Tüm Versiyonu Göster : Avrupa Yakasi - 4.Sezon Bölüm Yorumları/2

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7

MardiGras
25-01-07, 18:32
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

Bir onceki sayfaya asagidaki linkten ulasabilirsiniz.

http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=11665

MardiGras
Super Moderator

Z_oMbbiE
25-01-07, 19:10
Arkadaşlar yeni başlık hayırlı olsun. Valla 2. başılığıda devirdik. Biri bizi durdursun canım :D

bu arada söylemeyi unuttum. Kamera arkası süperdi. Burhan olmamasına rağmen harikaydı yine. Özellikle makbulenin dolma sarışı kamera arkasında süpperdi.

anil16
25-01-07, 19:15
Evet biri bizi durdursun canim. :img-wink: :happy0064

Bu arada dun,Kubulay'in birisi sizleri durdursun canim demesi cok hosuma gitti.Guzeldi. :)

Bu sezon ratinglerde bu baslikta costu resmen.Hic boyle olmamisti.

2. ve 3. sezonlarin daha 50 sayfalari bile yok baksaniza. :img-hyste

şeboist
25-01-07, 19:17
başlığın ilk oyunu ben verdim. :) siz de oylamayı unutmayın. ;) bu gidişle daha çok başlık deviririz. ;) yeterki dizimiz böyle devam etsin.ay makbule süperdi bu bölüm ya. :) sacit zeynepe ne tepki verecek çok merak ediyorum.ama zeynepi çok seviyor.bence olumsuz davranmaz. :(

anil16
25-01-07, 19:26
bende verdim oyumu simdi.insallah 5 yildiz kalir hep :)

Ya baklim gorucez sacit napcak...bencede onceden kizicak 112. bolum'de kizgin olucak ama sonra onu cok sevdigini anlicak ve 113. bolumde onu affeder ve evlenme teklif bile eder belki.Insallah :)

ben en cok burhan ve makbulenin iliskilerini merak ediyorum. :img-hyste

şeboist
25-01-07, 19:31
yok bence sacit hiç kızmayacak belki biraz kırgınlık olur ama asla küsmez. ;) valla burhan makbule ikilisi hakkında en ufak bi tahminim bile yok.onların ne olacağı hiç belli olmaz.çünkü ikiside psikopat...hehe :)

tanrıverdi
25-01-07, 19:32
oleyy herkese hayırlı olsun tekrar yeni sayfamız içinn...ooo avrupa yakamız bööle başarıyla uçtukça bizler daa çooooookk sayfalar aşarıss...:happy0064 :happy0064 :happy0064

aysa-17310
25-01-07, 20:15
yeni başlığımız hayırlı uğurlu olsun ifendiiimm :happy0064 :happy0064 :happy0064 bu arada bence de fatoşun klasik hali daha güzel yani tamam rockbardaki haliyle daha çıtı pıtı daha genç görünüyo ama olsun ben klas fatoşu tercih ederim :img-wink:

yakupoglu61
25-01-07, 20:15
bi oyuncu bu kadarmı diziyi güzel nitelikte sabote eder...
gaffur 2 bölümdür formunda değil...burhan tek başına güldürüyor. hele ( yavrım ) demesi beni öldürüyo...
sonunda hacer açıkladı ...sacitin ne diyeceğini kestiremiyorum. sacit bişe değilde gaffur duyunca nasıl bir tutum sergileyecek gaffura onu merak ediyorum

şeboist
26-01-07, 09:28
hayır bence gaffur gayet formunda. ;) ama tabiki burhan 1 numara. ;) aysa sana fatoşun bardaki hali daha güzel diyorum.bak çok pis dalacam he! :)

fd_mac
26-01-07, 11:32
bencede hem gaffur formunda hemde 1 numara:happy0064

tanrıverdi
26-01-07, 11:58
nmcede gayet herkes yerinde...yani verilen ağırlılar çok yernde yani bn sonuçta sadece 2-3kişi seretmiorumm..yani herkes gözksn herkes güldürsün..yani bn sadece burhana veya sadece gaffura glmek istemm..hepsi birlkte güldürmelerini tercih ederimm..gülse birselde bu uyumu zaten çok ii yapıo...

buarada arkadaşlar bugün beyaz showda peker açıkalın var....gerçi film ekibi olarak orda ama kesnlkle ve kesnlkle gaffurdan bahsdilcek yanii.. o kesn hatta kanaldnn sitesnde işte dansını yapıcağnı sölüo...kaçmaz yanii:img-hyste

tanrıverdi
26-01-07, 12:05
vala bnde bilmiorumm kii.bnde ööle biliorum zatende kanaldnn sitesnde yazıodu...ama işlhh dans edr yanii hem bnce gerekio beyaz yanii komednn alası orda e bide gaffur tam olur yani...

şeboist
26-01-07, 12:07
hayır yapmasın.yapmaz da zaten.o diziye özgü bişey.hem onun tekrar uyarı almasını istemem.:(

tanrıverdi
26-01-07, 12:23
ya zaten tekrar uyarı alsın bnde istemm ama mutlaka görüşülmştr yani çnkü bn şuna inanıorum ööle bişi varsa zaten beyaz ööle bişi yaptrmaz..çünkü o konularda daa dikkatli davranıo beyaz..hem belki izn bile vermşlerdir..çnkü beyazn programı tmm bazen saçma konuklar fln oluo ama genede seviyeli yani..yani ibo shoz nerde beyaz show nerde......ya tabi dizimizede özel ama sonçta eğlnce programı oda en alası yanii:)snçta peker o programa çıkıo ve ordaki belkide herkesin tek bi ortak noktaları va gaffur karakteri e doal olaraktan ondan gaffur karakterinide baklycekelr..anı şklde ekrandakilerde..bnde dahil..yani sadece film üstüne konuşsunlar istemm...

fd_mac
26-01-07, 12:24
nmcede gayet herkes yerinde...yani verilen ağırlılar çok yernde yani bn sonuçta sadece 2-3kişi seretmiorumm..yani herkes gözksn herkes güldürsün..yani bn sadece burhana veya sadece gaffura glmek istemm..hepsi birlkte güldürmelerini tercih ederimm..gülse birselde bu uyumu zaten çok ii yapıo...

buarada arkadaşlar bugün beyaz showda peker açıkalın var....gerçi film ekibi olarak orda ama kesnlkle ve kesnlkle gaffurdan bahsdilcek yanii.. o kesn hatta kanaldnn sitesnde işte dansını yapıcağnı sölüo...kaçmaz yanii:img-hyste

bencede kesinlikle herkes yerli yerinde gülse birsel çok iyi ayarlıyor sadece en sevdiğim ve güldüğüm gaffur ama hepsi süper mesela ben aslı karakterinin mimiklerine ve hareketlerinde bayılıyorum ve çok gülüyorum:good:

aysa-17310
26-01-07, 13:00
hayır bence gaffur gayet formunda. ;) ama tabiki burhan 1 numara. ;) aysa sana fatoşun bardaki hali daha güzel diyorum.bak çok pis dalacam he! :)
beni delürtme ben hangi hali güzel diyosam ki ben klasik hali diyorum o hali güzeldir çantayı yiyiceksin haa suratınaa
bu arada hani burhanın hayalindeki makbule var ya onun sesi sanki fatoşun sesiydi gülüşü falan bence oydu dikkatimi çekti de:img-wink:

aysa-17310
26-01-07, 15:11
yetti beee kes sesiniiii bıktım usandım sendennn şaka yapıyorum tabii ki hiç bıkar mıyım ben senden
bu arada arkadaşlar yaa atv yeni bölümün fragmanını çok geç veriyo ben bakıyorum bezen hayatım sana fedanın fragmanını taa cumartesiden pazardan vermeye başlıyo tv avrupa yakasınınkini salı günüüüü haksızlık ama yaa biz çok merak ediyoruz

Şah-Rû
26-01-07, 15:29
Assolistler en son çıkar ya, Atv de ağır topları sona bırakıyor, o yüzden Avrupa Yakası' nın fragmanını geç veriyor.
Bu bölümde Burhan kendini aştı yalnız, hayalindeki Makbule' ye bakarken o ifadesi çok komikti. Sacit' in nasıl tepki vereceğini çok merak ediyorum, Sertaç ile dalga geçerken kendisi daha beter bir duruma düştü. Hayır Sacit kabul etse bile İfo' yla Tahsin Baba ne diyecekler? Hepsine yalan söyledi bi kere.

sisella86
26-01-07, 17:32
Biraz geç kaldım ama yeni başlığımız hayırlı olsun, güle güle yazalım inşallah:) Daha nice nice sezon başlıkları açılır inşallah, dizi bi ekol oldu ztn:)

bencede hem gaffur formunda hemde 1 numara:happy0064

Bence Gaffur eskisi kdr fazla görünmüyo ama bir çıkıyo sahneye tam çıkıyo, espriler fln süper:)

sisella86
26-01-07, 17:33
Peker Açıkalın Gaffur olarak anılmaktan biraz sıkılmış sanırım, kendi adı bilinmiyor, herkes Gaffur diyo diye. Bi de Avrupa Yakası adı da azaldı, sadece Gaffur konuşuluyodu, o yüzden biraz daha az rol veriyo olabilirler, daha doğrusu herkese eşit rol veriyolar diyelim, böylesi daha iyi:)

şeboist
26-01-07, 18:14
aslında tanınan bi oyuncu.gerçek adını bilen çoktur diye düşünüyorum.gaffur karakteri çok sevildiği için böyle olmuştur.;)

tanrıverdi
26-01-07, 23:01
ayy beyaz showu seyrden varmı bilmiorum muhteşem yaa...bi dj burhan gaffur ve tanrıverdinn muhteşem laflarıyla bi remix yapmış ama mükemmel yanii..çok güseldi ya...bn istiorum o şarkıyı yaa..zaten yakında direk indirilcek moda girr:)ayy bayıldımm ya.....

tanrıverdi
27-01-07, 00:32
ya dediiniz çıktı dans etmedi ama ona başka şeyler sölendi..yani bnde pek anlamadımm ama bnm gbi ordaki herkeste aaaa falan oldu yani öle bişi olmadııını duyunca..ööle çokta renkli bi sohber olmadı hani güliim ediim..işte gaffur karakteri üzerine konuşuldu gaffur nie tuttu nie sewldi şuydu buydu artkh yani bana bu polemkler bööğğ geldi karar verdim yani dizi harcnde çıkmasın biere çnkü adama direkne sewldin nie tutttu diolar...ya sadece bi remix vardı o mükemmeldi..hele allahım o burhann lafları yokmu yaaa öldürdü bni resmn..özellkle bi yeri var bööle tanrıverdi çok pis dalıca fln dioo ardındanda bööle tekno müzik zaten dıptıslı bi şklde burhann daldaldol lafları..:):img-hyste :img-hyste ama mükemmeldi yanii....işlahh en yakın zamnda paylaşım sitelerine düşer yaa....

