Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi - 4.Sezon Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7

pinarcc
05-02-07, 15:09
Bak Gördünüzmü beni catlatacaklar meraktan yaa böyle yapilirmi hala özet yokkkkkk!!!!!

şeboist
05-02-07, 15:11
ay ifot çok tatlı bakmış. :P sonunda özüne dönmüş. :P ama makbulenin bakışa bittim.onun bakışlarına eriyorum zaten. :P

aysa-17310
05-02-07, 15:17
ayyy özet manyakssss yaaa fatoş kayınvalide olucak haaa ayy inanmıyorummm acaba sacit burhanı ne sanıcakkk ayy muhteşem bi bölüüümmm:img-hyste

şeboist
05-02-07, 15:22
ay acaba alicanı kim oynayacak?bu bölüm olay ya. :) umarım alican öğrenmez tanrıverdiyi.yaprak da ne zilliymiş. :P uzak dursun alicandan. :P burhanı merak ediyorum.acaba makbuleye ne hediye aldı?kanımca işi biraz abarttı.sürekli de hediye alınmaz ki canım. :P

pinarcc
05-02-07, 15:22
ayyy süper coook ama cooook süper yaaaa önce özeti sabirsizlikla bekliyodum simdi diziyi sabirzizlikla bekliyorum ayyy cok merak ettim yaaa acaba nasil olacak fatos,acaba alican tanriverdidinin yerine önceden secilen oyuncumu? adini unuttum simdi...

şeboist
05-02-07, 15:24
ama o önceden dizide oynadı.öneri kullanmazlar.başka biri olur ama kim?umarım tanınan ve tatlı biri olur. :P

pinarcc
05-02-07, 15:26
evet ama baska birisini koyacaklarini sanmam neden koysunlarki?sinem bir sey sorucam özeti nerden buldun atv sitesinde yokki???

Şah-Rû
05-02-07, 15:30
Fatoş ve kayınvalidelik? Nasıl yani? Yazarken bile gülüyorum. Bu hafta da ofis ortamını daha fazla göreceğiz galiba, ne güzel. Yaprak ta az değil hani tehdit ettiği konuya bak. Sacit acaba benim anladığım şeyi mi anlayacak?:img-hyste

şeboist
05-02-07, 15:38
evet canım aysa söyledi özet geldi diye hemen baktım kanalın sitesine.çok hınzırım değil mi? :P fatoş gibi kayınvalidesi olsa keşke onun.hıh :) bıraksın alicanın peşini.onun kubilayı var.ne arsız şeymiş o öyle. :P

aysa-17310
05-02-07, 15:51
Fatoş ve kayınvalidelik? Nasıl yani? Yazarken bile gülüyorum. Bu hafta da ofis ortamını daha fazla göreceğiz galiba, ne güzel. Yaprak ta az değil hani tehdit ettiği konuya bak. Sacit acaba benim anladığım şeyi mi anlayacak?:img-hyste

yoksa sen de benim anladığım şeyi mi anladıınnn :img-hyste
ayyy süper manyaks bi bölüm olucak yaaa alicanı tanınmış biri oynamaz heralde yoksa yazıyolar şu ünlü konuk olucak falan diyee ayy acayip merak ediyorum fatoşun çaçaronluklarını :img-hyste

şeboist
05-02-07, 16:07
tanınmış biri oynasın ya. :P bende olsam kızardım ama.yakın arkadaşım oğluma sulanacak.peh :P ağzını burnunu dağıtsın fatoş yaprakın... :P

pinarcc
05-02-07, 16:29
bence Fatos ananne olmadan korkuyor hihih haksizmiyim??sinem seni hinzir seni hemen de nasil yetistin,ama ben özeti niye göremedim yaaa yoksa körmüyüm??ama bende baktim özet yoktu ne is?

şeboist
05-02-07, 16:31
haklısın canım.fatoşun öyle bi korkusu var. :P ama en yakın arkadaşının oğluyla ilgilenmesine de kızar tabi.bununda etkisi var. ;)

catterflym
05-02-07, 17:51
bu bölüm çok güzel olucaga bnzıyor merakla bklıyorum bnde:happy0064

aysa-17310
05-02-07, 18:54
yaaa ama yaprakla kubinin arası yine niye açıldı kiii off yaaa onlar ayrılmasıınn
fatoştan da ne anneanne olur ama haaa :img-hyste

şeboist
05-02-07, 18:58
zaten anneanne olmaz babaanne olur olsa. :P hem önce kendi evlenecek.sonra oğluna gelir sıra.dursun bakalım o. :P ayrıca yaprak ona uygun olmaz.kubi onun için ideal bence. :P belkide sırf kubiyi kıskandırmak için yapıyordur. :P diğer türlü oyarım onu valla. :P fatoşumu üzmesin bakayım o.burhan kesin bu olaya maydonoz olur. :P dedikoducu...:img-hyste

aysa-17310
05-02-07, 19:05
az önce fragmanı gördüm koptum yaaa
tam duyamadım ama fatoşun saçlar yine kıvırcıktı alican da tanınmış biri değil rock barda fatoşla yaprak kavga ediyodu tanrıverdi de sahnede dünya barışı falan diyodu makbule de burhana yürü de ense traşını görelim diyodu :img-hyste

şeboist
05-02-07, 19:08
makbule neden öyle diyor ya? :img-hyste ay fatoşum kıvırcık mı yapmış saçını yine? :img-in_lo bu alicanı merak ettim. :icon_whis

aysa-17310
05-02-07, 19:23
valla temiz yüzlü bi çocukçağız haa bu arada tanınmış da olabilir ama ben tanımıyorum kendisini pek karşılaşmadık heralde :img-hyste
bi de gaffur burhanın sevgililer gününü kutluyodu sevgililer günün kutlu olsun kankaa sağol canıımmm :img-hyste

şeboist
05-02-07, 19:26
ne gaffur burhanın sevgililer günü mü kutluyordu?hehe:img-hyste çatlak bu ya.çok seviyorum onu.delü....:img-hyste

pinarcc
05-02-07, 19:37
ayy evet dimi yaa fatos dan olsa olsa babanne olur nerde cikardim bende bu ananneyi hihi ayy benim deli kafamm hihi,bende simdi merak ettim bak fragmani acba nasil???

gzd_gzd
05-02-07, 20:38
fragmanı izledim ben de we her zamanki gibi gülmekten öldüm :):)

fatoşla yaprak kavga ediyolardı baya bi we tanrıverdi dünya barışı hanımlar diyodu,sacit zeynepe git gibi bişey diyodu,bi de gaffurun burhanun sevgililer gününü kutlamasına bayıldım yaa çook komiktiii :):):)

nejatdidem
05-02-07, 21:03
evet bnde izledim fragmanı yaprakla fatoşun kavgası komik olucak gibime gelio...makbule de artık burhanı kazandı fragmanda burhanı konuyodu zavallı burhan:img-hyste

şeboist
05-02-07, 21:05
ben tabiki yine görmedim.tv izlemiyorum ki göreyim. :( neyse görürüz elbet.oh oh dalsın fatoş yapraka.bikaç tane de benim için vursun. :P

pinarcc
05-02-07, 21:27
yaa bende hala fragmani göremedim yaaa,fatos dal dal dal!!!

aysa-17310
05-02-07, 21:35
hopp arkadaşlar ayıp olmuyo muuu yaprakla fatoş iyi arkadaştı yaneee
bu arada ikinci defa izledim dee fatoş 'paçavra gibi atıcaksın yavrumu diyodu :img-hyste sedef hanım da burhanın evindeydi galibaa böyle karanlık bi ortamdıı bülent de kubilaya sen bu göbekli halinle bana amca mı diyosun genç adam diyoduuu :img-hyste burhan ağzında gülle makbulenin kapısında beklerken sacite yakalandııı :img-hyste izlemeyi ve ayrıntıları aktarmayı sürdüreceğim arkadaşalarrr
benim forumum bunu hakediyorrr:img-hyste

şeboist
05-02-07, 21:40
aysa sağol bizi bilgilendirdiğin için.:good: ay koptum ya.burhanı ağzında gülle makbulenin kapısında düşünemiyorum.:img-hyste iyi demiş bülent bey.dediği hiç de yalan sayılmaz hani.:img-hyste fatoş da iyi demiş.paçavra gibi atacak yavrumu.hehe:img-hyste

aysa-17310
05-02-07, 21:57
tabii ki ne demeeekkk siz en iyisi beni fragmandan sorumlu devlet bakanı yapın :img-hyste

pinarcc
06-02-07, 09:53
tsk aysa sen olsan olsan iyi speaker olursun haa süpermis yaaa yeniden tsk...

şeboist
06-02-07, 10:33
bende gördüm fragmanı.hava mı atıyorsun sen şimdi bana ne ayak? :P çok süperdi yalnız.alican harbiden çok ufak tefek bi tip.yapraka acayip kıl oldum.bu bölüm beni sinir edecek ondan eminim.fatoşun arkasındayım her zaman. :P burhana koptum ya.yeni eklenen resimleri gördünüz mü?burhan dudağına kırmızı ruj sürmüş. :P neden acaba? :P

EmmRe
06-02-07, 14:47
Ben fragmanı görmedim.Anlatmışsınız.Burhan abim Makbule ablam gül mü veriyor.Ayrıca burhan kırmızı ruj sürmüş.Ehehe gerçekten neden acaba?

şeboist
06-02-07, 14:50
gül vermek istiyor ama veremiyor.çünkü karşısına makbule değil sacit çıkıyor.öyle saf gibi kalıyor ortada.hehe :P neden kırmızı ruj sürdüğünü merak ediyorum.hem de bayağı bi sürmüş yani.abartmış bu durumu. :P

nejatdidem
06-02-07, 18:09
gül vermek istiyor ama veremiyor.çünkü karşısına makbule değil sacit çıkıyor.öyle saf gibi kalıyor ortada.hehe :P neden kırmızı ruj sürdüğünü merak ediyorum.hem de bayağı bi sürmüş yani.abartmış bu durumu. :P

ayy evet yaa orası süper olucak eminim=))bnde o makbulenin burhanı terslemesi kovması sahnesini çok görmek istiormmm=))

şeboist
06-02-07, 18:18
neden öyle davrandı ki acaba?burhan için bitiyordu makbule. :P acaba gerçeği mi öğrendi?

derya88
06-02-07, 18:25
neden olacak tabpular yüzünden ilgi duydugunu anlıyor

derya88
06-02-07, 18:26
bu arada kubilayı fark ettiyseniz hiç göstermediler. sanırım ben nedenini biliyorum :)

derya88
06-02-07, 18:33
kimse yokmu yav

şeboist
06-02-07, 18:39
arkadaşım böyle art arda tek cümlelik mesajlar atma. ;) hem kesin mi bilmiyoruz.benimki sadece bi teori.herhalde öğrenmiştir.gerçi makbule o kadar açıkgözlü değil ama. :P ya da başka bir sebebi vardır...

sisella86
06-02-07, 18:49
bu arada kubilayı fark ettiyseniz hiç göstermediler. sanırım ben nedenini biliyorum :)

Ne sebebi? Alican'ı kıskandı diye ofise gelmiyo olabilr de sen sanki başka bişi söliceksin:)

sisella86
06-02-07, 18:50
bende gördüm fragmanı.hava mı atıyorsun sen şimdi bana ne ayak? :P çok süperdi yalnız.alican harbiden çok ufak tefek bi tip.yapraka acayip kıl oldum.bu bölüm beni sinir edecek ondan eminim.fatoşun arkasındayım her zaman. :P burhana koptum ya.yeni eklenen resimleri gördünüz mü?burhan dudağına kırmızı ruj sürmüş. :P neden acaba? :P

Burdan Sacit'in Burhan'ı ne zannetceğini de sanırım anlıyoruz, heheheh:img-hyste

şeboist
06-02-07, 18:53
belki burhan yine kıvrak zekasıyla bu işi halleder. :P bi yalan bulur buna.olabilir yani.ne de olsa o bu beyin kıvrımlarının oluşması için 37 sene bekledi. :P

sisella86
06-02-07, 18:56
Puhahah, onun beyninin kıvrımlarını yesinler:img-hyste

cadii_sheker
06-02-07, 18:59
fragmanlarda makbule burhanı kovuyordu nedn acaba ayrıca geçn bölm kubi ile yaprk barışmadılar mı ne ara küsüyolar

sisella86
06-02-07, 19:02
eet ya, en son Yaprak zorla da olsa affetmişti Kubi'yi...

