Tüm Versiyonu Göster : Arka Sokaklar - Mantık Hataları
dizimizde olan mantık hatalarını buraya yazabiliriz...
mesela ilk bölümlerde Hüsnünün çocukları karne almıştı.. ondan sonraki bir bölümde aylanın öğretmen olduğu lisede olay oldu... yani okullar tatil deil miydi...
sizlerdende bekliyoruz... hadi çabuk çabuk olalım
yaw mesela murat nişanı hiç sevmiodu.. işte dalga geçmişti.. bir sürü insanın önünde yüzüklkeri tak.. şak şak şak alkış.. bakın biz mutluyuz olayları fln... gibi bişeler demişti
yani kendi nişanında biraz karşı çıksaydı daha iyi olurdu... öle hemencik atladı nişan olayına
Benimde mantıksız bulduğum yer hüsnün ard arda ödül alması idi yani bi şeyi lastik gibi uzatmışlardır
evt aslında ilk aldığı çok güseldi ama abarttılar yanii... sonuçta diğer komiserlerde başarı yapıolar bari ekibe genel ödül verilsin yada başkomiser olduğu için rıza babaya yani hüsnü olmaz artık:)
bence pek mantık hatası yok hatırlamıyorum
normalde yabancı uyruklu kadınlara "yabancı şube"(sanırım ismi buydu) ekibi bakıyordu.. ama bizim ekip her olaya dalıyordu.. yabancı uyruklu kadın probleminide çözmüştü... hatta hüsnü ödül almıştı yaa...
nazliozcan 24-01-07, 17:13 ya bu son bölümde suat hüsnünün rujlu gömleiğini yakalarken renklilerle beyaz gömleği beraber atıyo makineye. Yuh yani...
paçiii_melos 24-01-07, 21:44 İlk defa bir mantık hatası ile karşılaştım diye düşünüyorum. Dünkü bölüm de Leman Hn . Yeşim 'in mezarına gitmişti . Hatta ölüm tarihinde bile 08.12.2006 yazıyordu. Ama herkesin bildiği gibi 6 ay geçmeden mezar taşı yaptırılmaz. Ama bakıyoruz da sadece 1 ayı geçti. Bence bu bir mantık hatası....
bi de mantık hatası deil de komik hatalar oluyo :):):)
mesela zeynep_murat ın sinemaya gittiklei bölmüde murat mısırların parasını öduo, sonra zeynep ile konuşmaya dalınca mısırları almadan sinemaya girdiklerini gösteriyolar ama sonra bu ikili filmi izlerken mısır yiyo:):):)
bikere dizilerde her yeri göstermediklerinden muratın geri dönüp mısırı alıp almadıgını bılemeyiz :img-yes:
bide ben her mezar tası altı ayda cıkar diye bisey duymadım bız yakın akrabalarımızın mezar taslarını gömüldükten sonra koyduk bunu da düzeltmek istedim:img-yes:
yabancı uyruklar meselesindede rıza babanın ekibi özel bir ekip oldugundan her ise karısabilme özelligi var hatta dizide rıza baba ile yabancılar subesını baskanı konusurken bu konuya degınmıslerdı o yuzden bunu mantık hatası olarak gormuyorum suatında beyazlılarla renklılerı bır arada yıkadıgını hıc dusunmemıstım kırlı sepetı olarak algılamıstım ama dogru olabılır suana kadar bana gercekten mantık hatası olarak gelen bence zeynebin muratın evinden aksam cıkıp gımesi ve sahılde ertesı gun bulusmaları cunku ıkısının ustundede aynı kıyafet vardı ve sankı aradan bır gun gecmemıs gıbı murat zeynebe nereye kayboldugunu soruyo ve sabahtan aksama kadar gecen sure gosterılmıo:img-yes: :icon_cool
evt deniz_15 o bölüm çok saçmaydı.. sanki tüm gün boynca görüşmüolar.. üstelik ikisi aynı kıyafet fln.. oysa dizide bi giydiklerini bi daha giymiolar
bence bu zamana kadar mantık hatası yapılmadı en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş
nymphadora 31-01-07, 18:19 bu kadar mantık hatası varmıydı dizilerde ya bundan sonra dizileri daha dikkatli seyretcem ve bulduğum hataları buraya yazıcam:happy0064
geçen video yaparken farkettim... we bayaa guldum.... :)
hatırlarsanız 7. bölümde husnunun kazandığı odulu kutlamak için husnunun bahçesinde tum ekip we aileleri mangal partisi için toplanıyodu....(alin we ali yok)
biliyosunuz sonra bir görew için çağırılıolar we yemeği yarım bırakıp gitmek zorunda kalıyolar.... sonraki gun de aylin we ali onlarla dalga geçiyodu yemeği yiyemediniz di mi diye....
ama mesut mangal yaparken ir şarkı soyluyo ama aylin orda olmamasına rağmen şarkıya eşlik ediyo.. yani ikisi beraber soyluyolar şarkıyı.... aylinin sesi war gruntusu yok yani... :):):)
benhermicim orda şarkıyı aylin deil zeliş söylüyoo mesutla beraber..yani mantık hatası yook cnm..:)
Bu mantık hatası mı biLmiyorum ama bana
biraz saçma qeLdii.. AnLAyamadığım bişi.. Tunç'un veLayetiii..
Babasıı varken ve başka yakın bir akrabasıı yok sanırım..
velayetinii annesinin haLası nasıL aLabiLir ki..
evet ya oda var yaninasıl oluyosa babası var ken ama çocuğun kimi istediğine bağlıdır oda babası der heralde vede leman mesut un bi açığını bulsa hmn alabilrmi acaba
ya çocuğun kimii istediği konusunda bişii diyemem yanii eğer çocuğun
kararına bağLıysa beLkii.. Ama 1.derecen akrabası
dururken nasıL başkası aLmaya çaLışır anLamıyorum ki..
Bnce böyLe bir düşüncesii oLması biLe saçma..!
sevimli.girl 21-02-07, 08:51 murak öldümü diye sorunca şevket çoruh hemde nasıl diye cevap verdi. yani adam öle bi ölümüşkü hemde nasıl.
dünkü bölümde adam kızı sırtından bıçaklarken bıçak çok rahat saplandı sırta. oysaki sırtta kemikler yoğun olduğu için bir bıçağın o şekilde rahat saplanması imkansız. yani mantık hatası. :)
pınar arkadaşı ile konuştu ve evden çıkacaktı sonra bar sahnesi geldi pınar orda
ne ara giti oraya
dünkü bölümde adam kızı sırtından bıçaklarken bıçak çok rahat saplandı sırta. oysaki sırtta kemikler yoğun olduğu için bir bıçağın o şekilde rahat saplanması imkansız. yani mantık hatası. :)
evt yaa bıçak hemen saplanıo kız düşüo.... zorlama fln hiç olmadı... burası mantıksızdı
ama pınarın gitmsi mantıksız deil... çünkü dizide zaman çok çabuk akıo... 30sn bazen 2 saata eşit oluo.. pınar hemen çıkmıştır.. üstelik taksi ile hızlı gider
halası çocuğu alamazki nasıl oluyo bu
irmck_6168 28-02-07, 12:54 ya çocuğun kimii istediği konusunda bişii diyemem yanii eğer çocuğun
kararına bağLıysa beLkii.. Ama 1.derecen akrabası
dururken nasıL başkası aLmaya çaLışır anLamıyorum ki..
Bnce böyLe bir düşüncesii oLması biLe saçma..!
yoo hiçtee saçma değil eğer baba çocuğuyla ilgilenmiyorsa içki eroin vb. şeyler kullanıyorsa yada önceden kullanmışsa ve bunun bir kanıtı warsa çocuğun velayetini bir başkası (genelde baba tarafından seçilir) alabilir.. leman da bunu yapmaya çalışıyor.. mesutun önceden içki kullandığı için tedavi görmesi fln...
Benim bildiğim polislerin görevi yanlızca yakaladıkları suçluları enselemek. Bunlar ise şekilden şekle girip suçlularla arkadaşlık edip kandırıp fln işlerini yapıyorlar. İlginç... Bilmem anlatabildim mi....
Bademgözlü 15-03-07, 22:45 Bu dizide mantik hatasi olsada olmasada bu dizi cok güzel muhtesem bir dizi.
tatlı serseri 25-03-07, 18:46 Benim bildiğim polislerin görevi yanlızca yakaladıkları suçluları enselemek. Bunlar ise şekilden şekle girip suçlularla arkadaşlık edip kandırıp fln işlerini yapıyorlar. İlginç... Bilmem anlatabildim mi....
iiide bunlar sadece polis diil bunlar özel eqip öle marqetten saqız çalan adam peşinde koşmuolar ytaani gizli görew fln die bişi war dmi
http://www.loadtr.com/2/4/6b96003d20a0f5f4f942ca8e3dc81aef5.jpg
Bu fotoğraf normalde sabahın körü olan bir sahnede geçiyor fakat Ali'nin saatine dikkat..