Z_oMbbiE
27-01-07, 09:25
Bu remix harika yawwf. Ben dun izlemedim ama youtubedan izledim beyaz show remix yazin cikio. Superdi ya tanriverdi o guftesini soluyo sora burhan daldadaoldaol dio oldumgulmekten bi de sonunda baa nie haber vermiyon gerizekaliiii herseyden haberin wardaa dio burhan sorada kubi biri bizi durdursun canim dioo suoer olmusssssssssssss

şeboist
27-01-07, 09:59
ay allahım koptum ya.:img-hyste bütün komik replikleri birleştirmişler.çok beğendim.kendimden geçtim burda.hehe:img-hyste

matrak
27-01-07, 11:24
ben de indirdim dinledim.koptum ya resmen.çok komik olmuş.:img-hyste dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim.ben de en çok daldal replikli bölümü sevdim.süper bişey yaa:good:

hazal92
27-01-07, 13:46
burhan sonunda makmuleye aşık oldu sanırım:img-in_lo

şeboist
27-01-07, 14:11
aslında tam öyle sayılmaz. :) burhan makbulenin tapularını görünce 360 derece döndü.olay bu. :)

aysa-17310
27-01-07, 16:57
ayy evet ben de akşam beyaz showun başını izledim sadece şarkı süper o replikler dal daall dooll bi de arada tanrıverdinin bulaşana çok pis dalarım ben diye bi 'güfte'si vardı yaaa ona da koptummm yaa nerden indirdiniz :img-help:

tanrıverdi
27-01-07, 18:02
ya bnde dün tv karşısındsa çıldırdım yani..süperdi yaa..ölümene kankayıs ve tanrıverdinn çok pis dalıcam diyip burahnn daldaldol fln demesi süper yaa...keşke makbulennde gözlerylen yedi lafını koysalardı oda çok güsel uyardı..:img-hyste :img-hyste ama mükemeldi yaa.sabahtan beri mp3 gbi dinliorumm sitedenn:)

anny
27-01-07, 19:23
aslında tam öyle sayılmaz. :) burhan makbulenin tapularını görünce 360 derece döndü.olay bu. :)

canım ben ögretmen degilim ama 360 derece dönmek diye bir şey olmaz..dogrusu aşagıda yazıyor..180 derece demelisin:img-wink:

kuzeye doğru bakıyorsunuzdur mesela, sağ veya sol farketmeden dönmeye başlarsınız ve dönmeden önceki konumunuza ilk ulaştığınız an durursunuz.360 derece dönmek budur.ayrıca halk arasında ''dönmek'' diye tabir edilen ''180 derece dönmek'' kavramı ile de çok karışır, çok kullanılır.manevi,mecazi anlamda 360 derece dönmek diye bir tabir yoktur, olamaz.bunun yerine ''yerinde saymak'' deyimi daha bir güzel gider.

- adama bak yahu, dün ne diyordu bugün ne diyor?
- ne oldu abi?
- ne olacak?inkar ediyor, 360 derece dönüyor adam
- nasıl yani?
- pardon 360 derece dönerse tekrar olduğu yere geliyor değil mi?
- evet, 180 derece olacak o.

melis_krmcm
27-01-07, 19:51
beyaz show daki remix süperdi yaa..:D
çok güldüm gerçekten..indirdim, bikaç defa dinledim..valla allah başımızdan burhan ı eksik etmesin.:) inanılmaz yaa adam..

tanrıverdi
28-01-07, 02:22
ya gerçkten yaa sadece o diil avrupa yakası olmasaymış biz naparmışızz..bn ne seyredermişimm...tmm syrttiim başka diziler var tabiiki ama hiçbiri bana avrupa yakasınn verdii eğlenceyi veremez tabiikii...işte bu yüsden ben gülse birsel sadece bi hayranı diil onn delisiym...herşeyi bi kenera sonuçta bu diziyi yaraatnn o..ne onu nede dier oyuncuları allah başımızdan eksik etmesin..daa yıllarca sürsün bu dizi işlahhh.......:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

tanrıverdi
28-01-07, 11:55
aaa ewt yarın özet günü fragmnda gözükürr yarınn..:)ayy insan meraklanıoo:)en merak ettiimde ama öncelkle sacit ve zeynep in arası daa sonrada tabiiki burhan ve makbule aşkları ifndiimmm:)vattirivattirivattiri:)daldaldol:)ayy hala dinliorum yaaaaa....:)

şeboist
28-01-07, 11:57
ben tokyoda saat 5e geliiiiyyy ya lafına taktım. :) evet yarın özet kesin verilir.fragmanı ne zaman görürüm onu allah bilir. :)

tanrıverdi
28-01-07, 12:29
ya vala özeti versnlerde bn fragmanı seyretmesemde olur...ayy evt bide o sahneelerden bitanesnde burhan tokyadada saat 5'e gelii dio sonrada dioya yok gene kafamı daıtamıorum fln diodu yaa..:img-hyste :img-hyste :img-hyste ya adam süper yaaa....:happy0064 :happy0064

pinarcc
28-01-07, 14:30
ben bu arlar gaffurun biyir? diyisi takildi agizima ve beni beyenmiyorumusun bazen annem diyoki sen delirdin galiba!!hehe

şeboist
28-01-07, 15:24
sanırım bu bela herkesin başında. :) aman keşke bütün belalar böyle olsa. :) ben memnunum valla. :) hala izliyorum videoyu. :)

Wolfman
28-01-07, 15:33
Arkadaşlar selam Hasibe Eren(Makbule) nin yerli oyuncular bölümünde başlığı var mı acaba Bilgisi olan varsa sevinirim
Bu arada Burhan ve Makbule diyalogları süper :good:

pekhüm
28-01-07, 18:49
Arkadaşlar Merhaba,

KONU: ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI

Kimse seyretmediğinde bile televizyonların açık olduğu bu ülkede televizyon eğlenceden daha fazla anlam taşıyor. Pek çok yayının zamanla ve sinsi bir şekilde toplum üzerinde yaşattığı yozlaşmanın bedeli ve vebali çok büyüktür. Siz de buna inanıyorsanız ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASI’na destek verin.

Desteğinizi;

• Bu maile yanıt vererek; (ad-soyad, yaş, meslek gibi bilgileri ekleyerek temizekran@hotmail.com adresine ‘TEMİZ EKRAN’ KAMPANYASINI DESTEKLİYORUM. İfadesi ile ileti yaparak) ve
• Bu maili adres defterinizdeki isimlere göndererek verebilirsiniz.

İzleyici olarak hak ettiğimiz kalite, ilgi ve saygıya ulaşmak temennisi ile…

dizifilm.com ‘ERKEKLER AĞLAMAZ DESTEK KAMPANYASI GRUBU’

Z_oMbbiE
29-01-07, 08:55
Özet gelmiiiiiiiş. Burhan demek Aslıdan yardım istiyo:D dunya tersi,ne döndü heralde. Saciti kim dinlemek isticekki Gülenay olsa gerek:D İfotun son halini çok merak ediyorum

şeboist
29-01-07, 09:18
vay be burhana bak sen.demek makbuleyle görüşebilmek için izin isteyecek duruma gelmiş.hehe :img-hyste bencede gülenay olabilir o kişi.:img-wink: ifotun halini bende çok merak ettim.kesin koparız haline.:img-hyste

şeboist
29-01-07, 09:43
kesin çok komik olacak. :) dudakları falan şişer belkide.hehe :) tahsin onu görünce kalpten gidecek. :)

şeboist
29-01-07, 09:55
arkadaşlar işte kopacağımızı gösteren belge :) http://www.atv.com.tr/im/avrupa_yakasi/avrupa_yakasi_866_s6.jpg

ben size dudakları şişer demiştim. :img-hyste bi resim daha var orda burhanla makbule çok pis bakışıyorlar.:)

tanrıverdi
29-01-07, 11:34
ayyy müthiş bi özet yaa...ne arasan var içinde..hehe gene makbule ve burhan öldürcekler bizi yaa e tabi ifottaİ:)heralde saciti o sarhoş haliyle dinliycek kişide gaffur olsa gerek:img-hyste :img-hyste ....

EmiLy_
29-01-07, 13:37
geçen bölüm çook komikti.en çok ta burhanın makbuleye aşık olma sahnesine güldüm:img-hyste sonra gaffurun ikide bir sertaç nilayı beklerken onun yerine gelmesine güldüm..bu bölümde çok komik olucak. acaip eğlenicez.:img-yes:
BURHANa çook gülüyorum yaa.ENGİN GÜNAYDIN çok güzel bir karakter yaratmış çok başarılı.bu sene burhan olmasaydı öss stresi çekilirmiydi ki..

tanrıverdi
29-01-07, 14:02
off ewt yaaaa...ki yani tatilde herkes...neyse......

ay şu yukardaki footo mükmmmle yaa ifotun hali ne ööle..:)

şeboist
29-01-07, 14:04
aynı ajda pekkana benzemiş.hehe :) şimdi onun konuşmasıda değişir.dudakları şiş ya. :)

tanrıverdi
29-01-07, 14:21
ayy bnm en sewdiim hani böle botoks fln yaptırrlar suratlarını gerdirirler o ifade yetenekleri kaybolurya işalhh öle bişi yapmışlardırr..1.sezondda fatoş yaptırıo bööle ifade eksiklii çekio herkes böölr raatsız oluodu..aaama cidden çok kmk oluo herşeye şeşıran biifadeleri oluoo:img-hyste :img-hyste

şeboist
29-01-07, 14:58
arkadaşlar ben şuan kopmuş durumdayım.kendimi kaybettim yeni resimleri görünce.ne olmuş o ifoya ya?ay mesajı bile gülmekten zor yazıyorum.:img-hyste dudaklarına,yüz ifadesine,tırnaklarına bittim.:img-hyste

pinarcc
29-01-07, 15:21
112 BÖLÜM ÖZETİ:

İfo botoks yaptırıyor, Burhan Makbule'yle yakınlaşmak için Aslı'lardan yardım istiyor, Sacit kendini içkiye veriyor, Kubi Yaprak'ı kıskandırmaya çalışıyor!
İfo, Tahsin Bey'in kendisini yaşlı bulduğuna karar verip botoks yaptırır! Baba botokslu yeni yüze bir türlü alışamayacak, İfo ise bu güzelliğin yetmediğini düşünerek, kendisine eklemeler yapmaya devam edecektir! Burhan ve Makbule rahat görüşebilmek için Aslı'lardan yardım isterler. Çünkü bu gerçeğin Sacit'ten gizlenmesi gerekmektedir. Mecburen dörtlü bir arkadaş grubu haline dönüşen ekibin muhabbeti sırasında, Aslı Burhan'ın Makbule'ye olan ani ilgisinin sebebini keşfeder! Ama bu keşif Makbule'yi çileden çıkaracaktır. Sacit, Zeynep'in Gaffur'un kardeşi olduğunu ögrenmenin travmasıyla kendini içkiye vermiştir. Kimse bu sarhoşun aşk konusundaki sohbetlerini dinlemek istemez. Bir kişi hariç! Kubilay ve Yaprak ayrılmıştır. Kubilay, Yaprak'ın kendisini artık kıskanmadığını, arkadaş olarak gördüğünü fark edince çıldırır. Ve Yaprak'ı kıskandırmak için onun ortamını seçerek çalışmalara başlar.
sinemcim botoks yapiriyor fatos gibi hehe!!!