şeboist
06-02-07, 19:02
bişey olmuş ki küsmüşler.ama hemen barışsınlar.o yaprakı yolarım.sulanmasın fatoşumun oğluna. :/ evet gizem bende yirim onun beyin kıvrımlarını.hehe :P

aysa-17310
06-02-07, 22:42
kırmızı rujla ilgili bi teorim var
MAKBULE ÖPMÜŞ OLMASIN :img-hyste :img-hyste :img-hyste
bu arada burhan ağzında gülle kapıda beklerken hani bi şarkı var ya ' I love youuu I love youuuu yes do you love' falan diye devam eden işte o çalıyoduuu:img-hyste bu arada sedef hanım da burhanın evindeydi galiba onun ne işi var orda merak ettim kubilay da göründü bülent beyle cafedeydi
yannız tanrıverdinin sahneden fatoş-yaprak kavgasına müdahalesi harikaaa
dünya barışı hanımlaaarrr vurmayın birbirinize :img-hyste :img-hyste :img-hyste

şeboist
07-02-07, 08:08
evet tanrıverdinin sözü cuk oturmuş. :P ay inanmıyorum o şarkı mı çalıyordu?ben farketmedim. :P yok kız makbule öpmedi.kendi sürmüş belli.ruj elindeydi. :P

alicia-85
07-02-07, 08:48
ben en çok makbulenin burhanı kovmasına şaşırdım. bugüne kadar burhanın peşinde koşan makbule ne oldu da bir anda değişti? acaba aslının geçen bölümde söylediklerine mi kafası takıldı.

şeboist
07-02-07, 08:50
yok canım o aslının söylediklerini unutmuştur bile. :P onda o kadar kıvrak zeka yok.hehe :P kesin başka bişey var bunda ama ne?

Şah-Rû
07-02-07, 09:04
Makbule' nin Burhan' ı terslemesi ilginç. Benim asıl merak ettiğim Sedef Hanım' ın niye Burhan' a bağırdığı. Karanlıkta birşeyler oluyor ama anlayamadım. Aslı ile Cem' in bozuşması da ilginç acaba birbirlerine sürpriz mi yapmaya çalışıyorlar?

tanrıverdi
07-02-07, 09:56
ohh sonunda geldimm yaa..1gün giremedm maşallh doldurmuşsuzunuzz ayfaları..ayy özeti yeni okudumm ve son cümleler en bayıldıım yerler oldu..zaten fragmndada kim olduunu merak etmiştim o çocuun..puhaha fatoşun içindeki kayınvalide..düşünemiorum fatoşu o halde...yaprağın kozda muhteşem:img-hyste
bide fragmnda bierde makbule burhana bağrınıodu ama nie bağrınıodu anlayamadımm özette onla alakalı bişi yazmıoduu..

tanrıverdi
07-02-07, 09:57
bide başka bayıldıım bişi tanrıverdi gene şarkısını sölüoo....tabi fatoşla yaprağı sakinleştirmekten şarkı heralde yarım kalıoo:img-hyste

şeboist
07-02-07, 10:18
sanırım ben neden makbulenin böyle yaptığını anladım. :P fragmanı tekrar görünce farkettim.ifot makbuleye böyle yapma biraz ağırdan al gibi bişeyler dedi.bu da fazla abarttı kanımca.hehe :P

tanrıverdi
07-02-07, 10:28
:img-hyste :img-hyste doooruu:img-hyste e tabi nede olsa kızcağızın ilk ilişkisi:)oda tabi hemn abartmıştr dediin gbii ayy süperr...:)
ama ne olursa olsun bn en çok özettede fragmandada yaprakla fatoşa güldüm..hatta ilf fragmnda seyrettiimde şok olmuştum..özeti okuyunca koptum:)

şeboist
07-02-07, 10:34
makbulenin hangi yaptığı ayarında ki zaten?yemekleri bile aşırı yağlı.yiye yiye bu olmuş böyle.hehe :P bende fatoşa ve yapraka çok güldüm.ama yapraka aynı zaman da çok sinir oldum.ağzını burnunu dağıtıcam onun. :P

tanrıverdi
07-02-07, 11:00
aaaa dimi insan en ii arkadaşının oğluna asılırm hiçççı:)

cadii_sheker
07-02-07, 11:34
aaaa dimi insan en ii arkadaşının oğluna asılırm hiçççı:)
belki de kubiyi kıskanmak içn kullanıyodr geçn haftada kubi yaprağı kıskandırmıştı fatoşta oğlunu kullandırtmamak içn izn vermiodur ne dersiniz

tanrıverdi
07-02-07, 11:48
ama bunn için kavga ediolar yani...öle bişi olsa zaten kavga etmezler..yaprak demekki gerçekten kaptırdı kalbini:)

aysa-17310
07-02-07, 12:15
belki de kubiyi kıskanmak içn kullanıyodr geçn haftada kubi yaprağı kıskandırmıştı fatoşta oğlunu kullandırtmamak içn izn vermiodur ne dersiniz
öyle zaten fatoş 'paçavra gibi atıcaksın yavrumu' :img-hyste falan gibi bi şeyler diyodu ama ben her seferinde koptuğum için tam anlamadım bu arada dediğiniz doğru olabilir ifot makbuleye üstüne mi atliycaksın adamın falan dedi belki makbule o yüzden kendince 'naz' yapıyodur. :img-hyste
off yaa bu arada biz misafirliğe gidicez inşallah doğru düzgün izleyebilirim. Annemlere ya tam 8:00'de orda oluruz ya da 1.reklam arasında anca yola çıkmış oluruz ben mesuliyet kabul etmem dedim korkudan kabul ettiler :)

pinarcc
07-02-07, 14:23
ayy ben cok merak ettim ben hala fragmani göremedim ama zaten yazdiklarinizi okurken kopuyorum kim bilir diziyi izlerken ne yapicam...aysa bende senin gibi baska birisinde iizlicem bu gidiste galiba atv yine cekmiyor hay benim sansima...neyse insallah rahat rahat izliyebilirim aam kesin yine ilk 10 dakkasini kaybedicem...

şeboist
07-02-07, 15:43
bizimkilerde halama gidiyor ama ben gitmem dedim anneme.hehe:img-hyste evde yalnız kalmaya bayılıyorum ya.:happy0064 ama alican gerçekten çok süt duruyor.:img-hyste yaprakla çok abuk duruyorlardı.neyse o eninde sonunda kubisine döner.:good:

papatyayca
07-02-07, 15:50
yha bişi diicem yhaa neden fragman vermiyolaaar uuf bi göremedim vallahi gören biri anlatabilir mi acaba rija etsem???

nejatdidem
07-02-07, 16:13
yha bişi diicem yhaa neden fragman vermiyolaaar uuf bi göremedim vallahi gören biri anlatabilir mi acaba rija etsem???

:)fatoşla yaprak birbirine girio...makbule burhanı kovuya galiba kapısından...burhan böle kapısından arkasını dönük ağzında gül beklio sora arkasını bi dönüo makbule yerine sacit çıkıyo...bölee...sabret ztn az kaldı=))

_LiLiTh_
07-02-07, 16:25
fatoşun oğlu alican ve yaprak ooo :) fatoşta kaynanalık cevheri varmış da haberimiz yokmuş :D alicanı yağmur atacan mı oynuyo fragmanda sanki öyle gördüm de ??

şeboist
07-02-07, 16:28
yok ya çocuğun ona uzaktan yakından benzerliği yok.tanınmayan biri kanımca. :P fatoşum benim ya.çok tatlıydı yine. :P

_LiLiTh_
07-02-07, 16:33
ben benzettim demek zaten çok hızlı geçti :P
bir de sacit de şüphelenmiş makbule-burhandan onu merak ediyorum..

pinarcc
07-02-07, 16:43
arkadaslar bana tebrik edin fagmani görebildim ni hayet hihi!!!nerden diye sorarsani atv den degil abiki hala cekmiyor arkadaslr saolsun youubeye koymuslar avrupa ykasi 113 yazn hemen cikiyor,
bu arda bende tam onu dicektim alican yagmur rabenziyordu bende fark etim oalabilir kanimca...youtubeden bi kac defa baktim yagmurmu diye bana o gibi geldi bilmiyorum...

_LiLiTh_
07-02-07, 16:52
sağol :) evet benziyo.. ama bu daha koyu saçlı sanki :icon_whis neyse 1 sa sonra göreceğizz :D

http://img525.imageshack.us/img525/2738/yytb1.png (http://imageshack.us)

şeboist
07-02-07, 17:00
yok canım neresi benziiiyyy?alakası yok bence.siz yanılıyorsunuz kanımca. :P

tanrıverdi
07-02-07, 17:04
bncede alaksı yok yağmur da şişman..bu tanınmayan biri..