Kötüyüm ben kötüyüm :P
yaw ii yakalamışsın saat durumunu:)
belki saati durmuştur yaw...
ha bide bugünkü tekrar bölümünde,kadın Zeyneplerin evinin sigortasını attırdı..Her yer karanlıktı ama ne hikmetse ocağın ışığı gürül gürül yanıyodu.. (Hani fırın-ocak kombinasyonu olan şey,mutfaktaki)
hım... ne dikkat var kardeşim snede:)...
belki öledir... hani buz dolabının flnda yanıo elektirek kesinlince.. öle bişedir.. teknoloji gelişti yanii
yeni bölümdede tekin ablasına lise coğrafya kitabı uzatıyo ödevimi yap die zeliş daha lise 1 e giderken tekin nasıl liseye diyiuo oluyor banada bu saçma geldi
yeni bölümdede tekin ablasına lise coğrafya kitabı uzatıyo ödevimi yap die zeliş daha lise 1 e giderken tekin nasıl liseye diyiuo oluyor banada bu saçma geldi
:img-yes: :img-yes: hatta kardeşim benim geçen seneki kitabımın aynısı dedi
!karbeyaZ! 18-04-07, 15:58 Bende diziyi sürekli takip ediyorum ve bir olay olduğunda hep Menekşe sokakta meydana geliyor :D Biraz sokak isimlerini değiştirsinler, ağız alışkanlığı galiba :D
ilk bölümde zeynepin ewinin bebekte olduğu sölemişti ama bu bölümde syanlış hatırlamıyosam sarıyer dendi.
uğurhastası 18-04-07, 18:59 ya bide bişey sorcam murat hani zeynebin annesiyle tanıştığında yanlış hatırlamıyosam istanbulluyum demişti
ama bildiğim kadarıyla polisler kendi vatanlarında(yani şehirlerinde)görev yapamıyolar.demi?
tatlı serseri 11-05-07, 13:40 son bölümde suat arabyı en fazla 40da gidrqen çöpe wuruo wee araba sanqi 150de giderqen tırın altına girmiş gibi oldu kaporta fln uçtu cam kırıldı sona sağ taraftan çarptıı halde sol far kırıldı :D:D
pınarın rehin alındığı bölümde kurtarıldıktan sonra merkeze getirilirken kulağında küpe yok. merkezdeyken küpeleri var. son olarakta ali onu eve bırakırken yine küpeleri yok.pyuncular bölümündeki fotoğraflarına bakarsanız anlarsınız:img-wink:
uğurhastası 17-05-07, 15:13 ben hic mantık hatası gölmüyolum..........:img-help: :img-help:
ben mantık hatası çok görüyorum.
çünkü bildiğim kadarıyla polisler kendi şehirlerinde görev yapamıyooo
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
ben mantık hatası çok görüyorum.
çünkü bildiğim kadarıyla polisler kendi şehirlerinde görev yapamıyooo
BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?
onun olması olanaksız herkezin memleketi ayrı ayrı ayrı yerledemi çekim yapacaklar belk hepsi bir yerde olmaz ne dersin bu bir dizi bukadar küçük hatalar olur
KESKİN_NİŞANCI 23-05-07, 18:47 pınarın rehin alındığı bölümde kurtarıldıktan sonra merkeze getirilirken kulağında küpe yok. merkezdeyken küpeleri var. son olarakta ali onu eve bırakırken yine küpeleri yok.pyuncular bölümündeki fotoğraflarına bakarsanız anlarsınız:img-wink:
ewt şimdi gördüm...:img-wink:
arkadaşlar hakkaten mantık hataları çokmuş dizimizde
yorumları okudum bir bir
kabullenmek gerek sonuçta:img-yes:
Arkadaşlar dünki bölümde şu ilk cinayete bi mantık hatasımı desem bilmiom artık
iskeleti bulduklarında rıza baba üzerinden kimlik çıktımı dedi 8 yılık bir ceset kim nasıl olsun ki diyelim ki oldu o 8 yılık süreç içinde kimlik çürür toprağın altında yani burda ben bi hata sezdim yani....
Aynı cinayette dişlerden adamın kimliği şak diye nası bulundu bilemiyorum yani.. birileri bizim diş kaydımızı mı alıyo şimdi...
39. bölümden'de bi detay hatası..
Yavuz evden çıkarken gömleği açık renkti..Sonrasında hastanede Asumanla buluşunca siyah gömleği gördük..Arkasından Z&M gelince gömlek yine açık rengine dönüverdi.. Restorantta da aynı gömlek vardı.. İşin garibi ertesi gün Asumanın evine gittiğinde aynı siyah gömlek üzerindeydi :) :)
Asuman çatışmada omzundan vuruldu ama eline kelepçeyi takıp götürdüler. Ne kan vardı ortada ne sargı bezi ?? Ayrıca Mesutla Zeynep gece nöbetine kalmışlardı ama operasyondan sonra Mesut "eyvallah" dedi gitti, Zeynepte kayınvalideye yemeğe gitti, ee merkez nolduu ???
Mesut merkeze döndü ama Zeynep yemeğe gitti.. Asuman giderken omzunu tutuyordu.. Sanırım sıyırdı kurşun,tampon yapıyodu...
Ben kelepçe olarak farkettim atlamış olabilirim :img-wink:
Bi gece önce Ali gece nöbetine kalamıcağını yeğeninin geldiini ve onu almak zorunda olduunu söölediinde Rıza Baba kolay izin vermedi ama bravo Murat'a Zeynebi bi lafıyla çekti aldı gece nöbetinden :icon_whis
yavuz ve asuman film izlerken görüntüde film alt yazılıydı ama seste türkçe bambaşka konuşmalar duyuluyordu.
yavuz ve asuman film izlerken görüntüde film alt yazılıydı ama seste türkçe bambaşka konuşmalar duyuluyordu.
evet o inanılmaz saçmaydı.. hem altyazı,hem türkçe dublaj + ikisi de ayrı telden çalıyodu :icon_sorr
KESKİN_NİŞANCI 31-05-07, 14:21 yavuz ve asuman film izlerken görüntüde film alt yazılıydı ama seste türkçe bambaşka konuşmalar duyuluyordu.
hadi ya hiç farketmedim bi izleyeyim tekrar:)
dikkatiniz de iyi bakıyom:icon_whis
ben daha çok rıza baba ve zeynep in fragmandaki ve bölümdeki ses farklılıklarını gözlemlemişim demek:):img-hyste
Son bölümden mantık hatası
yavuz evdeyken üzerinde açık renkte bir gömlek vardı hatta annesine soruyordu bu gömlek kırışık mı diye ama hastaneye gidince üzerinde siyah bi gömlek vardı
Bence bu hata değildir.Yani belkide olarak düşüneceğiz.Eğer belkide olarak düşününce oluyorsa o zaman hata değildir.
Yani belkide hastanede üzerine bişey dökülmüştürde değiştirmek zorunda kalmıştır.O sahneleride göstermemişlerdir.
Veya kırışmasın diye hastanede başka şeyler giymiştir.
Bence hata değildir.
valla ayrıntıya takılıyoruz çünkü aşırı dikkatli izliyoruz.. bu bi mantık değil detay hatasıdır ayrıca ... :) düzeltmekte yarar var..
HakLısın Aşırı DikkatLe İzliyorum Bende Gerçek yaşam Dan bir kesit gibi Her ayrıntıya dikkat ediyorum (ruz)
uğurhastası 08-06-07, 12:39 ya valla detaylara çok önem veriyosunuz galiba.
ben sadece muratla olan ksımlara(muratla ilgili detaylara) dikkat ediyorum. :)
Herkesin kendine Göre İlgilendiği Bir Oyuncu Vardır .O Oyuncunun Detayarına Dikkat EderLer..
Lucky Girl 13-06-07, 05:58 Son bölümde ailemi arıyorumdan gelen adam vardı.Kızı rehin alırken arka sol kapıdan kızı içeri attı(arabaya göre sol).Ama daha sonra kız şoför koltuğunun sağında oturuodu.o kadar kısa zamanda nasıl yerdeğiştirdi?
derinmavi_642 16-06-07, 13:30 bu tekin ilkokul önlüğü giyiyo ama coğrafya dersi görüyo.nası oluyo bu iş.
SAHRA_IRMAK 17-06-07, 17:57 benım bıse dıkatımı cektı suat karne gunu ıle ılgılı konusurken kısımıs gogsumusu kabartır derken zelıha havalanıyodu ama sonra zayıf getırdı bu kıs ayıfı oldugunu oncedeen bılmıyomudu cunku bıs onceden bılıyosda bu kıs nasıl bılmıytı hatta bıu ogrencı 1 noıt ıcın ogretmenını yaraladı o ogrencı bılıyodu da zelıha nasıl bılmıyo yanı sankı bılmıuyomusta suprıs olarak kaarneye gelmks gıbı gorunuyodu
KESKİN_NİŞANCI 18-06-07, 19:33 cnm,
karnene hangi notun geleceğini sınavlar açıklandıktan sonra hesaplarsın
böylece bulursun sonucu
nolcak kaldım mı geçtim mi die
her neyse:img-hyste (fazla açıkladım sanırım):img-blush
işte zeliha ve efe de karnelerinin nasıl olacağını önceden biliyordu:img-wink:
hatta zelişimiz kerem e bile sölemişti karne günü öncesinden:)
yani burda bi mantık hatası bulamadım kısacası:)
bu tekin ilkokul önlüğü giyiyo ama coğrafya dersi görüyo.nası oluyo bu iş.
valla yeni sezonda bu işe bi çare bulsunlar,çok göze batıyo hakikaten..
bugün izlerken gördüm Hülya,Koray'la cinayetten sonra evden çıkarken 2 saniye içinde telefonu çıkarıyo ve konuşmaya başlıyo.. Ne ara teli çıkardı,ne ara numarayı çevirdi,hatta yetmedi konuşmaya başladı.. Saçma oldu biraz..
Bi de arabaya binerlerken sinyal lambası yanıyodu.. Sinyalin onlar arabaya binip yola çıkacakları zaman yanması gerekmez mi.. :img-hyste
Son bölümden mantık hatası
yavuz evdeyken üzerinde açık renkte bir gömlek vardı hatta annesine soruyordu bu gömlek kırışık mı diye ama hastaneye gidince üzerinde siyah bi gömlek vardı
evet ya benimde çok dikkatimi çekti.bari bu gömlek kırışık mı gibi birşeyler söylemeseydi.valla önemli bu ayrıntılar.
bi mantık hatasıda benden pek mantık hatası msayılmaz gibi ama..
41. bölümde hülyayla koray fikreti vurduktan sonra kız hemen polisi aradı...ama silahda susturucu takılıydı..yani yukardaki adam duymadı ama kadın duydu bide polise haber verdi..bence olay kısa yoldan burdan da cözülebilirdi..
bide bu fikretin sevgilisi kapı sesini duymadı mı hadi vurulduğunu duymadı asağıdaki konusamları kapı sewsii falan duymadı mı..
bende bir mantık hatası buldum yani eğer buna mantık hatası denirse tabi 41. bölümde şu kayıp kızı bulmaya çalışırken bizimkiler zeynep kadınlar randevulaşırken şöyle bir konuuşma var aralarında yarın şişli tarafında olacağım kursum var dedi ama gitmem kadında peki o zaman saat 9 da seni alırız kursun önünnden dedi arabayı tarif etti plakasını söyledi falan ama hangi kurs olduğunu söylemedi eski bir şişli olarak söyleyebilirim ki şişlide onlarca kurs var yani hanigsi olduğunu bu kadın nasıl çözdüde ertesi gün adamını oraya gönderdi yoksa bu kadın mümeccinmi eğer mümeccinse neden zeynepin polis olduğunu bilemedi:img-hyste :img-hyste
bi mantık hatasıda benden pek mantık hatası msayılmaz gibi ama..