Z_oMbbiE
29-01-07, 15:33
Resimler acayip komik hele o ifotun ifadesi süper. Burhanla makbulenin bakışları harika yine güzel bir bolum olacak:D

Şah-Rû
29-01-07, 15:42
İfo' nun hali ne öyle.:img-hyste İfadesi çok komikti ama o tırnaklar daha beter. Demek Burhan Aslı' ya yakalanıyor, artık Aslı bunu koz olarak kullanır. Kubilay' ın kıskandırma çalışmalarını ayrıca merak ediyorum, ne yapacaksa artık. Sacit' e bayağı üzüleceğiz galiba onun sahnelerinde Teoman' dan Aşk Kırıntıları çalsa tam süper olur.

aysa-17310
29-01-07, 16:09
ay inanmıyoruuumm deshaneden geldim yeni gördüm mesaj yazabilmek için birkaç dk kendime gelmemi beklemek zorunda kaldım :img-hyste botoks yetmiyo bi de yeni eklemeler haaa:img-hyste zavallı sacit içkiye vermiş kendini yaprakla kubi de inşallah barışır burhanla makbule ne yapıcak acaba kesin kopucaz yaaa ama iyiki aslı anlamış burhanın niyetini makbule arada harcanmasın yazık gencecik kız :img-hyste o fatoşun botoks yaptırdığı bölümü ben de hatırlıyorum yaaa kopmuştum mimik yapamıyorum falan diyodu devamlı kaşlar kalkık böyleee:img-hyste sonra cem gelmişti 'Editör mü? Bu kadar önemli bir pozisyon için ne kadar da gençsiniz demişti sonra fatoşun mimikleri düzelmişti:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Z_oMbbiE
29-01-07, 16:33
ay inanmıyoruuumm deshaneden geldim yeni gördüm mesaj yazabilmek için birkaç dk kendime gelmemi beklemek zorunda kaldım :img-hyste botoks yetmiyo bi de yeni eklemeler haaa:img-hyste zavallı sacit içkiye vermiş kendini yaprakla kubi de inşallah barışır burhanla makbule ne yapıcak acaba kesin kopucaz yaaa ama iyiki aslı anlamış burhanın niyetini makbule arada harcanmasın yazık gencecik kız :img-hyste o fatoşun botoks yaptırdığı bölümü ben de hatırlıyorum yaaa kopmuştum mimik yapamıyorum falan diyodu devamlı kaşlar kalkık böyleee:img-hyste sonra cem gelmişti 'Editör mü? Bu kadar önemli bir pozisyon için ne kadar da gençsiniz demişti sonra fatoşun mimikleri düzelmişti:img-hyste :img-hyste :img-hyste

Evet bende hatırlıyorum hatta cafe de otururken fatos bi fotosunu göstermişti böle yuzu burusuk falan hatta aysel gürel muhabbetide geçmişti:img-hyste Bu bölüm ifota cok gülücez:D:happy0064

aysa-17310
29-01-07, 21:28
ben izledim süperdi yaaa gaffur ifoyu o halde görünce
sana ne yaptılar aneeyyy diyo ay koptum yaaa:img-hyste
aslı,cem,burhan ve makbule de havyardaydı ama makbule aslıya saldırdı ortalık karıştı, sacitin derdini dinleyen kişi de gaffur galiba yaprak da biz ayrıldık falan diyodu

anil16
30-01-07, 03:04
:img-hyste :img-hyste okurken koptum resmen.Bakalim izleyince ne olucak.

Ifo'ya bayildim ya.O en komik olucak bu hafta.Bu bolum'un yildizi o olucak bence.Acayip komik ya.Botoks yaptiricak haha :img-hyste

Makbule,Burhan'in onu neden sevdigini ogrenicekmi? Ne cabuk ya? Ona kizicak bidaha gorusmicek tahminim.Ogrenirse.Yazik yikilicak.

Insallah Makbule'yi gecenhafta gibi guzel goruruz.Saclari duzgun,makyajli.Genc kiz gibi.Gecen hafta acayip kopmustum gulmekten o sahnede.:img-hyste

gzd_gzd
30-01-07, 08:39
fragmnada ifoyu görünce gülme krizine girdim yaa :) nasıl ifadesizleşmiş suratı botoks yaptırınca ,fatoş da yaptırmıştı ilk bölümlerden birinde,yine gülme krizlerne gircez gibi :)

şeboist
30-01-07, 09:11
bende gördüm fragmanı. :happy0064 en çok gaffurun ifotu gördüğünde verdiği tepkiye güldüm.sana ne yaptılar aneeeeey aneeeeey :img-hyste fragman bitti ben hala onun lafına gülüyorum.:img-hyste

anny
30-01-07, 11:44
fragmanı ben de izlemedim ama güzel bir bölüm olacagı kesin :img-hyste en çok makbule ve burhanı merak ediyorum bu hafta..burhan çok kurnaz ama makbule de çatlak ona gününü gösterecektir :img-wink:

şeboist
30-01-07, 12:21
makbule aslıya salıdırıyordu.burhanda onu tutuyordu. :) aslı burhana sen makbuleye aşık mı oldun dedi.o da yooooo dedi. :) ama ben en çok gaffırın ifotu gördüğünde verdiği tepkiye koptum.hala gülüyorum. :)

melis_krmcm
30-01-07, 12:27
fragmanı daha göremedim ama yeni fotoğrafları gördüm..allahım o ifo'nun haline öyle ya:img-hyste :happy0064 bu kadar komik olucağını düşünmemiştim..:) bi de diğerlerinin ifo'ya bakışları da süper :img-hyste

şeboist
30-01-07, 14:13
tekrar gördüm fragmanı.aynı şekilde koptum yine.:img-hyste

aneeeyyyy ne yaptılar sana böyle aneeeyyyy:img-hyste

ifo bi de aslıya ay ne güzel kaşlarını çatıyorsun öyle diyor.:img-hyste

tanrıverdi
30-01-07, 16:33
:img-hyste :img-hyste :img-hyste bnde iki reklam öncemiydi neydi gördmm allahım gaffurun ifotu gördüü sahne ve sacitin kafasını okşarkenki o bakışları öldürdü bni yaa...hehe bide tabi makbulenn saldırması..ifot harikaydı yaaa....baktıkça suratına ölüorum gülmekten:img-hyste :img-hyste :img-hyste

şeboist
30-01-07, 16:58
yalnız bana burhan makbuleyi koruyup kolluyormuş gibi geldi.:) yoksa neden aslıya saldırmasına izin vermesin. :img-hyste anneme aneeeeyyy deyip duruyorum.kadın bıktı artık.:img-hyste

tanrıverdi
30-01-07, 17:02
:img-hyste :img-hyste :img-hyste aa hiralde kaoruycakk litfen ama o artkh aşıkk..:img-hyste ayy hiç düşünemiorum burhanı yaaa..geçen bölm o bakışları konuşması fln süperrdi yaa..duygularını dile getiriodu yaa cemde orda şaşkın şaşkın kalmıştı...:img-hyste :img-hyste

şeboist
30-01-07, 17:05
valla burhan artık eski burhan değil.makbuleyi kıskanır da şimdi bu.hehe :img-hyste

tanrıverdi
30-01-07, 17:27
:img-hyste :img-hyste bnce kesin kıskanır okadar tabu yanii..azmı...ayy ne şeytan ama yaa..makbule sayesinde ev geçindirmeyi fln düşünüo heralde:img-hyste :img-hyste

şeboist
30-01-07, 17:34
evlenince burhan tapuları üstüne de geçirtir.sonrada tekmeyi basar.hehe :img-hyste

tanrıverdi
30-01-07, 17:35
:img-hyste :img-hyste ayy yapar oo yaaa...piskopat işte..:)ayy onların çocukalrı olsa ne güsel oluryaa aynı zamnda komk..:img-hyste :img-hyste ayy düşünceesi bile komk yaa..çocularını tahmn bile edemiorummm:img-hyste

şeboist
30-01-07, 17:38
kesin hepsi psikopat olur. :img-hyste mini mini altintoplar.hehe :img-hyste o apartmanda yaşanılmaz artık öyle olursa.ifot iyice kafayı yer.:img-hyste

sisella86
30-01-07, 17:42
slm arkadaşlar. ben derya yeni üye oldum bu siteye. dün vural çelikle tanıştım yani kubilayla cok ii bi insan msn de konuşuoruz. az öncede konuştuk. süper birdizi ya. aranızda adanalı yada antalyalı varmı. ben adanadayım. gecen hafta burdaymış kubi. cumada antalyay gidio sanırım

Yaaa? Ne dedin de istedin msn'ini... Ben de Sarp'tan istesem verir miydi ki? Çok utandım ben yaaa, ne vardı ki sanki, bi daha mı görcekti beni, rezil olsam nolurdu:( Utancımdan ne sarıldım, ne msn zart zurt istedim... Kaçar mıydı bu fırsat beee!

Memo_İSOM
30-01-07, 18:27
SLM Arkiler uzun bir aradan sonra.acaba burhan makbuyleye gerçekten aşık m?yoksa parası için mi tartışılır.ama bu hafta kopucazzya,gaffur ifoyu göüryo ana die bağırıyodu.bakalım neler olcak

AYSUN_DULCE
30-01-07, 19:26
bnde çk merak ediorm bu bölümü geçenki bölüm o kadar bni güldürmedi umarım bu daha komik olur bsm burhanda az deil yane tapuları duyunca asla olamaz dediii makbuleye kostu ya..:img-hyste

şeboist
30-01-07, 19:27
belki sonradan gerçekten aşık olur. :img-blush sonuçta ikiside psikopat...hehe:img-hyste

pinarcc
30-01-07, 19:39
dogru diyosun vallah sinem ikiside birbirinden psikopat deluuu

betü$_ozan
30-01-07, 20:51
bende demin izledim keremcemin katildigi bölümü.. yine güldüm yine güldüm.. süperdi ya... keremcem cok tatliydi..:img-wink:

tanrıverdi
30-01-07, 22:04
daha güzel bölümler de oldu. :img-wink: ama o platformları hala unutamıyorum.:img-hyste

ya oplatformlar zaten asla unutulmaz yanii..neydi onlar ööle yaaa...o yürüyüşş yıwwrıuumlar...gaffurla kız muhabbeti..süpeerdi yaa....:happy0064 :happy0064

anil16
30-01-07, 22:45
:img-hyste :img-hyste :img-hyste Resmen su an gulme krizine girdim.Ifonun hali ne oyle ya....o dudaklar,gozler,saclar.

Bu resmi buraya koymak istedim.Acayip komik ya. :img-hyste :img-hyste

http://img295.imageshack.us/img295/4971/ay1121hk9.jpg

aysa-17310
30-01-07, 22:46
belki sonradan gerçekten aşık olur. :img-blush sonuçta ikiside psikopat...hehe:img-hyste
hiç yaaa burhan makbuleden iyisini mi bulucak zaten gencecik kız elinden her iş geliyo gösterişi de var :img-hyste

cansu_a
31-01-07, 01:28
ben o Keremcemli platformlu bölümü izleyememiştim bgn izledm süper yaaa

deliuuuuğğğğğğğaaaaaanlı :img-hyste

şeboist
31-01-07, 09:31
evet yani kızın 10 parmağında 10 marifet var.ayrıca şehvetli bir kişi de....daha ne olsun?:img-hyste

DeFnE_92
31-01-07, 11:04
valla yaa ne ararsan var işte

angelstone505
31-01-07, 15:20
Buakşamı çoook merak ediyorum resimden belli İfotumuz botox yaptırmış :happy0064 bakalım Tahsin amca neyapıcak:img-hyste

şeboist
31-01-07, 15:28
fragmanda ifot diyor ya 40 yaşıma geri döndüm diye tahsinde sen 40 yaşında böyle miydin ki diyor.hehe :img-hyste

havinim_baranım
31-01-07, 17:23
Arkadaşlar yarın Havin,Baran,Lale ve Leonun düğünü var..Herkesi bekleriz