_LiLiTh_
07-02-07, 17:04
ilk izlediğimde daha bi benzetmiştim ama gitgide azalıyo o his :) neyse az kaldı:img-wink:asıl tanrıverdi ile alican tanışacak mı ne olacak flm ben onu merak ediyorum :)

tanrıverdi
07-02-07, 17:22
bnce ilk başta birbirlerinitanıycaklar ama gerçeği bilmiycekler bnce ennde sonnda bilcekler kim olduklarını:)çnkü fatoşa yaprağa dioduya çek elini fln die eyer orda tanrıverdide varsa sana noluo fln dicek sonra üstüste gelcek bunlar sonrada açıklamak zorunda kalır belk..tabi belki yani bnm tahmnmm:)

_LiLiTh_
07-02-07, 17:28
fatoş yaprak a oğlum senden çok küçük der bence oda tanrıverdi senden küçük değil mi sanki der kavga ederler :)

şeboist
07-02-07, 17:35
aman tanrıverdiyle fatoşun arası açılmasında ne olursa olsun. :(

_LiLiTh_
07-02-07, 17:36
yok ya açılmazz onlar birbirlerini her konuda tamamlamayı başarıyolar :img-in_lo :)

sisella86
07-02-07, 17:46
bnce ilk başta birbirlerinitanıycaklar ama gerçeği bilmiycekler bnce ennde sonnda bilcekler kim olduklarını:)çnkü fatoşa yaprağa dioduya çek elini fln die eyer orda tanrıverdide varsa sana noluo fln dicek sonra üstüste gelcek bunlar sonrada açıklamak zorunda kalır belk..tabi belki yani bnm tahmnmm:)

Bence Fatoş'un Tanrıverdi'den gizleyeceği bişey yok, oğlunun geldiğini ona söler de oğlundan Tanrıverdi'yi saklamaya çalışır... Asıl Fatoş Tanrıverdi'ye bişey derse Alican "sana noluyo" diye karışabilir:img-yes:

tanrıverdi
07-02-07, 17:55
arkadaşlar ben tv başına kurulmaya giidorum hepinize ii seyirler..yorumlar için girebilirmm işalhh bittkten sonra..hepinize bol kahkahalar diliim bn:)

cansu_a
07-02-07, 18:18
eveeet ilk reklam..
Makbule söledi ifota burhandan hoşlandığını artık daha güzel olur .bakalım ifot'un taktikler işe yarıyacak mı??.bence bazı şeyler tersine döner gibi geliyo

Fatoş'un oğlu yakışıklıymış yaa:img-yes: galiba Sibel can'ın dizisinde oynuyodu o çocuk bakalım yaprak ve fatoş kapışcak birazdan..bye

Baştan beri bana itici gelen Sacit "Zeynep gitsene" deyince birdan çok karizmatik geldi(neymiş kaçan kovalanıyomuş:img-yes: )
bi dee o nasıl bir örnek göstermedir yaa abin gibi ol...Gaffur açık net olduğu gibi birisi evet sanırım da haklı :img-yes:

en azından yalan sölemiyo sadece soruyo "beni beğenmiyor musun????":img-hyste

Roxelanne
07-02-07, 18:38
Makbule'ye helal olsun,nasıl posta koydu Burhan'a :)

Heheyt anlasın dünyanın kaç bucak olduğunu,Makbule'yi az koşturmadı peşinden :)

tanrıverdi
07-02-07, 19:23
ayytam tahmn ettiim gbi makbule zıvanadan çıktı ilk başlardan sonrdan anladı allahtan abartıını.:)ayy şimdi aslı mahvetcek ortalıı yaa....
alcanda maşallah ne çıktı öölee..aştı çocuk kendini:)ayy tanrıverdi şarkı söliicekk:)

özgenuroğlu
07-02-07, 20:11
ben hayatımda böyle komik kamera arkası görmediim:):):)

necip duy sesimi resim buluran hareketli istiyorum burhanımın son halini:):icon_whis

sisella86
07-02-07, 20:13
Sacit onu eşek Sudan'dan gelinceye kadar döver:img-hyste

O Japon çizgifilmi suratınla bana ukalalık etme:img-hyste

Kadın gelmiş 36 yaşına, senden bile hoşlanabilir kanımca:img-hyste

şeboist
07-02-07, 20:14
evet özge ya kamera arkasına daha çok güldüm ben.özellikle sonuna...:img-hyste dizide de en çok güldüğüm sahne burhanın ağzında gülle sacite yakalandığı sahneydi.:img-hyste bi de sevinçten heryerim oyniiyyy diyor delü:img-hyste sacit zeynep gitsene dediğinde çok kızdım ona.çok pis dalacaktım. :/ ama sonra anladı onun değerini.:img-blush fatoş bölüm boyunca cırlayıp durdu ya.:img-hyste ama onun cırlaması bile çok güzel.:img-in_lo

sisella86
07-02-07, 20:15
Allah'ım ya, müthiş komik bi bölümdü:happy0064 Gaffur'un yeni dans şarkısını da görmüş olduk:) Gerçi ben o şarkıyı daha önce duymadım ama yakıştırdı Gaffur yine kendine:) Artık Gaffur karakter değiştirmiş yalnız farkettiyseniz, Cem'le o kdr yakın olmalarına rağmen, öldürmeye çalışmadı, ki stüdyoda fırsat yaratabileceği bissürü şey vardı... Bi de artık Gaffur güzel msjlar veriyo, halk onu sevdi ya, dediğini dinlerler diye: "Kadına şiddete sooon":img-yes:

tanrıverdi
07-02-07, 20:16
ayy cidden o burhann kamera arkasındaki o son hali uhteşemdi yaa....ruj fln çok yakışmış he bide o yüryüşü..ayy sacitle arası mükemmeldi yaa sacitin bööel burhanı çantayla görünce kendini gerçi çekmesi fln öldüm gülmekten:img-hyste :img-hyste herşey gene harikaydı...

yalnız arkadaşlar benm anlamadıım bişi var zaten haftaya bugün sevgililer günü oluoo..ve onlar bu hafta die kutladılar yani bu haftaya avrupa yakasınn olmıycağınımı gösterioo?????işalhh öle bişi yokturrr....

pinarcc
07-02-07, 20:16
ayy süperdi yaa hele fatosun yapragi taklit etmesi sonra tanriverdinin fatoslari görmemis gibi yapmasi hihi ay koptum yaaa....bu sefer fatos bütün sitresini atti vallah bu tètün dizi boyunca bagardi...:img-hyste
ayy bide bu sefer cekim hatalarinda daha cok güldüm hihii
sonunda burhanin rujlu haliyle sevgililer gününüz kutlu olsun demesi süperdi...hihi

sisella86
07-02-07, 20:17
Gülse de maillerimizi aldı sanırım, bolca gösterdi bu bölümde Fatoş'u:img-wink: En sonunda Alican başka kıza yazınca Fatoş nasıl da Yaprak'ı "hanımefendi" yapıverdi bi anda:img-hyste

sarıseren
07-02-07, 20:18
çok komik bi bölümdü ya.gülse birseli gerçekten tebrik etmek lazım:D

tanrıverdi
07-02-07, 20:18
bnmde en koptuum sahne dediinz gbi kamera arkası,elinde çantayla yakalanması ve ağzında gülle dans edeede çıkması oldu..çok komkti ya...

clqin
07-02-07, 20:19
Fatoşun oğlu alicanın normal hayattaki adı ne biliomusunuzz arkadaşlarr..

Gerçkten bu bölüm sfrdi ayrıca sacitin burhanıı gay sanması ayrıca burhanın o kapı önünde sacite yaptıklarını görünce koptummm (:

şeboist
07-02-07, 21:01
evet gülse bacımız bu bölümde gönlümüzü aldı.:img-blush bende düşündüm duygu.haftaya yok mu acaba?maç falan mı var ki?inşallah öyle değildir.:icon_sorr gaffur biraz sönüktü sanki ama.dansı da diğerinden kötüydü.o şarkıyı hiç beğenmedim.:img-help:

Burak&Burak
07-02-07, 21:03
ya o şenayın yani fatoşun oğlu alican ın gerçek adı ne bileniniz var mı ???

tanrıverdi
07-02-07, 21:03
yaa geene sölüorum bileniniz varmı neden bu hafta kutlanıldı sevgileler günü avrupa yakasnda..zaten haftaya bugün 14şubat yani...bu haftaya avrupa yakasınn olmıycağınımı gösterio yaaa:(

sisella86
07-02-07, 21:14
ayy cidden o burhann kamera arkasındaki o son hali uhteşemdi yaa....ruj fln çok yakışmış he bide o yüryüşü..ayy sacitle arası mükemmeldi yaa sacitin bööel burhanı çantayla görünce kendini gerçi çekmesi fln öldüm gülmekten:img-hyste :img-hyste herşey gene harikaydı...

yalnız arkadaşlar benm anlamadıım bişi var zaten haftaya bugün sevgililer günü oluoo..ve onlar bu hafta die kutladılar yani bu haftaya avrupa yakasınn olmıycağınımı gösterioo?????işalhh öle bişi yokturrr....

Aynısı benim de aklıma geldi, olmaz inşallah öle bişi:( Zaten haftaya Çarşamba 14 Şubat, niye böle yapiiler? Ama olmas kiiii...:icon_sorr

Ayyy Burhan'a kopppppptum bu bölüm yaaa, yarıldım resmen gülmekten:img-hyste Bu kdr yanlış anlaşılcak olay üst üste gelmez ki cnm!!! Önce Sacit Bey, sizi seviyorum diye gelmiştim olayı, sonra kalpli pasta:img-hyste Sonra Sertaç ve Taco'nun "o zaten yemek tarifi alıyodu İfo'dan" diyişleri:img-hyste "Sizi göresim geldi, özledim, sevgililer gününü beraber geçirirdik demesi:img-hyste Dans ederek kapıyı açıp, ağzında gülle Sacit'i karşılaması (ki orda dansına ayrı bi koptum zaten) :img-hyste Kadınlara ilgim yok diye ağzından kaçırması:img-hyste ennn sonunda da pembe çantayla yakalanıp içinden çıkan ruju sürmesi:img-hyste

sisella86
07-02-07, 21:15
Ya forum kitlendi yarım saat kadar, giremedim, çıldırıyodum… Müptelası oldum bu sitenin;) Bi tek bende olmadı dimi bu kitlenme olayı? Başka her yere girebiliyodum çünkü… Dedim Avrupa Yakası biter bitmez öyle bi yoğunluk oldu ki sitede demek ki, kitlendi;)

pinarcc
07-02-07, 21:16
hayi rinsallah öyle digildir yaa bi dahaki hafta vardir kanimca bunun devami olabilirmi?bence bidahaki hafta devami olacak

CANSEL_Tugce
arkadaşlar süper bir bölümdü,çok güldüm ya.ı love you loveyou:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste allahım makbuleye helal olsun çook güsel posta koydu.ayrıca,fatoşun oğlu daha önce,seni çok özledim ve ah istanbul dizilerinde oynadı ama maalesef gerçek adını bilmiyorum.:img-wink:

sisella86
Sacit “Zeynep, gitsene” diyince Teoman’ın Aşk Kırıntıları çalmadılar diye kızmıştım, sonradan çaldılar, kapıda karşılaşma anında, orası güzeldi:)

Tanrıverdi Alican’ı görünce acaip heyecanlandı ya… “Ben Fatoş’un çaycısıyım, uzaktan arkadaşız biz, ahbap gibi” :)
Bardayken de Alican “sen hiç kendinden büyük bi kadını beğenmedin mi?” diyince de çok heyecanlandı canım benim yaaa:) “Kim? Kimi kastediyosun ki? Karşıyım ben, ııyyy iğrenç ya, tarzım değil” diye telaşlandı hemen:) Yaaa o şarkıyı söleyişine bittimmmm, daha bi kendi gibi söledi, Sarp Apak gibi söledi yani, Anadolu Rockçı Tanrıverdi gibi değil, daha softtu sesi bu sefer;) Ama Fatoş’la Yaprak’ın kavgası içine etti güzelim şarkının:) Yaaa o halini kameraya çekemedim ya, ona yanarım, o ne çekici bi sestir Ya Rabbim!!!:img-blush

Burak&Burak
07-02-07, 21:18
birisi soruma cevap vercekmiii :D

pinarcc
07-02-07, 21:19
bu arda alican da cok yakisikliydi haa bunuda belirtmek lazim...evet bende tanriverdinin heycanlamasina cok güldüm hihi...