41. bölümde hülyayla koray fikreti vurduktan sonra kız hemen polisi aradı...ama silahda susturucu takılıydı..yani yukardaki adam duymadı ama kadın duydu bide polise haber verdi..bence olay kısa yoldan burdan da cözülebilirdi..
bide bu fikretin sevgilisi kapı sesini duymadı mı hadi vurulduğunu duymadı asağıdaki konusamları kapı sewsii falan duymadı mı..
canım o kadın zaten korayla iş birliği içindeydi. zaten cinayeti kendi planladı ölen adamın sevgilisi yaptı desinler diye polise haber verdiler :good:
nedim_bahar 26-06-07, 20:01 o asımın adamı (ismini unuttum) dışarı çıktığında ali fotoğrafını çekiyodu aynı anda merkezde rıza baba ali nerde dediğinde arşivde dediler ama ali o sırada asımın adamının fotolarını çekiyodu
valla yeni sezonda bu işe bi çare bulsunlar,çok göze batıyo hakikaten..
bugün izlerken gördüm Hülya,Koray'la cinayetten sonra evden çıkarken 2 saniye içinde telefonu çıkarıyo ve konuşmaya başlıyo.. Ne ara teli çıkardı,ne ara numarayı çevirdi,hatta yetmedi konuşmaya başladı.. Saçma oldu biraz..
Bi de arabaya binerlerken sinyal lambası yanıyodu.. Sinyalin onlar arabaya binip yola çıkacakları zaman yanması gerekmez mi.. :img-hyste
gerçi tam izleyemedim ama eğer tahminimce arabayı uzaktan kumandayla
açıyorsa araba açıldığı zaman mutlaka sinyal lambaları ve farlar yanar:icon_cool :not_i: :icon_roll
bu hafta bana biraz fazla geldi örneğin tekin ablasnn cebnden aradı hüsnüyü ama hsnü cebini efndm oğlm diye açtı:img-blush
"KaRtAnEsİ" 27-06-07, 04:11 bu hafta bana biraz fazla geldi örneğin tekin ablasnn cebnden aradı hüsnüyü ama hsnü cebini efndm oğlm diye açtı:img-blush
cnm bende tam bu konuyu yazacaktım...benimde dikkatimi çekti...normalde telefon zelişin...hüsnüde telefonu kızım diye açması gerekiyordu...ama o oğlum diye açtı...
dolceqabbana 27-06-07, 05:48 o asımın adamı (ismini unuttum) dışarı çıktığında ali fotoğrafını çekiyodu aynı anda merkezde rıza baba ali nerde dediğinde arşivde dediler ama ali o sırada asımın adamının fotolarını çekiyodu
İyi de Rıza Baba'nın haberi yoktu, sonradan gezici ekibe koyduk diye söylediler zaten.:)
bide son bölümde anlamadım ben kaçan bi adam vardı ya merdivenden çıkınca bomba patladı öldü sandılar ama ölmemiş nası oluyor da ölmüo anlamadım ayrıca o bombayı yapan adam nası ölüo kendi yaptığı bombaya sahip çıkamıo mu hem de o kaçan adamın çıkmasından 2 sn. sonra patladı kaçma şansı olduğunu sanmıyorum:icon_whis
Yanann arkadaşım bombayı yapan adam bombasına nasıl sahip çıksın ki en ufak bir hatada bom diye patlar bomba asım ın kaçma olasılığı yüksek çünki arka tarafta yani bombacının oturduğu odada bir pencere dışarı çıkan bir pencere vardır ordan atlamıştır
arkadaslar ben bişeyi merak ediyorum simdi zeyneple-muratın dügünü temmuzdaydı arkadası aradı 26 haziran bosaldı felan filan erkene aldılarda.Asım erkene alındıgını ne ara ögrendi o temmuzda bilmiyo muydu?hatta o dügünü ne ara ögrendi orası çok saçma geldi bana yani erkene alınan tarihi ögrenmesi.
vaLLa bstan soliim gecmis sayfalari inceleme firsatim hic olmadi aceled3en eer soyliycek olduum seyler onceden soylendiyse herkesten ozur diliyorum.
ya benim bildiiim kadariyla polislerde dovme vs. gibi seyler yasak ama aksamki bolumde gamze ablanin omzundaki dovmeyi bariz bariz gorduk :img-yes: nasi oluo anlamadim ayrica gamze abla her bolumde kupe kolye fln da takio goreve cikarken acaba ozel ekip die mi goz yumuluo
bence bu bi mantik hatasi
bi tane daha var simdi bu husnunun buyuk oglu metin mi tekin mi artik karistiriorum ama:img-wink: :img-yes: iste hani o kardesiyle ayni okuldaydi hani bu daha 8. sinifi bitirmemisti ilkokul okuyodu ne cabuk liseye gecti de lise 2 lerden kizlari fln tanidi bundan oek emin deglilm belki benm gozumden kacan bi ayrintidir ama bana sacma geldi acikcasi
bölüm yorumlarına yazmıştım oldu mu Rıza baba diye,Yüksel Aytuğ da köşesine alınca buraya da yazmak gerektiğini düşündüm.. Sezon finalinden 1 bölüm önce,Duman'ın cesedi bulunduğunda Rıza Baba nın hemen Hasan ı araması çok büyük bi hataydı ..Rıza baba gibi kıdemli bi polise hatta emniyet amirine hiç yakışmadı..Numarayı izlemeye aldırtabilrdi...Senaryonun o yönde şekillenmesi büyük bi mantık hatasıydı bence...
KESKİN_NİŞANCI 28-06-07, 13:47 bölüm yorumlarına yazmıştım oldu mu Rıza baba diye,Yüksel Aytuğ da köşesine alınca buraya da yazmak gerektiğini düşündüm.. Sezon finalinden 1 bölüm önce,Duman'ın cesedi bulunduğunda Rıza Baba nın hemen Hasan ı araması çok büyük bi hataydı ..Rıza baba gibi kıdemli bi polise hatta emniyet amirine hiç yakışmadı..Numarayı izlemeye aldırtabilrdi...Senaryonun o yönde şekillenmesi büyük bi mantık hatasıydı bence...
aynen katılıyorum sana...
ben izlerken de hemen tepki vermiştim(eh be rıza baba )die:)
aylini arayıp tel izleme alınsaydı...anında yerleri bulunurdu:img-wink:
vaLLa bstan soliim gecmis sayfalari inceleme firsatim hic olmadi aceled3en eer soyliycek olduum seyler onceden soylendiyse herkesten ozur diliyorum.
ya benim bildiiim kadariyla polislerde dovme vs. gibi seyler yasak ama aksamki bolumde gamze ablanin omzundaki dovmeyi bariz bariz gorduk :img-yes: nasi oluo anlamadim ayrica gamze abla her bolumde kupe kolye fln da takio goreve cikarken acaba ozel ekip die mi goz yumuluo
bence bu bi mantik hatasi
Dövme murata da var ancak benim bildiğim polis küpe ve kolye takabilir abartıya kaçmadıkça
Küpe kolye sorun değilde siz söyleyince hatırladım bende bi defa polis kolejine fln girebilmk içn döwme we benzeri şeyin olmaması lsm e polis olduktan snra yaptırmış olsa dicez oda olmazki :img-blush
Dövme muhabbeti önceden de Zeynep ve Murat arasında geçmişti(27. bölüm).Dövme muhabbetindeki sözleriyle aslında kendileriyle çeliştiler gibi..Zeynep Murat'a sen de var da ben de olamaz mı gibi replikler kullandı...Zeynep'in de dövmeli olduğunu görmek kendileriyle çeliştiğinin göstergesi..
derinmavi_642 29-06-07, 10:52 zeynebin dövmesi var zaten.düğün fotolarından birinde gördüm.omzunda küçük bir dövme var.
3. bölümde narkotik operasyonunda Murat adamı kurtarmak için denize atlıyor..Zeynep'e sadece silahını veriyor.Denizden çıktıktan sonra Rıza Baba'yla telefonda görüşüyor..Zeynep'e sadece silahını verdiğine göre o ıslak telefon nasıl çalışıyor??
CenesiDüşük 10-08-07, 15:30 öyle böyle çok güzel ve komik diziydi
mesela ben hüsnünün çocuklarını unutmıcam(en azından tekrar başlayana kadar)
derman abla 23-08-07, 13:57 5.bölümde z-m kavgasında zeynep çantasız geliyor kavgayı ediyorlar gidelim iyor çantayı alıp murata gidiyor.hem kavga ediyorlar birlikte gidiyorlar.hemde almadığı çantayı alıp gidiyor
arkadşlar sizede mantıksız gelmiyomu
dibinde bomba patlıyo kolun bacağın kopmadan kurtuluyosun
44.bölüm resimlerini gördümde hiçkimse ağır yaralanmamış çok ama çok saçma
derman abla 03-09-07, 16:00 sezon finalinde mikita kalbinden vuruluyordu ama kalkıp yürüyordu
evet bu tür hatalar malesef çoğu filmimizde var ama katlanmak zorundayız yoksa tv de izleyecek film bulamayız :)
en başta hepimiz öyle düşündük ama senaristlerimizi demir masa mantığıyla olayı açıkladılar
sezonun ilk ters köşesine toplucak uçtuk :) hasar var mı? :img-pilot
ya şey zeynepin amaliyatından sonra doktor aileye bilgi veriyodu ya orada arkada ali vardı sonra murat ekibe durumu iyi diyince yeni duymuş gibi davrandı
tabi ben yanlış görmediysem
derinmavi_642 03-09-07, 20:34 asımın soyadı bayındırdı.ne zaman bayraktar oldu.bu bi mantık hatası dimi
zeynebin dövmesi var zaten.düğün fotolarından birinde gördüm.omzunda küçük bir dövme var.
