikalar yaratmışsınız umarım bundan sonra tek tek yorum yaparım... merveilleux 07-03-07, 15:25 Canim güvercinim benim sonunda simdiye kadar ekledigin bölümleri okuma firsatim oldu! Yani simdi gerilerde degil,no-stop ekleyebilirsin yeni bölümleri! Yine süper yaziyorsun,ama ben dayanamiyorum artik hep ayrilik!! Onca yil iki asik birbirlerini suclayip durdular,sen benim mektupumu okumadin mi sen beni nicin dinlemedin sonunda bakiniz konusunca gercekler nasil ortaya cikti! Neyse simdi hem gercekler ortaya cikti hemde sorunlu kisiler ortadan kalkmaya basladi.Bakiniz Ayla insallah Nejdet'de Yasemin'i aramayi keser. Ahmet'de ne bileyim Istanbula gidince atlasin bir otobüse ver elini Kayseri.Nede olsa kücük Ahmet yani oglu söyledi nereye gittiklerini. Vapurda yaptiklari o konusma cok güzeldi:icon_sorr Kücük Ahmet babasini ne kadarda cok seviyor. Birde nolur su hatira defterlerinin dili olsunda Yasemin'in yazdiklarini bu sayede Ahmet duysun!! Devami sabirsizlikla bekliyorum güvercinim. Ellerine saglik! Kendine cok iyi bak! Sevgiler Mervebye eda_07 07-03-07, 18:52 yaban güvercini süpersin ya ne kadar güzel yazmışsın öle şiir eşliğinde bayıldım A: "Evet... İstedi... O da korktu aslında... Yalnız yaşlanmak istemedi... Yanında biri olsun istedi. Yanındaki Yasemin değildi ya aslında kim olduğu da o kadar önemli değildi onun için... Etrafında bir tek ben vardım... Ona yoldaşlık edebilecek, yanında olabilecek, onunla yaşlanmayı kabul edebilecek biri..." [/B] bak nasıl güzel biliyosun tanımışsın seni teprik ediyorum ayla şunu necdetde bilse ne olur sanki ama yok o yaseminin onu seveceği günü bekliyor ama bilmiyorki ogün hiç gelmeyecek ellerine yüreğine sağlık:happy0064 :happy0064 devamını çabuk yaz ya bu kadar ara vermesen çok sevinirim :good: eda_07 07-03-07, 18:55 hermionegranger willlover muko baharcan bu kadarda ara verilmezki ama bakın yarım kalmış senaryolarınız var aaa olmaz ama :img-yes: muko88 08-03-07, 12:09 hermionegranger willlover muko baharcan bu kadarda ara verilmezki ama bakın yarım kalmış senaryolarınız var aaa olmaz ama :img-yes: Edacım; isteğine kulak verdim, bugün iki parça senaryo yazdım:)umarım beğenirsiniz; umarım kötü bulmazsınız:icon_sorr yorumlarınızı bekliyorum:img-wink: Billush 08-03-07, 15:06 muko88 ben senaryonu çok beğendim çok çok güzel olmuş.Anlaşılan Ahmet Ayla'yla evlenmemiş çok sevindim nedense:icon_whis :happy0064 :img-wink: carmin 08-03-07, 15:22 muko88, Hatırla Sevgili'den ilk defa senin senaryonu okuyorum ve çok ama çok beğendim. Ne güzel yazmışsın, anlatımın da mükemmel, gelişen olaylar da. Öyle akıcı ki, gözümde canlandırarak okudum..inşallah böyle olur,onlar birbirlerini unutmamalılar;) Ellerine sağlık,çok beğendim... muko88 08-03-07, 15:57 Beğenmeniz çok mutlu etti beni arkadaşlar:happy0064 ; ben bu gazla çok daha iyi senaryolar yazarım.Yazdıklarımın beğenilmesi benim için çok önemli; yazarlık yönümü geliştirme çabasındayım çünkü.Yazmayı seven biriyim:img-in_lo eda_07 08-03-07, 21:16 Ahmet kucağında kızı ile ağaca doğru yaklaştı ve tam bu sırada Yasemin de onlardan tarafa döndü.