şeboist
07-02-07, 21:21
adını bilen yoktur sanırım. :img-help: ay gizem fatoşun sesi de tanrıverdininki gibi güzel.:img-in_lo ikisi birbirini tamamlıyor zaten.:img-in_lo

clqin
07-02-07, 21:26
o çocuk eskiden ah istanbulda oynuyoduu belki ordan adını bulabilirzz

pinarcc
07-02-07, 21:26
evet sinem ikisi birbirini tamamliyor nasilda güzel söyledin ama hihi...gercekten simdi bende merak ettim ama alicanin gercek ismi ne acaba...

gzd_gzd
07-02-07, 21:27
mükemmel bi bölümdü yaa,hele burhanın dudağında kırmızı rujla sevgililer gününüz kutlu olsn demesi bana son darbeydi zaten,gülmekten attık yere yığılıverdim o anda :):):)

ayrıca alican da bi yerden tanıdık gibi sanki ama çıkaramıyorum :s

Burak&Burak
07-02-07, 21:29
e dizinin başında konuk oyuncu adı verilmiyho mu ben baştan izleyemedim ama sizde maşallah izleyemediniz herlade :D

gzd_gzd
07-02-07, 21:30
ayrıca sacitin burhanı gay ve kendisine aşık zannetmsi süperdi,kalpli pasta,sonra ağzında gülle kapıyı açmasına çokk güldüm :):)

gaffurun dansına bayıldm zaten,hele iyce gaza gelip kendini mankenin önne atması we onla resm çektirmesi süperdi :):)

cansu_a
07-02-07, 21:33
valla bu bölümde tek favorim sacitti :good: dediim gibi nedense bu adam diziye girdiinden beri hiç ısınamamıştım amaaa bu bölümde sevdm artık :img-yes:

hacerin duygularını ööle net açıklaması da güzeldi

yazık ifot'a yaaa her özel gün de aynı hayalkırıklığı daha önce de bi toka faciası vardı yüzük beklerken toka almıştı tahsin :img-hyste

Fatoş'un oğlu çok tatlıydııı :img-blush

Burhan kendi evinde garson muamelesi gördü yaa:img-hyste

Gaffur hakikaten psikopat Sertaç' a yaptığı neydi öle :img-pilot

Bi de dans tabi ki fotoğraf çekimi çok güzeldi bnce güzel de çıktı o karede ;;
saçlarını havlandırr,tırnaklar,dudaklarr... :img-wink:

sisella86
07-02-07, 21:35
Hakkaten yazık Burhan'a yaa, çok acıdım bu bölümde. Niye hep biile şiyler iyi insanların başına geliiyy kiii?:img-hyste

Yine Gaffur'la Zeynep'in Sacit'in evinin önünde karşılaşması sahnesinde dehşete kapıldım, bi de araya reklam girmez mi! Öldüm öldüm dirildim orda yaaa... Bu aralar, onlar sık karşılaşmaya başladı, bişeyler olacak yakında kanımca:img-yes:

gzd_gzd
07-02-07, 21:35
alicanı oynayan çocuğun adı Sezgi Mengiymiş arkadaşlar :) ah istanbul dizisini araştırınca buldum :)

sisella86
07-02-07, 21:38
Ben Fatoş'un oğlunu hiç beğenmedim yaaa, ne o ööle gıccıkk gıccıkk her kıza yavş... töbe töbe, yakınlaşmalar işte:) İlk aklından geçen de kızları eve atmak yani. Yakıştıramadım Fatoş'un oğluna:img-cool2

Fatoş da kendi olayından yara aldı yaaa... Kendi de genç bi çocukla birlikte, Yaprak da aynı şeyi yapınca olayın yanlışlığını dile getirdi, tühhh, neyse araları bozulmadı ya Tanrıverdi'yleee:img-in_lo

cansu_a
07-02-07, 21:42
:klme tanrıverdi'nin şarkısı çok geri planda kaldı :klme bu çocuğun mimkleri çok güzel yaaa :good:
Fatoş vee Yaprak'ın kavga etme şekillerine bittm :img-hyste

Sacit'in Burhan'ı gay sanması çok komikti ama yani Sacit'e göre tek mantıklı açıklamada bu gibi görünüyo şu olanlara göre:img-hyste (ıyyyy)

Makbule nasıl da annesinin yengesi hakkında sölediklerini yumurtlayıverdi yaaa bu kadınla burhanın aşkı müthiş devam etcek benceee

Aslı yaşlandı yaaa o neydi öle biden geçti fln... neyse ki Cem servet ödeyim bi kolye aldı da eski Aslı'yı görebildik özledik yaw kız evlendi durağanlaştı :P

Nilay'la Sertaç birlikte olsun yaaa çok güzel olur düşünsenize Sacit&Hacer Nilay&Sertaç Gaffurdan kaçarlar hepberaber artık :img-polic sofa

Bu arada tekrar sölüyorum FAtoş'un oğlu çok tatlıydı yaaa :img-blush :icon_redf

cansu_a
07-02-07, 21:47
haklısınız sevgililer gününü bugünden kutladıklarına göre büyük ihtimalle haftaya olmıcak avrupa yakası
tam 14ü ya hftaya kesin romantik film fln koymuştr atv :img-grin2

sinope
07-02-07, 21:50
fatosun oglu cok tatliydi yaa
ah gaffur oldurdun beni gulmekten yine,hele o dans etmen,pesinede o resim cektirmenle yerlere yatidin tum ev halkini
sacit e yazik yaa
bu aksam ki bolum yine cok guzeldi
saygilarimla

sinope
07-02-07, 21:54
haklısınız sevgililer gününü bugünden kutladıklarına göre büyük ihtimalle haftaya olmıcak avrupa yakası
tam 14ü ya hftaya kesin romantik film fln koymuştr atv :img-grin2

evet arkadaslar gelecek bolum sevgililer gunune denk geldigi icin
bizimkiler bugunden kutlamalar yaptiklarina gore galiba avrupa yakamizi koymayacaga benziyorlar,valla ask filmi izlemektense gaffurlu,sacitli sahneleri izlemek bana ilac gibi geliyor acikcasi(en azindan butun gunun yorgunlugunu unuttturuyorlar biz izleyicilerine)
saygilarimla

pinarcc
07-02-07, 21:59
yaa ama ben zannediyorumki devami olacak bu bölümün sizcede öyle degilmisanki bana öyle geldi..yaaa ben avrupa ykasiz ne yaparim yaa insallah bidahaki hafta vardirr...

Heather
07-02-07, 22:01
Fatoş'un oğlu çok ama çok tatlıydı.:img-blush

Sacit'in, Burhan'ı gay sanmasına neden olan sahneler de çok komikti.:img-hyste

şeboist
07-02-07, 22:02
belkide haftaya olur arkadaşlar.ben film koyacaklarını sanmıyorum.sonuçta bu dizi daha çok izleniyor.ama tabi maç olabilir ona bişey demiyorum.belkide maç vardır.:img-help:

bu arada nilayın çoraplara bittim.:img-hyste siyah ayakkabının altından mor mor ne güzel duruyordu.:img-hyste

cansu_a
07-02-07, 22:10
aaaaa evet maç var kimin maçı hatırlamıyorum ama aklıma geldi şimdi maç olduğu
amaaaann ne gerek var o saatte maça ya da başka saate koysunlar hep de çarşamba oluyo bu önemli maçlar :icon_whis
onlar yüzünden biz bi hafta önceden sevgililer günü kutladık dizide:img-pilot

tanrıverdi
07-02-07, 22:16
ya dediinz gbi bnde bu bölm sacite çok ısındm gerçi bn zaten seviodum ama hiç böle ısınmamıştımm..ayrıca bierde çok kötü oldm hani ilk muhallebicn orda konuştukalrında zeynebe ''gtsene'' dediya orda çok kötü oldum yaaaa

papatyayca
07-02-07, 22:19
fatosun oglu cok tatliydi yaa
ah gaffur oldurdun beni gulmekten yine,hele o dans etmen,pesinede o resim cektirmenle yerlere yatidin tum ev halkini
sacit e yazik yaa
bu aksam ki bolum yine cok guzeldi
saygilarimla

evt hakkaten bn fatoşun ooluna bittim ama yaprakla kubilay artık barışsın yhaa bn onları ööle sevgili görmekten valla mutluluk buluyodum artık yaprak anlasın kubiden başkasıyla olmuucanı gördük fatoşun ooluyla tabi suç fatoşun oolundaydı ama olsun kubide anlasın yapraksıs olmuucanı ne o ööle bekarlar partisi fln yakışıyomu bu arada burhanın evinde parti yaptılarya ikide bir burhana hizmet ettiriyolardı bn oraya bittim bide tranrıverdinin fatoşla yapraın kafga ederken dedikleri sösler çok komikti bide iki parmak yapıp barış olsun fln filan dedi yha komikti doorusu sacitle zeynebede üsüldüm bnce onlar tekrar birlike olcak bu arada neseki aslı çakmadı gaffurun kardeşi olduunu zeynebin bide bişi var makbule naz yapınca buhranın sarfettii sözler çoooook hoşuma gitti bn o zmn yerlerdeedim bide cem aslıya kolye alıyo soora ifo dioyha aslı yha bu geldiise bna kimbilir ne gelmiştir dio soorada bluz çıkıyo tahsinde dioyha fabrikadan aldım hm daa ucuza geliyo dedi yha o da komikti doorusu...valla çok konuştum ellerim yorulduu huh...:D:D:D

şeboist
07-02-07, 22:20
evet duygu bende çok kötü oldum. :( onu dememeliydi.zeynep kötü duruma düştü orda. :(

tanrıverdi
07-02-07, 22:36
ya sorma bn bide o kısmı fragmnda hiç anlamamıştım seyredeken şok oldumm..ben kötü bişi sölediini düşünmemiştmm...bncede sölememeliydi çnkü bi bakıma zenepte haklı yani tmm yalan söledi ama onu sevdii için söledi onu kabul etmiyceğini düşündüü için yalan söledi bundan dolyıda onu cezalandıramz bööle

yakupoglu61
07-02-07, 22:55
uzun süre sonra gaffuru beğendim...cemin katalog çekimleri sırasında çok komik dansı fln...
aslı kapıya çöpü bıraktı orda aaa dedi reklamlara girdi ondan soprasını kaçırdım...