belinin altında da pati izleri çeklinde bir dövmesi var:img-yes:
asımın soyadı bayındırdı.ne zaman bayraktar oldu.bu bi mantık hatası dimi
zeynep in soyadı da güven di ama bu bölümde şuan hatırlamadığım başka birşey söylendi... biraz daha dikkatli olmalarını beklerdim...:img-yes:
katılıyorum..zeynep o kadar ağır yaralanırken Muratın küçük sıyrıklarla kurtulması biraz mantıksız geldi..
katılıyorum..zeynep o kadar ağır yaralanırken Muratın küçük sıyrıklarla kurtulması biraz mantıksız geldi..
bencede bende katılıyorum biraz mantıksız olduuuu yaniiii çünkü o masa ikiside oturuyodu murata hiçbişe olmadı ** zeynep ağır yaralandı biraz saçma olduuu:img-wink:
orayı açıkladılar aslında... :) zeyep bombanın etkisiyle fırladığında kafasını çok kötü bir şekilde çarpmış... demekki diğerleri sadece fırlamışlar...:img-wink: (aslına bakarsak sezon finalindeki görsel efekte bakarsak hiçbirinin canlı çıkmaması gerekiyor ama neyse...:icon_whis keşke patlamayı o kadar abartı göstermeselerdi..)
asımın soyadı bayındırdı.. valla helal derin dikkatli izlemişsin.. demekki senaristlerimizde soyadını unutmuşlar ki bayraktar diye sallamışlar.. olur öyle ya.
o kadar önemli bi sorun değil yani..
ama bu bölüm hep mantık hatalarıyla doluydu ki olsun beğendim genede
zeynep in soyadı da güven di ama bu bölümde şuan hatırlamadığım başka birşey söylendi... biraz daha dikkatli olmalarını beklerdim...:img-yes:
bu bölümde soyadı faciası yaşandı resmen :img-cool2 Asım,Zeynep... belki de gerçek hayatta adı Asım Bayındır olan biri vardır,itiraz etmiştir fln... bizim zehir gibi senaristlerin bu tür hataları yapmaması lazım ama yani...:img-pilot
selam arkadaşlar uzun zamandır kendimle çelişiyorum sezon finalinde celil masanın altına girdi bombayı asmak içim bi kanca kullandı hemencecik geçirdi kancayı demir masa olsa hemen öle kanca girmezki ?? bide yani agacın dokusunu bile gördüm ben agaç masayı demir masa yaptılar resmen kıvırdılar :img-wink:
sedacım valla haklısın ama biz aylarca da kafa patlatsak bu işin içinden çıkamicaz gibi,dediğin gibi senaristler fena kıvırdı :)
zeynep in soyadına akgöz dediler 44.bölümde oysaki ilk bölümlerin birinde güven denilmişti
Arkadaşlar bu soyadı durumları biraz karışık çünki gerçek hayatada soyadı aynı olan kişiler itiraz etmiş olabilirler bu yüzdende değişmiş olabilir soy adları
bomba patladıktan sonra herkese bişeyler oluyor ama vedat komiser turp gibi (!)...
o an ona da bişey olması gerekmez miydi?
bomba patladıktan sonra herkese bişeyler oluyor ama vedat komiser turp gibi (!)...
o an ona da bişey olması gerekmez miydi?
doğru onda hiç bi hasar yok düğünde oda vardı, bide şey tunç un kolu kırılmış ama tunç hastanede yken hiç görünmedi
doğru onda hiç bi hasar yok düğünde oda vardı, bide şey tunç un kolu kırılmış ama tunç hastanede yken hiç görünmedi
Bunlar ufak ayrıntılar arkadaşlat ayrıca yanlış görmüşünüz çünki mesut tuncu bi ara taksiden indi ve gördü çok kısa bir sahne idi o kalabalık içinde gözünüzden kaçmış olabilir
Bunlar ufak ayrıntılar arkadaşlat ayrıca yanlış görmüşünüz çünki mesut tuncu bi ara taksiden indi ve gördü çok kısa bir sahne idi o kalabalık içinde gözünüzden kaçmış olabilir
o tunç du demek ben onu hüsnünün çocuklarından en küçük kızı sandım gözümden kaçmış bilgi için teşekkürler
evet merak ettiğim bişi var mesut hastaneye gelirken kucağında şule var tmm çok büyük bişi atlatmışlar insan kendi çocuğunu falan taşır ne bilim taşımasa bile yanında olur gerçekten tunç u hastanede hiç görmedik adını bile söylemediler
evet merak ettiğim bişi var mesut hastaneye gelirken kucağında şule var tmm çok büyük bişi atlatmışlar insan kendi çocuğunu falan taşır ne bilim taşımasa bile yanında olur gerçekten tunç u hastanede hiç görmedik adını bile söylemediler
dediğim gibi bunlar ufak ayrıntılar belki tuncuda başkası almıştır hüsnülerle mesut aynı taksiden indiler zaten mesut ön taraftan indir arabadan tunç inmedi ama belki ambulansla bir yaralı taşınırken oda öle gelmiştir zaten ilakide gösterilcek diye birşey yok belki senaryo gereği hastanede rol almamıştır ayrıca ufak bir ayrıntı atlamışınız tuncun kolu kırılmadı kırılsaydı alçıda olurdu tuncun kolu sanırım kesilmiş olmalı çünki mesuta diyordu nezaman pansuman diye ben kendi tanıdığımdan bilirim kolu kırılmış bir kişi nin pansuman yaptırmasına gerek yoktur
yanlış görmediysem tunç sahnelerden birinde görünüyorda hastane girişinde ayrıca o hastane sahnelerinde karışıklık ve eksiklik yapılması biraz doğal gibi görünüyor çünkü birbirinden farklı bölümlere çok sayıda kişi yatırılıyor ama RIZA_BABA arkadaşımızında dediği gibi bunlar ufak hatalar biz filmden almamız gerek şeyleri alalım ufak mantık hataları da işin espirisi olarak kalsın
derman abla 17-09-07, 20:16 arkadaşlar zeynepin telefonu izleyeceğini bildikleri halde ordaki bi telefondan araması mantık hatası değil mi
arkadaşlar zeynepin telefonu izleyeceğini bildikleri halde ordaki bi telefondan araması mantık hatası değil mi
bence değil.Sonucta o kimseden kaçmak istemiyodu.Sadece YaLnız Kalmak istiyodu.:img-wink:Eğer kaçmak istese aramazdı
MoOnDaNcE-11 17-09-07, 21:23 Son 2 bolumde erdal adiyla gecen polis , eski bir bolumde emir adli uyusturucu saticisinin sag kolu degil miydi ( repligi filan da vardi ) . Hani su top sakali olan...
deniz yıldızı 19-09-07, 09:30 son bölümde zeynepin kafasının sol tarafında yara vardı hatta o kız sordu noldu diye falan sonra murat geldiğiğnde yaradan eser yoktu.unuttular herhalde:img-yes::img-wink:
arkadaşlar yazıldımı bilmem ama benim dikkatimi çekti 46. bölümde zeynep fulya ve babasını peşinden gidiyordu bu arada da murat zeynebin yanına geliyodu yani muıratla zeynep o anda karşı karşı ya gelmeleri lazım ken murat zeynebin arabasını görüp durduğu sırada arabaları aynı yöndeydi umarım anlatabilmişimdir:img-blush:img-blush
arkadaşlar yazıldımı bilmem ama benim dikkatimi çekti 46. bölümde zeynep fulya ve babasını peşinden gidiyordu bu arada da murat zeynebin yanına geliyodu yani muıratla zeynep o anda karşı karşı ya gelmeleri lazım ken murat zeynebin arabasını görüp durduğu sırada arabaları aynı yöndeydi umarım anlatabilmişimdir:img-blush:img-blush
ewet 2. izleyişimde bende farkettim burada mantık hatası var.
muratın diğer taraftan gelmesi gerekiyordu
zeynep daracık pantolon ve kocaman botlarla nasıl da öyle koşuyor anlamıyorum:bilmim mantık hatası sayılmaz ama yazayım dedim.
walla anladığın için çok memnun oldum :img-wink:
ya yanlış anlama da ben anlatamadım diye düşünüyordum ama sen anlayaınca memnun oldum bi hakaret falan yok ok yanlış anlama
derman abla 28-09-07, 09:30 arkadaşlar ali zeyneple murat tatile gittiği bölümde rıza babayla konuşcağında rakıyı su gibi içiyordu ama son bölümde biraz zor içti rakıyı bu bir mantık hatası değilmi
arkadaşlar ali zeyneple murat tatile gittiği bölümde rıza babayla konuşcağında rakıyı su gibi içiyordu ama son bölümde biraz zor içti rakıyı bu bir mantık hatası değilmi
Her bölümde su gibi içecek diye birşey yok ki varkındaysan rıza baba ile aynı masada oturuyordu ali son bölümde saygısından dolayı çekine çekine içti rakıyı ondan yani mantık hatası falan yok ortada
ya bide rıza baba ekiple çok samimi fakat alinin ailesiyle olan durumunu bilmiyor bence mantık hatasıı :img-wink:
Samimi olabilir ancak samimi dendiyse okadar değildir yani ekibinde çalışanlaırn özel hayatlarına inmek istememiştir rıza baba prensipli bir adamdır yani hani babasının öldüğünü biliyodur ama annesinin kaçtığını veya yurt dışında yaşadığını bilmiyodur daha önce sormamıştır
48.bölümde
nazım kızı esra aliyi atlattıktan sonra taksiye biniyor takisiye binerken üzerinde krem, gümüş rengi gibi birşey var ama takisiden inip bara gittiği zaman üzerinde mavi bluz var belki sizde farketmişsinizdir.
ya bilmiom mantık hatasımı ama yazmak istedim
özette hüsnülere süpriz bişi çıktığını yazıodu ama bölümde yoktu
ya bilmiom mantık hatasımı ama yazmak istedim
özette hüsnülere süpriz bişi çıktığını yazıodu ama bölümde yoktu
bu gayet doğal bişey diğer olayı da şu ankarada okuyan yabancı öğrenci olayını da yarım bıraktılar. gelecek bölüm 2 olaya da açıklık gelicek.