(fonda “zor yıllar” çalmaya başlıyor)Ahmet ve Yasemin birbirlerini görünce neye uğradıklarını bilemediler.İkisi de birbirinin gözlerine bakıp öylece kaldılar.Yasemin Rüya’yı Ahmet’in kucağında görünce çok şaşırdı.Ahmet de kucağındaki kızın Yasemin’in kızı olduğunu anlayınca çok şaşırdı. iyiki yasemin düşüp bayılmamış çok zor bir durum :img-yes: Rüya:”Annecim, ben düştüm…Dizim çok acıyor.Bu amca bana yardım etti” dedi. ooof of bu daha acı babasına amca diyor ve bunu tek bilen yasemin gelde dayan muko çok güzel olmuş ellerine sağlık devamını çabuk yaz ya bu kadar arayı açmayın :happy0064 eda_07 08-03-07, 21:17 muko88 ben senaryonu çok beğendim çok çok güzel olmuş.Anlaşılan Ahmet Ayla'yla evlenmemiş çok sevindim nedense:icon_whis :happy0064 :img-wink: billur hanım sendende bekliyoruz unutma varmı öyle gelp yorum yapıp kaçmak :img-hyste Billush 08-03-07, 21:36 billur hanım sendende bekliyoruz unutma varmı öyle gelp yorum yapıp kaçmak :img-hyste Yapma Allah aşkına bilmiyorsun sanki 2 tane senaryo yazıyorum zaten Sizin Senaryolarımızda biliyorsun.Onlara zor yetişiyorum.Buraya yazmak aklımdan geçmiyor değil ama Sen Hasretimsin bitmeden olmaz o dediğin iş :) eda_07 08-03-07, 21:40 Yapma Allah aşkına bilmiyorsun sanki 2 tane senaryo yazıyorum zaten Sizin Senaryolarımızda biliyorsun.Onlara zor yetişiyorum.Buraya yazmak aklımdan geçmiyor değil ama Sen Hasretimsin bitmeden olmaz o dediğin iş :) valla arayı bu kadar uzatırsa sen hasretimsini biraz zor bitirirsin nerdeyse haftada 1 kere ekliyosun bazen 15 günü bile buluyo sen yazarsın canım muko88 09-03-07, 10:41 Ahmet kucağında kızı ile ağaca doğru yaklaştı ve tam bu sırada Yasemin de onlardan tarafa döndü.(fonda “zor yıllar” çalmaya başlıyor)Ahmet ve Yasemin birbirlerini görünce neye uğradıklarını bilemediler.İkisi de birbirinin gözlerine bakıp öylece kaldılar.Yasemin Rüya’yı Ahmet’in kucağında görünce çok şaşırdı.Ahmet de kucağındaki kızın Yasemin’in kızı olduğunu anlayınca çok şaşırdı. iyiki yasemin düşüp bayılmamış çok zor bir durum :img-yes: Rüya:”Annecim, ben düştüm…Dizim çok acıyor.Bu amca bana yardım etti” dedi. ooof of bu daha acı babasına amca diyor ve bunu tek bilen yasemin gelde dayan muko çok güzel olmuş ellerine sağlık devamını çabuk yaz ya bu kadar arayı açmayın :happy0064 Teşekkür ederim canım, beğenmeniz bana iyi moral oluyor ya:img-cray:Gözlerim doldu, bu kadar sıkıntının içinde:)Arayı açmamaya çalışcam, şu an rahatsızım, iyileşeyim, salim kafayla daha güzel senaryolar yazacağım.Tekrar teşekkürler... stm 10-03-07, 10:34 başakcım senaryon çok güzel olmuş...hayran kaldım yazış şekline ;) devamını bekliyorum ona göre ;);) eda_07 10-03-07, 13:50 hermionegranger Selma:Bak,Ahmet..İnan bilmiyordum..Nereden bilebilirdim bunu söylemek için geldiğini?(Gözlerinden yaşlar akar) hamile olmasa bile oğlunun yasemini ne kadar çok sevdiğini görüyodunuz bunu bildiğiniz halde ayırdınız daha çok gözyaşı dökeceksin :img-yes: ellerine sağlık çok güzel olmuş ya bu kadar ara vermeseniz sevinirim siz senarist arkadaşlar dizi gibi haftada 1 kere yazıyosunuz daha sık yazın:img-yes: eda_07 10-03-07, 14:05 yaban güvercini gene döktürmüşsün çok güzel olmuş ellerine sağlık canım :happy0064 ama sende çok az yazıyosun seni bilmesem ilham gelmiyor diyecem ama yok sen normalde çarşaf çarşaf yazıyosun :img-yes: daha fazla bekliyorum haberin olsun..