cihan-songül
07-02-07, 23:30
arkadaşlarr bir yazar olarak gülse birseli tebrik etmek lazım çok güzel senaryo yazıyor ama bölüm başına bir oyuncuya daha fazla ağırlık veriyor bu da sevdiğimiz diğer oyuncuların biraz sönük kalmasına neden oluyor tabi bazı bölümlerde ama yine de çok güzel bir dizi

cansu_a
07-02-07, 23:49
arkadaşlarr bir yazar olarak gülse birseli tebrik etmek lazım çok güzel senaryo yazıyor ama bölüm başına bir oyuncuya daha fazla ağırlık veriyor bu da sevdiğimiz diğer oyuncuların biraz sönük kalmasına neden oluyor tabi bazı bölümlerde ama yine de çok güzel bir dizi

evet ama bir bölüm tanrıverdi-fatoşa ağırlık veriyosa diğer bölüm yaprak-kubiye ağırlık veriyor
böylece o karakterlerden sıkılmıyoruz :img-wink: bu dengeyi çok iyi tutturuyor
hatta bence gaffur2un bi kaç bölümdür eskisi kadra ön planda olması çok güzel oldu özledik onu ve bu bölümde yine güldük
ben en çok "vottiri vottiri" oynamasına bayılıyorum (ya bu da bir hafadır dilime takıldı)

melis_krmcm
08-02-07, 00:01
mükemmel bi bölümdü yaa,hele burhanın dudağında kırmızı rujla sevgililer gününüz kutlu olsn demesi bana son darbeydi zaten,gülmekten attık yere yığılıverdim o anda :):):)

ayrıca alican da bi yerden tanıdık gibi sanki ama çıkaramıyorum :s

evt son sahne özellikle süperdi!!:img-hyste
çok güldüm yine ya burhan'a!! :happy0064

bentanem
08-02-07, 00:26
keyifle izlediğim bir dizi avrupa yakası .. lakin gülme efektleri olmasa çok iyi olur.. gürültü oluyor..bazen bu gürültüden dolayı izlemediğim bile oluyor.. biz nerelerde güleceğimizi biliyoruz :img-wink: birde makbuleyi hic beğenmiyorum.. fazla abartılı ..olmasada olur.. burhan bir numara.. :)

gzd_gzd
08-02-07, 06:26
gaffurun o gülü annesine vermesine we snra annesinin kucağına yatmasına çok güldüm,sanki küçücük bi çocuk gibiydi,bi de babasına soruyo "benimle gurur duyuyomusun baba" diye,çok komikti :):)

zumrut prenses
08-02-07, 08:13
Senaryo atölyesinde eğitim alan bir öğrenci olarak Gülse Birselin kalemine hayranım tüm kitaplarını okudum. Avrupa Yakasındaki matematik zekasını da alkışlıyorum:happy0064 Herşeyi o kadar dozunda ayarlamayı başarıyor ki :good:
Dünkü bölümde en çok Sacitin yanlış anlamasını destekleyen sahenelere güldüm; Burhanın kalpli pasta getirdiği, ağzında gülle kapıyı açtığı (hele o fondaki şarkı), pembe çantası ile kırıta kırıta yürüdüğü ve tabii ki kırmızı rujlu final sahnesi:img-hyste .
Ayrıca Gaffurlu sahnelerde süperdi, dans ettiği, Aslı çöpü koyarken Zeynep'e söylenen her lafa cevap verdiği sahneler gibi.
Bu arada Zeynep ve Sacitin aşkı da tam "14 Şubat"lık olmuştu, yani değmeyin romantik aşk filmlerine taş çıkartırdı.

Enes Aktaş
08-02-07, 08:23
bu haftada süper bir bölüm geldi sacit in burhanı gay sanması :img-hyste
ondan sonra burhana bu hafta haksızlık çok oldu sinirlendim yani adamın kızlarla işi yok boşa dayak yiyor ben olsam orda evimden kovardım ama patron onlar iş de gide elinde:img-hyste

Fettan
08-02-07, 08:48
i love you ilove you
you love me yes i do
if you love me kiss me kiss me
if you love me tell me tell me

Bu şarkı benim çocukluğumda kalmıştı :img-hyste :img-hyste Zavallı Burhan nasışlda oynaya oynaya kapıyı açtı hele o gülü verişi ama bende Burhan için üzülüyorum çok çektiriyolarlar ya :)

Cem ve Aslı ise iki gıcık tip ..

Ahhh Sacit nasılda korktu Burhan2ın kendisine aşık olduğundan

Şah-Rû
08-02-07, 09:57
Bence sezonun en komik bölümüydü. Burhan' ın Ümit Besen' in harika (!) parçası eşliğinde dans ederek ağzında gülle kapıyı açması ve Sacit' in ifadesi kahkahalarla gülmemize neden oldu. Sacit' in şüphelenmesi ve Burhan' ı uzak tutmaya çalışması, Burhan' ın ise Makbule ile ilişkisi anlaşılmasın diye daha beter yanlış anlaşılacak durumlara düşmesi gerçekten çok komikti. Gaffur gitgide daha iyi bir karakter olmaya başlıyor hadi bakalım. İfo' nun hayalkırıklığı artık kaçıncı oldu bilemiyorum. Fatoş bu bölüm kendini aştı, kesin sesi kısılmıştır. Kamera arkalarında Burhan' ın kırmızı rujlu dudaklarını büzerek sevgililer gününü kutlaması ise hep beraber seyrettiğimiz grubun tamamen dağılmasına neden oldu.:img-hyste Müthiş eğlenceli bir bölümdü, tüm ekibi yürekten tebrik ediyorum.
Not: 14 şubat 2007 akşamı Fenerbahçe - AZ Alkmaar karşılaşması var.

chaylack
08-02-07, 10:44
ya bu hafta özellikle burhan'ın olduğu sahnelere acayip güldüm yani sürekli bir yanlış anlaşılma sacit tarafından evet burhanın diziye ilk girdği zamandan beri evcimen,dedikoduyu seven bi tarafları olduğu biliniyorduda o kadar da yanlış anlaşılcağını düşünmemiştim :img-hyste güzeldi ama gülse birsel'i çok çok tebrik ediyorum burdan emeğine sağlık:):img-wink:

şeboist
08-02-07, 11:21
yani benim tahminim doğru.haftaya maç var.:icon_sorr neyse kader başa gelen çekilir.:icon_sorr kamera arkasında aksoy ailesi çok komikti.:img-hyste gaffur annesi ve babasıyla içiçe girmişti.hatta babasının elini tutmuştu.hehe:img-hyste

sarp_manyagi
08-02-07, 12:51
yaww bu gaffurun söylediği şarkı sahnesi falan süperdi şarkıda manyaktı tabi süper bölümdü yine burhanı gay zannediyorlar ya bayıldım o sahnelere bir de sonunda ruj sürüyor ya süper yaww:img-hyste :img-hyste bu arada az kalsın söylemeyi unutuyordum ali can süper yakışıklı:img-in_lo

_LiLiTh_
08-02-07, 13:01
ay fatoşa bi kez daha bayıldımmmmm :) nasıl bi annedir o öyle :) oğlum üsütne bi şey al,,içki içmiyosun dimi,,kızdan uzak dur flm :) çok tatlıydı ee oğlu da öyleydi yamır atacan değilmiş görmüş oldum :D bu çocuk daha iyi :P

burhanı gay sanmaları da ayrı bi komiklikti..ruju sürerek "sevgililer gününü kutlu olsun efendim" demesi helede :D gaffurun asistan olması :) sonra tahsinin iffete aldığı hediye :D her şey ayrı güzeldi..

aysa-17310
08-02-07, 13:31
offf yaaa ben birinci reklam arasına kadar kaçırdım :icon_cry: neyse yorumlarımı yaziym
Bi kere şu bi gerçek ki fatoş dün akşam muhteşemdiii :img-hyste yani sevdiğim için söylemiyorum kavgaları falann allahım koptum yaaa Alican'ı hiççç sevmedim yannız galiba o çocuk ah istanbul dizisinde mi ne oynamış yannız ne o öyle kendini halen Amerika'da sanıyo heralde ama fatoş da onu hala bebek sanıyooo:img-hyste 'Bunun babası da böyleydi zaten' :img-hyste :img-hyste
Fatoş:küçücük çocuk canım ne anlar sevgiliden :img-hyste
rocbardaki kavgaları da süperdi
Yaprak:ben bişey yapmıyorum fatoş ben kendimi çekmesem ohhhoooo
Fatoş: bence o senin ohhoooluğunnn
Yaprak: hayır bence o Alican'ın ohhooluğu hatta genlerinde var
Fatoş: sen ne diyosun terbiyesizzz (bu kısma dikkat)hanım hanıımmm bırak oğlumun peşinii :img-hyste
Alican Tanrıverdiye sen hiç kendinden büyük bi kadına ilgi duymadın mı dediğinde Tanrıverdi'nin hali de acayipti yaaa 'yokk yaa ne kimi kastediyosun ben karşıyım ne yersin':img-hyste
Burhan her zamanki formundaydı o ağzında gülle 'I love you' şarkısı eşliğinde kapıdan poposunu sallaya sallaya çıkışı ve sacite rastlayışı:img-hyste rujları sürmesi falan makbule de harikaydı ama hiç bi şeyinde ayar yokkk zavallı burhanın kalbini çok kırdı
Zavallı İfo yine hayal kırıklığına uğradı :img-hyste daha önce de tektaş beklerken paketten topuz tarağı çıkmıştı da yapmadığını bırakmamıştı Tahsine :img-hyste
Gaffur'un çekimde yaptıkları da süperdi 'Saçları uçurr diyoruumm'
Ya yannız Gaffur aslında bence çok duygusal biri annesine götürdü gülü yazık yaa bi de hani kardeşi gofret istedi yaa önce cebini kontrol ediyo sonra 'Alabülürüm kanımca'
bu bölüm gerçekten de süperrdi yani gerçi herzamn ynı şeyi diyoruz amaa haftaya olmamasına çok üzüldümmm:icon_cry:

nafiş
08-02-07, 14:03
ya arkadaşlar bilmem dikkat ettiniz mi ifo tahsin'e bağırırken sacit'in korkup şıçrayışı çok komikti..

Real_Life
08-02-07, 14:25
gaffurun dansı çok komikti şarkısıda güzeldi...

cihan-songül
08-02-07, 14:29
bu bölümde en çok beğendiüğim şeyler burhanla makbulenin o süperr kapı sohbetleri idi aynı zamnda bülentin burhanın evinde basılması ve dayağı yiyenin gene burhan olması çok konikti ama sacitle burhan arasında geçen diyaloglar ve burhanın ruj sürmesi daha bi süperdi

zeyno_(bjk)
08-02-07, 14:33
hele filmin en sonunda burhanın sevgililer gününüz kutlu olsun diişi (dudağındaki rujla):img-hyste

burcumm
08-02-07, 15:08
Gaffur'un dans etmesine hayran kaldım :D
Mükemmel bi bölümdü bence,çok güldüm :D

nazliozcan
08-02-07, 15:15
ya off hiçbir bölümünü kaçırmadığım dizimin ilk kez bu bölümünü izleyemedim. Tekrarı ne zaman bilen var mı acaba?bye

Real_Life
08-02-07, 15:40
ya off hiçbir bölümünü kaçırmadığım dizimin ilk kez bu bölümünü izleyemedim. Tekrarı ne zaman bilen var mı acaba?bye

pazar diye bilyorum ben

BLaCK-WoLF
08-02-07, 15:43
Geçen hafta pazar tekrar verdiler ama iyi bir reyting alamadı inşallah yine verirler hepsini izleyemedim ... Bu arada dünkü bölümün gaffurun dansındaki şarkının adını bilen varmı

M€LİS
08-02-07, 15:47
cok komik bi bölümdü.. sonuna hayran kaldım o rujla sewgililer gününüz kutlu olsun efeniim fln cok güldüm.. o alican da cok tatlıydı.. fatos oğlunu baska bi kızla görünce nası da taraf deistirip yaprağı korudu ama =) sarp apakk yine sarkısını söledi hayran bıraktı yani!! ifonun sinir krizi de cok komikti. " bana tamam ifo deme bana tamam ifo demee".. cem in hediyesi de gsldi aslının sevinmesii.. ama bn seyi anlamadım simdi sacitle zeynep hala dewam ediolar mı.. yani gelelim gaffura o kamera cekimlerinde alemdi sacları ucur dişleri göster dudakları kapa fln =) cok güldüm

pinarcc
08-02-07, 16:02
arkadaslar isteyen youtubedende izleyebilir avrupa yakasi 113 yazin cikar...bütün bölümlerin tekrarini veriyorlar..