Yer: D max'te
Tarih:01.02.2007 Perşembe
Zaman:17:20 de herkes düğünümüze davetlidir...:happy0064

betü$_ozan
31-01-07, 18:36
yazik ya sacite... nasildi üzülüyor..
burhan acayip birsey ya makbuleye nasil takmis.. süper ya..:img-hyste

dazzle
31-01-07, 19:11
allahım yarıldım ben ifotun durumuna nedir o öle ya hehehehehehe

sühan
31-01-07, 19:32
Ya bir şey sorcam.. bilmiyorum daha önce konusuldu mu? Gaffur'u mahsustan mı az gösteriyorlar. Hani çok ön plana çıktı diye. Ölümüne kankayıııııız:happy0064

gelincikkkk
31-01-07, 20:18
amma komik bi bölümdü bu gülmekten neredeyse ifot gibi olacaktım:img-hyste

ifotun hali neydi öyle gaffur bile çok korktu anne sana ne yaptılar böyle diyo hele suratını ifot gibi yapmaya çalıştıya gaffur çok güldüm orada :img-hyste

bu gürse birsel nerden buluyo bu konuları heheheheh çok komik ya
burhanda az uyanık değil tapular için nasılda makbuleye yapıştı ikiside çıldırttı aslı ve cemi yemekte :img-hyste

bu çarşambaları çok seviyorum :happy0064

şeboist
31-01-07, 20:22
gaffur karakterini yıpratmamak için. :good: bu bölüm özellikle gaffur-ifot karşılaşmasına resmen gülmekten ağladım.:img-hyste

gaffur:beni beğenmiyor musun anne?
ifot:beğenmiyorum.
gaffur:bende seni beğenmiyorum freedynin hanımı:img-hyste

makbulenin kanepenin arkasında dantel örmesine koptum.:img-hyste burhanla çok komiktiler.keşke hep böyle olsalar.burhan henüz onu gerçekten sevmesede çok süper bi ikili oldular.kamera arkasının sonu özellikle süperdi.burhan aslıya yemekte kızarken oturduğu yerden düştü.hepsi gülme krizine girdi.:img-hyste

yalnız fatoş bu bölüm çok az göründü.bi bölümün başında gördüm o.bitsin şu acemi cadıda kurtulsun ya.ben eskisi gibi fatoşu sürekli görmek istiyorum.ühühü:icon_sorr

sarıseren
31-01-07, 20:23
çok güzel ve çok komik bi bölümdü.Hele ifonun suratı :img-hyste

cansu_a
31-01-07, 20:30
:good: sanırım Gaffur'u daha az göstermeleri çok ön plana çıkması..eee ne de olsa toplumun tasvip etmediği bi tip:img-yes:

Gaffur'un Sacit'in telefonunu açıp Aşkım diye birisi arıyor demesi
İfot'un yeni tipi tırnakları...
Kubi'nin Yaprağı kıskandırma çabası
Makbule'nin Burhan'a aman da aman bal birikmiş şerbeti akmış tarzı yaklaşımı (ıyyyy)
Burhan'ın da çok hoşuna gitmesi
Aslı'nın daha güzel olduğu için Makbule 'yi kıskanması çekememesi:img-hyste
Gaffur'un vottiri vottiri oynayalım diye hem Zeynep'e hem de Sacit'e öneri götürmesi
Gaffur'un aşk acısı (bilhassa omzu)
Sacit'in dağıtması
Sacitin Burhan'ın evinde ablasıyla karşılaşıp durumun farkına varamaması

dopdolu bi bölümdü valla Gülse Birsel gerçekten harika :good: :good:

Wolfman
31-01-07, 20:34
Süper bir bölümdü gerçekten Burhan'la Makbule döktürdüler yine Özellikle Sacit'in farketmediği dakikalarda kendi aralarınca cilveleşmeleri:img-hyste felan kopardı beni diyebilirim

şeboist
31-01-07, 20:35
evet makbulenin burhanın gıdısından şerbet alması harikaydı.:img-hyste

burda ne var?hmm hmm kaymak akıyor şerbet kalmış.hmm hmm:img-hyste

mavirüya
31-01-07, 20:36
ifonun yeni imajı öldürdü beni yaa:img-hyste sürekli şaşkın bi ifade, tırnaklar falan züperdii.. yarıldım gülmekten

şeboist
31-01-07, 20:39
şu anda çok mutluyum ama bunu gösteremiyorum.:img-hyste aaaa ne güzel çatıyorsun kaşını öyle.hahaha:img-hyste

gzd_gzd
31-01-07, 20:42
her zamanki gibi mükemmel bi bölümdüü :D

ifot çook komikti we tabi ondan korkan tahsin bey de inanılmaz komiktii :D

murhanla makbule mükemmellerdi,özellkle havyarda makbulenin aslıya saldırmasına acayip güldüm

gaffurun zeynepe vottiri vottiri dens et demesi süperdii

we gaffurun sacite alkol kullanmaması için bu kdr öğüt wermesi çok güseldi gerçekten, özelllkle karaciğerin yerini nasıl bilebildiğini açıklaması süperdii :D

cansu_a
31-01-07, 20:43
Sacitin İfot'un Burhan&Makbule'nin ve Yaprakla Kubilay'ın bölümüydü

Fatoşla Tanrıverdi'yi az gördk ama olsun çoook eğlnceliydi

gzd_gzd
31-01-07, 20:45
şu anda çok mutluyum ama bunu gösteremiyorum.:img-hyste aaaa ne güzel çatıyorsun kaşını öyle.hahaha:img-hyste
ifo nun nasıl duygular hissettiğini açıklama yaparak anlatması mükemmeldi yaa :):) şu anda çok mutluyum ama Belli edemiyorum tahsinn :D

we gaffurun ifoyu gördüüünde "vaneeyy noldu sana aneyy :D:D:D" demesi çoook komiktii

şeboist
31-01-07, 20:46
sacit gaffura sen imkansız aşk nedir bilir misin diye sorduğunda bilürüm deyip omzunu öpmesi kopardı beni.hehe:img-hyste

cansu_a
31-01-07, 20:49
we gaffurun sacite alkol kullanmaması için bu kdr öğüt wermesi çok güseldi gerçekten, özelllkle karaciğerin yerini nasıl bilebildiğini açıklaması süperdii :D
evet sanırım Gaffur'a o kadar kötü bi tip çizdikten sonra baktılar ki halk onu çok sevdi bari güzel öğütler versin dediler heralde:img-wink:

şahsen ben Sacit Kral'a eşlik etmesini beraber içmelerini bekliyodum.Burhanla da baya içti çünkü:icon_whis

ayrıca Sacit Gaffur'a dedi yaa "Gaffur Abi" :img-pilot acıdım yaaa olur mu yaa bir an konuşcak Allah'ın emriyle isticek sandım :img-hyste
inşallah yakında onu da izleriz:img-yes:

şeboist
31-01-07, 20:50
sacit beni yordu bu bölüm ya.bölüm boyunca içip durdu.ayyaş oldu başımıza.:img-hyste barışsın da kurtulsun.:icon_whis

aysa-17310
31-01-07, 20:58
evet çatladım yine yaaa özellikle ifot muhteşemdi bu bölümde
tahsiiinn pek belli edemesem de şu anda çok mutluyum :img-hyste
burhanla makbule tam anlamıyla 'mutluluğun resmi' :img-hyste
altıntopların oğluyla kralların kızı kapak mapak yapabilirleeer :img-hyste
yaprakla kubinin ayrılmamasına çok memnun oldum yaprak dayanamadı sonunda eee tabii böyle servet, mal mülk pes yahu çüş dedirtici de yakışıklılık :img-hyste
sacitin hali içler acısıydı çok üzülüyom içim parçalaniyiiii
bu bölümün tek beğenmediğim tarafı fatoşla tanrıverdiyi az göstermeleri yapma bunu bana gülseeee neyse geçen hafta bayağı bi çoktu rolleri hadi buna veriyorum ama bi daha olmasın

aysa-17310
31-01-07, 21:00
sacit beni yordu bu bölüm ya.bölüm boyunca içip durdu.ayyaş oldu başımıza.:img-hyste barışsın da kurtulsun.:icon_whis

evet bence de yoksa gitti gider karaciğer (bak kafiyeli de oldu :img-hyste )
ama o barda tabureden yuvarlanmasına koptum haa harbiden düştü :img-hyste

şeboist
31-01-07, 21:01
onlarda koptu düşmesine zaten.:img-hyste acemi cadı bitse tam süper olacak.şenayın sadece avrupa yakasıyla ilgilenmesini istiyorum.bugün eski bölüme baktım da biçok sahnede fatoş var.bi de şimdi bak nerdeyse hiç!:icon_sorr

gzd_gzd
31-01-07, 21:04
sacit gaffura sen imkansız aşk nedir bilir misin diye sorduğunda bilürüm deyip omzunu öpmesi kopardı beni.hehe:img-hyste
evet yaa aştan bahsetmeye başliyinca direk omzunu açıp öpmeye başladı gaffur :D

bi de gaffur-sacit "ikili delilik" düeti süperdii :D

şeboist
31-01-07, 21:05
için içinde gaffır olunca süper olur tabi.şarkı söyleyişi mükemmel.:img-hyste iyi sacit makbuleyi görünce kızmadı.ben kızar sanmıştım.ödüm koptu.:img-hyste

_hasibe_
31-01-07, 21:15
Ne BöLümdü Ama...
Gaffur'un ÖzeLLikLe KhvaLtıda Herkes Kendi Kendine Konusmasına Çok GüLdüm
Ya Kesme Şeker yemesine Ne DemeLi?
Kubi-Yaprak İkilisinin Tekrar Barısmasına Çok Sevindim
İfot da Çook Komikti Yaa,'Şu anda BeLLi Etmesemde Çok Sevinçliyim'demesine Koptum
Ama En Sonunda Tahsin Dayanamadı,İyi de Yaptı,ÇekiLecek Gibi DeğiLdi
Gaffur-İfot DiyaLoğuna BayıLdım...
ÖzeLLikLe Şu RepLiğe:
G:Beni Beğenmiyormusun Anne?
İ:Beenmiyorum!!!
G:İyi Zaten Bende Seni Beğnmiyorum :)
-------------
Birde Sacit Ve Gaffur'un İkiLi DeLiLik Düeti Süperdi :)

yakupoglu61
31-01-07, 21:21
bu bölümü çok beğenmedim gaffur tamamen arka plana atılmış eskisi gibi komik değil artık. o ilk zamanları harikaydı.
ifota çok sinir oldum bütün bölüm kaşlar yukarda çok garipti.tahsin yüzüne bakmayıp yanında yatmamakla çok iyi yaptı...
burhana diyecek sözüm yoktur...

