Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Mantık Hataları
kacinci bolumde canim?? :kahve
tam bölüm ismi veremiom eski bölümlerinde veriolardı bu hafta hani zey,nepin zeyno olduğu bölüm van goghun sandalyelli odalar resmi çalınmıştı o bölüm:img-hystedikkat etmedim hangi bölüm olduğuna
tam bölüm ismi veremiom eski bölümlerinde veriolardı bu hafta hani zey,nepin zeyno olduğu bölüm van goghun sandalyelli odalar resmi çalınmıştı o bölüm:img-hystedikkat etmedim hangi bölüm olduğuna
23.bölüm bahsettiğin olaylar.
pek dikkatli deilim herhalde benim buraya mesaj yazdıım nadir ama bakın gzl bişi buldum bunu benden önvce bulab olabilir eski bölümlerde şu kuıvırcık siyah saçlı kızın adı ayşe die geçio muart ona ayşe dio:img-yes:ama soraki bölümlerde sevda oluyo bu nası iş yhaa kız adınımı deiştirdi
Pardon ama yazdıklarınızdan birşey anlamadım.Türkçe kurallarına daha uygun bir şekilde yazarsanız size yardımcı olabilirim.
Pardon ama yazdıklarınızdan birşey anlamadım.Türkçe kurallarına daha uygun bir şekilde yazarsanız size yardımcı olabilirim.
Mantik hatasi bulmuss.. bir kiza iki farkli isim ile hitap ettmislerr...
özür dilerim yazarken acelem vardı :img-cray:bazı mesajlarımda böle hatalr yaptım ama artık düzgün yazıyorum
23.bölüm bahsettiğin olaylar.
teşekkür ederim dedimya pek dikkatli deilim
SuyunGizemi 15-04-08, 05:29 Bence de Hüsnün iki dakkadan bir ödül alması
Bence de Hüsnün iki dakkadan bir ödül alması
arkadasim uzun zamndir odul almiyorr... arka arkaya 3 tane almsitii ama bitti baska almadi.
Dün final bölümünde Mesut'un tayini çıktığı sırada herkes bir önceki günde giydikleri kıyafetlerleydi. Aynı gün çekmişler ama izleyicinin dikkatinden kaçacağını unutmuşlar :icon_whis
yorgundemokrat 15-04-08, 16:26 farklı günde olsa aynı kıyafet olabilir.. bence hata değildir ya.. :img-wink:
farklı günde olsa aynı kıyafet olabilir.. bence hata değildir ya.. :img-wink:
katiliyorumm bendee..
ama sözleşmiş gibi hepsi mi aynı kıyafeti giyer...
yorgundemokrat 15-04-08, 16:45 yinede olabilir.. şirket değilki orası sürekli kıyafet değişikliği olsun.. polis memuru bunlar geceli gündüzlü çalışıyorlar bence hata değildir..
ali normaldee kot cekt giyorr, mesut normaldee deri yelegni, muratla zyenep gri veyaa koyu yesil pantolonunu husnu dee kazakk yani hata deil :img-wink:
Dün final bölümünde Mesut'un tayini çıktığı sırada herkes bir önceki günde giydikleri kıyafetlerleydi. Aynı gün çekmişler ama izleyicinin dikkatinden kaçacağını unutmuşlar :icon_whis
evt cnm bn setine gtmiştm cnlı izledim htta çekimi ardarda aynı gn çektiler :img-wink: bi mntk hatası daha metinle tekin cüzdanı bulduklarında kıyafetleri farklıydı ama polise götürürken ndnse brdn kıyafetleri deişti:D farklı günde çekmişler ama dikkat etsinler bnce çnk arada hiç eve uğramadılar :img-wink:
bencede mantık hatası değil sonuçta onlar bi maaaşlı memuru canlandırıyolar okadar fazla elbiselri olmzaki bence hergün farklı kıyafte olsalrdı mantık hatası olurdu bitek zeynep farklı badiler giyiniyo oda olsun yani bi bayan sonuçta bayanlar kıyaftelre dah düşkündür
bencede mantık hatası değil memur maaşıyla her gün ayrı bir elbise giyemez ki.ama
hem boyle daha gercekcii.... hele ali bir ekzindee ayakabi aldi vee "bunlara yarim maassimi verdim" dedi....yani cok almiolarr biliyoruzz.. o yuzdennnn ayni kiyafetleri hep berbaer giydilerr.. :img-hyste
ya arkadaşlar zeyneple muratın döşediği hatta zeynebin emlakçı oğlanla rus kızı bastığı ew ile şimdi kaldikları ew farklı değil mi???:img-pilot
ya arkadaşlar zeyneple muratın döşediği hatta zeynebin emlakçı oğlanla rus kızı bastığı ew ile şimdi kaldikları ew farklı değil mi???:img-pilot
evet arkadasimmm...