Z_oMbbiE
08-02-07, 16:28
Geçen hafta pazar tekrar verdiler ama iyi bir reyting alamadı inşallah yine verirler hepsini izleyemedim ... Bu arada dünkü bölümün gaffurun dansındaki şarkının adını bilen varmı

şarkının adı mavi ışıklardan iyi düşün taşın.

Dünkü bölüm gene süperdi. Sacitin herşeyi yanlış anlaması, yaprakla fatoşun kavgaları, makbulenin burhana kendince naz yapması, gaffurun dansı ve cemle olan diyalogları, ve ifotun yine hayal kırıklığına uğraması. hepsinde gülmekten öldüm. :img-hyste :img-hyste

cadii_sheker
08-02-07, 16:32
bncede güzel bi bölümdü sacitin burhanın kendisinden hoşlandığını düşünmesi çok komikti bu sacit burhanın başına daha çok bela açıcağa benzio
yaprakla fatoşun alican içn o kadar kavga ettiktn alicanı bi kızla yakalayınca birbirlerine destek olmaları çok komikti çapkın çıktı bu alican
bi de sevgililer gününde burhanın evini diskoya çevirmişler kopum gülmekten bi de dans pisti yaratmışlar
ama sonu pek beenmedm burhaın sevgililler gününüz kutlu olsun demesi güzeldi ama belli bi son yoktu hani en azından tahsin ifo ya mücevher alsaydı hepsi tek mekanda buluşp son verselerdi daha güzel olurdu

girl01
08-02-07, 16:37
gaffurun dans etmesi süperdi,cok begendim!sarkiya cok uyum sagliyarak dans etti:img-hyste fatosun ogluda cok sekerdi,ama capkin biraz!:img-wink:

tanrıverdi
08-02-07, 17:11
ya bnmde bu bölmde tek beenmedimm kısmdı gaffurun dansı yani çakkıdıdan sonra ne biliim bnm hoşuma gtmedi..

şeboist
08-02-07, 17:40
aynen duygucum ya belkide şarkıdan dolayıdır.hiç hoşuma gitmedi.başka bi şarkı bulamamışlar mı allah aşkına? :(

tanrıverdi
08-02-07, 17:53
ama kesin bişi yookki illa bu şarkı diee..ama duyuolarsa bzii kulak versinler bu dans hiç güsel olmamışş..ya çakkıdı olsun yada başka şööle oynak bişilerr:img-hyste :img-hyste

_LiLiTh_
08-02-07, 18:03
güya aşkım baksana bana oalcaktı:icon_whis

sisella86
08-02-07, 18:06
Onu bile beğenmemiştik dimi?:) Şimdi hiç bilmediğimiz garip bi şarkı oldu... Ama Gaffur'un dansı süperdi bence... Sadece şarkı garipti

Bu arada bi kere daha maçın olduğu güne denk gelmişti de yeni bölümü Perşembe vermişlerdi, yine öle bi güzellik yaparlar mı acaba? Ama artık Perşembe de yeni bi dizi var, yapmazlar sanırım:( 2 hafta beklicez yani yeni bölüm için:( Neyse Avrupa Yakası için beklemeye değer;)

_LiLiTh_
08-02-07, 18:16
2 hafta bekleyince daha bi zevkli gelir izlemesi :)

aşkım baksana bana da hareketli değil o kadar yaa

şöyle yine kenan-serdar tipi bi şarkı olmalı :)

şeboist
08-02-07, 18:52
of ne kenanı ne serdarı?hiçbirini sevmiyorum.bana uygun birini bulamadılar.:img-help: özenti bi şarkı olmasın.sinir oluyorum öyle şeylere.:icon_whis

_LiLiTh_
08-02-07, 18:59
of ne kenanı ne serdarı?hiçbirini sevmiyorum.bana uygun birini bulamadılar.:img-help: özenti bi şarkı olmasın.sinir oluyorum öyle şeylere.:icon_whis

cradle of filth şarkılarıyla dansetsin??

gaffurdan bahsediyoruz ya,,kıpırdak,,komik olmalı

ben de sevmem ama gaffur için en uygun olacak bunlardır

aynı çakkıdı gibi..

cansu_a
08-02-07, 19:06
şarkının adı mavi ışıklardan iyi düşün taşın.

yaa ben şarkıyı çok beğendim internete baktım hemen beyaz kelebekler yazıyor ama mavi ışıklar diyosan doğrudur.daha önceden dinlemedim hiç :img-help: ama dediğim gibi çok beğendim zaten bence Gaffur'un böle güzel çok bilinmeyen bi şarkıyı bilip eşlik etmesi komikti orda:img-yes:

hani sonuç olarak çakkıdıyı herkes biliyo ve zaten dımtıs bi şarkı böle bi şarkıda dans etmesini beğendim doğrusu amaaa tabi ki daha hareketli bi şarkıda dans ederse daha güzel olur heralde :bella meselaa Rober hatemo-senden çok var
biiiiirrr çok sıkıldım
ikiiiiiiii yerim çok dar:img-hyste :img-hyste

_LiLiTh_
08-02-07, 19:14
yaa ben şarkıyı çok beğendim internete baktım hemen beyaz kelebekler yazıyor ama mavi ışıklar diyosan doğrudur.daha önceden dinlemedim hiç :img-help: ama dediğim gibi çok beğendim zaten bence Gaffur'un böle güzel çok bilinmeyen bi şarkıyı bilip eşlik etmesi komikti orda:img-yes:

hani sonuç olarak çakkıdıyı herkes biliyo ve zaten dımtıs bi şarkı böle bi şarkıda dans etmesini beğendim doğrusu amaaa tabi ki daha hareketli bi şarkıda dans ederse daha güzel olur heralde :bella meselaa Rober hatemo-senden çok var
biiiiirrr çok sıkıldım
ikiiiiiiii yerim çok dar:img-hyste :img-hyste

tam aklımdan geçen şarkı :):img-hyste

şeboist
08-02-07, 19:24
bende öyle şarkılarda dans etmesini beklemiyorum tabiki ama o kadar da beter olmasın.daha iyi bişeyler bulabilirler.

_LiLiTh_
08-02-07, 19:29
bende öyle şarkılarda dans etmesini beklemiyorum tabiki ama o kadar da beter olmasın.daha iyi bişeyler bulabilirler.

evet aslında kaliteli bi şarkı olsa güzel olur haklısın
dansedilebilecek kaliteli şarkı kim yapıyo,,ancak remixler flm dansedilebilecek oluyo :)

pinarcc
08-02-07, 19:30
aslinda eski sarkilardan secselerde olur hani mesela habbabam sinifinda calanlar süper kanimca hele beyaz kelebeklerin sarkisi varyaaa oooo

_LiLiTh_
08-02-07, 19:34
gaffur erkin babanın parçasındada dans etmişti o da güzeldi :)

nejatdidem
08-02-07, 21:04
valla süperdi yaa özellikle sacitin burhanı gay sanmasıı:img-hyste ....burhanın makbule için hazırladıı şeylere sacit eklenince çok komik olduuu yhaaa özellikle arkada çalan "I love you I love you do you love me yes I do":img-hyste ...+bu bölümde komedi yanı sıra sacit zeynep sayesinde duygusal anlarda vrdı tüh ya kötü oldu onlar ama barışcaklar gibime gelio bnm=)...fatoşun oğlu da az diilmiş hee annesine çekmiş;)...yine tanrıverdi kendi bestesini söledi valla yine helal olsun diorummm...makbulenin yerinde dururken yaptıı saçma sapan ama komik hareketler bni çok güldürüo yaa=))"hadiii yürüüü burhaaan beeey ense traşını göreliiim":img-hyste ...o gaffur zeynep sacit aslı olayını çok süper düşünmüş valla gülse bisel o sahneyi çok beğendim=) vee vee vee...gaffurun süper dansıııı=):img-hyste

kısacası harikaydı yhaa çok tebrik ediorum tüm ekibi:happy0064

anil16
08-02-07, 21:19
Yaaa nasil bi bolumdu oyle...gul gul yerlere yattim.Koptum resmen ya....o burhanin gay olayi acayip beklenmedik ve komikti...cok guldum.

bu bolumun stari tabiki yine burhandi.

sansina hep kadin gigib biseyler yapinca yakalindi sacite...sacitte cok komikti bu bolumde.....:img-hyste :img-hyste

kalpli kek,kapiyi acince poposunu sallayip dans edisi,o pembe kucuk canta,ruj surmesi...:img-hyste :img-hyste

dusunurken bile cokguluyorum.

gaffurun yeni sarkisida cok komik...cemi deli etti cekimlerde.

"Sari ve uzun sacli olsaydi tam super olacakti" diyodu cok guldum ya.:img-hyste :good:

şeboist
09-02-07, 09:23
dün haberlerede çıktı avrupa yakası.hep burhanın o sahnelerini gösterdiler.:img-hyste burhan yanlış anlaşıldı dediler.hehe:img-hyste

aysa-17310
09-02-07, 12:04
hadi yaaa inanmıyorum :img-hyste haber bülteninde burhan altıntop :img-hyste ama haftaya niye yok yaaa benim için çok boş bi çarşamba olucak anaammm :( sizin için bir teselli olsun diye son senaryomu sizin senaryonuz bölümüne ekledim

_LiLiTh_
09-02-07, 12:06
bana bi arkadaşım bi ay önce bu avrupa yakasını 10 yıl daha uzatırlar kesin o zaman da burhanın gay olduğu anlaşılır şimdi olmaz çünkü türkiye hazır değil flm dmeişti ne tahmin yapmış bea :D

burhanın cidden bazı hareketleri tam yanlış anlaşılmaya açık ama bi kadın gördüğünde sarkması hemen ne olduğunu ortaya çıkarıyo :D

gzd_gzd
09-02-07, 12:22
dün haberlerede çıktı avrupa yakası.hep burhanın o sahnelerini gösterdiler.:img-hyste burhan yanlış anlaşıldı dediler.hehe:img-hyste
Evet ya ben de izledm burhan altıntopun ağzıında gülle we fonda o garip şarkıyla sacite kapı açtığı sahneyi gösterdiler :):)

cadii_sheker
09-02-07, 16:17
arklar bugn beyaz showda sarp apak var izlemek isteyenlere duyurulur bn izliycem kaçmaz

Flora
09-02-07, 17:09
Sacit'in Burhan'ı gay sanma sahneleri felan çok komikti ya!!Hele o güllü sahne.Makbule'yi beklerken Sacit çıkınca...Aşırı derece de güldüm.Sonra çantadan ruj çıkması felan...
Gaffur da güzeldi.Tamamını izleyemedim ama izlediğim sahneler çok komikti. =) =)

sisella86
09-02-07, 17:37
arklar bugn beyaz showda sarp apak var izlemek isteyenlere duyurulur bn izliycem kaçmaz

Gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Yaşaaa sennn! Çok sağol söylediğin içinnnn!!!:)

tanrıverdi
09-02-07, 17:40
innmıorum sarp mı var..!!!alllahım bu nasıl bi haber bööle.....:happy0064

erenalp_18
09-02-07, 18:42
evet ya biraz geç oluyor ama bölüm yorumumu yapıyorum valla bu 15 tatilde avrupa yakası daha da bir şenlendi hele bu bölüm
makbulenin istemem yan cebime koy tavırları çok güzeldi
hem bu bölüm ofistekiler de çok göründü
fatoş yaprak kavgası da çok güzeldi
ama burhanın yani herşeye evet demesi kızdırdı beni yani mesela ruju orda göstermesi gerekmezdi
ifonun tepkiler yine süper kısacası süper bir bölümdü yine

tanrıverdi
09-02-07, 18:57
hoşgeldin erenalpcimm sen nerelre kayboluosun yaaa:)

gamze_1992
09-02-07, 21:47
yaa Su ´gaffur harika yaa gülmekden ölüyorum ben yaaa Nasilim? :img-hyste

angelstone505
10-02-07, 01:40
Hepsini çok seviyorum oynıyanların ama acaip Gaffurcuyum:img-hyste bu hafta Sacitin Burhandan şüphelenmesi beni kopardı ,daha bir çok şey İfonun Tahsin amcanın canına okuması ,Gaffurun Cemle gittiği çekimlerde yaptıkları ve yeni dansı:happy0064 Fatoşun oğluna gelince acaip gerilmesi,aklıma gelen gelmiyen koptuk ailece haftaya maç varmış ben neye güleceğim:sad53: bu ara Tanrıverdi dizi içinde korkunç bir yükselişe geçti ona bayılıyoruz:happy0064

Kaanca
10-02-07, 10:29
Kamera arkasında Burhan'ın repliğine bakın :

Gerizekalıya bak ya
Gerizekalı yaa
Yaa da ya
Ne kadar ya oldu yaa

:happy0064 :happy0064 :happy0064 :img-hyste :img-hyste :img-hyste

cadii_sheker
10-02-07, 11:58
sarp dün beyaz showda çok tatlıydı yaa çok doğal beyaz birz taktı ama nese kıskandı galiba

werwe
10-02-07, 16:08
Ya çok komikti bu bölüm bende bayıldım :) gül gül öldük ailecek :D

şeboist
10-02-07, 16:09
Gerizekalıya bak ya
Gerizekalı yaa
Yaa da ya
Ne kadar ya oldu yaa

burası çok komikti.gerçekten çok ya dedi ya.hehe :P burhan bir tane ya. :P

pinarcc
10-02-07, 16:10
haa evet yaa dimi yaaa süoerdi yaaa hepimiz birden yalandik yaaa hi hi

winx-kızı-cansu
10-02-07, 16:31
anadolu rockçuyum ben :klme

defneee
10-02-07, 17:00
allahım bu haftaki bölüm neydi öyle koptum gülmekten özellikle burhan bitirdi beni:img-hyste

Gerizekalıya bak ya
Gerizekalı yaa
Yaa da ya
Ne kadar ya oldu yaa

buraya bende bittim

bide sonunda sivgililer gününüz kutlu olsun ifindim :img-hyste

aysa-17310
10-02-07, 20:09
yaaa arkadaşlar atvnin sitesinde 14 şubat avrupa yakası yeni bölüm yazıyo ya ne ayak ???
bi de bi şey daha sorucam atvde pembe dizi gibi bi şey başlıyomuş fırtınalı aşk diye hafta içi hergün yaziyiiii ama saati yazmiyiii acaba avrupa yakasının tekrarlarını kaldırıcaklar mı kiii :(

tanrıverdi
10-02-07, 20:13
yaa ewt bnde ona dikkat ettm ama dediin gbi yazmıo saat vala ağızlarını burunlarnı parçalarım o atv nn...
nası yaa bu hafta olcak mı yanii....bndde bakiimmmm

şeboist
10-02-07, 20:13
valla aysacım bu kanallara güven olmaz.anında her şeyi değiştirebiliyorlar.o yüzden pek umutlanmayalım.

tanrıverdi
10-02-07, 20:15
ewt yaa yeni bölm yazıoo..off allahım bu insalar insann kafasını allah bullak edio..e ne yani maçınmı tarihni deiştrdiler..
buarada şimdilk saat 5te avrupa yakası göstermio ama 14ünden sonrada fırtınalı aşk die hiçbişi yok:img-help:

zehr-i_zakkum
10-02-07, 20:29
arkadaşlar merhaba. bişi sorucam
son bölümde cem ile gaffur fotoğraf çekmek için stüdyodalar. sonra kasetten bi şarkı çalıyor. gaffur oynamaya başlıyor. şarkı "anılar anılar" gibi bişi mırıldanıyordu. çok güzel bi şarkı. hiç biryerde bulamadım :S eğer şarkının söyleyeneni biliyorsanız lütfen yazar mısınız.:img-blush

Melisa_15
10-02-07, 20:49
ya o fırtınalı aşk zımpırtısına bnde kafayı taktım.inş dadı aranıyormu ne onun yerine koyarlar av. yakasını kaldırmazlar!!!

Yelif
10-02-07, 23:25
Editlendi mesaj

_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 04:32
ya şahane bir dizi,gazanfer özcan,hümeyra,hasibe eren,engin günaydın ve şenay gürler.hepsi harikalar.TÜRKİYENİN EN İYİ SİT-COMlarından bitanesi bence.şahane ötesi birşey.GÜLSE BİRSEL iyi ki varsın diyorum başka söze gerek yok sade ve sadece avrupa yakası.

pinarcc
11-02-07, 09:53
Evet yaa bende gördüm 114 bölüm yeni bölüm 14 subat yaziii ben bisey anlamiyorum yaaa birisi dogrumu digilmi söylesin yaaaa...insallah dogrudur...acaba gecen sefer söyledigim gibi 113 bölümün devami olabiirmi?

şeboist
11-02-07, 10:21
olabilir canım ama yine de kanala çok güvenme. ;) onların ne yapacağı belli olmaz. ;)

pinarcc
11-02-07, 10:38
biliyorum zaten arupa yayin akisi da yok ondan bizim burda cok sey degisiyor mesela avrupa yakasinin tekrarlari hafta ici yok....

M€LİS
11-02-07, 11:13
ya bnm anlamadığım bisi war.. simdi avrupa yakasında sewgililer günü gecen hafta carsabma günü kutlandı.. bu hafta da tam sewgililer gününe gelio dizimiz.. bu yeni bölümde kutlanabilirdi.. acaba ndn erken kutladılar.. acaba bu hafta yeni bölüm yok ta o yüzden mi gecen bölümde kutladılar?? belki siz biliosunuzdur war mı yok mu.. fragmanına da rastlamadım atvdee

cadii_sheker
11-02-07, 11:55
ya bnm anlamadığım bisi war.. simdi avrupa yakasında sewgililer günü gecen hafta carsabma günü kutlandı.. bu hafta da tam sewgililer gününe gelio dizimiz.. bu yeni bölümde kutlanabilirdi.. acaba ndn erken kutladılar.. acaba bu hafta yeni bölüm yok ta o yüzden mi gecen bölümde kutladılar?? belki siz biliosunuzdur war mı yok mu.. fragmanına da rastlamadım atvdee

evt bnde buraya takıldm yaa ama galiba maç var o gün galiba erken yaptılar

Z_oMbbiE
11-02-07, 12:01
bencede siteye güvenmeyin son ana kadar öyle yazar sonra değiştirirler ama inş. doğrudur :D:D

erenalp_18
11-02-07, 14:11
hoşgeldin erenalpcimm sen nerelre kayboluosun yaaa:)
ya haftaiçi bilgisayar gidiyor annem kullanıyor haftasonu ise bana getiriyor ondan bu çile:img-wink:

erenalp_18
11-02-07, 14:15
ama bu hafta yayınlamazlarsa kötü olur çünkü zaten avrupa yakası maç günü yayınlanmayan bir dizi değilki

nejatdidem
11-02-07, 14:39

evt snnle aynı fikirdeim meliscim tam da 14 şubata gelio bu haftaki bölümm biraz saçma olmuş ama belki de devam ettirirlerrr belli de olmaz hani...

inci91
11-02-07, 14:45
her zamam on numara bir dizi bu sezon sarp apakla engin günaydınla peker açıkalın diğer oyuncularla süper biri onları durdursun canımmmmmmmmm

gzmlov
11-02-07, 15:17
tüh ya arkadaşlar dediğiniz gibi bugün tekrar bölümü yokmuş.
ateşli piliç filmini koymuşlar..
tekrar bölümünü koysalar çok ii olurdu.
hem sevgililer günü akıldan çıkmamış olurdu..

eloşş15
11-02-07, 15:48
bnce özellikle koymamışlardır çünk yayınlandığında saat gece 8 olucak yani sevgilililer günü bitmiş gibi bişey olucak o yüzdendir bnce...

şeboist
11-02-07, 16:31
sitede bu yazıyor hala... :hıh

AVRUPA YAKASI
Bölüm 114 / Yeni Bölüm
14 Şubat Çarşamba 20:00'de

_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 17:03

AVRUPA YAKASI
Bölüm 114 / Yeni Bölüm

Bilgi için teşekkürler.umarım sölediğiniz gibi vardır.bir hafta nasıl beklicem ben yaa

aysa-17310
11-02-07, 21:23

AVRUPA YAKASI
Bölüm 114 / Yeni Bölüm

eğer bizi boşu boşuna umutlandırıyolarsa ağazlarını burunlarını dağatıcam

acıhayat.
11-02-07, 21:34
eğer bizi boşu boşuna umutlandırıyolarsa ağazlarını burunlarını dağatıcam

:img-hyste :img-hyste
bıraz gergin gordum seni yavvbye

aysa-17310
11-02-07, 21:42
tabi gerginim zaten tekrarları da kaldırıcaklar atv ye şu ismail yknın hepimizin hislerine tercüman olan unutulmaz klasiğini armağan ediyorum :img-hyste anladınız siz onu:img-hyste

_AŞkım_FB_1907_
11-02-07, 21:56
allah allah tekrarlarını neden kaldırıyorlar ki,ben islemek istiyorum.hangi kanal gıcık die sorarsanız kesinlikle Top1 aatv dir.arkadaşım katılıyorum ismailyk nın şarkısını bende armağan ediyorum

aysa-17310
12-02-07, 10:45
AVRUPA YAKASI
Bölüm 113 / Tekrar
arkadaşlar şu anda yazan bu tekrarlarla ilgili bi haber henüz yok

Şah-Rû
12-02-07, 11:20
Sarp Apak dizideki halinden daha hareketliymiş. Beyaz Show da çok şekerdi. Ayrıca kendisinde önce rol alanlar için çok nazik konuştu. Avrupa Yakasında söylediği şarkıyı "Aşkınla Yandım" ı üniversitede yazmış. Çekimlerde çok eğlendiklerini söyledi. Kamera arkasındakiler bizim acaba hangisini seçsek diyerek ayıkladıklarımız dedi. Gerçekten ayıkladıkları böyleyse diğerleri nasıldır acaba.:img-wink:

sisella86
12-02-07, 12:15
Sarp Apak dizideki halinden daha hareketliymiş. Beyaz Show da çok şekerdi. Ayrıca kendisinde önce rol alanlar için çok nazik konuştu. Avrupa Yakasında söylediği şarkıyı "Aşkınla Yandım" ı üniversitede yazmış. Çekimlerde çok eğlendiklerini söyledi. Kamera arkasındakiler bizim acaba hangisini seçsek diyerek ayıkladıklarımız dedi. Gerçekten ayıkladıkları böyleyse diğerleri nasıldır acaba.:img-wink:

Yaşa sennn!! SARP FOREVAAA;)