şimdi sıra yorumda:happy0064 A: "Tabi... Sağolun..." Şala baktı Ahmet... Yasemin kokuyordu... Onun kokusu vardı... Sonra içini bir sevinç kapladı... Yasemin'in nerede olduğunu biliyordu artık... Nereye gideceğini de... Denize, martılara baktı... A: "Geliyorum sevgilim... Geliyorum... Martılar... Deniz... Ona gidiyorum... Yarınlarıma... Sevgilime gidiyorum..." herhalde son beş yıldır aldığı en güzel haberdi ahmetin.artık yollar bitmek bilmez... bilmiyorki yasemine gittiğinde daha sevinçli bir haber daha alacağını ama acaba yasemin ahmete söylermi :img-yes: hermionegranger 10-03-07, 14:33 edacım beğendine çok sewindm bundan sonra dha sık eklemeye çalışırımm sana söz:img-yes: :good: spdr 10-03-07, 18:03 hermionegranger Selma:Bak,Ahmet..İnan bilmiyordum..Nereden bilebilirdim bunu söylemek için geldiğini?(Gözlerinden yaşlar akar) hamile olmasa bile oğlunun yasemini ne kadar çok sevdiğini görüyodunuz bunu bildiğiniz halde ayırdınız daha çok gözyaşı dökeceksin :img-yes: ellerine sağlık çok güzel olmuş ya bu kadar ara vermeseniz sevinirim siz senarist arkadaşlar dizi gibi haftada 1 kere yazıyosunuz daha sık yazın:img-yes: ben görmedim yeni senaryoyu:icon_sorr sayfalara baktım burda da yokkk.. canselin sitesindemi yoksa bunlar?değilse sayfa kaçta???:img-help: merveilleux 10-03-07, 18:07 Güvercinim canim benim süper gidiyorsun! Hadi Ahmet nolur bulsun Yasemin ve oglunu! Vapurda o konusmaya kulak misafirligi etmesi ne kadar iyi oldu dimi!!! Hic degilse Kayseri yolu boyunca Ahmet o salin kokusunu,yaseminin kokusunu icine ceke ceke onlara kavusmaya gidicek:img-in_lo Sabirsizlikla bekliyorum nolcak,insallah Ahmet eger Yasemin'i bulursa Yasemin'in arkadasi onun orda olmadigini söylemez!! Bu arada vapurdaki adamlar nasil dedi sizin oglunuz mu cok benziyordu zaten size diye... Evet Ahmet kekeleme o senin oglunnnnnn:happy0064 hermionegranger 10-03-07, 18:14 ben görmedim yeni senaryoyu:icon_sorr sayfalara baktım burda da yokkk.. canselin sitesindemi yoksa bunlar?değilse sayfa kaçta???:img-help: Spdr sayfa 14 te senaryolar kısmında :img-wink: spdr 10-03-07, 18:56 Spdr sayfa 14 te senaryolar kısmında :img-wink: teşekkürlerrr:img-yes: sabırsızlıkla bekliyordum senin yazmanı..hemen okuyorummbye spdr 10-03-07, 19:03 hermionegrangercanım ya çok güzeldi yine...devamını bekliyorummm-tez zamanda:img-wink: hermionegranger 10-03-07, 19:47 sağoll cnm yaa çok sevindm beğendine yrna yetiştreblrsem eklicem:good: bye özge_letyy 11-03-07, 00:50 Yaban Güvercini son iki bölümü okumamışım şimdi ikisini de okudum harikasın ya süper yazmışsın yüreğine sağlık canım merakla devamını bekliyorum:img-wink: YaBaN GüVeRcİnİ 11-03-07, 09:15 Arkadaşlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim... Sağolun... Bazı arkadaşlar sık yazmadığımdan şikayet etmiş... Geç yazdığımın farkındayım. Ama inanın bazen yemek yemeyi bile unuttuğum oluyor... Biraz yoğunum... Ama bundan sonra sık sık yazmak için elimden geleni hatta