kuzii gitiktenn sonra evler deisitii 53.bolumudee hani emelin geldigii ev farkliydi.. yatakk odasii ilk evde sagdaydiii simdii koridorun sonunda soldaa :img-wink::img-hyste mantik hatasi deil ama bence
Bence bu mantık hatası sayılmaz.Neden derseniz açıklayım. Bize ilk gösterdikleri evle ilgili sorunlar çıkmış olabilir ev sahibi yapımcılarla para konusunda anlaşamamıştır ve ev değiştirilmiştir.
Bilmiyorum mantik hatasi sayilirmi ama zeynep ile murat'in simdiki oturdugu ev eski bolumlerde suslu Sacit'in evidi.
Ve bu haftaki bolumde kizin babasini oynayan oyuncu eski bolumlerde bir kac kere baska baska karakterler oynadigini hatiliyorum(tabi deluuu nun buldugu haberde oyuncu bulmakta zorlandiklarini soyluyorlar)
Onun icin mantik hatasi sayilirmi, sayilmaz mi bilmiyorum?
Tekrar bölümlerini bazen takip ediyorum..Mutlaka yazılmıştırda yinede yaziyim..Allah aşkına Murat'ın kardeşi ne doktoru?? Kime bir şey olsa hasta odasından o çıkıo ne var ne yok anlatıo..
Tekrar bölümlerini bazen takip ediyorum..Mutlaka yazılmıştırda yinede yaziyim..Allah aşkına Murat'ın kardeşi ne doktoru?? Kime bir şey olsa hasta odasından o çıkıo ne var ne yok anlatıo..
bunu bende kabul ediyorumm yani ne doktouu ?
pek abartilacakk birseyy deil ama bencee...
ewet ona bende takılmıştım ama genel cerrah filan olabilir
ben dahiliye falandır diye düşünüyorum.
senaristler bizi şu durumdan kurtarsa da bir bölümde çıtlatsalar ne doktoru olduğunu hiç fena olmayacak:img-hyste
bu bölümde(80)fuhuşa zorlanan kadın soakkata oğlu ile yürürken saçı farklıydı eve geldi merdivenlerden çıkarken deişti :img-hysteufak bişibide hüsnünün akşam limonata niyetine ,içtiği ilaç dibine inmişti ama sabah bi baktım dolu bu nası iş
bu bölümde(80)fuhuşa zorlanan kadın soakkata oğlu ile yürürken saçı farklıydı eve geldi merdivenlerden çıkarken deişti :img-hysteufak bişibide hüsnünün akşam limonata niyetine ,içtiği ilaç dibine inmişti ama sabah bi baktım dolu bu nası iş
evet evet o uyku ilacı olayı bnmde dikkatimi çekti hüsnü dibine getiriyo ama sabah cıkardıkları zamn doluydu :icon_whis
yodla gelirekn toplamis olabilir... :img-hyste
limonatyaa savunmamm yok :img-hyste
limonata bence hüsnü gittikten sonra suat tekrar yapmış olabilir...