evet esranın bluzu benmde dikkatimi cekti pınarlarda farklı barda farklı bi bluz vardı:good:
ya arkadaşlar orda yani rızalarda üzerinde ki hırka içindeki bluzde o bardaki olan:img-yes:
sıkıntıdan eski bölümlere bakıodum da.. zeynebin vurulduu bölmden:
ekibe kadıköyde cinayet diye ihbar gelio ve sibelin annesini buluolar. sonra akşam zeynep sibelin bebeğini almaya giderken annesine ev yakın diyor ama zeynebin evi sarıyerde...oradan murat zeynebi en yakın hastane olarak taksime götürüo.. ve en sonunda katil balatta mahallenin kahvesinde yakalanıo.
ne diim sıkı bi istanbul turu atmışlar
1. bölümde zeynep dilekçe vererek gönüllü asayiş e geçmek istedi ve asayişe geçti. böyle birşey mümkün değil polisin keyfine göre birim ataması yapılmaz yani alıp da trafikdeki polisi asayişe vermezler.
bu da bi mantık hatası (( ama bunun gerçek değil dizi olduğunuda araya katarsak pek önemi olmaz ama gerçekte böyle birşey olmaz. ))
derman abla 14-10-07, 18:56 1. bölümde zeynep dilekçe vererek gönüllü asayiş e geçmek istedi ve asayişe geçti. böyle birşey mümkün değil polisin keyfine göre birim ataması yapılmaz yani alıp da trafikdeki polisi asayişe vermezler.
bu da bi mantık hatası (( ama bunun gerçek değil dizi olduğunuda araya katarsak pek önemi olmaz ama gerçekte böyle birşey olmaz. ))
hayır cnm zeynep yeni komiser muavini olmuştu trafik şubeden başka bi yere geçme hakkını isteyebilir.sonuçta rütbesi bir kademe üste çıktı üstelik osmanda ekipten ayrılıodu onun yerine ekipe zeynep girdi
ya bişi dikkatimi çekti 49. bölümde taş ocağında ekip elleri bağlı oururken engin geliyo daha zeynebe dokunmadan zeynep ellerini bi anda çözüveriyo yani zeynep engini görüncemi çözüverdi bağlarını :img-yes:
Engin Başkomserin kolu ne kadar çabuk düzeldi, bir gün önce askıda idi bir gün sonra sanki hiç bir şey olmamış gibi kolunu kullanıyordu.
ya arkadaşlar Suat spor arabayı kullandı ama onun ehliyeti yoktu ki.Çünkü Hüsnü arabayı ilk aldığında Suat kullanmaya kalktıydı çocuklar tarif ettiydi ona göre kullanmaya çalıştı o zamanda çöp bidonuna çarpmıştı.şimdi bu arabayı nasıl kullandı?
ya arkadaşlar Suat spor arabayı kullandı ama onun ehliyeti yoktu ki.Çünkü Hüsnü arabayı ilk aldığında Suat kullanmaya kalktıydı çocuklar tarif ettiydi ona göre kullanmaya çalıştı o zamanda çöp bidonuna çarpmıştı.şimdi bu arabayı nasıl kullandı?
suatın ehliyeti var bildiim kadarıyla.18 ime girer girmez aldım ama kullanamadan evlendim gibi bişi demişti o zamanda..:img-wink:
suatın ehliyeti var bildiim kadarıyla.18 ime girer girmez aldım ama kullanamadan evlendim gibi bişi demişti o zamanda..:img-wink:
evte bende öyle hatırlıyorum
bugünkü bölümdeki polisin çoçuğuna kıyazfet ayakkabı alaca dolmuşa binecek parası yok ama karısının kıyafeti çok güzeldi kadın bakımlı bir kadındı saçıda boyaydı nasıl oluyo bu anlamış değilim
ce abisine okan diyordu.hatta mesut hani abin sadece bağımlıydı deiinde okan mı??ne alaka demişti
bu bölüm birden okanı unuttu abi demeye başladı.
yawww bişi sorcam zeynebşn hani doktor varya kalpazan yada bazı sahneler de merkezde saçı açık dışarda toplu nasıl oluo ama hep merkezde açık dışarda toplu :img-polic
arkadaslar bilmem farketinizmi :img-huh:emel hanimin evine giren hirsiz kapiyi kredit kartlan acti:img-huh:
(paranin butun kapilari actigi dogrumus:img-heh:)
ya özette ali pınar murat ve zeynep dörtlüsünün sinemaya gidecekleri yazıyordu ama onlar sinamaya gitmediler evde film sevrettiler keşke gitselerdi:icon_sorr
ce abisine okan diyordu.hatta mesut hani abin sadece bağımlıydı deiinde okan mı??ne alaka demişti
bu bölüm birden okanı unuttu abi demeye başladı.
Bu önemli değil. Bazen abi diyebilir, bazen Okan. Mantık hatası değildir. Okan'da, Ece'ye ara sıra "abla" diyor. Yani olabilir bu tür şeyler. Abi-Abla sözcükleri mantık hatası oluşturmaz. Tabi eğer adam 30, kız 20 yaşında gibi aralarında büyük farklar yoksa.
arkadaslar bilmem farketinizmi emel hanimin evine giren hirsiz kapiyi kredit kartlan acti
(paranin butun kapilari actigi dogrumus)
Kartla açabilir kapıyı. Kilit çok sağlam değilse açılır. Normaldir. Adamlar küçük bir telle kapıyı açıyorlar, bırak kartı. Yani kartla da açılabilir.
ya özette ali pınar murat ve zeynep dörtlüsünün sinemaya gidecekleri yazıyordu ama onlar sinamaya gitmediler evde film sevrettiler keşke gitselerdi
Mantık hatası değildir. Özette yanlış yazılmış olabilir. Sonuçta birlikte film izlemişler. Büyük ihtimalle özette yanlış yazılmıştır. Bu tür şeyler mantık hatası oluşturmaz.
Kartla açabilir kapıyı. Kilit çok sağlam değilse açılır. Normaldir. Adamlar küçük bir telle kapıyı açıyorlar, bırak kartı. Yani kartla da açılabilir.
normal degil cunku kapi kilitioyle kolay acilicak gibi degildi:img-huh:
eşler aynı teşkilatta çalışmaz benim bildğim kadarı ile.diyelim ki birisi zeynebi rehin aldı.orada murat operasyonu bozup içeri atlayabilir.beraber çalışamazlar yani.
eşler aynı teşkilatta çalışmaz benim bildğim kadarı ile.diyelim ki birisi zeynebi rehin aldı.orada murat operasyonu bozup içeri atlayabilir.beraber çalışamazlar yani.
sonuçta bu bir dizi ayrıca neden çalışamasınlar ben bir iki kere görmüştüm eşler polis memuruydu aynı şehirde aynı merkezde çalışıyorlardı
ama burası asayiş şube operasyona falan gidio.o yüzdne olmaz.
dizinin baştaki bölümlerden birinde böyle bi olay olduydu.inşaatta murat adamın arkasından gidiyordu zeynepte üst katta adamın karşısına çıkmıştı murat zeynebe bişey olur diye adamı vurduydu.soruşturma açıldı sonra silahı bulup muratı kurtarmıştı ekip.olayı inceleyen müfettiş zeyneple muratı ayıracaktı ama rıza baba izin vermediydi konu kapandıydı.hem zaten ekipten biri rehin alınsa mesala zeynep rehin alınsa muratın yaptığının aynısı ekipteki kişide yapar.bence fark etmez bu birine bişey oldumu herkes üzülüyor biri çokı diğeri az değil.hepsi aynı derecede üzülür bence.
evanescence-93 10-11-07, 15:33 ya bide ali-hüsnü ve mesut devriyedeyken bi cinayet haberyidi galiba o anons edilmişti.ali'de ''ya bikerede doğuma çağırsalar şaşarım'' gibi bişey demişti.bu çok saçma bence.ne alaka yanii.:S
ya bide ali-hüsnü ve mesut devriyedeyken bi cinayet haberyidi galiba o anons edilmişti.ali'de ''ya bikerede doğuma çağırsalar şaşarım'' gibi bişey demişti.bu çok saçma bence.ne alaka yanii.:S
hep ölüm haberlerine çağırıyorlar o yüzden öyle söyledi bir kez de doğuma çağırsalar diye..
ama mesleklerini düşünürsek doğru saçma biraz. mesut-hüsnü haklı yani:img-wink:
ya bide ali-hüsnü ve mesut devriyedeyken bi cinayet haberyidi galiba o anons edilmişti.ali'de ''ya bikerede doğuma çağırsalar şaşarım'' gibi bişey demişti.bu çok saçma bence.ne alaka yanii.:S
ali zaten onu şakasına söyledi
O zaten şakasına dendi yani ortam biraz neşelensin diye
bu dediğim pek mantık hatası değil ama hasanı ekip almaya geldiğinde götüreceği zaman alinin şoför kapısından değilde yan kapıdan direksiyona geçmesi çok değişik geldi.
Tamamen bi Mantık Hatası ....
1.Bölümün Sonunda Osman Başkomser Kuyumcuda Bıçaklanarak Öldürülür...
2.Bölümde Osman Başkomserin , Emniyet Müdürlüğünde Cenaze Töreni düzenlenmektedir , Osman Başkomserin resmi taşınırken bi şey dikkatimi çekti resmi kiyafetle çekilmiş bi fotoğraf çelenk içinde tek yıldız yani emniyet amiri rütbesi wardı.. Oysaki Osman'ın rütbesi başkomser , 3 yıldız olması lazımdı... Maalesef dizide de Rütbe konusuna pek dikkat etmiyorlar...
Tamamen bi Mantık Hatası ....
1.Bölümün Sonunda Osman Başkomser Kuyumcuda Bıçaklanarak Öldürülür...
2.Bölümde Osman Başkomserin , Emniyet Müdürlüğünde Cenaze Töreni düzenlenmektedir , Osman Başkomserin resmi taşınırken bi şey dikkatimi çekti resmi kiyafetle çekilmiş bi fotoğraf çelenk içinde tek yıldız yani emniyet amiri rütbesi wardı.. Oysaki Osman'ın rütbesi başkomser , 3 yıldız olması lazımdı... Maalesef dizide de Rütbe konusuna pek dikkat etmiyorlar...
ozamanlar daha dizinin ilk bölümleriydi ufak tefek hatalar olabilirdi yani ama şimdi okadar sık hatalar olmuyor
Şimdi de oluyor rütbeler ile ilgili maalesef kimliklerini gösterirken dikkatli olarak bakın baştan aşağı 3. kısımda rütbesi yazar karşısında ise Polis Memuru yazıyor ...