şeboist
31-01-07, 21:23
sana katılmıyorum.benim gülmekten gözlerimden yaşlar aktı.:img-hyste tabiki her zaman gaffur ön planda olmayacak.diziyi o götürmüyor sonuçta.hepsinin rolü var.ayrıca ifot çok süperdi bu bölüm.harika rol yaptı.yüzüne bakınca gülesim geliyor zaten.:img-hyste

gelincikkkk
31-01-07, 21:33
bence bu bölümde gürse birsel gaffuru arka plana atmakla çok iyi yapmış öteki oyuncuların ön planda olması iyi olmuş biliyorsunuz ki diziyi gaffur ve burhan götürüyor diye haksız bi açıklama yapılmıştı fakat bugün gördük ki diğer öyuncularda diziyi götürebiliyormuş :good: çünkü bugün harika bi bölüm izledik :img-yes:

esmerseker
31-01-07, 21:36
Süper bi bölümdü her zamanki gibi

merak ettim acaba ifotun yuzune ne yaptilar o kaşlari öyle havaya kalkmiş, hiçbiey sürülmüş yada yapiştirilmiş gibi durmuyodu da :img-hyste

şeboist
31-01-07, 21:38
valla onların sürdüğü özel bişey vardır.işlerini biliyorlar.gerçekten botox yaptırmış gibiydi.:img-hyste süperdi ama ya.rüyama girmez inşallah.hehe:img-hyste

gzd_gzd
31-01-07, 21:40
için içinde gaffır olunca süper olur tabi.şarkı söyleyişi mükemmel.:img-hyste iyi sacit makbuleyi görünce kızmadı.ben kızar sanmıştım.ödüm koptu.:img-hyste
o sırada makbulenini ömründen bi 15 yıl falan gitmiştir heralde,nası bi oh çekişi wardı sacit ondan buz istyip içeri gidince nasıl çöküverdi koltuğa :D

şeboist
31-01-07, 21:43
ama kanepenin arkasından burhanla fısıldaşmaları çok güzeldi. :) bi de makbule ona ördüğü şeyi gösteriyordu.e ne de olsa burhan iyi anlıyor o işleri.:img-hyste

esmerseker
31-01-07, 21:57
Bakalim Burhanin foyasi ne zaman ve nasil çikicak ortaya :img-hyste :img-hyste :img-hyste

beatifulheart
31-01-07, 22:08
vallahi en guzel bu sene oynadılar ama hep si birbrinden komık bırbırınden şekelr

_hasibe_
31-01-07, 22:20
ben gaffur un kesme sekeri yiyişinde koptum vallaa o ne yiyişti öle :)
bir de oturusu çook komikti :)

pelin-ce
01-02-07, 10:50
Yine müthiş bir bölümdü. Gülmekten öldüm bittim.
Hele ki Gaffur ve İfo sahnesi yokmuydu benim bittiğim andı:img-hyste
Bu nasıl oyunculuktur ya ikisininde yüz ifadeleri dialogları mükemmeldi ellerine sağlık Gülse Birsel'in ve tüm ekibin...

burcumm
01-02-07, 10:51
Keşke makbuleye gerçekten aşık olsaydı.Ya ben çok yakıştırıorum onları :D

chaylack
01-02-07, 10:52
ayy gaffurla ifonun kapıda karşılaşmasına koptum ya

ikisinin o halleri ifonun surat zaten balık gibi olmuş gaffur bi alem en sonunda freddie nin hanımı dedi :img-hyste orda koptum zaten bence adams ailesindeki mortisya ya daha çok benzemiş :img-hyste gerçekten korkunctu ama çok başarılı oyunculuk:img-wink: bu arada şu aşıkları barıştırırlar inşallah böyle giderse ciğer miğer kalmıycak ayrıca burhanın da foyası çıkınca ortaya hiç te iyi şeyler olmayacak makbule burhanın kafasında tabak kırabilir:)

htopdas
01-02-07, 10:55
Şu makbulenin yaptığı yok pekmez akıyo yok bilmem ne var alayım şunu sahnesi çok iğrenç ve gereksiz bu haftada yaptılar onu inş. bundan sonra yapmazlar.bölüm herzamanki gibi iyiydi.

Şah-Rû
01-02-07, 11:19
Hümeyra Hanım' ı ayakta alkışlamak istiyorum, nasıl bir ifadedir o öyle. O kadar saat o halde rol yapmak... gerçekten tebrikler. Ama en güzel yorumu da Gaffur yaptı; Fredy' nin hanımı :img-hyste Tahsin Baba korkmakta haklıydı, o tırnaklardan ben bile korktum. :img-wink: Sacit' in içler acısı hali, özellikle Buz Cafe deki tabureden yüzüstü düşmesi çok komikti. Gaffur bu sefer pek bir iyi niyetliydi omuzunu öpmesi, ikili dedilik düeti süperdi. Ben bu Gaffur' u daha çok sevdim sanki. Makbule' nin Burhan' ı cengaver gibi savunmasına ve Sacit' ten saklanırken koltuğun arkasında dantel örmesine çok güldüm. Yaprak ile Kubilay' ın barışmasına sevindim. Burhan' ın Havyar daki bilgisayar gibi çalışan aklına çok güldüm. Kamera arkalarından da telefonun fırlaması çok komikti.:img-hyste

ayla_gökcan
01-02-07, 11:29
ben çok fazla izlemiyorum bu diziyi ama izlediğim zamanda keyfine doyamıyorum
bence makbule ile burhanın anlaşıyor olması iyi olmadı
çünkü eskiden anlaşamıyor olmaları diziyi daha komik hale getiriyordu bence eskisi gibi burhan yine makbuleden hoşlanmasın o zaman çok daha eğlenceli olyooo
böyle beni pek sarmadı anlıcanızzz
zaten burhanın aşkı da mirasa endeksi :D çok sürmez herhalde makbule de bunun farkına biraz geç varıcak gibi gözüküyoo
bakalım neeler olucak

şeboist
01-02-07, 11:53
makbıle bu kadar saf olmasa çoktan burhanın foyası meydana çıkardı. :) yok ya ben onların bu halinide çok sevdim.çok süper ikili oldular.çünkü ikiside psikopat...heh:img-hyste

tanrıverdi
01-02-07, 12:24
ayy size nasıl ,fade ediim duygularımı..yaa zaten dün ifotun halini gördüm tamamdı bnm işim yani...felakaet komk ve gerçekçiydi ayrıca gaffur gördü ya kapıda ifotu verdii tepki muhteşmedi ama cidden bndede seyrederlken oldu o ifota bakarken kaşlarım kalkık gözlerim pötlek gbi açılmştı:img-hyste :img-hyste ay bu bölm herkes komkti vala..gerçi tanrıverdiyle fatoş 1kere gözktüler ama..
yalnıs burhan yakında resmn aşık olcak..:)okadar çok zamn geçiriolarki bi bakıcak gerçekten aşık olmuşş..hele o kanepenn arkasında dantel öremesi oynaşmaları...makbulenn hareketlr süperdi yaaa..iltifat fln edildiinde:img-hyste :img-hyste
tek kelimeyle harikaydııı:img-hyste :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064

şeboist
01-02-07, 12:26
ay inşallah dediğin gibi olur.bende öyle düşünüyorum.burhan gerçekten aşık olsun.ondan iyisini mi bulacak?ona 2 beden büyük bile makbule.hehe :)

burcumm
01-02-07, 12:29
Bence de sonuçta önemli olan ruhlarının benzemesi ki ikisi de psikopat :D

esma&selim
01-02-07, 12:30
ya süperdi resmen dünkü bölüm ,burhanla makbile çok yakıştılar bu halleri süperdi keşke gerçekten aşık olsaydı sonra hümayra resmen oyunculuğunu tepelere çıkardı (zaten tepelerde ama )sacite üzüldüm yaa birileri barıştırsın şunları yaa adam bu gidişle karaciğeri kaybetcek:sad53: tanrıverdiyle fatoşu pek göstermeseler de bölüm yine de güzeldi:img-in_lo

burcumm
01-02-07, 12:31
Sacitle Zeynep gerçekten barışsınlar yaa çok üzülüyorum onlar için :(

şeboist
01-02-07, 12:35
evet bende çok üzülüyorum onlara.barışırlar onlarda elbet. :( evet fatoşla tanrıverdi nerdeyse hiç yoktu. :( çok sinir oldum çok. :(

begümm888
01-02-07, 12:42
ifo çook komikti dün ya yazık ne hale getirmiş kendini tahsinin tepkileri çok normaldi ben de bir tuhaf oldum izlerken:)benim favori karakterim burhan herzamanki gibi gene çok güldürdü hem bölümde hem çekim hatalarında:img-yes: makbuleyi yemekte gaza getirmesi de çok komikti makbule de az değil yani resmen aslıyı dövecekti orda...sacitle zeynep tabiki barışacaklar ama nasıl:icon_whis dün benim de dikkatimi çekti izlerken fatoş,tanrıverdi hatta gaffur çok çok az göründüler.gaffur gene neyse de fatoş ve tanrıverdi hiç yoktu.fatoş acemi cadıyı da çekiyor belki bu yüzden ara ara rolü azaltılıyor olabilir iki diziyi birden çekmek kolay değil ama avrupa yakası onunla çok daha renkli:happy0064

burcumm
01-02-07, 12:46
İfo nasıl öyle durdu dizinin yarısından fazlasında anlamıorum :DÇok zor olmalı :D

şeboist
01-02-07, 12:47
bu bölümde en çok ifot vardı.her sahnede onu gördük. :) ama çok komikti.iyi oldu. :) evet acemi cadı yüzünden fatoşumu az görüyorum ve buna çok sinir oluyorum.inşallah biter o dizi. :(

burcumm
01-02-07, 12:51
Ya yazık en çok Sacit'e üzüldüm.Herkes bıraktı gitti...Zeynep Gaffur'a yanlış numara diince Gaffur boşver üzülme onnarın kendi hataları dedi ya orda koptum :D :D :D

Z_oMbbiE
01-02-07, 13:11
Kamera arkasıda süperdi. Burhanın yemekteki halleri özellikle. Gaffurun üzülme onların kendi hataları diyince bende kopmuştum:D

EmiLy_
01-02-07, 13:15
dün çook güldüm yaa.hele ifoyla tahsin beye.acaip komiklerdi:)gerçekten gazanfer özcan çok ii bi oyuncu.aşmış bitirmiş yani.dün döktürdü resmen.hele ifonun yüzüne bakmadan konuşmaları falan çok komikti.hümeyra da çok güzel rol yapıyor.hiç bir mimiği falan yapmaması tamamda sesi bile aynı tonda çıkıyodu ya çok komikti.
burhan ztn ona ben bişey diyemiyorum sadece gülüyorum.çok komikti yine dün akşam.hele kamera arkasında aslıya 'ağzını burnunu dağıtırım senin..'demesi :img-hyste:img-hyste:img-hyste

tanrıverdi
01-02-07, 13:16
ayyy ewt yemekteki haller, süperdi yaaa...ya zaten bu bölm gaffurun sahensi azdı ama çıktıı bölmlerin hepsinde kırdı yani bni gülmkten en komii ama ifotu gördü sahenydi:img-hyste :img-hyste hehe bide tabi onun hatası kanmca dedii yer.....:img-hyste :img-hyste

tanrıverdi
01-02-07, 13:19
ayy buarada dün koptumm..makbulenn gydii pembe hırkann aynısı bnde vardı ve işin komii dün avrupa yakasını seyrderken üstümde o vardı bi an makbuleyi kendimde gördümm:img-hyste :img-hyste

_hasibe_
01-02-07, 13:44
VaLLaa Bu BöLümde Gaffur&burhan İkiLisinden Çok İfot'u Gördük...
İyikide Görmüşüz Bence,Çok Komik SahneLrdi...
Birde Burhan,AsLı Ve Cem'e Odasında KoLonya Dağıtırken "80 Derece"demesi Ve KoLonyayı YanakLarına Vurması Çok Komikti :)

melis_krmcm
01-02-07, 13:49
yine süper bi bölümdü!!:D
özellikle kamera arkasına bayılıyorum yaa..
en son burhan'ın sandalyeden düşüşü öldürdü beni ya gülmekten:img-hyste

tanrıverdi
01-02-07, 14:02
ayy onu zaten resmn sona bırakmışlarr:img-hyste :img-hyste gerçkten mükmmeldi yaaa...ya kamera arkasında bile nasıl eğlendirolar yaaaa

pinkzone
01-02-07, 14:18
Hümeyranın performans süper ötesi idi.. Aman allahım nasıl durabildi öyle.. Şaştım.. Gerçekten zorlanmış gibi.. Sopa yutmuş gibi. .Bu botox süper bir şekilde anlatılmış..

Makbule ve burhanda ayrı bir komedi idi.. Hele makbulenin Burhandan kaymak alması.. Aman allahım gözlerime inanamadım..

Burhan tamamen duygusal seviyor.. :)

Makbule safım aşık.. :)

Aslı bu durumu anladı.. Kolaylıkla bırakmaz.. Buhranla çok uğraş çok.