GaMzE_BiLqE 20-05-08, 10:53 bnm limonataya svnmm var Suat tekrar yapmıştr ya da tek şişe limonata ypmamştr!:good:
bende düşündüm yazmadan önce belki yeni yapmıştır die ama yanlış hatırlamıosam hüsnü en son gece içmişti limonatayı sabahta muratlar geldi gece yapamaz başka şişe yanında yoktu ama dolabın başka bi yerinde varsa onu bilmem.yelizcim kadının saçı kuaför yapımıydı sokakta topluydu eve gelincede topluyduda daha bi kıvırcık oldu.ama olabilir bilmiom.
gizem_zeyno 21-05-08, 19:53 dizide mantık hatası oluyo aama benfazla rastlamadım bi tek muratla zeynep arabada giderken zeynep pamuk şeker görür murat alır.tam yerken kadının çantasını kapkaççı almaya çalışır murat yetişir kadın muratın devriye arkadaşı çıkar yani kadın polistir neden kendisi müdahale etmezzki:S
dizide mantık hatası oluyo aama benfazla rastlamadım bi tek muratla zeynep arabada giderken zeynep pamuk şeker görür murat alır.tam yerken kadının çantasını kapkaççı almaya çalışır murat yetişir kadın muratın devriye arkadaşı çıkar yani kadın polistir neden kendisi müdahale etmezzki:S
ettii zatenn adami dusurduu muratda gidipp tuttuu zyenepde aldi goturduu..
merkeze gidolardi sonuctaa - seda bosunaa gelmesinnn dediler :img-hyste
56. bölümdeki sekreter kız nilgünle 80. bölümdeki restauranta çalışan kasadaki kızla aynı değilmi?
evet bende bir mantik hattayla uz uze geldim hangi bolum bilmiyorum ama bir polis zeynepe telsisle birsey soyuluyor ama zeynep ceptelefonunla cevap veriryor.
GaMzE_BiLqE 23-05-08, 08:40 evet bende bir mantik hattayla uz uze geldim hangi bolum bilmiyorum ama bir polis zeynepe telsisle birsey soyuluyor ama zeynep ceptelefonunla cevap veriryor.
hangi bölüm canımm eğer eklndaysa söyle bn neten bakıım hata vrmı yokmu bnde göriim yani ynlş anlama sadece merk ettm görmdm çnkü bn öyle bişiii!
4.bölümde de süslü sacit'in öldürüldüğü ev şuan zeynep ve murat'ın oturduğu evle aynı (sadece koltuklar ve yeri değiştirilmiş)...
4.bölümde de süslü sacit'in öldürüldüğü ev şuan zeynep ve murat'ın oturduğu evle aynı (sadece koltuklar ve yeri değiştirilmiş)...
benn baktimmm banyodaki fayanslarr benziooo
kirmiziilii.. ama bilmiorumm
Bugunkü tekrarını izlerken bişi gözüme çarptı bir sahnede babası kızını arabaya alıcak arkadaşına klimayı aç üşümesin diyor ama kız arabaya biniyor arka cam açıktı :img-wink:
dünki bölümde Zeynep kıza doğum yaptırıyor bebek doğunca hoop kızın kucağına veriyor göbek bağını hangi arada nasıl ve neyle kestiğini öğrenebilir miyim? :img-hyste
ewt yaa o benimde aklıma takıldı bi de zeynepin elinde hiç kan yoktu eli hiç kirlenmemiş gibi saçını düzeltti:img-hyste
Dünkü bölümde emniyette hamile kızın tutulduğu evde ve bulunduğu yerde Mesut'un sakalları farklı boylardaydı kesimi..
Birde bebek ilk doğduğunu gösterdiğinde gayet ufak tefek bişiydi ama hastanede gösterdiği en az 6 aylık kocaman bi bebekti..
deniz_nuroglu 10-06-08, 19:26 evettt hepinize katilioorumm ..
hakkatten o bebekk coook buyuktu he..
yelizle izliooduk hastede zeynebin kucagunda 6-7 aylik bebeek
vee ilk gosterdikleri bebekle farkliydii galibaa...:img-hyste
dünki bölümde Zeynep kıza doğum yaptırıyor bebek doğunca hoop kızın kucağına veriyor göbek bağını hangi arada nasıl ve neyle kestiğini öğrenebilir miyim? :img-hyste
göbek bağımı varmış oda ne?