Şimdi de oluyor rütbeler ile ilgili maalesef kimliklerini gösterirken dikkatli olarak bakın baştan aşağı 3. kısımda rütbesi yazar karşısında ise Polis Memuru yazıyor ...
Kimliklerini okadar sık göstermiyorlar ki gösterseler bile yazılarını okuyabileceğimiz kadar zoomlu olmuyor
Kimliklerini okadar sık göstermiyorlar ki gösterseler bile yazılarını okuyabileceğimiz kadar zoomlu olmuyor
İşte yani ben kaç kere gördüm , Özellikle , Hüsnün ve Mesut'un kilerde ikiside sözde Komserr ama kimliklerinde PoL. Memuru yazıo..
arkadaşlar dizi biterbitmez yazdım diye belki bana kızabilirsiniz ama bidaha fırsatım olmayabilir pınar evden çıkarken saçı değişikti aliyle buluşunca daha değişikti aliyle pınar shildeyken alinin saçı değişikti eve geldiklerinde jole vardı ve pınarın saçı eski haline dönmüştüü
ya bişey daha var hani rızalardaa hani sabah ken gösterioo saah sabah ışık nie yanr anlamam:img-polic
aylanın rıza babayı affetmesi için aliye pınarı da al gel dediklerinde ali pınarla konuşurken alinin saçı ile eve geldiğindeki saçı farklı hangi arada saçını joleleyip eve geldi anlamadım.
enginle hüsnü sabah görüşüyorlar onları o adam görüyo ismini hatılamıyom julıanın yanındaki
sonraa suat ödülü öglen alıyorr
aksam gazetede hüsnüyü görüyor adam
ne gazete ama öglenden sonra baskı yapılıyor sanırsamm:happy0064
mesut,hüsnü ve engin devriye gezerken mesut turşucu olayında engin hüsnüye "hüsnü sağda bi yerde duralım"diyor ama araba solda duruyor sağda zaten turşucu var ama nasıl oluyosabu.
http://img146.imageshack.us/img146/3580/vlcsnap209526hp2.png
Resim de Şehnaz'dan içerik de bi filmden bahsediyor..Keşke gazeteyi bu kadar gözümüze sokmasalarmış..Resimler için Duygu'ya teşekkürler bu arada..
aynı şeyi bu kdr çok izleyince hata buluyo insan
mesela bugünkü 1. blmde zeynep piyangocudan tam bilet çekti ama sonradan bilet yarım oldu...
58. bölümde son olayda adamın adı erol mu neydi evli olduğu kadının kızına sarkan o adam önceki bölümlerin birinde gazetecimi neydi evden çıkarken şöforün vurduran adam değilmiydi yoksa banamı öyle geldi.
nedim_bahar 21-12-07, 15:59 bide oteldeyken zeynep adamlara 103 nolu oda demişti ama adamlar 102 nolu odaya girdiler yoksa ben mi öyle gördüm bilmiyorum ama sanki bana 102 nolu odaya girdiler gibi geldi
GRUPASCIKIZ 22-12-07, 09:51 bide oteldeyken zeynep adamlara 103 nolu oda demişti ama adamlar 102 nolu odaya girdiler yoksa ben mi öyle gördüm bilmiyorum ama sanki bana 102 nolu odaya girdiler gibi geldi
hayir cnm 103dü bend eilk önce öyle sandim ama iyi bakinca 103 oldugu gözüküyor :)
102 nolu oda karşıdaydı onun yanında da 103 vardı adamlar 103 e girdiler arkadaşım.
nedim_bahar 22-12-07, 10:38 hmm... nedense sanki bana 102 nolu odaya girdiler gibi geldi...
58. bölümde son olayda adamın adı erol mu neydi evli olduğu kadının kızına sarkan o adam önceki bölümlerin birinde gazetecimi neydi evden çıkarken şöforün vurduran adam değilmiydi yoksa banamı öyle geldi.
evet bende hatırlıyorum o bölümü o adamdı
CananERDEM 01-01-08, 15:14 Son bölümden mantık hatası
demekki kırışıkmış :img-wink: değiştirmiş siyah giymiş :happy0064:happy0064:img-yes::P
arkadaslar hangı bolumdu hatırlamıyorum ama murat elınde bı suc dosyası tutuyodu uzerınde 2004-2005 bılmemne dıye yazıodu
hmm... nedense sanki bana 102 nolu odaya girdiler gibi geldi...
103'e girdiler bende ole sandim ama sonra baktimm 103 numara
Arkadaslar 60. inci bölümdü sanirim orda dükkan sahibi önceden de bir bölümde oynamisti sanirim 3.üncü bölümde aylanin okulunuda herkesi rehin tutan oglanin babasi rolündeydi.
Arkadaslar 60. inci bölümdü sanirim orda dükkan sahibi önceden de bir bölümde oynamisti sanirim 3.üncü bölümde aylanin okulunuda herkesi rehin tutan oglanin babasi rolündeydi.
evet 3.bölümdede oynamıştı.heralde 3.bölümde o adamı çok göstermediydiler oğlunu götürürken orataya çıkıp merkeze götürdüydüler.heralde adamı çok göstermediklerinden bizimde tanıyamayacağımızı sandılar.fakat diziyi çok yakından takip eden bizler hemen tanıyıveriyoruz.
62.bölümde son olay dergi olayıdı.orada derginin adı pelikandı.ama bizim ekip dergiye gittiğinde sorular sorarken duvarda penguen yazıyordu.herlde penguen dergisinin yazısının olduğu sayfayı duvardan almayı unutmuşlar.
62.bölümde son olay dergi olayıdı.orada derginin adı pelikandı.ama bizim ekip dergiye gittiğinde sorular sorarken duvarda penguen yazıyordu.herlde penguen dergisinin yazısının olduğu sayfayı duvardan almayı unutmuşlar.
bende farkettim herlde dedim ben yanlış duydum demek yanlış duymamışım
bugünkü tekrara bölümünde tekinresimle trkçe zayıf diyodu öğretmeni matle tarih zayıf dedi
pelikan ile penguen aynı dergiler sanırım ondan çıkarmadılar.
pelikan ile penguen aynı dergiler sanırım ondan çıkarmadılar.
bence penguene uygun pelikanı uydurdular:P:P ondan dolayıda izleyenlerin dikkatini çekmez diyedir.
geeçn günkü tekrarlardan birinde bölümü tam olarak hatırlamıyorum aam aylanın öğrancisinden dayak yediği bölümde bi veli kızıyla ilgili aylayal konuşmaya geliyo sonra kızının elinden tuttu okulun içine götürüyo orası lise değilmiydi ya :icon_sorr
geeçn günkü tekrarlardan birinde bölümü tam olarak hatırlamıyorum aam aylanın öğrancisinden dayak yediği bölümde bi veli kızıyla ilgili aylayal konuşmaya geliyo sonra kızının elinden tuttu okulun içine götürüyo orası lise değilmiydi ya :icon_sorr
Evet lise , öğretmen ile konuşmya gelmiş gelmişkende kızını okulun içine kadar bırakıyor. Bunda mantık hatası yok bence
ama kızını elinden tutarak götürüyo birinci sınıf öğrencisi değil ki o
bence diğer hocalarla görüşmek için okula doğru gitmiştir.bunun başka bi anlamı yok bence.
tamam orasında bir eşy yok benim demek istediğim kızın elinden tutup gitmesi
tamam orasında bir eşy yok benim demek istediğim kızın elinden tutup gitmesi
Ben bunda tuhaf birşey göremiyorum.Babası kızını çok seviyor olabilir.Liseye gidiyor diye elini hiçmi tutmucak kızın ben gerçek hayata bile görüyorum anneler babalar kızlarının oğlularının ellerini tutuyorlar okulda yani.Bunda tuhaf bişi yok bence yani.
Arkadaşın kastettiği nokta benim de dikkatimi çekti. =) Ama benim takıldığım , ilkokul öğrencisi gibi mini minnacık bir kız çocuğunun lise önünde olmasıydı.
dünkü tekrar bölümü yani 27.bölümde,uyuşturucu şebekesine bi polis sokuluyo.şebekenin başındaki adamın sağ kolu şu anki bölümlerde ekibin yanında polis olarak görev yapıyo.erdal adı
ewet bende onu sölicektim saçma olmuş bide şey var 63. bölümde yavuz içerdeyken koridorun iki tarafıda boşuktaydıı ama akpının öüne çıktılar yavuz sırtını duvara yasladı ansıl oluo bu iş :S
dünkü tekrar bölümü yani 27.bölümde,uyuşturucu şebekesine bi polis sokuluyo.şebekenin başındaki adamın sağ kolu şu anki bölümlerde ekibin yanında polis olarak görev yapıyo.erdal adı
evet bende farkettim bizim dzi bunu sık sık yapıyo bi adamı bikaç rolde gözetriyolar ama bence dikket etmeliler sonuçta bi suçluyu daha sonra bi polis rolünde oynatmak çok saçma
ya şimdi zeynep kapak kzı olduya hane afişler fln var yaa ehr yerde iide o bi polis o perasyon için dielim birini kandırıcak bu ansıl olcakki bence amntık hatasıı
ya şimdi zeynep kapak kzı olduya hane afişler fln var yaa ehr yerde iide o bi polis o perasyon için dielim birini kandırıcak bu ansıl olcakki bence amntık hatasıı
artık onuda emniyet operasyon yapacağı zaman düşünürler.ama sana katılıyorum.mesela julyanın olduğu zamanki bölümde hüsnü gazeteye çıktıydı.adam oradan anlamıştı enginin polisle iş birliği yaptığını.
Bunlar ufa prüzler arkadaşlar okadarda olsun artık.Sonuçta bu bir dizi.
Tekinle Metin ortaokula gidiyor..Ama tarih ve coğrafya sınavları oluyor..Sosyal bilgiler dersi kalktı da ben mi bilmiyorum..