şeboist
01-02-07, 14:52
burhan makbuleden gaziantepi anlatmasını istediğinde makbulenin soluksuz şehri rakımına kadar anlatması süperdi.hepsinin ağzı açık kaldı. :)

pinarcc
01-02-07, 15:34
yaa bu bölümde cok güzeldi ama fatosumuzu ve tanriverdiyi hic göremedik:icon_sorr ,en cok gülodügüm sahnede gaffur ve e ifo sahnesiydi yaa cok sapikkk hihi

burcumm
01-02-07, 15:39
Gerçekten fatoşla tanrıwerdi neredeyse hiç yoktu... :(

şeboist
01-02-07, 15:41
işte hep acemi cadı yüzünden. :( ama bu kadarı hiç olmamıştı.hayal kırıklığına uğradım.bunu hiç beklemezdim.ben eski fatoşlu sahneleri istiyorum. :(

burcumm
01-02-07, 15:43
İlk bölümlerde yani ama dizinin ilk bölümlerinde fatoş hep ön plandaydı.Akşamları bu saatlerde veriyolar mesela hep öfisi veriolardı şimdi alan genişledi :D

aysa-17310
01-02-07, 17:08
işte hep acemi cadı yüzünden. :( ama bu kadarı hiç olmamıştı.hayal kırıklığına uğradım.bunu hiç beklemezdim.ben eski fatoşlu sahneleri istiyorum. :(
kızım taktın sen de acemi cadıya ağzını burnunu dağatıcam haaa
burhanın miras-emlak muhabbeti de süperdi
genetik miras olsun başka alanlardaki miraslarınız olsun hepsiyle ilgileniyorum benn:img-hyste

şeboist
01-02-07, 17:11
takarım tabi onun yüzünden şenayı doğru dürüst göremiyorum.iyi mi oldu böyle?evet burhan onu derken makbuleye bi tuhaf bakıyordu yalnız. :) demin haberlerde avrupa yakasını gösterdiler.haberin adı botox yakasıydı.:img-hyste ifot-gaffur karşılaşmasını gösterdiler.tekrar izlemek iyi oldu.:img-hyste

Freddie
01-02-07, 17:56
bu botoks olayı baydı artık Önce yine ce aşığım sonra imkansız aşk şimdi de avrupa yakasında :)

şeboist
01-02-07, 18:00
ben onları izlemediğim için ilk defa bi dizide izledim.o yüzden hiç de baymadı beni.aksine çok beğendim.hümeyrayı kutluyorum.çok güzel oynadı.kendini kanıtladı bir kez daha. ;)

sisella86
01-02-07, 18:22
-Kim aradı kız?
-:icon_sorr Yanlış numara...
-Üzülme, onların kend hatası:img-hyste

-Aneeeey, sana ne oldu?:img-hyste

Gaffur yine formundaydı yani, bi çıkıyo tam çıkıyo adam ya:img-wink:

En çok güldüğüm sahne, Sacit'in bara kolunu koymaya çalışıp da yere düşüşüydü:img-hyste

tanrıverdi
01-02-07, 18:25
ayy ewt orasıda koptuum sahnelerden biriydii....yalnız sacitide tebrik ettm ii sarhoş numarısıda varmışş:):happy0064

tühh yaa haberleri seyretmedim bn göremedim tekrar..neyse gene sitelere düşer o sahne:img-hyste

sisella86
01-02-07, 18:27
Ama Tanrıverdi'yle Fatoş nerde ya:icon_sorr Ben Sarp'ı ilk Turkcell reklamlarında seyrettim, Avrupa Yakası'nda oynuyo dediler, ondan sonra Avrupa Yakası'nı seyretmeye başladım... Sarp'sız Avrupa Yakası'nı napiim beeeeeennnn:img-blush
Tabi hep onu göstermesinler de, geçen hafta ne güzeldi, rol dağılımı süperdi, herkesin eşit rolü vardı:img-yes:

şeboist
01-02-07, 18:30
bak ağzına biber sürerim senin.:img-yes: bu seneye kadar sarp yoktu bu dizide.avrupa yakası yine süperdi.o geldi diye güzel olmadı.ama tabiki fatoşla onun sahnelerini daha çok görmek istiyorum.buna en çok üzülen benimdir.:icon_sorr

sisella86
01-02-07, 18:34
Yok cnm tabiki de eski bölümleri de süperrr... :happy0064 Ben daha önce seyretmiodum, ama şimdi hem gündüz verilen 1. sezon tekrarlarını seyrediorum,hem de Çarşamba 4. sezonu...Valla SArp olmasa ben bu dizinin ne kdr süper olduğunu farketmicektim. Şimdi de sırf onu görmek istemiyorum, çünkü hepsi birlikte süperlerrrr ama herkese eşit rol verilsin istiyorum. Hepimizin istediği bu diil mi?:img-wink:

şeboist
01-02-07, 18:51
evet canım istediğim bu.en azından birazcık daha çok görmek onları. :img-in_lo ben onlarsız yapamam.:img-blush

anil16
01-02-07, 18:55
Bu sezon ifonun en komik sahneleriydi bence.Hic bu kadar guldurmemisti bizi.resmen kotum ya..:img-hyste ne korkunc olmus.tahsinde nasil kaciyodu ondan.cok komikti. :img-hyste

en cok gaffur-ifo sahnesi komikti.Gaffur nasil ifo'nuin botoks halini taklit ediyodu ona "freddie'nin hanimi" dedi.

Koptum gaffura ya. :img-hyste :img-hyste

cok muhtesem bir bolumdu.:good:

angelstone505
01-02-07, 19:29
Bu haftanın en komik sahneleri İfo ve Tahsin amca arasındaki olaylardı:img-hyste ayrıca Hümeyra hanımı kutlamak lazım:happy0064 çok başarılıydı.....ayrıca Gülse Birsele ellerine saglık demekten yorulmuyacağım :good:

şeboist
01-02-07, 19:34
evet hümeyra kendini gösterdi bu bölümde. ;) ama gülseye kırgınım.fatoş ve tanrıverdi sahneleri yüzünden. :(

burcumm
01-02-07, 19:47
Gerçekten o sahneler azdı.Bu bölümde Makbule,Burahn ve İfo üzerine yoğunlaşmışlar :S

_hasibe_
01-02-07, 20:32
evet hümeyra kendini gösterdi bu bölümde. ;) ama gülseye kırgınım.fatoş ve tanrıverdi sahneleri yüzünden. :(
Evet Fatoş Ve Tanrıverdi'nin SahneLri Gerçekten Çok Azdı...
Ben Daha FazLa oLmasını bekLiyordum :S

anny
01-02-07, 20:46
Gerçekten fatoşla tanrıwerdi neredeyse hiç yoktu... :(

bu bölümde daha çok ifot,sacit,burhan ve makbuleyi gördük..her hafta degişiyor bence konuya göre..:img-wink:

burhanın makbuleye sen benim de kıymetlimsin demesine çok güldüm..:img-hyste

bir de gaffurun ifot için fredynin hanımı demesi çok komikti..:img-hyste

..::Didem::..
01-02-07, 21:51
geçen hafta Burhan'ın Makbule'yi tapulardan sora güzel görüyodu ya ona çok gülmüştüm bu hafta daha da komikti yaa ama Tanrıverdi Fatoş fazla olsun bence dee:img-yes:

şeboist
02-02-07, 10:00
umarım gülse birsel bu yazdıklarımızı okuyordur da istediğimizi görür.ben fatoşumu istiyorum.:icon_sorr

aysa-17310
02-02-07, 10:05
okumuyor kanımca e-maillere de cevap vermiyor
gülseeee sana e-mail atıyorum atıyorum cevap vermiyorsun ne ayakkkk

şeboist
02-02-07, 10:20
aysacım bana da versene adresi.bende atayım.duyuralım fatoş sevgimizi.onu geri istiyoruz. :(

aysa-17310
02-02-07, 10:37
verdim yııavruumm
bu arada bugünkü tekrar bölüm 2.sezonun ilk bölümü olucak kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenlere duyrulur (tv reklamı gibi oldu yaaa :img-hyste )

tanrıverdi
02-02-07, 11:24
yaa ben şeyi belkiorumm tabiiki önce kamp bölmünü daasonrada hani fatoşun bi genç bide yaşlı bi sevgilisi vardıya..hatta geenç sevgilisini öner erkan oynuodu o hangi bölmdü...????

bu ikisi aklımdan hiç çıkartamadımm bölmler..

Z_oMbbiE
02-02-07, 11:54
Bende bi bölüm vardı cemin eski sevgili victoria geri geliyodu hamileyim diodu sonrada hayal ediyolardı. Böle pembe dizi tadında. Hatta böle bi noktada kesiolardı sesler falan sorada olağan bi şekilde devam ediyodu. Cemin çocuğu şesu oluyodu falan. Benim aklımdan çıkmayan ve en sevdiğim bölüm o. Felaket kopmuştum o bölüm. Bide 3. sezon eniştenin geldiği bölüm Volkan poposuyla adamı öldürdüğünü sanıyodu faln çok komikti:D

aysa-17310
02-02-07, 12:24
şimdiii o fatoşun iki sevgilisi olan bölüm 50.bölüm (huysuz virjin de vardı o bölümde)
kamp bölümü 51.bölüm
eniştenin geldiği volkanın adamı öldürdüğü sandığı nişan bölümü 81.bölüm
victorianın hamileyim diye geldiği bölüm de 54.bölüm
nasılım :img-hyste

şeboist
02-02-07, 12:26
süpersin aysa. :) ben aklımda tutamam bölümleri valla.şuan oy vermekten başım döniiiyyy zaten. :( ben şeye çok gülmüştüm.volkan civciv salihanın üstüne oturup ezmişti ya.hehe :)

tanrıverdi
02-02-07, 12:42
şimdiii o fatoşun iki sevgilisi olan bölüm 50.bölüm (huysuz virjin de vardı o bölümde)
kamp bölümü 51.bölüm

cnm maşallh yaaa..hepsi aklında valaa..oo bnm dediim bölmlere daa çok varmış...

ay sinmcmm o civciv salihada çok komkti volkan üstüne oturuodu o sahne hala zihnmdedir yani..:)

Z_oMbbiE
02-02-07, 12:46
kamp bölümü 51.bölüm

süpersin walla nasıl tuttun o kadar bölümü aklında:img-hyste aklıma geldikçe hala gülüyorum civciv saliha:img-hyste :img-hyste

AYSUN_DULCE
02-02-07, 13:32
kamp bölümü 51.bölüm

bncede süpersn nasl aklında tutuosun ya pravo...:img-hyste

aysa-17310
02-02-07, 13:50
yok arkadaşlar saçmalamayın yaa nası aklımda tutucam o eski bölümlerin özetleri var ben de 4.sezona kadar arşiv gibi böyle ordan baktım siz bekliyorum deyince ben de o kadar hafıza olsaaaa :)

>sonis<
02-02-07, 20:52
pazar gecesi saat 20.00 bu haftaki bölümün tekrari var.. cok komik yaa gaffur ifo yo gördügünde dediklerini hic unutamiyom valla :img-hyste iyi seyirler

tanrıverdi
02-02-07, 20:57
oleyyy :happy0064 çok ii olmuşş..vala o bölmü indirememiştmde...:)sper bi bölmdü yaaa...off keşke bide şu platformlu bölmü verseler gene oda hala aklımda yaaa:img-hyste :img-hyste :img-hyste

gamze_1992
02-02-07, 21:27
Gaffur acayip yaa ock seviyorum yaaa aklima gelince gülmekden ölecem yaaa :img-hyste :img-hyste :img-hyste gaffur gibisi yok anladin sen onu!!! haha:img-hyste vallayi Harika muhtesem yaa iyi rol yapiyor gercekden gelecek Projelerde yer alsin..!