fazlasını yapmak için çabalayacağım... Söz veriyorum!.. Siz yeter ki yorumlarınızı eksik etmeyin... Yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim... Kendinize iyi bakın... Hoşçakalın...bye eda_07 11-03-07, 12:31 willlover Ahmet: Beni bu kadar düşünme olur mu? Bu kadar üzerime titrenmesine alışkın değilim. Asıl senin uykunu alman lazım, günlerdir çok yoruldun! (Dudaklarını Ayla'nın dudaklarına değdirir.) İyi geceler sevgilim! ay inanmıyorum bu ahmetle aylamı :img-hyste bu sahneyi görmek istemiyoruuuumm :img-hyste ben daha çok aylanın ahmete yksa beni sevmiyosun demesini beklerdim :img-hyste :img-hyste şaka bir yana ciddi olalım:img-hyste Ayla gözlerini kapatır. Ahmet onun ellerini bir süre daha tutar. neyse elini tutabilirsin fazla ileri gitmede :img-hyste Elini tutabilme ümidimi yıllar önce yitirmiştim. Ama bugün gözlerindeki o ışıltıyı gördüm ya, bana o da yeter. Demek, sen de beni silip atamamışsın. Demek küçük de olsa bir iz var yüreğinde sevdaya dair. ne bir iz okadar çok iz varki ikinizin yüreğinde hele yaseminin kolay değil kızını babasından habersiz büyütmek başka birine baba dedikçe eminim yaseminin yüreği her seferinde bin parçaya bölünüyordur:icon_sorr ellerine sağlık çok güzel olmuş eda_07 11-03-07, 12:43 yaban güvercini Y: "Zaman... Kaybolan yıllarımız Ahmet... Yiten yıllarımız..." Ve o anda duyduğu şey donup kalmasına neden olmuştu... Y: "Bu... Bu..." Duyduğu şey parolaydı... Şaşkınlıktan ölecekti... Yavaşça kalktı... Pencereye yaklaştı... Eli titreyerek açtı perdeyi... Ve gözlerinden yaşlar yağmur gibi akmaya başladı... Çünkü Ahmet karşısındaydı... sonunda kavuştular hep beklediğimiz sahne bu .. ayrıca okudukları kitapda çok güzeldi.. ellerine sağlık çok güzel olmuş :happy0064 merveilleux 11-03-07, 17:23 Güvercinim sonunda bulusturdun bizim asiklari!!! Vallahi Yasemin öyle pencereyi acinca ve Ahmet'i gördügünü yazinca benim tüylerim diken diken oldu... Sevgi ne güzel Yasemin'e güc verdi,icindekileri serbest birakmasini önerdi.Ama bizimkilerde yine yanlis anlasirmalar var! Ama umarim simdi cözerler herseyi!! Ellerine saglik! spdr 11-03-07, 18:30 willover naptın ya ayırıp da bitirilir mi yaaa:icon_sorr willlover 11-03-07, 18:37 willover naptın ya ayırıp da bitirilir mi yaaa:icon_sorr Dizide olanlara uyum gösterdim ne yazık ki:img-hyste meltem_keremcem 11-03-07, 22:03 muko88 cnm okurken çok duygulandım çok güldüm çok eğlendim valla süpersin devamını bekliyorum sabırsızlıkla cnm gümlüğe yazdığı sözler süperdii:img-in_lo naz_özge12 12-03-07, 08:22 herkezin yazdığı senaryolar çok güzel.ellerinize sağlık..bende yazmayı düşünüyorum.bu konularda iyiyimdir.. CveB 12-03-07, 09:20 Yaban Güvercini,senaryoların çok güzel olmuş.Eline sağlık. muko88 12-03-07, 10:55 Meltemcim yorumun için çok sağol, en yakın zamanda devamını yazmaya çalışacağım:img-wink: Sevgili yaban güvercini; gerçekten çok güzel yazıyorsun, beğenerek okuyorum.Ben aslında pek okumuyorum diğer yazılan senaryoları; ben de yazdığım için etkilenirim diye korkuyorum; az da olsa benzerlik yaparım farkında olmadan diye korkuyorum.Ama okudum ve çok beğendim.Edebiyat ruhlu biri