kesilmesimi gerekiyormuş?:img-hyste
evettt hepinize katilioorumm ..
hakkatten o bebekk coook buyuktu he..
yelizle izliooduk hastede zeynebin kucagunda 6-7 aylik bebeek
vee ilk gosterdikleri bebekle farkliydii galibaa...:img-hyste
eet ya bunlara bende cok takıldım hele o göbek bağı olayı gerçekten cok buyuk bır hataydı
prensescik 13-06-08, 00:36 Evet o göbek bağı olayınaa ben de çok şaşırmıştım. Ayrıca eski bölümlerden birinde Leman Hanım Tunç'un velayeti için dava açacakken; Mesut'a Tunç'u bi daha hiç göremeyeceksin gibisinden arkasından laflar ediyordu. Ama dava açılınca ise Tunç'un velayetinin tamamını almak istemiyordu sadece Mesut'la ortak velayette olmak istiyordu. Yani yasal olarak izin almasına gerek olmadan Tunç'la görüşebilmek istiyordu o da acayipti yani:icon_conf
arkadaşlar mantık hatasımı bilmem ama zelihanın elbisesi gçn hafta ve dün aynı olması gerekiyordu (en son sahnede bilmm fark ettinizmi)fakat aynı deildi
Biff Loman 17-06-08, 11:54 dünki bölümde karısını kaybeden bi adam vardı.. tamirci gibi bişeydi..
ama adliye'ye giderken arabası vardı biraz lüx bi tamirciydi heralde...
arkadaşlar mantık hatasımı bilmem ama zelihanın elbisesi gçn hafta ve dün aynı olması gerekiyordu (en son sahnede bilmm fark ettinizmi)fakat aynı deildi
Ya size anlam veremiyorum aynı olsa suç olur aynı olmasa gene suç olur bunlar amntık hatası değil
dünki bölümde karısını kaybeden bi adam vardı.. tamirci gibi bişeydi..
ama adliye'ye giderken arabası vardı biraz lüx bi tamirciydi heralde...
Loman araba tamircinin değil zaten arkadaşınında hem okadarda lüx bişi sayılmaz yani.
Biff Loman 18-06-08, 13:55 Loman araba tamircinin değil zaten arkadaşınında hem okadarda lüx bişi sayılmaz yani. Pardon , arkadaşının olduğunu duymamıştım.Ama seninde atladğın bir nokta var ben arabaya lüx demedim zaten :)
Arkiler Bugünkü Tekrarda Murat Piskolog Denizden Gelen özür Mesajı üzerine Arabayla Basıp Kliniğe Gidiyor Ve Zeynep Neredeyse Saniyeler Sonra Orda!!!
Murat Arabayıda Aldı çünkü Hadi Taksiyle Geldi Diyeceksiniz Fakat Kapıdan çıkar çıkmazmı Taksi Geldi ???
Birde Ikiside Hışımla Evden çıktı Anahtara Noldu????
Kadir_Reis 18-06-08, 23:09 Mantık Hatası Mesala Olay Ta İkitelli'de Geçiyor Bizim Ekip Taksim'den İkitelli'ye nasil 5 dk içerisinde Gidiyor Ben Anlamıyorum :(
Mantık Hatası Mesala Olay Ta İkitelli'de Geçiyor Bizim Ekip Taksim'den İkitelli'ye nasil 5 dk içerisinde Gidiyor Ben Anlamıyorum :(
Reis eğer o dediğin sahneleri gerçek saati ile çekselerdi ohooo 5 saat sürerdi dizi yolarda geçerdi o yzden böyle göstermek zorundalar.