xxmur@txx
02-02-07, 21:31
Son iki bölümdür eski eğlenceli avrupa yakasını göremiyorum ben..

pundi
02-02-07, 21:47
Gaffur ve Burhan dizinin en iyileri.Nu yıl diziyi bu 2 kaRAKTER GÖTÜRÜYOR.aMA BEN VOLKANI ÖZLEDİM!Volkan gerigelsin:)

mavirüya
02-02-07, 22:09
Bu haftanın en komik sahneleri İfo ve Tahsin amca arasındaki olaylardı:img-hyste ayrıca Hümeyra hanımı kutlamak lazım:happy0064 çok başarılıydı.....ayrıca Gülse Birsele ellerine saglık demekten yorulmuyacağım :good:
evet evet evet:img-yes:
şu anda pek belli edemesem de çok mutluyum tahsiinnnn:img-hyste
niye yüzüme bakmıyosun yoksa hayatında başka bi kadın mı var:img-hyste
süpersin ifoooot:happy0064

xena_87
02-02-07, 23:53
evet ne yazık ki kalite de biraz düşme var sanki. eskisi kadar güldürmüyo bu dizi beni artık.

cansu_a
03-02-07, 00:19
Ben Volkanın çıkcağını öğrendiğim de artık izlemem demiştim ama hiç de öyle olmadı Burhanın öne çıkması gaffur makbule tanrıverdi süper de SAcit' e bi türlü ısınamadım sacit ve zeynep acaip itici geliolar bana
ama Tabi ki selin ,şesu ve volki yeri doldurulamaz tipler

oyuncu değişikliinden sonra toparlanamayan dizilere bakınca avrupa yakası ve gülse birsel gayet başarılı:good:

Ayrıca Burhan oyunculukta sınırları zorluyo sanırım kamera arkasını izlediimde bakıyorum ki herkes gülemkten oynayamıyo onun yüzünden
:img-hyste
ne diyelim tbrikler:good:

begümm888
03-02-07, 08:19
iyi ama avrupa yakası şu anda eskisinden daha fazla izleniyor gülse birsel ve oyuncular bence çok iyi bir iş başardılar gerçekten zordu oyuncu değişikliği olan dizilerin genelde sonunun ne olduğunu hepimiz biliyoruz.üstelik çıkan oyuncular dizinin baş karakterlerini canlandırıyorlardı.son 2bölüm komikti gene ama 2 hafta önceki bölüm çok çok güzel ve komik olduğu için(burhanın platform ayakkabılarıı:img-hyste ) sonraki 2 bölüm ona kıyasla daha kötüydü ama kıyaslamazsam genel olarak eğlendim bölümleri izlerken.ben de gidenlerin yeri dolmaz demiştim ama öyle olmadı bence.özellikle burhan ve tanrıverdiyi çok seviyorum.ara ara volkan düşüveriyor aklıma şöylee bir ama ne yapalım volkan artık dizide yok.

AYSUN_DULCE
03-02-07, 08:28
Son iki bölümdür eski eğlenceli avrupa yakasını göremiyorum ben..
aynen katılıorm son iki bölümdür gaffurun olmadıı yerlere heç gülemiorm
:img-hysteişin şakası bras kalite düştü gibi

mozitekuto
03-02-07, 09:02
avrupa yakası en çok izlediğim ve beğendiğim dizilerden birisi. çok gülüyorum. her hafta merakla bekliyorum. ama yine de tadında bırakmak gerektiğini düşünüyorum. bu sene bitirmeliler artık bu diziyi...

cadii_sheker
03-02-07, 09:03
Gaffur ve Burhan dizinin en iyileri.Nu yıl diziyi bu 2 kaRAKTER GÖTÜRÜYOR.aMA BEN VOLKANI ÖZLEDİM!Volkan gerigelsin:)
aynen ya volkan da süperdi ama gaffur burhan eniileri fakat bn geçen sene burhan dan nefret ediyodum çünkü hatılarsınız durmadan kızları elliodu bnde bi an önce dizidn ayrılsın istiodum şimdi başrol oldu adam ii mi eski huylarındn kurtulmuş faln gösterdilr
ayrıca makbule nin aşkı çirkin betty deki gibi olcak kanımca makbule güzelleşmeye çalışabilr ifo gibi
gaffur ifo yu gördüündeki yüz ifadesi çok komkti hele feddynin hanımı demesi bayıldm yaa

pinarcc
03-02-07, 09:12
ben öncelerden avrupa yakasina cok gülmüyordum kanimca simdi cok süper olmus yani fark ediliyor hemde cok...evet cadii_sheker bencede cirkin beti gibi bir sey cikacak ortaya...ama makbule nin giyinisi cok güldürüyo kanimca hic degismesin...

cadii_sheker
03-02-07, 09:39
ben öncelerden avrupa yakasina cok gülmüyordum kanimca simdi cok süper olmus yani fark ediliyor hemde cok...evet cadii_sheker bencede cirkin beti gibi bir sey cikacak ortaya...ama makbule nin giyinisi cok güldürüyo kanimca hic degismesin...
zaten makbulnin güzelleşmesi de zamn alır daha burhanın onu sevdiğini sanıyo
bakalm aslı makbule nin gözünü açabiileck mi hiç sanmıyorm ama burhanın makbule nin peşinde koştuğu bölümleri görmek isterim

şeboist
03-02-07, 09:51
bazı arkadaşların dediğine kesinlikle katılmıyorum.avrupa yakasının kalitesi asla düşmedi ve düşmeyecek de!:good: ayrıca ben bu diziyi her zaman beğendim ve beğenmeye de devam ediyorum. :img-wink: evet bende burhanın makbulenin peşinden koşmasını isterim.çok komik olur.:img-hyste ama makbulenin görünüşü değişmesin.onun bu abuk kıyafetlerini,kıvır kıvır saçlarını çok seviyorum.:img-yes:

aysa-17310
03-02-07, 12:15
evet yaaa makbule değişmesin makbule makbule olarak kalsın:)
bu arada tekrar pazar günü mü hay allah yaa tüh falan oldum :)

terazi_burcu
03-02-07, 14:34
arkadaşlar bu haftaki bölümün tekrarı ne zaman pazar mı ve saat kaçta acele cevap verirseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler

şeboist
03-02-07, 14:37
pazar günü 20.00 da canım tekrarı. ;) belki bende izlerim tekrar.ifotu o halde görmek iyi olur.ama fatoşum az var. :(

gizem_89
03-02-07, 16:10
volkan süperdi bende saciti onun yerine yakıştıramdım yerine derken aslıyla atışmaları falan ...ama gaffur burhan makbule aldı başını gitti bu hafta mükemmel bi bölümdü aslıyla makbule kavgası özellikle kjüçüklüğümden beri beni çekemiyodun senden güzelim diye dedi ya makbule koptuk bizz:)

ama ifo ve tahsin sahneleri çok uzundu ofiste sahne yoktu sanırım ben tanrıverdiyide görmek isterdim

aysa-17310
03-02-07, 16:35
zaten volkan'ın yerini alması düşünülen sacit değil bence burhan önceden volkanın üzerindeki ağırlık şimdi burhanın üstğnde ve bence daha iyi ben burhana daha çok gülüyorum hatta gülmek desek yannış olur kopuyorum

şeboist
03-02-07, 16:41
evet bencede aysa. ;) sacit zaten o kadar olağanüstü bi karakter değil.volkanla onu kıyaslamak yanlış olur.ama burhan buna dahil değil tabi.bende burhana kopuyorum.:)

Not:hatta eriyorum,bitiyorum,buhar olup uçuyorum(fazla abarttım sanırım:))

EmmRe
03-02-07, 16:50
Merhaba...
Ne zamandır buraya yazmıyordum.Şimdi yazdıklarınıza baktım;
Tabiki de Sacit Volkan'ın yerini tutamaz.
Bu bölümde bende Burhan abime koptum :)
Makbule ablam ve Aslı'nın didişmeleri çok komikti.Aslı Makbule ablamın güzelliğini kıskaıyorda itiraf edemiyor.Ruhsuz :):):):):)
İfo ve Tahsin sahnelerinin uzun olması bence kötü olmadı.Avrupa Yakası farklı bir dizi ve her dizideki gibi aynı karakterlerin üzerinde dönmez.İfo'yada çok güldüm.
Harika bir bölümdü

tanrıverdi
03-02-07, 16:50
zaten bnce sacitin volkann yerini dolduramamsınn nedeni kesinlkle oyunculuğuyla alakalı diiil..tamamiyle karekteri ile bağlantılı..çünkü çok eğlenceli bi tarafı yok karakterinn..

sinmcim dediin gbi kesnlkle burhana yıkılmış durumda ve tabi gaffura..çnkü ciddi anlmda gaffur daa çok sevilir hale geldi dışarda...ama bn hiç o gözle bakmıorum yerini dolurdu fln die..bn hala düşünmüşümdr keşke gene volkan olsa die..çnkü o apayrı bişeydi yani..yani eski bölmleri verdiklerinde bunu daa ii anladım sonççta biz onlarla sewdikk..başta burhan yoktu yada gaffur..ama bugünlere dönersek iiki ama iiki gelmişler...yani daada bi zewk alıoruss seyrederken..gerçi tabiiki bnn en büüük sebebii GÜLSE BİRSELLL:)

şeboist
03-02-07, 16:56
tabiki tolga çevikle ilgili değil bu.karater öyle çok ilgi çekici değil.ama diğerleri fazlasıyla dikkatimizi çekiyor.özellikle gaffur. :) burhandan sonra en çok bizi güldüren bence o. ;)

dipnot:hadi beni güldür biraz hadi beni güldür biraz... :)

EmmRe
03-02-07, 17:09
Evet Sacit o kadar dikkat çeken eğlenceli bir karakter değil.Geri planda kalıyor.Doğrusu bu bölümdede sarhoş olduğu sahnlerde sıkıldım.

Gaffur'da Burhan gibi güldürmeyi başarıyor ama Makbule ablama ve Burhan abime değişemem :):)

şeboist
03-02-07, 17:17
evet biraz bende sıkıldım sacitin sahnelerinde.beni resmen yordu.o ne uyuşukluktur öyle.biraz canlansın diye bekledim ama tık yok.saldı kendini iyice.