olduğum için, karşımda da böyle kişiler görmek mutlu ediyor.Allah içindeki yazma duygusunu bitirmesin, çok güzel şeyler çıkarıyorsun ortaya.Tebrik ederim.:happy0064 özge_letyy 12-03-07, 16:03 Yaban Güvercini üst üste iki bölüm okudum yüreğine sağlık süper yazmışsınyine. Ahmet sonunda Ahmet'in kendi oğlu olduğunu öğrendi çok merak ediyorum neler olacak devamını bekliyorum canım:img-wink: YaBaN GüVeRcİnİ 12-03-07, 17:57 YORUMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arkadaşlar yorum yapın lütfennnn!!!!! O kadar az ki yorum yapanlar... Galiba fazla senaryo okuyan yok... Neyse... Ben yorumlarınızı bekliyorum haberiniz olsun! Yorum yapmayanların kapısına dayanacağım ona göre!:img-yes: Kendinize iyi bakın... Hoşçakalın...bye svç80 12-03-07, 18:03 yaban güvercini senaryoların harika emeğine sağlık ...diğer arkadaşların senaaryolarıda çok güzel haksızlık etmeyeyim:img-yes: lütfen yazmaya devam edin siteye girdiğimde ilk baktığım yer senaryolar başlığı devamını heyecanla bekliyorumbye spdr 12-03-07, 18:22 yaban güvercini senaryoların harika emeğine sağlık ...diğer arkadaşların senaaryolarıda çok güzel haksızlık etmeyeyim:img-yes: lütfen yazmaya devam edin siteye girdiğimde ilk baktığım yer senaryolar başlığı devamını heyecanla bekliyorumbye aynen katılıyorumm:img-yes: yaban güvercini çok teşekkürler..dizide çok bekliycez o sahneleri görmek için..(gerçi hiç göremiycez çünkü çocuk kız oldu..)en azından senaryolarda onları böyle görmek çok güzel..lütfen devam et.... merveilleux 12-03-07, 18:32 YORUMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Arkadaşlar yorum yapın lütfennnn!!!!! O kadar az ki yorum yapanlar... Galiba fazla senaryo okuyan yok... Neyse... Ben yorumlarınızı bekliyorum haberiniz olsun! Yorum yapmayanların kapısına dayanacağım ona göre!:img-yes: Kendinize iyi bakın... Hoşçakalın...bye Güvercinim ne diyorsun sen öyle ya, benim yaptigim yorumlarimi okuyorsun dimi??:icon_whis Ellerine saglik,yine söyle süper bölümler eklemissin! Ne üzüldüm,ne bir off cektim! Bizimkiler birlesti,gercekler ortaya cikti ya artik bunlarin baslarina ne gelse,hicbirsey ayiramaz onlari!! Yasemin ve Ahmet'in ilk birbirlerini gördükleri zaman karsilikli yaptiklari konusma süperdi! Cok anlamliydi ya!!! Nasil yazdin o satirlari güvercinim sasirdim vallahi... Hele kücük Ahmet'in babasina,babasi oldugunu bilmedigi halde yaptigi sirinlikler,o konusmalar,o yakinlik... Insallah en yakin zamanda kücük Ahmet'e gercekleri anlatirlar!! Necdet konusunda cözerler en yakinda umarim!! Süper gidiyor cok merak ediyorum nolcak simdi!! Ellerine&yüregine saglik canim benim!! Sevgiler Mervebye Billush 12-03-07, 18:46 YaBaN GüVeRcİnİ ay o ne güzel şiirdi öyle ya!Tabi konuşmalar da çok gerçekçiydi...Ah dizide de Ahmet'i çocuğuna kavuşurken görsek ne güzel olurdu...Ellerine sağlık,okurken gözlerim doldu valla! özge_letyy 12-03-07, 19:04 Yaban Güvercini harika olmuş bayıldım. çok güzeldi,çok duyguluydu. Ahmetin oğluna kavuşması,okuduğu şiir muhteşemdi Yüreğine sağlık,ilham perisi seni hiç yalnız bırakmasın:img-wink: spdr 12-03-07, 20:39 yaban güvercini son senaryo için çok teşekkürlerr!inan şimdiye kadar en sevdiğim senaryoydu bu:img-yes: tam aile olmuşlar hissini çok güzel vermişsin çünkü....