KESKİN_NİŞANCI 29-01-08, 12:39 Tekinle Metin ortaokula gidiyor..Ama tarih ve coğrafya sınavları oluyor..Sosyal bilgiler dersi kalktı da ben mi bilmiyorum..
kendilerini ortaokul öğrencisi yerinde görmek istemedikleri içindir belki:)
bunlar yakında geometri sınavına da girerler ya neyse:)
ama 27.bölümde erdal'ı suçlu olarak görmek hiç hoşuma gitmedi:img-polic
34.bölümdede zeynep merkezden çıkarken üzerinde kareli bir gömlek vardı. Olay yerine gittiklerinde üzerinde başka bi bluz vardı ama merkeze tekrar döndüklerinde yine gömleğini giymişti. Bunlar hangi ara üzerlerini değiştiriyorlar ben anlayamadım.
arkadaşlar
metinle tekin orta okulda olmalarına rağmen tarih sınavına giriyorlar bu bnmde dikkatimi çekti
ayrıca orta okulda 0-44 arası 1 sayılır ama küçük olan sanırım tekin ikisinin adlarını karıştırıyorum 05 aldığında babası onları yine mi sıfır die azarlıyordu
Evet,nedense bizim eşek sıpaları ortaokula gidip lise muamelesi görüyorlar.. Ben alıştım şahsen.. Daha önce de coğrafya dersleri falan vardı..
arkadaşlar
metinle tekin orta okulda olmalarına rağmen tarih sınavına giriyorlar bu bnmde dikkatimi çekti
ayrıca orta okulda 0-44 arası 1 sayılır ama küçük olan sanırım tekin ikisinin adlarını karıştırıyorum 05 aldığında babası onları yine mi sıfır die azarlıyordu
Yanlışın var. Doğrusu 0-45 olacak uygulama böyle.Ayrıca bu çok ufak bir ata bence ekip gün boyunca günlerce çalışıyor bazı hatalarda tekrardan alıyorlar ama bukadar ufak bir hataya mantık hatası dememiz doğru olmaz .
ya bide olayları çabuk çözmeleri saçma mutfağa gidiyorum çay demlemeye geliyorum olayı çözüp başka bi olaya geçmişler.akıcı değil.
bence harikaa zaten polisye dizii 3 operayon cozuluyoarr... artik teknolji varr... tlefon sinayli baskinlarr cozluyorr yani mantiukli
ya bide olayları çabuk çözmeleri saçma mutfağa gidiyorum çay demlemeye geliyorum olayı çözüp başka bi olaya geçmişler.akıcı değil.
Bir olayı 2-3 bölüme yayarlarsa seyirci sıkılır , izleyiciler genelde olayların fazla uzatılmadan çözülmesini istiyor genelde tüm dizilerde böyle bir olay çok fazla uzadımı gündemden düşüyor.
tekrarlarından bi olay dikaktimi çekti. aids hastatsı bi kadın vardı hani 3 kişiyi öldürmüştü.öldürdüğü 2. kişiyi şahsın arabasında öldürdü. arabaya binerken, kapıyı açarken, kapatırken elinde eldiven falan yoktu daha sonra kapıyı parmak izinden temizlemedi.fakat ekip gidip araştırma yaptıktan sonra hiç iz bırakmamış demişti. parmak izinden bişey çıkmadı demeleri daha mantıklıydı:icon_whis
derman abla 05-02-08, 14:19 65.bölümde dün bi barda kız uyuşturudan ölüyordu.kapıdaki isim pınarın 39.bölümde doğum gününün olduğu bölümdeki gösterilen isimdi ama mekan farklıydı uzaktan yakından içerisinin farkı yoktu
65.bölümde dün bi barda kız uyuşturudan ölüyordu.kapıdaki isim pınarın 39.bölümde doğum gününün olduğu bölümdeki gösterilen isimdi ama mekan farklıydı uzaktan yakından içerisinin farkı yoktu
barda geçen bi olay yayınlanacaksa genellikle o mavi Cafe & Bar yazısı gösteriliyor.. hep aynı,artık değiştirseler iyi olacak..
evanescence-93 05-02-08, 19:04 barda geçen bi olay yayınlanacaksa genellikle o mavi Cafe & Bar yazısı gösteriliyor.. hep aynı,artık değiştirseler iyi olacak..
evet yaa ne kafeymiş bu içinde olmayan olay yok:Dbencede artık değiştirseler iyi olacak..:icon_sorr
Temcit Pilavı olsun... :)
Bugünkü tekrar bölümünde Yavuz annesine gömleğinin kırışık olup olmadığını soruyor,gömlek BEYAZ.. Yavuz işe gitmiş,hoop gömlek SİYAH.. Sahne değişiyor,Yavuz yine işte ama gömlek BEYAAZ :)
Bu arad bugün yine o Cafe & Bar vardı,Pınar'ın doğum günü münasebetiylen...
evanescence-93 05-02-08, 22:01 ya bide bugünkü bölümde farkettim şu suat'ın komşusu alev o belalı kocasını bavula nasıl koydu...adamı parçalasa bile o bavula sığdıramaz.çünkü adamı boydan göstermişerdi adamı öldürüp parçalsa bile sışmaz bavula.sığsa bile kapatamaz..:icon_sorr:icon_whis
ya bide bugünkü bölümde farkettim şu suat'ın komşusu alev o belalı kocasını bavula nasıl koydu...adamı parçalasa bile o bavula sığdıramaz.çünkü adamı boydan göstermişerdi adamı öldürüp parçalsa bile sışmaz bavula.sığsa bile kapatamaz..:icon_sorr:icon_whis
Parçalamasa bile kapatabilir bi şekilde sığdırır gerçek hayata gazetelerde hep okuyoruz böyle haberleri.
Aslında Yüksel Aytuğ'un köşesine yazan bir okurun düşünceleri,ama zaman zaman ben de düşünmüyor değilim bu konuyu..
Aynen kopyalıyorum..
Bu Yavuz ne doktoru?
KÖŞEMİZİN gönüllü lojistik subaylarından, dikkatli okurumuz Semih Büyü bu kez de Arka Sokaklar dizisinde rastladığı bir tuhaflığa dikkat çekiyor: "Yahu bu Yavuz ne doktoru anlamadım gitti! Suçlulardan birisi ayağından vuruldu, o baktı. Tunç şu anda kanser, yine o tedavi ediyor. Leman Hala karnından vuruldu yine o ilgilendi. Daha önce de konuşmasında 'AIDS olan hastamın yakını' demişti. Yani AIDS tedavisine de bakıyor. Tunç'a araba çarptı, beyin travması geçirdi, yine o ilgilendi! Çok merak ettim: Bu Yavuz ne doktoru?"
Sabah Günaydın 7/2/2008
evanescence-93 10-02-08, 17:55 Aslında Yüksel Aytuğ'un köşesine yazan bir okurun düşünceleri,ama zaman zaman ben de düşünmüyor değilim bu konuyu..
Aynen kopyalıyorum..
Bu Yavuz ne doktoru?
KÖŞEMİZİN gönüllü lojistik subaylarından, dikkatli okurumuz Semih Büyü bu kez de Arka Sokaklar dizisinde rastladığı bir tuhaflığa dikkat çekiyor: "Yahu bu Yavuz ne doktoru anlamadım gitti! Suçlulardan birisi ayağından vuruldu, o baktı. Tunç şu anda kanser, yine o tedavi ediyor. Leman Hala karnından vuruldu yine o ilgilendi. Daha önce de konuşmasında 'AIDS olan hastamın yakını' demişti. Yani AIDS tedavisine de bakıyor. Tunç'a araba çarptı, beyin travması geçirdi, yine o ilgilendi! Çok merak ettim: Bu Yavuz ne doktoru?"
Sabah Günaydın 7/2/2008
gerçekten bende çok merak ediyorum bu yavuz ne doktoru diye:Dzeynep'in hamilelik testlerinide o yapmıştı..:icon_whis
hata deil de abrti benceee ...veya oylesine raporlari ona veriolar. yakinlari ya
yavuz olayıyla benzer şekilde her olaydan sonra aynı hastahenenin en yakın olması ve oraya götürülmesi de abartı bence..
bu durumun tek mantıklı açıklaması, Yavuz'un ekibin yakını olduğu için her durumda diğer doktorlarla bağlantılı bir şekilde bizimkilerle ilgilenmesidir herhalde..
Tunca yavuz değil yavuzun hocası özkan hoca bakıor arkadaşlar yavuz sadece yardım ediyor.Ayrıca yapım şirketinin bütçesi kısık olduğundan dolayı fazla oyuncu alamıyor mesela her bölümde değişik oyuncular yer alıyor onlara bile 50 ytl den aşağıya para vermiolar.Bide her bıranş için ayrı bir doktor tutulsa iyice batarlar yani.Ayrıca hiç düşünüdünüzmü bizim dizimiz'de hastane sahneleri devlet hastanesinde çekiliyor yani diğer diziler gibi özel hastanelerde çekilmiyor eğer öle olsaydı dünya para gitmişti hastaneye.
dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama ali dügünde farklı kıyafetleydi
gelinle babası barısırken yanlaruında farklı kıyafett
ekible birlikteyken farklı kıyafett :img-yes:
bu bolumde yazmayi pek sevmesemde bir mantik hatasi fark ettim Murat'larin dis kapinin onu icerden actiginda beyaz disardan baktigimizda da kuyu kestane renginde.
düğün sahnesi bundan bir kaç hafta önce çekilmişti diğer sahneler bu hafta çekildi diye biliyorum ben
Ya ben şeyi sorucam aliye niye lale diyor lar benim duyduğuma göre o bir organla ilgili bir şeymiş
dünkü bölümde yani suat'ın bi dizide oynadığı bölümde suat sete gittiğinde dizi hakkında "severek izliyoruz" gibi bişeyler demişti. Ama akşam beğenerek izlediği dizinin yeni bölümünün olmasına rağmen televizyonu açmamıştı.ilk başta acaba sette öylesine mi söyledi diye düşündüm ama dürümcüde hüsnü suat başından kalkmıyo falan demişti:img-pilotbence mantık hatası.
bu bölüm gerçekten çok fazla hata vardı. Mesela zeynep 3 gün boyunca aynı pembe kazağıyla dolaştı. Ama sabah girdiği sorguda üzerinde yine aynı şey varken bir sonraki sahnede anında değişti. Bilmiyorum ama bu haftaki bölüm biraz aceleyle çekilmiş gibi geldi bana...