Açıklama:burhan&makbule&gaffur süper 3lü güldürük paketi tüm satış noktalarında sizleri bekliyor... :)

EmmRe
03-02-07, 17:20
Ben herhalde bölümün sonunda barışırlar dedim ama yok yok.Daha hareketli olabilirdi.
Açıklama:burhan&makbule&gaffur süper 3lü güldürük paketi tüm satış noktalarında sizleri bekliyor... :):):)

erenalp_18
03-02-07, 18:39
arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar sizlerleyim
bu haftaki bölüm çok güzeldi
özellkile ifo o yüzü nasıl oluşturdular hayret ediyorum
duygusunu söyledikten sonra .....ım ama belli edemiyorum demesi çok güzeldi valla bende sacit sahnelerinde sıkıldım yani gülse bence bu hafta biraz kaçırmış
bu arada bana gaffur artık antipatik geliyor ve seven kadar sevmeyenleri de olmaya başladı hatırlatayım ama gülse onun rolünü azalttı ve iyi de oldu
yarıca aslı&cem&makbule&burhan sahneleri de çok matraktı
makbulem de burhanı herşeye rağmen nasıl korudu
makbulenin burhanda saklanırken örgü örmesi de çok komikti
kısacası resmen arşivlik bir bölümdü sacit hariç...

erenalp_18
03-02-07, 18:41
bence öyle olmasının da sinyalleri verildi tapu sahnesinde makbule nasıl da güzelleşmişti ama bu hali daha komik böyle de bırakabilirler

ben bilmem gülse bilir:img-wink:

erenalp_18
03-02-07, 18:45
bazı arkadaşlar ifo tahsin sahnelerine uzun demiş bence hiç de öyle değildi asıl dizinin en komik yerleri oralardı ayrıca her bölüm ofis olacak diye birşey yok bu bölüm olmaz diğer bölüm olur

şeboist
03-02-07, 19:00
hoşgeldin aramıza bebişim.muck :) evet en komik sahneler ifotun sahneleriydi. :) gülsenin yapması gereken bişey var ama o şey fatoşun sahnelerini arttırmak.umarım mailimi dikkate alır. :(

erenalp_18
03-02-07, 19:14
hoşgeldin aramıza bebişim.muck :) evet en komik sahneler ifotun sahneleriydi. :) gülsenin yapması gereken bişey var ama o şey fatoşun sahnelerini arttırmak.umarım mailimi dikkate alır. :(
hoşbulduk yuvrım!...
evet ya bu bölümde bir tek fatoş yoktu bence gülse yaprak&kubi ve sacit sahneleri yerine ofis sahneleri verse tam süper olur
sen gülsenin hangi adresine mail attın

tanrıverdi
03-02-07, 19:20
yaa erenalpcimm yıwwrıım sen nerelerdesin yaaaa....ay oldu nerdeyse...belkide olmuştur..

şeboist
03-02-07, 19:24
aysa verdi adresi.sabah gazetesiyle ilgili bi adresti.erenin laptop servisteydi ondan yoktu. :)

pinarcc
03-02-07, 19:41
yaa sinemcim su adresi bize de versen bizde göndersek toplu halde böylece daha ilgi cekmis oluruz....

şeboist
03-02-07, 19:43
adresi tam hatırlamıyorum ama msnden vereyim.doğru adresi hatırlıyorumdur herhalde.hem buraya yazmak yasak sanırım. ;) isteyen benden alır.okey to ;)

Kaanca
04-02-07, 10:20
Ya farkında mısınız Atv koyucak bişi bulamayınca Avrupa Yakası tekrarını koyuyo hep.Neden çünkü çok izleniyo yada çok talep var...

aysa-17310
04-02-07, 11:53
hoşbulduk yuvrım!...
evet ya bu bölümde bir tek fatoş yoktu bence gülse yaprak&kubi ve sacit sahneleri yerine ofis sahneleri verse tam süper olur
sen gülsenin hangi adresine mail attın
evet evine hoşgeldin :img-hyste
gülsenin kaç tane adresi var ki ??? bi tek sabah gazetesindeki adresini biliyorum ben

şeboist
04-02-07, 12:22
avrupa yakasının bugün tekrarı var arkadaşlar.izlemek isteyenlere duyurulur. ;) aman aysa kaç tane olursa olsun biz attık ya önemli olan bu. ;)

aysa-17310
04-02-07, 12:29
hayır yaaa bu adrese attıklarıma cvp vermedi başka bi adresi varsa ona da atıcam da ondan sordum :)

şeboist
04-02-07, 12:35
bana da cevap atmadı ama atmak zorunda değil.bence okumuştur.varsın cevap atmasın.yeter ki bizim derdimize çare bulsun. :(

gelincikkkk
04-02-07, 12:49
bu avrupa yakası harika ya seyrederken tüm stresi alıyo insanın üstünden :img-yes:

tanrıverdi
04-02-07, 12:58
avrupa yakasının bugün tekrarı var arkadaşlar.izlemek isteyenlere duyurulur. ;) aman aysa kaç tane olursa olsun biz attık ya önemli olan bu. ;)

sinmcim bn bugün gazeteye batımda sabahın bi gazetesinde tekrarı var diye gösterio günaydın ekindede kocaman saat 8de jim carrey nn aman tanrım filmi var die gözüküoo..kafam karıştııı....:img-help:

şeboist
04-02-07, 13:06
atv nin sitesinden alıntı.... ;)

AVRUPA YAKASI
Bölüm 112 / Tekrar
4 Şubat Pazar 20:00'de

sisella86
04-02-07, 13:15
Gazeteler ve Teletex bazen yanılabiliyo, en doğrusu kanalın o gün, akşamki program diye gösterdiğidir. Ben sabah gördüm, bu akşam ATV'de diye saat 20:00'de Avrupa Yakası gösteriyo, merak etmeyin, öledir;)

tanrıverdi
04-02-07, 13:43
ya vala içim rahatladı bnde bugn gazetede avrupa yaksı diilde aman tanrm görünce şok oldmm...

aysa-17310
04-02-07, 13:55
ben izlemiycem kanımca :(

tubi1986
04-02-07, 14:18
çok güzeldi son bölümü :) gülmekten ağzım ağrıdı.

sisella86
04-02-07, 16:02
Ben izlicem valla, Tanrıverdi az görünmüş olsa da sevdiğim bi bölümdü, başladı özellikle daha komikti, İfot'un ifadesizliğini ilk gördüğümüz anlar ve Gaffur'un esprileri...:img-hyste

dilara-1905
04-02-07, 16:11
olleyy yaaaa bide arkadaşalr belki biliosunuzdurrr bu sene tanrıverdi rolü için ilk olarak öner erkana teklif etmişler(imzamdaki sondan 3. resimdeki ayrıca tanrıverdi nicki arkininde şuanki avatarındaki) ama o iki ialede oynadığı için flnççç kabul etmemiş sarp apaklada ark.larmış aynı üniversiteden(izmir de 9 eylül) öner erkanda sarp apak'ı önermiş bu rol içinnnn sarp apak'ında ıoyunculuğunu beğenmişler öyle başlamış tanrıverdiiii

iide olmuşşş öner erkanın iki ialedeki rolü ii tanrıverdi buraya daha yakışmış hem zaten önceki sezon bölümlerinden birinde öner erkan fatoşun oğlu rolüyle gelmiştii şimdide sevgilisi olarak :S kimse pek hatırlamazdı ama yinedeee ii olmazdı bnceee

şeboist
04-02-07, 16:13
biliyorum evet o önce olacakmış tanrıverdi.ama iyi ki sarp oldu.fatoşa çok uygun biri o. :)

pinarcc
04-02-07, 16:14
aa bak bunu bilmiyorum isste Sarp Apak öner Erkanin arkadasiymis onuda severim ama Tanriverdinin o rölü almasi bence cok iyi olmus bence o röle uymazdi öner...

dilara-1905
04-02-07, 16:20
ewtt öner erknaıda çooooooooooooooookk seviyorum ama bu role sarp apak daha uymuş hem iki ailedeki ferit rolü ona daha çok yakışıo ikiside kendine yakışan rollerde ama öner erkan iiki sarp'ı önermişşş yoksa tanrıverdiyi göremicektik sarpı yani ! :S

aysa-17310
04-02-07, 17:29
olleyy yaaaa bide arkadaşalr belki biliosunuzdurrr bu sene tanrıverdi rolü için ilk olarak öner erkana teklif etmişler(imzamdaki sondan 3. resimdeki ayrıca tanrıverdi nicki arkininde şuanki avatarındaki) ama o iki ialede oynadığı için flnççç kabul etmemiş sarp apaklada ark.larmış aynı üniversiteden(izmir de 9 eylül) öner erkanda sarp apak'ı önermiş bu rol içinnnn sarp apak'ında ıoyunculuğunu beğenmişler öyle başlamış tanrıverdiiii

iide olmuşşş öner erkanın iki ialedeki rolü ii tanrıverdi buraya daha yakışmış hem zaten önceki sezon bölümlerinden birinde öner erkan fatoşun oğlu rolüyle gelmiştii şimdide sevgilisi olarak :S kimse pek hatırlamazdı ama yinedeee ii olmazdı bnceee

yannız öner erkan fatoşun oğlu değil sevglisiydi fatoş onu diğer sevgilisine oğlum diye tanıtmıştı
bu arada sarpın tanrıverdi olması daha iyi olmuş o daha çok yakışıyo :good:

şeboist
04-02-07, 17:31
evet sevgilisiydi.ama sonradan foyası meydana çıkmıştı. :) benim zaten önerle bi alakam yok. :P sarp daha hoş görünüyor yanında fatoşumun. :)

sisella86
04-02-07, 18:21
Benim yanımda da hoş duruyo:img-hyste Aaah aaahhh!!!:img-blush Neyse burayı da "Sarp Apak" başlığı haline getirmeyelim :img-wink:

aysa-17310
04-02-07, 20:30
ayyy yeni bölümü çok merak ediyorum yaaa acaba makbuleyle burhanın arası bozulucak mııı aslı bu işe karışıcak mııı ???

şeboist
04-02-07, 21:08
tabiki aslı burnunu sokmadan durur mu? :) tekrarı biraz izledim.reklam aralarında fragmanı gösterdiler mi?izlerken sadece yeni bölüm diye yazdı ama görüntüler geçen bölümdendi.

aysa-17310
04-02-07, 21:13
evet altta çıkan reklamı ben de gördüm heyecanlandım bi baktım eski bölümün görüntüleri :img-hyste

şeboist
04-02-07, 21:51
yalnız ifonun konuşmasına ve ağlayışına birkez daha hayran kaldım. :P onu ayakta alkışlıyorum.hehe :happy0064 son sahnede süper özellikle.tahsinin iltifatları karşısında verdiği tepki süperdi. :P

pinarcc
05-02-07, 08:55
yaa hala bir sey koymamislar 113 bölümle ilgili arkadaslar özet yok hala eski bölümlerin fotolari var....

şeboist
05-02-07, 09:05
1-2 saat sonra gelir canım.merak etme. ;) çok sabırsız gördüm seni. :P bak ben hs için 2 haftadır bekliyorum. :(

matrak
05-02-07, 10:41
yeni bölümden bi kaç fotoğraf eklemişler atvnin sitesine ama özeti koymamışlar.ifonun suratı eski haline dönmüştü.zaten geçen hafta demişti 1-2 günde geçer diye.çok merak ediyorum şu yeni bölümü yaa.

pinarcc
05-02-07, 10:58
evet sinem cok sabirsizim merak ettim acaba bu Bölümdedemi fatos tanriverdi olmicak yaa cildiririm valla

matrak
05-02-07, 11:33
ya başka forumlara bakıyorum bi günde 11 sayfa yazmışlar.biz daha ağır gidiyoruz ama olsun buna da şükür.her zamankinden daha iii

pinarcc
05-02-07, 12:06
forumlara ne kadar yazdigin önemli degilki ne yazdigin önemli....

stm
05-02-07, 12:19
acaba avrupa yakası daha kaç sezon sürecek?

aysa-17310
05-02-07, 12:35
offf ya özet niye hala eklenmemiş??? :( ağzını burnunu dağatıcam atvnin
fotoğrafta tahsin amcayla ifot çok mutlu gözüküyodu. Heralde ifot eski haline döndü diye seviniyolar.

tanrıverdi
05-02-07, 13:24
ya bnde şimdi baktım..yokyokyok.....ay çıldırcam yaa..dün fragmanda gözüktü ama özet yok..:(

çevirmen
05-02-07, 14:11
hiç kaçırmadan izliyorum. bence bu sezon gerçek kimligini buldu dizi. eski sezon bolumlerini gorunce icimden izlemek bile gelmiyor.. nazar degmesin bence cok iyiler.

sisella86
05-02-07, 15:02
Çevirmen... O Sarp mı ya? Ne kdr garip çıkmış... O ne saçlar öle:) Sen de mi yolda görüp de çektirdin? Yoksa bi tanıdığın olabilir mi?:P