bir mantık hatası daha 70 lerde bir bölümde uyuşturucu bağımlısı olan genöç para bulmak için eve gidiyordu hani. babası da onu kilitliyor dha sonra polis çaırıodu. iste oğluunu cıkarttıktan sora ooglu babsını itiyordu babsı da basını carpıp kan akıodu bn orda bisiye dikkat ettim orda babsı carpmadan once de kan cıkıodu o captıgı dolaptan :D :D :D cok buuuk bi mantık hatası vee komik bir grntü oluşturmuş olduuu :D :happy0064
bir mantık hatası daha 70 lerde bir bölümde uyuşturucu bağımlısı olan genöç para bulmak için eve gidiyordu hani. babası da onu kilitliyor dha sonra polis çaırıodu. iste oğluunu cıkarttıktan sora ooglu babsını itiyordu babsı da basını carpıp kan akıodu bn orda bisiye dikkat ettim orda babsı carpmadan once de kan cıkıodu o captıgı dolaptan :D :D :D cok buuuk bi mantık hatası vee komik bir grntü oluşturmuş olduuu :D :happy0064
Bu mantık hatası diil kamera hatasıdır kameraman iyi çekim yapmamış ozaman.Bukadarda dikkat etmemek lazım aslında.
bi Bölümde merqesdeler Saat 5 Civarı Sonra Olay Evde Geçiyo Eve Gidiyolar Saat 2 =)
ya bişi dicem sezon finalinde muratı merkezden arıyolardıya aradıklarında mesut merkez telefonundan aradı ama muratın telde 0537 li numara vardı nasıl iş:S
deniz_nuroglu 30-06-08, 21:46 birde aycanin kolyesinde M yaziooduuu ...
ya bişi dicem sezon finalinde muratı merkezden arıyolardıya aradıklarında mesut merkez telefonundan aradı ama muratın telde 0537 li numara vardı nasıl iş:S
banada 0212li gibi geldi ama emin değilim
iide o mantık hatası degilki belki sevgilisisnin adı m le başlıo belki canı istedi taktı:D
iide o mantık hatası degilki belki sevgilisisnin adı m le başlıo belki canı istedi taktı:D
ewet canım haklısın bende basta ne denmek istenildiğini anlamamışrım ayynen senini gibi yasmıstım sonradan gerçek adı galiba m ilşe die sildim mesajdan ama bende senın gıbı dusunuorum sevgılısı fılandır yane:D
bazı kuruluşların hatları cep numarası halinde.kuruluşun bir numarası vardır.kuruluştan kim ararsa arsın hep aynı numara çıkar.
çılgınkız rock 01-07-08, 14:36 Arkadaşlar bilmem mantık hatası mı ama murat zaten zeynep'in sınava girdiğini biliyordu sonra neden bilmemiş gibi yaptı?:icon_whis
bende aynı şeyi düşündüm ama sonradan da biliyo ama girmemesini bekliyodu girdiğini öğrenince şok oldu diye kıvırmaya çalıştım :) olmuş mu :)
GaMzE_BiLqE 04-07-08, 16:48 Arkiler Bugünkü Tekrarda Murat Piskolog Denizden Gelen özür Mesajı üzerine Arabayla Basıp Kliniğe Gidiyor Ve Zeynep Neredeyse Saniyeler Sonra Orda!!!
Murat Arabayıda Aldı çünkü Hadi Taksiyle Geldi Diyeceksiniz Fakat Kapıdan çıkar çıkmazmı Taksi Geldi ???
Birde Ikiside Hışımla Evden çıktı Anahtara Noldu????
o dikkt edersn her filmde vardr canımm taksi hmn evn önndn geçerr ayrıca tksi blmkta ne vrkii dakkada birr biri geçioo ayrıca murtt denizi bnzttktn sonra zynp gldii zatenn arada yinede bi 5 dkka vrdıı ama dizidee zmn çbk ilrlerr biz bi bölmü 1,5 satte izlioyrzz o bir buçuk stt içinde dizide 3 gn geçioo zmn çbk ilrlediği için sana öyle glmş olblr o mntk hatasıı değildr bnce!
bnm tkldığım tk yer murt zynbn sınva grdiğini biliodu duyunca çok şaşrdıı sonraa blkii grmz die düşünüodrr yaada bilmioduda bnmi ynlş biliorum ama bu kdr gsll bi dizide olur o kdr hataa!
Senaristler nasil boyle bir mantik hatasi yaptiklarina inanamiyorum.