Yaa tekrar bölümleri niye kalkıyomuş? Nerden haber aldınız? Ben eskiden seyretmiyodum, 4. Sezon'dan başladığım için bazı kaçırdığım noktalar oluyo, eskiler herrrrrrgün seyredip eksiklerimi tamamlıyodum:) Ne koycaklarmış ki yerine? Ya tekrarları bile reyting yapıyodu ama... Ennnn sevdiğim diziyi ATV veriyo ama ennnn gıcccıkkkklığı da yine ATV yapıyo...:img-yes:

aysa-17310
12-02-07, 12:37
fırtınalı aşk diye pembe dizi gibi bi şey koyucaklarmış heralde 14 şubattan itibaren diyodu ama saati yazmıyodu inşallah 17:00 değildir atvnin sitesinde de hala bi değişiklik yok :(

şeboist
12-02-07, 16:52
noluyor şimdi ben anlamadım.bu hafta yeni bölüm yok mu?bu arada arkadaşlar sarptan bahsettiler.rober hatemo ona bişey demiş sanırım.herkes kopmuş.hehe :P

pinarcc
12-02-07, 17:18
bende bir sey anlamadim yaa bu atv ana sayfasini yapan dogru düzgün yayin akisi yapmiyor yaa protesto etmek lazim!!gecen hafta 114 bölüm diye yaziyodu simdi 113 bölüm yaziyo NE AYAK???yani ben e-mail göndermistim bi ara kesin onlarida okumuyorlardir...ayy deliricem yaa tepemi attirmasinlar!!zaten avrupa icin yayin akisida yok!!!!

sisella86
12-02-07, 17:59
noluyor şimdi ben anlamadım.bu hafta yeni bölüm yok mu?bu arada arkadaşlar sarptan bahsettiler.rober hatemo ona bişey demiş sanırım.herkes kopmuş.hehe :P

Şey mi acaba? Hani bayan konuk yok diye Sarp'a bi bayan kıyafeti giydirdiler ya:) Rober Hatemo "kucağında biri oturuyo gibi" dedi, o olabilir mi? Başka bişey daha söledilerse artık çokh pis dalacam hepsine, rezil ettiler çocuğu programda yaaa...!!!

_AŞkım_FB_1907_
12-02-07, 19:01
Arkadaşlar şimdi bu hafta avrupa yakası varmı yok mu?fragmanı felende görmedim.eğer sitede yazılan doğruysa bir hafta nasıl beklenir ya...

aysa-17310
12-02-07, 19:19
geçen haftaki bölümün tekrarı var hem maç var hem de sevgililer günü diye yeni bölümü harcamayalım dediler heralde çok boş bi çarşamba olucak:( tekrarlarla ilgili bi haber hala yok:(

pinarcc
12-02-07, 21:03
bende o zaman tekrara bakmicam ama eski bölümlerden bakarim ne yapalim....simdi farkettimde ne cok bölüm kaybetmisim yaaa..

tsira
12-02-07, 21:35
gaffurun sarkisini Mavi Isiklar söylüyor ,iyi düsün tasin.

CerenSu
12-02-07, 21:38
Bence dizi hala cok iyi ve ben Volkanin gitmesini destekleyenlerdendim zaten ama Selinin eksikligi var hala bence. Yeni karakterler süper ama Selin bir ayri keyifliydi. Bu arada bugün hakikaten sokakta cizgili pijamalariyla duran bir adamla karsilastim ;) Gercekten. Kapinin önünde sokakta durmus bir baska adamla konusuyorlardi ;) Bir cakkidi dansi yapmadigi kaldi yani ;)

_AŞkım_FB_1907_
12-02-07, 22:08
evet arkadaşlar fragmanı gördüm,malesef tekrar.ya,off sinirim bozuldu.

opıum
13-02-07, 00:11
yeni bölüm istiyoruz. ben hala volkanı da arıyorum bu rada evet şimdi de iyi ama onun diziye kattıkları bambaşkaydı.

gzd_gzd
13-02-07, 08:24
bu hafta tekrar warmış ya,üzüldüm walla keşke yeni bölüm olsaydı...:icon_sorr :icon_sorr

aysa-17310
13-02-07, 12:55
arkadaşlar müjdemi isteriiiimmm:happy0064 :happy0064 :happy0064 o bahsettiğimiz dizi saat 15te ve avrupa yakasının tekrarları da yayınlanmaya devam edecek valla ben çok sevindim kaçırmadan izlediğim halde yine de akşamüstleri boş boş oturmaktansa avrupa yakasının tekrarını izlemeyi tercih ederim insan yine de gülüyo

sisella86
13-02-07, 15:25
arkadaşlar müjdemi isteriiiimmm:happy0064 :happy0064 :happy0064 o bahsettiğimiz dizi saat 15te ve avrupa yakasının tekrarları da yayınlanmaya devam edecek valla ben çok sevindim kaçırmadan izlediğim halde yine de akşamüstleri boş boş oturmaktansa avrupa yakasının tekrarını izlemeyi tercih ederim insan yine de gülüyo

Oh be, sonunda güzel bi haber!:happy0064

nejatdidem
13-02-07, 15:48
evet arkadaşlar fragmanı gördüm,malesef tekrar.ya,off sinirim bozuldu.

aaa tekrar mıı sizin adınıza üzüldüm ama bnm açımdan ii oldu yrn akşam evde olmıcaktm sevindim ii bişi kaçırmıcam...

şeboist
13-02-07, 18:56
hayır gizemcim. :P sanırım beyaz sarpa şarkına bayılıyorum demiş.roberde sarpa bakarak bende sana bayılıyorum demiş.öyle bişey olmuş.hehe :P valla ben tv izleyemiyorum.benim için bişey değişmiyor.ama çarşamba yeni bölümün olmasını isterdim. :(

sisella86
13-02-07, 19:50
hayır gizemcim. :P sanırım beyaz sarpa şarkına bayılıyorum demiş.roberde sarpa bakarak bende sana bayılıyorum demiş.öyle bişey olmuş.hehe :P :(

Puhahah, komedi ötesi bişey bu yaa!:img-hyste Rober de bizden demek ki, hahaha:) Yani Sarp'a bayılma konusunda bizden diyorum, yanlış anlaşılmasın:img-hyste

şeboist
13-02-07, 20:24
zaten öyle olduğu belliydi.hehe :P ama arkadaş anlatınca koptum ya.ama dediği kanımca doğru. :P

aysa-17310
14-02-07, 10:45
Kanımca da doğru kanımca Fatoşçuğum işini biliyo :)
Makbuleyle Burhan ayrılıcak mı acaba yaa çok merak ediyorum

sarıseren
14-02-07, 11:09
ya bu hafta niye tekrarı var??

çaplin
14-02-07, 11:16
maçtan dolayıdır..belki çok güzel bi bölümdür ama kadın onu harcatmak istemiyodur...

tanrıverdi
14-02-07, 11:17
off yaa nie tekrar varki yaaa:(
tek sevindiim konu şu ööğlen verilcek olan dizinn avrupa yakasını etkilememsi oldu..hatta o avrupa yaksından önceki salak program yüzünden geç başlıodu..

şeboist
14-02-07, 11:25
bencede maç yüzünden reytinglerin düşmesinden korkmuşturlar.aysa neden ayrılsın buhranla makbıle ya?onlar tam süper bi çift.hep birlikte olsunlar yıııvruuum. :P

serkan&özge
14-02-07, 13:20
arkadaşlar fatoşun oğlunu oynayan çocuğun gerçek ismini bilen var lütfen yazsın!!:img-in_lo :img-wink:

yakupoglu61
14-02-07, 13:45
aman maçta maç olsa...
demek bu akşam izlenecek hiç bir şey yok.belki sevgililer günü olduğu içindir hani herkes dışarda olacak. ya

cadii_sheker
14-02-07, 13:55
aman maçta maç olsa...
demek bu akşam izlenecek hiç bir şey yok.belki sevgililer günü olduğu içindir hani herkes dışarda olacak. ya

sanmam yılbaşında bile yayınlanıo sevgililer günü içn mi yayınlanmıycak çok saçma oldu yayınlanmaması
bide şu sıralar dizide çok aşağılayıcı kelimler var denilio mesela gaffurun sertaca dediği kel kendine gel cümlesi insanlarınn kusurlarıyla alay edilmemeliymiş hadi bu diziyi kötülemk içn abartılmış ama burhan ın geri gerizekalı demesi bnm de hoşuma gitmiyo çok fazla kullanıo o kelimeleri insanları kıran şeler sonuçta hiç konuşmasn demiorm da azaltsalar tam süper olurdu kanmca

şeboist
14-02-07, 14:19
hayır aksine ben o sözleri çok seviyorum ve kullanıyorum. :P siz mizahi açıdan bakın olaya.bakamayanlar zaten umrumda değil. :hıh

aysa-17310
14-02-07, 14:26
Ekranların en havalı komedisi Atv'nin gönülleri fetheden dizisi'
arkadaşlar tanıdık geldi mi:)

AySheGüL
14-02-07, 16:18
yaa bayılıorm bu diziye spr yy:)
ama artk düzgn konuşmaıorm sürkli arkdşlarla burhanın fln tklidni yapmktn aazıms alştıı..:)

sisella86
14-02-07, 17:08
Ekranların en havalı komedisi Atv'nin gönülleri fetheden dizisi'
arkadaşlar tanıdık geldi mi:)

Avrupa Yakası bu tanıtımı fazlasıyla hakediyo:img-wink: Bi de maçlar yüzünden bizim dizimizi kesmeseler tam süper olcak ama... Neisseee, Sarp'ın şarkısını tekrar sölediği bölüm yayınlanıyo tekrar olarak, buna da şükür:) Ya tam o saatte olsaydı maç mazallah:)

Melisa_15
14-02-07, 17:27
ya arkadşlar şesu diziden nedn çıktı bileniniz war mı?? oda glese tam super olacah yaa :(((:img-hyste :happy0064

şeboist
14-02-07, 17:55
melisa başta bende çıkmasına üzülmüştüm ama sonradan tanrıverdiye o kadar alıştımki onu aramaz oldum.kendisi istedi çıkmayı.onu zorla tutamazlardı ya.o da evrimde pat diye aniden çıktılar.gülse birsel bizim için de sürpriz oldu demişti.

_Bngs_
14-02-07, 18:10
yaa aslıyla cem kavga etmesinler yaa çok şekerler ya kavga etmesinler onlarrrr

şeboist
14-02-07, 18:12
etsinler ya.onların kavgaları bile komik oluyor.:img-hyste hem çabuk barışıyorlar.cem bi pırlanta alsın aslının gönlünü fetheder hemen.:img-hyste

_Bngs_
14-02-07, 18:18
etsinler ya.onların kavgaları bile komik oluyor.:img-hyste hem çabuk barışıyorlar.cem bi pırlanta alsın aslının gönlünü fetheder hemen.:img-hyste

o da doğru çok komik oluyo cidden ama keşke tekrar olmasaydı yaa maçta olsa izlenirdi bence yaa :(

qülşen
14-02-07, 18:59
yaa bayılıorm bu diziye spr yy:)
ama artk düzgn konuşmaıorm sürkli arkdşlarla burhanın fln tklidni yapmktn aazıms alştıı..:)

aynen yaa bnde öle konuşom :img-yes:
tek izlediim dizi ynee:img-wink:
son bölmdeki fatoşun oğlu alicanda çok tatlıydı yaa:img-in_lo