çok samimi-sıcak olmuşş...lütfen devammm:happy0064 eda_07 13-03-07, 20:40 yaban güvercini bu güzel senaryolar karşısında ne yazsam az gelir okadar güzel anlatmışsın anlatamam ... dizidede böle güzel sahneleri görecekmiyiz acaba .. ahmeti çocuğuyla oynarken izleyebilecekmiyiz.. senaryon muhteşem ötesi olmuş ellerine sağlık :happy0064 :happy0064 willlover 14-03-07, 14:02 yaban güvercini, ellerine sağlık, harika olmuş:) Umarım dizinin sonunda da Ahmet&Yasemin ve çocukları bir araya gelir:) Özellikle sıcak aile ortamına bayıldım. Ahmet gerçi şimdiden fragmanlarda nasıl bir baba olabileceğinin sinyalini veriyor bizlere; ama bu senaryoda bunu uygulamalı olarak görmüş olduk:) Bakalım dizide de görebilecek miyiz:icon_whis merveilleux 14-03-07, 14:06 Güvercinim ellerine yüregine saglik. Simdi en son ekledigin bölümü okudum! O kadar mutluyum ki! Hersey yolunda gidiyor! Yasemin'in yazdigi gibi artik yeni bir sayfa acildi hayatlarinda! Kücük Ahmet'in babasini sevmesi beni cok mutlu ediyor! Ahmet'in gercekten babasi olmasini bile dilemis! Ben hic bir sorun görmüyorum suan! Hersey yolunda gibi. Ama merak ediyorum yakinda Necdet gelicek mi? Onlari bulacak mi? Tepkisi nolcak? Oda Ayla gibi gidicek mi yada baska mi davrancak... Ellerine saglik! bye hermionegranger 14-03-07, 20:23 Yaban güvercini harika yazıosun...bundan sonraki senaryonu merakla bekliorum:happy0064 Billush 14-03-07, 20:27 Yaban güvercini ah ne güzel bir bölümdü bu :) Necdet'i tam görmek istediğim gibi gördüm bu bölümde.Tam bir aşık ama hem bir dost hem de gerçek olmasa da bir baba...Ahmet'le çocuğunu umarım dizide de böyle görürüz.Ellerine sağlık canım ;) eda_07 14-03-07, 23:00 yaban güvercini ne güzel olmuş canım ..tam bir aile oldular ..k ahmet herzamanki gibi çok şirindi..necdeti hep görmek istediğimiz gibi .. ellerine sağık çok güzel olmuş.. merveilleux 15-03-07, 16:13 Sevgili güvercinim,ellerine yüregine saglik! Ekledigin bölümü simdi okudum. Nejdet'den böyle bir davranisin gelmesi cok iyi olmus! Gerci biraz üzüldüm onada ama bizimkiler simdi cok mutlu! Kücük ahmet'imiz gercek babasinada baba dedi ya!!¨ Simdi merakla yasemin'in babasina gercegi nasil söyliyecekleri... Ellerine,yüregine saglik!!! spdr 15-03-07, 18:51 yaban güvercini...gerçekten çok güzel olmuşşş..ellerine sağlık-necdeti normalde pek sevmiyorum ama acıdım bi ara...en kısa zamanda yenilerini okumak isterizzzz..:img-wink: stm 16-03-07, 16:19 başak senaryolarını şimdi okudum harika olmuş..ellerine sağlık ;););) sözünü de tuttun aferim! :):) özge_letyy 17-03-07, 13:20 yaban güvercini iki bölümü de yeni okuyabildim süpersin ne diyebilirm ki sana keşke dizide de yazdıkların gibi olsa herşey devamını geciktirmezsin umarım canım yüreğine sağlıkbye eda_07 18-03-07, 17:15 hermionegranger yaban güvercini ellerinize sağlık senaryolarınız çok güzel olmuş. muko88 18-03-07, 19:12 hermionegranger ve yaban güvercini... Ah keşke yazdığınız gibi olsa, ah keşke keşkeeee... Valla içim eridi okurken... Aşıklarımız inşalah kavuşurlar... |