Tüm Versiyonu Göster : zeynep günay

sparkle
19-01-07, 18:46
arkadaşlar kaybolan yıllarda 27 bölüm yönetmenlik yapmış olan zeynep günayla ilgili yorumlarınızı bekliyorum.

E özge E
20-01-07, 17:45
çok üzgünüm kırgınım zeynep hanıma ,bunu yapmamalıydı ky ları yarı yolda bırakmamalıydı..biz onun yönetmenliğine hayrandık ama şimdi o başka bir dizinin yönetmenliğini yapacak ,düşünmesi bile beni çok üzüyor:icon_sorr :icon_sorr

hande659
20-01-07, 17:49
Biricik dizimizin biricik yönetmeni.

Biz onu çok sevmiştik, masalsı aşkımızı harika çekimleriyle bize kusursuz sunuyordu. Biz onun elinden geçen harika bir kavuşma sahnesini yaşamak istiyorduk. Oysaki artık onun tamamen gittiğini öğreniyoruz. Bir yönetmenin beni bu kadar etkileyeceğini gerçekten hiç düşünmezdim.

Fakat biz bu masala Zeynep Hanımla başladık onunla son bulmak isterdik. Umarım geri gelme olasılığı vardır ve o şuan kahrolduğumuz gibi onun geri dönüşüyle tarifsiz bir mutluluk yaşarız.

Bir bölümde onu ne kadar çok arayıp özlediğimizi biliyordur inşallah...

E özge E
27-01-07, 12:51
Zeynep Günay 1993 Yardımcı Yönetmen/Sinema
Herkese merhaba,
Aslında lise ikideyken burs kazanıp İtalya'ya gittiğim için resmi bir İzmir Amerikan Lisesi mezunu sayılmıyacağımı düşünüyordum ancak ismimi class of 93 listesinde görünce çocuk gibi sevindim. Zaten ne zaman ""hangi liseden mezunsun"" diye sorsalar İzmir Amerikan çıkıveriyor ağzımdan.

İtalya'dan liseyi bitirir bitirmez döndüm ya da dönmek zorunda kaldım.Çünkü Floransa'da iyi bir sinema okuluna kabul edildiğim halde 94 kriziyle burslar kesildi ve ver elini İstanbul. İst. Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatını kazandım ve altı yılda mezun oldum. Aslında İtalyan Dili ve Edebiyatının sinema bölümünden:) mezun oldum desem daha doğru olur, çünkü üniversitenin ilk yılından itibaren televizyon dizilerinde 3. asistanlıktan başlıyarak çalışmaya başladım. Ve meşakatli bir yolun sonunda şimdi yardımcı yönetmenim ve hayalim olan sinema dünyasına adımımı attım. En son, 2003 ekiminde vizyona girecek olan Ömer Kavur'un "Karşılaşma" isimli filminde yardımcı yönetmenlik yaptım.
Halen filmin post production aşamasıyla uğraşıyorum. ACI'lı dostlardan, sinema sektörüyle ilgilenen tanıdık tanımadık ACI'lılara faydam olursa yardımcı olmak isterim. Sevgiler... zeyngunay@yahoo.com 10.01.2003
1987 Zeynep Onaner Hanyalı Mimar
Arkadaşlar, ben de siteyi yeni keşfedenler arasındayım. Benim 4.5 yaşında anaokuluna giden Serra adında bir kızım var. Şu an çalışmıyorum, kızımla ilgileniyorum. Reunion'da görüşmek üzere... zeynephanyali@hotmail.com 30.04.2002

BUNU BULDUM DOĞRU MU BİLMİYORUM..

ayrılık_87
30-05-07, 12:01
zeynep günay' ın farkını ilk kaybolan yıllar' la keşfettik. harika çekimlere , bizi mest eden sahnelere imzasını attı. gerçekten de bu yönetmen sanki her yönetmen de farklı bir tarza sahip... özellikle kaybolan yıllar' da bir sahne öyle etkileyiciydi ki dayanamayıp alkış tuttum... onun kaybolan yıllar' da olması dizinin kalitesine kalite kattı. iyi ki bu diziye başlamış.

ancak daha sonra kaybolan yıllar ı bırakması kötü oldu. onu çok aradık. keşke sonuna kadar devam etseydi... ama şu anda türkiye de geleceği en parlak yönetmenlerin başında geliyor. onda gerçek bir yönetmenlik yeteneği var...