Evet canım dogru soyluyorsun onu bende farkettim:img-yes: Anladım orda hata yaptıklarını.
o düğün sahnesi 1 hafta (?) önceden çekildiği için böyle bir durum var arkadaşım..
GaMzE_BiLqE 25-02-08, 15:31 bu bölüm gerçekten çok fazla hata vardı. Mesela zeynep 3 gün boyunca aynı pembe kazağıyla dolaştı. Ama sabah girdiği sorguda üzerinde yine aynı şey varken bir sonraki sahnede anında değişti. Bilmiyorum ama bu haftaki bölüm biraz aceleyle çekilmiş gibi geldi bana...
evet bnde dikkat ettim ona farklı farklı sahnelr çekiolr aynı günde o yüzdndir sanırım ama biraz daha dikkt edlmesi gerk çünkü süper bi dizi dolysyla çok dikktli izliyoruz!
arkadaşlar mantık hatası mı bilmem ama rıza babanın evi dünkü yeni bölümde de başka evdi yılbaşı bölümünde de ev başkaydı.rıza babalar taşındı diyeceğim ama geçenki bölümlerde ev ilk bölümlerdeki evdi anlayamadım bu işi.
crn_fb_turkey 26-02-08, 12:33 Murat'ın belalısı Asım muratın kardeşini öldürmek için bir plan kurmuştu hatırlıo musunuz bilmem...o gün olaylar olmadan önce zeynep ve mesut gece nöbetçi oldukalrını sölüolardı ve murat dalga geçiodu onlarla.ardından muratın kardeşini kuratamaya gidiolar ve murat annesiyle telefonda konuşurken sofraya bi tabak daha koy zeynep te glio dio...Nöbetçiyken gidiolar yani....
Murat'ın belalısı Asım muratın kardeşini öldürmek için bir plan kurmuştu hatırlıo musunuz bilmem...o gün olaylar olmadan önce zeynep ve mesut gece nöbetçi oldukalrını sölüolardı ve murat dalga geçiodu onlarla.ardından muratın kardeşini kuratamaya gidiolar ve murat annesiyle telefonda konuşurken sofraya bi tabak daha koy zeynep te glio dio...Nöbetçiyken gidiolar yani....
evet biliyorum o bölümü.benimde orası dikkatimi çektiydi.mesutla zeynep nöbette dediğin gibi.
merhaba
ben aranıza yeni katıldm
boyle başlamak istemezdim
1. zeynep ve muratın evi dışardan 3-4 .katta gibi görünüyor.ama kapı no 2 idi.
2.murat la zeynep in evliliğe karar verdiği bölümde zeynep annesiyle konuşmadan önce dışada ev ışıl ışl ama içerde z ışığı yakınca annesi ışığı kapa falan :img-wink:diodu
GaMzE_BiLqE 27-02-08, 20:55 aslında olablr ama kapı numarasına hiç dikkt etmdm ama ev 3 katta gibi duruyr kapı no sunn 2 oldunu görmedm blkide dükkan üstüdür daire::img-hyste
arkadaşalr dikkat ettnzmi bilmiom ama ilk bolumlerde bi suslu sacit vardı onun evi simdi zeynep aand muratın ewi ((banyoya faln dikkat edin))
kacincii bolumdeydiii suslu ? :img-hyste
GaMzE_BiLqE 04-03-08, 21:09 evet kaçıncı bölmdydi hatrlayamadmda!
3 yada 4
hani zeynple husnunn telekızzlarla takılıp katılı yakaladıklar bolum
tmm cnm bn izler soylerimm :img-wink:
tmm cnm bn izler soylerimm :img-wink:
yeliz 4. bölümdü süslü macit
crn_fb_turkey 08-03-08, 13:26 aslında pek mantık hatası deil gibi ama...tunç+metin+tekin arkadaşlarında yılbaşı partisi yaparlerken dansöz çağırıolar ve bi komşu dışarı çıkıo ve bu gürültü ne gibisinden biişiler sölüo...yani bence yılbaşı gecesi çıkan bu gürültü normal ve adamın eğlenmemesi garip bence...ve ayriyetten adam bi de polis çağırıo yani o gece eğlenilmicekte ne zaman eğlenilcek?...
dünkü bölümde yani 62.bölümde hüsnü,ali,zeynep ve murat cinayet yerine gidiyorlar devriye minibüste orda.sonra mesut ile engin kuyumcu soygunu için olay yerinde gösteriyor.nasıl oluyorsa devriye minibüsü gene orda.nasıl oluyo ki bu iş.
arkadaşalr dikkat ettnzmi bilmiom ama ilk bolumlerde bi suslu sacit vardı onun evi simdi zeynep aand muratın ewi ((banyoya faln dikkat edin))
yoo benzioo m-z nin evindeki banyoda kedi var kirmizi duvardaa... ayni deill
evanescence-93 08-03-08, 18:16 bide ben artık zeynep ve murat arasındaki kıskançlıkları mantık hatası olarak alıyorummm...
bence deil.. kiskanclik bir sorundurr... yanii zyenebin huyu bu.. biliyoruz kendide soylemsitii !! yani hatta deil
bide ben artık zeynep ve murat arasındaki kıskançlıkları mantık hatası olarak alıyorummm...
bence de mantık hatası zeynep in kıskançlıkları.. çünkü geçen sezon- hangi bölümdü unuttum- murat zeynep e "ben asla babamın yaptığı hatayı yapmayacağım." demiş zeynep de "biliyorum hem de çok iyi biliyorum" gibi bir cevap vermişti...
bunun üstüne zeynep in anlamsız kıskançlıkları bir mantık hatası bence...:img-cool2
bencee deil.
yani kiskanclik olurr.... zyenebin huyunu hepimiz biliyoruz en ufak seyde bile kisanclik krizine grio... uamrim son olurr ama hata deil
GaMzE_BiLqE 09-03-08, 01:50 kısknçlk mantık hatası değildrr bncee dizide biraz abartıolr bu olmasa daha iyi olur ama mntık hatası olrk nitlndrmk bnce doğru olmzz hngimz kısknmıyoruzkii ne kdr gvnskte kısknrrızz bu bir grçkk!
yoo benzioo m-z nin evindeki banyoda kedi var kirmizi duvardaa... ayni deill
arkadaşlar siz o evi bırakında 4. bölümdeydi sanırım hani zeynep telekız oluyodu da bi kadın onu öldürmeye çalışıyodu işte o ev bizimkilerin eviydi duvarlardan pek belli olmasada balkon ve evin kapısı içindeki duvar bölmeleri aynnıydı:love05:sofa
ewet z vemnin ewi hatta süslü sacit banyodaaynaya bakarken düvar desenine bakın aynı kapıda aynı siyahh kitaplıktaa yaniorası herhalde bi kaç şey degişicek aynısı yapmazlarda bazıl şeyler duruo salonile aynı o ew bencee:img-yes:
GaMzE_BiLqE 09-03-08, 13:22 demk aynıı evv sizden de hiç bişi kaçmıoo bn dizide muratla zeynebee konsntre olduum için dikktimdn kaçmışş=))))))))))))))
crn_fb_turkey 09-03-08, 16:46 bencede zeynep'in kıskançlıları artık abartı...murat arkadaşının partisine katılıo o gecee...20 küsür defa arıo aşırı derecede abartı bence ve mantık hatası...bu kadar kıskançlık çok saçma...bide aynı yerde çalışıolar aynı yerlere gidiolar...ne ara bişiler olabilr ki?
kisanclikkk hata deil...
zyenebin huyu bu hastalik gibi birseyy
kiskaniooo....
Zeynep'in kıskançlıkları bazen "yeter artık!!" dedirtiyor ama mantık hatası başka bir kavram ;)
bencede mantk hatası deil ama sıkıcı olmaya başladı buşarkıyı zeynepe ithaf ediyorum
sakın bir söz söyleme
yüzüme bakma sakın
sesini duyn olur
sana göz koyan olur
düşmanımdır seni kim
bulursa canayakın
annen bile okşasa
benim bağrım kan olur
anmasınlar adını
candan anan dudakalr
sana benim gözümle
bakan gözler kör olsun
Kan tükürsün adını
bensiz anan dudaklar
sana benim gözümle
bakan gözler kör olsun:img-yes:
hehe...
bence butun kiskancliklarr seyansa gitmek icindii
yani planlii bzii biktirmaki stedilerr..
ama hata deeill!!
:img-hyste
Merhaba arkadaşlar bugün haber öncesi yayınlanan bölümünü izledim çocuğun ismini unuttum şu lösemei olan şimdi ben bu konuda bilgiliyim çünkü ilik nakli oldum 1,5 yıl oluyor :D İlik bulunduktan sonra hemen ilik verilmezçünkü çocuk bir hazırlık sürecinden geçecektir ilaçlar felan alıp öyle ilik nakli olacaktır ilik veren kişi akraba değilse 1 yıl görüşülmüyormuş bunu biliyorum ve ilik nakli öle kısacık bir şey değil en az 1 ay ben 3 ay yattım yani tam saçmalık :) ve biri refekat edecek yanında ve hiç odadan çıkmayacak neyse herkese iyi seyirler :D
crn_fb_turkey 17-03-08, 20:03 gerçekten tam bir mantık hatasıymış...sana da geçmiş olsun cnm...:img-yes:
hata olduuu ufakkk sanada gecmis olsunn cnm
pek dikkatli deilim herhalde benim buraya mesaj yazdıım nadir ama bakın gzl bişi buldum bunu benden önvce bulab olabilir eski bölümlerde şu kuıvırcık siyah saçlı kızın adı ayşe die geçio muart ona ayşe dio:img-yes:ama soraki bölümlerde sevda oluyo bu nası iş yhaa kız adınımı deiştirdi
pek dikkatli deilim herhalde benim buraya mesaj yazdıım nadir ama bakın gzl bişi buldum bunu benden önvce bulab olabilir eski bölümlerde şu kuıvırcık siyah saçlı kızın adı ayşe die geçio muart ona ayşe dio:img-yes:ama soraki bölümlerde sevda oluyo bu nası iş yhaa kız adınımı deiştirdi
kacinci bolumde canim?? :kahve
|