Suat'in neden araba kullanma kursuna gittigine anlam veremedim gecmis bolumlerde kazandigi sport araba'yi kullanmiyordu mu???
GaMzE_BiLqE 04-07-08, 21:21 Senaristler nasil boyle bir mantik hatasi yaptiklarina inanamiyorum.
Suat'in neden araba kullanma kursuna gittigine anlam veremedim gecmis bolumlerde kazandigi sport araba'yi kullanmiyordu mu???
bu daha prtk bi ders direksiyon dersii yani bnm tanıdığım vrr böylee diziyi kormk için söylmiyim aynısnı ablmda söledii sonra htrltncaa "aa,evet"falan dedii direksyn hakimiyeti açsndn bu tarz kurslara herks başvurblr.ayrıca suatın ne kdr iyi araba kullndığı ortada hüsnün arabasını nslda prçlmştı.
Senaristler nasil boyle bir mantik hatasi yaptiklarina inanamiyorum.
Bu bir mantık hatası değildir.Gerçektede sürücü kursları direksiyon hakimiyeti ve şehir içi araba kulanma dersleri verirler.Yani senaristler burda hatasızdır.
elif_dürük 24-07-08, 09:20 o dikkt edersn her filmde vardr canımm taksi hmn evn önndn geçerr ayrıca tksi blmkta ne vrkii dakkada birr biri geçioo ayrıca murtt denizi bnzttktn sonra zynp gldii zatenn arada yinede bi 5 dkka vrdıı ama dizidee zmn çbk ilrlerr biz bi bölmü 1,5 satte izlioyrzz o bir buçuk stt içinde dizide 3 gn geçioo zmn çbk ilrlediği için sana öyle glmş olblr o mntk hatasıı değildr bnce!
bencede değil böle yollar arası mesafeyi her ayrıntısına kadar gösterirlerse ist bi ucundan bi ucuna gidiyolar bazen atiyorum mesela 2 saat sürüyo diyelim bu kez dizide sadece bi olay üstünde durmuş oluncak
prensescik 07-08-08, 03:17 Senaristler nasil boyle bir mantik hatasi yaptiklarina inanamiyorum.
Canım Suat'ın spor bir arabası vardı ama araba çok lüks olduğu için vergisi de çok fazlaydı. Hüsnü de arabayı gidip 20.000 YTL'ye sattı. Yani Suat yine Hüsnü'nün arabasına kaldı. Aradan da bayağı bir zaman geçtiği için sonra da gidip pratik yapmak için ders aldı...!!:D:D
ben bi şeyi yeni farkettim yazdınızmı bilmiyorum ama yine yazıyım dedim
kanal d 2007-2008 hazırlık kampındaki muratın sesiyle dizideki çok farklı bi dinleyin anlayacaksınız
arkadasimm bu mantik hatasi deil ki
ugurunn sesi olmadigni bilioruzz
GaMzE_BiLqE 24-08-08, 12:52 evet canım bu mantık hatası değil.
bütün oyuncular kendi sesiinimi kullanıyo sanki.
uğurun kendi sesi değil.
elif_dürük 04-09-08, 16:41 evet canım bu mantık hatası değil.
uğurun kendi sesi değil.
ewt cnm
hem şölede bişi war uğurun sesiyle diğer dizilerde de karakterlerin sesleri aynı
özel dublörler varr zaten
evet canım bu mantık hatası değil.
uğurun kendi sesi değil.
aa hakıkaten ugur pektasın kendı sesı deıl mı ya hıc bellı olmuodu:blink::blink:
acıkcası cok sasırdım:blink:
elif_dürük 04-09-08, 16:59 aa hakıkaten ugur pektasın kendı sesı deıl mı ya hıc bellı olmuodu:blink::blink:
acıkcası cok sasırdım:blink:
deil cnm kendi sesi biraz kalınn:img-hyste
bide farketmişsinizdir adam gazetelerede çıktı
mesela atıyorum şarkıcı yada mankense ama oyunculukta yapıyosa kendi sesini kullanmıyo
ama uğurum hangisine giriyo
mankenliktir o
o atletik vücutlaa:img-hyste
|